Sreda, 30.08.2017.

20:29

Arsenal prodao Čemberlena Liverpulu za 40.000.000£

Arsenal i Liverpul postigli su dogovor o transferu Aleksa Okslejd Čemberlena na Enfild, preneli su britanski mediji.

Izvor:

Arsenal prodao Èemberlena Liverpulu za 40.000.000£ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

brusnica

pre 6 godina

E moj Galijani, dobar je Borini, Liverpul se zeznuo pa ga doveo, opekli se nema veze, i onda tvoj Milan, o mocni Milan, ulozi 200 i kusur miliona i dovede Borinija. Well done my friend.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Е ово је трансфер типичан за Лузерпул. Човек је мало бољи Лазар Марковић.

Mladen

pre 6 godina

Kako volim ove nase pljuvace kojima niko ne valja i svaki igrac im je prosek. Prosei Mane, ispade zver, prosek Salah, lik ubitacan od pocetka. Svi sve znaju, a ne znaju gde su suplji. Bolje gledajte neki drugi sport...

Bane

pre 6 godina

@ilidzinjo
Ma da, Nasriju i Klisiju je bas bilo lose, presli u Siti, igrali za duplo vecu platu, osvojili Premijer ligu, svake sezone bili konkurentni, a Cemberlen je super prosao sto je ostao u Arsenalu.

Milos

pre 6 godina

putuj .... Poz C O Y G
(Stefan COYG, 30. avgust 2017 20:51)

Ne zna da posalje centarsut jer ga glupi Venger gura na krilo a covek hoce da igra u sredini, godinama igra gde ne treba.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Minjole
Klajn, Van Dajk, Matip, Moreno
Can, Lemar, Henderson
Kutinjo, Firminjo, Mane.
Klupa: Karius, Lovren, Aleksandar Arnold, Robertson, Klavan, Vajnldum, Grujic, Chembrlen, Lalana, Salah, Staridz, Solanke.
Ovo je ekipa za borbu na 4 fronta. Ako ode Kutinjo na njegovo mesto ce Salah i to je to.

ilidzinjo

pre 6 godina

Chemberlein će proći kao i ostali igrači koji su napustili Arsenal ko Glichy,Sagna,Nasri i sl.Npr Nasri je s loptom bio Messi za Chemberleiina,a gdje sad.

agassi

pre 6 godina

Moram da se nasmejem , " L'pulovo vreme dolazi , top igrači žele da dođu " , koji tačno , da li neko ovde razume šta su top igrači ? Napisao sam već kada su objavili 5 trenera koji ciljaju PL koja dvojica sigurno neće osvojiti : Venger i Klop .

miki

pre 6 godina

A mene interesuje gde je tu Marko Grujic. E Marko, Marko, mogao si biti odlican igrac, a ovako I nisi igrac. Bezi odatle sto pre negde gde ces igrati inace nista od tebe.

igor

pre 6 godina

venger je odavno zreo sa penziju dve kljuvne pozicije defanzivni vezni,i centralni u odbrani nisu popunjene,prosle godine je celzi kupio kantea za 30 mil,ove godine juventus matuidija za 20 mil ,dva fantasticna igraca za takve vrste zadataka i jedan u drugi francuzi a venger nesposoban da ih dovede,laporte takodje francuz odlican igrac a takodje i mlad, toliko dobri igraca iz francuske a venger kupuje neke odpadke od igraca nije mi jasno,jos hoce sterlinga pa ako neces da osvojis nista onda kupi engleske igrace,oni da su dobri igrali bi u realu,barsi,bayernu ili juventusu

woah

pre 6 godina

Jedan od par igrača za koje sam molio Boga da ne budu u prvom timu. Još Ivobi da ode i višak je rešen. I Sančeza da pošalju na tribine, da gleda i pravi inteligentne face za medije. Samo kad bi jednog defanzivca kupili...

osloal

pre 6 godina

Sad se čeka Venger da dovede štopera i defanzivnog veznog. Valjda sad imaju dovoljno para. Ako se to ne desi, obratite pažnju na mršavog momka kratke kose iza Arsenalove klupe na utakmici protiv Zvezde u Beogradu. To ću biti ja, pokušaću da pljunem velikog stručnjaka

ko razume shvatice

pre 6 godina

@ko razume shvatice 

Slazem se samo ispravka jer si zestoko lupio (nijedan izvor to nije preneo a pratim sve vezano za njih) da mu Celsi nudi 220k pa moram da ispravim jer prva zvezda tima Eden Azar ima toliku platu i to je ubedljivo najveca u klubu. Celsi je nudio do 120k funti, Jedan Kante ima "samo" 110.000 funti.
(BlueFortress, 30. avgust 2017 22:03)


Da se nadovezem na to i da kazem da jeste verovatno patka novinarska jer se suska kod nasih portala..ipak vidi se zelja da igra za manje pare,pod lupom klopa jer ocito zna ko je i kakav je doktor za razvoj..elem azar 250.000 p/w,kante 175.000 ..pa cak i fabregas obrce 230.000 nedeljno.. pozdrav druze

Mladen

pre 6 godina

@heter

Decko ti poredis razlicite pozicije, plus kada je Lukaku resio neki mec? On je bez tima niko i nista. Ako igra tim Lukaku igra, ako ne igra, on se ne vidi. Ko sve prati ovaj fudbal majko moja...

Batalaka

pre 6 godina

Pufne.... Treba im centralni bek , Lovren je rupa No1 , a ne centarfor, jer Klop igra brze kontre , kao u Borusiji. Zato mu trebaju brzanjci (Mane, Salah,Staridž...) , a Čemb za sredinu , jer dobro preseca napade i može da izbacuje napadače.

BlueFortress

pre 6 godina

@ko razume shvatice

Slazem se samo ispravka jer si zestoko lupio (nijedan izvor to nije preneo a pratim sve vezano za njih) da mu Celsi nudi 220k pa moram da ispravim jer prva zvezda tima Eden Azar ima toliku platu i to je ubedljivo najveca u klubu. Celsi je nudio do 120k funti, Jedan Kante ima "samo" 110.000 funti.

mich

pre 6 godina

dzhoni

Pa gde ce da je osvoji u Arsenalu ?
Liverpul je vec potrosio svojih 30 godina tokom kojih juri titulu pa mu je tu realno veca sansa, Arsenal je tek na pola puta 15 godina je proslo, jos toliko su daleko od nove titule ali SIGURNO...

Pantelija

pre 6 godina

@Sandzak
"Kud ode u crni Liverpool koji nije osvojio ligu 30 godina?"

Po tvojoj logici, niko od igraca ManCity-ja nije trebao da predje u taj tim pre nego sto je Mancini doneo titulu istom.

Kuku, lele, koja balavurdija ovde ostavlja komentare. Znaci fudbal se gleda i igra iskljucivo zarad osvajanja titula? Pa hajde onda da svake sezone menjamo tim za koji navijamo.

chemistry

pre 6 godina

Kud ode u crni Liverpool koji nije osvojio ligu 30 godina?
(Sandzak, 30. avgust 2017 22:33)
Bolje nego da ostane u Arsenalu koji je nece osvojiti u narednih 30. Liverpulovo vreme je stiglo, top igraci zele samo na Enfild i nigde drugde, odbijaju bolje plate koje nude ostali klubovi. Jedino Coutinho zeli da ide, a nema pojma kako ce zaliti.

zizu

pre 6 godina

To je to znaci Coutinho u Barsi
(Mica Bugarin Nostradamus, 30. avgust 2017 20:38)

Da je naslov Lemar u Liverpulu, onda bi bilo za ocekivati Kutinjo u Barsi.

Azer

pre 6 godina

Ljudi, ovo ne da je dobar transfer nego odlicam transfer. Iz vise razloga. Prvi: Oks je Englez, znate vec da ima pravilo da svaki EPL klub mora imate broj Engleza u timu. To je takodje razlog zasto ga je Konte hteo jer je opste poznato da njima fali engleskih igraca. Drugo: 40m u ovo trzista za nekog ko ce najverovatnije tek da pokaze sta zna je na dugorocan plan odlicna kupovina. Pa Palas nudi za Sakoa 30, em je covek dosta stariji em je verovatno prosao zenit karijere, sta je 40 onda za nekog kao Oks? Trece: Klupa. Pogledajte klupu Liverpula, redovno nema niko kvalitetan da zameni. Oks i ako ne bude bio prvi tim imace dobru zamenu da uskoci, koja je sposobna da trci dosta i da se zagradi. I poslednje, tek ide reprezentativna pauza. Sta mislote koliko ce cena da ode nagore ako bude dobar? Poslednje, vecina ceka Lemara. Ovaj transfer nema veze sa tim, postoji altivna ponuda od 80m+Origi za njega, videcemo.

Boston

pre 6 godina

Koliko su cifre otisle u .... Pre samo par godina ovaj igrac ne bi mogao biti prodat za vise od 15 miliona. Post Liverpula ce se nastaviti, 30 godina bez ligaske titule brate mili. Jezivo

gom

pre 6 godina

bacene pare. umesto jednog proverenog stopera i centarfora on gomila ove polunapadace i krila. cemberlein uopste nije igrac klase lukakua ili morate koji moze da presudi meceve i donese prevagu. zbog toga mislim da liverpul ni ove sezone nece biti konkurencija sitiju celsiju i junajtedu jer imaju gomilu prosecnih i ispodprosecnih igraca
(heter, 30. avgust 2017 20:36)

kakve veze Morata i Lukaku imaju sa Cemberlejnom, sta ljudi pisu...

andreas kisser

pre 6 godina

To je to znaci Coutinho u Barsi
(Mica Bugarin Nostradamus, 30. avgust 2017 20:38)

kako si dosao do tog zakljucka? osim ako ne verujes da iko normalan u liverpulu misli da je oks zamena za kutinja! mislim da je ovo odlican posao liverpula i nesto sto se ocekivalo jos od aprila, maja. cemberlen je tipican igrac kakve klop preferira: jak, nabijen, moze da trci celu utakmicu napred-nazad i ima solidnu tehniku. e sad, te karakteristike su bolje za krilo, sto je on igrao u arsenalu, a on zeli da u liverpulu igra u sredini, a tu liverpul vec ima dosta igraca. ali upravo ta raznovrsnost je njegov veliki plus, tu podseca na milnera i licno mislim da ga je klop i doveo da zameni milnera koji je vec u godinama. ono sto je izvesno je da ce ove godine sluziti samo za rotaciju usled velikog broja meceva i zamena u slucaju povrede drugih. a i dobro je imati dobre i iskusne britanske igrace zbog pravila za evropska takmicenja.

da se vratim na pocetak komentara, navijaci liverpula su zeleli da se danas ili sutra potpise lemar i kao posledica tih ocekivanja, malo su razocarani dovodjenjem cemberlena. ja licno mislim da bi dolazak lemara znacio gotovo sigurno prodaju kutinja barsi u naredna dva dana i zbog toga sam protiv tog transfera. sa jedne strane lemar i 160M evra, s druge kutinjo, oko koga se poslednjih godina vrti liverpulova igra i na kome klop gradi svoj projekat. iako objektivno ne vredi ni pola tih para, pre sam za ostanak kutinja. jos van dajk sutra i to je to.

Neznalica

pre 6 godina

Hteo Arsenal da ga zadrži. Hteo Čelzi da ga dovede. On dečko, očigledno razuman i pametan, izabravo pravi klub. Što da mu karijera ide na dole igrajući u tim lokalnim londonskim klubovima.

Vidim da stručnjaci sada ovde procenjuju njegove kvalitete, gde će da igra, da li uopšte ima za njega mesta u timu. Jedino ti isti stručnjaci nisu upoznati sa tim da je Klop pre početka prelaznog roka gazdama rekao koga želi da dovede i da se od toga ne odstupa. Oks je bio na toj listi. O njegovom potencijalnom prelasku u Liverpul se govorilo i pre početka prelaznog roka, tačnije čim se videlo da ne želi produžetak ugovora sa Arsenalom. Znači Klop na njega računa, misli da će se uklopiti u sistem igre i očigledno Oks misli da može da dokaže da vredi za Liverpul.

Posebno mi je milo da posle Rodžersove ere gde je on navodio pojačanja koja želi a ta su pojačanja završavala u Čelziju (Dijego Kosta, Vilijan) ili Junajtedu (Mhtarijan), sada kada Liverpul želi igrača ne biva izguran od strane novokomponovanih bogataških klubova. Vremena se očigledno menjaju.

Ako Kutinjo ostane, a to je veliko ako, Liverpul ima srednji red i napad daleko ispred svih premijerligaša osim Sitija. Šteta što će Van Dajk ostati samo želja u ovom prelaznom roku.

U svakom slučaju, teško je zamisliti završetak sezone bez Liverpula u borbi za titulu. Ono, da se uđe u prva četiri, to je sada za neke druge da razmišljaju. Nema afričkog kupa nacija u januaru sledeće godine.

Hajduk

pre 6 godina

(heter, 30. avgust 2017 20:36) Prijatelju, pa naravno da nije klase Lukakua ili Morate kad košta 40, a ne 140 miliona. Sa druge strane, kao što neko reče, izuzetno vredan, srčan i zahvalan igrač. Možda neće doneti prevagu kao Lukaku ali će biti vrlo bitan šraf u timu.

нн

pre 6 godina

Ох
је незадовољан позицијом коју игра у Арсеналу, а у Челсију му нуђено да игра леву полутку. У првом случају он није пружао партије какве се од њега очекују, а пошто га у другом чека иста судбина, да игра што му није у опису, логично да је прихватио Ливерпул. Одбио 220к Челсија, прихватио 120к Ливерпула, иако је у Арсеналу имао 180к.

Клајн/Александер десно, Робертсон/Морено лево.
Матип и Ловрен/Клаван и ВВД центар
Средина... не може се набројати.
Напад: Стариџ, Фирмино, Соланке, Вудборн
Ориђи вероватно на позајмицу.

Сити и Ливерпул за титулу.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Ne znam da li je ovo bas najpametniji posao za Liverpul. Nije los igrac, ali nije ni vrhunski. Mozda Klop vidi nesto u njemu. Firmino, Mane, Kutinjo, Salah, Lalana kada se oporavi pa cak i Staridz mogu da pokrivaju poziciju krilnog napadaca. Cini mi se da im je potrebniji vrhunski centarfor, ali Klop verovatno zna sta radi. A imaju i dosta utakmica ove sezone tako da ce u rotaciji sigurno znaciti. Ali mi se opet cini da im treba jedan top napadac za najvise ciljeve. Mozda i jedan centralni bek za najvise domete. Videcemo. Svakako zanimljiva ekipa i tezak protivnik i najvecim svetskim timovima.

23kSamurai

pre 6 godina

Citam komentare i prosto se ne mogu nacuditi sta ljudi pisu. Izuzetno zahvalan igrac, moze igrati krilo moze i veznog. mlad, izuzetno cenjen talenat u Engleskoj. Liverpool ce se ove sezone boriti na 4 fronta. Klop pojacava klupu, mora da rotira igrace. Vezni red je strasni bitan. Pogledajte koliko veznih imaju recimo Juve ili Bajern. Lallana se vraca za nekoliko meseci, ne moze Klop da ocekuje od Gruje da mu vuce LS. Budimo realni, skroz okej cifra za danasnje nerealne transfere. Cekaju se jos Van Dajk i Lemar, izuzetno zanimljiv tim. Kad god je Klop nekog doveo odmah komentari kako je pogresio, a on uporno dokazuje suprotno. pozz

heter

pre 6 godina

bacene pare. umesto jednog proverenog stopera i centarfora on gomila ove polunapadace i krila. cemberlein uopste nije igrac klase lukakua ili morate koji moze da presudi meceve i donese prevagu. zbog toga mislim da liverpul ni ove sezone nece biti konkurencija sitiju celsiju i junajtedu jer imaju gomilu prosecnih i ispodprosecnih igraca

ko razume shvatice

pre 6 godina

Pre neki dan odbio 180k nedeljno od arsenala,juce 220k od celzija a potpisao za liverpul za 120k. Zeli covek da igra,lepo je sto ne ide stopama kutinja i nejmara bice vrh pojacanje za moj liverpul

Stefan COYG

pre 6 godina

Putuj ! Koga nema bez njega se moze... momak odbija 180.000 funti nedeljno, a ne zna da posalje jedan krsteni centarsut... eeeeejjj... putuj .... Poz C O Y G

ko razume shvatice

pre 6 godina

Pre neki dan odbio 180k nedeljno od arsenala,juce 220k od celzija a potpisao za liverpul za 120k. Zeli covek da igra,lepo je sto ne ide stopama kutinja i nejmara bice vrh pojacanje za moj liverpul

23kSamurai

pre 6 godina

Citam komentare i prosto se ne mogu nacuditi sta ljudi pisu. Izuzetno zahvalan igrac, moze igrati krilo moze i veznog. mlad, izuzetno cenjen talenat u Engleskoj. Liverpool ce se ove sezone boriti na 4 fronta. Klop pojacava klupu, mora da rotira igrace. Vezni red je strasni bitan. Pogledajte koliko veznih imaju recimo Juve ili Bajern. Lallana se vraca za nekoliko meseci, ne moze Klop da ocekuje od Gruje da mu vuce LS. Budimo realni, skroz okej cifra za danasnje nerealne transfere. Cekaju se jos Van Dajk i Lemar, izuzetno zanimljiv tim. Kad god je Klop nekog doveo odmah komentari kako je pogresio, a on uporno dokazuje suprotno. pozz

osloal

pre 6 godina

Sad se čeka Venger da dovede štopera i defanzivnog veznog. Valjda sad imaju dovoljno para. Ako se to ne desi, obratite pažnju na mršavog momka kratke kose iza Arsenalove klupe na utakmici protiv Zvezde u Beogradu. To ću biti ja, pokušaću da pljunem velikog stručnjaka

Hajduk

pre 6 godina

(heter, 30. avgust 2017 20:36) Prijatelju, pa naravno da nije klase Lukakua ili Morate kad košta 40, a ne 140 miliona. Sa druge strane, kao što neko reče, izuzetno vredan, srčan i zahvalan igrač. Možda neće doneti prevagu kao Lukaku ali će biti vrlo bitan šraf u timu.

andreas kisser

pre 6 godina

To je to znaci Coutinho u Barsi
(Mica Bugarin Nostradamus, 30. avgust 2017 20:38)

kako si dosao do tog zakljucka? osim ako ne verujes da iko normalan u liverpulu misli da je oks zamena za kutinja! mislim da je ovo odlican posao liverpula i nesto sto se ocekivalo jos od aprila, maja. cemberlen je tipican igrac kakve klop preferira: jak, nabijen, moze da trci celu utakmicu napred-nazad i ima solidnu tehniku. e sad, te karakteristike su bolje za krilo, sto je on igrao u arsenalu, a on zeli da u liverpulu igra u sredini, a tu liverpul vec ima dosta igraca. ali upravo ta raznovrsnost je njegov veliki plus, tu podseca na milnera i licno mislim da ga je klop i doveo da zameni milnera koji je vec u godinama. ono sto je izvesno je da ce ove godine sluziti samo za rotaciju usled velikog broja meceva i zamena u slucaju povrede drugih. a i dobro je imati dobre i iskusne britanske igrace zbog pravila za evropska takmicenja.

da se vratim na pocetak komentara, navijaci liverpula su zeleli da se danas ili sutra potpise lemar i kao posledica tih ocekivanja, malo su razocarani dovodjenjem cemberlena. ja licno mislim da bi dolazak lemara znacio gotovo sigurno prodaju kutinja barsi u naredna dva dana i zbog toga sam protiv tog transfera. sa jedne strane lemar i 160M evra, s druge kutinjo, oko koga se poslednjih godina vrti liverpulova igra i na kome klop gradi svoj projekat. iako objektivno ne vredi ni pola tih para, pre sam za ostanak kutinja. jos van dajk sutra i to je to.

gom

pre 6 godina

bacene pare. umesto jednog proverenog stopera i centarfora on gomila ove polunapadace i krila. cemberlein uopste nije igrac klase lukakua ili morate koji moze da presudi meceve i donese prevagu. zbog toga mislim da liverpul ni ove sezone nece biti konkurencija sitiju celsiju i junajtedu jer imaju gomilu prosecnih i ispodprosecnih igraca
(heter, 30. avgust 2017 20:36)

kakve veze Morata i Lukaku imaju sa Cemberlejnom, sta ljudi pisu...

Pantelija

pre 6 godina

@Sandzak
"Kud ode u crni Liverpool koji nije osvojio ligu 30 godina?"

Po tvojoj logici, niko od igraca ManCity-ja nije trebao da predje u taj tim pre nego sto je Mancini doneo titulu istom.

Kuku, lele, koja balavurdija ovde ostavlja komentare. Znaci fudbal se gleda i igra iskljucivo zarad osvajanja titula? Pa hajde onda da svake sezone menjamo tim za koji navijamo.

heter

pre 6 godina

bacene pare. umesto jednog proverenog stopera i centarfora on gomila ove polunapadace i krila. cemberlein uopste nije igrac klase lukakua ili morate koji moze da presudi meceve i donese prevagu. zbog toga mislim da liverpul ni ove sezone nece biti konkurencija sitiju celsiju i junajtedu jer imaju gomilu prosecnih i ispodprosecnih igraca

chemistry

pre 6 godina

Kud ode u crni Liverpool koji nije osvojio ligu 30 godina?
(Sandzak, 30. avgust 2017 22:33)
Bolje nego da ostane u Arsenalu koji je nece osvojiti u narednih 30. Liverpulovo vreme je stiglo, top igraci zele samo na Enfild i nigde drugde, odbijaju bolje plate koje nude ostali klubovi. Jedino Coutinho zeli da ide, a nema pojma kako ce zaliti.

Neznalica

pre 6 godina

Hteo Arsenal da ga zadrži. Hteo Čelzi da ga dovede. On dečko, očigledno razuman i pametan, izabravo pravi klub. Što da mu karijera ide na dole igrajući u tim lokalnim londonskim klubovima.

Vidim da stručnjaci sada ovde procenjuju njegove kvalitete, gde će da igra, da li uopšte ima za njega mesta u timu. Jedino ti isti stručnjaci nisu upoznati sa tim da je Klop pre početka prelaznog roka gazdama rekao koga želi da dovede i da se od toga ne odstupa. Oks je bio na toj listi. O njegovom potencijalnom prelasku u Liverpul se govorilo i pre početka prelaznog roka, tačnije čim se videlo da ne želi produžetak ugovora sa Arsenalom. Znači Klop na njega računa, misli da će se uklopiti u sistem igre i očigledno Oks misli da može da dokaže da vredi za Liverpul.

Posebno mi je milo da posle Rodžersove ere gde je on navodio pojačanja koja želi a ta su pojačanja završavala u Čelziju (Dijego Kosta, Vilijan) ili Junajtedu (Mhtarijan), sada kada Liverpul želi igrača ne biva izguran od strane novokomponovanih bogataških klubova. Vremena se očigledno menjaju.

Ako Kutinjo ostane, a to je veliko ako, Liverpul ima srednji red i napad daleko ispred svih premijerligaša osim Sitija. Šteta što će Van Dajk ostati samo želja u ovom prelaznom roku.

U svakom slučaju, teško je zamisliti završetak sezone bez Liverpula u borbi za titulu. Ono, da se uđe u prva četiri, to je sada za neke druge da razmišljaju. Nema afričkog kupa nacija u januaru sledeće godine.

Mladen

pre 6 godina

@heter

Decko ti poredis razlicite pozicije, plus kada je Lukaku resio neki mec? On je bez tima niko i nista. Ako igra tim Lukaku igra, ako ne igra, on se ne vidi. Ko sve prati ovaj fudbal majko moja...

Batalaka

pre 6 godina

Pufne.... Treba im centralni bek , Lovren je rupa No1 , a ne centarfor, jer Klop igra brze kontre , kao u Borusiji. Zato mu trebaju brzanjci (Mane, Salah,Staridž...) , a Čemb za sredinu , jer dobro preseca napade i može da izbacuje napadače.

Azer

pre 6 godina

Ljudi, ovo ne da je dobar transfer nego odlicam transfer. Iz vise razloga. Prvi: Oks je Englez, znate vec da ima pravilo da svaki EPL klub mora imate broj Engleza u timu. To je takodje razlog zasto ga je Konte hteo jer je opste poznato da njima fali engleskih igraca. Drugo: 40m u ovo trzista za nekog ko ce najverovatnije tek da pokaze sta zna je na dugorocan plan odlicna kupovina. Pa Palas nudi za Sakoa 30, em je covek dosta stariji em je verovatno prosao zenit karijere, sta je 40 onda za nekog kao Oks? Trece: Klupa. Pogledajte klupu Liverpula, redovno nema niko kvalitetan da zameni. Oks i ako ne bude bio prvi tim imace dobru zamenu da uskoci, koja je sposobna da trci dosta i da se zagradi. I poslednje, tek ide reprezentativna pauza. Sta mislote koliko ce cena da ode nagore ako bude dobar? Poslednje, vecina ceka Lemara. Ovaj transfer nema veze sa tim, postoji altivna ponuda od 80m+Origi za njega, videcemo.

zizu

pre 6 godina

To je to znaci Coutinho u Barsi
(Mica Bugarin Nostradamus, 30. avgust 2017 20:38)

Da je naslov Lemar u Liverpulu, onda bi bilo za ocekivati Kutinjo u Barsi.

mich

pre 6 godina

dzhoni

Pa gde ce da je osvoji u Arsenalu ?
Liverpul je vec potrosio svojih 30 godina tokom kojih juri titulu pa mu je tu realno veca sansa, Arsenal je tek na pola puta 15 godina je proslo, jos toliko su daleko od nove titule ali SIGURNO...

Stefan COYG

pre 6 godina

Putuj ! Koga nema bez njega se moze... momak odbija 180.000 funti nedeljno, a ne zna da posalje jedan krsteni centarsut... eeeeejjj... putuj .... Poz C O Y G

ko razume shvatice

pre 6 godina

@ko razume shvatice 

Slazem se samo ispravka jer si zestoko lupio (nijedan izvor to nije preneo a pratim sve vezano za njih) da mu Celsi nudi 220k pa moram da ispravim jer prva zvezda tima Eden Azar ima toliku platu i to je ubedljivo najveca u klubu. Celsi je nudio do 120k funti, Jedan Kante ima "samo" 110.000 funti.
(BlueFortress, 30. avgust 2017 22:03)


Da se nadovezem na to i da kazem da jeste verovatno patka novinarska jer se suska kod nasih portala..ipak vidi se zelja da igra za manje pare,pod lupom klopa jer ocito zna ko je i kakav je doktor za razvoj..elem azar 250.000 p/w,kante 175.000 ..pa cak i fabregas obrce 230.000 nedeljno.. pozdrav druze

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Ne znam da li je ovo bas najpametniji posao za Liverpul. Nije los igrac, ali nije ni vrhunski. Mozda Klop vidi nesto u njemu. Firmino, Mane, Kutinjo, Salah, Lalana kada se oporavi pa cak i Staridz mogu da pokrivaju poziciju krilnog napadaca. Cini mi se da im je potrebniji vrhunski centarfor, ali Klop verovatno zna sta radi. A imaju i dosta utakmica ove sezone tako da ce u rotaciji sigurno znaciti. Ali mi se opet cini da im treba jedan top napadac za najvise ciljeve. Mozda i jedan centralni bek za najvise domete. Videcemo. Svakako zanimljiva ekipa i tezak protivnik i najvecim svetskim timovima.

BlueFortress

pre 6 godina

@ko razume shvatice

Slazem se samo ispravka jer si zestoko lupio (nijedan izvor to nije preneo a pratim sve vezano za njih) da mu Celsi nudi 220k pa moram da ispravim jer prva zvezda tima Eden Azar ima toliku platu i to je ubedljivo najveca u klubu. Celsi je nudio do 120k funti, Jedan Kante ima "samo" 110.000 funti.

нн

pre 6 godina

Ох
је незадовољан позицијом коју игра у Арсеналу, а у Челсију му нуђено да игра леву полутку. У првом случају он није пружао партије какве се од њега очекују, а пошто га у другом чека иста судбина, да игра што му није у опису, логично да је прихватио Ливерпул. Одбио 220к Челсија, прихватио 120к Ливерпула, иако је у Арсеналу имао 180к.

Клајн/Александер десно, Робертсон/Морено лево.
Матип и Ловрен/Клаван и ВВД центар
Средина... не може се набројати.
Напад: Стариџ, Фирмино, Соланке, Вудборн
Ориђи вероватно на позајмицу.

Сити и Ливерпул за титулу.

Boston

pre 6 godina

Koliko su cifre otisle u .... Pre samo par godina ovaj igrac ne bi mogao biti prodat za vise od 15 miliona. Post Liverpula ce se nastaviti, 30 godina bez ligaske titule brate mili. Jezivo

ilidzinjo

pre 6 godina

Chemberlein će proći kao i ostali igrači koji su napustili Arsenal ko Glichy,Sagna,Nasri i sl.Npr Nasri je s loptom bio Messi za Chemberleiina,a gdje sad.

woah

pre 6 godina

Jedan od par igrača za koje sam molio Boga da ne budu u prvom timu. Još Ivobi da ode i višak je rešen. I Sančeza da pošalju na tribine, da gleda i pravi inteligentne face za medije. Samo kad bi jednog defanzivca kupili...

miki

pre 6 godina

A mene interesuje gde je tu Marko Grujic. E Marko, Marko, mogao si biti odlican igrac, a ovako I nisi igrac. Bezi odatle sto pre negde gde ces igrati inace nista od tebe.

igor

pre 6 godina

venger je odavno zreo sa penziju dve kljuvne pozicije defanzivni vezni,i centralni u odbrani nisu popunjene,prosle godine je celzi kupio kantea za 30 mil,ove godine juventus matuidija za 20 mil ,dva fantasticna igraca za takve vrste zadataka i jedan u drugi francuzi a venger nesposoban da ih dovede,laporte takodje francuz odlican igrac a takodje i mlad, toliko dobri igraca iz francuske a venger kupuje neke odpadke od igraca nije mi jasno,jos hoce sterlinga pa ako neces da osvojis nista onda kupi engleske igrace,oni da su dobri igrali bi u realu,barsi,bayernu ili juventusu

agassi

pre 6 godina

Moram da se nasmejem , " L'pulovo vreme dolazi , top igrači žele da dođu " , koji tačno , da li neko ovde razume šta su top igrači ? Napisao sam već kada su objavili 5 trenera koji ciljaju PL koja dvojica sigurno neće osvojiti : Venger i Klop .

Mladen

pre 6 godina

Kako volim ove nase pljuvace kojima niko ne valja i svaki igrac im je prosek. Prosei Mane, ispade zver, prosek Salah, lik ubitacan od pocetka. Svi sve znaju, a ne znaju gde su suplji. Bolje gledajte neki drugi sport...

Bane

pre 6 godina

@ilidzinjo
Ma da, Nasriju i Klisiju je bas bilo lose, presli u Siti, igrali za duplo vecu platu, osvojili Premijer ligu, svake sezone bili konkurentni, a Cemberlen je super prosao sto je ostao u Arsenalu.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Minjole
Klajn, Van Dajk, Matip, Moreno
Can, Lemar, Henderson
Kutinjo, Firminjo, Mane.
Klupa: Karius, Lovren, Aleksandar Arnold, Robertson, Klavan, Vajnldum, Grujic, Chembrlen, Lalana, Salah, Staridz, Solanke.
Ovo je ekipa za borbu na 4 fronta. Ako ode Kutinjo na njegovo mesto ce Salah i to je to.

Milos

pre 6 godina

putuj .... Poz C O Y G
(Stefan COYG, 30. avgust 2017 20:51)

Ne zna da posalje centarsut jer ga glupi Venger gura na krilo a covek hoce da igra u sredini, godinama igra gde ne treba.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Е ово је трансфер типичан за Лузерпул. Човек је мало бољи Лазар Марковић.

brusnica

pre 6 godina

E moj Galijani, dobar je Borini, Liverpul se zeznuo pa ga doveo, opekli se nema veze, i onda tvoj Milan, o mocni Milan, ulozi 200 i kusur miliona i dovede Borinija. Well done my friend.

heter

pre 6 godina

bacene pare. umesto jednog proverenog stopera i centarfora on gomila ove polunapadace i krila. cemberlein uopste nije igrac klase lukakua ili morate koji moze da presudi meceve i donese prevagu. zbog toga mislim da liverpul ni ove sezone nece biti konkurencija sitiju celsiju i junajtedu jer imaju gomilu prosecnih i ispodprosecnih igraca

Stefan COYG

pre 6 godina

Putuj ! Koga nema bez njega se moze... momak odbija 180.000 funti nedeljno, a ne zna da posalje jedan krsteni centarsut... eeeeejjj... putuj .... Poz C O Y G

Boston

pre 6 godina

Koliko su cifre otisle u .... Pre samo par godina ovaj igrac ne bi mogao biti prodat za vise od 15 miliona. Post Liverpula ce se nastaviti, 30 godina bez ligaske titule brate mili. Jezivo

woah

pre 6 godina

Jedan od par igrača za koje sam molio Boga da ne budu u prvom timu. Još Ivobi da ode i višak je rešen. I Sančeza da pošalju na tribine, da gleda i pravi inteligentne face za medije. Samo kad bi jednog defanzivca kupili...

ko razume shvatice

pre 6 godina

Pre neki dan odbio 180k nedeljno od arsenala,juce 220k od celzija a potpisao za liverpul za 120k. Zeli covek da igra,lepo je sto ne ide stopama kutinja i nejmara bice vrh pojacanje za moj liverpul

нн

pre 6 godina

Ох
је незадовољан позицијом коју игра у Арсеналу, а у Челсију му нуђено да игра леву полутку. У првом случају он није пружао партије какве се од њега очекују, а пошто га у другом чека иста судбина, да игра што му није у опису, логично да је прихватио Ливерпул. Одбио 220к Челсија, прихватио 120к Ливерпула, иако је у Арсеналу имао 180к.

Клајн/Александер десно, Робертсон/Морено лево.
Матип и Ловрен/Клаван и ВВД центар
Средина... не може се набројати.
Напад: Стариџ, Фирмино, Соланке, Вудборн
Ориђи вероватно на позајмицу.

Сити и Ливерпул за титулу.

chemistry

pre 6 godina

Kud ode u crni Liverpool koji nije osvojio ligu 30 godina?
(Sandzak, 30. avgust 2017 22:33)
Bolje nego da ostane u Arsenalu koji je nece osvojiti u narednih 30. Liverpulovo vreme je stiglo, top igraci zele samo na Enfild i nigde drugde, odbijaju bolje plate koje nude ostali klubovi. Jedino Coutinho zeli da ide, a nema pojma kako ce zaliti.

23kSamurai

pre 6 godina

Citam komentare i prosto se ne mogu nacuditi sta ljudi pisu. Izuzetno zahvalan igrac, moze igrati krilo moze i veznog. mlad, izuzetno cenjen talenat u Engleskoj. Liverpool ce se ove sezone boriti na 4 fronta. Klop pojacava klupu, mora da rotira igrace. Vezni red je strasni bitan. Pogledajte koliko veznih imaju recimo Juve ili Bajern. Lallana se vraca za nekoliko meseci, ne moze Klop da ocekuje od Gruje da mu vuce LS. Budimo realni, skroz okej cifra za danasnje nerealne transfere. Cekaju se jos Van Dajk i Lemar, izuzetno zanimljiv tim. Kad god je Klop nekog doveo odmah komentari kako je pogresio, a on uporno dokazuje suprotno. pozz

agassi

pre 6 godina

Moram da se nasmejem , " L'pulovo vreme dolazi , top igrači žele da dođu " , koji tačno , da li neko ovde razume šta su top igrači ? Napisao sam već kada su objavili 5 trenera koji ciljaju PL koja dvojica sigurno neće osvojiti : Venger i Klop .

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Е ово је трансфер типичан за Лузерпул. Човек је мало бољи Лазар Марковић.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Minjole
Klajn, Van Dajk, Matip, Moreno
Can, Lemar, Henderson
Kutinjo, Firminjo, Mane.
Klupa: Karius, Lovren, Aleksandar Arnold, Robertson, Klavan, Vajnldum, Grujic, Chembrlen, Lalana, Salah, Staridz, Solanke.
Ovo je ekipa za borbu na 4 fronta. Ako ode Kutinjo na njegovo mesto ce Salah i to je to.

Neznalica

pre 6 godina

Hteo Arsenal da ga zadrži. Hteo Čelzi da ga dovede. On dečko, očigledno razuman i pametan, izabravo pravi klub. Što da mu karijera ide na dole igrajući u tim lokalnim londonskim klubovima.

Vidim da stručnjaci sada ovde procenjuju njegove kvalitete, gde će da igra, da li uopšte ima za njega mesta u timu. Jedino ti isti stručnjaci nisu upoznati sa tim da je Klop pre početka prelaznog roka gazdama rekao koga želi da dovede i da se od toga ne odstupa. Oks je bio na toj listi. O njegovom potencijalnom prelasku u Liverpul se govorilo i pre početka prelaznog roka, tačnije čim se videlo da ne želi produžetak ugovora sa Arsenalom. Znači Klop na njega računa, misli da će se uklopiti u sistem igre i očigledno Oks misli da može da dokaže da vredi za Liverpul.

Posebno mi je milo da posle Rodžersove ere gde je on navodio pojačanja koja želi a ta su pojačanja završavala u Čelziju (Dijego Kosta, Vilijan) ili Junajtedu (Mhtarijan), sada kada Liverpul želi igrača ne biva izguran od strane novokomponovanih bogataških klubova. Vremena se očigledno menjaju.

Ako Kutinjo ostane, a to je veliko ako, Liverpul ima srednji red i napad daleko ispred svih premijerligaša osim Sitija. Šteta što će Van Dajk ostati samo želja u ovom prelaznom roku.

U svakom slučaju, teško je zamisliti završetak sezone bez Liverpula u borbi za titulu. Ono, da se uđe u prva četiri, to je sada za neke druge da razmišljaju. Nema afričkog kupa nacija u januaru sledeće godine.

Mladen

pre 6 godina

@heter

Decko ti poredis razlicite pozicije, plus kada je Lukaku resio neki mec? On je bez tima niko i nista. Ako igra tim Lukaku igra, ako ne igra, on se ne vidi. Ko sve prati ovaj fudbal majko moja...

osloal

pre 6 godina

Sad se čeka Venger da dovede štopera i defanzivnog veznog. Valjda sad imaju dovoljno para. Ako se to ne desi, obratite pažnju na mršavog momka kratke kose iza Arsenalove klupe na utakmici protiv Zvezde u Beogradu. To ću biti ja, pokušaću da pljunem velikog stručnjaka

andreas kisser

pre 6 godina

To je to znaci Coutinho u Barsi
(Mica Bugarin Nostradamus, 30. avgust 2017 20:38)

kako si dosao do tog zakljucka? osim ako ne verujes da iko normalan u liverpulu misli da je oks zamena za kutinja! mislim da je ovo odlican posao liverpula i nesto sto se ocekivalo jos od aprila, maja. cemberlen je tipican igrac kakve klop preferira: jak, nabijen, moze da trci celu utakmicu napred-nazad i ima solidnu tehniku. e sad, te karakteristike su bolje za krilo, sto je on igrao u arsenalu, a on zeli da u liverpulu igra u sredini, a tu liverpul vec ima dosta igraca. ali upravo ta raznovrsnost je njegov veliki plus, tu podseca na milnera i licno mislim da ga je klop i doveo da zameni milnera koji je vec u godinama. ono sto je izvesno je da ce ove godine sluziti samo za rotaciju usled velikog broja meceva i zamena u slucaju povrede drugih. a i dobro je imati dobre i iskusne britanske igrace zbog pravila za evropska takmicenja.

da se vratim na pocetak komentara, navijaci liverpula su zeleli da se danas ili sutra potpise lemar i kao posledica tih ocekivanja, malo su razocarani dovodjenjem cemberlena. ja licno mislim da bi dolazak lemara znacio gotovo sigurno prodaju kutinja barsi u naredna dva dana i zbog toga sam protiv tog transfera. sa jedne strane lemar i 160M evra, s druge kutinjo, oko koga se poslednjih godina vrti liverpulova igra i na kome klop gradi svoj projekat. iako objektivno ne vredi ni pola tih para, pre sam za ostanak kutinja. jos van dajk sutra i to je to.

Pantelija

pre 6 godina

@Sandzak
"Kud ode u crni Liverpool koji nije osvojio ligu 30 godina?"

Po tvojoj logici, niko od igraca ManCity-ja nije trebao da predje u taj tim pre nego sto je Mancini doneo titulu istom.

Kuku, lele, koja balavurdija ovde ostavlja komentare. Znaci fudbal se gleda i igra iskljucivo zarad osvajanja titula? Pa hajde onda da svake sezone menjamo tim za koji navijamo.

Hajduk

pre 6 godina

(heter, 30. avgust 2017 20:36) Prijatelju, pa naravno da nije klase Lukakua ili Morate kad košta 40, a ne 140 miliona. Sa druge strane, kao što neko reče, izuzetno vredan, srčan i zahvalan igrač. Možda neće doneti prevagu kao Lukaku ali će biti vrlo bitan šraf u timu.

BlueFortress

pre 6 godina

@ko razume shvatice

Slazem se samo ispravka jer si zestoko lupio (nijedan izvor to nije preneo a pratim sve vezano za njih) da mu Celsi nudi 220k pa moram da ispravim jer prva zvezda tima Eden Azar ima toliku platu i to je ubedljivo najveca u klubu. Celsi je nudio do 120k funti, Jedan Kante ima "samo" 110.000 funti.

Azer

pre 6 godina

Ljudi, ovo ne da je dobar transfer nego odlicam transfer. Iz vise razloga. Prvi: Oks je Englez, znate vec da ima pravilo da svaki EPL klub mora imate broj Engleza u timu. To je takodje razlog zasto ga je Konte hteo jer je opste poznato da njima fali engleskih igraca. Drugo: 40m u ovo trzista za nekog ko ce najverovatnije tek da pokaze sta zna je na dugorocan plan odlicna kupovina. Pa Palas nudi za Sakoa 30, em je covek dosta stariji em je verovatno prosao zenit karijere, sta je 40 onda za nekog kao Oks? Trece: Klupa. Pogledajte klupu Liverpula, redovno nema niko kvalitetan da zameni. Oks i ako ne bude bio prvi tim imace dobru zamenu da uskoci, koja je sposobna da trci dosta i da se zagradi. I poslednje, tek ide reprezentativna pauza. Sta mislote koliko ce cena da ode nagore ako bude dobar? Poslednje, vecina ceka Lemara. Ovaj transfer nema veze sa tim, postoji altivna ponuda od 80m+Origi za njega, videcemo.

ilidzinjo

pre 6 godina

Chemberlein će proći kao i ostali igrači koji su napustili Arsenal ko Glichy,Sagna,Nasri i sl.Npr Nasri je s loptom bio Messi za Chemberleiina,a gdje sad.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Ne znam da li je ovo bas najpametniji posao za Liverpul. Nije los igrac, ali nije ni vrhunski. Mozda Klop vidi nesto u njemu. Firmino, Mane, Kutinjo, Salah, Lalana kada se oporavi pa cak i Staridz mogu da pokrivaju poziciju krilnog napadaca. Cini mi se da im je potrebniji vrhunski centarfor, ali Klop verovatno zna sta radi. A imaju i dosta utakmica ove sezone tako da ce u rotaciji sigurno znaciti. Ali mi se opet cini da im treba jedan top napadac za najvise ciljeve. Mozda i jedan centralni bek za najvise domete. Videcemo. Svakako zanimljiva ekipa i tezak protivnik i najvecim svetskim timovima.

gom

pre 6 godina

bacene pare. umesto jednog proverenog stopera i centarfora on gomila ove polunapadace i krila. cemberlein uopste nije igrac klase lukakua ili morate koji moze da presudi meceve i donese prevagu. zbog toga mislim da liverpul ni ove sezone nece biti konkurencija sitiju celsiju i junajtedu jer imaju gomilu prosecnih i ispodprosecnih igraca
(heter, 30. avgust 2017 20:36)

kakve veze Morata i Lukaku imaju sa Cemberlejnom, sta ljudi pisu...

mich

pre 6 godina

dzhoni

Pa gde ce da je osvoji u Arsenalu ?
Liverpul je vec potrosio svojih 30 godina tokom kojih juri titulu pa mu je tu realno veca sansa, Arsenal je tek na pola puta 15 godina je proslo, jos toliko su daleko od nove titule ali SIGURNO...

miki

pre 6 godina

A mene interesuje gde je tu Marko Grujic. E Marko, Marko, mogao si biti odlican igrac, a ovako I nisi igrac. Bezi odatle sto pre negde gde ces igrati inace nista od tebe.

Batalaka

pre 6 godina

Pufne.... Treba im centralni bek , Lovren je rupa No1 , a ne centarfor, jer Klop igra brze kontre , kao u Borusiji. Zato mu trebaju brzanjci (Mane, Salah,Staridž...) , a Čemb za sredinu , jer dobro preseca napade i može da izbacuje napadače.

ko razume shvatice

pre 6 godina

@ko razume shvatice 

Slazem se samo ispravka jer si zestoko lupio (nijedan izvor to nije preneo a pratim sve vezano za njih) da mu Celsi nudi 220k pa moram da ispravim jer prva zvezda tima Eden Azar ima toliku platu i to je ubedljivo najveca u klubu. Celsi je nudio do 120k funti, Jedan Kante ima "samo" 110.000 funti.
(BlueFortress, 30. avgust 2017 22:03)


Da se nadovezem na to i da kazem da jeste verovatno patka novinarska jer se suska kod nasih portala..ipak vidi se zelja da igra za manje pare,pod lupom klopa jer ocito zna ko je i kakav je doktor za razvoj..elem azar 250.000 p/w,kante 175.000 ..pa cak i fabregas obrce 230.000 nedeljno.. pozdrav druze

igor

pre 6 godina

venger je odavno zreo sa penziju dve kljuvne pozicije defanzivni vezni,i centralni u odbrani nisu popunjene,prosle godine je celzi kupio kantea za 30 mil,ove godine juventus matuidija za 20 mil ,dva fantasticna igraca za takve vrste zadataka i jedan u drugi francuzi a venger nesposoban da ih dovede,laporte takodje francuz odlican igrac a takodje i mlad, toliko dobri igraca iz francuske a venger kupuje neke odpadke od igraca nije mi jasno,jos hoce sterlinga pa ako neces da osvojis nista onda kupi engleske igrace,oni da su dobri igrali bi u realu,barsi,bayernu ili juventusu

Bane

pre 6 godina

@ilidzinjo
Ma da, Nasriju i Klisiju je bas bilo lose, presli u Siti, igrali za duplo vecu platu, osvojili Premijer ligu, svake sezone bili konkurentni, a Cemberlen je super prosao sto je ostao u Arsenalu.

Mladen

pre 6 godina

Kako volim ove nase pljuvace kojima niko ne valja i svaki igrac im je prosek. Prosei Mane, ispade zver, prosek Salah, lik ubitacan od pocetka. Svi sve znaju, a ne znaju gde su suplji. Bolje gledajte neki drugi sport...

zizu

pre 6 godina

To je to znaci Coutinho u Barsi
(Mica Bugarin Nostradamus, 30. avgust 2017 20:38)

Da je naslov Lemar u Liverpulu, onda bi bilo za ocekivati Kutinjo u Barsi.

Milos

pre 6 godina

putuj .... Poz C O Y G
(Stefan COYG, 30. avgust 2017 20:51)

Ne zna da posalje centarsut jer ga glupi Venger gura na krilo a covek hoce da igra u sredini, godinama igra gde ne treba.

brusnica

pre 6 godina

E moj Galijani, dobar je Borini, Liverpul se zeznuo pa ga doveo, opekli se nema veze, i onda tvoj Milan, o mocni Milan, ulozi 200 i kusur miliona i dovede Borinija. Well done my friend.