Petak, 04.08.2017.

19:40

Nejmar: Novac mi nikada nije bio motivacija...

Brazilski fudbaler Nejmar zvanično je predstavljen kao igrač Pari Sen Žermena, kada je rekao da novac nije bio glavni motiv odlaska iz Barselone.

Izvor: PT

Nejmar: Novac mi nikada nije bio motivacija... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

woah

pre 6 godina

"navijači njegov prelazak u PSŽ porede s prelaskom Luiša Figa iz Barselone u Real Madrid"
Kako mi je odvratan ovaj klub. Pazi, u njihovom timu igra jedan Suarez, koji je bio najbolji igrač Liverpula, pre nego što su ga ovi oteli. Pa onda je igrao jedan Anri, najveća zvezda Arsenala. I sad oni porede Nejmara sa Figom, zato što je otišao u Francusku. Ma daj bre, želim im takva iskustva svake godine.

Petar

pre 6 godina

Za sve one koji pricate kako bi otisao u Manchester, Chelsea, Juventus da nije jurio pare...
Neymar je imao samo dve opcije: da ostane u Barceloni ili da ode u PSG, koji je jedini bio spreman platiti klauzulu. Posto nije zeleo ostati u Barceloni, sto je logicno, jer tamo pored Messija nikad ne bi uzeo zlatnu loptu (i postao najbolji na svetu) odabrao je jedinu opciju koju je imao a to je PSG. Ako sa njima uzme ligu sampiona avtomatski je ozbiljan kandidat za najboljeg na svetu.

neko ko zna

pre 6 godina

Auuu kako smarate ljudi, da vam neko stavi te pare na sto ljubili bi ga u dupe, godinu dana...
(asdfghjkl, 04. avgust 2017 22:49)

Tako je. Samo mnogi ne bi pricali kako obozavaju ljubljenje dupeta i nisu to radili zbog para ....

MaironDrake

pre 6 godina

(MbApp3, 04. avgust 2017 19:57


Ti bi se inace odrekao tih miliona da si na njegovom mestu...

Covek je doneo Barsi samo na osnovu transfera cist profit od preko 150 miiona, zasto da ne uzme 24 miliona????

Nije on kriv sto neko zeli da ga plati toliko...

мики

pre 6 godina

@HESOYAM
не знам зашто много вас потцењује Француску лигу. По чему је Енглеска лига боља? ово озбиљно питам пошто већи број француских филмова игра леп фудбал. са изузетком хипербогатих клубова из врха, енглески тимови играју безвезе.

мики

pre 6 godina

@Stefan
ни он, као и сви остали активни фудбалери, не могу да буду најбољи свих времена, пошто је до скора фудбал играо и Роналдо феномен. тек треба да се роди
неки који ће да буде бољи. само лудак не би одрадио овај трансфер. паре су огромне, позиција у тиму неупоредива, и прилика да буде уписан у фудбалску историју реална. играм за Барселону никада не би постигао ништа што би се везао за њега самог. ПСЖ реално може да освоји све. већ прошле године им није много фалило.

мики

pre 6 godina

@MbApp3
боље да игра за џабе и да све што је до сада зарадио врати Барселони, претпостављам. можда ни то није довољно, па треба да плати да игра за ПСЖ

bobo

pre 6 godina

Mhm u Barsi igrao za hiljade a ovde za milione, kako da ne... Ja mu verujem u smislu da mu nije glavni motivator duplo veća gomila novca od one koju je redovno dobijao u Barseloni... Što neko napisa, ako se desi da PSŽ osvoji LŠ, on je jedini kandidat za zlatnu loptu... I da, gomila para kao šlag na torti. Vreme će pokazati, al evidentno je da dečak uopšte ne razmišlja o pisanju istorije, sada i sve je izgleda moto... Videćemo, biće ovo interesantno za praćenje :)

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

Bato, deder jedan vikend prežali kintu, koliko ono dnevno zarađuješ, pa pošalji da otplatim ovaj stambeni kredit i da te vodim na batak u pljeska-house!

komentator

pre 6 godina

Ala lik lupeta. hahaha odsustvo bilo kakve zdrave pameti i logike. Sve se vrti oko para, i na tom i na bilo kom drugom nivou nemoj da petljas i pravis se pametan zinulo ti dupe pa sta budi posten i reci hocu vise i cao. Ovako u fazonu pa meni pare nisu najbitnije bla, bla bla a ovamo svaki dolar gleda.

lord semjuel l dzekson

pre 6 godina

Није баш као Фиго само зато што није отишао у Реал, али има овде много сличности. До јуче нам је Нејмар свима ишао на живце а овде су га браниле хорде Фарселонаца, био је "много бољи" од Роналда, будућност клуба блабла..

Ђе вам Нејмар Каталонци? Бухахаха!

пс. верујем да је многима пресела она "победа" у "најчудеснијем" преокрету икада. тако вам је то када се бодете са рогатима.

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.
(Adriano_Galliani, 4. avgust 2017 20:23)

Aristokrtija - Real, Bajern, Liverpul, Ajaks...

neutralni felsh

pre 6 godina

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.
(Adriano_Galliani, 04. avgust 2017 20:23)


meni ne moras da objasnjavas, meni je odavno sve jasno: onaj kome je berluskonijev milan burzoazija, nije daleko od zlatne kajle kao jedinog ideala zivota i dugackog nokta na malom prstu kao modnog detalja.

Milenko(PSG fan)

pre 6 godina

Ja nzm što ga hejtujete svi.Al sad će PSG biti jači.Pa će svima vama hejterima klub koji je mlad,ali je za 40 godina dosta postigao,biti još više mrzak ako osvoji LŠ što će se teško desiti.Upravu ste sa jedne strane,ali on je i lepu platu u Barsi tako da mu nije baš sve do novca.A sad ćemo videti kolko je PSG slab.Vama je Kavani loš igrač koji je u italijanskoj ligi najbolji strelqc bio i sad u francuskoj.Što se tiče Nejmarove motivacije i toga što nabrajate najslabije klubove u Francuskoj ligi..A motivacija mu je bila da osim Reala, Atletika i Sevilje igra sa Rajom Valjekanom,Malagom itd.Sent Etjen igra u LE već 3 godine i dogura daleko,Lion isto,Marsej se dobro pojačao sad,Monako je protekle sezone bio bolji od Pariza,Nica isto dobra... ne razumem u čemu je problem.Naravno da je španska liga bolja,al da je tolko slabija .. ne razumem čemu hejtovanje

Drzavni sluzbenik

pre 6 godina

Ja verujem da Nejmar nije presao zbog para, jer na kraju dana koja je razlika da li zaradjujes 80 ili 60 miliona evra godisnje, to nisu iznosi koji bilo ko je iole normalan i pri zdravoj pameti moze potrositi za zivota. Razlog Nejmarovog odlaska je sto ne zeli vise da bude "druga violina", hoce da dominira i da se ceo tim gradi oko njega. Sa druge strane ne vidim sta je tu tako cudno.
Sve je to ljudska priroda i slicne primere cesto vidjam u javnom preduzecu u kome radim. Ako moji sefovi koji zaradjuju 150.000 dinara mogu da dozvole sebi da budu sujetni i da zele da se bas oni za sve pitaju, onda ne vidim zasto bi Nejmar koji zaradjuje stotine miliona bio lisen takvih potreba.

Petar

pre 6 godina

Zasto nije otisao u Manchester, Chelsea, Real, Juventus, Milan ako je istina da mu nije bilo do para? Pa zato sto niko od tih ekipa nije aktivirao klauzulu od 222mio!! Prosto ko pasulj.
Jednostavno covek je imao samo dve opcije: ili ostane u Barceloni (sto nije hteo) ili ode u PSG, koji je jedini bio spreman platiti iznos.
A u Barci nije ostao zbog licnih ambicija, jer pored zivog Messija nikad ne bi uzeo zlatnu loptu ako Barcelona osvoji CL i Primeru. Sad ako uzme CL sa PSGjem avtomatski je jedini kandidat za zlatnu loptu

...

pre 6 godina

Pa plata mu je u Barsi bila nesto manje od 10 miliona eura, sada u PSG-u ce mu biti 45 miliona eura godisnje, razumem ja da on zeli da postane najbolji igrac i da ne moze od mesija da se istakne itd, ali ne verujem da bi presao u neki drugi klub za manje para od ovih 45.

Negativni

pre 6 godina

Čovek je iskren. Da je motiv samo novac, nikada ne bi bio veliki igrač. To važi za sve vrhunske sportiste. Oni kojima je samo to motiv, u rangu su Bernarda Tomića.
A to što velepametni Srbi misle da toliki milioni padaju tek tako, bez uloženog rada i požrtvovanja... e, to je mera naše propasti.

lopta

pre 6 godina

Hahahah, sve sami moralisti u komentarima. Jeste, niko od nas ne bi prihvatio posao na kom zaradjuje 200-300-500 miliona. Svi smo srecni sa ovih 200-300-500 evrica koje dobijamo mesecno.

Pusa

miliman4

pre 6 godina

ako nije zbog para, zasto onda nisi potpisao za istu platu kao u Barci?zato sto jeste zbog para i hoces da budes glavni!otisao si u slabiju ligu, slabiji klub, tako da neka ti je na cast.

navijac

pre 6 godina

eee kad je dolazio u Barsu stadion skoro pun, ovde zive duse nije bilo od navijaca, vec broj navijaca na Sumin dolazak u Partizan hahhaha

fcb

pre 6 godina

Ja ne znam zasto je lose sa neko ko ima njegov talenat i znanje, zeli da se odvoji od najboljeg svih vremena i igra sam i vidi KOLIKO je zaista dobar! Neka mu je sa srecom, neka se dokaze, jer je odlican igrac!

Zoran

pre 6 godina

Pa verovatno mu novac i nije bio najvazniji u ovom transferu, naravno dobio je veliki novac jer je veliki igrac, mislim da zeli da bude glavni u timu i da izdje iz Mesijeve senke. Da je zeleo samo lovu i da mu nije vazno gde igra otisao bi u Kinu, a ovi kako placaju za neka poluimena njega bi platili milijardu.

HESOYAM

pre 6 godina

Ma da presao si u klub sa velikom istorijom koji igra u ligi sa dosta konkurencije i ima veliku sansu da se bori za ligu sampiona, a i plata ti je sica. Daj bre sta ti mislis da su ljudi ovce?? Pokrij se usima, sram te bilo, mada opet kazna ce vec stici kad ti propadne karijera s tim da nisi ni prvi ni poslednji koji je otisao za parama i upropastio neverovatan potencijal, eto tu ti je drugar Falkao pa pitaj njega...

Defo

pre 6 godina

"Novac mi nikada nije bio glavna motivacija. Ono o čemu ja razmišljam jeste sreća. Da sam pratio novac, možda bih sada bio u nekoj drugoj zemlji", rekao je Nejmar. Jel ovaj lud?

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Da, pravu je baja. Da voli kešovinu otišao bi neki Al Itihad za 600 miliona, iz te perspektive igranje u Parizu za tričavih 200 je čista ljubav i fudbalski izazov.
Svaka čast dobri moj samarćinine.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Није баш као Фиго само зато што није отишао у Реал, али има овде много сличности. До јуче нам је Нејмар свима ишао на живце а овде су га браниле хорде Фарселонаца, био је "много бољи" од Роналда, будућност клуба блабла..

Ђе вам Нејмар Каталонци? Бухахаха!

пс. верујем да је многима пресела она "победа" у "најчудеснијем" преокрету икада. тако вам је то када се бодете са рогатима.

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.

Dogmatik

pre 6 godina

Ljudi, ne komentarišite izjave čoveka, jer nema smisla i niste u njegovoj kožu. Čovečanstvo je svakako otišlo daleko po pitanju bahatosti, ali ja sam kao ljubitelj fudbala kao igre jedno siguran - on će da pokida na terenu!

očigledno

pre 6 godina

Svi mogu biti zadovoljni, Nejmar je postao prva zvezda, PSG dobio igraca kojeg je hteo, Barsa dobila ogroman novac za pojacanja... Svi su oni profitirali, samo je fudbal na gubitku sada jer ce transferi od 100-150 miliona biti uobicajena stvar, a jaz izmedju "velikih" i "malih" klubova sve veci...

kad si se probudio?U 6.25,6.35,6.55,7.15,7.35,8.15

pre 6 godina

Ni meni.Zato radim za minimalac.Jer volim svoj posao.I da verovatno ni on nije prijavljen kao i ja.Mukica.

marko

pre 6 godina

Ti druze mozda nisi otisao u Psz radi love, ali jesi jer ne zelis biti u senci vise nikoga. I zelis biti glavni u timu ali zapamti da dokle god su na terenu Mesi i Ronaldo drugi nece videti zlatnu loptu to ti ja kazem kao okoreli navijac Barse

MbApp3

pre 6 godina

Bitno da si sacekao zadnji dan za bonus za vernost uzeo 24 miliona Barsi i onda presao u PSZ. Toliko o novcu i sreci. Odvratni su ovi Brazilci.

Kol

pre 6 godina

Ha ha ajde sto lazes sebe ali nemoj da lazes sve ostale, igras u Barseloni jednom od najboljih klubova u poslednjih 10 godina, zivis u jednom od najlepsih gradova u Evropi, placen si nenormalno za to i plus igras pored najboljeg igraca u poslednjih 10 godina a moze se diskutovati i najboljeg u istoriji fudbala, i ti zelis veci "izazov", nije nego pare i ego ne moze da podnese da je druga violina i to je to!

Jox

pre 6 godina

Najaca mu je izjava da se zasitio u Barsi i da mu treba novi izazov...Pa rodjace, da si presao u Siti, Junajted, Celsi, Juve, pa i da razumem, ali u Francuskoj si nasao da trazis izazov, pa Zvezda i Partizan bi se kidali sa pola njihovih klubova, jedan Bordo koji je u vrhu je lregazen od nekog tamo Videotona!
Pare su tebi druze bitne, juris samo pare!

DROGBA11

pre 6 godina

Jezivo... kostace ih bar 450 miliona, jedan igrac, nije cak ni najbolji. PSA kupio ceo Opel za 1.2 milijarde, cisto poredjenja radi.

fat

pre 6 godina

Nije ti smetao Mesi, nije ti trebao novac, vec motivacija i onda si otisao u PSG? Dobar si igrac, ali obrisan si sa liste potencijalnih legendi. Leo ce vam se svima us**** u zivot sledece godine, zivi bili pa videli.

MbApp3

pre 6 godina

Bitno da si sacekao zadnji dan za bonus za vernost uzeo 24 miliona Barsi i onda presao u PSZ. Toliko o novcu i sreci. Odvratni su ovi Brazilci.

Jox

pre 6 godina

Najaca mu je izjava da se zasitio u Barsi i da mu treba novi izazov...Pa rodjace, da si presao u Siti, Junajted, Celsi, Juve, pa i da razumem, ali u Francuskoj si nasao da trazis izazov, pa Zvezda i Partizan bi se kidali sa pola njihovih klubova, jedan Bordo koji je u vrhu je lregazen od nekog tamo Videotona!
Pare su tebi druze bitne, juris samo pare!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Da, pravu je baja. Da voli kešovinu otišao bi neki Al Itihad za 600 miliona, iz te perspektive igranje u Parizu za tričavih 200 je čista ljubav i fudbalski izazov.
Svaka čast dobri moj samarćinine.

fat

pre 6 godina

Nije ti smetao Mesi, nije ti trebao novac, vec motivacija i onda si otisao u PSG? Dobar si igrac, ali obrisan si sa liste potencijalnih legendi. Leo ce vam se svima us**** u zivot sledece godine, zivi bili pa videli.

Kol

pre 6 godina

Ha ha ajde sto lazes sebe ali nemoj da lazes sve ostale, igras u Barseloni jednom od najboljih klubova u poslednjih 10 godina, zivis u jednom od najlepsih gradova u Evropi, placen si nenormalno za to i plus igras pored najboljeg igraca u poslednjih 10 godina a moze se diskutovati i najboljeg u istoriji fudbala, i ti zelis veci "izazov", nije nego pare i ego ne moze da podnese da je druga violina i to je to!

očigledno

pre 6 godina

Svi mogu biti zadovoljni, Nejmar je postao prva zvezda, PSG dobio igraca kojeg je hteo, Barsa dobila ogroman novac za pojacanja... Svi su oni profitirali, samo je fudbal na gubitku sada jer ce transferi od 100-150 miliona biti uobicajena stvar, a jaz izmedju "velikih" i "malih" klubova sve veci...

marko

pre 6 godina

Ti druze mozda nisi otisao u Psz radi love, ali jesi jer ne zelis biti u senci vise nikoga. I zelis biti glavni u timu ali zapamti da dokle god su na terenu Mesi i Ronaldo drugi nece videti zlatnu loptu to ti ja kazem kao okoreli navijac Barse

DROGBA11

pre 6 godina

Jezivo... kostace ih bar 450 miliona, jedan igrac, nije cak ni najbolji. PSA kupio ceo Opel za 1.2 milijarde, cisto poredjenja radi.

fcb

pre 6 godina

Ja ne znam zasto je lose sa neko ko ima njegov talenat i znanje, zeli da se odvoji od najboljeg svih vremena i igra sam i vidi KOLIKO je zaista dobar! Neka mu je sa srecom, neka se dokaze, jer je odlican igrac!

neutralni felsh

pre 6 godina

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.
(Adriano_Galliani, 04. avgust 2017 20:23)


meni ne moras da objasnjavas, meni je odavno sve jasno: onaj kome je berluskonijev milan burzoazija, nije daleko od zlatne kajle kao jedinog ideala zivota i dugackog nokta na malom prstu kao modnog detalja.

Drzavni sluzbenik

pre 6 godina

Ja verujem da Nejmar nije presao zbog para, jer na kraju dana koja je razlika da li zaradjujes 80 ili 60 miliona evra godisnje, to nisu iznosi koji bilo ko je iole normalan i pri zdravoj pameti moze potrositi za zivota. Razlog Nejmarovog odlaska je sto ne zeli vise da bude "druga violina", hoce da dominira i da se ceo tim gradi oko njega. Sa druge strane ne vidim sta je tu tako cudno.
Sve je to ljudska priroda i slicne primere cesto vidjam u javnom preduzecu u kome radim. Ako moji sefovi koji zaradjuju 150.000 dinara mogu da dozvole sebi da budu sujetni i da zele da se bas oni za sve pitaju, onda ne vidim zasto bi Nejmar koji zaradjuje stotine miliona bio lisen takvih potreba.

Defo

pre 6 godina

"Novac mi nikada nije bio glavna motivacija. Ono o čemu ja razmišljam jeste sreća. Da sam pratio novac, možda bih sada bio u nekoj drugoj zemlji", rekao je Nejmar. Jel ovaj lud?

HESOYAM

pre 6 godina

Ma da presao si u klub sa velikom istorijom koji igra u ligi sa dosta konkurencije i ima veliku sansu da se bori za ligu sampiona, a i plata ti je sica. Daj bre sta ti mislis da su ljudi ovce?? Pokrij se usima, sram te bilo, mada opet kazna ce vec stici kad ti propadne karijera s tim da nisi ni prvi ni poslednji koji je otisao za parama i upropastio neverovatan potencijal, eto tu ti je drugar Falkao pa pitaj njega...

kad si se probudio?U 6.25,6.35,6.55,7.15,7.35,8.15

pre 6 godina

Ni meni.Zato radim za minimalac.Jer volim svoj posao.I da verovatno ni on nije prijavljen kao i ja.Mukica.

komentator

pre 6 godina

Ala lik lupeta. hahaha odsustvo bilo kakve zdrave pameti i logike. Sve se vrti oko para, i na tom i na bilo kom drugom nivou nemoj da petljas i pravis se pametan zinulo ti dupe pa sta budi posten i reci hocu vise i cao. Ovako u fazonu pa meni pare nisu najbitnije bla, bla bla a ovamo svaki dolar gleda.

Petar

pre 6 godina

Zasto nije otisao u Manchester, Chelsea, Real, Juventus, Milan ako je istina da mu nije bilo do para? Pa zato sto niko od tih ekipa nije aktivirao klauzulu od 222mio!! Prosto ko pasulj.
Jednostavno covek je imao samo dve opcije: ili ostane u Barceloni (sto nije hteo) ili ode u PSG, koji je jedini bio spreman platiti iznos.
A u Barci nije ostao zbog licnih ambicija, jer pored zivog Messija nikad ne bi uzeo zlatnu loptu ako Barcelona osvoji CL i Primeru. Sad ako uzme CL sa PSGjem avtomatski je jedini kandidat za zlatnu loptu

Dogmatik

pre 6 godina

Ljudi, ne komentarišite izjave čoveka, jer nema smisla i niste u njegovoj kožu. Čovečanstvo je svakako otišlo daleko po pitanju bahatosti, ali ja sam kao ljubitelj fudbala kao igre jedno siguran - on će da pokida na terenu!

lopta

pre 6 godina

Hahahah, sve sami moralisti u komentarima. Jeste, niko od nas ne bi prihvatio posao na kom zaradjuje 200-300-500 miliona. Svi smo srecni sa ovih 200-300-500 evrica koje dobijamo mesecno.

Pusa

...

pre 6 godina

Pa plata mu je u Barsi bila nesto manje od 10 miliona eura, sada u PSG-u ce mu biti 45 miliona eura godisnje, razumem ja da on zeli da postane najbolji igrac i da ne moze od mesija da se istakne itd, ali ne verujem da bi presao u neki drugi klub za manje para od ovih 45.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Није баш као Фиго само зато што није отишао у Реал, али има овде много сличности. До јуче нам је Нејмар свима ишао на живце а овде су га браниле хорде Фарселонаца, био је "много бољи" од Роналда, будућност клуба блабла..

Ђе вам Нејмар Каталонци? Бухахаха!

пс. верујем да је многима пресела она "победа" у "најчудеснијем" преокрету икада. тако вам је то када се бодете са рогатима.

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.

Milenko(PSG fan)

pre 6 godina

Ja nzm što ga hejtujete svi.Al sad će PSG biti jači.Pa će svima vama hejterima klub koji je mlad,ali je za 40 godina dosta postigao,biti još više mrzak ako osvoji LŠ što će se teško desiti.Upravu ste sa jedne strane,ali on je i lepu platu u Barsi tako da mu nije baš sve do novca.A sad ćemo videti kolko je PSG slab.Vama je Kavani loš igrač koji je u italijanskoj ligi najbolji strelqc bio i sad u francuskoj.Što se tiče Nejmarove motivacije i toga što nabrajate najslabije klubove u Francuskoj ligi..A motivacija mu je bila da osim Reala, Atletika i Sevilje igra sa Rajom Valjekanom,Malagom itd.Sent Etjen igra u LE već 3 godine i dogura daleko,Lion isto,Marsej se dobro pojačao sad,Monako je protekle sezone bio bolji od Pariza,Nica isto dobra... ne razumem u čemu je problem.Naravno da je španska liga bolja,al da je tolko slabija .. ne razumem čemu hejtovanje

lord semjuel l dzekson

pre 6 godina

Није баш као Фиго само зато што није отишао у Реал, али има овде много сличности. До јуче нам је Нејмар свима ишао на живце а овде су га браниле хорде Фарселонаца, био је "много бољи" од Роналда, будућност клуба блабла..

Ђе вам Нејмар Каталонци? Бухахаха!

пс. верујем да је многима пресела она "победа" у "најчудеснијем" преокрету икада. тако вам је то када се бодете са рогатима.

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.
(Adriano_Galliani, 4. avgust 2017 20:23)

Aristokrtija - Real, Bajern, Liverpul, Ajaks...

Negativni

pre 6 godina

Čovek je iskren. Da je motiv samo novac, nikada ne bi bio veliki igrač. To važi za sve vrhunske sportiste. Oni kojima je samo to motiv, u rangu su Bernarda Tomića.
A to što velepametni Srbi misle da toliki milioni padaju tek tako, bez uloženog rada i požrtvovanja... e, to je mera naše propasti.

Zoran

pre 6 godina

Pa verovatno mu novac i nije bio najvazniji u ovom transferu, naravno dobio je veliki novac jer je veliki igrac, mislim da zeli da bude glavni u timu i da izdje iz Mesijeve senke. Da je zeleo samo lovu i da mu nije vazno gde igra otisao bi u Kinu, a ovi kako placaju za neka poluimena njega bi platili milijardu.

navijac

pre 6 godina

eee kad je dolazio u Barsu stadion skoro pun, ovde zive duse nije bilo od navijaca, vec broj navijaca na Sumin dolazak u Partizan hahhaha

neko ko zna

pre 6 godina

Auuu kako smarate ljudi, da vam neko stavi te pare na sto ljubili bi ga u dupe, godinu dana...
(asdfghjkl, 04. avgust 2017 22:49)

Tako je. Samo mnogi ne bi pricali kako obozavaju ljubljenje dupeta i nisu to radili zbog para ....

Petar

pre 6 godina

Za sve one koji pricate kako bi otisao u Manchester, Chelsea, Juventus da nije jurio pare...
Neymar je imao samo dve opcije: da ostane u Barceloni ili da ode u PSG, koji je jedini bio spreman platiti klauzulu. Posto nije zeleo ostati u Barceloni, sto je logicno, jer tamo pored Messija nikad ne bi uzeo zlatnu loptu (i postao najbolji na svetu) odabrao je jedinu opciju koju je imao a to je PSG. Ako sa njima uzme ligu sampiona avtomatski je ozbiljan kandidat za najboljeg na svetu.

miliman4

pre 6 godina

ako nije zbog para, zasto onda nisi potpisao za istu platu kao u Barci?zato sto jeste zbog para i hoces da budes glavni!otisao si u slabiju ligu, slabiji klub, tako da neka ti je na cast.

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

Bato, deder jedan vikend prežali kintu, koliko ono dnevno zarađuješ, pa pošalji da otplatim ovaj stambeni kredit i da te vodim na batak u pljeska-house!

MaironDrake

pre 6 godina

(MbApp3, 04. avgust 2017 19:57


Ti bi se inace odrekao tih miliona da si na njegovom mestu...

Covek je doneo Barsi samo na osnovu transfera cist profit od preko 150 miiona, zasto da ne uzme 24 miliona????

Nije on kriv sto neko zeli da ga plati toliko...

woah

pre 6 godina

"navijači njegov prelazak u PSŽ porede s prelaskom Luiša Figa iz Barselone u Real Madrid"
Kako mi je odvratan ovaj klub. Pazi, u njihovom timu igra jedan Suarez, koji je bio najbolji igrač Liverpula, pre nego što su ga ovi oteli. Pa onda je igrao jedan Anri, najveća zvezda Arsenala. I sad oni porede Nejmara sa Figom, zato što je otišao u Francusku. Ma daj bre, želim im takva iskustva svake godine.

мики

pre 6 godina

@Stefan
ни он, као и сви остали активни фудбалери, не могу да буду најбољи свих времена, пошто је до скора фудбал играо и Роналдо феномен. тек треба да се роди
неки који ће да буде бољи. само лудак не би одрадио овај трансфер. паре су огромне, позиција у тиму неупоредива, и прилика да буде уписан у фудбалску историју реална. играм за Барселону никада не би постигао ништа што би се везао за њега самог. ПСЖ реално може да освоји све. већ прошле године им није много фалило.

bobo

pre 6 godina

Mhm u Barsi igrao za hiljade a ovde za milione, kako da ne... Ja mu verujem u smislu da mu nije glavni motivator duplo veća gomila novca od one koju je redovno dobijao u Barseloni... Što neko napisa, ako se desi da PSŽ osvoji LŠ, on je jedini kandidat za zlatnu loptu... I da, gomila para kao šlag na torti. Vreme će pokazati, al evidentno je da dečak uopšte ne razmišlja o pisanju istorije, sada i sve je izgleda moto... Videćemo, biće ovo interesantno za praćenje :)

мики

pre 6 godina

@HESOYAM
не знам зашто много вас потцењује Француску лигу. По чему је Енглеска лига боља? ово озбиљно питам пошто већи број француских филмова игра леп фудбал. са изузетком хипербогатих клубова из врха, енглески тимови играју безвезе.

мики

pre 6 godina

@MbApp3
боље да игра за џабе и да све што је до сада зарадио врати Барселони, претпостављам. можда ни то није довољно, па треба да плати да игра за ПСЖ

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Није баш као Фиго само зато што није отишао у Реал, али има овде много сличности. До јуче нам је Нејмар свима ишао на живце а овде су га браниле хорде Фарселонаца, био је "много бољи" од Роналда, будућност клуба блабла..

Ђе вам Нејмар Каталонци? Бухахаха!

пс. верујем да је многима пресела она "победа" у "најчудеснијем" преокрету икада. тако вам је то када се бодете са рогатима.

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.

Milenko(PSG fan)

pre 6 godina

Ja nzm što ga hejtujete svi.Al sad će PSG biti jači.Pa će svima vama hejterima klub koji je mlad,ali je za 40 godina dosta postigao,biti još više mrzak ako osvoji LŠ što će se teško desiti.Upravu ste sa jedne strane,ali on je i lepu platu u Barsi tako da mu nije baš sve do novca.A sad ćemo videti kolko je PSG slab.Vama je Kavani loš igrač koji je u italijanskoj ligi najbolji strelqc bio i sad u francuskoj.Što se tiče Nejmarove motivacije i toga što nabrajate najslabije klubove u Francuskoj ligi..A motivacija mu je bila da osim Reala, Atletika i Sevilje igra sa Rajom Valjekanom,Malagom itd.Sent Etjen igra u LE već 3 godine i dogura daleko,Lion isto,Marsej se dobro pojačao sad,Monako je protekle sezone bio bolji od Pariza,Nica isto dobra... ne razumem u čemu je problem.Naravno da je španska liga bolja,al da je tolko slabija .. ne razumem čemu hejtovanje

lord semjuel l dzekson

pre 6 godina

Није баш као Фиго само зато што није отишао у Реал, али има овде много сличности. До јуче нам је Нејмар свима ишао на живце а овде су га браниле хорде Фарселонаца, био је "много бољи" од Роналда, будућност клуба блабла..

Ђе вам Нејмар Каталонци? Бухахаха!

пс. верујем да је многима пресела она "победа" у "најчудеснијем" преокрету икада. тако вам је то када се бодете са рогатима.

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.
(Adriano_Galliani, 4. avgust 2017 20:23)

Aristokrtija - Real, Bajern, Liverpul, Ajaks...

Dogmatik

pre 6 godina

Ljudi, ne komentarišite izjave čoveka, jer nema smisla i niste u njegovoj kožu. Čovečanstvo je svakako otišlo daleko po pitanju bahatosti, ali ja sam kao ljubitelj fudbala kao igre jedno siguran - on će da pokida na terenu!

MbApp3

pre 6 godina

Bitno da si sacekao zadnji dan za bonus za vernost uzeo 24 miliona Barsi i onda presao u PSZ. Toliko o novcu i sreci. Odvratni su ovi Brazilci.

Jox

pre 6 godina

Najaca mu je izjava da se zasitio u Barsi i da mu treba novi izazov...Pa rodjace, da si presao u Siti, Junajted, Celsi, Juve, pa i da razumem, ali u Francuskoj si nasao da trazis izazov, pa Zvezda i Partizan bi se kidali sa pola njihovih klubova, jedan Bordo koji je u vrhu je lregazen od nekog tamo Videotona!
Pare su tebi druze bitne, juris samo pare!

HESOYAM

pre 6 godina

Ma da presao si u klub sa velikom istorijom koji igra u ligi sa dosta konkurencije i ima veliku sansu da se bori za ligu sampiona, a i plata ti je sica. Daj bre sta ti mislis da su ljudi ovce?? Pokrij se usima, sram te bilo, mada opet kazna ce vec stici kad ti propadne karijera s tim da nisi ni prvi ni poslednji koji je otisao za parama i upropastio neverovatan potencijal, eto tu ti je drugar Falkao pa pitaj njega...

marko

pre 6 godina

Ti druze mozda nisi otisao u Psz radi love, ali jesi jer ne zelis biti u senci vise nikoga. I zelis biti glavni u timu ali zapamti da dokle god su na terenu Mesi i Ronaldo drugi nece videti zlatnu loptu to ti ja kazem kao okoreli navijac Barse

Drzavni sluzbenik

pre 6 godina

Ja verujem da Nejmar nije presao zbog para, jer na kraju dana koja je razlika da li zaradjujes 80 ili 60 miliona evra godisnje, to nisu iznosi koji bilo ko je iole normalan i pri zdravoj pameti moze potrositi za zivota. Razlog Nejmarovog odlaska je sto ne zeli vise da bude "druga violina", hoce da dominira i da se ceo tim gradi oko njega. Sa druge strane ne vidim sta je tu tako cudno.
Sve je to ljudska priroda i slicne primere cesto vidjam u javnom preduzecu u kome radim. Ako moji sefovi koji zaradjuju 150.000 dinara mogu da dozvole sebi da budu sujetni i da zele da se bas oni za sve pitaju, onda ne vidim zasto bi Nejmar koji zaradjuje stotine miliona bio lisen takvih potreba.

fat

pre 6 godina

Nije ti smetao Mesi, nije ti trebao novac, vec motivacija i onda si otisao u PSG? Dobar si igrac, ali obrisan si sa liste potencijalnih legendi. Leo ce vam se svima us**** u zivot sledece godine, zivi bili pa videli.

Kol

pre 6 godina

Ha ha ajde sto lazes sebe ali nemoj da lazes sve ostale, igras u Barseloni jednom od najboljih klubova u poslednjih 10 godina, zivis u jednom od najlepsih gradova u Evropi, placen si nenormalno za to i plus igras pored najboljeg igraca u poslednjih 10 godina a moze se diskutovati i najboljeg u istoriji fudbala, i ti zelis veci "izazov", nije nego pare i ego ne moze da podnese da je druga violina i to je to!

fcb

pre 6 godina

Ja ne znam zasto je lose sa neko ko ima njegov talenat i znanje, zeli da se odvoji od najboljeg svih vremena i igra sam i vidi KOLIKO je zaista dobar! Neka mu je sa srecom, neka se dokaze, jer je odlican igrac!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Da, pravu je baja. Da voli kešovinu otišao bi neki Al Itihad za 600 miliona, iz te perspektive igranje u Parizu za tričavih 200 je čista ljubav i fudbalski izazov.
Svaka čast dobri moj samarćinine.

miliman4

pre 6 godina

ako nije zbog para, zasto onda nisi potpisao za istu platu kao u Barci?zato sto jeste zbog para i hoces da budes glavni!otisao si u slabiju ligu, slabiji klub, tako da neka ti je na cast.

neutralni felsh

pre 6 godina

Зато сам вам ја објашњавао ко је аристократија Европског фудбала а ко је трофеје почео да осваја пре 10 година.
(Adriano_Galliani, 04. avgust 2017 20:23)


meni ne moras da objasnjavas, meni je odavno sve jasno: onaj kome je berluskonijev milan burzoazija, nije daleko od zlatne kajle kao jedinog ideala zivota i dugackog nokta na malom prstu kao modnog detalja.

woah

pre 6 godina

"navijači njegov prelazak u PSŽ porede s prelaskom Luiša Figa iz Barselone u Real Madrid"
Kako mi je odvratan ovaj klub. Pazi, u njihovom timu igra jedan Suarez, koji je bio najbolji igrač Liverpula, pre nego što su ga ovi oteli. Pa onda je igrao jedan Anri, najveća zvezda Arsenala. I sad oni porede Nejmara sa Figom, zato što je otišao u Francusku. Ma daj bre, želim im takva iskustva svake godine.

lopta

pre 6 godina

Hahahah, sve sami moralisti u komentarima. Jeste, niko od nas ne bi prihvatio posao na kom zaradjuje 200-300-500 miliona. Svi smo srecni sa ovih 200-300-500 evrica koje dobijamo mesecno.

Pusa

Petar

pre 6 godina

Zasto nije otisao u Manchester, Chelsea, Real, Juventus, Milan ako je istina da mu nije bilo do para? Pa zato sto niko od tih ekipa nije aktivirao klauzulu od 222mio!! Prosto ko pasulj.
Jednostavno covek je imao samo dve opcije: ili ostane u Barceloni (sto nije hteo) ili ode u PSG, koji je jedini bio spreman platiti iznos.
A u Barci nije ostao zbog licnih ambicija, jer pored zivog Messija nikad ne bi uzeo zlatnu loptu ako Barcelona osvoji CL i Primeru. Sad ako uzme CL sa PSGjem avtomatski je jedini kandidat za zlatnu loptu

Negativni

pre 6 godina

Čovek je iskren. Da je motiv samo novac, nikada ne bi bio veliki igrač. To važi za sve vrhunske sportiste. Oni kojima je samo to motiv, u rangu su Bernarda Tomića.
A to što velepametni Srbi misle da toliki milioni padaju tek tako, bez uloženog rada i požrtvovanja... e, to je mera naše propasti.

kad si se probudio?U 6.25,6.35,6.55,7.15,7.35,8.15

pre 6 godina

Ni meni.Zato radim za minimalac.Jer volim svoj posao.I da verovatno ni on nije prijavljen kao i ja.Mukica.

Defo

pre 6 godina

"Novac mi nikada nije bio glavna motivacija. Ono o čemu ja razmišljam jeste sreća. Da sam pratio novac, možda bih sada bio u nekoj drugoj zemlji", rekao je Nejmar. Jel ovaj lud?

Zoran

pre 6 godina

Pa verovatno mu novac i nije bio najvazniji u ovom transferu, naravno dobio je veliki novac jer je veliki igrac, mislim da zeli da bude glavni u timu i da izdje iz Mesijeve senke. Da je zeleo samo lovu i da mu nije vazno gde igra otisao bi u Kinu, a ovi kako placaju za neka poluimena njega bi platili milijardu.

мики

pre 6 godina

@HESOYAM
не знам зашто много вас потцењује Француску лигу. По чему је Енглеска лига боља? ово озбиљно питам пошто већи број француских филмова игра леп фудбал. са изузетком хипербогатих клубова из врха, енглески тимови играју безвезе.

DROGBA11

pre 6 godina

Jezivo... kostace ih bar 450 miliona, jedan igrac, nije cak ni najbolji. PSA kupio ceo Opel za 1.2 milijarde, cisto poredjenja radi.

očigledno

pre 6 godina

Svi mogu biti zadovoljni, Nejmar je postao prva zvezda, PSG dobio igraca kojeg je hteo, Barsa dobila ogroman novac za pojacanja... Svi su oni profitirali, samo je fudbal na gubitku sada jer ce transferi od 100-150 miliona biti uobicajena stvar, a jaz izmedju "velikih" i "malih" klubova sve veci...

...

pre 6 godina

Pa plata mu je u Barsi bila nesto manje od 10 miliona eura, sada u PSG-u ce mu biti 45 miliona eura godisnje, razumem ja da on zeli da postane najbolji igrac i da ne moze od mesija da se istakne itd, ali ne verujem da bi presao u neki drugi klub za manje para od ovih 45.

komentator

pre 6 godina

Ala lik lupeta. hahaha odsustvo bilo kakve zdrave pameti i logike. Sve se vrti oko para, i na tom i na bilo kom drugom nivou nemoj da petljas i pravis se pametan zinulo ti dupe pa sta budi posten i reci hocu vise i cao. Ovako u fazonu pa meni pare nisu najbitnije bla, bla bla a ovamo svaki dolar gleda.

navijac

pre 6 godina

eee kad je dolazio u Barsu stadion skoro pun, ovde zive duse nije bilo od navijaca, vec broj navijaca na Sumin dolazak u Partizan hahhaha

мики

pre 6 godina

@MbApp3
боље да игра за џабе и да све што је до сада зарадио врати Барселони, претпостављам. можда ни то није довољно, па треба да плати да игра за ПСЖ

Petar

pre 6 godina

Za sve one koji pricate kako bi otisao u Manchester, Chelsea, Juventus da nije jurio pare...
Neymar je imao samo dve opcije: da ostane u Barceloni ili da ode u PSG, koji je jedini bio spreman platiti klauzulu. Posto nije zeleo ostati u Barceloni, sto je logicno, jer tamo pored Messija nikad ne bi uzeo zlatnu loptu (i postao najbolji na svetu) odabrao je jedinu opciju koju je imao a to je PSG. Ako sa njima uzme ligu sampiona avtomatski je ozbiljan kandidat za najboljeg na svetu.

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

Bato, deder jedan vikend prežali kintu, koliko ono dnevno zarađuješ, pa pošalji da otplatim ovaj stambeni kredit i da te vodim na batak u pljeska-house!

bobo

pre 6 godina

Mhm u Barsi igrao za hiljade a ovde za milione, kako da ne... Ja mu verujem u smislu da mu nije glavni motivator duplo veća gomila novca od one koju je redovno dobijao u Barseloni... Što neko napisa, ako se desi da PSŽ osvoji LŠ, on je jedini kandidat za zlatnu loptu... I da, gomila para kao šlag na torti. Vreme će pokazati, al evidentno je da dečak uopšte ne razmišlja o pisanju istorije, sada i sve je izgleda moto... Videćemo, biće ovo interesantno za praćenje :)

мики

pre 6 godina

@Stefan
ни он, као и сви остали активни фудбалери, не могу да буду најбољи свих времена, пошто је до скора фудбал играо и Роналдо феномен. тек треба да се роди
неки који ће да буде бољи. само лудак не би одрадио овај трансфер. паре су огромне, позиција у тиму неупоредива, и прилика да буде уписан у фудбалску историју реална. играм за Барселону никада не би постигао ништа што би се везао за њега самог. ПСЖ реално може да освоји све. већ прошле године им није много фалило.

MaironDrake

pre 6 godina

(MbApp3, 04. avgust 2017 19:57


Ti bi se inace odrekao tih miliona da si na njegovom mestu...

Covek je doneo Barsi samo na osnovu transfera cist profit od preko 150 miiona, zasto da ne uzme 24 miliona????

Nije on kriv sto neko zeli da ga plati toliko...

neko ko zna

pre 6 godina

Auuu kako smarate ljudi, da vam neko stavi te pare na sto ljubili bi ga u dupe, godinu dana...
(asdfghjkl, 04. avgust 2017 22:49)

Tako je. Samo mnogi ne bi pricali kako obozavaju ljubljenje dupeta i nisu to radili zbog para ....