Četvrtak, 07.12.2017.

22:05

Đukić: Pojačaćemo se gde budemo mogli

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao da je nemoguće pobediti u Evropi ako se toliko greši u odbrani kao što su to činili njegovi igrači u četvrtak.

Izvor: B92

Ðukiæ: Pojaèaæemo se gde budemo mogli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Partizane volim te

pre 6 godina

Djukicu, najiskrenije te molim da predjes sa reci na dela i da pocnes da preduzimas nesto. Situacija je urgentna i to je svima jasno. Meni nije jasno odakle nekim igracima toliko kredita, mislim na dve najkriticnije pozicije, levi i desni bek. Zamenik kapitena Vulicevic, siguran sam, dobar covek, neko ko voli Partizan, ali igracki neshvatljivo mi je da je on prva opcija Partizana na toj poziciji. Neko ko je prakticno nezamenljiv, za koga postoji mesto u svakoj formaciji. Ofanzivno nula, fudbalska inteligencija takodje nula, centarsut, tu ne mogu da pronadjem adekvatan izraz. Mislim da bi mogao da se oduzi navijacima koji su imali toliko strpljenja za njega, tako sto ce prihvatiti da bude zamena.
Levi bek Miletic, ja ne znam da li on u potpunosti razume sta je ofsajd zamka i pojam ofsajd uopste. Covek koji srlja, igra na svoju ruku, deluje ko muva bez glave, totalno nepredvidiv u negativnom kontekstu. Transfermarkt kaze vredi milion i dvesta, pa pomislim da ja stvarno ne znam nista o fudbalu. Pa da je i najbolji na svetu valjda bi mogao da odmori jednu utakmicu i da se da sansa Antonovu koji nije sigurno dosao da toliko greje klupu, a za to si ti kriv Miroslave. On je predstavljen kao znacajno pojacanje. I onda se pitam sta ce nam uopste pojacanja koja svakako nece igrati? Imam osecaj da su ove dve pozicije zacementirane, i da su pojacanja na tim pozicijama na poslednjem mestu...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Samo neznalica moze da tvrdi da je Djukic los trener. Covek forsira napadacki fudbal sa dosta kratkih pasova. Za to treba vremena. Timovi igraju po 3-4 sezone u istom sastavu da bi uspostavili takvu igru i naucili da se istom prilagode protivniku.
Uostalom, prosao je u nokaut fazu posle koliko godina? I to sa krs odbranom i ostavsi bez 2-3 kljucna igraca u sred sezone. Malo li je? Mozda bi ste vise voleli da su dali 3 gola na 6 utakmica igrajuci bunker po 90 i kusur minuta? Ja ne bih.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ovaj eksperiment sa odbranom nije uspeo. Mogao je to Djukic da ostavi za pripreme a ne za takmicarsku utakmicu u Evropi, protiv najjaceg protivnika u grupi.
Inace, Partizan je mnogo popravio igru na sredini, na poslednje dve utakmice. Falilo je malo srece u napadu.
Odbrana je i dalje katastrofalna. Onako naivne golove primati bez prave akcije protivnika je nedopustivo. I tako cele sezone. Treba dovesti bar jednog iskusnog stopera i oba beka.

neeko

pre 6 godina

bravo za komentar "simpatizera".
igrači sa nikad manje individualnog kvaliteta,niko ne zna da ubode centaršut iz igre,nigde driblinga,pasa u prostor...
pored toga,fizicki inferiorni,sto u duelu,što trkački.ne znam ko je kondicioni trener ali znam da smo prošle godine pretrčali zvezdu svaki put i zato ih dobili,bojim se da ce ovog puta biti obrnuto...
manje vise sam.procitao sve komentare i niko nije rekao da je primetio da smo igrali sa 3 pozadi,i zato je i baš-baš duvalo.ovo i jeste bila tekma da se proba nesto drugo.
glavu gore,jako do kraja,napred partizan

Nene

pre 6 godina

Nema igre ... Nema energije, borbenosti .. Realno, uz veliku dozu sreće smo tu gde smo u Ligi UEFA ...
Stojković-Evrton Luiz, donekle Tošić, malo Tawamba i Ožegović bljesnu... ostali ispod proseka a ekipu čini 11 igrača i rezerve ...

newman

pre 6 godina

Ljudi najvece rupe ove ekipe jesu prokleti Miletici! Pogotovo onaj na beku! to je takav promasaj igraca da se ja pitam iz utakmice u utakmicu ko gura tog coveka?! Mi moramo da dovedemo jednog beka i stopera.

Alber Anstajn

pre 6 godina

Moj predlog: Vazura, Iliev, DJukic, Suma i joj par njih OFF, Bjekovic, neki iole iskusan trener i par igraca iz inostranstva na POZAJMICU (mada je i to skupo ali ima ih dosta koji ne igraju u svojim timovima a zeleli bi u Rusiju sa svojim repkama, i to ne samo nasi fudbaleri, pa nece mnogo zakerati) - ON!!! Cak i bez tih pojacanja, sem trenera, i ovaj sadasnji tim bi mogao da se dovede pod konac ali sa trenerom koji ima ugled i cvrstu ruku i zna sta hoce! Kad vec nema privatizacije u klubove dovesti sportiste, a bilo bi mi pomalo i zao jer ne bi bilo zabavnih nedotupavih saopstenja, jer Bjekovic i DZaja su iznad tih sitnih dusa sada, i uz kaficu bi razresili sve nesporazume! Da ne pricamo kako ne bi dozvolili rasprodaju igraca po sistemu sjasi kurta da zjase murta, pa umesto dobrih (ne odlicnih jer para za njih nema) ne bi dovodili kojekakve levake! Zvezda je to ove godine pokazala da je to pravi put ali glad likova iz mraka za pare, tesko da ce trajati do kraja sezone! Cak i da ne ulazimo u DJukicevu strucnost njegove izjave u javnosti su zapanjujuce nedosledne, kao da uopste ne gleda utakmice vec zivi u nekom svom virtuelnom svetu! Ponavljam, ne kazem da je on vezara od trenera, ali u situaciji u kojoj je sad Partizan sa nekom lepom perspektivom, ipak treba stabilan trener koji ne gleda kroz sarene naocare, cvrste ruke koga igraci postuju ( ako treba a i treba i boje ga se),ne filozofira i radi sa onim sta ima a ne da stalno kuka na igrace!

Đorđe

pre 6 godina

Greške u odbrani se dešavaju i mnogo boljim ekipama, ali to je kod nas postala već konstanta. Golovi koje mi primamo bukvalno ne postoje u modernom fudbalu. Jeste Dimamo bolji, ali da se 3 puta bukvalno ušetaju u gol, e to je već nedopustivo. Nisu ovo više kiksevi, već očigledno neznanje trenera da uigra zadnju liniju, da jasno definiše linije tima i kretanje igrača u okviru tih linija. Mi imamo situacije da Everton juri njihovog golmana, da se Tavamba kreće kako mu volja i slične gluposti. Ekipa nema ni glavu ni rep. Jurimo kao muve bez glave po terenu. Iz te jurnjave se nekad i osvoji neka lopta, stvori šansa, ali džabe kad ekipa nema kompaktnost.
Milojević je danas demonstrirao kako se igra u Evropi.
Jesmo ostvarili uspeh u Evropi, ali meni se ne sviđa kako Partizan izgleda ove sezone. Jednostavno mora bolje.

Cubaka

pre 6 godina

Ne treba vam puno pojacanja, oko 10-11, bekovi veze nemaju, centralni su rupe, vezni red ne moze napraviti dva-tri dodavanja a napadaci daju gol samo kada ih pogodi lopta ili iz penala. Ostalo je uglavnom u redu i resice to Ivica dovodjenjem par "bombi" na prolece.

bulee

pre 6 godina

Realno Partizan u ovom trnutku ima tim gde od prodaje svih igrace moze da zaradi izmedju 5 do 7miliona.,Isto kao i Zvezda one sezona kada je uzela titulu a nije imala koga da proda pa je bila izbacena iz Evrope.

apsurd

pre 6 godina

Partizan odigrao odlicnu utakmicu. Imao vise od igre, vise udaraca, veci posed, vise kornera, vise napada. Ali avaj, prenaivna ekipa. Odbrana ima neverovatno mali koeficijent fudbalske inteligencije. Mozda najmanji na svetu. Ono sto oni igraju, kako se postavljaju i neka presmesna zona koju igraju je na nivou ekipe predskolske ustanove. Bez discipline, bez snage u duelu, bez mrvice eksplozivnosti, a i iskreno govoreci i bez trunke srece, pa svaka iole ozbiljna ekipa bi im dala 6 komada. Bekovi Partizana jednostavno ne postoje na terenu. Partizan svaku utakmicu igra sa 2 igraca manje. Dva najtanja moguca stapa da zabodemo na bokove bi bila neuporedivo korisnija od Vuleta i Miletica. Moramo pod hitno dovesti bekove. Mislite li vi da bi Zvezda sa Andjelkovicem nekog dobila? Pa tako i mi. Pustite sentimentalnost. Vule jednostavno ne postoji na terenu.

realno

pre 6 godina

Kompletna rekonstrukcija tima je resenje...

Stojkovic, Miletic (stoper), Everton (uz doradu), Jankovic (uz psihologa), Tosic, Jevtovic, Radin... To je ono sto moze da ostane, sve drugo treba da se otpusti i dovedu POJACANJA a ne isti ili gori...

Hell

pre 6 godina

Aha,a ta pojacanja ce biti u fazonu prodate Tavambu i Evertona a dovedete neku bombu iz Napretka i nekog povratnika poput Smiljanica ili Gulana,vec vidjeno!!

Crnobeac

pre 6 godina

Bez obzira na prolaz,sramota kako smo odigrali ovu utakmicu.Prelako primamo golove, a treba nam sedam sansi da damo jedan gol.To je vise nego malo za Evropu.Dukic nije trener za nivo Partizana,a uz 3-4 prava pojacanja i sa novim trenerom,imali bi neke sanse na prolece u Evropi.

ban

pre 6 godina

Nase najvece pojacanje bi bilo da ti odes! Od onako lepe igre iz prosle sezone, gde je zaista milina bilo gledati Partizan sa Djurdjevicem i Leonardom, napravio si toliko bezidejan tim i da nemaju dresove ne bih stvarno znao ko za koga igra. Toliko o tebi kao treneru.

Runner

pre 6 godina

Овај тежак пораз би за неког интелигентнијег тренера био добар наук како не треба ући у једну утакмицу. Ја донекле и прихватам почетничке гршке одбране у јулу месецу, на почетку сезоне, ал' да ти се овакве грешке дешавају у задњој европској утакмици е то је неприхватљиво поготову што нас је данашња утакмица оголила до коске. Сада је и последњем тренерском лаику јасно како треба играти против наше одбране. Чуј, "одбране"! Па ФК Партизан одавно није имао овако лошу одбрану. Ако у зимској паузи на том плану не урадимо ништа, бојим се да ће већ у фебруару, наша европска бајка бити завршена ма ко нам био противник.

veliki strumf

pre 6 godina

Најбоље би било на месту тренера да се појачамо! Ал не питам се ја, питају се Вучелић, Ивић, и Вазура!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (poznavalac, 7. decembar 2017 22:45)

Koji Ivic, poznavaoce? :-)

Garfild

pre 6 godina

Djukela ostani ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. decembar 2017 23:16)

Brate sad se stvarno brinem da li si normalan, u zadnje 4,5 sportski vesti imas 30 komentara?!? Razumem da mrzis Partizan, ali da si toliko preopterecen i da imas toliku volju za negativnim pisanjem to nikako ne razumem. Pozz za sve iskrene navijace.

srdjan

pre 6 godina

Najvece pojacanje bice ako ti odes iz Partizana Djukicu,nikad Partizan nije igrao ovako lose zato si ti jedini moguci krivac.Ajde da se ne ljuubimo vladaju virusi.

Simpatizer

pre 6 godina

Svaka tebi čast. Prodali su sve što je vredelo, doveli ti poluigrače, što je najgore potrošili vreću para ni na šta. I laik vidi da onom Sumi možeš davati prilika koliko god hoćeš, a jasno je da s njim imaš igrača manje na terenu. Pardon, poluigrača. Hm, možda ni to. Odbranu nemaš, na sredini, jedini na koga možeš da računaš je Everton. Pantić vidi se da ima štofa, ali on je na pozajmici. I golman, ako ne ode. Ostalo, teško da može i ovu domaću ligu da iznese kvalitetom. Kako si prošao grupu, sam Bog zna, ali je podvig, pa ti čestitam

poznavalac

pre 6 godina

Најбоље би било на месту тренера да се појачамо! Ал не питам се ја, питају се Вучелић, Ивић, и Вазура!

Beretka

pre 6 godina

Potpuno podrzavam Djukica. On je sa ovim igracima obezbedio prolece. Sa ovom ekipom je i grupna faza bio vec veliki uspeh. Nema ni jednog igraca koji pravi razliku i koji je standardno dobar na svojoj poziciji. Jedino je Everton zasluzio pohvale a i to za borbenost. Tosic tu i tamo i Stojkovic ali su oni vec u godinama ostali su boranija a prezimili. Nadam se da ce dovesti dobre igrace, Sulejmanija, Jojica, Stojiljkovica...

Simpatizer

pre 6 godina

Svaka tebi čast. Prodali su sve što je vredelo, doveli ti poluigrače, što je najgore potrošili vreću para ni na šta. I laik vidi da onom Sumi možeš davati prilika koliko god hoćeš, a jasno je da s njim imaš igrača manje na terenu. Pardon, poluigrača. Hm, možda ni to. Odbranu nemaš, na sredini, jedini na koga možeš da računaš je Everton. Pantić vidi se da ima štofa, ali on je na pozajmici. I golman, ako ne ode. Ostalo, teško da može i ovu domaću ligu da iznese kvalitetom. Kako si prošao grupu, sam Bog zna, ali je podvig, pa ti čestitam

Beretka

pre 6 godina

Potpuno podrzavam Djukica. On je sa ovim igracima obezbedio prolece. Sa ovom ekipom je i grupna faza bio vec veliki uspeh. Nema ni jednog igraca koji pravi razliku i koji je standardno dobar na svojoj poziciji. Jedino je Everton zasluzio pohvale a i to za borbenost. Tosic tu i tamo i Stojkovic ali su oni vec u godinama ostali su boranija a prezimili. Nadam se da ce dovesti dobre igrace, Sulejmanija, Jojica, Stojiljkovica...

Hell

pre 6 godina

Aha,a ta pojacanja ce biti u fazonu prodate Tavambu i Evertona a dovedete neku bombu iz Napretka i nekog povratnika poput Smiljanica ili Gulana,vec vidjeno!!

Garfild

pre 6 godina

Djukela ostani ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. decembar 2017 23:16)

Brate sad se stvarno brinem da li si normalan, u zadnje 4,5 sportski vesti imas 30 komentara?!? Razumem da mrzis Partizan, ali da si toliko preopterecen i da imas toliku volju za negativnim pisanjem to nikako ne razumem. Pozz za sve iskrene navijace.

srdjan

pre 6 godina

Najvece pojacanje bice ako ti odes iz Partizana Djukicu,nikad Partizan nije igrao ovako lose zato si ti jedini moguci krivac.Ajde da se ne ljuubimo vladaju virusi.

ban

pre 6 godina

Nase najvece pojacanje bi bilo da ti odes! Od onako lepe igre iz prosle sezone, gde je zaista milina bilo gledati Partizan sa Djurdjevicem i Leonardom, napravio si toliko bezidejan tim i da nemaju dresove ne bih stvarno znao ko za koga igra. Toliko o tebi kao treneru.

Runner

pre 6 godina

Овај тежак пораз би за неког интелигентнијег тренера био добар наук како не треба ући у једну утакмицу. Ја донекле и прихватам почетничке гршке одбране у јулу месецу, на почетку сезоне, ал' да ти се овакве грешке дешавају у задњој европској утакмици е то је неприхватљиво поготову што нас је данашња утакмица оголила до коске. Сада је и последњем тренерском лаику јасно како треба играти против наше одбране. Чуј, "одбране"! Па ФК Партизан одавно није имао овако лошу одбрану. Ако у зимској паузи на том плану не урадимо ништа, бојим се да ће већ у фебруару, наша европска бајка бити завршена ма ко нам био противник.

poznavalac

pre 6 godina

Најбоље би било на месту тренера да се појачамо! Ал не питам се ја, питају се Вучелић, Ивић, и Вазура!

veliki strumf

pre 6 godina

Најбоље би било на месту тренера да се појачамо! Ал не питам се ја, питају се Вучелић, Ивић, и Вазура!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (poznavalac, 7. decembar 2017 22:45)

Koji Ivic, poznavaoce? :-)

Crnobeac

pre 6 godina

Bez obzira na prolaz,sramota kako smo odigrali ovu utakmicu.Prelako primamo golove, a treba nam sedam sansi da damo jedan gol.To je vise nego malo za Evropu.Dukic nije trener za nivo Partizana,a uz 3-4 prava pojacanja i sa novim trenerom,imali bi neke sanse na prolece u Evropi.

Đorđe

pre 6 godina

Greške u odbrani se dešavaju i mnogo boljim ekipama, ali to je kod nas postala već konstanta. Golovi koje mi primamo bukvalno ne postoje u modernom fudbalu. Jeste Dimamo bolji, ali da se 3 puta bukvalno ušetaju u gol, e to je već nedopustivo. Nisu ovo više kiksevi, već očigledno neznanje trenera da uigra zadnju liniju, da jasno definiše linije tima i kretanje igrača u okviru tih linija. Mi imamo situacije da Everton juri njihovog golmana, da se Tavamba kreće kako mu volja i slične gluposti. Ekipa nema ni glavu ni rep. Jurimo kao muve bez glave po terenu. Iz te jurnjave se nekad i osvoji neka lopta, stvori šansa, ali džabe kad ekipa nema kompaktnost.
Milojević je danas demonstrirao kako se igra u Evropi.
Jesmo ostvarili uspeh u Evropi, ali meni se ne sviđa kako Partizan izgleda ove sezone. Jednostavno mora bolje.

apsurd

pre 6 godina

Partizan odigrao odlicnu utakmicu. Imao vise od igre, vise udaraca, veci posed, vise kornera, vise napada. Ali avaj, prenaivna ekipa. Odbrana ima neverovatno mali koeficijent fudbalske inteligencije. Mozda najmanji na svetu. Ono sto oni igraju, kako se postavljaju i neka presmesna zona koju igraju je na nivou ekipe predskolske ustanove. Bez discipline, bez snage u duelu, bez mrvice eksplozivnosti, a i iskreno govoreci i bez trunke srece, pa svaka iole ozbiljna ekipa bi im dala 6 komada. Bekovi Partizana jednostavno ne postoje na terenu. Partizan svaku utakmicu igra sa 2 igraca manje. Dva najtanja moguca stapa da zabodemo na bokove bi bila neuporedivo korisnija od Vuleta i Miletica. Moramo pod hitno dovesti bekove. Mislite li vi da bi Zvezda sa Andjelkovicem nekog dobila? Pa tako i mi. Pustite sentimentalnost. Vule jednostavno ne postoji na terenu.

newman

pre 6 godina

Ljudi najvece rupe ove ekipe jesu prokleti Miletici! Pogotovo onaj na beku! to je takav promasaj igraca da se ja pitam iz utakmice u utakmicu ko gura tog coveka?! Mi moramo da dovedemo jednog beka i stopera.

Nene

pre 6 godina

Nema igre ... Nema energije, borbenosti .. Realno, uz veliku dozu sreće smo tu gde smo u Ligi UEFA ...
Stojković-Evrton Luiz, donekle Tošić, malo Tawamba i Ožegović bljesnu... ostali ispod proseka a ekipu čini 11 igrača i rezerve ...

bulee

pre 6 godina

Realno Partizan u ovom trnutku ima tim gde od prodaje svih igrace moze da zaradi izmedju 5 do 7miliona.,Isto kao i Zvezda one sezona kada je uzela titulu a nije imala koga da proda pa je bila izbacena iz Evrope.

Partizane volim te

pre 6 godina

Djukicu, najiskrenije te molim da predjes sa reci na dela i da pocnes da preduzimas nesto. Situacija je urgentna i to je svima jasno. Meni nije jasno odakle nekim igracima toliko kredita, mislim na dve najkriticnije pozicije, levi i desni bek. Zamenik kapitena Vulicevic, siguran sam, dobar covek, neko ko voli Partizan, ali igracki neshvatljivo mi je da je on prva opcija Partizana na toj poziciji. Neko ko je prakticno nezamenljiv, za koga postoji mesto u svakoj formaciji. Ofanzivno nula, fudbalska inteligencija takodje nula, centarsut, tu ne mogu da pronadjem adekvatan izraz. Mislim da bi mogao da se oduzi navijacima koji su imali toliko strpljenja za njega, tako sto ce prihvatiti da bude zamena.
Levi bek Miletic, ja ne znam da li on u potpunosti razume sta je ofsajd zamka i pojam ofsajd uopste. Covek koji srlja, igra na svoju ruku, deluje ko muva bez glave, totalno nepredvidiv u negativnom kontekstu. Transfermarkt kaze vredi milion i dvesta, pa pomislim da ja stvarno ne znam nista o fudbalu. Pa da je i najbolji na svetu valjda bi mogao da odmori jednu utakmicu i da se da sansa Antonovu koji nije sigurno dosao da toliko greje klupu, a za to si ti kriv Miroslave. On je predstavljen kao znacajno pojacanje. I onda se pitam sta ce nam uopste pojacanja koja svakako nece igrati? Imam osecaj da su ove dve pozicije zacementirane, i da su pojacanja na tim pozicijama na poslednjem mestu...

neeko

pre 6 godina

bravo za komentar "simpatizera".
igrači sa nikad manje individualnog kvaliteta,niko ne zna da ubode centaršut iz igre,nigde driblinga,pasa u prostor...
pored toga,fizicki inferiorni,sto u duelu,što trkački.ne znam ko je kondicioni trener ali znam da smo prošle godine pretrčali zvezdu svaki put i zato ih dobili,bojim se da ce ovog puta biti obrnuto...
manje vise sam.procitao sve komentare i niko nije rekao da je primetio da smo igrali sa 3 pozadi,i zato je i baš-baš duvalo.ovo i jeste bila tekma da se proba nesto drugo.
glavu gore,jako do kraja,napred partizan

Cubaka

pre 6 godina

Ne treba vam puno pojacanja, oko 10-11, bekovi veze nemaju, centralni su rupe, vezni red ne moze napraviti dva-tri dodavanja a napadaci daju gol samo kada ih pogodi lopta ili iz penala. Ostalo je uglavnom u redu i resice to Ivica dovodjenjem par "bombi" na prolece.

Alber Anstajn

pre 6 godina

Moj predlog: Vazura, Iliev, DJukic, Suma i joj par njih OFF, Bjekovic, neki iole iskusan trener i par igraca iz inostranstva na POZAJMICU (mada je i to skupo ali ima ih dosta koji ne igraju u svojim timovima a zeleli bi u Rusiju sa svojim repkama, i to ne samo nasi fudbaleri, pa nece mnogo zakerati) - ON!!! Cak i bez tih pojacanja, sem trenera, i ovaj sadasnji tim bi mogao da se dovede pod konac ali sa trenerom koji ima ugled i cvrstu ruku i zna sta hoce! Kad vec nema privatizacije u klubove dovesti sportiste, a bilo bi mi pomalo i zao jer ne bi bilo zabavnih nedotupavih saopstenja, jer Bjekovic i DZaja su iznad tih sitnih dusa sada, i uz kaficu bi razresili sve nesporazume! Da ne pricamo kako ne bi dozvolili rasprodaju igraca po sistemu sjasi kurta da zjase murta, pa umesto dobrih (ne odlicnih jer para za njih nema) ne bi dovodili kojekakve levake! Zvezda je to ove godine pokazala da je to pravi put ali glad likova iz mraka za pare, tesko da ce trajati do kraja sezone! Cak i da ne ulazimo u DJukicevu strucnost njegove izjave u javnosti su zapanjujuce nedosledne, kao da uopste ne gleda utakmice vec zivi u nekom svom virtuelnom svetu! Ponavljam, ne kazem da je on vezara od trenera, ali u situaciji u kojoj je sad Partizan sa nekom lepom perspektivom, ipak treba stabilan trener koji ne gleda kroz sarene naocare, cvrste ruke koga igraci postuju ( ako treba a i treba i boje ga se),ne filozofira i radi sa onim sta ima a ne da stalno kuka na igrace!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ovaj eksperiment sa odbranom nije uspeo. Mogao je to Djukic da ostavi za pripreme a ne za takmicarsku utakmicu u Evropi, protiv najjaceg protivnika u grupi.
Inace, Partizan je mnogo popravio igru na sredini, na poslednje dve utakmice. Falilo je malo srece u napadu.
Odbrana je i dalje katastrofalna. Onako naivne golove primati bez prave akcije protivnika je nedopustivo. I tako cele sezone. Treba dovesti bar jednog iskusnog stopera i oba beka.

realno

pre 6 godina

Kompletna rekonstrukcija tima je resenje...

Stojkovic, Miletic (stoper), Everton (uz doradu), Jankovic (uz psihologa), Tosic, Jevtovic, Radin... To je ono sto moze da ostane, sve drugo treba da se otpusti i dovedu POJACANJA a ne isti ili gori...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Samo neznalica moze da tvrdi da je Djukic los trener. Covek forsira napadacki fudbal sa dosta kratkih pasova. Za to treba vremena. Timovi igraju po 3-4 sezone u istom sastavu da bi uspostavili takvu igru i naucili da se istom prilagode protivniku.
Uostalom, prosao je u nokaut fazu posle koliko godina? I to sa krs odbranom i ostavsi bez 2-3 kljucna igraca u sred sezone. Malo li je? Mozda bi ste vise voleli da su dali 3 gola na 6 utakmica igrajuci bunker po 90 i kusur minuta? Ja ne bih.

srdjan

pre 6 godina

Najvece pojacanje bice ako ti odes iz Partizana Djukicu,nikad Partizan nije igrao ovako lose zato si ti jedini moguci krivac.Ajde da se ne ljuubimo vladaju virusi.

poznavalac

pre 6 godina

Најбоље би било на месту тренера да се појачамо! Ал не питам се ја, питају се Вучелић, Ивић, и Вазура!

ban

pre 6 godina

Nase najvece pojacanje bi bilo da ti odes! Od onako lepe igre iz prosle sezone, gde je zaista milina bilo gledati Partizan sa Djurdjevicem i Leonardom, napravio si toliko bezidejan tim i da nemaju dresove ne bih stvarno znao ko za koga igra. Toliko o tebi kao treneru.

Beretka

pre 6 godina

Potpuno podrzavam Djukica. On je sa ovim igracima obezbedio prolece. Sa ovom ekipom je i grupna faza bio vec veliki uspeh. Nema ni jednog igraca koji pravi razliku i koji je standardno dobar na svojoj poziciji. Jedino je Everton zasluzio pohvale a i to za borbenost. Tosic tu i tamo i Stojkovic ali su oni vec u godinama ostali su boranija a prezimili. Nadam se da ce dovesti dobre igrace, Sulejmanija, Jojica, Stojiljkovica...

Simpatizer

pre 6 godina

Svaka tebi čast. Prodali su sve što je vredelo, doveli ti poluigrače, što je najgore potrošili vreću para ni na šta. I laik vidi da onom Sumi možeš davati prilika koliko god hoćeš, a jasno je da s njim imaš igrača manje na terenu. Pardon, poluigrača. Hm, možda ni to. Odbranu nemaš, na sredini, jedini na koga možeš da računaš je Everton. Pantić vidi se da ima štofa, ali on je na pozajmici. I golman, ako ne ode. Ostalo, teško da može i ovu domaću ligu da iznese kvalitetom. Kako si prošao grupu, sam Bog zna, ali je podvig, pa ti čestitam

Garfild

pre 6 godina

Djukela ostani ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. decembar 2017 23:16)

Brate sad se stvarno brinem da li si normalan, u zadnje 4,5 sportski vesti imas 30 komentara?!? Razumem da mrzis Partizan, ali da si toliko preopterecen i da imas toliku volju za negativnim pisanjem to nikako ne razumem. Pozz za sve iskrene navijace.

Crnobeac

pre 6 godina

Bez obzira na prolaz,sramota kako smo odigrali ovu utakmicu.Prelako primamo golove, a treba nam sedam sansi da damo jedan gol.To je vise nego malo za Evropu.Dukic nije trener za nivo Partizana,a uz 3-4 prava pojacanja i sa novim trenerom,imali bi neke sanse na prolece u Evropi.

veliki strumf

pre 6 godina

Најбоље би било на месту тренера да се појачамо! Ал не питам се ја, питају се Вучелић, Ивић, и Вазура!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (poznavalac, 7. decembar 2017 22:45)

Koji Ivic, poznavaoce? :-)

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Samo neznalica moze da tvrdi da je Djukic los trener. Covek forsira napadacki fudbal sa dosta kratkih pasova. Za to treba vremena. Timovi igraju po 3-4 sezone u istom sastavu da bi uspostavili takvu igru i naucili da se istom prilagode protivniku.
Uostalom, prosao je u nokaut fazu posle koliko godina? I to sa krs odbranom i ostavsi bez 2-3 kljucna igraca u sred sezone. Malo li je? Mozda bi ste vise voleli da su dali 3 gola na 6 utakmica igrajuci bunker po 90 i kusur minuta? Ja ne bih.

Runner

pre 6 godina

Овај тежак пораз би за неког интелигентнијег тренера био добар наук како не треба ући у једну утакмицу. Ја донекле и прихватам почетничке гршке одбране у јулу месецу, на почетку сезоне, ал' да ти се овакве грешке дешавају у задњој европској утакмици е то је неприхватљиво поготову што нас је данашња утакмица оголила до коске. Сада је и последњем тренерском лаику јасно како треба играти против наше одбране. Чуј, "одбране"! Па ФК Партизан одавно није имао овако лошу одбрану. Ако у зимској паузи на том плану не урадимо ништа, бојим се да ће већ у фебруару, наша европска бајка бити завршена ма ко нам био противник.

Cubaka

pre 6 godina

Ne treba vam puno pojacanja, oko 10-11, bekovi veze nemaju, centralni su rupe, vezni red ne moze napraviti dva-tri dodavanja a napadaci daju gol samo kada ih pogodi lopta ili iz penala. Ostalo je uglavnom u redu i resice to Ivica dovodjenjem par "bombi" na prolece.

neeko

pre 6 godina

bravo za komentar "simpatizera".
igrači sa nikad manje individualnog kvaliteta,niko ne zna da ubode centaršut iz igre,nigde driblinga,pasa u prostor...
pored toga,fizicki inferiorni,sto u duelu,što trkački.ne znam ko je kondicioni trener ali znam da smo prošle godine pretrčali zvezdu svaki put i zato ih dobili,bojim se da ce ovog puta biti obrnuto...
manje vise sam.procitao sve komentare i niko nije rekao da je primetio da smo igrali sa 3 pozadi,i zato je i baš-baš duvalo.ovo i jeste bila tekma da se proba nesto drugo.
glavu gore,jako do kraja,napred partizan

realno

pre 6 godina

Kompletna rekonstrukcija tima je resenje...

Stojkovic, Miletic (stoper), Everton (uz doradu), Jankovic (uz psihologa), Tosic, Jevtovic, Radin... To je ono sto moze da ostane, sve drugo treba da se otpusti i dovedu POJACANJA a ne isti ili gori...

Alber Anstajn

pre 6 godina

Moj predlog: Vazura, Iliev, DJukic, Suma i joj par njih OFF, Bjekovic, neki iole iskusan trener i par igraca iz inostranstva na POZAJMICU (mada je i to skupo ali ima ih dosta koji ne igraju u svojim timovima a zeleli bi u Rusiju sa svojim repkama, i to ne samo nasi fudbaleri, pa nece mnogo zakerati) - ON!!! Cak i bez tih pojacanja, sem trenera, i ovaj sadasnji tim bi mogao da se dovede pod konac ali sa trenerom koji ima ugled i cvrstu ruku i zna sta hoce! Kad vec nema privatizacije u klubove dovesti sportiste, a bilo bi mi pomalo i zao jer ne bi bilo zabavnih nedotupavih saopstenja, jer Bjekovic i DZaja su iznad tih sitnih dusa sada, i uz kaficu bi razresili sve nesporazume! Da ne pricamo kako ne bi dozvolili rasprodaju igraca po sistemu sjasi kurta da zjase murta, pa umesto dobrih (ne odlicnih jer para za njih nema) ne bi dovodili kojekakve levake! Zvezda je to ove godine pokazala da je to pravi put ali glad likova iz mraka za pare, tesko da ce trajati do kraja sezone! Cak i da ne ulazimo u DJukicevu strucnost njegove izjave u javnosti su zapanjujuce nedosledne, kao da uopste ne gleda utakmice vec zivi u nekom svom virtuelnom svetu! Ponavljam, ne kazem da je on vezara od trenera, ali u situaciji u kojoj je sad Partizan sa nekom lepom perspektivom, ipak treba stabilan trener koji ne gleda kroz sarene naocare, cvrste ruke koga igraci postuju ( ako treba a i treba i boje ga se),ne filozofira i radi sa onim sta ima a ne da stalno kuka na igrace!

Đorđe

pre 6 godina

Greške u odbrani se dešavaju i mnogo boljim ekipama, ali to je kod nas postala već konstanta. Golovi koje mi primamo bukvalno ne postoje u modernom fudbalu. Jeste Dimamo bolji, ali da se 3 puta bukvalno ušetaju u gol, e to je već nedopustivo. Nisu ovo više kiksevi, već očigledno neznanje trenera da uigra zadnju liniju, da jasno definiše linije tima i kretanje igrača u okviru tih linija. Mi imamo situacije da Everton juri njihovog golmana, da se Tavamba kreće kako mu volja i slične gluposti. Ekipa nema ni glavu ni rep. Jurimo kao muve bez glave po terenu. Iz te jurnjave se nekad i osvoji neka lopta, stvori šansa, ali džabe kad ekipa nema kompaktnost.
Milojević je danas demonstrirao kako se igra u Evropi.
Jesmo ostvarili uspeh u Evropi, ali meni se ne sviđa kako Partizan izgleda ove sezone. Jednostavno mora bolje.

Hell

pre 6 godina

Aha,a ta pojacanja ce biti u fazonu prodate Tavambu i Evertona a dovedete neku bombu iz Napretka i nekog povratnika poput Smiljanica ili Gulana,vec vidjeno!!

bulee

pre 6 godina

Realno Partizan u ovom trnutku ima tim gde od prodaje svih igrace moze da zaradi izmedju 5 do 7miliona.,Isto kao i Zvezda one sezona kada je uzela titulu a nije imala koga da proda pa je bila izbacena iz Evrope.

newman

pre 6 godina

Ljudi najvece rupe ove ekipe jesu prokleti Miletici! Pogotovo onaj na beku! to je takav promasaj igraca da se ja pitam iz utakmice u utakmicu ko gura tog coveka?! Mi moramo da dovedemo jednog beka i stopera.

Nene

pre 6 godina

Nema igre ... Nema energije, borbenosti .. Realno, uz veliku dozu sreće smo tu gde smo u Ligi UEFA ...
Stojković-Evrton Luiz, donekle Tošić, malo Tawamba i Ožegović bljesnu... ostali ispod proseka a ekipu čini 11 igrača i rezerve ...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ovaj eksperiment sa odbranom nije uspeo. Mogao je to Djukic da ostavi za pripreme a ne za takmicarsku utakmicu u Evropi, protiv najjaceg protivnika u grupi.
Inace, Partizan je mnogo popravio igru na sredini, na poslednje dve utakmice. Falilo je malo srece u napadu.
Odbrana je i dalje katastrofalna. Onako naivne golove primati bez prave akcije protivnika je nedopustivo. I tako cele sezone. Treba dovesti bar jednog iskusnog stopera i oba beka.

Partizane volim te

pre 6 godina

Djukicu, najiskrenije te molim da predjes sa reci na dela i da pocnes da preduzimas nesto. Situacija je urgentna i to je svima jasno. Meni nije jasno odakle nekim igracima toliko kredita, mislim na dve najkriticnije pozicije, levi i desni bek. Zamenik kapitena Vulicevic, siguran sam, dobar covek, neko ko voli Partizan, ali igracki neshvatljivo mi je da je on prva opcija Partizana na toj poziciji. Neko ko je prakticno nezamenljiv, za koga postoji mesto u svakoj formaciji. Ofanzivno nula, fudbalska inteligencija takodje nula, centarsut, tu ne mogu da pronadjem adekvatan izraz. Mislim da bi mogao da se oduzi navijacima koji su imali toliko strpljenja za njega, tako sto ce prihvatiti da bude zamena.
Levi bek Miletic, ja ne znam da li on u potpunosti razume sta je ofsajd zamka i pojam ofsajd uopste. Covek koji srlja, igra na svoju ruku, deluje ko muva bez glave, totalno nepredvidiv u negativnom kontekstu. Transfermarkt kaze vredi milion i dvesta, pa pomislim da ja stvarno ne znam nista o fudbalu. Pa da je i najbolji na svetu valjda bi mogao da odmori jednu utakmicu i da se da sansa Antonovu koji nije sigurno dosao da toliko greje klupu, a za to si ti kriv Miroslave. On je predstavljen kao znacajno pojacanje. I onda se pitam sta ce nam uopste pojacanja koja svakako nece igrati? Imam osecaj da su ove dve pozicije zacementirane, i da su pojacanja na tim pozicijama na poslednjem mestu...

apsurd

pre 6 godina

Partizan odigrao odlicnu utakmicu. Imao vise od igre, vise udaraca, veci posed, vise kornera, vise napada. Ali avaj, prenaivna ekipa. Odbrana ima neverovatno mali koeficijent fudbalske inteligencije. Mozda najmanji na svetu. Ono sto oni igraju, kako se postavljaju i neka presmesna zona koju igraju je na nivou ekipe predskolske ustanove. Bez discipline, bez snage u duelu, bez mrvice eksplozivnosti, a i iskreno govoreci i bez trunke srece, pa svaka iole ozbiljna ekipa bi im dala 6 komada. Bekovi Partizana jednostavno ne postoje na terenu. Partizan svaku utakmicu igra sa 2 igraca manje. Dva najtanja moguca stapa da zabodemo na bokove bi bila neuporedivo korisnija od Vuleta i Miletica. Moramo pod hitno dovesti bekove. Mislite li vi da bi Zvezda sa Andjelkovicem nekog dobila? Pa tako i mi. Pustite sentimentalnost. Vule jednostavno ne postoji na terenu.