Petak, 01.09.2017.

11:42

Raskid saradnje – Partizan i Bejker se razišli

Igrač Partizana Jan Bejker doživeo je povredu potkolenice i u dogovoru sa klubom sporazumno je raskinuta saradnja.

Izvor: PT

Raskid saradnje – Partizan i Bejker se razišli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

beli65

pre 6 godina

jedno pitanje za grobare- ako Obradović i turski sponzori ulažu u partizan, zašto to znaju samo pojedini navijači a ne i sportska javnost, nemojte samo da su skromni i da ne žele da se eksponiraju

neko_treci

pre 6 godina

Ono kada (komentatori) navijaci "znaju" sta se po klubovima radi, ko je kome i za sta dao koliko para i sl., ko je koliko placen i ko koga voli a koga ne, ono kad misle da svu pamet sveta imaju pa opravdavaju JSD, bilo FK bilo KK. Trudite se dokazati se kao da niste isti sa Zvezdom, a i niste, gori ste, toliko zaludjenih prepametnih navijaca nijedan klub na svetu nema.

Oni,daju kos vi skinete gace.

pre 6 godina

Partizanu ,i ako daju pare nesto osvoji.Ovi drugi samo bacaju pare ,a nista ne osvajaju.Osim jedan istorijski Top-8,kojih Partizan ima na kilo.

Savatiye

pre 6 godina

@ milos.k
Nije Wikipedia validan izvor informacija. Da imaš više od 17-18 godina, onda bi znao da je Đuro Ostojić ozet iz Zvezde pred početak prvenstva. Posle odigranih pripremnih utakmica u dresu Crvene Zvezde. Otet!
Za Jovu Stanojevića sam ti rekao, kao i Robertsa. Izabrali su Partizan, pre nego Zvezdu, koja je po tebi bila pijani milioner.
Zaista mi nije jasno, šta ti nije jasno!?

milos.k

pre 6 godina

@ Savatiye
jak si mi ti advokat. lepo odes na net pa procitas o karijeri svakog igraca, pa ako si covek javno priznaj gresku, a ako nisi...zna se sta si ( ovo je za Ostojica i Stanojevica ). Toliko o tacnosti tvojih komentara. A ovi sto udaraju minuse na ovaj komentar moraju i predhodne komentare bas imaju minus IQ u glavi

Kako drugacije

pre 6 godina

kad je zvezda raskidala sa sofom isla je kampanja bankomat i slicno. zasto sada srpski mediji cute o tome?
(vesele devedesete, 01. septembar 2017 15:47)
Jer ne znate da vodite kampanje! ;)

Volpi

pre 6 godina

Vasoj paranoji nema kraja. Od tih 5 stranaca 2 su raskinula ugovor, pa im je dovedena zamjena, 1 je drzavljanin BIH, a to je otprilike kao kad bi naseg igrača računali kao TOP pojačanje u NHLu.

Nenad Pirot

pre 6 godina

Pitanje za Zvedase,da su doveli igraca,za kog je bilo sve u redu na pregledu pa se povredi i ne zna se kad ce se vratiti na teren,dali bi ga zadrzali,da uzima platu a ne igra,da kazemo realno vi ste raskinuli Mekelu i Scorcijanitisom,sa sigurno duplim ugovorima u odnosu na koledz kosarkasa,a sad se dize frka sto je Partizan raskinuo sa igracem pre sezone...

Aлександар

pre 6 godina

(BBRS, 01. septembar 2017 13:23)

Види друже, пусти то млађи или старији од 10 година. Чему спиновање о броју спонзора и добијању новца од државе? Статистиком се и вођа служи да нас увери да нам никад лепше није било, а да ли је стварно тако? Ви сте од државе добили милионе и милионе. Не желиш да видиш како? Да ти појасним... У фудбалу дужни 50 а у кошарци 18 милиона. Одједном у кошарци ништа а у фудбалу око 30 милиона. Е видиш, сав тај новац који је опраштан од Телекома преко Марфин банке, све је то новац државе. То су све ваши скривени спонзори и то значчајнији од оних правих јер су у питању огромне паре. Било би добро да деци од 10 година кажеш праву истину о полукриминалној братији за коју навијаш.

milos.k

pre 6 godina

Vidim mnogi se uhvatili mog komentara... 
Prosto, jel dao predsednik iz budzeta milion i nesto evra za licencu!? 
Jel dobio FK stadion za dz!? 
Jel dobio Teleoptik za dz!? 
Jel postojao pul sponzora sampiona nekoliko godina za redom, koji su predvodile najjace drzavne firme!? 
Jel su iz Partizana u Zvezdu prelazili kapiteni i najbolji igraci ili je bilo obrnuto!? 
Ko je u vreme najgore bede koja je zadesila ovaj narod, redovno bio prvak!? 
Zar nije Partizansku posvecenost imao najveci od vas, "MAG" Dulo, pa sada ceka isplatu od koje ti se zavrti u glavi!?
(Savatiye, 01. septembar 2017 14:42)

Aj da ti odgovorim samo na deo. Iz Partizana u Zvezdu presli Lukovski, Djokic. Direktno iz zvezde presli Tomasevic, Vujanic, Luka Bogdanovic. Prvi ta pare, drugi za dug prema Divcu, a treci jer dete nije dobilo dinara od vas! Sto se tice najgorih godina, bili ste prvaci 1993,1994 u doba najvece inflacije. Bili ste prvi i 1998, a 1999 ste bili ispred partizana sa najskupljim timom i sve u doba rata na Kosovu i bombardovanju.

Savatiye

pre 6 godina

@ milos.k
Slusaj sine, moras malo da poradis na sebi i da se informises pre nego sto se upustis u raspravu sa nekim.
Vujanic presao za dug Divcu!?
A Stanojevic? A Ostojic!?
A ostala pitanja!?
Ako ces da koristis argumente kao u prethodnom odgovoru, onda nema ni potrebe da se deranziras!
Besmisla vec ima dovoljno napisanog.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@DedaMiloje
Tvoj problem je?? Nedovoljno salame u sendvicu???
@Ivan NS
Znam vas u dusu ,Terzicevi botovi,pojedete sendvic i zaboravite i majku i oca i u drzavu u kojoj zivite.

Savatiye

pre 6 godina

@ Aleksandar
Evo moj Aco, ja sam advokat. Molim te ukaži mi gde je tačno kršen zakon od strane Zvezde i ekipe koja je vodi a da nije istu stvar radila i ekipa iz Partizana!?
Ako nađeš dolaze i dokažeš svoje tvrdnje evo je ću te besplatno zastupati.
Ako su sipani milioni, kako je nastao dug!?
To jedno sa drugim ne ide!
Jedino ako sam želiš u to da veruješ.
A da treba da odgovaraju za sve marifetluke, treba da odgovaraju i jedni i drugi.
Treba da se vidi i sa kim je Dule potpisao ugovor od 800.000 evra. Koliko mu je pozicija predsednika JSD Partizan pomogla da do takvog ugovora dođe?
Da najzad vidimo koliko je para dobijao KK Partizan i koliko stvarno novca duguje. Isto važi i za FK. Čuli smo već Vesića ali u to vreme su iz prebogate Zvezde igrači odlazili u siromašni Partizan. Bar tebi tako izgleda...

Boli kao metak

pre 6 godina

5 stranaca do sada Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić. Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra. Ima se,može se. A za Dula nema.(nosi fenjer,navija za fener, 1. septembar 2017 12:06)

Skini i Bejker nisu vise u Partizanu. Ako vratite film to su igraci koji su dosli pre nego sto su Obradovic i Muta preuzeli klub. Oni njima ne trebaju, vec imaju svoju viziju i igrace koji su im potrebni. Vilson je prebacen u Dinamik. Zato ih sad otpustaju kako bi napravili mesta za svoje igrace. A sad oko toga...vidis panteru, moze nam se. Ali mi ne pravimo tim kradenim parama kao sto ste vi uradili. Sve ovo ide preko Zeljka i turskih sponzora. Naravno i preko vlasnika Mozzarta. Ali to nisu kradene pare, nego pare uzeti na gluposti ljudi, koji iste bacaju na kockanje. Nikada mi necemo biti isti. Nikada nama drzava ni dinar nije oprostila, a vama je 15 miliona duga u magli nestalo. Moglo vam se, ali je izvor prihoda presusio, posto drzava ni dinar ne daje za Zvezdu zbog sukoba Covica i dva brata, znas ti koja. Uzivajte jos ove sezone, jer cete se iduce boriti za opstanak, ako uopste budete postojali.
(andrejka, 01. septembar 2017 12:25)

Hahahaahahahahahahhahaahhaahahahahahahahah iduca sezona je vasa 100%

milos.k

pre 6 godina

@ Savatiye
kad kazes za Stanojevica i Ostojica to govori koliko ne poznajes kosarku!!! Jovo je dosao iz Makabi Ranane, a Ostojic iz Lovcena. To sto si rekao je isto kao da sam te ja pitao za Lesica, Dozeta, Kovaca...i mnoge druge.
O licencama necu da pricam posto je nekoliko puta drzava intervenisala za vas. Ostalo su besmislice kompleksasa koji od drveta ne vide sumu. Kako je bilo zvezdi tako je bilo i partizanu od osnivanja, isti su

Aleksej

pre 6 godina

ISTANBUL panteri, to malo gledajte i Saletovu trojku. Gledajte i zamisljajte kako je to lepo i ...
(Samo u prolazu, 01. septembar 2017 14:08)
Gledajte samo navijaci Dinamika i Igokee kako Darko Pancev postavlja Zvezdu na krov Evrope.Za kosarku ima sanse da se osvoji a vi u fudbalu mozete samo da prosetate do stadiona Crvene Zvezde da vidite kako trofej izgleda.

Potrudite se malo vise crno beli

pre 6 godina

@ andrejka 

Nova bot doktrina Vucelinih sendvicara glasi: Zeljko, Raskovic i turski sponzori hahahaha. Koji su to sponzori? Neko ime? Pa taj Raskovic je nepozeljan u Partizanu vec duze vreme, ali ovi JSD fanatici ce u sve poverovati, pa i da ih prvi brat Srbije nije preuzeo, kao sto jeste, vec eto resili Turci da ulazu u Partizan, Erdogan licno zalegao preko Zeljka...
(drug Vucela, 01. septembar 2017 13:51)

Mislim da su jadni jedno 10 dana i noci smisljali spinove koji bi opravdali upumpavanje ogromne kolicine drzavnog novca i na kraju su smislili samo to "Zeljko, Raskovic i turski sponzori"!?!?
Smesno, veoma providno, nekreativno...ali sta ocekivati od crno belih botova!

DedaMiloje

pre 6 godina

. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti 
(zvezda dno i sramota Srbije, 01. septembar 2017 13:17) 

Ne brukaj se više, koji ti je ovo nik po redu?

Savatiye

pre 6 godina

@ Sombor Siti

Eh, molim te smanji malo nivo patetike. Cuj, Bodiroga, kada je on igrao za Partizan!?
A seti se samo grupe7 koji su svojevremeno uplatili Tirsovoj pomoc u vrednosti 7.000 maraka.
Medju tih sedam je pet koje si ti nabrojao. Od njih bi taman toliko dobio i Partizan, uz sve ostale nabrojane.
A Zeljko, Zeljko ce potrositi u Guci desetine hiljada evra. Ti nam reci koliko je vama svog novca dao? Nikada nista! Ni on ni bilo ko drugi.

Savatiye

pre 6 godina

Vidim mnogi se uhvatili mog komentara...
Prosto, jel dao predsednik iz budzeta milion i nesto evra za licencu!?
Jel dobio FK stadion za dz!?
Jel dobio Teleoptik za dz!?
Jel postojao pul sponzora sampiona nekoliko godina za redom, koji su predvodile najjace drzavne firme!?
Jel su iz Partizana u Zvezdu prelazili kapiteni i najbolji igraci ili je bilo obrnuto!?
Ko je u vreme najgore bede koja je zadesila ovaj narod, redovno bio prvak!?
Ko je koga stigao i prestigao po broju titula, Zvezda Partizan ili obrnuto!?
Zar su lopovi Dzajic i Cvetkovic a nisu Bjekovic i Zecevic!?
Zar nije Partizansku posvecenost imao najveci od vas, "MAG" Dulo, pa sada ceka isplatu od koje ti se zavrti u glavi!?

Ivan NS

pre 6 godina

A sto bi mi navijali za vas kad cete vi navijati za Skenderbeg protiv Partizana??? Bote jedan,pojedi sendvic,smiri zivce,HAUG!!!
(zvezda dno i sramota Srbije, 1. septembar 2017 13:5

Jesi li ti vidovita Zorka, pa da znaš ko će za koga da navija. Botu.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Menjaju se stranci kao na traci, unose se dzakovi para u klub bez uspeha i rezultata, dzakovi para nas poreskih obveznika, penzioneri gladuju, trudnice se ponizavaju, drzava u kolapsu...ali za drzavno JSD mezimce KK Sekta mora biti para!!!!
Koliko je to bahato kad sezona nije ni pocela a oni vec promenili 2 stranca, covece!!!
Eee Srbijo medju sljivama...
E vucicu...

Сомбор Сити

pre 6 godina

Банкомат КК Партизана су Далипагић, Кићановић, Дивац, Даниловић, Ивковић (онај који је државни непријатељ због вашег најпознатијег навијача), Берић, Ђорђевић, Бодирога ("хиљаду навијача Звезде вреди као један Партизановац"), банкомат је Пековић, банкомат су Новица, Саша Павловић, Дробњак, Вујанић, Томашевић (да, ваши су их отерали)... и на крају наш највећи банкомат, а уједно и најбољи тренер у Европи икада - Желимир Жељко Обрадовић.

Тек ћете видети банкомат јер ће се нама вратити Весели, Жофри, Лео, Давис... Они хвале пет тренинга на дан, а странци су и сви знају српски.

Много је велики Партизан, као Селтикси у Америци, тако бар Амери кажу, не питају нас "Ко смо, бре, ми?".

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

Doneo sam ispred Pionira dve kesice kikirikija i jednu kesicu semenki da KKP IgoDinamik moze da angazuje novog stranca.

milos.k

pre 6 godina

eee limenkari, znam da vam nije lako kad vidite da se sastanu Zeljko, Duda, Danilovic, Djordjevic, Muta i prave plan za Partizan. Mi to mozemo i imamo, a vi nikada necete imati, za vas je Ćoki legenda, pocetak i kraj.
E sad sto se tice raskida ugovora, Partizan ni dinara nece dati jer prvi nije prosao medicinske preglede, a drugi je sakrio povredu potkolenice. U tim slucajevima se ne placa nista, nisu to slucajevi kao vasi sa Mekelom, Sofom i drugima koji su bili zdravi ali nisu zadovoljili i nisu igrali odlukom trenera.
Aranitovic je dobio raskid ugovora zbog toga sto nije ispostovan od zvezde, ni njega nismo platili. A Pecarski vredi svaki dinar!!!
Ove godine smo ispred vas, zivi bili pa videli!

grobarski spinovi stop

pre 6 godina

Hocu svoje pare!!
Necete me prevariti!!! Hocu moj novac krvavo zaradjen, milom ili silom!!!
Imate silne novce za strance koje menjate svaki dan, e imacete i za mene posle tuzbe!!!!

Dulo Vujosevic General Mag

p.s. Price kako svi igraju za sicu vise ne prolaze, sve ce se to fino otkriti kad popijete BAT i od Skina i Bejkera, Vilsona i ostalih stranaca koji kao igraji za vazduh,a ono kad stigne tuzba niko ispod 200 k evra!! Stop grobarskim spinovima, to vise ne prolazi!!!

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

Sta reci za navijace malog kluba koji vise na vestima o Partizanu,o ljudima koji su mrzeli Duska Vujosevica i zeleli mu da sto pre skonca a sada ga podrzavaju da uzme Partizanu poslednje pare. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti

bvb

pre 6 godina

Gde li ti andrejka zivis kad ovako razmisljas... Ti stvarno mislis da Turci i Mocart sipaju pare u KKP? Cuj, Muta i Zeljko preuzeli klub...

Batko

pre 6 godina

ma panteri takoE, samo fmp-jčić da kupuje dobre igrače drugi timovi ne smeju ni da postoje... samo nek nam je gazda, legenda kosova i privatizacije dobro.
(šampioni F9, 01. septembar 2017 13:03)

Neverovatno koliko frustracije u tako kratkom komentaru...

dirigent

pre 6 godina

Naravno za kesu kikirikija jel tako ??? Ovako Zvezda kad raskine sa igracom to su ludila hiljade i hiljade eura pukli, al kad je Partizan u pitanju to je sve keks ???

stefan

pre 6 godina

mnogo ste dosadni decurlijo,uzmite loptu idite mali napolje,svaka vest "panter","glodar" ,"bankomat" odrastite..pozz za sve normalne

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Tako je to kad si državni projekat pa možeš da menjaš strance kao na traci iako nisi zaradio ni dinar niti prodao ijednog igrača godinama. Ako grobari toliko mrze državne projekte i Vučića kako onda navijaju za Vučićev državni projekat partizan nis mts sns? Ajde neka mi jedan objasni od kojih para živi partizan i dovodi strance kad nema ni dinar svojih prihoda? Ajde objasnite. Zvezda je sama ove godine zaradila 5 miliona a nije mogla da plati Vilijams-Gosa.

šampioni F9

pre 6 godina

ma panteri takoE, samo fmp-jčić da kupuje dobre igrače drugi timovi ne smeju ni da postoje... samo nek nam je gazda, legenda kosova i privatizacije dobro.

Max

pre 6 godina

@adidas
Za koliko je godina Partizan dosao na vrh?
U kojim godinama?
Na ciji racun?
Mi imamo prava da pricamo isto koliko i Vi. Mozda i vise, jer je bara u kojoj ste vi dosli na vrh daleko manja od one u kojoj smo mi bili na vrhu.
Nadji bolji argument.
"Nasi" obrisali dugove, pa smo instant?
Vi zivite u dugovima. Sta ste vi?
Jos kad dodamo ko od nas kome duguje...
Uzivajte, sve ovo ste zasluzili.

Batko

pre 6 godina

. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti
(zvezda dno i sramota Srbije, 01. septembar 2017 13:17)

Sta napisa? Pa ko je iz nedelje u nedelju i tako 8-9 meseci navijao za Turke,Grke,Spance..svake nedelje drugi tim. Ko je predvidjao Zvezdi 1/29, 2/28...?
Ok, kapiram tvoje komplekse "od kad si bio dete malo", ali bas toliko....strasno. Mora da je bas bolelo...

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@Batko
A sto bi mi navijali za vas kad cete vi navijati za Skenderbeg protiv Partizana??? Bote jedan,pojedi sendvic,smiri zivce,HAUG!!!

BBRS

pre 6 godina

(Aлександар, 1. septembar 2017 12:44)

Чуј овог гробара што покушава да спинује, само добро се потрудио, нема шта.
Е, једино је проблем што овај коментар може прочитати и неко ко има више од 10 година и да увиди покушај обмане, лажи и спина.
Толико је острашћен да је у својој пљувачини кренуо од Крцуна (око ког се иначе врти највећи гробарки спин), па до Човића !
За оне испод 10 година. Проверите колико државних спонзора има партизан а колико Звезда. Чак ни Ви не бих требали да наседнете на лаж да Звезда прима већи новац од државе, него партизан, јер исти није самостално приходовао дужи низ година, док Звезда поред забележених резултата, ствара и продаје играче од којих позамашно приходује и од тог новца живи.
Имамо и ми државног спонзора, зашто да не, нисмо приватан клуб, ако они такви какви јесу имају неколико, можемо и ми једног.
Видите, он сад говори да је Звезда државно мезимче а све ово што сам написао он добро зна !
Надам се да и Ви децо увиђате овај покушај преваре.

Zigi

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan! 
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02) 

Tako je, pridruzi se sad Terzi i zahvali se predsedniku na zasluge za ulazak u LE.
(MarkoNikolic, 01. septembar 2017 12:09).
A ti ukucaj u googole 'Hvala Vucicu KK FK Partizan, ima par strana da listas... Nesto ste mi vi brzo 'zaboravni', kao ribice ?

drug Vucela

pre 6 godina

@ andrejka

Nova bot doktrina Vucelinih sendvicara glasi: Zeljko, Raskovic i turski sponzori hahahaha. Koji su to sponzori? Neko ime? Pa taj Raskovic je nepozeljan u Partizanu vec duze vreme, ali ovi JSD fanatici ce u sve poverovati, pa i da ih prvi brat Srbije nije preuzeo, kao sto jeste, vec eto resili Turci da ulazu u Partizan, Erdogan licno zalegao preko Zeljka...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

KKP Igokee Dinamik dovodi pocepane igrace za prevelike pare, a za Dula se nema, to nije lepo pa predlazem da svaki navijac KKP IgoDinamika donese po 10 dinara ispred pionira da se skupi za Dula da partizai mogu igrati takmicenja a kao podrska Dulu da ozdravi po jedan karanfil takodje.

Глобтротер

pre 6 godina

Ахахаха, види коментаре пантера. Није им лако. Морају да лажу да оправдају силан новац који се улаже у приватан клуб.

Скин није прошао лекарске прегледе, самим тим ни уговор није био валидан. Бејкер је могао да остане у Србији и да се лечи овде или да раскине уговор и врати се у Америку. Ствар је прилично проста. Видим и да верујете вашој легенди и мислите да морамо да платимо Аранитовића. Чисто да вас подсетим да је легенда више пута мислила да јој припадају разна обештећења, али некако се увек потрефи да извиси за паре, па морамо да слушамо његово кукање на ФИБУ, БАТ и остале организације чији је циљ уништење европског пројекта ФМП.

LesMiserables

pre 6 godina

@Šika Momšilo s' ljubavlju

Meni, kao navijacu Partizana ne pada na pamet da idem na vesti o Zvezdi i komentarisem, a ti 24/7 visis na vestima o Partizanu. Sta ti to govori?

Cenzurisani sendvič

pre 6 godina

(nosi fenjer,navija za fener, 01. septembar 2017 12:06)

Stokholmski sindrom na vrhuncu. 13 godina u tamnici, i sad ste najveći borci za njegova prava.

Inače, mislim da svako treba da dobije ono što mu se duguje, bez izuzetka. Ništa svetinje, srce za klub, navijače itd. Ima ugovor, tu piše cifra pa lepo plati. Sve ostalo je sviranje ..

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

Di su novci slavnog Dula, gde su novci za carobni stapic Maga Dula kojim ce odvesti BiH na svetsko....???!!
No stapic No mag, No mag No svetsko
Bosna navija za Dula vs partizai igokee

verujem u čuda

pre 6 godina

Sad ce da dovedu jos boljeg,uplatio vodja Partizanu pare pa sada oni dovode skupa pojacanja a ovim predhodnim isplate par plata da kazu kako su povredjeni. Ima se,moze se. A evroligas prodaje 80 posto tima posto nema pomoc drzave.

Sine

pre 6 godina

Koliko ima bolesnih ljudi u ovim komentarima. Radite nesto pametno, a ne gubite vreme. Ljubomora je opasna stvar. Pozdrav za sve prave navijače.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

5 stranaca do sada
Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić.
Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra.
Ima se,može se.
A za Dula nema.

mali remorker

pre 6 godina

Buhahahaha, Dulo vas prolunuo raspadate se a ja uzivam u tome xD
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 1. septembar 2017 11:54)

Pa kad imas oko 15 godina i ne znas sta je dobro bar za tvoj klub.
Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.
Partizan je dovoljno postigao. Kad je neko mnogo jak, nadaju se padu, ali sveukupno Partizan ima rezultate za respekt. Ali kome pricam, bitno je da ti ponizavas rivala i sladis se neuspehu. Ako je to tvoj uspeh, OK, cestitam. I nadam se da ces odrasti, kad tad.

Savatiye

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!

MarkoNikolic

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02)

Tako je, pridruzi se sad Terzi i zahvali se predsedniku na zasluge za ulazak u LE.

Mare

pre 6 godina

Mislim da plej krilo i centar u svim ekipama treba da budu naši igrači perspektivni i kvalitetni,stranci treba da popune pozicije 2 i 4 ili da budu zamena na ovim 1,3,5 nikako nosioci.Sviđa mi se priča sa Pecarskim,Aranitovićem i Vanjom.

andrejka

pre 6 godina

5 stranaca do sada
Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić.
Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra.
Ima se,može se.
A za Dula nema.
(nosi fenjer,navija za fener, 1. septembar 2017 12:06)

Skini i Bejker nisu vise u Partizanu. Ako vratite film to su igraci koji su dosli pre nego sto su Obradovic i Muta preuzeli klub. Oni njima ne trebaju, vec imaju svoju viziju i igrace koji su im potrebni. Vilson je prebacen u Dinamik. Zato ih sad otpustaju kako bi napravili mesta za svoje igrace. A sad oko toga...vidis panteru, moze nam se. Ali mi ne pravimo tim kradenim parama kao sto ste vi uradili. Sve ovo ide preko Zeljka i turskih sponzora. Naravno i preko vlasnika Mozzarta. Ali to nisu kradene pare, nego pare uzeti na gluposti ljudi, koji iste bacaju na kockanje. Nikada mi necemo biti isti. Nikada nama drzava ni dinar nije oprostila, a vama je 15 miliona duga u magli nestalo. Moglo vam se, ali je izvor prihoda presusio, posto drzava ni dinar ne daje za Zvezdu zbog sukoba Covica i dva brata, znas ti koja. Uzivajte jos ove sezone, jer cete se iduce boriti za opstanak, ako uopste budete postojali.

dure

pre 6 godina

cetiri prva komentara od iskomleksiranih,koji su sad svim srcem uz najveceg Duska Vujosevica!?Sta ti je mozak!Drugo,uzimamo igrace,neproverene,klince..i to je problem?Dok mala zvezda uzima iskusne evroligaske igrace,i onda nas pitaju otkud pare!?Otkud vama pare?Gde se dede dug od 18 mil.eura?

adidas

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 1. septembar 2017 12:02)

Zgadite mi zivot sa ovakvim komentarima i jedni i drugi. Zamisli, jedan zvezdas prica o predsedniku. Navijac kluba koji je sa dna za bukvalno 2 godine dosao na vrh samo zahvaljujuci predsedniku i coveku kojeg predsednik stiti i cuva. Kako te nije sramota da uopste pises tako nesto kada znas koliko je stranaca proslo kroz tvoj klub? Kako kada znas ko je posle par meseci dobio drzavljanstvo Srbije kako se vise ne bi vodio kao stranac da bi tvoj klub mogao da dovede jos nekog? Kako kada znas da je zbog tvog kluba promenjen zakon o broju stranaca? Pih.

LesMiserables

pre 6 godina

@Savatiye

Jel ti zaista verujes u ovo sto si napisao?
Projekcija (u psihologiji) je jasan pokazatelj...
Hiljadu puta ponovljena laz ne postaje istina!

Aлександар

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02)

Држава и те како више помаже и подржава Звезду али поента је у томе да је Звезда као дете навикло на подршку родитеља па када треба самостално да закорачи у живот схвата да је по годинама човек али у суштини неоспособљен за самосталан живот па завиди свима око себе. Стално му треба потпора, подршка, помоћ... Звезда тако функционише још од Крцуна. Партизан није био без подршке али је то далеко мањи обим и главни проблем је што би многи у Железнику и у Љутице Богдана хтели да је Партизан на дну да скроз потоне, да се преда како би осигурао успех државном мезимчету али на њихову жалост приличну жилавост показује Партизан који за разлику од Звезде и као КК и као ФК мора заиста да плаћа своје дугове. Немамо ми те "магове" економије да не продамо ништа или у три године само нешто а да враћамо десетине милиона евре дуга ниоткуда. Мора да је штос у томе што руководства Партизана није нико извлачио из затвора нити им прети робија због проневере некаквих Косовских пара. Уосталом, вођа позива на реалност око Косова и што би то било коме био камен спотицања. Уосталом, коме то сметају два кошаркашка клуба истог власника у истом рангу такмичења? Јесте да је то сукоб интереса и да не постоји нигде али треба дозволити бар још два и све то у интересу кошарке у Железнику.

Parter B

pre 6 godina

Povredite se,polomite nesto,sutnu vas iz Partizana,raskinu vazeci ugovor sa vama,dovedu novog,duplo skupljeg igraca...
Klub koji po 3 osnove ima Bat (Vujosevic,Muric,Klobucar) se i dalje besomucno pojacava drzavnim i sumnjivim novcem pojedinih "biznismena" bliskih vlasti...
Sipajte u bunar bez dna,ali titule videti necete...

veliki strumf

pre 6 godina

Doveli dva Amera, trubili ma sva zvona, a ono obojica povredjena... Na sta ste spali, koji ste raspad - potpisujete i bez lekarskog pregleda. Show s vama.

Savatiye

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

5 stranaca do sada
Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić.
Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra.
Ima se,može se.
A za Dula nema.

andrejka

pre 6 godina

5 stranaca do sada
Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić.
Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra.
Ima se,može se.
A za Dula nema.
(nosi fenjer,navija za fener, 1. septembar 2017 12:06)

Skini i Bejker nisu vise u Partizanu. Ako vratite film to su igraci koji su dosli pre nego sto su Obradovic i Muta preuzeli klub. Oni njima ne trebaju, vec imaju svoju viziju i igrace koji su im potrebni. Vilson je prebacen u Dinamik. Zato ih sad otpustaju kako bi napravili mesta za svoje igrace. A sad oko toga...vidis panteru, moze nam se. Ali mi ne pravimo tim kradenim parama kao sto ste vi uradili. Sve ovo ide preko Zeljka i turskih sponzora. Naravno i preko vlasnika Mozzarta. Ali to nisu kradene pare, nego pare uzeti na gluposti ljudi, koji iste bacaju na kockanje. Nikada mi necemo biti isti. Nikada nama drzava ni dinar nije oprostila, a vama je 15 miliona duga u magli nestalo. Moglo vam se, ali je izvor prihoda presusio, posto drzava ni dinar ne daje za Zvezdu zbog sukoba Covica i dva brata, znas ti koja. Uzivajte jos ove sezone, jer cete se iduce boriti za opstanak, ako uopste budete postojali.

Parter B

pre 6 godina

Povredite se,polomite nesto,sutnu vas iz Partizana,raskinu vazeci ugovor sa vama,dovedu novog,duplo skupljeg igraca...
Klub koji po 3 osnove ima Bat (Vujosevic,Muric,Klobucar) se i dalje besomucno pojacava drzavnim i sumnjivim novcem pojedinih "biznismena" bliskih vlasti...
Sipajte u bunar bez dna,ali titule videti necete...

Sine

pre 6 godina

Koliko ima bolesnih ljudi u ovim komentarima. Radite nesto pametno, a ne gubite vreme. Ljubomora je opasna stvar. Pozdrav za sve prave navijače.

adidas

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 1. septembar 2017 12:02)

Zgadite mi zivot sa ovakvim komentarima i jedni i drugi. Zamisli, jedan zvezdas prica o predsedniku. Navijac kluba koji je sa dna za bukvalno 2 godine dosao na vrh samo zahvaljujuci predsedniku i coveku kojeg predsednik stiti i cuva. Kako te nije sramota da uopste pises tako nesto kada znas koliko je stranaca proslo kroz tvoj klub? Kako kada znas ko je posle par meseci dobio drzavljanstvo Srbije kako se vise ne bi vodio kao stranac da bi tvoj klub mogao da dovede jos nekog? Kako kada znas da je zbog tvog kluba promenjen zakon o broju stranaca? Pih.

Batko

pre 6 godina

. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti
(zvezda dno i sramota Srbije, 01. septembar 2017 13:17)

Sta napisa? Pa ko je iz nedelje u nedelju i tako 8-9 meseci navijao za Turke,Grke,Spance..svake nedelje drugi tim. Ko je predvidjao Zvezdi 1/29, 2/28...?
Ok, kapiram tvoje komplekse "od kad si bio dete malo", ali bas toliko....strasno. Mora da je bas bolelo...

Boli kao metak

pre 6 godina

5 stranaca do sada Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić. Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra. Ima se,može se. A za Dula nema.(nosi fenjer,navija za fener, 1. septembar 2017 12:06)

Skini i Bejker nisu vise u Partizanu. Ako vratite film to su igraci koji su dosli pre nego sto su Obradovic i Muta preuzeli klub. Oni njima ne trebaju, vec imaju svoju viziju i igrace koji su im potrebni. Vilson je prebacen u Dinamik. Zato ih sad otpustaju kako bi napravili mesta za svoje igrace. A sad oko toga...vidis panteru, moze nam se. Ali mi ne pravimo tim kradenim parama kao sto ste vi uradili. Sve ovo ide preko Zeljka i turskih sponzora. Naravno i preko vlasnika Mozzarta. Ali to nisu kradene pare, nego pare uzeti na gluposti ljudi, koji iste bacaju na kockanje. Nikada mi necemo biti isti. Nikada nama drzava ni dinar nije oprostila, a vama je 15 miliona duga u magli nestalo. Moglo vam se, ali je izvor prihoda presusio, posto drzava ni dinar ne daje za Zvezdu zbog sukoba Covica i dva brata, znas ti koja. Uzivajte jos ove sezone, jer cete se iduce boriti za opstanak, ako uopste budete postojali.
(andrejka, 01. septembar 2017 12:25)

Hahahaahahahahahahhahaahhaahahahahahahahah iduca sezona je vasa 100%

Aleksej

pre 6 godina

ISTANBUL panteri, to malo gledajte i Saletovu trojku. Gledajte i zamisljajte kako je to lepo i ...
(Samo u prolazu, 01. septembar 2017 14:08)
Gledajte samo navijaci Dinamika i Igokee kako Darko Pancev postavlja Zvezdu na krov Evrope.Za kosarku ima sanse da se osvoji a vi u fudbalu mozete samo da prosetate do stadiona Crvene Zvezde da vidite kako trofej izgleda.

dure

pre 6 godina

cetiri prva komentara od iskomleksiranih,koji su sad svim srcem uz najveceg Duska Vujosevica!?Sta ti je mozak!Drugo,uzimamo igrace,neproverene,klince..i to je problem?Dok mala zvezda uzima iskusne evroligaske igrace,i onda nas pitaju otkud pare!?Otkud vama pare?Gde se dede dug od 18 mil.eura?

dirigent

pre 6 godina

Naravno za kesu kikirikija jel tako ??? Ovako Zvezda kad raskine sa igracom to su ludila hiljade i hiljade eura pukli, al kad je Partizan u pitanju to je sve keks ???

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

Doneo sam ispred Pionira dve kesice kikirikija i jednu kesicu semenki da KKP IgoDinamik moze da angazuje novog stranca.

Aлександар

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02)

Држава и те како више помаже и подржава Звезду али поента је у томе да је Звезда као дете навикло на подршку родитеља па када треба самостално да закорачи у живот схвата да је по годинама човек али у суштини неоспособљен за самосталан живот па завиди свима око себе. Стално му треба потпора, подршка, помоћ... Звезда тако функционише још од Крцуна. Партизан није био без подршке али је то далеко мањи обим и главни проблем је што би многи у Железнику и у Љутице Богдана хтели да је Партизан на дну да скроз потоне, да се преда како би осигурао успех државном мезимчету али на њихову жалост приличну жилавост показује Партизан који за разлику од Звезде и као КК и као ФК мора заиста да плаћа своје дугове. Немамо ми те "магове" економије да не продамо ништа или у три године само нешто а да враћамо десетине милиона евре дуга ниоткуда. Мора да је штос у томе што руководства Партизана није нико извлачио из затвора нити им прети робија због проневере некаквих Косовских пара. Уосталом, вођа позива на реалност око Косова и што би то било коме био камен спотицања. Уосталом, коме то сметају два кошаркашка клуба истог власника у истом рангу такмичења? Јесте да је то сукоб интереса и да не постоји нигде али треба дозволити бар још два и све то у интересу кошарке у Железнику.

verujem u čuda

pre 6 godina

Sad ce da dovedu jos boljeg,uplatio vodja Partizanu pare pa sada oni dovode skupa pojacanja a ovim predhodnim isplate par plata da kazu kako su povredjeni. Ima se,moze se. A evroligas prodaje 80 posto tima posto nema pomoc drzave.

MarkoNikolic

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02)

Tako je, pridruzi se sad Terzi i zahvali se predsedniku na zasluge za ulazak u LE.

BBRS

pre 6 godina

(Aлександар, 1. septembar 2017 12:44)

Чуј овог гробара што покушава да спинује, само добро се потрудио, нема шта.
Е, једино је проблем што овај коментар може прочитати и неко ко има више од 10 година и да увиди покушај обмане, лажи и спина.
Толико је острашћен да је у својој пљувачини кренуо од Крцуна (око ког се иначе врти највећи гробарки спин), па до Човића !
За оне испод 10 година. Проверите колико државних спонзора има партизан а колико Звезда. Чак ни Ви не бих требали да наседнете на лаж да Звезда прима већи новац од државе, него партизан, јер исти није самостално приходовао дужи низ година, док Звезда поред забележених резултата, ствара и продаје играче од којих позамашно приходује и од тог новца живи.
Имамо и ми државног спонзора, зашто да не, нисмо приватан клуб, ако они такви какви јесу имају неколико, можемо и ми једног.
Видите, он сад говори да је Звезда државно мезимче а све ово што сам написао он добро зна !
Надам се да и Ви децо увиђате овај покушај преваре.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Tako je to kad si državni projekat pa možeš da menjaš strance kao na traci iako nisi zaradio ni dinar niti prodao ijednog igrača godinama. Ako grobari toliko mrze državne projekte i Vučića kako onda navijaju za Vučićev državni projekat partizan nis mts sns? Ajde neka mi jedan objasni od kojih para živi partizan i dovodi strance kad nema ni dinar svojih prihoda? Ajde objasnite. Zvezda je sama ove godine zaradila 5 miliona a nije mogla da plati Vilijams-Gosa.

stefan

pre 6 godina

mnogo ste dosadni decurlijo,uzmite loptu idite mali napolje,svaka vest "panter","glodar" ,"bankomat" odrastite..pozz za sve normalne

Zigi

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan! 
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02) 

Tako je, pridruzi se sad Terzi i zahvali se predsedniku na zasluge za ulazak u LE.
(MarkoNikolic, 01. septembar 2017 12:09).
A ti ukucaj u googole 'Hvala Vucicu KK FK Partizan, ima par strana da listas... Nesto ste mi vi brzo 'zaboravni', kao ribice ?

Cenzurisani sendvič

pre 6 godina

(nosi fenjer,navija za fener, 01. septembar 2017 12:06)

Stokholmski sindrom na vrhuncu. 13 godina u tamnici, i sad ste najveći borci za njegova prava.

Inače, mislim da svako treba da dobije ono što mu se duguje, bez izuzetka. Ništa svetinje, srce za klub, navijače itd. Ima ugovor, tu piše cifra pa lepo plati. Sve ostalo je sviranje ..

grobarski spinovi stop

pre 6 godina

Hocu svoje pare!!
Necete me prevariti!!! Hocu moj novac krvavo zaradjen, milom ili silom!!!
Imate silne novce za strance koje menjate svaki dan, e imacete i za mene posle tuzbe!!!!

Dulo Vujosevic General Mag

p.s. Price kako svi igraju za sicu vise ne prolaze, sve ce se to fino otkriti kad popijete BAT i od Skina i Bejkera, Vilsona i ostalih stranaca koji kao igraji za vazduh,a ono kad stigne tuzba niko ispod 200 k evra!! Stop grobarskim spinovima, to vise ne prolazi!!!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

Di su novci slavnog Dula, gde su novci za carobni stapic Maga Dula kojim ce odvesti BiH na svetsko....???!!
No stapic No mag, No mag No svetsko
Bosna navija za Dula vs partizai igokee

Savatiye

pre 6 godina

Vidim mnogi se uhvatili mog komentara...
Prosto, jel dao predsednik iz budzeta milion i nesto evra za licencu!?
Jel dobio FK stadion za dz!?
Jel dobio Teleoptik za dz!?
Jel postojao pul sponzora sampiona nekoliko godina za redom, koji su predvodile najjace drzavne firme!?
Jel su iz Partizana u Zvezdu prelazili kapiteni i najbolji igraci ili je bilo obrnuto!?
Ko je u vreme najgore bede koja je zadesila ovaj narod, redovno bio prvak!?
Ko je koga stigao i prestigao po broju titula, Zvezda Partizan ili obrnuto!?
Zar su lopovi Dzajic i Cvetkovic a nisu Bjekovic i Zecevic!?
Zar nije Partizansku posvecenost imao najveci od vas, "MAG" Dulo, pa sada ceka isplatu od koje ti se zavrti u glavi!?

Aлександар

pre 6 godina

(BBRS, 01. septembar 2017 13:23)

Види друже, пусти то млађи или старији од 10 година. Чему спиновање о броју спонзора и добијању новца од државе? Статистиком се и вођа служи да нас увери да нам никад лепше није било, а да ли је стварно тако? Ви сте од државе добили милионе и милионе. Не желиш да видиш како? Да ти појасним... У фудбалу дужни 50 а у кошарци 18 милиона. Одједном у кошарци ништа а у фудбалу око 30 милиона. Е видиш, сав тај новац који је опраштан од Телекома преко Марфин банке, све је то новац државе. То су све ваши скривени спонзори и то значчајнији од оних правих јер су у питању огромне паре. Било би добро да деци од 10 година кажеш праву истину о полукриминалној братији за коју навијаш.

Savatiye

pre 6 godina

@ Aleksandar
Evo moj Aco, ja sam advokat. Molim te ukaži mi gde je tačno kršen zakon od strane Zvezde i ekipe koja je vodi a da nije istu stvar radila i ekipa iz Partizana!?
Ako nađeš dolaze i dokažeš svoje tvrdnje evo je ću te besplatno zastupati.
Ako su sipani milioni, kako je nastao dug!?
To jedno sa drugim ne ide!
Jedino ako sam želiš u to da veruješ.
A da treba da odgovaraju za sve marifetluke, treba da odgovaraju i jedni i drugi.
Treba da se vidi i sa kim je Dule potpisao ugovor od 800.000 evra. Koliko mu je pozicija predsednika JSD Partizan pomogla da do takvog ugovora dođe?
Da najzad vidimo koliko je para dobijao KK Partizan i koliko stvarno novca duguje. Isto važi i za FK. Čuli smo već Vesića ali u to vreme su iz prebogate Zvezde igrači odlazili u siromašni Partizan. Bar tebi tako izgleda...

veliki strumf

pre 6 godina

Doveli dva Amera, trubili ma sva zvona, a ono obojica povredjena... Na sta ste spali, koji ste raspad - potpisujete i bez lekarskog pregleda. Show s vama.

Сомбор Сити

pre 6 godina

Банкомат КК Партизана су Далипагић, Кићановић, Дивац, Даниловић, Ивковић (онај који је државни непријатељ због вашег најпознатијег навијача), Берић, Ђорђевић, Бодирога ("хиљаду навијача Звезде вреди као један Партизановац"), банкомат је Пековић, банкомат су Новица, Саша Павловић, Дробњак, Вујанић, Томашевић (да, ваши су их отерали)... и на крају наш највећи банкомат, а уједно и најбољи тренер у Европи икада - Желимир Жељко Обрадовић.

Тек ћете видети банкомат јер ће се нама вратити Весели, Жофри, Лео, Давис... Они хвале пет тренинга на дан, а странци су и сви знају српски.

Много је велики Партизан, као Селтикси у Америци, тако бар Амери кажу, не питају нас "Ко смо, бре, ми?".

Max

pre 6 godina

@adidas
Za koliko je godina Partizan dosao na vrh?
U kojim godinama?
Na ciji racun?
Mi imamo prava da pricamo isto koliko i Vi. Mozda i vise, jer je bara u kojoj ste vi dosli na vrh daleko manja od one u kojoj smo mi bili na vrhu.
Nadji bolji argument.
"Nasi" obrisali dugove, pa smo instant?
Vi zivite u dugovima. Sta ste vi?
Jos kad dodamo ko od nas kome duguje...
Uzivajte, sve ovo ste zasluzili.

LesMiserables

pre 6 godina

@Šika Momšilo s' ljubavlju

Meni, kao navijacu Partizana ne pada na pamet da idem na vesti o Zvezdi i komentarisem, a ti 24/7 visis na vestima o Partizanu. Sta ti to govori?

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

KKP Igokee Dinamik dovodi pocepane igrace za prevelike pare, a za Dula se nema, to nije lepo pa predlazem da svaki navijac KKP IgoDinamika donese po 10 dinara ispred pionira da se skupi za Dula da partizai mogu igrati takmicenja a kao podrska Dulu da ozdravi po jedan karanfil takodje.

Batko

pre 6 godina

ma panteri takoE, samo fmp-jčić da kupuje dobre igrače drugi timovi ne smeju ni da postoje... samo nek nam je gazda, legenda kosova i privatizacije dobro.
(šampioni F9, 01. septembar 2017 13:03)

Neverovatno koliko frustracije u tako kratkom komentaru...

drug Vucela

pre 6 godina

@ andrejka

Nova bot doktrina Vucelinih sendvicara glasi: Zeljko, Raskovic i turski sponzori hahahaha. Koji su to sponzori? Neko ime? Pa taj Raskovic je nepozeljan u Partizanu vec duze vreme, ali ovi JSD fanatici ce u sve poverovati, pa i da ih prvi brat Srbije nije preuzeo, kao sto jeste, vec eto resili Turci da ulazu u Partizan, Erdogan licno zalegao preko Zeljka...

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Menjaju se stranci kao na traci, unose se dzakovi para u klub bez uspeha i rezultata, dzakovi para nas poreskih obveznika, penzioneri gladuju, trudnice se ponizavaju, drzava u kolapsu...ali za drzavno JSD mezimce KK Sekta mora biti para!!!!
Koliko je to bahato kad sezona nije ni pocela a oni vec promenili 2 stranca, covece!!!
Eee Srbijo medju sljivama...
E vucicu...

DedaMiloje

pre 6 godina

. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti 
(zvezda dno i sramota Srbije, 01. septembar 2017 13:17) 

Ne brukaj se više, koji ti je ovo nik po redu?

Savatiye

pre 6 godina

@ milos.k
Slusaj sine, moras malo da poradis na sebi i da se informises pre nego sto se upustis u raspravu sa nekim.
Vujanic presao za dug Divcu!?
A Stanojevic? A Ostojic!?
A ostala pitanja!?
Ako ces da koristis argumente kao u prethodnom odgovoru, onda nema ni potrebe da se deranziras!
Besmisla vec ima dovoljno napisanog.

Ivan NS

pre 6 godina

A sto bi mi navijali za vas kad cete vi navijati za Skenderbeg protiv Partizana??? Bote jedan,pojedi sendvic,smiri zivce,HAUG!!!
(zvezda dno i sramota Srbije, 1. septembar 2017 13:5

Jesi li ti vidovita Zorka, pa da znaš ko će za koga da navija. Botu.

Potrudite se malo vise crno beli

pre 6 godina

@ andrejka 

Nova bot doktrina Vucelinih sendvicara glasi: Zeljko, Raskovic i turski sponzori hahahaha. Koji su to sponzori? Neko ime? Pa taj Raskovic je nepozeljan u Partizanu vec duze vreme, ali ovi JSD fanatici ce u sve poverovati, pa i da ih prvi brat Srbije nije preuzeo, kao sto jeste, vec eto resili Turci da ulazu u Partizan, Erdogan licno zalegao preko Zeljka...
(drug Vucela, 01. septembar 2017 13:51)

Mislim da su jadni jedno 10 dana i noci smisljali spinove koji bi opravdali upumpavanje ogromne kolicine drzavnog novca i na kraju su smislili samo to "Zeljko, Raskovic i turski sponzori"!?!?
Smesno, veoma providno, nekreativno...ali sta ocekivati od crno belih botova!

milos.k

pre 6 godina

eee limenkari, znam da vam nije lako kad vidite da se sastanu Zeljko, Duda, Danilovic, Djordjevic, Muta i prave plan za Partizan. Mi to mozemo i imamo, a vi nikada necete imati, za vas je Ćoki legenda, pocetak i kraj.
E sad sto se tice raskida ugovora, Partizan ni dinara nece dati jer prvi nije prosao medicinske preglede, a drugi je sakrio povredu potkolenice. U tim slucajevima se ne placa nista, nisu to slucajevi kao vasi sa Mekelom, Sofom i drugima koji su bili zdravi ali nisu zadovoljili i nisu igrali odlukom trenera.
Aranitovic je dobio raskid ugovora zbog toga sto nije ispostovan od zvezde, ni njega nismo platili. A Pecarski vredi svaki dinar!!!
Ove godine smo ispred vas, zivi bili pa videli!

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

Sta reci za navijace malog kluba koji vise na vestima o Partizanu,o ljudima koji su mrzeli Duska Vujosevica i zeleli mu da sto pre skonca a sada ga podrzavaju da uzme Partizanu poslednje pare. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti

Savatiye

pre 6 godina

@ Sombor Siti

Eh, molim te smanji malo nivo patetike. Cuj, Bodiroga, kada je on igrao za Partizan!?
A seti se samo grupe7 koji su svojevremeno uplatili Tirsovoj pomoc u vrednosti 7.000 maraka.
Medju tih sedam je pet koje si ti nabrojao. Od njih bi taman toliko dobio i Partizan, uz sve ostale nabrojane.
A Zeljko, Zeljko ce potrositi u Guci desetine hiljada evra. Ti nam reci koliko je vama svog novca dao? Nikada nista! Ni on ni bilo ko drugi.

milos.k

pre 6 godina

Vidim mnogi se uhvatili mog komentara... 
Prosto, jel dao predsednik iz budzeta milion i nesto evra za licencu!? 
Jel dobio FK stadion za dz!? 
Jel dobio Teleoptik za dz!? 
Jel postojao pul sponzora sampiona nekoliko godina za redom, koji su predvodile najjace drzavne firme!? 
Jel su iz Partizana u Zvezdu prelazili kapiteni i najbolji igraci ili je bilo obrnuto!? 
Ko je u vreme najgore bede koja je zadesila ovaj narod, redovno bio prvak!? 
Zar nije Partizansku posvecenost imao najveci od vas, "MAG" Dulo, pa sada ceka isplatu od koje ti se zavrti u glavi!?
(Savatiye, 01. septembar 2017 14:42)

Aj da ti odgovorim samo na deo. Iz Partizana u Zvezdu presli Lukovski, Djokic. Direktno iz zvezde presli Tomasevic, Vujanic, Luka Bogdanovic. Prvi ta pare, drugi za dug prema Divcu, a treci jer dete nije dobilo dinara od vas! Sto se tice najgorih godina, bili ste prvaci 1993,1994 u doba najvece inflacije. Bili ste prvi i 1998, a 1999 ste bili ispred partizana sa najskupljim timom i sve u doba rata na Kosovu i bombardovanju.

Savatiye

pre 6 godina

@ milos.k
Nije Wikipedia validan izvor informacija. Da imaš više od 17-18 godina, onda bi znao da je Đuro Ostojić ozet iz Zvezde pred početak prvenstva. Posle odigranih pripremnih utakmica u dresu Crvene Zvezde. Otet!
Za Jovu Stanojevića sam ti rekao, kao i Robertsa. Izabrali su Partizan, pre nego Zvezdu, koja je po tebi bila pijani milioner.
Zaista mi nije jasno, šta ti nije jasno!?

mali remorker

pre 6 godina

Buhahahaha, Dulo vas prolunuo raspadate se a ja uzivam u tome xD
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 1. septembar 2017 11:54)

Pa kad imas oko 15 godina i ne znas sta je dobro bar za tvoj klub.
Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.
Partizan je dovoljno postigao. Kad je neko mnogo jak, nadaju se padu, ali sveukupno Partizan ima rezultate za respekt. Ali kome pricam, bitno je da ti ponizavas rivala i sladis se neuspehu. Ako je to tvoj uspeh, OK, cestitam. I nadam se da ces odrasti, kad tad.

bvb

pre 6 godina

Gde li ti andrejka zivis kad ovako razmisljas... Ti stvarno mislis da Turci i Mocart sipaju pare u KKP? Cuj, Muta i Zeljko preuzeli klub...

Nenad Pirot

pre 6 godina

Pitanje za Zvedase,da su doveli igraca,za kog je bilo sve u redu na pregledu pa se povredi i ne zna se kad ce se vratiti na teren,dali bi ga zadrzali,da uzima platu a ne igra,da kazemo realno vi ste raskinuli Mekelu i Scorcijanitisom,sa sigurno duplim ugovorima u odnosu na koledz kosarkasa,a sad se dize frka sto je Partizan raskinuo sa igracem pre sezone...

neko_treci

pre 6 godina

Ono kada (komentatori) navijaci "znaju" sta se po klubovima radi, ko je kome i za sta dao koliko para i sl., ko je koliko placen i ko koga voli a koga ne, ono kad misle da svu pamet sveta imaju pa opravdavaju JSD, bilo FK bilo KK. Trudite se dokazati se kao da niste isti sa Zvezdom, a i niste, gori ste, toliko zaludjenih prepametnih navijaca nijedan klub na svetu nema.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@Batko
A sto bi mi navijali za vas kad cete vi navijati za Skenderbeg protiv Partizana??? Bote jedan,pojedi sendvic,smiri zivce,HAUG!!!

Глобтротер

pre 6 godina

Ахахаха, види коментаре пантера. Није им лако. Морају да лажу да оправдају силан новац који се улаже у приватан клуб.

Скин није прошао лекарске прегледе, самим тим ни уговор није био валидан. Бејкер је могао да остане у Србији и да се лечи овде или да раскине уговор и врати се у Америку. Ствар је прилично проста. Видим и да верујете вашој легенди и мислите да морамо да платимо Аранитовића. Чисто да вас подсетим да је легенда више пута мислила да јој припадају разна обештећења, али некако се увек потрефи да извиси за паре, па морамо да слушамо његово кукање на ФИБУ, БАТ и остале организације чији је циљ уништење европског пројекта ФМП.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@DedaMiloje
Tvoj problem je?? Nedovoljno salame u sendvicu???
@Ivan NS
Znam vas u dusu ,Terzicevi botovi,pojedete sendvic i zaboravite i majku i oca i u drzavu u kojoj zivite.

Oni,daju kos vi skinete gace.

pre 6 godina

Partizanu ,i ako daju pare nesto osvoji.Ovi drugi samo bacaju pare ,a nista ne osvajaju.Osim jedan istorijski Top-8,kojih Partizan ima na kilo.

Mare

pre 6 godina

Mislim da plej krilo i centar u svim ekipama treba da budu naši igrači perspektivni i kvalitetni,stranci treba da popune pozicije 2 i 4 ili da budu zamena na ovim 1,3,5 nikako nosioci.Sviđa mi se priča sa Pecarskim,Aranitovićem i Vanjom.

Kako drugacije

pre 6 godina

kad je zvezda raskidala sa sofom isla je kampanja bankomat i slicno. zasto sada srpski mediji cute o tome?
(vesele devedesete, 01. septembar 2017 15:47)
Jer ne znate da vodite kampanje! ;)

LesMiserables

pre 6 godina

@Savatiye

Jel ti zaista verujes u ovo sto si napisao?
Projekcija (u psihologiji) je jasan pokazatelj...
Hiljadu puta ponovljena laz ne postaje istina!

šampioni F9

pre 6 godina

ma panteri takoE, samo fmp-jčić da kupuje dobre igrače drugi timovi ne smeju ni da postoje... samo nek nam je gazda, legenda kosova i privatizacije dobro.

milos.k

pre 6 godina

@ Savatiye
kad kazes za Stanojevica i Ostojica to govori koliko ne poznajes kosarku!!! Jovo je dosao iz Makabi Ranane, a Ostojic iz Lovcena. To sto si rekao je isto kao da sam te ja pitao za Lesica, Dozeta, Kovaca...i mnoge druge.
O licencama necu da pricam posto je nekoliko puta drzava intervenisala za vas. Ostalo su besmislice kompleksasa koji od drveta ne vide sumu. Kako je bilo zvezdi tako je bilo i partizanu od osnivanja, isti su

beli65

pre 6 godina

jedno pitanje za grobare- ako Obradović i turski sponzori ulažu u partizan, zašto to znaju samo pojedini navijači a ne i sportska javnost, nemojte samo da su skromni i da ne žele da se eksponiraju

Volpi

pre 6 godina

Vasoj paranoji nema kraja. Od tih 5 stranaca 2 su raskinula ugovor, pa im je dovedena zamjena, 1 je drzavljanin BIH, a to je otprilike kao kad bi naseg igrača računali kao TOP pojačanje u NHLu.

milos.k

pre 6 godina

@ Savatiye
jak si mi ti advokat. lepo odes na net pa procitas o karijeri svakog igraca, pa ako si covek javno priznaj gresku, a ako nisi...zna se sta si ( ovo je za Ostojica i Stanojevica ). Toliko o tacnosti tvojih komentara. A ovi sto udaraju minuse na ovaj komentar moraju i predhodne komentare bas imaju minus IQ u glavi

Savatiye

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!

andrejka

pre 6 godina

5 stranaca do sada
Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić.
Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra.
Ima se,može se.
A za Dula nema.
(nosi fenjer,navija za fener, 1. septembar 2017 12:06)

Skini i Bejker nisu vise u Partizanu. Ako vratite film to su igraci koji su dosli pre nego sto su Obradovic i Muta preuzeli klub. Oni njima ne trebaju, vec imaju svoju viziju i igrace koji su im potrebni. Vilson je prebacen u Dinamik. Zato ih sad otpustaju kako bi napravili mesta za svoje igrace. A sad oko toga...vidis panteru, moze nam se. Ali mi ne pravimo tim kradenim parama kao sto ste vi uradili. Sve ovo ide preko Zeljka i turskih sponzora. Naravno i preko vlasnika Mozzarta. Ali to nisu kradene pare, nego pare uzeti na gluposti ljudi, koji iste bacaju na kockanje. Nikada mi necemo biti isti. Nikada nama drzava ni dinar nije oprostila, a vama je 15 miliona duga u magli nestalo. Moglo vam se, ali je izvor prihoda presusio, posto drzava ni dinar ne daje za Zvezdu zbog sukoba Covica i dva brata, znas ti koja. Uzivajte jos ove sezone, jer cete se iduce boriti za opstanak, ako uopste budete postojali.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

5 stranaca do sada
Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić.
Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra.
Ima se,može se.
A za Dula nema.

Parter B

pre 6 godina

Povredite se,polomite nesto,sutnu vas iz Partizana,raskinu vazeci ugovor sa vama,dovedu novog,duplo skupljeg igraca...
Klub koji po 3 osnove ima Bat (Vujosevic,Muric,Klobucar) se i dalje besomucno pojacava drzavnim i sumnjivim novcem pojedinih "biznismena" bliskih vlasti...
Sipajte u bunar bez dna,ali titule videti necete...

dure

pre 6 godina

cetiri prva komentara od iskomleksiranih,koji su sad svim srcem uz najveceg Duska Vujosevica!?Sta ti je mozak!Drugo,uzimamo igrace,neproverene,klince..i to je problem?Dok mala zvezda uzima iskusne evroligaske igrace,i onda nas pitaju otkud pare!?Otkud vama pare?Gde se dede dug od 18 mil.eura?

MarkoNikolic

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02)

Tako je, pridruzi se sad Terzi i zahvali se predsedniku na zasluge za ulazak u LE.

adidas

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 1. septembar 2017 12:02)

Zgadite mi zivot sa ovakvim komentarima i jedni i drugi. Zamisli, jedan zvezdas prica o predsedniku. Navijac kluba koji je sa dna za bukvalno 2 godine dosao na vrh samo zahvaljujuci predsedniku i coveku kojeg predsednik stiti i cuva. Kako te nije sramota da uopste pises tako nesto kada znas koliko je stranaca proslo kroz tvoj klub? Kako kada znas ko je posle par meseci dobio drzavljanstvo Srbije kako se vise ne bi vodio kao stranac da bi tvoj klub mogao da dovede jos nekog? Kako kada znas da je zbog tvog kluba promenjen zakon o broju stranaca? Pih.

Aлександар

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan!
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02)

Држава и те како више помаже и подржава Звезду али поента је у томе да је Звезда као дете навикло на подршку родитеља па када треба самостално да закорачи у живот схвата да је по годинама човек али у суштини неоспособљен за самосталан живот па завиди свима око себе. Стално му треба потпора, подршка, помоћ... Звезда тако функционише још од Крцуна. Партизан није био без подршке али је то далеко мањи обим и главни проблем је што би многи у Железнику и у Љутице Богдана хтели да је Партизан на дну да скроз потоне, да се преда како би осигурао успех државном мезимчету али на њихову жалост приличну жилавост показује Партизан који за разлику од Звезде и као КК и као ФК мора заиста да плаћа своје дугове. Немамо ми те "магове" економије да не продамо ништа или у три године само нешто а да враћамо десетине милиона евре дуга ниоткуда. Мора да је штос у томе што руководства Партизана није нико извлачио из затвора нити им прети робија због проневере некаквих Косовских пара. Уосталом, вођа позива на реалност око Косова и што би то било коме био камен спотицања. Уосталом, коме то сметају два кошаркашка клуба истог власника у истом рангу такмичења? Јесте да је то сукоб интереса и да не постоји нигде али треба дозволити бар још два и све то у интересу кошарке у Железнику.

Сомбор Сити

pre 6 godina

Банкомат КК Партизана су Далипагић, Кићановић, Дивац, Даниловић, Ивковић (онај који је државни непријатељ због вашег најпознатијег навијача), Берић, Ђорђевић, Бодирога ("хиљаду навијача Звезде вреди као један Партизановац"), банкомат је Пековић, банкомат су Новица, Саша Павловић, Дробњак, Вујанић, Томашевић (да, ваши су их отерали)... и на крају наш највећи банкомат, а уједно и најбољи тренер у Европи икада - Желимир Жељко Обрадовић.

Тек ћете видети банкомат јер ће се нама вратити Весели, Жофри, Лео, Давис... Они хвале пет тренинга на дан, а странци су и сви знају српски.

Много је велики Партизан, као Селтикси у Америци, тако бар Амери кажу, не питају нас "Ко смо, бре, ми?".

milos.k

pre 6 godina

Vidim mnogi se uhvatili mog komentara... 
Prosto, jel dao predsednik iz budzeta milion i nesto evra za licencu!? 
Jel dobio FK stadion za dz!? 
Jel dobio Teleoptik za dz!? 
Jel postojao pul sponzora sampiona nekoliko godina za redom, koji su predvodile najjace drzavne firme!? 
Jel su iz Partizana u Zvezdu prelazili kapiteni i najbolji igraci ili je bilo obrnuto!? 
Ko je u vreme najgore bede koja je zadesila ovaj narod, redovno bio prvak!? 
Zar nije Partizansku posvecenost imao najveci od vas, "MAG" Dulo, pa sada ceka isplatu od koje ti se zavrti u glavi!?
(Savatiye, 01. septembar 2017 14:42)

Aj da ti odgovorim samo na deo. Iz Partizana u Zvezdu presli Lukovski, Djokic. Direktno iz zvezde presli Tomasevic, Vujanic, Luka Bogdanovic. Prvi ta pare, drugi za dug prema Divcu, a treci jer dete nije dobilo dinara od vas! Sto se tice najgorih godina, bili ste prvaci 1993,1994 u doba najvece inflacije. Bili ste prvi i 1998, a 1999 ste bili ispred partizana sa najskupljim timom i sve u doba rata na Kosovu i bombardovanju.

milos.k

pre 6 godina

eee limenkari, znam da vam nije lako kad vidite da se sastanu Zeljko, Duda, Danilovic, Djordjevic, Muta i prave plan za Partizan. Mi to mozemo i imamo, a vi nikada necete imati, za vas je Ćoki legenda, pocetak i kraj.
E sad sto se tice raskida ugovora, Partizan ni dinara nece dati jer prvi nije prosao medicinske preglede, a drugi je sakrio povredu potkolenice. U tim slucajevima se ne placa nista, nisu to slucajevi kao vasi sa Mekelom, Sofom i drugima koji su bili zdravi ali nisu zadovoljili i nisu igrali odlukom trenera.
Aranitovic je dobio raskid ugovora zbog toga sto nije ispostovan od zvezde, ni njega nismo platili. A Pecarski vredi svaki dinar!!!
Ove godine smo ispred vas, zivi bili pa videli!

šampioni F9

pre 6 godina

ma panteri takoE, samo fmp-jčić da kupuje dobre igrače drugi timovi ne smeju ni da postoje... samo nek nam je gazda, legenda kosova i privatizacije dobro.

LesMiserables

pre 6 godina

@Šika Momšilo s' ljubavlju

Meni, kao navijacu Partizana ne pada na pamet da idem na vesti o Zvezdi i komentarisem, a ti 24/7 visis na vestima o Partizanu. Sta ti to govori?

Глобтротер

pre 6 godina

Ахахаха, види коментаре пантера. Није им лако. Морају да лажу да оправдају силан новац који се улаже у приватан клуб.

Скин није прошао лекарске прегледе, самим тим ни уговор није био валидан. Бејкер је могао да остане у Србији и да се лечи овде или да раскине уговор и врати се у Америку. Ствар је прилично проста. Видим и да верујете вашој легенди и мислите да морамо да платимо Аранитовића. Чисто да вас подсетим да је легенда више пута мислила да јој припадају разна обештећења, али некако се увек потрефи да извиси за паре, па морамо да слушамо његово кукање на ФИБУ, БАТ и остале организације чији је циљ уништење европског пројекта ФМП.

Cenzurisani sendvič

pre 6 godina

(nosi fenjer,navija za fener, 01. septembar 2017 12:06)

Stokholmski sindrom na vrhuncu. 13 godina u tamnici, i sad ste najveći borci za njegova prava.

Inače, mislim da svako treba da dobije ono što mu se duguje, bez izuzetka. Ništa svetinje, srce za klub, navijače itd. Ima ugovor, tu piše cifra pa lepo plati. Sve ostalo je sviranje ..

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

Sta reci za navijace malog kluba koji vise na vestima o Partizanu,o ljudima koji su mrzeli Duska Vujosevica i zeleli mu da sto pre skonca a sada ga podrzavaju da uzme Partizanu poslednje pare. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@DedaMiloje
Tvoj problem je?? Nedovoljno salame u sendvicu???
@Ivan NS
Znam vas u dusu ,Terzicevi botovi,pojedete sendvic i zaboravite i majku i oca i u drzavu u kojoj zivite.

Aлександар

pre 6 godina

(BBRS, 01. septembar 2017 13:23)

Види друже, пусти то млађи или старији од 10 година. Чему спиновање о броју спонзора и добијању новца од државе? Статистиком се и вођа служи да нас увери да нам никад лепше није било, а да ли је стварно тако? Ви сте од државе добили милионе и милионе. Не желиш да видиш како? Да ти појасним... У фудбалу дужни 50 а у кошарци 18 милиона. Одједном у кошарци ништа а у фудбалу око 30 милиона. Е видиш, сав тај новац који је опраштан од Телекома преко Марфин банке, све је то новац државе. То су све ваши скривени спонзори и то значчајнији од оних правих јер су у питању огромне паре. Било би добро да деци од 10 година кажеш праву истину о полукриминалној братији за коју навијаш.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@Batko
A sto bi mi navijali za vas kad cete vi navijati za Skenderbeg protiv Partizana??? Bote jedan,pojedi sendvic,smiri zivce,HAUG!!!

Boli kao metak

pre 6 godina

5 stranaca do sada Skini,Bejker,Vilson,Vilijams ,Tomić. Za Aranitovića i Pecarskog plaćeno 200 000 evra. Ima se,može se. A za Dula nema.(nosi fenjer,navija za fener, 1. septembar 2017 12:06)

Skini i Bejker nisu vise u Partizanu. Ako vratite film to su igraci koji su dosli pre nego sto su Obradovic i Muta preuzeli klub. Oni njima ne trebaju, vec imaju svoju viziju i igrace koji su im potrebni. Vilson je prebacen u Dinamik. Zato ih sad otpustaju kako bi napravili mesta za svoje igrace. A sad oko toga...vidis panteru, moze nam se. Ali mi ne pravimo tim kradenim parama kao sto ste vi uradili. Sve ovo ide preko Zeljka i turskih sponzora. Naravno i preko vlasnika Mozzarta. Ali to nisu kradene pare, nego pare uzeti na gluposti ljudi, koji iste bacaju na kockanje. Nikada mi necemo biti isti. Nikada nama drzava ni dinar nije oprostila, a vama je 15 miliona duga u magli nestalo. Moglo vam se, ali je izvor prihoda presusio, posto drzava ni dinar ne daje za Zvezdu zbog sukoba Covica i dva brata, znas ti koja. Uzivajte jos ove sezone, jer cete se iduce boriti za opstanak, ako uopste budete postojali.
(andrejka, 01. septembar 2017 12:25)

Hahahaahahahahahahhahaahhaahahahahahahahah iduca sezona je vasa 100%

Oni,daju kos vi skinete gace.

pre 6 godina

Partizanu ,i ako daju pare nesto osvoji.Ovi drugi samo bacaju pare ,a nista ne osvajaju.Osim jedan istorijski Top-8,kojih Partizan ima na kilo.

verujem u čuda

pre 6 godina

Sad ce da dovedu jos boljeg,uplatio vodja Partizanu pare pa sada oni dovode skupa pojacanja a ovim predhodnim isplate par plata da kazu kako su povredjeni. Ima se,moze se. A evroligas prodaje 80 posto tima posto nema pomoc drzave.

milos.k

pre 6 godina

@ Savatiye
kad kazes za Stanojevica i Ostojica to govori koliko ne poznajes kosarku!!! Jovo je dosao iz Makabi Ranane, a Ostojic iz Lovcena. To sto si rekao je isto kao da sam te ja pitao za Lesica, Dozeta, Kovaca...i mnoge druge.
O licencama necu da pricam posto je nekoliko puta drzava intervenisala za vas. Ostalo su besmislice kompleksasa koji od drveta ne vide sumu. Kako je bilo zvezdi tako je bilo i partizanu od osnivanja, isti su

mali remorker

pre 6 godina

Buhahahaha, Dulo vas prolunuo raspadate se a ja uzivam u tome xD
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 1. septembar 2017 11:54)

Pa kad imas oko 15 godina i ne znas sta je dobro bar za tvoj klub.
Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.
Partizan je dovoljno postigao. Kad je neko mnogo jak, nadaju se padu, ali sveukupno Partizan ima rezultate za respekt. Ali kome pricam, bitno je da ti ponizavas rivala i sladis se neuspehu. Ako je to tvoj uspeh, OK, cestitam. I nadam se da ces odrasti, kad tad.

Batko

pre 6 godina

. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti
(zvezda dno i sramota Srbije, 01. septembar 2017 13:17)

Sta napisa? Pa ko je iz nedelje u nedelju i tako 8-9 meseci navijao za Turke,Grke,Spance..svake nedelje drugi tim. Ko je predvidjao Zvezdi 1/29, 2/28...?
Ok, kapiram tvoje komplekse "od kad si bio dete malo", ali bas toliko....strasno. Mora da je bas bolelo...

LesMiserables

pre 6 godina

@Savatiye

Jel ti zaista verujes u ovo sto si napisao?
Projekcija (u psihologiji) je jasan pokazatelj...
Hiljadu puta ponovljena laz ne postaje istina!

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Tako je to kad si državni projekat pa možeš da menjaš strance kao na traci iako nisi zaradio ni dinar niti prodao ijednog igrača godinama. Ako grobari toliko mrze državne projekte i Vučića kako onda navijaju za Vučićev državni projekat partizan nis mts sns? Ajde neka mi jedan objasni od kojih para živi partizan i dovodi strance kad nema ni dinar svojih prihoda? Ajde objasnite. Zvezda je sama ove godine zaradila 5 miliona a nije mogla da plati Vilijams-Gosa.

Aleksej

pre 6 godina

ISTANBUL panteri, to malo gledajte i Saletovu trojku. Gledajte i zamisljajte kako je to lepo i ...
(Samo u prolazu, 01. septembar 2017 14:08)
Gledajte samo navijaci Dinamika i Igokee kako Darko Pancev postavlja Zvezdu na krov Evrope.Za kosarku ima sanse da se osvoji a vi u fudbalu mozete samo da prosetate do stadiona Crvene Zvezde da vidite kako trofej izgleda.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

Di su novci slavnog Dula, gde su novci za carobni stapic Maga Dula kojim ce odvesti BiH na svetsko....???!!
No stapic No mag, No mag No svetsko
Bosna navija za Dula vs partizai igokee

BBRS

pre 6 godina

(Aлександар, 1. septembar 2017 12:44)

Чуј овог гробара што покушава да спинује, само добро се потрудио, нема шта.
Е, једино је проблем што овај коментар може прочитати и неко ко има више од 10 година и да увиди покушај обмане, лажи и спина.
Толико је острашћен да је у својој пљувачини кренуо од Крцуна (око ког се иначе врти највећи гробарки спин), па до Човића !
За оне испод 10 година. Проверите колико државних спонзора има партизан а колико Звезда. Чак ни Ви не бих требали да наседнете на лаж да Звезда прима већи новац од државе, него партизан, јер исти није самостално приходовао дужи низ година, док Звезда поред забележених резултата, ствара и продаје играче од којих позамашно приходује и од тог новца живи.
Имамо и ми државног спонзора, зашто да не, нисмо приватан клуб, ако они такви какви јесу имају неколико, можемо и ми једног.
Видите, он сад говори да је Звезда државно мезимче а све ово што сам написао он добро зна !
Надам се да и Ви децо увиђате овај покушај преваре.

Nenad Pirot

pre 6 godina

Pitanje za Zvedase,da su doveli igraca,za kog je bilo sve u redu na pregledu pa se povredi i ne zna se kad ce se vratiti na teren,dali bi ga zadrzali,da uzima platu a ne igra,da kazemo realno vi ste raskinuli Mekelu i Scorcijanitisom,sa sigurno duplim ugovorima u odnosu na koledz kosarkasa,a sad se dize frka sto je Partizan raskinuo sa igracem pre sezone...

veliki strumf

pre 6 godina

Doveli dva Amera, trubili ma sva zvona, a ono obojica povredjena... Na sta ste spali, koji ste raspad - potpisujete i bez lekarskog pregleda. Show s vama.

Sine

pre 6 godina

Koliko ima bolesnih ljudi u ovim komentarima. Radite nesto pametno, a ne gubite vreme. Ljubomora je opasna stvar. Pozdrav za sve prave navijače.

milos.k

pre 6 godina

@ Savatiye
jak si mi ti advokat. lepo odes na net pa procitas o karijeri svakog igraca, pa ako si covek javno priznaj gresku, a ako nisi...zna se sta si ( ovo je za Ostojica i Stanojevica ). Toliko o tacnosti tvojih komentara. A ovi sto udaraju minuse na ovaj komentar moraju i predhodne komentare bas imaju minus IQ u glavi

drug Vucela

pre 6 godina

@ andrejka

Nova bot doktrina Vucelinih sendvicara glasi: Zeljko, Raskovic i turski sponzori hahahaha. Koji su to sponzori? Neko ime? Pa taj Raskovic je nepozeljan u Partizanu vec duze vreme, ali ovi JSD fanatici ce u sve poverovati, pa i da ih prvi brat Srbije nije preuzeo, kao sto jeste, vec eto resili Turci da ulazu u Partizan, Erdogan licno zalegao preko Zeljka...

Savatiye

pre 6 godina

@ Aleksandar
Evo moj Aco, ja sam advokat. Molim te ukaži mi gde je tačno kršen zakon od strane Zvezde i ekipe koja je vodi a da nije istu stvar radila i ekipa iz Partizana!?
Ako nađeš dolaze i dokažeš svoje tvrdnje evo je ću te besplatno zastupati.
Ako su sipani milioni, kako je nastao dug!?
To jedno sa drugim ne ide!
Jedino ako sam želiš u to da veruješ.
A da treba da odgovaraju za sve marifetluke, treba da odgovaraju i jedni i drugi.
Treba da se vidi i sa kim je Dule potpisao ugovor od 800.000 evra. Koliko mu je pozicija predsednika JSD Partizan pomogla da do takvog ugovora dođe?
Da najzad vidimo koliko je para dobijao KK Partizan i koliko stvarno novca duguje. Isto važi i za FK. Čuli smo već Vesića ali u to vreme su iz prebogate Zvezde igrači odlazili u siromašni Partizan. Bar tebi tako izgleda...

Batko

pre 6 godina

ma panteri takoE, samo fmp-jčić da kupuje dobre igrače drugi timovi ne smeju ni da postoje... samo nek nam je gazda, legenda kosova i privatizacije dobro.
(šampioni F9, 01. septembar 2017 13:03)

Neverovatno koliko frustracije u tako kratkom komentaru...

Zigi

pre 6 godina

Sve ce to predsednik da sredi. Stize jedan jos bolji i skuplji. Nece nas predsednik dozvoliti da mu nova ljubav propadne. Sipa i sakom i kapom u KK i FK Partizan! 
(Savatiye, 01. septembar 2017 12:02) 

Tako je, pridruzi se sad Terzi i zahvali se predsedniku na zasluge za ulazak u LE.
(MarkoNikolic, 01. septembar 2017 12:09).
A ti ukucaj u googole 'Hvala Vucicu KK FK Partizan, ima par strana da listas... Nesto ste mi vi brzo 'zaboravni', kao ribice ?

Kako drugacije

pre 6 godina

kad je zvezda raskidala sa sofom isla je kampanja bankomat i slicno. zasto sada srpski mediji cute o tome?
(vesele devedesete, 01. septembar 2017 15:47)
Jer ne znate da vodite kampanje! ;)

Volpi

pre 6 godina

Vasoj paranoji nema kraja. Od tih 5 stranaca 2 su raskinula ugovor, pa im je dovedena zamjena, 1 je drzavljanin BIH, a to je otprilike kao kad bi naseg igrača računali kao TOP pojačanje u NHLu.

Savatiye

pre 6 godina

Vidim mnogi se uhvatili mog komentara...
Prosto, jel dao predsednik iz budzeta milion i nesto evra za licencu!?
Jel dobio FK stadion za dz!?
Jel dobio Teleoptik za dz!?
Jel postojao pul sponzora sampiona nekoliko godina za redom, koji su predvodile najjace drzavne firme!?
Jel su iz Partizana u Zvezdu prelazili kapiteni i najbolji igraci ili je bilo obrnuto!?
Ko je u vreme najgore bede koja je zadesila ovaj narod, redovno bio prvak!?
Ko je koga stigao i prestigao po broju titula, Zvezda Partizan ili obrnuto!?
Zar su lopovi Dzajic i Cvetkovic a nisu Bjekovic i Zecevic!?
Zar nije Partizansku posvecenost imao najveci od vas, "MAG" Dulo, pa sada ceka isplatu od koje ti se zavrti u glavi!?

dirigent

pre 6 godina

Naravno za kesu kikirikija jel tako ??? Ovako Zvezda kad raskine sa igracom to su ludila hiljade i hiljade eura pukli, al kad je Partizan u pitanju to je sve keks ???

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

KKP Igokee Dinamik dovodi pocepane igrace za prevelike pare, a za Dula se nema, to nije lepo pa predlazem da svaki navijac KKP IgoDinamika donese po 10 dinara ispred pionira da se skupi za Dula da partizai mogu igrati takmicenja a kao podrska Dulu da ozdravi po jedan karanfil takodje.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 6 godina

Doneo sam ispred Pionira dve kesice kikirikija i jednu kesicu semenki da KKP IgoDinamik moze da angazuje novog stranca.

Ivan NS

pre 6 godina

A sto bi mi navijali za vas kad cete vi navijati za Skenderbeg protiv Partizana??? Bote jedan,pojedi sendvic,smiri zivce,HAUG!!!
(zvezda dno i sramota Srbije, 1. septembar 2017 13:5

Jesi li ti vidovita Zorka, pa da znaš ko će za koga da navija. Botu.

Max

pre 6 godina

@adidas
Za koliko je godina Partizan dosao na vrh?
U kojim godinama?
Na ciji racun?
Mi imamo prava da pricamo isto koliko i Vi. Mozda i vise, jer je bara u kojoj ste vi dosli na vrh daleko manja od one u kojoj smo mi bili na vrhu.
Nadji bolji argument.
"Nasi" obrisali dugove, pa smo instant?
Vi zivite u dugovima. Sta ste vi?
Jos kad dodamo ko od nas kome duguje...
Uzivajte, sve ovo ste zasluzili.

Savatiye

pre 6 godina

@ milos.k
Nije Wikipedia validan izvor informacija. Da imaš više od 17-18 godina, onda bi znao da je Đuro Ostojić ozet iz Zvezde pred početak prvenstva. Posle odigranih pripremnih utakmica u dresu Crvene Zvezde. Otet!
Za Jovu Stanojevića sam ti rekao, kao i Robertsa. Izabrali su Partizan, pre nego Zvezdu, koja je po tebi bila pijani milioner.
Zaista mi nije jasno, šta ti nije jasno!?

neko_treci

pre 6 godina

Ono kada (komentatori) navijaci "znaju" sta se po klubovima radi, ko je kome i za sta dao koliko para i sl., ko je koliko placen i ko koga voli a koga ne, ono kad misle da svu pamet sveta imaju pa opravdavaju JSD, bilo FK bilo KK. Trudite se dokazati se kao da niste isti sa Zvezdom, a i niste, gori ste, toliko zaludjenih prepametnih navijaca nijedan klub na svetu nema.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Menjaju se stranci kao na traci, unose se dzakovi para u klub bez uspeha i rezultata, dzakovi para nas poreskih obveznika, penzioneri gladuju, trudnice se ponizavaju, drzava u kolapsu...ali za drzavno JSD mezimce KK Sekta mora biti para!!!!
Koliko je to bahato kad sezona nije ni pocela a oni vec promenili 2 stranca, covece!!!
Eee Srbijo medju sljivama...
E vucicu...

grobarski spinovi stop

pre 6 godina

Hocu svoje pare!!
Necete me prevariti!!! Hocu moj novac krvavo zaradjen, milom ili silom!!!
Imate silne novce za strance koje menjate svaki dan, e imacete i za mene posle tuzbe!!!!

Dulo Vujosevic General Mag

p.s. Price kako svi igraju za sicu vise ne prolaze, sve ce se to fino otkriti kad popijete BAT i od Skina i Bejkera, Vilsona i ostalih stranaca koji kao igraji za vazduh,a ono kad stigne tuzba niko ispod 200 k evra!! Stop grobarskim spinovima, to vise ne prolazi!!!

DedaMiloje

pre 6 godina

. Dovoljno je bilo u martu sto su prestalu da navijaju za Olimpijakos i presli na Efes a letos se vratili da navijaju opet za Olimpijakos da izbace Partizan. Patnja i bol se nikada nece umanjiti 
(zvezda dno i sramota Srbije, 01. septembar 2017 13:17) 

Ne brukaj se više, koji ti je ovo nik po redu?

Mare

pre 6 godina

Mislim da plej krilo i centar u svim ekipama treba da budu naši igrači perspektivni i kvalitetni,stranci treba da popune pozicije 2 i 4 ili da budu zamena na ovim 1,3,5 nikako nosioci.Sviđa mi se priča sa Pecarskim,Aranitovićem i Vanjom.

Potrudite se malo vise crno beli

pre 6 godina

@ andrejka 

Nova bot doktrina Vucelinih sendvicara glasi: Zeljko, Raskovic i turski sponzori hahahaha. Koji su to sponzori? Neko ime? Pa taj Raskovic je nepozeljan u Partizanu vec duze vreme, ali ovi JSD fanatici ce u sve poverovati, pa i da ih prvi brat Srbije nije preuzeo, kao sto jeste, vec eto resili Turci da ulazu u Partizan, Erdogan licno zalegao preko Zeljka...
(drug Vucela, 01. septembar 2017 13:51)

Mislim da su jadni jedno 10 dana i noci smisljali spinove koji bi opravdali upumpavanje ogromne kolicine drzavnog novca i na kraju su smislili samo to "Zeljko, Raskovic i turski sponzori"!?!?
Smesno, veoma providno, nekreativno...ali sta ocekivati od crno belih botova!

bvb

pre 6 godina

Gde li ti andrejka zivis kad ovako razmisljas... Ti stvarno mislis da Turci i Mocart sipaju pare u KKP? Cuj, Muta i Zeljko preuzeli klub...

Savatiye

pre 6 godina

@ milos.k
Slusaj sine, moras malo da poradis na sebi i da se informises pre nego sto se upustis u raspravu sa nekim.
Vujanic presao za dug Divcu!?
A Stanojevic? A Ostojic!?
A ostala pitanja!?
Ako ces da koristis argumente kao u prethodnom odgovoru, onda nema ni potrebe da se deranziras!
Besmisla vec ima dovoljno napisanog.

Savatiye

pre 6 godina

@ Sombor Siti

Eh, molim te smanji malo nivo patetike. Cuj, Bodiroga, kada je on igrao za Partizan!?
A seti se samo grupe7 koji su svojevremeno uplatili Tirsovoj pomoc u vrednosti 7.000 maraka.
Medju tih sedam je pet koje si ti nabrojao. Od njih bi taman toliko dobio i Partizan, uz sve ostale nabrojane.
A Zeljko, Zeljko ce potrositi u Guci desetine hiljada evra. Ti nam reci koliko je vama svog novca dao? Nikada nista! Ni on ni bilo ko drugi.

stefan

pre 6 godina

mnogo ste dosadni decurlijo,uzmite loptu idite mali napolje,svaka vest "panter","glodar" ,"bankomat" odrastite..pozz za sve normalne

beli65

pre 6 godina

jedno pitanje za grobare- ako Obradović i turski sponzori ulažu u partizan, zašto to znaju samo pojedini navijači a ne i sportska javnost, nemojte samo da su skromni i da ne žele da se eksponiraju