1. @veverica Sve ja to znam, išao sam ko zna koliko puta ranije na takvu jednu utakmicu, uvek je bilo raznih problema većeg ili manjeg tipa, ali sve se to prevazilazilo i brzo zaboravljalo. Radi se o tome da uopšte nisam mogao da gledam utakmicu, jer čim prođeš kontrolu na ulazu i validatore karata u svim sektorima zapada na tom, a verujem i ostalim ulazima gore na galeriji je već stajalo po nekoliko redova ljudi, znači jedino sam mogao da stojim u mestu 2 sata i gledam svima u leđa i slušam utakmicu. Onda razmišljam bolje da izađem odmah i sednem u prvi kafić i bar tako gledam utakmicu, ali onda sam zbog svega što se desilo i od toga odustao, seo u kola i krenuo kući. Nisam bio sam i nisam ja vozio, vidim ovu vest i morao sam da napišem, bilo je jače od mene. Dakle, ne radi se ni o kakvom komforu i uživanju već o nemogućnosti da se uopšte gleda sama utakmica, da se makar vidi teren i ono što se dešava na njemu. A opet, složićeš se da nisu to ni male pare za naše uslove, 7500 paket + 3x gorivo, nešto da se pojede i popije i na kraju krajeva vreme koje izgubiš. Mada, vidiš da ovde ima i vidovitih koji znaju odakle sam ja pisao komentar i koji se javljaju ničim izazvani da prozivaju nekoga ko je podelio svoje iskustvo sa ostalima. Pozdrav i hvala na razumevanju!
  (#12, 8. decembar 2017 11:33)

  # Link komentara

 2. @#12
  разумем што си резигниран, али што би рекли политичари, то је наша реалност. једноставно - прилази, паркинзи, улази, пролази... све око и на стадиону није на нивоу потреба 21. века и оволиког броја људи који долазе, посебно када су у питању утакмице високог ризика. "колапси" су у таквој ситуацији неминовни.
  кад идеш на овакву утакмицу треба да идеш само са циљем да пружиш подршку. ако идеш са жељом да "уживаш" или да "добијеш оно што си платио", разочарење 100% је неминовно.
  био си, подржао, прошли смо, свака ти част и хвала! ја нисам имао пара, зато ти дупло хвала што си био!
  поздрав!
  (веверица, 8. decembar 2017 08:28)

  # Link komentara

 3. @nista o nicemu Pročitaj još jednom ceo moj komentar pa mi se onda obrati ako ti nešto i dalje bude nejasno
  (#12, 07. decembar 2017 22:20)

  Pitao sam zasto komentarises sa kompa i zasto obmanjujes ljude da se vracas sa tekme kad sedis kuci i trolujes?
   (nista o nicemu, 8. decembar 2017 00:36)

  # Link komentara

 4. @nista o nicemu Pročitaj još jednom ceo moj komentar pa mi se onda obrati ako ti nešto i dalje bude nejasno
  (#12, 7. decembar 2017 22:20)

  # Link komentara

 5. Sramota. putujem sat vremena do Beograda na 500 metara od stadiona a da bi usao na stadion trebalo mi 70 min.
   (dobrica, 7. decembar 2017 22:05)

  # Link komentara

 6. Svaka vam čast što ste objavili ovo. Došao sam iz unutrašnjosti na utakmicu, kupio sam paket zapada pred prvu utakmicu sa Bateom, protiv Arsenala sam nekako jedva ušao i gledao utakmicu, sve vreme misleći samo da ne padnem, a sada nisam mogao ni da uđem uopšte do stepenica jer su ispred svakog sektora po 5,6 redova ljudi. Izašao sam i pre početka utakmice napolje, upravo se vraćam kući dok utakmica traje, malo je reći da sam ljut i razočaran, ali jedno je sigurno - NIKAD ME VIŠE STADION NEĆE VIDETI!
  (#12, 07. decembar 2017 21:29)

  Sto pises preko kompa ako si na tekmi?
   (nista o nicemu, 7. decembar 2017 22:00)

  # Link komentara

 7. Svaka vam čast što ste objavili ovo. Došao sam iz unutrašnjosti na utakmicu, kupio sam paket zapada pred prvu utakmicu sa Bateom, protiv Arsenala sam nekako jedva ušao i gledao utakmicu, sve vreme misleći samo da ne padnem, a sada nisam mogao ni da uđem uopšte do stepenica jer su ispred svakog sektora po 5,6 redova ljudi. Izašao sam i pre početka utakmice napolje, upravo se vraćam kući dok utakmica traje, malo je reći da sam ljut i razočaran, ali jedno je sigurno - NIKAD ME VIŠE STADION NEĆE VIDETI!
  (#12, 7. decembar 2017 21:29)

  # Link komentara

 8. Kultura prosto izbija iz ovih duhovitih momaka... Aufiderzen hahah kako su se samo setili? Sjajna fora! Zemlja seljaka na brdovitom Balkanu...
  (Samo kazem..., 7. decembar 2017 21:00)

  # Link komentara