Petak, 10.11.2017.

23:15

Alimpijević: Najgore poluvreme od početka sezone

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević smatra da je njegova ekipa u porazu od Unikahe odigrala najgoru utakmicu od početka sezone.

Izvor: MLJ

Alimpijeviæ: Najgore poluvreme od poèetka sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

lets play

pre 6 godina

smatram da je ovaj decko sasvim dobar trener ali ima najslabiju ekipu u poslednjih 5 god, plus ima obuvene radonjine cipele koje su mu 4 broja vece.ne razumem price o ciklusima, narocito u godini f4 u bgu, narocito kada vec imas formiranu ekipu i trenera, sa kojima uz 2 pojacanja imas maltene potpisan f4!!! pa zamislite da je fener kao prvak evrope rasprodao ceo tim, doveo 11 novih igraca i zeljko izasao na konf i rekao kako je to pocetak novog ciklusa???u realu u fudbalu u prvih 11 igraju 7 igraca koji su u klubu 6 i vise godina.sve je samo pitanje para a ne tamo nekih ciklusa a para nema. dr nebojsa je ekonomista, trebalo je da izracuna da ce na konto ovog nakaradnog tima samo kroz rezultate da izgubi do 300.000 evra- pobeda u el donosi 30.000, plus 13 puta poluprazna arena sto znaci 13 puta manje 12-13.000 karata. kada se to skupi dodje se do 1.500.000 evra manjka, a za te pare je mogao odmah dovesti 3-4 top kvalitetnih pojacanja i klub bi bio na nuli, ovako em igracki kadar nula, em porazi pljuste na sve strane, prazne arene su vec bile i bice...

gate4

pre 6 godina

Lepo sam rekao nek ste se ispucali protiv nas u ponedeljak, to je taj bjelica sa 2 poena juce. Da ga nije polivalo protiv nas ne biste ni nas pobedili. Neka ste nam se smejali, u nedelju sudar mezimica, a onda cska pa gostovanje vasem bratu Printezisu sto vas je ispostovao, pa cete se bas smejati.

kvisko

pre 6 godina

Bice bolje Alimpijevicu!
(anica, 10. novembar 2017 23:42)

Oce kad on popije otkaz, bice bolje:):)
Salim se jer nije sve do trenera, najvise je do igraca a ponajvise do protivnika pogotovu ako ima dobar dan kao Unihaka sinoc.

Toma

pre 6 godina

Ne znam ko je procenio ove igrače i ko se osmelio da s ovom ekipom krene u takmičenja!? Kad bi nam ova prva postava, bila druga, mogli bi da se nečemu nadamo. Izgleda da smo baš finansijski očajni, drugo objašnjenje, nemam. Ako nije to u pitanju, onda je ovo neodgovorno!

Slobodan

pre 6 godina

Zar stvarno neko moze misliti da Alimpijevic moze da bude autoritet igracima, koji su slicnih godina kao i on (Bjelica, Antic, Rocesti).
Za ovakve igrace je potrebna neka jaca licnost i dosta iskusnija, jer ovo sa ovim tzv. trenerom je Zvezda smesna.

bambam

pre 6 godina

pratim El redovno zadnje 3god... i ovo je prvi put da mi deluje da je ekipa otisla na gostovanje... cisto da odradi meč... kao da su imali skor 11/0 pre toga

Lomi

pre 6 godina

Nema te utakmice u EL za Alimpija, koja za njega nece biti "skola", niti iz koje on nece izvuci "pouke". Bojim se samo da ce se ova sezona, uz skolovanje i poucavanje, zavrsiti sa 7-23.

Стварно

pre 6 godina

Кад се сетим како се терао Радоња, ја први нисам могао да га смислим, а онда, човек уђе у клупску историју, претекне једног Пешића. Дајте људи мало вере, подршке.

Dejan CZ

pre 6 godina

Veliki je disbalans izmedju petorke na parketu i klupe...to je uzrok nemogucnosti pruzanja jaceg otpora u utakmicama EL..kao kada bi doveli Mesija,Nejmara i Suaresa u Surdulicu i onda izmena izlazi Nejmar a ulazi Milivoje Glavovic da pojaca igru...Zar treba igraca poput Radicevica i ona dva NCAA igraca da cekamo poput Dangubica...Odma se to vidi nepoznavanje materije...kako Gudurica nije trebalo cekati...Davidovac i Lazarevic u rosteru a nisu Radanov i Simanic...zna se da Antic ne moze izgurati sve utakmice i dovede se Odzo tamo gde ne treba...Radicevic??? Onaj ko je selektovao tim imam utisak da je pre toga nabasao na zaostali Markusov tompus...

Taćo

pre 6 godina

Strucnjak dal si normalan pa zrtvovao si Antica na 2 utakmice EL da bi dobio Partizan?! Pa to nema veze sa mozgom,a mozda ga je i naterao gazda,nebi me cudilo.

веверица

pre 6 godina

фале нам три играча. 1, 3 и 5. уникахина "прва" петорка је јача од наше. а онда им са клупе уђу недовић, милосављевић, мусли... о чему причамо? као какав је ципи (алимпијевић) возач (тренер), а човрек се у пунту трка против bmw-a. са оваквом екипом звезде ни жељко обрадовић не би побеђивао у евролиги, а питање и за јадран.

Srksa

pre 6 godina

Poceo je opasno da me iritira. Rezervisao sam bio karte za cska, ali sam posle poluvremena pozvao prijateljicu da otkazem. Nesto ne verujem ovom decaku i mislim da ce tek da se redjaju porazi...

zoran ivkovic

pre 6 godina

prosto neverovatno imali su nekoliko dana da se spreme za mec .....utakmicu odigrali uzas ....glavni igraci odnosno rocesti deluje umorno ....znaci covek igra 35 minuta svaki mec .....a 2 plej radicevic to sto igra to je uzas ....radicevic bolje da ne igra ucinak slab svaki mec slab ....uglavnom 0 poena ,u nekoj i ubaci 2 poena ,1 asistencija i 3 izgubljene lopte ......sustina decko je profesionalni igrac kosarke ......znaci to radi svaki dan i pojma nema ......mozda je on divan decko ,dobar momak ali kosarkas je slab bar za evroligu .....za evroligu nije ni tandem jovanovic jankovic ....dobric ,davidovac ........tako da ne moze tu ni zapazen rezultat .....trener u jednoj utakmici slab u nekoj sjajan .....uglavnom decko alimpijevic nema ozbiljan tim za evroligu .....da li ima i njegove krivice ima .....realno ova unikaha je u evroligi jedna od losijih ekipa ......ovaj tim zvezde za aba ligu je konkurentan za titulu ....za evroligu tanko .....od pocetka sezone govorim da nam treba jos neki igrac kvalitetan da poenterski ove nosioce rastereti ......mislim i da je feldin podbacio ....od feldina se mnogo ocekivalo ....realno tanko je to

GM

pre 6 godina

Poenta je za trener očigledno ima svoju taktiku, da svi igrači igraju i tako 'drži tempo'...

A poenta je da baš tempa nema, jer u pola odbrambenih situacija, igrači se gledaju međusobno i izgleda kao da nema komunikacije za ovaj nivo košarke.
Dok u napadu, vise soliranje nego akcije.

Ovo su samo činjenice, a ne kritika .
Uglavnom je sve očekivano, nov trener i toliko novih igrača.

Svako ko je dolazio i gledao Zvezdu, odnosno 100 ljudi koji su bili tu pred praktično ispadanje u drugu ligu... su danas i svih ovih godinama ponosni i SVESNI činjenice da je Zvezda među 16 najboljih ekipa u Evropi i igra najjače takmičenje ikada.

Ovi ostali, novokomponovani, sa besplatnim pristupom internetu, uglavnom od mame i tate, ako ne od komšije... MNOGO ste smešni. Skoro kao i ovi hale sportova što su pobegli ...

al30

pre 6 godina

Sve razumem, sve, i normalno je da izgubimo od Unikahe, ali kakva ti je ono postava sa Radicevicem, Dobricem, Davidovcem, Apicem i Bjelicom na kraju trece i pocetkom cetvrte cetvrtine kada smo stizali rezultat i prisli na -4. Ne vidim nikakvu logiku

pedja

pre 6 godina

Sve OK.Koliko para toliko i muzike,koncentrisati se na ABA ligu ,a EL koliko se moze.Jednostavno nemamo kvalitet ove godine za top 8,prema tome ne trositi previse energije ,nego se sve dati na ABU !I ABU maksimalno ozbiljno shvatiti jer vrlo lako nam moze izmaci, Buducnost,Cedevita i Partizan nimalo nisu naivni ,bice i tu jako tesko!

мангупаријацз

pre 6 godina

Биће боље Алимпије, показао си да си способан прошле године у полуфиналу и сада у понедељак. Ми ћемо бити ту да будемо ветар у леђа. Напред Звездо.

strasne stvari

pre 6 godina

Haha kakvi ste vi amateri, pa bre umalo rupu na tabli niste napravili kakve projektile ispaljujete...eno Lesoru se jos trese u glavi od Dobriceve frjoke :)

veliki strumf

pre 6 godina

Od pocetka sezone, od prve utakmice pisem: RADICEVIC, RADICEVIC. Aman Covicu, Alimpijevicu, sklonite ga vise. Dajte bilo koga, BILO KOGA (Rebic je za njega Kari, a toliko je otprilike i visok)!!! Decko bre pojma nema, ali veze blage sa kosarkom! Pa to bi i najveci laik video posle 2 utakmice! Anan zaman, decko nas unistava. Ne samo on, ovi sa koledza takodje, ali ovaj je plej, kljucni igrac, a decko je stvarno treceligaski igeac - moze protiv MZT-a, Zadra, ali u EL on ne postoji.

Miki delija

pre 6 godina

Slusaj decko, ovo nije najgora utakmica od pocetka sezone, ovo je jedna od najgorih u zadnjih deset godina. Nije bitan poraz, bice ih i bilo ih je, ali to da ti igraci jednostavno ne znaju ni gde syoje, ni koga preuzimaju, svi kasne u preuzimanju, u gradjenju reketa, uzas, cak i provereni borci Radonjica Lazic i Dangubic kod tebe igraju lose odbranu. Posle svake utakmice isto, nase pobede vise ne zavise od odbrane, vec od procenta suta u napadu, cim je los ko veceras, mrka kapa, to jest bruka. U EL prosecno promamo 80+, slicno je i ABA ligi, ti ili ne znas da uvezbas igrace za odbranu, ili imas lose igrace za istu, ja bih rekao da je kombinovano. I ponovici po milioniti put, pridruzujuci se hiljadama molbi, KUMI, MOLI, PREKLINJAJ, TRAZI OD UPRAVE JOS JEDNOG KRSTENOG PLEJA I PRAVI PETICU, ili smo svi zajedno nadrljali ove sezone, ti prvi. I shvati momce sa tragikomicnim Radicevicem, Jankovicem i Jovanovicem, uz prosecne ABA ligaske igrace Apica, Davidovca i potpuno razocarenje Dobrica ti IMAS NAJSLABIJU KLUPU U ZADNJOJ DECENIJI, dakle kazem preklinji Covica za promene na vreme ili cuti i trpi, a i svi mi s tobom !

prodigyCZ

pre 6 godina

Ako vec nemamo para za ozbiljne igrace onda smo trebali dovesti ozbiljnog trenera,ne mogu i trener i igraci da se uce na Zvezdi i Evroligi.Mi klupu nemamo,to se vidi iz aviona,ovi nazovi mladi igraci nista ne doprinose od pocetka sezone,jos kad vidim da Davidovac i slicni njemu ulaze u igru onda stvarno tu nema sta da se doda.

Норис

pre 6 godina

Главу горе, Алимпије! :)

Ти си по мени перспективан тренер - који се прилично добро снашао у досадашњем делу сезоне...имајући у виду како је могло бити. :)
Било је пораза, али су побеђени Макаби, Барселона и Партизан. Мени се посебно допада што ниси тренер који измишља изговоре.
Звезда не погоди шут за победу против Будућности, а Алимпијевић ПОШТЕНО каже да га нисмо ни заслужили. Ни много искуснији и трофејнији тренери често немају моралне храбрости да тако нешто превале преко усана, а ти то можеш иако си свестан и реалних и нереалних очекивања звездаша. Исто то кажеш након пораза од Цедевите, као што сад лепо примећујеш да је ово било најгоре прво полувреме Звезде ове сезоне и да се нешто мора мењати. Сећам се да си једном критиковао играче са клупе јер не дају довољан допринос. И тад си био у праву. Углавном, кад су изјаве у питању, заиста ти немам шта замерити.

Кад је игра у питању...мора то боље. Звезда има прилично јасну прву петорку и не треба фантазирати о свих 15 одличних играча, али било би добро да што пре има макар солидну другу петорку. Са десетак задовољавајућих играча, нешто се може направити. Са 6-8, тешко. Немој ништа преламати преко колена, али размисли о томе да се неким играчима захвалиш на сарадњи ако не проиграју до децембра, а да Раданова вратиш на полусезони и да се појачаш са још једним играчем. Ако буде кинте, наравно.

Уз тебе сам. :)

Ivan

pre 6 godina

Samo pacijenti koji nemaju pojma o kosarci pljuju Zvezdu posle poraza u EL. U sustini to su uglavnom oni koji nikada i ne idu na utakmice. Neki ocigledno nisu svesni koliko je tesko ostvariti jednu pobedu ovde, a kamoli 14.

coldplayer

pre 6 godina

Zelen si ipak majstore.Nema akcija,lose izmene,odbrana busna kao svajcarski sir,napad ide ako krene sut a ako stane pomozi Boze.Los skauting odradjen i nemamo klupu.Dosta mladih igraca koji nisu za ovaj nivo kosarke a dosta i promasaja.Dosta smo trpeli antitalneta Dangubica,a sada trebamo da trpimo i nikakvog Radicevica.Tanko je to sve kad nemas drugog pleja i bez klasicne petice.Slabo.

veljko

pre 6 godina

alimpijevic je ubacivao skoro sve igrace i razigravao ih. znaci ce im ovi minuti kasnije. toga kod radonje nije bilo. on je rotirao kao d’antoni iz hjustona, 7 igraca, 8 maksimum. to je stil za zavrsnicu takmicenja, kad se odlucuje. sad je alimpijevicev pristup bolji. samo treba dobro vagati, da ne bude mnogo vezanih poraza. mislim da ce sve leci na svoje. ako stvarno i dovedu to pojacanje koje je covic davno najavio, bice sigurno prvi u aba, a evroligu za sazrevanje i jake naredne sezone.

coldplayer

pre 6 godina

Zelen si ipak majstore.Nema akcija,lose izmene,odbrana busna kao svajcarski sir,napad ide ako krene sut a ako stane pomozi Boze.Los skauting odradjen i nemamo klupu.Dosta mladih igraca koji nisu za ovaj nivo kosarke a dosta i promasaja.Dosta smo trpeli antitalneta Dangubica,a sada trebamo da trpimo i nikakvog Radicevica.Tanko je to sve kad nemas drugog pleja i bez klasicne petice.Slabo.

Ivan

pre 6 godina

Samo pacijenti koji nemaju pojma o kosarci pljuju Zvezdu posle poraza u EL. U sustini to su uglavnom oni koji nikada i ne idu na utakmice. Neki ocigledno nisu svesni koliko je tesko ostvariti jednu pobedu ovde, a kamoli 14.

veljko

pre 6 godina

alimpijevic je ubacivao skoro sve igrace i razigravao ih. znaci ce im ovi minuti kasnije. toga kod radonje nije bilo. on je rotirao kao d’antoni iz hjustona, 7 igraca, 8 maksimum. to je stil za zavrsnicu takmicenja, kad se odlucuje. sad je alimpijevicev pristup bolji. samo treba dobro vagati, da ne bude mnogo vezanih poraza. mislim da ce sve leci na svoje. ako stvarno i dovedu to pojacanje koje je covic davno najavio, bice sigurno prvi u aba, a evroligu za sazrevanje i jake naredne sezone.

Miki delija

pre 6 godina

Slusaj decko, ovo nije najgora utakmica od pocetka sezone, ovo je jedna od najgorih u zadnjih deset godina. Nije bitan poraz, bice ih i bilo ih je, ali to da ti igraci jednostavno ne znaju ni gde syoje, ni koga preuzimaju, svi kasne u preuzimanju, u gradjenju reketa, uzas, cak i provereni borci Radonjica Lazic i Dangubic kod tebe igraju lose odbranu. Posle svake utakmice isto, nase pobede vise ne zavise od odbrane, vec od procenta suta u napadu, cim je los ko veceras, mrka kapa, to jest bruka. U EL prosecno promamo 80+, slicno je i ABA ligi, ti ili ne znas da uvezbas igrace za odbranu, ili imas lose igrace za istu, ja bih rekao da je kombinovano. I ponovici po milioniti put, pridruzujuci se hiljadama molbi, KUMI, MOLI, PREKLINJAJ, TRAZI OD UPRAVE JOS JEDNOG KRSTENOG PLEJA I PRAVI PETICU, ili smo svi zajedno nadrljali ove sezone, ti prvi. I shvati momce sa tragikomicnim Radicevicem, Jankovicem i Jovanovicem, uz prosecne ABA ligaske igrace Apica, Davidovca i potpuno razocarenje Dobrica ti IMAS NAJSLABIJU KLUPU U ZADNJOJ DECENIJI, dakle kazem preklinji Covica za promene na vreme ili cuti i trpi, a i svi mi s tobom !

veliki strumf

pre 6 godina

Od pocetka sezone, od prve utakmice pisem: RADICEVIC, RADICEVIC. Aman Covicu, Alimpijevicu, sklonite ga vise. Dajte bilo koga, BILO KOGA (Rebic je za njega Kari, a toliko je otprilike i visok)!!! Decko bre pojma nema, ali veze blage sa kosarkom! Pa to bi i najveci laik video posle 2 utakmice! Anan zaman, decko nas unistava. Ne samo on, ovi sa koledza takodje, ali ovaj je plej, kljucni igrac, a decko je stvarno treceligaski igeac - moze protiv MZT-a, Zadra, ali u EL on ne postoji.

prodigyCZ

pre 6 godina

Ako vec nemamo para za ozbiljne igrace onda smo trebali dovesti ozbiljnog trenera,ne mogu i trener i igraci da se uce na Zvezdi i Evroligi.Mi klupu nemamo,to se vidi iz aviona,ovi nazovi mladi igraci nista ne doprinose od pocetka sezone,jos kad vidim da Davidovac i slicni njemu ulaze u igru onda stvarno tu nema sta da se doda.

мангупаријацз

pre 6 godina

Биће боље Алимпије, показао си да си способан прошле године у полуфиналу и сада у понедељак. Ми ћемо бити ту да будемо ветар у леђа. Напред Звездо.

bambam

pre 6 godina

pratim El redovno zadnje 3god... i ovo je prvi put da mi deluje da je ekipa otisla na gostovanje... cisto da odradi meč... kao da su imali skor 11/0 pre toga

strasne stvari

pre 6 godina

Haha kakvi ste vi amateri, pa bre umalo rupu na tabli niste napravili kakve projektile ispaljujete...eno Lesoru se jos trese u glavi od Dobriceve frjoke :)

Норис

pre 6 godina

Главу горе, Алимпије! :)

Ти си по мени перспективан тренер - који се прилично добро снашао у досадашњем делу сезоне...имајући у виду како је могло бити. :)
Било је пораза, али су побеђени Макаби, Барселона и Партизан. Мени се посебно допада што ниси тренер који измишља изговоре.
Звезда не погоди шут за победу против Будућности, а Алимпијевић ПОШТЕНО каже да га нисмо ни заслужили. Ни много искуснији и трофејнији тренери често немају моралне храбрости да тако нешто превале преко усана, а ти то можеш иако си свестан и реалних и нереалних очекивања звездаша. Исто то кажеш након пораза од Цедевите, као што сад лепо примећујеш да је ово било најгоре прво полувреме Звезде ове сезоне и да се нешто мора мењати. Сећам се да си једном критиковао играче са клупе јер не дају довољан допринос. И тад си био у праву. Углавном, кад су изјаве у питању, заиста ти немам шта замерити.

Кад је игра у питању...мора то боље. Звезда има прилично јасну прву петорку и не треба фантазирати о свих 15 одличних играча, али било би добро да што пре има макар солидну другу петорку. Са десетак задовољавајућих играча, нешто се може направити. Са 6-8, тешко. Немој ништа преламати преко колена, али размисли о томе да се неким играчима захвалиш на сарадњи ако не проиграју до децембра, а да Раданова вратиш на полусезони и да се појачаш са још једним играчем. Ако буде кинте, наравно.

Уз тебе сам. :)

lets play

pre 6 godina

smatram da je ovaj decko sasvim dobar trener ali ima najslabiju ekipu u poslednjih 5 god, plus ima obuvene radonjine cipele koje su mu 4 broja vece.ne razumem price o ciklusima, narocito u godini f4 u bgu, narocito kada vec imas formiranu ekipu i trenera, sa kojima uz 2 pojacanja imas maltene potpisan f4!!! pa zamislite da je fener kao prvak evrope rasprodao ceo tim, doveo 11 novih igraca i zeljko izasao na konf i rekao kako je to pocetak novog ciklusa???u realu u fudbalu u prvih 11 igraju 7 igraca koji su u klubu 6 i vise godina.sve je samo pitanje para a ne tamo nekih ciklusa a para nema. dr nebojsa je ekonomista, trebalo je da izracuna da ce na konto ovog nakaradnog tima samo kroz rezultate da izgubi do 300.000 evra- pobeda u el donosi 30.000, plus 13 puta poluprazna arena sto znaci 13 puta manje 12-13.000 karata. kada se to skupi dodje se do 1.500.000 evra manjka, a za te pare je mogao odmah dovesti 3-4 top kvalitetnih pojacanja i klub bi bio na nuli, ovako em igracki kadar nula, em porazi pljuste na sve strane, prazne arene su vec bile i bice...

Dejan CZ

pre 6 godina

Veliki je disbalans izmedju petorke na parketu i klupe...to je uzrok nemogucnosti pruzanja jaceg otpora u utakmicama EL..kao kada bi doveli Mesija,Nejmara i Suaresa u Surdulicu i onda izmena izlazi Nejmar a ulazi Milivoje Glavovic da pojaca igru...Zar treba igraca poput Radicevica i ona dva NCAA igraca da cekamo poput Dangubica...Odma se to vidi nepoznavanje materije...kako Gudurica nije trebalo cekati...Davidovac i Lazarevic u rosteru a nisu Radanov i Simanic...zna se da Antic ne moze izgurati sve utakmice i dovede se Odzo tamo gde ne treba...Radicevic??? Onaj ko je selektovao tim imam utisak da je pre toga nabasao na zaostali Markusov tompus...

Srksa

pre 6 godina

Poceo je opasno da me iritira. Rezervisao sam bio karte za cska, ali sam posle poluvremena pozvao prijateljicu da otkazem. Nesto ne verujem ovom decaku i mislim da ce tek da se redjaju porazi...

Taćo

pre 6 godina

Strucnjak dal si normalan pa zrtvovao si Antica na 2 utakmice EL da bi dobio Partizan?! Pa to nema veze sa mozgom,a mozda ga je i naterao gazda,nebi me cudilo.

Slobodan

pre 6 godina

Zar stvarno neko moze misliti da Alimpijevic moze da bude autoritet igracima, koji su slicnih godina kao i on (Bjelica, Antic, Rocesti).
Za ovakve igrace je potrebna neka jaca licnost i dosta iskusnija, jer ovo sa ovim tzv. trenerom je Zvezda smesna.

Стварно

pre 6 godina

Кад се сетим како се терао Радоња, ја први нисам могао да га смислим, а онда, човек уђе у клупску историју, претекне једног Пешића. Дајте људи мало вере, подршке.

GM

pre 6 godina

Poenta je za trener očigledno ima svoju taktiku, da svi igrači igraju i tako 'drži tempo'...

A poenta je da baš tempa nema, jer u pola odbrambenih situacija, igrači se gledaju međusobno i izgleda kao da nema komunikacije za ovaj nivo košarke.
Dok u napadu, vise soliranje nego akcije.

Ovo su samo činjenice, a ne kritika .
Uglavnom je sve očekivano, nov trener i toliko novih igrača.

Svako ko je dolazio i gledao Zvezdu, odnosno 100 ljudi koji su bili tu pred praktično ispadanje u drugu ligu... su danas i svih ovih godinama ponosni i SVESNI činjenice da je Zvezda među 16 najboljih ekipa u Evropi i igra najjače takmičenje ikada.

Ovi ostali, novokomponovani, sa besplatnim pristupom internetu, uglavnom od mame i tate, ako ne od komšije... MNOGO ste smešni. Skoro kao i ovi hale sportova što su pobegli ...

Toma

pre 6 godina

Ne znam ko je procenio ove igrače i ko se osmelio da s ovom ekipom krene u takmičenja!? Kad bi nam ova prva postava, bila druga, mogli bi da se nečemu nadamo. Izgleda da smo baš finansijski očajni, drugo objašnjenje, nemam. Ako nije to u pitanju, onda je ovo neodgovorno!

al30

pre 6 godina

Sve razumem, sve, i normalno je da izgubimo od Unikahe, ali kakva ti je ono postava sa Radicevicem, Dobricem, Davidovcem, Apicem i Bjelicom na kraju trece i pocetkom cetvrte cetvrtine kada smo stizali rezultat i prisli na -4. Ne vidim nikakvu logiku

веверица

pre 6 godina

фале нам три играча. 1, 3 и 5. уникахина "прва" петорка је јача од наше. а онда им са клупе уђу недовић, милосављевић, мусли... о чему причамо? као какав је ципи (алимпијевић) возач (тренер), а човрек се у пунту трка против bmw-a. са оваквом екипом звезде ни жељко обрадовић не би побеђивао у евролиги, а питање и за јадран.

pedja

pre 6 godina

Sve OK.Koliko para toliko i muzike,koncentrisati se na ABA ligu ,a EL koliko se moze.Jednostavno nemamo kvalitet ove godine za top 8,prema tome ne trositi previse energije ,nego se sve dati na ABU !I ABU maksimalno ozbiljno shvatiti jer vrlo lako nam moze izmaci, Buducnost,Cedevita i Partizan nimalo nisu naivni ,bice i tu jako tesko!

zoran ivkovic

pre 6 godina

prosto neverovatno imali su nekoliko dana da se spreme za mec .....utakmicu odigrali uzas ....glavni igraci odnosno rocesti deluje umorno ....znaci covek igra 35 minuta svaki mec .....a 2 plej radicevic to sto igra to je uzas ....radicevic bolje da ne igra ucinak slab svaki mec slab ....uglavnom 0 poena ,u nekoj i ubaci 2 poena ,1 asistencija i 3 izgubljene lopte ......sustina decko je profesionalni igrac kosarke ......znaci to radi svaki dan i pojma nema ......mozda je on divan decko ,dobar momak ali kosarkas je slab bar za evroligu .....za evroligu nije ni tandem jovanovic jankovic ....dobric ,davidovac ........tako da ne moze tu ni zapazen rezultat .....trener u jednoj utakmici slab u nekoj sjajan .....uglavnom decko alimpijevic nema ozbiljan tim za evroligu .....da li ima i njegove krivice ima .....realno ova unikaha je u evroligi jedna od losijih ekipa ......ovaj tim zvezde za aba ligu je konkurentan za titulu ....za evroligu tanko .....od pocetka sezone govorim da nam treba jos neki igrac kvalitetan da poenterski ove nosioce rastereti ......mislim i da je feldin podbacio ....od feldina se mnogo ocekivalo ....realno tanko je to

Lomi

pre 6 godina

Nema te utakmice u EL za Alimpija, koja za njega nece biti "skola", niti iz koje on nece izvuci "pouke". Bojim se samo da ce se ova sezona, uz skolovanje i poucavanje, zavrsiti sa 7-23.

kvisko

pre 6 godina

Bice bolje Alimpijevicu!
(anica, 10. novembar 2017 23:42)

Oce kad on popije otkaz, bice bolje:):)
Salim se jer nije sve do trenera, najvise je do igraca a ponajvise do protivnika pogotovu ako ima dobar dan kao Unihaka sinoc.

gate4

pre 6 godina

Lepo sam rekao nek ste se ispucali protiv nas u ponedeljak, to je taj bjelica sa 2 poena juce. Da ga nije polivalo protiv nas ne biste ni nas pobedili. Neka ste nam se smejali, u nedelju sudar mezimica, a onda cska pa gostovanje vasem bratu Printezisu sto vas je ispostovao, pa cete se bas smejati.

Ivan

pre 6 godina

Samo pacijenti koji nemaju pojma o kosarci pljuju Zvezdu posle poraza u EL. U sustini to su uglavnom oni koji nikada i ne idu na utakmice. Neki ocigledno nisu svesni koliko je tesko ostvariti jednu pobedu ovde, a kamoli 14.

veljko

pre 6 godina

alimpijevic je ubacivao skoro sve igrace i razigravao ih. znaci ce im ovi minuti kasnije. toga kod radonje nije bilo. on je rotirao kao d’antoni iz hjustona, 7 igraca, 8 maksimum. to je stil za zavrsnicu takmicenja, kad se odlucuje. sad je alimpijevicev pristup bolji. samo treba dobro vagati, da ne bude mnogo vezanih poraza. mislim da ce sve leci na svoje. ako stvarno i dovedu to pojacanje koje je covic davno najavio, bice sigurno prvi u aba, a evroligu za sazrevanje i jake naredne sezone.

coldplayer

pre 6 godina

Zelen si ipak majstore.Nema akcija,lose izmene,odbrana busna kao svajcarski sir,napad ide ako krene sut a ako stane pomozi Boze.Los skauting odradjen i nemamo klupu.Dosta mladih igraca koji nisu za ovaj nivo kosarke a dosta i promasaja.Dosta smo trpeli antitalneta Dangubica,a sada trebamo da trpimo i nikakvog Radicevica.Tanko je to sve kad nemas drugog pleja i bez klasicne petice.Slabo.

мангупаријацз

pre 6 godina

Биће боље Алимпије, показао си да си способан прошле године у полуфиналу и сада у понедељак. Ми ћемо бити ту да будемо ветар у леђа. Напред Звездо.

Slobodan

pre 6 godina

Zar stvarno neko moze misliti da Alimpijevic moze da bude autoritet igracima, koji su slicnih godina kao i on (Bjelica, Antic, Rocesti).
Za ovakve igrace je potrebna neka jaca licnost i dosta iskusnija, jer ovo sa ovim tzv. trenerom je Zvezda smesna.

Srksa

pre 6 godina

Poceo je opasno da me iritira. Rezervisao sam bio karte za cska, ali sam posle poluvremena pozvao prijateljicu da otkazem. Nesto ne verujem ovom decaku i mislim da ce tek da se redjaju porazi...

Норис

pre 6 godina

Главу горе, Алимпије! :)

Ти си по мени перспективан тренер - који се прилично добро снашао у досадашњем делу сезоне...имајући у виду како је могло бити. :)
Било је пораза, али су побеђени Макаби, Барселона и Партизан. Мени се посебно допада што ниси тренер који измишља изговоре.
Звезда не погоди шут за победу против Будућности, а Алимпијевић ПОШТЕНО каже да га нисмо ни заслужили. Ни много искуснији и трофејнији тренери често немају моралне храбрости да тако нешто превале преко усана, а ти то можеш иако си свестан и реалних и нереалних очекивања звездаша. Исто то кажеш након пораза од Цедевите, као што сад лепо примећујеш да је ово било најгоре прво полувреме Звезде ове сезоне и да се нешто мора мењати. Сећам се да си једном критиковао играче са клупе јер не дају довољан допринос. И тад си био у праву. Углавном, кад су изјаве у питању, заиста ти немам шта замерити.

Кад је игра у питању...мора то боље. Звезда има прилично јасну прву петорку и не треба фантазирати о свих 15 одличних играча, али било би добро да што пре има макар солидну другу петорку. Са десетак задовољавајућих играча, нешто се може направити. Са 6-8, тешко. Немој ништа преламати преко колена, али размисли о томе да се неким играчима захвалиш на сарадњи ако не проиграју до децембра, а да Раданова вратиш на полусезони и да се појачаш са још једним играчем. Ако буде кинте, наравно.

Уз тебе сам. :)

gate4

pre 6 godina

Lepo sam rekao nek ste se ispucali protiv nas u ponedeljak, to je taj bjelica sa 2 poena juce. Da ga nije polivalo protiv nas ne biste ni nas pobedili. Neka ste nam se smejali, u nedelju sudar mezimica, a onda cska pa gostovanje vasem bratu Printezisu sto vas je ispostovao, pa cete se bas smejati.

Miki delija

pre 6 godina

Slusaj decko, ovo nije najgora utakmica od pocetka sezone, ovo je jedna od najgorih u zadnjih deset godina. Nije bitan poraz, bice ih i bilo ih je, ali to da ti igraci jednostavno ne znaju ni gde syoje, ni koga preuzimaju, svi kasne u preuzimanju, u gradjenju reketa, uzas, cak i provereni borci Radonjica Lazic i Dangubic kod tebe igraju lose odbranu. Posle svake utakmice isto, nase pobede vise ne zavise od odbrane, vec od procenta suta u napadu, cim je los ko veceras, mrka kapa, to jest bruka. U EL prosecno promamo 80+, slicno je i ABA ligi, ti ili ne znas da uvezbas igrace za odbranu, ili imas lose igrace za istu, ja bih rekao da je kombinovano. I ponovici po milioniti put, pridruzujuci se hiljadama molbi, KUMI, MOLI, PREKLINJAJ, TRAZI OD UPRAVE JOS JEDNOG KRSTENOG PLEJA I PRAVI PETICU, ili smo svi zajedno nadrljali ove sezone, ti prvi. I shvati momce sa tragikomicnim Radicevicem, Jankovicem i Jovanovicem, uz prosecne ABA ligaske igrace Apica, Davidovca i potpuno razocarenje Dobrica ti IMAS NAJSLABIJU KLUPU U ZADNJOJ DECENIJI, dakle kazem preklinji Covica za promene na vreme ili cuti i trpi, a i svi mi s tobom !

Стварно

pre 6 godina

Кад се сетим како се терао Радоња, ја први нисам могао да га смислим, а онда, човек уђе у клупску историју, претекне једног Пешића. Дајте људи мало вере, подршке.

veliki strumf

pre 6 godina

Od pocetka sezone, od prve utakmice pisem: RADICEVIC, RADICEVIC. Aman Covicu, Alimpijevicu, sklonite ga vise. Dajte bilo koga, BILO KOGA (Rebic je za njega Kari, a toliko je otprilike i visok)!!! Decko bre pojma nema, ali veze blage sa kosarkom! Pa to bi i najveci laik video posle 2 utakmice! Anan zaman, decko nas unistava. Ne samo on, ovi sa koledza takodje, ali ovaj je plej, kljucni igrac, a decko je stvarno treceligaski igeac - moze protiv MZT-a, Zadra, ali u EL on ne postoji.

lets play

pre 6 godina

smatram da je ovaj decko sasvim dobar trener ali ima najslabiju ekipu u poslednjih 5 god, plus ima obuvene radonjine cipele koje su mu 4 broja vece.ne razumem price o ciklusima, narocito u godini f4 u bgu, narocito kada vec imas formiranu ekipu i trenera, sa kojima uz 2 pojacanja imas maltene potpisan f4!!! pa zamislite da je fener kao prvak evrope rasprodao ceo tim, doveo 11 novih igraca i zeljko izasao na konf i rekao kako je to pocetak novog ciklusa???u realu u fudbalu u prvih 11 igraju 7 igraca koji su u klubu 6 i vise godina.sve je samo pitanje para a ne tamo nekih ciklusa a para nema. dr nebojsa je ekonomista, trebalo je da izracuna da ce na konto ovog nakaradnog tima samo kroz rezultate da izgubi do 300.000 evra- pobeda u el donosi 30.000, plus 13 puta poluprazna arena sto znaci 13 puta manje 12-13.000 karata. kada se to skupi dodje se do 1.500.000 evra manjka, a za te pare je mogao odmah dovesti 3-4 top kvalitetnih pojacanja i klub bi bio na nuli, ovako em igracki kadar nula, em porazi pljuste na sve strane, prazne arene su vec bile i bice...

strasne stvari

pre 6 godina

Haha kakvi ste vi amateri, pa bre umalo rupu na tabli niste napravili kakve projektile ispaljujete...eno Lesoru se jos trese u glavi od Dobriceve frjoke :)

GM

pre 6 godina

Poenta je za trener očigledno ima svoju taktiku, da svi igrači igraju i tako 'drži tempo'...

A poenta je da baš tempa nema, jer u pola odbrambenih situacija, igrači se gledaju međusobno i izgleda kao da nema komunikacije za ovaj nivo košarke.
Dok u napadu, vise soliranje nego akcije.

Ovo su samo činjenice, a ne kritika .
Uglavnom je sve očekivano, nov trener i toliko novih igrača.

Svako ko je dolazio i gledao Zvezdu, odnosno 100 ljudi koji su bili tu pred praktično ispadanje u drugu ligu... su danas i svih ovih godinama ponosni i SVESNI činjenice da je Zvezda među 16 najboljih ekipa u Evropi i igra najjače takmičenje ikada.

Ovi ostali, novokomponovani, sa besplatnim pristupom internetu, uglavnom od mame i tate, ako ne od komšije... MNOGO ste smešni. Skoro kao i ovi hale sportova što su pobegli ...

Lomi

pre 6 godina

Nema te utakmice u EL za Alimpija, koja za njega nece biti "skola", niti iz koje on nece izvuci "pouke". Bojim se samo da ce se ova sezona, uz skolovanje i poucavanje, zavrsiti sa 7-23.

kvisko

pre 6 godina

Bice bolje Alimpijevicu!
(anica, 10. novembar 2017 23:42)

Oce kad on popije otkaz, bice bolje:):)
Salim se jer nije sve do trenera, najvise je do igraca a ponajvise do protivnika pogotovu ako ima dobar dan kao Unihaka sinoc.

Toma

pre 6 godina

Ne znam ko je procenio ove igrače i ko se osmelio da s ovom ekipom krene u takmičenja!? Kad bi nam ova prva postava, bila druga, mogli bi da se nečemu nadamo. Izgleda da smo baš finansijski očajni, drugo objašnjenje, nemam. Ako nije to u pitanju, onda je ovo neodgovorno!

zoran ivkovic

pre 6 godina

prosto neverovatno imali su nekoliko dana da se spreme za mec .....utakmicu odigrali uzas ....glavni igraci odnosno rocesti deluje umorno ....znaci covek igra 35 minuta svaki mec .....a 2 plej radicevic to sto igra to je uzas ....radicevic bolje da ne igra ucinak slab svaki mec slab ....uglavnom 0 poena ,u nekoj i ubaci 2 poena ,1 asistencija i 3 izgubljene lopte ......sustina decko je profesionalni igrac kosarke ......znaci to radi svaki dan i pojma nema ......mozda je on divan decko ,dobar momak ali kosarkas je slab bar za evroligu .....za evroligu nije ni tandem jovanovic jankovic ....dobric ,davidovac ........tako da ne moze tu ni zapazen rezultat .....trener u jednoj utakmici slab u nekoj sjajan .....uglavnom decko alimpijevic nema ozbiljan tim za evroligu .....da li ima i njegove krivice ima .....realno ova unikaha je u evroligi jedna od losijih ekipa ......ovaj tim zvezde za aba ligu je konkurentan za titulu ....za evroligu tanko .....od pocetka sezone govorim da nam treba jos neki igrac kvalitetan da poenterski ove nosioce rastereti ......mislim i da je feldin podbacio ....od feldina se mnogo ocekivalo ....realno tanko je to

Taćo

pre 6 godina

Strucnjak dal si normalan pa zrtvovao si Antica na 2 utakmice EL da bi dobio Partizan?! Pa to nema veze sa mozgom,a mozda ga je i naterao gazda,nebi me cudilo.

prodigyCZ

pre 6 godina

Ako vec nemamo para za ozbiljne igrace onda smo trebali dovesti ozbiljnog trenera,ne mogu i trener i igraci da se uce na Zvezdi i Evroligi.Mi klupu nemamo,to se vidi iz aviona,ovi nazovi mladi igraci nista ne doprinose od pocetka sezone,jos kad vidim da Davidovac i slicni njemu ulaze u igru onda stvarno tu nema sta da se doda.

Dejan CZ

pre 6 godina

Veliki je disbalans izmedju petorke na parketu i klupe...to je uzrok nemogucnosti pruzanja jaceg otpora u utakmicama EL..kao kada bi doveli Mesija,Nejmara i Suaresa u Surdulicu i onda izmena izlazi Nejmar a ulazi Milivoje Glavovic da pojaca igru...Zar treba igraca poput Radicevica i ona dva NCAA igraca da cekamo poput Dangubica...Odma se to vidi nepoznavanje materije...kako Gudurica nije trebalo cekati...Davidovac i Lazarevic u rosteru a nisu Radanov i Simanic...zna se da Antic ne moze izgurati sve utakmice i dovede se Odzo tamo gde ne treba...Radicevic??? Onaj ko je selektovao tim imam utisak da je pre toga nabasao na zaostali Markusov tompus...

pedja

pre 6 godina

Sve OK.Koliko para toliko i muzike,koncentrisati se na ABA ligu ,a EL koliko se moze.Jednostavno nemamo kvalitet ove godine za top 8,prema tome ne trositi previse energije ,nego se sve dati na ABU !I ABU maksimalno ozbiljno shvatiti jer vrlo lako nam moze izmaci, Buducnost,Cedevita i Partizan nimalo nisu naivni ,bice i tu jako tesko!

веверица

pre 6 godina

фале нам три играча. 1, 3 и 5. уникахина "прва" петорка је јача од наше. а онда им са клупе уђу недовић, милосављевић, мусли... о чему причамо? као какав је ципи (алимпијевић) возач (тренер), а човрек се у пунту трка против bmw-a. са оваквом екипом звезде ни жељко обрадовић не би побеђивао у евролиги, а питање и за јадран.

bambam

pre 6 godina

pratim El redovno zadnje 3god... i ovo je prvi put da mi deluje da je ekipa otisla na gostovanje... cisto da odradi meč... kao da su imali skor 11/0 pre toga

al30

pre 6 godina

Sve razumem, sve, i normalno je da izgubimo od Unikahe, ali kakva ti je ono postava sa Radicevicem, Dobricem, Davidovcem, Apicem i Bjelicom na kraju trece i pocetkom cetvrte cetvrtine kada smo stizali rezultat i prisli na -4. Ne vidim nikakvu logiku