Nedelja, 05.11.2017.

08:12

Bogdanović sve bolji, Jokić i Bjelica posustali

Bogdan Bogdanović nastavio je da pruža sve bolje partije u NBA, dok su Nikola Jokić i Nemanja Bjelica napadački malo posustali u noći između subote i nedelje.

Izvor: B92

Bogdanoviæ sve bolji, Jokiæ i Bjelica posustali IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Pavle

pre 6 godina

U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

Kad si video da Saric igra trojku? Kad god sam pogledao highlightse 76ersa, Dario igra iskljucivo cetvorku.
Inace slazem se da Bogdan ne moze da cuva fizicki jace trojke, eno videsmo i sa njegovim prezimenjakom neki dan, svidjalo se to nama ili ne - istina je.
(Pogan, 5. novembar 2017 13:59)

Prosle sezone je igrao na 3. Bas se secam nekog teksta kad su ga novinari pitali kako se oseca posto to nije igrao u Evropi, a on je rekao ' Navikavam se polako, gledacu da kaznim protivnike koje cuvam jer su nizi od mene'. I dobro je gurao. Ove sezone ne znam, uopste ih nisam gledao.
A da, i hrvatskog Bogdanovica, nije mu mogao nista da sacuva.

Nenad

pre 6 godina

Bjelica jentrenutno prvi u citavoj ligi po porocentu suta za 3 poena. Upravo su o tome govorili komentatori prenosa na Fox sportu. Bjelica fantasticno koristi ovo malo minuta sto mu daje trener i cim mu istekne ugovor sigurno dobija odlicnu ponudu u nekoj drugoj ekipi.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Najveća greška Nagetsa je što su dozvolili da im ode Kris Finč posle samo godinu dana, koji je jedan od najvećih ofanzivnih umova u NBA i koji je od Nagetsa napravio jedan od najboljih ofanzivnih timova lige. Prošle godine su imali prelep protok lopte, dok sada deluje kao da nemaju pojma ko gde treba da stoji.

Pera

pre 6 godina

"Posustali" Bjelica dobija malo minuta, jos manje suteva, ali je juce sutirao dve trojke i obe pogodo, a ukupno u sezoni 15 od 24, skoro dve po mecu, a sa 62.5% vodi celu NBA.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Back in Black, 05. novembar 2017 10:11) Bogdan, Fox, Rendolf i Hild bi se borili da prodju grupu u ek? Rodjace oni jesu los tim za nba trenutno al te iz ek i 90% EL bi odvaljivali samo tako. Pogledaj jednog Ekpe Judoa u Juti. Covjek je bio jedan od najboljih centara u evropi ovde ima prosjek 1 poen i 1 skok. Defanzivno je zvijer i dalje doduse al u napadu je beskoristan za ovaj nivo.

baron

pre 6 godina

Al Golden State oduci Denver od kosarke. Ja tvrdim i dalje, da je Milsap promasena investicija. Denver je imao ogroman salary cup, hteli su dovesti jednog od najboljih, tj. najskupljih igraca na trzistu i doveli. Denver vec ima Farida, Plamlija tako da im Milsap nije trebao, pogotovu ne jer je ocajan u odbrani. Denveru fali organizator igre i dobro krilo. Cendler je dobar samo kao sesti igrac. Napravili su fatalnu gresku i poslali Donovana Mitchela u Jutu zbog prostora Harisu, a ispasce da je Donovan mnogo bolji igrac. Trenutno Denver moze da trejduje samo Farida, ali za njega sigurno nece dobiti odlicnog pleja. Mogu pokusati dovesti Bledsoa, to bi bio neki iskorak, pitanje samo da li ce Phoenix pristati, jer realno, sta ce im Farid.
Nekako je uprava Denvera promasila trejd sa Nurkicem, promasila draft, mnogo gresaka da bi to ispalo dobro po tim. Najbolje bi bilo da trejduju Milsapa, ali od toga nece biti nista, jer retkost je u NBA trejdovati igraca posle potpisanog astronomskog ugovora.

Pogan

pre 6 godina

U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

Kad si video da Saric igra trojku? Kad god sam pogledao highlightse 76ersa, Dario igra iskljucivo cetvorku.
Inace slazem se da Bogdan ne moze da cuva fizicki jace trojke, eno videsmo i sa njegovim prezimenjakom neki dan, svidjalo se to nama ili ne - istina je.

Mirko

pre 6 godina

Bogdan je još oprezan, ispipava teren i igru i saigrače, ne želi da se prebrzo nameće, želi da igra timski. Ali, kol'ko ja vidim u NBA moraš da se nametneš - ovako kako je Jokić uradio, jer nema šanse da se zadržiš ako si prosečan, barem ne ako si evropljanin. Bogdan nije prosečan i to treba da pokaže i da se nametne, da traži i od sebe više jer on to može, upao je u dobru ekipu za svoj razvoj, nisu jaki - tim se još gradi i raste, nemaju neku presiju uspeha mada ne smeju puno ni da podbace da se ne bi Divcu to obilo o glavu.
Ipak, sigurno je da Bogdana neko savetuje šta i kako treba da uradi, nadam se da će to biti dobro.

Beli je odličan, ali isto nije dovoljno nametljiv, i on pokušava da poveže igru da ekipa igra timski a ne kao skup pojedinaca. Ne kažem da njemu to ide loše, ali definitivno nije dovoljno da bi to i učinio: opet upoređujem sa Jokićem koji je svojom nesebičnošću prosto prekrenuo Denver Nagetse, okrenuo i trenera i sve igrače koji su do pre njega bili sebičnjaci, sad tim igra lepu i ofanzivnu košarku, i definitivno su zanimljivi za gledanje, mada im start sezone nije sjajan, al bolje tako - nije ni Klivlendu ni GSW-u pa se zna ko će gde stići na kraju.

Tako da poruka za naše je da uzmu stvari u svoje ruke.

Pogan

pre 6 godina

Pored toga sto je Sakramento zivi ocaj od ekipe, drzali su se koliko toliko do zadnje cetvrtine, kada trener Jeger odlucuje da poslednju cetvrtinu igra sa drugom petorkom (???) i to sve do 3 i po min pred kraj, nakon cega uvodi startere, valjda da stignu 15-20 razlike (???). Zeleo bih posebno da istaknem odlican ucinak rezervnog pleja Frenka Mejsona koji je u poslednjoj cetvrtini promasio jedno 5 otvorenih suteva (ukljucujuci jedno polaganje, potpuno sam), izgubio 3 lopte, a u odbrani bio rupa i prakticno prelomio mec na stranu Detroita. Zek Rendolf je debeli ortak iz kraja, vidi se da ima zelju ali i previse godina i masnoce u telu, pa i ne moze bolje. Ne mogu reci da mi je jasna njegova akvizicija. Kao ni Vinsa Kartera koji igra na nivou penzosa koji nije pipnuo loptu 10 god i rekao bih vise siri nervozu u ekipi nego neki pozitivan mentorski uticaj. Mogli su u ovom ociglednom tankovanju dati i koji minut Papajanisu. Bogdan odlican procenat suta, ali vidi se da mu tesko pada sto je u luzerskom timu. U svakom slucaju Sakramento je sigurno u top 3 najlosije ekipe u sutiranju, smesno je koliko otvorenih suteva se masi, ono je sramota za profesionalnu kosarku.

Dragan

pre 6 godina

Meni i dalje nije jasno dovodjenje Dzefersona i otpustanje Nelsona u Denveru. Nelson je igrao sasvim solidno prvog playa, a Dzeferson uopste ne igra, sem u garbage time—u...Nelson se dobro kontao sa Jokicem, znao da smiri ekipu u odnosu na klince koji cesto srljaju...

Mile

pre 6 godina

Bogdan je budućnost Sakramenta i njegova odluka da predje u NBA je pravi pogodak. U ligi gde nema ispadanja on će imati dovoljno vremena da pokaže svoj raskošan talenat.

NS

pre 6 godina

Bjelicu u Minesoti ne cene adekvatno, a o Bobiju da ne govorim. Treba obojicu Divac da uzme u Sakramento i da sa Bogdanom pokidaju u ligi.

petarczv

pre 6 godina

Perice nije lepo iznositi nistine pred ovoliko ljudi:) 
Uporedna statistika Durenta i Džejmsa u prvih 9 mečeva sezone. 
KD 25.2 ppg 4.7 asist 52.9% šut iz igre 
LBJ 29.1 ppg 8.7 asist 61.0% šut iz igre 

Ima li pitanja?
(JeRemija, 05. novembar 2017 11:04)

Nisi napisao glavnu stvar,koliko je minuta proveo jedan a koliko drugi na terenu.

Koliko pobeda ima jedan i drugi igrac.
.
Posto je ovo igra u dva smera koliko je lebron primio poena a koliko durent.

I glavno pitanje. ZASTO SE NALAZIS PONOVO NA FORUMU POSTO SI DAO REC (drugi put) DA NECES KOMENTARISATI AKO CLEVLEND IZGUBI OD GSW U FINALU?????? Ja sam rekao da ja necu komenrarisati ako lebron osvoji. Tako da sa ljudima cija sopstvena rec nista ne znaci ne zelim da polemisem.

Ako imas prst obraza povucices se ako ne...

Sportski pozdrav

korb

pre 6 godina

Denveru je ovo bila peta utakmica u 7 dana..i to B2B..
Svi starteri Denvera su igrali očajno..Jokiću se skratila ruka..svaki šut završava na prvom obruču..
GSW je je došao u Denver, još pre tri dana..dan pre utakmice Denvera sa Majamijem..to samo govori koliko su bili motivisani da se osvete,za poraz iz prošle sezone..da ne govorim koliko je GSW,bolja ekipa od Denvera..jednostavno nisu imali šanse..

Dusan8

pre 6 godina

@Indoktrinacija

Meni je NBA bolji....neuporedivo bolji. Mnogo bolja kosarka,brza,modernija, lepsi potezi, bolji kosarkasi. Imam par omiljenih kosarkasa koje volim da pogledam bez obzira u kom su timu. Plus, navijam za Lejkerse ima i to svojih cari. Da ne gledas samo nase tamo razumeo bi. A, da, ima tenzije ako odaberes pravu utakmicu. Plejof je vrh,mada je prosle godine ukaljan stvaranjem ovih supertima pa je bilo dosadno.
A ne mozes ni reci da je EL pucala od neizvesnosti kad se Zeljko prosetao do titule najlaganije ko' dobro jutro.

bla

pre 6 godina

Ovaj Bogdan startuje na krilu i tu dobija vecinu minuta... Nekoliko minuta dobije i na beku.
Nije mi to jasno, on je u Evropi bio kombo 1/2,a na trojci je igrao kod Zeljka eventialno u nekim small-ball postavama,vrlo kratko.
Bogdan je nizak za krilo. U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

mislim da nije samo visina koja odlucije na kojoj poziciji ce da igra. vazne su jos i vestina, protiv koga igraju i kako trener da sastavlja najbolju petorku svoje ekipe. inace je iste visine kao vince carter koji igra na poziciji sf

Indoktrinacija

pre 6 godina

Indoktrinacija, 05. novembar 2017 11:08) Vidis volim i ja da gledam euroligu ali ipak ako vec pratim i volim neki sport onda zelim da gledam najbolje sto taj sport ima. Npr nikad zbog neke tekme EL ne bih ostao budan ni do 1 a kamoli do 4 ( sem ako Zvezda igra npr) a ovamo cu ostati do pola noci zbog Sakramento - Bruklin. E sad sve je to stvar ukusa naravno, ja volim i evropsku kosarku al NBA je ipak druga dimenzija.
(Admiral Horatio Nelson, 05. novembar 2017 11:42)

Jeste druga dimenzija ali ako cemo realno, u NBA 3 od 5 utakmica se zavrse sa 30ak razlike. Evroliga je mnogo neizvesnija po pitanju pobednika. A tu je i domaci teren, na krilima publike i mali pobedjuju velike, u NBA to moze da se desi do PO, posle toga je sve jasno.
Mada slazem se, stvar ukusa je individualan pojam i ne raspravlja se o tome. :)

спортски уметник

pre 6 godina

Богдану је велики проблем екипа, да има бар једног играча који не гледа одмах кош чим добије лопту, много више простора би било и за Богдана у нападу...овако се деси да 10 напада не пипне лопту јер они дивљаци Фокс и Хилд све сами завршавају у трећој секунди напада, а притом су им пфоценти нижи него већини екипа из Аба лиге

Garavi@

pre 6 godina

Indoktrinacija@
Slazem se sve sto si napisao.Ali bez obzira na sve to. NBA je svemir za EL,najbolje ekipe iz EL imale bi najvise 5-6 pobeda u sezoni NBA.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Indoktrinacija, 05. novembar 2017 11:08) Vidis volim i ja da gledam euroligu ali ipak ako vec pratim i volim neki sport onda zelim da gledam najbolje sto taj sport ima. Npr nikad zbog neke tekme EL ne bih ostao budan ni do 1 a kamoli do 4 ( sem ako Zvezda igra npr) a ovamo cu ostati do pola noci zbog Sakramento - Bruklin. E sad sve je to stvar ukusa naravno, ja volim i evropsku kosarku al NBA je ipak druga dimenzija.

the truth

pre 6 godina

Bogdan je majstor, da forsira ubacio bi 20 + koseva svakom. Sa kojom lakocom on daje koseve je smijesno. Tehniku, tehniku suta i ostalo ne bih komentarisao. Milina ga gledati. Sve ovo pisem kao jedan zvezdas.

Pavle

pre 6 godina

Ovaj Bogdan startuje na krilu i tu dobija vecinu minuta... Nekoliko minuta dobije i na beku.
Nije mi to jasno, on je u Evropi bio kombo 1/2,a na trojci je igrao kod Zeljka eventialno u nekim small-ball postavama,vrlo kratko.
Bogdan je nizak za krilo. U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?

Indoktrinacija

pre 6 godina

Ovako, mozamo da pricamo o kvalitetu, glamuru, marketingu, sistemu igre pa i svemu ostalom sto nesumnjivo razlikuje NBA od Evropske kosarke ali iskreno, meni je mnogo vece zadovoljstvo da pogledam utakmicu Eurolige od NBA. Ljubitelj sam sporta uopsteno ali NBA pratim iskljucivo zbog nasih igraca. Ne mogu da se nateram da pogledam neku utakmicu u kojoj nema nasih, od pocetka do kraja. Mnogi spominju negledljivost i u pravu su. NBA je cirkus to razumem ali stepen divljastva, individualnosti i nezainteresovanosti za krajnji ishod ne mogu da svarim. Gledam pre 2 dana Efes-Unikaha, vode jedni pa drugi, svaki promasaj moze da znaci poraz, nervoza, zelja za pobedom... To me obavezuje da gledam, volim takvu kosarku, takav sport.
Denver stize Voriorse, povede i umesto da odu na odmor sa prednoscu, oni divljaju, ispucavaju se a Meloun kulira covek, svejedno mu je. Sta znam, volim nervozu i tenziju, u NBA je toga sve manje.

JeRemija

pre 6 godina

@petarczv
Perice nije lepo iznositi nistine pred ovoliko ljudi:)
Uporedna statistika Durenta i Džejmsa u prvih 9 mečeva sezone.
KD 25.2 ppg 4.7 asist 52.9% šut iz igre
LBJ 29.1 ppg 8.7 asist 61.0% šut iz igre

Ima li pitanja?

morgun

pre 6 godina

ma divac je bas skockao ekipu, i bas je pobdnik proslog drafta.....napravio je kantu za punjenje,sakramento vec od decembr prestaje da igra iole ozbiljnu kosarku...al nije ni to lose,taman ce bogdan da nabije statistiku

maxy

pre 6 godina

Da li je realno da ti igrac u prvoj cetvrtini pogodi sve sto je sutnuo i ti ga u drugoj cetvrtini ne pustis ni SEKUND? Ma mogu u NBA da igraju 200x bolji igraci, ali ovo je nula od kosarke kao sporta u svakom pogledu. Koji je rezon za ovo? Koji je rezon da Rendolf uzima 20 suteva svaku utakmicu? Ok, kada si sam da sutiras, ali po svaku cenu...Fox? Itd itd...Bogdane, bravo!!!

kris

pre 6 godina

Ovo uopšte nije loše ni od jednog našeg igrača,sem Bobija koji i nema šansu.Ne znam za ostale,ali je meni ova NBA postala negledljiva.Sve je nekako jednosmerno,sve se svodi na "trči i šutaj".Nekad vidimo dva dodavanja,atraktivan potez,ali za gledanje mi je puno atraktivnija EL,mada je kvalitet igrača i ekipa nemerljivo na strani NBA.Kao klinac sam ustajao noću da gledam Džordana,Birda,Medžika i ostale,a danas se nekako jedva nateram da odgledam jednu četvrtinu.

Kendra Lust

pre 6 godina

Gledam juče prenos i jedan podatak mi "bode" oči. Naime, verovali ili ne, cena nove hale Pistonsa košta 732 miliona dolara!!! A prima 21.000 gledalaca...
Bio sam ubeđen da su naši majstori naduvavanja cena ali Ameri su ga baš preterali.

zemunski kej

pre 6 godina

Imao sam neku nadu da ce Denver da iznenadi GSw,nisu bili ni blizu, dve dimenzije, Golden Stejt skoro igra savrseno ,brzo i ubitacno, Za minut dva moze da da 10 koseva, Mozda je greska Denvera ,koji ce igrati u play off sto su prihvatili njihov stil.Onaj Stef Curry ima neki ludacki pogled uopste ne gresi ,Durent je tata ostali rade sta treba. Savet Jokicu ne menjaj Denver nikako ,Bjelici menjaj Minesotu neces se naigrati kod onog debelog trenera,Bogdanu uzivaj u Kaliforniji ,ekipa ti sarla barla,

Tuki

pre 6 godina

Kako Srbin komentarise zavrsenu NBA utakmicu:

Svi su siledzije sem onih koji se prezivaju na IC, e ti treba vise suteva da uzmu po utakmici

Uvek drugi sabotiraju te na IC, ne daju im namerno da navuku statistiku. Trener u svakom timu gde ti na IC igraju ne valja.

Ostali koji navlace statistiku su opet siledzije

Jako individualna kosarka, napadi sa manje od 3 dodavanja sto ove na IC zbunjuje jer su oni timski igraci rodjeni asistenti na kojoj god poziciji igraju.

Kako je ovaj smeo da uzme toliko suteva na utakmici, to nije kosarka. Sem kada jedan sto se preziva na IC uzme sve suteve u timu onda je to cist talenat.

Zakljucak: Srbin bi bio u orgazmu da gleda hrkljus sa ovima sto se prezivaju na IC u NBA.

Gde ja živim

pre 6 godina

Da mi je da vidim da Beli opali jedno 10 šuteva na utakmici pa da batalim. Dobar je, ali kada bi bar protiv ovakvih kršina kao što je Dalas ove sezone šutirao malo više. U svakom slučaju deluje mnogo bolje nego prošlih godina.

Boki odličan, ali mogao bi i on da prangija još malo više. Kad je bal, nek je bal. Sakramentu bi valjao neko ko će što bi rekao Čkalja da smiruje igru. Dok se sete gde su došli i zašto već gube 10-15 razlike. Ali mladi su, željni dokazivanja. Da vidimo kada im se priključi Giles kako će to izgledati. Mogli bi da liče na nešto u budućnosti.

Navijač

pre 6 godina

Ocigledno je da su u Denveru ovu otakmicu i pre pocetka upisali kao poraz. Niko iz prve postave nije igrao vise od 20 min. (Milsap je igrao samo 15).
Zvuci neverovatno ali Bogdanovic je trenutno najbolji igrac Kingsa, igra bez straha, ne plasi se da udje u reket i vidi se koliko je Obradovic uticao na njegovo samopouzdanje.
Bjelica, sta reci, ima kvalitet za NBA, vide to i navijaci TW ali on jednostavno nece dobiti vise minuta. Nadam se nekom trejdu.
Bobi moze da zaigra samo ako se povredi neko, a i to je pod znakom pitanja. Detroit je odlicno poceo sezonu pa mu ni to ne ide na ruku.

Vlada

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora

Lepo napiši ljubomoran sam, ovako samo ispadaš i...t. Ili si možda počeo da pratiš košarku od juče. A čak ni to ti nije bilo dovoljno da shvatiš koliko je Bogdan talentovan košarkaš. Svi ostali poznati treneri su glupi, samo ti znaš bolje. Kakvi sve ovde ne ostavljaju komentare.

nekoizmase

pre 6 godina

Bogdan Bogdanović je ODLIČAN igrač, pokazuje to i na početku NBA sezone. Sazreo je u kompletnog košarkaša, i kompletno sve segmente drži jako jako visoko!

Pogan

pre 6 godina

 I da li Jokića po malo koče ? Rekao bih da, i sinoć se to primetilo, jer je druga postava Denvera sa Faridom, Bartonom, Mudijeom, Bizlijem i Jokićem u 2/4 stigla GSW, a u 3/4 kada su se kola počela lomiti ponovo prvo menjaju Jokića. Na sreću nije to nikakva teorija zavere, to je biznis.
(Dragan Feliks, 05. novembar 2017 09:16)

Kada se pocelo lomiti? Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali u trecoj cetvrtini je usao Zaza i bukvalno posramio Jokica u par navrata na parketu. Pretrcao ga vodeci loptu od kosa do kosa, cemu su se komentatori a i klupa GSWa smejali jer Zaza u zivotu to nije uradio. Zatim, Nikolina odbrana pick and rolla je smesna sa naivnim i mlakim iskakanjem na pleja, pa je Zaza imao par floatera iz reketa potpuno sam. Nikola pritom slaze face jer ga ne pokrivaju dovoljno na strani pomoci, a u sustini realno nema potrebe za takvim
udvajanjem pleja i samo on to radi u ekipi. Nadasve, za 14min na parketu Zaze, GSW je napravio +27 i utakmica je bila resena. Uslo se u garbage time gde su igrale rezerve oba tima. O kakvom sabotiranju ti pricas?

Laki

pre 6 godina

Kraj poluvremena, egal, lopta kruži na isteku napada, Jokić daje ekstra pas samom Mareju on baca er bol sa trojke; primaju trojku, Marej muti, Jokić izlazi iz bloka na trojku, a ovaj mu ne daje loptu nego šiba preko ruke, trojka za GSW i 5 razlike na poluvremenu, Jokić izlazi i grize dres...Maloun mazi Mareja i nešto mu objašnjava (U tim trenucima trener u Evropi šamara igrača).

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ovdje se ne smije ostavljat strucni komentar, jer ce uvijek naici na salve minusa i negodovanja.
Kod mene je jedini problem sto gledam NBA otkad znam za sebe i toliko igraca sam gledao, da ne moze da mi se dogodi da fantaziram o nekim stvarima.
Znam ja da vi pricate da oni pasovi sto rade Jokic i Teo, ono NBA jos nije gledala...
Ali ja sam gledao svih ovih godina NBA, za razliku od vas, a jos sam porastao gledajuci asistencije "Bijele Cokolade"... Kada vidis ono "lakat dodavanje", i jos uzivo, onda si sve vidio.
Cus, BB8 vodeci igrac u NBA.

cvele

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku...
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Divac. A tu su jos bili i Rebraca i Drobnjak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jonav, 5. novembar 2017 09:41

Tu su cini mi se bili i Pavlovic, Milicic (ako se njegovo neigranje moze nazvati prisustvom u NBA) i Krstic.

Goran

pre 6 godina

Detroit igra za sada zaista dobro. Drumond najzad izvodi slobodna bacanja dobro. Ekipa pobjedjuje, pa je normalno sto Bobi ne igra jer ne moze pratiti taj brzi tempo. Mislim da bi trebao traziti drugu ekipu. Dalas ili Feniks bi bili dobar izbor.Bogdan mor sutirati mnoogo cesce posebno ako ima otvoren sut.Jokic bez beka ne moze da pokaze puni potencijal.Bijeli igra onoliko koliko se od njega ocekuje i igra dobro.

JPR24

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Pa druga utakmica u dva dana, GSW ih je vec zgazio u prvoj cetvrtini, i razbucaonu trecoj, sanse da se Denver vrati su bile kao i da nas dvojica zaigramo u NBA, tako da su drugi dobili sansu.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Nije verovao u pobedu pa je kapiram odmorio glavne malo za utakmice koje mogu da dobiju, bar ja tako mislim da je.

Nemanja

pre 6 godina

Najveci problem Jokica ove sezone nije Milsap, nego zato sto nema normalnog pleya koji ce da ga razigrava na puk'n'rolu, Nelson koji je to bio je otisao i sad im pleya igra Murray koji decko nista ne vidi samo zavuce glavu i ide sam na kos, Jokicu na svakoj utakmici pokradu za bar 8 poena sigurnih...Jednostavno ne moze centar bez toga, pogledajte Nurkica i njegovih 28 poena, sve mu Lilard namesta, onda Towns, Gobert jedino Denver nema pleya koji ce da igra taj centralni pik i da gleda Jokica kad rola uzeli su mu najjace oruzje a to je bio Flouter koga nema ove sezone...da ne pricam o ostalim igracima koji su izuzetno neinteligentni nista ne prepoznaju kad je Jokic na manjeg igraca od sebe,osim Harisa ovi ostali su totalno neinteligentni igraci...zato Jokic i sutira toliko trojki ove sezone ali to nije njegova igra... ova ekipa je pravljena protiv Jokica znaci to su gluposti sto su pricali prosle sezone da ce graditi tim oko Jokica nema nikakve kretnje katova ostalih igraca kao prosle sezone zato su mu i asistencije opale...Jokic mora da promeni tim koji ima normalnog pleya inace tesko ce ikad biti all star steta da vakav igrac propadne,mora da nadje ekipu koja ce igrati prema njegovim kvalitetima!!!

Vlada

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pacer, 5. novembar 2017 08:46)

Nisu racunali na pobedu, pa ih nisu ni forsirali.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

@9
Zezas da mislis da "BB8" moze biti lider bilo dje? Pa to je kao da za Marka Belinelija neko kaze da bi bio predvodnik ekipe... To su nekompletni igraci. Primjecujes li kako BB8 izgleda neprirodno s loptom, kako mu je kretnja neprirodna i spora? S druge strane Badi Hild, opet jos jedan obican igrac, osica, kretnja, driblinzi...
BB8 moze biti vazan sraf u mnogim ekipama, ali nikad 1, ni 2, a ni 3. igrac.

Zokara

pre 6 godina

Bogdanovic igra, ima minutazo sta je najvaznije, a polako i sigurno se privikava na nacin igre, definitivno NBA kalibar. Samo hrabro! Skoro pa bolje ekipe za rookie godinu nije mogao odabrati.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zezas da mislis da "BB8" moze biti lider bilo dje? Pa to je kao da za Marka Belinelija neko kaze da bi bio predvodnik ekipe... To su nekompletni igraci. Primjecujes li kako BB8 izgleda neprirodno s loptom, kako mu je kretnja neprirodna i spora? S druge strane Badi Hild, opet jos jedan obican igrac, osica, kretnja, driblinzi... 
BB8 moze biti vazan sraf u mnogim ekipama, ali nikad 1, ni 2, a ni 3. igrac.
(BG na pjenu od mora, 05. novembar 2017 09:13)

Au, ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao!
Čovek poredi ladno Belinelija, klasičnog šutera koji je ograničen ko terasa igrač, sve mu se svodi na šut i Bogdana koji bukvalno sve radi u napadu, trojka, duga dvojka, prodor, asistencija, vidi jako dobro saigrače i pritom ima jako lep osećaj za pas, da ne pričamo o kvaliteti odbrane jednog i drugog, i za kraj, Bogdan dosta mlađi a mnogo veća atleta i veliki potencijal, mislim stvarno čoveče, šta napriča!
Ne bih ni da komentarišem činjenicu gde kažeš da je loš tehničar

katarina

pre 6 godina

Браво Богдане,бићеш још бољи,а поздрав за Јокића мој син га воли,браво момци???

jonav

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku... 
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Divac. A tu su jos bili i Rebraca i Drobnjak.

Stefan

pre 6 godina

Денвер је блага језа. Изузетно лоше селектиран и неорганизован тим. Напади xаотични и завршавају се после три или мање додавања. Неповезани и себични. Оно шта су радили у првиx шест минута треће четвртине па то је за вешала. Јесу то Вориорси али на дужи рок Денвер је тешка труба а Јокић као тимски играч ту нема шта да тражи.

Mrak

pre 6 godina

Bogdan je imao 1 izgubljenu loptu,tako kaze statistika na sajtu NBA. Pogledao sam malo pregled Bogdanovih poena, tako lako je dosao do tih 14 poena, da vec sledece godine ocekujem od njega 15+ poena u prosjeku. Nista vise ne bi komentarisao jer nisam gledao utakmice.
Bobi opet nije igrao, tu je ocigledno neki drugi problem mimo njegovih kosarkaskih mogucnosti, jer dobiti samo par minuta ukupno od pocetka sezone, a imati solidan ugovor, nije bas logicno.

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bogdan vrlo dobar i konstantan u odbrani, u napadu odgovoran i disciplinovan, ali zaista mora uzeti neki šut više, bez obzira što nije tako ,,košarkaški nevaspitan,, kao saigrači. Ekipa totalni krš, kao grupa turista i zaista ne vidim ko im može pomoći. Bjelica 2 šuta za 15 minuta, imam osećaj kao da se ne trudi previše u napadu da ne bi pokvario procente, ali ekipa pobeđuje i nema povreda i dok je tako ni njegova minutaža neće drastično rasti, neka se potrudi da bar održi ovaj nivo. Što se Jokića i Denvera tiče, ponoviću da im je najveći problem trener. Čovek je provaljen posle prvih 5 utakmica u sezoni. Ista startna postava ( što je jedino i iole normalno jer je to pravilo kojeg se retko ko ne pridržava), iste izmene bez obzira ko kako igra ( gotovo uvek Jokića prvog menja ), bez odgovornosti, discipline i energije( trči i pucaj u napadu, bez pomaganja u odbrani, a ko napravi više od dva faula po meču umreće mu majka ( Osim Jokića i to sve ređe ). Ekipa sa dosta potencijala, ali sa ovim trenerom nema doigravanja. I da li Jokića po malo koče ? Rekao bih da, i sinoć se to primetilo, jer je druga postava Denvera sa Faridom, Bartonom, Mudijeom, Bizlijem i Jokićem u 2/4 stigla GSW, a u 3/4 kada su se kola počela lomiti ponovo prvo menjaju Jokića. Na sreću nije to nikakva teorija zavere, to je biznis.

NBA Live

pre 6 godina

svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Nema potrebe trositi prvotimce kad svejedno ne mogu da pobede bolje sacuvati ih za utakmice koje mogu dobiti...

Stara kuka

pre 6 godina

Sto Bjelica posustao?Njegova Minesota odlicno gura,on uvek ima svojih zagarantovanih 20 tak minuta po mecu,sasvim solidane ucinke,uvek sjajan sut za tri.U ovoj ekipi Minesote za zvezdama tesko se izboriti za vise a opet dobro je.Duga je sezona,ima jos mnogo meceva a Minesota definitivno ide ka play off-u.

Mikoli

pre 6 godina

Sramotan pocetak 3 cetvrtine Nagetsa kad GSW pravi seriju 24-2 za samo par minuta. Meloun vadi komplet prvu postavu koja je delovala mrtvo i bezvoljno, i vise ih nije ubacuvao u igru. To je razlog male minutaze cele prve postave Denvera ne samo Jokica.

stanija#gutam

pre 6 godina

Da sam na Jegerovom mestu smanjio bi minutazu Stajnu i Templu par utakmica.Za minute koje dobijaju ucinak im je mizeran, sac igra kao bez centra pistonsi su ih preskocili sinoc.BB8 jos vise suteva neka uzme slobodno.

Aca86

pre 6 godina

Bogdan ima lepu minutazu, dobru je ekipu odabrao. Gledao sam prosle nedelje kada su igrali sa Denverom, ekipa je ocaj zivi. Jeste da ima talentovanih klinaca, ali bas lose igraju. Bice medju najgorim ekipama u ligi. Steta po njih sto se tankpvanje manje isplati ove sezone.

Najsporija "petorka" svih vremena

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku...
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Ovo nije petorka osim ako ne misliš da u jednoj petorci mogu igrati plej, bek šuter, krilni centar i 2 centra.

Ray Donovan

pre 6 godina

Nemanja nije posustao, naprotiv, bio je odličan i imao je pozitivan učinak na igru. Pa on je maltene sve sto je šutnuo, pogodio, i kad god bi imao kontakt sa loptom, doveo bi ekipu do lakih poena ili u situaciju da lako realizuju napa ( ali su ovi njegovi i promasivali i gubili loptu bez veze). U teskoj je situaciji, jer ako ne odigra na nivou, neće dobiti minutažu, a ako nastavi ovako da igra, Minesota ga nikad neće razmeniti, a mislim da bi mu to bilo bolje za karijeru da ide dalje; opet nemora da znaci.
Divca mnogo cenim, ali ako ima i malo uticaja na trenera, neka mu skrene pažnju da mu ekipa divlja a jedan od najperspektivnijih igrača mu sedi na klupi ili dodaje nekim individualistima. Lepo je sto hoće da razvijaju mladu ekipu, al’ valjda se zna, a i moglo se do sada videti ko je školovan i talentovan, i koga između ostalog plaćaju više, pa shodno tome, Bogdan zaslužuje veću šansu. I
Znam da je poslednja stvar koju radi, je da čita ove naše komentare, ali majstore, slobodno uzmi po 15-20 šuteva, tako ćeš jedino da nabijes statistiku i izboris primat zvezde. Nemoj da dopustiš jednom foksu ili hilu da te predviđaju; ti si za njih Džordan. Nisi u spursima pa da oklevas i igraš za tim. Iskoristi ovo rasulo u sakramentu i pravi ime za sebe kao sto to rade tvoji saigrači.

9

pre 6 godina

Bogdan bezeli zaista dobar procenat suta do sada, i stvarno steta sto ne uzima vise suteva za vreme koje provodi na terenu.
Ponovicu se sada, mada to ljudi ovde non stop naglasavaju, nadam se da ce shvatiti da onoga trenutka kad postane malo bezobrazniji i sebicniji u ovoj ekipi ove sezone stavice sebe u prvi plan i postati lider ove generacije sto ce mu svakako dati odlicnu osnovu za nastavak NBA karijere.
Samo se nadam da mu, kao nekome ko je non stop igrao u pobednickim ekipama ne padne moral i da se ne uklopi u ovu katastrofu od igre.
Sportski pozdrav svima.

Stara kuka

pre 6 godina

Sto Bjelica posustao?Njegova Minesota odlicno gura,on uvek ima svojih zagarantovanih 20 tak minuta po mecu,sasvim solidane ucinke,uvek sjajan sut za tri.U ovoj ekipi Minesote za zvezdama tesko se izboriti za vise a opet dobro je.Duga je sezona,ima jos mnogo meceva a Minesota definitivno ide ka play off-u.

9

pre 6 godina

Bogdan bezeli zaista dobar procenat suta do sada, i stvarno steta sto ne uzima vise suteva za vreme koje provodi na terenu.
Ponovicu se sada, mada to ljudi ovde non stop naglasavaju, nadam se da ce shvatiti da onoga trenutka kad postane malo bezobrazniji i sebicniji u ovoj ekipi ove sezone stavice sebe u prvi plan i postati lider ove generacije sto ce mu svakako dati odlicnu osnovu za nastavak NBA karijere.
Samo se nadam da mu, kao nekome ko je non stop igrao u pobednickim ekipama ne padne moral i da se ne uklopi u ovu katastrofu od igre.
Sportski pozdrav svima.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zezas da mislis da "BB8" moze biti lider bilo dje? Pa to je kao da za Marka Belinelija neko kaze da bi bio predvodnik ekipe... To su nekompletni igraci. Primjecujes li kako BB8 izgleda neprirodno s loptom, kako mu je kretnja neprirodna i spora? S druge strane Badi Hild, opet jos jedan obican igrac, osica, kretnja, driblinzi... 
BB8 moze biti vazan sraf u mnogim ekipama, ali nikad 1, ni 2, a ni 3. igrac.
(BG na pjenu od mora, 05. novembar 2017 09:13)

Au, ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao!
Čovek poredi ladno Belinelija, klasičnog šutera koji je ograničen ko terasa igrač, sve mu se svodi na šut i Bogdana koji bukvalno sve radi u napadu, trojka, duga dvojka, prodor, asistencija, vidi jako dobro saigrače i pritom ima jako lep osećaj za pas, da ne pričamo o kvaliteti odbrane jednog i drugog, i za kraj, Bogdan dosta mlađi a mnogo veća atleta i veliki potencijal, mislim stvarno čoveče, šta napriča!
Ne bih ni da komentarišem činjenicu gde kažeš da je loš tehničar

Mikoli

pre 6 godina

Sramotan pocetak 3 cetvrtine Nagetsa kad GSW pravi seriju 24-2 za samo par minuta. Meloun vadi komplet prvu postavu koja je delovala mrtvo i bezvoljno, i vise ih nije ubacuvao u igru. To je razlog male minutaze cele prve postave Denvera ne samo Jokica.

jonav

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku... 
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Divac. A tu su jos bili i Rebraca i Drobnjak.

Nemanja

pre 6 godina

Najveci problem Jokica ove sezone nije Milsap, nego zato sto nema normalnog pleya koji ce da ga razigrava na puk'n'rolu, Nelson koji je to bio je otisao i sad im pleya igra Murray koji decko nista ne vidi samo zavuce glavu i ide sam na kos, Jokicu na svakoj utakmici pokradu za bar 8 poena sigurnih...Jednostavno ne moze centar bez toga, pogledajte Nurkica i njegovih 28 poena, sve mu Lilard namesta, onda Towns, Gobert jedino Denver nema pleya koji ce da igra taj centralni pik i da gleda Jokica kad rola uzeli su mu najjace oruzje a to je bio Flouter koga nema ove sezone...da ne pricam o ostalim igracima koji su izuzetno neinteligentni nista ne prepoznaju kad je Jokic na manjeg igraca od sebe,osim Harisa ovi ostali su totalno neinteligentni igraci...zato Jokic i sutira toliko trojki ove sezone ali to nije njegova igra... ova ekipa je pravljena protiv Jokica znaci to su gluposti sto su pricali prosle sezone da ce graditi tim oko Jokica nema nikakve kretnje katova ostalih igraca kao prosle sezone zato su mu i asistencije opale...Jokic mora da promeni tim koji ima normalnog pleya inace tesko ce ikad biti all star steta da vakav igrac propadne,mora da nadje ekipu koja ce igrati prema njegovim kvalitetima!!!

stanija#gutam

pre 6 godina

Da sam na Jegerovom mestu smanjio bi minutazu Stajnu i Templu par utakmica.Za minute koje dobijaju ucinak im je mizeran, sac igra kao bez centra pistonsi su ih preskocili sinoc.BB8 jos vise suteva neka uzme slobodno.

Zokara

pre 6 godina

Bogdanovic igra, ima minutazo sta je najvaznije, a polako i sigurno se privikava na nacin igre, definitivno NBA kalibar. Samo hrabro! Skoro pa bolje ekipe za rookie godinu nije mogao odabrati.

JPR24

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Pa druga utakmica u dva dana, GSW ih je vec zgazio u prvoj cetvrtini, i razbucaonu trecoj, sanse da se Denver vrati su bile kao i da nas dvojica zaigramo u NBA, tako da su drugi dobili sansu.

Mrak

pre 6 godina

Bogdan je imao 1 izgubljenu loptu,tako kaze statistika na sajtu NBA. Pogledao sam malo pregled Bogdanovih poena, tako lako je dosao do tih 14 poena, da vec sledece godine ocekujem od njega 15+ poena u prosjeku. Nista vise ne bi komentarisao jer nisam gledao utakmice.
Bobi opet nije igrao, tu je ocigledno neki drugi problem mimo njegovih kosarkaskih mogucnosti, jer dobiti samo par minuta ukupno od pocetka sezone, a imati solidan ugovor, nije bas logicno.

Laki

pre 6 godina

Kraj poluvremena, egal, lopta kruži na isteku napada, Jokić daje ekstra pas samom Mareju on baca er bol sa trojke; primaju trojku, Marej muti, Jokić izlazi iz bloka na trojku, a ovaj mu ne daje loptu nego šiba preko ruke, trojka za GSW i 5 razlike na poluvremenu, Jokić izlazi i grize dres...Maloun mazi Mareja i nešto mu objašnjava (U tim trenucima trener u Evropi šamara igrača).

Ray Donovan

pre 6 godina

Nemanja nije posustao, naprotiv, bio je odličan i imao je pozitivan učinak na igru. Pa on je maltene sve sto je šutnuo, pogodio, i kad god bi imao kontakt sa loptom, doveo bi ekipu do lakih poena ili u situaciju da lako realizuju napa ( ali su ovi njegovi i promasivali i gubili loptu bez veze). U teskoj je situaciji, jer ako ne odigra na nivou, neće dobiti minutažu, a ako nastavi ovako da igra, Minesota ga nikad neće razmeniti, a mislim da bi mu to bilo bolje za karijeru da ide dalje; opet nemora da znaci.
Divca mnogo cenim, ali ako ima i malo uticaja na trenera, neka mu skrene pažnju da mu ekipa divlja a jedan od najperspektivnijih igrača mu sedi na klupi ili dodaje nekim individualistima. Lepo je sto hoće da razvijaju mladu ekipu, al’ valjda se zna, a i moglo se do sada videti ko je školovan i talentovan, i koga između ostalog plaćaju više, pa shodno tome, Bogdan zaslužuje veću šansu. I
Znam da je poslednja stvar koju radi, je da čita ove naše komentare, ali majstore, slobodno uzmi po 15-20 šuteva, tako ćeš jedino da nabijes statistiku i izboris primat zvezde. Nemoj da dopustiš jednom foksu ili hilu da te predviđaju; ti si za njih Džordan. Nisi u spursima pa da oklevas i igraš za tim. Iskoristi ovo rasulo u sakramentu i pravi ime za sebe kao sto to rade tvoji saigrači.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Ovako, mozamo da pricamo o kvalitetu, glamuru, marketingu, sistemu igre pa i svemu ostalom sto nesumnjivo razlikuje NBA od Evropske kosarke ali iskreno, meni je mnogo vece zadovoljstvo da pogledam utakmicu Eurolige od NBA. Ljubitelj sam sporta uopsteno ali NBA pratim iskljucivo zbog nasih igraca. Ne mogu da se nateram da pogledam neku utakmicu u kojoj nema nasih, od pocetka do kraja. Mnogi spominju negledljivost i u pravu su. NBA je cirkus to razumem ali stepen divljastva, individualnosti i nezainteresovanosti za krajnji ishod ne mogu da svarim. Gledam pre 2 dana Efes-Unikaha, vode jedni pa drugi, svaki promasaj moze da znaci poraz, nervoza, zelja za pobedom... To me obavezuje da gledam, volim takvu kosarku, takav sport.
Denver stize Voriorse, povede i umesto da odu na odmor sa prednoscu, oni divljaju, ispucavaju se a Meloun kulira covek, svejedno mu je. Sta znam, volim nervozu i tenziju, u NBA je toga sve manje.

Aca86

pre 6 godina

Bogdan ima lepu minutazu, dobru je ekipu odabrao. Gledao sam prosle nedelje kada su igrali sa Denverom, ekipa je ocaj zivi. Jeste da ima talentovanih klinaca, ali bas lose igraju. Bice medju najgorim ekipama u ligi. Steta po njih sto se tankpvanje manje isplati ove sezone.

nekoizmase

pre 6 godina

Bogdan Bogdanović je ODLIČAN igrač, pokazuje to i na početku NBA sezone. Sazreo je u kompletnog košarkaša, i kompletno sve segmente drži jako jako visoko!

Stefan

pre 6 godina

Денвер је блага језа. Изузетно лоше селектиран и неорганизован тим. Напади xаотични и завршавају се после три или мање додавања. Неповезани и себични. Оно шта су радили у првиx шест минута треће четвртине па то је за вешала. Јесу то Вориорси али на дужи рок Денвер је тешка труба а Јокић као тимски играч ту нема шта да тражи.

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bogdan vrlo dobar i konstantan u odbrani, u napadu odgovoran i disciplinovan, ali zaista mora uzeti neki šut više, bez obzira što nije tako ,,košarkaški nevaspitan,, kao saigrači. Ekipa totalni krš, kao grupa turista i zaista ne vidim ko im može pomoći. Bjelica 2 šuta za 15 minuta, imam osećaj kao da se ne trudi previše u napadu da ne bi pokvario procente, ali ekipa pobeđuje i nema povreda i dok je tako ni njegova minutaža neće drastično rasti, neka se potrudi da bar održi ovaj nivo. Što se Jokića i Denvera tiče, ponoviću da im je najveći problem trener. Čovek je provaljen posle prvih 5 utakmica u sezoni. Ista startna postava ( što je jedino i iole normalno jer je to pravilo kojeg se retko ko ne pridržava), iste izmene bez obzira ko kako igra ( gotovo uvek Jokića prvog menja ), bez odgovornosti, discipline i energije( trči i pucaj u napadu, bez pomaganja u odbrani, a ko napravi više od dva faula po meču umreće mu majka ( Osim Jokića i to sve ređe ). Ekipa sa dosta potencijala, ali sa ovim trenerom nema doigravanja. I da li Jokića po malo koče ? Rekao bih da, i sinoć se to primetilo, jer je druga postava Denvera sa Faridom, Bartonom, Mudijeom, Bizlijem i Jokićem u 2/4 stigla GSW, a u 3/4 kada su se kola počela lomiti ponovo prvo menjaju Jokića. Na sreću nije to nikakva teorija zavere, to je biznis.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Nije verovao u pobedu pa je kapiram odmorio glavne malo za utakmice koje mogu da dobiju, bar ja tako mislim da je.

the truth

pre 6 godina

Bogdan je majstor, da forsira ubacio bi 20 + koseva svakom. Sa kojom lakocom on daje koseve je smijesno. Tehniku, tehniku suta i ostalo ne bih komentarisao. Milina ga gledati. Sve ovo pisem kao jedan zvezdas.

katarina

pre 6 godina

Браво Богдане,бићеш још бољи,а поздрав за Јокића мој син га воли,браво момци???

kris

pre 6 godina

Ovo uopšte nije loše ni od jednog našeg igrača,sem Bobija koji i nema šansu.Ne znam za ostale,ali je meni ova NBA postala negledljiva.Sve je nekako jednosmerno,sve se svodi na "trči i šutaj".Nekad vidimo dva dodavanja,atraktivan potez,ali za gledanje mi je puno atraktivnija EL,mada je kvalitet igrača i ekipa nemerljivo na strani NBA.Kao klinac sam ustajao noću da gledam Džordana,Birda,Medžika i ostale,a danas se nekako jedva nateram da odgledam jednu četvrtinu.

Mile

pre 6 godina

Bogdan je budućnost Sakramenta i njegova odluka da predje u NBA je pravi pogodak. U ligi gde nema ispadanja on će imati dovoljno vremena da pokaže svoj raskošan talenat.

maxy

pre 6 godina

Da li je realno da ti igrac u prvoj cetvrtini pogodi sve sto je sutnuo i ti ga u drugoj cetvrtini ne pustis ni SEKUND? Ma mogu u NBA da igraju 200x bolji igraci, ali ovo je nula od kosarke kao sporta u svakom pogledu. Koji je rezon za ovo? Koji je rezon da Rendolf uzima 20 suteva svaku utakmicu? Ok, kada si sam da sutiras, ali po svaku cenu...Fox? Itd itd...Bogdane, bravo!!!

Kendra Lust

pre 6 godina

Gledam juče prenos i jedan podatak mi "bode" oči. Naime, verovali ili ne, cena nove hale Pistonsa košta 732 miliona dolara!!! A prima 21.000 gledalaca...
Bio sam ubeđen da su naši majstori naduvavanja cena ali Ameri su ga baš preterali.

Vlada

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pacer, 5. novembar 2017 08:46)

Nisu racunali na pobedu, pa ih nisu ni forsirali.

Navijač

pre 6 godina

Ocigledno je da su u Denveru ovu otakmicu i pre pocetka upisali kao poraz. Niko iz prve postave nije igrao vise od 20 min. (Milsap je igrao samo 15).
Zvuci neverovatno ali Bogdanovic je trenutno najbolji igrac Kingsa, igra bez straha, ne plasi se da udje u reket i vidi se koliko je Obradovic uticao na njegovo samopouzdanje.
Bjelica, sta reci, ima kvalitet za NBA, vide to i navijaci TW ali on jednostavno nece dobiti vise minuta. Nadam se nekom trejdu.
Bobi moze da zaigra samo ako se povredi neko, a i to je pod znakom pitanja. Detroit je odlicno poceo sezonu pa mu ni to ne ide na ruku.

спортски уметник

pre 6 godina

Богдану је велики проблем екипа, да има бар једног играча који не гледа одмах кош чим добије лопту, много више простора би било и за Богдана у нападу...овако се деси да 10 напада не пипне лопту јер они дивљаци Фокс и Хилд све сами завршавају у трећој секунди напада, а притом су им пфоценти нижи него већини екипа из Аба лиге

NBA Live

pre 6 godina

svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Nema potrebe trositi prvotimce kad svejedno ne mogu da pobede bolje sacuvati ih za utakmice koje mogu dobiti...

cvele

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku...
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Divac. A tu su jos bili i Rebraca i Drobnjak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jonav, 5. novembar 2017 09:41

Tu su cini mi se bili i Pavlovic, Milicic (ako se njegovo neigranje moze nazvati prisustvom u NBA) i Krstic.

Vlada

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora

Lepo napiši ljubomoran sam, ovako samo ispadaš i...t. Ili si možda počeo da pratiš košarku od juče. A čak ni to ti nije bilo dovoljno da shvatiš koliko je Bogdan talentovan košarkaš. Svi ostali poznati treneri su glupi, samo ti znaš bolje. Kakvi sve ovde ne ostavljaju komentare.

NS

pre 6 godina

Bjelicu u Minesoti ne cene adekvatno, a o Bobiju da ne govorim. Treba obojicu Divac da uzme u Sakramento i da sa Bogdanom pokidaju u ligi.

Goran

pre 6 godina

Detroit igra za sada zaista dobro. Drumond najzad izvodi slobodna bacanja dobro. Ekipa pobjedjuje, pa je normalno sto Bobi ne igra jer ne moze pratiti taj brzi tempo. Mislim da bi trebao traziti drugu ekipu. Dalas ili Feniks bi bili dobar izbor.Bogdan mor sutirati mnoogo cesce posebno ako ima otvoren sut.Jokic bez beka ne moze da pokaze puni potencijal.Bijeli igra onoliko koliko se od njega ocekuje i igra dobro.

JeRemija

pre 6 godina

@petarczv
Perice nije lepo iznositi nistine pred ovoliko ljudi:)
Uporedna statistika Durenta i Džejmsa u prvih 9 mečeva sezone.
KD 25.2 ppg 4.7 asist 52.9% šut iz igre
LBJ 29.1 ppg 8.7 asist 61.0% šut iz igre

Ima li pitanja?

Tuki

pre 6 godina

Kako Srbin komentarise zavrsenu NBA utakmicu:

Svi su siledzije sem onih koji se prezivaju na IC, e ti treba vise suteva da uzmu po utakmici

Uvek drugi sabotiraju te na IC, ne daju im namerno da navuku statistiku. Trener u svakom timu gde ti na IC igraju ne valja.

Ostali koji navlace statistiku su opet siledzije

Jako individualna kosarka, napadi sa manje od 3 dodavanja sto ove na IC zbunjuje jer su oni timski igraci rodjeni asistenti na kojoj god poziciji igraju.

Kako je ovaj smeo da uzme toliko suteva na utakmici, to nije kosarka. Sem kada jedan sto se preziva na IC uzme sve suteve u timu onda je to cist talenat.

Zakljucak: Srbin bi bio u orgazmu da gleda hrkljus sa ovima sto se prezivaju na IC u NBA.

Pogan

pre 6 godina

 I da li Jokića po malo koče ? Rekao bih da, i sinoć se to primetilo, jer je druga postava Denvera sa Faridom, Bartonom, Mudijeom, Bizlijem i Jokićem u 2/4 stigla GSW, a u 3/4 kada su se kola počela lomiti ponovo prvo menjaju Jokića. Na sreću nije to nikakva teorija zavere, to je biznis.
(Dragan Feliks, 05. novembar 2017 09:16)

Kada se pocelo lomiti? Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali u trecoj cetvrtini je usao Zaza i bukvalno posramio Jokica u par navrata na parketu. Pretrcao ga vodeci loptu od kosa do kosa, cemu su se komentatori a i klupa GSWa smejali jer Zaza u zivotu to nije uradio. Zatim, Nikolina odbrana pick and rolla je smesna sa naivnim i mlakim iskakanjem na pleja, pa je Zaza imao par floatera iz reketa potpuno sam. Nikola pritom slaze face jer ga ne pokrivaju dovoljno na strani pomoci, a u sustini realno nema potrebe za takvim
udvajanjem pleja i samo on to radi u ekipi. Nadasve, za 14min na parketu Zaze, GSW je napravio +27 i utakmica je bila resena. Uslo se u garbage time gde su igrale rezerve oba tima. O kakvom sabotiranju ti pricas?

Pavle

pre 6 godina

Ovaj Bogdan startuje na krilu i tu dobija vecinu minuta... Nekoliko minuta dobije i na beku.
Nije mi to jasno, on je u Evropi bio kombo 1/2,a na trojci je igrao kod Zeljka eventialno u nekim small-ball postavama,vrlo kratko.
Bogdan je nizak za krilo. U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?

Gde ja živim

pre 6 godina

Da mi je da vidim da Beli opali jedno 10 šuteva na utakmici pa da batalim. Dobar je, ali kada bi bar protiv ovakvih kršina kao što je Dalas ove sezone šutirao malo više. U svakom slučaju deluje mnogo bolje nego prošlih godina.

Boki odličan, ali mogao bi i on da prangija još malo više. Kad je bal, nek je bal. Sakramentu bi valjao neko ko će što bi rekao Čkalja da smiruje igru. Dok se sete gde su došli i zašto već gube 10-15 razlike. Ali mladi su, željni dokazivanja. Da vidimo kada im se priključi Giles kako će to izgledati. Mogli bi da liče na nešto u budućnosti.

morgun

pre 6 godina

ma divac je bas skockao ekipu, i bas je pobdnik proslog drafta.....napravio je kantu za punjenje,sakramento vec od decembr prestaje da igra iole ozbiljnu kosarku...al nije ni to lose,taman ce bogdan da nabije statistiku

zemunski kej

pre 6 godina

Imao sam neku nadu da ce Denver da iznenadi GSw,nisu bili ni blizu, dve dimenzije, Golden Stejt skoro igra savrseno ,brzo i ubitacno, Za minut dva moze da da 10 koseva, Mozda je greska Denvera ,koji ce igrati u play off sto su prihvatili njihov stil.Onaj Stef Curry ima neki ludacki pogled uopste ne gresi ,Durent je tata ostali rade sta treba. Savet Jokicu ne menjaj Denver nikako ,Bjelici menjaj Minesotu neces se naigrati kod onog debelog trenera,Bogdanu uzivaj u Kaliforniji ,ekipa ti sarla barla,

Najsporija "petorka" svih vremena

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku...
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Ovo nije petorka osim ako ne misliš da u jednoj petorci mogu igrati plej, bek šuter, krilni centar i 2 centra.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Indoktrinacija, 05. novembar 2017 11:08) Vidis volim i ja da gledam euroligu ali ipak ako vec pratim i volim neki sport onda zelim da gledam najbolje sto taj sport ima. Npr nikad zbog neke tekme EL ne bih ostao budan ni do 1 a kamoli do 4 ( sem ako Zvezda igra npr) a ovamo cu ostati do pola noci zbog Sakramento - Bruklin. E sad sve je to stvar ukusa naravno, ja volim i evropsku kosarku al NBA je ipak druga dimenzija.

Garavi@

pre 6 godina

Indoktrinacija@
Slazem se sve sto si napisao.Ali bez obzira na sve to. NBA je svemir za EL,najbolje ekipe iz EL imale bi najvise 5-6 pobeda u sezoni NBA.

Pogan

pre 6 godina

Pored toga sto je Sakramento zivi ocaj od ekipe, drzali su se koliko toliko do zadnje cetvrtine, kada trener Jeger odlucuje da poslednju cetvrtinu igra sa drugom petorkom (???) i to sve do 3 i po min pred kraj, nakon cega uvodi startere, valjda da stignu 15-20 razlike (???). Zeleo bih posebno da istaknem odlican ucinak rezervnog pleja Frenka Mejsona koji je u poslednjoj cetvrtini promasio jedno 5 otvorenih suteva (ukljucujuci jedno polaganje, potpuno sam), izgubio 3 lopte, a u odbrani bio rupa i prakticno prelomio mec na stranu Detroita. Zek Rendolf je debeli ortak iz kraja, vidi se da ima zelju ali i previse godina i masnoce u telu, pa i ne moze bolje. Ne mogu reci da mi je jasna njegova akvizicija. Kao ni Vinsa Kartera koji igra na nivou penzosa koji nije pipnuo loptu 10 god i rekao bih vise siri nervozu u ekipi nego neki pozitivan mentorski uticaj. Mogli su u ovom ociglednom tankovanju dati i koji minut Papajanisu. Bogdan odlican procenat suta, ali vidi se da mu tesko pada sto je u luzerskom timu. U svakom slucaju Sakramento je sigurno u top 3 najlosije ekipe u sutiranju, smesno je koliko otvorenih suteva se masi, ono je sramota za profesionalnu kosarku.

Pera

pre 6 godina

"Posustali" Bjelica dobija malo minuta, jos manje suteva, ali je juce sutirao dve trojke i obe pogodo, a ukupno u sezoni 15 od 24, skoro dve po mecu, a sa 62.5% vodi celu NBA.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Najveća greška Nagetsa je što su dozvolili da im ode Kris Finč posle samo godinu dana, koji je jedan od najvećih ofanzivnih umova u NBA i koji je od Nagetsa napravio jedan od najboljih ofanzivnih timova lige. Prošle godine su imali prelep protok lopte, dok sada deluje kao da nemaju pojma ko gde treba da stoji.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

@9
Zezas da mislis da "BB8" moze biti lider bilo dje? Pa to je kao da za Marka Belinelija neko kaze da bi bio predvodnik ekipe... To su nekompletni igraci. Primjecujes li kako BB8 izgleda neprirodno s loptom, kako mu je kretnja neprirodna i spora? S druge strane Badi Hild, opet jos jedan obican igrac, osica, kretnja, driblinzi...
BB8 moze biti vazan sraf u mnogim ekipama, ali nikad 1, ni 2, a ni 3. igrac.

Dragan

pre 6 godina

Meni i dalje nije jasno dovodjenje Dzefersona i otpustanje Nelsona u Denveru. Nelson je igrao sasvim solidno prvog playa, a Dzeferson uopste ne igra, sem u garbage time—u...Nelson se dobro kontao sa Jokicem, znao da smiri ekipu u odnosu na klince koji cesto srljaju...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ovdje se ne smije ostavljat strucni komentar, jer ce uvijek naici na salve minusa i negodovanja.
Kod mene je jedini problem sto gledam NBA otkad znam za sebe i toliko igraca sam gledao, da ne moze da mi se dogodi da fantaziram o nekim stvarima.
Znam ja da vi pricate da oni pasovi sto rade Jokic i Teo, ono NBA jos nije gledala...
Ali ja sam gledao svih ovih godina NBA, za razliku od vas, a jos sam porastao gledajuci asistencije "Bijele Cokolade"... Kada vidis ono "lakat dodavanje", i jos uzivo, onda si sve vidio.
Cus, BB8 vodeci igrac u NBA.

Nenad

pre 6 godina

Bjelica jentrenutno prvi u citavoj ligi po porocentu suta za 3 poena. Upravo su o tome govorili komentatori prenosa na Fox sportu. Bjelica fantasticno koristi ovo malo minuta sto mu daje trener i cim mu istekne ugovor sigurno dobija odlicnu ponudu u nekoj drugoj ekipi.

baron

pre 6 godina

Al Golden State oduci Denver od kosarke. Ja tvrdim i dalje, da je Milsap promasena investicija. Denver je imao ogroman salary cup, hteli su dovesti jednog od najboljih, tj. najskupljih igraca na trzistu i doveli. Denver vec ima Farida, Plamlija tako da im Milsap nije trebao, pogotovu ne jer je ocajan u odbrani. Denveru fali organizator igre i dobro krilo. Cendler je dobar samo kao sesti igrac. Napravili su fatalnu gresku i poslali Donovana Mitchela u Jutu zbog prostora Harisu, a ispasce da je Donovan mnogo bolji igrac. Trenutno Denver moze da trejduje samo Farida, ali za njega sigurno nece dobiti odlicnog pleja. Mogu pokusati dovesti Bledsoa, to bi bio neki iskorak, pitanje samo da li ce Phoenix pristati, jer realno, sta ce im Farid.
Nekako je uprava Denvera promasila trejd sa Nurkicem, promasila draft, mnogo gresaka da bi to ispalo dobro po tim. Najbolje bi bilo da trejduju Milsapa, ali od toga nece biti nista, jer retkost je u NBA trejdovati igraca posle potpisanog astronomskog ugovora.

Mirko

pre 6 godina

Bogdan je još oprezan, ispipava teren i igru i saigrače, ne želi da se prebrzo nameće, želi da igra timski. Ali, kol'ko ja vidim u NBA moraš da se nametneš - ovako kako je Jokić uradio, jer nema šanse da se zadržiš ako si prosečan, barem ne ako si evropljanin. Bogdan nije prosečan i to treba da pokaže i da se nametne, da traži i od sebe više jer on to može, upao je u dobru ekipu za svoj razvoj, nisu jaki - tim se još gradi i raste, nemaju neku presiju uspeha mada ne smeju puno ni da podbace da se ne bi Divcu to obilo o glavu.
Ipak, sigurno je da Bogdana neko savetuje šta i kako treba da uradi, nadam se da će to biti dobro.

Beli je odličan, ali isto nije dovoljno nametljiv, i on pokušava da poveže igru da ekipa igra timski a ne kao skup pojedinaca. Ne kažem da njemu to ide loše, ali definitivno nije dovoljno da bi to i učinio: opet upoređujem sa Jokićem koji je svojom nesebičnošću prosto prekrenuo Denver Nagetse, okrenuo i trenera i sve igrače koji su do pre njega bili sebičnjaci, sad tim igra lepu i ofanzivnu košarku, i definitivno su zanimljivi za gledanje, mada im start sezone nije sjajan, al bolje tako - nije ni Klivlendu ni GSW-u pa se zna ko će gde stići na kraju.

Tako da poruka za naše je da uzmu stvari u svoje ruke.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Back in Black, 05. novembar 2017 10:11) Bogdan, Fox, Rendolf i Hild bi se borili da prodju grupu u ek? Rodjace oni jesu los tim za nba trenutno al te iz ek i 90% EL bi odvaljivali samo tako. Pogledaj jednog Ekpe Judoa u Juti. Covjek je bio jedan od najboljih centara u evropi ovde ima prosjek 1 poen i 1 skok. Defanzivno je zvijer i dalje doduse al u napadu je beskoristan za ovaj nivo.

Dusan8

pre 6 godina

@Indoktrinacija

Meni je NBA bolji....neuporedivo bolji. Mnogo bolja kosarka,brza,modernija, lepsi potezi, bolji kosarkasi. Imam par omiljenih kosarkasa koje volim da pogledam bez obzira u kom su timu. Plus, navijam za Lejkerse ima i to svojih cari. Da ne gledas samo nase tamo razumeo bi. A, da, ima tenzije ako odaberes pravu utakmicu. Plejof je vrh,mada je prosle godine ukaljan stvaranjem ovih supertima pa je bilo dosadno.
A ne mozes ni reci da je EL pucala od neizvesnosti kad se Zeljko prosetao do titule najlaganije ko' dobro jutro.

korb

pre 6 godina

Denveru je ovo bila peta utakmica u 7 dana..i to B2B..
Svi starteri Denvera su igrali očajno..Jokiću se skratila ruka..svaki šut završava na prvom obruču..
GSW je je došao u Denver, još pre tri dana..dan pre utakmice Denvera sa Majamijem..to samo govori koliko su bili motivisani da se osvete,za poraz iz prošle sezone..da ne govorim koliko je GSW,bolja ekipa od Denvera..jednostavno nisu imali šanse..

Pavle

pre 6 godina

U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

Kad si video da Saric igra trojku? Kad god sam pogledao highlightse 76ersa, Dario igra iskljucivo cetvorku.
Inace slazem se da Bogdan ne moze da cuva fizicki jace trojke, eno videsmo i sa njegovim prezimenjakom neki dan, svidjalo se to nama ili ne - istina je.
(Pogan, 5. novembar 2017 13:59)

Prosle sezone je igrao na 3. Bas se secam nekog teksta kad su ga novinari pitali kako se oseca posto to nije igrao u Evropi, a on je rekao ' Navikavam se polako, gledacu da kaznim protivnike koje cuvam jer su nizi od mene'. I dobro je gurao. Ove sezone ne znam, uopste ih nisam gledao.
A da, i hrvatskog Bogdanovica, nije mu mogao nista da sacuva.

bla

pre 6 godina

Ovaj Bogdan startuje na krilu i tu dobija vecinu minuta... Nekoliko minuta dobije i na beku.
Nije mi to jasno, on je u Evropi bio kombo 1/2,a na trojci je igrao kod Zeljka eventialno u nekim small-ball postavama,vrlo kratko.
Bogdan je nizak za krilo. U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

mislim da nije samo visina koja odlucije na kojoj poziciji ce da igra. vazne su jos i vestina, protiv koga igraju i kako trener da sastavlja najbolju petorku svoje ekipe. inace je iste visine kao vince carter koji igra na poziciji sf

petarczv

pre 6 godina

Perice nije lepo iznositi nistine pred ovoliko ljudi:) 
Uporedna statistika Durenta i Džejmsa u prvih 9 mečeva sezone. 
KD 25.2 ppg 4.7 asist 52.9% šut iz igre 
LBJ 29.1 ppg 8.7 asist 61.0% šut iz igre 

Ima li pitanja?
(JeRemija, 05. novembar 2017 11:04)

Nisi napisao glavnu stvar,koliko je minuta proveo jedan a koliko drugi na terenu.

Koliko pobeda ima jedan i drugi igrac.
.
Posto je ovo igra u dva smera koliko je lebron primio poena a koliko durent.

I glavno pitanje. ZASTO SE NALAZIS PONOVO NA FORUMU POSTO SI DAO REC (drugi put) DA NECES KOMENTARISATI AKO CLEVLEND IZGUBI OD GSW U FINALU?????? Ja sam rekao da ja necu komenrarisati ako lebron osvoji. Tako da sa ljudima cija sopstvena rec nista ne znaci ne zelim da polemisem.

Ako imas prst obraza povucices se ako ne...

Sportski pozdrav

Pogan

pre 6 godina

U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

Kad si video da Saric igra trojku? Kad god sam pogledao highlightse 76ersa, Dario igra iskljucivo cetvorku.
Inace slazem se da Bogdan ne moze da cuva fizicki jace trojke, eno videsmo i sa njegovim prezimenjakom neki dan, svidjalo se to nama ili ne - istina je.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Indoktrinacija, 05. novembar 2017 11:08) Vidis volim i ja da gledam euroligu ali ipak ako vec pratim i volim neki sport onda zelim da gledam najbolje sto taj sport ima. Npr nikad zbog neke tekme EL ne bih ostao budan ni do 1 a kamoli do 4 ( sem ako Zvezda igra npr) a ovamo cu ostati do pola noci zbog Sakramento - Bruklin. E sad sve je to stvar ukusa naravno, ja volim i evropsku kosarku al NBA je ipak druga dimenzija.
(Admiral Horatio Nelson, 05. novembar 2017 11:42)

Jeste druga dimenzija ali ako cemo realno, u NBA 3 od 5 utakmica se zavrse sa 30ak razlike. Evroliga je mnogo neizvesnija po pitanju pobednika. A tu je i domaci teren, na krilima publike i mali pobedjuju velike, u NBA to moze da se desi do PO, posle toga je sve jasno.
Mada slazem se, stvar ukusa je individualan pojam i ne raspravlja se o tome. :)

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

@9
Zezas da mislis da "BB8" moze biti lider bilo dje? Pa to je kao da za Marka Belinelija neko kaze da bi bio predvodnik ekipe... To su nekompletni igraci. Primjecujes li kako BB8 izgleda neprirodno s loptom, kako mu je kretnja neprirodna i spora? S druge strane Badi Hild, opet jos jedan obican igrac, osica, kretnja, driblinzi...
BB8 moze biti vazan sraf u mnogim ekipama, ali nikad 1, ni 2, a ni 3. igrac.

Najsporija "petorka" svih vremena

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku...
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Ovo nije petorka osim ako ne misliš da u jednoj petorci mogu igrati plej, bek šuter, krilni centar i 2 centra.

Tuki

pre 6 godina

Kako Srbin komentarise zavrsenu NBA utakmicu:

Svi su siledzije sem onih koji se prezivaju na IC, e ti treba vise suteva da uzmu po utakmici

Uvek drugi sabotiraju te na IC, ne daju im namerno da navuku statistiku. Trener u svakom timu gde ti na IC igraju ne valja.

Ostali koji navlace statistiku su opet siledzije

Jako individualna kosarka, napadi sa manje od 3 dodavanja sto ove na IC zbunjuje jer su oni timski igraci rodjeni asistenti na kojoj god poziciji igraju.

Kako je ovaj smeo da uzme toliko suteva na utakmici, to nije kosarka. Sem kada jedan sto se preziva na IC uzme sve suteve u timu onda je to cist talenat.

Zakljucak: Srbin bi bio u orgazmu da gleda hrkljus sa ovima sto se prezivaju na IC u NBA.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ovdje se ne smije ostavljat strucni komentar, jer ce uvijek naici na salve minusa i negodovanja.
Kod mene je jedini problem sto gledam NBA otkad znam za sebe i toliko igraca sam gledao, da ne moze da mi se dogodi da fantaziram o nekim stvarima.
Znam ja da vi pricate da oni pasovi sto rade Jokic i Teo, ono NBA jos nije gledala...
Ali ja sam gledao svih ovih godina NBA, za razliku od vas, a jos sam porastao gledajuci asistencije "Bijele Cokolade"... Kada vidis ono "lakat dodavanje", i jos uzivo, onda si sve vidio.
Cus, BB8 vodeci igrac u NBA.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zezas da mislis da "BB8" moze biti lider bilo dje? Pa to je kao da za Marka Belinelija neko kaze da bi bio predvodnik ekipe... To su nekompletni igraci. Primjecujes li kako BB8 izgleda neprirodno s loptom, kako mu je kretnja neprirodna i spora? S druge strane Badi Hild, opet jos jedan obican igrac, osica, kretnja, driblinzi... 
BB8 moze biti vazan sraf u mnogim ekipama, ali nikad 1, ni 2, a ni 3. igrac.
(BG na pjenu od mora, 05. novembar 2017 09:13)

Au, ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao!
Čovek poredi ladno Belinelija, klasičnog šutera koji je ograničen ko terasa igrač, sve mu se svodi na šut i Bogdana koji bukvalno sve radi u napadu, trojka, duga dvojka, prodor, asistencija, vidi jako dobro saigrače i pritom ima jako lep osećaj za pas, da ne pričamo o kvaliteti odbrane jednog i drugog, i za kraj, Bogdan dosta mlađi a mnogo veća atleta i veliki potencijal, mislim stvarno čoveče, šta napriča!
Ne bih ni da komentarišem činjenicu gde kažeš da je loš tehničar

Pogan

pre 6 godina

 I da li Jokića po malo koče ? Rekao bih da, i sinoć se to primetilo, jer je druga postava Denvera sa Faridom, Bartonom, Mudijeom, Bizlijem i Jokićem u 2/4 stigla GSW, a u 3/4 kada su se kola počela lomiti ponovo prvo menjaju Jokića. Na sreću nije to nikakva teorija zavere, to je biznis.
(Dragan Feliks, 05. novembar 2017 09:16)

Kada se pocelo lomiti? Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali u trecoj cetvrtini je usao Zaza i bukvalno posramio Jokica u par navrata na parketu. Pretrcao ga vodeci loptu od kosa do kosa, cemu su se komentatori a i klupa GSWa smejali jer Zaza u zivotu to nije uradio. Zatim, Nikolina odbrana pick and rolla je smesna sa naivnim i mlakim iskakanjem na pleja, pa je Zaza imao par floatera iz reketa potpuno sam. Nikola pritom slaze face jer ga ne pokrivaju dovoljno na strani pomoci, a u sustini realno nema potrebe za takvim
udvajanjem pleja i samo on to radi u ekipi. Nadasve, za 14min na parketu Zaze, GSW je napravio +27 i utakmica je bila resena. Uslo se u garbage time gde su igrale rezerve oba tima. O kakvom sabotiranju ti pricas?

JeRemija

pre 6 godina

@petarczv
Perice nije lepo iznositi nistine pred ovoliko ljudi:)
Uporedna statistika Durenta i Džejmsa u prvih 9 mečeva sezone.
KD 25.2 ppg 4.7 asist 52.9% šut iz igre
LBJ 29.1 ppg 8.7 asist 61.0% šut iz igre

Ima li pitanja?

Indoktrinacija

pre 6 godina

Ovako, mozamo da pricamo o kvalitetu, glamuru, marketingu, sistemu igre pa i svemu ostalom sto nesumnjivo razlikuje NBA od Evropske kosarke ali iskreno, meni je mnogo vece zadovoljstvo da pogledam utakmicu Eurolige od NBA. Ljubitelj sam sporta uopsteno ali NBA pratim iskljucivo zbog nasih igraca. Ne mogu da se nateram da pogledam neku utakmicu u kojoj nema nasih, od pocetka do kraja. Mnogi spominju negledljivost i u pravu su. NBA je cirkus to razumem ali stepen divljastva, individualnosti i nezainteresovanosti za krajnji ishod ne mogu da svarim. Gledam pre 2 dana Efes-Unikaha, vode jedni pa drugi, svaki promasaj moze da znaci poraz, nervoza, zelja za pobedom... To me obavezuje da gledam, volim takvu kosarku, takav sport.
Denver stize Voriorse, povede i umesto da odu na odmor sa prednoscu, oni divljaju, ispucavaju se a Meloun kulira covek, svejedno mu je. Sta znam, volim nervozu i tenziju, u NBA je toga sve manje.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Indoktrinacija, 05. novembar 2017 11:08) Vidis volim i ja da gledam euroligu ali ipak ako vec pratim i volim neki sport onda zelim da gledam najbolje sto taj sport ima. Npr nikad zbog neke tekme EL ne bih ostao budan ni do 1 a kamoli do 4 ( sem ako Zvezda igra npr) a ovamo cu ostati do pola noci zbog Sakramento - Bruklin. E sad sve je to stvar ukusa naravno, ja volim i evropsku kosarku al NBA je ipak druga dimenzija.

Aca86

pre 6 godina

Bogdan ima lepu minutazu, dobru je ekipu odabrao. Gledao sam prosle nedelje kada su igrali sa Denverom, ekipa je ocaj zivi. Jeste da ima talentovanih klinaca, ali bas lose igraju. Bice medju najgorim ekipama u ligi. Steta po njih sto se tankpvanje manje isplati ove sezone.

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bogdan vrlo dobar i konstantan u odbrani, u napadu odgovoran i disciplinovan, ali zaista mora uzeti neki šut više, bez obzira što nije tako ,,košarkaški nevaspitan,, kao saigrači. Ekipa totalni krš, kao grupa turista i zaista ne vidim ko im može pomoći. Bjelica 2 šuta za 15 minuta, imam osećaj kao da se ne trudi previše u napadu da ne bi pokvario procente, ali ekipa pobeđuje i nema povreda i dok je tako ni njegova minutaža neće drastično rasti, neka se potrudi da bar održi ovaj nivo. Što se Jokića i Denvera tiče, ponoviću da im je najveći problem trener. Čovek je provaljen posle prvih 5 utakmica u sezoni. Ista startna postava ( što je jedino i iole normalno jer je to pravilo kojeg se retko ko ne pridržava), iste izmene bez obzira ko kako igra ( gotovo uvek Jokića prvog menja ), bez odgovornosti, discipline i energije( trči i pucaj u napadu, bez pomaganja u odbrani, a ko napravi više od dva faula po meču umreće mu majka ( Osim Jokića i to sve ređe ). Ekipa sa dosta potencijala, ali sa ovim trenerom nema doigravanja. I da li Jokića po malo koče ? Rekao bih da, i sinoć se to primetilo, jer je druga postava Denvera sa Faridom, Bartonom, Mudijeom, Bizlijem i Jokićem u 2/4 stigla GSW, a u 3/4 kada su se kola počela lomiti ponovo prvo menjaju Jokića. Na sreću nije to nikakva teorija zavere, to je biznis.

stanija#gutam

pre 6 godina

Da sam na Jegerovom mestu smanjio bi minutazu Stajnu i Templu par utakmica.Za minute koje dobijaju ucinak im je mizeran, sac igra kao bez centra pistonsi su ih preskocili sinoc.BB8 jos vise suteva neka uzme slobodno.

Garavi@

pre 6 godina

Indoktrinacija@
Slazem se sve sto si napisao.Ali bez obzira na sve to. NBA je svemir za EL,najbolje ekipe iz EL imale bi najvise 5-6 pobeda u sezoni NBA.

Ray Donovan

pre 6 godina

Nemanja nije posustao, naprotiv, bio je odličan i imao je pozitivan učinak na igru. Pa on je maltene sve sto je šutnuo, pogodio, i kad god bi imao kontakt sa loptom, doveo bi ekipu do lakih poena ili u situaciju da lako realizuju napa ( ali su ovi njegovi i promasivali i gubili loptu bez veze). U teskoj je situaciji, jer ako ne odigra na nivou, neće dobiti minutažu, a ako nastavi ovako da igra, Minesota ga nikad neće razmeniti, a mislim da bi mu to bilo bolje za karijeru da ide dalje; opet nemora da znaci.
Divca mnogo cenim, ali ako ima i malo uticaja na trenera, neka mu skrene pažnju da mu ekipa divlja a jedan od najperspektivnijih igrača mu sedi na klupi ili dodaje nekim individualistima. Lepo je sto hoće da razvijaju mladu ekipu, al’ valjda se zna, a i moglo se do sada videti ko je školovan i talentovan, i koga između ostalog plaćaju više, pa shodno tome, Bogdan zaslužuje veću šansu. I
Znam da je poslednja stvar koju radi, je da čita ove naše komentare, ali majstore, slobodno uzmi po 15-20 šuteva, tako ćeš jedino da nabijes statistiku i izboris primat zvezde. Nemoj da dopustiš jednom foksu ili hilu da te predviđaju; ti si za njih Džordan. Nisi u spursima pa da oklevas i igraš za tim. Iskoristi ovo rasulo u sakramentu i pravi ime za sebe kao sto to rade tvoji saigrači.

maxy

pre 6 godina

Da li je realno da ti igrac u prvoj cetvrtini pogodi sve sto je sutnuo i ti ga u drugoj cetvrtini ne pustis ni SEKUND? Ma mogu u NBA da igraju 200x bolji igraci, ali ovo je nula od kosarke kao sporta u svakom pogledu. Koji je rezon za ovo? Koji je rezon da Rendolf uzima 20 suteva svaku utakmicu? Ok, kada si sam da sutiras, ali po svaku cenu...Fox? Itd itd...Bogdane, bravo!!!

Nemanja

pre 6 godina

Najveci problem Jokica ove sezone nije Milsap, nego zato sto nema normalnog pleya koji ce da ga razigrava na puk'n'rolu, Nelson koji je to bio je otisao i sad im pleya igra Murray koji decko nista ne vidi samo zavuce glavu i ide sam na kos, Jokicu na svakoj utakmici pokradu za bar 8 poena sigurnih...Jednostavno ne moze centar bez toga, pogledajte Nurkica i njegovih 28 poena, sve mu Lilard namesta, onda Towns, Gobert jedino Denver nema pleya koji ce da igra taj centralni pik i da gleda Jokica kad rola uzeli su mu najjace oruzje a to je bio Flouter koga nema ove sezone...da ne pricam o ostalim igracima koji su izuzetno neinteligentni nista ne prepoznaju kad je Jokic na manjeg igraca od sebe,osim Harisa ovi ostali su totalno neinteligentni igraci...zato Jokic i sutira toliko trojki ove sezone ali to nije njegova igra... ova ekipa je pravljena protiv Jokica znaci to su gluposti sto su pricali prosle sezone da ce graditi tim oko Jokica nema nikakve kretnje katova ostalih igraca kao prosle sezone zato su mu i asistencije opale...Jokic mora da promeni tim koji ima normalnog pleya inace tesko ce ikad biti all star steta da vakav igrac propadne,mora da nadje ekipu koja ce igrati prema njegovim kvalitetima!!!

Mikoli

pre 6 godina

Sramotan pocetak 3 cetvrtine Nagetsa kad GSW pravi seriju 24-2 za samo par minuta. Meloun vadi komplet prvu postavu koja je delovala mrtvo i bezvoljno, i vise ih nije ubacuvao u igru. To je razlog male minutaze cele prve postave Denvera ne samo Jokica.

Stara kuka

pre 6 godina

Sto Bjelica posustao?Njegova Minesota odlicno gura,on uvek ima svojih zagarantovanih 20 tak minuta po mecu,sasvim solidane ucinke,uvek sjajan sut za tri.U ovoj ekipi Minesote za zvezdama tesko se izboriti za vise a opet dobro je.Duga je sezona,ima jos mnogo meceva a Minesota definitivno ide ka play off-u.

kris

pre 6 godina

Ovo uopšte nije loše ni od jednog našeg igrača,sem Bobija koji i nema šansu.Ne znam za ostale,ali je meni ova NBA postala negledljiva.Sve je nekako jednosmerno,sve se svodi na "trči i šutaj".Nekad vidimo dva dodavanja,atraktivan potez,ali za gledanje mi je puno atraktivnija EL,mada je kvalitet igrača i ekipa nemerljivo na strani NBA.Kao klinac sam ustajao noću da gledam Džordana,Birda,Medžika i ostale,a danas se nekako jedva nateram da odgledam jednu četvrtinu.

NS

pre 6 godina

Bjelicu u Minesoti ne cene adekvatno, a o Bobiju da ne govorim. Treba obojicu Divac da uzme u Sakramento i da sa Bogdanom pokidaju u ligi.

petarczv

pre 6 godina

Perice nije lepo iznositi nistine pred ovoliko ljudi:) 
Uporedna statistika Durenta i Džejmsa u prvih 9 mečeva sezone. 
KD 25.2 ppg 4.7 asist 52.9% šut iz igre 
LBJ 29.1 ppg 8.7 asist 61.0% šut iz igre 

Ima li pitanja?
(JeRemija, 05. novembar 2017 11:04)

Nisi napisao glavnu stvar,koliko je minuta proveo jedan a koliko drugi na terenu.

Koliko pobeda ima jedan i drugi igrac.
.
Posto je ovo igra u dva smera koliko je lebron primio poena a koliko durent.

I glavno pitanje. ZASTO SE NALAZIS PONOVO NA FORUMU POSTO SI DAO REC (drugi put) DA NECES KOMENTARISATI AKO CLEVLEND IZGUBI OD GSW U FINALU?????? Ja sam rekao da ja necu komenrarisati ako lebron osvoji. Tako da sa ljudima cija sopstvena rec nista ne znaci ne zelim da polemisem.

Ako imas prst obraza povucices se ako ne...

Sportski pozdrav

Stefan

pre 6 godina

Денвер је блага језа. Изузетно лоше селектиран и неорганизован тим. Напади xаотични и завршавају се после три или мање додавања. Неповезани и себични. Оно шта су радили у првиx шест минута треће четвртине па то је за вешала. Јесу то Вориорси али на дужи рок Денвер је тешка труба а Јокић као тимски играч ту нема шта да тражи.

zemunski kej

pre 6 godina

Imao sam neku nadu da ce Denver da iznenadi GSw,nisu bili ni blizu, dve dimenzije, Golden Stejt skoro igra savrseno ,brzo i ubitacno, Za minut dva moze da da 10 koseva, Mozda je greska Denvera ,koji ce igrati u play off sto su prihvatili njihov stil.Onaj Stef Curry ima neki ludacki pogled uopste ne gresi ,Durent je tata ostali rade sta treba. Savet Jokicu ne menjaj Denver nikako ,Bjelici menjaj Minesotu neces se naigrati kod onog debelog trenera,Bogdanu uzivaj u Kaliforniji ,ekipa ti sarla barla,

Pogan

pre 6 godina

U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

Kad si video da Saric igra trojku? Kad god sam pogledao highlightse 76ersa, Dario igra iskljucivo cetvorku.
Inace slazem se da Bogdan ne moze da cuva fizicki jace trojke, eno videsmo i sa njegovim prezimenjakom neki dan, svidjalo se to nama ili ne - istina je.

Laki

pre 6 godina

Kraj poluvremena, egal, lopta kruži na isteku napada, Jokić daje ekstra pas samom Mareju on baca er bol sa trojke; primaju trojku, Marej muti, Jokić izlazi iz bloka na trojku, a ovaj mu ne daje loptu nego šiba preko ruke, trojka za GSW i 5 razlike na poluvremenu, Jokić izlazi i grize dres...Maloun mazi Mareja i nešto mu objašnjava (U tim trenucima trener u Evropi šamara igrača).

Pavle

pre 6 godina

Ovaj Bogdan startuje na krilu i tu dobija vecinu minuta... Nekoliko minuta dobije i na beku.
Nije mi to jasno, on je u Evropi bio kombo 1/2,a na trojci je igrao kod Zeljka eventialno u nekim small-ball postavama,vrlo kratko.
Bogdan je nizak za krilo. U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?

9

pre 6 godina

Bogdan bezeli zaista dobar procenat suta do sada, i stvarno steta sto ne uzima vise suteva za vreme koje provodi na terenu.
Ponovicu se sada, mada to ljudi ovde non stop naglasavaju, nadam se da ce shvatiti da onoga trenutka kad postane malo bezobrazniji i sebicniji u ovoj ekipi ove sezone stavice sebe u prvi plan i postati lider ove generacije sto ce mu svakako dati odlicnu osnovu za nastavak NBA karijere.
Samo se nadam da mu, kao nekome ko je non stop igrao u pobednickim ekipama ne padne moral i da se ne uklopi u ovu katastrofu od igre.
Sportski pozdrav svima.

Mrak

pre 6 godina

Bogdan je imao 1 izgubljenu loptu,tako kaze statistika na sajtu NBA. Pogledao sam malo pregled Bogdanovih poena, tako lako je dosao do tih 14 poena, da vec sledece godine ocekujem od njega 15+ poena u prosjeku. Nista vise ne bi komentarisao jer nisam gledao utakmice.
Bobi opet nije igrao, tu je ocigledno neki drugi problem mimo njegovih kosarkaskih mogucnosti, jer dobiti samo par minuta ukupno od pocetka sezone, a imati solidan ugovor, nije bas logicno.

jonav

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku... 
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Divac. A tu su jos bili i Rebraca i Drobnjak.

Kendra Lust

pre 6 godina

Gledam juče prenos i jedan podatak mi "bode" oči. Naime, verovali ili ne, cena nove hale Pistonsa košta 732 miliona dolara!!! A prima 21.000 gledalaca...
Bio sam ubeđen da su naši majstori naduvavanja cena ali Ameri su ga baš preterali.

Vlada

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora

Lepo napiši ljubomoran sam, ovako samo ispadaš i...t. Ili si možda počeo da pratiš košarku od juče. A čak ni to ti nije bilo dovoljno da shvatiš koliko je Bogdan talentovan košarkaš. Svi ostali poznati treneri su glupi, samo ti znaš bolje. Kakvi sve ovde ne ostavljaju komentare.

the truth

pre 6 godina

Bogdan je majstor, da forsira ubacio bi 20 + koseva svakom. Sa kojom lakocom on daje koseve je smijesno. Tehniku, tehniku suta i ostalo ne bih komentarisao. Milina ga gledati. Sve ovo pisem kao jedan zvezdas.

спортски уметник

pre 6 godina

Богдану је велики проблем екипа, да има бар једног играча који не гледа одмах кош чим добије лопту, много више простора би било и за Богдана у нападу...овако се деси да 10 напада не пипне лопту јер они дивљаци Фокс и Хилд све сами завршавају у трећој секунди напада, а притом су им пфоценти нижи него већини екипа из Аба лиге

Mile

pre 6 godina

Bogdan je budućnost Sakramenta i njegova odluka da predje u NBA je pravi pogodak. U ligi gde nema ispadanja on će imati dovoljno vremena da pokaže svoj raskošan talenat.

NBA Live

pre 6 godina

svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Nema potrebe trositi prvotimce kad svejedno ne mogu da pobede bolje sacuvati ih za utakmice koje mogu dobiti...

katarina

pre 6 godina

Браво Богдане,бићеш још бољи,а поздрав за Јокића мој син га воли,браво момци???

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Nije verovao u pobedu pa je kapiram odmorio glavne malo za utakmice koje mogu da dobiju, bar ja tako mislim da je.

Zokara

pre 6 godina

Bogdanovic igra, ima minutazo sta je najvaznije, a polako i sigurno se privikava na nacin igre, definitivno NBA kalibar. Samo hrabro! Skoro pa bolje ekipe za rookie godinu nije mogao odabrati.

morgun

pre 6 godina

ma divac je bas skockao ekipu, i bas je pobdnik proslog drafta.....napravio je kantu za punjenje,sakramento vec od decembr prestaje da igra iole ozbiljnu kosarku...al nije ni to lose,taman ce bogdan da nabije statistiku

Goran

pre 6 godina

Detroit igra za sada zaista dobro. Drumond najzad izvodi slobodna bacanja dobro. Ekipa pobjedjuje, pa je normalno sto Bobi ne igra jer ne moze pratiti taj brzi tempo. Mislim da bi trebao traziti drugu ekipu. Dalas ili Feniks bi bili dobar izbor.Bogdan mor sutirati mnoogo cesce posebno ako ima otvoren sut.Jokic bez beka ne moze da pokaze puni potencijal.Bijeli igra onoliko koliko se od njega ocekuje i igra dobro.

nekoizmase

pre 6 godina

Bogdan Bogdanović je ODLIČAN igrač, pokazuje to i na početku NBA sezone. Sazreo je u kompletnog košarkaša, i kompletno sve segmente drži jako jako visoko!

Vlada

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pacer, 5. novembar 2017 08:46)

Nisu racunali na pobedu, pa ih nisu ni forsirali.

JPR24

pre 6 godina

sta je bre ono? veoma mala minutaza za svakog prvotimca iz denvera...
(Pacer, 05. novembar 2017 08:46)

Pa druga utakmica u dva dana, GSW ih je vec zgazio u prvoj cetvrtini, i razbucaonu trecoj, sanse da se Denver vrati su bile kao i da nas dvojica zaigramo u NBA, tako da su drugi dobili sansu.

Navijač

pre 6 godina

Ocigledno je da su u Denveru ovu otakmicu i pre pocetka upisali kao poraz. Niko iz prve postave nije igrao vise od 20 min. (Milsap je igrao samo 15).
Zvuci neverovatno ali Bogdanovic je trenutno najbolji igrac Kingsa, igra bez straha, ne plasi se da udje u reket i vidi se koliko je Obradovic uticao na njegovo samopouzdanje.
Bjelica, sta reci, ima kvalitet za NBA, vide to i navijaci TW ali on jednostavno nece dobiti vise minuta. Nadam se nekom trejdu.
Bobi moze da zaigra samo ako se povredi neko, a i to je pod znakom pitanja. Detroit je odlicno poceo sezonu pa mu ni to ne ide na ruku.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Indoktrinacija, 05. novembar 2017 11:08) Vidis volim i ja da gledam euroligu ali ipak ako vec pratim i volim neki sport onda zelim da gledam najbolje sto taj sport ima. Npr nikad zbog neke tekme EL ne bih ostao budan ni do 1 a kamoli do 4 ( sem ako Zvezda igra npr) a ovamo cu ostati do pola noci zbog Sakramento - Bruklin. E sad sve je to stvar ukusa naravno, ja volim i evropsku kosarku al NBA je ipak druga dimenzija.
(Admiral Horatio Nelson, 05. novembar 2017 11:42)

Jeste druga dimenzija ali ako cemo realno, u NBA 3 od 5 utakmica se zavrse sa 30ak razlike. Evroliga je mnogo neizvesnija po pitanju pobednika. A tu je i domaci teren, na krilima publike i mali pobedjuju velike, u NBA to moze da se desi do PO, posle toga je sve jasno.
Mada slazem se, stvar ukusa je individualan pojam i ne raspravlja se o tome. :)

Gde ja živim

pre 6 godina

Da mi je da vidim da Beli opali jedno 10 šuteva na utakmici pa da batalim. Dobar je, ali kada bi bar protiv ovakvih kršina kao što je Dalas ove sezone šutirao malo više. U svakom slučaju deluje mnogo bolje nego prošlih godina.

Boki odličan, ali mogao bi i on da prangija još malo više. Kad je bal, nek je bal. Sakramentu bi valjao neko ko će što bi rekao Čkalja da smiruje igru. Dok se sete gde su došli i zašto već gube 10-15 razlike. Ali mladi su, željni dokazivanja. Da vidimo kada im se priključi Giles kako će to izgledati. Mogli bi da liče na nešto u budućnosti.

cvele

pre 6 godina

Teodosic,Bogdan, Beli, Jokic i Bobi M. Nikad nismo imali NBA petorku...
(ivan, 5. novembar 2017 08:46)

Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Divac. A tu su jos bili i Rebraca i Drobnjak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jonav, 5. novembar 2017 09:41

Tu su cini mi se bili i Pavlovic, Milicic (ako se njegovo neigranje moze nazvati prisustvom u NBA) i Krstic.

baron

pre 6 godina

Al Golden State oduci Denver od kosarke. Ja tvrdim i dalje, da je Milsap promasena investicija. Denver je imao ogroman salary cup, hteli su dovesti jednog od najboljih, tj. najskupljih igraca na trzistu i doveli. Denver vec ima Farida, Plamlija tako da im Milsap nije trebao, pogotovu ne jer je ocajan u odbrani. Denveru fali organizator igre i dobro krilo. Cendler je dobar samo kao sesti igrac. Napravili su fatalnu gresku i poslali Donovana Mitchela u Jutu zbog prostora Harisu, a ispasce da je Donovan mnogo bolji igrac. Trenutno Denver moze da trejduje samo Farida, ali za njega sigurno nece dobiti odlicnog pleja. Mogu pokusati dovesti Bledsoa, to bi bio neki iskorak, pitanje samo da li ce Phoenix pristati, jer realno, sta ce im Farid.
Nekako je uprava Denvera promasila trejd sa Nurkicem, promasila draft, mnogo gresaka da bi to ispalo dobro po tim. Najbolje bi bilo da trejduju Milsapa, ali od toga nece biti nista, jer retkost je u NBA trejdovati igraca posle potpisanog astronomskog ugovora.

korb

pre 6 godina

Denveru je ovo bila peta utakmica u 7 dana..i to B2B..
Svi starteri Denvera su igrali očajno..Jokiću se skratila ruka..svaki šut završava na prvom obruču..
GSW je je došao u Denver, još pre tri dana..dan pre utakmice Denvera sa Majamijem..to samo govori koliko su bili motivisani da se osvete,za poraz iz prošle sezone..da ne govorim koliko je GSW,bolja ekipa od Denvera..jednostavno nisu imali šanse..

bla

pre 6 godina

Ovaj Bogdan startuje na krilu i tu dobija vecinu minuta... Nekoliko minuta dobije i na beku.
Nije mi to jasno, on je u Evropi bio kombo 1/2,a na trojci je igrao kod Zeljka eventialno u nekim small-ball postavama,vrlo kratko.
Bogdan je nizak za krilo. U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

mislim da nije samo visina koja odlucije na kojoj poziciji ce da igra. vazne su jos i vestina, protiv koga igraju i kako trener da sastavlja najbolju petorku svoje ekipe. inace je iste visine kao vince carter koji igra na poziciji sf

Dusan8

pre 6 godina

@Indoktrinacija

Meni je NBA bolji....neuporedivo bolji. Mnogo bolja kosarka,brza,modernija, lepsi potezi, bolji kosarkasi. Imam par omiljenih kosarkasa koje volim da pogledam bez obzira u kom su timu. Plus, navijam za Lejkerse ima i to svojih cari. Da ne gledas samo nase tamo razumeo bi. A, da, ima tenzije ako odaberes pravu utakmicu. Plejof je vrh,mada je prosle godine ukaljan stvaranjem ovih supertima pa je bilo dosadno.
A ne mozes ni reci da je EL pucala od neizvesnosti kad se Zeljko prosetao do titule najlaganije ko' dobro jutro.

Mirko

pre 6 godina

Bogdan je još oprezan, ispipava teren i igru i saigrače, ne želi da se prebrzo nameće, želi da igra timski. Ali, kol'ko ja vidim u NBA moraš da se nametneš - ovako kako je Jokić uradio, jer nema šanse da se zadržiš ako si prosečan, barem ne ako si evropljanin. Bogdan nije prosečan i to treba da pokaže i da se nametne, da traži i od sebe više jer on to može, upao je u dobru ekipu za svoj razvoj, nisu jaki - tim se još gradi i raste, nemaju neku presiju uspeha mada ne smeju puno ni da podbace da se ne bi Divcu to obilo o glavu.
Ipak, sigurno je da Bogdana neko savetuje šta i kako treba da uradi, nadam se da će to biti dobro.

Beli je odličan, ali isto nije dovoljno nametljiv, i on pokušava da poveže igru da ekipa igra timski a ne kao skup pojedinaca. Ne kažem da njemu to ide loše, ali definitivno nije dovoljno da bi to i učinio: opet upoređujem sa Jokićem koji je svojom nesebičnošću prosto prekrenuo Denver Nagetse, okrenuo i trenera i sve igrače koji su do pre njega bili sebičnjaci, sad tim igra lepu i ofanzivnu košarku, i definitivno su zanimljivi za gledanje, mada im start sezone nije sjajan, al bolje tako - nije ni Klivlendu ni GSW-u pa se zna ko će gde stići na kraju.

Tako da poruka za naše je da uzmu stvari u svoje ruke.

Dragan

pre 6 godina

Meni i dalje nije jasno dovodjenje Dzefersona i otpustanje Nelsona u Denveru. Nelson je igrao sasvim solidno prvog playa, a Dzeferson uopste ne igra, sem u garbage time—u...Nelson se dobro kontao sa Jokicem, znao da smiri ekipu u odnosu na klince koji cesto srljaju...

Pogan

pre 6 godina

Pored toga sto je Sakramento zivi ocaj od ekipe, drzali su se koliko toliko do zadnje cetvrtine, kada trener Jeger odlucuje da poslednju cetvrtinu igra sa drugom petorkom (???) i to sve do 3 i po min pred kraj, nakon cega uvodi startere, valjda da stignu 15-20 razlike (???). Zeleo bih posebno da istaknem odlican ucinak rezervnog pleja Frenka Mejsona koji je u poslednjoj cetvrtini promasio jedno 5 otvorenih suteva (ukljucujuci jedno polaganje, potpuno sam), izgubio 3 lopte, a u odbrani bio rupa i prakticno prelomio mec na stranu Detroita. Zek Rendolf je debeli ortak iz kraja, vidi se da ima zelju ali i previse godina i masnoce u telu, pa i ne moze bolje. Ne mogu reci da mi je jasna njegova akvizicija. Kao ni Vinsa Kartera koji igra na nivou penzosa koji nije pipnuo loptu 10 god i rekao bih vise siri nervozu u ekipi nego neki pozitivan mentorski uticaj. Mogli su u ovom ociglednom tankovanju dati i koji minut Papajanisu. Bogdan odlican procenat suta, ali vidi se da mu tesko pada sto je u luzerskom timu. U svakom slucaju Sakramento je sigurno u top 3 najlosije ekipe u sutiranju, smesno je koliko otvorenih suteva se masi, ono je sramota za profesionalnu kosarku.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Back in Black, 05. novembar 2017 10:11) Bogdan, Fox, Rendolf i Hild bi se borili da prodju grupu u ek? Rodjace oni jesu los tim za nba trenutno al te iz ek i 90% EL bi odvaljivali samo tako. Pogledaj jednog Ekpe Judoa u Juti. Covjek je bio jedan od najboljih centara u evropi ovde ima prosjek 1 poen i 1 skok. Defanzivno je zvijer i dalje doduse al u napadu je beskoristan za ovaj nivo.

Pera

pre 6 godina

"Posustali" Bjelica dobija malo minuta, jos manje suteva, ali je juce sutirao dve trojke i obe pogodo, a ukupno u sezoni 15 od 24, skoro dve po mecu, a sa 62.5% vodi celu NBA.

Nenad

pre 6 godina

Bjelica jentrenutno prvi u citavoj ligi po porocentu suta za 3 poena. Upravo su o tome govorili komentatori prenosa na Fox sportu. Bjelica fantasticno koristi ovo malo minuta sto mu daje trener i cim mu istekne ugovor sigurno dobija odlicnu ponudu u nekoj drugoj ekipi.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Najveća greška Nagetsa je što su dozvolili da im ode Kris Finč posle samo godinu dana, koji je jedan od najvećih ofanzivnih umova u NBA i koji je od Nagetsa napravio jedan od najboljih ofanzivnih timova lige. Prošle godine su imali prelep protok lopte, dok sada deluje kao da nemaju pojma ko gde treba da stoji.

Pavle

pre 6 godina

U NBA krilo igra i recimo Saric koji je u Evropi na cetvorci. Ne znam kako trener misli da ga Bogdan cuva?
(Pavle, 5. novembar 2017 11:54)

Kad si video da Saric igra trojku? Kad god sam pogledao highlightse 76ersa, Dario igra iskljucivo cetvorku.
Inace slazem se da Bogdan ne moze da cuva fizicki jace trojke, eno videsmo i sa njegovim prezimenjakom neki dan, svidjalo se to nama ili ne - istina je.
(Pogan, 5. novembar 2017 13:59)

Prosle sezone je igrao na 3. Bas se secam nekog teksta kad su ga novinari pitali kako se oseca posto to nije igrao u Evropi, a on je rekao ' Navikavam se polako, gledacu da kaznim protivnike koje cuvam jer su nizi od mene'. I dobro je gurao. Ove sezone ne znam, uopste ih nisam gledao.
A da, i hrvatskog Bogdanovica, nije mu mogao nista da sacuva.