Utorak, 17.10.2017.

19:12

Radonjić: Beljerin? Ne plašim se ni Danija Alvesa

Mladi fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić sa velikom dozom samopouzdanja čeka meč protiv Arsenala u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Radonjiæ: Beljerin? Ne plašim se ni Danija Alvesa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja

pre 6 godina

@Dusan O cemu da pricamo kad ste od 1945 samo cetiri puta prezimili u Evropi.Tu je realno kraj price.Ti mozes da izmisljas sta hoces ali u Evropi ste osim tog finala bili nula uvek.Da nije bilo sankcija moguce da bi napravili nesto vise tada mada bi mi i dalje bili jaci.

Dušan

pre 6 godina

@Nemanja
Ja sam kriv što ulazim u polemiku,sa napaljenom balavurdijom bez trunke znanja.
Ja ti taksativno napišem,šta mi imamo a vi nemate,niti ćete ikada imati.
Ti mi odgovaraš "sve ovo i mi imamo"!? Na nivou deteta od 6 godina!
Evo i mi smo bili prvaci Kupa Šampiona! Ti dokazuj da nismo!

Nemanja

pre 6 godina

@Dusan Osim Barija mi imamo sve to i mnogo vise.Mi smo pobedjivali Arsenal,Barselonu,Bajern,Real Madrid,Liverpul.Odigrali smo mnogo velikih utakmica sto se za vas osim par izleta ne bi reklo.Finale Kupa Uefa i polufinala Kupa sampiona.Neko pamti Bari neko Flamuntari.

ArtuDitu

pre 6 godina

@ Dušan

Od Kupa sajamskih gradova kasnije je nastalo takmicenje Kup UEFA. Kup sajamskih gradova osvojio je Dinamo iz Zagreba.

WinstonBlue

pre 6 godina

@WinstonBlue za tvoju informaciju, poznavaoce fudbala, isti pratim otkad znam za sebe. Samo slep ne moze da primeti radonjicev talenat, bez obzira gde igra.
(Mr, 17. oktobar 2017 23:18)

Pratiš fudbal otkad znaš za sebe a nikad nisi video takav stil igre? Smešan komentar.

Sajmon

pre 6 godina

Radonjic je neverovatan igrac..rodjen za krilo i sigurno ce biti ako ovako nastavi profesionalno da radi i igra jedan od najboljih u Evropi na toj poziciji..jer igra jednostavno..ide samo napred..koristi brzinu a ima i dobru tehniku..a ima jos mnogo godina za napredak u svim elementima..strava igrac..

Dušan

pre 6 godina

@20 kinte
Naravno da nisam rekao da je Fljamurtari 'veličina',nego je je te godine posle Partizana izbacio i nemački tim,pa tukao Barselonu (sa Zubizaretom,Šusterom,Linekerom..)
To je inače bilo 1987,a Franko je umro 1975! Kol'ko da znaš.Meni je 59,pa pamtim.
A što se drugog tiče nekoliko stavki:
- Prvu utakmica u istoriji Kupa šampiona Sporting Lisabon-Partizan!
-Partizan je u Kupu šampiona 1955/6 tukao Real Madrid 3:0!!u četvrt-finalu.
-Partizan je prvi tim iz istočne Evrope koji je igrao finale KŠ!
-Najbolji strelci Kupa šampiona
1955/6 M.Milutinović -Partizan Bg.
1963/4 V.Kovačević-Partizan Bg.
-Jedina zvanična utakmica Tim sveta u organizaciji FIFE.Golman Tima sveta-M.Šoškić-Partizan Bg.
.....

Mogu još toga,ali sve ovo (osim Barija) vi nemate!!!

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

dusan


ti da nesto znas o fudbalu,znao bi da je taj "polurevijalni kup"preteca kupa uefa,odnosno lige evrope.tako da za razliku od vas mi imamo i to dve pobede nad barselonom u evropskim utakmicama.nismo isti.NEKO PAMTI TOKIO I BARI,A NEKO PETAH TIKVU I FLJAMURTARI

marko sid

pre 6 godina

Carska izjava. Sve i da nije bolji ima vece srce, talenat je tu. Nadam se da ce na adrenalinu da napravi cuda u cetvrtak. Za sve koji velicaju svakog protivnika i u napred traze alibi, decko je objasnio sa kakvim se stavom ulazi u utakmicu.

ljupce

pre 6 godina

20 kinte


evo ja cu da ti pomognem oko toga.kup sajamskih gradova je takmicenje nastalo 1955.godine i igralo se do 1971.kad je ukinuto,a od 1971.godine krece novo takmicenje pod nazivom uefa kup,danasnja liga evrope.tako da te dve pobede crvene zvezde nad barselonom(prva utakmica 3:2 u bg i 1:0 u trecoj utakmici na neutralnom terenu)su pobede u evropskom takmicenju,a ne u nekoj revijalnoj utakmici.kroz celu istoriju smo rusili velikane tako ce biti i dalje

ljupce

pre 6 godina

za neke ovde koji komentarisu beljerina,odnosno izgovor njegovog imena da im lepo objasnim da ne bi ostali nepismeni.dakle HECTOR BELLERIN MORUNO je spanac rodjen u barseloni a u spanskom jeziku 2L se cita kao lj,primer je viljareal(VILLAREAL).primera ima jos,ali eto nek samo taj bude dovoljan.znaci izgovara se beljerin,a ne belerin

Mr

pre 6 godina

@WinstonBlue za tvoju informaciju, poznavaoce fudbala, isti pratim otkad znam za sebe. Samo slep ne moze da primeti radonjicev talenat, bez obzira gde igra.

20 kinte

pre 6 godina

@Dušan

Kup sajamskih gradova krajem šezdesetih (znaju bolje detaljni hroničari koja tačno godina). I bar dva puta na turnirima, 60. I 70. tih. To ne mogu da pamtim jer imam 40 godina, al' na svu sreću ima ljudi koji vole Zvezdu toliko da imaš hronologiju svega kroz istoriju lepo dokumentovanu, da je takvi kao ti ne bi falsifikovali.
A tvoje pitanje je šta, argument? Da Fljaljmurtari priprada evropskoj eliti zbog toga što je tukao Barselonu? Znamo i ti i ja da je ta teza netačna. Ili je to argument da je Flaljmurtari veći od Zvezde? Što je tek neko poređenje za koje treba dijagnoza.
To što si se prvo setio Barselone govori o tome koliko poznaješ fudbal. Ta Barselona je bila banana sve dok Franko nije umro, Real je odrednica veličine španskih giganata do ranih 80. tih.
Daj uporedne vrednosti Zvezde i Partizana i neke odrednice na konto kojih misliš da je tvoj klub veći, jači, poznatiji... ali to ne radiš jer nemaš nijednu nego falsifikuješ istoriju. Fljaljmurtari vam se desio i služi nama da vas večno prozivamo, ali nije odrednica veličine tvog kluba, jer se poraz desi. Nije ni Šamrok, ni Petah Tikva, ni gol golmana Livorna, nego nedostatak istorijskih POBEDA u utakmicama koje bi vas uzdigle. Ja vam skidam kapu za 60 i neku i Mančester, sve ostalo je boranija. Kada ne budete računali kao istorijski uspeh to što zamalo niste izgubili od Reala, a mi tom Realu dali više golova u jednoj utakmici nego vi u 5 susreta (mislim, možda 3, svejedno, ne menja poentu), kada ih razglavite dok za njih igraju najbolji fudbaleri sveta u tom momentu, kada im metnete 4 komada možemo da pričamo.

momo dobri

pre 6 godina

Ovakav igrac ce da bude prodat za dobru lovu i napravice solidnu mozda i lepu karijeru.Nacin razmisljanja,Zvezda ga drzi pod ugovorom,vec je imao odlicne partije.Svima u interesu.Naucite se glupi narode(pri tome smo mi Srbi pametni ali ne znamo da iskoristimo) da poslovanje kluba zavisi od ucinka u medjunarodnim takmicenjima.Vazi i za Zvezdu i Partizan.Ali tu sad ide drugi problem,ciji su Zvezda i Partizan?Hehe siroka tema...

WinstonBlue

pre 6 godina

@WinstonBlue a zasto nisam realan? Vidi se na terenu koliko odskace od ostalih. Daleko je jos od vrh igraca, ali tek mu je 20 god. Pretrcava igrace ko objekte,zna s loptom, sut mu je dobar, pravi moderan igrac. Samo da nastavi da trenira, i imace Srbija top igraca u napadu konacno.
(Mr, 17. oktobar 2017 20:48)

Zbog toga što kažeš da nikad nisi video takav stil igre. Dečko je dobar u našoj smešnoj ligi i odigrao 2-3 dobre utakmice u Evropi. Mali Živković je igrao mnogo bolje i u našoj ligi a tek u Evropi... Jer ako je ovo igrač kakvog nikad nisi video, onda mogu samo da zaključim da si fudbal uopšte i našu smešnu ligu počeo da pratiš pre mesec dana, da ne govorim o ostalim ligama u kojima klupe greju na stotine ovakvih igrača, često i mladjih i mnogo boljih igrača.

Dušan

pre 6 godina

@20 kinte
Kad već pominješ Fljamurtari,reći ću ti nešto što nećeš verovati,pa proveri.
Recimo Crvena zvezda NIKADA nije pobedila Barselonu u evropskim kupovima,Fljamurtari JESTE!!?
Proveri.

zvezdaš

pre 6 godina

Iako ovo deluje kao prepotentna izjava, zapravo je pozitivna. Jer ako se unapred predaš, izgubićeš sigurno, ako se boriš, sve su karte na stolu.

koen

pre 6 godina

O Radonjiću sam čuo da je u mladjim kategorijama bio mnogo bolji od ostalih, sada na visokom nivou u evropi igra jako lepo, a Beljerin je bek koji je imao kedmu solidnu sezonu i to je sve. Nema razloga da se iko plaši čoveka koji igra beka a ne ume da uputi centaršut...

milutin

pre 6 godina

Iako zvuči malo prepotentno, meni se sviđa ovakav stav, upravo zbog takvog stava ste i ušli u ligu evrope pobedivši mnogo snažniji Krasnodar. To je duh, bravo momak !!!

20 kinte

pre 6 godina

Čekaj bre, vi igrate sa Skenderbegom i glavna atrakcija u grupi vam je Dinamo Kijev. Mi igramo sa Arsenalom i Kelnom. Svako je tamo gde mu je istorijski mesto - vi među vašim Fljaljmurtarijima, mi međ elitom, koliko god ne bili na svom nivou. Da li shvate da su vaše epske utakmice QPA, Groningen i takvi, dok su naše Real, Barselona, Bajern, Liverpul, Mančester, Olimpik... Ne očekujem da navijate za nas, ja za vas svakako neću i nisam za 40 godina, ali ovom malom jedan Dejo skida kapu. Tako da mrzite po običaju, to vam je dnk, mržnja, zavist i spletke.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Nece da ih kupi,pa moraju novinari da ih prodaju!cak neki idu dotle da ga guraju u reprezentaciju,pored zivog Andrije Zivkovica,al sta ces takva su vremena!

Hon

pre 6 godina

@jova

navijam za partizan,ali realno mislim da gube u albaniji. zvezda cini mi se ima mnogo bolji tim,hemiju i mentalitet. mislim da arsenal sutra moze da padne!
izjava Radonjica bez greske!

Mr

pre 6 godina

@WinstonBlue a zasto nisam realan? Vidi se na terenu koliko odskace od ostalih. Daleko je jos od vrh igraca, ali tek mu je 20 god. Pretrcava igrace ko objekte,zna s loptom, sut mu je dobar, pravi moderan igrac. Samo da nastavi da trenira, i imace Srbija top igraca u napadu konacno.

Старац Исаија

pre 6 godina

Много волим да прочитам овакве изјаве наших спортиста! На жалост, нису баш честе, а без самопоуздања и спортске дрскости се не побеђује јачи од себе. Само храбро, момчине!

panco

pre 6 godina

Nismo mi srbi ( cast izuzercima), navikli da slusamo ovakve izjave sportista. Mi smo vise za.... bice tesko, visoka trava, dacemo sve od sebe...

Gde ja živim

pre 6 godina

Stvarno ne bih da ulazim u Zvezda-Partizan prepirke, ali ovo je potpuno zdrav i normalan stav. Hoćeš da postaneš bolji, ne smeš da se plašiš nikog.

Дани Алвес

pre 6 godina

Мали, спусти се на земљу. Много си полетео,и ти твоји саиграчи.
Мислио сам мало ћете се спустити на земљу после пораза од Напретка...

Zemunac sa video klipa

pre 6 godina

Bravo! To je samo 90 minuta fudbala, ne plasite se nikoga, izadjite, uzivajte u velikoj tekmi, borite se Kao i uvek I Sve ok. Oladite ljudi malo I uzivajte u zivotu, igrajte se pa Kako bude.

WinstonBlue

pre 6 godina

Decko ima stil igre kakav nikad nisam video. Veliki potencijal. prava bi steta bila kada ne bi postao top svetski igrac.
(mr, 17. oktobar 2017 19:40)

Da li si ti realan sa ovom izjavom? Smehotres.

Grobar Pirot

pre 6 godina

Zvezda nema kondicije za vise od poluvremena,kao i svi nasi klubovi,jedino je to nesto sto se daju velike sanse Arsenalu za pobedu,naravno ne bih poredio nasu i premijer ligu,to su ozbiljni timovi od prvog do zadnjeg,dok Zvezda ima 3,4 jake utakmice pa i te utakmice nemaju jak tempo,nema trcanja,bod bi bio velik a sva tri bi bila senzacija,zelim srecu Zvezdi i naravno mom Partizanu....

gospodin

pre 6 godina

S' kim igra FK Hvala premijeru? Neki kazu taj klub nikada jaci, bice tesno. Da li igrati iz 2-1, dobra kvota?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (finch, 17. oktobar 2017 19:39)

ae sad to reci bez suze u ocima :')

S

pre 6 godina

Možda će u prvom poluvremenu donekle i moći da se nose sa Arsenalom, ali u drugom poluvremenu će pasti i ubedljivo izgubiti. Sreća koja ih je pratila protiv Sparte, Krasnodara i Kelna više se neće ponavljati.

Славко

pre 6 godina

Мали, много си ти умислио. Препоручујем свима да дају велике паре на Арсенал. Квота 1.80. Ајде, па да узмемо паре прекосутра. Поздрав свима!

Zemunac sa video klipa

pre 6 godina

Bravo! To je samo 90 minuta fudbala, ne plasite se nikoga, izadjite, uzivajte u velikoj tekmi, borite se Kao i uvek I Sve ok. Oladite ljudi malo I uzivajte u zivotu, igrajte se pa Kako bude.

Gde ja živim

pre 6 godina

Stvarno ne bih da ulazim u Zvezda-Partizan prepirke, ali ovo je potpuno zdrav i normalan stav. Hoćeš da postaneš bolji, ne smeš da se plašiš nikog.

20 kinte

pre 6 godina

Čekaj bre, vi igrate sa Skenderbegom i glavna atrakcija u grupi vam je Dinamo Kijev. Mi igramo sa Arsenalom i Kelnom. Svako je tamo gde mu je istorijski mesto - vi među vašim Fljaljmurtarijima, mi međ elitom, koliko god ne bili na svom nivou. Da li shvate da su vaše epske utakmice QPA, Groningen i takvi, dok su naše Real, Barselona, Bajern, Liverpul, Mančester, Olimpik... Ne očekujem da navijate za nas, ja za vas svakako neću i nisam za 40 godina, ali ovom malom jedan Dejo skida kapu. Tako da mrzite po običaju, to vam je dnk, mržnja, zavist i spletke.

panco

pre 6 godina

Nismo mi srbi ( cast izuzercima), navikli da slusamo ovakve izjave sportista. Mi smo vise za.... bice tesko, visoka trava, dacemo sve od sebe...

milutin

pre 6 godina

Iako zvuči malo prepotentno, meni se sviđa ovakav stav, upravo zbog takvog stava ste i ušli u ligu evrope pobedivši mnogo snažniji Krasnodar. To je duh, bravo momak !!!

Старац Исаија

pre 6 godina

Много волим да прочитам овакве изјаве наших спортиста! На жалост, нису баш честе, а без самопоуздања и спортске дрскости се не побеђује јачи од себе. Само храбро, момчине!

Hon

pre 6 godina

@jova

navijam za partizan,ali realno mislim da gube u albaniji. zvezda cini mi se ima mnogo bolji tim,hemiju i mentalitet. mislim da arsenal sutra moze da padne!
izjava Radonjica bez greske!

zvezdaš

pre 6 godina

Iako ovo deluje kao prepotentna izjava, zapravo je pozitivna. Jer ako se unapred predaš, izgubićeš sigurno, ako se boriš, sve su karte na stolu.

Grobar Pirot

pre 6 godina

Zvezda nema kondicije za vise od poluvremena,kao i svi nasi klubovi,jedino je to nesto sto se daju velike sanse Arsenalu za pobedu,naravno ne bih poredio nasu i premijer ligu,to su ozbiljni timovi od prvog do zadnjeg,dok Zvezda ima 3,4 jake utakmice pa i te utakmice nemaju jak tempo,nema trcanja,bod bi bio velik a sva tri bi bila senzacija,zelim srecu Zvezdi i naravno mom Partizanu....

koen

pre 6 godina

O Radonjiću sam čuo da je u mladjim kategorijama bio mnogo bolji od ostalih, sada na visokom nivou u evropi igra jako lepo, a Beljerin je bek koji je imao kedmu solidnu sezonu i to je sve. Nema razloga da se iko plaši čoveka koji igra beka a ne ume da uputi centaršut...

Славко

pre 6 godina

Мали, много си ти умислио. Препоручујем свима да дају велике паре на Арсенал. Квота 1.80. Ајде, па да узмемо паре прекосутра. Поздрав свима!

20 kinte

pre 6 godina

@Dušan

Kup sajamskih gradova krajem šezdesetih (znaju bolje detaljni hroničari koja tačno godina). I bar dva puta na turnirima, 60. I 70. tih. To ne mogu da pamtim jer imam 40 godina, al' na svu sreću ima ljudi koji vole Zvezdu toliko da imaš hronologiju svega kroz istoriju lepo dokumentovanu, da je takvi kao ti ne bi falsifikovali.
A tvoje pitanje je šta, argument? Da Fljaljmurtari priprada evropskoj eliti zbog toga što je tukao Barselonu? Znamo i ti i ja da je ta teza netačna. Ili je to argument da je Flaljmurtari veći od Zvezde? Što je tek neko poređenje za koje treba dijagnoza.
To što si se prvo setio Barselone govori o tome koliko poznaješ fudbal. Ta Barselona je bila banana sve dok Franko nije umro, Real je odrednica veličine španskih giganata do ranih 80. tih.
Daj uporedne vrednosti Zvezde i Partizana i neke odrednice na konto kojih misliš da je tvoj klub veći, jači, poznatiji... ali to ne radiš jer nemaš nijednu nego falsifikuješ istoriju. Fljaljmurtari vam se desio i služi nama da vas večno prozivamo, ali nije odrednica veličine tvog kluba, jer se poraz desi. Nije ni Šamrok, ni Petah Tikva, ni gol golmana Livorna, nego nedostatak istorijskih POBEDA u utakmicama koje bi vas uzdigle. Ja vam skidam kapu za 60 i neku i Mančester, sve ostalo je boranija. Kada ne budete računali kao istorijski uspeh to što zamalo niste izgubili od Reala, a mi tom Realu dali više golova u jednoj utakmici nego vi u 5 susreta (mislim, možda 3, svejedno, ne menja poentu), kada ih razglavite dok za njih igraju najbolji fudbaleri sveta u tom momentu, kada im metnete 4 komada možemo da pričamo.

WinstonBlue

pre 6 godina

Decko ima stil igre kakav nikad nisam video. Veliki potencijal. prava bi steta bila kada ne bi postao top svetski igrac.
(mr, 17. oktobar 2017 19:40)

Da li si ti realan sa ovom izjavom? Smehotres.

ljupce

pre 6 godina

za neke ovde koji komentarisu beljerina,odnosno izgovor njegovog imena da im lepo objasnim da ne bi ostali nepismeni.dakle HECTOR BELLERIN MORUNO je spanac rodjen u barseloni a u spanskom jeziku 2L se cita kao lj,primer je viljareal(VILLAREAL).primera ima jos,ali eto nek samo taj bude dovoljan.znaci izgovara se beljerin,a ne belerin

momo dobri

pre 6 godina

Ovakav igrac ce da bude prodat za dobru lovu i napravice solidnu mozda i lepu karijeru.Nacin razmisljanja,Zvezda ga drzi pod ugovorom,vec je imao odlicne partije.Svima u interesu.Naucite se glupi narode(pri tome smo mi Srbi pametni ali ne znamo da iskoristimo) da poslovanje kluba zavisi od ucinka u medjunarodnim takmicenjima.Vazi i za Zvezdu i Partizan.Ali tu sad ide drugi problem,ciji su Zvezda i Partizan?Hehe siroka tema...

Mr

pre 6 godina

@WinstonBlue a zasto nisam realan? Vidi se na terenu koliko odskace od ostalih. Daleko je jos od vrh igraca, ali tek mu je 20 god. Pretrcava igrace ko objekte,zna s loptom, sut mu je dobar, pravi moderan igrac. Samo da nastavi da trenira, i imace Srbija top igraca u napadu konacno.

S

pre 6 godina

Možda će u prvom poluvremenu donekle i moći da se nose sa Arsenalom, ali u drugom poluvremenu će pasti i ubedljivo izgubiti. Sreća koja ih je pratila protiv Sparte, Krasnodara i Kelna više se neće ponavljati.

Mr

pre 6 godina

@WinstonBlue za tvoju informaciju, poznavaoce fudbala, isti pratim otkad znam za sebe. Samo slep ne moze da primeti radonjicev talenat, bez obzira gde igra.

gospodin

pre 6 godina

S' kim igra FK Hvala premijeru? Neki kazu taj klub nikada jaci, bice tesno. Da li igrati iz 2-1, dobra kvota?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (finch, 17. oktobar 2017 19:39)

ae sad to reci bez suze u ocima :')

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Nece da ih kupi,pa moraju novinari da ih prodaju!cak neki idu dotle da ga guraju u reprezentaciju,pored zivog Andrije Zivkovica,al sta ces takva su vremena!

Дани Алвес

pre 6 godina

Мали, спусти се на земљу. Много си полетео,и ти твоји саиграчи.
Мислио сам мало ћете се спустити на земљу после пораза од Напретка...

WinstonBlue

pre 6 godina

@WinstonBlue a zasto nisam realan? Vidi se na terenu koliko odskace od ostalih. Daleko je jos od vrh igraca, ali tek mu je 20 god. Pretrcava igrace ko objekte,zna s loptom, sut mu je dobar, pravi moderan igrac. Samo da nastavi da trenira, i imace Srbija top igraca u napadu konacno.
(Mr, 17. oktobar 2017 20:48)

Zbog toga što kažeš da nikad nisi video takav stil igre. Dečko je dobar u našoj smešnoj ligi i odigrao 2-3 dobre utakmice u Evropi. Mali Živković je igrao mnogo bolje i u našoj ligi a tek u Evropi... Jer ako je ovo igrač kakvog nikad nisi video, onda mogu samo da zaključim da si fudbal uopšte i našu smešnu ligu počeo da pratiš pre mesec dana, da ne govorim o ostalim ligama u kojima klupe greju na stotine ovakvih igrača, često i mladjih i mnogo boljih igrača.

Sajmon

pre 6 godina

Radonjic je neverovatan igrac..rodjen za krilo i sigurno ce biti ako ovako nastavi profesionalno da radi i igra jedan od najboljih u Evropi na toj poziciji..jer igra jednostavno..ide samo napred..koristi brzinu a ima i dobru tehniku..a ima jos mnogo godina za napredak u svim elementima..strava igrac..

Dušan

pre 6 godina

@20 kinte
Kad već pominješ Fljamurtari,reći ću ti nešto što nećeš verovati,pa proveri.
Recimo Crvena zvezda NIKADA nije pobedila Barselonu u evropskim kupovima,Fljamurtari JESTE!!?
Proveri.

ljupce

pre 6 godina

20 kinte


evo ja cu da ti pomognem oko toga.kup sajamskih gradova je takmicenje nastalo 1955.godine i igralo se do 1971.kad je ukinuto,a od 1971.godine krece novo takmicenje pod nazivom uefa kup,danasnja liga evrope.tako da te dve pobede crvene zvezde nad barselonom(prva utakmica 3:2 u bg i 1:0 u trecoj utakmici na neutralnom terenu)su pobede u evropskom takmicenju,a ne u nekoj revijalnoj utakmici.kroz celu istoriju smo rusili velikane tako ce biti i dalje

marko sid

pre 6 godina

Carska izjava. Sve i da nije bolji ima vece srce, talenat je tu. Nadam se da ce na adrenalinu da napravi cuda u cetvrtak. Za sve koji velicaju svakog protivnika i u napred traze alibi, decko je objasnio sa kakvim se stavom ulazi u utakmicu.

Dušan

pre 6 godina

@20 kinte
Naravno da nisam rekao da je Fljamurtari 'veličina',nego je je te godine posle Partizana izbacio i nemački tim,pa tukao Barselonu (sa Zubizaretom,Šusterom,Linekerom..)
To je inače bilo 1987,a Franko je umro 1975! Kol'ko da znaš.Meni je 59,pa pamtim.
A što se drugog tiče nekoliko stavki:
- Prvu utakmica u istoriji Kupa šampiona Sporting Lisabon-Partizan!
-Partizan je u Kupu šampiona 1955/6 tukao Real Madrid 3:0!!u četvrt-finalu.
-Partizan je prvi tim iz istočne Evrope koji je igrao finale KŠ!
-Najbolji strelci Kupa šampiona
1955/6 M.Milutinović -Partizan Bg.
1963/4 V.Kovačević-Partizan Bg.
-Jedina zvanična utakmica Tim sveta u organizaciji FIFE.Golman Tima sveta-M.Šoškić-Partizan Bg.
.....

Mogu još toga,ali sve ovo (osim Barija) vi nemate!!!

Nemanja

pre 6 godina

@Dusan Osim Barija mi imamo sve to i mnogo vise.Mi smo pobedjivali Arsenal,Barselonu,Bajern,Real Madrid,Liverpul.Odigrali smo mnogo velikih utakmica sto se za vas osim par izleta ne bi reklo.Finale Kupa Uefa i polufinala Kupa sampiona.Neko pamti Bari neko Flamuntari.

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

dusan


ti da nesto znas o fudbalu,znao bi da je taj "polurevijalni kup"preteca kupa uefa,odnosno lige evrope.tako da za razliku od vas mi imamo i to dve pobede nad barselonom u evropskim utakmicama.nismo isti.NEKO PAMTI TOKIO I BARI,A NEKO PETAH TIKVU I FLJAMURTARI

WinstonBlue

pre 6 godina

@WinstonBlue za tvoju informaciju, poznavaoce fudbala, isti pratim otkad znam za sebe. Samo slep ne moze da primeti radonjicev talenat, bez obzira gde igra.
(Mr, 17. oktobar 2017 23:18)

Pratiš fudbal otkad znaš za sebe a nikad nisi video takav stil igre? Smešan komentar.

ArtuDitu

pre 6 godina

@ Dušan

Od Kupa sajamskih gradova kasnije je nastalo takmicenje Kup UEFA. Kup sajamskih gradova osvojio je Dinamo iz Zagreba.

Nemanja

pre 6 godina

@Dusan O cemu da pricamo kad ste od 1945 samo cetiri puta prezimili u Evropi.Tu je realno kraj price.Ti mozes da izmisljas sta hoces ali u Evropi ste osim tog finala bili nula uvek.Da nije bilo sankcija moguce da bi napravili nesto vise tada mada bi mi i dalje bili jaci.

Dušan

pre 6 godina

@Nemanja
Ja sam kriv što ulazim u polemiku,sa napaljenom balavurdijom bez trunke znanja.
Ja ti taksativno napišem,šta mi imamo a vi nemate,niti ćete ikada imati.
Ti mi odgovaraš "sve ovo i mi imamo"!? Na nivou deteta od 6 godina!
Evo i mi smo bili prvaci Kupa Šampiona! Ti dokazuj da nismo!

Славко

pre 6 godina

Мали, много си ти умислио. Препоручујем свима да дају велике паре на Арсенал. Квота 1.80. Ајде, па да узмемо паре прекосутра. Поздрав свима!

WinstonBlue

pre 6 godina

Decko ima stil igre kakav nikad nisam video. Veliki potencijal. prava bi steta bila kada ne bi postao top svetski igrac.
(mr, 17. oktobar 2017 19:40)

Da li si ti realan sa ovom izjavom? Smehotres.

Дани Алвес

pre 6 godina

Мали, спусти се на земљу. Много си полетео,и ти твоји саиграчи.
Мислио сам мало ћете се спустити на земљу после пораза од Напретка...

S

pre 6 godina

Možda će u prvom poluvremenu donekle i moći da se nose sa Arsenalom, ali u drugom poluvremenu će pasti i ubedljivo izgubiti. Sreća koja ih je pratila protiv Sparte, Krasnodara i Kelna više se neće ponavljati.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Nece da ih kupi,pa moraju novinari da ih prodaju!cak neki idu dotle da ga guraju u reprezentaciju,pored zivog Andrije Zivkovica,al sta ces takva su vremena!

20 kinte

pre 6 godina

Čekaj bre, vi igrate sa Skenderbegom i glavna atrakcija u grupi vam je Dinamo Kijev. Mi igramo sa Arsenalom i Kelnom. Svako je tamo gde mu je istorijski mesto - vi među vašim Fljaljmurtarijima, mi međ elitom, koliko god ne bili na svom nivou. Da li shvate da su vaše epske utakmice QPA, Groningen i takvi, dok su naše Real, Barselona, Bajern, Liverpul, Mančester, Olimpik... Ne očekujem da navijate za nas, ja za vas svakako neću i nisam za 40 godina, ali ovom malom jedan Dejo skida kapu. Tako da mrzite po običaju, to vam je dnk, mržnja, zavist i spletke.

Dušan

pre 6 godina

@20 kinte
Kad već pominješ Fljamurtari,reći ću ti nešto što nećeš verovati,pa proveri.
Recimo Crvena zvezda NIKADA nije pobedila Barselonu u evropskim kupovima,Fljamurtari JESTE!!?
Proveri.

WinstonBlue

pre 6 godina

@WinstonBlue a zasto nisam realan? Vidi se na terenu koliko odskace od ostalih. Daleko je jos od vrh igraca, ali tek mu je 20 god. Pretrcava igrace ko objekte,zna s loptom, sut mu je dobar, pravi moderan igrac. Samo da nastavi da trenira, i imace Srbija top igraca u napadu konacno.
(Mr, 17. oktobar 2017 20:48)

Zbog toga što kažeš da nikad nisi video takav stil igre. Dečko je dobar u našoj smešnoj ligi i odigrao 2-3 dobre utakmice u Evropi. Mali Živković je igrao mnogo bolje i u našoj ligi a tek u Evropi... Jer ako je ovo igrač kakvog nikad nisi video, onda mogu samo da zaključim da si fudbal uopšte i našu smešnu ligu počeo da pratiš pre mesec dana, da ne govorim o ostalim ligama u kojima klupe greju na stotine ovakvih igrača, često i mladjih i mnogo boljih igrača.

Hon

pre 6 godina

@jova

navijam za partizan,ali realno mislim da gube u albaniji. zvezda cini mi se ima mnogo bolji tim,hemiju i mentalitet. mislim da arsenal sutra moze da padne!
izjava Radonjica bez greske!

Zemunac sa video klipa

pre 6 godina

Bravo! To je samo 90 minuta fudbala, ne plasite se nikoga, izadjite, uzivajte u velikoj tekmi, borite se Kao i uvek I Sve ok. Oladite ljudi malo I uzivajte u zivotu, igrajte se pa Kako bude.

momo dobri

pre 6 godina

Ovakav igrac ce da bude prodat za dobru lovu i napravice solidnu mozda i lepu karijeru.Nacin razmisljanja,Zvezda ga drzi pod ugovorom,vec je imao odlicne partije.Svima u interesu.Naucite se glupi narode(pri tome smo mi Srbi pametni ali ne znamo da iskoristimo) da poslovanje kluba zavisi od ucinka u medjunarodnim takmicenjima.Vazi i za Zvezdu i Partizan.Ali tu sad ide drugi problem,ciji su Zvezda i Partizan?Hehe siroka tema...

Gde ja živim

pre 6 godina

Stvarno ne bih da ulazim u Zvezda-Partizan prepirke, ali ovo je potpuno zdrav i normalan stav. Hoćeš da postaneš bolji, ne smeš da se plašiš nikog.

gospodin

pre 6 godina

S' kim igra FK Hvala premijeru? Neki kazu taj klub nikada jaci, bice tesno. Da li igrati iz 2-1, dobra kvota?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (finch, 17. oktobar 2017 19:39)

ae sad to reci bez suze u ocima :')

Mr

pre 6 godina

@WinstonBlue a zasto nisam realan? Vidi se na terenu koliko odskace od ostalih. Daleko je jos od vrh igraca, ali tek mu je 20 god. Pretrcava igrace ko objekte,zna s loptom, sut mu je dobar, pravi moderan igrac. Samo da nastavi da trenira, i imace Srbija top igraca u napadu konacno.

20 kinte

pre 6 godina

@Dušan

Kup sajamskih gradova krajem šezdesetih (znaju bolje detaljni hroničari koja tačno godina). I bar dva puta na turnirima, 60. I 70. tih. To ne mogu da pamtim jer imam 40 godina, al' na svu sreću ima ljudi koji vole Zvezdu toliko da imaš hronologiju svega kroz istoriju lepo dokumentovanu, da je takvi kao ti ne bi falsifikovali.
A tvoje pitanje je šta, argument? Da Fljaljmurtari priprada evropskoj eliti zbog toga što je tukao Barselonu? Znamo i ti i ja da je ta teza netačna. Ili je to argument da je Flaljmurtari veći od Zvezde? Što je tek neko poređenje za koje treba dijagnoza.
To što si se prvo setio Barselone govori o tome koliko poznaješ fudbal. Ta Barselona je bila banana sve dok Franko nije umro, Real je odrednica veličine španskih giganata do ranih 80. tih.
Daj uporedne vrednosti Zvezde i Partizana i neke odrednice na konto kojih misliš da je tvoj klub veći, jači, poznatiji... ali to ne radiš jer nemaš nijednu nego falsifikuješ istoriju. Fljaljmurtari vam se desio i služi nama da vas večno prozivamo, ali nije odrednica veličine tvog kluba, jer se poraz desi. Nije ni Šamrok, ni Petah Tikva, ni gol golmana Livorna, nego nedostatak istorijskih POBEDA u utakmicama koje bi vas uzdigle. Ja vam skidam kapu za 60 i neku i Mančester, sve ostalo je boranija. Kada ne budete računali kao istorijski uspeh to što zamalo niste izgubili od Reala, a mi tom Realu dali više golova u jednoj utakmici nego vi u 5 susreta (mislim, možda 3, svejedno, ne menja poentu), kada ih razglavite dok za njih igraju najbolji fudbaleri sveta u tom momentu, kada im metnete 4 komada možemo da pričamo.

Dušan

pre 6 godina

@20 kinte
Naravno da nisam rekao da je Fljamurtari 'veličina',nego je je te godine posle Partizana izbacio i nemački tim,pa tukao Barselonu (sa Zubizaretom,Šusterom,Linekerom..)
To je inače bilo 1987,a Franko je umro 1975! Kol'ko da znaš.Meni je 59,pa pamtim.
A što se drugog tiče nekoliko stavki:
- Prvu utakmica u istoriji Kupa šampiona Sporting Lisabon-Partizan!
-Partizan je u Kupu šampiona 1955/6 tukao Real Madrid 3:0!!u četvrt-finalu.
-Partizan je prvi tim iz istočne Evrope koji je igrao finale KŠ!
-Najbolji strelci Kupa šampiona
1955/6 M.Milutinović -Partizan Bg.
1963/4 V.Kovačević-Partizan Bg.
-Jedina zvanična utakmica Tim sveta u organizaciji FIFE.Golman Tima sveta-M.Šoškić-Partizan Bg.
.....

Mogu još toga,ali sve ovo (osim Barija) vi nemate!!!

koen

pre 6 godina

O Radonjiću sam čuo da je u mladjim kategorijama bio mnogo bolji od ostalih, sada na visokom nivou u evropi igra jako lepo, a Beljerin je bek koji je imao kedmu solidnu sezonu i to je sve. Nema razloga da se iko plaši čoveka koji igra beka a ne ume da uputi centaršut...

Nemanja

pre 6 godina

@Dusan Osim Barija mi imamo sve to i mnogo vise.Mi smo pobedjivali Arsenal,Barselonu,Bajern,Real Madrid,Liverpul.Odigrali smo mnogo velikih utakmica sto se za vas osim par izleta ne bi reklo.Finale Kupa Uefa i polufinala Kupa sampiona.Neko pamti Bari neko Flamuntari.

Grobar Pirot

pre 6 godina

Zvezda nema kondicije za vise od poluvremena,kao i svi nasi klubovi,jedino je to nesto sto se daju velike sanse Arsenalu za pobedu,naravno ne bih poredio nasu i premijer ligu,to su ozbiljni timovi od prvog do zadnjeg,dok Zvezda ima 3,4 jake utakmice pa i te utakmice nemaju jak tempo,nema trcanja,bod bi bio velik a sva tri bi bila senzacija,zelim srecu Zvezdi i naravno mom Partizanu....

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

dusan


ti da nesto znas o fudbalu,znao bi da je taj "polurevijalni kup"preteca kupa uefa,odnosno lige evrope.tako da za razliku od vas mi imamo i to dve pobede nad barselonom u evropskim utakmicama.nismo isti.NEKO PAMTI TOKIO I BARI,A NEKO PETAH TIKVU I FLJAMURTARI

ArtuDitu

pre 6 godina

@ Dušan

Od Kupa sajamskih gradova kasnije je nastalo takmicenje Kup UEFA. Kup sajamskih gradova osvojio je Dinamo iz Zagreba.

milutin

pre 6 godina

Iako zvuči malo prepotentno, meni se sviđa ovakav stav, upravo zbog takvog stava ste i ušli u ligu evrope pobedivši mnogo snažniji Krasnodar. To je duh, bravo momak !!!

Mr

pre 6 godina

@WinstonBlue za tvoju informaciju, poznavaoce fudbala, isti pratim otkad znam za sebe. Samo slep ne moze da primeti radonjicev talenat, bez obzira gde igra.

Старац Исаија

pre 6 godina

Много волим да прочитам овакве изјаве наших спортиста! На жалост, нису баш честе, а без самопоуздања и спортске дрскости се не побеђује јачи од себе. Само храбро, момчине!

panco

pre 6 godina

Nismo mi srbi ( cast izuzercima), navikli da slusamo ovakve izjave sportista. Mi smo vise za.... bice tesko, visoka trava, dacemo sve od sebe...

zvezdaš

pre 6 godina

Iako ovo deluje kao prepotentna izjava, zapravo je pozitivna. Jer ako se unapred predaš, izgubićeš sigurno, ako se boriš, sve su karte na stolu.

marko sid

pre 6 godina

Carska izjava. Sve i da nije bolji ima vece srce, talenat je tu. Nadam se da ce na adrenalinu da napravi cuda u cetvrtak. Za sve koji velicaju svakog protivnika i u napred traze alibi, decko je objasnio sa kakvim se stavom ulazi u utakmicu.

Sajmon

pre 6 godina

Radonjic je neverovatan igrac..rodjen za krilo i sigurno ce biti ako ovako nastavi profesionalno da radi i igra jedan od najboljih u Evropi na toj poziciji..jer igra jednostavno..ide samo napred..koristi brzinu a ima i dobru tehniku..a ima jos mnogo godina za napredak u svim elementima..strava igrac..

WinstonBlue

pre 6 godina

@WinstonBlue za tvoju informaciju, poznavaoce fudbala, isti pratim otkad znam za sebe. Samo slep ne moze da primeti radonjicev talenat, bez obzira gde igra.
(Mr, 17. oktobar 2017 23:18)

Pratiš fudbal otkad znaš za sebe a nikad nisi video takav stil igre? Smešan komentar.

Dušan

pre 6 godina

@Nemanja
Ja sam kriv što ulazim u polemiku,sa napaljenom balavurdijom bez trunke znanja.
Ja ti taksativno napišem,šta mi imamo a vi nemate,niti ćete ikada imati.
Ti mi odgovaraš "sve ovo i mi imamo"!? Na nivou deteta od 6 godina!
Evo i mi smo bili prvaci Kupa Šampiona! Ti dokazuj da nismo!

ljupce

pre 6 godina

za neke ovde koji komentarisu beljerina,odnosno izgovor njegovog imena da im lepo objasnim da ne bi ostali nepismeni.dakle HECTOR BELLERIN MORUNO je spanac rodjen u barseloni a u spanskom jeziku 2L se cita kao lj,primer je viljareal(VILLAREAL).primera ima jos,ali eto nek samo taj bude dovoljan.znaci izgovara se beljerin,a ne belerin

Nemanja

pre 6 godina

@Dusan O cemu da pricamo kad ste od 1945 samo cetiri puta prezimili u Evropi.Tu je realno kraj price.Ti mozes da izmisljas sta hoces ali u Evropi ste osim tog finala bili nula uvek.Da nije bilo sankcija moguce da bi napravili nesto vise tada mada bi mi i dalje bili jaci.

ljupce

pre 6 godina

20 kinte


evo ja cu da ti pomognem oko toga.kup sajamskih gradova je takmicenje nastalo 1955.godine i igralo se do 1971.kad je ukinuto,a od 1971.godine krece novo takmicenje pod nazivom uefa kup,danasnja liga evrope.tako da te dve pobede crvene zvezde nad barselonom(prva utakmica 3:2 u bg i 1:0 u trecoj utakmici na neutralnom terenu)su pobede u evropskom takmicenju,a ne u nekoj revijalnoj utakmici.kroz celu istoriju smo rusili velikane tako ce biti i dalje