Sreda, 20.09.2017.

15:43

Vujoševiću amputiran prst na nozi

Dušku Vujoševiću amputiran je domali prst na levoj nozi zbog gangrene, potvrdio je za "Blic".

Izvor: B92

Vujoševiæu amputiran prst na nozi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 6 godina

@ (arsen, 20. septembar 2017 20:47)

Nije poenta s kim, nego protiv koga. Kao što rekoh, partizan je većinu utakmica igrao protiv timova iz evropske b-košarke. Drugo, kad brojiš Zvezdine reprezentativce, ti ih brojiš iz više reprezentativnih okupljanja i brojiš i igrače sa šireg spiska - koliko se ja sećam, Danguba i Luka nikad nisu igrali za A tim na nekom takmičenju. Prošle godine je Zvezda imala 3 reprezentativca - Jović, Štimac i Simon. Takođe brojiš samo srpske reprezentativce, a u partizanu je tada igralo puno reprezentativaca drugih zemalja (Veseli, Marić, Mekejleb, Palasio). A što se pomoći države tiče, tada je u partizan pare trpala i Srbija i Srpska. Mi ne videsmo ni dinara otkad je Čović najurio onog drugog AV iz kluba. Ali, za sve godine kad ste prodavali igrače i punili Arenu, napravili ste 7-cifreni evro dug, a nama nekako svaka Arena donese 70.000 evra čisto, a plus smo i prodali igrače za 2,5-3 miliona evra - al se zna gde pare idu, pa ih i ima...

Veseli

pre 6 godina

Aj ti u CG ili BiH pa se leci o njihovom trosku,dosta nam je bilo tvog pljuvanja po zemlji koja te je iznedrila,da koristis njene resurse,znanje i trud doktora i medicinskog osoblja... 
Da je bilo ko drugi,bilo bi mi zao,ali ovog "coveka" mi nije zao ni za promil... 
Kako radis,tako ti se i vraca,stara narodna poslovica...
(Parter B, 20. septembar 2017 19:31)

Koliko je on dobra doneo Srbiji u svom poslu u zadnjih xy godina,ti nećeš ni svojoj porodici za života (kad "vidim" kako razmišljaš)!

Slobodan

pre 6 godina

Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!
(my way, 20. septembar 2017 16:42)

Svaka cast za komentar, ima se ovde jos svasta dodati, ali nece da objave ...
Neki dole spominju Sarajevo, u cemu je problem rodjaci ??? to ste vi hteli da izadjete malo na Jahorinu da se skijate pa vam Srbi nisu dali, jeli to problem ???
Da su oni mudzahedini sto ste ih doveli znali da skijaju mozda bi vas i pustili ... U Sarajevu je zivelo 200 000 Srba, gde su ???
Mozda Dulo zna ...

Labud

pre 6 godina

@my way - svaka od jugoslovenskih republika je mogla da planira svoju ekonomiju. U SS je sve Moskva planirala. Pa to je bila diktatura! Da li misliš da se su se odluke o Litvaniji donosile u Viljnusu ili Moskvi? S kim Labud ovde debatuje...Strašno.

arsen

pre 6 godina

@ja
Niko ne spori da je danas tezi put do f4 ali cinjenica je da je po rosteru Zvezda danas jaca 30 puta nego Partizan tada.Ponovicu jos jednom Zvezda danas 7 reprezentativaca(Jovic,Kuzmic,Simon,Danguba,Mitrovic,Lazic i Guduric),Partizan 1(Rasic),zvezdini stranci dosli iz Galate,Armanija,Efesa i Darusafake,Partizanovi iz Zvezde,ljubljanskog Slovana,Mersina i Granade.I kad sve saberes i oduzmes,opet je Partizanov uspeh kudikamo veci.Inace ovde se pominje pomoc drzave koju Dule i Partizan imaju,a pretpostavljam Zvezda ne,a jedni su nekad imali onakve rostere a danas Zvezda ovakve,pa jel moguce onda da su Tosa i Danilovic toliki nesposobnjakovici da sa tolikim parama ne mogu sastaviti bolje a Nebojsa toliki suvi genije da bez dinara zadrzava domace reprezentativce i dovodi skupe strance?

Влада

pre 6 godina

Ка не знам ко иоле нормалан може да изјави да је Србија крива за рат? Јесте она учествовала у свему томе, јер једноставно није било другог излаза. Змамо сви ко се тајно наоружавао и како. Зашто ако су толико мирољубиви. Да су хтели да траже мирно решење нашли би га. У БиХ су немири почели убиством српског свата, значи нису Срби пуцали први. Можда је могло да буде другачије, али није. Шта сад. Опет Срби криви јер је народ хтео да одбрани право на живот и слободу. Па гледајте шта се данас дешава у ХР, каква промоција исташтва под окриљем ЕУ. Замислите како је било тада. Ајд у здравље браћо Срби.

my way

pre 6 godina

@my way - ne pričaj gluposti. Ta država jeste bila jedinstvena, ali nije bila centralizovana kao Sovjetski Savez ili Francuska već je prema važećem ustavu bila federacija sačinjena od punopravnih republika. Kakvi crni teroristi?
(Labud, 20. septembar 2017 19:36)

Na stranu sav besmisao tvog komentara kojim ni sam ne znas sta si hteo da kazes i dokazes, ali ti si verovatno jedina osoba koja je izgovorila da je Sovjetski Savez centralizovana drzava.

grada

pre 6 godina

U ovom trenutku ime Vujosevica se najvise moze povezati sa imenom Bogdan Bogdanovic,covek se svesno odrekao reprezentativca Andjusica da bi dao sansu neafirmisanom klincu iz Zitka,da je Bogdan isao drugim logicnijim putem i da ga je Jakovljevic doveo u Zvezdu,on bi grejao klupu raznim Kinsijima,Tompsonima i godinama bi se vrteo izmedju prvog tima i FMP-a da bi na kraju zavrsio u nekom Bambergu u najboljem slucaju,mislite o tome,a Duletu pun oporavak,ovaj narod ga nije zasluzio.

Labud

pre 6 godina

@my way - ne pričaj gluposti. Ta država jeste bila jedinstvena, ali nije bila centralizovana kao Sovjetski Savez ili Francuska već je prema važećem ustavu bila federacija sačinjena od punopravnih republika. Kakvi crni teroristi?

Boban

pre 6 godina

Gospodine Vujoševiću, žalim Vam sve najbolje i da brzo ozdravite. Vi ste ostavili ogroman trag u jugoslovenskoj a time i srpskoj košarci. Inače sam zadojen crveno-belim mlekom.

my way

pre 6 godina

my way...sta reci na tvoj komentar...eto,mi smo se izgleda borili i ulazili tenkovima na teritoriju Hrvatske,Bosne...da se borimo protiv terorista(?!).Znao nisam da je tako.
(coki, 20. septembar 2017 17:59)

Pa eto, sada znas. Jos malo se raspitaj pa ces mozda (i ti i jos neki kojima nije jasno) saznati da je postojala jednom jedna drzava Jugoslavija koja je imala vojsku na celoj svojoj teritoriji. Sto se Bosne tice mozda cujes i za nesto sto se zove Kutiljerov plan koji su Srbi pre rata, a zarad mira prihvatili, a sto ne bi uradio nijedan narod na kugli zemaljskoj i tako, svasta nesto.

Labud

pre 6 godina

Petarcz - To Dule nije rekao. Niti je Labud rekao da su Srbi krivi za rat. Dule, a i Labud se seća kako je Milošević razvalio do tada tanan ali funkcionalan balans snaga. Kao najmoćniji i najbrojniji svakao imaju makar malo veću odgovornost od drugih. Na kraju Srbi su izabrali Miloševića. Bosanski Srbi su 3 godine granatirali Sarajevo i počinili najveći zločin u Evropi u posl. 70 godina.
To što su i drugi radili ne menja činjenice i ne umanjuje odgovornost.

Ako ne umeš da prezentuješ argument mani se komentarisanja Labudovih konentara. Ovako, manipulišeš i ubacuješ rečenice koje niko nije izustio.

Govorilo se o raspadu Jugoslavije. Tada je Tači još bio student. Prema tome ili knjigu u šake

Parter B

pre 6 godina

Aj ti u CG ili BiH pa se leci o njihovom trosku,dosta nam je bilo tvog pljuvanja po zemlji koja te je iznedrila,da koristis njene resurse,znanje i trud doktora i medicinskog osoblja...
Da je bilo ko drugi,bilo bi mi zao,ali ovog "coveka" mi nije zao ni za promil...
Kako radis,tako ti se i vraca,stara narodna poslovica...

petarczv

pre 6 godina

Znaci svakom ko se u politickom pogledu ne slaze s tobom daleko lepa kuca? Infantilan stav. Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.
(Labud, 20. septembar 2017 16:06)

Znaci srbi su krivi za rat?! Haski sud je legitiman?! Taci nije kriv za ratne zlocine?!

džigi

pre 6 godina

sve najbolje što se tiče zdravlja, i da u budućnosti na pitanje koje kriv za rat 90ih odgovoriš 'a kakve to veze ima sa košarkom?!'. još jedna ovakva glupa izjava, i postaješ luzer a ne sportski stručnjak za većinu u Srbiji, a to nije dobro za nekog ko otvoreno kaže da može samo da radi na našim područijima zbog neznanja stranih jezika...prestani da se sam sabotoraš, samo zato što imaš problem sa partizanom, nemoj Srbiju da praviš kao neprijatelja.

neutralni felsh

pre 6 godina

ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;) 
(neutralni felsh, 20. septembar 2017 17:19) 

Komšija, kako je na trgu Bana Jelačića?
(komšija, 20. septembar 2017 17:44)

tropski snegovi veju kao iz kabla...

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Kako mozete ovakve komentare da ostavljate na vesti, gde je jedan covek ostao bez dela tela!?
Niste Vi Pravoslavci, vec najgori antihristi!
Gde Vam je ljudskost nestala - u nekoliko sportskih poraza u kojima niste ni ucestvovali(osim ako ovo ne pisu kosarkasi jednog od dva nasa kluba)!?

otac

pre 6 godina

Ko kaze da se gangrena ne leči??? Moj deda je svojevrrmeno ležao u bolnici u sobi gde su svako malo dolazili ljudi sa raznim gangrenama. Većina njih je zaista posle par dana ostajala bez noge ili dela iste. Kako je i mog dedu zahvatila gangrena i to nekoliko prstiju na nozi već sam video kako neku od sledecih poseta dolazim, a deda skraćen za nogu. Medjutim, doktor je odlučio da dedu operiše i posle dva meseca svi "gangrenozni" prstu su bili na mestu i normalne boje. Dakle u zavisnosti od dijagnoze odlučuju da li je moguće zaustaviti ili ne gangrenu.

Ja

pre 6 godina

Šta je gangrena? Nauka kaže da je to nemogućnost krvi da dopre do svih pa i najudaljenijih delova tela kao što su prsti na nogama. Zašto je to tako? Pre svega iz razloga maksimalno zamašćene krvi kako masnoćama (holesterol) tako i skrobom, kazeinom, glutenom. 
Dakle, rešenje nemalog problema je NAČINITI KRV PROTOČNOM do svih kapilara. 
Da li je hirurgija rešenje problema kada su podjednako ugroženi SVI prsti? Nije potrebna genijalnost za odgovor na ovo prosto pitanje već malo zdravog razuma...
(Struka, 20. septembar 2017 17:26)

Druže, malo si promašio struku. Uzrok problema jeste ateroskleroza, a dijabetes značajno stimuliše to patološko stanje, a isto kao što u srčanim arterija usled tromboze i posledičnog začepljenja tih sudova može doći do infarkta miokarda, ili u slučaju karotidnih do šloga, tako je Duletu usled tromboze ateroskerotične lezije došlo do začepljenja perifernih krvnih sudova koji vode krv do tog prsta na nozi, a pošto se nije na vreme reagovalo, došlo je do nekroze tkiva tog prsta, odnosno Duletov prst dovoljno dugo nije primao krv tako da je prst "uginuo" i više drugog izbora nije bilo osim amputacije...

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 6 godina

Зоран@: Ti nisi ni partizanovac, nisi ni tekst procitao a dajes sebi za pravo da pises svasta ovde. To je sve poteklo od Informera(zuta stampa) koji ima za cilj da siri dezinformacije i izvlaci reci iz konteksta zarad boljeg tiraza.

cisto da se ne zaboravi

pre 6 godina

Svi govore o poslednjem F4. Ali covek je to uradio vec u svojim mladim godinama:
Stasala je generacija Aleksandra Đorđevića, Vlade Divca, Žarka Paspalja, Ive Nakića, Miroslava Pecarskog, koja je, uz sjajnu podršku nešto starijih Željka Obradovića, Milenka Savovića i Gorana Grbovića, predvođena mladim trenerom Duškom Vujoševićem, Partizan ponovo povela u sam vrh jugoslovenske i evropske košarke.
Ta generacija je 1987. godine osvojila titulu prvaka Jugoslavije, a 1988. posle sjajne serije pobeda u Kupu šampiona nad najjačim evropskim klubovima (Barselona, Makabi, Aris, Filips…) obezbedila je učešće na fajnal-foru u belgijskom gradu Ganu. Ipak, Partizan tada nije uspeo da se vine do samog evropskog Olimpa. Posle poraza u polufinalu od Makabija iz Tel Aviva (82:87), Partizan je pobedom nad Arisom (105:93) osvojio treće mesto u Evropi.

ja

pre 6 godina

@ (arsen, 20. septembar 2017 17:40)

Prijatelju, Zvezda je prošle godine odigrala 30 utakmica protiv SVIH timova u Evroligi. Nismo uspeli da se plasiramo na F8 - eto, nismo imali dovoljno kvaliteta, ali smo ipak skupo prodali kožu i nanizali sve evropske prvake iz prethodnih godina i to uz pozitivan skor 16-14. Partizan je 2009-10, u regularnom delu odigrao svega 16 utakmica (skor 8-8), protiv samo 7 klubova, a od tih 7, četiri su bili: Marusi, Malaga, Orlean i Lijetuvos. Jel kapiraš poentu?

bLACK lodge

pre 6 godina

Uvek me zanimala tema zla, pogotovo kod coveka, i onda ovde dobijem materijala koliko hoces. Lome se mnogi mislioci kroz vekove da objasne dal je to nesto urodjeno, imanentno, metafizicko, sta li je? Dozivis neku nesrecu, tragediju i neko se tome raduje, posprdno se obhodi je krajnji vid zla i nehumanosti.
(Modiljani, 20. septembar 2017 16:20)
Zlo je jedan vid gluposti i neosvešćenosti. Zamisli da te neko navije da budeš 678 i ti tako navijen na 678 doživljavaš samo poraze od drugog istog takvog 678 samo drugačije obojenog. Pošto si u startu krenuo loše frustracije se nagomilavaju, još te i zezaju zato što si pustio da te tako naviju, onda polako počinješ da mrziš, upadaš u bolesno stanje. Pomogli su ti da budeš bolestan, prilike su te zadojile glupošću, negativni osećaji ti pomute sliku i ti postaješ ono što nikada nisi trebao biti. Ismevaš se bolesnim ljudima, raduješ se nesreći svojih zamišljenih neprijatelja.

Posmatrač

pre 6 godina

Poštovani Dule,
Želim vam brz oporavak i sve najbolje u budućoj trenerskoj karijeri. Fenomenalan trener i čovek koji hrabro kaže šta misli bez obzira dali se to većini sviđa ili ne.
Stručnjak i čovek sa kičmom nema šta da traži u ovoj naprednoj zemlji. Zato idite i radite u nekoj normalnoj zemlji pa se ponovo vidimo kada ovde počnu da cene kvalitete koje posedujete. Još jednom: srećno i dobro zdravlje vam želim.

coki

pre 6 godina

my way...sta reci na tvoj komentar...eto,mi smo se izgleda borili i ulazili tenkovima na teritoriju Hrvatske,Bosne...da se borimo protiv terorista(?!).Znao nisam da je tako.

stavro

pre 6 godina

@Fabrika Mentalnih Proizvoda
Svako dobro. Da, naravno! Puno sreće. Da, naravno!! Dobri čoveče. Ne, mislim da nije dobar čovek. Ili je nekad, možda, nekako bio, ali odavno to nije. Što ne umanjuje naše/moje želje za njegovim ozdravljenjem, naravno. Sve najbolje Duletu.

Struka

pre 6 godina

Šta je gangrena? Nauka kaže da je to nemogućnost krvi da dopre do svih pa i najudaljenijih delova tela kao što su prsti na nogama. Zašto je to tako? Pre svega iz razloga maksimalno zamašćene krvi kako masnoćama (holesterol) tako i skrobom, kazeinom, glutenom.
Dakle, rešenje nemalog problema je NAČINITI KRV PROTOČNOM do svih kapilara.
Da li je hirurgija rešenje problema kada su podjednako ugroženi SVI prsti? Nije potrebna genijalnost za odgovor na ovo prosto pitanje već malo zdravog razuma...

neutralni felsh

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01)


ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;)

dreuro

pre 6 godina

Nedavno na ovom sajtu preneli ste pricu kako je Dulo izjavio kako slovacki doktori nemaju pojma i da su hteli da mu "seku nogu" ali na srecu ovi sa VMA su mu "spasili nogu" . Vidimo kako su "uspeli" a vrlo dobro znamo kuda sve to vodi i cemu uopste mediji plasiraju takve price inace sludjenim gradjanima .

komšija

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене. 
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01) 


ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;)
(neutralni felsh, 20. septembar 2017 17:19)

Komšija, kako je na trgu Bana Jelačića?

RR

pre 6 godina

sta ne ide na kubu. tamo lek za gangrenu nije povucen kao u srbiji i resto drzava. ako ne znate o cemu pricam nadjite interviju bate zivoinovoca kada je prvi put otisao na lecenje kod svog druga fidela

JA

pre 6 godina

Dule i Andjus su jedini koji su bili kriticari vlasti i znamo kako su obojica prosli. A znamo kako drugi koji hvale vlast prolaze, primer Lalatovic. Ajde da svi hvalimo vlast, uclanimo se u SNS i bice svima super. To je demokratija? Umesto toga mozda dobijemo batine od nekog predsednika opstine kao u Subotici, gde bese ili ostanemo bez posla, strpaju nas u zatvor?? Ja cu da hvalim vlast i meni super, nemam ceka da se bojim. Bravo SNS! A ti Dule, zao mi te, pogresio si. A sto se tice zdravlja sve najbolje..
(323, 20. septembar 2017 16:19)


A kakve to veze ima sa gangrenom?

arsen

pre 6 godina

@StaiKako
To kakav je trener dovoljno govori f4 u Parizu sa jednim jedinim reprezentativcem i bez skupih evroligaskih stranaca,evo danas vi imate Zvezdu sa sedam reprezentativaca i cetiri evroligaska stranca,maksimalan rezultat deveto mesto i to slavite kako kosmicki uspeh a Radonja vam je Fil Dzekson.A o drzavnoj pomoci govore oni zbog kojih su unistili klupsku kosarku da bi vama davali za ekspresno brisanje dugova i skupe rostere,Partizan ni u ludilu nije mogao da ima takve rostere iako je godinama igrao EL i prodavao neafirmisane igrace,a ono sto je najgore je bolesna mrznja koju ne mozete da sakrijete ni u ovakvim trenucima

coki

pre 6 godina

ciril stipsa navija za fmp.Vujosevic je izjavio da veruje u Srbiju i da ce uzeti medalju i da ce na sampionatu navijati za Srbiju i Cg.Mozes to i da nadjes na netu,izjava je pre mesec dana.dosta lazi ljudi koji ne znaju ni za koji klub navijaju.

Зоран

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01)

Ko ga je vukao za jezik? Iznenada je dobio napad istinoljubivosti?

Drzava Srbija mu je SVE dala, imao je svo vreme otkad je nastanjen ovde da se politicki izjasnjava, ali je tek 2017. nasao za shodno da optuzuje Srbiju za rat?

Biti čovek..

pre 6 godina

O Duletu sam mislio sve najbolje a posebno kad je postavio temelj početka dominacije sa K.K Partizanom 2002 godine. Jednostavno da nije razmišljao o svom zdravlju dok je vodio sa preteranom ljubavlju strašću taj klub, to mu stoji..Al" zdravlje uvek ispred svega a sad ispašta to. Nikad neću čoveku poželit loše a ponajmanje bilo šta drugo. Stoga želi mu da se zdravlje ne pogorša od toga što već jeste i da ako je moguće da se povuče iz košarke jer to mu ne treba sad uprkos što voli sport i tu magičnu igru..

chox

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Drugaciji komentar od nekoga ko ima metalni mozak nije ni za ocekivati

role zarolaj

pre 6 godina

Vi bezgrešni, vi čisti i moralni koji u tuđoj nesreći uživate, kako se Božije kazne ne plašite? Ja mu se molim da vam oprosti i da vam duše prosvetli ljubavlju hrišćanskom i u tome, njime se kunem, nema nimalo ironije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SFRJ,

Kontradiktoran si samom sebi sa tim potpisom SFRJ.Kakve veze ima SOcijalisticka federativna republika JUgoslavija sa hriscanstvom?

Davle

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Za FMP si verovatno u pravu,ali za Crvenu zvezdu to nije nedostizno

Modiljani

pre 6 godina

Uvek me zanimala tema zla, pogotovo kod coveka, i onda ovde dobijem materijala koliko hoces. Lome se mnogi mislioci kroz vekove da objasne dal je to nesto urodjeno, imanentno, metafizicko, sta li je? Dozivis neku nesrecu, tragediju i neko se tome raduje, posprdno se obhodi je krajnji vid zla i nehumanosti.

Matic dr Zoran

pre 6 godina

Jel to znaci da se i dug smanjuje???
(Nemanja, 20. septembar 2017 15:57) # Link komentara

Sta mrznja napravi od coveka...
(Bot na kvadrat, 20. septembar 2017 15:56)

Secer u krvi se mozda i izleci ali su najgori psihici koji se ne vide a vrebaju.

my way

pre 6 godina

@ciril stipsa
Nesto je pogresno rekao vezano za politiku Srbije od 1988-2000???
(Brica, 20. septembar 2017 15:59)
Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!

Dragan

pre 6 godina

@ Modiljani

Mene takodje zanima tema zla. Citao sam tvoj komentar i pomislio da ces da poentiras time da se zlo uvek na neki nacin vrati onome koga emituje. Ja zaista mislim da se to ovom coveku dogodilo. Covek je bio i ostao patoloski Zvezdomrzac. Njemu je ta mrznja bila pokretacka energija za rad. Mrznja naravno nije mogla unistiti Zvezdu, ali je postala destruktivna po njega samog.

SFRJ

pre 6 godina

Vi bezgrešni, vi čisti i moralni koji u tuđoj nesreći uživate, kako se Božije kazne ne plašite? Ja mu se molim da vam oprosti i da vam duše prosvetli ljubavlju hrišćanskom i u tome, njime se kunem, nema nimalo ironije.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.
(Labud, 20. septembar 2017 16:06)

U čemu je bio u pravu, što je odbio A licencu za EL? A zbog čega ono beše?

Na koju se logiku ti pozivaš, unazadio je KK Partizan za dugi niz godina.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!
(my way, 20. septembar 2017 16:42)

Majstore, nije te bar malo sramota?
Jesmo to mi prijetili da ce srpski narod nestati,odnosno pravoslavni?
Jesam to ja isao pucati po Srbiji ili neko moj ili neko moj ili je omladina regrutovana iz Srbije da ide na ratiste u Bosnu??
Tigrovi,Crvene beretke,nista to jel tako?
Ah da, ti si iz RS-a i nemam ja sta sa tobom tako moralnim,objektivnim pricati.
Gosp.Vujosevicu sve najbolje zelim.

StaiKako

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)
Partizan nista bez pomoci drzave ne bi uradio. Doboljno govori o njegov velicini kad su im malo zavrnuli slavinu drzavnih para propast (i dalje svi sponzori drzavni - hvala Vucicu). Pokazao je kakav je trener u CSKA i limozu (tu nije mogao ni sa najvecim budzetom nista da uradi)

ćiril stipsa

pre 6 godina

Ako je istina ono sto si rekao za Srpski narod svo svoje znanje i umeće si sa tim anulirao . Ja sam Partizanovac al sam vise Srbin . Ne mogu doći sebi a posto nisi demantovao kao i da si rekao!!!!
(Dar, 20. septembar 2017 16:20)

Cak je i implicitno izjavio kako nece navijati za Srbiju na EP. Samo lupajte minuse ako vam je tako lakse.

Stavio je katanac na klub, od gasenja su ga spasli Grad Beograd (mimo svih propisa) i nekoliko nasih sportskih radnika.

A vi dizete u nebesa dzelata KK Partizan.

Dar

pre 6 godina

Ako je istina ono sto si rekao za Srpski narod svo svoje znanje i umeće si sa tim anulirao . Ja sam Partizanovac al sam vise Srbin . Ne mogu doći sebi a posto nisi demantovao kao i da si rekao!!!!

sport

pre 6 godina

Sramota je da ovu vest komentarišete kroz prizmu klubastva. Sama činjenica da je čoveku amputiran prst govori o težini bolesti i tome da se ista idalje širi. Podrška Duletu da izdrži i da pobedi bolest, a klubastvo bi svi, bez obzira za koga navijali, trebali da ostave po strani na ovakvu vest. Bude drugih vesti gde možete ući u raspravu.

ćiril stipsa

pre 6 godina

@ciril stipsa
Nesto je pogresno rekao vezano za politiku Srbije od 1988-2000???
(Brica, 20. septembar 2017 15:59)

Nije u redu da pred početak EP ponovo radi ono u čemu je najbolji - da huška i podgreva tenzije a jedino u cilju sopstvenog publiciteta.

To sam hteo da kazem, nikako da ulazim u političke rasprave.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ my way - Zamrsi ga druže , ništa te nisam razumio a baš me zanima poenta tvog komentara . Možeš opet napisati al kraće i jednostavnije da te svi razumemo ? Hvala i pozdrav

Ja

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju. 

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.
(ćiril stipsa, 20. septembar 2017 15:52)

Niko i ne traži da šalješ poruke kada si toliko plitak.

Delija zauvek

pre 6 godina

Ne daj se matori. Nisi mi baš omiljen lik ali si legenda. Ovi uspesi srpske košarke su svakako u velikoj meri i tvoja zasluga. Držim ti fige da se oporaviš da te još koji put izviždimo u Pioniru. Toliko nam duguješ. Srećno legendo

Labud

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju.

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.
(ćiril stipsa, 20. septembar 2017 15:52)

Znaci svakom ko se u politickom pogledu ne slaze s tobom daleko lepa kuca? Infantilan stav. Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.

323

pre 6 godina

Dule i Andjus su jedini koji su bili kriticari vlasti i znamo kako su obojica prosli. A znamo kako drugi koji hvale vlast prolaze, primer Lalatovic. Ajde da svi hvalimo vlast, uclanimo se u SNS i bice svima super. To je demokratija? Umesto toga mozda dobijemo batine od nekog predsednika opstine kao u Subotici, gde bese ili ostanemo bez posla, strpaju nas u zatvor?? Ja cu da hvalim vlast i meni super, nemam ceka da se bojim. Bravo SNS! A ti Dule, zao mi te, pogresio si. A sto se tice zdravlja sve najbolje..

Milioner

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Jedno je davati podrsku coveku, a drugo je sam ziveti u iluziji.

Fabrika Mentalnih Proizvoda

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta.
Svako dobro dobri covece i puno srece.

ćiril stipsa

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju.

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.

Fabrika Mentalnih Proizvoda

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta.
Svako dobro dobri covece i puno srece.

Delija zauvek

pre 6 godina

Ne daj se matori. Nisi mi baš omiljen lik ali si legenda. Ovi uspesi srpske košarke su svakako u velikoj meri i tvoja zasluga. Držim ti fige da se oporaviš da te još koji put izviždimo u Pioniru. Toliko nam duguješ. Srećno legendo

Labud

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju.

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.
(ćiril stipsa, 20. septembar 2017 15:52)

Znaci svakom ko se u politickom pogledu ne slaze s tobom daleko lepa kuca? Infantilan stav. Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.

ćiril stipsa

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju.

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.

323

pre 6 godina

Dule i Andjus su jedini koji su bili kriticari vlasti i znamo kako su obojica prosli. A znamo kako drugi koji hvale vlast prolaze, primer Lalatovic. Ajde da svi hvalimo vlast, uclanimo se u SNS i bice svima super. To je demokratija? Umesto toga mozda dobijemo batine od nekog predsednika opstine kao u Subotici, gde bese ili ostanemo bez posla, strpaju nas u zatvor?? Ja cu da hvalim vlast i meni super, nemam ceka da se bojim. Bravo SNS! A ti Dule, zao mi te, pogresio si. A sto se tice zdravlja sve najbolje..

Ja

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju. 

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.
(ćiril stipsa, 20. septembar 2017 15:52)

Niko i ne traži da šalješ poruke kada si toliko plitak.

Зоран

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.

sport

pre 6 godina

Sramota je da ovu vest komentarišete kroz prizmu klubastva. Sama činjenica da je čoveku amputiran prst govori o težini bolesti i tome da se ista idalje širi. Podrška Duletu da izdrži i da pobedi bolest, a klubastvo bi svi, bez obzira za koga navijali, trebali da ostave po strani na ovakvu vest. Bude drugih vesti gde možete ući u raspravu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01)


ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;)

Modiljani

pre 6 godina

Uvek me zanimala tema zla, pogotovo kod coveka, i onda ovde dobijem materijala koliko hoces. Lome se mnogi mislioci kroz vekove da objasne dal je to nesto urodjeno, imanentno, metafizicko, sta li je? Dozivis neku nesrecu, tragediju i neko se tome raduje, posprdno se obhodi je krajnji vid zla i nehumanosti.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Kako mozete ovakve komentare da ostavljate na vesti, gde je jedan covek ostao bez dela tela!?
Niste Vi Pravoslavci, vec najgori antihristi!
Gde Vam je ljudskost nestala - u nekoliko sportskih poraza u kojima niste ni ucestvovali(osim ako ovo ne pisu kosarkasi jednog od dva nasa kluba)!?

ćiril stipsa

pre 6 godina

Ako je istina ono sto si rekao za Srpski narod svo svoje znanje i umeće si sa tim anulirao . Ja sam Partizanovac al sam vise Srbin . Ne mogu doći sebi a posto nisi demantovao kao i da si rekao!!!!
(Dar, 20. septembar 2017 16:20)

Cak je i implicitno izjavio kako nece navijati za Srbiju na EP. Samo lupajte minuse ako vam je tako lakse.

Stavio je katanac na klub, od gasenja su ga spasli Grad Beograd (mimo svih propisa) i nekoliko nasih sportskih radnika.

A vi dizete u nebesa dzelata KK Partizan.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01)

Ko ga je vukao za jezik? Iznenada je dobio napad istinoljubivosti?

Drzava Srbija mu je SVE dala, imao je svo vreme otkad je nastanjen ovde da se politicki izjasnjava, ali je tek 2017. nasao za shodno da optuzuje Srbiju za rat?

chox

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Drugaciji komentar od nekoga ko ima metalni mozak nije ni za ocekivati

StaiKako

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)
Partizan nista bez pomoci drzave ne bi uradio. Doboljno govori o njegov velicini kad su im malo zavrnuli slavinu drzavnih para propast (i dalje svi sponzori drzavni - hvala Vucicu). Pokazao je kakav je trener u CSKA i limozu (tu nije mogao ni sa najvecim budzetom nista da uradi)

Milioner

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Jedno je davati podrsku coveku, a drugo je sam ziveti u iluziji.

Влада

pre 6 godina

Ка не знам ко иоле нормалан може да изјави да је Србија крива за рат? Јесте она учествовала у свему томе, јер једноставно није било другог излаза. Змамо сви ко се тајно наоружавао и како. Зашто ако су толико мирољубиви. Да су хтели да траже мирно решење нашли би га. У БиХ су немири почели убиством српског свата, значи нису Срби пуцали први. Можда је могло да буде другачије, али није. Шта сад. Опет Срби криви јер је народ хтео да одбрани право на живот и слободу. Па гледајте шта се данас дешава у ХР, каква промоција исташтва под окриљем ЕУ. Замислите како је било тада. Ајд у здравље браћо Срби.

ćiril stipsa

pre 6 godina

@ciril stipsa
Nesto je pogresno rekao vezano za politiku Srbije od 1988-2000???
(Brica, 20. septembar 2017 15:59)

Nije u redu da pred početak EP ponovo radi ono u čemu je najbolji - da huška i podgreva tenzije a jedino u cilju sopstvenog publiciteta.

To sam hteo da kazem, nikako da ulazim u političke rasprave.

Dar

pre 6 godina

Ako je istina ono sto si rekao za Srpski narod svo svoje znanje i umeće si sa tim anulirao . Ja sam Partizanovac al sam vise Srbin . Ne mogu doći sebi a posto nisi demantovao kao i da si rekao!!!!

my way

pre 6 godina

@ciril stipsa
Nesto je pogresno rekao vezano za politiku Srbije od 1988-2000???
(Brica, 20. septembar 2017 15:59)
Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!

Veseli

pre 6 godina

Aj ti u CG ili BiH pa se leci o njihovom trosku,dosta nam je bilo tvog pljuvanja po zemlji koja te je iznedrila,da koristis njene resurse,znanje i trud doktora i medicinskog osoblja... 
Da je bilo ko drugi,bilo bi mi zao,ali ovog "coveka" mi nije zao ni za promil... 
Kako radis,tako ti se i vraca,stara narodna poslovica...
(Parter B, 20. septembar 2017 19:31)

Koliko je on dobra doneo Srbiji u svom poslu u zadnjih xy godina,ti nećeš ni svojoj porodici za života (kad "vidim" kako razmišljaš)!

Matic dr Zoran

pre 6 godina

Jel to znaci da se i dug smanjuje???
(Nemanja, 20. septembar 2017 15:57) # Link komentara

Sta mrznja napravi od coveka...
(Bot na kvadrat, 20. septembar 2017 15:56)

Secer u krvi se mozda i izleci ali su najgori psihici koji se ne vide a vrebaju.

komšija

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене. 
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01) 


ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;)
(neutralni felsh, 20. septembar 2017 17:19)

Komšija, kako je na trgu Bana Jelačića?

sarajevo.ba

pre 6 godina

Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!
(my way, 20. septembar 2017 16:42)

Majstore, nije te bar malo sramota?
Jesmo to mi prijetili da ce srpski narod nestati,odnosno pravoslavni?
Jesam to ja isao pucati po Srbiji ili neko moj ili neko moj ili je omladina regrutovana iz Srbije da ide na ratiste u Bosnu??
Tigrovi,Crvene beretke,nista to jel tako?
Ah da, ti si iz RS-a i nemam ja sta sa tobom tako moralnim,objektivnim pricati.
Gosp.Vujosevicu sve najbolje zelim.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.
(Labud, 20. septembar 2017 16:06)

U čemu je bio u pravu, što je odbio A licencu za EL? A zbog čega ono beše?

Na koju se logiku ti pozivaš, unazadio je KK Partizan za dugi niz godina.

cisto da se ne zaboravi

pre 6 godina

Svi govore o poslednjem F4. Ali covek je to uradio vec u svojim mladim godinama:
Stasala je generacija Aleksandra Đorđevića, Vlade Divca, Žarka Paspalja, Ive Nakića, Miroslava Pecarskog, koja je, uz sjajnu podršku nešto starijih Željka Obradovića, Milenka Savovića i Gorana Grbovića, predvođena mladim trenerom Duškom Vujoševićem, Partizan ponovo povela u sam vrh jugoslovenske i evropske košarke.
Ta generacija je 1987. godine osvojila titulu prvaka Jugoslavije, a 1988. posle sjajne serije pobeda u Kupu šampiona nad najjačim evropskim klubovima (Barselona, Makabi, Aris, Filips…) obezbedila je učešće na fajnal-foru u belgijskom gradu Ganu. Ipak, Partizan tada nije uspeo da se vine do samog evropskog Olimpa. Posle poraza u polufinalu od Makabija iz Tel Aviva (82:87), Partizan je pobedom nad Arisom (105:93) osvojio treće mesto u Evropi.

Davle

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Za FMP si verovatno u pravu,ali za Crvenu zvezdu to nije nedostizno

SFRJ

pre 6 godina

Vi bezgrešni, vi čisti i moralni koji u tuđoj nesreći uživate, kako se Božije kazne ne plašite? Ja mu se molim da vam oprosti i da vam duše prosvetli ljubavlju hrišćanskom i u tome, njime se kunem, nema nimalo ironije.

Dragan

pre 6 godina

@ Modiljani

Mene takodje zanima tema zla. Citao sam tvoj komentar i pomislio da ces da poentiras time da se zlo uvek na neki nacin vrati onome koga emituje. Ja zaista mislim da se to ovom coveku dogodilo. Covek je bio i ostao patoloski Zvezdomrzac. Njemu je ta mrznja bila pokretacka energija za rad. Mrznja naravno nije mogla unistiti Zvezdu, ali je postala destruktivna po njega samog.

petarczv

pre 6 godina

Znaci svakom ko se u politickom pogledu ne slaze s tobom daleko lepa kuca? Infantilan stav. Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.
(Labud, 20. septembar 2017 16:06)

Znaci srbi su krivi za rat?! Haski sud je legitiman?! Taci nije kriv za ratne zlocine?!

ja

pre 6 godina

@ (arsen, 20. septembar 2017 17:40)

Prijatelju, Zvezda je prošle godine odigrala 30 utakmica protiv SVIH timova u Evroligi. Nismo uspeli da se plasiramo na F8 - eto, nismo imali dovoljno kvaliteta, ali smo ipak skupo prodali kožu i nanizali sve evropske prvake iz prethodnih godina i to uz pozitivan skor 16-14. Partizan je 2009-10, u regularnom delu odigrao svega 16 utakmica (skor 8-8), protiv samo 7 klubova, a od tih 7, četiri su bili: Marusi, Malaga, Orlean i Lijetuvos. Jel kapiraš poentu?

arsen

pre 6 godina

@StaiKako
To kakav je trener dovoljno govori f4 u Parizu sa jednim jedinim reprezentativcem i bez skupih evroligaskih stranaca,evo danas vi imate Zvezdu sa sedam reprezentativaca i cetiri evroligaska stranca,maksimalan rezultat deveto mesto i to slavite kako kosmicki uspeh a Radonja vam je Fil Dzekson.A o drzavnoj pomoci govore oni zbog kojih su unistili klupsku kosarku da bi vama davali za ekspresno brisanje dugova i skupe rostere,Partizan ni u ludilu nije mogao da ima takve rostere iako je godinama igrao EL i prodavao neafirmisane igrace,a ono sto je najgore je bolesna mrznja koju ne mozete da sakrijete ni u ovakvim trenucima

Slobodan

pre 6 godina

Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!
(my way, 20. septembar 2017 16:42)

Svaka cast za komentar, ima se ovde jos svasta dodati, ali nece da objave ...
Neki dole spominju Sarajevo, u cemu je problem rodjaci ??? to ste vi hteli da izadjete malo na Jahorinu da se skijate pa vam Srbi nisu dali, jeli to problem ???
Da su oni mudzahedini sto ste ih doveli znali da skijaju mozda bi vas i pustili ... U Sarajevu je zivelo 200 000 Srba, gde su ???
Mozda Dulo zna ...

Ja

pre 6 godina

Šta je gangrena? Nauka kaže da je to nemogućnost krvi da dopre do svih pa i najudaljenijih delova tela kao što su prsti na nogama. Zašto je to tako? Pre svega iz razloga maksimalno zamašćene krvi kako masnoćama (holesterol) tako i skrobom, kazeinom, glutenom. 
Dakle, rešenje nemalog problema je NAČINITI KRV PROTOČNOM do svih kapilara. 
Da li je hirurgija rešenje problema kada su podjednako ugroženi SVI prsti? Nije potrebna genijalnost za odgovor na ovo prosto pitanje već malo zdravog razuma...
(Struka, 20. septembar 2017 17:26)

Druže, malo si promašio struku. Uzrok problema jeste ateroskleroza, a dijabetes značajno stimuliše to patološko stanje, a isto kao što u srčanim arterija usled tromboze i posledičnog začepljenja tih sudova može doći do infarkta miokarda, ili u slučaju karotidnih do šloga, tako je Duletu usled tromboze ateroskerotične lezije došlo do začepljenja perifernih krvnih sudova koji vode krv do tog prsta na nozi, a pošto se nije na vreme reagovalo, došlo je do nekroze tkiva tog prsta, odnosno Duletov prst dovoljno dugo nije primao krv tako da je prst "uginuo" i više drugog izbora nije bilo osim amputacije...

my way

pre 6 godina

my way...sta reci na tvoj komentar...eto,mi smo se izgleda borili i ulazili tenkovima na teritoriju Hrvatske,Bosne...da se borimo protiv terorista(?!).Znao nisam da je tako.
(coki, 20. septembar 2017 17:59)

Pa eto, sada znas. Jos malo se raspitaj pa ces mozda (i ti i jos neki kojima nije jasno) saznati da je postojala jednom jedna drzava Jugoslavija koja je imala vojsku na celoj svojoj teritoriji. Sto se Bosne tice mozda cujes i za nesto sto se zove Kutiljerov plan koji su Srbi pre rata, a zarad mira prihvatili, a sto ne bi uradio nijedan narod na kugli zemaljskoj i tako, svasta nesto.

Biti čovek..

pre 6 godina

O Duletu sam mislio sve najbolje a posebno kad je postavio temelj početka dominacije sa K.K Partizanom 2002 godine. Jednostavno da nije razmišljao o svom zdravlju dok je vodio sa preteranom ljubavlju strašću taj klub, to mu stoji..Al" zdravlje uvek ispred svega a sad ispašta to. Nikad neću čoveku poželit loše a ponajmanje bilo šta drugo. Stoga želi mu da se zdravlje ne pogorša od toga što već jeste i da ako je moguće da se povuče iz košarke jer to mu ne treba sad uprkos što voli sport i tu magičnu igru..

coki

pre 6 godina

ciril stipsa navija za fmp.Vujosevic je izjavio da veruje u Srbiju i da ce uzeti medalju i da ce na sampionatu navijati za Srbiju i Cg.Mozes to i da nadjes na netu,izjava je pre mesec dana.dosta lazi ljudi koji ne znaju ni za koji klub navijaju.

Parter B

pre 6 godina

Aj ti u CG ili BiH pa se leci o njihovom trosku,dosta nam je bilo tvog pljuvanja po zemlji koja te je iznedrila,da koristis njene resurse,znanje i trud doktora i medicinskog osoblja...
Da je bilo ko drugi,bilo bi mi zao,ali ovog "coveka" mi nije zao ni za promil...
Kako radis,tako ti se i vraca,stara narodna poslovica...

role zarolaj

pre 6 godina

Vi bezgrešni, vi čisti i moralni koji u tuđoj nesreći uživate, kako se Božije kazne ne plašite? Ja mu se molim da vam oprosti i da vam duše prosvetli ljubavlju hrišćanskom i u tome, njime se kunem, nema nimalo ironije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SFRJ,

Kontradiktoran si samom sebi sa tim potpisom SFRJ.Kakve veze ima SOcijalisticka federativna republika JUgoslavija sa hriscanstvom?

Boban

pre 6 godina

Gospodine Vujoševiću, žalim Vam sve najbolje i da brzo ozdravite. Vi ste ostavili ogroman trag u jugoslovenskoj a time i srpskoj košarci. Inače sam zadojen crveno-belim mlekom.

bLACK lodge

pre 6 godina

Uvek me zanimala tema zla, pogotovo kod coveka, i onda ovde dobijem materijala koliko hoces. Lome se mnogi mislioci kroz vekove da objasne dal je to nesto urodjeno, imanentno, metafizicko, sta li je? Dozivis neku nesrecu, tragediju i neko se tome raduje, posprdno se obhodi je krajnji vid zla i nehumanosti.
(Modiljani, 20. septembar 2017 16:20)
Zlo je jedan vid gluposti i neosvešćenosti. Zamisli da te neko navije da budeš 678 i ti tako navijen na 678 doživljavaš samo poraze od drugog istog takvog 678 samo drugačije obojenog. Pošto si u startu krenuo loše frustracije se nagomilavaju, još te i zezaju zato što si pustio da te tako naviju, onda polako počinješ da mrziš, upadaš u bolesno stanje. Pomogli su ti da budeš bolestan, prilike su te zadojile glupošću, negativni osećaji ti pomute sliku i ti postaješ ono što nikada nisi trebao biti. Ismevaš se bolesnim ljudima, raduješ se nesreći svojih zamišljenih neprijatelja.

JA

pre 6 godina

Dule i Andjus su jedini koji su bili kriticari vlasti i znamo kako su obojica prosli. A znamo kako drugi koji hvale vlast prolaze, primer Lalatovic. Ajde da svi hvalimo vlast, uclanimo se u SNS i bice svima super. To je demokratija? Umesto toga mozda dobijemo batine od nekog predsednika opstine kao u Subotici, gde bese ili ostanemo bez posla, strpaju nas u zatvor?? Ja cu da hvalim vlast i meni super, nemam ceka da se bojim. Bravo SNS! A ti Dule, zao mi te, pogresio si. A sto se tice zdravlja sve najbolje..
(323, 20. septembar 2017 16:19)


A kakve to veze ima sa gangrenom?

dreuro

pre 6 godina

Nedavno na ovom sajtu preneli ste pricu kako je Dulo izjavio kako slovacki doktori nemaju pojma i da su hteli da mu "seku nogu" ali na srecu ovi sa VMA su mu "spasili nogu" . Vidimo kako su "uspeli" a vrlo dobro znamo kuda sve to vodi i cemu uopste mediji plasiraju takve price inace sludjenim gradjanima .

my way

pre 6 godina

@my way - ne pričaj gluposti. Ta država jeste bila jedinstvena, ali nije bila centralizovana kao Sovjetski Savez ili Francuska već je prema važećem ustavu bila federacija sačinjena od punopravnih republika. Kakvi crni teroristi?
(Labud, 20. septembar 2017 19:36)

Na stranu sav besmisao tvog komentara kojim ni sam ne znas sta si hteo da kazes i dokazes, ali ti si verovatno jedina osoba koja je izgovorila da je Sovjetski Savez centralizovana drzava.

stavro

pre 6 godina

@Fabrika Mentalnih Proizvoda
Svako dobro. Da, naravno! Puno sreće. Da, naravno!! Dobri čoveče. Ne, mislim da nije dobar čovek. Ili je nekad, možda, nekako bio, ali odavno to nije. Što ne umanjuje naše/moje želje za njegovim ozdravljenjem, naravno. Sve najbolje Duletu.

grada

pre 6 godina

U ovom trenutku ime Vujosevica se najvise moze povezati sa imenom Bogdan Bogdanovic,covek se svesno odrekao reprezentativca Andjusica da bi dao sansu neafirmisanom klincu iz Zitka,da je Bogdan isao drugim logicnijim putem i da ga je Jakovljevic doveo u Zvezdu,on bi grejao klupu raznim Kinsijima,Tompsonima i godinama bi se vrteo izmedju prvog tima i FMP-a da bi na kraju zavrsio u nekom Bambergu u najboljem slucaju,mislite o tome,a Duletu pun oporavak,ovaj narod ga nije zasluzio.

arsen

pre 6 godina

@ja
Niko ne spori da je danas tezi put do f4 ali cinjenica je da je po rosteru Zvezda danas jaca 30 puta nego Partizan tada.Ponovicu jos jednom Zvezda danas 7 reprezentativaca(Jovic,Kuzmic,Simon,Danguba,Mitrovic,Lazic i Guduric),Partizan 1(Rasic),zvezdini stranci dosli iz Galate,Armanija,Efesa i Darusafake,Partizanovi iz Zvezde,ljubljanskog Slovana,Mersina i Granade.I kad sve saberes i oduzmes,opet je Partizanov uspeh kudikamo veci.Inace ovde se pominje pomoc drzave koju Dule i Partizan imaju,a pretpostavljam Zvezda ne,a jedni su nekad imali onakve rostere a danas Zvezda ovakve,pa jel moguce onda da su Tosa i Danilovic toliki nesposobnjakovici da sa tolikim parama ne mogu sastaviti bolje a Nebojsa toliki suvi genije da bez dinara zadrzava domace reprezentativce i dovodi skupe strance?

džigi

pre 6 godina

sve najbolje što se tiče zdravlja, i da u budućnosti na pitanje koje kriv za rat 90ih odgovoriš 'a kakve to veze ima sa košarkom?!'. još jedna ovakva glupa izjava, i postaješ luzer a ne sportski stručnjak za većinu u Srbiji, a to nije dobro za nekog ko otvoreno kaže da može samo da radi na našim područijima zbog neznanja stranih jezika...prestani da se sam sabotoraš, samo zato što imaš problem sa partizanom, nemoj Srbiju da praviš kao neprijatelja.

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 6 godina

Зоран@: Ti nisi ni partizanovac, nisi ni tekst procitao a dajes sebi za pravo da pises svasta ovde. To je sve poteklo od Informera(zuta stampa) koji ima za cilj da siri dezinformacije i izvlaci reci iz konteksta zarad boljeg tiraza.

RR

pre 6 godina

sta ne ide na kubu. tamo lek za gangrenu nije povucen kao u srbiji i resto drzava. ako ne znate o cemu pricam nadjite interviju bate zivoinovoca kada je prvi put otisao na lecenje kod svog druga fidela

Posmatrač

pre 6 godina

Poštovani Dule,
Želim vam brz oporavak i sve najbolje u budućoj trenerskoj karijeri. Fenomenalan trener i čovek koji hrabro kaže šta misli bez obzira dali se to većini sviđa ili ne.
Stručnjak i čovek sa kičmom nema šta da traži u ovoj naprednoj zemlji. Zato idite i radite u nekoj normalnoj zemlji pa se ponovo vidimo kada ovde počnu da cene kvalitete koje posedujete. Još jednom: srećno i dobro zdravlje vam želim.

ja

pre 6 godina

@ (arsen, 20. septembar 2017 20:47)

Nije poenta s kim, nego protiv koga. Kao što rekoh, partizan je većinu utakmica igrao protiv timova iz evropske b-košarke. Drugo, kad brojiš Zvezdine reprezentativce, ti ih brojiš iz više reprezentativnih okupljanja i brojiš i igrače sa šireg spiska - koliko se ja sećam, Danguba i Luka nikad nisu igrali za A tim na nekom takmičenju. Prošle godine je Zvezda imala 3 reprezentativca - Jović, Štimac i Simon. Takođe brojiš samo srpske reprezentativce, a u partizanu je tada igralo puno reprezentativaca drugih zemalja (Veseli, Marić, Mekejleb, Palasio). A što se pomoći države tiče, tada je u partizan pare trpala i Srbija i Srpska. Mi ne videsmo ni dinara otkad je Čović najurio onog drugog AV iz kluba. Ali, za sve godine kad ste prodavali igrače i punili Arenu, napravili ste 7-cifreni evro dug, a nama nekako svaka Arena donese 70.000 evra čisto, a plus smo i prodali igrače za 2,5-3 miliona evra - al se zna gde pare idu, pa ih i ima...

neutralni felsh

pre 6 godina

ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;) 
(neutralni felsh, 20. septembar 2017 17:19) 

Komšija, kako je na trgu Bana Jelačića?
(komšija, 20. septembar 2017 17:44)

tropski snegovi veju kao iz kabla...

Labud

pre 6 godina

@my way - svaka od jugoslovenskih republika je mogla da planira svoju ekonomiju. U SS je sve Moskva planirala. Pa to je bila diktatura! Da li misliš da se su se odluke o Litvaniji donosile u Viljnusu ili Moskvi? S kim Labud ovde debatuje...Strašno.

Struka

pre 6 godina

Šta je gangrena? Nauka kaže da je to nemogućnost krvi da dopre do svih pa i najudaljenijih delova tela kao što su prsti na nogama. Zašto je to tako? Pre svega iz razloga maksimalno zamašćene krvi kako masnoćama (holesterol) tako i skrobom, kazeinom, glutenom.
Dakle, rešenje nemalog problema je NAČINITI KRV PROTOČNOM do svih kapilara.
Da li je hirurgija rešenje problema kada su podjednako ugroženi SVI prsti? Nije potrebna genijalnost za odgovor na ovo prosto pitanje već malo zdravog razuma...

coki

pre 6 godina

my way...sta reci na tvoj komentar...eto,mi smo se izgleda borili i ulazili tenkovima na teritoriju Hrvatske,Bosne...da se borimo protiv terorista(?!).Znao nisam da je tako.

Labud

pre 6 godina

Petarcz - To Dule nije rekao. Niti je Labud rekao da su Srbi krivi za rat. Dule, a i Labud se seća kako je Milošević razvalio do tada tanan ali funkcionalan balans snaga. Kao najmoćniji i najbrojniji svakao imaju makar malo veću odgovornost od drugih. Na kraju Srbi su izabrali Miloševića. Bosanski Srbi su 3 godine granatirali Sarajevo i počinili najveći zločin u Evropi u posl. 70 godina.
To što su i drugi radili ne menja činjenice i ne umanjuje odgovornost.

Ako ne umeš da prezentuješ argument mani se komentarisanja Labudovih konentara. Ovako, manipulišeš i ubacuješ rečenice koje niko nije izustio.

Govorilo se o raspadu Jugoslavije. Tada je Tači još bio student. Prema tome ili knjigu u šake

otac

pre 6 godina

Ko kaze da se gangrena ne leči??? Moj deda je svojevrrmeno ležao u bolnici u sobi gde su svako malo dolazili ljudi sa raznim gangrenama. Većina njih je zaista posle par dana ostajala bez noge ili dela iste. Kako je i mog dedu zahvatila gangrena i to nekoliko prstiju na nozi već sam video kako neku od sledecih poseta dolazim, a deda skraćen za nogu. Medjutim, doktor je odlučio da dedu operiše i posle dva meseca svi "gangrenozni" prstu su bili na mestu i normalne boje. Dakle u zavisnosti od dijagnoze odlučuju da li je moguće zaustaviti ili ne gangrenu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ my way - Zamrsi ga druže , ništa te nisam razumio a baš me zanima poenta tvog komentara . Možeš opet napisati al kraće i jednostavnije da te svi razumemo ? Hvala i pozdrav

Labud

pre 6 godina

@my way - ne pričaj gluposti. Ta država jeste bila jedinstvena, ali nije bila centralizovana kao Sovjetski Savez ili Francuska već je prema važećem ustavu bila federacija sačinjena od punopravnih republika. Kakvi crni teroristi?

Fabrika Mentalnih Proizvoda

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta.
Svako dobro dobri covece i puno srece.

ćiril stipsa

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju.

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.

Labud

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju.

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.
(ćiril stipsa, 20. septembar 2017 15:52)

Znaci svakom ko se u politickom pogledu ne slaze s tobom daleko lepa kuca? Infantilan stav. Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.

Зоран

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.

Delija zauvek

pre 6 godina

Ne daj se matori. Nisi mi baš omiljen lik ali si legenda. Ovi uspesi srpske košarke su svakako u velikoj meri i tvoja zasluga. Držim ti fige da se oporaviš da te još koji put izviždimo u Pioniru. Toliko nam duguješ. Srećno legendo

Dar

pre 6 godina

Ako je istina ono sto si rekao za Srpski narod svo svoje znanje i umeće si sa tim anulirao . Ja sam Partizanovac al sam vise Srbin . Ne mogu doći sebi a posto nisi demantovao kao i da si rekao!!!!

StaiKako

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)
Partizan nista bez pomoci drzave ne bi uradio. Doboljno govori o njegov velicini kad su im malo zavrnuli slavinu drzavnih para propast (i dalje svi sponzori drzavni - hvala Vucicu). Pokazao je kakav je trener u CSKA i limozu (tu nije mogao ni sa najvecim budzetom nista da uradi)

sarajevo.ba

pre 6 godina

Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!
(my way, 20. septembar 2017 16:42)

Majstore, nije te bar malo sramota?
Jesmo to mi prijetili da ce srpski narod nestati,odnosno pravoslavni?
Jesam to ja isao pucati po Srbiji ili neko moj ili neko moj ili je omladina regrutovana iz Srbije da ide na ratiste u Bosnu??
Tigrovi,Crvene beretke,nista to jel tako?
Ah da, ti si iz RS-a i nemam ja sta sa tobom tako moralnim,objektivnim pricati.
Gosp.Vujosevicu sve najbolje zelim.

neutralni felsh

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01)


ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;)

ćiril stipsa

pre 6 godina

Ako je istina ono sto si rekao za Srpski narod svo svoje znanje i umeće si sa tim anulirao . Ja sam Partizanovac al sam vise Srbin . Ne mogu doći sebi a posto nisi demantovao kao i da si rekao!!!!
(Dar, 20. septembar 2017 16:20)

Cak je i implicitno izjavio kako nece navijati za Srbiju na EP. Samo lupajte minuse ako vam je tako lakse.

Stavio je katanac na klub, od gasenja su ga spasli Grad Beograd (mimo svih propisa) i nekoliko nasih sportskih radnika.

A vi dizete u nebesa dzelata KK Partizan.

Ja

pre 6 godina

E vise ne saljem poruke podrske posle nedavnog intervuja vezanim za EP i politicke komentare vezane za Srbiju. 

Da se ne zavaravamo, pokazao je pravo lice i daleko mu lepa kuca.
(ćiril stipsa, 20. septembar 2017 15:52)

Niko i ne traži da šalješ poruke kada si toliko plitak.

Davle

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Za FMP si verovatno u pravu,ali za Crvenu zvezdu to nije nedostizno

Dragan

pre 6 godina

@ Modiljani

Mene takodje zanima tema zla. Citao sam tvoj komentar i pomislio da ces da poentiras time da se zlo uvek na neki nacin vrati onome koga emituje. Ja zaista mislim da se to ovom coveku dogodilo. Covek je bio i ostao patoloski Zvezdomrzac. Njemu je ta mrznja bila pokretacka energija za rad. Mrznja naravno nije mogla unistiti Zvezdu, ali je postala destruktivna po njega samog.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.
(Labud, 20. septembar 2017 16:06)

U čemu je bio u pravu, što je odbio A licencu za EL? A zbog čega ono beše?

Na koju se logiku ti pozivaš, unazadio je KK Partizan za dugi niz godina.

Veseli

pre 6 godina

Aj ti u CG ili BiH pa se leci o njihovom trosku,dosta nam je bilo tvog pljuvanja po zemlji koja te je iznedrila,da koristis njene resurse,znanje i trud doktora i medicinskog osoblja... 
Da je bilo ko drugi,bilo bi mi zao,ali ovog "coveka" mi nije zao ni za promil... 
Kako radis,tako ti se i vraca,stara narodna poslovica...
(Parter B, 20. septembar 2017 19:31)

Koliko je on dobra doneo Srbiji u svom poslu u zadnjih xy godina,ti nećeš ni svojoj porodici za života (kad "vidim" kako razmišljaš)!

Milioner

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Jedno je davati podrsku coveku, a drugo je sam ziveti u iluziji.

ćiril stipsa

pre 6 godina

@ciril stipsa
Nesto je pogresno rekao vezano za politiku Srbije od 1988-2000???
(Brica, 20. septembar 2017 15:59)

Nije u redu da pred početak EP ponovo radi ono u čemu je najbolji - da huška i podgreva tenzije a jedino u cilju sopstvenog publiciteta.

To sam hteo da kazem, nikako da ulazim u političke rasprave.

chox

pre 6 godina

Najveci majstor svog zanata. Napravio je uspehe kakve fmp nece ni uz sve penzionere ovoga sveta. 
Svako dobro dobri covece i puno srece.
(Fabrika Mentalnih Proizvoda, 20. septembar 2017 15:50)

Drugaciji komentar od nekoga ko ima metalni mozak nije ni za ocekivati

ćiril stipsa

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене.
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01)

Ko ga je vukao za jezik? Iznenada je dobio napad istinoljubivosti?

Drzava Srbija mu je SVE dala, imao je svo vreme otkad je nastanjen ovde da se politicki izjasnjava, ali je tek 2017. nasao za shodno da optuzuje Srbiju za rat?

323

pre 6 godina

Dule i Andjus su jedini koji su bili kriticari vlasti i znamo kako su obojica prosli. A znamo kako drugi koji hvale vlast prolaze, primer Lalatovic. Ajde da svi hvalimo vlast, uclanimo se u SNS i bice svima super. To je demokratija? Umesto toga mozda dobijemo batine od nekog predsednika opstine kao u Subotici, gde bese ili ostanemo bez posla, strpaju nas u zatvor?? Ja cu da hvalim vlast i meni super, nemam ceka da se bojim. Bravo SNS! A ti Dule, zao mi te, pogresio si. A sto se tice zdravlja sve najbolje..

komšija

pre 6 godina

Нека сам Гробар 100 пута, али послије реченице да су Срби криви за рат 90их, прецртан је за мене. 
(Зоран, 20. septembar 2017 17:01) 


ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;)
(neutralni felsh, 20. septembar 2017 17:19)

Komšija, kako je na trgu Bana Jelačića?

my way

pre 6 godina

@ciril stipsa
Nesto je pogresno rekao vezano za politiku Srbije od 1988-2000???
(Brica, 20. septembar 2017 15:59)
Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!

Modiljani

pre 6 godina

Uvek me zanimala tema zla, pogotovo kod coveka, i onda ovde dobijem materijala koliko hoces. Lome se mnogi mislioci kroz vekove da objasne dal je to nesto urodjeno, imanentno, metafizicko, sta li je? Dozivis neku nesrecu, tragediju i neko se tome raduje, posprdno se obhodi je krajnji vid zla i nehumanosti.

bLACK lodge

pre 6 godina

Uvek me zanimala tema zla, pogotovo kod coveka, i onda ovde dobijem materijala koliko hoces. Lome se mnogi mislioci kroz vekove da objasne dal je to nesto urodjeno, imanentno, metafizicko, sta li je? Dozivis neku nesrecu, tragediju i neko se tome raduje, posprdno se obhodi je krajnji vid zla i nehumanosti.
(Modiljani, 20. septembar 2017 16:20)
Zlo je jedan vid gluposti i neosvešćenosti. Zamisli da te neko navije da budeš 678 i ti tako navijen na 678 doživljavaš samo poraze od drugog istog takvog 678 samo drugačije obojenog. Pošto si u startu krenuo loše frustracije se nagomilavaju, još te i zezaju zato što si pustio da te tako naviju, onda polako počinješ da mrziš, upadaš u bolesno stanje. Pomogli su ti da budeš bolestan, prilike su te zadojile glupošću, negativni osećaji ti pomute sliku i ti postaješ ono što nikada nisi trebao biti. Ismevaš se bolesnim ljudima, raduješ se nesreći svojih zamišljenih neprijatelja.

Struka

pre 6 godina

Šta je gangrena? Nauka kaže da je to nemogućnost krvi da dopre do svih pa i najudaljenijih delova tela kao što su prsti na nogama. Zašto je to tako? Pre svega iz razloga maksimalno zamašćene krvi kako masnoćama (holesterol) tako i skrobom, kazeinom, glutenom.
Dakle, rešenje nemalog problema je NAČINITI KRV PROTOČNOM do svih kapilara.
Da li je hirurgija rešenje problema kada su podjednako ugroženi SVI prsti? Nije potrebna genijalnost za odgovor na ovo prosto pitanje već malo zdravog razuma...

ja

pre 6 godina

@ (arsen, 20. septembar 2017 17:40)

Prijatelju, Zvezda je prošle godine odigrala 30 utakmica protiv SVIH timova u Evroligi. Nismo uspeli da se plasiramo na F8 - eto, nismo imali dovoljno kvaliteta, ali smo ipak skupo prodali kožu i nanizali sve evropske prvake iz prethodnih godina i to uz pozitivan skor 16-14. Partizan je 2009-10, u regularnom delu odigrao svega 16 utakmica (skor 8-8), protiv samo 7 klubova, a od tih 7, četiri su bili: Marusi, Malaga, Orlean i Lijetuvos. Jel kapiraš poentu?

Parter B

pre 6 godina

Aj ti u CG ili BiH pa se leci o njihovom trosku,dosta nam je bilo tvog pljuvanja po zemlji koja te je iznedrila,da koristis njene resurse,znanje i trud doktora i medicinskog osoblja...
Da je bilo ko drugi,bilo bi mi zao,ali ovog "coveka" mi nije zao ni za promil...
Kako radis,tako ti se i vraca,stara narodna poslovica...

ja

pre 6 godina

@ (arsen, 20. septembar 2017 20:47)

Nije poenta s kim, nego protiv koga. Kao što rekoh, partizan je većinu utakmica igrao protiv timova iz evropske b-košarke. Drugo, kad brojiš Zvezdine reprezentativce, ti ih brojiš iz više reprezentativnih okupljanja i brojiš i igrače sa šireg spiska - koliko se ja sećam, Danguba i Luka nikad nisu igrali za A tim na nekom takmičenju. Prošle godine je Zvezda imala 3 reprezentativca - Jović, Štimac i Simon. Takođe brojiš samo srpske reprezentativce, a u partizanu je tada igralo puno reprezentativaca drugih zemalja (Veseli, Marić, Mekejleb, Palasio). A što se pomoći države tiče, tada je u partizan pare trpala i Srbija i Srpska. Mi ne videsmo ni dinara otkad je Čović najurio onog drugog AV iz kluba. Ali, za sve godine kad ste prodavali igrače i punili Arenu, napravili ste 7-cifreni evro dug, a nama nekako svaka Arena donese 70.000 evra čisto, a plus smo i prodali igrače za 2,5-3 miliona evra - al se zna gde pare idu, pa ih i ima...

coki

pre 6 godina

my way...sta reci na tvoj komentar...eto,mi smo se izgleda borili i ulazili tenkovima na teritoriju Hrvatske,Bosne...da se borimo protiv terorista(?!).Znao nisam da je tako.

grada

pre 6 godina

U ovom trenutku ime Vujosevica se najvise moze povezati sa imenom Bogdan Bogdanovic,covek se svesno odrekao reprezentativca Andjusica da bi dao sansu neafirmisanom klincu iz Zitka,da je Bogdan isao drugim logicnijim putem i da ga je Jakovljevic doveo u Zvezdu,on bi grejao klupu raznim Kinsijima,Tompsonima i godinama bi se vrteo izmedju prvog tima i FMP-a da bi na kraju zavrsio u nekom Bambergu u najboljem slucaju,mislite o tome,a Duletu pun oporavak,ovaj narod ga nije zasluzio.

arsen

pre 6 godina

@ja
Niko ne spori da je danas tezi put do f4 ali cinjenica je da je po rosteru Zvezda danas jaca 30 puta nego Partizan tada.Ponovicu jos jednom Zvezda danas 7 reprezentativaca(Jovic,Kuzmic,Simon,Danguba,Mitrovic,Lazic i Guduric),Partizan 1(Rasic),zvezdini stranci dosli iz Galate,Armanija,Efesa i Darusafake,Partizanovi iz Zvezde,ljubljanskog Slovana,Mersina i Granade.I kad sve saberes i oduzmes,opet je Partizanov uspeh kudikamo veci.Inace ovde se pominje pomoc drzave koju Dule i Partizan imaju,a pretpostavljam Zvezda ne,a jedni su nekad imali onakve rostere a danas Zvezda ovakve,pa jel moguce onda da su Tosa i Danilovic toliki nesposobnjakovici da sa tolikim parama ne mogu sastaviti bolje a Nebojsa toliki suvi genije da bez dinara zadrzava domace reprezentativce i dovodi skupe strance?

SFRJ

pre 6 godina

Vi bezgrešni, vi čisti i moralni koji u tuđoj nesreći uživate, kako se Božije kazne ne plašite? Ja mu se molim da vam oprosti i da vam duše prosvetli ljubavlju hrišćanskom i u tome, njime se kunem, nema nimalo ironije.

Matic dr Zoran

pre 6 godina

Jel to znaci da se i dug smanjuje???
(Nemanja, 20. septembar 2017 15:57) # Link komentara

Sta mrznja napravi od coveka...
(Bot na kvadrat, 20. septembar 2017 15:56)

Secer u krvi se mozda i izleci ali su najgori psihici koji se ne vide a vrebaju.

arsen

pre 6 godina

@StaiKako
To kakav je trener dovoljno govori f4 u Parizu sa jednim jedinim reprezentativcem i bez skupih evroligaskih stranaca,evo danas vi imate Zvezdu sa sedam reprezentativaca i cetiri evroligaska stranca,maksimalan rezultat deveto mesto i to slavite kako kosmicki uspeh a Radonja vam je Fil Dzekson.A o drzavnoj pomoci govore oni zbog kojih su unistili klupsku kosarku da bi vama davali za ekspresno brisanje dugova i skupe rostere,Partizan ni u ludilu nije mogao da ima takve rostere iako je godinama igrao EL i prodavao neafirmisane igrace,a ono sto je najgore je bolesna mrznja koju ne mozete da sakrijete ni u ovakvim trenucima

otac

pre 6 godina

Ko kaze da se gangrena ne leči??? Moj deda je svojevrrmeno ležao u bolnici u sobi gde su svako malo dolazili ljudi sa raznim gangrenama. Većina njih je zaista posle par dana ostajala bez noge ili dela iste. Kako je i mog dedu zahvatila gangrena i to nekoliko prstiju na nozi već sam video kako neku od sledecih poseta dolazim, a deda skraćen za nogu. Medjutim, doktor je odlučio da dedu operiše i posle dva meseca svi "gangrenozni" prstu su bili na mestu i normalne boje. Dakle u zavisnosti od dijagnoze odlučuju da li je moguće zaustaviti ili ne gangrenu.

Slobodan

pre 6 godina

Da nije mozda nesto ispravno rekao? Ako ne ispravno onda makar smisleno? Ako ne smisleno, a ono bar da nije apsurdno i kontradiktorno? Covek je rekao da je Srbija najodgovornija za rat zato sto je najmnogoljudnija, pa je to eto zbog toga logicno. Da je to tako shvatio je kada je video da se JNA povlaci umesto da se bori sa teroristima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH na celoj teritoriji SFRJ od Triglava do Vardara. Normalnim ljudima to sve govori o tome ko je poceo i ko je odgovoran za rat, ali (auto)sovinistima je sve dzaba. Sto se same BiH tice, Karadzic u ime Srba potpisuje i prihvata sto nijedan narod na kugli zemaljskoj ne bi, a to je da nema pravo da ostane u svojoj drzavi sa svojim sunarodnicima, vec da mora da bude deo novostvorene zemlje, pa ni to gospodi Bosnjacima nije bilo dovoljno da ne pocnu rat. Za osobe sa bar trunkom morala, objektivnosti, svaka dalja prica o srpskoj odgovornosti za rat je zavrsena! Imas li jos takvih "mudrih i sadrzajnih" pitanja? Duletu zelim brz oporavak i dug zivot!
(my way, 20. septembar 2017 16:42)

Svaka cast za komentar, ima se ovde jos svasta dodati, ali nece da objave ...
Neki dole spominju Sarajevo, u cemu je problem rodjaci ??? to ste vi hteli da izadjete malo na Jahorinu da se skijate pa vam Srbi nisu dali, jeli to problem ???
Da su oni mudzahedini sto ste ih doveli znali da skijaju mozda bi vas i pustili ... U Sarajevu je zivelo 200 000 Srba, gde su ???
Mozda Dulo zna ...

sport

pre 6 godina

Sramota je da ovu vest komentarišete kroz prizmu klubastva. Sama činjenica da je čoveku amputiran prst govori o težini bolesti i tome da se ista idalje širi. Podrška Duletu da izdrži i da pobedi bolest, a klubastvo bi svi, bez obzira za koga navijali, trebali da ostave po strani na ovakvu vest. Bude drugih vesti gde možete ući u raspravu.

Labud

pre 6 godina

Petarcz - To Dule nije rekao. Niti je Labud rekao da su Srbi krivi za rat. Dule, a i Labud se seća kako je Milošević razvalio do tada tanan ali funkcionalan balans snaga. Kao najmoćniji i najbrojniji svakao imaju makar malo veću odgovornost od drugih. Na kraju Srbi su izabrali Miloševića. Bosanski Srbi su 3 godine granatirali Sarajevo i počinili najveći zločin u Evropi u posl. 70 godina.
To što su i drugi radili ne menja činjenice i ne umanjuje odgovornost.

Ako ne umeš da prezentuješ argument mani se komentarisanja Labudovih konentara. Ovako, manipulišeš i ubacuješ rečenice koje niko nije izustio.

Govorilo se o raspadu Jugoslavije. Tada je Tači još bio student. Prema tome ili knjigu u šake

Влада

pre 6 godina

Ка не знам ко иоле нормалан може да изјави да је Србија крива за рат? Јесте она учествовала у свему томе, јер једноставно није било другог излаза. Змамо сви ко се тајно наоружавао и како. Зашто ако су толико мирољубиви. Да су хтели да траже мирно решење нашли би га. У БиХ су немири почели убиством српског свата, значи нису Срби пуцали први. Можда је могло да буде другачије, али није. Шта сад. Опет Срби криви јер је народ хтео да одбрани право на живот и слободу. Па гледајте шта се данас дешава у ХР, каква промоција исташтва под окриљем ЕУ. Замислите како је било тада. Ајд у здравље браћо Срби.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Kako mozete ovakve komentare da ostavljate na vesti, gde je jedan covek ostao bez dela tela!?
Niste Vi Pravoslavci, vec najgori antihristi!
Gde Vam je ljudskost nestala - u nekoliko sportskih poraza u kojima niste ni ucestvovali(osim ako ovo ne pisu kosarkasi jednog od dva nasa kluba)!?

Posmatrač

pre 6 godina

Poštovani Dule,
Želim vam brz oporavak i sve najbolje u budućoj trenerskoj karijeri. Fenomenalan trener i čovek koji hrabro kaže šta misli bez obzira dali se to većini sviđa ili ne.
Stručnjak i čovek sa kičmom nema šta da traži u ovoj naprednoj zemlji. Zato idite i radite u nekoj normalnoj zemlji pa se ponovo vidimo kada ovde počnu da cene kvalitete koje posedujete. Još jednom: srećno i dobro zdravlje vam želim.

coki

pre 6 godina

ciril stipsa navija za fmp.Vujosevic je izjavio da veruje u Srbiju i da ce uzeti medalju i da ce na sampionatu navijati za Srbiju i Cg.Mozes to i da nadjes na netu,izjava je pre mesec dana.dosta lazi ljudi koji ne znaju ni za koji klub navijaju.

džigi

pre 6 godina

sve najbolje što se tiče zdravlja, i da u budućnosti na pitanje koje kriv za rat 90ih odgovoriš 'a kakve to veze ima sa košarkom?!'. još jedna ovakva glupa izjava, i postaješ luzer a ne sportski stručnjak za većinu u Srbiji, a to nije dobro za nekog ko otvoreno kaže da može samo da radi na našim područijima zbog neznanja stranih jezika...prestani da se sam sabotoraš, samo zato što imaš problem sa partizanom, nemoj Srbiju da praviš kao neprijatelja.

petarczv

pre 6 godina

Znaci svakom ko se u politickom pogledu ne slaze s tobom daleko lepa kuca? Infantilan stav. Obaska sto je Dule bio u pravu, i sto su to sudovi i ovde i preko potvrdili. A i sama logika stvari.
(Labud, 20. septembar 2017 16:06)

Znaci srbi su krivi za rat?! Haski sud je legitiman?! Taci nije kriv za ratne zlocine?!

Boban

pre 6 godina

Gospodine Vujoševiću, žalim Vam sve najbolje i da brzo ozdravite. Vi ste ostavili ogroman trag u jugoslovenskoj a time i srpskoj košarci. Inače sam zadojen crveno-belim mlekom.

Labud

pre 6 godina

@my way - svaka od jugoslovenskih republika je mogla da planira svoju ekonomiju. U SS je sve Moskva planirala. Pa to je bila diktatura! Da li misliš da se su se odluke o Litvaniji donosile u Viljnusu ili Moskvi? S kim Labud ovde debatuje...Strašno.

role zarolaj

pre 6 godina

Vi bezgrešni, vi čisti i moralni koji u tuđoj nesreći uživate, kako se Božije kazne ne plašite? Ja mu se molim da vam oprosti i da vam duše prosvetli ljubavlju hrišćanskom i u tome, njime se kunem, nema nimalo ironije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SFRJ,

Kontradiktoran si samom sebi sa tim potpisom SFRJ.Kakve veze ima SOcijalisticka federativna republika JUgoslavija sa hriscanstvom?

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 6 godina

Зоран@: Ti nisi ni partizanovac, nisi ni tekst procitao a dajes sebi za pravo da pises svasta ovde. To je sve poteklo od Informera(zuta stampa) koji ima za cilj da siri dezinformacije i izvlaci reci iz konteksta zarad boljeg tiraza.

Labud

pre 6 godina

@my way - ne pričaj gluposti. Ta država jeste bila jedinstvena, ali nije bila centralizovana kao Sovjetski Savez ili Francuska već je prema važećem ustavu bila federacija sačinjena od punopravnih republika. Kakvi crni teroristi?

my way

pre 6 godina

@my way - ne pričaj gluposti. Ta država jeste bila jedinstvena, ali nije bila centralizovana kao Sovjetski Savez ili Francuska već je prema važećem ustavu bila federacija sačinjena od punopravnih republika. Kakvi crni teroristi?
(Labud, 20. septembar 2017 19:36)

Na stranu sav besmisao tvog komentara kojim ni sam ne znas sta si hteo da kazes i dokazes, ali ti si verovatno jedina osoba koja je izgovorila da je Sovjetski Savez centralizovana drzava.

JA

pre 6 godina

Dule i Andjus su jedini koji su bili kriticari vlasti i znamo kako su obojica prosli. A znamo kako drugi koji hvale vlast prolaze, primer Lalatovic. Ajde da svi hvalimo vlast, uclanimo se u SNS i bice svima super. To je demokratija? Umesto toga mozda dobijemo batine od nekog predsednika opstine kao u Subotici, gde bese ili ostanemo bez posla, strpaju nas u zatvor?? Ja cu da hvalim vlast i meni super, nemam ceka da se bojim. Bravo SNS! A ti Dule, zao mi te, pogresio si. A sto se tice zdravlja sve najbolje..
(323, 20. septembar 2017 16:19)


A kakve to veze ima sa gangrenom?

Biti čovek..

pre 6 godina

O Duletu sam mislio sve najbolje a posebno kad je postavio temelj početka dominacije sa K.K Partizanom 2002 godine. Jednostavno da nije razmišljao o svom zdravlju dok je vodio sa preteranom ljubavlju strašću taj klub, to mu stoji..Al" zdravlje uvek ispred svega a sad ispašta to. Nikad neću čoveku poželit loše a ponajmanje bilo šta drugo. Stoga želi mu da se zdravlje ne pogorša od toga što već jeste i da ako je moguće da se povuče iz košarke jer to mu ne treba sad uprkos što voli sport i tu magičnu igru..

cisto da se ne zaboravi

pre 6 godina

Svi govore o poslednjem F4. Ali covek je to uradio vec u svojim mladim godinama:
Stasala je generacija Aleksandra Đorđevića, Vlade Divca, Žarka Paspalja, Ive Nakića, Miroslava Pecarskog, koja je, uz sjajnu podršku nešto starijih Željka Obradovića, Milenka Savovića i Gorana Grbovića, predvođena mladim trenerom Duškom Vujoševićem, Partizan ponovo povela u sam vrh jugoslovenske i evropske košarke.
Ta generacija je 1987. godine osvojila titulu prvaka Jugoslavije, a 1988. posle sjajne serije pobeda u Kupu šampiona nad najjačim evropskim klubovima (Barselona, Makabi, Aris, Filips…) obezbedila je učešće na fajnal-foru u belgijskom gradu Ganu. Ipak, Partizan tada nije uspeo da se vine do samog evropskog Olimpa. Posle poraza u polufinalu od Makabija iz Tel Aviva (82:87), Partizan je pobedom nad Arisom (105:93) osvojio treće mesto u Evropi.

neutralni felsh

pre 6 godina

ma nema sanse, mi smo iskljucivo bili naivne nevine mirisljave ljubicice a svi oko nas su bili zli kaktusi ;) 
(neutralni felsh, 20. septembar 2017 17:19) 

Komšija, kako je na trgu Bana Jelačića?
(komšija, 20. septembar 2017 17:44)

tropski snegovi veju kao iz kabla...

stavro

pre 6 godina

@Fabrika Mentalnih Proizvoda
Svako dobro. Da, naravno! Puno sreće. Da, naravno!! Dobri čoveče. Ne, mislim da nije dobar čovek. Ili je nekad, možda, nekako bio, ali odavno to nije. Što ne umanjuje naše/moje želje za njegovim ozdravljenjem, naravno. Sve najbolje Duletu.

RR

pre 6 godina

sta ne ide na kubu. tamo lek za gangrenu nije povucen kao u srbiji i resto drzava. ako ne znate o cemu pricam nadjite interviju bate zivoinovoca kada je prvi put otisao na lecenje kod svog druga fidela

my way

pre 6 godina

my way...sta reci na tvoj komentar...eto,mi smo se izgleda borili i ulazili tenkovima na teritoriju Hrvatske,Bosne...da se borimo protiv terorista(?!).Znao nisam da je tako.
(coki, 20. septembar 2017 17:59)

Pa eto, sada znas. Jos malo se raspitaj pa ces mozda (i ti i jos neki kojima nije jasno) saznati da je postojala jednom jedna drzava Jugoslavija koja je imala vojsku na celoj svojoj teritoriji. Sto se Bosne tice mozda cujes i za nesto sto se zove Kutiljerov plan koji su Srbi pre rata, a zarad mira prihvatili, a sto ne bi uradio nijedan narod na kugli zemaljskoj i tako, svasta nesto.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ my way - Zamrsi ga druže , ništa te nisam razumio a baš me zanima poenta tvog komentara . Možeš opet napisati al kraće i jednostavnije da te svi razumemo ? Hvala i pozdrav

dreuro

pre 6 godina

Nedavno na ovom sajtu preneli ste pricu kako je Dulo izjavio kako slovacki doktori nemaju pojma i da su hteli da mu "seku nogu" ali na srecu ovi sa VMA su mu "spasili nogu" . Vidimo kako su "uspeli" a vrlo dobro znamo kuda sve to vodi i cemu uopste mediji plasiraju takve price inace sludjenim gradjanima .

Ja

pre 6 godina

Šta je gangrena? Nauka kaže da je to nemogućnost krvi da dopre do svih pa i najudaljenijih delova tela kao što su prsti na nogama. Zašto je to tako? Pre svega iz razloga maksimalno zamašćene krvi kako masnoćama (holesterol) tako i skrobom, kazeinom, glutenom. 
Dakle, rešenje nemalog problema je NAČINITI KRV PROTOČNOM do svih kapilara. 
Da li je hirurgija rešenje problema kada su podjednako ugroženi SVI prsti? Nije potrebna genijalnost za odgovor na ovo prosto pitanje već malo zdravog razuma...
(Struka, 20. septembar 2017 17:26)

Druže, malo si promašio struku. Uzrok problema jeste ateroskleroza, a dijabetes značajno stimuliše to patološko stanje, a isto kao što u srčanim arterija usled tromboze i posledičnog začepljenja tih sudova može doći do infarkta miokarda, ili u slučaju karotidnih do šloga, tako je Duletu usled tromboze ateroskerotične lezije došlo do začepljenja perifernih krvnih sudova koji vode krv do tog prsta na nozi, a pošto se nije na vreme reagovalo, došlo je do nekroze tkiva tog prsta, odnosno Duletov prst dovoljno dugo nije primao krv tako da je prst "uginuo" i više drugog izbora nije bilo osim amputacije...