Utorak, 24.10.2017.

08:01

Jokić sa 0 na 29, Bogdanović 12 na debiju

Bogdan Bogdanović debitovao je sa 12 poena u NBA ligi u dresu Sakramento Kingsa, ali je njegov tim poražen od Finiks Sansa 117:115.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Jokiæ sa 0 na 29, Bogdanoviæ 12 na debiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

CarloNS

pre 6 godina

Nije tačno da je Jokić bio tragičar utakmice. Denver je jurio rezultat i da nije bilo tehničke opet bi izgubio, a razlika bi bila za jedan poen manja (108-104). Poslednjih nekoliko minuta praktično je igrao sam protiv Vašingtona. Haris nije mogao da se sastavi, Mudijaj upropastio dosta napada, Barton od sjaja do očaja i nazad (ali to je Barton, mada svakako simpatičan lik). Svima je ispadala lopta iz ruke, ukupno 24 izgubljenih lopti. Jokiću su pripisivane izgubljene kada prilikom dodavanja saigraču ispadne lopta. Pola je ispalo Milsapu, verovatno se još nije privikao na Jokićeve "frljoke". Kako su govorili za Bogdana na evropskom prvenstvu, ne može da šutira jer se izmori igrajući pleja. Pa Jokić igra sve u Denveru i pleja i centra i bek šutera (bacanja 8 od 8, trojke 3 od 3!). Čim ode na klupu raspadne se koncepcija, kao i prošle godine. Realno klinac je razvalio!

Što se Bogdana tiče krenuo je sjajno i onda počeo da siluje. Nekako je previše napaljen. Imao je dosta loptu u rukama pošto je dobrim delom organizovao igru. Saigrači su mu dodavali, generalno nije izgledalo loše. Međutim, ako nastavi sa ispucavanjima i nerezonskim ulascima doživeće tihi bojkot saigrača bez obzira na to koliko ga Divac voleo, ipak je on stranac. Ima podršku i sve uslove da u tankoj ekipi bude vođa sa 20 poena po utakmici i nadam se da će to iskoristiti. Samo da bude malo manje napaljen i sigurno će uspeti.

Detroitu želim da izgubi svaku utakmicu. Odvratni su, naročito trener.

palop

pre 6 godina

izgubili od sansa, najlošiji tim u NBA. šta je sa kingsima, tonu sve dublje
(gram, kilogram, tona, 24. oktobar 2017 08:20)

Startna petorka je odmah u prvoj cetvrtini napravila -20 i do kraja nisu uspeli da stignu. Kada su usli Bogdan i Fox poceli su lagano da stizu, ali nije bilo dovoljno na kraju...

Krang

pre 6 godina

Jos jedan zanimljiv statisticki podatak, Jokic - uprkos tome sto mu se zameraju te prve dve cudno lose utakmice - ima za sada, u sezoni prosek od 12 poena, 10 skokova, i 6.7 asistencija.

zeleni lenjir

pre 6 godina

Zasto toliko pisete o tome pa nije ubacio 15 poena sutirajuci 5/5 ili 6, nego 5/15. Opet to radi njegovog suta nema, mora vise da pogadja ili da pocne drugačije da utiče na igru. Rekao GROBAR!

Nema na čemu

pre 6 godina

Bogdan od sjaja do ocaja. Usao uneo preokret ukrao 2 lopte i odradio 2 kontre dao i 2 trojke cini mi se, ali posle toga u drugom poluvremenu promasio svih 8-9 suteva!?? i time ponistio sve dobro sto je uradio.
Bojim se da ce mu ovakve partije i biti, negde ce prokinuti pa sasuti 15-20 poena, a na vecini utakmica imati sut 1-7, 3-13 i sl. Ipak je ovo bio samo Finiks ponajslabija ekipa u ligi.
Za jokica ne brinem, on moze lagano do proseka od bar 20ppg 8rpg 6apg..

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Mene odusevljava cinjenica da imamo 4 retko inteligenta igraca u NBA koji dokazuju da "um caruje" cak i u tako fizicki zahtevnoj igri kao sto je NBA kosarka. I svaki od njih daje odredjeni sarm igri svojim potezima i razmisljanjem na terenu.
Na zalost Marjanovic je u nemilosti. Njega ne mogu da bas svrstam u "kosarkaske intelektualce", bez lose konotacije, jer mu to nije jaca strana. Daleko od toga da je neinteligentan igrac, ali mu su mu visina i snaga prevashodni aduti. Koliko bi se samo koseva nadavao na asistencije prve cetvorice!
Neka ih samo zdravlje i sreca posluze pa da zaigraju zajedno za Srbiju. Mislim da bi se u punom sastavu prosetali do finala SP a tamo zestoko "poklali" sa prepotentnim amerima. Prosto me strah da mislim o tome, da ne izbaksuziram nesto.

Krang

pre 6 godina

Denver na trenutke dobar, sa dobrim protokom lopte, ali na trenutke potpuno ocajan, sa teskim solo akcijama maltene svih igraca, nisu u potpunosti kompaktna celina, ne veruju dovoljno jedni drugima, a to je Melounov posao. Jokic, imam osecaj da moze da da koliko poena hoce sa procentima preko 50% ali je i sam svestan da to ne vodi ekipu ka dugorocnim uspesima. Na pocetku utakmice komentatori Vizardsa skrenuli paznju kako je Meloun izjavio da, posto su tolike kritike upucene na racun Jokicevog poentiranja, pocece ovu utakmicu sa dosta Jokicevih poena cisto da ucutkaju kritike. Jokic poceo, dao 12 poena na brzaka, i onda presao u drugi rezim, stvarno je zastrasujuce kako lako postize poene kad hoce - ko je skeptik, samo neka pogleda prvi sut preko Gortata od tablu, iz okreta, kakav osecaj...

Krang

pre 6 godina

Za sve kojima nije jasno sta se u NBA racuna kao asistencija, koliko je meni poznato tu nema mnogo filozofije: da bi dodavanje bilo racunato kao asistencija, potrebno je da postoji odredjeni kontinuitet u igri neposredno nakon dodavanja, i da igrac koji postize poene ne spusti loptu na parket vise od dva puta. Znaci sve

323

pre 6 godina

Da li BB moze da igra u NBA? Neki rekose da ne moze a ja vidim da moze. I jos se vratio posle povrede. Mnogo bolje prvo od drugog poluvremena ali BB uvek sve nadoknadjuje odbranom koju je igrao odlicno. U ovom timu ce odbranu sigurno igrati bolje od ostalih igraca. Imao je dve ukradene lopte sto se i vidi na snimku. Nedostaju mu utakmice, u nizu i siguran sam da ce igrati jos bolje posebno sto nije igrac koji samo stoji na 3 kao nekada Danilovic kod Rajlija, vec asistira, igra odbranu i ima ulaz u reket. Sve je jasno...Samo polako i meni je drago kada se neki "brinu" za BB ? Ja ne brinem kada je on u pitanju jer je poznato koliki je on radnik a to Ameri postuju i cene.

asd

pre 6 godina

kari sinoc sutirao trojke 2/10 da li to znaci da vise ne treba da sutira? bogdan odlican na debiju sjajna partija. nije se uplasio ipak je on jedan od 3 najbolja igraca evrope.

leo

pre 6 godina

Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.
(NbgDeki, 24. oktobar 2017 09:35)

Koliko ja znam, igra se 30 u grupnoj fazi.u EL Fener je igrao ukupno 35 utakmica, gresim li? U regularnoj sezoni 30 + 3 pobede PAO+F4. He-he, ima ekipa koji igraju plejof, ne zavrsava se kao nekima u TOP 16 fazi.
Inace 22 utakmice je vise nego dovoljno da se proceni igrac. On je na tih 22 utakmice nosio svoj tim, igrao po vise od pola sata, postao sampion, MVP kola u vise navrata, prva petorka sampionata, sjajni procenti suta, dobar poenterski ucinak, navlacio odbranu na sebe, uzimao najteze suteve i vruce krompire... A imao je povredu i nije odigrao sezonu u fulu. Trebalo mu je par utakmica da udje u formu. Da nije bilo te povrede igrao bi i bolje, #fact. Znam da te to boli, al sta ces, tezak zivot.

neko ko zna

pre 6 godina

mene prvog Bogdanovic nervira kao pojava, ali realno ovo sto sam vidio je veoma dobro. I samo tako da nastavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panco, 24. oktobar 2017 10:25)

AHAHAH razumem te u potpunosti toliko ne prospavanih noci i toliko bola i patnje ti je naneo ovaj decko da ti prosto nemozes da se oporavis

Hogar

pre 6 godina

Dobro Bogdan bar dobija 25 min... Bjelica mora da ubaci toliko poena za 10 min
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 24. oktobar 2017 10:40)

Minuti se zasluzuju kod trenera zalaganjem na treningu ako nisi znao.
Ne vidim da se Bjelica za ove 2 sezone izborio koliko Bogdan za mesec dana?

Navijač

pre 6 godina

@toto Bio... Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.
(NbgDeki, 24. oktobar 2017 09:35)

Na tvoju veliku zalost statistika se vodi za utakmice na kojima je igrao, a za tih magicnih 30% proveri malo njegovu statistiku kroz celu karijeru, imas na guglu.

WillyWonka

pre 6 godina

Kingsi i Dalas su dvije ekipe koje bile super i za par godina su postale katastrofa. Vjerovatno bi se trebali pitati kako se to desilo, ko je prodavao i kupovao igrače i kakve? Čisti odron od ekipa.

Shone

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.
(sasa jokic, 24. oktobar 2017 08:12)
Pa nije Bogi spot-up suter ili jedan od onih sto coskari, pa da sutne trojke 3 od 3 ili 3 od 4. On mora imati nize procente jer na svakoj utakmici ima nekoliko pokusaja koji su na isteku napada i iz krajnje neizglednih pozicija, a pride tu ponekad bude i neki sut na kraju cetvrtine koji nije ni iz neizgledne nego prakticno iz nemoguce pozicije. Niko drugi nece da uzima te suteve. On hoce a cesto ih i pogodi. Zato i jeste stigao do NBA lige. Statistika je cesto potpuno nebitna kod igraca kakav je Bogdan.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA?
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17)

Jos uvek daleko ispred Gagijevog...doduse, on ceka da se vrate Salo i Dalo...i pali se masina...

djolo_kotor

pre 6 godina

onog van gandija bi trebalo u zatvor, mogu da razumem da u nekim prilikama ne ubacuje bobija kada ima naspram sebe neke brže igrače pa ga izostavlja ali ovo silovanje dramonda po svaku cenu je smešno, gandi jeste stručnjak ali i oni nekada greše, kao da ima nešto lično, ovde više ne pomaže ni podmićivanje ćevapima...

ja

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA? 
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17) # Link komentara 
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-24) 

Sampion Evrope bato, sampion Evrope...
(paklena limenka, 24. oktobar 2017 09:23)

Haha i Žiga Dimec je šampion Evrope...

Ivan

pre 6 godina

Bogdanovic je bio jedan od kreatora preokreta. Meni je on ok, ali Jokic nervozan dosta, izgleda da mu ne prija igra pod pritiskom. Imao je jedno 1000 izgubljenih lopti i ono guranje trenera nepotrebno iako nije imao nameru.

Djole

pre 6 godina

Nece se on dugo zadrzati u NBA. Netrebaju njima izvikani igraci, koji trose puno lopti, a slaba korist
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rtt, 24. oktobar 2017 08:11)

Ahaha koliko Bogdan nekima smeta, boli i bolece uvek... Pa tamo svaki drugi igrac trosi lopte. Ne trbaju ima takvi, a? Pogledaj statistiku malo. Nece se zadrzati ahahha
nego,kolko dao Bobi? Samoprozvani MVP EL, najdominantniji centar u Evropi? Jel on za NBA i koliko ce se zadrzati? Cutimo?

NbgDeki

pre 6 godina

@toto Bio... Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.

Pokio

pre 6 godina

Bogdanovic do poslednjeg minuta prvog poluvremena neprepoznatljiv, 5/6 sut iz igre. A onda na scenu stupa Bogdanovic na kakvog smo navikli 0/9 i to bukvalno svi ogromni promasaju, lopta nije bila ni blizu da prodje kroz obruc.

petarczv

pre 6 godina

Voleo bih da vidim petorku Fox,Bogdan,Carter, Randolph, Kostas koja nijednom nije igrala zajedno. Bogdan 7/5 sut u prvom poluvremenu a u nastavku sva osam je promasio cak i nerezonski sutevi. Da je pogodio jedan ili dva pobedili bi. Komentatori su odusevljeni njime vec ga zovu Bogi :) I da, bilo je lepo videti Pedju i Divca sinoc u Finiksu.
(Nikki, 24. oktobar 2017 09:11)

Ko je Kostas?

Stara kuka

pre 6 godina

Sajt postao leglo autosovinista i srbomrzaca. Ne mozes normalan komentar procitati, sve neko trolovanje, omalovazavanje, pljuvanje...Te ovaj nema pojma, te onaj nema pojma. Sa Djokovica presli na Jokica, Bogdana, Tea...eto oni nemaju pojma a igraju NBA ligu. Svasta covek da cuje i procita.

Duga je sezona, predugacka. Nije kao u Evropi ili pak NFL-u. NBA, NHL i MLB imaju preko 80 utakmica u sezoni. Bice jos dobrih partija a bice i losih. Bogdan da popravi sut i bice tip top. Jokica bih voleo da vidim u ozbiljnom timu, Denver to nazalost nije. Jos ce ispasti da Klipersi imaju najvece sanse za play-off na zapadu (mislim od timova gde igraju nasi).

NbgDeki

pre 6 godina

@Djole Pa svi kazu da Boban treba nazad u Evropu. Kako mislis samoprozvan MVP Evrolige? On je sam za sebe govorio JA SAM MVP? Bogdanovi fanovi su jedna jako cudna, neobjektivna sorta...

Nekako s’ proleca

pre 6 godina

Antetokumpo ce biti najbolji igrac lige kroz godinu dve, ova sezona ce zapoceti njegov pik karijere. Dokazuje ono sto je rekao za njega Durent jos pre pocetka sezone. Po meni je vec u 10najboljih u ligi (Lebron,Kari,Durent,Westbrook,Lenard,Irving,Harden) a ima samo 22-23godine. Lagano moze da bude najbolji strelac lige. Jokic sa druge strane ce biti najbolji za dve godine na poziciji centra samo da nastavi da sutira na kos jer ono sto je uradio u prve dve utakmice je nedopustivo za igraca njegovog kalibra.

Petar

pre 6 godina

Meni je Bogdan izgledao ok, moze da napravi prednost, trojka, poludistanca, asistencija, kontra, sve ima. E sad, promasaji, to tamo svako ima. Jedna utakmica losiji procenat, nekad bolji. Treba imati u vidu da je tek izasao iz povrede. U odbrani dobar, moze da isprati igraca nije spor kako se pricalo, moze solidno da igra na NBA nivou. I 1 na 1 i a i dobro pomaze na strani. Imao je i par kradenih koliko se secam. Naravno, zavisi dosta i od protivnika, tj. matchup-a. Sigurno nece moci da cuva Hardena, kao i niko u ligi. Ali, monogo vece rupe u odbrani na NBA nivou su Teo, Jokic i naravno Bobi.
Mislim da ce u Sacramentu imati solidnu ulogu a za ostalo videcemo, u svakom slucaju mesta za njega u NBA ima. Mozda neka karijera ko Danilovic.

Nikki

pre 6 godina

Jokic lider tima definitivno, sudije su ih ukopale sa dve,tri pogresne odluke na kraju kada su poklonile bacanja Volu. Ali ne brinem ja za njih ide Denver sigurno u play off kao i Teodosic i Bjelica. Sto se Bogdana tice sjajno je otvorio usao u igru sredinom prve cetvrtine i ostao do kraja poluvremena. Ne samo on nego i plej Fox koji je bio najbolji njihov igrac nocas. Generalno Kingsi mogu komotno da zamene celu prvu petorku koja je ocajno otvorila utakmicu i gubila 22 razlike na startu. Kasnije su rezervisti na celu sa Bogdanom i Foksom to stigli ali na kraju jedan sut odlucio. Slabe odbrane na obe strane. Kingsi su jako talentovan tim i vidi se da tu treba tek da se iskristalisu stvari. Voleo bih da vidim petorku Fox,Bogdan,Carter, Randolph, Kostas koja nijednom nije igrala zajedno. Bogdan 7/5 sut u prvom poluvremenu a u nastavku sva osam je promasio cak i nerezonski sutevi. Da je pogodio jedan ili dva pobedili bi. Komentatori su odusevljeni njime vec ga zovu Bogi :) I da, bilo je lepo videti Pedju i Divca sinoc u Finiksu.

drax

pre 6 godina

Bogdanje je pokazao da je NBA igrac odlicno se nosio sa NBA odbranama lepo dribla odlicne kretnje bez lopte i sa loptom odbrana na nivou NBA sve u svemu mislim da su on i Fox buducnost te ekipe.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

A cuj ovde znalaca kosarke...Kazu Denver ide sigurno u playoff...Znaci nema sansi da ce vidjeti playoff.. Portland, Clipersi, San Antonio, Golden, Huston, Oklahoma, Minesota, Utah ...Ljudi ne kontaju, da bekovski par je puno vazniji od centara. U zadnjih 20 godina ni jedan tim nije nista napravio jer mu centar vodio tim. Denver je tu prosjek, njih sinoc wizardsi dobise.

Sakaluda

pre 6 godina

Komentatori sa nba kanala o Bogdanu:

Srpska senzacija
Kompletan kosarkas
Fenkmenalna odbrana
Mehanika i tehnika suta
Ovaj covek jednostavno sve ima
U jednim trenutku, posle Bogdanovog 12 poena, uz osmeh kazu, “ ma nije se navikao na NBA”, samo 12 poena za 13 min. uz 2 ukradene lopte!!!
Predvidjaju mu veliku nba karijeru, mnogo poena i td.

Lepo je bilo slusati to, posle citanja malicioznih komentara sa ovog sajta pojedinih isfrustriranih klinaca.

Marko

pre 6 godina

Gledao noćas Denver i nekoliko zapažanja: Jeste 8 izgubljenih lopti previše, bez sumnje, ali su sve nastale iz pasova, prema Milsapu, jednom ka Madieju. Denver igra drugačiji napad nego prošle godine i treba to uigrati. S druge strane, Jokić je gotovo sam stigao prednost Vašingtona na kraju plus je najbolji trojkaš u timu... Denveru očajnički treba novi plej, a odbarnu igraju mnogo bolje nego prošle godine. +

toto

pre 6 godina

Bogdan vec na svom procentu za tri poena - 25%.
(Nemke, 24. oktobar 2017 09:12)

Procenat ovog sampiona Evrope je bio 43% na tvoju veliku muju, zalost i neznanje

Zagor

pre 6 godina

Jokic treba da ohladi glavu i da se ne dovodi u situacije da ulazi u kontakt sa protivnickim strucnim stabom. Osam izgubljenih lopti je previse za njegovu loziciju. Inace sve izglesa super, napad, sut i oddavanja. Bigdan samo malo da poboljsa procenat suta i da pocnu da pobedjuju. Ne sumnjam da ce biti vrhunski u NBA.
Na kraju, za sve koji imaju dilemu, asistencija se broji i kad igrac koji je primio loptu napravi do dva driblinga i postigne pogodak.

antiDebil

pre 6 godina

Drago mi je sto je Bogdan sutnuo 15 puta, malo je bio napet u drugom poluvremenu i nekako je ishitreno sutirao, kada se bude opustio bice to mnogo bolje. Utakmicu su izgubili u prvih 5 minuta a starteri su im bili katastrofalni, jedino je Hild postigao neke poene, nisam tacno video ali mislim da Bogdan ima ogroman plus minus iako je njegova ekipa izgubila.
Jokic odlican i to su nasa jedina 2 prava igraca rodjena nakon 90.godine, to sto Jokic nije prav u glavi to je drugo pitanje. Inace Denver je opasno pokraden na kraju meca i vrlo verovatno su im sudije ukrale pobedu !

paklena limenka

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA?
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17) # Link komentara
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-24)

Sampion Evrope bato, sampion Evrope...

petarczv

pre 6 godina

Vi grobari sto pisete da bogdana pljuju zvezdasi to nema veze sa istinom. Od 100% komentara kladim se da nije vise od 10% navijackih komentara vec klasicnih kompleksasa i srbomrzaca. Kako onda objasniti toliki hejt (10 puta veci nego ka bogdanu)prema jokicu koji nije igrao ni u jednom od nasa dva najbolja kluba?! Ja bi stvarno voleo da su to navijacki motivisani komentari i njih mogu da shvatim i sam ucestvujem u istim kad je u pitanju odnos czv-par ali pljuvanje samo sto su nasi ne mogu...

petarczv

pre 6 godina

Apelujem na ljude sa b92 da uvedu pravilo ciji kom ima vise od 80% negativnih komentara da se automatski brise i da "pisac" gubi pravo komentarisanja 7 dana,jer ovo je postalo prebolesnoo i mucno za citanje.Hvala unapred

Izraziti favorit

pre 6 godina

Bogdanu treba vise minuta, igrao je samo 14 minuta i za to vreme je bio odlican, vise vole ljudi u NBA 12 poena iz 15 suteva nego 2 poena iz jednog suta.

Стварно

pre 6 godina

Ali nikad mi nece biti jasno sta se sve u NBA broji kao asistencija
(Marko, 24. oktobar 2017 08:24)
Свако додавање после којег следи кош је асистенција, свуда. Макар био кош и са краја терена.

sasa jokic

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.

ja

pre 6 godina

Svaka čast Jokiću i Bogiju! Bogi dobar za početak, a Jokić polako postaje pravi lider ekipe!
Što se ostalih tiče, po mom mišljenju Janis će biti Mvp, iako je još rano za zaključak, a Simons bez konkurencije ruki godine.

Guest

pre 6 godina

Bravo za Bogdana prvi meč i odmah je uzeo 15 šuteva, biće procenti bolji to je sigurno.Već je dobio nadimak Bogi.
(Blue Moon 569, 24. oktobar 2017 08:12)

On gde god igra uzima 15+ suteva, izuzev u reprezentaciji. Tamo uzme 25-30 po utakmici. U proseku svaki peti pogadja, setimo se 2/10, 3/15... madaa ima situacija i kada sutira 0/9 i slicno.

спортски уметник

pre 6 godina

On gde god igra uzima 15+ suteva, izuzev u reprezentaciji. Tamo uzme 25-30 po utakmici. U proseku svaki peti pogadja, setimo se 2/10, 3/15... madaa ima situacija i kada sutira 0/9 i slicno.
(Guest, 24. oktobar 2017 08:38)

боље се сети ти да не бисмо ни групу прошли да није њега

Neznalica

pre 6 godina

I ja svako jutro prvo otvorim da vidim šta je Jokić uradio. I pored hvalospeva koje ovde čitam, ipak treba obratiti pažnju na 7 izgubljenih lopti. Praktično ispada da bolje da nije asistirao. I kada na to još dodaš poraz Denvera, nema baš čemu čovek da se raduje. Valjda će to sve biti bolje i bolje. Lično, očekivao sam više od Jokića na početku lige.

Bogdanoviću treba da ti vremena. Dobro je da igra i da ima slobodu u igri. Ja i dalje verujem da će se odlično snaći u NBA. Nije strašno i ukoliko ne uspe. Toliki veliki evropski igrači nisu nikada napravili karijeru preko bare. Uvek može da se vrati i napravi neki ugovor sličan Švedovom. A ljudi ovde mogu da ga pljuju koliko god hoće. Ništa to neće izmeniti. Dečko je veliki igrač i tačka.

Gde ja živim

pre 6 godina

Aleluja. Rekoh ja sinoć, mora da krene jednom. Savršena partija nije zbog ovih 7 izgubljenih, ali poenterski odlično. Jeste lopta dosta kod njega, skoro da je plej ekipe (ili bukvalno jeste u pojedinim trenucima), ali 7 je baš dosta. Šteta za poraz, onda sve padne u vodu. Ipak statistika raduje. Samo napred.

Boki. Broj poena nije loš, procenat je mogao da bude dosta bolji. Raduje što nema nijedne izgubljene, ali ovo je stvarno trebalo da se dobije. Jako loše otvaranje meča Kraljeva, moglo je da se stigne, ali dobro. Mladi su. Ima vremena. Boki samo guraj, moraš još da se oslobodiš, vidi greške, radi na njima i idi dalje.

Sakaluda

pre 6 godina

Bogdan fenomenalan u prvom poluvremenu. Usao 3 min pre kraja prve cetvrtine, pogodio trojku iz prvog pokusaja. Nastavio da igra drugu cetvrtinu i postigao jos 9 poena. 12 u prvom poluvremenu ukupno sa fenomenalnim procentom 5/6 + 1 bacvanje. Komentatori ga ishvalili samo tako i celo prvo poluvreme o njemu pricali. U tom trenutku bio i najefikasniji u Kingsima.
E onda ide poluvreme i trener Jerger pravi gresku i ne ubacuje Bogdana sve do 2 min pre kraja 3. cetvrtine, tako da Bogi nije igrao skoro 25 minuta (poluvreme plus 9 minuta trece cetvrtine) i skroz se ohladio, sto se manifestovalo kvarenjem procenta suta i svakim narednim promasajem.
Sve u svemu, bice bolje i vidi se da puno znaci Sakramentu, sto su i dvojica komentatora nekoliko puta rekli isticuci njega, Hilda i Foxa!

Samo cepaj Bogi i opusti se!!!

BataZivotinja

pre 6 godina

Zasto kazete da je Bogdan bio starter, ili jednostavno ne proveravate?
Ucinak od 12p na prvoj utakmici je dobar ali kad izgubis od ekipe kao sto je Finiks znaj da si u kanalu.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

izgubili od sansa, najlošiji tim u NBA. šta je sa kingsima, tonu sve dublje
(gram, kilogram, tona, 24. oktobar 2017 08:20)

Pobogu ljudi, Sansi šok terapija posle otkaza trenera, nisu mogli ništa da promaše sinoć prosto, Kingsi su skup dosta mladih rukija i par baš matorih igrača, ne možete od njih odmah rezultate očekivati

спортски уметник

pre 6 godina

Читам коментаре о Богдану (а нико од њих није погледао утакмицу, у то сам сигуран) и закључујем да оних 123 поена у финалу још увек јако боле

спортски уметник

pre 6 godina

Боган одлично прво полувреме, друго шутерски лоше, али је имао 2 солидне асистенције и одбрана је била на нивоу све време, на крају са њим на терену Кингси имају +15

ja

pre 6 godina

@ (aca_coa, 24. oktobar 2017 08:30)

Kao bajagi nenamerno udario trenera protivničke ekipe, iako se na snimku jasno vidi da ga je video, pokrio oči rukom i naleteo na njega. Ne znam zašto je to uradio, ali je zaslužio tehničku.

uno

pre 6 godina

Molim vas da se vratite na nacin izvestavanja od prethodne godine,gde postoje dve razdvojene vesti za nase igrace i za ostatak lige.Kad stavite ovako sve u isti kos,komentarisu ljudi koji ne prate nba uopste nego su tu da nase igrace dizu u nebesa/bezgranicno pljuju.Mislim da vam to nije veliki problem.

Dag Kristi

pre 6 godina

@SrbinsonKruso
Videlo se da Bogdan u pocetku imao tremu,a kasnije je to bilo ok?Pa covece,on je u pocetku pogadjao,kasnije nije ubacio nista.

Milan

pre 6 godina

Bogdan imao sjajno prvo poluvreme gde je za 13 minuta ubacio svih 12 poena. U drugom je promasio svih 7-8 šuteva i mnogo pokvario sjajan utisak iz prvog.
Jokić dobar, ali je imao mislim 8 neoznudjenih grešaka koje ne idu sve njemu na dušu obzirom da saigrači kao peglu da hvataju a ne loptu. Denver preko 20 neoznudjenih na kraju, katastrofa. Sem Nikole i donekle Bartona ostali katastrofa.
Faliće im Galinari mnogo, bolje da su se Čendleru zahvalili.

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Солидан Богдан, није лоше за прву утакмицу, видело се на почетку да има трему, али после је то било ок. Јокић је баш лоше одиграо, али имао је добре асистенције, све остало за заборав.

N.

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.
(sasa jokic, 24. oktobar 2017 08:12)

Za tebe i tebi slične koji odgledaju 3 utakmice i naprave statistiku u glavi, ti "stalni" procenti su takvi da je Bogdanović prošle sezone u 22 utakmice u EL imao procenat za 2 poena 57%, a za 3 43%. Toliko o tome. I u pravu si, ti to ne možeš da shvatiš.

Bugi

pre 6 godina

Alal im vera kada su mu dozvolili da ispuca 15 suteva.Prvi put krocio u NBA i odmah uzme 15 lopti.Nije lose, ali moze to i bolje 5/15 nije bas neki impozantan prosek

Marko

pre 6 godina

Kako mozete da kazete da je Jokic lose odigrao a dao 29 poena uz sut 9/14?!? Ali nikad mi nece biti jasno sta se sve u NBA broji kao asistencija

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Obe utakmice odgledao, Joka odličan u oba smera, na kraju sudije brutalno njega i ekipu pokradoše sa izmišljenim faulom i tehničkom koje su rešile utakmicu al idemo dalje.
Bogi sjajan, odlično krenuo, u drugoj nije mašao i onda u drugom poluvremenu je samo stao šut, ništa nije pogodio skoro ali je bitno da je imao dosta loptu i da nije bežao od šuta, podelio par lepih asistencija!
Komentatori su inače baš dosta pričali o Bogiju, već ga zovu Bogi, pričaju o tome kako se Hild iznenadio i malo kroz šalu rekli kako je morao da zapne jer se uplašio za svoje minute hahah.
Vredeće ustajati gledati naše momke.

BataZivotinja

pre 6 godina

Zasto kazete da je Bogdan bio starter, ili jednostavno ne proveravate?
Ucinak od 12p na prvoj utakmici je dobar ali kad izgubis od ekipe kao sto je Finiks znaj da si u kanalu.

uno

pre 6 godina

Molim vas da se vratite na nacin izvestavanja od prethodne godine,gde postoje dve razdvojene vesti za nase igrace i za ostatak lige.Kad stavite ovako sve u isti kos,komentarisu ljudi koji ne prate nba uopste nego su tu da nase igrace dizu u nebesa/bezgranicno pljuju.Mislim da vam to nije veliki problem.

Sakaluda

pre 6 godina

Bogdan fenomenalan u prvom poluvremenu. Usao 3 min pre kraja prve cetvrtine, pogodio trojku iz prvog pokusaja. Nastavio da igra drugu cetvrtinu i postigao jos 9 poena. 12 u prvom poluvremenu ukupno sa fenomenalnim procentom 5/6 + 1 bacvanje. Komentatori ga ishvalili samo tako i celo prvo poluvreme o njemu pricali. U tom trenutku bio i najefikasniji u Kingsima.
E onda ide poluvreme i trener Jerger pravi gresku i ne ubacuje Bogdana sve do 2 min pre kraja 3. cetvrtine, tako da Bogi nije igrao skoro 25 minuta (poluvreme plus 9 minuta trece cetvrtine) i skroz se ohladio, sto se manifestovalo kvarenjem procenta suta i svakim narednim promasajem.
Sve u svemu, bice bolje i vidi se da puno znaci Sakramentu, sto su i dvojica komentatora nekoliko puta rekli isticuci njega, Hilda i Foxa!

Samo cepaj Bogi i opusti se!!!

Sakaluda

pre 6 godina

Komentatori sa nba kanala o Bogdanu:

Srpska senzacija
Kompletan kosarkas
Fenkmenalna odbrana
Mehanika i tehnika suta
Ovaj covek jednostavno sve ima
U jednim trenutku, posle Bogdanovog 12 poena, uz osmeh kazu, “ ma nije se navikao na NBA”, samo 12 poena za 13 min. uz 2 ukradene lopte!!!
Predvidjaju mu veliku nba karijeru, mnogo poena i td.

Lepo je bilo slusati to, posle citanja malicioznih komentara sa ovog sajta pojedinih isfrustriranih klinaca.

N.

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.
(sasa jokic, 24. oktobar 2017 08:12)

Za tebe i tebi slične koji odgledaju 3 utakmice i naprave statistiku u glavi, ti "stalni" procenti su takvi da je Bogdanović prošle sezone u 22 utakmice u EL imao procenat za 2 poena 57%, a za 3 43%. Toliko o tome. I u pravu si, ti to ne možeš da shvatiš.

Neznalica

pre 6 godina

I ja svako jutro prvo otvorim da vidim šta je Jokić uradio. I pored hvalospeva koje ovde čitam, ipak treba obratiti pažnju na 7 izgubljenih lopti. Praktično ispada da bolje da nije asistirao. I kada na to još dodaš poraz Denvera, nema baš čemu čovek da se raduje. Valjda će to sve biti bolje i bolje. Lično, očekivao sam više od Jokića na početku lige.

Bogdanoviću treba da ti vremena. Dobro je da igra i da ima slobodu u igri. Ja i dalje verujem da će se odlično snaći u NBA. Nije strašno i ukoliko ne uspe. Toliki veliki evropski igrači nisu nikada napravili karijeru preko bare. Uvek može da se vrati i napravi neki ugovor sličan Švedovom. A ljudi ovde mogu da ga pljuju koliko god hoće. Ništa to neće izmeniti. Dečko je veliki igrač i tačka.

спортски уметник

pre 6 godina

Боган одлично прво полувреме, друго шутерски лоше, али је имао 2 солидне асистенције и одбрана је била на нивоу све време, на крају са њим на терену Кингси имају +15

Milan

pre 6 godina

Bogdan imao sjajno prvo poluvreme gde je za 13 minuta ubacio svih 12 poena. U drugom je promasio svih 7-8 šuteva i mnogo pokvario sjajan utisak iz prvog.
Jokić dobar, ali je imao mislim 8 neoznudjenih grešaka koje ne idu sve njemu na dušu obzirom da saigrači kao peglu da hvataju a ne loptu. Denver preko 20 neoznudjenih na kraju, katastrofa. Sem Nikole i donekle Bartona ostali katastrofa.
Faliće im Galinari mnogo, bolje da su se Čendleru zahvalili.

Marko

pre 6 godina

Kako mozete da kazete da je Jokic lose odigrao a dao 29 poena uz sut 9/14?!? Ali nikad mi nece biti jasno sta se sve u NBA broji kao asistencija

Bugi

pre 6 godina

Alal im vera kada su mu dozvolili da ispuca 15 suteva.Prvi put krocio u NBA i odmah uzme 15 lopti.Nije lose, ali moze to i bolje 5/15 nije bas neki impozantan prosek

спортски уметник

pre 6 godina

On gde god igra uzima 15+ suteva, izuzev u reprezentaciji. Tamo uzme 25-30 po utakmici. U proseku svaki peti pogadja, setimo se 2/10, 3/15... madaa ima situacija i kada sutira 0/9 i slicno.
(Guest, 24. oktobar 2017 08:38)

боље се сети ти да не бисмо ни групу прошли да није њега

Gde ja živim

pre 6 godina

Aleluja. Rekoh ja sinoć, mora da krene jednom. Savršena partija nije zbog ovih 7 izgubljenih, ali poenterski odlično. Jeste lopta dosta kod njega, skoro da je plej ekipe (ili bukvalno jeste u pojedinim trenucima), ali 7 je baš dosta. Šteta za poraz, onda sve padne u vodu. Ipak statistika raduje. Samo napred.

Boki. Broj poena nije loš, procenat je mogao da bude dosta bolji. Raduje što nema nijedne izgubljene, ali ovo je stvarno trebalo da se dobije. Jako loše otvaranje meča Kraljeva, moglo je da se stigne, ali dobro. Mladi su. Ima vremena. Boki samo guraj, moraš još da se oslobodiš, vidi greške, radi na njima i idi dalje.

Stara kuka

pre 6 godina

Sajt postao leglo autosovinista i srbomrzaca. Ne mozes normalan komentar procitati, sve neko trolovanje, omalovazavanje, pljuvanje...Te ovaj nema pojma, te onaj nema pojma. Sa Djokovica presli na Jokica, Bogdana, Tea...eto oni nemaju pojma a igraju NBA ligu. Svasta covek da cuje i procita.

Duga je sezona, predugacka. Nije kao u Evropi ili pak NFL-u. NBA, NHL i MLB imaju preko 80 utakmica u sezoni. Bice jos dobrih partija a bice i losih. Bogdan da popravi sut i bice tip top. Jokica bih voleo da vidim u ozbiljnom timu, Denver to nazalost nije. Jos ce ispasti da Klipersi imaju najvece sanse za play-off na zapadu (mislim od timova gde igraju nasi).

Shone

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.
(sasa jokic, 24. oktobar 2017 08:12)
Pa nije Bogi spot-up suter ili jedan od onih sto coskari, pa da sutne trojke 3 od 3 ili 3 od 4. On mora imati nize procente jer na svakoj utakmici ima nekoliko pokusaja koji su na isteku napada i iz krajnje neizglednih pozicija, a pride tu ponekad bude i neki sut na kraju cetvrtine koji nije ni iz neizgledne nego prakticno iz nemoguce pozicije. Niko drugi nece da uzima te suteve. On hoce a cesto ih i pogodi. Zato i jeste stigao do NBA lige. Statistika je cesto potpuno nebitna kod igraca kakav je Bogdan.

petarczv

pre 6 godina

Apelujem na ljude sa b92 da uvedu pravilo ciji kom ima vise od 80% negativnih komentara da se automatski brise i da "pisac" gubi pravo komentarisanja 7 dana,jer ovo je postalo prebolesnoo i mucno za citanje.Hvala unapred

toto

pre 6 godina

Bogdan vec na svom procentu za tri poena - 25%.
(Nemke, 24. oktobar 2017 09:12)

Procenat ovog sampiona Evrope je bio 43% na tvoju veliku muju, zalost i neznanje

asd

pre 6 godina

kari sinoc sutirao trojke 2/10 da li to znaci da vise ne treba da sutira? bogdan odlican na debiju sjajna partija. nije se uplasio ipak je on jedan od 3 najbolja igraca evrope.

323

pre 6 godina

Da li BB moze da igra u NBA? Neki rekose da ne moze a ja vidim da moze. I jos se vratio posle povrede. Mnogo bolje prvo od drugog poluvremena ali BB uvek sve nadoknadjuje odbranom koju je igrao odlicno. U ovom timu ce odbranu sigurno igrati bolje od ostalih igraca. Imao je dve ukradene lopte sto se i vidi na snimku. Nedostaju mu utakmice, u nizu i siguran sam da ce igrati jos bolje posebno sto nije igrac koji samo stoji na 3 kao nekada Danilovic kod Rajlija, vec asistira, igra odbranu i ima ulaz u reket. Sve je jasno...Samo polako i meni je drago kada se neki "brinu" za BB ? Ja ne brinem kada je on u pitanju jer je poznato koliki je on radnik a to Ameri postuju i cene.

drax

pre 6 godina

Bogdanje je pokazao da je NBA igrac odlicno se nosio sa NBA odbranama lepo dribla odlicne kretnje bez lopte i sa loptom odbrana na nivou NBA sve u svemu mislim da su on i Fox buducnost te ekipe.

Nikki

pre 6 godina

Jokic lider tima definitivno, sudije su ih ukopale sa dve,tri pogresne odluke na kraju kada su poklonile bacanja Volu. Ali ne brinem ja za njih ide Denver sigurno u play off kao i Teodosic i Bjelica. Sto se Bogdana tice sjajno je otvorio usao u igru sredinom prve cetvrtine i ostao do kraja poluvremena. Ne samo on nego i plej Fox koji je bio najbolji njihov igrac nocas. Generalno Kingsi mogu komotno da zamene celu prvu petorku koja je ocajno otvorila utakmicu i gubila 22 razlike na startu. Kasnije su rezervisti na celu sa Bogdanom i Foksom to stigli ali na kraju jedan sut odlucio. Slabe odbrane na obe strane. Kingsi su jako talentovan tim i vidi se da tu treba tek da se iskristalisu stvari. Voleo bih da vidim petorku Fox,Bogdan,Carter, Randolph, Kostas koja nijednom nije igrala zajedno. Bogdan 7/5 sut u prvom poluvremenu a u nastavku sva osam je promasio cak i nerezonski sutevi. Da je pogodio jedan ili dva pobedili bi. Komentatori su odusevljeni njime vec ga zovu Bogi :) I da, bilo je lepo videti Pedju i Divca sinoc u Finiksu.

Krang

pre 6 godina

Denver na trenutke dobar, sa dobrim protokom lopte, ali na trenutke potpuno ocajan, sa teskim solo akcijama maltene svih igraca, nisu u potpunosti kompaktna celina, ne veruju dovoljno jedni drugima, a to je Melounov posao. Jokic, imam osecaj da moze da da koliko poena hoce sa procentima preko 50% ali je i sam svestan da to ne vodi ekipu ka dugorocnim uspesima. Na pocetku utakmice komentatori Vizardsa skrenuli paznju kako je Meloun izjavio da, posto su tolike kritike upucene na racun Jokicevog poentiranja, pocece ovu utakmicu sa dosta Jokicevih poena cisto da ucutkaju kritike. Jokic poceo, dao 12 poena na brzaka, i onda presao u drugi rezim, stvarno je zastrasujuce kako lako postize poene kad hoce - ko je skeptik, samo neka pogleda prvi sut preko Gortata od tablu, iz okreta, kakav osecaj...

CarloNS

pre 6 godina

Nije tačno da je Jokić bio tragičar utakmice. Denver je jurio rezultat i da nije bilo tehničke opet bi izgubio, a razlika bi bila za jedan poen manja (108-104). Poslednjih nekoliko minuta praktično je igrao sam protiv Vašingtona. Haris nije mogao da se sastavi, Mudijaj upropastio dosta napada, Barton od sjaja do očaja i nazad (ali to je Barton, mada svakako simpatičan lik). Svima je ispadala lopta iz ruke, ukupno 24 izgubljenih lopti. Jokiću su pripisivane izgubljene kada prilikom dodavanja saigraču ispadne lopta. Pola je ispalo Milsapu, verovatno se još nije privikao na Jokićeve "frljoke". Kako su govorili za Bogdana na evropskom prvenstvu, ne može da šutira jer se izmori igrajući pleja. Pa Jokić igra sve u Denveru i pleja i centra i bek šutera (bacanja 8 od 8, trojke 3 od 3!). Čim ode na klupu raspadne se koncepcija, kao i prošle godine. Realno klinac je razvalio!

Što se Bogdana tiče krenuo je sjajno i onda počeo da siluje. Nekako je previše napaljen. Imao je dosta loptu u rukama pošto je dobrim delom organizovao igru. Saigrači su mu dodavali, generalno nije izgledalo loše. Međutim, ako nastavi sa ispucavanjima i nerezonskim ulascima doživeće tihi bojkot saigrača bez obzira na to koliko ga Divac voleo, ipak je on stranac. Ima podršku i sve uslove da u tankoj ekipi bude vođa sa 20 poena po utakmici i nadam se da će to iskoristiti. Samo da bude malo manje napaljen i sigurno će uspeti.

Detroitu želim da izgubi svaku utakmicu. Odvratni su, naročito trener.

Marko

pre 6 godina

Gledao noćas Denver i nekoliko zapažanja: Jeste 8 izgubljenih lopti previše, bez sumnje, ali su sve nastale iz pasova, prema Milsapu, jednom ka Madieju. Denver igra drugačiji napad nego prošle godine i treba to uigrati. S druge strane, Jokić je gotovo sam stigao prednost Vašingtona na kraju plus je najbolji trojkaš u timu... Denveru očajnički treba novi plej, a odbarnu igraju mnogo bolje nego prošle godine. +

Krang

pre 6 godina

Jos jedan zanimljiv statisticki podatak, Jokic - uprkos tome sto mu se zameraju te prve dve cudno lose utakmice - ima za sada, u sezoni prosek od 12 poena, 10 skokova, i 6.7 asistencija.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Obe utakmice odgledao, Joka odličan u oba smera, na kraju sudije brutalno njega i ekipu pokradoše sa izmišljenim faulom i tehničkom koje su rešile utakmicu al idemo dalje.
Bogi sjajan, odlično krenuo, u drugoj nije mašao i onda u drugom poluvremenu je samo stao šut, ništa nije pogodio skoro ali je bitno da je imao dosta loptu i da nije bežao od šuta, podelio par lepih asistencija!
Komentatori su inače baš dosta pričali o Bogiju, već ga zovu Bogi, pričaju o tome kako se Hild iznenadio i malo kroz šalu rekli kako je morao da zapne jer se uplašio za svoje minute hahah.
Vredeće ustajati gledati naše momke.

Nekako s’ proleca

pre 6 godina

Antetokumpo ce biti najbolji igrac lige kroz godinu dve, ova sezona ce zapoceti njegov pik karijere. Dokazuje ono sto je rekao za njega Durent jos pre pocetka sezone. Po meni je vec u 10najboljih u ligi (Lebron,Kari,Durent,Westbrook,Lenard,Irving,Harden) a ima samo 22-23godine. Lagano moze da bude najbolji strelac lige. Jokic sa druge strane ce biti najbolji za dve godine na poziciji centra samo da nastavi da sutira na kos jer ono sto je uradio u prve dve utakmice je nedopustivo za igraca njegovog kalibra.

ja

pre 6 godina

Svaka čast Jokiću i Bogiju! Bogi dobar za početak, a Jokić polako postaje pravi lider ekipe!
Što se ostalih tiče, po mom mišljenju Janis će biti Mvp, iako je još rano za zaključak, a Simons bez konkurencije ruki godine.

Djole

pre 6 godina

Nece se on dugo zadrzati u NBA. Netrebaju njima izvikani igraci, koji trose puno lopti, a slaba korist
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rtt, 24. oktobar 2017 08:11)

Ahaha koliko Bogdan nekima smeta, boli i bolece uvek... Pa tamo svaki drugi igrac trosi lopte. Ne trbaju ima takvi, a? Pogledaj statistiku malo. Nece se zadrzati ahahha
nego,kolko dao Bobi? Samoprozvani MVP EL, najdominantniji centar u Evropi? Jel on za NBA i koliko ce se zadrzati? Cutimo?

Izraziti favorit

pre 6 godina

Bogdanu treba vise minuta, igrao je samo 14 minuta i za to vreme je bio odlican, vise vole ljudi u NBA 12 poena iz 15 suteva nego 2 poena iz jednog suta.

спортски уметник

pre 6 godina

Читам коментаре о Богдану (а нико од њих није погледао утакмицу, у то сам сигуран) и закључујем да оних 123 поена у финалу још увек јако боле

sasa jokic

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.

Стварно

pre 6 godina

Ali nikad mi nece biti jasno sta se sve u NBA broji kao asistencija
(Marko, 24. oktobar 2017 08:24)
Свако додавање после којег следи кош је асистенција, свуда. Макар био кош и са краја терена.

ja

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA? 
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17) # Link komentara 
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-24) 

Sampion Evrope bato, sampion Evrope...
(paklena limenka, 24. oktobar 2017 09:23)

Haha i Žiga Dimec je šampion Evrope...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

izgubili od sansa, najlošiji tim u NBA. šta je sa kingsima, tonu sve dublje
(gram, kilogram, tona, 24. oktobar 2017 08:20)

Pobogu ljudi, Sansi šok terapija posle otkaza trenera, nisu mogli ništa da promaše sinoć prosto, Kingsi su skup dosta mladih rukija i par baš matorih igrača, ne možete od njih odmah rezultate očekivati

Dag Kristi

pre 6 godina

@SrbinsonKruso
Videlo se da Bogdan u pocetku imao tremu,a kasnije je to bilo ok?Pa covece,on je u pocetku pogadjao,kasnije nije ubacio nista.

Ivan

pre 6 godina

Bogdanovic je bio jedan od kreatora preokreta. Meni je on ok, ali Jokic nervozan dosta, izgleda da mu ne prija igra pod pritiskom. Imao je jedno 1000 izgubljenih lopti i ono guranje trenera nepotrebno iako nije imao nameru.

Krang

pre 6 godina

Za sve kojima nije jasno sta se u NBA racuna kao asistencija, koliko je meni poznato tu nema mnogo filozofije: da bi dodavanje bilo racunato kao asistencija, potrebno je da postoji odredjeni kontinuitet u igri neposredno nakon dodavanja, i da igrac koji postize poene ne spusti loptu na parket vise od dva puta. Znaci sve

palop

pre 6 godina

izgubili od sansa, najlošiji tim u NBA. šta je sa kingsima, tonu sve dublje
(gram, kilogram, tona, 24. oktobar 2017 08:20)

Startna petorka je odmah u prvoj cetvrtini napravila -20 i do kraja nisu uspeli da stignu. Kada su usli Bogdan i Fox poceli su lagano da stizu, ali nije bilo dovoljno na kraju...

paklena limenka

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA?
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17) # Link komentara
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-24)

Sampion Evrope bato, sampion Evrope...

Guest

pre 6 godina

Bravo za Bogdana prvi meč i odmah je uzeo 15 šuteva, biće procenti bolji to je sigurno.Već je dobio nadimak Bogi.
(Blue Moon 569, 24. oktobar 2017 08:12)

On gde god igra uzima 15+ suteva, izuzev u reprezentaciji. Tamo uzme 25-30 po utakmici. U proseku svaki peti pogadja, setimo se 2/10, 3/15... madaa ima situacija i kada sutira 0/9 i slicno.

djolo_kotor

pre 6 godina

onog van gandija bi trebalo u zatvor, mogu da razumem da u nekim prilikama ne ubacuje bobija kada ima naspram sebe neke brže igrače pa ga izostavlja ali ovo silovanje dramonda po svaku cenu je smešno, gandi jeste stručnjak ali i oni nekada greše, kao da ima nešto lično, ovde više ne pomaže ni podmićivanje ćevapima...

Navijač

pre 6 godina

@toto Bio... Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.
(NbgDeki, 24. oktobar 2017 09:35)

Na tvoju veliku zalost statistika se vodi za utakmice na kojima je igrao, a za tih magicnih 30% proveri malo njegovu statistiku kroz celu karijeru, imas na guglu.

antiDebil

pre 6 godina

Drago mi je sto je Bogdan sutnuo 15 puta, malo je bio napet u drugom poluvremenu i nekako je ishitreno sutirao, kada se bude opustio bice to mnogo bolje. Utakmicu su izgubili u prvih 5 minuta a starteri su im bili katastrofalni, jedino je Hild postigao neke poene, nisam tacno video ali mislim da Bogdan ima ogroman plus minus iako je njegova ekipa izgubila.
Jokic odlican i to su nasa jedina 2 prava igraca rodjena nakon 90.godine, to sto Jokic nije prav u glavi to je drugo pitanje. Inace Denver je opasno pokraden na kraju meca i vrlo verovatno su im sudije ukrale pobedu !

leo

pre 6 godina

Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.
(NbgDeki, 24. oktobar 2017 09:35)

Koliko ja znam, igra se 30 u grupnoj fazi.u EL Fener je igrao ukupno 35 utakmica, gresim li? U regularnoj sezoni 30 + 3 pobede PAO+F4. He-he, ima ekipa koji igraju plejof, ne zavrsava se kao nekima u TOP 16 fazi.
Inace 22 utakmice je vise nego dovoljno da se proceni igrac. On je na tih 22 utakmice nosio svoj tim, igrao po vise od pola sata, postao sampion, MVP kola u vise navrata, prva petorka sampionata, sjajni procenti suta, dobar poenterski ucinak, navlacio odbranu na sebe, uzimao najteze suteve i vruce krompire... A imao je povredu i nije odigrao sezonu u fulu. Trebalo mu je par utakmica da udje u formu. Da nije bilo te povrede igrao bi i bolje, #fact. Znam da te to boli, al sta ces, tezak zivot.

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Солидан Богдан, није лоше за прву утакмицу, видело се на почетку да има трему, али после је то било ок. Јокић је баш лоше одиграо, али имао је добре асистенције, све остало за заборав.

petarczv

pre 6 godina

Vi grobari sto pisete da bogdana pljuju zvezdasi to nema veze sa istinom. Od 100% komentara kladim se da nije vise od 10% navijackih komentara vec klasicnih kompleksasa i srbomrzaca. Kako onda objasniti toliki hejt (10 puta veci nego ka bogdanu)prema jokicu koji nije igrao ni u jednom od nasa dva najbolja kluba?! Ja bi stvarno voleo da su to navijacki motivisani komentari i njih mogu da shvatim i sam ucestvujem u istim kad je u pitanju odnos czv-par ali pljuvanje samo sto su nasi ne mogu...

Petar

pre 6 godina

Meni je Bogdan izgledao ok, moze da napravi prednost, trojka, poludistanca, asistencija, kontra, sve ima. E sad, promasaji, to tamo svako ima. Jedna utakmica losiji procenat, nekad bolji. Treba imati u vidu da je tek izasao iz povrede. U odbrani dobar, moze da isprati igraca nije spor kako se pricalo, moze solidno da igra na NBA nivou. I 1 na 1 i a i dobro pomaze na strani. Imao je i par kradenih koliko se secam. Naravno, zavisi dosta i od protivnika, tj. matchup-a. Sigurno nece moci da cuva Hardena, kao i niko u ligi. Ali, monogo vece rupe u odbrani na NBA nivou su Teo, Jokic i naravno Bobi.
Mislim da ce u Sacramentu imati solidnu ulogu a za ostalo videcemo, u svakom slucaju mesta za njega u NBA ima. Mozda neka karijera ko Danilovic.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

A cuj ovde znalaca kosarke...Kazu Denver ide sigurno u playoff...Znaci nema sansi da ce vidjeti playoff.. Portland, Clipersi, San Antonio, Golden, Huston, Oklahoma, Minesota, Utah ...Ljudi ne kontaju, da bekovski par je puno vazniji od centara. U zadnjih 20 godina ni jedan tim nije nista napravio jer mu centar vodio tim. Denver je tu prosjek, njih sinoc wizardsi dobise.

NbgDeki

pre 6 godina

@Djole Pa svi kazu da Boban treba nazad u Evropu. Kako mislis samoprozvan MVP Evrolige? On je sam za sebe govorio JA SAM MVP? Bogdanovi fanovi su jedna jako cudna, neobjektivna sorta...

neko ko zna

pre 6 godina

mene prvog Bogdanovic nervira kao pojava, ali realno ovo sto sam vidio je veoma dobro. I samo tako da nastavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panco, 24. oktobar 2017 10:25)

AHAHAH razumem te u potpunosti toliko ne prospavanih noci i toliko bola i patnje ti je naneo ovaj decko da ti prosto nemozes da se oporavis

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Mene odusevljava cinjenica da imamo 4 retko inteligenta igraca u NBA koji dokazuju da "um caruje" cak i u tako fizicki zahtevnoj igri kao sto je NBA kosarka. I svaki od njih daje odredjeni sarm igri svojim potezima i razmisljanjem na terenu.
Na zalost Marjanovic je u nemilosti. Njega ne mogu da bas svrstam u "kosarkaske intelektualce", bez lose konotacije, jer mu to nije jaca strana. Daleko od toga da je neinteligentan igrac, ali mu su mu visina i snaga prevashodni aduti. Koliko bi se samo koseva nadavao na asistencije prve cetvorice!
Neka ih samo zdravlje i sreca posluze pa da zaigraju zajedno za Srbiju. Mislim da bi se u punom sastavu prosetali do finala SP a tamo zestoko "poklali" sa prepotentnim amerima. Prosto me strah da mislim o tome, da ne izbaksuziram nesto.

petarczv

pre 6 godina

Voleo bih da vidim petorku Fox,Bogdan,Carter, Randolph, Kostas koja nijednom nije igrala zajedno. Bogdan 7/5 sut u prvom poluvremenu a u nastavku sva osam je promasio cak i nerezonski sutevi. Da je pogodio jedan ili dva pobedili bi. Komentatori su odusevljeni njime vec ga zovu Bogi :) I da, bilo je lepo videti Pedju i Divca sinoc u Finiksu.
(Nikki, 24. oktobar 2017 09:11)

Ko je Kostas?

Zagor

pre 6 godina

Jokic treba da ohladi glavu i da se ne dovodi u situacije da ulazi u kontakt sa protivnickim strucnim stabom. Osam izgubljenih lopti je previse za njegovu loziciju. Inace sve izglesa super, napad, sut i oddavanja. Bigdan samo malo da poboljsa procenat suta i da pocnu da pobedjuju. Ne sumnjam da ce biti vrhunski u NBA.
Na kraju, za sve koji imaju dilemu, asistencija se broji i kad igrac koji je primio loptu napravi do dva driblinga i postigne pogodak.

ja

pre 6 godina

@ (aca_coa, 24. oktobar 2017 08:30)

Kao bajagi nenamerno udario trenera protivničke ekipe, iako se na snimku jasno vidi da ga je video, pokrio oči rukom i naleteo na njega. Ne znam zašto je to uradio, ali je zaslužio tehničku.

Hogar

pre 6 godina

Dobro Bogdan bar dobija 25 min... Bjelica mora da ubaci toliko poena za 10 min
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 24. oktobar 2017 10:40)

Minuti se zasluzuju kod trenera zalaganjem na treningu ako nisi znao.
Ne vidim da se Bjelica za ove 2 sezone izborio koliko Bogdan za mesec dana?

Pokio

pre 6 godina

Bogdanovic do poslednjeg minuta prvog poluvremena neprepoznatljiv, 5/6 sut iz igre. A onda na scenu stupa Bogdanovic na kakvog smo navikli 0/9 i to bukvalno svi ogromni promasaju, lopta nije bila ni blizu da prodje kroz obruc.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA?
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17)

Jos uvek daleko ispred Gagijevog...doduse, on ceka da se vrate Salo i Dalo...i pali se masina...

WillyWonka

pre 6 godina

Kingsi i Dalas su dvije ekipe koje bile super i za par godina su postale katastrofa. Vjerovatno bi se trebali pitati kako se to desilo, ko je prodavao i kupovao igrače i kakve? Čisti odron od ekipa.

Nema na čemu

pre 6 godina

Bogdan od sjaja do ocaja. Usao uneo preokret ukrao 2 lopte i odradio 2 kontre dao i 2 trojke cini mi se, ali posle toga u drugom poluvremenu promasio svih 8-9 suteva!?? i time ponistio sve dobro sto je uradio.
Bojim se da ce mu ovakve partije i biti, negde ce prokinuti pa sasuti 15-20 poena, a na vecini utakmica imati sut 1-7, 3-13 i sl. Ipak je ovo bio samo Finiks ponajslabija ekipa u ligi.
Za jokica ne brinem, on moze lagano do proseka od bar 20ppg 8rpg 6apg..

zeleni lenjir

pre 6 godina

Zasto toliko pisete o tome pa nije ubacio 15 poena sutirajuci 5/5 ili 6, nego 5/15. Opet to radi njegovog suta nema, mora vise da pogadja ili da pocne drugačije da utiče na igru. Rekao GROBAR!

NbgDeki

pre 6 godina

@toto Bio... Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.

sasa jokic

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Солидан Богдан, није лоше за прву утакмицу, видело се на почетку да има трему, али после је то било ок. Јокић је баш лоше одиграо, али имао је добре асистенције, све остало за заборав.

Guest

pre 6 godina

Bravo za Bogdana prvi meč i odmah je uzeo 15 šuteva, biće procenti bolji to je sigurno.Već je dobio nadimak Bogi.
(Blue Moon 569, 24. oktobar 2017 08:12)

On gde god igra uzima 15+ suteva, izuzev u reprezentaciji. Tamo uzme 25-30 po utakmici. U proseku svaki peti pogadja, setimo se 2/10, 3/15... madaa ima situacija i kada sutira 0/9 i slicno.

Pokio

pre 6 godina

Bogdanovic do poslednjeg minuta prvog poluvremena neprepoznatljiv, 5/6 sut iz igre. A onda na scenu stupa Bogdanovic na kakvog smo navikli 0/9 i to bukvalno svi ogromni promasaju, lopta nije bila ni blizu da prodje kroz obruc.

Hogar

pre 6 godina

Dobro Bogdan bar dobija 25 min... Bjelica mora da ubaci toliko poena za 10 min
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 24. oktobar 2017 10:40)

Minuti se zasluzuju kod trenera zalaganjem na treningu ako nisi znao.
Ne vidim da se Bjelica za ove 2 sezone izborio koliko Bogdan za mesec dana?

paklena limenka

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA?
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17) # Link komentara
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-24)

Sampion Evrope bato, sampion Evrope...

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA?
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17)

Jos uvek daleko ispred Gagijevog...doduse, on ceka da se vrate Salo i Dalo...i pali se masina...

BataZivotinja

pre 6 godina

Zasto kazete da je Bogdan bio starter, ili jednostavno ne proveravate?
Ucinak od 12p na prvoj utakmici je dobar ali kad izgubis od ekipe kao sto je Finiks znaj da si u kanalu.

neko ko zna

pre 6 godina

mene prvog Bogdanovic nervira kao pojava, ali realno ovo sto sam vidio je veoma dobro. I samo tako da nastavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panco, 24. oktobar 2017 10:25)

AHAHAH razumem te u potpunosti toliko ne prospavanih noci i toliko bola i patnje ti je naneo ovaj decko da ti prosto nemozes da se oporavis

NbgDeki

pre 6 godina

@Djole Pa svi kazu da Boban treba nazad u Evropu. Kako mislis samoprozvan MVP Evrolige? On je sam za sebe govorio JA SAM MVP? Bogdanovi fanovi su jedna jako cudna, neobjektivna sorta...

zeleni lenjir

pre 6 godina

Zasto toliko pisete o tome pa nije ubacio 15 poena sutirajuci 5/5 ili 6, nego 5/15. Opet to radi njegovog suta nema, mora vise da pogadja ili da pocne drugačije da utiče na igru. Rekao GROBAR!

WillyWonka

pre 6 godina

Kingsi i Dalas su dvije ekipe koje bile super i za par godina su postale katastrofa. Vjerovatno bi se trebali pitati kako se to desilo, ko je prodavao i kupovao igrače i kakve? Čisti odron od ekipa.

спортски уметник

pre 6 godina

Читам коментаре о Богдану (а нико од њих није погледао утакмицу, у то сам сигуран) и закључујем да оних 123 поена у финалу још увек јако боле

Nema na čemu

pre 6 godina

Bogdan od sjaja do ocaja. Usao uneo preokret ukrao 2 lopte i odradio 2 kontre dao i 2 trojke cini mi se, ali posle toga u drugom poluvremenu promasio svih 8-9 suteva!?? i time ponistio sve dobro sto je uradio.
Bojim se da ce mu ovakve partije i biti, negde ce prokinuti pa sasuti 15-20 poena, a na vecini utakmica imati sut 1-7, 3-13 i sl. Ipak je ovo bio samo Finiks ponajslabija ekipa u ligi.
Za jokica ne brinem, on moze lagano do proseka od bar 20ppg 8rpg 6apg..

Neznalica

pre 6 godina

I ja svako jutro prvo otvorim da vidim šta je Jokić uradio. I pored hvalospeva koje ovde čitam, ipak treba obratiti pažnju na 7 izgubljenih lopti. Praktično ispada da bolje da nije asistirao. I kada na to još dodaš poraz Denvera, nema baš čemu čovek da se raduje. Valjda će to sve biti bolje i bolje. Lično, očekivao sam više od Jokića na početku lige.

Bogdanoviću treba da ti vremena. Dobro je da igra i da ima slobodu u igri. Ja i dalje verujem da će se odlično snaći u NBA. Nije strašno i ukoliko ne uspe. Toliki veliki evropski igrači nisu nikada napravili karijeru preko bare. Uvek može da se vrati i napravi neki ugovor sličan Švedovom. A ljudi ovde mogu da ga pljuju koliko god hoće. Ništa to neće izmeniti. Dečko je veliki igrač i tačka.

Djole

pre 6 godina

Nece se on dugo zadrzati u NBA. Netrebaju njima izvikani igraci, koji trose puno lopti, a slaba korist
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rtt, 24. oktobar 2017 08:11)

Ahaha koliko Bogdan nekima smeta, boli i bolece uvek... Pa tamo svaki drugi igrac trosi lopte. Ne trbaju ima takvi, a? Pogledaj statistiku malo. Nece se zadrzati ahahha
nego,kolko dao Bobi? Samoprozvani MVP EL, najdominantniji centar u Evropi? Jel on za NBA i koliko ce se zadrzati? Cutimo?

N.

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.
(sasa jokic, 24. oktobar 2017 08:12)

Za tebe i tebi slične koji odgledaju 3 utakmice i naprave statistiku u glavi, ti "stalni" procenti su takvi da je Bogdanović prošle sezone u 22 utakmice u EL imao procenat za 2 poena 57%, a za 3 43%. Toliko o tome. I u pravu si, ti to ne možeš da shvatiš.

Bugi

pre 6 godina

Alal im vera kada su mu dozvolili da ispuca 15 suteva.Prvi put krocio u NBA i odmah uzme 15 lopti.Nije lose, ali moze to i bolje 5/15 nije bas neki impozantan prosek

NbgDeki

pre 6 godina

@toto Bio... Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

A cuj ovde znalaca kosarke...Kazu Denver ide sigurno u playoff...Znaci nema sansi da ce vidjeti playoff.. Portland, Clipersi, San Antonio, Golden, Huston, Oklahoma, Minesota, Utah ...Ljudi ne kontaju, da bekovski par je puno vazniji od centara. U zadnjih 20 godina ni jedan tim nije nista napravio jer mu centar vodio tim. Denver je tu prosjek, njih sinoc wizardsi dobise.

ja

pre 6 godina

@ (aca_coa, 24. oktobar 2017 08:30)

Kao bajagi nenamerno udario trenera protivničke ekipe, iako se na snimku jasno vidi da ga je video, pokrio oči rukom i naleteo na njega. Ne znam zašto je to uradio, ali je zaslužio tehničku.

Izraziti favorit

pre 6 godina

Bogdanu treba vise minuta, igrao je samo 14 minuta i za to vreme je bio odlican, vise vole ljudi u NBA 12 poena iz 15 suteva nego 2 poena iz jednog suta.

toto

pre 6 godina

Bogdan vec na svom procentu za tri poena - 25%.
(Nemke, 24. oktobar 2017 09:12)

Procenat ovog sampiona Evrope je bio 43% na tvoju veliku muju, zalost i neznanje

Sakaluda

pre 6 godina

Komentatori sa nba kanala o Bogdanu:

Srpska senzacija
Kompletan kosarkas
Fenkmenalna odbrana
Mehanika i tehnika suta
Ovaj covek jednostavno sve ima
U jednim trenutku, posle Bogdanovog 12 poena, uz osmeh kazu, “ ma nije se navikao na NBA”, samo 12 poena za 13 min. uz 2 ukradene lopte!!!
Predvidjaju mu veliku nba karijeru, mnogo poena i td.

Lepo je bilo slusati to, posle citanja malicioznih komentara sa ovog sajta pojedinih isfrustriranih klinaca.

Milan

pre 6 godina

Bogdan imao sjajno prvo poluvreme gde je za 13 minuta ubacio svih 12 poena. U drugom je promasio svih 7-8 šuteva i mnogo pokvario sjajan utisak iz prvog.
Jokić dobar, ali je imao mislim 8 neoznudjenih grešaka koje ne idu sve njemu na dušu obzirom da saigrači kao peglu da hvataju a ne loptu. Denver preko 20 neoznudjenih na kraju, katastrofa. Sem Nikole i donekle Bartona ostali katastrofa.
Faliće im Galinari mnogo, bolje da su se Čendleru zahvalili.

uno

pre 6 godina

Molim vas da se vratite na nacin izvestavanja od prethodne godine,gde postoje dve razdvojene vesti za nase igrace i za ostatak lige.Kad stavite ovako sve u isti kos,komentarisu ljudi koji ne prate nba uopste nego su tu da nase igrace dizu u nebesa/bezgranicno pljuju.Mislim da vam to nije veliki problem.

Stara kuka

pre 6 godina

Sajt postao leglo autosovinista i srbomrzaca. Ne mozes normalan komentar procitati, sve neko trolovanje, omalovazavanje, pljuvanje...Te ovaj nema pojma, te onaj nema pojma. Sa Djokovica presli na Jokica, Bogdana, Tea...eto oni nemaju pojma a igraju NBA ligu. Svasta covek da cuje i procita.

Duga je sezona, predugacka. Nije kao u Evropi ili pak NFL-u. NBA, NHL i MLB imaju preko 80 utakmica u sezoni. Bice jos dobrih partija a bice i losih. Bogdan da popravi sut i bice tip top. Jokica bih voleo da vidim u ozbiljnom timu, Denver to nazalost nije. Jos ce ispasti da Klipersi imaju najvece sanse za play-off na zapadu (mislim od timova gde igraju nasi).

petarczv

pre 6 godina

Apelujem na ljude sa b92 da uvedu pravilo ciji kom ima vise od 80% negativnih komentara da se automatski brise i da "pisac" gubi pravo komentarisanja 7 dana,jer ovo je postalo prebolesnoo i mucno za citanje.Hvala unapred

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Mene odusevljava cinjenica da imamo 4 retko inteligenta igraca u NBA koji dokazuju da "um caruje" cak i u tako fizicki zahtevnoj igri kao sto je NBA kosarka. I svaki od njih daje odredjeni sarm igri svojim potezima i razmisljanjem na terenu.
Na zalost Marjanovic je u nemilosti. Njega ne mogu da bas svrstam u "kosarkaske intelektualce", bez lose konotacije, jer mu to nije jaca strana. Daleko od toga da je neinteligentan igrac, ali mu su mu visina i snaga prevashodni aduti. Koliko bi se samo koseva nadavao na asistencije prve cetvorice!
Neka ih samo zdravlje i sreca posluze pa da zaigraju zajedno za Srbiju. Mislim da bi se u punom sastavu prosetali do finala SP a tamo zestoko "poklali" sa prepotentnim amerima. Prosto me strah da mislim o tome, da ne izbaksuziram nesto.

drax

pre 6 godina

Bogdanje je pokazao da je NBA igrac odlicno se nosio sa NBA odbranama lepo dribla odlicne kretnje bez lopte i sa loptom odbrana na nivou NBA sve u svemu mislim da su on i Fox buducnost te ekipe.

Стварно

pre 6 godina

Ali nikad mi nece biti jasno sta se sve u NBA broji kao asistencija
(Marko, 24. oktobar 2017 08:24)
Свако додавање после којег следи кош је асистенција, свуда. Макар био кош и са краја терена.

ja

pre 6 godina

KOJI JE UCINAK JAKE BLAZICA? 
(limenka, 24. oktobar 2017 08:17) # Link komentara 
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-24) 

Sampion Evrope bato, sampion Evrope...
(paklena limenka, 24. oktobar 2017 09:23)

Haha i Žiga Dimec je šampion Evrope...

Gde ja živim

pre 6 godina

Aleluja. Rekoh ja sinoć, mora da krene jednom. Savršena partija nije zbog ovih 7 izgubljenih, ali poenterski odlično. Jeste lopta dosta kod njega, skoro da je plej ekipe (ili bukvalno jeste u pojedinim trenucima), ali 7 je baš dosta. Šteta za poraz, onda sve padne u vodu. Ipak statistika raduje. Samo napred.

Boki. Broj poena nije loš, procenat je mogao da bude dosta bolji. Raduje što nema nijedne izgubljene, ali ovo je stvarno trebalo da se dobije. Jako loše otvaranje meča Kraljeva, moglo je da se stigne, ali dobro. Mladi su. Ima vremena. Boki samo guraj, moraš još da se oslobodiš, vidi greške, radi na njima i idi dalje.

спортски уметник

pre 6 godina

On gde god igra uzima 15+ suteva, izuzev u reprezentaciji. Tamo uzme 25-30 po utakmici. U proseku svaki peti pogadja, setimo se 2/10, 3/15... madaa ima situacija i kada sutira 0/9 i slicno.
(Guest, 24. oktobar 2017 08:38)

боље се сети ти да не бисмо ни групу прошли да није њега

petarczv

pre 6 godina

Voleo bih da vidim petorku Fox,Bogdan,Carter, Randolph, Kostas koja nijednom nije igrala zajedno. Bogdan 7/5 sut u prvom poluvremenu a u nastavku sva osam je promasio cak i nerezonski sutevi. Da je pogodio jedan ili dva pobedili bi. Komentatori su odusevljeni njime vec ga zovu Bogi :) I da, bilo je lepo videti Pedju i Divca sinoc u Finiksu.
(Nikki, 24. oktobar 2017 09:11)

Ko je Kostas?

djolo_kotor

pre 6 godina

onog van gandija bi trebalo u zatvor, mogu da razumem da u nekim prilikama ne ubacuje bobija kada ima naspram sebe neke brže igrače pa ga izostavlja ali ovo silovanje dramonda po svaku cenu je smešno, gandi jeste stručnjak ali i oni nekada greše, kao da ima nešto lično, ovde više ne pomaže ni podmićivanje ćevapima...

Sakaluda

pre 6 godina

Bogdan fenomenalan u prvom poluvremenu. Usao 3 min pre kraja prve cetvrtine, pogodio trojku iz prvog pokusaja. Nastavio da igra drugu cetvrtinu i postigao jos 9 poena. 12 u prvom poluvremenu ukupno sa fenomenalnim procentom 5/6 + 1 bacvanje. Komentatori ga ishvalili samo tako i celo prvo poluvreme o njemu pricali. U tom trenutku bio i najefikasniji u Kingsima.
E onda ide poluvreme i trener Jerger pravi gresku i ne ubacuje Bogdana sve do 2 min pre kraja 3. cetvrtine, tako da Bogi nije igrao skoro 25 minuta (poluvreme plus 9 minuta trece cetvrtine) i skroz se ohladio, sto se manifestovalo kvarenjem procenta suta i svakim narednim promasajem.
Sve u svemu, bice bolje i vidi se da puno znaci Sakramentu, sto su i dvojica komentatora nekoliko puta rekli isticuci njega, Hilda i Foxa!

Samo cepaj Bogi i opusti se!!!

спортски уметник

pre 6 godina

Боган одлично прво полувреме, друго шутерски лоше, али је имао 2 солидне асистенције и одбрана је била на нивоу све време, на крају са њим на терену Кингси имају +15

Nikki

pre 6 godina

Jokic lider tima definitivno, sudije su ih ukopale sa dve,tri pogresne odluke na kraju kada su poklonile bacanja Volu. Ali ne brinem ja za njih ide Denver sigurno u play off kao i Teodosic i Bjelica. Sto se Bogdana tice sjajno je otvorio usao u igru sredinom prve cetvrtine i ostao do kraja poluvremena. Ne samo on nego i plej Fox koji je bio najbolji njihov igrac nocas. Generalno Kingsi mogu komotno da zamene celu prvu petorku koja je ocajno otvorila utakmicu i gubila 22 razlike na startu. Kasnije su rezervisti na celu sa Bogdanom i Foksom to stigli ali na kraju jedan sut odlucio. Slabe odbrane na obe strane. Kingsi su jako talentovan tim i vidi se da tu treba tek da se iskristalisu stvari. Voleo bih da vidim petorku Fox,Bogdan,Carter, Randolph, Kostas koja nijednom nije igrala zajedno. Bogdan 7/5 sut u prvom poluvremenu a u nastavku sva osam je promasio cak i nerezonski sutevi. Da je pogodio jedan ili dva pobedili bi. Komentatori su odusevljeni njime vec ga zovu Bogi :) I da, bilo je lepo videti Pedju i Divca sinoc u Finiksu.

Shone

pre 6 godina

Ne znam 5 od 15, ja to ne mogu da shvatim, ceo zivot bacas loptu na kos i imas tako los procenat? Mislim bio bi najsrecniji na svetu da Bogdan daje 10 od deset, ali na zalost ovo je skoro pa njegova stalna statistika. Bljesne u jednoj pa onda nekoliko ovakvih utakmica.
(sasa jokic, 24. oktobar 2017 08:12)
Pa nije Bogi spot-up suter ili jedan od onih sto coskari, pa da sutne trojke 3 od 3 ili 3 od 4. On mora imati nize procente jer na svakoj utakmici ima nekoliko pokusaja koji su na isteku napada i iz krajnje neizglednih pozicija, a pride tu ponekad bude i neki sut na kraju cetvrtine koji nije ni iz neizgledne nego prakticno iz nemoguce pozicije. Niko drugi nece da uzima te suteve. On hoce a cesto ih i pogodi. Zato i jeste stigao do NBA lige. Statistika je cesto potpuno nebitna kod igraca kakav je Bogdan.

Marko

pre 6 godina

Kako mozete da kazete da je Jokic lose odigrao a dao 29 poena uz sut 9/14?!? Ali nikad mi nece biti jasno sta se sve u NBA broji kao asistencija

petarczv

pre 6 godina

Vi grobari sto pisete da bogdana pljuju zvezdasi to nema veze sa istinom. Od 100% komentara kladim se da nije vise od 10% navijackih komentara vec klasicnih kompleksasa i srbomrzaca. Kako onda objasniti toliki hejt (10 puta veci nego ka bogdanu)prema jokicu koji nije igrao ni u jednom od nasa dva najbolja kluba?! Ja bi stvarno voleo da su to navijacki motivisani komentari i njih mogu da shvatim i sam ucestvujem u istim kad je u pitanju odnos czv-par ali pljuvanje samo sto su nasi ne mogu...

Petar

pre 6 godina

Meni je Bogdan izgledao ok, moze da napravi prednost, trojka, poludistanca, asistencija, kontra, sve ima. E sad, promasaji, to tamo svako ima. Jedna utakmica losiji procenat, nekad bolji. Treba imati u vidu da je tek izasao iz povrede. U odbrani dobar, moze da isprati igraca nije spor kako se pricalo, moze solidno da igra na NBA nivou. I 1 na 1 i a i dobro pomaze na strani. Imao je i par kradenih koliko se secam. Naravno, zavisi dosta i od protivnika, tj. matchup-a. Sigurno nece moci da cuva Hardena, kao i niko u ligi. Ali, monogo vece rupe u odbrani na NBA nivou su Teo, Jokic i naravno Bobi.
Mislim da ce u Sacramentu imati solidnu ulogu a za ostalo videcemo, u svakom slucaju mesta za njega u NBA ima. Mozda neka karijera ko Danilovic.

Zagor

pre 6 godina

Jokic treba da ohladi glavu i da se ne dovodi u situacije da ulazi u kontakt sa protivnickim strucnim stabom. Osam izgubljenih lopti je previse za njegovu loziciju. Inace sve izglesa super, napad, sut i oddavanja. Bigdan samo malo da poboljsa procenat suta i da pocnu da pobedjuju. Ne sumnjam da ce biti vrhunski u NBA.
Na kraju, za sve koji imaju dilemu, asistencija se broji i kad igrac koji je primio loptu napravi do dva driblinga i postigne pogodak.

323

pre 6 godina

Da li BB moze da igra u NBA? Neki rekose da ne moze a ja vidim da moze. I jos se vratio posle povrede. Mnogo bolje prvo od drugog poluvremena ali BB uvek sve nadoknadjuje odbranom koju je igrao odlicno. U ovom timu ce odbranu sigurno igrati bolje od ostalih igraca. Imao je dve ukradene lopte sto se i vidi na snimku. Nedostaju mu utakmice, u nizu i siguran sam da ce igrati jos bolje posebno sto nije igrac koji samo stoji na 3 kao nekada Danilovic kod Rajlija, vec asistira, igra odbranu i ima ulaz u reket. Sve je jasno...Samo polako i meni je drago kada se neki "brinu" za BB ? Ja ne brinem kada je on u pitanju jer je poznato koliki je on radnik a to Ameri postuju i cene.

leo

pre 6 godina

Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.
(NbgDeki, 24. oktobar 2017 09:35)

Koliko ja znam, igra se 30 u grupnoj fazi.u EL Fener je igrao ukupno 35 utakmica, gresim li? U regularnoj sezoni 30 + 3 pobede PAO+F4. He-he, ima ekipa koji igraju plejof, ne zavrsava se kao nekima u TOP 16 fazi.
Inace 22 utakmice je vise nego dovoljno da se proceni igrac. On je na tih 22 utakmice nosio svoj tim, igrao po vise od pola sata, postao sampion, MVP kola u vise navrata, prva petorka sampionata, sjajni procenti suta, dobar poenterski ucinak, navlacio odbranu na sebe, uzimao najteze suteve i vruce krompire... A imao je povredu i nije odigrao sezonu u fulu. Trebalo mu je par utakmica da udje u formu. Da nije bilo te povrede igrao bi i bolje, #fact. Znam da te to boli, al sta ces, tezak zivot.

ja

pre 6 godina

Svaka čast Jokiću i Bogiju! Bogi dobar za početak, a Jokić polako postaje pravi lider ekipe!
Što se ostalih tiče, po mom mišljenju Janis će biti Mvp, iako je još rano za zaključak, a Simons bez konkurencije ruki godine.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Obe utakmice odgledao, Joka odličan u oba smera, na kraju sudije brutalno njega i ekipu pokradoše sa izmišljenim faulom i tehničkom koje su rešile utakmicu al idemo dalje.
Bogi sjajan, odlično krenuo, u drugoj nije mašao i onda u drugom poluvremenu je samo stao šut, ništa nije pogodio skoro ali je bitno da je imao dosta loptu i da nije bežao od šuta, podelio par lepih asistencija!
Komentatori su inače baš dosta pričali o Bogiju, već ga zovu Bogi, pričaju o tome kako se Hild iznenadio i malo kroz šalu rekli kako je morao da zapne jer se uplašio za svoje minute hahah.
Vredeće ustajati gledati naše momke.

Dag Kristi

pre 6 godina

@SrbinsonKruso
Videlo se da Bogdan u pocetku imao tremu,a kasnije je to bilo ok?Pa covece,on je u pocetku pogadjao,kasnije nije ubacio nista.

Ivan

pre 6 godina

Bogdanovic je bio jedan od kreatora preokreta. Meni je on ok, ali Jokic nervozan dosta, izgleda da mu ne prija igra pod pritiskom. Imao je jedno 1000 izgubljenih lopti i ono guranje trenera nepotrebno iako nije imao nameru.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

izgubili od sansa, najlošiji tim u NBA. šta je sa kingsima, tonu sve dublje
(gram, kilogram, tona, 24. oktobar 2017 08:20)

Pobogu ljudi, Sansi šok terapija posle otkaza trenera, nisu mogli ništa da promaše sinoć prosto, Kingsi su skup dosta mladih rukija i par baš matorih igrača, ne možete od njih odmah rezultate očekivati

asd

pre 6 godina

kari sinoc sutirao trojke 2/10 da li to znaci da vise ne treba da sutira? bogdan odlican na debiju sjajna partija. nije se uplasio ipak je on jedan od 3 najbolja igraca evrope.

Nekako s’ proleca

pre 6 godina

Antetokumpo ce biti najbolji igrac lige kroz godinu dve, ova sezona ce zapoceti njegov pik karijere. Dokazuje ono sto je rekao za njega Durent jos pre pocetka sezone. Po meni je vec u 10najboljih u ligi (Lebron,Kari,Durent,Westbrook,Lenard,Irving,Harden) a ima samo 22-23godine. Lagano moze da bude najbolji strelac lige. Jokic sa druge strane ce biti najbolji za dve godine na poziciji centra samo da nastavi da sutira na kos jer ono sto je uradio u prve dve utakmice je nedopustivo za igraca njegovog kalibra.

Navijač

pre 6 godina

@toto Bio... Na 22 utakmice Evrolige. Koliko ja znam igralo se 32 utakmice, samo u grupnoj fazi. Da nije bio povredjen i da je igrao sve utakmice, bio bi na svojoj magicnoj cifri od 30%.
(NbgDeki, 24. oktobar 2017 09:35)

Na tvoju veliku zalost statistika se vodi za utakmice na kojima je igrao, a za tih magicnih 30% proveri malo njegovu statistiku kroz celu karijeru, imas na guglu.

Marko

pre 6 godina

Gledao noćas Denver i nekoliko zapažanja: Jeste 8 izgubljenih lopti previše, bez sumnje, ali su sve nastale iz pasova, prema Milsapu, jednom ka Madieju. Denver igra drugačiji napad nego prošle godine i treba to uigrati. S druge strane, Jokić je gotovo sam stigao prednost Vašingtona na kraju plus je najbolji trojkaš u timu... Denveru očajnički treba novi plej, a odbarnu igraju mnogo bolje nego prošle godine. +

Krang

pre 6 godina

Za sve kojima nije jasno sta se u NBA racuna kao asistencija, koliko je meni poznato tu nema mnogo filozofije: da bi dodavanje bilo racunato kao asistencija, potrebno je da postoji odredjeni kontinuitet u igri neposredno nakon dodavanja, i da igrac koji postize poene ne spusti loptu na parket vise od dva puta. Znaci sve

Krang

pre 6 godina

Denver na trenutke dobar, sa dobrim protokom lopte, ali na trenutke potpuno ocajan, sa teskim solo akcijama maltene svih igraca, nisu u potpunosti kompaktna celina, ne veruju dovoljno jedni drugima, a to je Melounov posao. Jokic, imam osecaj da moze da da koliko poena hoce sa procentima preko 50% ali je i sam svestan da to ne vodi ekipu ka dugorocnim uspesima. Na pocetku utakmice komentatori Vizardsa skrenuli paznju kako je Meloun izjavio da, posto su tolike kritike upucene na racun Jokicevog poentiranja, pocece ovu utakmicu sa dosta Jokicevih poena cisto da ucutkaju kritike. Jokic poceo, dao 12 poena na brzaka, i onda presao u drugi rezim, stvarno je zastrasujuce kako lako postize poene kad hoce - ko je skeptik, samo neka pogleda prvi sut preko Gortata od tablu, iz okreta, kakav osecaj...

palop

pre 6 godina

izgubili od sansa, najlošiji tim u NBA. šta je sa kingsima, tonu sve dublje
(gram, kilogram, tona, 24. oktobar 2017 08:20)

Startna petorka je odmah u prvoj cetvrtini napravila -20 i do kraja nisu uspeli da stignu. Kada su usli Bogdan i Fox poceli su lagano da stizu, ali nije bilo dovoljno na kraju...

CarloNS

pre 6 godina

Nije tačno da je Jokić bio tragičar utakmice. Denver je jurio rezultat i da nije bilo tehničke opet bi izgubio, a razlika bi bila za jedan poen manja (108-104). Poslednjih nekoliko minuta praktično je igrao sam protiv Vašingtona. Haris nije mogao da se sastavi, Mudijaj upropastio dosta napada, Barton od sjaja do očaja i nazad (ali to je Barton, mada svakako simpatičan lik). Svima je ispadala lopta iz ruke, ukupno 24 izgubljenih lopti. Jokiću su pripisivane izgubljene kada prilikom dodavanja saigraču ispadne lopta. Pola je ispalo Milsapu, verovatno se još nije privikao na Jokićeve "frljoke". Kako su govorili za Bogdana na evropskom prvenstvu, ne može da šutira jer se izmori igrajući pleja. Pa Jokić igra sve u Denveru i pleja i centra i bek šutera (bacanja 8 od 8, trojke 3 od 3!). Čim ode na klupu raspadne se koncepcija, kao i prošle godine. Realno klinac je razvalio!

Što se Bogdana tiče krenuo je sjajno i onda počeo da siluje. Nekako je previše napaljen. Imao je dosta loptu u rukama pošto je dobrim delom organizovao igru. Saigrači su mu dodavali, generalno nije izgledalo loše. Međutim, ako nastavi sa ispucavanjima i nerezonskim ulascima doživeće tihi bojkot saigrača bez obzira na to koliko ga Divac voleo, ipak je on stranac. Ima podršku i sve uslove da u tankoj ekipi bude vođa sa 20 poena po utakmici i nadam se da će to iskoristiti. Samo da bude malo manje napaljen i sigurno će uspeti.

Detroitu želim da izgubi svaku utakmicu. Odvratni su, naročito trener.

antiDebil

pre 6 godina

Drago mi je sto je Bogdan sutnuo 15 puta, malo je bio napet u drugom poluvremenu i nekako je ishitreno sutirao, kada se bude opustio bice to mnogo bolje. Utakmicu su izgubili u prvih 5 minuta a starteri su im bili katastrofalni, jedino je Hild postigao neke poene, nisam tacno video ali mislim da Bogdan ima ogroman plus minus iako je njegova ekipa izgubila.
Jokic odlican i to su nasa jedina 2 prava igraca rodjena nakon 90.godine, to sto Jokic nije prav u glavi to je drugo pitanje. Inace Denver je opasno pokraden na kraju meca i vrlo verovatno su im sudije ukrale pobedu !

Krang

pre 6 godina

Jos jedan zanimljiv statisticki podatak, Jokic - uprkos tome sto mu se zameraju te prve dve cudno lose utakmice - ima za sada, u sezoni prosek od 12 poena, 10 skokova, i 6.7 asistencija.