Sreda, 29.11.2017.

22:55

Siti ne može da kiksne, magična noć Runija!

Mančester siti ne može da izgubi, Vejn Runi je postigao het-trik uz gol sa pola terena, a Muhamed Salah nastavio seriju u 14. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Siti ne može da kiksne, magièna noæ Runija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Darko

pre 6 godina

Gde su sad oni fudbalski "znalci" da kazu da Gvardiola nema pojma.
(zekan, 30. novembar 2017 16:47)

Naravno da ima pojma,oterao Krosa,a doveo Alkantaru.Sasvim slucajno menadzer Alkantare je njegov rodjeni brat,podeljene pare sa Rumenigeom.

zekan

pre 6 godina

Gde su sad oni fudbalski "znalci" da kazu da Gvardiola nema pojma. Covek za koga su Cavi,Lam i Levandovski rekli da je trener kakvog nikada do sada nisu upoznali jer za svaki utakmicu ima po 3 vrste formacija u zavisnosti od rezultata sto govori o njegovoj genijalnosti. Siti ubija. Cak i kada igraju lose pobedjuju,sto je znak da su pobednicka ekipa.

eric7

pre 6 godina

Da odg ovim par dezurnih hejterea . Prvo,Taj mocni Chelsea iz perioda kad ga je vodio Murinho u prvm mandatu,zatim i Anceloti je jedan od najjacih timova u premijer ligi u zadnjih 25 godina ,a zasto je to tako bilo ?Jer je Abramovic ulozio silne,silne novce u tom periodu.I naravno nije ulagao 300 mil funti po 2 prelazna roka,jer je tad vrednost igraca bila manja,ali je ulagao najvise,dovodvio hrpu kvalitetnih igraca,.dodje na isto kao ovo danas.City i PSG je njihov danasnji pandam! I zato smo dobil onako mocniu ekipu,cak po imenima i jacu od Citiya danas,ali opet nisu igrali ovakav fudbal.Ovakav fudbal su igrali jedino United s kraja 90 ih i pocetkom ovog veka i Arsenal s pocetka veka,zaklucno sa onom sjajnom sezonom 2004 !! Ali i to je bio neki drugi sistem ,u kome su pojedinci imali vise slobode i sa vise vica se igralo ,sto se meni vise svidjalo,ali Pepov fudbal je vise sistem ,pojedinac ne iskace toliko,kao svojevremeno Bergkamp,Anri,ili Skols,Gigs,Ronaldo...I zato njegov fudbal dobija jos vise na tezini.A gde je bio prosle sezone,pa bio je opet bolji od Murinha,i covek je tek dosao,prva sezona u engleskoj,i njemu je trebala samo 1 godina da sve psolozi i uigra ekipiu,kupi prava pojacanja i da igra ovako dominantno ! Mozemo cmizdriti do sutra,a mozemo biti i ljudi,te muski priznati da igraju za medalju.Ali kome ja to pricam,vrticu ocigledno..

asta la vista

pre 6 godina

Sto je 8 bodova razlike za City?
Pa zato sto Junajted na klupi ima Murinja.
Lik cim dodje malo jaca utakmica, parkira autobus, a vamo ima sve vrhunske napadace.
Zato sad protiv Arsenala ocekujte da Specijalni ponovo parkira autobus.

cvrc

pre 6 godina

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi. 
(AS Roma, 30. novembar 2017 00:03) 
Svako ko ga je gledao i tad i sad zna da golovi nisu merilo jer on moze da igra za Liverpul i Romu, ali ne i za Juventus i Mancester. To je razlika.
(nista o nicemu, 30. novembar 2017 08:08)

U Sitiju ne bi imao mesta, u Juventusu komotno.

igor

pre 6 godina

navijaci junajteda od odlaska fergusona prolaze kroz razne faze nade i razocarenja,nade da mogu biti sampioni i razocarenja u stvarnosti da su losija ekipa od sitija, tako su juceranje nade da siti ce izgubiti, opet postale razocarenje,kao prvo siti nije imao srece,26 suteva cak u 12 u okvir,a samao dva gola,doduse i foster je branio sinoc odlicno,nikakve pomoci siti nije imao od strane sudija sinoc tako da su to ciste budalstine,i znak razocaranja navijaca junjateda koji toboz se podsmevaju sitiju ulozili 500 mil,hhaha pa van gal i murinjo od 2013 do 2017 ulozili 800 mil,pa vidi im fudbala

nista o nicemu

pre 6 godina

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi.
(AS Roma, 30. novembar 2017 00:03)

Svako ko ga je gledao i tad i sad zna da golovi nisu merilo jer on moze da igra za Liverpul i Romu, ali ne i za Juventus i Mancester. To je razlika.

Leonida

pre 6 godina

@@@Sudija je bio produzio mec 5 minuta, a Sterling je dao gol u 96:02 !! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asta la vista, 29. novembar 2017 23:21) 
Sad ce iz Junajteda saopstenje!!!

LaLala

pre 6 godina

Kakva glupa liga. Prva dva tima iz Mančestera a tek onda dva tima iz Londona.
To je kao da su u Srbiji na čelu tabele Vojvodina i Novi Sad,pa tek onda Partizan i Zvezda.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa ulagao je City i ranije i zasto nisu igrali kod Mancinija ili Pelegrenija ovako ? Ulagao je i Abramovich u Chelsea pa zasto nikad nisu igrali ovako ?
Ulozio je i Murinho identicno kao i Gvardiola u ove dve sezone i zasto je njihov fudbal dijametralno suprotan? Zato sto je Gvardiola fudbalski boem,avangarda,perfekcionista,totalni fudbal...Zato sto covek zna znanje i zato mi svaki dan ostaje sve veci zal za propustenom prilikom,tj zasto su doveli Murinha a ne ovog genija !?
(eric7, 29. novembar 2017 23:50)


Gde je genije bio prosle sezone? Nigde.

nikola

pre 6 godina

ко њих реално уопште може победити у европи?
[(рајко, 29. novembar 2017 23:25)

Bajern.
(Milica, 29. novembar 2017 23:52)

Mislis na onaj Bajern sto ga je PSG razbio sa 3:0.

Hell

pre 6 godina

Nije prvi put da se Sitijeve utakmice produzavaju po 5 i vise min kada je neresen rezultat i da se igra dok ne daju pobedonosni gol. S druge strane ne vidim da ostali klubovi zbog toga dizu galamu,da izdaju saopstenja i slicno. Kad se to desi kod nas Zvezdi ili Partizanu,odmah krene vika,saopstenja,lopovi,mafija,prevara...

Neznalica

pre 6 godina

Dovoljno je Sitiju da ne izgubi derbi sa Junajtedom i to će verovatno značiti sigurnu titulu ove godine u Premijeru. Objektivno, kada tim osvaja bodove na način kako to oni čine, u poslednjim trenutcima meča, to znači da im je suđeno da budu prvaci. Meni je najveće iznenađenje da i pored silnih kupovina novih igrača Sterling ostaje jedan od najvažnijih igrača kod Pepa.

Zato će trka za preostala tri mesta koja vode u LŠ biti izuzetno zanimljiva. Očigledno je da se čak i na Ostrvu značajno favorizuju najjači timovi. U prošlom kolu Arsenalu penal u poslednoj sekundi meča, penal koji nikada ne bi bio sviran da se desio na suprotnoj strani, odnosno da se Arsenal branio.

U ovom kolu neshvatljivo je da Minjole nije dobio crveni karton kada obara igrača koji ostaje sam ispred praznog gola. Pitanje je kako bi meč dalje tekao da je tada Liverpul ostao sa igračem manje.

Inače sada je već sasvim sigurno da je Salah najbolja kupovina prošlog leta. Neverovatno je koliko mu odgovara Klopov sistem igre. Prosto ne verujem da bi se igde tako dobro uklopio.

I na kraju legenda Runi. Način na koji je šutnuo loptu kod gola preko pola terena je prosto neverovatan. Sa Alardajsom na klupi, očekujem da do kraja sezone vidimo bar još nekoliko njegovih majstorija.

Nagradno pitanje za sledeće kolo. Da li će Murinjo i protiv Tobdžija da parkira autobus? Mene lično bi iznendaio bilo kojim drugim pristupom igri.

Ddrogba

pre 6 godina

Kako sam se iznervirao zbog fantazija, Salah na klupi, udje covek na 25 min da 2 komada, bravo majstore xd Siti jeste najjaci i igra najlepsi fudbal tu nema dileme.. Celzi bi ih mozda zaustavio da je prelazni rok bio makar korektan, ovako drugo/trece mesto i to je to

Милош-Бн

pre 6 godina

@Davore iako je i meni cudno Žiru stvarno ne igra u prvoj postavi. Ali da ne verujes, Vegner ima pravo da odluci o timu za ovu utakmicu od svih igraca a ne od prvih 11 samo. To znas i sam, ali ili ne pratis Arsenal ili si samo raspolozen za trolovanje. Moj savet nadji devojku ako imas dovoljno godina da to nije cudno ;)

Stevan

pre 6 godina

(eric7, 29. novembar 2017 23:50) # Link k

‘Ulagao je i Abramovic u Chelsea pa zasto nIkad nisu igrali ovako?’

Da li si ti ozbiljan? Chelsea iz perioda 2004., 2005., 2006., 2007., 2008. je jedna od najjacih ekipa koju sam ja ikada gledao, a gledam fudbal 20 godina. I to nije samo moje subjektivno misljenje, vec misljenje mnogih koji su taj tim gledali. A to sto se odusevljavas na ekipu City-a. Pa ok, novi trener, uzbudjenje, levo desno, a i ulozili su skoro pola milijarde, normalno je sto ovako dobro igraju. Ali njihovu snagu cemo videti kad prodje malo vise vremena i kad prodje ta euforija u klubu i medju igracima oko Guardiole. Sacekajmo, nije jos ni polusezona, a vi vec proglasavate sampiona. E koliko neznalica, svasta Boze. Do juce Tottenhem su svi videli kao glavnog konkitenta City-u, a oni vezase 2-3 kiksa i sad ih svi otpisali i iz borbe za top 4. Eto koliko ljudi poznaju fudbal. Donose zakljucke i formiraju misljenje na osnovu 2-3 meca.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Konacno da Everton proradi i pobedi, Big Sem je ocito pravo resenje za njih. Btw kad je Mojes u poslednjoj sezoni vodio Everton Alardajs je bio trener Vest Hema, dakle obrnute uloge nego danas! Zanimljiv podatak.

albatros.budala

pre 6 godina

Jedna od kljucnih stvari zbog kojih gledam samo Engleze je sto cini mi se jedino u Engleskoj nema tih gluposti sviraju se penali za ove, navlaci se za one, ovima namesten laksi raspored. To ciganisanje ko voli nek ide da gleda Primeru i nasu Jelen Super Ligu. Murinjo pokusava da donese taj trend u Englesku ali mu ne ide jer ga FA uvek nauci pameti kaznama i suspenzijama. Ima gresaka naravno kao sto ih ima svudge ali klubovi ne kukaju vec shvataju da nekad bude sudijskih odluka na stetu a nekad u korist. Mozda je to zbog toga sto je Premijer Liga sigurno najregularnije takmicenje na svetu u smislu da nema namestanja na bilo koji nacin. Ovo sve pisem jer vidim da su se pojavili neki komentatori ovde koji lupetaju kako se navlaci za City ove godine... Opustite se deco i uzivajte sto neko rece u doktorskoj igri a ako vam je do ratova saopstenjima i etiketiranja zasticenih ekipa a vi lepo Arena sport pa gledajte Terzu i Kokezu.

dsf

pre 6 godina

sgdp, 29. novembar 2017 23:06)

Racionalno objasnjenje je da je on uvek bio talentovan i da se videlo da ce biti odlican igrac, a Gvardiola je to namestio kako treba i zna kako da izvuce najbolje iz njega. A ti si promasio sa svojom procenom kao i vecina srpskih 'selektora' i 'menadzera'.

BlueFortress

pre 6 godina

@rajko
Kakvo pitanje, ko moze da ih pobedi? Ovo je realnost, zivot, a ne FIFA/PES i te gluposti...Mnogo su opasniji timovi koji melju na prolece u zavrsnici LS i nacionalne lige a ne u oktobru, novembru - mnogo!
Kako god, ligu polako idu korak do titule ALI da ce izgubiti to svakako a necu ni da pominjem LS gde im glavu moze skinuti u dvomecu barem 5 ekipa. Previse faktora i varijabli da bi se piskaralo o prividnoj nepobedivosti...

AS Roma

pre 6 godina

Salah ubija kako igra... Ko bi rekao da ce vec sada da ima 12 pogodaka u PL...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 29. novembar 2017 23:03)

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi.

Hames Rodriges

pre 6 godina

Sudija je bio produzio mec 5 minuta, a Sterling je dao gol u 96:02 !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asta la vista, 29. novembar 2017 23:21)

95.02 je bilo.

Dzile

pre 6 godina

Lako je uzivati u fudbalu kad platis milijardu evra za transfere u poslednjih par godina. Treba da se uvede vise taj sallary cap inace cemo u narednih nekoliko godina gledati samo plastiku (siti, psg i verovatno neki novi klub) u finalima velikih takmicenja. Junajted, Real itd. takodje nece vise bacati novac toliko...

VanNistelroj

pre 6 godina

Ovi sto pisu da se gura Siti, sram vas bilo. Ljudi igraju najlepsi, najatraktivniji fudbal, niko im ne poklanja golove i penale i crvene kartone kad ne ide kao npr Realu, nego ljudi grizu do zadnje sekunde i daju gol kada treba. Ovo pisem kao navijas Junajteda, ali pre svega navijam za lep fudbal, a Murinjo i lep fudbal ne idu u istu recenicu, zato sada navijam za Siti pa dogodine da gledamo vozacu autobusa u ledja !!!

Luca Brasi

pre 6 godina

Nije sporna igra Sitija,ali PL vise ne treba da se igra protiv Bormuta 5.min nadoknada u 97.gol Sterling,danas isto 5.min nadoknada u 96.Sterling,protiv Arsenala izmisljen penal i ofsaj,stvrno ne znam ko njih moze da stigne sa ovakvom protekcijom u PL se ove sezone Sitiju tacno sudi svaki kontakt faul...

Manchester is BLUE!!!

pre 6 godina

Ovi sto govore da je City dao gol u nekoj extra nadoknadi vremena neka pogledaju youtube i vreme kada je Sterling uputio udarac. 95:02 upucuje udarac. Uostalom ko gubi, ima pravo da se ljuti.

Kol

pre 6 godina

Naravno da ne moze kada se utakmica produzi dok oni ne postignu gol, ok igraju lep fudbal ali ovo je vec 2 ili 3 put da im se utakmica produzi dok ne daju gol, sramotno zaista! A za Runija vazi ono forma je prolazna a klasa je vecna!

рајко

pre 6 godina

раније сам готивио сити у борби са јунајтедом...можда ради коларова и балканске дружбе, али откако дође овај каталонац у другој сезони су ми се згадили са финансијском доминацијом и променом литавог тима. ко њих реално уопште може победити у енглеској? европи?

baf

pre 6 godina

Liverpulu trebaju 2 vrhunska stopera i 1 vrhunski zadnji vezni,da cini trio sa kutinjom i keitom na sredini,i samo u takvom sastavu se mogu boriti za trofej sledece sezone.O maneu i salahu ne treba trositi reci,ali toliko su losi nazad da ih je mucno gledati.Bice borbe za top 4,samo je siti siguran na celu jer imaju 2 tima.

sgdp

pre 6 godina

Ima li neko racionalno objašnjenje šta se dešava sa Sterlingom ove sezone? Smatrao sam ga poprilično jednodimenzionalnim igračem, a on počeo da igra kao lud, iz utakmice u utakmicu ne prestaje da me iznenađuje, već sad je premašio golgeterski učinak iz bilo koje od prethodnih njegovih sezona.

Alex

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!
(Mastermind, 29. novembar 2017 22:58)

Prvo, nije prosla nadoknada. Gol je postignut oko 94:55, znaci pre isteka petog minuta. To moze da se proveri. Drugo cak i da je proslo za par sekundi poslednji napad se uvek pusti. Trece, igraci Sautemptona se valjali i krali vreme tako da je trebalo da bude produzeno jos bar jedan minut. Cetvrto, Siti igrao viktoriju, sutnuo 26 puta, 12 u okvir gola, a Sautempton 2 puta. Posed da ne spominjem. Tako da je pobeda zasluzena i cista. Niko ne gura Siti, nego su oni toliko dominantni ove sezone da osvajaju titulu mozda cak i kao Arsenal one sezone bez poraza. A to sto si se ti ponadao da ce da kiksnu i ostao do kraja utakmice, pa sad trazis izgovore je druga stvar. Moj savet ti je da se opustis i gledas mocni Siti koji igra najbolji fudbal u Evropi.

Brzi

pre 6 godina

Po mom misljenju, za sad Sterling je igrac lige. Vecinu svojih golova, a cesto ih daje, dao je u bitnim trenucima za pobedu. Donosi razliku izmedju 1 i 3 boda i tako par puta, kao Kosta za Cesli prethodne godine. I obicno takve ekipe osvoje titulu. Preporodio se ove sezone, a ne spominje se uopste.

king

pre 6 godina

Kad ste vec toliko pametni, pogledajte kad je dao gol. U 95:03, pa sta je sudija trebao da prekine akciju u 95:00? Neverovatno je koliko je mrznje upereno protiv njih, uemsto da uzivamo u jednom od najboljih fudbala poslednjih godina.

coki

pre 6 godina

Davor...hahaha,ne,samo je spic sa klupe,a igra svaku trecu utakmicu po malo,ili ako se neko povredi.Ali zato oni omladinci(3-4 njih) sa sve golmanom pubertetlijom ne dobijaju sansu ni protiv ovih pacera.

salle

pre 6 godina

Ako već komentarišete naučite pravila. Meč se produžava, u ovom slučaju NAJMANJE 5 minuta. A na sudiji je da proceni ko se valjao po travi, odugovlačio igru...itd

Blue Moon 637

pre 6 godina

Siti je pokazao kako igra šampion, borba do poslednje sekunde, napadaj do pobede, imaju sreće ali su je zaslužili. Prošlo kolo pobedili u finišu, sada u 96, Bournmauat u 97 još jednom svaka im čast.

BlueFortress

pre 6 godina

Neverovatno, napisao sam da je Siti zreo za kiks ali ponovo cetvrti put ove sezone u poslednjih 5 minuta cupaju 3 boda. Koliko god zvucalo preuranjeno sve ovo u zadnja 4 kola im osigurava titulu prakticno, previse akumuliranih bodova. Svaka cast ali opet toliko detalja na njihovu stranu i nikako na drugu, Soton je odigrao fantastican mec imao precku, autogol ali kockice su se poklopile Sitiju i tu nema sta - odlicna igra kada su u formi (vec mesec dana "stucaju"), sjajni igraci u svim linijama tima ali definitivno barem 4-6 bodova vise nego sto bi trebalo...
Svi u vrhu osim Totenhema su pobedili ovo kolo i haotican raspored se nastavlja u subotu, decembar ce biti paklen!

mika

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!
(Mastermind, 29. novembar 2017 22:58)

To je taj inat Pepa, igra se do kraja. Doktor. Inace da se iole razumes u fudbal ne bi ovo ni napisao, napad unajvece traje u 16, sudija nema prava da svira, ako je proslo par sekundi od produzetka.

koman91

pre 6 godina

Brate kakav mec Sitija, i koliko hejtera ovde. Ali stvarno pocinjem da ih gotivim upravo zbog toga i zbog Gvardiole naravno. Zabiti gol u poslednjoj sekundi produzetka, to podize moral brate! A o onom anti fudbalu Sautemptona necu trositi reci. Idemo Siti i Barsa do titula.

Boki bg

pre 6 godina

Ovaj Siti ima 10 100% sansi, udarci prema golu 26:6, sutevi u okvir gola 12:3, posed lopte 75:5 i opet morali da strepe bukvalno do poslednje sekunde.

Veeejn runiiiiii

pre 6 godina

I pored toga sto igra u nikad losijem evertonu, i pored njegovih godina, on uspeva da s vremena na vreme pokaze kakva je igracina.Nije prvi put ove sezone runi odigrao sjajno za everton.Golcina u predsezoni, gol u prvom kolu premijer lige, golcina arsenalu, gol sitiju...Pazite jos jednom ponavljam,imajte na umu da igra u katastrofalnom timu, e sad, postavite runija recimo na poziciju ronalda u prejakom realu.Pa taj bi pokidao , bio bi pet puta bolji od ronalda.

eric7

pre 6 godina

(рајко, 29. novembar 2017 23:25)

Pa ulagao je City i ranije i zasto nisu igrali kod Mancinija ili Pelegrenija ovako ? Ulagao je i Abramovich u Chelsea pa zasto nikad nisu igrali ovako ?
Ulozio je i Murinho identicno kao i Gvardiola u ove dve sezone i zasto je njihov fudbal dijametralno suprotan? Zato sto je Gvardiola fudbalski boem,avangarda,perfekcionista,totalni fudbal...Zato sto covek zna znanje i zato mi svaki dan ostaje sve veci zal za propustenom prilikom,tj zasto su doveli Murinha a ne ovog genija !? Napred City ,nikad ih nisam smatrao nekim rivalima,najveci rival i najvece postovanje u Engleskoj i dalje gajim prema Liverpulu,i bilo bi mi verovatno to malo teze reci da je sad Liverpul na mestu "gradjana",ali za City apsolutna podrska ! Ovo je fudbal ,ovo je nesto novo na ostrvu,ovo je timski duh i dominacija ! Bojkotujem United prvi put od kako ih pratim i bice tako sve dok "gospodin specijalni " ne ode sa Old Traforda !

Mastermind

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!

Mastermind

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!

sgdp

pre 6 godina

Ima li neko racionalno objašnjenje šta se dešava sa Sterlingom ove sezone? Smatrao sam ga poprilično jednodimenzionalnim igračem, a on počeo da igra kao lud, iz utakmice u utakmicu ne prestaje da me iznenađuje, već sad je premašio golgeterski učinak iz bilo koje od prethodnih njegovih sezona.

BlueFortress

pre 6 godina

Neverovatno, napisao sam da je Siti zreo za kiks ali ponovo cetvrti put ove sezone u poslednjih 5 minuta cupaju 3 boda. Koliko god zvucalo preuranjeno sve ovo u zadnja 4 kola im osigurava titulu prakticno, previse akumuliranih bodova. Svaka cast ali opet toliko detalja na njihovu stranu i nikako na drugu, Soton je odigrao fantastican mec imao precku, autogol ali kockice su se poklopile Sitiju i tu nema sta - odlicna igra kada su u formi (vec mesec dana "stucaju"), sjajni igraci u svim linijama tima ali definitivno barem 4-6 bodova vise nego sto bi trebalo...
Svi u vrhu osim Totenhema su pobedili ovo kolo i haotican raspored se nastavlja u subotu, decembar ce biti paklen!

Alex

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!
(Mastermind, 29. novembar 2017 22:58)

Prvo, nije prosla nadoknada. Gol je postignut oko 94:55, znaci pre isteka petog minuta. To moze da se proveri. Drugo cak i da je proslo za par sekundi poslednji napad se uvek pusti. Trece, igraci Sautemptona se valjali i krali vreme tako da je trebalo da bude produzeno jos bar jedan minut. Cetvrto, Siti igrao viktoriju, sutnuo 26 puta, 12 u okvir gola, a Sautempton 2 puta. Posed da ne spominjem. Tako da je pobeda zasluzena i cista. Niko ne gura Siti, nego su oni toliko dominantni ove sezone da osvajaju titulu mozda cak i kao Arsenal one sezone bez poraza. A to sto si se ti ponadao da ce da kiksnu i ostao do kraja utakmice, pa sad trazis izgovore je druga stvar. Moj savet ti je da se opustis i gledas mocni Siti koji igra najbolji fudbal u Evropi.

Hames Rodriges

pre 6 godina

Sudija je bio produzio mec 5 minuta, a Sterling je dao gol u 96:02 !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asta la vista, 29. novembar 2017 23:21)

95.02 je bilo.

eric7

pre 6 godina

(рајко, 29. novembar 2017 23:25)

Pa ulagao je City i ranije i zasto nisu igrali kod Mancinija ili Pelegrenija ovako ? Ulagao je i Abramovich u Chelsea pa zasto nikad nisu igrali ovako ?
Ulozio je i Murinho identicno kao i Gvardiola u ove dve sezone i zasto je njihov fudbal dijametralno suprotan? Zato sto je Gvardiola fudbalski boem,avangarda,perfekcionista,totalni fudbal...Zato sto covek zna znanje i zato mi svaki dan ostaje sve veci zal za propustenom prilikom,tj zasto su doveli Murinha a ne ovog genija !? Napred City ,nikad ih nisam smatrao nekim rivalima,najveci rival i najvece postovanje u Engleskoj i dalje gajim prema Liverpulu,i bilo bi mi verovatno to malo teze reci da je sad Liverpul na mestu "gradjana",ali za City apsolutna podrska ! Ovo je fudbal ,ovo je nesto novo na ostrvu,ovo je timski duh i dominacija ! Bojkotujem United prvi put od kako ih pratim i bice tako sve dok "gospodin specijalni " ne ode sa Old Traforda !

Manchester is BLUE!!!

pre 6 godina

Ovi sto govore da je City dao gol u nekoj extra nadoknadi vremena neka pogledaju youtube i vreme kada je Sterling uputio udarac. 95:02 upucuje udarac. Uostalom ko gubi, ima pravo da se ljuti.

king

pre 6 godina

Kad ste vec toliko pametni, pogledajte kad je dao gol. U 95:03, pa sta je sudija trebao da prekine akciju u 95:00? Neverovatno je koliko je mrznje upereno protiv njih, uemsto da uzivamo u jednom od najboljih fudbala poslednjih godina.

Kol

pre 6 godina

Naravno da ne moze kada se utakmica produzi dok oni ne postignu gol, ok igraju lep fudbal ali ovo je vec 2 ili 3 put da im se utakmica produzi dok ne daju gol, sramotno zaista! A za Runija vazi ono forma je prolazna a klasa je vecna!

salle

pre 6 godina

Ako već komentarišete naučite pravila. Meč se produžava, u ovom slučaju NAJMANJE 5 minuta. A na sudiji je da proceni ko se valjao po travi, odugovlačio igru...itd

VanNistelroj

pre 6 godina

Ovi sto pisu da se gura Siti, sram vas bilo. Ljudi igraju najlepsi, najatraktivniji fudbal, niko im ne poklanja golove i penale i crvene kartone kad ne ide kao npr Realu, nego ljudi grizu do zadnje sekunde i daju gol kada treba. Ovo pisem kao navijas Junajteda, ali pre svega navijam za lep fudbal, a Murinjo i lep fudbal ne idu u istu recenicu, zato sada navijam za Siti pa dogodine da gledamo vozacu autobusa u ledja !!!

Boki bg

pre 6 godina

Ovaj Siti ima 10 100% sansi, udarci prema golu 26:6, sutevi u okvir gola 12:3, posed lopte 75:5 i opet morali da strepe bukvalno do poslednje sekunde.

Brzi

pre 6 godina

Po mom misljenju, za sad Sterling je igrac lige. Vecinu svojih golova, a cesto ih daje, dao je u bitnim trenucima za pobedu. Donosi razliku izmedju 1 i 3 boda i tako par puta, kao Kosta za Cesli prethodne godine. I obicno takve ekipe osvoje titulu. Preporodio se ove sezone, a ne spominje se uopste.

Dzile

pre 6 godina

Lako je uzivati u fudbalu kad platis milijardu evra za transfere u poslednjih par godina. Treba da se uvede vise taj sallary cap inace cemo u narednih nekoliko godina gledati samo plastiku (siti, psg i verovatno neki novi klub) u finalima velikih takmicenja. Junajted, Real itd. takodje nece vise bacati novac toliko...

Blue Moon 637

pre 6 godina

Siti je pokazao kako igra šampion, borba do poslednje sekunde, napadaj do pobede, imaju sreće ali su je zaslužili. Prošlo kolo pobedili u finišu, sada u 96, Bournmauat u 97 još jednom svaka im čast.

baf

pre 6 godina

Liverpulu trebaju 2 vrhunska stopera i 1 vrhunski zadnji vezni,da cini trio sa kutinjom i keitom na sredini,i samo u takvom sastavu se mogu boriti za trofej sledece sezone.O maneu i salahu ne treba trositi reci,ali toliko su losi nazad da ih je mucno gledati.Bice borbe za top 4,samo je siti siguran na celu jer imaju 2 tima.

mika

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!
(Mastermind, 29. novembar 2017 22:58)

To je taj inat Pepa, igra se do kraja. Doktor. Inace da se iole razumes u fudbal ne bi ovo ni napisao, napad unajvece traje u 16, sudija nema prava da svira, ako je proslo par sekundi od produzetka.

koman91

pre 6 godina

Brate kakav mec Sitija, i koliko hejtera ovde. Ali stvarno pocinjem da ih gotivim upravo zbog toga i zbog Gvardiole naravno. Zabiti gol u poslednjoj sekundi produzetka, to podize moral brate! A o onom anti fudbalu Sautemptona necu trositi reci. Idemo Siti i Barsa do titula.

Luca Brasi

pre 6 godina

Nije sporna igra Sitija,ali PL vise ne treba da se igra protiv Bormuta 5.min nadoknada u 97.gol Sterling,danas isto 5.min nadoknada u 96.Sterling,protiv Arsenala izmisljen penal i ofsaj,stvrno ne znam ko njih moze da stigne sa ovakvom protekcijom u PL se ove sezone Sitiju tacno sudi svaki kontakt faul...

Veeejn runiiiiii

pre 6 godina

I pored toga sto igra u nikad losijem evertonu, i pored njegovih godina, on uspeva da s vremena na vreme pokaze kakva je igracina.Nije prvi put ove sezone runi odigrao sjajno za everton.Golcina u predsezoni, gol u prvom kolu premijer lige, golcina arsenalu, gol sitiju...Pazite jos jednom ponavljam,imajte na umu da igra u katastrofalnom timu, e sad, postavite runija recimo na poziciju ronalda u prejakom realu.Pa taj bi pokidao , bio bi pet puta bolji od ronalda.

рајко

pre 6 godina

раније сам готивио сити у борби са јунајтедом...можда ради коларова и балканске дружбе, али откако дође овај каталонац у другој сезони су ми се згадили са финансијском доминацијом и променом литавог тима. ко њих реално уопште може победити у енглеској? европи?

eric7

pre 6 godina

Da odg ovim par dezurnih hejterea . Prvo,Taj mocni Chelsea iz perioda kad ga je vodio Murinho u prvm mandatu,zatim i Anceloti je jedan od najjacih timova u premijer ligi u zadnjih 25 godina ,a zasto je to tako bilo ?Jer je Abramovic ulozio silne,silne novce u tom periodu.I naravno nije ulagao 300 mil funti po 2 prelazna roka,jer je tad vrednost igraca bila manja,ali je ulagao najvise,dovodvio hrpu kvalitetnih igraca,.dodje na isto kao ovo danas.City i PSG je njihov danasnji pandam! I zato smo dobil onako mocniu ekipu,cak po imenima i jacu od Citiya danas,ali opet nisu igrali ovakav fudbal.Ovakav fudbal su igrali jedino United s kraja 90 ih i pocetkom ovog veka i Arsenal s pocetka veka,zaklucno sa onom sjajnom sezonom 2004 !! Ali i to je bio neki drugi sistem ,u kome su pojedinci imali vise slobode i sa vise vica se igralo ,sto se meni vise svidjalo,ali Pepov fudbal je vise sistem ,pojedinac ne iskace toliko,kao svojevremeno Bergkamp,Anri,ili Skols,Gigs,Ronaldo...I zato njegov fudbal dobija jos vise na tezini.A gde je bio prosle sezone,pa bio je opet bolji od Murinha,i covek je tek dosao,prva sezona u engleskoj,i njemu je trebala samo 1 godina da sve psolozi i uigra ekipiu,kupi prava pojacanja i da igra ovako dominantno ! Mozemo cmizdriti do sutra,a mozemo biti i ljudi,te muski priznati da igraju za medalju.Ali kome ja to pricam,vrticu ocigledno..

albatros.budala

pre 6 godina

Jedna od kljucnih stvari zbog kojih gledam samo Engleze je sto cini mi se jedino u Engleskoj nema tih gluposti sviraju se penali za ove, navlaci se za one, ovima namesten laksi raspored. To ciganisanje ko voli nek ide da gleda Primeru i nasu Jelen Super Ligu. Murinjo pokusava da donese taj trend u Englesku ali mu ne ide jer ga FA uvek nauci pameti kaznama i suspenzijama. Ima gresaka naravno kao sto ih ima svudge ali klubovi ne kukaju vec shvataju da nekad bude sudijskih odluka na stetu a nekad u korist. Mozda je to zbog toga sto je Premijer Liga sigurno najregularnije takmicenje na svetu u smislu da nema namestanja na bilo koji nacin. Ovo sve pisem jer vidim da su se pojavili neki komentatori ovde koji lupetaju kako se navlaci za City ove godine... Opustite se deco i uzivajte sto neko rece u doktorskoj igri a ako vam je do ratova saopstenjima i etiketiranja zasticenih ekipa a vi lepo Arena sport pa gledajte Terzu i Kokezu.

igor

pre 6 godina

navijaci junajteda od odlaska fergusona prolaze kroz razne faze nade i razocarenja,nade da mogu biti sampioni i razocarenja u stvarnosti da su losija ekipa od sitija, tako su juceranje nade da siti ce izgubiti, opet postale razocarenje,kao prvo siti nije imao srece,26 suteva cak u 12 u okvir,a samao dva gola,doduse i foster je branio sinoc odlicno,nikakve pomoci siti nije imao od strane sudija sinoc tako da su to ciste budalstine,i znak razocaranja navijaca junjateda koji toboz se podsmevaju sitiju ulozili 500 mil,hhaha pa van gal i murinjo od 2013 do 2017 ulozili 800 mil,pa vidi im fudbala

BlueFortress

pre 6 godina

@rajko
Kakvo pitanje, ko moze da ih pobedi? Ovo je realnost, zivot, a ne FIFA/PES i te gluposti...Mnogo su opasniji timovi koji melju na prolece u zavrsnici LS i nacionalne lige a ne u oktobru, novembru - mnogo!
Kako god, ligu polako idu korak do titule ALI da ce izgubiti to svakako a necu ni da pominjem LS gde im glavu moze skinuti u dvomecu barem 5 ekipa. Previse faktora i varijabli da bi se piskaralo o prividnoj nepobedivosti...

Stevan

pre 6 godina

(eric7, 29. novembar 2017 23:50) # Link k

‘Ulagao je i Abramovic u Chelsea pa zasto nIkad nisu igrali ovako?’

Da li si ti ozbiljan? Chelsea iz perioda 2004., 2005., 2006., 2007., 2008. je jedna od najjacih ekipa koju sam ja ikada gledao, a gledam fudbal 20 godina. I to nije samo moje subjektivno misljenje, vec misljenje mnogih koji su taj tim gledali. A to sto se odusevljavas na ekipu City-a. Pa ok, novi trener, uzbudjenje, levo desno, a i ulozili su skoro pola milijarde, normalno je sto ovako dobro igraju. Ali njihovu snagu cemo videti kad prodje malo vise vremena i kad prodje ta euforija u klubu i medju igracima oko Guardiole. Sacekajmo, nije jos ni polusezona, a vi vec proglasavate sampiona. E koliko neznalica, svasta Boze. Do juce Tottenhem su svi videli kao glavnog konkitenta City-u, a oni vezase 2-3 kiksa i sad ih svi otpisali i iz borbe za top 4. Eto koliko ljudi poznaju fudbal. Donose zakljucke i formiraju misljenje na osnovu 2-3 meca.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Konacno da Everton proradi i pobedi, Big Sem je ocito pravo resenje za njih. Btw kad je Mojes u poslednjoj sezoni vodio Everton Alardajs je bio trener Vest Hema, dakle obrnute uloge nego danas! Zanimljiv podatak.

nikola

pre 6 godina

ко њих реално уопште може победити у европи?
[(рајко, 29. novembar 2017 23:25)

Bajern.
(Milica, 29. novembar 2017 23:52)

Mislis na onaj Bajern sto ga je PSG razbio sa 3:0.

Neznalica

pre 6 godina

Dovoljno je Sitiju da ne izgubi derbi sa Junajtedom i to će verovatno značiti sigurnu titulu ove godine u Premijeru. Objektivno, kada tim osvaja bodove na način kako to oni čine, u poslednjim trenutcima meča, to znači da im je suđeno da budu prvaci. Meni je najveće iznenađenje da i pored silnih kupovina novih igrača Sterling ostaje jedan od najvažnijih igrača kod Pepa.

Zato će trka za preostala tri mesta koja vode u LŠ biti izuzetno zanimljiva. Očigledno je da se čak i na Ostrvu značajno favorizuju najjači timovi. U prošlom kolu Arsenalu penal u poslednoj sekundi meča, penal koji nikada ne bi bio sviran da se desio na suprotnoj strani, odnosno da se Arsenal branio.

U ovom kolu neshvatljivo je da Minjole nije dobio crveni karton kada obara igrača koji ostaje sam ispred praznog gola. Pitanje je kako bi meč dalje tekao da je tada Liverpul ostao sa igračem manje.

Inače sada je već sasvim sigurno da je Salah najbolja kupovina prošlog leta. Neverovatno je koliko mu odgovara Klopov sistem igre. Prosto ne verujem da bi se igde tako dobro uklopio.

I na kraju legenda Runi. Način na koji je šutnuo loptu kod gola preko pola terena je prosto neverovatan. Sa Alardajsom na klupi, očekujem da do kraja sezone vidimo bar još nekoliko njegovih majstorija.

Nagradno pitanje za sledeće kolo. Da li će Murinjo i protiv Tobdžija da parkira autobus? Mene lično bi iznendaio bilo kojim drugim pristupom igri.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa ulagao je City i ranije i zasto nisu igrali kod Mancinija ili Pelegrenija ovako ? Ulagao je i Abramovich u Chelsea pa zasto nikad nisu igrali ovako ?
Ulozio je i Murinho identicno kao i Gvardiola u ove dve sezone i zasto je njihov fudbal dijametralno suprotan? Zato sto je Gvardiola fudbalski boem,avangarda,perfekcionista,totalni fudbal...Zato sto covek zna znanje i zato mi svaki dan ostaje sve veci zal za propustenom prilikom,tj zasto su doveli Murinha a ne ovog genija !?
(eric7, 29. novembar 2017 23:50)


Gde je genije bio prosle sezone? Nigde.

dsf

pre 6 godina

sgdp, 29. novembar 2017 23:06)

Racionalno objasnjenje je da je on uvek bio talentovan i da se videlo da ce biti odlican igrac, a Gvardiola je to namestio kako treba i zna kako da izvuce najbolje iz njega. A ti si promasio sa svojom procenom kao i vecina srpskih 'selektora' i 'menadzera'.

Leonida

pre 6 godina

@@@Sudija je bio produzio mec 5 minuta, a Sterling je dao gol u 96:02 !! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asta la vista, 29. novembar 2017 23:21) 
Sad ce iz Junajteda saopstenje!!!

asta la vista

pre 6 godina

Sto je 8 bodova razlike za City?
Pa zato sto Junajted na klupi ima Murinja.
Lik cim dodje malo jaca utakmica, parkira autobus, a vamo ima sve vrhunske napadace.
Zato sad protiv Arsenala ocekujte da Specijalni ponovo parkira autobus.

AS Roma

pre 6 godina

Salah ubija kako igra... Ko bi rekao da ce vec sada da ima 12 pogodaka u PL...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 29. novembar 2017 23:03)

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi.

Милош-Бн

pre 6 godina

@Davore iako je i meni cudno Žiru stvarno ne igra u prvoj postavi. Ali da ne verujes, Vegner ima pravo da odluci o timu za ovu utakmicu od svih igraca a ne od prvih 11 samo. To znas i sam, ali ili ne pratis Arsenal ili si samo raspolozen za trolovanje. Moj savet nadji devojku ako imas dovoljno godina da to nije cudno ;)

Ddrogba

pre 6 godina

Kako sam se iznervirao zbog fantazija, Salah na klupi, udje covek na 25 min da 2 komada, bravo majstore xd Siti jeste najjaci i igra najlepsi fudbal tu nema dileme.. Celzi bi ih mozda zaustavio da je prelazni rok bio makar korektan, ovako drugo/trece mesto i to je to

Hell

pre 6 godina

Nije prvi put da se Sitijeve utakmice produzavaju po 5 i vise min kada je neresen rezultat i da se igra dok ne daju pobedonosni gol. S druge strane ne vidim da ostali klubovi zbog toga dizu galamu,da izdaju saopstenja i slicno. Kad se to desi kod nas Zvezdi ili Partizanu,odmah krene vika,saopstenja,lopovi,mafija,prevara...

cvrc

pre 6 godina

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi. 
(AS Roma, 30. novembar 2017 00:03) 
Svako ko ga je gledao i tad i sad zna da golovi nisu merilo jer on moze da igra za Liverpul i Romu, ali ne i za Juventus i Mancester. To je razlika.
(nista o nicemu, 30. novembar 2017 08:08)

U Sitiju ne bi imao mesta, u Juventusu komotno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi.
(AS Roma, 30. novembar 2017 00:03)

Svako ko ga je gledao i tad i sad zna da golovi nisu merilo jer on moze da igra za Liverpul i Romu, ali ne i za Juventus i Mancester. To je razlika.

coki

pre 6 godina

Davor...hahaha,ne,samo je spic sa klupe,a igra svaku trecu utakmicu po malo,ili ako se neko povredi.Ali zato oni omladinci(3-4 njih) sa sve golmanom pubertetlijom ne dobijaju sansu ni protiv ovih pacera.

zekan

pre 6 godina

Gde su sad oni fudbalski "znalci" da kazu da Gvardiola nema pojma. Covek za koga su Cavi,Lam i Levandovski rekli da je trener kakvog nikada do sada nisu upoznali jer za svaki utakmicu ima po 3 vrste formacija u zavisnosti od rezultata sto govori o njegovoj genijalnosti. Siti ubija. Cak i kada igraju lose pobedjuju,sto je znak da su pobednicka ekipa.

LaLala

pre 6 godina

Kakva glupa liga. Prva dva tima iz Mančestera a tek onda dva tima iz Londona.
To je kao da su u Srbiji na čelu tabele Vojvodina i Novi Sad,pa tek onda Partizan i Zvezda.

Darko

pre 6 godina

Gde su sad oni fudbalski "znalci" da kazu da Gvardiola nema pojma.
(zekan, 30. novembar 2017 16:47)

Naravno da ima pojma,oterao Krosa,a doveo Alkantaru.Sasvim slucajno menadzer Alkantare je njegov rodjeni brat,podeljene pare sa Rumenigeom.

Mastermind

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!

eric7

pre 6 godina

(рајко, 29. novembar 2017 23:25)

Pa ulagao je City i ranije i zasto nisu igrali kod Mancinija ili Pelegrenija ovako ? Ulagao je i Abramovich u Chelsea pa zasto nikad nisu igrali ovako ?
Ulozio je i Murinho identicno kao i Gvardiola u ove dve sezone i zasto je njihov fudbal dijametralno suprotan? Zato sto je Gvardiola fudbalski boem,avangarda,perfekcionista,totalni fudbal...Zato sto covek zna znanje i zato mi svaki dan ostaje sve veci zal za propustenom prilikom,tj zasto su doveli Murinha a ne ovog genija !? Napred City ,nikad ih nisam smatrao nekim rivalima,najveci rival i najvece postovanje u Engleskoj i dalje gajim prema Liverpulu,i bilo bi mi verovatno to malo teze reci da je sad Liverpul na mestu "gradjana",ali za City apsolutna podrska ! Ovo je fudbal ,ovo je nesto novo na ostrvu,ovo je timski duh i dominacija ! Bojkotujem United prvi put od kako ih pratim i bice tako sve dok "gospodin specijalni " ne ode sa Old Traforda !

koman91

pre 6 godina

Brate kakav mec Sitija, i koliko hejtera ovde. Ali stvarno pocinjem da ih gotivim upravo zbog toga i zbog Gvardiole naravno. Zabiti gol u poslednjoj sekundi produzetka, to podize moral brate! A o onom anti fudbalu Sautemptona necu trositi reci. Idemo Siti i Barsa do titula.

рајко

pre 6 godina

раније сам готивио сити у борби са јунајтедом...можда ради коларова и балканске дружбе, али откако дође овај каталонац у другој сезони су ми се згадили са финансијском доминацијом и променом литавог тима. ко њих реално уопште може победити у енглеској? европи?

Blue Moon 637

pre 6 godina

Siti je pokazao kako igra šampion, borba do poslednje sekunde, napadaj do pobede, imaju sreće ali su je zaslužili. Prošlo kolo pobedili u finišu, sada u 96, Bournmauat u 97 još jednom svaka im čast.

Luca Brasi

pre 6 godina

Nije sporna igra Sitija,ali PL vise ne treba da se igra protiv Bormuta 5.min nadoknada u 97.gol Sterling,danas isto 5.min nadoknada u 96.Sterling,protiv Arsenala izmisljen penal i ofsaj,stvrno ne znam ko njih moze da stigne sa ovakvom protekcijom u PL se ove sezone Sitiju tacno sudi svaki kontakt faul...

Kol

pre 6 godina

Naravno da ne moze kada se utakmica produzi dok oni ne postignu gol, ok igraju lep fudbal ali ovo je vec 2 ili 3 put da im se utakmica produzi dok ne daju gol, sramotno zaista! A za Runija vazi ono forma je prolazna a klasa je vecna!

VanNistelroj

pre 6 godina

Ovi sto pisu da se gura Siti, sram vas bilo. Ljudi igraju najlepsi, najatraktivniji fudbal, niko im ne poklanja golove i penale i crvene kartone kad ne ide kao npr Realu, nego ljudi grizu do zadnje sekunde i daju gol kada treba. Ovo pisem kao navijas Junajteda, ali pre svega navijam za lep fudbal, a Murinjo i lep fudbal ne idu u istu recenicu, zato sada navijam za Siti pa dogodine da gledamo vozacu autobusa u ledja !!!

Alex

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!
(Mastermind, 29. novembar 2017 22:58)

Prvo, nije prosla nadoknada. Gol je postignut oko 94:55, znaci pre isteka petog minuta. To moze da se proveri. Drugo cak i da je proslo za par sekundi poslednji napad se uvek pusti. Trece, igraci Sautemptona se valjali i krali vreme tako da je trebalo da bude produzeno jos bar jedan minut. Cetvrto, Siti igrao viktoriju, sutnuo 26 puta, 12 u okvir gola, a Sautempton 2 puta. Posed da ne spominjem. Tako da je pobeda zasluzena i cista. Niko ne gura Siti, nego su oni toliko dominantni ove sezone da osvajaju titulu mozda cak i kao Arsenal one sezone bez poraza. A to sto si se ti ponadao da ce da kiksnu i ostao do kraja utakmice, pa sad trazis izgovore je druga stvar. Moj savet ti je da se opustis i gledas mocni Siti koji igra najbolji fudbal u Evropi.

LaLala

pre 6 godina

Kakva glupa liga. Prva dva tima iz Mančestera a tek onda dva tima iz Londona.
To je kao da su u Srbiji na čelu tabele Vojvodina i Novi Sad,pa tek onda Partizan i Zvezda.

mika

pre 6 godina

SAD SE STVARNO GURA SITI DA OSVOJI. OPET KAO MEČ SA BORMUTOM, PROŠLA NADOKNADA, 5 MIN, ONI U 96... NEMA SMISLA, PREPROVIDNO JE! Vejn legendo, hvala ti. Onaj gol sa pola, samo me vratio na Apton 2014 godine... Magija! Idol!
(Mastermind, 29. novembar 2017 22:58)

To je taj inat Pepa, igra se do kraja. Doktor. Inace da se iole razumes u fudbal ne bi ovo ni napisao, napad unajvece traje u 16, sudija nema prava da svira, ako je proslo par sekundi od produzetka.

Veeejn runiiiiii

pre 6 godina

I pored toga sto igra u nikad losijem evertonu, i pored njegovih godina, on uspeva da s vremena na vreme pokaze kakva je igracina.Nije prvi put ove sezone runi odigrao sjajno za everton.Golcina u predsezoni, gol u prvom kolu premijer lige, golcina arsenalu, gol sitiju...Pazite jos jednom ponavljam,imajte na umu da igra u katastrofalnom timu, e sad, postavite runija recimo na poziciju ronalda u prejakom realu.Pa taj bi pokidao , bio bi pet puta bolji od ronalda.

Dzile

pre 6 godina

Lako je uzivati u fudbalu kad platis milijardu evra za transfere u poslednjih par godina. Treba da se uvede vise taj sallary cap inace cemo u narednih nekoliko godina gledati samo plastiku (siti, psg i verovatno neki novi klub) u finalima velikih takmicenja. Junajted, Real itd. takodje nece vise bacati novac toliko...

Manchester is BLUE!!!

pre 6 godina

Ovi sto govore da je City dao gol u nekoj extra nadoknadi vremena neka pogledaju youtube i vreme kada je Sterling uputio udarac. 95:02 upucuje udarac. Uostalom ko gubi, ima pravo da se ljuti.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa ulagao je City i ranije i zasto nisu igrali kod Mancinija ili Pelegrenija ovako ? Ulagao je i Abramovich u Chelsea pa zasto nikad nisu igrali ovako ?
Ulozio je i Murinho identicno kao i Gvardiola u ove dve sezone i zasto je njihov fudbal dijametralno suprotan? Zato sto je Gvardiola fudbalski boem,avangarda,perfekcionista,totalni fudbal...Zato sto covek zna znanje i zato mi svaki dan ostaje sve veci zal za propustenom prilikom,tj zasto su doveli Murinha a ne ovog genija !?
(eric7, 29. novembar 2017 23:50)


Gde je genije bio prosle sezone? Nigde.

coki

pre 6 godina

Davor...hahaha,ne,samo je spic sa klupe,a igra svaku trecu utakmicu po malo,ili ako se neko povredi.Ali zato oni omladinci(3-4 njih) sa sve golmanom pubertetlijom ne dobijaju sansu ni protiv ovih pacera.

king

pre 6 godina

Kad ste vec toliko pametni, pogledajte kad je dao gol. U 95:03, pa sta je sudija trebao da prekine akciju u 95:00? Neverovatno je koliko je mrznje upereno protiv njih, uemsto da uzivamo u jednom od najboljih fudbala poslednjih godina.

Hell

pre 6 godina

Nije prvi put da se Sitijeve utakmice produzavaju po 5 i vise min kada je neresen rezultat i da se igra dok ne daju pobedonosni gol. S druge strane ne vidim da ostali klubovi zbog toga dizu galamu,da izdaju saopstenja i slicno. Kad se to desi kod nas Zvezdi ili Partizanu,odmah krene vika,saopstenja,lopovi,mafija,prevara...

Brzi

pre 6 godina

Po mom misljenju, za sad Sterling je igrac lige. Vecinu svojih golova, a cesto ih daje, dao je u bitnim trenucima za pobedu. Donosi razliku izmedju 1 i 3 boda i tako par puta, kao Kosta za Cesli prethodne godine. I obicno takve ekipe osvoje titulu. Preporodio se ove sezone, a ne spominje se uopste.

Stevan

pre 6 godina

(eric7, 29. novembar 2017 23:50) # Link k

‘Ulagao je i Abramovic u Chelsea pa zasto nIkad nisu igrali ovako?’

Da li si ti ozbiljan? Chelsea iz perioda 2004., 2005., 2006., 2007., 2008. je jedna od najjacih ekipa koju sam ja ikada gledao, a gledam fudbal 20 godina. I to nije samo moje subjektivno misljenje, vec misljenje mnogih koji su taj tim gledali. A to sto se odusevljavas na ekipu City-a. Pa ok, novi trener, uzbudjenje, levo desno, a i ulozili su skoro pola milijarde, normalno je sto ovako dobro igraju. Ali njihovu snagu cemo videti kad prodje malo vise vremena i kad prodje ta euforija u klubu i medju igracima oko Guardiole. Sacekajmo, nije jos ni polusezona, a vi vec proglasavate sampiona. E koliko neznalica, svasta Boze. Do juce Tottenhem su svi videli kao glavnog konkitenta City-u, a oni vezase 2-3 kiksa i sad ih svi otpisali i iz borbe za top 4. Eto koliko ljudi poznaju fudbal. Donose zakljucke i formiraju misljenje na osnovu 2-3 meca.

Boki bg

pre 6 godina

Ovaj Siti ima 10 100% sansi, udarci prema golu 26:6, sutevi u okvir gola 12:3, posed lopte 75:5 i opet morali da strepe bukvalno do poslednje sekunde.

AS Roma

pre 6 godina

Salah ubija kako igra... Ko bi rekao da ce vec sada da ima 12 pogodaka u PL...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 29. novembar 2017 23:03)

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi.

salle

pre 6 godina

Ako već komentarišete naučite pravila. Meč se produžava, u ovom slučaju NAJMANJE 5 minuta. A na sudiji je da proceni ko se valjao po travi, odugovlačio igru...itd

nista o nicemu

pre 6 godina

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi.
(AS Roma, 30. novembar 2017 00:03)

Svako ko ga je gledao i tad i sad zna da golovi nisu merilo jer on moze da igra za Liverpul i Romu, ali ne i za Juventus i Mancester. To je razlika.

Hames Rodriges

pre 6 godina

Sudija je bio produzio mec 5 minuta, a Sterling je dao gol u 96:02 !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asta la vista, 29. novembar 2017 23:21)

95.02 je bilo.

igor

pre 6 godina

navijaci junajteda od odlaska fergusona prolaze kroz razne faze nade i razocarenja,nade da mogu biti sampioni i razocarenja u stvarnosti da su losija ekipa od sitija, tako su juceranje nade da siti ce izgubiti, opet postale razocarenje,kao prvo siti nije imao srece,26 suteva cak u 12 u okvir,a samao dva gola,doduse i foster je branio sinoc odlicno,nikakve pomoci siti nije imao od strane sudija sinoc tako da su to ciste budalstine,i znak razocaranja navijaca junjateda koji toboz se podsmevaju sitiju ulozili 500 mil,hhaha pa van gal i murinjo od 2013 do 2017 ulozili 800 mil,pa vidi im fudbala

BlueFortress

pre 6 godina

Neverovatno, napisao sam da je Siti zreo za kiks ali ponovo cetvrti put ove sezone u poslednjih 5 minuta cupaju 3 boda. Koliko god zvucalo preuranjeno sve ovo u zadnja 4 kola im osigurava titulu prakticno, previse akumuliranih bodova. Svaka cast ali opet toliko detalja na njihovu stranu i nikako na drugu, Soton je odigrao fantastican mec imao precku, autogol ali kockice su se poklopile Sitiju i tu nema sta - odlicna igra kada su u formi (vec mesec dana "stucaju"), sjajni igraci u svim linijama tima ali definitivno barem 4-6 bodova vise nego sto bi trebalo...
Svi u vrhu osim Totenhema su pobedili ovo kolo i haotican raspored se nastavlja u subotu, decembar ce biti paklen!

baf

pre 6 godina

Liverpulu trebaju 2 vrhunska stopera i 1 vrhunski zadnji vezni,da cini trio sa kutinjom i keitom na sredini,i samo u takvom sastavu se mogu boriti za trofej sledece sezone.O maneu i salahu ne treba trositi reci,ali toliko su losi nazad da ih je mucno gledati.Bice borbe za top 4,samo je siti siguran na celu jer imaju 2 tima.

BlueFortress

pre 6 godina

@rajko
Kakvo pitanje, ko moze da ih pobedi? Ovo je realnost, zivot, a ne FIFA/PES i te gluposti...Mnogo su opasniji timovi koji melju na prolece u zavrsnici LS i nacionalne lige a ne u oktobru, novembru - mnogo!
Kako god, ligu polako idu korak do titule ALI da ce izgubiti to svakako a necu ni da pominjem LS gde im glavu moze skinuti u dvomecu barem 5 ekipa. Previse faktora i varijabli da bi se piskaralo o prividnoj nepobedivosti...

albatros.budala

pre 6 godina

Jedna od kljucnih stvari zbog kojih gledam samo Engleze je sto cini mi se jedino u Engleskoj nema tih gluposti sviraju se penali za ove, navlaci se za one, ovima namesten laksi raspored. To ciganisanje ko voli nek ide da gleda Primeru i nasu Jelen Super Ligu. Murinjo pokusava da donese taj trend u Englesku ali mu ne ide jer ga FA uvek nauci pameti kaznama i suspenzijama. Ima gresaka naravno kao sto ih ima svudge ali klubovi ne kukaju vec shvataju da nekad bude sudijskih odluka na stetu a nekad u korist. Mozda je to zbog toga sto je Premijer Liga sigurno najregularnije takmicenje na svetu u smislu da nema namestanja na bilo koji nacin. Ovo sve pisem jer vidim da su se pojavili neki komentatori ovde koji lupetaju kako se navlaci za City ove godine... Opustite se deco i uzivajte sto neko rece u doktorskoj igri a ako vam je do ratova saopstenjima i etiketiranja zasticenih ekipa a vi lepo Arena sport pa gledajte Terzu i Kokezu.

sgdp

pre 6 godina

Ima li neko racionalno objašnjenje šta se dešava sa Sterlingom ove sezone? Smatrao sam ga poprilično jednodimenzionalnim igračem, a on počeo da igra kao lud, iz utakmice u utakmicu ne prestaje da me iznenađuje, već sad je premašio golgeterski učinak iz bilo koje od prethodnih njegovih sezona.

nikola

pre 6 godina

ко њих реално уопште може победити у европи?
[(рајко, 29. novembar 2017 23:25)

Bajern.
(Milica, 29. novembar 2017 23:52)

Mislis na onaj Bajern sto ga je PSG razbio sa 3:0.

eric7

pre 6 godina

Da odg ovim par dezurnih hejterea . Prvo,Taj mocni Chelsea iz perioda kad ga je vodio Murinho u prvm mandatu,zatim i Anceloti je jedan od najjacih timova u premijer ligi u zadnjih 25 godina ,a zasto je to tako bilo ?Jer je Abramovic ulozio silne,silne novce u tom periodu.I naravno nije ulagao 300 mil funti po 2 prelazna roka,jer je tad vrednost igraca bila manja,ali je ulagao najvise,dovodvio hrpu kvalitetnih igraca,.dodje na isto kao ovo danas.City i PSG je njihov danasnji pandam! I zato smo dobil onako mocniu ekipu,cak po imenima i jacu od Citiya danas,ali opet nisu igrali ovakav fudbal.Ovakav fudbal su igrali jedino United s kraja 90 ih i pocetkom ovog veka i Arsenal s pocetka veka,zaklucno sa onom sjajnom sezonom 2004 !! Ali i to je bio neki drugi sistem ,u kome su pojedinci imali vise slobode i sa vise vica se igralo ,sto se meni vise svidjalo,ali Pepov fudbal je vise sistem ,pojedinac ne iskace toliko,kao svojevremeno Bergkamp,Anri,ili Skols,Gigs,Ronaldo...I zato njegov fudbal dobija jos vise na tezini.A gde je bio prosle sezone,pa bio je opet bolji od Murinha,i covek je tek dosao,prva sezona u engleskoj,i njemu je trebala samo 1 godina da sve psolozi i uigra ekipiu,kupi prava pojacanja i da igra ovako dominantno ! Mozemo cmizdriti do sutra,a mozemo biti i ljudi,te muski priznati da igraju za medalju.Ali kome ja to pricam,vrticu ocigledno..

zekan

pre 6 godina

Gde su sad oni fudbalski "znalci" da kazu da Gvardiola nema pojma. Covek za koga su Cavi,Lam i Levandovski rekli da je trener kakvog nikada do sada nisu upoznali jer za svaki utakmicu ima po 3 vrste formacija u zavisnosti od rezultata sto govori o njegovoj genijalnosti. Siti ubija. Cak i kada igraju lose pobedjuju,sto je znak da su pobednicka ekipa.

Ddrogba

pre 6 godina

Kako sam se iznervirao zbog fantazija, Salah na klupi, udje covek na 25 min da 2 komada, bravo majstore xd Siti jeste najjaci i igra najlepsi fudbal tu nema dileme.. Celzi bi ih mozda zaustavio da je prelazni rok bio makar korektan, ovako drugo/trece mesto i to je to

Leonida

pre 6 godina

@@@Sudija je bio produzio mec 5 minuta, a Sterling je dao gol u 96:02 !! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asta la vista, 29. novembar 2017 23:21) 
Sad ce iz Junajteda saopstenje!!!

asta la vista

pre 6 godina

Sto je 8 bodova razlike za City?
Pa zato sto Junajted na klupi ima Murinja.
Lik cim dodje malo jaca utakmica, parkira autobus, a vamo ima sve vrhunske napadace.
Zato sad protiv Arsenala ocekujte da Specijalni ponovo parkira autobus.

Darko

pre 6 godina

Gde su sad oni fudbalski "znalci" da kazu da Gvardiola nema pojma.
(zekan, 30. novembar 2017 16:47)

Naravno da ima pojma,oterao Krosa,a doveo Alkantaru.Sasvim slucajno menadzer Alkantare je njegov rodjeni brat,podeljene pare sa Rumenigeom.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Konacno da Everton proradi i pobedi, Big Sem je ocito pravo resenje za njih. Btw kad je Mojes u poslednjoj sezoni vodio Everton Alardajs je bio trener Vest Hema, dakle obrnute uloge nego danas! Zanimljiv podatak.

dsf

pre 6 godina

sgdp, 29. novembar 2017 23:06)

Racionalno objasnjenje je da je on uvek bio talentovan i da se videlo da ce biti odlican igrac, a Gvardiola je to namestio kako treba i zna kako da izvuce najbolje iz njega. A ti si promasio sa svojom procenom kao i vecina srpskih 'selektora' i 'menadzera'.

cvrc

pre 6 godina

Svako ko ga je gledao u Seriji A, ili ko je čuo za njega i statistiku koju je imao u ligi u kojoj je daleko teže postići gol nego u Premijer ligi. 
(AS Roma, 30. novembar 2017 00:03) 
Svako ko ga je gledao i tad i sad zna da golovi nisu merilo jer on moze da igra za Liverpul i Romu, ali ne i za Juventus i Mancester. To je razlika.
(nista o nicemu, 30. novembar 2017 08:08)

U Sitiju ne bi imao mesta, u Juventusu komotno.

Милош-Бн

pre 6 godina

@Davore iako je i meni cudno Žiru stvarno ne igra u prvoj postavi. Ali da ne verujes, Vegner ima pravo da odluci o timu za ovu utakmicu od svih igraca a ne od prvih 11 samo. To znas i sam, ali ili ne pratis Arsenal ili si samo raspolozen za trolovanje. Moj savet nadji devojku ako imas dovoljno godina da to nije cudno ;)

Neznalica

pre 6 godina

Dovoljno je Sitiju da ne izgubi derbi sa Junajtedom i to će verovatno značiti sigurnu titulu ove godine u Premijeru. Objektivno, kada tim osvaja bodove na način kako to oni čine, u poslednjim trenutcima meča, to znači da im je suđeno da budu prvaci. Meni je najveće iznenađenje da i pored silnih kupovina novih igrača Sterling ostaje jedan od najvažnijih igrača kod Pepa.

Zato će trka za preostala tri mesta koja vode u LŠ biti izuzetno zanimljiva. Očigledno je da se čak i na Ostrvu značajno favorizuju najjači timovi. U prošlom kolu Arsenalu penal u poslednoj sekundi meča, penal koji nikada ne bi bio sviran da se desio na suprotnoj strani, odnosno da se Arsenal branio.

U ovom kolu neshvatljivo je da Minjole nije dobio crveni karton kada obara igrača koji ostaje sam ispred praznog gola. Pitanje je kako bi meč dalje tekao da je tada Liverpul ostao sa igračem manje.

Inače sada je već sasvim sigurno da je Salah najbolja kupovina prošlog leta. Neverovatno je koliko mu odgovara Klopov sistem igre. Prosto ne verujem da bi se igde tako dobro uklopio.

I na kraju legenda Runi. Način na koji je šutnuo loptu kod gola preko pola terena je prosto neverovatan. Sa Alardajsom na klupi, očekujem da do kraja sezone vidimo bar još nekoliko njegovih majstorija.

Nagradno pitanje za sledeće kolo. Da li će Murinjo i protiv Tobdžija da parkira autobus? Mene lično bi iznendaio bilo kojim drugim pristupom igri.