Ponedeljak, 30.10.2017.

16:13

FSS: Muslin više nije selektor, Krstajić v.d.

Slavoljub Muslin zvanično više nije selektor Srbije, pošto je sa njim sporazumno raskinut ugovor, potvrdio je FSS.

Izvor: B92

FSS: Muslin više nije selektor, Krstajiæ v.d. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

339 Komentari

Sortiraj po:

Masan

pre 6 godina

Samo jedno znam , svaki put kad Milinkovic-Savic ne bude dao gol i Srbja ne bude pobedila prozivat cu ovde vas koji ste oterali Muslina.I vas kvazi-selektore , i Milinkovic-Savica i Kezmana.

Kenny Dalglish

pre 6 godina

Smena Muslina u meni stvara podeljena osecanja.
Doveo nas je na Mundial posle 8 godina, kapa dole.
Cinjenica je da smo u 10 utakmica nadigrali samo Moldaviju kuci kao i da je bio prilicno kontraverzan odabir igraca.
Ako dobro prodjemo u Rusiji sve ce se zaboraviti a ako ne...

Figo

pre 6 godina

Ne mogu da verujem zaista što branite ovde muslina, nije nas on odveo na SP nego vladimir stojković! bez njega bi bili poslednji na tabeli!!!
(Zvezdaš, 30. oktobar 2017 19:21)

Pa i njega je Muslin stavio u tim. Znaci ipak je Muslin zasluzan ili kriv za to. Kad je vec kriv za sve lose stvari za koje mu prigovarate onda je kriv i za ove dobre. Ili to sad ispoljavas klasicne dvostruke standarde??

Đole

pre 6 godina

Koliko pamtim, od svih zvezdaša još samo Miloš Šestić nije vodio nacionalni tim. Znači Miloš Šestić, pardon, gospodin Miloš Šestić.

Dragan

pre 6 godina

Sad vam je jasno šta je fudbal. Mafija. Ne navijam za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Što se mene tiče nismo se ni plasirali tamo.

Borko

pre 6 godina

Jel moze neko da mi kaze koga je vodio Mladen Krstajic pre ovog posla? Kakvo trenersko iskustvo on ima?
(Vlad, 30. oktobar 2017 20:06)

Druze, jednostavnije je nego sto mislis. Za ovaj posao u FSS ne treba nikakvo trenersko iskustvo. Treba neko da klima glavom dok mu diktiraju spisak, i da malo brblja pred novinarima posle utakmice. Ko god se istripuje da treba nesto vise od toga, taj je automatski prekvalifikovan...i diskvalifikovan.

Borko

pre 6 godina

Jel moze neko da mi kaze koga je vodio Mladen Krstajic pre ovog posla? Kakvo trenersko iskustvo on ima?
(Vlad, 30. oktobar 2017 20:06)

Druze, jednostavnije je nego sto mislis. Za ovaj posao u FSS ne treba nikakvo trenersko iskustvo. Treba neko da klima glavom dok mu diktiraju spisak, i da malo brblja pred novinarima posle utakmice. Ko god se istripuje da treba nesto vise od toga, taj je automatski prekvalifikovan...i diskvalifikovan.

Sremac

pre 6 godina

B92: FSS: Muslin više nije selektor, Krstajić v.d. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=30&nav_id=1319871
Pogledaj pod poglavljem " Novi Zeland" i sve ce ti biti jasno. Valjda, jel...
Nego, jel imas ti neko takvo poglavlje o "vasem lepom" fudbalu da pogledam? Ili bar slican uspeh...

мали вожд

pre 6 godina

У Србији се успех не прашта.... Срамота!!! Господине Муслин - ХВАЛА ВАМ, опростите им јер не знају шта раде...

Aleksandar, Beograd

pre 6 godina

(pedja Dorcolac, 30. oktobar 2017 16:57) Greška druže.Itekako ima logike smeniti selektora koji je mogao u Beču od drugog tima Austrije da primi 7,8 komada i koji je u odlučujućem meču (koji smo morali pobediti) igrao na nerešeno sa 7 defanzivnih igrača (osmi je golman) i na kontru. Logika je smeniti selektora koji je samo zahvaljujući sreći obezbedio plasman na SP. Srećno smo pobedili Austriju u Beogradu (iako su Austrijanci zaslužili pobedu), protiv Velsa oba meča smo slučajno iščupali po bod, protiv Gruzije smo u gostima pobedili, iako bi rezultat bio potpuno drugačiji da su Gruzini iskoristili bar 2 od mnogobrojnih prilika u prvom poluvremenu. Protiv Irske pobedili iz jednog šuta, realnost je bila da bude nerešeno. Igra nula!Ljajić u ovoj postavci neupotrebljiv! Na to sve dodajem da ne igraju Sergej MS, Andrija Živković, Radonjić, Zdjelar, Grujić, Basta pa čak i Lazar Marković, a u prvoj postavi su Stefan Mitrović, Luka Milivojević, Rukavina, A.Mitrović i još neki. O čemu pričamo? Ako će dovesti istog ili goreg selektora od Muslina onda su ga džaba smenjivali, ali da je bilo razloga za smenu to je valjda svakom ko se malo razume u fudbal jasno.

mario

pre 6 godina

Gospodo ! Ante Čačić je slobodan mada iznenadjen i malo uvredjen i ne treba mu mnogo igrača za SP. Zamjene vrši u 85 toj ili 90 toj minuti dakle 15 nogometaša i to je dovoljno.Ozbiljno nema logike da Muslina otpiljuju tek tako ili...?

luka

pre 6 godina

vi srbi niste normalni 200 ili više država pokušava doći na SP čovik vas odvede tamo prvi u grupi a vi ga smjenite mi hrvati bi mu spomenik dignili.koji piksi što je on to uradio u nogometu?

IGGY

pre 6 godina

Jeste,i Muslin је zaslužan ali se ne može na SP sa igrom koju smo videli.Ja nisam promenio mišljenje.Nadam se da će Savez nešto na bolje da uradi mada čudo bi to bilo jer primetio bih ovde mutne radnje,botovske poruke protiv Muslina ko da su ih sendvičari pisali: "tako ti treba","bilo je vreme","fss je dobro uradio"..Primećujem i ја da je većina bila protiv selektora a sad pričaju da neće da gledaju SP)))

zgslavac

pre 6 godina

Znači tačno je što se priča Karlo Anćeloti je oduševljen Milinkovićem i našim mladim igračima i nekolicinom zrelih te hoće da preuzme naš tim i vodi ga na SP i sledeći ciklus za EP kad se očekuje da Srbija bude medju favoritima za tron uz ovog vrsnog stručnjaka.
(Cer, 30. oktobar 2017 19:16)

"Očekuje se"? Tko to molim te očekuje Srbiju u borbi za tron? Mladi Hrvatske igraju za Napoli (Rog), Real (Kovačić), Inter (Brozović), Bayer L. (Jedvaj). Najstariji među njima Vrsaljko (Atletico) i Kramarić (Hoffenheim) imaju 25 godina. I ne, nitko ih ne očekuje na tronu. Gdje molim te igra ta srpska mladost?

Paja

pre 6 godina

Muslin je odlican trener a to je i dokazao u Rusiji sramota od fudbalskog saveza.Isto kao i sa Anticem covek napravi uspeh a oni ga oteraju.Necuveno!

veljko

pre 6 godina

Bez obzira sta mislio o Muslinu kao treneru,covek nas je odveo na jedno veliko takmicenje posle x godina.On ce otici cistog obraza i mirne savesti jer zna sta je uradio, dok je vrhuska iz FSS-a dobila par meseci mira i opstanka u foteljama do pocetka svetskog prvenstva.A svi znamo sta nas tamo ceka.

Nikola NS

pre 6 godina

FSS: Miljanića za selektora.... ufff covek nije živ.... nema veze jos bolje-moći ćemo sve kako zamislimo mi i ovi što dele koverte.... fuj fuj grozota

Zvezdaš

pre 6 godina

Ne mogu da verujem zaista što branite ovde muslina, nije nas on odveo na SP nego vladimir stojković! bez njega bi bili poslednji na tabeli!!!

zex

pre 6 godina

Ovakav potez cu da opravdam samo ako umesto njega dovedu Veljka Paunovica(zasluzio je titulom sa mladima)ili nekog dobrog stranog trenera Karlo Anceloti.

Cer

pre 6 godina

Znači tačno je što se priča Karlo Anćeloti je oduševljen Milinkovićem i našim mladim igračima i nekolicinom zrelih te hoće da preuzme naš tim i vodi ga na SP i sledeći ciklus za EP kad se očekuje da Srbija bude medju favoritima za tron uz ovog vrsnog stručnjaka. Cena je malo veća i najveća u istoriji srpskog fudbala ali opravdano 2,7m $ po sezoni plus 2,3m $ ako prodje grupu na SP. Dakle za ovaj ciklus i do 5m $. Ukupno za dva ciklusa minimum 10m $ odnosno za 3 godine malo manje plus bonusi za rezultate.

Burgiba

pre 6 godina

Kako je komicno kad svi pozele da se igraju formacijama i rasporedjuju igrace, a vidi se da ne prate fudbal ili se ne razumeju dovoljno.
Jedan dole kaze da mi treba da igramo kao Barselona bez klasicnog spica (ja bih rekao da je Napoli trenutno bolji primer) ii onda stavi Ljajica u sredinu tog napadackog tria, haha. Adem igra ili po levoj strani ili ofanzivnog veznog igraca. On bi bio totalno izgubljen kad ne bi imao nikoga ispred sebe. Takodje predlaze Kostica i Zivkovica kao ofanzivne, a ni jedan ni drugi ne igraju istureno u svojim timovima. Ne sumnjam da bi mogli da igraju vise ofanzivno, pogotovo ZIvkovic,, ali ako bi sva predlozena trojica igrala na novim pozicijama, mozete zamisliti koja bi tu konfuzija bila.
Ako hoces formaciju sa 3 napadu, mozda je najbolje da Ljajic igra levo, Darko Lazovic (Genoa) desno jer na toj poziciji igra u timu, a Prijovic u sredini. Mi na zalost nemamo Mesija ili Mertensa da igramo bez spica.

marko

pre 6 godina

teranje i ako prođemo na sp, sad šatro svi šokirani i besni. To je ono pobrkano i licemerno u nama. Pljuješ i ratuješ sa komšijom ceo život da bi sutradan momentalno žderao i pio na njegovoj sahrani i držao slovo kako je bio mnogo dobar i čestit čovek.
(jako i do samog kraja, 30. oktobar 2017 16:57)
Komentar sve objasnio!

Oliver Kosta

pre 6 godina

Moze i 4-3-3

Stojkovic
Basta--Ivanovic--Nastasic-Obradovic
Nem.Maksimovic-Matic-SMS
Zivkovic-Tadic---Kostic(Ljajic)

Moze i 4-2-1-3
Stojkovic
Basta-Ivanovic-Nastasic-Obradovic
Nem.Maksimovic-Matic
SMS
Zivkovic(Sulejmani)-Tadic-Kostic(Ljajic).

Kombinacija je bezbroj. Samo pravi trener sa vizijom i verom i mozemo igrati kao Belgija. Ultra ofanzivno na gol vise. Zamislite sredinu Matic,Nemanja Maksimovic,SMS. Jaki ,kreativni i puno trce. Napred brza krila i jedan madjionicar(Tadic ili Ljajic,moze obojica). Kombinacija je bezbroj. Samo vizija i kidacemo. Ej bre mi smo Prvaci sveta do 21.godine!!!! Gde su nam ti igraci?!!!!!!! Hajde malo razumaaaaaa Srbijoooooo!!!!!

danguba

pre 6 godina

Od pocetka Muslinovog mandata sam kritikovao igru reprezentacije, uprkos rezultatima, jednako kao sto sam branio Mihajlovica i igru njegove selekcije. Prosto ne mogu opravdati Muslinov dekadentni fudbal i selekciju igraca. Nekako su u zadnje dve utakmice morali isplivati svi nedostaci u igri, koji su se nakupili i na kraju smo pukom srecom prosli na SP.

Shamu

pre 6 godina

Totalni luzeri. Kao da se neko trudi svim silama da sahrani i ovo malo uspeha sto je reprezantacija uspela da napravi. Ne znam zasto je sve tako komplikovano kod fudbalera (inteligencija?), pa zar nemate primere uspeha tu odmah medju u KSS i OSS, nosiocima medalja sa ovogodisnjih EP??

cole

pre 6 godina

napisah vec na drugoj temi....Nenad Lalatovic selektor koji ce voditi A reprezentaciju na SP! mozda neverovatno, mozda neocekivano, al kod nas nista nije nemoguce. oteras coveka koji ti je bez problema odveo reprezentaciju na SP i dovedes nekog ko se nigde do sada nije dokazao. neka nam je dragi Bog u pomoc!

Ajde bre!!!

pre 6 godina

Najgori potez u istoriji Srpskog fudbala!!! Dokaz da nam tim kroje menadžeri, koji nas "redovno" vode na evropska i svetska prvenstva.

мерак

pre 6 godina

Реално, играли смо ужасно. Исто тако је ово потпуно срамотно. Нисам паметан.

vlaca

pre 6 godina

Uzmite recept kosarkasa vaterpolista odbojkasa itd kako biti u vrhu uvek.Posto su u fudbalu veci novac okrece menadzeri i drugi sastavljaju tim.Sa ovakvom politikom FS nema ni rezultata

Tamni Vilajet

pre 6 godina

Toliko je sve dovedeno do perfekcije da više nije dovoljan rezultat, već to mora da bude stilom, umjetnički dojam za deset, inače...Nešto kao Barcelona sa Guardiolom od prije 7-8 godina. Evropski Brazilci, valja opravdati taj epitet.
p.s.
SMS-a je morao da zove, nema opravdanja, ali sumnjam da je to razlog otkaza...

Džoni

pre 6 godina

Auh, kako sada navukosmo lošu karmu ovim potezom! Nismo igrali dobro, ali smo bar imali sreće, ovim potezom bojim se da opet tradicionalno nećemo igrati dobro ali će nam i sreća okrenuti leđa!

DENY

pre 6 godina

Svesno hrabra odluka FSS. Mladost je ono što nam ja potrebno. Novi selektor pred sobom ima otvoren put idovoljno vremena da se spremi za SP. Bravo za FSS

Zvezdaš

pre 6 godina

Muslin je i zaslužio da dobije otkaz, jeste nas odveo na svetsko prvenstvo, ali kako ? Prvo ona blamaža protiv austrije pa jedva pobedili gruziju i nepozivanje sergeja milinkovića-savića u reprezentaciji! Vratite nam radomira antića ili dovedite prosinečkog pa ako može vladana milojevića da vodi reprezentaciju i zvezdu!

zoran ivkovic

pre 6 godina

iskreno ni ja nisam odusevljen taktikom i igrom ali ta taktika muslina dala rezultat ...i mislim da je velika sramota smeniti selektora koji nas je odveo na svetsko prvenstvo ...i jos veca sramota sansu dati nekom ko nije ucestvovao u kvalifikacijama a on da se sepuri na prvenstvu ...mislim na piksija uz duzno postovanje za sve sto je uradio u karijeri ....i sta da muslin vodi ,pa sta smo umislili ako dodje piksi da cemo osvojiti titulu prvaka sveta ....

Влада

pre 6 godina

Шта се чудите. Не уклапа ом се човек у визију, у концепцију. Сменили су га зато што није дозволио да му они састављају тим. Све осим тога је лаж. Треба позвати "њихове играче" да им се дигне цена а њима напуне џепови.

borisbl

pre 6 godina

Sjajna vest!!!! Nadam se da nece doci neko ko ce nastaviti da igea sa 5 bekova i 2, 3 defanzivna vezna... sad i mozda pokazemo na svetskom.

as

pre 6 godina

U Rusiji mi igramo sa ozbiljnim ekipama,ostao Muslin ili dosao Gvardiola mi mozemo biti samo kanta za razbijanje.U Rusiju smo otisli samo is razloga sto smo imali krs grupu.

mita

pre 6 godina

Videćete ko će biti ljudina na kraju; Tadić opet!!! Siguran sam da neće ići na svetsko ako ne ide i Muslin! Vec je jednom slomio ovu mafiju kada su morali da ga vrate u tim na početku kvalifikacija. Tadiću čekamo novo tvoje pismo! Štrajk igrača dok se matori ne vrati. On se borio za vas, za Srbiju, za tim, a ove sitne duše hoće da se ogrebu o rast vrednosti Savica i Živkovića ako budu pozvani!

SK

pre 6 godina

Koliko komentatora ovde, a poenta priče je jasna. Nije bitno da li si napravio neki rezultat, bitno je da sastavis tim kako ti kazu, a da bude po volji menadzera, inaceletis bajo, bez obzira sto si ti strucnjak, uvek je neko pametniji. Vise bih voleo da su Vels i Irska prosli, ako nista bar zbog strasti i pristupa ovom sportu.

jul

pre 6 godina

Kakav smo seljački narod.Prvo smo ga pljuvali da podnese ostavku iz odredjenih razloga sada opet kritike na račun fss zbog smene.Licemeri najveći!

AntiBot

pre 6 godina

Sa jedne strane izbor selektora je formalnost jer odisemo vrlo kvalitetnim resenjima, sa druge strane enigma koga medju velikanima izabrati. Neka moja lista je sledeca:
Ratko Dostanic, Miodrag Jesic, Miodrag Bozovic, Bard Zivadinovic. Od stranih Ciro Blazevic, Fabio Kapelo, Felipe Skolari.

Mihailo

pre 6 godina

Mi smo stvarno čudni, posle utakmice sa Gruzijom, svi komentari su bili da Srbiji treba novi selektor, kako Muslin ne zove mladje snage, i da ćemo u Rusiji da primamo po 5 komada sa formacijom koju je forsirao bivši selektor, sad kad smeniše ćoveka svi ste mu advokati a tada ste ga pljuvali.

kladzom do bola

pre 6 godina

muslin odlazi kao gospodin , svaka mu cast ., uzece pare a ime nece da ukalja debaklom na sp . jedva cekam sp i neuigranu reprezentaciju sa novim sistemom igre , novim igracima i trenerom . ima da nas pune po 3,4 komada .

joks

pre 6 godina

Baš smo redovni na tim svetskim, da čoveka koji nas posle koliko godina odvede na isto, oteramo. Svaka nam čast, da nas nema, trebalo bi nas izmisliti

carobnjak iz vOza

pre 6 godina

Nema nama napretka, zadugo, nažalost. Srbin sam iz Banja Luke i volim Srbiju isto kao i Republiku Srpsku, vremenom mi se sve manje prihvatljiva opcije Srbija i R.Srpska jedna država zbog mafijaša i profitera u Srbiji.
Pa oni bi nam ovakvim nejakim dušu uzeli, mislim na RS.

Pozdrav iz B.Luke

Oliver Kosta

pre 6 godina

Vracanje na formaciju 4-2-1-3. Stoperi Ivanovic i Nastasic(Maksimovic Nikola),bekovi Basta i Obradovic,sredina Matic,Milinkovic-Savic,Tadic,napad Ljajic,Kostic,Zivkovic. Kao Barselona. Bez napadaca...trojica brzih napred....
Moze i varijacija 4-3-3 Ivanovic,Nastasic,Basta,Obradovic, Matic ,Milinkovic-Savic,Nemanja Maksimovic,napred Tadic,Kostic,Zivkovic. Ubijali bi napred i na sredini. Zamisli sredinu i napad Matic,Milinkovic-Savic,Maksimovic Nemanja,Tadic ,Kostic(Ljajic),Zivkovic?!!!! Extra. Mladi i brzi.

4-2-1-3
Stojkovic
Basta-Ivanovic--Nastasic--Obradovic
Matic---Milinkovic-Savic
Tadic
Zivkovic---------Ljajic------------Kostic

doktor

pre 6 godina

Prvo kada smo se plasirali na SP pricali su svi kako Muslina treba smeniti,bla bla,kako los bas igramo i kako nam ne igraju najbolji igraci neki.. Danas kada smo ga smenili sad odjednom svi su na njegovoj strani i pocinje klasicno pljuvanje., Nikad nam se ne moze udovoljiti

IvanM

pre 6 godina

Najveci problem u celoj ovoj prici je poruka koja se svima salje. A ona glasi... Ma koliko bili uspesni u poslu kojim se bavite, uvek ima neko "strucniji" ko ce to osporiti.

Del

pre 6 godina

Fascinantna stvar u vezi svega ovoga je da je vecina (kad kazem vecina, mislim 95% komentara bas na ovom sajtu), posle Austrije i Gruzije prizivala bas Sergeja, Zivkovica i odlazak Muslina jer je igra bila sramotna i jasan predznak debakla protiv iole jace ekipe. Sada imamo drugaciju sliku. Naravoucenije koje sam izvukao: karakter srbalja je na filmskom platnu verno opisan u liku Mileta kontrasa iz Vruceg vetra. Malo inat, malo namerno zakuvavanje corbe, a puno sujete, neznanja, nekulture. Nije problem sto je Muslin smenjen, nije on ta klasa koju mi hocemo i koja nam treba, vec to sto nemamo plan B, to sto ce opet nesto o-ruk preko noci, pa ako moze na srecu nesto.. isto je bilo kad je doveden: taj koji ga je potpisao je morao da razmislja na duze staze, da selektor bude moderan strucnjak, sa iskustvom na zapadu gde si igra ozbiljan fudbal, sa minimunom sujete... Ovako cemo opet da lutamo...

Uros

pre 6 godina

Sramna odluka FSS na celu sa Slavisom Kokezom. Covek koji nas je odveo mundijal dobija otkaz kao tehnoloski visak. Tako ce samo uneti nestabilnost u tim i dozivecemo fijasko kao Nemackoj 2006.

Владимир

pre 6 godina

Сви нешто паметују, све знају. Него да ли може неко искрено да призна да ли је заиста очекивао пласман на СП? Па цела Европа нас је прогласила најпријатнијем изненађењем квалификација. А овде сви очекују неки велики успех на СП. Само не знам да ли мисле на репрезентацију Немачке или Србије. Разлика је огромна.

$$$

pre 6 godina

Pa šta ako nas je odveo na SP. i Čačić odveo Hrvate u baraž pa ga smenili, jednostavno imali smo ludačku sreću i to je to, treba podsetit da je Gruzija kod 1:0 promašila prazan gol za 2:0, i da praktično ni jednu utakmicu nismo odigrali dobro i u odbrani i u napadu zbog čudne formacije, 3 pozadi ali 2 sa strane koji su nit odbrana nit sredina, uvek 2 igrača manje.

Ika

pre 6 godina

Zato cemo i da propadnemo, jer onaj ko nesto uradi, odmah ne valja, neću ni da gledam prvenstvo, bez emocija, makar i osvojili, ovo je sramota.

Sale

pre 6 godina

Nisam bio zadovoljan Muslinom, ali je rezultat, ipak rezultat. Sad će dovesti neku trenersku veličinu poput Kosanovića, Živadinovića, Bata Đore... A onda možemo očekivati poziv za vedete kao što su: Stojković, Savic, Vulićević, Pantić...

Milosav

pre 6 godina

Tragedija se nastavlja, ne kazem da je ovaj bio genijalan trener ali ovo samo moze da pogorsa situaciju u timu. Nadam se da nisam u pravu i da ce novi trener da ulije samopouzdanje i veru u tim igracima pa da igraju sa srcem za Srbiju. Znajuci nas mentalitet bojim se da ce ovo da utice negativno i da cemo da u Rusiji sluzimo drugim timovima za nabijanje samopouzdanja i gol razlike.

Matematicar

pre 6 godina

Lalatović za selektora ako ima pravde i Boga. Čovek koji je za kratko vreme unapredio rad u više klubova i na vreme shvatio kako se u Srbiji postaje veliki. Sigurno je da će mediji da ga apsolutno podrže, posebno dokumentarac koji se sprema o njegovom razvoju i uticaju na svetski fudbal, na Pinku. Dakle, Lalatović. p.s. njegova harizma je od najvećeg značaja.

Boj@n

pre 6 godina

Hvala Bogu, sad cemo da uzivamo u napadackoj igri nasih mladih zvezda, zahvaliti se i nekim igracima ima njih 10 najmanje koji nisu ni blizu prvog tima, a kod Muslina su igrali bitnu ulogu

teško

pre 6 godina

ne razumijem zašto se opet Antić dovodi u vezu reprezentacije...ljudi,je li jedino ja kontam da se taj ne bavi ozbiljnim trenerskim poslom već koliko...2 decenije...izuzev epizode u JAR...gdje smo prošli kako smo prošli...ganci i australci....tako da...sve su mi opcije realnije nego da neko ponovo izvuče,zaboga,"pa vidi,sine,da ti kažem"Antića...alo,ljudi...

Šesnaesterac

pre 6 godina

I u 100 marki da nećemo saznati šta zaista stoji iza ovoga, ne samo od FSS-a, nego ni od Muslina. Dobićemo neka generička i misteriozna objašnjenja, sa čuvenim "ne bih sad da pominjem imena". Kompletna naša fudbalska organizacija funkcioniše kao Cosa Nostra.

sava.

pre 6 godina

truli fss se keče putem svih selektora koji naz doveli na svetsko.kokeza i partizan ruše muslina kako bi opet mamini sinovi igrali ja se nesečam nit jedne države u celom svetu,da smeni čoveka koji nas kao 1.prve u grupi uveo u rusiju smenili kako bi menađeri u spregi sa partizanom,doveli svoje igrače koji su u interesu prodavanja,da se mazne lova.miloševič,kokeza,karađič.Nešto je trulo u državi danskoj ustvari srbiji.ko god nas odvede odma se traži smena kako bi igrali igrači zbog prodaje igrača.fuj sad ako nepređemo 1,krug mesto smene članovi fss na robiju i to podhitno.sns i miloševč,kokeza karađič zlo i trulež.nažalost ove se nemože oterati ni govnivom motikom.razlog smene najgluplji u istoriji sporta.samo ljudi na ulice jedan veliki miting i zatvaranje,pre nego odnesu lovu iz srbije.baš me zanima koje đepove če napuniti ulazak u rusiju novi igrači trebače baš mnogo vremena,da se uigra pa makar mesi i ronaldo igrali za srbiju,koji su stručnjaci ofi u fss to je strašno.

ljupce

pre 6 godina

nista nismo naucili iz proslosti,a jos je tuznije sto cemo te iste greske nastaviti dab radimo i u buducnosti.ko je pametan,shvatio je sta sam hteo da kazem,a ko nije,neka ceka da se to dogodi pa nek se sa svima nama zajedno cese po glavi.to nam ne gine...imam mnogo toga da kazem o ovome,ali em to je suvise opsirno za ovako malo slova za pisanje,em mi ne bi objavili komentar,a verujte da jako dobro pamtim i imao bih sta da kazem

milan 26

pre 6 godina

Veljko Paunovic. Ima znanje, igra otvoren fudbal, radio na tri kontinenta, ima iza sebe uspeh i rezultate, zna dosta dobro nase igrace, slusa rock muzuku (vrlo vazno, ma kako to zvucalo)... Muslin, iako se meni uopste nije svideo fudbal, igra i ne pozivanje pojedinih igraca, nije zasluzio otkaz, jer je ispunio zadatak, odveo tim u SP. Bas nepravedno.

Cartman

pre 6 godina

Plus za smenjivanje ovog "trenera", sad samo pametan izgor sledeceg.. Ali znajuci savez i drzavu, verovatno neko isti kao Muslin ce doci.

nevski

pre 6 godina

Licno mislim da je ovo sramota, Muslin nas je odveo gde dugo nismo bili, tako da, ako se ovako zahvaljujemo to dovoljno govori o nama samima. Cinjenica je da klinci treba da igraju, a ako je vec tako, dovesti Veljka Paunovica, da sve ima svoj logican sled i red. Jedini problem je sto kod nas nikakvog smisla nema, zato smo tu kao narod gde jesmo.

marko

pre 6 godina

Ovo je dno dna , sramim se za njih kad oni vec neznaju za sram i obraz ... ne ocekuj te nista pozitivno na sp ko da ukomponuje ekipu za 5-6 pripremnih ? Muslin je imao sistem i kakvu takvu igru pazi te sta ce sada biti .. rezultatska katastrofa i drago mi je zbog toga ...ja bojkotujem fss i sve sto ima veze sa menadzerskom mafijom , pridruzite se

E moja Srbijo međ šljivama

pre 6 godina

Zamereno mu je što na svetsku scenu sad se moraju ugurati igrači za prodaju.Menadžeri i bulumenta vide odmah šansu za zaradu.Pojedini igrači sa pedigreom da su igrali za reprezentaciju ,pa još i na SP-u... ko bi to propustio!Ali pošto se Slavoljub ne slaže sa tom ideologijom (sahranjivanja) srpskog fudbala,tu je čovek od poverenja gore pomenutih,a pritom na čelu FSS-a, koji će otkloniti smetnju, i sa selektorom se "dogovoriti" o raskidu ugovora.Sve regularno zar ne?

Batko

pre 6 godina

Pogledati samo komentare pre mesec dana, posle Austrije i Gruzije...
Drvlje i kamenje po coveku...
Sada se trazi pravda za istoga ?!!!

conYmar

pre 6 godina

Bez obzira kakva nam je bila nikakva grupa i neatraktivni protivnici on je ipak uspeo da odvede ekipu na mondijal a oni ga smene sad na kraju. Nisam neki ljubitelj Slavoljuba Muslina ali ovo je cista glupost. Kad se već bio uhvatio u kolo, trebalo je da ga puste da odigra do kraja. Zato nam tako i ide :-(

nobody

pre 6 godina

Sramota! Sramota! Sramota! Ponoviće nam se slučaj Antić, sad nek izgubimo i 3 utakmice! Ovo je užas. 90% ljudi nije zadovoljno što nije zvao SMS-a, ali gospodin Muslin nas je odveo na Svetsko Prvenstvo posle 8 godina i 3 velika propuštena takmičenja. Mi smo dugo,dugo kuburili sa rezultatima, tražili igru i sve i taman sada kad je bolje bilo za nijansu, imali smo sreće, znanja i hrabrosti i plasirali smo se i na kraju čoveku daju otkaz, užas.
Molim da se komentar objavi, pozdrav za B92 i za sve istinske ljubitelje fudbala i sporta uopšte!

peca

pre 6 godina

Nije nam valjao Antić, ne valja nam Muslin, nije ni čudo što nam od svih ekipnih sportova najgore ide u fudbalu. Došlo neko zlo vreme da jedan Karadžić menja Antica i da jedan Kokeza menja Maslina.

Dejan

pre 6 godina

Sram vas bilo! Smena selektora koji je ostvario veliki rezultat, a pritom je plenio svojim gospodskim ponasanjem i odnosom prema sportskoj javnosti, je SKANDALOZNA!

coldplayer

pre 6 godina

@Bane
Bravo majstore.Ne znaju ljudi.Znas i sam da ovde uglavnom klinci pisu gluposti.Ko se iole razume vidi da je ovo pravi potez.Ne vredi objasnjavati nista kad nema neko u glavi niti se razume.

Milos Bogicevic

pre 6 godina

Svaka cast selektoru!To je covek koji ima i obraz i dostojanstvo! On stoji iza svojih odluka! Takav je bio i u Zvezdi, ako nije onako kako on kaze covek odlazi. Neda da mu neko drugi sastavlja tim. Slavoljub Muslin je covek za postovanje, svaka cast na uspehu i hvala sto si nas odveo u Rusiju.

da se ne lažemo

pre 6 godina

Smehoteka. Ništa od finala. Over and out, Što se mene tiče prvenstvo neću ni pratiti. Navijam za Argentinu kao i uvek. Posle Antića sam prestao da prarim reprezentaciju, kada je došao Muslin ponovo počeo, a sada definitivno kraj.

Vlada91

pre 6 godina

Antic je jedini selektor u koga sam nekako verovao i uspeo je,imali smo stvarno dobru igru tada.I pored tog poraza od Australije,niko mu nista nije mogao zameriti jer je tim imao vise od igre u tom mecu i prikazao se u jako dobrom svetlu na tom prvenstvu.

Srrrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Vucica za selektora i ostvaricemo najbolji rezultat u istoriji. Pa bio je jedan od najboljih navijaca. Donece posle Martinovic u Skupstinu sve njegove navijacke rekvizite: salove, kape, trubice, zastave, zvecke, rolne toalet papira, .....

nobody

pre 6 godina

Sramota! Sramota! Sramota! Ponoviće nam se slučaj Antić, sad nek izgubimo i 3 utakmice! Ovo je užas. 90% ljudi nije zadovoljno što nije zvao SMS-a, ali gospodin Muslin nas je odveo na Svetsko Prvenstvo posle 8 godina i 3 velika propuštena takmičenja. Mi smo dugo,dugo kuburili sa rezultatima, tražili igru i sve i taman sada kad je bolje bilo za nijansu, imali smo sreće, znanja i hrabrosti i plasirali smo se i na kraju čoveku daju otkaz, užas.
Molim da se komentar objavi, pozdrav za B92 i za sve istinske ljubitelje fudbala i sporta uopšte!

srba

pre 6 godina

treba da se operu 9.5 miliona evra a najbolje je angazovanjem novog trenera. Pola treneru pola upravi tako to biva u Srbiji jer uprave se zuri dok ima para ko zna dokle ce oni da budu na celo ovako svakom po 300.000 evra manje vise 100.000 tako posliju u FSS. kad bih ih stavio na poligraf to bese sa njim

Milan89

pre 6 godina

Kada cemo shvatiti da mi nismo nikakva fudbalska sila, mala zemlja sa prosecnim igracima, osim Tadica i Matica, i da je ovo veliki uspeh, neshvatljivo mi je da neko zeli smenu selektora koji nas je direktno plasirao na SP. Gledam Vels koji je igrao polufinale svetskog prvenstva zavrsio treci u gtupi, nece ni u baraz, a navijaci molili selektora da ne podnosi ostavku. Cudan smo narod zaista.

sin

pre 6 godina

1. odveo nas i Petko na svetsko u mnnnogo mnogo tezoj grupi pa nas tamo razmontirali
2. Antic nas odveo ispred mocne francuske koja je baraz prosla na gol rukom, a onda na sp nije osvojila bod i postigla gol!!!! ista francuska koja nas degradirala u beogradu sa igracem manje!!
mi smo ispali od mocne gane i australije
3. sa Muslinom ili bez, mi grupu proci necemo!! s tim je greska
4. mladi mladi i samo mladi, sa veljkom, isto ne prolazimo grupu ali idemo na sledece EP
5. ko god da ode, atmosfera vec odvratna

Marko

pre 6 godina

Duda Ivkovic je oprostaj od trenerske karijere pravio u Atini pre par meseci. Alo! Jedan Duda Ivkovic! Srbiju nikad vise nije osramotio neko kao naprednjacka vlast i puleni Tomislava Karadzica u FSS i njihovi placenici i dileri-vodje huligana Zvezde i Partizana. Pametnome dosta.

Gradjanin sveta

pre 6 godina

Apsolutno mi nije fudbalski drag Muslin, ali da smene coveka koji je odveo repre. na SP je najblaze receno slocin. Od sada bojkot.

Dzoni

pre 6 godina

Gde je Bane Ivanovic da kao kapiten izadje i kaze alo bre ljudi sta radite??? Muka mi je ne treba pratiti reprezentaciju na svetskom uopste. Idemo u Rusiju na pijacu da ekipa iz saveza uzme procente od prodaje menadzerskih igraca. Uzas.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimnje ...

pre 6 godina

Kakva je ovo banana drzava, vecina ce se sloziti da reprezentacija i nije imala neku lepu, atraktivnu igru, ali niko ne moze da ospori kakav takav rezultat, i uspeh selektora koji je zbog toga zasluzio da bude na najvecoj smotri, a ne da se nejo drugi "kiti tudjim perjem", jos cudnije je.to ko njega smenjuje, gde su tu sportske, fudbalske legende, sramota ... politika je u Srbiji danas najbolje zanimanje, toliko o tome i svim porama i sferama zivota ...

koli

pre 6 godina

Ovi sto prizivaju i hvale Antica, neka ga zovu kod sebe kuci, ja se dobro secam njegovog "uspeha". Imao je igrace top klase u ekipi, za razliku od ovog tima danas (ako cemo realno). I sta je postigao sa tim timom? Plasirao se na sp i odmah ispao. Prevara od trenera.

risto

pre 6 godina

Sramota! Slican scenario kao i 2008 sa gos. Antićom. Bez imalo postovanja i respekta prema tim ljudima , sto su zilj ispunili i stvorili dobru osnovu za dalji rad sa mladim igracima.

Sava Mali

pre 6 godina

Sramota, nema dalje. Strašno... Koliko mi nemamo poštovanja prema pametnim ljudima. Pa da nije došao Muslin ko zna kada bi se plasirali na mundijal...

Bane

pre 6 godina

(Milan89, 30. oktobar 2017 16:22)

Vels ovo Vels ono isti taj Vels sva Bejlom smo dobili u Novom Sadu 6:1. Imali ljudi dobre kvalifikacije i završni turnir koji je bio ko se snađe taj profitira i odma se dižu u nebesa. Mi nismo fudbalska nacija iz razloga što kod nas godinama se gleda samo lični interes i profit. Tako da nam nikad ne igraju najbolji igrači već podobni. Tako i kod Muslina nije on tu nikakav izuzetak. Muslin ne samo da je ignorisao Segeja, već i Živkovića, Veljkovića i mnoge igrače koji bi itekako mogli da budu nosioci u A reprezentaciji. Dosta bre kukanje za njim, ništa gore nećemo igrati bez njega, pošto kod njega najbolji igrač nam je bio golman.

Bg

pre 6 godina

Kakav iskren i veran saradnik je Krstajic bio Muslinu.... Nisam fan Muslina ali nacin na koji je smenjen i to da ga niko nije uzeo u zastitu u FSS je dno dna.

Millennium

pre 6 godina

Da li su neke stvari mogle bolje? Svakako da jesu. Da li je trebao da zove neke igrače, jeste i verujem da bi ih zvao. Ovako, iskoristili su ga za svoje ciljeve, odveo je reprezentaciju na prvenstvo, doneo pare i podigao ugled reprezentaciji. Zato su ga odbacili kao staru krpu da bi njihovi pajtaši zaseli za kormilo. Ponavlja nam se Antić, i vratiće nam se kao i tada.

Czv

pre 6 godina

Opet svi znamo da i sa muslinom ovakav sistem nema nikakve sanse.a tek na svetskom.i opet svi kukaju zasto kako.ko god fa dodje plasirali smo se.osvojiti ga necemo.nek igraju mladi pa sta bude

zekan

pre 6 godina

Nije mo Muslin simpatican bio ali ovo je cirkus. Smesno je ako FSS pise da je zbog nepozivanja SMS. Pa lako ste mogli da ga nagovorite da pozove jednog igraca. Jos je veci cirkus sto cemo dobiti po obicaju selektora par meseci pre svetskog i naravno da nece moci da zna koliko koji igrac moze.

Darko

pre 6 godina

Ne podrzavam preterano Muslina, ali dosao je na klupu kad niko nije hteo, preuzeo tim, odveo na SP, i sad bi bio red da i tamo vodi.Ovako sta sad, doci ce neki selektor pred SP, i sta on moze da uradi sa 3 recimo kontrolna meca??

Pedja

pre 6 godina

Muslin je pre svega dobar trener da napravi rezultat. Uz to je napravio i model igre koji najvise odgovara nasim igracima. Medjutim, sa druge strane je bio potpuno nefleksibilan za neke igrace kao SMS, Zivkovic, Basta itd. Sigurno nisu bili losiji izbor nego oni koji su igrali. Zamislite da selektor Portugalije ne zove Ronalda jer mu se ne uklapa u sistem igre?! Zaista je neshvatljivo ne iskoristiti takav potencijal kad ga vec imamo. Igra protiv Austrije i Gruzije je bila nikakva, a igrali smo protiv dve najlosije ekipe kojoj nijednoj rezultat nije znacio nista. Ni to nismo znali da iskoristimo i dobijemo ubedljivo te utakmice, tako se postaje respektabilan tim. Evo sad je pozvan i Svilar, veoma talentovan golman. Medjutim znajuci nase, oni ce forsirati Stojkovica koji jos malo treba penziju da dobije, ali i dalje prvi golman. I onda se posle cudimo drugim zemljama kako napreduju, pa kako imaju mlade igrace itd. Imamo i mi, samo ih ne ubacujemo u tim.

ilija

pre 6 godina

Kolko ste vi licemerni pa to je strahota! Jeste do juce pljuvali Muslina da bi samo dobijali pluseve ili zato sto mislite da nije dobar za repr? Alo, sta je s vama? I sad ga branite zarad pluseva samo. Povraca mi se od vas, povraca! Svi ste strucnjaci vi a nemate pojma ni ofsajd sta je

пентхаус

pre 6 godina

Ово в.д. не постоји нигде у свету, то само код нас има.
Не мислим само на спорт.
По мени једини прави избор Радомир Антић.
Од наших тренера он је једини топ класа, остали му нису ни до колена реално.
Или неког топ странца да доведу.
Не видим друго решење.
Какав Станојевић, Вајс, Јовановић, не зезајте.
Нама треба права тренерчина, класа.
Или Антић или неки топ странац.

Alan Ford

pre 6 godina

Ovo ima samo kod nas da nekog smene posle uspeha jer verovatno nije njima poslusan a nije ni ulizica. Nebitan je uspeh ako nisi poslusan nista ne vredi. A obraz im je kao djon.

Mare

pre 6 godina

Prava slika Srpskog naroda. Da je ostao svi bi bili za smenu, komentarisali da nista ne zna, da poziva neznalice da igraju, da bi i moja baba u ovakvoj grupi otisla na svetsko itd.., ali sad kada je smenjen, e sad je on odlican trener, odveo nas na veliko takmicenje posle 8 godina, sramota kako su ga oterali, nije trebalo itd... Cirkus...

Nema na čemu

pre 6 godina

2 top komentara posle prolaska na SP:

"Ajmo Slavoljube, bar 9 defanzivaca u postavi, da se grcevito branimo dok ga Tadic ne uvalja nekako, a onda ponovo da se branimo.
(Mbođ, 9. oktobar 2017 18:02) # Link komentara
Preporučujem (+1835)Ne preporučujem (-67)

Ode Muslin na SP ni kriv ni dužan.
(Vinetu Papadopulos, 9. oktobar 2017 22:27) # Link komentara
Preporučujem (+1512)Ne preporučujem (-95)"

99,5% vas je kritikovalo Muslina i igru reprezentacije.
Sta je sad problem?

Milorad

pre 6 godina

Ja ne znam da se u svetu ikada desio slucaj da se reprezentacija kvalifikuje direktno na SP sa prvog mesta sa jednim porazom u deset utakmica i da se onda selektor smeni. Pa sta je bio cilj kvalifikacija? Da se NE kvalifikujemo? Prvi put u zivotu cujem za ovako nesto. Ranije smo ispadali vec u drugom kolu, zavrsavali sa minusom bodova, sramotili se sa Pizonom, Curcicem i nekim Advokatom...Neverovatno

Tyranos

pre 6 godina

Musline legendo! Sve najbolje u daljoj karijeri, odlazis sa uspehom i rezultatom.
Bolje ti je sto si otisao, ostaces upamcen po dobru a tvoj naslednik (ko god da je) ce se pamtiti po krompiru na SP.
Evo slavnih rezultata selektora pre Muslina :
Makedonija - Srbija 1-0
Danska - Srbija 2 krompira
Belgija - Srbija 2 krompira
Hrvatska - Srbija 2-0
Jermenija - Srbija 1-1

A vi narode posto se ne bunite protiv nepravde, bar odigrajte 3 fiksa na SP znate koja to vam garantuje FSS-SNS umesto plate bar kladza!

novica

pre 6 godina

Zamerili mu što je kostur reprezentacije pravio od bivših igrača Partizana (Stojke, Rukavina, Nastasić, Ljajić, Mitrović). Dabogda sve utakmice izgubili sa po 5 razlike!

mkg

pre 6 godina

Stvari su jednostavne. U timu nam je pet-šest igrača na kojima menadžeri više ne mogu zaraditi (Bane, Kolarov, Stojke, Tošić jedan i drugi..), kao takvi oni više nisu interesantni. Idemo u Aziju na turneju, tu treba prodati tri-četiri prosečna ligaška igrača i uzeti lovu na njima, na ostalima u toku PS. 'beš uigravanje, treba da se zaradi. Musline, uzmi im lovu do kraja ugovora, to je i onako kap u moru onoga što će oni strpati u svoje džepove.

Novinar, ali ne sportski

pre 6 godina

Da li je na vanrednoj sednici FSS onaj sudija dobio suspend i da li je izbrisan sa liste? Kad sam nudio opkladu da nema govora raspravlja o dosuđenom faulu, i da je sve sinoć bila novinarska patka, kako su oni pet minuta poslda FSS e utakmice znali da će sudija dobiti susspenda a Partizanu uzeta tri boda? Rekao im Terza, njihova uzdanica. Da li će se u ime profesije neko iz Udruženja sportskih novinara izviniti zbog širenja Terzine harange?

jednostavno

pre 6 godina

neko tamo je pobrkao lončiće!
Zar nije trebalo FSS da se smeni a Muslin da ostane?

Ili sad neko drugi treba da preuzme njegove zasluge?

A šta bi bilo da je slušao FSS i pozvao dotične igrače po njihovoj želji i da se onda nismo plasirali na SP? Da li bi ga i onda smenili?

Jovan

pre 6 godina

Zaslužio je, nego kako!
Odveo nas na svetsko prvenstvo bez baraža. Ne sme takav uspeh da se desi, to se ne prašta!
Ništa me više neće iznenaditi ovde. Ništa nema logike.

nike

pre 6 godina

vidim mnogi kukaju za muslinom (namerno malo slovo) pa ljudi takvih selektora ima na ki9le a i grupa je bila kisela voda.Jel on uveo nekog mladjeg igrača,jel imao igru...?Hvala bogu da su ga oterali a trebalo je i pre.

mh

pre 6 godina

E sad da vidimo koja licnost ce prihvatiti da bude novi selektor, da dodje na gotovo. Svaki normalan covek bi debelo razmislio, kad su oterali Muslina koji je vec zavrsio posao. Ne bih prihvatio ni za milion da mi ponude

Milko

pre 6 godina

A stvarno ne znam zasto se toliko iscudjavamo ovoj odluci. Ona se lepo uklapa u milje dnevnih dogadjaja iz svih sfera zivota u ovoj drzavi u kojoj su bahati pojedinci personifikacija sistema i organa vlasti.Tamo gde prestaje svaka logika tu pocinje Srbija....

HanSolo

pre 6 godina

Ovo je tako sramno... Bez trunke kulture.. Mi nismo za ništa.. Ovako nešto primitivno nebi ni jedni drugi savez(država) uradio sem našeg tužnog.. Ovde nema poštovanja nikako..

M

pre 6 godina

Iskreno kritikovao sam ga mnogo i nemam neko misljenje o njemu zbog nacine ofanzivne navodno igre sa defanzivnim igracima..kao i ne pozivanje Baste..A.Zivkovica..SMS..itd..
ali ovo je trebalo da urade ili u sredini kvalifikacija ili ne sad..Nzm..
cini mi se pomalo bzv sad kad je odveo na Svj..da sad dobije otkaz..A onda ce mozda dovesti jos jednog Muslina..
ako se stvarno nesto promjeni po pitanju nacina igre i igraca reprezentacije onda svaka cast..

Bogu fala što sam Lala

pre 6 godina

Muslin je sam kriv jer nije ispunio tri uslova, prva dva da formira tim i plasira se na svetsko je ispunio ali treći uslov da pusti kosu je potpuno ignorisao.

anisest

pre 6 godina

Baš me interesuje pravi razlog. Imao je cilj da se kvalifikuje na svetsko, to je i uradio. Prvi u grupi posle ko zna koliko godina. Narod mu zamera dve stvari: nepozivanje SMS - a i defanzivna igra. Ali on je sa timom koji je odabrao bio prvi. Prosto, morao je on da vodi tim na svetskom, zato što je on to izborio.

Nemus

pre 6 godina

Šta ga bre žalite, prvo atmosfera u ekipi mu je više nego problematična. Raspitajte se malo pa se sami uverite. Drugo nema nameru da zove ni Segeja ni Žileta u reprezentaciju. Treće igramo sa 7 igrača pozadi i skoro svaku utakmicu primamo gol a na prevenstvu teško da ćemo dati dva ozbiljnim protivinicima.

fubaler

pre 6 godina

Kako ce se uigrati ? kao da smo do sada bili uigrani? Muslin je svojom nereakcijom na utakmicama protiv Austrije i Gruzije zasluzio otkaz. Igra nam je ravna nuli. Plase se pobjede i evidentno je da trener ne zna da ulije samopouzdanje u tim. Linije tima se neprate. Najljepsa vijest do sada a vi odma kriticni. I da je ostao bili bi kriticni. Idemo u Rusiju po zlato.

petar

pre 6 godina

Mnogo toga mu se zameralo, ali se sacekalo da se vidi kakav ce rezultat da napravi. Sada jednostavno moze da se zakljuci da nam nije bio cilj plasman na SP.

petar pan

pre 6 godina

Kako je sejo tako i zanje....Ogresio se o mlade igrace,promasio taktiku i sasvim opravdano gledamo u njegova nestrucna ledja... Samo da sad ne promasimo izbor i bice to mnogo bolje...

Cuka

pre 6 godina

Nemojte da glumite svi sad neke moraliste, posle Gruzije i Austrije je 90% vas zahtevalo da Muslin podnese ostavku ili da ga smene... Sad kad je smenjen vam je zao kao... Slazem se da ovo samo kod nas ima ali nemojte da se pravite ni vi ludim

pedja Dorcolac

pre 6 godina

Dakle ovo moze da se dogodi samo u Srbiji. Nema apsolutno nikakve logike da smenis coveka koji je doneo uspeh reprezentaciji i srecu narodu da moze da gleda svoju reprezentaciju na SP. Zaista nisam neki pobornik njegove igre ali rezultat koji stoji iza njega je ogroman. Bilo kako bilo mi smo ga oterali i sta sad? Da li je garancija ako vratimo SMS nazad da ce sve biti bolje? Ako se vratimo u staru formaciju? I najvaznije, koga sad za selektora??? Po meni svi dobri su vec zauzeti...

Kosta

pre 6 godina

Kezman I ostali novi/stari menadzeri u dilu sa vrhom saveza oterali velikog gospodina I fudbalskog radnika.
Prosto za analize,razlozi,pa to se videlo kroz cele kvalifikacije da je taktika defanzivna,Ali rezultat je dosao.
Zbog ovakvih stvari su stadioni prazni,manje zbog huligana.
Taman je neko napravio rezultat I doneo u kasu 9,5 miliona I dobru energiju,I kao nagrada NOGA.
Bojkot,sta drugo.

Lala iz Banata

pre 6 godina

poslednji dobar trener nase reprezentacije je bio antic, kamo srece da se on vrati...
(lmao, 30. oktobar 2017 16:34)

Ako gledamo samo rezultate, Antić nije ništa bolji od Muslina...
Sa druge dtrane, na SP nije ništa uradio i pored dobre igre...

objektivno

pre 6 godina

Moje skromno misljenje je da smo mi kao zemlja u kategoriji latinoamerickih zemalja gde ne igraju najbolji fudbaleri nego oni koji moraju da igraju zbog sprege menadzera i mafije. Nas fudbal je ionako propao zbog pranja para koje je u fudbalu vece nego u drugim sportovima. Ko ne veruje neka se proseta i pogleda kuce onih koji vode nas fudbal. Oteran je Antic koji je odlicno vodio reprezentaciju, oteran je Muslin koji je to isto uradio. Sve sto pisu novine i mediji mogu vec pomenuti ljudi puni para lako da kupe. Navijaci i javnost bi morali da jednom za uvek oteraju bandu koja vodi fudbal da bi nasa reprezentacija jednom postala normalna. Ovo je vec duze problem celog drustva a ne jednog ciklusa takmicenja ili odredjene licnosti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Pazite sad kad Krstaja pobedi Kinu i Korejce i predsednik Kiki mu ponudi visegodisnji ugovor. To bi bilo uzasno da se desi.

markosd

pre 6 godina

Iskreno, nije da volim Muslina, ali covek je uradio sve sto se moze traziti od reprezentacije Srbije - plasirao se na svetsko prvenstvo, ali nisu mu igrali neki od kojih neki drugi imaju korsti. Bruka. Zasluzujemo da ne osvojimo bod.

el dumo

pre 6 godina

ja nisam bio za muslina ali ovo sada je stv sramota kakav bre tumbakovic sramota za muslina dosao je kad nijedan nije hteo da preuzme odgovornost plasirao se tamo nek je i vodi...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Cuka, upravo to. 80% upisa je bilo Muslinovo teranje i ako prođemo na sp, sad šatro svi šokirani i besni. To je ono pobrkano i licemerno u nama. Pljuješ i ratuješ sa komšijom ceo život da bi sutradan momentalno žderao i pio na njegovoj sahrani i držao slovo kako je bio mnogo dobar i čestit čovek.

REALAN

pre 6 godina

Realno je za odlazak na SP najzaslužniji selektor Muslin koji je uspeo sa stručnim štabom i ekipom, svima poznato kakvog kvaliteta, da povrati kakav-takav kult reprezentacije. Sada teramo selektora zbog interesa "moćnih ljudi", narušićemo atmosferu i pitanje je da li će nam trebati duže od 8 godina da ponovo učestvujemo na nekom velikom takmičenju. Ali ključno pitanje je: Gde su sada njegovi članovi stručnog štaba, veliki moralisti da stanu u odbranu selektora. Nego i oni se prodaju za sitne interese, a kada se "sutra" to i njima dogodi, biće im đavo kriv.

coldplayer

pre 6 godina

Pih ko ce sada da slusa ove smorove kako kukaju za Muslinom.Vec mi nije dobro.Covek je ocajno vodio tim i tacka.Imao je srece previse,a to nece biti slucaj u Rusiji.Cao zdravo.

Тетка из Канаде

pre 6 godina

ја сам изгледа џаба слала паре из Канаде. Треба Кокезу отерати а не Муслина

Walter

pre 6 godina

Ovo je sramno,da se razumemo ja nisam previše mirisao Muslina ali oterati čoveka koji je te posle 8 godina odvede na veliko takmičenje je sramota koja samo u Srbiji moze da se desi.

Millennium

pre 6 godina

Da li su neke stvari mogle bolje? Svakako da jesu. Da li je trebao da zove neke igrače, jeste i verujem da bi ih zvao. Ovako, iskoristili su ga za svoje ciljeve, odveo je reprezentaciju na prvenstvo, doneo pare i podigao ugled reprezentaciji. Zato su ga odbacili kao staru krpu da bi njihovi pajtaši zaseli za kormilo. Ponavlja nam se Antić, i vratiće nam se kao i tada.

Walter

pre 6 godina

Ovo je sramno,da se razumemo ja nisam previše mirisao Muslina ali oterati čoveka koji je te posle 8 godina odvede na veliko takmičenje je sramota koja samo u Srbiji moze da se desi.

Milan89

pre 6 godina

Kada cemo shvatiti da mi nismo nikakva fudbalska sila, mala zemlja sa prosecnim igracima, osim Tadica i Matica, i da je ovo veliki uspeh, neshvatljivo mi je da neko zeli smenu selektora koji nas je direktno plasirao na SP. Gledam Vels koji je igrao polufinale svetskog prvenstva zavrsio treci u gtupi, nece ni u baraz, a navijaci molili selektora da ne podnosi ostavku. Cudan smo narod zaista.

Vlada91

pre 6 godina

Antic je jedini selektor u koga sam nekako verovao i uspeo je,imali smo stvarno dobru igru tada.I pored tog poraza od Australije,niko mu nista nije mogao zameriti jer je tim imao vise od igre u tom mecu i prikazao se u jako dobrom svetlu na tom prvenstvu.

srba

pre 6 godina

treba da se operu 9.5 miliona evra a najbolje je angazovanjem novog trenera. Pola treneru pola upravi tako to biva u Srbiji jer uprave se zuri dok ima para ko zna dokle ce oni da budu na celo ovako svakom po 300.000 evra manje vise 100.000 tako posliju u FSS. kad bih ih stavio na poligraf to bese sa njim

petar

pre 6 godina

Mnogo toga mu se zameralo, ali se sacekalo da se vidi kakav ce rezultat da napravi. Sada jednostavno moze da se zakljuci da nam nije bio cilj plasman na SP.

nevski

pre 6 godina

Licno mislim da je ovo sramota, Muslin nas je odveo gde dugo nismo bili, tako da, ako se ovako zahvaljujemo to dovoljno govori o nama samima. Cinjenica je da klinci treba da igraju, a ako je vec tako, dovesti Veljka Paunovica, da sve ima svoj logican sled i red. Jedini problem je sto kod nas nikakvog smisla nema, zato smo tu kao narod gde jesmo.

Srrrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Vucica za selektora i ostvaricemo najbolji rezultat u istoriji. Pa bio je jedan od najboljih navijaca. Donece posle Martinovic u Skupstinu sve njegove navijacke rekvizite: salove, kape, trubice, zastave, zvecke, rolne toalet papira, .....

Darko

pre 6 godina

Ne podrzavam preterano Muslina, ali dosao je na klupu kad niko nije hteo, preuzeo tim, odveo na SP, i sad bi bio red da i tamo vodi.Ovako sta sad, doci ce neki selektor pred SP, i sta on moze da uradi sa 3 recimo kontrolna meca??

Sava Mali

pre 6 godina

Sramota, nema dalje. Strašno... Koliko mi nemamo poštovanja prema pametnim ljudima. Pa da nije došao Muslin ko zna kada bi se plasirali na mundijal...

Šesnaesterac

pre 6 godina

I u 100 marki da nećemo saznati šta zaista stoji iza ovoga, ne samo od FSS-a, nego ni od Muslina. Dobićemo neka generička i misteriozna objašnjenja, sa čuvenim "ne bih sad da pominjem imena". Kompletna naša fudbalska organizacija funkcioniše kao Cosa Nostra.

Bane

pre 6 godina

(Milan89, 30. oktobar 2017 16:22)

Vels ovo Vels ono isti taj Vels sva Bejlom smo dobili u Novom Sadu 6:1. Imali ljudi dobre kvalifikacije i završni turnir koji je bio ko se snađe taj profitira i odma se dižu u nebesa. Mi nismo fudbalska nacija iz razloga što kod nas godinama se gleda samo lični interes i profit. Tako da nam nikad ne igraju najbolji igrači već podobni. Tako i kod Muslina nije on tu nikakav izuzetak. Muslin ne samo da je ignorisao Segeja, već i Živkovića, Veljkovića i mnoge igrače koji bi itekako mogli da budu nosioci u A reprezentaciji. Dosta bre kukanje za njim, ništa gore nećemo igrati bez njega, pošto kod njega najbolji igrač nam je bio golman.

Cuka

pre 6 godina

Nemojte da glumite svi sad neke moraliste, posle Gruzije i Austrije je 90% vas zahtevalo da Muslin podnese ostavku ili da ga smene... Sad kad je smenjen vam je zao kao... Slazem se da ovo samo kod nas ima ali nemojte da se pravite ni vi ludim

Dejan

pre 6 godina

Sram vas bilo! Smena selektora koji je ostvario veliki rezultat, a pritom je plenio svojim gospodskim ponasanjem i odnosom prema sportskoj javnosti, je SKANDALOZNA!

Bogu fala što sam Lala

pre 6 godina

Muslin je sam kriv jer nije ispunio tri uslova, prva dva da formira tim i plasira se na svetsko je ispunio ali treći uslov da pusti kosu je potpuno ignorisao.

peca

pre 6 godina

Nije nam valjao Antić, ne valja nam Muslin, nije ni čudo što nam od svih ekipnih sportova najgore ide u fudbalu. Došlo neko zlo vreme da jedan Karadžić menja Antica i da jedan Kokeza menja Maslina.

IvanM

pre 6 godina

Najveci problem u celoj ovoj prici je poruka koja se svima salje. A ona glasi... Ma koliko bili uspesni u poslu kojim se bavite, uvek ima neko "strucniji" ko ce to osporiti.

sin

pre 6 godina

1. odveo nas i Petko na svetsko u mnnnogo mnogo tezoj grupi pa nas tamo razmontirali
2. Antic nas odveo ispred mocne francuske koja je baraz prosla na gol rukom, a onda na sp nije osvojila bod i postigla gol!!!! ista francuska koja nas degradirala u beogradu sa igracem manje!!
mi smo ispali od mocne gane i australije
3. sa Muslinom ili bez, mi grupu proci necemo!! s tim je greska
4. mladi mladi i samo mladi, sa veljkom, isto ne prolazimo grupu ali idemo na sledece EP
5. ko god da ode, atmosfera vec odvratna

$$$

pre 6 godina

Pa šta ako nas je odveo na SP. i Čačić odveo Hrvate u baraž pa ga smenili, jednostavno imali smo ludačku sreću i to je to, treba podsetit da je Gruzija kod 1:0 promašila prazan gol za 2:0, i da praktično ni jednu utakmicu nismo odigrali dobro i u odbrani i u napadu zbog čudne formacije, 3 pozadi ali 2 sa strane koji su nit odbrana nit sredina, uvek 2 igrača manje.

milan 26

pre 6 godina

Veljko Paunovic. Ima znanje, igra otvoren fudbal, radio na tri kontinenta, ima iza sebe uspeh i rezultate, zna dosta dobro nase igrace, slusa rock muzuku (vrlo vazno, ma kako to zvucalo)... Muslin, iako se meni uopste nije svideo fudbal, igra i ne pozivanje pojedinih igraca, nije zasluzio otkaz, jer je ispunio zadatak, odveo tim u SP. Bas nepravedno.

coldplayer

pre 6 godina

Pih ko ce sada da slusa ove smorove kako kukaju za Muslinom.Vec mi nije dobro.Covek je ocajno vodio tim i tacka.Imao je srece previse,a to nece biti slucaj u Rusiji.Cao zdravo.

ljupce

pre 6 godina

nista nismo naucili iz proslosti,a jos je tuznije sto cemo te iste greske nastaviti dab radimo i u buducnosti.ko je pametan,shvatio je sta sam hteo da kazem,a ko nije,neka ceka da se to dogodi pa nek se sa svima nama zajedno cese po glavi.to nam ne gine...imam mnogo toga da kazem o ovome,ali em to je suvise opsirno za ovako malo slova za pisanje,em mi ne bi objavili komentar,a verujte da jako dobro pamtim i imao bih sta da kazem

objektivno

pre 6 godina

Moje skromno misljenje je da smo mi kao zemlja u kategoriji latinoamerickih zemalja gde ne igraju najbolji fudbaleri nego oni koji moraju da igraju zbog sprege menadzera i mafije. Nas fudbal je ionako propao zbog pranja para koje je u fudbalu vece nego u drugim sportovima. Ko ne veruje neka se proseta i pogleda kuce onih koji vode nas fudbal. Oteran je Antic koji je odlicno vodio reprezentaciju, oteran je Muslin koji je to isto uradio. Sve sto pisu novine i mediji mogu vec pomenuti ljudi puni para lako da kupe. Navijaci i javnost bi morali da jednom za uvek oteraju bandu koja vodi fudbal da bi nasa reprezentacija jednom postala normalna. Ovo je vec duze problem celog drustva a ne jednog ciklusa takmicenja ili odredjene licnosti.

joks

pre 6 godina

Baš smo redovni na tim svetskim, da čoveka koji nas posle koliko godina odvede na isto, oteramo. Svaka nam čast, da nas nema, trebalo bi nas izmisliti

mkg

pre 6 godina

Stvari su jednostavne. U timu nam je pet-šest igrača na kojima menadžeri više ne mogu zaraditi (Bane, Kolarov, Stojke, Tošić jedan i drugi..), kao takvi oni više nisu interesantni. Idemo u Aziju na turneju, tu treba prodati tri-četiri prosečna ligaška igrača i uzeti lovu na njima, na ostalima u toku PS. 'beš uigravanje, treba da se zaradi. Musline, uzmi im lovu do kraja ugovora, to je i onako kap u moru onoga što će oni strpati u svoje džepove.

Bg

pre 6 godina

Kakav iskren i veran saradnik je Krstajic bio Muslinu.... Nisam fan Muslina ali nacin na koji je smenjen i to da ga niko nije uzeo u zastitu u FSS je dno dna.

Milosav

pre 6 godina

Tragedija se nastavlja, ne kazem da je ovaj bio genijalan trener ali ovo samo moze da pogorsa situaciju u timu. Nadam se da nisam u pravu i da ce novi trener da ulije samopouzdanje i veru u tim igracima pa da igraju sa srcem za Srbiju. Znajuci nas mentalitet bojim se da ce ovo da utice negativno i da cemo da u Rusiji sluzimo drugim timovima za nabijanje samopouzdanja i gol razlike.

da se ne lažemo

pre 6 godina

Smehoteka. Ništa od finala. Over and out, Što se mene tiče prvenstvo neću ni pratiti. Navijam za Argentinu kao i uvek. Posle Antića sam prestao da prarim reprezentaciju, kada je došao Muslin ponovo počeo, a sada definitivno kraj.

Tyranos

pre 6 godina

Musline legendo! Sve najbolje u daljoj karijeri, odlazis sa uspehom i rezultatom.
Bolje ti je sto si otisao, ostaces upamcen po dobru a tvoj naslednik (ko god da je) ce se pamtiti po krompiru na SP.
Evo slavnih rezultata selektora pre Muslina :
Makedonija - Srbija 1-0
Danska - Srbija 2 krompira
Belgija - Srbija 2 krompira
Hrvatska - Srbija 2-0
Jermenija - Srbija 1-1

A vi narode posto se ne bunite protiv nepravde, bar odigrajte 3 fiksa na SP znate koja to vam garantuje FSS-SNS umesto plate bar kladza!

Borko

pre 6 godina

Jel moze neko da mi kaze koga je vodio Mladen Krstajic pre ovog posla? Kakvo trenersko iskustvo on ima?
(Vlad, 30. oktobar 2017 20:06)

Druze, jednostavnije je nego sto mislis. Za ovaj posao u FSS ne treba nikakvo trenersko iskustvo. Treba neko da klima glavom dok mu diktiraju spisak, i da malo brblja pred novinarima posle utakmice. Ko god se istripuje da treba nesto vise od toga, taj je automatski prekvalifikovan...i diskvalifikovan.

anisest

pre 6 godina

Baš me interesuje pravi razlog. Imao je cilj da se kvalifikuje na svetsko, to je i uradio. Prvi u grupi posle ko zna koliko godina. Narod mu zamera dve stvari: nepozivanje SMS - a i defanzivna igra. Ali on je sa timom koji je odabrao bio prvi. Prosto, morao je on da vodi tim na svetskom, zato što je on to izborio.

conYmar

pre 6 godina

Bez obzira kakva nam je bila nikakva grupa i neatraktivni protivnici on je ipak uspeo da odvede ekipu na mondijal a oni ga smene sad na kraju. Nisam neki ljubitelj Slavoljuba Muslina ali ovo je cista glupost. Kad se već bio uhvatio u kolo, trebalo je da ga puste da odigra do kraja. Zato nam tako i ide :-(

E moja Srbijo međ šljivama

pre 6 godina

Zamereno mu je što na svetsku scenu sad se moraju ugurati igrači za prodaju.Menadžeri i bulumenta vide odmah šansu za zaradu.Pojedini igrači sa pedigreom da su igrali za reprezentaciju ,pa još i na SP-u... ko bi to propustio!Ali pošto se Slavoljub ne slaže sa tom ideologijom (sahranjivanja) srpskog fudbala,tu je čovek od poverenja gore pomenutih,a pritom na čelu FSS-a, koji će otkloniti smetnju, i sa selektorom se "dogovoriti" o raskidu ugovora.Sve regularno zar ne?

luka

pre 6 godina

vi srbi niste normalni 200 ili više država pokušava doći na SP čovik vas odvede tamo prvi u grupi a vi ga smjenite mi hrvati bi mu spomenik dignili.koji piksi što je on to uradio u nogometu?

REALAN

pre 6 godina

Realno je za odlazak na SP najzaslužniji selektor Muslin koji je uspeo sa stručnim štabom i ekipom, svima poznato kakvog kvaliteta, da povrati kakav-takav kult reprezentacije. Sada teramo selektora zbog interesa "moćnih ljudi", narušićemo atmosferu i pitanje je da li će nam trebati duže od 8 godina da ponovo učestvujemo na nekom velikom takmičenju. Ali ključno pitanje je: Gde su sada njegovi članovi stručnog štaba, veliki moralisti da stanu u odbranu selektora. Nego i oni se prodaju za sitne interese, a kada se "sutra" to i njima dogodi, biće im đavo kriv.

pedja Dorcolac

pre 6 godina

Dakle ovo moze da se dogodi samo u Srbiji. Nema apsolutno nikakve logike da smenis coveka koji je doneo uspeh reprezentaciji i srecu narodu da moze da gleda svoju reprezentaciju na SP. Zaista nisam neki pobornik njegove igre ali rezultat koji stoji iza njega je ogroman. Bilo kako bilo mi smo ga oterali i sta sad? Da li je garancija ako vratimo SMS nazad da ce sve biti bolje? Ako se vratimo u staru formaciju? I najvaznije, koga sad za selektora??? Po meni svi dobri su vec zauzeti...

Lala iz Banata

pre 6 godina

poslednji dobar trener nase reprezentacije je bio antic, kamo srece da se on vrati...
(lmao, 30. oktobar 2017 16:34)

Ako gledamo samo rezultate, Antić nije ništa bolji od Muslina...
Sa druge dtrane, na SP nije ništa uradio i pored dobre igre...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Cuka, upravo to. 80% upisa je bilo Muslinovo teranje i ako prođemo na sp, sad šatro svi šokirani i besni. To je ono pobrkano i licemerno u nama. Pljuješ i ratuješ sa komšijom ceo život da bi sutradan momentalno žderao i pio na njegovoj sahrani i držao slovo kako je bio mnogo dobar i čestit čovek.

Alan Ford

pre 6 godina

Ovo ima samo kod nas da nekog smene posle uspeha jer verovatno nije njima poslusan a nije ni ulizica. Nebitan je uspeh ako nisi poslusan nista ne vredi. A obraz im je kao djon.

Milos Bogicevic

pre 6 godina

Svaka cast selektoru!To je covek koji ima i obraz i dostojanstvo! On stoji iza svojih odluka! Takav je bio i u Zvezdi, ako nije onako kako on kaze covek odlazi. Neda da mu neko drugi sastavlja tim. Slavoljub Muslin je covek za postovanje, svaka cast na uspehu i hvala sto si nas odveo u Rusiju.

doktor

pre 6 godina

Prvo kada smo se plasirali na SP pricali su svi kako Muslina treba smeniti,bla bla,kako los bas igramo i kako nam ne igraju najbolji igraci neki.. Danas kada smo ga smenili sad odjednom svi su na njegovoj strani i pocinje klasicno pljuvanje., Nikad nam se ne moze udovoljiti

Cartman

pre 6 godina

Plus za smenjivanje ovog "trenera", sad samo pametan izgor sledeceg.. Ali znajuci savez i drzavu, verovatno neko isti kao Muslin ce doci.

markosd

pre 6 godina

Iskreno, nije da volim Muslina, ali covek je uradio sve sto se moze traziti od reprezentacije Srbije - plasirao se na svetsko prvenstvo, ali nisu mu igrali neki od kojih neki drugi imaju korsti. Bruka. Zasluzujemo da ne osvojimo bod.

Jovan

pre 6 godina

Zaslužio je, nego kako!
Odveo nas na svetsko prvenstvo bez baraža. Ne sme takav uspeh da se desi, to se ne prašta!
Ništa me više neće iznenaditi ovde. Ništa nema logike.

Gradjanin sveta

pre 6 godina

Apsolutno mi nije fudbalski drag Muslin, ali da smene coveka koji je odveo repre. na SP je najblaze receno slocin. Od sada bojkot.

zekan

pre 6 godina

Nije mo Muslin simpatican bio ali ovo je cirkus. Smesno je ako FSS pise da je zbog nepozivanja SMS. Pa lako ste mogli da ga nagovorite da pozove jednog igraca. Jos je veci cirkus sto cemo dobiti po obicaju selektora par meseci pre svetskog i naravno da nece moci da zna koliko koji igrac moze.

jul

pre 6 godina

Kakav smo seljački narod.Prvo smo ga pljuvali da podnese ostavku iz odredjenih razloga sada opet kritike na račun fss zbog smene.Licemeri najveći!

Milko

pre 6 godina

A stvarno ne znam zasto se toliko iscudjavamo ovoj odluci. Ona se lepo uklapa u milje dnevnih dogadjaja iz svih sfera zivota u ovoj drzavi u kojoj su bahati pojedinci personifikacija sistema i organa vlasti.Tamo gde prestaje svaka logika tu pocinje Srbija....

Nemus

pre 6 godina

Šta ga bre žalite, prvo atmosfera u ekipi mu je više nego problematična. Raspitajte se malo pa se sami uverite. Drugo nema nameru da zove ni Segeja ni Žileta u reprezentaciju. Treće igramo sa 7 igrača pozadi i skoro svaku utakmicu primamo gol a na prevenstvu teško da ćemo dati dva ozbiljnim protivinicima.

nike

pre 6 godina

vidim mnogi kukaju za muslinom (namerno malo slovo) pa ljudi takvih selektora ima na ki9le a i grupa je bila kisela voda.Jel on uveo nekog mladjeg igrača,jel imao igru...?Hvala bogu da su ga oterali a trebalo je i pre.

sava.

pre 6 godina

truli fss se keče putem svih selektora koji naz doveli na svetsko.kokeza i partizan ruše muslina kako bi opet mamini sinovi igrali ja se nesečam nit jedne države u celom svetu,da smeni čoveka koji nas kao 1.prve u grupi uveo u rusiju smenili kako bi menađeri u spregi sa partizanom,doveli svoje igrače koji su u interesu prodavanja,da se mazne lova.miloševič,kokeza,karađič.Nešto je trulo u državi danskoj ustvari srbiji.ko god nas odvede odma se traži smena kako bi igrali igrači zbog prodaje igrača.fuj sad ako nepređemo 1,krug mesto smene članovi fss na robiju i to podhitno.sns i miloševč,kokeza karađič zlo i trulež.nažalost ove se nemože oterati ni govnivom motikom.razlog smene najgluplji u istoriji sporta.samo ljudi na ulice jedan veliki miting i zatvaranje,pre nego odnesu lovu iz srbije.baš me zanima koje đepove če napuniti ulazak u rusiju novi igrači trebače baš mnogo vremena,da se uigra pa makar mesi i ronaldo igrali za srbiju,koji su stručnjaci ofi u fss to je strašno.

SK

pre 6 godina

Koliko komentatora ovde, a poenta priče je jasna. Nije bitno da li si napravio neki rezultat, bitno je da sastavis tim kako ti kazu, a da bude po volji menadzera, inaceletis bajo, bez obzira sto si ti strucnjak, uvek je neko pametniji. Vise bih voleo da su Vels i Irska prosli, ako nista bar zbog strasti i pristupa ovom sportu.

Nema na čemu

pre 6 godina

2 top komentara posle prolaska na SP:

"Ajmo Slavoljube, bar 9 defanzivaca u postavi, da se grcevito branimo dok ga Tadic ne uvalja nekako, a onda ponovo da se branimo.
(Mbođ, 9. oktobar 2017 18:02) # Link komentara
Preporučujem (+1835)Ne preporučujem (-67)

Ode Muslin na SP ni kriv ni dužan.
(Vinetu Papadopulos, 9. oktobar 2017 22:27) # Link komentara
Preporučujem (+1512)Ne preporučujem (-95)"

99,5% vas je kritikovalo Muslina i igru reprezentacije.
Sta je sad problem?

marko

pre 6 godina

teranje i ako prođemo na sp, sad šatro svi šokirani i besni. To je ono pobrkano i licemerno u nama. Pljuješ i ratuješ sa komšijom ceo život da bi sutradan momentalno žderao i pio na njegovoj sahrani i držao slovo kako je bio mnogo dobar i čestit čovek.
(jako i do samog kraja, 30. oktobar 2017 16:57)
Komentar sve objasnio!

el dumo

pre 6 godina

ja nisam bio za muslina ali ovo sada je stv sramota kakav bre tumbakovic sramota za muslina dosao je kad nijedan nije hteo da preuzme odgovornost plasirao se tamo nek je i vodi...

мали вожд

pre 6 godina

У Србији се успех не прашта.... Срамота!!! Господине Муслин - ХВАЛА ВАМ, опростите им јер не знају шта раде...

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimnje ...

pre 6 godina

Kakva je ovo banana drzava, vecina ce se sloziti da reprezentacija i nije imala neku lepu, atraktivnu igru, ali niko ne moze da ospori kakav takav rezultat, i uspeh selektora koji je zbog toga zasluzio da bude na najvecoj smotri, a ne da se nejo drugi "kiti tudjim perjem", jos cudnije je.to ko njega smenjuje, gde su tu sportske, fudbalske legende, sramota ... politika je u Srbiji danas najbolje zanimanje, toliko o tome i svim porama i sferama zivota ...

Batko

pre 6 godina

Pogledati samo komentare pre mesec dana, posle Austrije i Gruzije...
Drvlje i kamenje po coveku...
Sada se trazi pravda za istoga ?!!!

Ajde bre!!!

pre 6 godina

Najgori potez u istoriji Srpskog fudbala!!! Dokaz da nam tim kroje menadžeri, koji nas "redovno" vode na evropska i svetska prvenstva.

Влада

pre 6 godina

Шта се чудите. Не уклапа ом се човек у визију, у концепцију. Сменили су га зато што није дозволио да му они састављају тим. Све осим тога је лаж. Треба позвати "њихове играче" да им се дигне цена а њима напуне џепови.

пентхаус

pre 6 godina

Ово в.д. не постоји нигде у свету, то само код нас има.
Не мислим само на спорт.
По мени једини прави избор Радомир Антић.
Од наших тренера он је једини топ класа, остали му нису ни до колена реално.
Или неког топ странца да доведу.
Не видим друго решење.
Какав Станојевић, Вајс, Јовановић, не зезајте.
Нама треба права тренерчина, класа.
Или Антић или неки топ странац.

veljko

pre 6 godina

Bez obzira sta mislio o Muslinu kao treneru,covek nas je odveo na jedno veliko takmicenje posle x godina.On ce otici cistog obraza i mirne savesti jer zna sta je uradio, dok je vrhuska iz FSS-a dobila par meseci mira i opstanka u foteljama do pocetka svetskog prvenstva.A svi znamo sta nas tamo ceka.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Pazite sad kad Krstaja pobedi Kinu i Korejce i predsednik Kiki mu ponudi visegodisnji ugovor. To bi bilo uzasno da se desi.

mita

pre 6 godina

Videćete ko će biti ljudina na kraju; Tadić opet!!! Siguran sam da neće ići na svetsko ako ne ide i Muslin! Vec je jednom slomio ovu mafiju kada su morali da ga vrate u tim na početku kvalifikacija. Tadiću čekamo novo tvoje pismo! Štrajk igrača dok se matori ne vrati. On se borio za vas, za Srbiju, za tim, a ove sitne duše hoće da se ogrebu o rast vrednosti Savica i Živkovića ako budu pozvani!

Paja

pre 6 godina

Muslin je odlican trener a to je i dokazao u Rusiji sramota od fudbalskog saveza.Isto kao i sa Anticem covek napravi uspeh a oni ga oteraju.Necuveno!

Aleksandar, Beograd

pre 6 godina

(pedja Dorcolac, 30. oktobar 2017 16:57) Greška druže.Itekako ima logike smeniti selektora koji je mogao u Beču od drugog tima Austrije da primi 7,8 komada i koji je u odlučujućem meču (koji smo morali pobediti) igrao na nerešeno sa 7 defanzivnih igrača (osmi je golman) i na kontru. Logika je smeniti selektora koji je samo zahvaljujući sreći obezbedio plasman na SP. Srećno smo pobedili Austriju u Beogradu (iako su Austrijanci zaslužili pobedu), protiv Velsa oba meča smo slučajno iščupali po bod, protiv Gruzije smo u gostima pobedili, iako bi rezultat bio potpuno drugačiji da su Gruzini iskoristili bar 2 od mnogobrojnih prilika u prvom poluvremenu. Protiv Irske pobedili iz jednog šuta, realnost je bila da bude nerešeno. Igra nula!Ljajić u ovoj postavci neupotrebljiv! Na to sve dodajem da ne igraju Sergej MS, Andrija Živković, Radonjić, Zdjelar, Grujić, Basta pa čak i Lazar Marković, a u prvoj postavi su Stefan Mitrović, Luka Milivojević, Rukavina, A.Mitrović i još neki. O čemu pričamo? Ako će dovesti istog ili goreg selektora od Muslina onda su ga džaba smenjivali, ali da je bilo razloga za smenu to je valjda svakom ko se malo razume u fudbal jasno.

Marko

pre 6 godina

Duda Ivkovic je oprostaj od trenerske karijere pravio u Atini pre par meseci. Alo! Jedan Duda Ivkovic! Srbiju nikad vise nije osramotio neko kao naprednjacka vlast i puleni Tomislava Karadzica u FSS i njihovi placenici i dileri-vodje huligana Zvezde i Partizana. Pametnome dosta.

carobnjak iz vOza

pre 6 godina

Nema nama napretka, zadugo, nažalost. Srbin sam iz Banja Luke i volim Srbiju isto kao i Republiku Srpsku, vremenom mi se sve manje prihvatljiva opcije Srbija i R.Srpska jedna država zbog mafijaša i profitera u Srbiji.
Pa oni bi nam ovakvim nejakim dušu uzeli, mislim na RS.

Pozdrav iz B.Luke

Milorad

pre 6 godina

Ja ne znam da se u svetu ikada desio slucaj da se reprezentacija kvalifikuje direktno na SP sa prvog mesta sa jednim porazom u deset utakmica i da se onda selektor smeni. Pa sta je bio cilj kvalifikacija? Da se NE kvalifikujemo? Prvi put u zivotu cujem za ovako nesto. Ranije smo ispadali vec u drugom kolu, zavrsavali sa minusom bodova, sramotili se sa Pizonom, Curcicem i nekim Advokatom...Neverovatno

Mare

pre 6 godina

Prava slika Srpskog naroda. Da je ostao svi bi bili za smenu, komentarisali da nista ne zna, da poziva neznalice da igraju, da bi i moja baba u ovakvoj grupi otisla na svetsko itd.., ali sad kada je smenjen, e sad je on odlican trener, odveo nas na veliko takmicenje posle 8 godina, sramota kako su ga oterali, nije trebalo itd... Cirkus...

zoran ivkovic

pre 6 godina

iskreno ni ja nisam odusevljen taktikom i igrom ali ta taktika muslina dala rezultat ...i mislim da je velika sramota smeniti selektora koji nas je odveo na svetsko prvenstvo ...i jos veca sramota sansu dati nekom ko nije ucestvovao u kvalifikacijama a on da se sepuri na prvenstvu ...mislim na piksija uz duzno postovanje za sve sto je uradio u karijeri ....i sta da muslin vodi ,pa sta smo umislili ako dodje piksi da cemo osvojiti titulu prvaka sveta ....

cole

pre 6 godina

napisah vec na drugoj temi....Nenad Lalatovic selektor koji ce voditi A reprezentaciju na SP! mozda neverovatno, mozda neocekivano, al kod nas nista nije nemoguce. oteras coveka koji ti je bez problema odveo reprezentaciju na SP i dovedes nekog ko se nigde do sada nije dokazao. neka nam je dragi Bog u pomoc!

mario

pre 6 godina

Gospodo ! Ante Čačić je slobodan mada iznenadjen i malo uvredjen i ne treba mu mnogo igrača za SP. Zamjene vrši u 85 toj ili 90 toj minuti dakle 15 nogometaša i to je dovoljno.Ozbiljno nema logike da Muslina otpiljuju tek tako ili...?

Dzoni

pre 6 godina

Gde je Bane Ivanovic da kao kapiten izadje i kaze alo bre ljudi sta radite??? Muka mi je ne treba pratiti reprezentaciju na svetskom uopste. Idemo u Rusiju na pijacu da ekipa iz saveza uzme procente od prodaje menadzerskih igraca. Uzas.

Czv

pre 6 godina

Opet svi znamo da i sa muslinom ovakav sistem nema nikakve sanse.a tek na svetskom.i opet svi kukaju zasto kako.ko god fa dodje plasirali smo se.osvojiti ga necemo.nek igraju mladi pa sta bude

Shamu

pre 6 godina

Totalni luzeri. Kao da se neko trudi svim silama da sahrani i ovo malo uspeha sto je reprezantacija uspela da napravi. Ne znam zasto je sve tako komplikovano kod fudbalera (inteligencija?), pa zar nemate primere uspeha tu odmah medju u KSS i OSS, nosiocima medalja sa ovogodisnjih EP??

Tamni Vilajet

pre 6 godina

Toliko je sve dovedeno do perfekcije da više nije dovoljan rezultat, već to mora da bude stilom, umjetnički dojam za deset, inače...Nešto kao Barcelona sa Guardiolom od prije 7-8 godina. Evropski Brazilci, valja opravdati taj epitet.
p.s.
SMS-a je morao da zove, nema opravdanja, ali sumnjam da je to razlog otkaza...

Тетка из Канаде

pre 6 godina

ја сам изгледа џаба слала паре из Канаде. Треба Кокезу отерати а не Муслина

Del

pre 6 godina

Fascinantna stvar u vezi svega ovoga je da je vecina (kad kazem vecina, mislim 95% komentara bas na ovom sajtu), posle Austrije i Gruzije prizivala bas Sergeja, Zivkovica i odlazak Muslina jer je igra bila sramotna i jasan predznak debakla protiv iole jace ekipe. Sada imamo drugaciju sliku. Naravoucenije koje sam izvukao: karakter srbalja je na filmskom platnu verno opisan u liku Mileta kontrasa iz Vruceg vetra. Malo inat, malo namerno zakuvavanje corbe, a puno sujete, neznanja, nekulture. Nije problem sto je Muslin smenjen, nije on ta klasa koju mi hocemo i koja nam treba, vec to sto nemamo plan B, to sto ce opet nesto o-ruk preko noci, pa ako moze na srecu nesto.. isto je bilo kad je doveden: taj koji ga je potpisao je morao da razmislja na duze staze, da selektor bude moderan strucnjak, sa iskustvom na zapadu gde si igra ozbiljan fudbal, sa minimunom sujete... Ovako cemo opet da lutamo...

zex

pre 6 godina

Ovakav potez cu da opravdam samo ako umesto njega dovedu Veljka Paunovica(zasluzio je titulom sa mladima)ili nekog dobrog stranog trenera Karlo Anceloti.

zgslavac

pre 6 godina

Znači tačno je što se priča Karlo Anćeloti je oduševljen Milinkovićem i našim mladim igračima i nekolicinom zrelih te hoće da preuzme naš tim i vodi ga na SP i sledeći ciklus za EP kad se očekuje da Srbija bude medju favoritima za tron uz ovog vrsnog stručnjaka.
(Cer, 30. oktobar 2017 19:16)

"Očekuje se"? Tko to molim te očekuje Srbiju u borbi za tron? Mladi Hrvatske igraju za Napoli (Rog), Real (Kovačić), Inter (Brozović), Bayer L. (Jedvaj). Najstariji među njima Vrsaljko (Atletico) i Kramarić (Hoffenheim) imaju 25 godina. I ne, nitko ih ne očekuje na tronu. Gdje molim te igra ta srpska mladost?

Novinar, ali ne sportski

pre 6 godina

Da li je na vanrednoj sednici FSS onaj sudija dobio suspend i da li je izbrisan sa liste? Kad sam nudio opkladu da nema govora raspravlja o dosuđenom faulu, i da je sve sinoć bila novinarska patka, kako su oni pet minuta poslda FSS e utakmice znali da će sudija dobiti susspenda a Partizanu uzeta tri boda? Rekao im Terza, njihova uzdanica. Da li će se u ime profesije neko iz Udruženja sportskih novinara izviniti zbog širenja Terzine harange?

Pedja

pre 6 godina

Muslin je pre svega dobar trener da napravi rezultat. Uz to je napravio i model igre koji najvise odgovara nasim igracima. Medjutim, sa druge strane je bio potpuno nefleksibilan za neke igrace kao SMS, Zivkovic, Basta itd. Sigurno nisu bili losiji izbor nego oni koji su igrali. Zamislite da selektor Portugalije ne zove Ronalda jer mu se ne uklapa u sistem igre?! Zaista je neshvatljivo ne iskoristiti takav potencijal kad ga vec imamo. Igra protiv Austrije i Gruzije je bila nikakva, a igrali smo protiv dve najlosije ekipe kojoj nijednoj rezultat nije znacio nista. Ni to nismo znali da iskoristimo i dobijemo ubedljivo te utakmice, tako se postaje respektabilan tim. Evo sad je pozvan i Svilar, veoma talentovan golman. Medjutim znajuci nase, oni ce forsirati Stojkovica koji jos malo treba penziju da dobije, ali i dalje prvi golman. I onda se posle cudimo drugim zemljama kako napreduju, pa kako imaju mlade igrace itd. Imamo i mi, samo ih ne ubacujemo u tim.

ilija

pre 6 godina

Kolko ste vi licemerni pa to je strahota! Jeste do juce pljuvali Muslina da bi samo dobijali pluseve ili zato sto mislite da nije dobar za repr? Alo, sta je s vama? I sad ga branite zarad pluseva samo. Povraca mi se od vas, povraca! Svi ste strucnjaci vi a nemate pojma ni ofsajd sta je

Džoni

pre 6 godina

Auh, kako sada navukosmo lošu karmu ovim potezom! Nismo igrali dobro, ali smo bar imali sreće, ovim potezom bojim se da opet tradicionalno nećemo igrati dobro ali će nam i sreća okrenuti leđa!

Zvezdaš

pre 6 godina

Ne mogu da verujem zaista što branite ovde muslina, nije nas on odveo na SP nego vladimir stojković! bez njega bi bili poslednji na tabeli!!!

mh

pre 6 godina

E sad da vidimo koja licnost ce prihvatiti da bude novi selektor, da dodje na gotovo. Svaki normalan covek bi debelo razmislio, kad su oterali Muslina koji je vec zavrsio posao. Ne bih prihvatio ni za milion da mi ponude

Borko

pre 6 godina

Jel moze neko da mi kaze koga je vodio Mladen Krstajic pre ovog posla? Kakvo trenersko iskustvo on ima?
(Vlad, 30. oktobar 2017 20:06)

Druze, jednostavnije je nego sto mislis. Za ovaj posao u FSS ne treba nikakvo trenersko iskustvo. Treba neko da klima glavom dok mu diktiraju spisak, i da malo brblja pred novinarima posle utakmice. Ko god se istripuje da treba nesto vise od toga, taj je automatski prekvalifikovan...i diskvalifikovan.

koli

pre 6 godina

Ovi sto prizivaju i hvale Antica, neka ga zovu kod sebe kuci, ja se dobro secam njegovog "uspeha". Imao je igrace top klase u ekipi, za razliku od ovog tima danas (ako cemo realno). I sta je postigao sa tim timom? Plasirao se na sp i odmah ispao. Prevara od trenera.

Matematicar

pre 6 godina

Lalatović za selektora ako ima pravde i Boga. Čovek koji je za kratko vreme unapredio rad u više klubova i na vreme shvatio kako se u Srbiji postaje veliki. Sigurno je da će mediji da ga apsolutno podrže, posebno dokumentarac koji se sprema o njegovom razvoju i uticaju na svetski fudbal, na Pinku. Dakle, Lalatović. p.s. njegova harizma je od najvećeg značaja.

Kosta

pre 6 godina

Kezman I ostali novi/stari menadzeri u dilu sa vrhom saveza oterali velikog gospodina I fudbalskog radnika.
Prosto za analize,razlozi,pa to se videlo kroz cele kvalifikacije da je taktika defanzivna,Ali rezultat je dosao.
Zbog ovakvih stvari su stadioni prazni,manje zbog huligana.
Taman je neko napravio rezultat I doneo u kasu 9,5 miliona I dobru energiju,I kao nagrada NOGA.
Bojkot,sta drugo.

marko

pre 6 godina

Ovo je dno dna , sramim se za njih kad oni vec neznaju za sram i obraz ... ne ocekuj te nista pozitivno na sp ko da ukomponuje ekipu za 5-6 pripremnih ? Muslin je imao sistem i kakvu takvu igru pazi te sta ce sada biti .. rezultatska katastrofa i drago mi je zbog toga ...ja bojkotujem fss i sve sto ima veze sa menadzerskom mafijom , pridruzite se

Владимир

pre 6 godina

Сви нешто паметују, све знају. Него да ли може неко искрено да призна да ли је заиста очекивао пласман на СП? Па цела Европа нас је прогласила најпријатнијем изненађењем квалификација. А овде сви очекују неки велики успех на СП. Само не знам да ли мисле на репрезентацију Немачке или Србије. Разлика је огромна.

danguba

pre 6 godina

Od pocetka Muslinovog mandata sam kritikovao igru reprezentacije, uprkos rezultatima, jednako kao sto sam branio Mihajlovica i igru njegove selekcije. Prosto ne mogu opravdati Muslinov dekadentni fudbal i selekciju igraca. Nekako su u zadnje dve utakmice morali isplivati svi nedostaci u igri, koji su se nakupili i na kraju smo pukom srecom prosli na SP.

HanSolo

pre 6 godina

Ovo je tako sramno... Bez trunke kulture.. Mi nismo za ništa.. Ovako nešto primitivno nebi ni jedni drugi savez(država) uradio sem našeg tužnog.. Ovde nema poštovanja nikako..

Uros

pre 6 godina

Sramna odluka FSS na celu sa Slavisom Kokezom. Covek koji nas je odveo mundijal dobija otkaz kao tehnoloski visak. Tako ce samo uneti nestabilnost u tim i dozivecemo fijasko kao Nemackoj 2006.

vlaca

pre 6 godina

Uzmite recept kosarkasa vaterpolista odbojkasa itd kako biti u vrhu uvek.Posto su u fudbalu veci novac okrece menadzeri i drugi sastavljaju tim.Sa ovakvom politikom FS nema ni rezultata

мерак

pre 6 godina

Реално, играли смо ужасно. Исто тако је ово потпуно срамотно. Нисам паметан.

nobody

pre 6 godina

Sramota! Sramota! Sramota! Ponoviće nam se slučaj Antić, sad nek izgubimo i 3 utakmice! Ovo je užas. 90% ljudi nije zadovoljno što nije zvao SMS-a, ali gospodin Muslin nas je odveo na Svetsko Prvenstvo posle 8 godina i 3 velika propuštena takmičenja. Mi smo dugo,dugo kuburili sa rezultatima, tražili igru i sve i taman sada kad je bolje bilo za nijansu, imali smo sreće, znanja i hrabrosti i plasirali smo se i na kraju čoveku daju otkaz, užas.
Molim da se komentar objavi, pozdrav za B92 i za sve istinske ljubitelje fudbala i sporta uopšte!

Mihailo

pre 6 godina

Mi smo stvarno čudni, posle utakmice sa Gruzijom, svi komentari su bili da Srbiji treba novi selektor, kako Muslin ne zove mladje snage, i da ćemo u Rusiji da primamo po 5 komada sa formacijom koju je forsirao bivši selektor, sad kad smeniše ćoveka svi ste mu advokati a tada ste ga pljuvali.

IGGY

pre 6 godina

Jeste,i Muslin је zaslužan ali se ne može na SP sa igrom koju smo videli.Ja nisam promenio mišljenje.Nadam se da će Savez nešto na bolje da uradi mada čudo bi to bilo jer primetio bih ovde mutne radnje,botovske poruke protiv Muslina ko da su ih sendvičari pisali: "tako ti treba","bilo je vreme","fss je dobro uradio"..Primećujem i ја da je većina bila protiv selektora a sad pričaju da neće da gledaju SP)))

jednostavno

pre 6 godina

neko tamo je pobrkao lončiće!
Zar nije trebalo FSS da se smeni a Muslin da ostane?

Ili sad neko drugi treba da preuzme njegove zasluge?

A šta bi bilo da je slušao FSS i pozvao dotične igrače po njihovoj želji i da se onda nismo plasirali na SP? Da li bi ga i onda smenili?

nobody

pre 6 godina

Sramota! Sramota! Sramota! Ponoviće nam se slučaj Antić, sad nek izgubimo i 3 utakmice! Ovo je užas. 90% ljudi nije zadovoljno što nije zvao SMS-a, ali gospodin Muslin nas je odveo na Svetsko Prvenstvo posle 8 godina i 3 velika propuštena takmičenja. Mi smo dugo,dugo kuburili sa rezultatima, tražili igru i sve i taman sada kad je bolje bilo za nijansu, imali smo sreće, znanja i hrabrosti i plasirali smo se i na kraju čoveku daju otkaz, užas.
Molim da se komentar objavi, pozdrav za B92 i za sve istinske ljubitelje fudbala i sporta uopšte!

borisbl

pre 6 godina

Sjajna vest!!!! Nadam se da nece doci neko ko ce nastaviti da igea sa 5 bekova i 2, 3 defanzivna vezna... sad i mozda pokazemo na svetskom.

risto

pre 6 godina

Sramota! Slican scenario kao i 2008 sa gos. Antićom. Bez imalo postovanja i respekta prema tim ljudima , sto su zilj ispunili i stvorili dobru osnovu za dalji rad sa mladim igracima.

as

pre 6 godina

U Rusiji mi igramo sa ozbiljnim ekipama,ostao Muslin ili dosao Gvardiola mi mozemo biti samo kanta za razbijanje.U Rusiju smo otisli samo is razloga sto smo imali krs grupu.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Vracanje na formaciju 4-2-1-3. Stoperi Ivanovic i Nastasic(Maksimovic Nikola),bekovi Basta i Obradovic,sredina Matic,Milinkovic-Savic,Tadic,napad Ljajic,Kostic,Zivkovic. Kao Barselona. Bez napadaca...trojica brzih napred....
Moze i varijacija 4-3-3 Ivanovic,Nastasic,Basta,Obradovic, Matic ,Milinkovic-Savic,Nemanja Maksimovic,napred Tadic,Kostic,Zivkovic. Ubijali bi napred i na sredini. Zamisli sredinu i napad Matic,Milinkovic-Savic,Maksimovic Nemanja,Tadic ,Kostic(Ljajic),Zivkovic?!!!! Extra. Mladi i brzi.

4-2-1-3
Stojkovic
Basta-Ivanovic--Nastasic--Obradovic
Matic---Milinkovic-Savic
Tadic
Zivkovic---------Ljajic------------Kostic

Nikola NS

pre 6 godina

FSS: Miljanića za selektora.... ufff covek nije živ.... nema veze jos bolje-moći ćemo sve kako zamislimo mi i ovi što dele koverte.... fuj fuj grozota

Burgiba

pre 6 godina

Kako je komicno kad svi pozele da se igraju formacijama i rasporedjuju igrace, a vidi se da ne prate fudbal ili se ne razumeju dovoljno.
Jedan dole kaze da mi treba da igramo kao Barselona bez klasicnog spica (ja bih rekao da je Napoli trenutno bolji primer) ii onda stavi Ljajica u sredinu tog napadackog tria, haha. Adem igra ili po levoj strani ili ofanzivnog veznog igraca. On bi bio totalno izgubljen kad ne bi imao nikoga ispred sebe. Takodje predlaze Kostica i Zivkovica kao ofanzivne, a ni jedan ni drugi ne igraju istureno u svojim timovima. Ne sumnjam da bi mogli da igraju vise ofanzivno, pogotovo ZIvkovic,, ali ako bi sva predlozena trojica igrala na novim pozicijama, mozete zamisliti koja bi tu konfuzija bila.
Ako hoces formaciju sa 3 napadu, mozda je najbolje da Ljajic igra levo, Darko Lazovic (Genoa) desno jer na toj poziciji igra u timu, a Prijovic u sredini. Mi na zalost nemamo Mesija ili Mertensa da igramo bez spica.

M

pre 6 godina

Iskreno kritikovao sam ga mnogo i nemam neko misljenje o njemu zbog nacine ofanzivne navodno igre sa defanzivnim igracima..kao i ne pozivanje Baste..A.Zivkovica..SMS..itd..
ali ovo je trebalo da urade ili u sredini kvalifikacija ili ne sad..Nzm..
cini mi se pomalo bzv sad kad je odveo na Svj..da sad dobije otkaz..A onda ce mozda dovesti jos jednog Muslina..
ako se stvarno nesto promjeni po pitanju nacina igre i igraca reprezentacije onda svaka cast..

coldplayer

pre 6 godina

@Bane
Bravo majstore.Ne znaju ljudi.Znas i sam da ovde uglavnom klinci pisu gluposti.Ko se iole razume vidi da je ovo pravi potez.Ne vredi objasnjavati nista kad nema neko u glavi niti se razume.

Ika

pre 6 godina

Zato cemo i da propadnemo, jer onaj ko nesto uradi, odmah ne valja, neću ni da gledam prvenstvo, bez emocija, makar i osvojili, ovo je sramota.

fubaler

pre 6 godina

Kako ce se uigrati ? kao da smo do sada bili uigrani? Muslin je svojom nereakcijom na utakmicama protiv Austrije i Gruzije zasluzio otkaz. Igra nam je ravna nuli. Plase se pobjede i evidentno je da trener ne zna da ulije samopouzdanje u tim. Linije tima se neprate. Najljepsa vijest do sada a vi odma kriticni. I da je ostao bili bi kriticni. Idemo u Rusiju po zlato.

AntiBot

pre 6 godina

Sa jedne strane izbor selektora je formalnost jer odisemo vrlo kvalitetnim resenjima, sa druge strane enigma koga medju velikanima izabrati. Neka moja lista je sledeca:
Ratko Dostanic, Miodrag Jesic, Miodrag Bozovic, Bard Zivadinovic. Od stranih Ciro Blazevic, Fabio Kapelo, Felipe Skolari.

kladzom do bola

pre 6 godina

muslin odlazi kao gospodin , svaka mu cast ., uzece pare a ime nece da ukalja debaklom na sp . jedva cekam sp i neuigranu reprezentaciju sa novim sistemom igre , novim igracima i trenerom . ima da nas pune po 3,4 komada .

Sale

pre 6 godina

Nisam bio zadovoljan Muslinom, ali je rezultat, ipak rezultat. Sad će dovesti neku trenersku veličinu poput Kosanovića, Živadinovića, Bata Đore... A onda možemo očekivati poziv za vedete kao što su: Stojković, Savic, Vulićević, Pantić...

novica

pre 6 godina

Zamerili mu što je kostur reprezentacije pravio od bivših igrača Partizana (Stojke, Rukavina, Nastasić, Ljajić, Mitrović). Dabogda sve utakmice izgubili sa po 5 razlike!

petar pan

pre 6 godina

Kako je sejo tako i zanje....Ogresio se o mlade igrace,promasio taktiku i sasvim opravdano gledamo u njegova nestrucna ledja... Samo da sad ne promasimo izbor i bice to mnogo bolje...

Zvezdaš

pre 6 godina

Muslin je i zaslužio da dobije otkaz, jeste nas odveo na svetsko prvenstvo, ali kako ? Prvo ona blamaža protiv austrije pa jedva pobedili gruziju i nepozivanje sergeja milinkovića-savića u reprezentaciji! Vratite nam radomira antića ili dovedite prosinečkog pa ako može vladana milojevića da vodi reprezentaciju i zvezdu!

Oliver Kosta

pre 6 godina

Moze i 4-3-3

Stojkovic
Basta--Ivanovic--Nastasic-Obradovic
Nem.Maksimovic-Matic-SMS
Zivkovic-Tadic---Kostic(Ljajic)

Moze i 4-2-1-3
Stojkovic
Basta-Ivanovic-Nastasic-Obradovic
Nem.Maksimovic-Matic
SMS
Zivkovic(Sulejmani)-Tadic-Kostic(Ljajic).

Kombinacija je bezbroj. Samo pravi trener sa vizijom i verom i mozemo igrati kao Belgija. Ultra ofanzivno na gol vise. Zamislite sredinu Matic,Nemanja Maksimovic,SMS. Jaki ,kreativni i puno trce. Napred brza krila i jedan madjionicar(Tadic ili Ljajic,moze obojica). Kombinacija je bezbroj. Samo vizija i kidacemo. Ej bre mi smo Prvaci sveta do 21.godine!!!! Gde su nam ti igraci?!!!!!!! Hajde malo razumaaaaaa Srbijoooooo!!!!!

Kenny Dalglish

pre 6 godina

Smena Muslina u meni stvara podeljena osecanja.
Doveo nas je na Mundial posle 8 godina, kapa dole.
Cinjenica je da smo u 10 utakmica nadigrali samo Moldaviju kuci kao i da je bio prilicno kontraverzan odabir igraca.
Ako dobro prodjemo u Rusiji sve ce se zaboraviti a ako ne...

Figo

pre 6 godina

Ne mogu da verujem zaista što branite ovde muslina, nije nas on odveo na SP nego vladimir stojković! bez njega bi bili poslednji na tabeli!!!
(Zvezdaš, 30. oktobar 2017 19:21)

Pa i njega je Muslin stavio u tim. Znaci ipak je Muslin zasluzan ili kriv za to. Kad je vec kriv za sve lose stvari za koje mu prigovarate onda je kriv i za ove dobre. Ili to sad ispoljavas klasicne dvostruke standarde??

Masan

pre 6 godina

Samo jedno znam , svaki put kad Milinkovic-Savic ne bude dao gol i Srbja ne bude pobedila prozivat cu ovde vas koji ste oterali Muslina.I vas kvazi-selektore , i Milinkovic-Savica i Kezmana.

Đole

pre 6 godina

Koliko pamtim, od svih zvezdaša još samo Miloš Šestić nije vodio nacionalni tim. Znači Miloš Šestić, pardon, gospodin Miloš Šestić.

Boj@n

pre 6 godina

Hvala Bogu, sad cemo da uzivamo u napadackoj igri nasih mladih zvezda, zahvaliti se i nekim igracima ima njih 10 najmanje koji nisu ni blizu prvog tima, a kod Muslina su igrali bitnu ulogu

DENY

pre 6 godina

Svesno hrabra odluka FSS. Mladost je ono što nam ja potrebno. Novi selektor pred sobom ima otvoren put idovoljno vremena da se spremi za SP. Bravo za FSS

Cer

pre 6 godina

Znači tačno je što se priča Karlo Anćeloti je oduševljen Milinkovićem i našim mladim igračima i nekolicinom zrelih te hoće da preuzme naš tim i vodi ga na SP i sledeći ciklus za EP kad se očekuje da Srbija bude medju favoritima za tron uz ovog vrsnog stručnjaka. Cena je malo veća i najveća u istoriji srpskog fudbala ali opravdano 2,7m $ po sezoni plus 2,3m $ ako prodje grupu na SP. Dakle za ovaj ciklus i do 5m $. Ukupno za dva ciklusa minimum 10m $ odnosno za 3 godine malo manje plus bonusi za rezultate.

Dragan

pre 6 godina

Sad vam je jasno šta je fudbal. Mafija. Ne navijam za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Što se mene tiče nismo se ni plasirali tamo.

teško

pre 6 godina

ne razumijem zašto se opet Antić dovodi u vezu reprezentacije...ljudi,je li jedino ja kontam da se taj ne bavi ozbiljnim trenerskim poslom već koliko...2 decenije...izuzev epizode u JAR...gdje smo prošli kako smo prošli...ganci i australci....tako da...sve su mi opcije realnije nego da neko ponovo izvuče,zaboga,"pa vidi,sine,da ti kažem"Antića...alo,ljudi...

Sremac

pre 6 godina

B92: FSS: Muslin više nije selektor, Krstajić v.d. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=30&nav_id=1319871
Pogledaj pod poglavljem " Novi Zeland" i sve ce ti biti jasno. Valjda, jel...
Nego, jel imas ti neko takvo poglavlje o "vasem lepom" fudbalu da pogledam? Ili bar slican uspeh...

$$$

pre 6 godina

Pa šta ako nas je odveo na SP. i Čačić odveo Hrvate u baraž pa ga smenili, jednostavno imali smo ludačku sreću i to je to, treba podsetit da je Gruzija kod 1:0 promašila prazan gol za 2:0, i da praktično ni jednu utakmicu nismo odigrali dobro i u odbrani i u napadu zbog čudne formacije, 3 pozadi ali 2 sa strane koji su nit odbrana nit sredina, uvek 2 igrača manje.

coldplayer

pre 6 godina

Pih ko ce sada da slusa ove smorove kako kukaju za Muslinom.Vec mi nije dobro.Covek je ocajno vodio tim i tacka.Imao je srece previse,a to nece biti slucaj u Rusiji.Cao zdravo.

Cartman

pre 6 godina

Plus za smenjivanje ovog "trenera", sad samo pametan izgor sledeceg.. Ali znajuci savez i drzavu, verovatno neko isti kao Muslin ce doci.

Bane

pre 6 godina

(Milan89, 30. oktobar 2017 16:22)

Vels ovo Vels ono isti taj Vels sva Bejlom smo dobili u Novom Sadu 6:1. Imali ljudi dobre kvalifikacije i završni turnir koji je bio ko se snađe taj profitira i odma se dižu u nebesa. Mi nismo fudbalska nacija iz razloga što kod nas godinama se gleda samo lični interes i profit. Tako da nam nikad ne igraju najbolji igrači već podobni. Tako i kod Muslina nije on tu nikakav izuzetak. Muslin ne samo da je ignorisao Segeja, već i Živkovića, Veljkovića i mnoge igrače koji bi itekako mogli da budu nosioci u A reprezentaciji. Dosta bre kukanje za njim, ništa gore nećemo igrati bez njega, pošto kod njega najbolji igrač nam je bio golman.

Walter

pre 6 godina

Ovo je sramno,da se razumemo ja nisam previše mirisao Muslina ali oterati čoveka koji je te posle 8 godina odvede na veliko takmičenje je sramota koja samo u Srbiji moze da se desi.

Vlada91

pre 6 godina

Antic je jedini selektor u koga sam nekako verovao i uspeo je,imali smo stvarno dobru igru tada.I pored tog poraza od Australije,niko mu nista nije mogao zameriti jer je tim imao vise od igre u tom mecu i prikazao se u jako dobrom svetlu na tom prvenstvu.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Vracanje na formaciju 4-2-1-3. Stoperi Ivanovic i Nastasic(Maksimovic Nikola),bekovi Basta i Obradovic,sredina Matic,Milinkovic-Savic,Tadic,napad Ljajic,Kostic,Zivkovic. Kao Barselona. Bez napadaca...trojica brzih napred....
Moze i varijacija 4-3-3 Ivanovic,Nastasic,Basta,Obradovic, Matic ,Milinkovic-Savic,Nemanja Maksimovic,napred Tadic,Kostic,Zivkovic. Ubijali bi napred i na sredini. Zamisli sredinu i napad Matic,Milinkovic-Savic,Maksimovic Nemanja,Tadic ,Kostic(Ljajic),Zivkovic?!!!! Extra. Mladi i brzi.

4-2-1-3
Stojkovic
Basta-Ivanovic--Nastasic--Obradovic
Matic---Milinkovic-Savic
Tadic
Zivkovic---------Ljajic------------Kostic

nike

pre 6 godina

vidim mnogi kukaju za muslinom (namerno malo slovo) pa ljudi takvih selektora ima na ki9le a i grupa je bila kisela voda.Jel on uveo nekog mladjeg igrača,jel imao igru...?Hvala bogu da su ga oterali a trebalo je i pre.

Milan89

pre 6 godina

Kada cemo shvatiti da mi nismo nikakva fudbalska sila, mala zemlja sa prosecnim igracima, osim Tadica i Matica, i da je ovo veliki uspeh, neshvatljivo mi je da neko zeli smenu selektora koji nas je direktno plasirao na SP. Gledam Vels koji je igrao polufinale svetskog prvenstva zavrsio treci u gtupi, nece ni u baraz, a navijaci molili selektora da ne podnosi ostavku. Cudan smo narod zaista.

Millennium

pre 6 godina

Da li su neke stvari mogle bolje? Svakako da jesu. Da li je trebao da zove neke igrače, jeste i verujem da bi ih zvao. Ovako, iskoristili su ga za svoje ciljeve, odveo je reprezentaciju na prvenstvo, doneo pare i podigao ugled reprezentaciji. Zato su ga odbacili kao staru krpu da bi njihovi pajtaši zaseli za kormilo. Ponavlja nam se Antić, i vratiće nam se kao i tada.

Sava Mali

pre 6 godina

Sramota, nema dalje. Strašno... Koliko mi nemamo poštovanja prema pametnim ljudima. Pa da nije došao Muslin ko zna kada bi se plasirali na mundijal...

Cuka

pre 6 godina

Nemojte da glumite svi sad neke moraliste, posle Gruzije i Austrije je 90% vas zahtevalo da Muslin podnese ostavku ili da ga smene... Sad kad je smenjen vam je zao kao... Slazem se da ovo samo kod nas ima ali nemojte da se pravite ni vi ludim

Dejan

pre 6 godina

Sram vas bilo! Smena selektora koji je ostvario veliki rezultat, a pritom je plenio svojim gospodskim ponasanjem i odnosom prema sportskoj javnosti, je SKANDALOZNA!

Nemus

pre 6 godina

Šta ga bre žalite, prvo atmosfera u ekipi mu je više nego problematična. Raspitajte se malo pa se sami uverite. Drugo nema nameru da zove ni Segeja ni Žileta u reprezentaciju. Treće igramo sa 7 igrača pozadi i skoro svaku utakmicu primamo gol a na prevenstvu teško da ćemo dati dva ozbiljnim protivinicima.

Zvezdaš

pre 6 godina

Ne mogu da verujem zaista što branite ovde muslina, nije nas on odveo na SP nego vladimir stojković! bez njega bi bili poslednji na tabeli!!!

doktor

pre 6 godina

Prvo kada smo se plasirali na SP pricali su svi kako Muslina treba smeniti,bla bla,kako los bas igramo i kako nam ne igraju najbolji igraci neki.. Danas kada smo ga smenili sad odjednom svi su na njegovoj strani i pocinje klasicno pljuvanje., Nikad nam se ne moze udovoljiti

sava.

pre 6 godina

truli fss se keče putem svih selektora koji naz doveli na svetsko.kokeza i partizan ruše muslina kako bi opet mamini sinovi igrali ja se nesečam nit jedne države u celom svetu,da smeni čoveka koji nas kao 1.prve u grupi uveo u rusiju smenili kako bi menađeri u spregi sa partizanom,doveli svoje igrače koji su u interesu prodavanja,da se mazne lova.miloševič,kokeza,karađič.Nešto je trulo u državi danskoj ustvari srbiji.ko god nas odvede odma se traži smena kako bi igrali igrači zbog prodaje igrača.fuj sad ako nepređemo 1,krug mesto smene članovi fss na robiju i to podhitno.sns i miloševč,kokeza karađič zlo i trulež.nažalost ove se nemože oterati ni govnivom motikom.razlog smene najgluplji u istoriji sporta.samo ljudi na ulice jedan veliki miting i zatvaranje,pre nego odnesu lovu iz srbije.baš me zanima koje đepove če napuniti ulazak u rusiju novi igrači trebače baš mnogo vremena,da se uigra pa makar mesi i ronaldo igrali za srbiju,koji su stručnjaci ofi u fss to je strašno.

Zvezdaš

pre 6 godina

Muslin je i zaslužio da dobije otkaz, jeste nas odveo na svetsko prvenstvo, ali kako ? Prvo ona blamaža protiv austrije pa jedva pobedili gruziju i nepozivanje sergeja milinkovića-savića u reprezentaciji! Vratite nam radomira antića ili dovedite prosinečkog pa ako može vladana milojevića da vodi reprezentaciju i zvezdu!

coldplayer

pre 6 godina

@Bane
Bravo majstore.Ne znaju ljudi.Znas i sam da ovde uglavnom klinci pisu gluposti.Ko se iole razume vidi da je ovo pravi potez.Ne vredi objasnjavati nista kad nema neko u glavi niti se razume.

Aleksandar, Beograd

pre 6 godina

(pedja Dorcolac, 30. oktobar 2017 16:57) Greška druže.Itekako ima logike smeniti selektora koji je mogao u Beču od drugog tima Austrije da primi 7,8 komada i koji je u odlučujućem meču (koji smo morali pobediti) igrao na nerešeno sa 7 defanzivnih igrača (osmi je golman) i na kontru. Logika je smeniti selektora koji je samo zahvaljujući sreći obezbedio plasman na SP. Srećno smo pobedili Austriju u Beogradu (iako su Austrijanci zaslužili pobedu), protiv Velsa oba meča smo slučajno iščupali po bod, protiv Gruzije smo u gostima pobedili, iako bi rezultat bio potpuno drugačiji da su Gruzini iskoristili bar 2 od mnogobrojnih prilika u prvom poluvremenu. Protiv Irske pobedili iz jednog šuta, realnost je bila da bude nerešeno. Igra nula!Ljajić u ovoj postavci neupotrebljiv! Na to sve dodajem da ne igraju Sergej MS, Andrija Živković, Radonjić, Zdjelar, Grujić, Basta pa čak i Lazar Marković, a u prvoj postavi su Stefan Mitrović, Luka Milivojević, Rukavina, A.Mitrović i još neki. O čemu pričamo? Ako će dovesti istog ili goreg selektora od Muslina onda su ga džaba smenjivali, ali da je bilo razloga za smenu to je valjda svakom ko se malo razume u fudbal jasno.

srba

pre 6 godina

treba da se operu 9.5 miliona evra a najbolje je angazovanjem novog trenera. Pola treneru pola upravi tako to biva u Srbiji jer uprave se zuri dok ima para ko zna dokle ce oni da budu na celo ovako svakom po 300.000 evra manje vise 100.000 tako posliju u FSS. kad bih ih stavio na poligraf to bese sa njim

petar

pre 6 godina

Mnogo toga mu se zameralo, ali se sacekalo da se vidi kakav ce rezultat da napravi. Sada jednostavno moze da se zakljuci da nam nije bio cilj plasman na SP.

Czv

pre 6 godina

Opet svi znamo da i sa muslinom ovakav sistem nema nikakve sanse.a tek na svetskom.i opet svi kukaju zasto kako.ko god fa dodje plasirali smo se.osvojiti ga necemo.nek igraju mladi pa sta bude

Oliver Kosta

pre 6 godina

Moze i 4-3-3

Stojkovic
Basta--Ivanovic--Nastasic-Obradovic
Nem.Maksimovic-Matic-SMS
Zivkovic-Tadic---Kostic(Ljajic)

Moze i 4-2-1-3
Stojkovic
Basta-Ivanovic-Nastasic-Obradovic
Nem.Maksimovic-Matic
SMS
Zivkovic(Sulejmani)-Tadic-Kostic(Ljajic).

Kombinacija je bezbroj. Samo pravi trener sa vizijom i verom i mozemo igrati kao Belgija. Ultra ofanzivno na gol vise. Zamislite sredinu Matic,Nemanja Maksimovic,SMS. Jaki ,kreativni i puno trce. Napred brza krila i jedan madjionicar(Tadic ili Ljajic,moze obojica). Kombinacija je bezbroj. Samo vizija i kidacemo. Ej bre mi smo Prvaci sveta do 21.godine!!!! Gde su nam ti igraci?!!!!!!! Hajde malo razumaaaaaa Srbijoooooo!!!!!

DENY

pre 6 godina

Svesno hrabra odluka FSS. Mladost je ono što nam ja potrebno. Novi selektor pred sobom ima otvoren put idovoljno vremena da se spremi za SP. Bravo za FSS

Darko

pre 6 godina

Ne podrzavam preterano Muslina, ali dosao je na klupu kad niko nije hteo, preuzeo tim, odveo na SP, i sad bi bio red da i tamo vodi.Ovako sta sad, doci ce neki selektor pred SP, i sta on moze da uradi sa 3 recimo kontrolna meca??

zgslavac

pre 6 godina

Znači tačno je što se priča Karlo Anćeloti je oduševljen Milinkovićem i našim mladim igračima i nekolicinom zrelih te hoće da preuzme naš tim i vodi ga na SP i sledeći ciklus za EP kad se očekuje da Srbija bude medju favoritima za tron uz ovog vrsnog stručnjaka.
(Cer, 30. oktobar 2017 19:16)

"Očekuje se"? Tko to molim te očekuje Srbiju u borbi za tron? Mladi Hrvatske igraju za Napoli (Rog), Real (Kovačić), Inter (Brozović), Bayer L. (Jedvaj). Najstariji među njima Vrsaljko (Atletico) i Kramarić (Hoffenheim) imaju 25 godina. I ne, nitko ih ne očekuje na tronu. Gdje molim te igra ta srpska mladost?

Lala iz Banata

pre 6 godina

poslednji dobar trener nase reprezentacije je bio antic, kamo srece da se on vrati...
(lmao, 30. oktobar 2017 16:34)

Ako gledamo samo rezultate, Antić nije ništa bolji od Muslina...
Sa druge dtrane, na SP nije ništa uradio i pored dobre igre...

danguba

pre 6 godina

Od pocetka Muslinovog mandata sam kritikovao igru reprezentacije, uprkos rezultatima, jednako kao sto sam branio Mihajlovica i igru njegove selekcije. Prosto ne mogu opravdati Muslinov dekadentni fudbal i selekciju igraca. Nekako su u zadnje dve utakmice morali isplivati svi nedostaci u igri, koji su se nakupili i na kraju smo pukom srecom prosli na SP.

milan 26

pre 6 godina

Veljko Paunovic. Ima znanje, igra otvoren fudbal, radio na tri kontinenta, ima iza sebe uspeh i rezultate, zna dosta dobro nase igrace, slusa rock muzuku (vrlo vazno, ma kako to zvucalo)... Muslin, iako se meni uopste nije svideo fudbal, igra i ne pozivanje pojedinih igraca, nije zasluzio otkaz, jer je ispunio zadatak, odveo tim u SP. Bas nepravedno.

ljupce

pre 6 godina

nista nismo naucili iz proslosti,a jos je tuznije sto cemo te iste greske nastaviti dab radimo i u buducnosti.ko je pametan,shvatio je sta sam hteo da kazem,a ko nije,neka ceka da se to dogodi pa nek se sa svima nama zajedno cese po glavi.to nam ne gine...imam mnogo toga da kazem o ovome,ali em to je suvise opsirno za ovako malo slova za pisanje,em mi ne bi objavili komentar,a verujte da jako dobro pamtim i imao bih sta da kazem

REALAN

pre 6 godina

Realno je za odlazak na SP najzaslužniji selektor Muslin koji je uspeo sa stručnim štabom i ekipom, svima poznato kakvog kvaliteta, da povrati kakav-takav kult reprezentacije. Sada teramo selektora zbog interesa "moćnih ljudi", narušićemo atmosferu i pitanje je da li će nam trebati duže od 8 godina da ponovo učestvujemo na nekom velikom takmičenju. Ali ključno pitanje je: Gde su sada njegovi članovi stručnog štaba, veliki moralisti da stanu u odbranu selektora. Nego i oni se prodaju za sitne interese, a kada se "sutra" to i njima dogodi, biće im đavo kriv.

Boj@n

pre 6 godina

Hvala Bogu, sad cemo da uzivamo u napadackoj igri nasih mladih zvezda, zahvaliti se i nekim igracima ima njih 10 najmanje koji nisu ni blizu prvog tima, a kod Muslina su igrali bitnu ulogu

Novinar, ali ne sportski

pre 6 godina

Da li je na vanrednoj sednici FSS onaj sudija dobio suspend i da li je izbrisan sa liste? Kad sam nudio opkladu da nema govora raspravlja o dosuđenom faulu, i da je sve sinoć bila novinarska patka, kako su oni pet minuta poslda FSS e utakmice znali da će sudija dobiti susspenda a Partizanu uzeta tri boda? Rekao im Terza, njihova uzdanica. Da li će se u ime profesije neko iz Udruženja sportskih novinara izviniti zbog širenja Terzine harange?

Pedja

pre 6 godina

Muslin je pre svega dobar trener da napravi rezultat. Uz to je napravio i model igre koji najvise odgovara nasim igracima. Medjutim, sa druge strane je bio potpuno nefleksibilan za neke igrace kao SMS, Zivkovic, Basta itd. Sigurno nisu bili losiji izbor nego oni koji su igrali. Zamislite da selektor Portugalije ne zove Ronalda jer mu se ne uklapa u sistem igre?! Zaista je neshvatljivo ne iskoristiti takav potencijal kad ga vec imamo. Igra protiv Austrije i Gruzije je bila nikakva, a igrali smo protiv dve najlosije ekipe kojoj nijednoj rezultat nije znacio nista. Ni to nismo znali da iskoristimo i dobijemo ubedljivo te utakmice, tako se postaje respektabilan tim. Evo sad je pozvan i Svilar, veoma talentovan golman. Medjutim znajuci nase, oni ce forsirati Stojkovica koji jos malo treba penziju da dobije, ali i dalje prvi golman. I onda se posle cudimo drugim zemljama kako napreduju, pa kako imaju mlade igrace itd. Imamo i mi, samo ih ne ubacujemo u tim.

Srrrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Vucica za selektora i ostvaricemo najbolji rezultat u istoriji. Pa bio je jedan od najboljih navijaca. Donece posle Martinovic u Skupstinu sve njegove navijacke rekvizite: salove, kape, trubice, zastave, zvecke, rolne toalet papira, .....

nevski

pre 6 godina

Licno mislim da je ovo sramota, Muslin nas je odveo gde dugo nismo bili, tako da, ako se ovako zahvaljujemo to dovoljno govori o nama samima. Cinjenica je da klinci treba da igraju, a ako je vec tako, dovesti Veljka Paunovica, da sve ima svoj logican sled i red. Jedini problem je sto kod nas nikakvog smisla nema, zato smo tu kao narod gde jesmo.

luka

pre 6 godina

vi srbi niste normalni 200 ili više država pokušava doći na SP čovik vas odvede tamo prvi u grupi a vi ga smjenite mi hrvati bi mu spomenik dignili.koji piksi što je on to uradio u nogometu?

koli

pre 6 godina

Ovi sto prizivaju i hvale Antica, neka ga zovu kod sebe kuci, ja se dobro secam njegovog "uspeha". Imao je igrace top klase u ekipi, za razliku od ovog tima danas (ako cemo realno). I sta je postigao sa tim timom? Plasirao se na sp i odmah ispao. Prevara od trenera.

petar pan

pre 6 godina

Kako je sejo tako i zanje....Ogresio se o mlade igrace,promasio taktiku i sasvim opravdano gledamo u njegova nestrucna ledja... Samo da sad ne promasimo izbor i bice to mnogo bolje...

da se ne lažemo

pre 6 godina

Smehoteka. Ništa od finala. Over and out, Što se mene tiče prvenstvo neću ni pratiti. Navijam za Argentinu kao i uvek. Posle Antića sam prestao da prarim reprezentaciju, kada je došao Muslin ponovo počeo, a sada definitivno kraj.

Bogu fala što sam Lala

pre 6 godina

Muslin je sam kriv jer nije ispunio tri uslova, prva dva da formira tim i plasira se na svetsko je ispunio ali treći uslov da pusti kosu je potpuno ignorisao.

мерак

pre 6 godina

Реално, играли смо ужасно. Исто тако је ово потпуно срамотно. Нисам паметан.

Tyranos

pre 6 godina

Musline legendo! Sve najbolje u daljoj karijeri, odlazis sa uspehom i rezultatom.
Bolje ti je sto si otisao, ostaces upamcen po dobru a tvoj naslednik (ko god da je) ce se pamtiti po krompiru na SP.
Evo slavnih rezultata selektora pre Muslina :
Makedonija - Srbija 1-0
Danska - Srbija 2 krompira
Belgija - Srbija 2 krompira
Hrvatska - Srbija 2-0
Jermenija - Srbija 1-1

A vi narode posto se ne bunite protiv nepravde, bar odigrajte 3 fiksa na SP znate koja to vam garantuje FSS-SNS umesto plate bar kladza!

пентхаус

pre 6 godina

Ово в.д. не постоји нигде у свету, то само код нас има.
Не мислим само на спорт.
По мени једини прави избор Радомир Антић.
Од наших тренера он је једини топ класа, остали му нису ни до колена реално.
Или неког топ странца да доведу.
Не видим друго решење.
Какав Станојевић, Вајс, Јовановић, не зезајте.
Нама треба права тренерчина, класа.
Или Антић или неки топ странац.

Nema na čemu

pre 6 godina

2 top komentara posle prolaska na SP:

"Ajmo Slavoljube, bar 9 defanzivaca u postavi, da se grcevito branimo dok ga Tadic ne uvalja nekako, a onda ponovo da se branimo.
(Mbođ, 9. oktobar 2017 18:02) # Link komentara
Preporučujem (+1835)Ne preporučujem (-67)

Ode Muslin na SP ni kriv ni dužan.
(Vinetu Papadopulos, 9. oktobar 2017 22:27) # Link komentara
Preporučujem (+1512)Ne preporučujem (-95)"

99,5% vas je kritikovalo Muslina i igru reprezentacije.
Sta je sad problem?

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimnje ...

pre 6 godina

Kakva je ovo banana drzava, vecina ce se sloziti da reprezentacija i nije imala neku lepu, atraktivnu igru, ali niko ne moze da ospori kakav takav rezultat, i uspeh selektora koji je zbog toga zasluzio da bude na najvecoj smotri, a ne da se nejo drugi "kiti tudjim perjem", jos cudnije je.to ko njega smenjuje, gde su tu sportske, fudbalske legende, sramota ... politika je u Srbiji danas najbolje zanimanje, toliko o tome i svim porama i sferama zivota ...

peca

pre 6 godina

Nije nam valjao Antić, ne valja nam Muslin, nije ni čudo što nam od svih ekipnih sportova najgore ide u fudbalu. Došlo neko zlo vreme da jedan Karadžić menja Antica i da jedan Kokeza menja Maslina.

Bg

pre 6 godina

Kakav iskren i veran saradnik je Krstajic bio Muslinu.... Nisam fan Muslina ali nacin na koji je smenjen i to da ga niko nije uzeo u zastitu u FSS je dno dna.

E moja Srbijo međ šljivama

pre 6 godina

Zamereno mu je što na svetsku scenu sad se moraju ugurati igrači za prodaju.Menadžeri i bulumenta vide odmah šansu za zaradu.Pojedini igrači sa pedigreom da su igrali za reprezentaciju ,pa još i na SP-u... ko bi to propustio!Ali pošto se Slavoljub ne slaže sa tom ideologijom (sahranjivanja) srpskog fudbala,tu je čovek od poverenja gore pomenutih,a pritom na čelu FSS-a, koji će otkloniti smetnju, i sa selektorom se "dogovoriti" o raskidu ugovora.Sve regularno zar ne?

Milosav

pre 6 godina

Tragedija se nastavlja, ne kazem da je ovaj bio genijalan trener ali ovo samo moze da pogorsa situaciju u timu. Nadam se da nisam u pravu i da ce novi trener da ulije samopouzdanje i veru u tim igracima pa da igraju sa srcem za Srbiju. Znajuci nas mentalitet bojim se da ce ovo da utice negativno i da cemo da u Rusiji sluzimo drugim timovima za nabijanje samopouzdanja i gol razlike.

Mihailo

pre 6 godina

Mi smo stvarno čudni, posle utakmice sa Gruzijom, svi komentari su bili da Srbiji treba novi selektor, kako Muslin ne zove mladje snage, i da ćemo u Rusiji da primamo po 5 komada sa formacijom koju je forsirao bivši selektor, sad kad smeniše ćoveka svi ste mu advokati a tada ste ga pljuvali.

AntiBot

pre 6 godina

Sa jedne strane izbor selektora je formalnost jer odisemo vrlo kvalitetnim resenjima, sa druge strane enigma koga medju velikanima izabrati. Neka moja lista je sledeca:
Ratko Dostanic, Miodrag Jesic, Miodrag Bozovic, Bard Zivadinovic. Od stranih Ciro Blazevic, Fabio Kapelo, Felipe Skolari.

borisbl

pre 6 godina

Sjajna vest!!!! Nadam se da nece doci neko ko ce nastaviti da igea sa 5 bekova i 2, 3 defanzivna vezna... sad i mozda pokazemo na svetskom.

markosd

pre 6 godina

Iskreno, nije da volim Muslina, ali covek je uradio sve sto se moze traziti od reprezentacije Srbije - plasirao se na svetsko prvenstvo, ali nisu mu igrali neki od kojih neki drugi imaju korsti. Bruka. Zasluzujemo da ne osvojimo bod.

pedja Dorcolac

pre 6 godina

Dakle ovo moze da se dogodi samo u Srbiji. Nema apsolutno nikakve logike da smenis coveka koji je doneo uspeh reprezentaciji i srecu narodu da moze da gleda svoju reprezentaciju na SP. Zaista nisam neki pobornik njegove igre ali rezultat koji stoji iza njega je ogroman. Bilo kako bilo mi smo ga oterali i sta sad? Da li je garancija ako vratimo SMS nazad da ce sve biti bolje? Ako se vratimo u staru formaciju? I najvaznije, koga sad za selektora??? Po meni svi dobri su vec zauzeti...

Batko

pre 6 godina

Pogledati samo komentare pre mesec dana, posle Austrije i Gruzije...
Drvlje i kamenje po coveku...
Sada se trazi pravda za istoga ?!!!

joks

pre 6 godina

Baš smo redovni na tim svetskim, da čoveka koji nas posle koliko godina odvede na isto, oteramo. Svaka nam čast, da nas nema, trebalo bi nas izmisliti

mita

pre 6 godina

Videćete ko će biti ljudina na kraju; Tadić opet!!! Siguran sam da neće ići na svetsko ako ne ide i Muslin! Vec je jednom slomio ovu mafiju kada su morali da ga vrate u tim na početku kvalifikacija. Tadiću čekamo novo tvoje pismo! Štrajk igrača dok se matori ne vrati. On se borio za vas, za Srbiju, za tim, a ove sitne duše hoće da se ogrebu o rast vrednosti Savica i Živkovića ako budu pozvani!

jul

pre 6 godina

Kakav smo seljački narod.Prvo smo ga pljuvali da podnese ostavku iz odredjenih razloga sada opet kritike na račun fss zbog smene.Licemeri najveći!

Cer

pre 6 godina

Znači tačno je što se priča Karlo Anćeloti je oduševljen Milinkovićem i našim mladim igračima i nekolicinom zrelih te hoće da preuzme naš tim i vodi ga na SP i sledeći ciklus za EP kad se očekuje da Srbija bude medju favoritima za tron uz ovog vrsnog stručnjaka. Cena je malo veća i najveća u istoriji srpskog fudbala ali opravdano 2,7m $ po sezoni plus 2,3m $ ako prodje grupu na SP. Dakle za ovaj ciklus i do 5m $. Ukupno za dva ciklusa minimum 10m $ odnosno za 3 godine malo manje plus bonusi za rezultate.

conYmar

pre 6 godina

Bez obzira kakva nam je bila nikakva grupa i neatraktivni protivnici on je ipak uspeo da odvede ekipu na mondijal a oni ga smene sad na kraju. Nisam neki ljubitelj Slavoljuba Muslina ali ovo je cista glupost. Kad se već bio uhvatio u kolo, trebalo je da ga puste da odigra do kraja. Zato nam tako i ide :-(

fubaler

pre 6 godina

Kako ce se uigrati ? kao da smo do sada bili uigrani? Muslin je svojom nereakcijom na utakmicama protiv Austrije i Gruzije zasluzio otkaz. Igra nam je ravna nuli. Plase se pobjede i evidentno je da trener ne zna da ulije samopouzdanje u tim. Linije tima se neprate. Najljepsa vijest do sada a vi odma kriticni. I da je ostao bili bi kriticni. Idemo u Rusiju po zlato.

ilija

pre 6 godina

Kolko ste vi licemerni pa to je strahota! Jeste do juce pljuvali Muslina da bi samo dobijali pluseve ili zato sto mislite da nije dobar za repr? Alo, sta je s vama? I sad ga branite zarad pluseva samo. Povraca mi se od vas, povraca! Svi ste strucnjaci vi a nemate pojma ni ofsajd sta je

sin

pre 6 godina

1. odveo nas i Petko na svetsko u mnnnogo mnogo tezoj grupi pa nas tamo razmontirali
2. Antic nas odveo ispred mocne francuske koja je baraz prosla na gol rukom, a onda na sp nije osvojila bod i postigla gol!!!! ista francuska koja nas degradirala u beogradu sa igracem manje!!
mi smo ispali od mocne gane i australije
3. sa Muslinom ili bez, mi grupu proci necemo!! s tim je greska
4. mladi mladi i samo mladi, sa veljkom, isto ne prolazimo grupu ali idemo na sledece EP
5. ko god da ode, atmosfera vec odvratna

mkg

pre 6 godina

Stvari su jednostavne. U timu nam je pet-šest igrača na kojima menadžeri više ne mogu zaraditi (Bane, Kolarov, Stojke, Tošić jedan i drugi..), kao takvi oni više nisu interesantni. Idemo u Aziju na turneju, tu treba prodati tri-četiri prosečna ligaška igrača i uzeti lovu na njima, na ostalima u toku PS. 'beš uigravanje, treba da se zaradi. Musline, uzmi im lovu do kraja ugovora, to je i onako kap u moru onoga što će oni strpati u svoje džepove.

IvanM

pre 6 godina

Najveci problem u celoj ovoj prici je poruka koja se svima salje. A ona glasi... Ma koliko bili uspesni u poslu kojim se bavite, uvek ima neko "strucniji" ko ce to osporiti.

anisest

pre 6 godina

Baš me interesuje pravi razlog. Imao je cilj da se kvalifikuje na svetsko, to je i uradio. Prvi u grupi posle ko zna koliko godina. Narod mu zamera dve stvari: nepozivanje SMS - a i defanzivna igra. Ali on je sa timom koji je odabrao bio prvi. Prosto, morao je on da vodi tim na svetskom, zato što je on to izborio.

Alan Ford

pre 6 godina

Ovo ima samo kod nas da nekog smene posle uspeha jer verovatno nije njima poslusan a nije ni ulizica. Nebitan je uspeh ako nisi poslusan nista ne vredi. A obraz im je kao djon.

Milko

pre 6 godina

A stvarno ne znam zasto se toliko iscudjavamo ovoj odluci. Ona se lepo uklapa u milje dnevnih dogadjaja iz svih sfera zivota u ovoj drzavi u kojoj su bahati pojedinci personifikacija sistema i organa vlasti.Tamo gde prestaje svaka logika tu pocinje Srbija....

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Cuka, upravo to. 80% upisa je bilo Muslinovo teranje i ako prođemo na sp, sad šatro svi šokirani i besni. To je ono pobrkano i licemerno u nama. Pljuješ i ratuješ sa komšijom ceo život da bi sutradan momentalno žderao i pio na njegovoj sahrani i držao slovo kako je bio mnogo dobar i čestit čovek.

Dragan

pre 6 godina

Sad vam je jasno šta je fudbal. Mafija. Ne navijam za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Što se mene tiče nismo se ni plasirali tamo.

Masan

pre 6 godina

Samo jedno znam , svaki put kad Milinkovic-Savic ne bude dao gol i Srbja ne bude pobedila prozivat cu ovde vas koji ste oterali Muslina.I vas kvazi-selektore , i Milinkovic-Savica i Kezmana.

zekan

pre 6 godina

Nije mo Muslin simpatican bio ali ovo je cirkus. Smesno je ako FSS pise da je zbog nepozivanja SMS. Pa lako ste mogli da ga nagovorite da pozove jednog igraca. Jos je veci cirkus sto cemo dobiti po obicaju selektora par meseci pre svetskog i naravno da nece moci da zna koliko koji igrac moze.

nobody

pre 6 godina

Sramota! Sramota! Sramota! Ponoviće nam se slučaj Antić, sad nek izgubimo i 3 utakmice! Ovo je užas. 90% ljudi nije zadovoljno što nije zvao SMS-a, ali gospodin Muslin nas je odveo na Svetsko Prvenstvo posle 8 godina i 3 velika propuštena takmičenja. Mi smo dugo,dugo kuburili sa rezultatima, tražili igru i sve i taman sada kad je bolje bilo za nijansu, imali smo sreće, znanja i hrabrosti i plasirali smo se i na kraju čoveku daju otkaz, užas.
Molim da se komentar objavi, pozdrav za B92 i za sve istinske ljubitelje fudbala i sporta uopšte!

Mare

pre 6 godina

Prava slika Srpskog naroda. Da je ostao svi bi bili za smenu, komentarisali da nista ne zna, da poziva neznalice da igraju, da bi i moja baba u ovakvoj grupi otisla na svetsko itd.., ali sad kada je smenjen, e sad je on odlican trener, odveo nas na veliko takmicenje posle 8 godina, sramota kako su ga oterali, nije trebalo itd... Cirkus...

risto

pre 6 godina

Sramota! Slican scenario kao i 2008 sa gos. Antićom. Bez imalo postovanja i respekta prema tim ljudima , sto su zilj ispunili i stvorili dobru osnovu za dalji rad sa mladim igracima.

el dumo

pre 6 godina

ja nisam bio za muslina ali ovo sada je stv sramota kakav bre tumbakovic sramota za muslina dosao je kad nijedan nije hteo da preuzme odgovornost plasirao se tamo nek je i vodi...

Šesnaesterac

pre 6 godina

I u 100 marki da nećemo saznati šta zaista stoji iza ovoga, ne samo od FSS-a, nego ni od Muslina. Dobićemo neka generička i misteriozna objašnjenja, sa čuvenim "ne bih sad da pominjem imena". Kompletna naša fudbalska organizacija funkcioniše kao Cosa Nostra.

Džoni

pre 6 godina

Auh, kako sada navukosmo lošu karmu ovim potezom! Nismo igrali dobro, ali smo bar imali sreće, ovim potezom bojim se da opet tradicionalno nećemo igrati dobro ali će nam i sreća okrenuti leđa!

Paja

pre 6 godina

Muslin je odlican trener a to je i dokazao u Rusiji sramota od fudbalskog saveza.Isto kao i sa Anticem covek napravi uspeh a oni ga oteraju.Necuveno!

IGGY

pre 6 godina

Jeste,i Muslin је zaslužan ali se ne može na SP sa igrom koju smo videli.Ja nisam promenio mišljenje.Nadam se da će Savez nešto na bolje da uradi mada čudo bi to bilo jer primetio bih ovde mutne radnje,botovske poruke protiv Muslina ko da su ih sendvičari pisali: "tako ti treba","bilo je vreme","fss je dobro uradio"..Primećujem i ја da je većina bila protiv selektora a sad pričaju da neće da gledaju SP)))

мали вожд

pre 6 godina

У Србији се успех не прашта.... Срамота!!! Господине Муслин - ХВАЛА ВАМ, опростите им јер не знају шта раде...

objektivno

pre 6 godina

Moje skromno misljenje je da smo mi kao zemlja u kategoriji latinoamerickih zemalja gde ne igraju najbolji fudbaleri nego oni koji moraju da igraju zbog sprege menadzera i mafije. Nas fudbal je ionako propao zbog pranja para koje je u fudbalu vece nego u drugim sportovima. Ko ne veruje neka se proseta i pogleda kuce onih koji vode nas fudbal. Oteran je Antic koji je odlicno vodio reprezentaciju, oteran je Muslin koji je to isto uradio. Sve sto pisu novine i mediji mogu vec pomenuti ljudi puni para lako da kupe. Navijaci i javnost bi morali da jednom za uvek oteraju bandu koja vodi fudbal da bi nasa reprezentacija jednom postala normalna. Ovo je vec duze problem celog drustva a ne jednog ciklusa takmicenja ili odredjene licnosti.

novica

pre 6 godina

Zamerili mu što je kostur reprezentacije pravio od bivših igrača Partizana (Stojke, Rukavina, Nastasić, Ljajić, Mitrović). Dabogda sve utakmice izgubili sa po 5 razlike!

nobody

pre 6 godina

Sramota! Sramota! Sramota! Ponoviće nam se slučaj Antić, sad nek izgubimo i 3 utakmice! Ovo je užas. 90% ljudi nije zadovoljno što nije zvao SMS-a, ali gospodin Muslin nas je odveo na Svetsko Prvenstvo posle 8 godina i 3 velika propuštena takmičenja. Mi smo dugo,dugo kuburili sa rezultatima, tražili igru i sve i taman sada kad je bolje bilo za nijansu, imali smo sreće, znanja i hrabrosti i plasirali smo se i na kraju čoveku daju otkaz, užas.
Molim da se komentar objavi, pozdrav za B92 i za sve istinske ljubitelje fudbala i sporta uopšte!

M

pre 6 godina

Iskreno kritikovao sam ga mnogo i nemam neko misljenje o njemu zbog nacine ofanzivne navodno igre sa defanzivnim igracima..kao i ne pozivanje Baste..A.Zivkovica..SMS..itd..
ali ovo je trebalo da urade ili u sredini kvalifikacija ili ne sad..Nzm..
cini mi se pomalo bzv sad kad je odveo na Svj..da sad dobije otkaz..A onda ce mozda dovesti jos jednog Muslina..
ako se stvarno nesto promjeni po pitanju nacina igre i igraca reprezentacije onda svaka cast..

Jovan

pre 6 godina

Zaslužio je, nego kako!
Odveo nas na svetsko prvenstvo bez baraža. Ne sme takav uspeh da se desi, to se ne prašta!
Ništa me više neće iznenaditi ovde. Ništa nema logike.

carobnjak iz vOza

pre 6 godina

Nema nama napretka, zadugo, nažalost. Srbin sam iz Banja Luke i volim Srbiju isto kao i Republiku Srpsku, vremenom mi se sve manje prihvatljiva opcije Srbija i R.Srpska jedna država zbog mafijaša i profitera u Srbiji.
Pa oni bi nam ovakvim nejakim dušu uzeli, mislim na RS.

Pozdrav iz B.Luke

Matematicar

pre 6 godina

Lalatović za selektora ako ima pravde i Boga. Čovek koji je za kratko vreme unapredio rad u više klubova i na vreme shvatio kako se u Srbiji postaje veliki. Sigurno je da će mediji da ga apsolutno podrže, posebno dokumentarac koji se sprema o njegovom razvoju i uticaju na svetski fudbal, na Pinku. Dakle, Lalatović. p.s. njegova harizma je od najvećeg značaja.

kladzom do bola

pre 6 godina

muslin odlazi kao gospodin , svaka mu cast ., uzece pare a ime nece da ukalja debaklom na sp . jedva cekam sp i neuigranu reprezentaciju sa novim sistemom igre , novim igracima i trenerom . ima da nas pune po 3,4 komada .

Shamu

pre 6 godina

Totalni luzeri. Kao da se neko trudi svim silama da sahrani i ovo malo uspeha sto je reprezantacija uspela da napravi. Ne znam zasto je sve tako komplikovano kod fudbalera (inteligencija?), pa zar nemate primere uspeha tu odmah medju u KSS i OSS, nosiocima medalja sa ovogodisnjih EP??

as

pre 6 godina

U Rusiji mi igramo sa ozbiljnim ekipama,ostao Muslin ili dosao Gvardiola mi mozemo biti samo kanta za razbijanje.U Rusiju smo otisli samo is razloga sto smo imali krs grupu.

Tamni Vilajet

pre 6 godina

Toliko je sve dovedeno do perfekcije da više nije dovoljan rezultat, već to mora da bude stilom, umjetnički dojam za deset, inače...Nešto kao Barcelona sa Guardiolom od prije 7-8 godina. Evropski Brazilci, valja opravdati taj epitet.
p.s.
SMS-a je morao da zove, nema opravdanja, ali sumnjam da je to razlog otkaza...

zex

pre 6 godina

Ovakav potez cu da opravdam samo ako umesto njega dovedu Veljka Paunovica(zasluzio je titulom sa mladima)ili nekog dobrog stranog trenera Karlo Anceloti.

Burgiba

pre 6 godina

Kako je komicno kad svi pozele da se igraju formacijama i rasporedjuju igrace, a vidi se da ne prate fudbal ili se ne razumeju dovoljno.
Jedan dole kaze da mi treba da igramo kao Barselona bez klasicnog spica (ja bih rekao da je Napoli trenutno bolji primer) ii onda stavi Ljajica u sredinu tog napadackog tria, haha. Adem igra ili po levoj strani ili ofanzivnog veznog igraca. On bi bio totalno izgubljen kad ne bi imao nikoga ispred sebe. Takodje predlaze Kostica i Zivkovica kao ofanzivne, a ni jedan ni drugi ne igraju istureno u svojim timovima. Ne sumnjam da bi mogli da igraju vise ofanzivno, pogotovo ZIvkovic,, ali ako bi sva predlozena trojica igrala na novim pozicijama, mozete zamisliti koja bi tu konfuzija bila.
Ako hoces formaciju sa 3 napadu, mozda je najbolje da Ljajic igra levo, Darko Lazovic (Genoa) desno jer na toj poziciji igra u timu, a Prijovic u sredini. Mi na zalost nemamo Mesija ili Mertensa da igramo bez spica.

Тетка из Канаде

pre 6 godina

ја сам изгледа џаба слала паре из Канаде. Треба Кокезу отерати а не Муслина

Dzoni

pre 6 godina

Gde je Bane Ivanovic da kao kapiten izadje i kaze alo bre ljudi sta radite??? Muka mi je ne treba pratiti reprezentaciju na svetskom uopste. Idemo u Rusiju na pijacu da ekipa iz saveza uzme procente od prodaje menadzerskih igraca. Uzas.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Pazite sad kad Krstaja pobedi Kinu i Korejce i predsednik Kiki mu ponudi visegodisnji ugovor. To bi bilo uzasno da se desi.

Ika

pre 6 godina

Zato cemo i da propadnemo, jer onaj ko nesto uradi, odmah ne valja, neću ni da gledam prvenstvo, bez emocija, makar i osvojili, ovo je sramota.

Uros

pre 6 godina

Sramna odluka FSS na celu sa Slavisom Kokezom. Covek koji nas je odveo mundijal dobija otkaz kao tehnoloski visak. Tako ce samo uneti nestabilnost u tim i dozivecemo fijasko kao Nemackoj 2006.

marko

pre 6 godina

Ovo je dno dna , sramim se za njih kad oni vec neznaju za sram i obraz ... ne ocekuj te nista pozitivno na sp ko da ukomponuje ekipu za 5-6 pripremnih ? Muslin je imao sistem i kakvu takvu igru pazi te sta ce sada biti .. rezultatska katastrofa i drago mi je zbog toga ...ja bojkotujem fss i sve sto ima veze sa menadzerskom mafijom , pridruzite se

teško

pre 6 godina

ne razumijem zašto se opet Antić dovodi u vezu reprezentacije...ljudi,je li jedino ja kontam da se taj ne bavi ozbiljnim trenerskim poslom već koliko...2 decenije...izuzev epizode u JAR...gdje smo prošli kako smo prošli...ganci i australci....tako da...sve su mi opcije realnije nego da neko ponovo izvuče,zaboga,"pa vidi,sine,da ti kažem"Antića...alo,ljudi...

Sale

pre 6 godina

Nisam bio zadovoljan Muslinom, ali je rezultat, ipak rezultat. Sad će dovesti neku trenersku veličinu poput Kosanovića, Živadinovića, Bata Đore... A onda možemo očekivati poziv za vedete kao što su: Stojković, Savic, Vulićević, Pantić...

Ajde bre!!!

pre 6 godina

Najgori potez u istoriji Srpskog fudbala!!! Dokaz da nam tim kroje menadžeri, koji nas "redovno" vode na evropska i svetska prvenstva.

cole

pre 6 godina

napisah vec na drugoj temi....Nenad Lalatovic selektor koji ce voditi A reprezentaciju na SP! mozda neverovatno, mozda neocekivano, al kod nas nista nije nemoguce. oteras coveka koji ti je bez problema odveo reprezentaciju na SP i dovedes nekog ko se nigde do sada nije dokazao. neka nam je dragi Bog u pomoc!

Влада

pre 6 godina

Шта се чудите. Не уклапа ом се човек у визију, у концепцију. Сменили су га зато што није дозволио да му они састављају тим. Све осим тога је лаж. Треба позвати "њихове играче" да им се дигне цена а њима напуне џепови.

Figo

pre 6 godina

Ne mogu da verujem zaista što branite ovde muslina, nije nas on odveo na SP nego vladimir stojković! bez njega bi bili poslednji na tabeli!!!
(Zvezdaš, 30. oktobar 2017 19:21)

Pa i njega je Muslin stavio u tim. Znaci ipak je Muslin zasluzan ili kriv za to. Kad je vec kriv za sve lose stvari za koje mu prigovarate onda je kriv i za ove dobre. Ili to sad ispoljavas klasicne dvostruke standarde??

HanSolo

pre 6 godina

Ovo je tako sramno... Bez trunke kulture.. Mi nismo za ništa.. Ovako nešto primitivno nebi ni jedni drugi savez(država) uradio sem našeg tužnog.. Ovde nema poštovanja nikako..

mh

pre 6 godina

E sad da vidimo koja licnost ce prihvatiti da bude novi selektor, da dodje na gotovo. Svaki normalan covek bi debelo razmislio, kad su oterali Muslina koji je vec zavrsio posao. Ne bih prihvatio ni za milion da mi ponude

Milos Bogicevic

pre 6 godina

Svaka cast selektoru!To je covek koji ima i obraz i dostojanstvo! On stoji iza svojih odluka! Takav je bio i u Zvezdi, ako nije onako kako on kaze covek odlazi. Neda da mu neko drugi sastavlja tim. Slavoljub Muslin je covek za postovanje, svaka cast na uspehu i hvala sto si nas odveo u Rusiju.

Gradjanin sveta

pre 6 godina

Apsolutno mi nije fudbalski drag Muslin, ali da smene coveka koji je odveo repre. na SP je najblaze receno slocin. Od sada bojkot.

Del

pre 6 godina

Fascinantna stvar u vezi svega ovoga je da je vecina (kad kazem vecina, mislim 95% komentara bas na ovom sajtu), posle Austrije i Gruzije prizivala bas Sergeja, Zivkovica i odlazak Muslina jer je igra bila sramotna i jasan predznak debakla protiv iole jace ekipe. Sada imamo drugaciju sliku. Naravoucenije koje sam izvukao: karakter srbalja je na filmskom platnu verno opisan u liku Mileta kontrasa iz Vruceg vetra. Malo inat, malo namerno zakuvavanje corbe, a puno sujete, neznanja, nekulture. Nije problem sto je Muslin smenjen, nije on ta klasa koju mi hocemo i koja nam treba, vec to sto nemamo plan B, to sto ce opet nesto o-ruk preko noci, pa ako moze na srecu nesto.. isto je bilo kad je doveden: taj koji ga je potpisao je morao da razmislja na duze staze, da selektor bude moderan strucnjak, sa iskustvom na zapadu gde si igra ozbiljan fudbal, sa minimunom sujete... Ovako cemo opet da lutamo...

Владимир

pre 6 godina

Сви нешто паметују, све знају. Него да ли може неко искрено да призна да ли је заиста очекивао пласман на СП? Па цела Европа нас је прогласила најпријатнијем изненађењем квалификација. А овде сви очекују неки велики успех на СП. Само не знам да ли мисле на репрезентацију Немачке или Србије. Разлика је огромна.

zoran ivkovic

pre 6 godina

iskreno ni ja nisam odusevljen taktikom i igrom ali ta taktika muslina dala rezultat ...i mislim da je velika sramota smeniti selektora koji nas je odveo na svetsko prvenstvo ...i jos veca sramota sansu dati nekom ko nije ucestvovao u kvalifikacijama a on da se sepuri na prvenstvu ...mislim na piksija uz duzno postovanje za sve sto je uradio u karijeri ....i sta da muslin vodi ,pa sta smo umislili ako dodje piksi da cemo osvojiti titulu prvaka sveta ....

SK

pre 6 godina

Koliko komentatora ovde, a poenta priče je jasna. Nije bitno da li si napravio neki rezultat, bitno je da sastavis tim kako ti kazu, a da bude po volji menadzera, inaceletis bajo, bez obzira sto si ti strucnjak, uvek je neko pametniji. Vise bih voleo da su Vels i Irska prosli, ako nista bar zbog strasti i pristupa ovom sportu.

marko

pre 6 godina

teranje i ako prođemo na sp, sad šatro svi šokirani i besni. To je ono pobrkano i licemerno u nama. Pljuješ i ratuješ sa komšijom ceo život da bi sutradan momentalno žderao i pio na njegovoj sahrani i držao slovo kako je bio mnogo dobar i čestit čovek.
(jako i do samog kraja, 30. oktobar 2017 16:57)
Komentar sve objasnio!

veljko

pre 6 godina

Bez obzira sta mislio o Muslinu kao treneru,covek nas je odveo na jedno veliko takmicenje posle x godina.On ce otici cistog obraza i mirne savesti jer zna sta je uradio, dok je vrhuska iz FSS-a dobila par meseci mira i opstanka u foteljama do pocetka svetskog prvenstva.A svi znamo sta nas tamo ceka.

Borko

pre 6 godina

Jel moze neko da mi kaze koga je vodio Mladen Krstajic pre ovog posla? Kakvo trenersko iskustvo on ima?
(Vlad, 30. oktobar 2017 20:06)

Druze, jednostavnije je nego sto mislis. Za ovaj posao u FSS ne treba nikakvo trenersko iskustvo. Treba neko da klima glavom dok mu diktiraju spisak, i da malo brblja pred novinarima posle utakmice. Ko god se istripuje da treba nesto vise od toga, taj je automatski prekvalifikovan...i diskvalifikovan.

Borko

pre 6 godina

Jel moze neko da mi kaze koga je vodio Mladen Krstajic pre ovog posla? Kakvo trenersko iskustvo on ima?
(Vlad, 30. oktobar 2017 20:06)

Druze, jednostavnije je nego sto mislis. Za ovaj posao u FSS ne treba nikakvo trenersko iskustvo. Treba neko da klima glavom dok mu diktiraju spisak, i da malo brblja pred novinarima posle utakmice. Ko god se istripuje da treba nesto vise od toga, taj je automatski prekvalifikovan...i diskvalifikovan.

Đole

pre 6 godina

Koliko pamtim, od svih zvezdaša još samo Miloš Šestić nije vodio nacionalni tim. Znači Miloš Šestić, pardon, gospodin Miloš Šestić.

Kenny Dalglish

pre 6 godina

Smena Muslina u meni stvara podeljena osecanja.
Doveo nas je na Mundial posle 8 godina, kapa dole.
Cinjenica je da smo u 10 utakmica nadigrali samo Moldaviju kuci kao i da je bio prilicno kontraverzan odabir igraca.
Ako dobro prodjemo u Rusiji sve ce se zaboraviti a ako ne...

Kosta

pre 6 godina

Kezman I ostali novi/stari menadzeri u dilu sa vrhom saveza oterali velikog gospodina I fudbalskog radnika.
Prosto za analize,razlozi,pa to se videlo kroz cele kvalifikacije da je taktika defanzivna,Ali rezultat je dosao.
Zbog ovakvih stvari su stadioni prazni,manje zbog huligana.
Taman je neko napravio rezultat I doneo u kasu 9,5 miliona I dobru energiju,I kao nagrada NOGA.
Bojkot,sta drugo.

Milorad

pre 6 godina

Ja ne znam da se u svetu ikada desio slucaj da se reprezentacija kvalifikuje direktno na SP sa prvog mesta sa jednim porazom u deset utakmica i da se onda selektor smeni. Pa sta je bio cilj kvalifikacija? Da se NE kvalifikujemo? Prvi put u zivotu cujem za ovako nesto. Ranije smo ispadali vec u drugom kolu, zavrsavali sa minusom bodova, sramotili se sa Pizonom, Curcicem i nekim Advokatom...Neverovatno

Nikola NS

pre 6 godina

FSS: Miljanića za selektora.... ufff covek nije živ.... nema veze jos bolje-moći ćemo sve kako zamislimo mi i ovi što dele koverte.... fuj fuj grozota

Marko

pre 6 godina

Duda Ivkovic je oprostaj od trenerske karijere pravio u Atini pre par meseci. Alo! Jedan Duda Ivkovic! Srbiju nikad vise nije osramotio neko kao naprednjacka vlast i puleni Tomislava Karadzica u FSS i njihovi placenici i dileri-vodje huligana Zvezde i Partizana. Pametnome dosta.

jednostavno

pre 6 godina

neko tamo je pobrkao lončiće!
Zar nije trebalo FSS da se smeni a Muslin da ostane?

Ili sad neko drugi treba da preuzme njegove zasluge?

A šta bi bilo da je slušao FSS i pozvao dotične igrače po njihovoj želji i da se onda nismo plasirali na SP? Da li bi ga i onda smenili?

vlaca

pre 6 godina

Uzmite recept kosarkasa vaterpolista odbojkasa itd kako biti u vrhu uvek.Posto su u fudbalu veci novac okrece menadzeri i drugi sastavljaju tim.Sa ovakvom politikom FS nema ni rezultata

mario

pre 6 godina

Gospodo ! Ante Čačić je slobodan mada iznenadjen i malo uvredjen i ne treba mu mnogo igrača za SP. Zamjene vrši u 85 toj ili 90 toj minuti dakle 15 nogometaša i to je dovoljno.Ozbiljno nema logike da Muslina otpiljuju tek tako ili...?

Sremac

pre 6 godina

B92: FSS: Muslin više nije selektor, Krstajić v.d. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=30&nav_id=1319871
Pogledaj pod poglavljem " Novi Zeland" i sve ce ti biti jasno. Valjda, jel...
Nego, jel imas ti neko takvo poglavlje o "vasem lepom" fudbalu da pogledam? Ili bar slican uspeh...