Sreda, 04.10.2017.

11:35

Otvara se 'Orlovima' – i Arnautović neizvestan?

Fudbalska reprezentacija Austrije biće desetkovana protiv Srbije, a prete joj novi i mnogo značajniji otkazi.

Izvor: B92

Otvara se 'Orlovima' – i Arnautoviæ neizvestan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

covek

pre 6 godina

@covek da druze bas je besmisleno meriti jacinu grupe na osnovu ekipa izvucenih iz prvog i drugog sesira! Jer vels uopste nije slabiji od Spanije, Holandije, Nemacke, Engleske, Portugala, Belgije ili Austrija od Francuske, Italije, Danske. Bas je besmisleno.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (brzi, 4. oktobar 2017 18:53)
Ne zasmejavaj me molim te. Da je Vels u rangu Spanije, Italije, Nemacke, Engleske ispratili bi nas sa 5 komada u mrezi. Uzmi recimo Nemacku ili Portugal koji su dobili najlakse grupe: Andoru, Farska Ostrva,Letoniju, Azerbejdzan,Norvesku, Madjarsku.

hitni lopticu u šumicu

pre 6 godina

Znam neke Velshane i njima je Srbija bila favorit za grupu od pocetka. Mislim da nas malo precenjuju jer gledaju pojedinacne igrace a ne znaju sta se desava u nasem savezu i prilikom vodjenja tima. Takodje nemaju bas neko preveliko misljenje o svojoj reprezentaciji. Mislim vole je ali su svesni da im je uspeh na proslom EP u stvari bio cudo. Nisu ni sigurni kada ce se opet plasirati na vece takmicenje.
Sto se Iraca tice, mislim da im nije bilo Martina O'Nila ne bi ni bili tako blizu plasmana. Oni uvek vise na trcanje i trud zarade nego sto znaju.
U nasoj grupi je u stvari Austrija podbacila. Mada mora se priznati da im je nedostajalo i malo srece. Na par utakmica sa direktnim konkurentima su bili mozda i bolji ali su ipak izgubili.
Gruzijci takodje po igri su zasluzili daleko veci broj bodova. Nadigrali su i Irsku i Vels tamo a i mi smo imali dosta srece kod njih. Moldavija takodje nije bas toliko slaba za poslednje rangiranu u grupi.
Grupa je bila dosta ujednacena i nije bas da je najlaksa ikada.
Mi iako smo prvi, nije to bas igra za neko veliko odusevljenje.

brzi

pre 6 godina

@covek da druze bas je besmisleno meriti jacinu grupe na osnovu ekipa izvucenih iz prvog i drugog sesira! Jer vels uopste nije slabiji od Spanije, Holandije, Nemacke, Engleske, Portugala, Belgije ili Austrija od Francuske, Italije, Danske. Bas je besmisleno.

covek

pre 6 godina

Ovo uopste nije najlaksa grupa, kao sto neki misle, moglo bi se reci medju tezim grupama. Merenje kvaliteta neke grupe na osnovu tima koji je izvucen iz prvog sesira na zrebu je besmisleno. Zapale su nas dve ostrvske reprezentacije sto dovoljno govori da nije lako proci kroz ovu grupu i prosetati se. Irska je, meni se cini, bila u 4. sesiru i bez sumnje je najtezi protivnik koga smo mogli dobiti iz tog dela zreba. Velsani su igrali polufinale ep prosle godine,ali oni bez Bejla ne mogu. Gruzijci su mnogima pomrsili racune u ovoj grupi, a malo je falilo da i nama to urade, a onaj njihov promasaj na rezultatu 1-0 za njih, da je pretvoren u gol, mi bi se vec tada pozdravili sa sansama za prolaz, pa se moze reci da nas je tada sreca pogledala. I upravo su oni jedan od razloga naseg moguceg plasmana na mundijal.Prema svemu ovome grupa je bila veoma izjednacena. Kakve mi veze imamo s tim sto smo dobili ovakvu grupu, nismo je mi birali. Nismo mi zaluzni za to sto oni gube bodove protiv mnogo slabijih selekcija. I nije mi jasno kako ovom narodu ne moze nikako da se udovolji. Ne valja ni kada pobedjuju ni kad gube. Shvatite ljudi vec jednom da mi nismo nikakva velesila u fudbalu i da ne mozemo svakoga pobedjivati. Danas definitivno svi igraju fudbal i napreduju, samo nama sve smeta i utrkujemo se ko ce jace paljbu osuti po fudbalerima i po selektoru, koji koliko ja vidim ovde nikome ne odgovara. Ovde se uspeh definitivno ne ceni.

Vlada

pre 6 godina

Nisu nam preterano velike sanse za plasman, jer velsani imaju ogroman adut u rukavu i mislim da ce sve uciniti da ga iskoriste. Do sada nas je uvek debelo kostao.
Dame i gospodo - IVAN BOGDANOV

Stara kuka

pre 6 godina

@brzi

Pa ja sam rekao da je i sam plasman uspeh. Naveo sam i zasto. E sad ako je grupa u kojoj su Bosna, Grcka, Kipar...jaca, odnosno mnogo jaca onda OK. Ili grupa E u kojoj su Poljska, Danska, Crna Gora, Rumunija...mnoooogo jaca i onda OK.
Videcemo sta ce biti u Rusiji (trebalo bi da se plasiramo). A vecina ocekuje klasicno lose partije i da izgubimo (mozda i sve tri). Da li je to cudno? Pa ne, jer ne igraju SVI NAJBOLJI. Ne mislim tu samo na SMS, vec i na Gacinovica koji treba da dobija vecu sansu, Radoju ili Maksimovica pre Milivojevica ili Gudelja, Bastu da desnom beku, a o taktici da ne govorimo.
E sad, da li je Muslin imao srece ili i nekog znanja videcemo u Rusiji za manje od godinu dana.

Alcale

pre 6 godina

@starakuka
slazem se sa tobom, osim da nemamo bolje igrace od ovih koji nastupaju za rep! tu ne mgu da se slozim. ALI mogu da se slozim da cak i da igarju ZAISTA nasi najbolji da nebi bili favoriti. U ovoj grupi je i nasa sadasnja reprezentacija, sa 8-9 igraca kojima nije mesto ni u 5 timu reprezentacije, ipak faovorit u ovoj grupi.
Ako ove povede u rusiju, OVAJ, ima da sluzimo za gol razliku taman stavio dva Stojkovica na gol!

brzi

pre 6 godina

@stara kuka u pravu je @ocigledno skroz. Izvukli smo iz 4.sesira najlosije rangirane reprezentacije, poslednje u svojim sesirima, jedino smo iz najslabijeg izvukli Moldaviju koja je srednje rankirana u poslednjem sesiru. Prema tome ova grupa je mnogo vise nego smesna, ubedjivo najslabija. Nazuvace nas svi u Rusiji i to onako fest. Treba istini pogledati u oci i reci realno kao sto je @ocigledno napisao.

Мики

pre 6 godina

Slažem se, igra nije ništa posebno, ali bolje je i ovo nego ono od pre nekoliko godina.
(sgdp, 04. oktobar 2017 12:35)

Не знам шта значи “посебно”. Добро играју, дају голове и никога се не плаше. Србија!

Gong

pre 6 godina

@aaaaa, brkaš prvi tim sa prvom petorkom.

Srećno Orlovima, ali bih voleo neku sigurnost, stabilnost, idejnost, bolju kretnju lopte i igrača bez lopte i takvu konstantnost u igri, a sreća da nas pogleda negde u četvrt ili polufinalu.

sada

pre 6 godina

ovo je dobro ispalo...da smo odigrali nereseno sa Irskom videli bi onda sta je pritisak...a mi nemamo iskustva da se nosimo sa pritiskom..mnogo manje reprezentacije su uzimale bodove protiv Srbije npr(Azerbejdzan,Jermenija,Estonija,Makedonija i sl),tako da je ovo sve ispalo savrseno..sa bodom u dva kola mozemo biti prvi

Holivud i Bolivud plaču za mnom!

pre 6 godina

Da se i nama neka otvori, pa makar bila Austrija.

Stalno smo bili impotentni, da nijedna nije htela da nam se otvara... nijdna reprezentacija, fudbalski sve to mislim! Da budemo načisto jer ko zna šta vaš prljavi um vizualizira dok čita ovo što pišem.

Znam samo da većina vas na onoj slici za psiho test gde su delfini i gole žene istovremeno, niste više deca pa da vidite delfine!

Znači samo jako i tvrdo na njih... fudbalski!

I mala najava, da ne kažem "trejelr" za premijeru dokumentarca koji će "šokirati" svet:

"Gledali ste prvi film, gledali strahote i golgotu koju je divni engleski narod preživeo u Francuskoj 2016.? Gledali ste čuveni film "GO:PRO"!?
Spremite se za nastavak, čeka vas vruće leto 2018., jer stiže:
"GO:PRO - Sequel"

"Ovaj put serovima, lordovima dolaze u pomoć dećki(samo da ih ne ostave)!"

Priznajte da je dobra najava, sad zamislite još neki glas iz bunara, pa kad se kadrovi menjaju neka teška buka metala, udarca, pa sve BUM! BUM! BUM! I sve glasnije i glansije, pa se sve stiša, tajac i mrak 3s, pa se čuje:"Dećki dolaze!", a u kadru koji se pojavi začuđeni srbi se gledaju međusobno, u fazonu kao "šta je sad ovo, kakva je ovo nebuloza!" :D!

poznavalac

pre 6 godina

Mlađi žele da se dokažu. Srbiji, zbog mentaliteta, može i naopako da se okrene. Zato, pamet u glavu. I, ponašanje se, ionako nas ovde u Beču, sa pravom smatraju za divljake.

sada

pre 6 godina

mi ne znamo igrati napadacki fudbal.Nemamo trenere za to a ni igrace...muka me uhvatila kad sam video zadnjih 15-20 min protiv Irske trojicu zadnjih veznih...nismo loptu mogli zadrzati ni 20 sekundi(Milivojevic,Matic i Gudelj)..nema mesta za SMS...tako da me ne bi cudilo da sa Austrijom odigramo nereseno..ozbiljne reprezentacije dobijaju ovakve utakmice gde protivnik ima losu atmosferu,veliki br standardnih igraca nece igrati i sl.Naravno da svim srcem cu navijati za reprezentaciju ali mi igru nemamo..dosta srecno smo dosli u ovu situaciju..nije to onaj pravi kvalitet,svako ko se razume malo fudbal lako moze sve to da uoci..

djuka

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...
(očigledno, 04. oktobar 2017 11:42)

Momce ili devojko seti se gde je taj poluamaterski vels bio prosle godine na evropskom

Pedja

pre 6 godina

Otvara se pobeda sve vise. Njima vec sestorica ne igraju, a mozda i sedam. Znaci prakticno drugi tim. Na stadionu ce biti vise nasih nego njihovih. Nema opravdanja da se ne pobedi, da ne bude posle kao zamene su grizle vise da se istaknu. Da je tako onda bi svi igrali sa rezervama da vise grizu.

lucchese

pre 6 godina

sto ne volim ovakve price. aj prekinite sa ovakvim naslovima i pustite momke da se spreme kao da je biti ili ne biti, a ne da bude opustanja niti mi da kapiramo ma laganica sve reseno. zar mislite da se zamene nece truditi da se pokazu kako bi zasluzili poziv nekom drugom prilikom.

lucchese

pre 6 godina

gosn ocigledno ti zaboravljas uspeh velsa na poslednjem velikom takmicenju a nas izdizes koji se nismo plasirali sto godina nigde. dakle za vels irsku i austriju smo mi kao sto su oni nekada nama bili, nekada...
e sad da je krenulo na bolje jeste ali to treba i opravdati. prvo skoci pa reci hop.

sgdp

pre 6 godina

i opet ovako neki prolaz na svetsko prvenstvo na silu, sto bi narod rekao "na guzove".
slaba grupa, kalkulacije pred poslednju utakmicu-dve, opet nesto tesno, igra nista posebno (mada ocigledno dovoljno dobra za ovakvu grupu).

a onda dodje prvenstvo i potpuni raspad.
(mrmlj, 4. oktobar 2017 12:14)


A šta bi ti, da se prošetamo kroz kvalifikacije sa skorom 10-0-0? Pa mnogo veće fudbalske sile i dalje nisu obezbedile plasman na SP, a ne jedna Srbija koja ne uspeva od 2010. da bude ni blizu nekog velikog takmičenja. Slažem se, igra nije ništa posebno, ali bolje je i ovo nego ono od pre nekoliko godina.

Gagi

pre 6 godina

Mi ne trebamo da se bavimo time ko neće igrati za Austriju i da li će biti oslabljeni.
Cilj je jasan pobeda i plasman na svetsko prvenstvo.

mrmlj

pre 6 godina

i opet ovako neki prolaz na svetsko prvenstvo na silu, sto bi narod rekao "na guzove".
slaba grupa, kalkulacije pred poslednju utakmicu-dve, opet nesto tesno, igra nista posebno (mada ocigledno dovoljno dobra za ovakvu grupu).

a onda dodje prvenstvo i potpuni raspad.

Stara kuka

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 4. oktobar 2017 11:42)

Da je nasa grupa najlaksa, pa bas i nije. Jeste jedna od najlaksih, ali definitivno je bilo i smesnijih. Za nas u tim trenucima prejaka, obzirom u kakvom nam je stanju fudbal i da nas nema na svetskoj sceni od 2010. U nasoj grupi D 3 ucesnika EURA 2016, Vels polufinalista, Irska prosla grupu, Austrija je bila losa na Euru ali ima dobru ekipi. Gruzija nezgodna, kod kuce posebno. Po meni kljucan duel ovih kvalifikacija je bio u Gruziji, gde smo pobedili 1:3. Nemamo mi vise vrhunske igrace (sem Matica i eventualno Tadica), tako da je ovo realno uspeh.

limenka

pre 6 godina

Orlovima ne treba nista ako Gruzija pobedi Vels

Orlovima treba nereseno ako Gruzija i Vels igraju nereseno

A treba im pobeda samo ako Vels dobije Gruziju ... a super novost - orlovi ce znati sta im treba pre nego sto krenu da trce za tom loptom
(Sharlo, 4. oktobar 2017 11:47)

ORLOVIMA TREBA POBEDA DA POBOLJŠAJU RANKING NA FIFA LISTI, INAČE IM NE GINE SPECIJALNI ŠEŠIR OPET KAO 2006.

očigledno

pre 6 godina

Realno su po imenima nasi igraci najjaci u grupi, jedino tu parira Austrija (mada slabo), Bejl vise ne igra nego sto igra, Gruzija i Moldavija bi trebalo da su pobede i sa B sastavom. Ali nasa reprezentacija nas je navikla da npr. pobedi Nemce, a onda izgubi od Australije. Zlatnih orlica nema nigde, ali je vazno da su tu neki koji igraju rekreativno ili su tu da bi se bolje prodali...

banat

pre 6 godina

Poznajuci nasu reprezentaciju bolje igraju kada je protivnik u punom sastavu ili motivisan. Azerbejdzan je imao povredjenu odbranu kada nas je pobedio, a Sloveniji pobeda nista nije znacila

chemistry

pre 6 godina

Poznajuci nasu reprezentaciju bolje igraju kada je protivnik u punom sastavu ili motivisan. Azerbejdzan je imao povredjenu odbranu kada nas je pobedio, a Sloveniji pobeda nista nije znacila
(banat, 04. oktobar 2017 11:40)
Ne mesaj babe i zabe. Sada je bolja igra, razbijamo sve redom.

Вања

pre 6 godina

Ovo je mač sa dve ostrice jer će sad mladji da grizu da bi se dokazali. Arnautović je i onako Srbenda što je nebrojeno puta dokazao. Na prošlom meču u Beogradu on je nosio kopačke na kojima je bila zastava Srbije tako da i nije neka stvar što ne igra jer će na njegovom mestu da upadne neki klinac u napadu koji može da napravi pometnju.

Sharlo

pre 6 godina

Orlovima ne treba nista ako Gruzija pobedi Vels

Orlovima treba nereseno ako Gruzija i Vels igraju nereseno

A treba im pobeda samo ako Vels dobije Gruziju ... a super novost - orlovi ce znati sta im treba pre nego sto krenu da trce za tom loptom

očigledno

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...

banat

pre 6 godina

Poznajuci nasu reprezentaciju bolje igraju kada je protivnik u punom sastavu ili motivisan. Azerbejdzan je imao povredjenu odbranu kada nas je pobedio, a Sloveniji pobeda nista nije znacila

Sharlo

pre 6 godina

Orlovima ne treba nista ako Gruzija pobedi Vels

Orlovima treba nereseno ako Gruzija i Vels igraju nereseno

A treba im pobeda samo ako Vels dobije Gruziju ... a super novost - orlovi ce znati sta im treba pre nego sto krenu da trce za tom loptom

limenka

pre 6 godina

Orlovima ne treba nista ako Gruzija pobedi Vels

Orlovima treba nereseno ako Gruzija i Vels igraju nereseno

A treba im pobeda samo ako Vels dobije Gruziju ... a super novost - orlovi ce znati sta im treba pre nego sto krenu da trce za tom loptom
(Sharlo, 4. oktobar 2017 11:47)

ORLOVIMA TREBA POBEDA DA POBOLJŠAJU RANKING NA FIFA LISTI, INAČE IM NE GINE SPECIJALNI ŠEŠIR OPET KAO 2006.

Вања

pre 6 godina

Ovo je mač sa dve ostrice jer će sad mladji da grizu da bi se dokazali. Arnautović je i onako Srbenda što je nebrojeno puta dokazao. Na prošlom meču u Beogradu on je nosio kopačke na kojima je bila zastava Srbije tako da i nije neka stvar što ne igra jer će na njegovom mestu da upadne neki klinac u napadu koji može da napravi pometnju.

Pedja

pre 6 godina

Otvara se pobeda sve vise. Njima vec sestorica ne igraju, a mozda i sedam. Znaci prakticno drugi tim. Na stadionu ce biti vise nasih nego njihovih. Nema opravdanja da se ne pobedi, da ne bude posle kao zamene su grizle vise da se istaknu. Da je tako onda bi svi igrali sa rezervama da vise grizu.

Stara kuka

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 4. oktobar 2017 11:42)

Da je nasa grupa najlaksa, pa bas i nije. Jeste jedna od najlaksih, ali definitivno je bilo i smesnijih. Za nas u tim trenucima prejaka, obzirom u kakvom nam je stanju fudbal i da nas nema na svetskoj sceni od 2010. U nasoj grupi D 3 ucesnika EURA 2016, Vels polufinalista, Irska prosla grupu, Austrija je bila losa na Euru ali ima dobru ekipi. Gruzija nezgodna, kod kuce posebno. Po meni kljucan duel ovih kvalifikacija je bio u Gruziji, gde smo pobedili 1:3. Nemamo mi vise vrhunske igrace (sem Matica i eventualno Tadica), tako da je ovo realno uspeh.

djuka

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...
(očigledno, 04. oktobar 2017 11:42)

Momce ili devojko seti se gde je taj poluamaterski vels bio prosle godine na evropskom

sgdp

pre 6 godina

i opet ovako neki prolaz na svetsko prvenstvo na silu, sto bi narod rekao "na guzove".
slaba grupa, kalkulacije pred poslednju utakmicu-dve, opet nesto tesno, igra nista posebno (mada ocigledno dovoljno dobra za ovakvu grupu).

a onda dodje prvenstvo i potpuni raspad.
(mrmlj, 4. oktobar 2017 12:14)


A šta bi ti, da se prošetamo kroz kvalifikacije sa skorom 10-0-0? Pa mnogo veće fudbalske sile i dalje nisu obezbedile plasman na SP, a ne jedna Srbija koja ne uspeva od 2010. da bude ni blizu nekog velikog takmičenja. Slažem se, igra nije ništa posebno, ali bolje je i ovo nego ono od pre nekoliko godina.

očigledno

pre 6 godina

Realno su po imenima nasi igraci najjaci u grupi, jedino tu parira Austrija (mada slabo), Bejl vise ne igra nego sto igra, Gruzija i Moldavija bi trebalo da su pobede i sa B sastavom. Ali nasa reprezentacija nas je navikla da npr. pobedi Nemce, a onda izgubi od Australije. Zlatnih orlica nema nigde, ali je vazno da su tu neki koji igraju rekreativno ili su tu da bi se bolje prodali...

Gagi

pre 6 godina

Mi ne trebamo da se bavimo time ko neće igrati za Austriju i da li će biti oslabljeni.
Cilj je jasan pobeda i plasman na svetsko prvenstvo.

lucchese

pre 6 godina

gosn ocigledno ti zaboravljas uspeh velsa na poslednjem velikom takmicenju a nas izdizes koji se nismo plasirali sto godina nigde. dakle za vels irsku i austriju smo mi kao sto su oni nekada nama bili, nekada...
e sad da je krenulo na bolje jeste ali to treba i opravdati. prvo skoci pa reci hop.

Vlada

pre 6 godina

Nisu nam preterano velike sanse za plasman, jer velsani imaju ogroman adut u rukavu i mislim da ce sve uciniti da ga iskoriste. Do sada nas je uvek debelo kostao.
Dame i gospodo - IVAN BOGDANOV

očigledno

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...

mrmlj

pre 6 godina

i opet ovako neki prolaz na svetsko prvenstvo na silu, sto bi narod rekao "na guzove".
slaba grupa, kalkulacije pred poslednju utakmicu-dve, opet nesto tesno, igra nista posebno (mada ocigledno dovoljno dobra za ovakvu grupu).

a onda dodje prvenstvo i potpuni raspad.

chemistry

pre 6 godina

Poznajuci nasu reprezentaciju bolje igraju kada je protivnik u punom sastavu ili motivisan. Azerbejdzan je imao povredjenu odbranu kada nas je pobedio, a Sloveniji pobeda nista nije znacila
(banat, 04. oktobar 2017 11:40)
Ne mesaj babe i zabe. Sada je bolja igra, razbijamo sve redom.

Мики

pre 6 godina

Slažem se, igra nije ništa posebno, ali bolje je i ovo nego ono od pre nekoliko godina.
(sgdp, 04. oktobar 2017 12:35)

Не знам шта значи “посебно”. Добро играју, дају голове и никога се не плаше. Србија!

lucchese

pre 6 godina

sto ne volim ovakve price. aj prekinite sa ovakvim naslovima i pustite momke da se spreme kao da je biti ili ne biti, a ne da bude opustanja niti mi da kapiramo ma laganica sve reseno. zar mislite da se zamene nece truditi da se pokazu kako bi zasluzili poziv nekom drugom prilikom.

sada

pre 6 godina

ovo je dobro ispalo...da smo odigrali nereseno sa Irskom videli bi onda sta je pritisak...a mi nemamo iskustva da se nosimo sa pritiskom..mnogo manje reprezentacije su uzimale bodove protiv Srbije npr(Azerbejdzan,Jermenija,Estonija,Makedonija i sl),tako da je ovo sve ispalo savrseno..sa bodom u dva kola mozemo biti prvi

sada

pre 6 godina

mi ne znamo igrati napadacki fudbal.Nemamo trenere za to a ni igrace...muka me uhvatila kad sam video zadnjih 15-20 min protiv Irske trojicu zadnjih veznih...nismo loptu mogli zadrzati ni 20 sekundi(Milivojevic,Matic i Gudelj)..nema mesta za SMS...tako da me ne bi cudilo da sa Austrijom odigramo nereseno..ozbiljne reprezentacije dobijaju ovakve utakmice gde protivnik ima losu atmosferu,veliki br standardnih igraca nece igrati i sl.Naravno da svim srcem cu navijati za reprezentaciju ali mi igru nemamo..dosta srecno smo dosli u ovu situaciju..nije to onaj pravi kvalitet,svako ko se razume malo fudbal lako moze sve to da uoci..

Gong

pre 6 godina

@aaaaa, brkaš prvi tim sa prvom petorkom.

Srećno Orlovima, ali bih voleo neku sigurnost, stabilnost, idejnost, bolju kretnju lopte i igrača bez lopte i takvu konstantnost u igri, a sreća da nas pogleda negde u četvrt ili polufinalu.

Stara kuka

pre 6 godina

@brzi

Pa ja sam rekao da je i sam plasman uspeh. Naveo sam i zasto. E sad ako je grupa u kojoj su Bosna, Grcka, Kipar...jaca, odnosno mnogo jaca onda OK. Ili grupa E u kojoj su Poljska, Danska, Crna Gora, Rumunija...mnoooogo jaca i onda OK.
Videcemo sta ce biti u Rusiji (trebalo bi da se plasiramo). A vecina ocekuje klasicno lose partije i da izgubimo (mozda i sve tri). Da li je to cudno? Pa ne, jer ne igraju SVI NAJBOLJI. Ne mislim tu samo na SMS, vec i na Gacinovica koji treba da dobija vecu sansu, Radoju ili Maksimovica pre Milivojevica ili Gudelja, Bastu da desnom beku, a o taktici da ne govorimo.
E sad, da li je Muslin imao srece ili i nekog znanja videcemo u Rusiji za manje od godinu dana.

poznavalac

pre 6 godina

Mlađi žele da se dokažu. Srbiji, zbog mentaliteta, može i naopako da se okrene. Zato, pamet u glavu. I, ponašanje se, ionako nas ovde u Beču, sa pravom smatraju za divljake.

covek

pre 6 godina

Ovo uopste nije najlaksa grupa, kao sto neki misle, moglo bi se reci medju tezim grupama. Merenje kvaliteta neke grupe na osnovu tima koji je izvucen iz prvog sesira na zrebu je besmisleno. Zapale su nas dve ostrvske reprezentacije sto dovoljno govori da nije lako proci kroz ovu grupu i prosetati se. Irska je, meni se cini, bila u 4. sesiru i bez sumnje je najtezi protivnik koga smo mogli dobiti iz tog dela zreba. Velsani su igrali polufinale ep prosle godine,ali oni bez Bejla ne mogu. Gruzijci su mnogima pomrsili racune u ovoj grupi, a malo je falilo da i nama to urade, a onaj njihov promasaj na rezultatu 1-0 za njih, da je pretvoren u gol, mi bi se vec tada pozdravili sa sansama za prolaz, pa se moze reci da nas je tada sreca pogledala. I upravo su oni jedan od razloga naseg moguceg plasmana na mundijal.Prema svemu ovome grupa je bila veoma izjednacena. Kakve mi veze imamo s tim sto smo dobili ovakvu grupu, nismo je mi birali. Nismo mi zaluzni za to sto oni gube bodove protiv mnogo slabijih selekcija. I nije mi jasno kako ovom narodu ne moze nikako da se udovolji. Ne valja ni kada pobedjuju ni kad gube. Shvatite ljudi vec jednom da mi nismo nikakva velesila u fudbalu i da ne mozemo svakoga pobedjivati. Danas definitivno svi igraju fudbal i napreduju, samo nama sve smeta i utrkujemo se ko ce jace paljbu osuti po fudbalerima i po selektoru, koji koliko ja vidim ovde nikome ne odgovara. Ovde se uspeh definitivno ne ceni.

hitni lopticu u šumicu

pre 6 godina

Znam neke Velshane i njima je Srbija bila favorit za grupu od pocetka. Mislim da nas malo precenjuju jer gledaju pojedinacne igrace a ne znaju sta se desava u nasem savezu i prilikom vodjenja tima. Takodje nemaju bas neko preveliko misljenje o svojoj reprezentaciji. Mislim vole je ali su svesni da im je uspeh na proslom EP u stvari bio cudo. Nisu ni sigurni kada ce se opet plasirati na vece takmicenje.
Sto se Iraca tice, mislim da im nije bilo Martina O'Nila ne bi ni bili tako blizu plasmana. Oni uvek vise na trcanje i trud zarade nego sto znaju.
U nasoj grupi je u stvari Austrija podbacila. Mada mora se priznati da im je nedostajalo i malo srece. Na par utakmica sa direktnim konkurentima su bili mozda i bolji ali su ipak izgubili.
Gruzijci takodje po igri su zasluzili daleko veci broj bodova. Nadigrali su i Irsku i Vels tamo a i mi smo imali dosta srece kod njih. Moldavija takodje nije bas toliko slaba za poslednje rangiranu u grupi.
Grupa je bila dosta ujednacena i nije bas da je najlaksa ikada.
Mi iako smo prvi, nije to bas igra za neko veliko odusevljenje.

brzi

pre 6 godina

@stara kuka u pravu je @ocigledno skroz. Izvukli smo iz 4.sesira najlosije rangirane reprezentacije, poslednje u svojim sesirima, jedino smo iz najslabijeg izvukli Moldaviju koja je srednje rankirana u poslednjem sesiru. Prema tome ova grupa je mnogo vise nego smesna, ubedjivo najslabija. Nazuvace nas svi u Rusiji i to onako fest. Treba istini pogledati u oci i reci realno kao sto je @ocigledno napisao.

Alcale

pre 6 godina

@starakuka
slazem se sa tobom, osim da nemamo bolje igrace od ovih koji nastupaju za rep! tu ne mgu da se slozim. ALI mogu da se slozim da cak i da igarju ZAISTA nasi najbolji da nebi bili favoriti. U ovoj grupi je i nasa sadasnja reprezentacija, sa 8-9 igraca kojima nije mesto ni u 5 timu reprezentacije, ipak faovorit u ovoj grupi.
Ako ove povede u rusiju, OVAJ, ima da sluzimo za gol razliku taman stavio dva Stojkovica na gol!

Holivud i Bolivud plaču za mnom!

pre 6 godina

Da se i nama neka otvori, pa makar bila Austrija.

Stalno smo bili impotentni, da nijedna nije htela da nam se otvara... nijdna reprezentacija, fudbalski sve to mislim! Da budemo načisto jer ko zna šta vaš prljavi um vizualizira dok čita ovo što pišem.

Znam samo da većina vas na onoj slici za psiho test gde su delfini i gole žene istovremeno, niste više deca pa da vidite delfine!

Znači samo jako i tvrdo na njih... fudbalski!

I mala najava, da ne kažem "trejelr" za premijeru dokumentarca koji će "šokirati" svet:

"Gledali ste prvi film, gledali strahote i golgotu koju je divni engleski narod preživeo u Francuskoj 2016.? Gledali ste čuveni film "GO:PRO"!?
Spremite se za nastavak, čeka vas vruće leto 2018., jer stiže:
"GO:PRO - Sequel"

"Ovaj put serovima, lordovima dolaze u pomoć dećki(samo da ih ne ostave)!"

Priznajte da je dobra najava, sad zamislite još neki glas iz bunara, pa kad se kadrovi menjaju neka teška buka metala, udarca, pa sve BUM! BUM! BUM! I sve glasnije i glansije, pa se sve stiša, tajac i mrak 3s, pa se čuje:"Dećki dolaze!", a u kadru koji se pojavi začuđeni srbi se gledaju međusobno, u fazonu kao "šta je sad ovo, kakva je ovo nebuloza!" :D!

brzi

pre 6 godina

@covek da druze bas je besmisleno meriti jacinu grupe na osnovu ekipa izvucenih iz prvog i drugog sesira! Jer vels uopste nije slabiji od Spanije, Holandije, Nemacke, Engleske, Portugala, Belgije ili Austrija od Francuske, Italije, Danske. Bas je besmisleno.

covek

pre 6 godina

@covek da druze bas je besmisleno meriti jacinu grupe na osnovu ekipa izvucenih iz prvog i drugog sesira! Jer vels uopste nije slabiji od Spanije, Holandije, Nemacke, Engleske, Portugala, Belgije ili Austrija od Francuske, Italije, Danske. Bas je besmisleno.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (brzi, 4. oktobar 2017 18:53)
Ne zasmejavaj me molim te. Da je Vels u rangu Spanije, Italije, Nemacke, Engleske ispratili bi nas sa 5 komada u mrezi. Uzmi recimo Nemacku ili Portugal koji su dobili najlakse grupe: Andoru, Farska Ostrva,Letoniju, Azerbejdzan,Norvesku, Madjarsku.

očigledno

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...

mrmlj

pre 6 godina

i opet ovako neki prolaz na svetsko prvenstvo na silu, sto bi narod rekao "na guzove".
slaba grupa, kalkulacije pred poslednju utakmicu-dve, opet nesto tesno, igra nista posebno (mada ocigledno dovoljno dobra za ovakvu grupu).

a onda dodje prvenstvo i potpuni raspad.

Holivud i Bolivud plaču za mnom!

pre 6 godina

Da se i nama neka otvori, pa makar bila Austrija.

Stalno smo bili impotentni, da nijedna nije htela da nam se otvara... nijdna reprezentacija, fudbalski sve to mislim! Da budemo načisto jer ko zna šta vaš prljavi um vizualizira dok čita ovo što pišem.

Znam samo da većina vas na onoj slici za psiho test gde su delfini i gole žene istovremeno, niste više deca pa da vidite delfine!

Znači samo jako i tvrdo na njih... fudbalski!

I mala najava, da ne kažem "trejelr" za premijeru dokumentarca koji će "šokirati" svet:

"Gledali ste prvi film, gledali strahote i golgotu koju je divni engleski narod preživeo u Francuskoj 2016.? Gledali ste čuveni film "GO:PRO"!?
Spremite se za nastavak, čeka vas vruće leto 2018., jer stiže:
"GO:PRO - Sequel"

"Ovaj put serovima, lordovima dolaze u pomoć dećki(samo da ih ne ostave)!"

Priznajte da je dobra najava, sad zamislite još neki glas iz bunara, pa kad se kadrovi menjaju neka teška buka metala, udarca, pa sve BUM! BUM! BUM! I sve glasnije i glansije, pa se sve stiša, tajac i mrak 3s, pa se čuje:"Dećki dolaze!", a u kadru koji se pojavi začuđeni srbi se gledaju međusobno, u fazonu kao "šta je sad ovo, kakva je ovo nebuloza!" :D!

chemistry

pre 6 godina

Poznajuci nasu reprezentaciju bolje igraju kada je protivnik u punom sastavu ili motivisan. Azerbejdzan je imao povredjenu odbranu kada nas je pobedio, a Sloveniji pobeda nista nije znacila
(banat, 04. oktobar 2017 11:40)
Ne mesaj babe i zabe. Sada je bolja igra, razbijamo sve redom.

brzi

pre 6 godina

@stara kuka u pravu je @ocigledno skroz. Izvukli smo iz 4.sesira najlosije rangirane reprezentacije, poslednje u svojim sesirima, jedino smo iz najslabijeg izvukli Moldaviju koja je srednje rankirana u poslednjem sesiru. Prema tome ova grupa je mnogo vise nego smesna, ubedjivo najslabija. Nazuvace nas svi u Rusiji i to onako fest. Treba istini pogledati u oci i reci realno kao sto je @ocigledno napisao.

djuka

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...
(očigledno, 04. oktobar 2017 11:42)

Momce ili devojko seti se gde je taj poluamaterski vels bio prosle godine na evropskom

sada

pre 6 godina

mi ne znamo igrati napadacki fudbal.Nemamo trenere za to a ni igrace...muka me uhvatila kad sam video zadnjih 15-20 min protiv Irske trojicu zadnjih veznih...nismo loptu mogli zadrzati ni 20 sekundi(Milivojevic,Matic i Gudelj)..nema mesta za SMS...tako da me ne bi cudilo da sa Austrijom odigramo nereseno..ozbiljne reprezentacije dobijaju ovakve utakmice gde protivnik ima losu atmosferu,veliki br standardnih igraca nece igrati i sl.Naravno da svim srcem cu navijati za reprezentaciju ali mi igru nemamo..dosta srecno smo dosli u ovu situaciju..nije to onaj pravi kvalitet,svako ko se razume malo fudbal lako moze sve to da uoci..

Sharlo

pre 6 godina

Orlovima ne treba nista ako Gruzija pobedi Vels

Orlovima treba nereseno ako Gruzija i Vels igraju nereseno

A treba im pobeda samo ako Vels dobije Gruziju ... a super novost - orlovi ce znati sta im treba pre nego sto krenu da trce za tom loptom

Vlada

pre 6 godina

Nisu nam preterano velike sanse za plasman, jer velsani imaju ogroman adut u rukavu i mislim da ce sve uciniti da ga iskoriste. Do sada nas je uvek debelo kostao.
Dame i gospodo - IVAN BOGDANOV

sgdp

pre 6 godina

i opet ovako neki prolaz na svetsko prvenstvo na silu, sto bi narod rekao "na guzove".
slaba grupa, kalkulacije pred poslednju utakmicu-dve, opet nesto tesno, igra nista posebno (mada ocigledno dovoljno dobra za ovakvu grupu).

a onda dodje prvenstvo i potpuni raspad.
(mrmlj, 4. oktobar 2017 12:14)


A šta bi ti, da se prošetamo kroz kvalifikacije sa skorom 10-0-0? Pa mnogo veće fudbalske sile i dalje nisu obezbedile plasman na SP, a ne jedna Srbija koja ne uspeva od 2010. da bude ni blizu nekog velikog takmičenja. Slažem se, igra nije ništa posebno, ali bolje je i ovo nego ono od pre nekoliko godina.

Stara kuka

pre 6 godina

@brzi

Pa ja sam rekao da je i sam plasman uspeh. Naveo sam i zasto. E sad ako je grupa u kojoj su Bosna, Grcka, Kipar...jaca, odnosno mnogo jaca onda OK. Ili grupa E u kojoj su Poljska, Danska, Crna Gora, Rumunija...mnoooogo jaca i onda OK.
Videcemo sta ce biti u Rusiji (trebalo bi da se plasiramo). A vecina ocekuje klasicno lose partije i da izgubimo (mozda i sve tri). Da li je to cudno? Pa ne, jer ne igraju SVI NAJBOLJI. Ne mislim tu samo na SMS, vec i na Gacinovica koji treba da dobija vecu sansu, Radoju ili Maksimovica pre Milivojevica ili Gudelja, Bastu da desnom beku, a o taktici da ne govorimo.
E sad, da li je Muslin imao srece ili i nekog znanja videcemo u Rusiji za manje od godinu dana.

Alcale

pre 6 godina

@starakuka
slazem se sa tobom, osim da nemamo bolje igrace od ovih koji nastupaju za rep! tu ne mgu da se slozim. ALI mogu da se slozim da cak i da igarju ZAISTA nasi najbolji da nebi bili favoriti. U ovoj grupi je i nasa sadasnja reprezentacija, sa 8-9 igraca kojima nije mesto ni u 5 timu reprezentacije, ipak faovorit u ovoj grupi.
Ako ove povede u rusiju, OVAJ, ima da sluzimo za gol razliku taman stavio dva Stojkovica na gol!

banat

pre 6 godina

Poznajuci nasu reprezentaciju bolje igraju kada je protivnik u punom sastavu ili motivisan. Azerbejdzan je imao povredjenu odbranu kada nas je pobedio, a Sloveniji pobeda nista nije znacila

Stara kuka

pre 6 godina

Najlaksa grupa nam je zapala, treba da se prosetamo kroz nju, a ne da se pisu epske pesme o ovom epskom podvigu. Pa vecina igraca iz ovih reprezentacija ne bi imali sigurno mesto ni u JSL, a mi se hvalimo pobedama nad mocnom Moldavijom i jos mocnijim Velsom, kome mnogi igraci dolaze iz domace lige koja je polu-amaterska...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 4. oktobar 2017 11:42)

Da je nasa grupa najlaksa, pa bas i nije. Jeste jedna od najlaksih, ali definitivno je bilo i smesnijih. Za nas u tim trenucima prejaka, obzirom u kakvom nam je stanju fudbal i da nas nema na svetskoj sceni od 2010. U nasoj grupi D 3 ucesnika EURA 2016, Vels polufinalista, Irska prosla grupu, Austrija je bila losa na Euru ali ima dobru ekipi. Gruzija nezgodna, kod kuce posebno. Po meni kljucan duel ovih kvalifikacija je bio u Gruziji, gde smo pobedili 1:3. Nemamo mi vise vrhunske igrace (sem Matica i eventualno Tadica), tako da je ovo realno uspeh.

brzi

pre 6 godina

@covek da druze bas je besmisleno meriti jacinu grupe na osnovu ekipa izvucenih iz prvog i drugog sesira! Jer vels uopste nije slabiji od Spanije, Holandije, Nemacke, Engleske, Portugala, Belgije ili Austrija od Francuske, Italije, Danske. Bas je besmisleno.

Вања

pre 6 godina

Ovo je mač sa dve ostrice jer će sad mladji da grizu da bi se dokazali. Arnautović je i onako Srbenda što je nebrojeno puta dokazao. Na prošlom meču u Beogradu on je nosio kopačke na kojima je bila zastava Srbije tako da i nije neka stvar što ne igra jer će na njegovom mestu da upadne neki klinac u napadu koji može da napravi pometnju.

očigledno

pre 6 godina

Realno su po imenima nasi igraci najjaci u grupi, jedino tu parira Austrija (mada slabo), Bejl vise ne igra nego sto igra, Gruzija i Moldavija bi trebalo da su pobede i sa B sastavom. Ali nasa reprezentacija nas je navikla da npr. pobedi Nemce, a onda izgubi od Australije. Zlatnih orlica nema nigde, ali je vazno da su tu neki koji igraju rekreativno ili su tu da bi se bolje prodali...

Мики

pre 6 godina

Slažem se, igra nije ništa posebno, ali bolje je i ovo nego ono od pre nekoliko godina.
(sgdp, 04. oktobar 2017 12:35)

Не знам шта значи “посебно”. Добро играју, дају голове и никога се не плаше. Србија!

lucchese

pre 6 godina

gosn ocigledno ti zaboravljas uspeh velsa na poslednjem velikom takmicenju a nas izdizes koji se nismo plasirali sto godina nigde. dakle za vels irsku i austriju smo mi kao sto su oni nekada nama bili, nekada...
e sad da je krenulo na bolje jeste ali to treba i opravdati. prvo skoci pa reci hop.

Pedja

pre 6 godina

Otvara se pobeda sve vise. Njima vec sestorica ne igraju, a mozda i sedam. Znaci prakticno drugi tim. Na stadionu ce biti vise nasih nego njihovih. Nema opravdanja da se ne pobedi, da ne bude posle kao zamene su grizle vise da se istaknu. Da je tako onda bi svi igrali sa rezervama da vise grizu.

lucchese

pre 6 godina

sto ne volim ovakve price. aj prekinite sa ovakvim naslovima i pustite momke da se spreme kao da je biti ili ne biti, a ne da bude opustanja niti mi da kapiramo ma laganica sve reseno. zar mislite da se zamene nece truditi da se pokazu kako bi zasluzili poziv nekom drugom prilikom.

limenka

pre 6 godina

Orlovima ne treba nista ako Gruzija pobedi Vels

Orlovima treba nereseno ako Gruzija i Vels igraju nereseno

A treba im pobeda samo ako Vels dobije Gruziju ... a super novost - orlovi ce znati sta im treba pre nego sto krenu da trce za tom loptom
(Sharlo, 4. oktobar 2017 11:47)

ORLOVIMA TREBA POBEDA DA POBOLJŠAJU RANKING NA FIFA LISTI, INAČE IM NE GINE SPECIJALNI ŠEŠIR OPET KAO 2006.

Gong

pre 6 godina

@aaaaa, brkaš prvi tim sa prvom petorkom.

Srećno Orlovima, ali bih voleo neku sigurnost, stabilnost, idejnost, bolju kretnju lopte i igrača bez lopte i takvu konstantnost u igri, a sreća da nas pogleda negde u četvrt ili polufinalu.

covek

pre 6 godina

@covek da druze bas je besmisleno meriti jacinu grupe na osnovu ekipa izvucenih iz prvog i drugog sesira! Jer vels uopste nije slabiji od Spanije, Holandije, Nemacke, Engleske, Portugala, Belgije ili Austrija od Francuske, Italije, Danske. Bas je besmisleno.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (brzi, 4. oktobar 2017 18:53)
Ne zasmejavaj me molim te. Da je Vels u rangu Spanije, Italije, Nemacke, Engleske ispratili bi nas sa 5 komada u mrezi. Uzmi recimo Nemacku ili Portugal koji su dobili najlakse grupe: Andoru, Farska Ostrva,Letoniju, Azerbejdzan,Norvesku, Madjarsku.

Gagi

pre 6 godina

Mi ne trebamo da se bavimo time ko neće igrati za Austriju i da li će biti oslabljeni.
Cilj je jasan pobeda i plasman na svetsko prvenstvo.

poznavalac

pre 6 godina

Mlađi žele da se dokažu. Srbiji, zbog mentaliteta, može i naopako da se okrene. Zato, pamet u glavu. I, ponašanje se, ionako nas ovde u Beču, sa pravom smatraju za divljake.

sada

pre 6 godina

ovo je dobro ispalo...da smo odigrali nereseno sa Irskom videli bi onda sta je pritisak...a mi nemamo iskustva da se nosimo sa pritiskom..mnogo manje reprezentacije su uzimale bodove protiv Srbije npr(Azerbejdzan,Jermenija,Estonija,Makedonija i sl),tako da je ovo sve ispalo savrseno..sa bodom u dva kola mozemo biti prvi

covek

pre 6 godina

Ovo uopste nije najlaksa grupa, kao sto neki misle, moglo bi se reci medju tezim grupama. Merenje kvaliteta neke grupe na osnovu tima koji je izvucen iz prvog sesira na zrebu je besmisleno. Zapale su nas dve ostrvske reprezentacije sto dovoljno govori da nije lako proci kroz ovu grupu i prosetati se. Irska je, meni se cini, bila u 4. sesiru i bez sumnje je najtezi protivnik koga smo mogli dobiti iz tog dela zreba. Velsani su igrali polufinale ep prosle godine,ali oni bez Bejla ne mogu. Gruzijci su mnogima pomrsili racune u ovoj grupi, a malo je falilo da i nama to urade, a onaj njihov promasaj na rezultatu 1-0 za njih, da je pretvoren u gol, mi bi se vec tada pozdravili sa sansama za prolaz, pa se moze reci da nas je tada sreca pogledala. I upravo su oni jedan od razloga naseg moguceg plasmana na mundijal.Prema svemu ovome grupa je bila veoma izjednacena. Kakve mi veze imamo s tim sto smo dobili ovakvu grupu, nismo je mi birali. Nismo mi zaluzni za to sto oni gube bodove protiv mnogo slabijih selekcija. I nije mi jasno kako ovom narodu ne moze nikako da se udovolji. Ne valja ni kada pobedjuju ni kad gube. Shvatite ljudi vec jednom da mi nismo nikakva velesila u fudbalu i da ne mozemo svakoga pobedjivati. Danas definitivno svi igraju fudbal i napreduju, samo nama sve smeta i utrkujemo se ko ce jace paljbu osuti po fudbalerima i po selektoru, koji koliko ja vidim ovde nikome ne odgovara. Ovde se uspeh definitivno ne ceni.

hitni lopticu u šumicu

pre 6 godina

Znam neke Velshane i njima je Srbija bila favorit za grupu od pocetka. Mislim da nas malo precenjuju jer gledaju pojedinacne igrace a ne znaju sta se desava u nasem savezu i prilikom vodjenja tima. Takodje nemaju bas neko preveliko misljenje o svojoj reprezentaciji. Mislim vole je ali su svesni da im je uspeh na proslom EP u stvari bio cudo. Nisu ni sigurni kada ce se opet plasirati na vece takmicenje.
Sto se Iraca tice, mislim da im nije bilo Martina O'Nila ne bi ni bili tako blizu plasmana. Oni uvek vise na trcanje i trud zarade nego sto znaju.
U nasoj grupi je u stvari Austrija podbacila. Mada mora se priznati da im je nedostajalo i malo srece. Na par utakmica sa direktnim konkurentima su bili mozda i bolji ali su ipak izgubili.
Gruzijci takodje po igri su zasluzili daleko veci broj bodova. Nadigrali su i Irsku i Vels tamo a i mi smo imali dosta srece kod njih. Moldavija takodje nije bas toliko slaba za poslednje rangiranu u grupi.
Grupa je bila dosta ujednacena i nije bas da je najlaksa ikada.
Mi iako smo prvi, nije to bas igra za neko veliko odusevljenje.