Četvrtak, 03.08.2017.

18:00

Maestralna Crvena zvezda na korak do Lige Evrope!

Crvena zvezda plasirala se u četvrto, poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je i u Pragu savladala Spartu – 1:0 (1:0)!

Izvor:

Maestralna Crvena zvezda na korak do Lige Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

523 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 03. avgust 

ZNAMO I KO STE I ŠTA STE I ODAKLE STE DOVEDENI U NAŠ GRAD!!
 (Crvena Zvezda 1913, 4. avgust 2017 08:06)

Ode da place.

Kolee

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci, vidjecemo komentare posle sledeceg kola kvalifikacija! P. S. Najezim se kad procitam kako odlicno igramo u Evropi, pa evropu jos mozemo da sanjamo, treba prvo proci dva, tri kola kvalifikacija pa tek onda reci kako igras evropu, fudbal nam je na dnu, u blatu, pogledajte samo Hrvatske klubove, izbacuju mnogo jace protivnike, pa mogu da zamislim kako bi prosla Zvezda protiv PSV-a, cetiri kluba su im prosla u sledece kolo kvalifikacija za LE, i jedan u LS, a mi se hvalimo nekom igrom, pa nije Olimpijakos Barselona, i nije Sparta Atletiko madrid!!!

sasa.r

pre 6 godina

Ajmo da budemo objektivni.Meni kao navijaču Partizana igra Zvezde u prvih sat vremena je bila nešto najbolje što sam gledao od naših timova zadnjih 10-15 godina.Prvo VELIKO IZNENAĐENJE JE BILO PRISTUP UTAKMICI...Zvezda je igrala otvoreno, napadala, diktirala, tražila igru i golove u gostima protiv na papiru jače ekipe iako je prvi susret pobjedila 2-0...to do sada nisam doživio od naših timova.Drugo, IGRALA JE NA PRVU LOPTU brzo, eksplozivno, bez mnogo dodira...pravi moderan fudbal.Poslije sat vremena NISU SMJELI DOZVOLITI ONOLIKI PAD U IGRI...da li je u pitanju umor ili samoinicijativno povlačenje ne znam ali djelovalo je vrlo ružno tako da je briljantna partiju i velika očekivanja malo utihnula.Osnovno pitanje je ŠTO SE DESILO SA ZVEZDOM ZADNJIH POLA SATA, TO JE JAKO BITNO I NA TO TRENER MORA DA DA JASAN ODGOVOR.Ovo prije toga je bilo FENOMENALNO.

Stomak

pre 6 godina

Partizan je nosilac u zrebu!!
ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 3. avgust 2017 22:22)
Ekipe iz iste zemlje ne mogu da igraju medjusobno u kvalifikacijama, kao ni u grupnoj fazi. Eto koliko objektivni navijaci prate sport uopste.

Sima Strahota

pre 6 godina

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.  
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37)  


------------------------------------

NI NAJMANJE :)

....

Nikad ne bih ni sanjao da danas na zrebu svi eventualni protivnici Zvezde trljaju ruke i MOLE BOGA da izvuku vas...ko zna...mozda zato sto im je "cast" da igraju sa vama...a mozda iz nekih drugih razloga sto je vrlo verovatno!

021

pre 6 godina

Jedino što je mene sinoć impresioniralo je igra Rosickog, koji je sa svojih 36 godina i za 20-ak minuta pokazao više nego svi ostali u obe utakmice. Sve one šanse Sparte na kraju su plod njegove kreativnosti i lucidnosti, i sreća je za zvezdu što nije odigrao u obe utakmice svih 90 minuta.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 03. avgust 

ZNAMO I KO STE I ŠTA STE I ODAKLE STE DOVEDENI U NAŠ GRAD!!

danguba

pre 6 godina

Daj nam Bože Dinamo, samo toliko tražim...
(kamiondzija, 3. avgust 2017 23:34)

Prijatelju, daleko smo mi od Dinama. Lose bismo se proveli.
(cz, 4. avgust 2017 04:17)

Dinamo dugo nije bio losiji. Trenutno nemaju ni ozbiljnog trenera, ni ekipu, djeluju razbijeno i neorganizovano, a nemaju ni navijace, iako bi ih Zvezda mogla motivisati i mobilisati.
Realno, Zvezda ako ponovi borbenost i igru kao protiv Sparte, ladno prolazi Dinamo.

Taribo Vest

pre 6 godina

partizam ve da ispadne od najlosijeg tima , zivi bili pa videli !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deky, 4. avgust 2017 05:47)

A vi cete verovatno izbaciti Milan. I sta je bilo kada si se probudio?!

Milos

pre 6 godina

Zvezda je imala mnogo srece na ovom zrebu kad je izvukla Spartu, nazalost Sparta je ove godine neverovatno losa..sta su oni eksperimentisali i kakva su im to pojacanja..pa kad je njima Plavsic pojacanje sve ti je jasno.
Drago mi je sto je Zvezda prosla ali verujte ovaj prolaz im je samo medvedja usluga jer nisu mogli da vide gde su a to je da je Zvezda losa..to ce se videti protiv sledeceg protivnika vrlo dobro..

Ivan

pre 6 godina

Da se ne ponovi poslednjih 15 min i mislim da mozemo dobro da prodjemo. Milojevic je za 2 meseca uradio vise nego neki tamo geof za 2 godine...

Zeks

pre 6 godina

Bilo je dobro uz onaj pad na kraju koji brine i ne bi smelo da se ponavlja da u roku od 10 min mozemo da primimo 3 gola. Sve drugo je bilo sjajno, niko ne dobija lako u Pragu i nismo.primili gol 180 min. Zvezda ima koncepciju, cvrstinu i kvalitet da to materijalizuje. Mora da se zadrzi Kanga kako znaju i umeju, takvog nema da se nadje. Play maker klasa, fali nam jedno dobro krilo posto rikardinjo nije opravdao ocekivanja. Voleo bih da dobijemo sto lakseg protivnika ako takav postoji pa onda u Ligi evrope atraktivnu grupu da odigraju rastereceno i odmere snage.

Miljan

pre 6 godina

Mislim da bi bilo dobro da izvučemo Austriju sa njima može da se igra Beč je domaći teren bićemo uigraniji bio bi to atraktivan dvomeč sa 50%šansi da se prodje.

cz

pre 6 godina

Daj nam Bože Dinamo, samo toliko tražim...
(kamiondzija, 3. avgust 2017 23:34)

Prijatelju, daleko smo mi od Dinama. Lose bismo se proveli.

Ola

pre 6 godina

I Sparta i Oli su mnogo bolji od Zvezde i Partizana. Al eto. Kasno su poceli sa pripremama, potcenili nase klubove a i treba naci motiv za igru protiv klubova kakvi su nasi. Sa druge strane stoji da su Zvezda i Partizan mnogo dobro igrali. Davno nisu igrali tako dobro neku evro utakmicu. To jeste za pohvalu.

Suke

pre 6 godina

Ајмо Спарта, само стрпљиво, полако, можете ви то!
(Цаки, 3. avgust 2017 19:07)

Puko lovu na kladzi a? Neka, i treba.

JT26

pre 6 godina

(Kosjan, 03. avgust 2017 20:52)
Klub mu ostvari najvecu pobedu u poslednjih 10-12 godina, a on komentarise sada vec bivseg igraca Partizana (koji mu je ocigledno puno bola naneo)

rock star

pre 6 godina

Katai u Primeru a Leonardo igracina u Arapske zemlje...Svako po kvalitetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 3. avgust 2017 20:52)

A Katai se ono bas, bas naigrao u Primeri. Plakacete vi zvezdasi za Leonardom, kad pocne Suma da vas urnise...ni svesni niste.

VUK

pre 6 godina

Sve čestitke...od mrtve i bezidejne igre...danas CZ deluje kao tim koji zna šta hoće i dobro to sprovodi u delo..ruku na srce..i Partizan je igrao dobro obe utakmice..dva nesrećna gola je primio u obe utakmice..sve u svemu..izgleda da smo mrdnuli sa mrtve tačke klupskog fudbala.

Mhmm,brej,indijanac

pre 6 godina

Najlegendarnija izjava nekog sportskog komentatora je ona kad Pantic posle 2:2 na Marakani sa Bajernom kaze..CRVENA ZVEZDA OD OSLOBODJENJA PRAKTICNO OD POSTOJANJA NIJE SIJALA OVAKO...Ja ipak zivim za taj dan kada ce opet da zasija bas tako...imam 32..mogu se nadati bar jos 40 god...Nek se Marakani vrati stari dani...

Dusan

pre 6 godina

Ponovljen uspeh od prosle godine. Gospodin Bozovic je trebao i dalje da vodi ovaj tim, on je doveo i Boacija, Lancu, Donald, Srbija itd. Ovo je njegov sistem i trebao je da bude jos dugo u Zvezdi. Terzić je morao da stane iza njega a ne da ga pusti da bi spasio sebe. Da je ostao Bogovi igrali bi evropu sigurno a ovako tesko. Hrabro pa sta bude.

Knez

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju. 
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49) 

Evo da ti objasnim u dve reči: "veličina države"...a evo i malo šire.. Dok je rivalstvo (mržnja) mogla da bude okrenuta prema Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Rijeci, Beogradu...tada nije postojao takav problem. Kad je knjiga spala na dva slova, onda tako mora. Recimo, navijači Intera i Milana pred svaki derbi zajedno piju...ali kada dodje Juventus to je pakao...ili Napoli i Djenova piju regulare, ali ako dolazi Roma to je pakao...isto tako slicno je u Holandiji..Amsterdam, Roterdam, Ajndhoven... u Francuskoj Pariz, Marsej, Bordo, dok recimo u Grčkoj imaš dva grada, pa veličina zemlje i ne utiče toliko, oni se mrze svi međusobno...ili u Rusiji gde imaš Moskvu od 20 mil stanovnika pa za svaki klub navija minimum 3 miliona ljudi, pa se izbise medjusobno..itd. Sve u svemu " veličina zemlje" odnosno broj ljudi je presudan. Srbija 6 miliona ljudi, dva kluba u gradu od 3 miliona...neminovno dolazi do mrznje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Daj nam Bože Milan pa da se odmerimo i vidimo gde smo!
(Stevo M, 3. avgust 2017 23:12)

e stvarno ste mazohisti. ja vam to vam kao ni kao grobar ne bi pozeleo.

Marko

pre 6 godina

@kamiondzija 
Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.
(maks, 03. avgust 2017 23:59)

Ja bih kao Hrvat radije da Crvena Zvezda ne izvuče Dinamo. Iz razloga što mislim da Dinamo trenutno igra dosta loše, nisu doveli niti jedno jedino pojačanje osim nekog Čeha koji je u svakoj utakmici najgori igrač. Protiv Odda vrlo loša predstava, Osijek je trenutno bolji od Dinama. I Hajduk. Mislim da bi Zvezda dobila Dinama. Ali opet. Pitanje je koliko je Sparta bila pokazatelj snage... vjerujem da ipak jest.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Poslednjih 15 minuta celog dvomeča pokazali su da smo na golu izuzetno jaki.
Ekipa u polju izuzetno raste, što je najvažnije - kao tim!
Ipak trio Donald - Kanga - Boaće, neprikosnoven.
Što se tiče žreba ne znam šta bih očekivao.
Zbog neuigranosti većine ekipa, sa svima mozemo, pa i sa Zenitom i Milanom, mada bi bilo jako poželjno te ekipe izbeći.
Baš zbog toga Partizanu bude možda i teže nego nama. Dva razloga.
Najverovatnije zatvaranje Humske i svi nepovlašćeni timovi su odavno u trenažnom procesu jer počinju kvalifikacija ranije.

anica

pre 6 godina

Ti gasis sve sijalice I palis samob zvezde smijalice....a kad se upaleeee riparaparap...sve su na nebu samo jedna neeeeeee evo je kraj meneee.

Ganci

pre 6 godina

Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.
(maks, 3. avgust 2017 23:59) # Link komentara
A evo i ovaj se javio. Cuj stari daj se prvo obavijesti tko ti je obitelj, a ko je nama, pa se onda javljaj.

Lala iz Banata

pre 6 godina

... prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja..? Ja koliko se sećam Zvezda je i prošle godine igrala plej of lige Evrope, a prošla godina nije bila 2012-a.....
(NoName, 03. avgust 2017 21:46)

Verovatno je novinar mislio na ceo tok kvalifikacija, dakle od starta (prvo/drugo kolo) pa do plej-ofa.
Zvezda je prošla sezona ispala iz LŠ u plej-of za LE.

4.5.1980.

pre 6 godina

Za ovog što priziva "Zagrebački derbi", nema ništa od toga. Partizan će biti nosilac i možda će igrati protiv Zvezdine braće iz Splita. A kada dođu ovde, vaša delegacija ih može odvesti u posetu kod vašeg Vođe, voljenog Maršala.
Takođe i Osijek je mogući rival Partizana.

P.S. Hvala za eliminaciju Sparte i puno sreće sledeće godine u kvalifikacijama za LE. I ne brinite, samo 3 dana nakon što završite učešće u Evropi ove sezone, Evropa će doći ponovo na vaš stadion.

Hell

pre 6 godina

@ Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37)

Rodjace a sta mi? Pa mi iako smo ispali opet igramo plej off Le kao i vi,ako nisi znao. Bili smo u jacem takmicenju i nazalost smo spali na vase grane,ne znam cemu likujes?

Sima Strahota

pre 6 godina

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli. 
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37) 

------------------------------------

Mi protiv Buducnosti i OLY zaradili para i otplatili Sumu...penzioneri mirno spavajte!Ne oglasava se Vas duhovni vodja u vidu Zvezdana...izgleda da je i sam bio skeptican pa sve pare stavio na Cehe pa posle ove tekme nema ono....platis 1 otplate 5+ miliona ?

Ganci

pre 6 godina

Ma kakvi...mogli biste da iskorisitie uspomene na vama omiljenog brata hrvata - Slavka Šajbera,
Btw, glupo ti je to ime CZ 1913. Kakva CZ 1913. Stadion vam je na terenu bivše FK Jugoslavije a osnovala vas NOVA komunistička omladina Jugoslavije i Krcun
(Svaki šajberovac ima za brata, Slavka Šajbera hrvata, 3. avgust 2017 23:24)
A
u Daidza, jel` ti dobro? Pa kome je igrala skoro cela reprezentacija NDH, mozda Zvezdi?Koji klub je imao po kljucu fudbalere svih naroda i narodnosti bivse nam samoupravne drzave? Malo se informisi pre nego sto pokusas da se pravis pametan.

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Svaka cast ponosan sam na vas.Bas me briga protiv koga igramo sledece dve utakmice ne treba da se plasimo nikog pa ni Barse.Pokazali smo zelju i volju i to nas je odvelo dalje.Samo hrabro verujemo u vas.

maks

pre 6 godina

@kamiondzija
Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.

Svaki šajberovac ima za brata, Slavka Šajbera hrvata

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:08)
Ma kakvi...mogli biste da iskorisitie uspomene na vama omiljenog brata hrvata - Slavka Šajbera,
Btw, glupo ti je to ime CZ 1913. Kakva CZ 1913. Stadion vam je na terenu bivše FK Jugoslavije a osnovala vas NOVA komunistička omladina Jugoslavije i Krcun

Sima Strahota

pre 6 godina

Boaci prvi strelac na kraju sezone Lige Evrope ???
Posto se duvate odavno...zelim Vam protivnika po meri da dokazete koliko ste jaki...

ATLETIK BILBAO

...rekoh na startu kvalifikacija,daj Boze da se domognu play off faze pa da vide gde su i sta su ? neverovatno ali zelja mi se ostvarila!

pedja 71

pre 6 godina

Bravo, prva ljubavi.
Nego, pitanje za partizanovce, koji tuguju dve veceri za redom: izbrojaste li one tri stopostotne sanse Zvezde, ili brojite samo one Spartine na kraju, kad je sve bilo gotovo?
Ako cemo po vasi merilima, trebalo je da bude 3:3, ili 4:3 za Zvezdu, zar ne?
Pozdrav za Danila, nadam se da mu je normalan krvni pritisak, zna on zasto.

Millennium

pre 6 godina

Šal i ostali rekviziti 30 evra. Karta za utakmicu, 15 evra. Kada domaći navijači isprazne tribinu dvadeset minuta pre kraja utakmice, neprocenljivo.

neutralni felsh

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49)

E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...
(Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:07)


ma ti si aktivan od 1913. pa nastavio do danas. o kakvim jugoslovenima pricas? zvezda se kvalifikovala za KEŠ kao prva u jugoslovenskoj ligi. posle barija prvi ste dirigovano dreknuli protiv jugoslavije, poneo vas je neki cudan trip - parole protiv jugoslavije, kao da ste dinamovci? evo ti i sad nesto zakeras, a ne shvatas da je zvezdin uspeh bio posledica (i ponos) cele jugoslovenske lige a ne samo nase srbijanske. kako ste se proveli u toj manjoj ligi, znas i sam, propast ziva - evropski uspeh je posledica jake lige. najtuznije je da ste posle tog megauspeha skandiranjem protiv jugoslavije i vi dosta doprineli da druge ekipe sa ovih prostora ne mogu da probaju da ponove vas uspeh. nemoj mi ti o jugoslaviji nista pricati molim te, danas se odusevljavamo pobedama nad ekipama koje smo nekad jeli za dorucak.

Millennium

pre 6 godina

Nije mi jasno cemu grobarsko-delijska prepucavanja kod inostranih utakmica... pa zar nije ponos da tvoju drzavu predstavlja sto vise klubova u evropi, svetu...ja sam delija, pa mi je bilo drago kada je Partizan igrao i ligu sampiona, i ligu evrope i evroligu u basketu... ne mozemo mi dalje od komsije i krave... :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto Srbi...!?, 3. avgust 2017 23:07)

Razumi. Raspust, roditelji nisu dali da se izađe napolje, pa moraju deca negde da se izduvaju.

Zasto Srbi...!?

pre 6 godina

Nije mi jasno cemu grobarsko-delijska prepucavanja kod inostranih utakmica... pa zar nije ponos da tvoju drzavu predstavlja sto vise klubova u evropi, svetu...ja sam delija, pa mi je bilo drago kada je Partizan igrao i ligu sampiona, i ligu evrope i evroligu u basketu... ne mozemo mi dalje od komsije i krave... :(

Slobinator

pre 6 godina

hteli smo da ih pustimo da izjednače jer su bili korektni I skandirali su Kosovo Srbija,ali šta vredi pa su smotani pa ne znaju.a I ovaj Borjan se brate zainatio pa ne da!

kris

pre 6 godina

Posto ovi favoriti ispadaju kao ludi,bilo bi spektakularno da parovi budu Zvezda:Dinamo i Partizan:Hajduk.Nisam siguran da je moguce,ali bi me veselilo.

neutralni felsh

pre 6 godina

Vatreni sam navijac Partizana ali posle sramnih igarA protiv Grka jos jednom mi je moj klub pokazao koliko je sitan I nebitan. Sva je sreca da imamo komsija koje i znaju i umeju da igraju. Posle trideset godina ljubavi koje sam dao Partizanu, tom smesnom klubu, na ivici sam prestanka navijanja.
(mile dodik, 3. avgust 2017 21:42)


nemoj mile, vrati nam se i oprosti ako mozes.

4k4.Dex

pre 6 godina

Partizan ce ako bude povlascen a verovatno hoce uci u LE, nema razloga da ih izbaci neka slabija ekipa. Zvezda tesko, ne verujem da ce zreb biti povoljan... samo realno. Sto se tice igre Zvezda zaista odlicna najvise mi se svidja pozrtvovanost a pre svega fizicka sprema. Dugo nisu ovoliko trcali. Naravno sreca da je Sparta jako neuigrana ekipa (kao i Olimpijakos), pa je bilo prilicno lako ali opet, mnogo kostaju mnogo su se pojacali i ovo je veliki uspeh Zvezde da barem malo bodova pokupi u evropi izbacivanjem velikih favorita. Sve u svemu svi klubovi iz regiona su prosli sto je stvarno pravo cudo.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...

Toto-ko-tunjo-i-komsijske-kukuvije

pre 6 godina

Igrali sa Spartom a pominju Partizan, koji kompleksi :)))
 (Filip Must Play, 3. avgust 2017 21:09)

A sta ti radis ovde, malisa?

xxx

pre 6 godina

@xxx
Al' si se raspisao burazeru...iskuliraj malo, srcka ce da te strefi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gladijator, 3. avgust 2017 22:08) Bla, bla truć...

Sofronije

pre 6 godina

ovi se raduju kao da udjose u finale LE...
(plazoje, 3. avgust 2017 22:29)

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.

Toto-ko-tunjo-daje-kad-mu-trazi

pre 6 godina

Igrali sa Spartom a pominju Partizan, koji kompleksi :)))
 (Filip Must Play, 3. avgust 2017 21:09)

Pa kako ono rekoste "nikad slabija Sparta", te i nije neka mustra pisati o njima i zato se obracamo "klasi" koja talasa musemu. A i ne znam koliko bas Cesi ovo citaju, ali vi zato upijate svaku rec.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nismo ovako dobro igrali jos od one generacije kada smo ispali od Milana,buduceg sampiona,pre jedno desetak godina,prijatno iznenadjenje,moram da priznam da sam mislio da ce nas Sparta odvaliti od zivota,samo ovako neka nastave.

Mita

pre 6 godina

Bravo moja Crvena zvezdo,peta utakmica bez primljenog gola,uz dobar zreb do Lige Europa,da se vratimo konacno u Evropu! Napred Delije svi na stadion u sledecem kolu!

Pera

pre 6 godina

Zvezda konstantno igra samo do 65-tog minuta. Prava je sreća što nije u narednih 15-20 minuta primila 3 gola! Konstantno Zvezda i pored osveženja-izmena ima ogroman pad u igri! Gotovo da nema utakmice bez ovakvog pada koncentracije!

Toto-ko-tunjo-i-uplakani-djecarac

pre 6 godina

20 godina se ovaj naslov drzi u pripravnosti pa kao 'ajde danas da ga stavimo da se ne ubudja...smeh do suza i od maestralnosti i od protivnika a najvise smeha izazivaju paljevine iz rupe...
 (dr feelgood, 3. avgust 2017 21:43)

Dobro da se ne secas naslova, ali objavljenih, pre 25 i vise godina. Bilo je tu svega i svacega, ne samo Huventuda i te, ruku na srce, lepe sportske price. Carobno vreme, padali velikani na Marakani, Sparta i Olimpijakos su bili cak i pozeljni rivali. Kazem carobno vreme, bogovi su hodali Marom, a magovi navijali za Zvezdu.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49)
E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...

xxx

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:08) Stjepana Supanca 15a...

Malo smo uzletjeli ha?

pre 6 godina

Slobinator, lako preko interneta, biti bahat Vjeruj da si ne zelis ni jedan Hr klub za protivnika, ono s partizanom bi vam bila mila majka.

neutralni felsh

pre 6 godina

Carobno vreme, padali velikani na Marakani, Sparta i Olimpijakos su bili cak i pozeljni rivali. Kazem carobno vreme, bogovi su hodali Marom, a magovi navijali za Zvezdu.
(Toto-ko-tunjo-i-uplakani-djecarac, 3. avgust 2017 22:27)


magovi ko arkan.

HanSolo

pre 6 godina

Neznam baš dal nam bila maestralna poslednjih 20 min.. Onakva odbrana bi bila dosta za malo boljeg rivala da nas rasture.. Jednostavno nije profesionalno da tako padne koncentracija i želja za pobedu i ako je prolaz bio gotov.. To mi se u opšte nesviđa.. Naš čuveni mentalitet.. To se ne dešava kod Engleza, Francuza, Nemaca i skandinavca.. A i loša nam je fizika.. Nemamo kondiciju.. U poslednjim minutima naši dobijaju grčeve.. Ako hoćemo da postignemo nešto u grupnim fazama, mora kondicija da se puno podigne.. Tu nema na žalost dileme.. Utakmica je 90min, a važne utakmice se odlučuju u završetku..

slobinator

pre 6 godina

Kaj tak brzo želite ispast, budemo ti ispunili želju ;)
(Zgb papasito, 3. avgust 2017 22:06)
naravno ni sam ne veruješ u to jer znate da bi vam se tresle gaće na marakani.ipak ako treba da se sretnemo neka to bude u grupnoj fazi.pozdrav.

mile

pre 6 godina

Konacno da i mi nekoga prodjemo bez muke. Malo nervira povlacenje u poslednjih 15 minuta, ali verujem kada jos podignu fizicku spremu da se to nece ponavljati. Milojevic majstorski skockao ekipu. Alal vera i hrabro na Ligu Evrope bez obzira na ime protivnika u plej ofu

Bilal

pre 6 godina

E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...
(Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:07)
Kako si pakostan i maliciozan. Znam na desetine grobara koji su se 1991 godine radovali vašoj tituli prvaka Evrope među kojima sam bio i ja. Naprotiv vi nama niste nikada oprostili Brisel i 1966. To vam je bio trn u oku 25 godina. Stalno ste izmišljali laži o FK Partizan poput ovog trubljenja da smo ustaški klub, da smo osnovani u Zagrebu, da smo mali itd. itsl. Pa i juče ste nas denuncirali UEFA-i zbog zastava na utakmici sa Budućnošću ne bili nas drastično kaznili. Isto ste uradili pre nekoliko godina KK Partizanu kad ste čelnicima ULEBA dojavili da partizan finansijski loše stoji. Vaša odlika je mržnja i pakost i nemojte je nama poturati. Na kraju moje iskrene čestitke za prolaz u sledeće kolo kvalifikacija.

Džoni

pre 6 godina

Ovo petnaestak minuta pred kraj malo su pustili da Borjan pokaže kakav je golman da ne bude da je branio dve utakmice i da nije ni jednom intervenisao.

Sofronije

pre 6 godina

Koliko samo nesuvislih komentara sa druge strane brda! Kao i uvek Zvezda igra u nikad slabijim takmičenjima i sa nikad slabijim protivnicima a oni dominiraju protiv veličina, ali nemaju sreće. Dakle, partizanovci na UEFA listi, Olimpijakos je 29. a Sparta Prag 40. Da li je to baš tolika razlika kao da ste igrali sa Realom? Sa druge strane vi ste 124. a Zvezda 220. Dakle vi ste ispali od kluba 95 mesta bolje plasiranog od vas rezultatom 3:5 i sa jednim nerešenim, a Zvezda je dva puta pobedila, ukupno 3:0 ekipu koja je 180 mesta ispred nje. Ovo su činjenice bez obzira ko za koga navijate i prestanite već jednom da da mlatite praznu slamu i tabelama u ekselu.

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 6 godina

ovi se raduju kao da udjose u finale LE...
(plazoje, 3. avgust 2017 22:29) Pa i tu smo već bili, sve nam je to poznato. Neko nekad, a ne(i)ko nikad.

vericane

pre 6 godina

Koliko bi dooobrooo bilo da i Zvezda i Partizan udju LE.... Kakav bi to spetakl i kakva festa bila na barem pola sezone... Da se sa obe strane brda trese od navijanja! !!!

Ranko

pre 6 godina

Strasno.Juce ovi odigrali remi,najavljivali prolaz,hvalospevi na sve strane.Ovi danas najavili Spartu kao da je Barsa,a u dva meca mizerija od igre,discipline,bilo cega.Sramna je uloga sportskog novinarstva.Teme budzeti i navijaci,a o kvalitetu ni reci.Sjajne igre Zvezde i Partizana,a i migovi ce stici kada porastu plate.

ttte

pre 6 godina

Dobra "školska" igra CZ. Potrebno je još igrati da bi se stekla snaga i rutina za još jače protivnike ali tim je dugoročno posmatrano u izgradnji. Ne može se ništa postizati sa instant trenerima i instant igrom. Ono što je pravilo razliku u ovoj utakmici je aktivna odbrana, mada često nije bilo preciznog presinga, pa su tako pražani dolazili vrlo brzo u postavke sa viškom igrača.

malisa

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto?
(Nicky boy, 3. avgust 2017 21:02)
---

To je kada ne umeš da čestitaš domaćem timu koji je prošao dalje...

Komšije samo hrabro, pozdrav i čestitke od nekolicine Partizanovaca sa Starog Grada!!

aco

pre 6 godina

Ima nekoliko ekipa protiv kojih nemamo realne sanse. Sa vise od pola nosilaca mozemo day se nosimo. Trebace malo srece na zrebu, a i na terenu za prolaz.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dobro bre srbi, da li ćete ikada saznati šta je zdrav rivalitet? bravo zvezdo!
(mentalitet, 03. avgust 2017 21:50)

Zdrav rivalitet podrazumeva da oba rivala budu zdrava!
E,sad,kada neko slikom slavi groblje,krstače i likvidaciju dece,to je bolest...zdrav i normalan to ne može da uradi!

mile dodik

pre 6 godina

Vatreni sam navijac Partizana ali posle sramnih igarA protiv Grka jos jednom mi je moj klub pokazao koliko je sitan I nebitan. Sva je sreca da imamo komsija koje i znaju i umeju da igraju. Posle trideset godina ljubavi koje sam dao Partizanu, tom smesnom klubu, na ivici sam prestanka navijanja.

Som Tojer

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Ne-znalac, kanda si puko 200e... he he he...

Milojko

pre 6 godina

I mene je kao Grobara iznenadila odlicna igra Zvezde u obe utakmice i vise nego zasluzen prolazak dalje a ova Sparta je realno vise nego smesna ekipa i jadan taj gazda kluba kome ovi prevaranti od igraca i menadzera uzimaju lovu....i daj boze da i Zvezda i Partizan nekako udju u LE i da nam malo razbiju monotoniju i camotinju od nasih jadnih zivota ovde .....

bugirigi

pre 6 godina

Klasicna srpska armija fotelja komentatora. Poslednjih 15 min je za opomenu, ali je takodje posledica umora i psihe igraca na terenu. Nasi su se opustili u fazonu prosli smo, njihovi su uprli u fazonu daj da pokidamo izblamiracemo se. Dal ste vi ljudi normalni? Ne moze vas usreciti 165 minuta odlicnog fudbala niti sjajna partija nase odbrane. Ja ovakvu konzistentnu odbranu koja ovako dobro stoji nisam video u proslih 10 god. Sram vas bilo kolektivno, ja imam osmeh veceras na licu. Vama kako zelite.

Peppino

pre 6 godina

Hhahahahhahha, mrtva Sparta u poslednjih 15 minuta sa Rosickim mogla da im da ne 4, nego 5 komada, samo da je imala malo srece, a oni je u ovom dvomecu nisu imali ni trunku, a i lose su odigrali 150 minuta, premalo za prolaz. Zvezda ko zvezda, nista narocito, splasnuce ova euforija i optimizam kao mehur od sapunice u narednom kolu.

Stari Taja

pre 6 godina

Zlobnici nikako da zaborave Zvezdi sto je bila prvak Evrope i sveta te uz mnoga proleca u Evropi, igrala i u finalu kupa Uefa(nasdledniku kupa Sajamskih gradova te predhodniku Lige Evrope)Istorija ova dva kluba nema dodirnih tacaka, sem sto su oba osnovana u Beogradu.

Jova

pre 6 godina

Ljudi sta odgovarate navijacima ovog malog kluba sto se ubacuju ovde.Nasa ZVEZDA je pobedila idemo dalje bre.oni od muke bre pisu ne znaju sta ce sa sobom.kulirajte ih.mi idemo dalje bre.ZVEZDA MI JE SVE........

neutralni felsh

pre 6 godina

Ma strašan je partizan... pokidao. Pet golova u dve utakmice ne bi primio ni Borac iz Ostruznice.
(Doktor, 3. avgust 2017 21:09)


doktor florijan haha ;)

analiticar_amater

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto? (Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Mi prosli dalje uz dve pobede, pa ti pravi fore koliko god ti drago.

Som Tojer

pre 6 godina

Ovih zadnjih 15-20 minuta može da bude itekako korisno... gol nismo primili a dobili smo golmana za duže staze, za odbranu opomena bez kazne ali i potvrda da imaju dobrog čoveka iza leđa... ako su pametni iz toga mogu samo da izvuku pouke a golman da nabije samopouzdanje...

w2

pre 6 godina

I Zvezda prošla i partizani-statističari zadovoljni. Poslednjih deset minuta su ih oduševili kada je Sparta imala to'lko šansi da je "lagano" mogla da prođe dalje. Videlo se da je Terza bio u svlačionici jer je Rosicki ubačen tek na kraju. Željko Pantić se definitivno uverio da su pražani u rangu Mladost Lučani, Voždovac a Zvezda daleko ispod svih njih.

Delije Čikago

pre 6 godina

Sutra kao po običaju dobijamo najtežeg mogućeg protivnika, bravo Zvezdo za igru, pali smo malo na kraju i na tome bi trebalo poraditi, Borjan vrhunski golman.

Nicky boy

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto?

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.
(Skywalker, 03. avgust 2017 21:07)

Da,da,jeste,samo si ispustio jednu stvar,ako cemo da se igramo ŠBB KBB. I u prvih 20 minuta smo mogli da damo jos 3 komada,pa da Sparta ne mora ni da izlazi na drugo poluvreme. A,ako bi izasla mogla je da primi jos jedno dva komada. Pa,posle moze da da jos 5 u poslednjih 15 minuta,slobodno.

oberin martel

pre 6 godina

samo u poslednjih 7 minuta ste mogli da primite 3 gola lagano
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 3. avgust 2017 20:58)

Mogli ali nismo. A vi mogli a i jeste .

ono

pre 6 godina

Pusti Adzica i Pesica da stavimo tacku na ovo. Pobeda donosi nama znacajne bodove.
(Ljubisa livac, 03. avgust 2017 20:30)

pobeda ne donosi nikakve bodove za klupski koeficijent u kvalifikacijama. samo plasman u narednu rundu donosi bodove. tek se u grupnim fazama I kasnije dobija 2 boda za pobedu I 1 bod za nereseno

Skywalker

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'

Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.

pustite komentar

pre 6 godina

Upsss ... ili je bilo obrnuto?
(Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Upsss...tvoj bol je neizdrziv,znam. Proci ce,ali ne moze preko noci! Pati!

mrki

pre 6 godina

Ajmo napred i Zvezda i Partizan da udju u ligu Evrope jer realno to je takmicenje za nase klubove navijam za Partizan al sam veceras navijao za komsije jer svi smo mi Srbi...

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Navijam za Partizan, ali mi je drago sto je zvezda prosla, sparta nije imala sanse protiv njih. Svaka cast, pa da zajedno udjemo LE.

NoName

pre 6 godina

sada prosao pored lepotica koje prodaju salove...hmhmhm 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lesa, 3. avgust 2017 18:27) 

Jesi pazario šta? :-)
(Nebo, 03. avgust 2017 19:23)

Šamarčinu.... Još bridi.

Lka

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto? (Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Mi, taman, koliko treba,a vi?

Aca

pre 6 godina

'Neko dominira a neko pobedjuje'
Neko igra sa prvakom Grcke za Ligu Sampiona a neko sa trecom ekipom Ceske u drugom kolu za Ligu Evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vlada, 3. avgust 2017 21:11)
Samo si zaboravio jednu sitnicu - neko igra i gubi a neko pobedjuje.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ako neko zna kako se boduju ove pobede i prolaz u playoff Lige Evrope neka napiše koliko je Zvezda do sada, ove sezone sakupila bodova ...

goxi

pre 6 godina

Dok se mi svadjamo dal je bolji Partizan ili Zvezda, s druge strane Hrvati razbijaju. U 4. kolu kvalifikacija imaju jednu ekipu u LS i najverovatnije 4 ekipe u LE.

Predrag

pre 6 godina

Hvala braco za KOSOVO - SRBIJA !!
(srbin, 3. avgust 2017 19:51)

E, moj brate Srbine, pa UEFA ce ovo skandiranje da pripise Zvezdinim navijacima,iako je ovo bilo u kooperaciji sa Spartinim navijacima, sledi kazna i prazne tribina na sledecoj Zvezdinoj utakmici u Beogradu. Nazalost, bice tako.

ljubitelj sporta

pre 6 godina

Lepota jedna. Na kraju malo više respekta za Rosickog što je omogućilo dosta šansi za Čehe. Da nije bilo dva bezvezna kartona, utisak potpun.
Srećno na žrebu.

jadnoooooo

pre 6 godina

Hahaha, kakva euforija sto je jedan nas klub dosao na korak od takmicenja LE po grupama, a verovatno se ipak nece ni plasirati tamo :)))) Ajde da je bar na korak od plasmana u LS gde bi nas opet svi punili sa 5 razlike, ali cemu ova euforija???

Stari Taja

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.

alfa

pre 6 godina

ono sto smo videli u poslednjih 10 minuta je prava Zvezda. Samo sam realan.
(Slavisa, 03. avgust 2017 20:50)

Blago nama kada 80 minuta mozemo da se pretvaramo da smo bolji od tima koji duplo vise vredi

radetoronto

pre 6 godina

Realno gledano, nismo ovaj mec zasluzili dobiti. Ali dvomec smo itekako zasluzili. Poslednjih 20-25 minuta dosta slabo smo odigrali, ali tada je vec sve bilo gotovo pa donekle i razumem da je koncentracija i borbenost opala. Rosicky je stvarno majstor fudbala, pa mi nije jasno zasto nije poceo mec. Pre njegovog ulaska, Sparta je bila na nivou Rada, a posle toga sasvim drugi tim.

Idemo dalje, pa sta bude....

Doktor

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58
Ma strašan je partizan... pokidao. Pet golova u dve utakmice ne bi primio ni Borac iz Ostruznice.

Kosjan

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Tako je ko Zvezda prosle sezone...A vi ispali od Zaglebja

Doktor

pre 6 godina

ono sto smo videli u poslednjih 10 minuta je prava Zvezda. Samo sam realan.
(Slavisa, 03. avgust 2017 20:50)
Nisi realan nego bolesno ljubomoran i nesrećan.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Oni koji su pricali da Sparta veze nema, treba znaju da je Sparta proigrala onog trena kada je Zvezda stala. Da li je razlog nase "gotovo je, lako cemo" ili umor ne znam ali Milojevic bi morao da poradi na tome. Zvezda takticki u ove dve utakmice fenomenalna. Ne pamtim kada sam gledao ovako organizovanu moju Zvezdu. Naravno, nismo bili u poziciji u ovom dvomecu da jurimo rezultat tako da tu ostaje znak pitanja, kako bismo se ponasali u takvoj situaciji. Opustanje kod zbirnog rezultata 3:0 nije tragedija ali treba da upozori. Borjan odlican! Konacno (na duze staze nadam se) krsten golman. Kanga dobar ali cesto brze deluje od ostatka ekipe a to nije njegova greska. Covek je u 1 poluvremenu bukvalno zakljucao loptu uz sebe. Le Talek-Savic iznenadjenje. Dok su imali koncentracije igrali skoro bez greske. Milica svi kritikuju, decko obavio zadatke koje je dobio od trenera i tu nema diskusije, rezultat pravda i njega i Milojevica. Boaci, sta reci?! Pravi spic, predator dobar realizator. Nista vise ne mozemo da trazimo. Jovicic, malo su mu noge brze od pameti ali nema veze, odlican u sredini. Eto, posle mnogo leta docekasmo da eliminisemo favorita i to na kakav nacin. Cisto kao suza! U 4 rundi, sta god da urade ja sam zadovoljan. Igraju fudbal bre, a to nema cenu! Bravo Zvezdo!

sotir

pre 6 godina

Sijaj zvwzdo zvezdice crvena lepotice.... dok ti zvezdo sijas mome srcu prijas... jer si zvezdo zvezda sjajna teces kao reka rajna i dok gol daje boaće ja od srece skidam gaće. Ajmo zvezdoooo

koshke

pre 6 godina

prvo poluvreme odlicno,drugo poluvreme ocaj kao pod palicom sveznalice Božovića.Verovatno se dogovorili na poluvremenu da se povuku i odigraju na kontre i videlo se koliko je to opasno.Ako tako odigramo play off protiv nekog ozbiljnijeg kluba napunice nas za sve pare.

Hamdija Pozderac

pre 6 godina

komentari preslikani od sinoć, samo su akteri zamijenili mjesta:

"poniziće vas grci/česi", pa kad ni ovi, ni oni nisu poniženi, onda ide red komentara: "nikad slabiji olimpijakos/sparta"
Naravno "pucaju vas kompleksi" je takođe veoma popularan komentar, kao i "više volite da mi ispadnemo, nego da vi prođete".

i sve to na SPORTSKOJ vijesti.

Ola

pre 6 godina

Isti takav gol Zvezde su dali i 91 godine. Kombinacija Binic do Panceva i gol. Bajern su tad pobedili sa 2:1. Mogli su i sa vise. To je tad bio vrhunski tim Bajerna. Posle toga se zna. Finale sa tada ubedljivo najskupljim timom sveta, sa Olimpikom.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zlobnici nikako da zaborave Zvezdi sto je bila prvak Evrope i sveta te uz mnoga proleca u Evropi, igrala i u finalu kupa Uefa(nasdledniku kupa Sajamskih gradova te predhodniku Lige Evrope)Istorija ova dva kluba nema dodirnih tacaka, sem sto su oba osnovana u Beogradu.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:39)

Što je najgore, taj drugi nije ni osnovan u Beogradu ^

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kakva kukavicka igra zvezde u drugom poluvremenu ovo je uzas..
(ja, 03. avgust 2017 20:48

Kao i sinoć Olija?
Dečko,rezultat u ovim utakmicama su jurili Sparta i naš mali komšija,za Oli i Zvezdu poslednjih pola sata čisto otaljavanje,ali čisto!

babaroga

pre 6 godina

Pokusavam realno da sagledam ovih 180 minuta. Zvezda bas dobra. Pre svega discplinovana i pametno vodjena. Milojevic izvlaci maximum i momku svaka cast.
Sparta sa druge strane veliko razocarenje. Pre svih nacin na koji je njihov trener vodio oba meca. Stramaconija bih veceras otpustio jer nije poceo sa Rosickim koji je i u ovim godinama klasa. Ali time neka se bavi Sparta. Odosmo dalje i cekamo sutra protivnika. Bez euforije. Bilo je dosta toga i veceras sto moze i mora.da se popravi. Bravo Zvezdo.

igor

pre 6 godina

Gledajuci zadnjih 15 minuta ipak je dobro sto Rosicki nije igrao obe utakmice od pocetka,napravili su nam 5 sansi otkad je usao.


Nasi su se opustili i ovi dobili sanse, inace nemaju sanse protiv nas.

xxx

pre 6 godina

Partizanovci , sta cemo da vam radimo u derbiju uh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mijat Splitski bili, 3. avgust 2017 20:57) Isto što i u zadnja tri...

nemke

pre 6 godina

Utakmica je resena u 19. minutu! Kasnije se samo "otaljavao" posao do kraja... Svaka cast igracima i strucnom stabu!

Ps: Ne poredite Oli sa Spartom, klubovi imaju iste probleme, kasno poceli pripreme i jedni i drugi, velike promene u igrackom kadru i nedostatak nekoliko standardnih igraca! Ishode znamo!

Statuskan

pre 6 godina

Partizanovci , sta cemo da vam radimo u derbiju uh
(Mijat Splitski bili, 03. avgust 2017 20:57)
Pa ja sam prosto siguran da ćemo da vas odvalimo. Ova Sparta u rangu Milutinca iz Zemuna, katastrofa od tima.

Milan

pre 6 godina

(Nicky boy, 3. avgust 2017 21:02) # Link komentara


Odradili smo ono sto je Olimpijakos uradio vama...Kad je sve bilo gotovo pustili smo Spartu kao oni vas da malo napadaju i da misle da su dominirali i da su ne zasluzeno ispali.I da da su klasa....

Ja

pre 6 godina

Ova Sparta ne bi dala gol da su igrali još dve utakmice,učinio im Stramaconi mađije i još ga plaćaju za to.I ne želim da nipodaštavam Zvezdinu igru i prolaz u narednu rundu,bili ste dobri,ali ste imali mnogo sreće što ste izvukli ovakvo jalovu ekipu.

ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOO

pre 6 godina

77′ Одличан покушај Бен Хаима, који погађа стативу. Прва стопостотна прилика за Чехе у овом двомечу, након 166 минута игре.

Chicor1389

pre 6 godina

Bravo Zvezdo.Samo hrabro u play-off-u.Da odigramo kako umemo pa šta bude.Nadam se da ćemo imati sreće na žrebu.Sreću treba zaslužiti, a ovi igrači su je sigurno zaslužili.Delije slavimo!!!Sve pohvale za Spartine i naše navijače!!!

NoName

pre 6 godina

... prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja..? Ja koliko se sećam Zvezda je i prošle godine igrala plej of lige Evrope, a prošla godina nije bila 2012-a.....

Billy Piton - akademik

pre 6 godina

@ pepino & nicky boy

Momci ili deco , neko primi 5 komada za 10 - 15 ili 180 minuta - isto Vam dodje , ali adresa tih " primača " je u Humskoj !
Ne zaboravite to - nikada !
( Inače ste poznati ljubitelji petardi , još od lige SFRJ , a i kasnije u Evropskim izletima ste par puta popili petardinjos - bez blama - kući ili u gostima ) .

Knez

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Došli došli i to sa 5 u mreži....a neki će i da prođu. Da vam nije titule već odavno bi se sunčali i brčkali..

mare

pre 6 godina

Hvala Bogu da i mi nekog pobedimo i izbacimo. Mada mi Sparta deluje kao da joj LE nije bitna, vec da zele da se okrenu prvenstvu i izbore se za LS.

dr feelgood

pre 6 godina

20 godina se ovaj naslov drzi u pripravnosti pa kao 'ajde danas da ga stavimo da se ne ubudja...smeh do suza i od maestralnosti i od protivnika a najvise smeha izazivaju paljevine iz rupe...

Toto-ko-tunjo-glancajuci-Usatog

pre 6 godina

Bravo, majstori!!! Miloje silo!!! Naravno, "nikad slabija Sparta u istoriji", koja je po komentarima nakon zreba trebalo da nas napuni. Kako god, ovo dodje i kao svojevrsni omaz talasanju museme protiv Olija, te uzivajte.

keppa

pre 6 godina

mile dodik, 03. avgust 2017 21:42)
nisi ti nikakav navijač Partizana jer pravi navijači su uz klub i u pobedi i u porazu
igrali smo kako smo igrali, kao i Zvezda
i jedne i druge čeka još jedna utakmica i od toga zavisi svima cela sezona

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

E ovo je KLASA, postovana redakcijo. Dva kuci, jedan u gostima, bez primljenog gola. A ne ono sto pimpla na sredini, glumeci dominaciju, a uteraju mu 5 komada.

Nikola

pre 6 godina

@Nikola
Šta tu ide na ruku Partizanu što je Zvezda prošla? Više timova slabije rangiranih? Kako kada Zvezda ne može da igra sa nama u kvalifikacijama za LE niti da bude u grupi? Dakle,ništa ne dobijamo njenom pobedom - premalo da bi dobili nervni slom a dovoljno loše da nemamo čemu da se radujemo.Realno.

Pa ispao je tim koji je bolje rangiran od nas (Sparta), takođe su ispali Bordo i Astra koji takođe imaju bolji koef. Potrebno je da ispadnu 6 timova sa boljim koef da bi mi ušli u nosioce, za sada su 3 ispala, na dobrom putu da ispadnu su Midjeland i PSV, Gent igra vrv produžetke i ima igrača manje, tako da sve je moguće. Ne možemo sa Zvezdom da igramo ali msm da bi nam lakše bilo igrati sa Škendijom, Rozemburgom, pa i Osijekom (mada su nezgodni) nego sa Zenitom, Milanom, Bilbaom. Ili pak misliš da nije??

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Zvezda je prošle godine bez po muke ušla u playoff a vi se mučili od 2. kola ... Gde vas je moćno Zaglebje izbacilo, pozz ...

krajisnik

pre 6 godina

to što smo zadnjih 15 minuta odigrali slabije će nam biti samo + da bi ekipa bila na zemlji posle ovakve velike pobjede. Zvezda u usponu forme i igra lijep fudbal. Igrači preporodjeni.Slijedeci protivnik, prepun stadion

D

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.
(Skywalker, 03. avgust 2017 21:07

Dok je Zvezda igrala ozbiljno, ovu nisu prisli golu ni u Beogradu ni ovde do 75og minuta. Onda su postali svesni da su prosli i opustili se

lo.ol

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

hahahahahah daj Boze da si stvarno odigrao ovo :D

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Zvezda odlicna, navijaci po obicaju nastavljaju da upropastavaju klub. Teska je to seljana. Te baklje vise niko i ne pali osim ove nase i ostale balkanske cobanije. Mnogo glup nacin da iskazes svoj identitet
(Lazni Mile, 03. avgust 

Mile,prijatelju,šta ti je?
Hajde polako,pokaži gde je levo...e,tako,sad pogledaj ko je palio baklje...česi,Mile,česi....

Евроталибан

pre 6 godina

Ако не смеју да играју са најјачим не треба ни да играју Лигу Европе

cole

pre 6 godina

jovicic, stojkovic i radonjic, u pravom smislu tih reci, PRAVA pojacanja. ne pamtim sezonu koju smo zapoceli a da smo tako pametno pazarili. nego, dobismo li konacno i golmana kojem se moze verovati i ko je pravi komandant odbrane?!? ne znam kako vama, ali meni borjan i te kako uliva poverenje. nisam verovao ni malom diki svojevremeno, jos manje kocicu, randjelovicu, bajkovicu, rajkovicu, kahrimanu, manojlovicu, ali ovom borjanu verujem. ne znam zasto. nadam se da me nece demantovati. srecno, zvezdo sutra na zrebu!

Komša

pre 6 godina

@Nikola
Šta tu ide na ruku Partizanu što je Zvezda prošla? Više timova slabije rangiranih? Kako kada Zvezda ne može da igra sa nama u kvalifikacijama za LE niti da bude u grupi? Dakle,ništa ne dobijamo njenom pobedom - premalo da bi dobili nervni slom a dovoljno loše da nemamo čemu da se radujemo.Realno.

Mesar

pre 6 godina

@2:1 za Spartu.... Ko ne veruje neka sutra kupi novine
(Alo Alo, 3. avgust 2017 20:11)

Iste one u kojima ce pisati da je plata, u proseku, 500e i da ne radis za senvic?

Aco sheceru

pre 6 godina

rts dominira dva dana za redom hahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dark, 3. avgust 2017 19:37)

Sta reci , tehnicka sluzba odmah javila komentatoru u Prag da kaze kako to nije njihova greska i svakom moze da se desi !? Dva puta u dva dana a na Areni ide sasvim normalno prenos. Jedino ako namerno rade da izvuku neku kintu vise od onoga sto mi volovi placamo.

Gru

pre 6 godina

Hoce li ovi navijaci shvatiti da UEFA najostrije kaznjava bakljadu, politiku i svako nesportsko ponasanje? Dzaba Zvezdi sve kada ce da popiju kaznu zbog pevanja o Kosovu, Uefi i pljenja baklji!
Partizan je debelo kaznjen zbog utakmice protiv Buducnosti, a tek ce da ih oderu za Olimpiakos, a i nama se crno pise posle ove utakmice!

Svrca

pre 6 godina

Nista, to je to, pobedili smo jednog velikana u dve utakmice bez primljenog gola i idemo dalje bez euforije. Ne, kao neki sinoc koji slave ispadanje bez pobede u dve utakmice i sa pet komada u mrezi. Bravo Zvezdo.

ahahhaa

pre 6 godina

najjace mi sto su Partizanovci pricali da ce Zvezda izgubiti i da jedva cekaju cetvrtak posle poraza od Olimpijakosa da se oni nama smeju, pa su posle pobede govorili da je Sparta ocajna, da se nisu uigrali, blablabla, pa su onda govorili da dns ispadamo, i gle sad cuda.....Pricaju kako je Sparta u rangu JSL.

ne, nego Zvezda igra bolje nego ikada, iskreno.

inace, podrzavao sam, i uvek cu podrzavati Partizan kada igra evropu, iako sam Zvezdas.
nisam ogranicen kao vecina, samo vam sada iznosim sta se pricali.
hvala i prijatno

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovo si im rekao da igraju drugo poluvreme????Sram te bilo,ziherasu jedan....Ekipe koje ovo rade ne doguraju daleko....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZ99, 3. avgust 2017 20:44

Zvezda je prema ocekivanjima i realnim mogucnostima vec dogurala daleko. Plasman u plej of je nesto sto na pocetku sezone niko nije ocekivao.

tupak šakur

pre 6 godina

Svaka čast!Neverovatno me oduševljava podatak samo 5 prekršaja nad protivnikom!E tako se igra a ne samo krljanje i nemoć,ovo na kraju malo se opustili,inače Le talek-Savić extra,ko bi rekao!

AleksandarRS

pre 6 godina

Bravo Zvezda. Grobar Banjaluka. Pozdrav za normalnu Srbiju i cestite ljude koji su uz Zvezdu i Partizan, nebitno koje boje vise preferiraju.

anica

pre 6 godina

@Laki
To ste pricali I protiv Florijane...kako se ne dokazuje kvalitet takko...samo polako, samoooo lagano...vazno je samo da smo zajedno..
Ps.ovaj nas golman isti moj komsija Boza

Laki

pre 6 godina

Zvezda deluje kao tim, ali brate ova Sparta je u rasulu, vidi se neko trvenje unutar ekipe, trener bezveze, anemija-treba Zvezda da ih nakanta.

high

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...  Sta vas je navelo da promenite misljenje?
 (Dzoni, 03. avgust 2017 19:51).
Tvoji komentari na nivou osnovca...
(xxx, 03. avgust 2017 20:02)

Za tebe je i to previse.

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Toliko si iskompleksiran da boli,zao mi je sto takav tip navija za Milan.
(Zeljko 92 (Notingem Forest), 03. avgust 2017 19:45)

Taj ne navija ni za koga, taj samo zna da mrzi sve sto je crveno belo...mrznja, kompleksi i isfrustriranost su odlike tih "ljudi"...

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 3. avgust 2017 20:03) # Link komentara

Vidim oziveo si posle velikog remija protiv Olimpijakosa!

samo pozitivno

pre 6 godina

prvi komentar za zvezdinu vest u zivotu (da nije basket, a 2005 nije bilo aplikacije). 75 min. slicne dve utakmice, sto najvise raduje, prva naravno dosta jaca. Definitivno nije slucajno. Malo srece sutra na zrebu i mozemo da se igramo

Stari Taja

pre 6 godina

Na srecubio sam ocevidac svih zvezdinih proleca i oba finala u Evropi.Prosli smo dalje u kffalifikacijama al se ne nadamo previse.Liga bam je preslaba za vece domete.

Ivan

pre 6 godina

GOTOVOOOOOOOOOOO!!! ZVEZDAAAAAA MAJSTORI BRAVOOOOOO!!! Idemo bre u LE sigurno, ova igra danas u Pragu OBEĆAVA mnogo!!! BRAVO MAJSTORI, BRAVO BOAĆI LJUDINOOOOOOO!! :-)

Dejan 1989

pre 6 godina

Bravo,bravo ali trebali smo da ih sameljemo i damo jos jedan ili dva gola........Samo da nas pogleda sreca sutra..............................

marko

pre 6 godina

Kada smo izvukli spartu na zrebu, mislio sam iskreno da je to 90% kraj evrope za ovu godinu, ono sto u tom trenutku nisam znao koliko je promenjena ekipa u odnosu na proslu godinu, a mnogo vaznije, nisam znao koga su doveli za trenera. Stramaconi je uzasan trener i gotovo nista nije pokazao nigde u svojoj doduse kratkoj karijeri. Optimizam koji je naglo porastao nakon tog saznanja se sada vidi da je vise nego opravdan. Uopste nemaju losu ekipu, ali je igra ocajna plus Miloje stavio u dzep taktikom. Dizemo formu opasno, u odnosu na neke prve utakmice ovo izgleda mnogo brze, konkretnije, stabilnije, tacnije. Mali Jovicic doneo neopisivo mnogo sredini terena, neverovatno koliko momak trci, svuda ga ima. Bravo!

Marko

pre 6 godina

Ko je gledao utakmicu sinoc,a i ovu veceras...E OVAKO SE DOMINIRA,igrom a I REZULTATOM!Nije dovoljna samo igra.?
(Aco, 03. avgust 2017 20:35)

Imaš 13 godina pa upoređuješ Olimpijakos i Spartu?

Wllaxy

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Ja se najiskrenije nadam da JESI stvarno uložio te pare kao što kažeš iako sam gotovo siguran da po običaju pričaš u prazno...

glhf

pre 6 godina

Kako nije sramota ovog Borjana da tako krade vreme... Trči sa loptom do golaut linije samo da je uzme u ruke, baca se na zemlju bez raloga i leži... Nigde takmičarskog duha, nigde želje za igrom, da uposli nekog igrača, da probaju da daju gol... Mučno za gledati.

ali zvezda je to

pre 6 godina

Došli Spartanci da gledaju Evropskog i svetskog šampiona. Napunili stadion da vide kako igra najveći klub na Balkanu. Izvinite nemoj ovo nekog da vređa

danijel

pre 6 godina

Svaka cast momci ,srusiti jednu Spartu u danasnje vrijeme 2 puta nije mala stvar !!! treneru sve pohvale i igracima, a posebno golmanu Milanu BORJANU prava je macka na golu i ima izvanredan osjecaj za prostor ... sta god da uradite u 4 kolu ,jednostavno hvala van za ove dvije pobjede nad PRASKIM SPARTANCIMA ... I SA ONE STRANE DRINE ZA TEBE SE GINE ,DELIJE RS !

Mladen cg

pre 6 godina

Za divno čudo, javni servis Crne Gore prenosi ovu briljantnu utakmicu C.Zvezde,( trenutno je kraj prvog poluvremena), i to nakon petnaestak godina! Tako da navijaci mogu nesmetano da prate utakmicu.

xxx

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...  Sta vas je navelo da promenite misljenje? 
 (Dzoni, 03. avgust 2017 19:51). 
Tvoji komentari na nivou osnovca... 
(xxx, 03. avgust 2017 20:02) 

Za tebe je i to previse.
(high, 03. avgust 2017 20:06). Da, previše su njegovi komentari na nivou osnovca...

xxx

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj... 
Sta vas je navelo da promenite misljenje?
(Dzoni, 03. avgust 2017 19:51). Tvoji komentari na nivou osnovca...

Lazni Mile

pre 6 godina

Zvezda odlicna, navijaci po obicaju nastavljaju da upropastavaju klub. Teska je to seljana. Te baklje vise niko i ne pali osim ove nase i ostale balkanske cobanije. Mnogo glup nacin da iskazes svoj identitet

Hell

pre 6 godina

Zvezda ovo lagano prolazi,odbrana Sparte je kao svajcarski sir a napad nedovoljno dobar. Igra Zvezde a i Partizana pomalo vracaju veru ali videcemo,pravi izazov bice plej off. Uz malo srece imacemo 2 kluba u grupi Le sto bih jako voleo,mada znajuci nas mentalitet ne bi me cudilo i da oba lagano ispadnu..

mile rizik

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor!
(Adriano_Galliani, 03. avgust 2017 19:25)

Kakvo je vreme u Hrvatskom Zagorju? Ima li vrucine?

lo.ol

pre 6 godina

10 miliona evra uloženo u pojačanja ovog leta? Tim vredan 40 miliona evra? A naspram Zvezde izgledaju kao Spartak iz Subotica! Kakav fudbal igra Zvezda!

Mare

pre 6 godina

Sparta je bila treca u ligi sa velikim bodovnim zaostatkom iza prve dve ekipe. Olimpijakos je bio sampion, ako me razumete. Jedva cekam derbi, bice to dobar meč, samo da sudije ovog puta budu nevidljive...

nista o nicemu

pre 6 godina

Sparta je bila treca u ligi sa velikim bodovnim zaostatkom iza prve dve ekipe. Olimpijakos je bio sampion, ako me razumete. Jedva cekam derbi, bice to dobar meč, samo da sudije ovog puta budu nevidljive...
(Mare, 03. avgust 2017 19:49)

Junajted je bio sesti, a Partizan prvi. Razumemo te savrseno.

deki

pre 6 godina

Veliki sam navijac Partizana, mrzim Zvezdu iz dna duse, ali veceras navijam za njih zarad dobrobiti naseg fudbala, nadam se da ce Srbija po prvi put imati dva predstavnika u grupnoj fazi LE. :)

Batko

pre 6 godina

Koji su jadnici ovi iz Sparte!? 
Pa ovo bi Radnički Niš odrao!!
(Dušan, 03. avgust 2017 19:34)

ОВА СПАРТА ДА ЈЕ МАЛО БОЉАН ЗВАЛА БИ СЕ СПАРТАК СУБОТИЦА
(КРАГУЈЕВАЦ П.Ф.К., 03. avgust 2017 19:34)

Аматери из Чешке,ово је ниво Младости из Лучана.
(nik sloter, 03. avgust 2017 19:33)

Sta reći, a ne zaplakati... sreća da niste iskompleksirani..
Momci, pa zar za sendvič i po ovoj vrućini ?!

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor! 
(Adriano_Galliani, 03. avgust 2017 19:25) 

Mislio sam da je Danilo najisfrustriranije crno belo dete na ovom sajtu, medjutim ni tebi kompleksi ne daju mira, opasno pretis da ga nadmasis...a to nije uopste lako!

analiticar_amater

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 3. avgust 2017 19:25)

Nemojte sad tako, kako sad od jednom Spartu mozda prodjemo? Zar niste rekli da ceda nas tuku 3:0 u Beogradu i 5:0 u Pragu?

ford

pre 6 godina

Otvorim komentare i sta vidim!?Gomilu isfrustriranih pojedinaca koji svoju nemoc manifestuju poredici Spartu sa Spartakom iz Subotice!!Pa zasto!?
Do poluvremena kada pisem ovo,Zvezda je dominantniji protivnik,zna sta hoce i kako to da ostvari!
Meni licno je zao Partizanovog ispadanja sinoc jer realno Oly je uzasan tim koji je trebao biti pobedjen ali se pokazalo na delu ne znanje srpskih ekipa,kojeg smo se i mi plasili uoci ovog dvomeca nauceni prosloscu da se ne nadamo previse,ali su nas momci bar do sada demantovali,hvala im!!Tuzno je sto hoces da procitas nesto pametno o svom timu a naidjes samo na cistu mrznju!Ne ide to,preslikava nam se to razmisljanje na kompletno drustvo,i zivot generalno..Ali..
Ajmo Zvezdo,bravo momci!!!

Bugi

pre 6 godina

Ovo je prava Zvezda.Ovako da smo igrali prosle godine mozda bi prosli Bugare i otisli u LS,ko zna.Uz malo srece na zrebu mozda mozemo i u grupe LE.Jedno pitanjce za Zvezdase,sta mislite ko je bolji napadac po vama-Ricmond Boaci ili Hugo Vieira dok je igrao kod nas?Resetao je i Hugo opasno

mjjlvc

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Čestitam, dobio si, ali ne svotu.

prodigyCZ

pre 6 godina

Gledam i ne verujem,je li ovo moja Zvezda ili Atletiko Madrid...sve je super osim RTS-a,mora svaki put da im zabaguje slika pa to ti je,kao nije do nas,aha,jednom sam namerno proverio,prebacim na arenu bila neka utakmica lige sampiona kad ono kod njih radi.ccc,i jos treba da im placas pretplatu...

ropeic

pre 6 godina

Ne lupetajte sa prekidima prenosa jer je svugdje ovako. Kod nas u RS prenosi kablovska televizija Elta i bili su prekidi što znači da je do satelitskih veza ili do uređaja koji šalju signal iz Praga. Naprijed Zvezda!

Nebo

pre 6 godina

sada prosao pored lepotica koje prodaju salove...hmhmhm
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lesa, 3. avgust 2017 18:27)
Jesi pazario šta? :-)

koshke

pre 6 godina

ovi sa rts-a izgleda namerno prekidaju prenos!tako je juce bilo kada je partizan igrao,na rts prekid programa a na areni pici prenos samo tako

Zvezdas

pre 6 godina

Sparta za sredinu JSL...realno
(+41, 03. avgust 2017 19:39)

I Irtis za sredinu i svakog ko dobije zvezda je za sredinu, koji je sledeci tim koji cete da omalovazavate???

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 3. avgust 2017 19:33) # Link komentara


Secam se tvojih komentara kako ce nas Sparta odrati 5:0!Otkud nagla promena misljenja i da su amateri?Ah da Zvezda vodi....

Ali zato ste vi pokazali klasu protiv Olimpijakosa koji je igrao sa 20% snage...

ccc?

pre 6 godina

Amo mi kazete jedno ime igraca Sparte koji je u ove dve utakmice pokazao da barem nesto malo zna o fudbalu castim 100 marke! Zvezda treba da ih napuni u drugom poluvremenu jer su oni tim koji bi izgubili i od Vojvodine, Cukarickog, Vozdovca. Oni nemaju pojma sa fudbalom. Znaci akciju da naprave, cisto dodaju loptu. Samo neka ubacivanja koja nemaju veze ni sa centarsutevima. Da im CZ u drugom da jos 4 komada najmanje, to je moja zelja. Da ih oduce od fudbala jer su i ovako prirodno oduceni.

militto

pre 6 godina

Ne znam sa kakvim igračkim kadrom raspolaže Sparta ali ova taktika Stramaconija idi i centriraj u 16 totalno odgovara Zvezdi. Savic i Talek dobro skacu, a krila Sparte totalno bezopasna. Bas me zanima u sta su oni uložili 10 miliona.

neko ko zna

pre 6 godina

Jel gledaju Vucelini botovi kako se igra u Evropi? Dzabe vam Vuciceva titula, Evropa sve pokazala.
(Zvezda ponos Srbije, 03. avgust 2017 19:23)
naravno da je evropa sve pokazala, sad cemo da vas zgazimo u derbiju da potvrdimo koliko smo bolji

Pix

pre 6 godina

IZVINITE ZBOG PREKIDA PROGRAMA - RTS

A ja na Zakintosu, nasao kafic sa dobrim netom posto je ocajan u vili da gledam preko neta utakmicu i potrudio se da nadjem sa dobrim netom kafic kad ono ne zeza net vec rts jaoo a sada skoro svi placaju u zemlj, koliko ie to para ljudi a amaterski se radi pa ovo je ludnica..

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Da ga Jovičić ugura bila priča gotova iako mislim da je pitanje prolaska vjerovatno riješeno . Idemo Zvezdo samo pametno i hrabro !

HanSolo

pre 6 godina

Veliki sam navijac Partizana, mrzim Zvezdu iz dna duse, ali veceras navijam za njih zarad dobrobiti naseg fudbala, nadam se da ce Srbija po prvi put imati dva predstavnika u grupnoj fazi LE. :)
(deki, 03. avgust 2017 19:27)

E ovakvih nam treba u većem broju u Srbiji!! Za DOBROBIT Srbije!! Hvala duboko za vrlo dobre i fin komentar.. Takvu slogu treba sačuvati srpskom narodu.

Mailman

pre 6 godina

RTS vaše pravo da gledate prekid programa...
(Ilija Čvorović, 03. avgust 2017 19:41)
Ajde decko ne pali se, problem je u Ceskoj ja sam gledao preko nekog grckog kanala i tamo je bio prekid

Nemke

pre 6 godina

Boaći mašina za davanje golova !!! Grobosi vi samo plačite i pričajte kako on nema pojma...on bar ne ceka gresku golmana da bi dao gol,vec reši to kao pravi napadač.

dr Mabuse

pre 6 godina

Digitalni RTS i njihovo konstantno: IZVINITE ZBOG PREKIDA PROGRAMA
Najgori javni servis na svetu ikada i pre saznam dešavanja na terenu na B92 nego na RTS-u.
Sramota!

Partizanovac

pre 6 godina

Gledam vas i ja i navijam za vas, naravno. Super igra Zvezda, sve pohvale za fizicku spremnost, borbu u odbrani i istrajnost u napadu. Tako se igra fudbal, trcanje i efikasnost u napadu! Ajde pa da se borimo i vi i mi za LE!

postovalac

pre 6 godina

Ovo je najjaca Zvezda u poslednjoj deceniji, mozda i dve. Lepota gledati, srce puno. Beogradska manguparija dere jednu Spartu u sred Praga! Ej!

Da smo u kvalifikacijama za LS prosetali bi se, ovako u ovu Ligu Evrope(slazemo se da su ove kvslifikacije napornije) mislim da mozemo ako ne bude baaas los dan... ali realan domet je osmina finala POD USLOVOM da niko ne ode i da se pojaca vezni red + stoper.

Dzoni

pre 6 godina

Аматери из Чешке,ово је ниво Младости из Лучана.
(nik sloter, 03. avgust 2017 19:33)

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...
Sta vas je navelo da promenite misljenje?

Dejan

pre 6 godina

Za sve zaljubljenike Grofa,a bilo vas je puno,samo da kazem sto kaze Kovinjalo PA COVEK NEMA POJMA.Miloje je u mesec i po dana stvorio TIM!!!

Nemke

pre 6 godina

Boaći mašina za davanje golova !!! Vi samo plačite i pričajte kako on nema pojma...on bar ne ceka gresku golmana da bi dao gol,vec reši to kao pravi napadač.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 3. avgust 2017 19:28) # Link komentara

Jedva prosli Buducnost.Oly vas odradio sa 30% snage!

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Kada sam posle prve utakmice rekao da je ova Sparta najslabija ekipa u ovoj fazi...davali ste minuse,kao Zvezda pokidala..pa ovi su u rangu..Radnika,dzaba im pare

DedaMiloje

pre 6 godina

2:1 za Spartu.... Ko ne veruje neka sutra kupi novine
(Alo Alo, 03. avgust 2017 19:06)

Pa u Alo je i moguće, nisi ništa pogrešio.

xxx

pre 6 godina

Jel gledaju Vucelini botovi kako se igra u Evropi? Dzabe vam Vuciceva titula, Evropa sve pokazala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 3. avgust 2017 19:23) Boles'...

Ko sam ja

pre 6 godina

Ovih 45 minuta je najbolje poluvrijeme Zvezde u zadnjih 15ak godina. Rezultat manje vise, ali kakva jednostavnost i dominacija pojedinih igraca. Odusevljava taktika, fizicka spremnost (nasi fudbaleri uvijek izgledaju inferiorni u duelima), ali i ritam i organizacija igre. Zaista, kao top ekipa francuskog prvenstva. Samo naprijed, da konacno uzivamo u igri mog tima.

....prva ljubav.....Zvezdo

Nidza

pre 6 godina

Sparta je smejurija. Za par nedelja bi odrali verovatno sastav nase lige ali sada su doveli 10 igraca na 10 dana pred meceve. Nemaju hemiju. Nisu uigrani.

Sad oba tima da prodju u grupu. Vise sanse dajem Zvezdi ipak.

Hell

pre 6 godina

Sta sam reko,odbrana Sparte kao svajcarski sir,a u napadu nemaju sanse da daju nijedan a kamo li 4,to ni u ludilu. Sada ostaje da vekamo zreb i da se nadamo najboljem mogucem ishodu

ForeverSRB

pre 6 godina

Ja bih ovu desno ženio!
(da da, 03. avgust 2017 18:17)

Ni od leve se bas ne bih razvodio.. :) Ajmo Zvezdo moja, ajmo, u detinjstvo me vrati !!

drekter

pre 6 godina

zasto covek forsira ovog milica nije mi jasno, covek nista dobro nije uradio za zvezdu na bilo kojoj utakmici koju je odigrao do sad. daj radonjica ili guraj 4-4-2 sa pesicem

mirko

pre 6 godina

Slaba krila zvezde plus Senić neprirodno levo. Trebao je Srnić desno a da levo uđe neko kome je to prirodna pozicija. Nisam znao im devojka brani

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Nervozan sam , dlanovi se znoje , ne mogu da sjedim na jednom mjestu , hodam po sobi kao da nisam normalan ... ajd počinji više poludjeću !

Филип

pre 6 godina

Напред, Звездо! Само храбро и само паметно! Није срамота испасти од ових! Ви сте наш понос!

Znalac

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...

mile rizik

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor!
(Adriano_Galliani, 03. avgust 2017 19:25)

Kakvo je vreme u Hrvatskom Zagorju? Ima li vrucine?

mjjlvc

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Čestitam, dobio si, ali ne svotu.

Hell

pre 6 godina

Zvezda ovo lagano prolazi,odbrana Sparte je kao svajcarski sir a napad nedovoljno dobar. Igra Zvezde a i Partizana pomalo vracaju veru ali videcemo,pravi izazov bice plej off. Uz malo srece imacemo 2 kluba u grupi Le sto bih jako voleo,mada znajuci nas mentalitet ne bi me cudilo i da oba lagano ispadnu..

Wllaxy

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Ja se najiskrenije nadam da JESI stvarno uložio te pare kao što kažeš iako sam gotovo siguran da po običaju pričaš u prazno...

militto

pre 6 godina

Ne znam sa kakvim igračkim kadrom raspolaže Sparta ali ova taktika Stramaconija idi i centriraj u 16 totalno odgovara Zvezdi. Savic i Talek dobro skacu, a krila Sparte totalno bezopasna. Bas me zanima u sta su oni uložili 10 miliona.

analiticar_amater

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto? (Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Mi prosli dalje uz dve pobede, pa ti pravi fore koliko god ti drago.

Partizanovac

pre 6 godina

Gledam vas i ja i navijam za vas, naravno. Super igra Zvezda, sve pohvale za fizicku spremnost, borbu u odbrani i istrajnost u napadu. Tako se igra fudbal, trcanje i efikasnost u napadu! Ajde pa da se borimo i vi i mi za LE!

Mesar

pre 6 godina

@2:1 za Spartu.... Ko ne veruje neka sutra kupi novine
(Alo Alo, 3. avgust 2017 20:11)

Iste one u kojima ce pisati da je plata, u proseku, 500e i da ne radis za senvic?

AleksandarRS

pre 6 godina

Bravo Zvezda. Grobar Banjaluka. Pozdrav za normalnu Srbiju i cestite ljude koji su uz Zvezdu i Partizan, nebitno koje boje vise preferiraju.

cole

pre 6 godina

jovicic, stojkovic i radonjic, u pravom smislu tih reci, PRAVA pojacanja. ne pamtim sezonu koju smo zapoceli a da smo tako pametno pazarili. nego, dobismo li konacno i golmana kojem se moze verovati i ko je pravi komandant odbrane?!? ne znam kako vama, ali meni borjan i te kako uliva poverenje. nisam verovao ni malom diki svojevremeno, jos manje kocicu, randjelovicu, bajkovicu, rajkovicu, kahrimanu, manojlovicu, ali ovom borjanu verujem. ne znam zasto. nadam se da me nece demantovati. srecno, zvezdo sutra na zrebu!

Millennium

pre 6 godina

Nije mi jasno cemu grobarsko-delijska prepucavanja kod inostranih utakmica... pa zar nije ponos da tvoju drzavu predstavlja sto vise klubova u evropi, svetu...ja sam delija, pa mi je bilo drago kada je Partizan igrao i ligu sampiona, i ligu evrope i evroligu u basketu... ne mozemo mi dalje od komsije i krave... :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto Srbi...!?, 3. avgust 2017 23:07)

Razumi. Raspust, roditelji nisu dali da se izađe napolje, pa moraju deca negde da se izduvaju.

Dzoni

pre 6 godina

Аматери из Чешке,ово је ниво Младости из Лучана.
(nik sloter, 03. avgust 2017 19:33)

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...
Sta vas je navelo da promenite misljenje?

anica

pre 6 godina

Ti gasis sve sijalice I palis samob zvezde smijalice....a kad se upaleeee riparaparap...sve su na nebu samo jedna neeeeeee evo je kraj meneee.

Nemke

pre 6 godina

Boaći mašina za davanje golova !!! Vi samo plačite i pričajte kako on nema pojma...on bar ne ceka gresku golmana da bi dao gol,vec reši to kao pravi napadač.

oberin martel

pre 6 godina

samo u poslednjih 7 minuta ste mogli da primite 3 gola lagano
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 3. avgust 2017 20:58)

Mogli ali nismo. A vi mogli a i jeste .

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Svaka cast ponosan sam na vas.Bas me briga protiv koga igramo sledece dve utakmice ne treba da se plasimo nikog pa ni Barse.Pokazali smo zelju i volju i to nas je odvelo dalje.Samo hrabro verujemo u vas.

vericane

pre 6 godina

Koliko bi dooobrooo bilo da i Zvezda i Partizan udju LE.... Kakav bi to spetakl i kakva festa bila na barem pola sezone... Da se sa obe strane brda trese od navijanja! !!!

Sofronije

pre 6 godina

Koliko samo nesuvislih komentara sa druge strane brda! Kao i uvek Zvezda igra u nikad slabijim takmičenjima i sa nikad slabijim protivnicima a oni dominiraju protiv veličina, ali nemaju sreće. Dakle, partizanovci na UEFA listi, Olimpijakos je 29. a Sparta Prag 40. Da li je to baš tolika razlika kao da ste igrali sa Realom? Sa druge strane vi ste 124. a Zvezda 220. Dakle vi ste ispali od kluba 95 mesta bolje plasiranog od vas rezultatom 3:5 i sa jednim nerešenim, a Zvezda je dva puta pobedila, ukupno 3:0 ekipu koja je 180 mesta ispred nje. Ovo su činjenice bez obzira ko za koga navijate i prestanite već jednom da da mlatite praznu slamu i tabelama u ekselu.

Millennium

pre 6 godina

Šal i ostali rekviziti 30 evra. Karta za utakmicu, 15 evra. Kada domaći navijači isprazne tribinu dvadeset minuta pre kraja utakmice, neprocenljivo.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovo si im rekao da igraju drugo poluvreme????Sram te bilo,ziherasu jedan....Ekipe koje ovo rade ne doguraju daleko....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZ99, 3. avgust 2017 20:44

Zvezda je prema ocekivanjima i realnim mogucnostima vec dogurala daleko. Plasman u plej of je nesto sto na pocetku sezone niko nije ocekivao.

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Navijam za Partizan, ali mi je drago sto je zvezda prosla, sparta nije imala sanse protiv njih. Svaka cast, pa da zajedno udjemo LE.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Oni koji su pricali da Sparta veze nema, treba znaju da je Sparta proigrala onog trena kada je Zvezda stala. Da li je razlog nase "gotovo je, lako cemo" ili umor ne znam ali Milojevic bi morao da poradi na tome. Zvezda takticki u ove dve utakmice fenomenalna. Ne pamtim kada sam gledao ovako organizovanu moju Zvezdu. Naravno, nismo bili u poziciji u ovom dvomecu da jurimo rezultat tako da tu ostaje znak pitanja, kako bismo se ponasali u takvoj situaciji. Opustanje kod zbirnog rezultata 3:0 nije tragedija ali treba da upozori. Borjan odlican! Konacno (na duze staze nadam se) krsten golman. Kanga dobar ali cesto brze deluje od ostatka ekipe a to nije njegova greska. Covek je u 1 poluvremenu bukvalno zakljucao loptu uz sebe. Le Talek-Savic iznenadjenje. Dok su imali koncentracije igrali skoro bez greske. Milica svi kritikuju, decko obavio zadatke koje je dobio od trenera i tu nema diskusije, rezultat pravda i njega i Milojevica. Boaci, sta reci?! Pravi spic, predator dobar realizator. Nista vise ne mozemo da trazimo. Jovicic, malo su mu noge brze od pameti ali nema veze, odlican u sredini. Eto, posle mnogo leta docekasmo da eliminisemo favorita i to na kakav nacin. Cisto kao suza! U 4 rundi, sta god da urade ja sam zadovoljan. Igraju fudbal bre, a to nema cenu! Bravo Zvezdo!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kakva kukavicka igra zvezde u drugom poluvremenu ovo je uzas..
(ja, 03. avgust 2017 20:48

Kao i sinoć Olija?
Dečko,rezultat u ovim utakmicama su jurili Sparta i naš mali komšija,za Oli i Zvezdu poslednjih pola sata čisto otaljavanje,ali čisto!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...

D

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.
(Skywalker, 03. avgust 2017 21:07

Dok je Zvezda igrala ozbiljno, ovu nisu prisli golu ni u Beogradu ni ovde do 75og minuta. Onda su postali svesni da su prosli i opustili se

Ganci

pre 6 godina

Ma kakvi...mogli biste da iskorisitie uspomene na vama omiljenog brata hrvata - Slavka Šajbera,
Btw, glupo ti je to ime CZ 1913. Kakva CZ 1913. Stadion vam je na terenu bivše FK Jugoslavije a osnovala vas NOVA komunistička omladina Jugoslavije i Krcun
(Svaki šajberovac ima za brata, Slavka Šajbera hrvata, 3. avgust 2017 23:24)
A
u Daidza, jel` ti dobro? Pa kome je igrala skoro cela reprezentacija NDH, mozda Zvezdi?Koji klub je imao po kljucu fudbalere svih naroda i narodnosti bivse nam samoupravne drzave? Malo se informisi pre nego sto pokusas da se pravis pametan.

malisa

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto?
(Nicky boy, 3. avgust 2017 21:02)
---

To je kada ne umeš da čestitaš domaćem timu koji je prošao dalje...

Komšije samo hrabro, pozdrav i čestitke od nekolicine Partizanovaca sa Starog Grada!!

ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOO

pre 6 godina

77′ Одличан покушај Бен Хаима, који погађа стативу. Прва стопостотна прилика за Чехе у овом двомечу, након 166 минута игре.

Džoni

pre 6 godina

Ovo petnaestak minuta pred kraj malo su pustili da Borjan pokaže kakav je golman da ne bude da je branio dve utakmice i da nije ni jednom intervenisao.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49)
E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...

marko

pre 6 godina

Kada smo izvukli spartu na zrebu, mislio sam iskreno da je to 90% kraj evrope za ovu godinu, ono sto u tom trenutku nisam znao koliko je promenjena ekipa u odnosu na proslu godinu, a mnogo vaznije, nisam znao koga su doveli za trenera. Stramaconi je uzasan trener i gotovo nista nije pokazao nigde u svojoj doduse kratkoj karijeri. Optimizam koji je naglo porastao nakon tog saznanja se sada vidi da je vise nego opravdan. Uopste nemaju losu ekipu, ali je igra ocajna plus Miloje stavio u dzep taktikom. Dizemo formu opasno, u odnosu na neke prve utakmice ovo izgleda mnogo brze, konkretnije, stabilnije, tacnije. Mali Jovicic doneo neopisivo mnogo sredini terena, neverovatno koliko momak trci, svuda ga ima. Bravo!

Mladen cg

pre 6 godina

Za divno čudo, javni servis Crne Gore prenosi ovu briljantnu utakmicu C.Zvezde,( trenutno je kraj prvog poluvremena), i to nakon petnaestak godina! Tako da navijaci mogu nesmetano da prate utakmicu.

lo.ol

pre 6 godina

10 miliona evra uloženo u pojačanja ovog leta? Tim vredan 40 miliona evra? A naspram Zvezde izgledaju kao Spartak iz Subotica! Kakav fudbal igra Zvezda!

ahahhaa

pre 6 godina

najjace mi sto su Partizanovci pricali da ce Zvezda izgubiti i da jedva cekaju cetvrtak posle poraza od Olimpijakosa da se oni nama smeju, pa su posle pobede govorili da je Sparta ocajna, da se nisu uigrali, blablabla, pa su onda govorili da dns ispadamo, i gle sad cuda.....Pricaju kako je Sparta u rangu JSL.

ne, nego Zvezda igra bolje nego ikada, iskreno.

inace, podrzavao sam, i uvek cu podrzavati Partizan kada igra evropu, iako sam Zvezdas.
nisam ogranicen kao vecina, samo vam sada iznosim sta se pricali.
hvala i prijatno

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nismo ovako dobro igrali jos od one generacije kada smo ispali od Milana,buduceg sampiona,pre jedno desetak godina,prijatno iznenadjenje,moram da priznam da sam mislio da ce nas Sparta odvaliti od zivota,samo ovako neka nastave.

Zasto Srbi...!?

pre 6 godina

Nije mi jasno cemu grobarsko-delijska prepucavanja kod inostranih utakmica... pa zar nije ponos da tvoju drzavu predstavlja sto vise klubova u evropi, svetu...ja sam delija, pa mi je bilo drago kada je Partizan igrao i ligu sampiona, i ligu evrope i evroligu u basketu... ne mozemo mi dalje od komsije i krave... :(

Lazni Mile

pre 6 godina

Zvezda odlicna, navijaci po obicaju nastavljaju da upropastavaju klub. Teska je to seljana. Te baklje vise niko i ne pali osim ove nase i ostale balkanske cobanije. Mnogo glup nacin da iskazes svoj identitet

Mita

pre 6 godina

Bravo moja Crvena zvezdo,peta utakmica bez primljenog gola,uz dobar zreb do Lige Europa,da se vratimo konacno u Evropu! Napred Delije svi na stadion u sledecem kolu!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

E ovo je KLASA, postovana redakcijo. Dva kuci, jedan u gostima, bez primljenog gola. A ne ono sto pimpla na sredini, glumeci dominaciju, a uteraju mu 5 komada.

Slobinator

pre 6 godina

hteli smo da ih pustimo da izjednače jer su bili korektni I skandirali su Kosovo Srbija,ali šta vredi pa su smotani pa ne znaju.a I ovaj Borjan se brate zainatio pa ne da!

samo pozitivno

pre 6 godina

prvi komentar za zvezdinu vest u zivotu (da nije basket, a 2005 nije bilo aplikacije). 75 min. slicne dve utakmice, sto najvise raduje, prva naravno dosta jaca. Definitivno nije slucajno. Malo srece sutra na zrebu i mozemo da se igramo

Aca

pre 6 godina

'Neko dominira a neko pobedjuje'
Neko igra sa prvakom Grcke za Ligu Sampiona a neko sa trecom ekipom Ceske u drugom kolu za Ligu Evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vlada, 3. avgust 2017 21:11)
Samo si zaboravio jednu sitnicu - neko igra i gubi a neko pobedjuje.

Delije Čikago

pre 6 godina

Sutra kao po običaju dobijamo najtežeg mogućeg protivnika, bravo Zvezdo za igru, pali smo malo na kraju i na tome bi trebalo poraditi, Borjan vrhunski golman.

Toto-ko-tunjo-i-uplakani-djecarac

pre 6 godina

20 godina se ovaj naslov drzi u pripravnosti pa kao 'ajde danas da ga stavimo da se ne ubudja...smeh do suza i od maestralnosti i od protivnika a najvise smeha izazivaju paljevine iz rupe...
 (dr feelgood, 3. avgust 2017 21:43)

Dobro da se ne secas naslova, ali objavljenih, pre 25 i vise godina. Bilo je tu svega i svacega, ne samo Huventuda i te, ruku na srce, lepe sportske price. Carobno vreme, padali velikani na Marakani, Sparta i Olimpijakos su bili cak i pozeljni rivali. Kazem carobno vreme, bogovi su hodali Marom, a magovi navijali za Zvezdu.

tupak šakur

pre 6 godina

Svaka čast!Neverovatno me oduševljava podatak samo 5 prekršaja nad protivnikom!E tako se igra a ne samo krljanje i nemoć,ovo na kraju malo se opustili,inače Le talek-Savić extra,ko bi rekao!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Zvezda odlicna, navijaci po obicaju nastavljaju da upropastavaju klub. Teska je to seljana. Te baklje vise niko i ne pali osim ove nase i ostale balkanske cobanije. Mnogo glup nacin da iskazes svoj identitet
(Lazni Mile, 03. avgust 

Mile,prijatelju,šta ti je?
Hajde polako,pokaži gde je levo...e,tako,sad pogledaj ko je palio baklje...česi,Mile,česi....

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 03. avgust 

ZNAMO I KO STE I ŠTA STE I ODAKLE STE DOVEDENI U NAŠ GRAD!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zlobnici nikako da zaborave Zvezdi sto je bila prvak Evrope i sveta te uz mnoga proleca u Evropi, igrala i u finalu kupa Uefa(nasdledniku kupa Sajamskih gradova te predhodniku Lige Evrope)Istorija ova dva kluba nema dodirnih tacaka, sem sto su oba osnovana u Beogradu.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:39)

Što je najgore, taj drugi nije ni osnovan u Beogradu ^

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 6 godina

ovi se raduju kao da udjose u finale LE...
(plazoje, 3. avgust 2017 22:29) Pa i tu smo već bili, sve nam je to poznato. Neko nekad, a ne(i)ko nikad.

Doktor

pre 6 godina

ono sto smo videli u poslednjih 10 minuta je prava Zvezda. Samo sam realan.
(Slavisa, 03. avgust 2017 20:50)
Nisi realan nego bolesno ljubomoran i nesrećan.

NoName

pre 6 godina

... prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja..? Ja koliko se sećam Zvezda je i prošle godine igrala plej of lige Evrope, a prošla godina nije bila 2012-a.....

Som Tojer

pre 6 godina

Ovih zadnjih 15-20 minuta može da bude itekako korisno... gol nismo primili a dobili smo golmana za duže staze, za odbranu opomena bez kazne ali i potvrda da imaju dobrog čoveka iza leđa... ako su pametni iz toga mogu samo da izvuku pouke a golman da nabije samopouzdanje...

mrki

pre 6 godina

Ajmo napred i Zvezda i Partizan da udju u ligu Evrope jer realno to je takmicenje za nase klubove navijam za Partizan al sam veceras navijao za komsije jer svi smo mi Srbi...

goxi

pre 6 godina

Dok se mi svadjamo dal je bolji Partizan ili Zvezda, s druge strane Hrvati razbijaju. U 4. kolu kvalifikacija imaju jednu ekipu u LS i najverovatnije 4 ekipe u LE.

Lka

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto? (Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Mi, taman, koliko treba,a vi?

kris

pre 6 godina

Posto ovi favoriti ispadaju kao ludi,bilo bi spektakularno da parovi budu Zvezda:Dinamo i Partizan:Hajduk.Nisam siguran da je moguce,ali bi me veselilo.

HanSolo

pre 6 godina

Veliki sam navijac Partizana, mrzim Zvezdu iz dna duse, ali veceras navijam za njih zarad dobrobiti naseg fudbala, nadam se da ce Srbija po prvi put imati dva predstavnika u grupnoj fazi LE. :)
(deki, 03. avgust 2017 19:27)

E ovakvih nam treba u većem broju u Srbiji!! Za DOBROBIT Srbije!! Hvala duboko za vrlo dobre i fin komentar.. Takvu slogu treba sačuvati srpskom narodu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Zvezda je prošle godine bez po muke ušla u playoff a vi se mučili od 2. kola ... Gde vas je moćno Zaglebje izbacilo, pozz ...

Toto-ko-tunjo-i-komsijske-kukuvije

pre 6 godina

Igrali sa Spartom a pominju Partizan, koji kompleksi :)))
 (Filip Must Play, 3. avgust 2017 21:09)

A sta ti radis ovde, malisa?

pedja 71

pre 6 godina

Bravo, prva ljubavi.
Nego, pitanje za partizanovce, koji tuguju dve veceri za redom: izbrojaste li one tri stopostotne sanse Zvezde, ili brojite samo one Spartine na kraju, kad je sve bilo gotovo?
Ako cemo po vasi merilima, trebalo je da bude 3:3, ili 4:3 za Zvezdu, zar ne?
Pozdrav za Danila, nadam se da mu je normalan krvni pritisak, zna on zasto.

mile

pre 6 godina

Konacno da i mi nekoga prodjemo bez muke. Malo nervira povlacenje u poslednjih 15 minuta, ali verujem kada jos podignu fizicku spremu da se to nece ponavljati. Milojevic majstorski skockao ekipu. Alal vera i hrabro na Ligu Evrope bez obzira na ime protivnika u plej ofu

Zvezdas

pre 6 godina

Sparta za sredinu JSL...realno
(+41, 03. avgust 2017 19:39)

I Irtis za sredinu i svakog ko dobije zvezda je za sredinu, koji je sledeci tim koji cete da omalovazavate???

Stari Taja

pre 6 godina

Zlobnici nikako da zaborave Zvezdi sto je bila prvak Evrope i sveta te uz mnoga proleca u Evropi, igrala i u finalu kupa Uefa(nasdledniku kupa Sajamskih gradova te predhodniku Lige Evrope)Istorija ova dva kluba nema dodirnih tacaka, sem sto su oba osnovana u Beogradu.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dobro bre srbi, da li ćete ikada saznati šta je zdrav rivalitet? bravo zvezdo!
(mentalitet, 03. avgust 2017 21:50)

Zdrav rivalitet podrazumeva da oba rivala budu zdrava!
E,sad,kada neko slikom slavi groblje,krstače i likvidaciju dece,to je bolest...zdrav i normalan to ne može da uradi!

Sofronije

pre 6 godina

ovi se raduju kao da udjose u finale LE...
(plazoje, 3. avgust 2017 22:29)

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.

NoName

pre 6 godina

sada prosao pored lepotica koje prodaju salove...hmhmhm 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lesa, 3. avgust 2017 18:27) 

Jesi pazario šta? :-)
(Nebo, 03. avgust 2017 19:23)

Šamarčinu.... Još bridi.

Nebo

pre 6 godina

sada prosao pored lepotica koje prodaju salove...hmhmhm
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lesa, 3. avgust 2017 18:27)
Jesi pazario šta? :-)

4k4.Dex

pre 6 godina

Partizan ce ako bude povlascen a verovatno hoce uci u LE, nema razloga da ih izbaci neka slabija ekipa. Zvezda tesko, ne verujem da ce zreb biti povoljan... samo realno. Sto se tice igre Zvezda zaista odlicna najvise mi se svidja pozrtvovanost a pre svega fizicka sprema. Dugo nisu ovoliko trcali. Naravno sreca da je Sparta jako neuigrana ekipa (kao i Olimpijakos), pa je bilo prilicno lako ali opet, mnogo kostaju mnogo su se pojacali i ovo je veliki uspeh Zvezde da barem malo bodova pokupi u evropi izbacivanjem velikih favorita. Sve u svemu svi klubovi iz regiona su prosli sto je stvarno pravo cudo.

lo.ol

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

hahahahahah daj Boze da si stvarno odigrao ovo :D

Marko

pre 6 godina

Ko je gledao utakmicu sinoc,a i ovu veceras...E OVAKO SE DOMINIRA,igrom a I REZULTATOM!Nije dovoljna samo igra.?
(Aco, 03. avgust 2017 20:35)

Imaš 13 godina pa upoređuješ Olimpijakos i Spartu?

Toto-ko-tunjo-daje-kad-mu-trazi

pre 6 godina

Igrali sa Spartom a pominju Partizan, koji kompleksi :)))
 (Filip Must Play, 3. avgust 2017 21:09)

Pa kako ono rekoste "nikad slabija Sparta", te i nije neka mustra pisati o njima i zato se obracamo "klasi" koja talasa musemu. A i ne znam koliko bas Cesi ovo citaju, ali vi zato upijate svaku rec.

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor! 
(Adriano_Galliani, 03. avgust 2017 19:25) 

Mislio sam da je Danilo najisfrustriranije crno belo dete na ovom sajtu, medjutim ni tebi kompleksi ne daju mira, opasno pretis da ga nadmasis...a to nije uopste lako!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 3. avgust 2017 20:03) # Link komentara

Vidim oziveo si posle velikog remija protiv Olimpijakosa!

HanSolo

pre 6 godina

Neznam baš dal nam bila maestralna poslednjih 20 min.. Onakva odbrana bi bila dosta za malo boljeg rivala da nas rasture.. Jednostavno nije profesionalno da tako padne koncentracija i želja za pobedu i ako je prolaz bio gotov.. To mi se u opšte nesviđa.. Naš čuveni mentalitet.. To se ne dešava kod Engleza, Francuza, Nemaca i skandinavca.. A i loša nam je fizika.. Nemamo kondiciju.. U poslednjim minutima naši dobijaju grčeve.. Ako hoćemo da postignemo nešto u grupnim fazama, mora kondicija da se puno podigne.. Tu nema na žalost dileme.. Utakmica je 90min, a važne utakmice se odlučuju u završetku..

neutralni felsh

pre 6 godina

Vatreni sam navijac Partizana ali posle sramnih igarA protiv Grka jos jednom mi je moj klub pokazao koliko je sitan I nebitan. Sva je sreca da imamo komsija koje i znaju i umeju da igraju. Posle trideset godina ljubavi koje sam dao Partizanu, tom smesnom klubu, na ivici sam prestanka navijanja.
(mile dodik, 3. avgust 2017 21:42)


nemoj mile, vrati nam se i oprosti ako mozes.

Batko

pre 6 godina

Koji su jadnici ovi iz Sparte!? 
Pa ovo bi Radnički Niš odrao!!
(Dušan, 03. avgust 2017 19:34)

ОВА СПАРТА ДА ЈЕ МАЛО БОЉАН ЗВАЛА БИ СЕ СПАРТАК СУБОТИЦА
(КРАГУЈЕВАЦ П.Ф.К., 03. avgust 2017 19:34)

Аматери из Чешке,ово је ниво Младости из Лучана.
(nik sloter, 03. avgust 2017 19:33)

Sta reći, a ne zaplakati... sreća da niste iskompleksirani..
Momci, pa zar za sendvič i po ovoj vrućini ?!

Stari Taja

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.

bugirigi

pre 6 godina

Klasicna srpska armija fotelja komentatora. Poslednjih 15 min je za opomenu, ali je takodje posledica umora i psihe igraca na terenu. Nasi su se opustili u fazonu prosli smo, njihovi su uprli u fazonu daj da pokidamo izblamiracemo se. Dal ste vi ljudi normalni? Ne moze vas usreciti 165 minuta odlicnog fudbala niti sjajna partija nase odbrane. Ja ovakvu konzistentnu odbranu koja ovako dobro stoji nisam video u proslih 10 god. Sram vas bilo kolektivno, ja imam osmeh veceras na licu. Vama kako zelite.

pustite komentar

pre 6 godina

Upsss ... ili je bilo obrnuto?
(Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Upsss...tvoj bol je neizdrziv,znam. Proci ce,ali ne moze preko noci! Pati!

Ko sam ja

pre 6 godina

Ovih 45 minuta je najbolje poluvrijeme Zvezde u zadnjih 15ak godina. Rezultat manje vise, ali kakva jednostavnost i dominacija pojedinih igraca. Odusevljava taktika, fizicka spremnost (nasi fudbaleri uvijek izgledaju inferiorni u duelima), ali i ritam i organizacija igre. Zaista, kao top ekipa francuskog prvenstva. Samo naprijed, da konacno uzivamo u igri mog tima.

....prva ljubav.....Zvezdo

alfa

pre 6 godina

ono sto smo videli u poslednjih 10 minuta je prava Zvezda. Samo sam realan.
(Slavisa, 03. avgust 2017 20:50)

Blago nama kada 80 minuta mozemo da se pretvaramo da smo bolji od tima koji duplo vise vredi

w2

pre 6 godina

I Zvezda prošla i partizani-statističari zadovoljni. Poslednjih deset minuta su ih oduševili kada je Sparta imala to'lko šansi da je "lagano" mogla da prođe dalje. Videlo se da je Terza bio u svlačionici jer je Rosicki ubačen tek na kraju. Željko Pantić se definitivno uverio da su pražani u rangu Mladost Lučani, Voždovac a Zvezda daleko ispod svih njih.

Milojko

pre 6 godina

I mene je kao Grobara iznenadila odlicna igra Zvezde u obe utakmice i vise nego zasluzen prolazak dalje a ova Sparta je realno vise nego smesna ekipa i jadan taj gazda kluba kome ovi prevaranti od igraca i menadzera uzimaju lovu....i daj boze da i Zvezda i Partizan nekako udju u LE i da nam malo razbiju monotoniju i camotinju od nasih jadnih zivota ovde .....

slobinator

pre 6 godina

Kaj tak brzo želite ispast, budemo ti ispunili želju ;)
(Zgb papasito, 3. avgust 2017 22:06)
naravno ni sam ne veruješ u to jer znate da bi vam se tresle gaće na marakani.ipak ako treba da se sretnemo neka to bude u grupnoj fazi.pozdrav.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sparta je bila treca u ligi sa velikim bodovnim zaostatkom iza prve dve ekipe. Olimpijakos je bio sampion, ako me razumete. Jedva cekam derbi, bice to dobar meč, samo da sudije ovog puta budu nevidljive...
(Mare, 03. avgust 2017 19:49)

Junajted je bio sesti, a Partizan prvi. Razumemo te savrseno.

Milan

pre 6 godina

(Nicky boy, 3. avgust 2017 21:02) # Link komentara


Odradili smo ono sto je Olimpijakos uradio vama...Kad je sve bilo gotovo pustili smo Spartu kao oni vas da malo napadaju i da misle da su dominirali i da su ne zasluzeno ispali.I da da su klasa....

Jova

pre 6 godina

Ljudi sta odgovarate navijacima ovog malog kluba sto se ubacuju ovde.Nasa ZVEZDA je pobedila idemo dalje bre.oni od muke bre pisu ne znaju sta ce sa sobom.kulirajte ih.mi idemo dalje bre.ZVEZDA MI JE SVE........

Miljan

pre 6 godina

Mislim da bi bilo dobro da izvučemo Austriju sa njima može da se igra Beč je domaći teren bićemo uigraniji bio bi to atraktivan dvomeč sa 50%šansi da se prodje.

Doktor

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58
Ma strašan je partizan... pokidao. Pet golova u dve utakmice ne bi primio ni Borac iz Ostruznice.

Kosjan

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Tako je ko Zvezda prosle sezone...A vi ispali od Zaglebja

mile dodik

pre 6 godina

Vatreni sam navijac Partizana ali posle sramnih igarA protiv Grka jos jednom mi je moj klub pokazao koliko je sitan I nebitan. Sva je sreca da imamo komsija koje i znaju i umeju da igraju. Posle trideset godina ljubavi koje sam dao Partizanu, tom smesnom klubu, na ivici sam prestanka navijanja.

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.
(Skywalker, 03. avgust 2017 21:07)

Da,da,jeste,samo si ispustio jednu stvar,ako cemo da se igramo ŠBB KBB. I u prvih 20 minuta smo mogli da damo jos 3 komada,pa da Sparta ne mora ni da izlazi na drugo poluvreme. A,ako bi izasla mogla je da primi jos jedno dva komada. Pa,posle moze da da jos 5 u poslednjih 15 minuta,slobodno.

Laki

pre 6 godina

Zvezda deluje kao tim, ali brate ova Sparta je u rasulu, vidi se neko trvenje unutar ekipe, trener bezveze, anemija-treba Zvezda da ih nakanta.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 3. avgust 2017 19:28) # Link komentara

Jedva prosli Buducnost.Oly vas odradio sa 30% snage!

high

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...  Sta vas je navelo da promenite misljenje?
 (Dzoni, 03. avgust 2017 19:51).
Tvoji komentari na nivou osnovca...
(xxx, 03. avgust 2017 20:02)

Za tebe je i to previse.

Billy Piton - akademik

pre 6 godina

@ pepino & nicky boy

Momci ili deco , neko primi 5 komada za 10 - 15 ili 180 minuta - isto Vam dodje , ali adresa tih " primača " je u Humskoj !
Ne zaboravite to - nikada !
( Inače ste poznati ljubitelji petardi , još od lige SFRJ , a i kasnije u Evropskim izletima ste par puta popili petardinjos - bez blama - kući ili u gostima ) .

Toto-ko-tunjo-glancajuci-Usatog

pre 6 godina

Bravo, majstori!!! Miloje silo!!! Naravno, "nikad slabija Sparta u istoriji", koja je po komentarima nakon zreba trebalo da nas napuni. Kako god, ovo dodje i kao svojevrsni omaz talasanju museme protiv Olija, te uzivajte.

krajisnik

pre 6 godina

to što smo zadnjih 15 minuta odigrali slabije će nam biti samo + da bi ekipa bila na zemlji posle ovakve velike pobjede. Zvezda u usponu forme i igra lijep fudbal. Igrači preporodjeni.Slijedeci protivnik, prepun stadion

Hell

pre 6 godina

Sta sam reko,odbrana Sparte kao svajcarski sir,a u napadu nemaju sanse da daju nijedan a kamo li 4,to ni u ludilu. Sada ostaje da vekamo zreb i da se nadamo najboljem mogucem ishodu

anica

pre 6 godina

@Laki
To ste pricali I protiv Florijane...kako se ne dokazuje kvalitet takko...samo polako, samoooo lagano...vazno je samo da smo zajedno..
Ps.ovaj nas golman isti moj komsija Boza

DedaMiloje

pre 6 godina

2:1 za Spartu.... Ko ne veruje neka sutra kupi novine
(Alo Alo, 03. avgust 2017 19:06)

Pa u Alo je i moguće, nisi ništa pogrešio.

Ola

pre 6 godina

I Sparta i Oli su mnogo bolji od Zvezde i Partizana. Al eto. Kasno su poceli sa pripremama, potcenili nase klubove a i treba naci motiv za igru protiv klubova kakvi su nasi. Sa druge strane stoji da su Zvezda i Partizan mnogo dobro igrali. Davno nisu igrali tako dobro neku evro utakmicu. To jeste za pohvalu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 3. avgust 2017 19:25)

Nemojte sad tako, kako sad od jednom Spartu mozda prodjemo? Zar niste rekli da ceda nas tuku 3:0 u Beogradu i 5:0 u Pragu?

Knez

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Došli došli i to sa 5 u mreži....a neki će i da prođu. Da vam nije titule već odavno bi se sunčali i brčkali..

babaroga

pre 6 godina

Pokusavam realno da sagledam ovih 180 minuta. Zvezda bas dobra. Pre svega discplinovana i pametno vodjena. Milojevic izvlaci maximum i momku svaka cast.
Sparta sa druge strane veliko razocarenje. Pre svih nacin na koji je njihov trener vodio oba meca. Stramaconija bih veceras otpustio jer nije poceo sa Rosickim koji je i u ovim godinama klasa. Ali time neka se bavi Sparta. Odosmo dalje i cekamo sutra protivnika. Bez euforije. Bilo je dosta toga i veceras sto moze i mora.da se popravi. Bravo Zvezdo.

Dejan

pre 6 godina

Za sve zaljubljenike Grofa,a bilo vas je puno,samo da kazem sto kaze Kovinjalo PA COVEK NEMA POJMA.Miloje je u mesec i po dana stvorio TIM!!!

Aco sheceru

pre 6 godina

rts dominira dva dana za redom hahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dark, 3. avgust 2017 19:37)

Sta reci , tehnicka sluzba odmah javila komentatoru u Prag da kaze kako to nije njihova greska i svakom moze da se desi !? Dva puta u dva dana a na Areni ide sasvim normalno prenos. Jedino ako namerno rade da izvuku neku kintu vise od onoga sto mi volovi placamo.

Chicor1389

pre 6 godina

Bravo Zvezdo.Samo hrabro u play-off-u.Da odigramo kako umemo pa šta bude.Nadam se da ćemo imati sreće na žrebu.Sreću treba zaslužiti, a ovi igrači su je sigurno zaslužili.Delije slavimo!!!Sve pohvale za Spartine i naše navijače!!!

Svrca

pre 6 godina

Nista, to je to, pobedili smo jednog velikana u dve utakmice bez primljenog gola i idemo dalje bez euforije. Ne, kao neki sinoc koji slave ispadanje bez pobede u dve utakmice i sa pet komada u mrezi. Bravo Zvezdo.

Som Tojer

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Ne-znalac, kanda si puko 200e... he he he...

Hamdija Pozderac

pre 6 godina

komentari preslikani od sinoć, samo su akteri zamijenili mjesta:

"poniziće vas grci/česi", pa kad ni ovi, ni oni nisu poniženi, onda ide red komentara: "nikad slabiji olimpijakos/sparta"
Naravno "pucaju vas kompleksi" je takođe veoma popularan komentar, kao i "više volite da mi ispadnemo, nego da vi prođete".

i sve to na SPORTSKOJ vijesti.

danguba

pre 6 godina

Daj nam Bože Dinamo, samo toliko tražim...
(kamiondzija, 3. avgust 2017 23:34)

Prijatelju, daleko smo mi od Dinama. Lose bismo se proveli.
(cz, 4. avgust 2017 04:17)

Dinamo dugo nije bio losiji. Trenutno nemaju ni ozbiljnog trenera, ni ekipu, djeluju razbijeno i neorganizovano, a nemaju ni navijace, iako bi ih Zvezda mogla motivisati i mobilisati.
Realno, Zvezda ako ponovi borbenost i igru kao protiv Sparte, ladno prolazi Dinamo.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 3. avgust 2017 19:33) # Link komentara


Secam se tvojih komentara kako ce nas Sparta odrati 5:0!Otkud nagla promena misljenja i da su amateri?Ah da Zvezda vodi....

Ali zato ste vi pokazali klasu protiv Olimpijakosa koji je igrao sa 20% snage...

danijel

pre 6 godina

Svaka cast momci ,srusiti jednu Spartu u danasnje vrijeme 2 puta nije mala stvar !!! treneru sve pohvale i igracima, a posebno golmanu Milanu BORJANU prava je macka na golu i ima izvanredan osjecaj za prostor ... sta god da uradite u 4 kolu ,jednostavno hvala van za ove dvije pobjede nad PRASKIM SPARTANCIMA ... I SA ONE STRANE DRINE ZA TEBE SE GINE ,DELIJE RS !

Ivan

pre 6 godina

GOTOVOOOOOOOOOOO!!! ZVEZDAAAAAA MAJSTORI BRAVOOOOOO!!! Idemo bre u LE sigurno, ova igra danas u Pragu OBEĆAVA mnogo!!! BRAVO MAJSTORI, BRAVO BOAĆI LJUDINOOOOOOO!! :-)

drekter

pre 6 godina

zasto covek forsira ovog milica nije mi jasno, covek nista dobro nije uradio za zvezdu na bilo kojoj utakmici koju je odigrao do sad. daj radonjica ili guraj 4-4-2 sa pesicem

postovalac

pre 6 godina

Ovo je najjaca Zvezda u poslednjoj deceniji, mozda i dve. Lepota gledati, srce puno. Beogradska manguparija dere jednu Spartu u sred Praga! Ej!

Da smo u kvalifikacijama za LS prosetali bi se, ovako u ovu Ligu Evrope(slazemo se da su ove kvslifikacije napornije) mislim da mozemo ako ne bude baaas los dan... ali realan domet je osmina finala POD USLOVOM da niko ne ode i da se pojaca vezni red + stoper.

deki

pre 6 godina

Veliki sam navijac Partizana, mrzim Zvezdu iz dna duse, ali veceras navijam za njih zarad dobrobiti naseg fudbala, nadam se da ce Srbija po prvi put imati dva predstavnika u grupnoj fazi LE. :)

ali zvezda je to

pre 6 godina

Došli Spartanci da gledaju Evropskog i svetskog šampiona. Napunili stadion da vide kako igra najveći klub na Balkanu. Izvinite nemoj ovo nekog da vređa

Nikola

pre 6 godina

@Nikola
Šta tu ide na ruku Partizanu što je Zvezda prošla? Više timova slabije rangiranih? Kako kada Zvezda ne može da igra sa nama u kvalifikacijama za LE niti da bude u grupi? Dakle,ništa ne dobijamo njenom pobedom - premalo da bi dobili nervni slom a dovoljno loše da nemamo čemu da se radujemo.Realno.

Pa ispao je tim koji je bolje rangiran od nas (Sparta), takođe su ispali Bordo i Astra koji takođe imaju bolji koef. Potrebno je da ispadnu 6 timova sa boljim koef da bi mi ušli u nosioce, za sada su 3 ispala, na dobrom putu da ispadnu su Midjeland i PSV, Gent igra vrv produžetke i ima igrača manje, tako da sve je moguće. Ne možemo sa Zvezdom da igramo ali msm da bi nam lakše bilo igrati sa Škendijom, Rozemburgom, pa i Osijekom (mada su nezgodni) nego sa Zenitom, Milanom, Bilbaom. Ili pak misliš da nije??

Ola

pre 6 godina

Isti takav gol Zvezde su dali i 91 godine. Kombinacija Binic do Panceva i gol. Bajern su tad pobedili sa 2:1. Mogli su i sa vise. To je tad bio vrhunski tim Bajerna. Posle toga se zna. Finale sa tada ubedljivo najskupljim timom sveta, sa Olimpikom.

Pera

pre 6 godina

Zvezda konstantno igra samo do 65-tog minuta. Prava je sreća što nije u narednih 15-20 minuta primila 3 gola! Konstantno Zvezda i pored osveženja-izmena ima ogroman pad u igri! Gotovo da nema utakmice bez ovakvog pada koncentracije!

Mhmm,brej,indijanac

pre 6 godina

Najlegendarnija izjava nekog sportskog komentatora je ona kad Pantic posle 2:2 na Marakani sa Bajernom kaze..CRVENA ZVEZDA OD OSLOBODJENJA PRAKTICNO OD POSTOJANJA NIJE SIJALA OVAKO...Ja ipak zivim za taj dan kada ce opet da zasija bas tako...imam 32..mogu se nadati bar jos 40 god...Nek se Marakani vrati stari dani...

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Da ga Jovičić ugura bila priča gotova iako mislim da je pitanje prolaska vjerovatno riješeno . Idemo Zvezdo samo pametno i hrabro !

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Toliko si iskompleksiran da boli,zao mi je sto takav tip navija za Milan.
(Zeljko 92 (Notingem Forest), 03. avgust 2017 19:45)

Taj ne navija ni za koga, taj samo zna da mrzi sve sto je crveno belo...mrznja, kompleksi i isfrustriranost su odlike tih "ljudi"...

Ivan

pre 6 godina

Da se ne ponovi poslednjih 15 min i mislim da mozemo dobro da prodjemo. Milojevic je za 2 meseca uradio vise nego neki tamo geof za 2 godine...

ljubitelj sporta

pre 6 godina

Lepota jedna. Na kraju malo više respekta za Rosickog što je omogućilo dosta šansi za Čehe. Da nije bilo dva bezvezna kartona, utisak potpun.
Srećno na žrebu.

Zeks

pre 6 godina

Bilo je dobro uz onaj pad na kraju koji brine i ne bi smelo da se ponavlja da u roku od 10 min mozemo da primimo 3 gola. Sve drugo je bilo sjajno, niko ne dobija lako u Pragu i nismo.primili gol 180 min. Zvezda ima koncepciju, cvrstinu i kvalitet da to materijalizuje. Mora da se zadrzi Kanga kako znaju i umeju, takvog nema da se nadje. Play maker klasa, fali nam jedno dobro krilo posto rikardinjo nije opravdao ocekivanja. Voleo bih da dobijemo sto lakseg protivnika ako takav postoji pa onda u Ligi evrope atraktivnu grupu da odigraju rastereceno i odmere snage.

sasa.r

pre 6 godina

Ajmo da budemo objektivni.Meni kao navijaču Partizana igra Zvezde u prvih sat vremena je bila nešto najbolje što sam gledao od naših timova zadnjih 10-15 godina.Prvo VELIKO IZNENAĐENJE JE BILO PRISTUP UTAKMICI...Zvezda je igrala otvoreno, napadala, diktirala, tražila igru i golove u gostima protiv na papiru jače ekipe iako je prvi susret pobjedila 2-0...to do sada nisam doživio od naših timova.Drugo, IGRALA JE NA PRVU LOPTU brzo, eksplozivno, bez mnogo dodira...pravi moderan fudbal.Poslije sat vremena NISU SMJELI DOZVOLITI ONOLIKI PAD U IGRI...da li je u pitanju umor ili samoinicijativno povlačenje ne znam ali djelovalo je vrlo ružno tako da je briljantna partiju i velika očekivanja malo utihnula.Osnovno pitanje je ŠTO SE DESILO SA ZVEZDOM ZADNJIH POLA SATA, TO JE JAKO BITNO I NA TO TRENER MORA DA DA JASAN ODGOVOR.Ovo prije toga je bilo FENOMENALNO.

Mailman

pre 6 godina

RTS vaše pravo da gledate prekid programa...
(Ilija Čvorović, 03. avgust 2017 19:41)
Ajde decko ne pali se, problem je u Ceskoj ja sam gledao preko nekog grckog kanala i tamo je bio prekid

Dejan 1989

pre 6 godina

Bravo,bravo ali trebali smo da ih sameljemo i damo jos jedan ili dva gola........Samo da nas pogleda sreca sutra..............................

aco

pre 6 godina

Ima nekoliko ekipa protiv kojih nemamo realne sanse. Sa vise od pola nosilaca mozemo day se nosimo. Trebace malo srece na zrebu, a i na terenu za prolaz.

Suke

pre 6 godina

Ајмо Спарта, само стрпљиво, полако, можете ви то!
(Цаки, 3. avgust 2017 19:07)

Puko lovu na kladzi a? Neka, i treba.

dr Mabuse

pre 6 godina

Digitalni RTS i njihovo konstantno: IZVINITE ZBOG PREKIDA PROGRAMA
Najgori javni servis na svetu ikada i pre saznam dešavanja na terenu na B92 nego na RTS-u.
Sramota!

neutralni felsh

pre 6 godina

Daj nam Bože Milan pa da se odmerimo i vidimo gde smo!
(Stevo M, 3. avgust 2017 23:12)

e stvarno ste mazohisti. ja vam to vam kao ni kao grobar ne bi pozeleo.

ForeverSRB

pre 6 godina

Ja bih ovu desno ženio!
(da da, 03. avgust 2017 18:17)

Ni od leve se bas ne bih razvodio.. :) Ajmo Zvezdo moja, ajmo, u detinjstvo me vrati !!

sotir

pre 6 godina

Sijaj zvwzdo zvezdice crvena lepotice.... dok ti zvezdo sijas mome srcu prijas... jer si zvezdo zvezda sjajna teces kao reka rajna i dok gol daje boaće ja od srece skidam gaće. Ajmo zvezdoooo

ropeic

pre 6 godina

Ne lupetajte sa prekidima prenosa jer je svugdje ovako. Kod nas u RS prenosi kablovska televizija Elta i bili su prekidi što znači da je do satelitskih veza ili do uređaja koji šalju signal iz Praga. Naprijed Zvezda!

Bugi

pre 6 godina

Ovo je prava Zvezda.Ovako da smo igrali prosle godine mozda bi prosli Bugare i otisli u LS,ko zna.Uz malo srece na zrebu mozda mozemo i u grupe LE.Jedno pitanjce za Zvezdase,sta mislite ko je bolji napadac po vama-Ricmond Boaci ili Hugo Vieira dok je igrao kod nas?Resetao je i Hugo opasno

nemke

pre 6 godina

Utakmica je resena u 19. minutu! Kasnije se samo "otaljavao" posao do kraja... Svaka cast igracima i strucnom stabu!

Ps: Ne poredite Oli sa Spartom, klubovi imaju iste probleme, kasno poceli pripreme i jedni i drugi, velike promene u igrackom kadru i nedostatak nekoliko standardnih igraca! Ishode znamo!

VUK

pre 6 godina

Sve čestitke...od mrtve i bezidejne igre...danas CZ deluje kao tim koji zna šta hoće i dobro to sprovodi u delo..ruku na srce..i Partizan je igrao dobro obe utakmice..dva nesrećna gola je primio u obe utakmice..sve u svemu..izgleda da smo mrdnuli sa mrtve tačke klupskog fudbala.

ttte

pre 6 godina

Dobra "školska" igra CZ. Potrebno je još igrati da bi se stekla snaga i rutina za još jače protivnike ali tim je dugoročno posmatrano u izgradnji. Ne može se ništa postizati sa instant trenerima i instant igrom. Ono što je pravilo razliku u ovoj utakmici je aktivna odbrana, mada često nije bilo preciznog presinga, pa su tako pražani dolazili vrlo brzo u postavke sa viškom igrača.

ford

pre 6 godina

Otvorim komentare i sta vidim!?Gomilu isfrustriranih pojedinaca koji svoju nemoc manifestuju poredici Spartu sa Spartakom iz Subotice!!Pa zasto!?
Do poluvremena kada pisem ovo,Zvezda je dominantniji protivnik,zna sta hoce i kako to da ostvari!
Meni licno je zao Partizanovog ispadanja sinoc jer realno Oly je uzasan tim koji je trebao biti pobedjen ali se pokazalo na delu ne znanje srpskih ekipa,kojeg smo se i mi plasili uoci ovog dvomeca nauceni prosloscu da se ne nadamo previse,ali su nas momci bar do sada demantovali,hvala im!!Tuzno je sto hoces da procitas nesto pametno o svom timu a naidjes samo na cistu mrznju!Ne ide to,preslikava nam se to razmisljanje na kompletno drustvo,i zivot generalno..Ali..
Ajmo Zvezdo,bravo momci!!!

Stomak

pre 6 godina

Partizan je nosilac u zrebu!!
ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 3. avgust 2017 22:22)
Ekipe iz iste zemlje ne mogu da igraju medjusobno u kvalifikacijama, kao ni u grupnoj fazi. Eto koliko objektivni navijaci prate sport uopste.

Gru

pre 6 godina

Hoce li ovi navijaci shvatiti da UEFA najostrije kaznjava bakljadu, politiku i svako nesportsko ponasanje? Dzaba Zvezdi sve kada ce da popiju kaznu zbog pevanja o Kosovu, Uefi i pljenja baklji!
Partizan je debelo kaznjen zbog utakmice protiv Buducnosti, a tek ce da ih oderu za Olimpiakos, a i nama se crno pise posle ove utakmice!

prodigyCZ

pre 6 godina

Gledam i ne verujem,je li ovo moja Zvezda ili Atletiko Madrid...sve je super osim RTS-a,mora svaki put da im zabaguje slika pa to ti je,kao nije do nas,aha,jednom sam namerno proverio,prebacim na arenu bila neka utakmica lige sampiona kad ono kod njih radi.ccc,i jos treba da im placas pretplatu...

neutralni felsh

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49)

E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...
(Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:07)


ma ti si aktivan od 1913. pa nastavio do danas. o kakvim jugoslovenima pricas? zvezda se kvalifikovala za KEŠ kao prva u jugoslovenskoj ligi. posle barija prvi ste dirigovano dreknuli protiv jugoslavije, poneo vas je neki cudan trip - parole protiv jugoslavije, kao da ste dinamovci? evo ti i sad nesto zakeras, a ne shvatas da je zvezdin uspeh bio posledica (i ponos) cele jugoslovenske lige a ne samo nase srbijanske. kako ste se proveli u toj manjoj ligi, znas i sam, propast ziva - evropski uspeh je posledica jake lige. najtuznije je da ste posle tog megauspeha skandiranjem protiv jugoslavije i vi dosta doprineli da druge ekipe sa ovih prostora ne mogu da probaju da ponove vas uspeh. nemoj mi ti o jugoslaviji nista pricati molim te, danas se odusevljavamo pobedama nad ekipama koje smo nekad jeli za dorucak.

Marko

pre 6 godina

@kamiondzija 
Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.
(maks, 03. avgust 2017 23:59)

Ja bih kao Hrvat radije da Crvena Zvezda ne izvuče Dinamo. Iz razloga što mislim da Dinamo trenutno igra dosta loše, nisu doveli niti jedno jedino pojačanje osim nekog Čeha koji je u svakoj utakmici najgori igrač. Protiv Odda vrlo loša predstava, Osijek je trenutno bolji od Dinama. I Hajduk. Mislim da bi Zvezda dobila Dinama. Ali opet. Pitanje je koliko je Sparta bila pokazatelj snage... vjerujem da ipak jest.

igor

pre 6 godina

Gledajuci zadnjih 15 minuta ipak je dobro sto Rosicki nije igrao obe utakmice od pocetka,napravili su nam 5 sansi otkad je usao.


Nasi su se opustili i ovi dobili sanse, inace nemaju sanse protiv nas.

Ranko

pre 6 godina

Strasno.Juce ovi odigrali remi,najavljivali prolaz,hvalospevi na sve strane.Ovi danas najavili Spartu kao da je Barsa,a u dva meca mizerija od igre,discipline,bilo cega.Sramna je uloga sportskog novinarstva.Teme budzeti i navijaci,a o kvalitetu ni reci.Sjajne igre Zvezde i Partizana,a i migovi ce stici kada porastu plate.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Nervozan sam , dlanovi se znoje , ne mogu da sjedim na jednom mjestu , hodam po sobi kao da nisam normalan ... ajd počinji više poludjeću !

Pix

pre 6 godina

IZVINITE ZBOG PREKIDA PROGRAMA - RTS

A ja na Zakintosu, nasao kafic sa dobrim netom posto je ocajan u vili da gledam preko neta utakmicu i potrudio se da nadjem sa dobrim netom kafic kad ono ne zeza net vec rts jaoo a sada skoro svi placaju u zemlj, koliko ie to para ljudi a amaterski se radi pa ovo je ludnica..

koshke

pre 6 godina

prvo poluvreme odlicno,drugo poluvreme ocaj kao pod palicom sveznalice Božovića.Verovatno se dogovorili na poluvremenu da se povuku i odigraju na kontre i videlo se koliko je to opasno.Ako tako odigramo play off protiv nekog ozbiljnijeg kluba napunice nas za sve pare.

Hell

pre 6 godina

@ Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37)

Rodjace a sta mi? Pa mi iako smo ispali opet igramo plej off Le kao i vi,ako nisi znao. Bili smo u jacem takmicenju i nazalost smo spali na vase grane,ne znam cemu likujes?

Ganci

pre 6 godina

Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.
(maks, 3. avgust 2017 23:59) # Link komentara
A evo i ovaj se javio. Cuj stari daj se prvo obavijesti tko ti je obitelj, a ko je nama, pa se onda javljaj.

Sima Strahota

pre 6 godina

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli. 
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37) 

------------------------------------

Mi protiv Buducnosti i OLY zaradili para i otplatili Sumu...penzioneri mirno spavajte!Ne oglasava se Vas duhovni vodja u vidu Zvezdana...izgleda da je i sam bio skeptican pa sve pare stavio na Cehe pa posle ove tekme nema ono....platis 1 otplate 5+ miliona ?

cz

pre 6 godina

Daj nam Bože Dinamo, samo toliko tražim...
(kamiondzija, 3. avgust 2017 23:34)

Prijatelju, daleko smo mi od Dinama. Lose bismo se proveli.

Филип

pre 6 godina

Напред, Звездо! Само храбро и само паметно! Није срамота испасти од ових! Ви сте наш понос!

Nidza

pre 6 godina

Sparta je smejurija. Za par nedelja bi odrali verovatno sastav nase lige ali sada su doveli 10 igraca na 10 dana pred meceve. Nemaju hemiju. Nisu uigrani.

Sad oba tima da prodju u grupu. Vise sanse dajem Zvezdi ipak.

neutralni felsh

pre 6 godina

Carobno vreme, padali velikani na Marakani, Sparta i Olimpijakos su bili cak i pozeljni rivali. Kazem carobno vreme, bogovi su hodali Marom, a magovi navijali za Zvezdu.
(Toto-ko-tunjo-i-uplakani-djecarac, 3. avgust 2017 22:27)


magovi ko arkan.

koshke

pre 6 godina

ovi sa rts-a izgleda namerno prekidaju prenos!tako je juce bilo kada je partizan igrao,na rts prekid programa a na areni pici prenos samo tako

radetoronto

pre 6 godina

Realno gledano, nismo ovaj mec zasluzili dobiti. Ali dvomec smo itekako zasluzili. Poslednjih 20-25 minuta dosta slabo smo odigrali, ali tada je vec sve bilo gotovo pa donekle i razumem da je koncentracija i borbenost opala. Rosicky je stvarno majstor fudbala, pa mi nije jasno zasto nije poceo mec. Pre njegovog ulaska, Sparta je bila na nivou Rada, a posle toga sasvim drugi tim.

Idemo dalje, pa sta bude....

Евроталибан

pre 6 godina

Ако не смеју да играју са најјачим не треба ни да играју Лигу Европе

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ako neko zna kako se boduju ove pobede i prolaz u playoff Lige Evrope neka napiše koliko je Zvezda do sada, ove sezone sakupila bodova ...

keppa

pre 6 godina

mile dodik, 03. avgust 2017 21:42)
nisi ti nikakav navijač Partizana jer pravi navijači su uz klub i u pobedi i u porazu
igrali smo kako smo igrali, kao i Zvezda
i jedne i druge čeka još jedna utakmica i od toga zavisi svima cela sezona

maks

pre 6 godina

@kamiondzija
Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.

Ja

pre 6 godina

Ova Sparta ne bi dala gol da su igrali još dve utakmice,učinio im Stramaconi mađije i još ga plaćaju za to.I ne želim da nipodaštavam Zvezdinu igru i prolaz u narednu rundu,bili ste dobri,ali ste imali mnogo sreće što ste izvukli ovakvo jalovu ekipu.

Skywalker

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'

Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.

021

pre 6 godina

Jedino što je mene sinoć impresioniralo je igra Rosickog, koji je sa svojih 36 godina i za 20-ak minuta pokazao više nego svi ostali u obe utakmice. Sve one šanse Sparte na kraju su plod njegove kreativnosti i lucidnosti, i sreća je za zvezdu što nije odigrao u obe utakmice svih 90 minuta.

Svaki šajberovac ima za brata, Slavka Šajbera hrvata

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:08)
Ma kakvi...mogli biste da iskorisitie uspomene na vama omiljenog brata hrvata - Slavka Šajbera,
Btw, glupo ti je to ime CZ 1913. Kakva CZ 1913. Stadion vam je na terenu bivše FK Jugoslavije a osnovala vas NOVA komunistička omladina Jugoslavije i Krcun

neutralni felsh

pre 6 godina

Ma strašan je partizan... pokidao. Pet golova u dve utakmice ne bi primio ni Borac iz Ostruznice.
(Doktor, 3. avgust 2017 21:09)


doktor florijan haha ;)

Bilal

pre 6 godina

E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...
(Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:07)
Kako si pakostan i maliciozan. Znam na desetine grobara koji su se 1991 godine radovali vašoj tituli prvaka Evrope među kojima sam bio i ja. Naprotiv vi nama niste nikada oprostili Brisel i 1966. To vam je bio trn u oku 25 godina. Stalno ste izmišljali laži o FK Partizan poput ovog trubljenja da smo ustaški klub, da smo osnovani u Zagrebu, da smo mali itd. itsl. Pa i juče ste nas denuncirali UEFA-i zbog zastava na utakmici sa Budućnošću ne bili nas drastično kaznili. Isto ste uradili pre nekoliko godina KK Partizanu kad ste čelnicima ULEBA dojavili da partizan finansijski loše stoji. Vaša odlika je mržnja i pakost i nemojte je nama poturati. Na kraju moje iskrene čestitke za prolaz u sledeće kolo kvalifikacija.

Lala iz Banata

pre 6 godina

... prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja..? Ja koliko se sećam Zvezda je i prošle godine igrala plej of lige Evrope, a prošla godina nije bila 2012-a.....
(NoName, 03. avgust 2017 21:46)

Verovatno je novinar mislio na ceo tok kvalifikacija, dakle od starta (prvo/drugo kolo) pa do plej-ofa.
Zvezda je prošla sezona ispala iz LŠ u plej-of za LE.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Poslednjih 15 minuta celog dvomeča pokazali su da smo na golu izuzetno jaki.
Ekipa u polju izuzetno raste, što je najvažnije - kao tim!
Ipak trio Donald - Kanga - Boaće, neprikosnoven.
Što se tiče žreba ne znam šta bih očekivao.
Zbog neuigranosti većine ekipa, sa svima mozemo, pa i sa Zenitom i Milanom, mada bi bilo jako poželjno te ekipe izbeći.
Baš zbog toga Partizanu bude možda i teže nego nama. Dva razloga.
Najverovatnije zatvaranje Humske i svi nepovlašćeni timovi su odavno u trenažnom procesu jer počinju kvalifikacija ranije.

Sima Strahota

pre 6 godina

Boaci prvi strelac na kraju sezone Lige Evrope ???
Posto se duvate odavno...zelim Vam protivnika po meri da dokazete koliko ste jaki...

ATLETIK BILBAO

...rekoh na startu kvalifikacija,daj Boze da se domognu play off faze pa da vide gde su i sta su ? neverovatno ali zelja mi se ostvarila!

neko ko zna

pre 6 godina

Jel gledaju Vucelini botovi kako se igra u Evropi? Dzabe vam Vuciceva titula, Evropa sve pokazala.
(Zvezda ponos Srbije, 03. avgust 2017 19:23)
naravno da je evropa sve pokazala, sad cemo da vas zgazimo u derbiju da potvrdimo koliko smo bolji

glhf

pre 6 godina

Kako nije sramota ovog Borjana da tako krade vreme... Trči sa loptom do golaut linije samo da je uzme u ruke, baca se na zemlju bez raloga i leži... Nigde takmičarskog duha, nigde želje za igrom, da uposli nekog igrača, da probaju da daju gol... Mučno za gledati.

xxx

pre 6 godina

Partizanovci , sta cemo da vam radimo u derbiju uh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mijat Splitski bili, 3. avgust 2017 20:57) Isto što i u zadnja tri...

4.5.1980.

pre 6 godina

Za ovog što priziva "Zagrebački derbi", nema ništa od toga. Partizan će biti nosilac i možda će igrati protiv Zvezdine braće iz Splita. A kada dođu ovde, vaša delegacija ih može odvesti u posetu kod vašeg Vođe, voljenog Maršala.
Takođe i Osijek je mogući rival Partizana.

P.S. Hvala za eliminaciju Sparte i puno sreće sledeće godine u kvalifikacijama za LE. I ne brinite, samo 3 dana nakon što završite učešće u Evropi ove sezone, Evropa će doći ponovo na vaš stadion.

Predrag

pre 6 godina

Hvala braco za KOSOVO - SRBIJA !!
(srbin, 3. avgust 2017 19:51)

E, moj brate Srbine, pa UEFA ce ovo skandiranje da pripise Zvezdinim navijacima,iako je ovo bilo u kooperaciji sa Spartinim navijacima, sledi kazna i prazne tribina na sledecoj Zvezdinoj utakmici u Beogradu. Nazalost, bice tako.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 03. avgust 

ZNAMO I KO STE I ŠTA STE I ODAKLE STE DOVEDENI U NAŠ GRAD!!
 (Crvena Zvezda 1913, 4. avgust 2017 08:06)

Ode da place.

dr feelgood

pre 6 godina

20 godina se ovaj naslov drzi u pripravnosti pa kao 'ajde danas da ga stavimo da se ne ubudja...smeh do suza i od maestralnosti i od protivnika a najvise smeha izazivaju paljevine iz rupe...

xxx

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:08) Stjepana Supanca 15a...

xxx

pre 6 godina

Jel gledaju Vucelini botovi kako se igra u Evropi? Dzabe vam Vuciceva titula, Evropa sve pokazala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 3. avgust 2017 19:23) Boles'...

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Kada sam posle prve utakmice rekao da je ova Sparta najslabija ekipa u ovoj fazi...davali ste minuse,kao Zvezda pokidala..pa ovi su u rangu..Radnika,dzaba im pare

Stari Taja

pre 6 godina

Na srecubio sam ocevidac svih zvezdinih proleca i oba finala u Evropi.Prosli smo dalje u kffalifikacijama al se ne nadamo previse.Liga bam je preslaba za vece domete.

rock star

pre 6 godina

Katai u Primeru a Leonardo igracina u Arapske zemlje...Svako po kvalitetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 3. avgust 2017 20:52)

A Katai se ono bas, bas naigrao u Primeri. Plakacete vi zvezdasi za Leonardom, kad pocne Suma da vas urnise...ni svesni niste.

JT26

pre 6 godina

(Kosjan, 03. avgust 2017 20:52)
Klub mu ostvari najvecu pobedu u poslednjih 10-12 godina, a on komentarise sada vec bivseg igraca Partizana (koji mu je ocigledno puno bola naneo)

Mare

pre 6 godina

Sparta je bila treca u ligi sa velikim bodovnim zaostatkom iza prve dve ekipe. Olimpijakos je bio sampion, ako me razumete. Jedva cekam derbi, bice to dobar meč, samo da sudije ovog puta budu nevidljive...

xxx

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj... 
Sta vas je navelo da promenite misljenje?
(Dzoni, 03. avgust 2017 19:51). Tvoji komentari na nivou osnovca...

Komša

pre 6 godina

@Nikola
Šta tu ide na ruku Partizanu što je Zvezda prošla? Više timova slabije rangiranih? Kako kada Zvezda ne može da igra sa nama u kvalifikacijama za LE niti da bude u grupi? Dakle,ništa ne dobijamo njenom pobedom - premalo da bi dobili nervni slom a dovoljno loše da nemamo čemu da se radujemo.Realno.

ono

pre 6 godina

Pusti Adzica i Pesica da stavimo tacku na ovo. Pobeda donosi nama znacajne bodove.
(Ljubisa livac, 03. avgust 2017 20:30)

pobeda ne donosi nikakve bodove za klupski koeficijent u kvalifikacijama. samo plasman u narednu rundu donosi bodove. tek se u grupnim fazama I kasnije dobija 2 boda za pobedu I 1 bod za nereseno

mare

pre 6 godina

Hvala Bogu da i mi nekog pobedimo i izbacimo. Mada mi Sparta deluje kao da joj LE nije bitna, vec da zele da se okrenu prvenstvu i izbore se za LS.

jadnoooooo

pre 6 godina

Hahaha, kakva euforija sto je jedan nas klub dosao na korak od takmicenja LE po grupama, a verovatno se ipak nece ni plasirati tamo :)))) Ajde da je bar na korak od plasmana u LS gde bi nas opet svi punili sa 5 razlike, ali cemu ova euforija???

Statuskan

pre 6 godina

Partizanovci , sta cemo da vam radimo u derbiju uh
(Mijat Splitski bili, 03. avgust 2017 20:57)
Pa ja sam prosto siguran da ćemo da vas odvalimo. Ova Sparta u rangu Milutinca iz Zemuna, katastrofa od tima.

Malo smo uzletjeli ha?

pre 6 godina

Slobinator, lako preko interneta, biti bahat Vjeruj da si ne zelis ni jedan Hr klub za protivnika, ono s partizanom bi vam bila mila majka.

xxx

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...  Sta vas je navelo da promenite misljenje? 
 (Dzoni, 03. avgust 2017 19:51). 
Tvoji komentari na nivou osnovca... 
(xxx, 03. avgust 2017 20:02) 

Za tebe je i to previse.
(high, 03. avgust 2017 20:06). Da, previše su njegovi komentari na nivou osnovca...

Nicky boy

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto?

Knez

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju. 
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49) 

Evo da ti objasnim u dve reči: "veličina države"...a evo i malo šire.. Dok je rivalstvo (mržnja) mogla da bude okrenuta prema Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Rijeci, Beogradu...tada nije postojao takav problem. Kad je knjiga spala na dva slova, onda tako mora. Recimo, navijači Intera i Milana pred svaki derbi zajedno piju...ali kada dodje Juventus to je pakao...ili Napoli i Djenova piju regulare, ali ako dolazi Roma to je pakao...isto tako slicno je u Holandiji..Amsterdam, Roterdam, Ajndhoven... u Francuskoj Pariz, Marsej, Bordo, dok recimo u Grčkoj imaš dva grada, pa veličina zemlje i ne utiče toliko, oni se mrze svi međusobno...ili u Rusiji gde imaš Moskvu od 20 mil stanovnika pa za svaki klub navija minimum 3 miliona ljudi, pa se izbise medjusobno..itd. Sve u svemu " veličina zemlje" odnosno broj ljudi je presudan. Srbija 6 miliona ljudi, dva kluba u gradu od 3 miliona...neminovno dolazi do mrznje.

Znalac

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...

Taribo Vest

pre 6 godina

partizam ve da ispadne od najlosijeg tima , zivi bili pa videli !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deky, 4. avgust 2017 05:47)

A vi cete verovatno izbaciti Milan. I sta je bilo kada si se probudio?!

Milos

pre 6 godina

Zvezda je imala mnogo srece na ovom zrebu kad je izvukla Spartu, nazalost Sparta je ove godine neverovatno losa..sta su oni eksperimentisali i kakva su im to pojacanja..pa kad je njima Plavsic pojacanje sve ti je jasno.
Drago mi je sto je Zvezda prosla ali verujte ovaj prolaz im je samo medvedja usluga jer nisu mogli da vide gde su a to je da je Zvezda losa..to ce se videti protiv sledeceg protivnika vrlo dobro..

ccc?

pre 6 godina

Amo mi kazete jedno ime igraca Sparte koji je u ove dve utakmice pokazao da barem nesto malo zna o fudbalu castim 100 marke! Zvezda treba da ih napuni u drugom poluvremenu jer su oni tim koji bi izgubili i od Vojvodine, Cukarickog, Vozdovca. Oni nemaju pojma sa fudbalom. Znaci akciju da naprave, cisto dodaju loptu. Samo neka ubacivanja koja nemaju veze ni sa centarsutevima. Da im CZ u drugom da jos 4 komada najmanje, to je moja zelja. Da ih oduce od fudbala jer su i ovako prirodno oduceni.

Peppino

pre 6 godina

Hhahahahhahha, mrtva Sparta u poslednjih 15 minuta sa Rosickim mogla da im da ne 4, nego 5 komada, samo da je imala malo srece, a oni je u ovom dvomecu nisu imali ni trunku, a i lose su odigrali 150 minuta, premalo za prolaz. Zvezda ko zvezda, nista narocito, splasnuce ova euforija i optimizam kao mehur od sapunice u narednom kolu.

mirko

pre 6 godina

Slaba krila zvezde plus Senić neprirodno levo. Trebao je Srnić desno a da levo uđe neko kome je to prirodna pozicija. Nisam znao im devojka brani

Kolee

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci, vidjecemo komentare posle sledeceg kola kvalifikacija! P. S. Najezim se kad procitam kako odlicno igramo u Evropi, pa evropu jos mozemo da sanjamo, treba prvo proci dva, tri kola kvalifikacija pa tek onda reci kako igras evropu, fudbal nam je na dnu, u blatu, pogledajte samo Hrvatske klubove, izbacuju mnogo jace protivnike, pa mogu da zamislim kako bi prosla Zvezda protiv PSV-a, cetiri kluba su im prosla u sledece kolo kvalifikacija za LE, i jedan u LS, a mi se hvalimo nekom igrom, pa nije Olimpijakos Barselona, i nije Sparta Atletiko madrid!!!

Sima Strahota

pre 6 godina

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.  
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37)  


------------------------------------

NI NAJMANJE :)

....

Nikad ne bih ni sanjao da danas na zrebu svi eventualni protivnici Zvezde trljaju ruke i MOLE BOGA da izvuku vas...ko zna...mozda zato sto im je "cast" da igraju sa vama...a mozda iz nekih drugih razloga sto je vrlo verovatno!

xxx

pre 6 godina

@xxx
Al' si se raspisao burazeru...iskuliraj malo, srcka ce da te strefi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gladijator, 3. avgust 2017 22:08) Bla, bla truć...

Dusan

pre 6 godina

Ponovljen uspeh od prosle godine. Gospodin Bozovic je trebao i dalje da vodi ovaj tim, on je doveo i Boacija, Lancu, Donald, Srbija itd. Ovo je njegov sistem i trebao je da bude jos dugo u Zvezdi. Terzić je morao da stane iza njega a ne da ga pusti da bi spasio sebe. Da je ostao Bogovi igrali bi evropu sigurno a ovako tesko. Hrabro pa sta bude.

Nemke

pre 6 godina

Boaći mašina za davanje golova !!! Grobosi vi samo plačite i pričajte kako on nema pojma...on bar ne ceka gresku golmana da bi dao gol,vec reši to kao pravi napadač.

Marko

pre 6 godina

Ko je gledao utakmicu sinoc,a i ovu veceras...E OVAKO SE DOMINIRA,igrom a I REZULTATOM!Nije dovoljna samo igra.?
(Aco, 03. avgust 2017 20:35)

Imaš 13 godina pa upoređuješ Olimpijakos i Spartu?

glhf

pre 6 godina

Kako nije sramota ovog Borjana da tako krade vreme... Trči sa loptom do golaut linije samo da je uzme u ruke, baca se na zemlju bez raloga i leži... Nigde takmičarskog duha, nigde želje za igrom, da uposli nekog igrača, da probaju da daju gol... Mučno za gledati.

maks

pre 6 godina

@kamiondzija
Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.

Sima Strahota

pre 6 godina

Boaci prvi strelac na kraju sezone Lige Evrope ???
Posto se duvate odavno...zelim Vam protivnika po meri da dokazete koliko ste jaki...

ATLETIK BILBAO

...rekoh na startu kvalifikacija,daj Boze da se domognu play off faze pa da vide gde su i sta su ? neverovatno ali zelja mi se ostvarila!

Nicky boy

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto?

Sima Strahota

pre 6 godina

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli. 
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37) 

------------------------------------

Mi protiv Buducnosti i OLY zaradili para i otplatili Sumu...penzioneri mirno spavajte!Ne oglasava se Vas duhovni vodja u vidu Zvezdana...izgleda da je i sam bio skeptican pa sve pare stavio na Cehe pa posle ove tekme nema ono....platis 1 otplate 5+ miliona ?

Skywalker

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'

Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.

4.5.1980.

pre 6 godina

Za ovog što priziva "Zagrebački derbi", nema ništa od toga. Partizan će biti nosilac i možda će igrati protiv Zvezdine braće iz Splita. A kada dođu ovde, vaša delegacija ih može odvesti u posetu kod vašeg Vođe, voljenog Maršala.
Takođe i Osijek je mogući rival Partizana.

P.S. Hvala za eliminaciju Sparte i puno sreće sledeće godine u kvalifikacijama za LE. I ne brinite, samo 3 dana nakon što završite učešće u Evropi ove sezone, Evropa će doći ponovo na vaš stadion.

Peppino

pre 6 godina

Hhahahahhahha, mrtva Sparta u poslednjih 15 minuta sa Rosickim mogla da im da ne 4, nego 5 komada, samo da je imala malo srece, a oni je u ovom dvomecu nisu imali ni trunku, a i lose su odigrali 150 minuta, premalo za prolaz. Zvezda ko zvezda, nista narocito, splasnuce ova euforija i optimizam kao mehur od sapunice u narednom kolu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Carobno vreme, padali velikani na Marakani, Sparta i Olimpijakos su bili cak i pozeljni rivali. Kazem carobno vreme, bogovi su hodali Marom, a magovi navijali za Zvezdu.
(Toto-ko-tunjo-i-uplakani-djecarac, 3. avgust 2017 22:27)


magovi ko arkan.

Svaki šajberovac ima za brata, Slavka Šajbera hrvata

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:08)
Ma kakvi...mogli biste da iskorisitie uspomene na vama omiljenog brata hrvata - Slavka Šajbera,
Btw, glupo ti je to ime CZ 1913. Kakva CZ 1913. Stadion vam je na terenu bivše FK Jugoslavije a osnovala vas NOVA komunistička omladina Jugoslavije i Krcun

neko ko zna

pre 6 godina

Jel gledaju Vucelini botovi kako se igra u Evropi? Dzabe vam Vuciceva titula, Evropa sve pokazala.
(Zvezda ponos Srbije, 03. avgust 2017 19:23)
naravno da je evropa sve pokazala, sad cemo da vas zgazimo u derbiju da potvrdimo koliko smo bolji

Bilal

pre 6 godina

E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...
(Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:07)
Kako si pakostan i maliciozan. Znam na desetine grobara koji su se 1991 godine radovali vašoj tituli prvaka Evrope među kojima sam bio i ja. Naprotiv vi nama niste nikada oprostili Brisel i 1966. To vam je bio trn u oku 25 godina. Stalno ste izmišljali laži o FK Partizan poput ovog trubljenja da smo ustaški klub, da smo osnovani u Zagrebu, da smo mali itd. itsl. Pa i juče ste nas denuncirali UEFA-i zbog zastava na utakmici sa Budućnošću ne bili nas drastično kaznili. Isto ste uradili pre nekoliko godina KK Partizanu kad ste čelnicima ULEBA dojavili da partizan finansijski loše stoji. Vaša odlika je mržnja i pakost i nemojte je nama poturati. Na kraju moje iskrene čestitke za prolaz u sledeće kolo kvalifikacija.

Milos

pre 6 godina

Zvezda je imala mnogo srece na ovom zrebu kad je izvukla Spartu, nazalost Sparta je ove godine neverovatno losa..sta su oni eksperimentisali i kakva su im to pojacanja..pa kad je njima Plavsic pojacanje sve ti je jasno.
Drago mi je sto je Zvezda prosla ali verujte ovaj prolaz im je samo medvedja usluga jer nisu mogli da vide gde su a to je da je Zvezda losa..to ce se videti protiv sledeceg protivnika vrlo dobro..

Hell

pre 6 godina

@ Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37)

Rodjace a sta mi? Pa mi iako smo ispali opet igramo plej off Le kao i vi,ako nisi znao. Bili smo u jacem takmicenju i nazalost smo spali na vase grane,ne znam cemu likujes?

Predrag

pre 6 godina

Hvala braco za KOSOVO - SRBIJA !!
(srbin, 3. avgust 2017 19:51)

E, moj brate Srbine, pa UEFA ce ovo skandiranje da pripise Zvezdinim navijacima,iako je ovo bilo u kooperaciji sa Spartinim navijacima, sledi kazna i prazne tribina na sledecoj Zvezdinoj utakmici u Beogradu. Nazalost, bice tako.

Lazni Mile

pre 6 godina

Zvezda odlicna, navijaci po obicaju nastavljaju da upropastavaju klub. Teska je to seljana. Te baklje vise niko i ne pali osim ove nase i ostale balkanske cobanije. Mnogo glup nacin da iskazes svoj identitet

dr feelgood

pre 6 godina

20 godina se ovaj naslov drzi u pripravnosti pa kao 'ajde danas da ga stavimo da se ne ubudja...smeh do suza i od maestralnosti i od protivnika a najvise smeha izazivaju paljevine iz rupe...

Statuskan

pre 6 godina

Partizanovci , sta cemo da vam radimo u derbiju uh
(Mijat Splitski bili, 03. avgust 2017 20:57)
Pa ja sam prosto siguran da ćemo da vas odvalimo. Ova Sparta u rangu Milutinca iz Zemuna, katastrofa od tima.

neutralni felsh

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49)

E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...
(Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:07)


ma ti si aktivan od 1913. pa nastavio do danas. o kakvim jugoslovenima pricas? zvezda se kvalifikovala za KEŠ kao prva u jugoslovenskoj ligi. posle barija prvi ste dirigovano dreknuli protiv jugoslavije, poneo vas je neki cudan trip - parole protiv jugoslavije, kao da ste dinamovci? evo ti i sad nesto zakeras, a ne shvatas da je zvezdin uspeh bio posledica (i ponos) cele jugoslovenske lige a ne samo nase srbijanske. kako ste se proveli u toj manjoj ligi, znas i sam, propast ziva - evropski uspeh je posledica jake lige. najtuznije je da ste posle tog megauspeha skandiranjem protiv jugoslavije i vi dosta doprineli da druge ekipe sa ovih prostora ne mogu da probaju da ponove vas uspeh. nemoj mi ti o jugoslaviji nista pricati molim te, danas se odusevljavamo pobedama nad ekipama koje smo nekad jeli za dorucak.

jadnoooooo

pre 6 godina

Hahaha, kakva euforija sto je jedan nas klub dosao na korak od takmicenja LE po grupama, a verovatno se ipak nece ni plasirati tamo :)))) Ajde da je bar na korak od plasmana u LS gde bi nas opet svi punili sa 5 razlike, ali cemu ova euforija???

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Kada sam posle prve utakmice rekao da je ova Sparta najslabija ekipa u ovoj fazi...davali ste minuse,kao Zvezda pokidala..pa ovi su u rangu..Radnika,dzaba im pare

mile rizik

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor!
(Adriano_Galliani, 03. avgust 2017 19:25)

Kakvo je vreme u Hrvatskom Zagorju? Ima li vrucine?

Ranko

pre 6 godina

Strasno.Juce ovi odigrali remi,najavljivali prolaz,hvalospevi na sve strane.Ovi danas najavili Spartu kao da je Barsa,a u dva meca mizerija od igre,discipline,bilo cega.Sramna je uloga sportskog novinarstva.Teme budzeti i navijaci,a o kvalitetu ni reci.Sjajne igre Zvezde i Partizana,a i migovi ce stici kada porastu plate.

Komša

pre 6 godina

@Nikola
Šta tu ide na ruku Partizanu što je Zvezda prošla? Više timova slabije rangiranih? Kako kada Zvezda ne može da igra sa nama u kvalifikacijama za LE niti da bude u grupi? Dakle,ništa ne dobijamo njenom pobedom - premalo da bi dobili nervni slom a dovoljno loše da nemamo čemu da se radujemo.Realno.

Malo smo uzletjeli ha?

pre 6 godina

Slobinator, lako preko interneta, biti bahat Vjeruj da si ne zelis ni jedan Hr klub za protivnika, ono s partizanom bi vam bila mila majka.

Dusan

pre 6 godina

Ponovljen uspeh od prosle godine. Gospodin Bozovic je trebao i dalje da vodi ovaj tim, on je doveo i Boacija, Lancu, Donald, Srbija itd. Ovo je njegov sistem i trebao je da bude jos dugo u Zvezdi. Terzić je morao da stane iza njega a ne da ga pusti da bi spasio sebe. Da je ostao Bogovi igrali bi evropu sigurno a ovako tesko. Hrabro pa sta bude.

Mare

pre 6 godina

Sparta je bila treca u ligi sa velikim bodovnim zaostatkom iza prve dve ekipe. Olimpijakos je bio sampion, ako me razumete. Jedva cekam derbi, bice to dobar meč, samo da sudije ovog puta budu nevidljive...

Znalac

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...

xxx

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj... 
Sta vas je navelo da promenite misljenje?
(Dzoni, 03. avgust 2017 19:51). Tvoji komentari na nivou osnovca...

xxx

pre 6 godina

Partizanovci , sta cemo da vam radimo u derbiju uh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mijat Splitski bili, 3. avgust 2017 20:57) Isto što i u zadnja tri...

Gru

pre 6 godina

Hoce li ovi navijaci shvatiti da UEFA najostrije kaznjava bakljadu, politiku i svako nesportsko ponasanje? Dzaba Zvezdi sve kada ce da popiju kaznu zbog pevanja o Kosovu, Uefi i pljenja baklji!
Partizan je debelo kaznjen zbog utakmice protiv Buducnosti, a tek ce da ih oderu za Olimpiakos, a i nama se crno pise posle ove utakmice!

Pera

pre 6 godina

Zvezda konstantno igra samo do 65-tog minuta. Prava je sreća što nije u narednih 15-20 minuta primila 3 gola! Konstantno Zvezda i pored osveženja-izmena ima ogroman pad u igri! Gotovo da nema utakmice bez ovakvog pada koncentracije!

xxx

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 3. avgust 2017 22:08) Stjepana Supanca 15a...

rock star

pre 6 godina

Katai u Primeru a Leonardo igracina u Arapske zemlje...Svako po kvalitetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 3. avgust 2017 20:52)

A Katai se ono bas, bas naigrao u Primeri. Plakacete vi zvezdasi za Leonardom, kad pocne Suma da vas urnise...ni svesni niste.

xxx

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...  Sta vas je navelo da promenite misljenje? 
 (Dzoni, 03. avgust 2017 19:51). 
Tvoji komentari na nivou osnovca... 
(xxx, 03. avgust 2017 20:02) 

Za tebe je i to previse.
(high, 03. avgust 2017 20:06). Da, previše su njegovi komentari na nivou osnovca...

xxx

pre 6 godina

@xxx
Al' si se raspisao burazeru...iskuliraj malo, srcka ce da te strefi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gladijator, 3. avgust 2017 22:08) Bla, bla truć...

xxx

pre 6 godina

Jel gledaju Vucelini botovi kako se igra u Evropi? Dzabe vam Vuciceva titula, Evropa sve pokazala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 3. avgust 2017 19:23) Boles'...

ono

pre 6 godina

Pusti Adzica i Pesica da stavimo tacku na ovo. Pobeda donosi nama znacajne bodove.
(Ljubisa livac, 03. avgust 2017 20:30)

pobeda ne donosi nikakve bodove za klupski koeficijent u kvalifikacijama. samo plasman u narednu rundu donosi bodove. tek se u grupnim fazama I kasnije dobija 2 boda za pobedu I 1 bod za nereseno

neutralni felsh

pre 6 godina

Ma strašan je partizan... pokidao. Pet golova u dve utakmice ne bi primio ni Borac iz Ostruznice.
(Doktor, 3. avgust 2017 21:09)


doktor florijan haha ;)

ccc?

pre 6 godina

Amo mi kazete jedno ime igraca Sparte koji je u ove dve utakmice pokazao da barem nesto malo zna o fudbalu castim 100 marke! Zvezda treba da ih napuni u drugom poluvremenu jer su oni tim koji bi izgubili i od Vojvodine, Cukarickog, Vozdovca. Oni nemaju pojma sa fudbalom. Znaci akciju da naprave, cisto dodaju loptu. Samo neka ubacivanja koja nemaju veze ni sa centarsutevima. Da im CZ u drugom da jos 4 komada najmanje, to je moja zelja. Da ih oduce od fudbala jer su i ovako prirodno oduceni.

mile dodik

pre 6 godina

Vatreni sam navijac Partizana ali posle sramnih igarA protiv Grka jos jednom mi je moj klub pokazao koliko je sitan I nebitan. Sva je sreca da imamo komsija koje i znaju i umeju da igraju. Posle trideset godina ljubavi koje sam dao Partizanu, tom smesnom klubu, na ivici sam prestanka navijanja.

mare

pre 6 godina

Hvala Bogu da i mi nekog pobedimo i izbacimo. Mada mi Sparta deluje kao da joj LE nije bitna, vec da zele da se okrenu prvenstvu i izbore se za LS.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kad bi izvukli Dinamo Zagreb bio bi spektakl
(Papi, 03. avgust 2017 21:48)

Daleko bilo,neka ih izvuku ovi pa opet gradski derbi u Zg...

Ganci

pre 6 godina

Ma kakvi...mogli biste da iskorisitie uspomene na vama omiljenog brata hrvata - Slavka Šajbera,
Btw, glupo ti je to ime CZ 1913. Kakva CZ 1913. Stadion vam je na terenu bivše FK Jugoslavije a osnovala vas NOVA komunistička omladina Jugoslavije i Krcun
(Svaki šajberovac ima za brata, Slavka Šajbera hrvata, 3. avgust 2017 23:24)
A
u Daidza, jel` ti dobro? Pa kome je igrala skoro cela reprezentacija NDH, mozda Zvezdi?Koji klub je imao po kljucu fudbalere svih naroda i narodnosti bivse nam samoupravne drzave? Malo se informisi pre nego sto pokusas da se pravis pametan.

postovalac

pre 6 godina

Ovo je najjaca Zvezda u poslednjoj deceniji, mozda i dve. Lepota gledati, srce puno. Beogradska manguparija dere jednu Spartu u sred Praga! Ej!

Da smo u kvalifikacijama za LS prosetali bi se, ovako u ovu Ligu Evrope(slazemo se da su ove kvslifikacije napornije) mislim da mozemo ako ne bude baaas los dan... ali realan domet je osmina finala POD USLOVOM da niko ne ode i da se pojaca vezni red + stoper.

anica

pre 6 godina

Ti gasis sve sijalice I palis samob zvezde smijalice....a kad se upaleeee riparaparap...sve su na nebu samo jedna neeeeeee evo je kraj meneee.

021

pre 6 godina

Jedino što je mene sinoć impresioniralo je igra Rosickog, koji je sa svojih 36 godina i za 20-ak minuta pokazao više nego svi ostali u obe utakmice. Sve one šanse Sparte na kraju su plod njegove kreativnosti i lucidnosti, i sreća je za zvezdu što nije odigrao u obe utakmice svih 90 minuta.

Ja

pre 6 godina

Ova Sparta ne bi dala gol da su igrali još dve utakmice,učinio im Stramaconi mađije i još ga plaćaju za to.I ne želim da nipodaštavam Zvezdinu igru i prolaz u narednu rundu,bili ste dobri,ali ste imali mnogo sreće što ste izvukli ovakvo jalovu ekipu.

Nidza

pre 6 godina

Sparta je smejurija. Za par nedelja bi odrali verovatno sastav nase lige ali sada su doveli 10 igraca na 10 dana pred meceve. Nemaju hemiju. Nisu uigrani.

Sad oba tima da prodju u grupu. Vise sanse dajem Zvezdi ipak.

mirko

pre 6 godina

Slaba krila zvezde plus Senić neprirodno levo. Trebao je Srnić desno a da levo uđe neko kome je to prirodna pozicija. Nisam znao im devojka brani

HanSolo

pre 6 godina

Neznam baš dal nam bila maestralna poslednjih 20 min.. Onakva odbrana bi bila dosta za malo boljeg rivala da nas rasture.. Jednostavno nije profesionalno da tako padne koncentracija i želja za pobedu i ako je prolaz bio gotov.. To mi se u opšte nesviđa.. Naš čuveni mentalitet.. To se ne dešava kod Engleza, Francuza, Nemaca i skandinavca.. A i loša nam je fizika.. Nemamo kondiciju.. U poslednjim minutima naši dobijaju grčeve.. Ako hoćemo da postignemo nešto u grupnim fazama, mora kondicija da se puno podigne.. Tu nema na žalost dileme.. Utakmica je 90min, a važne utakmice se odlučuju u završetku..

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49)
E, prijatelju ja isto tako,ali i nastavih i posle 92,pa mogu da ti objasnim u jednoj istinitoj frazi-"Jugosloveni nam nikada neće oprostiti osvajanje KEŠ-a"
I nisu,mržnja koja se razbuktala posle toga je kao lavina krenula iz Humske,i pretvorila nas u ovo što smo danas...

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Svaka cast ponosan sam na vas.Bas me briga protiv koga igramo sledece dve utakmice ne treba da se plasimo nikog pa ni Barse.Pokazali smo zelju i volju i to nas je odvelo dalje.Samo hrabro verujemo u vas.

JT26

pre 6 godina

(Kosjan, 03. avgust 2017 20:52)
Klub mu ostvari najvecu pobedu u poslednjih 10-12 godina, a on komentarise sada vec bivseg igraca Partizana (koji mu je ocigledno puno bola naneo)

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 03. avgust 

ZNAMO I KO STE I ŠTA STE I ODAKLE STE DOVEDENI U NAŠ GRAD!!

Sima Strahota

pre 6 godina

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.  
(Sofronije, 03. avgust 2017 22:37)  


------------------------------------

NI NAJMANJE :)

....

Nikad ne bih ni sanjao da danas na zrebu svi eventualni protivnici Zvezde trljaju ruke i MOLE BOGA da izvuku vas...ko zna...mozda zato sto im je "cast" da igraju sa vama...a mozda iz nekih drugih razloga sto je vrlo verovatno!

cz

pre 6 godina

Daj nam Bože Dinamo, samo toliko tražim...
(kamiondzija, 3. avgust 2017 23:34)

Prijatelju, daleko smo mi od Dinama. Lose bismo se proveli.

Sofronije

pre 6 godina

ovi se raduju kao da udjose u finale LE...
(plazoje, 3. avgust 2017 22:29)

Mi bar imamo čemu, a vi? Ispadoste od Olimpijakosa, Zvezda prošla dalje... to mora da boli.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zlobnici nikako da zaborave Zvezdi sto je bila prvak Evrope i sveta te uz mnoga proleca u Evropi, igrala i u finalu kupa Uefa(nasdledniku kupa Sajamskih gradova te predhodniku Lige Evrope)Istorija ova dva kluba nema dodirnih tacaka, sem sto su oba osnovana u Beogradu.
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:39)

Što je najgore, taj drugi nije ni osnovan u Beogradu ^

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 6 godina

ovi se raduju kao da udjose u finale LE...
(plazoje, 3. avgust 2017 22:29) Pa i tu smo već bili, sve nam je to poznato. Neko nekad, a ne(i)ko nikad.

Taribo Vest

pre 6 godina

partizam ve da ispadne od najlosijeg tima , zivi bili pa videli !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deky, 4. avgust 2017 05:47)

A vi cete verovatno izbaciti Milan. I sta je bilo kada si se probudio?!

radetoronto

pre 6 godina

Realno gledano, nismo ovaj mec zasluzili dobiti. Ali dvomec smo itekako zasluzili. Poslednjih 20-25 minuta dosta slabo smo odigrali, ali tada je vec sve bilo gotovo pa donekle i razumem da je koncentracija i borbenost opala. Rosicky je stvarno majstor fudbala, pa mi nije jasno zasto nije poceo mec. Pre njegovog ulaska, Sparta je bila na nivou Rada, a posle toga sasvim drugi tim.

Idemo dalje, pa sta bude....

Sofronije

pre 6 godina

Koliko samo nesuvislih komentara sa druge strane brda! Kao i uvek Zvezda igra u nikad slabijim takmičenjima i sa nikad slabijim protivnicima a oni dominiraju protiv veličina, ali nemaju sreće. Dakle, partizanovci na UEFA listi, Olimpijakos je 29. a Sparta Prag 40. Da li je to baš tolika razlika kao da ste igrali sa Realom? Sa druge strane vi ste 124. a Zvezda 220. Dakle vi ste ispali od kluba 95 mesta bolje plasiranog od vas rezultatom 3:5 i sa jednim nerešenim, a Zvezda je dva puta pobedila, ukupno 3:0 ekipu koja je 180 mesta ispred nje. Ovo su činjenice bez obzira ko za koga navijate i prestanite već jednom da da mlatite praznu slamu i tabelama u ekselu.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Nervozan sam , dlanovi se znoje , ne mogu da sjedim na jednom mjestu , hodam po sobi kao da nisam normalan ... ajd počinji više poludjeću !

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

E ovo je KLASA, postovana redakcijo. Dva kuci, jedan u gostima, bez primljenog gola. A ne ono sto pimpla na sredini, glumeci dominaciju, a uteraju mu 5 komada.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dobro bre srbi, da li ćete ikada saznati šta je zdrav rivalitet? bravo zvezdo!
(mentalitet, 03. avgust 2017 21:50)

Zdrav rivalitet podrazumeva da oba rivala budu zdrava!
E,sad,kada neko slikom slavi groblje,krstače i likvidaciju dece,to je bolest...zdrav i normalan to ne može da uradi!

neutralni felsh

pre 6 godina

Vatreni sam navijac Partizana ali posle sramnih igarA protiv Grka jos jednom mi je moj klub pokazao koliko je sitan I nebitan. Sva je sreca da imamo komsija koje i znaju i umeju da igraju. Posle trideset godina ljubavi koje sam dao Partizanu, tom smesnom klubu, na ivici sam prestanka navijanja.
(mile dodik, 3. avgust 2017 21:42)


nemoj mile, vrati nam se i oprosti ako mozes.

deki

pre 6 godina

Veliki sam navijac Partizana, mrzim Zvezdu iz dna duse, ali veceras navijam za njih zarad dobrobiti naseg fudbala, nadam se da ce Srbija po prvi put imati dva predstavnika u grupnoj fazi LE. :)

militto

pre 6 godina

Ne znam sa kakvim igračkim kadrom raspolaže Sparta ali ova taktika Stramaconija idi i centriraj u 16 totalno odgovara Zvezdi. Savic i Talek dobro skacu, a krila Sparte totalno bezopasna. Bas me zanima u sta su oni uložili 10 miliona.

Toto-ko-tunjo-daje-kad-mu-trazi

pre 6 godina

Igrali sa Spartom a pominju Partizan, koji kompleksi :)))
 (Filip Must Play, 3. avgust 2017 21:09)

Pa kako ono rekoste "nikad slabija Sparta", te i nije neka mustra pisati o njima i zato se obracamo "klasi" koja talasa musemu. A i ne znam koliko bas Cesi ovo citaju, ali vi zato upijate svaku rec.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kakva kukavicka igra zvezde u drugom poluvremenu ovo je uzas..
(ja, 03. avgust 2017 20:48

Kao i sinoć Olija?
Dečko,rezultat u ovim utakmicama su jurili Sparta i naš mali komšija,za Oli i Zvezdu poslednjih pola sata čisto otaljavanje,ali čisto!

Toto-ko-tunjo-i-komsijske-kukuvije

pre 6 godina

Igrali sa Spartom a pominju Partizan, koji kompleksi :)))
 (Filip Must Play, 3. avgust 2017 21:09)

A sta ti radis ovde, malisa?

Kolee

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci, vidjecemo komentare posle sledeceg kola kvalifikacija! P. S. Najezim se kad procitam kako odlicno igramo u Evropi, pa evropu jos mozemo da sanjamo, treba prvo proci dva, tri kola kvalifikacija pa tek onda reci kako igras evropu, fudbal nam je na dnu, u blatu, pogledajte samo Hrvatske klubove, izbacuju mnogo jace protivnike, pa mogu da zamislim kako bi prosla Zvezda protiv PSV-a, cetiri kluba su im prosla u sledece kolo kvalifikacija za LE, i jedan u LS, a mi se hvalimo nekom igrom, pa nije Olimpijakos Barselona, i nije Sparta Atletiko madrid!!!

Hell

pre 6 godina

Zvezda ovo lagano prolazi,odbrana Sparte je kao svajcarski sir a napad nedovoljno dobar. Igra Zvezde a i Partizana pomalo vracaju veru ali videcemo,pravi izazov bice plej off. Uz malo srece imacemo 2 kluba u grupi Le sto bih jako voleo,mada znajuci nas mentalitet ne bi me cudilo i da oba lagano ispadnu..

dr Mabuse

pre 6 godina

Digitalni RTS i njihovo konstantno: IZVINITE ZBOG PREKIDA PROGRAMA
Najgori javni servis na svetu ikada i pre saznam dešavanja na terenu na B92 nego na RTS-u.
Sramota!

Stari Taja

pre 6 godina

Zlobnici nikako da zaborave Zvezdi sto je bila prvak Evrope i sveta te uz mnoga proleca u Evropi, igrala i u finalu kupa Uefa(nasdledniku kupa Sajamskih gradova te predhodniku Lige Evrope)Istorija ova dva kluba nema dodirnih tacaka, sem sto su oba osnovana u Beogradu.

pedja 71

pre 6 godina

Bravo, prva ljubavi.
Nego, pitanje za partizanovce, koji tuguju dve veceri za redom: izbrojaste li one tri stopostotne sanse Zvezde, ili brojite samo one Spartine na kraju, kad je sve bilo gotovo?
Ako cemo po vasi merilima, trebalo je da bude 3:3, ili 4:3 za Zvezdu, zar ne?
Pozdrav za Danila, nadam se da mu je normalan krvni pritisak, zna on zasto.

Knez

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju. 
(Stari Taja, 03. avgust 2017 21:49) 

Evo da ti objasnim u dve reči: "veličina države"...a evo i malo šire.. Dok je rivalstvo (mržnja) mogla da bude okrenuta prema Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Rijeci, Beogradu...tada nije postojao takav problem. Kad je knjiga spala na dva slova, onda tako mora. Recimo, navijači Intera i Milana pred svaki derbi zajedno piju...ali kada dodje Juventus to je pakao...ili Napoli i Djenova piju regulare, ali ako dolazi Roma to je pakao...isto tako slicno je u Holandiji..Amsterdam, Roterdam, Ajndhoven... u Francuskoj Pariz, Marsej, Bordo, dok recimo u Grčkoj imaš dva grada, pa veličina zemlje i ne utiče toliko, oni se mrze svi međusobno...ili u Rusiji gde imaš Moskvu od 20 mil stanovnika pa za svaki klub navija minimum 3 miliona ljudi, pa se izbise medjusobno..itd. Sve u svemu " veličina zemlje" odnosno broj ljudi je presudan. Srbija 6 miliona ljudi, dva kluba u gradu od 3 miliona...neminovno dolazi do mrznje.

ahahhaa

pre 6 godina

najjace mi sto su Partizanovci pricali da ce Zvezda izgubiti i da jedva cekaju cetvrtak posle poraza od Olimpijakosa da se oni nama smeju, pa su posle pobede govorili da je Sparta ocajna, da se nisu uigrali, blablabla, pa su onda govorili da dns ispadamo, i gle sad cuda.....Pricaju kako je Sparta u rangu JSL.

ne, nego Zvezda igra bolje nego ikada, iskreno.

inace, podrzavao sam, i uvek cu podrzavati Partizan kada igra evropu, iako sam Zvezdas.
nisam ogranicen kao vecina, samo vam sada iznosim sta se pricali.
hvala i prijatno

w2

pre 6 godina

I Zvezda prošla i partizani-statističari zadovoljni. Poslednjih deset minuta su ih oduševili kada je Sparta imala to'lko šansi da je "lagano" mogla da prođe dalje. Videlo se da je Terza bio u svlačionici jer je Rosicki ubačen tek na kraju. Željko Pantić se definitivno uverio da su pražani u rangu Mladost Lučani, Voždovac a Zvezda daleko ispod svih njih.

Millennium

pre 6 godina

Šal i ostali rekviziti 30 evra. Karta za utakmicu, 15 evra. Kada domaći navijači isprazne tribinu dvadeset minuta pre kraja utakmice, neprocenljivo.

Nemke

pre 6 godina

Boaći mašina za davanje golova !!! Vi samo plačite i pričajte kako on nema pojma...on bar ne ceka gresku golmana da bi dao gol,vec reši to kao pravi napadač.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sparta je bila treca u ligi sa velikim bodovnim zaostatkom iza prve dve ekipe. Olimpijakos je bio sampion, ako me razumete. Jedva cekam derbi, bice to dobar meč, samo da sudije ovog puta budu nevidljive...
(Mare, 03. avgust 2017 19:49)

Junajted je bio sesti, a Partizan prvi. Razumemo te savrseno.

AleksandarRS

pre 6 godina

Bravo Zvezda. Grobar Banjaluka. Pozdrav za normalnu Srbiju i cestite ljude koji su uz Zvezdu i Partizan, nebitno koje boje vise preferiraju.

koshke

pre 6 godina

prvo poluvreme odlicno,drugo poluvreme ocaj kao pod palicom sveznalice Božovića.Verovatno se dogovorili na poluvremenu da se povuku i odigraju na kontre i videlo se koliko je to opasno.Ako tako odigramo play off protiv nekog ozbiljnijeg kluba napunice nas za sve pare.

Doktor

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58
Ma strašan je partizan... pokidao. Pet golova u dve utakmice ne bi primio ni Borac iz Ostruznice.

goxi

pre 6 godina

Dok se mi svadjamo dal je bolji Partizan ili Zvezda, s druge strane Hrvati razbijaju. U 4. kolu kvalifikacija imaju jednu ekipu u LS i najverovatnije 4 ekipe u LE.

Zasto Srbi...!?

pre 6 godina

Nije mi jasno cemu grobarsko-delijska prepucavanja kod inostranih utakmica... pa zar nije ponos da tvoju drzavu predstavlja sto vise klubova u evropi, svetu...ja sam delija, pa mi je bilo drago kada je Partizan igrao i ligu sampiona, i ligu evrope i evroligu u basketu... ne mozemo mi dalje od komsije i krave... :(

mjjlvc

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Čestitam, dobio si, ali ne svotu.

Mailman

pre 6 godina

RTS vaše pravo da gledate prekid programa...
(Ilija Čvorović, 03. avgust 2017 19:41)
Ajde decko ne pali se, problem je u Ceskoj ja sam gledao preko nekog grckog kanala i tamo je bio prekid

Jova

pre 6 godina

Ljudi sta odgovarate navijacima ovog malog kluba sto se ubacuju ovde.Nasa ZVEZDA je pobedila idemo dalje bre.oni od muke bre pisu ne znaju sta ce sa sobom.kulirajte ih.mi idemo dalje bre.ZVEZDA MI JE SVE........

Aca

pre 6 godina

'Neko dominira a neko pobedjuje'
Neko igra sa prvakom Grcke za Ligu Sampiona a neko sa trecom ekipom Ceske u drugom kolu za Ligu Evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vlada, 3. avgust 2017 21:11)
Samo si zaboravio jednu sitnicu - neko igra i gubi a neko pobedjuje.

Batko

pre 6 godina

Koji su jadnici ovi iz Sparte!? 
Pa ovo bi Radnički Niš odrao!!
(Dušan, 03. avgust 2017 19:34)

ОВА СПАРТА ДА ЈЕ МАЛО БОЉАН ЗВАЛА БИ СЕ СПАРТАК СУБОТИЦА
(КРАГУЈЕВАЦ П.Ф.К., 03. avgust 2017 19:34)

Аматери из Чешке,ово је ниво Младости из Лучана.
(nik sloter, 03. avgust 2017 19:33)

Sta reći, a ne zaplakati... sreća da niste iskompleksirani..
Momci, pa zar za sendvič i po ovoj vrućini ?!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 3. avgust 2017 19:28) # Link komentara

Jedva prosli Buducnost.Oly vas odradio sa 30% snage!

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor! 
(Adriano_Galliani, 03. avgust 2017 19:25) 

Mislio sam da je Danilo najisfrustriranije crno belo dete na ovom sajtu, medjutim ni tebi kompleksi ne daju mira, opasno pretis da ga nadmasis...a to nije uopste lako!

Milan

pre 6 godina

(Nicky boy, 3. avgust 2017 21:02) # Link komentara


Odradili smo ono sto je Olimpijakos uradio vama...Kad je sve bilo gotovo pustili smo Spartu kao oni vas da malo napadaju i da misle da su dominirali i da su ne zasluzeno ispali.I da da su klasa....

Mita

pre 6 godina

Bravo moja Crvena zvezdo,peta utakmica bez primljenog gola,uz dobar zreb do Lige Europa,da se vratimo konacno u Evropu! Napred Delije svi na stadion u sledecem kolu!

HanSolo

pre 6 godina

Veliki sam navijac Partizana, mrzim Zvezdu iz dna duse, ali veceras navijam za njih zarad dobrobiti naseg fudbala, nadam se da ce Srbija po prvi put imati dva predstavnika u grupnoj fazi LE. :)
(deki, 03. avgust 2017 19:27)

E ovakvih nam treba u većem broju u Srbiji!! Za DOBROBIT Srbije!! Hvala duboko za vrlo dobre i fin komentar.. Takvu slogu treba sačuvati srpskom narodu.

lo.ol

pre 6 godina

10 miliona evra uloženo u pojačanja ovog leta? Tim vredan 40 miliona evra? A naspram Zvezde izgledaju kao Spartak iz Subotica! Kakav fudbal igra Zvezda!

Dzoni

pre 6 godina

Аматери из Чешке,ово је ниво Младости из Лучана.
(nik sloter, 03. avgust 2017 19:33)

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...
Sta vas je navelo da promenite misljenje?

Zvezdas

pre 6 godina

Sparta za sredinu JSL...realno
(+41, 03. avgust 2017 19:39)

I Irtis za sredinu i svakog ko dobije zvezda je za sredinu, koji je sledeci tim koji cete da omalovazavate???

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Zvezda je prošle godine bez po muke ušla u playoff a vi se mučili od 2. kola ... Gde vas je moćno Zaglebje izbacilo, pozz ...

analiticar_amater

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto? (Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Mi prosli dalje uz dve pobede, pa ti pravi fore koliko god ti drago.

Toto-ko-tunjo-i-uplakani-djecarac

pre 6 godina

20 godina se ovaj naslov drzi u pripravnosti pa kao 'ajde danas da ga stavimo da se ne ubudja...smeh do suza i od maestralnosti i od protivnika a najvise smeha izazivaju paljevine iz rupe...
 (dr feelgood, 3. avgust 2017 21:43)

Dobro da se ne secas naslova, ali objavljenih, pre 25 i vise godina. Bilo je tu svega i svacega, ne samo Huventuda i te, ruku na srce, lepe sportske price. Carobno vreme, padali velikani na Marakani, Sparta i Olimpijakos su bili cak i pozeljni rivali. Kazem carobno vreme, bogovi su hodali Marom, a magovi navijali za Zvezdu.

Millennium

pre 6 godina

Nije mi jasno cemu grobarsko-delijska prepucavanja kod inostranih utakmica... pa zar nije ponos da tvoju drzavu predstavlja sto vise klubova u evropi, svetu...ja sam delija, pa mi je bilo drago kada je Partizan igrao i ligu sampiona, i ligu evrope i evroligu u basketu... ne mozemo mi dalje od komsije i krave... :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto Srbi...!?, 3. avgust 2017 23:07)

Razumi. Raspust, roditelji nisu dali da se izađe napolje, pa moraju deca negde da se izduvaju.

Mhmm,brej,indijanac

pre 6 godina

Najlegendarnija izjava nekog sportskog komentatora je ona kad Pantic posle 2:2 na Marakani sa Bajernom kaze..CRVENA ZVEZDA OD OSLOBODJENJA PRAKTICNO OD POSTOJANJA NIJE SIJALA OVAKO...Ja ipak zivim za taj dan kada ce opet da zasija bas tako...imam 32..mogu se nadati bar jos 40 god...Nek se Marakani vrati stari dani...

drekter

pre 6 godina

zasto covek forsira ovog milica nije mi jasno, covek nista dobro nije uradio za zvezdu na bilo kojoj utakmici koju je odigrao do sad. daj radonjica ili guraj 4-4-2 sa pesicem

koshke

pre 6 godina

ovi sa rts-a izgleda namerno prekidaju prenos!tako je juce bilo kada je partizan igrao,na rts prekid programa a na areni pici prenos samo tako

Pix

pre 6 godina

IZVINITE ZBOG PREKIDA PROGRAMA - RTS

A ja na Zakintosu, nasao kafic sa dobrim netom posto je ocajan u vili da gledam preko neta utakmicu i potrudio se da nadjem sa dobrim netom kafic kad ono ne zeza net vec rts jaoo a sada skoro svi placaju u zemlj, koliko ie to para ljudi a amaterski se radi pa ovo je ludnica..

Wllaxy

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Ja se najiskrenije nadam da JESI stvarno uložio te pare kao što kažeš iako sam gotovo siguran da po običaju pričaš u prazno...

Ivan

pre 6 godina

GOTOVOOOOOOOOOOO!!! ZVEZDAAAAAA MAJSTORI BRAVOOOOOO!!! Idemo bre u LE sigurno, ova igra danas u Pragu OBEĆAVA mnogo!!! BRAVO MAJSTORI, BRAVO BOAĆI LJUDINOOOOOOO!! :-)

Stari Taja

pre 6 godina

Na srecubio sam ocevidac svih zvezdinih proleca i oba finala u Evropi.Prosli smo dalje u kffalifikacijama al se ne nadamo previse.Liga bam je preslaba za vece domete.

Svrca

pre 6 godina

Nista, to je to, pobedili smo jednog velikana u dve utakmice bez primljenog gola i idemo dalje bez euforije. Ne, kao neki sinoc koji slave ispadanje bez pobede u dve utakmice i sa pet komada u mrezi. Bravo Zvezdo.

Billy Piton - akademik

pre 6 godina

@ pepino & nicky boy

Momci ili deco , neko primi 5 komada za 10 - 15 ili 180 minuta - isto Vam dodje , ali adresa tih " primača " je u Humskoj !
Ne zaboravite to - nikada !
( Inače ste poznati ljubitelji petardi , još od lige SFRJ , a i kasnije u Evropskim izletima ste par puta popili petardinjos - bez blama - kući ili u gostima ) .

Mesar

pre 6 godina

@2:1 za Spartu.... Ko ne veruje neka sutra kupi novine
(Alo Alo, 3. avgust 2017 20:11)

Iste one u kojima ce pisati da je plata, u proseku, 500e i da ne radis za senvic?

ali zvezda je to

pre 6 godina

Došli Spartanci da gledaju Evropskog i svetskog šampiona. Napunili stadion da vide kako igra najveći klub na Balkanu. Izvinite nemoj ovo nekog da vređa

Евроталибан

pre 6 godina

Ако не смеју да играју са најјачим не треба ни да играју Лигу Европе

Toto-ko-tunjo-glancajuci-Usatog

pre 6 godina

Bravo, majstori!!! Miloje silo!!! Naravno, "nikad slabija Sparta u istoriji", koja je po komentarima nakon zreba trebalo da nas napuni. Kako god, ovo dodje i kao svojevrsni omaz talasanju museme protiv Olija, te uzivajte.

keppa

pre 6 godina

mile dodik, 03. avgust 2017 21:42)
nisi ti nikakav navijač Partizana jer pravi navijači su uz klub i u pobedi i u porazu
igrali smo kako smo igrali, kao i Zvezda
i jedne i druge čeka još jedna utakmica i od toga zavisi svima cela sezona

vericane

pre 6 godina

Koliko bi dooobrooo bilo da i Zvezda i Partizan udju LE.... Kakav bi to spetakl i kakva festa bila na barem pola sezone... Da se sa obe strane brda trese od navijanja! !!!

Džoni

pre 6 godina

Ovo petnaestak minuta pred kraj malo su pustili da Borjan pokaže kakav je golman da ne bude da je branio dve utakmice i da nije ni jednom intervenisao.

Ola

pre 6 godina

I Sparta i Oli su mnogo bolji od Zvezde i Partizana. Al eto. Kasno su poceli sa pripremama, potcenili nase klubove a i treba naci motiv za igru protiv klubova kakvi su nasi. Sa druge strane stoji da su Zvezda i Partizan mnogo dobro igrali. Davno nisu igrali tako dobro neku evro utakmicu. To jeste za pohvalu.

Partizanovac

pre 6 godina

Gledam vas i ja i navijam za vas, naravno. Super igra Zvezda, sve pohvale za fizicku spremnost, borbu u odbrani i istrajnost u napadu. Tako se igra fudbal, trcanje i efikasnost u napadu! Ajde pa da se borimo i vi i mi za LE!

prodigyCZ

pre 6 godina

Gledam i ne verujem,je li ovo moja Zvezda ili Atletiko Madrid...sve je super osim RTS-a,mora svaki put da im zabaguje slika pa to ti je,kao nije do nas,aha,jednom sam namerno proverio,prebacim na arenu bila neka utakmica lige sampiona kad ono kod njih radi.ccc,i jos treba da im placas pretplatu...

ropeic

pre 6 godina

Ne lupetajte sa prekidima prenosa jer je svugdje ovako. Kod nas u RS prenosi kablovska televizija Elta i bili su prekidi što znači da je do satelitskih veza ili do uređaja koji šalju signal iz Praga. Naprijed Zvezda!

Bugi

pre 6 godina

Ovo je prava Zvezda.Ovako da smo igrali prosle godine mozda bi prosli Bugare i otisli u LS,ko zna.Uz malo srece na zrebu mozda mozemo i u grupe LE.Jedno pitanjce za Zvezdase,sta mislite ko je bolji napadac po vama-Ricmond Boaci ili Hugo Vieira dok je igrao kod nas?Resetao je i Hugo opasno

high

pre 6 godina

Pre 15 dana bilo je pitanje da li ce Zvezda da primi 5 komada i u Ceskoj i u Beogradu, ili samo u Ceskoj...  Sta vas je navelo da promenite misljenje?
 (Dzoni, 03. avgust 2017 19:51).
Tvoji komentari na nivou osnovca...
(xxx, 03. avgust 2017 20:02)

Za tebe je i to previse.

Laki

pre 6 godina

Zvezda deluje kao tim, ali brate ova Sparta je u rasulu, vidi se neko trvenje unutar ekipe, trener bezveze, anemija-treba Zvezda da ih nakanta.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 3. avgust 2017 20:03) # Link komentara

Vidim oziveo si posle velikog remija protiv Olimpijakosa!

igor

pre 6 godina

Gledajuci zadnjih 15 minuta ipak je dobro sto Rosicki nije igrao obe utakmice od pocetka,napravili su nam 5 sansi otkad je usao.


Nasi su se opustili i ovi dobili sanse, inace nemaju sanse protiv nas.

Knez

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Došli došli i to sa 5 u mreži....a neki će i da prođu. Da vam nije titule već odavno bi se sunčali i brčkali..

Indoktrinacija

pre 6 godina

Oni koji su pricali da Sparta veze nema, treba znaju da je Sparta proigrala onog trena kada je Zvezda stala. Da li je razlog nase "gotovo je, lako cemo" ili umor ne znam ali Milojevic bi morao da poradi na tome. Zvezda takticki u ove dve utakmice fenomenalna. Ne pamtim kada sam gledao ovako organizovanu moju Zvezdu. Naravno, nismo bili u poziciji u ovom dvomecu da jurimo rezultat tako da tu ostaje znak pitanja, kako bismo se ponasali u takvoj situaciji. Opustanje kod zbirnog rezultata 3:0 nije tragedija ali treba da upozori. Borjan odlican! Konacno (na duze staze nadam se) krsten golman. Kanga dobar ali cesto brze deluje od ostatka ekipe a to nije njegova greska. Covek je u 1 poluvremenu bukvalno zakljucao loptu uz sebe. Le Talek-Savic iznenadjenje. Dok su imali koncentracije igrali skoro bez greske. Milica svi kritikuju, decko obavio zadatke koje je dobio od trenera i tu nema diskusije, rezultat pravda i njega i Milojevica. Boaci, sta reci?! Pravi spic, predator dobar realizator. Nista vise ne mozemo da trazimo. Jovicic, malo su mu noge brze od pameti ali nema veze, odlican u sredini. Eto, posle mnogo leta docekasmo da eliminisemo favorita i to na kakav nacin. Cisto kao suza! U 4 rundi, sta god da urade ja sam zadovoljan. Igraju fudbal bre, a to nema cenu! Bravo Zvezdo!

sotir

pre 6 godina

Sijaj zvwzdo zvezdice crvena lepotice.... dok ti zvezdo sijas mome srcu prijas... jer si zvezdo zvezda sjajna teces kao reka rajna i dok gol daje boaće ja od srece skidam gaće. Ajmo zvezdoooo

ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOO

pre 6 godina

77′ Одличан покушај Бен Хаима, који погађа стативу. Прва стопостотна прилика за Чехе у овом двомечу, након 166 минута игре.

NoName

pre 6 godina

... prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja..? Ja koliko se sećam Zvezda je i prošle godine igrala plej of lige Evrope, a prošla godina nije bila 2012-a.....

slobinator

pre 6 godina

Kaj tak brzo želite ispast, budemo ti ispunili želju ;)
(Zgb papasito, 3. avgust 2017 22:06)
naravno ni sam ne veruješ u to jer znate da bi vam se tresle gaće na marakani.ipak ako treba da se sretnemo neka to bude u grupnoj fazi.pozdrav.

4k4.Dex

pre 6 godina

Partizan ce ako bude povlascen a verovatno hoce uci u LE, nema razloga da ih izbaci neka slabija ekipa. Zvezda tesko, ne verujem da ce zreb biti povoljan... samo realno. Sto se tice igre Zvezda zaista odlicna najvise mi se svidja pozrtvovanost a pre svega fizicka sprema. Dugo nisu ovoliko trcali. Naravno sreca da je Sparta jako neuigrana ekipa (kao i Olimpijakos), pa je bilo prilicno lako ali opet, mnogo kostaju mnogo su se pojacali i ovo je veliki uspeh Zvezde da barem malo bodova pokupi u evropi izbacivanjem velikih favorita. Sve u svemu svi klubovi iz regiona su prosli sto je stvarno pravo cudo.

cole

pre 6 godina

jovicic, stojkovic i radonjic, u pravom smislu tih reci, PRAVA pojacanja. ne pamtim sezonu koju smo zapoceli a da smo tako pametno pazarili. nego, dobismo li konacno i golmana kojem se moze verovati i ko je pravi komandant odbrane?!? ne znam kako vama, ali meni borjan i te kako uliva poverenje. nisam verovao ni malom diki svojevremeno, jos manje kocicu, randjelovicu, bajkovicu, rajkovicu, kahrimanu, manojlovicu, ali ovom borjanu verujem. ne znam zasto. nadam se da me nece demantovati. srecno, zvezdo sutra na zrebu!

Stari Taja

pre 6 godina

Bio sam ocevidac svih utakmica zvezde u Evropi, od 78-92 godine, svih evropskih proleca i oba evropska finala.Ne volim Partiizan, ali navijam za njega kada igra medjunarodne utakmice, nekada smo i mi Zvezdasi isli da gledamo komsije u medjunarodnim utakmicam, tako da ne shvatam mrznju.

Nebo

pre 6 godina

sada prosao pored lepotica koje prodaju salove...hmhmhm
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lesa, 3. avgust 2017 18:27)
Jesi pazario šta? :-)

Doktor

pre 6 godina

ono sto smo videli u poslednjih 10 minuta je prava Zvezda. Samo sam realan.
(Slavisa, 03. avgust 2017 20:50)
Nisi realan nego bolesno ljubomoran i nesrećan.

Milojko

pre 6 godina

I mene je kao Grobara iznenadila odlicna igra Zvezde u obe utakmice i vise nego zasluzen prolazak dalje a ova Sparta je realno vise nego smesna ekipa i jadan taj gazda kluba kome ovi prevaranti od igraca i menadzera uzimaju lovu....i daj boze da i Zvezda i Partizan nekako udju u LE i da nam malo razbiju monotoniju i camotinju od nasih jadnih zivota ovde .....

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nismo ovako dobro igrali jos od one generacije kada smo ispali od Milana,buduceg sampiona,pre jedno desetak godina,prijatno iznenadjenje,moram da priznam da sam mislio da ce nas Sparta odvaliti od zivota,samo ovako neka nastave.

danguba

pre 6 godina

Daj nam Bože Dinamo, samo toliko tražim...
(kamiondzija, 3. avgust 2017 23:34)

Prijatelju, daleko smo mi od Dinama. Lose bismo se proveli.
(cz, 4. avgust 2017 04:17)

Dinamo dugo nije bio losiji. Trenutno nemaju ni ozbiljnog trenera, ni ekipu, djeluju razbijeno i neorganizovano, a nemaju ni navijace, iako bi ih Zvezda mogla motivisati i mobilisati.
Realno, Zvezda ako ponovi borbenost i igru kao protiv Sparte, ladno prolazi Dinamo.

tupak šakur

pre 6 godina

Svaka čast!Neverovatno me oduševljava podatak samo 5 prekršaja nad protivnikom!E tako se igra a ne samo krljanje i nemoć,ovo na kraju malo se opustili,inače Le talek-Savić extra,ko bi rekao!

Dejan 1989

pre 6 godina

Bravo,bravo ali trebali smo da ih sameljemo i damo jos jedan ili dva gola........Samo da nas pogleda sreca sutra..............................

nemke

pre 6 godina

Utakmica je resena u 19. minutu! Kasnije se samo "otaljavao" posao do kraja... Svaka cast igracima i strucnom stabu!

Ps: Ne poredite Oli sa Spartom, klubovi imaju iste probleme, kasno poceli pripreme i jedni i drugi, velike promene u igrackom kadru i nedostatak nekoliko standardnih igraca! Ishode znamo!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Zvezda odlicna, navijaci po obicaju nastavljaju da upropastavaju klub. Teska je to seljana. Te baklje vise niko i ne pali osim ove nase i ostale balkanske cobanije. Mnogo glup nacin da iskazes svoj identitet
(Lazni Mile, 03. avgust 

Mile,prijatelju,šta ti je?
Hajde polako,pokaži gde je levo...e,tako,sad pogledaj ko je palio baklje...česi,Mile,česi....

babaroga

pre 6 godina

Pokusavam realno da sagledam ovih 180 minuta. Zvezda bas dobra. Pre svega discplinovana i pametno vodjena. Milojevic izvlaci maximum i momku svaka cast.
Sparta sa druge strane veliko razocarenje. Pre svih nacin na koji je njihov trener vodio oba meca. Stramaconija bih veceras otpustio jer nije poceo sa Rosickim koji je i u ovim godinama klasa. Ali time neka se bavi Sparta. Odosmo dalje i cekamo sutra protivnika. Bez euforije. Bilo je dosta toga i veceras sto moze i mora.da se popravi. Bravo Zvezdo.

pustite komentar

pre 6 godina

Upsss ... ili je bilo obrnuto?
(Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Upsss...tvoj bol je neizdrziv,znam. Proci ce,ali ne moze preko noci! Pati!

Lka

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto? (Nicky boy, 03. avgust 2017 21:02)

Mi, taman, koliko treba,a vi?

malisa

pre 6 godina

Čestitam komšije, bili ste mnogo bolji, posebno u finišu utakmice. Realno, trebalo je da bude 5:0 za Zvezdu. Kud sve one šanse promašiste, pa stativa, pa prečka, onaj češki golman prosto nije znao gde mu je glava.

Upsss ... ili je bilo obrnuto?
(Nicky boy, 3. avgust 2017 21:02)
---

To je kada ne umeš da čestitaš domaćem timu koji je prošao dalje...

Komšije samo hrabro, pozdrav i čestitke od nekolicine Partizanovaca sa Starog Grada!!

oberin martel

pre 6 godina

samo u poslednjih 7 minuta ste mogli da primite 3 gola lagano
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 3. avgust 2017 20:58)

Mogli ali nismo. A vi mogli a i jeste .

mile

pre 6 godina

Konacno da i mi nekoga prodjemo bez muke. Malo nervira povlacenje u poslednjih 15 minuta, ali verujem kada jos podignu fizicku spremu da se to nece ponavljati. Milojevic majstorski skockao ekipu. Alal vera i hrabro na Ligu Evrope bez obzira na ime protivnika u plej ofu

Slobinator

pre 6 godina

hteli smo da ih pustimo da izjednače jer su bili korektni I skandirali su Kosovo Srbija,ali šta vredi pa su smotani pa ne znaju.a I ovaj Borjan se brate zainatio pa ne da!

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Toliko si iskompleksiran da boli,zao mi je sto takav tip navija za Milan.
(Zeljko 92 (Notingem Forest), 03. avgust 2017 19:45)

Taj ne navija ni za koga, taj samo zna da mrzi sve sto je crveno belo...mrznja, kompleksi i isfrustriranost su odlike tih "ljudi"...

Mladen cg

pre 6 godina

Za divno čudo, javni servis Crne Gore prenosi ovu briljantnu utakmicu C.Zvezde,( trenutno je kraj prvog poluvremena), i to nakon petnaestak godina! Tako da navijaci mogu nesmetano da prate utakmicu.

anica

pre 6 godina

@Laki
To ste pricali I protiv Florijane...kako se ne dokazuje kvalitet takko...samo polako, samoooo lagano...vazno je samo da smo zajedno..
Ps.ovaj nas golman isti moj komsija Boza

samo pozitivno

pre 6 godina

prvi komentar za zvezdinu vest u zivotu (da nije basket, a 2005 nije bilo aplikacije). 75 min. slicne dve utakmice, sto najvise raduje, prva naravno dosta jaca. Definitivno nije slucajno. Malo srece sutra na zrebu i mozemo da se igramo

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovo si im rekao da igraju drugo poluvreme????Sram te bilo,ziherasu jedan....Ekipe koje ovo rade ne doguraju daleko....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZ99, 3. avgust 2017 20:44

Zvezda je prema ocekivanjima i realnim mogucnostima vec dogurala daleko. Plasman u plej of je nesto sto na pocetku sezone niko nije ocekivao.

Chicor1389

pre 6 godina

Bravo Zvezdo.Samo hrabro u play-off-u.Da odigramo kako umemo pa šta bude.Nadam se da ćemo imati sreće na žrebu.Sreću treba zaslužiti, a ovi igrači su je sigurno zaslužili.Delije slavimo!!!Sve pohvale za Spartine i naše navijače!!!

Ola

pre 6 godina

Isti takav gol Zvezde su dali i 91 godine. Kombinacija Binic do Panceva i gol. Bajern su tad pobedili sa 2:1. Mogli su i sa vise. To je tad bio vrhunski tim Bajerna. Posle toga se zna. Finale sa tada ubedljivo najskupljim timom sveta, sa Olimpikom.

alfa

pre 6 godina

ono sto smo videli u poslednjih 10 minuta je prava Zvezda. Samo sam realan.
(Slavisa, 03. avgust 2017 20:50)

Blago nama kada 80 minuta mozemo da se pretvaramo da smo bolji od tima koji duplo vise vredi

Kosjan

pre 6 godina

Radujte se!!Partizan bez po muke dosao u plej of a vi se mucili od 1 kola!!
(Grobar, 03. avgust 2017 20:58)

Tako je ko Zvezda prosle sezone...A vi ispali od Zaglebja

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.
(Skywalker, 03. avgust 2017 21:07)

Da,da,jeste,samo si ispustio jednu stvar,ako cemo da se igramo ŠBB KBB. I u prvih 20 minuta smo mogli da damo jos 3 komada,pa da Sparta ne mora ni da izlazi na drugo poluvreme. A,ako bi izasla mogla je da primi jos jedno dva komada. Pa,posle moze da da jos 5 u poslednjih 15 minuta,slobodno.

NoName

pre 6 godina

sada prosao pored lepotica koje prodaju salove...hmhmhm 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lesa, 3. avgust 2017 18:27) 

Jesi pazario šta? :-)
(Nebo, 03. avgust 2017 19:23)

Šamarčinu.... Još bridi.

Nikola

pre 6 godina

@Nikola
Šta tu ide na ruku Partizanu što je Zvezda prošla? Više timova slabije rangiranih? Kako kada Zvezda ne može da igra sa nama u kvalifikacijama za LE niti da bude u grupi? Dakle,ništa ne dobijamo njenom pobedom - premalo da bi dobili nervni slom a dovoljno loše da nemamo čemu da se radujemo.Realno.

Pa ispao je tim koji je bolje rangiran od nas (Sparta), takođe su ispali Bordo i Astra koji takođe imaju bolji koef. Potrebno je da ispadnu 6 timova sa boljim koef da bi mi ušli u nosioce, za sada su 3 ispala, na dobrom putu da ispadnu su Midjeland i PSV, Gent igra vrv produžetke i ima igrača manje, tako da sve je moguće. Ne možemo sa Zvezdom da igramo ali msm da bi nam lakše bilo igrati sa Škendijom, Rozemburgom, pa i Osijekom (mada su nezgodni) nego sa Zenitom, Milanom, Bilbaom. Ili pak misliš da nije??

kris

pre 6 godina

Posto ovi favoriti ispadaju kao ludi,bilo bi spektakularno da parovi budu Zvezda:Dinamo i Partizan:Hajduk.Nisam siguran da je moguce,ali bi me veselilo.

Suke

pre 6 godina

Ајмо Спарта, само стрпљиво, полако, можете ви то!
(Цаки, 3. avgust 2017 19:07)

Puko lovu na kladzi a? Neka, i treba.

Филип

pre 6 godina

Напред, Звездо! Само храбро и само паметно! Није срамота испасти од ових! Ви сте наш понос!

Hell

pre 6 godina

Sta sam reko,odbrana Sparte kao svajcarski sir,a u napadu nemaju sanse da daju nijedan a kamo li 4,to ni u ludilu. Sada ostaje da vekamo zreb i da se nadamo najboljem mogucem ishodu

analiticar_amater

pre 6 godina

Spartu mozda prodju, moj Milan nece! Nema Evrope za FMP Zvezdaspor!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 3. avgust 2017 19:25)

Nemojte sad tako, kako sad od jednom Spartu mozda prodjemo? Zar niste rekli da ceda nas tuku 3:0 u Beogradu i 5:0 u Pragu?

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 3. avgust 2017 19:33) # Link komentara


Secam se tvojih komentara kako ce nas Sparta odrati 5:0!Otkud nagla promena misljenja i da su amateri?Ah da Zvezda vodi....

Ali zato ste vi pokazali klasu protiv Olimpijakosa koji je igrao sa 20% snage...

DedaMiloje

pre 6 godina

2:1 za Spartu.... Ko ne veruje neka sutra kupi novine
(Alo Alo, 03. avgust 2017 19:06)

Pa u Alo je i moguće, nisi ništa pogrešio.

ford

pre 6 godina

Otvorim komentare i sta vidim!?Gomilu isfrustriranih pojedinaca koji svoju nemoc manifestuju poredici Spartu sa Spartakom iz Subotice!!Pa zasto!?
Do poluvremena kada pisem ovo,Zvezda je dominantniji protivnik,zna sta hoce i kako to da ostvari!
Meni licno je zao Partizanovog ispadanja sinoc jer realno Oly je uzasan tim koji je trebao biti pobedjen ali se pokazalo na delu ne znanje srpskih ekipa,kojeg smo se i mi plasili uoci ovog dvomeca nauceni prosloscu da se ne nadamo previse,ali su nas momci bar do sada demantovali,hvala im!!Tuzno je sto hoces da procitas nesto pametno o svom timu a naidjes samo na cistu mrznju!Ne ide to,preslikava nam se to razmisljanje na kompletno drustvo,i zivot generalno..Ali..
Ajmo Zvezdo,bravo momci!!!

marko

pre 6 godina

Kada smo izvukli spartu na zrebu, mislio sam iskreno da je to 90% kraj evrope za ovu godinu, ono sto u tom trenutku nisam znao koliko je promenjena ekipa u odnosu na proslu godinu, a mnogo vaznije, nisam znao koga su doveli za trenera. Stramaconi je uzasan trener i gotovo nista nije pokazao nigde u svojoj doduse kratkoj karijeri. Optimizam koji je naglo porastao nakon tog saznanja se sada vidi da je vise nego opravdan. Uopste nemaju losu ekipu, ali je igra ocajna plus Miloje stavio u dzep taktikom. Dizemo formu opasno, u odnosu na neke prve utakmice ovo izgleda mnogo brze, konkretnije, stabilnije, tacnije. Mali Jovicic doneo neopisivo mnogo sredini terena, neverovatno koliko momak trci, svuda ga ima. Bravo!

aco

pre 6 godina

Ima nekoliko ekipa protiv kojih nemamo realne sanse. Sa vise od pola nosilaca mozemo day se nosimo. Trebace malo srece na zrebu, a i na terenu za prolaz.

Delije Čikago

pre 6 godina

Sutra kao po običaju dobijamo najtežeg mogućeg protivnika, bravo Zvezdo za igru, pali smo malo na kraju i na tome bi trebalo poraditi, Borjan vrhunski golman.

krajisnik

pre 6 godina

to što smo zadnjih 15 minuta odigrali slabije će nam biti samo + da bi ekipa bila na zemlji posle ovakve velike pobjede. Zvezda u usponu forme i igra lijep fudbal. Igrači preporodjeni.Slijedeci protivnik, prepun stadion

Lala iz Banata

pre 6 godina

Poslednjih 15 minuta celog dvomeča pokazali su da smo na golu izuzetno jaki.
Ekipa u polju izuzetno raste, što je najvažnije - kao tim!
Ipak trio Donald - Kanga - Boaće, neprikosnoven.
Što se tiče žreba ne znam šta bih očekivao.
Zbog neuigranosti većine ekipa, sa svima mozemo, pa i sa Zenitom i Milanom, mada bi bilo jako poželjno te ekipe izbeći.
Baš zbog toga Partizanu bude možda i teže nego nama. Dva razloga.
Najverovatnije zatvaranje Humske i svi nepovlašćeni timovi su odavno u trenažnom procesu jer počinju kvalifikacija ranije.

sasa.r

pre 6 godina

Ajmo da budemo objektivni.Meni kao navijaču Partizana igra Zvezde u prvih sat vremena je bila nešto najbolje što sam gledao od naših timova zadnjih 10-15 godina.Prvo VELIKO IZNENAĐENJE JE BILO PRISTUP UTAKMICI...Zvezda je igrala otvoreno, napadala, diktirala, tražila igru i golove u gostima protiv na papiru jače ekipe iako je prvi susret pobjedila 2-0...to do sada nisam doživio od naših timova.Drugo, IGRALA JE NA PRVU LOPTU brzo, eksplozivno, bez mnogo dodira...pravi moderan fudbal.Poslije sat vremena NISU SMJELI DOZVOLITI ONOLIKI PAD U IGRI...da li je u pitanju umor ili samoinicijativno povlačenje ne znam ali djelovalo je vrlo ružno tako da je briljantna partiju i velika očekivanja malo utihnula.Osnovno pitanje je ŠTO SE DESILO SA ZVEZDOM ZADNJIH POLA SATA, TO JE JAKO BITNO I NA TO TRENER MORA DA DA JASAN ODGOVOR.Ovo prije toga je bilo FENOMENALNO.

Dejan

pre 6 godina

Za sve zaljubljenike Grofa,a bilo vas je puno,samo da kazem sto kaze Kovinjalo PA COVEK NEMA POJMA.Miloje je u mesec i po dana stvorio TIM!!!

Ko sam ja

pre 6 godina

Ovih 45 minuta je najbolje poluvrijeme Zvezde u zadnjih 15ak godina. Rezultat manje vise, ali kakva jednostavnost i dominacija pojedinih igraca. Odusevljava taktika, fizicka spremnost (nasi fudbaleri uvijek izgledaju inferiorni u duelima), ali i ritam i organizacija igre. Zaista, kao top ekipa francuskog prvenstva. Samo naprijed, da konacno uzivamo u igri mog tima.

....prva ljubav.....Zvezdo

Aco sheceru

pre 6 godina

rts dominira dva dana za redom hahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dark, 3. avgust 2017 19:37)

Sta reci , tehnicka sluzba odmah javila komentatoru u Prag da kaze kako to nije njihova greska i svakom moze da se desi !? Dva puta u dva dana a na Areni ide sasvim normalno prenos. Jedino ako namerno rade da izvuku neku kintu vise od onoga sto mi volovi placamo.

danijel

pre 6 godina

Svaka cast momci ,srusiti jednu Spartu u danasnje vrijeme 2 puta nije mala stvar !!! treneru sve pohvale i igracima, a posebno golmanu Milanu BORJANU prava je macka na golu i ima izvanredan osjecaj za prostor ... sta god da uradite u 4 kolu ,jednostavno hvala van za ove dvije pobjede nad PRASKIM SPARTANCIMA ... I SA ONE STRANE DRINE ZA TEBE SE GINE ,DELIJE RS !

Som Tojer

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

Ne-znalac, kanda si puko 200e... he he he...

mrki

pre 6 godina

Ajmo napred i Zvezda i Partizan da udju u ligu Evrope jer realno to je takmicenje za nase klubove navijam za Partizan al sam veceras navijao za komsije jer svi smo mi Srbi...

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Navijam za Partizan, ali mi je drago sto je zvezda prosla, sparta nije imala sanse protiv njih. Svaka cast, pa da zajedno udjemo LE.

lo.ol

pre 6 godina

1i 2+ ( pobeda domacih uz 2 gola minimum na utakmici) je najbolji izbor za ovaj mec. Kvota 2.30. Ulozio sam 200e, ocekujem lepu svotu...
(Znalac, 03. avgust 2017 18:24)

hahahahahah daj Boze da si stvarno odigrao ovo :D

Miljan

pre 6 godina

Mislim da bi bilo dobro da izvučemo Austriju sa njima može da se igra Beč je domaći teren bićemo uigraniji bio bi to atraktivan dvomeč sa 50%šansi da se prodje.

Zeks

pre 6 godina

Bilo je dobro uz onaj pad na kraju koji brine i ne bi smelo da se ponavlja da u roku od 10 min mozemo da primimo 3 gola. Sve drugo je bilo sjajno, niko ne dobija lako u Pragu i nismo.primili gol 180 min. Zvezda ima koncepciju, cvrstinu i kvalitet da to materijalizuje. Mora da se zadrzi Kanga kako znaju i umeju, takvog nema da se nadje. Play maker klasa, fali nam jedno dobro krilo posto rikardinjo nije opravdao ocekivanja. Voleo bih da dobijemo sto lakseg protivnika ako takav postoji pa onda u Ligi evrope atraktivnu grupu da odigraju rastereceno i odmere snage.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 03. avgust 

ZNAMO I KO STE I ŠTA STE I ODAKLE STE DOVEDENI U NAŠ GRAD!!
 (Crvena Zvezda 1913, 4. avgust 2017 08:06)

Ode da place.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ako neko zna kako se boduju ove pobede i prolaz u playoff Lige Evrope neka napiše koliko je Zvezda do sada, ove sezone sakupila bodova ...

bugirigi

pre 6 godina

Klasicna srpska armija fotelja komentatora. Poslednjih 15 min je za opomenu, ali je takodje posledica umora i psihe igraca na terenu. Nasi su se opustili u fazonu prosli smo, njihovi su uprli u fazonu daj da pokidamo izblamiracemo se. Dal ste vi ljudi normalni? Ne moze vas usreciti 165 minuta odlicnog fudbala niti sjajna partija nase odbrane. Ja ovakvu konzistentnu odbranu koja ovako dobro stoji nisam video u proslih 10 god. Sram vas bilo kolektivno, ja imam osmeh veceras na licu. Vama kako zelite.

D

pre 6 godina

"Maestralna Crvena zvezda...'Pa, samo su u poslednjih 15 minuta mogli da prime dovoljno golova da budu eliminisani. Toliko o maestralnosti.
(Skywalker, 03. avgust 2017 21:07

Dok je Zvezda igrala ozbiljno, ovu nisu prisli golu ni u Beogradu ni ovde do 75og minuta. Onda su postali svesni da su prosli i opustili se

Hamdija Pozderac

pre 6 godina

komentari preslikani od sinoć, samo su akteri zamijenili mjesta:

"poniziće vas grci/česi", pa kad ni ovi, ni oni nisu poniženi, onda ide red komentara: "nikad slabiji olimpijakos/sparta"
Naravno "pucaju vas kompleksi" je takođe veoma popularan komentar, kao i "više volite da mi ispadnemo, nego da vi prođete".

i sve to na SPORTSKOJ vijesti.

Som Tojer

pre 6 godina

Ovih zadnjih 15-20 minuta može da bude itekako korisno... gol nismo primili a dobili smo golmana za duže staze, za odbranu opomena bez kazne ali i potvrda da imaju dobrog čoveka iza leđa... ako su pametni iz toga mogu samo da izvuku pouke a golman da nabije samopouzdanje...

Ganci

pre 6 godina

Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.
(maks, 3. avgust 2017 23:59) # Link komentara
A evo i ovaj se javio. Cuj stari daj se prvo obavijesti tko ti je obitelj, a ko je nama, pa se onda javljaj.

VUK

pre 6 godina

Sve čestitke...od mrtve i bezidejne igre...danas CZ deluje kao tim koji zna šta hoće i dobro to sprovodi u delo..ruku na srce..i Partizan je igrao dobro obe utakmice..dva nesrećna gola je primio u obe utakmice..sve u svemu..izgleda da smo mrdnuli sa mrtve tačke klupskog fudbala.

Stomak

pre 6 godina

Partizan je nosilac u zrebu!!
ZELIMO ZVEZDU DA VAM POKAZEMO KO SMO I STA SMO!!
(Grobar, 3. avgust 2017 22:22)
Ekipe iz iste zemlje ne mogu da igraju medjusobno u kvalifikacijama, kao ni u grupnoj fazi. Eto koliko objektivni navijaci prate sport uopste.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Da ga Jovičić ugura bila priča gotova iako mislim da je pitanje prolaska vjerovatno riješeno . Idemo Zvezdo samo pametno i hrabro !

ljubitelj sporta

pre 6 godina

Lepota jedna. Na kraju malo više respekta za Rosickog što je omogućilo dosta šansi za Čehe. Da nije bilo dva bezvezna kartona, utisak potpun.
Srećno na žrebu.

ttte

pre 6 godina

Dobra "školska" igra CZ. Potrebno je još igrati da bi se stekla snaga i rutina za još jače protivnike ali tim je dugoročno posmatrano u izgradnji. Ne može se ništa postizati sa instant trenerima i instant igrom. Ono što je pravilo razliku u ovoj utakmici je aktivna odbrana, mada često nije bilo preciznog presinga, pa su tako pražani dolazili vrlo brzo u postavke sa viškom igrača.

Ivan

pre 6 godina

Da se ne ponovi poslednjih 15 min i mislim da mozemo dobro da prodjemo. Milojevic je za 2 meseca uradio vise nego neki tamo geof za 2 godine...

ForeverSRB

pre 6 godina

Ja bih ovu desno ženio!
(da da, 03. avgust 2017 18:17)

Ni od leve se bas ne bih razvodio.. :) Ajmo Zvezdo moja, ajmo, u detinjstvo me vrati !!

Nemke

pre 6 godina

Boaći mašina za davanje golova !!! Grobosi vi samo plačite i pričajte kako on nema pojma...on bar ne ceka gresku golmana da bi dao gol,vec reši to kao pravi napadač.

Marko

pre 6 godina

@kamiondzija 
Hocete Dinamo?Pa zar si zaboravio kako vam je namlatio brata blizanca?Kao malo dijete koje dobije batina,a onda uplakano hoce jos.
(maks, 03. avgust 2017 23:59)

Ja bih kao Hrvat radije da Crvena Zvezda ne izvuče Dinamo. Iz razloga što mislim da Dinamo trenutno igra dosta loše, nisu doveli niti jedno jedino pojačanje osim nekog Čeha koji je u svakoj utakmici najgori igrač. Protiv Odda vrlo loša predstava, Osijek je trenutno bolji od Dinama. I Hajduk. Mislim da bi Zvezda dobila Dinama. Ali opet. Pitanje je koliko je Sparta bila pokazatelj snage... vjerujem da ipak jest.

neutralni felsh

pre 6 godina

Daj nam Bože Milan pa da se odmerimo i vidimo gde smo!
(Stevo M, 3. avgust 2017 23:12)

e stvarno ste mazohisti. ja vam to vam kao ni kao grobar ne bi pozeleo.

Lala iz Banata

pre 6 godina

... prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja..? Ja koliko se sećam Zvezda je i prošle godine igrala plej of lige Evrope, a prošla godina nije bila 2012-a.....
(NoName, 03. avgust 2017 21:46)

Verovatno je novinar mislio na ceo tok kvalifikacija, dakle od starta (prvo/drugo kolo) pa do plej-ofa.
Zvezda je prošla sezona ispala iz LŠ u plej-of za LE.