Utorak, 01.08.2017.

10:00

Mejveder vs Mekgregor – borba svih borbi ili elitni cirkus?

Izvor: B92

Mejveder vs Mekgregor – borba svih borbi ili elitni cirkus? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Danilovgrad

pre 6 godina

Upalih sad da vidim snimak te `istorijske borbe`... Trckarali jedan oko drugog bez ozbiljnijih pokusaja, sparingovali, druzili se ... Kad su odradili eto to po ugovoru koliko da traje ovaj ga posla na patos i kraj... Narod nije ima sta vidjet, pola milijarde otislo na obicni cirkus, a njih dvojica sad lijepo sjede nedje na pice, broje pare i smiju se naivnim ljudima koji su sve one njihove prozivke danima i danima shvatali za ozbiljno, a ne kao obicni `show` ... Zakljucak bravo momci ! Navukli ste naivcine, uzeli kes, oznojili se posteno niste, svaka cast nema sto !

Saikovski

pre 6 godina

Komentar samo kao dokaz da ovo pišem dok još traju uvodne borbe - pobeda ide McGregoru ne zato što je bolji bokser (nikad nije imao nijedan bokserski meč a boksuje protiv najboljeg u istoriji boksa koji ima skor 49-0), već zato što gledam kakva je je ovo jedna ogromna predstava krava muzara a muze keš... a koja je najprofitabilnija opcija - McGregor uzima večeras, uzeće se milijarde na kladionicama pa onda revanš, uzima se još milijarda samo od tv prava, Mayweather pobjedjuje u revanšu, ide mirno u penziju sa pola milijarde $ od dvomecha i sačuvanim rejtingom najboljeg boksera u istoriji...

neke vajde od Mejvedera

pre 6 godina

Ja sam strstveni ljubitelj boksa, MMA jedva da i pratim uz dužno poštovanje za sjajne MMA gladijatore ali jednostavno šutanje i valjanje po patosu nije moj stil, više sam za old school fight. Elem, u pocetku sam i ja kao i vecina poštovaoca boksa kapirao ovaj meč kao sprdnju i cirkus. Ok, ona to dobrim delom zaista i jeste ali je uz Mejvederovu pobedu gledam kao na jedinstvenu promociju boksa koji doživeo drastičan pad popularnosti usled rasta gledanosti MMA. Poznavaoci će sad reći da je baš Mejveder i zaslužan za pad popularnosti boksa svojim dosadnim defanzivnim stilom, taktiziranjem i skupljanjem poena na kanter udarce kao i braća Kličko koji su svojom dominacijom a usput smorenim stilom borbe doveli boks do njegove danasnje pozicije. Mislim da ova borba ipak moze dovesti deo UFC publike u boks koja ce boks mozda pratiti i posle ove borbe i iako ne gotivim Mejvedera kao boksera, mislim da ce u narednih nekoliko godina uraditi odlicne stvari za boks kao promoter jer ima smisla za posao

blok 45

pre 6 godina

A šta ako se u žaru borbe Conor zanese i zvekne Mejvedera nogom ili laktom u glavu i pocepa mu arkadu. Jer to onda diskvalifikacija ili će ipak nastaviti. Show must go on!!! Ipak za mene Jon Jones je najtalentovaniji MMA borac koji se do sada pojavio u ovom sportu. Prosto ne znaš odakle ti preti opasnost.

Aleks

pre 6 godina

Conorovo mentalno unistavanje protivnika pre meca meni je podjednako zanimljivo kao i same borbe koje pruza u oktagonu. Njegova jacina karaktera, inteligencija i vera u sebe je impresivna i za svako postovanje. Floyd je veliki favorit, vestina je na njegovoj strani, ali to mu ne garantuje pobedu. Sto se cirkusa tice mislim da to nije prikladna rec za ovaj dogadjaj, ovi momci stvarno krvare. Cirkus je domaci fudbal npr.

ElHombre

pre 6 godina

Boks nije interesantan, bez obzira na kolicinu para koje se vrte tamo. To je moj ukus, ne svidja mi se takav sport, pre sam mislio da sudije sude onome ko ih vise plati ali nisu ni sudije krive nego pravila sporta, nema smisla.

Milos

pre 6 godina

Ma pustite te gluposti,prava tuca je bila pre neki dan i ne mogu da prezalim cormiera.Vidi se da mu je stalo i zivot bi dao da je pobedio,a i dobar je covek ovako van oktagona,bas je bio slomljen posle poraza.Nazalost ipak je jon "coke" jones najbolji.A da li i sta koristi od nedozvoljenih supstanci saznacemo za jedno 20 godina

Dr Gonzo

pre 6 godina

Ljubitelji boksa ako vam je curkus, nemojte ni gledati, eto vam Canelo - GGG,. Konor je borac sa vizijom, covek koji je predvideo isbode vecine svojih borbi. Boriose u 3 različite kategorije. Uzeo 2 pojasa dominantno. 26. ce šokirati svet.

Ivan

pre 6 godina

Najobicniji cirkus.! Sa sve dranjem i nadvikavanjem u mikrofon na konferenciji za stampu pa onda izrezirani nasrtaji jednog i drugog obezbedjenja dok oni sa metar i zilet stoje iza grmalja koji se naguravaju. Jeftini trikovi za medije i malu decu. Multimilionski projekat da se zarade ogromne pare a gledacemo najobicnije smece od meca jer Konor nije bokser, ne bi bio ni medju prvih 200 na svetu. A Flojdu je malo para koje se namlatio pa se ponizava da se vraca iz penzije da bi uzeo jos love. Glupost veka. Ako je Konoru do prave borbe neka izazove Nurmagomedova da ga ovaj nalupa posteno po MMA pravilima ali da se ne bruka po bokserskim ringovima gde mu nije mesto.

Darko

pre 6 godina

McGregor vrlo dobro zna da nema nikakve sanse u ringu,ali je pristao zbog para.On ce za ovaj mec dobiti isto koliko je zaradio u cijeloj dosadasnjoj MMA karijeri.Proslog vikenda su se borili u UFC-u za pojas prvaka Cornier i Jones,zajedno su podijelili milijun i petsto hiljada dolara,a sjetite se kolika je bila cifra kad su se borili Mejveder i Pakjao,oko pedeset milijona dolara.Tako da je ovdje sve kristalno jasno.

...

pre 6 godina

Ne postoji sport "Ultimejt fajt", postoji sport MMA ili "mešovite borilačke veštine". UFC ili Ultimejt fajt šampionat je samo promocija tj. liga. Kao kada bi ste sport fudbal zvali "Premijer liga" ili sport košarku "Endesa".

ssss

pre 6 godina

mislim da je ovaj mec sramota za boks i da ga bokserska federacija nije smela dozvoliti...boks je plemenita vestina koja je na neki nacin gradila svetsku kulturu,muhamed ali koji je najznacajniji crnac u americkoj istoriji ne samo zbog boksa,roki marciano,smoking dzo frazier, dzordz foreman,majk tajson,holifild,da ne pricamo o teofilu stivensonu koji je na kubi bio bozanstvo jer nije nikada porazen uzimao je olimpijade a nikada nije otisao u profi vode,nudili su mu milion dolara onda za mec sa Alijem a on im je odgovorio sta je milion dolara u odnosu na ljubav 7 miliona mojih Kubanaca....ova borba izmedju ultimat fajtera i boksera je skrnavljenje boksa jer postoji milion amatera kojima je san da dodju do borbe za sampiona sveta, a onda se zbog love nekom ultimat fajteru da takva mogucnost na izvolte...sve ove legende gore navedene bi se zgrozile i mislim da bi flojd barem jednom mogao da ostavi neku zaostavstinu iza sebe i da ne radi sve zbog love,neosporno je da je sampion ali mu bas to fali da bi ostao istorija,da sazove konferenciju za novinare i da kaze da se sutra bori za sve ljude koji su od boksa napravili istoriju i da se bori za cast boksa ili da jednostanvo kaze da ne zeli da se bori jer njegov suparnik nije dostojan boks meca na tom nivou...mekregoru svaka cast na mma uspesima ali jednostanvno nije dostojan ovog nivoa boksa...moze da pobedi ali taj boks je mnogo veca stvar od ovog meca...nadam se da me shvatate

znalac

pre 6 godina

USA je zamislila i ostvarila koncept rimskog carstva maltene u svim segmentima, pa se to prenosi na sve nivoe drustva.
Ovo posmatrajte iz perspektive rimskog carstva i sve ce vam biti jasno. Obrni okreni, Cezar(citaj drzava) pobeđuje(citaj okupira misli).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare idol, 1. avgust 2017 12:48) # Link komentara
ma idi, kao da se kroz istoriju u drugim delovima sveta osim u rimskom carstvu nisu održavale nemilosrdne borbe izmedju muškaraca. takve borbe su se održavale od kine, preko tajlanda i japana pa sve do americkih indijanaca. niti je rimsko carstvo izmislilo te borbe niti je amerika jedino mesto gde se te borbe održavaju i prate

aaa

pre 6 godina

I sam sam trenirao boks 5 godina, te sam jednom iza treninga bezveze nogom udria vreću, ne triba ni pričati koju sam torturu proša od trenera. Svaka cast i jednim i drugim borcima , ali za mene je boks plemeniti a uz to je i olimpijski sport i takav bi trebao ostati, a ne igrica za bogataše. Svatko tko uđe u ring na borbu ima neke šanse, mislim da Mekgregorove ima 10-15 posto.

Madridista

pre 6 godina

Cirkus klasicni, dobija Mejveder, ne zato sto je bolji vec zato sto je tako unaprijed odluceno,coek je prevara kao uostalom i vecina njihovih danasnjih sportista, S.Vilijams,Dzejms, Felps...

Aca

pre 6 godina

Ma video Mekgregor,da nema leba od MMA.Kao sto mu je Mejveder rekao,njegovo je da se pojavi na mecu a sve ostalo ce on uraditi.Iznenadio bi se kad ne bi bio nokautiran.

Benny Hill

pre 6 godina

Cirkus svih cirkusa...Mcgregor pada u 3 rundi!Mayweather pobedio 17 sampiona i nikad porazen a Mcgregid bio dobar u UFC ali ipak i u MMA izgubio 3 puta...tako da MCgregor dobija nekih 70miljona sto je za njega Jackpot zato u UFC su ppremije smedne....dobijaju top borci po nekih 500.000 za borbu a ako je suoer borac nekih 1 miljona za borbu...a ovda jednom i penzija.

asteroid

pre 6 godina

bezveze je u ovom trenutku govoriti da li ce to biti cirkus ili borba, treba odgledati borbu, videti kakva je ozbiljnost i snaga udaraca pa tek onda doneti sud. ja jedva cekam ovaj mec i naravno navijam za konora

VladaNS

pre 6 godina

Morate shvatiti da vrhunski bokser za jedan meč zaradi više nego ovi UFC nesrećnici za čitavu karijeru. Mekgregor to zna i voljan da se izbruka za velike pare jer ih u svom sportu nikad neće videti.

pkk

pre 6 godina

Kao sto mi imamo kupusijadu, paprikasijadu, rostiljijadu tako i oni imaju cirkusijadu. Tako da sve je ovo jedan dogovoreni cirkus, dobro organizovan i ne znam samo ko se lozi na ovu dvojicu...

mare idol

pre 6 godina

USA je zamislila i ostvarila koncept rimskog carstva maltene u svim segmentima, pa se to prenosi na sve nivoe drustva.
Ovo posmatrajte iz perspektive rimskog carstva i sve ce vam biti jasno. Obrni okreni, Cezar(citaj drzava) pobeđuje(citaj okupira misli).

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Cirkus :)
A ako nekim čudom Konor dobije, iako su šanse za to fazon 3%, boks će totalno da izgubi na kredibilitetu!

Afram Island

pre 6 godina

Cirkus zbog para, prepucavaju se na konferencijama za medije, a onda odu istim privatnim avionom. MekGregor nema šanse u ringu, Mejveder ne bi imao u oktagonu. Uvreda za navijače i boksa i UFC-a. Kanelo-Golovkin je prava borba.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Nazalost cirkus za uzimanje para. Pre par meseci sam i ja bio nalozen, Mekgregor Mejveder i tako to, ali kada sam malo razmislio shvatio sam da nije bilo vece gluposti od ove. Samo sto je ova najskuplja glupost do sada.

pkk

pre 6 godina

Kao sto mi imamo kupusijadu, paprikasijadu, rostiljijadu tako i oni imaju cirkusijadu. Tako da sve je ovo jedan dogovoreni cirkus, dobro organizovan i ne znam samo ko se lozi na ovu dvojicu...

Afram Island

pre 6 godina

Cirkus zbog para, prepucavaju se na konferencijama za medije, a onda odu istim privatnim avionom. MekGregor nema šanse u ringu, Mejveder ne bi imao u oktagonu. Uvreda za navijače i boksa i UFC-a. Kanelo-Golovkin je prava borba.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Cirkus :)
A ako nekim čudom Konor dobije, iako su šanse za to fazon 3%, boks će totalno da izgubi na kredibilitetu!

VladaNS

pre 6 godina

Morate shvatiti da vrhunski bokser za jedan meč zaradi više nego ovi UFC nesrećnici za čitavu karijeru. Mekgregor to zna i voljan da se izbruka za velike pare jer ih u svom sportu nikad neće videti.

mare idol

pre 6 godina

USA je zamislila i ostvarila koncept rimskog carstva maltene u svim segmentima, pa se to prenosi na sve nivoe drustva.
Ovo posmatrajte iz perspektive rimskog carstva i sve ce vam biti jasno. Obrni okreni, Cezar(citaj drzava) pobeđuje(citaj okupira misli).

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Nazalost cirkus za uzimanje para. Pre par meseci sam i ja bio nalozen, Mekgregor Mejveder i tako to, ali kada sam malo razmislio shvatio sam da nije bilo vece gluposti od ove. Samo sto je ova najskuplja glupost do sada.

Darko

pre 6 godina

McGregor vrlo dobro zna da nema nikakve sanse u ringu,ali je pristao zbog para.On ce za ovaj mec dobiti isto koliko je zaradio u cijeloj dosadasnjoj MMA karijeri.Proslog vikenda su se borili u UFC-u za pojas prvaka Cornier i Jones,zajedno su podijelili milijun i petsto hiljada dolara,a sjetite se kolika je bila cifra kad su se borili Mejveder i Pakjao,oko pedeset milijona dolara.Tako da je ovdje sve kristalno jasno.

ssss

pre 6 godina

mislim da je ovaj mec sramota za boks i da ga bokserska federacija nije smela dozvoliti...boks je plemenita vestina koja je na neki nacin gradila svetsku kulturu,muhamed ali koji je najznacajniji crnac u americkoj istoriji ne samo zbog boksa,roki marciano,smoking dzo frazier, dzordz foreman,majk tajson,holifild,da ne pricamo o teofilu stivensonu koji je na kubi bio bozanstvo jer nije nikada porazen uzimao je olimpijade a nikada nije otisao u profi vode,nudili su mu milion dolara onda za mec sa Alijem a on im je odgovorio sta je milion dolara u odnosu na ljubav 7 miliona mojih Kubanaca....ova borba izmedju ultimat fajtera i boksera je skrnavljenje boksa jer postoji milion amatera kojima je san da dodju do borbe za sampiona sveta, a onda se zbog love nekom ultimat fajteru da takva mogucnost na izvolte...sve ove legende gore navedene bi se zgrozile i mislim da bi flojd barem jednom mogao da ostavi neku zaostavstinu iza sebe i da ne radi sve zbog love,neosporno je da je sampion ali mu bas to fali da bi ostao istorija,da sazove konferenciju za novinare i da kaze da se sutra bori za sve ljude koji su od boksa napravili istoriju i da se bori za cast boksa ili da jednostanvo kaze da ne zeli da se bori jer njegov suparnik nije dostojan boks meca na tom nivou...mekregoru svaka cast na mma uspesima ali jednostanvno nije dostojan ovog nivoa boksa...moze da pobedi ali taj boks je mnogo veca stvar od ovog meca...nadam se da me shvatate

...

pre 6 godina

Ne postoji sport "Ultimejt fajt", postoji sport MMA ili "mešovite borilačke veštine". UFC ili Ultimejt fajt šampionat je samo promocija tj. liga. Kao kada bi ste sport fudbal zvali "Premijer liga" ili sport košarku "Endesa".

Ivan

pre 6 godina

Najobicniji cirkus.! Sa sve dranjem i nadvikavanjem u mikrofon na konferenciji za stampu pa onda izrezirani nasrtaji jednog i drugog obezbedjenja dok oni sa metar i zilet stoje iza grmalja koji se naguravaju. Jeftini trikovi za medije i malu decu. Multimilionski projekat da se zarade ogromne pare a gledacemo najobicnije smece od meca jer Konor nije bokser, ne bi bio ni medju prvih 200 na svetu. A Flojdu je malo para koje se namlatio pa se ponizava da se vraca iz penzije da bi uzeo jos love. Glupost veka. Ako je Konoru do prave borbe neka izazove Nurmagomedova da ga ovaj nalupa posteno po MMA pravilima ali da se ne bruka po bokserskim ringovima gde mu nije mesto.

Aca

pre 6 godina

Ma video Mekgregor,da nema leba od MMA.Kao sto mu je Mejveder rekao,njegovo je da se pojavi na mecu a sve ostalo ce on uraditi.Iznenadio bi se kad ne bi bio nokautiran.

aaa

pre 6 godina

I sam sam trenirao boks 5 godina, te sam jednom iza treninga bezveze nogom udria vreću, ne triba ni pričati koju sam torturu proša od trenera. Svaka cast i jednim i drugim borcima , ali za mene je boks plemeniti a uz to je i olimpijski sport i takav bi trebao ostati, a ne igrica za bogataše. Svatko tko uđe u ring na borbu ima neke šanse, mislim da Mekgregorove ima 10-15 posto.

Benny Hill

pre 6 godina

Cirkus svih cirkusa...Mcgregor pada u 3 rundi!Mayweather pobedio 17 sampiona i nikad porazen a Mcgregid bio dobar u UFC ali ipak i u MMA izgubio 3 puta...tako da MCgregor dobija nekih 70miljona sto je za njega Jackpot zato u UFC su ppremije smedne....dobijaju top borci po nekih 500.000 za borbu a ako je suoer borac nekih 1 miljona za borbu...a ovda jednom i penzija.

znalac

pre 6 godina

USA je zamislila i ostvarila koncept rimskog carstva maltene u svim segmentima, pa se to prenosi na sve nivoe drustva.
Ovo posmatrajte iz perspektive rimskog carstva i sve ce vam biti jasno. Obrni okreni, Cezar(citaj drzava) pobeđuje(citaj okupira misli).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare idol, 1. avgust 2017 12:48) # Link komentara
ma idi, kao da se kroz istoriju u drugim delovima sveta osim u rimskom carstvu nisu održavale nemilosrdne borbe izmedju muškaraca. takve borbe su se održavale od kine, preko tajlanda i japana pa sve do americkih indijanaca. niti je rimsko carstvo izmislilo te borbe niti je amerika jedino mesto gde se te borbe održavaju i prate

Madridista

pre 6 godina

Cirkus klasicni, dobija Mejveder, ne zato sto je bolji vec zato sto je tako unaprijed odluceno,coek je prevara kao uostalom i vecina njihovih danasnjih sportista, S.Vilijams,Dzejms, Felps...

Milos

pre 6 godina

Ma pustite te gluposti,prava tuca je bila pre neki dan i ne mogu da prezalim cormiera.Vidi se da mu je stalo i zivot bi dao da je pobedio,a i dobar je covek ovako van oktagona,bas je bio slomljen posle poraza.Nazalost ipak je jon "coke" jones najbolji.A da li i sta koristi od nedozvoljenih supstanci saznacemo za jedno 20 godina

Aleks

pre 6 godina

Conorovo mentalno unistavanje protivnika pre meca meni je podjednako zanimljivo kao i same borbe koje pruza u oktagonu. Njegova jacina karaktera, inteligencija i vera u sebe je impresivna i za svako postovanje. Floyd je veliki favorit, vestina je na njegovoj strani, ali to mu ne garantuje pobedu. Sto se cirkusa tice mislim da to nije prikladna rec za ovaj dogadjaj, ovi momci stvarno krvare. Cirkus je domaci fudbal npr.

asteroid

pre 6 godina

bezveze je u ovom trenutku govoriti da li ce to biti cirkus ili borba, treba odgledati borbu, videti kakva je ozbiljnost i snaga udaraca pa tek onda doneti sud. ja jedva cekam ovaj mec i naravno navijam za konora

Dr Gonzo

pre 6 godina

Ljubitelji boksa ako vam je curkus, nemojte ni gledati, eto vam Canelo - GGG,. Konor je borac sa vizijom, covek koji je predvideo isbode vecine svojih borbi. Boriose u 3 različite kategorije. Uzeo 2 pojasa dominantno. 26. ce šokirati svet.

neke vajde od Mejvedera

pre 6 godina

Ja sam strstveni ljubitelj boksa, MMA jedva da i pratim uz dužno poštovanje za sjajne MMA gladijatore ali jednostavno šutanje i valjanje po patosu nije moj stil, više sam za old school fight. Elem, u pocetku sam i ja kao i vecina poštovaoca boksa kapirao ovaj meč kao sprdnju i cirkus. Ok, ona to dobrim delom zaista i jeste ali je uz Mejvederovu pobedu gledam kao na jedinstvenu promociju boksa koji doživeo drastičan pad popularnosti usled rasta gledanosti MMA. Poznavaoci će sad reći da je baš Mejveder i zaslužan za pad popularnosti boksa svojim dosadnim defanzivnim stilom, taktiziranjem i skupljanjem poena na kanter udarce kao i braća Kličko koji su svojom dominacijom a usput smorenim stilom borbe doveli boks do njegove danasnje pozicije. Mislim da ova borba ipak moze dovesti deo UFC publike u boks koja ce boks mozda pratiti i posle ove borbe i iako ne gotivim Mejvedera kao boksera, mislim da ce u narednih nekoliko godina uraditi odlicne stvari za boks kao promoter jer ima smisla za posao

ElHombre

pre 6 godina

Boks nije interesantan, bez obzira na kolicinu para koje se vrte tamo. To je moj ukus, ne svidja mi se takav sport, pre sam mislio da sudije sude onome ko ih vise plati ali nisu ni sudije krive nego pravila sporta, nema smisla.

blok 45

pre 6 godina

A šta ako se u žaru borbe Conor zanese i zvekne Mejvedera nogom ili laktom u glavu i pocepa mu arkadu. Jer to onda diskvalifikacija ili će ipak nastaviti. Show must go on!!! Ipak za mene Jon Jones je najtalentovaniji MMA borac koji se do sada pojavio u ovom sportu. Prosto ne znaš odakle ti preti opasnost.

Danilovgrad

pre 6 godina

Upalih sad da vidim snimak te `istorijske borbe`... Trckarali jedan oko drugog bez ozbiljnijih pokusaja, sparingovali, druzili se ... Kad su odradili eto to po ugovoru koliko da traje ovaj ga posla na patos i kraj... Narod nije ima sta vidjet, pola milijarde otislo na obicni cirkus, a njih dvojica sad lijepo sjede nedje na pice, broje pare i smiju se naivnim ljudima koji su sve one njihove prozivke danima i danima shvatali za ozbiljno, a ne kao obicni `show` ... Zakljucak bravo momci ! Navukli ste naivcine, uzeli kes, oznojili se posteno niste, svaka cast nema sto !

Saikovski

pre 6 godina

Komentar samo kao dokaz da ovo pišem dok još traju uvodne borbe - pobeda ide McGregoru ne zato što je bolji bokser (nikad nije imao nijedan bokserski meč a boksuje protiv najboljeg u istoriji boksa koji ima skor 49-0), već zato što gledam kakva je je ovo jedna ogromna predstava krava muzara a muze keš... a koja je najprofitabilnija opcija - McGregor uzima večeras, uzeće se milijarde na kladionicama pa onda revanš, uzima se još milijarda samo od tv prava, Mayweather pobjedjuje u revanšu, ide mirno u penziju sa pola milijarde $ od dvomecha i sačuvanim rejtingom najboljeg boksera u istoriji...

Dr Gonzo

pre 6 godina

Ljubitelji boksa ako vam je curkus, nemojte ni gledati, eto vam Canelo - GGG,. Konor je borac sa vizijom, covek koji je predvideo isbode vecine svojih borbi. Boriose u 3 različite kategorije. Uzeo 2 pojasa dominantno. 26. ce šokirati svet.

pkk

pre 6 godina

Kao sto mi imamo kupusijadu, paprikasijadu, rostiljijadu tako i oni imaju cirkusijadu. Tako da sve je ovo jedan dogovoreni cirkus, dobro organizovan i ne znam samo ko se lozi na ovu dvojicu...

Madridista

pre 6 godina

Cirkus klasicni, dobija Mejveder, ne zato sto je bolji vec zato sto je tako unaprijed odluceno,coek je prevara kao uostalom i vecina njihovih danasnjih sportista, S.Vilijams,Dzejms, Felps...

ElHombre

pre 6 godina

Boks nije interesantan, bez obzira na kolicinu para koje se vrte tamo. To je moj ukus, ne svidja mi se takav sport, pre sam mislio da sudije sude onome ko ih vise plati ali nisu ni sudije krive nego pravila sporta, nema smisla.

Aleks

pre 6 godina

Conorovo mentalno unistavanje protivnika pre meca meni je podjednako zanimljivo kao i same borbe koje pruza u oktagonu. Njegova jacina karaktera, inteligencija i vera u sebe je impresivna i za svako postovanje. Floyd je veliki favorit, vestina je na njegovoj strani, ali to mu ne garantuje pobedu. Sto se cirkusa tice mislim da to nije prikladna rec za ovaj dogadjaj, ovi momci stvarno krvare. Cirkus je domaci fudbal npr.

Afram Island

pre 6 godina

Cirkus zbog para, prepucavaju se na konferencijama za medije, a onda odu istim privatnim avionom. MekGregor nema šanse u ringu, Mejveder ne bi imao u oktagonu. Uvreda za navijače i boksa i UFC-a. Kanelo-Golovkin je prava borba.

mare idol

pre 6 godina

USA je zamislila i ostvarila koncept rimskog carstva maltene u svim segmentima, pa se to prenosi na sve nivoe drustva.
Ovo posmatrajte iz perspektive rimskog carstva i sve ce vam biti jasno. Obrni okreni, Cezar(citaj drzava) pobeđuje(citaj okupira misli).

asteroid

pre 6 godina

bezveze je u ovom trenutku govoriti da li ce to biti cirkus ili borba, treba odgledati borbu, videti kakva je ozbiljnost i snaga udaraca pa tek onda doneti sud. ja jedva cekam ovaj mec i naravno navijam za konora

Milos

pre 6 godina

Ma pustite te gluposti,prava tuca je bila pre neki dan i ne mogu da prezalim cormiera.Vidi se da mu je stalo i zivot bi dao da je pobedio,a i dobar je covek ovako van oktagona,bas je bio slomljen posle poraza.Nazalost ipak je jon "coke" jones najbolji.A da li i sta koristi od nedozvoljenih supstanci saznacemo za jedno 20 godina

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Cirkus :)
A ako nekim čudom Konor dobije, iako su šanse za to fazon 3%, boks će totalno da izgubi na kredibilitetu!

...

pre 6 godina

Ne postoji sport "Ultimejt fajt", postoji sport MMA ili "mešovite borilačke veštine". UFC ili Ultimejt fajt šampionat je samo promocija tj. liga. Kao kada bi ste sport fudbal zvali "Premijer liga" ili sport košarku "Endesa".

ssss

pre 6 godina

mislim da je ovaj mec sramota za boks i da ga bokserska federacija nije smela dozvoliti...boks je plemenita vestina koja je na neki nacin gradila svetsku kulturu,muhamed ali koji je najznacajniji crnac u americkoj istoriji ne samo zbog boksa,roki marciano,smoking dzo frazier, dzordz foreman,majk tajson,holifild,da ne pricamo o teofilu stivensonu koji je na kubi bio bozanstvo jer nije nikada porazen uzimao je olimpijade a nikada nije otisao u profi vode,nudili su mu milion dolara onda za mec sa Alijem a on im je odgovorio sta je milion dolara u odnosu na ljubav 7 miliona mojih Kubanaca....ova borba izmedju ultimat fajtera i boksera je skrnavljenje boksa jer postoji milion amatera kojima je san da dodju do borbe za sampiona sveta, a onda se zbog love nekom ultimat fajteru da takva mogucnost na izvolte...sve ove legende gore navedene bi se zgrozile i mislim da bi flojd barem jednom mogao da ostavi neku zaostavstinu iza sebe i da ne radi sve zbog love,neosporno je da je sampion ali mu bas to fali da bi ostao istorija,da sazove konferenciju za novinare i da kaze da se sutra bori za sve ljude koji su od boksa napravili istoriju i da se bori za cast boksa ili da jednostanvo kaze da ne zeli da se bori jer njegov suparnik nije dostojan boks meca na tom nivou...mekregoru svaka cast na mma uspesima ali jednostanvno nije dostojan ovog nivoa boksa...moze da pobedi ali taj boks je mnogo veca stvar od ovog meca...nadam se da me shvatate

znalac

pre 6 godina

USA je zamislila i ostvarila koncept rimskog carstva maltene u svim segmentima, pa se to prenosi na sve nivoe drustva.
Ovo posmatrajte iz perspektive rimskog carstva i sve ce vam biti jasno. Obrni okreni, Cezar(citaj drzava) pobeđuje(citaj okupira misli).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare idol, 1. avgust 2017 12:48) # Link komentara
ma idi, kao da se kroz istoriju u drugim delovima sveta osim u rimskom carstvu nisu održavale nemilosrdne borbe izmedju muškaraca. takve borbe su se održavale od kine, preko tajlanda i japana pa sve do americkih indijanaca. niti je rimsko carstvo izmislilo te borbe niti je amerika jedino mesto gde se te borbe održavaju i prate

Ivan

pre 6 godina

Najobicniji cirkus.! Sa sve dranjem i nadvikavanjem u mikrofon na konferenciji za stampu pa onda izrezirani nasrtaji jednog i drugog obezbedjenja dok oni sa metar i zilet stoje iza grmalja koji se naguravaju. Jeftini trikovi za medije i malu decu. Multimilionski projekat da se zarade ogromne pare a gledacemo najobicnije smece od meca jer Konor nije bokser, ne bi bio ni medju prvih 200 na svetu. A Flojdu je malo para koje se namlatio pa se ponizava da se vraca iz penzije da bi uzeo jos love. Glupost veka. Ako je Konoru do prave borbe neka izazove Nurmagomedova da ga ovaj nalupa posteno po MMA pravilima ali da se ne bruka po bokserskim ringovima gde mu nije mesto.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Nazalost cirkus za uzimanje para. Pre par meseci sam i ja bio nalozen, Mekgregor Mejveder i tako to, ali kada sam malo razmislio shvatio sam da nije bilo vece gluposti od ove. Samo sto je ova najskuplja glupost do sada.

VladaNS

pre 6 godina

Morate shvatiti da vrhunski bokser za jedan meč zaradi više nego ovi UFC nesrećnici za čitavu karijeru. Mekgregor to zna i voljan da se izbruka za velike pare jer ih u svom sportu nikad neće videti.

Darko

pre 6 godina

McGregor vrlo dobro zna da nema nikakve sanse u ringu,ali je pristao zbog para.On ce za ovaj mec dobiti isto koliko je zaradio u cijeloj dosadasnjoj MMA karijeri.Proslog vikenda su se borili u UFC-u za pojas prvaka Cornier i Jones,zajedno su podijelili milijun i petsto hiljada dolara,a sjetite se kolika je bila cifra kad su se borili Mejveder i Pakjao,oko pedeset milijona dolara.Tako da je ovdje sve kristalno jasno.

blok 45

pre 6 godina

A šta ako se u žaru borbe Conor zanese i zvekne Mejvedera nogom ili laktom u glavu i pocepa mu arkadu. Jer to onda diskvalifikacija ili će ipak nastaviti. Show must go on!!! Ipak za mene Jon Jones je najtalentovaniji MMA borac koji se do sada pojavio u ovom sportu. Prosto ne znaš odakle ti preti opasnost.

aaa

pre 6 godina

I sam sam trenirao boks 5 godina, te sam jednom iza treninga bezveze nogom udria vreću, ne triba ni pričati koju sam torturu proša od trenera. Svaka cast i jednim i drugim borcima , ali za mene je boks plemeniti a uz to je i olimpijski sport i takav bi trebao ostati, a ne igrica za bogataše. Svatko tko uđe u ring na borbu ima neke šanse, mislim da Mekgregorove ima 10-15 posto.

Aca

pre 6 godina

Ma video Mekgregor,da nema leba od MMA.Kao sto mu je Mejveder rekao,njegovo je da se pojavi na mecu a sve ostalo ce on uraditi.Iznenadio bi se kad ne bi bio nokautiran.

Benny Hill

pre 6 godina

Cirkus svih cirkusa...Mcgregor pada u 3 rundi!Mayweather pobedio 17 sampiona i nikad porazen a Mcgregid bio dobar u UFC ali ipak i u MMA izgubio 3 puta...tako da MCgregor dobija nekih 70miljona sto je za njega Jackpot zato u UFC su ppremije smedne....dobijaju top borci po nekih 500.000 za borbu a ako je suoer borac nekih 1 miljona za borbu...a ovda jednom i penzija.

Saikovski

pre 6 godina

Komentar samo kao dokaz da ovo pišem dok još traju uvodne borbe - pobeda ide McGregoru ne zato što je bolji bokser (nikad nije imao nijedan bokserski meč a boksuje protiv najboljeg u istoriji boksa koji ima skor 49-0), već zato što gledam kakva je je ovo jedna ogromna predstava krava muzara a muze keš... a koja je najprofitabilnija opcija - McGregor uzima večeras, uzeće se milijarde na kladionicama pa onda revanš, uzima se još milijarda samo od tv prava, Mayweather pobjedjuje u revanšu, ide mirno u penziju sa pola milijarde $ od dvomecha i sačuvanim rejtingom najboljeg boksera u istoriji...

neke vajde od Mejvedera

pre 6 godina

Ja sam strstveni ljubitelj boksa, MMA jedva da i pratim uz dužno poštovanje za sjajne MMA gladijatore ali jednostavno šutanje i valjanje po patosu nije moj stil, više sam za old school fight. Elem, u pocetku sam i ja kao i vecina poštovaoca boksa kapirao ovaj meč kao sprdnju i cirkus. Ok, ona to dobrim delom zaista i jeste ali je uz Mejvederovu pobedu gledam kao na jedinstvenu promociju boksa koji doživeo drastičan pad popularnosti usled rasta gledanosti MMA. Poznavaoci će sad reći da je baš Mejveder i zaslužan za pad popularnosti boksa svojim dosadnim defanzivnim stilom, taktiziranjem i skupljanjem poena na kanter udarce kao i braća Kličko koji su svojom dominacijom a usput smorenim stilom borbe doveli boks do njegove danasnje pozicije. Mislim da ova borba ipak moze dovesti deo UFC publike u boks koja ce boks mozda pratiti i posle ove borbe i iako ne gotivim Mejvedera kao boksera, mislim da ce u narednih nekoliko godina uraditi odlicne stvari za boks kao promoter jer ima smisla za posao

Danilovgrad

pre 6 godina

Upalih sad da vidim snimak te `istorijske borbe`... Trckarali jedan oko drugog bez ozbiljnijih pokusaja, sparingovali, druzili se ... Kad su odradili eto to po ugovoru koliko da traje ovaj ga posla na patos i kraj... Narod nije ima sta vidjet, pola milijarde otislo na obicni cirkus, a njih dvojica sad lijepo sjede nedje na pice, broje pare i smiju se naivnim ljudima koji su sve one njihove prozivke danima i danima shvatali za ozbiljno, a ne kao obicni `show` ... Zakljucak bravo momci ! Navukli ste naivcine, uzeli kes, oznojili se posteno niste, svaka cast nema sto !