Sreda, 18.10.2017.

19:40

Partizan ispustio Ritas, Beron presudio u Pioniru

Košarkaši Partizana poraženi kod kuće od Lijetuvos Ritasa sa, 90:81, u drugom kolu Evrokupa.

Izvor: PT

Partizan ispustio Ritas, Beron presudio u Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

233 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrac

pre 6 godina

kefalidis@ i jos mislis da sam navijac partizana a jos pride znas kako se osecaju drugi a vecina vas je ostavilo komentare..I jos kao glumis neku finocu ovde po forumu ! To je ovde moguce al neces moc meni prodat pricu. Uzivaj !

kefalidis

pre 6 godina

@Bane
Cemu nervoza ?
Sta znaci " nema gde" ? Ne razumem , odakle ti ideja ?
Miler je neskolovan igrac , od kretnje preko suta , odbrana i ulaza . Takvi igraci se zovu basketare.
Vidi se samoukost i njegov trud Ali ovo je timska igra . Nije mi bila namera da ga vredjam ali to je realnost .
Kompleks nemam nikakav kada gledam KKP , zasto ? Nekada ste bili nesto sada ste nista . Ali primetio sam da je Vama ovaj Ritas bas tesko pao i to svima bez izuzetka . Bice bolje sl godine .

Analiticar

pre 6 godina

kefalidis@ Koliko ti imas godina?? Mnogo si umislio da poznajes odnosno sudis na osnovu jedne utakmice da je Miler igrac koji po tebi ulicar a covek vise nego korektno odradjuje svoje minute sa greskama koje su sastavne u sportu. Nije tacno da ne ume da doda loptu odnosno ne ume da odigra pik ! Naprotiv situacija takva kakva jeste nema sa kim da ga odigrava odnosno nema koga da razigrava jer vecina njih je limitirana pa mu nista drugo ne preostaje nego da resava sam neke mec situacije.. Za to je kriv trener a ne igrac koga ti pominjes.

Neutralnost a ne ostrascenost..

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.
(Istina, 19. oktobar 2017 13:03)

To nije bila dominacija,već klasične krađe i otimačine,uz pomoć KSS i političara a ono na početku košarkaške istorije i ovo zadnje 3 godine je klasična dominacija,koja će potrajati u nedogled.
(Istina je jedna, 19. oktobar 2017 13:44)

Cemu kompleksi druze na prvu repliku !?! Vi kao vas vecina navijaca suprotnickog tabora mozete da obmanjujete sebe sad koliko god zelite da je K.K Partizan bila lazna dominacija zbog toga sto ste bili nesposobni u proslosti da uradite bilo sta uradite u basketu. Al normalnoj manjini zna se da jednostavno bio bolji u kosarci.

Tako je to.

pre 6 godina

Ovde ima gomilu likova ostrašćenih bolesni koji se konstatno prepucavaju pa uvek sve stručnjaci,pametnjakovici sa znanjima a uživo ih nema nigde.. Zaključak jednostavan ! Psi laju, a karavani prolaze. Stoga ovaj forum služi upravo zato za većinu da izbace i kanališu svoje negativne frustracije koje imaju iz svog života. A posle nastave dalje da mrze pre podne sebe a poslepodne citav svet. Normalno uvek ce biti drugi kriv jer kako ce proci dan ako ne okrive druge ili obrnuto.

Bane

pre 6 godina

Ne znam koje ogranicen , nisam nervozan , opusteno skroz . Kazes pogodjen stranac , momak sa 20pts i pazi dve ass za 30 i kusur min ?
Koliko je pogodio na kraju , 0/4 , a zamisli bolje ekipe od ove u odbrani . Pogledaj ponovo i videces da uopste ne pomislja da igra pick , da spusti na post da kreira drugi ugao dodavanja nista . Obican ulicarski igrac koji nabije glavu u zemlju , Rezultat otisao a On tebe licnom statistikom odusevio .
Nema igre nema rezultata , ono je bio basket ne kosarka a ti zamisljaj da nesto razumes .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kefalidis, 19. oktobar 2017 00:21)

Sve da je bilo tako kao što kažeš. Što tebe toliko muči to?? Šta tebe briga ko je uličar odnosno ko je igrač a ko ne ?? Da li je neko oduševljen nečijom statistikom odnosno dal je bio basket obična košarka ili ne u Partizanu?? Da nisu ostali kompleksi u pitanju,a?? Gledaj svoj klub koga do juče nisi pratio kao većina vas u ovom sportu. Umesto što glumiš analitičara koji verovatno tastura mu je jedini domet za objašnjavanje stvari dok u realnosti nema gde..

Istina je jedna

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.
(Istina, 19. oktobar 2017 13:03)

To nije bila dominacija,već klasične krađe i otimačine,uz pomoć KSS i političara a ono na početku košarkaške istorije i ovo zadnje 3 godine je klasična dominacija,koja će potrajati u nedogled.

Istina

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.

rotor

pre 6 godina

A di vam je Samardo? Rekoste stiže u utorak. Evo već četvrtak a njega ni na vidiku. :-D
Dobio je on bolju ponudu i sada će vas ispaliti.
Covic vam i ovoga preoteo. :-D

Luxxx

pre 6 godina

Nije ovo izgledalo lose. Ovoj ekipi fali jedan Dule. On bi osvojio ABA sa ovim
(Gagi, 19. oktobar 2017 08:04)

A ako ne bi, to bi znаčila da je ABA nameštena. Zna se i od koga i za koga, je li tako dervišiću?

Realno

pre 6 godina

Nije ovo izgledalo lose. Ovoj ekipi fali jedan Dule. On bi osvojio ABA sa ovim
(Gagi, 19. oktobar 2017 08:04)

Upravo taj će da vas ugasi...prodavac magle,dmagog i lik koga je Radonjić odučio od košarke i primorao da ode iz zemlje,koju proziva na sva usta a dala mu je sve što ima.Dovedite ga slobodno,da ga klinac Alimpijević ubija u pojam.

Srđan

pre 6 godina

Antidersviš@
Ali to o čemu ti pričaš je amaterska košarka... od šezdesetih je ok to što je Zvezda igra, ali pre toga... budimo ozbiljni ... i opet je Partizan veći klub, čak i pored zvezdine šljake... Tri godine ste bolji i i dalje strepite od nemoćnog Partizana... Vi biste da Partizan odustane od košarke, ali i sami znate da nema ništa od toga... Partizan će biti ok ekipa ove i sledeće godine, nazire se plan, e da li će biti sproveden to je veliko pitanje.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

nisam gledao utakmicu,jel se Novica busao i jel su bile pune tribine ako moze neko da mi kaze
(mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci, 19. oktobar 2017 09:08)

Sve po tradiciji, pocev od rezultata.

PeraQ

pre 6 godina

Ispusteno je kad se izgubi par koseva razlike, al kad je domacin -9, to je vec solidan poraz. Zao mi je jer u kosarci navijam za Partizan, ali ni ove sezone leba tu nema
(Romanticar s Karaburmu, 19. oktobar 2017 00:13)

U stvari je -11 pošto je rezultat 91:80 a ne 90:81 ali niko da ispravi ni tu jednostavnu stvar koja na kraju nije ni toliko bitna...

ada

pre 6 godina

Pa ako je nekom detinjstvo 91 prva i tako te godine ko zna ko ima traume tu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg89!, 18. oktobar 2017 22:21) # Link komentara
PA VI CARE,PARTIZAN 92 bio prvak evrope,trojkom djorđevića :)

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacko-licemerje

pre 6 godina

(vojkan zivojinovic, 18. oktobar 2017 23:14)

A meni nije jasno zasto se apeli ljubavi i mira poput tvog uvek nadju medju 200 komentara Zvezdinih navijaca kad Partizan izgubi, ali nikada medju 800 komentara Partizanovih navijaca kad Zvezda izgubi? Ne bih o moderaciji i propustanju komentara.

Kakogod

pre 6 godina

190 komentara navijača iz FMP arene, ubiše ih kompleksi. Samo još nešto da dodam, sledite se, ali imam osecaj da vam je ovo zadnja EL, mada to znate i sami otud toliki strah=mržnja !

todor

pre 6 godina

vodili smo celu tekmu i izgubili u poslednja dva minuta, klinci i sasvim razumljivo. velike oscilacije i pad koncentracije ali drago mi je da su se lepo borili, pristup i pozrtvovanost kako treba. pomoci ce valjda i ovaj centar za te nijanse, samo da ne gledamo vise djoku salica.

izaci ce iz ove generacije nekoliko kvalitetnih igraca. pecarski ubija, gavrilovic deluje talentovano, marinkovic isto. nek budu samo njih tro
jica i dobro je

roki balboa

pre 6 godina

Koliko se secam to pricate sada vec 5-u sezonu a kako kažeš bice i 6-a...Kada bi se setio kako ste nas omalovazavali tih godina dok je državni sistem bio iza vas,realno pokrio bi se ušima i znao bi na licnom iskustvu da je karma cudo. Sve se vraca!!! Sportski pozdrav!
(njami, 18. oktobar 2017 23:53)

Drzavni sistem je i dan danas iza njih... Uzalud bacene pare...

Duka

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

Kako da ne...to će se možda i desiti... ali samo ako se vaš Tadić vrati na vlast i postavi Ružića za predsednika partizana.

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....
(Nikola PFC, 18. oktobar 2017 22:01)

Koliko sam nelogičnosti u ovom komentaru pa ovo je neverovatno
Prvo kažeš da smo FMP a onda pominješ 15 godina u Pioniru....
Pogledaj malo vaše komentare kad mi izgubimo, molim te ne blamiraj se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 18. oktobar 2017 22:11)

A koje nelogičnosti? Pa bili ste navijači Zvezde koju su Dule i ostali pobrojani terorisali i koja je napravila dug od 16 miliona evra, a sada navijate za FMP "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove" ' a sad se zove Zvezda....

Niko123

pre 6 godina

Oterali ste Dzileta koji je imao volju i želju a i kvalitet da radi ,terate Mutu koji pokušava da vas digne iz pepela ,ne svidja vam se Peković koji je po vama izdajnik a čovek spasio partizan gašenja i ko zna koliko para pottrosio ,sad vam se ni ovaj ne svidja.Mrzite Kecmana i Božića ...a pričate o časovima ljubavi
(vlada, 18. oktobar 2017 21:53)

Bravo, sve sami strucnjaci. Najlakse je tudji trud pljuvati.. Partizan ovakav kakav je sada,sa ovom ekipom, nijedan trener ni za 100000 mesecno ne bi uzeo jer svi znaju kakvi smo ljudi,ocekujete sve i odmah... Igra raste to je bitno.

kefalidis

pre 6 godina

@Posmatrac
Ne znam koje ogranicen , nisam nervozan , opusteno skroz . Kazes pogodjen stranac , momak sa 20pts i pazi dve ass za 30 i kusur min ?
Koliko je pogodio na kraju , 0/4 , a zamisli bolje ekipe od ove u odbrani . Pogledaj ponovo i videces da uopste ne pomislja da igra pick , da spusti na post da kreira drugi ugao dodavanja nista . Obican ulicarski igrac koji nabije glavu u zemlju , Rezultat otisao a On tebe licnom statistikom odusevio .
Nema igre nema rezultata , ono je bio basket ne kosarka a ti zamisljaj da nesto razumes .

Romanticar s Karaburmu

pre 6 godina

Ispusteno je kad se izgubi par koseva razlike, al kad je domacin -9, to je vec solidan poraz. Zao mi je jer u kosarci navijam za Partizan, ali ni ove sezone leba tu nema

Alcale

pre 6 godina

@Šule
Dečko.... nastavi da spavas i sanjas da navijas za zvezdu, klub koji je unisten od strane sadasnjeg vlasnika grba kkcz a koji sada koristi njegov privatni klub FMP iz zeleznika! Spavaj i sanjaj.
KKP jeste drzavni klub sa najvecim zaslugama za razvoj ovog sporta ne samo u srbiji nego na ovim prostorima. Kao takav zasluzuje i da dobije pomoc drzave! Kako za ono sto je uradio kao klub od nastanka pa i zadnjih 15 godina tako i za ono sto je dao za reprezenativnu, evropsku i svetsku kosarku!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

ma sta vas briga, ispravicete se protiv MZT-a
(eric cantona, 18. oktobar 2017 23:01)

Najpre MZT pa FMP , u pravu si, ocigledno da nas pomno pratis. Kompleksi su cudo.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)


KK Partizan postoji 70 godina - vise od polovine svog postojanja bio je levi klub, buranija, potpuno nebitan za kosarku...Partizan nikad nece biti kosarka.

Zvezdasi su je ovde doneli, osnovali i formirali srpsku/jugoslovensku skolu kosarke, aktuelnu i danas. Partizan s tim, hvala Bogu, nema bas nikakve veze.

018

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

Ocigledno si zaboravio da je upravo sada sve na svom mestu,mi gde treba da budemo a isto i vi gde pripadate.Doslo je svoje na svome.Ne sekiraj se za vaterpolo,sredice to Deki Savic i vec naredne sezone osvajamo Evropu a ove nasu ligu i slabije evropsko takmicenje.Sportski pozdrav!

Niko123

pre 6 godina

Muta Nikolic je trenerski mag! Za dva minuta u finisu meca protivnik mu pravi seriju 11:0 na domacem parketu, a pritom Partizan vodio celu utakmkcu. Trenercina.
(Koprivica, 18. oktobar 2017 22:01)

Pa nije Muta na terenu, plan dobar i egzekucija 80% utakmice, igra dosta bolja. Izgubili smo na neiskustvo ekipe i na dosta gresaka i propusta igraca u odbrani..

kole

pre 6 godina

U zadnja 2 minuta, kad se lomilo, Muta izveo drugu, ili cak trecu postavu. Ne razumem ovo ali ok. Vidi se napredak u igri a ovaj tim nije ni blizu svog potencijala. Ima tu prostora za napredak dosta.

vojkan zivojinovic

pre 6 godina

nije mi uopste jasno,zasto se bre nasladjujemo porazima onih drugih?kao da zaboravljam svoju mladost koja je bila relativno skoro,do pre desetak godina,ali opet,ne mozemo tu kolicinu cinizma i nacionalne zastitne izreke da opravdamo mladoscu,jer ipak je rec o negativnoj emociji.Ja mnogo volim Partizan,na levoj nozi imam istetoviran grb tog kluba koji sam uradio 2005 godine i stvarno sam ponosan na tu tetovazu,ali nikad nisam navijao protiv Zvezde u medjunarodnim susretima,niti sam ikad mogao da razumem svoje prijatelje koji su se nasladjivali prosle sezone kad je zvezda za malo kiksnula u euroligi,jer smatram da svi koji uzivaju u porazima i nesrecama drugih nisu dobri ljudi,a da ne govorim o motivu koji se bazira na nacionalnoj osnovi,znaci,mi smo pre svega ljudi,pa onda ponosni pripadnici jednog naroda,pa onda navijaci i sve ostalo,ali se ocito kod nekih ljudi taj poredak ljudskosti nalazi na zadnjem mestu,a to nije dobro....dakle,volite bre ljudi,budimo bolji jer cemo biti i lepsi,kako nama tako i drugima!

Posmatrač

pre 6 godina

Izvini ako nisi znao igra se samo sa jednom loptom . Da bi ga neko pratio mora da se ubaci jos lopti na teren . Decko je igrao 9 napada za redom , pet pogodio jednu vratio Pecarski u kos a ostatak video si i sam . I onda ocekujete da posle 17 napada 1na 1 Goosa i Milera i vremenski 5 min pogode ovi sto popunjavaju njima broj na terenu .
Svasta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kefalidis, 18. oktobar 2017 22:53)

Čemu laki nervoze !?! Misliš da nisam znao za tu konstataciju da jedna lopta postoji na terenu a vidim mnogo si ograničen u zaključku. Miler je pogodjen stranac sa uvek učinkom na terenu al" nema ko da ga isprati jer ostali nisu na tom nivou da ga isprate u napadu. To je već problem. Partizan je zasluženo izgubio večeras !

Vlada sd

pre 6 godina

Pregledao sam sve komentare do sad i prosto se oseca iskonski strah napacenih navijaca kluba kako god se sada zvao.Podsvest i svaka celija njihovog tela je evolucijom za ovih 30 i kusur godina dominacije govore da je samo pitanje trenutka kada ce i ova tvorevina biti spakovana u zamrzivac.

Норис

pre 6 godina

Нисам гледао утакмицу, али сам погледао статистику.

Партизан је имао само 10 асистенција, од тога Гос и Милер укупно осам, а по једну асистенцију су забиљежили Обрад Томић и Андреја Стевановић.
Каква је то игра???

Најбољи шутери у Партизану, Маринковић и Андрић, укупно су провели преко 50 минута на терену и нису забиљежили НИЈЕДНУ асистенцију? Е па...нема добрих играча без бар мало креације. Не може се само стајати и чекати лопта за шут, па чак није довољно ни отварати се - треба још нечим допринијети екипи. А онда, ако ни у остатку екипе нема довољно креативних играча, нема ни добрих позиција за шут.
Зато ме не чуди што су поменута двојица имала само 4/18 из игре.

njami

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

429


Koliko se secam to pricate sada vec 5-u sezonu a kako kažeš bice i 6-a...Kada bi se setio kako ste nas omalovazavali tih godina dok je državni sistem bio iza vas,realno pokrio bi se ušima i znao bi na licnom iskustvu da je karma cudo. Sve se vraca!!! Sportski pozdrav!

Milos

pre 6 godina

Mali Pecarski ce ce imati odlican ofanzivni arsenal.
Ona 2 poteza, ofanzivni skok, finta pa kucanje i ofanzivni skok, floater iz okreta, to se ne secam kad je neki mladji igrac prodavao.
U odbrani mora dosta da radi. Sve u svemu,zanimljiv prospekat.

007

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.

CzBg89!

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)
Pa ako je nekom detinjstvo 91 prva i tako te godine ko zna ko ima traume tu

deki

pre 6 godina

Bez namere da se ismejavam, mislim da je Partizan najlosiji u ovoj grupi, evo i Limoz vodi protiv Bilbao u Spaniji (otisao trener, pojacao ekipu).Salu na stranu, u vasem je interesu da se fokusirate na ABA ligu, ove godine ima dosta ekipa koje mogu da iznenade

ferdinand

pre 6 godina

Znaci sporet bi ubacili Litvanci u drugom. A i nasa odbrana je cesto amaterska. Jedan napad branimo savrseno pa dva ko rekreativci. Andric ladno odustane od od odbrane u trenutku. Onaj ipak Baron resio trojkama iz ocaja sa preko 8 metara.
(Bugarski grafolog, 18. oktobar 2017 21:44)

Znači, što iz očaja nisu rešili i ubacili šporet Vanja ili Andrić? Novica ili Goss? Što komentarišeš nešto u šta se ne razumeš? Eno ti boćanje, karling, to ne zahteva angažovanje intelekta.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.
(Cinik, 18. oktobar 2017 21:47)

Evo malo edukacije i za tebe, proveri koliko godina ima Feldin, i proveri šta su Pero i Ročesti a šta Miler i Gos, nebo i zemlja

Nikola PFC

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....

Batko

pre 6 godina

Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".
(Batko, 14. oktobar 2017 20:10)

I sledeću tekmu će Vanja biti dvocifren, a ti ćeš da plačeš...
(xxx, 14. oktobar 2017 20:30)

Pa , gde si ti meni milice mala ... ??!!
Pa nije valjda da plačeš, sklupčan u ćošku sobe...Slobodno piši, šalji tvoje "pametne" komentare. Evo, obecavam da te niko nece zezati večeras ovde..

Koprivica

pre 6 godina

Muta Nikolic je trenerski mag! Za dva minuta u finisu meca protivnik mu pravi seriju 11:0 na domacem parketu, a pritom Partizan vodio celu utakmkcu. Trenercina.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....
(Nikola PFC, 18. oktobar 2017 22:01)

Koliko sam nelogičnosti u ovom komentaru pa ovo je neverovatno
Prvo kažeš da smo FMP a onda pominješ 15 godina u Pioniru....
Pogledaj malo vaše komentare kad mi izgubimo, molim te ne blamiraj se.

Ostoja

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca! 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ganci, 18. oktobar 2017 20:05) 
Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.
(Godine koje su pojeli sns panteri, 18. oktobar 2017 20:37)

To vam je najveca radost te sezone?

Ostoja

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)

Kazu oni koji su ostavili 500 komentara posle poraza Zvezde od Buducnosti

Valternbg

pre 6 godina

E pa ovog puta se ne slazem sa mojim zvezdasima.Ovo je bilo sasvim pristojno,ovi su dobili trojkama sa 9 metara.Muta batalio ek,zadnja 3 minuta pusta klince da se celice.Miler isti Djenka kad je morao da igra keca.Nemaju odbranu ali ovaj kad dodje bice cupavo.

cukce

pre 6 godina

Steta sto Partizan ne igra omiljeno takmičenje svojih navijača, ligu lažnih sampiona, tamo bi mozda koju i pobedili, sta je tu je, sledeće sezone da se vrati svom omiljenom takmičenju!

kefalidis

pre 6 godina

@Posmatrac
"Miler sjajan ... nema ko da ga prati"
Izvini ako nisi znao igra se samo sa jednom loptom . Da bi ga neko pratio mora da se ubaci jos lopti na teren . Decko je igrao 9 napada za redom , pet pogodio jednu vratio Pecarski u kos a ostatak video si i sam . I onda ocekujete da posle 17 napada 1na 1 Goosa i Milera i vremenski 5 min pogode ovi sto popunjavaju njima broj na terenu .
Svasta

Ostoja

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)

Pogledaj koliko komentara ste vi ostavili posle poraza od Buducnosti licemercine

Delija Momak

pre 6 godina

Kako je lepo gledati pogubljen Partizan.
(Ivan NS, 18. oktobar 2017 20:44) # Link komentara

Pogubljen ili ne Partizan je magnet za gledanje. Vama ili nama sve jedno je,
bitno da gledamo. Jel tako panteru?
(Dusan NS, 18. oktobar 2017 21:19)

Pa svako ko voli dobar smeh,ne propusta utakmicu partizana.Pa to je shou.A vi gledate Zvezdu u evroligi ,jer se u evroligi igra vrhunska kosarka.

Grobar

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!!

A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!

verujem u čuda

pre 6 godina

Hrabri Partizan u nikad jacem evrokupu je nesrecno izgubio od najbolje evropske ekipe,mozda najbolje u istoriji evrokupa Letvus Ritasa. Da uspeh bude jos veci treba napomenuti da se nas hrabri velikan nosi sa protivnicima uprkos tome sto ima samo tri amerikanca i jednog australijanca.

yossarian

pre 6 godina

3 minuta pre kraja Partizan vodi i sa rezervnom petorkom Muta igra ta poslednja 3 minuta!!!

Ovo je neverovatnno sta taj trener radi!!!

Ili je namerno izgubio ili ne zna nista!!!

vlada

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!! 

A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 21:44)


Zanimljivo je da upravo takvi igraci zaradjuju kod nas i 4x vise nivca..ako je suditi po vasim procenama

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Prosle sezone imali dobrog trenera a ocajnu ekipu, sada obrnuto. Muto odlazi, Gagi Nikolicu ili Vlado Jovanovicu dobrodosao.

NbgDeki

pre 6 godina

Eee, a gde je Vanjica? Ja reko dace 35 poena kao u ABA ligi. Kako ste se popalili za vikend, nisam mogao da verujem. Cuj, Vanja Marinkovic, igrac!

Petar

pre 6 godina

Pa sta vas briga grobari, nije to neki cipiripi kup, to je drugo najbolje takmicenje u Evropi pa nema potrebe za sikiracijom, ne mozes pobediti svaku utakmicu

Cinik

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Gle, malopre ovaj lik iz Ritasa, Karter valjda napravi korake i sudije nista, puste igru. To ce biti kljucan momenat ako izgubimo ovo a hocemo jer je Muta trener. Dzile vrati see.

Od vode i vazduha se ne živi

pre 6 godina

ovaj nivo kosarke je mucno gledati
(boki_st, 18. oktobar 2017 20:24)

Pa sto gledas?
(Bugarski grafolog, 18. oktobar 2017 20:53)

Ma gde gleda, vidiš da je totalno nepismen, oni imaju neke "gotove" rečenice, od tri reči, koje su im u predgrađu podelili i samo ih ponavljaju, jer to kinte u džepu nema a mora se nešto pojesti i popiti.

Hell

pre 6 godina

Vidi se mali napredak u igri Partizana ali je ovo Ritas ipak dobio na iskustvo. Ono sto ponavljam je katastrofalno vodjenje od strane Mute,divljacka kosarka koja se zasniva samo na sutu i forsiranju jednog ili dva igraca do iznemoglosti (veceras Milera) uz tradicionalno ocajnu odbranu. Nije Muta trener za Partizan,isuvise neozbiljno sve shvata,kao da vodi neke klince u osnovnoj skoli. Slazem se da treba razvijati mlade ali sta on rafi,glavnu ulogu opet imaju stranci a on nema nikakvu taktiku,kao da gledam Radnicki iz Kg dok ga je vodio

hmm

pre 6 godina

navijaci sramota.. ovo Partizan nije zasluzio..

Zaslužio je Partizan sve ovo od navijača,a i navijači su zaslužili ovo od Partizana...
Godine i godine lažne dominacije sa povremenim uspesima u evropi...

Giga

pre 6 godina

Igra u odbrani je katastrofalna.Ma nijednu utakmicu sa ozbiljnjim timovima necemo dobiti sa ovakvom odbranom koliko god dobri cemo biti u napadu.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Znaci sporet bi ubacili Litvanci u drugom. A i nasa odbrana je cesto amaterska. Jedan napad branimo savrseno pa dva ko rekreativci. Andric ladno odustane od od odbrane u trenutku. Onaj ipak Baron resio trojkama iz ocaja sa preko 8 metara.

oberin martel

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!!
A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 21:44)

Zanimljivo. A posle ti isti od 75k vas tuže za još 200k.

PeraQ

pre 6 godina

Tako to biva, neko izgubi u gostima od najbolje ekipe u zemlji sa dva poena razlike pri čemu promaši šut za pobedu a neko kod kuće od slabije ekipe sa preko deset razlike...

Pitam se samo da li je nekima i večeras bila gotivna litvanska ekipa i škola košarke kao što im je bila pre cca nedelju dana? Eh karmo...

vlada

pre 6 godina

Oterali ste Dzileta koji je imao volju i želju a i kvalitet da radi ,terate Mutu koji pokušava da vas digne iz pepela ,ne svidja vam se Peković koji je po vama izdajnik a čovek spasio partizan gašenja i ko zna koliko para pottrosio ,sad vam se ni ovaj ne svidja.Mrzite Kecmana i Božića ...a pričate o časovima ljubavi

Arčibald

pre 6 godina

A mukice male...A baš su se ponadali... A osvajanje eurokupa, evroliga ništa a?!?!? Muta je bas trenercina.Gasite ovaj mali klub da nas ne brukaju po Evropi

fafile

pre 6 godina

Nisam nigde procitao da je smanjen kapacitet i da je utakmica visokog rizika...
(crven ban, 18. oktobar 2017 20:49)
Koji tim je bio prvi po broju gledalaca u prosloj sezoni aba lige? Da nije klub iz Stevana Supanca 15?

cole

pre 6 godina

vidi se napredak partizana i to moze da ohrabri njegove navijace jer su protiv albe primili 111, veceras eto ispod 100. kada utegnu odbranu, bice protivnik sveden i na ispod 90 sto ce biti pristojno za evrokup. steta sto sledecu idu u bilbao jer se bojim da ce opet biti "srecna nova godina" i iznad 100. zelim im svakako puno srece, da ostvare bar jednu pobedu do kraja sezone u evrokupu, verujem da ce im iskusni jamajkanac pomoci u tome.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe, dobise vas ovi laganica bez centara, bez skoka u odbrani, ma bez odbrane uopste. Ali briga vas, ni 100 poena niste primili - samo 91, veliki je to napredak. Muta kralj - trazi tajm aut na vreme, na 10 razlike i minut do kraja. Legenda.

Moze biti samo je*an

pre 6 godina

Muta prezadovoljan...
Odbrana savrsena, gostujuca ekipa dala ispod 111 poena...
A pobeda ???
Mozda...
Mada..
A, da...
Normalno...

Šule

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.
(Cinik, 18. oktobar 2017 21:47)

Dečko probudi se, 2017-a godina je. Vas država u životu održava.

Oldtajmer

pre 6 godina

Kao stari navijač kažem da Muti treba zakonom zabraniti da vodi klub. Hteo BiH da gledam, ali posle pola minuta prestanem. Pa se opet uključimo, pa opet prestanem, nemam ja tih živaca.

BODIBOND

pre 6 godina

Mi bar izgubismo od Litvanskog evroligasa u gostima na jednu loptu, a vi dvocifrenom razlikom od Cipiripi ekipe iz iste zemlje u sred Beigrada na vodi. Bruka !!!

KaraNovac

pre 6 godina

Kada bi se kosarka igrala samo do poluvremena Partizan bi bio sampion! Sada sledi otreznjenje!
(KaraNovac, 18. oktobar 2017 20:59)
Nije da sam vidovit, vec samo realan. Litvus sa pola gasa dobio ovo, bitno da Muta razigrava mlade, Miler i Gos sa minutazom 30+

Batko

pre 6 godina

Evidentan pomak u igri partizana !
Nije 111, nego 91 !
Eeeeeeej, malo li je 20 poJena manje ?!
Eto momci, kada pocne da se igra odbrana , kako moze da se primi i manje od 100 poena

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Nismo loši, biće dosta oscilacija, i to mislim kako za ovu utakmicu, tako i za sledeće... brza promena strana dodavanjima, kontre... pik end pop sa malim Pecarskim... pas na 45 stepeni od strane pleja posle ulaza... ima napretka u skoku, ali i u odbrani ... može ovde i da se pobedi... ali bitan je pomak u igri :) koji raduje.

Dusan NS

pre 6 godina

Kako je lepo gledati pogubljen Partizan.
(Ivan NS, 18. oktobar 2017 20:44) # Link komentara

Pogubljen ili ne Partizan je magnet za gledanje. Vama ili nama sve jedno je,
bitno da gledamo. Jel tako panteru?

Sofronije

pre 6 godina

Nemojte, Litvanici, ako boga znate... pa mi smo institucija!

P.S. Институција (од лат. instituere, у значењу: поставити, основати) је систем одвијања друштвених односа, тј. као стабилизован начин понашања у циљу остварења одређених друштвених циљева. Установе у друштво не уносе само стабилност, него ред и поредак, омогућавајући међусобни живот људи.
Установе су темељ културе, цивилизације и залога њихове постојаности.

Dragi, Grobari, gde se vi ovde pronalazite? Verovatno u "stabilizovanom načinu (mediokritetskog) ponašanja" jer sigurno niste nikakav "temelj kulture, civilizacije (!?) i zaloga njihove postojanosti.

Batko

pre 6 godina

Sofronije@s kim se svađaš panteru?Instituciju kad pomeneš da ustaneš navijaču ponosa Železnika!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 18. oktobar 2017 21:50)

Kakva patnja i nemoć...meni si iskreno tuzan, zalim te .. Pa zar toliko patnje zbog jednog glupog Ritasa ?! Opusit se, sutra je novi dan...

BAKI

pre 6 godina

Barem su primili manje od 100 komada.Dva poraza i još dva u najavi jer slede dva gostovanja.Komšije, probudite se jer -SA OVAKVI VANDALIZMI U EVROPU,NEĆE DA MOŽE-.

pusti JSD jedi kuvano

pre 6 godina

@Cinik
Cenim da je tebi tesko bas . Ovo je ispod nivoa ABA lige , akciju nemate , svi soliraju , goru ekipu nisam gledao do sada . Ritas posebna prica , mada suterski bolja od Albe . Gledam te dve ekipe da vidim ko ce biti peti , jer sesti se zna .
Playoff bez Ike Belosevica necete videti ni u ABA .

sgdp

pre 6 godina

Zašto nema organizovanog navijanja na utakmicama Evrokupa? Ukoliko želimo da se vratimo osvajanju trofeja i Evroligi, to je ovom timu trenutno neophodno. A ovaj tim ima potencijala, šta god neki ljudi mislili.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.
(Godine koje su pojeli sns panteri, 18. oktobar 2017 20:37)

Bar smo imali šta da ispraznimo

Borky

pre 6 godina

Cjelu proslu godinu kukali sto "moraju" igrati fiba takmicenje a ne eurocup a sad ih eurocup ne zanima.Kad im kazes da su licemeri onda se uvrede.

Godine koje su pojeli sns panteri

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ganci, 18. oktobar 2017 20:05)
Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.

Grobar

pre 6 godina

Ajde da im se osvetimo za ono blamiranje od pre 2 godine kada su nas ponizili 29 razlike,hajde sad mi njih da ponizimo tako sto cemo izgubiti samo 20 razlike!

SjajneVesti

pre 6 godina

Zvezda iz Igokee dovodi Rajta, najbolje krilo Aba lige, evroligaski kalibar. Sa njim smo jaci 50 odsto. Jos dobar centar i Aba liga je opet nasa.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Solidno prvo poluvreme. Samo da ne ulaze u trku sa ovima. To je njihov fah, run & gun. Za sad im prakticno rade samo dva igraca, ovaj Carter i onaj plavi 31. Plavog da zaustave i dobice lagano.

borko

pre 6 godina

Imam osecaj da ce najvazniji igrac Partizana Novica Velickovic imati prosek od 0 poena u Evrokupu. Cakarevic ce sakupiti neki poen. Napominjem ovo jer su to trebali biti glavni igraci Partizana ako zeli bilo cemu da se nada u ovom takmicenju.

Stefan

pre 6 godina

Кавси против Ритаса, барем судећи по коментатору. Уживео се човек, нема даље.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Prenosi li jos neko osim hrvatskog SK1?
(Z-nk, 18. oktobar 2017 20:15)

Hrvatski SK1 pustio reprizu utakmicu Zalgiris- Fmp Idea a posle toga ide repriza utakmice u okviru Aba lige Fmp Idea- Buducnost. Pogledaj programsku semu pa onda postavljaj banalna pitanja.

veliki strumf

pre 6 godina

Show od kosarke, run and gun. Nema igre, nema asistencija, sve se zavrsava soliranjem i sutevima. Serije po 8-0, 10-0. Ritas bez odbrane i skoka u odbrani. Igra bez briga, kao sto je i samo takmicenje.

Ganci

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca!

Terenac

pre 6 godina

Sad da pokazemo panterima kako se pobedjuje neki tim u Evropi!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 19:47)

Bas pantere briga za pobede u Evropi, oni uvezbavaju igrace za Zvezdu koja igra Evroligu. To je ono dosta jace takmicenje sa narandzastim "e" i timovima poput CSKA, Fenera, Reala...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Pitanje za ove pantere kojih opet ima u velikom broju ( bas me "cudi" a oni se cude kad im uzvratimo, a i sutra cemo pre meca sa Arsenalom) jel gledate reprizu vase tekme protiv Zalgirisa na HRT2? Mozda ovog puta Rocesti pogodi trojku.

Godine koje su pojeli sns panteri

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ganci, 18. oktobar 2017 20:05)
Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.

oberin martel

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!!
A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 21:44)

Zanimljivo. A posle ti isti od 75k vas tuže za još 200k.

Šule

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.
(Cinik, 18. oktobar 2017 21:47)

Dečko probudi se, 2017-a godina je. Vas država u životu održava.

Koprivica

pre 6 godina

Muta Nikolic je trenerski mag! Za dva minuta u finisu meca protivnik mu pravi seriju 11:0 na domacem parketu, a pritom Partizan vodio celu utakmkcu. Trenercina.

Terenac

pre 6 godina

Sad da pokazemo panterima kako se pobedjuje neki tim u Evropi!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 19:47)

Bas pantere briga za pobede u Evropi, oni uvezbavaju igrace za Zvezdu koja igra Evroligu. To je ono dosta jace takmicenje sa narandzastim "e" i timovima poput CSKA, Fenera, Reala...

Ostoja

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)

Kazu oni koji su ostavili 500 komentara posle poraza Zvezde od Buducnosti

Ostoja

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)

Pogledaj koliko komentara ste vi ostavili posle poraza od Buducnosti licemercine

njami

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

429


Koliko se secam to pricate sada vec 5-u sezonu a kako kažeš bice i 6-a...Kada bi se setio kako ste nas omalovazavali tih godina dok je državni sistem bio iza vas,realno pokrio bi se ušima i znao bi na licnom iskustvu da je karma cudo. Sve se vraca!!! Sportski pozdrav!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....
(Nikola PFC, 18. oktobar 2017 22:01)

Koliko sam nelogičnosti u ovom komentaru pa ovo je neverovatno
Prvo kažeš da smo FMP a onda pominješ 15 godina u Pioniru....
Pogledaj malo vaše komentare kad mi izgubimo, molim te ne blamiraj se.

Ostoja

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca! 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ganci, 18. oktobar 2017 20:05) 
Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.
(Godine koje su pojeli sns panteri, 18. oktobar 2017 20:37)

To vam je najveca radost te sezone?

Batko

pre 6 godina

Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".
(Batko, 14. oktobar 2017 20:10)

I sledeću tekmu će Vanja biti dvocifren, a ti ćeš da plačeš...
(xxx, 14. oktobar 2017 20:30)

Pa , gde si ti meni milice mala ... ??!!
Pa nije valjda da plačeš, sklupčan u ćošku sobe...Slobodno piši, šalji tvoje "pametne" komentare. Evo, obecavam da te niko nece zezati večeras ovde..

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.
(Cinik, 18. oktobar 2017 21:47)

Evo malo edukacije i za tebe, proveri koliko godina ima Feldin, i proveri šta su Pero i Ročesti a šta Miler i Gos, nebo i zemlja

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe, dobise vas ovi laganica bez centara, bez skoka u odbrani, ma bez odbrane uopste. Ali briga vas, ni 100 poena niste primili - samo 91, veliki je to napredak. Muta kralj - trazi tajm aut na vreme, na 10 razlike i minut do kraja. Legenda.

Delija Momak

pre 6 godina

Kako je lepo gledati pogubljen Partizan.
(Ivan NS, 18. oktobar 2017 20:44) # Link komentara

Pogubljen ili ne Partizan je magnet za gledanje. Vama ili nama sve jedno je,
bitno da gledamo. Jel tako panteru?
(Dusan NS, 18. oktobar 2017 21:19)

Pa svako ko voli dobar smeh,ne propusta utakmicu partizana.Pa to je shou.A vi gledate Zvezdu u evroligi ,jer se u evroligi igra vrhunska kosarka.

cukce

pre 6 godina

Steta sto Partizan ne igra omiljeno takmičenje svojih navijača, ligu lažnih sampiona, tamo bi mozda koju i pobedili, sta je tu je, sledeće sezone da se vrati svom omiljenom takmičenju!

NbgDeki

pre 6 godina

Eee, a gde je Vanjica? Ja reko dace 35 poena kao u ABA ligi. Kako ste se popalili za vikend, nisam mogao da verujem. Cuj, Vanja Marinkovic, igrac!

vojkan zivojinovic

pre 6 godina

nije mi uopste jasno,zasto se bre nasladjujemo porazima onih drugih?kao da zaboravljam svoju mladost koja je bila relativno skoro,do pre desetak godina,ali opet,ne mozemo tu kolicinu cinizma i nacionalne zastitne izreke da opravdamo mladoscu,jer ipak je rec o negativnoj emociji.Ja mnogo volim Partizan,na levoj nozi imam istetoviran grb tog kluba koji sam uradio 2005 godine i stvarno sam ponosan na tu tetovazu,ali nikad nisam navijao protiv Zvezde u medjunarodnim susretima,niti sam ikad mogao da razumem svoje prijatelje koji su se nasladjivali prosle sezone kad je zvezda za malo kiksnula u euroligi,jer smatram da svi koji uzivaju u porazima i nesrecama drugih nisu dobri ljudi,a da ne govorim o motivu koji se bazira na nacionalnoj osnovi,znaci,mi smo pre svega ljudi,pa onda ponosni pripadnici jednog naroda,pa onda navijaci i sve ostalo,ali se ocito kod nekih ljudi taj poredak ljudskosti nalazi na zadnjem mestu,a to nije dobro....dakle,volite bre ljudi,budimo bolji jer cemo biti i lepsi,kako nama tako i drugima!

hmm

pre 6 godina

navijaci sramota.. ovo Partizan nije zasluzio..

Zaslužio je Partizan sve ovo od navijača,a i navijači su zaslužili ovo od Partizana...
Godine i godine lažne dominacije sa povremenim uspesima u evropi...

CzBg89!

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)
Pa ako je nekom detinjstvo 91 prva i tako te godine ko zna ko ima traume tu

vlada

pre 6 godina

Oterali ste Dzileta koji je imao volju i želju a i kvalitet da radi ,terate Mutu koji pokušava da vas digne iz pepela ,ne svidja vam se Peković koji je po vama izdajnik a čovek spasio partizan gašenja i ko zna koliko para pottrosio ,sad vam se ni ovaj ne svidja.Mrzite Kecmana i Božića ...a pričate o časovima ljubavi

verujem u čuda

pre 6 godina

Hrabri Partizan u nikad jacem evrokupu je nesrecno izgubio od najbolje evropske ekipe,mozda najbolje u istoriji evrokupa Letvus Ritasa. Da uspeh bude jos veci treba napomenuti da se nas hrabri velikan nosi sa protivnicima uprkos tome sto ima samo tri amerikanca i jednog australijanca.

BODIBOND

pre 6 godina

Mi bar izgubismo od Litvanskog evroligasa u gostima na jednu loptu, a vi dvocifrenom razlikom od Cipiripi ekipe iz iste zemlje u sred Beigrada na vodi. Bruka !!!

Batko

pre 6 godina

Evidentan pomak u igri partizana !
Nije 111, nego 91 !
Eeeeeeej, malo li je 20 poJena manje ?!
Eto momci, kada pocne da se igra odbrana , kako moze da se primi i manje od 100 poena

Норис

pre 6 godina

Нисам гледао утакмицу, али сам погледао статистику.

Партизан је имао само 10 асистенција, од тога Гос и Милер укупно осам, а по једну асистенцију су забиљежили Обрад Томић и Андреја Стевановић.
Каква је то игра???

Најбољи шутери у Партизану, Маринковић и Андрић, укупно су провели преко 50 минута на терену и нису забиљежили НИЈЕДНУ асистенцију? Е па...нема добрих играча без бар мало креације. Не може се само стајати и чекати лопта за шут, па чак није довољно ни отварати се - треба још нечим допринијети екипи. А онда, ако ни у остатку екипе нема довољно креативних играча, нема ни добрих позиција за шут.
Зато ме не чуди што су поменута двојица имала само 4/18 из игре.

PeraQ

pre 6 godina

Tako to biva, neko izgubi u gostima od najbolje ekipe u zemlji sa dva poena razlike pri čemu promaši šut za pobedu a neko kod kuće od slabije ekipe sa preko deset razlike...

Pitam se samo da li je nekima i večeras bila gotivna litvanska ekipa i škola košarke kao što im je bila pre cca nedelju dana? Eh karmo...

deki

pre 6 godina

Bez namere da se ismejavam, mislim da je Partizan najlosiji u ovoj grupi, evo i Limoz vodi protiv Bilbao u Spaniji (otisao trener, pojacao ekipu).Salu na stranu, u vasem je interesu da se fokusirate na ABA ligu, ove godine ima dosta ekipa koje mogu da iznenade

ferdinand

pre 6 godina

Znaci sporet bi ubacili Litvanci u drugom. A i nasa odbrana je cesto amaterska. Jedan napad branimo savrseno pa dva ko rekreativci. Andric ladno odustane od od odbrane u trenutku. Onaj ipak Baron resio trojkama iz ocaja sa preko 8 metara.
(Bugarski grafolog, 18. oktobar 2017 21:44)

Znači, što iz očaja nisu rešili i ubacili šporet Vanja ili Andrić? Novica ili Goss? Što komentarišeš nešto u šta se ne razumeš? Eno ti boćanje, karling, to ne zahteva angažovanje intelekta.

Sofronije

pre 6 godina

Nemojte, Litvanici, ako boga znate... pa mi smo institucija!

P.S. Институција (од лат. instituere, у значењу: поставити, основати) је систем одвијања друштвених односа, тј. као стабилизован начин понашања у циљу остварења одређених друштвених циљева. Установе у друштво не уносе само стабилност, него ред и поредак, омогућавајући међусобни живот људи.
Установе су темељ културе, цивилизације и залога њихове постојаности.

Dragi, Grobari, gde se vi ovde pronalazite? Verovatno u "stabilizovanom načinu (mediokritetskog) ponašanja" jer sigurno niste nikakav "temelj kulture, civilizacije (!?) i zaloga njihove postojanosti.

Dusan NS

pre 6 godina

Kako je lepo gledati pogubljen Partizan.
(Ivan NS, 18. oktobar 2017 20:44) # Link komentara

Pogubljen ili ne Partizan je magnet za gledanje. Vama ili nama sve jedno je,
bitno da gledamo. Jel tako panteru?

Batko

pre 6 godina

Sofronije@s kim se svađaš panteru?Instituciju kad pomeneš da ustaneš navijaču ponosa Železnika!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 18. oktobar 2017 21:50)

Kakva patnja i nemoć...meni si iskreno tuzan, zalim te .. Pa zar toliko patnje zbog jednog glupog Ritasa ?! Opusit se, sutra je novi dan...

pusti JSD jedi kuvano

pre 6 godina

@Cinik
Cenim da je tebi tesko bas . Ovo je ispod nivoa ABA lige , akciju nemate , svi soliraju , goru ekipu nisam gledao do sada . Ritas posebna prica , mada suterski bolja od Albe . Gledam te dve ekipe da vidim ko ce biti peti , jer sesti se zna .
Playoff bez Ike Belosevica necete videti ni u ABA .

Moze biti samo je*an

pre 6 godina

Muta prezadovoljan...
Odbrana savrsena, gostujuca ekipa dala ispod 111 poena...
A pobeda ???
Mozda...
Mada..
A, da...
Normalno...

BAKI

pre 6 godina

Barem su primili manje od 100 komada.Dva poraza i još dva u najavi jer slede dva gostovanja.Komšije, probudite se jer -SA OVAKVI VANDALIZMI U EVROPU,NEĆE DA MOŽE-.

Oldtajmer

pre 6 godina

Kao stari navijač kažem da Muti treba zakonom zabraniti da vodi klub. Hteo BiH da gledam, ali posle pola minuta prestanem. Pa se opet uključimo, pa opet prestanem, nemam ja tih živaca.

Arčibald

pre 6 godina

A mukice male...A baš su se ponadali... A osvajanje eurokupa, evroliga ništa a?!?!? Muta je bas trenercina.Gasite ovaj mali klub da nas ne brukaju po Evropi

KaraNovac

pre 6 godina

Kada bi se kosarka igrala samo do poluvremena Partizan bi bio sampion! Sada sledi otreznjenje!
(KaraNovac, 18. oktobar 2017 20:59)
Nije da sam vidovit, vec samo realan. Litvus sa pola gasa dobio ovo, bitno da Muta razigrava mlade, Miler i Gos sa minutazom 30+

vlada

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!! 

A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 21:44)


Zanimljivo je da upravo takvi igraci zaradjuju kod nas i 4x vise nivca..ako je suditi po vasim procenama

Milos

pre 6 godina

Mali Pecarski ce ce imati odlican ofanzivni arsenal.
Ona 2 poteza, ofanzivni skok, finta pa kucanje i ofanzivni skok, floater iz okreta, to se ne secam kad je neki mladji igrac prodavao.
U odbrani mora dosta da radi. Sve u svemu,zanimljiv prospekat.

Petar

pre 6 godina

Pa sta vas briga grobari, nije to neki cipiripi kup, to je drugo najbolje takmicenje u Evropi pa nema potrebe za sikiracijom, ne mozes pobediti svaku utakmicu

cole

pre 6 godina

vidi se napredak partizana i to moze da ohrabri njegove navijace jer su protiv albe primili 111, veceras eto ispod 100. kada utegnu odbranu, bice protivnik sveden i na ispod 90 sto ce biti pristojno za evrokup. steta sto sledecu idu u bilbao jer se bojim da ce opet biti "srecna nova godina" i iznad 100. zelim im svakako puno srece, da ostvare bar jednu pobedu do kraja sezone u evrokupu, verujem da ce im iskusni jamajkanac pomoci u tome.

kefalidis

pre 6 godina

@Posmatrac
"Miler sjajan ... nema ko da ga prati"
Izvini ako nisi znao igra se samo sa jednom loptom . Da bi ga neko pratio mora da se ubaci jos lopti na teren . Decko je igrao 9 napada za redom , pet pogodio jednu vratio Pecarski u kos a ostatak video si i sam . I onda ocekujete da posle 17 napada 1na 1 Goosa i Milera i vremenski 5 min pogode ovi sto popunjavaju njima broj na terenu .
Svasta

Ganci

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca!

Od vode i vazduha se ne živi

pre 6 godina

ovaj nivo kosarke je mucno gledati
(boki_st, 18. oktobar 2017 20:24)

Pa sto gledas?
(Bugarski grafolog, 18. oktobar 2017 20:53)

Ma gde gleda, vidiš da je totalno nepismen, oni imaju neke "gotove" rečenice, od tri reči, koje su im u predgrađu podelili i samo ih ponavljaju, jer to kinte u džepu nema a mora se nešto pojesti i popiti.

Hell

pre 6 godina

Vidi se mali napredak u igri Partizana ali je ovo Ritas ipak dobio na iskustvo. Ono sto ponavljam je katastrofalno vodjenje od strane Mute,divljacka kosarka koja se zasniva samo na sutu i forsiranju jednog ili dva igraca do iznemoglosti (veceras Milera) uz tradicionalno ocajnu odbranu. Nije Muta trener za Partizan,isuvise neozbiljno sve shvata,kao da vodi neke klince u osnovnoj skoli. Slazem se da treba razvijati mlade ali sta on rafi,glavnu ulogu opet imaju stranci a on nema nikakvu taktiku,kao da gledam Radnicki iz Kg dok ga je vodio

Borky

pre 6 godina

Cjelu proslu godinu kukali sto "moraju" igrati fiba takmicenje a ne eurocup a sad ih eurocup ne zanima.Kad im kazes da su licemeri onda se uvrede.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Pitanje za ove pantere kojih opet ima u velikom broju ( bas me "cudi" a oni se cude kad im uzvratimo, a i sutra cemo pre meca sa Arsenalom) jel gledate reprizu vase tekme protiv Zalgirisa na HRT2? Mozda ovog puta Rocesti pogodi trojku.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.
(Godine koje su pojeli sns panteri, 18. oktobar 2017 20:37)

Bar smo imali šta da ispraznimo

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Nismo loši, biće dosta oscilacija, i to mislim kako za ovu utakmicu, tako i za sledeće... brza promena strana dodavanjima, kontre... pik end pop sa malim Pecarskim... pas na 45 stepeni od strane pleja posle ulaza... ima napretka u skoku, ali i u odbrani ... može ovde i da se pobedi... ali bitan je pomak u igri :) koji raduje.

Vlada sd

pre 6 godina

Pregledao sam sve komentare do sad i prosto se oseca iskonski strah napacenih navijaca kluba kako god se sada zvao.Podsvest i svaka celija njihovog tela je evolucijom za ovih 30 i kusur godina dominacije govore da je samo pitanje trenutka kada ce i ova tvorevina biti spakovana u zamrzivac.

Valternbg

pre 6 godina

E pa ovog puta se ne slazem sa mojim zvezdasima.Ovo je bilo sasvim pristojno,ovi su dobili trojkama sa 9 metara.Muta batalio ek,zadnja 3 minuta pusta klince da se celice.Miler isti Djenka kad je morao da igra keca.Nemaju odbranu ali ovaj kad dodje bice cupavo.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)


KK Partizan postoji 70 godina - vise od polovine svog postojanja bio je levi klub, buranija, potpuno nebitan za kosarku...Partizan nikad nece biti kosarka.

Zvezdasi su je ovde doneli, osnovali i formirali srpsku/jugoslovensku skolu kosarke, aktuelnu i danas. Partizan s tim, hvala Bogu, nema bas nikakve veze.

Giga

pre 6 godina

Igra u odbrani je katastrofalna.Ma nijednu utakmicu sa ozbiljnjim timovima necemo dobiti sa ovakvom odbranom koliko god dobri cemo biti u napadu.

kole

pre 6 godina

U zadnja 2 minuta, kad se lomilo, Muta izveo drugu, ili cak trecu postavu. Ne razumem ovo ali ok. Vidi se napredak u igri a ovaj tim nije ni blizu svog potencijala. Ima tu prostora za napredak dosta.

fafile

pre 6 godina

Nisam nigde procitao da je smanjen kapacitet i da je utakmica visokog rizika...
(crven ban, 18. oktobar 2017 20:49)
Koji tim je bio prvi po broju gledalaca u prosloj sezoni aba lige? Da nije klub iz Stevana Supanca 15?

Grobar

pre 6 godina

Ajde da im se osvetimo za ono blamiranje od pre 2 godine kada su nas ponizili 29 razlike,hajde sad mi njih da ponizimo tako sto cemo izgubiti samo 20 razlike!

yossarian

pre 6 godina

3 minuta pre kraja Partizan vodi i sa rezervnom petorkom Muta igra ta poslednja 3 minuta!!!

Ovo je neverovatnno sta taj trener radi!!!

Ili je namerno izgubio ili ne zna nista!!!

veliki strumf

pre 6 godina

Show od kosarke, run and gun. Nema igre, nema asistencija, sve se zavrsava soliranjem i sutevima. Serije po 8-0, 10-0. Ritas bez odbrane i skoka u odbrani. Igra bez briga, kao sto je i samo takmicenje.

007

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Prenosi li jos neko osim hrvatskog SK1?
(Z-nk, 18. oktobar 2017 20:15)

Hrvatski SK1 pustio reprizu utakmicu Zalgiris- Fmp Idea a posle toga ide repriza utakmice u okviru Aba lige Fmp Idea- Buducnost. Pogledaj programsku semu pa onda postavljaj banalna pitanja.

sgdp

pre 6 godina

Zašto nema organizovanog navijanja na utakmicama Evrokupa? Ukoliko želimo da se vratimo osvajanju trofeja i Evroligi, to je ovom timu trenutno neophodno. A ovaj tim ima potencijala, šta god neki ljudi mislili.

Stefan

pre 6 godina

Кавси против Ритаса, барем судећи по коментатору. Уживео се човек, нема даље.

Duka

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

Kako da ne...to će se možda i desiti... ali samo ako se vaš Tadić vrati na vlast i postavi Ružića za predsednika partizana.

roki balboa

pre 6 godina

Koliko se secam to pricate sada vec 5-u sezonu a kako kažeš bice i 6-a...Kada bi se setio kako ste nas omalovazavali tih godina dok je državni sistem bio iza vas,realno pokrio bi se ušima i znao bi na licnom iskustvu da je karma cudo. Sve se vraca!!! Sportski pozdrav!
(njami, 18. oktobar 2017 23:53)

Drzavni sistem je i dan danas iza njih... Uzalud bacene pare...

SjajneVesti

pre 6 godina

Zvezda iz Igokee dovodi Rajta, najbolje krilo Aba lige, evroligaski kalibar. Sa njim smo jaci 50 odsto. Jos dobar centar i Aba liga je opet nasa.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacko-licemerje

pre 6 godina

(vojkan zivojinovic, 18. oktobar 2017 23:14)

A meni nije jasno zasto se apeli ljubavi i mira poput tvog uvek nadju medju 200 komentara Zvezdinih navijaca kad Partizan izgubi, ali nikada medju 800 komentara Partizanovih navijaca kad Zvezda izgubi? Ne bih o moderaciji i propustanju komentara.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

nisam gledao utakmicu,jel se Novica busao i jel su bile pune tribine ako moze neko da mi kaze
(mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci, 19. oktobar 2017 09:08)

Sve po tradiciji, pocev od rezultata.

Cinik

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Znaci sporet bi ubacili Litvanci u drugom. A i nasa odbrana je cesto amaterska. Jedan napad branimo savrseno pa dva ko rekreativci. Andric ladno odustane od od odbrane u trenutku. Onaj ipak Baron resio trojkama iz ocaja sa preko 8 metara.

borko

pre 6 godina

Imam osecaj da ce najvazniji igrac Partizana Novica Velickovic imati prosek od 0 poena u Evrokupu. Cakarevic ce sakupiti neki poen. Napominjem ovo jer su to trebali biti glavni igraci Partizana ako zeli bilo cemu da se nada u ovom takmicenju.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Prosle sezone imali dobrog trenera a ocajnu ekipu, sada obrnuto. Muto odlazi, Gagi Nikolicu ili Vlado Jovanovicu dobrodosao.

kefalidis

pre 6 godina

@Posmatrac
Ne znam koje ogranicen , nisam nervozan , opusteno skroz . Kazes pogodjen stranac , momak sa 20pts i pazi dve ass za 30 i kusur min ?
Koliko je pogodio na kraju , 0/4 , a zamisli bolje ekipe od ove u odbrani . Pogledaj ponovo i videces da uopste ne pomislja da igra pick , da spusti na post da kreira drugi ugao dodavanja nista . Obican ulicarski igrac koji nabije glavu u zemlju , Rezultat otisao a On tebe licnom statistikom odusevio .
Nema igre nema rezultata , ono je bio basket ne kosarka a ti zamisljaj da nesto razumes .

018

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

Ocigledno si zaboravio da je upravo sada sve na svom mestu,mi gde treba da budemo a isto i vi gde pripadate.Doslo je svoje na svome.Ne sekiraj se za vaterpolo,sredice to Deki Savic i vec naredne sezone osvajamo Evropu a ove nasu ligu i slabije evropsko takmicenje.Sportski pozdrav!

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....
(Nikola PFC, 18. oktobar 2017 22:01)

Koliko sam nelogičnosti u ovom komentaru pa ovo je neverovatno
Prvo kažeš da smo FMP a onda pominješ 15 godina u Pioniru....
Pogledaj malo vaše komentare kad mi izgubimo, molim te ne blamiraj se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 18. oktobar 2017 22:11)

A koje nelogičnosti? Pa bili ste navijači Zvezde koju su Dule i ostali pobrojani terorisali i koja je napravila dug od 16 miliona evra, a sada navijate za FMP "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove" ' a sad se zove Zvezda....

PeraQ

pre 6 godina

Ispusteno je kad se izgubi par koseva razlike, al kad je domacin -9, to je vec solidan poraz. Zao mi je jer u kosarci navijam za Partizan, ali ni ove sezone leba tu nema
(Romanticar s Karaburmu, 19. oktobar 2017 00:13)

U stvari je -11 pošto je rezultat 91:80 a ne 90:81 ali niko da ispravi ni tu jednostavnu stvar koja na kraju nije ni toliko bitna...

Posmatrač

pre 6 godina

Izvini ako nisi znao igra se samo sa jednom loptom . Da bi ga neko pratio mora da se ubaci jos lopti na teren . Decko je igrao 9 napada za redom , pet pogodio jednu vratio Pecarski u kos a ostatak video si i sam . I onda ocekujete da posle 17 napada 1na 1 Goosa i Milera i vremenski 5 min pogode ovi sto popunjavaju njima broj na terenu .
Svasta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kefalidis, 18. oktobar 2017 22:53)

Čemu laki nervoze !?! Misliš da nisam znao za tu konstataciju da jedna lopta postoji na terenu a vidim mnogo si ograničen u zaključku. Miler je pogodjen stranac sa uvek učinkom na terenu al" nema ko da ga isprati jer ostali nisu na tom nivou da ga isprate u napadu. To je već problem. Partizan je zasluženo izgubio večeras !

Nikola PFC

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....

Kakogod

pre 6 godina

190 komentara navijača iz FMP arene, ubiše ih kompleksi. Samo još nešto da dodam, sledite se, ali imam osecaj da vam je ovo zadnja EL, mada to znate i sami otud toliki strah=mržnja !

Istina je jedna

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.
(Istina, 19. oktobar 2017 13:03)

To nije bila dominacija,već klasične krađe i otimačine,uz pomoć KSS i političara a ono na početku košarkaške istorije i ovo zadnje 3 godine je klasična dominacija,koja će potrajati u nedogled.

Grobar

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!!

A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!

todor

pre 6 godina

vodili smo celu tekmu i izgubili u poslednja dva minuta, klinci i sasvim razumljivo. velike oscilacije i pad koncentracije ali drago mi je da su se lepo borili, pristup i pozrtvovanost kako treba. pomoci ce valjda i ovaj centar za te nijanse, samo da ne gledamo vise djoku salica.

izaci ce iz ove generacije nekoliko kvalitetnih igraca. pecarski ubija, gavrilovic deluje talentovano, marinkovic isto. nek budu samo njih tro
jica i dobro je

ada

pre 6 godina

Pa ako je nekom detinjstvo 91 prva i tako te godine ko zna ko ima traume tu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg89!, 18. oktobar 2017 22:21) # Link komentara
PA VI CARE,PARTIZAN 92 bio prvak evrope,trojkom djorđevića :)

Neutralnost a ne ostrascenost..

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.
(Istina, 19. oktobar 2017 13:03)

To nije bila dominacija,već klasične krađe i otimačine,uz pomoć KSS i političara a ono na početku košarkaške istorije i ovo zadnje 3 godine je klasična dominacija,koja će potrajati u nedogled.
(Istina je jedna, 19. oktobar 2017 13:44)

Cemu kompleksi druze na prvu repliku !?! Vi kao vas vecina navijaca suprotnickog tabora mozete da obmanjujete sebe sad koliko god zelite da je K.K Partizan bila lazna dominacija zbog toga sto ste bili nesposobni u proslosti da uradite bilo sta uradite u basketu. Al normalnoj manjini zna se da jednostavno bio bolji u kosarci.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Gle, malopre ovaj lik iz Ritasa, Karter valjda napravi korake i sudije nista, puste igru. To ce biti kljucan momenat ako izgubimo ovo a hocemo jer je Muta trener. Dzile vrati see.

Srđan

pre 6 godina

Antidersviš@
Ali to o čemu ti pričaš je amaterska košarka... od šezdesetih je ok to što je Zvezda igra, ali pre toga... budimo ozbiljni ... i opet je Partizan veći klub, čak i pored zvezdine šljake... Tri godine ste bolji i i dalje strepite od nemoćnog Partizana... Vi biste da Partizan odustane od košarke, ali i sami znate da nema ništa od toga... Partizan će biti ok ekipa ove i sledeće godine, nazire se plan, e da li će biti sproveden to je veliko pitanje.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Solidno prvo poluvreme. Samo da ne ulaze u trku sa ovima. To je njihov fah, run & gun. Za sad im prakticno rade samo dva igraca, ovaj Carter i onaj plavi 31. Plavog da zaustave i dobice lagano.

Realno

pre 6 godina

Nije ovo izgledalo lose. Ovoj ekipi fali jedan Dule. On bi osvojio ABA sa ovim
(Gagi, 19. oktobar 2017 08:04)

Upravo taj će da vas ugasi...prodavac magle,dmagog i lik koga je Radonjić odučio od košarke i primorao da ode iz zemlje,koju proziva na sva usta a dala mu je sve što ima.Dovedite ga slobodno,da ga klinac Alimpijević ubija u pojam.

Alcale

pre 6 godina

@Šule
Dečko.... nastavi da spavas i sanjas da navijas za zvezdu, klub koji je unisten od strane sadasnjeg vlasnika grba kkcz a koji sada koristi njegov privatni klub FMP iz zeleznika! Spavaj i sanjaj.
KKP jeste drzavni klub sa najvecim zaslugama za razvoj ovog sporta ne samo u srbiji nego na ovim prostorima. Kao takav zasluzuje i da dobije pomoc drzave! Kako za ono sto je uradio kao klub od nastanka pa i zadnjih 15 godina tako i za ono sto je dao za reprezenativnu, evropsku i svetsku kosarku!

Romanticar s Karaburmu

pre 6 godina

Ispusteno je kad se izgubi par koseva razlike, al kad je domacin -9, to je vec solidan poraz. Zao mi je jer u kosarci navijam za Partizan, ali ni ove sezone leba tu nema

Niko123

pre 6 godina

Oterali ste Dzileta koji je imao volju i želju a i kvalitet da radi ,terate Mutu koji pokušava da vas digne iz pepela ,ne svidja vam se Peković koji je po vama izdajnik a čovek spasio partizan gašenja i ko zna koliko para pottrosio ,sad vam se ni ovaj ne svidja.Mrzite Kecmana i Božića ...a pričate o časovima ljubavi
(vlada, 18. oktobar 2017 21:53)

Bravo, sve sami strucnjaci. Najlakse je tudji trud pljuvati.. Partizan ovakav kakav je sada,sa ovom ekipom, nijedan trener ni za 100000 mesecno ne bi uzeo jer svi znaju kakvi smo ljudi,ocekujete sve i odmah... Igra raste to je bitno.

Istina

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.

Tako je to.

pre 6 godina

Ovde ima gomilu likova ostrašćenih bolesni koji se konstatno prepucavaju pa uvek sve stručnjaci,pametnjakovici sa znanjima a uživo ih nema nigde.. Zaključak jednostavan ! Psi laju, a karavani prolaze. Stoga ovaj forum služi upravo zato za većinu da izbace i kanališu svoje negativne frustracije koje imaju iz svog života. A posle nastave dalje da mrze pre podne sebe a poslepodne citav svet. Normalno uvek ce biti drugi kriv jer kako ce proci dan ako ne okrive druge ili obrnuto.

Luxxx

pre 6 godina

Nije ovo izgledalo lose. Ovoj ekipi fali jedan Dule. On bi osvojio ABA sa ovim
(Gagi, 19. oktobar 2017 08:04)

A ako ne bi, to bi znаčila da je ABA nameštena. Zna se i od koga i za koga, je li tako dervišiću?

rotor

pre 6 godina

A di vam je Samardo? Rekoste stiže u utorak. Evo već četvrtak a njega ni na vidiku. :-D
Dobio je on bolju ponudu i sada će vas ispaliti.
Covic vam i ovoga preoteo. :-D

Bane

pre 6 godina

Ne znam koje ogranicen , nisam nervozan , opusteno skroz . Kazes pogodjen stranac , momak sa 20pts i pazi dve ass za 30 i kusur min ?
Koliko je pogodio na kraju , 0/4 , a zamisli bolje ekipe od ove u odbrani . Pogledaj ponovo i videces da uopste ne pomislja da igra pick , da spusti na post da kreira drugi ugao dodavanja nista . Obican ulicarski igrac koji nabije glavu u zemlju , Rezultat otisao a On tebe licnom statistikom odusevio .
Nema igre nema rezultata , ono je bio basket ne kosarka a ti zamisljaj da nesto razumes .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kefalidis, 19. oktobar 2017 00:21)

Sve da je bilo tako kao što kažeš. Što tebe toliko muči to?? Šta tebe briga ko je uličar odnosno ko je igrač a ko ne ?? Da li je neko oduševljen nečijom statistikom odnosno dal je bio basket obična košarka ili ne u Partizanu?? Da nisu ostali kompleksi u pitanju,a?? Gledaj svoj klub koga do juče nisi pratio kao većina vas u ovom sportu. Umesto što glumiš analitičara koji verovatno tastura mu je jedini domet za objašnjavanje stvari dok u realnosti nema gde..

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

ma sta vas briga, ispravicete se protiv MZT-a
(eric cantona, 18. oktobar 2017 23:01)

Najpre MZT pa FMP , u pravu si, ocigledno da nas pomno pratis. Kompleksi su cudo.

Niko123

pre 6 godina

Muta Nikolic je trenerski mag! Za dva minuta u finisu meca protivnik mu pravi seriju 11:0 na domacem parketu, a pritom Partizan vodio celu utakmkcu. Trenercina.
(Koprivica, 18. oktobar 2017 22:01)

Pa nije Muta na terenu, plan dobar i egzekucija 80% utakmice, igra dosta bolja. Izgubili smo na neiskustvo ekipe i na dosta gresaka i propusta igraca u odbrani..

Analiticar

pre 6 godina

kefalidis@ Koliko ti imas godina?? Mnogo si umislio da poznajes odnosno sudis na osnovu jedne utakmice da je Miler igrac koji po tebi ulicar a covek vise nego korektno odradjuje svoje minute sa greskama koje su sastavne u sportu. Nije tacno da ne ume da doda loptu odnosno ne ume da odigra pik ! Naprotiv situacija takva kakva jeste nema sa kim da ga odigrava odnosno nema koga da razigrava jer vecina njih je limitirana pa mu nista drugo ne preostaje nego da resava sam neke mec situacije.. Za to je kriv trener a ne igrac koga ti pominjes.

kefalidis

pre 6 godina

@Bane
Cemu nervoza ?
Sta znaci " nema gde" ? Ne razumem , odakle ti ideja ?
Miler je neskolovan igrac , od kretnje preko suta , odbrana i ulaza . Takvi igraci se zovu basketare.
Vidi se samoukost i njegov trud Ali ovo je timska igra . Nije mi bila namera da ga vredjam ali to je realnost .
Kompleks nemam nikakav kada gledam KKP , zasto ? Nekada ste bili nesto sada ste nista . Ali primetio sam da je Vama ovaj Ritas bas tesko pao i to svima bez izuzetka . Bice bolje sl godine .

Posmatrac

pre 6 godina

kefalidis@ i jos mislis da sam navijac partizana a jos pride znas kako se osecaju drugi a vecina vas je ostavilo komentare..I jos kao glumis neku finocu ovde po forumu ! To je ovde moguce al neces moc meni prodat pricu. Uzivaj !

Godine koje su pojeli sns panteri

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ganci, 18. oktobar 2017 20:05)
Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.

007

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.

Vlada sd

pre 6 godina

Pregledao sam sve komentare do sad i prosto se oseca iskonski strah napacenih navijaca kluba kako god se sada zvao.Podsvest i svaka celija njihovog tela je evolucijom za ovih 30 i kusur godina dominacije govore da je samo pitanje trenutka kada ce i ova tvorevina biti spakovana u zamrzivac.

Terenac

pre 6 godina

Sad da pokazemo panterima kako se pobedjuje neki tim u Evropi!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 19:47)

Bas pantere briga za pobede u Evropi, oni uvezbavaju igrace za Zvezdu koja igra Evroligu. To je ono dosta jace takmicenje sa narandzastim "e" i timovima poput CSKA, Fenera, Reala...

Dusan NS

pre 6 godina

Kako je lepo gledati pogubljen Partizan.
(Ivan NS, 18. oktobar 2017 20:44) # Link komentara

Pogubljen ili ne Partizan je magnet za gledanje. Vama ili nama sve jedno je,
bitno da gledamo. Jel tako panteru?

Nikola PFC

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....

Cinik

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.

fafile

pre 6 godina

Nisam nigde procitao da je smanjen kapacitet i da je utakmica visokog rizika...
(crven ban, 18. oktobar 2017 20:49)
Koji tim je bio prvi po broju gledalaca u prosloj sezoni aba lige? Da nije klub iz Stevana Supanca 15?

Od vode i vazduha se ne živi

pre 6 godina

ovaj nivo kosarke je mucno gledati
(boki_st, 18. oktobar 2017 20:24)

Pa sto gledas?
(Bugarski grafolog, 18. oktobar 2017 20:53)

Ma gde gleda, vidiš da je totalno nepismen, oni imaju neke "gotove" rečenice, od tri reči, koje su im u predgrađu podelili i samo ih ponavljaju, jer to kinte u džepu nema a mora se nešto pojesti i popiti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Pitanje za ove pantere kojih opet ima u velikom broju ( bas me "cudi" a oni se cude kad im uzvratimo, a i sutra cemo pre meca sa Arsenalom) jel gledate reprizu vase tekme protiv Zalgirisa na HRT2? Mozda ovog puta Rocesti pogodi trojku.

oberin martel

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!!
A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 21:44)

Zanimljivo. A posle ti isti od 75k vas tuže za još 200k.

Grobar

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!!

A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Gle, malopre ovaj lik iz Ritasa, Karter valjda napravi korake i sudije nista, puste igru. To ce biti kljucan momenat ako izgubimo ovo a hocemo jer je Muta trener. Dzile vrati see.

Šule

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.
(Cinik, 18. oktobar 2017 21:47)

Dečko probudi se, 2017-a godina je. Vas država u životu održava.

kole

pre 6 godina

U zadnja 2 minuta, kad se lomilo, Muta izveo drugu, ili cak trecu postavu. Ne razumem ovo ali ok. Vidi se napredak u igri a ovaj tim nije ni blizu svog potencijala. Ima tu prostora za napredak dosta.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Prenosi li jos neko osim hrvatskog SK1?
(Z-nk, 18. oktobar 2017 20:15)

Hrvatski SK1 pustio reprizu utakmicu Zalgiris- Fmp Idea a posle toga ide repriza utakmice u okviru Aba lige Fmp Idea- Buducnost. Pogledaj programsku semu pa onda postavljaj banalna pitanja.

Ganci

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca!

Ostoja

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)

Kazu oni koji su ostavili 500 komentara posle poraza Zvezde od Buducnosti

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Evo male edukacije za pristalice državnog projekta. Na 3 minuta pre kraja Partizan vodi sa poenom razlike. U ekipi je Marko Pecarski i svi mladi igrači. Ova igra Partizana je za 90% bolja od one sa Albom. Šta vam to govori? Nivo igre se podiže, odbarana je sve bolja i bolja. Kada počne da igra Samjuels reket će biti potpuno zatvoren. Ovo je kompletirana ekipa. Šta je sa klubom iz Stevana Šupljanca 15a? Dovedeni su penzioneri Ročesti, Antić, Bjelica, Kešelj, Feldin i već se krenulo sa porazima. Sada će krenuti plakanje, traženje novca i ko zna šta već. Da li ste svesni navijači iz Stevana Šupljanca 15a da ste već polako na aparatima i da će i vaš lekar specijalsita od vas uskoro dići ruke.
(Cinik, 18. oktobar 2017 21:47)

Evo malo edukacije i za tebe, proveri koliko godina ima Feldin, i proveri šta su Pero i Ročesti a šta Miler i Gos, nebo i zemlja

Ostoja

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)

Pogledaj koliko komentara ste vi ostavili posle poraza od Buducnosti licemercine

njami

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

429


Koliko se secam to pricate sada vec 5-u sezonu a kako kažeš bice i 6-a...Kada bi se setio kako ste nas omalovazavali tih godina dok je državni sistem bio iza vas,realno pokrio bi se ušima i znao bi na licnom iskustvu da je karma cudo. Sve se vraca!!! Sportski pozdrav!

Borky

pre 6 godina

Cjelu proslu godinu kukali sto "moraju" igrati fiba takmicenje a ne eurocup a sad ih eurocup ne zanima.Kad im kazes da su licemeri onda se uvrede.

Valternbg

pre 6 godina

E pa ovog puta se ne slazem sa mojim zvezdasima.Ovo je bilo sasvim pristojno,ovi su dobili trojkama sa 9 metara.Muta batalio ek,zadnja 3 minuta pusta klince da se celice.Miler isti Djenka kad je morao da igra keca.Nemaju odbranu ali ovaj kad dodje bice cupavo.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Prosle sezone imali dobrog trenera a ocajnu ekipu, sada obrnuto. Muto odlazi, Gagi Nikolicu ili Vlado Jovanovicu dobrodosao.

Kakogod

pre 6 godina

190 komentara navijača iz FMP arene, ubiše ih kompleksi. Samo još nešto da dodam, sledite se, ali imam osecaj da vam je ovo zadnja EL, mada to znate i sami otud toliki strah=mržnja !

Grobar

pre 6 godina

Ajde da im se osvetimo za ono blamiranje od pre 2 godine kada su nas ponizili 29 razlike,hajde sad mi njih da ponizimo tako sto cemo izgubiti samo 20 razlike!

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....
(Nikola PFC, 18. oktobar 2017 22:01)

Koliko sam nelogičnosti u ovom komentaru pa ovo je neverovatno
Prvo kažeš da smo FMP a onda pominješ 15 godina u Pioniru....
Pogledaj malo vaše komentare kad mi izgubimo, molim te ne blamiraj se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 18. oktobar 2017 22:11)

A koje nelogičnosti? Pa bili ste navijači Zvezde koju su Dule i ostali pobrojani terorisali i koja je napravila dug od 16 miliona evra, a sada navijate za FMP "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove" ' a sad se zove Zvezda....

hmm

pre 6 godina

navijaci sramota.. ovo Partizan nije zasluzio..

Zaslužio je Partizan sve ovo od navijača,a i navijači su zaslužili ovo od Partizana...
Godine i godine lažne dominacije sa povremenim uspesima u evropi...

Delija Momak

pre 6 godina

Kako je lepo gledati pogubljen Partizan.
(Ivan NS, 18. oktobar 2017 20:44) # Link komentara

Pogubljen ili ne Partizan je magnet za gledanje. Vama ili nama sve jedno je,
bitno da gledamo. Jel tako panteru?
(Dusan NS, 18. oktobar 2017 21:19)

Pa svako ko voli dobar smeh,ne propusta utakmicu partizana.Pa to je shou.A vi gledate Zvezdu u evroligi ,jer se u evroligi igra vrhunska kosarka.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Znaci sporet bi ubacili Litvanci u drugom. A i nasa odbrana je cesto amaterska. Jedan napad branimo savrseno pa dva ko rekreativci. Andric ladno odustane od od odbrane u trenutku. Onaj ipak Baron resio trojkama iz ocaja sa preko 8 metara.

Posmatrač

pre 6 godina

Izvini ako nisi znao igra se samo sa jednom loptom . Da bi ga neko pratio mora da se ubaci jos lopti na teren . Decko je igrao 9 napada za redom , pet pogodio jednu vratio Pecarski u kos a ostatak video si i sam . I onda ocekujete da posle 17 napada 1na 1 Goosa i Milera i vremenski 5 min pogode ovi sto popunjavaju njima broj na terenu .
Svasta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kefalidis, 18. oktobar 2017 22:53)

Čemu laki nervoze !?! Misliš da nisam znao za tu konstataciju da jedna lopta postoji na terenu a vidim mnogo si ograničen u zaključku. Miler je pogodjen stranac sa uvek učinkom na terenu al" nema ko da ga isprati jer ostali nisu na tom nivou da ga isprate u napadu. To je već problem. Partizan je zasluženo izgubio večeras !

SjajneVesti

pre 6 godina

Zvezda iz Igokee dovodi Rajta, najbolje krilo Aba lige, evroligaski kalibar. Sa njim smo jaci 50 odsto. Jos dobar centar i Aba liga je opet nasa.

Milos

pre 6 godina

Mali Pecarski ce ce imati odlican ofanzivni arsenal.
Ona 2 poteza, ofanzivni skok, finta pa kucanje i ofanzivni skok, floater iz okreta, to se ne secam kad je neki mladji igrac prodavao.
U odbrani mora dosta da radi. Sve u svemu,zanimljiv prospekat.

ferdinand

pre 6 godina

Znaci sporet bi ubacili Litvanci u drugom. A i nasa odbrana je cesto amaterska. Jedan napad branimo savrseno pa dva ko rekreativci. Andric ladno odustane od od odbrane u trenutku. Onaj ipak Baron resio trojkama iz ocaja sa preko 8 metara.
(Bugarski grafolog, 18. oktobar 2017 21:44)

Znači, što iz očaja nisu rešili i ubacili šporet Vanja ili Andrić? Novica ili Goss? Što komentarišeš nešto u šta se ne razumeš? Eno ti boćanje, karling, to ne zahteva angažovanje intelekta.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.
(Godine koje su pojeli sns panteri, 18. oktobar 2017 20:37)

Bar smo imali šta da ispraznimo

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zar navijaci fmp-a prate kosarku.Vidim vise ih je u komentarima Partizanovih utakmica, nego u Pioniru poslednjih petnaest godina.Verovatno jos sanjaju Duleta, Bertu,Veselog, Bogdana, Zoa....Kompleksi su neizleciva bolest!!!! I zato uzalud trud dzaba vam sve.....
(Nikola PFC, 18. oktobar 2017 22:01)

Koliko sam nelogičnosti u ovom komentaru pa ovo je neverovatno
Prvo kažeš da smo FMP a onda pominješ 15 godina u Pioniru....
Pogledaj malo vaše komentare kad mi izgubimo, molim te ne blamiraj se.

ada

pre 6 godina

Pa ako je nekom detinjstvo 91 prva i tako te godine ko zna ko ima traume tu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg89!, 18. oktobar 2017 22:21) # Link komentara
PA VI CARE,PARTIZAN 92 bio prvak evrope,trojkom djorđevića :)

sgdp

pre 6 godina

Zašto nema organizovanog navijanja na utakmicama Evrokupa? Ukoliko želimo da se vratimo osvajanju trofeja i Evroligi, to je ovom timu trenutno neophodno. A ovaj tim ima potencijala, šta god neki ljudi mislili.

todor

pre 6 godina

vodili smo celu tekmu i izgubili u poslednja dva minuta, klinci i sasvim razumljivo. velike oscilacije i pad koncentracije ali drago mi je da su se lepo borili, pristup i pozrtvovanost kako treba. pomoci ce valjda i ovaj centar za te nijanse, samo da ne gledamo vise djoku salica.

izaci ce iz ove generacije nekoliko kvalitetnih igraca. pecarski ubija, gavrilovic deluje talentovano, marinkovic isto. nek budu samo njih tro
jica i dobro je

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Nismo loši, biće dosta oscilacija, i to mislim kako za ovu utakmicu, tako i za sledeće... brza promena strana dodavanjima, kontre... pik end pop sa malim Pecarskim... pas na 45 stepeni od strane pleja posle ulaza... ima napretka u skoku, ali i u odbrani ... može ovde i da se pobedi... ali bitan je pomak u igri :) koji raduje.

Alcale

pre 6 godina

@Šule
Dečko.... nastavi da spavas i sanjas da navijas za zvezdu, klub koji je unisten od strane sadasnjeg vlasnika grba kkcz a koji sada koristi njegov privatni klub FMP iz zeleznika! Spavaj i sanjaj.
KKP jeste drzavni klub sa najvecim zaslugama za razvoj ovog sporta ne samo u srbiji nego na ovim prostorima. Kao takav zasluzuje i da dobije pomoc drzave! Kako za ono sto je uradio kao klub od nastanka pa i zadnjih 15 godina tako i za ono sto je dao za reprezenativnu, evropsku i svetsku kosarku!

Batko

pre 6 godina

Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".
(Batko, 14. oktobar 2017 20:10)

I sledeću tekmu će Vanja biti dvocifren, a ti ćeš da plačeš...
(xxx, 14. oktobar 2017 20:30)

Pa , gde si ti meni milice mala ... ??!!
Pa nije valjda da plačeš, sklupčan u ćošku sobe...Slobodno piši, šalji tvoje "pametne" komentare. Evo, obecavam da te niko nece zezati večeras ovde..

veliki strumf

pre 6 godina

Show od kosarke, run and gun. Nema igre, nema asistencija, sve se zavrsava soliranjem i sutevima. Serije po 8-0, 10-0. Ritas bez odbrane i skoka u odbrani. Igra bez briga, kao sto je i samo takmicenje.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Solidno prvo poluvreme. Samo da ne ulaze u trku sa ovima. To je njihov fah, run & gun. Za sad im prakticno rade samo dva igraca, ovaj Carter i onaj plavi 31. Plavog da zaustave i dobice lagano.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)


KK Partizan postoji 70 godina - vise od polovine svog postojanja bio je levi klub, buranija, potpuno nebitan za kosarku...Partizan nikad nece biti kosarka.

Zvezdasi su je ovde doneli, osnovali i formirali srpsku/jugoslovensku skolu kosarke, aktuelnu i danas. Partizan s tim, hvala Bogu, nema bas nikakve veze.

Sofronije

pre 6 godina

Nemojte, Litvanici, ako boga znate... pa mi smo institucija!

P.S. Институција (од лат. instituere, у значењу: поставити, основати) је систем одвијања друштвених односа, тј. као стабилизован начин понашања у циљу остварења одређених друштвених циљева. Установе у друштво не уносе само стабилност, него ред и поредак, омогућавајући међусобни живот људи.
Установе су темељ културе, цивилизације и залога њихове постојаности.

Dragi, Grobari, gde se vi ovde pronalazite? Verovatno u "stabilizovanom načinu (mediokritetskog) ponašanja" jer sigurno niste nikakav "temelj kulture, civilizacije (!?) i zaloga njihove postojanosti.

CzBg89!

pre 6 godina

80% komentara od strane Pantera. Traume iz detinjstva jos vas muče vidim.
(FabrikaMetalnihProizvoda, 18. oktobar 2017 20:56)
Pa ako je nekom detinjstvo 91 prva i tako te godine ko zna ko ima traume tu

cukce

pre 6 godina

Steta sto Partizan ne igra omiljeno takmičenje svojih navijača, ligu lažnih sampiona, tamo bi mozda koju i pobedili, sta je tu je, sledeće sezone da se vrati svom omiljenom takmičenju!

Ostoja

pre 6 godina

Ja mislim da je ovo apsolutni rekord po broju gledalaca u Pioniru. Atmosfera je nezabelezena ... Kazu da je pred dvoranom jos 20.000 vernih navijaca! 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ganci, 18. oktobar 2017 20:05) 
Sta vas briga vi drzite rekord u praznjenju arene posle Darusafake.
(Godine koje su pojeli sns panteri, 18. oktobar 2017 20:37)

To vam je najveca radost te sezone?

vojkan zivojinovic

pre 6 godina

nije mi uopste jasno,zasto se bre nasladjujemo porazima onih drugih?kao da zaboravljam svoju mladost koja je bila relativno skoro,do pre desetak godina,ali opet,ne mozemo tu kolicinu cinizma i nacionalne zastitne izreke da opravdamo mladoscu,jer ipak je rec o negativnoj emociji.Ja mnogo volim Partizan,na levoj nozi imam istetoviran grb tog kluba koji sam uradio 2005 godine i stvarno sam ponosan na tu tetovazu,ali nikad nisam navijao protiv Zvezde u medjunarodnim susretima,niti sam ikad mogao da razumem svoje prijatelje koji su se nasladjivali prosle sezone kad je zvezda za malo kiksnula u euroligi,jer smatram da svi koji uzivaju u porazima i nesrecama drugih nisu dobri ljudi,a da ne govorim o motivu koji se bazira na nacionalnoj osnovi,znaci,mi smo pre svega ljudi,pa onda ponosni pripadnici jednog naroda,pa onda navijaci i sve ostalo,ali se ocito kod nekih ljudi taj poredak ljudskosti nalazi na zadnjem mestu,a to nije dobro....dakle,volite bre ljudi,budimo bolji jer cemo biti i lepsi,kako nama tako i drugima!

NbgDeki

pre 6 godina

Eee, a gde je Vanjica? Ja reko dace 35 poena kao u ABA ligi. Kako ste se popalili za vikend, nisam mogao da verujem. Cuj, Vanja Marinkovic, igrac!

BODIBOND

pre 6 godina

Mi bar izgubismo od Litvanskog evroligasa u gostima na jednu loptu, a vi dvocifrenom razlikom od Cipiripi ekipe iz iste zemlje u sred Beigrada na vodi. Bruka !!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

ma sta vas briga, ispravicete se protiv MZT-a
(eric cantona, 18. oktobar 2017 23:01)

Najpre MZT pa FMP , u pravu si, ocigledno da nas pomno pratis. Kompleksi su cudo.

Srđan

pre 6 godina

Antidersviš@
Ali to o čemu ti pričaš je amaterska košarka... od šezdesetih je ok to što je Zvezda igra, ali pre toga... budimo ozbiljni ... i opet je Partizan veći klub, čak i pored zvezdine šljake... Tri godine ste bolji i i dalje strepite od nemoćnog Partizana... Vi biste da Partizan odustane od košarke, ali i sami znate da nema ništa od toga... Partizan će biti ok ekipa ove i sledeće godine, nazire se plan, e da li će biti sproveden to je veliko pitanje.

borko

pre 6 godina

Imam osecaj da ce najvazniji igrac Partizana Novica Velickovic imati prosek od 0 poena u Evrokupu. Cakarevic ce sakupiti neki poen. Napominjem ovo jer su to trebali biti glavni igraci Partizana ako zeli bilo cemu da se nada u ovom takmicenju.

PeraQ

pre 6 godina

Tako to biva, neko izgubi u gostima od najbolje ekipe u zemlji sa dva poena razlike pri čemu promaši šut za pobedu a neko kod kuće od slabije ekipe sa preko deset razlike...

Pitam se samo da li je nekima i večeras bila gotivna litvanska ekipa i škola košarke kao što im je bila pre cca nedelju dana? Eh karmo...

Stefan

pre 6 godina

Кавси против Ритаса, барем судећи по коментатору. Уживео се човек, нема даље.

yossarian

pre 6 godina

3 minuta pre kraja Partizan vodi i sa rezervnom petorkom Muta igra ta poslednja 3 minuta!!!

Ovo je neverovatnno sta taj trener radi!!!

Ili je namerno izgubio ili ne zna nista!!!

vlada

pre 6 godina

Oterali ste Dzileta koji je imao volju i želju a i kvalitet da radi ,terate Mutu koji pokušava da vas digne iz pepela ,ne svidja vam se Peković koji je po vama izdajnik a čovek spasio partizan gašenja i ko zna koliko para pottrosio ,sad vam se ni ovaj ne svidja.Mrzite Kecmana i Božića ...a pričate o časovima ljubavi

Oldtajmer

pre 6 godina

Kao stari navijač kažem da Muti treba zakonom zabraniti da vodi klub. Hteo BiH da gledam, ali posle pola minuta prestanem. Pa se opet uključimo, pa opet prestanem, nemam ja tih živaca.

Koprivica

pre 6 godina

Muta Nikolic je trenerski mag! Za dva minuta u finisu meca protivnik mu pravi seriju 11:0 na domacem parketu, a pritom Partizan vodio celu utakmkcu. Trenercina.

Moze biti samo je*an

pre 6 godina

Muta prezadovoljan...
Odbrana savrsena, gostujuca ekipa dala ispod 111 poena...
A pobeda ???
Mozda...
Mada..
A, da...
Normalno...

Istina

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe, dobise vas ovi laganica bez centara, bez skoka u odbrani, ma bez odbrane uopste. Ali briga vas, ni 100 poena niste primili - samo 91, veliki je to napredak. Muta kralj - trazi tajm aut na vreme, na 10 razlike i minut do kraja. Legenda.

018

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

Ocigledno si zaboravio da je upravo sada sve na svom mestu,mi gde treba da budemo a isto i vi gde pripadate.Doslo je svoje na svome.Ne sekiraj se za vaterpolo,sredice to Deki Savic i vec naredne sezone osvajamo Evropu a ove nasu ligu i slabije evropsko takmicenje.Sportski pozdrav!

Batko

pre 6 godina

Sofronije@s kim se svađaš panteru?Instituciju kad pomeneš da ustaneš navijaču ponosa Železnika!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 18. oktobar 2017 21:50)

Kakva patnja i nemoć...meni si iskreno tuzan, zalim te .. Pa zar toliko patnje zbog jednog glupog Ritasa ?! Opusit se, sutra je novi dan...

Duka

pre 6 godina

Kosarka je Partizan tako ce i biti .Busali ste se sa vaterpolom i gde ste sad? Sutra ce vas Barsa otresti i vratice vas tamo gde vam je i mesto.Mozda ne iduce ali za dve godine necete moci da igrate ni ligu sampiona kojoj se sada rugate,samo polako, doci ce sve na svoje mesto . Sportski pozdrav.
(007, 18. oktobar 2017 23:22)

Kako da ne...to će se možda i desiti... ali samo ako se vaš Tadić vrati na vlast i postavi Ružića za predsednika partizana.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacko-licemerje

pre 6 godina

(vojkan zivojinovic, 18. oktobar 2017 23:14)

A meni nije jasno zasto se apeli ljubavi i mira poput tvog uvek nadju medju 200 komentara Zvezdinih navijaca kad Partizan izgubi, ali nikada medju 800 komentara Partizanovih navijaca kad Zvezda izgubi? Ne bih o moderaciji i propustanju komentara.

verujem u čuda

pre 6 godina

Hrabri Partizan u nikad jacem evrokupu je nesrecno izgubio od najbolje evropske ekipe,mozda najbolje u istoriji evrokupa Letvus Ritasa. Da uspeh bude jos veci treba napomenuti da se nas hrabri velikan nosi sa protivnicima uprkos tome sto ima samo tri amerikanca i jednog australijanca.

Arčibald

pre 6 godina

A mukice male...A baš su se ponadali... A osvajanje eurokupa, evroliga ništa a?!?!? Muta je bas trenercina.Gasite ovaj mali klub da nas ne brukaju po Evropi

Realno

pre 6 godina

Nije ovo izgledalo lose. Ovoj ekipi fali jedan Dule. On bi osvojio ABA sa ovim
(Gagi, 19. oktobar 2017 08:04)

Upravo taj će da vas ugasi...prodavac magle,dmagog i lik koga je Radonjić odučio od košarke i primorao da ode iz zemlje,koju proziva na sva usta a dala mu je sve što ima.Dovedite ga slobodno,da ga klinac Alimpijević ubija u pojam.

KaraNovac

pre 6 godina

Kada bi se kosarka igrala samo do poluvremena Partizan bi bio sampion! Sada sledi otreznjenje!
(KaraNovac, 18. oktobar 2017 20:59)
Nije da sam vidovit, vec samo realan. Litvus sa pola gasa dobio ovo, bitno da Muta razigrava mlade, Miler i Gos sa minutazom 30+

pusti JSD jedi kuvano

pre 6 godina

@Cinik
Cenim da je tebi tesko bas . Ovo je ispod nivoa ABA lige , akciju nemate , svi soliraju , goru ekipu nisam gledao do sada . Ritas posebna prica , mada suterski bolja od Albe . Gledam te dve ekipe da vidim ko ce biti peti , jer sesti se zna .
Playoff bez Ike Belosevica necete videti ni u ABA .

deki

pre 6 godina

Bez namere da se ismejavam, mislim da je Partizan najlosiji u ovoj grupi, evo i Limoz vodi protiv Bilbao u Spaniji (otisao trener, pojacao ekipu).Salu na stranu, u vasem je interesu da se fokusirate na ABA ligu, ove godine ima dosta ekipa koje mogu da iznenade

kefalidis

pre 6 godina

@Posmatrac
"Miler sjajan ... nema ko da ga prati"
Izvini ako nisi znao igra se samo sa jednom loptom . Da bi ga neko pratio mora da se ubaci jos lopti na teren . Decko je igrao 9 napada za redom , pet pogodio jednu vratio Pecarski u kos a ostatak video si i sam . I onda ocekujete da posle 17 napada 1na 1 Goosa i Milera i vremenski 5 min pogode ovi sto popunjavaju njima broj na terenu .
Svasta

roki balboa

pre 6 godina

Koliko se secam to pricate sada vec 5-u sezonu a kako kažeš bice i 6-a...Kada bi se setio kako ste nas omalovazavali tih godina dok je državni sistem bio iza vas,realno pokrio bi se ušima i znao bi na licnom iskustvu da je karma cudo. Sve se vraca!!! Sportski pozdrav!
(njami, 18. oktobar 2017 23:53)

Drzavni sistem je i dan danas iza njih... Uzalud bacene pare...

Hell

pre 6 godina

Vidi se mali napredak u igri Partizana ali je ovo Ritas ipak dobio na iskustvo. Ono sto ponavljam je katastrofalno vodjenje od strane Mute,divljacka kosarka koja se zasniva samo na sutu i forsiranju jednog ili dva igraca do iznemoglosti (veceras Milera) uz tradicionalno ocajnu odbranu. Nije Muta trener za Partizan,isuvise neozbiljno sve shvata,kao da vodi neke klince u osnovnoj skoli. Slazem se da treba razvijati mlade ali sta on rafi,glavnu ulogu opet imaju stranci a on nema nikakvu taktiku,kao da gledam Radnicki iz Kg dok ga je vodio

Petar

pre 6 godina

Pa sta vas briga grobari, nije to neki cipiripi kup, to je drugo najbolje takmicenje u Evropi pa nema potrebe za sikiracijom, ne mozes pobediti svaku utakmicu

vlada

pre 6 godina

Kakav ubod sa Milerom smo napravili!!Lik ovakve partije a igra za 75k eura za sezonu!! 

A ova utakmica sta da se radi bice bolje sa Samardom!!
(Grobar, 18. oktobar 2017 21:44)


Zanimljivo je da upravo takvi igraci zaradjuju kod nas i 4x vise nivca..ako je suditi po vasim procenama

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

nisam gledao utakmicu,jel se Novica busao i jel su bile pune tribine ako moze neko da mi kaze
(mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci, 19. oktobar 2017 09:08)

Sve po tradiciji, pocev od rezultata.

rotor

pre 6 godina

A di vam je Samardo? Rekoste stiže u utorak. Evo već četvrtak a njega ni na vidiku. :-D
Dobio je on bolju ponudu i sada će vas ispaliti.
Covic vam i ovoga preoteo. :-D

Batko

pre 6 godina

Evidentan pomak u igri partizana !
Nije 111, nego 91 !
Eeeeeeej, malo li je 20 poJena manje ?!
Eto momci, kada pocne da se igra odbrana , kako moze da se primi i manje od 100 poena

BAKI

pre 6 godina

Barem su primili manje od 100 komada.Dva poraza i još dva u najavi jer slede dva gostovanja.Komšije, probudite se jer -SA OVAKVI VANDALIZMI U EVROPU,NEĆE DA MOŽE-.

Niko123

pre 6 godina

Oterali ste Dzileta koji je imao volju i želju a i kvalitet da radi ,terate Mutu koji pokušava da vas digne iz pepela ,ne svidja vam se Peković koji je po vama izdajnik a čovek spasio partizan gašenja i ko zna koliko para pottrosio ,sad vam se ni ovaj ne svidja.Mrzite Kecmana i Božića ...a pričate o časovima ljubavi
(vlada, 18. oktobar 2017 21:53)

Bravo, sve sami strucnjaci. Najlakse je tudji trud pljuvati.. Partizan ovakav kakav je sada,sa ovom ekipom, nijedan trener ni za 100000 mesecno ne bi uzeo jer svi znaju kakvi smo ljudi,ocekujete sve i odmah... Igra raste to je bitno.

Istina je jedna

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.
(Istina, 19. oktobar 2017 13:03)

To nije bila dominacija,već klasične krađe i otimačine,uz pomoć KSS i političara a ono na početku košarkaške istorije i ovo zadnje 3 godine je klasična dominacija,koja će potrajati u nedogled.

cole

pre 6 godina

vidi se napredak partizana i to moze da ohrabri njegove navijace jer su protiv albe primili 111, veceras eto ispod 100. kada utegnu odbranu, bice protivnik sveden i na ispod 90 sto ce biti pristojno za evrokup. steta sto sledecu idu u bilbao jer se bojim da ce opet biti "srecna nova godina" i iznad 100. zelim im svakako puno srece, da ostvare bar jednu pobedu do kraja sezone u evrokupu, verujem da ce im iskusni jamajkanac pomoci u tome.

Niko123

pre 6 godina

Muta Nikolic je trenerski mag! Za dva minuta u finisu meca protivnik mu pravi seriju 11:0 na domacem parketu, a pritom Partizan vodio celu utakmkcu. Trenercina.
(Koprivica, 18. oktobar 2017 22:01)

Pa nije Muta na terenu, plan dobar i egzekucija 80% utakmice, igra dosta bolja. Izgubili smo na neiskustvo ekipe i na dosta gresaka i propusta igraca u odbrani..

Giga

pre 6 godina

Igra u odbrani je katastrofalna.Ma nijednu utakmicu sa ozbiljnjim timovima necemo dobiti sa ovakvom odbranom koliko god dobri cemo biti u napadu.

Luxxx

pre 6 godina

Nije ovo izgledalo lose. Ovoj ekipi fali jedan Dule. On bi osvojio ABA sa ovim
(Gagi, 19. oktobar 2017 08:04)

A ako ne bi, to bi znаčila da je ABA nameštena. Zna se i od koga i za koga, je li tako dervišiću?

Neutralnost a ne ostrascenost..

pre 6 godina

Fascinantno je koliko neke boli dominacija Partizana koja je dugo trajala i kakve posledice je ostavila. Donekle ih razumem, uništeno im je detinjstvo.
(Istina, 19. oktobar 2017 13:03)

To nije bila dominacija,već klasične krađe i otimačine,uz pomoć KSS i političara a ono na početku košarkaške istorije i ovo zadnje 3 godine je klasična dominacija,koja će potrajati u nedogled.
(Istina je jedna, 19. oktobar 2017 13:44)

Cemu kompleksi druze na prvu repliku !?! Vi kao vas vecina navijaca suprotnickog tabora mozete da obmanjujete sebe sad koliko god zelite da je K.K Partizan bila lazna dominacija zbog toga sto ste bili nesposobni u proslosti da uradite bilo sta uradite u basketu. Al normalnoj manjini zna se da jednostavno bio bolji u kosarci.

Analiticar

pre 6 godina

kefalidis@ Koliko ti imas godina?? Mnogo si umislio da poznajes odnosno sudis na osnovu jedne utakmice da je Miler igrac koji po tebi ulicar a covek vise nego korektno odradjuje svoje minute sa greskama koje su sastavne u sportu. Nije tacno da ne ume da doda loptu odnosno ne ume da odigra pik ! Naprotiv situacija takva kakva jeste nema sa kim da ga odigrava odnosno nema koga da razigrava jer vecina njih je limitirana pa mu nista drugo ne preostaje nego da resava sam neke mec situacije.. Za to je kriv trener a ne igrac koga ti pominjes.

Норис

pre 6 godina

Нисам гледао утакмицу, али сам погледао статистику.

Партизан је имао само 10 асистенција, од тога Гос и Милер укупно осам, а по једну асистенцију су забиљежили Обрад Томић и Андреја Стевановић.
Каква је то игра???

Најбољи шутери у Партизану, Маринковић и Андрић, укупно су провели преко 50 минута на терену и нису забиљежили НИЈЕДНУ асистенцију? Е па...нема добрих играча без бар мало креације. Не може се само стајати и чекати лопта за шут, па чак није довољно ни отварати се - треба још нечим допринијети екипи. А онда, ако ни у остатку екипе нема довољно креативних играча, нема ни добрих позиција за шут.
Зато ме не чуди што су поменута двојица имала само 4/18 из игре.

Romanticar s Karaburmu

pre 6 godina

Ispusteno je kad se izgubi par koseva razlike, al kad je domacin -9, to je vec solidan poraz. Zao mi je jer u kosarci navijam za Partizan, ali ni ove sezone leba tu nema

Bane

pre 6 godina

Ne znam koje ogranicen , nisam nervozan , opusteno skroz . Kazes pogodjen stranac , momak sa 20pts i pazi dve ass za 30 i kusur min ?
Koliko je pogodio na kraju , 0/4 , a zamisli bolje ekipe od ove u odbrani . Pogledaj ponovo i videces da uopste ne pomislja da igra pick , da spusti na post da kreira drugi ugao dodavanja nista . Obican ulicarski igrac koji nabije glavu u zemlju , Rezultat otisao a On tebe licnom statistikom odusevio .
Nema igre nema rezultata , ono je bio basket ne kosarka a ti zamisljaj da nesto razumes .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kefalidis, 19. oktobar 2017 00:21)

Sve da je bilo tako kao što kažeš. Što tebe toliko muči to?? Šta tebe briga ko je uličar odnosno ko je igrač a ko ne ?? Da li je neko oduševljen nečijom statistikom odnosno dal je bio basket obična košarka ili ne u Partizanu?? Da nisu ostali kompleksi u pitanju,a?? Gledaj svoj klub koga do juče nisi pratio kao većina vas u ovom sportu. Umesto što glumiš analitičara koji verovatno tastura mu je jedini domet za objašnjavanje stvari dok u realnosti nema gde..

Tako je to.

pre 6 godina

Ovde ima gomilu likova ostrašćenih bolesni koji se konstatno prepucavaju pa uvek sve stručnjaci,pametnjakovici sa znanjima a uživo ih nema nigde.. Zaključak jednostavan ! Psi laju, a karavani prolaze. Stoga ovaj forum služi upravo zato za većinu da izbace i kanališu svoje negativne frustracije koje imaju iz svog života. A posle nastave dalje da mrze pre podne sebe a poslepodne citav svet. Normalno uvek ce biti drugi kriv jer kako ce proci dan ako ne okrive druge ili obrnuto.

kefalidis

pre 6 godina

@Bane
Cemu nervoza ?
Sta znaci " nema gde" ? Ne razumem , odakle ti ideja ?
Miler je neskolovan igrac , od kretnje preko suta , odbrana i ulaza . Takvi igraci se zovu basketare.
Vidi se samoukost i njegov trud Ali ovo je timska igra . Nije mi bila namera da ga vredjam ali to je realnost .
Kompleks nemam nikakav kada gledam KKP , zasto ? Nekada ste bili nesto sada ste nista . Ali primetio sam da je Vama ovaj Ritas bas tesko pao i to svima bez izuzetka . Bice bolje sl godine .

Posmatrac

pre 6 godina

kefalidis@ i jos mislis da sam navijac partizana a jos pride znas kako se osecaju drugi a vecina vas je ostavilo komentare..I jos kao glumis neku finocu ovde po forumu ! To je ovde moguce al neces moc meni prodat pricu. Uzivaj !

kefalidis

pre 6 godina

@Posmatrac
Ne znam koje ogranicen , nisam nervozan , opusteno skroz . Kazes pogodjen stranac , momak sa 20pts i pazi dve ass za 30 i kusur min ?
Koliko je pogodio na kraju , 0/4 , a zamisli bolje ekipe od ove u odbrani . Pogledaj ponovo i videces da uopste ne pomislja da igra pick , da spusti na post da kreira drugi ugao dodavanja nista . Obican ulicarski igrac koji nabije glavu u zemlju , Rezultat otisao a On tebe licnom statistikom odusevio .
Nema igre nema rezultata , ono je bio basket ne kosarka a ti zamisljaj da nesto razumes .

PeraQ

pre 6 godina

Ispusteno je kad se izgubi par koseva razlike, al kad je domacin -9, to je vec solidan poraz. Zao mi je jer u kosarci navijam za Partizan, ali ni ove sezone leba tu nema
(Romanticar s Karaburmu, 19. oktobar 2017 00:13)

U stvari je -11 pošto je rezultat 91:80 a ne 90:81 ali niko da ispravi ni tu jednostavnu stvar koja na kraju nije ni toliko bitna...