Ponedeljak, 09.10.2017.

20:15

Kramarić odveo Hrvatsku u baraž za SP!

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uspela je da se plasira u baraž za Svetsko prvenstvo, pošto su na gostovanju pobedili Ukrajinu sa 2:0.

Izvor: PT

Kramariæ odveo Hrvatsku u baraž za SP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Razbili su ih kao zvecku, tako se igra pravi fudbal bez obzira na precenjenu rec na ovom podneblju, “pritisak”. Odigrali su savrseno, bice favorit u barazu protiv bilo koga sem mozda Italije.

TrentSt

pre 6 godina

Ocu rec da bi Mamic moga bit I dobar za nas nogomet, samo da suzbije svoju pohlepu I ogranici se na ono u cemu je dobar, a to je trgovina. Hnl I reprezentaciju prepusti drugima. Inace on je vrhunski trgovac koji uvik plese na rubu zakona I ka takav je savrsen za fifu I uefu. Volija bi da se plasiramo I da onda I on I svi se povuku, al to se nikako nece desit. Hrvatska je vrhunska momcad, imamo kontinuitet I to nas stavlja u vrh. Zasluzujemo igrat velika natjecanja jer jednostavno smo nogometna nacija. Evo I mladi rasturaju u kvalifikacijama. Volija bi I zbog Luke jer se covik stvarno trudi za reprezentaciju I zasluzija je. Vidi se da mu je stalo, a to sta je govorija na sudu neka se tamo I rijesi. Isto ka I mamic, ako je laga, nije platija porez ili nesto, osudit I naplatit jer su ostetili sve nas. Al dok god on ovako igra, trudi se I ja vidim da mu je stalo, zaboli me sta viri mamicu iz dupeta. Triba se stavit I u njegivu poziciju, ne valja osudjivat unaprid.

TrentSt

pre 6 godina

Nije problem Luka ili Lovren. Problem je drustvo u cijelini, nakaradno I korumpirano pravosudje itd. Ako smo svi tako posteni I moralni kad osudjujemo Luku I Dejana, kako to da nam drzavu od osamostaljenja vode lopine koje mi uporno glasovanjem dovodimo na vlast?

TrentSt

pre 6 godina

Evo ovako. Prvo slazem se sa Slavenom u vezi komentiranja na b92. Na Hr portalima sta ih vise citas, imas manje volje ista pisat. Drugo cestitke Srbiji na plasmanu, uvik mi je draze gledat igrace koji znaju balun nego one britanske drvosjece. Sta se tice Hr, ima sam neki spurijus da cemo tuc Ukrajince iako sam mislija da ce oni bit puno agresivniji. Kontam da su oni sad ka mi nakon rata. Nacionalni naboj, ovo ono I zato sam ipak stalno govorija da ce nas dobit, al k.... Hrvatska je jednostavno puno bolja I prava je steta sta ne idemo direkt jer smo se tribali prosetat kroz ovu grupu. Svi oni koji misle da bi se Mamic I ekipa makli ako mi ispadnemo su ili naivni ili glupi. Mamic je samo produkt ovog drustva koje je previse zatrovano I zato takvi dolaze na vrh piramide. S druge strane niko mu ne moze rec da nije vrhunski trgovac I kad bi se uvatija toga, zanemarija pohlepu I struku prepustija onima koji znaju a on se drza trgovine I financija, cak bi moga bit I dobar za hr nogomet. To sta mu se sudi I sta je po mnogima kriminalac nista ne znaci jer realno nogomet je odavno prvo biznis I svi koji su u poziciji imaju "ruke u pekmezu", kako u svitu tako I kod nas. Jedino je razlika sta se mamic misa di mu nije misto. On triba svatit da su Hrvati ludi za balunom I da ne moze privatizirat ligu I reprezentaciju bez obzira na svoj ulozen novac. Drz se ti onog sta znas I tako vracaj ulozeno, pa I zaradi ako triba.....

Slaven

pre 6 godina

Evo vec neko vrjeme pratim ove "zute listove" sto u hrvatskoj, bosni i srbiji, i moram da zakljucim da su komentari na b92..najrealniji i shodni svrsi, velikom vecinom.

svaka cast...pozz Slaven

judas

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam

Igrali smo i 2002 u Koreji i Japanu. Hrvatska je do sad propustila samo 2 bitna n atjecanja od samostalnosti a to je svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi i europsko prvenstvo 2000 g. u Nizozemskoj i Belgiji.

Bilo kako bilo mislim da ćemo proći baraž i igrat u Rusiji. Bravo i za susjede i sretno vam u Rusiji.

Aleksandar

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
 (Zigzag, 9. oktobar 2017 23:34)

Srbija je propusila 2 svetska prvenstva (2002. i 2014.)
Hrvatska jedno (2010.) i znak pitanja za 2018.
Tako da, ne sramoti se bez potrebe.

neutralni felsh

pre 6 godina

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 09. oktobar 2017 23:40)


sa takozvanom finskom, to si zaboravio.

gilgames

pre 6 godina

@gimp

U pravu si nije sve, ali je bitna ona zadnja - kljucna :)
(ZG, 9. oktobar 2017 22:50)

A s kim ste igrali tu kljucnu? Mi smo zamoljeni da ne ucestvujemo, nije vam veliki brat rekao da je sve predstava...

tavce gravce

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu.
(bane, 09. oktobar 2017 22:41)

Mi nikada nismo izgubili od Italije...7 utakmica 3 pobjede i 4 neodlucene
(Makedonce, 9. oktobar 2017 22:57)

U kojem sportu Makedonija nije izgubila od Italije?

Panac

pre 6 godina

Ovo jučer je bilo solidno...čak i vrlo dobro. Da na klupi nije bio TV serviser... Stalno sam tvrdio da igrači dobijaju...a treneri gube utakmice!!!
Svaka čast Zlatku koji je u 2 dana posložio igru koja je napokon na nešto ličila. Zatvorio je glavne igrače Ukr. i pametnom i stpljivom igrom došao do golova. Samo da napomenem.... Ukr kod kuće nije izgubila skoro 2g ( zadnja od jake Španj 1:0 )
Sada u play offu mogu dobiti obje Irske, Grčku ili Šved...

boss

pre 6 godina

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 09. oktobar 2017 23:40)

netko od 98e propusti samo dva atjecanja (Euro 2000,SP 2010) a netko se ne plasira na Euro evo bit ce najmanje 20 godina...a na Svjetsko od 2010,znaci da jako "cesto" letite tom prvom klasom....

beogradski

pre 6 godina

Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.
(mario, 09. oktobar 2017 22:42)

neko je jedva prvi, a neko jedva u baraž, složićeš se da je ovo prvo bolje.....objektivno gledano, naša grupa nije najjača, ali je daleko od najslabije, vels je polufinalista eura, irska je igrala osminu finala, austrija učestvovala u grupi, moldavija je nagazna mina, a gruzija je i vama otimala bodove....ali ipak objektivnost i hrvati ne idu u istu rečenicu....u svakom slučaju, mi JEDVA, ali završismo posao, a vi kako te

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Gde su braca Slovenci? U basketu uzeli zlato a fudbalica im ocito ne ide. Moramo im ustupiti par igraca kao u kosarci, evo im Kolarov, Rukavina, Milivojevic, Nastasic, Stefan Mitrovic...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kada je zreb za baraz? 
"FORZA ITALIA"
(TucoBenedictoPacificoJuanM.R, 09. oktobar 2017 22:55)

11 studena tj. novembra. Ciao ragazzi!!

beogradski

pre 6 godina

Ne nego tamo gdje se računa!

Hrvatska je uvek sve bitke dobila!!!
(NS, 09. oktobar 2017 22:31)


druže, u svojoj istroji ste ratovali pod imenom hrvatska samo dva puta, jednom debelo pukli, a drugi put pobedili sopstvenu nacionalnu manjinu, uz pomoć amera, koji se i dan danas hvale na koji način su vam osmislili akciju oluja i kako su vas tokom rata naoružavali.....ratni saldo i nije baš za hvalisanje.....pogledaj srpsku istroju, pa samo u prvom svetskom ratu smo imali više bitaka nego vi u svojoj istroji, o srpskoj revoluciji 1804-1815 da ne govorim.....

Dorcolac

pre 6 godina

@mario ...najlakse grupe? austrija..vels irska su veoma dobre ekipe ...doduse vi ste imali sve same "velikane" fudbala..poput Kosova...Finske..Turske..Ukrajine ...i jedva ste baraz izvukli. E zbog takvih kao ti nadam se da ce da vas odvale u barazu, tj ne moraju da vas odvale..dovoljno ce biti da pratite mundijal "doma uz pivu"

Dario Zagreb

pre 6 godina

Prvo poluvrijeme sam se pojeo od muke, jedino Modrič grizao. Drugo poluvrijeme puno ugodnije za živčani sustav, počeli trčati, muški ulaziti u duele, pritiskat zadnju liniju i 2:o sasvim zasluženo...Modriča sam znao dosta kritizirati, ali ove zadnje dvije utakmice bio pravi motor Hrvatske...čestitke Srbiji nek se i oni malo provesele u toj općoj besparici...

cacanin

pre 6 godina

Ajde braćo Ukrajinci,stavio sam lepe novce na vas...idemooo !!
(divac, 9. oktobar 2017 21:42) # Link komentara
------------------------

Vidiš li sada da Srbi ne znaju s novcima?
(Kladioničar, 09. oktobar 2017 22:56)

Vazno je da Todoric zna!

mustra

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 9. oktobar 2017 23:40)

Dakle, 2x ste igrali kako covjek kaze - svaka dva olimpijska ciklusa. Na EP kad ste igrali? I koliko puta?

Nemoj me pogresno shvatiti, vecina komentara je ovdje smijesna. Kao i tvoj uostalom. Ja sam navijao da se vi plasirate, kao naravno i za nas. Kao i za slovacku, cesku, poljsku... Mislim da dolazi uskoro vrijeme kad cemo se mi slaveni morati drzati skupa. Unatoc povijest (sssr, yuga, itd.). Jer zapad je poludio sa ovim imigrantima. Pricam iz iskustva. I unatoc ratu od kojeg sam i sam dobro nadrljao, navijam za vas. Iskreno i sa srcem.

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 9. oktobar 2017 23:40) # Link komentara

Evo primjera glupog komentara. Hrvatsku i srbiju u nogometu usporediti je gotovo kao hrvatsku i srbiju u kosarci, rukometu, odbojci ili atletici. A za sve te kategorije se mozemo sloziti tko je osjetno bolji i uspjesniji.

I opcenito, sretno vam na SP. Mi se tek moramo plasirati, jer eto, imali smo tv servisera za izbornika.

šolta

pre 6 godina

Moj je dojam da Hrvatska nije toliko "napaljena" na ovi mundijal,za razliku od Srbije kojoj je dodatni motiv i to šta se igra u Rusiji.

A.Davis

pre 6 godina

I posle se cudite kad navodni Srbi pljuju Djokovica, reprezentaciju itd. Mnogi ljudi izgleda nisu svesni koliki broj Hrvata posecuje B92.

Miki

pre 6 godina

@LOL, 9. oktobar 2017 23:40)
Reče dječačić čija repka pazi sad, ako se plasira na idući EURO pazi jos pažljivije sad, dvadeset (20)godina nije učestvovala na istome..sreća vaša da i iduće kvale treći ide u baraž pa ga možda i izvučete.

Zigzag

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..

VladoGeorgijevKerin

pre 6 godina

Modrić najbolji igrač večeras. Uvijek grintam na njega,ali danas apsolutno prvo ime.Kramarić 2 od 2!Sad ako budu igrali slijedeće dvije utakmice kao drugo poluvrijeme večeras- nema straha. A ako bude kao protiv Finske i Turske onda ostajemo slijedeće ljeto odmarati.Sramota bi bila za ovu generaciju ne otići u Rusiju.A u Rusiji pokušati otići bar među šesnaest posljednjih.Čestitam Srbijancima na odlasku u vama bratsku zemlju, Rusiju.

oooj

pre 6 godina

Odlično za Island, drago mi je što su prvi inače ne bi prošli baraž. Hrvati sigurno prolaze tako da ispade dobro i za jedne i za druge.
(Dynamic, 09. oktobar 2017 22:55)

Zašto si uveren da Island ne bi prošao baraž?

Jozo

pre 6 godina

da mi je drago nije ali nema veze i ovako nikad nisu prosli grupu
(dorcol, 9. oktobar 2017 23:02)

Da, osim što smo bili treći u Francuskoj... Šteta, nadao sam se baražu, pa da vas tamo izvučemo, ali ako prođemo baraž, vas bi sigurno htio imati u grupi...

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Odlicno drugo poluvrijeme. Podignuto samopouzdanje, nositelji, tako da Italija, Portugal ili Svicarska, i Danska ne dolaze kao moguci protivnik.
Bravi svi!

Makedonce

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu. 
(bane, 09. oktobar 2017 22:41) 

Mi nikada nismo izgubili od Italije...7 utakmica 3 pobjede i 4 neodlucene
(Makedonce, 09. oktobar 2017 22:57)

Trebao si ubaciti Makedonce 2

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila? 
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam

Jelena

pre 6 godina

Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.
(mario, 09. oktobar 2017 22:42)
Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?

Ivan

pre 6 godina

Napisah ja i juče da Hrvati sigurno lagano pobeđuju Ukrajinu i idu u Baraž i to se i dogodilo, jer sam znao da neće sebi dozvoliti blamažu da u ovoj laganoj grupi ispadnu iz borbe za Mundijal! Doduše, sa ovoliko moćnim timom koji objektivno Hrvati imaju jednostavno morali su ovu grupu da odrade na prvom mestu ubedljivo i bez poraza, ali eto, kockali su se i dopustili sebi neke nedopustive kikseve protiv mnogo lošijih ekipa od sebe i sad im predstoji baraž ali u baražu će biti nosioci i sasvim sigurno idu i oni na Mundijal! Dobiće ili neku od dve Irske ili Grčku i Švedsku a od svih njih su ubedljivo bolji! Znači idu "Vatreni" na Mundijal!

Istina

pre 6 godina

Hrvatska je uvek sve bitke dobila!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NS, 9. oktobar 2017 22:31

Kosarkaske pogotovo...

sada

pre 6 godina

ja kao srbin bi voleo videti hrvate na sp..imaju dobar tim,super emisije,dobar marketing,uvek velika ocekivanja i svi ih respektuju ali oni imaju taj balkanski mentalitet pa nista neurade

PeroZg

pre 6 godina

sad da da bog da im u barazu padne italija portugal ili svajcarska.
(srbin, 09. oktobar 2017 22:41)

Teško jer ako se ne varam, hrvatska ce bit treci nositelj. Mozemo izvuc svedsku, dansku, sjevernu irsku ili grcku.

mario

pre 6 godina

Više sreće imaju nego pameti.
(Werewolf, 09. oktobar 2017 22:29)
Ko nam to kaže haha.
Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.

Kroasan

pre 6 godina

Zar ste mislili da smo rekli zadnju riječ protiv Finske? :))

Doktorska disertacija Luke Modrića. Sam je držao vezni red, drugo poluvrijeme je za snimiti i pokazivat djeci u pionirima kako veznjak mora igrati.

Kladioničar

pre 6 godina

Ajde braćo Ukrajinci,stavio sam lepe novce na vas...idemooo !!
(divac, 9. oktobar 2017 21:42) # Link komentara
------------------------

Vidiš li sada da Srbi ne znaju s novcima?

joel

pre 6 godina

nex@ A kako.da ga smjenimo kad je Mamic apsolutni gospodar nogometa u Hrvatskoj. i ovaj Dalic je njegov prijatelj ali čovjek je dobar i iskusan.

Dynamic

pre 6 godina

Odlično za Island, drago mi je što su prvi inače ne bi prošli baraž. Hrvati sigurno prolaze tako da ispade dobro i za jedne i za druge.

Pepo

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 9. oktobar 2017 22:41)
I mi si želimo Talijane.Nikad nas nisu dobili niti će

croata

pre 6 godina

Uzas kakav pritisak.
Apsolutno svi igraju lose. Za pola njih ne znam uopce sta igraju,vrsaljko lijevi bok,ne zna lijevom nista,modric izgubljen u nekakvoj poluspici,rakitic nevidljiv kao zadnji vezni,kramaric ko zna sta uopce on igra,nevidljiv,mandzo centarfor ugusen itd. Ogromni problem u organizaciji igre,ako u drugom pol lovren bude vodio igru nema nas nigdje. podhitno vratiti modrica na zadnjeg veznog,kramarica gurnut u spicu,mandzo lijevo,a raketa poluspica.
Ako ovo izvucemo osvojit cemo sp

UtiMeki

pre 6 godina

(Davor, 09. oktobar 2017 20:21)

Samo da ih skinemo.
Pomozi Boze!
A tebi Srbine svaka cast na komentaru.
(croata, 09. oktobar 2017 20:45)

Davor je Srbin koliko je i Slavoljub Hrvat.

Panac

pre 6 godina

Ukrajina lagano dobija i ide u play off. Hrv i bolje da ne ide na SP.
Srbija ide direktno,a Wels će biti drugi.
Danas je Hrv U21 razbila Češku sa 5:1 ...dolaze novi klinci ( Vlašić,Brekalo,Ćorić,Moro,Pašalić,Rog,Mayer... itd ) .

Davor

pre 6 godina

Brate... Daj bože da odvale Ukrajinu. Šteta što su tek sada smenili Čačića. Takvi velemajstori zaslužuju SP. Kao i mi. Baraž ne bi trebalo da predstavlja problem.

croata

pre 6 godina

Brate... Daj bože da odvale Ukrajinu. Šteta što su tek sada smenili Čačića. Takvi velemajstori zaslužuju SP. Kao i mi. Baraž ne bi trebalo da predstavlja problem.
(Davor, 09. oktobar 2017 20:21)

Samo da ih skinemo.
Pomozi Boze!
A tebi Srbine svaka cast na komentaru.

sada

pre 6 godina

ja kao srbin bi voleo videti hrvate na sp..imaju dobar tim,super emisije,dobar marketing,uvek velika ocekivanja i svi ih respektuju ali oni imaju taj balkanski mentalitet pa nista neurade

Davor

pre 6 godina

Brate... Daj bože da odvale Ukrajinu. Šteta što su tek sada smenili Čačića. Takvi velemajstori zaslužuju SP. Kao i mi. Baraž ne bi trebalo da predstavlja problem.

Kladioničar

pre 6 godina

Ajde braćo Ukrajinci,stavio sam lepe novce na vas...idemooo !!
(divac, 9. oktobar 2017 21:42) # Link komentara
------------------------

Vidiš li sada da Srbi ne znaju s novcima?

Istina

pre 6 godina

Hrvatska je uvek sve bitke dobila!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NS, 9. oktobar 2017 22:31

Kosarkaske pogotovo...

UtiMeki

pre 6 godina

(Davor, 09. oktobar 2017 20:21)

Samo da ih skinemo.
Pomozi Boze!
A tebi Srbine svaka cast na komentaru.
(croata, 09. oktobar 2017 20:45)

Davor je Srbin koliko je i Slavoljub Hrvat.

croata

pre 6 godina

Brate... Daj bože da odvale Ukrajinu. Šteta što su tek sada smenili Čačića. Takvi velemajstori zaslužuju SP. Kao i mi. Baraž ne bi trebalo da predstavlja problem.
(Davor, 09. oktobar 2017 20:21)

Samo da ih skinemo.
Pomozi Boze!
A tebi Srbine svaka cast na komentaru.

Kroasan

pre 6 godina

Zar ste mislili da smo rekli zadnju riječ protiv Finske? :))

Doktorska disertacija Luke Modrića. Sam je držao vezni red, drugo poluvrijeme je za snimiti i pokazivat djeci u pionirima kako veznjak mora igrati.

mario

pre 6 godina

Više sreće imaju nego pameti.
(Werewolf, 09. oktobar 2017 22:29)
Ko nam to kaže haha.
Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.

Ivan

pre 6 godina

Napisah ja i juče da Hrvati sigurno lagano pobeđuju Ukrajinu i idu u Baraž i to se i dogodilo, jer sam znao da neće sebi dozvoliti blamažu da u ovoj laganoj grupi ispadnu iz borbe za Mundijal! Doduše, sa ovoliko moćnim timom koji objektivno Hrvati imaju jednostavno morali su ovu grupu da odrade na prvom mestu ubedljivo i bez poraza, ali eto, kockali su se i dopustili sebi neke nedopustive kikseve protiv mnogo lošijih ekipa od sebe i sad im predstoji baraž ali u baražu će biti nosioci i sasvim sigurno idu i oni na Mundijal! Dobiće ili neku od dve Irske ili Grčku i Švedsku a od svih njih su ubedljivo bolji! Znači idu "Vatreni" na Mundijal!

PeroZg

pre 6 godina

sad da da bog da im u barazu padne italija portugal ili svajcarska.
(srbin, 09. oktobar 2017 22:41)

Teško jer ako se ne varam, hrvatska ce bit treci nositelj. Mozemo izvuc svedsku, dansku, sjevernu irsku ili grcku.

VladoGeorgijevKerin

pre 6 godina

Modrić najbolji igrač večeras. Uvijek grintam na njega,ali danas apsolutno prvo ime.Kramarić 2 od 2!Sad ako budu igrali slijedeće dvije utakmice kao drugo poluvrijeme večeras- nema straha. A ako bude kao protiv Finske i Turske onda ostajemo slijedeće ljeto odmarati.Sramota bi bila za ovu generaciju ne otići u Rusiju.A u Rusiji pokušati otići bar među šesnaest posljednjih.Čestitam Srbijancima na odlasku u vama bratsku zemlju, Rusiju.

Pepo

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 9. oktobar 2017 22:41)
I mi si želimo Talijane.Nikad nas nisu dobili niti će

Dynamic

pre 6 godina

Odlično za Island, drago mi je što su prvi inače ne bi prošli baraž. Hrvati sigurno prolaze tako da ispade dobro i za jedne i za druge.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila? 
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam

Makedonce

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu. 
(bane, 09. oktobar 2017 22:41) 

Mi nikada nismo izgubili od Italije...7 utakmica 3 pobjede i 4 neodlucene
(Makedonce, 09. oktobar 2017 22:57)

Trebao si ubaciti Makedonce 2

Jozo

pre 6 godina

da mi je drago nije ali nema veze i ovako nikad nisu prosli grupu
(dorcol, 9. oktobar 2017 23:02)

Da, osim što smo bili treći u Francuskoj... Šteta, nadao sam se baražu, pa da vas tamo izvučemo, ali ako prođemo baraž, vas bi sigurno htio imati u grupi...

Zigzag

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..

Jelena

pre 6 godina

Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.
(mario, 09. oktobar 2017 22:42)
Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?

oooj

pre 6 godina

Odlično za Island, drago mi je što su prvi inače ne bi prošli baraž. Hrvati sigurno prolaze tako da ispade dobro i za jedne i za druge.
(Dynamic, 09. oktobar 2017 22:55)

Zašto si uveren da Island ne bi prošao baraž?

joel

pre 6 godina

nex@ A kako.da ga smjenimo kad je Mamic apsolutni gospodar nogometa u Hrvatskoj. i ovaj Dalic je njegov prijatelj ali čovjek je dobar i iskusan.

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Odlicno drugo poluvrijeme. Podignuto samopouzdanje, nositelji, tako da Italija, Portugal ili Svicarska, i Danska ne dolaze kao moguci protivnik.
Bravi svi!

croata

pre 6 godina

Uzas kakav pritisak.
Apsolutno svi igraju lose. Za pola njih ne znam uopce sta igraju,vrsaljko lijevi bok,ne zna lijevom nista,modric izgubljen u nekakvoj poluspici,rakitic nevidljiv kao zadnji vezni,kramaric ko zna sta uopce on igra,nevidljiv,mandzo centarfor ugusen itd. Ogromni problem u organizaciji igre,ako u drugom pol lovren bude vodio igru nema nas nigdje. podhitno vratiti modrica na zadnjeg veznog,kramarica gurnut u spicu,mandzo lijevo,a raketa poluspica.
Ako ovo izvucemo osvojit cemo sp

Panac

pre 6 godina

Ukrajina lagano dobija i ide u play off. Hrv i bolje da ne ide na SP.
Srbija ide direktno,a Wels će biti drugi.
Danas je Hrv U21 razbila Češku sa 5:1 ...dolaze novi klinci ( Vlašić,Brekalo,Ćorić,Moro,Pašalić,Rog,Mayer... itd ) .

boss

pre 6 godina

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 09. oktobar 2017 23:40)

netko od 98e propusti samo dva atjecanja (Euro 2000,SP 2010) a netko se ne plasira na Euro evo bit ce najmanje 20 godina...a na Svjetsko od 2010,znaci da jako "cesto" letite tom prvom klasom....

mustra

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 9. oktobar 2017 23:40)

Dakle, 2x ste igrali kako covjek kaze - svaka dva olimpijska ciklusa. Na EP kad ste igrali? I koliko puta?

Nemoj me pogresno shvatiti, vecina komentara je ovdje smijesna. Kao i tvoj uostalom. Ja sam navijao da se vi plasirate, kao naravno i za nas. Kao i za slovacku, cesku, poljsku... Mislim da dolazi uskoro vrijeme kad cemo se mi slaveni morati drzati skupa. Unatoc povijest (sssr, yuga, itd.). Jer zapad je poludio sa ovim imigrantima. Pricam iz iskustva. I unatoc ratu od kojeg sam i sam dobro nadrljao, navijam za vas. Iskreno i sa srcem.

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 9. oktobar 2017 23:40) # Link komentara

Evo primjera glupog komentara. Hrvatsku i srbiju u nogometu usporediti je gotovo kao hrvatsku i srbiju u kosarci, rukometu, odbojci ili atletici. A za sve te kategorije se mozemo sloziti tko je osjetno bolji i uspjesniji.

I opcenito, sretno vam na SP. Mi se tek moramo plasirati, jer eto, imali smo tv servisera za izbornika.

judas

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam

Igrali smo i 2002 u Koreji i Japanu. Hrvatska je do sad propustila samo 2 bitna n atjecanja od samostalnosti a to je svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi i europsko prvenstvo 2000 g. u Nizozemskoj i Belgiji.

Bilo kako bilo mislim da ćemo proći baraž i igrat u Rusiji. Bravo i za susjede i sretno vam u Rusiji.

neutralni felsh

pre 6 godina

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 09. oktobar 2017 23:40)


sa takozvanom finskom, to si zaboravio.

Dario Zagreb

pre 6 godina

Prvo poluvrijeme sam se pojeo od muke, jedino Modrič grizao. Drugo poluvrijeme puno ugodnije za živčani sustav, počeli trčati, muški ulaziti u duele, pritiskat zadnju liniju i 2:o sasvim zasluženo...Modriča sam znao dosta kritizirati, ali ove zadnje dvije utakmice bio pravi motor Hrvatske...čestitke Srbiji nek se i oni malo provesele u toj općoj besparici...

Panac

pre 6 godina

Ovo jučer je bilo solidno...čak i vrlo dobro. Da na klupi nije bio TV serviser... Stalno sam tvrdio da igrači dobijaju...a treneri gube utakmice!!!
Svaka čast Zlatku koji je u 2 dana posložio igru koja je napokon na nešto ličila. Zatvorio je glavne igrače Ukr. i pametnom i stpljivom igrom došao do golova. Samo da napomenem.... Ukr kod kuće nije izgubila skoro 2g ( zadnja od jake Španj 1:0 )
Sada u play offu mogu dobiti obje Irske, Grčku ili Šved...

tavce gravce

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu.
(bane, 09. oktobar 2017 22:41)

Mi nikada nismo izgubili od Italije...7 utakmica 3 pobjede i 4 neodlucene
(Makedonce, 9. oktobar 2017 22:57)

U kojem sportu Makedonija nije izgubila od Italije?

Slaven

pre 6 godina

Evo vec neko vrjeme pratim ove "zute listove" sto u hrvatskoj, bosni i srbiji, i moram da zakljucim da su komentari na b92..najrealniji i shodni svrsi, velikom vecinom.

svaka cast...pozz Slaven

TrentSt

pre 6 godina

Nije problem Luka ili Lovren. Problem je drustvo u cijelini, nakaradno I korumpirano pravosudje itd. Ako smo svi tako posteni I moralni kad osudjujemo Luku I Dejana, kako to da nam drzavu od osamostaljenja vode lopine koje mi uporno glasovanjem dovodimo na vlast?

Miki

pre 6 godina

@LOL, 9. oktobar 2017 23:40)
Reče dječačić čija repka pazi sad, ako se plasira na idući EURO pazi jos pažljivije sad, dvadeset (20)godina nije učestvovala na istome..sreća vaša da i iduće kvale treći ide u baraž pa ga možda i izvučete.

šolta

pre 6 godina

Moj je dojam da Hrvatska nije toliko "napaljena" na ovi mundijal,za razliku od Srbije kojoj je dodatni motiv i to šta se igra u Rusiji.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Razbili su ih kao zvecku, tako se igra pravi fudbal bez obzira na precenjenu rec na ovom podneblju, “pritisak”. Odigrali su savrseno, bice favorit u barazu protiv bilo koga sem mozda Italije.

beogradski

pre 6 godina

Ne nego tamo gdje se računa!

Hrvatska je uvek sve bitke dobila!!!
(NS, 09. oktobar 2017 22:31)


druže, u svojoj istroji ste ratovali pod imenom hrvatska samo dva puta, jednom debelo pukli, a drugi put pobedili sopstvenu nacionalnu manjinu, uz pomoć amera, koji se i dan danas hvale na koji način su vam osmislili akciju oluja i kako su vas tokom rata naoružavali.....ratni saldo i nije baš za hvalisanje.....pogledaj srpsku istroju, pa samo u prvom svetskom ratu smo imali više bitaka nego vi u svojoj istroji, o srpskoj revoluciji 1804-1815 da ne govorim.....

A.Davis

pre 6 godina

I posle se cudite kad navodni Srbi pljuju Djokovica, reprezentaciju itd. Mnogi ljudi izgleda nisu svesni koliki broj Hrvata posecuje B92.

beogradski

pre 6 godina

Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.
(mario, 09. oktobar 2017 22:42)

neko je jedva prvi, a neko jedva u baraž, složićeš se da je ovo prvo bolje.....objektivno gledano, naša grupa nije najjača, ali je daleko od najslabije, vels je polufinalista eura, irska je igrala osminu finala, austrija učestvovala u grupi, moldavija je nagazna mina, a gruzija je i vama otimala bodove....ali ipak objektivnost i hrvati ne idu u istu rečenicu....u svakom slučaju, mi JEDVA, ali završismo posao, a vi kako te

Aleksandar

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
 (Zigzag, 9. oktobar 2017 23:34)

Srbija je propusila 2 svetska prvenstva (2002. i 2014.)
Hrvatska jedno (2010.) i znak pitanja za 2018.
Tako da, ne sramoti se bez potrebe.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Gde su braca Slovenci? U basketu uzeli zlato a fudbalica im ocito ne ide. Moramo im ustupiti par igraca kao u kosarci, evo im Kolarov, Rukavina, Milivojevic, Nastasic, Stefan Mitrovic...

TrentSt

pre 6 godina

Ocu rec da bi Mamic moga bit I dobar za nas nogomet, samo da suzbije svoju pohlepu I ogranici se na ono u cemu je dobar, a to je trgovina. Hnl I reprezentaciju prepusti drugima. Inace on je vrhunski trgovac koji uvik plese na rubu zakona I ka takav je savrsen za fifu I uefu. Volija bi da se plasiramo I da onda I on I svi se povuku, al to se nikako nece desit. Hrvatska je vrhunska momcad, imamo kontinuitet I to nas stavlja u vrh. Zasluzujemo igrat velika natjecanja jer jednostavno smo nogometna nacija. Evo I mladi rasturaju u kvalifikacijama. Volija bi I zbog Luke jer se covik stvarno trudi za reprezentaciju I zasluzija je. Vidi se da mu je stalo, a to sta je govorija na sudu neka se tamo I rijesi. Isto ka I mamic, ako je laga, nije platija porez ili nesto, osudit I naplatit jer su ostetili sve nas. Al dok god on ovako igra, trudi se I ja vidim da mu je stalo, zaboli me sta viri mamicu iz dupeta. Triba se stavit I u njegivu poziciju, ne valja osudjivat unaprid.

cacanin

pre 6 godina

Ajde braćo Ukrajinci,stavio sam lepe novce na vas...idemooo !!
(divac, 9. oktobar 2017 21:42) # Link komentara
------------------------

Vidiš li sada da Srbi ne znaju s novcima?
(Kladioničar, 09. oktobar 2017 22:56)

Vazno je da Todoric zna!

TrentSt

pre 6 godina

Evo ovako. Prvo slazem se sa Slavenom u vezi komentiranja na b92. Na Hr portalima sta ih vise citas, imas manje volje ista pisat. Drugo cestitke Srbiji na plasmanu, uvik mi je draze gledat igrace koji znaju balun nego one britanske drvosjece. Sta se tice Hr, ima sam neki spurijus da cemo tuc Ukrajince iako sam mislija da ce oni bit puno agresivniji. Kontam da su oni sad ka mi nakon rata. Nacionalni naboj, ovo ono I zato sam ipak stalno govorija da ce nas dobit, al k.... Hrvatska je jednostavno puno bolja I prava je steta sta ne idemo direkt jer smo se tribali prosetat kroz ovu grupu. Svi oni koji misle da bi se Mamic I ekipa makli ako mi ispadnemo su ili naivni ili glupi. Mamic je samo produkt ovog drustva koje je previse zatrovano I zato takvi dolaze na vrh piramide. S druge strane niko mu ne moze rec da nije vrhunski trgovac I kad bi se uvatija toga, zanemarija pohlepu I struku prepustija onima koji znaju a on se drza trgovine I financija, cak bi moga bit I dobar za hr nogomet. To sta mu se sudi I sta je po mnogima kriminalac nista ne znaci jer realno nogomet je odavno prvo biznis I svi koji su u poziciji imaju "ruke u pekmezu", kako u svitu tako I kod nas. Jedino je razlika sta se mamic misa di mu nije misto. On triba svatit da su Hrvati ludi za balunom I da ne moze privatizirat ligu I reprezentaciju bez obzira na svoj ulozen novac. Drz se ti onog sta znas I tako vracaj ulozeno, pa I zaradi ako triba.....

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kada je zreb za baraz? 
"FORZA ITALIA"
(TucoBenedictoPacificoJuanM.R, 09. oktobar 2017 22:55)

11 studena tj. novembra. Ciao ragazzi!!

Dorcolac

pre 6 godina

@mario ...najlakse grupe? austrija..vels irska su veoma dobre ekipe ...doduse vi ste imali sve same "velikane" fudbala..poput Kosova...Finske..Turske..Ukrajine ...i jedva ste baraz izvukli. E zbog takvih kao ti nadam se da ce da vas odvale u barazu, tj ne moraju da vas odvale..dovoljno ce biti da pratite mundijal "doma uz pivu"

gilgames

pre 6 godina

@gimp

U pravu si nije sve, ali je bitna ona zadnja - kljucna :)
(ZG, 9. oktobar 2017 22:50)

A s kim ste igrali tu kljucnu? Mi smo zamoljeni da ne ucestvujemo, nije vam veliki brat rekao da je sve predstava...

Davor

pre 6 godina

Brate... Daj bože da odvale Ukrajinu. Šteta što su tek sada smenili Čačića. Takvi velemajstori zaslužuju SP. Kao i mi. Baraž ne bi trebalo da predstavlja problem.

mario

pre 6 godina

Više sreće imaju nego pameti.
(Werewolf, 09. oktobar 2017 22:29)
Ko nam to kaže haha.
Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.

Panac

pre 6 godina

Ukrajina lagano dobija i ide u play off. Hrv i bolje da ne ide na SP.
Srbija ide direktno,a Wels će biti drugi.
Danas je Hrv U21 razbila Češku sa 5:1 ...dolaze novi klinci ( Vlašić,Brekalo,Ćorić,Moro,Pašalić,Rog,Mayer... itd ) .

Zigzag

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..

sada

pre 6 godina

ja kao srbin bi voleo videti hrvate na sp..imaju dobar tim,super emisije,dobar marketing,uvek velika ocekivanja i svi ih respektuju ali oni imaju taj balkanski mentalitet pa nista neurade

Jozo

pre 6 godina

da mi je drago nije ali nema veze i ovako nikad nisu prosli grupu
(dorcol, 9. oktobar 2017 23:02)

Da, osim što smo bili treći u Francuskoj... Šteta, nadao sam se baražu, pa da vas tamo izvučemo, ali ako prođemo baraž, vas bi sigurno htio imati u grupi...

Kroasan

pre 6 godina

Zar ste mislili da smo rekli zadnju riječ protiv Finske? :))

Doktorska disertacija Luke Modrića. Sam je držao vezni red, drugo poluvrijeme je za snimiti i pokazivat djeci u pionirima kako veznjak mora igrati.

croata

pre 6 godina

Uzas kakav pritisak.
Apsolutno svi igraju lose. Za pola njih ne znam uopce sta igraju,vrsaljko lijevi bok,ne zna lijevom nista,modric izgubljen u nekakvoj poluspici,rakitic nevidljiv kao zadnji vezni,kramaric ko zna sta uopce on igra,nevidljiv,mandzo centarfor ugusen itd. Ogromni problem u organizaciji igre,ako u drugom pol lovren bude vodio igru nema nas nigdje. podhitno vratiti modrica na zadnjeg veznog,kramarica gurnut u spicu,mandzo lijevo,a raketa poluspica.
Ako ovo izvucemo osvojit cemo sp

UtiMeki

pre 6 godina

(Davor, 09. oktobar 2017 20:21)

Samo da ih skinemo.
Pomozi Boze!
A tebi Srbine svaka cast na komentaru.
(croata, 09. oktobar 2017 20:45)

Davor je Srbin koliko je i Slavoljub Hrvat.

Jelena

pre 6 godina

Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.
(mario, 09. oktobar 2017 22:42)
Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?

croata

pre 6 godina

Brate... Daj bože da odvale Ukrajinu. Šteta što su tek sada smenili Čačića. Takvi velemajstori zaslužuju SP. Kao i mi. Baraž ne bi trebalo da predstavlja problem.
(Davor, 09. oktobar 2017 20:21)

Samo da ih skinemo.
Pomozi Boze!
A tebi Srbine svaka cast na komentaru.

Istina

pre 6 godina

Hrvatska je uvek sve bitke dobila!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NS, 9. oktobar 2017 22:31

Kosarkaske pogotovo...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila? 
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam

Kladioničar

pre 6 godina

Ajde braćo Ukrajinci,stavio sam lepe novce na vas...idemooo !!
(divac, 9. oktobar 2017 21:42) # Link komentara
------------------------

Vidiš li sada da Srbi ne znaju s novcima?

Ivan

pre 6 godina

Napisah ja i juče da Hrvati sigurno lagano pobeđuju Ukrajinu i idu u Baraž i to se i dogodilo, jer sam znao da neće sebi dozvoliti blamažu da u ovoj laganoj grupi ispadnu iz borbe za Mundijal! Doduše, sa ovoliko moćnim timom koji objektivno Hrvati imaju jednostavno morali su ovu grupu da odrade na prvom mestu ubedljivo i bez poraza, ali eto, kockali su se i dopustili sebi neke nedopustive kikseve protiv mnogo lošijih ekipa od sebe i sad im predstoji baraž ali u baražu će biti nosioci i sasvim sigurno idu i oni na Mundijal! Dobiće ili neku od dve Irske ili Grčku i Švedsku a od svih njih su ubedljivo bolji! Znači idu "Vatreni" na Mundijal!

Pepo

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 9. oktobar 2017 22:41)
I mi si želimo Talijane.Nikad nas nisu dobili niti će

beogradski

pre 6 godina

Ne nego tamo gdje se računa!

Hrvatska je uvek sve bitke dobila!!!
(NS, 09. oktobar 2017 22:31)


druže, u svojoj istroji ste ratovali pod imenom hrvatska samo dva puta, jednom debelo pukli, a drugi put pobedili sopstvenu nacionalnu manjinu, uz pomoć amera, koji se i dan danas hvale na koji način su vam osmislili akciju oluja i kako su vas tokom rata naoružavali.....ratni saldo i nije baš za hvalisanje.....pogledaj srpsku istroju, pa samo u prvom svetskom ratu smo imali više bitaka nego vi u svojoj istroji, o srpskoj revoluciji 1804-1815 da ne govorim.....

VladoGeorgijevKerin

pre 6 godina

Modrić najbolji igrač večeras. Uvijek grintam na njega,ali danas apsolutno prvo ime.Kramarić 2 od 2!Sad ako budu igrali slijedeće dvije utakmice kao drugo poluvrijeme večeras- nema straha. A ako bude kao protiv Finske i Turske onda ostajemo slijedeće ljeto odmarati.Sramota bi bila za ovu generaciju ne otići u Rusiju.A u Rusiji pokušati otići bar među šesnaest posljednjih.Čestitam Srbijancima na odlasku u vama bratsku zemlju, Rusiju.

Dynamic

pre 6 godina

Odlično za Island, drago mi je što su prvi inače ne bi prošli baraž. Hrvati sigurno prolaze tako da ispade dobro i za jedne i za druge.

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Odlicno drugo poluvrijeme. Podignuto samopouzdanje, nositelji, tako da Italija, Portugal ili Svicarska, i Danska ne dolaze kao moguci protivnik.
Bravi svi!

joel

pre 6 godina

nex@ A kako.da ga smjenimo kad je Mamic apsolutni gospodar nogometa u Hrvatskoj. i ovaj Dalic je njegov prijatelj ali čovjek je dobar i iskusan.

Dorcolac

pre 6 godina

@mario ...najlakse grupe? austrija..vels irska su veoma dobre ekipe ...doduse vi ste imali sve same "velikane" fudbala..poput Kosova...Finske..Turske..Ukrajine ...i jedva ste baraz izvukli. E zbog takvih kao ti nadam se da ce da vas odvale u barazu, tj ne moraju da vas odvale..dovoljno ce biti da pratite mundijal "doma uz pivu"

oooj

pre 6 godina

Odlično za Island, drago mi je što su prvi inače ne bi prošli baraž. Hrvati sigurno prolaze tako da ispade dobro i za jedne i za druge.
(Dynamic, 09. oktobar 2017 22:55)

Zašto si uveren da Island ne bi prošao baraž?

Makedonce

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu. 
(bane, 09. oktobar 2017 22:41) 

Mi nikada nismo izgubili od Italije...7 utakmica 3 pobjede i 4 neodlucene
(Makedonce, 09. oktobar 2017 22:57)

Trebao si ubaciti Makedonce 2

A.Davis

pre 6 godina

I posle se cudite kad navodni Srbi pljuju Djokovica, reprezentaciju itd. Mnogi ljudi izgleda nisu svesni koliki broj Hrvata posecuje B92.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Gde su braca Slovenci? U basketu uzeli zlato a fudbalica im ocito ne ide. Moramo im ustupiti par igraca kao u kosarci, evo im Kolarov, Rukavina, Milivojevic, Nastasic, Stefan Mitrovic...

PeroZg

pre 6 godina

sad da da bog da im u barazu padne italija portugal ili svajcarska.
(srbin, 09. oktobar 2017 22:41)

Teško jer ako se ne varam, hrvatska ce bit treci nositelj. Mozemo izvuc svedsku, dansku, sjevernu irsku ili grcku.

beogradski

pre 6 godina

Nakon osam godina i vi ste uspjeli da sretno odete na SP i to iz najlakse grupe i opet jedva.
(mario, 09. oktobar 2017 22:42)

neko je jedva prvi, a neko jedva u baraž, složićeš se da je ovo prvo bolje.....objektivno gledano, naša grupa nije najjača, ali je daleko od najslabije, vels je polufinalista eura, irska je igrala osminu finala, austrija učestvovala u grupi, moldavija je nagazna mina, a gruzija je i vama otimala bodove....ali ipak objektivnost i hrvati ne idu u istu rečenicu....u svakom slučaju, mi JEDVA, ali završismo posao, a vi kako te

cacanin

pre 6 godina

Ajde braćo Ukrajinci,stavio sam lepe novce na vas...idemooo !!
(divac, 9. oktobar 2017 21:42) # Link komentara
------------------------

Vidiš li sada da Srbi ne znaju s novcima?
(Kladioničar, 09. oktobar 2017 22:56)

Vazno je da Todoric zna!

Aleksandar

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
 (Zigzag, 9. oktobar 2017 23:34)

Srbija je propusila 2 svetska prvenstva (2002. i 2014.)
Hrvatska jedno (2010.) i znak pitanja za 2018.
Tako da, ne sramoti se bez potrebe.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kada je zreb za baraz? 
"FORZA ITALIA"
(TucoBenedictoPacificoJuanM.R, 09. oktobar 2017 22:55)

11 studena tj. novembra. Ciao ragazzi!!

tavce gravce

pre 6 godina

Zelim im Italijane u barazu.
(bane, 09. oktobar 2017 22:41)

Mi nikada nismo izgubili od Italije...7 utakmica 3 pobjede i 4 neodlucene
(Makedonce, 9. oktobar 2017 22:57)

U kojem sportu Makedonija nije izgubila od Italije?

gilgames

pre 6 godina

@gimp

U pravu si nije sve, ali je bitna ona zadnja - kljucna :)
(ZG, 9. oktobar 2017 22:50)

A s kim ste igrali tu kljucnu? Mi smo zamoljeni da ne ucestvujemo, nije vam veliki brat rekao da je sve predstava...

Miki

pre 6 godina

@LOL, 9. oktobar 2017 23:40)
Reče dječačić čija repka pazi sad, ako se plasira na idući EURO pazi jos pažljivije sad, dvadeset (20)godina nije učestvovala na istome..sreća vaša da i iduće kvale treći ide u baraž pa ga možda i izvučete.

šolta

pre 6 godina

Moj je dojam da Hrvatska nije toliko "napaljena" na ovi mundijal,za razliku od Srbije kojoj je dodatni motiv i to šta se igra u Rusiji.

Dario Zagreb

pre 6 godina

Prvo poluvrijeme sam se pojeo od muke, jedino Modrič grizao. Drugo poluvrijeme puno ugodnije za živčani sustav, počeli trčati, muški ulaziti u duele, pritiskat zadnju liniju i 2:o sasvim zasluženo...Modriča sam znao dosta kritizirati, ali ove zadnje dvije utakmice bio pravi motor Hrvatske...čestitke Srbiji nek se i oni malo provesele u toj općoj besparici...

boss

pre 6 godina

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 09. oktobar 2017 23:40)

netko od 98e propusti samo dva atjecanja (Euro 2000,SP 2010) a netko se ne plasira na Euro evo bit ce najmanje 20 godina...a na Svjetsko od 2010,znaci da jako "cesto" letite tom prvom klasom....

neutralni felsh

pre 6 godina

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 09. oktobar 2017 23:40)


sa takozvanom finskom, to si zaboravio.

mustra

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 9. oktobar 2017 23:40)

Dakle, 2x ste igrali kako covjek kaze - svaka dva olimpijska ciklusa. Na EP kad ste igrali? I koliko puta?

Nemoj me pogresno shvatiti, vecina komentara je ovdje smijesna. Kao i tvoj uostalom. Ja sam navijao da se vi plasirate, kao naravno i za nas. Kao i za slovacku, cesku, poljsku... Mislim da dolazi uskoro vrijeme kad cemo se mi slaveni morati drzati skupa. Unatoc povijest (sssr, yuga, itd.). Jer zapad je poludio sa ovim imigrantima. Pricam iz iskustva. I unatoc ratu od kojeg sam i sam dobro nadrljao, navijam za vas. Iskreno i sa srcem.

Neko ide direktno prvom klasom a neko se muci sa Finskom i Kosovom...
(LOL, 9. oktobar 2017 23:40) # Link komentara

Evo primjera glupog komentara. Hrvatsku i srbiju u nogometu usporediti je gotovo kao hrvatsku i srbiju u kosarci, rukometu, odbojci ili atletici. A za sve te kategorije se mozemo sloziti tko je osjetno bolji i uspjesniji.

I opcenito, sretno vam na SP. Mi se tek moramo plasirati, jer eto, imali smo tv servisera za izbornika.

TrentSt

pre 6 godina

Ocu rec da bi Mamic moga bit I dobar za nas nogomet, samo da suzbije svoju pohlepu I ogranici se na ono u cemu je dobar, a to je trgovina. Hnl I reprezentaciju prepusti drugima. Inace on je vrhunski trgovac koji uvik plese na rubu zakona I ka takav je savrsen za fifu I uefu. Volija bi da se plasiramo I da onda I on I svi se povuku, al to se nikako nece desit. Hrvatska je vrhunska momcad, imamo kontinuitet I to nas stavlja u vrh. Zasluzujemo igrat velika natjecanja jer jednostavno smo nogometna nacija. Evo I mladi rasturaju u kvalifikacijama. Volija bi I zbog Luke jer se covik stvarno trudi za reprezentaciju I zasluzija je. Vidi se da mu je stalo, a to sta je govorija na sudu neka se tamo I rijesi. Isto ka I mamic, ako je laga, nije platija porez ili nesto, osudit I naplatit jer su ostetili sve nas. Al dok god on ovako igra, trudi se I ja vidim da mu je stalo, zaboli me sta viri mamicu iz dupeta. Triba se stavit I u njegivu poziciju, ne valja osudjivat unaprid.

TrentSt

pre 6 godina

Nije problem Luka ili Lovren. Problem je drustvo u cijelini, nakaradno I korumpirano pravosudje itd. Ako smo svi tako posteni I moralni kad osudjujemo Luku I Dejana, kako to da nam drzavu od osamostaljenja vode lopine koje mi uporno glasovanjem dovodimo na vlast?

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Razbili su ih kao zvecku, tako se igra pravi fudbal bez obzira na precenjenu rec na ovom podneblju, “pritisak”. Odigrali su savrseno, bice favorit u barazu protiv bilo koga sem mozda Italije.

judas

pre 6 godina

Nesto se ne secam da ste vi bili u Juznoj Africi na prvenstvu. Kolika je vasa pauza tada bila?
(Jelena, 09. oktobar 2017 23:23)nase pauze traju jedno natjecanje,a vase dva olimpijska ciklusa..
(Zigzag, 09. oktobar 2017 23:34)

Igrali smo 1998, pa 2006, pa 2010 i 2018 ćemo igrati, ako je to loše ja ne znam

Igrali smo i 2002 u Koreji i Japanu. Hrvatska je do sad propustila samo 2 bitna n atjecanja od samostalnosti a to je svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi i europsko prvenstvo 2000 g. u Nizozemskoj i Belgiji.

Bilo kako bilo mislim da ćemo proći baraž i igrat u Rusiji. Bravo i za susjede i sretno vam u Rusiji.

Slaven

pre 6 godina

Evo vec neko vrjeme pratim ove "zute listove" sto u hrvatskoj, bosni i srbiji, i moram da zakljucim da su komentari na b92..najrealniji i shodni svrsi, velikom vecinom.

svaka cast...pozz Slaven

TrentSt

pre 6 godina

Evo ovako. Prvo slazem se sa Slavenom u vezi komentiranja na b92. Na Hr portalima sta ih vise citas, imas manje volje ista pisat. Drugo cestitke Srbiji na plasmanu, uvik mi je draze gledat igrace koji znaju balun nego one britanske drvosjece. Sta se tice Hr, ima sam neki spurijus da cemo tuc Ukrajince iako sam mislija da ce oni bit puno agresivniji. Kontam da su oni sad ka mi nakon rata. Nacionalni naboj, ovo ono I zato sam ipak stalno govorija da ce nas dobit, al k.... Hrvatska je jednostavno puno bolja I prava je steta sta ne idemo direkt jer smo se tribali prosetat kroz ovu grupu. Svi oni koji misle da bi se Mamic I ekipa makli ako mi ispadnemo su ili naivni ili glupi. Mamic je samo produkt ovog drustva koje je previse zatrovano I zato takvi dolaze na vrh piramide. S druge strane niko mu ne moze rec da nije vrhunski trgovac I kad bi se uvatija toga, zanemarija pohlepu I struku prepustija onima koji znaju a on se drza trgovine I financija, cak bi moga bit I dobar za hr nogomet. To sta mu se sudi I sta je po mnogima kriminalac nista ne znaci jer realno nogomet je odavno prvo biznis I svi koji su u poziciji imaju "ruke u pekmezu", kako u svitu tako I kod nas. Jedino je razlika sta se mamic misa di mu nije misto. On triba svatit da su Hrvati ludi za balunom I da ne moze privatizirat ligu I reprezentaciju bez obzira na svoj ulozen novac. Drz se ti onog sta znas I tako vracaj ulozeno, pa I zaradi ako triba.....

Panac

pre 6 godina

Ovo jučer je bilo solidno...čak i vrlo dobro. Da na klupi nije bio TV serviser... Stalno sam tvrdio da igrači dobijaju...a treneri gube utakmice!!!
Svaka čast Zlatku koji je u 2 dana posložio igru koja je napokon na nešto ličila. Zatvorio je glavne igrače Ukr. i pametnom i stpljivom igrom došao do golova. Samo da napomenem.... Ukr kod kuće nije izgubila skoro 2g ( zadnja od jake Španj 1:0 )
Sada u play offu mogu dobiti obje Irske, Grčku ili Šved...