Subota, 04.11.2017.

08:30

Kralju 'pukao' film – 57p, 11sk, 7 as!

Klivlend Kavalirsi traljavo su započeli novu sezonu NBA lige, pa je Lebron Džejms odlučio da preuzme stvar u svoje ruke.

Izvor:

Kralju 'pukao' film – 57p, 11sk, 7 as! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

lebronzo

pre 6 godina

Kralju pukao film pa hvata mismeceve protiv plejeva.Je*#s kralja kome je trejdmark potez uguravanje dupetom do kosa i polaganje...Kad klivlend pukne i ovu sezonu(a hoce jer nema Kajrija da prelomi na kraju)Kralj ce otici u LA i zajedno sa Bolom da oforme LEBRONZO lejkerse :) Jer kralj nije kralj nego obican krpelj koji gusi saigrace da bi podigao sebi statistiku...Nije ni blizu Kobiju a kamoli Dzordanu...

sava.

pre 6 godina

ništa od kavsa to su košarkaši koji nabijaju statistiku pa kad krene pley off onda čorak jer ostali statirali celu utakmicu a,kad bude trebalo svi,če reči ostali nemaju pojma,još ako ga šut nebude išo brzo če ispasti zato je majkel leteči največi sa njim su bulsi uzimali titulu,kad jih ostavijo bili poslednji u ligi,leteči se vratijo sa bejzbola i bulsi opet uzimaju prsten.statstičari daju po 80,100 i više koševa al prstena nemaju.

Da razjasnimo

pre 6 godina

1. LBJ je koristio HGH sto se vidi po nosu, usima i sakama.
2. MJ je igrao u vreme kada zona nije bila dozvoljena (izuzetak Wizardsi), LBJ igra celu karijeru sa zonom. Pogadjajte kome je bilo teze da navuce brojke.
3. Napad je u NBA toliko ubitacan da vam se cini da se odbrana ne igra. Jednostavno ne mozes da se branis protiv frika koji sutira preko tvoje ruke i pogadja.

nele

pre 6 godina

kosarka? odbrana??? 252 koša i mi pričamo o nekom sportu...zivim u Torontu i okrenem kanal kad vidim ove cirkusante na tv-u. Jer ako nisi zakucao i pomerio konstrukciju ništa od tebe...jedan igrač šutne 65 puta na utakmici i mi pričamo o nekoj atomskoj košarci...cirkus sa milionskim zaradama...

Zagor

pre 6 godina

nisi u pravu

Ako ti kazes da nisam pogledao, o da nisam. Vidis, najtuznije od svega je to sto sam ja siguran da ti jesi pogledao jer samo pokazuje koliko nemas pojma o kosarci. Da znas ista o ovom sportu ne bi ti komentar bio vezan iskljucivo za to da igra na snagu. To mozes procitati kao argument svakog komentatora ovde koji ne voli LBJ-a. Da si napisao komentar sa bilo kojim argumentom za to sto tvrdis ja ne bih rekao ni rec.

petarczv

pre 6 godina

Znači po tebi se LBJ dopinguje a MJ i Kobe su jeli domaći sir i pili kozje mleko. LBJ je kompletniji igrač od obojice, pogotovo Kobe-a. Već sada ima 1500-2000 više asistencija i od Kobe-a i MJ-a, a džordana će do kraja karijere stići i po ukradenim loptama.
(sprivel, 04. novembar 2017 13:52)

Sve je to super nego koliko prstena ima? Sta je cutimo?

Bratko

pre 6 godina

Jeste li vi videli ikada treninge i rutinu rada fizickog i kosarkaskog treninga ovog Lebrona..i za vreme sezone a POSEBNO van sezone..gledajte malo pankomentarisite o dopingu ako vas nije sramkta posle. Covek ne izlazi iz teretane i sale..a to ne zato sto ga neko tera, nego VOLJA, ZELJA, SNAGA...!

Pogan

pre 6 godina

Bez dopinga on nikada ne bi bio na ovom nivou, o tome je suvisno i glupo diskutovati.
(haklberi, 4. novembar 2017 18:03)

Suvisno i glupo je samo diskutovati sa tobom koji nemas ni trunku ideje u kakvim uslovima se tamo trenira od malih nogu, kakva je paklena konkurencija i sta ti ljudi tamo sve rade cak i u medjusezoni, koliko individualno rade na usavrsavanju i oporavku. Dok je ovde sve to na nivou praistorijskog doba, sto sa pristupom igraca i trenera, sto sa uslovima u kojima se radi. Dodatno na sve to, Lebron je igrac koji se pojavljuje jednom u XY godina (kombinacija predispozicije, talenta i mentaliteta, sve u jednom).
Uostalom pogledaj na YT njihove klince u osnovnoj skoli sta rade i kako barataju loptom, pa onda pogledaj nase. Mozda i decu dopinguju?

haklberi

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.
(kokica, 4. novembar 2017 09:02)

Cujem da doping povecava procente suta, posebno one sa distance. Sad prave i neki novi doping koji popravlja mehaniku suta, Lonzo Ball narucio 300 ampula.
(Pogan, 4. novembar 2017 11:52)

Jedan moj drug igrao je fudbal. Imao je odlicnu tehniku, pas, precizan sut, ali nije imao snagu. Bio je prespor i brzo se umarao. Mogao je lako predriblati protivnickog igraca, izboriti poziciju za sut, a onda obicno izgubi energiju i jedva dobaci do gola. Kasnije je poceo da se dopinguje i igrao mnogo bolje, sto je normalno.
Fizicka sprema u danasnjem sport je 70%, ostalih 30% je talenat i inteligencija. Lebron da se umara, ne bi lako mogao ni da sutne, skoci, ali kada si nafiksan hemijom onda je mnogo mnogo lakse.
Bez dopinga on nikada ne bi bio na ovom nivou, o tome je suvisno i glupo diskutovati.

JeRemija

pre 6 godina

Pozdrav za sve koji me znaju!
Živ je JeRemija, umro nije...
Jednostavno nema smisla odgovarati na komentare pojedinih persona-trolova.
Iako je sam početak sezone usudiću se da prognoziram da će finale ponovo igrati Golden Stejt-Klivlend, s tim što sam prethodne godine bio mnogo uvereniji da Kavsi osvajaju pa sam omanuo u prognozi:( Videćemo. Za sada Klivlend deluje loše, možda mali Tomas pogura stvari.

Srpski Noringem Forest

pre 6 godina

I kave veze ima zvezda sa lebronom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2017 13:38)

Ima, ima... Ovo tvoje je razmišljanje prosečnog Fmp-ovca, ex-zvezdaša...

akros

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)

Nego je reprezentacija USA u kojoj igraju isključivo NBA igrači. U svakom slučaju, jeste megalomanski, kao uostalom i sve u Ameriki, ali meni ovo šampion sveta uopšte ne smeta u ovom kontekstu, s obzirom da NBA igraju najbolji svetski košarkaši i da sve više postaje internacionalan i da je košarkaški univerzum za sebe.

Big Ron

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!
(Jezekilj, 04. novembar 2017 09:19)

A tu je i najveci strucnjak Jezekilj.. On ce da nam objasni kako je Lebronko najveci svih vremena. Covek koji je izgubio 5 (PET) finala najbolji u istoriji.. Smesno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Videcemo dokle ce stici ove sezone trenutno na najslabijem istoku u istoriji nba sa najskupljom ekipom u istoriji nba jedva su na mestu koje vodi u playoff.
(petarczv, 04. novembar 2017 13:46)

Petre osim sto ne znas kosarku ne znas ni da najskuplje ne znaci najbolje. Ne brukaj se vise

sprivel

pre 6 godina

Najveci od steroida a najbolji je MJ to se zna. Lebronovih 57 nije najveci broj poena ni u raspalom clevlendu lebron je samo izjednacio irwingov rekord. O kobijevih 81 i o MJ-ovih 69 necemo da pricamo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 4. novembar 2017 11:44)

Znači po tebi se LBJ dopinguje a MJ i Kobe su jeli domaći sir i pili kozje mleko. LBJ je kompletniji igrač od obojice, pogotovo Kobe-a. Već sada ima 1500-2000 više asistencija i od Kobe-a i MJ-a, a džordana će do kraja karijere stići i po ukradenim loptama.

petarczv

pre 6 godina

Žao mi je ovog @petarczv, uvijek ga realnost (čitaj LeBron Džejms) demantuje. Ajd što LeBron siluje protivnike, nego ni hejterima ne ostaje dužan :)
(Jezekilj, 04. novembar 2017 12:34)

Videsmo u proslogodisnjem finalu pociscen sa terena...ti i drugar ti jeremija ste tvrdili da osvaaja titulu ali za malo metla...

šon kemp

pre 6 godina

Fadeaway mu izgleda kao da se spopleo pa da izbaci loptu pre nego sto padne. Svaka cast na snazi ali lepote i tehnike nigde obican drvoseca...
(Dacha, 4. novembar 2017 11:09)

Auuu ko sve ovde komentariše. Pa gde ti očekuješ gracioznost kad je LBJ kao od brda odvaljen. Vidiš da je krupniji i od centara.

petarczv

pre 6 godina

@Petar CZ, zbog ovakvih likova dodje mi da ne navijam za Zvezdu. Koliko moras da budes umno..... da konstantno trolujes i mrzis velicinu. Meni licno Kobe nije bio omiljen, a da ga ludacki postujem, postujem.
(the truth, 04. novembar 2017 12:4

Nikad necu da postujem hemiju i snagu, pomoc sudija konstantno flopingovanje,igraca koga nema nigde kada se odlucuje,neko ko stalno pravi korake i nekog kome treba najskuplji tim u istoriji nba da bi igrao. To je moje pravo i moje misljenje a tebi ako se ne svidja tvoj problem...svaka njemu cast ali gabjednostavno ne volim. I kave veze ima zvezda sa lebronom?

Dragan

pre 6 godina

Nagradno pitanje, koji je od ovih komentatora je Jeremija...? Apelujem da se covek vrati i da komentarise.
Siguran sam da je jutros primio infuziju od prevelikog masturbiranja na svog voljenog.

petarczv

pre 6 godina

Videcemo dokle ce stici ove sezone trenutno na najslabijem istoku u istoriji nba sa najskupljom ekipom u istoriji nba jedva su na mestu koje vodi u playoff. To su cinjenice a to sto vi pisete nebuloze nista nece promeniti. To sto on obara rekorde u licnim statistikama ne donosi ono sto se racuna na kraju a to su titule a tu ne stoji bas dobro obzirom koliko finala ima i u kakvim ekipama je igrao 3od 7 je smesno i vrlo verovatno je da nece vise nikad osvojiti niti jedan prsten...

Specijalan pozdrav za jezikijela i druga mu jeremije koji je zbog lebrona morao da napusti portal(po drugi put) ali se vrati po koji put sa drugim nickom hahahah

matematika

pre 6 godina

Jedno vreme sam bio ubeđen da je petarczv jedan od najpoznatijih košarkaških trolova, ali je ovolika količina mržnje iz njegovih komentara neobjašnjiva. I to sve prema, već sada, čoveku koji je 100% u top 5 košarkaša SVIH VREMENA! A ima još 6-7 godina košarke pred sobom...
Zaista čudno.

Swift

pre 6 godina

@cico

Nevezano za LeBrona, ali nasao si los primer u vezi steroida (profi bodibilderi). Ne ide to tako, uzmes steroide, malo vezbas i postanes k'o bodibilder. Mnogo toga drugog mora covek da uradi (pored hemije), da bi izgledao onako. Neko ko ne zna sta radi, moze da se krka steroidima i da deluje krajnje obicno(znam i takve).

Mnogi danas vrhunski sportisti koriste steroide ili neku vrstu dopinga (gotovo sigurno i LeBron), samo sto ljudi grese, pa misle da su njihovi rezultati iskljucivo posledica dopinga, sto nema veze sa zivotom. Veliki rad, talenat i posvecenost pre svega, bez toga nema nista, a hemija tu sluzi da omoguci da se dodatno podigne lestvica i fizicki izvuce maksimum.

kako sam sistematski unisten od "poznavaoca"

pre 6 godina

Nisam strucnjak ali meni Lebron uopste ne izgleda nesto neprirodno. Sasvim skladan izgled, nista prenapucano. E sad to sto je strmina sam po sebi je drugo.
(cico, 4. novembar 2017 10:09)


Jes vala, i Lens Armstrong bese "strmina" sam od sebe:

http://www.celebritybodytransformations.com/wp-content/uploads/2016/12/Lance-Armstrong-body-physique-06.jpg


Kakva nebuloza od prethodnog komentara! Izgled spolja apsolutno nije nikakav pokazatelj da se neko ne puca iznutra najsavrsenijim hemijskim "koktelima" danasnjice.

LesMiserables

pre 6 godina

@petarczv
Perhane, da ti objasnim par stvari:
prvo, Lebron je vec sad najkonstantniji igrac u istoriji lige. Ako za zdravlje posluzi najverovatnije ce biti i najbolji strelac u istoriji lige i, gledano ostale parametre (skokovi, asistencije, ukradene, blokade) i najbolji ol raund igrac u istoriji.
Drugo, ne mozes da poredis bljesak Tompsona ili Irvinga (koji su vrhunski igraci i ol star kalibar), ali nekonstantni da bi bili medju najboljima u istoriji, iako mogu da imaju slican ili isti br. titula. Titule osvajaju, pre svega, timovi - ti bi to kao navijac San Antonia trebao da znas.
Trece, da si gledao utakmicu nocas, video bi da je LBJ mogao ladno da ide preko 60-70 poena da je do kraja forsirao. Poredjenje sa MJ i Kobijem ti nije na mestu (smatram ih licno
vrhunskim igracima, medju top 5), jer su isti uzimali mnogo veci br. suteva i imali losije procente suta da bi postigli te brojke.

Jezekilj

pre 6 godina

Žao mi je ovog @petarczv, uvijek ga realnost (čitaj LeBron Džejms) demantuje. Ajd što LeBron siluje protivnike, nego ni hejterima ne ostaje dužan :)

the truth

pre 6 godina

@Petar CZ, zbog ovakvih likova dodje mi da ne navijam za Zvezdu. Koliko moras da budes umno..... da konstantno trolujes i mrzis velicinu. Meni licno Kobe nije bio omiljen, a da ga ludacki postujem, postujem.

LesMiserables

pre 6 godina

Gledao sam nocas utakmicu - impresivna partija Lebrona. Da je hteo, mogao je da ide i preko 60 (zadnji napad nisu igrali, pre toga je asistirao, umesto da ide na prodor).
Imam utisak da covek lagano moze da ide preko 35 poena u proseku, ali ga to ne zanima, pametno trosi snagu i cuva se.
Apropo price o tome da li moze biti najbolji strelac u istoriji lige: licno sam ubedjen da moze, jer je vec najmladji igrac u istoriji koji je postizao 5, 10, 15, 20, 25000... poena, ali ce dosta toga zavisiti od toga da li ce njegov tim u narednih 2-3 god. uzeti jos neku titulu. Ako ne uzmu, sigurno ce staviti akcenat na licnu statistiku.
Jedno je sigurno: vec sada da se povuce, ostace upamcen kao jedan od top 5 igraca u istoriji.

Neznalica

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)

Ne nego je Fenerbahče sa svojim najboljim igračem Bogdanovićem. Šta više Bogdanović je i prešao ove godine u NBA da objasni. Postiže na svakoj utakmici između 40 i 50 koševa a NBA skoro nije bila tako nezanimljiva pošto i ptice na grani znaju da će novi šampion biti Sakramento.

Kakve sve gluposti neće ovde čovek da pročita. Jedini tim koji bi mogao da se nazove boljim od NBA šampiona bi bio onaj sastavljen od najboljih američkih profesionalaca koji opet igraju u NBA ligi. Ceo ostali svet da izabere najbolje što ima gubi u 4 utakmice finale sa NBA šampionom. I ne moraš da budeš stručan za košarku da bi to shvatio.

serbianwonder13

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali je Dzejms imao 34 suta od ukupno 82 koliko je imao Klivlend u utakmici, jedan igrac skoro pola suteva, po meni je to ipak previse i to nije kosarka. Cak je jedan od najsebicnijih igraca lige, Harden sinoc imao 29 poena sa samo 15 suteva i dosta manje slobodnih bacanja od Lebrona.

Uzeo je 40% suteva a postigao 50% poena. U cemu je problem? Ti izgleda samo gledas brojeve, LeBron je najnesbicniji igrac na svetu, sve kritike upucene prema njemu su bas te, da treba da bude sebicniji jer to treba njegovom timu.

miki

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)
Pa dobro, koja to "van americka" kosarkaska ekipa na svijetu moze da se nosi sa NBA prvacima?
Ne moze ni jedna reprezentacija a kamo li tim, pa je to isto da kazes da Usain Bolt nije najbrzi covjek svih vremena jer se zvanicno nije potrkao sa malim RAdojicom iz Uzica.

Topnik

pre 6 godina

Svaka čast jamesu,ali mislim da u životu nije imao lakše zabijenih 50 + poena.Gledao sam utakmicu i obrana wizardsa je kriminalna,isijava nekakva arogancija iz njih,pogotovo kod walla,misle da su bolji nego što jesu.Toliko laganih poena u tranziciji za jamesa,bez vraćanja i pomaganja igrača wizardsa je smiješno,poslije kad ima takav momentum,james dobije samopouzdanje na šutu,i onda ga je teško zaustaviti.Wall bi trebao konačno zašutiti i prestati s bahatim izjavama.

Qwerty

pre 6 godina

Srbi, da vam ja objasnim. Ko osvoji NBA ligu, ta ekipa je najbolja na svetu i to bolja od bilo kojeg dream team-a. A ovi lozaci na evroligu i anadolu efes i slicne amaterske ekipe, oladite malo. Znate kako prolazimo protiv amera u basketu uvek.

LavarBol

pre 6 godina

Covjek je konstantan vec punih 14 godina, najkompletniji igrac ikada, naravno nema mekocu i ljepotu suta Majkla, ali i ne moze da je ima zbog konstrukcije tijela, kad zavrsi karijeru vjerovatno ce imati 40000 poena, 10000 skokova i 10000 asistencija. Zaista ovo sto on radi je fascinantno, cini se da moze postici broj poena koliko on zeli.
(Banjaluka, 04. novembar 2017 09:20)

U svemu se slazem samo nema sanse da dobaci do 40 000 poena, jedva ce i do 35 000. Igrace jos 5 godina maksimum.

legija ultras

pre 6 godina

@pot
a tek vejd oni su strasno iskusna ekipa i imaju veliki uticaj cak i na sudije i u plej ofu ce se sigurno boriti za titulu

who cares

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali je Dzejms imao 34 suta od ukupno 82 koliko je imao Klivlend u utakmici, jedan igrac skoro pola suteva, po meni je to ipak previse i to nije kosarka. Cak je jedan od najsebicnijih igraca lige, Harden sinoc imao 29 poena sa samo 15 suteva i dosta manje slobodnih bacanja od Lebrona.

matematika

pre 6 godina

@LavarBol
Ako LBJ bude igrao još 5 sezona neće mu biti teško da dobaci do 40k poena.
On već 14 godina postiže 2000 poena po sezoni...
Iako mu padnu brojke, one sigurno neće biti ispod 1500 poena po sezoni tj. oko 20 po meču.
Suma sumarum- ako ga zdravlje posluži prebaciće 40 000 poena do kraja karijere!

Dacha

pre 6 godina

Fadeaway mu izgleda kao da se spopleo pa da izbaci loptu pre nego sto padne. Svaka cast na snazi ali lepote i tehnike nigde obican drvoseca...

petarczv

pre 6 godina

Evo su leflopovci posle 4 poraza ovaj silovao 44minuta sutnuo 30+ puta i dao 56p i opet clevlend jedva dobio. Odma je opet goat najbolji bla bla bla...Niko da pomene irwinga koji je bukvalno sam sa -17 na poluvremenu u oklahomi preokrenuo rezultat i dobio westbrooka mela i dzordza na njihvoom terenu. Pa i klay tompson je dao 52 i 60p pa niste pisali da je goat a da ne pominjemo predugacku listu igraca koji su imali vise postignutih poena na jednoj utakmici. Neko napisa da se prebacio u playoff mode?! E to je tek smesno sto u playoffu nikad nije pruzio slicnu partiju i u zadnjim minutima ga nema nigde...a irwing u bostonu...

Pogan

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.
(kokica, 4. novembar 2017 09:02)

Cujem da doping povecava procente suta, posebno one sa distance. Sad prave i neki novi doping koji popravlja mehaniku suta, Lonzo Ball narucio 300 ampula.

petarczv

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!
(Jezekilj, 04. novembar 2017 09:19)

Najveci od steroida a najbolji je MJ to se zna. Lebronovih 57 nije najveci broj poena ni u raspalom clevlendu lebron je samo izjednacio irwingov rekord. O kobijevih 81 i o MJ-ovih 69 necemo da pricamo...

Ethan Hunt

pre 6 godina

@on uvjek protiv vasingtona se napali maksimalno zbog leteceg majkla da bi se pred njim dokazao
(republika srpska, 04. novembar 2017 09:13

Kakvw veze ima Jordan sada sa Wizardsima? Jordan je vlasnik Hornetsa. Samo je igrao za Wizardse.

cico

pre 6 godina

Ovako izgleda covek na steroidima:

https://i.ytimg.com/vi/aeaKydCIqq8/hqdefault.jpg
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-d9ef3fe2763f74eafb09d0b7e4e171ef-c

Uporedite to sa ovim:

http://heightandweights.com/wp-content/uploads/2016/01/article-2396049-1B554B82000005DC-471_640x881.jpg

Nisam strucnjak ali meni Lebron uopste ne izgleda nesto neprirodno. Sasvim skladan izgled, nista prenapucano. E sad to sto je strmina sam po sebi je drugo.

Ethan Hunt

pre 6 godina

On je sad radio na šutu iz okreta i šutu unazad? Pa to se radi sa 18-19 godina... Cccc, uvek kasniš za Jordanom, crni sine iz Akrona.

drago

pre 6 godina

Ali susjedi kakav je Air Bodzan as, ubjedljivo najbolji sa ovih prostora! Kakve cifre decko pravi pa prava bi sramota bila da ga nevidimo na allstaru!

веверица

pre 6 godina

@кокица
а ти си се као бавио :)
па што се ниси издопинговао да и ти будеш најбољи на свету и зарадиш милијарду долара?

antiDebil

pre 6 godina

Kada Jokic daje, asistira, skace onda je to cist talenat, kad to radi Dzejms i ostali nabildovani onda je to cista hemija. Isto je i u slucaju Djokovic- Nadal. Cudan smo narod...
(Meastro, 4. novembar 2017 09:31)

Uglavnom su francuzi ti koji optuzuju Nadala za dopingovanje !!
Nego kakav smo to narod i kakve veze ta prica ima sa narodom ? Jesi li ti izrod iz tog naroda ?
Kakav su francuzi narod ? Kakav su nemci narod ? Kakav su narod amerikanci ? Ustvari oni nisu narod, oni su krdo...Kakvo su oni krdo ?

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Prešlo čoveku više preko glave sa porazima. Od samog starta se videlo da je rešio da prebaci u višu brzinu i da zatrpa koš Vizardsa, agresivnim ulazima i konstantnim vršenjem pritiska na odbranu (taj čuveni 'play-off mode'). Verovatno je i sam odlučio da ne izlazi celo drugo poluvreme, iako su uglavnom Kavsi vodili sa 10+ razlike, jer sa ovima se nikad ne zna kad će pući, a Rouz je i dalje igračina, naročito za nekonstantnog Lava. Monstruozna partija (verovatno i već sada najbolja u predstojećoj sezoni, a sigurno u TOP 3) i novo priznanje, najmlađi igrač sa 29000 poena. Teraj samo LBJ, lično bih voleo da padne Karim, a ako ostane zdrav i fizički pripremljen kao do sada, ni to nije nemoguće :)

Neznalica

pre 6 godina

Ipak bi mnogo bilo da Lebron izgubi pet utakmica zaredom. Jednostavno je preuzeo stvari u svoje ruke. Ono što mene oduševljava je činjenica da iako je pucao daleko više nego obično, procenti nisu pali. On nije košarkaš koji će po svaku cenu šutirati da postigne 30+ koševa. Da to čini, a moglo bi mu se da hoće, više je nego jasno da bi bio ubedljivo najbolji strelac lige. Dakle uvek je u funkciji tima. I takav, najmlađi je košarkaš koji je došao do 29000 poena u ligi.

Što se minutaže u igri tiče, ovo je bila posebna utakmica. Četiri uzastopna poraza nisu ostavljala prostora da se išta prepusti slučaju. Na kraju treće četvrtine pitali su ga da li mu je potreban odmor i on je rekao da se odlično oseća. Koji bi trener ostavio na klupi igrača kome sve ide od ruke i nezaustavljiv je?

Neverovatan igrač.

qwerty

pre 6 godina

(cico, 4. novembar 2017 10:09

Pa nisu svi steroidi anabolici. Ima steroida od kojih uopste ne dobijas na masu ali dobijas snagu, brze se oporavljas... I siguran sam da to svi profi sportisti uzimaju inace bi pocrcali posle pola sezone.

Goran

pre 6 godina

Kad se King prebaci na play-off podešavanja... :-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leteći veverac, 4. novembar 2017 08:53)
Jeste samo nešto ga nije bilo na tom nivou u prethodnih 4 meča koje je Klivlend izgubio za redom , pa čak i sinoć da je u timu Washingtona bilo još nekog raspoloženijeg igrača pored Bredlija Bila ne verujem da bi Klivlend pobedio, jer i pored 57 poena LBJ-a na kraju je bilo samo osam razlike, danas se kralju otvorio šut gde je pogađao šta je hteo i kako je hteo, a to ne može da bude slučaj u svakoj utakmici uostalom videćemo već u sledećim mečevima dali će LBJ i dalje pogađati ovako...

Zagor

pre 6 godina

Cekajte da nasi strucnjaci potvrde i priznaju ovu partiju. Jer on ne zna da igra, silovatelj je i daje poene samo zato sto je jaci od drugih.

Jezekilj

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!

DrE

pre 6 godina

@Kokica

Svako ko se bavio profesionalnim sportom u nekoj ne-beton ligi može samo da zavidi ovom čoveku koji sada sigurno ne piše komentare nego trenira. Lebrona nije lepo gledati kako igra, nema on tu lepršavost kao Džordan, ali ako neko treba da bude na logo-u NBA-a, to je Lebron. Najveći radnik i profesionalac u sportskom svetu.

Banjaluka

pre 6 godina

I onda ljudi kazu zasto se on poredi sa Majklom. Sigurno ne dzabe i ne zato sto je eto sinoc postigao 57 poena. Rezime: Covjek je konstantan vec punih 14 godina, najkompletniji igrac ikada, naravno nema mekocu i ljepotu suta Majkla, ali i ne moze da je ima zbog konstrukcije tijela, kad zavrsi karijeru vjerovatno ce imati 40000 poena, 10000 skokova i 10000 asistencija. Zaista ovo sto on radi je fascinantno, cini se da moze postici broj poena koliko on zeli.

nisi u pravu

pre 6 godina

Cekajte da nasi strucnjaci potvrde i priznaju ovu partiju. Jer on ne zna da igra, silovatelj je i daje poene samo zato sto je jaci od drugih.
(Zagor, 04. novembar 2017)

Nisi ni pogledao hajlajts, da jesi ne bi napisao ovakakav komentar. svaki lebronov kos je bio otvoren sut ili lagano polaganje...nigde tehnike i znanja samo snaga....a odbranu vizardsa da ni ne pominjem...sklanjalica

kokica

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.

coki

pre 6 godina

Kendra Lust...sutirao 7-10 sa distance,kao u najboljih danima Kobija???Kobi u najboljim danima davao po 40-50 poena ali uz sut sa distance 40%.LeBron je imao bezbroj utakmica sa 60+% pa i ono ludilo od ne znam kolikim nizom utakmica sa sutem preko 70% iz igre.

Meastro

pre 6 godina

Kada Jokic daje, asistira, skace onda je to cist talenat, kad to radi Dzejms i ostali nabildovani onda je to cista hemija. Isto je i u slucaju Djokovic- Nadal. Cudan smo narod...

samo kazem

pre 6 godina

Kada se KING iznervira,eto sta bude! :-)
Ovako,ne znam zasto ga forsira Lu svaku tekmu 40+ minuta,mozda Lebron to trazi,ali ne verujem bas,mozda ne mogu da pobede bez njega,pobeda nije bila ubedljiva iako je dao skoro pola poena. Matori su,Krauder je igrao u Bostonu odlicno na obe strane parketa,ovde ne bas,Rouz,sve kao kad on proradi,pa kad ce da proradi 4 ili 5 utakmica da veze 15 ili 20+ koseva. Ne izgledaju mu Kavsi ubedljivo,ne dajem im neke sanse jer ima par jakih timova,sezona je tek pocela i nadam se da gresim.

slani koktel

pre 6 godina

LBJ je šesti najbolji poenter NBA svih vremena sa 29.000p. Ispred njega je najbolji evropski igrač svih vremena Dirk sa 30.000p koji je još jedini aktivni igrač. Leteće visočanstvo No4, ispred njega je čovek-tim Kobe, Mailman drugi i Kareem prvi sa 38.000.
King ima još 4-5 sezona ispred sebe (odigrao je 14) i pod uslovom da ga zaobiđu povrede i da bude na visini biće u mogućnosti da izbije na čelo liste. Za sada ima tri titule, četvrta je daleko ali nije nemoguća, posebno ako predje u GSW; -). Možda i dovoljno za GOAT.

Blue Moon 599

pre 6 godina

Znači LBJ mora da odigra 42 minuta, da poludi i postigne 57 poena, kako bi Kavsi nekoga dobili. Baš ohrabrujuće za nastavak sezone.

Kendra Lust

pre 6 godina

Zanimljivije od ovih Lebronovih 57 poena je to što je šutirao 7-10 sa distance, u stilu MJ i Kobija iz najboljih dana...
Videćemo da li je ovo najava da će u budućnosti više koristiti ovo "oružje" obzirom da za mesec dana puni 33 godine i pitanje je koliko još ima snage da se gura pod košem.
U svakom slučaju- impresivna partija!

Blue Moon 599

pre 6 godina

Znači LBJ mora da odigra 42 minuta, da poludi i postigne 57 poena, kako bi Kavsi nekoga dobili. Baš ohrabrujuće za nastavak sezone.

Kendra Lust

pre 6 godina

Zanimljivije od ovih Lebronovih 57 poena je to što je šutirao 7-10 sa distance, u stilu MJ i Kobija iz najboljih dana...
Videćemo da li je ovo najava da će u budućnosti više koristiti ovo "oružje" obzirom da za mesec dana puni 33 godine i pitanje je koliko još ima snage da se gura pod košem.
U svakom slučaju- impresivna partija!

Meastro

pre 6 godina

Kada Jokic daje, asistira, skace onda je to cist talenat, kad to radi Dzejms i ostali nabildovani onda je to cista hemija. Isto je i u slucaju Djokovic- Nadal. Cudan smo narod...

Banjaluka

pre 6 godina

I onda ljudi kazu zasto se on poredi sa Majklom. Sigurno ne dzabe i ne zato sto je eto sinoc postigao 57 poena. Rezime: Covjek je konstantan vec punih 14 godina, najkompletniji igrac ikada, naravno nema mekocu i ljepotu suta Majkla, ali i ne moze da je ima zbog konstrukcije tijela, kad zavrsi karijeru vjerovatno ce imati 40000 poena, 10000 skokova i 10000 asistencija. Zaista ovo sto on radi je fascinantno, cini se da moze postici broj poena koliko on zeli.

Neznalica

pre 6 godina

Ipak bi mnogo bilo da Lebron izgubi pet utakmica zaredom. Jednostavno je preuzeo stvari u svoje ruke. Ono što mene oduševljava je činjenica da iako je pucao daleko više nego obično, procenti nisu pali. On nije košarkaš koji će po svaku cenu šutirati da postigne 30+ koševa. Da to čini, a moglo bi mu se da hoće, više je nego jasno da bi bio ubedljivo najbolji strelac lige. Dakle uvek je u funkciji tima. I takav, najmlađi je košarkaš koji je došao do 29000 poena u ligi.

Što se minutaže u igri tiče, ovo je bila posebna utakmica. Četiri uzastopna poraza nisu ostavljala prostora da se išta prepusti slučaju. Na kraju treće četvrtine pitali su ga da li mu je potreban odmor i on je rekao da se odlično oseća. Koji bi trener ostavio na klupi igrača kome sve ide od ruke i nezaustavljiv je?

Neverovatan igrač.

Zagor

pre 6 godina

Cekajte da nasi strucnjaci potvrde i priznaju ovu partiju. Jer on ne zna da igra, silovatelj je i daje poene samo zato sto je jaci od drugih.

DrE

pre 6 godina

@Kokica

Svako ko se bavio profesionalnim sportom u nekoj ne-beton ligi može samo da zavidi ovom čoveku koji sada sigurno ne piše komentare nego trenira. Lebrona nije lepo gledati kako igra, nema on tu lepršavost kao Džordan, ali ako neko treba da bude na logo-u NBA-a, to je Lebron. Najveći radnik i profesionalac u sportskom svetu.

cico

pre 6 godina

Ovako izgleda covek na steroidima:

https://i.ytimg.com/vi/aeaKydCIqq8/hqdefault.jpg
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-d9ef3fe2763f74eafb09d0b7e4e171ef-c

Uporedite to sa ovim:

http://heightandweights.com/wp-content/uploads/2016/01/article-2396049-1B554B82000005DC-471_640x881.jpg

Nisam strucnjak ali meni Lebron uopste ne izgleda nesto neprirodno. Sasvim skladan izgled, nista prenapucano. E sad to sto je strmina sam po sebi je drugo.

kokica

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.

samo kazem

pre 6 godina

Kada se KING iznervira,eto sta bude! :-)
Ovako,ne znam zasto ga forsira Lu svaku tekmu 40+ minuta,mozda Lebron to trazi,ali ne verujem bas,mozda ne mogu da pobede bez njega,pobeda nije bila ubedljiva iako je dao skoro pola poena. Matori su,Krauder je igrao u Bostonu odlicno na obe strane parketa,ovde ne bas,Rouz,sve kao kad on proradi,pa kad ce da proradi 4 ili 5 utakmica da veze 15 ili 20+ koseva. Ne izgledaju mu Kavsi ubedljivo,ne dajem im neke sanse jer ima par jakih timova,sezona je tek pocela i nadam se da gresim.

Jezekilj

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!

coki

pre 6 godina

Kendra Lust...sutirao 7-10 sa distance,kao u najboljih danima Kobija???Kobi u najboljim danima davao po 40-50 poena ali uz sut sa distance 40%.LeBron je imao bezbroj utakmica sa 60+% pa i ono ludilo od ne znam kolikim nizom utakmica sa sutem preko 70% iz igre.

LavarBol

pre 6 godina

Covjek je konstantan vec punih 14 godina, najkompletniji igrac ikada, naravno nema mekocu i ljepotu suta Majkla, ali i ne moze da je ima zbog konstrukcije tijela, kad zavrsi karijeru vjerovatno ce imati 40000 poena, 10000 skokova i 10000 asistencija. Zaista ovo sto on radi je fascinantno, cini se da moze postici broj poena koliko on zeli.
(Banjaluka, 04. novembar 2017 09:20)

U svemu se slazem samo nema sanse da dobaci do 40 000 poena, jedva ce i do 35 000. Igrace jos 5 godina maksimum.

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Prešlo čoveku više preko glave sa porazima. Od samog starta se videlo da je rešio da prebaci u višu brzinu i da zatrpa koš Vizardsa, agresivnim ulazima i konstantnim vršenjem pritiska na odbranu (taj čuveni 'play-off mode'). Verovatno je i sam odlučio da ne izlazi celo drugo poluvreme, iako su uglavnom Kavsi vodili sa 10+ razlike, jer sa ovima se nikad ne zna kad će pući, a Rouz je i dalje igračina, naročito za nekonstantnog Lava. Monstruozna partija (verovatno i već sada najbolja u predstojećoj sezoni, a sigurno u TOP 3) i novo priznanje, najmlađi igrač sa 29000 poena. Teraj samo LBJ, lično bih voleo da padne Karim, a ako ostane zdrav i fizički pripremljen kao do sada, ni to nije nemoguće :)

LesMiserables

pre 6 godina

Gledao sam nocas utakmicu - impresivna partija Lebrona. Da je hteo, mogao je da ide i preko 60 (zadnji napad nisu igrali, pre toga je asistirao, umesto da ide na prodor).
Imam utisak da covek lagano moze da ide preko 35 poena u proseku, ali ga to ne zanima, pametno trosi snagu i cuva se.
Apropo price o tome da li moze biti najbolji strelac u istoriji lige: licno sam ubedjen da moze, jer je vec najmladji igrac u istoriji koji je postizao 5, 10, 15, 20, 25000... poena, ali ce dosta toga zavisiti od toga da li ce njegov tim u narednih 2-3 god. uzeti jos neku titulu. Ako ne uzmu, sigurno ce staviti akcenat na licnu statistiku.
Jedno je sigurno: vec sada da se povuce, ostace upamcen kao jedan od top 5 igraca u istoriji.

Qwerty

pre 6 godina

Srbi, da vam ja objasnim. Ko osvoji NBA ligu, ta ekipa je najbolja na svetu i to bolja od bilo kojeg dream team-a. A ovi lozaci na evroligu i anadolu efes i slicne amaterske ekipe, oladite malo. Znate kako prolazimo protiv amera u basketu uvek.

sprivel

pre 6 godina

Najveci od steroida a najbolji je MJ to se zna. Lebronovih 57 nije najveci broj poena ni u raspalom clevlendu lebron je samo izjednacio irwingov rekord. O kobijevih 81 i o MJ-ovih 69 necemo da pricamo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 4. novembar 2017 11:44)

Znači po tebi se LBJ dopinguje a MJ i Kobe su jeli domaći sir i pili kozje mleko. LBJ je kompletniji igrač od obojice, pogotovo Kobe-a. Već sada ima 1500-2000 više asistencija i od Kobe-a i MJ-a, a džordana će do kraja karijere stići i po ukradenim loptama.

Goran

pre 6 godina

Kad se King prebaci na play-off podešavanja... :-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leteći veverac, 4. novembar 2017 08:53)
Jeste samo nešto ga nije bilo na tom nivou u prethodnih 4 meča koje je Klivlend izgubio za redom , pa čak i sinoć da je u timu Washingtona bilo još nekog raspoloženijeg igrača pored Bredlija Bila ne verujem da bi Klivlend pobedio, jer i pored 57 poena LBJ-a na kraju je bilo samo osam razlike, danas se kralju otvorio šut gde je pogađao šta je hteo i kako je hteo, a to ne može da bude slučaj u svakoj utakmici uostalom videćemo već u sledećim mečevima dali će LBJ i dalje pogađati ovako...

Pogan

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.
(kokica, 4. novembar 2017 09:02)

Cujem da doping povecava procente suta, posebno one sa distance. Sad prave i neki novi doping koji popravlja mehaniku suta, Lonzo Ball narucio 300 ampula.

slani koktel

pre 6 godina

LBJ je šesti najbolji poenter NBA svih vremena sa 29.000p. Ispred njega je najbolji evropski igrač svih vremena Dirk sa 30.000p koji je još jedini aktivni igrač. Leteće visočanstvo No4, ispred njega je čovek-tim Kobe, Mailman drugi i Kareem prvi sa 38.000.
King ima još 4-5 sezona ispred sebe (odigrao je 14) i pod uslovom da ga zaobiđu povrede i da bude na visini biće u mogućnosti da izbije na čelo liste. Za sada ima tri titule, četvrta je daleko ali nije nemoguća, posebno ako predje u GSW; -). Možda i dovoljno za GOAT.

Neznalica

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)

Ne nego je Fenerbahče sa svojim najboljim igračem Bogdanovićem. Šta više Bogdanović je i prešao ove godine u NBA da objasni. Postiže na svakoj utakmici između 40 i 50 koševa a NBA skoro nije bila tako nezanimljiva pošto i ptice na grani znaju da će novi šampion biti Sakramento.

Kakve sve gluposti neće ovde čovek da pročita. Jedini tim koji bi mogao da se nazove boljim od NBA šampiona bi bio onaj sastavljen od najboljih američkih profesionalaca koji opet igraju u NBA ligi. Ceo ostali svet da izabere najbolje što ima gubi u 4 utakmice finale sa NBA šampionom. I ne moraš da budeš stručan za košarku da bi to shvatio.

serbianwonder13

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali je Dzejms imao 34 suta od ukupno 82 koliko je imao Klivlend u utakmici, jedan igrac skoro pola suteva, po meni je to ipak previse i to nije kosarka. Cak je jedan od najsebicnijih igraca lige, Harden sinoc imao 29 poena sa samo 15 suteva i dosta manje slobodnih bacanja od Lebrona.

Uzeo je 40% suteva a postigao 50% poena. U cemu je problem? Ti izgleda samo gledas brojeve, LeBron je najnesbicniji igrac na svetu, sve kritike upucene prema njemu su bas te, da treba da bude sebicniji jer to treba njegovom timu.

веверица

pre 6 godina

@кокица
а ти си се као бавио :)
па што се ниси издопинговао да и ти будеш најбољи на свету и зарадиш милијарду долара?

qwerty

pre 6 godina

(cico, 4. novembar 2017 10:09

Pa nisu svi steroidi anabolici. Ima steroida od kojih uopste ne dobijas na masu ali dobijas snagu, brze se oporavljas... I siguran sam da to svi profi sportisti uzimaju inace bi pocrcali posle pola sezone.

miki

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)
Pa dobro, koja to "van americka" kosarkaska ekipa na svijetu moze da se nosi sa NBA prvacima?
Ne moze ni jedna reprezentacija a kamo li tim, pa je to isto da kazes da Usain Bolt nije najbrzi covjek svih vremena jer se zvanicno nije potrkao sa malim RAdojicom iz Uzica.

Dacha

pre 6 godina

Fadeaway mu izgleda kao da se spopleo pa da izbaci loptu pre nego sto padne. Svaka cast na snazi ali lepote i tehnike nigde obican drvoseca...

nista o nicemu

pre 6 godina

Videcemo dokle ce stici ove sezone trenutno na najslabijem istoku u istoriji nba sa najskupljom ekipom u istoriji nba jedva su na mestu koje vodi u playoff.
(petarczv, 04. novembar 2017 13:46)

Petre osim sto ne znas kosarku ne znas ni da najskuplje ne znaci najbolje. Ne brukaj se vise

šon kemp

pre 6 godina

Fadeaway mu izgleda kao da se spopleo pa da izbaci loptu pre nego sto padne. Svaka cast na snazi ali lepote i tehnike nigde obican drvoseca...
(Dacha, 4. novembar 2017 11:09)

Auuu ko sve ovde komentariše. Pa gde ti očekuješ gracioznost kad je LBJ kao od brda odvaljen. Vidiš da je krupniji i od centara.

JeRemija

pre 6 godina

Pozdrav za sve koji me znaju!
Živ je JeRemija, umro nije...
Jednostavno nema smisla odgovarati na komentare pojedinih persona-trolova.
Iako je sam početak sezone usudiću se da prognoziram da će finale ponovo igrati Golden Stejt-Klivlend, s tim što sam prethodne godine bio mnogo uvereniji da Kavsi osvajaju pa sam omanuo u prognozi:( Videćemo. Za sada Klivlend deluje loše, možda mali Tomas pogura stvari.

LesMiserables

pre 6 godina

@petarczv
Perhane, da ti objasnim par stvari:
prvo, Lebron je vec sad najkonstantniji igrac u istoriji lige. Ako za zdravlje posluzi najverovatnije ce biti i najbolji strelac u istoriji lige i, gledano ostale parametre (skokovi, asistencije, ukradene, blokade) i najbolji ol raund igrac u istoriji.
Drugo, ne mozes da poredis bljesak Tompsona ili Irvinga (koji su vrhunski igraci i ol star kalibar), ali nekonstantni da bi bili medju najboljima u istoriji, iako mogu da imaju slican ili isti br. titula. Titule osvajaju, pre svega, timovi - ti bi to kao navijac San Antonia trebao da znas.
Trece, da si gledao utakmicu nocas, video bi da je LBJ mogao ladno da ide preko 60-70 poena da je do kraja forsirao. Poredjenje sa MJ i Kobijem ti nije na mestu (smatram ih licno
vrhunskim igracima, medju top 5), jer su isti uzimali mnogo veci br. suteva i imali losije procente suta da bi postigli te brojke.

Topnik

pre 6 godina

Svaka čast jamesu,ali mislim da u životu nije imao lakše zabijenih 50 + poena.Gledao sam utakmicu i obrana wizardsa je kriminalna,isijava nekakva arogancija iz njih,pogotovo kod walla,misle da su bolji nego što jesu.Toliko laganih poena u tranziciji za jamesa,bez vraćanja i pomaganja igrača wizardsa je smiješno,poslije kad ima takav momentum,james dobije samopouzdanje na šutu,i onda ga je teško zaustaviti.Wall bi trebao konačno zašutiti i prestati s bahatim izjavama.

akros

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)

Nego je reprezentacija USA u kojoj igraju isključivo NBA igrači. U svakom slučaju, jeste megalomanski, kao uostalom i sve u Ameriki, ali meni ovo šampion sveta uopšte ne smeta u ovom kontekstu, s obzirom da NBA igraju najbolji svetski košarkaši i da sve više postaje internacionalan i da je košarkaški univerzum za sebe.

the truth

pre 6 godina

@Petar CZ, zbog ovakvih likova dodje mi da ne navijam za Zvezdu. Koliko moras da budes umno..... da konstantno trolujes i mrzis velicinu. Meni licno Kobe nije bio omiljen, a da ga ludacki postujem, postujem.

nisi u pravu

pre 6 godina

Cekajte da nasi strucnjaci potvrde i priznaju ovu partiju. Jer on ne zna da igra, silovatelj je i daje poene samo zato sto je jaci od drugih.
(Zagor, 04. novembar 2017)

Nisi ni pogledao hajlajts, da jesi ne bi napisao ovakakav komentar. svaki lebronov kos je bio otvoren sut ili lagano polaganje...nigde tehnike i znanja samo snaga....a odbranu vizardsa da ni ne pominjem...sklanjalica

Ethan Hunt

pre 6 godina

@on uvjek protiv vasingtona se napali maksimalno zbog leteceg majkla da bi se pred njim dokazao
(republika srpska, 04. novembar 2017 09:13

Kakvw veze ima Jordan sada sa Wizardsima? Jordan je vlasnik Hornetsa. Samo je igrao za Wizardse.

matematika

pre 6 godina

Jedno vreme sam bio ubeđen da je petarczv jedan od najpoznatijih košarkaških trolova, ali je ovolika količina mržnje iz njegovih komentara neobjašnjiva. I to sve prema, već sada, čoveku koji je 100% u top 5 košarkaša SVIH VREMENA! A ima još 6-7 godina košarke pred sobom...
Zaista čudno.

Jezekilj

pre 6 godina

Žao mi je ovog @petarczv, uvijek ga realnost (čitaj LeBron Džejms) demantuje. Ajd što LeBron siluje protivnike, nego ni hejterima ne ostaje dužan :)

antiDebil

pre 6 godina

Kada Jokic daje, asistira, skace onda je to cist talenat, kad to radi Dzejms i ostali nabildovani onda je to cista hemija. Isto je i u slucaju Djokovic- Nadal. Cudan smo narod...
(Meastro, 4. novembar 2017 09:31)

Uglavnom su francuzi ti koji optuzuju Nadala za dopingovanje !!
Nego kakav smo to narod i kakve veze ta prica ima sa narodom ? Jesi li ti izrod iz tog naroda ?
Kakav su francuzi narod ? Kakav su nemci narod ? Kakav su narod amerikanci ? Ustvari oni nisu narod, oni su krdo...Kakvo su oni krdo ?

Bratko

pre 6 godina

Jeste li vi videli ikada treninge i rutinu rada fizickog i kosarkaskog treninga ovog Lebrona..i za vreme sezone a POSEBNO van sezone..gledajte malo pankomentarisite o dopingu ako vas nije sramkta posle. Covek ne izlazi iz teretane i sale..a to ne zato sto ga neko tera, nego VOLJA, ZELJA, SNAGA...!

legija ultras

pre 6 godina

@pot
a tek vejd oni su strasno iskusna ekipa i imaju veliki uticaj cak i na sudije i u plej ofu ce se sigurno boriti za titulu

who cares

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali je Dzejms imao 34 suta od ukupno 82 koliko je imao Klivlend u utakmici, jedan igrac skoro pola suteva, po meni je to ipak previse i to nije kosarka. Cak je jedan od najsebicnijih igraca lige, Harden sinoc imao 29 poena sa samo 15 suteva i dosta manje slobodnih bacanja od Lebrona.

Pogan

pre 6 godina

Bez dopinga on nikada ne bi bio na ovom nivou, o tome je suvisno i glupo diskutovati.
(haklberi, 4. novembar 2017 18:03)

Suvisno i glupo je samo diskutovati sa tobom koji nemas ni trunku ideje u kakvim uslovima se tamo trenira od malih nogu, kakva je paklena konkurencija i sta ti ljudi tamo sve rade cak i u medjusezoni, koliko individualno rade na usavrsavanju i oporavku. Dok je ovde sve to na nivou praistorijskog doba, sto sa pristupom igraca i trenera, sto sa uslovima u kojima se radi. Dodatno na sve to, Lebron je igrac koji se pojavljuje jednom u XY godina (kombinacija predispozicije, talenta i mentaliteta, sve u jednom).
Uostalom pogledaj na YT njihove klince u osnovnoj skoli sta rade i kako barataju loptom, pa onda pogledaj nase. Mozda i decu dopinguju?

Big Ron

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!
(Jezekilj, 04. novembar 2017 09:19)

A tu je i najveci strucnjak Jezekilj.. On ce da nam objasni kako je Lebronko najveci svih vremena. Covek koji je izgubio 5 (PET) finala najbolji u istoriji.. Smesno.

Ethan Hunt

pre 6 godina

On je sad radio na šutu iz okreta i šutu unazad? Pa to se radi sa 18-19 godina... Cccc, uvek kasniš za Jordanom, crni sine iz Akrona.

Swift

pre 6 godina

@cico

Nevezano za LeBrona, ali nasao si los primer u vezi steroida (profi bodibilderi). Ne ide to tako, uzmes steroide, malo vezbas i postanes k'o bodibilder. Mnogo toga drugog mora covek da uradi (pored hemije), da bi izgledao onako. Neko ko ne zna sta radi, moze da se krka steroidima i da deluje krajnje obicno(znam i takve).

Mnogi danas vrhunski sportisti koriste steroide ili neku vrstu dopinga (gotovo sigurno i LeBron), samo sto ljudi grese, pa misle da su njihovi rezultati iskljucivo posledica dopinga, sto nema veze sa zivotom. Veliki rad, talenat i posvecenost pre svega, bez toga nema nista, a hemija tu sluzi da omoguci da se dodatno podigne lestvica i fizicki izvuce maksimum.

petarczv

pre 6 godina

Evo su leflopovci posle 4 poraza ovaj silovao 44minuta sutnuo 30+ puta i dao 56p i opet clevlend jedva dobio. Odma je opet goat najbolji bla bla bla...Niko da pomene irwinga koji je bukvalno sam sa -17 na poluvremenu u oklahomi preokrenuo rezultat i dobio westbrooka mela i dzordza na njihvoom terenu. Pa i klay tompson je dao 52 i 60p pa niste pisali da je goat a da ne pominjemo predugacku listu igraca koji su imali vise postignutih poena na jednoj utakmici. Neko napisa da se prebacio u playoff mode?! E to je tek smesno sto u playoffu nikad nije pruzio slicnu partiju i u zadnjim minutima ga nema nigde...a irwing u bostonu...

Srpski Noringem Forest

pre 6 godina

I kave veze ima zvezda sa lebronom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2017 13:38)

Ima, ima... Ovo tvoje je razmišljanje prosečnog Fmp-ovca, ex-zvezdaša...

Dragan

pre 6 godina

Nagradno pitanje, koji je od ovih komentatora je Jeremija...? Apelujem da se covek vrati i da komentarise.
Siguran sam da je jutros primio infuziju od prevelikog masturbiranja na svog voljenog.

haklberi

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.
(kokica, 4. novembar 2017 09:02)

Cujem da doping povecava procente suta, posebno one sa distance. Sad prave i neki novi doping koji popravlja mehaniku suta, Lonzo Ball narucio 300 ampula.
(Pogan, 4. novembar 2017 11:52)

Jedan moj drug igrao je fudbal. Imao je odlicnu tehniku, pas, precizan sut, ali nije imao snagu. Bio je prespor i brzo se umarao. Mogao je lako predriblati protivnickog igraca, izboriti poziciju za sut, a onda obicno izgubi energiju i jedva dobaci do gola. Kasnije je poceo da se dopinguje i igrao mnogo bolje, sto je normalno.
Fizicka sprema u danasnjem sport je 70%, ostalih 30% je talenat i inteligencija. Lebron da se umara, ne bi lako mogao ni da sutne, skoci, ali kada si nafiksan hemijom onda je mnogo mnogo lakse.
Bez dopinga on nikada ne bi bio na ovom nivou, o tome je suvisno i glupo diskutovati.

matematika

pre 6 godina

@LavarBol
Ako LBJ bude igrao još 5 sezona neće mu biti teško da dobaci do 40k poena.
On već 14 godina postiže 2000 poena po sezoni...
Iako mu padnu brojke, one sigurno neće biti ispod 1500 poena po sezoni tj. oko 20 po meču.
Suma sumarum- ako ga zdravlje posluži prebaciće 40 000 poena do kraja karijere!

petarczv

pre 6 godina

@Petar CZ, zbog ovakvih likova dodje mi da ne navijam za Zvezdu. Koliko moras da budes umno..... da konstantno trolujes i mrzis velicinu. Meni licno Kobe nije bio omiljen, a da ga ludacki postujem, postujem.
(the truth, 04. novembar 2017 12:4

Nikad necu da postujem hemiju i snagu, pomoc sudija konstantno flopingovanje,igraca koga nema nigde kada se odlucuje,neko ko stalno pravi korake i nekog kome treba najskuplji tim u istoriji nba da bi igrao. To je moje pravo i moje misljenje a tebi ako se ne svidja tvoj problem...svaka njemu cast ali gabjednostavno ne volim. I kave veze ima zvezda sa lebronom?

petarczv

pre 6 godina

Žao mi je ovog @petarczv, uvijek ga realnost (čitaj LeBron Džejms) demantuje. Ajd što LeBron siluje protivnike, nego ni hejterima ne ostaje dužan :)
(Jezekilj, 04. novembar 2017 12:34)

Videsmo u proslogodisnjem finalu pociscen sa terena...ti i drugar ti jeremija ste tvrdili da osvaaja titulu ali za malo metla...

petarczv

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!
(Jezekilj, 04. novembar 2017 09:19)

Najveci od steroida a najbolji je MJ to se zna. Lebronovih 57 nije najveci broj poena ni u raspalom clevlendu lebron je samo izjednacio irwingov rekord. O kobijevih 81 i o MJ-ovih 69 necemo da pricamo...

petarczv

pre 6 godina

Videcemo dokle ce stici ove sezone trenutno na najslabijem istoku u istoriji nba sa najskupljom ekipom u istoriji nba jedva su na mestu koje vodi u playoff. To su cinjenice a to sto vi pisete nebuloze nista nece promeniti. To sto on obara rekorde u licnim statistikama ne donosi ono sto se racuna na kraju a to su titule a tu ne stoji bas dobro obzirom koliko finala ima i u kakvim ekipama je igrao 3od 7 je smesno i vrlo verovatno je da nece vise nikad osvojiti niti jedan prsten...

Specijalan pozdrav za jezikijela i druga mu jeremije koji je zbog lebrona morao da napusti portal(po drugi put) ali se vrati po koji put sa drugim nickom hahahah

kako sam sistematski unisten od "poznavaoca"

pre 6 godina

Nisam strucnjak ali meni Lebron uopste ne izgleda nesto neprirodno. Sasvim skladan izgled, nista prenapucano. E sad to sto je strmina sam po sebi je drugo.
(cico, 4. novembar 2017 10:09)


Jes vala, i Lens Armstrong bese "strmina" sam od sebe:

http://www.celebritybodytransformations.com/wp-content/uploads/2016/12/Lance-Armstrong-body-physique-06.jpg


Kakva nebuloza od prethodnog komentara! Izgled spolja apsolutno nije nikakav pokazatelj da se neko ne puca iznutra najsavrsenijim hemijskim "koktelima" danasnjice.

petarczv

pre 6 godina

Znači po tebi se LBJ dopinguje a MJ i Kobe su jeli domaći sir i pili kozje mleko. LBJ je kompletniji igrač od obojice, pogotovo Kobe-a. Već sada ima 1500-2000 više asistencija i od Kobe-a i MJ-a, a džordana će do kraja karijere stići i po ukradenim loptama.
(sprivel, 04. novembar 2017 13:52)

Sve je to super nego koliko prstena ima? Sta je cutimo?

drago

pre 6 godina

Ali susjedi kakav je Air Bodzan as, ubjedljivo najbolji sa ovih prostora! Kakve cifre decko pravi pa prava bi sramota bila da ga nevidimo na allstaru!

nele

pre 6 godina

kosarka? odbrana??? 252 koša i mi pričamo o nekom sportu...zivim u Torontu i okrenem kanal kad vidim ove cirkusante na tv-u. Jer ako nisi zakucao i pomerio konstrukciju ništa od tebe...jedan igrač šutne 65 puta na utakmici i mi pričamo o nekoj atomskoj košarci...cirkus sa milionskim zaradama...

Da razjasnimo

pre 6 godina

1. LBJ je koristio HGH sto se vidi po nosu, usima i sakama.
2. MJ je igrao u vreme kada zona nije bila dozvoljena (izuzetak Wizardsi), LBJ igra celu karijeru sa zonom. Pogadjajte kome je bilo teze da navuce brojke.
3. Napad je u NBA toliko ubitacan da vam se cini da se odbrana ne igra. Jednostavno ne mozes da se branis protiv frika koji sutira preko tvoje ruke i pogadja.

Zagor

pre 6 godina

nisi u pravu

Ako ti kazes da nisam pogledao, o da nisam. Vidis, najtuznije od svega je to sto sam ja siguran da ti jesi pogledao jer samo pokazuje koliko nemas pojma o kosarci. Da znas ista o ovom sportu ne bi ti komentar bio vezan iskljucivo za to da igra na snagu. To mozes procitati kao argument svakog komentatora ovde koji ne voli LBJ-a. Da si napisao komentar sa bilo kojim argumentom za to sto tvrdis ja ne bih rekao ni rec.

sava.

pre 6 godina

ništa od kavsa to su košarkaši koji nabijaju statistiku pa kad krene pley off onda čorak jer ostali statirali celu utakmicu a,kad bude trebalo svi,če reči ostali nemaju pojma,još ako ga šut nebude išo brzo če ispasti zato je majkel leteči največi sa njim su bulsi uzimali titulu,kad jih ostavijo bili poslednji u ligi,leteči se vratijo sa bejzbola i bulsi opet uzimaju prsten.statstičari daju po 80,100 i više koševa al prstena nemaju.

lebronzo

pre 6 godina

Kralju pukao film pa hvata mismeceve protiv plejeva.Je*#s kralja kome je trejdmark potez uguravanje dupetom do kosa i polaganje...Kad klivlend pukne i ovu sezonu(a hoce jer nema Kajrija da prelomi na kraju)Kralj ce otici u LA i zajedno sa Bolom da oforme LEBRONZO lejkerse :) Jer kralj nije kralj nego obican krpelj koji gusi saigrace da bi podigao sebi statistiku...Nije ni blizu Kobiju a kamoli Dzordanu...

kokica

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.

Jezekilj

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!

nisi u pravu

pre 6 godina

Cekajte da nasi strucnjaci potvrde i priznaju ovu partiju. Jer on ne zna da igra, silovatelj je i daje poene samo zato sto je jaci od drugih.
(Zagor, 04. novembar 2017)

Nisi ni pogledao hajlajts, da jesi ne bi napisao ovakakav komentar. svaki lebronov kos je bio otvoren sut ili lagano polaganje...nigde tehnike i znanja samo snaga....a odbranu vizardsa da ni ne pominjem...sklanjalica

who cares

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali je Dzejms imao 34 suta od ukupno 82 koliko je imao Klivlend u utakmici, jedan igrac skoro pola suteva, po meni je to ipak previse i to nije kosarka. Cak je jedan od najsebicnijih igraca lige, Harden sinoc imao 29 poena sa samo 15 suteva i dosta manje slobodnih bacanja od Lebrona.

Goran

pre 6 godina

Kad se King prebaci na play-off podešavanja... :-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leteći veverac, 4. novembar 2017 08:53)
Jeste samo nešto ga nije bilo na tom nivou u prethodnih 4 meča koje je Klivlend izgubio za redom , pa čak i sinoć da je u timu Washingtona bilo još nekog raspoloženijeg igrača pored Bredlija Bila ne verujem da bi Klivlend pobedio, jer i pored 57 poena LBJ-a na kraju je bilo samo osam razlike, danas se kralju otvorio šut gde je pogađao šta je hteo i kako je hteo, a to ne može da bude slučaj u svakoj utakmici uostalom videćemo već u sledećim mečevima dali će LBJ i dalje pogađati ovako...

Dacha

pre 6 godina

Fadeaway mu izgleda kao da se spopleo pa da izbaci loptu pre nego sto padne. Svaka cast na snazi ali lepote i tehnike nigde obican drvoseca...

Ethan Hunt

pre 6 godina

On je sad radio na šutu iz okreta i šutu unazad? Pa to se radi sa 18-19 godina... Cccc, uvek kasniš za Jordanom, crni sine iz Akrona.

petarczv

pre 6 godina

Evo su leflopovci posle 4 poraza ovaj silovao 44minuta sutnuo 30+ puta i dao 56p i opet clevlend jedva dobio. Odma je opet goat najbolji bla bla bla...Niko da pomene irwinga koji je bukvalno sam sa -17 na poluvremenu u oklahomi preokrenuo rezultat i dobio westbrooka mela i dzordza na njihvoom terenu. Pa i klay tompson je dao 52 i 60p pa niste pisali da je goat a da ne pominjemo predugacku listu igraca koji su imali vise postignutih poena na jednoj utakmici. Neko napisa da se prebacio u playoff mode?! E to je tek smesno sto u playoffu nikad nije pruzio slicnu partiju i u zadnjim minutima ga nema nigde...a irwing u bostonu...

Big Ron

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!
(Jezekilj, 04. novembar 2017 09:19)

A tu je i najveci strucnjak Jezekilj.. On ce da nam objasni kako je Lebronko najveci svih vremena. Covek koji je izgubio 5 (PET) finala najbolji u istoriji.. Smesno.

Banjaluka

pre 6 godina

I onda ljudi kazu zasto se on poredi sa Majklom. Sigurno ne dzabe i ne zato sto je eto sinoc postigao 57 poena. Rezime: Covjek je konstantan vec punih 14 godina, najkompletniji igrac ikada, naravno nema mekocu i ljepotu suta Majkla, ali i ne moze da je ima zbog konstrukcije tijela, kad zavrsi karijeru vjerovatno ce imati 40000 poena, 10000 skokova i 10000 asistencija. Zaista ovo sto on radi je fascinantno, cini se da moze postici broj poena koliko on zeli.

petarczv

pre 6 godina

Klinika, djeco moja, klinika. Najveći košarkaš svih vremena objasnio par stvari. Nesretni Vizardsi topovsko meso po ko zna koji put. Sklonite se s puta, this is LeBron's world, you just live in it. Go Cavs!
(Jezekilj, 04. novembar 2017 09:19)

Najveci od steroida a najbolji je MJ to se zna. Lebronovih 57 nije najveci broj poena ni u raspalom clevlendu lebron je samo izjednacio irwingov rekord. O kobijevih 81 i o MJ-ovih 69 necemo da pricamo...

Meastro

pre 6 godina

Kada Jokic daje, asistira, skace onda je to cist talenat, kad to radi Dzejms i ostali nabildovani onda je to cista hemija. Isto je i u slucaju Djokovic- Nadal. Cudan smo narod...

haklberi

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.
(kokica, 4. novembar 2017 09:02)

Cujem da doping povecava procente suta, posebno one sa distance. Sad prave i neki novi doping koji popravlja mehaniku suta, Lonzo Ball narucio 300 ampula.
(Pogan, 4. novembar 2017 11:52)

Jedan moj drug igrao je fudbal. Imao je odlicnu tehniku, pas, precizan sut, ali nije imao snagu. Bio je prespor i brzo se umarao. Mogao je lako predriblati protivnickog igraca, izboriti poziciju za sut, a onda obicno izgubi energiju i jedva dobaci do gola. Kasnije je poceo da se dopinguje i igrao mnogo bolje, sto je normalno.
Fizicka sprema u danasnjem sport je 70%, ostalih 30% je talenat i inteligencija. Lebron da se umara, ne bi lako mogao ni da sutne, skoci, ali kada si nafiksan hemijom onda je mnogo mnogo lakse.
Bez dopinga on nikada ne bi bio na ovom nivou, o tome je suvisno i glupo diskutovati.

drago

pre 6 godina

Ali susjedi kakav je Air Bodzan as, ubjedljivo najbolji sa ovih prostora! Kakve cifre decko pravi pa prava bi sramota bila da ga nevidimo na allstaru!

slani koktel

pre 6 godina

LBJ je šesti najbolji poenter NBA svih vremena sa 29.000p. Ispred njega je najbolji evropski igrač svih vremena Dirk sa 30.000p koji je još jedini aktivni igrač. Leteće visočanstvo No4, ispred njega je čovek-tim Kobe, Mailman drugi i Kareem prvi sa 38.000.
King ima još 4-5 sezona ispred sebe (odigrao je 14) i pod uslovom da ga zaobiđu povrede i da bude na visini biće u mogućnosti da izbije na čelo liste. Za sada ima tri titule, četvrta je daleko ali nije nemoguća, posebno ako predje u GSW; -). Možda i dovoljno za GOAT.

petarczv

pre 6 godina

Videcemo dokle ce stici ove sezone trenutno na najslabijem istoku u istoriji nba sa najskupljom ekipom u istoriji nba jedva su na mestu koje vodi u playoff. To su cinjenice a to sto vi pisete nebuloze nista nece promeniti. To sto on obara rekorde u licnim statistikama ne donosi ono sto se racuna na kraju a to su titule a tu ne stoji bas dobro obzirom koliko finala ima i u kakvim ekipama je igrao 3od 7 je smesno i vrlo verovatno je da nece vise nikad osvojiti niti jedan prsten...

Specijalan pozdrav za jezikijela i druga mu jeremije koji je zbog lebrona morao da napusti portal(po drugi put) ali se vrati po koji put sa drugim nickom hahahah

petarczv

pre 6 godina

@Petar CZ, zbog ovakvih likova dodje mi da ne navijam za Zvezdu. Koliko moras da budes umno..... da konstantno trolujes i mrzis velicinu. Meni licno Kobe nije bio omiljen, a da ga ludacki postujem, postujem.
(the truth, 04. novembar 2017 12:4

Nikad necu da postujem hemiju i snagu, pomoc sudija konstantno flopingovanje,igraca koga nema nigde kada se odlucuje,neko ko stalno pravi korake i nekog kome treba najskuplji tim u istoriji nba da bi igrao. To je moje pravo i moje misljenje a tebi ako se ne svidja tvoj problem...svaka njemu cast ali gabjednostavno ne volim. I kave veze ima zvezda sa lebronom?

DrE

pre 6 godina

@Kokica

Svako ko se bavio profesionalnim sportom u nekoj ne-beton ligi može samo da zavidi ovom čoveku koji sada sigurno ne piše komentare nego trenira. Lebrona nije lepo gledati kako igra, nema on tu lepršavost kao Džordan, ali ako neko treba da bude na logo-u NBA-a, to je Lebron. Najveći radnik i profesionalac u sportskom svetu.

Zagor

pre 6 godina

Cekajte da nasi strucnjaci potvrde i priznaju ovu partiju. Jer on ne zna da igra, silovatelj je i daje poene samo zato sto je jaci od drugih.

petarczv

pre 6 godina

Žao mi je ovog @petarczv, uvijek ga realnost (čitaj LeBron Džejms) demantuje. Ajd što LeBron siluje protivnike, nego ni hejterima ne ostaje dužan :)
(Jezekilj, 04. novembar 2017 12:34)

Videsmo u proslogodisnjem finalu pociscen sa terena...ti i drugar ti jeremija ste tvrdili da osvaaja titulu ali za malo metla...

antiDebil

pre 6 godina

Kada Jokic daje, asistira, skace onda je to cist talenat, kad to radi Dzejms i ostali nabildovani onda je to cista hemija. Isto je i u slucaju Djokovic- Nadal. Cudan smo narod...
(Meastro, 4. novembar 2017 09:31)

Uglavnom su francuzi ti koji optuzuju Nadala za dopingovanje !!
Nego kakav smo to narod i kakve veze ta prica ima sa narodom ? Jesi li ti izrod iz tog naroda ?
Kakav su francuzi narod ? Kakav su nemci narod ? Kakav su narod amerikanci ? Ustvari oni nisu narod, oni su krdo...Kakvo su oni krdo ?

Neznalica

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)

Ne nego je Fenerbahče sa svojim najboljim igračem Bogdanovićem. Šta više Bogdanović je i prešao ove godine u NBA da objasni. Postiže na svakoj utakmici između 40 i 50 koševa a NBA skoro nije bila tako nezanimljiva pošto i ptice na grani znaju da će novi šampion biti Sakramento.

Kakve sve gluposti neće ovde čovek da pročita. Jedini tim koji bi mogao da se nazove boljim od NBA šampiona bi bio onaj sastavljen od najboljih američkih profesionalaca koji opet igraju u NBA ligi. Ceo ostali svet da izabere najbolje što ima gubi u 4 utakmice finale sa NBA šampionom. I ne moraš da budeš stručan za košarku da bi to shvatio.

coki

pre 6 godina

Kendra Lust...sutirao 7-10 sa distance,kao u najboljih danima Kobija???Kobi u najboljim danima davao po 40-50 poena ali uz sut sa distance 40%.LeBron je imao bezbroj utakmica sa 60+% pa i ono ludilo od ne znam kolikim nizom utakmica sa sutem preko 70% iz igre.

Srpski Noringem Forest

pre 6 godina

I kave veze ima zvezda sa lebronom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2017 13:38)

Ima, ima... Ovo tvoje je razmišljanje prosečnog Fmp-ovca, ex-zvezdaša...

Qwerty

pre 6 godina

Srbi, da vam ja objasnim. Ko osvoji NBA ligu, ta ekipa je najbolja na svetu i to bolja od bilo kojeg dream team-a. A ovi lozaci na evroligu i anadolu efes i slicne amaterske ekipe, oladite malo. Znate kako prolazimo protiv amera u basketu uvek.

cico

pre 6 godina

Ovako izgleda covek na steroidima:

https://i.ytimg.com/vi/aeaKydCIqq8/hqdefault.jpg
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-d9ef3fe2763f74eafb09d0b7e4e171ef-c

Uporedite to sa ovim:

http://heightandweights.com/wp-content/uploads/2016/01/article-2396049-1B554B82000005DC-471_640x881.jpg

Nisam strucnjak ali meni Lebron uopste ne izgleda nesto neprirodno. Sasvim skladan izgled, nista prenapucano. E sad to sto je strmina sam po sebi je drugo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Videcemo dokle ce stici ove sezone trenutno na najslabijem istoku u istoriji nba sa najskupljom ekipom u istoriji nba jedva su na mestu koje vodi u playoff.
(petarczv, 04. novembar 2017 13:46)

Petre osim sto ne znas kosarku ne znas ni da najskuplje ne znaci najbolje. Ne brukaj se vise

petarczv

pre 6 godina

Znači po tebi se LBJ dopinguje a MJ i Kobe su jeli domaći sir i pili kozje mleko. LBJ je kompletniji igrač od obojice, pogotovo Kobe-a. Već sada ima 1500-2000 više asistencija i od Kobe-a i MJ-a, a džordana će do kraja karijere stići i po ukradenim loptama.
(sprivel, 04. novembar 2017 13:52)

Sve je to super nego koliko prstena ima? Sta je cutimo?

LavarBol

pre 6 godina

Covjek je konstantan vec punih 14 godina, najkompletniji igrac ikada, naravno nema mekocu i ljepotu suta Majkla, ali i ne moze da je ima zbog konstrukcije tijela, kad zavrsi karijeru vjerovatno ce imati 40000 poena, 10000 skokova i 10000 asistencija. Zaista ovo sto on radi je fascinantno, cini se da moze postici broj poena koliko on zeli.
(Banjaluka, 04. novembar 2017 09:20)

U svemu se slazem samo nema sanse da dobaci do 40 000 poena, jedva ce i do 35 000. Igrace jos 5 godina maksimum.

qwerty

pre 6 godina

(cico, 4. novembar 2017 10:09

Pa nisu svi steroidi anabolici. Ima steroida od kojih uopste ne dobijas na masu ali dobijas snagu, brze se oporavljas... I siguran sam da to svi profi sportisti uzimaju inace bi pocrcali posle pola sezone.

Pogan

pre 6 godina

I sta kazu bez dopinga ovaj svaku utakmicu 40 minuta bije, skace, trci, pogadja kao navijen. Svao ko se bavio profi sportom zna da je to nemoguce.
(kokica, 4. novembar 2017 09:02)

Cujem da doping povecava procente suta, posebno one sa distance. Sad prave i neki novi doping koji popravlja mehaniku suta, Lonzo Ball narucio 300 ampula.

Blue Moon 599

pre 6 godina

Znači LBJ mora da odigra 42 minuta, da poludi i postigne 57 poena, kako bi Kavsi nekoga dobili. Baš ohrabrujuće za nastavak sezone.

kako sam sistematski unisten od "poznavaoca"

pre 6 godina

Nisam strucnjak ali meni Lebron uopste ne izgleda nesto neprirodno. Sasvim skladan izgled, nista prenapucano. E sad to sto je strmina sam po sebi je drugo.
(cico, 4. novembar 2017 10:09)


Jes vala, i Lens Armstrong bese "strmina" sam od sebe:

http://www.celebritybodytransformations.com/wp-content/uploads/2016/12/Lance-Armstrong-body-physique-06.jpg


Kakva nebuloza od prethodnog komentara! Izgled spolja apsolutno nije nikakav pokazatelj da se neko ne puca iznutra najsavrsenijim hemijskim "koktelima" danasnjice.

Kendra Lust

pre 6 godina

Zanimljivije od ovih Lebronovih 57 poena je to što je šutirao 7-10 sa distance, u stilu MJ i Kobija iz najboljih dana...
Videćemo da li je ovo najava da će u budućnosti više koristiti ovo "oružje" obzirom da za mesec dana puni 33 godine i pitanje je koliko još ima snage da se gura pod košem.
U svakom slučaju- impresivna partija!

miki

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)
Pa dobro, koja to "van americka" kosarkaska ekipa na svijetu moze da se nosi sa NBA prvacima?
Ne moze ni jedna reprezentacija a kamo li tim, pa je to isto da kazes da Usain Bolt nije najbrzi covjek svih vremena jer se zvanicno nije potrkao sa malim RAdojicom iz Uzica.

serbianwonder13

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali je Dzejms imao 34 suta od ukupno 82 koliko je imao Klivlend u utakmici, jedan igrac skoro pola suteva, po meni je to ipak previse i to nije kosarka. Cak je jedan od najsebicnijih igraca lige, Harden sinoc imao 29 poena sa samo 15 suteva i dosta manje slobodnih bacanja od Lebrona.

Uzeo je 40% suteva a postigao 50% poena. U cemu je problem? Ti izgleda samo gledas brojeve, LeBron je najnesbicniji igrac na svetu, sve kritike upucene prema njemu su bas te, da treba da bude sebicniji jer to treba njegovom timu.

Jezekilj

pre 6 godina

Žao mi je ovog @petarczv, uvijek ga realnost (čitaj LeBron Džejms) demantuje. Ajd što LeBron siluje protivnike, nego ni hejterima ne ostaje dužan :)

sprivel

pre 6 godina

Najveci od steroida a najbolji je MJ to se zna. Lebronovih 57 nije najveci broj poena ni u raspalom clevlendu lebron je samo izjednacio irwingov rekord. O kobijevih 81 i o MJ-ovih 69 necemo da pricamo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 4. novembar 2017 11:44)

Znači po tebi se LBJ dopinguje a MJ i Kobe su jeli domaći sir i pili kozje mleko. LBJ je kompletniji igrač od obojice, pogotovo Kobe-a. Već sada ima 1500-2000 više asistencija i od Kobe-a i MJ-a, a džordana će do kraja karijere stići i po ukradenim loptama.

Neznalica

pre 6 godina

Ipak bi mnogo bilo da Lebron izgubi pet utakmica zaredom. Jednostavno je preuzeo stvari u svoje ruke. Ono što mene oduševljava je činjenica da iako je pucao daleko više nego obično, procenti nisu pali. On nije košarkaš koji će po svaku cenu šutirati da postigne 30+ koševa. Da to čini, a moglo bi mu se da hoće, više je nego jasno da bi bio ubedljivo najbolji strelac lige. Dakle uvek je u funkciji tima. I takav, najmlađi je košarkaš koji je došao do 29000 poena u ligi.

Što se minutaže u igri tiče, ovo je bila posebna utakmica. Četiri uzastopna poraza nisu ostavljala prostora da se išta prepusti slučaju. Na kraju treće četvrtine pitali su ga da li mu je potreban odmor i on je rekao da se odlično oseća. Koji bi trener ostavio na klupi igrača kome sve ide od ruke i nezaustavljiv je?

Neverovatan igrač.

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Prešlo čoveku više preko glave sa porazima. Od samog starta se videlo da je rešio da prebaci u višu brzinu i da zatrpa koš Vizardsa, agresivnim ulazima i konstantnim vršenjem pritiska na odbranu (taj čuveni 'play-off mode'). Verovatno je i sam odlučio da ne izlazi celo drugo poluvreme, iako su uglavnom Kavsi vodili sa 10+ razlike, jer sa ovima se nikad ne zna kad će pući, a Rouz je i dalje igračina, naročito za nekonstantnog Lava. Monstruozna partija (verovatno i već sada najbolja u predstojećoj sezoni, a sigurno u TOP 3) i novo priznanje, najmlađi igrač sa 29000 poena. Teraj samo LBJ, lično bih voleo da padne Karim, a ako ostane zdrav i fizički pripremljen kao do sada, ni to nije nemoguće :)

LesMiserables

pre 6 godina

Gledao sam nocas utakmicu - impresivna partija Lebrona. Da je hteo, mogao je da ide i preko 60 (zadnji napad nisu igrali, pre toga je asistirao, umesto da ide na prodor).
Imam utisak da covek lagano moze da ide preko 35 poena u proseku, ali ga to ne zanima, pametno trosi snagu i cuva se.
Apropo price o tome da li moze biti najbolji strelac u istoriji lige: licno sam ubedjen da moze, jer je vec najmladji igrac u istoriji koji je postizao 5, 10, 15, 20, 25000... poena, ali ce dosta toga zavisiti od toga da li ce njegov tim u narednih 2-3 god. uzeti jos neku titulu. Ako ne uzmu, sigurno ce staviti akcenat na licnu statistiku.
Jedno je sigurno: vec sada da se povuce, ostace upamcen kao jedan od top 5 igraca u istoriji.

LesMiserables

pre 6 godina

@petarczv
Perhane, da ti objasnim par stvari:
prvo, Lebron je vec sad najkonstantniji igrac u istoriji lige. Ako za zdravlje posluzi najverovatnije ce biti i najbolji strelac u istoriji lige i, gledano ostale parametre (skokovi, asistencije, ukradene, blokade) i najbolji ol raund igrac u istoriji.
Drugo, ne mozes da poredis bljesak Tompsona ili Irvinga (koji su vrhunski igraci i ol star kalibar), ali nekonstantni da bi bili medju najboljima u istoriji, iako mogu da imaju slican ili isti br. titula. Titule osvajaju, pre svega, timovi - ti bi to kao navijac San Antonia trebao da znas.
Trece, da si gledao utakmicu nocas, video bi da je LBJ mogao ladno da ide preko 60-70 poena da je do kraja forsirao. Poredjenje sa MJ i Kobijem ti nije na mestu (smatram ih licno
vrhunskim igracima, medju top 5), jer su isti uzimali mnogo veci br. suteva i imali losije procente suta da bi postigli te brojke.

Dragan

pre 6 godina

Nagradno pitanje, koji je od ovih komentatora je Jeremija...? Apelujem da se covek vrati i da komentarise.
Siguran sam da je jutros primio infuziju od prevelikog masturbiranja na svog voljenog.

nele

pre 6 godina

kosarka? odbrana??? 252 koša i mi pričamo o nekom sportu...zivim u Torontu i okrenem kanal kad vidim ove cirkusante na tv-u. Jer ako nisi zakucao i pomerio konstrukciju ništa od tebe...jedan igrač šutne 65 puta na utakmici i mi pričamo o nekoj atomskoj košarci...cirkus sa milionskim zaradama...

samo kazem

pre 6 godina

Kada se KING iznervira,eto sta bude! :-)
Ovako,ne znam zasto ga forsira Lu svaku tekmu 40+ minuta,mozda Lebron to trazi,ali ne verujem bas,mozda ne mogu da pobede bez njega,pobeda nije bila ubedljiva iako je dao skoro pola poena. Matori su,Krauder je igrao u Bostonu odlicno na obe strane parketa,ovde ne bas,Rouz,sve kao kad on proradi,pa kad ce da proradi 4 ili 5 utakmica da veze 15 ili 20+ koseva. Ne izgledaju mu Kavsi ubedljivo,ne dajem im neke sanse jer ima par jakih timova,sezona je tek pocela i nadam se da gresim.

Ethan Hunt

pre 6 godina

@on uvjek protiv vasingtona se napali maksimalno zbog leteceg majkla da bi se pred njim dokazao
(republika srpska, 04. novembar 2017 09:13

Kakvw veze ima Jordan sada sa Wizardsima? Jordan je vlasnik Hornetsa. Samo je igrao za Wizardse.

šon kemp

pre 6 godina

Fadeaway mu izgleda kao da se spopleo pa da izbaci loptu pre nego sto padne. Svaka cast na snazi ali lepote i tehnike nigde obican drvoseca...
(Dacha, 4. novembar 2017 11:09)

Auuu ko sve ovde komentariše. Pa gde ti očekuješ gracioznost kad je LBJ kao od brda odvaljen. Vidiš da je krupniji i od centara.

Da razjasnimo

pre 6 godina

1. LBJ je koristio HGH sto se vidi po nosu, usima i sakama.
2. MJ je igrao u vreme kada zona nije bila dozvoljena (izuzetak Wizardsi), LBJ igra celu karijeru sa zonom. Pogadjajte kome je bilo teze da navuce brojke.
3. Napad je u NBA toliko ubitacan da vam se cini da se odbrana ne igra. Jednostavno ne mozes da se branis protiv frika koji sutira preko tvoje ruke i pogadja.

lebronzo

pre 6 godina

Kralju pukao film pa hvata mismeceve protiv plejeva.Je*#s kralja kome je trejdmark potez uguravanje dupetom do kosa i polaganje...Kad klivlend pukne i ovu sezonu(a hoce jer nema Kajrija da prelomi na kraju)Kralj ce otici u LA i zajedno sa Bolom da oforme LEBRONZO lejkerse :) Jer kralj nije kralj nego obican krpelj koji gusi saigrace da bi podigao sebi statistiku...Nije ni blizu Kobiju a kamoli Dzordanu...

the truth

pre 6 godina

@Petar CZ, zbog ovakvih likova dodje mi da ne navijam za Zvezdu. Koliko moras da budes umno..... da konstantno trolujes i mrzis velicinu. Meni licno Kobe nije bio omiljen, a da ga ludacki postujem, postujem.

matematika

pre 6 godina

Jedno vreme sam bio ubeđen da je petarczv jedan od najpoznatijih košarkaških trolova, ali je ovolika količina mržnje iz njegovih komentara neobjašnjiva. I to sve prema, već sada, čoveku koji je 100% u top 5 košarkaša SVIH VREMENA! A ima još 6-7 godina košarke pred sobom...
Zaista čudno.

JeRemija

pre 6 godina

Pozdrav za sve koji me znaju!
Živ je JeRemija, umro nije...
Jednostavno nema smisla odgovarati na komentare pojedinih persona-trolova.
Iako je sam početak sezone usudiću se da prognoziram da će finale ponovo igrati Golden Stejt-Klivlend, s tim što sam prethodne godine bio mnogo uvereniji da Kavsi osvajaju pa sam omanuo u prognozi:( Videćemo. Za sada Klivlend deluje loše, možda mali Tomas pogura stvari.

Bratko

pre 6 godina

Jeste li vi videli ikada treninge i rutinu rada fizickog i kosarkaskog treninga ovog Lebrona..i za vreme sezone a POSEBNO van sezone..gledajte malo pankomentarisite o dopingu ako vas nije sramkta posle. Covek ne izlazi iz teretane i sale..a to ne zato sto ga neko tera, nego VOLJA, ZELJA, SNAGA...!

Pogan

pre 6 godina

Bez dopinga on nikada ne bi bio na ovom nivou, o tome je suvisno i glupo diskutovati.
(haklberi, 4. novembar 2017 18:03)

Suvisno i glupo je samo diskutovati sa tobom koji nemas ni trunku ideje u kakvim uslovima se tamo trenira od malih nogu, kakva je paklena konkurencija i sta ti ljudi tamo sve rade cak i u medjusezoni, koliko individualno rade na usavrsavanju i oporavku. Dok je ovde sve to na nivou praistorijskog doba, sto sa pristupom igraca i trenera, sto sa uslovima u kojima se radi. Dodatno na sve to, Lebron je igrac koji se pojavljuje jednom u XY godina (kombinacija predispozicije, talenta i mentaliteta, sve u jednom).
Uostalom pogledaj na YT njihove klince u osnovnoj skoli sta rade i kako barataju loptom, pa onda pogledaj nase. Mozda i decu dopinguju?

matematika

pre 6 godina

@LavarBol
Ako LBJ bude igrao još 5 sezona neće mu biti teško da dobaci do 40k poena.
On već 14 godina postiže 2000 poena po sezoni...
Iako mu padnu brojke, one sigurno neće biti ispod 1500 poena po sezoni tj. oko 20 po meču.
Suma sumarum- ako ga zdravlje posluži prebaciće 40 000 poena do kraja karijere!

Swift

pre 6 godina

@cico

Nevezano za LeBrona, ali nasao si los primer u vezi steroida (profi bodibilderi). Ne ide to tako, uzmes steroide, malo vezbas i postanes k'o bodibilder. Mnogo toga drugog mora covek da uradi (pored hemije), da bi izgledao onako. Neko ko ne zna sta radi, moze da se krka steroidima i da deluje krajnje obicno(znam i takve).

Mnogi danas vrhunski sportisti koriste steroide ili neku vrstu dopinga (gotovo sigurno i LeBron), samo sto ljudi grese, pa misle da su njihovi rezultati iskljucivo posledica dopinga, sto nema veze sa zivotom. Veliki rad, talenat i posvecenost pre svega, bez toga nema nista, a hemija tu sluzi da omoguci da se dodatno podigne lestvica i fizicki izvuce maksimum.

akros

pre 6 godina

Slazem se ja da su najbolje NBA ekipe ujedno i najbolje ekipe na svetu ali sampion NBA-a nije ujedno i sampion sveta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Phoenix, 4. novembar 2017 10:14)

Nego je reprezentacija USA u kojoj igraju isključivo NBA igrači. U svakom slučaju, jeste megalomanski, kao uostalom i sve u Ameriki, ali meni ovo šampion sveta uopšte ne smeta u ovom kontekstu, s obzirom da NBA igraju najbolji svetski košarkaši i da sve više postaje internacionalan i da je košarkaški univerzum za sebe.

веверица

pre 6 godina

@кокица
а ти си се као бавио :)
па што се ниси издопинговао да и ти будеш најбољи на свету и зарадиш милијарду долара?

legija ultras

pre 6 godina

@pot
a tek vejd oni su strasno iskusna ekipa i imaju veliki uticaj cak i na sudije i u plej ofu ce se sigurno boriti za titulu

Topnik

pre 6 godina

Svaka čast jamesu,ali mislim da u životu nije imao lakše zabijenih 50 + poena.Gledao sam utakmicu i obrana wizardsa je kriminalna,isijava nekakva arogancija iz njih,pogotovo kod walla,misle da su bolji nego što jesu.Toliko laganih poena u tranziciji za jamesa,bez vraćanja i pomaganja igrača wizardsa je smiješno,poslije kad ima takav momentum,james dobije samopouzdanje na šutu,i onda ga je teško zaustaviti.Wall bi trebao konačno zašutiti i prestati s bahatim izjavama.

sava.

pre 6 godina

ništa od kavsa to su košarkaši koji nabijaju statistiku pa kad krene pley off onda čorak jer ostali statirali celu utakmicu a,kad bude trebalo svi,če reči ostali nemaju pojma,još ako ga šut nebude išo brzo če ispasti zato je majkel leteči največi sa njim su bulsi uzimali titulu,kad jih ostavijo bili poslednji u ligi,leteči se vratijo sa bejzbola i bulsi opet uzimaju prsten.statstičari daju po 80,100 i više koševa al prstena nemaju.

Zagor

pre 6 godina

nisi u pravu

Ako ti kazes da nisam pogledao, o da nisam. Vidis, najtuznije od svega je to sto sam ja siguran da ti jesi pogledao jer samo pokazuje koliko nemas pojma o kosarci. Da znas ista o ovom sportu ne bi ti komentar bio vezan iskljucivo za to da igra na snagu. To mozes procitati kao argument svakog komentatora ovde koji ne voli LBJ-a. Da si napisao komentar sa bilo kojim argumentom za to sto tvrdis ja ne bih rekao ni rec.