Subota, 12.08.2017.

20:43

"Orlovi" odbranom i trojkama rasturili Grčku

Srbija je u svom prvom meču turnira "Trofej Beograda" razbila Grčku u svakom segmentu igre i pobedila sa 93:61 (23:15, 22:7, 21:14, 27:25).

Izvor: MLJ

"Orlovi" odbranom i trojkama rasturili Grèku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

Moskri

pre 6 godina

Otpisujete gudurica koji je resio x utakmica ove i prosle godine u zvezdi. Odabran od strane obradovica vodja ekipe mlade repke i mvp prvenstva koje su osvojili. Paklena masina ako mene pitate mislim da zasluzuje poziv sa sve zdravim nedovicem i simonovicem

Profa

pre 6 godina

Lučić po fizikalijama je prava zamena za Simonovića, ima slabiji šut ali bolji je sa loptom. Mačvan je odličan, napredovao je, stamen u odbrani smanjio je nervozu, čini se da je Sale nasao za njega pravo mesto. Sve centre bih vodio, Birčević nažalost ne doprinosi ni odbranom ni napadom, a čini se ni za atmosferu u ekipi nije značajan faktor. Za ostale sta bude, Sale zna najbolje

beli65

pre 6 godina

1:Teodosic,Jovic,Micic.
2:Bogdanovic,Guduric.
3:Lucic,Milosavljevic.
4:Macvan,Kalinic.
5:Marjanovic,Raduljica,Kuzmic.
(Dejan, 13. avgust 2017 12:06)
slazem se, samo Lazic umesto Micica(treceg pleja moze igrati i Bodan), i Stimac umesto Raduljice(zasluzio kako je odigrao sezonu)

Bugarski grafolog

pre 6 godina

(3 pleja, 13. avgust 2017 07:56)

Bogdan je treci plej po potrebi. A i sin Dragan moze da pomogne makar u prenosu lopte, kao Markovic. Ne bih se kladio na Micica iako ga gotivim. Od povrede nije isti.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

koliko lazic znaci za reprezentaciju... cuvao ih na treningu... kad dodje utakmica nasi tripuju da su sami... :ddd 
 (lal, 12. avgust 2017 22:37) 

Steta samo sto je sinoc bio najslabiji na terenu. A u odbrani je jedino Guduric bio slabiji od njega. Ne idu ni jedan ni drugi, najverovatnije.

Wllaxy

pre 6 godina

Lučić,Bogdanović,Birčević,Milosavljević,Raduljica??? Jesi dobro ti?
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2017 10:55)

I Raduljica? Baš zanimljivo, a ja bih se zakleo da sam ga video u "civilki" van terena, zajedno sa Simonovićem, Nedovićem i Teodosićem...

011

pre 6 godina

@ I sto je "najgore" jeste tako... Ne znam koliko ima primera da je jedan kosarkas stvarno proizvod Partizana ili Zvezde(ne FMPa) jer se zna da sve sto valja veliki klubovi iz Bgd skupe. Doduse to je radio i FMP koji je skupljao sve u KK Knjazevac pa tu vrsio selekciju i najbolje prebacivao u FMP.
(misskur, 13. avgust 2017 08:38)

Iz Zvezde Obradović, Rakočević, Radmanović, Vujanić, Tomašević, Nedović i Stojaković došli kao deca, a iz Partizanu sem Berića NIKO!

abc

pre 6 godina

@rade
pa dobro,ništa onda..ja predlažem da svi osim USA prestanu da se bave košarkom i da se donese pravilnik da je strogo zabranjeno razmišljati o pobedi protiv njih..a zašto se tu zaustaviti? svi osim FRA da prestanu da igraju rukomet,svi osim nas vaterpolo,svi osim BRA odbojku,svi osim Jamajčana da prestanu sa sprinterskim discipliama,svi osim Kineza stoni tenis itd. eee moj druže,kad bi tako sportisti razmišljali sve bi se završavalo na papiru..

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Zvezda - Grcka ;))) Srce mi puno
(zinzibar, 12. avgust 2017 21:27)
Lučić,Bogdanović,Birčević,Milosavljević,Raduljica??? Jesi dobro ti?

najbolji

pre 6 godina

C Raduljica, Marjanović, Kuzmić
F Birčević, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević, Nedović
G Teodosić, Jović

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

E sada ovom timu dodajte Simonovica, Teodosica, Nedovica, Radiljicu, Jokica i Zagorca. Pa onda budi majistor pa odaberi 12 igraca.

Marko

pre 6 godina

Nije lose odigrano,ali nije ovo pravo izdanje Grka sve su ovo jos pripreme ipak na EP nismo prvi favoriti dajem prednost Spancima i Francuzima a ima i drugih veoma jakih ekipa Italiani Litvanci Hrvati Slovenci Nemci bice zanimljivo

prca

pre 6 godina

Svaka cast momci. Moje misljenje centarska linija treba da ostane Raduljica je visak cist, a sto se pleja tice treba ici sa tri jel Teo i Jovke vuku povrede cele sezone. Nedovica i Simonovica mozemo otpisatijel se vidi po tezini povreda. Samo je pitanje Teodosica dal ce moci da nastupi uopste.

Rade

pre 6 godina

@sledeće OI ako svi budu igrali možemo sa Amerima... Teo(u pravim liderskim i kapitenskim godinama, 2 NBA sezone iza sebe), Bogdan(u "prajmu" i sa 2 NBA sezone iza sebe),Bjelica(zamenik kapitena ako bog da zdrav),Jokić (vrv All Star igrač, oslonac play off NBA ekipe možda čak i first team All NBA,neki od 3 sigurno),Bobi(dobija u Pistonsima minutažu od ove sezone to se zna ,a kakva je zver vidi se),Zagorac(mladi NBA igrač)+ Kalina,Jović,Gudurić,Nedović... PAKLENA REPREZENTACIJA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mison, 12. avgust 2017 22:03)

Ovo je ono sto ne volim jedino kod nasih ljudi... ajde mi da postanemo prvo prvi u Evropi pa da onda mastamo o Amerima...drugo ne mozemo sa Amerima jer ce njihov 12-ti igrac biti bolji ili u rangu naseg najboljeg... mozda mozemo da ih dobijemo nekad jedan mec, ali realnije je opet -30 kao prethodna dva finala... oni ne treba da budu cilj jer njihovi igraci neki zaradjuju vise od cele nase reprezentacije ili sto su budzeti svih nasih klubova zajedno tako da je nepotrebno mastati o tome i na taj momak ove igrace opteretiti. Svakakk da se ponovi Indijanapolis bilo bi savrseno... mada kao sto cemo mi imati sve to sto si nabrojao imace i oni sad kad je Nike generalni sponzor opreme svih timova bukvalno najjaci roster jaci sigurno od proslogodisnjeg i trener ce im biti Greg Popovic...
Nisam bas siguran da nas tim ce da dobije Duranta, Leonarda, Davisa, Curry-a, Hardena, Townsa....

slana torta

pre 6 godina

1. Sva četiri centra (Radulju zato što je kralj i okosnica naše reprezentacije unazad nekoliko godina)
2. Lučić i Mačvan
3. Teo Jović i Bogdan sigurni

Ostaju tri mesta za bekove po Djordjevićevom ukusu:
1. Nedović ako je zdrav
2. Gudurić jer je mlada nada, ima dobar ugovor, igra kod Žoca... ako Nedović ne igra onda 100%
3. Lazić vs Gagi - obojica posvećeni i borbeni, šteta što ne mogu obojica, Vasilije ako su plejevi roviti.

teške odluke za bekovsku liniju. Još teže bi bilo izbaciti nekog da smo kompletni (Jokić i Bjelica) jer bi onda letela i dva visoka igrača. Plus Zagorac kao kandidat narednih sezona.

Vračarac

pre 6 godina

Milan Mačvan, Stefan Birčević, Ognjen Kuzmić, Vasilije Micić - da se odmah otpisu! Pogotovo Micic i Macvan! Bazen ne mogu pogoditi!!!
(beograd_moskva, 13. avgust 2017 00:59)

A ko bi tebi igrao četvorku genije?!

Pretpostavka

pre 6 godina

@Branko Potezica

Micić ide sigrno. Uvek smo išli na takmičenja sa 3 pleja od kojih su 2 bila u startnoj postavi. Marković je prenosio loptu preko polovine i tako bi rasteretio Teodosića u napadačkim akcijama. Drugi razlog tome leži u činjenici da Jović i Teodosić hronično vuku povrede čitave sezone i da bi bilo riskantno da se ide sa samo 2 pleja.
(3 pleja, 13. avgust 2017 07:56

Taj treći plej,ako dođe do ne daj Bože,neke povrede ili slično,biće Bogdan Bogdanović,koji je i juče u nekim akcijama prevodio loptu kao plej a počeo je i sa asistencijama da privlači pažnju,tako da od Micića neće biti ništa.

misskur

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd
(Moki, 12. avgust 2017 23:20)

I sto je "najgore" jeste tako... Ne znam koliko ima primera da je jedan kosarkas stvarno proizvod Partizana ili Zvezde(ne FMPa) jer se zna da sve sto valja veliki klubovi iz Bgd skupe. Doduse to je radio i FMP koji je skupljao sve u KK Knjazevac pa tu vrsio selekciju i najbolje prebacivao u FMP.

Sasa Dj.

pre 6 godina

Sale je bozanstvo ovog sporta! Koga god bude izostavio tj. poveo na prvenstvo znajte da je odabrao najbolje resenje. Kao vatreni zvezdas, voleo bih da ide Lazic. Ali ako bude prekobrojan, znacu da je to tako trebalo. Sasa Djordjevic je najveci ikada u ovom sportu(za nas). Momcima svaka cast, lepo je gledati ovako modernu igru punu zelje, poleta i umeca...

3 pleja

pre 6 godina

@Branko Potezica

Micić ide sigrno. Uvek smo išli na takmičenja sa 3 pleja od kojih su 2 bila u startnoj postavi. Marković je prenosio loptu preko polovine i tako bi rasteretio Teodosića u napadačkim akcijama. Drugi razlog tome leži u činjenici da Jović i Teodosić hronično vuku povrede čitave sezone i da bi bilo riskantno da se ide sa samo 2 pleja.

Split@@

pre 6 godina

akio toyoda@@
Svi u dobroj formi?
Guduric u Aba lig uma prosek 4 kosa,uEL 2 odbrana nula,i treba da ide Milosavljevic prosek u EK 16 Kosa ,jaka odbrana i tebi je visak.Vec godinu dana cekamo da Guduric odigra nesto pa da ga nahvalimo.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Teodosić, Jović, Micić
Nedović, Lazić, Bogdanović
Kalinić, Simonović
četvorke blagi užas
Marjanović, Kuzmić, Štimac

pa da uzimamo zlato. Bravo Zvezdo

kit teler

pre 6 godina

godinama su igraci partizana sacinjavali okosnicu rep.tima i sad ima vise iz zvezde i oni padose u euforiju...a mi od klce i praje pa preko divca i ostalih....pa im nismo to spoticavali...valjda je tako bilo normalno!

Mirko

pre 6 godina

I Kuzmić je dovoljan za Burusisa, a za Bobija protiv koga neće biti leka i koji će da svima trpa po 20 poena po meču, da ne pričam. Čak mu i Štimac ispod njega daje koševe. Centri su nam brutalno jaki. Isto kao i Bogdan, isto kao i odbrana čitavog tima, sve zajedno sa disciplinom i posvećenošću. Naspram toga Grci izgledaju ko mala deca.
Šta je uradio Sale - svaka mu čast!

Lučić iznenađenje. Jović neprikosnoven, stena, drži sve u svojim rukama, ladan k'o špricer. Gudurić ubija. Gagi borben kao i uvek. Laza samo odbrana, ali nije se video jer su svi igrali besprekornu odbranu. Mačvan - dobra ona trojka, jak je i čvrst, stena, odličan košarkaš, ali fali mu ta skočnost.. Micić je još neuigran sa asistencijama, ali ono, videćemo.
Ovde mi jedino Birča štrči.

Bane

pre 6 godina

(Срамота!, 12. avgust 2017 21:15)

Buraz jer imaš pasoš je li ti on komplet na ćirilici ili ima i latinice. Podjedmako se koriste oba pisma patrioto.

beograd_moskva

pre 6 godina

Milan Mačvan, Stefan Birčević, Ognjen Kuzmić, Vasilije Micić - da se odmah otpisu! Pogotovo Micic i Macvan! Bazen ne mogu pogoditi!!!

dobro ovo izgleda

pre 6 godina

Zahvalnica za pomoć na pripremama za Birčevića i Micića. Mislim da Nedović neće moći, ali njegov eventualni izostanak, prema večeras viđenom, ne bi trebalo da se oseti. Centarska linija treba da ostane baš ovakva. Raduljica čist višak.

Cmok

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd
(Moki, 12. avgust 2017 23:20)

Guduric i Bjelica su iz Partizana !

Branko Potezica

pre 6 godina

Tim Srbije na Evrobasketu:

Plejmekeri: Teodosic, Jovic
Bekovi: Bogdanovic, Guduric, Milosavljević
krila: Kalinic, Lucic
Krilni centri: Macvan, Bircevic
Centri: Kuzmic, Marjanovic, Raduljica

Zbog povrede ne idu Nedovic i Simonovic. a zbog jednodimenzionalnosti ne idu Micic, Stimac i Lazic sva trojica imaju valika srca ali limitiranu tehniku.

Nesto razmisljam o olimpijskim igrama 2020 i kakav bi mogli da imamo tim.

Na poziciji pleja Teodosic i Jovic. Bekovi Bogdanovic, Nedovic i Guduric(kada bude prosao dvogodisnji dril kod Zeljka). Krila Kalinic i Zagorac. Na poziciji Krilnog centra Bjelica i Jankovic a na poziciji centara Jokic, Milutinov(nakon godine dana u olimpijakosu i druge godine drilovanja u SAS-u od strane Gasola i Tim Dankana) treci centar Marjanovic.



Plejmekeri: Teodosic, Jovic
Bekovi: Bogdanovic, Guduric, Nedovic
krila: Kalinic, Zagorac
Krilni centri: Bjelica, Jankovic
Centri: Jokic, Milutinov, Marjanovic


S druge strane mlade nade koji se mogu razviti u potencijalne reprezentativce:
centar: Balsa Koprivica

Krilni centri: Marko Pecarski, Borisa Simanic

Krila: Petar Rakićevic, Nikola Mišković

Bekovi: Vanja Marinković, Ognjen Dobrić

Plejmekeri: Ognjen Jaramaz, Stefan Peno, Aleksa Avramović (ne ocekujte da ce igrati kao Teo ili Jovic ali mogu biti pristojni u reprezentaciji. Posle Lukovskog i Avdalovica u reprezentaciji cak i Vasilije Micic je pristojno resenje, ko zna mozda vaske i eksplodira u Zalgirisu navijam za to)

Republika Srpska

pre 6 godina

Ovoj balavurdiji treba objasniti da igra SRBIJA, a ne Partizan i Zvezda... Drugo, po meni su ovde visak Lazic, Guduric vjerovatno ako se oporavi Nedovic, Micic i Stimac! Ako ne ovako, onda sigurno Bircevic, nije za reprezentaciju bez uvrede, Lucic moze komotno na cetvorku!

cz

pre 6 godina

teo,jovic,nedovic,bogdan,guduric,zagorac,kalinic,bjelica,jokic,marjanovic,raduljica,milutinov..olimpiske igre,i ovo jos par godina da osvojimo medalje,barem srebro na ol,i svetskom a zlata lagano na evropskim..teo,bogdan,zagorac,bjelica,jokic prva petorka nba aaauuuu

Englez

pre 6 godina

dobra utakmica naše reprezentacije, svi su dobro odigrali sem Bircevica i Lazica ako ćemo iskreno. Lučić prijatno iznenađenje, bogdan klasa, bobi odličan,za 12 će se boriti gudurić i sin dragan.

akio toyoda

pre 6 godina

ovde je visak lazic kao i milosavljevic. jedan centar cw morati da otpadne sto je steta jer su svi u dobroj formi. tu je cak raduljica mozda visak jer ova trojica od veceras su bili odlicni. i morace jos jedan igrac da otpadne. sale za sada ima 16 igraca (ne racunajuci simona koji je povredjen, nedovic je valjda lakse povredjeb. teske odluke pred saletom

Moki

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd

djuro

pre 6 godina

@dodje durent ubaci na brzaka 5/6 trojki sa 12 metara i resi stvar, pozdravite zvezde i partizane decurlijo :*
(milisav, 12. avgust 2017 23:18)


Dodje Sonja Biserko i lupi ti klempu što visiš na sportskim vijestima... na politiku idi... i pozdravi sve curice u smjeni!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

koliko lazic znaci za reprezentaciju... cuvao ih na treningu... kad dodje utakmica nasi tripuju da su sami... :ddd
 (lal, 12. avgust 2017 22:37)

Lepo razmisljanje :D

MJ11

pre 6 godina

Kako da ne igraju ovako kad je večeras igralo 8 igrača iz Zvezde i 5 iz Partizana. Ne kažem ovo zbog navijačkih podela nego su oni igrali zajedno u istoj ekipi i uigrani su plus što su svi godinama trenirali u ovoj dvorani.

Ljubitelj basketa

pre 6 godina

Ne radujem se pobedama repke na ovakvim turnirima. Al opet odajem momcima sto kidaju kao da je u pitanju EP. Uzgred Grci imaju strasan tim al ovaj selektor mi je previse neuverljiv. Nije to bilo ni sa Janikisom ili Kacikarisom u proslosti ali su bar igrali neku timsku kosarku a ne ovo sto su veceras pokazali je bilo vise trci pucaj za tri poena..tj po neki ulaz koji se skoro pa zavrsavalo trajavo kao igra ledjima gde je bilo skromno od njih.

Бук

pre 6 godina

Najefikasniji su kod pobednika bili Bogdan Bogdanović sa 14, Vladimir Lučić sa 13 i Boban Marjanović sa 11 poena. 

Овде се лепо види како игра наш тим, а како рецимо Хрвати, где Шарић и Богдановић дају 2/3 поена свог тима или код Словенаца, код којих Дончић убаци 20+. Зато су ону, ту где јесу, а зна се где смо ми. :)

Спортски поздрав!

Radek

pre 6 godina

Jeste da je pripremna utakmica,ali se jasno vidi ogromna razlika u klasi! Dalje,ovo je takodje poruka ostalim protivnicima,da je cilj zlato i samo zlato! Jao nasim protivnicima,ne mogu docekati pocetak!

323

pre 6 godina

Lucic odlican i to je cinjenica. Svaki put kada je bio u igri odigrao je odlicno i poentirao. Drago mi je zbog njega jer dugo nije igrao u reprezentaciji.

santa justa

pre 6 godina

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)(Mikii, 12. avgust 2017 22:31)
I nemoj ti "nidje". Ostani tu gde si!

kimiko

pre 6 godina

Meni se jako svidja nasa kosarka na ovoj utakmici.Mozemo igrati razne varijante.A najdraze mi je bilo videti kada Bobi skoci hop, pa oslobodi put Bogdanu.Bogdan da kos, a Bobi ga onako sa visine pogleda i cestita mu tako sto ga lupka po glavi :)
Ja jako volim tako kada su drugari na parketu.Zezaju se i igraju veoma dobro za nasu Srbiju.I kazu nam pravi put.
To je nas ponos, nasi momci i nas selektor.

Wllaxy

pre 6 godina

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)
(Mikii, 12. avgust 2017 22:31)

Za početak, mogao bi da primetiš da sam namerno napisao upravo onako kako si to napisao tako da je lepo što si primetio gramatiku. Još samo da se u odlasku/povratku nisi toliko pogubio pa da si u mogućnosti da se setiš šta i kako si sam pisao... Mada, kad smo već kod gramatike i pravopisa, bilo bi lepo da naučiš da u srpskom jeziku postoje prelepa slova poput č, ć, š... I otkud ti ideja da ja uopšte želim bilo kakvu raspravu sa nekom trolčinom.

navijac

pre 6 godina

@trenutna petorka na terenu: jovic, lazic, guduric, macvan, stimac-pronadji uljeza(ha,ha, salim se ali morao sam)
(beli65, 12. avgust 2017 22:30)

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!

W

pre 6 godina

Kao stari Zvezdas, cestitam Bogdanu koji je postao paklen igrac i zasluzeno je u NBA. Inace, ovaj tim Srbije je najbolji jos od ere Bodiroge i ekipe. Imamo sjajan spoj umetnika i fajtera. Uz Jokica, Bjelicu i Tea, bice to super reprezentacija.

Mikii

pre 6 godina

A jel bar ti znaš da l' si pošao il' si došao? Lično se nadam da si pošao i želim ti sretan put...
(Wllaxy, 12. avgust 2017 21:45)

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)

milan

pre 6 godina

Bogdan izrastao u lidera. Teo, on i Marjanovic ce nam biti udarne igle u napadu. I da , za sve koji se tripuju Zvezda Partizan, batalite samo je Srbija vazna!!

mison

pre 6 godina

sledeće OI ako svi budu igrali možemo sa Amerima... Teo(u pravim liderskim i kapitenskim godinama, 2 NBA sezone iza sebe), Bogdan(u "prajmu" i sa 2 NBA sezone iza sebe),Bjelica(zamenik kapitena ako bog da zdrav),Jokić (vrv All Star igrač, oslonac play off NBA ekipe možda čak i first team All NBA,neki od 3 sigurno),Bobi(dobija u Pistonsima minutažu od ove sezone to se zna ,a kakva je zver vidi se),Zagorac(mladi NBA igrač)+ Kalina,Jović,Gudurić,Nedović... PAKLENA REPREZENTACIJA

lal

pre 6 godina

@kako drugacije: teo nije igrao za zvezdu??? svaka ti je kao u njegosa... znaci nismo fmp... :trollface:
menjam sve titule i zvezde i partizana... menjam i bari za pobedu protiv dream team-a u finalu olimpijade...

ssss

pre 6 godina

po ovome ispada da smo mi igrali kompletni a njima nije igrao janis,pa nije ni nama najbolji igrac igrao a plus nije ni radulja nedovic i simon

Wllaxy

pre 6 godina

Nadam se da ce Djordjevic konacno postici uspeh na nekom turniru.. Posle drvene medalje i dve kanonade, smatram da je vreme da osvojimo nesto jer mislim da je tragikomicno ovo sto nam se desava.. Sramota je imati dva srebra i drvenu medalju
(Ragbista, 12. avgust 2017 21:57)

Drži se ti ragbija, bez obzira što si tokom dosadašnjeg bavljenja njime izgleda dobio ozbiljne udarce u glavu...

Kako drugacije

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.
(crni_redstar, 12. avgust 2017 21:11)

Onda da otpustimo selektora Djordjevica, Teodosica, Lucica, Macvana, Bircu, Milosavljevica i Bogdana...pa osvojite zlato kao klub, moze?

PS. I nemoj slucajno da trpas Tea u Zvezdu, zato sto navija za istu(za klub nije igrao)!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Partizanovac sam ali zasto Sale poziva Bircevica? Ako vec mora nekog tog kvaliteta da zove mogao je Urosa Lukovica ili Acu Cvetkovica.

milan

pre 6 godina

Bogdan izrastao u lidera. Teo, on i Marjanovic ce nam biti udarne igle u napadu. I da , za sve koji se tripuju Zvezda Partizan, batalite samo je Srbija vazna!!

DukiNS

pre 6 godina

Bircevic i verovatno Micic su visak ovde. Mozda Lazic. Ako Nedovic i Radulja ne budu mogli da igraju, momci koji danas igraju , plus Teo i to bi trebalo da nam bude tim. Pre bih voleo da vidim spremnog Lazica ili Milosavljevica nego rovitog Nedovica.

cole

pre 6 godina

uh. tek sad ostaje zal za bjelicom i nedovicem, ako ostane povredjen. kakav bi to s.. bio u turskoj. teo, nedovic, bogdanovic, bjelica, marjanovic. a cekali bi sa klupe jovic, kalina, lazic, milosavljevic, macvan, stimac, raduljica...pa ajd kume izadji nam na crtu! srecno, decaci, milina je gledati vas, makar i u sred priprema!

kanjoš

pre 6 godina

Mačvan, Jović i Lučić si kao igrači Saletovog Bajerna sigurniji u 12 nego Bogdan i Teo. Inače, ko go da ode na EP mislim da smo u prva tri favorita. Otpadaju Birčević, Lazić,Simonović i Micić (Nedović povreda). Viva basket!!!!

Gradjanin sveta

pre 6 godina

Grci bez brace Atekumbo nula
Ne treba se paliti
(Trta, 12. avgust 2017 21:51)

A mi bez cele petorke, Teo, Jokic, Bjelica, Nedovic, Simonovic. Ne palimo se, ovo je realnost.

fef

pre 6 godina

Marjanović je jedan od najkorisnijih igrača, koliko on doprinosi timu to je neverovatno. Skok, građenje, dobar šut.

Naterao onolikog Printezisa u beg, pa onda banana Burusisu koji je visok 215 cm.. mislim da će biti u top 3 najkorisnijih igrača na EP.

crni_redstar

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.

Wllaxy

pre 6 godina

Krece kolektivno paljenje. Ocekujem komentare u fazonu: "Prejaki smo za Evropu, dajte nam Amerikance da se igramo". A ovi jadni Grci ne znaju da l' su posli, il' su dosli.
(Mikii, 12. avgust 2017 21:36)

A jel bar ti znaš da l' si pošao il' si došao? Lično se nadam da si pošao i želim ti sretan put...

Holy Smoke

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.
(crni_redstar, 12. avgust 2017 21:11)

Kao zvezdas ti kazem da I partizan treba da bude jak!
Kada igra reprezentacija apsolutno me ne zanima da li igrac igra za zvezdu ili partizan! Igra za naciju. Igra za sve nas.
Gotivim Bogdanovica zbog svega sto je uradio I sto nastavlja da radi.
Napred Srbijo! Samo hrabro. Uz vas smo!

Milan

pre 6 godina

Grci shvatili da je prijateljska a naši da je takmičarska utakmica! Mogli bi Grci malo da se trgnu, ni nama nije u interesu da ih pregazimo

djomla

pre 6 godina

Adetukombo (valjda sam ispravno napisao) pola ekipe Grcima.
Naši mnogo više deluju kao tim što je najbitnije... jer neće stalno ulaziti trojke sa 12m

Fabrika Mentalnih Proizvoda

pre 6 godina

Ovo je odlican sastav. Nista nam ne trebaju ove zvezde sto odmaraju do pocetka EP. Samo jos da ispadnu Jovic i Kalinic. To je to.

Mikii

pre 6 godina

Krece kolektivno paljenje. Ocekujem komentare u fazonu: "Prejaki smo za Evropu, dajte nam Amerikance da se igramo". A ovi jadni Grci ne znaju da l' su posli, il' su dosli.

pevo

pre 6 godina

Kazu panteri ne zna Birca, pre ce biti da su to samo neke crno bele traume iz detinstva. Ili to ili u zemlji kosarke na poziciji 4 treci najbolji igrac u zemlji nema pojma.

beli65

pre 6 godina

sve sve, ali ko vise gura ovog Bircevica, ajde razumem sto su mu obecali kad je trebalo da se vrati u partizan ali sad kad je otisao ne mogu da shvatim nikako

hours of love

pre 6 godina

Igramo ovako, a tu nisu: Jokic, Bjelica, Teodosic, Nedovic, Raduljica, Simonovic.

Iliti cela petorka nam fali !

Srbi-narod kosarkaskih bogova!

Ivan

pre 6 godina

Kakvo ludilo glumi ovaj Milosavljevic? Negoduje siri ruke i sleze ramenima dok Jovic trazi resenje u napadu. Mislim da bi ovo Sale ovo morao na vreme da sasece.

Ragbista

pre 6 godina

Nadam se da ce Djordjevic konacno postici uspeh na nekom turniru.. Posle drvene medalje i dve kanonade, smatram da je vreme da osvojimo nesto jer mislim da je tragikomicno ovo sto nam se desava.. Sramota je imati dva srebra i drvenu medalju

Срамота!

pre 6 godina

На дресовима наших репрезентативаца име државе пише латиницом? Сами смо себи најгори непријатељи и сами ћемо се уништити.

my way

pre 6 godina

Човече, деремо на све стране! Јуниорке атомском кошарком разбиле Францускиње 66:48 и отишле у финале Европског првенства!

Farmakomafijas

pre 6 godina

Bogdan opasno deli pasove za sada, zao mi je sto nismo kompletni jer u petorci sa Bjelicom, Jokicem, Bogdanom i Teom ne znas odakle ce da ti prodje pas pre... :/

Dex

pre 6 godina

На дресовима наших репрезентативаца име државе пише латиницом? Сами смо себи најгори непријатељи и сами ћемо се уништити.
(Срамота!, 12. avgust 2017 21:15)

Meni latinica nije neprijatelj. Toliko jos nisam dusevno oboleo. Nije ni cirilica, iako njom nikad ne pisem (jer je to moje pravo i opredeljenje). Sigurno su svi Srbi od pre Vuka Karadzica takodje tvoji neprijatelji, jer ovakva cirilica u njihovo vreme nije ni postojala. Sve mi se cini da ce nas latinica unistiti, a ne neke druge stvari. Unistila je i Grke, kojima tradicionalno na dresovima pise Hellas, latinicnim slovima. No sta oni znaju, nisu civilizovani koliko mi.

crni_redstar

pre 6 godina

lucic je odigrao odlicno, samo jedna greska kod onog ofanzivnog skoka grka-sve ostalo vrhunski. sa njim i kalinom na 4 sam spokojan. birca i macvan su uvreda za sport svojim fizickim "sposobnoytima" ostavljaju bez daha. milosavljevic u svim pravcima odlican.

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne mogu da vam opisem srecu kad vidim da Lucic igra sa 100% za reprezentaciju,bez povrede,bez straha od iste.Odlican je.Ovo pisem kao navijac Zvezde.

analitičar _amater

pre 6 godina

Bravo momci, odlično za sada. Ima tu dosta grešaka ali tek je početak. Najvažnije je da se momci bore, grizu i da se vidi da postoji hemija u ekipi. Bravo Sale! Bobi i Lucić odlični, prijatna iznenadjenja. Bogdanović pun samopouzdanja, pravi lider, klasa. A bolesnici kojima se ovde prividjaju Zvezda i Partizan nisu ni zaslužili ovakve reprezentaciju. Za Zvezdu ću da navijam kad krene klupska sezona, a sad maksimalna podrška svim momcima koji su se odazvali pozivu i koji se bore za Srbiju!

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne mogu da vam opisem srecu kad vidim da Lucic igra sa 100% za reprezentaciju,bez povrede,bez straha od iste.Odlican je.Ovo pisem kao navijac Zvezde.

Dex

pre 6 godina

На дресовима наших репрезентативаца име државе пише латиницом? Сами смо себи најгори непријатељи и сами ћемо се уништити.
(Срамота!, 12. avgust 2017 21:15)

Meni latinica nije neprijatelj. Toliko jos nisam dusevno oboleo. Nije ni cirilica, iako njom nikad ne pisem (jer je to moje pravo i opredeljenje). Sigurno su svi Srbi od pre Vuka Karadzica takodje tvoji neprijatelji, jer ovakva cirilica u njihovo vreme nije ni postojala. Sve mi se cini da ce nas latinica unistiti, a ne neke druge stvari. Unistila je i Grke, kojima tradicionalno na dresovima pise Hellas, latinicnim slovima. No sta oni znaju, nisu civilizovani koliko mi.

Wllaxy

pre 6 godina

Nadam se da ce Djordjevic konacno postici uspeh na nekom turniru.. Posle drvene medalje i dve kanonade, smatram da je vreme da osvojimo nesto jer mislim da je tragikomicno ovo sto nam se desava.. Sramota je imati dva srebra i drvenu medalju
(Ragbista, 12. avgust 2017 21:57)

Drži se ti ragbija, bez obzira što si tokom dosadašnjeg bavljenja njime izgleda dobio ozbiljne udarce u glavu...

milan

pre 6 godina

Bogdan izrastao u lidera. Teo, on i Marjanovic ce nam biti udarne igle u napadu. I da , za sve koji se tripuju Zvezda Partizan, batalite samo je Srbija vazna!!

Бук

pre 6 godina

Najefikasniji su kod pobednika bili Bogdan Bogdanović sa 14, Vladimir Lučić sa 13 i Boban Marjanović sa 11 poena. 

Овде се лепо види како игра наш тим, а како рецимо Хрвати, где Шарић и Богдановић дају 2/3 поена свог тима или код Словенаца, код којих Дончић убаци 20+. Зато су ону, ту где јесу, а зна се где смо ми. :)

Спортски поздрав!

Farmakomafijas

pre 6 godina

Bogdan opasno deli pasove za sada, zao mi je sto nismo kompletni jer u petorci sa Bjelicom, Jokicem, Bogdanom i Teom ne znas odakle ce da ti prodje pas pre... :/

Moki

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd

Holy Smoke

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.
(crni_redstar, 12. avgust 2017 21:11)

Kao zvezdas ti kazem da I partizan treba da bude jak!
Kada igra reprezentacija apsolutno me ne zanima da li igrac igra za zvezdu ili partizan! Igra za naciju. Igra za sve nas.
Gotivim Bogdanovica zbog svega sto je uradio I sto nastavlja da radi.
Napred Srbijo! Samo hrabro. Uz vas smo!

323

pre 6 godina

Lucic odlican i to je cinjenica. Svaki put kada je bio u igri odigrao je odlicno i poentirao. Drago mi je zbog njega jer dugo nije igrao u reprezentaciji.

kimiko

pre 6 godina

Meni se jako svidja nasa kosarka na ovoj utakmici.Mozemo igrati razne varijante.A najdraze mi je bilo videti kada Bobi skoci hop, pa oslobodi put Bogdanu.Bogdan da kos, a Bobi ga onako sa visine pogleda i cestita mu tako sto ga lupka po glavi :)
Ja jako volim tako kada su drugari na parketu.Zezaju se i igraju veoma dobro za nasu Srbiju.I kazu nam pravi put.
To je nas ponos, nasi momci i nas selektor.

Gradjanin sveta

pre 6 godina

Grci bez brace Atekumbo nula
Ne treba se paliti
(Trta, 12. avgust 2017 21:51)

A mi bez cele petorke, Teo, Jokic, Bjelica, Nedovic, Simonovic. Ne palimo se, ovo je realnost.

djuro

pre 6 godina

@dodje durent ubaci na brzaka 5/6 trojki sa 12 metara i resi stvar, pozdravite zvezde i partizane decurlijo :*
(milisav, 12. avgust 2017 23:18)


Dodje Sonja Biserko i lupi ti klempu što visiš na sportskim vijestima... na politiku idi... i pozdravi sve curice u smjeni!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

koliko lazic znaci za reprezentaciju... cuvao ih na treningu... kad dodje utakmica nasi tripuju da su sami... :ddd
 (lal, 12. avgust 2017 22:37)

Lepo razmisljanje :D

W

pre 6 godina

Kao stari Zvezdas, cestitam Bogdanu koji je postao paklen igrac i zasluzeno je u NBA. Inace, ovaj tim Srbije je najbolji jos od ere Bodiroge i ekipe. Imamo sjajan spoj umetnika i fajtera. Uz Jokica, Bjelicu i Tea, bice to super reprezentacija.

mison

pre 6 godina

sledeće OI ako svi budu igrali možemo sa Amerima... Teo(u pravim liderskim i kapitenskim godinama, 2 NBA sezone iza sebe), Bogdan(u "prajmu" i sa 2 NBA sezone iza sebe),Bjelica(zamenik kapitena ako bog da zdrav),Jokić (vrv All Star igrač, oslonac play off NBA ekipe možda čak i first team All NBA,neki od 3 sigurno),Bobi(dobija u Pistonsima minutažu od ove sezone to se zna ,a kakva je zver vidi se),Zagorac(mladi NBA igrač)+ Kalina,Jović,Gudurić,Nedović... PAKLENA REPREZENTACIJA

analitičar _amater

pre 6 godina

Bravo momci, odlično za sada. Ima tu dosta grešaka ali tek je početak. Najvažnije je da se momci bore, grizu i da se vidi da postoji hemija u ekipi. Bravo Sale! Bobi i Lucić odlični, prijatna iznenadjenja. Bogdanović pun samopouzdanja, pravi lider, klasa. A bolesnici kojima se ovde prividjaju Zvezda i Partizan nisu ni zaslužili ovakve reprezentaciju. Za Zvezdu ću da navijam kad krene klupska sezona, a sad maksimalna podrška svim momcima koji su se odazvali pozivu i koji se bore za Srbiju!

Radek

pre 6 godina

Jeste da je pripremna utakmica,ali se jasno vidi ogromna razlika u klasi! Dalje,ovo je takodje poruka ostalim protivnicima,da je cilj zlato i samo zlato! Jao nasim protivnicima,ne mogu docekati pocetak!

MJ11

pre 6 godina

Kako da ne igraju ovako kad je večeras igralo 8 igrača iz Zvezde i 5 iz Partizana. Ne kažem ovo zbog navijačkih podela nego su oni igrali zajedno u istoj ekipi i uigrani su plus što su svi godinama trenirali u ovoj dvorani.

fef

pre 6 godina

Marjanović je jedan od najkorisnijih igrača, koliko on doprinosi timu to je neverovatno. Skok, građenje, dobar šut.

Naterao onolikog Printezisa u beg, pa onda banana Burusisu koji je visok 215 cm.. mislim da će biti u top 3 najkorisnijih igrača na EP.

DukiNS

pre 6 godina

Bircevic i verovatno Micic su visak ovde. Mozda Lazic. Ako Nedovic i Radulja ne budu mogli da igraju, momci koji danas igraju , plus Teo i to bi trebalo da nam bude tim. Pre bih voleo da vidim spremnog Lazica ili Milosavljevica nego rovitog Nedovica.

Wllaxy

pre 6 godina

Krece kolektivno paljenje. Ocekujem komentare u fazonu: "Prejaki smo za Evropu, dajte nam Amerikance da se igramo". A ovi jadni Grci ne znaju da l' su posli, il' su dosli.
(Mikii, 12. avgust 2017 21:36)

A jel bar ti znaš da l' si pošao il' si došao? Lično se nadam da si pošao i želim ti sretan put...

milan

pre 6 godina

Bogdan izrastao u lidera. Teo, on i Marjanovic ce nam biti udarne igle u napadu. I da , za sve koji se tripuju Zvezda Partizan, batalite samo je Srbija vazna!!

Republika Srpska

pre 6 godina

Ovoj balavurdiji treba objasniti da igra SRBIJA, a ne Partizan i Zvezda... Drugo, po meni su ovde visak Lazic, Guduric vjerovatno ako se oporavi Nedovic, Micic i Stimac! Ako ne ovako, onda sigurno Bircevic, nije za reprezentaciju bez uvrede, Lucic moze komotno na cetvorku!

hours of love

pre 6 godina

Igramo ovako, a tu nisu: Jokic, Bjelica, Teodosic, Nedovic, Raduljica, Simonovic.

Iliti cela petorka nam fali !

Srbi-narod kosarkaskih bogova!

djomla

pre 6 godina

Adetukombo (valjda sam ispravno napisao) pola ekipe Grcima.
Naši mnogo više deluju kao tim što je najbitnije... jer neće stalno ulaziti trojke sa 12m

my way

pre 6 godina

Човече, деремо на све стране! Јуниорке атомском кошарком разбиле Францускиње 66:48 и отишле у финале Европског првенства!

Kako drugacije

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.
(crni_redstar, 12. avgust 2017 21:11)

Onda da otpustimo selektora Djordjevica, Teodosica, Lucica, Macvana, Bircu, Milosavljevica i Bogdana...pa osvojite zlato kao klub, moze?

PS. I nemoj slucajno da trpas Tea u Zvezdu, zato sto navija za istu(za klub nije igrao)!

cole

pre 6 godina

uh. tek sad ostaje zal za bjelicom i nedovicem, ako ostane povredjen. kakav bi to s.. bio u turskoj. teo, nedovic, bogdanovic, bjelica, marjanovic. a cekali bi sa klupe jovic, kalina, lazic, milosavljevic, macvan, stimac, raduljica...pa ajd kume izadji nam na crtu! srecno, decaci, milina je gledati vas, makar i u sred priprema!

ssss

pre 6 godina

po ovome ispada da smo mi igrali kompletni a njima nije igrao janis,pa nije ni nama najbolji igrac igrao a plus nije ni radulja nedovic i simon

Срамота!

pre 6 godina

На дресовима наших репрезентативаца име државе пише латиницом? Сами смо себи најгори непријатељи и сами ћемо се уништити.

Milan

pre 6 godina

Grci shvatili da je prijateljska a naši da je takmičarska utakmica! Mogli bi Grci malo da se trgnu, ni nama nije u interesu da ih pregazimo

Wllaxy

pre 6 godina

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)
(Mikii, 12. avgust 2017 22:31)

Za početak, mogao bi da primetiš da sam namerno napisao upravo onako kako si to napisao tako da je lepo što si primetio gramatiku. Još samo da se u odlasku/povratku nisi toliko pogubio pa da si u mogućnosti da se setiš šta i kako si sam pisao... Mada, kad smo već kod gramatike i pravopisa, bilo bi lepo da naučiš da u srpskom jeziku postoje prelepa slova poput č, ć, š... I otkud ti ideja da ja uopšte želim bilo kakvu raspravu sa nekom trolčinom.

Englez

pre 6 godina

dobra utakmica naše reprezentacije, svi su dobro odigrali sem Bircevica i Lazica ako ćemo iskreno. Lučić prijatno iznenađenje, bogdan klasa, bobi odličan,za 12 će se boriti gudurić i sin dragan.

beli65

pre 6 godina

sve sve, ali ko vise gura ovog Bircevica, ajde razumem sto su mu obecali kad je trebalo da se vrati u partizan ali sad kad je otisao ne mogu da shvatim nikako

lal

pre 6 godina

@kako drugacije: teo nije igrao za zvezdu??? svaka ti je kao u njegosa... znaci nismo fmp... :trollface:
menjam sve titule i zvezde i partizana... menjam i bari za pobedu protiv dream team-a u finalu olimpijade...

crni_redstar

pre 6 godina

lucic je odigrao odlicno, samo jedna greska kod onog ofanzivnog skoka grka-sve ostalo vrhunski. sa njim i kalinom na 4 sam spokojan. birca i macvan su uvreda za sport svojim fizickim "sposobnoytima" ostavljaju bez daha. milosavljevic u svim pravcima odlican.

kanjoš

pre 6 godina

Mačvan, Jović i Lučić si kao igrači Saletovog Bajerna sigurniji u 12 nego Bogdan i Teo. Inače, ko go da ode na EP mislim da smo u prva tri favorita. Otpadaju Birčević, Lazić,Simonović i Micić (Nedović povreda). Viva basket!!!!

Ljubitelj basketa

pre 6 godina

Ne radujem se pobedama repke na ovakvim turnirima. Al opet odajem momcima sto kidaju kao da je u pitanju EP. Uzgred Grci imaju strasan tim al ovaj selektor mi je previse neuverljiv. Nije to bilo ni sa Janikisom ili Kacikarisom u proslosti ali su bar igrali neku timsku kosarku a ne ovo sto su veceras pokazali je bilo vise trci pucaj za tri poena..tj po neki ulaz koji se skoro pa zavrsavalo trajavo kao igra ledjima gde je bilo skromno od njih.

santa justa

pre 6 godina

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)(Mikii, 12. avgust 2017 22:31)
I nemoj ti "nidje". Ostani tu gde si!

crni_redstar

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.

navijac

pre 6 godina

@trenutna petorka na terenu: jovic, lazic, guduric, macvan, stimac-pronadji uljeza(ha,ha, salim se ali morao sam)
(beli65, 12. avgust 2017 22:30)

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!

Sasa Dj.

pre 6 godina

Sale je bozanstvo ovog sporta! Koga god bude izostavio tj. poveo na prvenstvo znajte da je odabrao najbolje resenje. Kao vatreni zvezdas, voleo bih da ide Lazic. Ali ako bude prekobrojan, znacu da je to tako trebalo. Sasa Djordjevic je najveci ikada u ovom sportu(za nas). Momcima svaka cast, lepo je gledati ovako modernu igru punu zelje, poleta i umeca...

Mirko

pre 6 godina

I Kuzmić je dovoljan za Burusisa, a za Bobija protiv koga neće biti leka i koji će da svima trpa po 20 poena po meču, da ne pričam. Čak mu i Štimac ispod njega daje koševe. Centri su nam brutalno jaki. Isto kao i Bogdan, isto kao i odbrana čitavog tima, sve zajedno sa disciplinom i posvećenošću. Naspram toga Grci izgledaju ko mala deca.
Šta je uradio Sale - svaka mu čast!

Lučić iznenađenje. Jović neprikosnoven, stena, drži sve u svojim rukama, ladan k'o špricer. Gudurić ubija. Gagi borben kao i uvek. Laza samo odbrana, ali nije se video jer su svi igrali besprekornu odbranu. Mačvan - dobra ona trojka, jak je i čvrst, stena, odličan košarkaš, ali fali mu ta skočnost.. Micić je još neuigran sa asistencijama, ali ono, videćemo.
Ovde mi jedino Birča štrči.

Vračarac

pre 6 godina

Milan Mačvan, Stefan Birčević, Ognjen Kuzmić, Vasilije Micić - da se odmah otpisu! Pogotovo Micic i Macvan! Bazen ne mogu pogoditi!!!
(beograd_moskva, 13. avgust 2017 00:59)

A ko bi tebi igrao četvorku genije?!

pevo

pre 6 godina

Kazu panteri ne zna Birca, pre ce biti da su to samo neke crno bele traume iz detinstva. Ili to ili u zemlji kosarke na poziciji 4 treci najbolji igrac u zemlji nema pojma.

akio toyoda

pre 6 godina

ovde je visak lazic kao i milosavljevic. jedan centar cw morati da otpadne sto je steta jer su svi u dobroj formi. tu je cak raduljica mozda visak jer ova trojica od veceras su bili odlicni. i morace jos jedan igrac da otpadne. sale za sada ima 16 igraca (ne racunajuci simona koji je povredjen, nedovic je valjda lakse povredjeb. teske odluke pred saletom

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Partizanovac sam ali zasto Sale poziva Bircevica? Ako vec mora nekog tog kvaliteta da zove mogao je Urosa Lukovica ili Acu Cvetkovica.

Branko Potezica

pre 6 godina

Tim Srbije na Evrobasketu:

Plejmekeri: Teodosic, Jovic
Bekovi: Bogdanovic, Guduric, Milosavljević
krila: Kalinic, Lucic
Krilni centri: Macvan, Bircevic
Centri: Kuzmic, Marjanovic, Raduljica

Zbog povrede ne idu Nedovic i Simonovic. a zbog jednodimenzionalnosti ne idu Micic, Stimac i Lazic sva trojica imaju valika srca ali limitiranu tehniku.

Nesto razmisljam o olimpijskim igrama 2020 i kakav bi mogli da imamo tim.

Na poziciji pleja Teodosic i Jovic. Bekovi Bogdanovic, Nedovic i Guduric(kada bude prosao dvogodisnji dril kod Zeljka). Krila Kalinic i Zagorac. Na poziciji Krilnog centra Bjelica i Jankovic a na poziciji centara Jokic, Milutinov(nakon godine dana u olimpijakosu i druge godine drilovanja u SAS-u od strane Gasola i Tim Dankana) treci centar Marjanovic.



Plejmekeri: Teodosic, Jovic
Bekovi: Bogdanovic, Guduric, Nedovic
krila: Kalinic, Zagorac
Krilni centri: Bjelica, Jankovic
Centri: Jokic, Milutinov, Marjanovic


S druge strane mlade nade koji se mogu razviti u potencijalne reprezentativce:
centar: Balsa Koprivica

Krilni centri: Marko Pecarski, Borisa Simanic

Krila: Petar Rakićevic, Nikola Mišković

Bekovi: Vanja Marinković, Ognjen Dobrić

Plejmekeri: Ognjen Jaramaz, Stefan Peno, Aleksa Avramović (ne ocekujte da ce igrati kao Teo ili Jovic ali mogu biti pristojni u reprezentaciji. Posle Lukovskog i Avdalovica u reprezentaciji cak i Vasilije Micic je pristojno resenje, ko zna mozda vaske i eksplodira u Zalgirisu navijam za to)

cz

pre 6 godina

teo,jovic,nedovic,bogdan,guduric,zagorac,kalinic,bjelica,jokic,marjanovic,raduljica,milutinov..olimpiske igre,i ovo jos par godina da osvojimo medalje,barem srebro na ol,i svetskom a zlata lagano na evropskim..teo,bogdan,zagorac,bjelica,jokic prva petorka nba aaauuuu

Mikii

pre 6 godina

Krece kolektivno paljenje. Ocekujem komentare u fazonu: "Prejaki smo za Evropu, dajte nam Amerikance da se igramo". A ovi jadni Grci ne znaju da l' su posli, il' su dosli.

kit teler

pre 6 godina

godinama su igraci partizana sacinjavali okosnicu rep.tima i sad ima vise iz zvezde i oni padose u euforiju...a mi od klce i praje pa preko divca i ostalih....pa im nismo to spoticavali...valjda je tako bilo normalno!

misskur

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd
(Moki, 12. avgust 2017 23:20)

I sto je "najgore" jeste tako... Ne znam koliko ima primera da je jedan kosarkas stvarno proizvod Partizana ili Zvezde(ne FMPa) jer se zna da sve sto valja veliki klubovi iz Bgd skupe. Doduse to je radio i FMP koji je skupljao sve u KK Knjazevac pa tu vrsio selekciju i najbolje prebacivao u FMP.

Ivan

pre 6 godina

Kakvo ludilo glumi ovaj Milosavljevic? Negoduje siri ruke i sleze ramenima dok Jovic trazi resenje u napadu. Mislim da bi ovo Sale ovo morao na vreme da sasece.

Pretpostavka

pre 6 godina

@Branko Potezica

Micić ide sigrno. Uvek smo išli na takmičenja sa 3 pleja od kojih su 2 bila u startnoj postavi. Marković je prenosio loptu preko polovine i tako bi rasteretio Teodosića u napadačkim akcijama. Drugi razlog tome leži u činjenici da Jović i Teodosić hronično vuku povrede čitave sezone i da bi bilo riskantno da se ide sa samo 2 pleja.
(3 pleja, 13. avgust 2017 07:56

Taj treći plej,ako dođe do ne daj Bože,neke povrede ili slično,biće Bogdan Bogdanović,koji je i juče u nekim akcijama prevodio loptu kao plej a počeo je i sa asistencijama da privlači pažnju,tako da od Micića neće biti ništa.

Split@@

pre 6 godina

akio toyoda@@
Svi u dobroj formi?
Guduric u Aba lig uma prosek 4 kosa,uEL 2 odbrana nula,i treba da ide Milosavljevic prosek u EK 16 Kosa ,jaka odbrana i tebi je visak.Vec godinu dana cekamo da Guduric odigra nesto pa da ga nahvalimo.

Rade

pre 6 godina

@sledeće OI ako svi budu igrali možemo sa Amerima... Teo(u pravim liderskim i kapitenskim godinama, 2 NBA sezone iza sebe), Bogdan(u "prajmu" i sa 2 NBA sezone iza sebe),Bjelica(zamenik kapitena ako bog da zdrav),Jokić (vrv All Star igrač, oslonac play off NBA ekipe možda čak i first team All NBA,neki od 3 sigurno),Bobi(dobija u Pistonsima minutažu od ove sezone to se zna ,a kakva je zver vidi se),Zagorac(mladi NBA igrač)+ Kalina,Jović,Gudurić,Nedović... PAKLENA REPREZENTACIJA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mison, 12. avgust 2017 22:03)

Ovo je ono sto ne volim jedino kod nasih ljudi... ajde mi da postanemo prvo prvi u Evropi pa da onda mastamo o Amerima...drugo ne mozemo sa Amerima jer ce njihov 12-ti igrac biti bolji ili u rangu naseg najboljeg... mozda mozemo da ih dobijemo nekad jedan mec, ali realnije je opet -30 kao prethodna dva finala... oni ne treba da budu cilj jer njihovi igraci neki zaradjuju vise od cele nase reprezentacije ili sto su budzeti svih nasih klubova zajedno tako da je nepotrebno mastati o tome i na taj momak ove igrace opteretiti. Svakakk da se ponovi Indijanapolis bilo bi savrseno... mada kao sto cemo mi imati sve to sto si nabrojao imace i oni sad kad je Nike generalni sponzor opreme svih timova bukvalno najjaci roster jaci sigurno od proslogodisnjeg i trener ce im biti Greg Popovic...
Nisam bas siguran da nas tim ce da dobije Duranta, Leonarda, Davisa, Curry-a, Hardena, Townsa....

abc

pre 6 godina

@rade
pa dobro,ništa onda..ja predlažem da svi osim USA prestanu da se bave košarkom i da se donese pravilnik da je strogo zabranjeno razmišljati o pobedi protiv njih..a zašto se tu zaustaviti? svi osim FRA da prestanu da igraju rukomet,svi osim nas vaterpolo,svi osim BRA odbojku,svi osim Jamajčana da prestanu sa sprinterskim discipliama,svi osim Kineza stoni tenis itd. eee moj druže,kad bi tako sportisti razmišljali sve bi se završavalo na papiru..

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

E sada ovom timu dodajte Simonovica, Teodosica, Nedovica, Radiljicu, Jokica i Zagorca. Pa onda budi majistor pa odaberi 12 igraca.

dobro ovo izgleda

pre 6 godina

Zahvalnica za pomoć na pripremama za Birčevića i Micića. Mislim da Nedović neće moći, ali njegov eventualni izostanak, prema večeras viđenom, ne bi trebalo da se oseti. Centarska linija treba da ostane baš ovakva. Raduljica čist višak.

Bane

pre 6 godina

(Срамота!, 12. avgust 2017 21:15)

Buraz jer imaš pasoš je li ti on komplet na ćirilici ili ima i latinice. Podjedmako se koriste oba pisma patrioto.

Ragbista

pre 6 godina

Nadam se da ce Djordjevic konacno postici uspeh na nekom turniru.. Posle drvene medalje i dve kanonade, smatram da je vreme da osvojimo nesto jer mislim da je tragikomicno ovo sto nam se desava.. Sramota je imati dva srebra i drvenu medalju

3 pleja

pre 6 godina

@Branko Potezica

Micić ide sigrno. Uvek smo išli na takmičenja sa 3 pleja od kojih su 2 bila u startnoj postavi. Marković je prenosio loptu preko polovine i tako bi rasteretio Teodosića u napadačkim akcijama. Drugi razlog tome leži u činjenici da Jović i Teodosić hronično vuku povrede čitave sezone i da bi bilo riskantno da se ide sa samo 2 pleja.

slana torta

pre 6 godina

1. Sva četiri centra (Radulju zato što je kralj i okosnica naše reprezentacije unazad nekoliko godina)
2. Lučić i Mačvan
3. Teo Jović i Bogdan sigurni

Ostaju tri mesta za bekove po Djordjevićevom ukusu:
1. Nedović ako je zdrav
2. Gudurić jer je mlada nada, ima dobar ugovor, igra kod Žoca... ako Nedović ne igra onda 100%
3. Lazić vs Gagi - obojica posvećeni i borbeni, šteta što ne mogu obojica, Vasilije ako su plejevi roviti.

teške odluke za bekovsku liniju. Još teže bi bilo izbaciti nekog da smo kompletni (Jokić i Bjelica) jer bi onda letela i dva visoka igrača. Plus Zagorac kao kandidat narednih sezona.

Fabrika Mentalnih Proizvoda

pre 6 godina

Ovo je odlican sastav. Nista nam ne trebaju ove zvezde sto odmaraju do pocetka EP. Samo jos da ispadnu Jovic i Kalinic. To je to.

Cmok

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd
(Moki, 12. avgust 2017 23:20)

Guduric i Bjelica su iz Partizana !

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Zvezda - Grcka ;))) Srce mi puno
(zinzibar, 12. avgust 2017 21:27)
Lučić,Bogdanović,Birčević,Milosavljević,Raduljica??? Jesi dobro ti?

prca

pre 6 godina

Svaka cast momci. Moje misljenje centarska linija treba da ostane Raduljica je visak cist, a sto se pleja tice treba ici sa tri jel Teo i Jovke vuku povrede cele sezone. Nedovica i Simonovica mozemo otpisatijel se vidi po tezini povreda. Samo je pitanje Teodosica dal ce moci da nastupi uopste.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

(3 pleja, 13. avgust 2017 07:56)

Bogdan je treci plej po potrebi. A i sin Dragan moze da pomogne makar u prenosu lopte, kao Markovic. Ne bih se kladio na Micica iako ga gotivim. Od povrede nije isti.

Wllaxy

pre 6 godina

Lučić,Bogdanović,Birčević,Milosavljević,Raduljica??? Jesi dobro ti?
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2017 10:55)

I Raduljica? Baš zanimljivo, a ja bih se zakleo da sam ga video u "civilki" van terena, zajedno sa Simonovićem, Nedovićem i Teodosićem...

Marko

pre 6 godina

Nije lose odigrano,ali nije ovo pravo izdanje Grka sve su ovo jos pripreme ipak na EP nismo prvi favoriti dajem prednost Spancima i Francuzima a ima i drugih veoma jakih ekipa Italiani Litvanci Hrvati Slovenci Nemci bice zanimljivo

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Teodosić, Jović, Micić
Nedović, Lazić, Bogdanović
Kalinić, Simonović
četvorke blagi užas
Marjanović, Kuzmić, Štimac

pa da uzimamo zlato. Bravo Zvezdo

Mikii

pre 6 godina

A jel bar ti znaš da l' si pošao il' si došao? Lično se nadam da si pošao i želim ti sretan put...
(Wllaxy, 12. avgust 2017 21:45)

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)

011

pre 6 godina

@ I sto je "najgore" jeste tako... Ne znam koliko ima primera da je jedan kosarkas stvarno proizvod Partizana ili Zvezde(ne FMPa) jer se zna da sve sto valja veliki klubovi iz Bgd skupe. Doduse to je radio i FMP koji je skupljao sve u KK Knjazevac pa tu vrsio selekciju i najbolje prebacivao u FMP.
(misskur, 13. avgust 2017 08:38)

Iz Zvezde Obradović, Rakočević, Radmanović, Vujanić, Tomašević, Nedović i Stojaković došli kao deca, a iz Partizanu sem Berića NIKO!

beli65

pre 6 godina

1:Teodosic,Jovic,Micic.
2:Bogdanovic,Guduric.
3:Lucic,Milosavljevic.
4:Macvan,Kalinic.
5:Marjanovic,Raduljica,Kuzmic.
(Dejan, 13. avgust 2017 12:06)
slazem se, samo Lazic umesto Micica(treceg pleja moze igrati i Bodan), i Stimac umesto Raduljice(zasluzio kako je odigrao sezonu)

najbolji

pre 6 godina

C Raduljica, Marjanović, Kuzmić
F Birčević, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević, Nedović
G Teodosić, Jović

Bugarski grafolog

pre 6 godina

koliko lazic znaci za reprezentaciju... cuvao ih na treningu... kad dodje utakmica nasi tripuju da su sami... :ddd 
 (lal, 12. avgust 2017 22:37) 

Steta samo sto je sinoc bio najslabiji na terenu. A u odbrani je jedino Guduric bio slabiji od njega. Ne idu ni jedan ni drugi, najverovatnije.

beograd_moskva

pre 6 godina

Milan Mačvan, Stefan Birčević, Ognjen Kuzmić, Vasilije Micić - da se odmah otpisu! Pogotovo Micic i Macvan! Bazen ne mogu pogoditi!!!

Moskri

pre 6 godina

Otpisujete gudurica koji je resio x utakmica ove i prosle godine u zvezdi. Odabran od strane obradovica vodja ekipe mlade repke i mvp prvenstva koje su osvojili. Paklena masina ako mene pitate mislim da zasluzuje poziv sa sve zdravim nedovicem i simonovicem

Profa

pre 6 godina

Lučić po fizikalijama je prava zamena za Simonovića, ima slabiji šut ali bolji je sa loptom. Mačvan je odličan, napredovao je, stamen u odbrani smanjio je nervozu, čini se da je Sale nasao za njega pravo mesto. Sve centre bih vodio, Birčević nažalost ne doprinosi ni odbranom ni napadom, a čini se ni za atmosferu u ekipi nije značajan faktor. Za ostale sta bude, Sale zna najbolje

Ragbista

pre 6 godina

Nadam se da ce Djordjevic konacno postici uspeh na nekom turniru.. Posle drvene medalje i dve kanonade, smatram da je vreme da osvojimo nesto jer mislim da je tragikomicno ovo sto nam se desava.. Sramota je imati dva srebra i drvenu medalju

Срамота!

pre 6 godina

На дресовима наших репрезентативаца име државе пише латиницом? Сами смо себи најгори непријатељи и сами ћемо се уништити.

crni_redstar

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.

Fabrika Mentalnih Proizvoda

pre 6 godina

Ovo je odlican sastav. Nista nam ne trebaju ove zvezde sto odmaraju do pocetka EP. Samo jos da ispadnu Jovic i Kalinic. To je to.

Dex

pre 6 godina

На дресовима наших репрезентативаца име државе пише латиницом? Сами смо себи најгори непријатељи и сами ћемо се уништити.
(Срамота!, 12. avgust 2017 21:15)

Meni latinica nije neprijatelj. Toliko jos nisam dusevno oboleo. Nije ni cirilica, iako njom nikad ne pisem (jer je to moje pravo i opredeljenje). Sigurno su svi Srbi od pre Vuka Karadzica takodje tvoji neprijatelji, jer ovakva cirilica u njihovo vreme nije ni postojala. Sve mi se cini da ce nas latinica unistiti, a ne neke druge stvari. Unistila je i Grke, kojima tradicionalno na dresovima pise Hellas, latinicnim slovima. No sta oni znaju, nisu civilizovani koliko mi.

Mikii

pre 6 godina

Krece kolektivno paljenje. Ocekujem komentare u fazonu: "Prejaki smo za Evropu, dajte nam Amerikance da se igramo". A ovi jadni Grci ne znaju da l' su posli, il' su dosli.

Branko Potezica

pre 6 godina

Tim Srbije na Evrobasketu:

Plejmekeri: Teodosic, Jovic
Bekovi: Bogdanovic, Guduric, Milosavljević
krila: Kalinic, Lucic
Krilni centri: Macvan, Bircevic
Centri: Kuzmic, Marjanovic, Raduljica

Zbog povrede ne idu Nedovic i Simonovic. a zbog jednodimenzionalnosti ne idu Micic, Stimac i Lazic sva trojica imaju valika srca ali limitiranu tehniku.

Nesto razmisljam o olimpijskim igrama 2020 i kakav bi mogli da imamo tim.

Na poziciji pleja Teodosic i Jovic. Bekovi Bogdanovic, Nedovic i Guduric(kada bude prosao dvogodisnji dril kod Zeljka). Krila Kalinic i Zagorac. Na poziciji Krilnog centra Bjelica i Jankovic a na poziciji centara Jokic, Milutinov(nakon godine dana u olimpijakosu i druge godine drilovanja u SAS-u od strane Gasola i Tim Dankana) treci centar Marjanovic.



Plejmekeri: Teodosic, Jovic
Bekovi: Bogdanovic, Guduric, Nedovic
krila: Kalinic, Zagorac
Krilni centri: Bjelica, Jankovic
Centri: Jokic, Milutinov, Marjanovic


S druge strane mlade nade koji se mogu razviti u potencijalne reprezentativce:
centar: Balsa Koprivica

Krilni centri: Marko Pecarski, Borisa Simanic

Krila: Petar Rakićevic, Nikola Mišković

Bekovi: Vanja Marinković, Ognjen Dobrić

Plejmekeri: Ognjen Jaramaz, Stefan Peno, Aleksa Avramović (ne ocekujte da ce igrati kao Teo ili Jovic ali mogu biti pristojni u reprezentaciji. Posle Lukovskog i Avdalovica u reprezentaciji cak i Vasilije Micic je pristojno resenje, ko zna mozda vaske i eksplodira u Zalgirisu navijam za to)

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Partizanovac sam ali zasto Sale poziva Bircevica? Ako vec mora nekog tog kvaliteta da zove mogao je Urosa Lukovica ili Acu Cvetkovica.

Ivan

pre 6 godina

Kakvo ludilo glumi ovaj Milosavljevic? Negoduje siri ruke i sleze ramenima dok Jovic trazi resenje u napadu. Mislim da bi ovo Sale ovo morao na vreme da sasece.

pevo

pre 6 godina

Kazu panteri ne zna Birca, pre ce biti da su to samo neke crno bele traume iz detinstva. Ili to ili u zemlji kosarke na poziciji 4 treci najbolji igrac u zemlji nema pojma.

Mikii

pre 6 godina

A jel bar ti znaš da l' si pošao il' si došao? Lično se nadam da si pošao i želim ti sretan put...
(Wllaxy, 12. avgust 2017 21:45)

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)

navijac

pre 6 godina

@trenutna petorka na terenu: jovic, lazic, guduric, macvan, stimac-pronadji uljeza(ha,ha, salim se ali morao sam)
(beli65, 12. avgust 2017 22:30)

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Teodosić, Jović, Micić
Nedović, Lazić, Bogdanović
Kalinić, Simonović
četvorke blagi užas
Marjanović, Kuzmić, Štimac

pa da uzimamo zlato. Bravo Zvezdo

cz

pre 6 godina

teo,jovic,nedovic,bogdan,guduric,zagorac,kalinic,bjelica,jokic,marjanovic,raduljica,milutinov..olimpiske igre,i ovo jos par godina da osvojimo medalje,barem srebro na ol,i svetskom a zlata lagano na evropskim..teo,bogdan,zagorac,bjelica,jokic prva petorka nba aaauuuu

Moki

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd

Kako drugacije

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.
(crni_redstar, 12. avgust 2017 21:11)

Onda da otpustimo selektora Djordjevica, Teodosica, Lucica, Macvana, Bircu, Milosavljevica i Bogdana...pa osvojite zlato kao klub, moze?

PS. I nemoj slucajno da trpas Tea u Zvezdu, zato sto navija za istu(za klub nije igrao)!

beograd_moskva

pre 6 godina

Milan Mačvan, Stefan Birčević, Ognjen Kuzmić, Vasilije Micić - da se odmah otpisu! Pogotovo Micic i Macvan! Bazen ne mogu pogoditi!!!

beli65

pre 6 godina

sve sve, ali ko vise gura ovog Bircevica, ajde razumem sto su mu obecali kad je trebalo da se vrati u partizan ali sad kad je otisao ne mogu da shvatim nikako

crni_redstar

pre 6 godina

lucic je odigrao odlicno, samo jedna greska kod onog ofanzivnog skoka grka-sve ostalo vrhunski. sa njim i kalinom na 4 sam spokojan. birca i macvan su uvreda za sport svojim fizickim "sposobnoytima" ostavljaju bez daha. milosavljevic u svim pravcima odlican.

akio toyoda

pre 6 godina

ovde je visak lazic kao i milosavljevic. jedan centar cw morati da otpadne sto je steta jer su svi u dobroj formi. tu je cak raduljica mozda visak jer ova trojica od veceras su bili odlicni. i morace jos jedan igrac da otpadne. sale za sada ima 16 igraca (ne racunajuci simona koji je povredjen, nedovic je valjda lakse povredjeb. teske odluke pred saletom

mison

pre 6 godina

sledeće OI ako svi budu igrali možemo sa Amerima... Teo(u pravim liderskim i kapitenskim godinama, 2 NBA sezone iza sebe), Bogdan(u "prajmu" i sa 2 NBA sezone iza sebe),Bjelica(zamenik kapitena ako bog da zdrav),Jokić (vrv All Star igrač, oslonac play off NBA ekipe možda čak i first team All NBA,neki od 3 sigurno),Bobi(dobija u Pistonsima minutažu od ove sezone to se zna ,a kakva je zver vidi se),Zagorac(mladi NBA igrač)+ Kalina,Jović,Gudurić,Nedović... PAKLENA REPREZENTACIJA

Republika Srpska

pre 6 godina

Ovoj balavurdiji treba objasniti da igra SRBIJA, a ne Partizan i Zvezda... Drugo, po meni su ovde visak Lazic, Guduric vjerovatno ako se oporavi Nedovic, Micic i Stimac! Ako ne ovako, onda sigurno Bircevic, nije za reprezentaciju bez uvrede, Lucic moze komotno na cetvorku!

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne mogu da vam opisem srecu kad vidim da Lucic igra sa 100% za reprezentaciju,bez povrede,bez straha od iste.Odlican je.Ovo pisem kao navijac Zvezde.

MJ11

pre 6 godina

Kako da ne igraju ovako kad je večeras igralo 8 igrača iz Zvezde i 5 iz Partizana. Ne kažem ovo zbog navijačkih podela nego su oni igrali zajedno u istoj ekipi i uigrani su plus što su svi godinama trenirali u ovoj dvorani.

Split@@

pre 6 godina

akio toyoda@@
Svi u dobroj formi?
Guduric u Aba lig uma prosek 4 kosa,uEL 2 odbrana nula,i treba da ide Milosavljevic prosek u EK 16 Kosa ,jaka odbrana i tebi je visak.Vec godinu dana cekamo da Guduric odigra nesto pa da ga nahvalimo.

lal

pre 6 godina

@kako drugacije: teo nije igrao za zvezdu??? svaka ti je kao u njegosa... znaci nismo fmp... :trollface:
menjam sve titule i zvezde i partizana... menjam i bari za pobedu protiv dream team-a u finalu olimpijade...

kanjoš

pre 6 godina

Mačvan, Jović i Lučić si kao igrači Saletovog Bajerna sigurniji u 12 nego Bogdan i Teo. Inače, ko go da ode na EP mislim da smo u prva tri favorita. Otpadaju Birčević, Lazić,Simonović i Micić (Nedović povreda). Viva basket!!!!

Cmok

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd
(Moki, 12. avgust 2017 23:20)

Guduric i Bjelica su iz Partizana !

Milan

pre 6 godina

Grci shvatili da je prijateljska a naši da je takmičarska utakmica! Mogli bi Grci malo da se trgnu, ni nama nije u interesu da ih pregazimo

Wllaxy

pre 6 godina

Nadam se da ce Djordjevic konacno postici uspeh na nekom turniru.. Posle drvene medalje i dve kanonade, smatram da je vreme da osvojimo nesto jer mislim da je tragikomicno ovo sto nam se desava.. Sramota je imati dva srebra i drvenu medalju
(Ragbista, 12. avgust 2017 21:57)

Drži se ti ragbija, bez obzira što si tokom dosadašnjeg bavljenja njime izgleda dobio ozbiljne udarce u glavu...

djuro

pre 6 godina

@dodje durent ubaci na brzaka 5/6 trojki sa 12 metara i resi stvar, pozdravite zvezde i partizane decurlijo :*
(milisav, 12. avgust 2017 23:18)


Dodje Sonja Biserko i lupi ti klempu što visiš na sportskim vijestima... na politiku idi... i pozdravi sve curice u smjeni!

kit teler

pre 6 godina

godinama su igraci partizana sacinjavali okosnicu rep.tima i sad ima vise iz zvezde i oni padose u euforiju...a mi od klce i praje pa preko divca i ostalih....pa im nismo to spoticavali...valjda je tako bilo normalno!

Farmakomafijas

pre 6 godina

Bogdan opasno deli pasove za sada, zao mi je sto nismo kompletni jer u petorci sa Bjelicom, Jokicem, Bogdanom i Teom ne znas odakle ce da ti prodje pas pre... :/

Englez

pre 6 godina

dobra utakmica naše reprezentacije, svi su dobro odigrali sem Bircevica i Lazica ako ćemo iskreno. Lučić prijatno iznenađenje, bogdan klasa, bobi odličan,za 12 će se boriti gudurić i sin dragan.

milan

pre 6 godina

Bogdan izrastao u lidera. Teo, on i Marjanovic ce nam biti udarne igle u napadu. I da , za sve koji se tripuju Zvezda Partizan, batalite samo je Srbija vazna!!

Ljubitelj basketa

pre 6 godina

Ne radujem se pobedama repke na ovakvim turnirima. Al opet odajem momcima sto kidaju kao da je u pitanju EP. Uzgred Grci imaju strasan tim al ovaj selektor mi je previse neuverljiv. Nije to bilo ni sa Janikisom ili Kacikarisom u proslosti ali su bar igrali neku timsku kosarku a ne ovo sto su veceras pokazali je bilo vise trci pucaj za tri poena..tj po neki ulaz koji se skoro pa zavrsavalo trajavo kao igra ledjima gde je bilo skromno od njih.

Gradjanin sveta

pre 6 godina

Grci bez brace Atekumbo nula
Ne treba se paliti
(Trta, 12. avgust 2017 21:51)

A mi bez cele petorke, Teo, Jokic, Bjelica, Nedovic, Simonovic. Ne palimo se, ovo je realnost.

Бук

pre 6 godina

Najefikasniji su kod pobednika bili Bogdan Bogdanović sa 14, Vladimir Lučić sa 13 i Boban Marjanović sa 11 poena. 

Овде се лепо види како игра наш тим, а како рецимо Хрвати, где Шарић и Богдановић дају 2/3 поена свог тима или код Словенаца, код којих Дончић убаци 20+. Зато су ону, ту где јесу, а зна се где смо ми. :)

Спортски поздрав!

Holy Smoke

pre 6 godina

pogledajte koliko je zvezda bitna za reprezentaciju! za sada kuz i bobi dominiraju! da se ne lazemo osim bogdana sve ovo iz partizana je presmesno.
(crni_redstar, 12. avgust 2017 21:11)

Kao zvezdas ti kazem da I partizan treba da bude jak!
Kada igra reprezentacija apsolutno me ne zanima da li igrac igra za zvezdu ili partizan! Igra za naciju. Igra za sve nas.
Gotivim Bogdanovica zbog svega sto je uradio I sto nastavlja da radi.
Napred Srbijo! Samo hrabro. Uz vas smo!

dobro ovo izgleda

pre 6 godina

Zahvalnica za pomoć na pripremama za Birčevića i Micića. Mislim da Nedović neće moći, ali njegov eventualni izostanak, prema večeras viđenom, ne bi trebalo da se oseti. Centarska linija treba da ostane baš ovakva. Raduljica čist višak.

Wllaxy

pre 6 godina

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)
(Mikii, 12. avgust 2017 22:31)

Za početak, mogao bi da primetiš da sam namerno napisao upravo onako kako si to napisao tako da je lepo što si primetio gramatiku. Još samo da se u odlasku/povratku nisi toliko pogubio pa da si u mogućnosti da se setiš šta i kako si sam pisao... Mada, kad smo već kod gramatike i pravopisa, bilo bi lepo da naučiš da u srpskom jeziku postoje prelepa slova poput č, ć, š... I otkud ti ideja da ja uopšte želim bilo kakvu raspravu sa nekom trolčinom.

Radek

pre 6 godina

Jeste da je pripremna utakmica,ali se jasno vidi ogromna razlika u klasi! Dalje,ovo je takodje poruka ostalim protivnicima,da je cilj zlato i samo zlato! Jao nasim protivnicima,ne mogu docekati pocetak!

Marko

pre 6 godina

Nije lose odigrano,ali nije ovo pravo izdanje Grka sve su ovo jos pripreme ipak na EP nismo prvi favoriti dajem prednost Spancima i Francuzima a ima i drugih veoma jakih ekipa Italiani Litvanci Hrvati Slovenci Nemci bice zanimljivo

Bugarski grafolog

pre 6 godina

koliko lazic znaci za reprezentaciju... cuvao ih na treningu... kad dodje utakmica nasi tripuju da su sami... :ddd 
 (lal, 12. avgust 2017 22:37) 

Steta samo sto je sinoc bio najslabiji na terenu. A u odbrani je jedino Guduric bio slabiji od njega. Ne idu ni jedan ni drugi, najverovatnije.

fef

pre 6 godina

Marjanović je jedan od najkorisnijih igrača, koliko on doprinosi timu to je neverovatno. Skok, građenje, dobar šut.

Naterao onolikog Printezisa u beg, pa onda banana Burusisu koji je visok 215 cm.. mislim da će biti u top 3 najkorisnijih igrača na EP.

najbolji

pre 6 godina

C Raduljica, Marjanović, Kuzmić
F Birčević, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević, Nedović
G Teodosić, Jović

011

pre 6 godina

@ I sto je "najgore" jeste tako... Ne znam koliko ima primera da je jedan kosarkas stvarno proizvod Partizana ili Zvezde(ne FMPa) jer se zna da sve sto valja veliki klubovi iz Bgd skupe. Doduse to je radio i FMP koji je skupljao sve u KK Knjazevac pa tu vrsio selekciju i najbolje prebacivao u FMP.
(misskur, 13. avgust 2017 08:38)

Iz Zvezde Obradović, Rakočević, Radmanović, Vujanić, Tomašević, Nedović i Stojaković došli kao deca, a iz Partizanu sem Berića NIKO!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

koliko lazic znaci za reprezentaciju... cuvao ih na treningu... kad dodje utakmica nasi tripuju da su sami... :ddd
 (lal, 12. avgust 2017 22:37)

Lepo razmisljanje :D

323

pre 6 godina

Lucic odlican i to je cinjenica. Svaki put kada je bio u igri odigrao je odlicno i poentirao. Drago mi je zbog njega jer dugo nije igrao u reprezentaciji.

3 pleja

pre 6 godina

@Branko Potezica

Micić ide sigrno. Uvek smo išli na takmičenja sa 3 pleja od kojih su 2 bila u startnoj postavi. Marković je prenosio loptu preko polovine i tako bi rasteretio Teodosića u napadačkim akcijama. Drugi razlog tome leži u činjenici da Jović i Teodosić hronično vuku povrede čitave sezone i da bi bilo riskantno da se ide sa samo 2 pleja.

cole

pre 6 godina

uh. tek sad ostaje zal za bjelicom i nedovicem, ako ostane povredjen. kakav bi to s.. bio u turskoj. teo, nedovic, bogdanovic, bjelica, marjanovic. a cekali bi sa klupe jovic, kalina, lazic, milosavljevic, macvan, stimac, raduljica...pa ajd kume izadji nam na crtu! srecno, decaci, milina je gledati vas, makar i u sred priprema!

santa justa

pre 6 godina

Za pocetak, popravi gramatiku da bismo ulazili u neke otvorenije rasprave. Sto se ovog dela oko odlaska tice, necu ja nidje ;)(Mikii, 12. avgust 2017 22:31)
I nemoj ti "nidje". Ostani tu gde si!

hours of love

pre 6 godina

Igramo ovako, a tu nisu: Jokic, Bjelica, Teodosic, Nedovic, Raduljica, Simonovic.

Iliti cela petorka nam fali !

Srbi-narod kosarkaskih bogova!

Wllaxy

pre 6 godina

Krece kolektivno paljenje. Ocekujem komentare u fazonu: "Prejaki smo za Evropu, dajte nam Amerikance da se igramo". A ovi jadni Grci ne znaju da l' su posli, il' su dosli.
(Mikii, 12. avgust 2017 21:36)

A jel bar ti znaš da l' si pošao il' si došao? Lično se nadam da si pošao i želim ti sretan put...

Bane

pre 6 godina

(Срамота!, 12. avgust 2017 21:15)

Buraz jer imaš pasoš je li ti on komplet na ćirilici ili ima i latinice. Podjedmako se koriste oba pisma patrioto.

Rade

pre 6 godina

@sledeće OI ako svi budu igrali možemo sa Amerima... Teo(u pravim liderskim i kapitenskim godinama, 2 NBA sezone iza sebe), Bogdan(u "prajmu" i sa 2 NBA sezone iza sebe),Bjelica(zamenik kapitena ako bog da zdrav),Jokić (vrv All Star igrač, oslonac play off NBA ekipe možda čak i first team All NBA,neki od 3 sigurno),Bobi(dobija u Pistonsima minutažu od ove sezone to se zna ,a kakva je zver vidi se),Zagorac(mladi NBA igrač)+ Kalina,Jović,Gudurić,Nedović... PAKLENA REPREZENTACIJA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mison, 12. avgust 2017 22:03)

Ovo je ono sto ne volim jedino kod nasih ljudi... ajde mi da postanemo prvo prvi u Evropi pa da onda mastamo o Amerima...drugo ne mozemo sa Amerima jer ce njihov 12-ti igrac biti bolji ili u rangu naseg najboljeg... mozda mozemo da ih dobijemo nekad jedan mec, ali realnije je opet -30 kao prethodna dva finala... oni ne treba da budu cilj jer njihovi igraci neki zaradjuju vise od cele nase reprezentacije ili sto su budzeti svih nasih klubova zajedno tako da je nepotrebno mastati o tome i na taj momak ove igrace opteretiti. Svakakk da se ponovi Indijanapolis bilo bi savrseno... mada kao sto cemo mi imati sve to sto si nabrojao imace i oni sad kad je Nike generalni sponzor opreme svih timova bukvalno najjaci roster jaci sigurno od proslogodisnjeg i trener ce im biti Greg Popovic...
Nisam bas siguran da nas tim ce da dobije Duranta, Leonarda, Davisa, Curry-a, Hardena, Townsa....

W

pre 6 godina

Kao stari Zvezdas, cestitam Bogdanu koji je postao paklen igrac i zasluzeno je u NBA. Inace, ovaj tim Srbije je najbolji jos od ere Bodiroge i ekipe. Imamo sjajan spoj umetnika i fajtera. Uz Jokica, Bjelicu i Tea, bice to super reprezentacija.

prca

pre 6 godina

Svaka cast momci. Moje misljenje centarska linija treba da ostane Raduljica je visak cist, a sto se pleja tice treba ici sa tri jel Teo i Jovke vuku povrede cele sezone. Nedovica i Simonovica mozemo otpisatijel se vidi po tezini povreda. Samo je pitanje Teodosica dal ce moci da nastupi uopste.

beli65

pre 6 godina

1:Teodosic,Jovic,Micic.
2:Bogdanovic,Guduric.
3:Lucic,Milosavljevic.
4:Macvan,Kalinic.
5:Marjanovic,Raduljica,Kuzmic.
(Dejan, 13. avgust 2017 12:06)
slazem se, samo Lazic umesto Micica(treceg pleja moze igrati i Bodan), i Stimac umesto Raduljice(zasluzio kako je odigrao sezonu)

kimiko

pre 6 godina

Meni se jako svidja nasa kosarka na ovoj utakmici.Mozemo igrati razne varijante.A najdraze mi je bilo videti kada Bobi skoci hop, pa oslobodi put Bogdanu.Bogdan da kos, a Bobi ga onako sa visine pogleda i cestita mu tako sto ga lupka po glavi :)
Ja jako volim tako kada su drugari na parketu.Zezaju se i igraju veoma dobro za nasu Srbiju.I kazu nam pravi put.
To je nas ponos, nasi momci i nas selektor.

milan

pre 6 godina

Bogdan izrastao u lidera. Teo, on i Marjanovic ce nam biti udarne igle u napadu. I da , za sve koji se tripuju Zvezda Partizan, batalite samo je Srbija vazna!!

DukiNS

pre 6 godina

Bircevic i verovatno Micic su visak ovde. Mozda Lazic. Ako Nedovic i Radulja ne budu mogli da igraju, momci koji danas igraju , plus Teo i to bi trebalo da nam bude tim. Pre bih voleo da vidim spremnog Lazica ili Milosavljevica nego rovitog Nedovica.

analitičar _amater

pre 6 godina

Bravo momci, odlično za sada. Ima tu dosta grešaka ali tek je početak. Najvažnije je da se momci bore, grizu i da se vidi da postoji hemija u ekipi. Bravo Sale! Bobi i Lucić odlični, prijatna iznenadjenja. Bogdanović pun samopouzdanja, pravi lider, klasa. A bolesnici kojima se ovde prividjaju Zvezda i Partizan nisu ni zaslužili ovakve reprezentaciju. Za Zvezdu ću da navijam kad krene klupska sezona, a sad maksimalna podrška svim momcima koji su se odazvali pozivu i koji se bore za Srbiju!

my way

pre 6 godina

Човече, деремо на све стране! Јуниорке атомском кошарком разбиле Францускиње 66:48 и отишле у финале Европског првенства!

Mirko

pre 6 godina

I Kuzmić je dovoljan za Burusisa, a za Bobija protiv koga neće biti leka i koji će da svima trpa po 20 poena po meču, da ne pričam. Čak mu i Štimac ispod njega daje koševe. Centri su nam brutalno jaki. Isto kao i Bogdan, isto kao i odbrana čitavog tima, sve zajedno sa disciplinom i posvećenošću. Naspram toga Grci izgledaju ko mala deca.
Šta je uradio Sale - svaka mu čast!

Lučić iznenađenje. Jović neprikosnoven, stena, drži sve u svojim rukama, ladan k'o špricer. Gudurić ubija. Gagi borben kao i uvek. Laza samo odbrana, ali nije se video jer su svi igrali besprekornu odbranu. Mačvan - dobra ona trojka, jak je i čvrst, stena, odličan košarkaš, ali fali mu ta skočnost.. Micić je još neuigran sa asistencijama, ali ono, videćemo.
Ovde mi jedino Birča štrči.

djomla

pre 6 godina

Adetukombo (valjda sam ispravno napisao) pola ekipe Grcima.
Naši mnogo više deluju kao tim što je najbitnije... jer neće stalno ulaziti trojke sa 12m

Sasa Dj.

pre 6 godina

Sale je bozanstvo ovog sporta! Koga god bude izostavio tj. poveo na prvenstvo znajte da je odabrao najbolje resenje. Kao vatreni zvezdas, voleo bih da ide Lazic. Ali ako bude prekobrojan, znacu da je to tako trebalo. Sasa Djordjevic je najveci ikada u ovom sportu(za nas). Momcima svaka cast, lepo je gledati ovako modernu igru punu zelje, poleta i umeca...

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Zvezda - Grcka ;))) Srce mi puno
(zinzibar, 12. avgust 2017 21:27)
Lučić,Bogdanović,Birčević,Milosavljević,Raduljica??? Jesi dobro ti?

ssss

pre 6 godina

po ovome ispada da smo mi igrali kompletni a njima nije igrao janis,pa nije ni nama najbolji igrac igrao a plus nije ni radulja nedovic i simon

slana torta

pre 6 godina

1. Sva četiri centra (Radulju zato što je kralj i okosnica naše reprezentacije unazad nekoliko godina)
2. Lučić i Mačvan
3. Teo Jović i Bogdan sigurni

Ostaju tri mesta za bekove po Djordjevićevom ukusu:
1. Nedović ako je zdrav
2. Gudurić jer je mlada nada, ima dobar ugovor, igra kod Žoca... ako Nedović ne igra onda 100%
3. Lazić vs Gagi - obojica posvećeni i borbeni, šteta što ne mogu obojica, Vasilije ako su plejevi roviti.

teške odluke za bekovsku liniju. Još teže bi bilo izbaciti nekog da smo kompletni (Jokić i Bjelica) jer bi onda letela i dva visoka igrača. Plus Zagorac kao kandidat narednih sezona.

Vračarac

pre 6 godina

Milan Mačvan, Stefan Birčević, Ognjen Kuzmić, Vasilije Micić - da se odmah otpisu! Pogotovo Micic i Macvan! Bazen ne mogu pogoditi!!!
(beograd_moskva, 13. avgust 2017 00:59)

A ko bi tebi igrao četvorku genije?!

misskur

pre 6 godina

Pa ako cemo realno, jedino je Stimac tu koji je ponikao u Zvezdi. Jovic je iz Radnickog, Lazic i Guduric su iz FMPa, a Macvan je iz Hemofarma!
(navijac, 12. avgust 2017 22:50)

A Danilovic je iz KK Bosna, Djordjevic iz Radničkog, Vujanic iz Zvezde, Drobnjak iz Budućnosti, Divac iz Sloge Kraljevo, Bogdanovic iz Žitka. ..itd
(Moki, 12. avgust 2017 23:20)

I sto je "najgore" jeste tako... Ne znam koliko ima primera da je jedan kosarkas stvarno proizvod Partizana ili Zvezde(ne FMPa) jer se zna da sve sto valja veliki klubovi iz Bgd skupe. Doduse to je radio i FMP koji je skupljao sve u KK Knjazevac pa tu vrsio selekciju i najbolje prebacivao u FMP.

Pretpostavka

pre 6 godina

@Branko Potezica

Micić ide sigrno. Uvek smo išli na takmičenja sa 3 pleja od kojih su 2 bila u startnoj postavi. Marković je prenosio loptu preko polovine i tako bi rasteretio Teodosića u napadačkim akcijama. Drugi razlog tome leži u činjenici da Jović i Teodosić hronično vuku povrede čitave sezone i da bi bilo riskantno da se ide sa samo 2 pleja.
(3 pleja, 13. avgust 2017 07:56

Taj treći plej,ako dođe do ne daj Bože,neke povrede ili slično,biće Bogdan Bogdanović,koji je i juče u nekim akcijama prevodio loptu kao plej a počeo je i sa asistencijama da privlači pažnju,tako da od Micića neće biti ništa.

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

E sada ovom timu dodajte Simonovica, Teodosica, Nedovica, Radiljicu, Jokica i Zagorca. Pa onda budi majistor pa odaberi 12 igraca.

Moskri

pre 6 godina

Otpisujete gudurica koji je resio x utakmica ove i prosle godine u zvezdi. Odabran od strane obradovica vodja ekipe mlade repke i mvp prvenstva koje su osvojili. Paklena masina ako mene pitate mislim da zasluzuje poziv sa sve zdravim nedovicem i simonovicem

abc

pre 6 godina

@rade
pa dobro,ništa onda..ja predlažem da svi osim USA prestanu da se bave košarkom i da se donese pravilnik da je strogo zabranjeno razmišljati o pobedi protiv njih..a zašto se tu zaustaviti? svi osim FRA da prestanu da igraju rukomet,svi osim nas vaterpolo,svi osim BRA odbojku,svi osim Jamajčana da prestanu sa sprinterskim discipliama,svi osim Kineza stoni tenis itd. eee moj druže,kad bi tako sportisti razmišljali sve bi se završavalo na papiru..

Bugarski grafolog

pre 6 godina

(3 pleja, 13. avgust 2017 07:56)

Bogdan je treci plej po potrebi. A i sin Dragan moze da pomogne makar u prenosu lopte, kao Markovic. Ne bih se kladio na Micica iako ga gotivim. Od povrede nije isti.

Wllaxy

pre 6 godina

Lučić,Bogdanović,Birčević,Milosavljević,Raduljica??? Jesi dobro ti?
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2017 10:55)

I Raduljica? Baš zanimljivo, a ja bih se zakleo da sam ga video u "civilki" van terena, zajedno sa Simonovićem, Nedovićem i Teodosićem...

Profa

pre 6 godina

Lučić po fizikalijama je prava zamena za Simonovića, ima slabiji šut ali bolji je sa loptom. Mačvan je odličan, napredovao je, stamen u odbrani smanjio je nervozu, čini se da je Sale nasao za njega pravo mesto. Sve centre bih vodio, Birčević nažalost ne doprinosi ni odbranom ni napadom, a čini se ni za atmosferu u ekipi nije značajan faktor. Za ostale sta bude, Sale zna najbolje