Četvrtak, 31.08.2017.

08:00

KRAJ: Bomba Mbape, pametni Nemci i jalovi Arsenal

Jedan od najuzbudljivijih dana u fudbalskom svetu – poslednji dan prelaznog roka doneo je neke nove rekorde i malo koga ostavio ravnodušnim.

Izvor: NÐ, SM, MLJ

KRAJ: Bomba Mbape, pametni Nemci i jalovi Arsenal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

@felsh...Ti se bez stida zalis na neko sudjenje a navijas za Barselonu.Zalosno.Izmedju Reala i Barselone nema nikakve razlike, odvratni su i jedni i drugi.

klostridium botulinum

pre 6 godina

brufen
a druze Deca u predskolskom znaju da bi liverpul kakvog ga znamo prodao najboljeg igraca kad god ga traze real ili barsa...ali ovo izgleda nije taj liverpul kakvog ga znamo

mghc

pre 6 godina

Džoel Kembel iz Arsenala po drugi put u karijeri pozajmljen Betisu. Strašno potcenjen napadač. Inače, Brašanac je prekjuče pozajmljen Leganesu, mislim da vam je i to promaklo...

нн

pre 6 godina

Клоп зна.

У данашњем фудбалу одбрамбен играч је мање вредности него икада. Ко је данас доминантан бек? Доминантан си онолико колико знаш да гураш лопту напред. Као Марсело или Алба. Реално две рупе у одбрани.

Одбрана је јака онолико колико је последња линија уиграна. И флуидна.
Јер данас и центарфор обавља дефанзивне задатке, дакле цео тим је одбрана, па немамо више Малдиније, Бекенбауере или Туториће. Од којих би искључиво зависио властити гол.

Један Ловрен, Клаван или Матије, данас могу играти у Зпрешићу или Вараждину, као и у Ливерпулу и Барселони.

Ван Дајк је потребан због прекида. Ту је ливерпул шупаљ. Иначе...

brufen_od_400

pre 6 godina

ti ko da si sa marsa pao. pa liverpul je trazio te igrace ali ih nisu dali klubovi, znaci nije bilo potrebe za prodaju kutinja da bi se ostvarili transferi. mogu mislit sta bi tek pisao da su kojim slucajem kupili lemara i van dijka za nekih 180m funti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (klostridium botulinum, 1. septembar 2017 09:41)

Tako je care, luzerpul bi bez da proda Kutinja doveo tri igrača (Čemberlejn,Van Dajk i Lemar) za preko 200 miliona funti poslednjeg dana prelaznog roka, pa deca u predškolskom koja prate taj klub znaju da bi Van Dajk i Lemar došli ISKLJUČIVO ukoliko bi klub dobio pare od prodaje kutinja.

klostridium botulinum

pre 6 godina

brufen
ti ko da si sa marsa pao. pa liverpul je trazio te igrace ali ih nisu dali klubovi, znaci nije bilo potrebe za prodaju kutinja da bi se ostvarili transferi. mogu mislit sta bi tek pisao da su kojim slucajem kupili lemara i van dijka za nekih 180m funti

Mikii

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Vrlo verovatno ni grupu u ls nece proci.

ivan Bg

pre 6 godina

Kakav bre Arsenal?Kakav veliki klub?Ovde izlgeda ima dosta klinaca koji ne znaju sta pricaju i koja je razlika izmedju velikog trofejnog i isfuranog kluba. Liverpul je institucija za Arsenal,Celzi,Totinhem i ostale klubove u engleskoj sem Mancester junajteda...Dva najveca kluba su LIverpul i Mancester ovi ostali pokusavaju da se guraju zato sto su mahom i Londona.Ljudi nece da prodaju igraca za 150 miliona(Kutinja),zato sto su veliki a Lemar nece da predju u Arsenal zato sto hoce u Liverpul...Vidite sam koja je razlika...Sto se tice Vengera,za njega ne znam sta da kazem... Za njega bi bilo najbolje da ode u penziju...Covek par godina ne zna sta radi...Definitvno mu treba neka toplija destitinacija ili ti penzija...Ove godine ako Arsenal bude medju 8 ekipa u Premier ligi,treba da pevaju...

Neznalica

pre 6 godina

(andreas kisser, 31. avgust 2017 22:40)

Jedan od retkih suvislih komentara koji sam pročitao. Samo nemoj previše da pridaješ važnost Van Dajku. Iako je i Sako otišao u Palas, nakon oporavka Gomeza, i posebno igri koje je prikazao, imaće Liverpul dubinu u half liniji. Čak ja mislim da uz Klopa Gomez može strašno da napreduje i postane prva opcija u timu ispred Lovrena. Ako baš dođe do nekih neželjenih povreda, nije januar daleko i tada se može popuniti eventualna pojava rupe u timu. U principu, Liverpul može da bude više nego zadovoljan prelaznim rokom.

brufen_od_400

pre 6 godina

Oni luzerpulovci glupi za medalju, umesto da prodaju kutinja i dovedu lemara i van dajka, to bi onda bila ekipa za borbu za titulu sa Junajtedom, sitijem, celzijem, ovako kidanje sa totenhemom i arsenalom za cetvrto mesto. Onaj kutinjo dao gol za Brazil i poceo da place jadan jer zna da mora da se vraca u luzerpul.

majstor Mile

pre 6 godina

Jadovi iz Barse šalju poslednju ponudu za Kutinja od 138 miliona funti iako im je Liverpool naglasio da ga ne puštaju ni za 150, a povrh svega prelazni rok u Engleskoj je završen.

Zbog ovog se iskreno nadam da neće ništa osvojiti ove sezone.

Konoplja sa pedigreom

pre 6 godina

Paparazzi su uspeli jutros da fotografisu Kutinja u majici sa sloganom "Jedem cvarke i bombone, igrac sam Barselone" dok ceka u servisu na periferiji Liverpola da mu zamene razbijenu sofersajbnu na njegovom moskvicu.

Zizu

pre 6 godina

Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao. 
(Zizu, 31. avgust 2017 20:37) 


"vec duzi niz godina"? onda iz tih nabrojanih, za koje si u pravu, izbaci real slobodno. ne mozes ih stavljati u taj kos posle dva relatovno skromna letnja transfer-roka. pa 2014. su kupili hamesa rodrigeza za rekordnu sumu tada, bese 80 miliona eura, vecinom na osnovu toga sto je bio zvezda mondijala u brazilu, i jedne sezone u monaku. posle nije ni 20 utakmica poceo kao starter, presedeo na klupi. real trenutno radi odlican transfer-posao, ali ne mozes na osnovu dve sezone zaboraviti sve prethodne... "duzi niz godina" je malo duzi period.
(neutralni felsh, 31. avgust 2017 23:35)
Pazi ovako, pomenuti Dzejms Rodrigez je i vise nego velika zvezda i vise nego proveren igrac. Pogledaj samo njegovu statistiku u Realu ako nista drugo. Najbolji asistent dve godine, ima topovsku levicu, sigurno da trenutno nema igraca sa jacom levicom. E sada, ima i Dzejmsova tamna strana, nezalaganje na treningu, cesti izlasci po Madridu, upravo ono sto je boljka vecine vrhunskih latinoamerikanaca i to je upravo glavni razlog sto je opala njegova forma, na to se nadovezuje nedostatak samopouzdanja.
Sto se tice toga sto kazes da Real ima samo dva dobra prelazna roka, gresis veoma. Varane, Ozil, Di Marija, Navas, Isko, Modric, Kazemiro, Karvahal,Kros,Kedira. Sve su to bila vrhunska pojacanja, za relativno mali novac, Modric je od njih najskuplji. A svi su se osim mozda Kedire i vise nego isplatili. Od 2009.god Real posluje mozda i najbolje od svih klubova, a to je i duzi period, evo vec osma godina. I te 2009.na koju aludiras su dovedeni vrhunski igraci, Ronaldo, Kaka, Alonso, Benzema. Osim Kake svi su ostavili znacajan trag. Real kupuje sam vrhunske igrace, ili extra talentovane, mlade. Jedini promasaj svih ovih godina je Danilo!

neutralni felsh

pre 6 godina

Realu inače nije sviran nijedan penal u nokaut fazi LŠ prošle sezone, a protiv njih 3 ili 4. Da li si gledao Barsinu utakmicu protiv PSŽ-a, da li si gledao zadnju Barsinu utakmicu u sezoni protiv Eibara ? Pogledaj kakva su im 2 penala svirana. Da li si gledao superkup utakmicu izmedju Reala i Barse ? Kakav je ono penal sviran Suarezu, i još Ronaldo dobije crveni ?
(stefke, 31. avgust 2017 20:21)


sta ce realu dosudjeni penali kad je mnogo lakse da im sudija ne svira gol iz ofsajda? secas li se koliko puta se to desilo, kad vec mases selektivnim primerima? penal moze i da se promasi, a gol postignut iz ofsajda je vec postignut - dakle siguran 150 posto... sudija samo pokaze na centar i "hala madrid" :)
barsa protiv eibara? kako se ne seti one mnogo zabavnijeg primera.: antologijska realova utakmica sa rajo valjekanom pre par sezona - poveo rajo na santjago bernabeu sa 0:2, i vec pri kraju prvog poluvremena sudija im expresno podeli 2 crvena kartona, za svaki slucaj - i onda se junacka realova ceta razigra u strpa im 9 komada... uz 1 gol iz ofsajda! da se ostane u formi. rej hadson, cuveni sportski komentator, jednom je jednom rekao da je real madrid jedina ekipa kojoj je postojanje ofsajda komparativna prednost nad ostalim ekipama.
ah da, jadan ronaldo, iju ju ju, zamisli dobio crveni karton!? nepravda!

p.s. sad ide deo gde srditi skolarci lupaju minuse ;)

Sale

pre 6 godina

Meni je najveca BOMBA sto engleski igraci nece u Celsi. Prvo OX, onda i Barkli.

I ne mogu da verujem da L'pool nije angazavao odbrambenog. Kostace ih titule.

BlueFortress

pre 6 godina

@neutralni

Manje-vise zna se razlog loseg dovodjenja i sklapanja transfera u Celsiju, za razliku od prodaje u cemu su u evropskom vrhu. Vec 3 prelazna roka su izuzetno losa, jedan je kumovao Murinjovom otkazu uz druge faktore, prosle godine uz dosta srece se u poslednji cas desio transfer Luiza i Alonsa koji su imali ogroman uticaj na osvajanje titule. Ove godine je "baceno" vreme na neke nerealne mete, Granovskaja vec 3 godine ne ume da zavrsi transfer!! Uz to, direktor Emenalo se sukobio i sa Murinjom i sa Konteom oko transfer meta sto dodatno otezava proces jer je on zaduzen za regrutovanje i skauting. Secam se kakav je strah i trepet u prelaznom roku bio ovaj klub dok ga je vodio Ron Gourlay - bivsi CEO jednog Manchester Uniteda koji je dosao u klub na startu Romanove ere, on je napustio poziciju 2014-te i od tada na toj poziciji Marina Granovskaja vuce klub na dole...

Sve ovo je zamaskirano osvajanjem titula ali mislim da ovogodisnji fijasko nece "zamazati" trener svojim taktickim znanjem i sposobnoscu. Klupa je ocajna i kratka s obzirom na to da se igra u LS ove godine, Konte je nezadovoljan vec napustio Juventus i necu se iznenaditi ako digne sidro i u Celsiju jer je zasluzio znatno bolje igrace i ophodjenje!

Eto "ukratko" hahah!

neutralni felsh

pre 6 godina

Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao.
(Zizu, 31. avgust 2017 20:37)


"vec duzi niz godina"? onda iz tih nabrojanih, za koje si u pravu, izbaci real slobodno. ne mozes ih stavljati u taj kos posle dva relatovno skromna letnja transfer-roka. pa 2014. su kupili hamesa rodrigeza za rekordnu sumu tada, bese 80 miliona eura, vecinom na osnovu toga sto je bio zvezda mondijala u brazilu, i jedne sezone u monaku. posle nije ni 20 utakmica poceo kao starter, presedeo na klupi. real trenutno radi odlican transfer-posao, ali ne mozes na osnovu dve sezone zaboraviti sve prethodne... "duzi niz godina" je malo duzi period.

adriano_galliani

pre 6 godina

da svolje nezadovoljstvo neprelaskom u Barsu kanalise kroz igru ne bi li time zaradio mesto u reprezentaciji na sledecem svetskom prvenstvu.
(Cika Djura, 31. avgust 2017 21:45)

Нарочито ће се трудити у другом делу првенства, само ће гледати да избегне повреду а месец дана пред крај ће га опет болети леђа, као сада у августу. Кутињо је темпирана бомба. А позиција у репрезентацији му је практично загарантована.

brat Silvio

pre 6 godina

Onako... Prijatelju Bekam je marketinški magnet i on ne može nikada biti promašaj, Rud je jedan od najboljih strijelaca u sezoni kad se uzela titula i recimo rastavila Barsa na proste faktore, Arbeloa za sitne pare kupljen sasvim zadovoljavajući na desnoj strani, Higuain za male pare kupljen prodan za odlične, Alonso promašaj ne treba to ni komentarisati , za Kaku se slažem užasan promašaj uvaljo ga je Milan najstrašnije, VDV, Drente i tako ti momci nisu ni imali kvalitet za Real oni su igrači zaa Totenhem, Inter, Zenit td. Za Gaga se takodjer slažem mada i ne toliki promašaj koliko recimo Iljaramendi mada su i za njega uzeli fine pare. A James je plačjlivko obični.

Precednik dr mr reko mi jean coek

pre 6 godina

Sok u Madridu.
Predstavnici Barse dosli po Asensia.
120 miliona i Rakitic.
Trebalo bi Perez da prihvati. Al ce se uklopiti. 4-4-2
Raketa Luka i Kova a veze ih Kros.
Navala Bejl i Kikica
Ju ju ju.
Kasemiro Isko i Lukas vrebaju sa klupe.
Samo da prihvati.
Bice najjaca sredina terena ikad.

vuk

pre 6 godina

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?
(vuk, 31. avgust 2017 20:35)

Pitaj kako bi Pogba bio prva opcija pored Skolsa. Zivo me zanima sta ce ti reci.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 21:28)

Ne znam ko ti daje pluseve za komentare, ali nisam siguran da ti i oni koji su ti dali plus imate pojma o kojem sportu je ovde rec. Hoces da kazes da je Ferguson prodao Pogbu 2012. jer je tada iz PENZIJE vratio Pola Skolsa u 38. godini zivota i to zbog jedne sezone posle koje se Skols konacno penzionisao zauvek?!

andreas kisser

pre 6 godina

steta za van dajka, ali posteno! identicna prica kao i kutinjova sa druge strane. i pored razocarenja, moram da primetim da su FSG ispali dzekovi, vidi se da su pravi biznismeni. cim je 'pukla bruka' o nelegalnom pristupu tamo negde pocetkom prelaznog roka, odmah su uradili 'damage control' i od tada sve do danas postovali to sto je receno. liverpul nije nijednom pokusao da ponovo kontaktira igraca, nije poslata nijedna ponuda klubu, jednostavno cekali su da vide hoce li ih s'ton sam kontaktirati i pitati koliko su spremni da iskesiraju. to se nije dogodilo i nema ljutnje. steta sto su se kola slomila na liverpulu, jer se pre par dana i zvanicno saznalo ono sto se nezvanicno odmah znalo: da su se i predtavnici celsija i sitija otp. u isto vreme sastajali sa van dajkovim mendzmentom. ali s'ton je posebno ogorcen na liverpul zbog silnih igraca koje su im ovi uzeli, da je pristup koji su uradili amerikanci bio jedini logican, a i fer. kolika je to suprotnost u poredjenju sa sramnim barsinim ponasanjem prema liveprulu i kutinju! sto puta im je receno da igrac nije na prodaju, nijednom predstavnici liverpula nisu seli za sto sa ljudima iz barse koji su ponude slali mejlovima, pa uporno huskanje medija sa laznim pricama, direktno kontaktiranje kutinja, pretnja da je sad il' nikad i da se vise nece vracati po njega, ispiranje mozga momku i sta sve ne jos. zaista ne mogu da verujem da postoje navijaci barse, osim ako nisu u pitanju tinejdzeri, za koje je takvo ponasanje opravdano!

nebojša

pre 6 godina

Ako je istina ovo za Lemara da je odbio Arsenal zbog Liverpoola, onda je Arsenal mnogo mnogo mnogo nisko pao, pa Sančez je svojevremeno odbio Liverpool zbog Arsenala, Suarez je tražio da ide u Arsenal kad su nudili 40M, sada Ox ode, baš je postao jada od kluba

Armada

pre 6 godina

Koji cirkus!!! Pljusti nenormalna lova a klubove bas briga za trofeje.

hoce neko da me ubedi da je potencijanih 300 miliona Liverpul ulozio u titulu...ma daaaajjj....

antiDebil

pre 6 godina

Zizu
a Djejms Rodrigez ? real madrid je imao toliko promasaja od 05-15 da je to tesko i pobrojati. Real madrid i Barselona su ti dva najplasticnija fudbalska kluba na svetu. Oni su ti preteca svega ovoga sto se danas u fudbalu dogadja....

Cika Djura

pre 6 godina

Nista od Van Dajka kako stvari stoje.

Samo da Barselona izvisi za Kutinja, to mu dodje kao novo pojacanje Liverpoola: imali bi nezadovoljnog igraca koji bi morao na brzaka da proguta sve ono sto se pisalo po stampi, da uputi javno izvinjenje navijacima i klubu, da svolje nezadovoljstvo neprelaskom u Barsu kanalise kroz igru ne bi li time zaradio mesto u reprezentaciji na sledecem svetskom prvenstvu.

neutralni felsh

pre 6 godina

1. jel jasno nekome sta radi celzi? ne znam klub koji se ove sezone slabije pojacao nego oni. kupuju neke "dojava" igrace u 5 do 12, a pola pozicija im nema rezervu i klupa promaja... cudno, vrlo cudno. ako zele da se bore na 2 fronta (liga i LS) treba im vise od prve postave. u vreme kad svi jaki klubovi ne da dupliraju nego "tripliraju" igrace na skoro svakoj poziciji (posebno u veznom redu), celzi ima odlicnu prvu postavu ali su im rezerve mrsave... pre ovog transfer roka i svih onih sapunica sa kostom i konteom, mislio sam da ce oni da budu jedan od najvecih trosadzija, a oni bili skoro pa najmirniji na trzistu - upadljivo tihi. u sustini su samo zamenili napadaca, umesto koste dosao morata.
2. bajern je stari primer kako treba poslovati u transfer roku. oni cute pa kupe, za ne mnogo vecu cenu od pocetne. ostali se uglavnom raskokodacu mesec dana pre kupovine, pa potencijalni klub-prodavac i okolni mesetari imaju vreme da se konsoliduju i zamaste im corbu... ko je pomislio na barselonu? slucaj kutinjo je preseo svima - sutra da dodje na nou kamp, navijacima ce ostati knedla u grlu, a bogami i upravi, koja se tokom ovog transfer roka nagutala knedli za ceo zivot :)
3. arsenalu i vengeru odavno presusule zalihe po francuskoj i africi. sa stagnacijom kluba i skautinga, kao i razvojem francuske lige - udaljili su se sa izvora jeftinih i pouzdanih igraca, jer su to trziste zauzeli nezavisni skauti i veci klubovi. u neka druga ne tako davna vremena, bas bi arsenal "u pola cene" kupio pola monaka i olimpika i sepurio se po ostrvu... ali ta vremena su prosla, vise im niko nece prodati igraca za cenu na koju je venger navikao, jer su uplivali velike trosadzije. na sve to, psg i barsa su ovo leto posredno podigli cene svim top igracima.
4. najveci cicija u prelaznom roku? sevilja - kao i obicno :)

dijagnosticar

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Ja sam ti lepo rekao sinak, NI Lemar a NI Van Dajk. Znači ne stiže titula (kao da je ikad i stizala) a o LŠ da ni ne govorimo.
(texo, 31. avgust 2017 20:53)

Sladjane care samo cepaj.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?
(vuk, 31. avgust 2017 20:35)

Pitaj kako bi Pogba bio prva opcija pored Skolsa. Zivo me zanima sta ce ti reci.

onako

pre 6 godina

@Zizu
Tebi čovek lepo napiše a Ti opet ? Benzema je došao kad ? Gago , Iguanin , Van der Vart , Rud , Bekam , Kaka najveći od svih , Alonso , Arbeloa , kupovali su jedno pet god kao na traci , klince Holandjane i nisu bideli ne 1/2 nego 1/4 , Lion i Roma se 4 god zaredom sprdali sa Galaktikosima . O domaćim lekcijama kod ovih ljubimaca Barse da se javiš. Ko zna koga sam još zaboravio.

Ninoslav

pre 6 godina

Znači Barcelona ima igrača A.Taj ugrač ima ugovor do 2020.Zvezda punudi Barveloni 130 milijuna Eura za igrača A.Barcelona pristane prodati igrača A .sada zvezda ponudi igrači Burek i jogurt dnevno.Igrač A pristaje.Igrac A je sada novo pojačanje zvezde.

Hired guns

pre 6 godina

Ovo je neukusno, nema nikakve veze sa sportom. Klubu za titule treba samo neko iza sa velikim parama. Siromasni su bez sansi. Stvaraju igrace koje im bogati otkupe 'na kilo' i pre nego sto se formiraju i od kojih posle 99% propadne.

texo

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Ja sam ti lepo rekao sinak, NI Lemar a NI Van Dajk. Znači ne stiže titula (kao da je ikad i stizala) a o LŠ da ni ne govorimo.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Svaka čast Mbapeu, Nejmaru, Dembeleu i tako dalje... sigurno su se odrekli a i dalje se odricu dosta stvari u zivotu da bi uspeli a mi kucamo komentare i zivim...i polako. Ali ljudi ovo vise gubi svaki smisao, pa meni licno Liga Evropa deluje zanimljivije od LŠ zbog "neprepumpanosti" i kakve-takve ravnoteze klubova. U LŠ se svake godine zna ko će se boriti u završnici i stvarno fudbal gubi draž igre, što on i jeste... samo igra koju volimo i zbog koje se nerviramo i radujemo a ne.... pa da kazem biznis.

prosjak

pre 6 godina

Стигао и овај мали Килијан Мбапе (или како већ) у ПСЖ. Каква демонстрација моћи, свака част. Посебно ми се допада што одбијају да продају играче Фарси, може било коме другом али не и њима, ето коначно се Фарса замерила некоме коме није требала.. Allez PSG, Allez Al-Khelaïfi!
(adriano_galliani, 31. avgust 2017 19:46)

Eto nasao si jos jedan aristokratski klub.

stefke

pre 6 godina

(Wlada, 31. avgust 2017 19:29)

A 2 nepostojeća penala za Bajern, a gol koji su dali iz ofsajda ? O tome se ćuti ? Važno je da se napiše kako je sve u korist Reala. Da je sudija navlačio za Real zar bi svirao 2 penala protiv njih ? Realu inače nije sviran nijedan penal u nokaut fazi LŠ prošle sezone, a protiv njih 3 ili 4. Da li si gledao Barsinu utakmicu protiv PSŽ-a, da li si gledao zadnju Barsinu utakmicu u sezoni protiv Eibara ? Pogledaj kakva su im 2 penala svirana. Da li si gledao superkup utakmicu izmedju Reala i Barse ? Kakav je ono penal sviran Suarezu, i još Ronaldo dobije crveni ?

Zizu

pre 6 godina

@Zizu 
Od kad pratis fudbal molim te ? Jel si zaboravio koliko je Real novca potrosio da bi bio to sto jeste, jel se secas kad ih je Lyon stalno izbacivao i pored silnog trosenja, tada nisu mogli ni u 1/2 finale da odu, ali se na kraju to silno trosenje isplatilo plus Zidan koji se pokazao kao vrhunski trener i to je to.
(Daa, 31. avgust 2017 17:14)
Zasita je smesno porediti Realove kupovine Ronalda, Alonsa, Benzeme sa ovim danas, Ox, Lemar.
Real kada placa veliki novac za igraca to znaci da je taj igrac vrhunske klase. Ne kupuje kao Siti, PSG, Junajted, Liverpul, koji vec duze vreme samo trpaju sto vise igraca, bez ikakve selekcije. U fazonu "imamo novca, zasto da ne, trebace nam za koju utakmicu". Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao.

spetakl

pre 6 godina

da većina komentatora ovde ovako prati svoj posao, bili bi svi do jednog ultra turbo eksperti u svojim zanimanjima, odgovorno tvrdim...

vuk

pre 6 godina

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.
(vuk, 31. avgust 2017 17:40)

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?

Malkom

pre 6 godina

Ovo je neukusno, nema nikakve veze sa sportom. Klubu za titule treba samo neko iza sa velikim parama. Siromasni su bez sansi. Stvaraju igrace koje im bogati otkupe 'na kilo' i pre nego sto se formiraju i od kojih posle 99% propadne.
(Hired guns, 31. avgust 2017 20:07)

Nije li i u životu tako?

Liverpool Man

pre 6 godina

Eee moj Liverpule najavljivanje od 175 miliona i na kraju preplaceni Oxlade. Decembra ce nam igrati stopera Milner kad se povrede lovren i matip...

nista o nicemu

pre 6 godina

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 13:47)

Prodali su Nejmara za 220m-105m Dembele-40m Paulinjo, znaci imaju jos 75m od prodaje Nejmara i oko 150m sto im sleduje, ali uplasili ste se madrioti potpuno vas razumem.
(Rade, 31. avgust 2017 14:38)

Dembele je 150. I bonuse racunas kao trosak. 40 Paulinjo, znaci ostaje im 30. Imali su do 100. Znaci 130 plafon. A 150 im je odbijeno.

nista o nicemu

pre 6 godina

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.
(vuk, 31. avgust 2017 17:40)

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.

Wlada

pre 6 godina

Mogu li 3 u nizu?
(Al se nekad dobro, 31. avgust 2017 18:16)

Svaka cast Perezu hahahah ovi madrioti bas imaju smisla za humor, svaka cast sudiji koji je priznao Ramosu gol iz ofsajda protiv Atletika i svaka cast sudijama u proslogodisnjem polufinalu i najvecoj kradji u istoriji sa Bajernom.

adriano_galliani

pre 6 godina

Jedino ako se Arsenal otvorio prema Monaku a Lemaru nije nudio baš neku platu. Ali u to prosto ne mogu da poverujem.
(Neznalica, 31. avgust 2017 19:26)

To je 100%, више брину о платној структури него о трансферима, зато и имају сада толико играча којима ће уговор истећи. Исто ће се догодити и Тотенхему ако нешто не промене, тамо је највиша плата 100к фунти недељно и нема даље.

Stevan

pre 6 godina

Englezi pišu da je Lemar dimna zavesa a da Arsenal pokušava da kupi Drekslera iz PSG. PSG mora nešto da proda da bi doveo i Mbapea. Opet Arsen kasno i premalo kupuje.

adriano_galliani

pre 6 godina

Стигао и овај мали Килијан Мбапе (или како већ) у ПСЖ. Каква демонстрација моћи, свака част. Посебно ми се допада што одбијају да продају играче Фарси, може било коме другом али не и њима, ето коначно се Фарса замерила некоме коме није требала.. Allez PSG, Allez Al-Khelaïfi!

texo

pre 6 godina

Kako moze da te iznenadi kad je jedan drugi klub trosio milijarde za ono vreme od 1967. do 1993. da bi uzeo titulu, pa cak ispadao u drugu ligu, vrlo slicna situacija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baneutd brufen, 31. avgust 2017 18:42)

Koliko godina imaš sinak? Osam i po?

Neznalica

pre 6 godina

Bog te mazo kako je Liverpul uneredio Arsenal. Nakon poraza 4:0 izgleda da nema tih para za koje bi neki igrač prešao u redove Tobdžija. Lično, da sam ja profesionalni fudbaler ne bih ni trepnuo da odem u tim koji fenomenalno plaća ma koliko da je trenutno u kanalu. Ništa mi nije jasno. Jedino ako se Arsenal otvorio prema Monaku a Lemaru nije nudio baš neku platu. Ali u to prosto ne mogu da poverujem.

nista o nicemu

pre 6 godina

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 12:40) Zapravo i prihode knjizis kada su nastali, kao i troskove. Kada ce doci do priliva ili odliva, to je druga prica.
(Blek, 31. avgust 2017 14:33)

Netacno.

neko ko zna

pre 6 godina

Reala nidje hehe.
Samo trgujte, svi cete opet na kraju kraljevima na crtu a onda ne pomaze ni 200 a bgm niti 600 somica evritja.
(sarajevo.ba, 31. avgust 2017 16:13)

Real ima sudije boli ih briga...
(Hr, 31. avgust 2017 16:28)

znaci pametno ulazu ... :)

Dynamic

pre 6 godina

"Kao i u većini zemalja, prelazni rok u Srbiji takođe traje do 31. u ponoć."

"U gotovo svim vodećim zemljama letnja pijaca se zatvara u ponoć poslednjeg dana avgusta, osim u Španiji gde traje do 1. septembra u 00.00"


31/8 u ponoć i 1/9 u 00.00 je jedno te isto, pobogu :-)

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Zvanicno, Mancester siti je potrosio najvise para na dolazak fudbalera u istoriji fudbala.
Za 14 godina potrosili su vise nego Real Madrid u celoj svojoj istoriji.
Real Madrid je prodao igrace za najvise para u istoriji a Porto je ostvario najveci profit.

Ronaldo-Bejl?
Kako su male njihove cifre.
Od kad je Geret Bejl dosao,za 4 sezone osvojene su 3 LS.
Svaka cast Perezu.
Mogu li 3 u nizu?

baneutd brufen

pre 6 godina

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(baneutd brufen, 31. avgust 2017 17:43)
 Više me iznenađuje činjenica da jedan klub spiska preko milijardu funti na igrače od 1992.godine a ne može da sklepa tim i makar u jednoj sezoni od 25 uzme titulu.
(texo, 31. avgust 2017 17:55)

Kako moze da te iznenadi kad je jedan drugi klub trosio milijarde za ono vreme od 1967. do 1993. da bi uzeo titulu, pa cak ispadao u drugu ligu, vrlo slicna situacija...

Blue Lion

pre 6 godina

Moram priznati da me sada Čelsi podseća na Arsenal,štekaju pare za novi stadion a tu su i Romanovi porodični problemi i klub vidi kao profitabilnu kompaniju gde na svaki prelazni rok zarade ,umesto da ulažu u nove igrače.U neku ruku i mogu da ih razumem uzeli su dve titule u poslednje tri sezone,ali ne zato što su imali najbolju ekipu u ligi ,već je tu presudila lucidnost trenera što Murinja a kasnije i Kontea.Znači ove sezone nije moranje,možda osvojimo neki kup,bitno je odrzati konstantnost ekipe i završiti u top 4,kako bi igrali LŠ,što je poražavajuće za nas navijače koji očekujemo najviše od svog voljenog kluba.Najveća žrtva kao i obično u Čelsiju biva trener,Konte posle osvojene titule od prelaznog roka očekivao je sigurno mnogo više,pogotovo željan je uspeha u LŠ,ali sa ovakvim timom realno nemožemo očekivati neke mega uspehe,realno nadam se da grešim predstoji nam grčevita borba za 4 mesto u PL,sa Totenhemom i Arsenalom,mančesterske ekipe su se skockale po želji trenera ,Liverpul se ozbiljno pojačao,a mi imamo onog nesrećnog Emenala koji pokušava da dovede sve povredjene igrače lige koji nemogu ni lekarski da prodju(Barkli,Drinkvoter,Ljorente)pa i Bakajoko je kupljen povredjen.Ostaje nam samo nadanje da Konte nije otišao u Italiju zbog odmora ,već da iskopa nekog novog Alonsa i spasi nam sezonu !

baneutd brufen

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ! YNWA (Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19) 
Najgore sinak sto i sa ovim sastavom nema sanse da se uzme ni titula pored Uniteda,Sitija,Celzija i Totenhema, a o LS pored Reala,Bajerna,PSZ-a i ostalih da ne govorim, ali posto nece doci ni Lemar a ni Van Dajk, plafon ce biti top4.
(texo, 31. avgust 2017 14:50)

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna.

Novak

pre 6 godina

Celsi ima kompletnu ekipu treba nam samo rezerva u odbrani i dobili smo ga sad.
(Blueblueblue, 31. avgust 2017 17:31)

A ko ste vi decko? Ti si mozda Englez koji prati svaku tekmu na Celsijevom stadionu?

Daj Boze da si otisao i na jednu pa se toliko primas i pises tipa "nas", i poistovjecujes se sa Celzijevim navijacima...

za Bole Me

pre 6 godina

Obican svet u tim bogatim drzavama tesko zivi,radi vise poslova,...a ovi se
razbacuju milionima kao od sale! I sta mi svi imamo od toga? Nakupuju svi i
onda opet patakarta.

texo

pre 6 godina

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baneutd brufen, 31. avgust 2017 17:43)

Više me iznenađuje činjenica da jedan klub spiska preko milijardu funti na igrače od 1992.godine a ne može da sklepa tim i makar u jednoj sezoni od 25 uzme titulu.

vuk

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?
(milos, 31. avgust 2017 17:26)

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.

stefke

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?
(milos, 31. avgust 2017 17:26)

Pa Pogbin transfer je dovedeo do ovakvih nerealnih cena. I zašto Pogbin transfer pišeš u funtama, a Lemarov u evrima ? Da bi izgledalo manje ?

milos

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?

milos

pre 6 godina

Pa Pogbin transfer je dovedeo do ovakvih nerealnih cena. I zašto Pogbin transfer pišeš u funtama, a Lemarov u evrima ? Da bi izgledalo manje ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stefke, 31. avgust 2017 17:39)

Gde sam napisao Lemarov u evrima?Jesi slep?

BlueFortress

pre 6 godina

@realno

Nasmejah se, ali u 343 reci da su to samo bekovi nije precizno kao sto ni "krilni bek" nije jer to ne postoji u nasem fudbalskom recniku...Stoga, arhaicno - "wingback".
P.S. Konacno jedno pojacanje - Zapakosta iz Torina, nadajmo se da ce eksplodirati kao Alonso na levom boku tako i on na desnom, mozda izbaci Mozesa iz postave. Potrebna su jos minimum 2 igraca za normalnu rotaciju...

Daa

pre 6 godina

@Zizu

Od kad pratis fudbal molim te ? Jel si zaboravio koliko je Real novca potrosio da bi bio to sto jeste, jel se secas kad ih je Lyon stalno izbacivao i pored silnog trosenja, tada nisu mogli ni u 1/2 finale da odu, ali se na kraju to silno trosenje isplatilo plus Zidan koji se pokazao kao vrhunski trener i to je to.

Zizu

pre 6 godina

Reala i Bajerna nigde ovog leta, nikakve kupovine, dva tri mlada igraca za rotaciju i to je sve, a evo i ove godine najozbiljniji kandidati za pobednika LS. Da se nisu susreli u cetvrtfinalu verovatno bi prosle sezone odmerili snage u finalu. A pored svega tako malo trose i pametno kupuju.

Hr

pre 6 godina

Reala nidje hehe.
Samo trgujte, svi cete opet na kraju kraljevima na crtu a onda ne pomaze ni 200 a bgm niti 600 somica evritja.
(sarajevo.ba, 31. avgust 2017 16:13)

Real ima sudije boli ih briga...

inter45

pre 6 godina

pre neki dan sam napisao da arsenal ima ok tim i da treba menjati trenera ...ali danas mislim da treba menjati i vlasnika i trenera ma sve u klubu...jeste da oni posluju u plusu itd ..sve je to ok ...ali valjda treba nesto i osvojiti ?? da su na ovaj tim dodali jos 2,3 dobra igraca mogli su da se bore za titulu ovako liga evrope max ....ne znam mislim da njih necu vise komentarisati ....srecno im sa dzakom , kolasincom,elnenijem itd....

akros

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37) # Link komentara


Pa i to je puno za čoveka u poslednjoj godini ugovora. Ovde neki ljudi izgleda da uopšte ne znaju, koji sve uslovi određuju cenu. On sigurno neće igrati za Arsenal nakon ove sezone, ali je problem, što Arsenalu nije o glavu da ga proda, a s druge strane, ako već može da ga proda, onda želi da uzme što više od Sitija. Ovih 60 miliona je s toga i ludost, ali očigledno da Sitiju to nije problem. Možda i s druge strane misle da i ukoliko ga sad ne kupe, može biti i promašaj njegovo dovođenje sledeće godine, s obzirom da se njemu baš i ne igra više u Arsenalu (makar je tako delovalo na početku sezone i da je mislima već otišao odatle) i da ukoliko izgubi godinu dana, to neće biti više isti fudbaler. Ima milion razloga, ali i dalje stoji da je i ovih 60 miliona previše, a ne premalo.

pl

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!  
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37)  

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m 
(asaa, 31. avgust 2017 16:09) 
Ne bi koštao ništa jer mu ističe ugovor.
(bachi, 31. avgust 2017 16:31)

Nejmaru je isteko ugovor i kostao je 222m

kaokakao

pre 6 godina

pre neki dan sam napisao da arsenal ima ok tim i da treba menjati trenera ...ali danas mislim da treba menjati i vlasnika i trenera ma sve u klubu...jeste da oni posluju u plusu itd ..sve je to ok ...ali valjda treba nesto i osvojiti ?? da su na ovaj tim dodali jos 2,3 dobra igraca mogli su da se bore za titulu ovako liga evrope max ....ne znam mislim da njih necu vise komentarisati ....srecno im sa dzakom , kolasincom,elnenijem itd....
(inter45, 31. avgust 2017 16:16)

Fora je da vlasnike interesuje fudbal kao lanjski snijeg, samo im je bitan taj plus.

bachi

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?! 
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37) 

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m
(asaa, 31. avgust 2017 16:09)
Ne bi koštao ništa jer mu ističe ugovor.

Realno

pre 6 godina

Katastrofalan prelazni rok za aktuelnog sampiona Engleske i to gotovo trecu sezonu zaredom...Otkada pregovore vodi Marina Granovskaja (koja o fudbalu pojma nema i Romanova je desna ruka) Celsi se neprestano vadi poslednji dan roka, novca ima na pretek ali dzaba. Od januara se znalo da ce trebati 2 nova vingbeka i vezni igraci, nijednu A klasu nisu doveli a sada je pitanje i da li ce uopste imati zamenu za Mozesa i Alonsa. Igra se na 4 fronta, neprihvatljiv amaterizam jer nece taktika i trener donositi titule neprestano...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 31. avgust 2017 11:45) Slazem se. Pored 2 vingbeka ne bi bilo lose da kupe i jednog strajkera, mada ni na rajt vingu nisu bas najpopunjeniji. Golkiper je dobar i tu nema potrebe za nekim vecim promenama.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pedja j7 
Засмеја ме за све паре. 
Стварно не разумем ове дечаке што је неко дошао у Манчестер,Рому или сл. И напишу идемо. А верујем да им нису погледали ни једну уткмицу уживо.
(Слободан, 31. avgust 2017 13:57)


navijaci iz treceg sveta :)

Djenka

pre 6 godina

druze @boli kao metak, ne znam sta tebe boli ali Pep nema potrebu da bilo kome a najmanje meni ista dokazuje. Obzirom da ima puno poverenje i pune dzakove para od prebogatih vlasnika (to je opet njihovo legitimno pravo) ocekujemo da proseta do titule. Ili ipak ne? Ono sto igraju njegovi timovi, sem ere sa Barsom ne uliva poverenje. Ovde smo svi komentatori kao iskreni ljubitelji fudbala, a to sto City radi iz godine u godinu nema veze sa fudbalom. Ali takva su vremena pa je izgleda normalno da takav klub ima simpatizere u Srbiji.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Кад се сетим ранијих година, чекамо до 00.00 да Берлускони купи неког, Галијани у преговорима, по 3-4 лета дневно.. Последњи пут 2010. када су дошли Ибра, Робињо, Боатенг.. А ове године завршили прелазни рок половином Јула, потрошили 200 милиона. Испаде досадније иако је ово најбољи прелазни рок још од 2002/2003...

Једино ми је жао што Бака није остао, не мислим да је Калинић неко појачање у односу на њега али ајде, то је Монтелина жеља.

andreas kisser

pre 6 godina

Da li Liverpul stvarno misli da i ako zadrze Kutinja mogu da konkurisu za neki trofej??? Bice kao pre par sezona sa Realom 4-0 za pola sata...
(Evans, 31. avgust 2017 14:18)

mislis na onaj dvomec iz marta 2009?

sve je gotovo, van dajk do veceras potpisuje ugovor sa LFC, kutinjo ostaje u LFC, a za lemara bi bilo najbolje da naprave isti dil kao i sa keitom, malo kesa za depozit i sledeceg leta 60-70M. drago mi je sto vidim sa koliko podcenjivanja se i dalje govori o liverpulu, ali verovatno ste svi svesni da i bez lemara LFC ima trenutno verovatno najbolji napad i sredinu u PL, a u trentu, vajnaldumu, milneru, lalani, okslejd-cemberlenu, solankeu i staridzu, konacno i odlicnu i dovoljno dugacku klupu. i ne zaboravite ko vodi liverpul, nije ni zadrti rafa, ni prevazidjeni king keni, ni pogubljeni bodzers! sa van dajkom ovo je tim koji ce biti definitivno u top 3, verovatno sa junajtedom i sitijem i u 1/4finalu LS. a za trofeje na tom nivou ce odlucivati stotinke, tj. detalji u samom finisu. to je stvar elementarne logike i poznavanja fudbala, koji doduse na ovom forumu manjkaju, a ne navijackih strasti, kojih ima napretek!

Oleole

pre 6 godina

Stefan Babović je free agent... Ivice, ne dao ti Bog da ga vratiš...
Inače, ima par odličnih igrača što su free agenti trenutno.
Flávio Ferreira, Portugalac, 26 god, štoper iz Malage.
Kyle Ebecilio, Holanđanin, 23 god, vezni iz Twentea.
Cheick Diabaté, Mali, 29 god, napadač iz Osmanlispora.
Wesley Jobello, Francuz, 23 god, vezni iz Clermonta.
Lautaro Rinaldi, Argentinac, 23 god, napadač iz Panatenaikosa.

Na menadžeru su skroz ok kao igrači, par njih sam i dovodio. Ali to je igrica. Mada i po statistici na netu može da se vidi da su bar bolji od raznih Ćirkovića, Kosovića, Djuričkovića itd.

asaa

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37)

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu

takve tvrdnje se uglavnom zasnivaju na cinjenicama tipa "Liverpul je malerozan i nikad nece nista osvojiti" a ne na realnim osnovama. liverpul ce se boriti za titulu ove sezone, niko ne tvrdi da ce je osvojiti ali ce biti u vrhu do samog kraja
(klostridium botulinum, 31. avgust 2017 13:59)

Nece.

nista o nicemu

pre 6 godina

znaci koje je to pranje para i koje su to brojke... pa igraci za koje nismo ni culi odlaze za po 20-30 miliona... sad igrac koji vredi par miliona je neki amater izgleda
(majstor, 31. avgust 2017 13:55)

Deco, ovo vam je primer kako ljudi nemaju pojma o pranju para ali pricaju o tome. Ovo nije pranje para.

texo

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Najgore sinak sto i sa ovim sastavom nema sanse da se uzme ni titula pored Uniteda,Sitija,Celzija i Totenhema, a o LS pored Reala,Bajerna,PSZ-a i ostalih da ne govorim, ali posto nece doci ni Lemar a ni Van Dajk, plafon ce biti top4.

Blek

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo. 
(Sandzak, 31. avgust 2017 09:27) 

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 12:40) Zapravo i prihode knjizis kada su nastali, kao i troskove. Kada ce doci do priliva ili odliva, to je druga prica.

Evans

pre 6 godina

Da li Liverpul stvarno misli da i ako zadrze Kutinja mogu da konkurisu za neki trofej??? Bice kao pre par sezona sa Realom 4-0 za pola sata...

Rade

pre 6 godina

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 13:47)

Prodali su Nejmara za 220m-105m Dembele-40m Paulinjo, znaci imaju jos 75m od prodaje Nejmara i oko 150m sto im sleduje, ali uplasili ste se madrioti potpuno vas razumem.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Није тачно да Наби Кеита кошта 55 милиона. То је 55 милиона за откупну клаузулу али Ливерпул плаћа и то што га "капарише", не зна се тачна цифра али се нагађа да је нешто између 20 и 25 милиона.

fuga

pre 6 godina

Ovaj Sandzak se uhvatio ovih bonusa u vezi sa Dembeleovim transferom kao da ih on placa iz svog dzepa. Svaki cas ostavlja po nekoliko komentara o tome

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu


e cus ovo
niste vi sila kao partizan pa da dolazi kod vas
(Strudla, 31. avgust 2017 10:08)

Pankeru, du ju fil divousn?

Fizikaner

pre 6 godina

Cuj ManUtd i Liverpul trosili? A sta je Siti radi leba vam? Aj Liverpul i nekako, spucace danas jos dosta kesa ali Utd doveo Lukakua koji je odlican, produzio ugovor sa Ibrom za 3x manju platu, doveo Matica u vezi koji je odmah izbacio Herreru iz postave i Lindelof koji se jos privikava. Znam ja da se ovde mrzi Utd ali sta bi vam ja. Ali cepam se od smeha kad sam vidio komentar navijaca Luzerpula koji se nada tituli PL i peharom LS. Sinak, ako osvojite Liga ili FA kup udarajte se nogom u du.e, moj vam je licni savjet.

Слободан

pre 6 godina

Pedja j7
Засмеја ме за све паре.
Стварно не разумем ове дечаке што је неко дошао у Манчестер,Рому или сл. И напишу идемо. А верујем да им нису погледали ни једну уткмицу уживо.

majstor

pre 6 godina

znaci koje je to pranje para i koje su to brojke... pa igraci za koje nismo ni culi odlaze za po 20-30 miliona... sad igrac koji vredi par miliona je neki amater izgleda

nista o nicemu

pre 6 godina

Kutinjo u Barsi, 180 miliona cena, plus Rakitic, potvrdjeno.
(Ludilo, 31. avgust 2017 12:58)

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100

klostridium botulinum

pre 6 godina

nista o nicemu

takve tvrdnje se uglavnom zasnivaju na cinjenicama tipa "Liverpul je malerozan i nikad nece nista osvojiti" a ne na realnim osnovama. pa i mancester nije osvajao titule od 67-93 i vjerujem da su tada isto govorili navijaci liverpula evertona i arsenala za njih pa znamo sta se desilo kasnije, celsi samo 1 titulu prije romana, siti preko 40 godina...doci ce i golden sky at the end of a storm...liverpul ce se boriti za titulu ove sezone, niko ne tvrdi da ce je osvojiti ali ce biti u vrhu do samog kraja

nista o nicemu

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Titula jedino ako ispadnete u Cempionsip pa ga sledece sezone osvojite.

Boli kao metak

pre 6 godina

Haha koji bre Liverpul prednjacio, doveli su Salaha i Oksa Cembrerlejna, to nije ni prici Junajtedu i Citiju. Klasicni trenerski mag Pep Gvardiola koji bez pola milijarde ne preuzima tim.
(Djenka, 31. avgust 2017 09:52)
Au sta pisu ljudi, dokle vise ove gluposti da citam. Zamisli Gvardiola treba da uzme svonsi sa budzetom od 3m da bi se dokazao djenki sa b92 sajta... uostalom i ti mozes da zahtevas platu 100000 evra ali ti je niko nece dati, svako trazi sta moze da dobije

nista o nicemu

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo.
(Sandzak, 31. avgust 2017 09:27)

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.

nikola

pre 6 godina

rosen bolen.. rasen bal lajpcig,u prevodu trava i lopta.. imaju to Rb kao red bul al nr mogu tako da se zove vec su menjali u rasen bal.. kakav crni rosen bolen

White Power

pre 6 godina

@mare
Hahaha-svaka cast za komentar :)))
Vecite cifte i civuti, nista kupili, nista ulozili-al zato nista ni osvojili u zadnjih 10 godina.
A onaj Venger osedeo odavno, al ne kupuje nista.
Nezasluzeno najpreplaceniji trener u istoriji nekog sporta. Trofeja vido nije ni ne seca se, al zato gazdama dobar trgovac.
Uzas.

BlueFortress

pre 6 godina

Katastrofalan prelazni rok za aktuelnog sampiona Engleske i to gotovo trecu sezonu zaredom...Otkada pregovore vodi Marina Granovskaja (koja o fudbalu pojma nema i Romanova je desna ruka) Celsi se neprestano vadi poslednji dan roka, novca ima na pretek ali dzaba. Od januara se znalo da ce trebati 2 nova vingbeka i vezni igraci, nijednu A klasu nisu doveli a sada je pitanje i da li ce uopste imati zamenu za Mozesa i Alonsa. Igra se na 4 fronta, neprihvatljiv amaterizam jer nece taktika i trener donositi titule neprestano...

malimilojko

pre 6 godina

Reče skoro neko mnogo potkovaniji desavanjima u sportu i vezanoj ekonomiji od mene, mislim g. Gorcin Stojnovic ali me mlada skleroticnost sprecava i da tvrdim: "30 ili 300 miliona, uopste nije bitno...vazi se samo sta i koliko pokazes kada zakoracis na zeleni tepih"...mada bi mogli makar salary cap da uvedu kad vec ne postoji nacin obuzdavanja trosenja rodno nasledjenog crnog zlata na talentovane a po brazilskim plazama formirane fudbalske noge

Marko

pre 6 godina

@marepp
Arsenal od 2013 je obavljao 33% svog prelaznog roka poslednji dan (podatak sa sky sporta). Man City npr samo 7%. Ocekivao bih ja nesto i danas

dirigent

pre 6 godina

Stize Bobadilja u Partizan... Kaze od kad je ugasio zvuk na JNA sve mu nesto zao i greote i da naravno igrace za nista kao i dosadasnja pojacanja....

akros

pre 6 godina

Izgleda da Riyad Mahrez danas prelazi u novi tim. Najluđe od svega što mediji izveštavajukako je u Parizu, Barseloni, Londonu, a neki čak tvrde da je i viđen u Mančesteru. Čovek ili je Supermen ili zaista niko ne zna gde ide Riyad Mahrez.

Sandzak

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo.

Neznalica

pre 6 godina

Čitam tekst, uglavnom korektan. I onda poslednja dva pasusa. Kao da ih je pisao neko ko uopšte ne prati Premijer ligu. Po kom osnovu Liverpul spada u dva tima, uz Junajted, koji su najviše trošili? Aman, Siti je kupio Bernarda Silvu, Mendija, Danila, Vokera, verovatno još nekog mladog koga ne mogu da se setim i gotovo sigurno su najviše para potrošili ove godine. Da ne pričamo da Sančez povrh toga može da dođe za ogromne pare. A onda reći da je Liverpulov transfer igrača drugi najveći na Ostrvu posle Lukakua jednostavno opet ne odgovara istini. Morata je došao za 70 miliona funti u Čelzi. Čelzi je kupio i Bakajoka za prilične pare i jedino što ih ne čini najvećim trošadžijama je prodaja Matića.

Da ne pričam da je po mojim računicama i Everton trenutno, pre završetka poslednjeg dana prelaznog roka, pazario više od Liverpula. Opet, Everton je za ozbiljne pare prodao Lukakua.

E sad, jedino ako pisac ovog teksta zna ono što ne znaju ozbiljni svetski sportski mediji, tačnije, da će i Oksalajd-Čembrlen i Lemar da budu igrači Liverpula danas. Pritom, ako u tom slučaju prodaju Kutinja, Liverpul će zapravo opet biti u finansijskom plusu ove godine.

Pišite ozbiljnije ovakve tekstove. Vi ste mi omiljeni sportski sajt

Pedja J7

pre 6 godina

Samo da do veceras ne bude:

Kanga - tamo

Boace - onamo

Donald - u 3 pm...

Terzic: "Morali smo da prodamo sve, ja kao Dr znam te ekonomske situacije, fluktuacija igraca je takva da mozemo da poslujemo u odrzivom okruzenju samo ako....Zvezda je bolja nego ikada... hvala Vucicu"...

Djenka

pre 6 godina

Haha koji bre Liverpul prednjacio, doveli su Salaha i Oksa Cembrerlejna, to nije ni prici Junajtedu i Citiju. Klasicni trenerski mag Pep Gvardiola koji bez pola milijarde ne preuzima tim.

AFC

pre 6 godina

Marepp

Vidis, nisi u pravu.
Arsenal ce dovesti nekog balvana koji igra sredinu i jednog matorog igraca odbrane.
Prati malo suskanja i nagadjanja.
Vec su doveli Lakazeta i Kolasinca.

Dacha

pre 6 godina

Pisete bezveze,kao prvo Mpape prelazi u Psg ali na pozajmicu sa opcijom otkupa sledece sezone za nekih 180 miliona,pod dva Keita nije dosao u Liverpul niti je Liverpul potrosio tih 55 miliona evra za njega vec je samo dogovoreno da dodje sledece sezone kad mu u ugovoru stoji opcija sa otkupnom klauzulom od 55 miliona sto znaci da su iz Lajpciga spremni da se odreknu neki 25,30 miliona evra da bi igrac ostao jos god dana kod njih jer im je Liverpul odmah sad nudio oko 75 miliona za transfer i oni su odbili. Molim novinare da kad vec pisu neki clanak da ne pisu pausalno vec da objavljuju tacne informacije.

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA

Sandzak

pre 6 godina

Sta su licjemerni novinari. jednima pisu cijene sa mogucim bonusima a drugima fiksno i bonus ni da pomenu. a svi znamo da svaki ugovor ima i bonus.

Djomla

pre 6 godina

" Ipak, najveće trošadžije su ponovo bile premijerligaši, još jednom nadmašivši sopstveni rekord od preko milijardu i 300 miliona evra, a prednjačili su Mančester Junajted i Liverpul. " Mančester Siti je potrošio najviše od svih, a njih niste ni spomenuli...

Pedja J7

pre 6 godina

Samo da do veceras ne bude:

Kanga - tamo

Boace - onamo

Donald - u 3 pm...

Terzic: "Morali smo da prodamo sve, ja kao Dr znam te ekonomske situacije, fluktuacija igraca je takva da mozemo da poslujemo u odrzivom okruzenju samo ako....Zvezda je bolja nego ikada... hvala Vucicu"...

Djomla

pre 6 godina

" Ipak, najveće trošadžije su ponovo bile premijerligaši, još jednom nadmašivši sopstveni rekord od preko milijardu i 300 miliona evra, a prednjačili su Mančester Junajted i Liverpul. " Mančester Siti je potrošio najviše od svih, a njih niste ni spomenuli...

akros

pre 6 godina

Izgleda da Riyad Mahrez danas prelazi u novi tim. Najluđe od svega što mediji izveštavajukako je u Parizu, Barseloni, Londonu, a neki čak tvrde da je i viđen u Mančesteru. Čovek ili je Supermen ili zaista niko ne zna gde ide Riyad Mahrez.

nebojša

pre 6 godina

Ako je istina ovo za Lemara da je odbio Arsenal zbog Liverpoola, onda je Arsenal mnogo mnogo mnogo nisko pao, pa Sančez je svojevremeno odbio Liverpool zbog Arsenala, Suarez je tražio da ide u Arsenal kad su nudili 40M, sada Ox ode, baš je postao jada od kluba

Djenka

pre 6 godina

Haha koji bre Liverpul prednjacio, doveli su Salaha i Oksa Cembrerlejna, to nije ni prici Junajtedu i Citiju. Klasicni trenerski mag Pep Gvardiola koji bez pola milijarde ne preuzima tim.

nista o nicemu

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Titula jedino ako ispadnete u Cempionsip pa ga sledece sezone osvojite.

Dacha

pre 6 godina

Pisete bezveze,kao prvo Mpape prelazi u Psg ali na pozajmicu sa opcijom otkupa sledece sezone za nekih 180 miliona,pod dva Keita nije dosao u Liverpul niti je Liverpul potrosio tih 55 miliona evra za njega vec je samo dogovoreno da dodje sledece sezone kad mu u ugovoru stoji opcija sa otkupnom klauzulom od 55 miliona sto znaci da su iz Lajpciga spremni da se odreknu neki 25,30 miliona evra da bi igrac ostao jos god dana kod njih jer im je Liverpul odmah sad nudio oko 75 miliona za transfer i oni su odbili. Molim novinare da kad vec pisu neki clanak da ne pisu pausalno vec da objavljuju tacne informacije.

klostridium botulinum

pre 6 godina

nista o nicemu

takve tvrdnje se uglavnom zasnivaju na cinjenicama tipa "Liverpul je malerozan i nikad nece nista osvojiti" a ne na realnim osnovama. pa i mancester nije osvajao titule od 67-93 i vjerujem da su tada isto govorili navijaci liverpula evertona i arsenala za njih pa znamo sta se desilo kasnije, celsi samo 1 titulu prije romana, siti preko 40 godina...doci ce i golden sky at the end of a storm...liverpul ce se boriti za titulu ove sezone, niko ne tvrdi da ce je osvojiti ali ce biti u vrhu do samog kraja

Neznalica

pre 6 godina

Čitam tekst, uglavnom korektan. I onda poslednja dva pasusa. Kao da ih je pisao neko ko uopšte ne prati Premijer ligu. Po kom osnovu Liverpul spada u dva tima, uz Junajted, koji su najviše trošili? Aman, Siti je kupio Bernarda Silvu, Mendija, Danila, Vokera, verovatno još nekog mladog koga ne mogu da se setim i gotovo sigurno su najviše para potrošili ove godine. Da ne pričamo da Sančez povrh toga može da dođe za ogromne pare. A onda reći da je Liverpulov transfer igrača drugi najveći na Ostrvu posle Lukakua jednostavno opet ne odgovara istini. Morata je došao za 70 miliona funti u Čelzi. Čelzi je kupio i Bakajoka za prilične pare i jedino što ih ne čini najvećim trošadžijama je prodaja Matića.

Da ne pričam da je po mojim računicama i Everton trenutno, pre završetka poslednjeg dana prelaznog roka, pazario više od Liverpula. Opet, Everton je za ozbiljne pare prodao Lukakua.

E sad, jedino ako pisac ovog teksta zna ono što ne znaju ozbiljni svetski sportski mediji, tačnije, da će i Oksalajd-Čembrlen i Lemar da budu igrači Liverpula danas. Pritom, ako u tom slučaju prodaju Kutinja, Liverpul će zapravo opet biti u finansijskom plusu ove godine.

Pišite ozbiljnije ovakve tekstove. Vi ste mi omiljeni sportski sajt

BlueFortress

pre 6 godina

Katastrofalan prelazni rok za aktuelnog sampiona Engleske i to gotovo trecu sezonu zaredom...Otkada pregovore vodi Marina Granovskaja (koja o fudbalu pojma nema i Romanova je desna ruka) Celsi se neprestano vadi poslednji dan roka, novca ima na pretek ali dzaba. Od januara se znalo da ce trebati 2 nova vingbeka i vezni igraci, nijednu A klasu nisu doveli a sada je pitanje i da li ce uopste imati zamenu za Mozesa i Alonsa. Igra se na 4 fronta, neprihvatljiv amaterizam jer nece taktika i trener donositi titule neprestano...

prosjak

pre 6 godina

Стигао и овај мали Килијан Мбапе (или како већ) у ПСЖ. Каква демонстрација моћи, свака част. Посебно ми се допада што одбијају да продају играче Фарси, може било коме другом али не и њима, ето коначно се Фарса замерила некоме коме није требала.. Allez PSG, Allez Al-Khelaïfi!
(adriano_galliani, 31. avgust 2017 19:46)

Eto nasao si jos jedan aristokratski klub.

kaokakao

pre 6 godina

pre neki dan sam napisao da arsenal ima ok tim i da treba menjati trenera ...ali danas mislim da treba menjati i vlasnika i trenera ma sve u klubu...jeste da oni posluju u plusu itd ..sve je to ok ...ali valjda treba nesto i osvojiti ?? da su na ovaj tim dodali jos 2,3 dobra igraca mogli su da se bore za titulu ovako liga evrope max ....ne znam mislim da njih necu vise komentarisati ....srecno im sa dzakom , kolasincom,elnenijem itd....
(inter45, 31. avgust 2017 16:16)

Fora je da vlasnike interesuje fudbal kao lanjski snijeg, samo im je bitan taj plus.

Dynamic

pre 6 godina

"Kao i u većini zemalja, prelazni rok u Srbiji takođe traje do 31. u ponoć."

"U gotovo svim vodećim zemljama letnja pijaca se zatvara u ponoć poslednjeg dana avgusta, osim u Španiji gde traje do 1. septembra u 00.00"


31/8 u ponoć i 1/9 u 00.00 je jedno te isto, pobogu :-)

Hr

pre 6 godina

Reala nidje hehe.
Samo trgujte, svi cete opet na kraju kraljevima na crtu a onda ne pomaze ni 200 a bgm niti 600 somica evritja.
(sarajevo.ba, 31. avgust 2017 16:13)

Real ima sudije boli ih briga...

neko ko zna

pre 6 godina

Reala nidje hehe.
Samo trgujte, svi cete opet na kraju kraljevima na crtu a onda ne pomaze ni 200 a bgm niti 600 somica evritja.
(sarajevo.ba, 31. avgust 2017 16:13)

Real ima sudije boli ih briga...
(Hr, 31. avgust 2017 16:28)

znaci pametno ulazu ... :)

Sandzak

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo.

neutralni felsh

pre 6 godina

1. jel jasno nekome sta radi celzi? ne znam klub koji se ove sezone slabije pojacao nego oni. kupuju neke "dojava" igrace u 5 do 12, a pola pozicija im nema rezervu i klupa promaja... cudno, vrlo cudno. ako zele da se bore na 2 fronta (liga i LS) treba im vise od prve postave. u vreme kad svi jaki klubovi ne da dupliraju nego "tripliraju" igrace na skoro svakoj poziciji (posebno u veznom redu), celzi ima odlicnu prvu postavu ali su im rezerve mrsave... pre ovog transfer roka i svih onih sapunica sa kostom i konteom, mislio sam da ce oni da budu jedan od najvecih trosadzija, a oni bili skoro pa najmirniji na trzistu - upadljivo tihi. u sustini su samo zamenili napadaca, umesto koste dosao morata.
2. bajern je stari primer kako treba poslovati u transfer roku. oni cute pa kupe, za ne mnogo vecu cenu od pocetne. ostali se uglavnom raskokodacu mesec dana pre kupovine, pa potencijalni klub-prodavac i okolni mesetari imaju vreme da se konsoliduju i zamaste im corbu... ko je pomislio na barselonu? slucaj kutinjo je preseo svima - sutra da dodje na nou kamp, navijacima ce ostati knedla u grlu, a bogami i upravi, koja se tokom ovog transfer roka nagutala knedli za ceo zivot :)
3. arsenalu i vengeru odavno presusule zalihe po francuskoj i africi. sa stagnacijom kluba i skautinga, kao i razvojem francuske lige - udaljili su se sa izvora jeftinih i pouzdanih igraca, jer su to trziste zauzeli nezavisni skauti i veci klubovi. u neka druga ne tako davna vremena, bas bi arsenal "u pola cene" kupio pola monaka i olimpika i sepurio se po ostrvu... ali ta vremena su prosla, vise im niko nece prodati igraca za cenu na koju je venger navikao, jer su uplivali velike trosadzije. na sve to, psg i barsa su ovo leto posredno podigli cene svim top igracima.
4. najveci cicija u prelaznom roku? sevilja - kao i obicno :)

Daa

pre 6 godina

@Zizu

Od kad pratis fudbal molim te ? Jel si zaboravio koliko je Real novca potrosio da bi bio to sto jeste, jel se secas kad ih je Lyon stalno izbacivao i pored silnog trosenja, tada nisu mogli ni u 1/2 finale da odu, ali se na kraju to silno trosenje isplatilo plus Zidan koji se pokazao kao vrhunski trener i to je to.

neutralni felsh

pre 6 godina

Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao.
(Zizu, 31. avgust 2017 20:37)


"vec duzi niz godina"? onda iz tih nabrojanih, za koje si u pravu, izbaci real slobodno. ne mozes ih stavljati u taj kos posle dva relatovno skromna letnja transfer-roka. pa 2014. su kupili hamesa rodrigeza za rekordnu sumu tada, bese 80 miliona eura, vecinom na osnovu toga sto je bio zvezda mondijala u brazilu, i jedne sezone u monaku. posle nije ni 20 utakmica poceo kao starter, presedeo na klupi. real trenutno radi odlican transfer-posao, ali ne mozes na osnovu dve sezone zaboraviti sve prethodne... "duzi niz godina" je malo duzi period.

fuga

pre 6 godina

Ovaj Sandzak se uhvatio ovih bonusa u vezi sa Dembeleovim transferom kao da ih on placa iz svog dzepa. Svaki cas ostavlja po nekoliko komentara o tome

Cika Djura

pre 6 godina

Nista od Van Dajka kako stvari stoje.

Samo da Barselona izvisi za Kutinja, to mu dodje kao novo pojacanje Liverpoola: imali bi nezadovoljnog igraca koji bi morao na brzaka da proguta sve ono sto se pisalo po stampi, da uputi javno izvinjenje navijacima i klubu, da svolje nezadovoljstvo neprelaskom u Barsu kanalise kroz igru ne bi li time zaradio mesto u reprezentaciji na sledecem svetskom prvenstvu.

andreas kisser

pre 6 godina

steta za van dajka, ali posteno! identicna prica kao i kutinjova sa druge strane. i pored razocarenja, moram da primetim da su FSG ispali dzekovi, vidi se da su pravi biznismeni. cim je 'pukla bruka' o nelegalnom pristupu tamo negde pocetkom prelaznog roka, odmah su uradili 'damage control' i od tada sve do danas postovali to sto je receno. liverpul nije nijednom pokusao da ponovo kontaktira igraca, nije poslata nijedna ponuda klubu, jednostavno cekali su da vide hoce li ih s'ton sam kontaktirati i pitati koliko su spremni da iskesiraju. to se nije dogodilo i nema ljutnje. steta sto su se kola slomila na liverpulu, jer se pre par dana i zvanicno saznalo ono sto se nezvanicno odmah znalo: da su se i predtavnici celsija i sitija otp. u isto vreme sastajali sa van dajkovim mendzmentom. ali s'ton je posebno ogorcen na liverpul zbog silnih igraca koje su im ovi uzeli, da je pristup koji su uradili amerikanci bio jedini logican, a i fer. kolika je to suprotnost u poredjenju sa sramnim barsinim ponasanjem prema liveprulu i kutinju! sto puta im je receno da igrac nije na prodaju, nijednom predstavnici liverpula nisu seli za sto sa ljudima iz barse koji su ponude slali mejlovima, pa uporno huskanje medija sa laznim pricama, direktno kontaktiranje kutinja, pretnja da je sad il' nikad i da se vise nece vracati po njega, ispiranje mozga momku i sta sve ne jos. zaista ne mogu da verujem da postoje navijaci barse, osim ako nisu u pitanju tinejdzeri, za koje je takvo ponasanje opravdano!

dijagnosticar

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Ja sam ti lepo rekao sinak, NI Lemar a NI Van Dajk. Znači ne stiže titula (kao da je ikad i stizala) a o LŠ da ni ne govorimo.
(texo, 31. avgust 2017 20:53)

Sladjane care samo cepaj.

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Zvanicno, Mancester siti je potrosio najvise para na dolazak fudbalera u istoriji fudbala.
Za 14 godina potrosili su vise nego Real Madrid u celoj svojoj istoriji.
Real Madrid je prodao igrace za najvise para u istoriji a Porto je ostvario najveci profit.

Ronaldo-Bejl?
Kako su male njihove cifre.
Od kad je Geret Bejl dosao,za 4 sezone osvojene su 3 LS.
Svaka cast Perezu.
Mogu li 3 u nizu?

Realno

pre 6 godina

Katastrofalan prelazni rok za aktuelnog sampiona Engleske i to gotovo trecu sezonu zaredom...Otkada pregovore vodi Marina Granovskaja (koja o fudbalu pojma nema i Romanova je desna ruka) Celsi se neprestano vadi poslednji dan roka, novca ima na pretek ali dzaba. Od januara se znalo da ce trebati 2 nova vingbeka i vezni igraci, nijednu A klasu nisu doveli a sada je pitanje i da li ce uopste imati zamenu za Mozesa i Alonsa. Igra se na 4 fronta, neprihvatljiv amaterizam jer nece taktika i trener donositi titule neprestano...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 31. avgust 2017 11:45) Slazem se. Pored 2 vingbeka ne bi bilo lose da kupe i jednog strajkera, mada ni na rajt vingu nisu bas najpopunjeniji. Golkiper je dobar i tu nema potrebe za nekim vecim promenama.

Novak

pre 6 godina

Celsi ima kompletnu ekipu treba nam samo rezerva u odbrani i dobili smo ga sad.
(Blueblueblue, 31. avgust 2017 17:31)

A ko ste vi decko? Ti si mozda Englez koji prati svaku tekmu na Celsijevom stadionu?

Daj Boze da si otisao i na jednu pa se toliko primas i pises tipa "nas", i poistovjecujes se sa Celzijevim navijacima...

milos

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?

onako

pre 6 godina

@Zizu
Tebi čovek lepo napiše a Ti opet ? Benzema je došao kad ? Gago , Iguanin , Van der Vart , Rud , Bekam , Kaka najveći od svih , Alonso , Arbeloa , kupovali su jedno pet god kao na traci , klince Holandjane i nisu bideli ne 1/2 nego 1/4 , Lion i Roma se 4 god zaredom sprdali sa Galaktikosima . O domaćim lekcijama kod ovih ljubimaca Barse da se javiš. Ko zna koga sam još zaboravio.

vuk

pre 6 godina

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?
(vuk, 31. avgust 2017 20:35)

Pitaj kako bi Pogba bio prva opcija pored Skolsa. Zivo me zanima sta ce ti reci.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 21:28)

Ne znam ko ti daje pluseve za komentare, ali nisam siguran da ti i oni koji su ti dali plus imate pojma o kojem sportu je ovde rec. Hoces da kazes da je Ferguson prodao Pogbu 2012. jer je tada iz PENZIJE vratio Pola Skolsa u 38. godini zivota i to zbog jedne sezone posle koje se Skols konacno penzionisao zauvek?!

andreas kisser

pre 6 godina

Da li Liverpul stvarno misli da i ako zadrze Kutinja mogu da konkurisu za neki trofej??? Bice kao pre par sezona sa Realom 4-0 za pola sata...
(Evans, 31. avgust 2017 14:18)

mislis na onaj dvomec iz marta 2009?

sve je gotovo, van dajk do veceras potpisuje ugovor sa LFC, kutinjo ostaje u LFC, a za lemara bi bilo najbolje da naprave isti dil kao i sa keitom, malo kesa za depozit i sledeceg leta 60-70M. drago mi je sto vidim sa koliko podcenjivanja se i dalje govori o liverpulu, ali verovatno ste svi svesni da i bez lemara LFC ima trenutno verovatno najbolji napad i sredinu u PL, a u trentu, vajnaldumu, milneru, lalani, okslejd-cemberlenu, solankeu i staridzu, konacno i odlicnu i dovoljno dugacku klupu. i ne zaboravite ko vodi liverpul, nije ni zadrti rafa, ni prevazidjeni king keni, ni pogubljeni bodzers! sa van dajkom ovo je tim koji ce biti definitivno u top 3, verovatno sa junajtedom i sitijem i u 1/4finalu LS. a za trofeje na tom nivou ce odlucivati stotinke, tj. detalji u samom finisu. to je stvar elementarne logike i poznavanja fudbala, koji doduse na ovom forumu manjkaju, a ne navijackih strasti, kojih ima napretek!

spetakl

pre 6 godina

da većina komentatora ovde ovako prati svoj posao, bili bi svi do jednog ultra turbo eksperti u svojim zanimanjima, odgovorno tvrdim...

antiDebil

pre 6 godina

Zizu
a Djejms Rodrigez ? real madrid je imao toliko promasaja od 05-15 da je to tesko i pobrojati. Real madrid i Barselona su ti dva najplasticnija fudbalska kluba na svetu. Oni su ti preteca svega ovoga sto se danas u fudbalu dogadja....

Hired guns

pre 6 godina

Ovo je neukusno, nema nikakve veze sa sportom. Klubu za titule treba samo neko iza sa velikim parama. Siromasni su bez sansi. Stvaraju igrace koje im bogati otkupe 'na kilo' i pre nego sto se formiraju i od kojih posle 99% propadne.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Svaka čast Mbapeu, Nejmaru, Dembeleu i tako dalje... sigurno su se odrekli a i dalje se odricu dosta stvari u zivotu da bi uspeli a mi kucamo komentare i zivim...i polako. Ali ljudi ovo vise gubi svaki smisao, pa meni licno Liga Evropa deluje zanimljivije od LŠ zbog "neprepumpanosti" i kakve-takve ravnoteze klubova. U LŠ se svake godine zna ko će se boriti u završnici i stvarno fudbal gubi draž igre, što on i jeste... samo igra koju volimo i zbog koje se nerviramo i radujemo a ne.... pa da kazem biznis.

Liverpool Man

pre 6 godina

Eee moj Liverpule najavljivanje od 175 miliona i na kraju preplaceni Oxlade. Decembra ce nam igrati stopera Milner kad se povrede lovren i matip...

akros

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37) # Link komentara


Pa i to je puno za čoveka u poslednjoj godini ugovora. Ovde neki ljudi izgleda da uopšte ne znaju, koji sve uslovi određuju cenu. On sigurno neće igrati za Arsenal nakon ove sezone, ali je problem, što Arsenalu nije o glavu da ga proda, a s druge strane, ako već može da ga proda, onda želi da uzme što više od Sitija. Ovih 60 miliona je s toga i ludost, ali očigledno da Sitiju to nije problem. Možda i s druge strane misle da i ukoliko ga sad ne kupe, može biti i promašaj njegovo dovođenje sledeće godine, s obzirom da se njemu baš i ne igra više u Arsenalu (makar je tako delovalo na početku sezone i da je mislima već otišao odatle) i da ukoliko izgubi godinu dana, to neće biti više isti fudbaler. Ima milion razloga, ali i dalje stoji da je i ovih 60 miliona previše, a ne premalo.

vuk

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?
(milos, 31. avgust 2017 17:26)

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.

majstor

pre 6 godina

znaci koje je to pranje para i koje su to brojke... pa igraci za koje nismo ni culi odlaze za po 20-30 miliona... sad igrac koji vredi par miliona je neki amater izgleda

Armada

pre 6 godina

Koji cirkus!!! Pljusti nenormalna lova a klubove bas briga za trofeje.

hoce neko da me ubedi da je potencijanih 300 miliona Liverpul ulozio u titulu...ma daaaajjj....

dirigent

pre 6 godina

Stize Bobadilja u Partizan... Kaze od kad je ugasio zvuk na JNA sve mu nesto zao i greote i da naravno igrace za nista kao i dosadasnja pojacanja....

Blue Lion

pre 6 godina

Moram priznati da me sada Čelsi podseća na Arsenal,štekaju pare za novi stadion a tu su i Romanovi porodični problemi i klub vidi kao profitabilnu kompaniju gde na svaki prelazni rok zarade ,umesto da ulažu u nove igrače.U neku ruku i mogu da ih razumem uzeli su dve titule u poslednje tri sezone,ali ne zato što su imali najbolju ekipu u ligi ,već je tu presudila lucidnost trenera što Murinja a kasnije i Kontea.Znači ove sezone nije moranje,možda osvojimo neki kup,bitno je odrzati konstantnost ekipe i završiti u top 4,kako bi igrali LŠ,što je poražavajuće za nas navijače koji očekujemo najviše od svog voljenog kluba.Najveća žrtva kao i obično u Čelsiju biva trener,Konte posle osvojene titule od prelaznog roka očekivao je sigurno mnogo više,pogotovo željan je uspeha u LŠ,ali sa ovakvim timom realno nemožemo očekivati neke mega uspehe,realno nadam se da grešim predstoji nam grčevita borba za 4 mesto u PL,sa Totenhemom i Arsenalom,mančesterske ekipe su se skockale po želji trenera ,Liverpul se ozbiljno pojačao,a mi imamo onog nesrećnog Emenala koji pokušava da dovede sve povredjene igrače lige koji nemogu ni lekarski da prodju(Barkli,Drinkvoter,Ljorente)pa i Bakajoko je kupljen povredjen.Ostaje nam samo nadanje da Konte nije otišao u Italiju zbog odmora ,već da iskopa nekog novog Alonsa i spasi nam sezonu !

Stevan

pre 6 godina

Englezi pišu da je Lemar dimna zavesa a da Arsenal pokušava da kupi Drekslera iz PSG. PSG mora nešto da proda da bi doveo i Mbapea. Opet Arsen kasno i premalo kupuje.

nista o nicemu

pre 6 godina

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.
(vuk, 31. avgust 2017 17:40)

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.

texo

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Ja sam ti lepo rekao sinak, NI Lemar a NI Van Dajk. Znači ne stiže titula (kao da je ikad i stizala) a o LŠ da ni ne govorimo.

inter45

pre 6 godina

pre neki dan sam napisao da arsenal ima ok tim i da treba menjati trenera ...ali danas mislim da treba menjati i vlasnika i trenera ma sve u klubu...jeste da oni posluju u plusu itd ..sve je to ok ...ali valjda treba nesto i osvojiti ?? da su na ovaj tim dodali jos 2,3 dobra igraca mogli su da se bore za titulu ovako liga evrope max ....ne znam mislim da njih necu vise komentarisati ....srecno im sa dzakom , kolasincom,elnenijem itd....

Malkom

pre 6 godina

Ovo je neukusno, nema nikakve veze sa sportom. Klubu za titule treba samo neko iza sa velikim parama. Siromasni su bez sansi. Stvaraju igrace koje im bogati otkupe 'na kilo' i pre nego sto se formiraju i od kojih posle 99% propadne.
(Hired guns, 31. avgust 2017 20:07)

Nije li i u životu tako?

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA

nista o nicemu

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo.
(Sandzak, 31. avgust 2017 09:27)

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.

Konoplja sa pedigreom

pre 6 godina

Paparazzi su uspeli jutros da fotografisu Kutinja u majici sa sloganom "Jedem cvarke i bombone, igrac sam Barselone" dok ceka u servisu na periferiji Liverpola da mu zamene razbijenu sofersajbnu na njegovom moskvicu.

nikola

pre 6 godina

rosen bolen.. rasen bal lajpcig,u prevodu trava i lopta.. imaju to Rb kao red bul al nr mogu tako da se zove vec su menjali u rasen bal.. kakav crni rosen bolen

Zizu

pre 6 godina

Reala i Bajerna nigde ovog leta, nikakve kupovine, dva tri mlada igraca za rotaciju i to je sve, a evo i ove godine najozbiljniji kandidati za pobednika LS. Da se nisu susreli u cetvrtfinalu verovatno bi prosle sezone odmerili snage u finalu. A pored svega tako malo trose i pametno kupuju.

Fizikaner

pre 6 godina

Cuj ManUtd i Liverpul trosili? A sta je Siti radi leba vam? Aj Liverpul i nekako, spucace danas jos dosta kesa ali Utd doveo Lukakua koji je odlican, produzio ugovor sa Ibrom za 3x manju platu, doveo Matica u vezi koji je odmah izbacio Herreru iz postave i Lindelof koji se jos privikava. Znam ja da se ovde mrzi Utd ali sta bi vam ja. Ali cepam se od smeha kad sam vidio komentar navijaca Luzerpula koji se nada tituli PL i peharom LS. Sinak, ako osvojite Liga ili FA kup udarajte se nogom u du.e, moj vam je licni savjet.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?
(vuk, 31. avgust 2017 20:35)

Pitaj kako bi Pogba bio prva opcija pored Skolsa. Zivo me zanima sta ce ti reci.

bachi

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?! 
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37) 

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m
(asaa, 31. avgust 2017 16:09)
Ne bi koštao ništa jer mu ističe ugovor.

Oleole

pre 6 godina

Stefan Babović je free agent... Ivice, ne dao ti Bog da ga vratiš...
Inače, ima par odličnih igrača što su free agenti trenutno.
Flávio Ferreira, Portugalac, 26 god, štoper iz Malage.
Kyle Ebecilio, Holanđanin, 23 god, vezni iz Twentea.
Cheick Diabaté, Mali, 29 god, napadač iz Osmanlispora.
Wesley Jobello, Francuz, 23 god, vezni iz Clermonta.
Lautaro Rinaldi, Argentinac, 23 god, napadač iz Panatenaikosa.

Na menadžeru su skroz ok kao igrači, par njih sam i dovodio. Ali to je igrica. Mada i po statistici na netu može da se vidi da su bar bolji od raznih Ćirkovića, Kosovića, Djuričkovića itd.

Boli kao metak

pre 6 godina

Haha koji bre Liverpul prednjacio, doveli su Salaha i Oksa Cembrerlejna, to nije ni prici Junajtedu i Citiju. Klasicni trenerski mag Pep Gvardiola koji bez pola milijarde ne preuzima tim.
(Djenka, 31. avgust 2017 09:52)
Au sta pisu ljudi, dokle vise ove gluposti da citam. Zamisli Gvardiola treba da uzme svonsi sa budzetom od 3m da bi se dokazao djenki sa b92 sajta... uostalom i ti mozes da zahtevas platu 100000 evra ali ti je niko nece dati, svako trazi sta moze da dobije

baneutd brufen

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ! YNWA (Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19) 
Najgore sinak sto i sa ovim sastavom nema sanse da se uzme ni titula pored Uniteda,Sitija,Celzija i Totenhema, a o LS pored Reala,Bajerna,PSZ-a i ostalih da ne govorim, ali posto nece doci ni Lemar a ni Van Dajk, plafon ce biti top4.
(texo, 31. avgust 2017 14:50)

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna.

milos

pre 6 godina

Pa Pogbin transfer je dovedeo do ovakvih nerealnih cena. I zašto Pogbin transfer pišeš u funtama, a Lemarov u evrima ? Da bi izgledalo manje ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stefke, 31. avgust 2017 17:39)

Gde sam napisao Lemarov u evrima?Jesi slep?

stefke

pre 6 godina

(Wlada, 31. avgust 2017 19:29)

A 2 nepostojeća penala za Bajern, a gol koji su dali iz ofsajda ? O tome se ćuti ? Važno je da se napiše kako je sve u korist Reala. Da je sudija navlačio za Real zar bi svirao 2 penala protiv njih ? Realu inače nije sviran nijedan penal u nokaut fazi LŠ prošle sezone, a protiv njih 3 ili 4. Da li si gledao Barsinu utakmicu protiv PSŽ-a, da li si gledao zadnju Barsinu utakmicu u sezoni protiv Eibara ? Pogledaj kakva su im 2 penala svirana. Da li si gledao superkup utakmicu izmedju Reala i Barse ? Kakav je ono penal sviran Suarezu, i još Ronaldo dobije crveni ?

Zizu

pre 6 godina

@Zizu 
Od kad pratis fudbal molim te ? Jel si zaboravio koliko je Real novca potrosio da bi bio to sto jeste, jel se secas kad ih je Lyon stalno izbacivao i pored silnog trosenja, tada nisu mogli ni u 1/2 finale da odu, ali se na kraju to silno trosenje isplatilo plus Zidan koji se pokazao kao vrhunski trener i to je to.
(Daa, 31. avgust 2017 17:14)
Zasita je smesno porediti Realove kupovine Ronalda, Alonsa, Benzeme sa ovim danas, Ox, Lemar.
Real kada placa veliki novac za igraca to znaci da je taj igrac vrhunske klase. Ne kupuje kao Siti, PSG, Junajted, Liverpul, koji vec duze vreme samo trpaju sto vise igraca, bez ikakve selekcije. U fazonu "imamo novca, zasto da ne, trebace nam za koju utakmicu". Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao.

Mikii

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Vrlo verovatno ni grupu u ls nece proci.

texo

pre 6 godina

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baneutd brufen, 31. avgust 2017 17:43)

Više me iznenađuje činjenica da jedan klub spiska preko milijardu funti na igrače od 1992.godine a ne može da sklepa tim i makar u jednoj sezoni od 25 uzme titulu.

AFC

pre 6 godina

Marepp

Vidis, nisi u pravu.
Arsenal ce dovesti nekog balvana koji igra sredinu i jednog matorog igraca odbrane.
Prati malo suskanja i nagadjanja.
Vec su doveli Lakazeta i Kolasinca.

Neznalica

pre 6 godina

Bog te mazo kako je Liverpul uneredio Arsenal. Nakon poraza 4:0 izgleda da nema tih para za koje bi neki igrač prešao u redove Tobdžija. Lično, da sam ja profesionalni fudbaler ne bih ni trepnuo da odem u tim koji fenomenalno plaća ma koliko da je trenutno u kanalu. Ništa mi nije jasno. Jedino ako se Arsenal otvorio prema Monaku a Lemaru nije nudio baš neku platu. Ali u to prosto ne mogu da poverujem.

vuk

pre 6 godina

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.
(vuk, 31. avgust 2017 17:40)

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?

White Power

pre 6 godina

@mare
Hahaha-svaka cast za komentar :)))
Vecite cifte i civuti, nista kupili, nista ulozili-al zato nista ni osvojili u zadnjih 10 godina.
A onaj Venger osedeo odavno, al ne kupuje nista.
Nezasluzeno najpreplaceniji trener u istoriji nekog sporta. Trofeja vido nije ni ne seca se, al zato gazdama dobar trgovac.
Uzas.

Marko

pre 6 godina

@marepp
Arsenal od 2013 je obavljao 33% svog prelaznog roka poslednji dan (podatak sa sky sporta). Man City npr samo 7%. Ocekivao bih ja nesto i danas

texo

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Najgore sinak sto i sa ovim sastavom nema sanse da se uzme ni titula pored Uniteda,Sitija,Celzija i Totenhema, a o LS pored Reala,Bajerna,PSZ-a i ostalih da ne govorim, ali posto nece doci ni Lemar a ni Van Dajk, plafon ce biti top4.

stefke

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?
(milos, 31. avgust 2017 17:26)

Pa Pogbin transfer je dovedeo do ovakvih nerealnih cena. I zašto Pogbin transfer pišeš u funtama, a Lemarov u evrima ? Da bi izgledalo manje ?

Wlada

pre 6 godina

Mogu li 3 u nizu?
(Al se nekad dobro, 31. avgust 2017 18:16)

Svaka cast Perezu hahahah ovi madrioti bas imaju smisla za humor, svaka cast sudiji koji je priznao Ramosu gol iz ofsajda protiv Atletika i svaka cast sudijama u proslogodisnjem polufinalu i najvecoj kradji u istoriji sa Bajernom.

adriano_galliani

pre 6 godina

Jedino ako se Arsenal otvorio prema Monaku a Lemaru nije nudio baš neku platu. Ali u to prosto ne mogu da poverujem.
(Neznalica, 31. avgust 2017 19:26)

To je 100%, више брину о платној структури него о трансферима, зато и имају сада толико играча којима ће уговор истећи. Исто ће се догодити и Тотенхему ако нешто не промене, тамо је највиша плата 100к фунти недељно и нема даље.

Sandzak

pre 6 godina

Sta su licjemerni novinari. jednima pisu cijene sa mogucim bonusima a drugima fiksno i bonus ni da pomenu. a svi znamo da svaki ugovor ima i bonus.

malimilojko

pre 6 godina

Reče skoro neko mnogo potkovaniji desavanjima u sportu i vezanoj ekonomiji od mene, mislim g. Gorcin Stojnovic ali me mlada skleroticnost sprecava i da tvrdim: "30 ili 300 miliona, uopste nije bitno...vazi se samo sta i koliko pokazes kada zakoracis na zeleni tepih"...mada bi mogli makar salary cap da uvedu kad vec ne postoji nacin obuzdavanja trosenja rodno nasledjenog crnog zlata na talentovane a po brazilskim plazama formirane fudbalske noge

nista o nicemu

pre 6 godina

znaci koje je to pranje para i koje su to brojke... pa igraci za koje nismo ni culi odlaze za po 20-30 miliona... sad igrac koji vredi par miliona je neki amater izgleda
(majstor, 31. avgust 2017 13:55)

Deco, ovo vam je primer kako ljudi nemaju pojma o pranju para ali pricaju o tome. Ovo nije pranje para.

Djenka

pre 6 godina

druze @boli kao metak, ne znam sta tebe boli ali Pep nema potrebu da bilo kome a najmanje meni ista dokazuje. Obzirom da ima puno poverenje i pune dzakove para od prebogatih vlasnika (to je opet njihovo legitimno pravo) ocekujemo da proseta do titule. Ili ipak ne? Ono sto igraju njegovi timovi, sem ere sa Barsom ne uliva poverenje. Ovde smo svi komentatori kao iskreni ljubitelji fudbala, a to sto City radi iz godine u godinu nema veze sa fudbalom. Ali takva su vremena pa je izgleda normalno da takav klub ima simpatizere u Srbiji.

Rade

pre 6 godina

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 13:47)

Prodali su Nejmara za 220m-105m Dembele-40m Paulinjo, znaci imaju jos 75m od prodaje Nejmara i oko 150m sto im sleduje, ali uplasili ste se madrioti potpuno vas razumem.

brat Silvio

pre 6 godina

Onako... Prijatelju Bekam je marketinški magnet i on ne može nikada biti promašaj, Rud je jedan od najboljih strijelaca u sezoni kad se uzela titula i recimo rastavila Barsa na proste faktore, Arbeloa za sitne pare kupljen sasvim zadovoljavajući na desnoj strani, Higuain za male pare kupljen prodan za odlične, Alonso promašaj ne treba to ni komentarisati , za Kaku se slažem užasan promašaj uvaljo ga je Milan najstrašnije, VDV, Drente i tako ti momci nisu ni imali kvalitet za Real oni su igrači zaa Totenhem, Inter, Zenit td. Za Gaga se takodjer slažem mada i ne toliki promašaj koliko recimo Iljaramendi mada su i za njega uzeli fine pare. A James je plačjlivko obični.

texo

pre 6 godina

Kako moze da te iznenadi kad je jedan drugi klub trosio milijarde za ono vreme od 1967. do 1993. da bi uzeo titulu, pa cak ispadao u drugu ligu, vrlo slicna situacija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baneutd brufen, 31. avgust 2017 18:42)

Koliko godina imaš sinak? Osam i po?

adriano_galliani

pre 6 godina

Стигао и овај мали Килијан Мбапе (или како већ) у ПСЖ. Каква демонстрација моћи, свака част. Посебно ми се допада што одбијају да продају играче Фарси, може било коме другом али не и њима, ето коначно се Фарса замерила некоме коме није требала.. Allez PSG, Allez Al-Khelaïfi!

ivan Bg

pre 6 godina

Kakav bre Arsenal?Kakav veliki klub?Ovde izlgeda ima dosta klinaca koji ne znaju sta pricaju i koja je razlika izmedju velikog trofejnog i isfuranog kluba. Liverpul je institucija za Arsenal,Celzi,Totinhem i ostale klubove u engleskoj sem Mancester junajteda...Dva najveca kluba su LIverpul i Mancester ovi ostali pokusavaju da se guraju zato sto su mahom i Londona.Ljudi nece da prodaju igraca za 150 miliona(Kutinja),zato sto su veliki a Lemar nece da predju u Arsenal zato sto hoce u Liverpul...Vidite sam koja je razlika...Sto se tice Vengera,za njega ne znam sta da kazem... Za njega bi bilo najbolje da ode u penziju...Covek par godina ne zna sta radi...Definitvno mu treba neka toplija destitinacija ili ti penzija...Ove godine ako Arsenal bude medju 8 ekipa u Premier ligi,treba da pevaju...

za Bole Me

pre 6 godina

Obican svet u tim bogatim drzavama tesko zivi,radi vise poslova,...a ovi se
razbacuju milionima kao od sale! I sta mi svi imamo od toga? Nakupuju svi i
onda opet patakarta.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Није тачно да Наби Кеита кошта 55 милиона. То је 55 милиона за откупну клаузулу али Ливерпул плаћа и то што га "капарише", не зна се тачна цифра али се нагађа да је нешто између 20 и 25 милиона.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pedja j7 
Засмеја ме за све паре. 
Стварно не разумем ове дечаке што је неко дошао у Манчестер,Рому или сл. И напишу идемо. А верујем да им нису погледали ни једну уткмицу уживо.
(Слободан, 31. avgust 2017 13:57)


navijaci iz treceg sveta :)

brufen_od_400

pre 6 godina

Oni luzerpulovci glupi za medalju, umesto da prodaju kutinja i dovedu lemara i van dajka, to bi onda bila ekipa za borbu za titulu sa Junajtedom, sitijem, celzijem, ovako kidanje sa totenhemom i arsenalom za cetvrto mesto. Onaj kutinjo dao gol za Brazil i poceo da place jadan jer zna da mora da se vraca u luzerpul.

Слободан

pre 6 godina

Pedja j7
Засмеја ме за све паре.
Стварно не разумем ове дечаке што је неко дошао у Манчестер,Рому или сл. И напишу идемо. А верујем да им нису погледали ни једну уткмицу уживо.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Кад се сетим ранијих година, чекамо до 00.00 да Берлускони купи неког, Галијани у преговорима, по 3-4 лета дневно.. Последњи пут 2010. када су дошли Ибра, Робињо, Боатенг.. А ове године завршили прелазни рок половином Јула, потрошили 200 милиона. Испаде досадније иако је ово најбољи прелазни рок још од 2002/2003...

Једино ми је жао што Бака није остао, не мислим да је Калинић неко појачање у односу на њега али ајде, то је Монтелина жеља.

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu

takve tvrdnje se uglavnom zasnivaju na cinjenicama tipa "Liverpul je malerozan i nikad nece nista osvojiti" a ne na realnim osnovama. liverpul ce se boriti za titulu ove sezone, niko ne tvrdi da ce je osvojiti ali ce biti u vrhu do samog kraja
(klostridium botulinum, 31. avgust 2017 13:59)

Nece.

baneutd brufen

pre 6 godina

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(baneutd brufen, 31. avgust 2017 17:43)
 Više me iznenađuje činjenica da jedan klub spiska preko milijardu funti na igrače od 1992.godine a ne može da sklepa tim i makar u jednoj sezoni od 25 uzme titulu.
(texo, 31. avgust 2017 17:55)

Kako moze da te iznenadi kad je jedan drugi klub trosio milijarde za ono vreme od 1967. do 1993. da bi uzeo titulu, pa cak ispadao u drugu ligu, vrlo slicna situacija...

nista o nicemu

pre 6 godina

Kutinjo u Barsi, 180 miliona cena, plus Rakitic, potvrdjeno.
(Ludilo, 31. avgust 2017 12:58)

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100

Blek

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo. 
(Sandzak, 31. avgust 2017 09:27) 

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 12:40) Zapravo i prihode knjizis kada su nastali, kao i troskove. Kada ce doci do priliva ili odliva, to je druga prica.

adriano_galliani

pre 6 godina

da svolje nezadovoljstvo neprelaskom u Barsu kanalise kroz igru ne bi li time zaradio mesto u reprezentaciji na sledecem svetskom prvenstvu.
(Cika Djura, 31. avgust 2017 21:45)

Нарочито ће се трудити у другом делу првенства, само ће гледати да избегне повреду а месец дана пред крај ће га опет болети леђа, као сада у августу. Кутињо је темпирана бомба. А позиција у репрезентацији му је практично загарантована.

majstor Mile

pre 6 godina

Jadovi iz Barse šalju poslednju ponudu za Kutinja od 138 miliona funti iako im je Liverpool naglasio da ga ne puštaju ni za 150, a povrh svega prelazni rok u Engleskoj je završen.

Zbog ovog se iskreno nadam da neće ništa osvojiti ove sezone.

BlueFortress

pre 6 godina

@realno

Nasmejah se, ali u 343 reci da su to samo bekovi nije precizno kao sto ni "krilni bek" nije jer to ne postoji u nasem fudbalskom recniku...Stoga, arhaicno - "wingback".
P.S. Konacno jedno pojacanje - Zapakosta iz Torina, nadajmo se da ce eksplodirati kao Alonso na levom boku tako i on na desnom, mozda izbaci Mozesa iz postave. Potrebna su jos minimum 2 igraca za normalnu rotaciju...

asaa

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37)

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m

BlueFortress

pre 6 godina

@neutralni

Manje-vise zna se razlog loseg dovodjenja i sklapanja transfera u Celsiju, za razliku od prodaje u cemu su u evropskom vrhu. Vec 3 prelazna roka su izuzetno losa, jedan je kumovao Murinjovom otkazu uz druge faktore, prosle godine uz dosta srece se u poslednji cas desio transfer Luiza i Alonsa koji su imali ogroman uticaj na osvajanje titule. Ove godine je "baceno" vreme na neke nerealne mete, Granovskaja vec 3 godine ne ume da zavrsi transfer!! Uz to, direktor Emenalo se sukobio i sa Murinjom i sa Konteom oko transfer meta sto dodatno otezava proces jer je on zaduzen za regrutovanje i skauting. Secam se kakav je strah i trepet u prelaznom roku bio ovaj klub dok ga je vodio Ron Gourlay - bivsi CEO jednog Manchester Uniteda koji je dosao u klub na startu Romanove ere, on je napustio poziciju 2014-te i od tada na toj poziciji Marina Granovskaja vuce klub na dole...

Sve ovo je zamaskirano osvajanjem titula ali mislim da ovogodisnji fijasko nece "zamazati" trener svojim taktickim znanjem i sposobnoscu. Klupa je ocajna i kratka s obzirom na to da se igra u LS ove godine, Konte je nezadovoljan vec napustio Juventus i necu se iznenaditi ako digne sidro i u Celsiju jer je zasluzio znatno bolje igrace i ophodjenje!

Eto "ukratko" hahah!

Sale

pre 6 godina

Meni je najveca BOMBA sto engleski igraci nece u Celsi. Prvo OX, onda i Barkli.

I ne mogu da verujem da L'pool nije angazavao odbrambenog. Kostace ih titule.

Zizu

pre 6 godina

Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao. 
(Zizu, 31. avgust 2017 20:37) 


"vec duzi niz godina"? onda iz tih nabrojanih, za koje si u pravu, izbaci real slobodno. ne mozes ih stavljati u taj kos posle dva relatovno skromna letnja transfer-roka. pa 2014. su kupili hamesa rodrigeza za rekordnu sumu tada, bese 80 miliona eura, vecinom na osnovu toga sto je bio zvezda mondijala u brazilu, i jedne sezone u monaku. posle nije ni 20 utakmica poceo kao starter, presedeo na klupi. real trenutno radi odlican transfer-posao, ali ne mozes na osnovu dve sezone zaboraviti sve prethodne... "duzi niz godina" je malo duzi period.
(neutralni felsh, 31. avgust 2017 23:35)
Pazi ovako, pomenuti Dzejms Rodrigez je i vise nego velika zvezda i vise nego proveren igrac. Pogledaj samo njegovu statistiku u Realu ako nista drugo. Najbolji asistent dve godine, ima topovsku levicu, sigurno da trenutno nema igraca sa jacom levicom. E sada, ima i Dzejmsova tamna strana, nezalaganje na treningu, cesti izlasci po Madridu, upravo ono sto je boljka vecine vrhunskih latinoamerikanaca i to je upravo glavni razlog sto je opala njegova forma, na to se nadovezuje nedostatak samopouzdanja.
Sto se tice toga sto kazes da Real ima samo dva dobra prelazna roka, gresis veoma. Varane, Ozil, Di Marija, Navas, Isko, Modric, Kazemiro, Karvahal,Kros,Kedira. Sve su to bila vrhunska pojacanja, za relativno mali novac, Modric je od njih najskuplji. A svi su se osim mozda Kedire i vise nego isplatili. Od 2009.god Real posluje mozda i najbolje od svih klubova, a to je i duzi period, evo vec osma godina. I te 2009.na koju aludiras su dovedeni vrhunski igraci, Ronaldo, Kaka, Alonso, Benzema. Osim Kake svi su ostavili znacajan trag. Real kupuje sam vrhunske igrace, ili extra talentovane, mlade. Jedini promasaj svih ovih godina je Danilo!

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu


e cus ovo
niste vi sila kao partizan pa da dolazi kod vas
(Strudla, 31. avgust 2017 10:08)

Pankeru, du ju fil divousn?

pl

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!  
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37)  

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m 
(asaa, 31. avgust 2017 16:09) 
Ne bi koštao ništa jer mu ističe ugovor.
(bachi, 31. avgust 2017 16:31)

Nejmaru je isteko ugovor i kostao je 222m

nista o nicemu

pre 6 godina

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 12:40) Zapravo i prihode knjizis kada su nastali, kao i troskove. Kada ce doci do priliva ili odliva, to je druga prica.
(Blek, 31. avgust 2017 14:33)

Netacno.

Ninoslav

pre 6 godina

Znači Barcelona ima igrača A.Taj ugrač ima ugovor do 2020.Zvezda punudi Barveloni 130 milijuna Eura za igrača A.Barcelona pristane prodati igrača A .sada zvezda ponudi igrači Burek i jogurt dnevno.Igrač A pristaje.Igrac A je sada novo pojačanje zvezde.

brufen_od_400

pre 6 godina

ti ko da si sa marsa pao. pa liverpul je trazio te igrace ali ih nisu dali klubovi, znaci nije bilo potrebe za prodaju kutinja da bi se ostvarili transferi. mogu mislit sta bi tek pisao da su kojim slucajem kupili lemara i van dijka za nekih 180m funti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (klostridium botulinum, 1. septembar 2017 09:41)

Tako je care, luzerpul bi bez da proda Kutinja doveo tri igrača (Čemberlejn,Van Dajk i Lemar) za preko 200 miliona funti poslednjeg dana prelaznog roka, pa deca u predškolskom koja prate taj klub znaju da bi Van Dajk i Lemar došli ISKLJUČIVO ukoliko bi klub dobio pare od prodaje kutinja.

mghc

pre 6 godina

Džoel Kembel iz Arsenala po drugi put u karijeri pozajmljen Betisu. Strašno potcenjen napadač. Inače, Brašanac je prekjuče pozajmljen Leganesu, mislim da vam je i to promaklo...

Evans

pre 6 godina

Da li Liverpul stvarno misli da i ako zadrze Kutinja mogu da konkurisu za neki trofej??? Bice kao pre par sezona sa Realom 4-0 za pola sata...

Neznalica

pre 6 godina

(andreas kisser, 31. avgust 2017 22:40)

Jedan od retkih suvislih komentara koji sam pročitao. Samo nemoj previše da pridaješ važnost Van Dajku. Iako je i Sako otišao u Palas, nakon oporavka Gomeza, i posebno igri koje je prikazao, imaće Liverpul dubinu u half liniji. Čak ja mislim da uz Klopa Gomez može strašno da napreduje i postane prva opcija u timu ispred Lovrena. Ako baš dođe do nekih neželjenih povreda, nije januar daleko i tada se može popuniti eventualna pojava rupe u timu. U principu, Liverpul može da bude više nego zadovoljan prelaznim rokom.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

@felsh...Ti se bez stida zalis na neko sudjenje a navijas za Barselonu.Zalosno.Izmedju Reala i Barselone nema nikakve razlike, odvratni su i jedni i drugi.

neutralni felsh

pre 6 godina

Realu inače nije sviran nijedan penal u nokaut fazi LŠ prošle sezone, a protiv njih 3 ili 4. Da li si gledao Barsinu utakmicu protiv PSŽ-a, da li si gledao zadnju Barsinu utakmicu u sezoni protiv Eibara ? Pogledaj kakva su im 2 penala svirana. Da li si gledao superkup utakmicu izmedju Reala i Barse ? Kakav je ono penal sviran Suarezu, i još Ronaldo dobije crveni ?
(stefke, 31. avgust 2017 20:21)


sta ce realu dosudjeni penali kad je mnogo lakse da im sudija ne svira gol iz ofsajda? secas li se koliko puta se to desilo, kad vec mases selektivnim primerima? penal moze i da se promasi, a gol postignut iz ofsajda je vec postignut - dakle siguran 150 posto... sudija samo pokaze na centar i "hala madrid" :)
barsa protiv eibara? kako se ne seti one mnogo zabavnijeg primera.: antologijska realova utakmica sa rajo valjekanom pre par sezona - poveo rajo na santjago bernabeu sa 0:2, i vec pri kraju prvog poluvremena sudija im expresno podeli 2 crvena kartona, za svaki slucaj - i onda se junacka realova ceta razigra u strpa im 9 komada... uz 1 gol iz ofsajda! da se ostane u formi. rej hadson, cuveni sportski komentator, jednom je jednom rekao da je real madrid jedina ekipa kojoj je postojanje ofsajda komparativna prednost nad ostalim ekipama.
ah da, jadan ronaldo, iju ju ju, zamisli dobio crveni karton!? nepravda!

p.s. sad ide deo gde srditi skolarci lupaju minuse ;)

klostridium botulinum

pre 6 godina

brufen
ti ko da si sa marsa pao. pa liverpul je trazio te igrace ali ih nisu dali klubovi, znaci nije bilo potrebe za prodaju kutinja da bi se ostvarili transferi. mogu mislit sta bi tek pisao da su kojim slucajem kupili lemara i van dijka za nekih 180m funti

нн

pre 6 godina

Клоп зна.

У данашњем фудбалу одбрамбен играч је мање вредности него икада. Ко је данас доминантан бек? Доминантан си онолико колико знаш да гураш лопту напред. Као Марсело или Алба. Реално две рупе у одбрани.

Одбрана је јака онолико колико је последња линија уиграна. И флуидна.
Јер данас и центарфор обавља дефанзивне задатке, дакле цео тим је одбрана, па немамо више Малдиније, Бекенбауере или Туториће. Од којих би искључиво зависио властити гол.

Један Ловрен, Клаван или Матије, данас могу играти у Зпрешићу или Вараждину, као и у Ливерпулу и Барселони.

Ван Дајк је потребан због прекида. Ту је ливерпул шупаљ. Иначе...

klostridium botulinum

pre 6 godina

brufen
a druze Deca u predskolskom znaju da bi liverpul kakvog ga znamo prodao najboljeg igraca kad god ga traze real ili barsa...ali ovo izgleda nije taj liverpul kakvog ga znamo

Precednik dr mr reko mi jean coek

pre 6 godina

Sok u Madridu.
Predstavnici Barse dosli po Asensia.
120 miliona i Rakitic.
Trebalo bi Perez da prihvati. Al ce se uklopiti. 4-4-2
Raketa Luka i Kova a veze ih Kros.
Navala Bejl i Kikica
Ju ju ju.
Kasemiro Isko i Lukas vrebaju sa klupe.
Samo da prihvati.
Bice najjaca sredina terena ikad.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 13:47)

Prodali su Nejmara za 220m-105m Dembele-40m Paulinjo, znaci imaju jos 75m od prodaje Nejmara i oko 150m sto im sleduje, ali uplasili ste se madrioti potpuno vas razumem.
(Rade, 31. avgust 2017 14:38)

Dembele je 150. I bonuse racunas kao trosak. 40 Paulinjo, znaci ostaje im 30. Imali su do 100. Znaci 130 plafon. A 150 im je odbijeno.

Precednik dr mr reko mi jean coek

pre 6 godina

Sok u Madridu.
Predstavnici Barse dosli po Asensia.
120 miliona i Rakitic.
Trebalo bi Perez da prihvati. Al ce se uklopiti. 4-4-2
Raketa Luka i Kova a veze ih Kros.
Navala Bejl i Kikica
Ju ju ju.
Kasemiro Isko i Lukas vrebaju sa klupe.
Samo da prihvati.
Bice najjaca sredina terena ikad.

pl

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!  
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37)  

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m 
(asaa, 31. avgust 2017 16:09) 
Ne bi koštao ništa jer mu ističe ugovor.
(bachi, 31. avgust 2017 16:31)

Nejmaru je isteko ugovor i kostao je 222m

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA

adriano_galliani

pre 6 godina

Стигао и овај мали Килијан Мбапе (или како већ) у ПСЖ. Каква демонстрација моћи, свака част. Посебно ми се допада што одбијају да продају играче Фарси, може било коме другом али не и њима, ето коначно се Фарса замерила некоме коме није требала.. Allez PSG, Allez Al-Khelaïfi!

nista o nicemu

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Titula jedino ako ispadnete u Cempionsip pa ga sledece sezone osvojite.

Novak

pre 6 godina

Celsi ima kompletnu ekipu treba nam samo rezerva u odbrani i dobili smo ga sad.
(Blueblueblue, 31. avgust 2017 17:31)

A ko ste vi decko? Ti si mozda Englez koji prati svaku tekmu na Celsijevom stadionu?

Daj Boze da si otisao i na jednu pa se toliko primas i pises tipa "nas", i poistovjecujes se sa Celzijevim navijacima...

Fizikaner

pre 6 godina

Cuj ManUtd i Liverpul trosili? A sta je Siti radi leba vam? Aj Liverpul i nekako, spucace danas jos dosta kesa ali Utd doveo Lukakua koji je odlican, produzio ugovor sa Ibrom za 3x manju platu, doveo Matica u vezi koji je odmah izbacio Herreru iz postave i Lindelof koji se jos privikava. Znam ja da se ovde mrzi Utd ali sta bi vam ja. Ali cepam se od smeha kad sam vidio komentar navijaca Luzerpula koji se nada tituli PL i peharom LS. Sinak, ako osvojite Liga ili FA kup udarajte se nogom u du.e, moj vam je licni savjet.

andreas kisser

pre 6 godina

Da li Liverpul stvarno misli da i ako zadrze Kutinja mogu da konkurisu za neki trofej??? Bice kao pre par sezona sa Realom 4-0 za pola sata...
(Evans, 31. avgust 2017 14:18)

mislis na onaj dvomec iz marta 2009?

sve je gotovo, van dajk do veceras potpisuje ugovor sa LFC, kutinjo ostaje u LFC, a za lemara bi bilo najbolje da naprave isti dil kao i sa keitom, malo kesa za depozit i sledeceg leta 60-70M. drago mi je sto vidim sa koliko podcenjivanja se i dalje govori o liverpulu, ali verovatno ste svi svesni da i bez lemara LFC ima trenutno verovatno najbolji napad i sredinu u PL, a u trentu, vajnaldumu, milneru, lalani, okslejd-cemberlenu, solankeu i staridzu, konacno i odlicnu i dovoljno dugacku klupu. i ne zaboravite ko vodi liverpul, nije ni zadrti rafa, ni prevazidjeni king keni, ni pogubljeni bodzers! sa van dajkom ovo je tim koji ce biti definitivno u top 3, verovatno sa junajtedom i sitijem i u 1/4finalu LS. a za trofeje na tom nivou ce odlucivati stotinke, tj. detalji u samom finisu. to je stvar elementarne logike i poznavanja fudbala, koji doduse na ovom forumu manjkaju, a ne navijackih strasti, kojih ima napretek!

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu

takve tvrdnje se uglavnom zasnivaju na cinjenicama tipa "Liverpul je malerozan i nikad nece nista osvojiti" a ne na realnim osnovama. liverpul ce se boriti za titulu ove sezone, niko ne tvrdi da ce je osvojiti ali ce biti u vrhu do samog kraja
(klostridium botulinum, 31. avgust 2017 13:59)

Nece.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kutinjo u Barsi, 180 miliona cena, plus Rakitic, potvrdjeno.
(Ludilo, 31. avgust 2017 12:58)

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100

vuk

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?
(milos, 31. avgust 2017 17:26)

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.

nista o nicemu

pre 6 godina

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 12:40) Zapravo i prihode knjizis kada su nastali, kao i troskove. Kada ce doci do priliva ili odliva, to je druga prica.
(Blek, 31. avgust 2017 14:33)

Netacno.

Pedja J7

pre 6 godina

Samo da do veceras ne bude:

Kanga - tamo

Boace - onamo

Donald - u 3 pm...

Terzic: "Morali smo da prodamo sve, ja kao Dr znam te ekonomske situacije, fluktuacija igraca je takva da mozemo da poslujemo u odrzivom okruzenju samo ako....Zvezda je bolja nego ikada... hvala Vucicu"...

dirigent

pre 6 godina

Stize Bobadilja u Partizan... Kaze od kad je ugasio zvuk na JNA sve mu nesto zao i greote i da naravno igrace za nista kao i dosadasnja pojacanja....

Wlada

pre 6 godina

Mogu li 3 u nizu?
(Al se nekad dobro, 31. avgust 2017 18:16)

Svaka cast Perezu hahahah ovi madrioti bas imaju smisla za humor, svaka cast sudiji koji je priznao Ramosu gol iz ofsajda protiv Atletika i svaka cast sudijama u proslogodisnjem polufinalu i najvecoj kradji u istoriji sa Bajernom.

milos

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?

brat Silvio

pre 6 godina

Onako... Prijatelju Bekam je marketinški magnet i on ne može nikada biti promašaj, Rud je jedan od najboljih strijelaca u sezoni kad se uzela titula i recimo rastavila Barsa na proste faktore, Arbeloa za sitne pare kupljen sasvim zadovoljavajući na desnoj strani, Higuain za male pare kupljen prodan za odlične, Alonso promašaj ne treba to ni komentarisati , za Kaku se slažem užasan promašaj uvaljo ga je Milan najstrašnije, VDV, Drente i tako ti momci nisu ni imali kvalitet za Real oni su igrači zaa Totenhem, Inter, Zenit td. Za Gaga se takodjer slažem mada i ne toliki promašaj koliko recimo Iljaramendi mada su i za njega uzeli fine pare. A James je plačjlivko obični.

Boli kao metak

pre 6 godina

Haha koji bre Liverpul prednjacio, doveli su Salaha i Oksa Cembrerlejna, to nije ni prici Junajtedu i Citiju. Klasicni trenerski mag Pep Gvardiola koji bez pola milijarde ne preuzima tim.
(Djenka, 31. avgust 2017 09:52)
Au sta pisu ljudi, dokle vise ove gluposti da citam. Zamisli Gvardiola treba da uzme svonsi sa budzetom od 3m da bi se dokazao djenki sa b92 sajta... uostalom i ti mozes da zahtevas platu 100000 evra ali ti je niko nece dati, svako trazi sta moze da dobije

antiDebil

pre 6 godina

Zizu
a Djejms Rodrigez ? real madrid je imao toliko promasaja od 05-15 da je to tesko i pobrojati. Real madrid i Barselona su ti dva najplasticnija fudbalska kluba na svetu. Oni su ti preteca svega ovoga sto se danas u fudbalu dogadja....

stefke

pre 6 godina

Lepo je rekao Mourinho skoro da ce Pogbin transfer od 89 miliona funti da izgleda ko sića naspram ovog danas. Kad se za jednog Lemara daje 92 miliona funti, koliko Pogba vredi danas,300 miliona?
(milos, 31. avgust 2017 17:26)

Pa Pogbin transfer je dovedeo do ovakvih nerealnih cena. I zašto Pogbin transfer pišeš u funtama, a Lemarov u evrima ? Da bi izgledalo manje ?

baneutd brufen

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ! YNWA (Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19) 
Najgore sinak sto i sa ovim sastavom nema sanse da se uzme ni titula pored Uniteda,Sitija,Celzija i Totenhema, a o LS pored Reala,Bajerna,PSZ-a i ostalih da ne govorim, ali posto nece doci ni Lemar a ni Van Dajk, plafon ce biti top4.
(texo, 31. avgust 2017 14:50)

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna.

stefke

pre 6 godina

(Wlada, 31. avgust 2017 19:29)

A 2 nepostojeća penala za Bajern, a gol koji su dali iz ofsajda ? O tome se ćuti ? Važno je da se napiše kako je sve u korist Reala. Da je sudija navlačio za Real zar bi svirao 2 penala protiv njih ? Realu inače nije sviran nijedan penal u nokaut fazi LŠ prošle sezone, a protiv njih 3 ili 4. Da li si gledao Barsinu utakmicu protiv PSŽ-a, da li si gledao zadnju Barsinu utakmicu u sezoni protiv Eibara ? Pogledaj kakva su im 2 penala svirana. Da li si gledao superkup utakmicu izmedju Reala i Barse ? Kakav je ono penal sviran Suarezu, i još Ronaldo dobije crveni ?

Ninoslav

pre 6 godina

Znači Barcelona ima igrača A.Taj ugrač ima ugovor do 2020.Zvezda punudi Barveloni 130 milijuna Eura za igrača A.Barcelona pristane prodati igrača A .sada zvezda ponudi igrači Burek i jogurt dnevno.Igrač A pristaje.Igrac A je sada novo pojačanje zvezde.

adriano_galliani

pre 6 godina

da svolje nezadovoljstvo neprelaskom u Barsu kanalise kroz igru ne bi li time zaradio mesto u reprezentaciji na sledecem svetskom prvenstvu.
(Cika Djura, 31. avgust 2017 21:45)

Нарочито ће се трудити у другом делу првенства, само ће гледати да избегне повреду а месец дана пред крај ће га опет болети леђа, као сада у августу. Кутињо је темпирана бомба. А позиција у репрезентацији му је практично загарантована.

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Zvanicno, Mancester siti je potrosio najvise para na dolazak fudbalera u istoriji fudbala.
Za 14 godina potrosili su vise nego Real Madrid u celoj svojoj istoriji.
Real Madrid je prodao igrace za najvise para u istoriji a Porto je ostvario najveci profit.

Ronaldo-Bejl?
Kako su male njihove cifre.
Od kad je Geret Bejl dosao,za 4 sezone osvojene su 3 LS.
Svaka cast Perezu.
Mogu li 3 u nizu?

ivan Bg

pre 6 godina

Kakav bre Arsenal?Kakav veliki klub?Ovde izlgeda ima dosta klinaca koji ne znaju sta pricaju i koja je razlika izmedju velikog trofejnog i isfuranog kluba. Liverpul je institucija za Arsenal,Celzi,Totinhem i ostale klubove u engleskoj sem Mancester junajteda...Dva najveca kluba su LIverpul i Mancester ovi ostali pokusavaju da se guraju zato sto su mahom i Londona.Ljudi nece da prodaju igraca za 150 miliona(Kutinja),zato sto su veliki a Lemar nece da predju u Arsenal zato sto hoce u Liverpul...Vidite sam koja je razlika...Sto se tice Vengera,za njega ne znam sta da kazem... Za njega bi bilo najbolje da ode u penziju...Covek par godina ne zna sta radi...Definitvno mu treba neka toplija destitinacija ili ti penzija...Ove godine ako Arsenal bude medju 8 ekipa u Premier ligi,treba da pevaju...

Evans

pre 6 godina

Da li Liverpul stvarno misli da i ako zadrze Kutinja mogu da konkurisu za neki trofej??? Bice kao pre par sezona sa Realom 4-0 za pola sata...

Hr

pre 6 godina

Reala nidje hehe.
Samo trgujte, svi cete opet na kraju kraljevima na crtu a onda ne pomaze ni 200 a bgm niti 600 somica evritja.
(sarajevo.ba, 31. avgust 2017 16:13)

Real ima sudije boli ih briga...

Zizu

pre 6 godina

@Zizu 
Od kad pratis fudbal molim te ? Jel si zaboravio koliko je Real novca potrosio da bi bio to sto jeste, jel se secas kad ih je Lyon stalno izbacivao i pored silnog trosenja, tada nisu mogli ni u 1/2 finale da odu, ali se na kraju to silno trosenje isplatilo plus Zidan koji se pokazao kao vrhunski trener i to je to.
(Daa, 31. avgust 2017 17:14)
Zasita je smesno porediti Realove kupovine Ronalda, Alonsa, Benzeme sa ovim danas, Ox, Lemar.
Real kada placa veliki novac za igraca to znaci da je taj igrac vrhunske klase. Ne kupuje kao Siti, PSG, Junajted, Liverpul, koji vec duze vreme samo trpaju sto vise igraca, bez ikakve selekcije. U fazonu "imamo novca, zasto da ne, trebace nam za koju utakmicu". Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao.

andreas kisser

pre 6 godina

steta za van dajka, ali posteno! identicna prica kao i kutinjova sa druge strane. i pored razocarenja, moram da primetim da su FSG ispali dzekovi, vidi se da su pravi biznismeni. cim je 'pukla bruka' o nelegalnom pristupu tamo negde pocetkom prelaznog roka, odmah su uradili 'damage control' i od tada sve do danas postovali to sto je receno. liverpul nije nijednom pokusao da ponovo kontaktira igraca, nije poslata nijedna ponuda klubu, jednostavno cekali su da vide hoce li ih s'ton sam kontaktirati i pitati koliko su spremni da iskesiraju. to se nije dogodilo i nema ljutnje. steta sto su se kola slomila na liverpulu, jer se pre par dana i zvanicno saznalo ono sto se nezvanicno odmah znalo: da su se i predtavnici celsija i sitija otp. u isto vreme sastajali sa van dajkovim mendzmentom. ali s'ton je posebno ogorcen na liverpul zbog silnih igraca koje su im ovi uzeli, da je pristup koji su uradili amerikanci bio jedini logican, a i fer. kolika je to suprotnost u poredjenju sa sramnim barsinim ponasanjem prema liveprulu i kutinju! sto puta im je receno da igrac nije na prodaju, nijednom predstavnici liverpula nisu seli za sto sa ljudima iz barse koji su ponude slali mejlovima, pa uporno huskanje medija sa laznim pricama, direktno kontaktiranje kutinja, pretnja da je sad il' nikad i da se vise nece vracati po njega, ispiranje mozga momku i sta sve ne jos. zaista ne mogu da verujem da postoje navijaci barse, osim ako nisu u pitanju tinejdzeri, za koje je takvo ponasanje opravdano!

Zizu

pre 6 godina

Reala i Bajerna nigde ovog leta, nikakve kupovine, dva tri mlada igraca za rotaciju i to je sve, a evo i ove godine najozbiljniji kandidati za pobednika LS. Da se nisu susreli u cetvrtfinalu verovatno bi prosle sezone odmerili snage u finalu. A pored svega tako malo trose i pametno kupuju.

brufen_od_400

pre 6 godina

Oni luzerpulovci glupi za medalju, umesto da prodaju kutinja i dovedu lemara i van dajka, to bi onda bila ekipa za borbu za titulu sa Junajtedom, sitijem, celzijem, ovako kidanje sa totenhemom i arsenalom za cetvrto mesto. Onaj kutinjo dao gol za Brazil i poceo da place jadan jer zna da mora da se vraca u luzerpul.

klostridium botulinum

pre 6 godina

nista o nicemu

takve tvrdnje se uglavnom zasnivaju na cinjenicama tipa "Liverpul je malerozan i nikad nece nista osvojiti" a ne na realnim osnovama. pa i mancester nije osvajao titule od 67-93 i vjerujem da su tada isto govorili navijaci liverpula evertona i arsenala za njih pa znamo sta se desilo kasnije, celsi samo 1 titulu prije romana, siti preko 40 godina...doci ce i golden sky at the end of a storm...liverpul ce se boriti za titulu ove sezone, niko ne tvrdi da ce je osvojiti ali ce biti u vrhu do samog kraja

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Кад се сетим ранијих година, чекамо до 00.00 да Берлускони купи неког, Галијани у преговорима, по 3-4 лета дневно.. Последњи пут 2010. када су дошли Ибра, Робињо, Боатенг.. А ове године завршили прелазни рок половином Јула, потрошили 200 милиона. Испаде досадније иако је ово најбољи прелазни рок још од 2002/2003...

Једино ми је жао што Бака није остао, не мислим да је Калинић неко појачање у односу на њега али ајде, то је Монтелина жеља.

baneutd brufen

pre 6 godina

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(baneutd brufen, 31. avgust 2017 17:43)
 Više me iznenađuje činjenica da jedan klub spiska preko milijardu funti na igrače od 1992.godine a ne može da sklepa tim i makar u jednoj sezoni od 25 uzme titulu.
(texo, 31. avgust 2017 17:55)

Kako moze da te iznenadi kad je jedan drugi klub trosio milijarde za ono vreme od 1967. do 1993. da bi uzeo titulu, pa cak ispadao u drugu ligu, vrlo slicna situacija...

nista o nicemu

pre 6 godina

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 13:47)

Prodali su Nejmara za 220m-105m Dembele-40m Paulinjo, znaci imaju jos 75m od prodaje Nejmara i oko 150m sto im sleduje, ali uplasili ste se madrioti potpuno vas razumem.
(Rade, 31. avgust 2017 14:38)

Dembele je 150. I bonuse racunas kao trosak. 40 Paulinjo, znaci ostaje im 30. Imali su do 100. Znaci 130 plafon. A 150 im je odbijeno.

neutralni felsh

pre 6 godina

Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao.
(Zizu, 31. avgust 2017 20:37)


"vec duzi niz godina"? onda iz tih nabrojanih, za koje si u pravu, izbaci real slobodno. ne mozes ih stavljati u taj kos posle dva relatovno skromna letnja transfer-roka. pa 2014. su kupili hamesa rodrigeza za rekordnu sumu tada, bese 80 miliona eura, vecinom na osnovu toga sto je bio zvezda mondijala u brazilu, i jedne sezone u monaku. posle nije ni 20 utakmica poceo kao starter, presedeo na klupi. real trenutno radi odlican transfer-posao, ali ne mozes na osnovu dve sezone zaboraviti sve prethodne... "duzi niz godina" je malo duzi period.

texo

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Najgore sinak sto i sa ovim sastavom nema sanse da se uzme ni titula pored Uniteda,Sitija,Celzija i Totenhema, a o LS pored Reala,Bajerna,PSZ-a i ostalih da ne govorim, ali posto nece doci ni Lemar a ni Van Dajk, plafon ce biti top4.

asaa

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37)

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m

Realno

pre 6 godina

Katastrofalan prelazni rok za aktuelnog sampiona Engleske i to gotovo trecu sezonu zaredom...Otkada pregovore vodi Marina Granovskaja (koja o fudbalu pojma nema i Romanova je desna ruka) Celsi se neprestano vadi poslednji dan roka, novca ima na pretek ali dzaba. Od januara se znalo da ce trebati 2 nova vingbeka i vezni igraci, nijednu A klasu nisu doveli a sada je pitanje i da li ce uopste imati zamenu za Mozesa i Alonsa. Igra se na 4 fronta, neprihvatljiv amaterizam jer nece taktika i trener donositi titule neprestano...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BlueFortress, 31. avgust 2017 11:45) Slazem se. Pored 2 vingbeka ne bi bilo lose da kupe i jednog strajkera, mada ni na rajt vingu nisu bas najpopunjeniji. Golkiper je dobar i tu nema potrebe za nekim vecim promenama.

Djenka

pre 6 godina

Haha koji bre Liverpul prednjacio, doveli su Salaha i Oksa Cembrerlejna, to nije ni prici Junajtedu i Citiju. Klasicni trenerski mag Pep Gvardiola koji bez pola milijarde ne preuzima tim.

Слободан

pre 6 godina

Pedja j7
Засмеја ме за све паре.
Стварно не разумем ове дечаке што је неко дошао у Манчестер,Рому или сл. И напишу идемо. А верујем да им нису погледали ни једну уткмицу уживо.

Rade

pre 6 godina

Ide prijava zbog krsenja FFPa ako daju vise od 100
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 13:47)

Prodali su Nejmara za 220m-105m Dembele-40m Paulinjo, znaci imaju jos 75m od prodaje Nejmara i oko 150m sto im sleduje, ali uplasili ste se madrioti potpuno vas razumem.

nista o nicemu

pre 6 godina

znaci koje je to pranje para i koje su to brojke... pa igraci za koje nismo ni culi odlaze za po 20-30 miliona... sad igrac koji vredi par miliona je neki amater izgleda
(majstor, 31. avgust 2017 13:55)

Deco, ovo vam je primer kako ljudi nemaju pojma o pranju para ali pricaju o tome. Ovo nije pranje para.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?
(vuk, 31. avgust 2017 20:35)

Pitaj kako bi Pogba bio prva opcija pored Skolsa. Zivo me zanima sta ce ti reci.

vuk

pre 6 godina

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?
(vuk, 31. avgust 2017 20:35)

Pitaj kako bi Pogba bio prva opcija pored Skolsa. Zivo me zanima sta ce ti reci.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 21:28)

Ne znam ko ti daje pluseve za komentare, ali nisam siguran da ti i oni koji su ti dali plus imate pojma o kojem sportu je ovde rec. Hoces da kazes da je Ferguson prodao Pogbu 2012. jer je tada iz PENZIJE vratio Pola Skolsa u 38. godini zivota i to zbog jedne sezone posle koje se Skols konacno penzionisao zauvek?!

neutralni felsh

pre 6 godina

Realu inače nije sviran nijedan penal u nokaut fazi LŠ prošle sezone, a protiv njih 3 ili 4. Da li si gledao Barsinu utakmicu protiv PSŽ-a, da li si gledao zadnju Barsinu utakmicu u sezoni protiv Eibara ? Pogledaj kakva su im 2 penala svirana. Da li si gledao superkup utakmicu izmedju Reala i Barse ? Kakav je ono penal sviran Suarezu, i još Ronaldo dobije crveni ?
(stefke, 31. avgust 2017 20:21)


sta ce realu dosudjeni penali kad je mnogo lakse da im sudija ne svira gol iz ofsajda? secas li se koliko puta se to desilo, kad vec mases selektivnim primerima? penal moze i da se promasi, a gol postignut iz ofsajda je vec postignut - dakle siguran 150 posto... sudija samo pokaze na centar i "hala madrid" :)
barsa protiv eibara? kako se ne seti one mnogo zabavnijeg primera.: antologijska realova utakmica sa rajo valjekanom pre par sezona - poveo rajo na santjago bernabeu sa 0:2, i vec pri kraju prvog poluvremena sudija im expresno podeli 2 crvena kartona, za svaki slucaj - i onda se junacka realova ceta razigra u strpa im 9 komada... uz 1 gol iz ofsajda! da se ostane u formi. rej hadson, cuveni sportski komentator, jednom je jednom rekao da je real madrid jedina ekipa kojoj je postojanje ofsajda komparativna prednost nad ostalim ekipama.
ah da, jadan ronaldo, iju ju ju, zamisli dobio crveni karton!? nepravda!

p.s. sad ide deo gde srditi skolarci lupaju minuse ;)

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu


e cus ovo
niste vi sila kao partizan pa da dolazi kod vas
(Strudla, 31. avgust 2017 10:08)

Pankeru, du ju fil divousn?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Није тачно да Наби Кеита кошта 55 милиона. То је 55 милиона за откупну клаузулу али Ливерпул плаћа и то што га "капарише", не зна се тачна цифра али се нагађа да је нешто између 20 и 25 милиона.

Oleole

pre 6 godina

Stefan Babović je free agent... Ivice, ne dao ti Bog da ga vratiš...
Inače, ima par odličnih igrača što su free agenti trenutno.
Flávio Ferreira, Portugalac, 26 god, štoper iz Malage.
Kyle Ebecilio, Holanđanin, 23 god, vezni iz Twentea.
Cheick Diabaté, Mali, 29 god, napadač iz Osmanlispora.
Wesley Jobello, Francuz, 23 god, vezni iz Clermonta.
Lautaro Rinaldi, Argentinac, 23 god, napadač iz Panatenaikosa.

Na menadžeru su skroz ok kao igrači, par njih sam i dovodio. Ali to je igrica. Mada i po statistici na netu može da se vidi da su bar bolji od raznih Ćirkovića, Kosovića, Djuričkovića itd.

Dynamic

pre 6 godina

"Kao i u većini zemalja, prelazni rok u Srbiji takođe traje do 31. u ponoć."

"U gotovo svim vodećim zemljama letnja pijaca se zatvara u ponoć poslednjeg dana avgusta, osim u Španiji gde traje do 1. septembra u 00.00"


31/8 u ponoć i 1/9 u 00.00 je jedno te isto, pobogu :-)

Neznalica

pre 6 godina

(andreas kisser, 31. avgust 2017 22:40)

Jedan od retkih suvislih komentara koji sam pročitao. Samo nemoj previše da pridaješ važnost Van Dajku. Iako je i Sako otišao u Palas, nakon oporavka Gomeza, i posebno igri koje je prikazao, imaće Liverpul dubinu u half liniji. Čak ja mislim da uz Klopa Gomez može strašno da napreduje i postane prva opcija u timu ispred Lovrena. Ako baš dođe do nekih neželjenih povreda, nije januar daleko i tada se može popuniti eventualna pojava rupe u timu. U principu, Liverpul može da bude više nego zadovoljan prelaznim rokom.

brufen_od_400

pre 6 godina

ti ko da si sa marsa pao. pa liverpul je trazio te igrace ali ih nisu dali klubovi, znaci nije bilo potrebe za prodaju kutinja da bi se ostvarili transferi. mogu mislit sta bi tek pisao da su kojim slucajem kupili lemara i van dijka za nekih 180m funti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (klostridium botulinum, 1. septembar 2017 09:41)

Tako je care, luzerpul bi bez da proda Kutinja doveo tri igrača (Čemberlejn,Van Dajk i Lemar) za preko 200 miliona funti poslednjeg dana prelaznog roka, pa deca u predškolskom koja prate taj klub znaju da bi Van Dajk i Lemar došli ISKLJUČIVO ukoliko bi klub dobio pare od prodaje kutinja.

nista o nicemu

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo.
(Sandzak, 31. avgust 2017 09:27)

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.

Blue Lion

pre 6 godina

Moram priznati da me sada Čelsi podseća na Arsenal,štekaju pare za novi stadion a tu su i Romanovi porodični problemi i klub vidi kao profitabilnu kompaniju gde na svaki prelazni rok zarade ,umesto da ulažu u nove igrače.U neku ruku i mogu da ih razumem uzeli su dve titule u poslednje tri sezone,ali ne zato što su imali najbolju ekipu u ligi ,već je tu presudila lucidnost trenera što Murinja a kasnije i Kontea.Znači ove sezone nije moranje,možda osvojimo neki kup,bitno je odrzati konstantnost ekipe i završiti u top 4,kako bi igrali LŠ,što je poražavajuće za nas navijače koji očekujemo najviše od svog voljenog kluba.Najveća žrtva kao i obično u Čelsiju biva trener,Konte posle osvojene titule od prelaznog roka očekivao je sigurno mnogo više,pogotovo željan je uspeha u LŠ,ali sa ovakvim timom realno nemožemo očekivati neke mega uspehe,realno nadam se da grešim predstoji nam grčevita borba za 4 mesto u PL,sa Totenhemom i Arsenalom,mančesterske ekipe su se skockale po želji trenera ,Liverpul se ozbiljno pojačao,a mi imamo onog nesrećnog Emenala koji pokušava da dovede sve povredjene igrače lige koji nemogu ni lekarski da prodju(Barkli,Drinkvoter,Ljorente)pa i Bakajoko je kupljen povredjen.Ostaje nam samo nadanje da Konte nije otišao u Italiju zbog odmora ,već da iskopa nekog novog Alonsa i spasi nam sezonu !

Cika Djura

pre 6 godina

Nista od Van Dajka kako stvari stoje.

Samo da Barselona izvisi za Kutinja, to mu dodje kao novo pojacanje Liverpoola: imali bi nezadovoljnog igraca koji bi morao na brzaka da proguta sve ono sto se pisalo po stampi, da uputi javno izvinjenje navijacima i klubu, da svolje nezadovoljstvo neprelaskom u Barsu kanalise kroz igru ne bi li time zaradio mesto u reprezentaciji na sledecem svetskom prvenstvu.

Djomla

pre 6 godina

" Ipak, najveće trošadžije su ponovo bile premijerligaši, još jednom nadmašivši sopstveni rekord od preko milijardu i 300 miliona evra, a prednjačili su Mančester Junajted i Liverpul. " Mančester Siti je potrošio najviše od svih, a njih niste ni spomenuli...

White Power

pre 6 godina

@mare
Hahaha-svaka cast za komentar :)))
Vecite cifte i civuti, nista kupili, nista ulozili-al zato nista ni osvojili u zadnjih 10 godina.
A onaj Venger osedeo odavno, al ne kupuje nista.
Nezasluzeno najpreplaceniji trener u istoriji nekog sporta. Trofeja vido nije ni ne seca se, al zato gazdama dobar trgovac.
Uzas.

BlueFortress

pre 6 godina

@realno

Nasmejah se, ali u 343 reci da su to samo bekovi nije precizno kao sto ni "krilni bek" nije jer to ne postoji u nasem fudbalskom recniku...Stoga, arhaicno - "wingback".
P.S. Konacno jedno pojacanje - Zapakosta iz Torina, nadajmo se da ce eksplodirati kao Alonso na levom boku tako i on na desnom, mozda izbaci Mozesa iz postave. Potrebna su jos minimum 2 igraca za normalnu rotaciju...

neutralni felsh

pre 6 godina

1. jel jasno nekome sta radi celzi? ne znam klub koji se ove sezone slabije pojacao nego oni. kupuju neke "dojava" igrace u 5 do 12, a pola pozicija im nema rezervu i klupa promaja... cudno, vrlo cudno. ako zele da se bore na 2 fronta (liga i LS) treba im vise od prve postave. u vreme kad svi jaki klubovi ne da dupliraju nego "tripliraju" igrace na skoro svakoj poziciji (posebno u veznom redu), celzi ima odlicnu prvu postavu ali su im rezerve mrsave... pre ovog transfer roka i svih onih sapunica sa kostom i konteom, mislio sam da ce oni da budu jedan od najvecih trosadzija, a oni bili skoro pa najmirniji na trzistu - upadljivo tihi. u sustini su samo zamenili napadaca, umesto koste dosao morata.
2. bajern je stari primer kako treba poslovati u transfer roku. oni cute pa kupe, za ne mnogo vecu cenu od pocetne. ostali se uglavnom raskokodacu mesec dana pre kupovine, pa potencijalni klub-prodavac i okolni mesetari imaju vreme da se konsoliduju i zamaste im corbu... ko je pomislio na barselonu? slucaj kutinjo je preseo svima - sutra da dodje na nou kamp, navijacima ce ostati knedla u grlu, a bogami i upravi, koja se tokom ovog transfer roka nagutala knedli za ceo zivot :)
3. arsenalu i vengeru odavno presusule zalihe po francuskoj i africi. sa stagnacijom kluba i skautinga, kao i razvojem francuske lige - udaljili su se sa izvora jeftinih i pouzdanih igraca, jer su to trziste zauzeli nezavisni skauti i veci klubovi. u neka druga ne tako davna vremena, bas bi arsenal "u pola cene" kupio pola monaka i olimpika i sepurio se po ostrvu... ali ta vremena su prosla, vise im niko nece prodati igraca za cenu na koju je venger navikao, jer su uplivali velike trosadzije. na sve to, psg i barsa su ovo leto posredno podigli cene svim top igracima.
4. najveci cicija u prelaznom roku? sevilja - kao i obicno :)

onako

pre 6 godina

@Zizu
Tebi čovek lepo napiše a Ti opet ? Benzema je došao kad ? Gago , Iguanin , Van der Vart , Rud , Bekam , Kaka najveći od svih , Alonso , Arbeloa , kupovali su jedno pet god kao na traci , klince Holandjane i nisu bideli ne 1/2 nego 1/4 , Lion i Roma se 4 god zaredom sprdali sa Galaktikosima . O domaćim lekcijama kod ovih ljubimaca Barse da se javiš. Ko zna koga sam još zaboravio.

Armada

pre 6 godina

Koji cirkus!!! Pljusti nenormalna lova a klubove bas briga za trofeje.

hoce neko da me ubedi da je potencijanih 300 miliona Liverpul ulozio u titulu...ma daaaajjj....

Dacha

pre 6 godina

Pisete bezveze,kao prvo Mpape prelazi u Psg ali na pozajmicu sa opcijom otkupa sledece sezone za nekih 180 miliona,pod dva Keita nije dosao u Liverpul niti je Liverpul potrosio tih 55 miliona evra za njega vec je samo dogovoreno da dodje sledece sezone kad mu u ugovoru stoji opcija sa otkupnom klauzulom od 55 miliona sto znaci da su iz Lajpciga spremni da se odreknu neki 25,30 miliona evra da bi igrac ostao jos god dana kod njih jer im je Liverpul odmah sad nudio oko 75 miliona za transfer i oni su odbili. Molim novinare da kad vec pisu neki clanak da ne pisu pausalno vec da objavljuju tacne informacije.

Sandzak

pre 6 godina

Sta su licjemerni novinari. jednima pisu cijene sa mogucim bonusima a drugima fiksno i bonus ni da pomenu. a svi znamo da svaki ugovor ima i bonus.

za Bole Me

pre 6 godina

Obican svet u tim bogatim drzavama tesko zivi,radi vise poslova,...a ovi se
razbacuju milionima kao od sale! I sta mi svi imamo od toga? Nakupuju svi i
onda opet patakarta.

dijagnosticar

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Ja sam ti lepo rekao sinak, NI Lemar a NI Van Dajk. Znači ne stiže titula (kao da je ikad i stizala) a o LŠ da ni ne govorimo.
(texo, 31. avgust 2017 20:53)

Sladjane care samo cepaj.

BlueFortress

pre 6 godina

Katastrofalan prelazni rok za aktuelnog sampiona Engleske i to gotovo trecu sezonu zaredom...Otkada pregovore vodi Marina Granovskaja (koja o fudbalu pojma nema i Romanova je desna ruka) Celsi se neprestano vadi poslednji dan roka, novca ima na pretek ali dzaba. Od januara se znalo da ce trebati 2 nova vingbeka i vezni igraci, nijednu A klasu nisu doveli a sada je pitanje i da li ce uopste imati zamenu za Mozesa i Alonsa. Igra se na 4 fronta, neprihvatljiv amaterizam jer nece taktika i trener donositi titule neprestano...

majstor

pre 6 godina

znaci koje je to pranje para i koje su to brojke... pa igraci za koje nismo ni culi odlaze za po 20-30 miliona... sad igrac koji vredi par miliona je neki amater izgleda

Daa

pre 6 godina

@Zizu

Od kad pratis fudbal molim te ? Jel si zaboravio koliko je Real novca potrosio da bi bio to sto jeste, jel se secas kad ih je Lyon stalno izbacivao i pored silnog trosenja, tada nisu mogli ni u 1/2 finale da odu, ali se na kraju to silno trosenje isplatilo plus Zidan koji se pokazao kao vrhunski trener i to je to.

texo

pre 6 godina

Ovakav strucnjak sigurno nije bio iznenadjen titulom Lestera ili Blekburna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baneutd brufen, 31. avgust 2017 17:43)

Više me iznenađuje činjenica da jedan klub spiska preko milijardu funti na igrače od 1992.godine a ne može da sklepa tim i makar u jednoj sezoni od 25 uzme titulu.

neko ko zna

pre 6 godina

Reala nidje hehe.
Samo trgujte, svi cete opet na kraju kraljevima na crtu a onda ne pomaze ni 200 a bgm niti 600 somica evritja.
(sarajevo.ba, 31. avgust 2017 16:13)

Real ima sudije boli ih briga...
(Hr, 31. avgust 2017 16:28)

znaci pametno ulazu ... :)

Liverpool Man

pre 6 godina

Eee moj Liverpule najavljivanje od 175 miliona i na kraju preplaceni Oxlade. Decembra ce nam igrati stopera Milner kad se povrede lovren i matip...

nebojša

pre 6 godina

Ako je istina ovo za Lemara da je odbio Arsenal zbog Liverpoola, onda je Arsenal mnogo mnogo mnogo nisko pao, pa Sančez je svojevremeno odbio Liverpool zbog Arsenala, Suarez je tražio da ide u Arsenal kad su nudili 40M, sada Ox ode, baš je postao jada od kluba

Sandzak

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo.

Neznalica

pre 6 godina

Čitam tekst, uglavnom korektan. I onda poslednja dva pasusa. Kao da ih je pisao neko ko uopšte ne prati Premijer ligu. Po kom osnovu Liverpul spada u dva tima, uz Junajted, koji su najviše trošili? Aman, Siti je kupio Bernarda Silvu, Mendija, Danila, Vokera, verovatno još nekog mladog koga ne mogu da se setim i gotovo sigurno su najviše para potrošili ove godine. Da ne pričamo da Sančez povrh toga može da dođe za ogromne pare. A onda reći da je Liverpulov transfer igrača drugi najveći na Ostrvu posle Lukakua jednostavno opet ne odgovara istini. Morata je došao za 70 miliona funti u Čelzi. Čelzi je kupio i Bakajoka za prilične pare i jedino što ih ne čini najvećim trošadžijama je prodaja Matića.

Da ne pričam da je po mojim računicama i Everton trenutno, pre završetka poslednjeg dana prelaznog roka, pazario više od Liverpula. Opet, Everton je za ozbiljne pare prodao Lukakua.

E sad, jedino ako pisac ovog teksta zna ono što ne znaju ozbiljni svetski sportski mediji, tačnije, da će i Oksalajd-Čembrlen i Lemar da budu igrači Liverpula danas. Pritom, ako u tom slučaju prodaju Kutinja, Liverpul će zapravo opet biti u finansijskom plusu ove godine.

Pišite ozbiljnije ovakve tekstove. Vi ste mi omiljeni sportski sajt

nikola

pre 6 godina

rosen bolen.. rasen bal lajpcig,u prevodu trava i lopta.. imaju to Rb kao red bul al nr mogu tako da se zove vec su menjali u rasen bal.. kakav crni rosen bolen

akros

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?!
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37) # Link komentara


Pa i to je puno za čoveka u poslednjoj godini ugovora. Ovde neki ljudi izgleda da uopšte ne znaju, koji sve uslovi određuju cenu. On sigurno neće igrati za Arsenal nakon ove sezone, ali je problem, što Arsenalu nije o glavu da ga proda, a s druge strane, ako već može da ga proda, onda želi da uzme što više od Sitija. Ovih 60 miliona je s toga i ludost, ali očigledno da Sitiju to nije problem. Možda i s druge strane misle da i ukoliko ga sad ne kupe, može biti i promašaj njegovo dovođenje sledeće godine, s obzirom da se njemu baš i ne igra više u Arsenalu (makar je tako delovalo na početku sezone i da je mislima već otišao odatle) i da ukoliko izgubi godinu dana, to neće biti više isti fudbaler. Ima milion razloga, ali i dalje stoji da je i ovih 60 miliona previše, a ne premalo.

adriano_galliani

pre 6 godina

Jedino ako se Arsenal otvorio prema Monaku a Lemaru nije nudio baš neku platu. Ali u to prosto ne mogu da poverujem.
(Neznalica, 31. avgust 2017 19:26)

To je 100%, више брину о платној структури него о трансферима, зато и имају сада толико играча којима ће уговор истећи. Исто ће се догодити и Тотенхему ако нешто не промене, тамо је највиша плата 100к фунти недељно и нема даље.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Svaka čast Mbapeu, Nejmaru, Dembeleu i tako dalje... sigurno su se odrekli a i dalje se odricu dosta stvari u zivotu da bi uspeli a mi kucamo komentare i zivim...i polako. Ali ljudi ovo vise gubi svaki smisao, pa meni licno Liga Evropa deluje zanimljivije od LŠ zbog "neprepumpanosti" i kakve-takve ravnoteze klubova. U LŠ se svake godine zna ko će se boriti u završnici i stvarno fudbal gubi draž igre, što on i jeste... samo igra koju volimo i zbog koje se nerviramo i radujemo a ne.... pa da kazem biznis.

texo

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Ja sam ti lepo rekao sinak, NI Lemar a NI Van Dajk. Znači ne stiže titula (kao da je ikad i stizala) a o LŠ da ni ne govorimo.

Mikii

pre 6 godina

Danas Liverpool očekuje finalizacija još 2 transfera - Thomas Lemar i Virgil van Dijk stižu na Anfield, s njima stiže i titula, a ako Coutinho ostane onda vrlo verovatno i pehar LŠ!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 31. avgust 2017 09:19)

Vrlo verovatno ni grupu u ls nece proci.

klostridium botulinum

pre 6 godina

brufen
ti ko da si sa marsa pao. pa liverpul je trazio te igrace ali ih nisu dali klubovi, znaci nije bilo potrebe za prodaju kutinja da bi se ostvarili transferi. mogu mislit sta bi tek pisao da su kojim slucajem kupili lemara i van dijka za nekih 180m funti

texo

pre 6 godina

Kako moze da te iznenadi kad je jedan drugi klub trosio milijarde za ono vreme od 1967. do 1993. da bi uzeo titulu, pa cak ispadao u drugu ligu, vrlo slicna situacija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baneutd brufen, 31. avgust 2017 18:42)

Koliko godina imaš sinak? Osam i po?

vuk

pre 6 godina

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.
(vuk, 31. avgust 2017 17:40)

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 19:48)

Da pitam izvesnog Fergusona?

prosjak

pre 6 godina

Стигао и овај мали Килијан Мбапе (или како већ) у ПСЖ. Каква демонстрација моћи, свака част. Посебно ми се допада што одбијају да продају играче Фарси, може било коме другом али не и њима, ето коначно се Фарса замерила некоме коме није требала.. Allez PSG, Allez Al-Khelaïfi!
(adriano_galliani, 31. avgust 2017 19:46)

Eto nasao si jos jedan aristokratski klub.

Zizu

pre 6 godina

Kako posluju Real, Bajern, Juve i Atletiko je vec duzi niz godina za veliki respekt, kupuje se samo ono sto je neophodno i planski. Juve je malo ovaj prelazni rok izskocio sa koloseka zbog svadje Alvesa i Bonucija, inace rade opasan posao. 
(Zizu, 31. avgust 2017 20:37) 


"vec duzi niz godina"? onda iz tih nabrojanih, za koje si u pravu, izbaci real slobodno. ne mozes ih stavljati u taj kos posle dva relatovno skromna letnja transfer-roka. pa 2014. su kupili hamesa rodrigeza za rekordnu sumu tada, bese 80 miliona eura, vecinom na osnovu toga sto je bio zvezda mondijala u brazilu, i jedne sezone u monaku. posle nije ni 20 utakmica poceo kao starter, presedeo na klupi. real trenutno radi odlican transfer-posao, ali ne mozes na osnovu dve sezone zaboraviti sve prethodne... "duzi niz godina" je malo duzi period.
(neutralni felsh, 31. avgust 2017 23:35)
Pazi ovako, pomenuti Dzejms Rodrigez je i vise nego velika zvezda i vise nego proveren igrac. Pogledaj samo njegovu statistiku u Realu ako nista drugo. Najbolji asistent dve godine, ima topovsku levicu, sigurno da trenutno nema igraca sa jacom levicom. E sada, ima i Dzejmsova tamna strana, nezalaganje na treningu, cesti izlasci po Madridu, upravo ono sto je boljka vecine vrhunskih latinoamerikanaca i to je upravo glavni razlog sto je opala njegova forma, na to se nadovezuje nedostatak samopouzdanja.
Sto se tice toga sto kazes da Real ima samo dva dobra prelazna roka, gresis veoma. Varane, Ozil, Di Marija, Navas, Isko, Modric, Kazemiro, Karvahal,Kros,Kedira. Sve su to bila vrhunska pojacanja, za relativno mali novac, Modric je od njih najskuplji. A svi su se osim mozda Kedire i vise nego isplatili. Od 2009.god Real posluje mozda i najbolje od svih klubova, a to je i duzi period, evo vec osma godina. I te 2009.na koju aludiras su dovedeni vrhunski igraci, Ronaldo, Kaka, Alonso, Benzema. Osim Kake svi su ostavili znacajan trag. Real kupuje sam vrhunske igrace, ili extra talentovane, mlade. Jedini promasaj svih ovih godina je Danilo!

нн

pre 6 godina

Клоп зна.

У данашњем фудбалу одбрамбен играч је мање вредности него икада. Ко је данас доминантан бек? Доминантан си онолико колико знаш да гураш лопту напред. Као Марсело или Алба. Реално две рупе у одбрани.

Одбрана је јака онолико колико је последња линија уиграна. И флуидна.
Јер данас и центарфор обавља дефанзивне задатке, дакле цео тим је одбрана, па немамо више Малдиније, Бекенбауере или Туториће. Од којих би искључиво зависио властити гол.

Један Ловрен, Клаван или Матије, данас могу играти у Зпрешићу или Вараждину, као и у Ливерпулу и Барселони.

Ван Дајк је потребан због прекида. Ту је ливерпул шупаљ. Иначе...

malimilojko

pre 6 godina

Reče skoro neko mnogo potkovaniji desavanjima u sportu i vezanoj ekonomiji od mene, mislim g. Gorcin Stojnovic ali me mlada skleroticnost sprecava i da tvrdim: "30 ili 300 miliona, uopste nije bitno...vazi se samo sta i koliko pokazes kada zakoracis na zeleni tepih"...mada bi mogli makar salary cap da uvedu kad vec ne postoji nacin obuzdavanja trosenja rodno nasledjenog crnog zlata na talentovane a po brazilskim plazama formirane fudbalske noge

fuga

pre 6 godina

Ovaj Sandzak se uhvatio ovih bonusa u vezi sa Dembeleovim transferom kao da ih on placa iz svog dzepa. Svaki cas ostavlja po nekoliko komentara o tome

Blek

pre 6 godina

Dembélé je kostao 105 miliona . A dali ce ipak doci do cijene 145 sve zavisi od mnogo toga, recimo da osvoji zlatnu loptu, postize 20 golova po sezoni itd. Tako u cijene se pise fiksna a ne sta moze do bonusa iako novinari vole to drugo jer je vise uzbudljivo. 
(Sandzak, 31. avgust 2017 09:27) 

Prihod knjizis kad prihodujes, a trosak odmah. Pravilo u finansijama.
(nista o nicemu, 31. avgust 2017 12:40) Zapravo i prihode knjizis kada su nastali, kao i troskove. Kada ce doci do priliva ili odliva, to je druga prica.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pedja j7 
Засмеја ме за све паре. 
Стварно не разумем ове дечаке што је неко дошао у Манчестер,Рому или сл. И напишу идемо. А верујем да им нису погледали ни једну уткмицу уживо.
(Слободан, 31. avgust 2017 13:57)


navijaci iz treceg sveta :)

bachi

pre 6 godina

Alexis Sancez za 60.000.000. Samo?! A jedan Dembele kosta preko 100 i kusur?! 
(Vuk, 31. avgust 2017 15:37) 

Pa da su ga kupili sledece leto kostao bi 160m
(asaa, 31. avgust 2017 16:09)
Ne bi koštao ništa jer mu ističe ugovor.

Neznalica

pre 6 godina

Bog te mazo kako je Liverpul uneredio Arsenal. Nakon poraza 4:0 izgleda da nema tih para za koje bi neki igrač prešao u redove Tobdžija. Lično, da sam ja profesionalni fudbaler ne bih ni trepnuo da odem u tim koji fenomenalno plaća ma koliko da je trenutno u kanalu. Ništa mi nije jasno. Jedino ako se Arsenal otvorio prema Monaku a Lemaru nije nudio baš neku platu. Ali u to prosto ne mogu da poverujem.

akros

pre 6 godina

Izgleda da Riyad Mahrez danas prelazi u novi tim. Najluđe od svega što mediji izveštavajukako je u Parizu, Barseloni, Londonu, a neki čak tvrde da je i viđen u Mančesteru. Čovek ili je Supermen ili zaista niko ne zna gde ide Riyad Mahrez.

Djenka

pre 6 godina

druze @boli kao metak, ne znam sta tebe boli ali Pep nema potrebu da bilo kome a najmanje meni ista dokazuje. Obzirom da ima puno poverenje i pune dzakove para od prebogatih vlasnika (to je opet njihovo legitimno pravo) ocekujemo da proseta do titule. Ili ipak ne? Ono sto igraju njegovi timovi, sem ere sa Barsom ne uliva poverenje. Ovde smo svi komentatori kao iskreni ljubitelji fudbala, a to sto City radi iz godine u godinu nema veze sa fudbalom. Ali takva su vremena pa je izgleda normalno da takav klub ima simpatizere u Srbiji.

nista o nicemu

pre 6 godina

a Pogba je neki majstor? neka Murinju neko objasni da je Junajted kupio nazad igraca koji je vec bio u Junajtedu za 90 miliona funti.
(vuk, 31. avgust 2017 17:40)

Nek neko objasni tebi da ne bi postao to sto jeste da je ostao u Junajtedu.

Hired guns

pre 6 godina

Ovo je neukusno, nema nikakve veze sa sportom. Klubu za titule treba samo neko iza sa velikim parama. Siromasni su bez sansi. Stvaraju igrace koje im bogati otkupe 'na kilo' i pre nego sto se formiraju i od kojih posle 99% propadne.

Malkom

pre 6 godina

Ovo je neukusno, nema nikakve veze sa sportom. Klubu za titule treba samo neko iza sa velikim parama. Siromasni su bez sansi. Stvaraju igrace koje im bogati otkupe 'na kilo' i pre nego sto se formiraju i od kojih posle 99% propadne.
(Hired guns, 31. avgust 2017 20:07)

Nije li i u životu tako?

spetakl

pre 6 godina

da većina komentatora ovde ovako prati svoj posao, bili bi svi do jednog ultra turbo eksperti u svojim zanimanjima, odgovorno tvrdim...

Marko

pre 6 godina

@marepp
Arsenal od 2013 je obavljao 33% svog prelaznog roka poslednji dan (podatak sa sky sporta). Man City npr samo 7%. Ocekivao bih ja nesto i danas

milos

pre 6 godina

Pa Pogbin transfer je dovedeo do ovakvih nerealnih cena. I zašto Pogbin transfer pišeš u funtama, a Lemarov u evrima ? Da bi izgledalo manje ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stefke, 31. avgust 2017 17:39)

Gde sam napisao Lemarov u evrima?Jesi slep?

Stevan

pre 6 godina

Englezi pišu da je Lemar dimna zavesa a da Arsenal pokušava da kupi Drekslera iz PSG. PSG mora nešto da proda da bi doveo i Mbapea. Opet Arsen kasno i premalo kupuje.

majstor Mile

pre 6 godina

Jadovi iz Barse šalju poslednju ponudu za Kutinja od 138 miliona funti iako im je Liverpool naglasio da ga ne puštaju ni za 150, a povrh svega prelazni rok u Engleskoj je završen.

Zbog ovog se iskreno nadam da neće ništa osvojiti ove sezone.

Konoplja sa pedigreom

pre 6 godina

Paparazzi su uspeli jutros da fotografisu Kutinja u majici sa sloganom "Jedem cvarke i bombone, igrac sam Barselone" dok ceka u servisu na periferiji Liverpola da mu zamene razbijenu sofersajbnu na njegovom moskvicu.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

@felsh...Ti se bez stida zalis na neko sudjenje a navijas za Barselonu.Zalosno.Izmedju Reala i Barselone nema nikakve razlike, odvratni su i jedni i drugi.

kaokakao

pre 6 godina

pre neki dan sam napisao da arsenal ima ok tim i da treba menjati trenera ...ali danas mislim da treba menjati i vlasnika i trenera ma sve u klubu...jeste da oni posluju u plusu itd ..sve je to ok ...ali valjda treba nesto i osvojiti ?? da su na ovaj tim dodali jos 2,3 dobra igraca mogli su da se bore za titulu ovako liga evrope max ....ne znam mislim da njih necu vise komentarisati ....srecno im sa dzakom , kolasincom,elnenijem itd....
(inter45, 31. avgust 2017 16:16)

Fora je da vlasnike interesuje fudbal kao lanjski snijeg, samo im je bitan taj plus.

Sale

pre 6 godina

Meni je najveca BOMBA sto engleski igraci nece u Celsi. Prvo OX, onda i Barkli.

I ne mogu da verujem da L'pool nije angazavao odbrambenog. Kostace ih titule.

AFC

pre 6 godina

Marepp

Vidis, nisi u pravu.
Arsenal ce dovesti nekog balvana koji igra sredinu i jednog matorog igraca odbrane.
Prati malo suskanja i nagadjanja.
Vec su doveli Lakazeta i Kolasinca.

inter45

pre 6 godina

pre neki dan sam napisao da arsenal ima ok tim i da treba menjati trenera ...ali danas mislim da treba menjati i vlasnika i trenera ma sve u klubu...jeste da oni posluju u plusu itd ..sve je to ok ...ali valjda treba nesto i osvojiti ?? da su na ovaj tim dodali jos 2,3 dobra igraca mogli su da se bore za titulu ovako liga evrope max ....ne znam mislim da njih necu vise komentarisati ....srecno im sa dzakom , kolasincom,elnenijem itd....

BlueFortress

pre 6 godina

@neutralni

Manje-vise zna se razlog loseg dovodjenja i sklapanja transfera u Celsiju, za razliku od prodaje u cemu su u evropskom vrhu. Vec 3 prelazna roka su izuzetno losa, jedan je kumovao Murinjovom otkazu uz druge faktore, prosle godine uz dosta srece se u poslednji cas desio transfer Luiza i Alonsa koji su imali ogroman uticaj na osvajanje titule. Ove godine je "baceno" vreme na neke nerealne mete, Granovskaja vec 3 godine ne ume da zavrsi transfer!! Uz to, direktor Emenalo se sukobio i sa Murinjom i sa Konteom oko transfer meta sto dodatno otezava proces jer je on zaduzen za regrutovanje i skauting. Secam se kakav je strah i trepet u prelaznom roku bio ovaj klub dok ga je vodio Ron Gourlay - bivsi CEO jednog Manchester Uniteda koji je dosao u klub na startu Romanove ere, on je napustio poziciju 2014-te i od tada na toj poziciji Marina Granovskaja vuce klub na dole...

Sve ovo je zamaskirano osvajanjem titula ali mislim da ovogodisnji fijasko nece "zamazati" trener svojim taktickim znanjem i sposobnoscu. Klupa je ocajna i kratka s obzirom na to da se igra u LS ove godine, Konte je nezadovoljan vec napustio Juventus i necu se iznenaditi ako digne sidro i u Celsiju jer je zasluzio znatno bolje igrace i ophodjenje!

Eto "ukratko" hahah!

mghc

pre 6 godina

Džoel Kembel iz Arsenala po drugi put u karijeri pozajmljen Betisu. Strašno potcenjen napadač. Inače, Brašanac je prekjuče pozajmljen Leganesu, mislim da vam je i to promaklo...

klostridium botulinum

pre 6 godina

brufen
a druze Deca u predskolskom znaju da bi liverpul kakvog ga znamo prodao najboljeg igraca kad god ga traze real ili barsa...ali ovo izgleda nije taj liverpul kakvog ga znamo