Subota, 02.12.2017.

13:00

SL: Boaći spasao Zvezdu poraza pred meč decenije!

Bačka i Crvena zvezda remizirali su u Bačkoj Palanci u prvom meču 20. kola Superlige Srbije – 2:2 (1:0).

Izvor:

SL: Boaæi spasao Zvezdu poraza pred meè decenije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

514 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 6 godina

Ne bih da komentarišem ovu utakmicu kad je iole normalnom i nepristrasnom sve jasno...nego,gledam trenutno Arsenal:MU...pa u sastavu Arsenala igra samo jedan igrač koji je igrao protiv Zvezde( i to samo u prvoj utakmici) Peter Čeh!
(Premudri, 2. decembar 2017 18:50)
Zato su I pukli.Onaj tim što je igrao protiv Zvezde je bio jači

leo

pre 6 godina

@Zex

To je cista laz da 70% navija za zvezdu. Odakle ta informacija potice? To sto imate laziljive botove to je druga stvar.

I to sto si napisao o ostatku Srbije koji ne navija za zvezdu je cista diskriminacija, vredjanje i rasizam. A ne cudi me,zvezdini botovi su takvi. Boli ih Partizan i titule i liga sampiona i Evroliga i to pokazuju svugda. Sta ces, takav je zivot. Nisi ti jedini na a tvoj klub je lopovski ako ti je stalo da navijas za veliki klub uzmi Real ili Celsi, Barselonu... zvezdana je mala niko ne zna za nju pomiri se s tim.

Che

pre 6 godina

Gledajte ljudi.Uopste nije problem sto je sviran penal za Zvezdu. Pesic jeste teatralno pao, trebao je za to da dobije zuti karton. Neki blagi kontakt jeste postojao, ali za penal definitivno ne. Opet sudija je to iskoristio i uradio sta je uradio. Mnogo veci problem je sto to nikada ne bi bilo svirano protiv Zvezde, pa sve da igraju protiv Vojvodine, Cuke ili Partizana. Iz tog razloga potpuno podrzavam inicijativu Partizana da se uvede VAR sistem i da makar derbi sude stranci, neutralne sudije. Ali kako ni Partizan nije "nevin" u celoj prici, da bi imali barem malo regularno prvenstvo, sve utakmice Partizana i Zvezde morali bi da sude stranci. E onda bi bila malo drugacija prica. I jedni i drugi bi poceli da gube utakmice i prvenstvo bi vec licilo na nesto.

A sto se Pesica tice. Odes decko na Youtube i gledas kako je Inzaghi padao u takvim situacijama. Ono tvoje od juce je bilo toliko smesno da nemam reci.

orion

pre 6 godina

Hvala Kokezi, Vucicu i Maju Vujovicu koji su tu da poguraju kad ne ide. Zvezda vam se od srca zahvaljuje. Ne dajte slucajno strane sudije, ne dajte se, izdrzite!

orion

pre 6 godina

Hvala Kokezi, Vucicu i Maju Vujovicu koji su tu da poguraju kad ne ide. Zvezda vam se od srca zahvaljuje. Ne dajte slucajno strane sudije, ne dajte se, izdrzite!

Jojić u 90om

pre 6 godina

I dodjite u četvrtak da vidite šta je prava evropska utakmica i evropski štih!Samo da vidite kako je i sta je to ,da dozivite.Samo to rezultat na stranu,kao god bude.
(pedja, 03. decembar 2017 00:23)

I videli smo evropski štih i u vaterpolu.
I vidimo evropski štih i u košarci a videćemo ga i u fudbalu uskoro.

Što pre shvatite da je sport samo sport, biće bolje za vas...90 minuta fudbala i posle toga šta?

pedja

pre 6 godina

I dodjite u četvrtak da vidite šta je prava evropska utakmica i evropski štih!Samo da vidite kako je i sta je to ,da dozivite.Samo to rezultat na stranu,kao god bude.

aleksandar

pre 6 godina

na jednoj televiziji prva vest je bila o utakmici backe i cz,a utakmica sa sp u rukometu u kojoj smo dobili kinu na drugom.nek smo zivi i zdravi.

pedja

pre 6 godina

Sta je prava istina?.Prava istina je to da su se komsije sa JNA i ostali koji su mislili da su ugasili Crvenu Zvezdu,na čemu rade duži niz godina (sjetimo se samo hapšenja Džaje), malo zaj...li.Sve se posložilo opet vratili titulu,mislili opet lako ćemo.Medjutim dolazi tamo neki Milojević i tamo neki nepoznati igrači sve im se uklapa,ali onda obrt,Zvezda prolazi ono što oni ,a iskreno i mi Zvezdaši nismo očekivali prolazi se Sparta,pa Krasnodar,ulazi se LE u prilično jaku grupu sa šansama da se prodje dalje.Vraća se Zvezdaski duh,vrćaju se iz mrtvih navijači koji nisu bili na stadionu više od 15-20godina(mahom inelektualci studenti za vrijeme slavnih vremena),vraća se Zvezdina aura ,ono sto niko na prostorima ex Yu nema pa ni mali komšija sa brda i nastaje panika.Odgovor slijedi u prljavoj kampanji u vidu napadanja za svaki penal ,svaki start ,svaki gol, u vidu dosudjivanja penala kada nam ne trebaju kao ni treće oko ,u vidu omalovažavanja da igramo sa drugim timom Arsenala,sa fenjerašem Bundes lige,u vidu toga da su sve naše titule od osnivanja pa do danas nepoštene,itd.,itd.Izdržaćemo,izdrži Zvezdo,izdržćemo,jer mi nismo osnovani dekretom države,nego voljom naroda!

Grobari

pre 6 godina

Pozdrav za gospodina sub013. Prosle godine u tri prvenstvena derbija Partizan je uzeo sedam a Zvezda jedan bod. Svaki on njih je jasno pokazao da smo za klasu bolja ekipa bili prosle sezone a mi smo plakali ali iskljucivo od srece. Zvezda je ove sezone bolja,moze se reci,a namestaju i jedni i drugi da je to sramota.. toliko ocigledno da je to strasno. To nema nigde. Pesic svaku tekmu pada kao da ga cuva mekgregor licno.. a sudija,sta ce mora. O ovim paraplagicarima iz Partizana da i ne govorim..

ko o cemu terza o postenju

pre 6 godina

otkud znam 
Pogledaj majstore snimak i uveri se sam.Nemogu da verujem da na vestima o Zvezdi ima 80%grobara a u svetu za Zvezdu navija ukupno oko 70% navijaca a ostatak cine u vecini isfrustrirane osobe koje nemogu da se pomire sa tim da su mnogo manji klub od Zvezde.Treba ziveti sa tim.
(Zex, 02. decembar 2017 22:13)
vi ne komentarisete partizan?na vest da ratkovica prelazi u cibonu samo komentari likova kojima je vujosevic unistio detinjstvo.bolje bi ti bilo da povedes racuna o.pravopisu nego sto pricas lovacke price.

Zex

pre 6 godina

otkud znam
Pogledaj majstore snimak i uveri se sam.Nemogu da verujem da na vestima o Zvezdi ima 80%grobara a u svetu za Zvezdu navija ukupno oko 70% navijaca a ostatak cine u vecini isfrustrirane osobe koje nemogu da se pomire sa tim da su mnogo manji klub od Zvezde.Treba ziveti sa tim.

panterizam

pre 6 godina

Мислима били против Келна... У реду је Звездо?, не љутим се. Ал у четвртак знаш шта треба. СРЕТНО!?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 02. decembar 2017 21:23)

sta si ti, pesnik neki kao Mirovic...

sub013

pre 6 godina

Brale svaka čast, verovao ili me jedini si grobar među 500 tvojih navijača koji su ostavili komentar na tekst o Zvezdi a da nisi pun mržnje i frustracije. Problem je što je Partizan prošle godine uzeo titulu na plakanje pa bi sad opet i takvi komentari su organizovani i što je najgore nije ih sramota toga, e to je što ovog puta neće da se desi, a to da nismo isti ( nije fraza ) pokazuje upravo ovo, preko 300 komentara podrške Kelnu, molite se bogu da Keln pobedi ej, može se naći i neki nas komentar na vašu vest kako navijamo za druge ali to je toliko sporadično da je zanemarljivo a i ti komentari su više tipa zezanje nasuprot ovih vaših bolesnih punih mržnje, pročitaj majke ti sta ste sve pisali danas i udji na neku vašu vest i pogledaj naše komentare, koliko ih ima i kakvi su, hvala bogu sve piše pa možete da uporedite, bavite se više nama nego vama, a stadioni vam prazni. Tebi još jednom svaka čast, sve si u pravu samo izvini ove godine ne smemo da ispadnemo naivni, znamo s kim imamo posla

otkud znam

pre 6 godina

preksinoc gledao Espanjol Tenerife sudija sudio penal a prekrsaj bio van 16 i to za skoro metar.Pre dva meseca Barselona dala gol iz golauta kao Zvezda Partizanu.Veceras Keln nije dobio cist penal posle prekrsaja a dobio je penal posle napucane lopte.Sudije grese svuda u evropi i svetu.Pogledajte druge utakmice manite se Zvezde.
(Zex, 02. decembar 2017 20:55)

Terziću, ti si?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Мислима били против Келна... У реду је Звездо❤, не љутим се. Ал у четвртак знаш шта треба. СРЕТНО!✊

Grobar-España

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da je posle svake utakmice Zvezde ili Partizana 95% "komentara" koji se svode na to ko vise krade. Kradu i jedni i drugi, svako tamo gde moze a garantujem da nema ni jednog navijaca ova dva kluba koji ce staviti ruku na srce i reci " Moj klub je sve bodove osvojio posteno". Pa braco Srbi sa obe strane brda, umesto da se zajedno borite za cist obraz srpskog fudbala, oterate ove iz uprava, vi dozvoljavate da vas vuku za nos i jos ih podrzavate. Zasto se onda zalite i trabunjate o postenju i jedni i drugi ?? Mene bi bilo sramota da podrazavam ovu upravu Partizana i da to pravdam time sto je u Zvezdi isto. Za Partizan navijam jer ne mogu da budem ravnodusan i da zaboravim ljubav koju gajim prema klubu od malena, e sad kolicina prezira koju osecam prema upravi je srazmerna kolicini ljubavi koju osecam prema mom Partizanu. To sto je u Zvezdi stanje slicno za mene nije nikakva uteha. Jedna spanska izreka kaze da je " Zlo drugih uteha za glupake". Toliko o tome. Ja nasuprot mnogima ovde mislim da je ovaj kiks dosao u najboljem trenutku za Zvezdu, taman da se malo trgnu pre Kelna. Zvezda mora da prodje po svim parametrima, bolja je ekipa od raspalog Kelna, igra pred svojim navijacima, treba da igra na pobedu jer ja se ne bih oslanjao na Arsenal, nisu od poverenja. Dovoljna vam je bilo koja pobeda, zato ne treba zuriti, polako pametno i bez kompleksa. Mislim da ce ovo danas da pomogne da se sve bude kako treba. Srecno.

panterizam

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci) 
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic) 
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci) 
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci) 
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic) 

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?

komentar vredan da se kopira. Naravno da ih boli istina, dace Bog da se i Kelnu svira penal kao njima danas onaj sramotan.

hmm....

pre 6 godina

27? drzi ga Partizan. Pozdrav.
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38)

druze, boli te istina...ajde napisi kad je Partizan na toliko meceva imao uzastupne penale. Nemoj opravdavati nadimak, nego obrazlozi.

kicOne

pre 6 godina

komentar vredan da se kopira. Naravno da ih boli istina, dace Bog da se i Kelnu svira penal kao njima danas onaj sramotan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panterizam, 2. decembar 2017 20:39)
Sviran je protiv Krasnodara. Tad vas nije bilo na vestima da moralisete...

Zex

pre 6 godina

preksinoc gledao Espanjol Tenerife sudija sudio penal a prekrsaj bio van 16 i to za skoro metar.Pre dva meseca Barselona dala gol iz golauta kao Zvezda Partizanu.Veceras Keln nije dobio cist penal posle prekrsaja a dobio je penal posle napucane lopte.Sudije grese svuda u evropi i svetu.Pogledajte druge utakmice manite se Zvezde.

sub013

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)

Ne navijas, idemo dalje. 
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38) 

Navijao ili ne,covjek je u pravu 100 % !!!
(Garfild, 02. decembar 2017 18:56)

Mentalni sklop partizanovih navijača - prvi se predstavlja kao Zvezdas i pljuje Zvezdu a drugi kaže kako to nije bitno, a sve to zbog sendviča. Evo molim sve navijače Zvezde da se nikad ali nikad lažno ne predstavljaju kao navijači partizana, to je ružno, licemerno, podlo, jadno... Ali zbog toga će on uvek ostati komšija mali

dejo majstore

pre 6 godina

@Pierre de Kuberten,
"Prva vlada Mirka Marjanovića izabrana 1994. godine i trajala do 1998." Izvor - Wikipedia.
Zašto su navijači jsd (čast izuzecima) skloni lažima???

xxx

pre 6 godina

Veliki i slavni klubovi danas nisu pobedili,Barsa,PSŽ i Crvena zvezda.
(miško, 02. decembar 2017 18:56). Jedino je Barsa velika i slavna...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ pedja - Pa nek navijaju za Keln, što te to dotiče? Ja im ne zamjerim. Al zato i ja uvijek navijam protiv Partizana, a tako će ostati i dalje jer ne postoji niko na svijetu da me preokrene što se tiče toga. Živim kako osjećam, a osjećam da NE VOLIM PARTIZAN! I to je kraj priče za sva vremena! 🖐

derion

pre 6 godina

Komentari grobara se granice sa paranormalnim,nije u pitanju sto su puni lazi i mrznje,nije u pitanju ni to sto oni imaju najmanja prava da se javljaju i zale na sudije,jer da nije istih ove sezone bi bili bar 10-12 bodova iza Zvezde,vec je neverovatna botovska organizacija koja je svakog trenutka `spremna na juris`,u bilo kom sportu ili slicnoj vesti o Zvezdi da se radi,samo mi nije jasno kako to da im na utakmice dolazi samo 1000,nije mnogo ni na nasim ali bar je tri -cetiri puta vise.

Neko@

pre 6 godina

Kako FSS dozvoljava da se Super liga igra na ovakvom stadionu - to je pravo pitanje?!?
Ako sebe ne poštujemo, zar će nas drugi poštovati!?

Pierre de Kuberten

pre 6 godina

Sve, sve, ali kad Zvezdaši pričaju o devedesetim, a najveći uspeh ostvarili kad je Sloba bio najjači, pod vladom Mirka Marjanovića.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma nebitna backa, njima ova utakmica nije bila ni u najdaljim mislima... koga uospte interesuje prvenstvo u kom se prepolovljavaju bodovi i nezasluzeno osvajaju titule. Samo jako u cetvrtak srbuja je apsolutno nebitna

Premudri

pre 6 godina

Ne bih da komentarišem ovu utakmicu kad je iole normalnom i nepristrasnom sve jasno...nego,gledam trenutno Arsenal:MU...pa u sastavu Arsenala igra samo jedan igrač koji je igrao protiv Zvezde( i to samo u prvoj utakmici) Peter Čeh!

delija iz fotelje

pre 6 godina

@miki
Haha..kad se navijači kluba komunističke narodne armije žale na fudbalsko suđenje u toj istoj komunističkoj zemlji??!! Neprocenjivo..

Skafi

pre 6 godina

Očigledno je da je rešenje za ovu našu ligu da ostalih 14 klubova koji se ne zovu Zvezda ili Partizan istupe iz lige. Tako bi večiti mogli da osvajaju rekordnu titulu svakih 7 dana na radost armije navijača

mika

pre 6 godina

Zamišljam samo skaute Kelna koji prate ovu utakmicu. Verovatno su doživeli kulturološki šok kad su videli ovaj "stadion". Ako kamera još malo zumira, videću šta ljudi u susednim kućicama imaju za ručak.
(Sava, 2. decembar 2017 14:19)

A kad vide 'Marakanu", ima da se oduseve, pogotovo ako pridju sa istoka pa vide onu ogradu visine 2 metera, nece ni znati da su prosli pored stadiona...

sub013

pre 6 godina

Kako vas nije sramota navijaci Partizana?Pa vi ste skoro igrali 97minuta.Zaboravili ste silne pokradene boidove, izmiljene penale golove iz ofsajda.sram vas bilo.
(Zex, 02. decembar 2017 17:27)

Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje već zato što se ničega me stide - J. Dučić. Mislim da sam ti odgovorio na to pitanje kako ih nije sramota.
500 komentara? opaaa biće sendviča bravo grobari, samo ruckajte ionako prošle noći niste lepo spavali što vam izgubio real. Ajmo do 1000 možete vi to, izboksovacete i čokoladu ako nastavite ovako, a to sto je na armijskom pašnjaku kao u Cernobilu to nema veze. Znam da nemate sramotu ali evo mene je sramota i u vaše ime

Sofronije

pre 6 godina

oooooo zvezdane, sto si se ucut'o zvezdane...dje je saopstenje terzicu kojim ces umiriti vaskoliko zvezdastvo? kako cemo ovakvi necasni u evropu, crni zvezdane?

Garfild

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)Ne navijas, idemo dalje.
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38)

Navijao ili ne,covjek je u pravu 100 % !!!

Garfild

pre 6 godina

Prvak sveta 1991.26 godina kasniječupa veliki bod kao kuca protiv Bačke i igra mec decenije ptotiv fenjraša Bundes lige!!!.
(sin lovca na medvede, 02. decembar 2017 17:46)

Auuu.... Brate svaka ti cast na komentaru!!! Pravo u metu...hahaha

Sabre

pre 6 godina

Apsolutno je preslatka kolicina grobarskih botina ovde. I kada botine grobarske vide 300 i nesto pozitivnih na 50ak negativnih dobiju topao osecaj oko stomaka, zar to nije lepo? Jedini problem - to je svih 300 ljudi koji prati ovaj jadni mali vojni klubic, a korisnije i njima i klubu bi bilo da su umesto toga na stadionu. Svog tima.

nista o nicemu

pre 6 godina

OVO JE BRUKA I SRAMOTA. Dokle više za zvezdanesterac penali. Dokle će Dr. terzić pljuvati po Srpskom fudbalu?
(innbecilo, 02. decembar 2017 17:07)

Dr bez tacke, avangardo.

nista o nicemu

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?
(EJMH4ZD, 02. decembar 2017 17:01)

27? drzi ga Partizan. Pozdrav.

Zex

pre 6 godina

Kako vas nije sramota navijaci Partizana?Pa vi ste skoro igrali 97minuta.Zaboravili ste silne pokradene boidove, izmiljene penale golove iz ofsajda.sram vas bilo.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Prvak sveta 1991.26 godina kasnije
čupa veliki bod kao kuca protiv Bačke i igra mec decenije ptotiv fenjraša Bundes lige!!!.

Bili Piton

pre 6 godina

Polako momci,možete vi i GORE i LOŠIJE, imate vremena.Tako se gubi ne utakmica, nego mnogo više...SAMO VELIKI mogu imati KONTINUITET, koliko bilo...

branko

pre 6 godina

Jel bio penal za zvezdu? Nisam gledao mec ni citao vest...
(milenko123, 02. decembar 2017 16:35)
Aman,druze, pa kad NIJE bio penal za Zvezdu?!?!!!!!Zr jenu istoriji ijedan bio sporan?!
Izvini,ali na glupo pitanje dadoh glup odgovor...Terzic ce ti objasniti...on je ipak olicenje postenja-u njegovu se ne sumnja

VladaNS

pre 6 godina

OVO JE BRUKA I SRAMOTA. Dokle više za zvezdanesterac penali. Dokle će Dr. terzić pljuvati po Srpskom fudbalu?
(innbecilo, 02. decembar 2017 17:07)

Dr bez tacke, avangardo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 2. decembar 2017 17:37)

Vašeg Zvezdana priznajemo za doktora samo sa tačkom :)

Viktor

pre 6 godina

Au sta je grobarskih kukumavki i narikaca. Da li je moguce da ste toliko optereceni Zvezdom. Sta vam uradi onaj Zeljko Pantic i kvazi profesor Vuletic.Da li stvarno mislite da ste najbolji klub u Srbiji? Niko od vas ne komentarise sporne situacije u vasim utakmicama? Pa sutra ce da vam se svira penal.I naravno bice cist ko suza kao i obicno.Igrac igracu polomi nogu i dobije samo zuti.Nekom seoskom Rtnju se ne svira penal protiv vas..U Sapcu vicu Lopovi,lopovi. Neverovatan kompleks i mrznja zvani Zvezda.Proslo je vreme devedestih SPS/JUL Mirka Marjanovica.Umislili ste da cete kao Celtic decenijama da vladate. Vas neuspeh pokusavate da opravdavate drugim sredstvima kako u fudbalu tako iu kosarci

Zvezdas

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?
(EJMH4ZD, 2. decembar 2017 17:01)

Care a sto ne zbroja uzastopne penale sviranih Partizanu ove sezone? Bilo ih je sedam.Da ti navodima?I sa danasnjim danom deset .I samo pet za Zvezdu.Od tih deset za partizan barem cetiri izmisljena

EJMH4ZD

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?

ntt

pre 6 godina

I ove godine,kao i prošle,zvezda će biti ekipa sa najvećim brojem penala u svim evropskim ligama.A pošteni.Kao i onaj koji ih gura.Zajedno sa rialitijima,ubistvima,vršnjačkim nasiljem...,to je slika današnje Srbije.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

nije boaci nego sudija.....svirao covek penal pre nego sto je ovaj pao....sramota....sto sada nema saopstenja doktora...cuj mene doktora....terzica

nista o nicemu

pre 6 godina

ove godine,kao i prošle,zvezda će biti ekipa sa najvećim brojem penala u svim evropskim ligama.A pošteni.Kao i onaj koji ih gura.Zajedno sa rialitijima,ubistvima,vršnjačkim nasiljem...,to je slika današnje Srbije.
(ntt, 02. decembar 2017 17:09)

Kad pominjes ubistva seti se Ace Radovica i Brisa Tatona. Bar toliko.

nista o nicemu

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.
(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)

Ne navijas, idemo dalje.

pedja

pre 6 godina

OK!Navijajte gospodo u cetvrtak za Keln .Eto samo treba javiti Svabama da nema potrebe da vode svoje navijace imaju ih ovdje dovoljno na zalost.Ja znam za koga cu ,za one koje navijam 45 godina vec.Za one "koji kupise i neposteno osvojise sve titule i bivsoj Jugislaviji,sve kupove,za one koji namjestise KS 1991 i finale Uefa kupa 79 te ,one koji igrase "namjesteno' polufunale KS 1973,za one koji su prvi put uistoriji bacili Liverpul na koljena na Enfildu (vjerovatno namjesteno),kojima je aplaudirao i skandirao cijeli jedan stadion u Njemackoj (vjerovatno po naredbi),one koji pronijese slavu ove zemlje nekad sirom svijeta (ma i to je izmisljeno),za one koji su trenutno najgledaniji klub u LE (vjerovatno lazan podatak).Eto ja cu navijati za te.Vi postenjacine koji ste sve posteno osvojili navijajte za Keln,vase pravo .Eto predlazem cak da se i pobratime klubovi Keln i Partizan i gradovi i klubovi Backa i Keln sto da ne.Znam da ako je bilo nepravde moze da boli ali ici u komentarina do toga :Da Bog da ih Keln razbio" bolesno ,al hvala vam pa eto onda dodjite u boks za gostujuce navijace da se siroti Nijemci ne trose za kartu ,pomozite svoj klub.Ovaj Srpski cemo mi ostali" lopovi i neposteni".

Velja89

pre 6 godina

Ajmo sada da oteramo sve igrače iz Zvezde.
Pa šta ako smo kiksnuli, dešava se to, a pre toga smo vezali jedno 10 pobeda u Superligi zaredom, igrali smo sa B timom. Dobićemo Keln jer znamo šta radimo :)

sudjenje

pre 6 godina

Da li se neko seca, kada je u nekoj prvenstvenoj utakmici,pred sam kraj meca, u trenucima kada se lomio rezultat, sviran penal za zvezdinog protivnika?Ja se ne secam.Secam se da je Vojvodini protiv Partizana u Bg,sviran penal na 18 metara,pred sam kraj meca,kada je bilo 1:1 i kada je odluceno prvenstvo.Sudije u ovoj ligi pomazu i zvezdi i Partizanu,malo vise zvezdi,ali sa druge strane dosta i odmazu,ali samo Partizanu,cine greske na njegovu stetu.U tome je razlika.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

HAHAHAHAHAHHA 300 KOMENTARA GROBARA!!! 300!!!! Strasno... Pa ljudi kako vas nije sramora da pricate o kradji, VI da pricate o kradji. Ovolika kuknjava, a kada dodje njihova utakmica sa penalom i crvenim u paketu nema ih nigde. Jadna je Srbija postala, i crveno bela i crno bela.

žoržo

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.

nik sloter

pre 6 godina

Декретом,наредних двадесет година комшиници дати титуле,нема потребе да се игра Кокеза супер лига.

Bacvanin

pre 6 godina

Ako je ono penal, ja sam Sveti Petar. Dao je Pesic for i onda se izrotirao i pao. Da je tako pao neki Backin fudbaler, verovatno bi dobio zuti za simuliranje.

rale

pre 6 godina

Dupli arsini. Ne objavljujete komentar za bilo kakvu kritiku. I vi ste proevropski orijentisani. Sve negativne komentare na vas racun ne objavljujete. Elem, samo su bitni Partizan i Zvezda ostatak Srbije je nebitan. Igra se derbi Borac Napredak, nisu samo blizanci u ligi.

wroom1975

pre 6 godina

"Molicu grobare da ne komentarisu zvezdine utakmice jer udjem ovde da prokomentarisem igru malo sa svojim navijacima a grobari kukaju za penale prelaze i nadoknadu a dobili 5 utakmice do sad u prelazu i 7 u 98. min.Vi ste bre neobjektivni licemeri.Gledajte u ponedeljak analizu utakmice i sudjenja i ne smarajte vise licemercine jedne.Napustite vesti o zvezdi!!"

To se druže zove "tante za kukuriku". Vi nama dušu vadite za penale. Sad je došao naš red. Živeo Partizan!

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Po kolicini pluseva i minuseva ovde sve vise sam uveren da su botovi iz redova Partizana, sto se tice utakmice i penala suludo je i komentarisati kome se vise 'svira', bruka od fudbala i bruka od lige, jednostavno i Zvezda i Partizan imaju svu mogucu i nemogucu pomoc sudija, uz 'kombinacije' sa po nekim od ostalih klubova iz 'smesne' nam lige, gde se 'poklanjaju' bodovi i 'mrznje' koja je vise nego ocigledna kod jednog dela navijaca kod oba kluba bilo bi vise nego dobro da se fudbal 'ukine' na neko vreme kod nas-bar bi bilo 'mirnije' u mnogim glavama ;)...

AtG

pre 6 godina

Nije Boaći nego sudija. Prvi gol posle faula nad golmanom Bačke a drugi iz penala koji nije postojao. Pešić je pao kao pokošen na dodir igrača Bačke i zaslužio je žuti karton. Uzgred, Boaći izvodi nepravilno penale jer zastajkuje pre šuta, što nije dozvoljeno. A sad zvezdaši udrite minuse do mile volje.

Bruka i sramota

pre 6 godina

U pravu su Pazarci sto istupaju iz lige jer su prvenstva u Srbiji definitivno namestena i unapred se zna ko mora da pobedi a ko ne sme da izgubi !!!

grobar

pre 6 godina

plačem, nije bio penal, volim partizan ali više mrzim zvezdu, nije mi bitno šta cemo mi da uradimo, meni je dan propao. imam komplekse. jel sam napisao da mrzim zvezdu?

MEDICINA CORAK, PRAVO CORAK, MEGATREND DOKTORAT, MINISTAR

pre 6 godina

Ima Boga.

Vratice vam se ovo sto radite protiv Kelna.
Tamo nema Zvezdi padalica.
Bruka i sramota sta uradiste od fudbala.
Ovako se ni blizu nije sudilo Partizanu.
Ovo je tragedija srpskog fudbala.

mk

pre 6 godina

Penal cist kao suza,zakasneli start i sve je jasno....
5 minuta nadoknade,a onda lezanje i izmena,ispravno jos produzeno vreme...
Idemo Zvezdo,sad lepo 4 dana da se odmorimo pa da slavimo u cetvrtak :)))))

rale

pre 6 godina

Grobar sam, gotivim i Zvezdu pogotovu u Evropi. Nisam klinac i primitivac da mrzim komsije i da navijam za Keln, Bate ili Arsenal. Ali ova nasa liga majko moja. Presmesno je sta rade. Kakve penale sude, sve se svelo na Zvezdu i Partizan.

Goran

pre 6 godina

Komentatorka Arene pita trenera zvezde: Da li ste mislili da ćete na ovakav način izgubiti bodove? Umesto toga pitanje bi trebalo da glasi: Da li ste mislili da ćete na ovakav način osvojiti bod?

Zoran

pre 6 godina

Gde je sada onaj sto na areni komentarise sudjenje da nam kaze kako se Pesic bacio posle kontakta. Kontakta je verovatno bilo ali onaj skok je za 10-ku, za skok je trebalo da dobije žuti , koliko puta smo čuli objasnjenje napad se tendeciozno bacio pogledajte kako je neprirodan polozaj

kamikaza

pre 6 godina

A u zvezdinom saopstenju lepo pise da ne zele da im se sude penali posto ne zele da ih guraju u blato sa partizanom.
Izgleda da su saopstenja dnevnog karaktera

Milan

pre 6 godina

Sudija spasio Zvezdu a ne Boaci. Cist faul nad golmanom kod prvog Zvezdinog gola, penal ne zelim da komentarisem, ali je penal bio nepropisno izveden, jer je Boaci posle zaleta stao, sacekao da golman padne pa tek uputio sut, tako da je penal trebao dabse ponovi. Ove najbotnije greske sudije isle su u korist Zvezde, i svi ostali timovi treba da se pobune na sudjenje kada igraju sa Zvezdom i Partizanom.

Hulk

pre 6 godina

Bio je kontakt djonom po levoj nozi Pešića,svirao je mada i nije morao.I da smo izgubili šta ima veze ne može uvek da se pobedjuje.Čestitke za Bačku dobar meč su odigrali.Vidimo se u četvrtak na stadionu,grobari opustite se szs penite...i obucite dresove Kelna jeeee
(duledudule, 2. decembar 2017 15:16)

E, ajde dogovorite se malo. Jel bio rvacki zahvat, jel bio djon na Pesicevoj nozi ili ga je neki ninya napao niotkuda...

Davle

pre 6 godina

Ima li neko da iskomentarise da li je bio penal za zvezdu
(Laik, 02. decembar 2017 15:52)

Bio je penal... Mene vise interesuje kada ce igraci koji igraju protiv Zvezde nauciti da ne prave preglupe prekrsaje u svom sesnaestercu...

simeone

pre 6 godina

I samo još jedna stvar, kako izgledaju deca koja lupaju minuse na komentare " lopovluk,sramota, sve je obesmisljeno, itd". To su verovatno oni koji će sutra voditi zemlju!!!!! Vucicu Aleksandre ako već pričaš o poštenju i ako želiš da verujemo u to, reaguj, makar zbog ove neuke dece !!!!!!!

Sabre

pre 6 godina

Komentatorka Arene pita trenera zvezde: Da li ste mislili da ćete na ovakav način izgubiti bodove? Umesto toga pitanje bi trebalo da glasi: Da li ste mislili da ćete na ovakav način osvojiti bod?
(Goran, 2. decembar 2017 16:02)

A pitanje posle toga je trebalo da bude "Da li ste svesni da vas prati vise navijaca "vecitog rivala" nego sto dolazi na njihove utakmice? Da, vise od 2-3 hiljade.. i meni je cudno..."

CCC

pre 6 godina

penal u 86. min. pa nemojte kad se samo partizanu sude penali? a koliko je produzena utakmica, 8 min.? pa nemojte kada se samo partizanu produzuju utakmice.koliko je sansi propustila c.z? pa to je atomski fudbal - u sansama. a golovi koji donose pobedu, da li se racunaju?

neko_treci

pre 6 godina

Pa da li je moguće da više komentara navijača Igokee na vesti koja nema veze sa njihovim JSD? Još svi navijaju da Zvezda izgubi od Kelna, a do pre par dana se kleli u to kako to samo navijači Zvezde rade protiv njih kad igraju sa stranim klubovima, stvarno su show, nema dalje...

sasa.r

pre 6 godina

Ovi ,,mali" klubovu su sami krivi što im se dešava jer NE SMIJU DA SE POBUNE PROTIV PARTIZANA I ZVEZDE! Umjesto da se poslije još jedne bruke okupe i daju zajedničko saopštenje u kojem kažu da više neće učestvovati u nemještenoj ligi gdje 2 kluba imaju povlašćen status oni i dalje igraju.Niko ovo ne bi trpio osim klubovi u Srbiji.Ovo je samo medveđa usluga Zvezdi jer protiv Kelna NEĆE IMATI NI SLIČNO SUĐENJE!Skupite hrabrosti i recite javno da NEĆETE DA IGRATE OVAKVU LIGU I TAČKA...PA NEKA BEOGRADSKI LOKALCI IGRAJU IZMEĐU SEBE!Ako to ne uradite i nastavite da učestvujete u ovoj lažiranoj ligi koje se igra samo za beogradske lokalne klubove onda i ne zaslužujete bolji tretman kod sudija.Sve je u vašim rukama jer ne mogu izbaciti cijelu ligu...budite hrabri ne budite vječiti MIŠEVI! Pih!

djuro

pre 6 godina

@Ovi ladno i bez srama sudiji poklanjaju zvezdin dres. 
Njihovoj bahatosti nema kraja.
(Karaburac, 02. decembar 2017 16:37)


Jer je jedini dres koji vrijedi i kojeg ljudi žele da imaju... Da npr. neko nekom pokusa pokloniti dres JSD, ni to ne bi bila bahatost već sprdnja i ponižavanje..

sms

pre 6 godina

ono kad nemas obraza i casti pa svesno kazes da nije bio penal, ali dolazi Keln .... dace Bog da vam sude isti takav penal za Keln, da vidite kako je to kad vas neko pokrade...

Cowboy Jymmy

pre 6 godina

Da li ste primetili kako se delije na tribini smeju kad Majo pokazuje 5 minuta nadoknade? Hit!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tvorza, 2. decembar 2017 15:39)

A ti video na ekranu smejanje? Boze mili kakvih likova ovde ima. Decko hvataj se knjige, vezbaj nesto.U ponedeljak je skola

Bagg

pre 6 godina

Dali su dva nelegalna gola da bi se spasili poraza.
Prvi gol čist faul nad golmanom koji je bio na lopti, ubiše ga šutanjem u stomak, sudija kao ne vidi i priznaje gol.
Onaj penal je kao i 98% penala dosuđenih Zvezdi, smešan i nepostojeći.
Inače vidim da vam sada ne smeta kada se igra 97 minuta.

gpro

pre 6 godina

Za uvek objektivne grobare ne postoji pravedan penal za Zvezdu u njenoj istoriji... A ista je situacija i obrnuto. Penal ili ne, mi smo danas jos od Florijane odigrali najgori mec. Ocekivao sam da ce danas Rikardinjo da zaigra u odsustvu pojedinaca. Nema veze, sta je tu je.. i Real odigra lose, kako nece Zvezda? Da prodjemo Keln i sve ok!

Ko o cemu zvezda o postenju

pre 6 godina

Nemojte panteri vise nicije utakmice da komentarisete nemate ni prava ni obraza. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu zvezda o postenju, 2. decembar 2017 14:46) 

Samo da je vas obraz cist pa da imas gde pametovat. I inace kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Ne znas ni kome se obracas!
(Gospodin, 02. decembar 2017 15:01)

Vidis kako znas kome se obracam hahahaha boli a?

Obelix

pre 6 godina

Penal tu i tamo. Cinjenica da je situacija bila obrnuta, ne bi svirali penal. To je cinjenica, kao sto je cinjenica da bi isto vazilo i za Partizan. Da li ce sada navijaci Zvezda da i dalje govore nesto o postenju? Dva penala, Partizanu ponisten regularan pogodak, Cuki nedosudjen penal. Poenta mog komentara je da ni jedni ni drugi nesto nemaju pravo da komentarisu sudjenje. Pogotovu ovi licemeri sto navijaju za komsinicu. A o “atomskom” fudbalu koji igraju ne bismo ni pricali da ih sudija ni pogurao u Krasnodaru.

pedja

pre 6 godina

Nije mi jasno...zasto? I jednima i drugima se pomaze, ok. Sad ako ne bi stelovali i jedni i drugi, bodovna razlika bi bila ista samo sto bi prvenstvo bilo regularno. I gde je tu pamet.

del

pre 6 godina

Da ti pripadne muka i od jednih i drugih, ne zna se kome vise sudije poklanjaju penale, produzetke, kartone.. ovome se i deca smeju.. mora li u ovoj zemlji bas sve da bude trulo?

antiDebil

pre 6 godina

Ocigledno da bi ova Backa bila treca na tabeli u engleskoj premijer ligi !!
Nesretnom udbaskom drzavnom projektu ni nepostojeci penal ne pomaze, jadni oni. Sta bi tek radili da nisu drzavni projekat, nestali bi ?

Peđa

pre 6 godina

Rvački zahvat i čist penal. To vidi svako ko nije debil. Bačka odlična, Zvezda očajna u odbrani. Mogli su da nam daju još 3-4 gola. Zvezdina realizacija slaba. Sudija korektan, osim preterane tolerancije zbog odugovlačenja, pogotovo prema golmanu Bačke.

Zagor

pre 6 godina

Da su pametni ostali klubovi pa da svi kolektivno istupe iz lige, pa neka se Partizan i Zvezda bore za titulu. Ovo je prevazislo svaku meru.

bobby

pre 6 godina

Ne razumem zassto navijaci zvezde misle da su grobari iznervirani zbog penala??? Kiksnuli ste, jedva uzeli bod, i to iz penala, svi znamo da cemo vas stici i prestici, plus protiv Kelna nece suditi domace sudije, sledi lep period za nas grobare. Poyy

duledudule

pre 6 godina

Bio je kontakt djonom po levoj nozi Pešića,svirao je mada i nije morao.I da smo izgubili šta ima veze ne može uvek da se pobedjuje.Čestitke za Bačku dobar meč su odigrali.Vidimo se u četvrtak na stadionu,grobari opustite se szs penite...i obucite dresove Kelna jeeee

zzzz

pre 6 godina

Kako bese, sviraju penal u 5.minutu bez potrebe da bi ih izjednačavali sa Partizanom? Jel vidite sta se desi kad se čeka zadnji trenutak za zvezdanaesterac?

Uros

pre 6 godina

hahahah boaci mora da se proda pa svirajte sudije penal jedino tako moze da mu se gruva statistika, protiv prave konkurencije 0 golova

cvarkov

pre 6 godina

Los pristup, sebicnost Srnica i los teren, plus dobra i borbena Backa i rezultat je realan. Penal opravdano dosudjen, sudija solidan i stadion na kome napokon ima vise navijaca koji navijaju za svoj tim. Sve u svemu remi zazaborav i da se okrenemo utakmici nad utakmicama. U ovom glupom sistemu do pley ofa je sve gotovo nevazno +1, +2, -3 .... nikakve veze, tamo pobeda vredi 6 bodova gledajuci i ovo pre toga. Nakaradan sistem kao i FSS

mark(Y)O

pre 6 godina

Sad da se Mrkela javi i kaze sve ste videli
sta da vam kazem(S tim sto je nad Panticem bio cist penal),
ili jos bolje ne tebaju nam takvi penali direktno protiv
interesa CZ.

Prolece stiglo na JNA

pre 6 godina

Rezultat realan, Cigani se ispromasivali, Backa odlicno odigrala. Navlacenje za jaci klub kod nasih sudija uvek prisutno, ali nije odlucilo ovaj mec.
Dobra stvar je ovo obaranje forme pre Kelna, sad ce ozbiljno da udju u mec od pocetka. Za Partizan odlicno da se smanji razlika, a ako Backa prodje u play off jos bolje ?

Mihajlo

pre 6 godina

Dokle vise sa ovakim sudjenjem i sudijama? Pod hitno suspendovati celokupnu sudijsku organizaciju i dovesti strane sudije da sude meceve!

pedja

pre 6 godina

Jeste li sigurni da nije bio penal?Ja nisam pa necu ni da komentarisem.Volio bih da smo izgubili iako nisam siguran da nije bio penal,mozda i jeste.Gledao sam utakmicu svih 90 minuta pa i taj penal ,prije jeste nego da nije,garantujem da je ovdje polovina koji komentarisu vidjela na lajv scoru 2:2 p i odmah udri sa negativnim komentarima.Dajte ljudi.Ni jednu odluku za Partitan nisam komentarisao ako nisam vidio o cemu se radi,niti imam obicaj.da komentarisem.Sta je ovom narodu igra Zvezda vise od polovine grobarskih komentara,zrijeb za Srbiju vise komentara iz Hrvatske nego iz Srbije,to je meni neobjasnjivo.

zoran

pre 6 godina

jaoooo steta sto nije bio jos jedan penal :)

najvise bih voleo da pobedjujemo do kraja iz penala u 98om minutu :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 2. decembar 2017 14:46)

Zbog takvog stava tvoji roditelji rade za 25.000 dinara mesecno, ali daleko si ti od toga da razumes.

POPE

pre 6 godina

Mozda je bolje i da ne prodjemo Keln jer ionako necemo daleko u LE jer bi opet u prvenstvu Milojevic stalno kombinovao i izgubio bi i titulu koja vise znaci nego jos 2 utakmice u Evropi.

Voja

pre 6 godina

I naravno,penal... Očekujemo zvezdano saopštenje kako su se sile svemira udružile protiv kosmičkog kluba,ali eto...bog je sišao u vidu sudije i ispravio nepravdu.

slatko od dunje

pre 6 godina

BRACO GROBARI JESTE UZELI KINTU NA PRELAZ 1-2? HAHAHAHHAHAHAHA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 2. decembar 2017 15:24)

Ne, uzeli smo na penal za zvezdu. Hahahaha...

Mare

pre 6 godina

Zar samo Milojevic ne vidi da ne mogu Boakye i Pesic zajedno celu utakmicu...Krsticic povredjen on ostavi i Kangu...levak Kahriman na golu, Andjelkovic nije igrac za zvezdu a i Srnic skoro nece biti... ova ide tebi na dusu Milojevicu

арнолд

pre 6 godina

Звезди је потребно, против овако борбених тимова, веће јединство у игри и померање игре уместо укоченог распореда. Овакви тимови као Бачка имају добру хемију.

Sale

pre 6 godina

Evo ovako, utiske direktno sa utakmice iznosim: navijam za Backu 20 godina, gledam ih redovno kuci, a ponekad i na gostovanjima, ali da mi je neko rekao pre utakmice da se ja necu radovati neresenom rezultatu protiv jedne Zvezde nasmejao bih mu se u facu, ali to se desilo. Ja ljudi moji ne mogu da se radujem ovom rezultatu jer je moj tim naocigled cele Srbije debelo pokraden. Ne mogu da verujem da se Zvezda protiv mog lokalnog tima, da im sudije sve zivo sviraju, dele kartone Backinim igracima za svaki prvi start u prvom poluvremenu, ne sviraju ocigledne ofsajde, onda onaj izjednacujuci gol posle verovatno faula nad golmanom, ali onaj penal...ljudi moji stajao sam blizu tu nije bilo ni govora o penalu...onda produzetak utakmice 10 minuta...neverovatno...ne mogu da se radujem ovom bodu jer je moj lokalni klub zasluzio sva tri.

Delije Čikago

pre 6 godina

Ovde se gube titule, razočaran sam igrom i činjenicom da nas sudije guraju protiv Bačke, sramno smo igrali, a samo hrvati nemoj da pričaju o poštenju, Kolinda to žestoko kažnjava.

pedja

pre 6 godina

Odbrana dekncentrisana,nije nam ovo trebalo pred Keln,trebalo je odloziiti utakmicu i poslije Kelna lagano rastereceno natuci ih sa 5 komada,ovako prosuti bodovi ,zamalo tri ,i opet taj jebeni penal,cak iako jest bio ,fama se stvorila ,jednino da zakolju nekog od nasih u 16 onda ne bi bilo komentara.Bojim se da ne prospemo sve u narednih 15 tak dana.Vidjecemo.Vidimo se u cetvrtak na Marakani.Pozdrav za sve Delije i ljubitelje fudbala.

osmiputnik

pre 6 godina

Ovakvi stadioni na Zapadu ne postoje ni u beton ligi ovo je bruka i sramota sta Arena prenosi i na sta ovo lici !! Fudbal i stadioni kao iz 19. veka !
(Radojko, 02. decembar 2017 15:18)

A nije sramota izmisljeni penal i produzetak od 7min u nadi da ce zvezda dati gol?

Gospodin

pre 6 godina

Nemojte panteri vise nicije utakmice da komentarisete nemate ni prava ni obraza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu zvezda o postenju, 2. decembar 2017 14:46)

Samo da je vas obraz cist pa da imas gde pametovat. I inace kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Ne znas ni kome se obracas!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ovog sudiju treba dozivotno suspendovati iz fudbala, najpre mu je urucen Zvezdin dres na pocetku utakmice sto je nagovestilo da ce Zvezda imati njegovu pomoc danas, zato sto je samo cekao priliku da dodeli Zvezdi penal a onda i sto nije iskljucio Donalda za faul u 88 minutu. Ostaje pitanje za trenera Backe zasto je cekao duboku nadoknadu da vrsi izmene, zasto mu nisu igrali Vladimir Bjelos i iskusni Veseljko Trivunovic. Zvezda izjednacila, a on lik u 90 i nekom minutu vadi Makarica a uvodi Klisuru da POJACA ODBRANU. Ee moj treneru, 20 minuta nakon izjednacenja ti se setis da jacas odbranu. Ali nije mi uopste zao ulozenih para da ce biti preokret, prvi put mi je drago sto mi nije prosao tiket. Da su u domacoj ekipi igrali i Trivunovic, Bjelos, Klisura od pocetka i prvi golman Backa bi mozda i pobedila. Pobedili bi Plavi i sa ovom decom ali sudija im nije dozvolio jer nije iskljucio Donalda, i tako sto je pokazao na belu tacku a nema ni govora o penalu. Jedva cekam da pocnu strane sudije da dele pravdu u vecitom derbiju pa da vidim da li ce Zvezdaninim igracima ovako biti pomagano kod nekog Skomine, Viktora
Kasaija...

zemunski kej

pre 6 godina

Komentar na primedbu oko izgleda stadiona Backe, Radi se o skromnom ali pristojnom stadionu koga odrzavaju navijaci kluba,sami kupuju boju,ciste ,popravljaju, Backa Palanka ima odlicnu industriju Sintelon,Target ,Nektar sokovi a blizu je i Lav pivo. Ne uzimaju pare od drzave i postaju sve jaci prvoligas ,montiraju reflektore, Nema nezaposlenih u mestu od oko 30 000 stanovniuka,stadion prima 5500 gledalaca ,sta ce im vise.

Madjo

pre 6 godina

Kad je sviran penal za Zvezdu, smejao se i Pešić iz Zvezde i kompletna odbrana Bačke. Okret na ivici šesnaesterca u duelu Pešića i odbrambenog igrača iz Bačke i njegov bezvezni pad na zemlju bio je razlog da sudija svira penal, pri čemu prekršaja uopšte nije bilo. Čak je i Pešića bilo blam zbog takve situacije, videlo mu se na licu. Ovo je zaista tužno. Onda u nadoknadi vremena u 93. minutu Donald pravi prekršaj za žuti karton, to bi mu bio drugi žuti, sudija svira faul, ali bez kartona, iako je protivnički igrač sklonio loptu pre nego što je Donald startovao na njegovu nogu. Pri tom četvrti sudija, čuveni Majo Vujović, pokazuje 5 minuta nadoknade vremena, ne znamo samo zbog čega pet minuta!? A onda su nadoknadili sedam, a ne pet, ne bi li Zvezda dala gol za pobedu. Još su tražili od sudije da dosudi žuti karton golmanu Bačke zbog odugovlačenja sa ispuvavanjem lopte u 97. minutu, nakon odbrane koju je imao. Pa ovo je čist bezobrazluk!

Amaterasu

pre 6 godina

Kad je teško - sudija.  
(Only PFC, 02. decembar 2017 14:12) 

pobrkao si nesto, igra Crvena Zvezda, a ne partizan... izvini...
(buldog, 02. decembar 2017 14:22)

Koliko se da primetiti nista nije pogresio...

From Srbija!

pre 6 godina

Molicu grobare da ne komentarisu zvezdine utakmice jer udjem ovde da prokomentarisem igru malo sa svojim navijacima a grobari kukaju za penale prelaze i nadoknadu a dobili 5 utakmice do sad u prelazu i 7 u 98. min.Vi ste bre neobjektivni licemeri.Gledajte u ponedeljak analizu utakmice i sudjenja i ne smarajte vise licemercine jedne.Napustite vesti o zvezdi!!

Jim Beglin

pre 6 godina

Sudija dobija dres zvezde na pocetku tekme hahahaha....penal za boacija u 86. min, smesan penal i za kraj nadoknada 8.min....sta reci....dajte im odmah titulu da se ne muce.

9H9QQXC

pre 6 godina

Nista se nije promenilo od prosle sezone. Cim neko izadje sa namerom da odigra sportski i da se iole trudi, "najbolja odbrana" i "kondicija na nivou finala LS" odmah bude zaustavljena. Danas je Backa mogla 5 golova da da.

Miki

pre 6 godina

Fk crvena zvezda,najveca zabluda nekada jugoslovenskog a sada srpskog fudbala.ovako im sude vec 50 god.sa postenim sudjenjem imali bi 10 titula manje,a skor u derbijima +10 za partizan

jxjghb

pre 6 godina

Ovde se gube titule, razočaran sam igrom i činjenicom da nas sudije guraju protiv Bačke, sramno smo igrali, a samo hrvati nemoj da pričaju o poštenju, Kolinda to žestoko kažnjava.
(Delije Čikago, 02. decembar 2017 15:10)Pročitam prvi deo komentara i taman pomislim da si normalan kad ono...

Radojko

pre 6 godina

Ovakvi stadioni na Zapadu ne postoje ni u beton ligi ovo je bruka i sramota sta Arena prenosi i na sta ovo lici !! Fudbal i stadioni kao iz 19. veka !

спортски уметник

pre 6 godina

Фаулирај га, па му дај гол...нова опција у понуди звездиних магичних преокрета

NoName

pre 6 godina

Zar nije ono bilo faul nad golmanom ? Čovek mu stao na ruku.
(Mare, 02. decembar 2017 14:12)

Naravno da mu je stao na ruku. Valjda se zato golman drži za butinu.

Manjo donosi rados'

pre 6 godina

Svi su znali da će biti penal za Zvezdu, stvarno treba biti glup i ozbiljno pratiti naš fudbal. Što jednom reče pokojni Bata Bulatović, "Svuda se namešta ali nigde tako seljački kao kod nas".

kosta

pre 6 godina

1. Penal za Boaćija
2. Crveni zbog prigovora
3. Gol iz ofsajda

Faul nad golmanom nismo očekivali.
Jedno veliko 'bravo' za sudijsku organizaciju :)

Mikula

pre 6 godina

Sad ce preokret, kao da gledam. Jeste bila kvota preko 25 ali i ko to uplati ceka nas lep dobitak.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 14:32 Glupljeg lika nisam sreo

Sava

pre 6 godina

Zamišljam samo skaute Kelna koji prate ovu utakmicu. Verovatno su doživeli kulturološki šok kad su videli ovaj "stadion". Ako kamera još malo zumira, videću šta ljudi u susednim kućicama imaju za ručak.

čika Duki

pre 6 godina

@shangtsung
Milojević je izjavio da je trenutno prioritet utakmica protiv Bačke i ne vidim šta je tu sporno.Kod svake evropske ozbiljne ekipe pristup prioriteta utakmice za utakmicu je normalan i jedini je pravi pristup , kod ekipa koje igraju na više frontova.Posle imaš pet dana da pripremiš ekipu za Keln.Tako radi svaki dobar trener u Evropi, tako rade i u ozbiljnim košarkaškim klubovima.Keln jeste važan zbog para koje donosi prolaz, ali je liga pojednako važan jer prvak lige ima dogodine lak prolaz u Evropu,a kao drugi trebaš vrat da polomiš i Boga moliš da ne dobiješ Inter ili Liverpul.

Сава

pre 6 godina

Ахахахахахахахахах чим сам видео 1-1 нисам ни морао да читам ко дао гол, знао сам да је Боакије...хаха шта ћеш, треба лик да се прода сад на зиму па да нарасте мало цена.
Која смејурија од лиге, треба је укинути.
Још ови на почетку меча поклањају судији дрес?!
Каква лига, где ми живимо?!

Ivan

pre 6 godina

Plasim se da je ovo prva utakmica gde ce se Milojevicu obiti o glavu rotacija. Zvezda nema igrace za tako nesto iz kola u kolo. Cim vidim ovog Kahrimana i Andjelkovica asocijacije su gubljenje bodova i titule.

zvezdaš

pre 6 godina

Hehehe...S'velikim nestrpljenjem očekujem sudijske odluke u drugom poluvremenu. Crveni najmanje jedan, sigurno, velika verovatnoca i penal. A to što je već pred kraj prvog poluvremena promenio kriterijum na štetu Banata, to samo dokazuje kako je Zvezda ove sezone "moćna"...(sa sudijama naravno).
(Antibunker, 02. decembar 2017 13:53)

Na štetu Banata? Pa ti ne znaš ni ko igra, sve drugo znaš.

vazda

pre 6 godina

prelaz 1/2 100% sto ne ulozih pare...
(Vučiću Šećeru, 02. decembar 2017 14:09)

ovo su mi najjaci likovi, sto za vecinu utakmica bilo da je Zvezda ili Partizan znaju ishod '100%' a vjerujem nikad ni dva eura na tiket stavili nisu....

Dusan

pre 6 godina

Zvezda ubedljivo ima najbolji tim u našoj ligi, rad na terenu se vidi.Prosto ti milina da gledaš kako Crvena Zvezda igra. Mi ćemo biti sampioni zato što smo najbolji.
A sad čekamo četvrtak i pravac marakana.

Velicanstveni

pre 6 godina

Ovo ne treba vise ni da se komentarise ni da se gleda,dosli ljudi da gledaju Zvezdu a gledaju kradju,ovaj sudija je cekao samo da neko padne a naravno zvezdini igraci to znaju.Ja razumem sudiju ne bi sudio do kraja prvenstva da nije svirao penal.

а толико сам навијао за Звезду...

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 13:39)

Прејако...

ZliBlizanci

pre 6 godina

Partizan i Zvezda se takmice ko ce vise totalnih prelaza da namesti. Ti klubovi su sramota za fer plej, da je ovo pravna drzava trebalo bi ih izbaciti u drugu ligu.

Madjo

pre 6 godina

Ljudi moji, faul nad golmanom Bačke u petercu, on pada, ne ustaje, sudija pušta da se igra nastavi i iz takve situacije Zvezda daje gol i to ga je jedva ugurala, na silu. Naravno, sudija odmah pokazuje na centar, dok nakon toga medicinsko osoblje Bačke utrčava na teren da pruži prvu pomoć golmanu domaćeg tima. Ovo je teška smejurija. Prvenstvo je potpuno neregularno. Bolje je nek igraju bez sudija onda.

pop

pre 6 godina

Ponovo nema drugog žutog za Donalda.
Sramota kako je odvalio dečka u nadoknadi... ali sudija zna svoj put ka mestu u upravi zvezde. Babarogić style :)

xxx

pre 6 godina

jaoooo steta sto nije bio jos jedan penal :) 

najvise bih voleo da pobedjujemo do kraja iz penala u 98om minutu :)
(hours of love, 02. decembar 2017 14:46). Šta drugo očekivati od takve moralne gromade...

JankoRaska

pre 6 godina

Ovo vise nije za ironično komentarisanje, niti je da se čovek smeje. Zvezdine utakmice treba da budu predmet ozbiljne istrage zbog milionske korupcije i nameštanja. Mada, kada znamo gde živimo i ko nas vodi, ne očekujemo nešto dobro. To važi i za Partizan i druge klubove, ali ovi su ga izgleda zacrnili kao niko u Evropi. Ako sport ne možemo da očistimo od korupcije, šta da očekujete od drugih oblasti u društvu?

Harold

pre 6 godina

Grobar

Sta bi mi bez tebe.Dezuras ko urgentni.Imas li zivot, zanimaciju, razonodu, devojku, drugare.Redovan si pratilac i gledalac svih utakmica Zvezde.Sinoc si bio razocaran.A i veceras ces.Igraju tvoji u Titogradu

...

pre 6 godina

grobarcine vi nesto pricate ja se cepam kada citam vase komentare
(??, 02. decembar 2017 13:49)

samo nastavi da se cepas, samo sitno...

Mare

pre 6 godina

Za ove koji pricaju o stadionu, zasto bi neko i da ima pare pravio stadion od 10,20000 mesta kad ni na jednu utakmicu osim ako su protivnici zvezda i partizan ne dodje vise od 1000-2000 gledalaca

Tirke

pre 6 godina

Pomogao nam je i EVROPSKI sudija protiv Krasnodara, i EVROPSKI sudija protiv Arsenala (ruka u 16. u gostima).. Shvatite, tako to ide kada ste EVROPSKI i SVETSKI prvak.. Pomaze se i Barsi, Realu itd. Sto bismo mi bili izuzetak?
(vlada, 02. decembar 2017 14:33)

Do kada ce te ziveti od stare slave? Koliko godina pre ove niste usli u grupnu fazu evropskog takmicenja, a nokaut fazi i da ne govorim...

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Iz kog razloga se igra ovo prvenstvo, nema odgovora. Igrač zvezde samo treba da padne u protivničkom šesnestercu i to je penal. Zdravorazumski, nema smisla. Klinci se svadjaju oko toga kome se sviraju penali, a ljudi iz uprava prave pare i plivaju u blatu. Zato se i na pomisao o stranim sudijama odmahuje rukom. Birali ste mulj i živite u mulju.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sjajna je bila Backa a u nastavku ce sjajan biti sudija i dati penal Zvezdi. Ova liga je providna i sve se zna. Lepo rece Pazarci da se zna i ko ce biti sampion.

Biniću grobare

pre 6 godina

Malo je samo jedan penal.
Moralo joe bar još jedan ili makar crveni, da se ne prekida teror koji najbolji fudbaleri na svetu vrše u domaćoj ligi.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Dusko Tosic?On igra za Besiktas
(SYLA, 02. decembar 2017 13:55)

Ono kad pokusvas da ispadnes pametan, a ispadnes glup. 95 komentara za sad, vise od pola od isfrustriranih grobarcica, sta ti je kompleks...

vlada

pre 6 godina

Pomogao nam je i EVROPSKI sudija protiv Krasnodara, i EVROPSKI sudija protiv Arsenala (ruka u 16. u gostima).. Shvatite, tako to ide kada ste EVROPSKI i SVETSKI prvak.. Pomaze se i Barsi, Realu itd. Sto bismo mi bili izuzetak?

nista o nicemu

pre 6 godina

Zvezda da gol - namesteno.
Zvezda primi gol - prelaz.

Partizan da gol u nadoknadi iz nepostojeceg penala - opozicija
Partizan primi gol - opozicija

Grobarska logika.

Del Piero#10

pre 6 godina

hahahaha kako će ovu memoć Zvezde da postigne gol bez penala Keln da kazni, niste ni svesni. Ovo je sramotno da im se penali sviraju kad god visi rezultat, konstantno pri vođstvi rivala ili egal rezultatu.

dex

pre 6 godina

@kosta

Faul nad golmanom??? Pa nije on prvi stigao do lopte, sto znaci da je samo mogao biti penal.

Drugo, sta vise reci za Srnica. Njegova reaalizacija je na nivou petlica. Tesko ce ovde doci pobeda, cak me ni poraz ne bi iznenadio, jer je pad forme ocigledan, i ako ovako nastavimo, cak ne bih bio iznenadjen ni da nas ovako los Partizan prestigne u poslednjem kolu jesenjeg dela.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sad ce sudija zbog ulaska Klisurw jos koji minut da produzi tekmu samo gledajte. Sramota da nije hteo da iskljuci Donalda.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

i kupi maramice za svaki slucaj
(Davle, 02. decembar 2017 13:58)

Ostavicu i tebi, trebace ti u cetvrtak. Keln promenio trenera i vise nisu ona ekipa sto ste (srecno) pobedili usred Kelna.

magic

pre 6 godina

je l vam sada kriv kahriman kod drugog gola, ili odbrana koja ne moze da se vrrati??? pa normalno da ce mu dati gol kad ljudi imaji tri puta priliku u istom napadu da sutnu na gol!

stevica

pre 6 godina

Sramota izlomise nam ljudi noge nista sudije ako neka drago mi je nek se barem neka ekipa bori ali i protiv partizama a ne da se sklanjaju pozrdav

Batko

pre 6 godina

O boze! Pa mi ni namestenu utakmicu ne mozemo da dobijemo.
Strepim od katastrofe protiv Kelna.
Sreca sto ima jos dva kola da se igra u ligi evrope, u suprotnom...

NoName

pre 6 godina

Ljudi moji, faul nad golmanom Bačke u petercu, on pada, ne ustaje, sudija pušta da se igra nastavi i iz takve situacije Zvezda daje gol i to ga je jedva ugurala, na silu. Naravno, sudija odmah pokazuje na centar, dok nakon toga medicinsko osoblje Bačke utrčava na teren da pruži prvu pomoć golmanu domaćeg tima. Ovo je teška smejurija. Prvenstvo je potpuno neregularno. Bolje je nek igraju bez sudija onda.
(Madjo, 02. decembar 2017 14:16)

Golman jeste pao i nije ustajao, samo je problem što je pao 15 sekundi posle kontakta sa Pešićem.

sascha

pre 6 godina

Kraj prvog poluvremena sa po 11 igrača. Da li će Bačka izdržati u drugom kada bude igrala protiv njih 14 (ne računajući 4. sudiju).

Djomla

pre 6 godina

Ponovo nam treba puno šansi da bi dali gol, promašili smo već četri zicera, a sami sebi dajemo gol. Stojković gradi umesto da ispuca ili iznese loptu. U svakom slučaju verujem i nadam se da ćemo u četvrtak već prvu šansu da realizujemo.

NBGD

pre 6 godina

Znači biće prelaz, opet uzimam pare iz kladionice, hvala Terzicu.
(Đolo, 02. decembar 2017 13:31)

Ne lupetaj tebi zakonom jos nije dozvoljen ulazak u kladionice.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Zasto se igracima czv dozvoljava igranje rukama u svom 16ercu?i zasto to nije penal za backu?ocekuje se cudesna promena na poluvremenu!

Davle

pre 6 godina

Biće penal svakako u drugom poluvremenu kladim se 100€
(Marko, 02. decembar 2017 13:44)

Pazi ovako,igraci Backe su napravili 20 prekrsaja samo u prvom poluvremenu ,tako da je velika verovatnoca da ce biti penala i to vise komada,ako nastave sa ovakvom igrom

пентхаус

pre 6 godina

Сада ће страшна звезда да утрпа овим несрећницима 5 комада, а овамо у европи укупно дали 2 гола.
Кога бре ви лажете?!
90% утакмица вам намешта управа, нон стоп неке голеаде, а у европи вас нема нигде.
Већ сте дали 50 гола у лиги, а да не играте намештаљке не би дали ни 20.
Једва чекам дерби да вас поставимо на место.

dirigent

pre 6 godina

ehh koliko znaci golman pun samopouzdanja i sigutnosti... Kahriman tri kiksa u 20 minuta, a zbog treceg i primismo gol ... nevjerovatno....

C.Z

pre 6 godina

Dovoljno je reci Kahriman...prvo u 20. sekundi dodaje protivnickom fudbaleru loptu u noge...to isto cini i u 7. minutu, da bi na kraju udaruo pecat sa primljenim golom...jeza..

Antibunker

pre 6 godina

Hehehe...S'velikim nestrpljenjem očekujem sudijske odluke u drugom poluvremenu. Crveni najmanje jedan, sigurno, velika verovatnoca i penal. A to što je već pred kraj prvog poluvremena promenio kriterijum na štetu Banata, to samo dokazuje kako je Zvezda ove sezone "moćna"...(sa sudijama naravno).

blek stena

pre 6 godina

Pre nego sto krene navali komentara za sudije ili sklanjalicu (jer mi ne mozemo nikad jacu Backu da dobijemo), da vas posavetujem.. Manite se naseg fudbala ako vec sve znate. Ili provedite dan sa porodicom/devojkom/drustvom, ili radite nesto pametno da uzmete koji dinar vise. Sta gubite vreme gledacu niste sto znate kako ce da izgleda i da se zavrsi???

SYLA

pre 6 godina

@Ko šutira penal za zvezdu? (kosta, 02. decembar 2017 13:35)

Tosic. (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 02. decembar 2017 13:39)

Dusko Tosic?On igra za Besiktas

SYLA

pre 6 godina

Timove sa ovakvim stadionima odmah napolje iz lige... dal je moguce da Srbija ne moze 12 stadiona sa kapacitetom 5,6 hiljada da skupi da igra prvu ligu, da bude bar malo gledljivo... ovo stvarno nema svrhe (Admiral, 02. decembar 2017 13:17)

Jel imaju svlacionicu?Pita Terzic

Pera Lozac

pre 6 godina

Naslov na kraju utakmice.

" Furiozna Zvezda slomila hrabru Backu u drugom poluvremenu "

Vrlo verovatno penal ili crveni a mozda i obe stavke. Iz keca u dvojku i tako te fore. Postenje made in Terzic i ekipa.

Madjo

pre 6 godina

Opet iz 1 u 2. Očekujemo penal i crveni za Zvezdu ukoliko odmah ne izjednači na startu drugog poluvremena. Treba to malo pogurati... Ajde da vidimo na šta će to da liči.

Nebojsa

pre 6 godina

Jel moguce da ovaj trener dva puta za redom na gostovanju pravi istu gresku sa formacijom 3-5-2. Sta je sa njim ja neznam. Ali ako zelis da igras tu formaciju nemoj Stojkovica na stopera nego Babica .Stojkovic na svojoj poziciji po desnoj strani. Ne mozes bez i jednog kreativnog veznog igraca ako je Krsticic povredjen i Kangu si zeleo da odmoris onda stavi Milijasa kakav Srnic .Da li mislis da ce on sa Donaldom praviti razliku na sredini terena.E pa grdno si se prevario Srnic je totalno van forme dva meseca to cela javnost vidi samo Milojevic ne vidi .
Sad u drugom poluvremenu promena formacije i dokle vise tako to ne puknes negde .

zaborav

pre 6 godina

a stiza Köln i vracanje na fab.podesavanje hahahaha
(zika, 02. decembar 2017 13:47)

...i tebi bi trebalo jedno podešavanje pravopisa i padeža.

Лепи Цане

pre 6 godina

Меч се завршава нерешено, као и сутрашњи "дерби кола"... да би првенство изгледало колико-толико регуларно.
"Договор кућу гради."

спортски уметник

pre 6 godina

Играч звезде у 45.минуту прекида контру Бачке руком, све нормално и регуларно

спортски уметник

pre 6 godina

Нова игра у кладионицама, како звезда преокреће утакмицу? У понуди пенал, црвени, гол из офсајда?

lavirint

pre 6 godina

Ne znam sad da li će grobari lakše podneti ako Zvezda preokrene, jer ce to dokazati da je namesteno. Ili ako Backa pobedi, onda znaci po njihovoj logici da sve utakmice prosle bile namestene. Bas sam u dilemi nekoj sad.

Admiral

pre 6 godina

Timove sa ovakvim stadionima odmah napolje iz lige... dal je moguce da Srbija ne moze 12 stadiona sa kapacitetom 5,6 hiljada da skupi da igra prvu ligu, da bude bar malo gledljivo... ovo stvarno nema svrhe

luka

pre 6 godina

Ista konstatacija po 148 put ove sezone a odnosi se na Srnica,minut prije primljenog gola dobija pas na 20 m od gola,primis loptu,imas 5-6 metara da se namjestis,1 na 1 sa golmanom i oboris glavu kao noj i sutras pravo u golmana!!!Da je iskoristio 20% sansi istih ovakvih do sada bi imao barem 10 golova vise u ovoj sezoni,klasicna neznalica tj fizikaner!!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam.

aaa

pre 6 godina

Сада ће страшна звезда да утрпа овим несрећницима 5 комада, а овамо у европи укупно дали 2 гола.
Кога бре ви лажете?!
90% утакмица вам намешта управа, нон стоп неке голеаде, а у европи вас нема нигде.
Већ сте дали 50 гола у лиги, а да не играте намештаљке не би дали ни 20.
Једва чекам дерби да вас поставимо на место.
(пентхаус, 2. decembar 2017 13:24)

Da, bas nas nema nigde u evropi..drugi smo u grupi, pobedili bundesligasa u Nemackoj, uzeli bod Arsenalu u Engleskoj..bas nas nema nigde, ipak su Skenderbeg i Jang Bojs velikani evropskog fudbala :D zamalo da nas postavite na nase mesto na proslom derbiju, nego niste imali srece da sutnete bar jednom na gol..:D

zoran

pre 6 godina

Ako Zvezda danas kiksne (male su sanse za to...sudija vec gradi situaciju da dodeli crveni karton..) Partizan ce sutra isto tako kiksnuti..zar vec niste prometili to pravilo..?
Ubedljivo najkorumpiranija liga u svetu.

ForeverSRB

pre 6 godina

Pretproslo Boace, proslo Pesic. Kome danas pakuju het trik? Mozda Borjanu?
(mare, 02. decembar 2017 13:06)

Ne, Solomonu Sumi ce spakovati, more s'trajekta pogodili ne bi

Лепи Цане

pre 6 godina

Ko šutira penal za zvezdu?
(kosta, 02. decembar 2017 13:35)

Мислим да је интерни договор да Кахриман изведе пенал.

igor

pre 6 godina

i prosle godine izgubili titulu protiv vozdovca i odmaranja igraca kao i sada kome ih odmaras keln i ako prodjemo odma ispadamo a gubis od backe ej od backe ako izgubimo od backe oma prodaj strance jel titulu necemo uzeti

očigledno

pre 6 godina

Koliku razliku pravi Borjan, to je neverovatno, Kahriman ceka svaku loptu zalepljen zagol liniju, Borjan je na prosloj utakmici imao 7-8 intervencija van 16...

hmm

pre 6 godina

Grobarsko spinovanje;
Varijanta 1 Pobeda Bačke/poraz Zvezde.
-Razbila vas je Bačka/ne možete sve da kupite,ima poštenih ekipa/i meni lično omiljena:nameštenu utakmicu ne umete da dobijete...
Varijanta 2 Nerešeno.
-Nameštena utakmica da ne bi bilo providno da celo prvenstvo nameštate utakmice...
Varijanta 3 Pobeda Zvezde
-Ostavljam vam mašti na volju,ovo je neiscrpan izvor ludosti,paranoje,šizofrenije i ko zna čega još...

zaborav

pre 6 godina

i prosle godine izgubili titulu protiv vozdovca i odmaranja igraca kao i sada kome ih odmaras keln i ako prodjemo odma ispadamo a gubis od backe ej od backe ako izgubimo od backe oma prodaj strance jel titulu necemo uzeti
(igor, 02. decembar 2017 13:50)

Jel tebe neko juri???

Davle

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 13:39)

i kupi maramice za svaki slucaj

aha

pre 6 godina

I opet nas Srnić ukopava, umesto da doda i asistira mi u sledećem napadu primamo gol. Milić kao da je zalutao, a Kahriman i Stojkvoć? Indijanci

shangtsung

pre 6 godina

Mozda i najbitnija Zvezdina utakmica u poslednjih 15 godina je mec sa Kelnom a trener Zvezde izjavi kako su mu prioritet Backa Topola i Borac i kako igraci ne razmisljaju o Kelnu vec o Backoj i navijaci jos kazu 'kakav gospodin'!!!
Cekaj, ako mi samo jedan navijac Zvezde kaze da je i njemu bitnija utakmica protiv Backe nego protiv Kelna ja skacem sa Beogradjanke iste sekunde, i to dasku. Mislim da pun stadion protiv Kelnda dovoljno govori koja je utakmica prioritet. Kakvo crno prvenstvo kada ga utakmica sa Kelnom vodi tamo gde u poslednjih 15 godina, a mozda i vise, nije poslo za rukom nijednom treneru Zvezde!?!?!

ŽUTI BALON

pre 6 godina

Mozda i najbitnija Zvezdina utakmica u poslednjih 15 godina je mec sa Kelnom a trener Zvezde izjavi kako su mu prioritet Backa Topola i Borac i kako igraci ne razmisljaju o Kelnu vec o Backoj i navijaci jos kazu 'kakav gospodin'!!! 
Cekaj, ako mi samo jedan navijac Zvezde kaze da je i njemu bitnija utakmica protiv Backe nego protiv Kelna ja skacem sa Beogradjanke iste sekunde, i to dasku. Mislim da pun stadion protiv Kelnda dovoljno govori koja je utakmica prioritet. Kakvo crno prvenstvo kada ga utakmica sa Kelnom vodi tamo gde u poslednjih 15 godina, a mozda i vise, nije poslo za rukom nijednom treneru Zvezde!?!?!
(shangtsung, 02. decembar 2017 13:35)

Evo pitaj navijače Kelna da li im je bitnija utakmica u Beogradu ili u bundesligi i da li će da odmaraju prvotimce.

Kahri the Man

pre 6 godina

Koliku razliku pravi Borjan, to je neverovatno, Kahriman ceka svaku loptu zalepljen zagol liniju, Borjan je na prosloj utakmici imao 7-8 intervencija van 16...
(očigledno, 02. decembar 2017 13:32)

Da i ja sam isto primetio pa sam izleteo malo da probam, a onaj me lobova i uništi mi volju. E, nikad više ne mrdam sa gol linije. Tu ću i da spavam.

Vračarac

pre 6 godina

Komentari na vesti domaćeg fudbala su talog sa samog dna ljudskog izražavanja. Okupljaju posebno isfrustrirane, zlonamerne, jadne ljude (a verovatno i mnogo školaraca) koji ništa, ama baš ništa ne doprinose ovom portalu, a siguran sam i šire. Odvratno, neoriginalno, maloumno prepucavanje u prazno. Kako vam bre ne dosadi? Imati li vi život i nešto pametno da kažete? ...ne morate da odgovarate, znam odgovor.

Sale

pre 6 godina

Evo ovako, utiske direktno sa utakmice iznosim: navijam za Backu 20 godina, gledam ih redovno kuci, a ponekad i na gostovanjima, ali da mi je neko rekao pre utakmice da se ja necu radovati neresenom rezultatu protiv jedne Zvezde nasmejao bih mu se u facu, ali to se desilo. Ja ljudi moji ne mogu da se radujem ovom rezultatu jer je moj tim naocigled cele Srbije debelo pokraden. Ne mogu da verujem da se Zvezda protiv mog lokalnog tima, da im sudije sve zivo sviraju, dele kartone Backinim igracima za svaki prvi start u prvom poluvremenu, ne sviraju ocigledne ofsajde, onda onaj izjednacujuci gol posle verovatno faula nad golmanom, ali onaj penal...ljudi moji stajao sam blizu tu nije bilo ni govora o penalu...onda produzetak utakmice 10 minuta...neverovatno...ne mogu da se radujem ovom bodu jer je moj lokalni klub zasluzio sva tri.

slatko od dunje

pre 6 godina

BRACO GROBARI JESTE UZELI KINTU NA PRELAZ 1-2? HAHAHAHHAHAHAHA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 2. decembar 2017 15:24)

Ne, uzeli smo na penal za zvezdu. Hahahaha...

SYLA

pre 6 godina

Timove sa ovakvim stadionima odmah napolje iz lige... dal je moguce da Srbija ne moze 12 stadiona sa kapacitetom 5,6 hiljada da skupi da igra prvu ligu, da bude bar malo gledljivo... ovo stvarno nema svrhe (Admiral, 02. decembar 2017 13:17)

Jel imaju svlacionicu?Pita Terzic

Manjo donosi rados'

pre 6 godina

Svi su znali da će biti penal za Zvezdu, stvarno treba biti glup i ozbiljno pratiti naš fudbal. Što jednom reče pokojni Bata Bulatović, "Svuda se namešta ali nigde tako seljački kao kod nas".

Admiral

pre 6 godina

Timove sa ovakvim stadionima odmah napolje iz lige... dal je moguce da Srbija ne moze 12 stadiona sa kapacitetom 5,6 hiljada da skupi da igra prvu ligu, da bude bar malo gledljivo... ovo stvarno nema svrhe

zemunski kej

pre 6 godina

Komentar na primedbu oko izgleda stadiona Backe, Radi se o skromnom ali pristojnom stadionu koga odrzavaju navijaci kluba,sami kupuju boju,ciste ,popravljaju, Backa Palanka ima odlicnu industriju Sintelon,Target ,Nektar sokovi a blizu je i Lav pivo. Ne uzimaju pare od drzave i postaju sve jaci prvoligas ,montiraju reflektore, Nema nezaposlenih u mestu od oko 30 000 stanovniuka,stadion prima 5500 gledalaca ,sta ce im vise.

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Iz kog razloga se igra ovo prvenstvo, nema odgovora. Igrač zvezde samo treba da padne u protivničkom šesnestercu i to je penal. Zdravorazumski, nema smisla. Klinci se svadjaju oko toga kome se sviraju penali, a ljudi iz uprava prave pare i plivaju u blatu. Zato se i na pomisao o stranim sudijama odmahuje rukom. Birali ste mulj i živite u mulju.

pop

pre 6 godina

Ponovo nema drugog žutog za Donalda.
Sramota kako je odvalio dečka u nadoknadi... ali sudija zna svoj put ka mestu u upravi zvezde. Babarogić style :)

EJMH4ZD

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?

osmiputnik

pre 6 godina

Ovakvi stadioni na Zapadu ne postoje ni u beton ligi ovo je bruka i sramota sta Arena prenosi i na sta ovo lici !! Fudbal i stadioni kao iz 19. veka !
(Radojko, 02. decembar 2017 15:18)

A nije sramota izmisljeni penal i produzetak od 7min u nadi da ce zvezda dati gol?

Madjo

pre 6 godina

Kad je sviran penal za Zvezdu, smejao se i Pešić iz Zvezde i kompletna odbrana Bačke. Okret na ivici šesnaesterca u duelu Pešića i odbrambenog igrača iz Bačke i njegov bezvezni pad na zemlju bio je razlog da sudija svira penal, pri čemu prekršaja uopšte nije bilo. Čak je i Pešića bilo blam zbog takve situacije, videlo mu se na licu. Ovo je zaista tužno. Onda u nadoknadi vremena u 93. minutu Donald pravi prekršaj za žuti karton, to bi mu bio drugi žuti, sudija svira faul, ali bez kartona, iako je protivnički igrač sklonio loptu pre nego što je Donald startovao na njegovu nogu. Pri tom četvrti sudija, čuveni Majo Vujović, pokazuje 5 minuta nadoknade vremena, ne znamo samo zbog čega pet minuta!? A onda su nadoknadili sedam, a ne pet, ne bi li Zvezda dala gol za pobedu. Još su tražili od sudije da dosudi žuti karton golmanu Bačke zbog odugovlačenja sa ispuvavanjem lopte u 97. minutu, nakon odbrane koju je imao. Pa ovo je čist bezobrazluk!

AtG

pre 6 godina

Nije Boaći nego sudija. Prvi gol posle faula nad golmanom Bačke a drugi iz penala koji nije postojao. Pešić je pao kao pokošen na dodir igrača Bačke i zaslužio je žuti karton. Uzgred, Boaći izvodi nepravilno penale jer zastajkuje pre šuta, što nije dozvoljeno. A sad zvezdaši udrite minuse do mile volje.

žoržo

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.

MEDICINA CORAK, PRAVO CORAK, MEGATREND DOKTORAT, MINISTAR

pre 6 godina

Ima Boga.

Vratice vam se ovo sto radite protiv Kelna.
Tamo nema Zvezdi padalica.
Bruka i sramota sta uradiste od fudbala.
Ovako se ni blizu nije sudilo Partizanu.
Ovo je tragedija srpskog fudbala.

Miki

pre 6 godina

Fk crvena zvezda,najveca zabluda nekada jugoslovenskog a sada srpskog fudbala.ovako im sude vec 50 god.sa postenim sudjenjem imali bi 10 titula manje,a skor u derbijima +10 za partizan

Amaterasu

pre 6 godina

Kad je teško - sudija.  
(Only PFC, 02. decembar 2017 14:12) 

pobrkao si nesto, igra Crvena Zvezda, a ne partizan... izvini...
(buldog, 02. decembar 2017 14:22)

Koliko se da primetiti nista nije pogresio...

ForeverSRB

pre 6 godina

Pretproslo Boace, proslo Pesic. Kome danas pakuju het trik? Mozda Borjanu?
(mare, 02. decembar 2017 13:06)

Ne, Solomonu Sumi ce spakovati, more s'trajekta pogodili ne bi

ntt

pre 6 godina

I ove godine,kao i prošle,zvezda će biti ekipa sa najvećim brojem penala u svim evropskim ligama.A pošteni.Kao i onaj koji ih gura.Zajedno sa rialitijima,ubistvima,vršnjačkim nasiljem...,to je slika današnje Srbije.

kamikaza

pre 6 godina

A u zvezdinom saopstenju lepo pise da ne zele da im se sude penali posto ne zele da ih guraju u blato sa partizanom.
Izgleda da su saopstenja dnevnog karaktera

Jim Beglin

pre 6 godina

Sudija dobija dres zvezde na pocetku tekme hahahaha....penal za boacija u 86. min, smesan penal i za kraj nadoknada 8.min....sta reci....dajte im odmah titulu da se ne muce.

zoran

pre 6 godina

jaoooo steta sto nije bio jos jedan penal :)

najvise bih voleo da pobedjujemo do kraja iz penala u 98om minutu :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 2. decembar 2017 14:46)

Zbog takvog stava tvoji roditelji rade za 25.000 dinara mesecno, ali daleko si ti od toga da razumes.

Obelix

pre 6 godina

Penal tu i tamo. Cinjenica da je situacija bila obrnuta, ne bi svirali penal. To je cinjenica, kao sto je cinjenica da bi isto vazilo i za Partizan. Da li ce sada navijaci Zvezda da i dalje govore nesto o postenju? Dva penala, Partizanu ponisten regularan pogodak, Cuki nedosudjen penal. Poenta mog komentara je da ni jedni ni drugi nesto nemaju pravo da komentarisu sudjenje. Pogotovu ovi licemeri sto navijaju za komsinicu. A o “atomskom” fudbalu koji igraju ne bismo ni pricali da ih sudija ni pogurao u Krasnodaru.

nik sloter

pre 6 godina

Декретом,наредних двадесет година комшиници дати титуле,нема потребе да се игра Кокеза супер лига.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Prvak sveta 1991.26 godina kasnije
čupa veliki bod kao kuca protiv Bačke i igra mec decenije ptotiv fenjraša Bundes lige!!!.

Bacvanin

pre 6 godina

Ako je ono penal, ja sam Sveti Petar. Dao je Pesic for i onda se izrotirao i pao. Da je tako pao neki Backin fudbaler, verovatno bi dobio zuti za simuliranje.

jxjghb

pre 6 godina

Ovde se gube titule, razočaran sam igrom i činjenicom da nas sudije guraju protiv Bačke, sramno smo igrali, a samo hrvati nemoj da pričaju o poštenju, Kolinda to žestoko kažnjava.
(Delije Čikago, 02. decembar 2017 15:10)Pročitam prvi deo komentara i taman pomislim da si normalan kad ono...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sad ce sudija zbog ulaska Klisurw jos koji minut da produzi tekmu samo gledajte. Sramota da nije hteo da iskljuci Donalda.

sms

pre 6 godina

ono kad nemas obraza i casti pa svesno kazes da nije bio penal, ali dolazi Keln .... dace Bog da vam sude isti takav penal za Keln, da vidite kako je to kad vas neko pokrade...

Bagg

pre 6 godina

Dali su dva nelegalna gola da bi se spasili poraza.
Prvi gol čist faul nad golmanom koji je bio na lopti, ubiše ga šutanjem u stomak, sudija kao ne vidi i priznaje gol.
Onaj penal je kao i 98% penala dosuđenih Zvezdi, smešan i nepostojeći.
Inače vidim da vam sada ne smeta kada se igra 97 minuta.

пентхаус

pre 6 godina

Сада ће страшна звезда да утрпа овим несрећницима 5 комада, а овамо у европи укупно дали 2 гола.
Кога бре ви лажете?!
90% утакмица вам намешта управа, нон стоп неке голеаде, а у европи вас нема нигде.
Већ сте дали 50 гола у лиги, а да не играте намештаљке не би дали ни 20.
Једва чекам дерби да вас поставимо на место.

Ko o cemu zvezda o postenju

pre 6 godina

Nemojte panteri vise nicije utakmice da komentarisete nemate ni prava ni obraza. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu zvezda o postenju, 2. decembar 2017 14:46) 

Samo da je vas obraz cist pa da imas gde pametovat. I inace kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Ne znas ni kome se obracas!
(Gospodin, 02. decembar 2017 15:01)

Vidis kako znas kome se obracam hahahaha boli a?

Velicanstveni

pre 6 godina

Ovo ne treba vise ni da se komentarise ni da se gleda,dosli ljudi da gledaju Zvezdu a gledaju kradju,ovaj sudija je cekao samo da neko padne a naravno zvezdini igraci to znaju.Ja razumem sudiju ne bi sudio do kraja prvenstva da nije svirao penal.

Hulk

pre 6 godina

Bio je kontakt djonom po levoj nozi Pešića,svirao je mada i nije morao.I da smo izgubili šta ima veze ne može uvek da se pobedjuje.Čestitke za Bačku dobar meč su odigrali.Vidimo se u četvrtak na stadionu,grobari opustite se szs penite...i obucite dresove Kelna jeeee
(duledudule, 2. decembar 2017 15:16)

E, ajde dogovorite se malo. Jel bio rvacki zahvat, jel bio djon na Pesicevoj nozi ili ga je neki ninya napao niotkuda...

Sofronije

pre 6 godina

oooooo zvezdane, sto si se ucut'o zvezdane...dje je saopstenje terzicu kojim ces umiriti vaskoliko zvezdastvo? kako cemo ovakvi necasni u evropu, crni zvezdane?

otkud znam

pre 6 godina

preksinoc gledao Espanjol Tenerife sudija sudio penal a prekrsaj bio van 16 i to za skoro metar.Pre dva meseca Barselona dala gol iz golauta kao Zvezda Partizanu.Veceras Keln nije dobio cist penal posle prekrsaja a dobio je penal posle napucane lopte.Sudije grese svuda u evropi i svetu.Pogledajte druge utakmice manite se Zvezde.
(Zex, 02. decembar 2017 20:55)

Terziću, ti si?

rale

pre 6 godina

Grobar sam, gotivim i Zvezdu pogotovu u Evropi. Nisam klinac i primitivac da mrzim komsije i da navijam za Keln, Bate ili Arsenal. Ali ova nasa liga majko moja. Presmesno je sta rade. Kakve penale sude, sve se svelo na Zvezdu i Partizan.

Milan

pre 6 godina

Sudija spasio Zvezdu a ne Boaci. Cist faul nad golmanom kod prvog Zvezdinog gola, penal ne zelim da komentarisem, ali je penal bio nepropisno izveden, jer je Boaci posle zaleta stao, sacekao da golman padne pa tek uputio sut, tako da je penal trebao dabse ponovi. Ove najbotnije greske sudije isle su u korist Zvezde, i svi ostali timovi treba da se pobune na sudjenje kada igraju sa Zvezdom i Partizanom.

Bruka i sramota

pre 6 godina

U pravu su Pazarci sto istupaju iz lige jer su prvenstva u Srbiji definitivno namestena i unapred se zna ko mora da pobedi a ko ne sme da izgubi !!!

Garfild

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)Ne navijas, idemo dalje.
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38)

Navijao ili ne,covjek je u pravu 100 % !!!

9H9QQXC

pre 6 godina

Nista se nije promenilo od prosle sezone. Cim neko izadje sa namerom da odigra sportski i da se iole trudi, "najbolja odbrana" i "kondicija na nivou finala LS" odmah bude zaustavljena. Danas je Backa mogla 5 golova da da.

Garfild

pre 6 godina

Prvak sveta 1991.26 godina kasniječupa veliki bod kao kuca protiv Bačke i igra mec decenije ptotiv fenjraša Bundes lige!!!.
(sin lovca na medvede, 02. decembar 2017 17:46)

Auuu.... Brate svaka ti cast na komentaru!!! Pravo u metu...hahaha

Del Piero#10

pre 6 godina

hahahaha kako će ovu memoć Zvezde da postigne gol bez penala Keln da kazni, niste ni svesni. Ovo je sramotno da im se penali sviraju kad god visi rezultat, konstantno pri vođstvi rivala ili egal rezultatu.

wroom1975

pre 6 godina

"Molicu grobare da ne komentarisu zvezdine utakmice jer udjem ovde da prokomentarisem igru malo sa svojim navijacima a grobari kukaju za penale prelaze i nadoknadu a dobili 5 utakmice do sad u prelazu i 7 u 98. min.Vi ste bre neobjektivni licemeri.Gledajte u ponedeljak analizu utakmice i sudjenja i ne smarajte vise licemercine jedne.Napustite vesti o zvezdi!!"

To se druže zove "tante za kukuriku". Vi nama dušu vadite za penale. Sad je došao naš red. Živeo Partizan!

bobby

pre 6 godina

Ne razumem zassto navijaci zvezde misle da su grobari iznervirani zbog penala??? Kiksnuli ste, jedva uzeli bod, i to iz penala, svi znamo da cemo vas stici i prestici, plus protiv Kelna nece suditi domace sudije, sledi lep period za nas grobare. Poyy

branko

pre 6 godina

Jel bio penal za zvezdu? Nisam gledao mec ni citao vest...
(milenko123, 02. decembar 2017 16:35)
Aman,druze, pa kad NIJE bio penal za Zvezdu?!?!!!!!Zr jenu istoriji ijedan bio sporan?!
Izvini,ali na glupo pitanje dadoh glup odgovor...Terzic ce ti objasniti...on je ipak olicenje postenja-u njegovu se ne sumnja

panterizam

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci) 
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic) 
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci) 
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci) 
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic) 

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?

komentar vredan da se kopira. Naravno da ih boli istina, dace Bog da se i Kelnu svira penal kao njima danas onaj sramotan.

Sava

pre 6 godina

Zamišljam samo skaute Kelna koji prate ovu utakmicu. Verovatno su doživeli kulturološki šok kad su videli ovaj "stadion". Ako kamera još malo zumira, videću šta ljudi u susednim kućicama imaju za ručak.

Uros

pre 6 godina

hahahah boaci mora da se proda pa svirajte sudije penal jedino tako moze da mu se gruva statistika, protiv prave konkurencije 0 golova

xxx

pre 6 godina

jaoooo steta sto nije bio jos jedan penal :) 

najvise bih voleo da pobedjujemo do kraja iz penala u 98om minutu :)
(hours of love, 02. decembar 2017 14:46). Šta drugo očekivati od takve moralne gromade...

Mihajlo

pre 6 godina

Dokle vise sa ovakim sudjenjem i sudijama? Pod hitno suspendovati celokupnu sudijsku organizaciju i dovesti strane sudije da sude meceve!

Goran

pre 6 godina

Komentatorka Arene pita trenera zvezde: Da li ste mislili da ćete na ovakav način izgubiti bodove? Umesto toga pitanje bi trebalo da glasi: Da li ste mislili da ćete na ovakav način osvojiti bod?

Batko

pre 6 godina

O boze! Pa mi ni namestenu utakmicu ne mozemo da dobijemo.
Strepim od katastrofe protiv Kelna.
Sreca sto ima jos dva kola da se igra u ligi evrope, u suprotnom...

Voja

pre 6 godina

I naravno,penal... Očekujemo zvezdano saopštenje kako su se sile svemira udružile protiv kosmičkog kluba,ali eto...bog je sišao u vidu sudije i ispravio nepravdu.

sasa.r

pre 6 godina

Ovi ,,mali" klubovu su sami krivi što im se dešava jer NE SMIJU DA SE POBUNE PROTIV PARTIZANA I ZVEZDE! Umjesto da se poslije još jedne bruke okupe i daju zajedničko saopštenje u kojem kažu da više neće učestvovati u nemještenoj ligi gdje 2 kluba imaju povlašćen status oni i dalje igraju.Niko ovo ne bi trpio osim klubovi u Srbiji.Ovo je samo medveđa usluga Zvezdi jer protiv Kelna NEĆE IMATI NI SLIČNO SUĐENJE!Skupite hrabrosti i recite javno da NEĆETE DA IGRATE OVAKVU LIGU I TAČKA...PA NEKA BEOGRADSKI LOKALCI IGRAJU IZMEĐU SEBE!Ako to ne uradite i nastavite da učestvujete u ovoj lažiranoj ligi koje se igra samo za beogradske lokalne klubove onda i ne zaslužujete bolji tretman kod sudija.Sve je u vašim rukama jer ne mogu izbaciti cijelu ligu...budite hrabri ne budite vječiti MIŠEVI! Pih!

Premudri

pre 6 godina

Ne bih da komentarišem ovu utakmicu kad je iole normalnom i nepristrasnom sve jasno...nego,gledam trenutno Arsenal:MU...pa u sastavu Arsenala igra samo jedan igrač koji je igrao protiv Zvezde( i to samo u prvoj utakmici) Peter Čeh!

ko o cemu terza o postenju

pre 6 godina

otkud znam 
Pogledaj majstore snimak i uveri se sam.Nemogu da verujem da na vestima o Zvezdi ima 80%grobara a u svetu za Zvezdu navija ukupno oko 70% navijaca a ostatak cine u vecini isfrustrirane osobe koje nemogu da se pomire sa tim da su mnogo manji klub od Zvezde.Treba ziveti sa tim.
(Zex, 02. decembar 2017 22:13)
vi ne komentarisete partizan?na vest da ratkovica prelazi u cibonu samo komentari likova kojima je vujosevic unistio detinjstvo.bolje bi ti bilo da povedes racuna o.pravopisu nego sto pricas lovacke price.

CCC

pre 6 godina

penal u 86. min. pa nemojte kad se samo partizanu sude penali? a koliko je produzena utakmica, 8 min.? pa nemojte kada se samo partizanu produzuju utakmice.koliko je sansi propustila c.z? pa to je atomski fudbal - u sansama. a golovi koji donose pobedu, da li se racunaju?

спортски уметник

pre 6 godina

Нова игра у кладионицама, како звезда преокреће утакмицу? У понуди пенал, црвени, гол из офсајда?

xxx

pre 6 godina

Veliki i slavni klubovi danas nisu pobedili,Barsa,PSŽ i Crvena zvezda.
(miško, 02. decembar 2017 18:56). Jedino je Barsa velika i slavna...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ovog sudiju treba dozivotno suspendovati iz fudbala, najpre mu je urucen Zvezdin dres na pocetku utakmice sto je nagovestilo da ce Zvezda imati njegovu pomoc danas, zato sto je samo cekao priliku da dodeli Zvezdi penal a onda i sto nije iskljucio Donalda za faul u 88 minutu. Ostaje pitanje za trenera Backe zasto je cekao duboku nadoknadu da vrsi izmene, zasto mu nisu igrali Vladimir Bjelos i iskusni Veseljko Trivunovic. Zvezda izjednacila, a on lik u 90 i nekom minutu vadi Makarica a uvodi Klisuru da POJACA ODBRANU. Ee moj treneru, 20 minuta nakon izjednacenja ti se setis da jacas odbranu. Ali nije mi uopste zao ulozenih para da ce biti preokret, prvi put mi je drago sto mi nije prosao tiket. Da su u domacoj ekipi igrali i Trivunovic, Bjelos, Klisura od pocetka i prvi golman Backa bi mozda i pobedila. Pobedili bi Plavi i sa ovom decom ali sudija im nije dozvolio jer nije iskljucio Donalda, i tako sto je pokazao na belu tacku a nema ni govora o penalu. Jedva cekam da pocnu strane sudije da dele pravdu u vecitom derbiju pa da vidim da li ce Zvezdaninim igracima ovako biti pomagano kod nekog Skomine, Viktora
Kasaija...

Pierre de Kuberten

pre 6 godina

Sve, sve, ali kad Zvezdaši pričaju o devedesetim, a najveći uspeh ostvarili kad je Sloba bio najjači, pod vladom Mirka Marjanovića.

Zagor

pre 6 godina

Da su pametni ostali klubovi pa da svi kolektivno istupe iz lige, pa neka se Partizan i Zvezda bore za titulu. Ovo je prevazislo svaku meru.

zzzz

pre 6 godina

Kako bese, sviraju penal u 5.minutu bez potrebe da bi ih izjednačavali sa Partizanom? Jel vidite sta se desi kad se čeka zadnji trenutak za zvezdanaesterac?

спортски уметник

pre 6 godina

Фаулирај га, па му дај гол...нова опција у понуди звездиних магичних преокрета

Biniću grobare

pre 6 godina

Malo je samo jedan penal.
Moralo joe bar još jedan ili makar crveni, da se ne prekida teror koji najbolji fudbaleri na svetu vrše u domaćoj ligi.

del

pre 6 godina

Da ti pripadne muka i od jednih i drugih, ne zna se kome vise sudije poklanjaju penale, produzetke, kartone.. ovome se i deca smeju.. mora li u ovoj zemlji bas sve da bude trulo?

VladaNS

pre 6 godina

OVO JE BRUKA I SRAMOTA. Dokle više za zvezdanesterac penali. Dokle će Dr. terzić pljuvati po Srpskom fudbalu?
(innbecilo, 02. decembar 2017 17:07)

Dr bez tacke, avangardo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 2. decembar 2017 17:37)

Vašeg Zvezdana priznajemo za doktora samo sa tačkom :)

panterizam

pre 6 godina

Мислима били против Келна... У реду је Звездо?, не љутим се. Ал у четвртак знаш шта треба. СРЕТНО!?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 02. decembar 2017 21:23)

sta si ti, pesnik neki kao Mirovic...

sudjenje

pre 6 godina

Da li se neko seca, kada je u nekoj prvenstvenoj utakmici,pred sam kraj meca, u trenucima kada se lomio rezultat, sviran penal za zvezdinog protivnika?Ja se ne secam.Secam se da je Vojvodini protiv Partizana u Bg,sviran penal na 18 metara,pred sam kraj meca,kada je bilo 1:1 i kada je odluceno prvenstvo.Sudije u ovoj ligi pomazu i zvezdi i Partizanu,malo vise zvezdi,ali sa druge strane dosta i odmazu,ali samo Partizanu,cine greske na njegovu stetu.U tome je razlika.

antiDebil

pre 6 godina

Ocigledno da bi ova Backa bila treca na tabeli u engleskoj premijer ligi !!
Nesretnom udbaskom drzavnom projektu ni nepostojeci penal ne pomaze, jadni oni. Sta bi tek radili da nisu drzavni projekat, nestali bi ?

mark(Y)O

pre 6 godina

Sad da se Mrkela javi i kaze sve ste videli
sta da vam kazem(S tim sto je nad Panticem bio cist penal),
ili jos bolje ne tebaju nam takvi penali direktno protiv
interesa CZ.

Skafi

pre 6 godina

Očigledno je da je rešenje za ovu našu ligu da ostalih 14 klubova koji se ne zovu Zvezda ili Partizan istupe iz lige. Tako bi večiti mogli da osvajaju rekordnu titulu svakih 7 dana na radost armije navijača

simeone

pre 6 godina

I samo još jedna stvar, kako izgledaju deca koja lupaju minuse na komentare " lopovluk,sramota, sve je obesmisljeno, itd". To su verovatno oni koji će sutra voditi zemlju!!!!! Vucicu Aleksandre ako već pričaš o poštenju i ako želiš da verujemo u to, reaguj, makar zbog ove neuke dece !!!!!!!

borivoje surdilovic

pre 6 godina

nije boaci nego sudija.....svirao covek penal pre nego sto je ovaj pao....sramota....sto sada nema saopstenja doktora...cuj mene doktora....terzica

hmm

pre 6 godina

Grobarsko spinovanje;
Varijanta 1 Pobeda Bačke/poraz Zvezde.
-Razbila vas je Bačka/ne možete sve da kupite,ima poštenih ekipa/i meni lično omiljena:nameštenu utakmicu ne umete da dobijete...
Varijanta 2 Nerešeno.
-Nameštena utakmica da ne bi bilo providno da celo prvenstvo nameštate utakmice...
Varijanta 3 Pobeda Zvezde
-Ostavljam vam mašti na volju,ovo je neiscrpan izvor ludosti,paranoje,šizofrenije i ko zna čega još...

Zoran

pre 6 godina

Gde je sada onaj sto na areni komentarise sudjenje da nam kaze kako se Pesic bacio posle kontakta. Kontakta je verovatno bilo ali onaj skok je za 10-ku, za skok je trebalo da dobije žuti , koliko puta smo čuli objasnjenje napad se tendeciozno bacio pogledajte kako je neprirodan polozaj

mika

pre 6 godina

Zamišljam samo skaute Kelna koji prate ovu utakmicu. Verovatno su doživeli kulturološki šok kad su videli ovaj "stadion". Ako kamera još malo zumira, videću šta ljudi u susednim kućicama imaju za ručak.
(Sava, 2. decembar 2017 14:19)

A kad vide 'Marakanu", ima da se oduseve, pogotovo ako pridju sa istoka pa vide onu ogradu visine 2 metera, nece ni znati da su prosli pored stadiona...

Radojko

pre 6 godina

Ovakvi stadioni na Zapadu ne postoje ni u beton ligi ovo je bruka i sramota sta Arena prenosi i na sta ovo lici !! Fudbal i stadioni kao iz 19. veka !

vazda

pre 6 godina

prelaz 1/2 100% sto ne ulozih pare...
(Vučiću Šećeru, 02. decembar 2017 14:09)

ovo su mi najjaci likovi, sto za vecinu utakmica bilo da je Zvezda ili Partizan znaju ishod '100%' a vjerujem nikad ni dva eura na tiket stavili nisu....

kosta

pre 6 godina

1. Penal za Boaćija
2. Crveni zbog prigovora
3. Gol iz ofsajda

Faul nad golmanom nismo očekivali.
Jedno veliko 'bravo' za sudijsku organizaciju :)

Madjo

pre 6 godina

Ljudi moji, faul nad golmanom Bačke u petercu, on pada, ne ustaje, sudija pušta da se igra nastavi i iz takve situacije Zvezda daje gol i to ga je jedva ugurala, na silu. Naravno, sudija odmah pokazuje na centar, dok nakon toga medicinsko osoblje Bačke utrčava na teren da pruži prvu pomoć golmanu domaćeg tima. Ovo je teška smejurija. Prvenstvo je potpuno neregularno. Bolje je nek igraju bez sudija onda.

pedja

pre 6 godina

Nije mi jasno...zasto? I jednima i drugima se pomaze, ok. Sad ako ne bi stelovali i jedni i drugi, bodovna razlika bi bila ista samo sto bi prvenstvo bilo regularno. I gde je tu pamet.

nista o nicemu

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.
(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)

Ne navijas, idemo dalje.

Grobar-España

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da je posle svake utakmice Zvezde ili Partizana 95% "komentara" koji se svode na to ko vise krade. Kradu i jedni i drugi, svako tamo gde moze a garantujem da nema ni jednog navijaca ova dva kluba koji ce staviti ruku na srce i reci " Moj klub je sve bodove osvojio posteno". Pa braco Srbi sa obe strane brda, umesto da se zajedno borite za cist obraz srpskog fudbala, oterate ove iz uprava, vi dozvoljavate da vas vuku za nos i jos ih podrzavate. Zasto se onda zalite i trabunjate o postenju i jedni i drugi ?? Mene bi bilo sramota da podrazavam ovu upravu Partizana i da to pravdam time sto je u Zvezdi isto. Za Partizan navijam jer ne mogu da budem ravnodusan i da zaboravim ljubav koju gajim prema klubu od malena, e sad kolicina prezira koju osecam prema upravi je srazmerna kolicini ljubavi koju osecam prema mom Partizanu. To sto je u Zvezdi stanje slicno za mene nije nikakva uteha. Jedna spanska izreka kaze da je " Zlo drugih uteha za glupake". Toliko o tome. Ja nasuprot mnogima ovde mislim da je ovaj kiks dosao u najboljem trenutku za Zvezdu, taman da se malo trgnu pre Kelna. Zvezda mora da prodje po svim parametrima, bolja je ekipa od raspalog Kelna, igra pred svojim navijacima, treba da igra na pobedu jer ja se ne bih oslanjao na Arsenal, nisu od poverenja. Dovoljna vam je bilo koja pobeda, zato ne treba zuriti, polako pametno i bez kompleksa. Mislim da ce ovo danas da pomogne da se sve bude kako treba. Srecno.

hmm....

pre 6 godina

27? drzi ga Partizan. Pozdrav.
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38)

druze, boli te istina...ajde napisi kad je Partizan na toliko meceva imao uzastupne penale. Nemoj opravdavati nadimak, nego obrazlozi.

Сава

pre 6 godina

Ахахахахахахахахах чим сам видео 1-1 нисам ни морао да читам ко дао гол, знао сам да је Боакије...хаха шта ћеш, треба лик да се прода сад на зиму па да нарасте мало цена.
Која смејурија од лиге, треба је укинути.
Још ови на почетку меча поклањају судији дрес?!
Каква лига, где ми живимо?!

ZliBlizanci

pre 6 godina

Partizan i Zvezda se takmice ko ce vise totalnih prelaza da namesti. Ti klubovi su sramota za fer plej, da je ovo pravna drzava trebalo bi ih izbaciti u drugu ligu.

nista o nicemu

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?
(EJMH4ZD, 02. decembar 2017 17:01)

27? drzi ga Partizan. Pozdrav.

gpro

pre 6 godina

Za uvek objektivne grobare ne postoji pravedan penal za Zvezdu u njenoj istoriji... A ista je situacija i obrnuto. Penal ili ne, mi smo danas jos od Florijane odigrali najgori mec. Ocekivao sam da ce danas Rikardinjo da zaigra u odsustvu pojedinaca. Nema veze, sta je tu je.. i Real odigra lose, kako nece Zvezda? Da prodjemo Keln i sve ok!

Dusan

pre 6 godina

Zvezda ubedljivo ima najbolji tim u našoj ligi, rad na terenu se vidi.Prosto ti milina da gledaš kako Crvena Zvezda igra. Mi ćemo biti sampioni zato što smo najbolji.
A sad čekamo četvrtak i pravac marakana.

арнолд

pre 6 godina

Звезди је потребно, против овако борбених тимова, веће јединство у игри и померање игре уместо укоченог распореда. Овакви тимови као Бачка имају добру хемију.

cvarkov

pre 6 godina

Los pristup, sebicnost Srnica i los teren, plus dobra i borbena Backa i rezultat je realan. Penal opravdano dosudjen, sudija solidan i stadion na kome napokon ima vise navijaca koji navijaju za svoj tim. Sve u svemu remi zazaborav i da se okrenemo utakmici nad utakmicama. U ovom glupom sistemu do pley ofa je sve gotovo nevazno +1, +2, -3 .... nikakve veze, tamo pobeda vredi 6 bodova gledajuci i ovo pre toga. Nakaradan sistem kao i FSS

Prolece stiglo na JNA

pre 6 godina

Rezultat realan, Cigani se ispromasivali, Backa odlicno odigrala. Navlacenje za jaci klub kod nasih sudija uvek prisutno, ali nije odlucilo ovaj mec.
Dobra stvar je ovo obaranje forme pre Kelna, sad ce ozbiljno da udju u mec od pocetka. Za Partizan odlicno da se smanji razlika, a ako Backa prodje u play off jos bolje ?

grobar

pre 6 godina

plačem, nije bio penal, volim partizan ali više mrzim zvezdu, nije mi bitno šta cemo mi da uradimo, meni je dan propao. imam komplekse. jel sam napisao da mrzim zvezdu?

rale

pre 6 godina

Dupli arsini. Ne objavljujete komentar za bilo kakvu kritiku. I vi ste proevropski orijentisani. Sve negativne komentare na vas racun ne objavljujete. Elem, samo su bitni Partizan i Zvezda ostatak Srbije je nebitan. Igra se derbi Borac Napredak, nisu samo blizanci u ligi.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ pedja - Pa nek navijaju za Keln, što te to dotiče? Ja im ne zamjerim. Al zato i ja uvijek navijam protiv Partizana, a tako će ostati i dalje jer ne postoji niko na svijetu da me preokrene što se tiče toga. Živim kako osjećam, a osjećam da NE VOLIM PARTIZAN! I to je kraj priče za sva vremena! 🖐

JankoRaska

pre 6 godina

Ovo vise nije za ironično komentarisanje, niti je da se čovek smeje. Zvezdine utakmice treba da budu predmet ozbiljne istrage zbog milionske korupcije i nameštanja. Mada, kada znamo gde živimo i ko nas vodi, ne očekujemo nešto dobro. To važi i za Partizan i druge klubove, ali ovi su ga izgleda zacrnili kao niko u Evropi. Ako sport ne možemo da očistimo od korupcije, šta da očekujete od drugih oblasti u društvu?

...

pre 6 godina

grobarcine vi nesto pricate ja se cepam kada citam vase komentare
(??, 02. decembar 2017 13:49)

samo nastavi da se cepas, samo sitno...

Sabre

pre 6 godina

Komentatorka Arene pita trenera zvezde: Da li ste mislili da ćete na ovakav način izgubiti bodove? Umesto toga pitanje bi trebalo da glasi: Da li ste mislili da ćete na ovakav način osvojiti bod?
(Goran, 2. decembar 2017 16:02)

A pitanje posle toga je trebalo da bude "Da li ste svesni da vas prati vise navijaca "vecitog rivala" nego sto dolazi na njihove utakmice? Da, vise od 2-3 hiljade.. i meni je cudno..."

C.Z

pre 6 godina

Dovoljno je reci Kahriman...prvo u 20. sekundi dodaje protivnickom fudbaleru loptu u noge...to isto cini i u 7. minutu, da bi na kraju udaruo pecat sa primljenim golom...jeza..

duledudule

pre 6 godina

Bio je kontakt djonom po levoj nozi Pešića,svirao je mada i nije morao.I da smo izgubili šta ima veze ne može uvek da se pobedjuje.Čestitke za Bačku dobar meč su odigrali.Vidimo se u četvrtak na stadionu,grobari opustite se szs penite...i obucite dresove Kelna jeeee

djuro

pre 6 godina

@Ovi ladno i bez srama sudiji poklanjaju zvezdin dres. 
Njihovoj bahatosti nema kraja.
(Karaburac, 02. decembar 2017 16:37)


Jer je jedini dres koji vrijedi i kojeg ljudi žele da imaju... Da npr. neko nekom pokusa pokloniti dres JSD, ni to ne bi bila bahatost već sprdnja i ponižavanje..

Pera Lozac

pre 6 godina

Naslov na kraju utakmice.

" Furiozna Zvezda slomila hrabru Backu u drugom poluvremenu "

Vrlo verovatno penal ili crveni a mozda i obe stavke. Iz keca u dvojku i tako te fore. Postenje made in Terzic i ekipa.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sjajna je bila Backa a u nastavku ce sjajan biti sudija i dati penal Zvezdi. Ova liga je providna i sve se zna. Lepo rece Pazarci da se zna i ko ce biti sampion.

Grobari

pre 6 godina

Pozdrav za gospodina sub013. Prosle godine u tri prvenstvena derbija Partizan je uzeo sedam a Zvezda jedan bod. Svaki on njih je jasno pokazao da smo za klasu bolja ekipa bili prosle sezone a mi smo plakali ali iskljucivo od srece. Zvezda je ove sezone bolja,moze se reci,a namestaju i jedni i drugi da je to sramota.. toliko ocigledno da je to strasno. To nema nigde. Pesic svaku tekmu pada kao da ga cuva mekgregor licno.. a sudija,sta ce mora. O ovim paraplagicarima iz Partizana da i ne govorim..

magic

pre 6 godina

je l vam sada kriv kahriman kod drugog gola, ili odbrana koja ne moze da se vrrati??? pa normalno da ce mu dati gol kad ljudi imaji tri puta priliku u istom napadu da sutnu na gol!

а толико сам навијао за Звезду...

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 13:39)

Прејако...

Delije Čikago

pre 6 godina

Ovde se gube titule, razočaran sam igrom i činjenicom da nas sudije guraju protiv Bačke, sramno smo igrali, a samo hrvati nemoj da pričaju o poštenju, Kolinda to žestoko kažnjava.

Peđa

pre 6 godina

Rvački zahvat i čist penal. To vidi svako ko nije debil. Bačka odlična, Zvezda očajna u odbrani. Mogli su da nam daju još 3-4 gola. Zvezdina realizacija slaba. Sudija korektan, osim preterane tolerancije zbog odugovlačenja, pogotovo prema golmanu Bačke.

From Srbija!

pre 6 godina

Molicu grobare da ne komentarisu zvezdine utakmice jer udjem ovde da prokomentarisem igru malo sa svojim navijacima a grobari kukaju za penale prelaze i nadoknadu a dobili 5 utakmice do sad u prelazu i 7 u 98. min.Vi ste bre neobjektivni licemeri.Gledajte u ponedeljak analizu utakmice i sudjenja i ne smarajte vise licemercine jedne.Napustite vesti o zvezdi!!

nista o nicemu

pre 6 godina

ove godine,kao i prošle,zvezda će biti ekipa sa najvećim brojem penala u svim evropskim ligama.A pošteni.Kao i onaj koji ih gura.Zajedno sa rialitijima,ubistvima,vršnjačkim nasiljem...,to je slika današnje Srbije.
(ntt, 02. decembar 2017 17:09)

Kad pominjes ubistva seti se Ace Radovica i Brisa Tatona. Bar toliko.

Sabre

pre 6 godina

Apsolutno je preslatka kolicina grobarskih botina ovde. I kada botine grobarske vide 300 i nesto pozitivnih na 50ak negativnih dobiju topao osecaj oko stomaka, zar to nije lepo? Jedini problem - to je svih 300 ljudi koji prati ovaj jadni mali vojni klubic, a korisnije i njima i klubu bi bilo da su umesto toga na stadionu. Svog tima.

Velja89

pre 6 godina

Ajmo sada da oteramo sve igrače iz Zvezde.
Pa šta ako smo kiksnuli, dešava se to, a pre toga smo vezali jedno 10 pobeda u Superligi zaredom, igrali smo sa B timom. Dobićemo Keln jer znamo šta radimo :)

pedja

pre 6 godina

OK!Navijajte gospodo u cetvrtak za Keln .Eto samo treba javiti Svabama da nema potrebe da vode svoje navijace imaju ih ovdje dovoljno na zalost.Ja znam za koga cu ,za one koje navijam 45 godina vec.Za one "koji kupise i neposteno osvojise sve titule i bivsoj Jugislaviji,sve kupove,za one koji namjestise KS 1991 i finale Uefa kupa 79 te ,one koji igrase "namjesteno' polufunale KS 1973,za one koji su prvi put uistoriji bacili Liverpul na koljena na Enfildu (vjerovatno namjesteno),kojima je aplaudirao i skandirao cijeli jedan stadion u Njemackoj (vjerovatno po naredbi),one koji pronijese slavu ove zemlje nekad sirom svijeta (ma i to je izmisljeno),za one koji su trenutno najgledaniji klub u LE (vjerovatno lazan podatak).Eto ja cu navijati za te.Vi postenjacine koji ste sve posteno osvojili navijajte za Keln,vase pravo .Eto predlazem cak da se i pobratime klubovi Keln i Partizan i gradovi i klubovi Backa i Keln sto da ne.Znam da ako je bilo nepravde moze da boli ali ici u komentarina do toga :Da Bog da ih Keln razbio" bolesno ,al hvala vam pa eto onda dodjite u boks za gostujuce navijace da se siroti Nijemci ne trose za kartu ,pomozite svoj klub.Ovaj Srpski cemo mi ostali" lopovi i neposteni".

nista o nicemu

pre 6 godina

OVO JE BRUKA I SRAMOTA. Dokle više za zvezdanesterac penali. Dokle će Dr. terzić pljuvati po Srpskom fudbalu?
(innbecilo, 02. decembar 2017 17:07)

Dr bez tacke, avangardo.

Tirke

pre 6 godina

Pomogao nam je i EVROPSKI sudija protiv Krasnodara, i EVROPSKI sudija protiv Arsenala (ruka u 16. u gostima).. Shvatite, tako to ide kada ste EVROPSKI i SVETSKI prvak.. Pomaze se i Barsi, Realu itd. Sto bismo mi bili izuzetak?
(vlada, 02. decembar 2017 14:33)

Do kada ce te ziveti od stare slave? Koliko godina pre ove niste usli u grupnu fazu evropskog takmicenja, a nokaut fazi i da ne govorim...

Лепи Цане

pre 6 godina

Меч се завршава нерешено, као и сутрашњи "дерби кола"... да би првенство изгледало колико-толико регуларно.
"Договор кућу гради."

NoName

pre 6 godina

Zar nije ono bilo faul nad golmanom ? Čovek mu stao na ruku.
(Mare, 02. decembar 2017 14:12)

Naravno da mu je stao na ruku. Valjda se zato golman drži za butinu.

orion

pre 6 godina

Hvala Kokezi, Vucicu i Maju Vujovicu koji su tu da poguraju kad ne ide. Zvezda vam se od srca zahvaljuje. Ne dajte slucajno strane sudije, ne dajte se, izdrzite!

orion

pre 6 godina

Hvala Kokezi, Vucicu i Maju Vujovicu koji su tu da poguraju kad ne ide. Zvezda vam se od srca zahvaljuje. Ne dajte slucajno strane sudije, ne dajte se, izdrzite!

Cowboy Jymmy

pre 6 godina

Da li ste primetili kako se delije na tribini smeju kad Majo pokazuje 5 minuta nadoknade? Hit!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tvorza, 2. decembar 2017 15:39)

A ti video na ekranu smejanje? Boze mili kakvih likova ovde ima. Decko hvataj se knjige, vezbaj nesto.U ponedeljak je skola

nista o nicemu

pre 6 godina

Zvezda da gol - namesteno.
Zvezda primi gol - prelaz.

Partizan da gol u nadoknadi iz nepostojeceg penala - opozicija
Partizan primi gol - opozicija

Grobarska logika.

Mare

pre 6 godina

Zar samo Milojevic ne vidi da ne mogu Boakye i Pesic zajedno celu utakmicu...Krsticic povredjen on ostavi i Kangu...levak Kahriman na golu, Andjelkovic nije igrac za zvezdu a i Srnic skoro nece biti... ova ide tebi na dusu Milojevicu

POPE

pre 6 godina

Mozda je bolje i da ne prodjemo Keln jer ionako necemo daleko u LE jer bi opet u prvenstvu Milojevic stalno kombinovao i izgubio bi i titulu koja vise znaci nego jos 2 utakmice u Evropi.

mk

pre 6 godina

Penal cist kao suza,zakasneli start i sve je jasno....
5 minuta nadoknade,a onda lezanje i izmena,ispravno jos produzeno vreme...
Idemo Zvezdo,sad lepo 4 dana da se odmorimo pa da slavimo u cetvrtak :)))))

Viktor

pre 6 godina

Au sta je grobarskih kukumavki i narikaca. Da li je moguce da ste toliko optereceni Zvezdom. Sta vam uradi onaj Zeljko Pantic i kvazi profesor Vuletic.Da li stvarno mislite da ste najbolji klub u Srbiji? Niko od vas ne komentarise sporne situacije u vasim utakmicama? Pa sutra ce da vam se svira penal.I naravno bice cist ko suza kao i obicno.Igrac igracu polomi nogu i dobije samo zuti.Nekom seoskom Rtnju se ne svira penal protiv vas..U Sapcu vicu Lopovi,lopovi. Neverovatan kompleks i mrznja zvani Zvezda.Proslo je vreme devedestih SPS/JUL Mirka Marjanovica.Umislili ste da cete kao Celtic decenijama da vladate. Vas neuspeh pokusavate da opravdavate drugim sredstvima kako u fudbalu tako iu kosarci

sub013

pre 6 godina

Brale svaka čast, verovao ili me jedini si grobar među 500 tvojih navijača koji su ostavili komentar na tekst o Zvezdi a da nisi pun mržnje i frustracije. Problem je što je Partizan prošle godine uzeo titulu na plakanje pa bi sad opet i takvi komentari su organizovani i što je najgore nije ih sramota toga, e to je što ovog puta neće da se desi, a to da nismo isti ( nije fraza ) pokazuje upravo ovo, preko 300 komentara podrške Kelnu, molite se bogu da Keln pobedi ej, može se naći i neki nas komentar na vašu vest kako navijamo za druge ali to je toliko sporadično da je zanemarljivo a i ti komentari su više tipa zezanje nasuprot ovih vaših bolesnih punih mržnje, pročitaj majke ti sta ste sve pisali danas i udji na neku vašu vest i pogledaj naše komentare, koliko ih ima i kakvi su, hvala bogu sve piše pa možete da uporedite, bavite se više nama nego vama, a stadioni vam prazni. Tebi još jednom svaka čast, sve si u pravu samo izvini ove godine ne smemo da ispadnemo naivni, znamo s kim imamo posla

aleksandar

pre 6 godina

na jednoj televiziji prva vest je bila o utakmici backe i cz,a utakmica sa sp u rukometu u kojoj smo dobili kinu na drugom.nek smo zivi i zdravi.

спортски уметник

pre 6 godina

Играч звезде у 45.минуту прекида контру Бачке руком, све нормално и регуларно

aaa

pre 6 godina

Сада ће страшна звезда да утрпа овим несрећницима 5 комада, а овамо у европи укупно дали 2 гола.
Кога бре ви лажете?!
90% утакмица вам намешта управа, нон стоп неке голеаде, а у европи вас нема нигде.
Већ сте дали 50 гола у лиги, а да не играте намештаљке не би дали ни 20.
Једва чекам дерби да вас поставимо на место.
(пентхаус, 2. decembar 2017 13:24)

Da, bas nas nema nigde u evropi..drugi smo u grupi, pobedili bundesligasa u Nemackoj, uzeli bod Arsenalu u Engleskoj..bas nas nema nigde, ipak su Skenderbeg i Jang Bojs velikani evropskog fudbala :D zamalo da nas postavite na nase mesto na proslom derbiju, nego niste imali srece da sutnete bar jednom na gol..:D

Ivan

pre 6 godina

Plasim se da je ovo prva utakmica gde ce se Milojevicu obiti o glavu rotacija. Zvezda nema igrace za tako nesto iz kola u kolo. Cim vidim ovog Kahrimana i Andjelkovica asocijacije su gubljenje bodova i titule.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

i kupi maramice za svaki slucaj
(Davle, 02. decembar 2017 13:58)

Ostavicu i tebi, trebace ti u cetvrtak. Keln promenio trenera i vise nisu ona ekipa sto ste (srecno) pobedili usred Kelna.

sub013

pre 6 godina

Kako vas nije sramota navijaci Partizana?Pa vi ste skoro igrali 97minuta.Zaboravili ste silne pokradene boidove, izmiljene penale golove iz ofsajda.sram vas bilo.
(Zex, 02. decembar 2017 17:27)

Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje već zato što se ničega me stide - J. Dučić. Mislim da sam ti odgovorio na to pitanje kako ih nije sramota.
500 komentara? opaaa biće sendviča bravo grobari, samo ruckajte ionako prošle noći niste lepo spavali što vam izgubio real. Ajmo do 1000 možete vi to, izboksovacete i čokoladu ako nastavite ovako, a to sto je na armijskom pašnjaku kao u Cernobilu to nema veze. Znam da nemate sramotu ali evo mene je sramota i u vaše ime

kicOne

pre 6 godina

komentar vredan da se kopira. Naravno da ih boli istina, dace Bog da se i Kelnu svira penal kao njima danas onaj sramotan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panterizam, 2. decembar 2017 20:39)
Sviran je protiv Krasnodara. Tad vas nije bilo na vestima da moralisete...

lavirint

pre 6 godina

Ne znam sad da li će grobari lakše podneti ako Zvezda preokrene, jer ce to dokazati da je namesteno. Ili ako Backa pobedi, onda znaci po njihovoj logici da sve utakmice prosle bile namestene. Bas sam u dilemi nekoj sad.

NBGD

pre 6 godina

Znači biće prelaz, opet uzimam pare iz kladionice, hvala Terzicu.
(Đolo, 02. decembar 2017 13:31)

Ne lupetaj tebi zakonom jos nije dozvoljen ulazak u kladionice.

Antibunker

pre 6 godina

Hehehe...S'velikim nestrpljenjem očekujem sudijske odluke u drugom poluvremenu. Crveni najmanje jedan, sigurno, velika verovatnoca i penal. A to što je već pred kraj prvog poluvremena promenio kriterijum na štetu Banata, to samo dokazuje kako je Zvezda ove sezone "moćna"...(sa sudijama naravno).

SYLA

pre 6 godina

@Ko šutira penal za zvezdu? (kosta, 02. decembar 2017 13:35)

Tosic. (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 02. decembar 2017 13:39)

Dusko Tosic?On igra za Besiktas

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Po kolicini pluseva i minuseva ovde sve vise sam uveren da su botovi iz redova Partizana, sto se tice utakmice i penala suludo je i komentarisati kome se vise 'svira', bruka od fudbala i bruka od lige, jednostavno i Zvezda i Partizan imaju svu mogucu i nemogucu pomoc sudija, uz 'kombinacije' sa po nekim od ostalih klubova iz 'smesne' nam lige, gde se 'poklanjaju' bodovi i 'mrznje' koja je vise nego ocigledna kod jednog dela navijaca kod oba kluba bilo bi vise nego dobro da se fudbal 'ukine' na neko vreme kod nas-bar bi bilo 'mirnije' u mnogim glavama ;)...

pedja

pre 6 godina

Sta je prava istina?.Prava istina je to da su se komsije sa JNA i ostali koji su mislili da su ugasili Crvenu Zvezdu,na čemu rade duži niz godina (sjetimo se samo hapšenja Džaje), malo zaj...li.Sve se posložilo opet vratili titulu,mislili opet lako ćemo.Medjutim dolazi tamo neki Milojević i tamo neki nepoznati igrači sve im se uklapa,ali onda obrt,Zvezda prolazi ono što oni ,a iskreno i mi Zvezdaši nismo očekivali prolazi se Sparta,pa Krasnodar,ulazi se LE u prilično jaku grupu sa šansama da se prodje dalje.Vraća se Zvezdaski duh,vrćaju se iz mrtvih navijači koji nisu bili na stadionu više od 15-20godina(mahom inelektualci studenti za vrijeme slavnih vremena),vraća se Zvezdina aura ,ono sto niko na prostorima ex Yu nema pa ni mali komšija sa brda i nastaje panika.Odgovor slijedi u prljavoj kampanji u vidu napadanja za svaki penal ,svaki start ,svaki gol, u vidu dosudjivanja penala kada nam ne trebaju kao ni treće oko ,u vidu omalovažavanja da igramo sa drugim timom Arsenala,sa fenjerašem Bundes lige,u vidu toga da su sve naše titule od osnivanja pa do danas nepoštene,itd.,itd.Izdržaćemo,izdrži Zvezdo,izdržćemo,jer mi nismo osnovani dekretom države,nego voljom naroda!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Zasto se igracima czv dozvoljava igranje rukama u svom 16ercu?i zasto to nije penal za backu?ocekuje se cudesna promena na poluvremenu!

sascha

pre 6 godina

Kraj prvog poluvremena sa po 11 igrača. Da li će Bačka izdržati u drugom kada bude igrala protiv njih 14 (ne računajući 4. sudiju).

Mare

pre 6 godina

Za ove koji pricaju o stadionu, zasto bi neko i da ima pare pravio stadion od 10,20000 mesta kad ni na jednu utakmicu osim ako su protivnici zvezda i partizan ne dodje vise od 1000-2000 gledalaca

Harold

pre 6 godina

Grobar

Sta bi mi bez tebe.Dezuras ko urgentni.Imas li zivot, zanimaciju, razonodu, devojku, drugare.Redovan si pratilac i gledalac svih utakmica Zvezde.Sinoc si bio razocaran.A i veceras ces.Igraju tvoji u Titogradu

pedja

pre 6 godina

Odbrana dekncentrisana,nije nam ovo trebalo pred Keln,trebalo je odloziiti utakmicu i poslije Kelna lagano rastereceno natuci ih sa 5 komada,ovako prosuti bodovi ,zamalo tri ,i opet taj jebeni penal,cak iako jest bio ,fama se stvorila ,jednino da zakolju nekog od nasih u 16 onda ne bi bilo komentara.Bojim se da ne prospemo sve u narednih 15 tak dana.Vidjecemo.Vidimo se u cetvrtak na Marakani.Pozdrav za sve Delije i ljubitelje fudbala.

Che

pre 6 godina

Gledajte ljudi.Uopste nije problem sto je sviran penal za Zvezdu. Pesic jeste teatralno pao, trebao je za to da dobije zuti karton. Neki blagi kontakt jeste postojao, ali za penal definitivno ne. Opet sudija je to iskoristio i uradio sta je uradio. Mnogo veci problem je sto to nikada ne bi bilo svirano protiv Zvezde, pa sve da igraju protiv Vojvodine, Cuke ili Partizana. Iz tog razloga potpuno podrzavam inicijativu Partizana da se uvede VAR sistem i da makar derbi sude stranci, neutralne sudije. Ali kako ni Partizan nije "nevin" u celoj prici, da bi imali barem malo regularno prvenstvo, sve utakmice Partizana i Zvezde morali bi da sude stranci. E onda bi bila malo drugacija prica. I jedni i drugi bi poceli da gube utakmice i prvenstvo bi vec licilo na nesto.

A sto se Pesica tice. Odes decko na Youtube i gledas kako je Inzaghi padao u takvim situacijama. Ono tvoje od juce je bilo toliko smesno da nemam reci.

luka

pre 6 godina

Ista konstatacija po 148 put ove sezone a odnosi se na Srnica,minut prije primljenog gola dobija pas na 20 m od gola,primis loptu,imas 5-6 metara da se namjestis,1 na 1 sa golmanom i oboris glavu kao noj i sutras pravo u golmana!!!Da je iskoristio 20% sansi istih ovakvih do sada bi imao barem 10 golova vise u ovoj sezoni,klasicna neznalica tj fizikaner!!!

zoran

pre 6 godina

Ako Zvezda danas kiksne (male su sanse za to...sudija vec gradi situaciju da dodeli crveni karton..) Partizan ce sutra isto tako kiksnuti..zar vec niste prometili to pravilo..?
Ubedljivo najkorumpiranija liga u svetu.

Davle

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 13:39)

i kupi maramice za svaki slucaj

Nebojsa

pre 6 godina

Jel moguce da ovaj trener dva puta za redom na gostovanju pravi istu gresku sa formacijom 3-5-2. Sta je sa njim ja neznam. Ali ako zelis da igras tu formaciju nemoj Stojkovica na stopera nego Babica .Stojkovic na svojoj poziciji po desnoj strani. Ne mozes bez i jednog kreativnog veznog igraca ako je Krsticic povredjen i Kangu si zeleo da odmoris onda stavi Milijasa kakav Srnic .Da li mislis da ce on sa Donaldom praviti razliku na sredini terena.E pa grdno si se prevario Srnic je totalno van forme dva meseca to cela javnost vidi samo Milojevic ne vidi .
Sad u drugom poluvremenu promena formacije i dokle vise tako to ne puknes negde .

neko_treci

pre 6 godina

Pa da li je moguće da više komentara navijača Igokee na vesti koja nema veze sa njihovim JSD? Još svi navijaju da Zvezda izgubi od Kelna, a do pre par dana se kleli u to kako to samo navijači Zvezde rade protiv njih kad igraju sa stranim klubovima, stvarno su show, nema dalje...

Kahri the Man

pre 6 godina

Koliku razliku pravi Borjan, to je neverovatno, Kahriman ceka svaku loptu zalepljen zagol liniju, Borjan je na prosloj utakmici imao 7-8 intervencija van 16...
(očigledno, 02. decembar 2017 13:32)

Da i ja sam isto primetio pa sam izleteo malo da probam, a onaj me lobova i uništi mi volju. E, nikad više ne mrdam sa gol linije. Tu ću i da spavam.

Vračarac

pre 6 godina

Komentari na vesti domaćeg fudbala su talog sa samog dna ljudskog izražavanja. Okupljaju posebno isfrustrirane, zlonamerne, jadne ljude (a verovatno i mnogo školaraca) koji ništa, ama baš ništa ne doprinose ovom portalu, a siguran sam i šire. Odvratno, neoriginalno, maloumno prepucavanje u prazno. Kako vam bre ne dosadi? Imati li vi život i nešto pametno da kažete? ...ne morate da odgovarate, znam odgovor.

pedja

pre 6 godina

Jeste li sigurni da nije bio penal?Ja nisam pa necu ni da komentarisem.Volio bih da smo izgubili iako nisam siguran da nije bio penal,mozda i jeste.Gledao sam utakmicu svih 90 minuta pa i taj penal ,prije jeste nego da nije,garantujem da je ovdje polovina koji komentarisu vidjela na lajv scoru 2:2 p i odmah udri sa negativnim komentarima.Dajte ljudi.Ni jednu odluku za Partitan nisam komentarisao ako nisam vidio o cemu se radi,niti imam obicaj.da komentarisem.Sta je ovom narodu igra Zvezda vise od polovine grobarskih komentara,zrijeb za Srbiju vise komentara iz Hrvatske nego iz Srbije,to je meni neobjasnjivo.

delija iz fotelje

pre 6 godina

@miki
Haha..kad se navijači kluba komunističke narodne armije žale na fudbalsko suđenje u toj istoj komunističkoj zemlji??!! Neprocenjivo..

derion

pre 6 godina

Komentari grobara se granice sa paranormalnim,nije u pitanju sto su puni lazi i mrznje,nije u pitanju ni to sto oni imaju najmanja prava da se javljaju i zale na sudije,jer da nije istih ove sezone bi bili bar 10-12 bodova iza Zvezde,vec je neverovatna botovska organizacija koja je svakog trenutka `spremna na juris`,u bilo kom sportu ili slicnoj vesti o Zvezdi da se radi,samo mi nije jasno kako to da im na utakmice dolazi samo 1000,nije mnogo ni na nasim ali bar je tri -cetiri puta vise.

Neko@

pre 6 godina

Kako FSS dozvoljava da se Super liga igra na ovakvom stadionu - to je pravo pitanje?!?
Ako sebe ne poštujemo, zar će nas drugi poštovati!?

sub013

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)

Ne navijas, idemo dalje. 
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38) 

Navijao ili ne,covjek je u pravu 100 % !!!
(Garfild, 02. decembar 2017 18:56)

Mentalni sklop partizanovih navijača - prvi se predstavlja kao Zvezdas i pljuje Zvezdu a drugi kaže kako to nije bitno, a sve to zbog sendviča. Evo molim sve navijače Zvezde da se nikad ali nikad lažno ne predstavljaju kao navijači partizana, to je ružno, licemerno, podlo, jadno... Ali zbog toga će on uvek ostati komšija mali

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Мислима били против Келна... У реду је Звездо❤, не љутим се. Ал у четвртак знаш шта треба. СРЕТНО!✊

Jojić u 90om

pre 6 godina

I dodjite u četvrtak da vidite šta je prava evropska utakmica i evropski štih!Samo da vidite kako je i sta je to ,da dozivite.Samo to rezultat na stranu,kao god bude.
(pedja, 03. decembar 2017 00:23)

I videli smo evropski štih i u vaterpolu.
I vidimo evropski štih i u košarci a videćemo ga i u fudbalu uskoro.

Što pre shvatite da je sport samo sport, biće bolje za vas...90 minuta fudbala i posle toga šta?

aha

pre 6 godina

I opet nas Srnić ukopava, umesto da doda i asistira mi u sledećem napadu primamo gol. Milić kao da je zalutao, a Kahriman i Stojkvoć? Indijanci

Davle

pre 6 godina

Biće penal svakako u drugom poluvremenu kladim se 100€
(Marko, 02. decembar 2017 13:44)

Pazi ovako,igraci Backe su napravili 20 prekrsaja samo u prvom poluvremenu ,tako da je velika verovatnoca da ce biti penala i to vise komada,ako nastave sa ovakvom igrom

stevica

pre 6 godina

Sramota izlomise nam ljudi noge nista sudije ako neka drago mi je nek se barem neka ekipa bori ali i protiv partizama a ne da se sklanjaju pozrdav

Zex

pre 6 godina

otkud znam
Pogledaj majstore snimak i uveri se sam.Nemogu da verujem da na vestima o Zvezdi ima 80%grobara a u svetu za Zvezdu navija ukupno oko 70% navijaca a ostatak cine u vecini isfrustrirane osobe koje nemogu da se pomire sa tim da su mnogo manji klub od Zvezde.Treba ziveti sa tim.

blek stena

pre 6 godina

Pre nego sto krene navali komentara za sudije ili sklanjalicu (jer mi ne mozemo nikad jacu Backu da dobijemo), da vas posavetujem.. Manite se naseg fudbala ako vec sve znate. Ili provedite dan sa porodicom/devojkom/drustvom, ili radite nesto pametno da uzmete koji dinar vise. Sta gubite vreme gledacu niste sto znate kako ce da izgleda i da se zavrsi???

Madjo

pre 6 godina

Opet iz 1 u 2. Očekujemo penal i crveni za Zvezdu ukoliko odmah ne izjednači na startu drugog poluvremena. Treba to malo pogurati... Ajde da vidimo na šta će to da liči.

zaborav

pre 6 godina

i prosle godine izgubili titulu protiv vozdovca i odmaranja igraca kao i sada kome ih odmaras keln i ako prodjemo odma ispadamo a gubis od backe ej od backe ako izgubimo od backe oma prodaj strance jel titulu necemo uzeti
(igor, 02. decembar 2017 13:50)

Jel tebe neko juri???

Davle

pre 6 godina

Ima li neko da iskomentarise da li je bio penal za zvezdu
(Laik, 02. decembar 2017 15:52)

Bio je penal... Mene vise interesuje kada ce igraci koji igraju protiv Zvezde nauciti da ne prave preglupe prekrsaje u svom sesnaestercu...

leo

pre 6 godina

@Zex

To je cista laz da 70% navija za zvezdu. Odakle ta informacija potice? To sto imate laziljive botove to je druga stvar.

I to sto si napisao o ostatku Srbije koji ne navija za zvezdu je cista diskriminacija, vredjanje i rasizam. A ne cudi me,zvezdini botovi su takvi. Boli ih Partizan i titule i liga sampiona i Evroliga i to pokazuju svugda. Sta ces, takav je zivot. Nisi ti jedini na a tvoj klub je lopovski ako ti je stalo da navijas za veliki klub uzmi Real ili Celsi, Barselonu... zvezdana je mala niko ne zna za nju pomiri se s tim.

Zvezdas

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?
(EJMH4ZD, 2. decembar 2017 17:01)

Care a sto ne zbroja uzastopne penale sviranih Partizanu ove sezone? Bilo ih je sedam.Da ti navodima?I sa danasnjim danom deset .I samo pet za Zvezdu.Od tih deset za partizan barem cetiri izmisljena

Лепи Цане

pre 6 godina

Ko šutira penal za zvezdu?
(kosta, 02. decembar 2017 13:35)

Мислим да је интерни договор да Кахриман изведе пенал.

vlada

pre 6 godina

Pomogao nam je i EVROPSKI sudija protiv Krasnodara, i EVROPSKI sudija protiv Arsenala (ruka u 16. u gostima).. Shvatite, tako to ide kada ste EVROPSKI i SVETSKI prvak.. Pomaze se i Barsi, Realu itd. Sto bismo mi bili izuzetak?

dirigent

pre 6 godina

ehh koliko znaci golman pun samopouzdanja i sigutnosti... Kahriman tri kiksa u 20 minuta, a zbog treceg i primismo gol ... nevjerovatno....

očigledno

pre 6 godina

Koliku razliku pravi Borjan, to je neverovatno, Kahriman ceka svaku loptu zalepljen zagol liniju, Borjan je na prosloj utakmici imao 7-8 intervencija van 16...

ŽUTI BALON

pre 6 godina

Mozda i najbitnija Zvezdina utakmica u poslednjih 15 godina je mec sa Kelnom a trener Zvezde izjavi kako su mu prioritet Backa Topola i Borac i kako igraci ne razmisljaju o Kelnu vec o Backoj i navijaci jos kazu 'kakav gospodin'!!! 
Cekaj, ako mi samo jedan navijac Zvezde kaze da je i njemu bitnija utakmica protiv Backe nego protiv Kelna ja skacem sa Beogradjanke iste sekunde, i to dasku. Mislim da pun stadion protiv Kelnda dovoljno govori koja je utakmica prioritet. Kakvo crno prvenstvo kada ga utakmica sa Kelnom vodi tamo gde u poslednjih 15 godina, a mozda i vise, nije poslo za rukom nijednom treneru Zvezde!?!?!
(shangtsung, 02. decembar 2017 13:35)

Evo pitaj navijače Kelna da li im je bitnija utakmica u Beogradu ili u bundesligi i da li će da odmaraju prvotimce.

zaborav

pre 6 godina

a stiza Köln i vracanje na fab.podesavanje hahahaha
(zika, 02. decembar 2017 13:47)

...i tebi bi trebalo jedno podešavanje pravopisa i padeža.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

HAHAHAHAHAHHA 300 KOMENTARA GROBARA!!! 300!!!! Strasno... Pa ljudi kako vas nije sramora da pricate o kradji, VI da pricate o kradji. Ovolika kuknjava, a kada dodje njihova utakmica sa penalom i crvenim u paketu nema ih nigde. Jadna je Srbija postala, i crveno bela i crno bela.

Zex

pre 6 godina

Kako vas nije sramota navijaci Partizana?Pa vi ste skoro igrali 97minuta.Zaboravili ste silne pokradene boidove, izmiljene penale golove iz ofsajda.sram vas bilo.

dejo majstore

pre 6 godina

@Pierre de Kuberten,
"Prva vlada Mirka Marjanovića izabrana 1994. godine i trajala do 1998." Izvor - Wikipedia.
Zašto su navijači jsd (čast izuzecima) skloni lažima???

slobinator

pre 6 godina

Ne bih da komentarišem ovu utakmicu kad je iole normalnom i nepristrasnom sve jasno...nego,gledam trenutno Arsenal:MU...pa u sastavu Arsenala igra samo jedan igrač koji je igrao protiv Zvezde( i to samo u prvoj utakmici) Peter Čeh!
(Premudri, 2. decembar 2017 18:50)
Zato su I pukli.Onaj tim što je igrao protiv Zvezde je bio jači

igor

pre 6 godina

i prosle godine izgubili titulu protiv vozdovca i odmaranja igraca kao i sada kome ih odmaras keln i ako prodjemo odma ispadamo a gubis od backe ej od backe ako izgubimo od backe oma prodaj strance jel titulu necemo uzeti

NoName

pre 6 godina

Ljudi moji, faul nad golmanom Bačke u petercu, on pada, ne ustaje, sudija pušta da se igra nastavi i iz takve situacije Zvezda daje gol i to ga je jedva ugurala, na silu. Naravno, sudija odmah pokazuje na centar, dok nakon toga medicinsko osoblje Bačke utrčava na teren da pruži prvu pomoć golmanu domaćeg tima. Ovo je teška smejurija. Prvenstvo je potpuno neregularno. Bolje je nek igraju bez sudija onda.
(Madjo, 02. decembar 2017 14:16)

Golman jeste pao i nije ustajao, samo je problem što je pao 15 sekundi posle kontakta sa Pešićem.

dex

pre 6 godina

@kosta

Faul nad golmanom??? Pa nije on prvi stigao do lopte, sto znaci da je samo mogao biti penal.

Drugo, sta vise reci za Srnica. Njegova reaalizacija je na nivou petlica. Tesko ce ovde doci pobeda, cak me ni poraz ne bi iznenadio, jer je pad forme ocigledan, i ako ovako nastavimo, cak ne bih bio iznenadjen ni da nas ovako los Partizan prestigne u poslednjem kolu jesenjeg dela.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Dusko Tosic?On igra za Besiktas
(SYLA, 02. decembar 2017 13:55)

Ono kad pokusvas da ispadnes pametan, a ispadnes glup. 95 komentara za sad, vise od pola od isfrustriranih grobarcica, sta ti je kompleks...

zvezdaš

pre 6 godina

Hehehe...S'velikim nestrpljenjem očekujem sudijske odluke u drugom poluvremenu. Crveni najmanje jedan, sigurno, velika verovatnoca i penal. A to što je već pred kraj prvog poluvremena promenio kriterijum na štetu Banata, to samo dokazuje kako je Zvezda ove sezone "moćna"...(sa sudijama naravno).
(Antibunker, 02. decembar 2017 13:53)

Na štetu Banata? Pa ti ne znaš ni ko igra, sve drugo znaš.

Gospodin

pre 6 godina

Nemojte panteri vise nicije utakmice da komentarisete nemate ni prava ni obraza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu zvezda o postenju, 2. decembar 2017 14:46)

Samo da je vas obraz cist pa da imas gde pametovat. I inace kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Ne znas ni kome se obracas!

Zex

pre 6 godina

preksinoc gledao Espanjol Tenerife sudija sudio penal a prekrsaj bio van 16 i to za skoro metar.Pre dva meseca Barselona dala gol iz golauta kao Zvezda Partizanu.Veceras Keln nije dobio cist penal posle prekrsaja a dobio je penal posle napucane lopte.Sudije grese svuda u evropi i svetu.Pogledajte druge utakmice manite se Zvezde.

shangtsung

pre 6 godina

Mozda i najbitnija Zvezdina utakmica u poslednjih 15 godina je mec sa Kelnom a trener Zvezde izjavi kako su mu prioritet Backa Topola i Borac i kako igraci ne razmisljaju o Kelnu vec o Backoj i navijaci jos kazu 'kakav gospodin'!!!
Cekaj, ako mi samo jedan navijac Zvezde kaze da je i njemu bitnija utakmica protiv Backe nego protiv Kelna ja skacem sa Beogradjanke iste sekunde, i to dasku. Mislim da pun stadion protiv Kelnda dovoljno govori koja je utakmica prioritet. Kakvo crno prvenstvo kada ga utakmica sa Kelnom vodi tamo gde u poslednjih 15 godina, a mozda i vise, nije poslo za rukom nijednom treneru Zvezde!?!?!

čika Duki

pre 6 godina

@shangtsung
Milojević je izjavio da je trenutno prioritet utakmica protiv Bačke i ne vidim šta je tu sporno.Kod svake evropske ozbiljne ekipe pristup prioriteta utakmice za utakmicu je normalan i jedini je pravi pristup , kod ekipa koje igraju na više frontova.Posle imaš pet dana da pripremiš ekipu za Keln.Tako radi svaki dobar trener u Evropi, tako rade i u ozbiljnim košarkaškim klubovima.Keln jeste važan zbog para koje donosi prolaz, ali je liga pojednako važan jer prvak lige ima dogodine lak prolaz u Evropu,a kao drugi trebaš vrat da polomiš i Boga moliš da ne dobiješ Inter ili Liverpul.

Djomla

pre 6 godina

Ponovo nam treba puno šansi da bi dali gol, promašili smo već četri zicera, a sami sebi dajemo gol. Stojković gradi umesto da ispuca ili iznese loptu. U svakom slučaju verujem i nadam se da ćemo u četvrtak već prvu šansu da realizujemo.

pedja

pre 6 godina

I dodjite u četvrtak da vidite šta je prava evropska utakmica i evropski štih!Samo da vidite kako je i sta je to ,da dozivite.Samo to rezultat na stranu,kao god bude.

Mikula

pre 6 godina

Sad ce preokret, kao da gledam. Jeste bila kvota preko 25 ali i ko to uplati ceka nas lep dobitak.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 14:32 Glupljeg lika nisam sreo

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma nebitna backa, njima ova utakmica nije bila ni u najdaljim mislima... koga uospte interesuje prvenstvo u kom se prepolovljavaju bodovi i nezasluzeno osvajaju titule. Samo jako u cetvrtak srbuja je apsolutno nebitna

Bili Piton

pre 6 godina

Polako momci,možete vi i GORE i LOŠIJE, imate vremena.Tako se gubi ne utakmica, nego mnogo više...SAMO VELIKI mogu imati KONTINUITET, koliko bilo...

ForeverSRB

pre 6 godina

Pretproslo Boace, proslo Pesic. Kome danas pakuju het trik? Mozda Borjanu?
(mare, 02. decembar 2017 13:06)

Ne, Solomonu Sumi ce spakovati, more s'trajekta pogodili ne bi

Peđa

pre 6 godina

Rvački zahvat i čist penal. To vidi svako ko nije debil. Bačka odlična, Zvezda očajna u odbrani. Mogli su da nam daju još 3-4 gola. Zvezdina realizacija slaba. Sudija korektan, osim preterane tolerancije zbog odugovlačenja, pogotovo prema golmanu Bačke.

Dusan

pre 6 godina

Zvezda ubedljivo ima najbolji tim u našoj ligi, rad na terenu se vidi.Prosto ti milina da gledaš kako Crvena Zvezda igra. Mi ćemo biti sampioni zato što smo najbolji.
A sad čekamo četvrtak i pravac marakana.

djuro

pre 6 godina

@Ovi ladno i bez srama sudiji poklanjaju zvezdin dres. 
Njihovoj bahatosti nema kraja.
(Karaburac, 02. decembar 2017 16:37)


Jer je jedini dres koji vrijedi i kojeg ljudi žele da imaju... Da npr. neko nekom pokusa pokloniti dres JSD, ni to ne bi bila bahatost već sprdnja i ponižavanje..

mk

pre 6 godina

Penal cist kao suza,zakasneli start i sve je jasno....
5 minuta nadoknade,a onda lezanje i izmena,ispravno jos produzeno vreme...
Idemo Zvezdo,sad lepo 4 dana da se odmorimo pa da slavimo u cetvrtak :)))))

nista o nicemu

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?
(EJMH4ZD, 02. decembar 2017 17:01)

27? drzi ga Partizan. Pozdrav.

From Srbija!

pre 6 godina

Molicu grobare da ne komentarisu zvezdine utakmice jer udjem ovde da prokomentarisem igru malo sa svojim navijacima a grobari kukaju za penale prelaze i nadoknadu a dobili 5 utakmice do sad u prelazu i 7 u 98. min.Vi ste bre neobjektivni licemeri.Gledajte u ponedeljak analizu utakmice i sudjenja i ne smarajte vise licemercine jedne.Napustite vesti o zvezdi!!

Cowboy Jymmy

pre 6 godina

Da li ste primetili kako se delije na tribini smeju kad Majo pokazuje 5 minuta nadoknade? Hit!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tvorza, 2. decembar 2017 15:39)

A ti video na ekranu smejanje? Boze mili kakvih likova ovde ima. Decko hvataj se knjige, vezbaj nesto.U ponedeljak je skola

Sabre

pre 6 godina

Komentatorka Arene pita trenera zvezde: Da li ste mislili da ćete na ovakav način izgubiti bodove? Umesto toga pitanje bi trebalo da glasi: Da li ste mislili da ćete na ovakav način osvojiti bod?
(Goran, 2. decembar 2017 16:02)

A pitanje posle toga je trebalo da bude "Da li ste svesni da vas prati vise navijaca "vecitog rivala" nego sto dolazi na njihove utakmice? Da, vise od 2-3 hiljade.. i meni je cudno..."

Sabre

pre 6 godina

Apsolutno je preslatka kolicina grobarskih botina ovde. I kada botine grobarske vide 300 i nesto pozitivnih na 50ak negativnih dobiju topao osecaj oko stomaka, zar to nije lepo? Jedini problem - to je svih 300 ljudi koji prati ovaj jadni mali vojni klubic, a korisnije i njima i klubu bi bilo da su umesto toga na stadionu. Svog tima.

sub013

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)

Ne navijas, idemo dalje. 
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38) 

Navijao ili ne,covjek je u pravu 100 % !!!
(Garfild, 02. decembar 2017 18:56)

Mentalni sklop partizanovih navijača - prvi se predstavlja kao Zvezdas i pljuje Zvezdu a drugi kaže kako to nije bitno, a sve to zbog sendviča. Evo molim sve navijače Zvezde da se nikad ali nikad lažno ne predstavljaju kao navijači partizana, to je ružno, licemerno, podlo, jadno... Ali zbog toga će on uvek ostati komšija mali

Davle

pre 6 godina

Ima li neko da iskomentarise da li je bio penal za zvezdu
(Laik, 02. decembar 2017 15:52)

Bio je penal... Mene vise interesuje kada ce igraci koji igraju protiv Zvezde nauciti da ne prave preglupe prekrsaje u svom sesnaestercu...

grobar

pre 6 godina

plačem, nije bio penal, volim partizan ali više mrzim zvezdu, nije mi bitno šta cemo mi da uradimo, meni je dan propao. imam komplekse. jel sam napisao da mrzim zvezdu?

neko_treci

pre 6 godina

Pa da li je moguće da više komentara navijača Igokee na vesti koja nema veze sa njihovim JSD? Još svi navijaju da Zvezda izgubi od Kelna, a do pre par dana se kleli u to kako to samo navijači Zvezde rade protiv njih kad igraju sa stranim klubovima, stvarno su show, nema dalje...

Sale

pre 6 godina

Evo ovako, utiske direktno sa utakmice iznosim: navijam za Backu 20 godina, gledam ih redovno kuci, a ponekad i na gostovanjima, ali da mi je neko rekao pre utakmice da se ja necu radovati neresenom rezultatu protiv jedne Zvezde nasmejao bih mu se u facu, ali to se desilo. Ja ljudi moji ne mogu da se radujem ovom rezultatu jer je moj tim naocigled cele Srbije debelo pokraden. Ne mogu da verujem da se Zvezda protiv mog lokalnog tima, da im sudije sve zivo sviraju, dele kartone Backinim igracima za svaki prvi start u prvom poluvremenu, ne sviraju ocigledne ofsajde, onda onaj izjednacujuci gol posle verovatno faula nad golmanom, ali onaj penal...ljudi moji stajao sam blizu tu nije bilo ni govora o penalu...onda produzetak utakmice 10 minuta...neverovatno...ne mogu da se radujem ovom bodu jer je moj lokalni klub zasluzio sva tri.

nista o nicemu

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.
(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)

Ne navijas, idemo dalje.

sub013

pre 6 godina

Kako vas nije sramota navijaci Partizana?Pa vi ste skoro igrali 97minuta.Zaboravili ste silne pokradene boidove, izmiljene penale golove iz ofsajda.sram vas bilo.
(Zex, 02. decembar 2017 17:27)

Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje već zato što se ničega me stide - J. Dučić. Mislim da sam ti odgovorio na to pitanje kako ih nije sramota.
500 komentara? opaaa biće sendviča bravo grobari, samo ruckajte ionako prošle noći niste lepo spavali što vam izgubio real. Ajmo do 1000 možete vi to, izboksovacete i čokoladu ako nastavite ovako, a to sto je na armijskom pašnjaku kao u Cernobilu to nema veze. Znam da nemate sramotu ali evo mene je sramota i u vaše ime

sub013

pre 6 godina

Brale svaka čast, verovao ili me jedini si grobar među 500 tvojih navijača koji su ostavili komentar na tekst o Zvezdi a da nisi pun mržnje i frustracije. Problem je što je Partizan prošle godine uzeo titulu na plakanje pa bi sad opet i takvi komentari su organizovani i što je najgore nije ih sramota toga, e to je što ovog puta neće da se desi, a to da nismo isti ( nije fraza ) pokazuje upravo ovo, preko 300 komentara podrške Kelnu, molite se bogu da Keln pobedi ej, može se naći i neki nas komentar na vašu vest kako navijamo za druge ali to je toliko sporadično da je zanemarljivo a i ti komentari su više tipa zezanje nasuprot ovih vaših bolesnih punih mržnje, pročitaj majke ti sta ste sve pisali danas i udji na neku vašu vest i pogledaj naše komentare, koliko ih ima i kakvi su, hvala bogu sve piše pa možete da uporedite, bavite se više nama nego vama, a stadioni vam prazni. Tebi još jednom svaka čast, sve si u pravu samo izvini ove godine ne smemo da ispadnemo naivni, znamo s kim imamo posla

Zex

pre 6 godina

otkud znam
Pogledaj majstore snimak i uveri se sam.Nemogu da verujem da na vestima o Zvezdi ima 80%grobara a u svetu za Zvezdu navija ukupno oko 70% navijaca a ostatak cine u vecini isfrustrirane osobe koje nemogu da se pomire sa tim da su mnogo manji klub od Zvezde.Treba ziveti sa tim.

Velja89

pre 6 godina

Ajmo sada da oteramo sve igrače iz Zvezde.
Pa šta ako smo kiksnuli, dešava se to, a pre toga smo vezali jedno 10 pobeda u Superligi zaredom, igrali smo sa B timom. Dobićemo Keln jer znamo šta radimo :)

Viktor

pre 6 godina

Au sta je grobarskih kukumavki i narikaca. Da li je moguce da ste toliko optereceni Zvezdom. Sta vam uradi onaj Zeljko Pantic i kvazi profesor Vuletic.Da li stvarno mislite da ste najbolji klub u Srbiji? Niko od vas ne komentarise sporne situacije u vasim utakmicama? Pa sutra ce da vam se svira penal.I naravno bice cist ko suza kao i obicno.Igrac igracu polomi nogu i dobije samo zuti.Nekom seoskom Rtnju se ne svira penal protiv vas..U Sapcu vicu Lopovi,lopovi. Neverovatan kompleks i mrznja zvani Zvezda.Proslo je vreme devedestih SPS/JUL Mirka Marjanovica.Umislili ste da cete kao Celtic decenijama da vladate. Vas neuspeh pokusavate da opravdavate drugim sredstvima kako u fudbalu tako iu kosarci

пентхаус

pre 6 godina

Сада ће страшна звезда да утрпа овим несрећницима 5 комада, а овамо у европи укупно дали 2 гола.
Кога бре ви лажете?!
90% утакмица вам намешта управа, нон стоп неке голеаде, а у европи вас нема нигде.
Већ сте дали 50 гола у лиги, а да не играте намештаљке не би дали ни 20.
Једва чекам дерби да вас поставимо на место.

gpro

pre 6 godina

Za uvek objektivne grobare ne postoji pravedan penal za Zvezdu u njenoj istoriji... A ista je situacija i obrnuto. Penal ili ne, mi smo danas jos od Florijane odigrali najgori mec. Ocekivao sam da ce danas Rikardinjo da zaigra u odsustvu pojedinaca. Nema veze, sta je tu je.. i Real odigra lose, kako nece Zvezda? Da prodjemo Keln i sve ok!

derion

pre 6 godina

Komentari grobara se granice sa paranormalnim,nije u pitanju sto su puni lazi i mrznje,nije u pitanju ni to sto oni imaju najmanja prava da se javljaju i zale na sudije,jer da nije istih ove sezone bi bili bar 10-12 bodova iza Zvezde,vec je neverovatna botovska organizacija koja je svakog trenutka `spremna na juris`,u bilo kom sportu ili slicnoj vesti o Zvezdi da se radi,samo mi nije jasno kako to da im na utakmice dolazi samo 1000,nije mnogo ni na nasim ali bar je tri -cetiri puta vise.

Harold

pre 6 godina

Grobar

Sta bi mi bez tebe.Dezuras ko urgentni.Imas li zivot, zanimaciju, razonodu, devojku, drugare.Redovan si pratilac i gledalac svih utakmica Zvezde.Sinoc si bio razocaran.A i veceras ces.Igraju tvoji u Titogradu

Zex

pre 6 godina

preksinoc gledao Espanjol Tenerife sudija sudio penal a prekrsaj bio van 16 i to za skoro metar.Pre dva meseca Barselona dala gol iz golauta kao Zvezda Partizanu.Veceras Keln nije dobio cist penal posle prekrsaja a dobio je penal posle napucane lopte.Sudije grese svuda u evropi i svetu.Pogledajte druge utakmice manite se Zvezde.

Zvezdas

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?
(EJMH4ZD, 2. decembar 2017 17:01)

Care a sto ne zbroja uzastopne penale sviranih Partizanu ove sezone? Bilo ih je sedam.Da ti navodima?I sa danasnjim danom deset .I samo pet za Zvezdu.Od tih deset za partizan barem cetiri izmisljena

POPE

pre 6 godina

Mozda je bolje i da ne prodjemo Keln jer ionako necemo daleko u LE jer bi opet u prvenstvu Milojevic stalno kombinovao i izgubio bi i titulu koja vise znaci nego jos 2 utakmice u Evropi.

nista o nicemu

pre 6 godina

OVO JE BRUKA I SRAMOTA. Dokle više za zvezdanesterac penali. Dokle će Dr. terzić pljuvati po Srpskom fudbalu?
(innbecilo, 02. decembar 2017 17:07)

Dr bez tacke, avangardo.

delija iz fotelje

pre 6 godina

@miki
Haha..kad se navijači kluba komunističke narodne armije žale na fudbalsko suđenje u toj istoj komunističkoj zemlji??!! Neprocenjivo..

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

HAHAHAHAHAHHA 300 KOMENTARA GROBARA!!! 300!!!! Strasno... Pa ljudi kako vas nije sramora da pricate o kradji, VI da pricate o kradji. Ovolika kuknjava, a kada dodje njihova utakmica sa penalom i crvenim u paketu nema ih nigde. Jadna je Srbija postala, i crveno bela i crno bela.

Delije Čikago

pre 6 godina

Ovde se gube titule, razočaran sam igrom i činjenicom da nas sudije guraju protiv Bačke, sramno smo igrali, a samo hrvati nemoj da pričaju o poštenju, Kolinda to žestoko kažnjava.

cvarkov

pre 6 godina

Los pristup, sebicnost Srnica i los teren, plus dobra i borbena Backa i rezultat je realan. Penal opravdano dosudjen, sudija solidan i stadion na kome napokon ima vise navijaca koji navijaju za svoj tim. Sve u svemu remi zazaborav i da se okrenemo utakmici nad utakmicama. U ovom glupom sistemu do pley ofa je sve gotovo nevazno +1, +2, -3 .... nikakve veze, tamo pobeda vredi 6 bodova gledajuci i ovo pre toga. Nakaradan sistem kao i FSS

duledudule

pre 6 godina

Bio je kontakt djonom po levoj nozi Pešića,svirao je mada i nije morao.I da smo izgubili šta ima veze ne može uvek da se pobedjuje.Čestitke za Bačku dobar meč su odigrali.Vidimo se u četvrtak na stadionu,grobari opustite se szs penite...i obucite dresove Kelna jeeee

nista o nicemu

pre 6 godina

ove godine,kao i prošle,zvezda će biti ekipa sa najvećim brojem penala u svim evropskim ligama.A pošteni.Kao i onaj koji ih gura.Zajedno sa rialitijima,ubistvima,vršnjačkim nasiljem...,to je slika današnje Srbije.
(ntt, 02. decembar 2017 17:09)

Kad pominjes ubistva seti se Ace Radovica i Brisa Tatona. Bar toliko.

pedja

pre 6 godina

OK!Navijajte gospodo u cetvrtak za Keln .Eto samo treba javiti Svabama da nema potrebe da vode svoje navijace imaju ih ovdje dovoljno na zalost.Ja znam za koga cu ,za one koje navijam 45 godina vec.Za one "koji kupise i neposteno osvojise sve titule i bivsoj Jugislaviji,sve kupove,za one koji namjestise KS 1991 i finale Uefa kupa 79 te ,one koji igrase "namjesteno' polufunale KS 1973,za one koji su prvi put uistoriji bacili Liverpul na koljena na Enfildu (vjerovatno namjesteno),kojima je aplaudirao i skandirao cijeli jedan stadion u Njemackoj (vjerovatno po naredbi),one koji pronijese slavu ove zemlje nekad sirom svijeta (ma i to je izmisljeno),za one koji su trenutno najgledaniji klub u LE (vjerovatno lazan podatak).Eto ja cu navijati za te.Vi postenjacine koji ste sve posteno osvojili navijajte za Keln,vase pravo .Eto predlazem cak da se i pobratime klubovi Keln i Partizan i gradovi i klubovi Backa i Keln sto da ne.Znam da ako je bilo nepravde moze da boli ali ici u komentarina do toga :Da Bog da ih Keln razbio" bolesno ,al hvala vam pa eto onda dodjite u boks za gostujuce navijace da se siroti Nijemci ne trose za kartu ,pomozite svoj klub.Ovaj Srpski cemo mi ostali" lopovi i neposteni".

pedja

pre 6 godina

Odbrana dekncentrisana,nije nam ovo trebalo pred Keln,trebalo je odloziiti utakmicu i poslije Kelna lagano rastereceno natuci ih sa 5 komada,ovako prosuti bodovi ,zamalo tri ,i opet taj jebeni penal,cak iako jest bio ,fama se stvorila ,jednino da zakolju nekog od nasih u 16 onda ne bi bilo komentara.Bojim se da ne prospemo sve u narednih 15 tak dana.Vidjecemo.Vidimo se u cetvrtak na Marakani.Pozdrav za sve Delije i ljubitelje fudbala.

Zex

pre 6 godina

Kako vas nije sramota navijaci Partizana?Pa vi ste skoro igrali 97minuta.Zaboravili ste silne pokradene boidove, izmiljene penale golove iz ofsajda.sram vas bilo.

pedja

pre 6 godina

Sta je prava istina?.Prava istina je to da su se komsije sa JNA i ostali koji su mislili da su ugasili Crvenu Zvezdu,na čemu rade duži niz godina (sjetimo se samo hapšenja Džaje), malo zaj...li.Sve se posložilo opet vratili titulu,mislili opet lako ćemo.Medjutim dolazi tamo neki Milojević i tamo neki nepoznati igrači sve im se uklapa,ali onda obrt,Zvezda prolazi ono što oni ,a iskreno i mi Zvezdaši nismo očekivali prolazi se Sparta,pa Krasnodar,ulazi se LE u prilično jaku grupu sa šansama da se prodje dalje.Vraća se Zvezdaski duh,vrćaju se iz mrtvih navijači koji nisu bili na stadionu više od 15-20godina(mahom inelektualci studenti za vrijeme slavnih vremena),vraća se Zvezdina aura ,ono sto niko na prostorima ex Yu nema pa ni mali komšija sa brda i nastaje panika.Odgovor slijedi u prljavoj kampanji u vidu napadanja za svaki penal ,svaki start ,svaki gol, u vidu dosudjivanja penala kada nam ne trebaju kao ni treće oko ,u vidu omalovažavanja da igramo sa drugim timom Arsenala,sa fenjerašem Bundes lige,u vidu toga da su sve naše titule od osnivanja pa do danas nepoštene,itd.,itd.Izdržaćemo,izdrži Zvezdo,izdržćemo,jer mi nismo osnovani dekretom države,nego voljom naroda!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Мислима били против Келна... У реду је Звездо❤, не љутим се. Ал у четвртак знаш шта треба. СРЕТНО!✊

pedja

pre 6 godina

Jeste li sigurni da nije bio penal?Ja nisam pa necu ni da komentarisem.Volio bih da smo izgubili iako nisam siguran da nije bio penal,mozda i jeste.Gledao sam utakmicu svih 90 minuta pa i taj penal ,prije jeste nego da nije,garantujem da je ovdje polovina koji komentarisu vidjela na lajv scoru 2:2 p i odmah udri sa negativnim komentarima.Dajte ljudi.Ni jednu odluku za Partitan nisam komentarisao ako nisam vidio o cemu se radi,niti imam obicaj.da komentarisem.Sta je ovom narodu igra Zvezda vise od polovine grobarskih komentara,zrijeb za Srbiju vise komentara iz Hrvatske nego iz Srbije,to je meni neobjasnjivo.

slatko od dunje

pre 6 godina

BRACO GROBARI JESTE UZELI KINTU NA PRELAZ 1-2? HAHAHAHHAHAHAHA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 2. decembar 2017 15:24)

Ne, uzeli smo na penal za zvezdu. Hahahaha...

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Po kolicini pluseva i minuseva ovde sve vise sam uveren da su botovi iz redova Partizana, sto se tice utakmice i penala suludo je i komentarisati kome se vise 'svira', bruka od fudbala i bruka od lige, jednostavno i Zvezda i Partizan imaju svu mogucu i nemogucu pomoc sudija, uz 'kombinacije' sa po nekim od ostalih klubova iz 'smesne' nam lige, gde se 'poklanjaju' bodovi i 'mrznje' koja je vise nego ocigledna kod jednog dela navijaca kod oba kluba bilo bi vise nego dobro da se fudbal 'ukine' na neko vreme kod nas-bar bi bilo 'mirnije' u mnogim glavama ;)...

Gospodin

pre 6 godina

Nemojte panteri vise nicije utakmice da komentarisete nemate ni prava ni obraza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu zvezda o postenju, 2. decembar 2017 14:46)

Samo da je vas obraz cist pa da imas gde pametovat. I inace kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Ne znas ni kome se obracas!

vlada

pre 6 godina

Pomogao nam je i EVROPSKI sudija protiv Krasnodara, i EVROPSKI sudija protiv Arsenala (ruka u 16. u gostima).. Shvatite, tako to ide kada ste EVROPSKI i SVETSKI prvak.. Pomaze se i Barsi, Realu itd. Sto bismo mi bili izuzetak?

nista o nicemu

pre 6 godina

Zvezda da gol - namesteno.
Zvezda primi gol - prelaz.

Partizan da gol u nadoknadi iz nepostojeceg penala - opozicija
Partizan primi gol - opozicija

Grobarska logika.

Admiral

pre 6 godina

Timove sa ovakvim stadionima odmah napolje iz lige... dal je moguce da Srbija ne moze 12 stadiona sa kapacitetom 5,6 hiljada da skupi da igra prvu ligu, da bude bar malo gledljivo... ovo stvarno nema svrhe

osmiputnik

pre 6 godina

Ovakvi stadioni na Zapadu ne postoje ni u beton ligi ovo je bruka i sramota sta Arena prenosi i na sta ovo lici !! Fudbal i stadioni kao iz 19. veka !
(Radojko, 02. decembar 2017 15:18)

A nije sramota izmisljeni penal i produzetak od 7min u nadi da ce zvezda dati gol?

Batko

pre 6 godina

O boze! Pa mi ni namestenu utakmicu ne mozemo da dobijemo.
Strepim od katastrofe protiv Kelna.
Sreca sto ima jos dva kola da se igra u ligi evrope, u suprotnom...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ pedja - Pa nek navijaju za Keln, što te to dotiče? Ja im ne zamjerim. Al zato i ja uvijek navijam protiv Partizana, a tako će ostati i dalje jer ne postoji niko na svijetu da me preokrene što se tiče toga. Živim kako osjećam, a osjećam da NE VOLIM PARTIZAN! I to je kraj priče za sva vremena! 🖐

dejo majstore

pre 6 godina

@Pierre de Kuberten,
"Prva vlada Mirka Marjanovića izabrana 1994. godine i trajala do 1998." Izvor - Wikipedia.
Zašto su navijači jsd (čast izuzecima) skloni lažima???

kicOne

pre 6 godina

komentar vredan da se kopira. Naravno da ih boli istina, dace Bog da se i Kelnu svira penal kao njima danas onaj sramotan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panterizam, 2. decembar 2017 20:39)
Sviran je protiv Krasnodara. Tad vas nije bilo na vestima da moralisete...

Manjo donosi rados'

pre 6 godina

Svi su znali da će biti penal za Zvezdu, stvarno treba biti glup i ozbiljno pratiti naš fudbal. Što jednom reče pokojni Bata Bulatović, "Svuda se namešta ali nigde tako seljački kao kod nas".

SYLA

pre 6 godina

Timove sa ovakvim stadionima odmah napolje iz lige... dal je moguce da Srbija ne moze 12 stadiona sa kapacitetom 5,6 hiljada da skupi da igra prvu ligu, da bude bar malo gledljivo... ovo stvarno nema svrhe (Admiral, 02. decembar 2017 13:17)

Jel imaju svlacionicu?Pita Terzic

ntt

pre 6 godina

I ove godine,kao i prošle,zvezda će biti ekipa sa najvećim brojem penala u svim evropskim ligama.A pošteni.Kao i onaj koji ih gura.Zajedno sa rialitijima,ubistvima,vršnjačkim nasiljem...,to je slika današnje Srbije.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma nebitna backa, njima ova utakmica nije bila ni u najdaljim mislima... koga uospte interesuje prvenstvo u kom se prepolovljavaju bodovi i nezasluzeno osvajaju titule. Samo jako u cetvrtak srbuja je apsolutno nebitna

stevica

pre 6 godina

Sramota izlomise nam ljudi noge nista sudije ako neka drago mi je nek se barem neka ekipa bori ali i protiv partizama a ne da se sklanjaju pozrdav

MEDICINA CORAK, PRAVO CORAK, MEGATREND DOKTORAT, MINISTAR

pre 6 godina

Ima Boga.

Vratice vam se ovo sto radite protiv Kelna.
Tamo nema Zvezdi padalica.
Bruka i sramota sta uradiste od fudbala.
Ovako se ni blizu nije sudilo Partizanu.
Ovo je tragedija srpskog fudbala.

Radojko

pre 6 godina

Ovakvi stadioni na Zapadu ne postoje ni u beton ligi ovo je bruka i sramota sta Arena prenosi i na sta ovo lici !! Fudbal i stadioni kao iz 19. veka !

AtG

pre 6 godina

Nije Boaći nego sudija. Prvi gol posle faula nad golmanom Bačke a drugi iz penala koji nije postojao. Pešić je pao kao pokošen na dodir igrača Bačke i zaslužio je žuti karton. Uzgred, Boaći izvodi nepravilno penale jer zastajkuje pre šuta, što nije dozvoljeno. A sad zvezdaši udrite minuse do mile volje.

Miki

pre 6 godina

Fk crvena zvezda,najveca zabluda nekada jugoslovenskog a sada srpskog fudbala.ovako im sude vec 50 god.sa postenim sudjenjem imali bi 10 titula manje,a skor u derbijima +10 za partizan

Garfild

pre 6 godina

Prvak sveta 1991.26 godina kasniječupa veliki bod kao kuca protiv Bačke i igra mec decenije ptotiv fenjraša Bundes lige!!!.
(sin lovca na medvede, 02. decembar 2017 17:46)

Auuu.... Brate svaka ti cast na komentaru!!! Pravo u metu...hahaha

NoName

pre 6 godina

Ljudi moji, faul nad golmanom Bačke u petercu, on pada, ne ustaje, sudija pušta da se igra nastavi i iz takve situacije Zvezda daje gol i to ga je jedva ugurala, na silu. Naravno, sudija odmah pokazuje na centar, dok nakon toga medicinsko osoblje Bačke utrčava na teren da pruži prvu pomoć golmanu domaćeg tima. Ovo je teška smejurija. Prvenstvo je potpuno neregularno. Bolje je nek igraju bez sudija onda.
(Madjo, 02. decembar 2017 14:16)

Golman jeste pao i nije ustajao, samo je problem što je pao 15 sekundi posle kontakta sa Pešićem.

aaa

pre 6 godina

Сада ће страшна звезда да утрпа овим несрећницима 5 комада, а овамо у европи укупно дали 2 гола.
Кога бре ви лажете?!
90% утакмица вам намешта управа, нон стоп неке голеаде, а у европи вас нема нигде.
Већ сте дали 50 гола у лиги, а да не играте намештаљке не би дали ни 20.
Једва чекам дерби да вас поставимо на место.
(пентхаус, 2. decembar 2017 13:24)

Da, bas nas nema nigde u evropi..drugi smo u grupi, pobedili bundesligasa u Nemackoj, uzeli bod Arsenalu u Engleskoj..bas nas nema nigde, ipak su Skenderbeg i Jang Bojs velikani evropskog fudbala :D zamalo da nas postavite na nase mesto na proslom derbiju, nego niste imali srece da sutnete bar jednom na gol..:D

pop

pre 6 godina

Ponovo nema drugog žutog za Donalda.
Sramota kako je odvalio dečka u nadoknadi... ali sudija zna svoj put ka mestu u upravi zvezde. Babarogić style :)

hmm

pre 6 godina

Grobarsko spinovanje;
Varijanta 1 Pobeda Bačke/poraz Zvezde.
-Razbila vas je Bačka/ne možete sve da kupite,ima poštenih ekipa/i meni lično omiljena:nameštenu utakmicu ne umete da dobijete...
Varijanta 2 Nerešeno.
-Nameštena utakmica da ne bi bilo providno da celo prvenstvo nameštate utakmice...
Varijanta 3 Pobeda Zvezde
-Ostavljam vam mašti na volju,ovo je neiscrpan izvor ludosti,paranoje,šizofrenije i ko zna čega još...

bobby

pre 6 godina

Ne razumem zassto navijaci zvezde misle da su grobari iznervirani zbog penala??? Kiksnuli ste, jedva uzeli bod, i to iz penala, svi znamo da cemo vas stici i prestici, plus protiv Kelna nece suditi domace sudije, sledi lep period za nas grobare. Poyy

Madjo

pre 6 godina

Kad je sviran penal za Zvezdu, smejao se i Pešić iz Zvezde i kompletna odbrana Bačke. Okret na ivici šesnaesterca u duelu Pešića i odbrambenog igrača iz Bačke i njegov bezvezni pad na zemlju bio je razlog da sudija svira penal, pri čemu prekršaja uopšte nije bilo. Čak je i Pešića bilo blam zbog takve situacije, videlo mu se na licu. Ovo je zaista tužno. Onda u nadoknadi vremena u 93. minutu Donald pravi prekršaj za žuti karton, to bi mu bio drugi žuti, sudija svira faul, ali bez kartona, iako je protivnički igrač sklonio loptu pre nego što je Donald startovao na njegovu nogu. Pri tom četvrti sudija, čuveni Majo Vujović, pokazuje 5 minuta nadoknade vremena, ne znamo samo zbog čega pet minuta!? A onda su nadoknadili sedam, a ne pet, ne bi li Zvezda dala gol za pobedu. Još su tražili od sudije da dosudi žuti karton golmanu Bačke zbog odugovlačenja sa ispuvavanjem lopte u 97. minutu, nakon odbrane koju je imao. Pa ovo je čist bezobrazluk!

žoržo

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.

Prolece stiglo na JNA

pre 6 godina

Rezultat realan, Cigani se ispromasivali, Backa odlicno odigrala. Navlacenje za jaci klub kod nasih sudija uvek prisutno, ali nije odlucilo ovaj mec.
Dobra stvar je ovo obaranje forme pre Kelna, sad ce ozbiljno da udju u mec od pocetka. Za Partizan odlicno da se smanji razlika, a ako Backa prodje u play off jos bolje ?

pedja

pre 6 godina

I dodjite u četvrtak da vidite šta je prava evropska utakmica i evropski štih!Samo da vidite kako je i sta je to ,da dozivite.Samo to rezultat na stranu,kao god bude.

Davle

pre 6 godina

Biće penal svakako u drugom poluvremenu kladim se 100€
(Marko, 02. decembar 2017 13:44)

Pazi ovako,igraci Backe su napravili 20 prekrsaja samo u prvom poluvremenu ,tako da je velika verovatnoca da ce biti penala i to vise komada,ako nastave sa ovakvom igrom

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Iz kog razloga se igra ovo prvenstvo, nema odgovora. Igrač zvezde samo treba da padne u protivničkom šesnestercu i to je penal. Zdravorazumski, nema smisla. Klinci se svadjaju oko toga kome se sviraju penali, a ljudi iz uprava prave pare i plivaju u blatu. Zato se i na pomisao o stranim sudijama odmahuje rukom. Birali ste mulj i živite u mulju.

wroom1975

pre 6 godina

"Molicu grobare da ne komentarisu zvezdine utakmice jer udjem ovde da prokomentarisem igru malo sa svojim navijacima a grobari kukaju za penale prelaze i nadoknadu a dobili 5 utakmice do sad u prelazu i 7 u 98. min.Vi ste bre neobjektivni licemeri.Gledajte u ponedeljak analizu utakmice i sudjenja i ne smarajte vise licemercine jedne.Napustite vesti o zvezdi!!"

To se druže zove "tante za kukuriku". Vi nama dušu vadite za penale. Sad je došao naš red. Živeo Partizan!

ko o cemu terza o postenju

pre 6 godina

otkud znam 
Pogledaj majstore snimak i uveri se sam.Nemogu da verujem da na vestima o Zvezdi ima 80%grobara a u svetu za Zvezdu navija ukupno oko 70% navijaca a ostatak cine u vecini isfrustrirane osobe koje nemogu da se pomire sa tim da su mnogo manji klub od Zvezde.Treba ziveti sa tim.
(Zex, 02. decembar 2017 22:13)
vi ne komentarisete partizan?na vest da ratkovica prelazi u cibonu samo komentari likova kojima je vujosevic unistio detinjstvo.bolje bi ti bilo da povedes racuna o.pravopisu nego sto pricas lovacke price.

спортски уметник

pre 6 godina

Нова игра у кладионицама, како звезда преокреће утакмицу? У понуди пенал, црвени, гол из офсајда?

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Dusko Tosic?On igra za Besiktas
(SYLA, 02. decembar 2017 13:55)

Ono kad pokusvas da ispadnes pametan, a ispadnes glup. 95 komentara za sad, vise od pola od isfrustriranih grobarcica, sta ti je kompleks...

sms

pre 6 godina

ono kad nemas obraza i casti pa svesno kazes da nije bio penal, ali dolazi Keln .... dace Bog da vam sude isti takav penal za Keln, da vidite kako je to kad vas neko pokrade...

спортски уметник

pre 6 godina

Фаулирај га, па му дај гол...нова опција у понуди звездиних магичних преокрета

zvezdaš

pre 6 godina

Hehehe...S'velikim nestrpljenjem očekujem sudijske odluke u drugom poluvremenu. Crveni najmanje jedan, sigurno, velika verovatnoca i penal. A to što je već pred kraj prvog poluvremena promenio kriterijum na štetu Banata, to samo dokazuje kako je Zvezda ove sezone "moćna"...(sa sudijama naravno).
(Antibunker, 02. decembar 2017 13:53)

Na štetu Banata? Pa ti ne znaš ni ko igra, sve drugo znaš.

Amaterasu

pre 6 godina

Kad je teško - sudija.  
(Only PFC, 02. decembar 2017 14:12) 

pobrkao si nesto, igra Crvena Zvezda, a ne partizan... izvini...
(buldog, 02. decembar 2017 14:22)

Koliko se da primetiti nista nije pogresio...

Obelix

pre 6 godina

Penal tu i tamo. Cinjenica da je situacija bila obrnuta, ne bi svirali penal. To je cinjenica, kao sto je cinjenica da bi isto vazilo i za Partizan. Da li ce sada navijaci Zvezda da i dalje govore nesto o postenju? Dva penala, Partizanu ponisten regularan pogodak, Cuki nedosudjen penal. Poenta mog komentara je da ni jedni ni drugi nesto nemaju pravo da komentarisu sudjenje. Pogotovu ovi licemeri sto navijaju za komsinicu. A o “atomskom” fudbalu koji igraju ne bismo ni pricali da ih sudija ni pogurao u Krasnodaru.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Prvak sveta 1991.26 godina kasnije
čupa veliki bod kao kuca protiv Bačke i igra mec decenije ptotiv fenjraša Bundes lige!!!.

panterizam

pre 6 godina

Мислима били против Келна... У реду је Звездо?, не љутим се. Ал у четвртак знаш шта треба. СРЕТНО!?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 02. decembar 2017 21:23)

sta si ti, pesnik neki kao Mirovic...

Ko o cemu zvezda o postenju

pre 6 godina

Nemojte panteri vise nicije utakmice da komentarisete nemate ni prava ni obraza. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu zvezda o postenju, 2. decembar 2017 14:46) 

Samo da je vas obraz cist pa da imas gde pametovat. I inace kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Ne znas ni kome se obracas!
(Gospodin, 02. decembar 2017 15:01)

Vidis kako znas kome se obracam hahahaha boli a?

EJMH4ZD

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci)
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic)
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci)
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci)
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic)

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?

branko

pre 6 godina

Jel bio penal za zvezdu? Nisam gledao mec ni citao vest...
(milenko123, 02. decembar 2017 16:35)
Aman,druze, pa kad NIJE bio penal za Zvezdu?!?!!!!!Zr jenu istoriji ijedan bio sporan?!
Izvini,ali na glupo pitanje dadoh glup odgovor...Terzic ce ti objasniti...on je ipak olicenje postenja-u njegovu se ne sumnja

Grobar-España

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da je posle svake utakmice Zvezde ili Partizana 95% "komentara" koji se svode na to ko vise krade. Kradu i jedni i drugi, svako tamo gde moze a garantujem da nema ni jednog navijaca ova dva kluba koji ce staviti ruku na srce i reci " Moj klub je sve bodove osvojio posteno". Pa braco Srbi sa obe strane brda, umesto da se zajedno borite za cist obraz srpskog fudbala, oterate ove iz uprava, vi dozvoljavate da vas vuku za nos i jos ih podrzavate. Zasto se onda zalite i trabunjate o postenju i jedni i drugi ?? Mene bi bilo sramota da podrazavam ovu upravu Partizana i da to pravdam time sto je u Zvezdi isto. Za Partizan navijam jer ne mogu da budem ravnodusan i da zaboravim ljubav koju gajim prema klubu od malena, e sad kolicina prezira koju osecam prema upravi je srazmerna kolicini ljubavi koju osecam prema mom Partizanu. To sto je u Zvezdi stanje slicno za mene nije nikakva uteha. Jedna spanska izreka kaze da je " Zlo drugih uteha za glupake". Toliko o tome. Ja nasuprot mnogima ovde mislim da je ovaj kiks dosao u najboljem trenutku za Zvezdu, taman da se malo trgnu pre Kelna. Zvezda mora da prodje po svim parametrima, bolja je ekipa od raspalog Kelna, igra pred svojim navijacima, treba da igra na pobedu jer ja se ne bih oslanjao na Arsenal, nisu od poverenja. Dovoljna vam je bilo koja pobeda, zato ne treba zuriti, polako pametno i bez kompleksa. Mislim da ce ovo danas da pomogne da se sve bude kako treba. Srecno.

Bagg

pre 6 godina

Dali su dva nelegalna gola da bi se spasili poraza.
Prvi gol čist faul nad golmanom koji je bio na lopti, ubiše ga šutanjem u stomak, sudija kao ne vidi i priznaje gol.
Onaj penal je kao i 98% penala dosuđenih Zvezdi, smešan i nepostojeći.
Inače vidim da vam sada ne smeta kada se igra 97 minuta.

Jim Beglin

pre 6 godina

Sudija dobija dres zvezde na pocetku tekme hahahaha....penal za boacija u 86. min, smesan penal i za kraj nadoknada 8.min....sta reci....dajte im odmah titulu da se ne muce.

mika

pre 6 godina

Zamišljam samo skaute Kelna koji prate ovu utakmicu. Verovatno su doživeli kulturološki šok kad su videli ovaj "stadion". Ako kamera još malo zumira, videću šta ljudi u susednim kućicama imaju za ručak.
(Sava, 2. decembar 2017 14:19)

A kad vide 'Marakanu", ima da se oduseve, pogotovo ako pridju sa istoka pa vide onu ogradu visine 2 metera, nece ni znati da su prosli pored stadiona...

Mikula

pre 6 godina

Sad ce preokret, kao da gledam. Jeste bila kvota preko 25 ali i ko to uplati ceka nas lep dobitak.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 14:32 Glupljeg lika nisam sreo

jxjghb

pre 6 godina

Ovde se gube titule, razočaran sam igrom i činjenicom da nas sudije guraju protiv Bačke, sramno smo igrali, a samo hrvati nemoj da pričaju o poštenju, Kolinda to žestoko kažnjava.
(Delije Čikago, 02. decembar 2017 15:10)Pročitam prvi deo komentara i taman pomislim da si normalan kad ono...

rale

pre 6 godina

Grobar sam, gotivim i Zvezdu pogotovu u Evropi. Nisam klinac i primitivac da mrzim komsije i da navijam za Keln, Bate ili Arsenal. Ali ova nasa liga majko moja. Presmesno je sta rade. Kakve penale sude, sve se svelo na Zvezdu i Partizan.

NBGD

pre 6 godina

Znači biće prelaz, opet uzimam pare iz kladionice, hvala Terzicu.
(Đolo, 02. decembar 2017 13:31)

Ne lupetaj tebi zakonom jos nije dozvoljen ulazak u kladionice.

xxx

pre 6 godina

jaoooo steta sto nije bio jos jedan penal :) 

najvise bih voleo da pobedjujemo do kraja iz penala u 98om minutu :)
(hours of love, 02. decembar 2017 14:46). Šta drugo očekivati od takve moralne gromade...

Hulk

pre 6 godina

Bio je kontakt djonom po levoj nozi Pešića,svirao je mada i nije morao.I da smo izgubili šta ima veze ne može uvek da se pobedjuje.Čestitke za Bačku dobar meč su odigrali.Vidimo se u četvrtak na stadionu,grobari opustite se szs penite...i obucite dresove Kelna jeeee
(duledudule, 2. decembar 2017 15:16)

E, ajde dogovorite se malo. Jel bio rvacki zahvat, jel bio djon na Pesicevoj nozi ili ga je neki ninya napao niotkuda...

nik sloter

pre 6 godina

Декретом,наредних двадесет година комшиници дати титуле,нема потребе да се игра Кокеза супер лига.

otkud znam

pre 6 godina

preksinoc gledao Espanjol Tenerife sudija sudio penal a prekrsaj bio van 16 i to za skoro metar.Pre dva meseca Barselona dala gol iz golauta kao Zvezda Partizanu.Veceras Keln nije dobio cist penal posle prekrsaja a dobio je penal posle napucane lopte.Sudije grese svuda u evropi i svetu.Pogledajte druge utakmice manite se Zvezde.
(Zex, 02. decembar 2017 20:55)

Terziću, ti si?

Сава

pre 6 godina

Ахахахахахахахахах чим сам видео 1-1 нисам ни морао да читам ко дао гол, знао сам да је Боакије...хаха шта ћеш, треба лик да се прода сад на зиму па да нарасте мало цена.
Која смејурија од лиге, треба је укинути.
Још ови на почетку меча поклањају судији дрес?!
Каква лига, где ми живимо?!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

i kupi maramice za svaki slucaj
(Davle, 02. decembar 2017 13:58)

Ostavicu i tebi, trebace ti u cetvrtak. Keln promenio trenera i vise nisu ona ekipa sto ste (srecno) pobedili usred Kelna.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ovog sudiju treba dozivotno suspendovati iz fudbala, najpre mu je urucen Zvezdin dres na pocetku utakmice sto je nagovestilo da ce Zvezda imati njegovu pomoc danas, zato sto je samo cekao priliku da dodeli Zvezdi penal a onda i sto nije iskljucio Donalda za faul u 88 minutu. Ostaje pitanje za trenera Backe zasto je cekao duboku nadoknadu da vrsi izmene, zasto mu nisu igrali Vladimir Bjelos i iskusni Veseljko Trivunovic. Zvezda izjednacila, a on lik u 90 i nekom minutu vadi Makarica a uvodi Klisuru da POJACA ODBRANU. Ee moj treneru, 20 minuta nakon izjednacenja ti se setis da jacas odbranu. Ali nije mi uopste zao ulozenih para da ce biti preokret, prvi put mi je drago sto mi nije prosao tiket. Da su u domacoj ekipi igrali i Trivunovic, Bjelos, Klisura od pocetka i prvi golman Backa bi mozda i pobedila. Pobedili bi Plavi i sa ovom decom ali sudija im nije dozvolio jer nije iskljucio Donalda, i tako sto je pokazao na belu tacku a nema ni govora o penalu. Jedva cekam da pocnu strane sudije da dele pravdu u vecitom derbiju pa da vidim da li ce Zvezdaninim igracima ovako biti pomagano kod nekog Skomine, Viktora
Kasaija...

Bacvanin

pre 6 godina

Ako je ono penal, ja sam Sveti Petar. Dao je Pesic for i onda se izrotirao i pao. Da je tako pao neki Backin fudbaler, verovatno bi dobio zuti za simuliranje.

panterizam

pre 6 godina

20. kolo (2.12.), penal protiv Backe (Boaci) 
19. kolo (29.11.), penal protiv Radnika (Jovicic) 
18. kolo(26.11.), penal protiv Cukarickog (Boaci) 
17. kolo (18.11.), penal protiv Rada (Boaci) 
16. kolo (5.11.), penal protiv Radnickog Niš (Pesic) 

Je l' zna neko koji je rekord uzastopnih penala?

komentar vredan da se kopira. Naravno da ih boli istina, dace Bog da se i Kelnu svira penal kao njima danas onaj sramotan.

lavirint

pre 6 godina

Ne znam sad da li će grobari lakše podneti ako Zvezda preokrene, jer ce to dokazati da je namesteno. Ili ako Backa pobedi, onda znaci po njihovoj logici da sve utakmice prosle bile namestene. Bas sam u dilemi nekoj sad.

zaborav

pre 6 godina

a stiza Köln i vracanje na fab.podesavanje hahahaha
(zika, 02. decembar 2017 13:47)

...i tebi bi trebalo jedno podešavanje pravopisa i padeža.

Davle

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 13:39)

i kupi maramice za svaki slucaj

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sad ce sudija zbog ulaska Klisurw jos koji minut da produzi tekmu samo gledajte. Sramota da nije hteo da iskljuci Donalda.

del

pre 6 godina

Da ti pripadne muka i od jednih i drugih, ne zna se kome vise sudije poklanjaju penale, produzetke, kartone.. ovome se i deca smeju.. mora li u ovoj zemlji bas sve da bude trulo?

ŽUTI BALON

pre 6 godina

Mozda i najbitnija Zvezdina utakmica u poslednjih 15 godina je mec sa Kelnom a trener Zvezde izjavi kako su mu prioritet Backa Topola i Borac i kako igraci ne razmisljaju o Kelnu vec o Backoj i navijaci jos kazu 'kakav gospodin'!!! 
Cekaj, ako mi samo jedan navijac Zvezde kaze da je i njemu bitnija utakmica protiv Backe nego protiv Kelna ja skacem sa Beogradjanke iste sekunde, i to dasku. Mislim da pun stadion protiv Kelnda dovoljno govori koja je utakmica prioritet. Kakvo crno prvenstvo kada ga utakmica sa Kelnom vodi tamo gde u poslednjih 15 godina, a mozda i vise, nije poslo za rukom nijednom treneru Zvezde!?!?!
(shangtsung, 02. decembar 2017 13:35)

Evo pitaj navijače Kelna da li im je bitnija utakmica u Beogradu ili u bundesligi i da li će da odmaraju prvotimce.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Zasto se igracima czv dozvoljava igranje rukama u svom 16ercu?i zasto to nije penal za backu?ocekuje se cudesna promena na poluvremenu!

Antibunker

pre 6 godina

Hehehe...S'velikim nestrpljenjem očekujem sudijske odluke u drugom poluvremenu. Crveni najmanje jedan, sigurno, velika verovatnoca i penal. A to što je već pred kraj prvog poluvremena promenio kriterijum na štetu Banata, to samo dokazuje kako je Zvezda ove sezone "moćna"...(sa sudijama naravno).

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sjajna je bila Backa a u nastavku ce sjajan biti sudija i dati penal Zvezdi. Ova liga je providna i sve se zna. Lepo rece Pazarci da se zna i ko ce biti sampion.

Madjo

pre 6 godina

Ljudi moji, faul nad golmanom Bačke u petercu, on pada, ne ustaje, sudija pušta da se igra nastavi i iz takve situacije Zvezda daje gol i to ga je jedva ugurala, na silu. Naravno, sudija odmah pokazuje na centar, dok nakon toga medicinsko osoblje Bačke utrčava na teren da pruži prvu pomoć golmanu domaćeg tima. Ovo je teška smejurija. Prvenstvo je potpuno neregularno. Bolje je nek igraju bez sudija onda.

kosta

pre 6 godina

1. Penal za Boaćija
2. Crveni zbog prigovora
3. Gol iz ofsajda

Faul nad golmanom nismo očekivali.
Jedno veliko 'bravo' za sudijsku organizaciju :)

dex

pre 6 godina

@kosta

Faul nad golmanom??? Pa nije on prvi stigao do lopte, sto znaci da je samo mogao biti penal.

Drugo, sta vise reci za Srnica. Njegova reaalizacija je na nivou petlica. Tesko ce ovde doci pobeda, cak me ni poraz ne bi iznenadio, jer je pad forme ocigledan, i ako ovako nastavimo, cak ne bih bio iznenadjen ni da nas ovako los Partizan prestigne u poslednjem kolu jesenjeg dela.

ZliBlizanci

pre 6 godina

Partizan i Zvezda se takmice ko ce vise totalnih prelaza da namesti. Ti klubovi su sramota za fer plej, da je ovo pravna drzava trebalo bi ih izbaciti u drugu ligu.

zoran

pre 6 godina

jaoooo steta sto nije bio jos jedan penal :)

najvise bih voleo da pobedjujemo do kraja iz penala u 98om minutu :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 2. decembar 2017 14:46)

Zbog takvog stava tvoji roditelji rade za 25.000 dinara mesecno, ali daleko si ti od toga da razumes.

SYLA

pre 6 godina

@Ko šutira penal za zvezdu? (kosta, 02. decembar 2017 13:35)

Tosic. (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 02. decembar 2017 13:39)

Dusko Tosic?On igra za Besiktas

JankoRaska

pre 6 godina

Ovo vise nije za ironično komentarisanje, niti je da se čovek smeje. Zvezdine utakmice treba da budu predmet ozbiljne istrage zbog milionske korupcije i nameštanja. Mada, kada znamo gde živimo i ko nas vodi, ne očekujemo nešto dobro. To važi i za Partizan i druge klubove, ali ovi su ga izgleda zacrnili kao niko u Evropi. Ako sport ne možemo da očistimo od korupcije, šta da očekujete od drugih oblasti u društvu?

Velicanstveni

pre 6 godina

Ovo ne treba vise ni da se komentarise ni da se gleda,dosli ljudi da gledaju Zvezdu a gledaju kradju,ovaj sudija je cekao samo da neko padne a naravno zvezdini igraci to znaju.Ja razumem sudiju ne bi sudio do kraja prvenstva da nije svirao penal.

а толико сам навијао за Звезду...

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 02. decembar 2017 13:39)

Прејако...

Pierre de Kuberten

pre 6 godina

Sve, sve, ali kad Zvezdaši pričaju o devedesetim, a najveći uspeh ostvarili kad je Sloba bio najjači, pod vladom Mirka Marjanovića.

Premudri

pre 6 godina

Ne bih da komentarišem ovu utakmicu kad je iole normalnom i nepristrasnom sve jasno...nego,gledam trenutno Arsenal:MU...pa u sastavu Arsenala igra samo jedan igrač koji je igrao protiv Zvezde( i to samo u prvoj utakmici) Peter Čeh!

shangtsung

pre 6 godina

Mozda i najbitnija Zvezdina utakmica u poslednjih 15 godina je mec sa Kelnom a trener Zvezde izjavi kako su mu prioritet Backa Topola i Borac i kako igraci ne razmisljaju o Kelnu vec o Backoj i navijaci jos kazu 'kakav gospodin'!!!
Cekaj, ako mi samo jedan navijac Zvezde kaze da je i njemu bitnija utakmica protiv Backe nego protiv Kelna ja skacem sa Beogradjanke iste sekunde, i to dasku. Mislim da pun stadion protiv Kelnda dovoljno govori koja je utakmica prioritet. Kakvo crno prvenstvo kada ga utakmica sa Kelnom vodi tamo gde u poslednjih 15 godina, a mozda i vise, nije poslo za rukom nijednom treneru Zvezde!?!?!

NoName

pre 6 godina

Zar nije ono bilo faul nad golmanom ? Čovek mu stao na ruku.
(Mare, 02. decembar 2017 14:12)

Naravno da mu je stao na ruku. Valjda se zato golman drži za butinu.

Del Piero#10

pre 6 godina

hahahaha kako će ovu memoć Zvezde da postigne gol bez penala Keln da kazni, niste ni svesni. Ovo je sramotno da im se penali sviraju kad god visi rezultat, konstantno pri vođstvi rivala ili egal rezultatu.

9H9QQXC

pre 6 godina

Nista se nije promenilo od prosle sezone. Cim neko izadje sa namerom da odigra sportski i da se iole trudi, "najbolja odbrana" i "kondicija na nivou finala LS" odmah bude zaustavljena. Danas je Backa mogla 5 golova da da.

Garfild

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu, ali me interesuju koliko jadan moraš da budeš pa da na svakoj utakmici moraš da imaš penal. Koliko smo penala imali u Evropi? Ovaj Boaći izgleda da samo penale i trenira. Kad izađe pred golmana u Londonu ili Borisovu, nema trika da da gol. I crče od smeha kada promaši.(žoržo, 02. decembar 2017 17:02)Ne navijas, idemo dalje.
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38)

Navijao ili ne,covjek je u pravu 100 % !!!

sascha

pre 6 godina

Kraj prvog poluvremena sa po 11 igrača. Da li će Bačka izdržati u drugom kada bude igrala protiv njih 14 (ne računajući 4. sudiju).

Pera Lozac

pre 6 godina

Naslov na kraju utakmice.

" Furiozna Zvezda slomila hrabru Backu u drugom poluvremenu "

Vrlo verovatno penal ili crveni a mozda i obe stavke. Iz keca u dvojku i tako te fore. Postenje made in Terzic i ekipa.

...

pre 6 godina

grobarcine vi nesto pricate ja se cepam kada citam vase komentare
(??, 02. decembar 2017 13:49)

samo nastavi da se cepas, samo sitno...

Sava

pre 6 godina

Zamišljam samo skaute Kelna koji prate ovu utakmicu. Verovatno su doživeli kulturološki šok kad su videli ovaj "stadion". Ako kamera još malo zumira, videću šta ljudi u susednim kućicama imaju za ručak.

antiDebil

pre 6 godina

Ocigledno da bi ova Backa bila treca na tabeli u engleskoj premijer ligi !!
Nesretnom udbaskom drzavnom projektu ni nepostojeci penal ne pomaze, jadni oni. Sta bi tek radili da nisu drzavni projekat, nestali bi ?

rale

pre 6 godina

Dupli arsini. Ne objavljujete komentar za bilo kakvu kritiku. I vi ste proevropski orijentisani. Sve negativne komentare na vas racun ne objavljujete. Elem, samo su bitni Partizan i Zvezda ostatak Srbije je nebitan. Igra se derbi Borac Napredak, nisu samo blizanci u ligi.

Bili Piton

pre 6 godina

Polako momci,možete vi i GORE i LOŠIJE, imate vremena.Tako se gubi ne utakmica, nego mnogo više...SAMO VELIKI mogu imati KONTINUITET, koliko bilo...

orion

pre 6 godina

Hvala Kokezi, Vucicu i Maju Vujovicu koji su tu da poguraju kad ne ide. Zvezda vam se od srca zahvaljuje. Ne dajte slucajno strane sudije, ne dajte se, izdrzite!

blek stena

pre 6 godina

Pre nego sto krene navali komentara za sudije ili sklanjalicu (jer mi ne mozemo nikad jacu Backu da dobijemo), da vas posavetujem.. Manite se naseg fudbala ako vec sve znate. Ili provedite dan sa porodicom/devojkom/drustvom, ili radite nesto pametno da uzmete koji dinar vise. Sta gubite vreme gledacu niste sto znate kako ce da izgleda i da se zavrsi???

Uros

pre 6 godina

hahahah boaci mora da se proda pa svirajte sudije penal jedino tako moze da mu se gruva statistika, protiv prave konkurencije 0 golova

Goran

pre 6 godina

Komentatorka Arene pita trenera zvezde: Da li ste mislili da ćete na ovakav način izgubiti bodove? Umesto toga pitanje bi trebalo da glasi: Da li ste mislili da ćete na ovakav način osvojiti bod?

Bruka i sramota

pre 6 godina

U pravu su Pazarci sto istupaju iz lige jer su prvenstva u Srbiji definitivno namestena i unapred se zna ko mora da pobedi a ko ne sme da izgubi !!!

Milan

pre 6 godina

Sudija spasio Zvezdu a ne Boaci. Cist faul nad golmanom kod prvog Zvezdinog gola, penal ne zelim da komentarisem, ali je penal bio nepropisno izveden, jer je Boaci posle zaleta stao, sacekao da golman padne pa tek uputio sut, tako da je penal trebao dabse ponovi. Ove najbotnije greske sudije isle su u korist Zvezde, i svi ostali timovi treba da se pobune na sudjenje kada igraju sa Zvezdom i Partizanom.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

nije boaci nego sudija.....svirao covek penal pre nego sto je ovaj pao....sramota....sto sada nema saopstenja doktora...cuj mene doktora....terzica

xxx

pre 6 godina

Veliki i slavni klubovi danas nisu pobedili,Barsa,PSŽ i Crvena zvezda.
(miško, 02. decembar 2017 18:56). Jedino je Barsa velika i slavna...

спортски уметник

pre 6 godina

Играч звезде у 45.минуту прекида контру Бачке руком, све нормално и регуларно

zoran

pre 6 godina

Ako Zvezda danas kiksne (male su sanse za to...sudija vec gradi situaciju da dodeli crveni karton..) Partizan ce sutra isto tako kiksnuti..zar vec niste prometili to pravilo..?
Ubedljivo najkorumpiranija liga u svetu.

čika Duki

pre 6 godina

@shangtsung
Milojević je izjavio da je trenutno prioritet utakmica protiv Bačke i ne vidim šta je tu sporno.Kod svake evropske ozbiljne ekipe pristup prioriteta utakmice za utakmicu je normalan i jedini je pravi pristup , kod ekipa koje igraju na više frontova.Posle imaš pet dana da pripremiš ekipu za Keln.Tako radi svaki dobar trener u Evropi, tako rade i u ozbiljnim košarkaškim klubovima.Keln jeste važan zbog para koje donosi prolaz, ali je liga pojednako važan jer prvak lige ima dogodine lak prolaz u Evropu,a kao drugi trebaš vrat da polomiš i Boga moliš da ne dobiješ Inter ili Liverpul.

Biniću grobare

pre 6 godina

Malo je samo jedan penal.
Moralo joe bar još jedan ili makar crveni, da se ne prekida teror koji najbolji fudbaleri na svetu vrše u domaćoj ligi.

Voja

pre 6 godina

I naravno,penal... Očekujemo zvezdano saopštenje kako su se sile svemira udružile protiv kosmičkog kluba,ali eto...bog je sišao u vidu sudije i ispravio nepravdu.

mark(Y)O

pre 6 godina

Sad da se Mrkela javi i kaze sve ste videli
sta da vam kazem(S tim sto je nad Panticem bio cist penal),
ili jos bolje ne tebaju nam takvi penali direktno protiv
interesa CZ.

CCC

pre 6 godina

penal u 86. min. pa nemojte kad se samo partizanu sude penali? a koliko je produzena utakmica, 8 min.? pa nemojte kada se samo partizanu produzuju utakmice.koliko je sansi propustila c.z? pa to je atomski fudbal - u sansama. a golovi koji donose pobedu, da li se racunaju?

sasa.r

pre 6 godina

Ovi ,,mali" klubovu su sami krivi što im se dešava jer NE SMIJU DA SE POBUNE PROTIV PARTIZANA I ZVEZDE! Umjesto da se poslije još jedne bruke okupe i daju zajedničko saopštenje u kojem kažu da više neće učestvovati u nemještenoj ligi gdje 2 kluba imaju povlašćen status oni i dalje igraju.Niko ovo ne bi trpio osim klubovi u Srbiji.Ovo je samo medveđa usluga Zvezdi jer protiv Kelna NEĆE IMATI NI SLIČNO SUĐENJE!Skupite hrabrosti i recite javno da NEĆETE DA IGRATE OVAKVU LIGU I TAČKA...PA NEKA BEOGRADSKI LOKALCI IGRAJU IZMEĐU SEBE!Ako to ne uradite i nastavite da učestvujete u ovoj lažiranoj ligi koje se igra samo za beogradske lokalne klubove onda i ne zaslužujete bolji tretman kod sudija.Sve je u vašim rukama jer ne mogu izbaciti cijelu ligu...budite hrabri ne budite vječiti MIŠEVI! Pih!

Neko@

pre 6 godina

Kako FSS dozvoljava da se Super liga igra na ovakvom stadionu - to je pravo pitanje?!?
Ako sebe ne poštujemo, zar će nas drugi poštovati!?

leo

pre 6 godina

@Zex

To je cista laz da 70% navija za zvezdu. Odakle ta informacija potice? To sto imate laziljive botove to je druga stvar.

I to sto si napisao o ostatku Srbije koji ne navija za zvezdu je cista diskriminacija, vredjanje i rasizam. A ne cudi me,zvezdini botovi su takvi. Boli ih Partizan i titule i liga sampiona i Evroliga i to pokazuju svugda. Sta ces, takav je zivot. Nisi ti jedini na a tvoj klub je lopovski ako ti je stalo da navijas za veliki klub uzmi Real ili Celsi, Barselonu... zvezdana je mala niko ne zna za nju pomiri se s tim.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ako ostane na poluvremenu 1:0 odoh do kladze da uplatim 100 evra da ce biti preokret. A hteo sam jos juce da uplatim na ovu tekmu 12, zao mi je sto nisam.

Лепи Цане

pre 6 godina

Меч се завршава нерешено, као и сутрашњи "дерби кола"... да би првенство изгледало колико-толико регуларно.
"Договор кућу гради."

Vračarac

pre 6 godina

Komentari na vesti domaćeg fudbala su talog sa samog dna ljudskog izražavanja. Okupljaju posebno isfrustrirane, zlonamerne, jadne ljude (a verovatno i mnogo školaraca) koji ništa, ama baš ništa ne doprinose ovom portalu, a siguran sam i šire. Odvratno, neoriginalno, maloumno prepucavanje u prazno. Kako vam bre ne dosadi? Imati li vi život i nešto pametno da kažete? ...ne morate da odgovarate, znam odgovor.

zaborav

pre 6 godina

i prosle godine izgubili titulu protiv vozdovca i odmaranja igraca kao i sada kome ih odmaras keln i ako prodjemo odma ispadamo a gubis od backe ej od backe ako izgubimo od backe oma prodaj strance jel titulu necemo uzeti
(igor, 02. decembar 2017 13:50)

Jel tebe neko juri???

vazda

pre 6 godina

prelaz 1/2 100% sto ne ulozih pare...
(Vučiću Šećeru, 02. decembar 2017 14:09)

ovo su mi najjaci likovi, sto za vecinu utakmica bilo da je Zvezda ili Partizan znaju ishod '100%' a vjerujem nikad ni dva eura na tiket stavili nisu....

magic

pre 6 godina

je l vam sada kriv kahriman kod drugog gola, ili odbrana koja ne moze da se vrrati??? pa normalno da ce mu dati gol kad ljudi imaji tri puta priliku u istom napadu da sutnu na gol!

zzzz

pre 6 godina

Kako bese, sviraju penal u 5.minutu bez potrebe da bi ih izjednačavali sa Partizanom? Jel vidite sta se desi kad se čeka zadnji trenutak za zvezdanaesterac?

арнолд

pre 6 godina

Звезди је потребно, против овако борбених тимова, веће јединство у игри и померање игре уместо укоченог распореда. Овакви тимови као Бачка имају добру хемију.

Zoran

pre 6 godina

Gde je sada onaj sto na areni komentarise sudjenje da nam kaze kako se Pesic bacio posle kontakta. Kontakta je verovatno bilo ali onaj skok je za 10-ku, za skok je trebalo da dobije žuti , koliko puta smo čuli objasnjenje napad se tendeciozno bacio pogledajte kako je neprirodan polozaj

kamikaza

pre 6 godina

A u zvezdinom saopstenju lepo pise da ne zele da im se sude penali posto ne zele da ih guraju u blato sa partizanom.
Izgleda da su saopstenja dnevnog karaktera

sudjenje

pre 6 godina

Da li se neko seca, kada je u nekoj prvenstvenoj utakmici,pred sam kraj meca, u trenucima kada se lomio rezultat, sviran penal za zvezdinog protivnika?Ja se ne secam.Secam se da je Vojvodini protiv Partizana u Bg,sviran penal na 18 metara,pred sam kraj meca,kada je bilo 1:1 i kada je odluceno prvenstvo.Sudije u ovoj ligi pomazu i zvezdi i Partizanu,malo vise zvezdi,ali sa druge strane dosta i odmazu,ali samo Partizanu,cine greske na njegovu stetu.U tome je razlika.

VladaNS

pre 6 godina

OVO JE BRUKA I SRAMOTA. Dokle više za zvezdanesterac penali. Dokle će Dr. terzić pljuvati po Srpskom fudbalu?
(innbecilo, 02. decembar 2017 17:07)

Dr bez tacke, avangardo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 2. decembar 2017 17:37)

Vašeg Zvezdana priznajemo za doktora samo sa tačkom :)

hmm....

pre 6 godina

27? drzi ga Partizan. Pozdrav.
(nista o nicemu, 02. decembar 2017 17:38)

druze, boli te istina...ajde napisi kad je Partizan na toliko meceva imao uzastupne penale. Nemoj opravdavati nadimak, nego obrazlozi.

Grobari

pre 6 godina

Pozdrav za gospodina sub013. Prosle godine u tri prvenstvena derbija Partizan je uzeo sedam a Zvezda jedan bod. Svaki on njih je jasno pokazao da smo za klasu bolja ekipa bili prosle sezone a mi smo plakali ali iskljucivo od srece. Zvezda je ove sezone bolja,moze se reci,a namestaju i jedni i drugi da je to sramota.. toliko ocigledno da je to strasno. To nema nigde. Pesic svaku tekmu pada kao da ga cuva mekgregor licno.. a sudija,sta ce mora. O ovim paraplagicarima iz Partizana da i ne govorim..

orion

pre 6 godina

Hvala Kokezi, Vucicu i Maju Vujovicu koji su tu da poguraju kad ne ide. Zvezda vam se od srca zahvaljuje. Ne dajte slucajno strane sudije, ne dajte se, izdrzite!

igor

pre 6 godina

i prosle godine izgubili titulu protiv vozdovca i odmaranja igraca kao i sada kome ih odmaras keln i ako prodjemo odma ispadamo a gubis od backe ej od backe ako izgubimo od backe oma prodaj strance jel titulu necemo uzeti

Ivan

pre 6 godina

Plasim se da je ovo prva utakmica gde ce se Milojevicu obiti o glavu rotacija. Zvezda nema igrace za tako nesto iz kola u kolo. Cim vidim ovog Kahrimana i Andjelkovica asocijacije su gubljenje bodova i titule.

Tirke

pre 6 godina

Pomogao nam je i EVROPSKI sudija protiv Krasnodara, i EVROPSKI sudija protiv Arsenala (ruka u 16. u gostima).. Shvatite, tako to ide kada ste EVROPSKI i SVETSKI prvak.. Pomaze se i Barsi, Realu itd. Sto bismo mi bili izuzetak?
(vlada, 02. decembar 2017 14:33)

Do kada ce te ziveti od stare slave? Koliko godina pre ove niste usli u grupnu fazu evropskog takmicenja, a nokaut fazi i da ne govorim...

Mihajlo

pre 6 godina

Dokle vise sa ovakim sudjenjem i sudijama? Pod hitno suspendovati celokupnu sudijsku organizaciju i dovesti strane sudije da sude meceve!

zemunski kej

pre 6 godina

Komentar na primedbu oko izgleda stadiona Backe, Radi se o skromnom ali pristojnom stadionu koga odrzavaju navijaci kluba,sami kupuju boju,ciste ,popravljaju, Backa Palanka ima odlicnu industriju Sintelon,Target ,Nektar sokovi a blizu je i Lav pivo. Ne uzimaju pare od drzave i postaju sve jaci prvoligas ,montiraju reflektore, Nema nezaposlenih u mestu od oko 30 000 stanovniuka,stadion prima 5500 gledalaca ,sta ce im vise.

Skafi

pre 6 godina

Očigledno je da je rešenje za ovu našu ligu da ostalih 14 klubova koji se ne zovu Zvezda ili Partizan istupe iz lige. Tako bi večiti mogli da osvajaju rekordnu titulu svakih 7 dana na radost armije navijača

Jojić u 90om

pre 6 godina

I dodjite u četvrtak da vidite šta je prava evropska utakmica i evropski štih!Samo da vidite kako je i sta je to ,da dozivite.Samo to rezultat na stranu,kao god bude.
(pedja, 03. decembar 2017 00:23)

I videli smo evropski štih i u vaterpolu.
I vidimo evropski štih i u košarci a videćemo ga i u fudbalu uskoro.

Što pre shvatite da je sport samo sport, biće bolje za vas...90 minuta fudbala i posle toga šta?

Madjo

pre 6 godina

Opet iz 1 u 2. Očekujemo penal i crveni za Zvezdu ukoliko odmah ne izjednači na startu drugog poluvremena. Treba to malo pogurati... Ajde da vidimo na šta će to da liči.

Djomla

pre 6 godina

Ponovo nam treba puno šansi da bi dali gol, promašili smo već četri zicera, a sami sebi dajemo gol. Stojković gradi umesto da ispuca ili iznese loptu. U svakom slučaju verujem i nadam se da ćemo u četvrtak već prvu šansu da realizujemo.

Nebojsa

pre 6 godina

Jel moguce da ovaj trener dva puta za redom na gostovanju pravi istu gresku sa formacijom 3-5-2. Sta je sa njim ja neznam. Ali ako zelis da igras tu formaciju nemoj Stojkovica na stopera nego Babica .Stojkovic na svojoj poziciji po desnoj strani. Ne mozes bez i jednog kreativnog veznog igraca ako je Krsticic povredjen i Kangu si zeleo da odmoris onda stavi Milijasa kakav Srnic .Da li mislis da ce on sa Donaldom praviti razliku na sredini terena.E pa grdno si se prevario Srnic je totalno van forme dva meseca to cela javnost vidi samo Milojevic ne vidi .
Sad u drugom poluvremenu promena formacije i dokle vise tako to ne puknes negde .

Zagor

pre 6 godina

Da su pametni ostali klubovi pa da svi kolektivno istupe iz lige, pa neka se Partizan i Zvezda bore za titulu. Ovo je prevazislo svaku meru.

simeone

pre 6 godina

I samo još jedna stvar, kako izgledaju deca koja lupaju minuse na komentare " lopovluk,sramota, sve je obesmisljeno, itd". To su verovatno oni koji će sutra voditi zemlju!!!!! Vucicu Aleksandre ako već pričaš o poštenju i ako želiš da verujemo u to, reaguj, makar zbog ove neuke dece !!!!!!!

Sofronije

pre 6 godina

oooooo zvezdane, sto si se ucut'o zvezdane...dje je saopstenje terzicu kojim ces umiriti vaskoliko zvezdastvo? kako cemo ovakvi necasni u evropu, crni zvezdane?

Che

pre 6 godina

Gledajte ljudi.Uopste nije problem sto je sviran penal za Zvezdu. Pesic jeste teatralno pao, trebao je za to da dobije zuti karton. Neki blagi kontakt jeste postojao, ali za penal definitivno ne. Opet sudija je to iskoristio i uradio sta je uradio. Mnogo veci problem je sto to nikada ne bi bilo svirano protiv Zvezde, pa sve da igraju protiv Vojvodine, Cuke ili Partizana. Iz tog razloga potpuno podrzavam inicijativu Partizana da se uvede VAR sistem i da makar derbi sude stranci, neutralne sudije. Ali kako ni Partizan nije "nevin" u celoj prici, da bi imali barem malo regularno prvenstvo, sve utakmice Partizana i Zvezde morali bi da sude stranci. E onda bi bila malo drugacija prica. I jedni i drugi bi poceli da gube utakmice i prvenstvo bi vec licilo na nesto.

A sto se Pesica tice. Odes decko na Youtube i gledas kako je Inzaghi padao u takvim situacijama. Ono tvoje od juce je bilo toliko smesno da nemam reci.

slobinator

pre 6 godina

Ne bih da komentarišem ovu utakmicu kad je iole normalnom i nepristrasnom sve jasno...nego,gledam trenutno Arsenal:MU...pa u sastavu Arsenala igra samo jedan igrač koji je igrao protiv Zvezde( i to samo u prvoj utakmici) Peter Čeh!
(Premudri, 2. decembar 2017 18:50)
Zato su I pukli.Onaj tim što je igrao protiv Zvezde je bio jači

aleksandar

pre 6 godina

na jednoj televiziji prva vest je bila o utakmici backe i cz,a utakmica sa sp u rukometu u kojoj smo dobili kinu na drugom.nek smo zivi i zdravi.

aha

pre 6 godina

I opet nas Srnić ukopava, umesto da doda i asistira mi u sledećem napadu primamo gol. Milić kao da je zalutao, a Kahriman i Stojkvoć? Indijanci

očigledno

pre 6 godina

Koliku razliku pravi Borjan, to je neverovatno, Kahriman ceka svaku loptu zalepljen zagol liniju, Borjan je na prosloj utakmici imao 7-8 intervencija van 16...

C.Z

pre 6 godina

Dovoljno je reci Kahriman...prvo u 20. sekundi dodaje protivnickom fudbaleru loptu u noge...to isto cini i u 7. minutu, da bi na kraju udaruo pecat sa primljenim golom...jeza..

Mare

pre 6 godina

Zar samo Milojevic ne vidi da ne mogu Boakye i Pesic zajedno celu utakmicu...Krsticic povredjen on ostavi i Kangu...levak Kahriman na golu, Andjelkovic nije igrac za zvezdu a i Srnic skoro nece biti... ova ide tebi na dusu Milojevicu

pedja

pre 6 godina

Nije mi jasno...zasto? I jednima i drugima se pomaze, ok. Sad ako ne bi stelovali i jedni i drugi, bodovna razlika bi bila ista samo sto bi prvenstvo bilo regularno. I gde je tu pamet.

dirigent

pre 6 godina

ehh koliko znaci golman pun samopouzdanja i sigutnosti... Kahriman tri kiksa u 20 minuta, a zbog treceg i primismo gol ... nevjerovatno....

Лепи Цане

pre 6 godina

Ko šutira penal za zvezdu?
(kosta, 02. decembar 2017 13:35)

Мислим да је интерни договор да Кахриман изведе пенал.

luka

pre 6 godina

Ista konstatacija po 148 put ove sezone a odnosi se na Srnica,minut prije primljenog gola dobija pas na 20 m od gola,primis loptu,imas 5-6 metara da se namjestis,1 na 1 sa golmanom i oboris glavu kao noj i sutras pravo u golmana!!!Da je iskoristio 20% sansi istih ovakvih do sada bi imao barem 10 golova vise u ovoj sezoni,klasicna neznalica tj fizikaner!!!

Kahri the Man

pre 6 godina

Koliku razliku pravi Borjan, to je neverovatno, Kahriman ceka svaku loptu zalepljen zagol liniju, Borjan je na prosloj utakmici imao 7-8 intervencija van 16...
(očigledno, 02. decembar 2017 13:32)

Da i ja sam isto primetio pa sam izleteo malo da probam, a onaj me lobova i uništi mi volju. E, nikad više ne mrdam sa gol linije. Tu ću i da spavam.

Mare

pre 6 godina

Za ove koji pricaju o stadionu, zasto bi neko i da ima pare pravio stadion od 10,20000 mesta kad ni na jednu utakmicu osim ako su protivnici zvezda i partizan ne dodje vise od 1000-2000 gledalaca