Subota, 07.10.2017.

17:39

"Mučili se sa Kosovom i Finskom – katastrofalno"

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da je trenutna situacija katastrofalna, ali da i dalje imaju šanse da sve urade dobro.

Izvor: PT

"Muèili se sa Kosovom i Finskom – katastrofalno" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

My name is Zlatan

pre 6 godina

@treba nam remi u ukrajini a ne pobjedaNakon toga baraz u kojem smo nositeljiDa se ovo dogadja prije godinu dvije rekao bih da smo 90% u rusiji....Ali...Nesto gadno ne stima opcenito oko reprezentacije i to traje vec dugo godina i sad dolazi na naplatuSvi navijaci hrvatske reprezentacije imaju dva izbora:1. Da vjeruju u prolaz i navijaju za odlazak u rusiju i ako se to desi tada svi ogromni problemi odlaze pod tepih2. Da napokon ne odemo na prvenstvo sa fantasticnom generacijom i da svi vide hoce li HNS "menadjeri" i dalje unistavati hr nogomet sa klaunima u savezu i na izbornickoj klupiOsobno se nadam neprolasku u rusiju, kad bi napisao zbog cega mozda mi ne bi objavili komentarPoz svima
(ANTE HR, 07. oktobar 2017 19:12)
nije nam dovoljan remi jer je Grčka prestigla BiH i ima vise bodova od nas ... a ko god bude drugi između Slovačke i škotske je takodjer ispred nas.. jer Škotska mora dobit Sloveniju da bi bila druga...

Oliver

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa drugel strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.
(Stefan, 07. oktobar 2017 20:03)

Neki od nas znaju za Jasenovac pa nikada ne mogu da navijaju za "susjede". Nikada,ni pod kakvim okolnostima. Napred Ukrajinci!

Milo's

pre 6 godina

Imaju selektora koji ne moze voditi ni obican zonaski klub a ne selekciju takvog renomea kao hr. da su izgubili od lihtenstajna taj ne bi napustio kormilo i za to stanje je kriv njihov savez sto postavljaju nedoraslog coveka da vodi tako dobru reprezentaciju.

j

pre 6 godina

"Neverovatno je da smo se mučili sa reprezentacijama poput Kosova i Finske, te selekcije smo trebali da pobedimo sa lakoćom", kazao je Modrić.
Modric je u jednoj recenici objasnio balkanski mentalitet.Ma lako cemo..

Sasa

pre 6 godina

Ali izvikana ekipa? Bajo moj rijetko koja reprezentacija postoji a da je mi nismo pobjedili. Argentina Engleska Španjolska Njemačka Talijani Nizozemci možda samo protiv Brazila nemamo pobjedu al imamo remi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vjeran, 7. oktobar 2017 19:12)

Pa, ti saberi te pobede i pomnozi sa tri boda, posalji FIFI, mozda budete prvi i direktno se plasirate na SP.

I mi smp pobedili jedan od "dream team"- ova i to usred Atlante, pa ipak nismo bolji od Amerikanaca.

"Dijagnosticar", Nis

Panac

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa drugel strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.
(Stefan, 07. oktobar 2017 20:03)

Nije baš tema ali bravo za komentar!
Srbi i Hrvati ( i drugi ) žive više od 800 g na ovom području JI evrope i barem 2/5 stanovništva je "mix" .
Najbolji sportaši su upravo takvi "mješanci"
A samo jako iskompleksirani se trude biti "pravi" veliki nacionalisti.
npr. veliki četnik Šešelj je hrv korijena.

Stefan

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa druge strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.

danguba

pre 6 godina

bole me uvo za hrvate
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 7. oktobar 2017 18:47)

Da te "bole", ne bi otvorio vijest, a pogotovo ne bi ostavljao komentare na istu.

Zagrepčanin

pre 6 godina

Iskreno, meni je doista svejedno.Stvarno me baš briga. Nešto slično kaj sam pročitao jedan komentar ... boli me uvo. Dok mafija vlada ja bojkotiram. Činjenica je da je nama potreban i dovoljan neriješen rezultat obzirom da je BiH izgubila. Nije mi žao Bosne ... i tamo je mafija. Kao i kod vas. Hleba i igara, ha? Neće ići.

bez kosti

pre 6 godina

hrvatska mora poćerat -rakitića i modrića koji su odigrali 100 utakmicaa a davalja odigrali 20 manđukića oćerat i uvest u ekipu mlade snage pa taman neotišli ni na EP uvest u 1. ekipu halilovića balića pašalića vlašića i ostalu mladu gardu zahvalit se ćorluki

Jedna lasta ne čini proleće, jedna bronza ne čini te fudbalskom silom!

pre 6 godina

(Oki, 7. oktobar 2017 19:15)

Na tom SP ste igrali za zlato i to za klasu iznad svih! Ekipa sa Zidanom nije znala gde je, da ne bi Tirama koji dade jedina dva gola za reprezentaciju zlato bi i palo!

No zapamtite ujaci, sreća se ne dobija, ona se zaslužuje kao i sve! Vi je niste zaslužili, vi mnogo toga ne zaslužujete, ali dobri Bog ima milosti kakvu je teško zamisliti pa vas eto i dalje sa šansom za pokajanje...

No to nije bila vaša škola nego jugoslovenska, a Jugoslavija nije utemeljena na vašoj snazi ili bilo koje druge republike nego isključivo na srpskoj i snazi i krvi! Vi ste sanjali III rajh!

Ni mi nismo dobili što smo hteli. Sanjali smo Kraljevinu Srbiju a dobili masonsku sa sve vama u paketu!

I o tome neću, svaki cirkusant kad se pogleda u ogledalo može da skine šminku i prevari druge da to nije, ali SEBE NE MOŽE DA PREVARI!

A mi s druge strane u fudbalu... mi smo za vas druga dimenzija!

KEŠ osvojen, plus jedno finale, dva srebra na EP, bronza na PRVOM SP u Urugvaju, pisali istoriju fudbala, Daragan Džajić u timu svih vremena, Novi Zeland 2015...

Čak i u tom "vašem"rukometu najbolji igrač svih vremena je Karabatić, a u ženskom rukometu Svetlana Kitić!

Vi tisutljetnji pokusni kunići prvo saznajte šta vam grb znači, jedino smisleno je rekao onaj kelt na pirinču neki dan iz Engleske, da liči na rukavicu za kuvanje! Takvu simboliku nažalost ima i u realnosti! Kad to saznate... onda se hvalite Bogatašu kako ste našli 10kn na zemlji.

sada

pre 6 godina

veliko je pitanje da li hrvati mogu imati srece pa da prezive Ukrajinu...nemoze se preko noci nesto promeniti..to dugo traje..samopouzdanje nula..jedino da bude sreca maksimalno naklonjena..sa bodom ili pobedom dice se ekipa i atmosfera ali realno igra im je ocajna..neverovatno koliko imaju kvalitetnih igraca kao mi nekada al se i kod njih pocele desavati stvari kao kod nas...e pa vidite kako je nama bilo..zasitili se hrvati repke,nema vise 200% svojih mogucnosti kao nekada kad realno nisu imali igracki kvalitet kao danas...cist primer je Island koji svojim pristupom,disciplinom pokazuje da svi igraju ovaj tvrd,dosadan fudbal i da mogu uspeti.Mislim da je novac najveci problem i ogromni ugovori igraca..danas prosecan igrac vise zaradi nego one bivse legende 90 tih pa i pocetkom 2000 tih godina..zasto bi se borio i ginuo,kad rizikuje povrede...zato menadzeri nastupaju i gledamo nekog S.Mitrovica,Gudelja a nema Milinkovica-Savica ili nasoj reprezentaciji protiv hrvatske gde sa prvi put cuo za nekog Radovanovica,Stevanovica,Krsticica i sl..

Krle

pre 6 godina

Slicni smo po luzerskom mentalitetu ali su hrvatski fudbaleri bolji. Imali su onaj uspeh iz 1998. Daleko vise cupaju i grizu kada igraju za nacionalni tim za razliku od nasih koji igraju anemicno i bez ideje. Svasta je moguce u Ukrajini ali i u Beogradu protiv Gruzije. Sve je otvoreno do poslednjeg minuta.

Oki

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...
(Istrebljivac Antimaterije, 07. oktobar 2017 

Luda sreca..izbacivanje Njemacke u cetvtfinalu i Nizizemce za trece mesto..

vjeran

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...
(Istrebljivac Antimaterije, 07. oktobar 2017 18:42)

molim? molim? ti si momak u banani
ako se ne plasiramo pa nece biti kraj svijeta. Došlo je do zasicenja. To nam i treba, jedno dobro resetiranje. Ali izvikana ekipa? Bajo moj rijetko koja reprezentacija postoji a da je mi nismo pobjedili. Argentina Engleska Španjolska Njemačka Talijani Nizozemci možda samo protiv Brazila nemamo pobjedu al imamo remi

ANTE HR

pre 6 godina

treba nam remi u ukrajini a ne pobjeda
Nakon toga baraz u kojem smo nositelji
Da se ovo dogadja prije godinu dvije rekao bih da smo 90% u rusiji....
Ali...
Nesto gadno ne stima opcenito oko reprezentacije i to traje vec dugo godina i sad dolazi na naplatu
Svi navijaci hrvatske reprezentacije imaju dva izbora:
1. Da vjeruju u prolaz i navijaju za odlazak u rusiju i ako se to desi tada svi ogromni problemi odlaze pod tepih
2. Da napokon ne odemo na prvenstvo sa fantasticnom generacijom i da svi vide hoce li HNS "menadjeri" i dalje unistavati hr nogomet sa klaunima u savezu i na izbornickoj klupi

Osobno se nadam neprolasku u rusiju, kad bi napisao zbog cega mozda mi ne bi objavili komentar

Poz svima

mario

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!
(Čedo, 07. oktobar 2017 18:06)
Kao što će vas Gruzija pošto igrate tako perfektno.

Zigzag

pre 6 godina

Realno, treba "samo" da dobiju Ukrajince u Kijevu i prođu baraž. Realno.
(oberin martel, 07. oktobar 2017 17:46)
realno treba nam x i igramo play off koji nikad u povijesti nismo izgubili,cak nismo izgubili nitijednu utakmicu u barazu...

Čedo

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!

Istrebljivac Antimaterije

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...

ZG Hr EU

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!
(Čedo, 07. oktobar 2017 18:06)
Pazi da vi ne prođete

Sinak

pre 6 godina

Misim, najrealnije, toliko se loze na raznorazne momcadi, ne mogu nista da urade. Neka lepo se okrenu onom sto najbolje znaju tipa gadjanje glinenih golubova ili bocanje... Misim nikad nista ne uradise ljudi_ posisase mozak da su dobri. Nema tu nista.

Zvekan

pre 6 godina

Imali mi sansu ili ne, cinjenica je da repka igra katastrofalno! Dijelom je razlog los trener, ali vecim dijelom su igraci. Sve primadone, tzv zvijezde koje u svojim klubovima igraju solidno ili dobro, zbog novaca, ali za svoju zemlju...za svoju zemlju i svoj narod su najobicnije nule! Od Modrica do zadnjeg! Dno dna od ljudi!

Mare

pre 6 godina

Ne vidim potrebu za ovakvim tekstovima, mora li stalno da se viri u komsijsko dvoriste? Sad li kao treba da se nasladjujemo ako ne odu na SP? Mi vidim briniramo u najlaksoj grupi u istoriji svih grupa :) Ajd nekako da pobedimo Gruziju a posle nek nam je Bog u pomoci.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Zdravko Mamić. Mislite o tome... Kako se njemu sudi, i Dinamo i reprezentacija mislima negde drugde. Ko zna šta su sve igrači i Mamić radili(kršili zakon možda?)? Pa sada misle o Golom otoku. Ne zamerite mi, Srbin sam. Volim teorije zavere.

Leskovcanin

pre 6 godina

Još jedan "stručnjak" za zavjere, a kako će to sudije "gurati" Ukrajinu kad su na sve strane kamere?!
(Bruder Jakob, 07. oktobar 2017 18:14)
Ma nisam strucnjak za " zavjere". Samo gledaj kako ce da vam ga sudije, a i Ukrajinci zavuku. Kupi si kikiriki i Ozujsko, bit ce ti ugodnije za gledat nogomet.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Realno zbog politike Ukrajinu ce gurati sudije. Tako je to, fudbalnje vise od igre.A mi od gotovog napravismo veresiju.
(Leskovcanin, 7. oktobar 2017 17:53)

Još jedan "stručnjak" za zavjere, a kako će to sudije "gurati" Ukrajinu kad su na sve strane kamere?!

pajero

pre 6 godina

(Panac, 7. oktobar 2017 17:57)
Da, Hrvatska je "raspad", ono juče je bolelo. Dobrih 20 godina je hrvatska repka bila daleko iznad stanja u zemlji i lokalnom fudbalu. Ali na žalost, stvari dolaze na svoje. I dalje tu ima vanserijskih igrača (svaka svetska repka bi poželela Modrića, Rakitića i Mandžukića), ali orkestar je zakazao. Mi Srbi to dobrano znamo. I malo ko se ovde loži da ćemo nešto postići u Rusiji, ako uopšte pobedimo Gruziju (iako mislim da hoćemo). U najboljem slučaju prolazimo prvi krug, a bar jednu od 3-4 utakmice će nas neko ukantati sa 3-4 gola razlike. Psihologija raspada sistema, šifra Holandija 2000 i Argentina 2006.

Djole***

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.

Panac

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.
(Djole***, 07. oktobar 2017 17:39)

Ovog puta neće ići !!!
Preveviše je loša atmosfera u momčadi. Ovo je samo posljedica stanja u HNS-u. Mafija će uništiti nogomet,kao što su uništili košarku.
Očekujem lagani poraz od Ukrajine ( sa TV serviserom bi bila teška blamaža ).
Na prošlom EP Hrv je trebala igrati finale ( sa pravim trenerom bi razbili Portugal )
Ovog puta će na SP igrati Srbija...
Ako će imati sreće sa skupinom mogli bi proći prvi krug...a dalje od toga ...teško

oberin martel

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djole***, 7. oktobar 2017 17:39)

Realno, treba "samo" da dobiju Ukrajince u Kijevu i prođu baraž. Realno.

oberin martel

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djole***, 7. oktobar 2017 17:39)

Realno, treba "samo" da dobiju Ukrajince u Kijevu i prođu baraž. Realno.

Panac

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.
(Djole***, 07. oktobar 2017 17:39)

Ovog puta neće ići !!!
Preveviše je loša atmosfera u momčadi. Ovo je samo posljedica stanja u HNS-u. Mafija će uništiti nogomet,kao što su uništili košarku.
Očekujem lagani poraz od Ukrajine ( sa TV serviserom bi bila teška blamaža ).
Na prošlom EP Hrv je trebala igrati finale ( sa pravim trenerom bi razbili Portugal )
Ovog puta će na SP igrati Srbija...
Ako će imati sreće sa skupinom mogli bi proći prvi krug...a dalje od toga ...teško

Čedo

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!

pajero

pre 6 godina

(Panac, 7. oktobar 2017 17:57)
Da, Hrvatska je "raspad", ono juče je bolelo. Dobrih 20 godina je hrvatska repka bila daleko iznad stanja u zemlji i lokalnom fudbalu. Ali na žalost, stvari dolaze na svoje. I dalje tu ima vanserijskih igrača (svaka svetska repka bi poželela Modrića, Rakitića i Mandžukića), ali orkestar je zakazao. Mi Srbi to dobrano znamo. I malo ko se ovde loži da ćemo nešto postići u Rusiji, ako uopšte pobedimo Gruziju (iako mislim da hoćemo). U najboljem slučaju prolazimo prvi krug, a bar jednu od 3-4 utakmice će nas neko ukantati sa 3-4 gola razlike. Psihologija raspada sistema, šifra Holandija 2000 i Argentina 2006.

Djole***

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.

Mare

pre 6 godina

Ne vidim potrebu za ovakvim tekstovima, mora li stalno da se viri u komsijsko dvoriste? Sad li kao treba da se nasladjujemo ako ne odu na SP? Mi vidim briniramo u najlaksoj grupi u istoriji svih grupa :) Ajd nekako da pobedimo Gruziju a posle nek nam je Bog u pomoci.

Oki

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...
(Istrebljivac Antimaterije, 07. oktobar 2017 

Luda sreca..izbacivanje Njemacke u cetvtfinalu i Nizizemce za trece mesto..

Zagrepčanin

pre 6 godina

Iskreno, meni je doista svejedno.Stvarno me baš briga. Nešto slično kaj sam pročitao jedan komentar ... boli me uvo. Dok mafija vlada ja bojkotiram. Činjenica je da je nama potreban i dovoljan neriješen rezultat obzirom da je BiH izgubila. Nije mi žao Bosne ... i tamo je mafija. Kao i kod vas. Hleba i igara, ha? Neće ići.

ANTE HR

pre 6 godina

treba nam remi u ukrajini a ne pobjeda
Nakon toga baraz u kojem smo nositelji
Da se ovo dogadja prije godinu dvije rekao bih da smo 90% u rusiji....
Ali...
Nesto gadno ne stima opcenito oko reprezentacije i to traje vec dugo godina i sad dolazi na naplatu
Svi navijaci hrvatske reprezentacije imaju dva izbora:
1. Da vjeruju u prolaz i navijaju za odlazak u rusiju i ako se to desi tada svi ogromni problemi odlaze pod tepih
2. Da napokon ne odemo na prvenstvo sa fantasticnom generacijom i da svi vide hoce li HNS "menadjeri" i dalje unistavati hr nogomet sa klaunima u savezu i na izbornickoj klupi

Osobno se nadam neprolasku u rusiju, kad bi napisao zbog cega mozda mi ne bi objavili komentar

Poz svima

vjeran

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...
(Istrebljivac Antimaterije, 07. oktobar 2017 18:42)

molim? molim? ti si momak u banani
ako se ne plasiramo pa nece biti kraj svijeta. Došlo je do zasicenja. To nam i treba, jedno dobro resetiranje. Ali izvikana ekipa? Bajo moj rijetko koja reprezentacija postoji a da je mi nismo pobjedili. Argentina Engleska Španjolska Njemačka Talijani Nizozemci možda samo protiv Brazila nemamo pobjedu al imamo remi

mario

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!
(Čedo, 07. oktobar 2017 18:06)
Kao što će vas Gruzija pošto igrate tako perfektno.

ZG Hr EU

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!
(Čedo, 07. oktobar 2017 18:06)
Pazi da vi ne prođete

Krle

pre 6 godina

Slicni smo po luzerskom mentalitetu ali su hrvatski fudbaleri bolji. Imali su onaj uspeh iz 1998. Daleko vise cupaju i grizu kada igraju za nacionalni tim za razliku od nasih koji igraju anemicno i bez ideje. Svasta je moguce u Ukrajini ali i u Beogradu protiv Gruzije. Sve je otvoreno do poslednjeg minuta.

Stefan

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa druge strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.

danguba

pre 6 godina

bole me uvo za hrvate
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 7. oktobar 2017 18:47)

Da te "bole", ne bi otvorio vijest, a pogotovo ne bi ostavljao komentare na istu.

Oliver

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa drugel strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.
(Stefan, 07. oktobar 2017 20:03)

Neki od nas znaju za Jasenovac pa nikada ne mogu da navijaju za "susjede". Nikada,ni pod kakvim okolnostima. Napred Ukrajinci!

Istrebljivac Antimaterije

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Zdravko Mamić. Mislite o tome... Kako se njemu sudi, i Dinamo i reprezentacija mislima negde drugde. Ko zna šta su sve igrači i Mamić radili(kršili zakon možda?)? Pa sada misle o Golom otoku. Ne zamerite mi, Srbin sam. Volim teorije zavere.

j

pre 6 godina

"Neverovatno je da smo se mučili sa reprezentacijama poput Kosova i Finske, te selekcije smo trebali da pobedimo sa lakoćom", kazao je Modrić.
Modric je u jednoj recenici objasnio balkanski mentalitet.Ma lako cemo..

Milo's

pre 6 godina

Imaju selektora koji ne moze voditi ni obican zonaski klub a ne selekciju takvog renomea kao hr. da su izgubili od lihtenstajna taj ne bi napustio kormilo i za to stanje je kriv njihov savez sto postavljaju nedoraslog coveka da vodi tako dobru reprezentaciju.

Sinak

pre 6 godina

Misim, najrealnije, toliko se loze na raznorazne momcadi, ne mogu nista da urade. Neka lepo se okrenu onom sto najbolje znaju tipa gadjanje glinenih golubova ili bocanje... Misim nikad nista ne uradise ljudi_ posisase mozak da su dobri. Nema tu nista.

Leskovcanin

pre 6 godina

Još jedan "stručnjak" za zavjere, a kako će to sudije "gurati" Ukrajinu kad su na sve strane kamere?!
(Bruder Jakob, 07. oktobar 2017 18:14)
Ma nisam strucnjak za " zavjere". Samo gledaj kako ce da vam ga sudije, a i Ukrajinci zavuku. Kupi si kikiriki i Ozujsko, bit ce ti ugodnije za gledat nogomet.

Zvekan

pre 6 godina

Imali mi sansu ili ne, cinjenica je da repka igra katastrofalno! Dijelom je razlog los trener, ali vecim dijelom su igraci. Sve primadone, tzv zvijezde koje u svojim klubovima igraju solidno ili dobro, zbog novaca, ali za svoju zemlju...za svoju zemlju i svoj narod su najobicnije nule! Od Modrica do zadnjeg! Dno dna od ljudi!

Sasa

pre 6 godina

Ali izvikana ekipa? Bajo moj rijetko koja reprezentacija postoji a da je mi nismo pobjedili. Argentina Engleska Španjolska Njemačka Talijani Nizozemci možda samo protiv Brazila nemamo pobjedu al imamo remi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vjeran, 7. oktobar 2017 19:12)

Pa, ti saberi te pobede i pomnozi sa tri boda, posalji FIFI, mozda budete prvi i direktno se plasirate na SP.

I mi smp pobedili jedan od "dream team"- ova i to usred Atlante, pa ipak nismo bolji od Amerikanaca.

"Dijagnosticar", Nis

Panac

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa drugel strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.
(Stefan, 07. oktobar 2017 20:03)

Nije baš tema ali bravo za komentar!
Srbi i Hrvati ( i drugi ) žive više od 800 g na ovom području JI evrope i barem 2/5 stanovništva je "mix" .
Najbolji sportaši su upravo takvi "mješanci"
A samo jako iskompleksirani se trude biti "pravi" veliki nacionalisti.
npr. veliki četnik Šešelj je hrv korijena.

sada

pre 6 godina

veliko je pitanje da li hrvati mogu imati srece pa da prezive Ukrajinu...nemoze se preko noci nesto promeniti..to dugo traje..samopouzdanje nula..jedino da bude sreca maksimalno naklonjena..sa bodom ili pobedom dice se ekipa i atmosfera ali realno igra im je ocajna..neverovatno koliko imaju kvalitetnih igraca kao mi nekada al se i kod njih pocele desavati stvari kao kod nas...e pa vidite kako je nama bilo..zasitili se hrvati repke,nema vise 200% svojih mogucnosti kao nekada kad realno nisu imali igracki kvalitet kao danas...cist primer je Island koji svojim pristupom,disciplinom pokazuje da svi igraju ovaj tvrd,dosadan fudbal i da mogu uspeti.Mislim da je novac najveci problem i ogromni ugovori igraca..danas prosecan igrac vise zaradi nego one bivse legende 90 tih pa i pocetkom 2000 tih godina..zasto bi se borio i ginuo,kad rizikuje povrede...zato menadzeri nastupaju i gledamo nekog S.Mitrovica,Gudelja a nema Milinkovica-Savica ili nasoj reprezentaciji protiv hrvatske gde sa prvi put cuo za nekog Radovanovica,Stevanovica,Krsticica i sl..

Zigzag

pre 6 godina

Realno, treba "samo" da dobiju Ukrajince u Kijevu i prođu baraž. Realno.
(oberin martel, 07. oktobar 2017 17:46)
realno treba nam x i igramo play off koji nikad u povijesti nismo izgubili,cak nismo izgubili nitijednu utakmicu u barazu...

Bruder Jakob

pre 6 godina

Realno zbog politike Ukrajinu ce gurati sudije. Tako je to, fudbalnje vise od igre.A mi od gotovog napravismo veresiju.
(Leskovcanin, 7. oktobar 2017 17:53)

Još jedan "stručnjak" za zavjere, a kako će to sudije "gurati" Ukrajinu kad su na sve strane kamere?!

My name is Zlatan

pre 6 godina

@treba nam remi u ukrajini a ne pobjedaNakon toga baraz u kojem smo nositeljiDa se ovo dogadja prije godinu dvije rekao bih da smo 90% u rusiji....Ali...Nesto gadno ne stima opcenito oko reprezentacije i to traje vec dugo godina i sad dolazi na naplatuSvi navijaci hrvatske reprezentacije imaju dva izbora:1. Da vjeruju u prolaz i navijaju za odlazak u rusiju i ako se to desi tada svi ogromni problemi odlaze pod tepih2. Da napokon ne odemo na prvenstvo sa fantasticnom generacijom i da svi vide hoce li HNS "menadjeri" i dalje unistavati hr nogomet sa klaunima u savezu i na izbornickoj klupiOsobno se nadam neprolasku u rusiju, kad bi napisao zbog cega mozda mi ne bi objavili komentarPoz svima
(ANTE HR, 07. oktobar 2017 19:12)
nije nam dovoljan remi jer je Grčka prestigla BiH i ima vise bodova od nas ... a ko god bude drugi između Slovačke i škotske je takodjer ispred nas.. jer Škotska mora dobit Sloveniju da bi bila druga...

bez kosti

pre 6 godina

hrvatska mora poćerat -rakitića i modrića koji su odigrali 100 utakmicaa a davalja odigrali 20 manđukića oćerat i uvest u ekipu mlade snage pa taman neotišli ni na EP uvest u 1. ekipu halilovića balića pašalića vlašića i ostalu mladu gardu zahvalit se ćorluki

Jedna lasta ne čini proleće, jedna bronza ne čini te fudbalskom silom!

pre 6 godina

(Oki, 7. oktobar 2017 19:15)

Na tom SP ste igrali za zlato i to za klasu iznad svih! Ekipa sa Zidanom nije znala gde je, da ne bi Tirama koji dade jedina dva gola za reprezentaciju zlato bi i palo!

No zapamtite ujaci, sreća se ne dobija, ona se zaslužuje kao i sve! Vi je niste zaslužili, vi mnogo toga ne zaslužujete, ali dobri Bog ima milosti kakvu je teško zamisliti pa vas eto i dalje sa šansom za pokajanje...

No to nije bila vaša škola nego jugoslovenska, a Jugoslavija nije utemeljena na vašoj snazi ili bilo koje druge republike nego isključivo na srpskoj i snazi i krvi! Vi ste sanjali III rajh!

Ni mi nismo dobili što smo hteli. Sanjali smo Kraljevinu Srbiju a dobili masonsku sa sve vama u paketu!

I o tome neću, svaki cirkusant kad se pogleda u ogledalo može da skine šminku i prevari druge da to nije, ali SEBE NE MOŽE DA PREVARI!

A mi s druge strane u fudbalu... mi smo za vas druga dimenzija!

KEŠ osvojen, plus jedno finale, dva srebra na EP, bronza na PRVOM SP u Urugvaju, pisali istoriju fudbala, Daragan Džajić u timu svih vremena, Novi Zeland 2015...

Čak i u tom "vašem"rukometu najbolji igrač svih vremena je Karabatić, a u ženskom rukometu Svetlana Kitić!

Vi tisutljetnji pokusni kunići prvo saznajte šta vam grb znači, jedino smisleno je rekao onaj kelt na pirinču neki dan iz Engleske, da liči na rukavicu za kuvanje! Takvu simboliku nažalost ima i u realnosti! Kad to saznate... onda se hvalite Bogatašu kako ste našli 10kn na zemlji.

Djole***

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.

Istrebljivac Antimaterije

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...

ZG Hr EU

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!
(Čedo, 07. oktobar 2017 18:06)
Pazi da vi ne prođete

Čedo

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!

Zigzag

pre 6 godina

Realno, treba "samo" da dobiju Ukrajince u Kijevu i prođu baraž. Realno.
(oberin martel, 07. oktobar 2017 17:46)
realno treba nam x i igramo play off koji nikad u povijesti nismo izgubili,cak nismo izgubili nitijednu utakmicu u barazu...

mario

pre 6 godina

Hrvatima će biti teže da pobede u Kijevu, nego da eventualno u dvomeču baraža savladaju protivnika. Naravno ja im želim od sveg srca da ispadnu i da ih Ukrajinci pošteno namlate!
(Čedo, 07. oktobar 2017 18:06)
Kao što će vas Gruzija pošto igrate tako perfektno.

vjeran

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...
(Istrebljivac Antimaterije, 07. oktobar 2017 18:42)

molim? molim? ti si momak u banani
ako se ne plasiramo pa nece biti kraj svijeta. Došlo je do zasicenja. To nam i treba, jedno dobro resetiranje. Ali izvikana ekipa? Bajo moj rijetko koja reprezentacija postoji a da je mi nismo pobjedili. Argentina Engleska Španjolska Njemačka Talijani Nizozemci možda samo protiv Brazila nemamo pobjedu al imamo remi

Oki

pre 6 godina

I sta se cudite? Izvikana ekipa koja se jednom ludom srecom provukla na svetskom prvenstvu i to je bilo sve. Tacka...
(Istrebljivac Antimaterije, 07. oktobar 2017 

Luda sreca..izbacivanje Njemacke u cetvtfinalu i Nizizemce za trece mesto..

Panac

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.
(Djole***, 07. oktobar 2017 17:39)

Ovog puta neće ići !!!
Preveviše je loša atmosfera u momčadi. Ovo je samo posljedica stanja u HNS-u. Mafija će uništiti nogomet,kao što su uništili košarku.
Očekujem lagani poraz od Ukrajine ( sa TV serviserom bi bila teška blamaža ).
Na prošlom EP Hrv je trebala igrati finale ( sa pravim trenerom bi razbili Portugal )
Ovog puta će na SP igrati Srbija...
Ako će imati sreće sa skupinom mogli bi proći prvi krug...a dalje od toga ...teško

Sinak

pre 6 godina

Misim, najrealnije, toliko se loze na raznorazne momcadi, ne mogu nista da urade. Neka lepo se okrenu onom sto najbolje znaju tipa gadjanje glinenih golubova ili bocanje... Misim nikad nista ne uradise ljudi_ posisase mozak da su dobri. Nema tu nista.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Realno zbog politike Ukrajinu ce gurati sudije. Tako je to, fudbalnje vise od igre.A mi od gotovog napravismo veresiju.
(Leskovcanin, 7. oktobar 2017 17:53)

Još jedan "stručnjak" za zavjere, a kako će to sudije "gurati" Ukrajinu kad su na sve strane kamere?!

Panac

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa drugel strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.
(Stefan, 07. oktobar 2017 20:03)

Nije baš tema ali bravo za komentar!
Srbi i Hrvati ( i drugi ) žive više od 800 g na ovom području JI evrope i barem 2/5 stanovništva je "mix" .
Najbolji sportaši su upravo takvi "mješanci"
A samo jako iskompleksirani se trude biti "pravi" veliki nacionalisti.
npr. veliki četnik Šešelj je hrv korijena.

bez kosti

pre 6 godina

hrvatska mora poćerat -rakitića i modrića koji su odigrali 100 utakmicaa a davalja odigrali 20 manđukića oćerat i uvest u ekipu mlade snage pa taman neotišli ni na EP uvest u 1. ekipu halilovića balića pašalića vlašića i ostalu mladu gardu zahvalit se ćorluki

Zvekan

pre 6 godina

Imali mi sansu ili ne, cinjenica je da repka igra katastrofalno! Dijelom je razlog los trener, ali vecim dijelom su igraci. Sve primadone, tzv zvijezde koje u svojim klubovima igraju solidno ili dobro, zbog novaca, ali za svoju zemlju...za svoju zemlju i svoj narod su najobicnije nule! Od Modrica do zadnjeg! Dno dna od ljudi!

Oliver

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa drugel strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.
(Stefan, 07. oktobar 2017 20:03)

Neki od nas znaju za Jasenovac pa nikada ne mogu da navijaju za "susjede". Nikada,ni pod kakvim okolnostima. Napred Ukrajinci!

oberin martel

pre 6 godina

Opet relano imaju sansu. I prosli put su optpustili trenera ovako negdje u oktborbu - novembru pred odlucujuci mec i prosli dalje. Previse su dobra reprezentacija da ne odu na SP, djeluje mi da ce rutinski otici u baraz. Moje misljenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djole***, 7. oktobar 2017 17:39)

Realno, treba "samo" da dobiju Ukrajince u Kijevu i prođu baraž. Realno.

Leskovcanin

pre 6 godina

Još jedan "stručnjak" za zavjere, a kako će to sudije "gurati" Ukrajinu kad su na sve strane kamere?!
(Bruder Jakob, 07. oktobar 2017 18:14)
Ma nisam strucnjak za " zavjere". Samo gledaj kako ce da vam ga sudije, a i Ukrajinci zavuku. Kupi si kikiriki i Ozujsko, bit ce ti ugodnije za gledat nogomet.

danguba

pre 6 godina

bole me uvo za hrvate
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 7. oktobar 2017 18:47)

Da te "bole", ne bi otvorio vijest, a pogotovo ne bi ostavljao komentare na istu.

Mare

pre 6 godina

Ne vidim potrebu za ovakvim tekstovima, mora li stalno da se viri u komsijsko dvoriste? Sad li kao treba da se nasladjujemo ako ne odu na SP? Mi vidim briniramo u najlaksoj grupi u istoriji svih grupa :) Ajd nekako da pobedimo Gruziju a posle nek nam je Bog u pomoci.

Stefan

pre 6 godina

Napred komšije!

Delimo identičnu DNK (naučno dokazano), hiljadu i kusur godina smo se mešali i sad smo sticajem okolnosti i zato što se taj pradeda sviđao baš toj prababi trenutno jedni sa jedne a drugi sa druge strane ograde, što ne znači da ne trebamo da budemo normalne komšije.

pajero

pre 6 godina

(Panac, 7. oktobar 2017 17:57)
Da, Hrvatska je "raspad", ono juče je bolelo. Dobrih 20 godina je hrvatska repka bila daleko iznad stanja u zemlji i lokalnom fudbalu. Ali na žalost, stvari dolaze na svoje. I dalje tu ima vanserijskih igrača (svaka svetska repka bi poželela Modrića, Rakitića i Mandžukića), ali orkestar je zakazao. Mi Srbi to dobrano znamo. I malo ko se ovde loži da ćemo nešto postići u Rusiji, ako uopšte pobedimo Gruziju (iako mislim da hoćemo). U najboljem slučaju prolazimo prvi krug, a bar jednu od 3-4 utakmice će nas neko ukantati sa 3-4 gola razlike. Psihologija raspada sistema, šifra Holandija 2000 i Argentina 2006.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Zdravko Mamić. Mislite o tome... Kako se njemu sudi, i Dinamo i reprezentacija mislima negde drugde. Ko zna šta su sve igrači i Mamić radili(kršili zakon možda?)? Pa sada misle o Golom otoku. Ne zamerite mi, Srbin sam. Volim teorije zavere.

Sasa

pre 6 godina

Ali izvikana ekipa? Bajo moj rijetko koja reprezentacija postoji a da je mi nismo pobjedili. Argentina Engleska Španjolska Njemačka Talijani Nizozemci možda samo protiv Brazila nemamo pobjedu al imamo remi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vjeran, 7. oktobar 2017 19:12)

Pa, ti saberi te pobede i pomnozi sa tri boda, posalji FIFI, mozda budete prvi i direktno se plasirate na SP.

I mi smp pobedili jedan od "dream team"- ova i to usred Atlante, pa ipak nismo bolji od Amerikanaca.

"Dijagnosticar", Nis

ANTE HR

pre 6 godina

treba nam remi u ukrajini a ne pobjeda
Nakon toga baraz u kojem smo nositelji
Da se ovo dogadja prije godinu dvije rekao bih da smo 90% u rusiji....
Ali...
Nesto gadno ne stima opcenito oko reprezentacije i to traje vec dugo godina i sad dolazi na naplatu
Svi navijaci hrvatske reprezentacije imaju dva izbora:
1. Da vjeruju u prolaz i navijaju za odlazak u rusiju i ako se to desi tada svi ogromni problemi odlaze pod tepih
2. Da napokon ne odemo na prvenstvo sa fantasticnom generacijom i da svi vide hoce li HNS "menadjeri" i dalje unistavati hr nogomet sa klaunima u savezu i na izbornickoj klupi

Osobno se nadam neprolasku u rusiju, kad bi napisao zbog cega mozda mi ne bi objavili komentar

Poz svima

sada

pre 6 godina

veliko je pitanje da li hrvati mogu imati srece pa da prezive Ukrajinu...nemoze se preko noci nesto promeniti..to dugo traje..samopouzdanje nula..jedino da bude sreca maksimalno naklonjena..sa bodom ili pobedom dice se ekipa i atmosfera ali realno igra im je ocajna..neverovatno koliko imaju kvalitetnih igraca kao mi nekada al se i kod njih pocele desavati stvari kao kod nas...e pa vidite kako je nama bilo..zasitili se hrvati repke,nema vise 200% svojih mogucnosti kao nekada kad realno nisu imali igracki kvalitet kao danas...cist primer je Island koji svojim pristupom,disciplinom pokazuje da svi igraju ovaj tvrd,dosadan fudbal i da mogu uspeti.Mislim da je novac najveci problem i ogromni ugovori igraca..danas prosecan igrac vise zaradi nego one bivse legende 90 tih pa i pocetkom 2000 tih godina..zasto bi se borio i ginuo,kad rizikuje povrede...zato menadzeri nastupaju i gledamo nekog S.Mitrovica,Gudelja a nema Milinkovica-Savica ili nasoj reprezentaciji protiv hrvatske gde sa prvi put cuo za nekog Radovanovica,Stevanovica,Krsticica i sl..

j

pre 6 godina

"Neverovatno je da smo se mučili sa reprezentacijama poput Kosova i Finske, te selekcije smo trebali da pobedimo sa lakoćom", kazao je Modrić.
Modric je u jednoj recenici objasnio balkanski mentalitet.Ma lako cemo..

Zagrepčanin

pre 6 godina

Iskreno, meni je doista svejedno.Stvarno me baš briga. Nešto slično kaj sam pročitao jedan komentar ... boli me uvo. Dok mafija vlada ja bojkotiram. Činjenica je da je nama potreban i dovoljan neriješen rezultat obzirom da je BiH izgubila. Nije mi žao Bosne ... i tamo je mafija. Kao i kod vas. Hleba i igara, ha? Neće ići.

Krle

pre 6 godina

Slicni smo po luzerskom mentalitetu ali su hrvatski fudbaleri bolji. Imali su onaj uspeh iz 1998. Daleko vise cupaju i grizu kada igraju za nacionalni tim za razliku od nasih koji igraju anemicno i bez ideje. Svasta je moguce u Ukrajini ali i u Beogradu protiv Gruzije. Sve je otvoreno do poslednjeg minuta.

Milo's

pre 6 godina

Imaju selektora koji ne moze voditi ni obican zonaski klub a ne selekciju takvog renomea kao hr. da su izgubili od lihtenstajna taj ne bi napustio kormilo i za to stanje je kriv njihov savez sto postavljaju nedoraslog coveka da vodi tako dobru reprezentaciju.

My name is Zlatan

pre 6 godina

@treba nam remi u ukrajini a ne pobjedaNakon toga baraz u kojem smo nositeljiDa se ovo dogadja prije godinu dvije rekao bih da smo 90% u rusiji....Ali...Nesto gadno ne stima opcenito oko reprezentacije i to traje vec dugo godina i sad dolazi na naplatuSvi navijaci hrvatske reprezentacije imaju dva izbora:1. Da vjeruju u prolaz i navijaju za odlazak u rusiju i ako se to desi tada svi ogromni problemi odlaze pod tepih2. Da napokon ne odemo na prvenstvo sa fantasticnom generacijom i da svi vide hoce li HNS "menadjeri" i dalje unistavati hr nogomet sa klaunima u savezu i na izbornickoj klupiOsobno se nadam neprolasku u rusiju, kad bi napisao zbog cega mozda mi ne bi objavili komentarPoz svima
(ANTE HR, 07. oktobar 2017 19:12)
nije nam dovoljan remi jer je Grčka prestigla BiH i ima vise bodova od nas ... a ko god bude drugi između Slovačke i škotske je takodjer ispred nas.. jer Škotska mora dobit Sloveniju da bi bila druga...

Jedna lasta ne čini proleće, jedna bronza ne čini te fudbalskom silom!

pre 6 godina

(Oki, 7. oktobar 2017 19:15)

Na tom SP ste igrali za zlato i to za klasu iznad svih! Ekipa sa Zidanom nije znala gde je, da ne bi Tirama koji dade jedina dva gola za reprezentaciju zlato bi i palo!

No zapamtite ujaci, sreća se ne dobija, ona se zaslužuje kao i sve! Vi je niste zaslužili, vi mnogo toga ne zaslužujete, ali dobri Bog ima milosti kakvu je teško zamisliti pa vas eto i dalje sa šansom za pokajanje...

No to nije bila vaša škola nego jugoslovenska, a Jugoslavija nije utemeljena na vašoj snazi ili bilo koje druge republike nego isključivo na srpskoj i snazi i krvi! Vi ste sanjali III rajh!

Ni mi nismo dobili što smo hteli. Sanjali smo Kraljevinu Srbiju a dobili masonsku sa sve vama u paketu!

I o tome neću, svaki cirkusant kad se pogleda u ogledalo može da skine šminku i prevari druge da to nije, ali SEBE NE MOŽE DA PREVARI!

A mi s druge strane u fudbalu... mi smo za vas druga dimenzija!

KEŠ osvojen, plus jedno finale, dva srebra na EP, bronza na PRVOM SP u Urugvaju, pisali istoriju fudbala, Daragan Džajić u timu svih vremena, Novi Zeland 2015...

Čak i u tom "vašem"rukometu najbolji igrač svih vremena je Karabatić, a u ženskom rukometu Svetlana Kitić!

Vi tisutljetnji pokusni kunići prvo saznajte šta vam grb znači, jedino smisleno je rekao onaj kelt na pirinču neki dan iz Engleske, da liči na rukavicu za kuvanje! Takvu simboliku nažalost ima i u realnosti! Kad to saznate... onda se hvalite Bogatašu kako ste našli 10kn na zemlji.