Utorak, 08.08.2017.

18:45

Madriđani vladari Evrope, Real savladao UTD!

Ekipa Real Madrida pobedila je Mančester Junajted sa 2:1 u <a href="http://www.global.adidas.com/football?cm_mmc=AdiDisplay_PR-_-b92.net-uefa-super-cup-_-generic-_-branded-report-in-text-_-dv:brand-_-cn:Football-Ocean-Storm-FW17-_-pc:football&cm_mmc1=RS" class="text-link" target= "_blank">Super kupu Evrope</a>, odigranom u Skoplju.

Izvor: PT

Madriðani vladari Evrope, Real savladao UTD! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

229 Komentari

Sortiraj po:

Ante

pre 6 godina

Matic doktor za Pogbu. Cak mu ni Modric nije uspio prodati "tunel" haha... Ali realno, ovo je bilo kao da igraju seniori protiv juniora.

Negativni

pre 6 godina

albatros.budala, 8. avgust 2017 23:46)

Potpuno si u pravu. Ne zaboravi ni Iska, koji često igra napred, a ima sve kvalitete vrhunskog veznog igrača. I Barselona je bila najbolja kada su igrali Fabregas, Inijesta, Ćavi... uz Alonsa, njih trojica su bili i vezni red evropskog i svetskog prvaka - Španije.

MbApp3

pre 6 godina

Real poceo da igra kao Barselona covece. ? Mogli su mnogo pre da zavrse mec pre gola UTD i ugase im sve nade vec oko 60-og.
Zamisljam i Mbapea u ovakvom timu umesto Bejla ovakvog kakav je trenutno, kakav bi to tim bio. Real bi napravio odlican posao ako bi ga uvalili UTD za 100 miliona kako se prica.

Negativni

pre 6 godina

Real uopšte nije igrao punom snagom. Ne pamtim još od Sakijevog Milana da je neki tim imao ovakvu odbranu i sredinu terena. Jedini koji se ne uklapaju su golman i Benzema. To su im jedine slabe tačke. Zidan je inteligentan i ima čvrstinu i autoritet.
S druge strane, Pogba ne može da se nametne kao vodja i njegov problem je psihološke prirode. Nema autoritet pa Rašford izvodi prekide i glumi vodju na terenu a daleko je ispod klase Pogbe.
Mančester ima nekoliko igrača koji su za klasu lošiji od Realovih. Tek sad se vidi koliko je Murinjo dobar trener kad je sa ovim krševima osvojio par trofeja.

Rade

pre 6 godina

Ne mogu da verujem na šta je spao UTD od odlaska največeg trenera svih vremena.Jeste to tek početak sezone i forma se još traži ali onaj Lindgard,Herera,smotani Felaini,namaju štartu tražiti u timu.Valencia jedini koji je ostao od onog ubojitog tima.Pogba nije vredan ni 10 miliona,Rašford čim je ušao,napravio je pometnju u odbranu Reala.Nisu trebalo Rooneya da oteraju,sada bi dobro došao Matiću,za mene juče najbolji igrač Utda,Kukaju če proraditi,u to sam siguran.Real ima fantastičan tim,trenutno najjači na Svetu.Nemaju ni jednog da je loš,svi trče kao ludi.Svaka čast Zidanu,ima šampionski tim za boš jedno tri godine iako bi Ronaldo otišao.

markos

pre 6 godina

Nisam to ocekivao, ali razlika u kvaliteti ova dva tima je jos uvijek poprilicna. Rezultat je prilicno varljiv i moglo je na kraju biti i 2:2 ili da Utd pobijedi, ali Real je u ovom trenutku za dobru klasu bolji o United-a...da je bilo finale lige prvaka ili neki drugi (ipak puno vazniji mec) mislim da United ne bi prosao bez 3-4 gola u mrezi.

Iskreno sam mislio da ce ta razlika biti manja...mozda je stvar u pocetku sezone samo, ali na trenutke je bas izgledao kao da igra vrhunska ekipa Lige prvaka sa ekipom koja spada u Europa ligu...

Matic je bio dobar, povremeno i jako dobar (stvarno ne znam zasto ga je C prodao?) , ali sveukupno se vezno red Untd nije nikako mogao nositi sa veznim redom Reala (kao da su im dali da igraju taman koliko su htjeli).
Real je jos uvijek vjerojatno najbolja ekipa u Europi, a Manchester mislim da jos nije ni u top3 u PL. To se naravno brzo promjeni u puno je tu novih igraca, ali trenutno stanje je takvo kakvo jest.

Kosta

pre 6 godina

Ako Pogba vrijedi 100 onda Matić vrijedi 200 miliona. Evo kad ja kao Hrvat to kažem.
(Ante, 8. avgust 2017 23:45)

Verujem da biti Hrvat nije baš tolika prepreka da se ovako nešto zaključi. ;)
Zaista Pogba sve manje pokazuje s protokom vremena i veliko je pitanje taj toliki novac koji je u njega uložen. Matić s druge strane kao da prestaje da bude stidljivko velikih mogućnosti, pa bi kupovina njega mogla čak i da neutrališe rasipanje novca s Pogbom. Ja kao Čjelzijevac još ne mogu da verujem da su ga pustili, posebno nakon viđene sezone u tandemu s Kanteom.

volim Zvezdu ali ne i AVea

pre 6 godina

Nikada lakši zaradjeni novac i kec i iz keca bravo za real, mančester je zreo za peto, šesto mesto u premijeru a u ligi samp teško i grupu da će proći...

Petar

pre 6 godina

@ante
Ako Pogba vredi 100 onda Matić vredi 200 miliona, a ako matic vredi toliko onda modric bar vredi 400 miliona kad ja kao Srbin to kažem.

Pa kako ne

pre 6 godina

Nisam fan Reala, nikada nisam ni bio niti cu biti. Ali odusevljava me Zidanova taktika i pristup igri. Ovakvu igru igraju na svakom mecu, takticki uvek vrhunski postavljeni, uvek sve na svom mestu, zna se ko sta radi, gde se ko krece. Napad uvek ovako funkcionise, kada je Ronaldo u timu on gazi na sredini, Benzema i Bejl po bokovima. Ronaldo dodaje Benzemi ili Bejlu ili vrati nazad do Krosa ili Modrica koji ce rasiriti igru i davati uglavnom Bejlu ili Benzemi koji ce posle traziti Ronalda. Ako Ronaldo kojim slucajem probije po sredini ide ja sut ili takodje siri igru. Ako im se ukrade lopta opet su tu Modric i Kasemiro koji ce odmah tu uzimati loptu opet. Marcelo i Karvahal su takodje visoko i prave prostor i igraca vise. Sve deluje jako prosto, ali treba se to uigrati i treba imati te profile igraca. Mali Asensio je bomba, a bice jos veca. Mancester neuigran, Pogba cesto sebican cime kvari igru, stoperi su potrebni bolji jer npr Smoling tu godinama, nikada nista posebno nije bio, a i dalje igra. Ako hoces visoko, ne mozes sa takvom odbranom. Murinjo kao da nema uticaja na neke igrace. Matic je zahvalan igrac, nema price. Mnogo je puta Modrica stavio u dzep. Mozda ce svi biti bolji kada se uigraju jos, ali svakako fali odbrana. Simpatisem Junajted jos od vremena Skolsa, Bekama, Gigsa pa se i nadam da ce se vratiti na najvecu scenu jaki kao nekada. Da li Pogba vredi, vredi. Nema price. Mozda ne 100 miliona, ali vredi. Strasan igrac po meni.

Baxi

pre 6 godina

Dosao sam samo da vidim da li katalonci placu i kukaju zbog navodnog ofsajda kod prvog gol. Placu. Sto je gore od svega jos ispadose to pozitivni komentari, koja komedija s vama, ali dobro, mozda kada vam budu javili da ruka u ofsajdu nije i ofsajd bude druga prica, jasno se vidi da su u liniji 2 igraca, pronadjite slike na internetu.

Red Veteran

pre 6 godina

Kad se neko pita zašto je Man Utd drugi najveći fudbalsli klub na svetu (iza Reala ruku na srce), tek na napomenem nekoliko činjenica:
1. Po broju navijača Man Utd je daleko ispred svih poznatih klubova na svetu,
2. Najvrednija fudbalska institucija na svetu, vrednija od Reala, Barcelone, Bajerna, Milana, itd, (izvor Forbes),
3. Po godišnjim prihodima stalno je u vrhu, ponekad Real i Barca su malo ispred al' u protekle dve decenije u proseku ni jedan klub na svetu nema veće prihode.
4. Po uspehu najviše klupskih šampionskih titula u Engleskoj. U Evropi ne tako uspešni ali su prvi engleski klub koji je osvojio, za Engleze tada ne baš važan i popularan, Kup šampiona Evrope.
Malo li je?
Čestitke Realu na zasluženoj pobedi danas.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ šah 88 - U pravu si za stadione al i dalje imamo bolju reprezentaciju a što se tiče lige tu smo negdje ako ćemo gledati klubove u evro-kupovima imamo zasad po 2 kluba . Kad bi naši smanjili ligu na 10 klubova mislim da bi pretekli Makedonce . Realno oni su tek ove godine napravili neki mali pomak u Evropi . Što se tiče ligi : Hrvatska , Slovenija , Srbija , Makedonija , Bosna , Crna Gora .

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovaj Vaskez ce biti strasan igrac.
(Stefke, 8. avgust 2017 22:49)

Васкез има 26 година, многи мисле да има 18-19. Он је већ сад одличан играч али питање је колико ће да напредује...

Асенсио, са друге стране, има потенцијала до неба а тек су му 21...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Against modern football, 8. avgust 2017 22:15)

Наравно, волим да читам хвалоспеве о Милану, али зна се оригинална аристократија Европе - Реал, Милан, Ајакс, Бајерн, Јунајтед и Бенфика. Није то само питање броја освојених европских трофеја, већ и када и како.

Сви остали су клубови "другог" реда, што данас ништа не значи па су Сити, Челзи, ПСЖ далеко јачи од једног Ајакса и биће још много година, освојиће и трофеје.. Али у тај круг највећих клубова неће ући.

323

pre 6 godina

Nema nikakve veze sa trenerom jer oba trenera znaju sve o fudbalu. Real jednostavno ima bolje igrace i to je to. Pitanje je da li Murinjo ima i u Engleskoj najbolji tim. Ne znam zasto polemisete o trenerima, sta je svrha?

N4

pre 6 godina

Bio sam u strasnoj dilemi za koga da navijam. Ne volim Engleze, al mi dosadio i Real, a i zeleo sam uspeh za Matica. Realno, i pored neregularnosti bolji tom je pobedio. Cini mi se da igraju 10 puta Real bi u 9 bio pobednik.

robert

pre 6 godina

Nekad Kin, Stam, Irvin, Skols, Gigs, Van Nistelroj, Bekam, Zidan, Ronaldo, Raul, Roberto Karlos, Salgado... Danas Lingard, Pogba, Erera, Felaini, Mihtarjan, Isko, Karvahal, Kazemiro i tako dalje... Gledajte dečice i dalje vaše manekenčiće i palite se, ćao.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zidan doktor. 
Pored toga sto je najbolji igrac u istoriji fudbala, na putu je da postane i najbolji trener u istoriji. 
Sad je usao u top 20.
(Grande Zizu, 08. avgust 2017 23:27)


da ipak mozda nisi malo neobjektivan? ;)

neutralni felsh

pre 6 godina

zidan je bio igrac na kome se igra zasnivala ma u kojoj ekipi igrao,osvojio je sve sto se moglo osvojiti i iz takve fubalske karijere i iskustva da kao igrac saradjuje sa velikim trenerima kao sto je kapelo,lipi,del boske,eme zake, naravno da ce iskoristiti i preneti na mladje generacije, govoriti da su murinjo ili anceloti napravili od zidana trenera je van svake pameti,ma koliko ljudi hvalili murinja ili druge trenere jednostavno zidan je doktor fudbala i kao igrac i kao trener i to ga razlikuje od drugih
(igor, 08. avgust 2017 23:58)


vrlo je retko da odlican fudbaler napravi odlicnu trenersku karijeru (a narocito vanserijski fudbaler poput zidana)... mozda je problem u njihovoj percepciji - trener koji je kao igrac bio odlican dribler ili suter, mozda suvise ocekuje od svojih igraca, jer ono sto je njemu kao igracu bilo prosto ko pasulj, mnogim igracima nije. zamisljam xavia kako se tamo nekad kao trener cudi igracu u vezi zasto nije video rupu za pas saigracu u tom i tom minutu, dok su mu je jedan protivnicki igrac na ledjima a dvojica ispred... dugorocno, ako se ne prilagodi, takav tip trenera lako pocne da frustrira ekipu ocekivanjima i suvisnim igrackim autoritetom, zaziru i tremiraju se od njega kao legende igraca a ne vide dovoljno trenera u njemu, pa zato sve deluje pokoceno - maradonin problem izmedju ostalog... duga prica.
ali, izgleda da je zidan napravio pravi balans izmedju sebe kao nekadasnjeg igraca i sebe kao sadasnjeg trenera. rezultati su vidljivi.
murinjo je izgubio zestinu, njegov united je beskrvan, nema zara, nema kreativnosti, nema vere u pobedu. to nikad do sada nije bilo. hitno im treba ubedljiva pobeda na startu prvenstva, inace ce biti sve vise gusto. levi bek, levo krilo, uzas pri napadu.

BAKI

pre 6 godina

Videli smo utakmicu,maštoviti i sigurni Real i nešto što se zove MU u pokušaju.Meni su bili zanimljiviji komentari i izjave navijača Reala pred utakmicu.Svi kao po navici očekuju pobedu jer je to najveći i najbolji svetski tim bla,bla, bla...Kako su znali da će biti baš 2:1 ? Svi su dobri kladioničari ili je nešto drugo u pitanju ???

djomla

pre 6 godina

Real igrao koliko je trebao, malo me samo brine sirina klupe u napadackom smislu, duga je sezona pred njima. Mozda kupe koji spic

New Jersey

pre 6 godina

Sta ofsajd ofsajd ofsajd...pa i Lukaku je dao gol iz ofsajda,pregledajte utakmicu protiv Bajerna isto Bajern dao gol iz ofsajda i nisu cist penal sudili Realu,sta samo kukate,danas su imali srece da nisu primili petardu koliko su smesno igrali.

Sintagma

pre 6 godina

Auuuu sto Real nabija komplekse Englezima.
Ovo je istorija sto su Spanci od 2009 pa naovamo nabili komplekse Englezima, pa i ostatku Evrope.
Od zadnjih 9 LS, Spanci uzeli 6 !!

profesor

pre 6 godina

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.
(Against modern football, 08. avgust

1968. i 1999. ....da sinko,obe titule su bile pre 2000.

boca77

pre 6 godina

Ovi sto kazu ofsajd kao kuca treba dioptriju da menjaju,Kazemiro je bio u liniji sa odbranom.Matic solidan ali vidi se da je malo van forme jer je cekao transfer pa nije trenirao sa ekipom.

Grande Zizu

pre 6 godina

Matic odlican.
De Hea spasao Murinja bruke.
Magicni Isko i Vaskez.
Izgledalo je kao da se pobednik znao pre meca, tj kao sto neko napisa "Real sa pola gasa".
Zeleno je Murinjovo Jedinstvo za Zizuovu masineriju.
Ne zaboravite da je Murinjo doveo Zizua u Real i da je Zidan pokupio sve Murinjove i Ancelotijeve fore.
Zidan doktor.
Pored toga sto je najbolji igrac u istoriji fudbala, na putu je da postane i najbolji trener u istoriji.
Sad je usao u top 20.

4k4.Dex

pre 6 godina

Kakv bre ofsajd svi spominju nisam uopste primetio da je sporna situacija. Bio je civek tu negde u linini sa zadnjim igracem odbrane, nemoj da mi gledate par santimetara napred nazad jer to ne cidi ni sudija a kamo li znalci sa komentara ovde. Jedbostavno su ga zaboravili i to je to, dobio tacnu loptu i cao zdravo.

Pantic

pre 6 godina

"Matic je uzeo svaku loptu Modricu. 
(Realno, 8. avgust 2017 22:36) " 
I realno, šta mu to vredi
(Mile, 08. avgust 2017 22:54)

Koliko su duela imali, jedan, dva? P.s. jel uzeo i protok igre Reala?

AFC

pre 6 godina

Jedinstvo je igralo onoliko koliko su im kraljevici dozvolili.

1. Arsenal
2. Man city
3. Chelsea
4. Tottenham

To ce biti ove sezone. Donece nam Sancez i Lakazet titulu.
Ranijih godina nikad nisam najavljivao titulu jer sam bio ubedjen da nam je 3 mesto krajnji domet.
Ove godine ladimo LS a sledece se vracamo kao nosioci grupe.
In Arsene we trust.
Da se covek oprosti od Arsenala sa 4 titule PL.
Za istoriju...

igor

pre 6 godina

vidim deca svasta komentarisu, kao prvo zidan je kao igrac bio mozak,a to fudbalsko znanje mu koristi i kao treneru,zidan je bio igrac na kome se igra zasnivala ma u kojoj ekipi igrao,osvojio je sve sto se moglo osvojiti i iz takve fubalske karijere i iskustva da kao igrac saradjuje sa velikim trenerima kao sto je kapelo,lipi,del boske,eme zake, naravno da ce iskoristiti i preneti na mladje generacije, govoriti da su murinjo ili anceloti napravili od zidana trenera je van svake pameti,ma koliko ljudi hvalili murinja ili druge trenere jednostavno zidan je doktor fudbala i kao igrac i kao trener i to ga razlikuje od drugih

the Internet master

pre 6 godina

Ne znam zašto se ljudi ovde ovoliko tripuju. Nebitni su ofsajdi I neregularni golovi. Madrid je došao sa ekipom koja je uigrana, koja je pre samo par meseci osvojila LŠ. I igrali su bolje. Mančester igrao sa tri čoveka koja samo što su došla, I svi očekuju sa pokidaju šampione. To je glupo i nerealno. Mada Lindelof i Smalling su puške, nema sumnje.

ja realno

pre 6 godina

Real malo bolji. Ali mora li dva nereguralna gola? Prvi ofsajd a drugi cist faul nad igracem koji izlazi da presece pas posle kojeg pada gol.

albatros.budala

pre 6 godina

Ok ljudi se loze na Ronalda, Bejla, Benzemu i tako te napred ali Real podjednako dobro igra i bez njih. Poenta Realovog uspeha poslednjih godina (osim trenera naravno) je savrsen vezni red. Modric, Kros, Kazemiro - na poluvremenu ova trojica imaju procenat tacnih pasova 95-97% sto je neverovatno, svako ko to zeli da omalovazi nema pojma o fudbalu. Pritom to cak i nisu previse lopte unazad vec grade svaku akciju svog tima. Ako igrac na sredini terena uvek da tacan i pametan pas, pa onaj posle njega isto tako, to jednostavno mora izgledati tecno i efikasno. Videlo se i veceras da je Real ista ekipa sa i bez Ronalda, ceo drugi deo prosle sezone u prvenstvu je napad igrala rezervna trojka - Asensio, Vaskez, Morata i opet su se prosetali do titule. Medjutim Kazemiro (i pogotovo) Kros i Modric su kljuc svih uspeha i lepe igre koju Real poslednjih godina pruza. Obratite paznju kako je najjaci tim Evrope uvek ekipa koja ima najbolju trojku na sredini terena. Nismo valjda klinci da se lozimo samo na golove i asistencije :)

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Kod prvog gola ofsajd a kod drugog Isko koji je prelezao dosta vremena na travi tokom meca, sapleo je Matica!
Sad ne znam, mozda je i Lukaku bio u ofaajdu ali taj ugao nisam video ali sve u svemu vise na stetu Mancestera. I pored toga Real je bio dosta bolji u vecem delu meca.
Kod Mancestera Matic je bio najbolji, jedini je parirao Realovoj sredini.
Nije mi jasno zasto Rasford izvodi prekide a sut i centarsut su mu blago receno diskutabilni?! Ali najveca misterija je ovoliko prostora Lingardu. Kao da gledam Ruiza u Zvezdi tj. sad na srecu gledao. Misterija!

RD7

pre 6 godina

Ajd i da je tako ... Dve precke Reala ne racunas? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 8. avgust 2017 22:35)

Kakve prečke da računa? Ko još računa prečke?

A Matić najbolji igrač Uniteda, pokidao!

Stefke

pre 6 godina

Utisci:
Mancester bolje da kupi neke igrace iz odbrane,jer im je veceras odbrana bila Matic,Valensija i 3 panja
Napad ako e uigra i ovaj Rasford bude u startnoj bice to opasno
Neko napisa svaka cast Juventusu kako su utrpali Mancesteru ovo,pridruzujem se cestitkama
Sredina ,cini se da je Matic vise imao dobrih asistencija nego Pogba i Herera zajedno
Ovaj Vaskez ce biti strasan igrac.

Against modern football

pre 6 godina

Dva najveca kluba u istoriji fudbala.
(pininfarina, 08. avgust 2017 19:59)

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.

Perica

pre 6 godina

Iako to rezultat ne govori, Real je razbio Junajted.
10 golova su im mogli dati.
2 precke.
Bukvalno bez Ronalda.
U pripremnim utakmicama s vam rekao da je Zidan sakrio sve, da ti porazi ne pokazuju nista i da ce uzeti Superkup sa pola gasa.
To se i dogodilo.

Kol

pre 6 godina

@(Liverpool Man, 08. avgust 2017 22:18)

Sta li bi tek uradili Liverpulu, a da Liverpul nema ni priliku da igra sa Realom, jos kad Kutinjo ode koji je namestio pola golova prosle sezone bice vam veselo ali dobro bitno da se peva walk alone! Zaista postujem Liverpul jer je to najveci protivnik Junajtedu na Ostrvu ali ovakvi nazovi navijaci su nepotrebni, utakmica je bila dobra Real malo bolji i srecniji i eto pobede, ovo je sezona kada Murinjo mora da pokaze zasto je doveden, kupili su sve sto je trazio mozda bude jos neki blesav transfer do kraja avgusta, ali ove sezone mora da uzme neki ozbiljan trofej Prvenstvo ili LS inace a bice zanimljivo na kraju sezone!

neko ko zna

pre 6 godina

Ne računajući gol Reala iz ofsajda utakmica je 1-1 i dve stopostotne šanse Mančestera.
(Miloš, 08. avgust 2017 22:27)

Ajd i da je tako ... Dve precke Reala ne racunas? :)

Souma ledjenda

pre 6 godina

Postavlja se jedno pitanje, koliko ce golova zavrsiti u mrezi Junajteda.
(Souma ledjenda, 08. avgust 2017 18:20.)

Svi udarili dislajk a evo ja pogodi.

JPR24

pre 6 godina

I naravno gol iz ofsajda... Kakav cirkus sa sudijama prosto neverovatno ! Kritika je za sudije, Real je ionako sa svojom igrom zasluzio gol, da nije taj pao bi ionako kasnije. Drugo poluvreme mnogo bolja i interesantnija utakmica.

Liverpool Man

pre 6 godina

I ovaj Lindelof...juce dosao u klub sad glumi i skida medalju. E decko treba da postujes to sto si imao sansu da igras u ovakvoj utakmici. Mozda ti i bude i jedina...

replay

pre 6 godina

Pratim Mančester junajted skoro 20 godina. Znao sam da će nakon Fergusona biti kraj dominacije kakva je do tad bila. Ali ovoliki pad nisam očekivao. Potpuno pregazen i ponizen danas, bez obzira na rezultat kojim se utakmica zavrsi. A bez Ronalda u Realu. Murinjo trosi milione, igre nigde. Košmar stvarno. Drago mi je bar da u ovom crnilu matić najsvetljija karika. Igra dobro koliko može u ovoj situaciji gde mančester samo gleda u loptu.

panco

pre 6 godina

odlican Unuted. Realno od Rela se i ocekuje da igraju dobro. Ako ovako nastavi, a ocekujem jos bolje od Uniteda, mislim da imajj velike sanse za tituku PL. jedino im City moze parirati. Onakve sanse ni Rashford ni onaj begijanac ne mogu da maše. Matic me stvarno odusevio. igra standardno dobro. Nema veze dal je Real ili neko drugi u pitanju.

Tihi komentator

pre 6 godina

@Bosanac, nije to baš tako. I Hajduk iz Splita ima lep stadion. Ako upoređujemo isključivo stadione iz bivše SFRJ. Ako ćemo o Balkanu, onda nemoj zaboraviti Rumunski nacionalni stadion u Bukurešti. Štadiončina sine!

Objektivan gledalac

pre 6 godina

Real postigao gol iz ofsajda i gol nakon sto je Matic fauliran i to su 2 neregularna gola Reala.
Gde je onaj VAR? Real nece osvojiti nijednu titulu bude li se VAR primenjivao u Primeri i LS.

Markisa ti kaze

pre 6 godina

Matic solidan za prvi put.na trenutke je nestajao.par dobrih reakcija u obrani i lopti u napadu.lukaku dao gol.mora da nauci bacit loptu iz auta.rashford panj.jedan na jedan a on puca lijevom unutrasnjom u kontra kut.neiskustvo.pogba je upitnik.rjesit ce to mou.real ko real.europski prvak.svi pomalo losi a pobjedili.jel tako?

The Offspring

pre 6 godina

Za neupućene, Makedonci su rekonstruisali Gradski stadion (FK Vardara) i napravili nacionalni stadion u skladu sa standardima Uefe. Kod nas je FSS pokušavao da pokrene priču, ali su je političari stopirali - a imali bi sudomaćinstvo Eura 2020. Stadion od 55.000 mora biti u Beogradu (uslovi za hotelski smeštaj, blizinu aerodromu i sl), Zvezdin stadion se ne može rekonstruisati zbog protivpožarne neuslovnosti, a Partizanov nije popularan. Jedino je logična treća lokacija i izgleda da su se Novi Političari konačno dogovorili kome, kako, i tek onda šta i gde.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Jeste sa je bio ofsajd ali realno real barem igra fudbal u odnosu na junajted koji se se zatvorio tipicno za mourinja.Bice pravi spektakl sad kada se bude igro el klasiko to ce da bude fudbal i da prsti od sansi na obe strane

Brat pantela

pre 6 godina

Ne lupajte gluposti.
Nije bio ofsajd.
Gledajte gde stoji drugi igrac Junajteda.
Smoling je ostao.
Nije ni pokusao da se izvuce.
Gledate i ne vidite.
Imate i usporeni snimak.
Slepi pored ociju.

Marko

pre 6 godina

Офсајд Каземира судија ! Плус лопта се одбила кад је шутнуо Крос тако да није офсајд Лукакуа.
(Купус, 08. avgust 2017 21:25)

How yes no.

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Ofsajda nije bilo.
Obratite paznju na Smolingovu levu nogu.
Svaka cast sudiji na odluci ako je video da nije ofsajd, mada mislim da je isao na srecu i nije pogresio.
Kazemiro je bio ispred Lindeloga ali iza Smolinga.
Smoling je ostao ukopan umesto da napravi zamku.
Svaka cast sudiji.
Da je gol ponisten Real bi bio ostecen.
Ofsajda nema.
Najsmesnije je to sto je pusten usporen snimak i ljudi opet vide ofsajd.
Strasno.

rajvosa.ch

pre 6 godina

Lagano ce ovo uzeti najveci...Real svakako. 
Malo raji drago sto se United "vratio" ali sve je to jos previse tanko za Real.
(rajvosa.ch, 08. avgust 2017 20:45)

Vi sto pucate minuse, jel se razumijete u fudbal ili?
Cuj United s Realom da igra????
Pa vise je Vardar imao sanse na ovom stadionu, ljudi viktorije igraju.

szobi

pre 6 godina

(pininfarina, 08. avgust 2017 19:59)
Zašto misliš da je Mančester Junajted jedan od dva najveća kluba? Nisam pljuvač, želim samo da znam zašto si to napisao.

Cutinho

pre 6 godina

Nisam strucnjak...ali evo vec trecu godinu pitam se da li je moguce da Lingard igra za Mancester???

Dovoljno je uporediti Iska i njega i jasno je zasto je Mancester tu gde jeste.

Vezno red sa dvojicom da kazem klasicnih defanzivnih igraca, Herera i Matic, koje je vezni red Reala pojeo.

Mancester nikad nije imao drvenastiju ekipu, nigde lepote,driblinga,prodora, i kup uefa su uzeli srecno,Ajaks sa prosekom 21 godina igrao finale.

Uzas za mene kao navijaca Mancestera se nastavlja.

ZokiMr

pre 6 godina

Boze koliko los fudbal i utakmica! Zgrozen sam kvalitetom tj nekvalitetom... Zasto ovo pustaju na televiziji kad su ljudi evidentno nespremni u ovom delu sezone.

coki

pre 6 godina

au kakav ofsajd Lukakua,da li je moguce da je toliko bas neinteligentan lik?uzima loptu ispred Mihitarijana a ne vidi da je tri metra u ofsajdu?u umesto 2:1 kontre pravi ofsajd.Njegova neinteligencija plus Realov gol iz ofsajda,tesko ce Mancester do pobede.

djole

pre 6 godina

Real mnogo bolji, konkretniji, dosli da igraju fudbal... dok Mancester igra dosadno, murinjovski, negledljivo. A Matic je vredan pomena u vasim naslovima samo zato jer je nas, jer ja koliko vidim igraci Reala se dodaju na sredini terena koliko zeli, nema nikog da im tu loptu uzme!

Batalaka

pre 6 godina

Sramotno da MU nema igru preko centra! Pogba, Lingard, Mktarijan, Lukaku... druga liga! Gol je iz ofsajda, ali to nema veze, Real je toliko bolji da je to zapanjujuće. Igra kao Barsa sa Ćavijem i Inijestom u najboljim danima. Ovi loptu ne mogu da iznesu iz 16.

djole

pre 6 godina

Ja mislio da smo mi lideri u regionu, a igra se u Skoplju? Kako to? Ja znam da smo veoma ljubazni i gostoljubivi, svaki od ovih engleskih navijaca bi se osecao kao kod kuce...

Купус

pre 6 godina

Офсајд Каземира судија ! Плус лопта се одбила кад је шутнуо Крос тако да није офсајд Лукакуа.

delija CG

pre 6 godina

Cisti ofsajd ali da se ne zamlacujemo oko toga mi navijaci junajteda sa Murinjom necemo uzivat u gledanju Junajteda ni ove godine i sta radi lingard u timu a marsijal na klupi nikad mi mece bit jasno ali nikad...

Amigo

pre 6 godina

Koliko su Modric i Isko bolji fudbaleri od Matica, Pogbe i Erere. To je razlika, ostali nisu ni bitni na terenu. Modric najbolji igrac reala otkad je dosao u klub. Inace sam srbin, ako neko misli da zelim da provociram.

neutralni felsh

pre 6 godina

Real,Junajted,Milan - najveci klubovi svih vremena!
(Lex, 08. avgust 2017 20:20)


slobodno sedi kad ih spomenes, nemoj da si ko Lecic, milicajac u "tri karte za holivud" ;)

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Volim MU
(anica, 08. avgust 2017 20:52)

Ti volis i Federera,Nadala,Noloa,Zvezdu,Detroit Pistonse,Njujork Rendzerse,Hamiltona,Rozberga,Tajger Vudsa...

marko

pre 6 godina

Brate videlo se na pripremnim utakmicama. Sve su izgubili, nije imao ko gola dati.
(bojaaan, 08. avgust 2017 20:01)

Pa ne znam od koga ljudi očekuju da daje golove ? Na pripremnim utakmica Bejl i Benzema nisu dali nijedan gol a napadači su. Sve golove su postigli vezisti. To još više govori o Ronaldovoj veličini. Dok Mesi ima Nejmara i Suareza, Ronaldo ima dva panja. Bejla koji se povredjuje i koji je izgubljen i Benzema koji je zaboravio kako se daje gol. Ni ziceri mu više nisu dovoljni.

HESOYAM

pre 6 godina

Da vidim baš kako će igrati Real bez njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac, 8. avgust 2017 19:52)

Isto.

Topic

pre 6 godina

(Madridista, 08. avgust 2017 20:07)

Ne brini tu je sudija da vas pogura kao i uvek. I onda se vi masrioti radujete kao da je sve normalno.

Dragan VG

pre 6 godina

@Pininfarina

A Milan, Bajern, Barselona, Liverpul?
Pa i Ajaks ima vise titula prvaka Evrope. Ne hejtujem Junajted, samo konstatujem...

bojaaan

pre 6 godina

Da vidim baš kako će igrati Real bez njega.
(komarac, 08. avgust 2017 19:52)

Brate videlo se na pripremnim utakmicama. Sve su izgubili, nije imao ko gola dati.

kimiko

pre 6 godina

Ja gledam Mančester Junajted samo kada igraju nasi igrači. Tako sam pratio dok je igrao Vidić, pa cu sada opet kada igra Matić. I najviše volim onu pesmicu o Nemanji što je pevaju Englezi, a oni su veliki kriticari pa to dobro treba zaslužiti. Tako sam se ja pitao zašto oni vole da pevaju pesmice igračima pa sam došao do ovog zaključka.

neutralni felsh

pre 6 godina

transfer blama na otvaranju. ladno igraju kolo odeveni po starim plemenskim obicajima (marama, gunj i vunene carape), obukli se kao za +5 celzijusa na ovoliku zegu.

Nikki

pre 6 godina

Kakav Mancester medju dva najveca kluba pa da se Teri nije sapleo i onaj preoket u nadoknadi protiv Bajerna imali bi jednu jedinu LS a i sa ove tri nezasluzene daleko su od jednog Bajerna, Milana, Barselone...

Against modern football

pre 6 godina

Dva najveca kluba u istoriji fudbala.
(pininfarina, 08. avgust 2017 19:59)

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.

albatros.budala

pre 6 godina

Ok ljudi se loze na Ronalda, Bejla, Benzemu i tako te napred ali Real podjednako dobro igra i bez njih. Poenta Realovog uspeha poslednjih godina (osim trenera naravno) je savrsen vezni red. Modric, Kros, Kazemiro - na poluvremenu ova trojica imaju procenat tacnih pasova 95-97% sto je neverovatno, svako ko to zeli da omalovazi nema pojma o fudbalu. Pritom to cak i nisu previse lopte unazad vec grade svaku akciju svog tima. Ako igrac na sredini terena uvek da tacan i pametan pas, pa onaj posle njega isto tako, to jednostavno mora izgledati tecno i efikasno. Videlo se i veceras da je Real ista ekipa sa i bez Ronalda, ceo drugi deo prosle sezone u prvenstvu je napad igrala rezervna trojka - Asensio, Vaskez, Morata i opet su se prosetali do titule. Medjutim Kazemiro (i pogotovo) Kros i Modric su kljuc svih uspeha i lepe igre koju Real poslednjih godina pruza. Obratite paznju kako je najjaci tim Evrope uvek ekipa koja ima najbolju trojku na sredini terena. Nismo valjda klinci da se lozimo samo na golove i asistencije :)

igor

pre 6 godina

vidim deca svasta komentarisu, kao prvo zidan je kao igrac bio mozak,a to fudbalsko znanje mu koristi i kao treneru,zidan je bio igrac na kome se igra zasnivala ma u kojoj ekipi igrao,osvojio je sve sto se moglo osvojiti i iz takve fubalske karijere i iskustva da kao igrac saradjuje sa velikim trenerima kao sto je kapelo,lipi,del boske,eme zake, naravno da ce iskoristiti i preneti na mladje generacije, govoriti da su murinjo ili anceloti napravili od zidana trenera je van svake pameti,ma koliko ljudi hvalili murinja ili druge trenere jednostavno zidan je doktor fudbala i kao igrac i kao trener i to ga razlikuje od drugih

Perica

pre 6 godina

Iako to rezultat ne govori, Real je razbio Junajted.
10 golova su im mogli dati.
2 precke.
Bukvalno bez Ronalda.
U pripremnim utakmicama s vam rekao da je Zidan sakrio sve, da ti porazi ne pokazuju nista i da ce uzeti Superkup sa pola gasa.
To se i dogodilo.

Liverpool Man

pre 6 godina

I ovaj Lindelof...juce dosao u klub sad glumi i skida medalju. E decko treba da postujes to sto si imao sansu da igras u ovakvoj utakmici. Mozda ti i bude i jedina...

neko ko zna

pre 6 godina

Ne računajući gol Reala iz ofsajda utakmica je 1-1 i dve stopostotne šanse Mančestera.
(Miloš, 08. avgust 2017 22:27)

Ajd i da je tako ... Dve precke Reala ne racunas? :)

Grande Zizu

pre 6 godina

Matic odlican.
De Hea spasao Murinja bruke.
Magicni Isko i Vaskez.
Izgledalo je kao da se pobednik znao pre meca, tj kao sto neko napisa "Real sa pola gasa".
Zeleno je Murinjovo Jedinstvo za Zizuovu masineriju.
Ne zaboravite da je Murinjo doveo Zizua u Real i da je Zidan pokupio sve Murinjove i Ancelotijeve fore.
Zidan doktor.
Pored toga sto je najbolji igrac u istoriji fudbala, na putu je da postane i najbolji trener u istoriji.
Sad je usao u top 20.

Amigo

pre 6 godina

Koliko su Modric i Isko bolji fudbaleri od Matica, Pogbe i Erere. To je razlika, ostali nisu ni bitni na terenu. Modric najbolji igrac reala otkad je dosao u klub. Inace sam srbin, ako neko misli da zelim da provociram.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Volim MU
(anica, 08. avgust 2017 20:52)

Ti volis i Federera,Nadala,Noloa,Zvezdu,Detroit Pistonse,Njujork Rendzerse,Hamiltona,Rozberga,Tajger Vudsa...

the Internet master

pre 6 godina

Ne znam zašto se ljudi ovde ovoliko tripuju. Nebitni su ofsajdi I neregularni golovi. Madrid je došao sa ekipom koja je uigrana, koja je pre samo par meseci osvojila LŠ. I igrali su bolje. Mančester igrao sa tri čoveka koja samo što su došla, I svi očekuju sa pokidaju šampione. To je glupo i nerealno. Mada Lindelof i Smalling su puške, nema sumnje.

replay

pre 6 godina

Pratim Mančester junajted skoro 20 godina. Znao sam da će nakon Fergusona biti kraj dominacije kakva je do tad bila. Ali ovoliki pad nisam očekivao. Potpuno pregazen i ponizen danas, bez obzira na rezultat kojim se utakmica zavrsi. A bez Ronalda u Realu. Murinjo trosi milione, igre nigde. Košmar stvarno. Drago mi je bar da u ovom crnilu matić najsvetljija karika. Igra dobro koliko može u ovoj situaciji gde mančester samo gleda u loptu.

Pantic

pre 6 godina

"Matic je uzeo svaku loptu Modricu. 
(Realno, 8. avgust 2017 22:36) " 
I realno, šta mu to vredi
(Mile, 08. avgust 2017 22:54)

Koliko su duela imali, jedan, dva? P.s. jel uzeo i protok igre Reala?

Cutinho

pre 6 godina

Nisam strucnjak...ali evo vec trecu godinu pitam se da li je moguce da Lingard igra za Mancester???

Dovoljno je uporediti Iska i njega i jasno je zasto je Mancester tu gde jeste.

Vezno red sa dvojicom da kazem klasicnih defanzivnih igraca, Herera i Matic, koje je vezni red Reala pojeo.

Mancester nikad nije imao drvenastiju ekipu, nigde lepote,driblinga,prodora, i kup uefa su uzeli srecno,Ajaks sa prosekom 21 godina igrao finale.

Uzas za mene kao navijaca Mancestera se nastavlja.

Petar

pre 6 godina

@ante
Ako Pogba vredi 100 onda Matić vredi 200 miliona, a ako matic vredi toliko onda modric bar vredi 400 miliona kad ja kao Srbin to kažem.

Tihi komentator

pre 6 godina

@Bosanac, nije to baš tako. I Hajduk iz Splita ima lep stadion. Ako upoređujemo isključivo stadione iz bivše SFRJ. Ako ćemo o Balkanu, onda nemoj zaboraviti Rumunski nacionalni stadion u Bukurešti. Štadiončina sine!

Stefke

pre 6 godina

Utisci:
Mancester bolje da kupi neke igrace iz odbrane,jer im je veceras odbrana bila Matic,Valensija i 3 panja
Napad ako e uigra i ovaj Rasford bude u startnoj bice to opasno
Neko napisa svaka cast Juventusu kako su utrpali Mancesteru ovo,pridruzujem se cestitkama
Sredina ,cini se da je Matic vise imao dobrih asistencija nego Pogba i Herera zajedno
Ovaj Vaskez ce biti strasan igrac.

djole

pre 6 godina

Real mnogo bolji, konkretniji, dosli da igraju fudbal... dok Mancester igra dosadno, murinjovski, negledljivo. A Matic je vredan pomena u vasim naslovima samo zato jer je nas, jer ja koliko vidim igraci Reala se dodaju na sredini terena koliko zeli, nema nikog da im tu loptu uzme!

4k4.Dex

pre 6 godina

Kakv bre ofsajd svi spominju nisam uopste primetio da je sporna situacija. Bio je civek tu negde u linini sa zadnjim igracem odbrane, nemoj da mi gledate par santimetara napred nazad jer to ne cidi ni sudija a kamo li znalci sa komentara ovde. Jedbostavno su ga zaboravili i to je to, dobio tacnu loptu i cao zdravo.

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Kod prvog gola ofsajd a kod drugog Isko koji je prelezao dosta vremena na travi tokom meca, sapleo je Matica!
Sad ne znam, mozda je i Lukaku bio u ofaajdu ali taj ugao nisam video ali sve u svemu vise na stetu Mancestera. I pored toga Real je bio dosta bolji u vecem delu meca.
Kod Mancestera Matic je bio najbolji, jedini je parirao Realovoj sredini.
Nije mi jasno zasto Rasford izvodi prekide a sut i centarsut su mu blago receno diskutabilni?! Ali najveca misterija je ovoliko prostora Lingardu. Kao da gledam Ruiza u Zvezdi tj. sad na srecu gledao. Misterija!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Jeste sa je bio ofsajd ali realno real barem igra fudbal u odnosu na junajted koji se se zatvorio tipicno za mourinja.Bice pravi spektakl sad kada se bude igro el klasiko to ce da bude fudbal i da prsti od sansi na obe strane

Batalaka

pre 6 godina

Sramotno da MU nema igru preko centra! Pogba, Lingard, Mktarijan, Lukaku... druga liga! Gol je iz ofsajda, ali to nema veze, Real je toliko bolji da je to zapanjujuće. Igra kao Barsa sa Ćavijem i Inijestom u najboljim danima. Ovi loptu ne mogu da iznesu iz 16.

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Ofsajda nije bilo.
Obratite paznju na Smolingovu levu nogu.
Svaka cast sudiji na odluci ako je video da nije ofsajd, mada mislim da je isao na srecu i nije pogresio.
Kazemiro je bio ispred Lindeloga ali iza Smolinga.
Smoling je ostao ukopan umesto da napravi zamku.
Svaka cast sudiji.
Da je gol ponisten Real bi bio ostecen.
Ofsajda nema.
Najsmesnije je to sto je pusten usporen snimak i ljudi opet vide ofsajd.
Strasno.

Objektivan gledalac

pre 6 godina

Real postigao gol iz ofsajda i gol nakon sto je Matic fauliran i to su 2 neregularna gola Reala.
Gde je onaj VAR? Real nece osvojiti nijednu titulu bude li se VAR primenjivao u Primeri i LS.

djole

pre 6 godina

Ja mislio da smo mi lideri u regionu, a igra se u Skoplju? Kako to? Ja znam da smo veoma ljubazni i gostoljubivi, svaki od ovih engleskih navijaca bi se osecao kao kod kuce...

panco

pre 6 godina

odlican Unuted. Realno od Rela se i ocekuje da igraju dobro. Ako ovako nastavi, a ocekujem jos bolje od Uniteda, mislim da imajj velike sanse za tituku PL. jedino im City moze parirati. Onakve sanse ni Rashford ni onaj begijanac ne mogu da maše. Matic me stvarno odusevio. igra standardno dobro. Nema veze dal je Real ili neko drugi u pitanju.

marko

pre 6 godina

Brate videlo se na pripremnim utakmicama. Sve su izgubili, nije imao ko gola dati.
(bojaaan, 08. avgust 2017 20:01)

Pa ne znam od koga ljudi očekuju da daje golove ? Na pripremnim utakmica Bejl i Benzema nisu dali nijedan gol a napadači su. Sve golove su postigli vezisti. To još više govori o Ronaldovoj veličini. Dok Mesi ima Nejmara i Suareza, Ronaldo ima dva panja. Bejla koji se povredjuje i koji je izgubljen i Benzema koji je zaboravio kako se daje gol. Ni ziceri mu više nisu dovoljni.

boca77

pre 6 godina

Ovi sto kazu ofsajd kao kuca treba dioptriju da menjaju,Kazemiro je bio u liniji sa odbranom.Matic solidan ali vidi se da je malo van forme jer je cekao transfer pa nije trenirao sa ekipom.

Markisa ti kaze

pre 6 godina

Matic solidan za prvi put.na trenutke je nestajao.par dobrih reakcija u obrani i lopti u napadu.lukaku dao gol.mora da nauci bacit loptu iz auta.rashford panj.jedan na jedan a on puca lijevom unutrasnjom u kontra kut.neiskustvo.pogba je upitnik.rjesit ce to mou.real ko real.europski prvak.svi pomalo losi a pobjedili.jel tako?

RD7

pre 6 godina

Ajd i da je tako ... Dve precke Reala ne racunas? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 8. avgust 2017 22:35)

Kakve prečke da računa? Ko još računa prečke?

A Matić najbolji igrač Uniteda, pokidao!

Kosta

pre 6 godina

Ako Pogba vrijedi 100 onda Matić vrijedi 200 miliona. Evo kad ja kao Hrvat to kažem.
(Ante, 8. avgust 2017 23:45)

Verujem da biti Hrvat nije baš tolika prepreka da se ovako nešto zaključi. ;)
Zaista Pogba sve manje pokazuje s protokom vremena i veliko je pitanje taj toliki novac koji je u njega uložen. Matić s druge strane kao da prestaje da bude stidljivko velikih mogućnosti, pa bi kupovina njega mogla čak i da neutrališe rasipanje novca s Pogbom. Ja kao Čjelzijevac još ne mogu da verujem da su ga pustili, posebno nakon viđene sezone u tandemu s Kanteom.

AFC

pre 6 godina

Jedinstvo je igralo onoliko koliko su im kraljevici dozvolili.

1. Arsenal
2. Man city
3. Chelsea
4. Tottenham

To ce biti ove sezone. Donece nam Sancez i Lakazet titulu.
Ranijih godina nikad nisam najavljivao titulu jer sam bio ubedjen da nam je 3 mesto krajnji domet.
Ove godine ladimo LS a sledece se vracamo kao nosioci grupe.
In Arsene we trust.
Da se covek oprosti od Arsenala sa 4 titule PL.
Za istoriju...

bojaaan

pre 6 godina

Da vidim baš kako će igrati Real bez njega.
(komarac, 08. avgust 2017 19:52)

Brate videlo se na pripremnim utakmicama. Sve su izgubili, nije imao ko gola dati.

szobi

pre 6 godina

(pininfarina, 08. avgust 2017 19:59)
Zašto misliš da je Mančester Junajted jedan od dva najveća kluba? Nisam pljuvač, želim samo da znam zašto si to napisao.

Brat pantela

pre 6 godina

Ne lupajte gluposti.
Nije bio ofsajd.
Gledajte gde stoji drugi igrac Junajteda.
Smoling je ostao.
Nije ni pokusao da se izvuce.
Gledate i ne vidite.
Imate i usporeni snimak.
Slepi pored ociju.

rajvosa.ch

pre 6 godina

Lagano ce ovo uzeti najveci...Real svakako. 
Malo raji drago sto se United "vratio" ali sve je to jos previse tanko za Real.
(rajvosa.ch, 08. avgust 2017 20:45)

Vi sto pucate minuse, jel se razumijete u fudbal ili?
Cuj United s Realom da igra????
Pa vise je Vardar imao sanse na ovom stadionu, ljudi viktorije igraju.

delija CG

pre 6 godina

Cisti ofsajd ali da se ne zamlacujemo oko toga mi navijaci junajteda sa Murinjom necemo uzivat u gledanju Junajteda ni ove godine i sta radi lingard u timu a marsijal na klupi nikad mi mece bit jasno ali nikad...

coki

pre 6 godina

au kakav ofsajd Lukakua,da li je moguce da je toliko bas neinteligentan lik?uzima loptu ispred Mihitarijana a ne vidi da je tri metra u ofsajdu?u umesto 2:1 kontre pravi ofsajd.Njegova neinteligencija plus Realov gol iz ofsajda,tesko ce Mancester do pobede.

The Offspring

pre 6 godina

Za neupućene, Makedonci su rekonstruisali Gradski stadion (FK Vardara) i napravili nacionalni stadion u skladu sa standardima Uefe. Kod nas je FSS pokušavao da pokrene priču, ali su je političari stopirali - a imali bi sudomaćinstvo Eura 2020. Stadion od 55.000 mora biti u Beogradu (uslovi za hotelski smeštaj, blizinu aerodromu i sl), Zvezdin stadion se ne može rekonstruisati zbog protivpožarne neuslovnosti, a Partizanov nije popularan. Jedino je logična treća lokacija i izgleda da su se Novi Političari konačno dogovorili kome, kako, i tek onda šta i gde.

HESOYAM

pre 6 godina

Da vidim baš kako će igrati Real bez njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac, 8. avgust 2017 19:52)

Isto.

Купус

pre 6 godina

Офсајд Каземира судија ! Плус лопта се одбила кад је шутнуо Крос тако да није офсајд Лукакуа.

Dragan VG

pre 6 godina

@Pininfarina

A Milan, Bajern, Barselona, Liverpul?
Pa i Ajaks ima vise titula prvaka Evrope. Ne hejtujem Junajted, samo konstatujem...

ja realno

pre 6 godina

Real malo bolji. Ali mora li dva nereguralna gola? Prvi ofsajd a drugi cist faul nad igracem koji izlazi da presece pas posle kojeg pada gol.

Pa kako ne

pre 6 godina

Nisam fan Reala, nikada nisam ni bio niti cu biti. Ali odusevljava me Zidanova taktika i pristup igri. Ovakvu igru igraju na svakom mecu, takticki uvek vrhunski postavljeni, uvek sve na svom mestu, zna se ko sta radi, gde se ko krece. Napad uvek ovako funkcionise, kada je Ronaldo u timu on gazi na sredini, Benzema i Bejl po bokovima. Ronaldo dodaje Benzemi ili Bejlu ili vrati nazad do Krosa ili Modrica koji ce rasiriti igru i davati uglavnom Bejlu ili Benzemi koji ce posle traziti Ronalda. Ako Ronaldo kojim slucajem probije po sredini ide ja sut ili takodje siri igru. Ako im se ukrade lopta opet su tu Modric i Kasemiro koji ce odmah tu uzimati loptu opet. Marcelo i Karvahal su takodje visoko i prave prostor i igraca vise. Sve deluje jako prosto, ali treba se to uigrati i treba imati te profile igraca. Mali Asensio je bomba, a bice jos veca. Mancester neuigran, Pogba cesto sebican cime kvari igru, stoperi su potrebni bolji jer npr Smoling tu godinama, nikada nista posebno nije bio, a i dalje igra. Ako hoces visoko, ne mozes sa takvom odbranom. Murinjo kao da nema uticaja na neke igrace. Matic je zahvalan igrac, nema price. Mnogo je puta Modrica stavio u dzep. Mozda ce svi biti bolji kada se uigraju jos, ali svakako fali odbrana. Simpatisem Junajted jos od vremena Skolsa, Bekama, Gigsa pa se i nadam da ce se vratiti na najvecu scenu jaki kao nekada. Da li Pogba vredi, vredi. Nema price. Mozda ne 100 miliona, ali vredi. Strasan igrac po meni.

volim Zvezdu ali ne i AVea

pre 6 godina

Nikada lakši zaradjeni novac i kec i iz keca bravo za real, mančester je zreo za peto, šesto mesto u premijeru a u ligi samp teško i grupu da će proći...

Souma ledjenda

pre 6 godina

Postavlja se jedno pitanje, koliko ce golova zavrsiti u mrezi Junajteda.
(Souma ledjenda, 08. avgust 2017 18:20.)

Svi udarili dislajk a evo ja pogodi.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovaj Vaskez ce biti strasan igrac.
(Stefke, 8. avgust 2017 22:49)

Васкез има 26 година, многи мисле да има 18-19. Он је већ сад одличан играч али питање је колико ће да напредује...

Асенсио, са друге стране, има потенцијала до неба а тек су му 21...

markos

pre 6 godina

Nisam to ocekivao, ali razlika u kvaliteti ova dva tima je jos uvijek poprilicna. Rezultat je prilicno varljiv i moglo je na kraju biti i 2:2 ili da Utd pobijedi, ali Real je u ovom trenutku za dobru klasu bolji o United-a...da je bilo finale lige prvaka ili neki drugi (ipak puno vazniji mec) mislim da United ne bi prosao bez 3-4 gola u mrezi.

Iskreno sam mislio da ce ta razlika biti manja...mozda je stvar u pocetku sezone samo, ali na trenutke je bas izgledao kao da igra vrhunska ekipa Lige prvaka sa ekipom koja spada u Europa ligu...

Matic je bio dobar, povremeno i jako dobar (stvarno ne znam zasto ga je C prodao?) , ali sveukupno se vezno red Untd nije nikako mogao nositi sa veznim redom Reala (kao da su im dali da igraju taman koliko su htjeli).
Real je jos uvijek vjerojatno najbolja ekipa u Europi, a Manchester mislim da jos nije ni u top3 u PL. To se naravno brzo promjeni u puno je tu novih igraca, ali trenutno stanje je takvo kakvo jest.

Nikki

pre 6 godina

Kakav Mancester medju dva najveca kluba pa da se Teri nije sapleo i onaj preoket u nadoknadi protiv Bajerna imali bi jednu jedinu LS a i sa ove tri nezasluzene daleko su od jednog Bajerna, Milana, Barselone...

Sintagma

pre 6 godina

Auuuu sto Real nabija komplekse Englezima.
Ovo je istorija sto su Spanci od 2009 pa naovamo nabili komplekse Englezima, pa i ostatku Evrope.
Od zadnjih 9 LS, Spanci uzeli 6 !!

Topic

pre 6 godina

(Madridista, 08. avgust 2017 20:07)

Ne brini tu je sudija da vas pogura kao i uvek. I onda se vi masrioti radujete kao da je sve normalno.

JPR24

pre 6 godina

I naravno gol iz ofsajda... Kakav cirkus sa sudijama prosto neverovatno ! Kritika je za sudije, Real je ionako sa svojom igrom zasluzio gol, da nije taj pao bi ionako kasnije. Drugo poluvreme mnogo bolja i interesantnija utakmica.

neutralni felsh

pre 6 godina

zidan je bio igrac na kome se igra zasnivala ma u kojoj ekipi igrao,osvojio je sve sto se moglo osvojiti i iz takve fubalske karijere i iskustva da kao igrac saradjuje sa velikim trenerima kao sto je kapelo,lipi,del boske,eme zake, naravno da ce iskoristiti i preneti na mladje generacije, govoriti da su murinjo ili anceloti napravili od zidana trenera je van svake pameti,ma koliko ljudi hvalili murinja ili druge trenere jednostavno zidan je doktor fudbala i kao igrac i kao trener i to ga razlikuje od drugih
(igor, 08. avgust 2017 23:58)


vrlo je retko da odlican fudbaler napravi odlicnu trenersku karijeru (a narocito vanserijski fudbaler poput zidana)... mozda je problem u njihovoj percepciji - trener koji je kao igrac bio odlican dribler ili suter, mozda suvise ocekuje od svojih igraca, jer ono sto je njemu kao igracu bilo prosto ko pasulj, mnogim igracima nije. zamisljam xavia kako se tamo nekad kao trener cudi igracu u vezi zasto nije video rupu za pas saigracu u tom i tom minutu, dok su mu je jedan protivnicki igrac na ledjima a dvojica ispred... dugorocno, ako se ne prilagodi, takav tip trenera lako pocne da frustrira ekipu ocekivanjima i suvisnim igrackim autoritetom, zaziru i tremiraju se od njega kao legende igraca a ne vide dovoljno trenera u njemu, pa zato sve deluje pokoceno - maradonin problem izmedju ostalog... duga prica.
ali, izgleda da je zidan napravio pravi balans izmedju sebe kao nekadasnjeg igraca i sebe kao sadasnjeg trenera. rezultati su vidljivi.
murinjo je izgubio zestinu, njegov united je beskrvan, nema zara, nema kreativnosti, nema vere u pobedu. to nikad do sada nije bilo. hitno im treba ubedljiva pobeda na startu prvenstva, inace ce biti sve vise gusto. levi bek, levo krilo, uzas pri napadu.

Marko

pre 6 godina

Офсајд Каземира судија ! Плус лопта се одбила кад је шутнуо Крос тако да није офсајд Лукакуа.
(Купус, 08. avgust 2017 21:25)

How yes no.

N4

pre 6 godina

Bio sam u strasnoj dilemi za koga da navijam. Ne volim Engleze, al mi dosadio i Real, a i zeleo sam uspeh za Matica. Realno, i pored neregularnosti bolji tom je pobedio. Cini mi se da igraju 10 puta Real bi u 9 bio pobednik.

Rade

pre 6 godina

Ne mogu da verujem na šta je spao UTD od odlaska največeg trenera svih vremena.Jeste to tek početak sezone i forma se još traži ali onaj Lindgard,Herera,smotani Felaini,namaju štartu tražiti u timu.Valencia jedini koji je ostao od onog ubojitog tima.Pogba nije vredan ni 10 miliona,Rašford čim je ušao,napravio je pometnju u odbranu Reala.Nisu trebalo Rooneya da oteraju,sada bi dobro došao Matiću,za mene juče najbolji igrač Utda,Kukaju če proraditi,u to sam siguran.Real ima fantastičan tim,trenutno najjači na Svetu.Nemaju ni jednog da je loš,svi trče kao ludi.Svaka čast Zidanu,ima šampionski tim za boš jedno tri godine iako bi Ronaldo otišao.

Baxi

pre 6 godina

Dosao sam samo da vidim da li katalonci placu i kukaju zbog navodnog ofsajda kod prvog gol. Placu. Sto je gore od svega jos ispadose to pozitivni komentari, koja komedija s vama, ali dobro, mozda kada vam budu javili da ruka u ofsajdu nije i ofsajd bude druga prica, jasno se vidi da su u liniji 2 igraca, pronadjite slike na internetu.

323

pre 6 godina

Nema nikakve veze sa trenerom jer oba trenera znaju sve o fudbalu. Real jednostavno ima bolje igrace i to je to. Pitanje je da li Murinjo ima i u Engleskoj najbolji tim. Ne znam zasto polemisete o trenerima, sta je svrha?

profesor

pre 6 godina

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.
(Against modern football, 08. avgust

1968. i 1999. ....da sinko,obe titule su bile pre 2000.

MbApp3

pre 6 godina

Real poceo da igra kao Barselona covece. ? Mogli su mnogo pre da zavrse mec pre gola UTD i ugase im sve nade vec oko 60-og.
Zamisljam i Mbapea u ovakvom timu umesto Bejla ovakvog kakav je trenutno, kakav bi to tim bio. Real bi napravio odlican posao ako bi ga uvalili UTD za 100 miliona kako se prica.

neutralni felsh

pre 6 godina

transfer blama na otvaranju. ladno igraju kolo odeveni po starim plemenskim obicajima (marama, gunj i vunene carape), obukli se kao za +5 celzijusa na ovoliku zegu.

Red Veteran

pre 6 godina

Kad se neko pita zašto je Man Utd drugi najveći fudbalsli klub na svetu (iza Reala ruku na srce), tek na napomenem nekoliko činjenica:
1. Po broju navijača Man Utd je daleko ispred svih poznatih klubova na svetu,
2. Najvrednija fudbalska institucija na svetu, vrednija od Reala, Barcelone, Bajerna, Milana, itd, (izvor Forbes),
3. Po godišnjim prihodima stalno je u vrhu, ponekad Real i Barca su malo ispred al' u protekle dve decenije u proseku ni jedan klub na svetu nema veće prihode.
4. Po uspehu najviše klupskih šampionskih titula u Engleskoj. U Evropi ne tako uspešni ali su prvi engleski klub koji je osvojio, za Engleze tada ne baš važan i popularan, Kup šampiona Evrope.
Malo li je?
Čestitke Realu na zasluženoj pobedi danas.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Against modern football, 8. avgust 2017 22:15)

Наравно, волим да читам хвалоспеве о Милану, али зна се оригинална аристократија Европе - Реал, Милан, Ајакс, Бајерн, Јунајтед и Бенфика. Није то само питање броја освојених европских трофеја, већ и када и како.

Сви остали су клубови "другог" реда, што данас ништа не значи па су Сити, Челзи, ПСЖ далеко јачи од једног Ајакса и биће још много година, освојиће и трофеје.. Али у тај круг највећих клубова неће ући.

Kol

pre 6 godina

@(Liverpool Man, 08. avgust 2017 22:18)

Sta li bi tek uradili Liverpulu, a da Liverpul nema ni priliku da igra sa Realom, jos kad Kutinjo ode koji je namestio pola golova prosle sezone bice vam veselo ali dobro bitno da se peva walk alone! Zaista postujem Liverpul jer je to najveci protivnik Junajtedu na Ostrvu ali ovakvi nazovi navijaci su nepotrebni, utakmica je bila dobra Real malo bolji i srecniji i eto pobede, ovo je sezona kada Murinjo mora da pokaze zasto je doveden, kupili su sve sto je trazio mozda bude jos neki blesav transfer do kraja avgusta, ali ove sezone mora da uzme neki ozbiljan trofej Prvenstvo ili LS inace a bice zanimljivo na kraju sezone!

neutralni felsh

pre 6 godina

Real,Junajted,Milan - najveci klubovi svih vremena!
(Lex, 08. avgust 2017 20:20)


slobodno sedi kad ih spomenes, nemoj da si ko Lecic, milicajac u "tri karte za holivud" ;)

robert

pre 6 godina

Nekad Kin, Stam, Irvin, Skols, Gigs, Van Nistelroj, Bekam, Zidan, Ronaldo, Raul, Roberto Karlos, Salgado... Danas Lingard, Pogba, Erera, Felaini, Mihtarjan, Isko, Karvahal, Kazemiro i tako dalje... Gledajte dečice i dalje vaše manekenčiće i palite se, ćao.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ šah 88 - U pravu si za stadione al i dalje imamo bolju reprezentaciju a što se tiče lige tu smo negdje ako ćemo gledati klubove u evro-kupovima imamo zasad po 2 kluba . Kad bi naši smanjili ligu na 10 klubova mislim da bi pretekli Makedonce . Realno oni su tek ove godine napravili neki mali pomak u Evropi . Što se tiče ligi : Hrvatska , Slovenija , Srbija , Makedonija , Bosna , Crna Gora .

Negativni

pre 6 godina

Real uopšte nije igrao punom snagom. Ne pamtim još od Sakijevog Milana da je neki tim imao ovakvu odbranu i sredinu terena. Jedini koji se ne uklapaju su golman i Benzema. To su im jedine slabe tačke. Zidan je inteligentan i ima čvrstinu i autoritet.
S druge strane, Pogba ne može da se nametne kao vodja i njegov problem je psihološke prirode. Nema autoritet pa Rašford izvodi prekide i glumi vodju na terenu a daleko je ispod klase Pogbe.
Mančester ima nekoliko igrača koji su za klasu lošiji od Realovih. Tek sad se vidi koliko je Murinjo dobar trener kad je sa ovim krševima osvojio par trofeja.

ZokiMr

pre 6 godina

Boze koliko los fudbal i utakmica! Zgrozen sam kvalitetom tj nekvalitetom... Zasto ovo pustaju na televiziji kad su ljudi evidentno nespremni u ovom delu sezone.

New Jersey

pre 6 godina

Sta ofsajd ofsajd ofsajd...pa i Lukaku je dao gol iz ofsajda,pregledajte utakmicu protiv Bajerna isto Bajern dao gol iz ofsajda i nisu cist penal sudili Realu,sta samo kukate,danas su imali srece da nisu primili petardu koliko su smesno igrali.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zidan doktor. 
Pored toga sto je najbolji igrac u istoriji fudbala, na putu je da postane i najbolji trener u istoriji. 
Sad je usao u top 20.
(Grande Zizu, 08. avgust 2017 23:27)


da ipak mozda nisi malo neobjektivan? ;)

kimiko

pre 6 godina

Ja gledam Mančester Junajted samo kada igraju nasi igrači. Tako sam pratio dok je igrao Vidić, pa cu sada opet kada igra Matić. I najviše volim onu pesmicu o Nemanji što je pevaju Englezi, a oni su veliki kriticari pa to dobro treba zaslužiti. Tako sam se ja pitao zašto oni vole da pevaju pesmice igračima pa sam došao do ovog zaključka.

djomla

pre 6 godina

Real igrao koliko je trebao, malo me samo brine sirina klupe u napadackom smislu, duga je sezona pred njima. Mozda kupe koji spic

Negativni

pre 6 godina

albatros.budala, 8. avgust 2017 23:46)

Potpuno si u pravu. Ne zaboravi ni Iska, koji često igra napred, a ima sve kvalitete vrhunskog veznog igrača. I Barselona je bila najbolja kada su igrali Fabregas, Inijesta, Ćavi... uz Alonsa, njih trojica su bili i vezni red evropskog i svetskog prvaka - Španije.

BAKI

pre 6 godina

Videli smo utakmicu,maštoviti i sigurni Real i nešto što se zove MU u pokušaju.Meni su bili zanimljiviji komentari i izjave navijača Reala pred utakmicu.Svi kao po navici očekuju pobedu jer je to najveći i najbolji svetski tim bla,bla, bla...Kako su znali da će biti baš 2:1 ? Svi su dobri kladioničari ili je nešto drugo u pitanju ???

Ante

pre 6 godina

Matic doktor za Pogbu. Cak mu ni Modric nije uspio prodati "tunel" haha... Ali realno, ovo je bilo kao da igraju seniori protiv juniora.

AFC

pre 6 godina

Jedinstvo je igralo onoliko koliko su im kraljevici dozvolili.

1. Arsenal
2. Man city
3. Chelsea
4. Tottenham

To ce biti ove sezone. Donece nam Sancez i Lakazet titulu.
Ranijih godina nikad nisam najavljivao titulu jer sam bio ubedjen da nam je 3 mesto krajnji domet.
Ove godine ladimo LS a sledece se vracamo kao nosioci grupe.
In Arsene we trust.
Da se covek oprosti od Arsenala sa 4 titule PL.
Za istoriju...

Against modern football

pre 6 godina

Dva najveca kluba u istoriji fudbala.
(pininfarina, 08. avgust 2017 19:59)

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.

Amigo

pre 6 godina

Koliko su Modric i Isko bolji fudbaleri od Matica, Pogbe i Erere. To je razlika, ostali nisu ni bitni na terenu. Modric najbolji igrac reala otkad je dosao u klub. Inace sam srbin, ako neko misli da zelim da provociram.

4k4.Dex

pre 6 godina

Kakv bre ofsajd svi spominju nisam uopste primetio da je sporna situacija. Bio je civek tu negde u linini sa zadnjim igracem odbrane, nemoj da mi gledate par santimetara napred nazad jer to ne cidi ni sudija a kamo li znalci sa komentara ovde. Jedbostavno su ga zaboravili i to je to, dobio tacnu loptu i cao zdravo.

Objektivan gledalac

pre 6 godina

Real postigao gol iz ofsajda i gol nakon sto je Matic fauliran i to su 2 neregularna gola Reala.
Gde je onaj VAR? Real nece osvojiti nijednu titulu bude li se VAR primenjivao u Primeri i LS.

ja realno

pre 6 godina

Real malo bolji. Ali mora li dva nereguralna gola? Prvi ofsajd a drugi cist faul nad igracem koji izlazi da presece pas posle kojeg pada gol.

neutralni felsh

pre 6 godina

transfer blama na otvaranju. ladno igraju kolo odeveni po starim plemenskim obicajima (marama, gunj i vunene carape), obukli se kao za +5 celzijusa na ovoliku zegu.

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Ofsajda nije bilo.
Obratite paznju na Smolingovu levu nogu.
Svaka cast sudiji na odluci ako je video da nije ofsajd, mada mislim da je isao na srecu i nije pogresio.
Kazemiro je bio ispred Lindeloga ali iza Smolinga.
Smoling je ostao ukopan umesto da napravi zamku.
Svaka cast sudiji.
Da je gol ponisten Real bi bio ostecen.
Ofsajda nema.
Najsmesnije je to sto je pusten usporen snimak i ljudi opet vide ofsajd.
Strasno.

Grande Zizu

pre 6 godina

Matic odlican.
De Hea spasao Murinja bruke.
Magicni Isko i Vaskez.
Izgledalo je kao da se pobednik znao pre meca, tj kao sto neko napisa "Real sa pola gasa".
Zeleno je Murinjovo Jedinstvo za Zizuovu masineriju.
Ne zaboravite da je Murinjo doveo Zizua u Real i da je Zidan pokupio sve Murinjove i Ancelotijeve fore.
Zidan doktor.
Pored toga sto je najbolji igrac u istoriji fudbala, na putu je da postane i najbolji trener u istoriji.
Sad je usao u top 20.

djole

pre 6 godina

Real mnogo bolji, konkretniji, dosli da igraju fudbal... dok Mancester igra dosadno, murinjovski, negledljivo. A Matic je vredan pomena u vasim naslovima samo zato jer je nas, jer ja koliko vidim igraci Reala se dodaju na sredini terena koliko zeli, nema nikog da im tu loptu uzme!

Brat pantela

pre 6 godina

Ne lupajte gluposti.
Nije bio ofsajd.
Gledajte gde stoji drugi igrac Junajteda.
Smoling je ostao.
Nije ni pokusao da se izvuce.
Gledate i ne vidite.
Imate i usporeni snimak.
Slepi pored ociju.

boca77

pre 6 godina

Ovi sto kazu ofsajd kao kuca treba dioptriju da menjaju,Kazemiro je bio u liniji sa odbranom.Matic solidan ali vidi se da je malo van forme jer je cekao transfer pa nije trenirao sa ekipom.

replay

pre 6 godina

Pratim Mančester junajted skoro 20 godina. Znao sam da će nakon Fergusona biti kraj dominacije kakva je do tad bila. Ali ovoliki pad nisam očekivao. Potpuno pregazen i ponizen danas, bez obzira na rezultat kojim se utakmica zavrsi. A bez Ronalda u Realu. Murinjo trosi milione, igre nigde. Košmar stvarno. Drago mi je bar da u ovom crnilu matić najsvetljija karika. Igra dobro koliko može u ovoj situaciji gde mančester samo gleda u loptu.

RD7

pre 6 godina

Ajd i da je tako ... Dve precke Reala ne racunas? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 8. avgust 2017 22:35)

Kakve prečke da računa? Ko još računa prečke?

A Matić najbolji igrač Uniteda, pokidao!

Nikki

pre 6 godina

Kakav Mancester medju dva najveca kluba pa da se Teri nije sapleo i onaj preoket u nadoknadi protiv Bajerna imali bi jednu jedinu LS a i sa ove tri nezasluzene daleko su od jednog Bajerna, Milana, Barselone...

ZokiMr

pre 6 godina

Boze koliko los fudbal i utakmica! Zgrozen sam kvalitetom tj nekvalitetom... Zasto ovo pustaju na televiziji kad su ljudi evidentno nespremni u ovom delu sezone.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Volim MU
(anica, 08. avgust 2017 20:52)

Ti volis i Federera,Nadala,Noloa,Zvezdu,Detroit Pistonse,Njujork Rendzerse,Hamiltona,Rozberga,Tajger Vudsa...

marko

pre 6 godina

Brate videlo se na pripremnim utakmicama. Sve su izgubili, nije imao ko gola dati.
(bojaaan, 08. avgust 2017 20:01)

Pa ne znam od koga ljudi očekuju da daje golove ? Na pripremnim utakmica Bejl i Benzema nisu dali nijedan gol a napadači su. Sve golove su postigli vezisti. To još više govori o Ronaldovoj veličini. Dok Mesi ima Nejmara i Suareza, Ronaldo ima dva panja. Bejla koji se povredjuje i koji je izgubljen i Benzema koji je zaboravio kako se daje gol. Ni ziceri mu više nisu dovoljni.

Perica

pre 6 godina

Iako to rezultat ne govori, Real je razbio Junajted.
10 golova su im mogli dati.
2 precke.
Bukvalno bez Ronalda.
U pripremnim utakmicama s vam rekao da je Zidan sakrio sve, da ti porazi ne pokazuju nista i da ce uzeti Superkup sa pola gasa.
To se i dogodilo.

JPR24

pre 6 godina

I naravno gol iz ofsajda... Kakav cirkus sa sudijama prosto neverovatno ! Kritika je za sudije, Real je ionako sa svojom igrom zasluzio gol, da nije taj pao bi ionako kasnije. Drugo poluvreme mnogo bolja i interesantnija utakmica.

rajvosa.ch

pre 6 godina

Lagano ce ovo uzeti najveci...Real svakako. 
Malo raji drago sto se United "vratio" ali sve je to jos previse tanko za Real.
(rajvosa.ch, 08. avgust 2017 20:45)

Vi sto pucate minuse, jel se razumijete u fudbal ili?
Cuj United s Realom da igra????
Pa vise je Vardar imao sanse na ovom stadionu, ljudi viktorije igraju.

Купус

pre 6 godina

Офсајд Каземира судија ! Плус лопта се одбила кад је шутнуо Крос тако да није офсајд Лукакуа.

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Kod prvog gola ofsajd a kod drugog Isko koji je prelezao dosta vremena na travi tokom meca, sapleo je Matica!
Sad ne znam, mozda je i Lukaku bio u ofaajdu ali taj ugao nisam video ali sve u svemu vise na stetu Mancestera. I pored toga Real je bio dosta bolji u vecem delu meca.
Kod Mancestera Matic je bio najbolji, jedini je parirao Realovoj sredini.
Nije mi jasno zasto Rasford izvodi prekide a sut i centarsut su mu blago receno diskutabilni?! Ali najveca misterija je ovoliko prostora Lingardu. Kao da gledam Ruiza u Zvezdi tj. sad na srecu gledao. Misterija!

Red Veteran

pre 6 godina

Kad se neko pita zašto je Man Utd drugi najveći fudbalsli klub na svetu (iza Reala ruku na srce), tek na napomenem nekoliko činjenica:
1. Po broju navijača Man Utd je daleko ispred svih poznatih klubova na svetu,
2. Najvrednija fudbalska institucija na svetu, vrednija od Reala, Barcelone, Bajerna, Milana, itd, (izvor Forbes),
3. Po godišnjim prihodima stalno je u vrhu, ponekad Real i Barca su malo ispred al' u protekle dve decenije u proseku ni jedan klub na svetu nema veće prihode.
4. Po uspehu najviše klupskih šampionskih titula u Engleskoj. U Evropi ne tako uspešni ali su prvi engleski klub koji je osvojio, za Engleze tada ne baš važan i popularan, Kup šampiona Evrope.
Malo li je?
Čestitke Realu na zasluženoj pobedi danas.

Marko

pre 6 godina

Офсајд Каземира судија ! Плус лопта се одбила кад је шутнуо Крос тако да није офсајд Лукакуа.
(Купус, 08. avgust 2017 21:25)

How yes no.

volim Zvezdu ali ne i AVea

pre 6 godina

Nikada lakši zaradjeni novac i kec i iz keca bravo za real, mančester je zreo za peto, šesto mesto u premijeru a u ligi samp teško i grupu da će proći...

Petar

pre 6 godina

@ante
Ako Pogba vredi 100 onda Matić vredi 200 miliona, a ako matic vredi toliko onda modric bar vredi 400 miliona kad ja kao Srbin to kažem.

Topic

pre 6 godina

(Madridista, 08. avgust 2017 20:07)

Ne brini tu je sudija da vas pogura kao i uvek. I onda se vi masrioti radujete kao da je sve normalno.

djole

pre 6 godina

Ja mislio da smo mi lideri u regionu, a igra se u Skoplju? Kako to? Ja znam da smo veoma ljubazni i gostoljubivi, svaki od ovih engleskih navijaca bi se osecao kao kod kuce...

neko ko zna

pre 6 godina

Ne računajući gol Reala iz ofsajda utakmica je 1-1 i dve stopostotne šanse Mančestera.
(Miloš, 08. avgust 2017 22:27)

Ajd i da je tako ... Dve precke Reala ne racunas? :)

Baxi

pre 6 godina

Dosao sam samo da vidim da li katalonci placu i kukaju zbog navodnog ofsajda kod prvog gol. Placu. Sto je gore od svega jos ispadose to pozitivni komentari, koja komedija s vama, ali dobro, mozda kada vam budu javili da ruka u ofsajdu nije i ofsajd bude druga prica, jasno se vidi da su u liniji 2 igraca, pronadjite slike na internetu.

bojaaan

pre 6 godina

Da vidim baš kako će igrati Real bez njega.
(komarac, 08. avgust 2017 19:52)

Brate videlo se na pripremnim utakmicama. Sve su izgubili, nije imao ko gola dati.

Souma ledjenda

pre 6 godina

Postavlja se jedno pitanje, koliko ce golova zavrsiti u mrezi Junajteda.
(Souma ledjenda, 08. avgust 2017 18:20.)

Svi udarili dislajk a evo ja pogodi.

panco

pre 6 godina

odlican Unuted. Realno od Rela se i ocekuje da igraju dobro. Ako ovako nastavi, a ocekujem jos bolje od Uniteda, mislim da imajj velike sanse za tituku PL. jedino im City moze parirati. Onakve sanse ni Rashford ni onaj begijanac ne mogu da maše. Matic me stvarno odusevio. igra standardno dobro. Nema veze dal je Real ili neko drugi u pitanju.

Pantic

pre 6 godina

"Matic je uzeo svaku loptu Modricu. 
(Realno, 8. avgust 2017 22:36) " 
I realno, šta mu to vredi
(Mile, 08. avgust 2017 22:54)

Koliko su duela imali, jedan, dva? P.s. jel uzeo i protok igre Reala?

The Offspring

pre 6 godina

Za neupućene, Makedonci su rekonstruisali Gradski stadion (FK Vardara) i napravili nacionalni stadion u skladu sa standardima Uefe. Kod nas je FSS pokušavao da pokrene priču, ali su je političari stopirali - a imali bi sudomaćinstvo Eura 2020. Stadion od 55.000 mora biti u Beogradu (uslovi za hotelski smeštaj, blizinu aerodromu i sl), Zvezdin stadion se ne može rekonstruisati zbog protivpožarne neuslovnosti, a Partizanov nije popularan. Jedino je logična treća lokacija i izgleda da su se Novi Političari konačno dogovorili kome, kako, i tek onda šta i gde.

Pa kako ne

pre 6 godina

Nisam fan Reala, nikada nisam ni bio niti cu biti. Ali odusevljava me Zidanova taktika i pristup igri. Ovakvu igru igraju na svakom mecu, takticki uvek vrhunski postavljeni, uvek sve na svom mestu, zna se ko sta radi, gde se ko krece. Napad uvek ovako funkcionise, kada je Ronaldo u timu on gazi na sredini, Benzema i Bejl po bokovima. Ronaldo dodaje Benzemi ili Bejlu ili vrati nazad do Krosa ili Modrica koji ce rasiriti igru i davati uglavnom Bejlu ili Benzemi koji ce posle traziti Ronalda. Ako Ronaldo kojim slucajem probije po sredini ide ja sut ili takodje siri igru. Ako im se ukrade lopta opet su tu Modric i Kasemiro koji ce odmah tu uzimati loptu opet. Marcelo i Karvahal su takodje visoko i prave prostor i igraca vise. Sve deluje jako prosto, ali treba se to uigrati i treba imati te profile igraca. Mali Asensio je bomba, a bice jos veca. Mancester neuigran, Pogba cesto sebican cime kvari igru, stoperi su potrebni bolji jer npr Smoling tu godinama, nikada nista posebno nije bio, a i dalje igra. Ako hoces visoko, ne mozes sa takvom odbranom. Murinjo kao da nema uticaja na neke igrace. Matic je zahvalan igrac, nema price. Mnogo je puta Modrica stavio u dzep. Mozda ce svi biti bolji kada se uigraju jos, ali svakako fali odbrana. Simpatisem Junajted jos od vremena Skolsa, Bekama, Gigsa pa se i nadam da ce se vratiti na najvecu scenu jaki kao nekada. Da li Pogba vredi, vredi. Nema price. Mozda ne 100 miliona, ali vredi. Strasan igrac po meni.

Kol

pre 6 godina

@(Liverpool Man, 08. avgust 2017 22:18)

Sta li bi tek uradili Liverpulu, a da Liverpul nema ni priliku da igra sa Realom, jos kad Kutinjo ode koji je namestio pola golova prosle sezone bice vam veselo ali dobro bitno da se peva walk alone! Zaista postujem Liverpul jer je to najveci protivnik Junajtedu na Ostrvu ali ovakvi nazovi navijaci su nepotrebni, utakmica je bila dobra Real malo bolji i srecniji i eto pobede, ovo je sezona kada Murinjo mora da pokaze zasto je doveden, kupili su sve sto je trazio mozda bude jos neki blesav transfer do kraja avgusta, ali ove sezone mora da uzme neki ozbiljan trofej Prvenstvo ili LS inace a bice zanimljivo na kraju sezone!

igor

pre 6 godina

vidim deca svasta komentarisu, kao prvo zidan je kao igrac bio mozak,a to fudbalsko znanje mu koristi i kao treneru,zidan je bio igrac na kome se igra zasnivala ma u kojoj ekipi igrao,osvojio je sve sto se moglo osvojiti i iz takve fubalske karijere i iskustva da kao igrac saradjuje sa velikim trenerima kao sto je kapelo,lipi,del boske,eme zake, naravno da ce iskoristiti i preneti na mladje generacije, govoriti da su murinjo ili anceloti napravili od zidana trenera je van svake pameti,ma koliko ljudi hvalili murinja ili druge trenere jednostavno zidan je doktor fudbala i kao igrac i kao trener i to ga razlikuje od drugih

robert

pre 6 godina

Nekad Kin, Stam, Irvin, Skols, Gigs, Van Nistelroj, Bekam, Zidan, Ronaldo, Raul, Roberto Karlos, Salgado... Danas Lingard, Pogba, Erera, Felaini, Mihtarjan, Isko, Karvahal, Kazemiro i tako dalje... Gledajte dečice i dalje vaše manekenčiće i palite se, ćao.

Cutinho

pre 6 godina

Nisam strucnjak...ali evo vec trecu godinu pitam se da li je moguce da Lingard igra za Mancester???

Dovoljno je uporediti Iska i njega i jasno je zasto je Mancester tu gde jeste.

Vezno red sa dvojicom da kazem klasicnih defanzivnih igraca, Herera i Matic, koje je vezni red Reala pojeo.

Mancester nikad nije imao drvenastiju ekipu, nigde lepote,driblinga,prodora, i kup uefa su uzeli srecno,Ajaks sa prosekom 21 godina igrao finale.

Uzas za mene kao navijaca Mancestera se nastavlja.

kimiko

pre 6 godina

Ja gledam Mančester Junajted samo kada igraju nasi igrači. Tako sam pratio dok je igrao Vidić, pa cu sada opet kada igra Matić. I najviše volim onu pesmicu o Nemanji što je pevaju Englezi, a oni su veliki kriticari pa to dobro treba zaslužiti. Tako sam se ja pitao zašto oni vole da pevaju pesmice igračima pa sam došao do ovog zaključka.

Liverpool Man

pre 6 godina

I ovaj Lindelof...juce dosao u klub sad glumi i skida medalju. E decko treba da postujes to sto si imao sansu da igras u ovakvoj utakmici. Mozda ti i bude i jedina...

albatros.budala

pre 6 godina

Ok ljudi se loze na Ronalda, Bejla, Benzemu i tako te napred ali Real podjednako dobro igra i bez njih. Poenta Realovog uspeha poslednjih godina (osim trenera naravno) je savrsen vezni red. Modric, Kros, Kazemiro - na poluvremenu ova trojica imaju procenat tacnih pasova 95-97% sto je neverovatno, svako ko to zeli da omalovazi nema pojma o fudbalu. Pritom to cak i nisu previse lopte unazad vec grade svaku akciju svog tima. Ako igrac na sredini terena uvek da tacan i pametan pas, pa onaj posle njega isto tako, to jednostavno mora izgledati tecno i efikasno. Videlo se i veceras da je Real ista ekipa sa i bez Ronalda, ceo drugi deo prosle sezone u prvenstvu je napad igrala rezervna trojka - Asensio, Vaskez, Morata i opet su se prosetali do titule. Medjutim Kazemiro (i pogotovo) Kros i Modric su kljuc svih uspeha i lepe igre koju Real poslednjih godina pruza. Obratite paznju kako je najjaci tim Evrope uvek ekipa koja ima najbolju trojku na sredini terena. Nismo valjda klinci da se lozimo samo na golove i asistencije :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Real,Junajted,Milan - najveci klubovi svih vremena!
(Lex, 08. avgust 2017 20:20)


slobodno sedi kad ih spomenes, nemoj da si ko Lecic, milicajac u "tri karte za holivud" ;)

delija CG

pre 6 godina

Cisti ofsajd ali da se ne zamlacujemo oko toga mi navijaci junajteda sa Murinjom necemo uzivat u gledanju Junajteda ni ove godine i sta radi lingard u timu a marsijal na klupi nikad mi mece bit jasno ali nikad...

coki

pre 6 godina

au kakav ofsajd Lukakua,da li je moguce da je toliko bas neinteligentan lik?uzima loptu ispred Mihitarijana a ne vidi da je tri metra u ofsajdu?u umesto 2:1 kontre pravi ofsajd.Njegova neinteligencija plus Realov gol iz ofsajda,tesko ce Mancester do pobede.

the Internet master

pre 6 godina

Ne znam zašto se ljudi ovde ovoliko tripuju. Nebitni su ofsajdi I neregularni golovi. Madrid je došao sa ekipom koja je uigrana, koja je pre samo par meseci osvojila LŠ. I igrali su bolje. Mančester igrao sa tri čoveka koja samo što su došla, I svi očekuju sa pokidaju šampione. To je glupo i nerealno. Mada Lindelof i Smalling su puške, nema sumnje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zidan doktor. 
Pored toga sto je najbolji igrac u istoriji fudbala, na putu je da postane i najbolji trener u istoriji. 
Sad je usao u top 20.
(Grande Zizu, 08. avgust 2017 23:27)


da ipak mozda nisi malo neobjektivan? ;)

New Jersey

pre 6 godina

Sta ofsajd ofsajd ofsajd...pa i Lukaku je dao gol iz ofsajda,pregledajte utakmicu protiv Bajerna isto Bajern dao gol iz ofsajda i nisu cist penal sudili Realu,sta samo kukate,danas su imali srece da nisu primili petardu koliko su smesno igrali.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Against modern football, 8. avgust 2017 22:15)

Наравно, волим да читам хвалоспеве о Милану, али зна се оригинална аристократија Европе - Реал, Милан, Ајакс, Бајерн, Јунајтед и Бенфика. Није то само питање броја освојених европских трофеја, већ и када и како.

Сви остали су клубови "другог" реда, што данас ништа не значи па су Сити, Челзи, ПСЖ далеко јачи од једног Ајакса и биће још много година, освојиће и трофеје.. Али у тај круг највећих клубова неће ући.

szobi

pre 6 godina

(pininfarina, 08. avgust 2017 19:59)
Zašto misliš da je Mančester Junajted jedan od dva najveća kluba? Nisam pljuvač, želim samo da znam zašto si to napisao.

Stefke

pre 6 godina

Utisci:
Mancester bolje da kupi neke igrace iz odbrane,jer im je veceras odbrana bila Matic,Valensija i 3 panja
Napad ako e uigra i ovaj Rasford bude u startnoj bice to opasno
Neko napisa svaka cast Juventusu kako su utrpali Mancesteru ovo,pridruzujem se cestitkama
Sredina ,cini se da je Matic vise imao dobrih asistencija nego Pogba i Herera zajedno
Ovaj Vaskez ce biti strasan igrac.

Negativni

pre 6 godina

Real uopšte nije igrao punom snagom. Ne pamtim još od Sakijevog Milana da je neki tim imao ovakvu odbranu i sredinu terena. Jedini koji se ne uklapaju su golman i Benzema. To su im jedine slabe tačke. Zidan je inteligentan i ima čvrstinu i autoritet.
S druge strane, Pogba ne može da se nametne kao vodja i njegov problem je psihološke prirode. Nema autoritet pa Rašford izvodi prekide i glumi vodju na terenu a daleko je ispod klase Pogbe.
Mančester ima nekoliko igrača koji su za klasu lošiji od Realovih. Tek sad se vidi koliko je Murinjo dobar trener kad je sa ovim krševima osvojio par trofeja.

Batalaka

pre 6 godina

Sramotno da MU nema igru preko centra! Pogba, Lingard, Mktarijan, Lukaku... druga liga! Gol je iz ofsajda, ali to nema veze, Real je toliko bolji da je to zapanjujuće. Igra kao Barsa sa Ćavijem i Inijestom u najboljim danima. Ovi loptu ne mogu da iznesu iz 16.

Tihi komentator

pre 6 godina

@Bosanac, nije to baš tako. I Hajduk iz Splita ima lep stadion. Ako upoređujemo isključivo stadione iz bivše SFRJ. Ako ćemo o Balkanu, onda nemoj zaboraviti Rumunski nacionalni stadion u Bukurešti. Štadiončina sine!

Sintagma

pre 6 godina

Auuuu sto Real nabija komplekse Englezima.
Ovo je istorija sto su Spanci od 2009 pa naovamo nabili komplekse Englezima, pa i ostatku Evrope.
Od zadnjih 9 LS, Spanci uzeli 6 !!

HESOYAM

pre 6 godina

Da vidim baš kako će igrati Real bez njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac, 8. avgust 2017 19:52)

Isto.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Jeste sa je bio ofsajd ali realno real barem igra fudbal u odnosu na junajted koji se se zatvorio tipicno za mourinja.Bice pravi spektakl sad kada se bude igro el klasiko to ce da bude fudbal i da prsti od sansi na obe strane

Markisa ti kaze

pre 6 godina

Matic solidan za prvi put.na trenutke je nestajao.par dobrih reakcija u obrani i lopti u napadu.lukaku dao gol.mora da nauci bacit loptu iz auta.rashford panj.jedan na jedan a on puca lijevom unutrasnjom u kontra kut.neiskustvo.pogba je upitnik.rjesit ce to mou.real ko real.europski prvak.svi pomalo losi a pobjedili.jel tako?

markos

pre 6 godina

Nisam to ocekivao, ali razlika u kvaliteti ova dva tima je jos uvijek poprilicna. Rezultat je prilicno varljiv i moglo je na kraju biti i 2:2 ili da Utd pobijedi, ali Real je u ovom trenutku za dobru klasu bolji o United-a...da je bilo finale lige prvaka ili neki drugi (ipak puno vazniji mec) mislim da United ne bi prosao bez 3-4 gola u mrezi.

Iskreno sam mislio da ce ta razlika biti manja...mozda je stvar u pocetku sezone samo, ali na trenutke je bas izgledao kao da igra vrhunska ekipa Lige prvaka sa ekipom koja spada u Europa ligu...

Matic je bio dobar, povremeno i jako dobar (stvarno ne znam zasto ga je C prodao?) , ali sveukupno se vezno red Untd nije nikako mogao nositi sa veznim redom Reala (kao da su im dali da igraju taman koliko su htjeli).
Real je jos uvijek vjerojatno najbolja ekipa u Europi, a Manchester mislim da jos nije ni u top3 u PL. To se naravno brzo promjeni u puno je tu novih igraca, ali trenutno stanje je takvo kakvo jest.

Kosta

pre 6 godina

Ako Pogba vrijedi 100 onda Matić vrijedi 200 miliona. Evo kad ja kao Hrvat to kažem.
(Ante, 8. avgust 2017 23:45)

Verujem da biti Hrvat nije baš tolika prepreka da se ovako nešto zaključi. ;)
Zaista Pogba sve manje pokazuje s protokom vremena i veliko je pitanje taj toliki novac koji je u njega uložen. Matić s druge strane kao da prestaje da bude stidljivko velikih mogućnosti, pa bi kupovina njega mogla čak i da neutrališe rasipanje novca s Pogbom. Ja kao Čjelzijevac još ne mogu da verujem da su ga pustili, posebno nakon viđene sezone u tandemu s Kanteom.

neutralni felsh

pre 6 godina

zidan je bio igrac na kome se igra zasnivala ma u kojoj ekipi igrao,osvojio je sve sto se moglo osvojiti i iz takve fubalske karijere i iskustva da kao igrac saradjuje sa velikim trenerima kao sto je kapelo,lipi,del boske,eme zake, naravno da ce iskoristiti i preneti na mladje generacije, govoriti da su murinjo ili anceloti napravili od zidana trenera je van svake pameti,ma koliko ljudi hvalili murinja ili druge trenere jednostavno zidan je doktor fudbala i kao igrac i kao trener i to ga razlikuje od drugih
(igor, 08. avgust 2017 23:58)


vrlo je retko da odlican fudbaler napravi odlicnu trenersku karijeru (a narocito vanserijski fudbaler poput zidana)... mozda je problem u njihovoj percepciji - trener koji je kao igrac bio odlican dribler ili suter, mozda suvise ocekuje od svojih igraca, jer ono sto je njemu kao igracu bilo prosto ko pasulj, mnogim igracima nije. zamisljam xavia kako se tamo nekad kao trener cudi igracu u vezi zasto nije video rupu za pas saigracu u tom i tom minutu, dok su mu je jedan protivnicki igrac na ledjima a dvojica ispred... dugorocno, ako se ne prilagodi, takav tip trenera lako pocne da frustrira ekipu ocekivanjima i suvisnim igrackim autoritetom, zaziru i tremiraju se od njega kao legende igraca a ne vide dovoljno trenera u njemu, pa zato sve deluje pokoceno - maradonin problem izmedju ostalog... duga prica.
ali, izgleda da je zidan napravio pravi balans izmedju sebe kao nekadasnjeg igraca i sebe kao sadasnjeg trenera. rezultati su vidljivi.
murinjo je izgubio zestinu, njegov united je beskrvan, nema zara, nema kreativnosti, nema vere u pobedu. to nikad do sada nije bilo. hitno im treba ubedljiva pobeda na startu prvenstva, inace ce biti sve vise gusto. levi bek, levo krilo, uzas pri napadu.

Rade

pre 6 godina

Ne mogu da verujem na šta je spao UTD od odlaska največeg trenera svih vremena.Jeste to tek početak sezone i forma se još traži ali onaj Lindgard,Herera,smotani Felaini,namaju štartu tražiti u timu.Valencia jedini koji je ostao od onog ubojitog tima.Pogba nije vredan ni 10 miliona,Rašford čim je ušao,napravio je pometnju u odbranu Reala.Nisu trebalo Rooneya da oteraju,sada bi dobro došao Matiću,za mene juče najbolji igrač Utda,Kukaju če proraditi,u to sam siguran.Real ima fantastičan tim,trenutno najjači na Svetu.Nemaju ni jednog da je loš,svi trče kao ludi.Svaka čast Zidanu,ima šampionski tim za boš jedno tri godine iako bi Ronaldo otišao.

Dragan VG

pre 6 godina

@Pininfarina

A Milan, Bajern, Barselona, Liverpul?
Pa i Ajaks ima vise titula prvaka Evrope. Ne hejtujem Junajted, samo konstatujem...

N4

pre 6 godina

Bio sam u strasnoj dilemi za koga da navijam. Ne volim Engleze, al mi dosadio i Real, a i zeleo sam uspeh za Matica. Realno, i pored neregularnosti bolji tom je pobedio. Cini mi se da igraju 10 puta Real bi u 9 bio pobednik.

BAKI

pre 6 godina

Videli smo utakmicu,maštoviti i sigurni Real i nešto što se zove MU u pokušaju.Meni su bili zanimljiviji komentari i izjave navijača Reala pred utakmicu.Svi kao po navici očekuju pobedu jer je to najveći i najbolji svetski tim bla,bla, bla...Kako su znali da će biti baš 2:1 ? Svi su dobri kladioničari ili je nešto drugo u pitanju ???

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovaj Vaskez ce biti strasan igrac.
(Stefke, 8. avgust 2017 22:49)

Васкез има 26 година, многи мисле да има 18-19. Он је већ сад одличан играч али питање је колико ће да напредује...

Асенсио, са друге стране, има потенцијала до неба а тек су му 21...

profesor

pre 6 godina

Real Madrid i AC Milan su dva najveca kluba na svetu. Junajtedova tri trofeja Lige sampiona ne mogu da se porede sa Milanovih sedam. Minhenski Bajern je veci klub od Junajteda. Fudbal se igrao i pre 2000. godine, dete.
(Against modern football, 08. avgust

1968. i 1999. ....da sinko,obe titule su bile pre 2000.

djomla

pre 6 godina

Real igrao koliko je trebao, malo me samo brine sirina klupe u napadackom smislu, duga je sezona pred njima. Mozda kupe koji spic

323

pre 6 godina

Nema nikakve veze sa trenerom jer oba trenera znaju sve o fudbalu. Real jednostavno ima bolje igrace i to je to. Pitanje je da li Murinjo ima i u Engleskoj najbolji tim. Ne znam zasto polemisete o trenerima, sta je svrha?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ šah 88 - U pravu si za stadione al i dalje imamo bolju reprezentaciju a što se tiče lige tu smo negdje ako ćemo gledati klubove u evro-kupovima imamo zasad po 2 kluba . Kad bi naši smanjili ligu na 10 klubova mislim da bi pretekli Makedonce . Realno oni su tek ove godine napravili neki mali pomak u Evropi . Što se tiče ligi : Hrvatska , Slovenija , Srbija , Makedonija , Bosna , Crna Gora .

MbApp3

pre 6 godina

Real poceo da igra kao Barselona covece. ? Mogli su mnogo pre da zavrse mec pre gola UTD i ugase im sve nade vec oko 60-og.
Zamisljam i Mbapea u ovakvom timu umesto Bejla ovakvog kakav je trenutno, kakav bi to tim bio. Real bi napravio odlican posao ako bi ga uvalili UTD za 100 miliona kako se prica.

Ante

pre 6 godina

Matic doktor za Pogbu. Cak mu ni Modric nije uspio prodati "tunel" haha... Ali realno, ovo je bilo kao da igraju seniori protiv juniora.

Negativni

pre 6 godina

albatros.budala, 8. avgust 2017 23:46)

Potpuno si u pravu. Ne zaboravi ni Iska, koji često igra napred, a ima sve kvalitete vrhunskog veznog igrača. I Barselona je bila najbolja kada su igrali Fabregas, Inijesta, Ćavi... uz Alonsa, njih trojica su bili i vezni red evropskog i svetskog prvaka - Španije.