Subota, 04.11.2017.

13:50

Krajinović posle drame u finalu Mastersa u Parizu!

Filip Krajinović uspeo je da se plasira u finale Mastersa u Parizu, pošto je posle velike borbe pobedio Džona Iznera – 6:4, 6:7(2), 7:6(5).

Izvor: PT

Krajinoviæ posle drame u finalu Mastersa u Parizu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

258 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 6 godina

A sta je cika Drago govorio? A da ima 10-ak kila vise, snaznije udarce i pravog trenera od pocetka bio bi top 5. Neka, nikad nije kasno. 25 mu je, pred njim su najbolje godine. Kao sto sam rekao top 20 ce biti.

Serhi Brugera

pre 6 godina

Filip k'o grom ! Pokazao je izuzetnu sportsku inteligenciju, sjajnu tehniku i da ima glavu za velike uspehe. Igra zaista lep tenis...U finalu samo hrabro...Mirna glava, brze noge i dobar servis !

slobinator

pre 6 godina

(PFC, 4. novembar 2017 20:37)
šta dečko znači nema pravo da navija za nekog? pa I troicki navija za partizan pa ogromna većina zvezdaša navija za njega,ali šta to vredi pričati

Dusan kg

pre 6 godina

BRAVO MALI
(Srbcg, 4. novembar 2017 17:31)

Taj MALI za tri meseca ulazi u 27 godinu zivota.Za tri godine bice MATOR.Gde je bio ranije,pa nigde,jer nema pojma.A vi posle Gruje,Jokica,sms lecite komplekse nize vrednosti sa ovim anonimusom.Devet godina profesionalne karijere i zaradio 800 000,smejurija.

Pitanje

pre 6 godina

@Taj MALI za tri meseca ulazi u 27 godinu zivota.Za tri godine bice MATOR.Gde je bio ranije,pa nigde,jer nema pojma.A vi posle Gruje,Jokica,sms lecite komplekse nize vrednosti sa ovim anonimusom.Devet godina profesionalne karijere i zaradio 800 000,smejurija.
(Dusan kg, 4. novembar 2017 21:32)

A KOLIKO SI TI ZARADIO MILIONA DO SADA MAJKE TI???????

MRAVOJED

pre 6 godina

Odlično, Filipe! E, sad odmah uzmi nekog gurua inače neš daleko da doguraš bez gurua. Moš i da ime promeniš u Felipe, da budeš fensi...

munze

pre 6 godina

sjajan uspeh Krajinovica i nadajmibse da neće stati i da će nastaviti ka top 10 igračima. inače poređenja sa Đokovićem su nerealna, jer se sportisti Novakovog i Monikinog kalibra, rađaju jednom u sto godina. sve najbolje svim ljubiteljima zdravog sporta.

Andjela

pre 6 godina

Lep uspeh, ali ipak se mora kazati, da je to plod "velike slučajnosti", da iz prvih 10 na ovom turniru tipa 1000 nije bilo njih 7 , Novak, Vavrinka, Rodzer, Nišikori, Raonić, Marej, Nadal (zbog povrede kolena odustao), u poslednjih preko 10 godina od njih malo ko je mogao doći do titule, pa čak i polufinala.

arsa

pre 6 godina

@Goku
A ko to u komentarima osporava Djokovica,naprotiv sve ove godine se osporavaju ostali nasi teniseri sta god da urade jer sve gledamo kroz Novaka.Cinjenica jeste da se uspeh Krajinovica poklapa sa trenutnim posrnucem Djokovica pa ce neki Nolovci preko noci postati Filipovci,ali generalno zarad buducnosti tenisa kao sporta treba polako ostavljati Novaka po strani,predaleko je otislo sa kultom licnosti a zrtva je upravo tenis kao sport koji je totalno skrajnut u ovoj zemlji upravo zato sto u svim rubrikama vezano za tenis stoji samo jedno ime,i tako unazad deset godina a nikad u istoriji nismo imali toliko uspesnih tenisera i teniserki kao u protekloj deceniji,i zato je ovaj Filipov uspeh malo je reci zlata vredan,a Novaku svakako niko ne moze oduzeti trofeje i celokupnu karijeru.

Zivko

pre 6 godina

@ Bravo Fićooooo, Sombor će večeras da popije koju više!
(Somborac, 4. novembar 2017 16:50)
Somborci, ako nemate nista protiv, i Nis se pridruzuje. :))))

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

A ja se kladio da će ovaj naš izgubiti 2:0. Baš sam glup!
(vidim sve, 04. novembar 2017 18:52)

Tako i ja kad se kladim, skoro uvek dodje obrnuto od onoga sto odigram.

remax

pre 6 godina

@ lektor, Dusan

Dušanu nekako i da oprostimo ali od jednog "lektora" ovo nisam očekivao. :)
Stanovnici Sombora su Somborci.
"Somborčani" bi bili da se grad zove "Somborac", "Somborec" ili "Somborc".
Utvrditi gradivo pa onda ispravljati druge.

Čestitke za Fiću.

Nidza

pre 6 godina

Krajinovic sa ovakvom igrom, kao danas, moze naredne 2-3 godine da bude konstantno top20, pa cak i top10 igrac.
Serva odlicna, ne toliko dominantna prva, ali vrhunska druga sa manje od 1 duple po setu, sto je odlika top10 igraca, forhend, bekend, bekend slajs vrlo dobri, kratka lopta odlicna, dobar na riternu, malo nesuguran na voleju ali tu ima dosta do sampouzdanja..
Sa ovakvom igrom moze da dobije svakog osim top5 u najboljoj formi, za to je potrban pored svega ovoga i bar jedan vrhunski udarac..
Bravo za danas, i Davis cup opet deluje dostizan za Srbiju ?

Jova

pre 6 godina

Opa. Prvo finale nekog ATP turnira ali ni više ni manje nego mastersa. Ogroman skok na listi i jaka finanskijska inekcija, koja će mu, nadam se, dati podstreka za dalji rad i napredovanje. Udarce, vidim, ima sve. Glava se nije pokazala kao slabost, dakle Filip ima sve uslove da napravi ozbiljniju tenisku karijeru. Od malena je bio material za takvo što ali nesrećne povrede su ga ustavile, da ne kažem presjekle veoma rano. Čak i ako je ovo samo bljesak, veoma je lijep.

Popović, osim što je dokazano dobar trener, ima talenta i za veselo skidanje odjeće! Kakvom je brzinom zgulio onu majicu sa sebe…

Bravo Filipe i srećno u finalu sutra!

PS: Filip je trenutno 77, sutra igra 7 meč u Parizu a, kao što znamo, sedmica je “bajkovit” broj.

Pozdrav svima

lektor

pre 6 godina

@Dušane,nadam se da ostali Somborčani bolji od tebe poznaju pravopis.Ako Krajinović sutra u finalnom meču pobjedi Soka,moći ćemo reći da je bio NAJBOLJI na Mastersu u Parizu i zasluženo osvojilo titulu.

Vuk

pre 6 godina

Ludnica...bravo Fićo kralju, sutra kako trenutno stvari stoje da dobijes i trećeg amerikanca, ocigledno da znas kako protiv dobrih servera..

Milos

pre 6 godina

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos". 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 4. novembar 2017 17:51) 
a ne stavljaj me u taj koš zaluđenika i nemača života, koji se ostvaruju korz tuđi uspeh, ja jednostavno volim kada underdog ode daleko u bilo kom sportu... pa mi se zato dopao uspeh mog zemljaka... pa sam u trenutku bio ponosan što je u toj lepoj priči građanin naše zemlje. I da izgubi sutra bila je dobra priča...
(Duck Dodgers, 04. novembar 2017 18:19)

DUCK OBJASNIO! BRAVO!

sličnost

pre 6 godina

@Milune,Filip je prije par godina izjavio da mu je Federer idol i po smirenosti u igri i to naročirto u onim presudnim momentima po rezultat, podsjetio me je na idola.

Duck Dodgers

pre 6 godina

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 4. novembar 2017 17:51)
a ne stavljaj me u taj koš zaluđenika i nemača života, koji se ostvaruju korz tuđi uspeh, ja jednostavno volim kada underdog ode daleko u bilo kom sportu... pa mi se zato dopao uspeh mog zemljaka... pa sam u trenutku bio ponosan što je u toj lepoj priči građanin naše zemlje. I da izgubi sutra bila je dobra priča...

Dražen

pre 6 godina

Nisam siguran da je i on sam u svojim najluđim snovima zamišljao ovakav scenario, ali skidam mu kapu. Odigrao je ključne bodove protiv Isnera hrabro i beskompromisno kad je to bilo najpotrebnije. Za tenisača koji možda po prvi put u životu igra pred ovolikim auditorijem, nije pokazivao nikakvu nervozu ni gubitak koncentracije. Nemam što reći nego svaka čast i puno sreće u finalu.

Melenci

pre 6 godina

i da je izgubio,a nije,Filip je pokazao koji je potencijal,kako mladost nije ludost nego pamet i uporna borba.Ovo je mec koji je trebao svako da odgleda,da bi video koliko Srbija ima sjajnih sportita.Koliko je Filip bio skroman i tih kako je sve odluke sudija prihvatao mirno,kako je uporno kidao poene Izneru bio mu ravan a kada je bilo najpotrenije zadao udarac za konacnu pobedu.Ponosimo se nasim Filipom!

nemanja

pre 6 godina

Svaka cast Krajinovicu, fenomenalan rezultat i dobar decko. Ipak, dovoljno je videti polufinaliste i konstatovati da je ovo jedan od najslabijih mastersa (po igracima) u istoriji...

ju ju

pre 6 godina

nostalgija
Ja ne podnosim Djokovića i Anu ali navijam za zvezdu i jj, šta ćemo sad?
Kad ćete da ukapirate da svako ima pravo da navija za koga hoće?!
Inače sve čestitke Krajinoviću..BRAVO MALI.

Krle

pre 6 godina

Sve cestitke za Filipa :) Ispravite me ako gresim ali ne secam se da je do sada bio u cetvrtfinalu atp-a 250? Kakav uspeh covece :)))
(Milos, 04. novembar 2017 17:01)

Djokovic mu je predao u cetvrtfinalu Serbia Opena dok smo jos imali teniski turnir tako da mu je to polufinale bilo najbolji uspeh, a ovo finale masters serije je neuporedivo veci uspeh ma kakvi protivnici bili niko, a najvise tastatura mafija nema pravo da omalazava neciji uspeh, stara dobra kaze ako mislis da si u necemu bolji od nekoga ustani od te tastature i pokazi nam. Uzaludnim kucanjem samo gubis i svoje i nase vreme dok citamo to smece

Sava

pre 6 godina

@ Кривокапић, 4. novembar 2017 17:02

Ozbiljnu lovu je vec zaradio plasmanom u ovo finale. Tolike pare svi mi koji ovde komentarišemo nećemo zaraditi za ceo život.
Svaka mu čast, naravno.

kvrga

pre 6 godina

Tenis u Srbiji neće umreti kada ode Đoković. Bravo Filipe!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (golub pismonoša, 4. novembar 2017 16:27)

nece umreti, ali je tesko previse ocekivati od krajinovica koji vec ima 25 godina. a voleo bih da uvek imamo za koga da navijamo. :) daj boze da mu ovo ne ostane najveci uspeh u karijeri.

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Tražio sam samo da vidim da li je ostavio komentar dežurni mrzitelj svega uspešnog , što ova zemlja Srbija može da da ... i evo ga u 16.08h ... "poentirao" je . E , Jumko , nije tebi lako . Postoji lek , ustanova, za takve kao što si ti .
Čestitke Krajinoviću , učinio si ovo popodne, mnogima , lepim . Bravo .

Krle

pre 6 godina

Tako je bre, Bačka i Srbija se ponose!
(Duck Dodgers, 04. novembar 2017 17:04)

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos".

tasmanijska djavolica

pre 6 godina

Mali je novi marej, vredan, trci za svaku loptu, ne plasi se. Samo da ga slava ne ponese. Inace, fantastican mec danas, suze su mi krenule na kraju. A da je bilo ko igrao protiv iznera danas takodje bi se tesko izborio protiv servisa od 200 na sat. Zato je pobeda jos veca. Svaka cast!

banjaluka

pre 6 godina

Au neverovatno! Decko od koga se puno ocekivalo u karijeri, koji do sada nije napravio nikakav rezultat vredan paznje, i kao kvalifikant dosao u finale Mastersa. Da nije Djokovicevih rezultata koji granice sa nemogucim, ovo bi bio jedan od najvecih podviga u istoriji srpskog tenisa!

cole

pre 6 godina

bravo, filipe! iskreno, to je bio prvi njegov mec koji sam gledao, znam sta je do sada radio, pratio njegove rezultate, ali nisam bio u prilici da ga gledam. i odusevljen sam, naravno! toliko raznovrsna, mirna, precizna igra u trenutcima kada se mec lomi, kao da je u celoj karijeri igrao samo takve meceve. srecno i nadalje, svaka cast decace!!!

Ana

pre 6 godina

Dosadni su mi ti teniseri koji samo ubacuju servis, poput Iznera, servis je vazan ali ako se sve svodi na njega onda mogu slobodno da igraju i bez publike. Da mu nije bilo tog servisa, Krajinovic bi ga pobedio bez problema. Iovako ga je pobedio, ali se propisno namucio.

Кривокапић

pre 6 godina

Овим скоком на атп листи обезбедио је себи улазак на Аустралиан опену и мастерсима до роланд гароса. Не мора да игра квалификације. Ако искористи ову шансу ладно може целе 2018. да буде у првих 30 и да напокон заради озбиљну лову.
Срећно Филипе.

XO

pre 6 godina

Fantastičan uspeh koji će tek otvoriti vrata Filipu u 2018. Neće morati da igra kvalifikacije, ovim će zaraditi 400-800 hiljada evra (do sada je zaradio 800 u čitavoj karijeri), te neće morati da brine o troškovima turnira. Imaće slabije protivnike na turnirima. Počeo godinu kao 234, završiće je kao 25. ili 33. Imao je mnogo sreće, a ukazanu šansu je fantastično iskoristio. Iskreno, ne mislim da će ući u top 20, ali nadam se da se drži oko 30. mesta, što bi bilo fantastično!

Desanka Maksimovićć

pre 6 godina

Drhtava mu ruka flomaster uze
a Nina proli radosnice suze.
Da se zna
ko mu je inspiracija.
šta će reći Leka
njegovoj ljubomori
nema leka.

Malo u stihu
malo u prozi
napred Fićo
samo Amere deri i vozi!!!
Bože ti mu pomnozi!!!

Vlad Rad

pre 6 godina

A juce je neki strucnjak ovde podrugljivo napisao kako je Filip zaradio vise novca od predaje Nadala nego sto ce zaraditi do kraja karijere. A Filip danas uze duplo vise od toga, tj preko 200.000 evra. A ovaj nas strucnjak radi verovatno celu godinu za tu cifru, samo u dinarima. Al je imao obraza da vredja sportistu jer mu je protivnik predao mec. Zato smo mi tu gde jesmo. Svi misle da su na nekoj visini, a bedni su i u novcaniku i u mozgu.

koma

pre 6 godina

Jos ako mu dodje Beneto u finale odlicna prilika i za titulu, ali jos veca Benetou. Nesto mislim da je ovo njegovo, 13. sreca, domaca publika, kraj karijere...
(Ovo pisem na 2:3 i brejk za Socka)

Mladen cg

pre 6 godina

Pobjeda mladosti i mudrosti nad sirovom i hladnom snagom! Bravo Filipe! Ova pobjeda je sjaj u ovoj sumornoj teniserskoj sezoni! I neka se nadje ijedan ,, stručnjak" koji može osporiti uspjeh Krajinovića. I sjutra da se uzme veliki pehar, ako Bog da!

Srdjan

pre 6 godina

Bravo za Filipa, svaka cast kako je okrenuo ovaj tb. Izner je imao 31 ili 32 asa, strasno.
Dakle, jos samo Sok ima sansu da prestigne Karenjo Bustu na 8. mjestu koje vodi u London, treba mu titula za to. Nadam se da ce ga nas Filip sprijeciti u tome. :) P.S. Nista protiv Soka, samo navijam da Filip osvoji.

komsha

pre 6 godina

Bravo Fico sokole nas! Zasluzio si pobedu i da sutra titulom krunises svoj talenat i mukotrpan rad. Filipe ti si svetska klasa i ponos Srbije, uz tebe smo!!!

Labud

pre 6 godina

Ljudi, koliko sam srećan zbog ovog momka, našeg PRAVOG SRBINA, nemam reči stvarno. Zaslužio je ovu pobedu i mnogo više od toga. Srbija čeka sutra pehar !! Kako se samo zahvalio publici, ništa lepše nisam video! Ne može da se poredi onaj Đokovićev ritual davanja srca! FILIPE SRBINE BRAVO BRAVO !!!!

Nebojša

pre 6 godina

Veliko bravo sjajna igra u prvom setu dok se u trećem setu videlo da ima malo tremu ali na kraju na sjajan način završio posao mada moram da priznam na 3-0 u taibrejku sam pomislio da je ispustio priliku drago mi je da sam pogrešio e sada finale srećno i nadamo se tituli.

Amerikanac

pre 6 godina

Svaka čast. Malo sreće na kraju da mu najzad pročita par servi. Deco, ako gledate ovo, razvijte ubitačan forhend i servu što ranije u životu ako želite da budete svetska klasa. Sve ostalo je veliki bonus, ali serva i forhend mora da razara.

Bolje govori engleski ovaj Amerikanac od Nadala, sto posto

pre 6 godina

Šta, hoćete da kažete - da Amerikanac igra maštovit tenis, da pleše kao onaj baletan švajcarski ili mu kratke pantalonice stoje bolje nego Nadalu.
Mislim da Filip igra mnogo lepši i interesantniji tenis od ovog američkog udarača.
I naravno, i ako izgubi, da li to znači da će se ovi muškići što nisu još uvek savladali ni slova Č,Đ,Š... moĆi bilo koga da ubede svojim neargumentovanim, dečačkim fazonima. Bolje bi im bilo da se vrate u osnovnu školu, pa da nas jednog dana oduševe svojim argumentovanim komentarima na srpskom jeziku.

Malkom

pre 6 godina

Bravo!! Nadam se da ces, ako je moguce uopste, biti bolji od Novaka. Ajmo po tituluu!!
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 04. novembar 2017 16:46)

Momak ušao u finale jednog mastersa, odličan uspeh za njega. Ali reći da će biti bolji od jednog od najboljih tenisera ikada pomalo je previše.

Krsta Petrović

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.
(adem, 4. novembar 2017 15:34)

Moj si čovek! Ne mogu da smislim ni JJ ni Djokovića, a volim Anu i Janka. Trebalo bi napraviti klub neki, grupu neku - ljubitelji civilizovanih tenisera.

autarijat

pre 6 godina

bravo mali.davno si trebao da pocnes da igras na ovom nivou.napokon!igrac za top30.svaka cast! stvarno se nadam da pojedini komentatori nikesu Srbi kakve zloceste komentare ostavljaju.onakva emocija na kraju a neko tandara protiv momka.serbi su duboko poljuljan narod bojim se

nostalgija

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.
(adem, 4. novembar 2017 15:34)
Moj si čovek! Ne mogu da smislim ni JJ ni Djokovića, a volim Anu i Janka. Trebalo bi napraviti klub neki, grupu neku - ljubitelji civilizovanih tenisera.
(Krsta Petrović, 4. novembar 2017 16:26)

Sto vas dvojica nabrajate sve to? Jednostavnije je da kazete kako navijate za Partizan.

циган, не делија

pre 6 godina

филипе царино, какве живце имаш као да сваки дан играш полуфинале. људина!

ludiNovinar

pre 6 godina

Ма браво мајсторе! Свака част на овој победи, вратити се после 3:0 у ТБ за ову сервис машину, одиграти храбро и бет грешке, свака част још једном.. Дај Боже да је ово најава за сјајне резултате и у будућности.. :) Свако добро Филипе!!!

remax

pre 6 godina

@ sofija

Da ali zato Krajinović možda može.
Dobio je bolje plasiranog Kverija pa ne vidim zašto ne može i Iznera.
Nego, izgore ti pogača..

Filip

pre 6 godina

Muka mi je od ovakvih igraca americke skole tenisa gde je vazno da si visok dva metra da serviras 220 km na sat i da trcis na mrezu i volej igra. Platis kartu da bi gledao takav tenis. Zato su Novak, Rodzer, Rafa penicilin za ovakve

matori

pre 6 godina

ne znam šta bih rekao.... gledam i ne verujem...
svaka čast !!!
nadam se da će u budućnosti nastaviti ovako da igra. prvenstveno mislim na glavu, pošto niko ni Janoviču ne može poreći talenat, ali taj momak ima problema u glavi, pa posle finala 2012. ovde, ništa nije napravio u karijeri.....

Amerikanac

pre 6 godina

Nema čovek forhend, serva prosečna. U modernom tenisu to je hendikep. Bekhend je odličan ali ne može se sa tim protiv ovih. Nadam se Filipovoj pobedi.

323

pre 6 godina

Cestitam Filipu. Izvanredan uspeh. U TB nakon 3-0 za Iznera on je osvojio 2 poena a Filip 7 i osvojio set i mec sa 7-5? Prosto neverovatno posto je poznato a i sami smo videli kako covek servira? Medjutim moram da kazem, da Izner nema ovakav servis bio bi stoti na ATP. To je moje misljenje. Bravo Filipe i nedaj se u finalu. Nemoj mnogo da slaviš jer nista nije gotovo. Osvoji turnir.

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Kakva majstorska partija, momče. I sam Novak da ti pozavidi na strpljenju i upornošću protiv onakvih servisa Iznera! Svaka čast i Džonu na sportskom pozdravu na kraju na mreži - meni lično najgotivniji od svih američkih tenisera. Kakvo uzbuđenje i kakav meč. Bravo i treneru na psihološkoj pripremi i savetima koje mu je dao. Još jednom, bravo Filipe, ovo je ogroman uspeh za tenis uopšte. Idemo do kraja!!!

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Svaka čast Fićooo! BRAVO BRAVO BRAVO. Izvanredan mec, i kad je najbitnije odigrao najbolje! Bice ovo neverovatno iskustvo za Filipa i sjajna podloga za sledecu sezonu! A sad titulu uzmi u Parizu! Sve najbolje u finalu !

Srdjan Zemun

pre 6 godina

Čoveče koji si car!!! Svaka čast!!! Iz kvalifikacija do finala!!! Majstore!!
Svenuh gledajući ovog Isnera kako mlati one servise! Svaka mu čast ali kada je bilo najvažnije, uspeo si!!
Ostvario si deo svojih snova i uživaj u tome!!!! A dalje šta bude, biće!
Pozdrav majstore!

naslednik

pre 6 godina

Kakav igrac...kakav igrac covece. Tako sam komentarisao Noletu u pocetku a sad Filipu. Boze dragi...Filipe...samo napred uzmi pehar sutra pa da slavimo.

adem

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ovaj Krajinovic se popravio, ne znam koju je novinu uneo u svoju igru ali igra bolje nego pre recimo godinu dana. Jos malo pa ce postati bolji igrac od Noloa Djokovica.

Marko

pre 6 godina

Ovaj decko je neuporedivo talentovaniji teniser od Lajovica i itekako ima glavu i mirnocu(sto je pokazao u prvom gemu kad je spasio 3 brejk lopte odlicnim paralelama), i jeste kalibar za top 30 definitivno. Pritom,ima sve udarce,nema nijednu posebnu manu u igri. Samo kazem realno,posto vidim vec da su krenula osporavanja ovog decka,tek ce on biti trn u oko mnogima i pokazati sta zna i moze. Pozdrav

Ja

pre 6 godina

Pre svega da kazem da mi je drago sto je Filip dosao do polufinala, i sto ce od ponedeljka biti u prvih 50. Ali ko i malo prati tenis zna da je ovaj masters u Parizu ubedljivo najlosiji od svih ostalih u toj kategoriji... Najbolji teniseri kalkulisi zbog zavrsnog turnira koji pocinje ubrzo, i to daje priliku ovim slabijim da naprave neki zvucniji rezultat. Ne mislim da umanjim ovonedeljni Krajinovicev rezultat, ali nemojte očekivati od njega neke velike uspehe u budućnosti... Decko je solidan teniser, negde u rangu sa Lajovicem, ima dobre udarce ali ne i glavu a to je najvaznije(Djokovic najbolji primer)... Naravno zelim da mu popedi danas iako ce protiv sebe imati odličnog Iznera

znanje-imanje

pre 6 godina

Izner deluje iscrpljeno i rezignirano. Evo komentator je nabrojao i tri njegove aktuelne povrede. A meč sa del Potrom je bio baš težak. Ukratko sreća i dalje služi Filipa. Ostane li miran pobeda je verovatna. Taktika je ispravna - ne (samo) držati ga na bekend dijagonali. Naprotiv, niske precizne bekend paralele, da ne sme da se otvori na bekend. Evo i brejka - sad je to več 80%.
Jedino još preostaje da Beneto dobije Soka. Pored viška godina, gde je svaki meč baš sve teži, tu će biti i pritisak očekivanja, pojačan publikom. A Beneto će morati da juri na mrežu, i postepeno sve više greši. Sa Sokom biće teže.
Kako bilo rezultat karijere. Za sve nas koji smo godinama čitali potcenjivačke komentare naših tenisera koji se ne zovu Novak - veliki osmeh na licu.

Web Design

pre 6 godina

Beneto, Sok, Izner cine polufinale nekog turnira, zlatna era tenisa haha.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 4. novembar 2017 13:53)
Zaboravio si Urosa Djurdjevica Prejakog ili on samo skuplja loptice?

Ludliom do klajdže

pre 6 godina

(kladzom do bola, 4. novembar 2017 14:23
Pametan i normalan ne ide u kladionicu, pa ti prosudi šta si i da l' si nevezano na to na koga si igrao.

циган, не делија

pre 6 godina

филипе царино, какве живце имаш као да сваки дан играш полуфинале. људина!

Malkom

pre 6 godina

Bravo!! Nadam se da ces, ako je moguce uopste, biti bolji od Novaka. Ajmo po tituluu!!
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 04. novembar 2017 16:46)

Momak ušao u finale jednog mastersa, odličan uspeh za njega. Ali reći da će biti bolji od jednog od najboljih tenisera ikada pomalo je previše.

Marko

pre 6 godina

Ovaj decko je neuporedivo talentovaniji teniser od Lajovica i itekako ima glavu i mirnocu(sto je pokazao u prvom gemu kad je spasio 3 brejk lopte odlicnim paralelama), i jeste kalibar za top 30 definitivno. Pritom,ima sve udarce,nema nijednu posebnu manu u igri. Samo kazem realno,posto vidim vec da su krenula osporavanja ovog decka,tek ce on biti trn u oko mnogima i pokazati sta zna i moze. Pozdrav

Кривокапић

pre 6 godina

Овим скоком на атп листи обезбедио је себи улазак на Аустралиан опену и мастерсима до роланд гароса. Не мора да игра квалификације. Ако искористи ову шансу ладно може целе 2018. да буде у првих 30 и да напокон заради озбиљну лову.
Срећно Филипе.

Web Design

pre 6 godina

Beneto, Sok, Izner cine polufinale nekog turnira, zlatna era tenisa haha.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 4. novembar 2017 13:53)
Zaboravio si Urosa Djurdjevica Prejakog ili on samo skuplja loptice?

Filip

pre 6 godina

Muka mi je od ovakvih igraca americke skole tenisa gde je vazno da si visok dva metra da serviras 220 km na sat i da trcis na mrezu i volej igra. Platis kartu da bi gledao takav tenis. Zato su Novak, Rodzer, Rafa penicilin za ovakve

XO

pre 6 godina

Fantastičan uspeh koji će tek otvoriti vrata Filipu u 2018. Neće morati da igra kvalifikacije, ovim će zaraditi 400-800 hiljada evra (do sada je zaradio 800 u čitavoj karijeri), te neće morati da brine o troškovima turnira. Imaće slabije protivnike na turnirima. Počeo godinu kao 234, završiće je kao 25. ili 33. Imao je mnogo sreće, a ukazanu šansu je fantastično iskoristio. Iskreno, ne mislim da će ući u top 20, ali nadam se da se drži oko 30. mesta, što bi bilo fantastično!

nostalgija

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.
(adem, 4. novembar 2017 15:34)
Moj si čovek! Ne mogu da smislim ni JJ ni Djokovića, a volim Anu i Janka. Trebalo bi napraviti klub neki, grupu neku - ljubitelji civilizovanih tenisera.
(Krsta Petrović, 4. novembar 2017 16:26)

Sto vas dvojica nabrajate sve to? Jednostavnije je da kazete kako navijate za Partizan.

Srdjan Zemun

pre 6 godina

Čoveče koji si car!!! Svaka čast!!! Iz kvalifikacija do finala!!! Majstore!!
Svenuh gledajući ovog Isnera kako mlati one servise! Svaka mu čast ali kada je bilo najvažnije, uspeo si!!
Ostvario si deo svojih snova i uživaj u tome!!!! A dalje šta bude, biće!
Pozdrav majstore!

Vlad Rad

pre 6 godina

A juce je neki strucnjak ovde podrugljivo napisao kako je Filip zaradio vise novca od predaje Nadala nego sto ce zaraditi do kraja karijere. A Filip danas uze duplo vise od toga, tj preko 200.000 evra. A ovaj nas strucnjak radi verovatno celu godinu za tu cifru, samo u dinarima. Al je imao obraza da vredja sportistu jer mu je protivnik predao mec. Zato smo mi tu gde jesmo. Svi misle da su na nekoj visini, a bedni su i u novcaniku i u mozgu.

Dražen

pre 6 godina

Nisam siguran da je i on sam u svojim najluđim snovima zamišljao ovakav scenario, ali skidam mu kapu. Odigrao je ključne bodove protiv Isnera hrabro i beskompromisno kad je to bilo najpotrebnije. Za tenisača koji možda po prvi put u životu igra pred ovolikim auditorijem, nije pokazivao nikakvu nervozu ni gubitak koncentracije. Nemam što reći nego svaka čast i puno sreće u finalu.

Jova

pre 6 godina

Opa. Prvo finale nekog ATP turnira ali ni više ni manje nego mastersa. Ogroman skok na listi i jaka finanskijska inekcija, koja će mu, nadam se, dati podstreka za dalji rad i napredovanje. Udarce, vidim, ima sve. Glava se nije pokazala kao slabost, dakle Filip ima sve uslove da napravi ozbiljniju tenisku karijeru. Od malena je bio material za takvo što ali nesrećne povrede su ga ustavile, da ne kažem presjekle veoma rano. Čak i ako je ovo samo bljesak, veoma je lijep.

Popović, osim što je dokazano dobar trener, ima talenta i za veselo skidanje odjeće! Kakvom je brzinom zgulio onu majicu sa sebe…

Bravo Filipe i srećno u finalu sutra!

PS: Filip je trenutno 77, sutra igra 7 meč u Parizu a, kao što znamo, sedmica je “bajkovit” broj.

Pozdrav svima

banjaluka

pre 6 godina

Au neverovatno! Decko od koga se puno ocekivalo u karijeri, koji do sada nije napravio nikakav rezultat vredan paznje, i kao kvalifikant dosao u finale Mastersa. Da nije Djokovicevih rezultata koji granice sa nemogucim, ovo bi bio jedan od najvecih podviga u istoriji srpskog tenisa!

Pitanje

pre 6 godina

@Taj MALI za tri meseca ulazi u 27 godinu zivota.Za tri godine bice MATOR.Gde je bio ranije,pa nigde,jer nema pojma.A vi posle Gruje,Jokica,sms lecite komplekse nize vrednosti sa ovim anonimusom.Devet godina profesionalne karijere i zaradio 800 000,smejurija.
(Dusan kg, 4. novembar 2017 21:32)

A KOLIKO SI TI ZARADIO MILIONA DO SADA MAJKE TI???????

remax

pre 6 godina

@ sofija

Da ali zato Krajinović možda može.
Dobio je bolje plasiranog Kverija pa ne vidim zašto ne može i Iznera.
Nego, izgore ti pogača..

Mladen cg

pre 6 godina

Pobjeda mladosti i mudrosti nad sirovom i hladnom snagom! Bravo Filipe! Ova pobjeda je sjaj u ovoj sumornoj teniserskoj sezoni! I neka se nadje ijedan ,, stručnjak" koji može osporiti uspjeh Krajinovića. I sjutra da se uzme veliki pehar, ako Bog da!

Krle

pre 6 godina

Sve cestitke za Filipa :) Ispravite me ako gresim ali ne secam se da je do sada bio u cetvrtfinalu atp-a 250? Kakav uspeh covece :)))
(Milos, 04. novembar 2017 17:01)

Djokovic mu je predao u cetvrtfinalu Serbia Opena dok smo jos imali teniski turnir tako da mu je to polufinale bilo najbolji uspeh, a ovo finale masters serije je neuporedivo veci uspeh ma kakvi protivnici bili niko, a najvise tastatura mafija nema pravo da omalazava neciji uspeh, stara dobra kaze ako mislis da si u necemu bolji od nekoga ustani od te tastature i pokazi nam. Uzaludnim kucanjem samo gubis i svoje i nase vreme dok citamo to smece

tasmanijska djavolica

pre 6 godina

Mali je novi marej, vredan, trci za svaku loptu, ne plasi se. Samo da ga slava ne ponese. Inace, fantastican mec danas, suze su mi krenule na kraju. A da je bilo ko igrao protiv iznera danas takodje bi se tesko izborio protiv servisa od 200 na sat. Zato je pobeda jos veca. Svaka cast!

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Kakva majstorska partija, momče. I sam Novak da ti pozavidi na strpljenju i upornošću protiv onakvih servisa Iznera! Svaka čast i Džonu na sportskom pozdravu na kraju na mreži - meni lično najgotivniji od svih američkih tenisera. Kakvo uzbuđenje i kakav meč. Bravo i treneru na psihološkoj pripremi i savetima koje mu je dao. Još jednom, bravo Filipe, ovo je ogroman uspeh za tenis uopšte. Idemo do kraja!!!

kvrga

pre 6 godina

Tenis u Srbiji neće umreti kada ode Đoković. Bravo Filipe!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (golub pismonoša, 4. novembar 2017 16:27)

nece umreti, ali je tesko previse ocekivati od krajinovica koji vec ima 25 godina. a voleo bih da uvek imamo za koga da navijamo. :) daj boze da mu ovo ne ostane najveci uspeh u karijeri.

matori

pre 6 godina

ne znam šta bih rekao.... gledam i ne verujem...
svaka čast !!!
nadam se da će u budućnosti nastaviti ovako da igra. prvenstveno mislim na glavu, pošto niko ni Janoviču ne može poreći talenat, ali taj momak ima problema u glavi, pa posle finala 2012. ovde, ništa nije napravio u karijeri.....

Ana

pre 6 godina

Dosadni su mi ti teniseri koji samo ubacuju servis, poput Iznera, servis je vazan ali ako se sve svodi na njega onda mogu slobodno da igraju i bez publike. Da mu nije bilo tog servisa, Krajinovic bi ga pobedio bez problema. Iovako ga je pobedio, ali se propisno namucio.

323

pre 6 godina

Cestitam Filipu. Izvanredan uspeh. U TB nakon 3-0 za Iznera on je osvojio 2 poena a Filip 7 i osvojio set i mec sa 7-5? Prosto neverovatno posto je poznato a i sami smo videli kako covek servira? Medjutim moram da kazem, da Izner nema ovakav servis bio bi stoti na ATP. To je moje misljenje. Bravo Filipe i nedaj se u finalu. Nemoj mnogo da slaviš jer nista nije gotovo. Osvoji turnir.

Desanka Maksimovićć

pre 6 godina

Drhtava mu ruka flomaster uze
a Nina proli radosnice suze.
Da se zna
ko mu je inspiracija.
šta će reći Leka
njegovoj ljubomori
nema leka.

Malo u stihu
malo u prozi
napred Fićo
samo Amere deri i vozi!!!
Bože ti mu pomnozi!!!

Sava

pre 6 godina

@ Кривокапић, 4. novembar 2017 17:02

Ozbiljnu lovu je vec zaradio plasmanom u ovo finale. Tolike pare svi mi koji ovde komentarišemo nećemo zaraditi za ceo život.
Svaka mu čast, naravno.

Melenci

pre 6 godina

i da je izgubio,a nije,Filip je pokazao koji je potencijal,kako mladost nije ludost nego pamet i uporna borba.Ovo je mec koji je trebao svako da odgleda,da bi video koliko Srbija ima sjajnih sportita.Koliko je Filip bio skroman i tih kako je sve odluke sudija prihvatao mirno,kako je uporno kidao poene Izneru bio mu ravan a kada je bilo najpotrenije zadao udarac za konacnu pobedu.Ponosimo se nasim Filipom!

Vuk

pre 6 godina

Ludnica...bravo Fićo kralju, sutra kako trenutno stvari stoje da dobijes i trećeg amerikanca, ocigledno da znas kako protiv dobrih servera..

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Tražio sam samo da vidim da li je ostavio komentar dežurni mrzitelj svega uspešnog , što ova zemlja Srbija može da da ... i evo ga u 16.08h ... "poentirao" je . E , Jumko , nije tebi lako . Postoji lek , ustanova, za takve kao što si ti .
Čestitke Krajinoviću , učinio si ovo popodne, mnogima , lepim . Bravo .

Zivko

pre 6 godina

@ Bravo Fićooooo, Sombor će večeras da popije koju više!
(Somborac, 4. novembar 2017 16:50)
Somborci, ako nemate nista protiv, i Nis se pridruzuje. :))))

Nidza

pre 6 godina

Krajinovic sa ovakvom igrom, kao danas, moze naredne 2-3 godine da bude konstantno top20, pa cak i top10 igrac.
Serva odlicna, ne toliko dominantna prva, ali vrhunska druga sa manje od 1 duple po setu, sto je odlika top10 igraca, forhend, bekend, bekend slajs vrlo dobri, kratka lopta odlicna, dobar na riternu, malo nesuguran na voleju ali tu ima dosta do sampouzdanja..
Sa ovakvom igrom moze da dobije svakog osim top5 u najboljoj formi, za to je potrban pored svega ovoga i bar jedan vrhunski udarac..
Bravo za danas, i Davis cup opet deluje dostizan za Srbiju ?

munze

pre 6 godina

sjajan uspeh Krajinovica i nadajmibse da neće stati i da će nastaviti ka top 10 igračima. inače poređenja sa Đokovićem su nerealna, jer se sportisti Novakovog i Monikinog kalibra, rađaju jednom u sto godina. sve najbolje svim ljubiteljima zdravog sporta.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Svaka čast Fićooo! BRAVO BRAVO BRAVO. Izvanredan mec, i kad je najbitnije odigrao najbolje! Bice ovo neverovatno iskustvo za Filipa i sjajna podloga za sledecu sezonu! A sad titulu uzmi u Parizu! Sve najbolje u finalu !

Milos

pre 6 godina

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos". 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 4. novembar 2017 17:51) 
a ne stavljaj me u taj koš zaluđenika i nemača života, koji se ostvaruju korz tuđi uspeh, ja jednostavno volim kada underdog ode daleko u bilo kom sportu... pa mi se zato dopao uspeh mog zemljaka... pa sam u trenutku bio ponosan što je u toj lepoj priči građanin naše zemlje. I da izgubi sutra bila je dobra priča...
(Duck Dodgers, 04. novembar 2017 18:19)

DUCK OBJASNIO! BRAVO!

Ja

pre 6 godina

Pre svega da kazem da mi je drago sto je Filip dosao do polufinala, i sto ce od ponedeljka biti u prvih 50. Ali ko i malo prati tenis zna da je ovaj masters u Parizu ubedljivo najlosiji od svih ostalih u toj kategoriji... Najbolji teniseri kalkulisi zbog zavrsnog turnira koji pocinje ubrzo, i to daje priliku ovim slabijim da naprave neki zvucniji rezultat. Ne mislim da umanjim ovonedeljni Krajinovicev rezultat, ali nemojte očekivati od njega neke velike uspehe u budućnosti... Decko je solidan teniser, negde u rangu sa Lajovicem, ima dobre udarce ali ne i glavu a to je najvaznije(Djokovic najbolji primer)... Naravno zelim da mu popedi danas iako ce protiv sebe imati odličnog Iznera

znanje-imanje

pre 6 godina

Izner deluje iscrpljeno i rezignirano. Evo komentator je nabrojao i tri njegove aktuelne povrede. A meč sa del Potrom je bio baš težak. Ukratko sreća i dalje služi Filipa. Ostane li miran pobeda je verovatna. Taktika je ispravna - ne (samo) držati ga na bekend dijagonali. Naprotiv, niske precizne bekend paralele, da ne sme da se otvori na bekend. Evo i brejka - sad je to več 80%.
Jedino još preostaje da Beneto dobije Soka. Pored viška godina, gde je svaki meč baš sve teži, tu će biti i pritisak očekivanja, pojačan publikom. A Beneto će morati da juri na mrežu, i postepeno sve više greši. Sa Sokom biće teže.
Kako bilo rezultat karijere. Za sve nas koji smo godinama čitali potcenjivačke komentare naših tenisera koji se ne zovu Novak - veliki osmeh na licu.

cole

pre 6 godina

bravo, filipe! iskreno, to je bio prvi njegov mec koji sam gledao, znam sta je do sada radio, pratio njegove rezultate, ali nisam bio u prilici da ga gledam. i odusevljen sam, naravno! toliko raznovrsna, mirna, precizna igra u trenutcima kada se mec lomi, kao da je u celoj karijeri igrao samo takve meceve. srecno i nadalje, svaka cast decace!!!

ludiNovinar

pre 6 godina

Ма браво мајсторе! Свака част на овој победи, вратити се после 3:0 у ТБ за ову сервис машину, одиграти храбро и бет грешке, свака част још једном.. Дај Боже да је ово најава за сјајне резултате и у будућности.. :) Свако добро Филипе!!!

remax

pre 6 godina

@ lektor, Dusan

Dušanu nekako i da oprostimo ali od jednog "lektora" ovo nisam očekivao. :)
Stanovnici Sombora su Somborci.
"Somborčani" bi bili da se grad zove "Somborac", "Somborec" ili "Somborc".
Utvrditi gradivo pa onda ispravljati druge.

Čestitke za Fiću.

Duck Dodgers

pre 6 godina

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 4. novembar 2017 17:51)
a ne stavljaj me u taj koš zaluđenika i nemača života, koji se ostvaruju korz tuđi uspeh, ja jednostavno volim kada underdog ode daleko u bilo kom sportu... pa mi se zato dopao uspeh mog zemljaka... pa sam u trenutku bio ponosan što je u toj lepoj priči građanin naše zemlje. I da izgubi sutra bila je dobra priča...

naslednik

pre 6 godina

Kakav igrac...kakav igrac covece. Tako sam komentarisao Noletu u pocetku a sad Filipu. Boze dragi...Filipe...samo napred uzmi pehar sutra pa da slavimo.

Srdjan

pre 6 godina

Bravo za Filipa, svaka cast kako je okrenuo ovaj tb. Izner je imao 31 ili 32 asa, strasno.
Dakle, jos samo Sok ima sansu da prestigne Karenjo Bustu na 8. mjestu koje vodi u London, treba mu titula za to. Nadam se da ce ga nas Filip sprijeciti u tome. :) P.S. Nista protiv Soka, samo navijam da Filip osvoji.

komsha

pre 6 godina

Bravo Fico sokole nas! Zasluzio si pobedu i da sutra titulom krunises svoj talenat i mukotrpan rad. Filipe ti si svetska klasa i ponos Srbije, uz tebe smo!!!

Ludliom do klajdže

pre 6 godina

(kladzom do bola, 4. novembar 2017 14:23
Pametan i normalan ne ide u kladionicu, pa ti prosudi šta si i da l' si nevezano na to na koga si igrao.

autarijat

pre 6 godina

bravo mali.davno si trebao da pocnes da igras na ovom nivou.napokon!igrac za top30.svaka cast! stvarno se nadam da pojedini komentatori nikesu Srbi kakve zloceste komentare ostavljaju.onakva emocija na kraju a neko tandara protiv momka.serbi su duboko poljuljan narod bojim se

sličnost

pre 6 godina

@Milune,Filip je prije par godina izjavio da mu je Federer idol i po smirenosti u igri i to naročirto u onim presudnim momentima po rezultat, podsjetio me je na idola.

Bolje govori engleski ovaj Amerikanac od Nadala, sto posto

pre 6 godina

Šta, hoćete da kažete - da Amerikanac igra maštovit tenis, da pleše kao onaj baletan švajcarski ili mu kratke pantalonice stoje bolje nego Nadalu.
Mislim da Filip igra mnogo lepši i interesantniji tenis od ovog američkog udarača.
I naravno, i ako izgubi, da li to znači da će se ovi muškići što nisu još uvek savladali ni slova Č,Đ,Š... moĆi bilo koga da ubede svojim neargumentovanim, dečačkim fazonima. Bolje bi im bilo da se vrate u osnovnu školu, pa da nas jednog dana oduševe svojim argumentovanim komentarima na srpskom jeziku.

lektor

pre 6 godina

@Dušane,nadam se da ostali Somborčani bolji od tebe poznaju pravopis.Ako Krajinović sutra u finalnom meču pobjedi Soka,moći ćemo reći da je bio NAJBOLJI na Mastersu u Parizu i zasluženo osvojilo titulu.

Nebojša

pre 6 godina

Veliko bravo sjajna igra u prvom setu dok se u trećem setu videlo da ima malo tremu ali na kraju na sjajan način završio posao mada moram da priznam na 3-0 u taibrejku sam pomislio da je ispustio priliku drago mi je da sam pogrešio e sada finale srećno i nadamo se tituli.

slobinator

pre 6 godina

(PFC, 4. novembar 2017 20:37)
šta dečko znači nema pravo da navija za nekog? pa I troicki navija za partizan pa ogromna većina zvezdaša navija za njega,ali šta to vredi pričati

Amerikanac

pre 6 godina

Svaka čast. Malo sreće na kraju da mu najzad pročita par servi. Deco, ako gledate ovo, razvijte ubitačan forhend i servu što ranije u životu ako želite da budete svetska klasa. Sve ostalo je veliki bonus, ali serva i forhend mora da razara.

Krle

pre 6 godina

Tako je bre, Bačka i Srbija se ponose!
(Duck Dodgers, 04. novembar 2017 17:04)

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos".

Labud

pre 6 godina

Ljudi, koliko sam srećan zbog ovog momka, našeg PRAVOG SRBINA, nemam reči stvarno. Zaslužio je ovu pobedu i mnogo više od toga. Srbija čeka sutra pehar !! Kako se samo zahvalio publici, ništa lepše nisam video! Ne može da se poredi onaj Đokovićev ritual davanja srca! FILIPE SRBINE BRAVO BRAVO !!!!

arsa

pre 6 godina

@Goku
A ko to u komentarima osporava Djokovica,naprotiv sve ove godine se osporavaju ostali nasi teniseri sta god da urade jer sve gledamo kroz Novaka.Cinjenica jeste da se uspeh Krajinovica poklapa sa trenutnim posrnucem Djokovica pa ce neki Nolovci preko noci postati Filipovci,ali generalno zarad buducnosti tenisa kao sporta treba polako ostavljati Novaka po strani,predaleko je otislo sa kultom licnosti a zrtva je upravo tenis kao sport koji je totalno skrajnut u ovoj zemlji upravo zato sto u svim rubrikama vezano za tenis stoji samo jedno ime,i tako unazad deset godina a nikad u istoriji nismo imali toliko uspesnih tenisera i teniserki kao u protekloj deceniji,i zato je ovaj Filipov uspeh malo je reci zlata vredan,a Novaku svakako niko ne moze oduzeti trofeje i celokupnu karijeru.

Krsta Petrović

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.
(adem, 4. novembar 2017 15:34)

Moj si čovek! Ne mogu da smislim ni JJ ni Djokovića, a volim Anu i Janka. Trebalo bi napraviti klub neki, grupu neku - ljubitelji civilizovanih tenisera.

ju ju

pre 6 godina

nostalgija
Ja ne podnosim Djokovića i Anu ali navijam za zvezdu i jj, šta ćemo sad?
Kad ćete da ukapirate da svako ima pravo da navija za koga hoće?!
Inače sve čestitke Krajinoviću..BRAVO MALI.

Andjela

pre 6 godina

Lep uspeh, ali ipak se mora kazati, da je to plod "velike slučajnosti", da iz prvih 10 na ovom turniru tipa 1000 nije bilo njih 7 , Novak, Vavrinka, Rodzer, Nišikori, Raonić, Marej, Nadal (zbog povrede kolena odustao), u poslednjih preko 10 godina od njih malo ko je mogao doći do titule, pa čak i polufinala.

MRAVOJED

pre 6 godina

Odlično, Filipe! E, sad odmah uzmi nekog gurua inače neš daleko da doguraš bez gurua. Moš i da ime promeniš u Felipe, da budeš fensi...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ovaj Krajinovic se popravio, ne znam koju je novinu uneo u svoju igru ali igra bolje nego pre recimo godinu dana. Jos malo pa ce postati bolji igrac od Noloa Djokovica.

nemanja

pre 6 godina

Svaka cast Krajinovicu, fenomenalan rezultat i dobar decko. Ipak, dovoljno je videti polufinaliste i konstatovati da je ovo jedan od najslabijih mastersa (po igracima) u istoriji...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

A ja se kladio da će ovaj naš izgubiti 2:0. Baš sam glup!
(vidim sve, 04. novembar 2017 18:52)

Tako i ja kad se kladim, skoro uvek dodje obrnuto od onoga sto odigram.

adem

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.

koma

pre 6 godina

Jos ako mu dodje Beneto u finale odlicna prilika i za titulu, ali jos veca Benetou. Nesto mislim da je ovo njegovo, 13. sreca, domaca publika, kraj karijere...
(Ovo pisem na 2:3 i brejk za Socka)

Amerikanac

pre 6 godina

Nema čovek forhend, serva prosečna. U modernom tenisu to je hendikep. Bekhend je odličan ali ne može se sa tim protiv ovih. Nadam se Filipovoj pobedi.

Serhi Brugera

pre 6 godina

Filip k'o grom ! Pokazao je izuzetnu sportsku inteligenciju, sjajnu tehniku i da ima glavu za velike uspehe. Igra zaista lep tenis...U finalu samo hrabro...Mirna glava, brze noge i dobar servis !

drago

pre 6 godina

A sta je cika Drago govorio? A da ima 10-ak kila vise, snaznije udarce i pravog trenera od pocetka bio bi top 5. Neka, nikad nije kasno. 25 mu je, pred njim su najbolje godine. Kao sto sam rekao top 20 ce biti.

Dusan kg

pre 6 godina

BRAVO MALI
(Srbcg, 4. novembar 2017 17:31)

Taj MALI za tri meseca ulazi u 27 godinu zivota.Za tri godine bice MATOR.Gde je bio ranije,pa nigde,jer nema pojma.A vi posle Gruje,Jokica,sms lecite komplekse nize vrednosti sa ovim anonimusom.Devet godina profesionalne karijere i zaradio 800 000,smejurija.

Krsta Petrović

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.
(adem, 4. novembar 2017 15:34)

Moj si čovek! Ne mogu da smislim ni JJ ni Djokovića, a volim Anu i Janka. Trebalo bi napraviti klub neki, grupu neku - ljubitelji civilizovanih tenisera.

Dusan kg

pre 6 godina

BRAVO MALI
(Srbcg, 4. novembar 2017 17:31)

Taj MALI za tri meseca ulazi u 27 godinu zivota.Za tri godine bice MATOR.Gde je bio ranije,pa nigde,jer nema pojma.A vi posle Gruje,Jokica,sms lecite komplekse nize vrednosti sa ovim anonimusom.Devet godina profesionalne karijere i zaradio 800 000,smejurija.

Krle

pre 6 godina

Tako je bre, Bačka i Srbija se ponose!
(Duck Dodgers, 04. novembar 2017 17:04)

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos".

Ja

pre 6 godina

Pre svega da kazem da mi je drago sto je Filip dosao do polufinala, i sto ce od ponedeljka biti u prvih 50. Ali ko i malo prati tenis zna da je ovaj masters u Parizu ubedljivo najlosiji od svih ostalih u toj kategoriji... Najbolji teniseri kalkulisi zbog zavrsnog turnira koji pocinje ubrzo, i to daje priliku ovim slabijim da naprave neki zvucniji rezultat. Ne mislim da umanjim ovonedeljni Krajinovicev rezultat, ali nemojte očekivati od njega neke velike uspehe u budućnosti... Decko je solidan teniser, negde u rangu sa Lajovicem, ima dobre udarce ali ne i glavu a to je najvaznije(Djokovic najbolji primer)... Naravno zelim da mu popedi danas iako ce protiv sebe imati odličnog Iznera

adem

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ovaj Krajinovic se popravio, ne znam koju je novinu uneo u svoju igru ali igra bolje nego pre recimo godinu dana. Jos malo pa ce postati bolji igrac od Noloa Djokovica.

Amerikanac

pre 6 godina

Nema čovek forhend, serva prosečna. U modernom tenisu to je hendikep. Bekhend je odličan ali ne može se sa tim protiv ovih. Nadam se Filipovoj pobedi.

ju ju

pre 6 godina

nostalgija
Ja ne podnosim Djokovića i Anu ali navijam za zvezdu i jj, šta ćemo sad?
Kad ćete da ukapirate da svako ima pravo da navija za koga hoće?!
Inače sve čestitke Krajinoviću..BRAVO MALI.

MRAVOJED

pre 6 godina

Odlično, Filipe! E, sad odmah uzmi nekog gurua inače neš daleko da doguraš bez gurua. Moš i da ime promeniš u Felipe, da budeš fensi...

nostalgija

pre 6 godina

ja ne volim JJ i novaka, ali obozavam anu i voleo bih da ovaj krajinovic pobedi. pogotovo sto bi to za njega bio veliki uspeh i dobar motiv da nastavi sa vise rada i sl.
(adem, 4. novembar 2017 15:34)
Moj si čovek! Ne mogu da smislim ni JJ ni Djokovića, a volim Anu i Janka. Trebalo bi napraviti klub neki, grupu neku - ljubitelji civilizovanih tenisera.
(Krsta Petrović, 4. novembar 2017 16:26)

Sto vas dvojica nabrajate sve to? Jednostavnije je da kazete kako navijate za Partizan.

Andjela

pre 6 godina

Lep uspeh, ali ipak se mora kazati, da je to plod "velike slučajnosti", da iz prvih 10 na ovom turniru tipa 1000 nije bilo njih 7 , Novak, Vavrinka, Rodzer, Nišikori, Raonić, Marej, Nadal (zbog povrede kolena odustao), u poslednjih preko 10 godina od njih malo ko je mogao doći do titule, pa čak i polufinala.

nemanja

pre 6 godina

Svaka cast Krajinovicu, fenomenalan rezultat i dobar decko. Ipak, dovoljno je videti polufinaliste i konstatovati da je ovo jedan od najslabijih mastersa (po igracima) u istoriji...

Labud

pre 6 godina

Ljudi, koliko sam srećan zbog ovog momka, našeg PRAVOG SRBINA, nemam reči stvarno. Zaslužio je ovu pobedu i mnogo više od toga. Srbija čeka sutra pehar !! Kako se samo zahvalio publici, ništa lepše nisam video! Ne može da se poredi onaj Đokovićev ritual davanja srca! FILIPE SRBINE BRAVO BRAVO !!!!

Malkom

pre 6 godina

Bravo!! Nadam se da ces, ako je moguce uopste, biti bolji od Novaka. Ajmo po tituluu!!
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 04. novembar 2017 16:46)

Momak ušao u finale jednog mastersa, odličan uspeh za njega. Ali reći da će biti bolji od jednog od najboljih tenisera ikada pomalo je previše.

Ludliom do klajdže

pre 6 godina

(kladzom do bola, 4. novembar 2017 14:23
Pametan i normalan ne ide u kladionicu, pa ti prosudi šta si i da l' si nevezano na to na koga si igrao.

Duck Dodgers

pre 6 godina

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 4. novembar 2017 17:51)
a ne stavljaj me u taj koš zaluđenika i nemača života, koji se ostvaruju korz tuđi uspeh, ja jednostavno volim kada underdog ode daleko u bilo kom sportu... pa mi se zato dopao uspeh mog zemljaka... pa sam u trenutku bio ponosan što je u toj lepoj priči građanin naše zemlje. I da izgubi sutra bila je dobra priča...

lektor

pre 6 godina

@Dušane,nadam se da ostali Somborčani bolji od tebe poznaju pravopis.Ako Krajinović sutra u finalnom meču pobjedi Soka,moći ćemo reći da je bio NAJBOLJI na Mastersu u Parizu i zasluženo osvojilo titulu.

Desanka Maksimovićć

pre 6 godina

Drhtava mu ruka flomaster uze
a Nina proli radosnice suze.
Da se zna
ko mu je inspiracija.
šta će reći Leka
njegovoj ljubomori
nema leka.

Malo u stihu
malo u prozi
napred Fićo
samo Amere deri i vozi!!!
Bože ti mu pomnozi!!!

koma

pre 6 godina

Jos ako mu dodje Beneto u finale odlicna prilika i za titulu, ali jos veca Benetou. Nesto mislim da je ovo njegovo, 13. sreca, domaca publika, kraj karijere...
(Ovo pisem na 2:3 i brejk za Socka)

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

A ja se kladio da će ovaj naš izgubiti 2:0. Baš sam glup!
(vidim sve, 04. novembar 2017 18:52)

Tako i ja kad se kladim, skoro uvek dodje obrnuto od onoga sto odigram.

arsa

pre 6 godina

@Goku
A ko to u komentarima osporava Djokovica,naprotiv sve ove godine se osporavaju ostali nasi teniseri sta god da urade jer sve gledamo kroz Novaka.Cinjenica jeste da se uspeh Krajinovica poklapa sa trenutnim posrnucem Djokovica pa ce neki Nolovci preko noci postati Filipovci,ali generalno zarad buducnosti tenisa kao sporta treba polako ostavljati Novaka po strani,predaleko je otislo sa kultom licnosti a zrtva je upravo tenis kao sport koji je totalno skrajnut u ovoj zemlji upravo zato sto u svim rubrikama vezano za tenis stoji samo jedno ime,i tako unazad deset godina a nikad u istoriji nismo imali toliko uspesnih tenisera i teniserki kao u protekloj deceniji,i zato je ovaj Filipov uspeh malo je reci zlata vredan,a Novaku svakako niko ne moze oduzeti trofeje i celokupnu karijeru.

Filip

pre 6 godina

Muka mi je od ovakvih igraca americke skole tenisa gde je vazno da si visok dva metra da serviras 220 km na sat i da trcis na mrezu i volej igra. Platis kartu da bi gledao takav tenis. Zato su Novak, Rodzer, Rafa penicilin za ovakve

Milos

pre 6 godina

A što se ponose? Valjda su se teniski gledaoci i navijači Filipa obradovali. I to je to. Zašto ponos? Čime ponos? Opasan je taj "ponos". 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 4. novembar 2017 17:51) 
a ne stavljaj me u taj koš zaluđenika i nemača života, koji se ostvaruju korz tuđi uspeh, ja jednostavno volim kada underdog ode daleko u bilo kom sportu... pa mi se zato dopao uspeh mog zemljaka... pa sam u trenutku bio ponosan što je u toj lepoj priči građanin naše zemlje. I da izgubi sutra bila je dobra priča...
(Duck Dodgers, 04. novembar 2017 18:19)

DUCK OBJASNIO! BRAVO!

Pitanje

pre 6 godina

@Taj MALI za tri meseca ulazi u 27 godinu zivota.Za tri godine bice MATOR.Gde je bio ranije,pa nigde,jer nema pojma.A vi posle Gruje,Jokica,sms lecite komplekse nize vrednosti sa ovim anonimusom.Devet godina profesionalne karijere i zaradio 800 000,smejurija.
(Dusan kg, 4. novembar 2017 21:32)

A KOLIKO SI TI ZARADIO MILIONA DO SADA MAJKE TI???????

Marko

pre 6 godina

Ovaj decko je neuporedivo talentovaniji teniser od Lajovica i itekako ima glavu i mirnocu(sto je pokazao u prvom gemu kad je spasio 3 brejk lopte odlicnim paralelama), i jeste kalibar za top 30 definitivno. Pritom,ima sve udarce,nema nijednu posebnu manu u igri. Samo kazem realno,posto vidim vec da su krenula osporavanja ovog decka,tek ce on biti trn u oko mnogima i pokazati sta zna i moze. Pozdrav

kvrga

pre 6 godina

Tenis u Srbiji neće umreti kada ode Đoković. Bravo Filipe!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (golub pismonoša, 4. novembar 2017 16:27)

nece umreti, ali je tesko previse ocekivati od krajinovica koji vec ima 25 godina. a voleo bih da uvek imamo za koga da navijamo. :) daj boze da mu ovo ne ostane najveci uspeh u karijeri.

Web Design

pre 6 godina

Beneto, Sok, Izner cine polufinale nekog turnira, zlatna era tenisa haha.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 4. novembar 2017 13:53)
Zaboravio si Urosa Djurdjevica Prejakog ili on samo skuplja loptice?

znanje-imanje

pre 6 godina

Izner deluje iscrpljeno i rezignirano. Evo komentator je nabrojao i tri njegove aktuelne povrede. A meč sa del Potrom je bio baš težak. Ukratko sreća i dalje služi Filipa. Ostane li miran pobeda je verovatna. Taktika je ispravna - ne (samo) držati ga na bekend dijagonali. Naprotiv, niske precizne bekend paralele, da ne sme da se otvori na bekend. Evo i brejka - sad je to več 80%.
Jedino još preostaje da Beneto dobije Soka. Pored viška godina, gde je svaki meč baš sve teži, tu će biti i pritisak očekivanja, pojačan publikom. A Beneto će morati da juri na mrežu, i postepeno sve više greši. Sa Sokom biće teže.
Kako bilo rezultat karijere. Za sve nas koji smo godinama čitali potcenjivačke komentare naših tenisera koji se ne zovu Novak - veliki osmeh na licu.

Mladen cg

pre 6 godina

Pobjeda mladosti i mudrosti nad sirovom i hladnom snagom! Bravo Filipe! Ova pobjeda je sjaj u ovoj sumornoj teniserskoj sezoni! I neka se nadje ijedan ,, stručnjak" koji može osporiti uspjeh Krajinovića. I sjutra da se uzme veliki pehar, ako Bog da!

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Tražio sam samo da vidim da li je ostavio komentar dežurni mrzitelj svega uspešnog , što ova zemlja Srbija može da da ... i evo ga u 16.08h ... "poentirao" je . E , Jumko , nije tebi lako . Postoji lek , ustanova, za takve kao što si ti .
Čestitke Krajinoviću , učinio si ovo popodne, mnogima , lepim . Bravo .

Krle

pre 6 godina

Sve cestitke za Filipa :) Ispravite me ako gresim ali ne secam se da je do sada bio u cetvrtfinalu atp-a 250? Kakav uspeh covece :)))
(Milos, 04. novembar 2017 17:01)

Djokovic mu je predao u cetvrtfinalu Serbia Opena dok smo jos imali teniski turnir tako da mu je to polufinale bilo najbolji uspeh, a ovo finale masters serije je neuporedivo veci uspeh ma kakvi protivnici bili niko, a najvise tastatura mafija nema pravo da omalazava neciji uspeh, stara dobra kaze ako mislis da si u necemu bolji od nekoga ustani od te tastature i pokazi nam. Uzaludnim kucanjem samo gubis i svoje i nase vreme dok citamo to smece

remax

pre 6 godina

@ sofija

Da ali zato Krajinović možda može.
Dobio je bolje plasiranog Kverija pa ne vidim zašto ne može i Iznera.
Nego, izgore ti pogača..

tasmanijska djavolica

pre 6 godina

Mali je novi marej, vredan, trci za svaku loptu, ne plasi se. Samo da ga slava ne ponese. Inace, fantastican mec danas, suze su mi krenule na kraju. A da je bilo ko igrao protiv iznera danas takodje bi se tesko izborio protiv servisa od 200 na sat. Zato je pobeda jos veca. Svaka cast!

циган, не делија

pre 6 godina

филипе царино, какве живце имаш као да сваки дан играш полуфинале. људина!

Melenci

pre 6 godina

i da je izgubio,a nije,Filip je pokazao koji je potencijal,kako mladost nije ludost nego pamet i uporna borba.Ovo je mec koji je trebao svako da odgleda,da bi video koliko Srbija ima sjajnih sportita.Koliko je Filip bio skroman i tih kako je sve odluke sudija prihvatao mirno,kako je uporno kidao poene Izneru bio mu ravan a kada je bilo najpotrenije zadao udarac za konacnu pobedu.Ponosimo se nasim Filipom!

banjaluka

pre 6 godina

Au neverovatno! Decko od koga se puno ocekivalo u karijeri, koji do sada nije napravio nikakav rezultat vredan paznje, i kao kvalifikant dosao u finale Mastersa. Da nije Djokovicevih rezultata koji granice sa nemogucim, ovo bi bio jedan od najvecih podviga u istoriji srpskog tenisa!

Dražen

pre 6 godina

Nisam siguran da je i on sam u svojim najluđim snovima zamišljao ovakav scenario, ali skidam mu kapu. Odigrao je ključne bodove protiv Isnera hrabro i beskompromisno kad je to bilo najpotrebnije. Za tenisača koji možda po prvi put u životu igra pred ovolikim auditorijem, nije pokazivao nikakvu nervozu ni gubitak koncentracije. Nemam što reći nego svaka čast i puno sreće u finalu.

XO

pre 6 godina

Fantastičan uspeh koji će tek otvoriti vrata Filipu u 2018. Neće morati da igra kvalifikacije, ovim će zaraditi 400-800 hiljada evra (do sada je zaradio 800 u čitavoj karijeri), te neće morati da brine o troškovima turnira. Imaće slabije protivnike na turnirima. Počeo godinu kao 234, završiće je kao 25. ili 33. Imao je mnogo sreće, a ukazanu šansu je fantastično iskoristio. Iskreno, ne mislim da će ući u top 20, ali nadam se da se drži oko 30. mesta, što bi bilo fantastično!

sličnost

pre 6 godina

@Milune,Filip je prije par godina izjavio da mu je Federer idol i po smirenosti u igri i to naročirto u onim presudnim momentima po rezultat, podsjetio me je na idola.

Amerikanac

pre 6 godina

Svaka čast. Malo sreće na kraju da mu najzad pročita par servi. Deco, ako gledate ovo, razvijte ubitačan forhend i servu što ranije u životu ako želite da budete svetska klasa. Sve ostalo je veliki bonus, ali serva i forhend mora da razara.

cole

pre 6 godina

bravo, filipe! iskreno, to je bio prvi njegov mec koji sam gledao, znam sta je do sada radio, pratio njegove rezultate, ali nisam bio u prilici da ga gledam. i odusevljen sam, naravno! toliko raznovrsna, mirna, precizna igra u trenutcima kada se mec lomi, kao da je u celoj karijeri igrao samo takve meceve. srecno i nadalje, svaka cast decace!!!

Vlad Rad

pre 6 godina

A juce je neki strucnjak ovde podrugljivo napisao kako je Filip zaradio vise novca od predaje Nadala nego sto ce zaraditi do kraja karijere. A Filip danas uze duplo vise od toga, tj preko 200.000 evra. A ovaj nas strucnjak radi verovatno celu godinu za tu cifru, samo u dinarima. Al je imao obraza da vredja sportistu jer mu je protivnik predao mec. Zato smo mi tu gde jesmo. Svi misle da su na nekoj visini, a bedni su i u novcaniku i u mozgu.

Sava

pre 6 godina

@ Кривокапић, 4. novembar 2017 17:02

Ozbiljnu lovu je vec zaradio plasmanom u ovo finale. Tolike pare svi mi koji ovde komentarišemo nećemo zaraditi za ceo život.
Svaka mu čast, naravno.

Nidza

pre 6 godina

Krajinovic sa ovakvom igrom, kao danas, moze naredne 2-3 godine da bude konstantno top20, pa cak i top10 igrac.
Serva odlicna, ne toliko dominantna prva, ali vrhunska druga sa manje od 1 duple po setu, sto je odlika top10 igraca, forhend, bekend, bekend slajs vrlo dobri, kratka lopta odlicna, dobar na riternu, malo nesuguran na voleju ali tu ima dosta do sampouzdanja..
Sa ovakvom igrom moze da dobije svakog osim top5 u najboljoj formi, za to je potrban pored svega ovoga i bar jedan vrhunski udarac..
Bravo za danas, i Davis cup opet deluje dostizan za Srbiju ?

Zivko

pre 6 godina

@ Bravo Fićooooo, Sombor će večeras da popije koju više!
(Somborac, 4. novembar 2017 16:50)
Somborci, ako nemate nista protiv, i Nis se pridruzuje. :))))

ludiNovinar

pre 6 godina

Ма браво мајсторе! Свака част на овој победи, вратити се после 3:0 у ТБ за ову сервис машину, одиграти храбро и бет грешке, свака част још једном.. Дај Боже да је ово најава за сјајне резултате и у будућности.. :) Свако добро Филипе!!!

komsha

pre 6 godina

Bravo Fico sokole nas! Zasluzio si pobedu i da sutra titulom krunises svoj talenat i mukotrpan rad. Filipe ti si svetska klasa i ponos Srbije, uz tebe smo!!!

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Svaka čast Fićooo! BRAVO BRAVO BRAVO. Izvanredan mec, i kad je najbitnije odigrao najbolje! Bice ovo neverovatno iskustvo za Filipa i sjajna podloga za sledecu sezonu! A sad titulu uzmi u Parizu! Sve najbolje u finalu !

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Kakva majstorska partija, momče. I sam Novak da ti pozavidi na strpljenju i upornošću protiv onakvih servisa Iznera! Svaka čast i Džonu na sportskom pozdravu na kraju na mreži - meni lično najgotivniji od svih američkih tenisera. Kakvo uzbuđenje i kakav meč. Bravo i treneru na psihološkoj pripremi i savetima koje mu je dao. Još jednom, bravo Filipe, ovo je ogroman uspeh za tenis uopšte. Idemo do kraja!!!

323

pre 6 godina

Cestitam Filipu. Izvanredan uspeh. U TB nakon 3-0 za Iznera on je osvojio 2 poena a Filip 7 i osvojio set i mec sa 7-5? Prosto neverovatno posto je poznato a i sami smo videli kako covek servira? Medjutim moram da kazem, da Izner nema ovakav servis bio bi stoti na ATP. To je moje misljenje. Bravo Filipe i nedaj se u finalu. Nemoj mnogo da slaviš jer nista nije gotovo. Osvoji turnir.

Bolje govori engleski ovaj Amerikanac od Nadala, sto posto

pre 6 godina

Šta, hoćete da kažete - da Amerikanac igra maštovit tenis, da pleše kao onaj baletan švajcarski ili mu kratke pantalonice stoje bolje nego Nadalu.
Mislim da Filip igra mnogo lepši i interesantniji tenis od ovog američkog udarača.
I naravno, i ako izgubi, da li to znači da će se ovi muškići što nisu još uvek savladali ni slova Č,Đ,Š... moĆi bilo koga da ubede svojim neargumentovanim, dečačkim fazonima. Bolje bi im bilo da se vrate u osnovnu školu, pa da nas jednog dana oduševe svojim argumentovanim komentarima na srpskom jeziku.

autarijat

pre 6 godina

bravo mali.davno si trebao da pocnes da igras na ovom nivou.napokon!igrac za top30.svaka cast! stvarno se nadam da pojedini komentatori nikesu Srbi kakve zloceste komentare ostavljaju.onakva emocija na kraju a neko tandara protiv momka.serbi su duboko poljuljan narod bojim se

Кривокапић

pre 6 godina

Овим скоком на атп листи обезбедио је себи улазак на Аустралиан опену и мастерсима до роланд гароса. Не мора да игра квалификације. Ако искористи ову шансу ладно може целе 2018. да буде у првих 30 и да напокон заради озбиљну лову.
Срећно Филипе.

Ana

pre 6 godina

Dosadni su mi ti teniseri koji samo ubacuju servis, poput Iznera, servis je vazan ali ako se sve svodi na njega onda mogu slobodno da igraju i bez publike. Da mu nije bilo tog servisa, Krajinovic bi ga pobedio bez problema. Iovako ga je pobedio, ali se propisno namucio.

Jova

pre 6 godina

Opa. Prvo finale nekog ATP turnira ali ni više ni manje nego mastersa. Ogroman skok na listi i jaka finanskijska inekcija, koja će mu, nadam se, dati podstreka za dalji rad i napredovanje. Udarce, vidim, ima sve. Glava se nije pokazala kao slabost, dakle Filip ima sve uslove da napravi ozbiljniju tenisku karijeru. Od malena je bio material za takvo što ali nesrećne povrede su ga ustavile, da ne kažem presjekle veoma rano. Čak i ako je ovo samo bljesak, veoma je lijep.

Popović, osim što je dokazano dobar trener, ima talenta i za veselo skidanje odjeće! Kakvom je brzinom zgulio onu majicu sa sebe…

Bravo Filipe i srećno u finalu sutra!

PS: Filip je trenutno 77, sutra igra 7 meč u Parizu a, kao što znamo, sedmica je “bajkovit” broj.

Pozdrav svima

munze

pre 6 godina

sjajan uspeh Krajinovica i nadajmibse da neće stati i da će nastaviti ka top 10 igračima. inače poređenja sa Đokovićem su nerealna, jer se sportisti Novakovog i Monikinog kalibra, rađaju jednom u sto godina. sve najbolje svim ljubiteljima zdravog sporta.

slobinator

pre 6 godina

(PFC, 4. novembar 2017 20:37)
šta dečko znači nema pravo da navija za nekog? pa I troicki navija za partizan pa ogromna većina zvezdaša navija za njega,ali šta to vredi pričati

naslednik

pre 6 godina

Kakav igrac...kakav igrac covece. Tako sam komentarisao Noletu u pocetku a sad Filipu. Boze dragi...Filipe...samo napred uzmi pehar sutra pa da slavimo.

Vuk

pre 6 godina

Ludnica...bravo Fićo kralju, sutra kako trenutno stvari stoje da dobijes i trećeg amerikanca, ocigledno da znas kako protiv dobrih servera..

Srdjan

pre 6 godina

Bravo za Filipa, svaka cast kako je okrenuo ovaj tb. Izner je imao 31 ili 32 asa, strasno.
Dakle, jos samo Sok ima sansu da prestigne Karenjo Bustu na 8. mjestu koje vodi u London, treba mu titula za to. Nadam se da ce ga nas Filip sprijeciti u tome. :) P.S. Nista protiv Soka, samo navijam da Filip osvoji.

Nebojša

pre 6 godina

Veliko bravo sjajna igra u prvom setu dok se u trećem setu videlo da ima malo tremu ali na kraju na sjajan način završio posao mada moram da priznam na 3-0 u taibrejku sam pomislio da je ispustio priliku drago mi je da sam pogrešio e sada finale srećno i nadamo se tituli.

Srdjan Zemun

pre 6 godina

Čoveče koji si car!!! Svaka čast!!! Iz kvalifikacija do finala!!! Majstore!!
Svenuh gledajući ovog Isnera kako mlati one servise! Svaka mu čast ali kada je bilo najvažnije, uspeo si!!
Ostvario si deo svojih snova i uživaj u tome!!!! A dalje šta bude, biće!
Pozdrav majstore!

remax

pre 6 godina

@ lektor, Dusan

Dušanu nekako i da oprostimo ali od jednog "lektora" ovo nisam očekivao. :)
Stanovnici Sombora su Somborci.
"Somborčani" bi bili da se grad zove "Somborac", "Somborec" ili "Somborc".
Utvrditi gradivo pa onda ispravljati druge.

Čestitke za Fiću.

drago

pre 6 godina

A sta je cika Drago govorio? A da ima 10-ak kila vise, snaznije udarce i pravog trenera od pocetka bio bi top 5. Neka, nikad nije kasno. 25 mu je, pred njim su najbolje godine. Kao sto sam rekao top 20 ce biti.

matori

pre 6 godina

ne znam šta bih rekao.... gledam i ne verujem...
svaka čast !!!
nadam se da će u budućnosti nastaviti ovako da igra. prvenstveno mislim na glavu, pošto niko ni Janoviču ne može poreći talenat, ali taj momak ima problema u glavi, pa posle finala 2012. ovde, ništa nije napravio u karijeri.....

Serhi Brugera

pre 6 godina

Filip k'o grom ! Pokazao je izuzetnu sportsku inteligenciju, sjajnu tehniku i da ima glavu za velike uspehe. Igra zaista lep tenis...U finalu samo hrabro...Mirna glava, brze noge i dobar servis !