Ponedeljak, 30.10.2017.

22:16

"Dao sam Zvezdi sve, a na kraju sam postao meta"

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić boravio je prethodnih dana u Sarajevu,a posebno je bio zanimljiv hrvatskim medijima.

Izvor: B92

"Dao sam Zvezdi sve, a na kraju sam postao meta" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 6 godina

Mogao si da dokazes nevinost a ti si prihvatio aboliciju 15 dana pre sudjenja. E Dzajo, Dzajo...nisi ti naivan ni malo. Ojadio si ih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 31. oktobar 2017 08:04)

15 dana pre sudjenja?
Sudjenje je uveliko pocelo - svedocilo je vec 8 svedoka optuzbe. I svih 8 u Dzajinu korist...

Bilo je to klasicno hapsenje za kamere. Seticemo se kako su Partizanovog Djurica uhapsili, tako da niko nije ni znao da je uhapsen, jer je Partizanov.

Zato su Dzaju doveli kamere, specijalce, panciri, bombe, helikopter...

ranko

pre 6 godina

Ovo je Srbija pa svako pozivanje na pravo,ili diskusije o imovinskim kartama slavnih nema smisla.Nacin i hapsenje Djaje je jedan od najodvratnijih poteza svih vlasti.U zemlji gde je Piksi u problemu sa"vidjenijim navijacima"Zvezde i gde su Terzic i Covic olicenje sposobnih menadzera u sportu,hapsiti Djajica cak i sa punim koferom para je sramota.

del boj

pre 6 godina

Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić proglašen je za prvu SNS-ovu zvezdu jer se veličina Srpske napredne stranke ne meri samo rezultatima na izborima i brojem članova, već i legendama koje su obukle SNS-ov dres. Od Džaje očekujem da stranku odvede na krov Evrope i zato je važno da od samog starta svog delovanja u SNS-u bude tretiran kao prva zvezda.

Kao prva SNS zvezda siguransam da će Džaja na stranačkim zasedanjima davati 120 odsto svojih mogućnosti i da će ispoštovati dogovor iz svlačionice.

miško

pre 6 godina

abv i ostali pljuvači,Dragan Djajić najbolji fudbaler svi vramena Jugo fudbala je prvi ugovor sa Zvezdom potpisao za 200 000 švajcarskih franaka.Najveći ugovor a prvi, pa još jedan i onda sa Bastijom blanko da sam upiše, koliko misli da vredi.Eto odakle mu novac.Nije bilo ni jedne svetske ,fudbalske manifestacije a da on nije učesvovao.Santos sa Peleom dolazi na Bg.MARAKANU,čuvena utakmica 3:3.Peleov oproštaj od državnog tima,zovu Jugu zbog njega.Svi svetski bekovi izgledaju kao mala deca protiv njega.Bez ijedne mrlje u karijeri.Šta se to desilo i zašto se sve ne objavi to niko ne zna.Nikada nećemo imati fudbalera kao što je on.Pre će Partizan postati prvak planete.

sava.

pre 6 godina

Ako je i uzeo neka, da ga nije bilo ne bi ni uzeli Ligu šampiona,bili prvaci među prvacima. Drugima bi kule i gradove gradili,čovek nije pobego iz Srbije ko Bjekovič i Zečevič.

krik naglas

pre 6 godina

pre nego si ovo izjavio trebalo je da razmislis zasto niko iz generacije evropskih i svetskih sampiona zvezde nece da dodje na stadion i ako prodju blizu okrenu glavu na drugu stranu verovatno zato to sto si rekao u velikoj meri nije istina ne racunam pojavljivanje pojedinaca na proslavi gore navedenih titula i to je tada i posle toga nema ih nigde zato bolje da se povuces iz javnosti i cutis uzivaj u penziji i zelim ti dug zivot i puno zdravlja

abv

pre 6 godina

postoji narodna izreka med vrcati a prste da ne polizes nema sanse prema tome da li vi stvarno mislite da je on prodavao silne fudbalere a da nije uzimao procenat ne zaboravite kad je on igrao u zvezdi nije tad mogao zaraditi puno a potom otisao u bastiju tamo isto zakljucak izvucite sami

kako da ne

pre 6 godina

Zna Dzajic odlicno sta je i kako radio i da optuznica nije bila politicka vec zasnovana na cinjenicama.
Jedino sto je imalo veze sa politikom jeste njegova abolicija nekoliko dana pre okoncanja sudjenja i izricanja presude.
Posto je znao (kao i mnogi drugi) kako ce se sudjenje zavrsiti (osudjujucom presudom), Dzajic i njemu bliska politicka opcija to nisu zeleli da sacekaju vec je isti aboliran.
I zato je sada, na zalost, u prilici da prica kako je bio nevin, kako je sve namestaljka, kako je on zrtva, kako su od njega zavisili rezultati izbora (lol),...., itd, itd.
A trebalo je samo da saceka izricanje presude....Da je postenjacina kakvom se sada predstavlja.

maki

pre 6 godina

@skopje bas tako, koliko je samo fudbalera bilo na platnom spisku zvezde, primali po 3,4 hiljade evrica mesecno, a bili po 'pozajmicama' u kukuruz ligama, niko nikad nije ni cuo za njih, uglavnom su to deca zaposljenih na marakani, mozda na prvi mah to deluje sitno, ali kad se radi tako godinama, onda je to pozamasna suma od onog sokantnog duga, i onda je najlakse reci da je sve to politicki montirano,

nikola

pre 6 godina

Sram da vas bude! Da je pokrao sve na svetu za takvu legendu bilo bi malo!!! Sram da vas bude! Dzaja je kralj od coveka legenda zasluzuje mnog mnogo vise!

rtt

pre 6 godina

Sad ste ti i Mamic postenjacine! Kucetine na Dedinju i moru, cerke nista ne rade nego se setkaju mondenskim letovalistima, i jos Zvezdi davao! Pa koliko si zaradio za par godina u Francuskoj? I to pre 40g kada su transferi bili smesni za danasnje uslove.

abv

pre 6 godina

kao igrac prvak sfrj i pobednik kupa i 1968 sa reprezentacijom drugi na kupu nacija to su mu dostignuca i sad vi mene recite da je od ovog stekao toliko koliko ima sad daj nemojte biti smesni

Rema

pre 6 godina

Dao si Zvezdi mnogo, i kao igrač i kao funkcioner. Ali si uzeo mnogo više nego što si dao, posledice toga se osećaju danas i osećaće se dok god postoji Zvezda. Ruku na srce, rezultati ti idu u prilog.

loznica

pre 6 godina

Doći će i grobari na dnevni red, to će biti potop!
(samo strpljenja, 30. oktobar 2017 22:42)

Pa naravno da će doći, daće Bog što pre. I treba. Pa zar treba da branimo onoga ko nam ojadi klub i koji se bogate na račun istog. A ti gledaj bolje u svoje dvorište. Zbog takvih kao što si ti i tebi slični, koji samo gledaju da komšiji crkne krava, a u vašem dvorištu jad, fudbal nam je dno dna. Da je normalna država, u ova dva kluba pola ljudi ne bi smelo da se pojavi, a ne da upravlja. Ali nekome ovo očigledno odgovara, a i ti si jedan od njih.

recimo Jova Spasojević

pre 6 godina

Strašno je da je cenjeniji IZVAN SRBIJE? Razumem deo ovde koji je ostrašćen i frustriran, ali da li treba to da bude mera i pređe granicu poštenja i pravičnosti? I u ostalom delu ima dosta koji ne praštaju srbinu uspeh. A valjda je to u sportu teško ali vidljivo i merljivo. Sportista, čovek, džentlmen,odmeren uvek. LEGENDO, mi Ubljani znamo! Dug život i dobro zdravlje.

pera trta

pre 6 godina

Jednom je inspekcija bila i u FKP. Bjeka i Zeka obećaše finansijski izveštaj. Još ga nema. Uskoro ću u penziju, nadam se da ću ga dočekati...

profdrmr

pre 6 godina

slažem se da u našem društvenom sistemu DŸaja nije dobio ni pola od onoga što zasluŸuje, ali nije imao pravo da uradi to za šta postoje materijalni dokazi....

samoja

pre 6 godina

@samo strpljenja

ne mesaj grobare, svoju legendu ste sami hapsili jer je smetao čika mišku da preuzme klub. zato vas I zovu onako kako vas zovu.

.,.

pre 6 godina

Postojala je izreka:"Ima para kao Džaja"
(Nedja, 30. oktobar 2017 23:27)
Postoji izreka za koju znam odmalena, bar 30 godina: "Ima para kao Džajićeva svastika!" Je li čuo još neko za to, i zna li nešto o tome?

Bsmile

pre 6 godina

Najbolji fudbaler bivse Juge,zvanicno 3 igrac sveta 1968.,legenda,treca zvezda C.Zvezde,gospodin,covek, sramno optuzen,jos sramnije uhapsen,a najstrasnije pomilovan za nesto sto nije ucinio!To moze samo na ovim prostorima.Jos se nadju neki balavci koji mu nisu ni do kolena pa komentarisu neke bljuvotine!?

jagator

pre 6 godina

Није много тешко превести што у шта. Бошњачки у српски. Или је то наш језик. Како Вам мило. Поздрав редакцији.

CATAPA

pre 6 godina

Džajić nije pomilovan. Pomilovanje znači poštedu od izdržavanja kazne, a ne obustavu sudskog postupka. Niko, apsolutno niko osim nadležnog ili (tada još) istražnog sudije ne može da obustavi postupak. Nikolićevo "pomilovanje" je predstavljalo najgrublje moguće kršenje Ustava Srbije i uplitanje izvršne vlasti u nezavisnost sudske, zbog čega je Nikolić već na startu svog inače sramnog predsednikovanja trebalo da bude smenjen.
Moguće i verovatno je da je ceo postupak optuživanja te pomilovanja Džajića bio smišljena igra za disciplinovanje Nikolića čiji je pravni savetnik u to vreme bio Oliver Antić. Opet, ko zna Olivera Antića, ovakav manevar mu uopšte nije nezamisliv, pogotovo ne nemoguć. Džajić je zauzvrat dobio imunitet od preispitivanja postupka, što se u javnosti shvata kao dokaz nevinosti, a i on sam sada slobodno glumi žrtvu političkog progona. Lakrdija, pritom sa lošim glumcima.

Skopje

pre 6 godina

Odraz njegovog poslovanja je blagajnik CZ kroz cije ruke su prosli svi racuni,papiri,muljaze i ostalo da se na kraju toliko toga nakupilo da je blagajnik shvatio da moze da trazi sta god hoce. Najsmesnije od svega je to sto se nije naplatio od Dzaje nego je njegov sin od Zvezde dobio nekoliko stotina hiljada eura , vise od decenije je bio u klubu a pojavljivao se na prvoj prozivci pred pripreme da bi naprasno iscezao do sledece prozivke. Da paradoks bude veci niko nije istrazivao o cemu se tu radi dok tatin sin nije izasao na naslovnici nekog tabloida "fudbaler Zvezde kupio 101 ruzu Natasi Bekvalac" pa je neko od novinara odlucio da zagrebe dublje i vidi ko je taj fudbaler Zvezde sto je dovelo do slucaja "fantom sa Marakane". Treba se vratiti na pocetak i realno zamisliti kakvi su to papiri prosli kroz ruke blagajnika kada je uspeo da mu Dzaja aminuje stotine hiljada eura za sina od Zvezde ? Drzavnih,gradskih i sponzorskih par stotina hiljada, ne Dzajinih. Fantom sa Marakane je prica za anale domaceg fudbala i Alan Ford u realnom zivotu

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

@Kendra Lust, 30. oktobar 2017 22:24

Za danasnje uslove da,ali za ondasnje ne. Za danasnje uslove smesne su i plate fudblera od pre 10 godina. Ovim uopste ne zelim da opravdavam Dzajica. Da je cist, nije. Da ima mnogo gorih od njega,ima.
Sto se tice zarade fudbalera onda (u Jugoslaviji), evo ti jedan primer. Skoro slusam Duleta Savica u nekom interviju gde kaze da mu je premija u Zvezdi bila 250 000,,pazi-premija za pobedu u domacem prvenstvu,pa sam se malo raspitao koliko je to ustvari bilo para i dodjem do saznanja da je cale od moje devojke tih godina imao platu 500 000 dinara (Zeleznica) i da je Zeleznica bila u 3 najjace plate u BGu i da je od nekog lika kupio novog,par meseci starog, Mini Morisa za 4 miliona dinara. Znaci,zaradjivalo se od fudbala vrhunski i tada. Takodje se secam da je Sekularac pricao da je u nemackom Karlsrueu imao platu 2000 maraka i da je od jedne plate mogao da kupi nov auto,cak je rekao i koji ali sam zaboravio. Znaci da je u Jugoslaviji imao sigurno 500 maraka platu,tada sto znaci da je za 4 meseca mogao da kupi svapski auto. I jos jedna info-Jednom sam nasao podatak da je Mosa Marjanovic igrao pre rata za neku platu koja je tada bila oko 50 dolara. Ford je tada svoj model auta prodavao za 800 dolara,a radnici u Fordu u Americi su imali 100 dolara platu,sto je bila duplo veca plata od svih ostalih zaposlenih u istom ili slicnom sektoru. Znaci,bilo je para u fudbalu i mnogo ranije,nije da nije.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Dzajic je uhapsen da bi se unistila Zvezda i to je jasno i vrapcima na grani. Zato je ta predstava i uradjena pred kamerama. Odmah nakon toga Miskovic ulazi u klub sa namerom da klub bankrotira i dobije zemljiste koje je namenio za Delta City ili kako se zove. Kasnije je objavljen i zvanican nacrt koji je upravo isao preko Marakane i tad je postalo svee jasno. Klub je nakon hapsenja Dzajica od plusa od 5 miliona dosao do minusa od 40 miliona za samo nekoliko godina. U ovoj zemlji se uspeh ne prasta i FK Zvezda kao najuspesniji kolektiv u SFRJ nije mogao da prodje nekaznjeno kod novokomponovanih vlasti koji su iskoristili svojih 5 minuta da izbace frustracije skupljane 70 godina i ustolice partizan kao vestacku instituciju pored unistene Zvezde.

moreplovac

pre 6 godina

Meni ga toliko zao da bi ga jos sutra ponovo vratio u zatvor kad bi mogao.
Javno brani Mamica, brata po zanatu, verovatno da bi dokazao da nije jedini koji je uzimao od kluba koji "toliko voli" za sve pare.

Sava

pre 6 godina

Problem je sto nikada nije sudski dokazano da nije izvršio delo koje mu se stavljalo na teret.
Za njega je bolje bilo da ga Toma nije pomilovao, nego da je postupak do kraja zavrsen.

Dragan BL

pre 6 godina

Teška vremena!
Džaja nije dobio ni pola koliko je rezultatima zaslužio, a njega okrivljuju???
Dok su Tole i Kokeza čisti, profesionalni, prave fudbalske legende, a?

sasa

pre 6 godina

Bio je to jedan jedini slucaj u istoriji krivicnog prava u kome su svi svedoci optuzbe svedocili u korist optuzenog... Tuzilac promasio vrstu, a ne profesiju.
(One night in May, 30. oktobar 2017 22:37

Nije jedini slucaj. I u Hagu je to bio slucaj kod Seselja. Nije ni imao odbranu kad ga nesposobno tuzilastvo branilo

Pedja

pre 6 godina

Secam se kad su ga hapsili i kako ga vode sa lisicama na rukama, kao da su uhvatili drzavnog neprijatelja broj jedan. A Dzaja bi sam dosao u policiju da su ga pozvali, ne bi ni pokusao da bezi. Nasa najveca legenda, igrao vise puta za selekciju sveta. U inostranstvu duboko postovan i cenjen, a ovde su se navijaci jednog kluba i njegovi rukovodioci smejali i ismejavali kako je uhapsen. Ne shvataju ni koliko su bili bedni da se tako uopste ophode prema jednoj legendi.

a10

pre 6 godina

Pa nije se onolika kuca na dedinju napravila sama od sebe. Mora da je I tebi zvezda nesto dala. Zasto si pristao da budes pomilovan? Castan covek bi tu pricu isterao do kraja ako zna da je nevin I tako skinuo ljagu sa svoga imena.

One night in May

pre 6 godina

Bio je to jedan jedini slucaj u istoriji krivicnog prava u kome su svi svedoci optuzbe svedocili u korist optuzenog... Tuzilac promasio vrstu, a ne profesiju.

očigledno

pre 6 godina

Legenda! Ovakvi ljudi treba da nam vode fudbal, a ne razne Kokeze i Vucele koji se ne razumej u ni malo u fudbal. Ali ovo je Srbija i ne mozes da opstanes ako ne krades i ne radis necasne radnje...

Kendra Lust

pre 6 godina

Džaja je fudbalska legenda ali ne verujem da je milone evra zaradio igrajući fudbal...
Zna se koliki su biki transferi pre 40 godina i kakve su plate bile. To je za današnje uslove-smešna cifra

Kendra Lust

pre 6 godina

Džaja je fudbalska legenda ali ne verujem da je milone evra zaradio igrajući fudbal...
Zna se koliki su biki transferi pre 40 godina i kakve su plate bile. To je za današnje uslove-smešna cifra

One night in May

pre 6 godina

Bio je to jedan jedini slucaj u istoriji krivicnog prava u kome su svi svedoci optuzbe svedocili u korist optuzenog... Tuzilac promasio vrstu, a ne profesiju.

a10

pre 6 godina

Pa nije se onolika kuca na dedinju napravila sama od sebe. Mora da je I tebi zvezda nesto dala. Zasto si pristao da budes pomilovan? Castan covek bi tu pricu isterao do kraja ako zna da je nevin I tako skinuo ljagu sa svoga imena.

Dragan BL

pre 6 godina

Teška vremena!
Džaja nije dobio ni pola koliko je rezultatima zaslužio, a njega okrivljuju???
Dok su Tole i Kokeza čisti, profesionalni, prave fudbalske legende, a?

Sava

pre 6 godina

Problem je sto nikada nije sudski dokazano da nije izvršio delo koje mu se stavljalo na teret.
Za njega je bolje bilo da ga Toma nije pomilovao, nego da je postupak do kraja zavrsen.

očigledno

pre 6 godina

Legenda! Ovakvi ljudi treba da nam vode fudbal, a ne razne Kokeze i Vucele koji se ne razumej u ni malo u fudbal. Ali ovo je Srbija i ne mozes da opstanes ako ne krades i ne radis necasne radnje...

rtt

pre 6 godina

Sad ste ti i Mamic postenjacine! Kucetine na Dedinju i moru, cerke nista ne rade nego se setkaju mondenskim letovalistima, i jos Zvezdi davao! Pa koliko si zaradio za par godina u Francuskoj? I to pre 40g kada su transferi bili smesni za danasnje uslove.

Skopje

pre 6 godina

Odraz njegovog poslovanja je blagajnik CZ kroz cije ruke su prosli svi racuni,papiri,muljaze i ostalo da se na kraju toliko toga nakupilo da je blagajnik shvatio da moze da trazi sta god hoce. Najsmesnije od svega je to sto se nije naplatio od Dzaje nego je njegov sin od Zvezde dobio nekoliko stotina hiljada eura , vise od decenije je bio u klubu a pojavljivao se na prvoj prozivci pred pripreme da bi naprasno iscezao do sledece prozivke. Da paradoks bude veci niko nije istrazivao o cemu se tu radi dok tatin sin nije izasao na naslovnici nekog tabloida "fudbaler Zvezde kupio 101 ruzu Natasi Bekvalac" pa je neko od novinara odlucio da zagrebe dublje i vidi ko je taj fudbaler Zvezde sto je dovelo do slucaja "fantom sa Marakane". Treba se vratiti na pocetak i realno zamisliti kakvi su to papiri prosli kroz ruke blagajnika kada je uspeo da mu Dzaja aminuje stotine hiljada eura za sina od Zvezde ? Drzavnih,gradskih i sponzorskih par stotina hiljada, ne Dzajinih. Fantom sa Marakane je prica za anale domaceg fudbala i Alan Ford u realnom zivotu

abv

pre 6 godina

kao igrac prvak sfrj i pobednik kupa i 1968 sa reprezentacijom drugi na kupu nacija to su mu dostignuca i sad vi mene recite da je od ovog stekao toliko koliko ima sad daj nemojte biti smesni

CATAPA

pre 6 godina

Džajić nije pomilovan. Pomilovanje znači poštedu od izdržavanja kazne, a ne obustavu sudskog postupka. Niko, apsolutno niko osim nadležnog ili (tada još) istražnog sudije ne može da obustavi postupak. Nikolićevo "pomilovanje" je predstavljalo najgrublje moguće kršenje Ustava Srbije i uplitanje izvršne vlasti u nezavisnost sudske, zbog čega je Nikolić već na startu svog inače sramnog predsednikovanja trebalo da bude smenjen.
Moguće i verovatno je da je ceo postupak optuživanja te pomilovanja Džajića bio smišljena igra za disciplinovanje Nikolića čiji je pravni savetnik u to vreme bio Oliver Antić. Opet, ko zna Olivera Antića, ovakav manevar mu uopšte nije nezamisliv, pogotovo ne nemoguć. Džajić je zauzvrat dobio imunitet od preispitivanja postupka, što se u javnosti shvata kao dokaz nevinosti, a i on sam sada slobodno glumi žrtvu političkog progona. Lakrdija, pritom sa lošim glumcima.

abv

pre 6 godina

postoji narodna izreka med vrcati a prste da ne polizes nema sanse prema tome da li vi stvarno mislite da je on prodavao silne fudbalere a da nije uzimao procenat ne zaboravite kad je on igrao u zvezdi nije tad mogao zaraditi puno a potom otisao u bastiju tamo isto zakljucak izvucite sami

pera trta

pre 6 godina

Jednom je inspekcija bila i u FKP. Bjeka i Zeka obećaše finansijski izveštaj. Još ga nema. Uskoro ću u penziju, nadam se da ću ga dočekati...

Rema

pre 6 godina

Dao si Zvezdi mnogo, i kao igrač i kao funkcioner. Ali si uzeo mnogo više nego što si dao, posledice toga se osećaju danas i osećaće se dok god postoji Zvezda. Ruku na srce, rezultati ti idu u prilog.

loznica

pre 6 godina

Doći će i grobari na dnevni red, to će biti potop!
(samo strpljenja, 30. oktobar 2017 22:42)

Pa naravno da će doći, daće Bog što pre. I treba. Pa zar treba da branimo onoga ko nam ojadi klub i koji se bogate na račun istog. A ti gledaj bolje u svoje dvorište. Zbog takvih kao što si ti i tebi slični, koji samo gledaju da komšiji crkne krava, a u vašem dvorištu jad, fudbal nam je dno dna. Da je normalna država, u ova dva kluba pola ljudi ne bi smelo da se pojavi, a ne da upravlja. Ali nekome ovo očigledno odgovara, a i ti si jedan od njih.

kako da ne

pre 6 godina

Zna Dzajic odlicno sta je i kako radio i da optuznica nije bila politicka vec zasnovana na cinjenicama.
Jedino sto je imalo veze sa politikom jeste njegova abolicija nekoliko dana pre okoncanja sudjenja i izricanja presude.
Posto je znao (kao i mnogi drugi) kako ce se sudjenje zavrsiti (osudjujucom presudom), Dzajic i njemu bliska politicka opcija to nisu zeleli da sacekaju vec je isti aboliran.
I zato je sada, na zalost, u prilici da prica kako je bio nevin, kako je sve namestaljka, kako je on zrtva, kako su od njega zavisili rezultati izbora (lol),...., itd, itd.
A trebalo je samo da saceka izricanje presude....Da je postenjacina kakvom se sada predstavlja.

samoja

pre 6 godina

@samo strpljenja

ne mesaj grobare, svoju legendu ste sami hapsili jer je smetao čika mišku da preuzme klub. zato vas I zovu onako kako vas zovu.

moreplovac

pre 6 godina

Meni ga toliko zao da bi ga jos sutra ponovo vratio u zatvor kad bi mogao.
Javno brani Mamica, brata po zanatu, verovatno da bi dokazao da nije jedini koji je uzimao od kluba koji "toliko voli" za sve pare.

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

@Kendra Lust, 30. oktobar 2017 22:24

Za danasnje uslove da,ali za ondasnje ne. Za danasnje uslove smesne su i plate fudblera od pre 10 godina. Ovim uopste ne zelim da opravdavam Dzajica. Da je cist, nije. Da ima mnogo gorih od njega,ima.
Sto se tice zarade fudbalera onda (u Jugoslaviji), evo ti jedan primer. Skoro slusam Duleta Savica u nekom interviju gde kaze da mu je premija u Zvezdi bila 250 000,,pazi-premija za pobedu u domacem prvenstvu,pa sam se malo raspitao koliko je to ustvari bilo para i dodjem do saznanja da je cale od moje devojke tih godina imao platu 500 000 dinara (Zeleznica) i da je Zeleznica bila u 3 najjace plate u BGu i da je od nekog lika kupio novog,par meseci starog, Mini Morisa za 4 miliona dinara. Znaci,zaradjivalo se od fudbala vrhunski i tada. Takodje se secam da je Sekularac pricao da je u nemackom Karlsrueu imao platu 2000 maraka i da je od jedne plate mogao da kupi nov auto,cak je rekao i koji ali sam zaboravio. Znaci da je u Jugoslaviji imao sigurno 500 maraka platu,tada sto znaci da je za 4 meseca mogao da kupi svapski auto. I jos jedna info-Jednom sam nasao podatak da je Mosa Marjanovic igrao pre rata za neku platu koja je tada bila oko 50 dolara. Ford je tada svoj model auta prodavao za 800 dolara,a radnici u Fordu u Americi su imali 100 dolara platu,sto je bila duplo veca plata od svih ostalih zaposlenih u istom ili slicnom sektoru. Znaci,bilo je para u fudbalu i mnogo ranije,nije da nije.

.,.

pre 6 godina

Postojala je izreka:"Ima para kao Džaja"
(Nedja, 30. oktobar 2017 23:27)
Postoji izreka za koju znam odmalena, bar 30 godina: "Ima para kao Džajićeva svastika!" Je li čuo još neko za to, i zna li nešto o tome?

profdrmr

pre 6 godina

slažem se da u našem društvenom sistemu DŸaja nije dobio ni pola od onoga što zasluŸuje, ali nije imao pravo da uradi to za šta postoje materijalni dokazi....

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Dzajic je uhapsen da bi se unistila Zvezda i to je jasno i vrapcima na grani. Zato je ta predstava i uradjena pred kamerama. Odmah nakon toga Miskovic ulazi u klub sa namerom da klub bankrotira i dobije zemljiste koje je namenio za Delta City ili kako se zove. Kasnije je objavljen i zvanican nacrt koji je upravo isao preko Marakane i tad je postalo svee jasno. Klub je nakon hapsenja Dzajica od plusa od 5 miliona dosao do minusa od 40 miliona za samo nekoliko godina. U ovoj zemlji se uspeh ne prasta i FK Zvezda kao najuspesniji kolektiv u SFRJ nije mogao da prodje nekaznjeno kod novokomponovanih vlasti koji su iskoristili svojih 5 minuta da izbace frustracije skupljane 70 godina i ustolice partizan kao vestacku instituciju pored unistene Zvezde.

del boj

pre 6 godina

Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić proglašen je za prvu SNS-ovu zvezdu jer se veličina Srpske napredne stranke ne meri samo rezultatima na izborima i brojem članova, već i legendama koje su obukle SNS-ov dres. Od Džaje očekujem da stranku odvede na krov Evrope i zato je važno da od samog starta svog delovanja u SNS-u bude tretiran kao prva zvezda.

Kao prva SNS zvezda siguransam da će Džaja na stranačkim zasedanjima davati 120 odsto svojih mogućnosti i da će ispoštovati dogovor iz svlačionice.

Bsmile

pre 6 godina

Najbolji fudbaler bivse Juge,zvanicno 3 igrac sveta 1968.,legenda,treca zvezda C.Zvezde,gospodin,covek, sramno optuzen,jos sramnije uhapsen,a najstrasnije pomilovan za nesto sto nije ucinio!To moze samo na ovim prostorima.Jos se nadju neki balavci koji mu nisu ni do kolena pa komentarisu neke bljuvotine!?

recimo Jova Spasojević

pre 6 godina

Strašno je da je cenjeniji IZVAN SRBIJE? Razumem deo ovde koji je ostrašćen i frustriran, ali da li treba to da bude mera i pređe granicu poštenja i pravičnosti? I u ostalom delu ima dosta koji ne praštaju srbinu uspeh. A valjda je to u sportu teško ali vidljivo i merljivo. Sportista, čovek, džentlmen,odmeren uvek. LEGENDO, mi Ubljani znamo! Dug život i dobro zdravlje.

One night in May

pre 6 godina

Mogao si da dokazes nevinost a ti si prihvatio aboliciju 15 dana pre sudjenja. E Dzajo, Dzajo...nisi ti naivan ni malo. Ojadio si ih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 31. oktobar 2017 08:04)

15 dana pre sudjenja?
Sudjenje je uveliko pocelo - svedocilo je vec 8 svedoka optuzbe. I svih 8 u Dzajinu korist...

Bilo je to klasicno hapsenje za kamere. Seticemo se kako su Partizanovog Djurica uhapsili, tako da niko nije ni znao da je uhapsen, jer je Partizanov.

Zato su Dzaju doveli kamere, specijalce, panciri, bombe, helikopter...

ranko

pre 6 godina

Ovo je Srbija pa svako pozivanje na pravo,ili diskusije o imovinskim kartama slavnih nema smisla.Nacin i hapsenje Djaje je jedan od najodvratnijih poteza svih vlasti.U zemlji gde je Piksi u problemu sa"vidjenijim navijacima"Zvezde i gde su Terzic i Covic olicenje sposobnih menadzera u sportu,hapsiti Djajica cak i sa punim koferom para je sramota.

maki

pre 6 godina

@skopje bas tako, koliko je samo fudbalera bilo na platnom spisku zvezde, primali po 3,4 hiljade evrica mesecno, a bili po 'pozajmicama' u kukuruz ligama, niko nikad nije ni cuo za njih, uglavnom su to deca zaposljenih na marakani, mozda na prvi mah to deluje sitno, ali kad se radi tako godinama, onda je to pozamasna suma od onog sokantnog duga, i onda je najlakse reci da je sve to politicki montirano,

Pedja

pre 6 godina

Secam se kad su ga hapsili i kako ga vode sa lisicama na rukama, kao da su uhvatili drzavnog neprijatelja broj jedan. A Dzaja bi sam dosao u policiju da su ga pozvali, ne bi ni pokusao da bezi. Nasa najveca legenda, igrao vise puta za selekciju sveta. U inostranstvu duboko postovan i cenjen, a ovde su se navijaci jednog kluba i njegovi rukovodioci smejali i ismejavali kako je uhapsen. Ne shvataju ni koliko su bili bedni da se tako uopste ophode prema jednoj legendi.

jagator

pre 6 godina

Није много тешко превести што у шта. Бошњачки у српски. Или је то наш језик. Како Вам мило. Поздрав редакцији.

miško

pre 6 godina

abv i ostali pljuvači,Dragan Djajić najbolji fudbaler svi vramena Jugo fudbala je prvi ugovor sa Zvezdom potpisao za 200 000 švajcarskih franaka.Najveći ugovor a prvi, pa još jedan i onda sa Bastijom blanko da sam upiše, koliko misli da vredi.Eto odakle mu novac.Nije bilo ni jedne svetske ,fudbalske manifestacije a da on nije učesvovao.Santos sa Peleom dolazi na Bg.MARAKANU,čuvena utakmica 3:3.Peleov oproštaj od državnog tima,zovu Jugu zbog njega.Svi svetski bekovi izgledaju kao mala deca protiv njega.Bez ijedne mrlje u karijeri.Šta se to desilo i zašto se sve ne objavi to niko ne zna.Nikada nećemo imati fudbalera kao što je on.Pre će Partizan postati prvak planete.

krik naglas

pre 6 godina

pre nego si ovo izjavio trebalo je da razmislis zasto niko iz generacije evropskih i svetskih sampiona zvezde nece da dodje na stadion i ako prodju blizu okrenu glavu na drugu stranu verovatno zato to sto si rekao u velikoj meri nije istina ne racunam pojavljivanje pojedinaca na proslavi gore navedenih titula i to je tada i posle toga nema ih nigde zato bolje da se povuces iz javnosti i cutis uzivaj u penziji i zelim ti dug zivot i puno zdravlja

sava.

pre 6 godina

Ako je i uzeo neka, da ga nije bilo ne bi ni uzeli Ligu šampiona,bili prvaci među prvacima. Drugima bi kule i gradove gradili,čovek nije pobego iz Srbije ko Bjekovič i Zečevič.

sasa

pre 6 godina

Bio je to jedan jedini slucaj u istoriji krivicnog prava u kome su svi svedoci optuzbe svedocili u korist optuzenog... Tuzilac promasio vrstu, a ne profesiju.
(One night in May, 30. oktobar 2017 22:37

Nije jedini slucaj. I u Hagu je to bio slucaj kod Seselja. Nije ni imao odbranu kad ga nesposobno tuzilastvo branilo

nikola

pre 6 godina

Sram da vas bude! Da je pokrao sve na svetu za takvu legendu bilo bi malo!!! Sram da vas bude! Dzaja je kralj od coveka legenda zasluzuje mnog mnogo vise!

očigledno

pre 6 godina

Legenda! Ovakvi ljudi treba da nam vode fudbal, a ne razne Kokeze i Vucele koji se ne razumej u ni malo u fudbal. Ali ovo je Srbija i ne mozes da opstanes ako ne krades i ne radis necasne radnje...

a10

pre 6 godina

Pa nije se onolika kuca na dedinju napravila sama od sebe. Mora da je I tebi zvezda nesto dala. Zasto si pristao da budes pomilovan? Castan covek bi tu pricu isterao do kraja ako zna da je nevin I tako skinuo ljagu sa svoga imena.

Dragan BL

pre 6 godina

Teška vremena!
Džaja nije dobio ni pola koliko je rezultatima zaslužio, a njega okrivljuju???
Dok su Tole i Kokeza čisti, profesionalni, prave fudbalske legende, a?

One night in May

pre 6 godina

Bio je to jedan jedini slucaj u istoriji krivicnog prava u kome su svi svedoci optuzbe svedocili u korist optuzenog... Tuzilac promasio vrstu, a ne profesiju.

Kendra Lust

pre 6 godina

Džaja je fudbalska legenda ali ne verujem da je milone evra zaradio igrajući fudbal...
Zna se koliki su biki transferi pre 40 godina i kakve su plate bile. To je za današnje uslove-smešna cifra

Bsmile

pre 6 godina

Najbolji fudbaler bivse Juge,zvanicno 3 igrac sveta 1968.,legenda,treca zvezda C.Zvezde,gospodin,covek, sramno optuzen,jos sramnije uhapsen,a najstrasnije pomilovan za nesto sto nije ucinio!To moze samo na ovim prostorima.Jos se nadju neki balavci koji mu nisu ni do kolena pa komentarisu neke bljuvotine!?

Sava

pre 6 godina

Problem je sto nikada nije sudski dokazano da nije izvršio delo koje mu se stavljalo na teret.
Za njega je bolje bilo da ga Toma nije pomilovao, nego da je postupak do kraja zavrsen.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Dzajic je uhapsen da bi se unistila Zvezda i to je jasno i vrapcima na grani. Zato je ta predstava i uradjena pred kamerama. Odmah nakon toga Miskovic ulazi u klub sa namerom da klub bankrotira i dobije zemljiste koje je namenio za Delta City ili kako se zove. Kasnije je objavljen i zvanican nacrt koji je upravo isao preko Marakane i tad je postalo svee jasno. Klub je nakon hapsenja Dzajica od plusa od 5 miliona dosao do minusa od 40 miliona za samo nekoliko godina. U ovoj zemlji se uspeh ne prasta i FK Zvezda kao najuspesniji kolektiv u SFRJ nije mogao da prodje nekaznjeno kod novokomponovanih vlasti koji su iskoristili svojih 5 minuta da izbace frustracije skupljane 70 godina i ustolice partizan kao vestacku instituciju pored unistene Zvezde.

rtt

pre 6 godina

Sad ste ti i Mamic postenjacine! Kucetine na Dedinju i moru, cerke nista ne rade nego se setkaju mondenskim letovalistima, i jos Zvezdi davao! Pa koliko si zaradio za par godina u Francuskoj? I to pre 40g kada su transferi bili smesni za danasnje uslove.

nikola

pre 6 godina

Sram da vas bude! Da je pokrao sve na svetu za takvu legendu bilo bi malo!!! Sram da vas bude! Dzaja je kralj od coveka legenda zasluzuje mnog mnogo vise!

recimo Jova Spasojević

pre 6 godina

Strašno je da je cenjeniji IZVAN SRBIJE? Razumem deo ovde koji je ostrašćen i frustriran, ali da li treba to da bude mera i pređe granicu poštenja i pravičnosti? I u ostalom delu ima dosta koji ne praštaju srbinu uspeh. A valjda je to u sportu teško ali vidljivo i merljivo. Sportista, čovek, džentlmen,odmeren uvek. LEGENDO, mi Ubljani znamo! Dug život i dobro zdravlje.

abv

pre 6 godina

kao igrac prvak sfrj i pobednik kupa i 1968 sa reprezentacijom drugi na kupu nacija to su mu dostignuca i sad vi mene recite da je od ovog stekao toliko koliko ima sad daj nemojte biti smesni

Pedja

pre 6 godina

Secam se kad su ga hapsili i kako ga vode sa lisicama na rukama, kao da su uhvatili drzavnog neprijatelja broj jedan. A Dzaja bi sam dosao u policiju da su ga pozvali, ne bi ni pokusao da bezi. Nasa najveca legenda, igrao vise puta za selekciju sveta. U inostranstvu duboko postovan i cenjen, a ovde su se navijaci jednog kluba i njegovi rukovodioci smejali i ismejavali kako je uhapsen. Ne shvataju ni koliko su bili bedni da se tako uopste ophode prema jednoj legendi.

miško

pre 6 godina

abv i ostali pljuvači,Dragan Djajić najbolji fudbaler svi vramena Jugo fudbala je prvi ugovor sa Zvezdom potpisao za 200 000 švajcarskih franaka.Najveći ugovor a prvi, pa još jedan i onda sa Bastijom blanko da sam upiše, koliko misli da vredi.Eto odakle mu novac.Nije bilo ni jedne svetske ,fudbalske manifestacije a da on nije učesvovao.Santos sa Peleom dolazi na Bg.MARAKANU,čuvena utakmica 3:3.Peleov oproštaj od državnog tima,zovu Jugu zbog njega.Svi svetski bekovi izgledaju kao mala deca protiv njega.Bez ijedne mrlje u karijeri.Šta se to desilo i zašto se sve ne objavi to niko ne zna.Nikada nećemo imati fudbalera kao što je on.Pre će Partizan postati prvak planete.

abv

pre 6 godina

postoji narodna izreka med vrcati a prste da ne polizes nema sanse prema tome da li vi stvarno mislite da je on prodavao silne fudbalere a da nije uzimao procenat ne zaboravite kad je on igrao u zvezdi nije tad mogao zaraditi puno a potom otisao u bastiju tamo isto zakljucak izvucite sami

Rema

pre 6 godina

Dao si Zvezdi mnogo, i kao igrač i kao funkcioner. Ali si uzeo mnogo više nego što si dao, posledice toga se osećaju danas i osećaće se dok god postoji Zvezda. Ruku na srce, rezultati ti idu u prilog.

sava.

pre 6 godina

Ako je i uzeo neka, da ga nije bilo ne bi ni uzeli Ligu šampiona,bili prvaci među prvacima. Drugima bi kule i gradove gradili,čovek nije pobego iz Srbije ko Bjekovič i Zečevič.

del boj

pre 6 godina

Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić proglašen je za prvu SNS-ovu zvezdu jer se veličina Srpske napredne stranke ne meri samo rezultatima na izborima i brojem članova, već i legendama koje su obukle SNS-ov dres. Od Džaje očekujem da stranku odvede na krov Evrope i zato je važno da od samog starta svog delovanja u SNS-u bude tretiran kao prva zvezda.

Kao prva SNS zvezda siguransam da će Džaja na stranačkim zasedanjima davati 120 odsto svojih mogućnosti i da će ispoštovati dogovor iz svlačionice.

pera trta

pre 6 godina

Jednom je inspekcija bila i u FKP. Bjeka i Zeka obećaše finansijski izveštaj. Još ga nema. Uskoro ću u penziju, nadam se da ću ga dočekati...

samoja

pre 6 godina

@samo strpljenja

ne mesaj grobare, svoju legendu ste sami hapsili jer je smetao čika mišku da preuzme klub. zato vas I zovu onako kako vas zovu.

One night in May

pre 6 godina

Mogao si da dokazes nevinost a ti si prihvatio aboliciju 15 dana pre sudjenja. E Dzajo, Dzajo...nisi ti naivan ni malo. Ojadio si ih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 31. oktobar 2017 08:04)

15 dana pre sudjenja?
Sudjenje je uveliko pocelo - svedocilo je vec 8 svedoka optuzbe. I svih 8 u Dzajinu korist...

Bilo je to klasicno hapsenje za kamere. Seticemo se kako su Partizanovog Djurica uhapsili, tako da niko nije ni znao da je uhapsen, jer je Partizanov.

Zato su Dzaju doveli kamere, specijalce, panciri, bombe, helikopter...

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

@Kendra Lust, 30. oktobar 2017 22:24

Za danasnje uslove da,ali za ondasnje ne. Za danasnje uslove smesne su i plate fudblera od pre 10 godina. Ovim uopste ne zelim da opravdavam Dzajica. Da je cist, nije. Da ima mnogo gorih od njega,ima.
Sto se tice zarade fudbalera onda (u Jugoslaviji), evo ti jedan primer. Skoro slusam Duleta Savica u nekom interviju gde kaze da mu je premija u Zvezdi bila 250 000,,pazi-premija za pobedu u domacem prvenstvu,pa sam se malo raspitao koliko je to ustvari bilo para i dodjem do saznanja da je cale od moje devojke tih godina imao platu 500 000 dinara (Zeleznica) i da je Zeleznica bila u 3 najjace plate u BGu i da je od nekog lika kupio novog,par meseci starog, Mini Morisa za 4 miliona dinara. Znaci,zaradjivalo se od fudbala vrhunski i tada. Takodje se secam da je Sekularac pricao da je u nemackom Karlsrueu imao platu 2000 maraka i da je od jedne plate mogao da kupi nov auto,cak je rekao i koji ali sam zaboravio. Znaci da je u Jugoslaviji imao sigurno 500 maraka platu,tada sto znaci da je za 4 meseca mogao da kupi svapski auto. I jos jedna info-Jednom sam nasao podatak da je Mosa Marjanovic igrao pre rata za neku platu koja je tada bila oko 50 dolara. Ford je tada svoj model auta prodavao za 800 dolara,a radnici u Fordu u Americi su imali 100 dolara platu,sto je bila duplo veca plata od svih ostalih zaposlenih u istom ili slicnom sektoru. Znaci,bilo je para u fudbalu i mnogo ranije,nije da nije.

CATAPA

pre 6 godina

Džajić nije pomilovan. Pomilovanje znači poštedu od izdržavanja kazne, a ne obustavu sudskog postupka. Niko, apsolutno niko osim nadležnog ili (tada još) istražnog sudije ne može da obustavi postupak. Nikolićevo "pomilovanje" je predstavljalo najgrublje moguće kršenje Ustava Srbije i uplitanje izvršne vlasti u nezavisnost sudske, zbog čega je Nikolić već na startu svog inače sramnog predsednikovanja trebalo da bude smenjen.
Moguće i verovatno je da je ceo postupak optuživanja te pomilovanja Džajića bio smišljena igra za disciplinovanje Nikolića čiji je pravni savetnik u to vreme bio Oliver Antić. Opet, ko zna Olivera Antića, ovakav manevar mu uopšte nije nezamisliv, pogotovo ne nemoguć. Džajić je zauzvrat dobio imunitet od preispitivanja postupka, što se u javnosti shvata kao dokaz nevinosti, a i on sam sada slobodno glumi žrtvu političkog progona. Lakrdija, pritom sa lošim glumcima.

Skopje

pre 6 godina

Odraz njegovog poslovanja je blagajnik CZ kroz cije ruke su prosli svi racuni,papiri,muljaze i ostalo da se na kraju toliko toga nakupilo da je blagajnik shvatio da moze da trazi sta god hoce. Najsmesnije od svega je to sto se nije naplatio od Dzaje nego je njegov sin od Zvezde dobio nekoliko stotina hiljada eura , vise od decenije je bio u klubu a pojavljivao se na prvoj prozivci pred pripreme da bi naprasno iscezao do sledece prozivke. Da paradoks bude veci niko nije istrazivao o cemu se tu radi dok tatin sin nije izasao na naslovnici nekog tabloida "fudbaler Zvezde kupio 101 ruzu Natasi Bekvalac" pa je neko od novinara odlucio da zagrebe dublje i vidi ko je taj fudbaler Zvezde sto je dovelo do slucaja "fantom sa Marakane". Treba se vratiti na pocetak i realno zamisliti kakvi su to papiri prosli kroz ruke blagajnika kada je uspeo da mu Dzaja aminuje stotine hiljada eura za sina od Zvezde ? Drzavnih,gradskih i sponzorskih par stotina hiljada, ne Dzajinih. Fantom sa Marakane je prica za anale domaceg fudbala i Alan Ford u realnom zivotu

kako da ne

pre 6 godina

Zna Dzajic odlicno sta je i kako radio i da optuznica nije bila politicka vec zasnovana na cinjenicama.
Jedino sto je imalo veze sa politikom jeste njegova abolicija nekoliko dana pre okoncanja sudjenja i izricanja presude.
Posto je znao (kao i mnogi drugi) kako ce se sudjenje zavrsiti (osudjujucom presudom), Dzajic i njemu bliska politicka opcija to nisu zeleli da sacekaju vec je isti aboliran.
I zato je sada, na zalost, u prilici da prica kako je bio nevin, kako je sve namestaljka, kako je on zrtva, kako su od njega zavisili rezultati izbora (lol),...., itd, itd.
A trebalo je samo da saceka izricanje presude....Da je postenjacina kakvom se sada predstavlja.

krik naglas

pre 6 godina

pre nego si ovo izjavio trebalo je da razmislis zasto niko iz generacije evropskih i svetskih sampiona zvezde nece da dodje na stadion i ako prodju blizu okrenu glavu na drugu stranu verovatno zato to sto si rekao u velikoj meri nije istina ne racunam pojavljivanje pojedinaca na proslavi gore navedenih titula i to je tada i posle toga nema ih nigde zato bolje da se povuces iz javnosti i cutis uzivaj u penziji i zelim ti dug zivot i puno zdravlja

moreplovac

pre 6 godina

Meni ga toliko zao da bi ga jos sutra ponovo vratio u zatvor kad bi mogao.
Javno brani Mamica, brata po zanatu, verovatno da bi dokazao da nije jedini koji je uzimao od kluba koji "toliko voli" za sve pare.

profdrmr

pre 6 godina

slažem se da u našem društvenom sistemu DŸaja nije dobio ni pola od onoga što zasluŸuje, ali nije imao pravo da uradi to za šta postoje materijalni dokazi....

maki

pre 6 godina

@skopje bas tako, koliko je samo fudbalera bilo na platnom spisku zvezde, primali po 3,4 hiljade evrica mesecno, a bili po 'pozajmicama' u kukuruz ligama, niko nikad nije ni cuo za njih, uglavnom su to deca zaposljenih na marakani, mozda na prvi mah to deluje sitno, ali kad se radi tako godinama, onda je to pozamasna suma od onog sokantnog duga, i onda je najlakse reci da je sve to politicki montirano,

ranko

pre 6 godina

Ovo je Srbija pa svako pozivanje na pravo,ili diskusije o imovinskim kartama slavnih nema smisla.Nacin i hapsenje Djaje je jedan od najodvratnijih poteza svih vlasti.U zemlji gde je Piksi u problemu sa"vidjenijim navijacima"Zvezde i gde su Terzic i Covic olicenje sposobnih menadzera u sportu,hapsiti Djajica cak i sa punim koferom para je sramota.

sasa

pre 6 godina

Bio je to jedan jedini slucaj u istoriji krivicnog prava u kome su svi svedoci optuzbe svedocili u korist optuzenog... Tuzilac promasio vrstu, a ne profesiju.
(One night in May, 30. oktobar 2017 22:37

Nije jedini slucaj. I u Hagu je to bio slucaj kod Seselja. Nije ni imao odbranu kad ga nesposobno tuzilastvo branilo

jagator

pre 6 godina

Није много тешко превести што у шта. Бошњачки у српски. Или је то наш језик. Како Вам мило. Поздрав редакцији.

.,.

pre 6 godina

Postojala je izreka:"Ima para kao Džaja"
(Nedja, 30. oktobar 2017 23:27)
Postoji izreka za koju znam odmalena, bar 30 godina: "Ima para kao Džajićeva svastika!" Je li čuo još neko za to, i zna li nešto o tome?

loznica

pre 6 godina

Doći će i grobari na dnevni red, to će biti potop!
(samo strpljenja, 30. oktobar 2017 22:42)

Pa naravno da će doći, daće Bog što pre. I treba. Pa zar treba da branimo onoga ko nam ojadi klub i koji se bogate na račun istog. A ti gledaj bolje u svoje dvorište. Zbog takvih kao što si ti i tebi slični, koji samo gledaju da komšiji crkne krava, a u vašem dvorištu jad, fudbal nam je dno dna. Da je normalna država, u ova dva kluba pola ljudi ne bi smelo da se pojavi, a ne da upravlja. Ali nekome ovo očigledno odgovara, a i ti si jedan od njih.