1. I kad neko kaze dobre i prave stvari, neko ko je pravi uzor deci ove zemlje a i svima u toj zemlji nadje se neki gad da na to pljune, podceni i omalovazi. Dobro je Ana, dobro si uradila, sklonila si se od ovakvih daleko, daleko!!
  (Ii, 15. oktobar 2017 10:09)

  # Link komentara

 2. Bravo Anci!"
  (prosecan lik, 14. oktobar 2017 14:23)

  # Link komentara

 3. Ništa, onda pokloniš sve novce I nekretnine i odeš da pomažeš. Verujem da su joj namere dobre, ali očigledno nikad nije imala egzistencijalne probleme. Nikad se nije pitala šta će sutra detetu dati da jede, i hoće li imati krov nad glavom. Kako god, podržavam svaku vrstu pomoći, ali bez samopromocije.
  (Gaad, 13. oktobar 2017 17:21)

  Ona je rasla i trenirala kao devojčica u vreme kada si mogao po ceo dan da slušaš sirene i nisi znao kad i gde će pasti bomba. Sve što je u životu postigla postigla je radom, odricanjem, i treninzima. Niko joj slavu, uspeh, bogastvo nije poklonio sama je sve zaradila a rasla je u ovoj našoj zemlji u najgorem vrememu. To što ima zaradila je, i ako ne mora da brine za svoje dete to je sama sebi omogućila.
   (nik, 14. oktobar 2017 00:30)

  # Link komentara

 4. Ništa, onda pokloniš sve novce I nekretnine i odeš da pomažeš. Verujem da su joj namere dobre, ali očigledno nikad nije imala egzistencijalne probleme. Nikad se nije pitala šta će sutra detetu dati da jede, i hoće li imati krov nad glavom. Kako god, podržavam svaku vrstu pomoći, ali bez samopromocije.
   (Gaad, 13. oktobar 2017 17:21)

  # Link komentara

 5. Nemam dovoljno reci da opisem koliko volim ovu devojku. Divna nasa Ana.
  (Marija, 13. oktobar 2017 16:48)

  # Link komentara