Nedelja, 24.09.2017.

18:50

Zvezda četvrta na turniru, poraz od UNIKS

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Uniksa rezultatom 73:68, u okviru turnira na Kritu.

Izvor: B92

Zvezda èetvrta na turniru, poraz od UNIKS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 6 godina

Deluje ovo sasvim korektno. Prosto vidi se da smo van forme, da nista ne ulazi, ali se isto vidi da postoji potencijal i da smo fizicki dobri. Kada Lazic, Antic i Dobric budu zaigrali moci cemo da igramo sa bar 10 igraca u ratociji na svakoj utakmici. To je dovoljno da budemo najjaci u regionu, da protivnike lomimo na snagu i tempo. Za Evroligu svaka pobeda ce biti kao trofej, ali ce takodje biti i veliko iskustvo mladim igracima. Najveca promena je na poziciji centra, gde sad igramo sa nizom, brzom peticom, sto mi se svidja, ali u odbrani cemo imati problem sa nekoliko evroligaskih centara pogotovo jer je Lesort poprilicno neiskusan. Ne moze se znati u ovom trenutku kako ce se novi igraci nositi sa pritiskom teskih utakmica. Ova ekipa tek treba da pokaze karakter, ali to ne znaci da ne treba verovati u njih. Citam komentare koji su svakom igracu nasli manu. Pa izmislili ste toplu vodu. Mi ni u reprezentaciji nemamo kompletne igrace bez nedostataka i mana pa opet osvajamo medalje. Vazno je da igramo timski i da se ne bojimo nikoga, da igraci veruju u sebe pa ce i rezultati doci. E sad to je posao trenera, koji je opet velika nepoznanica, ali nadam se da je talenat.

Djomla

pre 6 godina

U odbrani problem zagradjivanja reketa a u napadu slabo kretanje, Lopta ide sporo i bez unutrasnje igre sa centrima. Pozicionim napadima cemo tesko do poena (kao i prosle godine), tako da mora agresivnije na protivnickog organizatora i sa lakim poenima u kontri. Ipak, verujem da je ekipa dobro selektirana i da ce vremenom biti mnogo bolje.

slobinator

pre 6 godina

Svaka cast Čoviću.Ono jesi Zvezdu za kratko vratio iz mrtvih,ali sad si nas ponovo vratio tamo negde u 2010.godinu,jer ovaj tim je gori od onog što ga je trenirao Pešić u svojoj poslednjoj sezoni u Zvezdi i biće mučno gledati ga.Posebna priča je neiskusni trener koji u životu nije uzeo košarkašku loptu u ruke.Radonjić je bio recimo ozbiljan košarkaš,a sada mu Čović podmeće kako je tobož nešto radio protiv Zvezde.Čovek je samo rekao da nije bilo para za igrače i stručni štab i to je sve.Na kraju šta reći.Prodati svoje najbolje igrače za siću,dovesti gerijatriju i trenera anonimusa i nadati se uspehu i još gronmko obećavati da ćemo biti dobri,to mi liči na znate već koga.

Виоп

pre 6 godina

Мало погледах турнир па да изнесем неки мој утисак. Све је ново и неуиграно. Странци добри и биће погодак. Од наших играча сматрам да је једини промашај Јанковић. Али ајде видећемо још његове могућности, мада мислим да би нам више користио Симанић у овом тренутку. Лесор и Фелдин ће бити топ појачања, Рочести добар али ме нервира његово избегавање контакт игре које ће бити на претек у ЕЛ. Радичевић би мого много више ако би био храбрији. Потенцијала има али биће турбуленција док све не легне како треба а кад ће се то десити, ко зна. Коцкамо се и то на велико.

SrbEUin

pre 6 godina

El znaš kad bi Radonja uzeo Ročestija?

Tehnika i asis, ajd valjda su ok, i možda bude i šut, ali igra u odbrani?! Fizikalije gore od mojih. On da kreira tempo ekipi?

Za njega su Jović, Nejt pa čak i Gal i Reba atlete!

Ne verujem da je do treninga, niti do forme. Nema tu snage.

Snake

pre 6 godina

Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u Junu rece trener koga smo docekali sa strepnjom a ispratili kao sampiona i legendu.Trener koji je prvu sezonu ostao bez trofeja.
Ono sto me brine je to da nemamo prepoznatljivu akciju koju ponavljamo kao npr Jovic i Kuzmic pik pa na primer blok Simona za Jovica i otvaranje na 45°C,sut Djenke sa posta.Plasi me bezidejna timska igra,timska napadacka igra a bas o toj osobini tima je bilo najvise price.Price o napadackoj moci van 6.75 (Feldin,Rocesti,Jankovic,mozda Keselj).Nema povratne lopre i ako je ima ona je neprecizna ali ima nade.Bice ovo godina u EL da se ne obrukamo ali smo i dalje gazde regiona.
Sto se odbrane tice bice sve drugacije sa Brankom jer ta energija koju daje ekipi je neverovatna.Ne verujem da ce bilo koji igrac ostati imun na Brankovo bacanje po parketu.Jer kako mi se cini fali nam energija koju su davali Djenka,Simon,Branko...

vaš komentator

pre 6 godina

četvrta...od 4 ekipe. jel to znači poslednja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarcoPolo, 24. septembar 2017 20:49)
Znači, ali ovako lepše zvuči. Kao kad se komentator trkao sa Boltom, pa završio drugi dok je Bolt bio pretposlednji.

Bimba

pre 6 godina

Svi su zaboravili kako je bila kad je Radonja dosao i kako je Zvezda tada gubila... potrebno je vreme i strpljenje za ovog mladog trenera

momo dobri

pre 6 godina

Nista spec ali bas nista..Ovaj tim ako tempira formu LAGANO uzima sve domace zato sto ima 15 igraca za razliku od prosle god kad je bilo 9 u rosteru.Nije ovo nista u pripremnom periodu izgubiti od Oly koji je u vrhu poslednjih 8 godina i Uniks koji cemo da razbucamo ovde,a mozda i tamo.Bez lozanja Grobari hehe..a Zvezdasi isto,polako duga je sezona,da se uigraju Rocesti,Feldin,Antic,Jovanovic..Lazic ce da gine i to je to za ostale. ;)

prca

pre 6 godina

Igra generalno katastrofa ali sve od odbrane preko ofanzivnih i defanzi skokova, suta do napada. Igraju kao nervozni klinci ili bolje kao muva bez glave. Treba vratiti Simanica a Jankovica u FMP poslati i naci iskusnijeg trenera koji ce moci da vodi ekipu na nadje hemiju koja nam treba.

neko iz mase

pre 6 godina

Realno imate tim za aba kls i kup al za evroligu možete komotno da očekujete poraza više sa novim trenerom. Da je Radonja ostao rekao bi da su vam šanse pa iste u tom takmičenju. Ovako kao što sam rekao biće vam neprijatno al pokazaće sezona dal sam upravu ili ne.

Астер

pre 6 godina

@Danilo

Ни Звезда ни Партизан немају добре центре јер...1) нема много добрих домаћих центара на располагању - сви су заузети и 2) добри центри су укрв скупи.

Можда се сјећаш кад је Никола Милутинов отишао из Партизана 2015. без обештећења?

Дуговали су му 8 плата у износи од 200 хиљада евра (тако нешто).
Замисли колико сад може да тражи након што је постао још бољи и након што је провео двије сезоне у Олимпијакосу.

Ако је вјеровати Човићу, Звездини центри су досад обично коштали 200-250 хиљада евра по сезони, са изузетком Кузмића коме чињеница да је звездаш није сметала да тражи (и да добије) читавих 375 хиљада!

А Гудурић примао 100 хиљада. :)
Шта ћеш кад су добри центри, као и плејмејкери ријетка роба.
Бекова и крила имаш колико хоћеш. :)

Može biti samo je*ana

pre 6 godina

Momci samo napred....
Rikverc nije opcija...
(Može biti samo je*an, 24. septembar 2017 20:11)

Napred, nazad, napred, nazad,......

oberin martel

pre 6 godina

Opet poraz? Zali Boze para iz bankomata.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 24. septembar 2017 19:25)

Nemoj tako. Igokea je opaka ekipa.

santa justa

pre 6 godina

Za EL mrka kapa, ali za Aba cemo videti posle 5-6 kola. Zavisi kakvi su ostali. Nece biti lako ali sta je tu je. Nije ni Djordjevicu bilo lako pa smo bili jako blizu zlatu.

Srbija

pre 6 godina

e ovako da vam kažem nešto!!!
i prošle godine smo gubili na početku pa na kraju stripa.kruna!!!!
Bolje gledajte vaš Dinamični klub i uživajte!

Dejan CZ

pre 6 godina

Veliki problem ce biti dva igraca JJ nauciti odbrambenim kretnjama...I daje smatram da bi umesto Jankovica korisniji igrac bio Simanic...iako je i on tanan za odbranu ali ima bar neki doprinos u napadu.Ovaj nema nista.I drugo zapazanje je uloga Bjelice...ako u njemu trazimo igraca poput Kvinsi Milera koji ce da preuzima suteve za 3 poena i bude taj poenter onda o trenerskom znanju nema potrebe dalje komentarisati...Radicevic je zasad na nivou Ratkovice.Prikljucenjem Antica u reketu ce se dobiti odredjena cvrstina koje sada nema...Dobrica treba odmah pripremati na znacajniju ulogu u timu poput Gudurica jer napad je zasad u velikom limitu...

Danilo

pre 6 godina

Utakmica prava trening, ko voli da gleda treninge.Promašivalo se i grešilo u velikim serijama.
Centar nedostaje, videlo se to protiv Olija i više.
Nedostaje i vreme jer sve mora iz početka, kletva naših klubova.
Trener je preuzeo ogroman teret al' nisam siguran za pleća.
Neće ovo biti najbolja godina u poslednje 4, ostaje samo pitanje da li će biti najlošija...
Cedevita i Budućnost čekaju svoju ozbiljnu šansu, a za moj Partizan, takođe bez centra, nisam preveliki optimista.

zoran ivkovic

pre 6 godina

pa ne znam sta reci ....svi su me nekako razocarali ....posebno sam razocaran skokom u odbrani i gradjenjem kosa ....lesor se zalece i ispada ....radicevic mi ne uliva poverenje,nesiguran ali uz dobar rad moze imati napretka ...rocesti zna ali nije u skladu sa ekipom,tek treba da se uigrava ...dangubic od njega sam ocekivao da ovo konacno bude njegova sezona ali ne uliva poverenje....feldin dobar je to igrac ali trenutno ova ekipa nije uigrana i sutira iz teskih pozicija i onda utisak drugaciji ....keselj uf iskusan je on ali nije u formi vidi se ....dobro doci ce kapiten lazic i tu ce biti suter dobric ,pa uletice i pero antic izgledace zvezda mnogo ,mnogo bolje .....lesor jak cvrst,brz u nogama ,atraktivan ali pravi korake mnogo ,eksplozivan ....ali ispada u odbrani ....nekako lesor je materijal koji treba oblikovati .....steta sto kuzmic nije tu .....e sad najvece razocarenje su tandem jankovic i jovanovic ...igraci koji su igrali razvojnu ligu ipak slabo od njih za sada .....mnogi nasi igraci odu za ameriku a mozda je bolje da ostanu tu jer i ovde bi imali dobar rad i mozda trenere koji bi im vise posvetili paznje .......evo primer lesor je dosao u srbiju da se razvija ,bio je tu lovernj ,cirbes ,bolden i jos x igraca ...

triplem

pre 6 godina

prvi put sam gledao ovu Zvezdu i tu je negde gde sam ocekivao. Mnostvo otvorenih trojki promaseno, sto znaci da je kretnja lopte i igracha bez lopte sasvim ok. Sada, procenti ce doci. Ima tu nekoliko izrazitih sutera.
Problem je odbrana i ne bih se brinuo da je Radonja tu. Ovako, mislim da ce nam tek ove godine postati jasno sta su momci radili 2016/17.
Lose izgleda ali prostor za napredak je orgoman. Jankovic pre svega, deluje izgubljeno jer prvi put igra evropsku kosarka. Ima pritisak da uradi nesto sa loptom cim je dobije u ruke. To je stvar pristupa i siguran sam da ce se adaptirati. Druga stvar, odbrana ce dolaskom Lazica i Antica da se stegne, smanjice Antic ofanizivne skokove protivnika a Lazic, to je vec jasno.
Lesor ce poboljsati odbranu p&r a u napadu je vec na 10 i to atraktivnih poena, Danas mi je prijalo gledati Davidovca. Vrlo aktivan igrach, uvek na lopti, uvek u igri, odlican potencijal za neke lagane utakmice u ABA, sto je uostalom i njegova uloga u ovom timu.
Na kraju, mislim da treba da budemo realniji u ocekivanjima. U EL cemo imati utakmica gde nismo konkurentni ali ce biti i pobeda u gostima. U ABa cemo biti na do 3,4 poraza, koliko i Cedevita. Buducnost na 5,6 poraza. A onda grupa timova do 10 poraza (Mornar, partizan, FMP, Mega, Igokea i Cibona). Ostali se boriti za opstanak.
Bice svega ove godine ali je nerealno da stalno ocekujemo onakvu lakocu i dominaciju kakvu smo gledali prosle godine.
Srecno momci. ABA da osvojimo, ostalo kako bude.

13

pre 6 godina

Ono sto sam video me nikako ne odusevljava. Ok, problem u napadu i odbrani mozemo da pripisemo neuigranosti, ali ono sto me stvarno brine je skok u reketu i zastita reketa. Posle ove dve utakmice vidim da je to najveci problem. Nadam se da ce se to popraviti kad Antic pocne da igra, inace bice veliki problem. Cak je i Uniks, koji nema neke centre, imao vise skokova. Sta ce biti kad dodju evroligaski timovi.

blek stena

pre 6 godina

Opet poraz? Zali Boze para iz bankomata.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 24. septembar 2017 19:25)

Mi barem gubimo od timova koji igraju u Evropi..Igokea i Mornar nisu ni u Ligi Sampiona

Stanko

pre 6 godina

Treba jos dosta da se uigravaju.Radicevic mi nije nista pokazao. Deluje mi da ima nade da Keselju prorade trojke. Rocesti je malo trenirao sa njima to se vidi,ali cini mi se da ce biti dobar. Od Feldina ocekujem bolju igru. Dangubic nista spec, prosecan.Jankovic i Jovanovic,opet nisu nista pokazali.Jovanovic prve tri cetvrtine kriminalan,odbrana katastrofa,4,5 promasaja zicera, ledjna tehnika losa,ceo kos omasi. U cetvrtoj je kao uspeo nesto u napadu,mada to su bili laki poeni. Lesorova zakucavanja ekstra,ali mora bolje da se snalazi ispod kosa, svaki put koraci. Trebao je ubaciti i Apica da vidimo sta moze, umesto Jovanovica, gledao sam ga par puta u abi, bio je bas dobar u odbrani, i ima dobru ledjnu tehniku ,zna tako da postigne dosta poena. Davidovac se trudio, ima energiju.

petar novi sad

pre 6 godina

Sad za sad ovo je rastimovani orkestar, osim lesora i keselja, ostala pojačanja katastrofa, ekipa je trenutno daleko ispod nivoa evrolige, ne znam videćemo, sad za sad mrka kapa i u odbrani i u napadu

Dejan

pre 6 godina

Ima tu uzasno puno posla.Ne kazem da se to sve nece posloziti ali se plasim da ne bude kasno za evroligu.A i Alimpijevic koliko je nervozan lik i koliko vice na igrace.Radonja je bio simpaticno nervozan a ovaj je da se uplasi covek kako vice i krili rukama.

crni_redstar

pre 6 godina

gledao sam obe utakmice na turniru...iz aviona se vidi da smo inferiorni u skoku i da smo neukomponovani. Bjelica pleni loptu, stalno bira losa resenja, komplikuje, u odbrani ne ucestvuje, pogotovu u skoku i bas ce nam kidati zivce ove godine. Ovaj tim vapi za jednim snaznim centrom koji ce zastititi obruc i reket. za sada sve je lose i sumnjam da moze mnogo bolje.

potporni

pre 6 godina

Pojacanja su mnogo losa- centar Jovanovic ni za regionalnu nije, Rocesti moze samo pomocni plej da bude, Radicevic slabiji od Rebica, Feldin isti Rajan Tompson od pre par sezona, Keselj skroz potrosen..Dakle, bar duplo losiji tim od proslogodisnjeg.

Астер

pre 6 godina

Евролига стартује за 20 дана.
Мораће све ово много боље.

Добро је да још једном није примљено превише поена - прије два дана 70, данас 73, али је лоше што се још не виде јасне контуре игре у нападу.
Опет, шут за три је данас био проблематичан - 4/18, за два је био у реду - 16/28.

Нико од играча није био баш бриљантан. Ови амерички студенти за сада не показују да су појачања. Мораће с њима много да се ради и да се има стрпљења.

Додатно, дефанзивни скок мора боље да се брани. Данас је било доста сударања, испадања лопти из руке. Срећом, ништа од овога није чудно за екипу која има толико нових играча. Било је момената кад су на терену била петорица од којих ниједан није играо у тиму прошле године.

Са срећом, Звездо! :)

13

pre 6 godina

Ono sto sam video me nikako ne odusevljava. Ok, problem u napadu i odbrani mozemo da pripisemo neuigranosti, ali ono sto me stvarno brine je skok u reketu i zastita reketa. Posle ove dve utakmice vidim da je to najveci problem. Nadam se da ce se to popraviti kad Antic pocne da igra, inace bice veliki problem. Cak je i Uniks, koji nema neke centre, imao vise skokova. Sta ce biti kad dodju evroligaski timovi.

Астер

pre 6 godina

Евролига стартује за 20 дана.
Мораће све ово много боље.

Добро је да још једном није примљено превише поена - прије два дана 70, данас 73, али је лоше што се још не виде јасне контуре игре у нападу.
Опет, шут за три је данас био проблематичан - 4/18, за два је био у реду - 16/28.

Нико од играча није био баш бриљантан. Ови амерички студенти за сада не показују да су појачања. Мораће с њима много да се ради и да се има стрпљења.

Додатно, дефанзивни скок мора боље да се брани. Данас је било доста сударања, испадања лопти из руке. Срећом, ништа од овога није чудно за екипу која има толико нових играча. Било је момената кад су на терену била петорица од којих ниједан није играо у тиму прошле године.

Са срећом, Звездо! :)

crni_redstar

pre 6 godina

gledao sam obe utakmice na turniru...iz aviona se vidi da smo inferiorni u skoku i da smo neukomponovani. Bjelica pleni loptu, stalno bira losa resenja, komplikuje, u odbrani ne ucestvuje, pogotovu u skoku i bas ce nam kidati zivce ove godine. Ovaj tim vapi za jednim snaznim centrom koji ce zastititi obruc i reket. za sada sve je lose i sumnjam da moze mnogo bolje.

triplem

pre 6 godina

prvi put sam gledao ovu Zvezdu i tu je negde gde sam ocekivao. Mnostvo otvorenih trojki promaseno, sto znaci da je kretnja lopte i igracha bez lopte sasvim ok. Sada, procenti ce doci. Ima tu nekoliko izrazitih sutera.
Problem je odbrana i ne bih se brinuo da je Radonja tu. Ovako, mislim da ce nam tek ove godine postati jasno sta su momci radili 2016/17.
Lose izgleda ali prostor za napredak je orgoman. Jankovic pre svega, deluje izgubljeno jer prvi put igra evropsku kosarka. Ima pritisak da uradi nesto sa loptom cim je dobije u ruke. To je stvar pristupa i siguran sam da ce se adaptirati. Druga stvar, odbrana ce dolaskom Lazica i Antica da se stegne, smanjice Antic ofanizivne skokove protivnika a Lazic, to je vec jasno.
Lesor ce poboljsati odbranu p&r a u napadu je vec na 10 i to atraktivnih poena, Danas mi je prijalo gledati Davidovca. Vrlo aktivan igrach, uvek na lopti, uvek u igri, odlican potencijal za neke lagane utakmice u ABA, sto je uostalom i njegova uloga u ovom timu.
Na kraju, mislim da treba da budemo realniji u ocekivanjima. U EL cemo imati utakmica gde nismo konkurentni ali ce biti i pobeda u gostima. U ABa cemo biti na do 3,4 poraza, koliko i Cedevita. Buducnost na 5,6 poraza. A onda grupa timova do 10 poraza (Mornar, partizan, FMP, Mega, Igokea i Cibona). Ostali se boriti za opstanak.
Bice svega ove godine ali je nerealno da stalno ocekujemo onakvu lakocu i dominaciju kakvu smo gledali prosle godine.
Srecno momci. ABA da osvojimo, ostalo kako bude.

Danilo

pre 6 godina

Utakmica prava trening, ko voli da gleda treninge.Promašivalo se i grešilo u velikim serijama.
Centar nedostaje, videlo se to protiv Olija i više.
Nedostaje i vreme jer sve mora iz početka, kletva naših klubova.
Trener je preuzeo ogroman teret al' nisam siguran za pleća.
Neće ovo biti najbolja godina u poslednje 4, ostaje samo pitanje da li će biti najlošija...
Cedevita i Budućnost čekaju svoju ozbiljnu šansu, a za moj Partizan, takođe bez centra, nisam preveliki optimista.

oberin martel

pre 6 godina

Opet poraz? Zali Boze para iz bankomata.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 24. septembar 2017 19:25)

Nemoj tako. Igokea je opaka ekipa.

zoran ivkovic

pre 6 godina

pa ne znam sta reci ....svi su me nekako razocarali ....posebno sam razocaran skokom u odbrani i gradjenjem kosa ....lesor se zalece i ispada ....radicevic mi ne uliva poverenje,nesiguran ali uz dobar rad moze imati napretka ...rocesti zna ali nije u skladu sa ekipom,tek treba da se uigrava ...dangubic od njega sam ocekivao da ovo konacno bude njegova sezona ali ne uliva poverenje....feldin dobar je to igrac ali trenutno ova ekipa nije uigrana i sutira iz teskih pozicija i onda utisak drugaciji ....keselj uf iskusan je on ali nije u formi vidi se ....dobro doci ce kapiten lazic i tu ce biti suter dobric ,pa uletice i pero antic izgledace zvezda mnogo ,mnogo bolje .....lesor jak cvrst,brz u nogama ,atraktivan ali pravi korake mnogo ,eksplozivan ....ali ispada u odbrani ....nekako lesor je materijal koji treba oblikovati .....steta sto kuzmic nije tu .....e sad najvece razocarenje su tandem jankovic i jovanovic ...igraci koji su igrali razvojnu ligu ipak slabo od njih za sada .....mnogi nasi igraci odu za ameriku a mozda je bolje da ostanu tu jer i ovde bi imali dobar rad i mozda trenere koji bi im vise posvetili paznje .......evo primer lesor je dosao u srbiju da se razvija ,bio je tu lovernj ,cirbes ,bolden i jos x igraca ...

Dejan CZ

pre 6 godina

Veliki problem ce biti dva igraca JJ nauciti odbrambenim kretnjama...I daje smatram da bi umesto Jankovica korisniji igrac bio Simanic...iako je i on tanan za odbranu ali ima bar neki doprinos u napadu.Ovaj nema nista.I drugo zapazanje je uloga Bjelice...ako u njemu trazimo igraca poput Kvinsi Milera koji ce da preuzima suteve za 3 poena i bude taj poenter onda o trenerskom znanju nema potrebe dalje komentarisati...Radicevic je zasad na nivou Ratkovice.Prikljucenjem Antica u reketu ce se dobiti odredjena cvrstina koje sada nema...Dobrica treba odmah pripremati na znacajniju ulogu u timu poput Gudurica jer napad je zasad u velikom limitu...

Dejan

pre 6 godina

Ima tu uzasno puno posla.Ne kazem da se to sve nece posloziti ali se plasim da ne bude kasno za evroligu.A i Alimpijevic koliko je nervozan lik i koliko vice na igrace.Radonja je bio simpaticno nervozan a ovaj je da se uplasi covek kako vice i krili rukama.

Stanko

pre 6 godina

Treba jos dosta da se uigravaju.Radicevic mi nije nista pokazao. Deluje mi da ima nade da Keselju prorade trojke. Rocesti je malo trenirao sa njima to se vidi,ali cini mi se da ce biti dobar. Od Feldina ocekujem bolju igru. Dangubic nista spec, prosecan.Jankovic i Jovanovic,opet nisu nista pokazali.Jovanovic prve tri cetvrtine kriminalan,odbrana katastrofa,4,5 promasaja zicera, ledjna tehnika losa,ceo kos omasi. U cetvrtoj je kao uspeo nesto u napadu,mada to su bili laki poeni. Lesorova zakucavanja ekstra,ali mora bolje da se snalazi ispod kosa, svaki put koraci. Trebao je ubaciti i Apica da vidimo sta moze, umesto Jovanovica, gledao sam ga par puta u abi, bio je bas dobar u odbrani, i ima dobru ledjnu tehniku ,zna tako da postigne dosta poena. Davidovac se trudio, ima energiju.

blek stena

pre 6 godina

Opet poraz? Zali Boze para iz bankomata.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 24. septembar 2017 19:25)

Mi barem gubimo od timova koji igraju u Evropi..Igokea i Mornar nisu ni u Ligi Sampiona

Srbija

pre 6 godina

e ovako da vam kažem nešto!!!
i prošle godine smo gubili na početku pa na kraju stripa.kruna!!!!
Bolje gledajte vaš Dinamični klub i uživajte!

Астер

pre 6 godina

@Danilo

Ни Звезда ни Партизан немају добре центре јер...1) нема много добрих домаћих центара на располагању - сви су заузети и 2) добри центри су укрв скупи.

Можда се сјећаш кад је Никола Милутинов отишао из Партизана 2015. без обештећења?

Дуговали су му 8 плата у износи од 200 хиљада евра (тако нешто).
Замисли колико сад може да тражи након што је постао још бољи и након што је провео двије сезоне у Олимпијакосу.

Ако је вјеровати Човићу, Звездини центри су досад обично коштали 200-250 хиљада евра по сезони, са изузетком Кузмића коме чињеница да је звездаш није сметала да тражи (и да добије) читавих 375 хиљада!

А Гудурић примао 100 хиљада. :)
Шта ћеш кад су добри центри, као и плејмејкери ријетка роба.
Бекова и крила имаш колико хоћеш. :)

petar novi sad

pre 6 godina

Sad za sad ovo je rastimovani orkestar, osim lesora i keselja, ostala pojačanja katastrofa, ekipa je trenutno daleko ispod nivoa evrolige, ne znam videćemo, sad za sad mrka kapa i u odbrani i u napadu

potporni

pre 6 godina

Pojacanja su mnogo losa- centar Jovanovic ni za regionalnu nije, Rocesti moze samo pomocni plej da bude, Radicevic slabiji od Rebica, Feldin isti Rajan Tompson od pre par sezona, Keselj skroz potrosen..Dakle, bar duplo losiji tim od proslogodisnjeg.

momo dobri

pre 6 godina

Nista spec ali bas nista..Ovaj tim ako tempira formu LAGANO uzima sve domace zato sto ima 15 igraca za razliku od prosle god kad je bilo 9 u rosteru.Nije ovo nista u pripremnom periodu izgubiti od Oly koji je u vrhu poslednjih 8 godina i Uniks koji cemo da razbucamo ovde,a mozda i tamo.Bez lozanja Grobari hehe..a Zvezdasi isto,polako duga je sezona,da se uigraju Rocesti,Feldin,Antic,Jovanovic..Lazic ce da gine i to je to za ostale. ;)

santa justa

pre 6 godina

Za EL mrka kapa, ali za Aba cemo videti posle 5-6 kola. Zavisi kakvi su ostali. Nece biti lako ali sta je tu je. Nije ni Djordjevicu bilo lako pa smo bili jako blizu zlatu.

neko iz mase

pre 6 godina

Realno imate tim za aba kls i kup al za evroligu možete komotno da očekujete poraza više sa novim trenerom. Da je Radonja ostao rekao bi da su vam šanse pa iste u tom takmičenju. Ovako kao što sam rekao biće vam neprijatno al pokazaće sezona dal sam upravu ili ne.

Bimba

pre 6 godina

Svi su zaboravili kako je bila kad je Radonja dosao i kako je Zvezda tada gubila... potrebno je vreme i strpljenje za ovog mladog trenera

Виоп

pre 6 godina

Мало погледах турнир па да изнесем неки мој утисак. Све је ново и неуиграно. Странци добри и биће погодак. Од наших играча сматрам да је једини промашај Јанковић. Али ајде видећемо још његове могућности, мада мислим да би нам више користио Симанић у овом тренутку. Лесор и Фелдин ће бити топ појачања, Рочести добар али ме нервира његово избегавање контакт игре које ће бити на претек у ЕЛ. Радичевић би мого много више ако би био храбрији. Потенцијала има али биће турбуленција док све не легне како треба а кад ће се то десити, ко зна. Коцкамо се и то на велико.

Snake

pre 6 godina

Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u Junu rece trener koga smo docekali sa strepnjom a ispratili kao sampiona i legendu.Trener koji je prvu sezonu ostao bez trofeja.
Ono sto me brine je to da nemamo prepoznatljivu akciju koju ponavljamo kao npr Jovic i Kuzmic pik pa na primer blok Simona za Jovica i otvaranje na 45°C,sut Djenke sa posta.Plasi me bezidejna timska igra,timska napadacka igra a bas o toj osobini tima je bilo najvise price.Price o napadackoj moci van 6.75 (Feldin,Rocesti,Jankovic,mozda Keselj).Nema povratne lopre i ako je ima ona je neprecizna ali ima nade.Bice ovo godina u EL da se ne obrukamo ali smo i dalje gazde regiona.
Sto se odbrane tice bice sve drugacije sa Brankom jer ta energija koju daje ekipi je neverovatna.Ne verujem da ce bilo koji igrac ostati imun na Brankovo bacanje po parketu.Jer kako mi se cini fali nam energija koju su davali Djenka,Simon,Branko...

slobinator

pre 6 godina

Svaka cast Čoviću.Ono jesi Zvezdu za kratko vratio iz mrtvih,ali sad si nas ponovo vratio tamo negde u 2010.godinu,jer ovaj tim je gori od onog što ga je trenirao Pešić u svojoj poslednjoj sezoni u Zvezdi i biće mučno gledati ga.Posebna priča je neiskusni trener koji u životu nije uzeo košarkašku loptu u ruke.Radonjić je bio recimo ozbiljan košarkaš,a sada mu Čović podmeće kako je tobož nešto radio protiv Zvezde.Čovek je samo rekao da nije bilo para za igrače i stručni štab i to je sve.Na kraju šta reći.Prodati svoje najbolje igrače za siću,dovesti gerijatriju i trenera anonimusa i nadati se uspehu i još gronmko obećavati da ćemo biti dobri,to mi liči na znate već koga.

vaš komentator

pre 6 godina

četvrta...od 4 ekipe. jel to znači poslednja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarcoPolo, 24. septembar 2017 20:49)
Znači, ali ovako lepše zvuči. Kao kad se komentator trkao sa Boltom, pa završio drugi dok je Bolt bio pretposlednji.

SrbEUin

pre 6 godina

El znaš kad bi Radonja uzeo Ročestija?

Tehnika i asis, ajd valjda su ok, i možda bude i šut, ali igra u odbrani?! Fizikalije gore od mojih. On da kreira tempo ekipi?

Za njega su Jović, Nejt pa čak i Gal i Reba atlete!

Ne verujem da je do treninga, niti do forme. Nema tu snage.

prca

pre 6 godina

Igra generalno katastrofa ali sve od odbrane preko ofanzivnih i defanzi skokova, suta do napada. Igraju kao nervozni klinci ili bolje kao muva bez glave. Treba vratiti Simanica a Jankovica u FMP poslati i naci iskusnijeg trenera koji ce moci da vodi ekipu na nadje hemiju koja nam treba.

Može biti samo je*ana

pre 6 godina

Momci samo napred....
Rikverc nije opcija...
(Može biti samo je*an, 24. septembar 2017 20:11)

Napred, nazad, napred, nazad,......

Nikola

pre 6 godina

Deluje ovo sasvim korektno. Prosto vidi se da smo van forme, da nista ne ulazi, ali se isto vidi da postoji potencijal i da smo fizicki dobri. Kada Lazic, Antic i Dobric budu zaigrali moci cemo da igramo sa bar 10 igraca u ratociji na svakoj utakmici. To je dovoljno da budemo najjaci u regionu, da protivnike lomimo na snagu i tempo. Za Evroligu svaka pobeda ce biti kao trofej, ali ce takodje biti i veliko iskustvo mladim igracima. Najveca promena je na poziciji centra, gde sad igramo sa nizom, brzom peticom, sto mi se svidja, ali u odbrani cemo imati problem sa nekoliko evroligaskih centara pogotovo jer je Lesort poprilicno neiskusan. Ne moze se znati u ovom trenutku kako ce se novi igraci nositi sa pritiskom teskih utakmica. Ova ekipa tek treba da pokaze karakter, ali to ne znaci da ne treba verovati u njih. Citam komentare koji su svakom igracu nasli manu. Pa izmislili ste toplu vodu. Mi ni u reprezentaciji nemamo kompletne igrace bez nedostataka i mana pa opet osvajamo medalje. Vazno je da igramo timski i da se ne bojimo nikoga, da igraci veruju u sebe pa ce i rezultati doci. E sad to je posao trenera, koji je opet velika nepoznanica, ali nadam se da je talenat.

Djomla

pre 6 godina

U odbrani problem zagradjivanja reketa a u napadu slabo kretanje, Lopta ide sporo i bez unutrasnje igre sa centrima. Pozicionim napadima cemo tesko do poena (kao i prosle godine), tako da mora agresivnije na protivnickog organizatora i sa lakim poenima u kontri. Ipak, verujem da je ekipa dobro selektirana i da ce vremenom biti mnogo bolje.

potporni

pre 6 godina

Pojacanja su mnogo losa- centar Jovanovic ni za regionalnu nije, Rocesti moze samo pomocni plej da bude, Radicevic slabiji od Rebica, Feldin isti Rajan Tompson od pre par sezona, Keselj skroz potrosen..Dakle, bar duplo losiji tim od proslogodisnjeg.

slobinator

pre 6 godina

Svaka cast Čoviću.Ono jesi Zvezdu za kratko vratio iz mrtvih,ali sad si nas ponovo vratio tamo negde u 2010.godinu,jer ovaj tim je gori od onog što ga je trenirao Pešić u svojoj poslednjoj sezoni u Zvezdi i biće mučno gledati ga.Posebna priča je neiskusni trener koji u životu nije uzeo košarkašku loptu u ruke.Radonjić je bio recimo ozbiljan košarkaš,a sada mu Čović podmeće kako je tobož nešto radio protiv Zvezde.Čovek je samo rekao da nije bilo para za igrače i stručni štab i to je sve.Na kraju šta reći.Prodati svoje najbolje igrače za siću,dovesti gerijatriju i trenera anonimusa i nadati se uspehu i još gronmko obećavati da ćemo biti dobri,to mi liči na znate već koga.

crni_redstar

pre 6 godina

gledao sam obe utakmice na turniru...iz aviona se vidi da smo inferiorni u skoku i da smo neukomponovani. Bjelica pleni loptu, stalno bira losa resenja, komplikuje, u odbrani ne ucestvuje, pogotovu u skoku i bas ce nam kidati zivce ove godine. Ovaj tim vapi za jednim snaznim centrom koji ce zastititi obruc i reket. za sada sve je lose i sumnjam da moze mnogo bolje.

Može biti samo je*ana

pre 6 godina

Momci samo napred....
Rikverc nije opcija...
(Može biti samo je*an, 24. septembar 2017 20:11)

Napred, nazad, napred, nazad,......

Srbija

pre 6 godina

e ovako da vam kažem nešto!!!
i prošle godine smo gubili na početku pa na kraju stripa.kruna!!!!
Bolje gledajte vaš Dinamični klub i uživajte!

prca

pre 6 godina

Igra generalno katastrofa ali sve od odbrane preko ofanzivnih i defanzi skokova, suta do napada. Igraju kao nervozni klinci ili bolje kao muva bez glave. Treba vratiti Simanica a Jankovica u FMP poslati i naci iskusnijeg trenera koji ce moci da vodi ekipu na nadje hemiju koja nam treba.

momo dobri

pre 6 godina

Nista spec ali bas nista..Ovaj tim ako tempira formu LAGANO uzima sve domace zato sto ima 15 igraca za razliku od prosle god kad je bilo 9 u rosteru.Nije ovo nista u pripremnom periodu izgubiti od Oly koji je u vrhu poslednjih 8 godina i Uniks koji cemo da razbucamo ovde,a mozda i tamo.Bez lozanja Grobari hehe..a Zvezdasi isto,polako duga je sezona,da se uigraju Rocesti,Feldin,Antic,Jovanovic..Lazic ce da gine i to je to za ostale. ;)

triplem

pre 6 godina

prvi put sam gledao ovu Zvezdu i tu je negde gde sam ocekivao. Mnostvo otvorenih trojki promaseno, sto znaci da je kretnja lopte i igracha bez lopte sasvim ok. Sada, procenti ce doci. Ima tu nekoliko izrazitih sutera.
Problem je odbrana i ne bih se brinuo da je Radonja tu. Ovako, mislim da ce nam tek ove godine postati jasno sta su momci radili 2016/17.
Lose izgleda ali prostor za napredak je orgoman. Jankovic pre svega, deluje izgubljeno jer prvi put igra evropsku kosarka. Ima pritisak da uradi nesto sa loptom cim je dobije u ruke. To je stvar pristupa i siguran sam da ce se adaptirati. Druga stvar, odbrana ce dolaskom Lazica i Antica da se stegne, smanjice Antic ofanizivne skokove protivnika a Lazic, to je vec jasno.
Lesor ce poboljsati odbranu p&r a u napadu je vec na 10 i to atraktivnih poena, Danas mi je prijalo gledati Davidovca. Vrlo aktivan igrach, uvek na lopti, uvek u igri, odlican potencijal za neke lagane utakmice u ABA, sto je uostalom i njegova uloga u ovom timu.
Na kraju, mislim da treba da budemo realniji u ocekivanjima. U EL cemo imati utakmica gde nismo konkurentni ali ce biti i pobeda u gostima. U ABa cemo biti na do 3,4 poraza, koliko i Cedevita. Buducnost na 5,6 poraza. A onda grupa timova do 10 poraza (Mornar, partizan, FMP, Mega, Igokea i Cibona). Ostali se boriti za opstanak.
Bice svega ove godine ali je nerealno da stalno ocekujemo onakvu lakocu i dominaciju kakvu smo gledali prosle godine.
Srecno momci. ABA da osvojimo, ostalo kako bude.

SrbEUin

pre 6 godina

El znaš kad bi Radonja uzeo Ročestija?

Tehnika i asis, ajd valjda su ok, i možda bude i šut, ali igra u odbrani?! Fizikalije gore od mojih. On da kreira tempo ekipi?

Za njega su Jović, Nejt pa čak i Gal i Reba atlete!

Ne verujem da je do treninga, niti do forme. Nema tu snage.

oberin martel

pre 6 godina

Opet poraz? Zali Boze para iz bankomata.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 24. septembar 2017 19:25)

Nemoj tako. Igokea je opaka ekipa.

neko iz mase

pre 6 godina

Realno imate tim za aba kls i kup al za evroligu možete komotno da očekujete poraza više sa novim trenerom. Da je Radonja ostao rekao bi da su vam šanse pa iste u tom takmičenju. Ovako kao što sam rekao biće vam neprijatno al pokazaće sezona dal sam upravu ili ne.

petar novi sad

pre 6 godina

Sad za sad ovo je rastimovani orkestar, osim lesora i keselja, ostala pojačanja katastrofa, ekipa je trenutno daleko ispod nivoa evrolige, ne znam videćemo, sad za sad mrka kapa i u odbrani i u napadu

Dejan

pre 6 godina

Ima tu uzasno puno posla.Ne kazem da se to sve nece posloziti ali se plasim da ne bude kasno za evroligu.A i Alimpijevic koliko je nervozan lik i koliko vice na igrace.Radonja je bio simpaticno nervozan a ovaj je da se uplasi covek kako vice i krili rukama.

Астер

pre 6 godina

Евролига стартује за 20 дана.
Мораће све ово много боље.

Добро је да још једном није примљено превише поена - прије два дана 70, данас 73, али је лоше што се још не виде јасне контуре игре у нападу.
Опет, шут за три је данас био проблематичан - 4/18, за два је био у реду - 16/28.

Нико од играча није био баш бриљантан. Ови амерички студенти за сада не показују да су појачања. Мораће с њима много да се ради и да се има стрпљења.

Додатно, дефанзивни скок мора боље да се брани. Данас је било доста сударања, испадања лопти из руке. Срећом, ништа од овога није чудно за екипу која има толико нових играча. Било је момената кад су на терену била петорица од којих ниједан није играо у тиму прошле године.

Са срећом, Звездо! :)

blek stena

pre 6 godina

Opet poraz? Zali Boze para iz bankomata.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 24. septembar 2017 19:25)

Mi barem gubimo od timova koji igraju u Evropi..Igokea i Mornar nisu ni u Ligi Sampiona

13

pre 6 godina

Ono sto sam video me nikako ne odusevljava. Ok, problem u napadu i odbrani mozemo da pripisemo neuigranosti, ali ono sto me stvarno brine je skok u reketu i zastita reketa. Posle ove dve utakmice vidim da je to najveci problem. Nadam se da ce se to popraviti kad Antic pocne da igra, inace bice veliki problem. Cak je i Uniks, koji nema neke centre, imao vise skokova. Sta ce biti kad dodju evroligaski timovi.

vaš komentator

pre 6 godina

četvrta...od 4 ekipe. jel to znači poslednja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarcoPolo, 24. septembar 2017 20:49)
Znači, ali ovako lepše zvuči. Kao kad se komentator trkao sa Boltom, pa završio drugi dok je Bolt bio pretposlednji.

Виоп

pre 6 godina

Мало погледах турнир па да изнесем неки мој утисак. Све је ново и неуиграно. Странци добри и биће погодак. Од наших играча сматрам да је једини промашај Јанковић. Али ајде видећемо још његове могућности, мада мислим да би нам више користио Симанић у овом тренутку. Лесор и Фелдин ће бити топ појачања, Рочести добар али ме нервира његово избегавање контакт игре које ће бити на претек у ЕЛ. Радичевић би мого много више ако би био храбрији. Потенцијала има али биће турбуленција док све не легне како треба а кад ће се то десити, ко зна. Коцкамо се и то на велико.

Snake

pre 6 godina

Bice poraza ali bice opet Kalemegdan u Junu rece trener koga smo docekali sa strepnjom a ispratili kao sampiona i legendu.Trener koji je prvu sezonu ostao bez trofeja.
Ono sto me brine je to da nemamo prepoznatljivu akciju koju ponavljamo kao npr Jovic i Kuzmic pik pa na primer blok Simona za Jovica i otvaranje na 45°C,sut Djenke sa posta.Plasi me bezidejna timska igra,timska napadacka igra a bas o toj osobini tima je bilo najvise price.Price o napadackoj moci van 6.75 (Feldin,Rocesti,Jankovic,mozda Keselj).Nema povratne lopre i ako je ima ona je neprecizna ali ima nade.Bice ovo godina u EL da se ne obrukamo ali smo i dalje gazde regiona.
Sto se odbrane tice bice sve drugacije sa Brankom jer ta energija koju daje ekipi je neverovatna.Ne verujem da ce bilo koji igrac ostati imun na Brankovo bacanje po parketu.Jer kako mi se cini fali nam energija koju su davali Djenka,Simon,Branko...

Dejan CZ

pre 6 godina

Veliki problem ce biti dva igraca JJ nauciti odbrambenim kretnjama...I daje smatram da bi umesto Jankovica korisniji igrac bio Simanic...iako je i on tanan za odbranu ali ima bar neki doprinos u napadu.Ovaj nema nista.I drugo zapazanje je uloga Bjelice...ako u njemu trazimo igraca poput Kvinsi Milera koji ce da preuzima suteve za 3 poena i bude taj poenter onda o trenerskom znanju nema potrebe dalje komentarisati...Radicevic je zasad na nivou Ratkovice.Prikljucenjem Antica u reketu ce se dobiti odredjena cvrstina koje sada nema...Dobrica treba odmah pripremati na znacajniju ulogu u timu poput Gudurica jer napad je zasad u velikom limitu...

Bimba

pre 6 godina

Svi su zaboravili kako je bila kad je Radonja dosao i kako je Zvezda tada gubila... potrebno je vreme i strpljenje za ovog mladog trenera

zoran ivkovic

pre 6 godina

pa ne znam sta reci ....svi su me nekako razocarali ....posebno sam razocaran skokom u odbrani i gradjenjem kosa ....lesor se zalece i ispada ....radicevic mi ne uliva poverenje,nesiguran ali uz dobar rad moze imati napretka ...rocesti zna ali nije u skladu sa ekipom,tek treba da se uigrava ...dangubic od njega sam ocekivao da ovo konacno bude njegova sezona ali ne uliva poverenje....feldin dobar je to igrac ali trenutno ova ekipa nije uigrana i sutira iz teskih pozicija i onda utisak drugaciji ....keselj uf iskusan je on ali nije u formi vidi se ....dobro doci ce kapiten lazic i tu ce biti suter dobric ,pa uletice i pero antic izgledace zvezda mnogo ,mnogo bolje .....lesor jak cvrst,brz u nogama ,atraktivan ali pravi korake mnogo ,eksplozivan ....ali ispada u odbrani ....nekako lesor je materijal koji treba oblikovati .....steta sto kuzmic nije tu .....e sad najvece razocarenje su tandem jankovic i jovanovic ...igraci koji su igrali razvojnu ligu ipak slabo od njih za sada .....mnogi nasi igraci odu za ameriku a mozda je bolje da ostanu tu jer i ovde bi imali dobar rad i mozda trenere koji bi im vise posvetili paznje .......evo primer lesor je dosao u srbiju da se razvija ,bio je tu lovernj ,cirbes ,bolden i jos x igraca ...

santa justa

pre 6 godina

Za EL mrka kapa, ali za Aba cemo videti posle 5-6 kola. Zavisi kakvi su ostali. Nece biti lako ali sta je tu je. Nije ni Djordjevicu bilo lako pa smo bili jako blizu zlatu.

Danilo

pre 6 godina

Utakmica prava trening, ko voli da gleda treninge.Promašivalo se i grešilo u velikim serijama.
Centar nedostaje, videlo se to protiv Olija i više.
Nedostaje i vreme jer sve mora iz početka, kletva naših klubova.
Trener je preuzeo ogroman teret al' nisam siguran za pleća.
Neće ovo biti najbolja godina u poslednje 4, ostaje samo pitanje da li će biti najlošija...
Cedevita i Budućnost čekaju svoju ozbiljnu šansu, a za moj Partizan, takođe bez centra, nisam preveliki optimista.

Stanko

pre 6 godina

Treba jos dosta da se uigravaju.Radicevic mi nije nista pokazao. Deluje mi da ima nade da Keselju prorade trojke. Rocesti je malo trenirao sa njima to se vidi,ali cini mi se da ce biti dobar. Od Feldina ocekujem bolju igru. Dangubic nista spec, prosecan.Jankovic i Jovanovic,opet nisu nista pokazali.Jovanovic prve tri cetvrtine kriminalan,odbrana katastrofa,4,5 promasaja zicera, ledjna tehnika losa,ceo kos omasi. U cetvrtoj je kao uspeo nesto u napadu,mada to su bili laki poeni. Lesorova zakucavanja ekstra,ali mora bolje da se snalazi ispod kosa, svaki put koraci. Trebao je ubaciti i Apica da vidimo sta moze, umesto Jovanovica, gledao sam ga par puta u abi, bio je bas dobar u odbrani, i ima dobru ledjnu tehniku ,zna tako da postigne dosta poena. Davidovac se trudio, ima energiju.

Астер

pre 6 godina

@Danilo

Ни Звезда ни Партизан немају добре центре јер...1) нема много добрих домаћих центара на располагању - сви су заузети и 2) добри центри су укрв скупи.

Можда се сјећаш кад је Никола Милутинов отишао из Партизана 2015. без обештећења?

Дуговали су му 8 плата у износи од 200 хиљада евра (тако нешто).
Замисли колико сад може да тражи након што је постао још бољи и након што је провео двије сезоне у Олимпијакосу.

Ако је вјеровати Човићу, Звездини центри су досад обично коштали 200-250 хиљада евра по сезони, са изузетком Кузмића коме чињеница да је звездаш није сметала да тражи (и да добије) читавих 375 хиљада!

А Гудурић примао 100 хиљада. :)
Шта ћеш кад су добри центри, као и плејмејкери ријетка роба.
Бекова и крила имаш колико хоћеш. :)

Nikola

pre 6 godina

Deluje ovo sasvim korektno. Prosto vidi se da smo van forme, da nista ne ulazi, ali se isto vidi da postoji potencijal i da smo fizicki dobri. Kada Lazic, Antic i Dobric budu zaigrali moci cemo da igramo sa bar 10 igraca u ratociji na svakoj utakmici. To je dovoljno da budemo najjaci u regionu, da protivnike lomimo na snagu i tempo. Za Evroligu svaka pobeda ce biti kao trofej, ali ce takodje biti i veliko iskustvo mladim igracima. Najveca promena je na poziciji centra, gde sad igramo sa nizom, brzom peticom, sto mi se svidja, ali u odbrani cemo imati problem sa nekoliko evroligaskih centara pogotovo jer je Lesort poprilicno neiskusan. Ne moze se znati u ovom trenutku kako ce se novi igraci nositi sa pritiskom teskih utakmica. Ova ekipa tek treba da pokaze karakter, ali to ne znaci da ne treba verovati u njih. Citam komentare koji su svakom igracu nasli manu. Pa izmislili ste toplu vodu. Mi ni u reprezentaciji nemamo kompletne igrace bez nedostataka i mana pa opet osvajamo medalje. Vazno je da igramo timski i da se ne bojimo nikoga, da igraci veruju u sebe pa ce i rezultati doci. E sad to je posao trenera, koji je opet velika nepoznanica, ali nadam se da je talenat.

Djomla

pre 6 godina

U odbrani problem zagradjivanja reketa a u napadu slabo kretanje, Lopta ide sporo i bez unutrasnje igre sa centrima. Pozicionim napadima cemo tesko do poena (kao i prosle godine), tako da mora agresivnije na protivnickog organizatora i sa lakim poenima u kontri. Ipak, verujem da je ekipa dobro selektirana i da ce vremenom biti mnogo bolje.