Utorak, 29.08.2017.

11:00

Partizan gradi evropski tim, stigao i Antonov!

Mladi reprezentativac Nemanja Antonov zvanično će postati fudbaler beogradskog Partizana, potvrđeno je iz kluba.

Izvor: B92

Partizan gradi evropski tim, stigao i Antonov! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

240 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 6 godina

Jedva izvukli remi ???
Ti nisi bio u BG sigurno, pa covece imali ste nula suteva u gol...???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mich, 29. avgust 2017 18:38)

----------
Pa kad imas tri situacije od koje su dve 100% penali koji se za Zvezdu redovno sviraju i kad sudija ne svira gomilu faulova na igracima Partizana u obecavajucim akcijama, kad sudija svira kraj u trenutku kad imamo kontru 3 na 2 na 16 metara od gola ..kako mislis da sutnemo na gol.

Uz to da dodam da smo imali jedan dan manje odmora, dug put od Madjarske zabiti do Beograda dok ste vi igrali kod kuce, bez putovanja,...itd.

Videcmo vas u sledecem derbiju koliko ste dobri, uz to nismo bili ni kompletni, tek nam se sad tim polako kompletira dok ste vi doveli 15 igraca i zadrzali sve mi smo prodali sve najbolje !!!

I to vam nije bilo dovoljno da pobedite ma svom stadionu..pa kako mislite da cete da pobedite tek kad bude na nasem stadionu uz mnogo jaci tim i uz odmorne igrace !!!

vozdovac republika

pre 6 godina

Mozda u sledecem derbiju i sutnete na gol. Mozda.
(seksisto, 29. avgust 2017 22:43)
Možda ove sezone I pobedite u nekom derbiju. Možda. Izvadi brvno iz svog oka pa onda vadi trun iz tuđeg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bachi, 30. avgust 2017 07:50)

mozda i jednima i drugima damo po 5 komada sledeci put :*

UroOly

pre 6 godina

Antonov nije obezbedio sebi mesto u Grashopersu, a treba da igra protiv Young Boysa. Ilijev skuplja "precrtane" da bio napravio džem od kopriva, a ne evropski tim.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Sto se finansija i budzeta tiče Partizan je, vec duže vreme, evidentno jači od Zvezde. To je posledica pre svega vece zarade od prodaje igrača i boljeg marketinga.
Sa druge strane Zvezda, kao narodni tim, sa gotovo duplo vecim brojem navijača od Partizana veci deo novca dobija od drzave, sto je na duži rok neodrživo i suprotno pravilima UEFA i FIFA.

DjuvecodPatlidzana

pre 6 godina

Za Antonova,Mitrovica,itd,itd u zivot da se kladim 90% grobara nije ikada culo do jucerasnjeg dana,cak mislim tu i na one okorele sto dolaze na poljanu JNA,nih 2563,prosek. Stojiljkovica pominju nekog,koji u Bragi nije dao gol 8 meseci,ispade momak spasilac ranga Koste ili Lukakua. Da nemaju Tavambu prosek napadaca i srednjeg reda im je visine 164cm,bas ubojito,Mesijevski.A kunu se sad u Krkica decko nije dao gol u Stouku od prosle godine.Dobro je sto Vam se vratio Stojkovic inace sad bi bilo vec 6 boda prednosti i takmicenje u kupu Srbije jedina opcija.Ligu Evrope ne bi videli sa onim golmanima.

Negativni

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

Ovaj tvoj komentar je najbolji dokaz zašto je Partizan mali klub.
Zato što za njega navijaju mali ljudi.

cakala47

pre 6 godina

stvarno stanje fnansija fkp; dug 16,7 mil eura,prihid do sad 17,5 mil eura,kupovina igraca 3 mil eura,8 mil eura za sezonu za rashod treba! ZNACI-10 mil eur
je trenutni minus kluba! Ako pridjemo grupu za dva igraca mi cemo te pare uzeti i postati najjaci fudbalski klub bivse juge,i vise na kup srbije i jsl nece nista ni znaciti realno vec samo teznnja ka ls! Nasu ligu cemo pokriti rezervama lagano!

bachi

pre 6 godina

Mozda u sledecem derbiju i sutnete na gol. Mozda.
(seksisto, 29. avgust 2017 22:43)
Možda ove sezone I pobedite u nekom derbiju. Možda. Izvadi brvno iz svog oka pa onda vadi trun iz tuđeg.

majvuk

pre 6 godina

E sad je pitanje napadaca NAJVECI problem. Otisao je covek koji je tresao mreze samo tako . . . tu je najbitnije da se ne pogresi sada.

cakala47

pre 6 godina

ljudi zna li neko bio bih vam zahvalan kakav je onaj mali slomon spic jel njega sad imamo jedino jel tako??? Molim pomoc i odgovore grobari moji dragi!!!!

cakala47

pre 6 godina

prodjite moji grobari dragi grupu lige uefa pa da vas hvali Srbija! Pustite zvezdanu nek se sama vadi posle ako neprodje bez argumenata! E da i pobedite u derbiju pa ce tek crci!

Runner

pre 6 godina

Ilijev stvara atomski tim kako bi pokušao da sa njim pomeri voljeni klub sa petog mesta koje zauzima u Super ligi i izbegne debakl i sramotu u Albaniji kakvu je Srbija doživela 1987/88. godine, a koja je verovatno uticala da tada maleni "Travica" jos glasnije zapeva: "Ja volim crno-bele...".
(Sergio Ramos, 29. avgust 2017 16:35)
Прошле године, негде у ово доба, кад сте бежали великих девет бодова, Ти и теби слични су тврдили да ће Партизан једва проћи и play-out па он узе, вама већ виђену, титулу тако да Ти о њему не бринеш. А како ће ко у групним фазама ЛЕ да прође остаје да се види почетком децембра а у мају идуће године и о стању на табели СЛС.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovolika bojazan kod zvezdaša nam govori da su ovo ozboljna pojačanja, gotovo pola komentara su njihovi, gde pokušavaju da umajje vrednost igrača koji su došli... Priča se još o Stoiljkoviću i Markoviću... za Krkića sam samo čitao, ali nijedna reč zvanično od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 29. avgust 2017 18:14)

Ne umisljajte, nema ovde nikakve bojazni nego klasicnog navijackog prepucavanja kao i na svakoj vesti. Zasto je onda pola grobarskih komentara na vesti gde je Terzic izjavio da nikoga ne pustamo? Plasite se znaci? Posle odlaska Lea, Djurdjevica i Mihajlovica, Partizan mora mnogo vise da uradi od dovodjenja Tosica i Mitrovica da bi stigao Zvezdu po kvalitetu. Markovic ne dolazi.

Bilal

pre 6 godina

eto i oni doveli deset igraca, ali sad se ne broji.
(vrt, 29. avgust 2017 16:10)
Ma broji se burazeru al' ne po vašoj računaljci. Kad mi dovedemo jednog vi odmah računate pet i po. I niste vi doveli deset igrača nego petnaest kao što i mi nismo deset nego sedam, s tim što su nam otišla tri-četiri oslonca tima, Leonardo, Đurđević, Milenković i Mihajlović. U strahu su velike oči jer vi dobro znate da će sledeći derbi biti u znaku Partizana.

NoName

pre 6 godina

Partizan je zaradio 22 mil. € od transfera i evrope. Šta vam nije jasno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Volpi, 29. avgust 2017 17:24)

Zaradili ste mozda 12 do 13 miliona.

osmiputnik

pre 6 godina

(nista o nicemu, 29. avgust 2017 16:02)

Danas na internetu mogu svi da komentarisu, pa i doticna osoba bez osnovnog obrazovanja.

analiticar_amater

pre 6 godina

Druze sta da prate kad kod njih niko nece da dodje a svi bi da beze.Neka prate nas,neka komentarisu,nek se sprdaju,...na terenu ce opet biti "Kokeza namestio".To ce im biti najbolnije,cutimo i osvajamo obecanu im titulu.
(Smederevac, 29. avgust 2017 16:26)

Hm zanimljivo. Grobari zezaju Zvezdu da dovodi igrace na kilo a po tebi kod nas niko nece da dodje. Svi beze? Ne bezi niko, bas naprotiv, svi nosioci igre su izrazili zelju da ostanu. Sta onda ostaje od tvog komentara? Nista. Postavlja se pitanje ako je tako kako si ti zamislio, sta ce vise grobara na Zvezdinim vestima nego na Partizanovim utakmicama? Prava misterija zaista...

ja

pre 6 godina

Uvjek se iznenadim koliko nam je "kratko" pamcenje.Prosle godine kada je Uros dolazio isti komentari su bili,nije igrao u raspaloj Italiji,nije ni za klupu, sada kada odlazi najbolji napadac dolazi losiji.Antonov je odlican igrac i to ce pokazati vrlo brzo o Tosicu necu da komentarisem igrac koji je klasu iznad nase lige.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ovolika bojazan kod zvezdaša nam govori da su ovo ozboljna pojačanja, gotovo pola komentara su njihovi, gde pokušavaju da umajje vrednost igrača koji su došli... Priča se još o Stoiljkoviću i Markoviću... za Krkića sam samo čitao, ali nijedna reč zvanično od Partizana.

Prosecan franjevacki at

pre 6 godina

Ovaj portal ja partizanov Vjesnik, ne pusta odgovore na grobljanske komentare ako u njima postoji jednaka kolicina uvreda.

GRBALJ

pre 6 godina

Pratizan u sastavu: Stojkovic-Vulicevic, Ostojic, Mitrovic, Antonov- Everton, Radin(Kosovic)- Tosic(desno), Suma(iza napadaca), Jankovic(lijevo, Ako dodje markovic jos bolje...),
Spic? Vratiti Mitrovica, Kako? Dati mu milion za godinu i dolazi!

Nikola Nis

pre 6 godina

Hvala Bogu pa je Partizan prosao Madjare, inace bi bila totalna rasprodaja igraca. Partizan nema taj luksuz da dovodi dobra pojacanja pred kvalifikacije za Ligu Sampiona. Jednostavno, mnogo se manje para daje Partizanu nego Zvezdi. Kada dodje zamena za Djurdjevica, najveci problem nase ekipe ce biti pozicija centralnog veznog. Vec drugu godinu zaredom se forsira Kosovic, ali je on nestandardan. Odigra jednu utakmicu dobro, pa pet ga nema nigde. Pantic bi mogao da igra poziciju centralnog veznog, spor je za krilo. A zna fudbal, ne bi ga Chelsea kupovao. Druga solucija je Sasa Marjanovic. Ja kao Nislija sam se odusevljavao kako decko igra, ima sve, dobar pas, pregled igre, odlicno izvodi prekide. Ali nema dobrog menadzera izgleda. Za defanzivniju varijantu je Jevtovic zbog visine, ili Radin kad se cuva rezultat. Everton je nezamenljiv i obavezno mu se mora produziti ugovor. Centralni vezni je najveci problem Partizana...

arigo

pre 6 godina

Prodaš sve ključne igrače: Milenkovića, Leonarda i Đurđevića, a gradiš evropski tim...
Da su oni ostali, i plus ovo što je dovedeno onda OK, a ovako... Trange frange da se zaradi nešto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 29. avgust 2017 13:55)
Ako ti znaš na koji način bi FK Partizan mogao da živi sa 600000-900000e godišnje,koje dobija od MTS-a,napiši.Nije potrebno biti veliki finansijski mag da bi se shvatilo da se na žalost sve svodi na prodaju najboljih igrača.Klub živi od toga i od nagrada UEFA za plasman u evropsko takmičenje.

limar

pre 6 godina

Meni je samo kod tog Mitrovica sumnjivo sto je njega hteo Grof od Mojkovca. Nadam se da gresim
(matori, 29. avgust 2017 16:59)
Pa Grof nije hteo ni Djurdjevica!!!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. avgust 2017 15:00) # Link komentara


Prevarant jedan a bogami i drugi tako da...

nista o nicemu

pre 6 godina

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!
(Mare, 29. avgust 2017 11:12)

Bajo doso vam Kristijano Ronaldo na levom beku kako si ti ovo opisao.

Zvezdan

pre 6 godina

Dobar Antonov, svetski šampion. Samo nasi igraci generalno nisu cenjeni sta god da postignu u omladinskoj reprezentaciji. Ne pruzaju im sansu u Holandiji, Belgiji, Svajcarskoj itd... Ne kontaju da samo kroz klubski fudbal se stece ime i reputacija. Grese sto izbegavaju Zvezdu i Partizan i odlucuje se za klubčiće iz Evrope, samo zbog malo vise para i jace lige.

nista o nicemu

pre 6 godina

(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ne lupetaj, panteru, Tošić bio standardan u CSKA prosle sezone, a Antonov u Švici, odigrali skoro po 30 utakmica. Za naše uslove bombe obojica, živ ti meni bio, pa video.
(filip, 29. avgust 2017 11:19)

Ziv ti meni bio, ali neces videti.

Sergio Ramos

pre 6 godina

Ilijev stvara atomski tim kako bi pokušao da sa njim pomeri voljeni klub sa petog mesta koje zauzima u Super ligi i izbegne debakl i sramotu u Albaniji kakvu je Srbija doživela 1987/88. godine, a koja je verovatno uticala da tada maleni "Travica" jos glasnije zapeva: "Ja volim crno-bele...".

nista o nicemu

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

A kad je prestao smisao onda si presao na jug jer kad te izbace iz seme za kintu na severu onda odes na jug. Ajde bre, Grobosu, makni se.

Smederevac

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strelac, 29. avgust 2017 12:06)

Druze sta da prate kad kod njih niko nece da dodje a svi bi da beze.Neka prate nas,neka komentarisu,nek se sprdaju,...na terenu ce opet biti "Kokeza namestio".To ce im biti najbolnije,cutimo i osvajamo obecanu im titulu.

Blueblueblue

pre 6 godina

Drago mi je sto ce Antonov nastaviti karijeru u Partizanu, ovo je dobro za Srpski fudbal.
Samo pametno od sada neka rade i Zvezda i Partizan pa za par godina da bude pravi derbi kao nekada.

dovla_do

pre 6 godina

a od cega da gradis kad nema para? fora je da prodajes najbolje i dovodis adekvatne zamene a od novca sto preostane taj tim popravis jos za 10 posto..i tako radis svake godine i za 5 god napravis top rezultate. Tako rade svi timovi koji nisu top klasa i koji nemaju izvor prihoda osim od prodaje. Niko od vas nece privatizaciju..svi kazete ne dam Zvezdu, ne dam partizan a od cega da dovede ako ne proda? to je logika..a ne samo ovde pljujete da elementarne stvari ne znate. Partizan je zaradio 15 mil od prodaje, i zaradice jos 10 mil od Le...kostace ga nova pojacanja koja su cak i bolja i opet cemu ostati novca da nadogradi...malo li je? drugacije ne moze dok se ne pojavi bogati gazda i baci 10 mil za nekog top crna a da ga boli uvo da li ce se to vratiti jer ima para za bacanje...tako radi ludogorec,steaua, olimpijakos,krasnodar...i cak i njima izostanu rezultati. Malo se smirite i saberite. Bude li doveo spica iz kairata i lazara imacemo 30 posto jacu ekipu nego sa Leonardom. Partizanbumrnda vrati igraca u zivot. To se pokazalo milion puta. Setite se koga smo vracali kada smo prezimeli u Evropi 2004 god.

POPA

pre 6 godina

Potrosi Ilijev sve sto je klub zaradio samo da izbori prolece u Evropi i do kraja zivota moze da se hvali kako je on najzasluzniji. I to je sve ok, ali sta ako se ne napravi rezultat i ne uzme titula ??

Бубе гробар

pre 6 godina

Prodali smo 3 najbolja iz prosle sezone, aki i Leonardo i Djurdjevic su hteli da idu, na silu da ih zadrzavamo, ne vredi.
Antonov odlcan bek.

E sad, zasto se kasnilo 45 dana sa Antonovim, Tosicem i Mitrovicem, a sa Stojkovicem 15 dana, e to je za dublju analizu .

Da su ova cetvorica, dovedeni kad i Pantic i Miletic ( celavi), Partizan bi danas bio u LŠ, a ne u mnogo slabijoj i nearraktivnijoj LE

Sve u svemu, sad je opet jak tim, jos jedan dobar i brz centarfor

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. avgust 2017 12:09) # Link komentara


A ti Vucelicu!

BBRS

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

Пази мајку му, стварно би требало Звезди и одузети титулу европског шампиона зато што је "једва" победила или због бункера !
Очигледно је колико те боли ушати, само знај да овде нису само клинци којима можда можеш продавати те твоје лицемерне форе.
Звезда мали клуб, е мој ти, то много више говори о теби него о било чему другом.
Острашћеност на максимум !!!

brzi

pre 6 godina

Cisto da razjasnimo neke stvari oko ovog prelaznog roka prodali smo igrace u vrednosti 15mil potrosili 2.4 na dovodjenje, dakle samo od transfera smo u plusu 12.5mil , ne racunam novac sto smo usli u ligu evrope. Tako komsije budite spokojni i vi i predsednikova mezimica. Uostalom imate sve crno na belo na transfermarkt,com

Neko iz Banata

pre 6 godina

Levi bek je najdeficitarnija pozicija u modernom fudbalu(Kolarov se nagombao para,iako sem suta i vrlo cudnog centar-suta nema nista specijalno- tj.ne moze da drzi celu stranu kao sto je to slucaj za vecinu modernih desnih bekova),Antonov je verovatno nas najbolji bek(u perspektivi),a u Partizan je dosao da bi ga skauti bolje videli tj. bolje se prodao vec za godinu-dve u lige petice,dok sa druge strane Tosic je oduvek bio jedan od nasih najspremnijih igraca u reprezentaciji(posle one epizode u Mancesteru),mada je od desno krilo(treba nam levo).Fali dobar centarfor i zadnji vezni koji zna da zadrzi loptu tj. Matic,ili Raca Petrovic za siromasne-Everton je nizak i los organizator,a ostali nisu za Evropu.

Sabre

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!
(Muftija delija, 29. avgust 2017 12:12)

A ti si bio licno prisutan tome? Dokle bre vise vase smesno-tragicne grobarske mitomanije, kojom pokrivate cinjenicu da ste totalni bankomat (isto kao i Zvezda). Ali mi makar ne lupetamo kako nam drzava ne pomaze i kako igraci igraju za dobre zelje i ljubav. Mene bi bilo sramota na tvom mestu, ali vi ne znate sta je sramota, znamo...

Soko

pre 6 godina

Potpuno sam zadovoljan kao i vecina navijaca i imacemo sigurno kvalitetniji tim.Medjutim tu moramo biti svesni da ce i budjet biti znatno veci.Volio bih da cujem kako zadovoljni navijaci misle da doprinesu popuni budjeta kazu da je klub zbog navijaca .

ing

pre 6 godina

Ljudi, ne moze transfer igraca (Djuka - 2,5mil) da se gleda samo kroz procenubda je to malo para, ili trebalo mu je povecati platu duplo...Ima tu faktor zadovoljstva igrava, djuka je prosle godine doneo titulu, decko zna da ce biti trazen i da ima sansu da igra LS, bolju ligu, itd. Dobgovor je bio da djuka ostane do kraja kvalifikacija i igra najjace a zauzvrat da partizan ne pravi problem kod transfera jer on ocigledno hoce da ide....pozdrav

Filip

pre 6 godina

Sve same bombe.Ima li neka atomska bomba.I ni jedan ne dodje kao slobodan igrac.Sve na pozajmicu ali i to kosta. Sve igraci iz prosecnih klubova koji tamo nisu imali mesta.To je dokaz da nam je liga ocaj kada se takvi igraci proglasavaju za pojacanjima.Belgijski igraci za koje je ko malo cuo igraju kao starteri u PL

Ozark

pre 6 godina

hoce li on uputiti udarac prema golu Zvezde, hoce li iko ili je to bila taktika ne razumem
(niksicko, 29. avgust 2017 12:12)

Hoce li Zvezda dati neki gol na derbiju i hoce li u sledecem uspeti da prekine post od 6 derbija bez pobede ili ce i sedmi derbi uzastopno otici kuci pognute glave??? Da li je uopste bitno, pored rezultata 0:0 ko je koliko puta sutnuo na gol? Na kraju, vi vise zalite za pobedom jer se igralo na vasem terenu.. i ko je onda tu u dobitku?

osmiputnik

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina 
(RUDAR, 29. avgust 2017 11:44). Pogrešna adresa. Obrati se finansijskim magovima Čoviću i Terziću...
(xxx, 29. avgust 2017 12:09)

Kad zvezda dovodi pojacanja tad mu nije zao ni sto mu kasni plata, ni sto je narod napacen i jadan... Al cim zvezda osvoji titulu u srbiji se zivi bolje, doticnom su plate redovne, dobije povisicu od 2000 evra ide 2 puta na more godisnje + skijanje u francuskoj...

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli
(jovan, 29. avgust 2017 12:05)

Ovo su sportske vesti a ne vaše ili naše i naravno da ih prate svi koji prate sport. I ti verovatno čitaš vesti o Barseloni, Bajernu pa i Zvezdi što je i sasvim normalno. A za to punjenje do vrha u sledećem derbiju ok, videćemo, do tada ćete možda i shvatiti da morate šutnuti u okvir gola ako hoćete da postignete gol. ;)

grobar

pre 6 godina

(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Mala Crvena Zvezda???E sad zamisli koliko ste tek vi sicusni, kad smo mi mali.
(nikola, 29. avgust 2017 11:29)
Odlicna replika.Moram priznati iako sam grobar

analiticar_amater

pre 6 godina

Bombastican i preteran naslov i komentarisanje grobara koji se ne razumeju u fudbal. Ajde sad lepo svi nadjite vest o dolasku Sume i vidite sta ste tada pisali, unapred ste izbacili Olimpijakos i prosetali se do LS. Tad sam vam napisao da onda nema potrebe da se igra sa Grcima nego da UEFA odma upise 3:0 za Partizan i da vas automatski stavi u žreb za grupe LS. E sad mogu odma da vas stave u žreb za četvrtfinale LE sudeći po vašim komentarima, nema potrebe ni da igrate u grupi. Otišli Leo i Djurdjević, došao Tošić. Jel Partizan sada jaci ili slabiji? U derbiju ste bili rezultatski poravnati sa Zvezdom ali ne i po igri i kvalitetu, slično kao Videoton sa vama u Beogradu. Morate da se pojacate samo da stignete nivo i kvalitet Zvezdine igre, a da taj nivo i prebacite morate da uradite mnogo vise od toga. Tek treba da se vidi ko će jos da dodje u Partizan, a zatim i kako će Djukić da poslozi sva ta pojačanja i na sta će to da liči. Tek onda moze da se prica o prolasku grupe i dranju Zvezde, ali vi to ne možete da shvatite. Zvezda i dalje ima jaci tim i bolju igru, Partizan u derbiju nije mogao da se sastavi. Dolazak Tosića nije garancija ni za sta ali u vašim glavama vi ste već negde u osmini ili četvrtfinale LE bez da ste jednu utakmicu u grupi odigrali. Istu pricu pričate kao pre Olija, a svi znamo kako ste tada prošli. Ne trcite pred rudu, nije vam ovo igrica Menadžer.

dejan

pre 6 godina

Partizanu je preko potreban zadnji vezni igrač. U derbiju, ali i u prethodnim utakmicama videlo se koliko tu škripi. Radin je odigrao dva meča na svežinu, ali već u derbiju je lopta išla, opet, sa sredine, konstantno "nazad". Upravo je Zvezda taj segment igre najviše unapredila i stalno lopta ide napred (Donald, Kanga i Jovičić). Kao što se sagledalo sa zakašnjenjem da nam levi deo odbrane ne funkcioniše, a pre toga da je spora half linija, nadam se da će sportski deo Partizana naći rešenje u ovih par dana. Ujedno, zbog nešto niže ekipe, igrač na toj poziciji bi morao biti i nešto veće visine kako se ne bi morao držati u igri Tavamba (kada mu ne ide), zbog skok igre u odbrani kod prekida...

analiticar_amater

pre 6 godina

Ma, kako bilo da bilo, ovo Ti je, Milojeviću, bila posljednja šansa da dobiješ Partizan. Teško da ćemo Ti ponovo pruziti priliku jer će se Partizan još ove sedmice znatno pojačati i u sledećem derbiju to će biti sasvim drugi priča.
(Bilal, 27. avgust 2017 23:09
To ste rekli i za ovaj derbi da ćete da uradite, pa niste šutnuli ns gol. Došao Tosić i ti misliš da vam je zbog toga pobeda zagarantovana? Tako ste posle dolaska Sume unapred izbacili Olimpijakos i ušli u LS. Veze vi nemate a samo pretite. Nije vam Tosić dovoljan da podigne vasu očajni igru.

Del Boj

pre 6 godina

Od Miletica ne moze biti gori.Trebao bi jedan vezni,a prodati Jevtovica ili Kosovica.Radina zadrzati jer decko igra srcem.A i ne bi neku sumu dobili za njega kao sto bi dobili od ove dvojice.

analiticar_amater

pre 6 godina

A komsinica MUK!!!
Sad nas jos 15 tekmi nece dobiti.
Bravo uprava. Bravo!!!
(Alexis, 29. avgust 2017 11:22)

Do juce vas je uprava namerno unistavala a sad bravo upravo? Bravo grobari, kako vi lako menjate mišljenje i palite se na bombasticne vesti.

realno

pre 6 godina

Prodaš sve ključne igrače: Milenkovića, Leonarda i Đurđevića, a gradiš evropski tim...
Da su oni ostali, i plus ovo što je dovedeno onda OK, a ovako... Trange frange da se zaradi nešto...

Paor

pre 6 godina

Antonov, Zdjelar igraci OFK na SPNovi Zeland.Zaleteli se i otisli u inostranstvo.Nisu odigrali ni pet minuta.I vracaju se u srpski fudbal.Otpatke skuplja Partizan.Eto dosao Bambi i jos Lazar Markovic da se kompletira lista gubitnika

Baba Kurana

pre 6 godina

Eh, Zvezdaši, Zvezdaši. Kiselo li je grožđe? Smirite se malo. Kulirajte. Od tolike kiseline dobićete kavernu na želucu i dvanaestercu (pardon, jedanaestercu).

Karel Poborski

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
@(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)


"Mala" Crvena Zvezda saterala vas je u sesnaesterac tako da ste morali ispred gola da parkirate autobus, no izgleda da je i tako mala
prevelika je za vas pokusaj od kluba.

grobo

pre 6 godina

Ko je Antenov?
Da valja ne bi ga Grashiper pustijo. Ili misle da im ne može pomoći u borbi za šesto mesto u Švajcarska nikad jačoj lizi.

Realno

pre 6 godina

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Viktor, 29. avgust 2017 12:11)

Druže, Švajcarski prvak igra direktno Ligu Šampiona, toliko o propaloj švajcarskoj ligi, a koliko je ozbiljan i čvrst tim Jang Bojs to cemo svi videti. Dobra su ovo pojačanja. Tošić je bio godinama standardni prvotimac i jedan od najboljih igrača u ruskom velikanu, standardnom učesniku Lige Šampiona i osvajaču Lige Evrope 2005 godine CSKA iz Moskve. Lazar Marković bi bio bomba, igrač takvih velikana kao što su Liverpul, Benfika i Fenerbahče je klasa iznad naše lige. Od Krkića nema ništa, ovaj Mitrović mi nije poznat ali mogao bi biti dobro pojačanje. Šteta zbog Đurđevića. nadamo se adekvatnoj zameni (Stoiljković možda). Suma će pokazati svoje znanje već.
Sve u svemu, može Partizan da osvoji dosta bodova u ovoj grupi, pa ko zna, možda ni prolazak nije daleko. Ali grupa je daleko od lake kao što neki ovde predstavljaju.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Mora se priznati, veciti nikad jaci! Zvezda lagano Krsticica, u igri bili Ignjovski, Zdjelar, ozbiljni igraci. Partizan Tosica, Antonova, jaku su kao zemlja.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Auu koliko komentara sekundaraca iz Ljutice Bogdana, kao da smo doveli novog Fabija Koentraa. Mozda ih ima ovoliko jer je Anton igrao za Ofk Beograd a znamo da Ofk i Zvezda imaju prijateljske odnose.
Elem, Antone dobrodosao u evropski Partizan, da istisnes kosatog Miletica iz postave, puno srece momcino! Ilievu kapa dole jos jednom.
Posto je prodat Uros Prejaki sad treba dovesti adekvatnu zamenu, moja zelja je Zerar Gohou!

PARBG

pre 6 godina

Treaba naći i zamena za Vulija i Ostojića.
Mada volim Vulićevića, mora se priznati da su godine i povrede učinile svoje.
Što se tiče Ostojića nije kalibar za Evropu, na žalost.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah
(Viktor, 29. avgust 2017 12:11)

Kad je Anton tako los igrac kao sto kazes sto ste vi zvezdasi tako uzbudili i ostavili preko 60 komentara? Nije bokest sve sto boli.

Objektivno

pre 6 godina

Ako su panteri jedva izvukli remi bez njega i Tosica sta ce onda biti kad budu u timu njih dvojica??Pa petarda Partizana!!
(Grobar, 29. avgust 2017 11:23)

Koliko se sećam a mogao bi i t da vratiš film,jedva su franjevci izvukli remi jer je samo u prvom poluvremenu trebalo bit 3:0 za Zvezdu.Realno je i tolika razlika između timova,po kvalitetu.Sada ste nešto smanjili,tako da će da vas bije Zvezda na boljem terenu lagano sa dva razlike.Doveli ste nove igrače ali ne i pojačanja.Zvezda je i dalje kvalitetnija a ima indicije da se i ona pojača,dodatno.Tek joj tada možete pljunuti pod prozor.Ovaj da je dobar,igrao bi u Grashopersu,pretposlednjem timu u švajcarskoj nejakoj ligi a Tošića bi neko već kupio,da valja i ne bi došao u nejaki partizan.

bachi

pre 6 godina

hoce li on uputiti udarac prema golu Zvezde, hoce li iko ili je to bila taktika ne razumem
(niksicko, 29. avgust 2017 12:12)
A koliko ste vi udaraca uputili ka golu u 4 derbija prošle sezone?! Računajte i onaj iz gol auta nema veze. Brzo zaboravljate kao i svi vučkovi glasači!

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

sto bezite
Mala zvezda se zove sad Fmp
Mala zvezda 10 godina nista nije igrala
Mali napredni pantercici placu a to je muzika za moje usi

Luiz

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov, Everton, Radin, Tosic, Suma, Jankovic, pojacanje u napadu. 

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!
(Mare, 29. avgust 2017 11:12)
Realno Radin je malo nesiguran, cekamo da se oporavi Kosovic i to je to prakticno, mozda neko jos pojacanje na sredini ne bi skodilo.

Viktor

pre 6 godina

Veliko pojačanje, ali Krkić i Marković su stvarno nemoguća misija, bude li neko od njih došao, ne znam kako ću izdržati ovoliko bombi.
(Blue Moon 463, 29. avgust 2017 11:17)

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah

unsigned

pre 6 godina

Ne treba biti neskroman. LE nam je puna kapa. Takmicenje po meri u kojem mozemo da se nadmecemo i do nokaut faze. Ranijih nekoliko sezona nismo imali ekipu koja je mogla da zabelezi pobedu u grupi LE osim 2015. godine, a sada sa ovim pojacanjima mozemo da se nadamo mnogo boljim rezultatima.

Danilo

pre 6 godina

Samo je Zvezda Evropska.

(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Kakva sjajna rečenica, čak i za našeg tamnoputog brata!
Prvo što je besmislena i ne znači apsolutno ništa, a drugo što je senzacionalno nepismena pošto se evropski piše malim slovom, od 4.razreda osnovne.
Ono, kada besmislom i nepismenošću prodaješ pamet?!

Realno

pre 6 godina

Sve u svemu,džaba dižete prašinu i preuveličavate,niti možete prezimiti u Evropi niti biti prvi u našoj ligi.
(Najrealnije, 29. avgust 2017 12:05)

Tituli se ni ne nadamo jer kancelar nece dozvoliti da preteknemo Zvezdu u titulama. Vece su sanse za prezimljavanje u Evropi.

BBRS

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...
(Strelac, 29. avgust 2017 12:06)

Zato što je na Zvezdinim vestima više grobarskih komentara nego naših.
Jel jasnije sad ?

Najrealnije

pre 6 godina

Antonov nije nešto mnogo bolji od Miletića,možda za nijansu u ofanzivi ali odbrambeno nije, još Miletić može mnogo više da trči i da se ponavlja napred,nazad.Mitrović ništa nije bolji od Ostojića i drugog Miletića,tako da ni tu nije dobijen kvalitet,osim što je povećana rotacija,da se pojedini odmaraju zbog Evrope i naše lige.Tošićevo vreme je prošlo,dok se spremi fizički,već ste ispali iz Evrope a na zimu će opet u Rusiju da zbriše,slično kao Radović prošle godine.Sve u svemu,džaba dižete prašinu i preuveličavate,niti možete prezimiti u Evropi niti biti prvi u našoj ligi.

Muftija delija

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!

dragan

pre 6 godina

#misko
jednom u deset godina igraju evropu i oni su evropska zvezda...
(juitn, 29. avgust 2017 12:07)

Ne moramo nijednom u narednih dvadeset,za vas cemo uvek biti velicina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jovan, 29. avgust 2017 12:05)

Sa ovim timom imacete mozda cak i jedan sut na gol i tri smesna pada u kaznenom Zvezde

John Rambo

pre 6 godina

Vidi ih navijači propalog kluba što su se uhvatili za komentar ovog Niki Boja. Ne znam samo čime im je dečko nabio tolike komplekse. Navijači velikih klubova ne moraju da ubeđuju navijače "malih" klubova kako su veliki. Ali dobro, lepo je videti kako se blamirate.
NAPRED PARTIZAN!

mich

pre 6 godina

hipokrat

Kakav bezvezan komentar o cemu prica ovaj covek; nasao da govori o konkurenciji zato je njegov Partizan imao 9 titula u staroj SFRJ, sto se evrope tice u poslednjih 15 god Partizan se provlaci zahvaljujuci ucescu u LS sa Mateusom, i srecnom ulasku u povlascene, od 2018 taj sistem ne vazi pa cemo videti kada ce videti zavrsnu fazu.
P.S Uporedjivati CZV I PAR u fudbalu, to mogu samo grobari, jer svako iole realan to ne moze da uzme ni u razmatranje...Titule, kup, evropski titule i uspesi,broj ucesca u evro kupovima medjusobni dueli, postignuti golovi, u medj susretima, manje primljenih sve na strani CZV....ZATO TISINA.

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Sve ovo je trebalo raditi u junu mesecu pre kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je prilično kasno. Ljudi, zašto izmišljamo toplu vodu, pa pogledajte šta Mamić radi u Dinamu. Da li je moguće da Partizan i Zvezda ne mogu da prodaju igrača za preko 5 mil EUR? Đurđević, dečko koji je jako perspektivan, odličan napadač, prodaje se u Olimpijakos za 2.5 mil EUR. Neki će reći da Partizan ne može da parira platom Grcima. To je tačno, ali Partizan nije ulagao u tim kada je trebalo dakle pre dvomeča sa Olimpijakosom jer da jeste sada bi igrao Ligu šampiona i prodavao Đurđevića i Milenkovića za po 10 ili 15 mil EUR.
(Gargamel, 29. avgust 2017 11:45)

Kada Partizan i Zvezda prodaju igraca poput Modrica i Mandzukica onda cemo svakog sledeceg moci da prodamo za velike pare, ako se dokaze da vredi. Svi igraci koji su poslednjih 5 i vise godina otisli iz Partizana i Zvezde greju klupe po klubovima.. i koja je onda garancija da neko sledeci nece biti kalibra za klupu. Ne izmisljajte toplu vodu molim vas.

Molim

pre 6 godina

Od ova tri igraca mislim da je samo antonov pojacanje tosic i mitrovic su za popunjavanje rupa za odmor igraca. Nama trebaju mladji i drskiji igraci a ne oni na salasku karijera.

Poslednji sportski idealista

pre 6 godina

Svaka cast Ivice..mislim da ne postoji navijac Partizana koji nije zadovoljan skorasnjim pojacanjima...samo tako nastavite,Partizan SAMPION

Che

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Miletic je borben, ali je potpuno neupotrebljiv u napadu. Za napadacki fudbal kakav Partizan igra mnogo su bolji El Monir i Antonovo. El Monir nazalost, odbranu igra slabije, ali je Antonov i tu bolji. On je slabija verzijaKolarova i za ove prilike jako dobro pojacanje. Kada sa leve strane uparis njega i Tosica ima svasta da bude. Oboje su brzi i imaju dribling i sto je najbitnije ovaj bek ima centarsut. Da li se secas ijednog Mileticevog centarsuta? I obojica imaju sasvim solidan slobodan udarac, sto je isto bitno, jer trenutno u ekipi nemamo kvalitetnog izvodjaca sa te strane.

xxx

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina
(RUDAR, 29. avgust 2017 11:44). Pogrešna adresa. Obrati se finansijskim magovima Čoviću i Terziću...

BBRS

pre 6 godina

jednom u deset godina igraju evropu i oni su evropska zvezda...
(juitn, 29. avgust 2017 12:07)

Nismo mi velikani zbog toga, nego zbog ušatog !
Kakav je to evropski velikan ako nemaš nikakvu evro titulu ?!

Sakaluda

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sto bezIte, 29. avgust 2017 11:31)

A Vucic ti je idol BOTE?!

Tvoj nick to pokazuje!

toto

pre 6 godina

Dobro dosao! Konacno levi bek, to se cekalo.
Ovo za Lazara i Krkica ne znam sto pisete, jer je nemoguce. Samo palite navijace bezveze. Osim toga, napadacka linija, uz Bambija sasvim solidna. Mesto Djurdjevica Jovanovic i to je to.

kontrak

pre 6 godina

(Milan, 29. avgust 2017 11:43)
BOMBA! Sitgao vezni igrac iz ruskog CSKA. Poslednju utakmicu za CSKA odigrao u aprilu, 8 minuta. ZADNJU ODIGRAO 21.05. PROTIV ANZIJA - MUCENICE...
JOS JEDNA BOMBA....Stize mladi reprezentativac, prvotimac Grashopersa. Poslednju utakmicu odigrao...nema podatka, mozda nije ni igrao?! STANDARDAN PROSLE GODINE A OVE IGRAO PROTIV BAZELA U 2.KOLU - MUCENICE...
BOMBA U NAJAVI! Stize napadac iz Hull City, osmoplasirane ekipe druge engleske lige. Odigrao utakmica 0(nula), AKO MISLIS NA LAZARA ONDA NISI SAMO MUCENIK...
Ha, ha, ha, ha, koliko vama nije dobro a tek ce da vam se slosi...

dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja.

pre 6 godina

ko će dаvаti golove sumа mаrković i tošić imаju sve skupа 120 kilа.oduvаće ih neki kršteniji bek.аntonov morа dа se uigrа i biće id njegа nešto аli tek od oktobrа.

Aleksej

pre 6 godina

Ucinak Partizana u Evropi od osnivanja,jedna drvena medalja dobijena od Reala i ucesca pod sloganom ,,Vazno je ucestvovati".Mnogo mali klub,Vucic nije bio u pravu,Dinamo je veci klub u fudbalu od Partizana.hahahaha

Orginal, ne falš

pre 6 godina

Браво за Партизан. Ово су одличне вести и најаве. 
Искено се радујем успесима свих српских клубова.
(Звездаш, 29. avgust 2017 11:22)

Latentni grobar, najgora vrsta zvezdaša !

5ro

pre 6 godina

Sva sreca pa Partizan nema dugova i moze da kupuje igrace koje hoce. Hahahaha, pa ko je drzavni projekat u Srbiji vise se ne zna. Terzic zahvaljuje Vucicu, a ovaj placa licencu Partizanu. Ko koga tu j... i za koje pare Boga pitaj. Jadni samo ovi ljudi sto navijaju za ove klubove. Ubise se prepucavajuci, a celnici klubova potpaljuju i zadovoljno se smeskaju...

Ko forsira srpski šovinizam?

pre 6 godina

Mala Crvena zvezda haha e moj partizanovac, pogledaj istoriju, pogledaj titule, pogledaj legende. Fadilj vokri aj cao
(Petar, 29. avgust 2017 11:33)
Mali šoven, kako bi ti čika rado zapušio usta, i tebi i ovima što vas forsiraju. Umukni i ne vređaj ljude zbog nacionalnosti!

Tjanko

pre 6 godina

Sve je ovo lepo ali ne razumem potez prodaje djuke za samo 2,5 milki.da li je moguce a moglo se uzeti mnogo mnogo vise da je ostao za grupnu fazu.ne kapiram nista

Nikad zadovoljni

pre 6 godina

Kakav evropski tim. Partizan je postao prihvatiliste nasih posrnulih igraca iz Evrope. Povratak je samo zadnja opcija. Bolje i to nego da su na tribinama svojih klubova u Evropi. Stojkovic, Markovic, Antonov pa moze se reci i Bambi, nisu se naigrali u svojim evropskim klubovima. Stvaramo evropski klub a prodajemo Urosa Djurdjevica. Koga bre VI zafrkavate?
(Milan, 29. avgust 2017 11:51)

Sam sebi uskaces u usta. Taj Djurdjevic za kojim kukas je Partizan prihvatio kada je posrnuo u karijeri.

još špic

pre 6 godina

Antonov loš jer nije igrao u Grashopersu ali zato Stojković koji je bio rezerva u timu koji je ispao u 3 ligu kida...toliko o realnosti...pa vi u totalnom opštenarodnom veselju niste uspeli da nas dobijete...dršte gaće kad dođete kod nas

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BBRS, 29. avgust 2017 11:59)

Vidim, vi ste vašim igračima objasnili tako dobro da cele prošle sezone protiv Partizana niste imali jedan šut u okvir gola (4 utakmice). Kako se samo jave oni koji najmanje smeju da se jave...

hipokrat

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!
(sto bezIte, 29. avgust 2017 11:31)

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.

partizan

pre 6 godina

Zabole Terzu uvo za vas...tek sada ste,sa ovim pojačanjima,na pola klase od Zvezde.Do sad jeZvezda bila kvalitetnija 3 klase ali ste realno smanjili taj zaostatak.Dovoljno vam je da napredujete na tabeli do drugog mesta a u Evropi nemate i dalje šta da tražite.Na strani gubite sve 3 utakmice a kući nerešeno sa Dinamom i najverovatnije isto i sa ove druge dve ekipe,eventualno možda dobijete Jang Bojs a Albance nećete.
(Realno, 29. avgust 2017 11:50)
Ali jaci za 3 klase, prodju jednom u 10 godina u drugu Evropsku ligu i odmah se tripuju da su nesto.Velike Zvezde vise nema, to je daleka proslost

dirigent

pre 6 godina

Nevjerovatni ste stvarno, mada sam to primijetio kod navijaca Zvezde... Ljudi ne mora da znaci ako je neko pojacanje skupo i eto 'dobri pojacanje' da ce to stvarno i da bude ... Moze se desit da to 'pojacanje' ne napravi nikakvu razliku... Sto smo vidjeli vec dosta dosta puta... Znate li koliko su bitne pripreme tima ? Koliko je bitna hemija u klubu ? U kakvim su odnosima igraci, kako se razumiju... Postoji milion stvari koje treba da se poklope, sloze da bi to sve bilo kako treba i pravilo rezultate... Gledam Arsenal prije neki dan protiv Liverpula ( nema potrebe pominjat imena igraca arsenala, ko prati zna) i ljudi ladno dva pasa nisu mogli da sastave, odrao ih Liverpul, a ovi ne postoje na terenu, bezvoljni... Ima milion tih primjera... Ne ide to tako k la sto vi pisete, vau dosao nam taj i taj igrac razbicemo u evropi... Pa sve i Mesi da potpise za Zvezdu, Mesi licno ne bi mogli pricat da cemo uzet i bod u grupi, jer to ne znaci nista... Lester je imao komicnu ekipu, al su imali 'to nesto, hemiju' pa sta se desilo ? Sampioni... Tako da ne zalijecite se... Ja i dalje mislim da bi najveca pojacanja za Zvezdu i Partizan bilo zadrzavanje postojecih igraca, ili ti najboljih igraca u klubu, a ne prodavanje.. Jer su to igraci koji su prosli pripreme, uklopljeni, uigrani sa ekipom... No dobro...Srecno sa pojacanjima, al srecno u evropi, u jsl vam zelim sve najgore :))

Molim

pre 6 godina

Od ova tri igraca mislim da je samo antonov pojacanje tosic i mitrovic su za popunjavanje rupa za odmor igraca. Nama trebaju mladji i drskiji igraci a ne oni na salasku karijera.

Zvezdas NS

pre 6 godina

sto bezite 
Mala zvezda se zove sad Fmp 
Mala zvezda 10 godina nista nije igrala 
Mali napredni pantercici placu a to je muzika za moje usi
(zvezda dno i sramota Srbije, 29. avgust 2017 12:11)

Ti si bolestan od mrznje kompleksa nemoci i kojecega jos. Trebalo bi da potrazis strucnu pomoc jer ugrozavas ljude oko sebe. Siris mrznju neistine itd.
Ne znam zasto uopste pustaju tvoje komentare.

Inace, mislim da je pametan potez Partizana da stuku lovu u tim sada sa pojacanjima, jer imaju veoma pristojnu da ne kazem laku grupu. Velike sanse za prolaz. Na primer da je grupa kao Zvezdina bili bi besmisleno ulagati. Pametan potez, e pa sad ostalo je da se ima i malo srece. U svakom slucaju ce imati pobeda i neresenih sto donosi novac i bodove.
Voleo bih da je Zvezda ubola lakse protivnike. Ovako mozda izvuce jedva par neresenih rezultata sto bi opet bilo sjajno.

Strelac

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...

Simić

pre 6 godina

Zašto sad nema onih pitanja Partizanovaca koji vise na Zvezdinim vestima kako jedan klub kome je nedavno pretila suspenzija UEFE zbog dugova, pa je morao Vučić da pomaže, dovodi igrače kao na traci? I to ne bilo koje igrače. Zašto ne pišete o njihovim platama i dugovima Partizana? Hajde, licitarajte. Sad pišete "bravo uprava", "bravo Iliev", a gde su komentari tipa "SNS uprava", "SNS poltroni"? Došli su tu da unište Partizan po naredjenju jednog čoveka i sl? Zaboravili ste to? Verovatno do prvog sledećeg neuspeha. Bar da neko kaže "u redu, pogrešio sam". Licemerje na delu. Naviknuti već na to!

mich

pre 6 godina

hahaha cuj evropski tim sa otpad igracima...Antonov ne moze da igra u Grashopersu koji nije i nece videti Evropu jos dugo, osrednji tim Svajcarske lige, a ovde predstavljen kao pojacanje PA KO JE OVDE LUD !!!

jovan

pre 6 godina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Više vredi Đurđević sa duplo većom platom Partizanu, nego 2,5 miliona evra i dve godine iščekivanja da se pronađe špic u kojeg verujete da na svakoj utakmici može da postigne gol!
Cleo je najbolji primer.
Koja vajda od 4 miliona za njega kad do Đuke nismo imali špica!? (čast svima ali Cleo se okrenuo i zabo Arsenalu a Đuka zavukao Olimpijakosu kad smo se najmanje nadali)
Partizan mora da se izdigne iznad prosečnosti i da prestane svaki čas da slabi tim zbog prodaje, tako što dobre igrače zamenjuje onima u koje samo oni veruju a često promaše..
Škuletić je recimo solidan igrač ali slabiji od Đuke.
Dakle, ili kupiti vrhunskog napadača ili povećati platu Đurđeviću - osrednje opcije ne dolaze u obzir!

BS

pre 6 godina

Udjoh ovde da pročitam komentare nekog Partizanovca "neće ga niko, pa došao kod nas". "Nisu imali za licencu, klub duguje 30 miliona, a dovode igrace i placaju velika obeštećenja u prelaznom roku". Nešto što im je svojstveno kada je u pitanju neki drugi, najpopularniji klub u Srbiji. I začudih se. Nema ih. Obraz...znate već!

ArtuDitu

pre 6 godina

Interesantno je kako novinarski tekstovi stvaraju sliku kod onih koji ih citaju. Pozitivnu ili negativnu stvar je ugla gledanja ili navijacke opredeljenosti kada je clanak o sportu, kao sto je ovaj, u pitanju. Medjutim, cini mi se, da je nerealna slika najtacniji opis. I ona nastaje kao plod preklapanja sa subjektivnim zeljama pojedinca.
Mediji su kreirali sliku da je Zvezdina grupa preteska i da nece biti nista cudno ako crveno-beli ne urade nista u grupnoj fazi, dok je s druge strane, Partizanova grupa predstavljena kao laka i vec se stvara utisak da je prolazak izvestan. Ako bi se gledalo realno Partizan je dobio grupu u kojoj svako svakoga moze da pobedi. U kojoj nema tako dominantne ekipe kao sto je Arsenal u Zvezdinoj. Takve grupe znaju da budu pune prijatnih i neprijatnih iznenadjenja. Zbog toga bi trebalo biti umeren optimista i ne bi trebalo tvrditi da ce se sa dovedenim igracima Partizan prosetati kroz grupnu fazu. Jer dovedene igrace treba uigrati. Fudbal je ipak timska igra u kojoj su kvalitetni pohedinci dobrodosli. Sta god uradili ove godine ucesce dva kluba u grupnoj fazi je najveci uspeh do sada. Mera naseg fudbala je ucesce, do takmicenja nas ceka dobar put. A na kom nivou je nas fudbal pokazao je derbi. Igraci Zvezde i Partizana nisu u stanju da odigraju dve ozbiljne utakmice u 3 dana. Zato je potrebno obuzdati optimizam. Da ne bi realnost dovela do neprijatnog otreznjenja.

Batko = Tupko

pre 6 godina

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!
 (BBRS, 29. avgust 2017 11:59)

Ti BIH sutnuo u gol. Tvoja zvezda BIH mozda i pobedila!
Ali pustimo zvezdu i gol...
U skolu sine idi. U skolu!

Grunf

pre 6 godina

@Mare A kad je Antonov toliko dobar zasto nije imao mesta u pretposlednjem timu Svajcarske?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 29. avgust 2017 11:27)

A zato je onaj Zutac ili kako ga zovete bio u Bajernu a ne tamo u nekom nemackom drugoligasu koji je ispao u 3. ligu, a i u toj ekipi nije bio standardan. On je klasa za Antonova,hahahaha, koristi malo tu veliku glavu, nemoj je nositi kao komad slanine!

Grobar-España

pre 6 godina

Sve ovo za sada izgleda prilicno korektno. Iskreno se nadam da Krkic i Lazar nece u Partizan jer nam ni jedan od njih nije potreban, imamo dovoljno igraca tog profila. Novac koji bi otisao na njihove plate bih potrosio na nekog korpulentnog napadaca koji bi umeo da bude opasan u kaznenom prostoru rivala jer takvog igraca nemamo, a uz nekog takvog da se kale i napreduju mali Djole Jovanovic i Solomon. Krkic pregovara sa Las Palmasom i dace Bog pa ce tamo i otici, a Lazar ce nadam se naci neki drugi klub koji se nece zvati Partizan ili u najgorem slucaju na pozajmicu kod nas i da smanji platu na mínimum. Moze i Liverpul da nam ga "pokloni" i od sledeceg transfera 50%-50%, mada je to prilicno nerealna opcija. U bilo kakvoj drugoj prici Lazar ne bi trebalo da nas zanima.

John Rambo

pre 6 godina

Čekamo samo onog klinca što se potpisuje kao "analitičar amater" da dođe da nam objasni kako se ne razumemo u fudbal. HAHAHAHA

BBRS

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!
(Muftija delija, 29. avgust 2017 12:12)

Baš se vidi ko je odlepio !
Koliko si ostrašćen i napaćen Zvezdom da si i u nick ubacio DELIJE i ti ćeš nekom da kažeš odlepio !

mitra

pre 6 godina

jesam ciganin ali iskreno se nadam da cete proci. realno , ovakvu grupu mozete da prodjete , jer ako ne mozete jbg onda realno niste za dalje. zasad ok pojacanja . mislim da su ovi moji vec odustali cim su videli s kim igramo tako da ce sad biti princip "aj mi ovo da rasprodamo i uzmemo nekih para dok jos uvek mozemo.."
jbg
srecno komsije

Marko Niš

pre 6 godina

Sad je potrebno za Djurdjevića uzeti u zamenu Zdjelara, Kupiti Stojiljkovića iz Brage i jedna pozajmica Marković / Krkić i to je prolaz grupe u Evropi! Brežančić, Rajković i Sulenmani samo ako ode još neko. I pod obavezno produžiti ugovore igračima kojim ističu pogotovu Alenu Stevanoviću i mladom centarforu Jovanoviću.

srdjan

pre 6 godina

kao i uvek, kompleksasi su najgrlatiji navijaci. bili oni iz par ili czv. mi sitni komoleksi zbog kojih i u 50 godina mozak radi na nivou 13-godisnjeg klinca.

Nikolaks

pre 6 godina

Kao prvo saljem ovo kao navijac Srbije...ne razumem kakvo je evropsko pojacanje...na osnovu cega to novinari napisu voleo bih oni da mi odgovore ( igrao za ofk posle za grashopers koji nije ni 5 bio u svajcarskoj ligi a ni tu nije igrao ) pa sad nema mesta ni u osrednjem grashopersu a nama je Evropsko pojacanje....ja stvarno ne znam sta je tu Evropsko....kad budemo svi malo realniji i fudbal ce nam biti bolji...i jos nesto svi ti koji se vracaju u Zvezdu i Partizan istu recenicu izgovore Srce je htelo nazad??????? Boze patetike....

Nisu igrali nigde?

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Antonov je za Grashopers odigrao tacno 50 utakmica u poslednje dve sezone. Pritom ima samo 22 god. O utakmica za mladu reprezentaciju da ne govorimo.

Nicky boy

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!

nikola

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Mala Crvena Zvezda???E sad zamisli koliko ste tek vi sicusni, kad smo mi mali.

zex

pre 6 godina

Svaka cast Partizanu ali cemu ovi naslovi kao da dolazi Ronaldo a ne Antonov.Pa on dolazi iz manjeg klyba iz Svajcarske i sigurno nebi dosao da je tamo imao mesto.Nesto nisam primetio njegov napredak u poslednje vreme jedino sto je clan cuvene generacije sa NZ.Rekoh vec nemojte se zaletati, prodali ste Leonarda i Djurdjevica koji su bili u uzlaznoj fomi i u najboljim godinama, zar mislite da ce Tosic da poravi stanje?Pa ovaj Suma je obican cirkuzant igrac za mali fudbal.Sacekajte gostovanje u Albaniji pa cete videti o cemu pricam.Partizan je bio mnogo jaci prosle godine a imajte u vidu i eventualne povrede jer evo Zvezda nema zamenu za sjajnog Jovicica.Nemoj vama da uleti neki Drincic.

Sakaluda

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Decko, je l ti ista znas o fudbalu?

Pa taj Miletic je najveca rupa koja je igrala u Partizanu. To je covek koji ne zna dva tacna pasa po utakmici da napravi. Obavezno posalje loptu u aut ili protivnickom igracu. Kad dobije loptu, on ne zna sta ce sa njom. Kad trci, nabije glavu u travu i trci kao muva bez glave.

Covek jednostavno ne zna da igra fudbal i to je to!

Odlicno sto je dosao Antonov da ga zameni, mada je to mogao i bilo koji drugi igrac, jer od ovog Miletica goreg nema.

todor

pre 6 godina

Odlicno i ako se stvarno pregovara sa Krkicem I Markovicem to bi bilo poptpuno ludilo. Ali i dalje isto toliko potpuno nejasno zasto sve to nije uradjeno pred utakmicu sa Buducnoscu ili Olimpijakosem? Sad bismo mozda bili u Ligi Sampiona.

Mare

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov, Everton, Radin, Tosic, Suma, Jankovic, pojacanje u napadu.

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!

Ne pustati ga

pre 6 godina

Jos samo kad bi Uros Djurdjevic ostao! Ima jos 2 godine ugovor. Koja je svrha da se uzme par miliona za naseg najboljeg napadaca?

institucija!!

pre 6 godina

Antonov nije igrao? decko odigrao 50 utalmica za 2 god,zanimljivo to sedenje na klupi. Tosic iz CSKA kao standardan igrac dolazi kod nas i mi nezadovoljni. Povezuju nas da dovodimo igrace CSKA,Liverpula,Stouka i mi opet nismo zadovoljni. Trebalo je pre slazem se,ali takodje sam siguran da niko od njih nije hteo da dodje dok se ne obezbedi evropa.

Del Piero#10

pre 6 godina

Odličan posao Ilieva krajem avgusta. Čekamo još tog napadača koji bi bio zamena Urošu i da jurimo to evropsko proleće koje realno dostižno. Stojković, Vulićević, Antonov, Ostojić, Mitrović, Everton, Radin, Tošić, Suma, Janković i pojačanje u špicu, fino izgleda tim. Eventualno još desni bek, kao alternativa Vuletu.

BBRS

pre 6 godina

Ako su panteri jedva izvukli remi bez njega i Tosica sta ce onda biti kad budu u timu njih dvojica??Pa petarda Partizana!!
(Grobar, 29. avgust 2017 11:23)

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!

40+

pre 6 godina

Boga mi Partizan pravi ozbiljnu ekipu,ovo vec lici na ozbiljan Evropski tim koji moze da prezimi u Ligi Evrope i napadne nokaut fazu,naravno i da odbrani domace trofeje to se podrazumeva,samo jos jedan ozbiljan centarfor i to je to,bravo za upravu a pogotovu za Ilijeva,tako se radi prelazni rok,e to su pojacanja,IDEMO GROBARI!!!

Blue Moon 463

pre 6 godina

Veliko pojačanje, ali Krkić i Marković su stvarno nemoguća misija, bude li neko od njih došao, ne znam kako ću izdržati ovoliko bombi.

Ivan

pre 6 godina

El Monir odlazi, da se oslobodi mesto za stranca u spicu. Po nekim informacija skoro je zavrsen dolazak Lazara Markovica, navodno su ostale samo neke formalnosti. A sto se tice spica najozbiljnija je prica sa Gohuom, napadacem Kairata. Napustio je Kairat i najverovatnije stize u Partizan. Sa ta dva pojacanja postaje realno da se prodje ova grupa.
Sportski pozdrav!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan BK, 29. avgust 2017 11:15)

Pa ovo je sou majke mi. Vase komentare oko pojacanja treba stampati i uramljivati. Nije to samo ove seszone slucaj, nego uopste godinama unazad. Ne postoje euforicniji tastatura navijaci od vas. Treba vam dodeliti orden bar tu, kada na drugim poljima niste ni za sta. Zamisli majke ti, "po njihovim informacijama". Oni su svi menadzeri, znaju za koga se klub interesuje, koliko je i da li je dogovor blizu. A gde vam je Stojiljkovic koji je po vasim idijostskim pricama skoro pa sigurno bio igrac partizna? Nema niko od vas vise da ga pomene, a bila su vam puna usta koliko ste prepisivali jedni od drugih da dolazi. Haos...

BBRS

pre 6 godina

Ко год из европе дође код нас одма је БОМБА, ни на секунд неко да помисли да се играч вратио можда зато што нема више места у клубу или зато што једноставно нема довољно квалитета.
Не кажем за овог дечка да је лош, таман посла, само ми та чињеница боде очи.
Новинари што знају да закувају нико не зна.

Звездаш

pre 6 godina

Браво за Партизан. Ово су одличне вести и најаве.
Искено се радујем успесима свих српских клубова.

zex

pre 6 godina

Niki Boy
Nemozes nikada da kazes cak i Crvena Zvezda jer to nije Radnik iz Surdulice nego Najveci klub sa Prostora bivse Sfrj i na balkanu.Jel vama neko objasnio da ste manji klub u svakom pogledu?Klubovi su osnovani pre vise od pola veka a vi ste se uhvatili za poslednjih 10godina kada ste osvajali namestene titule ali to nije ni vazno.Nemozete vi da ponizavate klub koji je postigo vise nego sto ce te vi za 100godina.Sansa da Vi osvojite trofej u Evropi je ravna tome da ja potpisem za Barselonu.

Ivan

pre 6 godina

Pa lepo i treba jer imaju laku grupu i trebalo bi da prodju dalje. Pametno je pojacati se sada. Zvezdi bi sa njenom grupom to bilo bacanje para.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (4k4.Dex, 29. avgust 2017 11:06)

Ovo moze samo da kaze neko ko nema pojma o fudbalu i zna samo za tri tima u evropi... U Ligi Evrope laka grupa... Pitacu te posle gostovanja Dinamu iz Kijeva, Jang Bojsima i medjunarodnog incidenta protiv Skenderbega koliko je bila laka grupa...

4k4.Dex

pre 6 godina

Pa lepo i treba jer imaju laku grupu i trebalo bi da prodju dalje. Pametno je pojacati se sada. Zvezdi bi sa njenom grupom to bilo bacanje para.

filip

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ne lupetaj, panteru, Tošić bio standardan u CSKA prosle sezone, a Antonov u Švici, odigrali skoro po 30 utakmica. Za naše uslove bombe obojica, živ ti meni bio, pa video.

Milan

pre 6 godina

Jel moze ovako?

BOMBA!
Sitgao vezni igrac iz ruskog CSKA. Poslednju utakmicu za CSKA odigrao u aprilu, 8 minuta. Posle toga je marljivo trenirao sam.

JOS JEDNA BOMBA.
Stize mladi reprezentativac, prvotimac Grashopersa. Poslednju utakmicu odigrao...nema podatka, mozda nije ni igrao?! U svakom slucaju, pretposlednji klub na tabeli prve Svajcarske lige se odrekao najnovijeg velikog pojacanja!

BOMBA U NAJAVI!
Stize napadac iz Hull City, osmoplasirane ekipe druge engleske lige. Odigrao utakmica 0(nula), golova dao, ocigledno isto toliko!

Sve bomba do bombe.

Rajko

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Uvijek ali uvijek cete biti manje ime,Zvezda odzvanja i u Tokiju,za vas se zna do Bugarske!Ali mali si ti jos..

milan 26

pre 6 godina

Svidja mi se Antonov kao pojacanje, pravi igrac za Partizan. Srcan momak, iga dobro odbranu i znanu napadu, sto je retkost za nase standarde da igrac ume i napred i nazad da igra. ima dobar sut i brzinu, i ne srlja iako je mlad. Kapiram sa ce se bas naloziti da igra jer u Grashopersu i nije mnogo igrai. Sad treba prodati Miletica ili Munira, jer nije potrebno imati 3 leva beka, pogotovu sto ima i jedan klinac na toj poziciji koji trenira sa prvim timom. Milan Mitrovic je ok igrac, jos u Radu je bio dobar, a u Turskoj je standardno igrao. Mada Ovaj tandem Ostojic i Miletic se uigrao, i deluje kompaktno. Neka se menjaju za Evropu i jsl njih trojica. Bambi, odlicno pojacanje, samo da udje u formu sto pre. Poznaje klub, zna kako igra Partizan, ima iskustvo. Samo dovesti jedno napadaca, Krkic je nerealna opcija zbog plate i obestecenja, a Markovic nije klasicni spic, vec krilo, za spica je sitan. Bilo bi glupo nagomilavati krila. Bolje neki drugi spic, da se upari sa Tavambom. Kosovic kad se vrati bice odlican za napadacku varijantu, a Radin kao drugi zadnji vezni za odbranbenu varijantu.

Milan

pre 6 godina

Kakav evropski tim. Partizan je postao prihvatiliste nasih posrnulih igraca iz Evrope. Povratak je samo zadnja opcija. Bolje i to nego da su na tribinama svojih klubova u Evropi. Stojkovic, Markovic, Antonov pa moze se reci i Bambi, nisu se naigrali u svojim evropskim klubovima. Stvaramo evropski klub a prodajemo Urosa Djurdjevica. Koga bre VI zafrkavate?

Milos Sestic

pre 6 godina

Grashopers je dobio novog trenera (Murat Jakin) i ima veliki igracki Kadar od 28 fudbalera. Trenuntno su na predposlednjem mestu. Novi trener se resava igraca na koje ne racuna...

Leni

pre 6 godina

Sad već gomilamo igrače, ali treba ih ukomponovati, a Đuka ovu pauzu da iskoristi da smisli bar još jednu akciju osim ''golman - Tawamba''.

Gargamel

pre 6 godina

Sve ovo je trebalo raditi u junu mesecu pre kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je prilično kasno. Ljudi, zašto izmišljamo toplu vodu, pa pogledajte šta Mamić radi u Dinamu. Da li je moguće da Partizan i Zvezda ne mogu da prodaju igrača za preko 5 mil EUR? Đurđević, dečko koji je jako perspektivan, odličan napadač, prodaje se u Olimpijakos za 2.5 mil EUR. Neki će reći da Partizan ne može da parira platom Grcima. To je tačno, ali Partizan nije ulagao u tim kada je trebalo dakle pre dvomeča sa Olimpijakosom jer da jeste sada bi igrao Ligu šampiona i prodavao Đurđevića i Milenkovića za po 10 ili 15 mil EUR.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Miletic je najgori levi bek posle Malbaše.

Milan

pre 6 godina

klub koji duguje preko 20 miliona dovodi sumu,stojketa,bambija,mitrovica,antonova,pregovora sa markecom i svaki od njih ima visemilionske ugovore i to sve iz budzeta ove siromasne zemlje,i sada sledi smanjenje penzija i povecanje poreza.

Westbrook

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Mitrovic , Ostojic\celavi Miletic, Antonov , Everton, Radin i napred Suma , Tosic , Jankovic plus se vraca i Stevanovic , i jos napadac , Napred Partizan !

ernesto che

pre 6 godina

sve odbaceni , ovaj , veciti talenat bambi koji nije imao gde pa dosao u veliki klub , pedeset pojacanka da dovedete ne vrede vam kao leonardo i djurdjevic , a palite se ko dani alves da je dosao.

Vlada

pre 6 godina

Svaka čast Partizanu i zaista mu želim sve najbolje ali baš Evropski Partizan mi zvuči malo prejako. Osrednji Evropski klubovi daju i po 10 mil za igrača a nama je najskuplji igrač u istoriji 1,8 mil a sad nam je "bomba" igrač od 400.000. Ovaj sadašnji Partizan je verovatno za klasu bolji od svih zadnjih nekoliko godina ali na žalost Evropski nije i teško da će skoro biti. Ipak je koliko para toliko i muzike.

mirko

pre 6 godina

Dobro je da imamo više sposobnih fudbalera, po meni bi nam bio neophodan jedan špic, ako je istina da Đurđević odlazi.
Vidim navjači ne računaju na Solomona, a po mišljenju onih koji ga poznaju momak je solidan napadač.
Sve u svemu , biće bolje nego što je itgledalo na startu.

RUDAR

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina

Realno

pre 6 godina

Terza na aparatima. Jos Markec i da se sprdamo sa LE.
(Tole namestio, 29. avgust 2017 11:14)

Zabole Terzu uvo za vas...tek sada ste,sa ovim pojačanjima,na pola klase od Zvezde.Do sad jeZvezda bila kvalitetnija 3 klase ali ste realno smanjili taj zaostatak.Dovoljno vam je da napredujete na tabeli do drugog mesta a u Evropi nemate i dalje šta da tražite.Na strani gubite sve 3 utakmice a kući nerešeno sa Dinamom i najverovatnije isto i sa ove druge dve ekipe,eventualno možda dobijete Jang Bojs a Albance nećete.

sto bezIte

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!

Milan BK

pre 6 godina

El Monir odlazi, da se oslobodi mesto za stranca u spicu. Po nekim informacija skoro je zavrsen dolazak Lazara Markovica, navodno su ostale samo neke formalnosti. A sto se tice spica najozbiljnija je prica sa Gohuom, napadacem Kairata. Napustio je Kairat i najverovatnije stize u Partizan. Sa ta dva pojacanja postaje realno da se prodje ova grupa.
Sportski pozdrav!

secanje memorije pamcenja

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ko ce to sada nama da precrkne od muke i zavisti :))) Ocekujem jos pojacanja i jos ovakvih komentara.

mihajlo

pre 6 godina

@(c)marakana
A jel si kad pimislijo da treba imati i malo duzu klupu!? Vido si kako igraju igraci i jednih i drugih posle utakmice u cetvrtak, odma i u nedelju. Treba sada imati adekvatne izmene svo vreme, sta zbog vise frontova i umora, sta zbog nedaj boze povreda. Nemoze se sve izneti samo sa udarnih deset igraca, sem mozda golmana.

miško

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.

vs

pre 6 godina

Ma igracina... U silnom Grashopersu nije imao mesto ni na klupi! Dovode se sve sami polovnjaci i igraci bez kluba koje niko nece. Uz to, Partizan vec ima 2 leva beka. Smesne stvari.

Mare

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov, Everton, Radin, Tosic, Suma, Jankovic, pojacanje u napadu.

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!

Nicky boy

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!

Milos Sestic

pre 6 godina

Grashopers je dobio novog trenera (Murat Jakin) i ima veliki igracki Kadar od 28 fudbalera. Trenuntno su na predposlednjem mestu. Novi trener se resava igraca na koje ne racuna...

Nisu igrali nigde?

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Antonov je za Grashopers odigrao tacno 50 utakmica u poslednje dve sezone. Pritom ima samo 22 god. O utakmica za mladu reprezentaciju da ne govorimo.

filip

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ne lupetaj, panteru, Tošić bio standardan u CSKA prosle sezone, a Antonov u Švici, odigrali skoro po 30 utakmica. Za naše uslove bombe obojica, živ ti meni bio, pa video.

4k4.Dex

pre 6 godina

Pa lepo i treba jer imaju laku grupu i trebalo bi da prodju dalje. Pametno je pojacati se sada. Zvezdi bi sa njenom grupom to bilo bacanje para.

Blue Moon 463

pre 6 godina

Veliko pojačanje, ali Krkić i Marković su stvarno nemoguća misija, bude li neko od njih došao, ne znam kako ću izdržati ovoliko bombi.

Milan BK

pre 6 godina

El Monir odlazi, da se oslobodi mesto za stranca u spicu. Po nekim informacija skoro je zavrsen dolazak Lazara Markovica, navodno su ostale samo neke formalnosti. A sto se tice spica najozbiljnija je prica sa Gohuom, napadacem Kairata. Napustio je Kairat i najverovatnije stize u Partizan. Sa ta dva pojacanja postaje realno da se prodje ova grupa.
Sportski pozdrav!

hipokrat

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!
(sto bezIte, 29. avgust 2017 11:31)

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.

unsigned

pre 6 godina

Ne treba biti neskroman. LE nam je puna kapa. Takmicenje po meri u kojem mozemo da se nadmecemo i do nokaut faze. Ranijih nekoliko sezona nismo imali ekipu koja je mogla da zabelezi pobedu u grupi LE osim 2015. godine, a sada sa ovim pojacanjima mozemo da se nadamo mnogo boljim rezultatima.

Strelac

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...

Muftija delija

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!

Звездаш

pre 6 godina

Браво за Партизан. Ово су одличне вести и најаве.
Искено се радујем успесима свих српских клубова.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

sto bezite
Mala zvezda se zove sad Fmp
Mala zvezda 10 godina nista nije igrala
Mali napredni pantercici placu a to je muzika za moje usi

Poslednji sportski idealista

pre 6 godina

Svaka cast Ivice..mislim da ne postoji navijac Partizana koji nije zadovoljan skorasnjim pojacanjima...samo tako nastavite,Partizan SAMPION

Vlada

pre 6 godina

Svaka čast Partizanu i zaista mu želim sve najbolje ali baš Evropski Partizan mi zvuči malo prejako. Osrednji Evropski klubovi daju i po 10 mil za igrača a nama je najskuplji igrač u istoriji 1,8 mil a sad nam je "bomba" igrač od 400.000. Ovaj sadašnji Partizan je verovatno za klasu bolji od svih zadnjih nekoliko godina ali na žalost Evropski nije i teško da će skoro biti. Ipak je koliko para toliko i muzike.

xxx

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina
(RUDAR, 29. avgust 2017 11:44). Pogrešna adresa. Obrati se finansijskim magovima Čoviću i Terziću...

secanje memorije pamcenja

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ko ce to sada nama da precrkne od muke i zavisti :))) Ocekujem jos pojacanja i jos ovakvih komentara.

miško

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.

partizan

pre 6 godina

Zabole Terzu uvo za vas...tek sada ste,sa ovim pojačanjima,na pola klase od Zvezde.Do sad jeZvezda bila kvalitetnija 3 klase ali ste realno smanjili taj zaostatak.Dovoljno vam je da napredujete na tabeli do drugog mesta a u Evropi nemate i dalje šta da tražite.Na strani gubite sve 3 utakmice a kući nerešeno sa Dinamom i najverovatnije isto i sa ove druge dve ekipe,eventualno možda dobijete Jang Bojs a Albance nećete.
(Realno, 29. avgust 2017 11:50)
Ali jaci za 3 klase, prodju jednom u 10 godina u drugu Evropsku ligu i odmah se tripuju da su nesto.Velike Zvezde vise nema, to je daleka proslost

40+

pre 6 godina

Boga mi Partizan pravi ozbiljnu ekipu,ovo vec lici na ozbiljan Evropski tim koji moze da prezimi u Ligi Evrope i napadne nokaut fazu,naravno i da odbrani domace trofeje to se podrazumeva,samo jos jedan ozbiljan centarfor i to je to,bravo za upravu a pogotovu za Ilijeva,tako se radi prelazni rok,e to su pojacanja,IDEMO GROBARI!!!

Sakaluda

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Decko, je l ti ista znas o fudbalu?

Pa taj Miletic je najveca rupa koja je igrala u Partizanu. To je covek koji ne zna dva tacna pasa po utakmici da napravi. Obavezno posalje loptu u aut ili protivnickom igracu. Kad dobije loptu, on ne zna sta ce sa njom. Kad trci, nabije glavu u travu i trci kao muva bez glave.

Covek jednostavno ne zna da igra fudbal i to je to!

Odlicno sto je dosao Antonov da ga zameni, mada je to mogao i bilo koji drugi igrac, jer od ovog Miletica goreg nema.

Ozark

pre 6 godina

hoce li on uputiti udarac prema golu Zvezde, hoce li iko ili je to bila taktika ne razumem
(niksicko, 29. avgust 2017 12:12)

Hoce li Zvezda dati neki gol na derbiju i hoce li u sledecem uspeti da prekine post od 6 derbija bez pobede ili ce i sedmi derbi uzastopno otici kuci pognute glave??? Da li je uopste bitno, pored rezultata 0:0 ko je koliko puta sutnuo na gol? Na kraju, vi vise zalite za pobedom jer se igralo na vasem terenu.. i ko je onda tu u dobitku?

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Miletic je najgori levi bek posle Malbaše.

Ko forsira srpski šovinizam?

pre 6 godina

Mala Crvena zvezda haha e moj partizanovac, pogledaj istoriju, pogledaj titule, pogledaj legende. Fadilj vokri aj cao
(Petar, 29. avgust 2017 11:33)
Mali šoven, kako bi ti čika rado zapušio usta, i tebi i ovima što vas forsiraju. Umukni i ne vređaj ljude zbog nacionalnosti!

John Rambo

pre 6 godina

Vidi ih navijači propalog kluba što su se uhvatili za komentar ovog Niki Boja. Ne znam samo čime im je dečko nabio tolike komplekse. Navijači velikih klubova ne moraju da ubeđuju navijače "malih" klubova kako su veliki. Ali dobro, lepo je videti kako se blamirate.
NAPRED PARTIZAN!

Marko Niš

pre 6 godina

Sad je potrebno za Djurdjevića uzeti u zamenu Zdjelara, Kupiti Stojiljkovića iz Brage i jedna pozajmica Marković / Krkić i to je prolaz grupe u Evropi! Brežančić, Rajković i Sulenmani samo ako ode još neko. I pod obavezno produžiti ugovore igračima kojim ističu pogotovu Alenu Stevanoviću i mladom centarforu Jovanoviću.

Realno

pre 6 godina

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Viktor, 29. avgust 2017 12:11)

Druže, Švajcarski prvak igra direktno Ligu Šampiona, toliko o propaloj švajcarskoj ligi, a koliko je ozbiljan i čvrst tim Jang Bojs to cemo svi videti. Dobra su ovo pojačanja. Tošić je bio godinama standardni prvotimac i jedan od najboljih igrača u ruskom velikanu, standardnom učesniku Lige Šampiona i osvajaču Lige Evrope 2005 godine CSKA iz Moskve. Lazar Marković bi bio bomba, igrač takvih velikana kao što su Liverpul, Benfika i Fenerbahče je klasa iznad naše lige. Od Krkića nema ništa, ovaj Mitrović mi nije poznat ali mogao bi biti dobro pojačanje. Šteta zbog Đurđevića. nadamo se adekvatnoj zameni (Stoiljković možda). Suma će pokazati svoje znanje već.
Sve u svemu, može Partizan da osvoji dosta bodova u ovoj grupi, pa ko zna, možda ni prolazak nije daleko. Ali grupa je daleko od lake kao što neki ovde predstavljaju.

dirigent

pre 6 godina

Nevjerovatni ste stvarno, mada sam to primijetio kod navijaca Zvezde... Ljudi ne mora da znaci ako je neko pojacanje skupo i eto 'dobri pojacanje' da ce to stvarno i da bude ... Moze se desit da to 'pojacanje' ne napravi nikakvu razliku... Sto smo vidjeli vec dosta dosta puta... Znate li koliko su bitne pripreme tima ? Koliko je bitna hemija u klubu ? U kakvim su odnosima igraci, kako se razumiju... Postoji milion stvari koje treba da se poklope, sloze da bi to sve bilo kako treba i pravilo rezultate... Gledam Arsenal prije neki dan protiv Liverpula ( nema potrebe pominjat imena igraca arsenala, ko prati zna) i ljudi ladno dva pasa nisu mogli da sastave, odrao ih Liverpul, a ovi ne postoje na terenu, bezvoljni... Ima milion tih primjera... Ne ide to tako k la sto vi pisete, vau dosao nam taj i taj igrac razbicemo u evropi... Pa sve i Mesi da potpise za Zvezdu, Mesi licno ne bi mogli pricat da cemo uzet i bod u grupi, jer to ne znaci nista... Lester je imao komicnu ekipu, al su imali 'to nesto, hemiju' pa sta se desilo ? Sampioni... Tako da ne zalijecite se... Ja i dalje mislim da bi najveca pojacanja za Zvezdu i Partizan bilo zadrzavanje postojecih igraca, ili ti najboljih igraca u klubu, a ne prodavanje.. Jer su to igraci koji su prosli pripreme, uklopljeni, uigrani sa ekipom... No dobro...Srecno sa pojacanjima, al srecno u evropi, u jsl vam zelim sve najgore :))

Danilo

pre 6 godina

Samo je Zvezda Evropska.

(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Kakva sjajna rečenica, čak i za našeg tamnoputog brata!
Prvo što je besmislena i ne znači apsolutno ništa, a drugo što je senzacionalno nepismena pošto se evropski piše malim slovom, od 4.razreda osnovne.
Ono, kada besmislom i nepismenošću prodaješ pamet?!

Runner

pre 6 godina

Ilijev stvara atomski tim kako bi pokušao da sa njim pomeri voljeni klub sa petog mesta koje zauzima u Super ligi i izbegne debakl i sramotu u Albaniji kakvu je Srbija doživela 1987/88. godine, a koja je verovatno uticala da tada maleni "Travica" jos glasnije zapeva: "Ja volim crno-bele...".
(Sergio Ramos, 29. avgust 2017 16:35)
Прошле године, негде у ово доба, кад сте бежали великих девет бодова, Ти и теби слични су тврдили да ће Партизан једва проћи и play-out па он узе, вама већ виђену, титулу тако да Ти о њему не бринеш. А како ће ко у групним фазама ЛЕ да прође остаје да се види почетком децембра а у мају идуће године и о стању на табели СЛС.

jovan

pre 6 godina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli

Leni

pre 6 godina

Sad već gomilamo igrače, ali treba ih ukomponovati, a Đuka ovu pauzu da iskoristi da smisli bar još jednu akciju osim ''golman - Tawamba''.

institucija!!

pre 6 godina

Antonov nije igrao? decko odigrao 50 utalmica za 2 god,zanimljivo to sedenje na klupi. Tosic iz CSKA kao standardan igrac dolazi kod nas i mi nezadovoljni. Povezuju nas da dovodimo igrace CSKA,Liverpula,Stouka i mi opet nismo zadovoljni. Trebalo je pre slazem se,ali takodje sam siguran da niko od njih nije hteo da dodje dok se ne obezbedi evropa.

Grunf

pre 6 godina

@Mare A kad je Antonov toliko dobar zasto nije imao mesta u pretposlednjem timu Svajcarske?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 29. avgust 2017 11:27)

A zato je onaj Zutac ili kako ga zovete bio u Bajernu a ne tamo u nekom nemackom drugoligasu koji je ispao u 3. ligu, a i u toj ekipi nije bio standardan. On je klasa za Antonova,hahahaha, koristi malo tu veliku glavu, nemoj je nositi kao komad slanine!

realno

pre 6 godina

Prodaš sve ključne igrače: Milenkovića, Leonarda i Đurđevića, a gradiš evropski tim...
Da su oni ostali, i plus ovo što je dovedeno onda OK, a ovako... Trange frange da se zaradi nešto...

Zvezdan

pre 6 godina

Dobar Antonov, svetski šampion. Samo nasi igraci generalno nisu cenjeni sta god da postignu u omladinskoj reprezentaciji. Ne pruzaju im sansu u Holandiji, Belgiji, Svajcarskoj itd... Ne kontaju da samo kroz klubski fudbal se stece ime i reputacija. Grese sto izbegavaju Zvezdu i Partizan i odlucuje se za klubčiće iz Evrope, samo zbog malo vise para i jace lige.

Viktor

pre 6 godina

Veliko pojačanje, ali Krkić i Marković su stvarno nemoguća misija, bude li neko od njih došao, ne znam kako ću izdržati ovoliko bombi.
(Blue Moon 463, 29. avgust 2017 11:17)

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah

Бубе гробар

pre 6 godina

Prodali smo 3 najbolja iz prosle sezone, aki i Leonardo i Djurdjevic su hteli da idu, na silu da ih zadrzavamo, ne vredi.
Antonov odlcan bek.

E sad, zasto se kasnilo 45 dana sa Antonovim, Tosicem i Mitrovicem, a sa Stojkovicem 15 dana, e to je za dublju analizu .

Da su ova cetvorica, dovedeni kad i Pantic i Miletic ( celavi), Partizan bi danas bio u LŠ, a ne u mnogo slabijoj i nearraktivnijoj LE

Sve u svemu, sad je opet jak tim, jos jedan dobar i brz centarfor

Che

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Miletic je borben, ali je potpuno neupotrebljiv u napadu. Za napadacki fudbal kakav Partizan igra mnogo su bolji El Monir i Antonovo. El Monir nazalost, odbranu igra slabije, ali je Antonov i tu bolji. On je slabija verzijaKolarova i za ove prilike jako dobro pojacanje. Kada sa leve strane uparis njega i Tosica ima svasta da bude. Oboje su brzi i imaju dribling i sto je najbitnije ovaj bek ima centarsut. Da li se secas ijednog Mileticevog centarsuta? I obojica imaju sasvim solidan slobodan udarac, sto je isto bitno, jer trenutno u ekipi nemamo kvalitetnog izvodjaca sa te strane.

nikola

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Mala Crvena Zvezda???E sad zamisli koliko ste tek vi sicusni, kad smo mi mali.

Westbrook

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Mitrovic , Ostojic\celavi Miletic, Antonov , Everton, Radin i napred Suma , Tosic , Jankovic plus se vraca i Stevanovic , i jos napadac , Napred Partizan !

Sakaluda

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sto bezIte, 29. avgust 2017 11:31)

A Vucic ti je idol BOTE?!

Tvoj nick to pokazuje!

zex

pre 6 godina

Svaka cast Partizanu ali cemu ovi naslovi kao da dolazi Ronaldo a ne Antonov.Pa on dolazi iz manjeg klyba iz Svajcarske i sigurno nebi dosao da je tamo imao mesto.Nesto nisam primetio njegov napredak u poslednje vreme jedino sto je clan cuvene generacije sa NZ.Rekoh vec nemojte se zaletati, prodali ste Leonarda i Djurdjevica koji su bili u uzlaznoj fomi i u najboljim godinama, zar mislite da ce Tosic da poravi stanje?Pa ovaj Suma je obican cirkuzant igrac za mali fudbal.Sacekajte gostovanje u Albaniji pa cete videti o cemu pricam.Partizan je bio mnogo jaci prosle godine a imajte u vidu i eventualne povrede jer evo Zvezda nema zamenu za sjajnog Jovicica.Nemoj vama da uleti neki Drincic.

Tjanko

pre 6 godina

Sve je ovo lepo ali ne razumem potez prodaje djuke za samo 2,5 milki.da li je moguce a moglo se uzeti mnogo mnogo vise da je ostao za grupnu fazu.ne kapiram nista

majvuk

pre 6 godina

E sad je pitanje napadaca NAJVECI problem. Otisao je covek koji je tresao mreze samo tako . . . tu je najbitnije da se ne pogresi sada.

mihajlo

pre 6 godina

@(c)marakana
A jel si kad pimislijo da treba imati i malo duzu klupu!? Vido si kako igraju igraci i jednih i drugih posle utakmice u cetvrtak, odma i u nedelju. Treba sada imati adekvatne izmene svo vreme, sta zbog vise frontova i umora, sta zbog nedaj boze povreda. Nemoze se sve izneti samo sa udarnih deset igraca, sem mozda golmana.

todor

pre 6 godina

Odlicno i ako se stvarno pregovara sa Krkicem I Markovicem to bi bilo poptpuno ludilo. Ali i dalje isto toliko potpuno nejasno zasto sve to nije uradjeno pred utakmicu sa Buducnoscu ili Olimpijakosem? Sad bismo mozda bili u Ligi Sampiona.

BBRS

pre 6 godina

Ako su panteri jedva izvukli remi bez njega i Tosica sta ce onda biti kad budu u timu njih dvojica??Pa petarda Partizana!!
(Grobar, 29. avgust 2017 11:23)

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!

ing

pre 6 godina

Ljudi, ne moze transfer igraca (Djuka - 2,5mil) da se gleda samo kroz procenubda je to malo para, ili trebalo mu je povecati platu duplo...Ima tu faktor zadovoljstva igrava, djuka je prosle godine doneo titulu, decko zna da ce biti trazen i da ima sansu da igra LS, bolju ligu, itd. Dobgovor je bio da djuka ostane do kraja kvalifikacija i igra najjace a zauzvrat da partizan ne pravi problem kod transfera jer on ocigledno hoce da ide....pozdrav

grobar

pre 6 godina

(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Mala Crvena Zvezda???E sad zamisli koliko ste tek vi sicusni, kad smo mi mali.
(nikola, 29. avgust 2017 11:29)
Odlicna replika.Moram priznati iako sam grobar

sto bezIte

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!

ja

pre 6 godina

Uvjek se iznenadim koliko nam je "kratko" pamcenje.Prosle godine kada je Uros dolazio isti komentari su bili,nije igrao u raspaloj Italiji,nije ni za klupu, sada kada odlazi najbolji napadac dolazi losiji.Antonov je odlican igrac i to ce pokazati vrlo brzo o Tosicu necu da komentarisem igrac koji je klasu iznad nase lige.

Orginal, ne falš

pre 6 godina

Браво за Партизан. Ово су одличне вести и најаве. 
Искено се радујем успесима свих српских клубова.
(Звездаш, 29. avgust 2017 11:22)

Latentni grobar, najgora vrsta zvezdaša !

bachi

pre 6 godina

Mozda u sledecem derbiju i sutnete na gol. Mozda.
(seksisto, 29. avgust 2017 22:43)
Možda ove sezone I pobedite u nekom derbiju. Možda. Izvadi brvno iz svog oka pa onda vadi trun iz tuđeg.

Gargamel

pre 6 godina

Sve ovo je trebalo raditi u junu mesecu pre kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je prilično kasno. Ljudi, zašto izmišljamo toplu vodu, pa pogledajte šta Mamić radi u Dinamu. Da li je moguće da Partizan i Zvezda ne mogu da prodaju igrača za preko 5 mil EUR? Đurđević, dečko koji je jako perspektivan, odličan napadač, prodaje se u Olimpijakos za 2.5 mil EUR. Neki će reći da Partizan ne može da parira platom Grcima. To je tačno, ali Partizan nije ulagao u tim kada je trebalo dakle pre dvomeča sa Olimpijakosom jer da jeste sada bi igrao Ligu šampiona i prodavao Đurđevića i Milenkovića za po 10 ili 15 mil EUR.

analiticar_amater

pre 6 godina

A komsinica MUK!!!
Sad nas jos 15 tekmi nece dobiti.
Bravo uprava. Bravo!!!
(Alexis, 29. avgust 2017 11:22)

Do juce vas je uprava namerno unistavala a sad bravo upravo? Bravo grobari, kako vi lako menjate mišljenje i palite se na bombasticne vesti.

Bilal

pre 6 godina

eto i oni doveli deset igraca, ali sad se ne broji.
(vrt, 29. avgust 2017 16:10)
Ma broji se burazeru al' ne po vašoj računaljci. Kad mi dovedemo jednog vi odmah računate pet i po. I niste vi doveli deset igrača nego petnaest kao što i mi nismo deset nego sedam, s tim što su nam otišla tri-četiri oslonca tima, Leonardo, Đurđević, Milenković i Mihajlović. U strahu su velike oči jer vi dobro znate da će sledeći derbi biti u znaku Partizana.

Ne pustati ga

pre 6 godina

Jos samo kad bi Uros Djurdjevic ostao! Ima jos 2 godine ugovor. Koja je svrha da se uzme par miliona za naseg najboljeg napadaca?

zex

pre 6 godina

Niki Boy
Nemozes nikada da kazes cak i Crvena Zvezda jer to nije Radnik iz Surdulice nego Najveci klub sa Prostora bivse Sfrj i na balkanu.Jel vama neko objasnio da ste manji klub u svakom pogledu?Klubovi su osnovani pre vise od pola veka a vi ste se uhvatili za poslednjih 10godina kada ste osvajali namestene titule ali to nije ni vazno.Nemozete vi da ponizavate klub koji je postigo vise nego sto ce te vi za 100godina.Sansa da Vi osvojite trofej u Evropi je ravna tome da ja potpisem za Barselonu.

Najrealnije

pre 6 godina

Antonov nije nešto mnogo bolji od Miletića,možda za nijansu u ofanzivi ali odbrambeno nije, još Miletić može mnogo više da trči i da se ponavlja napred,nazad.Mitrović ništa nije bolji od Ostojića i drugog Miletića,tako da ni tu nije dobijen kvalitet,osim što je povećana rotacija,da se pojedini odmaraju zbog Evrope i naše lige.Tošićevo vreme je prošlo,dok se spremi fizički,već ste ispali iz Evrope a na zimu će opet u Rusiju da zbriše,slično kao Radović prošle godine.Sve u svemu,džaba dižete prašinu i preuveličavate,niti možete prezimiti u Evropi niti biti prvi u našoj ligi.

cakala47

pre 6 godina

prodjite moji grobari dragi grupu lige uefa pa da vas hvali Srbija! Pustite zvezdanu nek se sama vadi posle ako neprodje bez argumenata! E da i pobedite u derbiju pa ce tek crci!

Milan

pre 6 godina

Jel moze ovako?

BOMBA!
Sitgao vezni igrac iz ruskog CSKA. Poslednju utakmicu za CSKA odigrao u aprilu, 8 minuta. Posle toga je marljivo trenirao sam.

JOS JEDNA BOMBA.
Stize mladi reprezentativac, prvotimac Grashopersa. Poslednju utakmicu odigrao...nema podatka, mozda nije ni igrao?! U svakom slucaju, pretposlednji klub na tabeli prve Svajcarske lige se odrekao najnovijeg velikog pojacanja!

BOMBA U NAJAVI!
Stize napadac iz Hull City, osmoplasirane ekipe druge engleske lige. Odigrao utakmica 0(nula), golova dao, ocigledno isto toliko!

Sve bomba do bombe.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

A kad je prestao smisao onda si presao na jug jer kad te izbace iz seme za kintu na severu onda odes na jug. Ajde bre, Grobosu, makni se.

5ro

pre 6 godina

Sva sreca pa Partizan nema dugova i moze da kupuje igrace koje hoce. Hahahaha, pa ko je drzavni projekat u Srbiji vise se ne zna. Terzic zahvaljuje Vucicu, a ovaj placa licencu Partizanu. Ko koga tu j... i za koje pare Boga pitaj. Jadni samo ovi ljudi sto navijaju za ove klubove. Ubise se prepucavajuci, a celnici klubova potpaljuju i zadovoljno se smeskaju...

Nikola Nis

pre 6 godina

Hvala Bogu pa je Partizan prosao Madjare, inace bi bila totalna rasprodaja igraca. Partizan nema taj luksuz da dovodi dobra pojacanja pred kvalifikacije za Ligu Sampiona. Jednostavno, mnogo se manje para daje Partizanu nego Zvezdi. Kada dodje zamena za Djurdjevica, najveci problem nase ekipe ce biti pozicija centralnog veznog. Vec drugu godinu zaredom se forsira Kosovic, ali je on nestandardan. Odigra jednu utakmicu dobro, pa pet ga nema nigde. Pantic bi mogao da igra poziciju centralnog veznog, spor je za krilo. A zna fudbal, ne bi ga Chelsea kupovao. Druga solucija je Sasa Marjanovic. Ja kao Nislija sam se odusevljavao kako decko igra, ima sve, dobar pas, pregled igre, odlicno izvodi prekide. Ali nema dobrog menadzera izgleda. Za defanzivniju varijantu je Jevtovic zbog visine, ili Radin kad se cuva rezultat. Everton je nezamenljiv i obavezno mu se mora produziti ugovor. Centralni vezni je najveci problem Partizana...

arigo

pre 6 godina

Prodaš sve ključne igrače: Milenkovića, Leonarda i Đurđevića, a gradiš evropski tim...
Da su oni ostali, i plus ovo što je dovedeno onda OK, a ovako... Trange frange da se zaradi nešto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 29. avgust 2017 13:55)
Ako ti znaš na koji način bi FK Partizan mogao da živi sa 600000-900000e godišnje,koje dobija od MTS-a,napiši.Nije potrebno biti veliki finansijski mag da bi se shvatilo da se na žalost sve svodi na prodaju najboljih igrača.Klub živi od toga i od nagrada UEFA za plasman u evropsko takmičenje.

Del Piero#10

pre 6 godina

Odličan posao Ilieva krajem avgusta. Čekamo još tog napadača koji bi bio zamena Urošu i da jurimo to evropsko proleće koje realno dostižno. Stojković, Vulićević, Antonov, Ostojić, Mitrović, Everton, Radin, Tošić, Suma, Janković i pojačanje u špicu, fino izgleda tim. Eventualno još desni bek, kao alternativa Vuletu.

Milan

pre 6 godina

klub koji duguje preko 20 miliona dovodi sumu,stojketa,bambija,mitrovica,antonova,pregovora sa markecom i svaki od njih ima visemilionske ugovore i to sve iz budzeta ove siromasne zemlje,i sada sledi smanjenje penzija i povecanje poreza.

nista o nicemu

pre 6 godina

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!
(Mare, 29. avgust 2017 11:12)

Bajo doso vam Kristijano Ronaldo na levom beku kako si ti ovo opisao.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ovolika bojazan kod zvezdaša nam govori da su ovo ozboljna pojačanja, gotovo pola komentara su njihovi, gde pokušavaju da umajje vrednost igrača koji su došli... Priča se još o Stoiljkoviću i Markoviću... za Krkića sam samo čitao, ali nijedna reč zvanično od Partizana.

Smederevac

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strelac, 29. avgust 2017 12:06)

Druze sta da prate kad kod njih niko nece da dodje a svi bi da beze.Neka prate nas,neka komentarisu,nek se sprdaju,...na terenu ce opet biti "Kokeza namestio".To ce im biti najbolnije,cutimo i osvajamo obecanu im titulu.

mirko

pre 6 godina

Dobro je da imamo više sposobnih fudbalera, po meni bi nam bio neophodan jedan špic, ako je istina da Đurđević odlazi.
Vidim navjači ne računaju na Solomona, a po mišljenju onih koji ga poznaju momak je solidan napadač.
Sve u svemu , biće bolje nego što je itgledalo na startu.

Ivan

pre 6 godina

Pa lepo i treba jer imaju laku grupu i trebalo bi da prodju dalje. Pametno je pojacati se sada. Zvezdi bi sa njenom grupom to bilo bacanje para.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (4k4.Dex, 29. avgust 2017 11:06)

Ovo moze samo da kaze neko ko nema pojma o fudbalu i zna samo za tri tima u evropi... U Ligi Evrope laka grupa... Pitacu te posle gostovanja Dinamu iz Kijeva, Jang Bojsima i medjunarodnog incidenta protiv Skenderbega koliko je bila laka grupa...

srdjan

pre 6 godina

kao i uvek, kompleksasi su najgrlatiji navijaci. bili oni iz par ili czv. mi sitni komoleksi zbog kojih i u 50 godina mozak radi na nivou 13-godisnjeg klinca.

Sergio Ramos

pre 6 godina

Ilijev stvara atomski tim kako bi pokušao da sa njim pomeri voljeni klub sa petog mesta koje zauzima u Super ligi i izbegne debakl i sramotu u Albaniji kakvu je Srbija doživela 1987/88. godine, a koja je verovatno uticala da tada maleni "Travica" jos glasnije zapeva: "Ja volim crno-bele...".

Prosecan franjevacki at

pre 6 godina

Ovaj portal ja partizanov Vjesnik, ne pusta odgovore na grobljanske komentare ako u njima postoji jednaka kolicina uvreda.

Nikolaks

pre 6 godina

Kao prvo saljem ovo kao navijac Srbije...ne razumem kakvo je evropsko pojacanje...na osnovu cega to novinari napisu voleo bih oni da mi odgovore ( igrao za ofk posle za grashopers koji nije ni 5 bio u svajcarskoj ligi a ni tu nije igrao ) pa sad nema mesta ni u osrednjem grashopersu a nama je Evropsko pojacanje....ja stvarno ne znam sta je tu Evropsko....kad budemo svi malo realniji i fudbal ce nam biti bolji...i jos nesto svi ti koji se vracaju u Zvezdu i Partizan istu recenicu izgovore Srce je htelo nazad??????? Boze patetike....

milan 26

pre 6 godina

Svidja mi se Antonov kao pojacanje, pravi igrac za Partizan. Srcan momak, iga dobro odbranu i znanu napadu, sto je retkost za nase standarde da igrac ume i napred i nazad da igra. ima dobar sut i brzinu, i ne srlja iako je mlad. Kapiram sa ce se bas naloziti da igra jer u Grashopersu i nije mnogo igrai. Sad treba prodati Miletica ili Munira, jer nije potrebno imati 3 leva beka, pogotovu sto ima i jedan klinac na toj poziciji koji trenira sa prvim timom. Milan Mitrovic je ok igrac, jos u Radu je bio dobar, a u Turskoj je standardno igrao. Mada Ovaj tandem Ostojic i Miletic se uigrao, i deluje kompaktno. Neka se menjaju za Evropu i jsl njih trojica. Bambi, odlicno pojacanje, samo da udje u formu sto pre. Poznaje klub, zna kako igra Partizan, ima iskustvo. Samo dovesti jedno napadaca, Krkic je nerealna opcija zbog plate i obestecenja, a Markovic nije klasicni spic, vec krilo, za spica je sitan. Bilo bi glupo nagomilavati krila. Bolje neki drugi spic, da se upari sa Tavambom. Kosovic kad se vrati bice odlican za napadacku varijantu, a Radin kao drugi zadnji vezni za odbranbenu varijantu.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli
(jovan, 29. avgust 2017 12:05)

Ovo su sportske vesti a ne vaše ili naše i naravno da ih prate svi koji prate sport. I ti verovatno čitaš vesti o Barseloni, Bajernu pa i Zvezdi što je i sasvim normalno. A za to punjenje do vrha u sledećem derbiju ok, videćemo, do tada ćete možda i shvatiti da morate šutnuti u okvir gola ako hoćete da postignete gol. ;)

Rajko

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Uvijek ali uvijek cete biti manje ime,Zvezda odzvanja i u Tokiju,za vas se zna do Bugarske!Ali mali si ti jos..

analiticar_amater

pre 6 godina

Bombastican i preteran naslov i komentarisanje grobara koji se ne razumeju u fudbal. Ajde sad lepo svi nadjite vest o dolasku Sume i vidite sta ste tada pisali, unapred ste izbacili Olimpijakos i prosetali se do LS. Tad sam vam napisao da onda nema potrebe da se igra sa Grcima nego da UEFA odma upise 3:0 za Partizan i da vas automatski stavi u žreb za grupe LS. E sad mogu odma da vas stave u žreb za četvrtfinale LE sudeći po vašim komentarima, nema potrebe ni da igrate u grupi. Otišli Leo i Djurdjević, došao Tošić. Jel Partizan sada jaci ili slabiji? U derbiju ste bili rezultatski poravnati sa Zvezdom ali ne i po igri i kvalitetu, slično kao Videoton sa vama u Beogradu. Morate da se pojacate samo da stignete nivo i kvalitet Zvezdine igre, a da taj nivo i prebacite morate da uradite mnogo vise od toga. Tek treba da se vidi ko će jos da dodje u Partizan, a zatim i kako će Djukić da poslozi sva ta pojačanja i na sta će to da liči. Tek onda moze da se prica o prolasku grupe i dranju Zvezde, ali vi to ne možete da shvatite. Zvezda i dalje ima jaci tim i bolju igru, Partizan u derbiju nije mogao da se sastavi. Dolazak Tosića nije garancija ni za sta ali u vašim glavama vi ste već negde u osmini ili četvrtfinale LE bez da ste jednu utakmicu u grupi odigrali. Istu pricu pričate kao pre Olija, a svi znamo kako ste tada prošli. Ne trcite pred rudu, nije vam ovo igrica Menadžer.

limar

pre 6 godina

Meni je samo kod tog Mitrovica sumnjivo sto je njega hteo Grof od Mojkovca. Nadam se da gresim
(matori, 29. avgust 2017 16:59)
Pa Grof nije hteo ni Djurdjevica!!!

GRBALJ

pre 6 godina

Pratizan u sastavu: Stojkovic-Vulicevic, Ostojic, Mitrovic, Antonov- Everton, Radin(Kosovic)- Tosic(desno), Suma(iza napadaca), Jankovic(lijevo, Ako dodje markovic jos bolje...),
Spic? Vratiti Mitrovica, Kako? Dati mu milion za godinu i dolazi!

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Sve ovo je trebalo raditi u junu mesecu pre kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je prilično kasno. Ljudi, zašto izmišljamo toplu vodu, pa pogledajte šta Mamić radi u Dinamu. Da li je moguće da Partizan i Zvezda ne mogu da prodaju igrača za preko 5 mil EUR? Đurđević, dečko koji je jako perspektivan, odličan napadač, prodaje se u Olimpijakos za 2.5 mil EUR. Neki će reći da Partizan ne može da parira platom Grcima. To je tačno, ali Partizan nije ulagao u tim kada je trebalo dakle pre dvomeča sa Olimpijakosom jer da jeste sada bi igrao Ligu šampiona i prodavao Đurđevića i Milenkovića za po 10 ili 15 mil EUR.
(Gargamel, 29. avgust 2017 11:45)

Kada Partizan i Zvezda prodaju igraca poput Modrica i Mandzukica onda cemo svakog sledeceg moci da prodamo za velike pare, ako se dokaze da vredi. Svi igraci koji su poslednjih 5 i vise godina otisli iz Partizana i Zvezde greju klupe po klubovima.. i koja je onda garancija da neko sledeci nece biti kalibra za klupu. Ne izmisljajte toplu vodu molim vas.

osmiputnik

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina 
(RUDAR, 29. avgust 2017 11:44). Pogrešna adresa. Obrati se finansijskim magovima Čoviću i Terziću...
(xxx, 29. avgust 2017 12:09)

Kad zvezda dovodi pojacanja tad mu nije zao ni sto mu kasni plata, ni sto je narod napacen i jadan... Al cim zvezda osvoji titulu u srbiji se zivi bolje, doticnom su plate redovne, dobije povisicu od 2000 evra ide 2 puta na more godisnje + skijanje u francuskoj...

Blueblueblue

pre 6 godina

Drago mi je sto ce Antonov nastaviti karijeru u Partizanu, ovo je dobro za Srpski fudbal.
Samo pametno od sada neka rade i Zvezda i Partizan pa za par godina da bude pravi derbi kao nekada.

nista o nicemu

pre 6 godina

(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ne lupetaj, panteru, Tošić bio standardan u CSKA prosle sezone, a Antonov u Švici, odigrali skoro po 30 utakmica. Za naše uslove bombe obojica, živ ti meni bio, pa video.
(filip, 29. avgust 2017 11:19)

Ziv ti meni bio, ali neces videti.

Karel Poborski

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
@(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)


"Mala" Crvena Zvezda saterala vas je u sesnaesterac tako da ste morali ispred gola da parkirate autobus, no izgleda da je i tako mala
prevelika je za vas pokusaj od kluba.

Baba Kurana

pre 6 godina

Eh, Zvezdaši, Zvezdaši. Kiselo li je grožđe? Smirite se malo. Kulirajte. Od tolike kiseline dobićete kavernu na želucu i dvanaestercu (pardon, jedanaestercu).

osmiputnik

pre 6 godina

(nista o nicemu, 29. avgust 2017 16:02)

Danas na internetu mogu svi da komentarisu, pa i doticna osoba bez osnovnog obrazovanja.

PARBG

pre 6 godina

Treaba naći i zamena za Vulija i Ostojića.
Mada volim Vulićevića, mora se priznati da su godine i povrede učinile svoje.
Što se tiče Ostojića nije kalibar za Evropu, na žalost.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah
(Viktor, 29. avgust 2017 12:11)

Kad je Anton tako los igrac kao sto kazes sto ste vi zvezdasi tako uzbudili i ostavili preko 60 komentara? Nije bokest sve sto boli.

Sabre

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!
(Muftija delija, 29. avgust 2017 12:12)

A ti si bio licno prisutan tome? Dokle bre vise vase smesno-tragicne grobarske mitomanije, kojom pokrivate cinjenicu da ste totalni bankomat (isto kao i Zvezda). Ali mi makar ne lupetamo kako nam drzava ne pomaze i kako igraci igraju za dobre zelje i ljubav. Mene bi bilo sramota na tvom mestu, ali vi ne znate sta je sramota, znamo...

vs

pre 6 godina

Ma igracina... U silnom Grashopersu nije imao mesto ni na klupi! Dovode se sve sami polovnjaci i igraci bez kluba koje niko nece. Uz to, Partizan vec ima 2 leva beka. Smesne stvari.

Objektivno

pre 6 godina

Ako su panteri jedva izvukli remi bez njega i Tosica sta ce onda biti kad budu u timu njih dvojica??Pa petarda Partizana!!
(Grobar, 29. avgust 2017 11:23)

Koliko se sećam a mogao bi i t da vratiš film,jedva su franjevci izvukli remi jer je samo u prvom poluvremenu trebalo bit 3:0 za Zvezdu.Realno je i tolika razlika između timova,po kvalitetu.Sada ste nešto smanjili,tako da će da vas bije Zvezda na boljem terenu lagano sa dva razlike.Doveli ste nove igrače ali ne i pojačanja.Zvezda je i dalje kvalitetnija a ima indicije da se i ona pojača,dodatno.Tek joj tada možete pljunuti pod prozor.Ovaj da je dobar,igrao bi u Grashopersu,pretposlednjem timu u švajcarskoj nejakoj ligi a Tošića bi neko već kupio,da valja i ne bi došao u nejaki partizan.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ma, kako bilo da bilo, ovo Ti je, Milojeviću, bila posljednja šansa da dobiješ Partizan. Teško da ćemo Ti ponovo pruziti priliku jer će se Partizan još ove sedmice znatno pojačati i u sledećem derbiju to će biti sasvim drugi priča.
(Bilal, 27. avgust 2017 23:09
To ste rekli i za ovaj derbi da ćete da uradite, pa niste šutnuli ns gol. Došao Tosić i ti misliš da vam je zbog toga pobeda zagarantovana? Tako ste posle dolaska Sume unapred izbacili Olimpijakos i ušli u LS. Veze vi nemate a samo pretite. Nije vam Tosić dovoljan da podigne vasu očajni igru.

dejan

pre 6 godina

Partizanu je preko potreban zadnji vezni igrač. U derbiju, ali i u prethodnim utakmicama videlo se koliko tu škripi. Radin je odigrao dva meča na svežinu, ali već u derbiju je lopta išla, opet, sa sredine, konstantno "nazad". Upravo je Zvezda taj segment igre najviše unapredila i stalno lopta ide napred (Donald, Kanga i Jovičić). Kao što se sagledalo sa zakašnjenjem da nam levi deo odbrane ne funkcioniše, a pre toga da je spora half linija, nadam se da će sportski deo Partizana naći rešenje u ovih par dana. Ujedno, zbog nešto niže ekipe, igrač na toj poziciji bi morao biti i nešto veće visine kako se ne bi morao držati u igri Tavamba (kada mu ne ide), zbog skok igre u odbrani kod prekida...

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. avgust 2017 12:09) # Link komentara


A ti Vucelicu!

POPA

pre 6 godina

Potrosi Ilijev sve sto je klub zaradio samo da izbori prolece u Evropi i do kraja zivota moze da se hvali kako je on najzasluzniji. I to je sve ok, ali sta ako se ne napravi rezultat i ne uzme titula ??

Ivan

pre 6 godina

El Monir odlazi, da se oslobodi mesto za stranca u spicu. Po nekim informacija skoro je zavrsen dolazak Lazara Markovica, navodno su ostale samo neke formalnosti. A sto se tice spica najozbiljnija je prica sa Gohuom, napadacem Kairata. Napustio je Kairat i najverovatnije stize u Partizan. Sa ta dva pojacanja postaje realno da se prodje ova grupa.
Sportski pozdrav!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan BK, 29. avgust 2017 11:15)

Pa ovo je sou majke mi. Vase komentare oko pojacanja treba stampati i uramljivati. Nije to samo ove seszone slucaj, nego uopste godinama unazad. Ne postoje euforicniji tastatura navijaci od vas. Treba vam dodeliti orden bar tu, kada na drugim poljima niste ni za sta. Zamisli majke ti, "po njihovim informacijama". Oni su svi menadzeri, znaju za koga se klub interesuje, koliko je i da li je dogovor blizu. A gde vam je Stojiljkovic koji je po vasim idijostskim pricama skoro pa sigurno bio igrac partizna? Nema niko od vas vise da ga pomene, a bila su vam puna usta koliko ste prepisivali jedni od drugih da dolazi. Haos...

brzi

pre 6 godina

Cisto da razjasnimo neke stvari oko ovog prelaznog roka prodali smo igrace u vrednosti 15mil potrosili 2.4 na dovodjenje, dakle samo od transfera smo u plusu 12.5mil , ne racunam novac sto smo usli u ligu evrope. Tako komsije budite spokojni i vi i predsednikova mezimica. Uostalom imate sve crno na belo na transfermarkt,com

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovolika bojazan kod zvezdaša nam govori da su ovo ozboljna pojačanja, gotovo pola komentara su njihovi, gde pokušavaju da umajje vrednost igrača koji su došli... Priča se još o Stoiljkoviću i Markoviću... za Krkića sam samo čitao, ali nijedna reč zvanično od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 29. avgust 2017 18:14)

Ne umisljajte, nema ovde nikakve bojazni nego klasicnog navijackog prepucavanja kao i na svakoj vesti. Zasto je onda pola grobarskih komentara na vesti gde je Terzic izjavio da nikoga ne pustamo? Plasite se znaci? Posle odlaska Lea, Djurdjevica i Mihajlovica, Partizan mora mnogo vise da uradi od dovodjenja Tosica i Mitrovica da bi stigao Zvezdu po kvalitetu. Markovic ne dolazi.

Milan

pre 6 godina

Kakav evropski tim. Partizan je postao prihvatiliste nasih posrnulih igraca iz Evrope. Povratak je samo zadnja opcija. Bolje i to nego da su na tribinama svojih klubova u Evropi. Stojkovic, Markovic, Antonov pa moze se reci i Bambi, nisu se naigrali u svojim evropskim klubovima. Stvaramo evropski klub a prodajemo Urosa Djurdjevica. Koga bre VI zafrkavate?

Simić

pre 6 godina

Zašto sad nema onih pitanja Partizanovaca koji vise na Zvezdinim vestima kako jedan klub kome je nedavno pretila suspenzija UEFE zbog dugova, pa je morao Vučić da pomaže, dovodi igrače kao na traci? I to ne bilo koje igrače. Zašto ne pišete o njihovim platama i dugovima Partizana? Hajde, licitarajte. Sad pišete "bravo uprava", "bravo Iliev", a gde su komentari tipa "SNS uprava", "SNS poltroni"? Došli su tu da unište Partizan po naredjenju jednog čoveka i sl? Zaboravili ste to? Verovatno do prvog sledećeg neuspeha. Bar da neko kaže "u redu, pogrešio sam". Licemerje na delu. Naviknuti već na to!

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Više vredi Đurđević sa duplo većom platom Partizanu, nego 2,5 miliona evra i dve godine iščekivanja da se pronađe špic u kojeg verujete da na svakoj utakmici može da postigne gol!
Cleo je najbolji primer.
Koja vajda od 4 miliona za njega kad do Đuke nismo imali špica!? (čast svima ali Cleo se okrenuo i zabo Arsenalu a Đuka zavukao Olimpijakosu kad smo se najmanje nadali)
Partizan mora da se izdigne iznad prosečnosti i da prestane svaki čas da slabi tim zbog prodaje, tako što dobre igrače zamenjuje onima u koje samo oni veruju a često promaše..
Škuletić je recimo solidan igrač ali slabiji od Đuke.
Dakle, ili kupiti vrhunskog napadača ili povećati platu Đurđeviću - osrednje opcije ne dolaze u obzir!

BBRS

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

Пази мајку му, стварно би требало Звезди и одузети титулу европског шампиона зато што је "једва" победила или због бункера !
Очигледно је колико те боли ушати, само знај да овде нису само клинци којима можда можеш продавати те твоје лицемерне форе.
Звезда мали клуб, е мој ти, то много више говори о теби него о било чему другом.
Острашћеност на максимум !!!

grobo

pre 6 godina

Ko je Antenov?
Da valja ne bi ga Grashiper pustijo. Ili misle da im ne može pomoći u borbi za šesto mesto u Švajcarska nikad jačoj lizi.

cakala47

pre 6 godina

ljudi zna li neko bio bih vam zahvalan kakav je onaj mali slomon spic jel njega sad imamo jedino jel tako??? Molim pomoc i odgovore grobari moji dragi!!!!

BBRS

pre 6 godina

Ко год из европе дође код нас одма је БОМБА, ни на секунд неко да помисли да се играч вратио можда зато што нема више места у клубу или зато што једноставно нема довољно квалитета.
Не кажем за овог дечка да је лош, таман посла, само ми та чињеница боде очи.
Новинари што знају да закувају нико не зна.

ArtuDitu

pre 6 godina

Interesantno je kako novinarski tekstovi stvaraju sliku kod onih koji ih citaju. Pozitivnu ili negativnu stvar je ugla gledanja ili navijacke opredeljenosti kada je clanak o sportu, kao sto je ovaj, u pitanju. Medjutim, cini mi se, da je nerealna slika najtacniji opis. I ona nastaje kao plod preklapanja sa subjektivnim zeljama pojedinca.
Mediji su kreirali sliku da je Zvezdina grupa preteska i da nece biti nista cudno ako crveno-beli ne urade nista u grupnoj fazi, dok je s druge strane, Partizanova grupa predstavljena kao laka i vec se stvara utisak da je prolazak izvestan. Ako bi se gledalo realno Partizan je dobio grupu u kojoj svako svakoga moze da pobedi. U kojoj nema tako dominantne ekipe kao sto je Arsenal u Zvezdinoj. Takve grupe znaju da budu pune prijatnih i neprijatnih iznenadjenja. Zbog toga bi trebalo biti umeren optimista i ne bi trebalo tvrditi da ce se sa dovedenim igracima Partizan prosetati kroz grupnu fazu. Jer dovedene igrace treba uigrati. Fudbal je ipak timska igra u kojoj su kvalitetni pohedinci dobrodosli. Sta god uradili ove godine ucesce dva kluba u grupnoj fazi je najveci uspeh do sada. Mera naseg fudbala je ucesce, do takmicenja nas ceka dobar put. A na kom nivou je nas fudbal pokazao je derbi. Igraci Zvezde i Partizana nisu u stanju da odigraju dve ozbiljne utakmice u 3 dana. Zato je potrebno obuzdati optimizam. Da ne bi realnost dovela do neprijatnog otreznjenja.

RUDAR

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina

Nikad zadovoljni

pre 6 godina

Kakav evropski tim. Partizan je postao prihvatiliste nasih posrnulih igraca iz Evrope. Povratak je samo zadnja opcija. Bolje i to nego da su na tribinama svojih klubova u Evropi. Stojkovic, Markovic, Antonov pa moze se reci i Bambi, nisu se naigrali u svojim evropskim klubovima. Stvaramo evropski klub a prodajemo Urosa Djurdjevica. Koga bre VI zafrkavate?
(Milan, 29. avgust 2017 11:51)

Sam sebi uskaces u usta. Taj Djurdjevic za kojim kukas je Partizan prihvatio kada je posrnuo u karijeri.

dovla_do

pre 6 godina

a od cega da gradis kad nema para? fora je da prodajes najbolje i dovodis adekvatne zamene a od novca sto preostane taj tim popravis jos za 10 posto..i tako radis svake godine i za 5 god napravis top rezultate. Tako rade svi timovi koji nisu top klasa i koji nemaju izvor prihoda osim od prodaje. Niko od vas nece privatizaciju..svi kazete ne dam Zvezdu, ne dam partizan a od cega da dovede ako ne proda? to je logika..a ne samo ovde pljujete da elementarne stvari ne znate. Partizan je zaradio 15 mil od prodaje, i zaradice jos 10 mil od Le...kostace ga nova pojacanja koja su cak i bolja i opet cemu ostati novca da nadogradi...malo li je? drugacije ne moze dok se ne pojavi bogati gazda i baci 10 mil za nekog top crna a da ga boli uvo da li ce se to vratiti jer ima para za bacanje...tako radi ludogorec,steaua, olimpijakos,krasnodar...i cak i njima izostanu rezultati. Malo se smirite i saberite. Bude li doveo spica iz kairata i lazara imacemo 30 posto jacu ekipu nego sa Leonardom. Partizanbumrnda vrati igraca u zivot. To se pokazalo milion puta. Setite se koga smo vracali kada smo prezimeli u Evropi 2004 god.

Negativni

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

Ovaj tvoj komentar je najbolji dokaz zašto je Partizan mali klub.
Zato što za njega navijaju mali ljudi.

još špic

pre 6 godina

Antonov loš jer nije igrao u Grashopersu ali zato Stojković koji je bio rezerva u timu koji je ispao u 3 ligu kida...toliko o realnosti...pa vi u totalnom opštenarodnom veselju niste uspeli da nas dobijete...dršte gaće kad dođete kod nas

Filip

pre 6 godina

Sve same bombe.Ima li neka atomska bomba.I ni jedan ne dodje kao slobodan igrac.Sve na pozajmicu ali i to kosta. Sve igraci iz prosecnih klubova koji tamo nisu imali mesta.To je dokaz da nam je liga ocaj kada se takvi igraci proglasavaju za pojacanjima.Belgijski igraci za koje je ko malo cuo igraju kao starteri u PL

Realno

pre 6 godina

Terza na aparatima. Jos Markec i da se sprdamo sa LE.
(Tole namestio, 29. avgust 2017 11:14)

Zabole Terzu uvo za vas...tek sada ste,sa ovim pojačanjima,na pola klase od Zvezde.Do sad jeZvezda bila kvalitetnija 3 klase ali ste realno smanjili taj zaostatak.Dovoljno vam je da napredujete na tabeli do drugog mesta a u Evropi nemate i dalje šta da tražite.Na strani gubite sve 3 utakmice a kući nerešeno sa Dinamom i najverovatnije isto i sa ove druge dve ekipe,eventualno možda dobijete Jang Bojs a Albance nećete.

bachi

pre 6 godina

hoce li on uputiti udarac prema golu Zvezde, hoce li iko ili je to bila taktika ne razumem
(niksicko, 29. avgust 2017 12:12)
A koliko ste vi udaraca uputili ka golu u 4 derbija prošle sezone?! Računajte i onaj iz gol auta nema veze. Brzo zaboravljate kao i svi vučkovi glasači!

BS

pre 6 godina

Udjoh ovde da pročitam komentare nekog Partizanovca "neće ga niko, pa došao kod nas". "Nisu imali za licencu, klub duguje 30 miliona, a dovode igrace i placaju velika obeštećenja u prelaznom roku". Nešto što im je svojstveno kada je u pitanju neki drugi, najpopularniji klub u Srbiji. I začudih se. Nema ih. Obraz...znate već!

NoName

pre 6 godina

Partizan je zaradio 22 mil. € od transfera i evrope. Šta vam nije jasno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Volpi, 29. avgust 2017 17:24)

Zaradili ste mozda 12 do 13 miliona.

cakala47

pre 6 godina

stvarno stanje fnansija fkp; dug 16,7 mil eura,prihid do sad 17,5 mil eura,kupovina igraca 3 mil eura,8 mil eura za sezonu za rashod treba! ZNACI-10 mil eur
je trenutni minus kluba! Ako pridjemo grupu za dva igraca mi cemo te pare uzeti i postati najjaci fudbalski klub bivse juge,i vise na kup srbije i jsl nece nista ni znaciti realno vec samo teznnja ka ls! Nasu ligu cemo pokriti rezervama lagano!

mich

pre 6 godina

hahaha cuj evropski tim sa otpad igracima...Antonov ne moze da igra u Grashopersu koji nije i nece videti Evropu jos dugo, osrednji tim Svajcarske lige, a ovde predstavljen kao pojacanje PA KO JE OVDE LUD !!!

Ljubisa livac

pre 6 godina

Mora se priznati, veciti nikad jaci! Zvezda lagano Krsticica, u igri bili Ignjovski, Zdjelar, ozbiljni igraci. Partizan Tosica, Antonova, jaku su kao zemlja.

Batko = Tupko

pre 6 godina

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!
 (BBRS, 29. avgust 2017 11:59)

Ti BIH sutnuo u gol. Tvoja zvezda BIH mozda i pobedila!
Ali pustimo zvezdu i gol...
U skolu sine idi. U skolu!

Aleksej

pre 6 godina

Ucinak Partizana u Evropi od osnivanja,jedna drvena medalja dobijena od Reala i ucesca pod sloganom ,,Vazno je ucestvovati".Mnogo mali klub,Vucic nije bio u pravu,Dinamo je veci klub u fudbalu od Partizana.hahahaha

Paor

pre 6 godina

Antonov, Zdjelar igraci OFK na SPNovi Zeland.Zaleteli se i otisli u inostranstvo.Nisu odigrali ni pet minuta.I vracaju se u srpski fudbal.Otpatke skuplja Partizan.Eto dosao Bambi i jos Lazar Markovic da se kompletira lista gubitnika

ernesto che

pre 6 godina

sve odbaceni , ovaj , veciti talenat bambi koji nije imao gde pa dosao u veliki klub , pedeset pojacanka da dovedete ne vrede vam kao leonardo i djurdjevic , a palite se ko dani alves da je dosao.

dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja.

pre 6 godina

ko će dаvаti golove sumа mаrković i tošić imаju sve skupа 120 kilа.oduvаće ih neki kršteniji bek.аntonov morа dа se uigrа i biće id njegа nešto аli tek od oktobrа.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Auu koliko komentara sekundaraca iz Ljutice Bogdana, kao da smo doveli novog Fabija Koentraa. Mozda ih ima ovoliko jer je Anton igrao za Ofk Beograd a znamo da Ofk i Zvezda imaju prijateljske odnose.
Elem, Antone dobrodosao u evropski Partizan, da istisnes kosatog Miletica iz postave, puno srece momcino! Ilievu kapa dole jos jednom.
Posto je prodat Uros Prejaki sad treba dovesti adekvatnu zamenu, moja zelja je Zerar Gohou!

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BBRS, 29. avgust 2017 11:59)

Vidim, vi ste vašim igračima objasnili tako dobro da cele prošle sezone protiv Partizana niste imali jedan šut u okvir gola (4 utakmice). Kako se samo jave oni koji najmanje smeju da se jave...

Neko iz Banata

pre 6 godina

Levi bek je najdeficitarnija pozicija u modernom fudbalu(Kolarov se nagombao para,iako sem suta i vrlo cudnog centar-suta nema nista specijalno- tj.ne moze da drzi celu stranu kao sto je to slucaj za vecinu modernih desnih bekova),Antonov je verovatno nas najbolji bek(u perspektivi),a u Partizan je dosao da bi ga skauti bolje videli tj. bolje se prodao vec za godinu-dve u lige petice,dok sa druge strane Tosic je oduvek bio jedan od nasih najspremnijih igraca u reprezentaciji(posle one epizode u Mancesteru),mada je od desno krilo(treba nam levo).Fali dobar centarfor i zadnji vezni koji zna da zadrzi loptu tj. Matic,ili Raca Petrovic za siromasne-Everton je nizak i los organizator,a ostali nisu za Evropu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Druze sta da prate kad kod njih niko nece da dodje a svi bi da beze.Neka prate nas,neka komentarisu,nek se sprdaju,...na terenu ce opet biti "Kokeza namestio".To ce im biti najbolnije,cutimo i osvajamo obecanu im titulu.
(Smederevac, 29. avgust 2017 16:26)

Hm zanimljivo. Grobari zezaju Zvezdu da dovodi igrace na kilo a po tebi kod nas niko nece da dodje. Svi beze? Ne bezi niko, bas naprotiv, svi nosioci igre su izrazili zelju da ostanu. Sta onda ostaje od tvog komentara? Nista. Postavlja se pitanje ako je tako kako si ti zamislio, sta ce vise grobara na Zvezdinim vestima nego na Partizanovim utakmicama? Prava misterija zaista...

BBRS

pre 6 godina

jednom u deset godina igraju evropu i oni su evropska zvezda...
(juitn, 29. avgust 2017 12:07)

Nismo mi velikani zbog toga, nego zbog ušatog !
Kakav je to evropski velikan ako nemaš nikakvu evro titulu ?!

dragan

pre 6 godina

#misko
jednom u deset godina igraju evropu i oni su evropska zvezda...
(juitn, 29. avgust 2017 12:07)

Ne moramo nijednom u narednih dvadeset,za vas cemo uvek biti velicina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jovan, 29. avgust 2017 12:05)

Sa ovim timom imacete mozda cak i jedan sut na gol i tri smesna pada u kaznenom Zvezde

BBRS

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...
(Strelac, 29. avgust 2017 12:06)

Zato što je na Zvezdinim vestima više grobarskih komentara nego naših.
Jel jasnije sad ?

Zvezdas NS

pre 6 godina

sto bezite 
Mala zvezda se zove sad Fmp 
Mala zvezda 10 godina nista nije igrala 
Mali napredni pantercici placu a to je muzika za moje usi
(zvezda dno i sramota Srbije, 29. avgust 2017 12:11)

Ti si bolestan od mrznje kompleksa nemoci i kojecega jos. Trebalo bi da potrazis strucnu pomoc jer ugrozavas ljude oko sebe. Siris mrznju neistine itd.
Ne znam zasto uopste pustaju tvoje komentare.

Inace, mislim da je pametan potez Partizana da stuku lovu u tim sada sa pojacanjima, jer imaju veoma pristojnu da ne kazem laku grupu. Velike sanse za prolaz. Na primer da je grupa kao Zvezdina bili bi besmisleno ulagati. Pametan potez, e pa sad ostalo je da se ima i malo srece. U svakom slucaju ce imati pobeda i neresenih sto donosi novac i bodove.
Voleo bih da je Zvezda ubola lakse protivnike. Ovako mozda izvuce jedva par neresenih rezultata sto bi opet bilo sjajno.

Soko

pre 6 godina

Potpuno sam zadovoljan kao i vecina navijaca i imacemo sigurno kvalitetniji tim.Medjutim tu moramo biti svesni da ce i budjet biti znatno veci.Volio bih da cujem kako zadovoljni navijaci misle da doprinesu popuni budjeta kazu da je klub zbog navijaca .

Del Boj

pre 6 godina

Od Miletica ne moze biti gori.Trebao bi jedan vezni,a prodati Jevtovica ili Kosovica.Radina zadrzati jer decko igra srcem.A i ne bi neku sumu dobili za njega kao sto bi dobili od ove dvojice.

BBRS

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!
(Muftija delija, 29. avgust 2017 12:12)

Baš se vidi ko je odlepio !
Koliko si ostrašćen i napaćen Zvezdom da si i u nick ubacio DELIJE i ti ćeš nekom da kažeš odlepio !

kontrak

pre 6 godina

(Milan, 29. avgust 2017 11:43)
BOMBA! Sitgao vezni igrac iz ruskog CSKA. Poslednju utakmicu za CSKA odigrao u aprilu, 8 minuta. ZADNJU ODIGRAO 21.05. PROTIV ANZIJA - MUCENICE...
JOS JEDNA BOMBA....Stize mladi reprezentativac, prvotimac Grashopersa. Poslednju utakmicu odigrao...nema podatka, mozda nije ni igrao?! STANDARDAN PROSLE GODINE A OVE IGRAO PROTIV BAZELA U 2.KOLU - MUCENICE...
BOMBA U NAJAVI! Stize napadac iz Hull City, osmoplasirane ekipe druge engleske lige. Odigrao utakmica 0(nula), AKO MISLIS NA LAZARA ONDA NISI SAMO MUCENIK...
Ha, ha, ha, ha, koliko vama nije dobro a tek ce da vam se slosi...

UroOly

pre 6 godina

Antonov nije obezbedio sebi mesto u Grashopersu, a treba da igra protiv Young Boysa. Ilijev skuplja "precrtane" da bio napravio džem od kopriva, a ne evropski tim.

mich

pre 6 godina

hipokrat

Kakav bezvezan komentar o cemu prica ovaj covek; nasao da govori o konkurenciji zato je njegov Partizan imao 9 titula u staroj SFRJ, sto se evrope tice u poslednjih 15 god Partizan se provlaci zahvaljujuci ucescu u LS sa Mateusom, i srecnom ulasku u povlascene, od 2018 taj sistem ne vazi pa cemo videti kada ce videti zavrsnu fazu.
P.S Uporedjivati CZV I PAR u fudbalu, to mogu samo grobari, jer svako iole realan to ne moze da uzme ni u razmatranje...Titule, kup, evropski titule i uspesi,broj ucesca u evro kupovima medjusobni dueli, postignuti golovi, u medj susretima, manje primljenih sve na strani CZV....ZATO TISINA.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Sto se finansija i budzeta tiče Partizan je, vec duže vreme, evidentno jači od Zvezde. To je posledica pre svega vece zarade od prodaje igrača i boljeg marketinga.
Sa druge strane Zvezda, kao narodni tim, sa gotovo duplo vecim brojem navijača od Partizana veci deo novca dobija od drzave, sto je na duži rok neodrživo i suprotno pravilima UEFA i FIFA.

Molim

pre 6 godina

Od ova tri igraca mislim da je samo antonov pojacanje tosic i mitrovic su za popunjavanje rupa za odmor igraca. Nama trebaju mladji i drskiji igraci a ne oni na salasku karijera.

DjuvecodPatlidzana

pre 6 godina

Za Antonova,Mitrovica,itd,itd u zivot da se kladim 90% grobara nije ikada culo do jucerasnjeg dana,cak mislim tu i na one okorele sto dolaze na poljanu JNA,nih 2563,prosek. Stojiljkovica pominju nekog,koji u Bragi nije dao gol 8 meseci,ispade momak spasilac ranga Koste ili Lukakua. Da nemaju Tavambu prosek napadaca i srednjeg reda im je visine 164cm,bas ubojito,Mesijevski.A kunu se sad u Krkica decko nije dao gol u Stouku od prosle godine.Dobro je sto Vam se vratio Stojkovic inace sad bi bilo vec 6 boda prednosti i takmicenje u kupu Srbije jedina opcija.Ligu Evrope ne bi videli sa onim golmanima.

Realno

pre 6 godina

Sve u svemu,džaba dižete prašinu i preuveličavate,niti možete prezimiti u Evropi niti biti prvi u našoj ligi.
(Najrealnije, 29. avgust 2017 12:05)

Tituli se ni ne nadamo jer kancelar nece dozvoliti da preteknemo Zvezdu u titulama. Vece su sanse za prezimljavanje u Evropi.

John Rambo

pre 6 godina

Čekamo samo onog klinca što se potpisuje kao "analitičar amater" da dođe da nam objasni kako se ne razumemo u fudbal. HAHAHAHA

toto

pre 6 godina

Dobro dosao! Konacno levi bek, to se cekalo.
Ovo za Lazara i Krkica ne znam sto pisete, jer je nemoguce. Samo palite navijace bezveze. Osim toga, napadacka linija, uz Bambija sasvim solidna. Mesto Djurdjevica Jovanovic i to je to.

mitra

pre 6 godina

jesam ciganin ali iskreno se nadam da cete proci. realno , ovakvu grupu mozete da prodjete , jer ako ne mozete jbg onda realno niste za dalje. zasad ok pojacanja . mislim da su ovi moji vec odustali cim su videli s kim igramo tako da ce sad biti princip "aj mi ovo da rasprodamo i uzmemo nekih para dok jos uvek mozemo.."
jbg
srecno komsije

Luiz

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov, Everton, Radin, Tosic, Suma, Jankovic, pojacanje u napadu. 

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!
(Mare, 29. avgust 2017 11:12)
Realno Radin je malo nesiguran, cekamo da se oporavi Kosovic i to je to prakticno, mozda neko jos pojacanje na sredini ne bi skodilo.

vozdovac republika

pre 6 godina

Mozda u sledecem derbiju i sutnete na gol. Mozda.
(seksisto, 29. avgust 2017 22:43)
Možda ove sezone I pobedite u nekom derbiju. Možda. Izvadi brvno iz svog oka pa onda vadi trun iz tuđeg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bachi, 30. avgust 2017 07:50)

mozda i jednima i drugima damo po 5 komada sledeci put :*

Grobar-España

pre 6 godina

Sve ovo za sada izgleda prilicno korektno. Iskreno se nadam da Krkic i Lazar nece u Partizan jer nam ni jedan od njih nije potreban, imamo dovoljno igraca tog profila. Novac koji bi otisao na njihove plate bih potrosio na nekog korpulentnog napadaca koji bi umeo da bude opasan u kaznenom prostoru rivala jer takvog igraca nemamo, a uz nekog takvog da se kale i napreduju mali Djole Jovanovic i Solomon. Krkic pregovara sa Las Palmasom i dace Bog pa ce tamo i otici, a Lazar ce nadam se naci neki drugi klub koji se nece zvati Partizan ili u najgorem slucaju na pozajmicu kod nas i da smanji platu na mínimum. Moze i Liverpul da nam ga "pokloni" i od sledeceg transfera 50%-50%, mada je to prilicno nerealna opcija. U bilo kakvoj drugoj prici Lazar ne bi trebalo da nas zanima.

Molim

pre 6 godina

Od ova tri igraca mislim da je samo antonov pojacanje tosic i mitrovic su za popunjavanje rupa za odmor igraca. Nama trebaju mladji i drskiji igraci a ne oni na salasku karijera.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. avgust 2017 15:00) # Link komentara


Prevarant jedan a bogami i drugi tako da...

Mirko

pre 6 godina

Jedva izvukli remi ???
Ti nisi bio u BG sigurno, pa covece imali ste nula suteva u gol...???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mich, 29. avgust 2017 18:38)

----------
Pa kad imas tri situacije od koje su dve 100% penali koji se za Zvezdu redovno sviraju i kad sudija ne svira gomilu faulova na igracima Partizana u obecavajucim akcijama, kad sudija svira kraj u trenutku kad imamo kontru 3 na 2 na 16 metara od gola ..kako mislis da sutnemo na gol.

Uz to da dodam da smo imali jedan dan manje odmora, dug put od Madjarske zabiti do Beograda dok ste vi igrali kod kuce, bez putovanja,...itd.

Videcmo vas u sledecem derbiju koliko ste dobri, uz to nismo bili ni kompletni, tek nam se sad tim polako kompletira dok ste vi doveli 15 igraca i zadrzali sve mi smo prodali sve najbolje !!!

I to vam nije bilo dovoljno da pobedite ma svom stadionu..pa kako mislite da cete da pobedite tek kad bude na nasem stadionu uz mnogo jaci tim i uz odmorne igrace !!!

Nicky boy

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!

miško

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.

Najrealnije

pre 6 godina

Antonov nije nešto mnogo bolji od Miletića,možda za nijansu u ofanzivi ali odbrambeno nije, još Miletić može mnogo više da trči i da se ponavlja napred,nazad.Mitrović ništa nije bolji od Ostojića i drugog Miletića,tako da ni tu nije dobijen kvalitet,osim što je povećana rotacija,da se pojedini odmaraju zbog Evrope i naše lige.Tošićevo vreme je prošlo,dok se spremi fizički,već ste ispali iz Evrope a na zimu će opet u Rusiju da zbriše,slično kao Radović prošle godine.Sve u svemu,džaba dižete prašinu i preuveličavate,niti možete prezimiti u Evropi niti biti prvi u našoj ligi.

Viktor

pre 6 godina

Veliko pojačanje, ali Krkić i Marković su stvarno nemoguća misija, bude li neko od njih došao, ne znam kako ću izdržati ovoliko bombi.
(Blue Moon 463, 29. avgust 2017 11:17)

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah

hipokrat

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!
(sto bezIte, 29. avgust 2017 11:31)

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.

Milan

pre 6 godina

Jel moze ovako?

BOMBA!
Sitgao vezni igrac iz ruskog CSKA. Poslednju utakmicu za CSKA odigrao u aprilu, 8 minuta. Posle toga je marljivo trenirao sam.

JOS JEDNA BOMBA.
Stize mladi reprezentativac, prvotimac Grashopersa. Poslednju utakmicu odigrao...nema podatka, mozda nije ni igrao?! U svakom slucaju, pretposlednji klub na tabeli prve Svajcarske lige se odrekao najnovijeg velikog pojacanja!

BOMBA U NAJAVI!
Stize napadac iz Hull City, osmoplasirane ekipe druge engleske lige. Odigrao utakmica 0(nula), golova dao, ocigledno isto toliko!

Sve bomba do bombe.

zex

pre 6 godina

Svaka cast Partizanu ali cemu ovi naslovi kao da dolazi Ronaldo a ne Antonov.Pa on dolazi iz manjeg klyba iz Svajcarske i sigurno nebi dosao da je tamo imao mesto.Nesto nisam primetio njegov napredak u poslednje vreme jedino sto je clan cuvene generacije sa NZ.Rekoh vec nemojte se zaletati, prodali ste Leonarda i Djurdjevica koji su bili u uzlaznoj fomi i u najboljim godinama, zar mislite da ce Tosic da poravi stanje?Pa ovaj Suma je obican cirkuzant igrac za mali fudbal.Sacekajte gostovanje u Albaniji pa cete videti o cemu pricam.Partizan je bio mnogo jaci prosle godine a imajte u vidu i eventualne povrede jer evo Zvezda nema zamenu za sjajnog Jovicica.Nemoj vama da uleti neki Drincic.

Rajko

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Uvijek ali uvijek cete biti manje ime,Zvezda odzvanja i u Tokiju,za vas se zna do Bugarske!Ali mali si ti jos..

Milan

pre 6 godina

klub koji duguje preko 20 miliona dovodi sumu,stojketa,bambija,mitrovica,antonova,pregovora sa markecom i svaki od njih ima visemilionske ugovore i to sve iz budzeta ove siromasne zemlje,i sada sledi smanjenje penzija i povecanje poreza.

4k4.Dex

pre 6 godina

Pa lepo i treba jer imaju laku grupu i trebalo bi da prodju dalje. Pametno je pojacati se sada. Zvezdi bi sa njenom grupom to bilo bacanje para.

sto bezIte

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!

grobo

pre 6 godina

Ko je Antenov?
Da valja ne bi ga Grashiper pustijo. Ili misle da im ne može pomoći u borbi za šesto mesto u Švajcarska nikad jačoj lizi.

Realno

pre 6 godina

Terza na aparatima. Jos Markec i da se sprdamo sa LE.
(Tole namestio, 29. avgust 2017 11:14)

Zabole Terzu uvo za vas...tek sada ste,sa ovim pojačanjima,na pola klase od Zvezde.Do sad jeZvezda bila kvalitetnija 3 klase ali ste realno smanjili taj zaostatak.Dovoljno vam je da napredujete na tabeli do drugog mesta a u Evropi nemate i dalje šta da tražite.Na strani gubite sve 3 utakmice a kući nerešeno sa Dinamom i najverovatnije isto i sa ove druge dve ekipe,eventualno možda dobijete Jang Bojs a Albance nećete.

zex

pre 6 godina

Niki Boy
Nemozes nikada da kazes cak i Crvena Zvezda jer to nije Radnik iz Surdulice nego Najveci klub sa Prostora bivse Sfrj i na balkanu.Jel vama neko objasnio da ste manji klub u svakom pogledu?Klubovi su osnovani pre vise od pola veka a vi ste se uhvatili za poslednjih 10godina kada ste osvajali namestene titule ali to nije ni vazno.Nemozete vi da ponizavate klub koji je postigo vise nego sto ce te vi za 100godina.Sansa da Vi osvojite trofej u Evropi je ravna tome da ja potpisem za Barselonu.

nikola

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Mala Crvena Zvezda???E sad zamisli koliko ste tek vi sicusni, kad smo mi mali.

Ivan

pre 6 godina

El Monir odlazi, da se oslobodi mesto za stranca u spicu. Po nekim informacija skoro je zavrsen dolazak Lazara Markovica, navodno su ostale samo neke formalnosti. A sto se tice spica najozbiljnija je prica sa Gohuom, napadacem Kairata. Napustio je Kairat i najverovatnije stize u Partizan. Sa ta dva pojacanja postaje realno da se prodje ova grupa.
Sportski pozdrav!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan BK, 29. avgust 2017 11:15)

Pa ovo je sou majke mi. Vase komentare oko pojacanja treba stampati i uramljivati. Nije to samo ove seszone slucaj, nego uopste godinama unazad. Ne postoje euforicniji tastatura navijaci od vas. Treba vam dodeliti orden bar tu, kada na drugim poljima niste ni za sta. Zamisli majke ti, "po njihovim informacijama". Oni su svi menadzeri, znaju za koga se klub interesuje, koliko je i da li je dogovor blizu. A gde vam je Stojiljkovic koji je po vasim idijostskim pricama skoro pa sigurno bio igrac partizna? Nema niko od vas vise da ga pomene, a bila su vam puna usta koliko ste prepisivali jedni od drugih da dolazi. Haos...

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

sto bezite
Mala zvezda se zove sad Fmp
Mala zvezda 10 godina nista nije igrala
Mali napredni pantercici placu a to je muzika za moje usi

Orginal, ne falš

pre 6 godina

Браво за Партизан. Ово су одличне вести и најаве. 
Искено се радујем успесима свих српских клубова.
(Звездаш, 29. avgust 2017 11:22)

Latentni grobar, najgora vrsta zvezdaša !

vs

pre 6 godina

Ma igracina... U silnom Grashopersu nije imao mesto ni na klupi! Dovode se sve sami polovnjaci i igraci bez kluba koje niko nece. Uz to, Partizan vec ima 2 leva beka. Smesne stvari.

Mare

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov, Everton, Radin, Tosic, Suma, Jankovic, pojacanje u napadu.

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!

BBRS

pre 6 godina

Ako su panteri jedva izvukli remi bez njega i Tosica sta ce onda biti kad budu u timu njih dvojica??Pa petarda Partizana!!
(Grobar, 29. avgust 2017 11:23)

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!

Sergio Ramos

pre 6 godina

Ilijev stvara atomski tim kako bi pokušao da sa njim pomeri voljeni klub sa petog mesta koje zauzima u Super ligi i izbegne debakl i sramotu u Albaniji kakvu je Srbija doživela 1987/88. godine, a koja je verovatno uticala da tada maleni "Travica" jos glasnije zapeva: "Ja volim crno-bele...".

ernesto che

pre 6 godina

sve odbaceni , ovaj , veciti talenat bambi koji nije imao gde pa dosao u veliki klub , pedeset pojacanka da dovedete ne vrede vam kao leonardo i djurdjevic , a palite se ko dani alves da je dosao.

Milan

pre 6 godina

Kakav evropski tim. Partizan je postao prihvatiliste nasih posrnulih igraca iz Evrope. Povratak je samo zadnja opcija. Bolje i to nego da su na tribinama svojih klubova u Evropi. Stojkovic, Markovic, Antonov pa moze se reci i Bambi, nisu se naigrali u svojim evropskim klubovima. Stvaramo evropski klub a prodajemo Urosa Djurdjevica. Koga bre VI zafrkavate?

xxx

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina
(RUDAR, 29. avgust 2017 11:44). Pogrešna adresa. Obrati se finansijskim magovima Čoviću i Terziću...

Muftija delija

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!

mich

pre 6 godina

hahaha cuj evropski tim sa otpad igracima...Antonov ne moze da igra u Grashopersu koji nije i nece videti Evropu jos dugo, osrednji tim Svajcarske lige, a ovde predstavljen kao pojacanje PA KO JE OVDE LUD !!!

5ro

pre 6 godina

Sva sreca pa Partizan nema dugova i moze da kupuje igrace koje hoce. Hahahaha, pa ko je drzavni projekat u Srbiji vise se ne zna. Terzic zahvaljuje Vucicu, a ovaj placa licencu Partizanu. Ko koga tu j... i za koje pare Boga pitaj. Jadni samo ovi ljudi sto navijaju za ove klubove. Ubise se prepucavajuci, a celnici klubova potpaljuju i zadovoljno se smeskaju...

Milos Sestic

pre 6 godina

Grashopers je dobio novog trenera (Murat Jakin) i ima veliki igracki Kadar od 28 fudbalera. Trenuntno su na predposlednjem mestu. Novi trener se resava igraca na koje ne racuna...

grobar

pre 6 godina

(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)
Mala Crvena Zvezda???E sad zamisli koliko ste tek vi sicusni, kad smo mi mali.
(nikola, 29. avgust 2017 11:29)
Odlicna replika.Moram priznati iako sam grobar

nista o nicemu

pre 6 godina

(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ne lupetaj, panteru, Tošić bio standardan u CSKA prosle sezone, a Antonov u Švici, odigrali skoro po 30 utakmica. Za naše uslove bombe obojica, živ ti meni bio, pa video.
(filip, 29. avgust 2017 11:19)

Ziv ti meni bio, ali neces videti.

RUDAR

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina

Prosecan franjevacki at

pre 6 godina

Ovaj portal ja partizanov Vjesnik, ne pusta odgovore na grobljanske komentare ako u njima postoji jednaka kolicina uvreda.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovolika bojazan kod zvezdaša nam govori da su ovo ozboljna pojačanja, gotovo pola komentara su njihovi, gde pokušavaju da umajje vrednost igrača koji su došli... Priča se još o Stoiljkoviću i Markoviću... za Krkića sam samo čitao, ali nijedna reč zvanično od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 29. avgust 2017 18:14)

Ne umisljajte, nema ovde nikakve bojazni nego klasicnog navijackog prepucavanja kao i na svakoj vesti. Zasto je onda pola grobarskih komentara na vesti gde je Terzic izjavio da nikoga ne pustamo? Plasite se znaci? Posle odlaska Lea, Djurdjevica i Mihajlovica, Partizan mora mnogo vise da uradi od dovodjenja Tosica i Mitrovica da bi stigao Zvezdu po kvalitetu. Markovic ne dolazi.

Objektivno

pre 6 godina

Ako su panteri jedva izvukli remi bez njega i Tosica sta ce onda biti kad budu u timu njih dvojica??Pa petarda Partizana!!
(Grobar, 29. avgust 2017 11:23)

Koliko se sećam a mogao bi i t da vratiš film,jedva su franjevci izvukli remi jer je samo u prvom poluvremenu trebalo bit 3:0 za Zvezdu.Realno je i tolika razlika između timova,po kvalitetu.Sada ste nešto smanjili,tako da će da vas bije Zvezda na boljem terenu lagano sa dva razlike.Doveli ste nove igrače ali ne i pojačanja.Zvezda je i dalje kvalitetnija a ima indicije da se i ona pojača,dodatno.Tek joj tada možete pljunuti pod prozor.Ovaj da je dobar,igrao bi u Grashopersu,pretposlednjem timu u švajcarskoj nejakoj ligi a Tošića bi neko već kupio,da valja i ne bi došao u nejaki partizan.

Strelac

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...

Ozark

pre 6 godina

hoce li on uputiti udarac prema golu Zvezde, hoce li iko ili je to bila taktika ne razumem
(niksicko, 29. avgust 2017 12:12)

Hoce li Zvezda dati neki gol na derbiju i hoce li u sledecem uspeti da prekine post od 6 derbija bez pobede ili ce i sedmi derbi uzastopno otici kuci pognute glave??? Da li je uopste bitno, pored rezultata 0:0 ko je koliko puta sutnuo na gol? Na kraju, vi vise zalite za pobedom jer se igralo na vasem terenu.. i ko je onda tu u dobitku?

NoName

pre 6 godina

Partizan je zaradio 22 mil. € od transfera i evrope. Šta vam nije jasno?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Volpi, 29. avgust 2017 17:24)

Zaradili ste mozda 12 do 13 miliona.

Simić

pre 6 godina

Zašto sad nema onih pitanja Partizanovaca koji vise na Zvezdinim vestima kako jedan klub kome je nedavno pretila suspenzija UEFE zbog dugova, pa je morao Vučić da pomaže, dovodi igrače kao na traci? I to ne bilo koje igrače. Zašto ne pišete o njihovim platama i dugovima Partizana? Hajde, licitarajte. Sad pišete "bravo uprava", "bravo Iliev", a gde su komentari tipa "SNS uprava", "SNS poltroni"? Došli su tu da unište Partizan po naredjenju jednog čoveka i sl? Zaboravili ste to? Verovatno do prvog sledećeg neuspeha. Bar da neko kaže "u redu, pogrešio sam". Licemerje na delu. Naviknuti već na to!

Paor

pre 6 godina

Antonov, Zdjelar igraci OFK na SPNovi Zeland.Zaleteli se i otisli u inostranstvo.Nisu odigrali ni pet minuta.I vracaju se u srpski fudbal.Otpatke skuplja Partizan.Eto dosao Bambi i jos Lazar Markovic da se kompletira lista gubitnika

Vlada

pre 6 godina

Svaka čast Partizanu i zaista mu želim sve najbolje ali baš Evropski Partizan mi zvuči malo prejako. Osrednji Evropski klubovi daju i po 10 mil za igrača a nama je najskuplji igrač u istoriji 1,8 mil a sad nam je "bomba" igrač od 400.000. Ovaj sadašnji Partizan je verovatno za klasu bolji od svih zadnjih nekoliko godina ali na žalost Evropski nije i teško da će skoro biti. Ipak je koliko para toliko i muzike.

Nisu igrali nigde?

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Antonov je za Grashopers odigrao tacno 50 utakmica u poslednje dve sezone. Pritom ima samo 22 god. O utakmica za mladu reprezentaciju da ne govorimo.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ma, kako bilo da bilo, ovo Ti je, Milojeviću, bila posljednja šansa da dobiješ Partizan. Teško da ćemo Ti ponovo pruziti priliku jer će se Partizan još ove sedmice znatno pojačati i u sledećem derbiju to će biti sasvim drugi priča.
(Bilal, 27. avgust 2017 23:09
To ste rekli i za ovaj derbi da ćete da uradite, pa niste šutnuli ns gol. Došao Tosić i ti misliš da vam je zbog toga pobeda zagarantovana? Tako ste posle dolaska Sume unapred izbacili Olimpijakos i ušli u LS. Veze vi nemate a samo pretite. Nije vam Tosić dovoljan da podigne vasu očajni igru.

filip

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ne lupetaj, panteru, Tošić bio standardan u CSKA prosle sezone, a Antonov u Švici, odigrali skoro po 30 utakmica. Za naše uslove bombe obojica, živ ti meni bio, pa video.

Poslednji sportski idealista

pre 6 godina

Svaka cast Ivice..mislim da ne postoji navijac Partizana koji nije zadovoljan skorasnjim pojacanjima...samo tako nastavite,Partizan SAMPION

partizan

pre 6 godina

Zabole Terzu uvo za vas...tek sada ste,sa ovim pojačanjima,na pola klase od Zvezde.Do sad jeZvezda bila kvalitetnija 3 klase ali ste realno smanjili taj zaostatak.Dovoljno vam je da napredujete na tabeli do drugog mesta a u Evropi nemate i dalje šta da tražite.Na strani gubite sve 3 utakmice a kući nerešeno sa Dinamom i najverovatnije isto i sa ove druge dve ekipe,eventualno možda dobijete Jang Bojs a Albance nećete.
(Realno, 29. avgust 2017 11:50)
Ali jaci za 3 klase, prodju jednom u 10 godina u drugu Evropsku ligu i odmah se tripuju da su nesto.Velike Zvezde vise nema, to je daleka proslost

John Rambo

pre 6 godina

Vidi ih navijači propalog kluba što su se uhvatili za komentar ovog Niki Boja. Ne znam samo čime im je dečko nabio tolike komplekse. Navijači velikih klubova ne moraju da ubeđuju navijače "malih" klubova kako su veliki. Ali dobro, lepo je videti kako se blamirate.
NAPRED PARTIZAN!

GRBALJ

pre 6 godina

Pratizan u sastavu: Stojkovic-Vulicevic, Ostojic, Mitrovic, Antonov- Everton, Radin(Kosovic)- Tosic(desno), Suma(iza napadaca), Jankovic(lijevo, Ako dodje markovic jos bolje...),
Spic? Vratiti Mitrovica, Kako? Dati mu milion za godinu i dolazi!

nista o nicemu

pre 6 godina

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!
(Mare, 29. avgust 2017 11:12)

Bajo doso vam Kristijano Ronaldo na levom beku kako si ti ovo opisao.

Smederevac

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strelac, 29. avgust 2017 12:06)

Druze sta da prate kad kod njih niko nece da dodje a svi bi da beze.Neka prate nas,neka komentarisu,nek se sprdaju,...na terenu ce opet biti "Kokeza namestio".To ce im biti najbolnije,cutimo i osvajamo obecanu im titulu.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ovolika bojazan kod zvezdaša nam govori da su ovo ozboljna pojačanja, gotovo pola komentara su njihovi, gde pokušavaju da umajje vrednost igrača koji su došli... Priča se još o Stoiljkoviću i Markoviću... za Krkića sam samo čitao, ali nijedna reč zvanično od Partizana.

Ko forsira srpski šovinizam?

pre 6 godina

Mala Crvena zvezda haha e moj partizanovac, pogledaj istoriju, pogledaj titule, pogledaj legende. Fadilj vokri aj cao
(Petar, 29. avgust 2017 11:33)
Mali šoven, kako bi ti čika rado zapušio usta, i tebi i ovima što vas forsiraju. Umukni i ne vređaj ljude zbog nacionalnosti!

Sabre

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!
(Muftija delija, 29. avgust 2017 12:12)

A ti si bio licno prisutan tome? Dokle bre vise vase smesno-tragicne grobarske mitomanije, kojom pokrivate cinjenicu da ste totalni bankomat (isto kao i Zvezda). Ali mi makar ne lupetamo kako nam drzava ne pomaze i kako igraci igraju za dobre zelje i ljubav. Mene bi bilo sramota na tvom mestu, ali vi ne znate sta je sramota, znamo...

Nikolaks

pre 6 godina

Kao prvo saljem ovo kao navijac Srbije...ne razumem kakvo je evropsko pojacanje...na osnovu cega to novinari napisu voleo bih oni da mi odgovore ( igrao za ofk posle za grashopers koji nije ni 5 bio u svajcarskoj ligi a ni tu nije igrao ) pa sad nema mesta ni u osrednjem grashopersu a nama je Evropsko pojacanje....ja stvarno ne znam sta je tu Evropsko....kad budemo svi malo realniji i fudbal ce nam biti bolji...i jos nesto svi ti koji se vracaju u Zvezdu i Partizan istu recenicu izgovore Srce je htelo nazad??????? Boze patetike....

analiticar_amater

pre 6 godina

A komsinica MUK!!!
Sad nas jos 15 tekmi nece dobiti.
Bravo uprava. Bravo!!!
(Alexis, 29. avgust 2017 11:22)

Do juce vas je uprava namerno unistavala a sad bravo upravo? Bravo grobari, kako vi lako menjate mišljenje i palite se na bombasticne vesti.

Karel Poborski

pre 6 godina

Gradimo evropski tim, nakon što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavimo plasman u Ligu Evrope kao nekakav podvig, a to je nešto što treba da bude normalno za klub Partizanovog kalibra. Eto, čak je i mala crvena zvezda uspela da se plasira u Ligu Evrope!
@(Nicky boy, 29. avgust 2017 11:13)


"Mala" Crvena Zvezda saterala vas je u sesnaesterac tako da ste morali ispred gola da parkirate autobus, no izgleda da je i tako mala
prevelika je za vas pokusaj od kluba.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli
(jovan, 29. avgust 2017 12:05)

Ovo su sportske vesti a ne vaše ili naše i naravno da ih prate svi koji prate sport. I ti verovatno čitaš vesti o Barseloni, Bajernu pa i Zvezdi što je i sasvim normalno. A za to punjenje do vrha u sledećem derbiju ok, videćemo, do tada ćete možda i shvatiti da morate šutnuti u okvir gola ako hoćete da postignete gol. ;)

realno

pre 6 godina

Prodaš sve ključne igrače: Milenkovića, Leonarda i Đurđevića, a gradiš evropski tim...
Da su oni ostali, i plus ovo što je dovedeno onda OK, a ovako... Trange frange da se zaradi nešto...

DjuvecodPatlidzana

pre 6 godina

Za Antonova,Mitrovica,itd,itd u zivot da se kladim 90% grobara nije ikada culo do jucerasnjeg dana,cak mislim tu i na one okorele sto dolaze na poljanu JNA,nih 2563,prosek. Stojiljkovica pominju nekog,koji u Bragi nije dao gol 8 meseci,ispade momak spasilac ranga Koste ili Lukakua. Da nemaju Tavambu prosek napadaca i srednjeg reda im je visine 164cm,bas ubojito,Mesijevski.A kunu se sad u Krkica decko nije dao gol u Stouku od prosle godine.Dobro je sto Vam se vratio Stojkovic inace sad bi bilo vec 6 boda prednosti i takmicenje u kupu Srbije jedina opcija.Ligu Evrope ne bi videli sa onim golmanima.

Ne pustati ga

pre 6 godina

Jos samo kad bi Uros Djurdjevic ostao! Ima jos 2 godine ugovor. Koja je svrha da se uzme par miliona za naseg najboljeg napadaca?

BBRS

pre 6 godina

Ко год из европе дође код нас одма је БОМБА, ни на секунд неко да помисли да се играч вратио можда зато што нема више места у клубу или зато што једноставно нема довољно квалитета.
Не кажем за овог дечка да је лош, таман посла, само ми та чињеница боде очи.
Новинари што знају да закувају нико не зна.

Grunf

pre 6 godina

@Mare A kad je Antonov toliko dobar zasto nije imao mesta u pretposlednjem timu Svajcarske?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 29. avgust 2017 11:27)

A zato je onaj Zutac ili kako ga zovete bio u Bajernu a ne tamo u nekom nemackom drugoligasu koji je ispao u 3. ligu, a i u toj ekipi nije bio standardan. On je klasa za Antonova,hahahaha, koristi malo tu veliku glavu, nemoj je nositi kao komad slanine!

Marko Niš

pre 6 godina

Sad je potrebno za Djurdjevića uzeti u zamenu Zdjelara, Kupiti Stojiljkovića iz Brage i jedna pozajmica Marković / Krkić i to je prolaz grupe u Evropi! Brežančić, Rajković i Sulenmani samo ako ode još neko. I pod obavezno produžiti ugovore igračima kojim ističu pogotovu Alenu Stevanoviću i mladom centarforu Jovanoviću.

analiticar_amater

pre 6 godina

Bombastican i preteran naslov i komentarisanje grobara koji se ne razumeju u fudbal. Ajde sad lepo svi nadjite vest o dolasku Sume i vidite sta ste tada pisali, unapred ste izbacili Olimpijakos i prosetali se do LS. Tad sam vam napisao da onda nema potrebe da se igra sa Grcima nego da UEFA odma upise 3:0 za Partizan i da vas automatski stavi u žreb za grupe LS. E sad mogu odma da vas stave u žreb za četvrtfinale LE sudeći po vašim komentarima, nema potrebe ni da igrate u grupi. Otišli Leo i Djurdjević, došao Tošić. Jel Partizan sada jaci ili slabiji? U derbiju ste bili rezultatski poravnati sa Zvezdom ali ne i po igri i kvalitetu, slično kao Videoton sa vama u Beogradu. Morate da se pojacate samo da stignete nivo i kvalitet Zvezdine igre, a da taj nivo i prebacite morate da uradite mnogo vise od toga. Tek treba da se vidi ko će jos da dodje u Partizan, a zatim i kako će Djukić da poslozi sva ta pojačanja i na sta će to da liči. Tek onda moze da se prica o prolasku grupe i dranju Zvezde, ali vi to ne možete da shvatite. Zvezda i dalje ima jaci tim i bolju igru, Partizan u derbiju nije mogao da se sastavi. Dolazak Tosića nije garancija ni za sta ali u vašim glavama vi ste već negde u osmini ili četvrtfinale LE bez da ste jednu utakmicu u grupi odigrali. Istu pricu pričate kao pre Olija, a svi znamo kako ste tada prošli. Ne trcite pred rudu, nije vam ovo igrica Menadžer.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

A kad je prestao smisao onda si presao na jug jer kad te izbace iz seme za kintu na severu onda odes na jug. Ajde bre, Grobosu, makni se.

Negativni

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

Ovaj tvoj komentar je najbolji dokaz zašto je Partizan mali klub.
Zato što za njega navijaju mali ljudi.

PARBG

pre 6 godina

Treaba naći i zamena za Vulija i Ostojića.
Mada volim Vulićevića, mora se priznati da su godine i povrede učinile svoje.
Što se tiče Ostojića nije kalibar za Evropu, na žalost.

Filip

pre 6 godina

Sve same bombe.Ima li neka atomska bomba.I ni jedan ne dodje kao slobodan igrac.Sve na pozajmicu ali i to kosta. Sve igraci iz prosecnih klubova koji tamo nisu imali mesta.To je dokaz da nam je liga ocaj kada se takvi igraci proglasavaju za pojacanjima.Belgijski igraci za koje je ko malo cuo igraju kao starteri u PL

Realno

pre 6 godina

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Viktor, 29. avgust 2017 12:11)

Druže, Švajcarski prvak igra direktno Ligu Šampiona, toliko o propaloj švajcarskoj ligi, a koliko je ozbiljan i čvrst tim Jang Bojs to cemo svi videti. Dobra su ovo pojačanja. Tošić je bio godinama standardni prvotimac i jedan od najboljih igrača u ruskom velikanu, standardnom učesniku Lige Šampiona i osvajaču Lige Evrope 2005 godine CSKA iz Moskve. Lazar Marković bi bio bomba, igrač takvih velikana kao što su Liverpul, Benfika i Fenerbahče je klasa iznad naše lige. Od Krkića nema ništa, ovaj Mitrović mi nije poznat ali mogao bi biti dobro pojačanje. Šteta zbog Đurđevića. nadamo se adekvatnoj zameni (Stoiljković možda). Suma će pokazati svoje znanje već.
Sve u svemu, može Partizan da osvoji dosta bodova u ovoj grupi, pa ko zna, možda ni prolazak nije daleko. Ali grupa je daleko od lake kao što neki ovde predstavljaju.

Sakaluda

pre 6 godina

@Nicky boy "Mala Zvezda" je igrala finale lige evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion evrope,a vi?"Mala Zvezda" je bila sampion sveta,a vi?ZVEZDALE!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sto bezIte, 29. avgust 2017 11:31)

A Vucic ti je idol BOTE?!

Tvoj nick to pokazuje!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. avgust 2017 12:09) # Link komentara


A ti Vucelicu!

Nikola Nis

pre 6 godina

Hvala Bogu pa je Partizan prosao Madjare, inace bi bila totalna rasprodaja igraca. Partizan nema taj luksuz da dovodi dobra pojacanja pred kvalifikacije za Ligu Sampiona. Jednostavno, mnogo se manje para daje Partizanu nego Zvezdi. Kada dodje zamena za Djurdjevica, najveci problem nase ekipe ce biti pozicija centralnog veznog. Vec drugu godinu zaredom se forsira Kosovic, ali je on nestandardan. Odigra jednu utakmicu dobro, pa pet ga nema nigde. Pantic bi mogao da igra poziciju centralnog veznog, spor je za krilo. A zna fudbal, ne bi ga Chelsea kupovao. Druga solucija je Sasa Marjanovic. Ja kao Nislija sam se odusevljavao kako decko igra, ima sve, dobar pas, pregled igre, odlicno izvodi prekide. Ali nema dobrog menadzera izgleda. Za defanzivniju varijantu je Jevtovic zbog visine, ili Radin kad se cuva rezultat. Everton je nezamenljiv i obavezno mu se mora produziti ugovor. Centralni vezni je najveci problem Partizana...

secanje memorije pamcenja

pre 6 godina

Kakav je to tim za Evropu sa Tošićem i Antonovim,igraši koji nigde nisu odigrali utakmicu,. skoro godinu dana.Nema mesta u Grashopersu ali zato ima u Evropskom Partizanu.Samo je Zvezda Evropska.
(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Ko ce to sada nama da precrkne od muke i zavisti :))) Ocekujem jos pojacanja i jos ovakvih komentara.

Westbrook

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Mitrovic , Ostojic\celavi Miletic, Antonov , Everton, Radin i napred Suma , Tosic , Jankovic plus se vraca i Stevanovic , i jos napadac , Napred Partizan !

jovan

pre 6 godina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli

dirigent

pre 6 godina

Nevjerovatni ste stvarno, mada sam to primijetio kod navijaca Zvezde... Ljudi ne mora da znaci ako je neko pojacanje skupo i eto 'dobri pojacanje' da ce to stvarno i da bude ... Moze se desit da to 'pojacanje' ne napravi nikakvu razliku... Sto smo vidjeli vec dosta dosta puta... Znate li koliko su bitne pripreme tima ? Koliko je bitna hemija u klubu ? U kakvim su odnosima igraci, kako se razumiju... Postoji milion stvari koje treba da se poklope, sloze da bi to sve bilo kako treba i pravilo rezultate... Gledam Arsenal prije neki dan protiv Liverpula ( nema potrebe pominjat imena igraca arsenala, ko prati zna) i ljudi ladno dva pasa nisu mogli da sastave, odrao ih Liverpul, a ovi ne postoje na terenu, bezvoljni... Ima milion tih primjera... Ne ide to tako k la sto vi pisete, vau dosao nam taj i taj igrac razbicemo u evropi... Pa sve i Mesi da potpise za Zvezdu, Mesi licno ne bi mogli pricat da cemo uzet i bod u grupi, jer to ne znaci nista... Lester je imao komicnu ekipu, al su imali 'to nesto, hemiju' pa sta se desilo ? Sampioni... Tako da ne zalijecite se... Ja i dalje mislim da bi najveca pojacanja za Zvezdu i Partizan bilo zadrzavanje postojecih igraca, ili ti najboljih igraca u klubu, a ne prodavanje.. Jer su to igraci koji su prosli pripreme, uklopljeni, uigrani sa ekipom... No dobro...Srecno sa pojacanjima, al srecno u evropi, u jsl vam zelim sve najgore :))

BBRS

pre 6 godina

Ajd da ti objasnim nesto, kao neko ko je navijao za zvezdu dok je to imalo smisla. Konkurencija je tad bila slaba, bizaran autogol protiv Bajerna (jedine krstene ekipe tad), bunker protiv Marseja...Pa Notingem Forest je osvojio respektabilniju titulu. A Kolo-Kolo da ne pominjemo.
Mislim, lepo je sve to, titula sampiona. Ali ne zivi se u proslosti. Zvezda je mala SAD, mala je vec 15 godina, mala je od kad su poceli da strpkaju procente od transfera, mala je zbog dugova, minusa, drzavnih sponzora, huligana koji se predstavljaju kao navijaci...Jedna titula pre 26 godina to ne menja.
I ne, to sto se iste stvari desavaju u drugim klubovima nije nikakav razlog da se to sto se desava u zvezdi relativizuje. Naprotiv.
(hipokrat, 29. avgust 2017 12:07)

Пази мајку му, стварно би требало Звезди и одузети титулу европског шампиона зато што је "једва" победила или због бункера !
Очигледно је колико те боли ушати, само знај да овде нису само клинци којима можда можеш продавати те твоје лицемерне форе.
Звезда мали клуб, е мој ти, то много више говори о теби него о било чему другом.
Острашћеност на максимум !!!

analiticar_amater

pre 6 godina

Druze sta da prate kad kod njih niko nece da dodje a svi bi da beze.Neka prate nas,neka komentarisu,nek se sprdaju,...na terenu ce opet biti "Kokeza namestio".To ce im biti najbolnije,cutimo i osvajamo obecanu im titulu.
(Smederevac, 29. avgust 2017 16:26)

Hm zanimljivo. Grobari zezaju Zvezdu da dovodi igrace na kilo a po tebi kod nas niko nece da dodje. Svi beze? Ne bezi niko, bas naprotiv, svi nosioci igre su izrazili zelju da ostanu. Sta onda ostaje od tvog komentara? Nista. Postavlja se pitanje ako je tako kako si ti zamislio, sta ce vise grobara na Zvezdinim vestima nego na Partizanovim utakmicama? Prava misterija zaista...

dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja.

pre 6 godina

ko će dаvаti golove sumа mаrković i tošić imаju sve skupа 120 kilа.oduvаće ih neki kršteniji bek.аntonov morа dа se uigrа i biće id njegа nešto аli tek od oktobrа.

Leni

pre 6 godina

Sad već gomilamo igrače, ali treba ih ukomponovati, a Đuka ovu pauzu da iskoristi da smisli bar još jednu akciju osim ''golman - Tawamba''.

Aleksej

pre 6 godina

Ucinak Partizana u Evropi od osnivanja,jedna drvena medalja dobijena od Reala i ucesca pod sloganom ,,Vazno je ucestvovati".Mnogo mali klub,Vucic nije bio u pravu,Dinamo je veci klub u fudbalu od Partizana.hahahaha

Бубе гробар

pre 6 godina

Prodali smo 3 najbolja iz prosle sezone, aki i Leonardo i Djurdjevic su hteli da idu, na silu da ih zadrzavamo, ne vredi.
Antonov odlcan bek.

E sad, zasto se kasnilo 45 dana sa Antonovim, Tosicem i Mitrovicem, a sa Stojkovicem 15 dana, e to je za dublju analizu .

Da su ova cetvorica, dovedeni kad i Pantic i Miletic ( celavi), Partizan bi danas bio u LŠ, a ne u mnogo slabijoj i nearraktivnijoj LE

Sve u svemu, sad je opet jak tim, jos jedan dobar i brz centarfor

Sakaluda

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Decko, je l ti ista znas o fudbalu?

Pa taj Miletic je najveca rupa koja je igrala u Partizanu. To je covek koji ne zna dva tacna pasa po utakmici da napravi. Obavezno posalje loptu u aut ili protivnickom igracu. Kad dobije loptu, on ne zna sta ce sa njom. Kad trci, nabije glavu u travu i trci kao muva bez glave.

Covek jednostavno ne zna da igra fudbal i to je to!

Odlicno sto je dosao Antonov da ga zameni, mada je to mogao i bilo koji drugi igrac, jer od ovog Miletica goreg nema.

Ivan

pre 6 godina

Pa lepo i treba jer imaju laku grupu i trebalo bi da prodju dalje. Pametno je pojacati se sada. Zvezdi bi sa njenom grupom to bilo bacanje para.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (4k4.Dex, 29. avgust 2017 11:06)

Ovo moze samo da kaze neko ko nema pojma o fudbalu i zna samo za tri tima u evropi... U Ligi Evrope laka grupa... Pitacu te posle gostovanja Dinamu iz Kijeva, Jang Bojsima i medjunarodnog incidenta protiv Skenderbega koliko je bila laka grupa...

Gargamel

pre 6 godina

Sve ovo je trebalo raditi u junu mesecu pre kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je prilično kasno. Ljudi, zašto izmišljamo toplu vodu, pa pogledajte šta Mamić radi u Dinamu. Da li je moguće da Partizan i Zvezda ne mogu da prodaju igrača za preko 5 mil EUR? Đurđević, dečko koji je jako perspektivan, odličan napadač, prodaje se u Olimpijakos za 2.5 mil EUR. Neki će reći da Partizan ne može da parira platom Grcima. To je tačno, ali Partizan nije ulagao u tim kada je trebalo dakle pre dvomeča sa Olimpijakosom jer da jeste sada bi igrao Ligu šampiona i prodavao Đurđevića i Milenkovića za po 10 ili 15 mil EUR.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Miletic je najgori levi bek posle Malbaše.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BBRS, 29. avgust 2017 11:59)

Vidim, vi ste vašim igračima objasnili tako dobro da cele prošle sezone protiv Partizana niste imali jedan šut u okvir gola (4 utakmice). Kako se samo jave oni koji najmanje smeju da se jave...

dovla_do

pre 6 godina

a od cega da gradis kad nema para? fora je da prodajes najbolje i dovodis adekvatne zamene a od novca sto preostane taj tim popravis jos za 10 posto..i tako radis svake godine i za 5 god napravis top rezultate. Tako rade svi timovi koji nisu top klasa i koji nemaju izvor prihoda osim od prodaje. Niko od vas nece privatizaciju..svi kazete ne dam Zvezdu, ne dam partizan a od cega da dovede ako ne proda? to je logika..a ne samo ovde pljujete da elementarne stvari ne znate. Partizan je zaradio 15 mil od prodaje, i zaradice jos 10 mil od Le...kostace ga nova pojacanja koja su cak i bolja i opet cemu ostati novca da nadogradi...malo li je? drugacije ne moze dok se ne pojavi bogati gazda i baci 10 mil za nekog top crna a da ga boli uvo da li ce se to vratiti jer ima para za bacanje...tako radi ludogorec,steaua, olimpijakos,krasnodar...i cak i njima izostanu rezultati. Malo se smirite i saberite. Bude li doveo spica iz kairata i lazara imacemo 30 posto jacu ekipu nego sa Leonardom. Partizanbumrnda vrati igraca u zivot. To se pokazalo milion puta. Setite se koga smo vracali kada smo prezimeli u Evropi 2004 god.

POPA

pre 6 godina

Potrosi Ilijev sve sto je klub zaradio samo da izbori prolece u Evropi i do kraja zivota moze da se hvali kako je on najzasluzniji. I to je sve ok, ali sta ako se ne napravi rezultat i ne uzme titula ??

Bilal

pre 6 godina

eto i oni doveli deset igraca, ali sad se ne broji.
(vrt, 29. avgust 2017 16:10)
Ma broji se burazeru al' ne po vašoj računaljci. Kad mi dovedemo jednog vi odmah računate pet i po. I niste vi doveli deset igrača nego petnaest kao što i mi nismo deset nego sedam, s tim što su nam otišla tri-četiri oslonca tima, Leonardo, Đurđević, Milenković i Mihajlović. U strahu su velike oči jer vi dobro znate da će sledeći derbi biti u znaku Partizana.

40+

pre 6 godina

Boga mi Partizan pravi ozbiljnu ekipu,ovo vec lici na ozbiljan Evropski tim koji moze da prezimi u Ligi Evrope i napadne nokaut fazu,naravno i da odbrani domace trofeje to se podrazumeva,samo jos jedan ozbiljan centarfor i to je to,bravo za upravu a pogotovu za Ilijeva,tako se radi prelazni rok,e to su pojacanja,IDEMO GROBARI!!!

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Više vredi Đurđević sa duplo većom platom Partizanu, nego 2,5 miliona evra i dve godine iščekivanja da se pronađe špic u kojeg verujete da na svakoj utakmici može da postigne gol!
Cleo je najbolji primer.
Koja vajda od 4 miliona za njega kad do Đuke nismo imali špica!? (čast svima ali Cleo se okrenuo i zabo Arsenalu a Đuka zavukao Olimpijakosu kad smo se najmanje nadali)
Partizan mora da se izdigne iznad prosečnosti i da prestane svaki čas da slabi tim zbog prodaje, tako što dobre igrače zamenjuje onima u koje samo oni veruju a često promaše..
Škuletić je recimo solidan igrač ali slabiji od Đuke.
Dakle, ili kupiti vrhunskog napadača ili povećati platu Đurđeviću - osrednje opcije ne dolaze u obzir!

Danilo

pre 6 godina

Samo je Zvezda Evropska.

(miško, 29. avgust 2017 11:11)

Kakva sjajna rečenica, čak i za našeg tamnoputog brata!
Prvo što je besmislena i ne znači apsolutno ništa, a drugo što je senzacionalno nepismena pošto se evropski piše malim slovom, od 4.razreda osnovne.
Ono, kada besmislom i nepismenošću prodaješ pamet?!

Milan BK

pre 6 godina

El Monir odlazi, da se oslobodi mesto za stranca u spicu. Po nekim informacija skoro je zavrsen dolazak Lazara Markovica, navodno su ostale samo neke formalnosti. A sto se tice spica najozbiljnija je prica sa Gohuom, napadacem Kairata. Napustio je Kairat i najverovatnije stize u Partizan. Sa ta dva pojacanja postaje realno da se prodje ova grupa.
Sportski pozdrav!

unsigned

pre 6 godina

Ne treba biti neskroman. LE nam je puna kapa. Takmicenje po meri u kojem mozemo da se nadmecemo i do nokaut faze. Ranijih nekoliko sezona nismo imali ekipu koja je mogla da zabelezi pobedu u grupi LE osim 2015. godine, a sada sa ovim pojacanjima mozemo da se nadamo mnogo boljim rezultatima.

todor

pre 6 godina

Odlicno i ako se stvarno pregovara sa Krkicem I Markovicem to bi bilo poptpuno ludilo. Ali i dalje isto toliko potpuno nejasno zasto sve to nije uradjeno pred utakmicu sa Buducnoscu ili Olimpijakosem? Sad bismo mozda bili u Ligi Sampiona.

BBRS

pre 6 godina

jednom u deset godina igraju evropu i oni su evropska zvezda...
(juitn, 29. avgust 2017 12:07)

Nismo mi velikani zbog toga, nego zbog ušatog !
Kakav je to evropski velikan ako nemaš nikakvu evro titulu ?!

mich

pre 6 godina

hipokrat

Kakav bezvezan komentar o cemu prica ovaj covek; nasao da govori o konkurenciji zato je njegov Partizan imao 9 titula u staroj SFRJ, sto se evrope tice u poslednjih 15 god Partizan se provlaci zahvaljujuci ucescu u LS sa Mateusom, i srecnom ulasku u povlascene, od 2018 taj sistem ne vazi pa cemo videti kada ce videti zavrsnu fazu.
P.S Uporedjivati CZV I PAR u fudbalu, to mogu samo grobari, jer svako iole realan to ne moze da uzme ni u razmatranje...Titule, kup, evropski titule i uspesi,broj ucesca u evro kupovima medjusobni dueli, postignuti golovi, u medj susretima, manje primljenih sve na strani CZV....ZATO TISINA.

bachi

pre 6 godina

hoce li on uputiti udarac prema golu Zvezde, hoce li iko ili je to bila taktika ne razumem
(niksicko, 29. avgust 2017 12:12)
A koliko ste vi udaraca uputili ka golu u 4 derbija prošle sezone?! Računajte i onaj iz gol auta nema veze. Brzo zaboravljate kao i svi vučkovi glasači!

BS

pre 6 godina

Udjoh ovde da pročitam komentare nekog Partizanovca "neće ga niko, pa došao kod nas". "Nisu imali za licencu, klub duguje 30 miliona, a dovode igrace i placaju velika obeštećenja u prelaznom roku". Nešto što im je svojstveno kada je u pitanju neki drugi, najpopularniji klub u Srbiji. I začudih se. Nema ih. Obraz...znate već!

Baba Kurana

pre 6 godina

Eh, Zvezdaši, Zvezdaši. Kiselo li je grožđe? Smirite se malo. Kulirajte. Od tolike kiseline dobićete kavernu na želucu i dvanaestercu (pardon, jedanaestercu).

osmiputnik

pre 6 godina

Jadni i napaceni narode na sto si spao. Mi rudari nemamo platu po par meseci a ovi se gadjaju sa novcima. Na zalost, drzavna tvorevina i drzavno mezimce vec 70 godina 
(RUDAR, 29. avgust 2017 11:44). Pogrešna adresa. Obrati se finansijskim magovima Čoviću i Terziću...
(xxx, 29. avgust 2017 12:09)

Kad zvezda dovodi pojacanja tad mu nije zao ni sto mu kasni plata, ni sto je narod napacen i jadan... Al cim zvezda osvoji titulu u srbiji se zivi bolje, doticnom su plate redovne, dobije povisicu od 2000 evra ide 2 puta na more godisnje + skijanje u francuskoj...

Runner

pre 6 godina

Ilijev stvara atomski tim kako bi pokušao da sa njim pomeri voljeni klub sa petog mesta koje zauzima u Super ligi i izbegne debakl i sramotu u Albaniji kakvu je Srbija doživela 1987/88. godine, a koja je verovatno uticala da tada maleni "Travica" jos glasnije zapeva: "Ja volim crno-bele...".
(Sergio Ramos, 29. avgust 2017 16:35)
Прошле године, негде у ово доба, кад сте бежали великих девет бодова, Ти и теби слични су тврдили да ће Партизан једва проћи и play-out па он узе, вама већ виђену, титулу тако да Ти о њему не бринеш. А како ће ко у групним фазама ЛЕ да прође остаје да се види почетком децембра а у мају идуће године и о стању на табели СЛС.

Blue Moon 463

pre 6 godina

Veliko pojačanje, ali Krkić i Marković su stvarno nemoguća misija, bude li neko od njih došao, ne znam kako ću izdržati ovoliko bombi.

institucija!!

pre 6 godina

Antonov nije igrao? decko odigrao 50 utalmica za 2 god,zanimljivo to sedenje na klupi. Tosic iz CSKA kao standardan igrac dolazi kod nas i mi nezadovoljni. Povezuju nas da dovodimo igrace CSKA,Liverpula,Stouka i mi opet nismo zadovoljni. Trebalo je pre slazem se,ali takodje sam siguran da niko od njih nije hteo da dodje dok se ne obezbedi evropa.

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Sve ovo je trebalo raditi u junu mesecu pre kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je prilično kasno. Ljudi, zašto izmišljamo toplu vodu, pa pogledajte šta Mamić radi u Dinamu. Da li je moguće da Partizan i Zvezda ne mogu da prodaju igrača za preko 5 mil EUR? Đurđević, dečko koji je jako perspektivan, odličan napadač, prodaje se u Olimpijakos za 2.5 mil EUR. Neki će reći da Partizan ne može da parira platom Grcima. To je tačno, ali Partizan nije ulagao u tim kada je trebalo dakle pre dvomeča sa Olimpijakosom jer da jeste sada bi igrao Ligu šampiona i prodavao Đurđevića i Milenkovića za po 10 ili 15 mil EUR.
(Gargamel, 29. avgust 2017 11:45)

Kada Partizan i Zvezda prodaju igraca poput Modrica i Mandzukica onda cemo svakog sledeceg moci da prodamo za velike pare, ako se dokaze da vredi. Svi igraci koji su poslednjih 5 i vise godina otisli iz Partizana i Zvezde greju klupe po klubovima.. i koja je onda garancija da neko sledeci nece biti kalibra za klupu. Ne izmisljajte toplu vodu molim vas.

još špic

pre 6 godina

Antonov loš jer nije igrao u Grashopersu ali zato Stojković koji je bio rezerva u timu koji je ispao u 3 ligu kida...toliko o realnosti...pa vi u totalnom opštenarodnom veselju niste uspeli da nas dobijete...dršte gaće kad dođete kod nas

BBRS

pre 6 godina

Zasto,ali pobogu zasto ta potreba da se komentarise Partizan???Navijas za tu neku zvezdu,prati ko je tamo dosao,idi gledaj njihove utakmice...
(Strelac, 29. avgust 2017 12:06)

Zato što je na Zvezdinim vestima više grobarskih komentara nego naših.
Jel jasnije sad ?

Batko = Tupko

pre 6 godina

Samo još da objasnite igračima da moraju šutnuti u okvir gola da bih se dao jedan gol a kamoli pet.
Jedva izvukli remi, hahahaha, cirkus si !!!
 (BBRS, 29. avgust 2017 11:59)

Ti BIH sutnuo u gol. Tvoja zvezda BIH mozda i pobedila!
Ali pustimo zvezdu i gol...
U skolu sine idi. U skolu!

kontrak

pre 6 godina

(Milan, 29. avgust 2017 11:43)
BOMBA! Sitgao vezni igrac iz ruskog CSKA. Poslednju utakmicu za CSKA odigrao u aprilu, 8 minuta. ZADNJU ODIGRAO 21.05. PROTIV ANZIJA - MUCENICE...
JOS JEDNA BOMBA....Stize mladi reprezentativac, prvotimac Grashopersa. Poslednju utakmicu odigrao...nema podatka, mozda nije ni igrao?! STANDARDAN PROSLE GODINE A OVE IGRAO PROTIV BAZELA U 2.KOLU - MUCENICE...
BOMBA U NAJAVI! Stize napadac iz Hull City, osmoplasirane ekipe druge engleske lige. Odigrao utakmica 0(nula), AKO MISLIS NA LAZARA ONDA NISI SAMO MUCENIK...
Ha, ha, ha, ha, koliko vama nije dobro a tek ce da vam se slosi...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Antonov bomba koji ne moze da igra u propaloj Svajcarskoj ligi nego dolazi u Partizan da bi igrao protiv Macve buahahahahahahahah
(Viktor, 29. avgust 2017 12:11)

Kad je Anton tako los igrac kao sto kazes sto ste vi zvezdasi tako uzbudili i ostavili preko 60 komentara? Nije bokest sve sto boli.

cakala47

pre 6 godina

ljudi zna li neko bio bih vam zahvalan kakav je onaj mali slomon spic jel njega sad imamo jedino jel tako??? Molim pomoc i odgovore grobari moji dragi!!!!

cakala47

pre 6 godina

prodjite moji grobari dragi grupu lige uefa pa da vas hvali Srbija! Pustite zvezdanu nek se sama vadi posle ako neprodje bez argumenata! E da i pobedite u derbiju pa ce tek crci!

Tjanko

pre 6 godina

Sve je ovo lepo ali ne razumem potez prodaje djuke za samo 2,5 milki.da li je moguce a moglo se uzeti mnogo mnogo vise da je ostao za grupnu fazu.ne kapiram nista

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Auu koliko komentara sekundaraca iz Ljutice Bogdana, kao da smo doveli novog Fabija Koentraa. Mozda ih ima ovoliko jer je Anton igrao za Ofk Beograd a znamo da Ofk i Zvezda imaju prijateljske odnose.
Elem, Antone dobrodosao u evropski Partizan, da istisnes kosatog Miletica iz postave, puno srece momcino! Ilievu kapa dole jos jednom.
Posto je prodat Uros Prejaki sad treba dovesti adekvatnu zamenu, moja zelja je Zerar Gohou!

brzi

pre 6 godina

Cisto da razjasnimo neke stvari oko ovog prelaznog roka prodali smo igrace u vrednosti 15mil potrosili 2.4 na dovodjenje, dakle samo od transfera smo u plusu 12.5mil , ne racunam novac sto smo usli u ligu evrope. Tako komsije budite spokojni i vi i predsednikova mezimica. Uostalom imate sve crno na belo na transfermarkt,com

Che

pre 6 godina

Nije nam ta pozicija toliko deficitarna u timu kao neke druge. Mileta bolji i borbeniji, ovo vrv nazalost znaci da Miletic ide.
((C)marakana, 29. avgust 2017 11:07)

Miletic je borben, ali je potpuno neupotrebljiv u napadu. Za napadacki fudbal kakav Partizan igra mnogo su bolji El Monir i Antonovo. El Monir nazalost, odbranu igra slabije, ali je Antonov i tu bolji. On je slabija verzijaKolarova i za ove prilike jako dobro pojacanje. Kada sa leve strane uparis njega i Tosica ima svasta da bude. Oboje su brzi i imaju dribling i sto je najbitnije ovaj bek ima centarsut. Da li se secas ijednog Mileticevog centarsuta? I obojica imaju sasvim solidan slobodan udarac, sto je isto bitno, jer trenutno u ekipi nemamo kvalitetnog izvodjaca sa te strane.

John Rambo

pre 6 godina

Čekamo samo onog klinca što se potpisuje kao "analitičar amater" da dođe da nam objasni kako se ne razumemo u fudbal. HAHAHAHA

Neko iz Banata

pre 6 godina

Levi bek je najdeficitarnija pozicija u modernom fudbalu(Kolarov se nagombao para,iako sem suta i vrlo cudnog centar-suta nema nista specijalno- tj.ne moze da drzi celu stranu kao sto je to slucaj za vecinu modernih desnih bekova),Antonov je verovatno nas najbolji bek(u perspektivi),a u Partizan je dosao da bi ga skauti bolje videli tj. bolje se prodao vec za godinu-dve u lige petice,dok sa druge strane Tosic je oduvek bio jedan od nasih najspremnijih igraca u reprezentaciji(posle one epizode u Mancesteru),mada je od desno krilo(treba nam levo).Fali dobar centarfor i zadnji vezni koji zna da zadrzi loptu tj. Matic,ili Raca Petrovic za siromasne-Everton je nizak i los organizator,a ostali nisu za Evropu.

limar

pre 6 godina

Meni je samo kod tog Mitrovica sumnjivo sto je njega hteo Grof od Mojkovca. Nadam se da gresim
(matori, 29. avgust 2017 16:59)
Pa Grof nije hteo ni Djurdjevica!!!

osmiputnik

pre 6 godina

(nista o nicemu, 29. avgust 2017 16:02)

Danas na internetu mogu svi da komentarisu, pa i doticna osoba bez osnovnog obrazovanja.

ja

pre 6 godina

Uvjek se iznenadim koliko nam je "kratko" pamcenje.Prosle godine kada je Uros dolazio isti komentari su bili,nije igrao u raspaloj Italiji,nije ni za klupu, sada kada odlazi najbolji napadac dolazi losiji.Antonov je odlican igrac i to ce pokazati vrlo brzo o Tosicu necu da komentarisem igrac koji je klasu iznad nase lige.

Звездаш

pre 6 godina

Браво за Партизан. Ово су одличне вести и најаве.
Искено се радујем успесима свих српских клубова.

Del Piero#10

pre 6 godina

Odličan posao Ilieva krajem avgusta. Čekamo još tog napadača koji bi bio zamena Urošu i da jurimo to evropsko proleće koje realno dostižno. Stojković, Vulićević, Antonov, Ostojić, Mitrović, Everton, Radin, Tošić, Suma, Janković i pojačanje u špicu, fino izgleda tim. Eventualno još desni bek, kao alternativa Vuletu.

milan 26

pre 6 godina

Svidja mi se Antonov kao pojacanje, pravi igrac za Partizan. Srcan momak, iga dobro odbranu i znanu napadu, sto je retkost za nase standarde da igrac ume i napred i nazad da igra. ima dobar sut i brzinu, i ne srlja iako je mlad. Kapiram sa ce se bas naloziti da igra jer u Grashopersu i nije mnogo igrai. Sad treba prodati Miletica ili Munira, jer nije potrebno imati 3 leva beka, pogotovu sto ima i jedan klinac na toj poziciji koji trenira sa prvim timom. Milan Mitrovic je ok igrac, jos u Radu je bio dobar, a u Turskoj je standardno igrao. Mada Ovaj tandem Ostojic i Miletic se uigrao, i deluje kompaktno. Neka se menjaju za Evropu i jsl njih trojica. Bambi, odlicno pojacanje, samo da udje u formu sto pre. Poznaje klub, zna kako igra Partizan, ima iskustvo. Samo dovesti jedno napadaca, Krkic je nerealna opcija zbog plate i obestecenja, a Markovic nije klasicni spic, vec krilo, za spica je sitan. Bilo bi glupo nagomilavati krila. Bolje neki drugi spic, da se upari sa Tavambom. Kosovic kad se vrati bice odlican za napadacku varijantu, a Radin kao drugi zadnji vezni za odbranbenu varijantu.

Realno

pre 6 godina

Sve u svemu,džaba dižete prašinu i preuveličavate,niti možete prezimiti u Evropi niti biti prvi u našoj ligi.
(Najrealnije, 29. avgust 2017 12:05)

Tituli se ni ne nadamo jer kancelar nece dozvoliti da preteknemo Zvezdu u titulama. Vece su sanse za prezimljavanje u Evropi.

dragan

pre 6 godina

#misko
jednom u deset godina igraju evropu i oni su evropska zvezda...
(juitn, 29. avgust 2017 12:07)

Ne moramo nijednom u narednih dvadeset,za vas cemo uvek biti velicina

e vidi vidi sta cigana prati i komentarise vesti o partizanu,vrlo zanimljivo aj sad predjite na vesti o zvezdi i pustite vi partizan a sledeci derbi ima da vas napunimo do vrha zivi bili pa videli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jovan, 29. avgust 2017 12:05)

Sa ovim timom imacete mozda cak i jedan sut na gol i tri smesna pada u kaznenom Zvezde

Molim

pre 6 godina

Od ova tri igraca mislim da je samo antonov pojacanje tosic i mitrovic su za popunjavanje rupa za odmor igraca. Nama trebaju mladji i drskiji igraci a ne oni na salasku karijera.

Luiz

pre 6 godina

Stojkovic, Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov, Everton, Radin, Tosic, Suma, Jankovic, pojacanje u napadu. 

Deluje odlicno. Antonov je jako pouzdan bek, odlican pozadi, skocan, agresivan, a u napadu se prikljucuje pametno, ne srlja, zna da pomogne krilnom napadacu, zna da odigra dupli pas, solidan centarsut, cak zna i da predribla. On sa Tosicem po levoj strani bice fenomenalno. Sa desne strane Vulicevic i Jankovic (eventualno Markovic) jos samo jednog jakog napadaca da dovedemo i stvarno smo, posle mnogo vremena Evropski Partizan!
(Mare, 29. avgust 2017 11:12)
Realno Radin je malo nesiguran, cekamo da se oporavi Kosovic i to je to prakticno, mozda neko jos pojacanje na sredini ne bi skodilo.

arigo

pre 6 godina

Prodaš sve ključne igrače: Milenkovića, Leonarda i Đurđevića, a gradiš evropski tim...
Da su oni ostali, i plus ovo što je dovedeno onda OK, a ovako... Trange frange da se zaradi nešto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 29. avgust 2017 13:55)
Ako ti znaš na koji način bi FK Partizan mogao da živi sa 600000-900000e godišnje,koje dobija od MTS-a,napiši.Nije potrebno biti veliki finansijski mag da bi se shvatilo da se na žalost sve svodi na prodaju najboljih igrača.Klub živi od toga i od nagrada UEFA za plasman u evropsko takmičenje.

toto

pre 6 godina

Dobro dosao! Konacno levi bek, to se cekalo.
Ovo za Lazara i Krkica ne znam sto pisete, jer je nemoguce. Samo palite navijace bezveze. Osim toga, napadacka linija, uz Bambija sasvim solidna. Mesto Djurdjevica Jovanovic i to je to.

mitra

pre 6 godina

jesam ciganin ali iskreno se nadam da cete proci. realno , ovakvu grupu mozete da prodjete , jer ako ne mozete jbg onda realno niste za dalje. zasad ok pojacanja . mislim da su ovi moji vec odustali cim su videli s kim igramo tako da ce sad biti princip "aj mi ovo da rasprodamo i uzmemo nekih para dok jos uvek mozemo.."
jbg
srecno komsije

BBRS

pre 6 godina

Bruka,kakav tim pravimo!zapomaganje zvezdasa,neprocenjivo!samo da se zna, zvezdan je poslao pantovica u pirtugal da ponude stojiljkovicu 1.8me!bravo ivice,odlepili su!
(Muftija delija, 29. avgust 2017 12:12)

Baš se vidi ko je odlepio !
Koliko si ostrašćen i napaćen Zvezdom da si i u nick ubacio DELIJE i ti ćeš nekom da kažeš odlepio !

mihajlo

pre 6 godina

@(c)marakana
A jel si kad pimislijo da treba imati i malo duzu klupu!? Vido si kako igraju igraci i jednih i drugih posle utakmice u cetvrtak, odma i u nedelju. Treba sada imati adekvatne izmene svo vreme, sta zbog vise frontova i umora, sta zbog nedaj boze povreda. Nemoze se sve izneti samo sa udarnih deset igraca, sem mozda golmana.

Zvezdas NS

pre 6 godina

sto bezite 
Mala zvezda se zove sad Fmp 
Mala zvezda 10 godina nista nije igrala 
Mali napredni pantercici placu a to je muzika za moje usi
(zvezda dno i sramota Srbije, 29. avgust 2017 12:11)

Ti si bolestan od mrznje kompleksa nemoci i kojecega jos. Trebalo bi da potrazis strucnu pomoc jer ugrozavas ljude oko sebe. Siris mrznju neistine itd.
Ne znam zasto uopste pustaju tvoje komentare.

Inace, mislim da je pametan potez Partizana da stuku lovu u tim sada sa pojacanjima, jer imaju veoma pristojnu da ne kazem laku grupu. Velike sanse za prolaz. Na primer da je grupa kao Zvezdina bili bi besmisleno ulagati. Pametan potez, e pa sad ostalo je da se ima i malo srece. U svakom slucaju ce imati pobeda i neresenih sto donosi novac i bodove.
Voleo bih da je Zvezda ubola lakse protivnike. Ovako mozda izvuce jedva par neresenih rezultata sto bi opet bilo sjajno.

Grobar-España

pre 6 godina

Sve ovo za sada izgleda prilicno korektno. Iskreno se nadam da Krkic i Lazar nece u Partizan jer nam ni jedan od njih nije potreban, imamo dovoljno igraca tog profila. Novac koji bi otisao na njihove plate bih potrosio na nekog korpulentnog napadaca koji bi umeo da bude opasan u kaznenom prostoru rivala jer takvog igraca nemamo, a uz nekog takvog da se kale i napreduju mali Djole Jovanovic i Solomon. Krkic pregovara sa Las Palmasom i dace Bog pa ce tamo i otici, a Lazar ce nadam se naci neki drugi klub koji se nece zvati Partizan ili u najgorem slucaju na pozajmicu kod nas i da smanji platu na mínimum. Moze i Liverpul da nam ga "pokloni" i od sledeceg transfera 50%-50%, mada je to prilicno nerealna opcija. U bilo kakvoj drugoj prici Lazar ne bi trebalo da nas zanima.

cakala47

pre 6 godina

stvarno stanje fnansija fkp; dug 16,7 mil eura,prihid do sad 17,5 mil eura,kupovina igraca 3 mil eura,8 mil eura za sezonu za rashod treba! ZNACI-10 mil eur
je trenutni minus kluba! Ako pridjemo grupu za dva igraca mi cemo te pare uzeti i postati najjaci fudbalski klub bivse juge,i vise na kup srbije i jsl nece nista ni znaciti realno vec samo teznnja ka ls! Nasu ligu cemo pokriti rezervama lagano!

mirko

pre 6 godina

Dobro je da imamo više sposobnih fudbalera, po meni bi nam bio neophodan jedan špic, ako je istina da Đurđević odlazi.
Vidim navjači ne računaju na Solomona, a po mišljenju onih koji ga poznaju momak je solidan napadač.
Sve u svemu , biće bolje nego što je itgledalo na startu.

Molim

pre 6 godina

Od ova tri igraca mislim da je samo antonov pojacanje tosic i mitrovic su za popunjavanje rupa za odmor igraca. Nama trebaju mladji i drskiji igraci a ne oni na salasku karijera.

ArtuDitu

pre 6 godina

Interesantno je kako novinarski tekstovi stvaraju sliku kod onih koji ih citaju. Pozitivnu ili negativnu stvar je ugla gledanja ili navijacke opredeljenosti kada je clanak o sportu, kao sto je ovaj, u pitanju. Medjutim, cini mi se, da je nerealna slika najtacniji opis. I ona nastaje kao plod preklapanja sa subjektivnim zeljama pojedinca.
Mediji su kreirali sliku da je Zvezdina grupa preteska i da nece biti nista cudno ako crveno-beli ne urade nista u grupnoj fazi, dok je s druge strane, Partizanova grupa predstavljena kao laka i vec se stvara utisak da je prolazak izvestan. Ako bi se gledalo realno Partizan je dobio grupu u kojoj svako svakoga moze da pobedi. U kojoj nema tako dominantne ekipe kao sto je Arsenal u Zvezdinoj. Takve grupe znaju da budu pune prijatnih i neprijatnih iznenadjenja. Zbog toga bi trebalo biti umeren optimista i ne bi trebalo tvrditi da ce se sa dovedenim igracima Partizan prosetati kroz grupnu fazu. Jer dovedene igrace treba uigrati. Fudbal je ipak timska igra u kojoj su kvalitetni pohedinci dobrodosli. Sta god uradili ove godine ucesce dva kluba u grupnoj fazi je najveci uspeh do sada. Mera naseg fudbala je ucesce, do takmicenja nas ceka dobar put. A na kom nivou je nas fudbal pokazao je derbi. Igraci Zvezde i Partizana nisu u stanju da odigraju dve ozbiljne utakmice u 3 dana. Zato je potrebno obuzdati optimizam. Da ne bi realnost dovela do neprijatnog otreznjenja.

Soko

pre 6 godina

Potpuno sam zadovoljan kao i vecina navijaca i imacemo sigurno kvalitetniji tim.Medjutim tu moramo biti svesni da ce i budjet biti znatno veci.Volio bih da cujem kako zadovoljni navijaci misle da doprinesu popuni budjeta kazu da je klub zbog navijaca .

dejan

pre 6 godina

Partizanu je preko potreban zadnji vezni igrač. U derbiju, ali i u prethodnim utakmicama videlo se koliko tu škripi. Radin je odigrao dva meča na svežinu, ali već u derbiju je lopta išla, opet, sa sredine, konstantno "nazad". Upravo je Zvezda taj segment igre najviše unapredila i stalno lopta ide napred (Donald, Kanga i Jovičić). Kao što se sagledalo sa zakašnjenjem da nam levi deo odbrane ne funkcioniše, a pre toga da je spora half linija, nadam se da će sportski deo Partizana naći rešenje u ovih par dana. Ujedno, zbog nešto niže ekipe, igrač na toj poziciji bi morao biti i nešto veće visine kako se ne bi morao držati u igri Tavamba (kada mu ne ide), zbog skok igre u odbrani kod prekida...

majvuk

pre 6 godina

E sad je pitanje napadaca NAJVECI problem. Otisao je covek koji je tresao mreze samo tako . . . tu je najbitnije da se ne pogresi sada.

UroOly

pre 6 godina

Antonov nije obezbedio sebi mesto u Grashopersu, a treba da igra protiv Young Boysa. Ilijev skuplja "precrtane" da bio napravio džem od kopriva, a ne evropski tim.

Nikad zadovoljni

pre 6 godina

Kakav evropski tim. Partizan je postao prihvatiliste nasih posrnulih igraca iz Evrope. Povratak je samo zadnja opcija. Bolje i to nego da su na tribinama svojih klubova u Evropi. Stojkovic, Markovic, Antonov pa moze se reci i Bambi, nisu se naigrali u svojim evropskim klubovima. Stvaramo evropski klub a prodajemo Urosa Djurdjevica. Koga bre VI zafrkavate?
(Milan, 29. avgust 2017 11:51)

Sam sebi uskaces u usta. Taj Djurdjevic za kojim kukas je Partizan prihvatio kada je posrnuo u karijeri.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Mora se priznati, veciti nikad jaci! Zvezda lagano Krsticica, u igri bili Ignjovski, Zdjelar, ozbiljni igraci. Partizan Tosica, Antonova, jaku su kao zemlja.

Del Boj

pre 6 godina

Od Miletica ne moze biti gori.Trebao bi jedan vezni,a prodati Jevtovica ili Kosovica.Radina zadrzati jer decko igra srcem.A i ne bi neku sumu dobili za njega kao sto bi dobili od ove dvojice.

Blueblueblue

pre 6 godina

Drago mi je sto ce Antonov nastaviti karijeru u Partizanu, ovo je dobro za Srpski fudbal.
Samo pametno od sada neka rade i Zvezda i Partizan pa za par godina da bude pravi derbi kao nekada.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. avgust 2017 15:00) # Link komentara


Prevarant jedan a bogami i drugi tako da...

bachi

pre 6 godina

Mozda u sledecem derbiju i sutnete na gol. Mozda.
(seksisto, 29. avgust 2017 22:43)
Možda ove sezone I pobedite u nekom derbiju. Možda. Izvadi brvno iz svog oka pa onda vadi trun iz tuđeg.

Zvezdan

pre 6 godina

Dobar Antonov, svetski šampion. Samo nasi igraci generalno nisu cenjeni sta god da postignu u omladinskoj reprezentaciji. Ne pruzaju im sansu u Holandiji, Belgiji, Svajcarskoj itd... Ne kontaju da samo kroz klubski fudbal se stece ime i reputacija. Grese sto izbegavaju Zvezdu i Partizan i odlucuje se za klubčiće iz Evrope, samo zbog malo vise para i jace lige.

Mirko

pre 6 godina

Jedva izvukli remi ???
Ti nisi bio u BG sigurno, pa covece imali ste nula suteva u gol...???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mich, 29. avgust 2017 18:38)

----------
Pa kad imas tri situacije od koje su dve 100% penali koji se za Zvezdu redovno sviraju i kad sudija ne svira gomilu faulova na igracima Partizana u obecavajucim akcijama, kad sudija svira kraj u trenutku kad imamo kontru 3 na 2 na 16 metara od gola ..kako mislis da sutnemo na gol.

Uz to da dodam da smo imali jedan dan manje odmora, dug put od Madjarske zabiti do Beograda dok ste vi igrali kod kuce, bez putovanja,...itd.

Videcmo vas u sledecem derbiju koliko ste dobri, uz to nismo bili ni kompletni, tek nam se sad tim polako kompletira dok ste vi doveli 15 igraca i zadrzali sve mi smo prodali sve najbolje !!!

I to vam nije bilo dovoljno da pobedite ma svom stadionu..pa kako mislite da cete da pobedite tek kad bude na nasem stadionu uz mnogo jaci tim i uz odmorne igrace !!!

srdjan

pre 6 godina

kao i uvek, kompleksasi su najgrlatiji navijaci. bili oni iz par ili czv. mi sitni komoleksi zbog kojih i u 50 godina mozak radi na nivou 13-godisnjeg klinca.

ing

pre 6 godina

Ljudi, ne moze transfer igraca (Djuka - 2,5mil) da se gleda samo kroz procenubda je to malo para, ili trebalo mu je povecati platu duplo...Ima tu faktor zadovoljstva igrava, djuka je prosle godine doneo titulu, decko zna da ce biti trazen i da ima sansu da igra LS, bolju ligu, itd. Dobgovor je bio da djuka ostane do kraja kvalifikacija i igra najjace a zauzvrat da partizan ne pravi problem kod transfera jer on ocigledno hoce da ide....pozdrav

vozdovac republika

pre 6 godina

Mozda u sledecem derbiju i sutnete na gol. Mozda.
(seksisto, 29. avgust 2017 22:43)
Možda ove sezone I pobedite u nekom derbiju. Možda. Izvadi brvno iz svog oka pa onda vadi trun iz tuđeg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bachi, 30. avgust 2017 07:50)

mozda i jednima i drugima damo po 5 komada sledeci put :*

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Sto se finansija i budzeta tiče Partizan je, vec duže vreme, evidentno jači od Zvezde. To je posledica pre svega vece zarade od prodaje igrača i boljeg marketinga.
Sa druge strane Zvezda, kao narodni tim, sa gotovo duplo vecim brojem navijača od Partizana veci deo novca dobija od drzave, sto je na duži rok neodrživo i suprotno pravilima UEFA i FIFA.