Ponedeljak, 06.11.2017.

15:15

Iliev: Neka nam Zvezda bira sudije do kraja sezone

Kazneni udarac u Čačku, pa u Šapcu, pa sve u trenucima kada se lomi rezultat, pa još i pri kraju meča... Dovoljno da se Crvena zvezda obruši na Partizan i FSS.

Izvor: S.R.

Iliev: Neka nam Zvezda bira sudije do kraja sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 6 godina

06 Авг 17 FK Crvena zvezda FK Čukarički Promasen penal za zvezdu
10 Авг 17 FK Radnik Surdulica FK Crvena zvezda, gol za zvezdu iz penela
14 Окт 17 FK Crvena zvezda FK Mačva Šabac, Promasen penal za zvezdu
05 Нов 17 FK Radnički Niš FK Crvena zvezda, gol za zvezdu iz penela

09 Авг 17 FK Partizan FK Voždovac gol za Partizan iz penela
15 Окт 17 FK Radnik Surdulica FK Partizan 2 gola za Partizan iz penela
22 Окт 17 FK Partizan FK Bačka gol za Partizan iz penela
29 Окт 17 FK Borac Čačak FK Partizan Promasen penal za Partizan
05 Нов 17 FK Mačva Šabac FK Partizan gol za Partizan iz penela

Ovo je saldo u Superlibi ove sezone ako nije tacno napisite na kojoj jos utakmici u ligi bilo jos penala. Zato panteri naucite da brojite bar do 6. Jer 6 ne moze da bude 11 kako ste se ovde raspisali. Sve te podatke je lako proveriti na net.

Dakle trenutni bilans u penalima u Superligi je 6 za partizan i 4 za zvezdu. A voleo bi da neko isto ovako napise od pantera za predhodnu sezonu.

Yamamoto

pre 6 godina

A 7 penala u 6 kola je 7 penala. Penaltizan u svoj svojoj raskoši.
(Kikinda, 06. novembar 2017 15:40)

Kako onda komentarises 2 penala za Zvezdu na derbiju u prvom poluvremenu u roku od 9 minuta? Ako je 7 penala u 6 utakmica mnogo, sta je onda ovo sto se vama svira?

djole

pre 6 godina

našao čovek posle 7 penala u 6 kola to da kaže?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mentalitet, 6. novembar 2017 18:47)

Vazno da se ti javljas, a tvoji dobili i penal i dali gol is ofsajda!

Sofronije

pre 6 godina

(joki, 6. novembar)

Komentar van svake pameti! U svim! U košarci gde je Partizan bio pre ove vlasti? Ova vlast ga nije uništila, Uništila ga je alavost ljubitelja slika koji je delio šakom i kapom TUĐE, čitaj državne pare, a što se sazna tek kad sve stigne pre BAT. 'Ej, trener košarkaškog kluba u mučenoj Srbiji koji zarađuje 200.000 evra godišnje! On vas je uništio, a vlast vas vraća na noge. Čim se pojavi neka kazna BAT-a država to odmah sanira. Doveli ste dva Amerikanca, Samjuelsa i Zagorca! za ostale ne znam ali Zagorac će dobiti 250.000 za sedam meseci. ODAKLE? Od MTS-a, NIS-a i Komtrejda koji je MORAO da vam, po nalogu da 600.000 evra sponzorstva jer se zna da je Jevrosimović okoreli Zvezdaš.
Kažeš Zvezda zarađuje od Gasporoma!? Mozga bez! Kakve veze Gasprom ima sa državom? Pominješ Grujića, a ne pominješ braću Ilić, ne pominješ Jovića, Ristića, Plavšiča... Kao i uvek, grobarska istorija počinje od trenutka kad njima odgovara. Kako ste krenuli 1990-ih? Kako ste otvorili Zemunelo? U čijim upravama su bili Dačić, M. Marjanović, Ljajić, Ružić? Na čijim utakmicama je Tadić mahao šalom?
Zarađujete od transfera, je l' tako? I od igranja u Evropi? U redu. A čemu onda zahvaljivanju državi na isplaćenim dugovima i izglađenom sporu sa UEFA?
U vaterpolu ste mezimčići od SFRJ. Jeste najbolji, ali to uopšte nije teško kad se bazen ne plaća bazen, otimaju igrači a Zvezda igra u Zrenjaninu.

Danilovgrad

pre 6 godina

Drzavno mezimce partizai mora da bude prvak pa to ti je... da ih ne guraju sudije i da nemaju toliko unaprijed dobijenih utakmica bili bi na sredinu tabele kakav fudbal igraju....

joki

pre 6 godina

partizan je dobio 7 penala u poslednjih 6 kola, ukupno 11 u 16 kola ovog prvenstva! Ovo je nezabeleženo koliko ova vlast gura partizan u svim sportovima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sra**** Srbije, 6. novembar

bote jel ukusan sendvic.
pa imas li imalo obraza napisati ova vlast gura partizan .usvim sportovima.
kojim svim,

hajde sad pogledaj gde partizan bio u kosarci pre ove vlasti.a gde zvezda bila u kosarci pre ove vlasti.

fudbal...hajde sad pogledaj koliko para zvezda dobija od sponzora a koliko partizan.
pa zvezda samo od gasproma dobija 6 miliona eura...zbog rente...e 6 miliona eura.

budi covece posten,nije tesko...zvezda jednostavno nije imala skolu dobru.
zadnjih 10 god zvezda je za vecu sumu prodala samo grujica pre 2 god. za 7 miliona.
partitzan je zadnjih deset god imao preko 10 takvih transfera.
tosic,ljaljic,jovetic,l markovic,mitrovic,milenkovic,jojijc,leonardo i td.

plus partizan je stalno zadnjih god igrao evropu,cak i ligu sampiona.gde se takodjer pare zaradjuju.
i sad ako je partizan duzan 20 miliona a zvezda samo 50.

partizan sra**** Srbije

pre 6 godina

partizan je dobio 7 penala u poslednjih 6 kola, ukupno 11 u 16 kola ovog prvenstva! Ovo je nezabeleženo koliko ova vlast gura partizan u svim sportovima.

Zvezdaš

pre 6 godina

Sve dok ne prestanu naši voljeni klubovi nebitno da li je u pitanju Crvena Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnički Niš ili neki drugi klub da prodaju svoje najbolje igrače neće nam fudbal biti bolji NIKADA! Pare se zarađuju tako što će igrati naši klubovi u evropi i tamo postižu dobre rezultate i kad to vide sponzori oni će ulagati u naše klubove i umesto da prodajemo naše najbolje igrače mi ćemo dovesti još bolje ili bar sačuvati tim, jer budimo iskreni: Kad neki naš pojedinac igra dobro nekoliko utakmica on najkasnije do sledećeg prelaznog roka napušta klub a da se uigraju naši igrači treba im dosta vremena a to nikada neće biti moguće sve dok naši klubovi prodaju najbolje igrače!

Realno

pre 6 godina

Ja kao veliki navijac zvezde kazem da me je sramota Terzicevih saopstenja kada znamo da su nama prosle godine svirani penali i crveni na skoro svakoj utakmici i da smo izgubili 3 od 4 derbija

fancy

pre 6 godina

Sada imamo YB i priliku da posle 12 godina prezimimo u Evropi,zaostajemo samo 4 boda...
Dajte malo strpljenja i podrške
(sumadija, 06. novembar 2017 17:14)

pa upravo zbog sudija I zaostajete SAMO 4 boda! O tome se radi...

Savo Lakic

pre 6 godina

Ja mislim da se cela hajka dize zbog cinjenice da u poslednjih 7,8 ili mozda vise godina Partizan ima prvi put vise penala od Crvene Zvezde.Partizan trenutno 7,Zvezda 5...sto ne mora da znaci da se nece preokrenuti.Ovo je mozda prvi penal koji je sumnjiv ove sezone,kao sto je makar jedan Zvezdin isto bio sumnjiv!
Ako ocemo da gledamo unazad nasli bi i za jedne i druge svega i svacega gde po pravilu treba da se ugase odmah.

crni bombarder

pre 6 godina

Iliev samo trazi jos neki penal dok ne zatvore tekme do kraja.....a pred kraj kuknjava kako zvezda mora da bude prvak...kako je namesteno....

sumadija

pre 6 godina

Samo da kažem ovim statističarima što nam broje penale,da je sve to uzalud kad onaj najočigledniji nad Tawambom u derbiju nije sviran ili nije smeo biti sviran.
A sada bih zamolio prave partizanovce da se strpe malo od kritika.Ne zaboravite da je Djukić (a nisam neki njegov fan) jednu ekipu (napad) imao u pripremnom periodu i na kraju istog došli drugi. I da dodje novi trener,pa ne pravi se igra preko noći.
Nek sa ovom ekipom odradi zimske pripreme pa ćemo mu suditi na proleće
Sada imamo YB i priliku da posle 12 godina prezimimo u Evropi,zaostajemo samo 4 boda...
Dajte malo strpljenja i podrške

ne veruj im sine...

pre 6 godina

Ivice, ja bih na tvom mestu više brinuo gde ćete kad vam uzmu stadion i stave katanac! Podstanarska je tuga pregolema(ne mislim da vređam poštene podstanare).

Back in Black

pre 6 godina

Fora je sto se ovde prepucavaju Zvezda i Partizan a sta cemo sa ostecenim klubovima oni su nebitni.Sve mladi momci bore se kao lavovi i onda sudija vidi da ne vredi mora da pomogne svira ove nepostojece faulove i penale.Onaj faul nad Tosicem je bruka i sramota, onaj gol u 96 minutu iz metar i po ofsajda,ovo sada sto je mnogo mnogo je.Moze sudija da pogresi ziv je covek ali kako uvek pogresi kada ne ide Partizanu sto ne pogresi na 3:0 za njih.Ovo su sudijske "greske" koje su direktno uticale na ishod meca,od sudije jedno 12 bodova a nismo ni na pola prvenstva.Vestacki se drzi prikljucak sa Zvezdom ocigledno da je Zvezda za klasu bolja ove godine,hteli to neki da priznaju ili ne i da nije bilo sudije prvenstvo bi vec bilo reseno.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Kada se neko iz Zvezdine uprave obrati javnosti saopštenjem, grobari raspale po komentarima tipa: ,,Vi nekome da givorite o poštenju, bolje da ćutite..."
Kada na Zvezdini saopštenje neko iz Partizana uzvrati istom merom, javljaju se cigani sa komentarima: ,,Ko o čemu, grobari o poštenju, pokrijte se ušima..."
Cirkus liga, cirkus narod, cirkus država...

KaraDjordje

pre 6 godina

Sa ovom izjavom je valjda svima jasno sta je zeleo da kaze, svejedno je koji sudija ce da sudi jer nema tog sudije u citavoj sudijskoj organizaciji koji nece suditi za Partizan.

Nenad

pre 6 godina

Pa da, sada kada vi dobijate penale koji odlucuju utakmicu u vasu korist, sada nije bitno, a kada je Zvezda dobijala prosle sezone, tada je bilo bitno i cak su se iznosile statistike koliko je Zvezda dobila penala pomocu kojih je dolazila do pobeda. Partizanovo licemerje i licemerje grobara.

Lionac

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali ovo je sprdnja od sudjenja, bilo da Zvezda ili Partizan pobedi kao u poslednjih par utakmica. Zao mi je malih ekipa koje se bore i zasluze makar bod.

hahaha

pre 6 godina

Kao navijač Partizana jasno vidim koliko nam je igra bruka i koliko smo loši. Briga mene za Zvezdu jer ni njoj ne manjka pomoći kada zapne, ali mi se tesimo i krijemo iza ovakvih pobeda dok nam je tim sa trenerom na celu raspad! Umesto da napredujemo mi smo otišli korak unazad u odnosu na prošlu sezonu. Zahvaljuući ranijim uspesima eto nas u ok žrebu pa i u grupi, ali hoćemo se zavaravati da smo loši kao ekipa? Ovo će samo dati krila upravi da napravi još veću glupost sledeće godine i da budemo još ocajniji pa bili i prvaci. Tada će nam prodavati neku priču. Zvezda uvek proziva, ali ove sezone iza sebe imaju i dela. Igraju bolje, bili su bolji u derbiju i imaju bolje sklopljen tim sa trenerom koji očigledno zna da iskoristi prednosti i sakrije mane. I jedni i drugi nam bace kosku i mi se glodjemo oko nje, a njima sve potaman i pare samo odlaze. Ova sezona i sadašnji uspeh jednih i drugih neće to promeniti, a mi samo neka nastavimo sa medjusobnim prozivkama.

pedja

pre 6 godina

Svaka cast mojoj Zvezdi ove sezone ,ali neka se manu prepucavanja sa Partizanom i daj da ih vise dobijemo ,bolji smo tim ove godine i opet 0 sa Partizanom ,ako ove godine nisu zreli da ih tucemo u naredna 2 puta kad cemo.Ako budemo opet ke..li igrali neki x moze nam opet izmaci titula,zato oprez i manje prepucavanja oko ovih penala.

Ммм

pre 6 godina

Ови што се спрдају са Ивицом су пуни комплекса, а набио им је прошле сезоне.. Ајмо Ивице!!!

Dejan 1989

pre 6 godina

Pitanje je da li ces docekati kraj sezone u Humskoj ili ces leteti.......A vrlo je verovatno da se to desi vec 24-og........................

5JW

pre 6 godina

"Ilievu, svaka ti je ka u Njegoša ! Još pamtim onu sudijsku krađu i nepriznat tvoj gol komšijama iz Ljutice Bogdana u jednom derbiju. To je samo bila jedna od brojnih sudijskih krađa koje se ovi moralisti naravno ne sećaju.
(Nicky boy, 6. novembar 2017 16:38)"

Dva su mu gola ponistili, oba zbog "ofsajda" i oba ta derbija su se zavrsila remijem.

Aron

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Ovo što radi Zvezda od 2009 i dolaska Lukića je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za zvezdaše. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao zvezdaš izvinim navijačima Partizana. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Zvezde je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, ovo je nekad bio gospodski glub.

BBRS

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Ovo što radi Zvezda od 2009 i dolaska Lukića je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za zvezdaše. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao zvezdaš izvinim navijačima Partizana. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Zvezde je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, ovo je nekad bio gospodski glub.
(Aron, 6. novembar 2017 16:18)

То што си ти мекан, пластичан, женскаст, не значи да смо сви.
То је твоје виђење ситуације и против тога немам ништа (типа, геј парада).
Само те молим мани се Звезде и спорта уопште, узми луткице и играј се, као свака друга девојчица.

milos

pre 6 godina

Bolje ti kupi u zimskom prelaznom roku 2-3 jako dobra igraca.Jer ovo sto prikazujete od igre je smesno.Ako nastavite ovako nece nam vise ni sudije pomoci.

dusan

pre 6 godina

Vama na svakoj utakmici domaci navijaci vicu lopovi i to nema veze sa Zvezdom. Vec nekoliko utakmica unazad treneri protivnickih timova imaju komentar da nisu sportski izgubili vec na neki drugi nacin.

MiRa

pre 6 godina

Bas tako,dosta je i Terze,neka samo on ne prica o postenju,kad je za njim raspisana poternica,nije smio uci u Srbiju tri godine,dok nije pripremio teren,navodno bio na doskolovavanju u Americi!
(tovy, 06. novembar 2017 15:48)

A teren je AV.

Nicky boy

pre 6 godina

Ilievu, svaka ti je ka u Njegoša ! Još pamtim onu sudijsku krađu i nepriznat tvoj gol komšijama iz Ljutice Bogdana u jednom derbiju. To je samo bila jedna od brojnih sudijskih krađa koje se ovi moralisti naravno ne sećaju.

duh sa sekirom

pre 6 godina

mene kao grobara je samo sramota loše igre partizana, ali ovolika hajka na dosudjene penale koji su svi čisti kao suza su paranoja...ustvari ajde objasnite gde su prekršena pravila sudjenja tako očigledno kao npr. gol aut u derbiju, pa zvezda-vojvodina crveni za ništa i penal pride, pa pola penala zvezdi iz prošle sezone to nisu.

Dejo

pre 6 godina

Milenkovic , Mihajlovic , Leonardo , Stevanovic , Djurdjevic ! Nismo doveli zamene za ove igrace , i zato smo losi ! Tosic je jedino ozbiljno pojacanje , ali je tu samo jer se preracunao ! Drugo on ima vec trideset godina i realno ovo sto igra je slabije od Mihajloviceve strasne polu sezone ,pre nego sto je ispao iz forme ! Miletic korektan igrac , ostali prosek ! Suma i Solomon zalutali u Partizan ! Iliev ocajno odradio prelazni rok , zato igramo lose !

Marko

pre 6 godina

U pravu je Terzic. Ovo što radi Partizan od dolaska Ilijeva je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za grobare. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao grobar izvinim navijačima Zvezde. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Partizana je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, jer Partizan nikad nije bio gospodski glub.

Zvezdas

pre 6 godina

Rece Zvezda... Partizanu u derbijima nije sviran penal 20 godina. Cinjenica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pijanac GT, 6. novembar 2017 16:18

A gde pise da mora da se svira? Da li sesviraju na derbijima Bayern-Dortmund, Celzi-Totenhem Real-Barsa, Boka-River.sviraju se ako ih ima a ne svako padanje u sesnaest

Momir

pre 6 godina

Ma niko ne spori da kad je penal da se on i dosudi, al kako vama nakon mrtve igre i nemogcnosti da postignete pogodak covjek na zemlji okrenut ledjima onako prospe igraca po terenu kao da ga je autobus udario?!

miško

pre 6 godina

Kakav cinik,bio si fudbaler i znaš dobro da Partizan nikada nije gore igrao.Muka je gledati ih .Fudbal kao hrkljuš.Nikada gori šampion .

brkica

pre 6 godina

penal jeste penal..ako je penal...a koliko vidimo ne zali se samo zvezda na sudjenje vama..sta je sa borcem macvom i drugima dali i oni treba da biraju sudije.prosle sezone 8 penala a na pola ove 9..mnogo je kume

tovy

pre 6 godina

Bas tako,dosta je i Terze,neka samo on ne prica o postenju,kad je za njim raspisana poternica,nije smio uci u Srbiju tri godine,dok nije pripremio teren,navodno bio na doskolovavanju u Americi!

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Jel ovo onaj sto je posle pobede nad albanskim galaktikosima rekao da igraju evropski fudbal?? Od 10 utakmica u evropi, jednom pobedili buducnost, jednom videoton, jednom albanske galaktikose i zvezdi nisu sutnuli na gol, o samoj igri bolje da ne pricam... Ako je to evropski, onda mi igramo svemirski fudbal ! Platio coveka igraca 1 700 000 da mu pimpla loptu , da zabavlja publiku na poluvremenu...eeeeej 1 700 000,a coveka spremali 2 meseca da moze da odigra utakmicu 90 min !!! Smejurija

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sada ću da sačuvam link ove vesti, a za mesec dana kada ovaj isti Iliev zajedno sa Vučelićem i Vazurom bude smenio nesretnog Djukica staviću ovaj link kao i onaj od pre neki dan gde Iliev kaže da Partizan igra evropski fudbal. I vrapcima na grani je jasno da Djukića na klupi čuvaju sudije i isključivo sudije, a doćiće trenutak kada to neće biti dovoljno, a taj momenat se bliži jer Yong Boys je blizu. Pozdrav svima i čujemo se vrlo brzo ...

Pedja

pre 6 godina

Prosle godine kada je Partizan zaostajao za Zvezdom, tada su se oni obrusavali ne svako kolo, nego svaki dan na Zvezdu. Te je ovo bilo namesteno, te sudije, te snimci ovi oni itd. A sada kao postenjacine, evo neka nam odrede sudije. Ja nemam nista protiv ni da Bjekovic sudi Partizanu do kraja utakmice, ako ce da sudi po propisima. Nisu bitna imena, vec kako ce se suditi. Nije problem samo ova 2 kola, problem je i od ranije. Recimo isti sudija protiv Borca je sudio i protiv Napretka, zna se da je Partizan izjednacio iz ofsajda u 97. minutu meca. Pa kad je Everton slomio Mudrinskom nogu, vidi se i na snimku da je isao da ga srusi, a ne na loptu, znaci nameran faul, coveka izneli na nosilima u bolovima u bolnicu, a on dobio za nagradu samo zuti karton. Penal uvek treba da se sudi kada jeste, ali kako bas svaka utakmica koju Partizan gubi ili ne vodi traje 100 minuta, i kako uvek tada penali da budu i to kakvi. Pa Kralj koji je branio u Partizanu, kad je video penal rekao je da se nasmejemo, nema komentar da ne bi bio kaznjen. I treba Zvezda i jos vise i jos cesce sa optuzbama, jer ce onda valjda da se obezbedi regularno sudjenje. Ljudi nisu slepi, vide i kako igra Zvezda i kako igra Partizan. Partizan je sa svojom igrom dao tek jedan gol manje od Zvezde. Da li neko zaista smatra da Partizan ima bolji tim i da igra bolje od Zvezde?!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Isto kao kada osuđenom na streljanje omogućite da bira ko će da ga ubije!!
Nikada stida,nikada srama to je ono po čemu je ovaj klub prepoznatljiv!

Stefan

pre 6 godina

Свеједно ко вам иx бира, задатак је јасан и шампион је познат. Врxовни секташ је тако одлучио и ту нема даље. То је ваљда јасно.

Zvezdas

pre 6 godina

Znaci do sada ste vi birali?Odnosno ti.Da te odrzavaju jos uveku zivotu jer si birao igrace i trenerai da odrzavaju u trci Partizan sa Zvezdom

Steva

pre 6 godina

Isto je partizan radio prosle sezone.I kad jeste i kad nije penal oni su se zalili i vrsili pritisak i na kraju dobili titulu.Realnost je da se guraju oba kluba i da se protiv njih ne bi svirali takvi penali, prekrsaji i kartoni.

Ivan

pre 6 godina

Gospodine Ilijev, niko se ne bi bunio da partizan dobije po neku utakmicu penalom, ali samo kompletan idijot moze da zazmuri na 9 penala u 16 kola, i 2 penala u kupu i to na jednoj utakmici. Svako ko ima malo mozga, vidi da to nisu cista posla. Niko ne moze da me ubedi da su svi ti penali bili cisti kao suza. To je bolesno.

veliki strumf

pre 6 godina

Nije vazno ko sudije bira, nego ko ih INSTRUIRA, ko im naredjuje kako da sude. Pa da li je moguce da u Evropi Partizanu u 10 meceva ne bude dosudjen penal (jedini u prvom kolu protiv Buducnosti), a u nasem prvenstvu u zadnjih 5 kola bude dosudjeno SEST PENALA! Vecina njih bili su (ili trebali biti, kao onaj promaseni u Cacku) odlucujuci, a mnogi u zadnjim minutama. Bilo je tu i crvenih kartona, nepostojecih slobodnjaka, produzetaka dok Partizan ne da gol, ali i mnogo perfidnijih stvari kao sto su konstantno sudjenje faulova blizu sesnaesterca i deljenje zutih kartona za startove za koje se igracima Partizana ne izrekne ni usmena opomena.

Realno

pre 6 godina

Ja kao veliki navijac zvezde kazem da me je sramota Terzicevih saopstenja kada znamo da su nama prosle godine svirani penali i crveni na skoro svakoj utakmici i da smo izgubili 3 od 4 derbija

Pedja

pre 6 godina

Prosle godine kada je Partizan zaostajao za Zvezdom, tada su se oni obrusavali ne svako kolo, nego svaki dan na Zvezdu. Te je ovo bilo namesteno, te sudije, te snimci ovi oni itd. A sada kao postenjacine, evo neka nam odrede sudije. Ja nemam nista protiv ni da Bjekovic sudi Partizanu do kraja utakmice, ako ce da sudi po propisima. Nisu bitna imena, vec kako ce se suditi. Nije problem samo ova 2 kola, problem je i od ranije. Recimo isti sudija protiv Borca je sudio i protiv Napretka, zna se da je Partizan izjednacio iz ofsajda u 97. minutu meca. Pa kad je Everton slomio Mudrinskom nogu, vidi se i na snimku da je isao da ga srusi, a ne na loptu, znaci nameran faul, coveka izneli na nosilima u bolovima u bolnicu, a on dobio za nagradu samo zuti karton. Penal uvek treba da se sudi kada jeste, ali kako bas svaka utakmica koju Partizan gubi ili ne vodi traje 100 minuta, i kako uvek tada penali da budu i to kakvi. Pa Kralj koji je branio u Partizanu, kad je video penal rekao je da se nasmejemo, nema komentar da ne bi bio kaznjen. I treba Zvezda i jos vise i jos cesce sa optuzbama, jer ce onda valjda da se obezbedi regularno sudjenje. Ljudi nisu slepi, vide i kako igra Zvezda i kako igra Partizan. Partizan je sa svojom igrom dao tek jedan gol manje od Zvezde. Da li neko zaista smatra da Partizan ima bolji tim i da igra bolje od Zvezde?!

Zvezdas

pre 6 godina

Znaci do sada ste vi birali?Odnosno ti.Da te odrzavaju jos uveku zivotu jer si birao igrace i trenerai da odrzavaju u trci Partizan sa Zvezdom

joki

pre 6 godina

partizan je dobio 7 penala u poslednjih 6 kola, ukupno 11 u 16 kola ovog prvenstva! Ovo je nezabeleženo koliko ova vlast gura partizan u svim sportovima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sra**** Srbije, 6. novembar

bote jel ukusan sendvic.
pa imas li imalo obraza napisati ova vlast gura partizan .usvim sportovima.
kojim svim,

hajde sad pogledaj gde partizan bio u kosarci pre ove vlasti.a gde zvezda bila u kosarci pre ove vlasti.

fudbal...hajde sad pogledaj koliko para zvezda dobija od sponzora a koliko partizan.
pa zvezda samo od gasproma dobija 6 miliona eura...zbog rente...e 6 miliona eura.

budi covece posten,nije tesko...zvezda jednostavno nije imala skolu dobru.
zadnjih 10 god zvezda je za vecu sumu prodala samo grujica pre 2 god. za 7 miliona.
partitzan je zadnjih deset god imao preko 10 takvih transfera.
tosic,ljaljic,jovetic,l markovic,mitrovic,milenkovic,jojijc,leonardo i td.

plus partizan je stalno zadnjih god igrao evropu,cak i ligu sampiona.gde se takodjer pare zaradjuju.
i sad ako je partizan duzan 20 miliona a zvezda samo 50.

partizan sra**** Srbije

pre 6 godina

partizan je dobio 7 penala u poslednjih 6 kola, ukupno 11 u 16 kola ovog prvenstva! Ovo je nezabeleženo koliko ova vlast gura partizan u svim sportovima.

KaraDjordje

pre 6 godina

Sa ovom izjavom je valjda svima jasno sta je zeleo da kaze, svejedno je koji sudija ce da sudi jer nema tog sudije u citavoj sudijskoj organizaciji koji nece suditi za Partizan.

veliki strumf

pre 6 godina

Nije vazno ko sudije bira, nego ko ih INSTRUIRA, ko im naredjuje kako da sude. Pa da li je moguce da u Evropi Partizanu u 10 meceva ne bude dosudjen penal (jedini u prvom kolu protiv Buducnosti), a u nasem prvenstvu u zadnjih 5 kola bude dosudjeno SEST PENALA! Vecina njih bili su (ili trebali biti, kao onaj promaseni u Cacku) odlucujuci, a mnogi u zadnjim minutama. Bilo je tu i crvenih kartona, nepostojecih slobodnjaka, produzetaka dok Partizan ne da gol, ali i mnogo perfidnijih stvari kao sto su konstantno sudjenje faulova blizu sesnaesterca i deljenje zutih kartona za startove za koje se igracima Partizana ne izrekne ni usmena opomena.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Isto kao kada osuđenom na streljanje omogućite da bira ko će da ga ubije!!
Nikada stida,nikada srama to je ono po čemu je ovaj klub prepoznatljiv!

dusan

pre 6 godina

Vama na svakoj utakmici domaci navijaci vicu lopovi i to nema veze sa Zvezdom. Vec nekoliko utakmica unazad treneri protivnickih timova imaju komentar da nisu sportski izgubili vec na neki drugi nacin.

miško

pre 6 godina

Kakav cinik,bio si fudbaler i znaš dobro da Partizan nikada nije gore igrao.Muka je gledati ih .Fudbal kao hrkljuš.Nikada gori šampion .

Aron

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Ovo što radi Zvezda od 2009 i dolaska Lukića je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za zvezdaše. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao zvezdaš izvinim navijačima Partizana. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Zvezde je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, ovo je nekad bio gospodski glub.

Nenad

pre 6 godina

Pa da, sada kada vi dobijate penale koji odlucuju utakmicu u vasu korist, sada nije bitno, a kada je Zvezda dobijala prosle sezone, tada je bilo bitno i cak su se iznosile statistike koliko je Zvezda dobila penala pomocu kojih je dolazila do pobeda. Partizanovo licemerje i licemerje grobara.

hahaha

pre 6 godina

Kao navijač Partizana jasno vidim koliko nam je igra bruka i koliko smo loši. Briga mene za Zvezdu jer ni njoj ne manjka pomoći kada zapne, ali mi se tesimo i krijemo iza ovakvih pobeda dok nam je tim sa trenerom na celu raspad! Umesto da napredujemo mi smo otišli korak unazad u odnosu na prošlu sezonu. Zahvaljuući ranijim uspesima eto nas u ok žrebu pa i u grupi, ali hoćemo se zavaravati da smo loši kao ekipa? Ovo će samo dati krila upravi da napravi još veću glupost sledeće godine i da budemo još ocajniji pa bili i prvaci. Tada će nam prodavati neku priču. Zvezda uvek proziva, ali ove sezone iza sebe imaju i dela. Igraju bolje, bili su bolji u derbiju i imaju bolje sklopljen tim sa trenerom koji očigledno zna da iskoristi prednosti i sakrije mane. I jedni i drugi nam bace kosku i mi se glodjemo oko nje, a njima sve potaman i pare samo odlaze. Ova sezona i sadašnji uspeh jednih i drugih neće to promeniti, a mi samo neka nastavimo sa medjusobnim prozivkama.

crni bombarder

pre 6 godina

Iliev samo trazi jos neki penal dok ne zatvore tekme do kraja.....a pred kraj kuknjava kako zvezda mora da bude prvak...kako je namesteno....

Danilovgrad

pre 6 godina

Drzavno mezimce partizai mora da bude prvak pa to ti je... da ih ne guraju sudije i da nemaju toliko unaprijed dobijenih utakmica bili bi na sredinu tabele kakav fudbal igraju....

Lionac

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali ovo je sprdnja od sudjenja, bilo da Zvezda ili Partizan pobedi kao u poslednjih par utakmica. Zao mi je malih ekipa koje se bore i zasluze makar bod.

fancy

pre 6 godina

Sada imamo YB i priliku da posle 12 godina prezimimo u Evropi,zaostajemo samo 4 boda...
Dajte malo strpljenja i podrške
(sumadija, 06. novembar 2017 17:14)

pa upravo zbog sudija I zaostajete SAMO 4 boda! O tome se radi...

Ivan

pre 6 godina

Gospodine Ilijev, niko se ne bi bunio da partizan dobije po neku utakmicu penalom, ali samo kompletan idijot moze da zazmuri na 9 penala u 16 kola, i 2 penala u kupu i to na jednoj utakmici. Svako ko ima malo mozga, vidi da to nisu cista posla. Niko ne moze da me ubedi da su svi ti penali bili cisti kao suza. To je bolesno.

ne veruj im sine...

pre 6 godina

Ivice, ja bih na tvom mestu više brinuo gde ćete kad vam uzmu stadion i stave katanac! Podstanarska je tuga pregolema(ne mislim da vređam poštene podstanare).

Sofronije

pre 6 godina

(joki, 6. novembar)

Komentar van svake pameti! U svim! U košarci gde je Partizan bio pre ove vlasti? Ova vlast ga nije uništila, Uništila ga je alavost ljubitelja slika koji je delio šakom i kapom TUĐE, čitaj državne pare, a što se sazna tek kad sve stigne pre BAT. 'Ej, trener košarkaškog kluba u mučenoj Srbiji koji zarađuje 200.000 evra godišnje! On vas je uništio, a vlast vas vraća na noge. Čim se pojavi neka kazna BAT-a država to odmah sanira. Doveli ste dva Amerikanca, Samjuelsa i Zagorca! za ostale ne znam ali Zagorac će dobiti 250.000 za sedam meseci. ODAKLE? Od MTS-a, NIS-a i Komtrejda koji je MORAO da vam, po nalogu da 600.000 evra sponzorstva jer se zna da je Jevrosimović okoreli Zvezdaš.
Kažeš Zvezda zarađuje od Gasporoma!? Mozga bez! Kakve veze Gasprom ima sa državom? Pominješ Grujića, a ne pominješ braću Ilić, ne pominješ Jovića, Ristića, Plavšiča... Kao i uvek, grobarska istorija počinje od trenutka kad njima odgovara. Kako ste krenuli 1990-ih? Kako ste otvorili Zemunelo? U čijim upravama su bili Dačić, M. Marjanović, Ljajić, Ružić? Na čijim utakmicama je Tadić mahao šalom?
Zarađujete od transfera, je l' tako? I od igranja u Evropi? U redu. A čemu onda zahvaljivanju državi na isplaćenim dugovima i izglađenom sporu sa UEFA?
U vaterpolu ste mezimčići od SFRJ. Jeste najbolji, ali to uopšte nije teško kad se bazen ne plaća bazen, otimaju igrači a Zvezda igra u Zrenjaninu.

duh sa sekirom

pre 6 godina

mene kao grobara je samo sramota loše igre partizana, ali ovolika hajka na dosudjene penale koji su svi čisti kao suza su paranoja...ustvari ajde objasnite gde su prekršena pravila sudjenja tako očigledno kao npr. gol aut u derbiju, pa zvezda-vojvodina crveni za ništa i penal pride, pa pola penala zvezdi iz prošle sezone to nisu.

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Jel ovo onaj sto je posle pobede nad albanskim galaktikosima rekao da igraju evropski fudbal?? Od 10 utakmica u evropi, jednom pobedili buducnost, jednom videoton, jednom albanske galaktikose i zvezdi nisu sutnuli na gol, o samoj igri bolje da ne pricam... Ako je to evropski, onda mi igramo svemirski fudbal ! Platio coveka igraca 1 700 000 da mu pimpla loptu , da zabavlja publiku na poluvremenu...eeeeej 1 700 000,a coveka spremali 2 meseca da moze da odigra utakmicu 90 min !!! Smejurija

Yamamoto

pre 6 godina

A 7 penala u 6 kola je 7 penala. Penaltizan u svoj svojoj raskoši.
(Kikinda, 06. novembar 2017 15:40)

Kako onda komentarises 2 penala za Zvezdu na derbiju u prvom poluvremenu u roku od 9 minuta? Ako je 7 penala u 6 utakmica mnogo, sta je onda ovo sto se vama svira?

Back in Black

pre 6 godina

Fora je sto se ovde prepucavaju Zvezda i Partizan a sta cemo sa ostecenim klubovima oni su nebitni.Sve mladi momci bore se kao lavovi i onda sudija vidi da ne vredi mora da pomogne svira ove nepostojece faulove i penale.Onaj faul nad Tosicem je bruka i sramota, onaj gol u 96 minutu iz metar i po ofsajda,ovo sada sto je mnogo mnogo je.Moze sudija da pogresi ziv je covek ali kako uvek pogresi kada ne ide Partizanu sto ne pogresi na 3:0 za njih.Ovo su sudijske "greske" koje su direktno uticale na ishod meca,od sudije jedno 12 bodova a nismo ni na pola prvenstva.Vestacki se drzi prikljucak sa Zvezdom ocigledno da je Zvezda za klasu bolja ove godine,hteli to neki da priznaju ili ne i da nije bilo sudije prvenstvo bi vec bilo reseno.

milos

pre 6 godina

Bolje ti kupi u zimskom prelaznom roku 2-3 jako dobra igraca.Jer ovo sto prikazujete od igre je smesno.Ako nastavite ovako nece nam vise ni sudije pomoci.

Bojan

pre 6 godina

06 Авг 17 FK Crvena zvezda FK Čukarički Promasen penal za zvezdu
10 Авг 17 FK Radnik Surdulica FK Crvena zvezda, gol za zvezdu iz penela
14 Окт 17 FK Crvena zvezda FK Mačva Šabac, Promasen penal za zvezdu
05 Нов 17 FK Radnički Niš FK Crvena zvezda, gol za zvezdu iz penela

09 Авг 17 FK Partizan FK Voždovac gol za Partizan iz penela
15 Окт 17 FK Radnik Surdulica FK Partizan 2 gola za Partizan iz penela
22 Окт 17 FK Partizan FK Bačka gol za Partizan iz penela
29 Окт 17 FK Borac Čačak FK Partizan Promasen penal za Partizan
05 Нов 17 FK Mačva Šabac FK Partizan gol za Partizan iz penela

Ovo je saldo u Superlibi ove sezone ako nije tacno napisite na kojoj jos utakmici u ligi bilo jos penala. Zato panteri naucite da brojite bar do 6. Jer 6 ne moze da bude 11 kako ste se ovde raspisali. Sve te podatke je lako proveriti na net.

Dakle trenutni bilans u penalima u Superligi je 6 za partizan i 4 za zvezdu. A voleo bi da neko isto ovako napise od pantera za predhodnu sezonu.

Marko

pre 6 godina

U pravu je Terzic. Ovo što radi Partizan od dolaska Ilijeva je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za grobare. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao grobar izvinim navijačima Zvezde. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Partizana je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, jer Partizan nikad nije bio gospodski glub.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sada ću da sačuvam link ove vesti, a za mesec dana kada ovaj isti Iliev zajedno sa Vučelićem i Vazurom bude smenio nesretnog Djukica staviću ovaj link kao i onaj od pre neki dan gde Iliev kaže da Partizan igra evropski fudbal. I vrapcima na grani je jasno da Djukića na klupi čuvaju sudije i isključivo sudije, a doćiće trenutak kada to neće biti dovoljno, a taj momenat se bliži jer Yong Boys je blizu. Pozdrav svima i čujemo se vrlo brzo ...

Savo Lakic

pre 6 godina

Ja mislim da se cela hajka dize zbog cinjenice da u poslednjih 7,8 ili mozda vise godina Partizan ima prvi put vise penala od Crvene Zvezde.Partizan trenutno 7,Zvezda 5...sto ne mora da znaci da se nece preokrenuti.Ovo je mozda prvi penal koji je sumnjiv ove sezone,kao sto je makar jedan Zvezdin isto bio sumnjiv!
Ako ocemo da gledamo unazad nasli bi i za jedne i druge svega i svacega gde po pravilu treba da se ugase odmah.

MiRa

pre 6 godina

Bas tako,dosta je i Terze,neka samo on ne prica o postenju,kad je za njim raspisana poternica,nije smio uci u Srbiju tri godine,dok nije pripremio teren,navodno bio na doskolovavanju u Americi!
(tovy, 06. novembar 2017 15:48)

A teren je AV.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Kada se neko iz Zvezdine uprave obrati javnosti saopštenjem, grobari raspale po komentarima tipa: ,,Vi nekome da givorite o poštenju, bolje da ćutite..."
Kada na Zvezdini saopštenje neko iz Partizana uzvrati istom merom, javljaju se cigani sa komentarima: ,,Ko o čemu, grobari o poštenju, pokrijte se ušima..."
Cirkus liga, cirkus narod, cirkus država...

sumadija

pre 6 godina

Samo da kažem ovim statističarima što nam broje penale,da je sve to uzalud kad onaj najočigledniji nad Tawambom u derbiju nije sviran ili nije smeo biti sviran.
A sada bih zamolio prave partizanovce da se strpe malo od kritika.Ne zaboravite da je Djukić (a nisam neki njegov fan) jednu ekipu (napad) imao u pripremnom periodu i na kraju istog došli drugi. I da dodje novi trener,pa ne pravi se igra preko noći.
Nek sa ovom ekipom odradi zimske pripreme pa ćemo mu suditi na proleće
Sada imamo YB i priliku da posle 12 godina prezimimo u Evropi,zaostajemo samo 4 boda...
Dajte malo strpljenja i podrške

Ммм

pre 6 godina

Ови што се спрдају са Ивицом су пуни комплекса, а набио им је прошле сезоне.. Ајмо Ивице!!!

brkica

pre 6 godina

penal jeste penal..ako je penal...a koliko vidimo ne zali se samo zvezda na sudjenje vama..sta je sa borcem macvom i drugima dali i oni treba da biraju sudije.prosle sezone 8 penala a na pola ove 9..mnogo je kume

Dejo

pre 6 godina

Milenkovic , Mihajlovic , Leonardo , Stevanovic , Djurdjevic ! Nismo doveli zamene za ove igrace , i zato smo losi ! Tosic je jedino ozbiljno pojacanje , ali je tu samo jer se preracunao ! Drugo on ima vec trideset godina i realno ovo sto igra je slabije od Mihajloviceve strasne polu sezone ,pre nego sto je ispao iz forme ! Miletic korektan igrac , ostali prosek ! Suma i Solomon zalutali u Partizan ! Iliev ocajno odradio prelazni rok , zato igramo lose !

5JW

pre 6 godina

"Ilievu, svaka ti je ka u Njegoša ! Još pamtim onu sudijsku krađu i nepriznat tvoj gol komšijama iz Ljutice Bogdana u jednom derbiju. To je samo bila jedna od brojnih sudijskih krađa koje se ovi moralisti naravno ne sećaju.
(Nicky boy, 6. novembar 2017 16:38)"

Dva su mu gola ponistili, oba zbog "ofsajda" i oba ta derbija su se zavrsila remijem.

djole

pre 6 godina

našao čovek posle 7 penala u 6 kola to da kaže?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mentalitet, 6. novembar 2017 18:47)

Vazno da se ti javljas, a tvoji dobili i penal i dali gol is ofsajda!

Nicky boy

pre 6 godina

Ilievu, svaka ti je ka u Njegoša ! Još pamtim onu sudijsku krađu i nepriznat tvoj gol komšijama iz Ljutice Bogdana u jednom derbiju. To je samo bila jedna od brojnih sudijskih krađa koje se ovi moralisti naravno ne sećaju.

Momir

pre 6 godina

Ma niko ne spori da kad je penal da se on i dosudi, al kako vama nakon mrtve igre i nemogcnosti da postignete pogodak covjek na zemlji okrenut ledjima onako prospe igraca po terenu kao da ga je autobus udario?!

pedja

pre 6 godina

Svaka cast mojoj Zvezdi ove sezone ,ali neka se manu prepucavanja sa Partizanom i daj da ih vise dobijemo ,bolji smo tim ove godine i opet 0 sa Partizanom ,ako ove godine nisu zreli da ih tucemo u naredna 2 puta kad cemo.Ako budemo opet ke..li igrali neki x moze nam opet izmaci titula,zato oprez i manje prepucavanja oko ovih penala.

BBRS

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Ovo što radi Zvezda od 2009 i dolaska Lukića je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za zvezdaše. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao zvezdaš izvinim navijačima Partizana. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Zvezde je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, ovo je nekad bio gospodski glub.
(Aron, 6. novembar 2017 16:18)

То што си ти мекан, пластичан, женскаст, не значи да смо сви.
То је твоје виђење ситуације и против тога немам ништа (типа, геј парада).
Само те молим мани се Звезде и спорта уопште, узми луткице и играј се, као свака друга девојчица.

Zvezdas

pre 6 godina

Rece Zvezda... Partizanu u derbijima nije sviran penal 20 godina. Cinjenica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pijanac GT, 6. novembar 2017 16:18

A gde pise da mora da se svira? Da li sesviraju na derbijima Bayern-Dortmund, Celzi-Totenhem Real-Barsa, Boka-River.sviraju se ako ih ima a ne svako padanje u sesnaest

Stefan

pre 6 godina

Свеједно ко вам иx бира, задатак је јасан и шампион је познат. Врxовни секташ је тако одлучио и ту нема даље. То је ваљда јасно.

Dejan 1989

pre 6 godina

Pitanje je da li ces docekati kraj sezone u Humskoj ili ces leteti.......A vrlo je verovatno da se to desi vec 24-og........................

Steva

pre 6 godina

Isto je partizan radio prosle sezone.I kad jeste i kad nije penal oni su se zalili i vrsili pritisak i na kraju dobili titulu.Realnost je da se guraju oba kluba i da se protiv njih ne bi svirali takvi penali, prekrsaji i kartoni.

tovy

pre 6 godina

Bas tako,dosta je i Terze,neka samo on ne prica o postenju,kad je za njim raspisana poternica,nije smio uci u Srbiju tri godine,dok nije pripremio teren,navodno bio na doskolovavanju u Americi!

Zvezdaš

pre 6 godina

Sve dok ne prestanu naši voljeni klubovi nebitno da li je u pitanju Crvena Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnički Niš ili neki drugi klub da prodaju svoje najbolje igrače neće nam fudbal biti bolji NIKADA! Pare se zarađuju tako što će igrati naši klubovi u evropi i tamo postižu dobre rezultate i kad to vide sponzori oni će ulagati u naše klubove i umesto da prodajemo naše najbolje igrače mi ćemo dovesti još bolje ili bar sačuvati tim, jer budimo iskreni: Kad neki naš pojedinac igra dobro nekoliko utakmica on najkasnije do sledećeg prelaznog roka napušta klub a da se uigraju naši igrači treba im dosta vremena a to nikada neće biti moguće sve dok naši klubovi prodaju najbolje igrače!

Realno

pre 6 godina

Ja kao veliki navijac zvezde kazem da me je sramota Terzicevih saopstenja kada znamo da su nama prosle godine svirani penali i crveni na skoro svakoj utakmici i da smo izgubili 3 od 4 derbija

Marko

pre 6 godina

U pravu je Terzic. Ovo što radi Partizan od dolaska Ilijeva je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za grobare. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao grobar izvinim navijačima Zvezde. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Partizana je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, jer Partizan nikad nije bio gospodski glub.

ne veruj im sine...

pre 6 godina

Ivice, ja bih na tvom mestu više brinuo gde ćete kad vam uzmu stadion i stave katanac! Podstanarska je tuga pregolema(ne mislim da vređam poštene podstanare).

partizan sra**** Srbije

pre 6 godina

partizan je dobio 7 penala u poslednjih 6 kola, ukupno 11 u 16 kola ovog prvenstva! Ovo je nezabeleženo koliko ova vlast gura partizan u svim sportovima.

Danilovgrad

pre 6 godina

Drzavno mezimce partizai mora da bude prvak pa to ti je... da ih ne guraju sudije i da nemaju toliko unaprijed dobijenih utakmica bili bi na sredinu tabele kakav fudbal igraju....

Zvezdas

pre 6 godina

Znaci do sada ste vi birali?Odnosno ti.Da te odrzavaju jos uveku zivotu jer si birao igrace i trenerai da odrzavaju u trci Partizan sa Zvezdom

Pedja

pre 6 godina

Prosle godine kada je Partizan zaostajao za Zvezdom, tada su se oni obrusavali ne svako kolo, nego svaki dan na Zvezdu. Te je ovo bilo namesteno, te sudije, te snimci ovi oni itd. A sada kao postenjacine, evo neka nam odrede sudije. Ja nemam nista protiv ni da Bjekovic sudi Partizanu do kraja utakmice, ako ce da sudi po propisima. Nisu bitna imena, vec kako ce se suditi. Nije problem samo ova 2 kola, problem je i od ranije. Recimo isti sudija protiv Borca je sudio i protiv Napretka, zna se da je Partizan izjednacio iz ofsajda u 97. minutu meca. Pa kad je Everton slomio Mudrinskom nogu, vidi se i na snimku da je isao da ga srusi, a ne na loptu, znaci nameran faul, coveka izneli na nosilima u bolovima u bolnicu, a on dobio za nagradu samo zuti karton. Penal uvek treba da se sudi kada jeste, ali kako bas svaka utakmica koju Partizan gubi ili ne vodi traje 100 minuta, i kako uvek tada penali da budu i to kakvi. Pa Kralj koji je branio u Partizanu, kad je video penal rekao je da se nasmejemo, nema komentar da ne bi bio kaznjen. I treba Zvezda i jos vise i jos cesce sa optuzbama, jer ce onda valjda da se obezbedi regularno sudjenje. Ljudi nisu slepi, vide i kako igra Zvezda i kako igra Partizan. Partizan je sa svojom igrom dao tek jedan gol manje od Zvezde. Da li neko zaista smatra da Partizan ima bolji tim i da igra bolje od Zvezde?!

Aron

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Ovo što radi Zvezda od 2009 i dolaska Lukića je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za zvezdaše. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao zvezdaš izvinim navijačima Partizana. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Zvezde je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, ovo je nekad bio gospodski glub.

Sofronije

pre 6 godina

(joki, 6. novembar)

Komentar van svake pameti! U svim! U košarci gde je Partizan bio pre ove vlasti? Ova vlast ga nije uništila, Uništila ga je alavost ljubitelja slika koji je delio šakom i kapom TUĐE, čitaj državne pare, a što se sazna tek kad sve stigne pre BAT. 'Ej, trener košarkaškog kluba u mučenoj Srbiji koji zarađuje 200.000 evra godišnje! On vas je uništio, a vlast vas vraća na noge. Čim se pojavi neka kazna BAT-a država to odmah sanira. Doveli ste dva Amerikanca, Samjuelsa i Zagorca! za ostale ne znam ali Zagorac će dobiti 250.000 za sedam meseci. ODAKLE? Od MTS-a, NIS-a i Komtrejda koji je MORAO da vam, po nalogu da 600.000 evra sponzorstva jer se zna da je Jevrosimović okoreli Zvezdaš.
Kažeš Zvezda zarađuje od Gasporoma!? Mozga bez! Kakve veze Gasprom ima sa državom? Pominješ Grujića, a ne pominješ braću Ilić, ne pominješ Jovića, Ristića, Plavšiča... Kao i uvek, grobarska istorija počinje od trenutka kad njima odgovara. Kako ste krenuli 1990-ih? Kako ste otvorili Zemunelo? U čijim upravama su bili Dačić, M. Marjanović, Ljajić, Ružić? Na čijim utakmicama je Tadić mahao šalom?
Zarađujete od transfera, je l' tako? I od igranja u Evropi? U redu. A čemu onda zahvaljivanju državi na isplaćenim dugovima i izglađenom sporu sa UEFA?
U vaterpolu ste mezimčići od SFRJ. Jeste najbolji, ali to uopšte nije teško kad se bazen ne plaća bazen, otimaju igrači a Zvezda igra u Zrenjaninu.

joki

pre 6 godina

partizan je dobio 7 penala u poslednjih 6 kola, ukupno 11 u 16 kola ovog prvenstva! Ovo je nezabeleženo koliko ova vlast gura partizan u svim sportovima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sra**** Srbije, 6. novembar

bote jel ukusan sendvic.
pa imas li imalo obraza napisati ova vlast gura partizan .usvim sportovima.
kojim svim,

hajde sad pogledaj gde partizan bio u kosarci pre ove vlasti.a gde zvezda bila u kosarci pre ove vlasti.

fudbal...hajde sad pogledaj koliko para zvezda dobija od sponzora a koliko partizan.
pa zvezda samo od gasproma dobija 6 miliona eura...zbog rente...e 6 miliona eura.

budi covece posten,nije tesko...zvezda jednostavno nije imala skolu dobru.
zadnjih 10 god zvezda je za vecu sumu prodala samo grujica pre 2 god. za 7 miliona.
partitzan je zadnjih deset god imao preko 10 takvih transfera.
tosic,ljaljic,jovetic,l markovic,mitrovic,milenkovic,jojijc,leonardo i td.

plus partizan je stalno zadnjih god igrao evropu,cak i ligu sampiona.gde se takodjer pare zaradjuju.
i sad ako je partizan duzan 20 miliona a zvezda samo 50.

fancy

pre 6 godina

Sada imamo YB i priliku da posle 12 godina prezimimo u Evropi,zaostajemo samo 4 boda...
Dajte malo strpljenja i podrške
(sumadija, 06. novembar 2017 17:14)

pa upravo zbog sudija I zaostajete SAMO 4 boda! O tome se radi...

Ммм

pre 6 godina

Ови што се спрдају са Ивицом су пуни комплекса, а набио им је прошле сезоне.. Ајмо Ивице!!!

BBRS

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Ovo što radi Zvezda od 2009 i dolaska Lukića je ispod svakog nivoa i časti i sramota je za zvezdaše. I zato bi hteo ovom prilikom da se kao zvezdaš izvinim navijačima Partizana. Ovaj napad i kampanja koju sprovodi današnja uprava Zvezde je teško licemerstvo. Očigledno da se na ovaj način, kroz teoriju zavere, želi da se unapred stvori alibi za eventualan neuspeh u prvenstvu. Šteta, ovo je nekad bio gospodski glub.
(Aron, 6. novembar 2017 16:18)

То што си ти мекан, пластичан, женскаст, не значи да смо сви.
То је твоје виђење ситуације и против тога немам ништа (типа, геј парада).
Само те молим мани се Звезде и спорта уопште, узми луткице и играј се, као свака друга девојчица.

KaraDjordje

pre 6 godina

Sa ovom izjavom je valjda svima jasno sta je zeleo da kaze, svejedno je koji sudija ce da sudi jer nema tog sudije u citavoj sudijskoj organizaciji koji nece suditi za Partizan.

sumadija

pre 6 godina

Samo da kažem ovim statističarima što nam broje penale,da je sve to uzalud kad onaj najočigledniji nad Tawambom u derbiju nije sviran ili nije smeo biti sviran.
A sada bih zamolio prave partizanovce da se strpe malo od kritika.Ne zaboravite da je Djukić (a nisam neki njegov fan) jednu ekipu (napad) imao u pripremnom periodu i na kraju istog došli drugi. I da dodje novi trener,pa ne pravi se igra preko noći.
Nek sa ovom ekipom odradi zimske pripreme pa ćemo mu suditi na proleće
Sada imamo YB i priliku da posle 12 godina prezimimo u Evropi,zaostajemo samo 4 boda...
Dajte malo strpljenja i podrške

Ivan

pre 6 godina

Gospodine Ilijev, niko se ne bi bunio da partizan dobije po neku utakmicu penalom, ali samo kompletan idijot moze da zazmuri na 9 penala u 16 kola, i 2 penala u kupu i to na jednoj utakmici. Svako ko ima malo mozga, vidi da to nisu cista posla. Niko ne moze da me ubedi da su svi ti penali bili cisti kao suza. To je bolesno.

Savo Lakic

pre 6 godina

Ja mislim da se cela hajka dize zbog cinjenice da u poslednjih 7,8 ili mozda vise godina Partizan ima prvi put vise penala od Crvene Zvezde.Partizan trenutno 7,Zvezda 5...sto ne mora da znaci da se nece preokrenuti.Ovo je mozda prvi penal koji je sumnjiv ove sezone,kao sto je makar jedan Zvezdin isto bio sumnjiv!
Ako ocemo da gledamo unazad nasli bi i za jedne i druge svega i svacega gde po pravilu treba da se ugase odmah.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Isto kao kada osuđenom na streljanje omogućite da bira ko će da ga ubije!!
Nikada stida,nikada srama to je ono po čemu je ovaj klub prepoznatljiv!

Nenad

pre 6 godina

Pa da, sada kada vi dobijate penale koji odlucuju utakmicu u vasu korist, sada nije bitno, a kada je Zvezda dobijala prosle sezone, tada je bilo bitno i cak su se iznosile statistike koliko je Zvezda dobila penala pomocu kojih je dolazila do pobeda. Partizanovo licemerje i licemerje grobara.

Zvezdas

pre 6 godina

Rece Zvezda... Partizanu u derbijima nije sviran penal 20 godina. Cinjenica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pijanac GT, 6. novembar 2017 16:18

A gde pise da mora da se svira? Da li sesviraju na derbijima Bayern-Dortmund, Celzi-Totenhem Real-Barsa, Boka-River.sviraju se ako ih ima a ne svako padanje u sesnaest

djole

pre 6 godina

našao čovek posle 7 penala u 6 kola to da kaže?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mentalitet, 6. novembar 2017 18:47)

Vazno da se ti javljas, a tvoji dobili i penal i dali gol is ofsajda!

duh sa sekirom

pre 6 godina

mene kao grobara je samo sramota loše igre partizana, ali ovolika hajka na dosudjene penale koji su svi čisti kao suza su paranoja...ustvari ajde objasnite gde su prekršena pravila sudjenja tako očigledno kao npr. gol aut u derbiju, pa zvezda-vojvodina crveni za ništa i penal pride, pa pola penala zvezdi iz prošle sezone to nisu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sada ću da sačuvam link ove vesti, a za mesec dana kada ovaj isti Iliev zajedno sa Vučelićem i Vazurom bude smenio nesretnog Djukica staviću ovaj link kao i onaj od pre neki dan gde Iliev kaže da Partizan igra evropski fudbal. I vrapcima na grani je jasno da Djukića na klupi čuvaju sudije i isključivo sudije, a doćiće trenutak kada to neće biti dovoljno, a taj momenat se bliži jer Yong Boys je blizu. Pozdrav svima i čujemo se vrlo brzo ...

Nicky boy

pre 6 godina

Ilievu, svaka ti je ka u Njegoša ! Još pamtim onu sudijsku krađu i nepriznat tvoj gol komšijama iz Ljutice Bogdana u jednom derbiju. To je samo bila jedna od brojnih sudijskih krađa koje se ovi moralisti naravno ne sećaju.

dusan

pre 6 godina

Vama na svakoj utakmici domaci navijaci vicu lopovi i to nema veze sa Zvezdom. Vec nekoliko utakmica unazad treneri protivnickih timova imaju komentar da nisu sportski izgubili vec na neki drugi nacin.

Yamamoto

pre 6 godina

A 7 penala u 6 kola je 7 penala. Penaltizan u svoj svojoj raskoši.
(Kikinda, 06. novembar 2017 15:40)

Kako onda komentarises 2 penala za Zvezdu na derbiju u prvom poluvremenu u roku od 9 minuta? Ako je 7 penala u 6 utakmica mnogo, sta je onda ovo sto se vama svira?

veliki strumf

pre 6 godina

Nije vazno ko sudije bira, nego ko ih INSTRUIRA, ko im naredjuje kako da sude. Pa da li je moguce da u Evropi Partizanu u 10 meceva ne bude dosudjen penal (jedini u prvom kolu protiv Buducnosti), a u nasem prvenstvu u zadnjih 5 kola bude dosudjeno SEST PENALA! Vecina njih bili su (ili trebali biti, kao onaj promaseni u Cacku) odlucujuci, a mnogi u zadnjim minutama. Bilo je tu i crvenih kartona, nepostojecih slobodnjaka, produzetaka dok Partizan ne da gol, ali i mnogo perfidnijih stvari kao sto su konstantno sudjenje faulova blizu sesnaesterca i deljenje zutih kartona za startove za koje se igracima Partizana ne izrekne ni usmena opomena.

crni bombarder

pre 6 godina

Iliev samo trazi jos neki penal dok ne zatvore tekme do kraja.....a pred kraj kuknjava kako zvezda mora da bude prvak...kako je namesteno....

tovy

pre 6 godina

Bas tako,dosta je i Terze,neka samo on ne prica o postenju,kad je za njim raspisana poternica,nije smio uci u Srbiju tri godine,dok nije pripremio teren,navodno bio na doskolovavanju u Americi!

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Jel ovo onaj sto je posle pobede nad albanskim galaktikosima rekao da igraju evropski fudbal?? Od 10 utakmica u evropi, jednom pobedili buducnost, jednom videoton, jednom albanske galaktikose i zvezdi nisu sutnuli na gol, o samoj igri bolje da ne pricam... Ako je to evropski, onda mi igramo svemirski fudbal ! Platio coveka igraca 1 700 000 da mu pimpla loptu , da zabavlja publiku na poluvremenu...eeeeej 1 700 000,a coveka spremali 2 meseca da moze da odigra utakmicu 90 min !!! Smejurija

Back in Black

pre 6 godina

Fora je sto se ovde prepucavaju Zvezda i Partizan a sta cemo sa ostecenim klubovima oni su nebitni.Sve mladi momci bore se kao lavovi i onda sudija vidi da ne vredi mora da pomogne svira ove nepostojece faulove i penale.Onaj faul nad Tosicem je bruka i sramota, onaj gol u 96 minutu iz metar i po ofsajda,ovo sada sto je mnogo mnogo je.Moze sudija da pogresi ziv je covek ali kako uvek pogresi kada ne ide Partizanu sto ne pogresi na 3:0 za njih.Ovo su sudijske "greske" koje su direktno uticale na ishod meca,od sudije jedno 12 bodova a nismo ni na pola prvenstva.Vestacki se drzi prikljucak sa Zvezdom ocigledno da je Zvezda za klasu bolja ove godine,hteli to neki da priznaju ili ne i da nije bilo sudije prvenstvo bi vec bilo reseno.

5JW

pre 6 godina

"Ilievu, svaka ti je ka u Njegoša ! Još pamtim onu sudijsku krađu i nepriznat tvoj gol komšijama iz Ljutice Bogdana u jednom derbiju. To je samo bila jedna od brojnih sudijskih krađa koje se ovi moralisti naravno ne sećaju.
(Nicky boy, 6. novembar 2017 16:38)"

Dva su mu gola ponistili, oba zbog "ofsajda" i oba ta derbija su se zavrsila remijem.

brkica

pre 6 godina

penal jeste penal..ako je penal...a koliko vidimo ne zali se samo zvezda na sudjenje vama..sta je sa borcem macvom i drugima dali i oni treba da biraju sudije.prosle sezone 8 penala a na pola ove 9..mnogo je kume

Bojan

pre 6 godina

06 Авг 17 FK Crvena zvezda FK Čukarički Promasen penal za zvezdu
10 Авг 17 FK Radnik Surdulica FK Crvena zvezda, gol za zvezdu iz penela
14 Окт 17 FK Crvena zvezda FK Mačva Šabac, Promasen penal za zvezdu
05 Нов 17 FK Radnički Niš FK Crvena zvezda, gol za zvezdu iz penela

09 Авг 17 FK Partizan FK Voždovac gol za Partizan iz penela
15 Окт 17 FK Radnik Surdulica FK Partizan 2 gola za Partizan iz penela
22 Окт 17 FK Partizan FK Bačka gol za Partizan iz penela
29 Окт 17 FK Borac Čačak FK Partizan Promasen penal za Partizan
05 Нов 17 FK Mačva Šabac FK Partizan gol za Partizan iz penela

Ovo je saldo u Superlibi ove sezone ako nije tacno napisite na kojoj jos utakmici u ligi bilo jos penala. Zato panteri naucite da brojite bar do 6. Jer 6 ne moze da bude 11 kako ste se ovde raspisali. Sve te podatke je lako proveriti na net.

Dakle trenutni bilans u penalima u Superligi je 6 za partizan i 4 za zvezdu. A voleo bi da neko isto ovako napise od pantera za predhodnu sezonu.

Momir

pre 6 godina

Ma niko ne spori da kad je penal da se on i dosudi, al kako vama nakon mrtve igre i nemogcnosti da postignete pogodak covjek na zemlji okrenut ledjima onako prospe igraca po terenu kao da ga je autobus udario?!

milos

pre 6 godina

Bolje ti kupi u zimskom prelaznom roku 2-3 jako dobra igraca.Jer ovo sto prikazujete od igre je smesno.Ako nastavite ovako nece nam vise ni sudije pomoci.

Dejan 1989

pre 6 godina

Pitanje je da li ces docekati kraj sezone u Humskoj ili ces leteti.......A vrlo je verovatno da se to desi vec 24-og........................

miško

pre 6 godina

Kakav cinik,bio si fudbaler i znaš dobro da Partizan nikada nije gore igrao.Muka je gledati ih .Fudbal kao hrkljuš.Nikada gori šampion .

Stefan

pre 6 godina

Свеједно ко вам иx бира, задатак је јасан и шампион је познат. Врxовни секташ је тако одлучио и ту нема даље. То је ваљда јасно.

Steva

pre 6 godina

Isto je partizan radio prosle sezone.I kad jeste i kad nije penal oni su se zalili i vrsili pritisak i na kraju dobili titulu.Realnost je da se guraju oba kluba i da se protiv njih ne bi svirali takvi penali, prekrsaji i kartoni.

MiRa

pre 6 godina

Bas tako,dosta je i Terze,neka samo on ne prica o postenju,kad je za njim raspisana poternica,nije smio uci u Srbiju tri godine,dok nije pripremio teren,navodno bio na doskolovavanju u Americi!
(tovy, 06. novembar 2017 15:48)

A teren je AV.

hahaha

pre 6 godina

Kao navijač Partizana jasno vidim koliko nam je igra bruka i koliko smo loši. Briga mene za Zvezdu jer ni njoj ne manjka pomoći kada zapne, ali mi se tesimo i krijemo iza ovakvih pobeda dok nam je tim sa trenerom na celu raspad! Umesto da napredujemo mi smo otišli korak unazad u odnosu na prošlu sezonu. Zahvaljuući ranijim uspesima eto nas u ok žrebu pa i u grupi, ali hoćemo se zavaravati da smo loši kao ekipa? Ovo će samo dati krila upravi da napravi još veću glupost sledeće godine i da budemo još ocajniji pa bili i prvaci. Tada će nam prodavati neku priču. Zvezda uvek proziva, ali ove sezone iza sebe imaju i dela. Igraju bolje, bili su bolji u derbiju i imaju bolje sklopljen tim sa trenerom koji očigledno zna da iskoristi prednosti i sakrije mane. I jedni i drugi nam bace kosku i mi se glodjemo oko nje, a njima sve potaman i pare samo odlaze. Ova sezona i sadašnji uspeh jednih i drugih neće to promeniti, a mi samo neka nastavimo sa medjusobnim prozivkama.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Kada se neko iz Zvezdine uprave obrati javnosti saopštenjem, grobari raspale po komentarima tipa: ,,Vi nekome da givorite o poštenju, bolje da ćutite..."
Kada na Zvezdini saopštenje neko iz Partizana uzvrati istom merom, javljaju se cigani sa komentarima: ,,Ko o čemu, grobari o poštenju, pokrijte se ušima..."
Cirkus liga, cirkus narod, cirkus država...

Dejo

pre 6 godina

Milenkovic , Mihajlovic , Leonardo , Stevanovic , Djurdjevic ! Nismo doveli zamene za ove igrace , i zato smo losi ! Tosic je jedino ozbiljno pojacanje , ali je tu samo jer se preracunao ! Drugo on ima vec trideset godina i realno ovo sto igra je slabije od Mihajloviceve strasne polu sezone ,pre nego sto je ispao iz forme ! Miletic korektan igrac , ostali prosek ! Suma i Solomon zalutali u Partizan ! Iliev ocajno odradio prelazni rok , zato igramo lose !

Zvezdaš

pre 6 godina

Sve dok ne prestanu naši voljeni klubovi nebitno da li je u pitanju Crvena Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnički Niš ili neki drugi klub da prodaju svoje najbolje igrače neće nam fudbal biti bolji NIKADA! Pare se zarađuju tako što će igrati naši klubovi u evropi i tamo postižu dobre rezultate i kad to vide sponzori oni će ulagati u naše klubove i umesto da prodajemo naše najbolje igrače mi ćemo dovesti još bolje ili bar sačuvati tim, jer budimo iskreni: Kad neki naš pojedinac igra dobro nekoliko utakmica on najkasnije do sledećeg prelaznog roka napušta klub a da se uigraju naši igrači treba im dosta vremena a to nikada neće biti moguće sve dok naši klubovi prodaju najbolje igrače!

Lionac

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali ovo je sprdnja od sudjenja, bilo da Zvezda ili Partizan pobedi kao u poslednjih par utakmica. Zao mi je malih ekipa koje se bore i zasluze makar bod.

pedja

pre 6 godina

Svaka cast mojoj Zvezdi ove sezone ,ali neka se manu prepucavanja sa Partizanom i daj da ih vise dobijemo ,bolji smo tim ove godine i opet 0 sa Partizanom ,ako ove godine nisu zreli da ih tucemo u naredna 2 puta kad cemo.Ako budemo opet ke..li igrali neki x moze nam opet izmaci titula,zato oprez i manje prepucavanja oko ovih penala.