Nedelja, 12.11.2017.

09:00

Grci u grotlu Karaiskakisa žele čudo protiv Hrvata

Reprezentacija Hrvatske nalazi se veoma blizu plasmana na Svetsko prvenstvo, međutim očekuje ih još jedan korak koji vodi preko gostovanja u Grčkoj.

Izvor: B92

Grci u grotlu Karaiskakisa žele èudo protiv Hrvata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Pristup najozbiljniji, napadacki i onda ako tako igramo, nema zime.
Najgora stvar bi bila povuci se i cekati. Tako smo i gol primili.

Takvim prostupon se nadam da se i ova tekma biti rijesena do 20. minute

ANTE BAN

pre 6 godina

ČOVEK;HVALA na pitanju- SUPER SAM! Na sv.Martina(danas) tradicionalno isprobavamo naš ovogodišnji - PLAVAC mali crni, čekajući utakmicu! Zalijevamo ga nakon prženih srdela, iako bi bolje bilo nakon Karadjordjeve šnicle ili kragujevačkih sarmi(probao sam tamo pred rat oboje)! Nadam se da ćete navijati za zapadne komšije; POZDRAV sa dalmatinske obale!

Mantis

pre 6 godina

Naravno da navijam za braću Grke
i razlozi su poprilično jasni,
ne moram da ih pišem.
Ipak, nemaju šanse da prođu.
Prvo, Hrvatska je jača reprezentacija
od njih što je lagano pokazala u prvoj
utakmici, a drugo 4:1 je prevelika
prednost kada se doda ona prva činjenica na to.
Navijam za Grke, ali Hrvati su u Rusiji 100%.
(Džo, 12. novembar 2017 14:50)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U sportu, kao i u životu, ništa nije
100% sigurno. Svašta se može dogoditi,
no što god bilo, svijet se neće prestati
vrtjeti. Ukoliko Hrvatska ispadne,
jedino je sigurno da Hrvati neće
skakati glavom na beton, ukoliko prođu,
neće od sreće rezati žile na rukama.
Ono što ja želim, pristojnost i u porazu
i u pobijedi.

covek

pre 6 godina

@ covek

Komsija iz hrvatske, kako si nam? ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kontras, 12. novembar 2017 17:30)

Dobro sam, susjedu iz Srbije. Ne brini, nisi jedini koji pati od srpsko-hrvatskog sindroma, jedne velike zarazne bolesti.

covek

pre 6 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali Hrvatska ce ih dokrajciti u Atini. U prvih pola sata bice sigurno 1:0 za Hrvate. I mozemo svasta da pricamo, da smo bolji od njih, ma dajte- to su price za malu decu. Pa mi smo se u grupi dobro namucili da budemo prvi, a kada smo stigli do cilja mi oteramo coveka koji nas je odveo na sp, a to nismo mogli ni da sanjamo. Taman se znalo ko sta radi, istina, nije bilo bas najbolje, ali bolje od onog ne moze. S druge strane, Hrvati su bili pomalo kao mi, imali su i oni tesku grupu i od njih se ocekivalo da odu na sp, za razliku od nas koji nismo puno ocekivali od sebe, jer nas nema nigde, pa nam ovo dodje kao neko cudo. Vise bi voleo da smo imali vrhunsku igru, pa makar igrali i play-off. Hrvati su, priznali vi to ili ne, jesu malo bolji od nas, mozda cak i duplo vise. Oni su imali uspehe i na ep i na sp i zato nam se s pravom smeju. Kad mi nismo mogli Jermeniju dobiti, oni su nadigrali Spance, tadasnje aktuelne evropske prvake. Oni su kroz istoriju "tukli" svakoga: Nemce (2-3 puta), Engleze takodje, Spance, Holandjane, a nama je uspeh i da Gruziju dobijemo, pa makar to bilo i jedva.
Hrvati, sretan put u Rusiju!

ANTE BAN

pre 6 godina

Vjerujem da ćemo uspjeti, ali 2 stvari nam trebaju: Kramarić i Perišić ne smiju biti sebični kao u Zagrebu(njihovom krivicom nismo dali još 3 gola)! I drugo- visoki Brozović treba da se zalaže i trči, i da ne umišlja da je- BROZ! On je sada BROZOVIĆ, a da li će postati BROZ; o tom- potom!

the man

pre 6 godina

@croata Zato sam napisao da gotovo 25 godina imamo top vezu, upravo imajući na pameti period od 2000.-2006. kad su osovinu veze činili Niko Kovač i Tudor. Ali čak i takvi smo otišli na sva natjecanja, SP 2002. i 2006., te na EP 2004. kad smo po meni imali najslabiju repku ikad, iako s tada sjajnim Pršom.

croata

pre 6 godina

Isto tako da ne ispalo da veličam samo naše, odajem priznanje i Srbima koji su jedni od najvećih proizvođača nogometaša u svijetu, isto tako per capita među vodećima, Srbi uz Argentince i Brazilce najviše preplavljaju razne europske lige. Problem je što se iz tolike produkcije relativno malo njih isprofilira kao prepoznatljiva europska razina, odnosno puno premalo. Ne postoji produkcija ekstra kvalitete, nego je jako puno sličnih, pomalo osrednjih igrača. Nakon one velike generacije u kojoj si znao 20 igrača tadašnje Jugoslavije (recimo 1998.) imenom, prezimenom, izgledom, karijerom, otada je u reprezntaciji Srbije puno raznih mediokriteta, a zna se da lanac uvijek puca na najslabijoj karici. Ipak, mislim da Srbiji slijedi jedno bolje razdoblje, ovo SP je samo početak, nadolazi šampionska generacija koja bi mogla Srbiju vinuti u gornji dom svjetskog nogometa za idućih bar 10 godina.
(the man, 12. novembar 2017 14:29

To sto podrucje bivse drzave uz brazilce su najveci svjetski izvoznici nogometasa ne znaci nuzno i kvalitetu naseg nogometa vec ponajprije lose uvjete koje nude nase lige da je nasim igracima isplativije otici trbuhom za kruhim u neku trecu austrijsku ligu. Tako i dolazimo do ovih ustvari poroznih i sramotnih cinjenica da smo najbolji u izvozu nogometasa.

croata

pre 6 godina

(the man, 12. novembar 2017 14:04)


Vecinom pravo pises,ono sto po meni bas i nije tako jest sljedece:
Imali smo mi itekakvu rupu pogotovo u veznom redu iza vatrenih(glavni vezni su nam bili redom jurica vranjes,nenad bjelica,giovani roso,a od 2000 do 2006 najbolji vezni nam je bio klasicni razgradjivac,terijer niko kovac). Mrsavo da ne moze mrsavije. Doduse tih godina smo imali top obranu,ali vezni red pa i napad gdje su i tudor i tomas glumili centarfore,bili smo bas losi,iako i takvi ostvarivali rezultat vrijedan paznje(pobjeda protiv talijana u japanu),ali smo realno bili slabi.
Ovo danas i unatrag 10 godina jest cudo koliko smo jaki,a imamo i kvalitativnu duzinu klupe s gomilom klasnih igraca i sto je jos bitnije svijetlu buducnost reprezentativnog nogometa. Realno u ovom trenutku niti jedna reprezentacija svijeta ne moze biti favorit protiv nas. Jos da nas konacno malo sreca pomazi na svjetskom sto smo itekako zasluzili nakon nemoguce sokantnih malera zadnjih godina(turci,spanjolci,portugalci) mozemo napraviti rezultat,pa zasto ne,biti i prvaci svijeta. To ne bi bilo nikakvo veliko iznenadjenje. Ok,obrana nam sepa,lijevi bek nam je rak rana,ali da se to skrpati,samo da nam se corluka oporavi,a za lijevog beka,dalic mora samo preslikati alegrija,dakle perisica malo povuci nazad u klasicnog lijevog beka,mandzu na lijevo krilo i to ce biti super. Cacic je to dobro radio na euru u nekim utaknicama,ne znam zasto dalic uopce izmislja sa strinicem. Ustvari bez obzira na hvalospjeve za dalica koje vriste sa svih nasih medija,mene ni najmanje nije impresirao,prvo poluvrijeme u ukrajini,pa onda porozna obrana protiv grka,mislim da je nedostojan trenirati nasu reprezentaciju,iako mu retultati za sad daju za pravo.Daj Boze da me na sp demantira. S Prosineckim bi bili kaznena ekspedicija,u to sam siguran. Ovaj uzvrat protiv grka nemam sto komentirat osim da bih volio da nas dobiju,naravno s nedovoljnom razlikom tek toliko da se malo spustimo na zemlju.

drmr

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

A zasto ih nazvas ustasama? To su sportisti. Jel znas da je Rakitic, fudbalskom klubu koji drzi Mladen Krstajic u Republici Srpskoj donirao semafor. Da je Luka Modric uplatio novac ugrozenim ljudima u Srbiji kada su bile poplave, cak javno izasao sa transparentom pomozite Hrvatskoj i Srbiji. Da su Deki Stankovic i Perisic djuskali zajedno na svadbi. Nesto se ne secam da je neki Papastopulos ili Sokratis tako nesto uradio. A jos su nam “braca”. Ja navijam za Hrvate i posle nasih prvo za njih pa za ostale. Kamo srece da se sretnemo u finalu i da ih nakantamo sportski :)

Стефан

pre 6 godina

На страну то што Грци имају мале шансе, ово константно изигравање велесиле, а посебно коментари комплексаша Draga те терају да навијаш за Грке. Иста је прича са кошарком где није могло да се живи од њих док им није дошао Швед. Они су увек у рангу Шпаније,Немачке, увек су кандидати за "naslov", а реалност је да су им успеси после фамозне бронче неколико групних фаза на СП и 1/8 финала на Еуру(исправите ме ако грешим). Ја не видим ту никакву велесилу. Пошто ће вероватно проћи Грке, следећих неколико месеци ћемо на Б92 бити окупирани од стране разних хрватских велемајстора, све док им се не деси неки Мексико или Португал. Тада ће им једина утеха бити то што су бољи од нас, а ми нити умишљамо да смо нека добра репрезентација, нити причамо да ћемо разбити Бразилце и остале. Чак више критикујемо и пљујемо него што хвалимо нашу селекцију. Али шта да се ради, мораћемо да издржимо док читамо њихове коментаре. Ево чим сам ушао на коментаре за ову вест добио сам канцер. Овај монтенегрин који прича о важности фудбала и других спортова је најјачи.

dorcol

pre 6 godina

hrvati vec prvaci sveta hahahaha, ,to jedno trece mesto ima reprezentacija beograda 1930 god ,sampioni prpremnih utakmica ,kao i u kosarci a nikad ne prodju grupu ,da nema njih mnogo bih se manje smejao

the man

pre 6 godina

Hrvati su per capita možda i najnogometnija nacija svijeta. Kad se vidi iz koje baze mi vučemo igrače, onda je to ravno svjetskom čudu. Baza nam je 5-5.5 milijuna ljudi ako računamo Hrvatsku+ Herceg Bosnu+ europsku dijasporu, a otkad je samostalne Hrvatske mi nismo imali rupu, niti neku propalu generaciju, uvijek smo tu, na 9 od 11 prvenstava. U kontinuitetu rušimo najveće reprezentacije, svaka naša generacija ima bar jednu takvu epsku pobjedu. Još kad se uzme u obzir da imamo kontinuitet 50-60 godina za vrijeme Jugoslavije kad su Hrvati uvijek imali klasne europske igrače, onda pričamo o svjetskom fenomenu. Nekad su tu Danci, nekad Šveđani, ponekad Srbi, pa Česi, Belgijci, ovi, oni, a Hrvati su uvijek tu uz bok najjačih, tik uz Nizozemsku (koja je sad u krizi) i Portugal kao prve do ovih najjačih. Jedino Urugvajci mogu s nama u istu rečenicu, ali i njih dugo nije bilo na mapi. Naš vezni red je već 25 godina gotovo u kontinuitetu elitni na svjetskoj razini, pa samo pogledajte te igrače, s nama u istu rečenicu ulaze samo Nijemci, Španjolci i Francuzi: Modrić, Rakitić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Rog, Badelj itd., talenta na pretek, možeš igrati i kombinirati na desetine načina. Zašto ovo sve pišem- pa stoga da biste razumjeli zašto su Hrvati toliko ponosni na svoju reprezentaciju i svoje značenje u svjetskom nogometu, Hrvatska je ime i brand bez obzira što od 1998. na samom prvenstvu nije bilo velikog rezultata. Ali postoji velika šansa da rezultat dođe već dogodine.

drago

pre 6 godina

Hsman

Povijest se ne racuna od one gidjne koju ti zamislis. A od tad smo 3 puta igrali 4-finale Eura i bili na skork svakom prvenstvu.
Pristup se promjenio, po kokice i svjedoci povijesti u Rusiji.

Džo

pre 6 godina

Naravno da navijam za braću Grke i razlozi su poprilično jasni, ne moram da ih pišem.

Ipak, nemaju šanse da prođu. Prvo, Hrvatska je jača reprezentacija od njih što je lagano pokazala u prvoj utakmici, a drugo 4:1 je prevelika prednost kada se doda ona prva činjenica na to.

Navijam za Grke, ali Hrvati su u Rusiji 100%.

the man

pre 6 godina

Isto tako da ne ispalo da veličam samo naše, odajem priznanje i Srbima koji su jedni od najvećih proizvođača nogometaša u svijetu, isto tako per capita među vodećima, Srbi uz Argentince i Brazilce najviše preplavljaju razne europske lige. Problem je što se iz tolike produkcije relativno malo njih isprofilira kao prepoznatljiva europska razina, odnosno puno premalo. Ne postoji produkcija ekstra kvalitete, nego je jako puno sličnih, pomalo osrednjih igrača. Nakon one velike generacije u kojoj si znao 20 igrača tadašnje Jugoslavije (recimo 1998.) imenom, prezimenom, izgledom, karijerom, otada je u reprezntaciji Srbije puno raznih mediokriteta, a zna se da lanac uvijek puca na najslabijoj karici. Ipak, mislim da Srbiji slijedi jedno bolje razdoblje, ovo SP je samo početak, nadolazi šampionska generacija koja bi mogla Srbiju vinuti u gornji dom svjetskog nogometa za idućih bar 10 godina.

rango

pre 6 godina

Hrvati su bolji od nas u fudbalu..eto priznajem. Ako se ne varam oni su bili u top 10 godinama..stalno su nosioci..lepo ih je gledat...misim na fudbalere ne dresove...a mi retko se plasiramo negdje..ako i uspemo ostajemo u grupi bez da nas netko pamti po fudbalu..a i lestvica Fife tako govori.

hilsman

pre 6 godina

@drago
Sta je ta velesila uradila posle 1998,hvalite se plansmanima,po tom kriterijumu je onda i recimo Svedska velesila,sa tim igracima koje nabrajas u presmesnoj grupi ste morali imati bar 8-9 pobeda,a vas poluamateri sa Islanda preskocise,jedva Kosovo dobili

rango

pre 6 godina

Volim fudbal zato želim da komsije prođu...volim Grčku više ali bolje da Rusiju gledaju na TV-u..možda i skapiraju kako se to igra....napred komšije!!

Dragan

pre 6 godina

@Zigzag

Kad te pred svaki košarkaški turnir pokušavaju uvjeriti da imaju najjaču reprezentaciju na ovim
prostorima, da su favoriti i da bi voleli da Srbija naleti na njih a poslednji uspjeh im je bronza prije 22 godine... A da ne pričamo koju ste junačku slavu stekli kad ste sišli sa postolja 95'...
Ah da, zaboravio sam, Hrvati su najhrabriji...
Znamo kako se završava rečenica

Mikula

pre 6 godina

Jedina šansa Grčke su prekidi. Oni će sigurno ići na iznuđivanje slobodnih udaraca i kornera. Hrvatska je jako nesigurna u tom aspektu igre i ako rano primimo takav gol uvući će se dodatna panika u obranu. Ipak, ovo je prevelika prednost i uzimajući u obzir svu kvalitetu koju posjedujemo u vezi i napadu, Hrvatska prolazi dalje bez problema.

Zigzag

pre 6 godina

kad te pokusavaju uvjeriti da je bronca sa mundijala bezvezan uspjeh oni ciji tim ima jednu pobjedu i 5 poraza na velikim natjecanjima u zadnjih 18 godina....

bonba

pre 6 godina

Obozavam da gledam ovakve utakmice jer je ulog veliki i naboj a neutralan sam. Grcka je druga ekipa sa Manolasom i Torosidisom u odbrani, ne znam da li ce igrati ali svakako Hrvatska je mnogo jaca.

"pošta" za stara@

pre 6 godina

Zadnji put sam bio na cedeviti kad je bila minuta šutnje za neku bitangu zvezdinu koja bi me palicom u glavu da je bila u prilici.. Kad ne bude šutnja za "stara" nemojte kmecat

Svrakić

pre 6 godina

Hrvatska je prejaka za sve ekipe u baražu,imaju prejak vezni red i napad,Mandžukić i Kalinić su odlični špicevi,pokretljivi,lukavi i imaju nos za gol,Kramarić brz,odličan tehničar koji dogodine ide u veliki klub,ne zaboravite Vlašića,Roga,Pjacu,Rebića,Pašalića strašne igrače za budućnost

drago

pre 6 godina

Vise vrijedi sto smo bili na minutu u finalu svjetskog prvenstva i osvojili broncu nego svi drugi uspjesi u sportu. Samo 12 nacija je igralo u finalu a bili u finalu nakar na minutu i osvojilo broncu njih njih oko 15.

covek

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Gledacemo cet**ke a što nebi ust**e
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ba, 12. novembar 2017 11:01)

Pa zar to nije divno da jedni druge gledate?

Sagapo Hellas

pre 6 godina

Samo vi omalozavajte Grke. Ali ste zaboravili da je Grcka 2004 bila prak Evrope
i to na tudjem terenu sa domacom momcadi i publikom. Naravno, da to vise nisu
isti igraci, ali nikad se ne zna, kao u lotu.
U svakom slucaju navijam za iskrenije i ljubaznije Grke!!! Bro'sta Hellas!!!

drago

pre 6 godina

Star

Vi nemate ni jednog borca a mi kao na traci: Parlov, Benes, Mavrovic, Drvis, Hrgovic, Cikatic, Filipovic.
Tako da moze biti samo kao a Ateni 2 sa palicama na jednog. Inace bezanija pa kmecanje. Prvo je provociranje.

drago

pre 6 godina

Lo

Smijesan si ti a mi smo velesila kojoj je bio potreban samo pravi trener da ulije samopouzdanje u ekipu. Da se igra napadacki non stop.
Koliko trener znaci se vidjelo sa Djordjevicem i vama na Eurobasketu.
Tim koji ima prvotimce Monaca, Atletica, Liverpoola, Barce, Reala, Intera, Reala, Intera, Juvea, Juvea, Milana, Napolija ne moze biti nista drugo nego velesila.
Ti se bolje nd javljaj, mi idemo na 10 od 12 a vi na Euru niste bili minimum 20 godina. Mi imamo 5 plasmana u nokaut fazu i medalju a vi nista. Ispali u osmini a u onom 4-finalu bolje da niste ni igrali.

smijeh

pre 6 godina

koliko kompleksa i mrznje na ovom portalu
optereceni ste Hrvatima
Vi bi rade da Hrvatska ne ode na svjetsko nego da Srbija napravi neki rezultat...
i naravno da HR nije spanjolska ili njemacka,nismo im ni blizu po rezultatima,ali HR ima kvalitetu da im parira
Ipak je Hrvatska medu 10 najskupljih reprezentacija na sijetu

hm

pre 6 godina

Da bi dali tri komada morati ce da se otvore, a onda ce da budu kao svajcarski sir... Tu ce ih vezni red HR pokopati. Naravno da postoje sanse da uvale 3 komada, a ovi sve da promase... Samo jako male...

Mne

pre 6 godina

Fudbal je najvaznija,najgledanija i najpopularnija igra na planeti.vise vredi cetvrtfinale SP-a ili EP-a nego biti sampion u bilo kojem sportu.Sad se vidi da bez crnogoraca nema ni reprezentacije ni extra igraca.Nema svojatanja Deje i Pedje.

Ivan Livno CRO

pre 6 godina

Ma ljudi kakvi Grci pa mi ćemo ih i u Pireju opet dobit, i to glat pa sad ce se morati jos otvorit tako da kažem ljudi lupajte na Hrvate za sve kladioničare to vam je zicer! U boj u boj za narod svoj!

ba

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Gledacemo cet**ke a što nebi ust**e

Makedonce

pre 6 godina

Grci realno ne mogu tri da daju Gibraltaru a jedan bilo kojoj reprezentaciji na svetu.Realno Hrvati iako su bili mnogo bolji u prvoj utakmici,da nisu dobili glup penal tesko da bi pobedili sa vise od 1-0 a igra Grcke je verovatno najruznija u Evropi,mi smo za njih po lepoti Brazil a i mi igramo dosta ruzan fudbal ali oni i imaju neki rezultat a mi jok.
(Velicanstveni, 12. novembar 2017 10:31)

Pa vama Muslin nije bio dobar..mogli ste i vi sa sedam u odbrani da idete na svako SP

Bane

pre 6 godina

(drago, 12. novembar 2017 09:42)

Ne kontam tu vašu prepotentnost. Na prvenstu će biti Brazilci, Argentinci, Francuzi, Španci, Nemci, Portugalci ima ih još koji su par koplja bolji od Hrvatske bez lažne skromnosti. I viće te da osvojite prvenestvo. Sećam se još priče kako ste najbolja ekipa na Euru pa eto ispali od budućeg šampiona još u osmini finala. Ja sam kontao posle toliko padanja sa oblaka na glavu nešto naučili ali i vi dalje lebdite. To je vaš kriptonit od kojeg teško da se možete odupreti.

Ivan

pre 6 godina

Grci da postignu 3, a da ne primi ni jedan? Vece su sanse da mi osvojimo SP, nego da se to desi. Ubeldjivo najvece razocaranje ovog baraza je grcka, i sto se mene tice voleo bih da izgube 0:5 drugu utakmicu. Samo su omogucili hrvatima svojim sramotnim pristupom da se plasiraju na SP iako to uopste nisu zasluzili igrama u grupi.

Realno

pre 6 godina

Nema tu nikakvog čuda jer su Hrvati jači za klasu i dobiće ih i u Grčkoj.To je i bilo očekivano,Hrvatska ima odličnu reprezentaciju ali daleko od toga,kao što piše ovde neki njihov navijač,da će dobiti sve u Rusiji.Ako budu prošli prvi krug,to bi bila realnost ali već u nokaut sistemu ispadaju odmah.Jednostavno ne znaju da igraju takve mečeve.Imaju odlične napadače i vezni red,kapa dole svima ali im je odbrana prilično slabiji deo tima,tako da mogu svakog dobiti ali i od svakog izgubiti.

boss

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

mozda da politku izbacis iz sporta,vjerujm mi, bolje ces se osjecati...

DJ

pre 6 godina

Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Pa nije to bas nesto novo za vas, navikli ste vec Hrvatsku gledati na prvenstvima, dok se "velesila" Srbija provuce na mozda na svako drugo SP, dok na evropskom ne postojite vec skoro 20 godina otkad vas je stari Kluivert napunio ko paprike.

okidoki

pre 6 godina

Ovu prepotentnost nema niko kao vi. Zamisljate da ste nekakva Spanija Nemacka a ni Island ne mozete nadigrati. Mali ste da manji ne mozete biti. Do poslednje utakmice ste drhtali za baraz u smesnoj grupi. Finska vam uzima bodove tzv. Kosovo jedva dobili. Na 8 od 10 utakmica dali ste jedan ili nijedan gol. Mislite da je sve do selektora. Blago vama kad mislite da jedan covek pravi razliku. Protiv ove jadne Grcke ste 2 poklon gola imali. Sledi vam jedno veliko otreznjenje kao na svakom prvenstvu. Vi ste bre jos uvek u drustvu Ceske i Slovacke. Mali ste i smesni.
(Lo, 12. novembar 2017 10:22)

A nije ti palo na pamet da možda nisu bojkotirali trenera.
To su napravili Štimcu, Kovaću i Čačiću

Milan

pre 6 godina

Hrvati ce otici na SP, opet ubediti sebe da su nekakva fudbalska velesila, biti natamburani od neke Mehike i vratiti se kuci. Posle ce na srpskim forumima pisati kako oni ipak jesu fudbalksa velesila jer su pre 20 godina bili treci na svetu (podvig o kojem jos uvek bruji citav fudbalski svet, kao sto se svi dobro secaju kako su Turci bili treci 2002.) i sto su bolji od raspale Srbije.

PAOK

pre 6 godina

Kakvo crno grotlo?Navajacima Olimpijakosa je vazniji njihov rat sa savezom nego Grcka.Pa Grci sa Kipra su bili glasniji u Pireju na utakmici Grcka Kipar.

Velicanstveni

pre 6 godina

Grci realno ne mogu tri da daju Gibraltaru a jedan bilo kojoj reprezentaciji na svetu.Realno Hrvati iako su bili mnogo bolji u prvoj utakmici,da nisu dobili glup penal tesko da bi pobedili sa vise od 1-0 a igra Grcke je verovatno najruznija u Evropi,mi smo za njih po lepoti Brazil a i mi igramo dosta ruzan fudbal ali oni i imaju neki rezultat a mi jok.

Lo

pre 6 godina

Grci su se pomirili s porazom a pomirit ce se i ostatak svijeta slijedece ljeto. Jedino cete vi non stop navijati protiv i brojati nove izmisljene Srbe nakon nasih novih pobjeda jer vi takve igrace nemate.
(drago, 12. novembar 2017 09:42) # Link komentara

Ovu prepotentnost nema niko kao vi. Zamisljate da ste nekakva Spanija Nemacka a ni Island ne mozete nadigrati. Mali ste da manji ne mozete biti. Do poslednje utakmice ste drhtali za baraz u smesnoj grupi. Finska vam uzima bodove tzv. Kosovo jedva dobili. Na 8 od 10 utakmica dali ste jedan ili nijedan gol. Mislite da je sve do selektora. Blago vama kad mislite da jedan covek pravi razliku. Protiv ove jadne Grcke ste 2 poklon gola imali. Sledi vam jedno veliko otreznjenje kao na svakom prvenstvu. Vi ste bre jos uvek u drustvu Ceske i Slovacke. Mali ste i smesni.

Moravsky

pre 6 godina

Sve to stoji,,,da su nam Grci,,,ako to može uopšte u današnjem svetu da se kaže,,,prijatelji,ali svako ko voli fudbal,,,mora da je na strani Hrvata,,jer ono što Grci igraju već deceniju i po,,,je klasična propaganda,,AntiFudbala i ja neću navijati za taj medot igre,,,nikada pa makar mi i brat bio jer volim fudbal

rango

pre 6 godina

Na samom zdrebu Grci ispali kada su izvukli Hrvate..Irci su im bili jedina šansa. Ako danas Hrvati odigraju ozbiljnu utakmicu mogli bi im utrpati opet 3-4 komada.

drago

pre 6 godina

Grci su se pomirili s porazom a pomirit ce se i ostatak svijeta slijedece ljeto. Jedino cete vi non stop navijati protiv i brojati nove izmisljene Srbe nakon nasih novih pobjeda jer vi takve igrace nemate.

drago

pre 6 godina

Grci su se pomirili s porazom a pomirit ce se i ostatak svijeta slijedece ljeto. Jedino cete vi non stop navijati protiv i brojati nove izmisljene Srbe nakon nasih novih pobjeda jer vi takve igrace nemate.

drmr

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

A zasto ih nazvas ustasama? To su sportisti. Jel znas da je Rakitic, fudbalskom klubu koji drzi Mladen Krstajic u Republici Srpskoj donirao semafor. Da je Luka Modric uplatio novac ugrozenim ljudima u Srbiji kada su bile poplave, cak javno izasao sa transparentom pomozite Hrvatskoj i Srbiji. Da su Deki Stankovic i Perisic djuskali zajedno na svadbi. Nesto se ne secam da je neki Papastopulos ili Sokratis tako nesto uradio. A jos su nam “braca”. Ja navijam za Hrvate i posle nasih prvo za njih pa za ostale. Kamo srece da se sretnemo u finalu i da ih nakantamo sportski :)

rango

pre 6 godina

Na samom zdrebu Grci ispali kada su izvukli Hrvate..Irci su im bili jedina šansa. Ako danas Hrvati odigraju ozbiljnu utakmicu mogli bi im utrpati opet 3-4 komada.

DJ

pre 6 godina

Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Pa nije to bas nesto novo za vas, navikli ste vec Hrvatsku gledati na prvenstvima, dok se "velesila" Srbija provuce na mozda na svako drugo SP, dok na evropskom ne postojite vec skoro 20 godina otkad vas je stari Kluivert napunio ko paprike.

Lo

pre 6 godina

Grci su se pomirili s porazom a pomirit ce se i ostatak svijeta slijedece ljeto. Jedino cete vi non stop navijati protiv i brojati nove izmisljene Srbe nakon nasih novih pobjeda jer vi takve igrace nemate.
(drago, 12. novembar 2017 09:42) # Link komentara

Ovu prepotentnost nema niko kao vi. Zamisljate da ste nekakva Spanija Nemacka a ni Island ne mozete nadigrati. Mali ste da manji ne mozete biti. Do poslednje utakmice ste drhtali za baraz u smesnoj grupi. Finska vam uzima bodove tzv. Kosovo jedva dobili. Na 8 od 10 utakmica dali ste jedan ili nijedan gol. Mislite da je sve do selektora. Blago vama kad mislite da jedan covek pravi razliku. Protiv ove jadne Grcke ste 2 poklon gola imali. Sledi vam jedno veliko otreznjenje kao na svakom prvenstvu. Vi ste bre jos uvek u drustvu Ceske i Slovacke. Mali ste i smesni.

ba

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Gledacemo cet**ke a što nebi ust**e

smijeh

pre 6 godina

koliko kompleksa i mrznje na ovom portalu
optereceni ste Hrvatima
Vi bi rade da Hrvatska ne ode na svjetsko nego da Srbija napravi neki rezultat...
i naravno da HR nije spanjolska ili njemacka,nismo im ni blizu po rezultatima,ali HR ima kvalitetu da im parira
Ipak je Hrvatska medu 10 najskupljih reprezentacija na sijetu

Moravsky

pre 6 godina

Sve to stoji,,,da su nam Grci,,,ako to može uopšte u današnjem svetu da se kaže,,,prijatelji,ali svako ko voli fudbal,,,mora da je na strani Hrvata,,jer ono što Grci igraju već deceniju i po,,,je klasična propaganda,,AntiFudbala i ja neću navijati za taj medot igre,,,nikada pa makar mi i brat bio jer volim fudbal

Svrakić

pre 6 godina

Hrvatska je prejaka za sve ekipe u baražu,imaju prejak vezni red i napad,Mandžukić i Kalinić su odlični špicevi,pokretljivi,lukavi i imaju nos za gol,Kramarić brz,odličan tehničar koji dogodine ide u veliki klub,ne zaboravite Vlašića,Roga,Pjacu,Rebića,Pašalića strašne igrače za budućnost

PAOK

pre 6 godina

Kakvo crno grotlo?Navajacima Olimpijakosa je vazniji njihov rat sa savezom nego Grcka.Pa Grci sa Kipra su bili glasniji u Pireju na utakmici Grcka Kipar.

the man

pre 6 godina

Hrvati su per capita možda i najnogometnija nacija svijeta. Kad se vidi iz koje baze mi vučemo igrače, onda je to ravno svjetskom čudu. Baza nam je 5-5.5 milijuna ljudi ako računamo Hrvatsku+ Herceg Bosnu+ europsku dijasporu, a otkad je samostalne Hrvatske mi nismo imali rupu, niti neku propalu generaciju, uvijek smo tu, na 9 od 11 prvenstava. U kontinuitetu rušimo najveće reprezentacije, svaka naša generacija ima bar jednu takvu epsku pobjedu. Još kad se uzme u obzir da imamo kontinuitet 50-60 godina za vrijeme Jugoslavije kad su Hrvati uvijek imali klasne europske igrače, onda pričamo o svjetskom fenomenu. Nekad su tu Danci, nekad Šveđani, ponekad Srbi, pa Česi, Belgijci, ovi, oni, a Hrvati su uvijek tu uz bok najjačih, tik uz Nizozemsku (koja je sad u krizi) i Portugal kao prve do ovih najjačih. Jedino Urugvajci mogu s nama u istu rečenicu, ali i njih dugo nije bilo na mapi. Naš vezni red je već 25 godina gotovo u kontinuitetu elitni na svjetskoj razini, pa samo pogledajte te igrače, s nama u istu rečenicu ulaze samo Nijemci, Španjolci i Francuzi: Modrić, Rakitić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Rog, Badelj itd., talenta na pretek, možeš igrati i kombinirati na desetine načina. Zašto ovo sve pišem- pa stoga da biste razumjeli zašto su Hrvati toliko ponosni na svoju reprezentaciju i svoje značenje u svjetskom nogometu, Hrvatska je ime i brand bez obzira što od 1998. na samom prvenstvu nije bilo velikog rezultata. Ali postoji velika šansa da rezultat dođe već dogodine.

okidoki

pre 6 godina

Ovu prepotentnost nema niko kao vi. Zamisljate da ste nekakva Spanija Nemacka a ni Island ne mozete nadigrati. Mali ste da manji ne mozete biti. Do poslednje utakmice ste drhtali za baraz u smesnoj grupi. Finska vam uzima bodove tzv. Kosovo jedva dobili. Na 8 od 10 utakmica dali ste jedan ili nijedan gol. Mislite da je sve do selektora. Blago vama kad mislite da jedan covek pravi razliku. Protiv ove jadne Grcke ste 2 poklon gola imali. Sledi vam jedno veliko otreznjenje kao na svakom prvenstvu. Vi ste bre jos uvek u drustvu Ceske i Slovacke. Mali ste i smesni.
(Lo, 12. novembar 2017 10:22)

A nije ti palo na pamet da možda nisu bojkotirali trenera.
To su napravili Štimcu, Kovaću i Čačiću

Mne

pre 6 godina

Fudbal je najvaznija,najgledanija i najpopularnija igra na planeti.vise vredi cetvrtfinale SP-a ili EP-a nego biti sampion u bilo kojem sportu.Sad se vidi da bez crnogoraca nema ni reprezentacije ni extra igraca.Nema svojatanja Deje i Pedje.

Zigzag

pre 6 godina

kad te pokusavaju uvjeriti da je bronca sa mundijala bezvezan uspjeh oni ciji tim ima jednu pobjedu i 5 poraza na velikim natjecanjima u zadnjih 18 godina....

Milan

pre 6 godina

Hrvati ce otici na SP, opet ubediti sebe da su nekakva fudbalska velesila, biti natamburani od neke Mehike i vratiti se kuci. Posle ce na srpskim forumima pisati kako oni ipak jesu fudbalksa velesila jer su pre 20 godina bili treci na svetu (podvig o kojem jos uvek bruji citav fudbalski svet, kao sto se svi dobro secaju kako su Turci bili treci 2002.) i sto su bolji od raspale Srbije.

rango

pre 6 godina

Hrvati su bolji od nas u fudbalu..eto priznajem. Ako se ne varam oni su bili u top 10 godinama..stalno su nosioci..lepo ih je gledat...misim na fudbalere ne dresove...a mi retko se plasiramo negdje..ako i uspemo ostajemo u grupi bez da nas netko pamti po fudbalu..a i lestvica Fife tako govori.

Ivan Livno CRO

pre 6 godina

Ma ljudi kakvi Grci pa mi ćemo ih i u Pireju opet dobit, i to glat pa sad ce se morati jos otvorit tako da kažem ljudi lupajte na Hrvate za sve kladioničare to vam je zicer! U boj u boj za narod svoj!

Realno

pre 6 godina

Nema tu nikakvog čuda jer su Hrvati jači za klasu i dobiće ih i u Grčkoj.To je i bilo očekivano,Hrvatska ima odličnu reprezentaciju ali daleko od toga,kao što piše ovde neki njihov navijač,da će dobiti sve u Rusiji.Ako budu prošli prvi krug,to bi bila realnost ali već u nokaut sistemu ispadaju odmah.Jednostavno ne znaju da igraju takve mečeve.Imaju odlične napadače i vezni red,kapa dole svima ali im je odbrana prilično slabiji deo tima,tako da mogu svakog dobiti ali i od svakog izgubiti.

hm

pre 6 godina

Da bi dali tri komada morati ce da se otvore, a onda ce da budu kao svajcarski sir... Tu ce ih vezni red HR pokopati. Naravno da postoje sanse da uvale 3 komada, a ovi sve da promase... Samo jako male...

Velicanstveni

pre 6 godina

Grci realno ne mogu tri da daju Gibraltaru a jedan bilo kojoj reprezentaciji na svetu.Realno Hrvati iako su bili mnogo bolji u prvoj utakmici,da nisu dobili glup penal tesko da bi pobedili sa vise od 1-0 a igra Grcke je verovatno najruznija u Evropi,mi smo za njih po lepoti Brazil a i mi igramo dosta ruzan fudbal ali oni i imaju neki rezultat a mi jok.

drago

pre 6 godina

Lo

Smijesan si ti a mi smo velesila kojoj je bio potreban samo pravi trener da ulije samopouzdanje u ekipu. Da se igra napadacki non stop.
Koliko trener znaci se vidjelo sa Djordjevicem i vama na Eurobasketu.
Tim koji ima prvotimce Monaca, Atletica, Liverpoola, Barce, Reala, Intera, Reala, Intera, Juvea, Juvea, Milana, Napolija ne moze biti nista drugo nego velesila.
Ti se bolje nd javljaj, mi idemo na 10 od 12 a vi na Euru niste bili minimum 20 godina. Mi imamo 5 plasmana u nokaut fazu i medalju a vi nista. Ispali u osmini a u onom 4-finalu bolje da niste ni igrali.

covek

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Gledacemo cet**ke a što nebi ust**e
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ba, 12. novembar 2017 11:01)

Pa zar to nije divno da jedni druge gledate?

rango

pre 6 godina

Volim fudbal zato želim da komsije prođu...volim Grčku više ali bolje da Rusiju gledaju na TV-u..možda i skapiraju kako se to igra....napred komšije!!

drago

pre 6 godina

Star

Vi nemate ni jednog borca a mi kao na traci: Parlov, Benes, Mavrovic, Drvis, Hrgovic, Cikatic, Filipovic.
Tako da moze biti samo kao a Ateni 2 sa palicama na jednog. Inace bezanija pa kmecanje. Prvo je provociranje.

Makedonce

pre 6 godina

Grci realno ne mogu tri da daju Gibraltaru a jedan bilo kojoj reprezentaciji na svetu.Realno Hrvati iako su bili mnogo bolji u prvoj utakmici,da nisu dobili glup penal tesko da bi pobedili sa vise od 1-0 a igra Grcke je verovatno najruznija u Evropi,mi smo za njih po lepoti Brazil a i mi igramo dosta ruzan fudbal ali oni i imaju neki rezultat a mi jok.
(Velicanstveni, 12. novembar 2017 10:31)

Pa vama Muslin nije bio dobar..mogli ste i vi sa sedam u odbrani da idete na svako SP

boss

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

mozda da politku izbacis iz sporta,vjerujm mi, bolje ces se osjecati...

covek

pre 6 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali Hrvatska ce ih dokrajciti u Atini. U prvih pola sata bice sigurno 1:0 za Hrvate. I mozemo svasta da pricamo, da smo bolji od njih, ma dajte- to su price za malu decu. Pa mi smo se u grupi dobro namucili da budemo prvi, a kada smo stigli do cilja mi oteramo coveka koji nas je odveo na sp, a to nismo mogli ni da sanjamo. Taman se znalo ko sta radi, istina, nije bilo bas najbolje, ali bolje od onog ne moze. S druge strane, Hrvati su bili pomalo kao mi, imali su i oni tesku grupu i od njih se ocekivalo da odu na sp, za razliku od nas koji nismo puno ocekivali od sebe, jer nas nema nigde, pa nam ovo dodje kao neko cudo. Vise bi voleo da smo imali vrhunsku igru, pa makar igrali i play-off. Hrvati su, priznali vi to ili ne, jesu malo bolji od nas, mozda cak i duplo vise. Oni su imali uspehe i na ep i na sp i zato nam se s pravom smeju. Kad mi nismo mogli Jermeniju dobiti, oni su nadigrali Spance, tadasnje aktuelne evropske prvake. Oni su kroz istoriju "tukli" svakoga: Nemce (2-3 puta), Engleze takodje, Spance, Holandjane, a nama je uspeh i da Gruziju dobijemo, pa makar to bilo i jedva.
Hrvati, sretan put u Rusiju!

bonba

pre 6 godina

Obozavam da gledam ovakve utakmice jer je ulog veliki i naboj a neutralan sam. Grcka je druga ekipa sa Manolasom i Torosidisom u odbrani, ne znam da li ce igrati ali svakako Hrvatska je mnogo jaca.

drago

pre 6 godina

Vise vrijedi sto smo bili na minutu u finalu svjetskog prvenstva i osvojili broncu nego svi drugi uspjesi u sportu. Samo 12 nacija je igralo u finalu a bili u finalu nakar na minutu i osvojilo broncu njih njih oko 15.

Ivan

pre 6 godina

Grci da postignu 3, a da ne primi ni jedan? Vece su sanse da mi osvojimo SP, nego da se to desi. Ubeldjivo najvece razocaranje ovog baraza je grcka, i sto se mene tice voleo bih da izgube 0:5 drugu utakmicu. Samo su omogucili hrvatima svojim sramotnim pristupom da se plasiraju na SP iako to uopste nisu zasluzili igrama u grupi.

Mikula

pre 6 godina

Jedina šansa Grčke su prekidi. Oni će sigurno ići na iznuđivanje slobodnih udaraca i kornera. Hrvatska je jako nesigurna u tom aspektu igre i ako rano primimo takav gol uvući će se dodatna panika u obranu. Ipak, ovo je prevelika prednost i uzimajući u obzir svu kvalitetu koju posjedujemo u vezi i napadu, Hrvatska prolazi dalje bez problema.

Bane

pre 6 godina

(drago, 12. novembar 2017 09:42)

Ne kontam tu vašu prepotentnost. Na prvenstu će biti Brazilci, Argentinci, Francuzi, Španci, Nemci, Portugalci ima ih još koji su par koplja bolji od Hrvatske bez lažne skromnosti. I viće te da osvojite prvenestvo. Sećam se još priče kako ste najbolja ekipa na Euru pa eto ispali od budućeg šampiona još u osmini finala. Ja sam kontao posle toliko padanja sa oblaka na glavu nešto naučili ali i vi dalje lebdite. To je vaš kriptonit od kojeg teško da se možete odupreti.

Sagapo Hellas

pre 6 godina

Samo vi omalozavajte Grke. Ali ste zaboravili da je Grcka 2004 bila prak Evrope
i to na tudjem terenu sa domacom momcadi i publikom. Naravno, da to vise nisu
isti igraci, ali nikad se ne zna, kao u lotu.
U svakom slucaju navijam za iskrenije i ljubaznije Grke!!! Bro'sta Hellas!!!

"pošta" za stara@

pre 6 godina

Zadnji put sam bio na cedeviti kad je bila minuta šutnje za neku bitangu zvezdinu koja bi me palicom u glavu da je bila u prilici.. Kad ne bude šutnja za "stara" nemojte kmecat

hilsman

pre 6 godina

@drago
Sta je ta velesila uradila posle 1998,hvalite se plansmanima,po tom kriterijumu je onda i recimo Svedska velesila,sa tim igracima koje nabrajas u presmesnoj grupi ste morali imati bar 8-9 pobeda,a vas poluamateri sa Islanda preskocise,jedva Kosovo dobili

Dragan

pre 6 godina

@Zigzag

Kad te pred svaki košarkaški turnir pokušavaju uvjeriti da imaju najjaču reprezentaciju na ovim
prostorima, da su favoriti i da bi voleli da Srbija naleti na njih a poslednji uspjeh im je bronza prije 22 godine... A da ne pričamo koju ste junačku slavu stekli kad ste sišli sa postolja 95'...
Ah da, zaboravio sam, Hrvati su najhrabriji...
Znamo kako se završava rečenica

Džo

pre 6 godina

Naravno da navijam za braću Grke i razlozi su poprilično jasni, ne moram da ih pišem.

Ipak, nemaju šanse da prođu. Prvo, Hrvatska je jača reprezentacija od njih što je lagano pokazala u prvoj utakmici, a drugo 4:1 je prevelika prednost kada se doda ona prva činjenica na to.

Navijam za Grke, ali Hrvati su u Rusiji 100%.

croata

pre 6 godina

Isto tako da ne ispalo da veličam samo naše, odajem priznanje i Srbima koji su jedni od najvećih proizvođača nogometaša u svijetu, isto tako per capita među vodećima, Srbi uz Argentince i Brazilce najviše preplavljaju razne europske lige. Problem je što se iz tolike produkcije relativno malo njih isprofilira kao prepoznatljiva europska razina, odnosno puno premalo. Ne postoji produkcija ekstra kvalitete, nego je jako puno sličnih, pomalo osrednjih igrača. Nakon one velike generacije u kojoj si znao 20 igrača tadašnje Jugoslavije (recimo 1998.) imenom, prezimenom, izgledom, karijerom, otada je u reprezntaciji Srbije puno raznih mediokriteta, a zna se da lanac uvijek puca na najslabijoj karici. Ipak, mislim da Srbiji slijedi jedno bolje razdoblje, ovo SP je samo početak, nadolazi šampionska generacija koja bi mogla Srbiju vinuti u gornji dom svjetskog nogometa za idućih bar 10 godina.
(the man, 12. novembar 2017 14:29

To sto podrucje bivse drzave uz brazilce su najveci svjetski izvoznici nogometasa ne znaci nuzno i kvalitetu naseg nogometa vec ponajprije lose uvjete koje nude nase lige da je nasim igracima isplativije otici trbuhom za kruhim u neku trecu austrijsku ligu. Tako i dolazimo do ovih ustvari poroznih i sramotnih cinjenica da smo najbolji u izvozu nogometasa.

Mantis

pre 6 godina

Naravno da navijam za braću Grke
i razlozi su poprilično jasni,
ne moram da ih pišem.
Ipak, nemaju šanse da prođu.
Prvo, Hrvatska je jača reprezentacija
od njih što je lagano pokazala u prvoj
utakmici, a drugo 4:1 je prevelika
prednost kada se doda ona prva činjenica na to.
Navijam za Grke, ali Hrvati su u Rusiji 100%.
(Džo, 12. novembar 2017 14:50)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U sportu, kao i u životu, ništa nije
100% sigurno. Svašta se može dogoditi,
no što god bilo, svijet se neće prestati
vrtjeti. Ukoliko Hrvatska ispadne,
jedino je sigurno da Hrvati neće
skakati glavom na beton, ukoliko prođu,
neće od sreće rezati žile na rukama.
Ono što ja želim, pristojnost i u porazu
i u pobijedi.

Стефан

pre 6 godina

На страну то што Грци имају мале шансе, ово константно изигравање велесиле, а посебно коментари комплексаша Draga те терају да навијаш за Грке. Иста је прича са кошарком где није могло да се живи од њих док им није дошао Швед. Они су увек у рангу Шпаније,Немачке, увек су кандидати за "naslov", а реалност је да су им успеси после фамозне бронче неколико групних фаза на СП и 1/8 финала на Еуру(исправите ме ако грешим). Ја не видим ту никакву велесилу. Пошто ће вероватно проћи Грке, следећих неколико месеци ћемо на Б92 бити окупирани од стране разних хрватских велемајстора, све док им се не деси неки Мексико или Португал. Тада ће им једина утеха бити то што су бољи од нас, а ми нити умишљамо да смо нека добра репрезентација, нити причамо да ћемо разбити Бразилце и остале. Чак више критикујемо и пљујемо него што хвалимо нашу селекцију. Али шта да се ради, мораћемо да издржимо док читамо њихове коментаре. Ево чим сам ушао на коментаре за ову вест добио сам канцер. Овај монтенегрин који прича о важности фудбала и других спортова је најјачи.

drago

pre 6 godina

Hsman

Povijest se ne racuna od one gidjne koju ti zamislis. A od tad smo 3 puta igrali 4-finale Eura i bili na skork svakom prvenstvu.
Pristup se promjenio, po kokice i svjedoci povijesti u Rusiji.

the man

pre 6 godina

@croata Zato sam napisao da gotovo 25 godina imamo top vezu, upravo imajući na pameti period od 2000.-2006. kad su osovinu veze činili Niko Kovač i Tudor. Ali čak i takvi smo otišli na sva natjecanja, SP 2002. i 2006., te na EP 2004. kad smo po meni imali najslabiju repku ikad, iako s tada sjajnim Pršom.

ANTE BAN

pre 6 godina

Vjerujem da ćemo uspjeti, ali 2 stvari nam trebaju: Kramarić i Perišić ne smiju biti sebični kao u Zagrebu(njihovom krivicom nismo dali još 3 gola)! I drugo- visoki Brozović treba da se zalaže i trči, i da ne umišlja da je- BROZ! On je sada BROZOVIĆ, a da li će postati BROZ; o tom- potom!

dorcol

pre 6 godina

hrvati vec prvaci sveta hahahaha, ,to jedno trece mesto ima reprezentacija beograda 1930 god ,sampioni prpremnih utakmica ,kao i u kosarci a nikad ne prodju grupu ,da nema njih mnogo bih se manje smejao

croata

pre 6 godina

(the man, 12. novembar 2017 14:04)


Vecinom pravo pises,ono sto po meni bas i nije tako jest sljedece:
Imali smo mi itekakvu rupu pogotovo u veznom redu iza vatrenih(glavni vezni su nam bili redom jurica vranjes,nenad bjelica,giovani roso,a od 2000 do 2006 najbolji vezni nam je bio klasicni razgradjivac,terijer niko kovac). Mrsavo da ne moze mrsavije. Doduse tih godina smo imali top obranu,ali vezni red pa i napad gdje su i tudor i tomas glumili centarfore,bili smo bas losi,iako i takvi ostvarivali rezultat vrijedan paznje(pobjeda protiv talijana u japanu),ali smo realno bili slabi.
Ovo danas i unatrag 10 godina jest cudo koliko smo jaki,a imamo i kvalitativnu duzinu klupe s gomilom klasnih igraca i sto je jos bitnije svijetlu buducnost reprezentativnog nogometa. Realno u ovom trenutku niti jedna reprezentacija svijeta ne moze biti favorit protiv nas. Jos da nas konacno malo sreca pomazi na svjetskom sto smo itekako zasluzili nakon nemoguce sokantnih malera zadnjih godina(turci,spanjolci,portugalci) mozemo napraviti rezultat,pa zasto ne,biti i prvaci svijeta. To ne bi bilo nikakvo veliko iznenadjenje. Ok,obrana nam sepa,lijevi bek nam je rak rana,ali da se to skrpati,samo da nam se corluka oporavi,a za lijevog beka,dalic mora samo preslikati alegrija,dakle perisica malo povuci nazad u klasicnog lijevog beka,mandzu na lijevo krilo i to ce biti super. Cacic je to dobro radio na euru u nekim utaknicama,ne znam zasto dalic uopce izmislja sa strinicem. Ustvari bez obzira na hvalospjeve za dalica koje vriste sa svih nasih medija,mene ni najmanje nije impresirao,prvo poluvrijeme u ukrajini,pa onda porozna obrana protiv grka,mislim da je nedostojan trenirati nasu reprezentaciju,iako mu retultati za sad daju za pravo.Daj Boze da me na sp demantira. S Prosineckim bi bili kaznena ekspedicija,u to sam siguran. Ovaj uzvrat protiv grka nemam sto komentirat osim da bih volio da nas dobiju,naravno s nedovoljnom razlikom tek toliko da se malo spustimo na zemlju.

ANTE BAN

pre 6 godina

ČOVEK;HVALA na pitanju- SUPER SAM! Na sv.Martina(danas) tradicionalno isprobavamo naš ovogodišnji - PLAVAC mali crni, čekajući utakmicu! Zalijevamo ga nakon prženih srdela, iako bi bolje bilo nakon Karadjordjeve šnicle ili kragujevačkih sarmi(probao sam tamo pred rat oboje)! Nadam se da ćete navijati za zapadne komšije; POZDRAV sa dalmatinske obale!

the man

pre 6 godina

Isto tako da ne ispalo da veličam samo naše, odajem priznanje i Srbima koji su jedni od najvećih proizvođača nogometaša u svijetu, isto tako per capita među vodećima, Srbi uz Argentince i Brazilce najviše preplavljaju razne europske lige. Problem je što se iz tolike produkcije relativno malo njih isprofilira kao prepoznatljiva europska razina, odnosno puno premalo. Ne postoji produkcija ekstra kvalitete, nego je jako puno sličnih, pomalo osrednjih igrača. Nakon one velike generacije u kojoj si znao 20 igrača tadašnje Jugoslavije (recimo 1998.) imenom, prezimenom, izgledom, karijerom, otada je u reprezntaciji Srbije puno raznih mediokriteta, a zna se da lanac uvijek puca na najslabijoj karici. Ipak, mislim da Srbiji slijedi jedno bolje razdoblje, ovo SP je samo početak, nadolazi šampionska generacija koja bi mogla Srbiju vinuti u gornji dom svjetskog nogometa za idućih bar 10 godina.

covek

pre 6 godina

@ covek

Komsija iz hrvatske, kako si nam? ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kontras, 12. novembar 2017 17:30)

Dobro sam, susjedu iz Srbije. Ne brini, nisi jedini koji pati od srpsko-hrvatskog sindroma, jedne velike zarazne bolesti.

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Pristup najozbiljniji, napadacki i onda ako tako igramo, nema zime.
Najgora stvar bi bila povuci se i cekati. Tako smo i gol primili.

Takvim prostupon se nadam da se i ova tekma biti rijesena do 20. minute

drago

pre 6 godina

Grci su se pomirili s porazom a pomirit ce se i ostatak svijeta slijedece ljeto. Jedino cete vi non stop navijati protiv i brojati nove izmisljene Srbe nakon nasih novih pobjeda jer vi takve igrace nemate.

Lo

pre 6 godina

Grci su se pomirili s porazom a pomirit ce se i ostatak svijeta slijedece ljeto. Jedino cete vi non stop navijati protiv i brojati nove izmisljene Srbe nakon nasih novih pobjeda jer vi takve igrace nemate.
(drago, 12. novembar 2017 09:42) # Link komentara

Ovu prepotentnost nema niko kao vi. Zamisljate da ste nekakva Spanija Nemacka a ni Island ne mozete nadigrati. Mali ste da manji ne mozete biti. Do poslednje utakmice ste drhtali za baraz u smesnoj grupi. Finska vam uzima bodove tzv. Kosovo jedva dobili. Na 8 od 10 utakmica dali ste jedan ili nijedan gol. Mislite da je sve do selektora. Blago vama kad mislite da jedan covek pravi razliku. Protiv ove jadne Grcke ste 2 poklon gola imali. Sledi vam jedno veliko otreznjenje kao na svakom prvenstvu. Vi ste bre jos uvek u drustvu Ceske i Slovacke. Mali ste i smesni.

Milan

pre 6 godina

Hrvati ce otici na SP, opet ubediti sebe da su nekakva fudbalska velesila, biti natamburani od neke Mehike i vratiti se kuci. Posle ce na srpskim forumima pisati kako oni ipak jesu fudbalksa velesila jer su pre 20 godina bili treci na svetu (podvig o kojem jos uvek bruji citav fudbalski svet, kao sto se svi dobro secaju kako su Turci bili treci 2002.) i sto su bolji od raspale Srbije.

Bane

pre 6 godina

(drago, 12. novembar 2017 09:42)

Ne kontam tu vašu prepotentnost. Na prvenstu će biti Brazilci, Argentinci, Francuzi, Španci, Nemci, Portugalci ima ih još koji su par koplja bolji od Hrvatske bez lažne skromnosti. I viće te da osvojite prvenestvo. Sećam se još priče kako ste najbolja ekipa na Euru pa eto ispali od budućeg šampiona još u osmini finala. Ja sam kontao posle toliko padanja sa oblaka na glavu nešto naučili ali i vi dalje lebdite. To je vaš kriptonit od kojeg teško da se možete odupreti.

Sagapo Hellas

pre 6 godina

Samo vi omalozavajte Grke. Ali ste zaboravili da je Grcka 2004 bila prak Evrope
i to na tudjem terenu sa domacom momcadi i publikom. Naravno, da to vise nisu
isti igraci, ali nikad se ne zna, kao u lotu.
U svakom slucaju navijam za iskrenije i ljubaznije Grke!!! Bro'sta Hellas!!!

Dragan

pre 6 godina

@Zigzag

Kad te pred svaki košarkaški turnir pokušavaju uvjeriti da imaju najjaču reprezentaciju na ovim
prostorima, da su favoriti i da bi voleli da Srbija naleti na njih a poslednji uspjeh im je bronza prije 22 godine... A da ne pričamo koju ste junačku slavu stekli kad ste sišli sa postolja 95'...
Ah da, zaboravio sam, Hrvati su najhrabriji...
Znamo kako se završava rečenica

Ivan

pre 6 godina

Grci da postignu 3, a da ne primi ni jedan? Vece su sanse da mi osvojimo SP, nego da se to desi. Ubeldjivo najvece razocaranje ovog baraza je grcka, i sto se mene tice voleo bih da izgube 0:5 drugu utakmicu. Samo su omogucili hrvatima svojim sramotnim pristupom da se plasiraju na SP iako to uopste nisu zasluzili igrama u grupi.

Mne

pre 6 godina

Fudbal je najvaznija,najgledanija i najpopularnija igra na planeti.vise vredi cetvrtfinale SP-a ili EP-a nego biti sampion u bilo kojem sportu.Sad se vidi da bez crnogoraca nema ni reprezentacije ni extra igraca.Nema svojatanja Deje i Pedje.

DJ

pre 6 godina

Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Pa nije to bas nesto novo za vas, navikli ste vec Hrvatsku gledati na prvenstvima, dok se "velesila" Srbija provuce na mozda na svako drugo SP, dok na evropskom ne postojite vec skoro 20 godina otkad vas je stari Kluivert napunio ko paprike.

dorcol

pre 6 godina

hrvati vec prvaci sveta hahahaha, ,to jedno trece mesto ima reprezentacija beograda 1930 god ,sampioni prpremnih utakmica ,kao i u kosarci a nikad ne prodju grupu ,da nema njih mnogo bih se manje smejao

drago

pre 6 godina

Star

Vi nemate ni jednog borca a mi kao na traci: Parlov, Benes, Mavrovic, Drvis, Hrgovic, Cikatic, Filipovic.
Tako da moze biti samo kao a Ateni 2 sa palicama na jednog. Inace bezanija pa kmecanje. Prvo je provociranje.

hilsman

pre 6 godina

@drago
Sta je ta velesila uradila posle 1998,hvalite se plansmanima,po tom kriterijumu je onda i recimo Svedska velesila,sa tim igracima koje nabrajas u presmesnoj grupi ste morali imati bar 8-9 pobeda,a vas poluamateri sa Islanda preskocise,jedva Kosovo dobili

Ivan Livno CRO

pre 6 godina

Ma ljudi kakvi Grci pa mi ćemo ih i u Pireju opet dobit, i to glat pa sad ce se morati jos otvorit tako da kažem ljudi lupajte na Hrvate za sve kladioničare to vam je zicer! U boj u boj za narod svoj!

ba

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Gledacemo cet**ke a što nebi ust**e

the man

pre 6 godina

Hrvati su per capita možda i najnogometnija nacija svijeta. Kad se vidi iz koje baze mi vučemo igrače, onda je to ravno svjetskom čudu. Baza nam je 5-5.5 milijuna ljudi ako računamo Hrvatsku+ Herceg Bosnu+ europsku dijasporu, a otkad je samostalne Hrvatske mi nismo imali rupu, niti neku propalu generaciju, uvijek smo tu, na 9 od 11 prvenstava. U kontinuitetu rušimo najveće reprezentacije, svaka naša generacija ima bar jednu takvu epsku pobjedu. Još kad se uzme u obzir da imamo kontinuitet 50-60 godina za vrijeme Jugoslavije kad su Hrvati uvijek imali klasne europske igrače, onda pričamo o svjetskom fenomenu. Nekad su tu Danci, nekad Šveđani, ponekad Srbi, pa Česi, Belgijci, ovi, oni, a Hrvati su uvijek tu uz bok najjačih, tik uz Nizozemsku (koja je sad u krizi) i Portugal kao prve do ovih najjačih. Jedino Urugvajci mogu s nama u istu rečenicu, ali i njih dugo nije bilo na mapi. Naš vezni red je već 25 godina gotovo u kontinuitetu elitni na svjetskoj razini, pa samo pogledajte te igrače, s nama u istu rečenicu ulaze samo Nijemci, Španjolci i Francuzi: Modrić, Rakitić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Rog, Badelj itd., talenta na pretek, možeš igrati i kombinirati na desetine načina. Zašto ovo sve pišem- pa stoga da biste razumjeli zašto su Hrvati toliko ponosni na svoju reprezentaciju i svoje značenje u svjetskom nogometu, Hrvatska je ime i brand bez obzira što od 1998. na samom prvenstvu nije bilo velikog rezultata. Ali postoji velika šansa da rezultat dođe već dogodine.

Velicanstveni

pre 6 godina

Grci realno ne mogu tri da daju Gibraltaru a jedan bilo kojoj reprezentaciji na svetu.Realno Hrvati iako su bili mnogo bolji u prvoj utakmici,da nisu dobili glup penal tesko da bi pobedili sa vise od 1-0 a igra Grcke je verovatno najruznija u Evropi,mi smo za njih po lepoti Brazil a i mi igramo dosta ruzan fudbal ali oni i imaju neki rezultat a mi jok.

Moravsky

pre 6 godina

Sve to stoji,,,da su nam Grci,,,ako to može uopšte u današnjem svetu da se kaže,,,prijatelji,ali svako ko voli fudbal,,,mora da je na strani Hrvata,,jer ono što Grci igraju već deceniju i po,,,je klasična propaganda,,AntiFudbala i ja neću navijati za taj medot igre,,,nikada pa makar mi i brat bio jer volim fudbal

okidoki

pre 6 godina

Ovu prepotentnost nema niko kao vi. Zamisljate da ste nekakva Spanija Nemacka a ni Island ne mozete nadigrati. Mali ste da manji ne mozete biti. Do poslednje utakmice ste drhtali za baraz u smesnoj grupi. Finska vam uzima bodove tzv. Kosovo jedva dobili. Na 8 od 10 utakmica dali ste jedan ili nijedan gol. Mislite da je sve do selektora. Blago vama kad mislite da jedan covek pravi razliku. Protiv ove jadne Grcke ste 2 poklon gola imali. Sledi vam jedno veliko otreznjenje kao na svakom prvenstvu. Vi ste bre jos uvek u drustvu Ceske i Slovacke. Mali ste i smesni.
(Lo, 12. novembar 2017 10:22)

A nije ti palo na pamet da možda nisu bojkotirali trenera.
To su napravili Štimcu, Kovaću i Čačiću

drago

pre 6 godina

Lo

Smijesan si ti a mi smo velesila kojoj je bio potreban samo pravi trener da ulije samopouzdanje u ekipu. Da se igra napadacki non stop.
Koliko trener znaci se vidjelo sa Djordjevicem i vama na Eurobasketu.
Tim koji ima prvotimce Monaca, Atletica, Liverpoola, Barce, Reala, Intera, Reala, Intera, Juvea, Juvea, Milana, Napolija ne moze biti nista drugo nego velesila.
Ti se bolje nd javljaj, mi idemo na 10 od 12 a vi na Euru niste bili minimum 20 godina. Mi imamo 5 plasmana u nokaut fazu i medalju a vi nista. Ispali u osmini a u onom 4-finalu bolje da niste ni igrali.

Makedonce

pre 6 godina

Grci realno ne mogu tri da daju Gibraltaru a jedan bilo kojoj reprezentaciji na svetu.Realno Hrvati iako su bili mnogo bolji u prvoj utakmici,da nisu dobili glup penal tesko da bi pobedili sa vise od 1-0 a igra Grcke je verovatno najruznija u Evropi,mi smo za njih po lepoti Brazil a i mi igramo dosta ruzan fudbal ali oni i imaju neki rezultat a mi jok.
(Velicanstveni, 12. novembar 2017 10:31)

Pa vama Muslin nije bio dobar..mogli ste i vi sa sedam u odbrani da idete na svako SP

Realno

pre 6 godina

Nema tu nikakvog čuda jer su Hrvati jači za klasu i dobiće ih i u Grčkoj.To je i bilo očekivano,Hrvatska ima odličnu reprezentaciju ali daleko od toga,kao što piše ovde neki njihov navijač,da će dobiti sve u Rusiji.Ako budu prošli prvi krug,to bi bila realnost ali već u nokaut sistemu ispadaju odmah.Jednostavno ne znaju da igraju takve mečeve.Imaju odlične napadače i vezni red,kapa dole svima ali im je odbrana prilično slabiji deo tima,tako da mogu svakog dobiti ali i od svakog izgubiti.

drmr

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

A zasto ih nazvas ustasama? To su sportisti. Jel znas da je Rakitic, fudbalskom klubu koji drzi Mladen Krstajic u Republici Srpskoj donirao semafor. Da je Luka Modric uplatio novac ugrozenim ljudima u Srbiji kada su bile poplave, cak javno izasao sa transparentom pomozite Hrvatskoj i Srbiji. Da su Deki Stankovic i Perisic djuskali zajedno na svadbi. Nesto se ne secam da je neki Papastopulos ili Sokratis tako nesto uradio. A jos su nam “braca”. Ja navijam za Hrvate i posle nasih prvo za njih pa za ostale. Kamo srece da se sretnemo u finalu i da ih nakantamo sportski :)

drago

pre 6 godina

Vise vrijedi sto smo bili na minutu u finalu svjetskog prvenstva i osvojili broncu nego svi drugi uspjesi u sportu. Samo 12 nacija je igralo u finalu a bili u finalu nakar na minutu i osvojilo broncu njih njih oko 15.

rango

pre 6 godina

Volim fudbal zato želim da komsije prođu...volim Grčku više ali bolje da Rusiju gledaju na TV-u..možda i skapiraju kako se to igra....napred komšije!!

rango

pre 6 godina

Hrvati su bolji od nas u fudbalu..eto priznajem. Ako se ne varam oni su bili u top 10 godinama..stalno su nosioci..lepo ih je gledat...misim na fudbalere ne dresove...a mi retko se plasiramo negdje..ako i uspemo ostajemo u grupi bez da nas netko pamti po fudbalu..a i lestvica Fife tako govori.

Стефан

pre 6 godina

На страну то што Грци имају мале шансе, ово константно изигравање велесиле, а посебно коментари комплексаша Draga те терају да навијаш за Грке. Иста је прича са кошарком где није могло да се живи од њих док им није дошао Швед. Они су увек у рангу Шпаније,Немачке, увек су кандидати за "naslov", а реалност је да су им успеси после фамозне бронче неколико групних фаза на СП и 1/8 финала на Еуру(исправите ме ако грешим). Ја не видим ту никакву велесилу. Пошто ће вероватно проћи Грке, следећих неколико месеци ћемо на Б92 бити окупирани од стране разних хрватских велемајстора, све док им се не деси неки Мексико или Португал. Тада ће им једина утеха бити то што су бољи од нас, а ми нити умишљамо да смо нека добра репрезентација, нити причамо да ћемо разбити Бразилце и остале. Чак више критикујемо и пљујемо него што хвалимо нашу селекцију. Али шта да се ради, мораћемо да издржимо док читамо њихове коментаре. Ево чим сам ушао на коментаре за ову вест добио сам канцер. Овај монтенегрин који прича о важности фудбала и других спортова је најјачи.

rango

pre 6 godina

Na samom zdrebu Grci ispali kada su izvukli Hrvate..Irci su im bili jedina šansa. Ako danas Hrvati odigraju ozbiljnu utakmicu mogli bi im utrpati opet 3-4 komada.

boss

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

mozda da politku izbacis iz sporta,vjerujm mi, bolje ces se osjecati...

Zigzag

pre 6 godina

kad te pokusavaju uvjeriti da je bronca sa mundijala bezvezan uspjeh oni ciji tim ima jednu pobjedu i 5 poraza na velikim natjecanjima u zadnjih 18 godina....

smijeh

pre 6 godina

koliko kompleksa i mrznje na ovom portalu
optereceni ste Hrvatima
Vi bi rade da Hrvatska ne ode na svjetsko nego da Srbija napravi neki rezultat...
i naravno da HR nije spanjolska ili njemacka,nismo im ni blizu po rezultatima,ali HR ima kvalitetu da im parira
Ipak je Hrvatska medu 10 najskupljih reprezentacija na sijetu

drago

pre 6 godina

Hsman

Povijest se ne racuna od one gidjne koju ti zamislis. A od tad smo 3 puta igrali 4-finale Eura i bili na skork svakom prvenstvu.
Pristup se promjenio, po kokice i svjedoci povijesti u Rusiji.

the man

pre 6 godina

Isto tako da ne ispalo da veličam samo naše, odajem priznanje i Srbima koji su jedni od najvećih proizvođača nogometaša u svijetu, isto tako per capita među vodećima, Srbi uz Argentince i Brazilce najviše preplavljaju razne europske lige. Problem je što se iz tolike produkcije relativno malo njih isprofilira kao prepoznatljiva europska razina, odnosno puno premalo. Ne postoji produkcija ekstra kvalitete, nego je jako puno sličnih, pomalo osrednjih igrača. Nakon one velike generacije u kojoj si znao 20 igrača tadašnje Jugoslavije (recimo 1998.) imenom, prezimenom, izgledom, karijerom, otada je u reprezntaciji Srbije puno raznih mediokriteta, a zna se da lanac uvijek puca na najslabijoj karici. Ipak, mislim da Srbiji slijedi jedno bolje razdoblje, ovo SP je samo početak, nadolazi šampionska generacija koja bi mogla Srbiju vinuti u gornji dom svjetskog nogometa za idućih bar 10 godina.

Svrakić

pre 6 godina

Hrvatska je prejaka za sve ekipe u baražu,imaju prejak vezni red i napad,Mandžukić i Kalinić su odlični špicevi,pokretljivi,lukavi i imaju nos za gol,Kramarić brz,odličan tehničar koji dogodine ide u veliki klub,ne zaboravite Vlašića,Roga,Pjacu,Rebića,Pašalića strašne igrače za budućnost

"pošta" za stara@

pre 6 godina

Zadnji put sam bio na cedeviti kad je bila minuta šutnje za neku bitangu zvezdinu koja bi me palicom u glavu da je bila u prilici.. Kad ne bude šutnja za "stara" nemojte kmecat

covek

pre 6 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali Hrvatska ce ih dokrajciti u Atini. U prvih pola sata bice sigurno 1:0 za Hrvate. I mozemo svasta da pricamo, da smo bolji od njih, ma dajte- to su price za malu decu. Pa mi smo se u grupi dobro namucili da budemo prvi, a kada smo stigli do cilja mi oteramo coveka koji nas je odveo na sp, a to nismo mogli ni da sanjamo. Taman se znalo ko sta radi, istina, nije bilo bas najbolje, ali bolje od onog ne moze. S druge strane, Hrvati su bili pomalo kao mi, imali su i oni tesku grupu i od njih se ocekivalo da odu na sp, za razliku od nas koji nismo puno ocekivali od sebe, jer nas nema nigde, pa nam ovo dodje kao neko cudo. Vise bi voleo da smo imali vrhunsku igru, pa makar igrali i play-off. Hrvati su, priznali vi to ili ne, jesu malo bolji od nas, mozda cak i duplo vise. Oni su imali uspehe i na ep i na sp i zato nam se s pravom smeju. Kad mi nismo mogli Jermeniju dobiti, oni su nadigrali Spance, tadasnje aktuelne evropske prvake. Oni su kroz istoriju "tukli" svakoga: Nemce (2-3 puta), Engleze takodje, Spance, Holandjane, a nama je uspeh i da Gruziju dobijemo, pa makar to bilo i jedva.
Hrvati, sretan put u Rusiju!

Džo

pre 6 godina

Naravno da navijam za braću Grke i razlozi su poprilično jasni, ne moram da ih pišem.

Ipak, nemaju šanse da prođu. Prvo, Hrvatska je jača reprezentacija od njih što je lagano pokazala u prvoj utakmici, a drugo 4:1 je prevelika prednost kada se doda ona prva činjenica na to.

Navijam za Grke, ali Hrvati su u Rusiji 100%.

croata

pre 6 godina

(the man, 12. novembar 2017 14:04)


Vecinom pravo pises,ono sto po meni bas i nije tako jest sljedece:
Imali smo mi itekakvu rupu pogotovo u veznom redu iza vatrenih(glavni vezni su nam bili redom jurica vranjes,nenad bjelica,giovani roso,a od 2000 do 2006 najbolji vezni nam je bio klasicni razgradjivac,terijer niko kovac). Mrsavo da ne moze mrsavije. Doduse tih godina smo imali top obranu,ali vezni red pa i napad gdje su i tudor i tomas glumili centarfore,bili smo bas losi,iako i takvi ostvarivali rezultat vrijedan paznje(pobjeda protiv talijana u japanu),ali smo realno bili slabi.
Ovo danas i unatrag 10 godina jest cudo koliko smo jaki,a imamo i kvalitativnu duzinu klupe s gomilom klasnih igraca i sto je jos bitnije svijetlu buducnost reprezentativnog nogometa. Realno u ovom trenutku niti jedna reprezentacija svijeta ne moze biti favorit protiv nas. Jos da nas konacno malo sreca pomazi na svjetskom sto smo itekako zasluzili nakon nemoguce sokantnih malera zadnjih godina(turci,spanjolci,portugalci) mozemo napraviti rezultat,pa zasto ne,biti i prvaci svijeta. To ne bi bilo nikakvo veliko iznenadjenje. Ok,obrana nam sepa,lijevi bek nam je rak rana,ali da se to skrpati,samo da nam se corluka oporavi,a za lijevog beka,dalic mora samo preslikati alegrija,dakle perisica malo povuci nazad u klasicnog lijevog beka,mandzu na lijevo krilo i to ce biti super. Cacic je to dobro radio na euru u nekim utaknicama,ne znam zasto dalic uopce izmislja sa strinicem. Ustvari bez obzira na hvalospjeve za dalica koje vriste sa svih nasih medija,mene ni najmanje nije impresirao,prvo poluvrijeme u ukrajini,pa onda porozna obrana protiv grka,mislim da je nedostojan trenirati nasu reprezentaciju,iako mu retultati za sad daju za pravo.Daj Boze da me na sp demantira. S Prosineckim bi bili kaznena ekspedicija,u to sam siguran. Ovaj uzvrat protiv grka nemam sto komentirat osim da bih volio da nas dobiju,naravno s nedovoljnom razlikom tek toliko da se malo spustimo na zemlju.

PAOK

pre 6 godina

Kakvo crno grotlo?Navajacima Olimpijakosa je vazniji njihov rat sa savezom nego Grcka.Pa Grci sa Kipra su bili glasniji u Pireju na utakmici Grcka Kipar.

Mikula

pre 6 godina

Jedina šansa Grčke su prekidi. Oni će sigurno ići na iznuđivanje slobodnih udaraca i kornera. Hrvatska je jako nesigurna u tom aspektu igre i ako rano primimo takav gol uvući će se dodatna panika u obranu. Ipak, ovo je prevelika prednost i uzimajući u obzir svu kvalitetu koju posjedujemo u vezi i napadu, Hrvatska prolazi dalje bez problema.

ANTE BAN

pre 6 godina

Vjerujem da ćemo uspjeti, ali 2 stvari nam trebaju: Kramarić i Perišić ne smiju biti sebični kao u Zagrebu(njihovom krivicom nismo dali još 3 gola)! I drugo- visoki Brozović treba da se zalaže i trči, i da ne umišlja da je- BROZ! On je sada BROZOVIĆ, a da li će postati BROZ; o tom- potom!

hm

pre 6 godina

Da bi dali tri komada morati ce da se otvore, a onda ce da budu kao svajcarski sir... Tu ce ih vezni red HR pokopati. Naravno da postoje sanse da uvale 3 komada, a ovi sve da promase... Samo jako male...

covek

pre 6 godina

mrtvi grci veze nemaju hrvati ih napunili a mogli su jos 5 da im zabiju. Nema nam druge nego da gledamo ust**e u Rusiji
(trigger, 12. novembar 2017 09:20)

Gledacemo cet**ke a što nebi ust**e
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ba, 12. novembar 2017 11:01)

Pa zar to nije divno da jedni druge gledate?

bonba

pre 6 godina

Obozavam da gledam ovakve utakmice jer je ulog veliki i naboj a neutralan sam. Grcka je druga ekipa sa Manolasom i Torosidisom u odbrani, ne znam da li ce igrati ali svakako Hrvatska je mnogo jaca.

croata

pre 6 godina

Isto tako da ne ispalo da veličam samo naše, odajem priznanje i Srbima koji su jedni od najvećih proizvođača nogometaša u svijetu, isto tako per capita među vodećima, Srbi uz Argentince i Brazilce najviše preplavljaju razne europske lige. Problem je što se iz tolike produkcije relativno malo njih isprofilira kao prepoznatljiva europska razina, odnosno puno premalo. Ne postoji produkcija ekstra kvalitete, nego je jako puno sličnih, pomalo osrednjih igrača. Nakon one velike generacije u kojoj si znao 20 igrača tadašnje Jugoslavije (recimo 1998.) imenom, prezimenom, izgledom, karijerom, otada je u reprezntaciji Srbije puno raznih mediokriteta, a zna se da lanac uvijek puca na najslabijoj karici. Ipak, mislim da Srbiji slijedi jedno bolje razdoblje, ovo SP je samo početak, nadolazi šampionska generacija koja bi mogla Srbiju vinuti u gornji dom svjetskog nogometa za idućih bar 10 godina.
(the man, 12. novembar 2017 14:29

To sto podrucje bivse drzave uz brazilce su najveci svjetski izvoznici nogometasa ne znaci nuzno i kvalitetu naseg nogometa vec ponajprije lose uvjete koje nude nase lige da je nasim igracima isplativije otici trbuhom za kruhim u neku trecu austrijsku ligu. Tako i dolazimo do ovih ustvari poroznih i sramotnih cinjenica da smo najbolji u izvozu nogometasa.

Mantis

pre 6 godina

Naravno da navijam za braću Grke
i razlozi su poprilično jasni,
ne moram da ih pišem.
Ipak, nemaju šanse da prođu.
Prvo, Hrvatska je jača reprezentacija
od njih što je lagano pokazala u prvoj
utakmici, a drugo 4:1 je prevelika
prednost kada se doda ona prva činjenica na to.
Navijam za Grke, ali Hrvati su u Rusiji 100%.
(Džo, 12. novembar 2017 14:50)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U sportu, kao i u životu, ništa nije
100% sigurno. Svašta se može dogoditi,
no što god bilo, svijet se neće prestati
vrtjeti. Ukoliko Hrvatska ispadne,
jedino je sigurno da Hrvati neće
skakati glavom na beton, ukoliko prođu,
neće od sreće rezati žile na rukama.
Ono što ja želim, pristojnost i u porazu
i u pobijedi.

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Pristup najozbiljniji, napadacki i onda ako tako igramo, nema zime.
Najgora stvar bi bila povuci se i cekati. Tako smo i gol primili.

Takvim prostupon se nadam da se i ova tekma biti rijesena do 20. minute

the man

pre 6 godina

@croata Zato sam napisao da gotovo 25 godina imamo top vezu, upravo imajući na pameti period od 2000.-2006. kad su osovinu veze činili Niko Kovač i Tudor. Ali čak i takvi smo otišli na sva natjecanja, SP 2002. i 2006., te na EP 2004. kad smo po meni imali najslabiju repku ikad, iako s tada sjajnim Pršom.

ANTE BAN

pre 6 godina

ČOVEK;HVALA na pitanju- SUPER SAM! Na sv.Martina(danas) tradicionalno isprobavamo naš ovogodišnji - PLAVAC mali crni, čekajući utakmicu! Zalijevamo ga nakon prženih srdela, iako bi bolje bilo nakon Karadjordjeve šnicle ili kragujevačkih sarmi(probao sam tamo pred rat oboje)! Nadam se da ćete navijati za zapadne komšije; POZDRAV sa dalmatinske obale!

covek

pre 6 godina

@ covek

Komsija iz hrvatske, kako si nam? ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kontras, 12. novembar 2017 17:30)

Dobro sam, susjedu iz Srbije. Ne brini, nisi jedini koji pati od srpsko-hrvatskog sindroma, jedne velike zarazne bolesti.