1. Kakvo je to licemerno ponasanje od nekoga kao sto je Shaq. Cuj - njega fauliraju, a sudije imaju nesto protiv njega. Pa niko u ligi nema toliku protekciju kao Lejkersi. A za tih 120 miliona ima da pijes batine itekako, a ne tu da se zalis. Sta treba da kazu Divac, Mutombo i slicni koji su od Shaq-a dobijali laktove u glavu i jos su njemu svirana dodatna bacanja ? Sta treba da kaze Pedja koga biju na sve strane, ko je gledao protiv Memfisa, sve mu je jasno. Dosta bre vise tog izivljavanja. Shaq je ocigledno na ivici da prsne, jer mu (citaj: Lejkersima) izgleda kola idu nizbrdo. Nisu sampioni, gomila igraca je u problemu s povredama, Brajantova sudbina je neizvesna, a sto je jos gore - ima jos dobrih timova u ligi. Pa jos kad tu dodamo i sudije koje nisu na strani Lejkersa (?!), sta onda da zakljucimo? Izgleda ce Sakramento ipak biti prestonica Kalifornije - svidelo se to Shaq-u ili ne !
  (Aleksandar, 3. februar 2004 09:52)

  # Link komentara

 2. Iako sam navijač Kingsa nikoga ligi ne biju kao Shaqa i Iversona... Shaq ima puno pravo da se buni... jer Peđu fauliraju pri šutu... iako ima tu puno prljavih poteza.. ni on nije imun.. kao što ni jedan igrač u NBA ne mari mnogo za "lepotu u odbrani"... važno je uzeti loptu... a Shaqa stalno biju jer je u reketu.. nema ni jedan njegov skok a da on ne dobije po ledjima ili rukama...
  (prokka, 3. februar 2004 16:34)

  # Link komentara

 3. Ma ko je bre licemeran??? Jel se O'Neal ikada zalio na sudije? Nije O'Neal kriv sto je najjaci i sto mu niko ne moze nista. Koja protekcija Lakersa? To sto je u srpskom mentalitetu da mu je stalno neko drugi kriv nije Shaq-ov problem. On je ubedljivo najbolji centar na svetu i zasluzuje zastitu. Kada je Divac dobio lakat u glavu od O'Neal-a? Smesno. Zaista ne razumem ljude koji se pale na takvog diletanta kao sto je Vlade Divac pa pritom i izmisljaju stvari da bi ga hvalili. Video sam kakaav je igrac Divac protiv Rusije kad smo primili one trojke a on im poklonio loptu, kad su Lakersi izgubili od Chicaga zbog njegovih bacanja, kad smo igrali protiv Argentine kad na 3 sekunde do kraja promasuje oba bacanja i da sudije nisu upravo nas stitile i svirale onaj faul mi sada ne bi bili prvaci sveta... To je Vlade Divac, heroj srpskog naroda jer je gubitnik a stalno mu neko drugi kriv.
  (Marko, 3. februar 2004 16:41)

  # Link komentara

 4. Da li se O'Neal zalio na sudije ? Pa, koliko mi se cini - zali se sada. Naravno da nije kriv sto je gromada od coveka, ali to sigurno da mu niko nista ne bi mogao kada bi mu svirali sve sto napravi - znaci : faulovi u napadu, koraci, 3 sekunde.
  (Aleksandar, 3. februar 2004 23:29)

  # Link komentara