Nedelja, 06.08.2017.

08:46

Partizan zamenu za Leonarda našao u PAOK

Partizan je navodno dogovorio sa PAOK pozajmicu 25-godišnjeg Brazilca Žaira, prenose grčki mediji.

Izvor: AK

Partizan zamenu za Leonarda našao u PAOK IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Đorđe

pre 6 godina

Štopera nemamo!!! Nikolić je mnogo bolji taktičar od Đukića i iskoristiće sve naše slabosti. On zna da će se Đukić zaleteti i postaviće igru na kontre, gde će sve slabosti naše odbrane doći do izražaja. Poziciono mi znamo da odigramo pozadi, ali kad je potrebno improvizovati, reagovati brzo kada su situacije 3 na 3, ili 4 na 4 i slično, tu se već gubimo i naši defanzivci nemaju pojma kako da rešavaju te situacije. Zna to Nikolić i tako će postaviti igru. Zato nam je neophodan kvalitetan štoper, da pruži sigurnost u odbrani. Uzeo klub skoro 13 miliona u ovom prelaznom roku, stvarno ne shvatam da i dalje pokušavaju sa Ćirkovićem u Evropu.
Lepo bi bilo da grešim, ali nadmudriće nas Nikolić.

Dušan

pre 6 godina

Napisah ti dole,štopera su 'pojeli' Grobari,i ne treba ga kupovati!!Za nauk.
Obrati se Djukiću,i reci mu da se ne zaleće:-))))!

Dušan

pre 6 godina

@Peter PFC
Šta to pričaš?! Pa naravno da je Partizan mogao (i hteo) da mu plati 800.000e za sezonu.
Ali on je otišao za 2.200.000 e,po sezoni!!
To ne bi mogli da mu plate Partizan,Zvezda i Vojvodina zajedno!! Zato ne piši svašta.

Runner

pre 6 godina

Zar nije Suma zamena za njega? Nagomilavaju se igraci, a nasa deca ne dobijaju sansu.
(stefan, 6. avgust 2017 11:45)
'Ајд, бре, доста више о тој нашој деци! Па зар нису Пантић и Михајловић наша деца па шта су то показали у последње четири европске утакмице? Да смо се прошле године ослонили на нашу децу Звезда би глатко узела обе титуле. Схватите већ једном да је фудбал професија а не играње из задовољства на пољанчету. Као и у сваком предузећу инвестира се па или се добије или се изгуби. И Звездин Боаћи је, прошле зиме, доведен на позајмицу, зар не?

čovek iz senke

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.

U prevodu pojma nemas...imaju problem sa viskom stranaca.

Peter PFC

pre 6 godina

I Partizan nije mogao da plati Leonardu 800.000 po sezoni?! Najboljem igracu, koji se prilagodio, resio neke vazne utakmice, pred najvaznije utakmice sezone, a sad ce nesto da eksperimentise... Kakva budalastina. Onakvog igraca necemo skoro videti ovde.

zoran

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 6. avgust 2017 11:09)

Da je i Nejmar valjao ostao bi u Barsi , a ne da ode kod onih...sada vidimo gde su oni , a gd eje Barsa...zar ne ????

Mislis Stanoje kao Grobarchina nije objasnio kakav je ovo igrac..?? Kako ljudi ovde lupetaju da covek ne veruje.
Jankovic je izasao iz Oly, a igrao se sa njima bez problema, neke je pravio smeshnima.
Leo otisao medju arape, a u tom Oly bi imao mesta medju 11 bez ikakvih problema...

Zar verujes da bilo koji igrac vredi 200 miliona..???

Mrle

pre 6 godina

Koje li su ovo kombinacije izmedju nas i Grka nebi me cudilo da je Partizan svesno pustio za lovu OLY a oni sad da grunu neku ludu cifru za Djurdjevica i jos nam dali Jankovica pa sad tu je i PAOK sa ovom pozajmicom. A jos se zna kako uprava vec deceniju mulja sa Kipranima(GRCI) koje su to malverzacije boga pitaj. Cim su tu u OLY(Kovacevic) a u PAOK(Ivic) pa tu se izmadju nasih mulja ozbiljno.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Ima li sto gore od pozajmica, makar sto se tice nase lige... Poslali su nam igraca da ga razigravamo, ako se pokaze uzece ga nazad, ako se ne pokaze mali im posa... Centa od njega dobit ne mozemo ... Ajde da se nema para ali se ipak uzelo nesto od ovih tekmi u kvalifikacije, pa od prodaje igraca ... Zar se nije moglo kupit nesto krsteno !? I jos nesto, prije nekih mjesec dana Ilijev je izjavio da Leonardo `NE MOZE` da ide iz kluba, po cijenu da ga $ednu na klupu... Od toga naravno nije bilo nista, prodali su ga.. znaci jedna laz... Kasnije je izjavio, da ce da podju Leonardo ili Djurdjevic nikako obojica, ali NIKAKO ... sad je doslo do toga da ide i Djurdjevic ... dakle dva najbolja igraca Partizana ... sto cemo sad Ilijev ? Da cekamo Sumu par mjeseci da se razigra za domacu ligu, a Evropa ? Nista a ? E pa ok...

hijena

pre 6 godina

Овај не може бити замјена за Ђурђевића зато што није класичан шпиц. Што се тиче навијача, и казни које добијамо сваке године због њих, мислим да би се нешто требало коначно урадити по том питању. Сваку утакмицу у Евро такмичењу иста иконографија, српство, Косово, Книн, и остало. Људи, игра Партизан, навијајте за Партизан, а не за КиМ, то оставите кад игра репрезентација, коју ви не пратите иако сте велике патриоте. Вјерујем да би имали и боље резултате да се само навија за Партизан, без политичких и националних тензија и прозивки јер то Партизану не помаже.

Dušan

pre 6 godina

@Stefan
Naša deca itekako dobijaju šansu!Kao retko gde u Evropi!
Problem je samo što ta deca,na prvi poziv zaborave na roditelja!!
Zato pusti tu demagogiju o 'deci'...

Dušan

pre 6 godina

To u PAOK-u ništa ne znači!
Marko Janković nije imao mesta u Olimpijakosu.
Sada je možda i najbolji igrač lige,a sa tim istim Olimpijakosom (i onima koji su imali mesta),se skoro pa sprdao!!

taktika...

pre 6 godina

Suditi o igraču koga ne znamo, nismo gledali...u najmanju ruku je smešno...ja sam siguran da će ovu našu "super ligu" da igra sa pola snage i da pokida...ovde pola timova i igrača su potpuno tehnički, taktički, a pogotovo fizički ispod svakog evropskog nivoa...i daj bože da samo ukinu glupo pravilo za 4 stranca...

Aki

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 06. avgust 2017 09:14)
U PREVODU PAOK JE 30 MILIONA SKUPLJI OD PARTIZANA STO ZNACI DA IMAJU DOSTA BOLJE IGRACE OD PARTIZANA ON IM JE VISAK ALI JE ZA PARTIZAN ON VREDAN I DOGOVOR OKO PLATE JE DA PARTIZNA I PAOK PLACAJU PO POLA!

323

pre 6 godina

Nema štopera.I ne treba Uprava,nikoga da dovede!
Štopera su "pojeli" Grobari sa Juga i slični!
130.000 e -kazna
270.000 e -karte
100.000 e-tv i mark.
---…--
=500.000 e!!
Evo vam ga štoper!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 6. avgust 2017 12:27)


COVEK VAM SVE RECE. Da li vam je jasno ili jos lupate o stoperu?

Sasa

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde, moram priznati da je Ilijev do sada najbolji sportski direktor u Srbiji. Zato je ovo svakako zanimljivo kao i onaj Suma. Navijacki bih voleo da je napravio promasaje, ali sumnjam jer decko ocigledno razume materiju. Nas Terza to kupuje na kilo pa ocekuje da nesto pogodi nekada. Tako moze i Vulin da bude sportski direktor!

Dušan

pre 6 godina

Nema štopera.I ne treba Uprava,nikoga da dovede!
Štopera su "pojeli" Grobari sa Juga i slična gologuzija!
130.000 e -kaza
270.000 e -karte
100.000 e-tv i mark.
--------------------------------
=500.000 e!!
Evo vam ga štoper!!

milan 26

pre 6 godina

Decko je dobar igrac, ima dribling i brzinu, igra atraktivno, pravi brazilac. Naravno da nije svetska klasa brazilaca, ali za Partizan je pojacanje. Imao je problema sa povredma u zadnje dve godine i zbog toga je manje igrao i davao golova i asistencija. Kafa je bio fit u Slovackoj je davao golove i asistirao 14 puta. PAOK ga salje na pozajmicu jer vec imaju 4 stranca, maksimalan broj. Mozda nije kao Leonardo, ali svakako je dobar igrac koji dolazi bez obestecenja, i koji ce dobijati pola plate od Partizana. Bolji je od svakog igraca koga bi doveli iz nase lige. Ima zelju da se dokaze. Suma je igrac koji igra poluspica, ofazivni srednji, nije krilo, igra sad tu u Partizanu i popunjava jer su otisli Leo i Mihajilovic. Zato dovode ovog brazilca jer je njegova prirodna pozicija krilo, kao Leo. Fali nam sada nahvise pismeni i krsteni stoper. Mogu nekog free igraca da dovedu, daju mu 300.000 godisnje i resen problem.

petar

pre 6 godina

Ivice, odbrana ti je kao sir... Kakve zamene dovodis... Bez stuba(odbrana) nema nista od nas... I plus golman neki ili stevanovica stavi umesto kljajica..

brzi

pre 6 godina

29utakmica 4gola 4asistencije, a igra poziciju kao Leo... Ovaj ce biti kao rikardinjo iz zvezde, dakle nista. Najjace ppjacanje ce biti ako olimpijakos kupi djurdjevica, on ima opasan problem sa glavom i kvari atmosferu u ekipi, i taman tavamba moze da igra klasicnog spica, a i djole jovanovic ce imati minuta, mali ce da pokida.

Aki

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.
(nikola, 06. avgust 2017 11:09
PAOK VREDI 50 MILIONA DOK PARTIZAN VREDI 19 MILIONA I KAD NEKI IGRAC DOLAZI IZ TOLIKO VREDNOG KLUBA U MANJE VREDAN KLUB JE POJACANJE

black

pre 6 godina

1.Suma je zamena za Leonarda
2.Đorđe Jovanović je bolji špic od Đurđevića
3.Žair je samo kupovina vremena do januara i Maraskinja
4.A možda i prvo,ovaj tim je bolji od FKCZ!

kondor

pre 6 godina

Stanojevic i Rankovic nikada, ali nikada ne bi uvalili prevaru Partizanu. Ogromni su to Grobari. A vi Terzicevci cutite. Imate vi promasaje i promasaje u vasem timu, nego se bojite sa ce uz Sumu biti tu jos jedan koji ce vas razbijati kad god pozeli.

ccc?

pre 6 godina

Napad je najbolja odbrana, znate za to? Ne mozemo mi da imamo i jedno i drugo, nema Partizan tu finansijsku moc. Za mene je bitno da je Partizan finansijski stabilan, ako proda Djurdjevica tu ce biti jos para a rezultati ce biti takvi kakvi su u odnosu na kvalitet. Mislim na Evropu. Jer kada citam koliko vrede klubovi pa i taj Videoton o Oli da ne pricam, sami znate, onda vidim gde smo mi. Danas se raspadaju klubovi zbog besparice i treba biti prvo stabilan i imati tim i kvalitet za nasu ligu koja donosi Evropu. A u Evropi sta bude a dok je stadion prazan krivicom navijaca koji ne zele dobro klubu bice tesko uraditi nesto u Evropi.

nikola

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Hiljade igraca su znali da budu prosecni u jednom, a da blistaju u drugom klubu. Niko ne moze sto posto da zna da li ce se kockice sloziti ili ne, a ovi podsmesi rupasa su zbog toga jer znaju da je Partizan imao mnogo manje promasaja sa strancima nego drugovi iz stubica srpstva...

Zuja

pre 6 godina

Nema navijaca Partizana koji ne poznaje sve karakteristike igraca koji dodje u njihov tim.Super igrac a oni koji dodju u Zvezdu sve sam krs. A statistika kaze sve.Momak ne igra.Ucinak slab.. Ako je brazilac ne znaci da je svaki brazilac u rangu Neymara.

Ivan kg

pre 6 godina

Tako smo sumnjali i u igraca koji pre dolaska sest meseci nije ni igrao u drugoj ruskoj ligi, jos su mu oni raskinuli ugovor (Leonardo), pa se ispostavilo da je vrv najbolji stranac koji je ovde igrao. A crveni su mu se isto smejali, dok nije zaigrao u derbiju.

kole

pre 6 godina

Brz i prodoran, odgovara Djukicevom fudbalu. E ali ima bas losu realizaciju, ali znacice, bolje krilo domace nema. Nek Suma Djuka i Tavamba daju golove.

očigledno

pre 6 godina

Pod ovim ne mislim nista lose, ali nije ni Djurdjevic dobar igrac, ispodprosecan, u evropi daje golove jedino na prazan gol, ali je zato u JSL Ronaldo licno. E zato ne sumnjam da ce ovaj "eksplodirati" u JSL, ali se ne nadajte da vas on odvede u LE...

Fkp

pre 6 godina

Sprdaju se tako i treba.
Imaju i sa kim.

Igrač je gratis da ne sedi.

Treba da zameni majstora fudbala koji bi sam izbacio grcku cz skupu pirejsku boraniju a oni ne daju da majstor igra i na kraju prodaju drugog napadača pirejcima??!

Svi prihodi fkp su u cz kasi.

Kad bi ljudi znali ko su zaista vlasnici cz p i klubova Evrope, ne bi se sekirali, a ni gledali fudbal.

Brica

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi. 
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)
U dresu Trencina zavukao tri komada Steaui u kvalifikacijama za LS,sezona 2015/16.Decko izlazi iz povrede...Bice pojacanje za nasu ligu,za Videoton kasni a za LE videcemo dali cemo igrati istu...

Grobar '90

pre 6 godina

scenario:
1. dolazi u PFC , niste ne pokaze u duelu sa Videotonom
2. dobija sansu u prvenstvu , gotovo uvek u prvih 11 ( Uros ide )
3. dobija SAMOPOUZDANJE! postaje sve bolji... ne nije neki kvalitet! nego po ovim nasim njivama SOLIDNI, skolovani fudbaleri izgledaju kao Messi.
4. u LE mozda nesto pokaze u 5 ili 6 kolu , ako protivnik to dozvoli.
p.s. ako udjemo u LE dolazi stoper i mozda vezni. Uros ide 95% sta god da uradimo protiv Videotona!

ntt

pre 6 godina

Dovedite štopere i bekove.Zadnja linija nas koštala LŠ.Da li je moguće da niko u Partizano nije video,još u prošloj sezoni,da su svi igrači odbrane,ispod proseka.Mora postojati odgovornost za ispadanje iz LŠ.

Милош-Бн

pre 6 godina

Он као играч је сумњив, али ови који говоре да долази из Паока који је лош су малициозни. Били су други у јакој грчкој лиги и добро ознојили Олимпијакос за титулу, више него Пао годинама уназад. Шта хоћете да кажете, да је грчка лига слабија од наше?

smeker

pre 6 godina

Iskreno,mozete da dovodite koga god hocete,ali dok je ona huliganska banda na jugu nama nema pomoci.Uprava je u dilu sa njima i plase ih se.Bas njih briga sto normalni ljudi koji vole Partizan nemogu da dodju na stadion i bodre klub.Postavljaju ikonografiju nekim likova iz istorije i ratova(valjda Tavambi lik serdara Janka Vukotica dize adrenalin)umesto da su postavili klizanje Mancea sa uzdignutim rukama,to svakom pravom partizanovcu uzburka krv u venama.Uostalom huliganima Madjarska nije daleka i skupa(neplacaju oni),tamo ce divljati i opet nas izbrukati.Zato je svejedno koga doveli kada ih gledamo samo na tv-u.

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)

Da te uputim... Kada imas 2 ili 3 dobra igraca na jednoj poziciji a cetvrtog ne zelis da prodas ti ga das na pozajmicu. Kada je Mancester Siti pozajmio Jovetica Interu, da li tada niko nije zeleo da kupi Jovetica? Koristite internet godinama, imate pristup svim informacijama a opet blage veze nemate. Zairo je TRENUTNO visak u PAOKu i zato je na pozajmici.

Branko

pre 6 godina

Zelim momku srecu.Ako je stvarno doveden,znaci Djurdjevic je potpisao za Oly.Nadam se,jako sebican i samoziv igrac.Nama je odbrana svajcarski sir sa velikom rupom na golu...MOLIM UPRAVU DA PRODA CIRKOVICA,KLJAJICA ODMAH.TJ JUCE.molim upravu da mi objavi komentar,sad ne komentarisem politiku...hvala

mikicar

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)

Sta bi tek pretpostavio za nekog Brazilca koji je free, bez treninga 6 meseci, kog niko nije hteo. Recimo Leonardo pred dolazak u Partizan.

Sve najcrnje samo, nije bitno sto ne znamo nista o njemu, samo nek se prvo pljune po igracu.

Mister Y

pre 6 godina

Ma kakva zamena? Jedan je Leonardo, sto se igrackih kvaliteta tice. Ali ni jedan njegov klub nece uspeti da shvati sta je u njegovoj glavi.

zmaj

pre 6 godina

Sta se hvatate za statistiku, covek jos nije ni sleteo a vec je promasaj avaj tako je u Srbiji sve strucnjaci..Nego sa kakvom je Leo statistikom dosao??? Pa se covek bukvalno sprdao sa ligom
..Sacekajmo malo....

boki

pre 6 godina

Stvarno sam verovao u ovu upravu ali sada vidim da je sve to ista banda.Pa sama ta uprava nas je izbacila iz evrope(nema nista ni od LE).Pred dve najvaznije tekme ti prodajes najbolje igrace,pritom si iskesirao 13mil od transfera i LS i moras jos pride da prodas i Djurdjevica.Izgleda nije dosta para nikad.A koga dovodis nekog brazilca koji ne zna gol da da jos na pozajmici a ko ce da ti igra u napadu,odbrana krs,golman krs.Ja stvarno ne znam gledaju li oni partizan kao i mi ili sve vide kroz pare.A sta reci za one huligane zbog kojih necemo igrati pred publikom 2 utakmice.Pa to da je uprava oni bi sami ispraznili i zabranili taj jug

Adnan

pre 6 godina

Ovaj moze da bude vise nego dobar za nasu ligu... dobro je sto je na pozajmicu i sto Partizan placa pola plate a ne celu i nadam se da makar ima pravo prece kupovine nakon pozajmice... u slucaju da se dokaze... Sigurno je da nema kvalitet Leonarda, al da pojaca konkurenciju u napadu nije los.

bandiera rossa

pre 6 godina

Odlican fudbaler. Ne daje nijednu loptu tek tako. Svaki pas mu je promisljen. Mislim da ce se odlicno uklopiti u Partizan. Steta sto nikome u FK PARTIZAN ne pada na pamet da kupi par bekova i nekoliko centarhalfova.

Bravo iliev

pre 6 godina

Nemate pojma.dok je igrao u trencinu zapitao sam se gledajuci ga,kako bi bilo dobro da je u pfc.duplo bolji igrac od leonarda upamtite dobro.

django

pre 6 godina

Zamena za Leonarda je Suma.Ovog momka su nam poslali Stanoje i Rankovic, jer je u Grckoj ogranicenje na tri stranca a oni ih vec imaju uigrane u timu.Ne verujem da bi nam uvalili neku cepanicu. Decko izlazi iz povrede.Ne kukajte samo po Ilievu, i Leonardo kada je doveden, smejali su se mnogi.Napravljen je novac od transfera, istina, ali treba dati plate i radnoj zajednici da ne bi imali slucaj kao kod Djure, da ljude skidamo sa vesala u Teleoptiku.Ne kazem ni da su Vucela i Vazura cvecke, ali podrska sportskom sektoru!!!

Milan

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.

Milan

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.

Mister Y

pre 6 godina

Ma kakva zamena? Jedan je Leonardo, sto se igrackih kvaliteta tice. Ali ni jedan njegov klub nece uspeti da shvati sta je u njegovoj glavi.

zmaj

pre 6 godina

Sta se hvatate za statistiku, covek jos nije ni sleteo a vec je promasaj avaj tako je u Srbiji sve strucnjaci..Nego sa kakvom je Leo statistikom dosao??? Pa se covek bukvalno sprdao sa ligom
..Sacekajmo malo....

mikicar

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)

Sta bi tek pretpostavio za nekog Brazilca koji je free, bez treninga 6 meseci, kog niko nije hteo. Recimo Leonardo pred dolazak u Partizan.

Sve najcrnje samo, nije bitno sto ne znamo nista o njemu, samo nek se prvo pljune po igracu.

django

pre 6 godina

Zamena za Leonarda je Suma.Ovog momka su nam poslali Stanoje i Rankovic, jer je u Grckoj ogranicenje na tri stranca a oni ih vec imaju uigrane u timu.Ne verujem da bi nam uvalili neku cepanicu. Decko izlazi iz povrede.Ne kukajte samo po Ilievu, i Leonardo kada je doveden, smejali su se mnogi.Napravljen je novac od transfera, istina, ali treba dati plate i radnoj zajednici da ne bi imali slucaj kao kod Djure, da ljude skidamo sa vesala u Teleoptiku.Ne kazem ni da su Vucela i Vazura cvecke, ali podrska sportskom sektoru!!!

kondor

pre 6 godina

Stanojevic i Rankovic nikada, ali nikada ne bi uvalili prevaru Partizanu. Ogromni su to Grobari. A vi Terzicevci cutite. Imate vi promasaje i promasaje u vasem timu, nego se bojite sa ce uz Sumu biti tu jos jedan koji ce vas razbijati kad god pozeli.

Dušan

pre 6 godina

Nema štopera.I ne treba Uprava,nikoga da dovede!
Štopera su "pojeli" Grobari sa Juga i slična gologuzija!
130.000 e -kaza
270.000 e -karte
100.000 e-tv i mark.
--------------------------------
=500.000 e!!
Evo vam ga štoper!!

323

pre 6 godina

Nema štopera.I ne treba Uprava,nikoga da dovede!
Štopera su "pojeli" Grobari sa Juga i slični!
130.000 e -kazna
270.000 e -karte
100.000 e-tv i mark.
---…--
=500.000 e!!
Evo vam ga štoper!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 6. avgust 2017 12:27)


COVEK VAM SVE RECE. Da li vam je jasno ili jos lupate o stoperu?

bandiera rossa

pre 6 godina

Odlican fudbaler. Ne daje nijednu loptu tek tako. Svaki pas mu je promisljen. Mislim da ce se odlicno uklopiti u Partizan. Steta sto nikome u FK PARTIZAN ne pada na pamet da kupi par bekova i nekoliko centarhalfova.

smeker

pre 6 godina

Iskreno,mozete da dovodite koga god hocete,ali dok je ona huliganska banda na jugu nama nema pomoci.Uprava je u dilu sa njima i plase ih se.Bas njih briga sto normalni ljudi koji vole Partizan nemogu da dodju na stadion i bodre klub.Postavljaju ikonografiju nekim likova iz istorije i ratova(valjda Tavambi lik serdara Janka Vukotica dize adrenalin)umesto da su postavili klizanje Mancea sa uzdignutim rukama,to svakom pravom partizanovcu uzburka krv u venama.Uostalom huliganima Madjarska nije daleka i skupa(neplacaju oni),tamo ce divljati i opet nas izbrukati.Zato je svejedno koga doveli kada ih gledamo samo na tv-u.

Милош-Бн

pre 6 godina

Он као играч је сумњив, али ови који говоре да долази из Паока који је лош су малициозни. Били су други у јакој грчкој лиги и добро ознојили Олимпијакос за титулу, више него Пао годинама уназад. Шта хоћете да кажете, да је грчка лига слабија од наше?

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)

Da te uputim... Kada imas 2 ili 3 dobra igraca na jednoj poziciji a cetvrtog ne zelis da prodas ti ga das na pozajmicu. Kada je Mancester Siti pozajmio Jovetica Interu, da li tada niko nije zeleo da kupi Jovetica? Koristite internet godinama, imate pristup svim informacijama a opet blage veze nemate. Zairo je TRENUTNO visak u PAOKu i zato je na pozajmici.

boki

pre 6 godina

Stvarno sam verovao u ovu upravu ali sada vidim da je sve to ista banda.Pa sama ta uprava nas je izbacila iz evrope(nema nista ni od LE).Pred dve najvaznije tekme ti prodajes najbolje igrace,pritom si iskesirao 13mil od transfera i LS i moras jos pride da prodas i Djurdjevica.Izgleda nije dosta para nikad.A koga dovodis nekog brazilca koji ne zna gol da da jos na pozajmici a ko ce da ti igra u napadu,odbrana krs,golman krs.Ja stvarno ne znam gledaju li oni partizan kao i mi ili sve vide kroz pare.A sta reci za one huligane zbog kojih necemo igrati pred publikom 2 utakmice.Pa to da je uprava oni bi sami ispraznili i zabranili taj jug

ntt

pre 6 godina

Dovedite štopere i bekove.Zadnja linija nas koštala LŠ.Da li je moguće da niko u Partizano nije video,još u prošloj sezoni,da su svi igrači odbrane,ispod proseka.Mora postojati odgovornost za ispadanje iz LŠ.

black

pre 6 godina

1.Suma je zamena za Leonarda
2.Đorđe Jovanović je bolji špic od Đurđevića
3.Žair je samo kupovina vremena do januara i Maraskinja
4.A možda i prvo,ovaj tim je bolji od FKCZ!

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Hiljade igraca su znali da budu prosecni u jednom, a da blistaju u drugom klubu. Niko ne moze sto posto da zna da li ce se kockice sloziti ili ne, a ovi podsmesi rupasa su zbog toga jer znaju da je Partizan imao mnogo manje promasaja sa strancima nego drugovi iz stubica srpstva...

Ivan kg

pre 6 godina

Tako smo sumnjali i u igraca koji pre dolaska sest meseci nije ni igrao u drugoj ruskoj ligi, jos su mu oni raskinuli ugovor (Leonardo), pa se ispostavilo da je vrv najbolji stranac koji je ovde igrao. A crveni su mu se isto smejali, dok nije zaigrao u derbiju.

Aki

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.
(nikola, 06. avgust 2017 11:09
PAOK VREDI 50 MILIONA DOK PARTIZAN VREDI 19 MILIONA I KAD NEKI IGRAC DOLAZI IZ TOLIKO VREDNOG KLUBA U MANJE VREDAN KLUB JE POJACANJE

Bravo iliev

pre 6 godina

Nemate pojma.dok je igrao u trencinu zapitao sam se gledajuci ga,kako bi bilo dobro da je u pfc.duplo bolji igrac od leonarda upamtite dobro.

ccc?

pre 6 godina

Napad je najbolja odbrana, znate za to? Ne mozemo mi da imamo i jedno i drugo, nema Partizan tu finansijsku moc. Za mene je bitno da je Partizan finansijski stabilan, ako proda Djurdjevica tu ce biti jos para a rezultati ce biti takvi kakvi su u odnosu na kvalitet. Mislim na Evropu. Jer kada citam koliko vrede klubovi pa i taj Videoton o Oli da ne pricam, sami znate, onda vidim gde smo mi. Danas se raspadaju klubovi zbog besparice i treba biti prvo stabilan i imati tim i kvalitet za nasu ligu koja donosi Evropu. A u Evropi sta bude a dok je stadion prazan krivicom navijaca koji ne zele dobro klubu bice tesko uraditi nesto u Evropi.

Branko

pre 6 godina

Zelim momku srecu.Ako je stvarno doveden,znaci Djurdjevic je potpisao za Oly.Nadam se,jako sebican i samoziv igrac.Nama je odbrana svajcarski sir sa velikom rupom na golu...MOLIM UPRAVU DA PRODA CIRKOVICA,KLJAJICA ODMAH.TJ JUCE.molim upravu da mi objavi komentar,sad ne komentarisem politiku...hvala

Sasa

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde, moram priznati da je Ilijev do sada najbolji sportski direktor u Srbiji. Zato je ovo svakako zanimljivo kao i onaj Suma. Navijacki bih voleo da je napravio promasaje, ali sumnjam jer decko ocigledno razume materiju. Nas Terza to kupuje na kilo pa ocekuje da nesto pogodi nekada. Tako moze i Vulin da bude sportski direktor!

Dušan

pre 6 godina

To u PAOK-u ništa ne znači!
Marko Janković nije imao mesta u Olimpijakosu.
Sada je možda i najbolji igrač lige,a sa tim istim Olimpijakosom (i onima koji su imali mesta),se skoro pa sprdao!!

Grobar '90

pre 6 godina

scenario:
1. dolazi u PFC , niste ne pokaze u duelu sa Videotonom
2. dobija sansu u prvenstvu , gotovo uvek u prvih 11 ( Uros ide )
3. dobija SAMOPOUZDANJE! postaje sve bolji... ne nije neki kvalitet! nego po ovim nasim njivama SOLIDNI, skolovani fudbaleri izgledaju kao Messi.
4. u LE mozda nesto pokaze u 5 ili 6 kolu , ako protivnik to dozvoli.
p.s. ako udjemo u LE dolazi stoper i mozda vezni. Uros ide 95% sta god da uradimo protiv Videotona!

kole

pre 6 godina

Brz i prodoran, odgovara Djukicevom fudbalu. E ali ima bas losu realizaciju, ali znacice, bolje krilo domace nema. Nek Suma Djuka i Tavamba daju golove.

hijena

pre 6 godina

Овај не може бити замјена за Ђурђевића зато што није класичан шпиц. Што се тиче навијача, и казни које добијамо сваке године због њих, мислим да би се нешто требало коначно урадити по том питању. Сваку утакмицу у Евро такмичењу иста иконографија, српство, Косово, Книн, и остало. Људи, игра Партизан, навијајте за Партизан, а не за КиМ, то оставите кад игра репрезентација, коју ви не пратите иако сте велике патриоте. Вјерујем да би имали и боље резултате да се само навија за Партизан, без политичких и националних тензија и прозивки јер то Партизану не помаже.

brzi

pre 6 godina

29utakmica 4gola 4asistencije, a igra poziciju kao Leo... Ovaj ce biti kao rikardinjo iz zvezde, dakle nista. Najjace ppjacanje ce biti ako olimpijakos kupi djurdjevica, on ima opasan problem sa glavom i kvari atmosferu u ekipi, i taman tavamba moze da igra klasicnog spica, a i djole jovanovic ce imati minuta, mali ce da pokida.

Adnan

pre 6 godina

Ovaj moze da bude vise nego dobar za nasu ligu... dobro je sto je na pozajmicu i sto Partizan placa pola plate a ne celu i nadam se da makar ima pravo prece kupovine nakon pozajmice... u slucaju da se dokaze... Sigurno je da nema kvalitet Leonarda, al da pojaca konkurenciju u napadu nije los.

Brica

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi. 
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)
U dresu Trencina zavukao tri komada Steaui u kvalifikacijama za LS,sezona 2015/16.Decko izlazi iz povrede...Bice pojacanje za nasu ligu,za Videoton kasni a za LE videcemo dali cemo igrati istu...

petar

pre 6 godina

Ivice, odbrana ti je kao sir... Kakve zamene dovodis... Bez stuba(odbrana) nema nista od nas... I plus golman neki ili stevanovica stavi umesto kljajica..

Dušan

pre 6 godina

@Stefan
Naša deca itekako dobijaju šansu!Kao retko gde u Evropi!
Problem je samo što ta deca,na prvi poziv zaborave na roditelja!!
Zato pusti tu demagogiju o 'deci'...

nikola

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.

očigledno

pre 6 godina

Pod ovim ne mislim nista lose, ali nije ni Djurdjevic dobar igrac, ispodprosecan, u evropi daje golove jedino na prazan gol, ali je zato u JSL Ronaldo licno. E zato ne sumnjam da ce ovaj "eksplodirati" u JSL, ali se ne nadajte da vas on odvede u LE...

Aki

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 06. avgust 2017 09:14)
U PREVODU PAOK JE 30 MILIONA SKUPLJI OD PARTIZANA STO ZNACI DA IMAJU DOSTA BOLJE IGRACE OD PARTIZANA ON IM JE VISAK ALI JE ZA PARTIZAN ON VREDAN I DOGOVOR OKO PLATE JE DA PARTIZNA I PAOK PLACAJU PO POLA!

taktika...

pre 6 godina

Suditi o igraču koga ne znamo, nismo gledali...u najmanju ruku je smešno...ja sam siguran da će ovu našu "super ligu" da igra sa pola snage i da pokida...ovde pola timova i igrača su potpuno tehnički, taktički, a pogotovo fizički ispod svakog evropskog nivoa...i daj bože da samo ukinu glupo pravilo za 4 stranca...

zoran

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 6. avgust 2017 11:09)

Da je i Nejmar valjao ostao bi u Barsi , a ne da ode kod onih...sada vidimo gde su oni , a gd eje Barsa...zar ne ????

Mislis Stanoje kao Grobarchina nije objasnio kakav je ovo igrac..?? Kako ljudi ovde lupetaju da covek ne veruje.
Jankovic je izasao iz Oly, a igrao se sa njima bez problema, neke je pravio smeshnima.
Leo otisao medju arape, a u tom Oly bi imao mesta medju 11 bez ikakvih problema...

Zar verujes da bilo koji igrac vredi 200 miliona..???

milan 26

pre 6 godina

Decko je dobar igrac, ima dribling i brzinu, igra atraktivno, pravi brazilac. Naravno da nije svetska klasa brazilaca, ali za Partizan je pojacanje. Imao je problema sa povredma u zadnje dve godine i zbog toga je manje igrao i davao golova i asistencija. Kafa je bio fit u Slovackoj je davao golove i asistirao 14 puta. PAOK ga salje na pozajmicu jer vec imaju 4 stranca, maksimalan broj. Mozda nije kao Leonardo, ali svakako je dobar igrac koji dolazi bez obestecenja, i koji ce dobijati pola plate od Partizana. Bolji je od svakog igraca koga bi doveli iz nase lige. Ima zelju da se dokaze. Suma je igrac koji igra poluspica, ofazivni srednji, nije krilo, igra sad tu u Partizanu i popunjava jer su otisli Leo i Mihajilovic. Zato dovode ovog brazilca jer je njegova prirodna pozicija krilo, kao Leo. Fali nam sada nahvise pismeni i krsteni stoper. Mogu nekog free igraca da dovedu, daju mu 300.000 godisnje i resen problem.

Runner

pre 6 godina

Zar nije Suma zamena za njega? Nagomilavaju se igraci, a nasa deca ne dobijaju sansu.
(stefan, 6. avgust 2017 11:45)
'Ајд, бре, доста више о тој нашој деци! Па зар нису Пантић и Михајловић наша деца па шта су то показали у последње четири европске утакмице? Да смо се прошле године ослонили на нашу децу Звезда би глатко узела обе титуле. Схватите већ једном да је фудбал професија а не играње из задовољства на пољанчету. Као и у сваком предузећу инвестира се па или се добије или се изгуби. И Звездин Боаћи је, прошле зиме, доведен на позајмицу, зар не?

Zuja

pre 6 godina

Nema navijaca Partizana koji ne poznaje sve karakteristike igraca koji dodje u njihov tim.Super igrac a oni koji dodju u Zvezdu sve sam krs. A statistika kaze sve.Momak ne igra.Ucinak slab.. Ako je brazilac ne znaci da je svaki brazilac u rangu Neymara.

Fkp

pre 6 godina

Sprdaju se tako i treba.
Imaju i sa kim.

Igrač je gratis da ne sedi.

Treba da zameni majstora fudbala koji bi sam izbacio grcku cz skupu pirejsku boraniju a oni ne daju da majstor igra i na kraju prodaju drugog napadača pirejcima??!

Svi prihodi fkp su u cz kasi.

Kad bi ljudi znali ko su zaista vlasnici cz p i klubova Evrope, ne bi se sekirali, a ni gledali fudbal.

Mrle

pre 6 godina

Koje li su ovo kombinacije izmedju nas i Grka nebi me cudilo da je Partizan svesno pustio za lovu OLY a oni sad da grunu neku ludu cifru za Djurdjevica i jos nam dali Jankovica pa sad tu je i PAOK sa ovom pozajmicom. A jos se zna kako uprava vec deceniju mulja sa Kipranima(GRCI) koje su to malverzacije boga pitaj. Cim su tu u OLY(Kovacevic) a u PAOK(Ivic) pa tu se izmadju nasih mulja ozbiljno.

čovek iz senke

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.

U prevodu pojma nemas...imaju problem sa viskom stranaca.

Dušan

pre 6 godina

@Peter PFC
Šta to pričaš?! Pa naravno da je Partizan mogao (i hteo) da mu plati 800.000e za sezonu.
Ali on je otišao za 2.200.000 e,po sezoni!!
To ne bi mogli da mu plate Partizan,Zvezda i Vojvodina zajedno!! Zato ne piši svašta.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Ima li sto gore od pozajmica, makar sto se tice nase lige... Poslali su nam igraca da ga razigravamo, ako se pokaze uzece ga nazad, ako se ne pokaze mali im posa... Centa od njega dobit ne mozemo ... Ajde da se nema para ali se ipak uzelo nesto od ovih tekmi u kvalifikacije, pa od prodaje igraca ... Zar se nije moglo kupit nesto krsteno !? I jos nesto, prije nekih mjesec dana Ilijev je izjavio da Leonardo `NE MOZE` da ide iz kluba, po cijenu da ga $ednu na klupu... Od toga naravno nije bilo nista, prodali su ga.. znaci jedna laz... Kasnije je izjavio, da ce da podju Leonardo ili Djurdjevic nikako obojica, ali NIKAKO ... sad je doslo do toga da ide i Djurdjevic ... dakle dva najbolja igraca Partizana ... sto cemo sad Ilijev ? Da cekamo Sumu par mjeseci da se razigra za domacu ligu, a Evropa ? Nista a ? E pa ok...

Peter PFC

pre 6 godina

I Partizan nije mogao da plati Leonardu 800.000 po sezoni?! Najboljem igracu, koji se prilagodio, resio neke vazne utakmice, pred najvaznije utakmice sezone, a sad ce nesto da eksperimentise... Kakva budalastina. Onakvog igraca necemo skoro videti ovde.

Đorđe

pre 6 godina

Štopera nemamo!!! Nikolić je mnogo bolji taktičar od Đukića i iskoristiće sve naše slabosti. On zna da će se Đukić zaleteti i postaviće igru na kontre, gde će sve slabosti naše odbrane doći do izražaja. Poziciono mi znamo da odigramo pozadi, ali kad je potrebno improvizovati, reagovati brzo kada su situacije 3 na 3, ili 4 na 4 i slično, tu se već gubimo i naši defanzivci nemaju pojma kako da rešavaju te situacije. Zna to Nikolić i tako će postaviti igru. Zato nam je neophodan kvalitetan štoper, da pruži sigurnost u odbrani. Uzeo klub skoro 13 miliona u ovom prelaznom roku, stvarno ne shvatam da i dalje pokušavaju sa Ćirkovićem u Evropu.
Lepo bi bilo da grešim, ali nadmudriće nas Nikolić.

Dušan

pre 6 godina

Napisah ti dole,štopera su 'pojeli' Grobari,i ne treba ga kupovati!!Za nauk.
Obrati se Djukiću,i reci mu da se ne zaleće:-))))!

Zuja

pre 6 godina

Nema navijaca Partizana koji ne poznaje sve karakteristike igraca koji dodje u njihov tim.Super igrac a oni koji dodju u Zvezdu sve sam krs. A statistika kaze sve.Momak ne igra.Ucinak slab.. Ako je brazilac ne znaci da je svaki brazilac u rangu Neymara.

nikola

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.

Milan

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.

kondor

pre 6 godina

Stanojevic i Rankovic nikada, ali nikada ne bi uvalili prevaru Partizanu. Ogromni su to Grobari. A vi Terzicevci cutite. Imate vi promasaje i promasaje u vasem timu, nego se bojite sa ce uz Sumu biti tu jos jedan koji ce vas razbijati kad god pozeli.

Bravo iliev

pre 6 godina

Nemate pojma.dok je igrao u trencinu zapitao sam se gledajuci ga,kako bi bilo dobro da je u pfc.duplo bolji igrac od leonarda upamtite dobro.

black

pre 6 godina

1.Suma je zamena za Leonarda
2.Đorđe Jovanović je bolji špic od Đurđevića
3.Žair je samo kupovina vremena do januara i Maraskinja
4.A možda i prvo,ovaj tim je bolji od FKCZ!

očigledno

pre 6 godina

Pod ovim ne mislim nista lose, ali nije ni Djurdjevic dobar igrac, ispodprosecan, u evropi daje golove jedino na prazan gol, ali je zato u JSL Ronaldo licno. E zato ne sumnjam da ce ovaj "eksplodirati" u JSL, ali se ne nadajte da vas on odvede u LE...

Fkp

pre 6 godina

Sprdaju se tako i treba.
Imaju i sa kim.

Igrač je gratis da ne sedi.

Treba da zameni majstora fudbala koji bi sam izbacio grcku cz skupu pirejsku boraniju a oni ne daju da majstor igra i na kraju prodaju drugog napadača pirejcima??!

Svi prihodi fkp su u cz kasi.

Kad bi ljudi znali ko su zaista vlasnici cz p i klubova Evrope, ne bi se sekirali, a ni gledali fudbal.

django

pre 6 godina

Zamena za Leonarda je Suma.Ovog momka su nam poslali Stanoje i Rankovic, jer je u Grckoj ogranicenje na tri stranca a oni ih vec imaju uigrane u timu.Ne verujem da bi nam uvalili neku cepanicu. Decko izlazi iz povrede.Ne kukajte samo po Ilievu, i Leonardo kada je doveden, smejali su se mnogi.Napravljen je novac od transfera, istina, ali treba dati plate i radnoj zajednici da ne bi imali slucaj kao kod Djure, da ljude skidamo sa vesala u Teleoptiku.Ne kazem ni da su Vucela i Vazura cvecke, ali podrska sportskom sektoru!!!

Aki

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 06. avgust 2017 09:14)
U PREVODU PAOK JE 30 MILIONA SKUPLJI OD PARTIZANA STO ZNACI DA IMAJU DOSTA BOLJE IGRACE OD PARTIZANA ON IM JE VISAK ALI JE ZA PARTIZAN ON VREDAN I DOGOVOR OKO PLATE JE DA PARTIZNA I PAOK PLACAJU PO POLA!

Peter PFC

pre 6 godina

I Partizan nije mogao da plati Leonardu 800.000 po sezoni?! Najboljem igracu, koji se prilagodio, resio neke vazne utakmice, pred najvaznije utakmice sezone, a sad ce nesto da eksperimentise... Kakva budalastina. Onakvog igraca necemo skoro videti ovde.

mikicar

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)

Sta bi tek pretpostavio za nekog Brazilca koji je free, bez treninga 6 meseci, kog niko nije hteo. Recimo Leonardo pred dolazak u Partizan.

Sve najcrnje samo, nije bitno sto ne znamo nista o njemu, samo nek se prvo pljune po igracu.

boki

pre 6 godina

Stvarno sam verovao u ovu upravu ali sada vidim da je sve to ista banda.Pa sama ta uprava nas je izbacila iz evrope(nema nista ni od LE).Pred dve najvaznije tekme ti prodajes najbolje igrace,pritom si iskesirao 13mil od transfera i LS i moras jos pride da prodas i Djurdjevica.Izgleda nije dosta para nikad.A koga dovodis nekog brazilca koji ne zna gol da da jos na pozajmici a ko ce da ti igra u napadu,odbrana krs,golman krs.Ja stvarno ne znam gledaju li oni partizan kao i mi ili sve vide kroz pare.A sta reci za one huligane zbog kojih necemo igrati pred publikom 2 utakmice.Pa to da je uprava oni bi sami ispraznili i zabranili taj jug

Ivan kg

pre 6 godina

Tako smo sumnjali i u igraca koji pre dolaska sest meseci nije ni igrao u drugoj ruskoj ligi, jos su mu oni raskinuli ugovor (Leonardo), pa se ispostavilo da je vrv najbolji stranac koji je ovde igrao. A crveni su mu se isto smejali, dok nije zaigrao u derbiju.

Mister Y

pre 6 godina

Ma kakva zamena? Jedan je Leonardo, sto se igrackih kvaliteta tice. Ali ni jedan njegov klub nece uspeti da shvati sta je u njegovoj glavi.

zmaj

pre 6 godina

Sta se hvatate za statistiku, covek jos nije ni sleteo a vec je promasaj avaj tako je u Srbiji sve strucnjaci..Nego sa kakvom je Leo statistikom dosao??? Pa se covek bukvalno sprdao sa ligom
..Sacekajmo malo....

Branko

pre 6 godina

Zelim momku srecu.Ako je stvarno doveden,znaci Djurdjevic je potpisao za Oly.Nadam se,jako sebican i samoziv igrac.Nama je odbrana svajcarski sir sa velikom rupom na golu...MOLIM UPRAVU DA PRODA CIRKOVICA,KLJAJICA ODMAH.TJ JUCE.molim upravu da mi objavi komentar,sad ne komentarisem politiku...hvala

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)

Da te uputim... Kada imas 2 ili 3 dobra igraca na jednoj poziciji a cetvrtog ne zelis da prodas ti ga das na pozajmicu. Kada je Mancester Siti pozajmio Jovetica Interu, da li tada niko nije zeleo da kupi Jovetica? Koristite internet godinama, imate pristup svim informacijama a opet blage veze nemate. Zairo je TRENUTNO visak u PAOKu i zato je na pozajmici.

Aki

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.
(nikola, 06. avgust 2017 11:09
PAOK VREDI 50 MILIONA DOK PARTIZAN VREDI 19 MILIONA I KAD NEKI IGRAC DOLAZI IZ TOLIKO VREDNOG KLUBA U MANJE VREDAN KLUB JE POJACANJE

Sasa

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde, moram priznati da je Ilijev do sada najbolji sportski direktor u Srbiji. Zato je ovo svakako zanimljivo kao i onaj Suma. Navijacki bih voleo da je napravio promasaje, ali sumnjam jer decko ocigledno razume materiju. Nas Terza to kupuje na kilo pa ocekuje da nesto pogodi nekada. Tako moze i Vulin da bude sportski direktor!

Adnan

pre 6 godina

Ovaj moze da bude vise nego dobar za nasu ligu... dobro je sto je na pozajmicu i sto Partizan placa pola plate a ne celu i nadam se da makar ima pravo prece kupovine nakon pozajmice... u slucaju da se dokaze... Sigurno je da nema kvalitet Leonarda, al da pojaca konkurenciju u napadu nije los.

Brica

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi. 
(Milan, 6. avgust 2017 09:14)
U dresu Trencina zavukao tri komada Steaui u kvalifikacijama za LS,sezona 2015/16.Decko izlazi iz povrede...Bice pojacanje za nasu ligu,za Videoton kasni a za LE videcemo dali cemo igrati istu...

Grobar '90

pre 6 godina

scenario:
1. dolazi u PFC , niste ne pokaze u duelu sa Videotonom
2. dobija sansu u prvenstvu , gotovo uvek u prvih 11 ( Uros ide )
3. dobija SAMOPOUZDANJE! postaje sve bolji... ne nije neki kvalitet! nego po ovim nasim njivama SOLIDNI, skolovani fudbaleri izgledaju kao Messi.
4. u LE mozda nesto pokaze u 5 ili 6 kolu , ako protivnik to dozvoli.
p.s. ako udjemo u LE dolazi stoper i mozda vezni. Uros ide 95% sta god da uradimo protiv Videotona!

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Hiljade igraca su znali da budu prosecni u jednom, a da blistaju u drugom klubu. Niko ne moze sto posto da zna da li ce se kockice sloziti ili ne, a ovi podsmesi rupasa su zbog toga jer znaju da je Partizan imao mnogo manje promasaja sa strancima nego drugovi iz stubica srpstva...

smeker

pre 6 godina

Iskreno,mozete da dovodite koga god hocete,ali dok je ona huliganska banda na jugu nama nema pomoci.Uprava je u dilu sa njima i plase ih se.Bas njih briga sto normalni ljudi koji vole Partizan nemogu da dodju na stadion i bodre klub.Postavljaju ikonografiju nekim likova iz istorije i ratova(valjda Tavambi lik serdara Janka Vukotica dize adrenalin)umesto da su postavili klizanje Mancea sa uzdignutim rukama,to svakom pravom partizanovcu uzburka krv u venama.Uostalom huliganima Madjarska nije daleka i skupa(neplacaju oni),tamo ce divljati i opet nas izbrukati.Zato je svejedno koga doveli kada ih gledamo samo na tv-u.

ccc?

pre 6 godina

Napad je najbolja odbrana, znate za to? Ne mozemo mi da imamo i jedno i drugo, nema Partizan tu finansijsku moc. Za mene je bitno da je Partizan finansijski stabilan, ako proda Djurdjevica tu ce biti jos para a rezultati ce biti takvi kakvi su u odnosu na kvalitet. Mislim na Evropu. Jer kada citam koliko vrede klubovi pa i taj Videoton o Oli da ne pricam, sami znate, onda vidim gde smo mi. Danas se raspadaju klubovi zbog besparice i treba biti prvo stabilan i imati tim i kvalitet za nasu ligu koja donosi Evropu. A u Evropi sta bude a dok je stadion prazan krivicom navijaca koji ne zele dobro klubu bice tesko uraditi nesto u Evropi.

ntt

pre 6 godina

Dovedite štopere i bekove.Zadnja linija nas koštala LŠ.Da li je moguće da niko u Partizano nije video,još u prošloj sezoni,da su svi igrači odbrane,ispod proseka.Mora postojati odgovornost za ispadanje iz LŠ.

Милош-Бн

pre 6 godina

Он као играч је сумњив, али ови који говоре да долази из Паока који је лош су малициозни. Били су други у јакој грчкој лиги и добро ознојили Олимпијакос за титулу, више него Пао годинама уназад. Шта хоћете да кажете, да је грчка лига слабија од наше?

milan 26

pre 6 godina

Decko je dobar igrac, ima dribling i brzinu, igra atraktivno, pravi brazilac. Naravno da nije svetska klasa brazilaca, ali za Partizan je pojacanje. Imao je problema sa povredma u zadnje dve godine i zbog toga je manje igrao i davao golova i asistencija. Kafa je bio fit u Slovackoj je davao golove i asistirao 14 puta. PAOK ga salje na pozajmicu jer vec imaju 4 stranca, maksimalan broj. Mozda nije kao Leonardo, ali svakako je dobar igrac koji dolazi bez obestecenja, i koji ce dobijati pola plate od Partizana. Bolji je od svakog igraca koga bi doveli iz nase lige. Ima zelju da se dokaze. Suma je igrac koji igra poluspica, ofazivni srednji, nije krilo, igra sad tu u Partizanu i popunjava jer su otisli Leo i Mihajilovic. Zato dovode ovog brazilca jer je njegova prirodna pozicija krilo, kao Leo. Fali nam sada nahvise pismeni i krsteni stoper. Mogu nekog free igraca da dovedu, daju mu 300.000 godisnje i resen problem.

bandiera rossa

pre 6 godina

Odlican fudbaler. Ne daje nijednu loptu tek tako. Svaki pas mu je promisljen. Mislim da ce se odlicno uklopiti u Partizan. Steta sto nikome u FK PARTIZAN ne pada na pamet da kupi par bekova i nekoliko centarhalfova.

brzi

pre 6 godina

29utakmica 4gola 4asistencije, a igra poziciju kao Leo... Ovaj ce biti kao rikardinjo iz zvezde, dakle nista. Najjace ppjacanje ce biti ako olimpijakos kupi djurdjevica, on ima opasan problem sa glavom i kvari atmosferu u ekipi, i taman tavamba moze da igra klasicnog spica, a i djole jovanovic ce imati minuta, mali ce da pokida.

kole

pre 6 godina

Brz i prodoran, odgovara Djukicevom fudbalu. E ali ima bas losu realizaciju, ali znacice, bolje krilo domace nema. Nek Suma Djuka i Tavamba daju golove.

petar

pre 6 godina

Ivice, odbrana ti je kao sir... Kakve zamene dovodis... Bez stuba(odbrana) nema nista od nas... I plus golman neki ili stevanovica stavi umesto kljajica..

Dušan

pre 6 godina

To u PAOK-u ništa ne znači!
Marko Janković nije imao mesta u Olimpijakosu.
Sada je možda i najbolji igrač lige,a sa tim istim Olimpijakosom (i onima koji su imali mesta),se skoro pa sprdao!!

323

pre 6 godina

Nema štopera.I ne treba Uprava,nikoga da dovede!
Štopera su "pojeli" Grobari sa Juga i slični!
130.000 e -kazna
270.000 e -karte
100.000 e-tv i mark.
---…--
=500.000 e!!
Evo vam ga štoper!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 6. avgust 2017 12:27)


COVEK VAM SVE RECE. Da li vam je jasno ili jos lupate o stoperu?

čovek iz senke

pre 6 godina

Brazilac, 25 godina, pozajmica iz PAOK-a? U prevodu nisu mogli nikome da ga prodaju, barem da se rasterete za platu. Kada on nije mogao u tom klubu da se izbori za bolji status pretpostavljam o kakvom se igracu radi.

U prevodu pojma nemas...imaju problem sa viskom stranaca.

taktika...

pre 6 godina

Suditi o igraču koga ne znamo, nismo gledali...u najmanju ruku je smešno...ja sam siguran da će ovu našu "super ligu" da igra sa pola snage i da pokida...ovde pola timova i igrača su potpuno tehnički, taktički, a pogotovo fizički ispod svakog evropskog nivoa...i daj bože da samo ukinu glupo pravilo za 4 stranca...

Mrle

pre 6 godina

Koje li su ovo kombinacije izmedju nas i Grka nebi me cudilo da je Partizan svesno pustio za lovu OLY a oni sad da grunu neku ludu cifru za Djurdjevica i jos nam dali Jankovica pa sad tu je i PAOK sa ovom pozajmicom. A jos se zna kako uprava vec deceniju mulja sa Kipranima(GRCI) koje su to malverzacije boga pitaj. Cim su tu u OLY(Kovacevic) a u PAOK(Ivic) pa tu se izmadju nasih mulja ozbiljno.

zoran

pre 6 godina

Da je valjao ostao bi u PAOK-u.Pazite,grcka liga je mozda deseta ako ne i gora u evropi,a on nama dolazi kao pojacanje?!!.Tu se vidi gde smo mi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 6. avgust 2017 11:09)

Da je i Nejmar valjao ostao bi u Barsi , a ne da ode kod onih...sada vidimo gde su oni , a gd eje Barsa...zar ne ????

Mislis Stanoje kao Grobarchina nije objasnio kakav je ovo igrac..?? Kako ljudi ovde lupetaju da covek ne veruje.
Jankovic je izasao iz Oly, a igrao se sa njima bez problema, neke je pravio smeshnima.
Leo otisao medju arape, a u tom Oly bi imao mesta medju 11 bez ikakvih problema...

Zar verujes da bilo koji igrac vredi 200 miliona..???

Dušan

pre 6 godina

Nema štopera.I ne treba Uprava,nikoga da dovede!
Štopera su "pojeli" Grobari sa Juga i slična gologuzija!
130.000 e -kaza
270.000 e -karte
100.000 e-tv i mark.
--------------------------------
=500.000 e!!
Evo vam ga štoper!!

Dušan

pre 6 godina

@Stefan
Naša deca itekako dobijaju šansu!Kao retko gde u Evropi!
Problem je samo što ta deca,na prvi poziv zaborave na roditelja!!
Zato pusti tu demagogiju o 'deci'...

Vazda Pobro

pre 6 godina

Ima li sto gore od pozajmica, makar sto se tice nase lige... Poslali su nam igraca da ga razigravamo, ako se pokaze uzece ga nazad, ako se ne pokaze mali im posa... Centa od njega dobit ne mozemo ... Ajde da se nema para ali se ipak uzelo nesto od ovih tekmi u kvalifikacije, pa od prodaje igraca ... Zar se nije moglo kupit nesto krsteno !? I jos nesto, prije nekih mjesec dana Ilijev je izjavio da Leonardo `NE MOZE` da ide iz kluba, po cijenu da ga $ednu na klupu... Od toga naravno nije bilo nista, prodali su ga.. znaci jedna laz... Kasnije je izjavio, da ce da podju Leonardo ili Djurdjevic nikako obojica, ali NIKAKO ... sad je doslo do toga da ide i Djurdjevic ... dakle dva najbolja igraca Partizana ... sto cemo sad Ilijev ? Da cekamo Sumu par mjeseci da se razigra za domacu ligu, a Evropa ? Nista a ? E pa ok...

hijena

pre 6 godina

Овај не може бити замјена за Ђурђевића зато што није класичан шпиц. Што се тиче навијача, и казни које добијамо сваке године због њих, мислим да би се нешто требало коначно урадити по том питању. Сваку утакмицу у Евро такмичењу иста иконографија, српство, Косово, Книн, и остало. Људи, игра Партизан, навијајте за Партизан, а не за КиМ, то оставите кад игра репрезентација, коју ви не пратите иако сте велике патриоте. Вјерујем да би имали и боље резултате да се само навија за Партизан, без политичких и националних тензија и прозивки јер то Партизану не помаже.

Dušan

pre 6 godina

@Peter PFC
Šta to pričaš?! Pa naravno da je Partizan mogao (i hteo) da mu plati 800.000e za sezonu.
Ali on je otišao za 2.200.000 e,po sezoni!!
To ne bi mogli da mu plate Partizan,Zvezda i Vojvodina zajedno!! Zato ne piši svašta.

Đorđe

pre 6 godina

Štopera nemamo!!! Nikolić je mnogo bolji taktičar od Đukića i iskoristiće sve naše slabosti. On zna da će se Đukić zaleteti i postaviće igru na kontre, gde će sve slabosti naše odbrane doći do izražaja. Poziciono mi znamo da odigramo pozadi, ali kad je potrebno improvizovati, reagovati brzo kada su situacije 3 na 3, ili 4 na 4 i slično, tu se već gubimo i naši defanzivci nemaju pojma kako da rešavaju te situacije. Zna to Nikolić i tako će postaviti igru. Zato nam je neophodan kvalitetan štoper, da pruži sigurnost u odbrani. Uzeo klub skoro 13 miliona u ovom prelaznom roku, stvarno ne shvatam da i dalje pokušavaju sa Ćirkovićem u Evropu.
Lepo bi bilo da grešim, ali nadmudriće nas Nikolić.

Runner

pre 6 godina

Zar nije Suma zamena za njega? Nagomilavaju se igraci, a nasa deca ne dobijaju sansu.
(stefan, 6. avgust 2017 11:45)
'Ајд, бре, доста више о тој нашој деци! Па зар нису Пантић и Михајловић наша деца па шта су то показали у последње четири европске утакмице? Да смо се прошле године ослонили на нашу децу Звезда би глатко узела обе титуле. Схватите већ једном да је фудбал професија а не играње из задовољства на пољанчету. Као и у сваком предузећу инвестира се па или се добије или се изгуби. И Звездин Боаћи је, прошле зиме, доведен на позајмицу, зар не?

Dušan

pre 6 godina

Napisah ti dole,štopera su 'pojeli' Grobari,i ne treba ga kupovati!!Za nauk.
Obrati se Djukiću,i reci mu da se ne zaleće:-))))!