Nedelja, 18.06.2017.

08:12

Boston trejdovao 1. pika Fili, ko je bolje prošao?

Filadelfija 76ersi i Boston Seltiksi dogovorili su trejd u kojem su Siksersi dobili pravo na 1. pika na predstojećem NBA draftu.

Izvor: PT

Boston trejdovao 1. pika Fili, ko je bolje prošao? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

pametnjakovic

pre 6 godina

Nije Fila nego Fili (Philly)
(pametnjakovic, 18. jun 2017 09:48)

Ti da pratis NBA znao bi da Filadelfija ima garnituru dresova na kojoj pise Phila. Nemoj za dzabe ispadati glup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (76er, 18. jun 2017 12:50)

Imaju. Skracenica za Philadelphia. Nema nikakve veze.
Niko ih ne zove Fila, pogotovo ne u Filadelfiji. Ne budi smesan.

Nemanja

pre 6 godina

Slican potez Seltiksi su vec imali ranije kada su menjali prvog pika za treceg i cini mi se petog kada su drafrovali Roberta Perisa,verovatno je Ejndz video nekoga ko bi im vise odgovarao od Fulca...

Boston

pre 6 godina

Pokusava da dovede superstara to je sada jasno .Treba im bek suter dobar i jos jedsn dobar igrac pod kosem .Mogli bi sa Pelikansima da naprave neku razmenu da bi dobili ili Dejvisa il Kazinsa .Bili bi sil kad bi uspeli da dovedu nekog od njih dvojice .Mada i ako uspeju da dovedu neko dobro krilo isto bi bili mocni .Nadam se da ce uspeti Dzordza il Batlera,jer je izgleda Hejvord sigurno vec u Majamiju .

mare

pre 6 godina

Hrabar potez uprave Celticsa. Ali retko kojoj fransizi ruki moze da ima toliki uticaj na tim, svakako kelti bez jednog dobrog slobodnog agenta nema sta da traze protiv kavsa, a da filadelfija sa ovim timom ne moze do plajofa. Evo Minesota je uradila isto sto i F76, samo par godina pre, vidi se da talentovani igraci bez iskusnih nema sta da traze u ligi.

PeroZg

pre 6 godina

Moglo se u clanku fino objasnit razlog zbog kojeg Boston pristaje na trade, pa bi ljudima bilo jasno da i Phila i Celticsi profitiraju ovime.

Naime, Boston je htio nizi pick iz razloga sto ne zele placati maksimalan rookie ugovor i zato sto im treba tzv. cap space. Ako biraju treci, morat ce placat rookija puno manje nego sto bi placali prvi pick te im fali oko 600 000 dolara u cap spaceu za maksimalni ugovor koji bi mogli ponuditi jednom od free agenata.

Dakle, moguce je da ce Boston mjenjati i treci pick za neki jos nizi, a moguce je i da hayward ili Griffin potpisu malo manji ugovor od maksimalnog sto nije moguce ako im prvi pick uzima 5 milja godisnje.
To je ujedno i razlog zasto boston nije htio uzeti Okafora ili nekog drugog igraca.

I Boston i Phila profitiraju ovim tradom. Cak bih rekao da Boston ima vise koristi jer bi Phila mogla dobiti odlicnog playa i sa trece pozicije u draftu bez da gube prava na buduce pickove.

Beogradjanin

pre 6 godina

Mislim da je Fultz precenjen.
(apu, 18. jun 2017 11:13)

Boston ce biti bolji naredne godine samo ako pogode sa slobodnim agentima koji budu zeleli da dodju kod njih. Miami pojačan sa Hejwordom nista nije losiji. Ili Filadelfija? Tačno odlučili su da rizikuju sa Azejom, a ne Fultzom. Mozda i jest Fulz precenjen, ali svi ostali igrači izgledaju da imaju probleme sa kg, tačnije sve su to klinci nerazvijeni, taj Dennis Smith izgleda kao da ima manje 15 kg od Fulca, a nizi neki cm...

Najveci problem je sto vecina igrača sa drafta ima poteškoće sa sutem van reketa! Nece svako razviti šut kao Kawai Lenard, vecina ce biti igrači kao Jusine Winslow kao 10 pik pokusava da napravi sut ali ne ide bas, mene taj Jackon podseca na njega. Dok Denis ima neki tragičan procenat za 3poena od 22%.

Jedino Fulz, mozda Ball sa čudnim izbačajem( mozda zbog toga bude imao los sut sa distance) i Isaac posebno zbog visine imaju koliko toliko solidan sut van reketa.

Tako da na ovom draftu da profitira Boston ili da ne izgubi jeste da izabere 209cm Isaca koji za 3 godine moze da se razvije i u boljeg igrača od Fultza.

p.s. Postoji priča da ce Boston dati 3 pik 2017 i jedna od pikova 2018 za Butlera/Pola. I jedan sačuvati( od 2018 ili 2019 zavisi od situacije). Ako tako Danny uradi onda ispada da nije samo Fulz precenjen nego svi igrači, a sledeci draft ce biti jos gori.

Ili da vise uopste ne mogu da se procene igrači sa drafta???

Del Piero#10

pre 6 godina

Dobro su prošla oba kluba. Boston na pleju ima već superstara Tomasa i Smarta kao back-up rešenje. Sa druge strane dobiće trećeg pika i tu neće mnogo izgubiti i još jednog pika prve runde za narednu sezonu. Njima ne trebaju toliko prospekti koliko još jedan supertar za još značajniju ulogu u borbi za prsten.

Neznalica

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira
(petarczv, 18. jun 2017 09:48)

Lebronova izjava može da se tumači i ovako i onako. Dal' se šalio, dal' nije? Gotovo je izvesno da se našalio. Ali tvoja konstatacija da "nema ko nije napunio" Lebrona govori najviše o tebi. Čovek mora da bude izuzetno glup i da apsolutno ne poznaje košarku, pa da tako nešto izgovori.

Inače, ako se ovaj klinac koga će uzeti Filadelfija pokaže kao pun pogodak, ne mora čak ni da bude super zvezda, definitivno će Boston lošije proći u ovom trejdu. Uopšte, ovaj trejd pokazuje da Boston živi u uverenju da mogu da se umašaju u borbu za NBA prsten sa Tomasom kao liderom tima. To je velika zabluda. On je izvanredan košarkaš ali ipak prilično limitiran kada se uporedi sa najboljim igračima na toj poziciji.

76er

pre 6 godina

Nije Fila nego Fili (Philly)
(pametnjakovic, 18. jun 2017 09:48)

Ti da pratis NBA znao bi da Filadelfija ima garnituru dresova na kojoj pise Phila. Nemoj za dzabe ispadati glup.

Dimitrije

pre 6 godina

Bilo je glasina da Lakersi nude Bostonu 2.pick I Randlea za prvi sa kojeg bi pokupili Fultza, meni se ta opcija vise svidja jer bi popunili poziciju 4 koja im je ranjiva a imali bi I dalje visoki pick za trejd.

Beogradjanin

pre 6 godina

Boston dolaskom Hejworda i/ili Batlera postaje prva sila na istoku.
(axaxt, 18. jun 2017 10:01)

Boston ako dovede Hejworda i/ili Bultera i Grifina/ili Milpasa postaje konkuretnt Klivlendu. Kad bi doveli Hejworda i Grifina/Milpasa kao slobodne agenta, da ne daju pikove onda imaju i buducnost i mogu da izbore 7 utakmicu vec sledece godine protiv Klivlenda. Ako dovede samo jednog od tih igrača nece biti 1-4 bice 2-4 proti Klivlenda.

Mada moram da se isparvim. U ovom tredju bolje je prosla Filadelfija ovog trenutka. 2018 draft ima vredna samo dva 2 centra i tog sf 208 Portera. Ostalo škart. Filadelfija ide 50% da ce ovim tredjom imati jedan visok pick 2017 ili 2018 + da ce Fulz biti superstar. Da ce imati srece da li 1 pick od L.A 2017( ali da ne bude ispod 5 mesta) ili Sacramento pik koji moze da bude 2018 i nesto nize od 1 do 5.

Boston ima manje sanse da bolje prodje u trejdu. Ako se uposte odluči da zadrzi svoja 2 visoka pika sledece godine. Bruklinov i LA pik trebaju da budu u prva 3. Ako dobiju 5 pik izgubili su.

A Phila gubi, ako L.A sledece godine ne budu 5-6 najlosijih ekipa u NBA. Sigurno ce sledece sezone biti losiji od Lejkersa- Phoenix, Broklin, Orlando, Sacramento. Mada nikad to nije sigurno.

Ha,ha,ha Toliko je komplikovan ovaj tredj da moze i Boston da bolje prodje, da i jedni drugi profitiraju ili da Phila prodje bolje.

Bas im je dosadno u zivotu i bas su izkomplikovali , ha,ha,ha a ja nasao da se bakćem.

BarbaDjole

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira
(petarczv, 18. jun 2017 09:48)

Cekaj, zar toliko ne mozes da prepoznas salu?

apu

pre 6 godina

Ocekivao sam slican trejd Bostona i mislim da je trejd ok. Mada, mogli su ukljuciti i Okafora u trejd. Ove godine kao i proslih nema nekih igraca koji se svojim igrama izdvajaju. Ima potencijala, ali su to jos mnogo mladi igraci i svasta je moguce. Mislim da je Fultz precenjen. Ja bih pre sa prve pozicije birao Dennis Smitha. Mislim da je on novi Westbrook sa vecim kosarkaskim IQ-om.
Bostonu fali centar, krilni centar. Da bi Boston bio odlican tim njima treba A.Davis ili Embiid pod obrucem, ne mogu oni sa Horfordom na pohod ka tituli, ustvari, mogu ali im treba jedan od ove dvojice.
Boston je mogao birati Fultza ali sta onda raditi sa Ajzeom, ko bi za njega dao nekog superstara? Verujem niko u ligi, kada mu vec istice ugovor sledece sezone.
Ovako, Thomas je ostao jos sezonu za 6mil sto je dobar potez ako se ovoj ekipi pridoda jos po koji kvalitetan bek, mada, i dalje ostaje rupa pod kosem koja se ne moze zakrpiti ni draftom, a tesko i trejdom. Boston ce sigurno biti bolji naredne godine, ali jos nedovoljno dobar za napad na prsten.

axaxt

pre 6 godina

Boston ima Tomasa, Bredlija i Horforda, pri čemu su ova druga dvojica dosta dugo u ligi. Njima ne treba da prave tim da budu dobri za 3-4 godine nego odmah. Bolje im je da pokupe dobrog pika za dve ili tri godine, a za to vreme napadnu prsten. Na kraju, Klivlend će uskoro početi da posustaje, imaju dosta matorih igrača. Boston dolaskom Hejworda i/ili Batlera postaje prva sila na istoku.
Filadelfija nastavlja rebuilding i gradi ozbiljnu ekipu za par godina.

Rade

pre 6 godina

Ovaj Petar samo o Lebronu prica, strasno! I to sve nesto negativno, hoce da ga predstavi kao loseg igraca i cak covjeka, a ovaj jedan od najboljih u istoriji, ma sta on pricao i blamirao se. Hejter obicni izgleda, i to bas dosadan.

Beogradjanin

pre 6 godina

Dani Ejndž ce biti poznat u budućnosti za dobijanje sto vise visokih pikova od drugim timova, a ne superstarova koji prave razliku.

Poslednijh godina draft je čista mačka u djaku ili ti sreca. Malo sam podledao igrače za ovaj draft 2017 i sledeci 2018.

Ajde da kazemo da je Fulz jedini igrač kojim su svi odusevljeni, mislim na bivse igrače pa na pr Magica koji je uputio sve pohvale. Ne verujem da svi grese! Jedini koji ima dovoljno kg od svih ostalih na draftu i spreman je za nba. Lonzo ball ima samo 80kg a 198 cm, u najboljem slučaju bice Kid sa onakvim sutem, ali za jedno 7 godina. Sf Jonatan Isacc 209cm 85kg premrsav, ali ima dobar sut i jedini pravi talenat pored Fulza. Ali tek za 2-3 godine kad nabaci jedno minimum 15 kg+. Predvidja mu se od 5-8 pozicija. Mozda njega Boston pokupi sa 3 mesta.

To bi to bilo za ovaj draft. Fulz i Jonatan Isac..

Ko je bolje prosao Boston ili Phila?

Prvo ovaj trejd je pokazao da ca Azeja Thomas biti omča oko vrata Bostona koju pokusavaju da rese, nekako a da nije trejd. Sledeci draft je zanimljiv jer u prva 3 pika ima 2 centra od 7-0 i jedan sf 2 08.

Zavisi od mnogo toga koje bolje prosao. Da li ce Fulz postati super star?, kao Kyrie ili wetrbkook? Da li ce Phila imati srece pa 2018 godine L.A iako ne najgori tim bude prvi lootery pick? Ili ce to biti Boston 2 pik? Mnogo pitanja- :D

I Boston i Phila su se dobro ogradili ovim trejdom bolje ce proci onaj ko bude imao vise srece. :D

mostarac

pre 6 godina

boston zelis josha jacksona sa pika plus ce ustediti 3 miluona na salary capu za ruki ugovore. ostali pikovi idu za trejd sigurno. sad dal ce biti neki sign i trade vidjet cemo. dolazi sigurno hayward sada kao FA I MOzda butler jer bulsima svakako treba rebuilding. Meni ko navijacu Bostona se ovo ne svidja jer fulz je zivotinja buduca sigurno. e sad moze da se desi i da fila uzme lonza balla, zasto da ne ? onda se kuha jer lakerso imaju dangela i mogo bi fulz u kelte sx3 pika

petarczv

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira

Dovla

pre 6 godina

Koliko ovi Ameri vole da komplikuju stvari to nije normalno. Valjda je to onaj fazon "Nemam mnogo problema u životu, pa daj da se zabavim na neki način". Pre sam čitao kako glasaju za Oskara, glava me zabolela. Sve su to mladi momci, odlični košarkaši, ali nikada ne znaš šta će da ispadne od njih. Malo ko se seća ko je prvi pik drafta 1998-e, ali zato svi znaju ko su bili broj 4, 5, 9, 10, 32. Ili barem oni koji prate solidno.

parx

pre 6 godina

Kada bi pik-ovi visoko plasirani, sami od sebe postajali super star-ovi, onda bi i F76 vec bila veliki tim, a i Darko Milicic veliki super star.

Morgoroth

pre 6 godina

Slati svoj pick za buduce pickove je jednostavno glupo. Očekuje se da će u ovaj trejd biti priključena i treca ekipa. Mada koliko mi je poznato Josh Jackson je otkazao zakazani trening Bostonu, pa je i pitanje koliko zapravo u ovome ima istine.

Mislim da je jednostavno previše pritiska na Aingeu i da svi konačno žele da se jednostavno krene na titulu, jer ima dovoljno mogućnosti kroz SC i draft pickove da oformira značajan tim, i da je ovo zadnja sansa kada se pogledaju ugovori Thomasa, Crowdera, Breadeya i Smarta.

Fultz je izjavio da bi hteo ici u Boston, ali tu je najveća prepreka Thomas.

Koliko god mi Thomas bio drag, nikad neće biti igrač u oba smera. Da se nije desila ova tragedija sa njegovom sestrom, očekivao bi određeni trejd i da puste Fultza da se razvija na njegovom mestu. Ovako lako moguće da će ići na sve ili ništa. Pokušati potpisati Haywarda, ako ne prođe, dovesti Griffina koji je također FA (a lik je nepotreban, rađe bi da dovedu nekog ko moze braniti obruč), i poslati pickove za Butlera.

Branko Potezica

pre 6 godina

Pa bolje je prosla Filadelfija mogu da posalju telegram ZAHVALNOSTI Bostonu. Filadelfiji treba kvalitetan PG/SG a Fultz je onaj koji bi to mogao biti, s druge strane Boston sa zakopao sa Tomasom koji jeste kvalitetan igrac ali uz nedostatak fizikalija i ugovora koji je pri kraju akvizicija Fultza bi im bilo korisno i jeftinije resenje na duzi rok.

U ovom trejdu su profitirali Filadelfija i Tomas(koji ce najverovatnije potpisati novi ugovor) a izgubio Boston na duzi rok.

Branko Potezica

pre 6 godina

Pa bolje je prosla Filadelfija mogu da posalju telegram ZAHVALNOSTI Bostonu. Filadelfiji treba kvalitetan PG/SG a Fultz je onaj koji bi to mogao biti, s druge strane Boston sa zakopao sa Tomasom koji jeste kvalitetan igrac ali uz nedostatak fizikalija i ugovora koji je pri kraju akvizicija Fultza bi im bilo korisno i jeftinije resenje na duzi rok.

U ovom trejdu su profitirali Filadelfija i Tomas(koji ce najverovatnije potpisati novi ugovor) a izgubio Boston na duzi rok.

parx

pre 6 godina

Kada bi pik-ovi visoko plasirani, sami od sebe postajali super star-ovi, onda bi i F76 vec bila veliki tim, a i Darko Milicic veliki super star.

Dovla

pre 6 godina

Koliko ovi Ameri vole da komplikuju stvari to nije normalno. Valjda je to onaj fazon "Nemam mnogo problema u životu, pa daj da se zabavim na neki način". Pre sam čitao kako glasaju za Oskara, glava me zabolela. Sve su to mladi momci, odlični košarkaši, ali nikada ne znaš šta će da ispadne od njih. Malo ko se seća ko je prvi pik drafta 1998-e, ali zato svi znaju ko su bili broj 4, 5, 9, 10, 32. Ili barem oni koji prate solidno.

Beogradjanin

pre 6 godina

Dani Ejndž ce biti poznat u budućnosti za dobijanje sto vise visokih pikova od drugim timova, a ne superstarova koji prave razliku.

Poslednijh godina draft je čista mačka u djaku ili ti sreca. Malo sam podledao igrače za ovaj draft 2017 i sledeci 2018.

Ajde da kazemo da je Fulz jedini igrač kojim su svi odusevljeni, mislim na bivse igrače pa na pr Magica koji je uputio sve pohvale. Ne verujem da svi grese! Jedini koji ima dovoljno kg od svih ostalih na draftu i spreman je za nba. Lonzo ball ima samo 80kg a 198 cm, u najboljem slučaju bice Kid sa onakvim sutem, ali za jedno 7 godina. Sf Jonatan Isacc 209cm 85kg premrsav, ali ima dobar sut i jedini pravi talenat pored Fulza. Ali tek za 2-3 godine kad nabaci jedno minimum 15 kg+. Predvidja mu se od 5-8 pozicija. Mozda njega Boston pokupi sa 3 mesta.

To bi to bilo za ovaj draft. Fulz i Jonatan Isac..

Ko je bolje prosao Boston ili Phila?

Prvo ovaj trejd je pokazao da ca Azeja Thomas biti omča oko vrata Bostona koju pokusavaju da rese, nekako a da nije trejd. Sledeci draft je zanimljiv jer u prva 3 pika ima 2 centra od 7-0 i jedan sf 2 08.

Zavisi od mnogo toga koje bolje prosao. Da li ce Fulz postati super star?, kao Kyrie ili wetrbkook? Da li ce Phila imati srece pa 2018 godine L.A iako ne najgori tim bude prvi lootery pick? Ili ce to biti Boston 2 pik? Mnogo pitanja- :D

I Boston i Phila su se dobro ogradili ovim trejdom bolje ce proci onaj ko bude imao vise srece. :D

mostarac

pre 6 godina

boston zelis josha jacksona sa pika plus ce ustediti 3 miluona na salary capu za ruki ugovore. ostali pikovi idu za trejd sigurno. sad dal ce biti neki sign i trade vidjet cemo. dolazi sigurno hayward sada kao FA I MOzda butler jer bulsima svakako treba rebuilding. Meni ko navijacu Bostona se ovo ne svidja jer fulz je zivotinja buduca sigurno. e sad moze da se desi i da fila uzme lonza balla, zasto da ne ? onda se kuha jer lakerso imaju dangela i mogo bi fulz u kelte sx3 pika

Morgoroth

pre 6 godina

Slati svoj pick za buduce pickove je jednostavno glupo. Očekuje se da će u ovaj trejd biti priključena i treca ekipa. Mada koliko mi je poznato Josh Jackson je otkazao zakazani trening Bostonu, pa je i pitanje koliko zapravo u ovome ima istine.

Mislim da je jednostavno previše pritiska na Aingeu i da svi konačno žele da se jednostavno krene na titulu, jer ima dovoljno mogućnosti kroz SC i draft pickove da oformira značajan tim, i da je ovo zadnja sansa kada se pogledaju ugovori Thomasa, Crowdera, Breadeya i Smarta.

Fultz je izjavio da bi hteo ici u Boston, ali tu je najveća prepreka Thomas.

Koliko god mi Thomas bio drag, nikad neće biti igrač u oba smera. Da se nije desila ova tragedija sa njegovom sestrom, očekivao bi određeni trejd i da puste Fultza da se razvija na njegovom mestu. Ovako lako moguće da će ići na sve ili ništa. Pokušati potpisati Haywarda, ako ne prođe, dovesti Griffina koji je također FA (a lik je nepotreban, rađe bi da dovedu nekog ko moze braniti obruč), i poslati pickove za Butlera.

petarczv

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira

BarbaDjole

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira
(petarczv, 18. jun 2017 09:48)

Cekaj, zar toliko ne mozes da prepoznas salu?

axaxt

pre 6 godina

Boston ima Tomasa, Bredlija i Horforda, pri čemu su ova druga dvojica dosta dugo u ligi. Njima ne treba da prave tim da budu dobri za 3-4 godine nego odmah. Bolje im je da pokupe dobrog pika za dve ili tri godine, a za to vreme napadnu prsten. Na kraju, Klivlend će uskoro početi da posustaje, imaju dosta matorih igrača. Boston dolaskom Hejworda i/ili Batlera postaje prva sila na istoku.
Filadelfija nastavlja rebuilding i gradi ozbiljnu ekipu za par godina.

apu

pre 6 godina

Ocekivao sam slican trejd Bostona i mislim da je trejd ok. Mada, mogli su ukljuciti i Okafora u trejd. Ove godine kao i proslih nema nekih igraca koji se svojim igrama izdvajaju. Ima potencijala, ali su to jos mnogo mladi igraci i svasta je moguce. Mislim da je Fultz precenjen. Ja bih pre sa prve pozicije birao Dennis Smitha. Mislim da je on novi Westbrook sa vecim kosarkaskim IQ-om.
Bostonu fali centar, krilni centar. Da bi Boston bio odlican tim njima treba A.Davis ili Embiid pod obrucem, ne mogu oni sa Horfordom na pohod ka tituli, ustvari, mogu ali im treba jedan od ove dvojice.
Boston je mogao birati Fultza ali sta onda raditi sa Ajzeom, ko bi za njega dao nekog superstara? Verujem niko u ligi, kada mu vec istice ugovor sledece sezone.
Ovako, Thomas je ostao jos sezonu za 6mil sto je dobar potez ako se ovoj ekipi pridoda jos po koji kvalitetan bek, mada, i dalje ostaje rupa pod kosem koja se ne moze zakrpiti ni draftom, a tesko i trejdom. Boston ce sigurno biti bolji naredne godine, ali jos nedovoljno dobar za napad na prsten.

Beogradjanin

pre 6 godina

Boston dolaskom Hejworda i/ili Batlera postaje prva sila na istoku.
(axaxt, 18. jun 2017 10:01)

Boston ako dovede Hejworda i/ili Bultera i Grifina/ili Milpasa postaje konkuretnt Klivlendu. Kad bi doveli Hejworda i Grifina/Milpasa kao slobodne agenta, da ne daju pikove onda imaju i buducnost i mogu da izbore 7 utakmicu vec sledece godine protiv Klivlenda. Ako dovede samo jednog od tih igrača nece biti 1-4 bice 2-4 proti Klivlenda.

Mada moram da se isparvim. U ovom tredju bolje je prosla Filadelfija ovog trenutka. 2018 draft ima vredna samo dva 2 centra i tog sf 208 Portera. Ostalo škart. Filadelfija ide 50% da ce ovim tredjom imati jedan visok pick 2017 ili 2018 + da ce Fulz biti superstar. Da ce imati srece da li 1 pick od L.A 2017( ali da ne bude ispod 5 mesta) ili Sacramento pik koji moze da bude 2018 i nesto nize od 1 do 5.

Boston ima manje sanse da bolje prodje u trejdu. Ako se uposte odluči da zadrzi svoja 2 visoka pika sledece godine. Bruklinov i LA pik trebaju da budu u prva 3. Ako dobiju 5 pik izgubili su.

A Phila gubi, ako L.A sledece godine ne budu 5-6 najlosijih ekipa u NBA. Sigurno ce sledece sezone biti losiji od Lejkersa- Phoenix, Broklin, Orlando, Sacramento. Mada nikad to nije sigurno.

Ha,ha,ha Toliko je komplikovan ovaj tredj da moze i Boston da bolje prodje, da i jedni drugi profitiraju ili da Phila prodje bolje.

Bas im je dosadno u zivotu i bas su izkomplikovali , ha,ha,ha a ja nasao da se bakćem.

Rade

pre 6 godina

Ovaj Petar samo o Lebronu prica, strasno! I to sve nesto negativno, hoce da ga predstavi kao loseg igraca i cak covjeka, a ovaj jedan od najboljih u istoriji, ma sta on pricao i blamirao se. Hejter obicni izgleda, i to bas dosadan.

Dimitrije

pre 6 godina

Bilo je glasina da Lakersi nude Bostonu 2.pick I Randlea za prvi sa kojeg bi pokupili Fultza, meni se ta opcija vise svidja jer bi popunili poziciju 4 koja im je ranjiva a imali bi I dalje visoki pick za trejd.

Neznalica

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira
(petarczv, 18. jun 2017 09:48)

Lebronova izjava može da se tumači i ovako i onako. Dal' se šalio, dal' nije? Gotovo je izvesno da se našalio. Ali tvoja konstatacija da "nema ko nije napunio" Lebrona govori najviše o tebi. Čovek mora da bude izuzetno glup i da apsolutno ne poznaje košarku, pa da tako nešto izgovori.

Inače, ako se ovaj klinac koga će uzeti Filadelfija pokaže kao pun pogodak, ne mora čak ni da bude super zvezda, definitivno će Boston lošije proći u ovom trejdu. Uopšte, ovaj trejd pokazuje da Boston živi u uverenju da mogu da se umašaju u borbu za NBA prsten sa Tomasom kao liderom tima. To je velika zabluda. On je izvanredan košarkaš ali ipak prilično limitiran kada se uporedi sa najboljim igračima na toj poziciji.

Del Piero#10

pre 6 godina

Dobro su prošla oba kluba. Boston na pleju ima već superstara Tomasa i Smarta kao back-up rešenje. Sa druge strane dobiće trećeg pika i tu neće mnogo izgubiti i još jednog pika prve runde za narednu sezonu. Njima ne trebaju toliko prospekti koliko još jedan supertar za još značajniju ulogu u borbi za prsten.

PeroZg

pre 6 godina

Moglo se u clanku fino objasnit razlog zbog kojeg Boston pristaje na trade, pa bi ljudima bilo jasno da i Phila i Celticsi profitiraju ovime.

Naime, Boston je htio nizi pick iz razloga sto ne zele placati maksimalan rookie ugovor i zato sto im treba tzv. cap space. Ako biraju treci, morat ce placat rookija puno manje nego sto bi placali prvi pick te im fali oko 600 000 dolara u cap spaceu za maksimalni ugovor koji bi mogli ponuditi jednom od free agenata.

Dakle, moguce je da ce Boston mjenjati i treci pick za neki jos nizi, a moguce je i da hayward ili Griffin potpisu malo manji ugovor od maksimalnog sto nije moguce ako im prvi pick uzima 5 milja godisnje.
To je ujedno i razlog zasto boston nije htio uzeti Okafora ili nekog drugog igraca.

I Boston i Phila profitiraju ovim tradom. Cak bih rekao da Boston ima vise koristi jer bi Phila mogla dobiti odlicnog playa i sa trece pozicije u draftu bez da gube prava na buduce pickove.

Beogradjanin

pre 6 godina

Mislim da je Fultz precenjen.
(apu, 18. jun 2017 11:13)

Boston ce biti bolji naredne godine samo ako pogode sa slobodnim agentima koji budu zeleli da dodju kod njih. Miami pojačan sa Hejwordom nista nije losiji. Ili Filadelfija? Tačno odlučili su da rizikuju sa Azejom, a ne Fultzom. Mozda i jest Fulz precenjen, ali svi ostali igrači izgledaju da imaju probleme sa kg, tačnije sve su to klinci nerazvijeni, taj Dennis Smith izgleda kao da ima manje 15 kg od Fulca, a nizi neki cm...

Najveci problem je sto vecina igrača sa drafta ima poteškoće sa sutem van reketa! Nece svako razviti šut kao Kawai Lenard, vecina ce biti igrači kao Jusine Winslow kao 10 pik pokusava da napravi sut ali ne ide bas, mene taj Jackon podseca na njega. Dok Denis ima neki tragičan procenat za 3poena od 22%.

Jedino Fulz, mozda Ball sa čudnim izbačajem( mozda zbog toga bude imao los sut sa distance) i Isaac posebno zbog visine imaju koliko toliko solidan sut van reketa.

Tako da na ovom draftu da profitira Boston ili da ne izgubi jeste da izabere 209cm Isaca koji za 3 godine moze da se razvije i u boljeg igrača od Fultza.

p.s. Postoji priča da ce Boston dati 3 pik 2017 i jedna od pikova 2018 za Butlera/Pola. I jedan sačuvati( od 2018 ili 2019 zavisi od situacije). Ako tako Danny uradi onda ispada da nije samo Fulz precenjen nego svi igrači, a sledeci draft ce biti jos gori.

Ili da vise uopste ne mogu da se procene igrači sa drafta???

76er

pre 6 godina

Nije Fila nego Fili (Philly)
(pametnjakovic, 18. jun 2017 09:48)

Ti da pratis NBA znao bi da Filadelfija ima garnituru dresova na kojoj pise Phila. Nemoj za dzabe ispadati glup.

mare

pre 6 godina

Hrabar potez uprave Celticsa. Ali retko kojoj fransizi ruki moze da ima toliki uticaj na tim, svakako kelti bez jednog dobrog slobodnog agenta nema sta da traze protiv kavsa, a da filadelfija sa ovim timom ne moze do plajofa. Evo Minesota je uradila isto sto i F76, samo par godina pre, vidi se da talentovani igraci bez iskusnih nema sta da traze u ligi.

Boston

pre 6 godina

Pokusava da dovede superstara to je sada jasno .Treba im bek suter dobar i jos jedsn dobar igrac pod kosem .Mogli bi sa Pelikansima da naprave neku razmenu da bi dobili ili Dejvisa il Kazinsa .Bili bi sil kad bi uspeli da dovedu nekog od njih dvojice .Mada i ako uspeju da dovedu neko dobro krilo isto bi bili mocni .Nadam se da ce uspeti Dzordza il Batlera,jer je izgleda Hejvord sigurno vec u Majamiju .

Nemanja

pre 6 godina

Slican potez Seltiksi su vec imali ranije kada su menjali prvog pika za treceg i cini mi se petog kada su drafrovali Roberta Perisa,verovatno je Ejndz video nekoga ko bi im vise odgovarao od Fulca...

pametnjakovic

pre 6 godina

Nije Fila nego Fili (Philly)
(pametnjakovic, 18. jun 2017 09:48)

Ti da pratis NBA znao bi da Filadelfija ima garnituru dresova na kojoj pise Phila. Nemoj za dzabe ispadati glup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (76er, 18. jun 2017 12:50)

Imaju. Skracenica za Philadelphia. Nema nikakve veze.
Niko ih ne zove Fila, pogotovo ne u Filadelfiji. Ne budi smesan.

petarczv

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira

mostarac

pre 6 godina

boston zelis josha jacksona sa pika plus ce ustediti 3 miluona na salary capu za ruki ugovore. ostali pikovi idu za trejd sigurno. sad dal ce biti neki sign i trade vidjet cemo. dolazi sigurno hayward sada kao FA I MOzda butler jer bulsima svakako treba rebuilding. Meni ko navijacu Bostona se ovo ne svidja jer fulz je zivotinja buduca sigurno. e sad moze da se desi i da fila uzme lonza balla, zasto da ne ? onda se kuha jer lakerso imaju dangela i mogo bi fulz u kelte sx3 pika

Branko Potezica

pre 6 godina

Pa bolje je prosla Filadelfija mogu da posalju telegram ZAHVALNOSTI Bostonu. Filadelfiji treba kvalitetan PG/SG a Fultz je onaj koji bi to mogao biti, s druge strane Boston sa zakopao sa Tomasom koji jeste kvalitetan igrac ali uz nedostatak fizikalija i ugovora koji je pri kraju akvizicija Fultza bi im bilo korisno i jeftinije resenje na duzi rok.

U ovom trejdu su profitirali Filadelfija i Tomas(koji ce najverovatnije potpisati novi ugovor) a izgubio Boston na duzi rok.

Rade

pre 6 godina

Ovaj Petar samo o Lebronu prica, strasno! I to sve nesto negativno, hoce da ga predstavi kao loseg igraca i cak covjeka, a ovaj jedan od najboljih u istoriji, ma sta on pricao i blamirao se. Hejter obicni izgleda, i to bas dosadan.

Morgoroth

pre 6 godina

Slati svoj pick za buduce pickove je jednostavno glupo. Očekuje se da će u ovaj trejd biti priključena i treca ekipa. Mada koliko mi je poznato Josh Jackson je otkazao zakazani trening Bostonu, pa je i pitanje koliko zapravo u ovome ima istine.

Mislim da je jednostavno previše pritiska na Aingeu i da svi konačno žele da se jednostavno krene na titulu, jer ima dovoljno mogućnosti kroz SC i draft pickove da oformira značajan tim, i da je ovo zadnja sansa kada se pogledaju ugovori Thomasa, Crowdera, Breadeya i Smarta.

Fultz je izjavio da bi hteo ici u Boston, ali tu je najveća prepreka Thomas.

Koliko god mi Thomas bio drag, nikad neće biti igrač u oba smera. Da se nije desila ova tragedija sa njegovom sestrom, očekivao bi određeni trejd i da puste Fultza da se razvija na njegovom mestu. Ovako lako moguće da će ići na sve ili ništa. Pokušati potpisati Haywarda, ako ne prođe, dovesti Griffina koji je također FA (a lik je nepotreban, rađe bi da dovedu nekog ko moze braniti obruč), i poslati pickove za Butlera.

Beogradjanin

pre 6 godina

Dani Ejndž ce biti poznat u budućnosti za dobijanje sto vise visokih pikova od drugim timova, a ne superstarova koji prave razliku.

Poslednijh godina draft je čista mačka u djaku ili ti sreca. Malo sam podledao igrače za ovaj draft 2017 i sledeci 2018.

Ajde da kazemo da je Fulz jedini igrač kojim su svi odusevljeni, mislim na bivse igrače pa na pr Magica koji je uputio sve pohvale. Ne verujem da svi grese! Jedini koji ima dovoljno kg od svih ostalih na draftu i spreman je za nba. Lonzo ball ima samo 80kg a 198 cm, u najboljem slučaju bice Kid sa onakvim sutem, ali za jedno 7 godina. Sf Jonatan Isacc 209cm 85kg premrsav, ali ima dobar sut i jedini pravi talenat pored Fulza. Ali tek za 2-3 godine kad nabaci jedno minimum 15 kg+. Predvidja mu se od 5-8 pozicija. Mozda njega Boston pokupi sa 3 mesta.

To bi to bilo za ovaj draft. Fulz i Jonatan Isac..

Ko je bolje prosao Boston ili Phila?

Prvo ovaj trejd je pokazao da ca Azeja Thomas biti omča oko vrata Bostona koju pokusavaju da rese, nekako a da nije trejd. Sledeci draft je zanimljiv jer u prva 3 pika ima 2 centra od 7-0 i jedan sf 2 08.

Zavisi od mnogo toga koje bolje prosao. Da li ce Fulz postati super star?, kao Kyrie ili wetrbkook? Da li ce Phila imati srece pa 2018 godine L.A iako ne najgori tim bude prvi lootery pick? Ili ce to biti Boston 2 pik? Mnogo pitanja- :D

I Boston i Phila su se dobro ogradili ovim trejdom bolje ce proci onaj ko bude imao vise srece. :D

axaxt

pre 6 godina

Boston ima Tomasa, Bredlija i Horforda, pri čemu su ova druga dvojica dosta dugo u ligi. Njima ne treba da prave tim da budu dobri za 3-4 godine nego odmah. Bolje im je da pokupe dobrog pika za dve ili tri godine, a za to vreme napadnu prsten. Na kraju, Klivlend će uskoro početi da posustaje, imaju dosta matorih igrača. Boston dolaskom Hejworda i/ili Batlera postaje prva sila na istoku.
Filadelfija nastavlja rebuilding i gradi ozbiljnu ekipu za par godina.

BarbaDjole

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira
(petarczv, 18. jun 2017 09:48)

Cekaj, zar toliko ne mozes da prepoznas salu?

parx

pre 6 godina

Kada bi pik-ovi visoko plasirani, sami od sebe postajali super star-ovi, onda bi i F76 vec bila veliki tim, a i Darko Milicic veliki super star.

Dovla

pre 6 godina

Koliko ovi Ameri vole da komplikuju stvari to nije normalno. Valjda je to onaj fazon "Nemam mnogo problema u životu, pa daj da se zabavim na neki način". Pre sam čitao kako glasaju za Oskara, glava me zabolela. Sve su to mladi momci, odlični košarkaši, ali nikada ne znaš šta će da ispadne od njih. Malo ko se seća ko je prvi pik drafta 1998-e, ali zato svi znaju ko su bili broj 4, 5, 9, 10, 32. Ili barem oni koji prate solidno.

apu

pre 6 godina

Ocekivao sam slican trejd Bostona i mislim da je trejd ok. Mada, mogli su ukljuciti i Okafora u trejd. Ove godine kao i proslih nema nekih igraca koji se svojim igrama izdvajaju. Ima potencijala, ali su to jos mnogo mladi igraci i svasta je moguce. Mislim da je Fultz precenjen. Ja bih pre sa prve pozicije birao Dennis Smitha. Mislim da je on novi Westbrook sa vecim kosarkaskim IQ-om.
Bostonu fali centar, krilni centar. Da bi Boston bio odlican tim njima treba A.Davis ili Embiid pod obrucem, ne mogu oni sa Horfordom na pohod ka tituli, ustvari, mogu ali im treba jedan od ove dvojice.
Boston je mogao birati Fultza ali sta onda raditi sa Ajzeom, ko bi za njega dao nekog superstara? Verujem niko u ligi, kada mu vec istice ugovor sledece sezone.
Ovako, Thomas je ostao jos sezonu za 6mil sto je dobar potez ako se ovoj ekipi pridoda jos po koji kvalitetan bek, mada, i dalje ostaje rupa pod kosem koja se ne moze zakrpiti ni draftom, a tesko i trejdom. Boston ce sigurno biti bolji naredne godine, ali jos nedovoljno dobar za napad na prsten.

Neznalica

pre 6 godina

Dobro su prosli i jedni drugi...nego moram da iskomentarisem Leflopovu izjavu od sinoc,posle bisera da nikad nije igrao za super timove mrtav hladan izjavi kako u reketu moze da mu da kos samo shakil o nil iz svojih najboljih dana i isus hrist?! Koliko bolestan covek to je strasno. A nema ko ga nije napunio...i onda mi dodje neki lebronovac i prica mi o njemu kao cool tip hahahaha decko je smehotresan i ne prestaje da se blamira
(petarczv, 18. jun 2017 09:48)

Lebronova izjava može da se tumači i ovako i onako. Dal' se šalio, dal' nije? Gotovo je izvesno da se našalio. Ali tvoja konstatacija da "nema ko nije napunio" Lebrona govori najviše o tebi. Čovek mora da bude izuzetno glup i da apsolutno ne poznaje košarku, pa da tako nešto izgovori.

Inače, ako se ovaj klinac koga će uzeti Filadelfija pokaže kao pun pogodak, ne mora čak ni da bude super zvezda, definitivno će Boston lošije proći u ovom trejdu. Uopšte, ovaj trejd pokazuje da Boston živi u uverenju da mogu da se umašaju u borbu za NBA prsten sa Tomasom kao liderom tima. To je velika zabluda. On je izvanredan košarkaš ali ipak prilično limitiran kada se uporedi sa najboljim igračima na toj poziciji.

Dimitrije

pre 6 godina

Bilo je glasina da Lakersi nude Bostonu 2.pick I Randlea za prvi sa kojeg bi pokupili Fultza, meni se ta opcija vise svidja jer bi popunili poziciju 4 koja im je ranjiva a imali bi I dalje visoki pick za trejd.

Beogradjanin

pre 6 godina

Boston dolaskom Hejworda i/ili Batlera postaje prva sila na istoku.
(axaxt, 18. jun 2017 10:01)

Boston ako dovede Hejworda i/ili Bultera i Grifina/ili Milpasa postaje konkuretnt Klivlendu. Kad bi doveli Hejworda i Grifina/Milpasa kao slobodne agenta, da ne daju pikove onda imaju i buducnost i mogu da izbore 7 utakmicu vec sledece godine protiv Klivlenda. Ako dovede samo jednog od tih igrača nece biti 1-4 bice 2-4 proti Klivlenda.

Mada moram da se isparvim. U ovom tredju bolje je prosla Filadelfija ovog trenutka. 2018 draft ima vredna samo dva 2 centra i tog sf 208 Portera. Ostalo škart. Filadelfija ide 50% da ce ovim tredjom imati jedan visok pick 2017 ili 2018 + da ce Fulz biti superstar. Da ce imati srece da li 1 pick od L.A 2017( ali da ne bude ispod 5 mesta) ili Sacramento pik koji moze da bude 2018 i nesto nize od 1 do 5.

Boston ima manje sanse da bolje prodje u trejdu. Ako se uposte odluči da zadrzi svoja 2 visoka pika sledece godine. Bruklinov i LA pik trebaju da budu u prva 3. Ako dobiju 5 pik izgubili su.

A Phila gubi, ako L.A sledece godine ne budu 5-6 najlosijih ekipa u NBA. Sigurno ce sledece sezone biti losiji od Lejkersa- Phoenix, Broklin, Orlando, Sacramento. Mada nikad to nije sigurno.

Ha,ha,ha Toliko je komplikovan ovaj tredj da moze i Boston da bolje prodje, da i jedni drugi profitiraju ili da Phila prodje bolje.

Bas im je dosadno u zivotu i bas su izkomplikovali , ha,ha,ha a ja nasao da se bakćem.

Del Piero#10

pre 6 godina

Dobro su prošla oba kluba. Boston na pleju ima već superstara Tomasa i Smarta kao back-up rešenje. Sa druge strane dobiće trećeg pika i tu neće mnogo izgubiti i još jednog pika prve runde za narednu sezonu. Njima ne trebaju toliko prospekti koliko još jedan supertar za još značajniju ulogu u borbi za prsten.

PeroZg

pre 6 godina

Moglo se u clanku fino objasnit razlog zbog kojeg Boston pristaje na trade, pa bi ljudima bilo jasno da i Phila i Celticsi profitiraju ovime.

Naime, Boston je htio nizi pick iz razloga sto ne zele placati maksimalan rookie ugovor i zato sto im treba tzv. cap space. Ako biraju treci, morat ce placat rookija puno manje nego sto bi placali prvi pick te im fali oko 600 000 dolara u cap spaceu za maksimalni ugovor koji bi mogli ponuditi jednom od free agenata.

Dakle, moguce je da ce Boston mjenjati i treci pick za neki jos nizi, a moguce je i da hayward ili Griffin potpisu malo manji ugovor od maksimalnog sto nije moguce ako im prvi pick uzima 5 milja godisnje.
To je ujedno i razlog zasto boston nije htio uzeti Okafora ili nekog drugog igraca.

I Boston i Phila profitiraju ovim tradom. Cak bih rekao da Boston ima vise koristi jer bi Phila mogla dobiti odlicnog playa i sa trece pozicije u draftu bez da gube prava na buduce pickove.

76er

pre 6 godina

Nije Fila nego Fili (Philly)
(pametnjakovic, 18. jun 2017 09:48)

Ti da pratis NBA znao bi da Filadelfija ima garnituru dresova na kojoj pise Phila. Nemoj za dzabe ispadati glup.

Beogradjanin

pre 6 godina

Mislim da je Fultz precenjen.
(apu, 18. jun 2017 11:13)

Boston ce biti bolji naredne godine samo ako pogode sa slobodnim agentima koji budu zeleli da dodju kod njih. Miami pojačan sa Hejwordom nista nije losiji. Ili Filadelfija? Tačno odlučili su da rizikuju sa Azejom, a ne Fultzom. Mozda i jest Fulz precenjen, ali svi ostali igrači izgledaju da imaju probleme sa kg, tačnije sve su to klinci nerazvijeni, taj Dennis Smith izgleda kao da ima manje 15 kg od Fulca, a nizi neki cm...

Najveci problem je sto vecina igrača sa drafta ima poteškoće sa sutem van reketa! Nece svako razviti šut kao Kawai Lenard, vecina ce biti igrači kao Jusine Winslow kao 10 pik pokusava da napravi sut ali ne ide bas, mene taj Jackon podseca na njega. Dok Denis ima neki tragičan procenat za 3poena od 22%.

Jedino Fulz, mozda Ball sa čudnim izbačajem( mozda zbog toga bude imao los sut sa distance) i Isaac posebno zbog visine imaju koliko toliko solidan sut van reketa.

Tako da na ovom draftu da profitira Boston ili da ne izgubi jeste da izabere 209cm Isaca koji za 3 godine moze da se razvije i u boljeg igrača od Fultza.

p.s. Postoji priča da ce Boston dati 3 pik 2017 i jedna od pikova 2018 za Butlera/Pola. I jedan sačuvati( od 2018 ili 2019 zavisi od situacije). Ako tako Danny uradi onda ispada da nije samo Fulz precenjen nego svi igrači, a sledeci draft ce biti jos gori.

Ili da vise uopste ne mogu da se procene igrači sa drafta???

mare

pre 6 godina

Hrabar potez uprave Celticsa. Ali retko kojoj fransizi ruki moze da ima toliki uticaj na tim, svakako kelti bez jednog dobrog slobodnog agenta nema sta da traze protiv kavsa, a da filadelfija sa ovim timom ne moze do plajofa. Evo Minesota je uradila isto sto i F76, samo par godina pre, vidi se da talentovani igraci bez iskusnih nema sta da traze u ligi.

Boston

pre 6 godina

Pokusava da dovede superstara to je sada jasno .Treba im bek suter dobar i jos jedsn dobar igrac pod kosem .Mogli bi sa Pelikansima da naprave neku razmenu da bi dobili ili Dejvisa il Kazinsa .Bili bi sil kad bi uspeli da dovedu nekog od njih dvojice .Mada i ako uspeju da dovedu neko dobro krilo isto bi bili mocni .Nadam se da ce uspeti Dzordza il Batlera,jer je izgleda Hejvord sigurno vec u Majamiju .

Nemanja

pre 6 godina

Slican potez Seltiksi su vec imali ranije kada su menjali prvog pika za treceg i cini mi se petog kada su drafrovali Roberta Perisa,verovatno je Ejndz video nekoga ko bi im vise odgovarao od Fulca...

pametnjakovic

pre 6 godina

Nije Fila nego Fili (Philly)
(pametnjakovic, 18. jun 2017 09:48)

Ti da pratis NBA znao bi da Filadelfija ima garnituru dresova na kojoj pise Phila. Nemoj za dzabe ispadati glup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (76er, 18. jun 2017 12:50)

Imaju. Skracenica za Philadelphia. Nema nikakve veze.
Niko ih ne zove Fila, pogotovo ne u Filadelfiji. Ne budi smesan.