Utorak, 05.12.2017.

15:19

Boaći za B92: O odlasku ću odlučiti posle praznika

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći pričao je za B92 o spekulacijama o odlasku sa "Rajka Mitića", sjajnoj formi u Srbiji, pritisku, navijačima, religiji...

Izvor: B92

Boaæi za B92: O odlasku æu odluèiti posle praznika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

zex

pre 6 godina

Novica
Objasni mi onda kako je dao gol Realu?
jel i to seljacka liga?Ko je igrao fudbal dobro zna da je sansa za gol podjednako teska bez obzira na ime rivala kada si u petercu cilj je da pogodis ako imas samo golmana onda je stvarno nebitan rival.Pogledajte malo sta sve promasuju vrhunski napadaci pa donesite odluku.

Darko

pre 6 godina

Mozetr mnogo toga nauciti poucnog od ovog coveka.Covek je pre svega zahvalan na svemu sto ima, zahvalan je sto je ziv i zdrav i ne pljuje po svemu i svacemu.Mi srbi po svemu pljujemo, svima solimo pamet, niko nam ne valja.Ovaj covek je se prepustio bogu i veruje da ce uspeti, a kad i ne uspe, on se ne nervira, on smatra to kao volju boga.Uspece on u zivotu, videcete.

pedja

pre 6 godina

Pravi covjek i fudbaler!Kako god da bude u cetvrtak dugo ce ga Delije pamtiti ,a ako kojim slucajem srusi Keln svojim golovima i igrom definitivno se moze svrstati u legende nase novije istorije,kao i citava ova generacija.Ipak su ovo neka druga vremena moramo biti svjesni gdje smo bili prije samo 2 godine,tako da bi plasman u nokaut fazu bio zaista istorijski uspjeh a Boaci kao najbolji strijelac usao zauvijek u anale naseg voljenog kluba!

Dusan kg

pre 6 godina

Sergej Milinkovic Savic prema tom istom izvoru vredi 30 miliona evra.

Ali Juve, Junajted i ostali nude 120...dakle puta 4.
Pa ti racunaj, dervise, koliko vredi Boaci!!
(Antidervis - vase je proslo, 5. decembar 2017 20:26)

Kada su Juve,Junajted poslali ponudu od 120 miliona evra,gde je je to pisalo???Ili si cuo cekajuci u redu za hleb ili procitao ovde komentar nekog koji se dva puta obrijao u zivotu.

novica

pre 6 godina

Boaći i Pešić su specijalci za sklanjalice. Pešić pada za penale, a Boaći ih vrlo uspešno realizuje. Kakvi milioni, kakvi bakrači?!

Виоп

pre 6 godina

Боћко мајсторе сад га боцни. Заслужујеш бољу лигу али тешко да ћеш играти у већем клубу, или можда хоћеш, све најбоље.

novica

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da mislite da je Boaći neki kvalitet?! On je 90%golova dao na utakmicama sklanjalicama, a od toga 50% iz penala. Zvezda očekuje 7 miliona evra od njegovog transfera?! Besmisleno. Sve što bude preko 2 miliona je puna kapa.

Nick Nick

pre 6 godina

Pratim vesti na B92.net svakodnevno od samog pocetka. Nikada nisam, niti cu dati komentar na temu koja me ne zanima tj. klub koji me ne zanima ( u ovom slucaju partizan ). Dragi navijaci partizana na istom portalu imate i teme vezane za vas klub, izvolite komentarisite tamo.
PS: Ricmonde, dace bog da se raspucas protiv Kelna i potvrdis kvalitet! Moze i sa bele tacke pa da komsije jos malo komentarisu...

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Richmond Boakye 2,00 Mill. € Transfermarkt. Ali ovde neki znaju bolje 6,7, 9 miliona.Prica se Bajern menja Levu za ovog.
(Dusan kg, 5. decembar 2017 18:11)

Sergej Milinkovic Savic prema tom istom izvoru vredi 30 miliona evra.

Ali Juve, Junajted i ostali nude 120...dakle puta 4.
Pa ti racunaj, dervise, koliko vredi Boaci!!

neko

pre 6 godina

Ti ćeš biti najuren junače još pare ne smes trazit što si zaradio. A to sve zarad Kelna koji će da vas nakanta a Partizan dokrajči.

DeXi

pre 6 godina

Jos jednom da iznesem cinjenicu: Dwamena > Boaci u njihovoj reprezentaciji. Zna li neko ko je Dwamena? Cisto sumnjam. Ali Boaci ide u Celsi iako je Dwamenina zamena. Budite se komsinice, skinite paucinu s ociju. ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Yarilo, 5. decembar 2017 18:47)

Vidi i Matic je bio rezerva Raci Petrovicu,SMS do skoro ni poziv nije imao ... takvih primera je koiko zelis.


Boaci je izuzetan igrac prava 9ka (nesto kao Bobo Vieri) prava retkost u danasnje vreme.

One night in May

pre 6 godina

Generalno simpatican lik, retko religiozan, ali deluje predusretljivo.
Sto se procenta iskoriscenih sansi tice - negde je pri dnu Lige Evrope, iako je po broju datih golova na vrhu.
Koliko god da promasuje zicere, ima jako dobro osobinu da je konstatno u sansi - kad bi ih jos i realizovao, igrao bi za Real/Barsu/Bajern/Engleze, a ne za Zvezdu.

Jasno je da ce u januru imati veliku vrednost, nazalost, verovatno vecu nego u junu - Zvezda ce tesko do polufinala/finala LE, pa tamo nece imati utakmice, a Gana se nije kvalifikovala na SP, pa ga ni tamo nece biti.
Poslovno - verovatno je najbolji potez prodati ga u januaru. Pesica promovisati u prvog centarfora i pojuriti jednog koji bi to postao na leto, jer ce tada, verovatno, i Pesic nazad u Francusku.

Yarilo

pre 6 godina

Jos jednom da iznesem cinjenicu: Dwamena > Boaci u njihovoj reprezentaciji. Zna li neko ko je Dwamena? Cisto sumnjam. Ali Boaci ide u Celsi iako je Dwamenina zamena. Budite se komsinice, skinite paucinu s ociju. ;-)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Odradi ⚽⚽⚽u četvrtak ono što treba pa nam donesi veliku radost i udji u istoriju našeg kluba a onda kako ti volja. U svakom slučaju HVALA ZA SVE I SREĆNO CRNI BRATE! 🖐

Vucko

pre 6 godina

Vi sa B92 kao da zelite da destabilizujete klub pred utakmicu sezone, juce Mrkeli pitanje o odlasku Boacija, a sada njemu samom. Takva pitanja se ne postavljaju uoci ovako vazne utakmice.

lets play

pre 6 godina

stigla je ponuda iz rusije od 6 mil i glatko je odbijena. za boacija postoji ponuda od 9 mil koja je generalno prihvacena a everton i west brom su se raspitivali i recena im je cifra od 10 mil funti, nisu rekli ne. donald i srnic idu 100%, cifre su izmedju 1.5-2 mil. dok kanga odlazi za veliko obestecenje u kinu ako budesku ili katai prihvate ponude. realna opcija je katai jer nije ni u protokolu u alavesu od pocetka sezone dok budesku igra fenomenalno u steaui.za dolaske se nagadja, ja konkretno nista ne znam.ako da bog da prodjemo keln, a verujem da hocemo, bicemo finansijski na nuli i sa timom sa velikom trzisnom vrednoscu, svaka cast!!!

divac

pre 6 godina

Krenula mašinerija da ga prodaje za 10-12 miliona,a sve sa ciljem da ubedi ovaj napaćeni narod da on u stvari toliko i vredi,a sa ciljem da se prikriju mutne radnje oko zvezde i njenog duga koji država i vrli im vođa smanjuju svakodnevno...I normalno da ce lice sa poternice za par meseci da maše papirima kako je zvezdin dug tričavih desetak miliona i kako se do naredne sezone očekuje brisanje istog...

Коста

pre 6 godina

Веома позитиван утисак је оставио на мене овим интервјуом. Заиста слабо пратим фудбал, посебно домаћи фудбал. Гледао сам Боаћија против Арсенала у Лондону, велика је штета да барем једном није дао гол. Све најбоље му желим против Келна.

fenomen

pre 6 godina

Simicu
Prosle sezone u prvenstvu su Leo i Uros bocnuli po 24 puta samo u prvenstvu. Mrzi me da trazim statistiku ali bio je jos neki gol u kupu i u Evropi. Poz.

CzBg89!

pre 6 godina

Onaj Pantic iz Partizana je najvece zlo u nasem fudbalu! On ce da prica ko sta radi i ko kako sudi i kome se sudi a kome ne. Pa on da je na terenu kao sudija dao bi zivot sve sto penala i nepostojecih ofsajda da partizan pobedi. Kakav je to covek. Treba mu zabraniti da pravi na tvu pakost medju ljudima i zato njega i placaju ovi iz uprave partizana.

Simic

pre 6 godina

Boaci je za nepune 2 polusezone u dresu Crvene zvezde postigao 38 golova. Od toga samo 7 iz penala ( Florijana, Irtis, Radnik, Spartak, Rad, Čukarički i Bačka). Shvatam da ima dosta onih sa druge strane koji jos nisu naucili da broje. Uz to bilo je i golova u dresu reprezentacije. Sve iz igre. Treba napomenuti i to da veliki broj utakmica u prvenstvu nije ni odigrao. Toliko o tome kako je on penaldzija. Ali, kome objasniti?! Uzgred, voleo bih da mi neko kaže ime fudbalera koji je poslednji put noseci dres nekog naseg kluba postigao slican broj golova za ovako kratko vreme. Naravno, ostacemo bez odgovora!

zex

pre 6 godina

Boaci je jedan od igraca koji ce napraviti karijeru, omalovazavaju ga sitne duse, bolesni umovi i ostala grobarska familija.Decko ima sve sto bi trebalo da ima jedan napadac.Juventus ga nije dzaba kupio.Zelim mu sve najbolje jer dobar covek a i dao je 38golova a to nije lako ni u seljackoj ligi.

Ajde da te cujemo

pre 6 godina

Ricmond Penalaci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sa tobom sve do pobede, 5. decembar 2017 15:38)

U tekstu ti stoji da je postigao 38 golova za Zvezdu. Mozes li ti nabrojati golove iz penala ili ces ostati nem da se ne bi brukao? Ako ti je samo cilj da omalovazis bilo sta sto dolazi iz naseg kluba, onda je najbolje ne napisati nista.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Kao što neko reče, sjajan momak i čovek, prava ljudina i naravno još bolji, fantastičan strajker koji se godinama traži.
Samo budala može da proda ovakvog igrača.

Inače Zvezdin centarfor se zove Ričmond Boakje (Richmond Boakye), a nebulozno ime koje su mu dali "stručnjaci" (koji su Kangu prozvali Konga?!), ne znači ništa.

Franjizam

pre 6 godina

O ovom se pise kao da je neki vrhunski igrac a ustvari je prosecan igrac koji jedino zna da sutira penale!!
(Grobar, 5. decembar 2017 15:28)

Sve si u pravu! Eto, postigao je samo 31 gol iz igre, a cak 7 iz penala.

Šule

pre 6 godina

Vidi vidi, kako su se crno beli raspisali na temu Ričmonda brata? Alo, pa imate Sumu Sumaruma, pa ga ocenjujte koliko vredi. Da vas podsetim, ovaj momak je došao za 100 hiljada, a vaša čigrica Sumica za skoro 2 miliona. Pametnom dosta. Aj u zdravlje.

umbrisimo

pre 6 godina

Riči Brate, hvala ti za sve ! Ipak i zbog tebe i zbog Zvezde, idi posle Derbija.... Zaslužio si i ti ali i Zvezda, jedan lep transfer...sa okruglom cifrom ! Ono najbolje sačuvaj za Derbi !

Dejan

pre 6 godina

Stvarno je dobar decko,nadam se da mu je takav i menadzer i da ga ne iskoriscava jer ovakvi momci kao sto je Boaci znaju da budu mnogo naivni.Ajde Rici u cetvrtak bar gol da zabijes i sigurno ulazis u legende kluba!

Spurs

pre 6 godina

Pa dobro, ako mozemo da izvucemo 4-5 miliona za njega od kojih ce se barem pola uloziti za neko drugo pojacanje, onda cao zdravo, ima i boljih.

krajina

pre 6 godina

Lepo je videti da igrac koji nije iz nase zemlje vidi velicinu kluba i ljubavi njegovih navijaca prema Crvenoj Zvezdi...otuda i njegovo postovanje,borba i suze radosnice u crveno belom dresu.Hvala ti Ricmonde na svemu i da uspes gde god da odes a bog uvek pogleda dobre ljude.

Sve mi vidimo samo slabo pamtimo

pre 6 godina

O kakvom strahovitom napretku se ovde pise,!?
Ljudi uporedite njega i Tavambu koji je kompletniji igrac pa koliko onda on kosta, vise od deset? Ma hajte mi smo realni za tavambu 2-2.5 miliona je ekstra tu vam je negde i vas penal majstor.

Bicmond Roaci

pre 6 godina

Igrac koji je napravio cudovisan napredak u nasoj ligi koja je poznata kao liga gde se postize malo golova.Njemu je mesto naprimer u Psg jer je duplo bolji od Mbapea.

krajina

pre 6 godina

Lepo je videti da igrac koji nije iz nase zemlje vidi velicinu kluba i ljubavi njegovih navijaca prema Crvenoj Zvezdi...otuda i njegovo postovanje,borba i suze radosnice u crveno belom dresu.Hvala ti Ricmonde na svemu i da uspes gde god da odes a bog uvek pogleda dobre ljude.

Šule

pre 6 godina

Vidi vidi, kako su se crno beli raspisali na temu Ričmonda brata? Alo, pa imate Sumu Sumaruma, pa ga ocenjujte koliko vredi. Da vas podsetim, ovaj momak je došao za 100 hiljada, a vaša čigrica Sumica za skoro 2 miliona. Pametnom dosta. Aj u zdravlje.

Simic

pre 6 godina

Boaci je za nepune 2 polusezone u dresu Crvene zvezde postigao 38 golova. Od toga samo 7 iz penala ( Florijana, Irtis, Radnik, Spartak, Rad, Čukarički i Bačka). Shvatam da ima dosta onih sa druge strane koji jos nisu naucili da broje. Uz to bilo je i golova u dresu reprezentacije. Sve iz igre. Treba napomenuti i to da veliki broj utakmica u prvenstvu nije ni odigrao. Toliko o tome kako je on penaldzija. Ali, kome objasniti?! Uzgred, voleo bih da mi neko kaže ime fudbalera koji je poslednji put noseci dres nekog naseg kluba postigao slican broj golova za ovako kratko vreme. Naravno, ostacemo bez odgovora!

Bicmond Roaci

pre 6 godina

Igrac koji je napravio cudovisan napredak u nasoj ligi koja je poznata kao liga gde se postize malo golova.Njemu je mesto naprimer u Psg jer je duplo bolji od Mbapea.

Vucko

pre 6 godina

Vi sa B92 kao da zelite da destabilizujete klub pred utakmicu sezone, juce Mrkeli pitanje o odlasku Boacija, a sada njemu samom. Takva pitanja se ne postavljaju uoci ovako vazne utakmice.

Franjizam

pre 6 godina

O ovom se pise kao da je neki vrhunski igrac a ustvari je prosecan igrac koji jedino zna da sutira penale!!
(Grobar, 5. decembar 2017 15:28)

Sve si u pravu! Eto, postigao je samo 31 gol iz igre, a cak 7 iz penala.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Odradi ⚽⚽⚽u četvrtak ono što treba pa nam donesi veliku radost i udji u istoriju našeg kluba a onda kako ti volja. U svakom slučaju HVALA ZA SVE I SREĆNO CRNI BRATE! 🖐

CzBg89!

pre 6 godina

Onaj Pantic iz Partizana je najvece zlo u nasem fudbalu! On ce da prica ko sta radi i ko kako sudi i kome se sudi a kome ne. Pa on da je na terenu kao sudija dao bi zivot sve sto penala i nepostojecih ofsajda da partizan pobedi. Kakav je to covek. Treba mu zabraniti da pravi na tvu pakost medju ljudima i zato njega i placaju ovi iz uprave partizana.

lets play

pre 6 godina

stigla je ponuda iz rusije od 6 mil i glatko je odbijena. za boacija postoji ponuda od 9 mil koja je generalno prihvacena a everton i west brom su se raspitivali i recena im je cifra od 10 mil funti, nisu rekli ne. donald i srnic idu 100%, cifre su izmedju 1.5-2 mil. dok kanga odlazi za veliko obestecenje u kinu ako budesku ili katai prihvate ponude. realna opcija je katai jer nije ni u protokolu u alavesu od pocetka sezone dok budesku igra fenomenalno u steaui.za dolaske se nagadja, ja konkretno nista ne znam.ako da bog da prodjemo keln, a verujem da hocemo, bicemo finansijski na nuli i sa timom sa velikom trzisnom vrednoscu, svaka cast!!!

Коста

pre 6 godina

Веома позитиван утисак је оставио на мене овим интервјуом. Заиста слабо пратим фудбал, посебно домаћи фудбал. Гледао сам Боаћија против Арсенала у Лондону, велика је штета да барем једном није дао гол. Све најбоље му желим против Келна.

zex

pre 6 godina

Boaci je jedan od igraca koji ce napraviti karijeru, omalovazavaju ga sitne duse, bolesni umovi i ostala grobarska familija.Decko ima sve sto bi trebalo da ima jedan napadac.Juventus ga nije dzaba kupio.Zelim mu sve najbolje jer dobar covek a i dao je 38golova a to nije lako ni u seljackoj ligi.

Dejan

pre 6 godina

Stvarno je dobar decko,nadam se da mu je takav i menadzer i da ga ne iskoriscava jer ovakvi momci kao sto je Boaci znaju da budu mnogo naivni.Ajde Rici u cetvrtak bar gol da zabijes i sigurno ulazis u legende kluba!

umbrisimo

pre 6 godina

Riči Brate, hvala ti za sve ! Ipak i zbog tebe i zbog Zvezde, idi posle Derbija.... Zaslužio si i ti ali i Zvezda, jedan lep transfer...sa okruglom cifrom ! Ono najbolje sačuvaj za Derbi !

Ajde da te cujemo

pre 6 godina

Ricmond Penalaci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sa tobom sve do pobede, 5. decembar 2017 15:38)

U tekstu ti stoji da je postigao 38 golova za Zvezdu. Mozes li ti nabrojati golove iz penala ili ces ostati nem da se ne bi brukao? Ako ti je samo cilj da omalovazis bilo sta sto dolazi iz naseg kluba, onda je najbolje ne napisati nista.

DeXi

pre 6 godina

Jos jednom da iznesem cinjenicu: Dwamena > Boaci u njihovoj reprezentaciji. Zna li neko ko je Dwamena? Cisto sumnjam. Ali Boaci ide u Celsi iako je Dwamenina zamena. Budite se komsinice, skinite paucinu s ociju. ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Yarilo, 5. decembar 2017 18:47)

Vidi i Matic je bio rezerva Raci Petrovicu,SMS do skoro ni poziv nije imao ... takvih primera je koiko zelis.


Boaci je izuzetan igrac prava 9ka (nesto kao Bobo Vieri) prava retkost u danasnje vreme.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Kao što neko reče, sjajan momak i čovek, prava ljudina i naravno još bolji, fantastičan strajker koji se godinama traži.
Samo budala može da proda ovakvog igrača.

Inače Zvezdin centarfor se zove Ričmond Boakje (Richmond Boakye), a nebulozno ime koje su mu dali "stručnjaci" (koji su Kangu prozvali Konga?!), ne znači ništa.

One night in May

pre 6 godina

Generalno simpatican lik, retko religiozan, ali deluje predusretljivo.
Sto se procenta iskoriscenih sansi tice - negde je pri dnu Lige Evrope, iako je po broju datih golova na vrhu.
Koliko god da promasuje zicere, ima jako dobro osobinu da je konstatno u sansi - kad bi ih jos i realizovao, igrao bi za Real/Barsu/Bajern/Engleze, a ne za Zvezdu.

Jasno je da ce u januru imati veliku vrednost, nazalost, verovatno vecu nego u junu - Zvezda ce tesko do polufinala/finala LE, pa tamo nece imati utakmice, a Gana se nije kvalifikovala na SP, pa ga ni tamo nece biti.
Poslovno - verovatno je najbolji potez prodati ga u januaru. Pesica promovisati u prvog centarfora i pojuriti jednog koji bi to postao na leto, jer ce tada, verovatno, i Pesic nazad u Francusku.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Richmond Boakye 2,00 Mill. € Transfermarkt. Ali ovde neki znaju bolje 6,7, 9 miliona.Prica se Bajern menja Levu za ovog.
(Dusan kg, 5. decembar 2017 18:11)

Sergej Milinkovic Savic prema tom istom izvoru vredi 30 miliona evra.

Ali Juve, Junajted i ostali nude 120...dakle puta 4.
Pa ti racunaj, dervise, koliko vredi Boaci!!

Nick Nick

pre 6 godina

Pratim vesti na B92.net svakodnevno od samog pocetka. Nikada nisam, niti cu dati komentar na temu koja me ne zanima tj. klub koji me ne zanima ( u ovom slucaju partizan ). Dragi navijaci partizana na istom portalu imate i teme vezane za vas klub, izvolite komentarisite tamo.
PS: Ricmonde, dace bog da se raspucas protiv Kelna i potvrdis kvalitet! Moze i sa bele tacke pa da komsije jos malo komentarisu...

Виоп

pre 6 godina

Боћко мајсторе сад га боцни. Заслужујеш бољу лигу али тешко да ћеш играти у већем клубу, или можда хоћеш, све најбоље.

pedja

pre 6 godina

Pravi covjek i fudbaler!Kako god da bude u cetvrtak dugo ce ga Delije pamtiti ,a ako kojim slucajem srusi Keln svojim golovima i igrom definitivno se moze svrstati u legende nase novije istorije,kao i citava ova generacija.Ipak su ovo neka druga vremena moramo biti svjesni gdje smo bili prije samo 2 godine,tako da bi plasman u nokaut fazu bio zaista istorijski uspjeh a Boaci kao najbolji strijelac usao zauvijek u anale naseg voljenog kluba!

divac

pre 6 godina

Krenula mašinerija da ga prodaje za 10-12 miliona,a sve sa ciljem da ubedi ovaj napaćeni narod da on u stvari toliko i vredi,a sa ciljem da se prikriju mutne radnje oko zvezde i njenog duga koji država i vrli im vođa smanjuju svakodnevno...I normalno da ce lice sa poternice za par meseci da maše papirima kako je zvezdin dug tričavih desetak miliona i kako se do naredne sezone očekuje brisanje istog...

novica

pre 6 godina

Boaći i Pešić su specijalci za sklanjalice. Pešić pada za penale, a Boaći ih vrlo uspešno realizuje. Kakvi milioni, kakvi bakrači?!

fenomen

pre 6 godina

Simicu
Prosle sezone u prvenstvu su Leo i Uros bocnuli po 24 puta samo u prvenstvu. Mrzi me da trazim statistiku ali bio je jos neki gol u kupu i u Evropi. Poz.

Darko

pre 6 godina

Mozetr mnogo toga nauciti poucnog od ovog coveka.Covek je pre svega zahvalan na svemu sto ima, zahvalan je sto je ziv i zdrav i ne pljuje po svemu i svacemu.Mi srbi po svemu pljujemo, svima solimo pamet, niko nam ne valja.Ovaj covek je se prepustio bogu i veruje da ce uspeti, a kad i ne uspe, on se ne nervira, on smatra to kao volju boga.Uspece on u zivotu, videcete.

Yarilo

pre 6 godina

Jos jednom da iznesem cinjenicu: Dwamena > Boaci u njihovoj reprezentaciji. Zna li neko ko je Dwamena? Cisto sumnjam. Ali Boaci ide u Celsi iako je Dwamenina zamena. Budite se komsinice, skinite paucinu s ociju. ;-)

Dusan kg

pre 6 godina

Sergej Milinkovic Savic prema tom istom izvoru vredi 30 miliona evra.

Ali Juve, Junajted i ostali nude 120...dakle puta 4.
Pa ti racunaj, dervise, koliko vredi Boaci!!
(Antidervis - vase je proslo, 5. decembar 2017 20:26)

Kada su Juve,Junajted poslali ponudu od 120 miliona evra,gde je je to pisalo???Ili si cuo cekajuci u redu za hleb ili procitao ovde komentar nekog koji se dva puta obrijao u zivotu.

Sve mi vidimo samo slabo pamtimo

pre 6 godina

O kakvom strahovitom napretku se ovde pise,!?
Ljudi uporedite njega i Tavambu koji je kompletniji igrac pa koliko onda on kosta, vise od deset? Ma hajte mi smo realni za tavambu 2-2.5 miliona je ekstra tu vam je negde i vas penal majstor.

Spurs

pre 6 godina

Pa dobro, ako mozemo da izvucemo 4-5 miliona za njega od kojih ce se barem pola uloziti za neko drugo pojacanje, onda cao zdravo, ima i boljih.

neko

pre 6 godina

Ti ćeš biti najuren junače još pare ne smes trazit što si zaradio. A to sve zarad Kelna koji će da vas nakanta a Partizan dokrajči.

novica

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da mislite da je Boaći neki kvalitet?! On je 90%golova dao na utakmicama sklanjalicama, a od toga 50% iz penala. Zvezda očekuje 7 miliona evra od njegovog transfera?! Besmisleno. Sve što bude preko 2 miliona je puna kapa.

zex

pre 6 godina

Novica
Objasni mi onda kako je dao gol Realu?
jel i to seljacka liga?Ko je igrao fudbal dobro zna da je sansa za gol podjednako teska bez obzira na ime rivala kada si u petercu cilj je da pogodis ako imas samo golmana onda je stvarno nebitan rival.Pogledajte malo sta sve promasuju vrhunski napadaci pa donesite odluku.

Bicmond Roaci

pre 6 godina

Igrac koji je napravio cudovisan napredak u nasoj ligi koja je poznata kao liga gde se postize malo golova.Njemu je mesto naprimer u Psg jer je duplo bolji od Mbapea.

Sve mi vidimo samo slabo pamtimo

pre 6 godina

O kakvom strahovitom napretku se ovde pise,!?
Ljudi uporedite njega i Tavambu koji je kompletniji igrac pa koliko onda on kosta, vise od deset? Ma hajte mi smo realni za tavambu 2-2.5 miliona je ekstra tu vam je negde i vas penal majstor.

neko

pre 6 godina

Ti ćeš biti najuren junače još pare ne smes trazit što si zaradio. A to sve zarad Kelna koji će da vas nakanta a Partizan dokrajči.

divac

pre 6 godina

Krenula mašinerija da ga prodaje za 10-12 miliona,a sve sa ciljem da ubedi ovaj napaćeni narod da on u stvari toliko i vredi,a sa ciljem da se prikriju mutne radnje oko zvezde i njenog duga koji država i vrli im vođa smanjuju svakodnevno...I normalno da ce lice sa poternice za par meseci da maše papirima kako je zvezdin dug tričavih desetak miliona i kako se do naredne sezone očekuje brisanje istog...

Yarilo

pre 6 godina

Jos jednom da iznesem cinjenicu: Dwamena > Boaci u njihovoj reprezentaciji. Zna li neko ko je Dwamena? Cisto sumnjam. Ali Boaci ide u Celsi iako je Dwamenina zamena. Budite se komsinice, skinite paucinu s ociju. ;-)

Spurs

pre 6 godina

Pa dobro, ako mozemo da izvucemo 4-5 miliona za njega od kojih ce se barem pola uloziti za neko drugo pojacanje, onda cao zdravo, ima i boljih.

CzBg89!

pre 6 godina

Onaj Pantic iz Partizana je najvece zlo u nasem fudbalu! On ce da prica ko sta radi i ko kako sudi i kome se sudi a kome ne. Pa on da je na terenu kao sudija dao bi zivot sve sto penala i nepostojecih ofsajda da partizan pobedi. Kakav je to covek. Treba mu zabraniti da pravi na tvu pakost medju ljudima i zato njega i placaju ovi iz uprave partizana.

lets play

pre 6 godina

stigla je ponuda iz rusije od 6 mil i glatko je odbijena. za boacija postoji ponuda od 9 mil koja je generalno prihvacena a everton i west brom su se raspitivali i recena im je cifra od 10 mil funti, nisu rekli ne. donald i srnic idu 100%, cifre su izmedju 1.5-2 mil. dok kanga odlazi za veliko obestecenje u kinu ako budesku ili katai prihvate ponude. realna opcija je katai jer nije ni u protokolu u alavesu od pocetka sezone dok budesku igra fenomenalno u steaui.za dolaske se nagadja, ja konkretno nista ne znam.ako da bog da prodjemo keln, a verujem da hocemo, bicemo finansijski na nuli i sa timom sa velikom trzisnom vrednoscu, svaka cast!!!

novica

pre 6 godina

Boaći i Pešić su specijalci za sklanjalice. Pešić pada za penale, a Boaći ih vrlo uspešno realizuje. Kakvi milioni, kakvi bakrači?!

novica

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da mislite da je Boaći neki kvalitet?! On je 90%golova dao na utakmicama sklanjalicama, a od toga 50% iz penala. Zvezda očekuje 7 miliona evra od njegovog transfera?! Besmisleno. Sve što bude preko 2 miliona je puna kapa.

krajina

pre 6 godina

Lepo je videti da igrac koji nije iz nase zemlje vidi velicinu kluba i ljubavi njegovih navijaca prema Crvenoj Zvezdi...otuda i njegovo postovanje,borba i suze radosnice u crveno belom dresu.Hvala ti Ricmonde na svemu i da uspes gde god da odes a bog uvek pogleda dobre ljude.

fenomen

pre 6 godina

Simicu
Prosle sezone u prvenstvu su Leo i Uros bocnuli po 24 puta samo u prvenstvu. Mrzi me da trazim statistiku ali bio je jos neki gol u kupu i u Evropi. Poz.

Dusan kg

pre 6 godina

Sergej Milinkovic Savic prema tom istom izvoru vredi 30 miliona evra.

Ali Juve, Junajted i ostali nude 120...dakle puta 4.
Pa ti racunaj, dervise, koliko vredi Boaci!!
(Antidervis - vase je proslo, 5. decembar 2017 20:26)

Kada su Juve,Junajted poslali ponudu od 120 miliona evra,gde je je to pisalo???Ili si cuo cekajuci u redu za hleb ili procitao ovde komentar nekog koji se dva puta obrijao u zivotu.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Richmond Boakye 2,00 Mill. € Transfermarkt. Ali ovde neki znaju bolje 6,7, 9 miliona.Prica se Bajern menja Levu za ovog.
(Dusan kg, 5. decembar 2017 18:11)

Sergej Milinkovic Savic prema tom istom izvoru vredi 30 miliona evra.

Ali Juve, Junajted i ostali nude 120...dakle puta 4.
Pa ti racunaj, dervise, koliko vredi Boaci!!

Franjizam

pre 6 godina

O ovom se pise kao da je neki vrhunski igrac a ustvari je prosecan igrac koji jedino zna da sutira penale!!
(Grobar, 5. decembar 2017 15:28)

Sve si u pravu! Eto, postigao je samo 31 gol iz igre, a cak 7 iz penala.

One night in May

pre 6 godina

Generalno simpatican lik, retko religiozan, ali deluje predusretljivo.
Sto se procenta iskoriscenih sansi tice - negde je pri dnu Lige Evrope, iako je po broju datih golova na vrhu.
Koliko god da promasuje zicere, ima jako dobro osobinu da je konstatno u sansi - kad bi ih jos i realizovao, igrao bi za Real/Barsu/Bajern/Engleze, a ne za Zvezdu.

Jasno je da ce u januru imati veliku vrednost, nazalost, verovatno vecu nego u junu - Zvezda ce tesko do polufinala/finala LE, pa tamo nece imati utakmice, a Gana se nije kvalifikovala na SP, pa ga ni tamo nece biti.
Poslovno - verovatno je najbolji potez prodati ga u januaru. Pesica promovisati u prvog centarfora i pojuriti jednog koji bi to postao na leto, jer ce tada, verovatno, i Pesic nazad u Francusku.

Simic

pre 6 godina

Boaci je za nepune 2 polusezone u dresu Crvene zvezde postigao 38 golova. Od toga samo 7 iz penala ( Florijana, Irtis, Radnik, Spartak, Rad, Čukarički i Bačka). Shvatam da ima dosta onih sa druge strane koji jos nisu naucili da broje. Uz to bilo je i golova u dresu reprezentacije. Sve iz igre. Treba napomenuti i to da veliki broj utakmica u prvenstvu nije ni odigrao. Toliko o tome kako je on penaldzija. Ali, kome objasniti?! Uzgred, voleo bih da mi neko kaže ime fudbalera koji je poslednji put noseci dres nekog naseg kluba postigao slican broj golova za ovako kratko vreme. Naravno, ostacemo bez odgovora!

Šule

pre 6 godina

Vidi vidi, kako su se crno beli raspisali na temu Ričmonda brata? Alo, pa imate Sumu Sumaruma, pa ga ocenjujte koliko vredi. Da vas podsetim, ovaj momak je došao za 100 hiljada, a vaša čigrica Sumica za skoro 2 miliona. Pametnom dosta. Aj u zdravlje.

Коста

pre 6 godina

Веома позитиван утисак је оставио на мене овим интервјуом. Заиста слабо пратим фудбал, посебно домаћи фудбал. Гледао сам Боаћија против Арсенала у Лондону, велика је штета да барем једном није дао гол. Све најбоље му желим против Келна.

Ajde da te cujemo

pre 6 godina

Ricmond Penalaci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sa tobom sve do pobede, 5. decembar 2017 15:38)

U tekstu ti stoji da je postigao 38 golova za Zvezdu. Mozes li ti nabrojati golove iz penala ili ces ostati nem da se ne bi brukao? Ako ti je samo cilj da omalovazis bilo sta sto dolazi iz naseg kluba, onda je najbolje ne napisati nista.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Kao što neko reče, sjajan momak i čovek, prava ljudina i naravno još bolji, fantastičan strajker koji se godinama traži.
Samo budala može da proda ovakvog igrača.

Inače Zvezdin centarfor se zove Ričmond Boakje (Richmond Boakye), a nebulozno ime koje su mu dali "stručnjaci" (koji su Kangu prozvali Konga?!), ne znači ništa.

Vucko

pre 6 godina

Vi sa B92 kao da zelite da destabilizujete klub pred utakmicu sezone, juce Mrkeli pitanje o odlasku Boacija, a sada njemu samom. Takva pitanja se ne postavljaju uoci ovako vazne utakmice.

Nick Nick

pre 6 godina

Pratim vesti na B92.net svakodnevno od samog pocetka. Nikada nisam, niti cu dati komentar na temu koja me ne zanima tj. klub koji me ne zanima ( u ovom slucaju partizan ). Dragi navijaci partizana na istom portalu imate i teme vezane za vas klub, izvolite komentarisite tamo.
PS: Ricmonde, dace bog da se raspucas protiv Kelna i potvrdis kvalitet! Moze i sa bele tacke pa da komsije jos malo komentarisu...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Odradi ⚽⚽⚽u četvrtak ono što treba pa nam donesi veliku radost i udji u istoriju našeg kluba a onda kako ti volja. U svakom slučaju HVALA ZA SVE I SREĆNO CRNI BRATE! 🖐

umbrisimo

pre 6 godina

Riči Brate, hvala ti za sve ! Ipak i zbog tebe i zbog Zvezde, idi posle Derbija.... Zaslužio si i ti ali i Zvezda, jedan lep transfer...sa okruglom cifrom ! Ono najbolje sačuvaj za Derbi !

DeXi

pre 6 godina

Jos jednom da iznesem cinjenicu: Dwamena > Boaci u njihovoj reprezentaciji. Zna li neko ko je Dwamena? Cisto sumnjam. Ali Boaci ide u Celsi iako je Dwamenina zamena. Budite se komsinice, skinite paucinu s ociju. ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Yarilo, 5. decembar 2017 18:47)

Vidi i Matic je bio rezerva Raci Petrovicu,SMS do skoro ni poziv nije imao ... takvih primera je koiko zelis.


Boaci je izuzetan igrac prava 9ka (nesto kao Bobo Vieri) prava retkost u danasnje vreme.

Виоп

pre 6 godina

Боћко мајсторе сад га боцни. Заслужујеш бољу лигу али тешко да ћеш играти у већем клубу, или можда хоћеш, све најбоље.

pedja

pre 6 godina

Pravi covjek i fudbaler!Kako god da bude u cetvrtak dugo ce ga Delije pamtiti ,a ako kojim slucajem srusi Keln svojim golovima i igrom definitivno se moze svrstati u legende nase novije istorije,kao i citava ova generacija.Ipak su ovo neka druga vremena moramo biti svjesni gdje smo bili prije samo 2 godine,tako da bi plasman u nokaut fazu bio zaista istorijski uspjeh a Boaci kao najbolji strijelac usao zauvijek u anale naseg voljenog kluba!

Dejan

pre 6 godina

Stvarno je dobar decko,nadam se da mu je takav i menadzer i da ga ne iskoriscava jer ovakvi momci kao sto je Boaci znaju da budu mnogo naivni.Ajde Rici u cetvrtak bar gol da zabijes i sigurno ulazis u legende kluba!

zex

pre 6 godina

Boaci je jedan od igraca koji ce napraviti karijeru, omalovazavaju ga sitne duse, bolesni umovi i ostala grobarska familija.Decko ima sve sto bi trebalo da ima jedan napadac.Juventus ga nije dzaba kupio.Zelim mu sve najbolje jer dobar covek a i dao je 38golova a to nije lako ni u seljackoj ligi.

Darko

pre 6 godina

Mozetr mnogo toga nauciti poucnog od ovog coveka.Covek je pre svega zahvalan na svemu sto ima, zahvalan je sto je ziv i zdrav i ne pljuje po svemu i svacemu.Mi srbi po svemu pljujemo, svima solimo pamet, niko nam ne valja.Ovaj covek je se prepustio bogu i veruje da ce uspeti, a kad i ne uspe, on se ne nervira, on smatra to kao volju boga.Uspece on u zivotu, videcete.

zex

pre 6 godina

Novica
Objasni mi onda kako je dao gol Realu?
jel i to seljacka liga?Ko je igrao fudbal dobro zna da je sansa za gol podjednako teska bez obzira na ime rivala kada si u petercu cilj je da pogodis ako imas samo golmana onda je stvarno nebitan rival.Pogledajte malo sta sve promasuju vrhunski napadaci pa donesite odluku.