Nedelja, 27.08.2017.

18:52

Grujić igrao, L'pul zgazio Arsenal na Enfildu

Ekipa Liverpula pobedila je Arsenala sa 4:0 u trećem kolu Premijer lige, a priliku na meču dobio je Marko Grujić koji je odigrao poslednjih deseta minuta meča.

Izvor: PT

Grujiæ igrao, L'pul zgazio Arsenal na Enfildu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

3 klika

pre 6 godina

Neće ni UTD skoro videti titulu. I prošle godine su silovito vezali 6 pobeda, pa igraju LŠ zbog Lige Evrope. (potterhead, 27. avgust 2017 23:10)

Lupetas napamet, a ne ide ti. Na svu srecu postoji sajt premier lige gde pise drugacije. MU tri pobede, pa dva poraza, pa pobeda, pa dva neresena, pa poraz, pa nereseno itd...

Za disertaciju iz psihologije je 67 pluseva i 15 minusa. Po sistemu "Neko je rekao je na internetu, znaci istina je".

JPR24

pre 6 godina

Pad Arsenala traje vec duze vreme. Minhen ih je nakantao kao nikad u zadnjoj LS, u sampionatu se vucaraju... I onu nastavljaju sa Vengerom jos dve godina !! Svaka njemu cast, uradio je dosta dobrih stvari tokom tolikih godina, imao je i bolje igrace naravno, ali kad je vreme vreme je. I corav vidi da je Arsenalu potrebna nova glava...

Powerslave

pre 6 godina

Venger nije smeo da dobije novi ugovor, a dobio je dvogodišnji.
Jednostavno je, čoveka je pregazilo vreme i to je to.

A i realno, ima svega nekoliko Arsenalovih igrača koji bi mogli da budu u konkurenciji za prvih 11 u timovima koji tipuju na TOP 4, ovo ostalo je suvi prosek, precenjeni igrači, igrači koji nikad nisu (i neće) ispunili svoj potencijal, igrači koji se povređuju jednom nedeljno i nezainteresovani igrači. To je sasvim dovoljan pokazatelj da tim jednostavno nije za sam vrh.
Ja od njih, kao neko ko gotivi klub, odavno ne očekujem baš ništa.

Ekipi je potreban potpuni remont, a to se sa Vengerom (a možda čak i sa ovom upravom ili čak i vlasnikom) jednostavno neće dogoditi. Venger odgovara upravi i vlasniku jer pravi veliki profit, donosi ogromne pare, a malo i retko troši.

Što se Liverpula tiče, oni će, kao i svake godine, prosuti svoje bodove negde protiv Stouka, Palasa, WBA i takvih ekipa i na kraju možda neće ni ući u TOP 4. Sa druge strane, sasvim je moguće da će dobiti većinu, ako ne i sve derbije.

Nidza

pre 6 godina

Dve rakete na bokovima Mane i Salah,Gomez,Moreno super danas.Wenger svaka čast što je postigao sa Arsenalom ali mislim da je bilo bolje sam da napusti klub nego da dobije otkaz verovatno oko njihovog bozica ako ovako nastave.Igrac od 50 miliona ti je na klupi a on forsira Welbeka?

potterhead

pre 6 godina

@Dušan
Neće ni UTD skoro videti titulu. I prošle godine su silovito vezali 6 pobeda, pa igraju LŠ zbog Lige Evrope. Ne razumem petljanje navijača drugih klubova u vestima u kojima se oni ne pominju. Meni puno srce kad moj Liverpul ljušti protivnike u derbijima, pa makar i ne osvojili titulu. Igraju muški od početka do kraja.
P.S. koja je zverina Mane. Raduje gol Staridža. Nadam se da će ga ostaviti više povrede. Salah će se izgleda isplatiti. Firmino i Džan konstantno na visokom nivou. Odbrana konačno čvršća. YNWA!

sve sami englezi

pre 6 godina

potterhead





Kad ste osvojili poslednju titulu? Samo united!
(Dušan, 27. avgust 2017 21:33)

Sta si ti osvojio? Smanji dozivljaj.

tesko je biti navijac P.......

pre 6 godina

@Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39)

Mukice, pa vi od Zvezde ne mozete da zivite poslednjih 70 godina!!!

Usla vam je u svest, podsvest, snove, postala najveca nocna mora.....otvoris frizider - strah da ne ispadne Zvezda, sa ormanima isto.....!

Proci ce jos 70 i 70....i 70.....a malom klubu sa vojnih pasnjaka ce i dalje najveca titula biti sto su komsije zna se koga i naravno, sto ce biti apsolutni rekorderi po pirotehnickim uspesima u Evropi - broju petardi (5 golova u mrezi jer znam da si pomislio da ste kbj neki navijaci)! :-)

Nego, kako ste ziveli kada 18 godina niste pobedili na Marakani??? :-)

Red Vetern

pre 6 godina

Gori Arsenal nikada nisam gledao! Sancez očigleno forsira odlazak, sabotira! Vengeru je kraj na klupi sve bliži.
A onaj naš bivši (ovo piše Man Utd zagriženik) Velbek sve dobro uradi al' ne ume da završi započeto. Zato je i prodat. Nadam se da sličnu sudbiju neće doživeti Rašford ili Marsial.
Jedva čekam derbi L'pool - Man Utd...

extremesportist

pre 6 godina

Navijam za Arsenal godinama i, po meni, poslednji put da su imali konkurentan i tim za poštovanje bilo je u sezoni 2010/11 pre velike prodaje igrače (Fabregas, Nasri, Van Persi...). Sve posle toga je na granici očajnog za klub sa ovakvom istorijom.

Od sadašnjih igrača izdvajaju se samo:
Aleksis - Dobar, trudi se, ali ne može sam u napadu
Beljerin - Brz, dobar i u napadu i u odbrani ali iz nekog razloga danas igra levog veznog???
Čeh - Klasa bio i ostao, ali šta vredi...

Solidni su još Remzi, Kolašinac, Ozil i Volkot (koji iz nekog razloga i ne ulazi u igru) i to je otprilike to. Ostatak zreo za remont.

Još jedna stvar mi nije jasna, a to je zašto se ignorišu provereni vrhunski igrači koji su usled masovne kupovine izgubili mesto u timu? Ovde mislim na igrače poput Matuidija (Juventus najpametnije postupio), Lukasa Moure, Bernata, Martineza...

Umesto da kupe njih relativno jeftino, troše se astronomske sume na igrače koji su odigrali jednu dobru seznu i koji u većini slučajeva posle ne urade ništa.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pre pocetka sezone Arsenalovi navijaci: "Mozemo do titule" , "Ovo je Arsenalova sezona" sezona pocne, Arsenal u prva 3 kola dva poraza uz gol razliku 4:8 kako su smesni bratee milii.
(Boston, 27. avgust 2017 19:58)


a kad im to kazes jos pre sezone, oni se ljute i lupaju minuse.

neutralni felsh

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu 
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39) 

Vi necete moci? Toliko ti je zivot ispunjen da si stalno na B92.
(nije nego, 27. avgust 2017 19:46)


sta je lose i netacno rekao? a tebi ako je zivot ispunjen pa dodjes na b92 samo da se ispraznis, to je tvoj problem.

Sasa

pre 6 godina

Dok sam gledao utakmicu uletela mi keva u sobu, ja odmah prebacio na pornić, bilo mi lakše objasniti :)
(Baba Jaga, 27. avgust 2017 20:27)

Ok troll fudbal copy paste

andreas kisser

pre 6 godina

samo da odgovorim (inace kao navijac partizana), ovom sto se podmeva grujicu: prvo, nije 2, vec 10 minuta, tokom kojih je lepo odigrao svoju ulogu u cuvanju lopte na sredini, i drugo: grujic postaje standardna izmena klopu! jeste da ga ubacuje na kraju, ali momak i tih 5 do 10 minuta odradi posteno; vidi se da polako sazreva. tokom leta mu je klop zamerio javno da mora da pocne da igra odbranu ako misli da se uklopi u njegov sistem i ocigledno je da je mali dobro razumeo sta se trazi od njega. klop zasad nije napravio gresku u pojacanjima, ni proslog ni ovog leta (uostalom i u borusiji je bio maher za dobra, a relativno jeftina pojacanja) i marko grujic nije doveden tek tako. a svaki njegov napredak je velika stvar i za nasu reprezentaciju. sto se tice markovica, on na zalost u ovakvom sistemu koji forsiraju klop i buvac nema sta da trazi! previse je mekan i plasljiv i iskreno se nadam da ce ga do cetvrtka neko uzeti, i za njegovo dobro, a i da liverpul malo povrati pare koje je bodzers (kako se ispostavilo) bacio.

coki

pre 6 godina

fncjsl...odakle poceti,Belerin igra kazes levo a Mane napadao po desnoj pa je to greska jer nema tamo ko da ga isprati posto je Belerin prebacen na levog beka,a druze,ko je igrao na desnom krilu u Liveru?da nije neki sporac?ne,nego Salah koji je takodje prebrz,pa ti je ista stvar gde ce Belerin igrati jer na oba krila Liver ima orebrze igrace,drugo,Aleksis ne zeli da igra za Arsenal i totalno je nevazno da li ce uci u igru,biti na klupi,biti zamenjen,on zeli da ide u ozbiljniju ekipu koja ima ambicije za titulu i koja igra LS,a to Arsenal vise nije.Kako onaj Velbek igra bilo gde nije mi jasno,a i Dzaka,a i Holding,a i Ramzi,a i Ox,a i....svi iz tog tima

Beograd

pre 6 godina

Svaka cast Klopu i igracima Liverpula. U svim segmentima igre su dominirali i pregazili Arsenal. Sta reci za Arsena ako ima imalo moralne casti trebao bi da se povuce i da nalusti klupu topdzija. Jer sa njim na klupi ovaj tim ce doziveti sunovrat i fijasko. Dedicu su pregazile godine. Svi to vide osim navijaca i uprave Arsenala na zalost.

fncjsl

pre 6 godina

Staviš Belerina levo kad znaš da će te prebrzi Mane napadati s desna i da bi jedino taj Belerin mogao da ga isprati? Počinje ti raspali Velbek umesto Lakazeta?
Izvadiš Aleksisa, ostaviš Ozila? Ozila koji već sezonu i po nema elana da istrči 30 metara? Sančez ako je do sad i imao neku želju da ostane, od danas je sigurno više nema. Wenger out
Ako ništa barem će Arsenal Fan TV večeras biti haos

Hegel

pre 6 godina

Ponoviću, Venger je kao čovek karikatura, a kao trener je nivo Zemuna i Voždovca. Zvezda može da ih pregazi samo ako se igrači ne uplaše imena, jer je to jedino što mali klub iz Londona ima.

Ong Kong

pre 6 godina

Gdje su misevi sto su pricali za Salaha da su bacene pare?Tako je, u rupama isto kao i oni od prosle godine sto su to govorili za Manea.Prodat Kutinja i dovest Van Dajka ako je moguce i Liverpul nije uopste za odbacit ove godine.

nije nego

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39)

Vi necete moci? Toliko ti je zivot ispunjen da si stalno na B92.

ja

pre 6 godina

Cekao sam GG za 3.500. I cekao. i cekao... Onako kako je odigrao Arsenal ne bi odigrao Radnik iz Surdulice. Ljudi kao da se nikad u zivotu nisu sreli ranije a kamoli da su odradili trening zahedno.

milos

pre 6 godina

Ništa čudno od arsenala, Hadersfild ili Vest Bromvič bi odigrali sto puta bolje od ovih plaćenika na terenu koji se raspadaju, Ozil - "world class" igrač? Kad? Gde? Ferguson daleke 2010.godine na Runijev ultimatum da ga dovede u Junajted glatko odbio. Jer Ferguson je Ferguson, a Venger ne vidi dalje od svog nosa da mu igrači nemaju blage veze sa vezom i da šetaju po terenu. Koju utakmicu je rešio Ozil od kad je u Arsenalu? Kad je bio igrač utakmice? Odbrana im se raspada, doveo Mustafija pre godinu dana, Mustafi ide u Inter, Gabriela prodao (koji inače nema pojma), bekove stavlja na mesto štopera, Džaku plaća više od Kantea, Aleksis hoće da napusti klub, raspada se čovek na sve strane. A sve je počelo kad je novac ušao u ligu i kad su ga Čelzi i Siti istisli iz borbe sa Junajtedom za titule.

BlueFortress

pre 6 godina

Da li je ijedan "veliki" trener primio toliko cetvorki, petardi, sestica u derbijima protiv najvecih rivala? Secamo se i onih osam komada od Junajteda...

miro

pre 6 godina

Venger je totalno prolupao Holding nije ni za nasu ligu,Dzaka totalni promasaj,Beljerin mozda je imao 2 pasa za gol u celoj karijeri,Velbek sve dobro uradi ali kada izadje pred gol,useprtlji se ,Remzi lojalan Vengerov vojnik ali posle loma noge nikada se nije vratio Ozil prosla sezona je bila ocajna a ova jos gora Ekipa neorganizovana,bez samopouzdanja u totalnom rasulu Aleksis Sancez gleda da zbrise sa broda koji toni ,nije tu vise ni novac u pitanju nego totalni raspad sistema Idu teski dani,meseci i godine Dok ovi navijaci budu isli na Emirec i kupovali najskuplje karte nema srece Americkog vlasnika interesuje samo profit a navijaci podeljeni za i protiv Vengera koji ih vuce na dno..

Daa

pre 6 godina

Arsenal svake sezone ista prica neko ih od velike cetvorke unisti. Zavrsila se sezona, doveli su Lakazeta i njihovi smesni navijaci su opet najavljivali neka dela. Sada se opet vracaju u realnost. Liverpul ukoliko bude pobedjivao "male" timove moze do titule.

aleksa

pre 6 godina

kao navijaca Arsenala sramota me sto za moj klub igraju Rob Holding,Danny Welbeck i Hector Bellerin.Sem pojacanja,Koscielnog,Cecha i Alexisa svi mogu da se kupe i idu.

Buffalo

pre 6 godina

Arsenal sampion Arsenal sampion COYG COYG HAHAHAHAHAHAHAHA. Koja komedija od navijaca i trenera i cele ekipe. Ako je Vengi Profesor, Klop je Dekan a Murinjo Rektor evropskog i svetskog fudbala. Najjaci su mi ovi nasi navijaci jadnog Vengija sto se nadaju nadaju i nadaju. Ovo nije poraz ovo je ponizenje. Mentalitet gubitnika

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu

Boston

pre 6 godina

Pre pocetka sezone Arsenalovi navijaci: "Mozemo do titule" , "Ovo je Arsenalova sezona" sezona pocne, Arsenal u prva 3 kola dva poraza uz gol razliku 4:8 kako su smesni bratee milii.

нн

pre 6 godina

Добро каже Канга. Дајте Арсенал да се играмо.

Сити и Ливерпул, такав ће бити редослед на крају.

lorenzo

pre 6 godina

prokletstvo Vemblija se nastavlja...svaka čast Leviju, čupa maksimalno za igrača ali vidi se da zna samo to...izabrao je najlošiji trenutak za novi stadion...prošle sezone na WHL se dolazilo da se izvuče bod, znali su svi da ne mogu da odnesu sva tri...i posle takve sezone prelazi se na Vembli gdje nikako ne ide

BlueFortress

pre 6 godina

Da li je ijedan "veliki" trener primio toliko cetvorki, petardi, sestica u derbijima protiv najvecih rivala? Secamo se i onih osam komada od Junajteda...

miro

pre 6 godina

Venger je totalno prolupao Holding nije ni za nasu ligu,Dzaka totalni promasaj,Beljerin mozda je imao 2 pasa za gol u celoj karijeri,Velbek sve dobro uradi ali kada izadje pred gol,useprtlji se ,Remzi lojalan Vengerov vojnik ali posle loma noge nikada se nije vratio Ozil prosla sezona je bila ocajna a ova jos gora Ekipa neorganizovana,bez samopouzdanja u totalnom rasulu Aleksis Sancez gleda da zbrise sa broda koji toni ,nije tu vise ni novac u pitanju nego totalni raspad sistema Idu teski dani,meseci i godine Dok ovi navijaci budu isli na Emirec i kupovali najskuplje karte nema srece Americkog vlasnika interesuje samo profit a navijaci podeljeni za i protiv Vengera koji ih vuce na dno..

nije nego

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39)

Vi necete moci? Toliko ti je zivot ispunjen da si stalno na B92.

Ong Kong

pre 6 godina

Gdje su misevi sto su pricali za Salaha da su bacene pare?Tako je, u rupama isto kao i oni od prosle godine sto su to govorili za Manea.Prodat Kutinja i dovest Van Dajka ako je moguce i Liverpul nije uopste za odbacit ove godine.

ja

pre 6 godina

Cekao sam GG za 3.500. I cekao. i cekao... Onako kako je odigrao Arsenal ne bi odigrao Radnik iz Surdulice. Ljudi kao da se nikad u zivotu nisu sreli ranije a kamoli da su odradili trening zahedno.

lorenzo

pre 6 godina

prokletstvo Vemblija se nastavlja...svaka čast Leviju, čupa maksimalno za igrača ali vidi se da zna samo to...izabrao je najlošiji trenutak za novi stadion...prošle sezone na WHL se dolazilo da se izvuče bod, znali su svi da ne mogu da odnesu sva tri...i posle takve sezone prelazi se na Vembli gdje nikako ne ide

Daa

pre 6 godina

Arsenal svake sezone ista prica neko ih od velike cetvorke unisti. Zavrsila se sezona, doveli su Lakazeta i njihovi smesni navijaci su opet najavljivali neka dela. Sada se opet vracaju u realnost. Liverpul ukoliko bude pobedjivao "male" timove moze do titule.

Buffalo

pre 6 godina

Arsenal sampion Arsenal sampion COYG COYG HAHAHAHAHAHAHAHA. Koja komedija od navijaca i trenera i cele ekipe. Ako je Vengi Profesor, Klop je Dekan a Murinjo Rektor evropskog i svetskog fudbala. Najjaci su mi ovi nasi navijaci jadnog Vengija sto se nadaju nadaju i nadaju. Ovo nije poraz ovo je ponizenje. Mentalitet gubitnika

Hegel

pre 6 godina

Ponoviću, Venger je kao čovek karikatura, a kao trener je nivo Zemuna i Voždovca. Zvezda može da ih pregazi samo ako se igrači ne uplaše imena, jer je to jedino što mali klub iz Londona ima.

andreas kisser

pre 6 godina

samo da odgovorim (inace kao navijac partizana), ovom sto se podmeva grujicu: prvo, nije 2, vec 10 minuta, tokom kojih je lepo odigrao svoju ulogu u cuvanju lopte na sredini, i drugo: grujic postaje standardna izmena klopu! jeste da ga ubacuje na kraju, ali momak i tih 5 do 10 minuta odradi posteno; vidi se da polako sazreva. tokom leta mu je klop zamerio javno da mora da pocne da igra odbranu ako misli da se uklopi u njegov sistem i ocigledno je da je mali dobro razumeo sta se trazi od njega. klop zasad nije napravio gresku u pojacanjima, ni proslog ni ovog leta (uostalom i u borusiji je bio maher za dobra, a relativno jeftina pojacanja) i marko grujic nije doveden tek tako. a svaki njegov napredak je velika stvar i za nasu reprezentaciju. sto se tice markovica, on na zalost u ovakvom sistemu koji forsiraju klop i buvac nema sta da trazi! previse je mekan i plasljiv i iskreno se nadam da ce ga do cetvrtka neko uzeti, i za njegovo dobro, a i da liverpul malo povrati pare koje je bodzers (kako se ispostavilo) bacio.

Beograd

pre 6 godina

Svaka cast Klopu i igracima Liverpula. U svim segmentima igre su dominirali i pregazili Arsenal. Sta reci za Arsena ako ima imalo moralne casti trebao bi da se povuce i da nalusti klupu topdzija. Jer sa njim na klupi ovaj tim ce doziveti sunovrat i fijasko. Dedicu su pregazile godine. Svi to vide osim navijaca i uprave Arsenala na zalost.

fncjsl

pre 6 godina

Staviš Belerina levo kad znaš da će te prebrzi Mane napadati s desna i da bi jedino taj Belerin mogao da ga isprati? Počinje ti raspali Velbek umesto Lakazeta?
Izvadiš Aleksisa, ostaviš Ozila? Ozila koji već sezonu i po nema elana da istrči 30 metara? Sančez ako je do sad i imao neku želju da ostane, od danas je sigurno više nema. Wenger out
Ako ništa barem će Arsenal Fan TV večeras biti haos

milos

pre 6 godina

Ništa čudno od arsenala, Hadersfild ili Vest Bromvič bi odigrali sto puta bolje od ovih plaćenika na terenu koji se raspadaju, Ozil - "world class" igrač? Kad? Gde? Ferguson daleke 2010.godine na Runijev ultimatum da ga dovede u Junajted glatko odbio. Jer Ferguson je Ferguson, a Venger ne vidi dalje od svog nosa da mu igrači nemaju blage veze sa vezom i da šetaju po terenu. Koju utakmicu je rešio Ozil od kad je u Arsenalu? Kad je bio igrač utakmice? Odbrana im se raspada, doveo Mustafija pre godinu dana, Mustafi ide u Inter, Gabriela prodao (koji inače nema pojma), bekove stavlja na mesto štopera, Džaku plaća više od Kantea, Aleksis hoće da napusti klub, raspada se čovek na sve strane. A sve je počelo kad je novac ušao u ligu i kad su ga Čelzi i Siti istisli iz borbe sa Junajtedom za titule.

aleksa

pre 6 godina

kao navijaca Arsenala sramota me sto za moj klub igraju Rob Holding,Danny Welbeck i Hector Bellerin.Sem pojacanja,Koscielnog,Cecha i Alexisa svi mogu da se kupe i idu.

Boston

pre 6 godina

Pre pocetka sezone Arsenalovi navijaci: "Mozemo do titule" , "Ovo je Arsenalova sezona" sezona pocne, Arsenal u prva 3 kola dva poraza uz gol razliku 4:8 kako su smesni bratee milii.

Nidza

pre 6 godina

Dve rakete na bokovima Mane i Salah,Gomez,Moreno super danas.Wenger svaka čast što je postigao sa Arsenalom ali mislim da je bilo bolje sam da napusti klub nego da dobije otkaz verovatno oko njihovog bozica ako ovako nastave.Igrac od 50 miliona ti je na klupi a on forsira Welbeka?

Sasa

pre 6 godina

Dok sam gledao utakmicu uletela mi keva u sobu, ja odmah prebacio na pornić, bilo mi lakše objasniti :)
(Baba Jaga, 27. avgust 2017 20:27)

Ok troll fudbal copy paste

нн

pre 6 godina

Добро каже Канга. Дајте Арсенал да се играмо.

Сити и Ливерпул, такав ће бити редослед на крају.

Powerslave

pre 6 godina

Venger nije smeo da dobije novi ugovor, a dobio je dvogodišnji.
Jednostavno je, čoveka je pregazilo vreme i to je to.

A i realno, ima svega nekoliko Arsenalovih igrača koji bi mogli da budu u konkurenciji za prvih 11 u timovima koji tipuju na TOP 4, ovo ostalo je suvi prosek, precenjeni igrači, igrači koji nikad nisu (i neće) ispunili svoj potencijal, igrači koji se povređuju jednom nedeljno i nezainteresovani igrači. To je sasvim dovoljan pokazatelj da tim jednostavno nije za sam vrh.
Ja od njih, kao neko ko gotivi klub, odavno ne očekujem baš ništa.

Ekipi je potreban potpuni remont, a to se sa Vengerom (a možda čak i sa ovom upravom ili čak i vlasnikom) jednostavno neće dogoditi. Venger odgovara upravi i vlasniku jer pravi veliki profit, donosi ogromne pare, a malo i retko troši.

Što se Liverpula tiče, oni će, kao i svake godine, prosuti svoje bodove negde protiv Stouka, Palasa, WBA i takvih ekipa i na kraju možda neće ni ući u TOP 4. Sa druge strane, sasvim je moguće da će dobiti većinu, ako ne i sve derbije.

potterhead

pre 6 godina

@Dušan
Neće ni UTD skoro videti titulu. I prošle godine su silovito vezali 6 pobeda, pa igraju LŠ zbog Lige Evrope. Ne razumem petljanje navijača drugih klubova u vestima u kojima se oni ne pominju. Meni puno srce kad moj Liverpul ljušti protivnike u derbijima, pa makar i ne osvojili titulu. Igraju muški od početka do kraja.
P.S. koja je zverina Mane. Raduje gol Staridža. Nadam se da će ga ostaviti više povrede. Salah će se izgleda isplatiti. Firmino i Džan konstantno na visokom nivou. Odbrana konačno čvršća. YNWA!

neutralni felsh

pre 6 godina

Pre pocetka sezone Arsenalovi navijaci: "Mozemo do titule" , "Ovo je Arsenalova sezona" sezona pocne, Arsenal u prva 3 kola dva poraza uz gol razliku 4:8 kako su smesni bratee milii.
(Boston, 27. avgust 2017 19:58)


a kad im to kazes jos pre sezone, oni se ljute i lupaju minuse.

coki

pre 6 godina

fncjsl...odakle poceti,Belerin igra kazes levo a Mane napadao po desnoj pa je to greska jer nema tamo ko da ga isprati posto je Belerin prebacen na levog beka,a druze,ko je igrao na desnom krilu u Liveru?da nije neki sporac?ne,nego Salah koji je takodje prebrz,pa ti je ista stvar gde ce Belerin igrati jer na oba krila Liver ima orebrze igrace,drugo,Aleksis ne zeli da igra za Arsenal i totalno je nevazno da li ce uci u igru,biti na klupi,biti zamenjen,on zeli da ide u ozbiljniju ekipu koja ima ambicije za titulu i koja igra LS,a to Arsenal vise nije.Kako onaj Velbek igra bilo gde nije mi jasno,a i Dzaka,a i Holding,a i Ramzi,a i Ox,a i....svi iz tog tima

extremesportist

pre 6 godina

Navijam za Arsenal godinama i, po meni, poslednji put da su imali konkurentan i tim za poštovanje bilo je u sezoni 2010/11 pre velike prodaje igrače (Fabregas, Nasri, Van Persi...). Sve posle toga je na granici očajnog za klub sa ovakvom istorijom.

Od sadašnjih igrača izdvajaju se samo:
Aleksis - Dobar, trudi se, ali ne može sam u napadu
Beljerin - Brz, dobar i u napadu i u odbrani ali iz nekog razloga danas igra levog veznog???
Čeh - Klasa bio i ostao, ali šta vredi...

Solidni su još Remzi, Kolašinac, Ozil i Volkot (koji iz nekog razloga i ne ulazi u igru) i to je otprilike to. Ostatak zreo za remont.

Još jedna stvar mi nije jasna, a to je zašto se ignorišu provereni vrhunski igrači koji su usled masovne kupovine izgubili mesto u timu? Ovde mislim na igrače poput Matuidija (Juventus najpametnije postupio), Lukasa Moure, Bernata, Martineza...

Umesto da kupe njih relativno jeftino, troše se astronomske sume na igrače koji su odigrali jednu dobru seznu i koji u većini slučajeva posle ne urade ništa.

sve sami englezi

pre 6 godina

potterhead





Kad ste osvojili poslednju titulu? Samo united!
(Dušan, 27. avgust 2017 21:33)

Sta si ti osvojio? Smanji dozivljaj.

Red Vetern

pre 6 godina

Gori Arsenal nikada nisam gledao! Sancez očigleno forsira odlazak, sabotira! Vengeru je kraj na klupi sve bliži.
A onaj naš bivši (ovo piše Man Utd zagriženik) Velbek sve dobro uradi al' ne ume da završi započeto. Zato je i prodat. Nadam se da sličnu sudbiju neće doživeti Rašford ili Marsial.
Jedva čekam derbi L'pool - Man Utd...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu

tesko je biti navijac P.......

pre 6 godina

@Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39)

Mukice, pa vi od Zvezde ne mozete da zivite poslednjih 70 godina!!!

Usla vam je u svest, podsvest, snove, postala najveca nocna mora.....otvoris frizider - strah da ne ispadne Zvezda, sa ormanima isto.....!

Proci ce jos 70 i 70....i 70.....a malom klubu sa vojnih pasnjaka ce i dalje najveca titula biti sto su komsije zna se koga i naravno, sto ce biti apsolutni rekorderi po pirotehnickim uspesima u Evropi - broju petardi (5 golova u mrezi jer znam da si pomislio da ste kbj neki navijaci)! :-)

Nego, kako ste ziveli kada 18 godina niste pobedili na Marakani??? :-)

neutralni felsh

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu 
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39) 

Vi necete moci? Toliko ti je zivot ispunjen da si stalno na B92.
(nije nego, 27. avgust 2017 19:46)


sta je lose i netacno rekao? a tebi ako je zivot ispunjen pa dodjes na b92 samo da se ispraznis, to je tvoj problem.

JPR24

pre 6 godina

Pad Arsenala traje vec duze vreme. Minhen ih je nakantao kao nikad u zadnjoj LS, u sampionatu se vucaraju... I onu nastavljaju sa Vengerom jos dve godina !! Svaka njemu cast, uradio je dosta dobrih stvari tokom tolikih godina, imao je i bolje igrace naravno, ali kad je vreme vreme je. I corav vidi da je Arsenalu potrebna nova glava...

3 klika

pre 6 godina

Neće ni UTD skoro videti titulu. I prošle godine su silovito vezali 6 pobeda, pa igraju LŠ zbog Lige Evrope. (potterhead, 27. avgust 2017 23:10)

Lupetas napamet, a ne ide ti. Na svu srecu postoji sajt premier lige gde pise drugacije. MU tri pobede, pa dva poraza, pa pobeda, pa dva neresena, pa poraz, pa nereseno itd...

Za disertaciju iz psihologije je 67 pluseva i 15 minusa. Po sistemu "Neko je rekao je na internetu, znaci istina je".

Hegel

pre 6 godina

Ponoviću, Venger je kao čovek karikatura, a kao trener je nivo Zemuna i Voždovca. Zvezda može da ih pregazi samo ako se igrači ne uplaše imena, jer je to jedino što mali klub iz Londona ima.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu

нн

pre 6 godina

Добро каже Канга. Дајте Арсенал да се играмо.

Сити и Ливерпул, такав ће бити редослед на крају.

neutralni felsh

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu 
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39) 

Vi necete moci? Toliko ti je zivot ispunjen da si stalno na B92.
(nije nego, 27. avgust 2017 19:46)


sta je lose i netacno rekao? a tebi ako je zivot ispunjen pa dodjes na b92 samo da se ispraznis, to je tvoj problem.

tesko je biti navijac P.......

pre 6 godina

@Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39)

Mukice, pa vi od Zvezde ne mozete da zivite poslednjih 70 godina!!!

Usla vam je u svest, podsvest, snove, postala najveca nocna mora.....otvoris frizider - strah da ne ispadne Zvezda, sa ormanima isto.....!

Proci ce jos 70 i 70....i 70.....a malom klubu sa vojnih pasnjaka ce i dalje najveca titula biti sto su komsije zna se koga i naravno, sto ce biti apsolutni rekorderi po pirotehnickim uspesima u Evropi - broju petardi (5 golova u mrezi jer znam da si pomislio da ste kbj neki navijaci)! :-)

Nego, kako ste ziveli kada 18 godina niste pobedili na Marakani??? :-)

Buffalo

pre 6 godina

Arsenal sampion Arsenal sampion COYG COYG HAHAHAHAHAHAHAHA. Koja komedija od navijaca i trenera i cele ekipe. Ako je Vengi Profesor, Klop je Dekan a Murinjo Rektor evropskog i svetskog fudbala. Najjaci su mi ovi nasi navijaci jadnog Vengija sto se nadaju nadaju i nadaju. Ovo nije poraz ovo je ponizenje. Mentalitet gubitnika

Ong Kong

pre 6 godina

Gdje su misevi sto su pricali za Salaha da su bacene pare?Tako je, u rupama isto kao i oni od prosle godine sto su to govorili za Manea.Prodat Kutinja i dovest Van Dajka ako je moguce i Liverpul nije uopste za odbacit ove godine.

nije nego

pre 6 godina

Arsenal ako izgubi od Zvezde (a toliko su bedni da to nije nemoguce) necemo moci da zivimo narednih 10 godina, tj. sledeceg plasmana Zvezde u Evropu
(Adriano_Galliani, 27. avgust 2017 19:39)

Vi necete moci? Toliko ti je zivot ispunjen da si stalno na B92.

ja

pre 6 godina

Cekao sam GG za 3.500. I cekao. i cekao... Onako kako je odigrao Arsenal ne bi odigrao Radnik iz Surdulice. Ljudi kao da se nikad u zivotu nisu sreli ranije a kamoli da su odradili trening zahedno.

potterhead

pre 6 godina

@Dušan
Neće ni UTD skoro videti titulu. I prošle godine su silovito vezali 6 pobeda, pa igraju LŠ zbog Lige Evrope. Ne razumem petljanje navijača drugih klubova u vestima u kojima se oni ne pominju. Meni puno srce kad moj Liverpul ljušti protivnike u derbijima, pa makar i ne osvojili titulu. Igraju muški od početka do kraja.
P.S. koja je zverina Mane. Raduje gol Staridža. Nadam se da će ga ostaviti više povrede. Salah će se izgleda isplatiti. Firmino i Džan konstantno na visokom nivou. Odbrana konačno čvršća. YNWA!

aleksa

pre 6 godina

kao navijaca Arsenala sramota me sto za moj klub igraju Rob Holding,Danny Welbeck i Hector Bellerin.Sem pojacanja,Koscielnog,Cecha i Alexisa svi mogu da se kupe i idu.

Boston

pre 6 godina

Pre pocetka sezone Arsenalovi navijaci: "Mozemo do titule" , "Ovo je Arsenalova sezona" sezona pocne, Arsenal u prva 3 kola dva poraza uz gol razliku 4:8 kako su smesni bratee milii.

Powerslave

pre 6 godina

Venger nije smeo da dobije novi ugovor, a dobio je dvogodišnji.
Jednostavno je, čoveka je pregazilo vreme i to je to.

A i realno, ima svega nekoliko Arsenalovih igrača koji bi mogli da budu u konkurenciji za prvih 11 u timovima koji tipuju na TOP 4, ovo ostalo je suvi prosek, precenjeni igrači, igrači koji nikad nisu (i neće) ispunili svoj potencijal, igrači koji se povređuju jednom nedeljno i nezainteresovani igrači. To je sasvim dovoljan pokazatelj da tim jednostavno nije za sam vrh.
Ja od njih, kao neko ko gotivi klub, odavno ne očekujem baš ništa.

Ekipi je potreban potpuni remont, a to se sa Vengerom (a možda čak i sa ovom upravom ili čak i vlasnikom) jednostavno neće dogoditi. Venger odgovara upravi i vlasniku jer pravi veliki profit, donosi ogromne pare, a malo i retko troši.

Što se Liverpula tiče, oni će, kao i svake godine, prosuti svoje bodove negde protiv Stouka, Palasa, WBA i takvih ekipa i na kraju možda neće ni ući u TOP 4. Sa druge strane, sasvim je moguće da će dobiti većinu, ako ne i sve derbije.

sve sami englezi

pre 6 godina

potterhead





Kad ste osvojili poslednju titulu? Samo united!
(Dušan, 27. avgust 2017 21:33)

Sta si ti osvojio? Smanji dozivljaj.

extremesportist

pre 6 godina

Navijam za Arsenal godinama i, po meni, poslednji put da su imali konkurentan i tim za poštovanje bilo je u sezoni 2010/11 pre velike prodaje igrače (Fabregas, Nasri, Van Persi...). Sve posle toga je na granici očajnog za klub sa ovakvom istorijom.

Od sadašnjih igrača izdvajaju se samo:
Aleksis - Dobar, trudi se, ali ne može sam u napadu
Beljerin - Brz, dobar i u napadu i u odbrani ali iz nekog razloga danas igra levog veznog???
Čeh - Klasa bio i ostao, ali šta vredi...

Solidni su još Remzi, Kolašinac, Ozil i Volkot (koji iz nekog razloga i ne ulazi u igru) i to je otprilike to. Ostatak zreo za remont.

Još jedna stvar mi nije jasna, a to je zašto se ignorišu provereni vrhunski igrači koji su usled masovne kupovine izgubili mesto u timu? Ovde mislim na igrače poput Matuidija (Juventus najpametnije postupio), Lukasa Moure, Bernata, Martineza...

Umesto da kupe njih relativno jeftino, troše se astronomske sume na igrače koji su odigrali jednu dobru seznu i koji u većini slučajeva posle ne urade ništa.

miro

pre 6 godina

Venger je totalno prolupao Holding nije ni za nasu ligu,Dzaka totalni promasaj,Beljerin mozda je imao 2 pasa za gol u celoj karijeri,Velbek sve dobro uradi ali kada izadje pred gol,useprtlji se ,Remzi lojalan Vengerov vojnik ali posle loma noge nikada se nije vratio Ozil prosla sezona je bila ocajna a ova jos gora Ekipa neorganizovana,bez samopouzdanja u totalnom rasulu Aleksis Sancez gleda da zbrise sa broda koji toni ,nije tu vise ni novac u pitanju nego totalni raspad sistema Idu teski dani,meseci i godine Dok ovi navijaci budu isli na Emirec i kupovali najskuplje karte nema srece Americkog vlasnika interesuje samo profit a navijaci podeljeni za i protiv Vengera koji ih vuce na dno..

BlueFortress

pre 6 godina

Da li je ijedan "veliki" trener primio toliko cetvorki, petardi, sestica u derbijima protiv najvecih rivala? Secamo se i onih osam komada od Junajteda...

fncjsl

pre 6 godina

Staviš Belerina levo kad znaš da će te prebrzi Mane napadati s desna i da bi jedino taj Belerin mogao da ga isprati? Počinje ti raspali Velbek umesto Lakazeta?
Izvadiš Aleksisa, ostaviš Ozila? Ozila koji već sezonu i po nema elana da istrči 30 metara? Sančez ako je do sad i imao neku želju da ostane, od danas je sigurno više nema. Wenger out
Ako ništa barem će Arsenal Fan TV večeras biti haos

Beograd

pre 6 godina

Svaka cast Klopu i igracima Liverpula. U svim segmentima igre su dominirali i pregazili Arsenal. Sta reci za Arsena ako ima imalo moralne casti trebao bi da se povuce i da nalusti klupu topdzija. Jer sa njim na klupi ovaj tim ce doziveti sunovrat i fijasko. Dedicu su pregazile godine. Svi to vide osim navijaca i uprave Arsenala na zalost.

Daa

pre 6 godina

Arsenal svake sezone ista prica neko ih od velike cetvorke unisti. Zavrsila se sezona, doveli su Lakazeta i njihovi smesni navijaci su opet najavljivali neka dela. Sada se opet vracaju u realnost. Liverpul ukoliko bude pobedjivao "male" timove moze do titule.

milos

pre 6 godina

Ništa čudno od arsenala, Hadersfild ili Vest Bromvič bi odigrali sto puta bolje od ovih plaćenika na terenu koji se raspadaju, Ozil - "world class" igrač? Kad? Gde? Ferguson daleke 2010.godine na Runijev ultimatum da ga dovede u Junajted glatko odbio. Jer Ferguson je Ferguson, a Venger ne vidi dalje od svog nosa da mu igrači nemaju blage veze sa vezom i da šetaju po terenu. Koju utakmicu je rešio Ozil od kad je u Arsenalu? Kad je bio igrač utakmice? Odbrana im se raspada, doveo Mustafija pre godinu dana, Mustafi ide u Inter, Gabriela prodao (koji inače nema pojma), bekove stavlja na mesto štopera, Džaku plaća više od Kantea, Aleksis hoće da napusti klub, raspada se čovek na sve strane. A sve je počelo kad je novac ušao u ligu i kad su ga Čelzi i Siti istisli iz borbe sa Junajtedom za titule.

andreas kisser

pre 6 godina

samo da odgovorim (inace kao navijac partizana), ovom sto se podmeva grujicu: prvo, nije 2, vec 10 minuta, tokom kojih je lepo odigrao svoju ulogu u cuvanju lopte na sredini, i drugo: grujic postaje standardna izmena klopu! jeste da ga ubacuje na kraju, ali momak i tih 5 do 10 minuta odradi posteno; vidi se da polako sazreva. tokom leta mu je klop zamerio javno da mora da pocne da igra odbranu ako misli da se uklopi u njegov sistem i ocigledno je da je mali dobro razumeo sta se trazi od njega. klop zasad nije napravio gresku u pojacanjima, ni proslog ni ovog leta (uostalom i u borusiji je bio maher za dobra, a relativno jeftina pojacanja) i marko grujic nije doveden tek tako. a svaki njegov napredak je velika stvar i za nasu reprezentaciju. sto se tice markovica, on na zalost u ovakvom sistemu koji forsiraju klop i buvac nema sta da trazi! previse je mekan i plasljiv i iskreno se nadam da ce ga do cetvrtka neko uzeti, i za njegovo dobro, a i da liverpul malo povrati pare koje je bodzers (kako se ispostavilo) bacio.

Sasa

pre 6 godina

Dok sam gledao utakmicu uletela mi keva u sobu, ja odmah prebacio na pornić, bilo mi lakše objasniti :)
(Baba Jaga, 27. avgust 2017 20:27)

Ok troll fudbal copy paste

neutralni felsh

pre 6 godina

Pre pocetka sezone Arsenalovi navijaci: "Mozemo do titule" , "Ovo je Arsenalova sezona" sezona pocne, Arsenal u prva 3 kola dva poraza uz gol razliku 4:8 kako su smesni bratee milii.
(Boston, 27. avgust 2017 19:58)


a kad im to kazes jos pre sezone, oni se ljute i lupaju minuse.

lorenzo

pre 6 godina

prokletstvo Vemblija se nastavlja...svaka čast Leviju, čupa maksimalno za igrača ali vidi se da zna samo to...izabrao je najlošiji trenutak za novi stadion...prošle sezone na WHL se dolazilo da se izvuče bod, znali su svi da ne mogu da odnesu sva tri...i posle takve sezone prelazi se na Vembli gdje nikako ne ide

coki

pre 6 godina

fncjsl...odakle poceti,Belerin igra kazes levo a Mane napadao po desnoj pa je to greska jer nema tamo ko da ga isprati posto je Belerin prebacen na levog beka,a druze,ko je igrao na desnom krilu u Liveru?da nije neki sporac?ne,nego Salah koji je takodje prebrz,pa ti je ista stvar gde ce Belerin igrati jer na oba krila Liver ima orebrze igrace,drugo,Aleksis ne zeli da igra za Arsenal i totalno je nevazno da li ce uci u igru,biti na klupi,biti zamenjen,on zeli da ide u ozbiljniju ekipu koja ima ambicije za titulu i koja igra LS,a to Arsenal vise nije.Kako onaj Velbek igra bilo gde nije mi jasno,a i Dzaka,a i Holding,a i Ramzi,a i Ox,a i....svi iz tog tima

Nidza

pre 6 godina

Dve rakete na bokovima Mane i Salah,Gomez,Moreno super danas.Wenger svaka čast što je postigao sa Arsenalom ali mislim da je bilo bolje sam da napusti klub nego da dobije otkaz verovatno oko njihovog bozica ako ovako nastave.Igrac od 50 miliona ti je na klupi a on forsira Welbeka?

Red Vetern

pre 6 godina

Gori Arsenal nikada nisam gledao! Sancez očigleno forsira odlazak, sabotira! Vengeru je kraj na klupi sve bliži.
A onaj naš bivši (ovo piše Man Utd zagriženik) Velbek sve dobro uradi al' ne ume da završi započeto. Zato je i prodat. Nadam se da sličnu sudbiju neće doživeti Rašford ili Marsial.
Jedva čekam derbi L'pool - Man Utd...

JPR24

pre 6 godina

Pad Arsenala traje vec duze vreme. Minhen ih je nakantao kao nikad u zadnjoj LS, u sampionatu se vucaraju... I onu nastavljaju sa Vengerom jos dve godina !! Svaka njemu cast, uradio je dosta dobrih stvari tokom tolikih godina, imao je i bolje igrace naravno, ali kad je vreme vreme je. I corav vidi da je Arsenalu potrebna nova glava...

3 klika

pre 6 godina

Neće ni UTD skoro videti titulu. I prošle godine su silovito vezali 6 pobeda, pa igraju LŠ zbog Lige Evrope. (potterhead, 27. avgust 2017 23:10)

Lupetas napamet, a ne ide ti. Na svu srecu postoji sajt premier lige gde pise drugacije. MU tri pobede, pa dva poraza, pa pobeda, pa dva neresena, pa poraz, pa nereseno itd...

Za disertaciju iz psihologije je 67 pluseva i 15 minusa. Po sistemu "Neko je rekao je na internetu, znaci istina je".