Petak, 03.11.2017.

09:22

Srpsko proleće Evropi – sve je u rukama "večitih"

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u sjajnoj su poziciji uoči poslednja dva kola grupne faza Lige Evrpe.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Srpsko proleæe Evropi – sve je u rukama "veèitih" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Sabre

pre 6 godina

Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.
(Batman, 03. novembar 2017 11:49)

Trolovanje level pro. Ili su ti stvarno opet pomesali lekove?!

analiza

pre 6 godina

Bilo bi lepo da obe ekipe prođu.A to može da se desi.Grupe nisu iste jer Par i CZ nisu bili u istim "šeširima" i logično je očekivati lakše protivnike za Par i teže za CZ,kako se i desilo.Ali,postoji "ali".Nemačka ekipa je nemačka i oni se uvek bore do kraja,ne treba ih nikad otpisati.Englezi su igrali dovoljno dobro da obezbede prolaz i mogu da kalkulišu u sledećim mečevima.Ruska škola fudbala nam nikad nije odgovarala.Švajcarci su po definiciji organizovani .A Albanci su posebna priča.Lakše je srpskoj ekipi da igra sa Arsenalom i Realom i Bajernom(recimo Par je igrao u skorije vreme sa svakom od tih ekipa i nije se obrukao igrom,jer rezltat često bude splet okolnosti) nego sa ekipom iz Albanije,koliko god da je slaba i nepoznata.Zato što možeš da ispadneš ne samo zbog rezultata tj igre već i zbog navijača koji mogu da naprave glupost i izbace te(setih se kako smo razbili Bosance sa Đukićem i Dijarom,Moreirom a ispali zbog navijača!!!).Jer u meču sa Albancima i Albanijom mi ne igramo samo fudbal,već brinemo o dronovima,o skandiranju...Zato Hrv ne mogu u košarci da nas dobiju,bez obzira koliko da su jaki-vežu se od želje da nas razbiju.A kladim se da bi odbranili 2:0 u Bg ,samo da smo imali navijače,ovako je voda ušla u uši igračima i popismo tri gola.

Boki

pre 6 godina

Sinko, cestitao li sam ti? Nisam? 
Bas sam nekulturan. 
Partizan je stao na korak ispred vaseg najveceg uspeha u fudbalu (finale), a vi nikada necete ni blizu Partizanovog najveceg uspega u kosarci. 
NI BLIZU SINE, NI BLIZU...
(Zunzar, 03. novembar 2017 11:25)

Zapravo stali ste na korak od osvajanja titule Evropskog prvaka, ali Svetskom niste bili, kako bi ti rekao, NI BLIZU SINE, NI BLIZU

zvezdaš

pre 6 godina

Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.
(Batman, 03. novembar 2017 11:49)

I onda ti spadne jorgan i ti se probudiš...

Nemanja

pre 6 godina

Kako ovo lijepo zvuci. Reprezentacija vec u Rusiji i dva kluba na pragu prolaska. Napokon nesto od fudbala za pohvalu. Samo hrabro i jedni drugi !!!!

Stanko

pre 6 godina

Kada je Partizan igrao protiv BATE Borisova, pre par godina, navijači Zvezde su tvrdili da su Belorusi loš tim, a sada kad oni igraju s njima, sada su odjednom ti isti Belorusi super kvalitetna ekipa. Pa kako to ? Dvostruki aršini i licemerje. Uzgred budi rečeno, mi smo sa BATE Borisovom odigrali u dvomeču nerešeno 2:2 i i BATE je prošao dalje na osnovu gola postignutog u gostima, a u Belorusuji smo imali igrača manje celo drugo poluvreme. Videćemo kako ćete vi proći tamo, želim vam uspeh, ali neće vam biti lako.

Besmisleno je polemisati oko toga čija je grupa teža, svakome je svoj teret teži, tako izgleda. Ali dodao bih još nešto. Mi pravi grobari (ne uključujem u ovaj naziv plaćene navijače i huligane) poštujemo uspehe svakog kluba, pa i Crvene zvezde, mada nas iskreno baš i ne zanima kako igrate, sve dotle dok se na terenu ne sudarimo sa vama. Isto to očekujemo i od navijača drugih klubova, da poštuju rezultate Partizana.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

Ne znam šta je degutantnije veličati bod protiv šarenog Arsenala ili ovi što objašnjavaju YB i posebno Skenderbeg . Koji nivo prizemnosti . Zvezda je mogla i morala bolje , makar remiji sa golovima dok Partizan i njegovi navijači treba da shvate da 6 boda sa Albancima su obaveza , sve ispod toga je ogromna bruka . Takođe ako se ne dobije Keln kome je držan čas fudbala do 55' tamo i nije na pravi način krunisana odlična igra , smatram neuspehom . Bate u gostima je već utakmica za troznak , iz mnogo razloga kao i Partizan YB . Sve u svemu YB i Keln treba pobediti kući , nije zicer ali ne vidim da je neki bauk . Normalno da je Partizanova grupa lakša neuporedivo , druga je stvar što on ne igra na očekivanom nivou ali veličati YB i Skenderbeg ili Dinamo bez dva najbolja igrača je licemerno . I Zvezda i Partizan mogu i moraju do 4 boda u preostalim utakmicama . To bi ulilo nadu i samopouzdanje za mnogo jače rivale i istinske fudbalske heroje , koji baš nedostaju .

com

pre 6 godina

Shvatili smo grobari,vasa grupa je najjaca,sve galaktikosi,nasa najslabija ikad.Zvezda ima srece,bez kvaliteta,vi suvi kvalitet,ali nemate srece.Mi smo sve trofeje u istoriji osvojili slucajno ili kradjom,vi sve posteno i znanjem,itd,itd.Nama je drzava majka,vama maceha.Sve je sa vama jasno.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto: 

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji. 
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi. 
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde. 
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza). 

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača. 
(Nicky boy, 3. novembar 2017 12:11) 

Život crno belih često nije lak ... Ajd' što si se nalupao za medalju nego si i izneo netačne podatke da je Skenderbeg uzeo bod Dinamo Kijevu. Pozdrav i nastavi da tako lepo sanjaš, grehota te je buditi ...

sasa jokic

pre 6 godina

Na odnovu cega Zvezda (za koju navijam) ocekuje pobedu protiv Bate Borosova na njihovom terenu?
Milojevici, teraj Kangu napolje iz tima, sem onog slicajnog gola protiv Krasnodara nista!

doktor

pre 6 godina

Zvezdas sam,ali bih volio i da Partizan ide dalj i mislim da su u malo boljoj poziciji da to izbore od Zvezde,iako i Zvezda ima velike sanse da ide dalje.. Glupo je govoriti cija je grupa jaca itd.. Cinjenica je da Arsenal ne igra sa najjacom postavom,ali svi znate da ovi klinci ce biti igracine i da su juce sigurno imali veliki motiv, sto se tice Bate Borisova taj isti Bate borisov je izbacio ladno Partizan prije 2 godine kada je Partizan umalo prosao grupu u LE te iste godine, Keln je u losoj formi ali oni isto imaju veliki kvalitet samo sto ih ove godine ne ide,iako imaju i oni dobre sanse.. Partizanova grupa je isto jaka i mislim da su grupe tu negdje,tako da daj boze da prezimimo..

xxx

pre 6 godina

Bice dobro...zasluzili smo prolaz zbog znanja i pozrtvovanosti. 
Inace, pohvalila bih glavnog sudiju, bilo je situacija kada je moglo da se iskomplikuje, ali ne poteze pistaljku za svaku sitnicu. 
Kad se setim onog cuda protiv Krasnodara...haos.
(anica, 03. novembar 2017 12:50). Npr. mogao je da svira penal za Aesenal.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Milojevici, teraj Kangu napolje iz tima, sem onog slicajnog gola protiv Krasnodara nista!
(sasa jokic, 3. novembar 2017 13:31)

I osim `slucajnog` gola protiv Sparte ? I osim slucajne odlicne kontrole lopte, pregleda igre, organizacije... Ali sta zna Milojevic, bolje ti znas.. sigurno da su ga zadrzali samo zbog `slucajnog gola` ... Jos Bozovic kad je dovodio Kangu je rekao da je dobar igrac, ali po malo `divalj` ... I on nam je itekako koristan igrac, neku utakmicu odigra slabije, neku bolje sto je i logicno, al ti i tebi slicni sto samo ocjenjujete neciju igru kad uzme i sutne na gol samo nek ste mi zivi i zdravi ... Kanga jes precerao juce kad ga je izveo Milojevic, ne smije onako da reaguje naravno, ali kao sto rece Grof `divalj igrac` ... Milojevic ga je izveo ne zato sto ne valja, sto je beskoristan, vec potpuno suprotno jer nam je itekako potreban i za iduci mec, koji moze biti odlucujuci, pa da ne bi dobio zuti karton...

Slavisa V.

pre 6 godina

Partizan bi pobedom overio prolece, ali kako trenutno igra ta pobeda nije bas realna. Sinoc da oni Albanci nisu sami sebi davali golove (tri puta bez potrebe rusili u zoni suta), a mogli su sami sebi dati jos neki i da su znali da igraju zavrsni udarac kao sve to do zavrsnog udarca, Partizan bi vec bio eliminisan. Ukoliko bude nereseno sa postignutim golovima tesko je ocekivati pobedu Partizana u Kijevu, posto ce Bojsi, u to nemajte sumnje, dati Skenderbegu tri laka komada. YB ce morati da zapne samo ako Skenderbeg sledece kolo dobije Dinamo i bude imao realne sanse za prolaz. Partizan mora da pobedi YB, sve drugo donosi veliku neizvesnost.

Zvezdin put je mnogo tezi, iako teorijski sad mogu i da izgube od BB i pobedom protiv Kelna, ukoliko Arsenal pobedi u Londonu u zadnjem kolu, bude druga. Naravno, tada bi svi zeleli da Arsenal igra u najjacem sastavu! No, kao sto sam posle prva tri kola tvrdio da ce Keln doci u Beograd i da ce ga pobeda verovatno voditi u eliminacionu fazu, evo to ce se desiti. Cak i da izgubi sledecu, a Zvezda i BATE odigraju nereseno, Keln je sa pobedom u BG prosao, ako BB ne pobedi Arsenal u Londonu. Ukoliko K odigra nereseno sa A, odgovara mu nereseno i pobeda BB, ali tad BB mora da izgubi u Londonu. Ako Keln pobedi, a BB pobedi Z, Kelnu ce u BG biti dovoljno i nereseno uz uslov da BB izgubi. Dakle, Keln ispada samo ako BB obe dobije, a to nije bas realno, u svim drugim slucajevima ima sudbinu u svojim rukama. Ako Z pobedi, onda mora obe da dobije.

sumadija

pre 6 godina

Zvezda je realno najbolje odigrala u ovom dvomeču sa Arsenalom i zaslužila je mnogo više od jednog boda
Ako se setite i Bate u Beogradu a naročito Keln tamo(tri stative) su nadigrali Zvezdu
E zbog toga mislim da Zvezda ima teži raspored jer i da dobije u Borisovu, Keln može lagano dobiti ovakav Arsenal kući,a nije isključeno da Venger odmara i svog 16.17. i 18. igrača u rotaciji

Partizan opet sam odlučuje o svemu, ima YB kući,pa ako to ne pobedi realno i ne treba da ide dalje,iako smatram da YB bolje igra na strani

U svakom slučaju,želeo bih da prodju i jedni i drugi pa da se na proleće bore za titulu u istim uslovima

xxx

pre 6 godina

Auuu šta čovek sve pročita. Ljudi neki porede englesku nemačku ligu sa albanskom i švajcarskom????Pa tu ni psiholozi ne mogu pomoći.....Umesto da im bude drago da napokon imaju oba kluba šanse za dalji prolaz oni otklanjaju svu moguću sumnju koliko je glupost beskonačna. ..
(Mirko Kojotovski, 03. novembar 2017 12:56). Ne porede se lige, već stanje na tabeli. Bundesligaš Keln je sinoć ostvario prvu pobedu u svim takmičenjima...

xxx

pre 6 godina

Život crno belih često nije lak ... Ajd' što si se nalupao za medalju nego si i izneo netačne podatke da je Skenderbeg uzeo bod Dinamo Kijevu. Pozdrav i nastavi da tako lepo sanjaš, grehota te je buditi ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. novembar 2017 13:01). Ma ti si sirova inteligencija..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.
(Igor Obrenovac, 03. novembar 2017 11:51)

Kada je kod vas sve tako sjajno i bajno i imate kako ti kažeš jaku i kvalitetnu grupu zašto terate Djukica ?! U kakvoj ste vi svadji sa realnošću to je fascinantno ...

kad već pitaš

pre 6 godina

@. TI MISLIS DA CE KELN POBEDITI ARSENAL I ZVEZDU?
(neko, 3. novembar 2017 10:12)
Naravno, ne njih oboje zajedno nego jedno po jedno. Ruku na srce, Arsenal u sinoćnjem sastavu Kelnu neće poredstavljati nikakav problem a onda će utakmica u Beogradu odlučivati o nastavku takmičenja na proleće. Zvezda je imala obilatu pomoć sreće u Kelnu pa što u revanšu sreća ne bi bila na strani Nemaca?

joca

pre 6 godina

glupo je uporedjivati zvezdinu i partizanovu grupu.zvezdina na papiru teza ali ekipe iz najacih liga dozvoljavaju igrati se sa njima jer vecinom igraju sa rotacijom sto im je dovoljno za prolaz.köln je u uzasnoj formi ali se dizu i bice ih tesko dobiti u beogradu ako bude potrebno.u borisovu bice isto na igle jer bate kao domacin igra vrlo cvrsto i nedozvoljava veliki broj sansi.sto se tice partizana dosta je laksa grupa na papiru ali je teze igrati jer jang bojsi igraju veoma lepo za oci i vode tabelu u svajcarskoj gde je bazel godinama dominiro i jos igraju na vestackoj travi gde je se tesko prilagoditi.skenderberg nije nivo kölna ili borisova ali su dvrdi i tesko igrati sa njima jer su jos i siptari i uveqk su neke tenzije prisutne.i na kraju dinamo kijev koji ov godine ima problema ali iskusna ekipa koja zeli igrati ovo takmicenje sto duze.tako da oba nasa tima imaju sve sanse za prolaz a grupe su po meni jednako teske iz pomenutih razloga iako tu na papiru deluje suprotno.zvezda igra lepse ali nije ostvarila rezultat kakav je mogla.partizan slabija igra ali izvuce maksimum.steta jedino za utakmicu u beogradu kad su prokockali 2:0 protiv dinama.

Mikii

pre 6 godina

Reprezentacija se direktno plasirala na SP, mlada selekcija ima sve tri pobede u kvalifikaciinoj grupi, omladinci i kadeti uspešno prošli prvi krug kvalifujacija za EP. Zvezda i Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope sa jos uvek realnim šansama da prezime u evropi.. Sergej jedan id najtrazenijih evropskih vezista, Matic jedan od najboljih igraca Mancester Junajteda, Mile Svilar jedan od najtalentovanijih golmana evrooe.. Nemanja Radonjic se vratio u fudbalski život. Da nam je ovo neko pričao pre samo godinu dana... ko bi poverovao?
(Mihajlović, 03. novembar 2017 09:51)

Kako to fino zvuci kad ga skockas tako nerealno. Covek bi pomislio da je reprezentacija bila u grupi sa Spanijom i Italijom, Zvezda igrala obe utakmice protiv prvog tima Arsenala, a Partizan ima sanse da u drustvu Zenita i Viljareala ide dalje. Pa poverovali bismo svi, da smo znali da ce biti ovoliko srece, i da ce mnoge kockice da se poklope. Sinocne pobede Dinama u Cirihu, te Kelna (koji ne moze nikoga da pobedi) valjda dovoljno govore.

King

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto:

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji.
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi.
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde.
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza).

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača.
(Nicky boy, 3. novembar 2017 12:11)

Aaaaahahahahahahahahahahahahaha!!!!!
Hahahahahaha!
Joj zaboli me stomak!

pop

pre 6 godina

vise sansi ima zvezda.
em im rezultati idu na ruku em imaju srece pa im protivnici izvode treci tim ili drugi ispadaju iz lige...cak.ne moraju ni pobjediti do kraja.

sampion evrope 92

pre 6 godina

Da su Partizanu ostali Milenkovic,Leo i Djurdjevic uz Tosica u i Stojkovica bio bi to tim koji bi igrao ligu sampiona,i na tome je trebala uprava da radi,a ne da prodaje sve najbolje i da u minut do 12 dovede Ozegovica( koji nije ni za nasu ligu)...da nisu usli u evropu pa i da razumem prodaju,inace ne znam kom je cena pala igranjem u evropi,uzeli bi mnogo vise,zaradili bi vise od evrope,da ne pricam o koeficientu...tesko cemo mi dobiti Bojse,jako tesko...

anica

pre 6 godina

Bice dobro...zasluzili smo prolaz zbog znanja i pozrtvovanosti.
Inace, pohvalila bih glavnog sudiju, bilo je situacija kada je moglo da se iskomplikuje, ali ne poteze pistaljku za svaku sitnicu.
Kad se setim onog cuda protiv Krasnodara...haos.

Dejan

pre 6 godina

Ljudi moji, zar ne bi bilo bolje da se svi radujemo uspehu naša dva tima, a ne da se licitira čiji je uspeh veći, odnosno manji? Ja kao zvezdaš se radujem evropskom uspehu Partizana jer neću sigurno da navijam za tuđe timove protiv našeg domaćeg. Malo ''zezanja'' sa komšijama nije na odmet, ali budimo relani - ovo je veliki uspeh za naš fudbal ( + plasman na Svetsko prvenstvo)...kako kod da je, ali ovo je proleće našeg fudbala :). Pozdrav svima

Djordje

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor Obrenovac, 3. novembar 2017 11:51)

Kao prvo, nemačka i engleska liga se ne mogu porediti sa švajcarskom i albanskom. Zvezda je lider naseg prvenstva. Pa i Vardar je izbacio Fenerbahce, pa sad sluzi za gol razliku, ako tako gledamo. Malo se fudbalski obrazuj pa onda pisi nesto pametno, a ne ovakve gluposti.

Владимир

pre 6 godina

За Зунзара,
Не знам колико имаш година и колико пратиш кошарку, највероватније си слинавац, али много је већа вероватноћа да неко са ових простора (Звезда, Партизан уз мало већи буџет) дође до финала ЕЛ, можда је и освоји него да неко дође до четвртфинала ЛШ а камоли да је освоји. Мало поштовања није на одмет, што за Звездине, што за Партизанове успехе. Али како неко рече, тешко је научити шта је поштовање уз све те силне риалитије. Данашња клинчадија вероватно не поштујете ни своје родитеље а ово им служи за изливе мржње и љубоморе према супарничком клубу. Иначе гарант то само овде раде а у стварности су мањи од маковог зрна. И такве особе једноставно само треба заобилазити у широком луку. Иначе све честитке Звезди и Партизану, и да дочекају пролеће у Европи.

Nicky boy

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto:

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji.
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi.
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde.
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza).

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača.

Mirko Kojotovski

pre 6 godina

Auuu šta čovek sve pročita. Ljudi neki porede englesku nemačku ligu sa albanskom i švajcarskom????Pa tu ni psiholozi ne mogu pomoći.....Umesto da im bude drago da napokon imaju oba kluba šanse za dalji prolaz oni otklanjaju svu moguću sumnju koliko je glupost beskonačna. ..

.

pre 6 godina

@ Nicky boy

Komentar ceo nema smisao niti veze sa životom,al ajde da ne polemišem oko svega sto si napisao,samo mi odgovori na ovo zadnje,po čemu je partizan jači od zvezde u ovom trenutku?koji je to igrač partizana trenutno bolji od zvezdinog??mozda su golmani isti,ustvari malu prednost dajem stojketu,na svim ostalim pozicijama je zvezda bolja,čak nam je i trener bolji od vašeg!pa ti si napisao da su skenderbeg i Keln u istom rangu?pa ti si najblaže rečeno monstrum.

samo_pozitivno

pre 6 godina

drugari, Zvezda i Partizan ne igraju jedan protiv drugih :) inace, uspeh oba kluba je odlican za sada u ovoj sezoni, treba biti srecan, naravno prvo treba da se voli fudbal.
Pozdrav!

Batman

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...
(buldog, 03. novembar 2017 11:06)

Arsenal za trecim timom,mocni Keln koji jos uvek nije ostvario niti jednu jedinu pobedu u bundesligi,mocni bate koji je slabije kotiran i od dinama i od young boysa i koji je jos primio petardu od istog onog kelna koji ne moze da ostvari niti jednu jedinu pobedu u ligi.Stvarno mocna grupa,kod vas pantera 1000 puta ponovljena laz postaje istina.Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.

One night in May

pre 6 godina

Dominacija je ono sto je trajalo 20 godina,ali da,tad kosarku nisi pratio jel tako?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (On zna zasto, 3. novembar 2017 10:48)


25 godina, traja je 25 godina - tad niste pratili kosarku, od osnivanja kluba bilo vam je potrebno 25 godina da pocnete da pratite kosarku.
Sad ste opet prestali...

goranS

pre 6 godina

Da pobede i jedni i drugi pa u cetvrtfinalu Partizan - Zvezda, jer se ranije ne mogu sastati. Zvuci ludo, ali ljudski je nadati se. Da napokon vidimo ko je bolji.

Boki

pre 6 godina

kojoj je najveci u speh top 9?!?

(On zna zasto, 03. novembar 2017 10:48)

Nije baš uvek tačna tvrdnja da 1000 puta ponovljena laž postaje istina...

Samo jednu sezonu pre te Zvezda je igrala četvrtfinale EL, par sezona pre toga igrala je Zvezda i polufinale takmičenja u kojem vi danas gubite od Albe i Limoža...

Svakako stoji činjenica da je Partizan u košarci postigao ono što Zvezda verovatno neće nikad, ali je isto tako Zvezda u fudbalu postigla ono što Partizan SIGURNO neće nikad...stom razlikom što je Partizan samo prvak Evrope, dok je Zvezda prvak SVETA

Te vam rane nikad neće zarasti...

kako da ne

pre 6 godina

@zvezda igra neverovatan fudbal
Jang Bojs uopste nije losa ekipa, prvi su u Svajcarskom prvenstvu sa 7 boda vise od Bazela. Ne ide im bas u Ligi Evrope, ali uopste nisu losa ekipa. Biti prvi u CH prvenstvu nije bas da si los, jer je Svajcarska liga za 20 koplja ispred srpske lige. Dovoljan ti je primer da je jedna Lozana koja je na kraju tabele, prosle godine se jedva izvukla od ispadanja, doveli Bozinova na leto, vec raskinuli ugovor pre mesec dana. Nije bio tu ni 3 meseca. Eto takvoj ekipi nista ne pomaze, a koliko je igrao u Partizanu i dobar je bio za srpsku ligu. Ovamo ga ni ovi nisu hteli, a ne mozda Jang Bojs, Bazel ili Grashopers...Zvezda ima samo malo jacu grupu, a svakako bolje igra Zvezda trenutno od Partizana, meni se svidja kako igra, nije sad to ne znam ni ja kakva igra ali je okej. Pozz

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Obelix, pročitaj dobro šta si napisao i smejaćeš se samom sebi. Vaša grupa je glat za prolaz. Direktan protivnik Jang Bojs u odnosu na Bate i Keln koji su za klasu iznad, u svakom pogledu. Bate sam po sebi 2 klase taktički i trkački, što ste i sami iskusili jedno leto. To što ne možete da uzmete Ljimaju i Ljiljaju 6 bodova govori kolika ste truba. Da ne pričam da drže loptu u po Beograda, ja bi se dobro zamislio. Cele sezone najveći trijumf nad Videtonom, u gostima i Budućnost ispade jaka. Al` ajd`, treba opravdati sebi Zvezdin uspeh, razumem te.

buldog

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...

pera petlic

pre 6 godina

moze li neko da mi kaze koliko je Zvezda skupila bodova za koeficijent tj kako se racunaju bodovi u grupi plus drzavni koeficijent..hvala veliko

Bolt Radonjic

pre 6 godina

Da vidimo rezultate/uporedimo od pocetka kvalifikacija Zvezde i Partizana:

Kvalifikacije za LE Partizan pobijedio Videoton
Liga Evrope grupa:
Jang Bojsi u goste nerijeseno
Dinamo Kijev kuci poraz
Skenderbeg u goste nerijeseno
Skenderbeg kuci pobjeda

Zvezda kvalifikacije za LE:

Pobjede nad: Florijanom
Irtisem
Spartom iz Praga
Krasnodarom
Liga Evrope grupa:
Bate Borisov kuci nerijeseno
Keln u goste pobjeda
Arsenal kuci poraz
Arsenal u goste nerijeseno

Prvo kad se uporedi sami put do Lige Evrope, Partizan je pobijedio Buducnost, u sledecem kolu ispao iz daljih kvalifikacija za LS i dobio nevjerovatni Videoton i to je bilo to... Buducnost i Videoton do Lige Evrope. A Zvezda da bi dosla do grupne faze morala je da pobijedi 4 tima, a dva od ta cetiri tima su redovni ucesnici LE, Sparta Prag i Krasnodar (koji je cak redovni ucesnik i drugog kruga LE)

Onda dodju izvlacenje grupa, zreb.. Partizan izvuce jednu od najlaksih grupa, a Zvezda ne najtezu ali jednu od najtezih. I ne po mom misljenju nego tad svih medija mogucih. Tad su i grobari pisali kako cemo biti zadnji u grupi, kako je teska grupa ( al vidim da su promijenili plocu, sad je grupa prelaka) ali nebitno kao njihova posla..Kad vidis koga je sve Zvezda pobijedila i kako stoji u ovakvoj grupi, komicno je to uporedjivat sa Partizanom...

kile

pre 6 godina

kojoj je najveci u speh top 9?!?

(On zna zasto, 03. novembar 2017 10:48)

Nije baš uvek tačna tvrdnja da 1000 puta ponovljena laž postaje istina...

Samo jednu sezonu pre te Zvezda je igrala četvrtfinale EL, par sezona pre toga igrala je Zvezda i polufinale takmičenja u kojem vi danas gubite od Albe i Limoža...

Svakako stoji činjenica da je Partizan u košarci postigao ono što Zvezda verovatno neće nikad, ali je isto tako Zvezda u fudbalu postigla ono što Partizan SIGURNO neće nikad...stom razlikom što je Partizan samo prvak Evrope, dok je Zvezda prvak SVETA

Te vam rane nikad neće zarasti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 3. novembar 2017 11:02)

E, a jelí znaš kako me zabole to što ste vi bili prvaci sveta u fudbalu u momentu kad se igralo isto toliko utakmica koliko i danas u kvalifikacijama za LŠ? Ako tako daleko gledaš što nisi rekao onda i za sve ostale sportove? Iznenadio bi se koliko EVROPSKIH titula imamo više od vas!!!

Zlatko

pre 6 godina

Čak i da Arsenal remizira zadnja dva kola, zvezda sa dva remija ide dalje. Ako Arseal i izgubi kelna od gostima, a remizira sa Bate Borisovom kod kuće, zvezda sa dva remija prolazi dalje. Znači, samo da Arsenal izgubi obe utakmice,Zvezdi dva remija ne bi bila dovoljna

xxx

pre 6 godina

Samo što je razlika u kvalitetu grupa takva da partizan sa ovom igrom ne bi imao nijednu pobedu u Zvezdinoj grupi a Zvezda ne bi imala nijedan poraz u partizanovoj. Mada oduvek je partizan imao mnogo više sreće od Zvezde. Ako Zvezda u ovakvoj grupi obezbedi prolaz to bi bila senzacija, a za partizan bi bila bruka da pored Albanaca i zaista očajnog Jang Bojsa ne prođe dalje. To su činjenice.
(Zvezda igra neverovatan fudbal, 03. novembar 2017 11:31). Skenderbeg je eliminisao Kairat i Dinamo Zagreb, a sa druge strane Keln je sinoć zabeležio prvu pobedu u svim takmičenjima. Arsenal u LE igra sa omladincima.

Zunzar

pre 6 godina

(Boki, 03. novembar 2017 11:02)

Sinko, cestitao li sam ti? Nisam?
Bas sam nekulturan.
Partizan je stao na korak ispred vaseg najveceg uspeha u fudbalu (finale), a vi nikada necete ni blizu Partizanovog najveceg uspega u kosarci.
NI BLIZU SINE, NI BLIZU...

Gravedigger

pre 6 godina

Da Partizan igra konstanto dobro ne bi bilo problema u mecu sa JB, ali ovako mi ne ulivaju neko povjerenje. Mislim da ce Zvezdi biti mnogo teze jer Bate tesko gubi na svom terenu a Keln je i dalje u igri, a pritom podizu formu lagano.

Ograniciti pristup internetu ovakvim likovima

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...
(buldog, 03. novembar 2017 11:06)

Koji ste bre to vi?
Oni koje je Napredak Krusevac oducio od fudbala!?
Sedi 1.

Zvezda igra neverovatan fudbal

pre 6 godina

Samo što je razlika u kvalitetu grupa takva da partizan sa ovom igrom ne bi imao nijednu pobedu u Zvezdinoj grupi a Zvezda ne bi imala nijedan poraz u partizanovoj. Mada oduvek je partizan imao mnogo više sreće od Zvezde. Ako Zvezda u ovakvoj grupi obezbedi prolaz to bi bila senzacija, a za partizan bi bila bruka da pored Albanaca i zaista očajnog Jang Bojsa ne prođe dalje. To su činjenice.

xxx

pre 6 godina

25 godina, traja je 25 godina - tad niste pratili kosarku, od osnivanja kluba bilo vam je potrebno 25 godina da pocnete da pratite kosarku. 
Sad ste opet prestali...
(One night in May, 03. novembar 2017 11:02). Tih 25 godina se igralo na šljaci, Rolland Garos...

Cartman

pre 6 godina

Uvek kad se uzdignete toliko visoko, sledi bolan pad. Zato bolje uzivajte dok mozete i nadajte se jos boljem. Ali ova nova generacija izgleda ne zna za drugo osim prozivanja i vredjanja. Iz rijalitija i ne moze drugo da se nauci.

Srle

pre 6 godina

Neka prodju oba za dobrobit srpskog fudbala.I mislim da ce se to i desiti.Bate nije bolji od Zvezde a svajcarci nisu od Partizana pogotovo u Beogradu.Ali vise mi je komentarisanje postalo besmisleno jer pola komentara su samo prepucavanja delija i grobara,samo vredjanja jedni drugih,mrznja.Najzalosnije i jedni i drugi srbi ali i u evropskim utakmicama navijaju protiv komsija sto je suludo.Mislim da bi morali za njih da otvorite posebnu rubriku pa neka se prepucavaju,a nas normalne navijace jednih i drugih da pustite da sa zadovoljstvom citamo objektivne i kvalitetne komentare jer sa ovim prepucavanjima pokvare mi svaki uzitak citanja komentara.

Igor Obrenovac

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.

GTG

pre 6 godina

Partizan ima vece sanse, jer igra kuci. Zvezda ce morati dobro da se pomuci. Igra protiv Arsenala je bila ok, ali mora to mnogo bolje. Previse cuvaju loptu, slabo trce, promasuju sanse. Evropa to ne prasta.

Terenac

pre 6 godina

Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!
(On zna zasto, 3. novembar 2017 09:48)

Kandidat za grobarsku kuknjavu godine, cestitam nije mali uspeh. Treba nadmasiti svu onu Zvezdinu kosarkasku dominaciju, svo ono zaostajanje dok se nije desio Vozdovac (gde je superliga odjednom postala pravedno takmicenje) i prolaz tezim putem u Ligu Evrope uz prilicno solidan skor nakon 4 kola.

On zna zasto

pre 6 godina

(Lala iz Banata ) Znaci svi vasi protivnici bi pregazili Partizan,jel tako strucnjak? Pa dobro,to znaci da ste vi za klasu bolji od Partizana pa nas eto u derbiju pregazite! Pazi njegovu logiku,Bate pre par godina izbacio Partizan? Pa je to ista ekipa kao i ova,jel Partizan isti? U timu Arsenala si imao dva klinca 99 godiste,od ostalih su Ziru i Elneni na klupi,a ostatak na tribinama! Branio je treci golman! Keln...jaka ekipa cim im je Jojic najbolji igrac!

mi

pre 6 godina

Kao neko ko bas prati fudbal tesko cemo mi pobediti boyse kuci, verovatno cemo izgubiti, jer bi se ti boysi prosetali kroz zvezdinu grupu recimo. Isto tako zvezda nema sanse da dobije bate tamo, realno su jaci, plus igraju kuci. Keln dize formu, necete ni njega u bgd pobediti. A opet mi iako odigramo x sa boysima i izvucemo x u kijevu pod uslovom da boysi ne dobiju skenderbeg vise od 2 razlike mi prolazimo.
mozda bi ti bilo lakse kad bi sebi priznao lepo da ti je klub mali nebitan,ostavis se glupih komentara i uzivas.
kakav yang boys decko pa oni su u vasem rangu nebitni kao i vi.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Što se Nacionalnog stadiona tiče, on se gradi bez ijednog jedinog dinara od strane države!
Sredstva za izgradnju Nacionalnog stadiona je obezbedio investitor kroz javno–privatno partnerstvo!
Jedina obaveza države je obezbeđenje lokacije na Novom Beogradu i svih dozvola neophodnih za realizaciju ovog grandioznog projekta!
Projekat Nacinalnog stadiona mora biti isključivo fudbalski, jer je dosadašnje iskustvo pokazalo da su stadioni Crvene zvezde i Partizana potpuni promašaji sa nekim sedištima koja su udaljena od terena i po 50 do 100 metara, što je paradoks svoje vrste!

ozz

pre 6 godina

U Zvezdinoj grupi se nista nece znati do zadnjeg kola,jedino ako Zvezda pobedi Bate,a Arsenal ne izgubi od Kelna....onda je sve jasno,u svakom drugom slucaju je drama....

gate4

pre 6 godina

Kao neko ko bas prati fudbal tesko cemo mi pobediti boyse kuci, verovatno cemo izgubiti, jer bi se ti boysi prosetali kroz zvezdinu grupu recimo. Isto tako zvezda nema sanse da dobije bate tamo, realno su jaci, plus igraju kuci. Keln dize formu, necete ni njega u bgd pobediti. A opet mi iako odigramo x sa boysima i izvucemo x u kijevu pod uslovom da boysi ne dobiju skenderbeg vise od 2 razlike mi prolazimo.

sinatra iz koteza

pre 6 godina

realna analiza
ih , ja nikad ne bih mogao da navijam za klub koji je i orginal klubske boje pri formiranju kasnije zamenili u crno belo samo da bi parirali drugom klubu . inace partizan igra ocajno i svi koji gledaju a dobro vide , a i nose dioptriju to ne osporavaju . mozda za tebe partizan dobro igra , kako znas da bolje ne mogu ;)

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Ovde je ključno pitanje da li naša zemlja želi da postane članica Evropske unije!
Ogromna većina normalnog sveta zavidi našoj zemlji na evropskom putu i težnji da postane članica ekskluzivnog kluba, kluba ekonomski najjačih zemalja na svetu gde vladaju standardi koji donose blagostanje građanima!

Naša zemlja kao članica Evropske unije mora da ide u skladu sa visokim kvalitetom u svim sferama života, a u ovom slučaju Nacionalni stadion „Veliko ratno ostrvo“ bi u fudbalu predstavljao spektakularan simbol Republike Srbije, članice Evropske Unije!

Fudbal je naravno daleko ispred malih sportova, ostvaruju se džinovski prihodi koji sami po sebi daju signal našim rukovodiocima u kom pravcu treba da se razvija naša zemlja!
Dovoljno je analizirati samo period jul-septembar 2017. i sve postaje savršeno jasno! Prihodi u pomenutom periodu:
- FK Partizan 20m€
- FK Crvena zvezda 15m€
- Reprezentacija, plasman na Mundijal u Rusiju, 15m€

Dakle, za samo tri meseca prihodi od fudbala iznose astronomskih 50m€!
Pedeset miliona evra za tri meseca!
Malo je jedan Nacionalni stadion! I reprezentacija i Zvezda i Partizan treba da dobiju nove stadione!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Što se lokacije Nacionalnog stadiona tiče, to je već specifično pitanje koje blage veze nema sa nekim filozofiranjima i šupljim pričama o „razvoju unutrašnjosti“ ili „razvoju regiona“!

Lokacija Nacionalnog stadiona mora da ispuni nekoliko uslova!
1. Mora biti pristupačna Reprezentativnom Fudbalskom centru u Staroj Pazovi!
2. Nacionalni stadion mora uvek biti sa maksimalno popunjenim kapacitetom! Lokacija mora da gravitira nekoj gusto naseljenoj regiji / gradu!
3. Prateći sadržaji u sklopu Nacionalnog stadiona koji u velikoj meri generišu godišnje prihode moraju da imaju ekonomsko isplativu logiku, odnosno moraju da imaju dovoljan broj potencijalnih potrošača koji će da koriste usluge / kupuju proizvode!

neko

pre 6 godina

@maus Iscupali bod protiv Young Boys? Ne znam ko je poveo i pritiskao celo drugo poluvreme? Da ne pominjem utakmicu sa Dinamo Kijevom, to je bila Partizanova pobeda izgubljena zbog nemarnosti u 2. poluvremenu.

On zna zasto

pre 6 godina

Kandidat za grobarsku kuknjavu godine, cestitam nije mali uspeh. Treba nadmasiti svu onu Zvezdinu kosarkasku dominaciju, svo ono zaostajanje dok se nije desio Vozdovac (gde je superliga odjednom postala pravedno takmicenje) i prolaz tezim putem u Ligu Evrope uz prilicno solidan skor nakon 4 kola.
(Terenac, 03. novembar 2017 10:11) Ocemo o derbijima pre i posle Vozdovca? Zvezdina dominacija? Mislis dominacija tvorevine Fmp koja se polako raspada,i koju u Areni prati 5000 vernih pantera uz skripu patika,kojoj je najveci u speh top 9?!? Dominacija je ono sto je trajalo 20 godina,ali da,tad kosarku nisi pratio jel tako?

Marko

pre 6 godina

- Arsenal je prvi i overio je prolaz. Ide u goste Kelnu koji je ocigledno u uzlaznoj formi jer je uspeo da pobedi prvi put u sezoni sto jeste uzlazna forma.
- Eventualan bod Kelna (da ne pricam i pobeda) daje im sansu da pobedom u Bogradu idu dalje.
- Bate mora da ide na pobedu protiv Zvezde jer u poslednjem kolu idu u London i nadam se da nece biti nekog iznenadjenja (npr da uzmu bod, kamo li da pobede).

Trebalo bi da se poklope kockice ali pobeda u Belorusiji donosi 90% prolaz.

Nemanja

pre 6 godina

Fudbal ti nekako sve vrati, ubedjen sam da ce se Partizanu vratiti za Auzburg i za onu sansu Brasanca za 2:2 . Inace jos me boli glava kad se setim te sanse

muslin sinoc u francuskoj

pre 6 godina

800 000 , 800 000 i 100, 800 000 i 200 , 800 000 300 eura . daj onaj drugi dzak :) i vidi trenutni rezultat zvezde

Vazda Pobro

pre 6 godina

Meni nije jasno kako su odjednom navijaci Partizana zadovoljni sa `svojom igrom` `statusom` .. Do prije dva dana su prozivali Djukica, Ilijeva, igrace, a od sinoc posle pobjede nad Skenderbegom ( sto je bilo i realno ) ali opet onako besciljne i lose igre veci dio utakmice ne ulivaju puno nade, jer Partizan sledece kolo igra sa mnogo/mnogo javim protivnikom od Skenderbega... Ne znam koja sreca treba da bude na strani Partizana da bi dobili Jang Bojse uz cinjenicu da im ne igra Tosic, vjerovatno ni Suma ( mada ko zna to je cak mozda i dobro )...

Sa druge strane Zvezda jos od Sparte iz Praga, pa preko Ludogoreca, onda Bate-a, pa Kelna, pa dvomeca sa Arsenalom nije ni malo padala u igri, sta vise cak su nekako sve sigurniji i bolji u igri, sto itekako raduje i sa pravom daje nadu, veliku nadu da moze da se prodje dalje, jer nakon svega vidjenog na ovim mecevima koje nabrojah, ni Bate ni Keln nikako nisu favoriti protiv Zvezde... Ljudi pa samo pogledajte sta je Savic radio sinoc u odbrani !?!? Odvalio je, nevjerovatno koliko ima samopouzdanja, Le Talek takodje, Radonjic isto tako sve bolji i bolji, ja ne znam kako, ali kad bi Zvezda uspjela da zadrzi za sledecu sezonu Savica, Radonjica, Joveljica, naravno i trenera to bi bilo genijalno ...

iggy

pre 6 godina

Kao zvezdas zelim i jednima i drugima prolazak dalje. Zvezda ako misli da ostane u Evropi mora vec jednom da popravi taj napad i realizaciju. A sto se partizana tice, ako budu igrali onako kako znaju i ako na terenu ne bude postojao samo Stojkovic, vec posle jang bojsa mogu da obezbede prolaz

only fools and horses

pre 6 godina

Lepo sve to deluje na papiru ali..
Za Partizan deluje kao da je gotova stvar, samo što igra nije obećavajuća, igra veoma loše. Uopšte neće biti lako dobiti Švajcarce, naprotiv. Tu sam prilično skeptičan.
Što se Zvezde tiče, ona ima igru. Ne pamtim, još od vremena Stankovića i Vidića da je imala tako dobru igru. Ali njen zadatak je mnogo teži. Sumnjam da će dobiti Bate u gostima, a tu su i Nemci koje ne treba olako otpisivati, koliko god da im je igra očajna ove sezone.
Sve u svemu, moguće je da prođu oba kluba, možda prođe jedan, a velika je verovatnoća da ne prođe ni jedan.
Sa druge strane, neće to doneti ništa dobro srpskom klupskom fudbalu. Dok god ne dobijemo barem još dva tri respektabilna kluba. I organizaciono i po značaju, a i po podršci navijača (Novi Sad, Niš, Kragujevac...) neće biti ni iole pristojne lige. A ne ovako, postoje 2 kluba na 100 metara udaljenosti jedan od drugog i cela Srbija navija samo za njih.

Bilal

pre 6 godina

Kijevski Dinamo je poštenim odnosom prema fudbalskoj igri pomogao Partizanu dok se to isto ne bi moglo reći za Arsena Vengera i njegov Arsenal kad je u pitanju Bate Borisov. Da li je tu stvar nonšalantnosti i potcenjivanja Zvezde ili je možda prste upleo i Vengerov učenik i prijatelj Dragan Stojković Piksi nećemo nikada saznati al' je činjenica da je Bate Borisov izigran jer nije isto igrati u punom sastavu i u sastavu sa 7 do 8 anonimusa i juniora. Bilo kako bilo Partizan mora pobediti Jang bojse u Beogradu a i Zvezda mora u Belorusiji ići na pobedu jer protiv probuđenog Kelna će biti veoma, veoma neizvesno. Ja lično dajem prednost Kelnu koji je i u prvoj utakmici bio bolji ali nesrećniji protivnik.

Realna analiza

pre 6 godina

ja mislim da partizan nece pobediti j.bojs , u najboljem slucaju bice nereseno . da se ne lazemo partizan igra ocajno , cak i u nasem prvenstvu ne mogu da se sastave i odigraju jednu lepu utakmicu
(sinatra iz koteza, 03. novembar 2017 09:56)

Panterska logika:
Zvezda 0:0 sa Arsenalom. Arsenal-Everton 5:2.
Zakljucak: Zvezda za klasu bolja od Evertona. Bilo bi 3:0 za zvezdu.
Ali onda:
U Atini Oly-Partizan 2:2.
U Atini Oly-Barcelona 0:0.
Zakljucak: Oly se nije trudio protiv Partizana, a protiv Barse su dali 170% mogucnosti.
I na kraju:
6 poslednja derbija. 4 pobede Partizana, 2 neresene. 0 (i slovima: NULA) pobeda Zvezde.
Zakljucak: pa bolja zvezda, nego se nisu trudili, a i Partizan imao srecu. A i trava bila mnogo zelena.
Panterska je muka pregolema. Mnogo treba da se racuna u glavi, da bi se izracunalo da su oni zapravo na nivou FINALISTE LIGE SAMPIONA.
A realnost? Realnost je da ih Napredak Krusevac oduci od fudbala!!!
Prijatno i dovidjenja.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Nacionalni stadion je trebao da bude otvoren za Evropsko prvenstvo EVRO 2020 UEFA!
Ta prilika je propuštena i ova vlast mora da nadoknadi propušteno!
Reprezentacija Srbije mora da dobije svoj Nacionalni stadion!
Finansiranje projekta „Nacionalni stadion“ treba da se reši kroz javno-privatno partnerstvo!
Finansijska konstrukcija Nacionalnog stadiona se veoma lako zatvara kroz javno-privatno partnerstvo!
Država će biti oslobođena bilo kakvih davanja, jedina obaveza države je da obezbedi lokaciju!
Rumunija, Mađarska, Makedonija, Grčka, svi oni imaju moderne stadione – Srbija, da bi bila normalna država, mora da ima moderan fudbalski stadion kapaciteta 50-70.000 sedećih mesta!

Država je izuzetno opterećena davanjima u neke male sportove koji su rupa bez dna, nisu sposobni da sami sebi obezbede opstanak, za razliku od fudbala koji ima realnu mogućnost da kroz javno-privatno partnerstvo dobije supermoderan stadion, koji državu neće koštati ništa!
Vreme je da se Srbija jednom opameti i sve resurse usmeri u sport koji jedino bitan na planeti!
Fudbal ima neograničen kapacitet generisanja prihoda!
Srbijo – okreni se Fudbalu!

E moji lupetacu

pre 6 godina

(On zna zasto, 3. novembar 2017 09:48) Posto imas 9 godina pa cu u skladu sa tim. Taj 3 tim Arsenala skuplji je od cele vase grupe zajedno. Taj Keln je iz bundes lige ne iz Albanije, a ta Zvezda je pogodila 2 precke tom Arsenalu, al kako kazes vratice nam se to kad najmanje se budemo nadali. Vas i vasu grupu ne vredi ni komentarisati...

Lala iz Banata

pre 6 godina

cenim da nemas vise od 15 godina,pa cu u skladu sa tim! Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!
(On zna zasto, 03. novembar 2017 09:48)

Vec se vratilo u duelima sa Arsenalom. Ili si zaboravio precku Vujadina, zicere Boacija, neverovatan gol iz Bg-a i koliko nismo imali srece na Mari...
Drugo, ne vidim svrhu odtavljanja ostrascenih komentara.
Taj "najgori bundesligaš" je sinoć torpedovao Bate.
Pa, i da jeste "najgori bundesligaš" taj Keln je u Evropi POJAM i za Partizan i za Zvezdu. A ta Bunedaliga svetlosnim godinama iznad nase Superlige.
Bate je vas pre neku sezonu izbacio.
A o Arsenalu ne vredi pricati.
Tim Arsenala od sinoc bi pregazio Partizan u ovom trenutku, bas kao i Dinamo Kijev.
Zato "u se i u svoje kljuse".
Bez obzira sto ni malo, pa ni kada igra u evropi, ne simpatisem Partizan(i ne, nisam navijao ni za albance), za srpski fudbal bi bila fenomenalan stvar da imamo dva predstavnika u nokaut fazi.

Obelix

pre 6 godina

Mislim da ce i jedni i drugi proci dalje. Zvezda ce cak i lakse nego mi (Partizan). Mi im jako tesku grupu, mada na prvi pogled to uposte tako ne izgleda plus nasa igra koja je uzasna. Sve tri ekipe nisu atraktivne. Ma koliko Dinamo bio veliki klub, meni je u rangu atraktivnosti sa Bateom. Keln i Arsenal su dosta atraktivniji, pa samim tim i laksi za igranje i eventualni neuspeh se lakse podnese. Keln nije na nivou od prosle sezone kao ni Bate, dok Arsenal otaljava grupni deo. Ovim ne omalovazavam eventualni Zvezdin uspeh. Pri tome Zvezda igra odlicno, sto je jako bitno. Zvezdi je kljucna utakmica u zadnjem kolu, dok je nama sledeca. Mozda nam se vrati za LE od pre dve godine, kada smo nesretno izgubili od Auzburga. Generalno, nadam se da ce oba tima proci dalje. Naravno, vise to zelim Partizanu.

Mihajlović

pre 6 godina

Reprezentacija se direktno plasirala na SP, mlada selekcija ima sve tri pobede u kvalifikaciinoj grupi, omladinci i kadeti uspešno prošli prvi krug kvalifujacija za EP. Zvezda i Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope sa jos uvek realnim šansama da prezime u evropi.. Sergej jedan id najtrazenijih evropskih vezista, Matic jedan od najboljih igraca Mancester Junajteda, Mile Svilar jedan od najtalentovanijih golmana evrooe.. Nemanja Radonjic se vratio u fudbalski život. Da nam je ovo neko pričao pre samo godinu dana... ko bi poverovao?

JPR24

pre 6 godina

Moze se. I jedni i drugi. Moj Partizan da stisne vec jednom tu odbranu, i moze se do pobede protiv Svajcaraca. A komsije Crveni, da odigraju kao juce protiv Arsenala pa i onu prvu iako je izgubljena, i to bi trebalo biti laganeze.

maus

pre 6 godina

Zvezda 5 bodova protiv kelna arsenala i bate borisova, partizan 4 boda protiv skenderbega i iscupali bod protiv jang bojsa.. partizanu ne igra nereseno protiv jang bojsa, a opet zvezdi igra nereseno protiv batea.. e sad partizan je domacin a zvezda gost.. mada bih malo vece sanse dao zvezdi za prolece nego partizanu..

On zna zasto

pre 6 godina

Zvezda 5 bodova protiv kelna arsenala i bate borisova, partizan 4 boda protiv skenderbega i iscupali bod protiv jang bojsa.. partizanu ne igra nereseno protiv jang bojsa, a opet zvezdi igra nereseno protiv batea.. e sad partizan je domacin a zvezda gost.. mada bih malo vece sanse dao zvezdi za prolece nego partizanu..
(maus, 03. novembar 2017 09:36) cenim da nemas vise od 15 godina,pa cu u skladu sa tim! Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!

sinatra iz koteza

pre 6 godina

ja mislim da partizan nece pobediti j.bojs , u najboljem slucaju bice nereseno . da se ne lazemo partizan igra ocajno , cak i u nasem prvenstvu ne mogu da se sastave i odigraju jednu lepu utakmicu

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Iako izgleda lako, dobijes 1 mec i to je to, nece biti lako ni jednima ni drugima, Partizan nije mnogo pokazao na jucerasnjoj utakmici a i Zvezda je imala motiv vise jer je igrala protiv velikog kluba, bice to 2 teske utakmice za 3 nedelje.

Bojko

pre 6 godina

Kokeza dovodi fudbal u red nikada nismo imali sansu za ovako nesto nikada ni obe ekipe nisu igrale grupnu fazu a kamoli ovako nesto.Ovo je istorija!A i repka ima da kida u Rusiji sreca pa je Muslin otpusten.

JPR24

pre 6 godina

Moze se. I jedni i drugi. Moj Partizan da stisne vec jednom tu odbranu, i moze se do pobede protiv Svajcaraca. A komsije Crveni, da odigraju kao juce protiv Arsenala pa i onu prvu iako je izgubljena, i to bi trebalo biti laganeze.

Mihajlović

pre 6 godina

Reprezentacija se direktno plasirala na SP, mlada selekcija ima sve tri pobede u kvalifikaciinoj grupi, omladinci i kadeti uspešno prošli prvi krug kvalifujacija za EP. Zvezda i Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope sa jos uvek realnim šansama da prezime u evropi.. Sergej jedan id najtrazenijih evropskih vezista, Matic jedan od najboljih igraca Mancester Junajteda, Mile Svilar jedan od najtalentovanijih golmana evrooe.. Nemanja Radonjic se vratio u fudbalski život. Da nam je ovo neko pričao pre samo godinu dana... ko bi poverovao?

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Iako izgleda lako, dobijes 1 mec i to je to, nece biti lako ni jednima ni drugima, Partizan nije mnogo pokazao na jucerasnjoj utakmici a i Zvezda je imala motiv vise jer je igrala protiv velikog kluba, bice to 2 teske utakmice za 3 nedelje.

only fools and horses

pre 6 godina

Lepo sve to deluje na papiru ali..
Za Partizan deluje kao da je gotova stvar, samo što igra nije obećavajuća, igra veoma loše. Uopšte neće biti lako dobiti Švajcarce, naprotiv. Tu sam prilično skeptičan.
Što se Zvezde tiče, ona ima igru. Ne pamtim, još od vremena Stankovića i Vidića da je imala tako dobru igru. Ali njen zadatak je mnogo teži. Sumnjam da će dobiti Bate u gostima, a tu su i Nemci koje ne treba olako otpisivati, koliko god da im je igra očajna ove sezone.
Sve u svemu, moguće je da prođu oba kluba, možda prođe jedan, a velika je verovatnoća da ne prođe ni jedan.
Sa druge strane, neće to doneti ništa dobro srpskom klupskom fudbalu. Dok god ne dobijemo barem još dva tri respektabilna kluba. I organizaciono i po značaju, a i po podršci navijača (Novi Sad, Niš, Kragujevac...) neće biti ni iole pristojne lige. A ne ovako, postoje 2 kluba na 100 metara udaljenosti jedan od drugog i cela Srbija navija samo za njih.

sinatra iz koteza

pre 6 godina

ja mislim da partizan nece pobediti j.bojs , u najboljem slucaju bice nereseno . da se ne lazemo partizan igra ocajno , cak i u nasem prvenstvu ne mogu da se sastave i odigraju jednu lepu utakmicu

Realna analiza

pre 6 godina

ja mislim da partizan nece pobediti j.bojs , u najboljem slucaju bice nereseno . da se ne lazemo partizan igra ocajno , cak i u nasem prvenstvu ne mogu da se sastave i odigraju jednu lepu utakmicu
(sinatra iz koteza, 03. novembar 2017 09:56)

Panterska logika:
Zvezda 0:0 sa Arsenalom. Arsenal-Everton 5:2.
Zakljucak: Zvezda za klasu bolja od Evertona. Bilo bi 3:0 za zvezdu.
Ali onda:
U Atini Oly-Partizan 2:2.
U Atini Oly-Barcelona 0:0.
Zakljucak: Oly se nije trudio protiv Partizana, a protiv Barse su dali 170% mogucnosti.
I na kraju:
6 poslednja derbija. 4 pobede Partizana, 2 neresene. 0 (i slovima: NULA) pobeda Zvezde.
Zakljucak: pa bolja zvezda, nego se nisu trudili, a i Partizan imao srecu. A i trava bila mnogo zelena.
Panterska je muka pregolema. Mnogo treba da se racuna u glavi, da bi se izracunalo da su oni zapravo na nivou FINALISTE LIGE SAMPIONA.
A realnost? Realnost je da ih Napredak Krusevac oduci od fudbala!!!
Prijatno i dovidjenja.

E moji lupetacu

pre 6 godina

(On zna zasto, 3. novembar 2017 09:48) Posto imas 9 godina pa cu u skladu sa tim. Taj 3 tim Arsenala skuplji je od cele vase grupe zajedno. Taj Keln je iz bundes lige ne iz Albanije, a ta Zvezda je pogodila 2 precke tom Arsenalu, al kako kazes vratice nam se to kad najmanje se budemo nadali. Vas i vasu grupu ne vredi ni komentarisati...

On zna zasto

pre 6 godina

Zvezda 5 bodova protiv kelna arsenala i bate borisova, partizan 4 boda protiv skenderbega i iscupali bod protiv jang bojsa.. partizanu ne igra nereseno protiv jang bojsa, a opet zvezdi igra nereseno protiv batea.. e sad partizan je domacin a zvezda gost.. mada bih malo vece sanse dao zvezdi za prolece nego partizanu..
(maus, 03. novembar 2017 09:36) cenim da nemas vise od 15 godina,pa cu u skladu sa tim! Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!

Srle

pre 6 godina

Neka prodju oba za dobrobit srpskog fudbala.I mislim da ce se to i desiti.Bate nije bolji od Zvezde a svajcarci nisu od Partizana pogotovo u Beogradu.Ali vise mi je komentarisanje postalo besmisleno jer pola komentara su samo prepucavanja delija i grobara,samo vredjanja jedni drugih,mrznja.Najzalosnije i jedni i drugi srbi ali i u evropskim utakmicama navijaju protiv komsija sto je suludo.Mislim da bi morali za njih da otvorite posebnu rubriku pa neka se prepucavaju,a nas normalne navijace jednih i drugih da pustite da sa zadovoljstvom citamo objektivne i kvalitetne komentare jer sa ovim prepucavanjima pokvare mi svaki uzitak citanja komentara.

maus

pre 6 godina

Zvezda 5 bodova protiv kelna arsenala i bate borisova, partizan 4 boda protiv skenderbega i iscupali bod protiv jang bojsa.. partizanu ne igra nereseno protiv jang bojsa, a opet zvezdi igra nereseno protiv batea.. e sad partizan je domacin a zvezda gost.. mada bih malo vece sanse dao zvezdi za prolece nego partizanu..

ozz

pre 6 godina

U Zvezdinoj grupi se nista nece znati do zadnjeg kola,jedino ako Zvezda pobedi Bate,a Arsenal ne izgubi od Kelna....onda je sve jasno,u svakom drugom slucaju je drama....

Obelix

pre 6 godina

Mislim da ce i jedni i drugi proci dalje. Zvezda ce cak i lakse nego mi (Partizan). Mi im jako tesku grupu, mada na prvi pogled to uposte tako ne izgleda plus nasa igra koja je uzasna. Sve tri ekipe nisu atraktivne. Ma koliko Dinamo bio veliki klub, meni je u rangu atraktivnosti sa Bateom. Keln i Arsenal su dosta atraktivniji, pa samim tim i laksi za igranje i eventualni neuspeh se lakse podnese. Keln nije na nivou od prosle sezone kao ni Bate, dok Arsenal otaljava grupni deo. Ovim ne omalovazavam eventualni Zvezdin uspeh. Pri tome Zvezda igra odlicno, sto je jako bitno. Zvezdi je kljucna utakmica u zadnjem kolu, dok je nama sledeca. Mozda nam se vrati za LE od pre dve godine, kada smo nesretno izgubili od Auzburga. Generalno, nadam se da ce oba tima proci dalje. Naravno, vise to zelim Partizanu.

iggy

pre 6 godina

Kao zvezdas zelim i jednima i drugima prolazak dalje. Zvezda ako misli da ostane u Evropi mora vec jednom da popravi taj napad i realizaciju. A sto se partizana tice, ako budu igrali onako kako znaju i ako na terenu ne bude postojao samo Stojkovic, vec posle jang bojsa mogu da obezbede prolaz

Djordje

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor Obrenovac, 3. novembar 2017 11:51)

Kao prvo, nemačka i engleska liga se ne mogu porediti sa švajcarskom i albanskom. Zvezda je lider naseg prvenstva. Pa i Vardar je izbacio Fenerbahce, pa sad sluzi za gol razliku, ako tako gledamo. Malo se fudbalski obrazuj pa onda pisi nesto pametno, a ne ovakve gluposti.

King

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto:

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji.
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi.
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde.
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza).

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača.
(Nicky boy, 3. novembar 2017 12:11)

Aaaaahahahahahahahahahahahahaha!!!!!
Hahahahahaha!
Joj zaboli me stomak!

Terenac

pre 6 godina

Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!
(On zna zasto, 3. novembar 2017 09:48)

Kandidat za grobarsku kuknjavu godine, cestitam nije mali uspeh. Treba nadmasiti svu onu Zvezdinu kosarkasku dominaciju, svo ono zaostajanje dok se nije desio Vozdovac (gde je superliga odjednom postala pravedno takmicenje) i prolaz tezim putem u Ligu Evrope uz prilicno solidan skor nakon 4 kola.

Lala iz Banata

pre 6 godina

cenim da nemas vise od 15 godina,pa cu u skladu sa tim! Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!
(On zna zasto, 03. novembar 2017 09:48)

Vec se vratilo u duelima sa Arsenalom. Ili si zaboravio precku Vujadina, zicere Boacija, neverovatan gol iz Bg-a i koliko nismo imali srece na Mari...
Drugo, ne vidim svrhu odtavljanja ostrascenih komentara.
Taj "najgori bundesligaš" je sinoć torpedovao Bate.
Pa, i da jeste "najgori bundesligaš" taj Keln je u Evropi POJAM i za Partizan i za Zvezdu. A ta Bunedaliga svetlosnim godinama iznad nase Superlige.
Bate je vas pre neku sezonu izbacio.
A o Arsenalu ne vredi pricati.
Tim Arsenala od sinoc bi pregazio Partizan u ovom trenutku, bas kao i Dinamo Kijev.
Zato "u se i u svoje kljuse".
Bez obzira sto ni malo, pa ni kada igra u evropi, ne simpatisem Partizan(i ne, nisam navijao ni za albance), za srpski fudbal bi bila fenomenalan stvar da imamo dva predstavnika u nokaut fazi.

com

pre 6 godina

Shvatili smo grobari,vasa grupa je najjaca,sve galaktikosi,nasa najslabija ikad.Zvezda ima srece,bez kvaliteta,vi suvi kvalitet,ali nemate srece.Mi smo sve trofeje u istoriji osvojili slucajno ili kradjom,vi sve posteno i znanjem,itd,itd.Nama je drzava majka,vama maceha.Sve je sa vama jasno.

neko

pre 6 godina

@maus Iscupali bod protiv Young Boys? Ne znam ko je poveo i pritiskao celo drugo poluvreme? Da ne pominjem utakmicu sa Dinamo Kijevom, to je bila Partizanova pobeda izgubljena zbog nemarnosti u 2. poluvremenu.

Nemanja

pre 6 godina

Fudbal ti nekako sve vrati, ubedjen sam da ce se Partizanu vratiti za Auzburg i za onu sansu Brasanca za 2:2 . Inace jos me boli glava kad se setim te sanse

Ograniciti pristup internetu ovakvim likovima

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...
(buldog, 03. novembar 2017 11:06)

Koji ste bre to vi?
Oni koje je Napredak Krusevac oducio od fudbala!?
Sedi 1.

samo_pozitivno

pre 6 godina

drugari, Zvezda i Partizan ne igraju jedan protiv drugih :) inace, uspeh oba kluba je odlican za sada u ovoj sezoni, treba biti srecan, naravno prvo treba da se voli fudbal.
Pozdrav!

Stanko

pre 6 godina

Kada je Partizan igrao protiv BATE Borisova, pre par godina, navijači Zvezde su tvrdili da su Belorusi loš tim, a sada kad oni igraju s njima, sada su odjednom ti isti Belorusi super kvalitetna ekipa. Pa kako to ? Dvostruki aršini i licemerje. Uzgred budi rečeno, mi smo sa BATE Borisovom odigrali u dvomeču nerešeno 2:2 i i BATE je prošao dalje na osnovu gola postignutog u gostima, a u Belorusuji smo imali igrača manje celo drugo poluvreme. Videćemo kako ćete vi proći tamo, želim vam uspeh, ali neće vam biti lako.

Besmisleno je polemisati oko toga čija je grupa teža, svakome je svoj teret teži, tako izgleda. Ali dodao bih još nešto. Mi pravi grobari (ne uključujem u ovaj naziv plaćene navijače i huligane) poštujemo uspehe svakog kluba, pa i Crvene zvezde, mada nas iskreno baš i ne zanima kako igrate, sve dotle dok se na terenu ne sudarimo sa vama. Isto to očekujemo i od navijača drugih klubova, da poštuju rezultate Partizana.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto: 

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji. 
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi. 
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde. 
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza). 

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača. 
(Nicky boy, 3. novembar 2017 12:11) 

Život crno belih često nije lak ... Ajd' što si se nalupao za medalju nego si i izneo netačne podatke da je Skenderbeg uzeo bod Dinamo Kijevu. Pozdrav i nastavi da tako lepo sanjaš, grehota te je buditi ...

Bolt Radonjic

pre 6 godina

Da vidimo rezultate/uporedimo od pocetka kvalifikacija Zvezde i Partizana:

Kvalifikacije za LE Partizan pobijedio Videoton
Liga Evrope grupa:
Jang Bojsi u goste nerijeseno
Dinamo Kijev kuci poraz
Skenderbeg u goste nerijeseno
Skenderbeg kuci pobjeda

Zvezda kvalifikacije za LE:

Pobjede nad: Florijanom
Irtisem
Spartom iz Praga
Krasnodarom
Liga Evrope grupa:
Bate Borisov kuci nerijeseno
Keln u goste pobjeda
Arsenal kuci poraz
Arsenal u goste nerijeseno

Prvo kad se uporedi sami put do Lige Evrope, Partizan je pobijedio Buducnost, u sledecem kolu ispao iz daljih kvalifikacija za LS i dobio nevjerovatni Videoton i to je bilo to... Buducnost i Videoton do Lige Evrope. A Zvezda da bi dosla do grupne faze morala je da pobijedi 4 tima, a dva od ta cetiri tima su redovni ucesnici LE, Sparta Prag i Krasnodar (koji je cak redovni ucesnik i drugog kruga LE)

Onda dodju izvlacenje grupa, zreb.. Partizan izvuce jednu od najlaksih grupa, a Zvezda ne najtezu ali jednu od najtezih. I ne po mom misljenju nego tad svih medija mogucih. Tad su i grobari pisali kako cemo biti zadnji u grupi, kako je teska grupa ( al vidim da su promijenili plocu, sad je grupa prelaka) ali nebitno kao njihova posla..Kad vidis koga je sve Zvezda pobijedila i kako stoji u ovakvoj grupi, komicno je to uporedjivat sa Partizanom...

goranS

pre 6 godina

Da pobede i jedni i drugi pa u cetvrtfinalu Partizan - Zvezda, jer se ranije ne mogu sastati. Zvuci ludo, ali ljudski je nadati se. Da napokon vidimo ko je bolji.

Gravedigger

pre 6 godina

Da Partizan igra konstanto dobro ne bi bilo problema u mecu sa JB, ali ovako mi ne ulivaju neko povjerenje. Mislim da ce Zvezdi biti mnogo teze jer Bate tesko gubi na svom terenu a Keln je i dalje u igri, a pritom podizu formu lagano.

On zna zasto

pre 6 godina

Kandidat za grobarsku kuknjavu godine, cestitam nije mali uspeh. Treba nadmasiti svu onu Zvezdinu kosarkasku dominaciju, svo ono zaostajanje dok se nije desio Vozdovac (gde je superliga odjednom postala pravedno takmicenje) i prolaz tezim putem u Ligu Evrope uz prilicno solidan skor nakon 4 kola.
(Terenac, 03. novembar 2017 10:11) Ocemo o derbijima pre i posle Vozdovca? Zvezdina dominacija? Mislis dominacija tvorevine Fmp koja se polako raspada,i koju u Areni prati 5000 vernih pantera uz skripu patika,kojoj je najveci u speh top 9?!? Dominacija je ono sto je trajalo 20 godina,ali da,tad kosarku nisi pratio jel tako?

Boki

pre 6 godina

kojoj je najveci u speh top 9?!?

(On zna zasto, 03. novembar 2017 10:48)

Nije baš uvek tačna tvrdnja da 1000 puta ponovljena laž postaje istina...

Samo jednu sezonu pre te Zvezda je igrala četvrtfinale EL, par sezona pre toga igrala je Zvezda i polufinale takmičenja u kojem vi danas gubite od Albe i Limoža...

Svakako stoji činjenica da je Partizan u košarci postigao ono što Zvezda verovatno neće nikad, ali je isto tako Zvezda u fudbalu postigla ono što Partizan SIGURNO neće nikad...stom razlikom što je Partizan samo prvak Evrope, dok je Zvezda prvak SVETA

Te vam rane nikad neće zarasti...

Marko

pre 6 godina

- Arsenal je prvi i overio je prolaz. Ide u goste Kelnu koji je ocigledno u uzlaznoj formi jer je uspeo da pobedi prvi put u sezoni sto jeste uzlazna forma.
- Eventualan bod Kelna (da ne pricam i pobeda) daje im sansu da pobedom u Bogradu idu dalje.
- Bate mora da ide na pobedu protiv Zvezde jer u poslednjem kolu idu u London i nadam se da nece biti nekog iznenadjenja (npr da uzmu bod, kamo li da pobede).

Trebalo bi da se poklope kockice ali pobeda u Belorusiji donosi 90% prolaz.

Dejan

pre 6 godina

Ljudi moji, zar ne bi bilo bolje da se svi radujemo uspehu naša dva tima, a ne da se licitira čiji je uspeh veći, odnosno manji? Ja kao zvezdaš se radujem evropskom uspehu Partizana jer neću sigurno da navijam za tuđe timove protiv našeg domaćeg. Malo ''zezanja'' sa komšijama nije na odmet, ali budimo relani - ovo je veliki uspeh za naš fudbal ( + plasman na Svetsko prvenstvo)...kako kod da je, ali ovo je proleće našeg fudbala :). Pozdrav svima

Vazda Pobro

pre 6 godina

Milojevici, teraj Kangu napolje iz tima, sem onog slicajnog gola protiv Krasnodara nista!
(sasa jokic, 3. novembar 2017 13:31)

I osim `slucajnog` gola protiv Sparte ? I osim slucajne odlicne kontrole lopte, pregleda igre, organizacije... Ali sta zna Milojevic, bolje ti znas.. sigurno da su ga zadrzali samo zbog `slucajnog gola` ... Jos Bozovic kad je dovodio Kangu je rekao da je dobar igrac, ali po malo `divalj` ... I on nam je itekako koristan igrac, neku utakmicu odigra slabije, neku bolje sto je i logicno, al ti i tebi slicni sto samo ocjenjujete neciju igru kad uzme i sutne na gol samo nek ste mi zivi i zdravi ... Kanga jes precerao juce kad ga je izveo Milojevic, ne smije onako da reaguje naravno, ali kao sto rece Grof `divalj igrac` ... Milojevic ga je izveo ne zato sto ne valja, sto je beskoristan, vec potpuno suprotno jer nam je itekako potreban i za iduci mec, koji moze biti odlucujuci, pa da ne bi dobio zuti karton...

Nemanja

pre 6 godina

Kako ovo lijepo zvuci. Reprezentacija vec u Rusiji i dva kluba na pragu prolaska. Napokon nesto od fudbala za pohvalu. Samo hrabro i jedni drugi !!!!

Bilal

pre 6 godina

Kijevski Dinamo je poštenim odnosom prema fudbalskoj igri pomogao Partizanu dok se to isto ne bi moglo reći za Arsena Vengera i njegov Arsenal kad je u pitanju Bate Borisov. Da li je tu stvar nonšalantnosti i potcenjivanja Zvezde ili je možda prste upleo i Vengerov učenik i prijatelj Dragan Stojković Piksi nećemo nikada saznati al' je činjenica da je Bate Borisov izigran jer nije isto igrati u punom sastavu i u sastavu sa 7 do 8 anonimusa i juniora. Bilo kako bilo Partizan mora pobediti Jang bojse u Beogradu a i Zvezda mora u Belorusiji ići na pobedu jer protiv probuđenog Kelna će biti veoma, veoma neizvesno. Ja lično dajem prednost Kelnu koji je i u prvoj utakmici bio bolji ali nesrećniji protivnik.

buldog

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...

Zunzar

pre 6 godina

(Boki, 03. novembar 2017 11:02)

Sinko, cestitao li sam ti? Nisam?
Bas sam nekulturan.
Partizan je stao na korak ispred vaseg najveceg uspeha u fudbalu (finale), a vi nikada necete ni blizu Partizanovog najveceg uspega u kosarci.
NI BLIZU SINE, NI BLIZU...

Cartman

pre 6 godina

Uvek kad se uzdignete toliko visoko, sledi bolan pad. Zato bolje uzivajte dok mozete i nadajte se jos boljem. Ali ova nova generacija izgleda ne zna za drugo osim prozivanja i vredjanja. Iz rijalitija i ne moze drugo da se nauci.

Владимир

pre 6 godina

За Зунзара,
Не знам колико имаш година и колико пратиш кошарку, највероватније си слинавац, али много је већа вероватноћа да неко са ових простора (Звезда, Партизан уз мало већи буџет) дође до финала ЕЛ, можда је и освоји него да неко дође до четвртфинала ЛШ а камоли да је освоји. Мало поштовања није на одмет, што за Звездине, што за Партизанове успехе. Али како неко рече, тешко је научити шта је поштовање уз све те силне риалитије. Данашња клинчадија вероватно не поштујете ни своје родитеље а ово им служи за изливе мржње и љубоморе према супарничком клубу. Иначе гарант то само овде раде а у стварности су мањи од маковог зрна. И такве особе једноставно само треба заобилазити у широком луку. Иначе све честитке Звезди и Партизану, и да дочекају пролеће у Европи.

xxx

pre 6 godina

Samo što je razlika u kvalitetu grupa takva da partizan sa ovom igrom ne bi imao nijednu pobedu u Zvezdinoj grupi a Zvezda ne bi imala nijedan poraz u partizanovoj. Mada oduvek je partizan imao mnogo više sreće od Zvezde. Ako Zvezda u ovakvoj grupi obezbedi prolaz to bi bila senzacija, a za partizan bi bila bruka da pored Albanaca i zaista očajnog Jang Bojsa ne prođe dalje. To su činjenice.
(Zvezda igra neverovatan fudbal, 03. novembar 2017 11:31). Skenderbeg je eliminisao Kairat i Dinamo Zagreb, a sa druge strane Keln je sinoć zabeležio prvu pobedu u svim takmičenjima. Arsenal u LE igra sa omladincima.

One night in May

pre 6 godina

Dominacija je ono sto je trajalo 20 godina,ali da,tad kosarku nisi pratio jel tako?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (On zna zasto, 3. novembar 2017 10:48)


25 godina, traja je 25 godina - tad niste pratili kosarku, od osnivanja kluba bilo vam je potrebno 25 godina da pocnete da pratite kosarku.
Sad ste opet prestali...

Zvezda igra neverovatan fudbal

pre 6 godina

Samo što je razlika u kvalitetu grupa takva da partizan sa ovom igrom ne bi imao nijednu pobedu u Zvezdinoj grupi a Zvezda ne bi imala nijedan poraz u partizanovoj. Mada oduvek je partizan imao mnogo više sreće od Zvezde. Ako Zvezda u ovakvoj grupi obezbedi prolaz to bi bila senzacija, a za partizan bi bila bruka da pored Albanaca i zaista očajnog Jang Bojsa ne prođe dalje. To su činjenice.

Igor Obrenovac

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.

sinatra iz koteza

pre 6 godina

realna analiza
ih , ja nikad ne bih mogao da navijam za klub koji je i orginal klubske boje pri formiranju kasnije zamenili u crno belo samo da bi parirali drugom klubu . inace partizan igra ocajno i svi koji gledaju a dobro vide , a i nose dioptriju to ne osporavaju . mozda za tebe partizan dobro igra , kako znas da bolje ne mogu ;)

kako da ne

pre 6 godina

@zvezda igra neverovatan fudbal
Jang Bojs uopste nije losa ekipa, prvi su u Svajcarskom prvenstvu sa 7 boda vise od Bazela. Ne ide im bas u Ligi Evrope, ali uopste nisu losa ekipa. Biti prvi u CH prvenstvu nije bas da si los, jer je Svajcarska liga za 20 koplja ispred srpske lige. Dovoljan ti je primer da je jedna Lozana koja je na kraju tabele, prosle godine se jedva izvukla od ispadanja, doveli Bozinova na leto, vec raskinuli ugovor pre mesec dana. Nije bio tu ni 3 meseca. Eto takvoj ekipi nista ne pomaze, a koliko je igrao u Partizanu i dobar je bio za srpsku ligu. Ovamo ga ni ovi nisu hteli, a ne mozda Jang Bojs, Bazel ili Grashopers...Zvezda ima samo malo jacu grupu, a svakako bolje igra Zvezda trenutno od Partizana, meni se svidja kako igra, nije sad to ne znam ni ja kakva igra ali je okej. Pozz

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.
(Igor Obrenovac, 03. novembar 2017 11:51)

Kada je kod vas sve tako sjajno i bajno i imate kako ti kažeš jaku i kvalitetnu grupu zašto terate Djukica ?! U kakvoj ste vi svadji sa realnošću to je fascinantno ...

Batman

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...
(buldog, 03. novembar 2017 11:06)

Arsenal za trecim timom,mocni Keln koji jos uvek nije ostvario niti jednu jedinu pobedu u bundesligi,mocni bate koji je slabije kotiran i od dinama i od young boysa i koji je jos primio petardu od istog onog kelna koji ne moze da ostvari niti jednu jedinu pobedu u ligi.Stvarno mocna grupa,kod vas pantera 1000 puta ponovljena laz postaje istina.Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.

.

pre 6 godina

@ Nicky boy

Komentar ceo nema smisao niti veze sa životom,al ajde da ne polemišem oko svega sto si napisao,samo mi odgovori na ovo zadnje,po čemu je partizan jači od zvezde u ovom trenutku?koji je to igrač partizana trenutno bolji od zvezdinog??mozda su golmani isti,ustvari malu prednost dajem stojketu,na svim ostalim pozicijama je zvezda bolja,čak nam je i trener bolji od vašeg!pa ti si napisao da su skenderbeg i Keln u istom rangu?pa ti si najblaže rečeno monstrum.

anica

pre 6 godina

Bice dobro...zasluzili smo prolaz zbog znanja i pozrtvovanosti.
Inace, pohvalila bih glavnog sudiju, bilo je situacija kada je moglo da se iskomplikuje, ali ne poteze pistaljku za svaku sitnicu.
Kad se setim onog cuda protiv Krasnodara...haos.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

Ne znam šta je degutantnije veličati bod protiv šarenog Arsenala ili ovi što objašnjavaju YB i posebno Skenderbeg . Koji nivo prizemnosti . Zvezda je mogla i morala bolje , makar remiji sa golovima dok Partizan i njegovi navijači treba da shvate da 6 boda sa Albancima su obaveza , sve ispod toga je ogromna bruka . Takođe ako se ne dobije Keln kome je držan čas fudbala do 55' tamo i nije na pravi način krunisana odlična igra , smatram neuspehom . Bate u gostima je već utakmica za troznak , iz mnogo razloga kao i Partizan YB . Sve u svemu YB i Keln treba pobediti kući , nije zicer ali ne vidim da je neki bauk . Normalno da je Partizanova grupa lakša neuporedivo , druga je stvar što on ne igra na očekivanom nivou ali veličati YB i Skenderbeg ili Dinamo bez dva najbolja igrača je licemerno . I Zvezda i Partizan mogu i moraju do 4 boda u preostalim utakmicama . To bi ulilo nadu i samopouzdanje za mnogo jače rivale i istinske fudbalske heroje , koji baš nedostaju .

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Obelix, pročitaj dobro šta si napisao i smejaćeš se samom sebi. Vaša grupa je glat za prolaz. Direktan protivnik Jang Bojs u odnosu na Bate i Keln koji su za klasu iznad, u svakom pogledu. Bate sam po sebi 2 klase taktički i trkački, što ste i sami iskusili jedno leto. To što ne možete da uzmete Ljimaju i Ljiljaju 6 bodova govori kolika ste truba. Da ne pričam da drže loptu u po Beograda, ja bi se dobro zamislio. Cele sezone najveći trijumf nad Videtonom, u gostima i Budućnost ispade jaka. Al` ajd`, treba opravdati sebi Zvezdin uspeh, razumem te.

Zlatko

pre 6 godina

Čak i da Arsenal remizira zadnja dva kola, zvezda sa dva remija ide dalje. Ako Arseal i izgubi kelna od gostima, a remizira sa Bate Borisovom kod kuće, zvezda sa dva remija prolazi dalje. Znači, samo da Arsenal izgubi obe utakmice,Zvezdi dva remija ne bi bila dovoljna

Mirko Kojotovski

pre 6 godina

Auuu šta čovek sve pročita. Ljudi neki porede englesku nemačku ligu sa albanskom i švajcarskom????Pa tu ni psiholozi ne mogu pomoći.....Umesto da im bude drago da napokon imaju oba kluba šanse za dalji prolaz oni otklanjaju svu moguću sumnju koliko je glupost beskonačna. ..

Vazda Pobro

pre 6 godina

Meni nije jasno kako su odjednom navijaci Partizana zadovoljni sa `svojom igrom` `statusom` .. Do prije dva dana su prozivali Djukica, Ilijeva, igrace, a od sinoc posle pobjede nad Skenderbegom ( sto je bilo i realno ) ali opet onako besciljne i lose igre veci dio utakmice ne ulivaju puno nade, jer Partizan sledece kolo igra sa mnogo/mnogo javim protivnikom od Skenderbega... Ne znam koja sreca treba da bude na strani Partizana da bi dobili Jang Bojse uz cinjenicu da im ne igra Tosic, vjerovatno ni Suma ( mada ko zna to je cak mozda i dobro )...

Sa druge strane Zvezda jos od Sparte iz Praga, pa preko Ludogoreca, onda Bate-a, pa Kelna, pa dvomeca sa Arsenalom nije ni malo padala u igri, sta vise cak su nekako sve sigurniji i bolji u igri, sto itekako raduje i sa pravom daje nadu, veliku nadu da moze da se prodje dalje, jer nakon svega vidjenog na ovim mecevima koje nabrojah, ni Bate ni Keln nikako nisu favoriti protiv Zvezde... Ljudi pa samo pogledajte sta je Savic radio sinoc u odbrani !?!? Odvalio je, nevjerovatno koliko ima samopouzdanja, Le Talek takodje, Radonjic isto tako sve bolji i bolji, ja ne znam kako, ali kad bi Zvezda uspjela da zadrzi za sledecu sezonu Savica, Radonjica, Joveljica, naravno i trenera to bi bilo genijalno ...

zvezdaš

pre 6 godina

Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.
(Batman, 03. novembar 2017 11:49)

I onda ti spadne jorgan i ti se probudiš...

pera petlic

pre 6 godina

moze li neko da mi kaze koliko je Zvezda skupila bodova za koeficijent tj kako se racunaju bodovi u grupi plus drzavni koeficijent..hvala veliko

xxx

pre 6 godina

Auuu šta čovek sve pročita. Ljudi neki porede englesku nemačku ligu sa albanskom i švajcarskom????Pa tu ni psiholozi ne mogu pomoći.....Umesto da im bude drago da napokon imaju oba kluba šanse za dalji prolaz oni otklanjaju svu moguću sumnju koliko je glupost beskonačna. ..
(Mirko Kojotovski, 03. novembar 2017 12:56). Ne porede se lige, već stanje na tabeli. Bundesligaš Keln je sinoć ostvario prvu pobedu u svim takmičenjima...

Boki

pre 6 godina

Sinko, cestitao li sam ti? Nisam? 
Bas sam nekulturan. 
Partizan je stao na korak ispred vaseg najveceg uspeha u fudbalu (finale), a vi nikada necete ni blizu Partizanovog najveceg uspega u kosarci. 
NI BLIZU SINE, NI BLIZU...
(Zunzar, 03. novembar 2017 11:25)

Zapravo stali ste na korak od osvajanja titule Evropskog prvaka, ali Svetskom niste bili, kako bi ti rekao, NI BLIZU SINE, NI BLIZU

Bojko

pre 6 godina

Kokeza dovodi fudbal u red nikada nismo imali sansu za ovako nesto nikada ni obe ekipe nisu igrale grupnu fazu a kamoli ovako nesto.Ovo je istorija!A i repka ima da kida u Rusiji sreca pa je Muslin otpusten.

On zna zasto

pre 6 godina

(Lala iz Banata ) Znaci svi vasi protivnici bi pregazili Partizan,jel tako strucnjak? Pa dobro,to znaci da ste vi za klasu bolji od Partizana pa nas eto u derbiju pregazite! Pazi njegovu logiku,Bate pre par godina izbacio Partizan? Pa je to ista ekipa kao i ova,jel Partizan isti? U timu Arsenala si imao dva klinca 99 godiste,od ostalih su Ziru i Elneni na klupi,a ostatak na tribinama! Branio je treci golman! Keln...jaka ekipa cim im je Jojic najbolji igrac!

GTG

pre 6 godina

Partizan ima vece sanse, jer igra kuci. Zvezda ce morati dobro da se pomuci. Igra protiv Arsenala je bila ok, ali mora to mnogo bolje. Previse cuvaju loptu, slabo trce, promasuju sanse. Evropa to ne prasta.

Nicky boy

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto:

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji.
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi.
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde.
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza).

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača.

sampion evrope 92

pre 6 godina

Da su Partizanu ostali Milenkovic,Leo i Djurdjevic uz Tosica u i Stojkovica bio bi to tim koji bi igrao ligu sampiona,i na tome je trebala uprava da radi,a ne da prodaje sve najbolje i da u minut do 12 dovede Ozegovica( koji nije ni za nasu ligu)...da nisu usli u evropu pa i da razumem prodaju,inace ne znam kom je cena pala igranjem u evropi,uzeli bi mnogo vise,zaradili bi vise od evrope,da ne pricam o koeficientu...tesko cemo mi dobiti Bojse,jako tesko...

sumadija

pre 6 godina

Zvezda je realno najbolje odigrala u ovom dvomeču sa Arsenalom i zaslužila je mnogo više od jednog boda
Ako se setite i Bate u Beogradu a naročito Keln tamo(tri stative) su nadigrali Zvezdu
E zbog toga mislim da Zvezda ima teži raspored jer i da dobije u Borisovu, Keln može lagano dobiti ovakav Arsenal kući,a nije isključeno da Venger odmara i svog 16.17. i 18. igrača u rotaciji

Partizan opet sam odlučuje o svemu, ima YB kući,pa ako to ne pobedi realno i ne treba da ide dalje,iako smatram da YB bolje igra na strani

U svakom slučaju,želeo bih da prodju i jedni i drugi pa da se na proleće bore za titulu u istim uslovima

gate4

pre 6 godina

Kao neko ko bas prati fudbal tesko cemo mi pobediti boyse kuci, verovatno cemo izgubiti, jer bi se ti boysi prosetali kroz zvezdinu grupu recimo. Isto tako zvezda nema sanse da dobije bate tamo, realno su jaci, plus igraju kuci. Keln dize formu, necete ni njega u bgd pobediti. A opet mi iako odigramo x sa boysima i izvucemo x u kijevu pod uslovom da boysi ne dobiju skenderbeg vise od 2 razlike mi prolazimo.

kile

pre 6 godina

kojoj je najveci u speh top 9?!?

(On zna zasto, 03. novembar 2017 10:48)

Nije baš uvek tačna tvrdnja da 1000 puta ponovljena laž postaje istina...

Samo jednu sezonu pre te Zvezda je igrala četvrtfinale EL, par sezona pre toga igrala je Zvezda i polufinale takmičenja u kojem vi danas gubite od Albe i Limoža...

Svakako stoji činjenica da je Partizan u košarci postigao ono što Zvezda verovatno neće nikad, ali je isto tako Zvezda u fudbalu postigla ono što Partizan SIGURNO neće nikad...stom razlikom što je Partizan samo prvak Evrope, dok je Zvezda prvak SVETA

Te vam rane nikad neće zarasti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 3. novembar 2017 11:02)

E, a jelí znaš kako me zabole to što ste vi bili prvaci sveta u fudbalu u momentu kad se igralo isto toliko utakmica koliko i danas u kvalifikacijama za LŠ? Ako tako daleko gledaš što nisi rekao onda i za sve ostale sportove? Iznenadio bi se koliko EVROPSKIH titula imamo više od vas!!!

muslin sinoc u francuskoj

pre 6 godina

800 000 , 800 000 i 100, 800 000 i 200 , 800 000 300 eura . daj onaj drugi dzak :) i vidi trenutni rezultat zvezde

doktor

pre 6 godina

Zvezdas sam,ali bih volio i da Partizan ide dalj i mislim da su u malo boljoj poziciji da to izbore od Zvezde,iako i Zvezda ima velike sanse da ide dalje.. Glupo je govoriti cija je grupa jaca itd.. Cinjenica je da Arsenal ne igra sa najjacom postavom,ali svi znate da ovi klinci ce biti igracine i da su juce sigurno imali veliki motiv, sto se tice Bate Borisova taj isti Bate borisov je izbacio ladno Partizan prije 2 godine kada je Partizan umalo prosao grupu u LE te iste godine, Keln je u losoj formi ali oni isto imaju veliki kvalitet samo sto ih ove godine ne ide,iako imaju i oni dobre sanse.. Partizanova grupa je isto jaka i mislim da su grupe tu negdje,tako da daj boze da prezimimo..

xxx

pre 6 godina

25 godina, traja je 25 godina - tad niste pratili kosarku, od osnivanja kluba bilo vam je potrebno 25 godina da pocnete da pratite kosarku. 
Sad ste opet prestali...
(One night in May, 03. novembar 2017 11:02). Tih 25 godina se igralo na šljaci, Rolland Garos...

joca

pre 6 godina

glupo je uporedjivati zvezdinu i partizanovu grupu.zvezdina na papiru teza ali ekipe iz najacih liga dozvoljavaju igrati se sa njima jer vecinom igraju sa rotacijom sto im je dovoljno za prolaz.köln je u uzasnoj formi ali se dizu i bice ih tesko dobiti u beogradu ako bude potrebno.u borisovu bice isto na igle jer bate kao domacin igra vrlo cvrsto i nedozvoljava veliki broj sansi.sto se tice partizana dosta je laksa grupa na papiru ali je teze igrati jer jang bojsi igraju veoma lepo za oci i vode tabelu u svajcarskoj gde je bazel godinama dominiro i jos igraju na vestackoj travi gde je se tesko prilagoditi.skenderberg nije nivo kölna ili borisova ali su dvrdi i tesko igrati sa njima jer su jos i siptari i uveqk su neke tenzije prisutne.i na kraju dinamo kijev koji ov godine ima problema ali iskusna ekipa koja zeli igrati ovo takmicenje sto duze.tako da oba nasa tima imaju sve sanse za prolaz a grupe su po meni jednako teske iz pomenutih razloga iako tu na papiru deluje suprotno.zvezda igra lepse ali nije ostvarila rezultat kakav je mogla.partizan slabija igra ali izvuce maksimum.steta jedino za utakmicu u beogradu kad su prokockali 2:0 protiv dinama.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Ovde je ključno pitanje da li naša zemlja želi da postane članica Evropske unije!
Ogromna većina normalnog sveta zavidi našoj zemlji na evropskom putu i težnji da postane članica ekskluzivnog kluba, kluba ekonomski najjačih zemalja na svetu gde vladaju standardi koji donose blagostanje građanima!

Naša zemlja kao članica Evropske unije mora da ide u skladu sa visokim kvalitetom u svim sferama života, a u ovom slučaju Nacionalni stadion „Veliko ratno ostrvo“ bi u fudbalu predstavljao spektakularan simbol Republike Srbije, članice Evropske Unije!

Fudbal je naravno daleko ispred malih sportova, ostvaruju se džinovski prihodi koji sami po sebi daju signal našim rukovodiocima u kom pravcu treba da se razvija naša zemlja!
Dovoljno je analizirati samo period jul-septembar 2017. i sve postaje savršeno jasno! Prihodi u pomenutom periodu:
- FK Partizan 20m€
- FK Crvena zvezda 15m€
- Reprezentacija, plasman na Mundijal u Rusiju, 15m€

Dakle, za samo tri meseca prihodi od fudbala iznose astronomskih 50m€!
Pedeset miliona evra za tri meseca!
Malo je jedan Nacionalni stadion! I reprezentacija i Zvezda i Partizan treba da dobiju nove stadione!

Sabre

pre 6 godina

Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.
(Batman, 03. novembar 2017 11:49)

Trolovanje level pro. Ili su ti stvarno opet pomesali lekove?!

xxx

pre 6 godina

Život crno belih često nije lak ... Ajd' što si se nalupao za medalju nego si i izneo netačne podatke da je Skenderbeg uzeo bod Dinamo Kijevu. Pozdrav i nastavi da tako lepo sanjaš, grehota te je buditi ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. novembar 2017 13:01). Ma ti si sirova inteligencija..

analiza

pre 6 godina

Bilo bi lepo da obe ekipe prođu.A to može da se desi.Grupe nisu iste jer Par i CZ nisu bili u istim "šeširima" i logično je očekivati lakše protivnike za Par i teže za CZ,kako se i desilo.Ali,postoji "ali".Nemačka ekipa je nemačka i oni se uvek bore do kraja,ne treba ih nikad otpisati.Englezi su igrali dovoljno dobro da obezbede prolaz i mogu da kalkulišu u sledećim mečevima.Ruska škola fudbala nam nikad nije odgovarala.Švajcarci su po definiciji organizovani .A Albanci su posebna priča.Lakše je srpskoj ekipi da igra sa Arsenalom i Realom i Bajernom(recimo Par je igrao u skorije vreme sa svakom od tih ekipa i nije se obrukao igrom,jer rezltat često bude splet okolnosti) nego sa ekipom iz Albanije,koliko god da je slaba i nepoznata.Zato što možeš da ispadneš ne samo zbog rezultata tj igre već i zbog navijača koji mogu da naprave glupost i izbace te(setih se kako smo razbili Bosance sa Đukićem i Dijarom,Moreirom a ispali zbog navijača!!!).Jer u meču sa Albancima i Albanijom mi ne igramo samo fudbal,već brinemo o dronovima,o skandiranju...Zato Hrv ne mogu u košarci da nas dobiju,bez obzira koliko da su jaki-vežu se od želje da nas razbiju.A kladim se da bi odbranili 2:0 u Bg ,samo da smo imali navijače,ovako je voda ušla u uši igračima i popismo tri gola.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Nacionalni stadion je trebao da bude otvoren za Evropsko prvenstvo EVRO 2020 UEFA!
Ta prilika je propuštena i ova vlast mora da nadoknadi propušteno!
Reprezentacija Srbije mora da dobije svoj Nacionalni stadion!
Finansiranje projekta „Nacionalni stadion“ treba da se reši kroz javno-privatno partnerstvo!
Finansijska konstrukcija Nacionalnog stadiona se veoma lako zatvara kroz javno-privatno partnerstvo!
Država će biti oslobođena bilo kakvih davanja, jedina obaveza države je da obezbedi lokaciju!
Rumunija, Mađarska, Makedonija, Grčka, svi oni imaju moderne stadione – Srbija, da bi bila normalna država, mora da ima moderan fudbalski stadion kapaciteta 50-70.000 sedećih mesta!

Država je izuzetno opterećena davanjima u neke male sportove koji su rupa bez dna, nisu sposobni da sami sebi obezbede opstanak, za razliku od fudbala koji ima realnu mogućnost da kroz javno-privatno partnerstvo dobije supermoderan stadion, koji državu neće koštati ništa!
Vreme je da se Srbija jednom opameti i sve resurse usmeri u sport koji jedino bitan na planeti!
Fudbal ima neograničen kapacitet generisanja prihoda!
Srbijo – okreni se Fudbalu!

mi

pre 6 godina

Kao neko ko bas prati fudbal tesko cemo mi pobediti boyse kuci, verovatno cemo izgubiti, jer bi se ti boysi prosetali kroz zvezdinu grupu recimo. Isto tako zvezda nema sanse da dobije bate tamo, realno su jaci, plus igraju kuci. Keln dize formu, necete ni njega u bgd pobediti. A opet mi iako odigramo x sa boysima i izvucemo x u kijevu pod uslovom da boysi ne dobiju skenderbeg vise od 2 razlike mi prolazimo.
mozda bi ti bilo lakse kad bi sebi priznao lepo da ti je klub mali nebitan,ostavis se glupih komentara i uzivas.
kakav yang boys decko pa oni su u vasem rangu nebitni kao i vi.

kad već pitaš

pre 6 godina

@. TI MISLIS DA CE KELN POBEDITI ARSENAL I ZVEZDU?
(neko, 3. novembar 2017 10:12)
Naravno, ne njih oboje zajedno nego jedno po jedno. Ruku na srce, Arsenal u sinoćnjem sastavu Kelnu neće poredstavljati nikakav problem a onda će utakmica u Beogradu odlučivati o nastavku takmičenja na proleće. Zvezda je imala obilatu pomoć sreće u Kelnu pa što u revanšu sreća ne bi bila na strani Nemaca?

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Što se Nacionalnog stadiona tiče, on se gradi bez ijednog jedinog dinara od strane države!
Sredstva za izgradnju Nacionalnog stadiona je obezbedio investitor kroz javno–privatno partnerstvo!
Jedina obaveza države je obezbeđenje lokacije na Novom Beogradu i svih dozvola neophodnih za realizaciju ovog grandioznog projekta!
Projekat Nacinalnog stadiona mora biti isključivo fudbalski, jer je dosadašnje iskustvo pokazalo da su stadioni Crvene zvezde i Partizana potpuni promašaji sa nekim sedištima koja su udaljena od terena i po 50 do 100 metara, što je paradoks svoje vrste!

sasa jokic

pre 6 godina

Na odnovu cega Zvezda (za koju navijam) ocekuje pobedu protiv Bate Borosova na njihovom terenu?
Milojevici, teraj Kangu napolje iz tima, sem onog slicajnog gola protiv Krasnodara nista!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Što se lokacije Nacionalnog stadiona tiče, to je već specifično pitanje koje blage veze nema sa nekim filozofiranjima i šupljim pričama o „razvoju unutrašnjosti“ ili „razvoju regiona“!

Lokacija Nacionalnog stadiona mora da ispuni nekoliko uslova!
1. Mora biti pristupačna Reprezentativnom Fudbalskom centru u Staroj Pazovi!
2. Nacionalni stadion mora uvek biti sa maksimalno popunjenim kapacitetom! Lokacija mora da gravitira nekoj gusto naseljenoj regiji / gradu!
3. Prateći sadržaji u sklopu Nacionalnog stadiona koji u velikoj meri generišu godišnje prihode moraju da imaju ekonomsko isplativu logiku, odnosno moraju da imaju dovoljan broj potencijalnih potrošača koji će da koriste usluge / kupuju proizvode!

pop

pre 6 godina

vise sansi ima zvezda.
em im rezultati idu na ruku em imaju srece pa im protivnici izvode treci tim ili drugi ispadaju iz lige...cak.ne moraju ni pobjediti do kraja.

Mikii

pre 6 godina

Reprezentacija se direktno plasirala na SP, mlada selekcija ima sve tri pobede u kvalifikaciinoj grupi, omladinci i kadeti uspešno prošli prvi krug kvalifujacija za EP. Zvezda i Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope sa jos uvek realnim šansama da prezime u evropi.. Sergej jedan id najtrazenijih evropskih vezista, Matic jedan od najboljih igraca Mancester Junajteda, Mile Svilar jedan od najtalentovanijih golmana evrooe.. Nemanja Radonjic se vratio u fudbalski život. Da nam je ovo neko pričao pre samo godinu dana... ko bi poverovao?
(Mihajlović, 03. novembar 2017 09:51)

Kako to fino zvuci kad ga skockas tako nerealno. Covek bi pomislio da je reprezentacija bila u grupi sa Spanijom i Italijom, Zvezda igrala obe utakmice protiv prvog tima Arsenala, a Partizan ima sanse da u drustvu Zenita i Viljareala ide dalje. Pa poverovali bismo svi, da smo znali da ce biti ovoliko srece, i da ce mnoge kockice da se poklope. Sinocne pobede Dinama u Cirihu, te Kelna (koji ne moze nikoga da pobedi) valjda dovoljno govore.

xxx

pre 6 godina

Bice dobro...zasluzili smo prolaz zbog znanja i pozrtvovanosti. 
Inace, pohvalila bih glavnog sudiju, bilo je situacija kada je moglo da se iskomplikuje, ali ne poteze pistaljku za svaku sitnicu. 
Kad se setim onog cuda protiv Krasnodara...haos.
(anica, 03. novembar 2017 12:50). Npr. mogao je da svira penal za Aesenal.

Slavisa V.

pre 6 godina

Partizan bi pobedom overio prolece, ali kako trenutno igra ta pobeda nije bas realna. Sinoc da oni Albanci nisu sami sebi davali golove (tri puta bez potrebe rusili u zoni suta), a mogli su sami sebi dati jos neki i da su znali da igraju zavrsni udarac kao sve to do zavrsnog udarca, Partizan bi vec bio eliminisan. Ukoliko bude nereseno sa postignutim golovima tesko je ocekivati pobedu Partizana u Kijevu, posto ce Bojsi, u to nemajte sumnje, dati Skenderbegu tri laka komada. YB ce morati da zapne samo ako Skenderbeg sledece kolo dobije Dinamo i bude imao realne sanse za prolaz. Partizan mora da pobedi YB, sve drugo donosi veliku neizvesnost.

Zvezdin put je mnogo tezi, iako teorijski sad mogu i da izgube od BB i pobedom protiv Kelna, ukoliko Arsenal pobedi u Londonu u zadnjem kolu, bude druga. Naravno, tada bi svi zeleli da Arsenal igra u najjacem sastavu! No, kao sto sam posle prva tri kola tvrdio da ce Keln doci u Beograd i da ce ga pobeda verovatno voditi u eliminacionu fazu, evo to ce se desiti. Cak i da izgubi sledecu, a Zvezda i BATE odigraju nereseno, Keln je sa pobedom u BG prosao, ako BB ne pobedi Arsenal u Londonu. Ukoliko K odigra nereseno sa A, odgovara mu nereseno i pobeda BB, ali tad BB mora da izgubi u Londonu. Ako Keln pobedi, a BB pobedi Z, Kelnu ce u BG biti dovoljno i nereseno uz uslov da BB izgubi. Dakle, Keln ispada samo ako BB obe dobije, a to nije bas realno, u svim drugim slucajevima ima sudbinu u svojim rukama. Ako Z pobedi, onda mora obe da dobije.

On zna zasto

pre 6 godina

Zvezda 5 bodova protiv kelna arsenala i bate borisova, partizan 4 boda protiv skenderbega i iscupali bod protiv jang bojsa.. partizanu ne igra nereseno protiv jang bojsa, a opet zvezdi igra nereseno protiv batea.. e sad partizan je domacin a zvezda gost.. mada bih malo vece sanse dao zvezdi za prolece nego partizanu..
(maus, 03. novembar 2017 09:36) cenim da nemas vise od 15 godina,pa cu u skladu sa tim! Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!

maus

pre 6 godina

Zvezda 5 bodova protiv kelna arsenala i bate borisova, partizan 4 boda protiv skenderbega i iscupali bod protiv jang bojsa.. partizanu ne igra nereseno protiv jang bojsa, a opet zvezdi igra nereseno protiv batea.. e sad partizan je domacin a zvezda gost.. mada bih malo vece sanse dao zvezdi za prolece nego partizanu..

Realna analiza

pre 6 godina

ja mislim da partizan nece pobediti j.bojs , u najboljem slucaju bice nereseno . da se ne lazemo partizan igra ocajno , cak i u nasem prvenstvu ne mogu da se sastave i odigraju jednu lepu utakmicu
(sinatra iz koteza, 03. novembar 2017 09:56)

Panterska logika:
Zvezda 0:0 sa Arsenalom. Arsenal-Everton 5:2.
Zakljucak: Zvezda za klasu bolja od Evertona. Bilo bi 3:0 za zvezdu.
Ali onda:
U Atini Oly-Partizan 2:2.
U Atini Oly-Barcelona 0:0.
Zakljucak: Oly se nije trudio protiv Partizana, a protiv Barse su dali 170% mogucnosti.
I na kraju:
6 poslednja derbija. 4 pobede Partizana, 2 neresene. 0 (i slovima: NULA) pobeda Zvezde.
Zakljucak: pa bolja zvezda, nego se nisu trudili, a i Partizan imao srecu. A i trava bila mnogo zelena.
Panterska je muka pregolema. Mnogo treba da se racuna u glavi, da bi se izracunalo da su oni zapravo na nivou FINALISTE LIGE SAMPIONA.
A realnost? Realnost je da ih Napredak Krusevac oduci od fudbala!!!
Prijatno i dovidjenja.

gate4

pre 6 godina

Kao neko ko bas prati fudbal tesko cemo mi pobediti boyse kuci, verovatno cemo izgubiti, jer bi se ti boysi prosetali kroz zvezdinu grupu recimo. Isto tako zvezda nema sanse da dobije bate tamo, realno su jaci, plus igraju kuci. Keln dize formu, necete ni njega u bgd pobediti. A opet mi iako odigramo x sa boysima i izvucemo x u kijevu pod uslovom da boysi ne dobiju skenderbeg vise od 2 razlike mi prolazimo.

Nicky boy

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto:

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji.
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi.
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde.
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza).

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača.

Bojko

pre 6 godina

Kokeza dovodi fudbal u red nikada nismo imali sansu za ovako nesto nikada ni obe ekipe nisu igrale grupnu fazu a kamoli ovako nesto.Ovo je istorija!A i repka ima da kida u Rusiji sreca pa je Muslin otpusten.

E moji lupetacu

pre 6 godina

(On zna zasto, 3. novembar 2017 09:48) Posto imas 9 godina pa cu u skladu sa tim. Taj 3 tim Arsenala skuplji je od cele vase grupe zajedno. Taj Keln je iz bundes lige ne iz Albanije, a ta Zvezda je pogodila 2 precke tom Arsenalu, al kako kazes vratice nam se to kad najmanje se budemo nadali. Vas i vasu grupu ne vredi ni komentarisati...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Ovde je ključno pitanje da li naša zemlja želi da postane članica Evropske unije!
Ogromna većina normalnog sveta zavidi našoj zemlji na evropskom putu i težnji da postane članica ekskluzivnog kluba, kluba ekonomski najjačih zemalja na svetu gde vladaju standardi koji donose blagostanje građanima!

Naša zemlja kao članica Evropske unije mora da ide u skladu sa visokim kvalitetom u svim sferama života, a u ovom slučaju Nacionalni stadion „Veliko ratno ostrvo“ bi u fudbalu predstavljao spektakularan simbol Republike Srbije, članice Evropske Unije!

Fudbal je naravno daleko ispred malih sportova, ostvaruju se džinovski prihodi koji sami po sebi daju signal našim rukovodiocima u kom pravcu treba da se razvija naša zemlja!
Dovoljno je analizirati samo period jul-septembar 2017. i sve postaje savršeno jasno! Prihodi u pomenutom periodu:
- FK Partizan 20m€
- FK Crvena zvezda 15m€
- Reprezentacija, plasman na Mundijal u Rusiju, 15m€

Dakle, za samo tri meseca prihodi od fudbala iznose astronomskih 50m€!
Pedeset miliona evra za tri meseca!
Malo je jedan Nacionalni stadion! I reprezentacija i Zvezda i Partizan treba da dobiju nove stadione!

Igor Obrenovac

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.

Zvezda igra neverovatan fudbal

pre 6 godina

Samo što je razlika u kvalitetu grupa takva da partizan sa ovom igrom ne bi imao nijednu pobedu u Zvezdinoj grupi a Zvezda ne bi imala nijedan poraz u partizanovoj. Mada oduvek je partizan imao mnogo više sreće od Zvezde. Ako Zvezda u ovakvoj grupi obezbedi prolaz to bi bila senzacija, a za partizan bi bila bruka da pored Albanaca i zaista očajnog Jang Bojsa ne prođe dalje. To su činjenice.

buldog

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...

Bolt Radonjic

pre 6 godina

Da vidimo rezultate/uporedimo od pocetka kvalifikacija Zvezde i Partizana:

Kvalifikacije za LE Partizan pobijedio Videoton
Liga Evrope grupa:
Jang Bojsi u goste nerijeseno
Dinamo Kijev kuci poraz
Skenderbeg u goste nerijeseno
Skenderbeg kuci pobjeda

Zvezda kvalifikacije za LE:

Pobjede nad: Florijanom
Irtisem
Spartom iz Praga
Krasnodarom
Liga Evrope grupa:
Bate Borisov kuci nerijeseno
Keln u goste pobjeda
Arsenal kuci poraz
Arsenal u goste nerijeseno

Prvo kad se uporedi sami put do Lige Evrope, Partizan je pobijedio Buducnost, u sledecem kolu ispao iz daljih kvalifikacija za LS i dobio nevjerovatni Videoton i to je bilo to... Buducnost i Videoton do Lige Evrope. A Zvezda da bi dosla do grupne faze morala je da pobijedi 4 tima, a dva od ta cetiri tima su redovni ucesnici LE, Sparta Prag i Krasnodar (koji je cak redovni ucesnik i drugog kruga LE)

Onda dodju izvlacenje grupa, zreb.. Partizan izvuce jednu od najlaksih grupa, a Zvezda ne najtezu ali jednu od najtezih. I ne po mom misljenju nego tad svih medija mogucih. Tad su i grobari pisali kako cemo biti zadnji u grupi, kako je teska grupa ( al vidim da su promijenili plocu, sad je grupa prelaka) ali nebitno kao njihova posla..Kad vidis koga je sve Zvezda pobijedila i kako stoji u ovakvoj grupi, komicno je to uporedjivat sa Partizanom...

Bilal

pre 6 godina

Kijevski Dinamo je poštenim odnosom prema fudbalskoj igri pomogao Partizanu dok se to isto ne bi moglo reći za Arsena Vengera i njegov Arsenal kad je u pitanju Bate Borisov. Da li je tu stvar nonšalantnosti i potcenjivanja Zvezde ili je možda prste upleo i Vengerov učenik i prijatelj Dragan Stojković Piksi nećemo nikada saznati al' je činjenica da je Bate Borisov izigran jer nije isto igrati u punom sastavu i u sastavu sa 7 do 8 anonimusa i juniora. Bilo kako bilo Partizan mora pobediti Jang bojse u Beogradu a i Zvezda mora u Belorusiji ići na pobedu jer protiv probuđenog Kelna će biti veoma, veoma neizvesno. Ja lično dajem prednost Kelnu koji je i u prvoj utakmici bio bolji ali nesrećniji protivnik.

kad već pitaš

pre 6 godina

@. TI MISLIS DA CE KELN POBEDITI ARSENAL I ZVEZDU?
(neko, 3. novembar 2017 10:12)
Naravno, ne njih oboje zajedno nego jedno po jedno. Ruku na srce, Arsenal u sinoćnjem sastavu Kelnu neće poredstavljati nikakav problem a onda će utakmica u Beogradu odlučivati o nastavku takmičenja na proleće. Zvezda je imala obilatu pomoć sreće u Kelnu pa što u revanšu sreća ne bi bila na strani Nemaca?

Ograniciti pristup internetu ovakvim likovima

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...
(buldog, 03. novembar 2017 11:06)

Koji ste bre to vi?
Oni koje je Napredak Krusevac oducio od fudbala!?
Sedi 1.

Mikii

pre 6 godina

Reprezentacija se direktno plasirala na SP, mlada selekcija ima sve tri pobede u kvalifikaciinoj grupi, omladinci i kadeti uspešno prošli prvi krug kvalifujacija za EP. Zvezda i Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope sa jos uvek realnim šansama da prezime u evropi.. Sergej jedan id najtrazenijih evropskih vezista, Matic jedan od najboljih igraca Mancester Junajteda, Mile Svilar jedan od najtalentovanijih golmana evrooe.. Nemanja Radonjic se vratio u fudbalski život. Da nam je ovo neko pričao pre samo godinu dana... ko bi poverovao?
(Mihajlović, 03. novembar 2017 09:51)

Kako to fino zvuci kad ga skockas tako nerealno. Covek bi pomislio da je reprezentacija bila u grupi sa Spanijom i Italijom, Zvezda igrala obe utakmice protiv prvog tima Arsenala, a Partizan ima sanse da u drustvu Zenita i Viljareala ide dalje. Pa poverovali bismo svi, da smo znali da ce biti ovoliko srece, i da ce mnoge kockice da se poklope. Sinocne pobede Dinama u Cirihu, te Kelna (koji ne moze nikoga da pobedi) valjda dovoljno govore.

sasa jokic

pre 6 godina

Na odnovu cega Zvezda (za koju navijam) ocekuje pobedu protiv Bate Borosova na njihovom terenu?
Milojevici, teraj Kangu napolje iz tima, sem onog slicajnog gola protiv Krasnodara nista!

Terenac

pre 6 godina

Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!
(On zna zasto, 3. novembar 2017 09:48)

Kandidat za grobarsku kuknjavu godine, cestitam nije mali uspeh. Treba nadmasiti svu onu Zvezdinu kosarkasku dominaciju, svo ono zaostajanje dok se nije desio Vozdovac (gde je superliga odjednom postala pravedno takmicenje) i prolaz tezim putem u Ligu Evrope uz prilicno solidan skor nakon 4 kola.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Nacionalni stadion je trebao da bude otvoren za Evropsko prvenstvo EVRO 2020 UEFA!
Ta prilika je propuštena i ova vlast mora da nadoknadi propušteno!
Reprezentacija Srbije mora da dobije svoj Nacionalni stadion!
Finansiranje projekta „Nacionalni stadion“ treba da se reši kroz javno-privatno partnerstvo!
Finansijska konstrukcija Nacionalnog stadiona se veoma lako zatvara kroz javno-privatno partnerstvo!
Država će biti oslobođena bilo kakvih davanja, jedina obaveza države je da obezbedi lokaciju!
Rumunija, Mađarska, Makedonija, Grčka, svi oni imaju moderne stadione – Srbija, da bi bila normalna država, mora da ima moderan fudbalski stadion kapaciteta 50-70.000 sedećih mesta!

Država je izuzetno opterećena davanjima u neke male sportove koji su rupa bez dna, nisu sposobni da sami sebi obezbede opstanak, za razliku od fudbala koji ima realnu mogućnost da kroz javno-privatno partnerstvo dobije supermoderan stadion, koji državu neće koštati ništa!
Vreme je da se Srbija jednom opameti i sve resurse usmeri u sport koji jedino bitan na planeti!
Fudbal ima neograničen kapacitet generisanja prihoda!
Srbijo – okreni se Fudbalu!

On zna zasto

pre 6 godina

Kandidat za grobarsku kuknjavu godine, cestitam nije mali uspeh. Treba nadmasiti svu onu Zvezdinu kosarkasku dominaciju, svo ono zaostajanje dok se nije desio Vozdovac (gde je superliga odjednom postala pravedno takmicenje) i prolaz tezim putem u Ligu Evrope uz prilicno solidan skor nakon 4 kola.
(Terenac, 03. novembar 2017 10:11) Ocemo o derbijima pre i posle Vozdovca? Zvezdina dominacija? Mislis dominacija tvorevine Fmp koja se polako raspada,i koju u Areni prati 5000 vernih pantera uz skripu patika,kojoj je najveci u speh top 9?!? Dominacija je ono sto je trajalo 20 godina,ali da,tad kosarku nisi pratio jel tako?

xxx

pre 6 godina

Samo što je razlika u kvalitetu grupa takva da partizan sa ovom igrom ne bi imao nijednu pobedu u Zvezdinoj grupi a Zvezda ne bi imala nijedan poraz u partizanovoj. Mada oduvek je partizan imao mnogo više sreće od Zvezde. Ako Zvezda u ovakvoj grupi obezbedi prolaz to bi bila senzacija, a za partizan bi bila bruka da pored Albanaca i zaista očajnog Jang Bojsa ne prođe dalje. To su činjenice.
(Zvezda igra neverovatan fudbal, 03. novembar 2017 11:31). Skenderbeg je eliminisao Kairat i Dinamo Zagreb, a sa druge strane Keln je sinoć zabeležio prvu pobedu u svim takmičenjima. Arsenal u LE igra sa omladincima.

pop

pre 6 godina

vise sansi ima zvezda.
em im rezultati idu na ruku em imaju srece pa im protivnici izvode treci tim ili drugi ispadaju iz lige...cak.ne moraju ni pobjediti do kraja.

mi

pre 6 godina

Kao neko ko bas prati fudbal tesko cemo mi pobediti boyse kuci, verovatno cemo izgubiti, jer bi se ti boysi prosetali kroz zvezdinu grupu recimo. Isto tako zvezda nema sanse da dobije bate tamo, realno su jaci, plus igraju kuci. Keln dize formu, necete ni njega u bgd pobediti. A opet mi iako odigramo x sa boysima i izvucemo x u kijevu pod uslovom da boysi ne dobiju skenderbeg vise od 2 razlike mi prolazimo.
mozda bi ti bilo lakse kad bi sebi priznao lepo da ti je klub mali nebitan,ostavis se glupih komentara i uzivas.
kakav yang boys decko pa oni su u vasem rangu nebitni kao i vi.

Batman

pre 6 godina

Jao kako Zvezdu ne zapade ovakva grupa kao Partizanu.. Skenderbeg bi pregazili sa pola gasa u obije utakmice, Jang Bojs isto tako lagano e jedino bi nam mozda Dinamo u goste uzeo bodove i to je to... A sa druge strane zamislite ovakav tim Partizana u nasu grupu koja bi to komedija bila.. ja vjerujem samovoljno bi napustili takmicenje da se ne bi brukali...
(buldog, 03. novembar 2017 11:06)

Arsenal za trecim timom,mocni Keln koji jos uvek nije ostvario niti jednu jedinu pobedu u bundesligi,mocni bate koji je slabije kotiran i od dinama i od young boysa i koji je jos primio petardu od istog onog kelna koji ne moze da ostvari niti jednu jedinu pobedu u ligi.Stvarno mocna grupa,kod vas pantera 1000 puta ponovljena laz postaje istina.Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.

Slavisa V.

pre 6 godina

Partizan bi pobedom overio prolece, ali kako trenutno igra ta pobeda nije bas realna. Sinoc da oni Albanci nisu sami sebi davali golove (tri puta bez potrebe rusili u zoni suta), a mogli su sami sebi dati jos neki i da su znali da igraju zavrsni udarac kao sve to do zavrsnog udarca, Partizan bi vec bio eliminisan. Ukoliko bude nereseno sa postignutim golovima tesko je ocekivati pobedu Partizana u Kijevu, posto ce Bojsi, u to nemajte sumnje, dati Skenderbegu tri laka komada. YB ce morati da zapne samo ako Skenderbeg sledece kolo dobije Dinamo i bude imao realne sanse za prolaz. Partizan mora da pobedi YB, sve drugo donosi veliku neizvesnost.

Zvezdin put je mnogo tezi, iako teorijski sad mogu i da izgube od BB i pobedom protiv Kelna, ukoliko Arsenal pobedi u Londonu u zadnjem kolu, bude druga. Naravno, tada bi svi zeleli da Arsenal igra u najjacem sastavu! No, kao sto sam posle prva tri kola tvrdio da ce Keln doci u Beograd i da ce ga pobeda verovatno voditi u eliminacionu fazu, evo to ce se desiti. Cak i da izgubi sledecu, a Zvezda i BATE odigraju nereseno, Keln je sa pobedom u BG prosao, ako BB ne pobedi Arsenal u Londonu. Ukoliko K odigra nereseno sa A, odgovara mu nereseno i pobeda BB, ali tad BB mora da izgubi u Londonu. Ako Keln pobedi, a BB pobedi Z, Kelnu ce u BG biti dovoljno i nereseno uz uslov da BB izgubi. Dakle, Keln ispada samo ako BB obe dobije, a to nije bas realno, u svim drugim slucajevima ima sudbinu u svojim rukama. Ako Z pobedi, onda mora obe da dobije.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Što se Nacionalnog stadiona tiče, on se gradi bez ijednog jedinog dinara od strane države!
Sredstva za izgradnju Nacionalnog stadiona je obezbedio investitor kroz javno–privatno partnerstvo!
Jedina obaveza države je obezbeđenje lokacije na Novom Beogradu i svih dozvola neophodnih za realizaciju ovog grandioznog projekta!
Projekat Nacinalnog stadiona mora biti isključivo fudbalski, jer je dosadašnje iskustvo pokazalo da su stadioni Crvene zvezde i Partizana potpuni promašaji sa nekim sedištima koja su udaljena od terena i po 50 do 100 metara, što je paradoks svoje vrste!

xxx

pre 6 godina

Bice dobro...zasluzili smo prolaz zbog znanja i pozrtvovanosti. 
Inace, pohvalila bih glavnog sudiju, bilo je situacija kada je moglo da se iskomplikuje, ali ne poteze pistaljku za svaku sitnicu. 
Kad se setim onog cuda protiv Krasnodara...haos.
(anica, 03. novembar 2017 12:50). Npr. mogao je da svira penal za Aesenal.

Zunzar

pre 6 godina

(Boki, 03. novembar 2017 11:02)

Sinko, cestitao li sam ti? Nisam?
Bas sam nekulturan.
Partizan je stao na korak ispred vaseg najveceg uspeha u fudbalu (finale), a vi nikada necete ni blizu Partizanovog najveceg uspega u kosarci.
NI BLIZU SINE, NI BLIZU...

On zna zasto

pre 6 godina

(Lala iz Banata ) Znaci svi vasi protivnici bi pregazili Partizan,jel tako strucnjak? Pa dobro,to znaci da ste vi za klasu bolji od Partizana pa nas eto u derbiju pregazite! Pazi njegovu logiku,Bate pre par godina izbacio Partizan? Pa je to ista ekipa kao i ova,jel Partizan isti? U timu Arsenala si imao dva klinca 99 godiste,od ostalih su Ziru i Elneni na klupi,a ostatak na tribinama! Branio je treci golman! Keln...jaka ekipa cim im je Jojic najbolji igrac!

kile

pre 6 godina

kojoj je najveci u speh top 9?!?

(On zna zasto, 03. novembar 2017 10:48)

Nije baš uvek tačna tvrdnja da 1000 puta ponovljena laž postaje istina...

Samo jednu sezonu pre te Zvezda je igrala četvrtfinale EL, par sezona pre toga igrala je Zvezda i polufinale takmičenja u kojem vi danas gubite od Albe i Limoža...

Svakako stoji činjenica da je Partizan u košarci postigao ono što Zvezda verovatno neće nikad, ali je isto tako Zvezda u fudbalu postigla ono što Partizan SIGURNO neće nikad...stom razlikom što je Partizan samo prvak Evrope, dok je Zvezda prvak SVETA

Te vam rane nikad neće zarasti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 3. novembar 2017 11:02)

E, a jelí znaš kako me zabole to što ste vi bili prvaci sveta u fudbalu u momentu kad se igralo isto toliko utakmica koliko i danas u kvalifikacijama za LŠ? Ako tako daleko gledaš što nisi rekao onda i za sve ostale sportove? Iznenadio bi se koliko EVROPSKIH titula imamo više od vas!!!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Obelix, pročitaj dobro šta si napisao i smejaćeš se samom sebi. Vaša grupa je glat za prolaz. Direktan protivnik Jang Bojs u odnosu na Bate i Keln koji su za klasu iznad, u svakom pogledu. Bate sam po sebi 2 klase taktički i trkački, što ste i sami iskusili jedno leto. To što ne možete da uzmete Ljimaju i Ljiljaju 6 bodova govori kolika ste truba. Da ne pričam da drže loptu u po Beograda, ja bi se dobro zamislio. Cele sezone najveći trijumf nad Videtonom, u gostima i Budućnost ispade jaka. Al` ajd`, treba opravdati sebi Zvezdin uspeh, razumem te.

One night in May

pre 6 godina

Dominacija je ono sto je trajalo 20 godina,ali da,tad kosarku nisi pratio jel tako?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (On zna zasto, 3. novembar 2017 10:48)


25 godina, traja je 25 godina - tad niste pratili kosarku, od osnivanja kluba bilo vam je potrebno 25 godina da pocnete da pratite kosarku.
Sad ste opet prestali...

Lala iz Banata

pre 6 godina

cenim da nemas vise od 15 godina,pa cu u skladu sa tim! Zvezda je uzela bod protiv treceg tima Arsenala,gde nijedan igrac nije u 11 a vecina nisu ni na klupi! Dobila je najgoru ekipu u Nemackoj,i to uz nenormalnu srecu,jer je Keln pogodio 3 stative! I na kraju iscupala bod protiv Bate Borisova koji su imali dve 200% sanse u kojima su pogodili precke! Tih 5 precki i stativa ce da vam se vrate kad se najmanje budete nadali!
(On zna zasto, 03. novembar 2017 09:48)

Vec se vratilo u duelima sa Arsenalom. Ili si zaboravio precku Vujadina, zicere Boacija, neverovatan gol iz Bg-a i koliko nismo imali srece na Mari...
Drugo, ne vidim svrhu odtavljanja ostrascenih komentara.
Taj "najgori bundesligaš" je sinoć torpedovao Bate.
Pa, i da jeste "najgori bundesligaš" taj Keln je u Evropi POJAM i za Partizan i za Zvezdu. A ta Bunedaliga svetlosnim godinama iznad nase Superlige.
Bate je vas pre neku sezonu izbacio.
A o Arsenalu ne vredi pricati.
Tim Arsenala od sinoc bi pregazio Partizan u ovom trenutku, bas kao i Dinamo Kijev.
Zato "u se i u svoje kljuse".
Bez obzira sto ni malo, pa ni kada igra u evropi, ne simpatisem Partizan(i ne, nisam navijao ni za albance), za srpski fudbal bi bila fenomenalan stvar da imamo dva predstavnika u nokaut fazi.

xxx

pre 6 godina

Život crno belih često nije lak ... Ajd' što si se nalupao za medalju nego si i izneo netačne podatke da je Skenderbeg uzeo bod Dinamo Kijevu. Pozdrav i nastavi da tako lepo sanjaš, grehota te je buditi ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. novembar 2017 13:01). Ma ti si sirova inteligencija..

sinatra iz koteza

pre 6 godina

realna analiza
ih , ja nikad ne bih mogao da navijam za klub koji je i orginal klubske boje pri formiranju kasnije zamenili u crno belo samo da bi parirali drugom klubu . inace partizan igra ocajno i svi koji gledaju a dobro vide , a i nose dioptriju to ne osporavaju . mozda za tebe partizan dobro igra , kako znas da bolje ne mogu ;)

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Što se lokacije Nacionalnog stadiona tiče, to je već specifično pitanje koje blage veze nema sa nekim filozofiranjima i šupljim pričama o „razvoju unutrašnjosti“ ili „razvoju regiona“!

Lokacija Nacionalnog stadiona mora da ispuni nekoliko uslova!
1. Mora biti pristupačna Reprezentativnom Fudbalskom centru u Staroj Pazovi!
2. Nacionalni stadion mora uvek biti sa maksimalno popunjenim kapacitetom! Lokacija mora da gravitira nekoj gusto naseljenoj regiji / gradu!
3. Prateći sadržaji u sklopu Nacionalnog stadiona koji u velikoj meri generišu godišnje prihode moraju da imaju ekonomsko isplativu logiku, odnosno moraju da imaju dovoljan broj potencijalnih potrošača koji će da koriste usluge / kupuju proizvode!

xxx

pre 6 godina

25 godina, traja je 25 godina - tad niste pratili kosarku, od osnivanja kluba bilo vam je potrebno 25 godina da pocnete da pratite kosarku. 
Sad ste opet prestali...
(One night in May, 03. novembar 2017 11:02). Tih 25 godina se igralo na šljaci, Rolland Garos...

sinatra iz koteza

pre 6 godina

ja mislim da partizan nece pobediti j.bojs , u najboljem slucaju bice nereseno . da se ne lazemo partizan igra ocajno , cak i u nasem prvenstvu ne mogu da se sastave i odigraju jednu lepu utakmicu

onako bez lupetanja

pre 6 godina

Ne znam šta je degutantnije veličati bod protiv šarenog Arsenala ili ovi što objašnjavaju YB i posebno Skenderbeg . Koji nivo prizemnosti . Zvezda je mogla i morala bolje , makar remiji sa golovima dok Partizan i njegovi navijači treba da shvate da 6 boda sa Albancima su obaveza , sve ispod toga je ogromna bruka . Takođe ako se ne dobije Keln kome je držan čas fudbala do 55' tamo i nije na pravi način krunisana odlična igra , smatram neuspehom . Bate u gostima je već utakmica za troznak , iz mnogo razloga kao i Partizan YB . Sve u svemu YB i Keln treba pobediti kući , nije zicer ali ne vidim da je neki bauk . Normalno da je Partizanova grupa lakša neuporedivo , druga je stvar što on ne igra na očekivanom nivou ali veličati YB i Skenderbeg ili Dinamo bez dva najbolja igrača je licemerno . I Zvezda i Partizan mogu i moraju do 4 boda u preostalim utakmicama . To bi ulilo nadu i samopouzdanje za mnogo jače rivale i istinske fudbalske heroje , koji baš nedostaju .

neko

pre 6 godina

@maus Iscupali bod protiv Young Boys? Ne znam ko je poveo i pritiskao celo drugo poluvreme? Da ne pominjem utakmicu sa Dinamo Kijevom, to je bila Partizanova pobeda izgubljena zbog nemarnosti u 2. poluvremenu.

Boki

pre 6 godina

kojoj je najveci u speh top 9?!?

(On zna zasto, 03. novembar 2017 10:48)

Nije baš uvek tačna tvrdnja da 1000 puta ponovljena laž postaje istina...

Samo jednu sezonu pre te Zvezda je igrala četvrtfinale EL, par sezona pre toga igrala je Zvezda i polufinale takmičenja u kojem vi danas gubite od Albe i Limoža...

Svakako stoji činjenica da je Partizan u košarci postigao ono što Zvezda verovatno neće nikad, ali je isto tako Zvezda u fudbalu postigla ono što Partizan SIGURNO neće nikad...stom razlikom što je Partizan samo prvak Evrope, dok je Zvezda prvak SVETA

Te vam rane nikad neće zarasti...

xxx

pre 6 godina

Auuu šta čovek sve pročita. Ljudi neki porede englesku nemačku ligu sa albanskom i švajcarskom????Pa tu ni psiholozi ne mogu pomoći.....Umesto da im bude drago da napokon imaju oba kluba šanse za dalji prolaz oni otklanjaju svu moguću sumnju koliko je glupost beskonačna. ..
(Mirko Kojotovski, 03. novembar 2017 12:56). Ne porede se lige, već stanje na tabeli. Bundesligaš Keln je sinoć ostvario prvu pobedu u svim takmičenjima...

Vazda Pobro

pre 6 godina

Meni nije jasno kako su odjednom navijaci Partizana zadovoljni sa `svojom igrom` `statusom` .. Do prije dva dana su prozivali Djukica, Ilijeva, igrace, a od sinoc posle pobjede nad Skenderbegom ( sto je bilo i realno ) ali opet onako besciljne i lose igre veci dio utakmice ne ulivaju puno nade, jer Partizan sledece kolo igra sa mnogo/mnogo javim protivnikom od Skenderbega... Ne znam koja sreca treba da bude na strani Partizana da bi dobili Jang Bojse uz cinjenicu da im ne igra Tosic, vjerovatno ni Suma ( mada ko zna to je cak mozda i dobro )...

Sa druge strane Zvezda jos od Sparte iz Praga, pa preko Ludogoreca, onda Bate-a, pa Kelna, pa dvomeca sa Arsenalom nije ni malo padala u igri, sta vise cak su nekako sve sigurniji i bolji u igri, sto itekako raduje i sa pravom daje nadu, veliku nadu da moze da se prodje dalje, jer nakon svega vidjenog na ovim mecevima koje nabrojah, ni Bate ni Keln nikako nisu favoriti protiv Zvezde... Ljudi pa samo pogledajte sta je Savic radio sinoc u odbrani !?!? Odvalio je, nevjerovatno koliko ima samopouzdanja, Le Talek takodje, Radonjic isto tako sve bolji i bolji, ja ne znam kako, ali kad bi Zvezda uspjela da zadrzi za sledecu sezonu Savica, Radonjica, Joveljica, naravno i trenera to bi bilo genijalno ...

Stanko

pre 6 godina

Kada je Partizan igrao protiv BATE Borisova, pre par godina, navijači Zvezde su tvrdili da su Belorusi loš tim, a sada kad oni igraju s njima, sada su odjednom ti isti Belorusi super kvalitetna ekipa. Pa kako to ? Dvostruki aršini i licemerje. Uzgred budi rečeno, mi smo sa BATE Borisovom odigrali u dvomeču nerešeno 2:2 i i BATE je prošao dalje na osnovu gola postignutog u gostima, a u Belorusuji smo imali igrača manje celo drugo poluvreme. Videćemo kako ćete vi proći tamo, želim vam uspeh, ali neće vam biti lako.

Besmisleno je polemisati oko toga čija je grupa teža, svakome je svoj teret teži, tako izgleda. Ali dodao bih još nešto. Mi pravi grobari (ne uključujem u ovaj naziv plaćene navijače i huligane) poštujemo uspehe svakog kluba, pa i Crvene zvezde, mada nas iskreno baš i ne zanima kako igrate, sve dotle dok se na terenu ne sudarimo sa vama. Isto to očekujemo i od navijača drugih klubova, da poštuju rezultate Partizana.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.
(Igor Obrenovac, 03. novembar 2017 11:51)

Kada je kod vas sve tako sjajno i bajno i imate kako ti kažeš jaku i kvalitetnu grupu zašto terate Djukica ?! U kakvoj ste vi svadji sa realnošću to je fascinantno ...

com

pre 6 godina

Shvatili smo grobari,vasa grupa je najjaca,sve galaktikosi,nasa najslabija ikad.Zvezda ima srece,bez kvaliteta,vi suvi kvalitet,ali nemate srece.Mi smo sve trofeje u istoriji osvojili slucajno ili kradjom,vi sve posteno i znanjem,itd,itd.Nama je drzava majka,vama maceha.Sve je sa vama jasno.

King

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto:

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji.
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi.
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde.
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza).

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača.
(Nicky boy, 3. novembar 2017 12:11)

Aaaaahahahahahahahahahahahahaha!!!!!
Hahahahahaha!
Joj zaboli me stomak!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zvezdina grupa nije teža od Partizanove. Evi i zašto: 

1. Arsenal i Dinamo Kijev, pa dobro - možda je Arsenal za malu nijansu bolji. 
2. BATE i Jang Bojs - Jang Bojs jači, igra u kvalitetnijoj ligi. 
3. Keln i Skenderbeg - otprilike podjednaki, Nemci među najgorim timovima u Bundes Ligi, Skenderbeg najbolji u Albaniji, igrao nerešeno sa Dinamom Kijev i Bojsima, eliminisao Dinamo Zagreb, ekipu koja je kudikamo jača od Zvezde. 
I na kraju, 4. Partizan jači od Zvezde, šampion države, od poslednjih pet derbija dobio tri, dva remizirao (dakle bez poraza). 

Eto zašto argumentovano mogu da tvrdim da je Partizanova grupa jača. 
(Nicky boy, 3. novembar 2017 12:11) 

Život crno belih često nije lak ... Ajd' što si se nalupao za medalju nego si i izneo netačne podatke da je Skenderbeg uzeo bod Dinamo Kijevu. Pozdrav i nastavi da tako lepo sanjaš, grehota te je buditi ...

Boki

pre 6 godina

Sinko, cestitao li sam ti? Nisam? 
Bas sam nekulturan. 
Partizan je stao na korak ispred vaseg najveceg uspeha u fudbalu (finale), a vi nikada necete ni blizu Partizanovog najveceg uspega u kosarci. 
NI BLIZU SINE, NI BLIZU...
(Zunzar, 03. novembar 2017 11:25)

Zapravo stali ste na korak od osvajanja titule Evropskog prvaka, ali Svetskom niste bili, kako bi ti rekao, NI BLIZU SINE, NI BLIZU

Djordje

pre 6 godina

Ovi što porede grupe pričaju kao da ne vide i ne znaju neke stvari. Skenderbeg je izbacio Dinamo Zagreb. Jang Bojs je lider u Švajcarskoj ligi. Dinamo Kijev je odličan tim. Pomenimo i to da je Videoton izbacio Bordo, a da je Barcelona igrala nerešeno u Pireju. Sa druge strane imamo najlošiju ekipu Bundes lige, solidni Bate ali ništa specijalno, i Arsenal koji je mečeve protiv CZ odigrao ne sa omladincima, nego sa juniorima, neki imaju po 17 godina, a šta bi sinoć bilo da su igrali Sančez, Ozil, Ramzi i ostali, to prepustimo mašti na volju. Imali ste derbi na Rajku, niste nas pobedili, imaćete uskoro derbi na JNA, pa ćemo videti ko je ko, i ko je gde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor Obrenovac, 3. novembar 2017 11:51)

Kao prvo, nemačka i engleska liga se ne mogu porediti sa švajcarskom i albanskom. Zvezda je lider naseg prvenstva. Pa i Vardar je izbacio Fenerbahce, pa sad sluzi za gol razliku, ako tako gledamo. Malo se fudbalski obrazuj pa onda pisi nesto pametno, a ne ovakve gluposti.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Milojevici, teraj Kangu napolje iz tima, sem onog slicajnog gola protiv Krasnodara nista!
(sasa jokic, 3. novembar 2017 13:31)

I osim `slucajnog` gola protiv Sparte ? I osim slucajne odlicne kontrole lopte, pregleda igre, organizacije... Ali sta zna Milojevic, bolje ti znas.. sigurno da su ga zadrzali samo zbog `slucajnog gola` ... Jos Bozovic kad je dovodio Kangu je rekao da je dobar igrac, ali po malo `divalj` ... I on nam je itekako koristan igrac, neku utakmicu odigra slabije, neku bolje sto je i logicno, al ti i tebi slicni sto samo ocjenjujete neciju igru kad uzme i sutne na gol samo nek ste mi zivi i zdravi ... Kanga jes precerao juce kad ga je izveo Milojevic, ne smije onako da reaguje naravno, ali kao sto rece Grof `divalj igrac` ... Milojevic ga je izveo ne zato sto ne valja, sto je beskoristan, vec potpuno suprotno jer nam je itekako potreban i za iduci mec, koji moze biti odlucujuci, pa da ne bi dobio zuti karton...

Mihajlović

pre 6 godina

Reprezentacija se direktno plasirala na SP, mlada selekcija ima sve tri pobede u kvalifikaciinoj grupi, omladinci i kadeti uspešno prošli prvi krug kvalifujacija za EP. Zvezda i Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope sa jos uvek realnim šansama da prezime u evropi.. Sergej jedan id najtrazenijih evropskih vezista, Matic jedan od najboljih igraca Mancester Junajteda, Mile Svilar jedan od najtalentovanijih golmana evrooe.. Nemanja Radonjic se vratio u fudbalski život. Da nam je ovo neko pričao pre samo godinu dana... ko bi poverovao?

JPR24

pre 6 godina

Moze se. I jedni i drugi. Moj Partizan da stisne vec jednom tu odbranu, i moze se do pobede protiv Svajcaraca. A komsije Crveni, da odigraju kao juce protiv Arsenala pa i onu prvu iako je izgubljena, i to bi trebalo biti laganeze.

sampion evrope 92

pre 6 godina

Da su Partizanu ostali Milenkovic,Leo i Djurdjevic uz Tosica u i Stojkovica bio bi to tim koji bi igrao ligu sampiona,i na tome je trebala uprava da radi,a ne da prodaje sve najbolje i da u minut do 12 dovede Ozegovica( koji nije ni za nasu ligu)...da nisu usli u evropu pa i da razumem prodaju,inace ne znam kom je cena pala igranjem u evropi,uzeli bi mnogo vise,zaradili bi vise od evrope,da ne pricam o koeficientu...tesko cemo mi dobiti Bojse,jako tesko...

joca

pre 6 godina

glupo je uporedjivati zvezdinu i partizanovu grupu.zvezdina na papiru teza ali ekipe iz najacih liga dozvoljavaju igrati se sa njima jer vecinom igraju sa rotacijom sto im je dovoljno za prolaz.köln je u uzasnoj formi ali se dizu i bice ih tesko dobiti u beogradu ako bude potrebno.u borisovu bice isto na igle jer bate kao domacin igra vrlo cvrsto i nedozvoljava veliki broj sansi.sto se tice partizana dosta je laksa grupa na papiru ali je teze igrati jer jang bojsi igraju veoma lepo za oci i vode tabelu u svajcarskoj gde je bazel godinama dominiro i jos igraju na vestackoj travi gde je se tesko prilagoditi.skenderberg nije nivo kölna ili borisova ali su dvrdi i tesko igrati sa njima jer su jos i siptari i uveqk su neke tenzije prisutne.i na kraju dinamo kijev koji ov godine ima problema ali iskusna ekipa koja zeli igrati ovo takmicenje sto duze.tako da oba nasa tima imaju sve sanse za prolaz a grupe su po meni jednako teske iz pomenutih razloga iako tu na papiru deluje suprotno.zvezda igra lepse ali nije ostvarila rezultat kakav je mogla.partizan slabija igra ali izvuce maksimum.steta jedino za utakmicu u beogradu kad su prokockali 2:0 protiv dinama.

Nemanja

pre 6 godina

Fudbal ti nekako sve vrati, ubedjen sam da ce se Partizanu vratiti za Auzburg i za onu sansu Brasanca za 2:2 . Inace jos me boli glava kad se setim te sanse

GTG

pre 6 godina

Partizan ima vece sanse, jer igra kuci. Zvezda ce morati dobro da se pomuci. Igra protiv Arsenala je bila ok, ali mora to mnogo bolje. Previse cuvaju loptu, slabo trce, promasuju sanse. Evropa to ne prasta.

zvezdaš

pre 6 godina

Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.
(Batman, 03. novembar 2017 11:49)

I onda ti spadne jorgan i ti se probudiš...

only fools and horses

pre 6 godina

Lepo sve to deluje na papiru ali..
Za Partizan deluje kao da je gotova stvar, samo što igra nije obećavajuća, igra veoma loše. Uopšte neće biti lako dobiti Švajcarce, naprotiv. Tu sam prilično skeptičan.
Što se Zvezde tiče, ona ima igru. Ne pamtim, još od vremena Stankovića i Vidića da je imala tako dobru igru. Ali njen zadatak je mnogo teži. Sumnjam da će dobiti Bate u gostima, a tu su i Nemci koje ne treba olako otpisivati, koliko god da im je igra očajna ove sezone.
Sve u svemu, moguće je da prođu oba kluba, možda prođe jedan, a velika je verovatnoća da ne prođe ni jedan.
Sa druge strane, neće to doneti ništa dobro srpskom klupskom fudbalu. Dok god ne dobijemo barem još dva tri respektabilna kluba. I organizaciono i po značaju, a i po podršci navijača (Novi Sad, Niš, Kragujevac...) neće biti ni iole pristojne lige. A ne ovako, postoje 2 kluba na 100 metara udaljenosti jedan od drugog i cela Srbija navija samo za njih.

muslin sinoc u francuskoj

pre 6 godina

800 000 , 800 000 i 100, 800 000 i 200 , 800 000 300 eura . daj onaj drugi dzak :) i vidi trenutni rezultat zvezde

.

pre 6 godina

@ Nicky boy

Komentar ceo nema smisao niti veze sa životom,al ajde da ne polemišem oko svega sto si napisao,samo mi odgovori na ovo zadnje,po čemu je partizan jači od zvezde u ovom trenutku?koji je to igrač partizana trenutno bolji od zvezdinog??mozda su golmani isti,ustvari malu prednost dajem stojketu,na svim ostalim pozicijama je zvezda bolja,čak nam je i trener bolji od vašeg!pa ti si napisao da su skenderbeg i Keln u istom rangu?pa ti si najblaže rečeno monstrum.

Mirko Kojotovski

pre 6 godina

Auuu šta čovek sve pročita. Ljudi neki porede englesku nemačku ligu sa albanskom i švajcarskom????Pa tu ni psiholozi ne mogu pomoći.....Umesto da im bude drago da napokon imaju oba kluba šanse za dalji prolaz oni otklanjaju svu moguću sumnju koliko je glupost beskonačna. ..

ozz

pre 6 godina

U Zvezdinoj grupi se nista nece znati do zadnjeg kola,jedino ako Zvezda pobedi Bate,a Arsenal ne izgubi od Kelna....onda je sve jasno,u svakom drugom slucaju je drama....

Gravedigger

pre 6 godina

Da Partizan igra konstanto dobro ne bi bilo problema u mecu sa JB, ali ovako mi ne ulivaju neko povjerenje. Mislim da ce Zvezdi biti mnogo teze jer Bate tesko gubi na svom terenu a Keln je i dalje u igri, a pritom podizu formu lagano.

Marko

pre 6 godina

- Arsenal je prvi i overio je prolaz. Ide u goste Kelnu koji je ocigledno u uzlaznoj formi jer je uspeo da pobedi prvi put u sezoni sto jeste uzlazna forma.
- Eventualan bod Kelna (da ne pricam i pobeda) daje im sansu da pobedom u Bogradu idu dalje.
- Bate mora da ide na pobedu protiv Zvezde jer u poslednjem kolu idu u London i nadam se da nece biti nekog iznenadjenja (npr da uzmu bod, kamo li da pobede).

Trebalo bi da se poklope kockice ali pobeda u Belorusiji donosi 90% prolaz.

Obelix

pre 6 godina

Mislim da ce i jedni i drugi proci dalje. Zvezda ce cak i lakse nego mi (Partizan). Mi im jako tesku grupu, mada na prvi pogled to uposte tako ne izgleda plus nasa igra koja je uzasna. Sve tri ekipe nisu atraktivne. Ma koliko Dinamo bio veliki klub, meni je u rangu atraktivnosti sa Bateom. Keln i Arsenal su dosta atraktivniji, pa samim tim i laksi za igranje i eventualni neuspeh se lakse podnese. Keln nije na nivou od prosle sezone kao ni Bate, dok Arsenal otaljava grupni deo. Ovim ne omalovazavam eventualni Zvezdin uspeh. Pri tome Zvezda igra odlicno, sto je jako bitno. Zvezdi je kljucna utakmica u zadnjem kolu, dok je nama sledeca. Mozda nam se vrati za LE od pre dve godine, kada smo nesretno izgubili od Auzburga. Generalno, nadam se da ce oba tima proci dalje. Naravno, vise to zelim Partizanu.

anica

pre 6 godina

Bice dobro...zasluzili smo prolaz zbog znanja i pozrtvovanosti.
Inace, pohvalila bih glavnog sudiju, bilo je situacija kada je moglo da se iskomplikuje, ali ne poteze pistaljku za svaku sitnicu.
Kad se setim onog cuda protiv Krasnodara...haos.

doktor

pre 6 godina

Zvezdas sam,ali bih volio i da Partizan ide dalj i mislim da su u malo boljoj poziciji da to izbore od Zvezde,iako i Zvezda ima velike sanse da ide dalje.. Glupo je govoriti cija je grupa jaca itd.. Cinjenica je da Arsenal ne igra sa najjacom postavom,ali svi znate da ovi klinci ce biti igracine i da su juce sigurno imali veliki motiv, sto se tice Bate Borisova taj isti Bate borisov je izbacio ladno Partizan prije 2 godine kada je Partizan umalo prosao grupu u LE te iste godine, Keln je u losoj formi ali oni isto imaju veliki kvalitet samo sto ih ove godine ne ide,iako imaju i oni dobre sanse.. Partizanova grupa je isto jaka i mislim da su grupe tu negdje,tako da daj boze da prezimimo..

Srle

pre 6 godina

Neka prodju oba za dobrobit srpskog fudbala.I mislim da ce se to i desiti.Bate nije bolji od Zvezde a svajcarci nisu od Partizana pogotovo u Beogradu.Ali vise mi je komentarisanje postalo besmisleno jer pola komentara su samo prepucavanja delija i grobara,samo vredjanja jedni drugih,mrznja.Najzalosnije i jedni i drugi srbi ali i u evropskim utakmicama navijaju protiv komsija sto je suludo.Mislim da bi morali za njih da otvorite posebnu rubriku pa neka se prepucavaju,a nas normalne navijace jednih i drugih da pustite da sa zadovoljstvom citamo objektivne i kvalitetne komentare jer sa ovim prepucavanjima pokvare mi svaki uzitak citanja komentara.

goranS

pre 6 godina

Da pobede i jedni i drugi pa u cetvrtfinalu Partizan - Zvezda, jer se ranije ne mogu sastati. Zvuci ludo, ali ljudski je nadati se. Da napokon vidimo ko je bolji.

sumadija

pre 6 godina

Zvezda je realno najbolje odigrala u ovom dvomeču sa Arsenalom i zaslužila je mnogo više od jednog boda
Ako se setite i Bate u Beogradu a naročito Keln tamo(tri stative) su nadigrali Zvezdu
E zbog toga mislim da Zvezda ima teži raspored jer i da dobije u Borisovu, Keln može lagano dobiti ovakav Arsenal kući,a nije isključeno da Venger odmara i svog 16.17. i 18. igrača u rotaciji

Partizan opet sam odlučuje o svemu, ima YB kući,pa ako to ne pobedi realno i ne treba da ide dalje,iako smatram da YB bolje igra na strani

U svakom slučaju,želeo bih da prodju i jedni i drugi pa da se na proleće bore za titulu u istim uslovima

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Iako izgleda lako, dobijes 1 mec i to je to, nece biti lako ni jednima ni drugima, Partizan nije mnogo pokazao na jucerasnjoj utakmici a i Zvezda je imala motiv vise jer je igrala protiv velikog kluba, bice to 2 teske utakmice za 3 nedelje.

iggy

pre 6 godina

Kao zvezdas zelim i jednima i drugima prolazak dalje. Zvezda ako misli da ostane u Evropi mora vec jednom da popravi taj napad i realizaciju. A sto se partizana tice, ako budu igrali onako kako znaju i ako na terenu ne bude postojao samo Stojkovic, vec posle jang bojsa mogu da obezbede prolaz

Zlatko

pre 6 godina

Čak i da Arsenal remizira zadnja dva kola, zvezda sa dva remija ide dalje. Ako Arseal i izgubi kelna od gostima, a remizira sa Bate Borisovom kod kuće, zvezda sa dva remija prolazi dalje. Znači, samo da Arsenal izgubi obe utakmice,Zvezdi dva remija ne bi bila dovoljna

pera petlic

pre 6 godina

moze li neko da mi kaze koliko je Zvezda skupila bodova za koeficijent tj kako se racunaju bodovi u grupi plus drzavni koeficijent..hvala veliko

Владимир

pre 6 godina

За Зунзара,
Не знам колико имаш година и колико пратиш кошарку, највероватније си слинавац, али много је већа вероватноћа да неко са ових простора (Звезда, Партизан уз мало већи буџет) дође до финала ЕЛ, можда је и освоји него да неко дође до четвртфинала ЛШ а камоли да је освоји. Мало поштовања није на одмет, што за Звездине, што за Партизанове успехе. Али како неко рече, тешко је научити шта је поштовање уз све те силне риалитије. Данашња клинчадија вероватно не поштујете ни своје родитеље а ово им служи за изливе мржње и љубоморе према супарничком клубу. Иначе гарант то само овде раде а у стварности су мањи од маковог зрна. И такве особе једноставно само треба заобилазити у широком луку. Иначе све честитке Звезди и Партизану, и да дочекају пролеће у Европи.

samo_pozitivno

pre 6 godina

drugari, Zvezda i Partizan ne igraju jedan protiv drugih :) inace, uspeh oba kluba je odlican za sada u ovoj sezoni, treba biti srecan, naravno prvo treba da se voli fudbal.
Pozdrav!

analiza

pre 6 godina

Bilo bi lepo da obe ekipe prođu.A to može da se desi.Grupe nisu iste jer Par i CZ nisu bili u istim "šeširima" i logično je očekivati lakše protivnike za Par i teže za CZ,kako se i desilo.Ali,postoji "ali".Nemačka ekipa je nemačka i oni se uvek bore do kraja,ne treba ih nikad otpisati.Englezi su igrali dovoljno dobro da obezbede prolaz i mogu da kalkulišu u sledećim mečevima.Ruska škola fudbala nam nikad nije odgovarala.Švajcarci su po definiciji organizovani .A Albanci su posebna priča.Lakše je srpskoj ekipi da igra sa Arsenalom i Realom i Bajernom(recimo Par je igrao u skorije vreme sa svakom od tih ekipa i nije se obrukao igrom,jer rezltat često bude splet okolnosti) nego sa ekipom iz Albanije,koliko god da je slaba i nepoznata.Zato što možeš da ispadneš ne samo zbog rezultata tj igre već i zbog navijača koji mogu da naprave glupost i izbace te(setih se kako smo razbili Bosance sa Đukićem i Dijarom,Moreirom a ispali zbog navijača!!!).Jer u meču sa Albancima i Albanijom mi ne igramo samo fudbal,već brinemo o dronovima,o skandiranju...Zato Hrv ne mogu u košarci da nas dobiju,bez obzira koliko da su jaki-vežu se od želje da nas razbiju.A kladim se da bi odbranili 2:0 u Bg ,samo da smo imali navijače,ovako je voda ušla u uši igračima i popismo tri gola.

Sabre

pre 6 godina

Da zvezda igra u nasoj grupi imala bi u najboljem slucaju 2 osvojena boda dok bi partizan u vasoj bez ikakvih problema osvojio oko 10.
(Batman, 03. novembar 2017 11:49)

Trolovanje level pro. Ili su ti stvarno opet pomesali lekove?!

Cartman

pre 6 godina

Uvek kad se uzdignete toliko visoko, sledi bolan pad. Zato bolje uzivajte dok mozete i nadajte se jos boljem. Ali ova nova generacija izgleda ne zna za drugo osim prozivanja i vredjanja. Iz rijalitija i ne moze drugo da se nauci.

kako da ne

pre 6 godina

@zvezda igra neverovatan fudbal
Jang Bojs uopste nije losa ekipa, prvi su u Svajcarskom prvenstvu sa 7 boda vise od Bazela. Ne ide im bas u Ligi Evrope, ali uopste nisu losa ekipa. Biti prvi u CH prvenstvu nije bas da si los, jer je Svajcarska liga za 20 koplja ispred srpske lige. Dovoljan ti je primer da je jedna Lozana koja je na kraju tabele, prosle godine se jedva izvukla od ispadanja, doveli Bozinova na leto, vec raskinuli ugovor pre mesec dana. Nije bio tu ni 3 meseca. Eto takvoj ekipi nista ne pomaze, a koliko je igrao u Partizanu i dobar je bio za srpsku ligu. Ovamo ga ni ovi nisu hteli, a ne mozda Jang Bojs, Bazel ili Grashopers...Zvezda ima samo malo jacu grupu, a svakako bolje igra Zvezda trenutno od Partizana, meni se svidja kako igra, nije sad to ne znam ni ja kakva igra ali je okej. Pozz

Dejan

pre 6 godina

Ljudi moji, zar ne bi bilo bolje da se svi radujemo uspehu naša dva tima, a ne da se licitira čiji je uspeh veći, odnosno manji? Ja kao zvezdaš se radujem evropskom uspehu Partizana jer neću sigurno da navijam za tuđe timove protiv našeg domaćeg. Malo ''zezanja'' sa komšijama nije na odmet, ali budimo relani - ovo je veliki uspeh za naš fudbal ( + plasman na Svetsko prvenstvo)...kako kod da je, ali ovo je proleće našeg fudbala :). Pozdrav svima

Nemanja

pre 6 godina

Kako ovo lijepo zvuci. Reprezentacija vec u Rusiji i dva kluba na pragu prolaska. Napokon nesto od fudbala za pohvalu. Samo hrabro i jedni drugi !!!!