Sreda, 30.08.2017.

14:06

"Slabo pamćenje, četiri meča nisu šutnuli na gol"

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da nije zadovoljan remijem sa Crvenom zvezdom i da ne brine zbog toga što je "večiti" rival imao bolje šanse.

Izvor: B92

"Slabo pamæenje, èetiri meèa nisu šutnuli na gol" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

Against modern football

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Real Madrid je od svojih 12 titula 6 osvojio u starom formatu takmicenja. Hajde profesore fudbalski lepo podji u Madrid i objasni Spancima da su tih 6 titula zapravo smesne, sramne i nebitne. Inace, UEFA je sistem takmicenja promenila u sezoni 1992/1993. Nije na odmet da se malo raspitas, procitas, saznas pre nego sto sa svojih 14 godina dodjes ovde da pametujes.

BBRS

pre 6 godina

Partizan je imao 4,5 udaraca ka golu , nije imao udarac u okvir gola sto su potpuno razlicite stvari..
Vi niste imali udarac uopste ka golu Partizana u cuvenom derbiju kad ste trazili presmesan penal...mislim da je 07/08 sezona.Nakon tog derbija vas je Lukic izlozio i krenulo je sa Tole Lopove...
A sto je najgore ta ekipa iz Zvezde i danas vodi nas fudbal pa cak i drzavu..
Vesic,Kokeza,Braca Toncev...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gospodin, 30. avgust 2017 20:04)

Партизан је шутнуо ка голу али не и у гол, хахахаха, туга !

milan

pre 6 godina

Ivica prica novinaru kako Terza ima lose pamcenje i kako Zvezda nije sutnula na gol, Antonov se u pozadini pobedonosno smeje, najjaca scena.

BBRS

pre 6 godina

Realnost je da je Zvezda imala bolje sanse u da je Partizan srecniji sa bodom, realnost je gledajuci izjave Milojevica posle meca da ga poprilicno boli ulazak I Partizana u Ligu Evrope, jer se onda ne prica samo o MEGA GIGA uspehu Zvezdane.
Velika je realnost i to da su sporne situacije bile na drugoj strani Grujic bi dunuo u pistaljku, to je veca nepravda od toga sto nije svirao po meni.
Takodje neverovatno mi da se nigde nije spomenula situacija kad je cini mi se Donald igrao rukom u svom kaznenom , prikazana je cini mi se posle utakmice i to samo jednom na par sekundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gospodin, 30. avgust 2017 20:00)

Ниси ти ни прошао поред господина !

Vvv

pre 6 godina

Ljudi, glavna tema ove i svih drugih slicnih prepucavanja i situacija je ta da bivsi fudbaleri vode klubove, menadzerisu itd... Alo bre, polupismeni likovi, ograniceni poput kutije, obavljaju poslove za koje se ljudi godinama skoluju. Dok god je tako, nece biti normalno. A mi, ovce, podrzavamo svoje nesposobne, a pljujemo druge i tako...

BBRS

pre 6 godina

zamolio bih gospodina Bombu, da smanji dozivljaj i on i kolega mu iz Zvezde.Zar nebi trebalo malo da smirite ionako zategnute odnose navijaca dva kluba.Vasa deca se ne ne tuku,ne ginu uzalud kao usijane glave navijaca,koje vi pumpate.Smirite se malo, radite ono za sta ste placeni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lka, 30. avgust 2017 20:49)

Ово што је Терзић рекао, рекао бих сваки спортски директор, из простог разлога јер је то сува истина и чињеница која говори о квалитету екипе ЦЗ (теме о којој је у том тренутку Терза говорио).
Е што онај тамо нема капацитета да укапира о чему Терзић говори то је већ проблем одгоја и васпитања, такође и оне лажи што износи, такође исти проблем.

BBRS

pre 6 godina

Терза ништа није слагао, све како је рекао, тако је било, али се овај попалио ко мачак у фебруару.

re5m9ma

pre 6 godina

Ovaj covek ne moze ni da zaspi a da ne spomene Zvezdu..... u strahu su velike oci, a ovaj gospodin je bas okat, da ne upotrebim neku goru rec.....

iwi

pre 6 godina

To da vi niste sutnuli u okvir gola u poslednjem derbiju je gola istina koju potkrepljuje statistika. A to da mi nismo sutnuli u gol u prethodna cetiri derbija je gola laz, izrecena po principu "ma ko se toga uopste seca". Ali izvini gospodine Ilijev, nismo bas svi pileceg pamcenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 30. avgust 2017 21:45)

Verovatno si klinac, kao i većina ovde... Zato se i ne upuštam u komentarisanje često, ali pročitaj, molim te, još jednom šta je Ivica rekao. Da li je rekao "u poslednja 4 derbija", kao što si ti napisao, ili "bar u 4 utakmice prošle sezone"?

Lka

pre 6 godina

kao sto napisah od 21.15 do, " na spavanje " 10 tak komentara,deca moraju da odmaraju.Tezak je njihov zivot, preko dana imaju na facebooku preko 18 godina, na komentarisanju vasih vesti su tu do 22 sata,a posle toga mama,tata ih teraju na spavanje,kad legnu e tad su deca.To su vasi komentatori.

Milan

pre 6 godina

Slazem se gospodine Iliev, ne mozese racunati samo statistika poslednjeg derbija, ali isto tako ne moze ni od pre 4 godine. Statistika je za vas neumoljiva i ubitacna, a ona kaze:

155 derbija u prvenstvu, Zvezda pob. 62, nereseno 47,Partizan pob. 46
36 derbija u Kupu, Zvezda pob.20,nereseno 4, Partizan pob.12
ostali derbiji 54, Zvezda pob.25,nereseno 9, Parizan pob.20

I sta cemo sad prijatelju moj? U kom ste to delu bolji od Zvezde?

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Neko slavi 6 utakmica bez poraza, neko 18 GODINA bez poraza na svom terenu... neko slavi finale KEŠ neko osvajanje istog... nekome su sem Bobeka i Mijatovića (poštujem) legende Ilić, Savo i Duljaj, nekome Mitić, Šekularac, Džajić, Piksi, Mihajlović, Prosinečki, Jugović, Stanković, Vidić...kako ono beše, jedno brdo dva univerzuma...;)

hmm...

pre 6 godina

@hmm 
mi 16 godina bez titule u kosarci a vi 31 godinu bez titule u tom sportu kad vec to spominjes.
(verujem u čuda, 30. avgust 2017 22:55)

Izvinjavam se, pored tih 16 godina, jednom ste brojali do 13 i jos jednom do 22 godine bez titule, a mi i sa tim postom opet imamo vise titula od vas plus Evroligu...tako da, opet amnezija radi kod vas.

prosecan franjevacki at

pre 6 godina

Kada smo mi imali Ultrase, Red Devilse i Zulu Voriorse vi niste imali navijaca dovoljno za grupu. Nije za vas dobro da prizivate slucaj Steaua jer bi vam se moglo dogoditi da osim stadiona izgubite i ime. A o "aboliranju" na konsultacije kod vaseg profesora prava ako smete, malo je 'prefinjen'.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Volpi@. Ne bih nista dodavao tvom komentaru, ni ja ne vidim u cemu je problem. Zvezde jeste bila puno bolja, ali bih ja bio srecniji da nije, a da je pobedila. Kao i ti, da je obrnuta situacija.

ej bre

pre 6 godina

Molim sve ljude koji salju komentare da pokusaju da nesto procitaju, a ne da se informisu od "Prvoslava, malog Mitrovog". Za vreme trajanja "Miljanove ere" broj titula je potpuno izjednacen (mislim 8-8).

A odnos u derbijima?

ArtuDitu

pre 6 godina

@ ej bre

Tvoja prica ne pije vodu samo iz jednog razloga. I tada kao i sada jedino merilo bila je Evropa. Da je Zvezda namestala kao sto pises onda bi u Evropi bila kanta za naduvavanje. Ali, nije bilo tako. Zvezda je do raspada SFRJ imala odlicne rezultate u Evropi. S druge strane to se ne moze reci za Partizan. Ako se za Crvenu zvezdu kralo i otimalo u domacem prvenstvu sta je sprecavalo Partizan da svoj kvalitet prikaze u Evropi i tako pokaze kakva se ujdurma odigrava u nasem fudbalu. Medjutim, nikakvih rezultata nije bilo. Zato je prica o nekakvom namestanju neophodna da bi se opravdao jedan visedecenijski izostanak bilo kakvih opipljivih rezultata u fudbalu i citav niz neslavnih rekorda.

Volpi

pre 6 godina

Ja ne vidim u cemu je problem, bila cz bolja, napadaci nisu sposobni da daju gol, ili je nas golman vrhunski kako god hocete, NAS je golman, zato je i doveden, da brani gol. Nismo sutnuli OK, sledeci put hocemo. Samo siromasni fudbalski analiticari mogu da daju dugorocne prognoze na osnovu jedne utakmice.
Sta hocete da vam se upisu 3 boda zato sto ste trebali da pobedite, ili da vam kazemo VAAAAOOO?!

jaki i nikome

pre 6 godina

Molim sve ljude koji salju komentare da pokusaju da nesto procitaju, a ne da se informisu od "Prvoslava, malog Mitrovog". Za vreme trajanja "Miljanove ere" broj titula je potpuno izjednacen (mislim 8-8). Drugo, naleteh na komentar nekog mladjahnog akademika koji ne govori o tome kako je cela zemlja u vreme SFRJ stajala i pomagala Zvezdi da osvoji KES. Ko zna bilo sta o bilo cemu zna da to nikako nije bilo moguce u to vreme, izmedju ostalog, i zbog nacina i sistema odlucivanja u bilo kojoj sferi drustvenog zivota, pa i sporta. Svidelo se to nama ili ne, ali to je bila zemlja daleeeeko ozbiljnija po svim parametrima od bilo koje koja je nastala na njenim temeljima...moze se reci da je ozbiljnija bila od svih zajedno da ih skupimo koje su nastale njenim raspadom. Ali eto...raspadom smo stekli svi slobodu govora, nisam znao da se to zove sloboda lupetanja... Citanje i proucavanje istorije...pa i istorije sporta....vas nece ubiti...

bp1976

pre 6 godina

Pre pobede nad Velezom iz Mostara krajem 80- tih, kup SFRJ ste osvojili kad? Ili vas mozda nije zanimao. Pustite duple krune, nije to za vas.

goran...

pre 6 godina

e moji, pa do rata niste imali organizovanu navijacku grupu i vi se nesto busate,bili prvaci evrope...,pa i steaua je bila a et gdje je sad...

Batko

pre 6 godina

Pa vi niste kadri NAMESTENO PRVENSTVO da osvojite(prosle sezone)i samo se bunite...
(Sima Strahota, 30. avgust 2017 19:58)

Pa ako nismo osvojili onda nije namesteno, zar ne ?!! Ili ti imas neku drugu "logiku"...?! Nesto se tu ne slaze dete...aj razmisli malo (ako mozes), pa pisi ponovo...

ej bre

pre 6 godina

@ej bre
ajde bre da namestimo jednu, dve ili nekoliko utakmica, ali 18 godina namestanja to samo vi partizanovci mozete da izjavite
(beli65, 30. avgust 2017 20:29)

Bilo je puno utakmica ali i Zvezda puno krade. Ostalo vam od Krcuna pa preko Miljanica pa sve do Kokeze. Da nije bilo njega prosle sezone bila bi borba za opstanak.
Postoje i danas snimci tih pljacki iz bivse zemlje. Kako divno padaju vedete iz CZ, kako se sviraju ofsajdi kada ni otac rodjeni ne bi imao obraza da svira. Preko 20 godina nije sviran penal za Partizan. Koliko ti dokaza treba da vidis da se krade decenijama? To je manir CZ. Uz svo postovanje za osvojen krnji KES uz pomoc cele drzave ali to su cinjenice.

hmm...

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice.... 
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče! 
(Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:3 )

bez pobede na Marakani, da, ali titule su se osvajale tad i to se broji decko :) ..ali zamisli 16 godina bez titule u kosarci??!!! To tek boli, znam ....

ej bre

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor
(Delija, 30. avgust 2017 20:12)

Sta sa Petrovicem?
Sudija Babarogic je godinama posle karijere presedeo u upravi Zvezde! Koliko je derbija taj svirao i krao... Miljanic vam je namestao i titule i pobede u derbijima 100 godina.
Ta saga se nastavlja i danas istom jacinom. Delegati, predsenik saveza i skoro svi funkcioneri su iz CZ!
Naravno da je (to ponavljam zbog nekih komentara) uz pomoc Krcunovih naslednika imala nekada i bolje timove od Partizana i naravno da su neke pobede ciste. Ali u vecini derbija postoje takve pljacke da samo kada je Partizan svetlosnim godinama udaljen od CZ kao prosle sezone je moguce da sve derbije dobije! Jedini neresen ishod je moguc kada se da gol iz auta!

Lka

pre 6 godina

21.15 180 komentara, vezanih za izjavu Ilijeva,28 komentara za vest o poskupljenju struje,gospodo iz B92,nekada sam vas mnogo cenio.Vaznije vesti od poskupljenja struje su i Seksi doktor,izjava Ilijeva i Vidica i jos gomila gluposti.Sto se tice komentatora navijaca Zvezde i Partizana,uskoro ce ih roditelji poterati na spavanje,pa ce i komentara biti manje.Ovo je sustina zivota u Srbiji.

Dragan

pre 6 godina

To da vi niste sutnuli u okvir gola u poslednjem derbiju je gola istina koju potkrepljuje statistika. A to da mi nismo sutnuli u gol u prethodna cetiri derbija je gola laz, izrecena po principu "ma ko se toga uopste seca". Ali izvini gospodine Ilijev, nismo bas svi pileceg pamcenja.

hmm...

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor
(Delija, 30. avgust 2017 20:12)

dobro nisi dosao do Krcuna kako si krenuo...

Analogna Trikotaza

pre 6 godina

Sudija namerno seckao igru,pogotovo kad je Paartizam bio u napadu...Jedno 5-6 cistih faulova nije svirao za Partizan,i isto toliko svirao za njih,a nisu posrojali....Penal nad Tavambom je bio,zakasneli start,ocigledan penal.....Ovaj nad Jankovicem mogao da svira,sviralo bi bar polovina sudije,ali evo nije,i da je Jankovic produzio(dali je mogao-ne znam) eto sanse...mozda i 100%tne....ali,evo...22godine bez penala,a bar 20-30 mogucnosti za to da se desi...)Imali ste vecu mogucnost rotiranja i zamena ugraca...imate 50 fudbalera u ti,u,igrate na svom stadionu,sa domacinskim sudjenjem ....mi bez najboljih igraca (Leonardo,Mihajlovic,Milenkovic,Djurdjevic prodat,glava na drugom mestu..)Suma vas radio ko mala deca,nema zutih za vas,a trebalo je bar jos 3(savicu bi bio drugi posle,ako bi se sudio nad Sumom,ali...) i opet nas ne mozete pobediti.....vec ko zna koliko derbija na vasem stadionu....Jedan malo tezi trening za nas...i da,...nismo vam mi neka Sparta tamo,...ili krasnodar ili kako se vec zove....MI SMO PARTIZAN BRE !!!

Lka

pre 6 godina

zamolio bih gospodina Bombu, da smanji dozivljaj i on i kolega mu iz Zvezde.Zar nebi trebalo malo da smirite ionako zategnute odnose navijaca dva kluba.Vasa deca se ne ne tuku,ne ginu uzalud kao usijane glave navijaca,koje vi pumpate.Smirite se malo, radite ono za sta ste placeni.

Delija

pre 6 godina

Sima strahota

Kako to da nesto sto je namesteno moze da se izgubi? Tvoje objasnjenje bi bilo kandidat za Nobelovu nagradu ali naravno za glupost

gospodin

pre 6 godina

Sladak decko. Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti. Mnogo ali mnoooooogo je ovaj simpaticni vojni klubic istripovao velicinu, krajnje je vreme da se malo spuste na zemlju kao u dobra stara vremena.
(Sabre, 30. avgust 2017 14:18)

Partizan je imao 4,5 udaraca ka golu , nije imao udarac u okvir gola sto su potpuno razlicite stvari..
Vi niste imali udarac uopste ka golu Partizana u cuvenom derbiju kad ste trazili presmesan penal...mislim da je 07/08 sezona.Nakon tog derbija vas je Lukic izlozio i krenulo je sa Tole Lopove...
A sto je najgore ta ekipa iz Zvezde i danas vodi nas fudbal pa cak i drzavu..
Vesic,Kokeza,Braca Toncev...

Yarilo

pre 6 godina

@nista o nicemu

O cemu ti decko? :-D ko se potpisao tvojim nikom? Ja sam predjasnju izjavu pod ovim istim nikom posvetio svim tvojim komentarima. Pa i tom da sam ti ja uzeo nik pa se sad sa ovim smejem tebi, kakav si ti lik..? O.o Svaki put nadmasis samog sebe. Jesi mi dobar tebra??

Delija

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor

TT001

pre 6 godina

evo sad gledam prethodna cetiri derbija, i Zvezda je imala sanse, sta prica ovaj covek? Ne znam da li se ovo nekada dogodilo da bude bez suta?
(ssss, 30. avgust 2017 14:19)
Bas si ih sad sva cetiri odgledao?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ grobarchina - Odmah smo naredne sezone 1991/1992 igrali Ligu Šampiona , dočekali proljeće i zamalo otišli do kraja , da nije bulo rata i da smo igrali na svom stadionu velike su šanse da bi odbranili titulu , informiši se pa onda pričaj . A znam da te boli naša titula , dobro je Džaja tad rekao - " Nikad nam ovo neće oprostiti " . Isplači se , biće ti lakše !

gospodin

pre 6 godina

Realnost je da je Zvezda imala bolje sanse u da je Partizan srecniji sa bodom, realnost je gledajuci izjave Milojevica posle meca da ga poprilicno boli ulazak I Partizana u Ligu Evrope, jer se onda ne prica samo o MEGA GIGA uspehu Zvezdane.
Velika je realnost i to da su sporne situacije bile na drugoj strani Grujic bi dunuo u pistaljku, to je veca nepravda od toga sto nije svirao po meni.
Takodje neverovatno mi da se nigde nije spomenula situacija kad je cini mi se Donald igrao rukom u svom kaznenom , prikazana je cini mi se posle utakmice i to samo jednom na par sekundi.

boki

pre 6 godina

Jedini Zvezdin trener koji je pravi gospodin je Grof.I on je licno tvorac ove ZVEZDE bez obzira sto je izgubio titulu.Ne pamtim da je ikad u losem kontekstu spomenuo Partizan.Razmislite malo Zvezdasi.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

@
Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Svi ti Toletovi poluproizvodi za stogodina svoje karijere nemaju NIJEDAN, pazi sad, NIJEDAN, veliki trofej - nisu osvojili nista, jer su vaspitani da im trofeje donosi predsednik Saveza, da oni ne moraju da ih osvoje.
Onda su otisli napolje, trofej im niko nije doneo - a oni su, od Jovetica pa nadalje, potpuno nesposobni da trofej osvoje.

Dejan Stankovic i Nemanja Vidic zajedno imaju vise trofeja nego ceo FK Partizan.

osmiputnik

pre 6 godina

Partizan će uvek imati kompleks niže vrednosti u odnosu na veliku Crvenu zvezdu i to se nikada neće promeniti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2017 18:56)

Komplekse imaju obicno oni koji ih non stop spominju, a to su navijaci zvezde

ej bre

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice....
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče!
(Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:3

Ko pamti zna sta se desavalo. Pamti se i Sipka i Babarogic... Pamte se svi crveni kartoni, ponisteni golovi, dosudjeni nepostojeci ofsajdi, svirani smehotresni penali za zvezdu ....
Te price mozda mogu da prodju kod klinaca koji se ne secaju tih vremena. Mi stariji dobro pamtimo i kako se negde od tada spominje cuveno zvezdino trojstvo i kako ono funkcionise. Doduse i ovi novi klinci su se dosada dobrano upoznali sa zvezdinim pljackama tako da mislim da ni kod njih nemate sanse.
Naravno da se desavalo da Cz ima bolji tim i da su neke pobede ili neresene ciste. Ali vecina utakmica iz tog vremena pa i ove danas obiluju kradjom!

dzaba ste krecili

pre 6 godina

Od 1966 do danas FK Partizan je odigrao samo jedno cetvrtfinale u bilo kom evropskom takmicenju i jedini je klub iz bivse velike cetvorke koji se ikad borio za ne ispadanje iz prve lige.A onda je dosao Milosevic pa postavio Marjanovica za premijera,pa Vucela na celu RTS-a i sve je krenulo nabolje.Nisu mogli da se odbrane od sponzora koliko ih je bilo.

Bili Piton

pre 6 godina

Molim "novinare" B92 DA OBJEKTIVNO IZVEŠTAVAJU! Jeste stadion RAJKO MITIĆ, ALI NIJE "STADION PARTIZANA", nego STADION JNA SE ZOVE I NIJE PROMENIO IME! a što se Ivice i Ivice tiče i Franje i razumevanja u Maricu, ako krenemo unazad...neće biti povoljna POVIJEST...

xxx

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice....
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:35) Čoveće, pa da su nama svirali penale kao što su vama, ne bilo toga...

Sima Strahota

pre 6 godina

Ne znam cemu buka da li su Terzic a i ostali TOLIKO SLEPI da ne vide da je Partizan isao na remi...vi ni sa ovim defanzivnim Partizanom niste uspeli da mu date gol a pricate kako ste trebali dati bar 4 komada?Pa ko je kriv???

SUDIJA
VESIC
KARADZIC
UEFA

BOG
??????
Pa vi niste kadri NAMESTENO PRVENSTVO da osvojite(prosle sezone)i samo se bunite...

Prosecni Turski konjanik

pre 6 godina

Ovaj covek izgleda kao da je non stop na nekom opijatu.
@Neske86

A nije ni na poternici. Nije cak ni aboliran. Zamisli Neske.

nista o nicemu

pre 6 godina

gledajuci danasnje klince do 20 god,zvezdasi ne znaju sta je dominacija.oni to mogu samo citati u istorijskim knjigama.
lepo je biti mlad covek i navijati za partizan pa pod djurom onakivim smo vezali 4 zaredom titule.
ne smem ni pomisliti sta ce biti pod ivicom.
(joki, 30. avgust 2017 17:42)

Pricace ti da se ona gasi,
ti sto nikad nisu tako sjali.
Ljubomorni neka im uzdasi
je ostace tek komsija mali.

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

To sto je bilo prosle godine bilo . Tako mozemo i mi da pricamo za 18 godina bez pobede na Marakani . Vidi ti ovu utakmicu gde niste za 90 minuta ni jednom makar zapretili

nista o nicemu

pre 6 godina

I nista o nicemu kad kaze nesto on kaze malo ali glupo. :-(
(Yarilo, 30. avgust 2017 18:08)

Hahahhahaha. Potpises se mojim nickom, napises izmisljotinu i onda sa svojim se smejes. Hahahhaha. Napakostio si mi, bravo majstore.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

Malo peckanja je ok , sa obe strane , ne smeta .
Bitno je nešto drugo , od svih pominjanih potpisao je Ozegovica . Da li su navijači zadovoljni ?

xxx

pre 6 godina

Ovo im je najumniji botić na portalu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 30. avgust 2017 17:29 Ne, ti si...

Salinjo

pre 6 godina

Nijedan smislen komentar na grobarskom portalu B-92. Samo prepucavanja klinaca koja iskreno nemaju veze sa poznavanjem fudbala. Danima sam posle derbija citao komentare nadajuci se da ce neko realno analizirati igru fudbalera, ali uzalud. Samo raspirivanje mrznje koja je orkestrirana u medijima od strane ljudi u FSS koji obrcu veliki novac i kojima odgovaraju ovakva manipulisanja.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Partizan će uvek imati kompleks niže vrednosti u odnosu na veliku Crvenu zvezdu i to se nikada neće promeniti ...

nista o nicemu

pre 6 godina

Imala je Zvezda prakticno dan vise, jer je Partizan dosao sutradan u Beograd autobusom iz Budimpeste, 7-8 sati u putu nije mala stvar.
(MarkoNikolic, 30. avgust 2017 16:08)

Partizan je doleteo drzavnim avionom. To se zna, ali se iz nekog razloga ne spominje. Toliko.

joki

pre 6 godina

ono sto je bitno.to je nastavio se niz derbija bez zvezdine pobede.
samo tako ivice..imam osecaj da nas nece dobitiu sledecih 5 god ni jednu.

kad nas sad nisu dobili kad smo prodali lea,milenkovica.a oni doveli sva pojacanja za razliku od nas koji dovodimo sad,e pa nece ni sledecih 5 god.

zvezda ima komplex od partizana u 21 veku.
u 21 veku,partizan ima vise titula.vise kupova,vise pobeda u medjusobnim odnosima.vise uspeha u evropi.

gledajuci danasnje klince do 20 god,zvezdasi ne znaju sta je dominacija.oni to mogu samo citati u istorijskim knjigama.
lepo je biti mlad covek i navijati za partizan pa pod djurom onakivim smo vezali 4 zaredom titule.
ne smem ni pomisliti sta ce biti pod ivicom.

Corto

pre 6 godina

U Zvezdi su preplakali od sreće što su ušli u LE, a drma ih uzbuđenje što su odigrali 0-0 protiv Partizana na svom terenu. Strašno.

neutralni felsh

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......
(ZigiZig, 30. avgust 2017 16:52)

mesas babe i zabe. bolja startna pozicija u kvalifikacijama mora da se zasluzi. nije partizanu deda mraz poklonio lakse protivnike nego zvezdi, nego mnogo bolji plasman nego zvezdin na rang-listi klubova. ko je zvezdi kriv sto nije bolje rangirana? zato je partizan imao lakse protivnike, a ne zbog neke silne srece. naravno, mnogim zvezdinim navijacima to tesko pada, jer iz nekih cudnih i neobjasnjivih razloga i dalje veruju da su i dalje veci klub od partizana. naravno, njihov klub ima vise navijaca, ali popularnost i populuzam nisu meritorni za plasman kluba pri uefinom bodovnom rangiranju. na kraju krajeva, kakav je to argument "ima nas vise!"? kakva vecina, takva i drzava i drustvo... zacarani splet nesrecnih okolnosti ;)

Borky

pre 6 godina

Dobro ako se ti tjesis sa proslom godinom a znamo da se i Zvezda isto tako tjesila predproslom pa na Jna umjesto da prakticki rjesi prvenstvo odigra na 0 al nije nije bila ove srece kao vi pa izgubi u 88 min.Takodje Terzica su pitali za ovaj derbi a ne za zadnjih 5 i covjek je samo rekao ono sto je cinjenica a sto vas to vredja treba da kazete svojim igracima jer nije Terzic pisao statistiku nego igraci na terenu.

nortatem

pre 6 godina

@observer: kompleks... aha. a ti to stvarno mislis, da zelimo da budemo turbo-folkeri?!?! nek je vama krava ziva i zdrava, potrebni ste nam kao protivnik - a pored toga, ne znam zasto bih razmisljao o zvezdi. ps. ako smo vec dotakli tu glupost sa kompleksima (tu rec treba zakonom zabraniti u kontekstu par i czv!): nisam bas siguran, da li je koristis ispravno; vrlo lako moguce da si postigao klasican autogol.

Ivica Bomba

pre 6 godina

Ivice.

Trebalo je dodati da smo ih mi razmonritali na cak tri derbija na kojima su sveukupno stvorili jednu sansu uz tri udarca na gol.

Posebno su vazne potonje dve jer se odlucivalo o tituli i Kupu sto implicira da se igralo svom snagom.

Za razliku od tih meceva, Partizan je pre par dana kalkulisao. Pocetak sezone, umor posle Videotona, Zvezda u naletu. Idemo tvrdo i na kontru. Nije pobeda pod moranje.

mihajlo

pre 6 godina

Covek je hteo da kaze, da je Partizan od svojih sansi dao gol, dok ovi ne ocenjeni nisu ni pobedili ni proslu, a kakostvari stoje ni ovu. Inace jedno je krenuti u utakmicu sutra dan, a drugo za dva dana. I nema sta da pricamo, iz sansi se nije pobedilo. Dominacija je kad pobedis, ostalo je uteha.

Batko

pre 6 godina

Sreca njihova sto nismo sutirali na gol,inace bi im spakovali par komada.Pozz
(S Y L A, 30. avgust 2017 17:04)

Ovo im je najumniji botić na portalu

nista o nicemu

pre 6 godina

Za sledeci derbi treba zahtevati strane sudije, dosta su ove zvezdaske lopurde krale i tome se jednom mora stati na put. Ne znam da li je od 100 derbija prosla jedna utakmica a da je ovi bahato nisu pokrali, to treba pazljivo proveriti, a ovih poslednjih 10-15 derbija tu je razmera kradje dostigla neki potpuno novi, tzv. Napredni nivo !!!
Moracemo uskoro da se izborimo sa tom posascu i da im skresemo da lopovska krilca sa kojima su se rodili....
(antiDebil, 30. avgust 2017 17:23)

Okej. Nek bude strani sudija, ali nemoj da ste pisnuli ako pobedimo. Ok?

ćetnici sever

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......
(ZigiZig, 30. avgust 2017 16:52)

Zagrebaćki ćetnici hvala ! Braća naša !

antiDebil

pre 6 godina

Za sledeci derbi treba zahtevati strane sudije, dosta su ove zvezdaske lopurde krale i tome se jednom mora stati na put. Ne znam da li je od 100 derbija prosla jedna utakmica a da je ovi bahato nisu pokrali, to treba pazljivo proveriti, a ovih poslednjih 10-15 derbija tu je razmera kradje dostigla neki potpuno novi, tzv. Napredni nivo !!!
Moracemo uskoro da se izborimo sa tom posascu i da im skresemo da lopovska krilca sa kojima su se rodili....

dzaba ste krecili

pre 6 godina

Pa kada je vec krenuo sa tim sta je bilo prosle godine neka podje malo dalje i kaze kad je zadnji put FK Partizan prezimio u Evropi u bilo kom takmicenju.

ZigiZig

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......

Sport

pre 6 godina

Nikada neću razumeti čelnike ova dva kluba. Terzić sebe hrabri izjavama kako smo bili bolji, ali šta vredi kada Zvezda nije pobedila i pored šuteva u okvir gola. Iliev sa druge strane pominje prošlu godinu kao da će mu to pomoći u ovoj sezoni. Briga njega sto mu tim bio rastimovan katastrofa i sto duvalo sa svih strana. Sto se ne okrene svako sebi i rešava probleme koji postoje? Zato sto bi onda Terzić morao da prizna kako Zvezda opet nije pobedila, ali ne zbog srece ili ne znam čega nego zbog toga sto igraci nisu iskoristili šanse i umesto plus 6 ostali na plus 3. Iliev bi morao da prizna kako mu tim nije kao prošle godine i da se oseca nedostatak dva bitna igrača i slabija igra treceg koji je već bio u glavi u Olimpijakosu. Ima li Iliev zamene? Verovatno ima, ali dovodi ih sada, a klub ušao u grupe LE! Terzić bi morao da razmisli pre nego sto nešto kaže jer prošlu sezonu je pukao titulu zbog svog trenera i tvrdoglavosti i glupo je praviti se pametan sada kada je ubo pravi sastav i trenera.

analiticar_amater

pre 6 godina

Te sezone je Partizan umalo prezimio u Evropi a Zvezda ispala od Kairata i posle vijala rekorde u nasem prvenstvu radi nekakve satisfakcije?!
A sto se tice derbija te sezone, na drugom koji je Zvezda dobila 2-1, nije sudjen penal nad Necom Mihajlovicem, ponisten je PFCu cist gol zbog navodnog ofsajda, i svirano je bar jos 2,3 nepostojaca ofsajda... Treci derbi je te sezone je zavrsen 1-1, golom Evertona.
(Tanasko, 30. avgust 2017 16:08)

Naravno, samo cemo zaboraviti cinjenicu da tim koji je izgubio od Kairata nije onaj koji je kasnije osvojio titulu, jer su Zvezdi svi glavni igraci prikljuceni timu tek posle te eliminacije. Potpuno isto se desilo sa Partizanom prosle sezone kada ste ispali od mocnog Zagleblja koje je odma u sledecem kolu eliminisano, da bi ste tek nakon toga kompletirali tim i zasluzeno uzeli titulu. E vidis, dve potpuno identicne situacije - rano ispadanje iz Evrope od autsajdera, kompletiranje ekipe nakon toga, dizanje nivao igre i osvajanje titule uz velike serije bez poraza. Jedne sezone Zvezda, druge Partizan. Kako to ocenjujes?

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@grobarcina, objasnio momak sav problem na relaciji pfk czv. Toliko je boli naneto tom ''penal'' titulom, da i klinci koji su na jutjubu pratili imaju istu bol kao i njihovi ocevi onomad. Nemojte ih osudjivati, malo razgovora i topao zagrljaj za komsije. Evo, sramicemo se evropske titule ako ce vam biti bar malo lakse i lepse u zivotu. Ciganska je dusa ipak puna empatije.

Bogart

pre 6 godina

Drage komsije zvezdasi, usli ste posle 10 godina u grupe LE. 
Cujem da ovaj rezultat nazivate istorijskim. Mi smo u poslednjih 10 godina 7 puta igrali u grupama od toga dva puta u LS. 

I sta ste uradili u grupama tih 7 puta za deset godina??!!! Nista!!! Koliko moras biti ogranicen da se hvalis neuspehom. Mi smo evropski i svetski sampioni. Cela prica ce stati u sledecoj recenici: VASI SNOVI SU NASA REALNOST.

pakson

pre 6 godina

(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Wow wow wow OoO koliko samo frustracije ima u ovome sto si napisao,covece! Mrznja izbija iz tvog komentara,zasto?

Voip

pre 6 godina

Molim sve zaposlene od čistačice do direktora u SD Crvena Zvezda da ni pod tačkom razno ne spominju ove što ih ubi nebitnost, pa čak ni kad novinari nešta pitaju vezano za njih, gori su od dijareje. Da odmorimo brate malo i da uživamo u sportu.

neutralni felsh

pre 6 godina

JEDNO JE SIGURNO DA IVICA TOLIKO VOLI PARTIZAN ONAKO KAO DETE DA BI MU SRCE ISCUPAO I DAO! TO SE VIDI TO SE OSECA! PODRSKA ZA BRATA ILIEVA JER JE OGROMNA GROBARCINA I KADA GRESI JA ZNAM DA ON ZELI DOBRO PARTIZANU! 100%! GROBARI ZVEZDARA
(zvezdara, 30. avgust 2017 15:32)


kao grobar, nikad ne bih mogao da zivim na zvezdari ;)

Tanasko

pre 6 godina

Slabo pamcenje, -32, bez dobijenog derbija, ispadanje u prvom kolu od nekog zaglebija...
(Dzoni, 30. avgust 2017 14:51)

Te sezone je Partizan umalo prezimio u Evropi a Zvezda ispala od Kairata i posle vijala rekorde u nasem prvenstvu radi nekakve satisfakcije?!
A sto se tice derbija te sezone, na drugom koji je Zvezda dobila 2-1, nije sudjen penal nad Necom Mihajlovicem, ponisten je PFCu cist gol zbog navodnog ofsajda, i svirano je bar jos 2,3 nepostojaca ofsajda... Treci derbi je te sezone je zavrsen 1-1, golom Evertona.

veliki strumf

pre 6 godina

Ivica ima secanje kao u kolibrija! U poslednja 4 derbija nismo se proslavili, ali smo dali 2 gola (na zadnjem derbiju na Marakani Boace za 1-1). Tako da Ivice, uhvacen si u najprostijoj lazi - kako li tek lazes i mazes za krupnije stvari...

xxx

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...
(xxx, 30. avgust 2017 15:33)
To laži sebe, nas ne možeš :)
(Falcao, 30. avgust 2017 15:49) To ti da je Zvezda u košarci a ne FMP?

Republika Srpska...

pre 6 godina

Grobar sam!
Da se razumijemo nikad opustenije nisam gledao utakmicu mog kluba nego ovaj posljednji derbi.I prica se o nekoj dominaciji,pa da se igralo jos 500 minuta niti bi Zvezda dala gol niti bi Partizan to isto uradio.Jednostavno sa ovih 0:0 su svi srecni i tako je moralo da bude...

MarkoNikolic

pre 6 godina

Partizan imao jedan dan za oporavak pa zato slabo igrao?
A Zvezda imala dve nedelje odmora... sta prica ovaj covek?
(Kiza, 30. avgust 2017 14:21)

Imala je Zvezda prakticno dan vise, jer je Partizan dosao sutradan u Beograd autobusom iz Budimpeste, 7-8 sati u putu nije mala stvar.

onako

pre 6 godina

U derbiju se jasno videlo da je Partizan slabiji u ovom trenutku . To nije slučajno kao što se predstavlja , jer Budućnost i Videton su potvrda toga . Olimpijakos je nešto drugo pokazao , loše pripreme i uigranost . Teške pobede Javor i Mladost , i "prebijanje" Vojvodine sa 5 opasnih prekida , Vozdovac . Dve utakmice odigrane odlično Mačva i Videoton je malo da bi se optimisticno gledalo .
Pojačanje Tosic , Antonov ,štoper iz 3.Turske nisu dovoljni , ima još manje od dva dana da kupi špica bar jednog ako ne i dva .
Plašim se da ljudi ne gledaju realno na ovaj tim kada komentarisu .

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

zamisli iliev??? Vazura, Vuletic, Vucelic???? majko moja mila, gde su sada oni vladari iz mraka sto ove bacaju u temelj neke zgrade??

dragan

pre 6 godina

Vidi ovi mali iz rupe izasli posle 10.godina i odmah se... Lepo si im objasnio Ivice,ako nisi spominjao penal i drago mi je sto niste pisali saopstenja,mi smo za njih gospoda,tako neka i ostane.. A u sledecem derbiju u Hramu fudbala videcemo ko je gde i ko je ko i ko ce prelaziti centar a ko nece..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Terzicu na cemu li si zivota ti?!, 30. avgust 2017 15:02)

Mali iz rupe izasli na lavorce,podelili par samara,videli nema niceg novog,nista se nije promenilo,i vratili se nazad

analiticar_amater

pre 6 godina

Još da Labud pita koja si ti sorta ljudi? Obično ljudi koji klasifikuju na sorte ne pripadaju onoj u kojoj bi želeli da budu klasifikovani. Tipičan problem skorojevića ili infantilne osobe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 30. avgust 2017 15:22)

Dragi moj Labude, sa velikim zadovoljstvom cu procitati tvoju doktorsku disertaciju i sve ijedan naucni rad koji si objavio. Za sebe samo mogu da kazem da ne padam na izjave celnika Zvezde koje su na nivou ostrascenih navijaca i koje jedino sluze za podilazanje neobjektivnoj masi, podgrevanje atmosfere i prikupljanje jeftinih poena. A samo takvi partizanovci ce se isprimati na ovu izjavu Ilieva. Jasno je da Terzic nastupa kao politicar kada prica o nikad vidjenoj dominaciji i istorijskom snu koji smo ostvarili. Racionalna osoba na to nece pasti, niti sam video da su se zvezdasi na to primili, bar ne vecina. Slicno radi sada i Iliev sa svojim supljim i netacnim konstatacijama. Zasto pricati o losoj igri svog kluba kada se moze vaditi na Videoton i pozivati na proslu sezonu. A vi grobari sve doktori nauka i nobelovci, iako ste gledali derbije u kojima ste pobedjivali prosle sezone i videli da je bilo suteva i prilika za Zvezdu, poverovacete Ilijevu koji kaze da na 4 utakmice nismo nijednom sutnuli na gol. Zasto bi verovali svojim ocima kada mozete polupismenom bombasu koji nastupa kao obican politikant?

xxx

pre 6 godina

Retko iritantan lik
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lane, 30. avgust 2017 16:16) Terzić, jeste...

Марко

pre 6 godina

@Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Систем такмичења се променио у наредној сезони 1991/92, Звезда је учествовала као шампион државе и бранилац европске тиуле, и ушла међу осам. Биле су две групе по четири тима. Дакле, није тачно да Звезда није учествовала од кад се систем такмичења променио. Да је Звезда победила Сампдорију у Софији, освојила би прво место у групи и играла финале са Барселоном. Одлучила је једна утакмица, Звезда је чак и водила у тој утакмици. Играло се у Софији, а не у Београду, због рата у Југославији. То је била прва сезона у којој су се формирале групе. Систем такмичења је наставио да се мења из гео-политичких разлога јер се број словенских држава након распада комунизма нагло повећао, па би систем где учествују само шампиони држава проузроковао да пола тимова у такмичењу буду из земања бивше Југлославије (5) и СССР-а (11). Дакле било би 16 клубова уместо 2, и то је било неодрживо. Уз то је скинуто ограничење од 3 странца у тиму, случај Босман, економса ситуација у Европи се много променила и зато данас имамо много занимљив фудбал где постоји "чак" пет клубова који могу да буду прваци Европе.

Marko

pre 6 godina

Postovani gospodine Iliev, danas je moderno doba i gotovo svi podaci se mogu proveriti na internetu, tako da ubuduce, pre davanja neke izjave, proverite tacnost informacije.
Kad ste vec lenji, evo:
1.kup Partizan- C. Zvezda (6:9)
2.liga C. Zvezda- Partizan (5:9)
3.liga C. Zvezda- Partizan (2:3)
4.liga Partizan- C. Zvezda (2:5)
5.liga C. Zvezda- Partizan (9:3)
6.liga Partizan- C. Zvezda (7:6)
7.liga C. Zvezda- Partizan (10:6)
8.liga C. Zvezda- Partizan (3:2)

U zagradi su odnosi udaraca u okvir gola.
Jos jedan dokaz da pricate ogromne gluposti.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@
Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Gde to tacno dominirate? U jsl? Niste prvi na tabeli, u kvalifikacijama za LS? Ispali ste, u kvalifikacijama za LE protiv uvek neugodnih madjara sa 0 0 u prvom mecu na domacem terenu? U derbiju sa 0 suteva u okvir gola? Kao razlog za svu ovu navedenu dominaciju u svim takmicenjima ti si naveo igraca koji je presao u Monako i Kasalicu. To samo pokazuje tvoju inteligenciju. A ovo pre toga sto si napisao kako ste vi jadni navikli da je sve protiv vas, mediji, sudije FSS CIA BIA FBI KGB ceo svet... Ne znam ni da li da odgovaram na to... Da ti samo kazem da nisi nista bolji od vodjinih botova, verujes u neistinu i podrzavas kriminalce u tvom klubu. UPRAVE NAPOLJE!

Florida

pre 6 godina

Grobari vi ste uvjek bili i ostali samo jedan mali klub. Jos od 2007 Zvezdu su sistematski unistavali razni Tomislavi i ostali radi lokacije. I vi se uporno bavite nekim statistikama i poređenjima. A nikako da shvatite da se mi nebavimo vama i da nas nezanimate. Vi ste za nas pecinski ljudi koji se neznaju ponasati na stadinu (paljenje stolica).

dragan

pre 6 godina

Ne pamtim derbi u kom je golman jednog tima neocenjen,a drugi proglasen za najboljeg igraca drugog tima. To samo pokazuje nasu dominaciju u derbiju,a za nemusto bice sa slike

Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.
(Bob, 30. avgust 2017 14:28.)

Hehe pa do sledece nedelje ima da pricate kako ste bili bolji

ooo

pre 6 godina

Koliko vam je teren bio plus u utakmici sa Krasnodarom toliko vam je bio minus u utakmici sa Partizanom. Mogli ste da se žalite ko sto se Krasnodar žalio, ali bi dobili isti odgovor ko i oni. e sad sto ovakav ishod meča odgovara Partizanu jer je osvojio bod u gostima protivu konkurenta za titulu to je ponovo vas problem što niste osvojili sva tri.
Što se tiče prolaza u grupe ponašate se kao da ste ušli u Ligu Šampiona a tretirate Partizan kao da je usao u Ligu Balkanskih gradova. To će vam se obiti,jer za razliku od Partizana koji može samo da napreduje igru , vama je dvomeč protiv Krasnodara vrhunac.

analiticar_amater

pre 6 godina

(moje ime, 30. avgust 2017 15:00)

Dragi komsija, vi ste toliko neobjektivni i ostrasceni da je to za neshvatljivo, a najbolji dokaz te tvrdnje su vasi komentari o 91-oj. No nebitno sad to. Vi ste u poslednjih 15 godina 2 puta igrali LS a ne u poslednjih 10. I to ste igrali pre 7 i pre 14 godina. To je po vama veci uspeh od titule iz 91. koja se desila slucajno. Objektivno, nema sta.

Za vas koji gledate fudbal od prosle sezone treba reci da je pretprosle sezone Zvezda od 3 derbija dobila 2 dok je jednom bilo nereseno, pa vam to niko ne nabija na nos svaki cas. Zanima me samo sta ce doci na svoje mesto, koje je to mesto? Dosao vam Tosic pa je pobeda u napred upisana? Neoboriv argument, nema sta. Tako ste unapred izbacili Olimpijakos, a Zvezda je unapred ispala jos od Sparte. Sve vasa predvidjanja.

Ne, ne racunamo samo taj sut posle golauta, nego smo gledali utakmice i Zvezda iako je gubila je imala svojih sansi i prilika, sto znaci da je Iliev slagao kada je rekao da na 4 utakmice nismo sutnuli na gol. I ti onda nama pricas o objektivnosti?

Opet, pricas o objektivnosti i kazes da je Zvezda sada sutnula samo 2 puta na gol? Ne, neobjektivni ste do krajnjih granica. Zasto?

Dusko Duka Dulou

pre 6 godina

Na stvaranju partizanske eskadrile reagovace vlada srbije kupvinom sistema za odbranu S300. Malo je skupo ali tu su nasi penzioneri, inkubatori, svrcani ,Dea i Coa, Rusi i Arapi, Terzijanci i Covicevci, delije i Cigani da pomognu Ravnogorski pokret i posrnulu IDEU.
Kad slomimo partizansku eskadrilu idemo u odbranu Srpskih enklava na Kosovu. Do tad, cetnici sever, malo strpljenja jer ce ovo da potraje.

bananamen

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ti se sigurno praviš blesav ili se nisi ni rodio tih godina. Ne sećaš se u kakvom je stanju bila SFRJ, ratovi, embargo, hiperinflacija. A to kakva je Zvezdina ekipa tada bila govori kakve su karijere imali većina fudbalera po odlasku iz zemlje. Mislim da bi panj ovo na keca razumeo...

hh

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ne mrači.

Suke

pre 6 godina

Moze uvek jos unazad Ivice: na primer kad 18 godina niste pobedili na nasem stadionu, nije to tako davno bilo. Zvezda je potpuno dominirala 70 minuta, sta tacno ti nije jasno?

Akumulator

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)
Protiv Olimpika u Bariju smo igrali finale KESa a ne derbi koji se igra nekoliko puta godisnje. Promenjen format takmicenja iz KES u Ls zbog nas? Ma da, zavrsio se KES u maju i UEFA odmah presekla da se igra LS. UEFA inace sve radi tako a ne planski unapred bar 2-3 sezone, zar ne?! Kakva ste vi tek ekipa bili kada smo se izivljavali nad vama a vi ispali od spanskog drugoligasa iz Evrope? Tacno je da posle promene u Ls nismo privirili ali to je zato sto mi nikada i nismo virili iz misje rupe kao vi od kada postojite. Mi smo u prvoj Ls bili u grupi sa Sampdoriom, Anderlehtom i Panatinaikosom i malo nam je falilo za polufinale. A imali smo tada vise pobeda nego sto ste vi ukupno osvojili bodova za oba vasa ucesca u Ls. Poznati ste sa vasim nulama u grupi i primnjenim petardama sirom Evrope.

Labud

pre 6 godina

Ovako neinteligetan i besmislen, promaseni odgovor polupismenog bombasa moze da izazove odobravanje i odusevljenje samo odredjene sorte ljudi. Da pomognem, ne mislim na intelektualce ili pismene ljude koji razmisljaju svojom glavom.
(analiticar_amater, 30. avgust 2017 14:47)

Ne misliš valjda da si jedan od njih? Koliko imaš objavljenih radova u naučnim časopisima? To što se služiš maternjim jezikom te ne čini intelektualcem. To je minimum minimuma. Pogotovo u ovoj zemlji gde su doktori, da ih Labud ne nabraja.

Još da Labud pita koja si ti sorta ljudi? Obično ljudi koji klasifikuju na sorte ne pripadaju onoj u kojoj bi želeli da budu klasifikovani. Tipičan problem skorojevića ili infantilne osobe.

Pavle

pre 6 godina

E ali ovi komentari i izjave su mi toliko glupe. Kakve veze bre ima. Gledaj svoja posla...kao da je nwko takvom izjavom hteo nekog da uvredi. Jednostavno izjava. Unosite zlu krv.

moje ime

pre 6 godina

Drage komsije zvezdasi, usli ste posle 10 godina u grupe LE.
Cujem da ovaj rezultat nazivate istorijskim. Mi smo u poslednjih 10 godina 7 puta igrali u grupama od toga dva puta u LS.

Da li je moguce da ne slavite i dalje to nego se uporno bavite Partizanovom igrom i dokazivanjem da ste bili bolji u derbiju? Podseticu, bilo je 0:0. Nijedan gol vam nije ponisten, nijedan penal vam nije nedosudjen. Sa druge strane postoje neke prilicno sumnjive situacije.

Pamtim mnogobrojne derbije gde niste presli pola do nekog penala i(li) crvenog protiv Partizana. I te derbije ste dobijali. I govorili kako se gledaju samo golovi.

Za ove sto fudbal gledaju od ove sezone i ovog derbija treba reci da ce vec na narednom derbiju stvari doci na svoje mesto. Znate to i vi i zbog toga i objasnjavate kako "niko nikad nije nekog nadigrao na nekom derbiju". Sto je toliko smesno da nemam reci.

Ako racunate da je sut na gol prosle godine bio kada ste izasli u gol aut i dali gol, onda bravo.

Ja razumem neobjektivnost kod ostrascenih navijaca, ali ne mogu da razumem da je kod vas ostrascenost toliko zastupljenija nego kod nasih navijaca. Ta ostrascenost se najvise vidi kod kvazinovinara koji posle svakog derbija predstavljaju iskljucivo licne utiske.

Pa tako kad Zvezda odigra ocajno i Partizan je igracki razbije, prica se o ocajnom derbiju. A kad je derbi mrtav sa dva Zvezdina suta na gol i bar jednim nedosudjenim penalom za Partizan, prica se o vrhunskom fudbalu i fenomenalnoj Zvezdi.

ccc

pre 6 godina

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Znas ti kada je Jovetic otisao iz Partizana?

Janko predic

pre 6 godina

Gospodin Ilijev je potpuno u pravu.Ali to vracanje na proslost,igleda kao vracanje na Bari.Pricamo o sadasnjosti-mislimo na buducnost!(ali sve u korist SRPSKOG fudbala!!!Zvezda je imala vise sansi!I sta onda?To vam je kao prica o onoj kravi koja daje sto litra mleka....i na kraju ga prospe!Partizan je bio bolji zadnjih godina i to su pokazali rezultati!(verovatno su bili sposobniji da to ostvare/nadam se NS SPORTSKI NACIN),ZVEZDO GLEDAJ KAKO DA UNOVCIS SVOJ RAD,i nece biti potrebno imati prepirke sa nekim "rivalima".(ZVEZDAS PO DEDINOJ LINIJI!)Hvala redakciji B92 za prostor za komentar!

Voja

pre 6 godina

I u ovom zadnjem derbiju su imali dve realne sanse, a od toga su napravili kao da su ih imali 20. Partizan je u vecem delu igrao dosta slabo i nepovezano, Zvezda je igrala na svom stadionu, sa skoro svim pojacanjima ,za razliku od Partizana koji se pojacao tek nakon derbija, i pored svega toga nije izgubio, a u narednom derbiju ce biti znatno jaci,dosta uigraniji, i igrace na svom terenu.

zvezdara

pre 6 godina

JEDNO JE SIGURNO DA IVICA TOLIKO VOLI PARTIZAN ONAKO KAO DETE DA BI MU SRCE ISCUPAO I DAO! TO SE VIDI TO SE OSECA! PODRSKA ZA BRATA ILIEVA JER JE OGROMNA GROBARCINA I KADA GRESI JA ZNAM DA ON ZELI DOBRO PARTIZANU! 100%! GROBARI ZVEZDARA

Batko

pre 6 godina

и ми ћемо играти никад небитније пролеће у ЛЕ, а идуће ћемо ући у пресмешну ЛШ. 

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Vi jedino na Sony PS mozete da igrate LŠ...pokusaj, mozda je i osvojite ?!
Dominirate ?! Braaaate, pa ti se bas uradio ?!

Terzicu na cemu li si zivota ti?!

pre 6 godina

Vidi ovi mali iz rupe izasli posle 10.godina i odmah se... Lepo si im objasnio Ivice,ako nisi spominjao penal i drago mi je sto niste pisali saopstenja,mi smo za njih gospoda,tako neka i ostane.. A u sledecem derbiju u Hramu fudbala videcemo ko je gde i ko je ko i ko ce prelaziti centar a ko nece..

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.

xxx

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...

todor

pre 6 godina

Sta nije tacno sto je rekao???
Terzic se prostacki bavi 'analizom' derbija i prica o golmanima. Prosle godine ste pukli u tri derbija i bukvalno niste sutnuli u gol, osim iz gol auta. I, sta sad? Je l' neko iz Partizana izasao u medije i pricao o tome kako ne mozete pola da predjete?

Vi ste na taj nacin osvojili kup sampiona, niste prosli pola i na penale, pa sta sad?Kakve veze ima, osvojili ste.

E tako su podeljeni bodovi na proslom derbiju sutnuli ste dva puta u gol, mi nijednom, doduse dva puta smo bili onemoguceni prekrsajem u sesnaestercu koji nije dosudjen i opet se ne zalimo.

Sta vas boli u Ivicinom odgovoru na Terzicev bezobrazluk, nek mi neko objasni, sta ovde nije tacno.

ccc

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ehhh mukice...

Citizen011

pre 6 godina

Da li je realno da se kod nas prica o sansama! Ko je imao vise i da se po tome sudi da li je neko bolji!?!??! Pa ovaj terzic opet ce kukati na kraju sezone!

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Alooo komane, statistika ne laze, tamo sve lepo pise !!! I ne brini nemamo slabo pamcenje, onih +36 od pre dve sezone i 3 derbija u kojima smo vas razmontirali (na jednom se zahvalite karhimanu), to nikad necemo zaboraviti, ali ti vidim vec jesi !!!

neroj

pre 6 godina

nemam pojma, mi smo i davali neke golove, verovatno sutirajuci u korner zastavicu.
(Kiki, 30. avgust 2017 14:22)

Mislis gol aut zastavicu.

Falcao

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...
(xxx, 30. avgust 2017 15:33)
To laži sebe, nas ne možeš :)

...

pre 6 godina

u kupu vas razbili imali vise svega pa i suteva u okvir gola, 154 derbi 3 suteva u okvir i 1 gol i tu ste nas jedino rasturili sa 3:1, 153 mec je bio dosadan i zavrsio se 1:1 sa 2 neregularna gola, 152 derbi na kraju 4 suta za zvezdu i 2 za partizan gde je partizan dobio 1:0. Znam ja da vi volite da lazete ali postoje cinjenice koje mogu da se provere. u 152. derbiju smo u najmonju ruku bili ravnopravni, u kupu izgubili zbog mazica i 154 derbi neresen, i vi ste od toga stvorili kao nekakvu dominaciju?

poznavalac

pre 6 godina

Iglice,nije los dan ,losa decenija burazeru zesce losa!Bolje dovedi napadaca umesto sto se raspravljas i pises saopstenja.Sve nam Zvezdasi u ekipi.

Miles Davis

pre 6 godina

Ne mozete da povezete dve utakmice u par dana da da ne pocrkate na terenu, koja crna liga Evrope, i to je mnogo nasim klubovima.

NikolaSrb

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Grobarima Bari uvrk srecu kvari..i kad nije tema oni jr ubacuju na silu, sta ces kompleks.

cakala47

pre 6 godina

posle decembra pricaj ivice- rezultati su vazni evropa da se prodje i pobedi sl derbi! E tad ce oni sami sebe pljunuti,to je najjsladje,a u suprtnom ivice- ostavka!

analiticar_amater

pre 6 godina

Terzić možda ne pamti veću dominaciju u derbiju jer mu je ovo verovatno prvi koji je i gledao. Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.
(Bob, 30. avgust 2017 14:28)
Jedan tim ima veci posed lopte i 4, 5 izglednih, da ne kazem stopostotnih sansi. Drugi tim ne stvori ni jednu jedinu priliku i ne sutne ni jednom u okvir gola. Ali Zvezda nije bila bolja. Zato ste vi bili bolji od Olimpijakosa kad ste ovde izgubili 3:1. Bili ste bolji i tamo u remiju od 2:2. Tako sami kazete. Da, Zvezda je bila mnogo bolja u derbiju.

Mare

pre 6 godina

Realno lepo je covek odgovorio. Zvezdasi se hvale dobrom igrom u derbiju, neko bi pomislio da su pobedili Partizan 5-0 a ono bilo 0-0. Ok, jeste Zvezda bila bolja, igrali su na svom stadionu, imali vise navijaca ali nista specijalno. Na kraju krajeva, zna se ko je sampion a sampioni tempiraju formu za zavrsnicu a ne za prve dve utakmice u sampionatu.

'Teli smo, ne dadoše dušmani

pre 6 godina

@ "...Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti."
Šutnuto triput loše, gol nije dat ali je dosta da se hvalimo do neba. Partizan hteo da šutne dvaput u gol ali im Grujić nije dozvolio, jednom čak dao žuti zbog tvrdoglavosti.

yytyt

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

kompleksi, dozivotni

Dervisko pamcenje

pre 6 godina

("Prošle godine verovatno četiri utakmice nisu šutnuli na gol, tako da je nekome verovatno slabo pamćenje", rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.)

62:46 u pobedama u prvenstvu, ta razlika jos raste sa ostalim takmicenjimana .. Slabo pamcenje imate.
Dvocifrena razlika stoji vec pola veka...bez izgleda da se ikad smanji...

Verovatno si zaboravo, Iliev, da smo ti pobeđivali i dedu i tatu, a ni sinovi, unuci i cukununuci nece bolje proci...jer smo tako u mogucnosti.

Boli kao metak

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)
Oooooo pratis pratis, sve znas. Cak i koliko smo suteva imali u finalu... tako vas volim, da se pazi na casu!

Bob

pre 6 godina

Terzić možda ne pamti veću dominaciju u derbiju jer mu je ovo verovatno prvi koji je i gledao. Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.

Ja vise ne znam ko sam i sta da mislim

pre 6 godina

Pa cekajte, jel ovo ono zla sns uprava ili smo promenili misljenje i sada je super? Bravo ivice? Cirkus

namerni prolaznik

pre 6 godina

To sto se ljudi koji vode nasa dva najveca kluba ponasaju kao neandertalci nije razlog da se navijaci isto tako ponasaju. Pozivam sve prave navijace da ovakva prozivanja ignorisu i da se zajedno radujemo zajednickoj evropskoj jeseni, a redakciju b92 da objasni zasto je ovo glavna sportska vest dana. Ljudima kao sto su zvezdan terzic, ivica iliev i ostala ekipa oko njih ne treba poklanjati bilo kakvu medijsku paznju.

analiticar_amater

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Sinko, pogledaj na netu utakmice Zvezde protiv Bajerna, kakav se tada fudbal igrao, kakvi su majstori bili u Zvezdi. Strasna ekipa i vise nego zasluzena titula. Taj uspeh je toliko velik da je izlisno uopste pricati o tome, ali vi ne odustajete od vasih pokusaja da ga relativizujete i obezvredite. Ta Zvezda je sledece sezone oslabljena i bez domaceg terena opet zavrsila u 4 najbolje ekipe u Evropi, sto je samo bila potvrda kvaliteta. Ali umesto da se bavite vasom supljom igrom u derbiju, jer da je Zvezda tako ocajno odigrala meni bi to bilo najvaznije pitanje, vi se bavite derbijima iz prosle sezone gde Zvezda ni na jednom nije bila toliko nemocna i bezopasna, i bavite se Barijem 91. Sa takvim stavom se ne stize daleko. Umesto sto vam je drago sto se Ilijev bez ikakve potrebe upusta u navijacka prepucavanja, trebalo bi da vas zabrine sto on onakvu igru Partizana ne vidi kao problem.

Miles Davis

pre 6 godina

Jadni su! Umislili i Iliev i Terzic da vode Real i Barsu, a ne klubove koji mogu samo u nasoj ligi da daju 4,5 gola protivniku. A narod se pali na njihova prepucavanja koja su ravna deci od 7 godina.

Gile

pre 6 godina

Imali ste isto dana za oporavak kao i oni. Sta mrsis tu. Jesmo bili ocajni. Ne secam se u prosloj sezoni da je Zvezda bila ovako bezopasna ni na jednoj a ne na zadnje 4. Kako su nam onda davali golove ???? Ali ajde,Ilijeva je poneo rezultat, prica se da kao paun hoda ovih dana, samo da mu spustanje ne bude bolno. Nadam se da nece.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda se nije proslavila u derbijima prosle sezone, ali isto tako nije ni Partizan pretprosle, pa ne vidim da neko to stalno nabija na nos. Da u cetri utakmice nismo ni jednom sutnuli na gol nije tacno nego je navijacko preuvelicavanje, no dobro. Samo ne vidim kakve to veze ima sa ocajnom igrom Partizana u proslom derbiju? Partizan bio umoran od Videotona, utakmice koju je resio u prvih 20 minuta i nisu stigli da se odmore, dok je Zvezda imala pauzu od mesec dana posle Krasnodara,jel tako Ivice? Ne, Ilieva i ne treba da brine sto je Zvezda imala bolje sanse. Treba da ga brine sto njegov tim nije imao ni jednu jedinu sansu, treba da ga brine sto je Borjan ostao neocenjen i sto vezni red Partizana prakticno nije postojao. Ja jos nisam cuo ni nekog navijaca niti bilo koga iz Partizana da se osvrnuo na taj problem.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Prosle godine???? Ti si malo bolji od onog kome odgovaras. Koga zanima sta je bilo prosle godine. Jedino ce biti bitno ono sta bude na kraju ove sezone.

Joe

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ovakav komentar moze samo grobar da napise...

Ivan

pre 6 godina

Realno, sami smo krivi sto nismo razbili partizan rezultatski kao sto su zasluzili po prikazanoj igri na terenu. Ovako moze da prica sta hoce kada nisu izgubili. Pamti se samo rezultat, a ne sanse.

Grobarchina

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.

Едвард Старк

pre 6 godina

Навикли смо на медијско сатанизовање Партизана, опусти се Ивице. Видиш да је сад Лига Европе јача од ЛШ, а нама то није тако представљано 10 година. Прошле године су сви чекали ТУ титулу, а нико није говорио о одучавању од фудбала у све четири утакмице. Онај криминал са гол-аутом је прескочен, као и пенал над Тавамбом, а тај Грујић је Рнићу свирао колено... Нема везе, навикли смо. Одради Шкулетића, сачувај све после Нове године и ми ћемо играти никад небитније пролеће у ЛЕ, а идуће ћемо ући у пресмешну ЛШ.

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.

Sabre

pre 6 godina

Sladak decko. Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti. Mnogo ali mnoooooogo je ovaj simpaticni vojni klubic istripovao velicinu, krajnje je vreme da se malo spuste na zemlju kao u dobra stara vremena.

Dejan

pre 6 godina

Ako je neko usao emotivno prazan u mec to je bila Zvezda,prazna i psihicki i fizicki,puno teza utakmica protiv Krasnodara nego Partizanova u Madjarskoj,gde se posle pola sata znalo da Partizan prolazi.Zvezda je izgarala 100 minuta protiv rusa,fizicki napor a za psihicki se pobrinuo nemacki sudija.Mislim da tih 0 udaraca na gol Zvezde opravdanja nema,a ako je teren nekome vise stetio to je bila Zvezda,verovatno bi Boaci da je teren bio ravan dao gol iz one sanse kad mu se lopta od busena odbila preko noge.

Iz kabineta gospod. Ilijeva

pre 6 godina

Prvo Ivice pusti ti komsinicu sta prica...Dosta je vise prepucavanja po medijima kukanja i filozofiranja..Mi(normalni navijaci) pricamo uvek realno,objektivno i posteno...Slazem se da smo imali tesku utakmicu u Evoropi i da je nezgodan perio bio za derbi ali glavna stvar i cinjenica je ta da je nas trener(u dogovoru sa upravom dogovorio ) naterao igrace da puste gas,umrtve igru i da paze da se ne povrede jer onaj tere na kome se igrao derbi je u svakom smislu izgledao kao izorana njiva ili ti seoski put od Vasiljevca do Merdara. Realno,Zvezda je u ovom derbiju bila otvorenije i za nijansu bolja a nisu pobedili samo zbog onakvog terena.Oni su u dobroj formi,napaljeni su i oni ce igrati ligu Europe. Tvrdim da su ekipe pribliznog kvaliteta u ovom trenutku. Trenutno je Zvezda u boljoj formi(imaju trenutno tu neku hemiju zahvaljujuci pre svega treneru) ali po sastavu rekao bih objektivno i po imenima i po vrednosti igraca dajem sansu Crno belim u procentima 55-45% za osvajanje titule...Fudbal je to,najbolje bi bilo da se iskoreni muvacina i kupovanje utakmica pred pocetak sezone(to rade i jedni i drugi,zasto da se LAZEMO) i vec jednom pocne da se igra fudbal u Srbiji...Da bude objektivno sudjenje svim ekipama u ligi i da pobedi bolji...Ovako sve dok se ne privatizuju klubovi u Srbiji ce biti ocajan i tuzan fudbal. Navijam za Partizan i pozdravljam sve ljubitelje fudbala i zelim im puno uspeha i Macvi i Radu i Spartaku i Vojvodini i svim clanovi ove nase lige.

Kukala ti majka

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)


Jeste celu evropu je bila sramota zato ste i vi i dalje besni zbog tog trofeja koji nikad necete osvojiti:))

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Nemoj Iglice da idemo u pamćenje, svega ti. Zvezda bila bolja u svakom smislu.
(Novi Sad, Srbija, 30. avgust 2017 14:18)

Ako je bila bolja u svakom smislu, kako to da smo podelili bodove? Da li promasena 100% sansa daje plus ili minus? Da li odbranjena 100% sansa daje plus ili minus? Ajde malo razmisli pa se javi sa odgovorom.

Basketball_guru

pre 6 godina

"Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili." Druže, sledeće godine '92 kada se promenio sistem, i kada je krelula da se igra Liga Šampiona, opet smo stigli do polufinala, sa dobro osakaćenim timom u odnosu na '91, kada se igrao Kup Šampiona, koji toliko sa slašću potencirate. Da ne kažem da nam je zbog sankcija Bugarska bila domaći teren, ali i sa takvim timom smo zamalo otišli u finale, ali to vama nije dovoljno, vi imate svoje omalovažavajuće i izvrnute argumente, i držite se njih ko pijan plota. Što se finala protiv Olimila tiče, Ljupko Petrović nikada nije krio da je išao na kontre u tom meču, želeo je lutriju, dobio je lutriju vrednu ušarog pehara... A na šta ste vi išli u derbiju? Na X sa ekipom sa kojom se borite za titulu, a imate 3 boda manje od nje??

Nikola

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Promenjen je format 92, a da je Zvezda dobila Sampdoriju usla bi ponovo u finale ... Ljubomorko ;))

Veki

pre 6 godina

Taman kad su se malo odnosi normalizovali i strasti stisale javljaju se ovi "intelektualci" da ponovo zavadjaju jer onda niko ne kritikuje njihov lopovluk. Sramno i jadno.

analiticar_amater

pre 6 godina

Bravo Ivice!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maxim, 30. avgust 2017 14:19)

Ovako neinteligetan i besmislen, promaseni odgovor polupismenog bombasa moze da izazove odobravanje i odusevljenje samo odredjene sorte ljudi. Da pomognem, ne mislim na intelektualce ili pismene ljude koji razmisljaju svojom glavom.

Skorpion

pre 6 godina

Vidi kako se ovaj brzo navikao da ima selektivno pamcenje, kao i svi Grobari, pamti zadnje 3-4 utakmice. Sto ne pomene da u vreme kada je on igrao nije mogao ni korner da izbori na utakmici a kamoli da na bilo koji nacin ugrozi gol Zvezde. Na nekim utakmicama smo saznali da je igrao tek kada smo posle utakmice procitali sastav u novinama.

Grobarchina

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.

Едвард Старк

pre 6 godina

Навикли смо на медијско сатанизовање Партизана, опусти се Ивице. Видиш да је сад Лига Европе јача од ЛШ, а нама то није тако представљано 10 година. Прошле године су сви чекали ТУ титулу, а нико није говорио о одучавању од фудбала у све четири утакмице. Онај криминал са гол-аутом је прескочен, као и пенал над Тавамбом, а тај Грујић је Рнићу свирао колено... Нема везе, навикли смо. Одради Шкулетића, сачувај све после Нове године и ми ћемо играти никад небитније пролеће у ЛЕ, а идуће ћемо ући у пресмешну ЛШ.

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.

Sabre

pre 6 godina

Sladak decko. Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti. Mnogo ali mnoooooogo je ovaj simpaticni vojni klubic istripovao velicinu, krajnje je vreme da se malo spuste na zemlju kao u dobra stara vremena.

Ivan

pre 6 godina

Realno, sami smo krivi sto nismo razbili partizan rezultatski kao sto su zasluzili po prikazanoj igri na terenu. Ovako moze da prica sta hoce kada nisu izgubili. Pamti se samo rezultat, a ne sanse.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda se nije proslavila u derbijima prosle sezone, ali isto tako nije ni Partizan pretprosle, pa ne vidim da neko to stalno nabija na nos. Da u cetri utakmice nismo ni jednom sutnuli na gol nije tacno nego je navijacko preuvelicavanje, no dobro. Samo ne vidim kakve to veze ima sa ocajnom igrom Partizana u proslom derbiju? Partizan bio umoran od Videotona, utakmice koju je resio u prvih 20 minuta i nisu stigli da se odmore, dok je Zvezda imala pauzu od mesec dana posle Krasnodara,jel tako Ivice? Ne, Ilieva i ne treba da brine sto je Zvezda imala bolje sanse. Treba da ga brine sto njegov tim nije imao ni jednu jedinu sansu, treba da ga brine sto je Borjan ostao neocenjen i sto vezni red Partizana prakticno nije postojao. Ja jos nisam cuo ni nekog navijaca niti bilo koga iz Partizana da se osvrnuo na taj problem.

Bob

pre 6 godina

Terzić možda ne pamti veću dominaciju u derbiju jer mu je ovo verovatno prvi koji je i gledao. Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.

yytyt

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

kompleksi, dozivotni

Dejan

pre 6 godina

Ako je neko usao emotivno prazan u mec to je bila Zvezda,prazna i psihicki i fizicki,puno teza utakmica protiv Krasnodara nego Partizanova u Madjarskoj,gde se posle pola sata znalo da Partizan prolazi.Zvezda je izgarala 100 minuta protiv rusa,fizicki napor a za psihicki se pobrinuo nemacki sudija.Mislim da tih 0 udaraca na gol Zvezde opravdanja nema,a ako je teren nekome vise stetio to je bila Zvezda,verovatno bi Boaci da je teren bio ravan dao gol iz one sanse kad mu se lopta od busena odbila preko noge.

Gile

pre 6 godina

Imali ste isto dana za oporavak kao i oni. Sta mrsis tu. Jesmo bili ocajni. Ne secam se u prosloj sezoni da je Zvezda bila ovako bezopasna ni na jednoj a ne na zadnje 4. Kako su nam onda davali golove ???? Ali ajde,Ilijeva je poneo rezultat, prica se da kao paun hoda ovih dana, samo da mu spustanje ne bude bolno. Nadam se da nece.

Nikola

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Promenjen je format 92, a da je Zvezda dobila Sampdoriju usla bi ponovo u finale ... Ljubomorko ;))

moje ime

pre 6 godina

Drage komsije zvezdasi, usli ste posle 10 godina u grupe LE.
Cujem da ovaj rezultat nazivate istorijskim. Mi smo u poslednjih 10 godina 7 puta igrali u grupama od toga dva puta u LS.

Da li je moguce da ne slavite i dalje to nego se uporno bavite Partizanovom igrom i dokazivanjem da ste bili bolji u derbiju? Podseticu, bilo je 0:0. Nijedan gol vam nije ponisten, nijedan penal vam nije nedosudjen. Sa druge strane postoje neke prilicno sumnjive situacije.

Pamtim mnogobrojne derbije gde niste presli pola do nekog penala i(li) crvenog protiv Partizana. I te derbije ste dobijali. I govorili kako se gledaju samo golovi.

Za ove sto fudbal gledaju od ove sezone i ovog derbija treba reci da ce vec na narednom derbiju stvari doci na svoje mesto. Znate to i vi i zbog toga i objasnjavate kako "niko nikad nije nekog nadigrao na nekom derbiju". Sto je toliko smesno da nemam reci.

Ako racunate da je sut na gol prosle godine bio kada ste izasli u gol aut i dali gol, onda bravo.

Ja razumem neobjektivnost kod ostrascenih navijaca, ali ne mogu da razumem da je kod vas ostrascenost toliko zastupljenija nego kod nasih navijaca. Ta ostrascenost se najvise vidi kod kvazinovinara koji posle svakog derbija predstavljaju iskljucivo licne utiske.

Pa tako kad Zvezda odigra ocajno i Partizan je igracki razbije, prica se o ocajnom derbiju. A kad je derbi mrtav sa dva Zvezdina suta na gol i bar jednim nedosudjenim penalom za Partizan, prica se o vrhunskom fudbalu i fenomenalnoj Zvezdi.

Veki

pre 6 godina

Taman kad su se malo odnosi normalizovali i strasti stisale javljaju se ovi "intelektualci" da ponovo zavadjaju jer onda niko ne kritikuje njihov lopovluk. Sramno i jadno.

Basketball_guru

pre 6 godina

"Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili." Druže, sledeće godine '92 kada se promenio sistem, i kada je krelula da se igra Liga Šampiona, opet smo stigli do polufinala, sa dobro osakaćenim timom u odnosu na '91, kada se igrao Kup Šampiona, koji toliko sa slašću potencirate. Da ne kažem da nam je zbog sankcija Bugarska bila domaći teren, ali i sa takvim timom smo zamalo otišli u finale, ali to vama nije dovoljno, vi imate svoje omalovažavajuće i izvrnute argumente, i držite se njih ko pijan plota. Što se finala protiv Olimila tiče, Ljupko Petrović nikada nije krio da je išao na kontre u tom meču, želeo je lutriju, dobio je lutriju vrednu ušarog pehara... A na šta ste vi išli u derbiju? Na X sa ekipom sa kojom se borite za titulu, a imate 3 boda manje od nje??

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Partizan će uvek imati kompleks niže vrednosti u odnosu na veliku Crvenu zvezdu i to se nikada neće promeniti ...

xxx

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...

prosecan franjevacki at

pre 6 godina

Kada smo mi imali Ultrase, Red Devilse i Zulu Voriorse vi niste imali navijaca dovoljno za grupu. Nije za vas dobro da prizivate slucaj Steaua jer bi vam se moglo dogoditi da osim stadiona izgubite i ime. A o "aboliranju" na konsultacije kod vaseg profesora prava ako smete, malo je 'prefinjen'.

Kukala ti majka

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)


Jeste celu evropu je bila sramota zato ste i vi i dalje besni zbog tog trofeja koji nikad necete osvojiti:))

analiticar_amater

pre 6 godina

(moje ime, 30. avgust 2017 15:00)

Dragi komsija, vi ste toliko neobjektivni i ostrasceni da je to za neshvatljivo, a najbolji dokaz te tvrdnje su vasi komentari o 91-oj. No nebitno sad to. Vi ste u poslednjih 15 godina 2 puta igrali LS a ne u poslednjih 10. I to ste igrali pre 7 i pre 14 godina. To je po vama veci uspeh od titule iz 91. koja se desila slucajno. Objektivno, nema sta.

Za vas koji gledate fudbal od prosle sezone treba reci da je pretprosle sezone Zvezda od 3 derbija dobila 2 dok je jednom bilo nereseno, pa vam to niko ne nabija na nos svaki cas. Zanima me samo sta ce doci na svoje mesto, koje je to mesto? Dosao vam Tosic pa je pobeda u napred upisana? Neoboriv argument, nema sta. Tako ste unapred izbacili Olimpijakos, a Zvezda je unapred ispala jos od Sparte. Sve vasa predvidjanja.

Ne, ne racunamo samo taj sut posle golauta, nego smo gledali utakmice i Zvezda iako je gubila je imala svojih sansi i prilika, sto znaci da je Iliev slagao kada je rekao da na 4 utakmice nismo sutnuli na gol. I ti onda nama pricas o objektivnosti?

Opet, pricas o objektivnosti i kazes da je Zvezda sada sutnula samo 2 puta na gol? Ne, neobjektivni ste do krajnjih granica. Zasto?

Akumulator

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)
Protiv Olimpika u Bariju smo igrali finale KESa a ne derbi koji se igra nekoliko puta godisnje. Promenjen format takmicenja iz KES u Ls zbog nas? Ma da, zavrsio se KES u maju i UEFA odmah presekla da se igra LS. UEFA inace sve radi tako a ne planski unapred bar 2-3 sezone, zar ne?! Kakva ste vi tek ekipa bili kada smo se izivljavali nad vama a vi ispali od spanskog drugoligasa iz Evrope? Tacno je da posle promene u Ls nismo privirili ali to je zato sto mi nikada i nismo virili iz misje rupe kao vi od kada postojite. Mi smo u prvoj Ls bili u grupi sa Sampdoriom, Anderlehtom i Panatinaikosom i malo nam je falilo za polufinale. A imali smo tada vise pobeda nego sto ste vi ukupno osvojili bodova za oba vasa ucesca u Ls. Poznati ste sa vasim nulama u grupi i primnjenim petardama sirom Evrope.

Dragan

pre 6 godina

To da vi niste sutnuli u okvir gola u poslednjem derbiju je gola istina koju potkrepljuje statistika. A to da mi nismo sutnuli u gol u prethodna cetiri derbija je gola laz, izrecena po principu "ma ko se toga uopste seca". Ali izvini gospodine Ilijev, nismo bas svi pileceg pamcenja.

Falcao

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...
(xxx, 30. avgust 2017 15:33)
To laži sebe, nas ne možeš :)

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Imala je Zvezda prakticno dan vise, jer je Partizan dosao sutradan u Beograd autobusom iz Budimpeste, 7-8 sati u putu nije mala stvar.
(MarkoNikolic, 30. avgust 2017 16:08)

Partizan je doleteo drzavnim avionom. To se zna, ali se iz nekog razloga ne spominje. Toliko.

bananamen

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ti se sigurno praviš blesav ili se nisi ni rodio tih godina. Ne sećaš se u kakvom je stanju bila SFRJ, ratovi, embargo, hiperinflacija. A to kakva je Zvezdina ekipa tada bila govori kakve su karijere imali većina fudbalera po odlasku iz zemlje. Mislim da bi panj ovo na keca razumeo...

Boli kao metak

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)
Oooooo pratis pratis, sve znas. Cak i koliko smo suteva imali u finalu... tako vas volim, da se pazi na casu!

...

pre 6 godina

u kupu vas razbili imali vise svega pa i suteva u okvir gola, 154 derbi 3 suteva u okvir i 1 gol i tu ste nas jedino rasturili sa 3:1, 153 mec je bio dosadan i zavrsio se 1:1 sa 2 neregularna gola, 152 derbi na kraju 4 suta za zvezdu i 2 za partizan gde je partizan dobio 1:0. Znam ja da vi volite da lazete ali postoje cinjenice koje mogu da se provere. u 152. derbiju smo u najmonju ruku bili ravnopravni, u kupu izgubili zbog mazica i 154 derbi neresen, i vi ste od toga stvorili kao nekakvu dominaciju?

analiticar_amater

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Sinko, pogledaj na netu utakmice Zvezde protiv Bajerna, kakav se tada fudbal igrao, kakvi su majstori bili u Zvezdi. Strasna ekipa i vise nego zasluzena titula. Taj uspeh je toliko velik da je izlisno uopste pricati o tome, ali vi ne odustajete od vasih pokusaja da ga relativizujete i obezvredite. Ta Zvezda je sledece sezone oslabljena i bez domaceg terena opet zavrsila u 4 najbolje ekipe u Evropi, sto je samo bila potvrda kvaliteta. Ali umesto da se bavite vasom supljom igrom u derbiju, jer da je Zvezda tako ocajno odigrala meni bi to bilo najvaznije pitanje, vi se bavite derbijima iz prosle sezone gde Zvezda ni na jednom nije bila toliko nemocna i bezopasna, i bavite se Barijem 91. Sa takvim stavom se ne stize daleko. Umesto sto vam je drago sto se Ilijev bez ikakve potrebe upusta u navijacka prepucavanja, trebalo bi da vas zabrine sto on onakvu igru Partizana ne vidi kao problem.

Volpi

pre 6 godina

Ja ne vidim u cemu je problem, bila cz bolja, napadaci nisu sposobni da daju gol, ili je nas golman vrhunski kako god hocete, NAS je golman, zato je i doveden, da brani gol. Nismo sutnuli OK, sledeci put hocemo. Samo siromasni fudbalski analiticari mogu da daju dugorocne prognoze na osnovu jedne utakmice.
Sta hocete da vam se upisu 3 boda zato sto ste trebali da pobedite, ili da vam kazemo VAAAAOOO?!

Skorpion

pre 6 godina

Vidi kako se ovaj brzo navikao da ima selektivno pamcenje, kao i svi Grobari, pamti zadnje 3-4 utakmice. Sto ne pomene da u vreme kada je on igrao nije mogao ni korner da izbori na utakmici a kamoli da na bilo koji nacin ugrozi gol Zvezde. Na nekim utakmicama smo saznali da je igrao tek kada smo posle utakmice procitali sastav u novinama.

Suke

pre 6 godina

Moze uvek jos unazad Ivice: na primer kad 18 godina niste pobedili na nasem stadionu, nije to tako davno bilo. Zvezda je potpuno dominirala 70 minuta, sta tacno ti nije jasno?

Florida

pre 6 godina

Grobari vi ste uvjek bili i ostali samo jedan mali klub. Jos od 2007 Zvezdu su sistematski unistavali razni Tomislavi i ostali radi lokacije. I vi se uporno bavite nekim statistikama i poređenjima. A nikako da shvatite da se mi nebavimo vama i da nas nezanimate. Vi ste za nas pecinski ljudi koji se neznaju ponasati na stadinu (paljenje stolica).

ZigiZig

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......

ccc

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ehhh mukice...

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@
Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Gde to tacno dominirate? U jsl? Niste prvi na tabeli, u kvalifikacijama za LS? Ispali ste, u kvalifikacijama za LE protiv uvek neugodnih madjara sa 0 0 u prvom mecu na domacem terenu? U derbiju sa 0 suteva u okvir gola? Kao razlog za svu ovu navedenu dominaciju u svim takmicenjima ti si naveo igraca koji je presao u Monako i Kasalicu. To samo pokazuje tvoju inteligenciju. A ovo pre toga sto si napisao kako ste vi jadni navikli da je sve protiv vas, mediji, sudije FSS CIA BIA FBI KGB ceo svet... Ne znam ni da li da odgovaram na to... Da ti samo kazem da nisi nista bolji od vodjinih botova, verujes u neistinu i podrzavas kriminalce u tvom klubu. UPRAVE NAPOLJE!

zvezdara

pre 6 godina

JEDNO JE SIGURNO DA IVICA TOLIKO VOLI PARTIZAN ONAKO KAO DETE DA BI MU SRCE ISCUPAO I DAO! TO SE VIDI TO SE OSECA! PODRSKA ZA BRATA ILIEVA JER JE OGROMNA GROBARCINA I KADA GRESI JA ZNAM DA ON ZELI DOBRO PARTIZANU! 100%! GROBARI ZVEZDARA

nista o nicemu

pre 6 godina

gledajuci danasnje klince do 20 god,zvezdasi ne znaju sta je dominacija.oni to mogu samo citati u istorijskim knjigama.
lepo je biti mlad covek i navijati za partizan pa pod djurom onakivim smo vezali 4 zaredom titule.
ne smem ni pomisliti sta ce biti pod ivicom.
(joki, 30. avgust 2017 17:42)

Pricace ti da se ona gasi,
ti sto nikad nisu tako sjali.
Ljubomorni neka im uzdasi
je ostace tek komsija mali.

Dervisko pamcenje

pre 6 godina

("Prošle godine verovatno četiri utakmice nisu šutnuli na gol, tako da je nekome verovatno slabo pamćenje", rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.)

62:46 u pobedama u prvenstvu, ta razlika jos raste sa ostalim takmicenjimana .. Slabo pamcenje imate.
Dvocifrena razlika stoji vec pola veka...bez izgleda da se ikad smanji...

Verovatno si zaboravo, Iliev, da smo ti pobeđivali i dedu i tatu, a ni sinovi, unuci i cukununuci nece bolje proci...jer smo tako u mogucnosti.

analiticar_amater

pre 6 godina

Terzić možda ne pamti veću dominaciju u derbiju jer mu je ovo verovatno prvi koji je i gledao. Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.
(Bob, 30. avgust 2017 14:28)
Jedan tim ima veci posed lopte i 4, 5 izglednih, da ne kazem stopostotnih sansi. Drugi tim ne stvori ni jednu jedinu priliku i ne sutne ni jednom u okvir gola. Ali Zvezda nije bila bolja. Zato ste vi bili bolji od Olimpijakosa kad ste ovde izgubili 3:1. Bili ste bolji i tamo u remiju od 2:2. Tako sami kazete. Da, Zvezda je bila mnogo bolja u derbiju.

Марко

pre 6 godina

@Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Систем такмичења се променио у наредној сезони 1991/92, Звезда је учествовала као шампион државе и бранилац европске тиуле, и ушла међу осам. Биле су две групе по четири тима. Дакле, није тачно да Звезда није учествовала од кад се систем такмичења променио. Да је Звезда победила Сампдорију у Софији, освојила би прво место у групи и играла финале са Барселоном. Одлучила је једна утакмица, Звезда је чак и водила у тој утакмици. Играло се у Софији, а не у Београду, због рата у Југославији. То је била прва сезона у којој су се формирале групе. Систем такмичења је наставио да се мења из гео-политичких разлога јер се број словенских држава након распада комунизма нагло повећао, па би систем где учествују само шампиони држава проузроковао да пола тимова у такмичењу буду из земања бивше Југлославије (5) и СССР-а (11). Дакле било би 16 клубова уместо 2, и то је било неодрживо. Уз то је скинуто ограничење од 3 странца у тиму, случај Босман, економса ситуација у Европи се много променила и зато данас имамо много занимљив фудбал где постоји "чак" пет клубова који могу да буду прваци Европе.

Republika Srpska...

pre 6 godina

Grobar sam!
Da se razumijemo nikad opustenije nisam gledao utakmicu mog kluba nego ovaj posljednji derbi.I prica se o nekoj dominaciji,pa da se igralo jos 500 minuta niti bi Zvezda dala gol niti bi Partizan to isto uradio.Jednostavno sa ovih 0:0 su svi srecni i tako je moralo da bude...

Salinjo

pre 6 godina

Nijedan smislen komentar na grobarskom portalu B-92. Samo prepucavanja klinaca koja iskreno nemaju veze sa poznavanjem fudbala. Danima sam posle derbija citao komentare nadajuci se da ce neko realno analizirati igru fudbalera, ali uzalud. Samo raspirivanje mrznje koja je orkestrirana u medijima od strane ljudi u FSS koji obrcu veliki novac i kojima odgovaraju ovakva manipulisanja.

Joe

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ovakav komentar moze samo grobar da napise...

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Alooo komane, statistika ne laze, tamo sve lepo pise !!! I ne brini nemamo slabo pamcenje, onih +36 od pre dve sezone i 3 derbija u kojima smo vas razmontirali (na jednom se zahvalite karhimanu), to nikad necemo zaboraviti, ali ti vidim vec jesi !!!

nista o nicemu

pre 6 godina

I nista o nicemu kad kaze nesto on kaze malo ali glupo. :-(
(Yarilo, 30. avgust 2017 18:08)

Hahahhahaha. Potpises se mojim nickom, napises izmisljotinu i onda sa svojim se smejes. Hahahhaha. Napakostio si mi, bravo majstore.

Bogart

pre 6 godina

Drage komsije zvezdasi, usli ste posle 10 godina u grupe LE. 
Cujem da ovaj rezultat nazivate istorijskim. Mi smo u poslednjih 10 godina 7 puta igrali u grupama od toga dva puta u LS. 

I sta ste uradili u grupama tih 7 puta za deset godina??!!! Nista!!! Koliko moras biti ogranicen da se hvalis neuspehom. Mi smo evropski i svetski sampioni. Cela prica ce stati u sledecoj recenici: VASI SNOVI SU NASA REALNOST.

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

To sto je bilo prosle godine bilo . Tako mozemo i mi da pricamo za 18 godina bez pobede na Marakani . Vidi ti ovu utakmicu gde niste za 90 minuta ni jednom makar zapretili

Bili Piton

pre 6 godina

Molim "novinare" B92 DA OBJEKTIVNO IZVEŠTAVAJU! Jeste stadion RAJKO MITIĆ, ALI NIJE "STADION PARTIZANA", nego STADION JNA SE ZOVE I NIJE PROMENIO IME! a što se Ivice i Ivice tiče i Franje i razumevanja u Maricu, ako krenemo unazad...neće biti povoljna POVIJEST...

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

@
Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Svi ti Toletovi poluproizvodi za stogodina svoje karijere nemaju NIJEDAN, pazi sad, NIJEDAN, veliki trofej - nisu osvojili nista, jer su vaspitani da im trofeje donosi predsednik Saveza, da oni ne moraju da ih osvoje.
Onda su otisli napolje, trofej im niko nije doneo - a oni su, od Jovetica pa nadalje, potpuno nesposobni da trofej osvoje.

Dejan Stankovic i Nemanja Vidic zajedno imaju vise trofeja nego ceo FK Partizan.

NikolaSrb

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Grobarima Bari uvrk srecu kvari..i kad nije tema oni jr ubacuju na silu, sta ces kompleks.

dzaba ste krecili

pre 6 godina

Od 1966 do danas FK Partizan je odigrao samo jedno cetvrtfinale u bilo kom evropskom takmicenju i jedini je klub iz bivse velike cetvorke koji se ikad borio za ne ispadanje iz prve lige.A onda je dosao Milosevic pa postavio Marjanovica za premijera,pa Vucela na celu RTS-a i sve je krenulo nabolje.Nisu mogli da se odbrane od sponzora koliko ih je bilo.

Marko

pre 6 godina

Postovani gospodine Iliev, danas je moderno doba i gotovo svi podaci se mogu proveriti na internetu, tako da ubuduce, pre davanja neke izjave, proverite tacnost informacije.
Kad ste vec lenji, evo:
1.kup Partizan- C. Zvezda (6:9)
2.liga C. Zvezda- Partizan (5:9)
3.liga C. Zvezda- Partizan (2:3)
4.liga Partizan- C. Zvezda (2:5)
5.liga C. Zvezda- Partizan (9:3)
6.liga Partizan- C. Zvezda (7:6)
7.liga C. Zvezda- Partizan (10:6)
8.liga C. Zvezda- Partizan (3:2)

U zagradi su odnosi udaraca u okvir gola.
Jos jedan dokaz da pricate ogromne gluposti.

analiticar_amater

pre 6 godina

Te sezone je Partizan umalo prezimio u Evropi a Zvezda ispala od Kairata i posle vijala rekorde u nasem prvenstvu radi nekakve satisfakcije?!
A sto se tice derbija te sezone, na drugom koji je Zvezda dobila 2-1, nije sudjen penal nad Necom Mihajlovicem, ponisten je PFCu cist gol zbog navodnog ofsajda, i svirano je bar jos 2,3 nepostojaca ofsajda... Treci derbi je te sezone je zavrsen 1-1, golom Evertona.
(Tanasko, 30. avgust 2017 16:08)

Naravno, samo cemo zaboraviti cinjenicu da tim koji je izgubio od Kairata nije onaj koji je kasnije osvojio titulu, jer su Zvezdi svi glavni igraci prikljuceni timu tek posle te eliminacije. Potpuno isto se desilo sa Partizanom prosle sezone kada ste ispali od mocnog Zagleblja koje je odma u sledecem kolu eliminisano, da bi ste tek nakon toga kompletirali tim i zasluzeno uzeli titulu. E vidis, dve potpuno identicne situacije - rano ispadanje iz Evrope od autsajdera, kompletiranje ekipe nakon toga, dizanje nivao igre i osvajanje titule uz velike serije bez poraza. Jedne sezone Zvezda, druge Partizan. Kako to ocenjujes?

hmm...

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice.... 
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče! 
(Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:3 )

bez pobede na Marakani, da, ali titule su se osvajale tad i to se broji decko :) ..ali zamisli 16 godina bez titule u kosarci??!!! To tek boli, znam ....

ArtuDitu

pre 6 godina

@ ej bre

Tvoja prica ne pije vodu samo iz jednog razloga. I tada kao i sada jedino merilo bila je Evropa. Da je Zvezda namestala kao sto pises onda bi u Evropi bila kanta za naduvavanje. Ali, nije bilo tako. Zvezda je do raspada SFRJ imala odlicne rezultate u Evropi. S druge strane to se ne moze reci za Partizan. Ako se za Crvenu zvezdu kralo i otimalo u domacem prvenstvu sta je sprecavalo Partizan da svoj kvalitet prikaze u Evropi i tako pokaze kakva se ujdurma odigrava u nasem fudbalu. Medjutim, nikakvih rezultata nije bilo. Zato je prica o nekakvom namestanju neophodna da bi se opravdao jedan visedecenijski izostanak bilo kakvih opipljivih rezultata u fudbalu i citav niz neslavnih rekorda.

Batko

pre 6 godina

Sreca njihova sto nismo sutirali na gol,inace bi im spakovali par komada.Pozz
(S Y L A, 30. avgust 2017 17:04)

Ovo im je najumniji botić na portalu

Batko

pre 6 godina

Pa vi niste kadri NAMESTENO PRVENSTVO da osvojite(prosle sezone)i samo se bunite...
(Sima Strahota, 30. avgust 2017 19:58)

Pa ako nismo osvojili onda nije namesteno, zar ne ?!! Ili ti imas neku drugu "logiku"...?! Nesto se tu ne slaze dete...aj razmisli malo (ako mozes), pa pisi ponovo...

hh

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ne mrači.

nista o nicemu

pre 6 godina

Za sledeci derbi treba zahtevati strane sudije, dosta su ove zvezdaske lopurde krale i tome se jednom mora stati na put. Ne znam da li je od 100 derbija prosla jedna utakmica a da je ovi bahato nisu pokrali, to treba pazljivo proveriti, a ovih poslednjih 10-15 derbija tu je razmera kradje dostigla neki potpuno novi, tzv. Napredni nivo !!!
Moracemo uskoro da se izborimo sa tom posascu i da im skresemo da lopovska krilca sa kojima su se rodili....
(antiDebil, 30. avgust 2017 17:23)

Okej. Nek bude strani sudija, ali nemoj da ste pisnuli ako pobedimo. Ok?

Lka

pre 6 godina

21.15 180 komentara, vezanih za izjavu Ilijeva,28 komentara za vest o poskupljenju struje,gospodo iz B92,nekada sam vas mnogo cenio.Vaznije vesti od poskupljenja struje su i Seksi doktor,izjava Ilijeva i Vidica i jos gomila gluposti.Sto se tice komentatora navijaca Zvezde i Partizana,uskoro ce ih roditelji poterati na spavanje,pa ce i komentara biti manje.Ovo je sustina zivota u Srbiji.

analiticar_amater

pre 6 godina

Bravo Ivice!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maxim, 30. avgust 2017 14:19)

Ovako neinteligetan i besmislen, promaseni odgovor polupismenog bombasa moze da izazove odobravanje i odusevljenje samo odredjene sorte ljudi. Da pomognem, ne mislim na intelektualce ili pismene ljude koji razmisljaju svojom glavom.

Batko

pre 6 godina

и ми ћемо играти никад небитније пролеће у ЛЕ, а идуће ћемо ући у пресмешну ЛШ. 

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Vi jedino na Sony PS mozete da igrate LŠ...pokusaj, mozda je i osvojite ?!
Dominirate ?! Braaaate, pa ti se bas uradio ?!

ooo

pre 6 godina

Koliko vam je teren bio plus u utakmici sa Krasnodarom toliko vam je bio minus u utakmici sa Partizanom. Mogli ste da se žalite ko sto se Krasnodar žalio, ali bi dobili isti odgovor ko i oni. e sad sto ovakav ishod meča odgovara Partizanu jer je osvojio bod u gostima protivu konkurenta za titulu to je ponovo vas problem što niste osvojili sva tri.
Što se tiče prolaza u grupe ponašate se kao da ste ušli u Ligu Šampiona a tretirate Partizan kao da je usao u Ligu Balkanskih gradova. To će vam se obiti,jer za razliku od Partizana koji može samo da napreduje igru , vama je dvomeč protiv Krasnodara vrhunac.

Borky

pre 6 godina

Dobro ako se ti tjesis sa proslom godinom a znamo da se i Zvezda isto tako tjesila predproslom pa na Jna umjesto da prakticki rjesi prvenstvo odigra na 0 al nije nije bila ove srece kao vi pa izgubi u 88 min.Takodje Terzica su pitali za ovaj derbi a ne za zadnjih 5 i covjek je samo rekao ono sto je cinjenica a sto vas to vredja treba da kazete svojim igracima jer nije Terzic pisao statistiku nego igraci na terenu.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Volpi@. Ne bih nista dodavao tvom komentaru, ni ja ne vidim u cemu je problem. Zvezde jeste bila puno bolja, ali bih ja bio srecniji da nije, a da je pobedila. Kao i ti, da je obrnuta situacija.

Lka

pre 6 godina

zamolio bih gospodina Bombu, da smanji dozivljaj i on i kolega mu iz Zvezde.Zar nebi trebalo malo da smirite ionako zategnute odnose navijaca dva kluba.Vasa deca se ne ne tuku,ne ginu uzalud kao usijane glave navijaca,koje vi pumpate.Smirite se malo, radite ono za sta ste placeni.

ej bre

pre 6 godina

@ej bre
ajde bre da namestimo jednu, dve ili nekoliko utakmica, ali 18 godina namestanja to samo vi partizanovci mozete da izjavite
(beli65, 30. avgust 2017 20:29)

Bilo je puno utakmica ali i Zvezda puno krade. Ostalo vam od Krcuna pa preko Miljanica pa sve do Kokeze. Da nije bilo njega prosle sezone bila bi borba za opstanak.
Postoje i danas snimci tih pljacki iz bivse zemlje. Kako divno padaju vedete iz CZ, kako se sviraju ofsajdi kada ni otac rodjeni ne bi imao obraza da svira. Preko 20 godina nije sviran penal za Partizan. Koliko ti dokaza treba da vidis da se krade decenijama? To je manir CZ. Uz svo postovanje za osvojen krnji KES uz pomoc cele drzave ali to su cinjenice.

analiticar_amater

pre 6 godina

Još da Labud pita koja si ti sorta ljudi? Obično ljudi koji klasifikuju na sorte ne pripadaju onoj u kojoj bi želeli da budu klasifikovani. Tipičan problem skorojevića ili infantilne osobe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 30. avgust 2017 15:22)

Dragi moj Labude, sa velikim zadovoljstvom cu procitati tvoju doktorsku disertaciju i sve ijedan naucni rad koji si objavio. Za sebe samo mogu da kazem da ne padam na izjave celnika Zvezde koje su na nivou ostrascenih navijaca i koje jedino sluze za podilazanje neobjektivnoj masi, podgrevanje atmosfere i prikupljanje jeftinih poena. A samo takvi partizanovci ce se isprimati na ovu izjavu Ilieva. Jasno je da Terzic nastupa kao politicar kada prica o nikad vidjenoj dominaciji i istorijskom snu koji smo ostvarili. Racionalna osoba na to nece pasti, niti sam video da su se zvezdasi na to primili, bar ne vecina. Slicno radi sada i Iliev sa svojim supljim i netacnim konstatacijama. Zasto pricati o losoj igri svog kluba kada se moze vaditi na Videoton i pozivati na proslu sezonu. A vi grobari sve doktori nauka i nobelovci, iako ste gledali derbije u kojima ste pobedjivali prosle sezone i videli da je bilo suteva i prilika za Zvezdu, poverovacete Ilijevu koji kaze da na 4 utakmice nismo nijednom sutnuli na gol. Zasto bi verovali svojim ocima kada mozete polupismenom bombasu koji nastupa kao obican politikant?

Voip

pre 6 godina

Molim sve zaposlene od čistačice do direktora u SD Crvena Zvezda da ni pod tačkom razno ne spominju ove što ih ubi nebitnost, pa čak ni kad novinari nešta pitaju vezano za njih, gori su od dijareje. Da odmorimo brate malo i da uživamo u sportu.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

Malo peckanja je ok , sa obe strane , ne smeta .
Bitno je nešto drugo , od svih pominjanih potpisao je Ozegovica . Da li su navijači zadovoljni ?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ grobarchina - Odmah smo naredne sezone 1991/1992 igrali Ligu Šampiona , dočekali proljeće i zamalo otišli do kraja , da nije bulo rata i da smo igrali na svom stadionu velike su šanse da bi odbranili titulu , informiši se pa onda pričaj . A znam da te boli naša titula , dobro je Džaja tad rekao - " Nikad nam ovo neće oprostiti " . Isplači se , biće ti lakše !

jaki i nikome

pre 6 godina

Molim sve ljude koji salju komentare da pokusaju da nesto procitaju, a ne da se informisu od "Prvoslava, malog Mitrovog". Za vreme trajanja "Miljanove ere" broj titula je potpuno izjednacen (mislim 8-8). Drugo, naleteh na komentar nekog mladjahnog akademika koji ne govori o tome kako je cela zemlja u vreme SFRJ stajala i pomagala Zvezdi da osvoji KES. Ko zna bilo sta o bilo cemu zna da to nikako nije bilo moguce u to vreme, izmedju ostalog, i zbog nacina i sistema odlucivanja u bilo kojoj sferi drustvenog zivota, pa i sporta. Svidelo se to nama ili ne, ali to je bila zemlja daleeeeko ozbiljnija po svim parametrima od bilo koje koja je nastala na njenim temeljima...moze se reci da je ozbiljnija bila od svih zajedno da ih skupimo koje su nastale njenim raspadom. Ali eto...raspadom smo stekli svi slobodu govora, nisam znao da se to zove sloboda lupetanja... Citanje i proucavanje istorije...pa i istorije sporta....vas nece ubiti...

Ja vise ne znam ko sam i sta da mislim

pre 6 godina

Pa cekajte, jel ovo ono zla sns uprava ili smo promenili misljenje i sada je super? Bravo ivice? Cirkus

dragan

pre 6 godina

Vidi ovi mali iz rupe izasli posle 10.godina i odmah se... Lepo si im objasnio Ivice,ako nisi spominjao penal i drago mi je sto niste pisali saopstenja,mi smo za njih gospoda,tako neka i ostane.. A u sledecem derbiju u Hramu fudbala videcemo ko je gde i ko je ko i ko ce prelaziti centar a ko nece..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Terzicu na cemu li si zivota ti?!, 30. avgust 2017 15:02)

Mali iz rupe izasli na lavorce,podelili par samara,videli nema niceg novog,nista se nije promenilo,i vratili se nazad

Prosecni Turski konjanik

pre 6 godina

Ovaj covek izgleda kao da je non stop na nekom opijatu.
@Neske86

A nije ni na poternici. Nije cak ni aboliran. Zamisli Neske.

Delija

pre 6 godina

Sima strahota

Kako to da nesto sto je namesteno moze da se izgubi? Tvoje objasnjenje bi bilo kandidat za Nobelovu nagradu ali naravno za glupost

dragan

pre 6 godina

Ne pamtim derbi u kom je golman jednog tima neocenjen,a drugi proglasen za najboljeg igraca drugog tima. To samo pokazuje nasu dominaciju u derbiju,a za nemusto bice sa slike

Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.
(Bob, 30. avgust 2017 14:28.)

Hehe pa do sledece nedelje ima da pricate kako ste bili bolji

veliki strumf

pre 6 godina

Ivica ima secanje kao u kolibrija! U poslednja 4 derbija nismo se proslavili, ali smo dali 2 gola (na zadnjem derbiju na Marakani Boace za 1-1). Tako da Ivice, uhvacen si u najprostijoj lazi - kako li tek lazes i mazes za krupnije stvari...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@grobarcina, objasnio momak sav problem na relaciji pfk czv. Toliko je boli naneto tom ''penal'' titulom, da i klinci koji su na jutjubu pratili imaju istu bol kao i njihovi ocevi onomad. Nemojte ih osudjivati, malo razgovora i topao zagrljaj za komsije. Evo, sramicemo se evropske titule ako ce vam biti bar malo lakse i lepse u zivotu. Ciganska je dusa ipak puna empatije.

Sima Strahota

pre 6 godina

Ne znam cemu buka da li su Terzic a i ostali TOLIKO SLEPI da ne vide da je Partizan isao na remi...vi ni sa ovim defanzivnim Partizanom niste uspeli da mu date gol a pricate kako ste trebali dati bar 4 komada?Pa ko je kriv???

SUDIJA
VESIC
KARADZIC
UEFA

BOG
??????
Pa vi niste kadri NAMESTENO PRVENSTVO da osvojite(prosle sezone)i samo se bunite...

Miles Davis

pre 6 godina

Jadni su! Umislili i Iliev i Terzic da vode Real i Barsu, a ne klubove koji mogu samo u nasoj ligi da daju 4,5 gola protivniku. A narod se pali na njihova prepucavanja koja su ravna deci od 7 godina.

Dusko Duka Dulou

pre 6 godina

Na stvaranju partizanske eskadrile reagovace vlada srbije kupvinom sistema za odbranu S300. Malo je skupo ali tu su nasi penzioneri, inkubatori, svrcani ,Dea i Coa, Rusi i Arapi, Terzijanci i Covicevci, delije i Cigani da pomognu Ravnogorski pokret i posrnulu IDEU.
Kad slomimo partizansku eskadrilu idemo u odbranu Srpskih enklava na Kosovu. Do tad, cetnici sever, malo strpljenja jer ce ovo da potraje.

osmiputnik

pre 6 godina

Partizan će uvek imati kompleks niže vrednosti u odnosu na veliku Crvenu zvezdu i to se nikada neće promeniti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2017 18:56)

Komplekse imaju obicno oni koji ih non stop spominju, a to su navijaci zvezde

dzaba ste krecili

pre 6 godina

Pa kada je vec krenuo sa tim sta je bilo prosle godine neka podje malo dalje i kaze kad je zadnji put FK Partizan prezimio u Evropi u bilo kom takmicenju.

Sport

pre 6 godina

Nikada neću razumeti čelnike ova dva kluba. Terzić sebe hrabri izjavama kako smo bili bolji, ali šta vredi kada Zvezda nije pobedila i pored šuteva u okvir gola. Iliev sa druge strane pominje prošlu godinu kao da će mu to pomoći u ovoj sezoni. Briga njega sto mu tim bio rastimovan katastrofa i sto duvalo sa svih strana. Sto se ne okrene svako sebi i rešava probleme koji postoje? Zato sto bi onda Terzić morao da prizna kako Zvezda opet nije pobedila, ali ne zbog srece ili ne znam čega nego zbog toga sto igraci nisu iskoristili šanse i umesto plus 6 ostali na plus 3. Iliev bi morao da prizna kako mu tim nije kao prošle godine i da se oseca nedostatak dva bitna igrača i slabija igra treceg koji je već bio u glavi u Olimpijakosu. Ima li Iliev zamene? Verovatno ima, ali dovodi ih sada, a klub ušao u grupe LE! Terzić bi morao da razmisli pre nego sto nešto kaže jer prošlu sezonu je pukao titulu zbog svog trenera i tvrdoglavosti i glupo je praviti se pametan sada kada je ubo pravi sastav i trenera.

Delija

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor

Analogna Trikotaza

pre 6 godina

Sudija namerno seckao igru,pogotovo kad je Paartizam bio u napadu...Jedno 5-6 cistih faulova nije svirao za Partizan,i isto toliko svirao za njih,a nisu posrojali....Penal nad Tavambom je bio,zakasneli start,ocigledan penal.....Ovaj nad Jankovicem mogao da svira,sviralo bi bar polovina sudije,ali evo nije,i da je Jankovic produzio(dali je mogao-ne znam) eto sanse...mozda i 100%tne....ali,evo...22godine bez penala,a bar 20-30 mogucnosti za to da se desi...)Imali ste vecu mogucnost rotiranja i zamena ugraca...imate 50 fudbalera u ti,u,igrate na svom stadionu,sa domacinskim sudjenjem ....mi bez najboljih igraca (Leonardo,Mihajlovic,Milenkovic,Djurdjevic prodat,glava na drugom mestu..)Suma vas radio ko mala deca,nema zutih za vas,a trebalo je bar jos 3(savicu bi bio drugi posle,ako bi se sudio nad Sumom,ali...) i opet nas ne mozete pobediti.....vec ko zna koliko derbija na vasem stadionu....Jedan malo tezi trening za nas...i da,...nismo vam mi neka Sparta tamo,...ili krasnodar ili kako se vec zove....MI SMO PARTIZAN BRE !!!

hmm...

pre 6 godina

@hmm 
mi 16 godina bez titule u kosarci a vi 31 godinu bez titule u tom sportu kad vec to spominjes.
(verujem u čuda, 30. avgust 2017 22:55)

Izvinjavam se, pored tih 16 godina, jednom ste brojali do 13 i jos jednom do 22 godine bez titule, a mi i sa tim postom opet imamo vise titula od vas plus Evroligu...tako da, opet amnezija radi kod vas.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Neko slavi 6 utakmica bez poraza, neko 18 GODINA bez poraza na svom terenu... neko slavi finale KEŠ neko osvajanje istog... nekome su sem Bobeka i Mijatovića (poštujem) legende Ilić, Savo i Duljaj, nekome Mitić, Šekularac, Džajić, Piksi, Mihajlović, Prosinečki, Jugović, Stanković, Vidić...kako ono beše, jedno brdo dva univerzuma...;)

poznavalac

pre 6 godina

Iglice,nije los dan ,losa decenija burazeru zesce losa!Bolje dovedi napadaca umesto sto se raspravljas i pises saopstenja.Sve nam Zvezdasi u ekipi.

ccc

pre 6 godina

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Znas ti kada je Jovetic otisao iz Partizana?

Labud

pre 6 godina

Ovako neinteligetan i besmislen, promaseni odgovor polupismenog bombasa moze da izazove odobravanje i odusevljenje samo odredjene sorte ljudi. Da pomognem, ne mislim na intelektualce ili pismene ljude koji razmisljaju svojom glavom.
(analiticar_amater, 30. avgust 2017 14:47)

Ne misliš valjda da si jedan od njih? Koliko imaš objavljenih radova u naučnim časopisima? To što se služiš maternjim jezikom te ne čini intelektualcem. To je minimum minimuma. Pogotovo u ovoj zemlji gde su doktori, da ih Labud ne nabraja.

Još da Labud pita koja si ti sorta ljudi? Obično ljudi koji klasifikuju na sorte ne pripadaju onoj u kojoj bi želeli da budu klasifikovani. Tipičan problem skorojevića ili infantilne osobe.

namerni prolaznik

pre 6 godina

To sto se ljudi koji vode nasa dva najveca kluba ponasaju kao neandertalci nije razlog da se navijaci isto tako ponasaju. Pozivam sve prave navijace da ovakva prozivanja ignorisu i da se zajedno radujemo zajednickoj evropskoj jeseni, a redakciju b92 da objasni zasto je ovo glavna sportska vest dana. Ljudima kao sto su zvezdan terzic, ivica iliev i ostala ekipa oko njih ne treba poklanjati bilo kakvu medijsku paznju.

Terzicu na cemu li si zivota ti?!

pre 6 godina

Vidi ovi mali iz rupe izasli posle 10.godina i odmah se... Lepo si im objasnio Ivice,ako nisi spominjao penal i drago mi je sto niste pisali saopstenja,mi smo za njih gospoda,tako neka i ostane.. A u sledecem derbiju u Hramu fudbala videcemo ko je gde i ko je ko i ko ce prelaziti centar a ko nece..

bp1976

pre 6 godina

Pre pobede nad Velezom iz Mostara krajem 80- tih, kup SFRJ ste osvojili kad? Ili vas mozda nije zanimao. Pustite duple krune, nije to za vas.

Voja

pre 6 godina

I u ovom zadnjem derbiju su imali dve realne sanse, a od toga su napravili kao da su ih imali 20. Partizan je u vecem delu igrao dosta slabo i nepovezano, Zvezda je igrala na svom stadionu, sa skoro svim pojacanjima ,za razliku od Partizana koji se pojacao tek nakon derbija, i pored svega toga nije izgubio, a u narednom derbiju ce biti znatno jaci,dosta uigraniji, i igrace na svom terenu.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

zamisli iliev??? Vazura, Vuletic, Vucelic???? majko moja mila, gde su sada oni vladari iz mraka sto ove bacaju u temelj neke zgrade??

xxx

pre 6 godina

Retko iritantan lik
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lane, 30. avgust 2017 16:16) Terzić, jeste...

ej bre

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor
(Delija, 30. avgust 2017 20:12)

Sta sa Petrovicem?
Sudija Babarogic je godinama posle karijere presedeo u upravi Zvezde! Koliko je derbija taj svirao i krao... Miljanic vam je namestao i titule i pobede u derbijima 100 godina.
Ta saga se nastavlja i danas istom jacinom. Delegati, predsenik saveza i skoro svi funkcioneri su iz CZ!
Naravno da je (to ponavljam zbog nekih komentara) uz pomoc Krcunovih naslednika imala nekada i bolje timove od Partizana i naravno da su neke pobede ciste. Ali u vecini derbija postoje takve pljacke da samo kada je Partizan svetlosnim godinama udaljen od CZ kao prosle sezone je moguce da sve derbije dobije! Jedini neresen ishod je moguc kada se da gol iz auta!

goran...

pre 6 godina

e moji, pa do rata niste imali organizovanu navijacku grupu i vi se nesto busate,bili prvaci evrope...,pa i steaua je bila a et gdje je sad...

Against modern football

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Real Madrid je od svojih 12 titula 6 osvojio u starom formatu takmicenja. Hajde profesore fudbalski lepo podji u Madrid i objasni Spancima da su tih 6 titula zapravo smesne, sramne i nebitne. Inace, UEFA je sistem takmicenja promenila u sezoni 1992/1993. Nije na odmet da se malo raspitas, procitas, saznas pre nego sto sa svojih 14 godina dodjes ovde da pametujes.

Iz kabineta gospod. Ilijeva

pre 6 godina

Prvo Ivice pusti ti komsinicu sta prica...Dosta je vise prepucavanja po medijima kukanja i filozofiranja..Mi(normalni navijaci) pricamo uvek realno,objektivno i posteno...Slazem se da smo imali tesku utakmicu u Evoropi i da je nezgodan perio bio za derbi ali glavna stvar i cinjenica je ta da je nas trener(u dogovoru sa upravom dogovorio ) naterao igrace da puste gas,umrtve igru i da paze da se ne povrede jer onaj tere na kome se igrao derbi je u svakom smislu izgledao kao izorana njiva ili ti seoski put od Vasiljevca do Merdara. Realno,Zvezda je u ovom derbiju bila otvorenije i za nijansu bolja a nisu pobedili samo zbog onakvog terena.Oni su u dobroj formi,napaljeni su i oni ce igrati ligu Europe. Tvrdim da su ekipe pribliznog kvaliteta u ovom trenutku. Trenutno je Zvezda u boljoj formi(imaju trenutno tu neku hemiju zahvaljujuci pre svega treneru) ali po sastavu rekao bih objektivno i po imenima i po vrednosti igraca dajem sansu Crno belim u procentima 55-45% za osvajanje titule...Fudbal je to,najbolje bi bilo da se iskoreni muvacina i kupovanje utakmica pred pocetak sezone(to rade i jedni i drugi,zasto da se LAZEMO) i vec jednom pocne da se igra fudbal u Srbiji...Da bude objektivno sudjenje svim ekipama u ligi i da pobedi bolji...Ovako sve dok se ne privatizuju klubovi u Srbiji ce biti ocajan i tuzan fudbal. Navijam za Partizan i pozdravljam sve ljubitelje fudbala i zelim im puno uspeha i Macvi i Radu i Spartaku i Vojvodini i svim clanovi ove nase lige.

onako

pre 6 godina

U derbiju se jasno videlo da je Partizan slabiji u ovom trenutku . To nije slučajno kao što se predstavlja , jer Budućnost i Videton su potvrda toga . Olimpijakos je nešto drugo pokazao , loše pripreme i uigranost . Teške pobede Javor i Mladost , i "prebijanje" Vojvodine sa 5 opasnih prekida , Vozdovac . Dve utakmice odigrane odlično Mačva i Videoton je malo da bi se optimisticno gledalo .
Pojačanje Tosic , Antonov ,štoper iz 3.Turske nisu dovoljni , ima još manje od dva dana da kupi špica bar jednog ako ne i dva .
Plašim se da ljudi ne gledaju realno na ovaj tim kada komentarisu .

pakson

pre 6 godina

(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Wow wow wow OoO koliko samo frustracije ima u ovome sto si napisao,covece! Mrznja izbija iz tvog komentara,zasto?

gospodin

pre 6 godina

Realnost je da je Zvezda imala bolje sanse u da je Partizan srecniji sa bodom, realnost je gledajuci izjave Milojevica posle meca da ga poprilicno boli ulazak I Partizana u Ligu Evrope, jer se onda ne prica samo o MEGA GIGA uspehu Zvezdane.
Velika je realnost i to da su sporne situacije bile na drugoj strani Grujic bi dunuo u pistaljku, to je veca nepravda od toga sto nije svirao po meni.
Takodje neverovatno mi da se nigde nije spomenula situacija kad je cini mi se Donald igrao rukom u svom kaznenom , prikazana je cini mi se posle utakmice i to samo jednom na par sekundi.

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Nemoj Iglice da idemo u pamćenje, svega ti. Zvezda bila bolja u svakom smislu.
(Novi Sad, Srbija, 30. avgust 2017 14:18)

Ako je bila bolja u svakom smislu, kako to da smo podelili bodove? Da li promasena 100% sansa daje plus ili minus? Da li odbranjena 100% sansa daje plus ili minus? Ajde malo razmisli pa se javi sa odgovorom.

Tanasko

pre 6 godina

Slabo pamcenje, -32, bez dobijenog derbija, ispadanje u prvom kolu od nekog zaglebija...
(Dzoni, 30. avgust 2017 14:51)

Te sezone je Partizan umalo prezimio u Evropi a Zvezda ispala od Kairata i posle vijala rekorde u nasem prvenstvu radi nekakve satisfakcije?!
A sto se tice derbija te sezone, na drugom koji je Zvezda dobila 2-1, nije sudjen penal nad Necom Mihajlovicem, ponisten je PFCu cist gol zbog navodnog ofsajda, i svirano je bar jos 2,3 nepostojaca ofsajda... Treci derbi je te sezone je zavrsen 1-1, golom Evertona.

neutralni felsh

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......
(ZigiZig, 30. avgust 2017 16:52)

mesas babe i zabe. bolja startna pozicija u kvalifikacijama mora da se zasluzi. nije partizanu deda mraz poklonio lakse protivnike nego zvezdi, nego mnogo bolji plasman nego zvezdin na rang-listi klubova. ko je zvezdi kriv sto nije bolje rangirana? zato je partizan imao lakse protivnike, a ne zbog neke silne srece. naravno, mnogim zvezdinim navijacima to tesko pada, jer iz nekih cudnih i neobjasnjivih razloga i dalje veruju da su i dalje veci klub od partizana. naravno, njihov klub ima vise navijaca, ali popularnost i populuzam nisu meritorni za plasman kluba pri uefinom bodovnom rangiranju. na kraju krajeva, kakav je to argument "ima nas vise!"? kakva vecina, takva i drzava i drustvo... zacarani splet nesrecnih okolnosti ;)

Milan

pre 6 godina

Slazem se gospodine Iliev, ne mozese racunati samo statistika poslednjeg derbija, ali isto tako ne moze ni od pre 4 godine. Statistika je za vas neumoljiva i ubitacna, a ona kaze:

155 derbija u prvenstvu, Zvezda pob. 62, nereseno 47,Partizan pob. 46
36 derbija u Kupu, Zvezda pob.20,nereseno 4, Partizan pob.12
ostali derbiji 54, Zvezda pob.25,nereseno 9, Parizan pob.20

I sta cemo sad prijatelju moj? U kom ste to delu bolji od Zvezde?

joki

pre 6 godina

ono sto je bitno.to je nastavio se niz derbija bez zvezdine pobede.
samo tako ivice..imam osecaj da nas nece dobitiu sledecih 5 god ni jednu.

kad nas sad nisu dobili kad smo prodali lea,milenkovica.a oni doveli sva pojacanja za razliku od nas koji dovodimo sad,e pa nece ni sledecih 5 god.

zvezda ima komplex od partizana u 21 veku.
u 21 veku,partizan ima vise titula.vise kupova,vise pobeda u medjusobnim odnosima.vise uspeha u evropi.

gledajuci danasnje klince do 20 god,zvezdasi ne znaju sta je dominacija.oni to mogu samo citati u istorijskim knjigama.
lepo je biti mlad covek i navijati za partizan pa pod djurom onakivim smo vezali 4 zaredom titule.
ne smem ni pomisliti sta ce biti pod ivicom.

xxx

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice....
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:35) Čoveće, pa da su nama svirali penale kao što su vama, ne bilo toga...

ej bre

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice....
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče!
(Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:3

Ko pamti zna sta se desavalo. Pamti se i Sipka i Babarogic... Pamte se svi crveni kartoni, ponisteni golovi, dosudjeni nepostojeci ofsajdi, svirani smehotresni penali za zvezdu ....
Te price mozda mogu da prodju kod klinaca koji se ne secaju tih vremena. Mi stariji dobro pamtimo i kako se negde od tada spominje cuveno zvezdino trojstvo i kako ono funkcionise. Doduse i ovi novi klinci su se dosada dobrano upoznali sa zvezdinim pljackama tako da mislim da ni kod njih nemate sanse.
Naravno da se desavalo da Cz ima bolji tim i da su neke pobede ili neresene ciste. Ali vecina utakmica iz tog vremena pa i ove danas obiluju kradjom!

gospodin

pre 6 godina

Sladak decko. Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti. Mnogo ali mnoooooogo je ovaj simpaticni vojni klubic istripovao velicinu, krajnje je vreme da se malo spuste na zemlju kao u dobra stara vremena.
(Sabre, 30. avgust 2017 14:18)

Partizan je imao 4,5 udaraca ka golu , nije imao udarac u okvir gola sto su potpuno razlicite stvari..
Vi niste imali udarac uopste ka golu Partizana u cuvenom derbiju kad ste trazili presmesan penal...mislim da je 07/08 sezona.Nakon tog derbija vas je Lukic izlozio i krenulo je sa Tole Lopove...
A sto je najgore ta ekipa iz Zvezde i danas vodi nas fudbal pa cak i drzavu..
Vesic,Kokeza,Braca Toncev...

Mare

pre 6 godina

Realno lepo je covek odgovorio. Zvezdasi se hvale dobrom igrom u derbiju, neko bi pomislio da su pobedili Partizan 5-0 a ono bilo 0-0. Ok, jeste Zvezda bila bolja, igrali su na svom stadionu, imali vise navijaca ali nista specijalno. Na kraju krajeva, zna se ko je sampion a sampioni tempiraju formu za zavrsnicu a ne za prve dve utakmice u sampionatu.

neroj

pre 6 godina

nemam pojma, mi smo i davali neke golove, verovatno sutirajuci u korner zastavicu.
(Kiki, 30. avgust 2017 14:22)

Mislis gol aut zastavicu.

ćetnici sever

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......
(ZigiZig, 30. avgust 2017 16:52)

Zagrebaćki ćetnici hvala ! Braća naša !

BBRS

pre 6 godina

Realnost je da je Zvezda imala bolje sanse u da je Partizan srecniji sa bodom, realnost je gledajuci izjave Milojevica posle meca da ga poprilicno boli ulazak I Partizana u Ligu Evrope, jer se onda ne prica samo o MEGA GIGA uspehu Zvezdane.
Velika je realnost i to da su sporne situacije bile na drugoj strani Grujic bi dunuo u pistaljku, to je veca nepravda od toga sto nije svirao po meni.
Takodje neverovatno mi da se nigde nije spomenula situacija kad je cini mi se Donald igrao rukom u svom kaznenom , prikazana je cini mi se posle utakmice i to samo jednom na par sekundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gospodin, 30. avgust 2017 20:00)

Ниси ти ни прошао поред господина !

Citizen011

pre 6 godina

Da li je realno da se kod nas prica o sansama! Ko je imao vise i da se po tome sudi da li je neko bolji!?!??! Pa ovaj terzic opet ce kukati na kraju sezone!

Janko predic

pre 6 godina

Gospodin Ilijev je potpuno u pravu.Ali to vracanje na proslost,igleda kao vracanje na Bari.Pricamo o sadasnjosti-mislimo na buducnost!(ali sve u korist SRPSKOG fudbala!!!Zvezda je imala vise sansi!I sta onda?To vam je kao prica o onoj kravi koja daje sto litra mleka....i na kraju ga prospe!Partizan je bio bolji zadnjih godina i to su pokazali rezultati!(verovatno su bili sposobniji da to ostvare/nadam se NS SPORTSKI NACIN),ZVEZDO GLEDAJ KAKO DA UNOVCIS SVOJ RAD,i nece biti potrebno imati prepirke sa nekim "rivalima".(ZVEZDAS PO DEDINOJ LINIJI!)Hvala redakciji B92 za prostor za komentar!

MarkoNikolic

pre 6 godina

Partizan imao jedan dan za oporavak pa zato slabo igrao?
A Zvezda imala dve nedelje odmora... sta prica ovaj covek?
(Kiza, 30. avgust 2017 14:21)

Imala je Zvezda prakticno dan vise, jer je Partizan dosao sutradan u Beograd autobusom iz Budimpeste, 7-8 sati u putu nije mala stvar.

Corto

pre 6 godina

U Zvezdi su preplakali od sreće što su ušli u LE, a drma ih uzbuđenje što su odigrali 0-0 protiv Partizana na svom terenu. Strašno.

antiDebil

pre 6 godina

Za sledeci derbi treba zahtevati strane sudije, dosta su ove zvezdaske lopurde krale i tome se jednom mora stati na put. Ne znam da li je od 100 derbija prosla jedna utakmica a da je ovi bahato nisu pokrali, to treba pazljivo proveriti, a ovih poslednjih 10-15 derbija tu je razmera kradje dostigla neki potpuno novi, tzv. Napredni nivo !!!
Moracemo uskoro da se izborimo sa tom posascu i da im skresemo da lopovska krilca sa kojima su se rodili....

TT001

pre 6 godina

evo sad gledam prethodna cetiri derbija, i Zvezda je imala sanse, sta prica ovaj covek? Ne znam da li se ovo nekada dogodilo da bude bez suta?
(ssss, 30. avgust 2017 14:19)
Bas si ih sad sva cetiri odgledao?

BBRS

pre 6 godina

Partizan je imao 4,5 udaraca ka golu , nije imao udarac u okvir gola sto su potpuno razlicite stvari..
Vi niste imali udarac uopste ka golu Partizana u cuvenom derbiju kad ste trazili presmesan penal...mislim da je 07/08 sezona.Nakon tog derbija vas je Lukic izlozio i krenulo je sa Tole Lopove...
A sto je najgore ta ekipa iz Zvezde i danas vodi nas fudbal pa cak i drzavu..
Vesic,Kokeza,Braca Toncev...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gospodin, 30. avgust 2017 20:04)

Партизан је шутнуо ка голу али не и у гол, хахахаха, туга !

Miles Davis

pre 6 godina

Ne mozete da povezete dve utakmice u par dana da da ne pocrkate na terenu, koja crna liga Evrope, i to je mnogo nasim klubovima.

xxx

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...
(xxx, 30. avgust 2017 15:33)
To laži sebe, nas ne možeš :)
(Falcao, 30. avgust 2017 15:49) To ti da je Zvezda u košarci a ne FMP?

Ivica Bomba

pre 6 godina

Ivice.

Trebalo je dodati da smo ih mi razmonritali na cak tri derbija na kojima su sveukupno stvorili jednu sansu uz tri udarca na gol.

Posebno su vazne potonje dve jer se odlucivalo o tituli i Kupu sto implicira da se igralo svom snagom.

Za razliku od tih meceva, Partizan je pre par dana kalkulisao. Pocetak sezone, umor posle Videotona, Zvezda u naletu. Idemo tvrdo i na kontru. Nije pobeda pod moranje.

BBRS

pre 6 godina

Терза ништа није слагао, све како је рекао, тако је било, али се овај попалио ко мачак у фебруару.

'Teli smo, ne dadoše dušmani

pre 6 godina

@ "...Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti."
Šutnuto triput loše, gol nije dat ali je dosta da se hvalimo do neba. Partizan hteo da šutne dvaput u gol ali im Grujić nije dozvolio, jednom čak dao žuti zbog tvrdoglavosti.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Prosle godine???? Ti si malo bolji od onog kome odgovaras. Koga zanima sta je bilo prosle godine. Jedino ce biti bitno ono sta bude na kraju ove sezone.

Pavle

pre 6 godina

E ali ovi komentari i izjave su mi toliko glupe. Kakve veze bre ima. Gledaj svoja posla...kao da je nwko takvom izjavom hteo nekog da uvredi. Jednostavno izjava. Unosite zlu krv.

mihajlo

pre 6 godina

Covek je hteo da kaze, da je Partizan od svojih sansi dao gol, dok ovi ne ocenjeni nisu ni pobedili ni proslu, a kakostvari stoje ni ovu. Inace jedno je krenuti u utakmicu sutra dan, a drugo za dva dana. I nema sta da pricamo, iz sansi se nije pobedilo. Dominacija je kad pobedis, ostalo je uteha.

boki

pre 6 godina

Jedini Zvezdin trener koji je pravi gospodin je Grof.I on je licno tvorac ove ZVEZDE bez obzira sto je izgubio titulu.Ne pamtim da je ikad u losem kontekstu spomenuo Partizan.Razmislite malo Zvezdasi.

hmm...

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor
(Delija, 30. avgust 2017 20:12)

dobro nisi dosao do Krcuna kako si krenuo...

re5m9ma

pre 6 godina

Ovaj covek ne moze ni da zaspi a da ne spomene Zvezdu..... u strahu su velike oci, a ovaj gospodin je bas okat, da ne upotrebim neku goru rec.....

xxx

pre 6 godina

Ovo im je najumniji botić na portalu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 30. avgust 2017 17:29 Ne, ti si...

todor

pre 6 godina

Sta nije tacno sto je rekao???
Terzic se prostacki bavi 'analizom' derbija i prica o golmanima. Prosle godine ste pukli u tri derbija i bukvalno niste sutnuli u gol, osim iz gol auta. I, sta sad? Je l' neko iz Partizana izasao u medije i pricao o tome kako ne mozete pola da predjete?

Vi ste na taj nacin osvojili kup sampiona, niste prosli pola i na penale, pa sta sad?Kakve veze ima, osvojili ste.

E tako su podeljeni bodovi na proslom derbiju sutnuli ste dva puta u gol, mi nijednom, doduse dva puta smo bili onemoguceni prekrsajem u sesnaestercu koji nije dosudjen i opet se ne zalimo.

Sta vas boli u Ivicinom odgovoru na Terzicev bezobrazluk, nek mi neko objasni, sta ovde nije tacno.

neutralni felsh

pre 6 godina

JEDNO JE SIGURNO DA IVICA TOLIKO VOLI PARTIZAN ONAKO KAO DETE DA BI MU SRCE ISCUPAO I DAO! TO SE VIDI TO SE OSECA! PODRSKA ZA BRATA ILIEVA JER JE OGROMNA GROBARCINA I KADA GRESI JA ZNAM DA ON ZELI DOBRO PARTIZANU! 100%! GROBARI ZVEZDARA
(zvezdara, 30. avgust 2017 15:32)


kao grobar, nikad ne bih mogao da zivim na zvezdari ;)

nortatem

pre 6 godina

@observer: kompleks... aha. a ti to stvarno mislis, da zelimo da budemo turbo-folkeri?!?! nek je vama krava ziva i zdrava, potrebni ste nam kao protivnik - a pored toga, ne znam zasto bih razmisljao o zvezdi. ps. ako smo vec dotakli tu glupost sa kompleksima (tu rec treba zakonom zabraniti u kontekstu par i czv!): nisam bas siguran, da li je koristis ispravno; vrlo lako moguce da si postigao klasican autogol.

Vvv

pre 6 godina

Ljudi, glavna tema ove i svih drugih slicnih prepucavanja i situacija je ta da bivsi fudbaleri vode klubove, menadzerisu itd... Alo bre, polupismeni likovi, ograniceni poput kutije, obavljaju poslove za koje se ljudi godinama skoluju. Dok god je tako, nece biti normalno. A mi, ovce, podrzavamo svoje nesposobne, a pljujemo druge i tako...

BBRS

pre 6 godina

zamolio bih gospodina Bombu, da smanji dozivljaj i on i kolega mu iz Zvezde.Zar nebi trebalo malo da smirite ionako zategnute odnose navijaca dva kluba.Vasa deca se ne ne tuku,ne ginu uzalud kao usijane glave navijaca,koje vi pumpate.Smirite se malo, radite ono za sta ste placeni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lka, 30. avgust 2017 20:49)

Ово што је Терзић рекао, рекао бих сваки спортски директор, из простог разлога јер је то сува истина и чињеница која говори о квалитету екипе ЦЗ (теме о којој је у том тренутку Терза говорио).
Е што онај тамо нема капацитета да укапира о чему Терзић говори то је већ проблем одгоја и васпитања, такође и оне лажи што износи, такође исти проблем.

cakala47

pre 6 godina

posle decembra pricaj ivice- rezultati su vazni evropa da se prodje i pobedi sl derbi! E tad ce oni sami sebe pljunuti,to je najjsladje,a u suprtnom ivice- ostavka!

Yarilo

pre 6 godina

@nista o nicemu

O cemu ti decko? :-D ko se potpisao tvojim nikom? Ja sam predjasnju izjavu pod ovim istim nikom posvetio svim tvojim komentarima. Pa i tom da sam ti ja uzeo nik pa se sad sa ovim smejem tebi, kakav si ti lik..? O.o Svaki put nadmasis samog sebe. Jesi mi dobar tebra??

ej bre

pre 6 godina

Molim sve ljude koji salju komentare da pokusaju da nesto procitaju, a ne da se informisu od "Prvoslava, malog Mitrovog". Za vreme trajanja "Miljanove ere" broj titula je potpuno izjednacen (mislim 8-8).

A odnos u derbijima?

Lka

pre 6 godina

kao sto napisah od 21.15 do, " na spavanje " 10 tak komentara,deca moraju da odmaraju.Tezak je njihov zivot, preko dana imaju na facebooku preko 18 godina, na komentarisanju vasih vesti su tu do 22 sata,a posle toga mama,tata ih teraju na spavanje,kad legnu e tad su deca.To su vasi komentatori.

iwi

pre 6 godina

To da vi niste sutnuli u okvir gola u poslednjem derbiju je gola istina koju potkrepljuje statistika. A to da mi nismo sutnuli u gol u prethodna cetiri derbija je gola laz, izrecena po principu "ma ko se toga uopste seca". Ali izvini gospodine Ilijev, nismo bas svi pileceg pamcenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 30. avgust 2017 21:45)

Verovatno si klinac, kao i većina ovde... Zato se i ne upuštam u komentarisanje često, ali pročitaj, molim te, još jednom šta je Ivica rekao. Da li je rekao "u poslednja 4 derbija", kao što si ti napisao, ili "bar u 4 utakmice prošle sezone"?

milan

pre 6 godina

Ivica prica novinaru kako Terza ima lose pamcenje i kako Zvezda nije sutnula na gol, Antonov se u pozadini pobedonosno smeje, najjaca scena.

Grobarchina

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.

Sabre

pre 6 godina

Sladak decko. Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti. Mnogo ali mnoooooogo je ovaj simpaticni vojni klubic istripovao velicinu, krajnje je vreme da se malo spuste na zemlju kao u dobra stara vremena.

Едвард Старк

pre 6 godina

Навикли смо на медијско сатанизовање Партизана, опусти се Ивице. Видиш да је сад Лига Европе јача од ЛШ, а нама то није тако представљано 10 година. Прошле године су сви чекали ТУ титулу, а нико није говорио о одучавању од фудбала у све четири утакмице. Онај криминал са гол-аутом је прескочен, као и пенал над Тавамбом, а тај Грујић је Рнићу свирао колено... Нема везе, навикли смо. Одради Шкулетића, сачувај све после Нове године и ми ћемо играти никад небитније пролеће у ЛЕ, а идуће ћемо ући у пресмешну ЛШ.

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.

Gile

pre 6 godina

Imali ste isto dana za oporavak kao i oni. Sta mrsis tu. Jesmo bili ocajni. Ne secam se u prosloj sezoni da je Zvezda bila ovako bezopasna ni na jednoj a ne na zadnje 4. Kako su nam onda davali golove ???? Ali ajde,Ilijeva je poneo rezultat, prica se da kao paun hoda ovih dana, samo da mu spustanje ne bude bolno. Nadam se da nece.

Bob

pre 6 godina

Terzić možda ne pamti veću dominaciju u derbiju jer mu je ovo verovatno prvi koji je i gledao. Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.

moje ime

pre 6 godina

Drage komsije zvezdasi, usli ste posle 10 godina u grupe LE.
Cujem da ovaj rezultat nazivate istorijskim. Mi smo u poslednjih 10 godina 7 puta igrali u grupama od toga dva puta u LS.

Da li je moguce da ne slavite i dalje to nego se uporno bavite Partizanovom igrom i dokazivanjem da ste bili bolji u derbiju? Podseticu, bilo je 0:0. Nijedan gol vam nije ponisten, nijedan penal vam nije nedosudjen. Sa druge strane postoje neke prilicno sumnjive situacije.

Pamtim mnogobrojne derbije gde niste presli pola do nekog penala i(li) crvenog protiv Partizana. I te derbije ste dobijali. I govorili kako se gledaju samo golovi.

Za ove sto fudbal gledaju od ove sezone i ovog derbija treba reci da ce vec na narednom derbiju stvari doci na svoje mesto. Znate to i vi i zbog toga i objasnjavate kako "niko nikad nije nekog nadigrao na nekom derbiju". Sto je toliko smesno da nemam reci.

Ako racunate da je sut na gol prosle godine bio kada ste izasli u gol aut i dali gol, onda bravo.

Ja razumem neobjektivnost kod ostrascenih navijaca, ali ne mogu da razumem da je kod vas ostrascenost toliko zastupljenija nego kod nasih navijaca. Ta ostrascenost se najvise vidi kod kvazinovinara koji posle svakog derbija predstavljaju iskljucivo licne utiske.

Pa tako kad Zvezda odigra ocajno i Partizan je igracki razbije, prica se o ocajnom derbiju. A kad je derbi mrtav sa dva Zvezdina suta na gol i bar jednim nedosudjenim penalom za Partizan, prica se o vrhunskom fudbalu i fenomenalnoj Zvezdi.

xxx

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda se nije proslavila u derbijima prosle sezone, ali isto tako nije ni Partizan pretprosle, pa ne vidim da neko to stalno nabija na nos. Da u cetri utakmice nismo ni jednom sutnuli na gol nije tacno nego je navijacko preuvelicavanje, no dobro. Samo ne vidim kakve to veze ima sa ocajnom igrom Partizana u proslom derbiju? Partizan bio umoran od Videotona, utakmice koju je resio u prvih 20 minuta i nisu stigli da se odmore, dok je Zvezda imala pauzu od mesec dana posle Krasnodara,jel tako Ivice? Ne, Ilieva i ne treba da brine sto je Zvezda imala bolje sanse. Treba da ga brine sto njegov tim nije imao ni jednu jedinu sansu, treba da ga brine sto je Borjan ostao neocenjen i sto vezni red Partizana prakticno nije postojao. Ja jos nisam cuo ni nekog navijaca niti bilo koga iz Partizana da se osvrnuo na taj problem.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Partizan će uvek imati kompleks niže vrednosti u odnosu na veliku Crvenu zvezdu i to se nikada neće promeniti ...

Dejan

pre 6 godina

Ako je neko usao emotivno prazan u mec to je bila Zvezda,prazna i psihicki i fizicki,puno teza utakmica protiv Krasnodara nego Partizanova u Madjarskoj,gde se posle pola sata znalo da Partizan prolazi.Zvezda je izgarala 100 minuta protiv rusa,fizicki napor a za psihicki se pobrinuo nemacki sudija.Mislim da tih 0 udaraca na gol Zvezde opravdanja nema,a ako je teren nekome vise stetio to je bila Zvezda,verovatno bi Boaci da je teren bio ravan dao gol iz one sanse kad mu se lopta od busena odbila preko noge.

zvezdara

pre 6 godina

JEDNO JE SIGURNO DA IVICA TOLIKO VOLI PARTIZAN ONAKO KAO DETE DA BI MU SRCE ISCUPAO I DAO! TO SE VIDI TO SE OSECA! PODRSKA ZA BRATA ILIEVA JER JE OGROMNA GROBARCINA I KADA GRESI JA ZNAM DA ON ZELI DOBRO PARTIZANU! 100%! GROBARI ZVEZDARA

ej bre

pre 6 godina

@ej bre
ajde bre da namestimo jednu, dve ili nekoliko utakmica, ali 18 godina namestanja to samo vi partizanovci mozete da izjavite
(beli65, 30. avgust 2017 20:29)

Bilo je puno utakmica ali i Zvezda puno krade. Ostalo vam od Krcuna pa preko Miljanica pa sve do Kokeze. Da nije bilo njega prosle sezone bila bi borba za opstanak.
Postoje i danas snimci tih pljacki iz bivse zemlje. Kako divno padaju vedete iz CZ, kako se sviraju ofsajdi kada ni otac rodjeni ne bi imao obraza da svira. Preko 20 godina nije sviran penal za Partizan. Koliko ti dokaza treba da vidis da se krade decenijama? To je manir CZ. Uz svo postovanje za osvojen krnji KES uz pomoc cele drzave ali to su cinjenice.

hmm...

pre 6 godina

@hmm 
mi 16 godina bez titule u kosarci a vi 31 godinu bez titule u tom sportu kad vec to spominjes.
(verujem u čuda, 30. avgust 2017 22:55)

Izvinjavam se, pored tih 16 godina, jednom ste brojali do 13 i jos jednom do 22 godine bez titule, a mi i sa tim postom opet imamo vise titula od vas plus Evroligu...tako da, opet amnezija radi kod vas.

xxx

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice....
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:35) Čoveće, pa da su nama svirali penale kao što su vama, ne bilo toga...

hmm...

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice.... 
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče! 
(Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:3 )

bez pobede na Marakani, da, ali titule su se osvajale tad i to se broji decko :) ..ali zamisli 16 godina bez titule u kosarci??!!! To tek boli, znam ....

Dragan

pre 6 godina

To da vi niste sutnuli u okvir gola u poslednjem derbiju je gola istina koju potkrepljuje statistika. A to da mi nismo sutnuli u gol u prethodna cetiri derbija je gola laz, izrecena po principu "ma ko se toga uopste seca". Ali izvini gospodine Ilijev, nismo bas svi pileceg pamcenja.

prosecan franjevacki at

pre 6 godina

Kada smo mi imali Ultrase, Red Devilse i Zulu Voriorse vi niste imali navijaca dovoljno za grupu. Nije za vas dobro da prizivate slucaj Steaua jer bi vam se moglo dogoditi da osim stadiona izgubite i ime. A o "aboliranju" na konsultacije kod vaseg profesora prava ako smete, malo je 'prefinjen'.

ZigiZig

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......

osmiputnik

pre 6 godina

Partizan će uvek imati kompleks niže vrednosti u odnosu na veliku Crvenu zvezdu i to se nikada neće promeniti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2017 18:56)

Komplekse imaju obicno oni koji ih non stop spominju, a to su navijaci zvezde

Sima Strahota

pre 6 godina

Ne znam cemu buka da li su Terzic a i ostali TOLIKO SLEPI da ne vide da je Partizan isao na remi...vi ni sa ovim defanzivnim Partizanom niste uspeli da mu date gol a pricate kako ste trebali dati bar 4 komada?Pa ko je kriv???

SUDIJA
VESIC
KARADZIC
UEFA

BOG
??????
Pa vi niste kadri NAMESTENO PRVENSTVO da osvojite(prosle sezone)i samo se bunite...

Analogna Trikotaza

pre 6 godina

Sudija namerno seckao igru,pogotovo kad je Paartizam bio u napadu...Jedno 5-6 cistih faulova nije svirao za Partizan,i isto toliko svirao za njih,a nisu posrojali....Penal nad Tavambom je bio,zakasneli start,ocigledan penal.....Ovaj nad Jankovicem mogao da svira,sviralo bi bar polovina sudije,ali evo nije,i da je Jankovic produzio(dali je mogao-ne znam) eto sanse...mozda i 100%tne....ali,evo...22godine bez penala,a bar 20-30 mogucnosti za to da se desi...)Imali ste vecu mogucnost rotiranja i zamena ugraca...imate 50 fudbalera u ti,u,igrate na svom stadionu,sa domacinskim sudjenjem ....mi bez najboljih igraca (Leonardo,Mihajlovic,Milenkovic,Djurdjevic prodat,glava na drugom mestu..)Suma vas radio ko mala deca,nema zutih za vas,a trebalo je bar jos 3(savicu bi bio drugi posle,ako bi se sudio nad Sumom,ali...) i opet nas ne mozete pobediti.....vec ko zna koliko derbija na vasem stadionu....Jedan malo tezi trening za nas...i da,...nismo vam mi neka Sparta tamo,...ili krasnodar ili kako se vec zove....MI SMO PARTIZAN BRE !!!

Terzicu na cemu li si zivota ti?!

pre 6 godina

Vidi ovi mali iz rupe izasli posle 10.godina i odmah se... Lepo si im objasnio Ivice,ako nisi spominjao penal i drago mi je sto niste pisali saopstenja,mi smo za njih gospoda,tako neka i ostane.. A u sledecem derbiju u Hramu fudbala videcemo ko je gde i ko je ko i ko ce prelaziti centar a ko nece..

xxx

pre 6 godina

Retko iritantan lik
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lane, 30. avgust 2017 16:16) Terzić, jeste...

Corto

pre 6 godina

U Zvezdi su preplakali od sreće što su ušli u LE, a drma ih uzbuđenje što su odigrali 0-0 protiv Partizana na svom terenu. Strašno.

yytyt

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

kompleksi, dozivotni

ooo

pre 6 godina

Koliko vam je teren bio plus u utakmici sa Krasnodarom toliko vam je bio minus u utakmici sa Partizanom. Mogli ste da se žalite ko sto se Krasnodar žalio, ali bi dobili isti odgovor ko i oni. e sad sto ovakav ishod meča odgovara Partizanu jer je osvojio bod u gostima protivu konkurenta za titulu to je ponovo vas problem što niste osvojili sva tri.
Što se tiče prolaza u grupe ponašate se kao da ste ušli u Ligu Šampiona a tretirate Partizan kao da je usao u Ligu Balkanskih gradova. To će vam se obiti,jer za razliku od Partizana koji može samo da napreduje igru , vama je dvomeč protiv Krasnodara vrhunac.

Tanasko

pre 6 godina

Slabo pamcenje, -32, bez dobijenog derbija, ispadanje u prvom kolu od nekog zaglebija...
(Dzoni, 30. avgust 2017 14:51)

Te sezone je Partizan umalo prezimio u Evropi a Zvezda ispala od Kairata i posle vijala rekorde u nasem prvenstvu radi nekakve satisfakcije?!
A sto se tice derbija te sezone, na drugom koji je Zvezda dobila 2-1, nije sudjen penal nad Necom Mihajlovicem, ponisten je PFCu cist gol zbog navodnog ofsajda, i svirano je bar jos 2,3 nepostojaca ofsajda... Treci derbi je te sezone je zavrsen 1-1, golom Evertona.

joki

pre 6 godina

ono sto je bitno.to je nastavio se niz derbija bez zvezdine pobede.
samo tako ivice..imam osecaj da nas nece dobitiu sledecih 5 god ni jednu.

kad nas sad nisu dobili kad smo prodali lea,milenkovica.a oni doveli sva pojacanja za razliku od nas koji dovodimo sad,e pa nece ni sledecih 5 god.

zvezda ima komplex od partizana u 21 veku.
u 21 veku,partizan ima vise titula.vise kupova,vise pobeda u medjusobnim odnosima.vise uspeha u evropi.

gledajuci danasnje klince do 20 god,zvezdasi ne znaju sta je dominacija.oni to mogu samo citati u istorijskim knjigama.
lepo je biti mlad covek i navijati za partizan pa pod djurom onakivim smo vezali 4 zaredom titule.
ne smem ni pomisliti sta ce biti pod ivicom.

Labud

pre 6 godina

Ovako neinteligetan i besmislen, promaseni odgovor polupismenog bombasa moze da izazove odobravanje i odusevljenje samo odredjene sorte ljudi. Da pomognem, ne mislim na intelektualce ili pismene ljude koji razmisljaju svojom glavom.
(analiticar_amater, 30. avgust 2017 14:47)

Ne misliš valjda da si jedan od njih? Koliko imaš objavljenih radova u naučnim časopisima? To što se služiš maternjim jezikom te ne čini intelektualcem. To je minimum minimuma. Pogotovo u ovoj zemlji gde su doktori, da ih Labud ne nabraja.

Još da Labud pita koja si ti sorta ljudi? Obično ljudi koji klasifikuju na sorte ne pripadaju onoj u kojoj bi želeli da budu klasifikovani. Tipičan problem skorojevića ili infantilne osobe.

neutralni felsh

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......
(ZigiZig, 30. avgust 2017 16:52)

mesas babe i zabe. bolja startna pozicija u kvalifikacijama mora da se zasluzi. nije partizanu deda mraz poklonio lakse protivnike nego zvezdi, nego mnogo bolji plasman nego zvezdin na rang-listi klubova. ko je zvezdi kriv sto nije bolje rangirana? zato je partizan imao lakse protivnike, a ne zbog neke silne srece. naravno, mnogim zvezdinim navijacima to tesko pada, jer iz nekih cudnih i neobjasnjivih razloga i dalje veruju da su i dalje veci klub od partizana. naravno, njihov klub ima vise navijaca, ali popularnost i populuzam nisu meritorni za plasman kluba pri uefinom bodovnom rangiranju. na kraju krajeva, kakav je to argument "ima nas vise!"? kakva vecina, takva i drzava i drustvo... zacarani splet nesrecnih okolnosti ;)

ej bre

pre 6 godina

Samo ne o pamćenju,Ivice....
18 godina bez pobede.....ej,godina! ne meseci i dana,godina čoveče!
(Crvena Zvezda 1913, 30. avgust 2017 18:3

Ko pamti zna sta se desavalo. Pamti se i Sipka i Babarogic... Pamte se svi crveni kartoni, ponisteni golovi, dosudjeni nepostojeci ofsajdi, svirani smehotresni penali za zvezdu ....
Te price mozda mogu da prodju kod klinaca koji se ne secaju tih vremena. Mi stariji dobro pamtimo i kako se negde od tada spominje cuveno zvezdino trojstvo i kako ono funkcionise. Doduse i ovi novi klinci su se dosada dobrano upoznali sa zvezdinim pljackama tako da mislim da ni kod njih nemate sanse.
Naravno da se desavalo da Cz ima bolji tim i da su neke pobede ili neresene ciste. Ali vecina utakmica iz tog vremena pa i ove danas obiluju kradjom!

gospodin

pre 6 godina

Realnost je da je Zvezda imala bolje sanse u da je Partizan srecniji sa bodom, realnost je gledajuci izjave Milojevica posle meca da ga poprilicno boli ulazak I Partizana u Ligu Evrope, jer se onda ne prica samo o MEGA GIGA uspehu Zvezdane.
Velika je realnost i to da su sporne situacije bile na drugoj strani Grujic bi dunuo u pistaljku, to je veca nepravda od toga sto nije svirao po meni.
Takodje neverovatno mi da se nigde nije spomenula situacija kad je cini mi se Donald igrao rukom u svom kaznenom , prikazana je cini mi se posle utakmice i to samo jednom na par sekundi.

ej bre

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor
(Delija, 30. avgust 2017 20:12)

Sta sa Petrovicem?
Sudija Babarogic je godinama posle karijere presedeo u upravi Zvezde! Koliko je derbija taj svirao i krao... Miljanic vam je namestao i titule i pobede u derbijima 100 godina.
Ta saga se nastavlja i danas istom jacinom. Delegati, predsenik saveza i skoro svi funkcioneri su iz CZ!
Naravno da je (to ponavljam zbog nekih komentara) uz pomoc Krcunovih naslednika imala nekada i bolje timove od Partizana i naravno da su neke pobede ciste. Ali u vecini derbija postoje takve pljacke da samo kada je Partizan svetlosnim godinama udaljen od CZ kao prosle sezone je moguce da sve derbije dobije! Jedini neresen ishod je moguc kada se da gol iz auta!

goran...

pre 6 godina

e moji, pa do rata niste imali organizovanu navijacku grupu i vi se nesto busate,bili prvaci evrope...,pa i steaua je bila a et gdje je sad...

Batko

pre 6 godina

и ми ћемо играти никад небитније пролеће у ЛЕ, а идуће ћемо ући у пресмешну ЛШ. 

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Vi jedino na Sony PS mozete da igrate LŠ...pokusaj, mozda je i osvojite ?!
Dominirate ?! Braaaate, pa ti se bas uradio ?!

Florida

pre 6 godina

Grobari vi ste uvjek bili i ostali samo jedan mali klub. Jos od 2007 Zvezdu su sistematski unistavali razni Tomislavi i ostali radi lokacije. I vi se uporno bavite nekim statistikama i poređenjima. A nikako da shvatite da se mi nebavimo vama i da nas nezanimate. Vi ste za nas pecinski ljudi koji se neznaju ponasati na stadinu (paljenje stolica).

Prosecni Turski konjanik

pre 6 godina

Ovaj covek izgleda kao da je non stop na nekom opijatu.
@Neske86

A nije ni na poternici. Nije cak ni aboliran. Zamisli Neske.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@
Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Gde to tacno dominirate? U jsl? Niste prvi na tabeli, u kvalifikacijama za LS? Ispali ste, u kvalifikacijama za LE protiv uvek neugodnih madjara sa 0 0 u prvom mecu na domacem terenu? U derbiju sa 0 suteva u okvir gola? Kao razlog za svu ovu navedenu dominaciju u svim takmicenjima ti si naveo igraca koji je presao u Monako i Kasalicu. To samo pokazuje tvoju inteligenciju. A ovo pre toga sto si napisao kako ste vi jadni navikli da je sve protiv vas, mediji, sudije FSS CIA BIA FBI KGB ceo svet... Ne znam ni da li da odgovaram na to... Da ti samo kazem da nisi nista bolji od vodjinih botova, verujes u neistinu i podrzavas kriminalce u tvom klubu. UPRAVE NAPOLJE!

Ivica Bomba

pre 6 godina

Ivice.

Trebalo je dodati da smo ih mi razmonritali na cak tri derbija na kojima su sveukupno stvorili jednu sansu uz tri udarca na gol.

Posebno su vazne potonje dve jer se odlucivalo o tituli i Kupu sto implicira da se igralo svom snagom.

Za razliku od tih meceva, Partizan je pre par dana kalkulisao. Pocetak sezone, umor posle Videotona, Zvezda u naletu. Idemo tvrdo i na kontru. Nije pobeda pod moranje.

...

pre 6 godina

u kupu vas razbili imali vise svega pa i suteva u okvir gola, 154 derbi 3 suteva u okvir i 1 gol i tu ste nas jedino rasturili sa 3:1, 153 mec je bio dosadan i zavrsio se 1:1 sa 2 neregularna gola, 152 derbi na kraju 4 suta za zvezdu i 2 za partizan gde je partizan dobio 1:0. Znam ja da vi volite da lazete ali postoje cinjenice koje mogu da se provere. u 152. derbiju smo u najmonju ruku bili ravnopravni, u kupu izgubili zbog mazica i 154 derbi neresen, i vi ste od toga stvorili kao nekakvu dominaciju?

Republika Srpska...

pre 6 godina

Grobar sam!
Da se razumijemo nikad opustenije nisam gledao utakmicu mog kluba nego ovaj posljednji derbi.I prica se o nekoj dominaciji,pa da se igralo jos 500 minuta niti bi Zvezda dala gol niti bi Partizan to isto uradio.Jednostavno sa ovih 0:0 su svi srecni i tako je moralo da bude...

boki

pre 6 godina

Jedini Zvezdin trener koji je pravi gospodin je Grof.I on je licno tvorac ove ZVEZDE bez obzira sto je izgubio titulu.Ne pamtim da je ikad u losem kontekstu spomenuo Partizan.Razmislite malo Zvezdasi.

Ivan

pre 6 godina

Realno, sami smo krivi sto nismo razbili partizan rezultatski kao sto su zasluzili po prikazanoj igri na terenu. Ovako moze da prica sta hoce kada nisu izgubili. Pamti se samo rezultat, a ne sanse.

Citizen011

pre 6 godina

Da li je realno da se kod nas prica o sansama! Ko je imao vise i da se po tome sudi da li je neko bolji!?!??! Pa ovaj terzic opet ce kukati na kraju sezone!

antiDebil

pre 6 godina

Za sledeci derbi treba zahtevati strane sudije, dosta su ove zvezdaske lopurde krale i tome se jednom mora stati na put. Ne znam da li je od 100 derbija prosla jedna utakmica a da je ovi bahato nisu pokrali, to treba pazljivo proveriti, a ovih poslednjih 10-15 derbija tu je razmera kradje dostigla neki potpuno novi, tzv. Napredni nivo !!!
Moracemo uskoro da se izborimo sa tom posascu i da im skresemo da lopovska krilca sa kojima su se rodili....

gospodin

pre 6 godina

Sladak decko. Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti. Mnogo ali mnoooooogo je ovaj simpaticni vojni klubic istripovao velicinu, krajnje je vreme da se malo spuste na zemlju kao u dobra stara vremena.
(Sabre, 30. avgust 2017 14:18)

Partizan je imao 4,5 udaraca ka golu , nije imao udarac u okvir gola sto su potpuno razlicite stvari..
Vi niste imali udarac uopste ka golu Partizana u cuvenom derbiju kad ste trazili presmesan penal...mislim da je 07/08 sezona.Nakon tog derbija vas je Lukic izlozio i krenulo je sa Tole Lopove...
A sto je najgore ta ekipa iz Zvezde i danas vodi nas fudbal pa cak i drzavu..
Vesic,Kokeza,Braca Toncev...

MarkoNikolic

pre 6 godina

Partizan imao jedan dan za oporavak pa zato slabo igrao?
A Zvezda imala dve nedelje odmora... sta prica ovaj covek?
(Kiza, 30. avgust 2017 14:21)

Imala je Zvezda prakticno dan vise, jer je Partizan dosao sutradan u Beograd autobusom iz Budimpeste, 7-8 sati u putu nije mala stvar.

ćetnici sever

pre 6 godina

Partizan se 'oporavljao' od poluamaterskog kluba Videokaseta, a Zvezda igrala sa ruskim milionskim klubom Krasnodarom, redovnim ucesnikom u LE i redovnim proljecem.u evropi... A da ne pominjem meceve prije toga, Zvezda je morala da prodje i Spartu, a prije njih jos dva kluba, a Partizan je uradio sta da bi usao u LE ? Prosli Buducnost i Videokasetu ? Daj ne salite se... Surdulica bi tako usla u LE.... Na derbi je Borjanu samo jastuk falio ... Smijesna ekipa Partizana, a Ilijev ako zelis da se prisjecamo 'istorije' onda ..... hm......
(ZigiZig, 30. avgust 2017 16:52)

Zagrebaćki ćetnici hvala ! Braća naša !

Volpi

pre 6 godina

Ja ne vidim u cemu je problem, bila cz bolja, napadaci nisu sposobni da daju gol, ili je nas golman vrhunski kako god hocete, NAS je golman, zato je i doveden, da brani gol. Nismo sutnuli OK, sledeci put hocemo. Samo siromasni fudbalski analiticari mogu da daju dugorocne prognoze na osnovu jedne utakmice.
Sta hocete da vam se upisu 3 boda zato sto ste trebali da pobedite, ili da vam kazemo VAAAAOOO?!

Kukala ti majka

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)


Jeste celu evropu je bila sramota zato ste i vi i dalje besni zbog tog trofeja koji nikad necete osvojiti:))

Voja

pre 6 godina

I u ovom zadnjem derbiju su imali dve realne sanse, a od toga su napravili kao da su ih imali 20. Partizan je u vecem delu igrao dosta slabo i nepovezano, Zvezda je igrala na svom stadionu, sa skoro svim pojacanjima ,za razliku od Partizana koji se pojacao tek nakon derbija, i pored svega toga nije izgubio, a u narednom derbiju ce biti znatno jaci,dosta uigraniji, i igrace na svom terenu.

xxx

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...
(xxx, 30. avgust 2017 15:33)
To laži sebe, nas ne možeš :)
(Falcao, 30. avgust 2017 15:49) To ti da je Zvezda u košarci a ne FMP?

xxx

pre 6 godina

Ovo im je najumniji botić na portalu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 30. avgust 2017 17:29 Ne, ti si...

Falcao

pre 6 godina

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 30. avgust 2017 15:18). Boli nas, ali nešto drugo za vaš Bari...
(xxx, 30. avgust 2017 15:33)
To laži sebe, nas ne možeš :)

todor

pre 6 godina

Sta nije tacno sto je rekao???
Terzic se prostacki bavi 'analizom' derbija i prica o golmanima. Prosle godine ste pukli u tri derbija i bukvalno niste sutnuli u gol, osim iz gol auta. I, sta sad? Je l' neko iz Partizana izasao u medije i pricao o tome kako ne mozete pola da predjete?

Vi ste na taj nacin osvojili kup sampiona, niste prosli pola i na penale, pa sta sad?Kakve veze ima, osvojili ste.

E tako su podeljeni bodovi na proslom derbiju sutnuli ste dva puta u gol, mi nijednom, doduse dva puta smo bili onemoguceni prekrsajem u sesnaestercu koji nije dosudjen i opet se ne zalimo.

Sta vas boli u Ivicinom odgovoru na Terzicev bezobrazluk, nek mi neko objasni, sta ovde nije tacno.

dzaba ste krecili

pre 6 godina

Pa kada je vec krenuo sa tim sta je bilo prosle godine neka podje malo dalje i kaze kad je zadnji put FK Partizan prezimio u Evropi u bilo kom takmicenju.

dragan

pre 6 godina

Vidi ovi mali iz rupe izasli posle 10.godina i odmah se... Lepo si im objasnio Ivice,ako nisi spominjao penal i drago mi je sto niste pisali saopstenja,mi smo za njih gospoda,tako neka i ostane.. A u sledecem derbiju u Hramu fudbala videcemo ko je gde i ko je ko i ko ce prelaziti centar a ko nece..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Terzicu na cemu li si zivota ti?!, 30. avgust 2017 15:02)

Mali iz rupe izasli na lavorce,podelili par samara,videli nema niceg novog,nista se nije promenilo,i vratili se nazad

ej bre

pre 6 godina

Molim sve ljude koji salju komentare da pokusaju da nesto procitaju, a ne da se informisu od "Prvoslava, malog Mitrovog". Za vreme trajanja "Miljanove ere" broj titula je potpuno izjednacen (mislim 8-8).

A odnos u derbijima?

Basketball_guru

pre 6 godina

"Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili." Druže, sledeće godine '92 kada se promenio sistem, i kada je krelula da se igra Liga Šampiona, opet smo stigli do polufinala, sa dobro osakaćenim timom u odnosu na '91, kada se igrao Kup Šampiona, koji toliko sa slašću potencirate. Da ne kažem da nam je zbog sankcija Bugarska bila domaći teren, ali i sa takvim timom smo zamalo otišli u finale, ali to vama nije dovoljno, vi imate svoje omalovažavajuće i izvrnute argumente, i držite se njih ko pijan plota. Što se finala protiv Olimila tiče, Ljupko Petrović nikada nije krio da je išao na kontre u tom meču, želeo je lutriju, dobio je lutriju vrednu ušarog pehara... A na šta ste vi išli u derbiju? Na X sa ekipom sa kojom se borite za titulu, a imate 3 boda manje od nje??

ccc

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ehhh mukice...

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ali opet, sta bi vi sve uradili samo da ste osvojili bilo koji evropski/svetski trofej, makar bila 1234 godina... Boli vas taj Bari boli, ali sta cete, morate da zivite sa cinjenicom da smo zauvek 5 koraka ispred vas, makar igrali mi 5 srpsku ligu.

TT001

pre 6 godina

evo sad gledam prethodna cetiri derbija, i Zvezda je imala sanse, sta prica ovaj covek? Ne znam da li se ovo nekada dogodilo da bude bez suta?
(ssss, 30. avgust 2017 14:19)
Bas si ih sad sva cetiri odgledao?

hmm...

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor
(Delija, 30. avgust 2017 20:12)

dobro nisi dosao do Krcuna kako si krenuo...

ArtuDitu

pre 6 godina

@ ej bre

Tvoja prica ne pije vodu samo iz jednog razloga. I tada kao i sada jedino merilo bila je Evropa. Da je Zvezda namestala kao sto pises onda bi u Evropi bila kanta za naduvavanje. Ali, nije bilo tako. Zvezda je do raspada SFRJ imala odlicne rezultate u Evropi. S druge strane to se ne moze reci za Partizan. Ako se za Crvenu zvezdu kralo i otimalo u domacem prvenstvu sta je sprecavalo Partizan da svoj kvalitet prikaze u Evropi i tako pokaze kakva se ujdurma odigrava u nasem fudbalu. Medjutim, nikakvih rezultata nije bilo. Zato je prica o nekakvom namestanju neophodna da bi se opravdao jedan visedecenijski izostanak bilo kakvih opipljivih rezultata u fudbalu i citav niz neslavnih rekorda.

analiticar_amater

pre 6 godina

(moje ime, 30. avgust 2017 15:00)

Dragi komsija, vi ste toliko neobjektivni i ostrasceni da je to za neshvatljivo, a najbolji dokaz te tvrdnje su vasi komentari o 91-oj. No nebitno sad to. Vi ste u poslednjih 15 godina 2 puta igrali LS a ne u poslednjih 10. I to ste igrali pre 7 i pre 14 godina. To je po vama veci uspeh od titule iz 91. koja se desila slucajno. Objektivno, nema sta.

Za vas koji gledate fudbal od prosle sezone treba reci da je pretprosle sezone Zvezda od 3 derbija dobila 2 dok je jednom bilo nereseno, pa vam to niko ne nabija na nos svaki cas. Zanima me samo sta ce doci na svoje mesto, koje je to mesto? Dosao vam Tosic pa je pobeda u napred upisana? Neoboriv argument, nema sta. Tako ste unapred izbacili Olimpijakos, a Zvezda je unapred ispala jos od Sparte. Sve vasa predvidjanja.

Ne, ne racunamo samo taj sut posle golauta, nego smo gledali utakmice i Zvezda iako je gubila je imala svojih sansi i prilika, sto znaci da je Iliev slagao kada je rekao da na 4 utakmice nismo sutnuli na gol. I ti onda nama pricas o objektivnosti?

Opet, pricas o objektivnosti i kazes da je Zvezda sada sutnula samo 2 puta na gol? Ne, neobjektivni ste do krajnjih granica. Zasto?

Mare

pre 6 godina

Realno lepo je covek odgovorio. Zvezdasi se hvale dobrom igrom u derbiju, neko bi pomislio da su pobedili Partizan 5-0 a ono bilo 0-0. Ok, jeste Zvezda bila bolja, igrali su na svom stadionu, imali vise navijaca ali nista specijalno. Na kraju krajeva, zna se ko je sampion a sampioni tempiraju formu za zavrsnicu a ne za prve dve utakmice u sampionatu.

neutralni felsh

pre 6 godina

JEDNO JE SIGURNO DA IVICA TOLIKO VOLI PARTIZAN ONAKO KAO DETE DA BI MU SRCE ISCUPAO I DAO! TO SE VIDI TO SE OSECA! PODRSKA ZA BRATA ILIEVA JER JE OGROMNA GROBARCINA I KADA GRESI JA ZNAM DA ON ZELI DOBRO PARTIZANU! 100%! GROBARI ZVEZDARA
(zvezdara, 30. avgust 2017 15:32)


kao grobar, nikad ne bih mogao da zivim na zvezdari ;)

nortatem

pre 6 godina

@observer: kompleks... aha. a ti to stvarno mislis, da zelimo da budemo turbo-folkeri?!?! nek je vama krava ziva i zdrava, potrebni ste nam kao protivnik - a pored toga, ne znam zasto bih razmisljao o zvezdi. ps. ako smo vec dotakli tu glupost sa kompleksima (tu rec treba zakonom zabraniti u kontekstu par i czv!): nisam bas siguran, da li je koristis ispravno; vrlo lako moguce da si postigao klasican autogol.

nista o nicemu

pre 6 godina

Imala je Zvezda prakticno dan vise, jer je Partizan dosao sutradan u Beograd autobusom iz Budimpeste, 7-8 sati u putu nije mala stvar.
(MarkoNikolic, 30. avgust 2017 16:08)

Partizan je doleteo drzavnim avionom. To se zna, ali se iz nekog razloga ne spominje. Toliko.

Bili Piton

pre 6 godina

Molim "novinare" B92 DA OBJEKTIVNO IZVEŠTAVAJU! Jeste stadion RAJKO MITIĆ, ALI NIJE "STADION PARTIZANA", nego STADION JNA SE ZOVE I NIJE PROMENIO IME! a što se Ivice i Ivice tiče i Franje i razumevanja u Maricu, ako krenemo unazad...neće biti povoljna POVIJEST...

analiticar_amater

pre 6 godina

Bravo Ivice!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maxim, 30. avgust 2017 14:19)

Ovako neinteligetan i besmislen, promaseni odgovor polupismenog bombasa moze da izazove odobravanje i odusevljenje samo odredjene sorte ljudi. Da pomognem, ne mislim na intelektualce ili pismene ljude koji razmisljaju svojom glavom.

Akumulator

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)
Protiv Olimpika u Bariju smo igrali finale KESa a ne derbi koji se igra nekoliko puta godisnje. Promenjen format takmicenja iz KES u Ls zbog nas? Ma da, zavrsio se KES u maju i UEFA odmah presekla da se igra LS. UEFA inace sve radi tako a ne planski unapred bar 2-3 sezone, zar ne?! Kakva ste vi tek ekipa bili kada smo se izivljavali nad vama a vi ispali od spanskog drugoligasa iz Evrope? Tacno je da posle promene u Ls nismo privirili ali to je zato sto mi nikada i nismo virili iz misje rupe kao vi od kada postojite. Mi smo u prvoj Ls bili u grupi sa Sampdoriom, Anderlehtom i Panatinaikosom i malo nam je falilo za polufinale. A imali smo tada vise pobeda nego sto ste vi ukupno osvojili bodova za oba vasa ucesca u Ls. Poznati ste sa vasim nulama u grupi i primnjenim petardama sirom Evrope.

Skorpion

pre 6 godina

Vidi kako se ovaj brzo navikao da ima selektivno pamcenje, kao i svi Grobari, pamti zadnje 3-4 utakmice. Sto ne pomene da u vreme kada je on igrao nije mogao ni korner da izbori na utakmici a kamoli da na bilo koji nacin ugrozi gol Zvezde. Na nekim utakmicama smo saznali da je igrao tek kada smo posle utakmice procitali sastav u novinama.

nista o nicemu

pre 6 godina

gledajuci danasnje klince do 20 god,zvezdasi ne znaju sta je dominacija.oni to mogu samo citati u istorijskim knjigama.
lepo je biti mlad covek i navijati za partizan pa pod djurom onakivim smo vezali 4 zaredom titule.
ne smem ni pomisliti sta ce biti pod ivicom.
(joki, 30. avgust 2017 17:42)

Pricace ti da se ona gasi,
ti sto nikad nisu tako sjali.
Ljubomorni neka im uzdasi
je ostace tek komsija mali.

Dervisko pamcenje

pre 6 godina

("Prošle godine verovatno četiri utakmice nisu šutnuli na gol, tako da je nekome verovatno slabo pamćenje", rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.)

62:46 u pobedama u prvenstvu, ta razlika jos raste sa ostalim takmicenjimana .. Slabo pamcenje imate.
Dvocifrena razlika stoji vec pola veka...bez izgleda da se ikad smanji...

Verovatno si zaboravo, Iliev, da smo ti pobeđivali i dedu i tatu, a ni sinovi, unuci i cukununuci nece bolje proci...jer smo tako u mogucnosti.

'Teli smo, ne dadoše dušmani

pre 6 godina

@ "...Zanimljivo kako se daju golovi kad ne sutnes na isti."
Šutnuto triput loše, gol nije dat ali je dosta da se hvalimo do neba. Partizan hteo da šutne dvaput u gol ali im Grujić nije dozvolio, jednom čak dao žuti zbog tvrdoglavosti.

Joe

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ovakav komentar moze samo grobar da napise...

ccc

pre 6 godina

Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Znas ti kada je Jovetic otisao iz Partizana?

neroj

pre 6 godina

nemam pojma, mi smo i davali neke golove, verovatno sutirajuci u korner zastavicu.
(Kiki, 30. avgust 2017 14:22)

Mislis gol aut zastavicu.

Bogart

pre 6 godina

Drage komsije zvezdasi, usli ste posle 10 godina u grupe LE. 
Cujem da ovaj rezultat nazivate istorijskim. Mi smo u poslednjih 10 godina 7 puta igrali u grupama od toga dva puta u LS. 

I sta ste uradili u grupama tih 7 puta za deset godina??!!! Nista!!! Koliko moras biti ogranicen da se hvalis neuspehom. Mi smo evropski i svetski sampioni. Cela prica ce stati u sledecoj recenici: VASI SNOVI SU NASA REALNOST.

Borky

pre 6 godina

Dobro ako se ti tjesis sa proslom godinom a znamo da se i Zvezda isto tako tjesila predproslom pa na Jna umjesto da prakticki rjesi prvenstvo odigra na 0 al nije nije bila ove srece kao vi pa izgubi u 88 min.Takodje Terzica su pitali za ovaj derbi a ne za zadnjih 5 i covjek je samo rekao ono sto je cinjenica a sto vas to vredja treba da kazete svojim igracima jer nije Terzic pisao statistiku nego igraci na terenu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Terzić možda ne pamti veću dominaciju u derbiju jer mu je ovo verovatno prvi koji je i gledao. Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.
(Bob, 30. avgust 2017 14:28)
Jedan tim ima veci posed lopte i 4, 5 izglednih, da ne kazem stopostotnih sansi. Drugi tim ne stvori ni jednu jedinu priliku i ne sutne ni jednom u okvir gola. Ali Zvezda nije bila bolja. Zato ste vi bili bolji od Olimpijakosa kad ste ovde izgubili 3:1. Bili ste bolji i tamo u remiju od 2:2. Tako sami kazete. Da, Zvezda je bila mnogo bolja u derbiju.

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

To sto je bilo prosle godine bilo . Tako mozemo i mi da pricamo za 18 godina bez pobede na Marakani . Vidi ti ovu utakmicu gde niste za 90 minuta ni jednom makar zapretili

Yarilo

pre 6 godina

@nista o nicemu

O cemu ti decko? :-D ko se potpisao tvojim nikom? Ja sam predjasnju izjavu pod ovim istim nikom posvetio svim tvojim komentarima. Pa i tom da sam ti ja uzeo nik pa se sad sa ovim smejem tebi, kakav si ti lik..? O.o Svaki put nadmasis samog sebe. Jesi mi dobar tebra??

Suke

pre 6 godina

Moze uvek jos unazad Ivice: na primer kad 18 godina niste pobedili na nasem stadionu, nije to tako davno bilo. Zvezda je potpuno dominirala 70 minuta, sta tacno ti nije jasno?

bananamen

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ti se sigurno praviš blesav ili se nisi ni rodio tih godina. Ne sećaš se u kakvom je stanju bila SFRJ, ratovi, embargo, hiperinflacija. A to kakva je Zvezdina ekipa tada bila govori kakve su karijere imali većina fudbalera po odlasku iz zemlje. Mislim da bi panj ovo na keca razumeo...

analiticar_amater

pre 6 godina

Te sezone je Partizan umalo prezimio u Evropi a Zvezda ispala od Kairata i posle vijala rekorde u nasem prvenstvu radi nekakve satisfakcije?!
A sto se tice derbija te sezone, na drugom koji je Zvezda dobila 2-1, nije sudjen penal nad Necom Mihajlovicem, ponisten je PFCu cist gol zbog navodnog ofsajda, i svirano je bar jos 2,3 nepostojaca ofsajda... Treci derbi je te sezone je zavrsen 1-1, golom Evertona.
(Tanasko, 30. avgust 2017 16:08)

Naravno, samo cemo zaboraviti cinjenicu da tim koji je izgubio od Kairata nije onaj koji je kasnije osvojio titulu, jer su Zvezdi svi glavni igraci prikljuceni timu tek posle te eliminacije. Potpuno isto se desilo sa Partizanom prosle sezone kada ste ispali od mocnog Zagleblja koje je odma u sledecem kolu eliminisano, da bi ste tek nakon toga kompletirali tim i zasluzeno uzeli titulu. E vidis, dve potpuno identicne situacije - rano ispadanje iz Evrope od autsajdera, kompletiranje ekipe nakon toga, dizanje nivao igre i osvajanje titule uz velike serije bez poraza. Jedne sezone Zvezda, druge Partizan. Kako to ocenjujes?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ grobarchina - Odmah smo naredne sezone 1991/1992 igrali Ligu Šampiona , dočekali proljeće i zamalo otišli do kraja , da nije bulo rata i da smo igrali na svom stadionu velike su šanse da bi odbranili titulu , informiši se pa onda pričaj . A znam da te boli naša titula , dobro je Džaja tad rekao - " Nikad nam ovo neće oprostiti " . Isplači se , biće ti lakše !

jaki i nikome

pre 6 godina

Molim sve ljude koji salju komentare da pokusaju da nesto procitaju, a ne da se informisu od "Prvoslava, malog Mitrovog". Za vreme trajanja "Miljanove ere" broj titula je potpuno izjednacen (mislim 8-8). Drugo, naleteh na komentar nekog mladjahnog akademika koji ne govori o tome kako je cela zemlja u vreme SFRJ stajala i pomagala Zvezdi da osvoji KES. Ko zna bilo sta o bilo cemu zna da to nikako nije bilo moguce u to vreme, izmedju ostalog, i zbog nacina i sistema odlucivanja u bilo kojoj sferi drustvenog zivota, pa i sporta. Svidelo se to nama ili ne, ali to je bila zemlja daleeeeko ozbiljnija po svim parametrima od bilo koje koja je nastala na njenim temeljima...moze se reci da je ozbiljnija bila od svih zajedno da ih skupimo koje su nastale njenim raspadom. Ali eto...raspadom smo stekli svi slobodu govora, nisam znao da se to zove sloboda lupetanja... Citanje i proucavanje istorije...pa i istorije sporta....vas nece ubiti...

NikolaSrb

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Grobarima Bari uvrk srecu kvari..i kad nije tema oni jr ubacuju na silu, sta ces kompleks.

Dusko Duka Dulou

pre 6 godina

Na stvaranju partizanske eskadrile reagovace vlada srbije kupvinom sistema za odbranu S300. Malo je skupo ali tu su nasi penzioneri, inkubatori, svrcani ,Dea i Coa, Rusi i Arapi, Terzijanci i Covicevci, delije i Cigani da pomognu Ravnogorski pokret i posrnulu IDEU.
Kad slomimo partizansku eskadrilu idemo u odbranu Srpskih enklava na Kosovu. Do tad, cetnici sever, malo strpljenja jer ce ovo da potraje.

hh

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Ne mrači.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

@
Зашто доминирамо? Зато што је Јоветић у Монаку замена за Мбапеа, а Касалица не зна ни сам који му је клуб.
(Едвард Старк, 30. avgust 2017 14:27)

Svi ti Toletovi poluproizvodi za stogodina svoje karijere nemaju NIJEDAN, pazi sad, NIJEDAN, veliki trofej - nisu osvojili nista, jer su vaspitani da im trofeje donosi predsednik Saveza, da oni ne moraju da ih osvoje.
Onda su otisli napolje, trofej im niko nije doneo - a oni su, od Jovetica pa nadalje, potpuno nesposobni da trofej osvoje.

Dejan Stankovic i Nemanja Vidic zajedno imaju vise trofeja nego ceo FK Partizan.

dzaba ste krecili

pre 6 godina

Od 1966 do danas FK Partizan je odigrao samo jedno cetvrtfinale u bilo kom evropskom takmicenju i jedini je klub iz bivse velike cetvorke koji se ikad borio za ne ispadanje iz prve lige.A onda je dosao Milosevic pa postavio Marjanovica za premijera,pa Vucela na celu RTS-a i sve je krenulo nabolje.Nisu mogli da se odbrane od sponzora koliko ih je bilo.

Delija

pre 6 godina

Ej bre...... /Sta ti pamtis? Kakve pljacke? Sve vase pobede ciste ko suza? Sta su radile sudije Nikola Mladenovic, Maksimovic, Ljujic? Kako se sudilo dok je bog i batina bio Zoran Petrovic.Odredjivao sudije i bio im kontrolor

Batko

pre 6 godina

Pa vi niste kadri NAMESTENO PRVENSTVO da osvojite(prosle sezone)i samo se bunite...
(Sima Strahota, 30. avgust 2017 19:58)

Pa ako nismo osvojili onda nije namesteno, zar ne ?!! Ili ti imas neku drugu "logiku"...?! Nesto se tu ne slaze dete...aj razmisli malo (ako mozes), pa pisi ponovo...

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Nemoj Iglice da idemo u pamćenje, svega ti. Zvezda bila bolja u svakom smislu.
(Novi Sad, Srbija, 30. avgust 2017 14:18)

Ako je bila bolja u svakom smislu, kako to da smo podelili bodove? Da li promasena 100% sansa daje plus ili minus? Da li odbranjena 100% sansa daje plus ili minus? Ajde malo razmisli pa se javi sa odgovorom.

analiticar_amater

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Sinko, pogledaj na netu utakmice Zvezde protiv Bajerna, kakav se tada fudbal igrao, kakvi su majstori bili u Zvezdi. Strasna ekipa i vise nego zasluzena titula. Taj uspeh je toliko velik da je izlisno uopste pricati o tome, ali vi ne odustajete od vasih pokusaja da ga relativizujete i obezvredite. Ta Zvezda je sledece sezone oslabljena i bez domaceg terena opet zavrsila u 4 najbolje ekipe u Evropi, sto je samo bila potvrda kvaliteta. Ali umesto da se bavite vasom supljom igrom u derbiju, jer da je Zvezda tako ocajno odigrala meni bi to bilo najvaznije pitanje, vi se bavite derbijima iz prosle sezone gde Zvezda ni na jednom nije bila toliko nemocna i bezopasna, i bavite se Barijem 91. Sa takvim stavom se ne stize daleko. Umesto sto vam je drago sto se Ilijev bez ikakve potrebe upusta u navijacka prepucavanja, trebalo bi da vas zabrine sto on onakvu igru Partizana ne vidi kao problem.

Iz kabineta gospod. Ilijeva

pre 6 godina

Prvo Ivice pusti ti komsinicu sta prica...Dosta je vise prepucavanja po medijima kukanja i filozofiranja..Mi(normalni navijaci) pricamo uvek realno,objektivno i posteno...Slazem se da smo imali tesku utakmicu u Evoropi i da je nezgodan perio bio za derbi ali glavna stvar i cinjenica je ta da je nas trener(u dogovoru sa upravom dogovorio ) naterao igrace da puste gas,umrtve igru i da paze da se ne povrede jer onaj tere na kome se igrao derbi je u svakom smislu izgledao kao izorana njiva ili ti seoski put od Vasiljevca do Merdara. Realno,Zvezda je u ovom derbiju bila otvorenije i za nijansu bolja a nisu pobedili samo zbog onakvog terena.Oni su u dobroj formi,napaljeni su i oni ce igrati ligu Europe. Tvrdim da su ekipe pribliznog kvaliteta u ovom trenutku. Trenutno je Zvezda u boljoj formi(imaju trenutno tu neku hemiju zahvaljujuci pre svega treneru) ali po sastavu rekao bih objektivno i po imenima i po vrednosti igraca dajem sansu Crno belim u procentima 55-45% za osvajanje titule...Fudbal je to,najbolje bi bilo da se iskoreni muvacina i kupovanje utakmica pred pocetak sezone(to rade i jedni i drugi,zasto da se LAZEMO) i vec jednom pocne da se igra fudbal u Srbiji...Da bude objektivno sudjenje svim ekipama u ligi i da pobedi bolji...Ovako sve dok se ne privatizuju klubovi u Srbiji ce biti ocajan i tuzan fudbal. Navijam za Partizan i pozdravljam sve ljubitelje fudbala i zelim im puno uspeha i Macvi i Radu i Spartaku i Vojvodini i svim clanovi ove nase lige.

Boli kao metak

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)
Oooooo pratis pratis, sve znas. Cak i koliko smo suteva imali u finalu... tako vas volim, da se pazi na casu!

cakala47

pre 6 godina

posle decembra pricaj ivice- rezultati su vazni evropa da se prodje i pobedi sl derbi! E tad ce oni sami sebe pljunuti,to je najjsladje,a u suprtnom ivice- ostavka!

Marko

pre 6 godina

Postovani gospodine Iliev, danas je moderno doba i gotovo svi podaci se mogu proveriti na internetu, tako da ubuduce, pre davanja neke izjave, proverite tacnost informacije.
Kad ste vec lenji, evo:
1.kup Partizan- C. Zvezda (6:9)
2.liga C. Zvezda- Partizan (5:9)
3.liga C. Zvezda- Partizan (2:3)
4.liga Partizan- C. Zvezda (2:5)
5.liga C. Zvezda- Partizan (9:3)
6.liga Partizan- C. Zvezda (7:6)
7.liga C. Zvezda- Partizan (10:6)
8.liga C. Zvezda- Partizan (3:2)

U zagradi su odnosi udaraca u okvir gola.
Jos jedan dokaz da pricate ogromne gluposti.

nista o nicemu

pre 6 godina

Za sledeci derbi treba zahtevati strane sudije, dosta su ove zvezdaske lopurde krale i tome se jednom mora stati na put. Ne znam da li je od 100 derbija prosla jedna utakmica a da je ovi bahato nisu pokrali, to treba pazljivo proveriti, a ovih poslednjih 10-15 derbija tu je razmera kradje dostigla neki potpuno novi, tzv. Napredni nivo !!!
Moracemo uskoro da se izborimo sa tom posascu i da im skresemo da lopovska krilca sa kojima su se rodili....
(antiDebil, 30. avgust 2017 17:23)

Okej. Nek bude strani sudija, ali nemoj da ste pisnuli ako pobedimo. Ok?

nista o nicemu

pre 6 godina

I nista o nicemu kad kaze nesto on kaze malo ali glupo. :-(
(Yarilo, 30. avgust 2017 18:08)

Hahahhahaha. Potpises se mojim nickom, napises izmisljotinu i onda sa svojim se smejes. Hahahhaha. Napakostio si mi, bravo majstore.

Veki

pre 6 godina

Taman kad su se malo odnosi normalizovali i strasti stisale javljaju se ovi "intelektualci" da ponovo zavadjaju jer onda niko ne kritikuje njihov lopovluk. Sramno i jadno.

Nikola

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Promenjen je format 92, a da je Zvezda dobila Sampdoriju usla bi ponovo u finale ... Ljubomorko ;))

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Alooo komane, statistika ne laze, tamo sve lepo pise !!! I ne brini nemamo slabo pamcenje, onih +36 od pre dve sezone i 3 derbija u kojima smo vas razmontirali (na jednom se zahvalite karhimanu), to nikad necemo zaboraviti, ali ti vidim vec jesi !!!

veliki strumf

pre 6 godina

Ivica ima secanje kao u kolibrija! U poslednja 4 derbija nismo se proslavili, ali smo dali 2 gola (na zadnjem derbiju na Marakani Boace za 1-1). Tako da Ivice, uhvacen si u najprostijoj lazi - kako li tek lazes i mazes za krupnije stvari...

Voip

pre 6 godina

Molim sve zaposlene od čistačice do direktora u SD Crvena Zvezda da ni pod tačkom razno ne spominju ove što ih ubi nebitnost, pa čak ni kad novinari nešta pitaju vezano za njih, gori su od dijareje. Da odmorimo brate malo i da uživamo u sportu.

mihajlo

pre 6 godina

Covek je hteo da kaze, da je Partizan od svojih sansi dao gol, dok ovi ne ocenjeni nisu ni pobedili ni proslu, a kakostvari stoje ni ovu. Inace jedno je krenuti u utakmicu sutra dan, a drugo za dva dana. I nema sta da pricamo, iz sansi se nije pobedilo. Dominacija je kad pobedis, ostalo je uteha.

Batko

pre 6 godina

Sreca njihova sto nismo sutirali na gol,inace bi im spakovali par komada.Pozz
(S Y L A, 30. avgust 2017 17:04)

Ovo im je najumniji botić na portalu

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Prosle godine???? Ti si malo bolji od onog kome odgovaras. Koga zanima sta je bilo prosle godine. Jedino ce biti bitno ono sta bude na kraju ove sezone.

dragan

pre 6 godina

Ne pamtim derbi u kom je golman jednog tima neocenjen,a drugi proglasen za najboljeg igraca drugog tima. To samo pokazuje nasu dominaciju u derbiju,a za nemusto bice sa slike

Daleko od dominacije, slaba utakmica i nerešeno, dakle zvezda nije bila bolja.
(Bob, 30. avgust 2017 14:28.)

Hehe pa do sledece nedelje ima da pricate kako ste bili bolji

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@grobarcina, objasnio momak sav problem na relaciji pfk czv. Toliko je boli naneto tom ''penal'' titulom, da i klinci koji su na jutjubu pratili imaju istu bol kao i njihovi ocevi onomad. Nemojte ih osudjivati, malo razgovora i topao zagrljaj za komsije. Evo, sramicemo se evropske titule ako ce vam biti bar malo lakse i lepse u zivotu. Ciganska je dusa ipak puna empatije.

Марко

pre 6 godina

@Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Систем такмичења се променио у наредној сезони 1991/92, Звезда је учествовала као шампион државе и бранилац европске тиуле, и ушла међу осам. Биле су две групе по четири тима. Дакле, није тачно да Звезда није учествовала од кад се систем такмичења променио. Да је Звезда победила Сампдорију у Софији, освојила би прво место у групи и играла финале са Барселоном. Одлучила је једна утакмица, Звезда је чак и водила у тој утакмици. Играло се у Софији, а не у Београду, због рата у Југославији. То је била прва сезона у којој су се формирале групе. Систем такмичења је наставио да се мења из гео-политичких разлога јер се број словенских држава након распада комунизма нагло повећао, па би систем где учествују само шампиони држава проузроковао да пола тимова у такмичењу буду из земања бивше Југлославије (5) и СССР-а (11). Дакле било би 16 клубова уместо 2, и то је било неодрживо. Уз то је скинуто ограничење од 3 странца у тиму, случај Босман, економса ситуација у Европи се много променила и зато данас имамо много занимљив фудбал где постоји "чак" пет клубова који могу да буду прваци Европе.

Delija

pre 6 godina

Sima strahota

Kako to da nesto sto je namesteno moze da se izgubi? Tvoje objasnjenje bi bilo kandidat za Nobelovu nagradu ali naravno za glupost

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Neko slavi 6 utakmica bez poraza, neko 18 GODINA bez poraza na svom terenu... neko slavi finale KEŠ neko osvajanje istog... nekome su sem Bobeka i Mijatovića (poštujem) legende Ilić, Savo i Duljaj, nekome Mitić, Šekularac, Džajić, Piksi, Mihajlović, Prosinečki, Jugović, Stanković, Vidić...kako ono beše, jedno brdo dva univerzuma...;)

analiticar_amater

pre 6 godina

Još da Labud pita koja si ti sorta ljudi? Obično ljudi koji klasifikuju na sorte ne pripadaju onoj u kojoj bi želeli da budu klasifikovani. Tipičan problem skorojevića ili infantilne osobe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 30. avgust 2017 15:22)

Dragi moj Labude, sa velikim zadovoljstvom cu procitati tvoju doktorsku disertaciju i sve ijedan naucni rad koji si objavio. Za sebe samo mogu da kazem da ne padam na izjave celnika Zvezde koje su na nivou ostrascenih navijaca i koje jedino sluze za podilazanje neobjektivnoj masi, podgrevanje atmosfere i prikupljanje jeftinih poena. A samo takvi partizanovci ce se isprimati na ovu izjavu Ilieva. Jasno je da Terzic nastupa kao politicar kada prica o nikad vidjenoj dominaciji i istorijskom snu koji smo ostvarili. Racionalna osoba na to nece pasti, niti sam video da su se zvezdasi na to primili, bar ne vecina. Slicno radi sada i Iliev sa svojim supljim i netacnim konstatacijama. Zasto pricati o losoj igri svog kluba kada se moze vaditi na Videoton i pozivati na proslu sezonu. A vi grobari sve doktori nauka i nobelovci, iako ste gledali derbije u kojima ste pobedjivali prosle sezone i videli da je bilo suteva i prilika za Zvezdu, poverovacete Ilijevu koji kaze da na 4 utakmice nismo nijednom sutnuli na gol. Zasto bi verovali svojim ocima kada mozete polupismenom bombasu koji nastupa kao obican politikant?

onako

pre 6 godina

U derbiju se jasno videlo da je Partizan slabiji u ovom trenutku . To nije slučajno kao što se predstavlja , jer Budućnost i Videton su potvrda toga . Olimpijakos je nešto drugo pokazao , loše pripreme i uigranost . Teške pobede Javor i Mladost , i "prebijanje" Vojvodine sa 5 opasnih prekida , Vozdovac . Dve utakmice odigrane odlično Mačva i Videoton je malo da bi se optimisticno gledalo .
Pojačanje Tosic , Antonov ,štoper iz 3.Turske nisu dovoljni , ima još manje od dva dana da kupi špica bar jednog ako ne i dva .
Plašim se da ljudi ne gledaju realno na ovaj tim kada komentarisu .

poznavalac

pre 6 godina

Iglice,nije los dan ,losa decenija burazeru zesce losa!Bolje dovedi napadaca umesto sto se raspravljas i pises saopstenja.Sve nam Zvezdasi u ekipi.

Salinjo

pre 6 godina

Nijedan smislen komentar na grobarskom portalu B-92. Samo prepucavanja klinaca koja iskreno nemaju veze sa poznavanjem fudbala. Danima sam posle derbija citao komentare nadajuci se da ce neko realno analizirati igru fudbalera, ali uzalud. Samo raspirivanje mrznje koja je orkestrirana u medijima od strane ljudi u FSS koji obrcu veliki novac i kojima odgovaraju ovakva manipulisanja.

bp1976

pre 6 godina

Pre pobede nad Velezom iz Mostara krajem 80- tih, kup SFRJ ste osvojili kad? Ili vas mozda nije zanimao. Pustite duple krune, nije to za vas.

Lka

pre 6 godina

21.15 180 komentara, vezanih za izjavu Ilijeva,28 komentara za vest o poskupljenju struje,gospodo iz B92,nekada sam vas mnogo cenio.Vaznije vesti od poskupljenja struje su i Seksi doktor,izjava Ilijeva i Vidica i jos gomila gluposti.Sto se tice komentatora navijaca Zvezde i Partizana,uskoro ce ih roditelji poterati na spavanje,pa ce i komentara biti manje.Ovo je sustina zivota u Srbiji.

iwi

pre 6 godina

To da vi niste sutnuli u okvir gola u poslednjem derbiju je gola istina koju potkrepljuje statistika. A to da mi nismo sutnuli u gol u prethodna cetiri derbija je gola laz, izrecena po principu "ma ko se toga uopste seca". Ali izvini gospodine Ilijev, nismo bas svi pileceg pamcenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 30. avgust 2017 21:45)

Verovatno si klinac, kao i većina ovde... Zato se i ne upuštam u komentarisanje često, ali pročitaj, molim te, još jednom šta je Ivica rekao. Da li je rekao "u poslednja 4 derbija", kao što si ti napisao, ili "bar u 4 utakmice prošle sezone"?

Miles Davis

pre 6 godina

Ne mozete da povezete dve utakmice u par dana da da ne pocrkate na terenu, koja crna liga Evrope, i to je mnogo nasim klubovima.

Lka

pre 6 godina

zamolio bih gospodina Bombu, da smanji dozivljaj i on i kolega mu iz Zvezde.Zar nebi trebalo malo da smirite ionako zategnute odnose navijaca dva kluba.Vasa deca se ne ne tuku,ne ginu uzalud kao usijane glave navijaca,koje vi pumpate.Smirite se malo, radite ono za sta ste placeni.

Ja vise ne znam ko sam i sta da mislim

pre 6 godina

Pa cekajte, jel ovo ono zla sns uprava ili smo promenili misljenje i sada je super? Bravo ivice? Cirkus

Miles Davis

pre 6 godina

Jadni su! Umislili i Iliev i Terzic da vode Real i Barsu, a ne klubove koji mogu samo u nasoj ligi da daju 4,5 gola protivniku. A narod se pali na njihova prepucavanja koja su ravna deci od 7 godina.

pakson

pre 6 godina

(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Wow wow wow OoO koliko samo frustracije ima u ovome sto si napisao,covece! Mrznja izbija iz tvog komentara,zasto?

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Volpi@. Ne bih nista dodavao tvom komentaru, ni ja ne vidim u cemu je problem. Zvezde jeste bila puno bolja, ali bih ja bio srecniji da nije, a da je pobedila. Kao i ti, da je obrnuta situacija.

Milan

pre 6 godina

Slazem se gospodine Iliev, ne mozese racunati samo statistika poslednjeg derbija, ali isto tako ne moze ni od pre 4 godine. Statistika je za vas neumoljiva i ubitacna, a ona kaze:

155 derbija u prvenstvu, Zvezda pob. 62, nereseno 47,Partizan pob. 46
36 derbija u Kupu, Zvezda pob.20,nereseno 4, Partizan pob.12
ostali derbiji 54, Zvezda pob.25,nereseno 9, Parizan pob.20

I sta cemo sad prijatelju moj? U kom ste to delu bolji od Zvezde?

BBRS

pre 6 godina

zamolio bih gospodina Bombu, da smanji dozivljaj i on i kolega mu iz Zvezde.Zar nebi trebalo malo da smirite ionako zategnute odnose navijaca dva kluba.Vasa deca se ne ne tuku,ne ginu uzalud kao usijane glave navijaca,koje vi pumpate.Smirite se malo, radite ono za sta ste placeni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lka, 30. avgust 2017 20:49)

Ово што је Терзић рекао, рекао бих сваки спортски директор, из простог разлога јер је то сува истина и чињеница која говори о квалитету екипе ЦЗ (теме о којој је у том тренутку Терза говорио).
Е што онај тамо нема капацитета да укапира о чему Терзић говори то је већ проблем одгоја и васпитања, такође и оне лажи што износи, такође исти проблем.

BBRS

pre 6 godina

Realnost je da je Zvezda imala bolje sanse u da je Partizan srecniji sa bodom, realnost je gledajuci izjave Milojevica posle meca da ga poprilicno boli ulazak I Partizana u Ligu Evrope, jer se onda ne prica samo o MEGA GIGA uspehu Zvezdane.
Velika je realnost i to da su sporne situacije bile na drugoj strani Grujic bi dunuo u pistaljku, to je veca nepravda od toga sto nije svirao po meni.
Takodje neverovatno mi da se nigde nije spomenula situacija kad je cini mi se Donald igrao rukom u svom kaznenom , prikazana je cini mi se posle utakmice i to samo jednom na par sekundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gospodin, 30. avgust 2017 20:00)

Ниси ти ни прошао поред господина !

Against modern football

pre 6 godina

Protiv Olimpika u Bariju nisu šutnuli na gol a osvojili trofej i oni sada pričaju nekakve priče !? Ako ništa drugo, imaju velike zasluge za promenu sistema takmičenja koje je UEFA uvela te 1991, jer je celu fudbalsku Evropu bilo sramota da jedna takva ekipa osvoji KEŠ. Otkad se sistem takmičenja promenio i formirana Liga šampiona, oni tamo nisu privirili.
(Grobarchina, 30. avgust 2017 14:22)

Real Madrid je od svojih 12 titula 6 osvojio u starom formatu takmicenja. Hajde profesore fudbalski lepo podji u Madrid i objasni Spancima da su tih 6 titula zapravo smesne, sramne i nebitne. Inace, UEFA je sistem takmicenja promenila u sezoni 1992/1993. Nije na odmet da se malo raspitas, procitas, saznas pre nego sto sa svojih 14 godina dodjes ovde da pametujes.

namerni prolaznik

pre 6 godina

To sto se ljudi koji vode nasa dva najveca kluba ponasaju kao neandertalci nije razlog da se navijaci isto tako ponasaju. Pozivam sve prave navijace da ovakva prozivanja ignorisu i da se zajedno radujemo zajednickoj evropskoj jeseni, a redakciju b92 da objasni zasto je ovo glavna sportska vest dana. Ljudima kao sto su zvezdan terzic, ivica iliev i ostala ekipa oko njih ne treba poklanjati bilo kakvu medijsku paznju.

Janko predic

pre 6 godina

Gospodin Ilijev je potpuno u pravu.Ali to vracanje na proslost,igleda kao vracanje na Bari.Pricamo o sadasnjosti-mislimo na buducnost!(ali sve u korist SRPSKOG fudbala!!!Zvezda je imala vise sansi!I sta onda?To vam je kao prica o onoj kravi koja daje sto litra mleka....i na kraju ga prospe!Partizan je bio bolji zadnjih godina i to su pokazali rezultati!(verovatno su bili sposobniji da to ostvare/nadam se NS SPORTSKI NACIN),ZVEZDO GLEDAJ KAKO DA UNOVCIS SVOJ RAD,i nece biti potrebno imati prepirke sa nekim "rivalima".(ZVEZDAS PO DEDINOJ LINIJI!)Hvala redakciji B92 za prostor za komentar!

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

zamisli iliev??? Vazura, Vuletic, Vucelic???? majko moja mila, gde su sada oni vladari iz mraka sto ove bacaju u temelj neke zgrade??

Sport

pre 6 godina

Nikada neću razumeti čelnike ova dva kluba. Terzić sebe hrabri izjavama kako smo bili bolji, ali šta vredi kada Zvezda nije pobedila i pored šuteva u okvir gola. Iliev sa druge strane pominje prošlu godinu kao da će mu to pomoći u ovoj sezoni. Briga njega sto mu tim bio rastimovan katastrofa i sto duvalo sa svih strana. Sto se ne okrene svako sebi i rešava probleme koji postoje? Zato sto bi onda Terzić morao da prizna kako Zvezda opet nije pobedila, ali ne zbog srece ili ne znam čega nego zbog toga sto igraci nisu iskoristili šanse i umesto plus 6 ostali na plus 3. Iliev bi morao da prizna kako mu tim nije kao prošle godine i da se oseca nedostatak dva bitna igrača i slabija igra treceg koji je već bio u glavi u Olimpijakosu. Ima li Iliev zamene? Verovatno ima, ali dovodi ih sada, a klub ušao u grupe LE! Terzić bi morao da razmisli pre nego sto nešto kaže jer prošlu sezonu je pukao titulu zbog svog trenera i tvrdoglavosti i glupo je praviti se pametan sada kada je ubo pravi sastav i trenera.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

Malo peckanja je ok , sa obe strane , ne smeta .
Bitno je nešto drugo , od svih pominjanih potpisao je Ozegovica . Da li su navijači zadovoljni ?

milan

pre 6 godina

Ivica prica novinaru kako Terza ima lose pamcenje i kako Zvezda nije sutnula na gol, Antonov se u pozadini pobedonosno smeje, najjaca scena.

BBRS

pre 6 godina

Partizan je imao 4,5 udaraca ka golu , nije imao udarac u okvir gola sto su potpuno razlicite stvari..
Vi niste imali udarac uopste ka golu Partizana u cuvenom derbiju kad ste trazili presmesan penal...mislim da je 07/08 sezona.Nakon tog derbija vas je Lukic izlozio i krenulo je sa Tole Lopove...
A sto je najgore ta ekipa iz Zvezde i danas vodi nas fudbal pa cak i drzavu..
Vesic,Kokeza,Braca Toncev...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gospodin, 30. avgust 2017 20:04)

Партизан је шутнуо ка голу али не и у гол, хахахаха, туга !

Pavle

pre 6 godina

E ali ovi komentari i izjave su mi toliko glupe. Kakve veze bre ima. Gledaj svoja posla...kao da je nwko takvom izjavom hteo nekog da uvredi. Jednostavno izjava. Unosite zlu krv.

re5m9ma

pre 6 godina

Ovaj covek ne moze ni da zaspi a da ne spomene Zvezdu..... u strahu su velike oci, a ovaj gospodin je bas okat, da ne upotrebim neku goru rec.....

BBRS

pre 6 godina

Терза ништа није слагао, све како је рекао, тако је било, али се овај попалио ко мачак у фебруару.

Lka

pre 6 godina

kao sto napisah od 21.15 do, " na spavanje " 10 tak komentara,deca moraju da odmaraju.Tezak je njihov zivot, preko dana imaju na facebooku preko 18 godina, na komentarisanju vasih vesti su tu do 22 sata,a posle toga mama,tata ih teraju na spavanje,kad legnu e tad su deca.To su vasi komentatori.

Vvv

pre 6 godina

Ljudi, glavna tema ove i svih drugih slicnih prepucavanja i situacija je ta da bivsi fudbaleri vode klubove, menadzerisu itd... Alo bre, polupismeni likovi, ograniceni poput kutije, obavljaju poslove za koje se ljudi godinama skoluju. Dok god je tako, nece biti normalno. A mi, ovce, podrzavamo svoje nesposobne, a pljujemo druge i tako...