Četvrtak, 09.11.2017.

12:12

Piksi na sastanku sa Kokezom i Bunjevčevićem

Dragan Stojković Piksi posetio je reprezentaciju Srbije pred prijateljski meč sa Kinom i razgovarao sa predsednikom FS Slavišom Kokezom.

Izvor: B92

Piksi na sastanku sa Kokezom i Bunjevèeviæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Vladimir

pre 6 godina

@coldplayer

Druže, džabe ti to sve pišeš. Ovde većina ostavlja na desetine poruka samo u jednoj vesti. I stalno jedno te isto ponavljaju, kao papagaji. Kao što si napisao, verovatno nemaju privatan život pa ga ovde žive i "bore" se za njega. A sve znaju. Da ih pitaš da li znaju da upravljaju podmornicom verovatno bi odgovor bio da. Tužno i jadno.

coldplayer

pre 6 godina

@dagoberto
Nasmeja me slatko.Dospela su dugovanja na naplatu u njegovo vreme.Uzimali pozajmice i kredite sa otplatnim periodom koji dospeva za neku godinu.Plus tekucine a igraci nisu Zvezdini pa ne mozes ni da zaradis od prodaje i eto.Koristi mozak.

coldplayer

pre 6 godina

@realno
Realno je samo da ti imas negde 12 godina i malo toga znas ili ni malo.Pitaj starije kako je taj Piksi igrao i kako smo mi igrali dok je taj igrac bio tu.Aj mleko pa u krevet

Realno

pre 6 godina

Cime je Piksi zasluzio da bude selektor Srbije ? Cuj , trener u Kini...!? Ceo zivot se od njega pravi neka velicina , igrao u Veroni i Nagoji i trener u Kini !? Koliko samo nasih igraca je imalo bolje i uspesnije karijere a ni blizu nisu toliko eksponirani kao Piksi ...

Dagoberto

pre 6 godina

Da ponovimo jos jednom, za vreme Stpokovica, Zvezda je prekinula post I pocela da osvaja titule i igra u Evropi. Rasprodao je tim, jer skoro ni jedan igrac nije bio Zvezdin. Od vecine igraca je Zvezda u najboljem slucaju imala 30%. Nije on taj koji je sklapa talve ugovore. Oteran je jer nije hteo da nastavi sa takvom praksom.
(dex, 9. novembar 2017 16:22)

Samo mi jos kazi kako je Zvezda za vreme Piksija uvecala dugove sa 20 miliona na 42 miliona?

Mika

pre 6 godina

Da ima nekog iole pametnog u tom savezu pa da potpišu ugovor sa Slavenom Bilićem sa kojim je Hrvatska igrala sjajan dominantan fudbal na nekoliko takmičenja. Čovek je autoritet, lik, odličan taktičar i razume turnirska takmičenja. Ne bi mogli njemu zvezde da glume .

киза Д

pre 6 godina

Dex.......апсолутно си у праву..Звездин је су само били Баста и Бајковић.... остали......

dex

pre 6 godina

@simke

Da ponovimo jos jednom, za vreme Stpokovica, Zvezda je prekinula post I pocela da osvaja titule i igra u Evropi. Rasprodao je tim, jer skoro ni jedan igrac nije bio Zvezdin. Od vecine igraca je Zvezda u najboljem slucaju imala 30%. Nije on taj koji je sklapa talve ugovore. Oteran je jer nije hteo da nastavi sa takvom praksom.

coldplayer

pre 6 godina

@antidebil
Lep si nik dao.Sve sto si napisao je u najmanju ruku debilno.Nisu ovde komentari relevantni da li je neko nekome legenda ili nije.To sto ti zivis u ovom svetu je vec tvoj licni problem.Izadji malo i zivi zivot "debilu"

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jednostavno ne mogu da zamislim da će jedna fudbalska veličina kakva je Piksi biti neko ko je podređen partizanovim sns jastrebima Kokezi i njegovom nalogodavcu Karadžiću!!!
Hoćemo li ikada prestati da budemo komunističko-partizanska država?

Babi Papuška

pre 6 godina

I sta sad kao nasi fudbaleri ce da
lete po terenu igraju dopadljivo...? Od toliko trenera bas Piksi. Sjasi kurta da uzjasi murta, sa nama fudbala nema

Millennium

pre 6 godina

Mislim da će svaki selektor koji nešto znači dobro razmisliti da li će preuzeti reprezentaciju poučen Antićevim i Muslinovim iskustvom. Deluje mi da će se ići na neko solomonsko rešenje, tipa da Krstajić ostane ili tako nešto.

coldplayer

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi likovi koji kazu da ce mu neko sastavljati spisak ako dodje na mesto trenera.E sad se ja pitam koliko neko treba da bude inteligentan da tako nesto napise.Objasnite mi kako se to radi nekome ko ima ugovor potpisan od 36 miliona i ko je obezbedio finansijski ne sebe vec praunuke.Cime ce da ga nateraju majstori?Covek ima ime i prezime i ostvaren je na svakom polju pa se pitam sto bi neko takav kaljao sopstveno ime.Izgleda da je najlakse da nekog izvredjate ovde i ocrnite,a to sto nemate 2gr mozga to nema nikakve veze.

PARBG

pre 6 godina

Samo ne prihvataj to mesto Piksi jer će te grobari rastrgati. Radi lepo opušteno u Kini, nama i tako niko ne može pomoći.
(mrki, 09. novembar 2017 13:25)

U pravu si prijatelju vama niko ne može pomoći ali nemoj mešati grobare tu...jer su ga baš tvoji osamarali i optužili za krađu onda kada vas je izvukao sa ivice ambisa.
Piksija više cene partizanovci nego vi sami.
Veliki pozdrav

coldplayer

pre 6 godina

@Aleksandar
Radio je i Venger pa je dosao u Arsenal.A koliko je nizak vidi se po trenerskim imanima i po tome sto jedna Barsa uzima igraca iz te lige.

antiDebil

pre 6 godina

PARBG

Ako se ne varam i Vladimir Cvetkovic je ispracen u penziju na Partizanovom stadionu, Nebojsu Popovica cuvari nisu pustali na mali Kalemegdan, Stojkovic Piksija su optuzivali da im je on napravio dug....sta reci, dokle tupiti zube sa budalama ? Vise im Cvetkovic, Stojkovic, Sekularac, Slavnic, Simonovic....nisu legende vec su to Coki, Terza...

Slobo

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 9. novembar 2017 12:27) # Link komentara

Ne pratimo ni mi što komentarišemo, pa smo svi uvek bolji od selektora.

Vlada

pre 6 godina

Stvarno još verujete u naš FSS? Zar treba objašnjavati šta je taj savez uradio nakon plasmana na SP? I sada je kao mnogo bitno ko će biti selektor, svi smo se uzbunili oko traženja, ma strašno... A imali smo selektora! Ja sam Grobar, da se razumemo, ali ne radi se to tako ljudi, bar tamo gde ima časti i poštenja, no ipak FSS...

Nebojsa

pre 6 godina

Licno bih voleo da nije doslo do promene, i da je Muslinu data sansa posto je najzasluzniji za odlazak Srbije na SP u Rusiji . Ali posto je smenjen i moramo da gledamo napred imam jedan predlog .Novog selektora nebi trazio za SP postavio bih nekog od Muslinovih pomocnika .Najprirodnije je da bude Zoran Filipovic koji ima najduzi staz i najiskusniji .Krstajic i Djorovic da ostanu kao pomocnici sto su i dosad bili . A tek po zavrsetku SP razmisliti koga postaviti za selektora koji ce voditi Srbiju u narednim kvalifikacijama . Moje misljenje da bi ovo bilo najmanj potres nego novi selektor bez obzira kako se zove .

todor

pre 6 godina

Ja necu pogledati nijednu utakmicu na svetskom ako on bude selektor. Covek cija se trenerska karijera ogleda u vodjenju kineskih klubova???
Sta je sa Jokanovice, a to mi je prvi covek koji mi u sekundi padne na pamet.

Sabre

pre 6 godina

Ne znam da li mi je suludija ova odluka ili cinjenica da je mnogi izgleda podrzavaju?! Alo, ljudi, covek je jedan od nasih najboljih FUDBALERA svih vremena, ali to APSOLUTNO NISTA NE ZNACI za njegovu trenersku karijeru. Moram li da vam navodim primere tipa Lotar Mateus ili Pipo Inzagi?! To sto imate i primere kao sto je Zidan apsolutno ne znaci da je to pravilo, naprotiv! Covek je u najboljem mogucem slucaju ok, prosecan trener, ali koji apsolutno nema nikakvog iskustva u vodjenju umisljenih zvezdica kao sto su to nasi fudbaleri.

Ogi

pre 6 godina

Pa došli su u grad u kome on živi i radi, tako sa je sasvim logično da legenda našeg fudbala posjeti našu reprezentaciju. Neće on biti selektor...

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Ово би била катастрофа. Ко се сећа, а и новине су писале о томе, док је Пикси био председник Црвене Звезде, екипу је састављао Драги Мићовић, звани Мешалица. Човек је улазио у свлачионицу и мењао већ састављен тим, правдајући се тиме да он Црвеној Звезди даје паре, па мора те паре и да врати. Пикси је рекао у једном интервјуу-у да га је молио да то не ради, али да то није помогло. Такође, у том периоду, дешавало се да домаћи играчи(Короман, Милијаш, Баста) бојкотују странце(Баркос, овде назван Варкос, после Звезде играо у репрезентацији Аргентине са Месијем, Молина, освојио Копа Либертадорес...). Дакле, ссад такав човекл треба да води репрезентацију. Можете ли да замислите шта би таквом човеку урадили Терзић, Вучелић, Захави, Рамадани, Кокеза и слични. Пиксију свака част као играчу за партије у дресу Црвене Звезде и репрезентације, али као функционер овде у Србији показао је да нема кичму и да је подложан утицајима, односно "бочним ветровима". Шта би се тек дешавало да постане селектор, кад задувају сви ветрови од једном, не смем ни да помислим.

зиговање

pre 6 godina

значи пикси би био "веселин". списак састављају и измене врше стојадиновић и кокеза, а пикси држи мотивационе говоре и конференције за штампу.

Aleksandar

pre 6 godina

Dosta više sa tim Piksijem.Radio u Japanu i Kini gde je nivo fudbala još na niskim granama.Treba se okrenuti ozbiljnom i proverenom treneru.

caca

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 09. novembar 2017 12:27)
Nije uopšte kritika već me zaista zanima kako mogu da se prate igrači u kosarci, ali ne u fudbalu? Ja iskreno ne vidim razliku, pa zaista želim da mi kazete u čemu se ona nalazi.

dejan

pre 6 godina

To je bio plan od pocetka. Zato su svi i otisli u Kinu. Piksi ce biti isto sto je Sale u kosarci. Mislim da je to dobar potez za srpski fudbal.

Merlin

pre 6 godina

Saša Djordjevic vodi Bajern i reprezentaciju , što bi bio problem da Piksi bude selektor i trener Gvangdžua ,par sati leta duže i to je to.Zašto su neke sile mraka i deo fudbalske (nepismene) javnosti toliko protiv Piksija jasno mi je ,jer ima ime,nezavistan je,ima ugovor kakav imaju samo par trenera u Evropi,i vodjenje Srbije bi mu bio izazov.

Frajko

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne

Menadžer

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 09. novembar 2017 12:27)



Nikakav problem, ne mora ih ni pratiti, svakako će Kokeza sastavljati spisak.

Miki

pre 6 godina

Ozbiljni savezi to rešavaju brzo i bez uvijanja:"hoćeš ili nećeš?"To sedenje na dve stolice,će se nekome obiti o glavu...naravno reprezentaciji.Ja sam bio za smenu Muslina jer naučeni iskustvom od ranije:Antić, Petković...su se ponašali k'o vlasnici reprezentacije a ne selektori. Zbog njih nismo videli u A timu Boška Jankovića,Ramba Petkovića,Matiju Kežmana i druge u svojim najboljim danima.Isto bi to radio i Muslin,siguran sam.A to što Muslin ima rezultat,isto je imao i Petković (čak bez poraza) i Antić takođe pa smo se obrukali u oba nastupa.Ove mlađe generacije i ne pamte '90... '98...2000- tu kad smo prolazili grupnu fazu na SP i EP.

Problem je tome što savez nema slobodno "veliko ime" za selektora.

Menadžer

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 09. novembar 2017 12:27)



Nikakav problem, ne mora ih ni pratiti, svakako će Kokeza sastavljati spisak.

Ogi

pre 6 godina

Pa došli su u grad u kome on živi i radi, tako sa je sasvim logično da legenda našeg fudbala posjeti našu reprezentaciju. Neće on biti selektor...

PARBG

pre 6 godina

Samo ne prihvataj to mesto Piksi jer će te grobari rastrgati. Radi lepo opušteno u Kini, nama i tako niko ne može pomoći.
(mrki, 09. novembar 2017 13:25)

U pravu si prijatelju vama niko ne može pomoći ali nemoj mešati grobare tu...jer su ga baš tvoji osamarali i optužili za krađu onda kada vas je izvukao sa ivice ambisa.
Piksija više cene partizanovci nego vi sami.
Veliki pozdrav

Frajko

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne

dejan

pre 6 godina

To je bio plan od pocetka. Zato su svi i otisli u Kinu. Piksi ce biti isto sto je Sale u kosarci. Mislim da je to dobar potez za srpski fudbal.

Miki

pre 6 godina

Ozbiljni savezi to rešavaju brzo i bez uvijanja:"hoćeš ili nećeš?"To sedenje na dve stolice,će se nekome obiti o glavu...naravno reprezentaciji.Ja sam bio za smenu Muslina jer naučeni iskustvom od ranije:Antić, Petković...su se ponašali k'o vlasnici reprezentacije a ne selektori. Zbog njih nismo videli u A timu Boška Jankovića,Ramba Petkovića,Matiju Kežmana i druge u svojim najboljim danima.Isto bi to radio i Muslin,siguran sam.A to što Muslin ima rezultat,isto je imao i Petković (čak bez poraza) i Antić takođe pa smo se obrukali u oba nastupa.Ove mlađe generacije i ne pamte '90... '98...2000- tu kad smo prolazili grupnu fazu na SP i EP.

Problem je tome što savez nema slobodno "veliko ime" za selektora.

coldplayer

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi likovi koji kazu da ce mu neko sastavljati spisak ako dodje na mesto trenera.E sad se ja pitam koliko neko treba da bude inteligentan da tako nesto napise.Objasnite mi kako se to radi nekome ko ima ugovor potpisan od 36 miliona i ko je obezbedio finansijski ne sebe vec praunuke.Cime ce da ga nateraju majstori?Covek ima ime i prezime i ostvaren je na svakom polju pa se pitam sto bi neko takav kaljao sopstveno ime.Izgleda da je najlakse da nekog izvredjate ovde i ocrnite,a to sto nemate 2gr mozga to nema nikakve veze.

Merlin

pre 6 godina

Saša Djordjevic vodi Bajern i reprezentaciju , što bi bio problem da Piksi bude selektor i trener Gvangdžua ,par sati leta duže i to je to.Zašto su neke sile mraka i deo fudbalske (nepismene) javnosti toliko protiv Piksija jasno mi je ,jer ima ime,nezavistan je,ima ugovor kakav imaju samo par trenera u Evropi,i vodjenje Srbije bi mu bio izazov.

antiDebil

pre 6 godina

PARBG

Ako se ne varam i Vladimir Cvetkovic je ispracen u penziju na Partizanovom stadionu, Nebojsu Popovica cuvari nisu pustali na mali Kalemegdan, Stojkovic Piksija su optuzivali da im je on napravio dug....sta reci, dokle tupiti zube sa budalama ? Vise im Cvetkovic, Stojkovic, Sekularac, Slavnic, Simonovic....nisu legende vec su to Coki, Terza...

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Ово би била катастрофа. Ко се сећа, а и новине су писале о томе, док је Пикси био председник Црвене Звезде, екипу је састављао Драги Мићовић, звани Мешалица. Човек је улазио у свлачионицу и мењао већ састављен тим, правдајући се тиме да он Црвеној Звезди даје паре, па мора те паре и да врати. Пикси је рекао у једном интервјуу-у да га је молио да то не ради, али да то није помогло. Такође, у том периоду, дешавало се да домаћи играчи(Короман, Милијаш, Баста) бојкотују странце(Баркос, овде назван Варкос, после Звезде играо у репрезентацији Аргентине са Месијем, Молина, освојио Копа Либертадорес...). Дакле, ссад такав човекл треба да води репрезентацију. Можете ли да замислите шта би таквом човеку урадили Терзић, Вучелић, Захави, Рамадани, Кокеза и слични. Пиксију свака част као играчу за партије у дресу Црвене Звезде и репрезентације, али као функционер овде у Србији показао је да нема кичму и да је подложан утицајима, односно "бочним ветровима". Шта би се тек дешавало да постане селектор, кад задувају сви ветрови од једном, не смем ни да помислим.

caca

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 09. novembar 2017 12:27)
Nije uopšte kritika već me zaista zanima kako mogu da se prate igrači u kosarci, ali ne u fudbalu? Ja iskreno ne vidim razliku, pa zaista želim da mi kazete u čemu se ona nalazi.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jednostavno ne mogu da zamislim da će jedna fudbalska veličina kakva je Piksi biti neko ko je podređen partizanovim sns jastrebima Kokezi i njegovom nalogodavcu Karadžiću!!!
Hoćemo li ikada prestati da budemo komunističko-partizanska država?

dex

pre 6 godina

@simke

Da ponovimo jos jednom, za vreme Stpokovica, Zvezda je prekinula post I pocela da osvaja titule i igra u Evropi. Rasprodao je tim, jer skoro ni jedan igrac nije bio Zvezdin. Od vecine igraca je Zvezda u najboljem slucaju imala 30%. Nije on taj koji je sklapa talve ugovore. Oteran je jer nije hteo da nastavi sa takvom praksom.

Vlada

pre 6 godina

Stvarno još verujete u naš FSS? Zar treba objašnjavati šta je taj savez uradio nakon plasmana na SP? I sada je kao mnogo bitno ko će biti selektor, svi smo se uzbunili oko traženja, ma strašno... A imali smo selektora! Ja sam Grobar, da se razumemo, ali ne radi se to tako ljudi, bar tamo gde ima časti i poštenja, no ipak FSS...

зиговање

pre 6 godina

значи пикси би био "веселин". списак састављају и измене врше стојадиновић и кокеза, а пикси држи мотивационе говоре и конференције за штампу.

Aleksandar

pre 6 godina

Dosta više sa tim Piksijem.Radio u Japanu i Kini gde je nivo fudbala još na niskim granama.Treba se okrenuti ozbiljnom i proverenom treneru.

Sabre

pre 6 godina

Ne znam da li mi je suludija ova odluka ili cinjenica da je mnogi izgleda podrzavaju?! Alo, ljudi, covek je jedan od nasih najboljih FUDBALERA svih vremena, ali to APSOLUTNO NISTA NE ZNACI za njegovu trenersku karijeru. Moram li da vam navodim primere tipa Lotar Mateus ili Pipo Inzagi?! To sto imate i primere kao sto je Zidan apsolutno ne znaci da je to pravilo, naprotiv! Covek je u najboljem mogucem slucaju ok, prosecan trener, ali koji apsolutno nema nikakvog iskustva u vodjenju umisljenih zvezdica kao sto su to nasi fudbaleri.

coldplayer

pre 6 godina

@realno
Realno je samo da ti imas negde 12 godina i malo toga znas ili ni malo.Pitaj starije kako je taj Piksi igrao i kako smo mi igrali dok je taj igrac bio tu.Aj mleko pa u krevet

Millennium

pre 6 godina

Mislim da će svaki selektor koji nešto znači dobro razmisliti da li će preuzeti reprezentaciju poučen Antićevim i Muslinovim iskustvom. Deluje mi da će se ići na neko solomonsko rešenje, tipa da Krstajić ostane ili tako nešto.

Slobo

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 9. novembar 2017 12:27) # Link komentara

Ne pratimo ni mi što komentarišemo, pa smo svi uvek bolji od selektora.

Realno

pre 6 godina

Cime je Piksi zasluzio da bude selektor Srbije ? Cuj , trener u Kini...!? Ceo zivot se od njega pravi neka velicina , igrao u Veroni i Nagoji i trener u Kini !? Koliko samo nasih igraca je imalo bolje i uspesnije karijere a ni blizu nisu toliko eksponirani kao Piksi ...

Mika

pre 6 godina

Da ima nekog iole pametnog u tom savezu pa da potpišu ugovor sa Slavenom Bilićem sa kojim je Hrvatska igrala sjajan dominantan fudbal na nekoliko takmičenja. Čovek je autoritet, lik, odličan taktičar i razume turnirska takmičenja. Ne bi mogli njemu zvezde da glume .

coldplayer

pre 6 godina

@Aleksandar
Radio je i Venger pa je dosao u Arsenal.A koliko je nizak vidi se po trenerskim imanima i po tome sto jedna Barsa uzima igraca iz te lige.

todor

pre 6 godina

Ja necu pogledati nijednu utakmicu na svetskom ako on bude selektor. Covek cija se trenerska karijera ogleda u vodjenju kineskih klubova???
Sta je sa Jokanovice, a to mi je prvi covek koji mi u sekundi padne na pamet.

Babi Papuška

pre 6 godina

I sta sad kao nasi fudbaleri ce da
lete po terenu igraju dopadljivo...? Od toliko trenera bas Piksi. Sjasi kurta da uzjasi murta, sa nama fudbala nema

киза Д

pre 6 godina

Dex.......апсолутно си у праву..Звездин је су само били Баста и Бајковић.... остали......

coldplayer

pre 6 godina

@dagoberto
Nasmeja me slatko.Dospela su dugovanja na naplatu u njegovo vreme.Uzimali pozajmice i kredite sa otplatnim periodom koji dospeva za neku godinu.Plus tekucine a igraci nisu Zvezdini pa ne mozes ni da zaradis od prodaje i eto.Koristi mozak.

coldplayer

pre 6 godina

@antidebil
Lep si nik dao.Sve sto si napisao je u najmanju ruku debilno.Nisu ovde komentari relevantni da li je neko nekome legenda ili nije.To sto ti zivis u ovom svetu je vec tvoj licni problem.Izadji malo i zivi zivot "debilu"

Dagoberto

pre 6 godina

Da ponovimo jos jednom, za vreme Stpokovica, Zvezda je prekinula post I pocela da osvaja titule i igra u Evropi. Rasprodao je tim, jer skoro ni jedan igrac nije bio Zvezdin. Od vecine igraca je Zvezda u najboljem slucaju imala 30%. Nije on taj koji je sklapa talve ugovore. Oteran je jer nije hteo da nastavi sa takvom praksom.
(dex, 9. novembar 2017 16:22)

Samo mi jos kazi kako je Zvezda za vreme Piksija uvecala dugove sa 20 miliona na 42 miliona?

Nebojsa

pre 6 godina

Licno bih voleo da nije doslo do promene, i da je Muslinu data sansa posto je najzasluzniji za odlazak Srbije na SP u Rusiji . Ali posto je smenjen i moramo da gledamo napred imam jedan predlog .Novog selektora nebi trazio za SP postavio bih nekog od Muslinovih pomocnika .Najprirodnije je da bude Zoran Filipovic koji ima najduzi staz i najiskusniji .Krstajic i Djorovic da ostanu kao pomocnici sto su i dosad bili . A tek po zavrsetku SP razmisliti koga postaviti za selektora koji ce voditi Srbiju u narednim kvalifikacijama . Moje misljenje da bi ovo bilo najmanj potres nego novi selektor bez obzira kako se zove .

Vladimir

pre 6 godina

@coldplayer

Druže, džabe ti to sve pišeš. Ovde većina ostavlja na desetine poruka samo u jednoj vesti. I stalno jedno te isto ponavljaju, kao papagaji. Kao što si napisao, verovatno nemaju privatan život pa ga ovde žive i "bore" se za njega. A sve znaju. Da ih pitaš da li znaju da upravljaju podmornicom verovatno bi odgovor bio da. Tužno i jadno.

Realno

pre 6 godina

Cime je Piksi zasluzio da bude selektor Srbije ? Cuj , trener u Kini...!? Ceo zivot se od njega pravi neka velicina , igrao u Veroni i Nagoji i trener u Kini !? Koliko samo nasih igraca je imalo bolje i uspesnije karijere a ni blizu nisu toliko eksponirani kao Piksi ...

todor

pre 6 godina

Ja necu pogledati nijednu utakmicu na svetskom ako on bude selektor. Covek cija se trenerska karijera ogleda u vodjenju kineskih klubova???
Sta je sa Jokanovice, a to mi je prvi covek koji mi u sekundi padne na pamet.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jednostavno ne mogu da zamislim da će jedna fudbalska veličina kakva je Piksi biti neko ko je podređen partizanovim sns jastrebima Kokezi i njegovom nalogodavcu Karadžiću!!!
Hoćemo li ikada prestati da budemo komunističko-partizanska država?

Frajko

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne

Aleksandar

pre 6 godina

Dosta više sa tim Piksijem.Radio u Japanu i Kini gde je nivo fudbala još na niskim granama.Treba se okrenuti ozbiljnom i proverenom treneru.

Nebojsa

pre 6 godina

Licno bih voleo da nije doslo do promene, i da je Muslinu data sansa posto je najzasluzniji za odlazak Srbije na SP u Rusiji . Ali posto je smenjen i moramo da gledamo napred imam jedan predlog .Novog selektora nebi trazio za SP postavio bih nekog od Muslinovih pomocnika .Najprirodnije je da bude Zoran Filipovic koji ima najduzi staz i najiskusniji .Krstajic i Djorovic da ostanu kao pomocnici sto su i dosad bili . A tek po zavrsetku SP razmisliti koga postaviti za selektora koji ce voditi Srbiju u narednim kvalifikacijama . Moje misljenje da bi ovo bilo najmanj potres nego novi selektor bez obzira kako se zove .

Mika

pre 6 godina

Da ima nekog iole pametnog u tom savezu pa da potpišu ugovor sa Slavenom Bilićem sa kojim je Hrvatska igrala sjajan dominantan fudbal na nekoliko takmičenja. Čovek je autoritet, lik, odličan taktičar i razume turnirska takmičenja. Ne bi mogli njemu zvezde da glume .

Merlin

pre 6 godina

Saša Djordjevic vodi Bajern i reprezentaciju , što bi bio problem da Piksi bude selektor i trener Gvangdžua ,par sati leta duže i to je to.Zašto su neke sile mraka i deo fudbalske (nepismene) javnosti toliko protiv Piksija jasno mi je ,jer ima ime,nezavistan je,ima ugovor kakav imaju samo par trenera u Evropi,i vodjenje Srbije bi mu bio izazov.

Miki

pre 6 godina

Ozbiljni savezi to rešavaju brzo i bez uvijanja:"hoćeš ili nećeš?"To sedenje na dve stolice,će se nekome obiti o glavu...naravno reprezentaciji.Ja sam bio za smenu Muslina jer naučeni iskustvom od ranije:Antić, Petković...su se ponašali k'o vlasnici reprezentacije a ne selektori. Zbog njih nismo videli u A timu Boška Jankovića,Ramba Petkovića,Matiju Kežmana i druge u svojim najboljim danima.Isto bi to radio i Muslin,siguran sam.A to što Muslin ima rezultat,isto je imao i Petković (čak bez poraza) i Antić takođe pa smo se obrukali u oba nastupa.Ove mlađe generacije i ne pamte '90... '98...2000- tu kad smo prolazili grupnu fazu na SP i EP.

Problem je tome što savez nema slobodno "veliko ime" za selektora.

antiDebil

pre 6 godina

PARBG

Ako se ne varam i Vladimir Cvetkovic je ispracen u penziju na Partizanovom stadionu, Nebojsu Popovica cuvari nisu pustali na mali Kalemegdan, Stojkovic Piksija su optuzivali da im je on napravio dug....sta reci, dokle tupiti zube sa budalama ? Vise im Cvetkovic, Stojkovic, Sekularac, Slavnic, Simonovic....nisu legende vec su to Coki, Terza...

Babi Papuška

pre 6 godina

I sta sad kao nasi fudbaleri ce da
lete po terenu igraju dopadljivo...? Od toliko trenera bas Piksi. Sjasi kurta da uzjasi murta, sa nama fudbala nema

Dagoberto

pre 6 godina

Da ponovimo jos jednom, za vreme Stpokovica, Zvezda je prekinula post I pocela da osvaja titule i igra u Evropi. Rasprodao je tim, jer skoro ni jedan igrac nije bio Zvezdin. Od vecine igraca je Zvezda u najboljem slucaju imala 30%. Nije on taj koji je sklapa talve ugovore. Oteran je jer nije hteo da nastavi sa takvom praksom.
(dex, 9. novembar 2017 16:22)

Samo mi jos kazi kako je Zvezda za vreme Piksija uvecala dugove sa 20 miliona na 42 miliona?

dejan

pre 6 godina

To je bio plan od pocetka. Zato su svi i otisli u Kinu. Piksi ce biti isto sto je Sale u kosarci. Mislim da je to dobar potez za srpski fudbal.

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Ово би била катастрофа. Ко се сећа, а и новине су писале о томе, док је Пикси био председник Црвене Звезде, екипу је састављао Драги Мићовић, звани Мешалица. Човек је улазио у свлачионицу и мењао већ састављен тим, правдајући се тиме да он Црвеној Звезди даје паре, па мора те паре и да врати. Пикси је рекао у једном интервјуу-у да га је молио да то не ради, али да то није помогло. Такође, у том периоду, дешавало се да домаћи играчи(Короман, Милијаш, Баста) бојкотују странце(Баркос, овде назван Варкос, после Звезде играо у репрезентацији Аргентине са Месијем, Молина, освојио Копа Либертадорес...). Дакле, ссад такав човекл треба да води репрезентацију. Можете ли да замислите шта би таквом човеку урадили Терзић, Вучелић, Захави, Рамадани, Кокеза и слични. Пиксију свака част као играчу за партије у дресу Црвене Звезде и репрезентације, али као функционер овде у Србији показао је да нема кичму и да је подложан утицајима, односно "бочним ветровима". Шта би се тек дешавало да постане селектор, кад задувају сви ветрови од једном, не смем ни да помислим.

PARBG

pre 6 godina

Samo ne prihvataj to mesto Piksi jer će te grobari rastrgati. Radi lepo opušteno u Kini, nama i tako niko ne može pomoći.
(mrki, 09. novembar 2017 13:25)

U pravu si prijatelju vama niko ne može pomoći ali nemoj mešati grobare tu...jer su ga baš tvoji osamarali i optužili za krađu onda kada vas je izvukao sa ivice ambisa.
Piksija više cene partizanovci nego vi sami.
Veliki pozdrav

Sabre

pre 6 godina

Ne znam da li mi je suludija ova odluka ili cinjenica da je mnogi izgleda podrzavaju?! Alo, ljudi, covek je jedan od nasih najboljih FUDBALERA svih vremena, ali to APSOLUTNO NISTA NE ZNACI za njegovu trenersku karijeru. Moram li da vam navodim primere tipa Lotar Mateus ili Pipo Inzagi?! To sto imate i primere kao sto je Zidan apsolutno ne znaci da je to pravilo, naprotiv! Covek je u najboljem mogucem slucaju ok, prosecan trener, ali koji apsolutno nema nikakvog iskustva u vodjenju umisljenih zvezdica kao sto su to nasi fudbaleri.

зиговање

pre 6 godina

значи пикси би био "веселин". списак састављају и измене врше стојадиновић и кокеза, а пикси држи мотивационе говоре и конференције за штампу.

coldplayer

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi likovi koji kazu da ce mu neko sastavljati spisak ako dodje na mesto trenera.E sad se ja pitam koliko neko treba da bude inteligentan da tako nesto napise.Objasnite mi kako se to radi nekome ko ima ugovor potpisan od 36 miliona i ko je obezbedio finansijski ne sebe vec praunuke.Cime ce da ga nateraju majstori?Covek ima ime i prezime i ostvaren je na svakom polju pa se pitam sto bi neko takav kaljao sopstveno ime.Izgleda da je najlakse da nekog izvredjate ovde i ocrnite,a to sto nemate 2gr mozga to nema nikakve veze.

Menadžer

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 09. novembar 2017 12:27)



Nikakav problem, ne mora ih ni pratiti, svakako će Kokeza sastavljati spisak.

coldplayer

pre 6 godina

@antidebil
Lep si nik dao.Sve sto si napisao je u najmanju ruku debilno.Nisu ovde komentari relevantni da li je neko nekome legenda ili nije.To sto ti zivis u ovom svetu je vec tvoj licni problem.Izadji malo i zivi zivot "debilu"

dex

pre 6 godina

@simke

Da ponovimo jos jednom, za vreme Stpokovica, Zvezda je prekinula post I pocela da osvaja titule i igra u Evropi. Rasprodao je tim, jer skoro ni jedan igrac nije bio Zvezdin. Od vecine igraca je Zvezda u najboljem slucaju imala 30%. Nije on taj koji je sklapa talve ugovore. Oteran je jer nije hteo da nastavi sa takvom praksom.

Ogi

pre 6 godina

Pa došli su u grad u kome on živi i radi, tako sa je sasvim logično da legenda našeg fudbala posjeti našu reprezentaciju. Neće on biti selektor...

Slobo

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 9. novembar 2017 12:27) # Link komentara

Ne pratimo ni mi što komentarišemo, pa smo svi uvek bolji od selektora.

Vlada

pre 6 godina

Stvarno još verujete u naš FSS? Zar treba objašnjavati šta je taj savez uradio nakon plasmana na SP? I sada je kao mnogo bitno ko će biti selektor, svi smo se uzbunili oko traženja, ma strašno... A imali smo selektora! Ja sam Grobar, da se razumemo, ali ne radi se to tako ljudi, bar tamo gde ima časti i poštenja, no ipak FSS...

Millennium

pre 6 godina

Mislim da će svaki selektor koji nešto znači dobro razmisliti da li će preuzeti reprezentaciju poučen Antićevim i Muslinovim iskustvom. Deluje mi da će se ići na neko solomonsko rešenje, tipa da Krstajić ostane ili tako nešto.

киза Д

pre 6 godina

Dex.......апсолутно си у праву..Звездин је су само били Баста и Бајковић.... остали......

coldplayer

pre 6 godina

@dagoberto
Nasmeja me slatko.Dospela su dugovanja na naplatu u njegovo vreme.Uzimali pozajmice i kredite sa otplatnim periodom koji dospeva za neku godinu.Plus tekucine a igraci nisu Zvezdini pa ne mozes ni da zaradis od prodaje i eto.Koristi mozak.

coldplayer

pre 6 godina

@realno
Realno je samo da ti imas negde 12 godina i malo toga znas ili ni malo.Pitaj starije kako je taj Piksi igrao i kako smo mi igrali dok je taj igrac bio tu.Aj mleko pa u krevet

caca

pre 6 godina

Nije ovo rjesenje, kako ce da prati igrace, ide da ih gleda po utakmicama. Evo ne ide mi u glavu neki drugi primjer trenera/selektora. U kosarci je to moguce, fudbalu ipak ne
(Frajko, 09. novembar 2017 12:27)
Nije uopšte kritika već me zaista zanima kako mogu da se prate igrači u kosarci, ali ne u fudbalu? Ja iskreno ne vidim razliku, pa zaista želim da mi kazete u čemu se ona nalazi.

coldplayer

pre 6 godina

@Aleksandar
Radio je i Venger pa je dosao u Arsenal.A koliko je nizak vidi se po trenerskim imanima i po tome sto jedna Barsa uzima igraca iz te lige.

Vladimir

pre 6 godina

@coldplayer

Druže, džabe ti to sve pišeš. Ovde većina ostavlja na desetine poruka samo u jednoj vesti. I stalno jedno te isto ponavljaju, kao papagaji. Kao što si napisao, verovatno nemaju privatan život pa ga ovde žive i "bore" se za njega. A sve znaju. Da ih pitaš da li znaju da upravljaju podmornicom verovatno bi odgovor bio da. Tužno i jadno.