Četvrtak, 23.11.2017.

09:02

Hvala Vengeru, ali Zvezda mora i može sama

Iako je kalendarski još uvek jesen, za Crvenu zvezdu bi možda već večeras moglo da počne proleće.

Izvor: MLJ

Hvala Vengeru, ali Zvezda mora i može sama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dečko odakle tebi da je to srpski klub? 
Ako si pismen možeš da pročitaš jsdp-znači jugoslovenski,ne mešaj njih sa nama!
(Crvena Zvezda 1913, 23. novembar 2017 18:40)

Sine jel si ucio ti istoriju? Jel znas da Jugoslavija odavno ne postoji? Sedi, dobio si keca smederevca. Ako je Partizan jugoslovensko SD onda je tvoja Zvezda otomansko SD.

делија нс

pre 6 godina

Желим и Партизану пролеће, српски је клуб. А гробарчићи који неуморно спомињу Ц Арсенал (у истом саставу добио Келн, БАТЕ у Борисову....) само могу да нам завиде на свему до сада приказаном.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Желим и Партизану пролеће, српски је клуб. А гробарчићи који неуморно спомињу Ц Арсенал (у истом саставу добио Келн, БАТЕ у Борисову....) само могу да нам завиде на свему до сада приказаном.
(делија нс, 23. novembar 2017 18:18

Dečko odakle tebi da je to srpski klub?
Ako si pismen možeš da pročitaš jsdp-znači jugoslovenski,ne mešaj njih sa nama!

делија нс

pre 6 godina

slavisa v.@ ти немаш везе са животом. Да ли ти знаш због чега долази до делимичног пада у завршницама. Гледај утакмицу, не само лопту. Јак пресинг се форсира од почетка меча, малтене на сваком делу терена. То је до сада, доносило много гол прилика (да их је пола реализовано већ би причали о птотувнику у фебруару). За коментар било чега у вези са фудбалом морао би видети даље од свог прста. Ето ти сад

Millennium

pre 6 godina

Meni bi prvo zbog ovih momaka bilo žao ako ne prođemo dalje, iako im niko neće zameriti ako se i to desi. Dugi niz godina smo tražili samo jedno od njih, a to je da se igra hrabro, pa šta nam Bog da. Ova ekipa to radi, ima dušu. Mislim da su zaslužili da idu dalje na našu i njihovu radost.

Hipno veče

pre 6 godina

@ Zvezda je zivot ostalo su sitnice,to zna i Djukic.
(Aleksej, 23. novembar 2017 15:27).

Zna se ko igra večeras a ko mu je predgrupa. Znaju svi pa i Milojević.

Grobarchina

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu protiv BATE Borisova.

Pa dobro, na baš da navijam, ali simpatišem.

Pa dobro, ne baš simpatišem, ali ...

Ma zezam se, pobedite te Beloruse, zemljaci, bre !!!

toliko

pre 6 godina

nek budu odlucni i borbeni,bez srljanja,mislim da nisu nepobedivi,pa Keln im je dao 5 komada,to dovoljno govori da i nemaju bas neki cvrst karakter

Oslo

pre 6 godina

Da samo na primer tad je Arsenalu trebala pobeda jer je to bila tek druga utakmica u grupi. Vidis da se ni protiv zvezde nisu trudili jer su vec prosli, a Bate ce ako veceras pobedi, vrlo lako i tamo da osvoji bodove.
(Tofi, 23. novembar 2017 15:14)

protiv zvezde se nisu trudili igraci koji treba da se nametnu treneru za prvu postavu....vazi....igrali su onoliko koliko je zvezda dozvolila...

Aleksej

pre 6 godina

Zvezda je zivot ostalo su sitnice,to zna i Djukic.(Aleksej, 23. novembar 2017 15:27). Đukić zna da je tvoj život sitnica...
(xxx, 23. novembar 2017 15:58)Moj zivot sitnica a ti u trafici redjas smoki i cigare.

лен

pre 6 godina

@011/2 За интелигенцију одговора имаш плус без обзира на навијачко опредељење.

Tofi

pre 6 godina

@Oslo
Da samo na primer tad je Arsenalu trebala pobeda jer je to bila tek druga utakmica u grupi. Vidis da se ni protiv zvezde nisu trudili jer su vec prosli, a Bate ce ako veceras pobedi, vrlo lako i tamo da osvoji bodove.

Slavisa V.

pre 6 godina

@Sabre, oci istine, sve sto sam napisao napisao sam onako kako mislim da ce biti, a mislim da je i realno. Nema nikakve sumnje da smo imali mnogo srece i ne verujem da ce to trajati vecito. Ovde se nereseno i minimnalan poraz od juniora Arsenala slave kao da su ne znam kakav uspeh. Zbog katastrofalne nepripremljenosti Zvezdinih igraca u svim utakmicama smo padali zadnjih 20-30 minuta. Cak smo i od Sparte u poslednjih 15 minuta mogli primiti dovoljno golova da ispadnemo i to nije bilo zbog opustanja, vec zbog nemanja snage. Sad je situacija nesto bolja, ali videcete da ce utakmica protiv Kelna u Beogradu biti itekako bitna i to ne samo Zvezdi, vec i Kelnu. Ne verujem da ce Keln veceras izgubiti, a to ce njima, osim u slucaju Zvezdine pobede veceras, naravno uz ocekivani poraz BATE-a u Londonu, biti dovoljno da se pobedom bore za prolece. E, sad, lako je reci "Arsenal ce veceras pobediti Keln, oni ne mogu da se sastave"...pa, to je nesto ocekivano, ali, eto, ja mislim ovako. Nadam se da ce me Zvezdini igraci igrom veceras uveriti u suprotno, pa da ne moramo ni gledati rezultat u Kelnu. Ali i tada ako Keln veceras pobedi ne smemo izgubiti od njih u Beogradu. Oni koji su sigurni u pobedu Arsenala sto ne stave 100 evra i uzmu 50-60 evra, ne znam kolika je kvota na pobedu Arsenala.

macakadabra

pre 6 godina

Pobedili, igrali nereseno, izgubili. Ma vi ste moj tim, volim vas i uvek cu biti uz vas.... Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi, mi volimo te ZVEZDO ma gde bila ti....

мангупаријацз

pre 6 godina

Данас игра наша Звезда, данас игра Звезда српски шампион
Цео север сада пева напред напред мајстори!

Maло измењен текст :)

Rema

pre 6 godina

Ako Zvezda prodje večeras (pobedom, plus pozitivan rezultat Arsenala), ući će u istoriju evropskog klupskog fudbala, kao prvi klub kojem je pošlo za rukom da prodje grupu, počevši takmičenje od prvog kola kvalifikacija.
Za istoriju! Napred Zvezdo, hrabro!

P R I N T E Z I S

pre 6 godina

Prelep suncan dan. Nadam se da ce biti i veče.
Neka Bog pomogne, Zvezda je zasluzila da pobedi, kvalitetan je tim.
(anica, 23. novembar 2017 10:14)

Ne znam da li je u Borisovu suncan dan, ali minus je.

Kad ti strucno procenis da je kvalitet tim... :)

Ja zelim da odigrate dobro i zasluzite pobedu (mom Partizanu ce biti jos teze da pobedi). Srecno.

anica

pre 6 godina

ako spremis kiflice vecaras nereseno, ako jos i makovnjacu dobijate sigurno :) . Srecno!
(hmm..., 23. novembar 2017 11:22)
Nisam planirala strudlu, bice pizza i Ruske kape.

ziks

pre 6 godina

Do sada bilo sve ok. I da tri boda izmaknu, nema veze. Samo prikazite srcanost, drskost, I sportski bezobrazluk.
Srecno momci . . . I da se borba nastavi I na prolece.

Oslo

pre 6 godina

E vala ako je zvezda imala sanse i izvukla bod u Engleskoj, sto se onda Bate ne bi nadao pobedi tamo?
(Tofi, 23. novembar 2017 14:03)

Na primer zato sto je taj isti tim arsenala razmontirao bate u gostima...

zvezdaš

pre 6 godina

Pretera ga brate , trajale su utakmice 98 minuta a ne 100
(Davle, 23. novembar 2017 13:14)

Ma pomešao čovek sa košarkom... lapsus.

Pedja

pre 6 godina

Tacno je da Risticu nije priznat gol, ali isto tako treba biti posten pa reci da je Krasnodar drugi gol dao iz auta, jer je lopta pre toga izasla sto sudija nije video. Takodje u revansu je bukvalno poklonjen penal Rusima, Stojkovic okrenut ledjima, a protivnicki igrac iza njega se bukvalno unosi ispod njegovih ledja i obara ga, a sudija dosudjuje penal. Tako da sve u svemu sve sto je osvojeno, nista nije poklonjeno. Sad se vec steklo neko iskustvo Evrope i vera u sopstvene vrednosti, Zvezda nije primila gol u gostima u grupi i ocekujem da tako i nastave.

oci istine

pre 6 godina

"Grobarska nada nikada ne umire."

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.
(Slavisa V., 23. novembar 2017 13:32) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-24)
Pobogu brate sta ovo napisa...pa Keln je ekipa koja ne moze dati gol pola jesegeg dela Bundes lige, a ti prognozirs prolaz u eliminacije LE. NE MOGU DA VERUJEM , komentari na B92 su postali smehotresna olimpijada, za razliku od ranije, kad nisi mogao da pises neke neozbiljne stvari. Srecno i Zvezdi i Partizanu...igrajte glavom...

Realno

pre 6 godina

Zvezda i da izgubi veceras, mnogo je bliza prolecu od Batea ili Kelna. Bate u zadnjem kolu putuje u Englesku i tamo nema nikakve sanse, a Keln sigurno pada u Beogradu, tako da vec moze da se cestita...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos Kragujevac, 23. novembar 2017 12:58

Neka,hvala na tome da Zvezda izgubi veceras pa da tekma sa Kelnom odlucuje.Bolje da mi veceras dobijemo pa protiv svaba revijalno.Ako bude ta utakmica odlucivala,izgubicemo od Nemaca,kao groblja pre dve sezone od Augzburga kad su ispali u zadnjem minutu.Nemci su Nemci a tada bi i njima igrala pobeda za prolaz,tako da bolje veceras da se obezbedimo.Tako smo ih razbili u prvom poluvremenu ali i oni nas u drugom,sigurno su spremniji i da ne vucemo vraga za rep.

011/2

pre 6 godina

@
Za Zvezdu se samo navija a Partizan se - voli.
(Len, 23. novembar 2017 12:37)

To sam primetio po posetama na "lavoru" i u Pioniru.

Vi st poznati da vas vole svi kojima platite.

Inače, ovu rečenicu niko ne ume da objasni, ali je ponavljate već decenijama. Očigledno je da nikom drugom i ne bi mogla da bude servirana, ali sa vama je lako. :-)

Vlada

pre 6 godina

@Aron

Rece navijac kluba koji bi bio peti na tabeli da se ne gura u poslednjih 10-15 min svaka utakmica. Inace kad ce vise da vas isteraju sa JNA ili bar da pocnete da placate dazbine?

Davle

pre 6 godina

@aron

Zvezda ima "pomoc" u mecevima gde vodi i igra dominantno od pocetka a tvoj partizan ima pomoc u susretima gde je 1:1 do 85. minuta, pa se onda sviraju smesni penali a po potrebi utakmice traju i 100 minuta
(Ivan, 23. novembar 2017 11:11)

Pretera ga brate , trajale su utakmice 98 minuta a ne 100

Slavisa V.

pre 6 godina

"Grobarska nada nikada ne umire."

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.

Sabre

pre 6 godina

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.
(Slavisa V., 23. novembar 2017 13:32)

Naravno da nisi ni p od pravi navijac, makar to lepo priznajes. E sad da li si dokoni grobar ili nesto jos gore, dokoni pesimista koji ne znas ni sam vise zasto pratis Zvezdu, to je pitanje. U svakom slucaju, likovi kao ti Zvezdi nisu potrebni, slobodno mozes da se odjavis i ne moras da se cimas ni sa pisanjem komentara dalje...

S.L.

pre 6 godina

Iako sam navijac Partizana, moram priznati da je ove godine Zvezda ozbiljna ekipa i da igra jako sigurno. Imam osecaj da moze da da gol kad god hoce, sto je odlika dobrih timova. Partizan je veoma bled ove godine i beskrvan, tako da cisto sumnjam da moze do titule ili proleca u Evropi..ali nada poslednja umire.

Istina

pre 6 godina

i kada je na supermodernom stadionu u krasnodaru igrac ruske ekipe zakucao golcinu Borjanu 2metra iza linije, cinilo se da je to to. greska ! i kada je igrac zvezde iz reklama iza gola centrirao cinilo se da je to to. greska!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kasper, 23. novembar 2017 11:20

I kad je igrac Krasnodora kod rugog gola izvadio loptu iz auta,cinilo se da je to to.Greska.Kad je igrac Krasnodora igrao rukom pre treceg gola,cinilo se da je to to.Greska.Kad je igrac partizana levom rukom izjednacio,cinilo se da je svako video,pa i sudije ali greska.

Milos Kragujevac

pre 6 godina

Zvezda i da izgubi veceras, mnogo je bliza prolecu od Batea ili Kelna. Bate u zadnjem kolu putuje u Englesku i tamo nema nikakve sanse, a Keln sigurno pada u Beogradu, tako da vec moze da se cestita...

Madjo

pre 6 godina

Kakvo potcenjivanje u tekstu. Jedan Irtiš i jedna Florijana. Ne valja nam ovaj rečnik, iako to nisu dostojni protivnici imajući u vidu Zvezdinu veličinu.

Aleks

pre 6 godina

Protiv Sparte kažu imali smo sreće.
Protiv Krasnodara još više sreće.
Protiv Kelna već ne može više da se kaže da je sreća, pa dokle više.
Protiv Arsenala u gostima, definitivno više nije sreća.
Večeras da potvrdimo da definitivno nismo samo obični srećnici, već ima tu dosta znanja i kvaliteta bajo moj ;)

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 6 godina

Sjajan text,bravo.Poceli smo od prvog kola,presli tezak put izbacivsi favorite i sad smo na korak od proleca.Velike stvari je napravila ova ekipa sa Milojevicem i ostace zapamcena.Srecno veceras Zvezdo,samo hrabro.Zivela Zvezda zivelaaaa

Len

pre 6 godina

verujem u zvezdinu pobedu a i da ne bude tako ja cu i dalje da je volim!
(deniro, 23. novembar 2017 10:27)

# Link komentara


Za Zvezdu se samo navija a Partizan se - voli.

ssergioack

pre 6 godina

Izuzetan tekst, bravo B92. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 23. novembar 2017 10:25)

Nije izuzetan. Nije jer su pomenuli nepriznat gol Krasnodaru, a nisu pomenuli dve sporne situacije iz kojih su dali golove. Igranje rukom pre kornera posle koga je postignut gol i nedosudjen aut za Zvezdu pre centarsuta iz kojeg je opet postignut gol. A da ne pominjem i poklonjen penal u Beogradu. Tako da, ako cemo realno, u tom dvomecu je ostecena Zvezda a ne Krasnodar. Tekst koji je izuzetan, morao bi da navede sve situacije.

koma

pre 6 godina

Igra nam i x veceras, pod uslovom da Keln izgubi od Arsenala. U tom slucaju i u poslednjem kolu treba da se poklope kockice, ali bi po meni prolaz bio 99% siguran. Samo da ne izgubimo veceras. Srecno i grobarima veceras, pa da imamo 2 ekipe na prolece. Za nas fudbal bi to bilo kao da je neko uzeo LS.
(Ivan, 23. novembar 2017 10:33)
Bod nam skoro nista ne znaci, onda moramo da ne izgubimo i od Kelna a to je uvek opasna situacija. Veceras samo pobeda znaci prolaz, cak i poraz nije strasan jer sa pobedom protiv Kelna idemo 99%. Ponekad je lakse pobediti jednu nego igrati 2 da ne izgubis.

Ladovina

pre 6 godina

jao,ove uvertire i prepricavanja minulih dogadjaja,kao da svi imamo alchajmera,pa nas moraju u ovolikoj razmeri podsetiti,dovode do ludila..

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nije mi jasno kako pobeda obezbedjuje prolece,ako pobedimo danas,a Keln pobedi Arsenal kod kuce imacemo samo dva boda vise od Kelna,docekujemo ih u zadnjem kolu i ako nas pobede na Marakani mi ispadamo,dakle uz nasu pobedu ni Keln danas ne sme da pobedi da bi prosli.

kasper

pre 6 godina

i kada je na supermodernom stadionu u krasnodaru igrac ruske ekipe zakucao golcinu Borjanu 2metra iza linije, cinilo se da je to to. greska ! i kada je igrac zvezde iz reklama iza gola centrirao cinilo se da je to to. greska!

Gospodin

pre 6 godina

Što bi reko Bogi Karić, triput ura za Bate..Gazi pantersku buraniju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 23. novembar 2017 10:41) Kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Nije vama lako sa tim kompleksom. Hahahaha cirkus se nastavlja sa grobljem. :)

Ivan

pre 6 godina

@aron

Zvezda ima "pomoc" u mecevima gde vodi i igra dominantno od pocetka a tvoj partizan ima pomoc u susretima gde je 1:1 do 85. minuta, pa se onda sviraju smesni penali a po potrebi utakmice traju i 100 minuta

iggy

pre 6 godina

Mozda je bilo bolje da je zvezda poslednju utakmicu igrala sa arsenalom kad oni i teorijski obezbede prvo mesto, jer ako je protiv zvezde igrao B tim, veceras protiv Kelna izlaze petlici. Stoga ni Keln jos nije otpisan. Ali u svakom slucaju ce biti mnogo lakse, pre svega psiholoski veceras da se izbori dobar rezultat, jer u slucaju poraza Keln moramo dobiti, a koliko se secam godinama unazad smo te odlucujuce utakmice, 'utakmice decenije, veka'... gubili

hmm...

pre 6 godina

Prelep suncan dan. Nadam se da ce biti i veče. 
Neka Bog pomogne, Zvezda je zasluzila da pobedi, kvalitetan je tim.
(anica, 23. novembar 2017 10:14)

ako spremis kiflice vecaras nereseno, ako jos i makovnjacu dobijate sigurno :) . Srecno!

oberin martel

pre 6 godina

Zvezda je dosada igrala dobro, ali imala dosta srece koju je naravno i zaslužila upravo zbog hrabre igre.
Ipak, protiv Batea ce izgubiti jer ne moze stalno da te "hoće"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Falcone, 23. novembar 2017 10:22)

Grobarska nada nikada ne umire.

Ivan

pre 6 godina

Igra nam i x veceras, pod uslovom da Keln izgubi od Arsenala. U tom slucaju i u poslednjem kolu treba da se poklope kockice, ali bi po meni prolaz bio 99% siguran. Samo da ne izgubimo veceras. Srecno i grobarima veceras, pa da imamo 2 ekipe na prolece. Za nas fudbal bi to bilo kao da je neko uzeo LS.

Falcone

pre 6 godina

Zvezda je dosada igrala dobro, ali imala dosta srece koju je naravno i zaslužila upravo zbog hrabre igre.
Ipak, protiv Batea ce izgubiti jer ne moze stalno da te "hoće"...

Aron

pre 6 godina

Ja mislim da će zvezda pobediti večeras i prezimiti u Evropi. Svaka čast za trenera Milojevića i igrače.Ovo u igranje u Evropi za mene je kao Zvezdaša veliko iznenađenje, iskren da budem nisam verovao u plasman ni u grupnu fazu. Razlog za to su prvo ljudi koji vode Zvezdu i koji svojim bahatim ponašanjem brukaju klub. Oni bukvalno politiku baziraju na mržnji prema Sudijama, Partizanu i FSS-u i igranjem na kartu teorija zavere kako su svi protiv njih.A zapravo zvezda zadnjih godina ima ogromnu pomoć ne samo Fss-a i sudija već i materijalnu pomoć od države. Tako da klub koji je do juče imao dug od 50 000 sada plaća igrače 400 000 evra godišnje.

Ivan

pre 6 godina

Igra nam i x veceras, pod uslovom da Keln izgubi od Arsenala. U tom slucaju i u poslednjem kolu treba da se poklope kockice, ali bi po meni prolaz bio 99% siguran. Samo da ne izgubimo veceras. Srecno i grobarima veceras, pa da imamo 2 ekipe na prolece. Za nas fudbal bi to bilo kao da je neko uzeo LS.

oberin martel

pre 6 godina

Zvezda je dosada igrala dobro, ali imala dosta srece koju je naravno i zaslužila upravo zbog hrabre igre.
Ipak, protiv Batea ce izgubiti jer ne moze stalno da te "hoće"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Falcone, 23. novembar 2017 10:22)

Grobarska nada nikada ne umire.

Ivan

pre 6 godina

@aron

Zvezda ima "pomoc" u mecevima gde vodi i igra dominantno od pocetka a tvoj partizan ima pomoc u susretima gde je 1:1 do 85. minuta, pa se onda sviraju smesni penali a po potrebi utakmice traju i 100 minuta

Aleks

pre 6 godina

Protiv Sparte kažu imali smo sreće.
Protiv Krasnodara još više sreće.
Protiv Kelna već ne može više da se kaže da je sreća, pa dokle više.
Protiv Arsenala u gostima, definitivno više nije sreća.
Večeras da potvrdimo da definitivno nismo samo obični srećnici, već ima tu dosta znanja i kvaliteta bajo moj ;)

Gospodin

pre 6 godina

Što bi reko Bogi Karić, triput ura za Bate..Gazi pantersku buraniju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 23. novembar 2017 10:41) Kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Nije vama lako sa tim kompleksom. Hahahaha cirkus se nastavlja sa grobljem. :)

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nije mi jasno kako pobeda obezbedjuje prolece,ako pobedimo danas,a Keln pobedi Arsenal kod kuce imacemo samo dva boda vise od Kelna,docekujemo ih u zadnjem kolu i ako nas pobede na Marakani mi ispadamo,dakle uz nasu pobedu ni Keln danas ne sme da pobedi da bi prosli.

hmm...

pre 6 godina

Prelep suncan dan. Nadam se da ce biti i veče. 
Neka Bog pomogne, Zvezda je zasluzila da pobedi, kvalitetan je tim.
(anica, 23. novembar 2017 10:14)

ako spremis kiflice vecaras nereseno, ako jos i makovnjacu dobijate sigurno :) . Srecno!

koma

pre 6 godina

Igra nam i x veceras, pod uslovom da Keln izgubi od Arsenala. U tom slucaju i u poslednjem kolu treba da se poklope kockice, ali bi po meni prolaz bio 99% siguran. Samo da ne izgubimo veceras. Srecno i grobarima veceras, pa da imamo 2 ekipe na prolece. Za nas fudbal bi to bilo kao da je neko uzeo LS.
(Ivan, 23. novembar 2017 10:33)
Bod nam skoro nista ne znaci, onda moramo da ne izgubimo i od Kelna a to je uvek opasna situacija. Veceras samo pobeda znaci prolaz, cak i poraz nije strasan jer sa pobedom protiv Kelna idemo 99%. Ponekad je lakse pobediti jednu nego igrati 2 da ne izgubis.

ssergioack

pre 6 godina

Izuzetan tekst, bravo B92. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 23. novembar 2017 10:25)

Nije izuzetan. Nije jer su pomenuli nepriznat gol Krasnodaru, a nisu pomenuli dve sporne situacije iz kojih su dali golove. Igranje rukom pre kornera posle koga je postignut gol i nedosudjen aut za Zvezdu pre centarsuta iz kojeg je opet postignut gol. A da ne pominjem i poklonjen penal u Beogradu. Tako da, ako cemo realno, u tom dvomecu je ostecena Zvezda a ne Krasnodar. Tekst koji je izuzetan, morao bi da navede sve situacije.

Aron

pre 6 godina

Ja mislim da će zvezda pobediti večeras i prezimiti u Evropi. Svaka čast za trenera Milojevića i igrače.Ovo u igranje u Evropi za mene je kao Zvezdaša veliko iznenađenje, iskren da budem nisam verovao u plasman ni u grupnu fazu. Razlog za to su prvo ljudi koji vode Zvezdu i koji svojim bahatim ponašanjem brukaju klub. Oni bukvalno politiku baziraju na mržnji prema Sudijama, Partizanu i FSS-u i igranjem na kartu teorija zavere kako su svi protiv njih.A zapravo zvezda zadnjih godina ima ogromnu pomoć ne samo Fss-a i sudija već i materijalnu pomoć od države. Tako da klub koji je do juče imao dug od 50 000 sada plaća igrače 400 000 evra godišnje.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 6 godina

Sjajan text,bravo.Poceli smo od prvog kola,presli tezak put izbacivsi favorite i sad smo na korak od proleca.Velike stvari je napravila ova ekipa sa Milojevicem i ostace zapamcena.Srecno veceras Zvezdo,samo hrabro.Zivela Zvezda zivelaaaa

Rema

pre 6 godina

Ako Zvezda prodje večeras (pobedom, plus pozitivan rezultat Arsenala), ući će u istoriju evropskog klupskog fudbala, kao prvi klub kojem je pošlo za rukom da prodje grupu, počevši takmičenje od prvog kola kvalifikacija.
Za istoriju! Napred Zvezdo, hrabro!

iggy

pre 6 godina

Mozda je bilo bolje da je zvezda poslednju utakmicu igrala sa arsenalom kad oni i teorijski obezbede prvo mesto, jer ako je protiv zvezde igrao B tim, veceras protiv Kelna izlaze petlici. Stoga ni Keln jos nije otpisan. Ali u svakom slucaju ce biti mnogo lakse, pre svega psiholoski veceras da se izbori dobar rezultat, jer u slucaju poraza Keln moramo dobiti, a koliko se secam godinama unazad smo te odlucujuce utakmice, 'utakmice decenije, veka'... gubili

anica

pre 6 godina

ako spremis kiflice vecaras nereseno, ako jos i makovnjacu dobijate sigurno :) . Srecno!
(hmm..., 23. novembar 2017 11:22)
Nisam planirala strudlu, bice pizza i Ruske kape.

Madjo

pre 6 godina

Kakvo potcenjivanje u tekstu. Jedan Irtiš i jedna Florijana. Ne valja nam ovaj rečnik, iako to nisu dostojni protivnici imajući u vidu Zvezdinu veličinu.

Davle

pre 6 godina

@aron

Zvezda ima "pomoc" u mecevima gde vodi i igra dominantno od pocetka a tvoj partizan ima pomoc u susretima gde je 1:1 do 85. minuta, pa se onda sviraju smesni penali a po potrebi utakmice traju i 100 minuta
(Ivan, 23. novembar 2017 11:11)

Pretera ga brate , trajale su utakmice 98 minuta a ne 100

Oslo

pre 6 godina

E vala ako je zvezda imala sanse i izvukla bod u Engleskoj, sto se onda Bate ne bi nadao pobedi tamo?
(Tofi, 23. novembar 2017 14:03)

Na primer zato sto je taj isti tim arsenala razmontirao bate u gostima...

Istina

pre 6 godina

i kada je na supermodernom stadionu u krasnodaru igrac ruske ekipe zakucao golcinu Borjanu 2metra iza linije, cinilo se da je to to. greska ! i kada je igrac zvezde iz reklama iza gola centrirao cinilo se da je to to. greska!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kasper, 23. novembar 2017 11:20

I kad je igrac Krasnodora kod rugog gola izvadio loptu iz auta,cinilo se da je to to.Greska.Kad je igrac Krasnodora igrao rukom pre treceg gola,cinilo se da je to to.Greska.Kad je igrac partizana levom rukom izjednacio,cinilo se da je svako video,pa i sudije ali greska.

Realno

pre 6 godina

Zvezda i da izgubi veceras, mnogo je bliza prolecu od Batea ili Kelna. Bate u zadnjem kolu putuje u Englesku i tamo nema nikakve sanse, a Keln sigurno pada u Beogradu, tako da vec moze da se cestita...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos Kragujevac, 23. novembar 2017 12:58

Neka,hvala na tome da Zvezda izgubi veceras pa da tekma sa Kelnom odlucuje.Bolje da mi veceras dobijemo pa protiv svaba revijalno.Ako bude ta utakmica odlucivala,izgubicemo od Nemaca,kao groblja pre dve sezone od Augzburga kad su ispali u zadnjem minutu.Nemci su Nemci a tada bi i njima igrala pobeda za prolaz,tako da bolje veceras da se obezbedimo.Tako smo ih razbili u prvom poluvremenu ali i oni nas u drugom,sigurno su spremniji i da ne vucemo vraga za rep.

Aleksej

pre 6 godina

Zvezda je zivot ostalo su sitnice,to zna i Djukic.(Aleksej, 23. novembar 2017 15:27). Đukić zna da je tvoj život sitnica...
(xxx, 23. novembar 2017 15:58)Moj zivot sitnica a ti u trafici redjas smoki i cigare.

ziks

pre 6 godina

Do sada bilo sve ok. I da tri boda izmaknu, nema veze. Samo prikazite srcanost, drskost, I sportski bezobrazluk.
Srecno momci . . . I da se borba nastavi I na prolece.

P R I N T E Z I S

pre 6 godina

Prelep suncan dan. Nadam se da ce biti i veče.
Neka Bog pomogne, Zvezda je zasluzila da pobedi, kvalitetan je tim.
(anica, 23. novembar 2017 10:14)

Ne znam da li je u Borisovu suncan dan, ali minus je.

Kad ti strucno procenis da je kvalitet tim... :)

Ja zelim da odigrate dobro i zasluzite pobedu (mom Partizanu ce biti jos teze da pobedi). Srecno.

S.L.

pre 6 godina

Iako sam navijac Partizana, moram priznati da je ove godine Zvezda ozbiljna ekipa i da igra jako sigurno. Imam osecaj da moze da da gol kad god hoce, sto je odlika dobrih timova. Partizan je veoma bled ove godine i beskrvan, tako da cisto sumnjam da moze do titule ili proleca u Evropi..ali nada poslednja umire.

Sabre

pre 6 godina

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.
(Slavisa V., 23. novembar 2017 13:32)

Naravno da nisi ni p od pravi navijac, makar to lepo priznajes. E sad da li si dokoni grobar ili nesto jos gore, dokoni pesimista koji ne znas ni sam vise zasto pratis Zvezdu, to je pitanje. U svakom slucaju, likovi kao ti Zvezdi nisu potrebni, slobodno mozes da se odjavis i ne moras da se cimas ni sa pisanjem komentara dalje...

Pedja

pre 6 godina

Tacno je da Risticu nije priznat gol, ali isto tako treba biti posten pa reci da je Krasnodar drugi gol dao iz auta, jer je lopta pre toga izasla sto sudija nije video. Takodje u revansu je bukvalno poklonjen penal Rusima, Stojkovic okrenut ledjima, a protivnicki igrac iza njega se bukvalno unosi ispod njegovih ledja i obara ga, a sudija dosudjuje penal. Tako da sve u svemu sve sto je osvojeno, nista nije poklonjeno. Sad se vec steklo neko iskustvo Evrope i vera u sopstvene vrednosti, Zvezda nije primila gol u gostima u grupi i ocekujem da tako i nastave.

macakadabra

pre 6 godina

Pobedili, igrali nereseno, izgubili. Ma vi ste moj tim, volim vas i uvek cu biti uz vas.... Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi, mi volimo te ZVEZDO ma gde bila ti....

Milos Kragujevac

pre 6 godina

Zvezda i da izgubi veceras, mnogo je bliza prolecu od Batea ili Kelna. Bate u zadnjem kolu putuje u Englesku i tamo nema nikakve sanse, a Keln sigurno pada u Beogradu, tako da vec moze da se cestita...

Vlada

pre 6 godina

@Aron

Rece navijac kluba koji bi bio peti na tabeli da se ne gura u poslednjih 10-15 min svaka utakmica. Inace kad ce vise da vas isteraju sa JNA ili bar da pocnete da placate dazbine?

oci istine

pre 6 godina

"Grobarska nada nikada ne umire."

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.
(Slavisa V., 23. novembar 2017 13:32) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-24)
Pobogu brate sta ovo napisa...pa Keln je ekipa koja ne moze dati gol pola jesegeg dela Bundes lige, a ti prognozirs prolaz u eliminacije LE. NE MOGU DA VERUJEM , komentari na B92 su postali smehotresna olimpijada, za razliku od ranije, kad nisi mogao da pises neke neozbiljne stvari. Srecno i Zvezdi i Partizanu...igrajte glavom...

Millennium

pre 6 godina

Meni bi prvo zbog ovih momaka bilo žao ako ne prođemo dalje, iako im niko neće zameriti ako se i to desi. Dugi niz godina smo tražili samo jedno od njih, a to je da se igra hrabro, pa šta nam Bog da. Ova ekipa to radi, ima dušu. Mislim da su zaslužili da idu dalje na našu i njihovu radost.

мангупаријацз

pre 6 godina

Данас игра наша Звезда, данас игра Звезда српски шампион
Цео север сада пева напред напред мајстори!

Maло измењен текст :)

Falcone

pre 6 godina

Zvezda je dosada igrala dobro, ali imala dosta srece koju je naravno i zaslužila upravo zbog hrabre igre.
Ipak, protiv Batea ce izgubiti jer ne moze stalno da te "hoće"...

011/2

pre 6 godina

@
Za Zvezdu se samo navija a Partizan se - voli.
(Len, 23. novembar 2017 12:37)

To sam primetio po posetama na "lavoru" i u Pioniru.

Vi st poznati da vas vole svi kojima platite.

Inače, ovu rečenicu niko ne ume da objasni, ali je ponavljate već decenijama. Očigledno je da nikom drugom i ne bi mogla da bude servirana, ali sa vama je lako. :-)

Ladovina

pre 6 godina

jao,ove uvertire i prepricavanja minulih dogadjaja,kao da svi imamo alchajmera,pa nas moraju u ovolikoj razmeri podsetiti,dovode do ludila..

Oslo

pre 6 godina

Da samo na primer tad je Arsenalu trebala pobeda jer je to bila tek druga utakmica u grupi. Vidis da se ni protiv zvezde nisu trudili jer su vec prosli, a Bate ce ako veceras pobedi, vrlo lako i tamo da osvoji bodove.
(Tofi, 23. novembar 2017 15:14)

protiv zvezde se nisu trudili igraci koji treba da se nametnu treneru za prvu postavu....vazi....igrali su onoliko koliko je zvezda dozvolila...

Len

pre 6 godina

verujem u zvezdinu pobedu a i da ne bude tako ja cu i dalje da je volim!
(deniro, 23. novembar 2017 10:27)

# Link komentara


Za Zvezdu se samo navija a Partizan se - voli.

toliko

pre 6 godina

nek budu odlucni i borbeni,bez srljanja,mislim da nisu nepobedivi,pa Keln im je dao 5 komada,to dovoljno govori da i nemaju bas neki cvrst karakter

Grobarchina

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu protiv BATE Borisova.

Pa dobro, na baš da navijam, ali simpatišem.

Pa dobro, ne baš simpatišem, ali ...

Ma zezam se, pobedite te Beloruse, zemljaci, bre !!!

zvezdaš

pre 6 godina

Pretera ga brate , trajale su utakmice 98 minuta a ne 100
(Davle, 23. novembar 2017 13:14)

Ma pomešao čovek sa košarkom... lapsus.

kasper

pre 6 godina

i kada je na supermodernom stadionu u krasnodaru igrac ruske ekipe zakucao golcinu Borjanu 2metra iza linije, cinilo se da je to to. greska ! i kada je igrac zvezde iz reklama iza gola centrirao cinilo se da je to to. greska!

Tofi

pre 6 godina

@Oslo
Da samo na primer tad je Arsenalu trebala pobeda jer je to bila tek druga utakmica u grupi. Vidis da se ni protiv zvezde nisu trudili jer su vec prosli, a Bate ce ako veceras pobedi, vrlo lako i tamo da osvoji bodove.

Slavisa V.

pre 6 godina

@Sabre, oci istine, sve sto sam napisao napisao sam onako kako mislim da ce biti, a mislim da je i realno. Nema nikakve sumnje da smo imali mnogo srece i ne verujem da ce to trajati vecito. Ovde se nereseno i minimnalan poraz od juniora Arsenala slave kao da su ne znam kakav uspeh. Zbog katastrofalne nepripremljenosti Zvezdinih igraca u svim utakmicama smo padali zadnjih 20-30 minuta. Cak smo i od Sparte u poslednjih 15 minuta mogli primiti dovoljno golova da ispadnemo i to nije bilo zbog opustanja, vec zbog nemanja snage. Sad je situacija nesto bolja, ali videcete da ce utakmica protiv Kelna u Beogradu biti itekako bitna i to ne samo Zvezdi, vec i Kelnu. Ne verujem da ce Keln veceras izgubiti, a to ce njima, osim u slucaju Zvezdine pobede veceras, naravno uz ocekivani poraz BATE-a u Londonu, biti dovoljno da se pobedom bore za prolece. E, sad, lako je reci "Arsenal ce veceras pobediti Keln, oni ne mogu da se sastave"...pa, to je nesto ocekivano, ali, eto, ja mislim ovako. Nadam se da ce me Zvezdini igraci igrom veceras uveriti u suprotno, pa da ne moramo ni gledati rezultat u Kelnu. Ali i tada ako Keln veceras pobedi ne smemo izgubiti od njih u Beogradu. Oni koji su sigurni u pobedu Arsenala sto ne stave 100 evra i uzmu 50-60 evra, ne znam kolika je kvota na pobedu Arsenala.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dečko odakle tebi da je to srpski klub? 
Ako si pismen možeš da pročitaš jsdp-znači jugoslovenski,ne mešaj njih sa nama!
(Crvena Zvezda 1913, 23. novembar 2017 18:40)

Sine jel si ucio ti istoriju? Jel znas da Jugoslavija odavno ne postoji? Sedi, dobio si keca smederevca. Ako je Partizan jugoslovensko SD onda je tvoja Zvezda otomansko SD.

Hipno veče

pre 6 godina

@ Zvezda je zivot ostalo su sitnice,to zna i Djukic.
(Aleksej, 23. novembar 2017 15:27).

Zna se ko igra večeras a ko mu je predgrupa. Znaju svi pa i Milojević.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Желим и Партизану пролеће, српски је клуб. А гробарчићи који неуморно спомињу Ц Арсенал (у истом саставу добио Келн, БАТЕ у Борисову....) само могу да нам завиде на свему до сада приказаном.
(делија нс, 23. novembar 2017 18:18

Dečko odakle tebi da je to srpski klub?
Ako si pismen možeš da pročitaš jsdp-znači jugoslovenski,ne mešaj njih sa nama!

лен

pre 6 godina

@011/2 За интелигенцију одговора имаш плус без обзира на навијачко опредељење.

Slavisa V.

pre 6 godina

"Grobarska nada nikada ne umire."

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.

делија нс

pre 6 godina

slavisa v.@ ти немаш везе са животом. Да ли ти знаш због чега долази до делимичног пада у завршницама. Гледај утакмицу, не само лопту. Јак пресинг се форсира од почетка меча, малтене на сваком делу терена. То је до сада, доносило много гол прилика (да их је пола реализовано већ би причали о птотувнику у фебруару). За коментар било чега у вези са фудбалом морао би видети даље од свог прста. Ето ти сад

делија нс

pre 6 godina

Желим и Партизану пролеће, српски је клуб. А гробарчићи који неуморно спомињу Ц Арсенал (у истом саставу добио Келн, БАТЕ у Борисову....) само могу да нам завиде на свему до сада приказаном.

Falcone

pre 6 godina

Zvezda je dosada igrala dobro, ali imala dosta srece koju je naravno i zaslužila upravo zbog hrabre igre.
Ipak, protiv Batea ce izgubiti jer ne moze stalno da te "hoće"...

Aron

pre 6 godina

Ja mislim da će zvezda pobediti večeras i prezimiti u Evropi. Svaka čast za trenera Milojevića i igrače.Ovo u igranje u Evropi za mene je kao Zvezdaša veliko iznenađenje, iskren da budem nisam verovao u plasman ni u grupnu fazu. Razlog za to su prvo ljudi koji vode Zvezdu i koji svojim bahatim ponašanjem brukaju klub. Oni bukvalno politiku baziraju na mržnji prema Sudijama, Partizanu i FSS-u i igranjem na kartu teorija zavere kako su svi protiv njih.A zapravo zvezda zadnjih godina ima ogromnu pomoć ne samo Fss-a i sudija već i materijalnu pomoć od države. Tako da klub koji je do juče imao dug od 50 000 sada plaća igrače 400 000 evra godišnje.

Len

pre 6 godina

verujem u zvezdinu pobedu a i da ne bude tako ja cu i dalje da je volim!
(deniro, 23. novembar 2017 10:27)

# Link komentara


Za Zvezdu se samo navija a Partizan se - voli.

kasper

pre 6 godina

i kada je na supermodernom stadionu u krasnodaru igrac ruske ekipe zakucao golcinu Borjanu 2metra iza linije, cinilo se da je to to. greska ! i kada je igrac zvezde iz reklama iza gola centrirao cinilo se da je to to. greska!

Slavisa V.

pre 6 godina

"Grobarska nada nikada ne umire."

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.

Ladovina

pre 6 godina

jao,ove uvertire i prepricavanja minulih dogadjaja,kao da svi imamo alchajmera,pa nas moraju u ovolikoj razmeri podsetiti,dovode do ludila..

Ivan

pre 6 godina

@aron

Zvezda ima "pomoc" u mecevima gde vodi i igra dominantno od pocetka a tvoj partizan ima pomoc u susretima gde je 1:1 do 85. minuta, pa se onda sviraju smesni penali a po potrebi utakmice traju i 100 minuta

oberin martel

pre 6 godina

Zvezda je dosada igrala dobro, ali imala dosta srece koju je naravno i zaslužila upravo zbog hrabre igre.
Ipak, protiv Batea ce izgubiti jer ne moze stalno da te "hoće"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Falcone, 23. novembar 2017 10:22)

Grobarska nada nikada ne umire.

Ivan

pre 6 godina

Igra nam i x veceras, pod uslovom da Keln izgubi od Arsenala. U tom slucaju i u poslednjem kolu treba da se poklope kockice, ali bi po meni prolaz bio 99% siguran. Samo da ne izgubimo veceras. Srecno i grobarima veceras, pa da imamo 2 ekipe na prolece. Za nas fudbal bi to bilo kao da je neko uzeo LS.

Slavisa V.

pre 6 godina

@Sabre, oci istine, sve sto sam napisao napisao sam onako kako mislim da ce biti, a mislim da je i realno. Nema nikakve sumnje da smo imali mnogo srece i ne verujem da ce to trajati vecito. Ovde se nereseno i minimnalan poraz od juniora Arsenala slave kao da su ne znam kakav uspeh. Zbog katastrofalne nepripremljenosti Zvezdinih igraca u svim utakmicama smo padali zadnjih 20-30 minuta. Cak smo i od Sparte u poslednjih 15 minuta mogli primiti dovoljno golova da ispadnemo i to nije bilo zbog opustanja, vec zbog nemanja snage. Sad je situacija nesto bolja, ali videcete da ce utakmica protiv Kelna u Beogradu biti itekako bitna i to ne samo Zvezdi, vec i Kelnu. Ne verujem da ce Keln veceras izgubiti, a to ce njima, osim u slucaju Zvezdine pobede veceras, naravno uz ocekivani poraz BATE-a u Londonu, biti dovoljno da se pobedom bore za prolece. E, sad, lako je reci "Arsenal ce veceras pobediti Keln, oni ne mogu da se sastave"...pa, to je nesto ocekivano, ali, eto, ja mislim ovako. Nadam se da ce me Zvezdini igraci igrom veceras uveriti u suprotno, pa da ne moramo ni gledati rezultat u Kelnu. Ali i tada ako Keln veceras pobedi ne smemo izgubiti od njih u Beogradu. Oni koji su sigurni u pobedu Arsenala sto ne stave 100 evra i uzmu 50-60 evra, ne znam kolika je kvota na pobedu Arsenala.

ssergioack

pre 6 godina

Izuzetan tekst, bravo B92. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 23. novembar 2017 10:25)

Nije izuzetan. Nije jer su pomenuli nepriznat gol Krasnodaru, a nisu pomenuli dve sporne situacije iz kojih su dali golove. Igranje rukom pre kornera posle koga je postignut gol i nedosudjen aut za Zvezdu pre centarsuta iz kojeg je opet postignut gol. A da ne pominjem i poklonjen penal u Beogradu. Tako da, ako cemo realno, u tom dvomecu je ostecena Zvezda a ne Krasnodar. Tekst koji je izuzetan, morao bi da navede sve situacije.

Aleks

pre 6 godina

Protiv Sparte kažu imali smo sreće.
Protiv Krasnodara još više sreće.
Protiv Kelna već ne može više da se kaže da je sreća, pa dokle više.
Protiv Arsenala u gostima, definitivno više nije sreća.
Večeras da potvrdimo da definitivno nismo samo obični srećnici, već ima tu dosta znanja i kvaliteta bajo moj ;)

Gospodin

pre 6 godina

Što bi reko Bogi Karić, triput ura za Bate..Gazi pantersku buraniju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 23. novembar 2017 10:41) Kakve veze imaju panteri sa fudbalom? Nije vama lako sa tim kompleksom. Hahahaha cirkus se nastavlja sa grobljem. :)

Milos Kragujevac

pre 6 godina

Zvezda i da izgubi veceras, mnogo je bliza prolecu od Batea ili Kelna. Bate u zadnjem kolu putuje u Englesku i tamo nema nikakve sanse, a Keln sigurno pada u Beogradu, tako da vec moze da se cestita...

Vlada

pre 6 godina

@Aron

Rece navijac kluba koji bi bio peti na tabeli da se ne gura u poslednjih 10-15 min svaka utakmica. Inace kad ce vise da vas isteraju sa JNA ili bar da pocnete da placate dazbine?

Tofi

pre 6 godina

@Oslo
Da samo na primer tad je Arsenalu trebala pobeda jer je to bila tek druga utakmica u grupi. Vidis da se ni protiv zvezde nisu trudili jer su vec prosli, a Bate ce ako veceras pobedi, vrlo lako i tamo da osvoji bodove.

Aleksej

pre 6 godina

Zvezda je zivot ostalo su sitnice,to zna i Djukic.(Aleksej, 23. novembar 2017 15:27). Đukić zna da je tvoj život sitnica...
(xxx, 23. novembar 2017 15:58)Moj zivot sitnica a ti u trafici redjas smoki i cigare.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 6 godina

Sjajan text,bravo.Poceli smo od prvog kola,presli tezak put izbacivsi favorite i sad smo na korak od proleca.Velike stvari je napravila ova ekipa sa Milojevicem i ostace zapamcena.Srecno veceras Zvezdo,samo hrabro.Zivela Zvezda zivelaaaa

Istina

pre 6 godina

i kada je na supermodernom stadionu u krasnodaru igrac ruske ekipe zakucao golcinu Borjanu 2metra iza linije, cinilo se da je to to. greska ! i kada je igrac zvezde iz reklama iza gola centrirao cinilo se da je to to. greska!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kasper, 23. novembar 2017 11:20

I kad je igrac Krasnodora kod rugog gola izvadio loptu iz auta,cinilo se da je to to.Greska.Kad je igrac Krasnodora igrao rukom pre treceg gola,cinilo se da je to to.Greska.Kad je igrac partizana levom rukom izjednacio,cinilo se da je svako video,pa i sudije ali greska.

hmm...

pre 6 godina

Prelep suncan dan. Nadam se da ce biti i veče. 
Neka Bog pomogne, Zvezda je zasluzila da pobedi, kvalitetan je tim.
(anica, 23. novembar 2017 10:14)

ako spremis kiflice vecaras nereseno, ako jos i makovnjacu dobijate sigurno :) . Srecno!

koma

pre 6 godina

Igra nam i x veceras, pod uslovom da Keln izgubi od Arsenala. U tom slucaju i u poslednjem kolu treba da se poklope kockice, ali bi po meni prolaz bio 99% siguran. Samo da ne izgubimo veceras. Srecno i grobarima veceras, pa da imamo 2 ekipe na prolece. Za nas fudbal bi to bilo kao da je neko uzeo LS.
(Ivan, 23. novembar 2017 10:33)
Bod nam skoro nista ne znaci, onda moramo da ne izgubimo i od Kelna a to je uvek opasna situacija. Veceras samo pobeda znaci prolaz, cak i poraz nije strasan jer sa pobedom protiv Kelna idemo 99%. Ponekad je lakse pobediti jednu nego igrati 2 da ne izgubis.

Sabre

pre 6 godina

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.
(Slavisa V., 23. novembar 2017 13:32)

Naravno da nisi ni p od pravi navijac, makar to lepo priznajes. E sad da li si dokoni grobar ili nesto jos gore, dokoni pesimista koji ne znas ni sam vise zasto pratis Zvezdu, to je pitanje. U svakom slucaju, likovi kao ti Zvezdi nisu potrebni, slobodno mozes da se odjavis i ne moras da se cimas ni sa pisanjem komentara dalje...

Rema

pre 6 godina

Ako Zvezda prodje večeras (pobedom, plus pozitivan rezultat Arsenala), ući će u istoriju evropskog klupskog fudbala, kao prvi klub kojem je pošlo za rukom da prodje grupu, počevši takmičenje od prvog kola kvalifikacija.
Za istoriju! Napred Zvezdo, hrabro!

мангупаријацз

pre 6 godina

Данас игра наша Звезда, данас игра Звезда српски шампион
Цео север сада пева напред напред мајстори!

Maло измењен текст :)

Hipno veče

pre 6 godina

@ Zvezda je zivot ostalo su sitnice,to zna i Djukic.
(Aleksej, 23. novembar 2017 15:27).

Zna se ko igra večeras a ko mu je predgrupa. Znaju svi pa i Milojević.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Желим и Партизану пролеће, српски је клуб. А гробарчићи који неуморно спомињу Ц Арсенал (у истом саставу добио Келн, БАТЕ у Борисову....) само могу да нам завиде на свему до сада приказаном.
(делија нс, 23. novembar 2017 18:18

Dečko odakle tebi da je to srpski klub?
Ako si pismen možeš da pročitaš jsdp-znači jugoslovenski,ne mešaj njih sa nama!

011/2

pre 6 godina

@
Za Zvezdu se samo navija a Partizan se - voli.
(Len, 23. novembar 2017 12:37)

To sam primetio po posetama na "lavoru" i u Pioniru.

Vi st poznati da vas vole svi kojima platite.

Inače, ovu rečenicu niko ne ume da objasni, ali je ponavljate već decenijama. Očigledno je da nikom drugom i ne bi mogla da bude servirana, ali sa vama je lako. :-)

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nije mi jasno kako pobeda obezbedjuje prolece,ako pobedimo danas,a Keln pobedi Arsenal kod kuce imacemo samo dva boda vise od Kelna,docekujemo ih u zadnjem kolu i ako nas pobede na Marakani mi ispadamo,dakle uz nasu pobedu ni Keln danas ne sme da pobedi da bi prosli.

Davle

pre 6 godina

@aron

Zvezda ima "pomoc" u mecevima gde vodi i igra dominantno od pocetka a tvoj partizan ima pomoc u susretima gde je 1:1 do 85. minuta, pa se onda sviraju smesni penali a po potrebi utakmice traju i 100 minuta
(Ivan, 23. novembar 2017 11:11)

Pretera ga brate , trajale su utakmice 98 minuta a ne 100

macakadabra

pre 6 godina

Pobedili, igrali nereseno, izgubili. Ma vi ste moj tim, volim vas i uvek cu biti uz vas.... Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi, mi volimo te ZVEZDO ma gde bila ti....

iggy

pre 6 godina

Mozda je bilo bolje da je zvezda poslednju utakmicu igrala sa arsenalom kad oni i teorijski obezbede prvo mesto, jer ako je protiv zvezde igrao B tim, veceras protiv Kelna izlaze petlici. Stoga ni Keln jos nije otpisan. Ali u svakom slucaju ce biti mnogo lakse, pre svega psiholoski veceras da se izbori dobar rezultat, jer u slucaju poraza Keln moramo dobiti, a koliko se secam godinama unazad smo te odlucujuce utakmice, 'utakmice decenije, veka'... gubili

S.L.

pre 6 godina

Iako sam navijac Partizana, moram priznati da je ove godine Zvezda ozbiljna ekipa i da igra jako sigurno. Imam osecaj da moze da da gol kad god hoce, sto je odlika dobrih timova. Partizan je veoma bled ove godine i beskrvan, tako da cisto sumnjam da moze do titule ili proleca u Evropi..ali nada poslednja umire.

ziks

pre 6 godina

Do sada bilo sve ok. I da tri boda izmaknu, nema veze. Samo prikazite srcanost, drskost, I sportski bezobrazluk.
Srecno momci . . . I da se borba nastavi I na prolece.

Madjo

pre 6 godina

Kakvo potcenjivanje u tekstu. Jedan Irtiš i jedna Florijana. Ne valja nam ovaj rečnik, iako to nisu dostojni protivnici imajući u vidu Zvezdinu veličinu.

Pedja

pre 6 godina

Tacno je da Risticu nije priznat gol, ali isto tako treba biti posten pa reci da je Krasnodar drugi gol dao iz auta, jer je lopta pre toga izasla sto sudija nije video. Takodje u revansu je bukvalno poklonjen penal Rusima, Stojkovic okrenut ledjima, a protivnicki igrac iza njega se bukvalno unosi ispod njegovih ledja i obara ga, a sudija dosudjuje penal. Tako da sve u svemu sve sto je osvojeno, nista nije poklonjeno. Sad se vec steklo neko iskustvo Evrope i vera u sopstvene vrednosti, Zvezda nije primila gol u gostima u grupi i ocekujem da tako i nastave.

Oslo

pre 6 godina

E vala ako je zvezda imala sanse i izvukla bod u Engleskoj, sto se onda Bate ne bi nadao pobedi tamo?
(Tofi, 23. novembar 2017 14:03)

Na primer zato sto je taj isti tim arsenala razmontirao bate u gostima...

P R I N T E Z I S

pre 6 godina

Prelep suncan dan. Nadam se da ce biti i veče.
Neka Bog pomogne, Zvezda je zasluzila da pobedi, kvalitetan je tim.
(anica, 23. novembar 2017 10:14)

Ne znam da li je u Borisovu suncan dan, ali minus je.

Kad ti strucno procenis da je kvalitet tim... :)

Ja zelim da odigrate dobro i zasluzite pobedu (mom Partizanu ce biti jos teze da pobedi). Srecno.

Realno

pre 6 godina

Zvezda i da izgubi veceras, mnogo je bliza prolecu od Batea ili Kelna. Bate u zadnjem kolu putuje u Englesku i tamo nema nikakve sanse, a Keln sigurno pada u Beogradu, tako da vec moze da se cestita...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos Kragujevac, 23. novembar 2017 12:58

Neka,hvala na tome da Zvezda izgubi veceras pa da tekma sa Kelnom odlucuje.Bolje da mi veceras dobijemo pa protiv svaba revijalno.Ako bude ta utakmica odlucivala,izgubicemo od Nemaca,kao groblja pre dve sezone od Augzburga kad su ispali u zadnjem minutu.Nemci su Nemci a tada bi i njima igrala pobeda za prolaz,tako da bolje veceras da se obezbedimo.Tako smo ih razbili u prvom poluvremenu ali i oni nas u drugom,sigurno su spremniji i da ne vucemo vraga za rep.

Millennium

pre 6 godina

Meni bi prvo zbog ovih momaka bilo žao ako ne prođemo dalje, iako im niko neće zameriti ako se i to desi. Dugi niz godina smo tražili samo jedno od njih, a to je da se igra hrabro, pa šta nam Bog da. Ova ekipa to radi, ima dušu. Mislim da su zaslužili da idu dalje na našu i njihovu radost.

делија нс

pre 6 godina

Желим и Партизану пролеће, српски је клуб. А гробарчићи који неуморно спомињу Ц Арсенал (у истом саставу добио Келн, БАТЕ у Борисову....) само могу да нам завиде на свему до сада приказаном.

делија нс

pre 6 godina

slavisa v.@ ти немаш везе са животом. Да ли ти знаш због чега долази до делимичног пада у завршницама. Гледај утакмицу, не само лопту. Јак пресинг се форсира од почетка меча, малтене на сваком делу терена. То је до сада, доносило много гол прилика (да их је пола реализовано већ би причали о птотувнику у фебруару). За коментар било чега у вези са фудбалом морао би видети даље од свог прста. Ето ти сад

anica

pre 6 godina

ako spremis kiflice vecaras nereseno, ako jos i makovnjacu dobijate sigurno :) . Srecno!
(hmm..., 23. novembar 2017 11:22)
Nisam planirala strudlu, bice pizza i Ruske kape.

zvezdaš

pre 6 godina

Pretera ga brate , trajale su utakmice 98 minuta a ne 100
(Davle, 23. novembar 2017 13:14)

Ma pomešao čovek sa košarkom... lapsus.

oci istine

pre 6 godina

"Grobarska nada nikada ne umire."

Ja sam zvezdas pa isto mislim, a mozda i ovaj nije Grobar. Jos one veceri kad smo pobedili Keln, a Partizan izgubio od Dinama rekao sam da Partizan ima daleko vece sanse da se plasira sto se i obistinjuje (jednostavno grupa im je slabija). Oni su u situaciji da veceras pobede YB na JNA i idu dalje, a za Zvezdu ima mnogo kombinacija, vecina su nepovoljne. Posle pobede u Kelnu sam rekao da ce Zvezda do kraja sve izgubiti, a posle treceg poraza Kelna sam rekao da ce i pored toga oni u BG verovatno doci sa situacijom da ih pobeda vodi dalje. Nismo izgubili od Arsenala, znamo zbog cega, a ovo drugo i dalje sve vazi. Veceras sigurno gubimo( nereseno nam isto ne znaci gotovo nista), a mislim da nam nece mnogo znaciti to sto BATE nece pobediti Arsenal u Londonu (a verovatno ce izgubiti) jer cemo izgubiti i od Kelna. Tako da...sa sedam bodova koliko i BATE dalje ce ici Keln. Naravno, radovacu se ako sve bude onako kako pravi navijaci zele, ja zbog onih koji vode Zvezdu, priznajem, odavno nisam pravi navijac.
(Slavisa V., 23. novembar 2017 13:32) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-24)
Pobogu brate sta ovo napisa...pa Keln je ekipa koja ne moze dati gol pola jesegeg dela Bundes lige, a ti prognozirs prolaz u eliminacije LE. NE MOGU DA VERUJEM , komentari na B92 su postali smehotresna olimpijada, za razliku od ranije, kad nisi mogao da pises neke neozbiljne stvari. Srecno i Zvezdi i Partizanu...igrajte glavom...

лен

pre 6 godina

@011/2 За интелигенцију одговора имаш плус без обзира на навијачко опредељење.

toliko

pre 6 godina

nek budu odlucni i borbeni,bez srljanja,mislim da nisu nepobedivi,pa Keln im je dao 5 komada,to dovoljno govori da i nemaju bas neki cvrst karakter

Grobarchina

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu protiv BATE Borisova.

Pa dobro, na baš da navijam, ali simpatišem.

Pa dobro, ne baš simpatišem, ali ...

Ma zezam se, pobedite te Beloruse, zemljaci, bre !!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dečko odakle tebi da je to srpski klub? 
Ako si pismen možeš da pročitaš jsdp-znači jugoslovenski,ne mešaj njih sa nama!
(Crvena Zvezda 1913, 23. novembar 2017 18:40)

Sine jel si ucio ti istoriju? Jel znas da Jugoslavija odavno ne postoji? Sedi, dobio si keca smederevca. Ako je Partizan jugoslovensko SD onda je tvoja Zvezda otomansko SD.

Oslo

pre 6 godina

Da samo na primer tad je Arsenalu trebala pobeda jer je to bila tek druga utakmica u grupi. Vidis da se ni protiv zvezde nisu trudili jer su vec prosli, a Bate ce ako veceras pobedi, vrlo lako i tamo da osvoji bodove.
(Tofi, 23. novembar 2017 15:14)

protiv zvezde se nisu trudili igraci koji treba da se nametnu treneru za prvu postavu....vazi....igrali su onoliko koliko je zvezda dozvolila...