Subota, 21.10.2017.

17:53

Hadersfild šokirao Junajted, dominacija 'Građana'

Fudbaleri Mančester Junajteda izgubili su u gostima od Hadersfilda sa 2:1, u meču devetog kola Premijer lige.

Izvor: B92

Hadersfild šokirao Junajted, dominacija 'Graðana' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Rade M

pre 6 godina

Prestanite više! Murinji ovo, Murinjo ono... Man Utd ima 7 povredjenih igrača, nemaju sreće s povredama i ove sezone. Šta mislite, da u današnjem fudbalu svako svakoga ne može pobediti, i da je u parama sve? Da vidim kako će Siti i Pep da odigra bez Aguera, oba Silve, De Brujnea, itd. Setimo se prošle sezone kako su svi tvrdili da će Siti "ladno" do titule i videlo se gde su završili. Polako, ima još dosta da igra.

andreas kisser

pre 6 godina

(mr.wolf, 21. oktobar 2017 21:03)

koliko se secam, a istoricar sam i imam jako dobro pamcenje, ti si tada najpre replicirao coveku koji je prokomentarisao igru junajteda analizom da im je trenutna pozicija na tabeli nerealni pokazatelj, imajuci u vidu lak raspored na pocetku sezone i los transfer lukakua, koji je igrac za male utakmice (sto je tokom citave karijere, pocev od promasenog penala protiv partizana u kvalifikacijama za LS i dokazao). replicirao si otprilike frazom: titule se osvajaju u malim utakmicama, dovoljno je da junajted osvoji 6 bodova protiv top 6 ekipa i dobije sve ostale i osvaja titulu! zatim si ga uvredio zapitavsi se koliko ima godina. jel tako nekako bilo? moja replika na taj komentar je bila da je fraza koju si upotrebio izlizana i da se na junajted ne moze primeniti jer prosto mancester nema tim za titulu! iskreno, da je junajted dobio narednih pet utakmica javio bih se i priznao da sam pogresio. ovako, prilicno mi je drago da se moja analiza potvrdila vec u sledecem kolu. i da ti dam savet: batali fraze koje su popularisali svojevremeno preko radija jos milojko pantic i zvonko mihajloski, koje su samo izgovor za gubitnike (kakav je i liverpul, za koji ja navijam) i umesto da ubuduce, kao prosle sezone krivite (navijaci junajteda) zlu srecu, stative, travu, bolje analiziraj realno kvalitet tima za koji navijas i ne budi odmah sarkastican kada neko objektivno napise da junajted prosto ima los tim, narocito u konkurenciji jednog sitija!

NNN

pre 6 godina

Je l' moguće da je Junejted toliko jadan da protiv ovih u 2. poluvremenu juri rezultat i za celo to poluvreme ima samo 4 (četiri) šuta ka golu?!?

mr.wolf

pre 6 godina

imajucu u vidu nasu proslonedeljnu diskusiju nakon derbija na enfildu, voleo bih da mi se ponovo jave mr.wolf i brat silvio i ponovo pojasne kako ja nemam pojma (tim recima), jer ovako se u stvari osvaja titula! nadam se da ce moderator pustiti ovu poruku, pa da cujemo sta dva cuvena experta imaju da kazu na temu mancesterovih sampionskih ambicija, evo manje od nedelju dana nakon nase prepiske.
(andreas kisser, 21. oktobar 2017 19:55)

Evo, javljam se. Sta sam rekao pogresno ? Naravno da se na ovakvim utakmica osvaja. Zato ce verovatno i United da ostane bez titule. Ali, prvenstvo je dugacko, tek ce se prosipati bodovi, ko ima manje ovakvih kikseva osvojice titulu. Ja jesam navijac Uniteda, ali nikada nisam rekao da ce osvojiti titulu, kojoj se ja nadam.

Srbin

pre 6 godina

Realno Murinjo je ispusena mustikla, al kad na trzistu nema boljeg od njega.
Mancester je po Forbsu najbogati klub na svetu, a igra defanzivno, pa to je bruka i sramota.
Ovo City osvaja, tu nema dileme nikakve.
Za LS vec nema nikakvih pravila, tu se igra dva meca i sve je moguce.

jesu, jesu

pre 6 godina

Sada svi pisu "znali smo da od Utda nista nema" pa posle neke pobede " 21 titula je sve blize" i tako u krug...
(MUSLIMANI nisu teroristi, 21. oktobar 2017 18:11)

Pa život je kolo, krug, sve se ponavlja, pa i ovo o čemu pišeš.

pp

pre 6 godina

Tek sad se oseća kvalitet Pogbe kada ne igra.
Matić se plaši samog sebe! Bez ideje, mašte, bez energije!
Obilaze oko lopte tri kruga pa dodaju. Sporo, jadno, uplašeno.
Kao da su im kopačke od betona.
Ne postoji ni jedan argument zašto su odigrali toliko nepovezano i sporo danas?
Da sam Murinjo ne bi im dao platu za ovaj mesec!
Pa se vi posle šetajte po terenu kao babe.

Jedan je runi

pre 6 godina

Ako,ako i treba.Ti prodajes runija evertonu.Takvu igracinu.To je covek o kome ne treba trositi reci, ikona junajteda.Runi je pokrivao pola terena u junajtedu, bio vodja, ulivao sigurnost.Ko ce sad biti vodja, da nece mozda lukaku ili rasvord.

Objektivni za Ostrašćene!

pre 6 godina

Sa ovom igrom Junajted nema šta da traži,realnost je da ih Pevci uskoro preskaču,ako na proleće Zlatan ne zaigra kao iz najboljih dana i sa Pogbom podigne nivo igre,sa Lukakuom predstoji grčevita borba za još dva upražnjena mesta LŠ,a kandidata četiri:Čelsi,Liverpul,Junajted i Arsenal,biće interesantnije to pratiti, na vrhu se već sve zna,mesto vicešampiona je rezervisano već nekoliko sezona za Totenhem!!

Partizan, Torino, Al Ahli

pre 6 godina

Ko sto sam reko, Jedinstvo novi Liverpul. Borba za LE do poslednjeg kola.

Takodje, Celsi. Provaljena igra s 5 defanzivaca. Gde jedan Mozes igra beka?!
Kosta i Azar su vanserijski igraci koji su sami donosili pobede. Bukvalno.

andreas kisser

pre 6 godina

imajucu u vidu nasu proslonedeljnu diskusiju nakon derbija na enfildu, voleo bih da mi se ponovo jave mr.wolf i brat silvio i ponovo pojasne kako ja nemam pojma (tim recima), jer ovako se u stvari osvaja titula! nadam se da ce moderator pustiti ovu poruku, pa da cujemo sta dva cuvena experta imaju da kazu na temu mancesterovih sampionskih ambicija, evo manje od nedelju dana nakon nase prepiske.

igor

pre 6 godina

gvardiola doktor trenerskog posla,ono sto je mesi u fudbalu,jordan u kosarci,to je gavrdiola u trenerskom poslu,poz za sve ljubitelje sporta i fudbala , a oni koje vole parkiranje autobusa mogu slobodno da gledaju junajted ,atletiko, itd ... ima dosta takvi ekipa za gledanje nema nista u tome pogresno,

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

nikad slabija premijer liga:celzi gubi od kristal palasa,arsenal gubi od votforda,junajted gubi od hadersfilda...nikad slabije englesko prvenstvo,jel tako????????prepoznace se oni kojima se obracam

LošMi

pre 6 godina

I tako slabašni Hadersfild,nadigra Mančester( da ne bude zabune onaj crveni-radnički).Pobedio bi Mančester,ali ovi imali pametnijeg golmana od onog kengura pa nije prenosio loptu preko gol linije!

Vojvodjani#slaninari

pre 6 godina

nikad slabija premijer liga:celzi gubi od kristal palasa,arsenal gubi od votforda,junajted gubi od hadersfilda...nikad slabije englesko prvenstvo,jel tako????????prepoznace se oni kojima se obracam
(komedija od kluba ste i nista vise, 21. oktobar 2017 18:13)

Sine, jel moguce da si tolko opterecen partizanom da na vesti o pl mecu pises ovo!!!!!! sto je najgore nisi jedini i zato smo ovde gde smo (inace navijam za vojvodinu,a ne partizan i da je drugacija situacije isto bih napisao).

011

pre 6 godina

Tipičan problem za Murinjove ekipe. Umeju da parkiraju autobus kad treba, ali kad su favoriti i moraju da napadnu, kao kučići u liftu, ne znaju gde biju.

Pera

pre 6 godina

(lorenzo, 21. oktobar 2017 18:19)

A sto da ne hvalimo Gvardiolu kad trenutno Siti igra najlepsi fudbal u Evropi? Milina da se gleda, realno. I mnogi drugi trose stotine miliona na pojacanja pa igraju ruzno, kao Junajted trenutno.
I klinci da malo olade sa tim terminima "plasticni klub bez tradicije i istorije koji trosi milione da bi kupio istoriju". Danas u savremenom fudbalu moras da potrosis velike pare da bi bio konkurentan, da bi osvojio trofeje i napravio istoriju i tradiciju. I Junajted i Liverpul (sa najvecom tradicijom i istorijom) trose stotine miliona da bi bili konkurentni, pa tako moraju i Siti i Celzi. Kako bi drugacije osvojili trofeje danas i napravili tradiciju. Za dvadeset godina ce se drugacije pricati za Siti, danas oni stvaraju istoriju. A svi zaboravljaju kad je devedesetih samo Junajted trosio (Ferdinand, Veron...), i osvajao titule, to su bili neverovatno veliki transferi u to vreme... Kao da su navijaci Junajteda ljubomorni sto sada i drugi kupuju igrace i osvajaju titule...

Djole***

pre 6 godina

BRUKA JUNAJTEDA! ONO JE SRAMOTA!!! Prvi kandidat za ispadanje, ekipa koja ima 7 meceva zaredom bez trijumfa, uz to neke teske poraze... Danas MU raspad, destrukcija, ono je smjesno sta su ljudi radili. Lindelof RUPETINA na kub, ono ni Blind ne bi uradio. Marsijal kao kriminalac danas, skandalozno ponašanje, decko je trebao u 8 minutu na tusiranje. Nisu 3 napada sastavili za citav mec. Svaka cast Hadersfildu, apsolutno zaslužena ogromna pobjeda. Vec se polako vidjelo da Junajted opada sa igrom, posljednjih nekoliko meceva bas slabo. Nevjerovatno kako onda to sve na jednoj utakmici 'iskoci'... Murinjo mora da reaguje podhitno... Sledeći vikend na Teatru sa Sprsima. Budu li kao ovih par meceva, unistice ih...

goran

pre 6 godina

Sta bi MU zardjao? mnogo su poleteli sa sampionskim ambicijama, a ja licno mislim da ako se izbore za LS da ce im to biti maksimum od sezone,od pocetka sampionata dosta meceva su dobili na srecu a ne toliko na demonstraciju moci i sile (kao sto to recimo trenutno cini Siti) u proslom kolu su se nekako provukli protiv Liverpula ali danas nisu mogli da se provucu i da imaju srece kao u prethodnim kolima ,dzaba i 78% poseda lopte kada ne znaju sta ce sa njom ,Murinjo je navikao da igra bunker i ne snalazi se bas najbolje kada je on taj koji treba da pritisne rivala i ovaj mec u LS protiv Benfike je pokazao da MU nema nikakvu igru vec da samo bunari pa ako prodje prodje ...tek ce biti kiksanja Murinja videcete !

lorenzo

pre 6 godina

sad kad krenu prozivanja na račun ovog klinca Lindelofa...svakome se može desiti, desilo se tako nešto i našem Vidiću, da ne pominjem Gerarda zbog kojeg je Liverpul izgubio dobijenu titulu tako da...takođe malo manje da hvalite ovog Gvardiolu, lik je spiskao miliona i miliona ovog ljeta i ne igrali dobro...i dalje tvrdim da je prosječan trener koji je imao sreću da karijeru počne u Barsi, pa je onda otišao u Bajern gdje je kupovao igrače od konkurencije i uzimao titule kao od šale, dok je u LŠ pokazao koliko može kada su ga Anćeloti i njegova Barsa odučili od fudbala...i opet za kraj, marketing je čudo, ušle su ogromne pare u ovu Englesku i počeli su da kupuju svakog igrača koji je imao iole dobru sezonu i nastao je mit kako tamo igraju najbolji igrači...daleko od toga da su svi loši ali dosta njih ne vrijedi ni 5% koliko su plaćeni

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

vojvodjani-slaninari


nema ovo veze sa partizanom,vec sa spinovanjem koje suvise cesto citamo onda kad zvezda ostvari dobar rezultat.hajde mi kazi zar moj komentar po njihovom vidjenju sporta nije na mestu???????mada sam bio sarkastican,jer i ptice na grani znaju da je premijer liga najteze takmicenje mozda i na kugli zemaljskoj tako da se nadam da uvidjas koliko je ruzno kad se tako nesto napise.tebi sportski pozdrav,inace od engleza simpatisem arsenal i polako postaju kao liverpul,gomila luzera i to me izludjuje

eric7

pre 6 godina

Na srecu nisam stigao da pogledam tekmu,samo bi se nervirao . Ali imao sam neki los trip da ce kiksati danas. U svakom slucaju, ovo je vec osetna razlika ,5 bod za gradjane i sa takvom formom nije malo . Pokazuje se ono sto sam oduvek i govorio .Gvardiola je nivo vise iznad Murinha. to je dokazao u Spaniji gde je cistio pod s njim,a evo sad i u Engleskoj iako ima mnogo manje iskustva sa premijer ligom. Nervirali su me svi koji su slavili dolazak Murinha ,do juce ga pljuvali i omalovazavali,sprdali s njegovim bunkerom a sad ga slavite !! City melje, razbio Liverpul isti onaj kome Utd nije uspeo zabiti ni gol,dobio usput i Chelsea ,igraju fenomenalno. Nije mi jasno kako je uprava dozvolila da posle najveceg,ser Aleksa ne dovedu tog gospodina,i napadacki oriijentisanog ternera Gvardiolu ! Nema od titule nista . man utd treba dzentlemen na klupi koji neguje napadacki fudbal a ne neko ko igra bunker portiv svakog ko je na istoj razini il jos jaci . to nije imidz Man utd.Anceloti je slobodan,i i uzeti bar njega na kraju sezone,a ovom "gospodinu" specijalnom sto pre urucit otkaz .

Pep

pre 6 godina

Očajna igra još očajnijeg trenera,ali šta se moglo očekivati od otpada iz Čelsija,najureni trener,oterani igrači koji nezadovoljavaju osnovne standarde prve lige(Mata,Lukaku.Matić)...
Nije đžaba Murinjo jednom prilikom u Čelsi uveo Matića sredinom drugog poluvremena,a izveo ga za nepunih 15-ak,minuta ,provereno nije bilo zbog povrede...Verovatno ga čuvao za sledeći meč,kako da ne!

Bakayoko

pre 6 godina

Jel igrao Matić,a jeste pa kako to da izgubiste,a da pa "vrhunski"špic Lukaku ,nije imao s kim da igra,sledeće sezone dovedite mu Mesija,a ne tamo nekog iz bivše SSSR,ni ime nemogu ljudi da mu izgovore,pa ga skraćeno zovu samo Miki,možda tada i savladate moćni Hadersfild!!!!

Cmarolajkic

pre 6 godina

Meni je najjace kada se smeju ovi navijaci Liverpula, ili Luzerpula, kaze ``svuda ce titula, osim na Old Trafordu``, a sebe ne vide, sto nisu osvojili titulu 60 godina. Ljudi su cudo, i ovo kazem kao navijac Lestera, a ne Junajteda!

Smorinjo

pre 6 godina

Pa znači to je ta čuvena Murinjova druga sezona,a sad shvatam zašto:posle druge dolazi treća -t.j.šut karta,ili idi i vrati se kroz par sezona pa da te opet šutnemo ko najobičnijeg naivka,već vidjeno....?

sveti Ranijeri

pre 6 godina

Meni je najjace kada se smeju ovi navijaci Liverpula, ili Luzerpula, kaze ``svuda ce titula, osim na Old Trafordu``, a sebe ne vide, sto nisu osvojili titulu 60 godina. Ljudi su cudo, i ovo kazem kao navijac Lestera, a ne Junajteda!
(Cmarolajkic, 21. oktobar 2017 18:21)

navijanje za Lester je deo tvoje porodicne tradicije, evo vec dve godine.

goran

pre 6 godina

sad kad krenu prozivanja na račun ovog klinca Lindelofa...svakome se može desiti, desilo se tako nešto i našem Vidiću, da ne pominjem Gerarda zbog kojeg je Liverpul izgubio dobijenu titulu tako da...takođe malo manje da hvalite ovog Gvardiolu, lik je spiskao miliona i miliona ovog ljeta i ne igrali dobro...i dalje tvrdim da je prosječan trener koji je imao sreću da karijeru počne u Barsi, pa je onda otišao u Bajern gdje je kupovao igrače od konkurencije i uzimao titule kao od šale, dok je u LŠ pokazao koliko može kada su ga Anćeloti i njegova Barsa odučili od fudbala...i opet za kraj, marketing je čudo, ušle su ogromne pare u ovu Englesku i počeli su da kupuju svakog igrača koji je imao iole dobru sezonu i nastao je mit kako tamo igraju najbolji igrači...daleko od toga da su svi loši ali dosta njih ne vrijedi ni 5% koliko su plaćeni
(lorenzo, 21. oktobar 2017 18:19)
Kazes Gvardiola prevara od trenera? ne bih se bas slozio, covek je osvajao titule gde god da je otisao i evo od kako je ove sezone prekomponovao tim i dobio zeljena pojacanja ljudi prosto gaze i igraju trenutno najlepsi fudbal na ostrvu , a sto se tice miliona i miliona zar nije Murinjo vise spiskao? ,koliko je kostao Lukaku, pa Matic, pa ovaj Lindelof (koji usput pojma nema) pa Baili (govorim samo o igracima koje je Murinjo doveo)pa koliko je kostao Mkhitarjan, nemoj mi samo reci da su oni manje kostali od Pepovih pojacanja idi na transfer market pa ces se i sam uveriti

011

pre 6 godina

Tipičan problem za Murinjove ekipe. Umeju da parkiraju autobus kad treba, ali kad su favoriti i moraju da napadnu, kao kučići u liftu, ne znaju gde biju.

Djole***

pre 6 godina

BRUKA JUNAJTEDA! ONO JE SRAMOTA!!! Prvi kandidat za ispadanje, ekipa koja ima 7 meceva zaredom bez trijumfa, uz to neke teske poraze... Danas MU raspad, destrukcija, ono je smjesno sta su ljudi radili. Lindelof RUPETINA na kub, ono ni Blind ne bi uradio. Marsijal kao kriminalac danas, skandalozno ponašanje, decko je trebao u 8 minutu na tusiranje. Nisu 3 napada sastavili za citav mec. Svaka cast Hadersfildu, apsolutno zaslužena ogromna pobjeda. Vec se polako vidjelo da Junajted opada sa igrom, posljednjih nekoliko meceva bas slabo. Nevjerovatno kako onda to sve na jednoj utakmici 'iskoci'... Murinjo mora da reaguje podhitno... Sledeći vikend na Teatru sa Sprsima. Budu li kao ovih par meceva, unistice ih...

Pera

pre 6 godina

(lorenzo, 21. oktobar 2017 18:19)

A sto da ne hvalimo Gvardiolu kad trenutno Siti igra najlepsi fudbal u Evropi? Milina da se gleda, realno. I mnogi drugi trose stotine miliona na pojacanja pa igraju ruzno, kao Junajted trenutno.
I klinci da malo olade sa tim terminima "plasticni klub bez tradicije i istorije koji trosi milione da bi kupio istoriju". Danas u savremenom fudbalu moras da potrosis velike pare da bi bio konkurentan, da bi osvojio trofeje i napravio istoriju i tradiciju. I Junajted i Liverpul (sa najvecom tradicijom i istorijom) trose stotine miliona da bi bili konkurentni, pa tako moraju i Siti i Celzi. Kako bi drugacije osvojili trofeje danas i napravili tradiciju. Za dvadeset godina ce se drugacije pricati za Siti, danas oni stvaraju istoriju. A svi zaboravljaju kad je devedesetih samo Junajted trosio (Ferdinand, Veron...), i osvajao titule, to su bili neverovatno veliki transferi u to vreme... Kao da su navijaci Junajteda ljubomorni sto sada i drugi kupuju igrace i osvajaju titule...

sveti Ranijeri

pre 6 godina

Meni je najjace kada se smeju ovi navijaci Liverpula, ili Luzerpula, kaze ``svuda ce titula, osim na Old Trafordu``, a sebe ne vide, sto nisu osvojili titulu 60 godina. Ljudi su cudo, i ovo kazem kao navijac Lestera, a ne Junajteda!
(Cmarolajkic, 21. oktobar 2017 18:21)

navijanje za Lester je deo tvoje porodicne tradicije, evo vec dve godine.

eric7

pre 6 godina

Na srecu nisam stigao da pogledam tekmu,samo bi se nervirao . Ali imao sam neki los trip da ce kiksati danas. U svakom slucaju, ovo je vec osetna razlika ,5 bod za gradjane i sa takvom formom nije malo . Pokazuje se ono sto sam oduvek i govorio .Gvardiola je nivo vise iznad Murinha. to je dokazao u Spaniji gde je cistio pod s njim,a evo sad i u Engleskoj iako ima mnogo manje iskustva sa premijer ligom. Nervirali su me svi koji su slavili dolazak Murinha ,do juce ga pljuvali i omalovazavali,sprdali s njegovim bunkerom a sad ga slavite !! City melje, razbio Liverpul isti onaj kome Utd nije uspeo zabiti ni gol,dobio usput i Chelsea ,igraju fenomenalno. Nije mi jasno kako je uprava dozvolila da posle najveceg,ser Aleksa ne dovedu tog gospodina,i napadacki oriijentisanog ternera Gvardiolu ! Nema od titule nista . man utd treba dzentlemen na klupi koji neguje napadacki fudbal a ne neko ko igra bunker portiv svakog ko je na istoj razini il jos jaci . to nije imidz Man utd.Anceloti je slobodan,i i uzeti bar njega na kraju sezone,a ovom "gospodinu" specijalnom sto pre urucit otkaz .

igor

pre 6 godina

gvardiola doktor trenerskog posla,ono sto je mesi u fudbalu,jordan u kosarci,to je gavrdiola u trenerskom poslu,poz za sve ljubitelje sporta i fudbala , a oni koje vole parkiranje autobusa mogu slobodno da gledaju junajted ,atletiko, itd ... ima dosta takvi ekipa za gledanje nema nista u tome pogresno,

goran

pre 6 godina

Sta bi MU zardjao? mnogo su poleteli sa sampionskim ambicijama, a ja licno mislim da ako se izbore za LS da ce im to biti maksimum od sezone,od pocetka sampionata dosta meceva su dobili na srecu a ne toliko na demonstraciju moci i sile (kao sto to recimo trenutno cini Siti) u proslom kolu su se nekako provukli protiv Liverpula ali danas nisu mogli da se provucu i da imaju srece kao u prethodnim kolima ,dzaba i 78% poseda lopte kada ne znaju sta ce sa njom ,Murinjo je navikao da igra bunker i ne snalazi se bas najbolje kada je on taj koji treba da pritisne rivala i ovaj mec u LS protiv Benfike je pokazao da MU nema nikakvu igru vec da samo bunari pa ako prodje prodje ...tek ce biti kiksanja Murinja videcete !

Cmarolajkic

pre 6 godina

Meni je najjace kada se smeju ovi navijaci Liverpula, ili Luzerpula, kaze ``svuda ce titula, osim na Old Trafordu``, a sebe ne vide, sto nisu osvojili titulu 60 godina. Ljudi su cudo, i ovo kazem kao navijac Lestera, a ne Junajteda!

pp

pre 6 godina

Tek sad se oseća kvalitet Pogbe kada ne igra.
Matić se plaši samog sebe! Bez ideje, mašte, bez energije!
Obilaze oko lopte tri kruga pa dodaju. Sporo, jadno, uplašeno.
Kao da su im kopačke od betona.
Ne postoji ni jedan argument zašto su odigrali toliko nepovezano i sporo danas?
Da sam Murinjo ne bi im dao platu za ovaj mesec!
Pa se vi posle šetajte po terenu kao babe.

Bakayoko

pre 6 godina

Jel igrao Matić,a jeste pa kako to da izgubiste,a da pa "vrhunski"špic Lukaku ,nije imao s kim da igra,sledeće sezone dovedite mu Mesija,a ne tamo nekog iz bivše SSSR,ni ime nemogu ljudi da mu izgovore,pa ga skraćeno zovu samo Miki,možda tada i savladate moćni Hadersfild!!!!

Smorinjo

pre 6 godina

Pa znači to je ta čuvena Murinjova druga sezona,a sad shvatam zašto:posle druge dolazi treća -t.j.šut karta,ili idi i vrati se kroz par sezona pa da te opet šutnemo ko najobičnijeg naivka,već vidjeno....?

Objektivni za Ostrašćene!

pre 6 godina

Sa ovom igrom Junajted nema šta da traži,realnost je da ih Pevci uskoro preskaču,ako na proleće Zlatan ne zaigra kao iz najboljih dana i sa Pogbom podigne nivo igre,sa Lukakuom predstoji grčevita borba za još dva upražnjena mesta LŠ,a kandidata četiri:Čelsi,Liverpul,Junajted i Arsenal,biće interesantnije to pratiti, na vrhu se već sve zna,mesto vicešampiona je rezervisano već nekoliko sezona za Totenhem!!

goran

pre 6 godina

sad kad krenu prozivanja na račun ovog klinca Lindelofa...svakome se može desiti, desilo se tako nešto i našem Vidiću, da ne pominjem Gerarda zbog kojeg je Liverpul izgubio dobijenu titulu tako da...takođe malo manje da hvalite ovog Gvardiolu, lik je spiskao miliona i miliona ovog ljeta i ne igrali dobro...i dalje tvrdim da je prosječan trener koji je imao sreću da karijeru počne u Barsi, pa je onda otišao u Bajern gdje je kupovao igrače od konkurencije i uzimao titule kao od šale, dok je u LŠ pokazao koliko može kada su ga Anćeloti i njegova Barsa odučili od fudbala...i opet za kraj, marketing je čudo, ušle su ogromne pare u ovu Englesku i počeli su da kupuju svakog igrača koji je imao iole dobru sezonu i nastao je mit kako tamo igraju najbolji igrači...daleko od toga da su svi loši ali dosta njih ne vrijedi ni 5% koliko su plaćeni
(lorenzo, 21. oktobar 2017 18:19)
Kazes Gvardiola prevara od trenera? ne bih se bas slozio, covek je osvajao titule gde god da je otisao i evo od kako je ove sezone prekomponovao tim i dobio zeljena pojacanja ljudi prosto gaze i igraju trenutno najlepsi fudbal na ostrvu , a sto se tice miliona i miliona zar nije Murinjo vise spiskao? ,koliko je kostao Lukaku, pa Matic, pa ovaj Lindelof (koji usput pojma nema) pa Baili (govorim samo o igracima koje je Murinjo doveo)pa koliko je kostao Mkhitarjan, nemoj mi samo reci da su oni manje kostali od Pepovih pojacanja idi na transfer market pa ces se i sam uveriti

LošMi

pre 6 godina

I tako slabašni Hadersfild,nadigra Mančester( da ne bude zabune onaj crveni-radnički).Pobedio bi Mančester,ali ovi imali pametnijeg golmana od onog kengura pa nije prenosio loptu preko gol linije!

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

nikad slabija premijer liga:celzi gubi od kristal palasa,arsenal gubi od votforda,junajted gubi od hadersfilda...nikad slabije englesko prvenstvo,jel tako????????prepoznace se oni kojima se obracam

lorenzo

pre 6 godina

sad kad krenu prozivanja na račun ovog klinca Lindelofa...svakome se može desiti, desilo se tako nešto i našem Vidiću, da ne pominjem Gerarda zbog kojeg je Liverpul izgubio dobijenu titulu tako da...takođe malo manje da hvalite ovog Gvardiolu, lik je spiskao miliona i miliona ovog ljeta i ne igrali dobro...i dalje tvrdim da je prosječan trener koji je imao sreću da karijeru počne u Barsi, pa je onda otišao u Bajern gdje je kupovao igrače od konkurencije i uzimao titule kao od šale, dok je u LŠ pokazao koliko može kada su ga Anćeloti i njegova Barsa odučili od fudbala...i opet za kraj, marketing je čudo, ušle su ogromne pare u ovu Englesku i počeli su da kupuju svakog igrača koji je imao iole dobru sezonu i nastao je mit kako tamo igraju najbolji igrači...daleko od toga da su svi loši ali dosta njih ne vrijedi ni 5% koliko su plaćeni

NNN

pre 6 godina

Je l' moguće da je Junejted toliko jadan da protiv ovih u 2. poluvremenu juri rezultat i za celo to poluvreme ima samo 4 (četiri) šuta ka golu?!?

jesu, jesu

pre 6 godina

Sada svi pisu "znali smo da od Utda nista nema" pa posle neke pobede " 21 titula je sve blize" i tako u krug...
(MUSLIMANI nisu teroristi, 21. oktobar 2017 18:11)

Pa život je kolo, krug, sve se ponavlja, pa i ovo o čemu pišeš.

Partizan, Torino, Al Ahli

pre 6 godina

Ko sto sam reko, Jedinstvo novi Liverpul. Borba za LE do poslednjeg kola.

Takodje, Celsi. Provaljena igra s 5 defanzivaca. Gde jedan Mozes igra beka?!
Kosta i Azar su vanserijski igraci koji su sami donosili pobede. Bukvalno.

Jedan je runi

pre 6 godina

Ako,ako i treba.Ti prodajes runija evertonu.Takvu igracinu.To je covek o kome ne treba trositi reci, ikona junajteda.Runi je pokrivao pola terena u junajtedu, bio vodja, ulivao sigurnost.Ko ce sad biti vodja, da nece mozda lukaku ili rasvord.

andreas kisser

pre 6 godina

imajucu u vidu nasu proslonedeljnu diskusiju nakon derbija na enfildu, voleo bih da mi se ponovo jave mr.wolf i brat silvio i ponovo pojasne kako ja nemam pojma (tim recima), jer ovako se u stvari osvaja titula! nadam se da ce moderator pustiti ovu poruku, pa da cujemo sta dva cuvena experta imaju da kazu na temu mancesterovih sampionskih ambicija, evo manje od nedelju dana nakon nase prepiske.

Srbin

pre 6 godina

Realno Murinjo je ispusena mustikla, al kad na trzistu nema boljeg od njega.
Mancester je po Forbsu najbogati klub na svetu, a igra defanzivno, pa to je bruka i sramota.
Ovo City osvaja, tu nema dileme nikakve.
Za LS vec nema nikakvih pravila, tu se igra dva meca i sve je moguce.

Vojvodjani#slaninari

pre 6 godina

nikad slabija premijer liga:celzi gubi od kristal palasa,arsenal gubi od votforda,junajted gubi od hadersfilda...nikad slabije englesko prvenstvo,jel tako????????prepoznace se oni kojima se obracam
(komedija od kluba ste i nista vise, 21. oktobar 2017 18:13)

Sine, jel moguce da si tolko opterecen partizanom da na vesti o pl mecu pises ovo!!!!!! sto je najgore nisi jedini i zato smo ovde gde smo (inace navijam za vojvodinu,a ne partizan i da je drugacija situacije isto bih napisao).

andreas kisser

pre 6 godina

(mr.wolf, 21. oktobar 2017 21:03)

koliko se secam, a istoricar sam i imam jako dobro pamcenje, ti si tada najpre replicirao coveku koji je prokomentarisao igru junajteda analizom da im je trenutna pozicija na tabeli nerealni pokazatelj, imajuci u vidu lak raspored na pocetku sezone i los transfer lukakua, koji je igrac za male utakmice (sto je tokom citave karijere, pocev od promasenog penala protiv partizana u kvalifikacijama za LS i dokazao). replicirao si otprilike frazom: titule se osvajaju u malim utakmicama, dovoljno je da junajted osvoji 6 bodova protiv top 6 ekipa i dobije sve ostale i osvaja titulu! zatim si ga uvredio zapitavsi se koliko ima godina. jel tako nekako bilo? moja replika na taj komentar je bila da je fraza koju si upotrebio izlizana i da se na junajted ne moze primeniti jer prosto mancester nema tim za titulu! iskreno, da je junajted dobio narednih pet utakmica javio bih se i priznao da sam pogresio. ovako, prilicno mi je drago da se moja analiza potvrdila vec u sledecem kolu. i da ti dam savet: batali fraze koje su popularisali svojevremeno preko radija jos milojko pantic i zvonko mihajloski, koje su samo izgovor za gubitnike (kakav je i liverpul, za koji ja navijam) i umesto da ubuduce, kao prosle sezone krivite (navijaci junajteda) zlu srecu, stative, travu, bolje analiziraj realno kvalitet tima za koji navijas i ne budi odmah sarkastican kada neko objektivno napise da junajted prosto ima los tim, narocito u konkurenciji jednog sitija!

mr.wolf

pre 6 godina

imajucu u vidu nasu proslonedeljnu diskusiju nakon derbija na enfildu, voleo bih da mi se ponovo jave mr.wolf i brat silvio i ponovo pojasne kako ja nemam pojma (tim recima), jer ovako se u stvari osvaja titula! nadam se da ce moderator pustiti ovu poruku, pa da cujemo sta dva cuvena experta imaju da kazu na temu mancesterovih sampionskih ambicija, evo manje od nedelju dana nakon nase prepiske.
(andreas kisser, 21. oktobar 2017 19:55)

Evo, javljam se. Sta sam rekao pogresno ? Naravno da se na ovakvim utakmica osvaja. Zato ce verovatno i United da ostane bez titule. Ali, prvenstvo je dugacko, tek ce se prosipati bodovi, ko ima manje ovakvih kikseva osvojice titulu. Ja jesam navijac Uniteda, ali nikada nisam rekao da ce osvojiti titulu, kojoj se ja nadam.

Pep

pre 6 godina

Očajna igra još očajnijeg trenera,ali šta se moglo očekivati od otpada iz Čelsija,najureni trener,oterani igrači koji nezadovoljavaju osnovne standarde prve lige(Mata,Lukaku.Matić)...
Nije đžaba Murinjo jednom prilikom u Čelsi uveo Matića sredinom drugog poluvremena,a izveo ga za nepunih 15-ak,minuta ,provereno nije bilo zbog povrede...Verovatno ga čuvao za sledeći meč,kako da ne!

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

vojvodjani-slaninari


nema ovo veze sa partizanom,vec sa spinovanjem koje suvise cesto citamo onda kad zvezda ostvari dobar rezultat.hajde mi kazi zar moj komentar po njihovom vidjenju sporta nije na mestu???????mada sam bio sarkastican,jer i ptice na grani znaju da je premijer liga najteze takmicenje mozda i na kugli zemaljskoj tako da se nadam da uvidjas koliko je ruzno kad se tako nesto napise.tebi sportski pozdrav,inace od engleza simpatisem arsenal i polako postaju kao liverpul,gomila luzera i to me izludjuje

Rade M

pre 6 godina

Prestanite više! Murinji ovo, Murinjo ono... Man Utd ima 7 povredjenih igrača, nemaju sreće s povredama i ove sezone. Šta mislite, da u današnjem fudbalu svako svakoga ne može pobediti, i da je u parama sve? Da vidim kako će Siti i Pep da odigra bez Aguera, oba Silve, De Brujnea, itd. Setimo se prošle sezone kako su svi tvrdili da će Siti "ladno" do titule i videlo se gde su završili. Polako, ima još dosta da igra.

lorenzo

pre 6 godina

sad kad krenu prozivanja na račun ovog klinca Lindelofa...svakome se može desiti, desilo se tako nešto i našem Vidiću, da ne pominjem Gerarda zbog kojeg je Liverpul izgubio dobijenu titulu tako da...takođe malo manje da hvalite ovog Gvardiolu, lik je spiskao miliona i miliona ovog ljeta i ne igrali dobro...i dalje tvrdim da je prosječan trener koji je imao sreću da karijeru počne u Barsi, pa je onda otišao u Bajern gdje je kupovao igrače od konkurencije i uzimao titule kao od šale, dok je u LŠ pokazao koliko može kada su ga Anćeloti i njegova Barsa odučili od fudbala...i opet za kraj, marketing je čudo, ušle su ogromne pare u ovu Englesku i počeli su da kupuju svakog igrača koji je imao iole dobru sezonu i nastao je mit kako tamo igraju najbolji igrači...daleko od toga da su svi loši ali dosta njih ne vrijedi ni 5% koliko su plaćeni

Cmarolajkic

pre 6 godina

Meni je najjace kada se smeju ovi navijaci Liverpula, ili Luzerpula, kaze ``svuda ce titula, osim na Old Trafordu``, a sebe ne vide, sto nisu osvojili titulu 60 godina. Ljudi su cudo, i ovo kazem kao navijac Lestera, a ne Junajteda!

igor

pre 6 godina

gvardiola doktor trenerskog posla,ono sto je mesi u fudbalu,jordan u kosarci,to je gavrdiola u trenerskom poslu,poz za sve ljubitelje sporta i fudbala , a oni koje vole parkiranje autobusa mogu slobodno da gledaju junajted ,atletiko, itd ... ima dosta takvi ekipa za gledanje nema nista u tome pogresno,

Jedan je runi

pre 6 godina

Ako,ako i treba.Ti prodajes runija evertonu.Takvu igracinu.To je covek o kome ne treba trositi reci, ikona junajteda.Runi je pokrivao pola terena u junajtedu, bio vodja, ulivao sigurnost.Ko ce sad biti vodja, da nece mozda lukaku ili rasvord.

Bakayoko

pre 6 godina

Jel igrao Matić,a jeste pa kako to da izgubiste,a da pa "vrhunski"špic Lukaku ,nije imao s kim da igra,sledeće sezone dovedite mu Mesija,a ne tamo nekog iz bivše SSSR,ni ime nemogu ljudi da mu izgovore,pa ga skraćeno zovu samo Miki,možda tada i savladate moćni Hadersfild!!!!

Pep

pre 6 godina

Očajna igra još očajnijeg trenera,ali šta se moglo očekivati od otpada iz Čelsija,najureni trener,oterani igrači koji nezadovoljavaju osnovne standarde prve lige(Mata,Lukaku.Matić)...
Nije đžaba Murinjo jednom prilikom u Čelsi uveo Matića sredinom drugog poluvremena,a izveo ga za nepunih 15-ak,minuta ,provereno nije bilo zbog povrede...Verovatno ga čuvao za sledeći meč,kako da ne!

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

nikad slabija premijer liga:celzi gubi od kristal palasa,arsenal gubi od votforda,junajted gubi od hadersfilda...nikad slabije englesko prvenstvo,jel tako????????prepoznace se oni kojima se obracam

eric7

pre 6 godina

Na srecu nisam stigao da pogledam tekmu,samo bi se nervirao . Ali imao sam neki los trip da ce kiksati danas. U svakom slucaju, ovo je vec osetna razlika ,5 bod za gradjane i sa takvom formom nije malo . Pokazuje se ono sto sam oduvek i govorio .Gvardiola je nivo vise iznad Murinha. to je dokazao u Spaniji gde je cistio pod s njim,a evo sad i u Engleskoj iako ima mnogo manje iskustva sa premijer ligom. Nervirali su me svi koji su slavili dolazak Murinha ,do juce ga pljuvali i omalovazavali,sprdali s njegovim bunkerom a sad ga slavite !! City melje, razbio Liverpul isti onaj kome Utd nije uspeo zabiti ni gol,dobio usput i Chelsea ,igraju fenomenalno. Nije mi jasno kako je uprava dozvolila da posle najveceg,ser Aleksa ne dovedu tog gospodina,i napadacki oriijentisanog ternera Gvardiolu ! Nema od titule nista . man utd treba dzentlemen na klupi koji neguje napadacki fudbal a ne neko ko igra bunker portiv svakog ko je na istoj razini il jos jaci . to nije imidz Man utd.Anceloti je slobodan,i i uzeti bar njega na kraju sezone,a ovom "gospodinu" specijalnom sto pre urucit otkaz .

011

pre 6 godina

Tipičan problem za Murinjove ekipe. Umeju da parkiraju autobus kad treba, ali kad su favoriti i moraju da napadnu, kao kučići u liftu, ne znaju gde biju.

Vojvodjani#slaninari

pre 6 godina

nikad slabija premijer liga:celzi gubi od kristal palasa,arsenal gubi od votforda,junajted gubi od hadersfilda...nikad slabije englesko prvenstvo,jel tako????????prepoznace se oni kojima se obracam
(komedija od kluba ste i nista vise, 21. oktobar 2017 18:13)

Sine, jel moguce da si tolko opterecen partizanom da na vesti o pl mecu pises ovo!!!!!! sto je najgore nisi jedini i zato smo ovde gde smo (inace navijam za vojvodinu,a ne partizan i da je drugacija situacije isto bih napisao).

Partizan, Torino, Al Ahli

pre 6 godina

Ko sto sam reko, Jedinstvo novi Liverpul. Borba za LE do poslednjeg kola.

Takodje, Celsi. Provaljena igra s 5 defanzivaca. Gde jedan Mozes igra beka?!
Kosta i Azar su vanserijski igraci koji su sami donosili pobede. Bukvalno.

Smorinjo

pre 6 godina

Pa znači to je ta čuvena Murinjova druga sezona,a sad shvatam zašto:posle druge dolazi treća -t.j.šut karta,ili idi i vrati se kroz par sezona pa da te opet šutnemo ko najobičnijeg naivka,već vidjeno....?

Objektivni za Ostrašćene!

pre 6 godina

Sa ovom igrom Junajted nema šta da traži,realnost je da ih Pevci uskoro preskaču,ako na proleće Zlatan ne zaigra kao iz najboljih dana i sa Pogbom podigne nivo igre,sa Lukakuom predstoji grčevita borba za još dva upražnjena mesta LŠ,a kandidata četiri:Čelsi,Liverpul,Junajted i Arsenal,biće interesantnije to pratiti, na vrhu se već sve zna,mesto vicešampiona je rezervisano već nekoliko sezona za Totenhem!!

Djole***

pre 6 godina

BRUKA JUNAJTEDA! ONO JE SRAMOTA!!! Prvi kandidat za ispadanje, ekipa koja ima 7 meceva zaredom bez trijumfa, uz to neke teske poraze... Danas MU raspad, destrukcija, ono je smjesno sta su ljudi radili. Lindelof RUPETINA na kub, ono ni Blind ne bi uradio. Marsijal kao kriminalac danas, skandalozno ponašanje, decko je trebao u 8 minutu na tusiranje. Nisu 3 napada sastavili za citav mec. Svaka cast Hadersfildu, apsolutno zaslužena ogromna pobjeda. Vec se polako vidjelo da Junajted opada sa igrom, posljednjih nekoliko meceva bas slabo. Nevjerovatno kako onda to sve na jednoj utakmici 'iskoci'... Murinjo mora da reaguje podhitno... Sledeći vikend na Teatru sa Sprsima. Budu li kao ovih par meceva, unistice ih...

goran

pre 6 godina

sad kad krenu prozivanja na račun ovog klinca Lindelofa...svakome se može desiti, desilo se tako nešto i našem Vidiću, da ne pominjem Gerarda zbog kojeg je Liverpul izgubio dobijenu titulu tako da...takođe malo manje da hvalite ovog Gvardiolu, lik je spiskao miliona i miliona ovog ljeta i ne igrali dobro...i dalje tvrdim da je prosječan trener koji je imao sreću da karijeru počne u Barsi, pa je onda otišao u Bajern gdje je kupovao igrače od konkurencije i uzimao titule kao od šale, dok je u LŠ pokazao koliko može kada su ga Anćeloti i njegova Barsa odučili od fudbala...i opet za kraj, marketing je čudo, ušle su ogromne pare u ovu Englesku i počeli su da kupuju svakog igrača koji je imao iole dobru sezonu i nastao je mit kako tamo igraju najbolji igrači...daleko od toga da su svi loši ali dosta njih ne vrijedi ni 5% koliko su plaćeni
(lorenzo, 21. oktobar 2017 18:19)
Kazes Gvardiola prevara od trenera? ne bih se bas slozio, covek je osvajao titule gde god da je otisao i evo od kako je ove sezone prekomponovao tim i dobio zeljena pojacanja ljudi prosto gaze i igraju trenutno najlepsi fudbal na ostrvu , a sto se tice miliona i miliona zar nije Murinjo vise spiskao? ,koliko je kostao Lukaku, pa Matic, pa ovaj Lindelof (koji usput pojma nema) pa Baili (govorim samo o igracima koje je Murinjo doveo)pa koliko je kostao Mkhitarjan, nemoj mi samo reci da su oni manje kostali od Pepovih pojacanja idi na transfer market pa ces se i sam uveriti

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

vojvodjani-slaninari


nema ovo veze sa partizanom,vec sa spinovanjem koje suvise cesto citamo onda kad zvezda ostvari dobar rezultat.hajde mi kazi zar moj komentar po njihovom vidjenju sporta nije na mestu???????mada sam bio sarkastican,jer i ptice na grani znaju da je premijer liga najteze takmicenje mozda i na kugli zemaljskoj tako da se nadam da uvidjas koliko je ruzno kad se tako nesto napise.tebi sportski pozdrav,inace od engleza simpatisem arsenal i polako postaju kao liverpul,gomila luzera i to me izludjuje

Srbin

pre 6 godina

Realno Murinjo je ispusena mustikla, al kad na trzistu nema boljeg od njega.
Mancester je po Forbsu najbogati klub na svetu, a igra defanzivno, pa to je bruka i sramota.
Ovo City osvaja, tu nema dileme nikakve.
Za LS vec nema nikakvih pravila, tu se igra dva meca i sve je moguce.

Pera

pre 6 godina

(lorenzo, 21. oktobar 2017 18:19)

A sto da ne hvalimo Gvardiolu kad trenutno Siti igra najlepsi fudbal u Evropi? Milina da se gleda, realno. I mnogi drugi trose stotine miliona na pojacanja pa igraju ruzno, kao Junajted trenutno.
I klinci da malo olade sa tim terminima "plasticni klub bez tradicije i istorije koji trosi milione da bi kupio istoriju". Danas u savremenom fudbalu moras da potrosis velike pare da bi bio konkurentan, da bi osvojio trofeje i napravio istoriju i tradiciju. I Junajted i Liverpul (sa najvecom tradicijom i istorijom) trose stotine miliona da bi bili konkurentni, pa tako moraju i Siti i Celzi. Kako bi drugacije osvojili trofeje danas i napravili tradiciju. Za dvadeset godina ce se drugacije pricati za Siti, danas oni stvaraju istoriju. A svi zaboravljaju kad je devedesetih samo Junajted trosio (Ferdinand, Veron...), i osvajao titule, to su bili neverovatno veliki transferi u to vreme... Kao da su navijaci Junajteda ljubomorni sto sada i drugi kupuju igrace i osvajaju titule...

sveti Ranijeri

pre 6 godina

Meni je najjace kada se smeju ovi navijaci Liverpula, ili Luzerpula, kaze ``svuda ce titula, osim na Old Trafordu``, a sebe ne vide, sto nisu osvojili titulu 60 godina. Ljudi su cudo, i ovo kazem kao navijac Lestera, a ne Junajteda!
(Cmarolajkic, 21. oktobar 2017 18:21)

navijanje za Lester je deo tvoje porodicne tradicije, evo vec dve godine.

andreas kisser

pre 6 godina

imajucu u vidu nasu proslonedeljnu diskusiju nakon derbija na enfildu, voleo bih da mi se ponovo jave mr.wolf i brat silvio i ponovo pojasne kako ja nemam pojma (tim recima), jer ovako se u stvari osvaja titula! nadam se da ce moderator pustiti ovu poruku, pa da cujemo sta dva cuvena experta imaju da kazu na temu mancesterovih sampionskih ambicija, evo manje od nedelju dana nakon nase prepiske.

andreas kisser

pre 6 godina

(mr.wolf, 21. oktobar 2017 21:03)

koliko se secam, a istoricar sam i imam jako dobro pamcenje, ti si tada najpre replicirao coveku koji je prokomentarisao igru junajteda analizom da im je trenutna pozicija na tabeli nerealni pokazatelj, imajuci u vidu lak raspored na pocetku sezone i los transfer lukakua, koji je igrac za male utakmice (sto je tokom citave karijere, pocev od promasenog penala protiv partizana u kvalifikacijama za LS i dokazao). replicirao si otprilike frazom: titule se osvajaju u malim utakmicama, dovoljno je da junajted osvoji 6 bodova protiv top 6 ekipa i dobije sve ostale i osvaja titulu! zatim si ga uvredio zapitavsi se koliko ima godina. jel tako nekako bilo? moja replika na taj komentar je bila da je fraza koju si upotrebio izlizana i da se na junajted ne moze primeniti jer prosto mancester nema tim za titulu! iskreno, da je junajted dobio narednih pet utakmica javio bih se i priznao da sam pogresio. ovako, prilicno mi je drago da se moja analiza potvrdila vec u sledecem kolu. i da ti dam savet: batali fraze koje su popularisali svojevremeno preko radija jos milojko pantic i zvonko mihajloski, koje su samo izgovor za gubitnike (kakav je i liverpul, za koji ja navijam) i umesto da ubuduce, kao prosle sezone krivite (navijaci junajteda) zlu srecu, stative, travu, bolje analiziraj realno kvalitet tima za koji navijas i ne budi odmah sarkastican kada neko objektivno napise da junajted prosto ima los tim, narocito u konkurenciji jednog sitija!

pp

pre 6 godina

Tek sad se oseća kvalitet Pogbe kada ne igra.
Matić se plaši samog sebe! Bez ideje, mašte, bez energije!
Obilaze oko lopte tri kruga pa dodaju. Sporo, jadno, uplašeno.
Kao da su im kopačke od betona.
Ne postoji ni jedan argument zašto su odigrali toliko nepovezano i sporo danas?
Da sam Murinjo ne bi im dao platu za ovaj mesec!
Pa se vi posle šetajte po terenu kao babe.

Rade M

pre 6 godina

Prestanite više! Murinji ovo, Murinjo ono... Man Utd ima 7 povredjenih igrača, nemaju sreće s povredama i ove sezone. Šta mislite, da u današnjem fudbalu svako svakoga ne može pobediti, i da je u parama sve? Da vidim kako će Siti i Pep da odigra bez Aguera, oba Silve, De Brujnea, itd. Setimo se prošle sezone kako su svi tvrdili da će Siti "ladno" do titule i videlo se gde su završili. Polako, ima još dosta da igra.

goran

pre 6 godina

Sta bi MU zardjao? mnogo su poleteli sa sampionskim ambicijama, a ja licno mislim da ako se izbore za LS da ce im to biti maksimum od sezone,od pocetka sampionata dosta meceva su dobili na srecu a ne toliko na demonstraciju moci i sile (kao sto to recimo trenutno cini Siti) u proslom kolu su se nekako provukli protiv Liverpula ali danas nisu mogli da se provucu i da imaju srece kao u prethodnim kolima ,dzaba i 78% poseda lopte kada ne znaju sta ce sa njom ,Murinjo je navikao da igra bunker i ne snalazi se bas najbolje kada je on taj koji treba da pritisne rivala i ovaj mec u LS protiv Benfike je pokazao da MU nema nikakvu igru vec da samo bunari pa ako prodje prodje ...tek ce biti kiksanja Murinja videcete !

LošMi

pre 6 godina

I tako slabašni Hadersfild,nadigra Mančester( da ne bude zabune onaj crveni-radnički).Pobedio bi Mančester,ali ovi imali pametnijeg golmana od onog kengura pa nije prenosio loptu preko gol linije!

mr.wolf

pre 6 godina

imajucu u vidu nasu proslonedeljnu diskusiju nakon derbija na enfildu, voleo bih da mi se ponovo jave mr.wolf i brat silvio i ponovo pojasne kako ja nemam pojma (tim recima), jer ovako se u stvari osvaja titula! nadam se da ce moderator pustiti ovu poruku, pa da cujemo sta dva cuvena experta imaju da kazu na temu mancesterovih sampionskih ambicija, evo manje od nedelju dana nakon nase prepiske.
(andreas kisser, 21. oktobar 2017 19:55)

Evo, javljam se. Sta sam rekao pogresno ? Naravno da se na ovakvim utakmica osvaja. Zato ce verovatno i United da ostane bez titule. Ali, prvenstvo je dugacko, tek ce se prosipati bodovi, ko ima manje ovakvih kikseva osvojice titulu. Ja jesam navijac Uniteda, ali nikada nisam rekao da ce osvojiti titulu, kojoj se ja nadam.

NNN

pre 6 godina

Je l' moguće da je Junejted toliko jadan da protiv ovih u 2. poluvremenu juri rezultat i za celo to poluvreme ima samo 4 (četiri) šuta ka golu?!?

jesu, jesu

pre 6 godina

Sada svi pisu "znali smo da od Utda nista nema" pa posle neke pobede " 21 titula je sve blize" i tako u krug...
(MUSLIMANI nisu teroristi, 21. oktobar 2017 18:11)

Pa život je kolo, krug, sve se ponavlja, pa i ovo o čemu pišeš.