Sreda, 05.07.2017.

21:45

"Oduševljeni smo Zvezdom, oni su Real, Boka..."

Trener fudbalskog kluba Florijana Đovani Tedesko rekao je da je oduševljen Crvenom zvezdom i srpski klub je uporedio sa Juventusom, Realom i Bokom Juniors.

Izvor: SM

"Oduševljeni smo Zvezdom, oni su Real, Boka..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 6 godina

Па ?!
Ни тај податак не може обристати оно што је 91 ` уклесано у ушатог !!!
А ти настави са мржњом свега српског, смешан си кад цвилиш !
(BBRS, 6. jul 2017 10:42)

E brate, podatak je da ima 264 klubova u Evropi trenutno boljih od vas. Dvesto sezdeset i cetri. To sto je upisano pre 26 godina nikog ne zanima osim vas koji nemate nicim da se divite osim tih dogadjaja iz ranih 90-ih. Ej, 264!

BBRS

pre 6 godina

Na 265. mestu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. jul 2017 08:08)

Па ?!
Ни тај податак не може обристати оно што је 91 ` уклесано у ушатог !!!
А ти настави са мржњом свега српског, смешан си кад цвилиш !

Necemo babe i zabe

pre 6 godina

Neko se poredi sa Realom i Bokom, a neko se bruka sa Fljamurtarijem, Šamrokom, Tikvama, Haifama, Zaglebjem, Tunom, Asterasom, Artmedijom i Kroacijom...

S Y L A

pre 6 godina

Vidi se da je amater , bar bi trebao da prepozna ekipu istog kvaliteta... (Darko PFC, 5. jul 2017 22:16)

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :) (lol, 05. jul 2017 23:02)

sta lupetas,covek je pricao u ime Florijane ,ni u jednom trenutku nije pomenuo to sto si ti.A inace ova velicina od igracine trener Reala sa Malte je legenda svetskog fudbala.Aj begaj ,ispadate u sl kolu.Papa

cinik ovdašnji

pre 6 godina

Lepo je čuti, ali čemu samoobmanjivanje? Tedeski zna za našu prošlost, znamo je i mi, ali sadašnjica je surova. Moramo je biti svesni bez ulepšavanja, ako hoćemo da se podignemo iz ove baruštine. Inače, ne gine nam jednog dana preimenovanje u Voždovac forest...

Hogar

pre 6 godina

zasto ovaj spominje boku kotorsku? neka aluzija na sezonu kupanja? cudan je taj malteski humor...
(dr feelgood, 05. jul 2017 22:54)

Evo humora na nivou deteta od 8 godina...Da li stvarno misliš da si duhovit

Spale

pre 6 godina

zna čovek čije ime je upisano na ušatom, za vijek vijekova.. Zvezda, Real, Milan, Juve, Barca...i ostali...a komšije malene nek kuckaju komentare, to im je jedino preostalo.

Demax75

pre 6 godina

Kako vam nije mrsko da po čitav dan mrzite Zvezdu? U čemu vam život prolazi?
(Dragan BL, 05. jul 2017 23:56)
Problem je što većina njih i nema život!

Rema

pre 6 godina

Za taj Zvezdin rang su zaslužni članovi njene uprave (bivši i sadašnji), na čelu sa sportskim direktorom. A s obzirom da igrate protiv tog kluba na početku kvalifikacija za LE, verujem da i vi imate tako sposoban kadar na čelu uprave.

nortatem

pre 6 godina

@(Dr. Udo Brinkman, 06. jul 2017 00:07): pa, sad sve zavisi od parametra koje postavljas. razlika izmedu zvezde i pomenutih velikana je ta da su oni i dalje velikani, dok je zvezda propala. u tom smislu, zvezda je tu negde sa nottingham forest-om, znaci medu bivsim velikanima. a kad smo se vec dotakli istorije: da je zvezda nekada bila velika nije sporno; problematicno je, da vi smatrate, da zasluzujete vecitu velicinu na osnovu proslih uspeha, i da povezujete istorijske uspehe sa buducim. medutim, svari tako ne funkcionisu (istorijskih paralela ima koliko hoces, na svim nivoima). 1. nesto, sto je nekada bilo veliko, moze da nestsne ili postane ne bitno. 2. ako bi se svet okretao po vasoj ideologiji, koja je u srzi komunisticko-nacionalno-klasicisticka smesa, nikada nikakav pomak ne bi bio moguc. 3. na silu trazite da se povrati stara slava, i tako cete unistiti zvezdu, jer cete iz silnih romanticnih secanja zaboraviti, da sredite klub za buducnost. ali ko zna, mozda vise volite da se secate, nego da se radujete buducim uspesima. PS: hahaha, udo brinkman... legendaran nik!

mungos

pre 6 godina

Jeste jeste samo da Vam je došao jedan Real ili Juventus verovatno bi ih neko od novinara na aerodromu i sačekao ovako jedna zvezda.... pih....

krle

pre 6 godina

Loži vas,oce da vas opusti pa da vam spakuje tri komada..Video da moze da vas prodje.. a ovi mislili da on stvarno misli to sto prica..hahaha

Baquero

pre 6 godina

Pa naravno da će da priča da su Real i Boka, neće valjda da prizna da će ih dve stotine i neki klub na FIFA listi izbaciti iz takmičenja!

Mrmac

pre 6 godina

Znam da boli ali bolje je biti prvak Evrope i sveta nekada nego NIKADA. Imao sam tu srecu da to i dozivim i prozivim i samo mogu da zamislim kako je bilo komsijama tih godina. Mi, stara skola, smo navijali i za Zelju i Radnicki iz Nisa i Rijeku u Kupu UEFA, Jugoplastiku ili POP 84, Bosnu ili Partizan u kosarci, takodje u Evropi. Navijali smo i za Metaloplastiku, niski Zeleznicar ili Partizan iz Bjelovara u rukometu. Nismo zavidili jedni drugima nego gledali kako da se pomognemo da budemo bolji.Danas, kada vidim ova prepucavanja po stampi mogu da konstatujem da je sve samo tuga. Da li Zvezda ispadne u jesen a Partizan na prolece,ili obrnuto, to su izgleda sadasnji nasi dometi. I jos se ova klincadija po stadionima lozi na to.

niger

pre 6 godina

nije smesno. evo da ti kazem bas... navijao sam za vas te 91. kad se vec videlo da mozete daleko. i ne samo ja, masa ljudi, ma cele juga. svi smo nekako mislili da je juga zasluzila da ima sampiona, narocito posle razocarenja u italiji 90. jao argentino. zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke. partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu. prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)
(neutralni felsh, 05. jul 2017 22:37)

U Zvezdu se uvlacila politika? Pa veliki protivnice Slobe Milosevica, pogledaj ko vam je dozivotni pocasni predsednik, i ko vam je danas predsednik kluba, taj deo Slobine politike ti ne smeta.

brrm

pre 6 godina

 (Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34) 
Super sto ti redakcija svakodnevno dozvoljava i po 50 komentara (kao da si Dostojevski), pusta da vredjas, a ne dopusta da ti se vrati istom merom...Zar te ne mrzi da svaki dan potegnes iz Zeleznika, da bi u centru nahvatao besplatan internet i prepisivao izmisljotine, pocevsi od ove "1913"? Prvo sam pomislio da si placeni bot, koji koristi 2 nicka ("nista o nicemu") ali onda videh da je problem mnogo ozbiljniji, a resiv je ukoliko se javis na vreme svom lekaru opste prakse, od koga ces dobiti uput za dalje. Ja sam uz tebe...Izdrzi i vrati nam se zdrav.
(secanje memorije pamcenja, 05. jul 2017 23:14)

Zeleznik u fudbalu? Jel vam Vucela nije rekao da je bombardovanje zavrseno?

neutralni felsh

pre 6 godina

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :)
(lol, 05. jul 2017 23:02)


kako vas je lako naloziti, kako se lako primite... cudo jedno i dan danas :)

milan010

pre 6 godina

Tedesko, hvala ti na onoj pobedi Perudje nad Juventusom kada je Lazio postao prvak! Pamticu i tebe i Kalorija (naravno, i Materacija, Macantinija, Kozmija...) dok sam ziv! A ovo poredjenje - hvala, i jesmo velicina ali, nazalost, u proslosti.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

zar nije partizai miljama blizi realu od zvezde??
(djenka sa parkinga, 05. jul 2017 22:22)

Pa i jeste, nisi shvatio da se ovaj sprda?

Dr. Udo Brinkman

pre 6 godina

Pa naravno da moze da poredi Zvezdu sa Realom i Juventusom jer ih povezuje to sto su sva tri kluba bila ili jesu prvaci evrope. Nece valjda da poredi Zvezdu sa recimo Arsenalom, PSG,... a da i ne spominjem neke smesne ekipe sa ovih prostora. U evropskim okvirima, uzevsi u obzir sve sto klub a sobom nosi, Zvezda je institucija, vreme je takvo da vec duze nismo tamo gde pripadamo ali istorija se ne moze izbrisati i svako ko dodje na zvezdin stadion oseti to nesto sto se moze osetiti samo jos ponegde u Evropi.

majstor

pre 6 godina

mozda nekad... sad smo u rangu sa moldavskim i gruzijskim klubovima. Nekad je to bio svetski klub, a sad je leglo mafijasa, prevaranata, mesetara i huligana.

taktika...

pre 6 godina

Niste razumeli g.dina trenera on se više zezao...rekao na bosanskom - Zvezda mi ista ba ko Rale ( anagram Real, Boka ) moj komšija, nekad prvi u gradu, a sad zadnji u selu

Zigzag

pre 6 godina

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima? 
Zar nema vesti o malim klubovima?
(Crvena Zvezda 1913, 05. jul 2017 22:34)ovisnik sam o osjecaju vracanja zabludenih u realnost,oprosti mi....

lol

pre 6 godina

Vidi se da je amater , bar bi trebao da prepozna ekipu istog kvaliteta...
(Darko PFC, 5. jul 2017 22:16)

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :)

manini

pre 6 godina

zasto ovaj spominje boku kotorsku? neka aluzija na sezonu kupanja? cudan je taj malteski humor...
(dr feelgood, 05. jul 2017 22:54)

Da si procitao vest, a ne samo naslov znao bi o kojoj Boki je rec.
Idi provetri malo mozak, izleci komplekse, banja je za to ok...

secanje memorije pamcenja

pre 6 godina

pa ovaj vam se ruga hahah
(Zigzag, 05. jul 2017 22:10

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34)

Super sto ti redakcija svakodnevno dozvoljava i po 50 komentara (kao da si Dostojevski), pusta da vredjas, a ne dopusta da ti se vrati istom merom...Zar te ne mrzi da svaki dan potegnes iz Zeleznika, da bi u centru nahvatao besplatan internet i prepisivao izmisljotine, pocevsi od ove "1913"? Prvo sam pomislio da si placeni bot, koji koristi 2 nicka ("nista o nicemu") ali onda videh da je problem mnogo ozbiljniji, a resiv je ukoliko se javis na vreme svom lekaru opste prakse, od koga ces dobiti uput za dalje. Ja sam uz tebe...Izdrzi i vrati nam se zdrav.

mirko

pre 6 godina

zvezdu sada krasi njena vitrina i prave fudbalske legende Dragan Dzejić (ustanite i stanite mirno kad setite njegovog imena), Piksi Stojković Šekularac, da ne nabrajam zlatnu generaciju i ostale zvezde. znam da to boli probada kroz srce ali tako je morate da zivite sa tim. godima se trudite ali neke stvri i činjenice su prosto ne dostižne, ako razumente sta hoću da kažem......

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

pa ovaj vam se ruga hahah
(Zigzag, 05. jul 2017 22:10

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34)

Najbolje bi bilo da postoje samo registrovani clanovi i da se svako opredeli za koga navija i tako filtrira vesti. Pa da li je moguce da vi svaki dan pisete istu stvar? I otkad su ovo VASE vesti? Zamisli e, pise se o Zvezdi a samo zvezdasima je dozvoljeno da citaju hahahhahahhahah

Sale

pre 6 godina

Bilo nekad...ko je tada od Crvene zvezde sve najslavnije proziveo, osetio i video, danas moze samo sa tugom i setom da gleda na ovo sto je od nas ostalo. A ko nije, njemu je lepo, ni ne zna sta je izgubio...

Partizan 1911

pre 6 godina

Zamisli Juve igra prvo kolo predkvalifikacija kupa uefa. Ahahahaha
I kojim slucajem ispadne od Kairata
A ako prodje prvo kolo predkvalifikacija naleti na Real.
Kakva bi to tekma bila. Ono finale LS je boranija.
I slag, Boka se sprda jer su prosli u prvom kolu Colo Colo.

majstor

pre 6 godina

mozda nekad... sad smo u rangu sa moldavskim i gruzijskim klubovima. Nekad je to bio svetski klub, a sad je leglo mafijasa, prevaranata, mesetara i huligana.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

pa ovaj vam se ruga hahah
(Zigzag, 05. jul 2017 22:10

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?

Sale

pre 6 godina

Bilo nekad...ko je tada od Crvene zvezde sve najslavnije proziveo, osetio i video, danas moze samo sa tugom i setom da gleda na ovo sto je od nas ostalo. A ko nije, njemu je lepo, ni ne zna sta je izgubio...

lol

pre 6 godina

Vidi se da je amater , bar bi trebao da prepozna ekipu istog kvaliteta...
(Darko PFC, 5. jul 2017 22:16)

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :)

Dr. Udo Brinkman

pre 6 godina

Pa naravno da moze da poredi Zvezdu sa Realom i Juventusom jer ih povezuje to sto su sva tri kluba bila ili jesu prvaci evrope. Nece valjda da poredi Zvezdu sa recimo Arsenalom, PSG,... a da i ne spominjem neke smesne ekipe sa ovih prostora. U evropskim okvirima, uzevsi u obzir sve sto klub a sobom nosi, Zvezda je institucija, vreme je takvo da vec duze nismo tamo gde pripadamo ali istorija se ne moze izbrisati i svako ko dodje na zvezdin stadion oseti to nesto sto se moze osetiti samo jos ponegde u Evropi.

secanje memorije pamcenja

pre 6 godina

pa ovaj vam se ruga hahah
(Zigzag, 05. jul 2017 22:10

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34)

Super sto ti redakcija svakodnevno dozvoljava i po 50 komentara (kao da si Dostojevski), pusta da vredjas, a ne dopusta da ti se vrati istom merom...Zar te ne mrzi da svaki dan potegnes iz Zeleznika, da bi u centru nahvatao besplatan internet i prepisivao izmisljotine, pocevsi od ove "1913"? Prvo sam pomislio da si placeni bot, koji koristi 2 nicka ("nista o nicemu") ali onda videh da je problem mnogo ozbiljniji, a resiv je ukoliko se javis na vreme svom lekaru opste prakse, od koga ces dobiti uput za dalje. Ja sam uz tebe...Izdrzi i vrati nam se zdrav.

mirko

pre 6 godina

zvezdu sada krasi njena vitrina i prave fudbalske legende Dragan Dzejić (ustanite i stanite mirno kad setite njegovog imena), Piksi Stojković Šekularac, da ne nabrajam zlatnu generaciju i ostale zvezde. znam da to boli probada kroz srce ali tako je morate da zivite sa tim. godima se trudite ali neke stvri i činjenice su prosto ne dostižne, ako razumente sta hoću da kažem......

manini

pre 6 godina

zasto ovaj spominje boku kotorsku? neka aluzija na sezonu kupanja? cudan je taj malteski humor...
(dr feelgood, 05. jul 2017 22:54)

Da si procitao vest, a ne samo naslov znao bi o kojoj Boki je rec.
Idi provetri malo mozak, izleci komplekse, banja je za to ok...

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34)

Najbolje bi bilo da postoje samo registrovani clanovi i da se svako opredeli za koga navija i tako filtrira vesti. Pa da li je moguce da vi svaki dan pisete istu stvar? I otkad su ovo VASE vesti? Zamisli e, pise se o Zvezdi a samo zvezdasima je dozvoljeno da citaju hahahhahahhahah

Partizan 1911

pre 6 godina

Zamisli Juve igra prvo kolo predkvalifikacija kupa uefa. Ahahahaha
I kojim slucajem ispadne od Kairata
A ako prodje prvo kolo predkvalifikacija naleti na Real.
Kakva bi to tekma bila. Ono finale LS je boranija.
I slag, Boka se sprda jer su prosli u prvom kolu Colo Colo.

taktika...

pre 6 godina

Niste razumeli g.dina trenera on se više zezao...rekao na bosanskom - Zvezda mi ista ba ko Rale ( anagram Real, Boka ) moj komšija, nekad prvi u gradu, a sad zadnji u selu

Zigzag

pre 6 godina

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima? 
Zar nema vesti o malim klubovima?
(Crvena Zvezda 1913, 05. jul 2017 22:34)ovisnik sam o osjecaju vracanja zabludenih u realnost,oprosti mi....

Demax75

pre 6 godina

Kako vam nije mrsko da po čitav dan mrzite Zvezdu? U čemu vam život prolazi?
(Dragan BL, 05. jul 2017 23:56)
Problem je što većina njih i nema život!

Mrmac

pre 6 godina

Znam da boli ali bolje je biti prvak Evrope i sveta nekada nego NIKADA. Imao sam tu srecu da to i dozivim i prozivim i samo mogu da zamislim kako je bilo komsijama tih godina. Mi, stara skola, smo navijali i za Zelju i Radnicki iz Nisa i Rijeku u Kupu UEFA, Jugoplastiku ili POP 84, Bosnu ili Partizan u kosarci, takodje u Evropi. Navijali smo i za Metaloplastiku, niski Zeleznicar ili Partizan iz Bjelovara u rukometu. Nismo zavidili jedni drugima nego gledali kako da se pomognemo da budemo bolji.Danas, kada vidim ova prepucavanja po stampi mogu da konstatujem da je sve samo tuga. Da li Zvezda ispadne u jesen a Partizan na prolece,ili obrnuto, to su izgleda sadasnji nasi dometi. I jos se ova klincadija po stadionima lozi na to.

Hogar

pre 6 godina

zasto ovaj spominje boku kotorsku? neka aluzija na sezonu kupanja? cudan je taj malteski humor...
(dr feelgood, 05. jul 2017 22:54)

Evo humora na nivou deteta od 8 godina...Da li stvarno misliš da si duhovit

nortatem

pre 6 godina

@(Dr. Udo Brinkman, 06. jul 2017 00:07): pa, sad sve zavisi od parametra koje postavljas. razlika izmedu zvezde i pomenutih velikana je ta da su oni i dalje velikani, dok je zvezda propala. u tom smislu, zvezda je tu negde sa nottingham forest-om, znaci medu bivsim velikanima. a kad smo se vec dotakli istorije: da je zvezda nekada bila velika nije sporno; problematicno je, da vi smatrate, da zasluzujete vecitu velicinu na osnovu proslih uspeha, i da povezujete istorijske uspehe sa buducim. medutim, svari tako ne funkcionisu (istorijskih paralela ima koliko hoces, na svim nivoima). 1. nesto, sto je nekada bilo veliko, moze da nestsne ili postane ne bitno. 2. ako bi se svet okretao po vasoj ideologiji, koja je u srzi komunisticko-nacionalno-klasicisticka smesa, nikada nikakav pomak ne bi bio moguc. 3. na silu trazite da se povrati stara slava, i tako cete unistiti zvezdu, jer cete iz silnih romanticnih secanja zaboraviti, da sredite klub za buducnost. ali ko zna, mozda vise volite da se secate, nego da se radujete buducim uspesima. PS: hahaha, udo brinkman... legendaran nik!

Necemo babe i zabe

pre 6 godina

Neko se poredi sa Realom i Bokom, a neko se bruka sa Fljamurtarijem, Šamrokom, Tikvama, Haifama, Zaglebjem, Tunom, Asterasom, Artmedijom i Kroacijom...

Spale

pre 6 godina

zna čovek čije ime je upisano na ušatom, za vijek vijekova.. Zvezda, Real, Milan, Juve, Barca...i ostali...a komšije malene nek kuckaju komentare, to im je jedino preostalo.

milan010

pre 6 godina

Tedesko, hvala ti na onoj pobedi Perudje nad Juventusom kada je Lazio postao prvak! Pamticu i tebe i Kalorija (naravno, i Materacija, Macantinija, Kozmija...) dok sam ziv! A ovo poredjenje - hvala, i jesmo velicina ali, nazalost, u proslosti.

BBRS

pre 6 godina

Na 265. mestu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. jul 2017 08:08)

Па ?!
Ни тај податак не може обристати оно што је 91 ` уклесано у ушатог !!!
А ти настави са мржњом свега српског, смешан си кад цвилиш !

niger

pre 6 godina

nije smesno. evo da ti kazem bas... navijao sam za vas te 91. kad se vec videlo da mozete daleko. i ne samo ja, masa ljudi, ma cele juga. svi smo nekako mislili da je juga zasluzila da ima sampiona, narocito posle razocarenja u italiji 90. jao argentino. zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke. partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu. prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)
(neutralni felsh, 05. jul 2017 22:37)

U Zvezdu se uvlacila politika? Pa veliki protivnice Slobe Milosevica, pogledaj ko vam je dozivotni pocasni predsednik, i ko vam je danas predsednik kluba, taj deo Slobine politike ti ne smeta.

mungos

pre 6 godina

Jeste jeste samo da Vam je došao jedan Real ili Juventus verovatno bi ih neko od novinara na aerodromu i sačekao ovako jedna zvezda.... pih....

djole

pre 6 godina

Па ?!
Ни тај податак не може обристати оно што је 91 ` уклесано у ушатог !!!
А ти настави са мржњом свега српског, смешан си кад цвилиш !
(BBRS, 6. jul 2017 10:42)

E brate, podatak je da ima 264 klubova u Evropi trenutno boljih od vas. Dvesto sezdeset i cetri. To sto je upisano pre 26 godina nikog ne zanima osim vas koji nemate nicim da se divite osim tih dogadjaja iz ranih 90-ih. Ej, 264!

neutralni felsh

pre 6 godina

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :)
(lol, 05. jul 2017 23:02)


kako vas je lako naloziti, kako se lako primite... cudo jedno i dan danas :)

cinik ovdašnji

pre 6 godina

Lepo je čuti, ali čemu samoobmanjivanje? Tedeski zna za našu prošlost, znamo je i mi, ali sadašnjica je surova. Moramo je biti svesni bez ulepšavanja, ako hoćemo da se podignemo iz ove baruštine. Inače, ne gine nam jednog dana preimenovanje u Voždovac forest...

Rema

pre 6 godina

Za taj Zvezdin rang su zaslužni članovi njene uprave (bivši i sadašnji), na čelu sa sportskim direktorom. A s obzirom da igrate protiv tog kluba na početku kvalifikacija za LE, verujem da i vi imate tako sposoban kadar na čelu uprave.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

zar nije partizai miljama blizi realu od zvezde??
(djenka sa parkinga, 05. jul 2017 22:22)

Pa i jeste, nisi shvatio da se ovaj sprda?

brrm

pre 6 godina

 (Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34) 
Super sto ti redakcija svakodnevno dozvoljava i po 50 komentara (kao da si Dostojevski), pusta da vredjas, a ne dopusta da ti se vrati istom merom...Zar te ne mrzi da svaki dan potegnes iz Zeleznika, da bi u centru nahvatao besplatan internet i prepisivao izmisljotine, pocevsi od ove "1913"? Prvo sam pomislio da si placeni bot, koji koristi 2 nicka ("nista o nicemu") ali onda videh da je problem mnogo ozbiljniji, a resiv je ukoliko se javis na vreme svom lekaru opste prakse, od koga ces dobiti uput za dalje. Ja sam uz tebe...Izdrzi i vrati nam se zdrav.
(secanje memorije pamcenja, 05. jul 2017 23:14)

Zeleznik u fudbalu? Jel vam Vucela nije rekao da je bombardovanje zavrseno?

S Y L A

pre 6 godina

Vidi se da je amater , bar bi trebao da prepozna ekipu istog kvaliteta... (Darko PFC, 5. jul 2017 22:16)

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :) (lol, 05. jul 2017 23:02)

sta lupetas,covek je pricao u ime Florijane ,ni u jednom trenutku nije pomenuo to sto si ti.A inace ova velicina od igracine trener Reala sa Malte je legenda svetskog fudbala.Aj begaj ,ispadate u sl kolu.Papa

Baquero

pre 6 godina

Pa naravno da će da priča da su Real i Boka, neće valjda da prizna da će ih dve stotine i neki klub na FIFA listi izbaciti iz takmičenja!

krle

pre 6 godina

Loži vas,oce da vas opusti pa da vam spakuje tri komada..Video da moze da vas prodje.. a ovi mislili da on stvarno misli to sto prica..hahaha

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

pa ovaj vam se ruga hahah
(Zigzag, 05. jul 2017 22:10

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?

secanje memorije pamcenja

pre 6 godina

pa ovaj vam se ruga hahah
(Zigzag, 05. jul 2017 22:10

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34)

Super sto ti redakcija svakodnevno dozvoljava i po 50 komentara (kao da si Dostojevski), pusta da vredjas, a ne dopusta da ti se vrati istom merom...Zar te ne mrzi da svaki dan potegnes iz Zeleznika, da bi u centru nahvatao besplatan internet i prepisivao izmisljotine, pocevsi od ove "1913"? Prvo sam pomislio da si placeni bot, koji koristi 2 nicka ("nista o nicemu") ali onda videh da je problem mnogo ozbiljniji, a resiv je ukoliko se javis na vreme svom lekaru opste prakse, od koga ces dobiti uput za dalje. Ja sam uz tebe...Izdrzi i vrati nam se zdrav.

taktika...

pre 6 godina

Niste razumeli g.dina trenera on se više zezao...rekao na bosanskom - Zvezda mi ista ba ko Rale ( anagram Real, Boka ) moj komšija, nekad prvi u gradu, a sad zadnji u selu

Zigzag

pre 6 godina

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima? 
Zar nema vesti o malim klubovima?
(Crvena Zvezda 1913, 05. jul 2017 22:34)ovisnik sam o osjecaju vracanja zabludenih u realnost,oprosti mi....

Dr. Udo Brinkman

pre 6 godina

Pa naravno da moze da poredi Zvezdu sa Realom i Juventusom jer ih povezuje to sto su sva tri kluba bila ili jesu prvaci evrope. Nece valjda da poredi Zvezdu sa recimo Arsenalom, PSG,... a da i ne spominjem neke smesne ekipe sa ovih prostora. U evropskim okvirima, uzevsi u obzir sve sto klub a sobom nosi, Zvezda je institucija, vreme je takvo da vec duze nismo tamo gde pripadamo ali istorija se ne moze izbrisati i svako ko dodje na zvezdin stadion oseti to nesto sto se moze osetiti samo jos ponegde u Evropi.

manini

pre 6 godina

zasto ovaj spominje boku kotorsku? neka aluzija na sezonu kupanja? cudan je taj malteski humor...
(dr feelgood, 05. jul 2017 22:54)

Da si procitao vest, a ne samo naslov znao bi o kojoj Boki je rec.
Idi provetri malo mozak, izleci komplekse, banja je za to ok...

lol

pre 6 godina

Vidi se da je amater , bar bi trebao da prepozna ekipu istog kvaliteta...
(Darko PFC, 5. jul 2017 22:16)

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :)

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Imaš(bar) dva kluba iz Zg,nkDinamo i NkPartizai,zašto visiš na našim vestima?
Zar nema vesti o malim klubovima?
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34)

Najbolje bi bilo da postoje samo registrovani clanovi i da se svako opredeli za koga navija i tako filtrira vesti. Pa da li je moguce da vi svaki dan pisete istu stvar? I otkad su ovo VASE vesti? Zamisli e, pise se o Zvezdi a samo zvezdasima je dozvoljeno da citaju hahahhahahhahah

mirko

pre 6 godina

zvezdu sada krasi njena vitrina i prave fudbalske legende Dragan Dzejić (ustanite i stanite mirno kad setite njegovog imena), Piksi Stojković Šekularac, da ne nabrajam zlatnu generaciju i ostale zvezde. znam da to boli probada kroz srce ali tako je morate da zivite sa tim. godima se trudite ali neke stvri i činjenice su prosto ne dostižne, ako razumente sta hoću da kažem......

Partizan 1911

pre 6 godina

Zamisli Juve igra prvo kolo predkvalifikacija kupa uefa. Ahahahaha
I kojim slucajem ispadne od Kairata
A ako prodje prvo kolo predkvalifikacija naleti na Real.
Kakva bi to tekma bila. Ono finale LS je boranija.
I slag, Boka se sprda jer su prosli u prvom kolu Colo Colo.

Necemo babe i zabe

pre 6 godina

Neko se poredi sa Realom i Bokom, a neko se bruka sa Fljamurtarijem, Šamrokom, Tikvama, Haifama, Zaglebjem, Tunom, Asterasom, Artmedijom i Kroacijom...

S Y L A

pre 6 godina

Vidi se da je amater , bar bi trebao da prepozna ekipu istog kvaliteta... (Darko PFC, 5. jul 2017 22:16)

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :) (lol, 05. jul 2017 23:02)

sta lupetas,covek je pricao u ime Florijane ,ni u jednom trenutku nije pomenuo to sto si ti.A inace ova velicina od igracine trener Reala sa Malte je legenda svetskog fudbala.Aj begaj ,ispadate u sl kolu.Papa

majstor

pre 6 godina

mozda nekad... sad smo u rangu sa moldavskim i gruzijskim klubovima. Nekad je to bio svetski klub, a sad je leglo mafijasa, prevaranata, mesetara i huligana.

djole

pre 6 godina

Па ?!
Ни тај податак не може обристати оно што је 91 ` уклесано у ушатог !!!
А ти настави са мржњом свега српског, смешан си кад цвилиш !
(BBRS, 6. jul 2017 10:42)

E brate, podatak je da ima 264 klubova u Evropi trenutno boljih od vas. Dvesto sezdeset i cetri. To sto je upisano pre 26 godina nikog ne zanima osim vas koji nemate nicim da se divite osim tih dogadjaja iz ranih 90-ih. Ej, 264!

Jorgos Printezis

pre 6 godina

zar nije partizai miljama blizi realu od zvezde??
(djenka sa parkinga, 05. jul 2017 22:22)

Pa i jeste, nisi shvatio da se ovaj sprda?

Baquero

pre 6 godina

Pa naravno da će da priča da su Real i Boka, neće valjda da prizna da će ih dve stotine i neki klub na FIFA listi izbaciti iz takmičenja!

neutralni felsh

pre 6 godina

Vidi se da si ti amater kad ne znas ko je i gde je sve igrao Djovani Tedesko :) 20 godina covek igrao u Italijanskoj seriji A i izjavljuje da je Zvezda veca nego Milan, Juventus, Inter i sl. Treba da budes ponosan kakve komsije imas :)
(lol, 05. jul 2017 23:02)


kako vas je lako naloziti, kako se lako primite... cudo jedno i dan danas :)

Spale

pre 6 godina

zna čovek čije ime je upisano na ušatom, za vijek vijekova.. Zvezda, Real, Milan, Juve, Barca...i ostali...a komšije malene nek kuckaju komentare, to im je jedino preostalo.

Sale

pre 6 godina

Bilo nekad...ko je tada od Crvene zvezde sve najslavnije proziveo, osetio i video, danas moze samo sa tugom i setom da gleda na ovo sto je od nas ostalo. A ko nije, njemu je lepo, ni ne zna sta je izgubio...

krle

pre 6 godina

Loži vas,oce da vas opusti pa da vam spakuje tri komada..Video da moze da vas prodje.. a ovi mislili da on stvarno misli to sto prica..hahaha

Hogar

pre 6 godina

zasto ovaj spominje boku kotorsku? neka aluzija na sezonu kupanja? cudan je taj malteski humor...
(dr feelgood, 05. jul 2017 22:54)

Evo humora na nivou deteta od 8 godina...Da li stvarno misliš da si duhovit

niger

pre 6 godina

nije smesno. evo da ti kazem bas... navijao sam za vas te 91. kad se vec videlo da mozete daleko. i ne samo ja, masa ljudi, ma cele juga. svi smo nekako mislili da je juga zasluzila da ima sampiona, narocito posle razocarenja u italiji 90. jao argentino. zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke. partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu. prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)
(neutralni felsh, 05. jul 2017 22:37)

U Zvezdu se uvlacila politika? Pa veliki protivnice Slobe Milosevica, pogledaj ko vam je dozivotni pocasni predsednik, i ko vam je danas predsednik kluba, taj deo Slobine politike ti ne smeta.

mungos

pre 6 godina

Jeste jeste samo da Vam je došao jedan Real ili Juventus verovatno bi ih neko od novinara na aerodromu i sačekao ovako jedna zvezda.... pih....

nortatem

pre 6 godina

@(Dr. Udo Brinkman, 06. jul 2017 00:07): pa, sad sve zavisi od parametra koje postavljas. razlika izmedu zvezde i pomenutih velikana je ta da su oni i dalje velikani, dok je zvezda propala. u tom smislu, zvezda je tu negde sa nottingham forest-om, znaci medu bivsim velikanima. a kad smo se vec dotakli istorije: da je zvezda nekada bila velika nije sporno; problematicno je, da vi smatrate, da zasluzujete vecitu velicinu na osnovu proslih uspeha, i da povezujete istorijske uspehe sa buducim. medutim, svari tako ne funkcionisu (istorijskih paralela ima koliko hoces, na svim nivoima). 1. nesto, sto je nekada bilo veliko, moze da nestsne ili postane ne bitno. 2. ako bi se svet okretao po vasoj ideologiji, koja je u srzi komunisticko-nacionalno-klasicisticka smesa, nikada nikakav pomak ne bi bio moguc. 3. na silu trazite da se povrati stara slava, i tako cete unistiti zvezdu, jer cete iz silnih romanticnih secanja zaboraviti, da sredite klub za buducnost. ali ko zna, mozda vise volite da se secate, nego da se radujete buducim uspesima. PS: hahaha, udo brinkman... legendaran nik!

brrm

pre 6 godina

 (Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 22:34) 
Super sto ti redakcija svakodnevno dozvoljava i po 50 komentara (kao da si Dostojevski), pusta da vredjas, a ne dopusta da ti se vrati istom merom...Zar te ne mrzi da svaki dan potegnes iz Zeleznika, da bi u centru nahvatao besplatan internet i prepisivao izmisljotine, pocevsi od ove "1913"? Prvo sam pomislio da si placeni bot, koji koristi 2 nicka ("nista o nicemu") ali onda videh da je problem mnogo ozbiljniji, a resiv je ukoliko se javis na vreme svom lekaru opste prakse, od koga ces dobiti uput za dalje. Ja sam uz tebe...Izdrzi i vrati nam se zdrav.
(secanje memorije pamcenja, 05. jul 2017 23:14)

Zeleznik u fudbalu? Jel vam Vucela nije rekao da je bombardovanje zavrseno?

BBRS

pre 6 godina

Na 265. mestu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. jul 2017 08:08)

Па ?!
Ни тај податак не може обристати оно што је 91 ` уклесано у ушатог !!!
А ти настави са мржњом свега српског, смешан си кад цвилиш !

Demax75

pre 6 godina

Kako vam nije mrsko da po čitav dan mrzite Zvezdu? U čemu vam život prolazi?
(Dragan BL, 05. jul 2017 23:56)
Problem je što većina njih i nema život!

Mrmac

pre 6 godina

Znam da boli ali bolje je biti prvak Evrope i sveta nekada nego NIKADA. Imao sam tu srecu da to i dozivim i prozivim i samo mogu da zamislim kako je bilo komsijama tih godina. Mi, stara skola, smo navijali i za Zelju i Radnicki iz Nisa i Rijeku u Kupu UEFA, Jugoplastiku ili POP 84, Bosnu ili Partizan u kosarci, takodje u Evropi. Navijali smo i za Metaloplastiku, niski Zeleznicar ili Partizan iz Bjelovara u rukometu. Nismo zavidili jedni drugima nego gledali kako da se pomognemo da budemo bolji.Danas, kada vidim ova prepucavanja po stampi mogu da konstatujem da je sve samo tuga. Da li Zvezda ispadne u jesen a Partizan na prolece,ili obrnuto, to su izgleda sadasnji nasi dometi. I jos se ova klincadija po stadionima lozi na to.

cinik ovdašnji

pre 6 godina

Lepo je čuti, ali čemu samoobmanjivanje? Tedeski zna za našu prošlost, znamo je i mi, ali sadašnjica je surova. Moramo je biti svesni bez ulepšavanja, ako hoćemo da se podignemo iz ove baruštine. Inače, ne gine nam jednog dana preimenovanje u Voždovac forest...

milan010

pre 6 godina

Tedesko, hvala ti na onoj pobedi Perudje nad Juventusom kada je Lazio postao prvak! Pamticu i tebe i Kalorija (naravno, i Materacija, Macantinija, Kozmija...) dok sam ziv! A ovo poredjenje - hvala, i jesmo velicina ali, nazalost, u proslosti.

Rema

pre 6 godina

Za taj Zvezdin rang su zaslužni članovi njene uprave (bivši i sadašnji), na čelu sa sportskim direktorom. A s obzirom da igrate protiv tog kluba na početku kvalifikacija za LE, verujem da i vi imate tako sposoban kadar na čelu uprave.