Nedelja, 19.11.2017.

20:47

Isključeni igrač Rada: Crveni zbog pitanja "zašto"

Fudbaler Rada Srđan Ajković rekao je da je dobio crveni karton protiv Crvene zvezde jer je pitao sudiju zašto je svirao penal.

Izvor: B92

Iskljuèeni igraè Rada: Crveni zbog pitanja "zašto" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

kaboom

pre 6 godina

Dva dana se bavite penalom koji je cist kao suza, a prenosite ovu laz bez imalo stida. Sto ga je Piper iskljucio? Da pomogne Zvezdi, koja bi ovakav Rad dobila sa dva igraca manje, a ne sa igracem vise?
Al zato nijednu rec niste napisali o ne sviran penalu za Javor koji je toliko ocigledan, da je to smesno, cak i smesnije od onog cirkusa u Subotici!

ona stvar

pre 6 godina

Grobarskom portalu O2 sugestija da pogledaju snimak utakmice Javor-Partizan, 71. minut utakmice i brutalan faul za najcistiji penal u istoriji fudbala za Javor, koji naravno nije dosudjen jer bi onda mladim partizankama drhtale gace do zadnjeg sekunda utakmice.
(John Terry, 20. novembar 2017 07:54)

Bio je faul ali na liniji kaznenog prostora.

P.s. Ponesete se vi često drhtanjem gaća na početku sezone pa na kraju vama spadaju...

Nicky boy

pre 6 godina

Sudije više pomažu velikim klubovima i više oštećuju male. Nije pošteno, ali je tako. Doduše, status velikog (privilegovanog) kluba treba i zaslužiti. Zvezda ima više titula od Partizana jer je kroz svoju istoriju imala veću podršku sudija, a i države. Partizan ima više titula od Vojvodine iz istog razloga, itd.

Kao što je veći tajkun više muvao nego manji tajkun. Ista pravila kao u biznisu, jer i fudbal je - biznis.

ljubo

pre 6 godina

Mislio sam da će se dovođenjem bivšeg sudije i vrsnog poznavaoca sudijske problematike Radeta Đurovića u sudijsku komisiju FSS nešto promeniti u vezi suđenja u fudbalskoj Superligi, ali sam se prevario.I dalje na listi sudija ostali su sudije mešetari i poslušnici čak neki napredovali koji su prethodnih godina pravili skandale na fudbalskim terenima Superlige.Razni Obradovći,Nikolići Široki,Vujovići, Ilići i Piperi vedre i oblače ,nameštaju i šteluju rezultate utakmica i favorizuju CZ i Partizan u oodnose na male ekipe.Dokle više? Elitno takmičenje gubi smisao i i rasteruju se i ono malo gledaoca koji dolazi na stadione.

neko

pre 6 godina

Necu da gresim dusu ali znajuci recnik nasih fudbalera, pre je bilo nesto u stilu: "Izvinite molim Vas sto se mesam ali zasto penal, postovani gospodine sudija!?" ;)

srb

pre 6 godina

ako je to istina kazniti sudiju. Ono sto bih ipak pomenuo to je da je zvezdi ovim naneta veca steta nego sto je korist, mi bismo rad dobili pa bismo dobili, ovaj crveni nije uticao na ishod meca za razliku od penala i crvenih dosudjenih za part u egal utakmicama. No, to ne abolira sudiju i ako se dokaze da je igrac dobio crveni ni za sta onda mora da usledi suspenzija

Povidon

pre 6 godina

najsmešniji su ovi zvezdaši koji uporedjuju namerne greške sudija u korist zvezde sa čisto dosuđenim penalima za partizan...alo rodjaci pa koji penal za partizan nije bio?...i da li je normalno da se igrač isključi zbog pitanja “zašto!?”.
(duh sa sekirom, 20. novembar 2017 05:56)
Jos smesniji su oni grobari koji misle da je svaki penal za njih cist i da sudije pomazu manje Partizanu nego Zvezdi. Jeste normalno. I to treba da bude uvek tako. Sta on ima da se raspravlja sa sudijom? U Evropi se za to najcesce dobija zuti karton ali ja kao Zvezdas kazem da treba direktan crveni i to svima bez protekcije. Niti ima pravo da se obrati sudiji niti ce sudija promeniti odluku.

Zoki

pre 6 godina

Zelim da se zahvalim partizanu sto nam je prosle sezone uzeo namestenu titulu. Jer da se to nije desilo zvezda bi ostala onakva kakva je bila sa grofom i verovatno ne bi ni usli u LE. Tako da puno vam hvala za to, evo sad meljemo i to upravo zato sto smo krenuli kvalifikacije od dna. I ako budemo imali srece i nastavimo da igramo ovako proci cemo grupu. Sto automatski znaci vise kesa za klub, za koji se nadam da uprava nece skroz da strpa sebi u dzep.

Finac

pre 6 godina

Ovde neke komentatore treba čitati kao scenario za horor. Gledao sam i gledao ali nisam mogao da vidim "penal"; ili, ipak, nemaju osećaj za nogomet ili "vole" da nekom zapadne da čita njihove sado-umotvorine.

Mikula

pre 6 godina

Trebao je Boaći da promaši namerno. Nama ovakvi penali ne trebaju, imamo tim za lagano prvo mesto. Da se partizanu nisu svirali penali u zadnjim minutima, imali bismo 15 bodova prednosti.

John Terry

pre 6 godina

Grobarskom portalu O2 sugestija da pogledaju snimak utakmice Javor-Partizan, 71. minut utakmice i brutalan faul za najcistiji penal u istoriji fudbala za Javor, koji naravno nije dosudjen jer bi onda mladim partizankama drhtale gace do zadnjeg sekunda utakmice.

JPR24

pre 6 godina

Ja bih svakom drugom igracu delio crveni ! Pa neka onda dodju i pitaju zasto ! Ne kazem da sudije nisu cirkus, ceto jesu, ali i igraci sa kukanjem na svaku pa i najmanju odluku sudije, te raznoraznim psovkama za koje bi na ulici dobili batine za pet minuta...treba i njima malo peglanja.

P

pre 6 godina

Sve se smisljeno radi ne bili se prikrile Partizanove mahinacije i ovo je namjerno uradjeno ne bi li se reklo pa eto i Zvezdi se svasta svira.Lopovi nad lopovima FSS.

duh sa sekirom

pre 6 godina

najsmešniji su ovi zvezdaši koji uporedjuju namerne greške sudija u korist zvezde sa čisto dosuđenim penalima za partizan...alo rodjaci pa koji penal za partizan nije bio?...i da li je normalno da se igrač isključi zbog pitanja “zašto!?”.

Petar

pre 6 godina

ali je nama svakako oteta titula prosle godine!
(veliki strumf, 19. novembar 2017 23:58)

Da ste pobedili Vozdovac titula vam svakako ne bi bila "oteta" vec bi ste je zasluzili..kao sto si i sam rekao da ne citiram ceo post da ste pobedili sve do kraja kao Barsa imali bi ste vise bodova i bila bi vasa ali niste..Vozdavac je hteo ti to da priznas ili ne bio bolji kao sto je bio bolji i protiv nas ove jeseni..

Ns

pre 6 godina

Partizan posle ovoga pod hitno da krene u ofanzivu na strane sudije jer se mezimica odavno osilila od kako je ON dosao na vlast da vise ne zna ni za sramotu ni za stid

ja

pre 6 godina

Evo ih tastatura sveznalice znaju oni da je on opsovao, sigurno su culi i sta je opsovao. Ma delije sa servera objasnite coveku sta je on rekao sigurno ne zna.
(Yarilo, 19. novembar 2017 21:35)
a ti znas?

Nele

pre 6 godina

Ok, pod pretpostavkom da nisi koristio psovke koje manje-vise i ne postoje u srpskom jeziku i da si samo pitao "zasto?". Moracu da odgovorim sa par pitanja. Prvo, ko si ti? Kapiten-nisi. Da li sudija svoje odlike mora da objasnjava svakom igracu ponaosob? Pa rezervnim igracima, vozacu autobusa, kafe kuvarici, redarima a zatim i svakom pojedinacnom gledaocu? Ja penal sa snimka nisam video. Snimak je realno los, sa vrha tribina, mozda je sudija nesto video sto se ne vidi na snimku. Mozda je nesto prestrogo presudio. Ali veverica nisam, pa da poverujem da ti je eto tako iz cista mira pokazao crveni. Koliko god da navija za Zvezdu, na 1:0, plus penal a pre toga niste presli pola, ne verujem da mu je na kraj pameti da Zvezdi treba i igrac vise. I iz one gomile vas koji se "ubedjujete" sa njim, niko ga nije opsovao?? Da jeste iskljucio bi tog, a ne tebe. Ali vi fudbaleri ste vrlo kulturni i niko ne psuje...

BVB

pre 6 godina

Za penal- Setite se '98 i penala koji je sviran za nas. Jugovic ulazi u kazneni, Stam ga povlaci za dres i Aranda svira penal! Sta je onda problem za ovo?

Crveni karton- Pa sta mislite i da je sudija hteo da pomogne Zvezdi, mislite li da bi samo za rec 'zasto' iskljucio igraca? Dajte molim vas, sigurno je psovka bila socna u najmanju ruku.

Dejo Joveljic

pre 6 godina

Ajde iskreno. Partizanovci da li bi vi prosli nasu grupu u LE. I priznajte da bi Zvezda dobila svaku utakmicu bez ovakvog sudjenja

Ris

pre 6 godina

A nije mu pozdravio mamu, a? Ma sigurno ga pozvao na pice posle utakmice, jos nisam cuo da je igrac drugacije rekao, da je rekao psovao sam ga. Pa i Sale Ilic je hiljadu puta psovao sudiju a priznao je samo jednom, kada je snimljen.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ne smes ni da se obratis Zvezdinim sudijama jer ces biti iskljucen. Meni je i dalje pod velom misterije iskljucenje Kostica fudbalera Borca u sredu.

veliki strumf

pre 6 godina

Tek sam sada video ovaj snimak na kome je rečeno da je snimak onoga što je sudija svirao kao "penal". Pažljivo sam gledao nekoliko puta. Ponovo sam pažljivo gledao. Onda sam gledao pkadaro kadar. I ništa. Pedeset godina gledam fudbal. Ovo još nisam video. Onda mi je reakcija sudije da odmah pokaže crveni jasna. Zoveš se sudija, a svako ko pogleda snimak će videti da si lopov. Posle ovoga što sam pogledao jasno mi je odakle ovoliko napada na Partizan u komentarima. Ovo ne možeš braniti ni sa jednim argumentom, pa jedino preostaje da se dereš iz sveg grla : Držte lopova!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Josarian, 19. novembar 2017 21:43)

Gledao si snimak, ali iz pogresnog ugla, gde se povlacenje samo nazire. E sada pogledaj ovaj snimak (premotaj na 31 minut tacno), pa ces iz drugog ugla videti povlacenje na 2 metra ispred sudije, pred njegovim ocima. Povlacenje nije bas kao ono Jevtovicevo danas, kada je pocepao opremu igracu javora, ali je vise nego vidljivo i veceg je intenziteta nego kada je Garsija Aranda sudio za nas penal protiv Holandije, kada Mijatovic upuca precku. Drzte lopova, jel?
https://www.youtube.com/watch?v=QJShzc809sc

777

pre 6 godina

kako vi zate da je igrac pored zasto, jos nesto rekao sudiji, pa dobio crveni? kako? jer ste navijaci cz? zasto tvrdite da momak laze i na osnovu cega? jer ste navijaci cz?? nemojte onda da kukate za penale i produzetke utakmica. jasno je da se kroz derbi resava prvak obdrzave. a kada izgubite derbi ondah trazite alibi zasto partizan nije izgubio od nekog drugog tima a sami niste sposobni kao u proslom prvenstvu da pobedite vozdovac niti da pedite u derbiju?

djordje

pre 6 godina

sudije imaju slusalice i mikrofon a svaki razgovor da se snimi u bazi podataka tako da ne bi bilo rekla kazala . To sam predlagao davnih godina , tehnika je napredovala i ne vidim razlog primene i reprodukcije , bice tada sudije i igraci ko bele lale

djordje

pre 6 godina

sudije imaju slusalice i mikrofon a svaki razgovor da se snimi u bazi podataka tako da ne bi bilo rekla kazala . To sam predlagao davnih godina , tehnika je napredovala i ne vidim razlog primene i reprodukcije , bice tada sudije i igraci ko bele lale

veliki strumf

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maxy, 19. novembar 2017 20:57)

Izvestili ste se vi grobari da spinujete zadnjih godina, ali vam ne prolazi vise. Kakve veze ima ko je bio bolji u derbijima - gleda se tabela nakon zavrsenog prvenstva! Evo npr. Barsa i Real nisu ni igrali, a Barsa ima 10 bodova vise. Ako je Real razvali 2 puta po 5-o u klasiku, a oba tima dobiju sve ostalo - Barsa ce na kraju imati 4 boda vise. Hocu reci da ovo nije kup, pa da je vazan medjusobni susret, vec prvenstvo. Vi ste nas posteno pobedili u derbijima (doduse, Leonardu nije dat crveni, a nad Boacijem nije sudjen ocigledan penal u kupu - sto se gol auta tice, vi ste rukom dali izjednacujuci gol, pa je tu 1-1), ali je nama svakako oteta titula prosle godine!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sve je ovo smisljeno od strane Kokeze da se napravi klima da se I Zvezdi pomaze a ne samo Patlidzanu. Ovo je sramota sta nam radi FSS.
(Radonja, 19. novembar 2017 21:50)

Suština i živa istina!

ja

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Crveno Bela masinerija melje ispred sve ispred sebe. U cetvrtak da padne i BATE i da slavlje bude jos vece!
(mznsn, 19. novembar 2017 22:54)

hahahahaaaaa..pa vas nista nije sramota legende...

Zvezdaš

pre 6 godina

Penal? Možda...bilo je tu malo povlačenja ali eto da sam ja sudija bio u toj situaciji ga ne bi svirao jednostavno u svakoj jačoj ligi se za malo povlačenja u kaznenom prostoru ne svira penal evo pogledajte ljudi malo engleske klubove u premijer ligi da li se za ovakve stvari svira Penal? - naravno da ne! A što se tiče crvenog kartona je ovo neverovatna odluka sudije da zbog malog prigovora mu daje tako hladno crveni karton.. pozdrav od navijača crvene zvezde

Velicanstveni

pre 6 godina

Za zasto penal nije sigurno dobio crveni,ali sam siguran da za jos gori recnik i uvrede nijedan igrac Zvezde ne bi dobio ni zuti,tako da sudija treba da bude debelo kaznjen a i penala sigurno nije bilo.

Sale Jagodina

pre 6 godina

Ja baš hteo da pitam ZAŠTO u Jagodinskoj pivari radim 11 meseci bez plate,ali kad sam ovo čuo.Pa zar treba i mene da isteraju,pa ni bez plate da ne mogu da radim.

Misterija

pre 6 godina

Pre bi se rasvetlilo ubistvo Kenedija i ko je ubio Loru Palmer nego sto bi neko provalio zasto je sviran penal. Bilo je mnogo smehotresnih penala za Zvezdu koji su zbunjivali fudbalsku javnost jer nije bilo najjasnije zasto su svirani ali je uvek bilo bar nekog nagovestaja ili se recimo sutradan posle hiljadu puta pregledanog snimka pronasao neki promilcic mogucnosti da
neki okoreli navijac Zvezde zazmuri i ipak svirne penal. Ovo sada je stvarno neverovatna situacija. Tako je ladno mogao da svira i penal na centru terena ili u poluvremenu dok su igraci bili u svlacionici ili dok je lopta u sesnaestercu Zvezde. Osnova za sviranje penala bi bilo isto.

severna armija uvek je uz vas!

pre 6 godina

Da sigurno si samo to rekao..Njie sporno zvezdas sam cak i da je opsovao suduju, po meni je to za zuti a ako se to ponovi onda za crveni-prestrogo.

mznsn

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Crveno Bela masinerija melje ispred sve ispred sebe. U cetvrtak da padne i BATE i da slavlje bude jos vece!

Sir Oliver

pre 6 godina

Potpuno ste svi u pravu. Verovatno bi Rad pobedio da pri rezultatu 1:0 nije sviran penal i dodeljen crveni karton ovom finom momku, nosiocu igre Rada. Zvezda je igrala ocajno, nisu imali sansi, a Rad je briljirao i do tog trenutka je bio nadmocan

...

pre 6 godina

Zvezda ubiva fudbal u Srbiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bogoljub krstic, 19. novembar 2017 21:06)
Tako sto je 3 klase iznad svakog kluba u Srbiji!.

Djomla

pre 6 godina

Ajmo redom, penal i isključenje protiv Rada i isključenje protiv Borca su bili pri rezultatu 1:0 za Zvezdu. Idemo sada odluke za dečke kod sledecih rezultata:
Napredak 0-1, produženo do 97min
Bačka 0-0, penal 6min
Radnik 0:0, penal 19min
Zemun 1:1, sklonio se igrač 86min, penal 90min
Borac 1:1, penal 85min, faul i produženo do 97min
Mačva 1:1, penal 86min

analiza

pre 6 godina

"Pogledati obavezno klip nadrealista o isključenju Baždarevića protiv Norveške! Veoma prikladno i mnooogo smešno."
(ČUPAVE UŠI I NOS)
Pogledah,zestok klip:)Lepo Bazdarevic kaze sudiji "Ja se lepo izvinjavam sto vam se ovako obracam ali najljubaznije vas molim da drugi put obratite paznju na ove ostre startove...-sudija njemu crveni-...ja njemu fino a on meni 'vako,ma necu vise da igram,nema teorije."
Ovde je ipak dijalog bio mnogo kraci,a igrac potpuno zaprepascen sto je popio crveni,a i ovi oko njega.

Dag Kristi

pre 6 godina

@milan
Nazalost,nisi u pravu.Cuo sam iz pouzdanih izvora da je Djokic dobio crveni zbog nevaspitanja koje je trajalo iz kola u kolo prema istom sudiji.Daleko od toga da branim sudiju,svi su isti osim sudijske trojke na celu sa Mazicem,samo ti kazem pravu istinu.

Wllaxy

pre 6 godina

Samo veverice mogu da poveruju u to da ga je samo tako pitao i nije rekao ništa više! Obično su fudbaleri ultra kulturni i nikad ne psuju i govore ružne reči što i sami možemo da vidimo tokom prenosa utakmica kako se sa poštovanjem obraćaju sudijama...

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
(maxy, 19. novembar 2017 20:57

Isplaci se bice ti lakse..

anica

pre 6 godina

(maxy, 19. novembar 2017 20:57)
Navijaci C.Zvezde vide sve, i ne lazu, ali vi ne vidite koliko Zvezda igra kvalitetno ove sezone, ili se pravite da ne vidite, i ne priznajete nikad ama bas nikad gresku. Vi ste ove godine imali jako sumnjive situacije pri kraju utakmice i u produzetku, pa nikome nista.
Pricam u svoje ime naravno, penal i crveni nisu trebali da se sude, ali vi sad hocete da napravite kako nas je to poguralo u mecu. Nije bas tako. FK Crvena Zvezda ima jedan poraz u prvenstvu(Napredak) 42-4, jedan poraz u kvalifikacijama(Krasnodar) i u LE(Arsenal) Mislim da to nije realno. Zvezda ove godine blista!

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
(maxy, 19. novembar 2017 20:57)

Sta ti decko pricas? ??ma svaki je bio penal za partizan ali za zvezsu nije bio ni jedan??

tene

pre 6 godina

Zašto penal, a sve ostale psovke koje su uz to išle uz pominjanje sudijine familije, e tu je amnezija. Penala nije bilo, ali naši fudbaleri mnogo sebi dozvoljavaju, srede frizuru i odmah su baje.

Istina je tamo negde....

pre 6 godina

Polako,pa gde si se ti rastrcao...prvo da nam kazu zasto je Antic iz Vojvodine dobio penal proletos protiv zvezde,pa ovaj iz Borca isto ne zna zasto je iskljucen pa tek onda ti dolazis na red...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Na snimku se ne vidi sta je igrac rekao sudiji ali po izrazu lica kapitena Rada posto je sudija pokazao crveni, izgleda da je stvarno bio neki benigni prigovor. Covek je iskreno bio sokiran odlukom.

objava

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga znao je sta ce se desavati ovih dana. Zvezda je zgazila rad i zgazila bi ih svejedno, sudija je dobio nalog da sudi i navlaci za zvezdu, da bi ovi crni imali alibi da kradu jos vise, sve pod mantrom "vidite sta oni radie, oni su lopovi a ne mi". Klasican vucelicevski potez, gebels milosevica radi za sivu eminenciju sprskog fudbala.

спортски уметник

pre 6 godina

Koliko su grobarcici ostrasceni govore i njihovi komentari kako se sklanjaju Boaciju?! ahahaha ludilo totalno
(Uros Djurdjevic nejaki #32, 19. novembar 2017 21:10)

Лудило је то што га на јединој текми где вам се нико не склања, на дербију, нема нигде

4k4.Dex

pre 6 godina

U mnogo bitno... sigurno zvezda ne namesta utalmice na marakani pogotovo ne sa presmesnim radom log mogu da dobiju 100 puta za redom. Za zasto se druze ne dobija crveni bice da si ti jos ponesto rekao.

Yarilo

pre 6 godina

Evo ih tastatura sveznalice znaju oni da je on opsovao, sigurno su culi i sta je opsovao. Ma delije sa servera objasnite coveku sta je on rekao sigurno ne zna.

Toma

pre 6 godina

Cirkus od sudija i od fudbala. Zvezdi nikakva pomoć te vrste nije bila potrebna, čak štaviše, uperena je protiv nje, kolko god to zvučalo nelogično. Ovo je namerno urađeno da bi se mahalo time i relativizovala zlodela uvaljenog kluba.

severnjača

pre 6 godina

Zvezda ubiva fudbal u Srbiji.
(bogoljub krstic, 19. novembar 2017 21:06)

Ma nemoj, kako onda "ubiva" u Evropi? Sparta, Krasnodar, Bate, Keln, Arsenal....., to je bio antifudbal?

спортски уметник

pre 6 godina

Dve posledje pobede Partizana najsramotnije u istoriji sporta a njihovi navijaci govore o postenju. Strasno!
(Njami, 19. novembar 2017 21:10)

Помешао си нешто дечко, Партизану данас поништен чист гол, Звезда добила на поклон пенал и црвени, као и у среду пенал и гол из офсајда на поклон....али ви ћете свеједно ботовати па макар сваки меч давали голове из аута, као на дербију

Bane

pre 6 godina

(Nemanj, 19. novembar 2017 21:01)

Ali ste je sa obe ruke prihvatili, što bi se reklo poklonu se u zube ne gleda. Drugar da je tako vi ste se ogradili od toga ali pošto saopštenja idu samo kada ste oštećeni onda ste vi ti koji sebe uvlačite a ne neko drugi.

Josarian

pre 6 godina

Tek sam sada video ovaj snimak na kome je rečeno da je snimak onoga što je sudija svirao kao "penal". Pažljivo sam gledao nekoliko puta. Ponovo sam pažljivo gledao. Onda sam gledao kadar po kadar. I ništa. Pedeset godina gledam fudbal. Ovo još nisam video. Onda mi je reakcija sudije da odmah pokaže crveni jasna. Zoveš se sudija, a svako ko pogleda snimak će videti da si lopov. Posle ovoga što sam pogledao jasno mi je odakle ovoliko napada na Partizan u komentarima. Ovo ne možeš braniti ni sa jednim argumentom, pa jedino preostaje da se dereš iz sveg grla : Držte lopova!

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Najveci problem je sto se, na primer, na ovaj slucaj najvise bune navijaci partizana koji kradu i namestaju kako stignu, ali ih nije sramota da pricaju o nekim drugim situacijama koje nisu ni upola lose kao njihove. I obrnuto, Zvezdini navijaci jedini pricaju o kradji partizana, a nije ni da smo mi nesto mnogo bolji. Kako god,oni se svadjaju, a ovi gore zaradjuju.

mrki

pre 6 godina

Ja verunem fudbaleru na reč, jer oni stvarno i kada dobiju udarac u nogu, drže se za glavu. Nije trebalo penal i crveni, bolje neka igraju bez sudija.

Cinik

pre 6 godina

Dečko kaže da je pitao " Zašto penal" i da je zato dobio penal. Sudija će napisati u zapisniku da je ovaj psovao i tome će se verovati. Nije ovde u pitanju penal i crveni karton već nešto sasvim drugo. Svedoci smo da od početka prvenstva Crvena Zvezda i njeno rukovodstvo gledaju svaku utakmicu Partizana i posle svake utakmice izlaze sa saopštenjima, pretnjama, uvredama i ko zna čemi još. To radili i prošle godine, a to bogami rade još od 2012.godine i svake godine povećavaju pritisak. Ove sezone Zvezda može se reći da dominira i ruku na srce ima dobru igru. Medjutim ako pogledate mnoge utakmice koje je Zvezda odigrala videćete čudne stvari. Skoro svaka ekipa koja igra sa Zvezdom izlazi na utakmicu bez nekoliko standardnih prvotimaca. U prošlom kolu Radnički iz Niša je izašao bez 6 prvotimaca i plus Pavkov koji je imao klauzulu u ugovoru da ne igra protiv Zvezde. Juče, Rad je igrao bez 3 prvotimca koji nisu bili povređeni a nisu bili ni u protokolu. Iz ovoga se jasno vidi da Zvezda sem što vrši pritisak na sudije i FSS vrši pritisak i na klubove da se protiv nje ne bore te zato imamo i sizuaciju da je primila samo 4 gola od početak prvenstva. Svega ovoga ne bi bilo da pojedini nisu bili abolirani, amnestirani, da se opstruišu krivični postupci. Ali tako vam je to kad je Predsednik države vlasnik Zvezde u svim sportovima a što su potvrdili Grof Božović, Terzić, Stojadinović. Ajmo, sada minusi.

Josarian

pre 6 godina

Nikako da otkrijem gde se u ovom članku pominje Partizan, jer se u komentarima skoro isključivo priča o Partizanu? Da li je činjenica da je sudija postupio po internim pravilima za suđenje utakmica jedinog kluba za koji ON navija neki problem?

maxy

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!

maxy

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!

Josarian

pre 6 godina

Tek sam sada video ovaj snimak na kome je rečeno da je snimak onoga što je sudija svirao kao "penal". Pažljivo sam gledao nekoliko puta. Ponovo sam pažljivo gledao. Onda sam gledao kadar po kadar. I ništa. Pedeset godina gledam fudbal. Ovo još nisam video. Onda mi je reakcija sudije da odmah pokaže crveni jasna. Zoveš se sudija, a svako ko pogleda snimak će videti da si lopov. Posle ovoga što sam pogledao jasno mi je odakle ovoliko napada na Partizan u komentarima. Ovo ne možeš braniti ni sa jednim argumentom, pa jedino preostaje da se dereš iz sveg grla : Držte lopova!

Sir Oliver

pre 6 godina

Potpuno ste svi u pravu. Verovatno bi Rad pobedio da pri rezultatu 1:0 nije sviran penal i dodeljen crveni karton ovom finom momku, nosiocu igre Rada. Zvezda je igrala ocajno, nisu imali sansi, a Rad je briljirao i do tog trenutka je bio nadmocan

ja

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Crveno Bela masinerija melje ispred sve ispred sebe. U cetvrtak da padne i BATE i da slavlje bude jos vece!
(mznsn, 19. novembar 2017 22:54)

hahahahaaaaa..pa vas nista nije sramota legende...

Djomla

pre 6 godina

Ajmo redom, penal i isključenje protiv Rada i isključenje protiv Borca su bili pri rezultatu 1:0 za Zvezdu. Idemo sada odluke za dečke kod sledecih rezultata:
Napredak 0-1, produženo do 97min
Bačka 0-0, penal 6min
Radnik 0:0, penal 19min
Zemun 1:1, sklonio se igrač 86min, penal 90min
Borac 1:1, penal 85min, faul i produženo do 97min
Mačva 1:1, penal 86min

Sale Jagodina

pre 6 godina

Ja baš hteo da pitam ZAŠTO u Jagodinskoj pivari radim 11 meseci bez plate,ali kad sam ovo čuo.Pa zar treba i mene da isteraju,pa ni bez plate da ne mogu da radim.

Misterija

pre 6 godina

Pre bi se rasvetlilo ubistvo Kenedija i ko je ubio Loru Palmer nego sto bi neko provalio zasto je sviran penal. Bilo je mnogo smehotresnih penala za Zvezdu koji su zbunjivali fudbalsku javnost jer nije bilo najjasnije zasto su svirani ali je uvek bilo bar nekog nagovestaja ili se recimo sutradan posle hiljadu puta pregledanog snimka pronasao neki promilcic mogucnosti da
neki okoreli navijac Zvezde zazmuri i ipak svirne penal. Ovo sada je stvarno neverovatna situacija. Tako je ladno mogao da svira i penal na centru terena ili u poluvremenu dok su igraci bili u svlacionici ili dok je lopta u sesnaestercu Zvezde. Osnova za sviranje penala bi bilo isto.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sve je ovo smisljeno od strane Kokeze da se napravi klima da se I Zvezdi pomaze a ne samo Patlidzanu. Ovo je sramota sta nam radi FSS.
(Radonja, 19. novembar 2017 21:50)

Suština i živa istina!

спортски уметник

pre 6 godina

Dve posledje pobede Partizana najsramotnije u istoriji sporta a njihovi navijaci govore o postenju. Strasno!
(Njami, 19. novembar 2017 21:10)

Помешао си нешто дечко, Партизану данас поништен чист гол, Звезда добила на поклон пенал и црвени, као и у среду пенал и гол из офсајда на поклон....али ви ћете свеједно ботовати па макар сваки меч давали голове из аута, као на дербију

Cinik

pre 6 godina

Dečko kaže da je pitao " Zašto penal" i da je zato dobio penal. Sudija će napisati u zapisniku da je ovaj psovao i tome će se verovati. Nije ovde u pitanju penal i crveni karton već nešto sasvim drugo. Svedoci smo da od početka prvenstva Crvena Zvezda i njeno rukovodstvo gledaju svaku utakmicu Partizana i posle svake utakmice izlaze sa saopštenjima, pretnjama, uvredama i ko zna čemi još. To radili i prošle godine, a to bogami rade još od 2012.godine i svake godine povećavaju pritisak. Ove sezone Zvezda može se reći da dominira i ruku na srce ima dobru igru. Medjutim ako pogledate mnoge utakmice koje je Zvezda odigrala videćete čudne stvari. Skoro svaka ekipa koja igra sa Zvezdom izlazi na utakmicu bez nekoliko standardnih prvotimaca. U prošlom kolu Radnički iz Niša je izašao bez 6 prvotimaca i plus Pavkov koji je imao klauzulu u ugovoru da ne igra protiv Zvezde. Juče, Rad je igrao bez 3 prvotimca koji nisu bili povređeni a nisu bili ni u protokolu. Iz ovoga se jasno vidi da Zvezda sem što vrši pritisak na sudije i FSS vrši pritisak i na klubove da se protiv nje ne bore te zato imamo i sizuaciju da je primila samo 4 gola od početak prvenstva. Svega ovoga ne bi bilo da pojedini nisu bili abolirani, amnestirani, da se opstruišu krivični postupci. Ali tako vam je to kad je Predsednik države vlasnik Zvezde u svim sportovima a što su potvrdili Grof Božović, Terzić, Stojadinović. Ajmo, sada minusi.

veliki strumf

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maxy, 19. novembar 2017 20:57)

Izvestili ste se vi grobari da spinujete zadnjih godina, ali vam ne prolazi vise. Kakve veze ima ko je bio bolji u derbijima - gleda se tabela nakon zavrsenog prvenstva! Evo npr. Barsa i Real nisu ni igrali, a Barsa ima 10 bodova vise. Ako je Real razvali 2 puta po 5-o u klasiku, a oba tima dobiju sve ostalo - Barsa ce na kraju imati 4 boda vise. Hocu reci da ovo nije kup, pa da je vazan medjusobni susret, vec prvenstvo. Vi ste nas posteno pobedili u derbijima (doduse, Leonardu nije dat crveni, a nad Boacijem nije sudjen ocigledan penal u kupu - sto se gol auta tice, vi ste rukom dali izjednacujuci gol, pa je tu 1-1), ali je nama svakako oteta titula prosle godine!

mrki

pre 6 godina

Ja verunem fudbaleru na reč, jer oni stvarno i kada dobiju udarac u nogu, drže se za glavu. Nije trebalo penal i crveni, bolje neka igraju bez sudija.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
(maxy, 19. novembar 2017 20:57

Isplaci se bice ti lakse..

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
(maxy, 19. novembar 2017 20:57)

Sta ti decko pricas? ??ma svaki je bio penal za partizan ali za zvezsu nije bio ni jedan??

mznsn

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Crveno Bela masinerija melje ispred sve ispred sebe. U cetvrtak da padne i BATE i da slavlje bude jos vece!

4k4.Dex

pre 6 godina

U mnogo bitno... sigurno zvezda ne namesta utalmice na marakani pogotovo ne sa presmesnim radom log mogu da dobiju 100 puta za redom. Za zasto se druze ne dobija crveni bice da si ti jos ponesto rekao.

...

pre 6 godina

Zvezda ubiva fudbal u Srbiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bogoljub krstic, 19. novembar 2017 21:06)
Tako sto je 3 klase iznad svakog kluba u Srbiji!.

severna armija uvek je uz vas!

pre 6 godina

Da sigurno si samo to rekao..Njie sporno zvezdas sam cak i da je opsovao suduju, po meni je to za zuti a ako se to ponovi onda za crveni-prestrogo.

Zvezdaš

pre 6 godina

Penal? Možda...bilo je tu malo povlačenja ali eto da sam ja sudija bio u toj situaciji ga ne bi svirao jednostavno u svakoj jačoj ligi se za malo povlačenja u kaznenom prostoru ne svira penal evo pogledajte ljudi malo engleske klubove u premijer ligi da li se za ovakve stvari svira Penal? - naravno da ne! A što se tiče crvenog kartona je ovo neverovatna odluka sudije da zbog malog prigovora mu daje tako hladno crveni karton.. pozdrav od navijača crvene zvezde

спортски уметник

pre 6 godina

Koliko su grobarcici ostrasceni govore i njihovi komentari kako se sklanjaju Boaciju?! ahahaha ludilo totalno
(Uros Djurdjevic nejaki #32, 19. novembar 2017 21:10)

Лудило је то што га на јединој текми где вам се нико не склања, на дербију, нема нигде

Velicanstveni

pre 6 godina

Za zasto penal nije sigurno dobio crveni,ali sam siguran da za jos gori recnik i uvrede nijedan igrac Zvezde ne bi dobio ni zuti,tako da sudija treba da bude debelo kaznjen a i penala sigurno nije bilo.

Yarilo

pre 6 godina

Evo ih tastatura sveznalice znaju oni da je on opsovao, sigurno su culi i sta je opsovao. Ma delije sa servera objasnite coveku sta je on rekao sigurno ne zna.

severnjača

pre 6 godina

Zvezda ubiva fudbal u Srbiji.
(bogoljub krstic, 19. novembar 2017 21:06)

Ma nemoj, kako onda "ubiva" u Evropi? Sparta, Krasnodar, Bate, Keln, Arsenal....., to je bio antifudbal?

anica

pre 6 godina

(maxy, 19. novembar 2017 20:57)
Navijaci C.Zvezde vide sve, i ne lazu, ali vi ne vidite koliko Zvezda igra kvalitetno ove sezone, ili se pravite da ne vidite, i ne priznajete nikad ama bas nikad gresku. Vi ste ove godine imali jako sumnjive situacije pri kraju utakmice i u produzetku, pa nikome nista.
Pricam u svoje ime naravno, penal i crveni nisu trebali da se sude, ali vi sad hocete da napravite kako nas je to poguralo u mecu. Nije bas tako. FK Crvena Zvezda ima jedan poraz u prvenstvu(Napredak) 42-4, jedan poraz u kvalifikacijama(Krasnodar) i u LE(Arsenal) Mislim da to nije realno. Zvezda ove godine blista!

analiza

pre 6 godina

"Pogledati obavezno klip nadrealista o isključenju Baždarevića protiv Norveške! Veoma prikladno i mnooogo smešno."
(ČUPAVE UŠI I NOS)
Pogledah,zestok klip:)Lepo Bazdarevic kaze sudiji "Ja se lepo izvinjavam sto vam se ovako obracam ali najljubaznije vas molim da drugi put obratite paznju na ove ostre startove...-sudija njemu crveni-...ja njemu fino a on meni 'vako,ma necu vise da igram,nema teorije."
Ovde je ipak dijalog bio mnogo kraci,a igrac potpuno zaprepascen sto je popio crveni,a i ovi oko njega.

tene

pre 6 godina

Zašto penal, a sve ostale psovke koje su uz to išle uz pominjanje sudijine familije, e tu je amnezija. Penala nije bilo, ali naši fudbaleri mnogo sebi dozvoljavaju, srede frizuru i odmah su baje.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Na snimku se ne vidi sta je igrac rekao sudiji ali po izrazu lica kapitena Rada posto je sudija pokazao crveni, izgleda da je stvarno bio neki benigni prigovor. Covek je iskreno bio sokiran odlukom.

Wllaxy

pre 6 godina

Samo veverice mogu da poveruju u to da ga je samo tako pitao i nije rekao ništa više! Obično su fudbaleri ultra kulturni i nikad ne psuju i govore ružne reči što i sami možemo da vidimo tokom prenosa utakmica kako se sa poštovanjem obraćaju sudijama...

Istina je tamo negde....

pre 6 godina

Polako,pa gde si se ti rastrcao...prvo da nam kazu zasto je Antic iz Vojvodine dobio penal proletos protiv zvezde,pa ovaj iz Borca isto ne zna zasto je iskljucen pa tek onda ti dolazis na red...

Josarian

pre 6 godina

Nikako da otkrijem gde se u ovom članku pominje Partizan, jer se u komentarima skoro isključivo priča o Partizanu? Da li je činjenica da je sudija postupio po internim pravilima za suđenje utakmica jedinog kluba za koji ON navija neki problem?

objava

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga znao je sta ce se desavati ovih dana. Zvezda je zgazila rad i zgazila bi ih svejedno, sudija je dobio nalog da sudi i navlaci za zvezdu, da bi ovi crni imali alibi da kradu jos vise, sve pod mantrom "vidite sta oni radie, oni su lopovi a ne mi". Klasican vucelicevski potez, gebels milosevica radi za sivu eminenciju sprskog fudbala.

Bane

pre 6 godina

(Nemanj, 19. novembar 2017 21:01)

Ali ste je sa obe ruke prihvatili, što bi se reklo poklonu se u zube ne gleda. Drugar da je tako vi ste se ogradili od toga ali pošto saopštenja idu samo kada ste oštećeni onda ste vi ti koji sebe uvlačite a ne neko drugi.

Toma

pre 6 godina

Cirkus od sudija i od fudbala. Zvezdi nikakva pomoć te vrste nije bila potrebna, čak štaviše, uperena je protiv nje, kolko god to zvučalo nelogično. Ovo je namerno urađeno da bi se mahalo time i relativizovala zlodela uvaljenog kluba.

Dag Kristi

pre 6 godina

@milan
Nazalost,nisi u pravu.Cuo sam iz pouzdanih izvora da je Djokic dobio crveni zbog nevaspitanja koje je trajalo iz kola u kolo prema istom sudiji.Daleko od toga da branim sudiju,svi su isti osim sudijske trojke na celu sa Mazicem,samo ti kazem pravu istinu.

Zoki

pre 6 godina

Zelim da se zahvalim partizanu sto nam je prosle sezone uzeo namestenu titulu. Jer da se to nije desilo zvezda bi ostala onakva kakva je bila sa grofom i verovatno ne bi ni usli u LE. Tako da puno vam hvala za to, evo sad meljemo i to upravo zato sto smo krenuli kvalifikacije od dna. I ako budemo imali srece i nastavimo da igramo ovako proci cemo grupu. Sto automatski znaci vise kesa za klub, za koji se nadam da uprava nece skroz da strpa sebi u dzep.

Mikula

pre 6 godina

Trebao je Boaći da promaši namerno. Nama ovakvi penali ne trebaju, imamo tim za lagano prvo mesto. Da se partizanu nisu svirali penali u zadnjim minutima, imali bismo 15 bodova prednosti.

neko

pre 6 godina

Necu da gresim dusu ali znajuci recnik nasih fudbalera, pre je bilo nesto u stilu: "Izvinite molim Vas sto se mesam ali zasto penal, postovani gospodine sudija!?" ;)

Petar

pre 6 godina

ali je nama svakako oteta titula prosle godine!
(veliki strumf, 19. novembar 2017 23:58)

Da ste pobedili Vozdovac titula vam svakako ne bi bila "oteta" vec bi ste je zasluzili..kao sto si i sam rekao da ne citiram ceo post da ste pobedili sve do kraja kao Barsa imali bi ste vise bodova i bila bi vasa ali niste..Vozdavac je hteo ti to da priznas ili ne bio bolji kao sto je bio bolji i protiv nas ove jeseni..

duh sa sekirom

pre 6 godina

najsmešniji su ovi zvezdaši koji uporedjuju namerne greške sudija u korist zvezde sa čisto dosuđenim penalima za partizan...alo rodjaci pa koji penal za partizan nije bio?...i da li je normalno da se igrač isključi zbog pitanja “zašto!?”.

John Terry

pre 6 godina

Grobarskom portalu O2 sugestija da pogledaju snimak utakmice Javor-Partizan, 71. minut utakmice i brutalan faul za najcistiji penal u istoriji fudbala za Javor, koji naravno nije dosudjen jer bi onda mladim partizankama drhtale gace do zadnjeg sekunda utakmice.

Nicky boy

pre 6 godina

Sudije više pomažu velikim klubovima i više oštećuju male. Nije pošteno, ali je tako. Doduše, status velikog (privilegovanog) kluba treba i zaslužiti. Zvezda ima više titula od Partizana jer je kroz svoju istoriju imala veću podršku sudija, a i države. Partizan ima više titula od Vojvodine iz istog razloga, itd.

Kao što je veći tajkun više muvao nego manji tajkun. Ista pravila kao u biznisu, jer i fudbal je - biznis.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Najveci problem je sto se, na primer, na ovaj slucaj najvise bune navijaci partizana koji kradu i namestaju kako stignu, ali ih nije sramota da pricaju o nekim drugim situacijama koje nisu ni upola lose kao njihove. I obrnuto, Zvezdini navijaci jedini pricaju o kradji partizana, a nije ni da smo mi nesto mnogo bolji. Kako god,oni se svadjaju, a ovi gore zaradjuju.

Ns

pre 6 godina

Partizan posle ovoga pod hitno da krene u ofanzivu na strane sudije jer se mezimica odavno osilila od kako je ON dosao na vlast da vise ne zna ni za sramotu ni za stid

ona stvar

pre 6 godina

Grobarskom portalu O2 sugestija da pogledaju snimak utakmice Javor-Partizan, 71. minut utakmice i brutalan faul za najcistiji penal u istoriji fudbala za Javor, koji naravno nije dosudjen jer bi onda mladim partizankama drhtale gace do zadnjeg sekunda utakmice.
(John Terry, 20. novembar 2017 07:54)

Bio je faul ali na liniji kaznenog prostora.

P.s. Ponesete se vi često drhtanjem gaća na početku sezone pa na kraju vama spadaju...

P

pre 6 godina

Sve se smisljeno radi ne bili se prikrile Partizanove mahinacije i ovo je namjerno uradjeno ne bi li se reklo pa eto i Zvezdi se svasta svira.Lopovi nad lopovima FSS.

JPR24

pre 6 godina

Ja bih svakom drugom igracu delio crveni ! Pa neka onda dodju i pitaju zasto ! Ne kazem da sudije nisu cirkus, ceto jesu, ali i igraci sa kukanjem na svaku pa i najmanju odluku sudije, te raznoraznim psovkama za koje bi na ulici dobili batine za pet minuta...treba i njima malo peglanja.

ljubo

pre 6 godina

Mislio sam da će se dovođenjem bivšeg sudije i vrsnog poznavaoca sudijske problematike Radeta Đurovića u sudijsku komisiju FSS nešto promeniti u vezi suđenja u fudbalskoj Superligi, ali sam se prevario.I dalje na listi sudija ostali su sudije mešetari i poslušnici čak neki napredovali koji su prethodnih godina pravili skandale na fudbalskim terenima Superlige.Razni Obradovći,Nikolići Široki,Vujovići, Ilići i Piperi vedre i oblače ,nameštaju i šteluju rezultate utakmica i favorizuju CZ i Partizan u oodnose na male ekipe.Dokle više? Elitno takmičenje gubi smisao i i rasteruju se i ono malo gledaoca koji dolazi na stadione.

veliki strumf

pre 6 godina

Tek sam sada video ovaj snimak na kome je rečeno da je snimak onoga što je sudija svirao kao "penal". Pažljivo sam gledao nekoliko puta. Ponovo sam pažljivo gledao. Onda sam gledao pkadaro kadar. I ništa. Pedeset godina gledam fudbal. Ovo još nisam video. Onda mi je reakcija sudije da odmah pokaže crveni jasna. Zoveš se sudija, a svako ko pogleda snimak će videti da si lopov. Posle ovoga što sam pogledao jasno mi je odakle ovoliko napada na Partizan u komentarima. Ovo ne možeš braniti ni sa jednim argumentom, pa jedino preostaje da se dereš iz sveg grla : Držte lopova!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Josarian, 19. novembar 2017 21:43)

Gledao si snimak, ali iz pogresnog ugla, gde se povlacenje samo nazire. E sada pogledaj ovaj snimak (premotaj na 31 minut tacno), pa ces iz drugog ugla videti povlacenje na 2 metra ispred sudije, pred njegovim ocima. Povlacenje nije bas kao ono Jevtovicevo danas, kada je pocepao opremu igracu javora, ali je vise nego vidljivo i veceg je intenziteta nego kada je Garsija Aranda sudio za nas penal protiv Holandije, kada Mijatovic upuca precku. Drzte lopova, jel?
https://www.youtube.com/watch?v=QJShzc809sc

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ne smes ni da se obratis Zvezdinim sudijama jer ces biti iskljucen. Meni je i dalje pod velom misterije iskljucenje Kostica fudbalera Borca u sredu.

777

pre 6 godina

kako vi zate da je igrac pored zasto, jos nesto rekao sudiji, pa dobio crveni? kako? jer ste navijaci cz? zasto tvrdite da momak laze i na osnovu cega? jer ste navijaci cz?? nemojte onda da kukate za penale i produzetke utakmica. jasno je da se kroz derbi resava prvak obdrzave. a kada izgubite derbi ondah trazite alibi zasto partizan nije izgubio od nekog drugog tima a sami niste sposobni kao u proslom prvenstvu da pobedite vozdovac niti da pedite u derbiju?

kaboom

pre 6 godina

Dva dana se bavite penalom koji je cist kao suza, a prenosite ovu laz bez imalo stida. Sto ga je Piper iskljucio? Da pomogne Zvezdi, koja bi ovakav Rad dobila sa dva igraca manje, a ne sa igracem vise?
Al zato nijednu rec niste napisali o ne sviran penalu za Javor koji je toliko ocigledan, da je to smesno, cak i smesnije od onog cirkusa u Subotici!

Nele

pre 6 godina

Ok, pod pretpostavkom da nisi koristio psovke koje manje-vise i ne postoje u srpskom jeziku i da si samo pitao "zasto?". Moracu da odgovorim sa par pitanja. Prvo, ko si ti? Kapiten-nisi. Da li sudija svoje odlike mora da objasnjava svakom igracu ponaosob? Pa rezervnim igracima, vozacu autobusa, kafe kuvarici, redarima a zatim i svakom pojedinacnom gledaocu? Ja penal sa snimka nisam video. Snimak je realno los, sa vrha tribina, mozda je sudija nesto video sto se ne vidi na snimku. Mozda je nesto prestrogo presudio. Ali veverica nisam, pa da poverujem da ti je eto tako iz cista mira pokazao crveni. Koliko god da navija za Zvezdu, na 1:0, plus penal a pre toga niste presli pola, ne verujem da mu je na kraj pameti da Zvezdi treba i igrac vise. I iz one gomile vas koji se "ubedjujete" sa njim, niko ga nije opsovao?? Da jeste iskljucio bi tog, a ne tebe. Ali vi fudbaleri ste vrlo kulturni i niko ne psuje...

Povidon

pre 6 godina

najsmešniji su ovi zvezdaši koji uporedjuju namerne greške sudija u korist zvezde sa čisto dosuđenim penalima za partizan...alo rodjaci pa koji penal za partizan nije bio?...i da li je normalno da se igrač isključi zbog pitanja “zašto!?”.
(duh sa sekirom, 20. novembar 2017 05:56)
Jos smesniji su oni grobari koji misle da je svaki penal za njih cist i da sudije pomazu manje Partizanu nego Zvezdi. Jeste normalno. I to treba da bude uvek tako. Sta on ima da se raspravlja sa sudijom? U Evropi se za to najcesce dobija zuti karton ali ja kao Zvezdas kazem da treba direktan crveni i to svima bez protekcije. Niti ima pravo da se obrati sudiji niti ce sudija promeniti odluku.

ja

pre 6 godina

Evo ih tastatura sveznalice znaju oni da je on opsovao, sigurno su culi i sta je opsovao. Ma delije sa servera objasnite coveku sta je on rekao sigurno ne zna.
(Yarilo, 19. novembar 2017 21:35)
a ti znas?

srb

pre 6 godina

ako je to istina kazniti sudiju. Ono sto bih ipak pomenuo to je da je zvezdi ovim naneta veca steta nego sto je korist, mi bismo rad dobili pa bismo dobili, ovaj crveni nije uticao na ishod meca za razliku od penala i crvenih dosudjenih za part u egal utakmicama. No, to ne abolira sudiju i ako se dokaze da je igrac dobio crveni ni za sta onda mora da usledi suspenzija

BVB

pre 6 godina

Za penal- Setite se '98 i penala koji je sviran za nas. Jugovic ulazi u kazneni, Stam ga povlaci za dres i Aranda svira penal! Sta je onda problem za ovo?

Crveni karton- Pa sta mislite i da je sudija hteo da pomogne Zvezdi, mislite li da bi samo za rec 'zasto' iskljucio igraca? Dajte molim vas, sigurno je psovka bila socna u najmanju ruku.

Ris

pre 6 godina

A nije mu pozdravio mamu, a? Ma sigurno ga pozvao na pice posle utakmice, jos nisam cuo da je igrac drugacije rekao, da je rekao psovao sam ga. Pa i Sale Ilic je hiljadu puta psovao sudiju a priznao je samo jednom, kada je snimljen.

djordje

pre 6 godina

sudije imaju slusalice i mikrofon a svaki razgovor da se snimi u bazi podataka tako da ne bi bilo rekla kazala . To sam predlagao davnih godina , tehnika je napredovala i ne vidim razlog primene i reprodukcije , bice tada sudije i igraci ko bele lale

Finac

pre 6 godina

Ovde neke komentatore treba čitati kao scenario za horor. Gledao sam i gledao ali nisam mogao da vidim "penal"; ili, ipak, nemaju osećaj za nogomet ili "vole" da nekom zapadne da čita njihove sado-umotvorine.

djordje

pre 6 godina

sudije imaju slusalice i mikrofon a svaki razgovor da se snimi u bazi podataka tako da ne bi bilo rekla kazala . To sam predlagao davnih godina , tehnika je napredovala i ne vidim razlog primene i reprodukcije , bice tada sudije i igraci ko bele lale

Dejo Joveljic

pre 6 godina

Ajde iskreno. Partizanovci da li bi vi prosli nasu grupu u LE. I priznajte da bi Zvezda dobila svaku utakmicu bez ovakvog sudjenja

maxy

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!

veliki strumf

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maxy, 19. novembar 2017 20:57)

Izvestili ste se vi grobari da spinujete zadnjih godina, ali vam ne prolazi vise. Kakve veze ima ko je bio bolji u derbijima - gleda se tabela nakon zavrsenog prvenstva! Evo npr. Barsa i Real nisu ni igrali, a Barsa ima 10 bodova vise. Ako je Real razvali 2 puta po 5-o u klasiku, a oba tima dobiju sve ostalo - Barsa ce na kraju imati 4 boda vise. Hocu reci da ovo nije kup, pa da je vazan medjusobni susret, vec prvenstvo. Vi ste nas posteno pobedili u derbijima (doduse, Leonardu nije dat crveni, a nad Boacijem nije sudjen ocigledan penal u kupu - sto se gol auta tice, vi ste rukom dali izjednacujuci gol, pa je tu 1-1), ali je nama svakako oteta titula prosle godine!

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
(maxy, 19. novembar 2017 20:57

Isplaci se bice ti lakse..

mznsn

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Crveno Bela masinerija melje ispred sve ispred sebe. U cetvrtak da padne i BATE i da slavlje bude jos vece!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sve je ovo smisljeno od strane Kokeze da se napravi klima da se I Zvezdi pomaze a ne samo Patlidzanu. Ovo je sramota sta nam radi FSS.
(Radonja, 19. novembar 2017 21:50)

Suština i živa istina!

...

pre 6 godina

Zvezda ubiva fudbal u Srbiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bogoljub krstic, 19. novembar 2017 21:06)
Tako sto je 3 klase iznad svakog kluba u Srbiji!.

Sir Oliver

pre 6 godina

Potpuno ste svi u pravu. Verovatno bi Rad pobedio da pri rezultatu 1:0 nije sviran penal i dodeljen crveni karton ovom finom momku, nosiocu igre Rada. Zvezda je igrala ocajno, nisu imali sansi, a Rad je briljirao i do tog trenutka je bio nadmocan

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

VODI SE HAJKA PROTIV ZVEZDANOVOG KLUBA!!! Prosle godine im je UKRADENA titula, jer su izgubili od Vozdovca i od Partizana dva puta, a to sudije nisu smele da dozvole!!! Vise sam nego ironican, ali najgore od svega je sto ostrasceni navijaci CZV nisu svesni da su prosle godine nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre, pa cak i u onom mecu u kupu. Molim vas, ne kukajte na Partizanove penale ove godine, pregledajte svaki i navedite koji nije bio, ali realno, pa da stavimo tacku na to. Ali, dok to ne pregledate obratite paznju na Boacijev penal, kao i na raznorazne nedosudjene ofsajde. NAPRED PARTIZAN!!!
(maxy, 19. novembar 2017 20:57)

Sta ti decko pricas? ??ma svaki je bio penal za partizan ali za zvezsu nije bio ni jedan??

4k4.Dex

pre 6 godina

U mnogo bitno... sigurno zvezda ne namesta utalmice na marakani pogotovo ne sa presmesnim radom log mogu da dobiju 100 puta za redom. Za zasto se druze ne dobija crveni bice da si ti jos ponesto rekao.

ja

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Crveno Bela masinerija melje ispred sve ispred sebe. U cetvrtak da padne i BATE i da slavlje bude jos vece!
(mznsn, 19. novembar 2017 22:54)

hahahahaaaaa..pa vas nista nije sramota legende...

Djomla

pre 6 godina

Ajmo redom, penal i isključenje protiv Rada i isključenje protiv Borca su bili pri rezultatu 1:0 za Zvezdu. Idemo sada odluke za dečke kod sledecih rezultata:
Napredak 0-1, produženo do 97min
Bačka 0-0, penal 6min
Radnik 0:0, penal 19min
Zemun 1:1, sklonio se igrač 86min, penal 90min
Borac 1:1, penal 85min, faul i produženo do 97min
Mačva 1:1, penal 86min

severnjača

pre 6 godina

Zvezda ubiva fudbal u Srbiji.
(bogoljub krstic, 19. novembar 2017 21:06)

Ma nemoj, kako onda "ubiva" u Evropi? Sparta, Krasnodar, Bate, Keln, Arsenal....., to je bio antifudbal?

Josarian

pre 6 godina

Tek sam sada video ovaj snimak na kome je rečeno da je snimak onoga što je sudija svirao kao "penal". Pažljivo sam gledao nekoliko puta. Ponovo sam pažljivo gledao. Onda sam gledao kadar po kadar. I ništa. Pedeset godina gledam fudbal. Ovo još nisam video. Onda mi je reakcija sudije da odmah pokaže crveni jasna. Zoveš se sudija, a svako ko pogleda snimak će videti da si lopov. Posle ovoga što sam pogledao jasno mi je odakle ovoliko napada na Partizan u komentarima. Ovo ne možeš braniti ni sa jednim argumentom, pa jedino preostaje da se dereš iz sveg grla : Držte lopova!

objava

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga znao je sta ce se desavati ovih dana. Zvezda je zgazila rad i zgazila bi ih svejedno, sudija je dobio nalog da sudi i navlaci za zvezdu, da bi ovi crni imali alibi da kradu jos vise, sve pod mantrom "vidite sta oni radie, oni su lopovi a ne mi". Klasican vucelicevski potez, gebels milosevica radi za sivu eminenciju sprskog fudbala.

Misterija

pre 6 godina

Pre bi se rasvetlilo ubistvo Kenedija i ko je ubio Loru Palmer nego sto bi neko provalio zasto je sviran penal. Bilo je mnogo smehotresnih penala za Zvezdu koji su zbunjivali fudbalsku javnost jer nije bilo najjasnije zasto su svirani ali je uvek bilo bar nekog nagovestaja ili se recimo sutradan posle hiljadu puta pregledanog snimka pronasao neki promilcic mogucnosti da
neki okoreli navijac Zvezde zazmuri i ipak svirne penal. Ovo sada je stvarno neverovatna situacija. Tako je ladno mogao da svira i penal na centru terena ili u poluvremenu dok su igraci bili u svlacionici ili dok je lopta u sesnaestercu Zvezde. Osnova za sviranje penala bi bilo isto.

anica

pre 6 godina

(maxy, 19. novembar 2017 20:57)
Navijaci C.Zvezde vide sve, i ne lazu, ali vi ne vidite koliko Zvezda igra kvalitetno ove sezone, ili se pravite da ne vidite, i ne priznajete nikad ama bas nikad gresku. Vi ste ove godine imali jako sumnjive situacije pri kraju utakmice i u produzetku, pa nikome nista.
Pricam u svoje ime naravno, penal i crveni nisu trebali da se sude, ali vi sad hocete da napravite kako nas je to poguralo u mecu. Nije bas tako. FK Crvena Zvezda ima jedan poraz u prvenstvu(Napredak) 42-4, jedan poraz u kvalifikacijama(Krasnodar) i u LE(Arsenal) Mislim da to nije realno. Zvezda ove godine blista!

Dag Kristi

pre 6 godina

@milan
Nazalost,nisi u pravu.Cuo sam iz pouzdanih izvora da je Djokic dobio crveni zbog nevaspitanja koje je trajalo iz kola u kolo prema istom sudiji.Daleko od toga da branim sudiju,svi su isti osim sudijske trojke na celu sa Mazicem,samo ti kazem pravu istinu.

Zvezdaš

pre 6 godina

Penal? Možda...bilo je tu malo povlačenja ali eto da sam ja sudija bio u toj situaciji ga ne bi svirao jednostavno u svakoj jačoj ligi se za malo povlačenja u kaznenom prostoru ne svira penal evo pogledajte ljudi malo engleske klubove u premijer ligi da li se za ovakve stvari svira Penal? - naravno da ne! A što se tiče crvenog kartona je ovo neverovatna odluka sudije da zbog malog prigovora mu daje tako hladno crveni karton.. pozdrav od navijača crvene zvezde

Toma

pre 6 godina

Cirkus od sudija i od fudbala. Zvezdi nikakva pomoć te vrste nije bila potrebna, čak štaviše, uperena je protiv nje, kolko god to zvučalo nelogično. Ovo je namerno urađeno da bi se mahalo time i relativizovala zlodela uvaljenog kluba.

Cinik

pre 6 godina

Dečko kaže da je pitao " Zašto penal" i da je zato dobio penal. Sudija će napisati u zapisniku da je ovaj psovao i tome će se verovati. Nije ovde u pitanju penal i crveni karton već nešto sasvim drugo. Svedoci smo da od početka prvenstva Crvena Zvezda i njeno rukovodstvo gledaju svaku utakmicu Partizana i posle svake utakmice izlaze sa saopštenjima, pretnjama, uvredama i ko zna čemi još. To radili i prošle godine, a to bogami rade još od 2012.godine i svake godine povećavaju pritisak. Ove sezone Zvezda može se reći da dominira i ruku na srce ima dobru igru. Medjutim ako pogledate mnoge utakmice koje je Zvezda odigrala videćete čudne stvari. Skoro svaka ekipa koja igra sa Zvezdom izlazi na utakmicu bez nekoliko standardnih prvotimaca. U prošlom kolu Radnički iz Niša je izašao bez 6 prvotimaca i plus Pavkov koji je imao klauzulu u ugovoru da ne igra protiv Zvezde. Juče, Rad je igrao bez 3 prvotimca koji nisu bili povređeni a nisu bili ni u protokolu. Iz ovoga se jasno vidi da Zvezda sem što vrši pritisak na sudije i FSS vrši pritisak i na klubove da se protiv nje ne bore te zato imamo i sizuaciju da je primila samo 4 gola od početak prvenstva. Svega ovoga ne bi bilo da pojedini nisu bili abolirani, amnestirani, da se opstruišu krivični postupci. Ali tako vam je to kad je Predsednik države vlasnik Zvezde u svim sportovima a što su potvrdili Grof Božović, Terzić, Stojadinović. Ajmo, sada minusi.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Najveci problem je sto se, na primer, na ovaj slucaj najvise bune navijaci partizana koji kradu i namestaju kako stignu, ali ih nije sramota da pricaju o nekim drugim situacijama koje nisu ni upola lose kao njihove. I obrnuto, Zvezdini navijaci jedini pricaju o kradji partizana, a nije ni da smo mi nesto mnogo bolji. Kako god,oni se svadjaju, a ovi gore zaradjuju.

Istina je tamo negde....

pre 6 godina

Polako,pa gde si se ti rastrcao...prvo da nam kazu zasto je Antic iz Vojvodine dobio penal proletos protiv zvezde,pa ovaj iz Borca isto ne zna zasto je iskljucen pa tek onda ti dolazis na red...

Velicanstveni

pre 6 godina

Za zasto penal nije sigurno dobio crveni,ali sam siguran da za jos gori recnik i uvrede nijedan igrac Zvezde ne bi dobio ni zuti,tako da sudija treba da bude debelo kaznjen a i penala sigurno nije bilo.

mrki

pre 6 godina

Ja verunem fudbaleru na reč, jer oni stvarno i kada dobiju udarac u nogu, drže se za glavu. Nije trebalo penal i crveni, bolje neka igraju bez sudija.

Wllaxy

pre 6 godina

Samo veverice mogu da poveruju u to da ga je samo tako pitao i nije rekao ništa više! Obično su fudbaleri ultra kulturni i nikad ne psuju i govore ružne reči što i sami možemo da vidimo tokom prenosa utakmica kako se sa poštovanjem obraćaju sudijama...

спортски уметник

pre 6 godina

Dve posledje pobede Partizana najsramotnije u istoriji sporta a njihovi navijaci govore o postenju. Strasno!
(Njami, 19. novembar 2017 21:10)

Помешао си нешто дечко, Партизану данас поништен чист гол, Звезда добила на поклон пенал и црвени, као и у среду пенал и гол из офсајда на поклон....али ви ћете свеједно ботовати па макар сваки меч давали голове из аута, као на дербију

tene

pre 6 godina

Zašto penal, a sve ostale psovke koje su uz to išle uz pominjanje sudijine familije, e tu je amnezija. Penala nije bilo, ali naši fudbaleri mnogo sebi dozvoljavaju, srede frizuru i odmah su baje.

John Terry

pre 6 godina

Grobarskom portalu O2 sugestija da pogledaju snimak utakmice Javor-Partizan, 71. minut utakmice i brutalan faul za najcistiji penal u istoriji fudbala za Javor, koji naravno nije dosudjen jer bi onda mladim partizankama drhtale gace do zadnjeg sekunda utakmice.

спортски уметник

pre 6 godina

Koliko su grobarcici ostrasceni govore i njihovi komentari kako se sklanjaju Boaciju?! ahahaha ludilo totalno
(Uros Djurdjevic nejaki #32, 19. novembar 2017 21:10)

Лудило је то што га на јединој текми где вам се нико не склања, на дербију, нема нигде

kaboom

pre 6 godina

Dva dana se bavite penalom koji je cist kao suza, a prenosite ovu laz bez imalo stida. Sto ga je Piper iskljucio? Da pomogne Zvezdi, koja bi ovakav Rad dobila sa dva igraca manje, a ne sa igracem vise?
Al zato nijednu rec niste napisali o ne sviran penalu za Javor koji je toliko ocigledan, da je to smesno, cak i smesnije od onog cirkusa u Subotici!

Yarilo

pre 6 godina

Evo ih tastatura sveznalice znaju oni da je on opsovao, sigurno su culi i sta je opsovao. Ma delije sa servera objasnite coveku sta je on rekao sigurno ne zna.

P

pre 6 godina

Sve se smisljeno radi ne bili se prikrile Partizanove mahinacije i ovo je namjerno uradjeno ne bi li se reklo pa eto i Zvezdi se svasta svira.Lopovi nad lopovima FSS.

severna armija uvek je uz vas!

pre 6 godina

Da sigurno si samo to rekao..Njie sporno zvezdas sam cak i da je opsovao suduju, po meni je to za zuti a ako se to ponovi onda za crveni-prestrogo.

Mikula

pre 6 godina

Trebao je Boaći da promaši namerno. Nama ovakvi penali ne trebaju, imamo tim za lagano prvo mesto. Da se partizanu nisu svirali penali u zadnjim minutima, imali bismo 15 bodova prednosti.

Zoki

pre 6 godina

Zelim da se zahvalim partizanu sto nam je prosle sezone uzeo namestenu titulu. Jer da se to nije desilo zvezda bi ostala onakva kakva je bila sa grofom i verovatno ne bi ni usli u LE. Tako da puno vam hvala za to, evo sad meljemo i to upravo zato sto smo krenuli kvalifikacije od dna. I ako budemo imali srece i nastavimo da igramo ovako proci cemo grupu. Sto automatski znaci vise kesa za klub, za koji se nadam da uprava nece skroz da strpa sebi u dzep.

Josarian

pre 6 godina

Nikako da otkrijem gde se u ovom članku pominje Partizan, jer se u komentarima skoro isključivo priča o Partizanu? Da li je činjenica da je sudija postupio po internim pravilima za suđenje utakmica jedinog kluba za koji ON navija neki problem?

Dejo Joveljic

pre 6 godina

Ajde iskreno. Partizanovci da li bi vi prosli nasu grupu u LE. I priznajte da bi Zvezda dobila svaku utakmicu bez ovakvog sudjenja

Nele

pre 6 godina

Ok, pod pretpostavkom da nisi koristio psovke koje manje-vise i ne postoje u srpskom jeziku i da si samo pitao "zasto?". Moracu da odgovorim sa par pitanja. Prvo, ko si ti? Kapiten-nisi. Da li sudija svoje odlike mora da objasnjava svakom igracu ponaosob? Pa rezervnim igracima, vozacu autobusa, kafe kuvarici, redarima a zatim i svakom pojedinacnom gledaocu? Ja penal sa snimka nisam video. Snimak je realno los, sa vrha tribina, mozda je sudija nesto video sto se ne vidi na snimku. Mozda je nesto prestrogo presudio. Ali veverica nisam, pa da poverujem da ti je eto tako iz cista mira pokazao crveni. Koliko god da navija za Zvezdu, na 1:0, plus penal a pre toga niste presli pola, ne verujem da mu je na kraj pameti da Zvezdi treba i igrac vise. I iz one gomile vas koji se "ubedjujete" sa njim, niko ga nije opsovao?? Da jeste iskljucio bi tog, a ne tebe. Ali vi fudbaleri ste vrlo kulturni i niko ne psuje...

Povidon

pre 6 godina

najsmešniji su ovi zvezdaši koji uporedjuju namerne greške sudija u korist zvezde sa čisto dosuđenim penalima za partizan...alo rodjaci pa koji penal za partizan nije bio?...i da li je normalno da se igrač isključi zbog pitanja “zašto!?”.
(duh sa sekirom, 20. novembar 2017 05:56)
Jos smesniji su oni grobari koji misle da je svaki penal za njih cist i da sudije pomazu manje Partizanu nego Zvezdi. Jeste normalno. I to treba da bude uvek tako. Sta on ima da se raspravlja sa sudijom? U Evropi se za to najcesce dobija zuti karton ali ja kao Zvezdas kazem da treba direktan crveni i to svima bez protekcije. Niti ima pravo da se obrati sudiji niti ce sudija promeniti odluku.

analiza

pre 6 godina

"Pogledati obavezno klip nadrealista o isključenju Baždarevića protiv Norveške! Veoma prikladno i mnooogo smešno."
(ČUPAVE UŠI I NOS)
Pogledah,zestok klip:)Lepo Bazdarevic kaze sudiji "Ja se lepo izvinjavam sto vam se ovako obracam ali najljubaznije vas molim da drugi put obratite paznju na ove ostre startove...-sudija njemu crveni-...ja njemu fino a on meni 'vako,ma necu vise da igram,nema teorije."
Ovde je ipak dijalog bio mnogo kraci,a igrac potpuno zaprepascen sto je popio crveni,a i ovi oko njega.

Ns

pre 6 godina

Partizan posle ovoga pod hitno da krene u ofanzivu na strane sudije jer se mezimica odavno osilila od kako je ON dosao na vlast da vise ne zna ni za sramotu ni za stid

Finac

pre 6 godina

Ovde neke komentatore treba čitati kao scenario za horor. Gledao sam i gledao ali nisam mogao da vidim "penal"; ili, ipak, nemaju osećaj za nogomet ili "vole" da nekom zapadne da čita njihove sado-umotvorine.

ona stvar

pre 6 godina

Grobarskom portalu O2 sugestija da pogledaju snimak utakmice Javor-Partizan, 71. minut utakmice i brutalan faul za najcistiji penal u istoriji fudbala za Javor, koji naravno nije dosudjen jer bi onda mladim partizankama drhtale gace do zadnjeg sekunda utakmice.
(John Terry, 20. novembar 2017 07:54)

Bio je faul ali na liniji kaznenog prostora.

P.s. Ponesete se vi često drhtanjem gaća na početku sezone pa na kraju vama spadaju...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Na snimku se ne vidi sta je igrac rekao sudiji ali po izrazu lica kapitena Rada posto je sudija pokazao crveni, izgleda da je stvarno bio neki benigni prigovor. Covek je iskreno bio sokiran odlukom.

veliki strumf

pre 6 godina

Tek sam sada video ovaj snimak na kome je rečeno da je snimak onoga što je sudija svirao kao "penal". Pažljivo sam gledao nekoliko puta. Ponovo sam pažljivo gledao. Onda sam gledao pkadaro kadar. I ništa. Pedeset godina gledam fudbal. Ovo još nisam video. Onda mi je reakcija sudije da odmah pokaže crveni jasna. Zoveš se sudija, a svako ko pogleda snimak će videti da si lopov. Posle ovoga što sam pogledao jasno mi je odakle ovoliko napada na Partizan u komentarima. Ovo ne možeš braniti ni sa jednim argumentom, pa jedino preostaje da se dereš iz sveg grla : Držte lopova!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Josarian, 19. novembar 2017 21:43)

Gledao si snimak, ali iz pogresnog ugla, gde se povlacenje samo nazire. E sada pogledaj ovaj snimak (premotaj na 31 minut tacno), pa ces iz drugog ugla videti povlacenje na 2 metra ispred sudije, pred njegovim ocima. Povlacenje nije bas kao ono Jevtovicevo danas, kada je pocepao opremu igracu javora, ali je vise nego vidljivo i veceg je intenziteta nego kada je Garsija Aranda sudio za nas penal protiv Holandije, kada Mijatovic upuca precku. Drzte lopova, jel?
https://www.youtube.com/watch?v=QJShzc809sc

duh sa sekirom

pre 6 godina

najsmešniji su ovi zvezdaši koji uporedjuju namerne greške sudija u korist zvezde sa čisto dosuđenim penalima za partizan...alo rodjaci pa koji penal za partizan nije bio?...i da li je normalno da se igrač isključi zbog pitanja “zašto!?”.

Nicky boy

pre 6 godina

Sudije više pomažu velikim klubovima i više oštećuju male. Nije pošteno, ali je tako. Doduše, status velikog (privilegovanog) kluba treba i zaslužiti. Zvezda ima više titula od Partizana jer je kroz svoju istoriju imala veću podršku sudija, a i države. Partizan ima više titula od Vojvodine iz istog razloga, itd.

Kao što je veći tajkun više muvao nego manji tajkun. Ista pravila kao u biznisu, jer i fudbal je - biznis.

Bane

pre 6 godina

(Nemanj, 19. novembar 2017 21:01)

Ali ste je sa obe ruke prihvatili, što bi se reklo poklonu se u zube ne gleda. Drugar da je tako vi ste se ogradili od toga ali pošto saopštenja idu samo kada ste oštećeni onda ste vi ti koji sebe uvlačite a ne neko drugi.

Petar

pre 6 godina

ali je nama svakako oteta titula prosle godine!
(veliki strumf, 19. novembar 2017 23:58)

Da ste pobedili Vozdovac titula vam svakako ne bi bila "oteta" vec bi ste je zasluzili..kao sto si i sam rekao da ne citiram ceo post da ste pobedili sve do kraja kao Barsa imali bi ste vise bodova i bila bi vasa ali niste..Vozdavac je hteo ti to da priznas ili ne bio bolji kao sto je bio bolji i protiv nas ove jeseni..

JPR24

pre 6 godina

Ja bih svakom drugom igracu delio crveni ! Pa neka onda dodju i pitaju zasto ! Ne kazem da sudije nisu cirkus, ceto jesu, ali i igraci sa kukanjem na svaku pa i najmanju odluku sudije, te raznoraznim psovkama za koje bi na ulici dobili batine za pet minuta...treba i njima malo peglanja.

srb

pre 6 godina

ako je to istina kazniti sudiju. Ono sto bih ipak pomenuo to je da je zvezdi ovim naneta veca steta nego sto je korist, mi bismo rad dobili pa bismo dobili, ovaj crveni nije uticao na ishod meca za razliku od penala i crvenih dosudjenih za part u egal utakmicama. No, to ne abolira sudiju i ako se dokaze da je igrac dobio crveni ni za sta onda mora da usledi suspenzija

Sale Jagodina

pre 6 godina

Ja baš hteo da pitam ZAŠTO u Jagodinskoj pivari radim 11 meseci bez plate,ali kad sam ovo čuo.Pa zar treba i mene da isteraju,pa ni bez plate da ne mogu da radim.

ja

pre 6 godina

Evo ih tastatura sveznalice znaju oni da je on opsovao, sigurno su culi i sta je opsovao. Ma delije sa servera objasnite coveku sta je on rekao sigurno ne zna.
(Yarilo, 19. novembar 2017 21:35)
a ti znas?

BVB

pre 6 godina

Za penal- Setite se '98 i penala koji je sviran za nas. Jugovic ulazi u kazneni, Stam ga povlaci za dres i Aranda svira penal! Sta je onda problem za ovo?

Crveni karton- Pa sta mislite i da je sudija hteo da pomogne Zvezdi, mislite li da bi samo za rec 'zasto' iskljucio igraca? Dajte molim vas, sigurno je psovka bila socna u najmanju ruku.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ne smes ni da se obratis Zvezdinim sudijama jer ces biti iskljucen. Meni je i dalje pod velom misterije iskljucenje Kostica fudbalera Borca u sredu.

777

pre 6 godina

kako vi zate da je igrac pored zasto, jos nesto rekao sudiji, pa dobio crveni? kako? jer ste navijaci cz? zasto tvrdite da momak laze i na osnovu cega? jer ste navijaci cz?? nemojte onda da kukate za penale i produzetke utakmica. jasno je da se kroz derbi resava prvak obdrzave. a kada izgubite derbi ondah trazite alibi zasto partizan nije izgubio od nekog drugog tima a sami niste sposobni kao u proslom prvenstvu da pobedite vozdovac niti da pedite u derbiju?

ljubo

pre 6 godina

Mislio sam da će se dovođenjem bivšeg sudije i vrsnog poznavaoca sudijske problematike Radeta Đurovića u sudijsku komisiju FSS nešto promeniti u vezi suđenja u fudbalskoj Superligi, ali sam se prevario.I dalje na listi sudija ostali su sudije mešetari i poslušnici čak neki napredovali koji su prethodnih godina pravili skandale na fudbalskim terenima Superlige.Razni Obradovći,Nikolići Široki,Vujovići, Ilići i Piperi vedre i oblače ,nameštaju i šteluju rezultate utakmica i favorizuju CZ i Partizan u oodnose na male ekipe.Dokle više? Elitno takmičenje gubi smisao i i rasteruju se i ono malo gledaoca koji dolazi na stadione.

djordje

pre 6 godina

sudije imaju slusalice i mikrofon a svaki razgovor da se snimi u bazi podataka tako da ne bi bilo rekla kazala . To sam predlagao davnih godina , tehnika je napredovala i ne vidim razlog primene i reprodukcije , bice tada sudije i igraci ko bele lale

djordje

pre 6 godina

sudije imaju slusalice i mikrofon a svaki razgovor da se snimi u bazi podataka tako da ne bi bilo rekla kazala . To sam predlagao davnih godina , tehnika je napredovala i ne vidim razlog primene i reprodukcije , bice tada sudije i igraci ko bele lale

Ris

pre 6 godina

A nije mu pozdravio mamu, a? Ma sigurno ga pozvao na pice posle utakmice, jos nisam cuo da je igrac drugacije rekao, da je rekao psovao sam ga. Pa i Sale Ilic je hiljadu puta psovao sudiju a priznao je samo jednom, kada je snimljen.

neko

pre 6 godina

Necu da gresim dusu ali znajuci recnik nasih fudbalera, pre je bilo nesto u stilu: "Izvinite molim Vas sto se mesam ali zasto penal, postovani gospodine sudija!?" ;)