Nedelja, 11.06.2017.

23:00

Island šokirao Hrvatsku u 90!

Fudbaleri Islanda savladali su Hrvatsku 1:0, u jednom od derbija šestog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

Izvor: AK

Island šokirao Hrvatsku u 90! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

D

pre 6 godina

(Pera Kojo

Prije Djokovica na komentarima ste svirali ko gleda tenis gada je Ancic, Ljubici i Ivanisevic su bili medu prvima.

A vi sta? Vi slavite o vasem vaterpolom koji skoro niko ne igra osim par zemalja.


Hocemo pricati o sportu. Mi imamo cijelu atletiku. Gdje ste vi? A vi pricate ko gleda atletiku na olimpiske igre.

remax

pre 6 godina

@ Ljubisa livac

Ja sam komentirasao njih koji se stalno ovde lože kako su u rangu Nemačke ili Španije a ne nas jer niko normalan i ne tvrdi da smo mi fudbalska sila. To da je naša grupa lakša od njihove je glupost. Uporedi još jednom naše i njihove protivnike i računaj da su oni jača ekipa od nas.

Negativni

pre 6 godina

Oni su samo prosečna tvrda reprezentacija koju ćeš teško dobiti i ne smeš je podceniti, ali daleko su od tima za velika dela. Bolji su od nas, što i nije mnogo teško biti, ali selektor im je teška neznalica a igrači dosadne mlatilopte koji osim grubog i ružnog fudbala ništa ne znaju. Modrić iskače, odličan je vezni igrač, ali samo u veznom redu gde još ima takvih (Real). Rakitić je bezveze a o Mandžukiću ne vredi trošiti reči. Jeste dao lep gol u finalu LŠ ali je odigrao celu utakmicu jako loše. Imali smo i mi Stankovića u Interu, prvaku Evrope i Vidića u Mančesteru, prvaku Evrope pa ništa...
Smešne balkanske reprezentacije koje se lože da nešto znaju a nemaju pojma sa fudbalom.

Dr.J

pre 6 godina

@
(neutron, 12. jun 2017 01:29)
Sandžak, tebra, Sandžak!
Poznati po ljubavi i odanosti svojoj (e sad, da li je Turska ili Bosna?) državi.

Pera Kojot

pre 6 godina

@zgslavac

Ko je spominjao odbojku? Gubite od Islanda (koji nije los) ali poenta je da se vi BUSATE da ste prejaki i kako vam igraci igraju u najjacim klubovima. Da ste sila prosli bi Portugal i otresli bi sve u ovoj grupi kvalifikacija.
A sto se tice ostalih sportova, bolje nemoj. Ah da, tenis i kosarka su nebitni a rukomet igraju svi :D

drago

pre 6 godina

Kako bilo, prvi smo i dalje i vec nakon slijedeceg kola se mozda opet izdvojimo. Nama gostuje Kosovo a Island ide u Finsku. Morat cemo dobiti Finsku doma i ne izgubiti u Turskoj i Ukrajini. Island treba kiksati u Finskoj ili protiv Ukrajine i ne smiju dobiti u Turskoj.
Island je dobar ali ne bi imali ovakve rezultate da im se jedinim u svijetu nogometa ne dopusta ragbi umjesto nogometa. Od prve utakmice Eura je tako.
Puno nam je igraca falilo. Subasic (ne bi primio onakav gol), Vrsaljko, Corluka (vodja obrane, ne bi onako pustio igraca samog na skoku), Rakitic (vjerovatno bi dao kakvu dobru loptu) od prvotimaca i Pjaca i Kramaric od rezervi. Pola tima. Trebao je ranije uvesti Pasalica umjesto Badelja. Ili Roga. Mandzukic da je ostao vjerovatno bi skokom sprijecio gol.
Nismo imali ni srece. Protiv Turske doma 3 stative a gol dobili jer se lopta odbila od zivog zida na drugu stranu. Sinoc nam covjek zabio ramenom.
Island dobio Finsku jer je igrac nogom izbio golmanu loptu uz ruku (cisti faul, nesto sto se nikad ne dopusta). Realno smo mi protiv Turske zasluzili 2 boda vise a oni protiv Finske 2 manje. Mi bi bili na 15 a oni sa Ukrajinom i Turskom na 11, i jos cekamo Kosovo a oni imaju teske tekme. Bilo bo hotovo prakticno.

Milljan

pre 6 godina

Hrvati imaju sjajan tim ali na zalost i trenera koji nije dostojan tog zadatka i sa kojim tesko da ce ista uraditi. Ono od sinoc je klasican primer utakmice kad neko ko trenira ekipu ne zna da prepozna trenutak. U devedesetom minutu igraci se jedva vukku po terenu a on ima pravo na jos dve izmene i nikoga ne ubacuje. To im je na kraju i doslo glave a trener tu gresku konstantno ponavlja.Sjajna ekipa trener amater, nama iz Srbije je to jako poznata situacija i ne donosi nista dobro.

bv

pre 6 godina

Hrvati vi ste super. Vama je tv serviser selektor fudbalske reprezentacije, znači potpuno nebitna stvar. Kod nas u Srbiji keramičar vodi državnu bezbednosnu agenciju. Pa sad vi vidite ko je u većim g... da sa ne lajem.

JPR24

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave.Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.
(croata, 11. jun 2017 23:59)
Zato nam se svi i smeju... Ceo balkan je takav. Vazno je da je komsiji riknula jedna krava, a crknutih 100 u mom dvoristu ko sisa...
Inače, vašu utakmicu sam malo pogledao, očigledno da je većina već na odmoru u glavi... Nije im se igralo. Island nije za bacanje, i uspelo im. Ali i pored toga, nema tu mnogo brige, sledeće neće biti na odmoru.

Ivan ZG

pre 6 godina

Vidjelo se od početka da se nekima ne igra utakmica. Igrali su Modrić i trojica iz obrane (Lovren, Vida i Jedvaj). Ostali su mogli ostati i u svlačionici. I to svi vide osim Mamićevog potrčka. Kovačić gubi loptu za loptom, Badelj šalje lopte u prazno. Niti jedna uhodana i uigrana akcija. Pivarić NITI JEDOM nije nabacio. Mandžukić ne može potrčati. Bitno da im Kramarić koji je u golgeterskoj formi NE TREBA. Jer nije u ljubavi sa Mamićem.
Svi vide da se vuku po terenu, da nema koncepcije igre ni želje da se nešto napravi. Svi vide osim izbornika. Umjesto da u 55 minuti uvede tri svježa čovjeka on NEMA IDEJU što napraviti. Neka se vrati u seosku ligu, a nama treba trenar, a ne potrčko. I za manje su smjenjivali kod nas trenere. Ovaj nije ni za treću ligu.

Gde mi živimo

pre 6 godina

A bre Islanđani što nam to radite. Sad ćemo od sreće da zaboravimo da mi ne znamo da igramo fudbal, da smo imali jedva jedan šut na gol, da bez Tadića ne možemo ni 2 pasa da povežemo kako treba. Da imamo kantu na golu, da nam je igra na nivou samih početaka fudbala s kraja 19-og veka, spora, bezidejna. Sve ćemo to da zaboravimo zato što ste vi morali da date gol Hrvatima. Jel tako braćo Srbi? Još kad bi se samo mi plasirali u Rusiju, pa sa braćom Rusima rešili ko je najbolji na svetu (naravno mi njih pustimo zbog Južnog toka i velike ljubavi) gde bi nam kraj bio.

Gospodo, i jedni i drugi, na terenu, u direktnom duelu se rešava ko je bolji. Ako do njega dođe, da se odmeravamo. Mada mi još mnogo pasulja treba da pojedemo da bi pobedili Hrvate.

Panac

pre 6 godina

E tako se igra kada igru postavlja TV servisrer... jbg ipak je imao prilike na TV gledati punooo utakmica,pa je postao stručnjak. Ako pod hitno ne zamjene tog klauna...za pravog trenera,Modrić & co će prvenstvo gledati iz fotelje ( moj prijedlog je potvrđeni stručnjak stranac, koji neće postavljati igrače koji se moraju prodati ) .

stevan

pre 6 godina

Nevažna utakmica jer je HR na korak do Rusije i vjerojatno će bez većih problema proći dalje. Međutim, to naravno nije izgovor za poraz naprotiv ovo je veliko upozorenje da se trebamo probuditi ako mislimo biti prvaci svijeta.(XxX, 11. jun 2017 23:26

Ovde dodjem da se sit ismejem komentarima kao sto je recimo ovaj koji si ti ostavio...

Arch Enemy

pre 6 godina

Za odgovor bez potpisa
Mene lično fudbalski tim tzv. BiH vjerovao ili ne uopšte ne zanima osim kad igraju sa Srbijom ili Hrvatskom jer su to dvije države koje volim najviše na svijetu a poslije njih Republiku Srpsku!

C i n i k

pre 6 godina

Island, to su teski amateri. Pre podne rade u firmama a 1 mesecno igraju i fudbal..Naisli na Hr koji su slabi, nije nista neobicno niti je sok jer je Island na deobi 1.mesta...

neutralni felsh

pre 6 godina

Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !
(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12)


drz se ti trebinja i banjaluke ;)

neutralni felsh

pre 6 godina

kockasti se nesto .... fudbalom ,rukometom a to su im je postali sportovi kao odbojka ,kosarka ,tenis ,vaterpolo.,ostalo im gadjanje glinenih golubova,nevidjeni luzeri hahahaha
(dorcol, 11. jun 2017 23:24)


dodje coveku da se smeje od tuge.

stent

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici? hahahahahaha zapravo je istina da se ne zna ko je gori.... Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali. Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah
(za dorcol, 11. jun 2017 23:35)

Sta je skay sport?

Makedonce

pre 6 godina

A što se o Islandu komentariše kao o nekim amaterimа?
(Posmatrac, 11. jun 2017 23:32)

Oni vec pet šest godina igraju dobro.
Oni su u kvalifikacijama za SP 2014 bili drugi u grupi i Hrvatska ih je izbacila u baražu
A za EP su bili prvi u grupi..i na EP su skupo prodali svoju kožu...

neutron

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici? 
hahahahahaha 
zapravo je istina da se ne zna ko je gori.... 
Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali. 
Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah
(za dorcol, 11. jun 2017 23:35)

Što bi baba Riska rekla:
"A koji si sad pa ti?"
Pišeš ekavicu a obraćaš se sa "vi".
Jumko/Patrick/Uros Prejaki ti li si?
:)

marsal

pre 6 godina

Cemu glupa prepucavanja? Hrvatskoj je ovo kiks, cinjenica da oni imaju jedinu odlicnu reprezentaciju na teritoriji bivse Juge. Nama bi, nazalost, to bio normalan rezultat jer vec jako dugo ne mozemo da napravimo jednog Piksija da bar nesto odigramo. A bez takvog nekog, mozemo samo u srecu da se uzdamo.

Mate

pre 6 godina

Susjedi napunili ate me minusima kad Sam reko da bi nam nerjeseno bilo super ... Zna Sam - ozljede , lito, umor ... Nada isto tako Sam siguran u prolaz ...

cofi95

pre 6 godina

Áfram Ísland! Jos kao klinac sam bio izlozen na ovu ekipu! "Pratim" ih od kad je Birkir Bjarnason igrao za norveski Viking i Sigtorson za AZ Alkmaar. Stvarno imaju mnogo dobru generaciju i ovo im je vec drugo prvenstvo kako melju. Dace bog prvo mesto u grupi i SP, zasluzili su.

kix

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave. 
Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.
(croata, 11. jun 2017 23:59)

Isuse boze, kakav bedak!

Mario

pre 6 godina

Kaj je decki, ni vam islo danas?
(Petar, 11. jun 2017 23:29

Hahah kak ti ne stoji ovaj "kaj" čak i kad u pokušaju loše napišeš, ali dobar pokušaj, imaš cugu u Zagrebu kad dođeš.

Nego, kaj ste vi nešto bolji ? kaeeee :P

Sinisa

pre 6 godina

Da li ljudi shvataju da je Island na EP izbacio Englesku i dogurao do same zavrsnice...Island nije nista losiji nije od Hrvatske,ni Srbije,iako ima fudbalere koji ne igraju u najjacim ligama.

moralni gmizavac

pre 6 godina

(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12) Generalizujes naciju na osnovu komentara bubuljicavih klinaca sa foruma? Blago tebi, a i ovima koji su ti lupili plus. U istu kategoriju potpadaju. Uzdravlje!

Stara kuka

pre 6 godina

@Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !
(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12)
Mogu samo da mrze.Najgora nacija u sportu bez ikakvog uspeha i medalje.

zgslavac

pre 6 godina

Kakav je ovaj Cacic. Ekipa igra lose on napravi samo jednu zamjenu i to izvadi Kalinica i opet zadrzi drvo Mandzukica.

Sudac izgubljen. Dopusta ragbi.

Island tako tanka i limitirana ekipa. Evo bas me sram od koga smo izgubili. Nikakva igra samo loptu naprijed i gol iz kornera. Ali bar se trudili.

Vidim u komentarima neki spominju tisutljetnu naciju spominju odbojku kao ozbiljan sport... kompleksasi dobili svojih pet minuta.

Torca

pre 6 godina

Kakav tjedan za Tatu, tatičare i HDZ.
Prvo Tata osjetio Bol na Braču.
Potom Janica s pravom izvriđana na istom Braču, al ovaj put u Supetru, a HDZ ponovo uvela verbalni delikt (5 dana zatvora za vrijeđanje političara).
Za kraj, pobjeda ribara protiv Tatinog izbornika i hrpe poluproizvoda u njegovoj reprezentaciji-agenciji.

Na aparatima su.
Isključite struju.

Stara kuka

pre 6 godina

@Zigzag
Srbija je igrala 1:1 a vi ste izgubili.Poenta je da se busate kao da ste Brazil a gubite od Islanda i jos ne mozete ni gol da date.Mi i kazemo da smo loši u fudbalu i da je to poluprivatna reprezentacija.Opet imamo sanse.

Sokol

pre 6 godina

Ju ju ju kakva grupa! 

Bice haos do kraja!
(N.N., 11. jun 2017 23:42)

Ma nema haosa Hrvatska ide dalje...
samo treba menjat tv servisera i staviti Prosineckog

za Arch Enimy

pre 6 godina

A sta ocekujete ?
Oni su igrali nereseno sa Grckom i to ih je sudija ostetio ozbiljno. Onda im se smejete jer je francuski pomocnik nokautirao Gr fudbalera , te primitivci, te ovakvi, onakvi.
Ispadose oni najbolji hahahhah
A Hrvatska i Srbija....sta reci... hahahahaha ne zna se ko je bolji.

croata

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave.
Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.

dr mr prc

pre 6 godina

Stolnjake sredili konobari ,barmeni bas mi zao ,nego odoh pre spavanja da nadjem nekog oN line da sredim u sahu ,nismo ni mI bolji , kakav fudbal

XxX

pre 6 godina

Nevažna utakmica jer je HR na korak do Rusije i vjerojatno će bez većih problema proći dalje. Međutim, to naravno nije izgovor za poraz naprotiv ovo je veliko upozorenje da se trebamo probuditi ako mislimo biti prvaci svijeta.

A kažu stari da 'oće nekad mraz i u junu... :(

pre 6 godina

Pročitao sam: Konopljanke i Be(n)sedina... ova dva fudbalera definitvno su potrebni hrvatskoj tisutljetnoj nogometnoj velesili...

za dorcol

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici?
hahahahahaha
zapravo je istina da se ne zna ko je gori....
Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali.
Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah

Arch Enemy

pre 6 godina

Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !

I ovo jednom ti je dovoljno da se čovek u čoveka razočara...

pre 6 godina

(Baba Stanojka, 11. jun 2017 23:10)

Baba Stojanka tito je umro, a u međuvremenu pogledaj polufinalne utakmice sa zadnjeg EP pa se vrati da ovde ispišeš ko Bart Simspon hiljadu puta:
"Neću više nikad komentarisati."

Zigzag

pre 6 godina

doma kosova i finska,te jedna neizgubljena sa gostovanja u kijevu i istanbulu nas vode sigurno na sp,nema pretjeranog razloga za brigu.......ali jedino ko nas brine je nas tv mehanicar tzv izbornik koji mjenja igrace u 90 minuti svaku utakmicu,ne sjecam se kad smo promjenili dva igraca prije 90 minute...

Optimista

pre 6 godina

Zasluženo, mada po "našim" medijima za "komšije" igraju vanzemaljci, ali eto ne mogu ni Islandu da daju gol... A tek gostuju Turskoj i Ukrajini koje su poznate po "dobrodošlici"...

Stara kuka

pre 6 godina

A mene ovde prozivaju kafanski stoljnjaci...najjaci vezni red univerzuma sa najboljim igracem ovih prostora svih vremena Lukom Modricem.

dorcol

pre 6 godina

kockasti se nesto .... fudbalom ,rukometom a to su im je postali sportovi kao odbojka ,kosarka ,tenis ,vaterpolo.,ostalo im gadjanje glinenih golubova,nevidjeni luzeri hahahaha

remax

pre 6 godina

Nema zezanja sa vikinzima.. ;)
Neka neka kockice, da se spustite vi malo na zemlju.
Island diše za vratom a blizu su i Ukrajina i Turska.
Kakva sila kakvi bakrači..
Sila bi takvu grupu do sad rešila.

Arch Enemy

pre 6 godina

Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !

Stara kuka

pre 6 godina

A mene ovde prozivaju kafanski stoljnjaci...najjaci vezni red univerzuma sa najboljim igracem ovih prostora svih vremena Lukom Modricem.

Optimista

pre 6 godina

Zasluženo, mada po "našim" medijima za "komšije" igraju vanzemaljci, ali eto ne mogu ni Islandu da daju gol... A tek gostuju Turskoj i Ukrajini koje su poznate po "dobrodošlici"...

remax

pre 6 godina

Nema zezanja sa vikinzima.. ;)
Neka neka kockice, da se spustite vi malo na zemlju.
Island diše za vratom a blizu su i Ukrajina i Turska.
Kakva sila kakvi bakrači..
Sila bi takvu grupu do sad rešila.

A kažu stari da 'oće nekad mraz i u junu... :(

pre 6 godina

Pročitao sam: Konopljanke i Be(n)sedina... ova dva fudbalera definitvno su potrebni hrvatskoj tisutljetnoj nogometnoj velesili...

dr mr prc

pre 6 godina

Stolnjake sredili konobari ,barmeni bas mi zao ,nego odoh pre spavanja da nadjem nekog oN line da sredim u sahu ,nismo ni mI bolji , kakav fudbal

croata

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave.
Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.

dorcol

pre 6 godina

kockasti se nesto .... fudbalom ,rukometom a to su im je postali sportovi kao odbojka ,kosarka ,tenis ,vaterpolo.,ostalo im gadjanje glinenih golubova,nevidjeni luzeri hahahaha

Zigzag

pre 6 godina

doma kosova i finska,te jedna neizgubljena sa gostovanja u kijevu i istanbulu nas vode sigurno na sp,nema pretjeranog razloga za brigu.......ali jedino ko nas brine je nas tv mehanicar tzv izbornik koji mjenja igrace u 90 minuti svaku utakmicu,ne sjecam se kad smo promjenili dva igraca prije 90 minute...

Sokol

pre 6 godina

Ju ju ju kakva grupa! 

Bice haos do kraja!
(N.N., 11. jun 2017 23:42)

Ma nema haosa Hrvatska ide dalje...
samo treba menjat tv servisera i staviti Prosineckog

I ovo jednom ti je dovoljno da se čovek u čoveka razočara...

pre 6 godina

(Baba Stanojka, 11. jun 2017 23:10)

Baba Stojanka tito je umro, a u međuvremenu pogledaj polufinalne utakmice sa zadnjeg EP pa se vrati da ovde ispišeš ko Bart Simspon hiljadu puta:
"Neću više nikad komentarisati."

za dorcol

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici?
hahahahahaha
zapravo je istina da se ne zna ko je gori....
Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali.
Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah

za Arch Enimy

pre 6 godina

A sta ocekujete ?
Oni su igrali nereseno sa Grckom i to ih je sudija ostetio ozbiljno. Onda im se smejete jer je francuski pomocnik nokautirao Gr fudbalera , te primitivci, te ovakvi, onakvi.
Ispadose oni najbolji hahahhah
A Hrvatska i Srbija....sta reci... hahahahaha ne zna se ko je bolji.

XxX

pre 6 godina

Nevažna utakmica jer je HR na korak do Rusije i vjerojatno će bez većih problema proći dalje. Međutim, to naravno nije izgovor za poraz naprotiv ovo je veliko upozorenje da se trebamo probuditi ako mislimo biti prvaci svijeta.

bv

pre 6 godina

Hrvati vi ste super. Vama je tv serviser selektor fudbalske reprezentacije, znači potpuno nebitna stvar. Kod nas u Srbiji keramičar vodi državnu bezbednosnu agenciju. Pa sad vi vidite ko je u većim g... da sa ne lajem.

Gde mi živimo

pre 6 godina

A bre Islanđani što nam to radite. Sad ćemo od sreće da zaboravimo da mi ne znamo da igramo fudbal, da smo imali jedva jedan šut na gol, da bez Tadića ne možemo ni 2 pasa da povežemo kako treba. Da imamo kantu na golu, da nam je igra na nivou samih početaka fudbala s kraja 19-og veka, spora, bezidejna. Sve ćemo to da zaboravimo zato što ste vi morali da date gol Hrvatima. Jel tako braćo Srbi? Još kad bi se samo mi plasirali u Rusiju, pa sa braćom Rusima rešili ko je najbolji na svetu (naravno mi njih pustimo zbog Južnog toka i velike ljubavi) gde bi nam kraj bio.

Gospodo, i jedni i drugi, na terenu, u direktnom duelu se rešava ko je bolji. Ako do njega dođe, da se odmeravamo. Mada mi još mnogo pasulja treba da pojedemo da bi pobedili Hrvate.

Stara kuka

pre 6 godina

@Zigzag
Srbija je igrala 1:1 a vi ste izgubili.Poenta je da se busate kao da ste Brazil a gubite od Islanda i jos ne mozete ni gol da date.Mi i kazemo da smo loši u fudbalu i da je to poluprivatna reprezentacija.Opet imamo sanse.

Negativni

pre 6 godina

Oni su samo prosečna tvrda reprezentacija koju ćeš teško dobiti i ne smeš je podceniti, ali daleko su od tima za velika dela. Bolji su od nas, što i nije mnogo teško biti, ali selektor im je teška neznalica a igrači dosadne mlatilopte koji osim grubog i ružnog fudbala ništa ne znaju. Modrić iskače, odličan je vezni igrač, ali samo u veznom redu gde još ima takvih (Real). Rakitić je bezveze a o Mandžukiću ne vredi trošiti reči. Jeste dao lep gol u finalu LŠ ali je odigrao celu utakmicu jako loše. Imali smo i mi Stankovića u Interu, prvaku Evrope i Vidića u Mančesteru, prvaku Evrope pa ništa...
Smešne balkanske reprezentacije koje se lože da nešto znaju a nemaju pojma sa fudbalom.

Sinisa

pre 6 godina

Da li ljudi shvataju da je Island na EP izbacio Englesku i dogurao do same zavrsnice...Island nije nista losiji nije od Hrvatske,ni Srbije,iako ima fudbalere koji ne igraju u najjacim ligama.

Stara kuka

pre 6 godina

@Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !
(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12)
Mogu samo da mrze.Najgora nacija u sportu bez ikakvog uspeha i medalje.

Pera Kojot

pre 6 godina

@zgslavac

Ko je spominjao odbojku? Gubite od Islanda (koji nije los) ali poenta je da se vi BUSATE da ste prejaki i kako vam igraci igraju u najjacim klubovima. Da ste sila prosli bi Portugal i otresli bi sve u ovoj grupi kvalifikacija.
A sto se tice ostalih sportova, bolje nemoj. Ah da, tenis i kosarka su nebitni a rukomet igraju svi :D

marsal

pre 6 godina

Cemu glupa prepucavanja? Hrvatskoj je ovo kiks, cinjenica da oni imaju jedinu odlicnu reprezentaciju na teritoriji bivse Juge. Nama bi, nazalost, to bio normalan rezultat jer vec jako dugo ne mozemo da napravimo jednog Piksija da bar nesto odigramo. A bez takvog nekog, mozemo samo u srecu da se uzdamo.

Makedonce

pre 6 godina

A što se o Islandu komentariše kao o nekim amaterimа?
(Posmatrac, 11. jun 2017 23:32)

Oni vec pet šest godina igraju dobro.
Oni su u kvalifikacijama za SP 2014 bili drugi u grupi i Hrvatska ih je izbacila u baražu
A za EP su bili prvi u grupi..i na EP su skupo prodali svoju kožu...

Milljan

pre 6 godina

Hrvati imaju sjajan tim ali na zalost i trenera koji nije dostojan tog zadatka i sa kojim tesko da ce ista uraditi. Ono od sinoc je klasican primer utakmice kad neko ko trenira ekipu ne zna da prepozna trenutak. U devedesetom minutu igraci se jedva vukku po terenu a on ima pravo na jos dve izmene i nikoga ne ubacuje. To im je na kraju i doslo glave a trener tu gresku konstantno ponavlja.Sjajna ekipa trener amater, nama iz Srbije je to jako poznata situacija i ne donosi nista dobro.

JPR24

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave.Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.
(croata, 11. jun 2017 23:59)
Zato nam se svi i smeju... Ceo balkan je takav. Vazno je da je komsiji riknula jedna krava, a crknutih 100 u mom dvoristu ko sisa...
Inače, vašu utakmicu sam malo pogledao, očigledno da je većina već na odmoru u glavi... Nije im se igralo. Island nije za bacanje, i uspelo im. Ali i pored toga, nema tu mnogo brige, sledeće neće biti na odmoru.

neutron

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici? 
hahahahahaha 
zapravo je istina da se ne zna ko je gori.... 
Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali. 
Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah
(za dorcol, 11. jun 2017 23:35)

Što bi baba Riska rekla:
"A koji si sad pa ti?"
Pišeš ekavicu a obraćaš se sa "vi".
Jumko/Patrick/Uros Prejaki ti li si?
:)

stevan

pre 6 godina

Nevažna utakmica jer je HR na korak do Rusije i vjerojatno će bez većih problema proći dalje. Međutim, to naravno nije izgovor za poraz naprotiv ovo je veliko upozorenje da se trebamo probuditi ako mislimo biti prvaci svijeta.(XxX, 11. jun 2017 23:26

Ovde dodjem da se sit ismejem komentarima kao sto je recimo ovaj koji si ti ostavio...

Ivan ZG

pre 6 godina

Vidjelo se od početka da se nekima ne igra utakmica. Igrali su Modrić i trojica iz obrane (Lovren, Vida i Jedvaj). Ostali su mogli ostati i u svlačionici. I to svi vide osim Mamićevog potrčka. Kovačić gubi loptu za loptom, Badelj šalje lopte u prazno. Niti jedna uhodana i uigrana akcija. Pivarić NITI JEDOM nije nabacio. Mandžukić ne može potrčati. Bitno da im Kramarić koji je u golgeterskoj formi NE TREBA. Jer nije u ljubavi sa Mamićem.
Svi vide da se vuku po terenu, da nema koncepcije igre ni želje da se nešto napravi. Svi vide osim izbornika. Umjesto da u 55 minuti uvede tri svježa čovjeka on NEMA IDEJU što napraviti. Neka se vrati u seosku ligu, a nama treba trenar, a ne potrčko. I za manje su smjenjivali kod nas trenere. Ovaj nije ni za treću ligu.

moralni gmizavac

pre 6 godina

(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12) Generalizujes naciju na osnovu komentara bubuljicavih klinaca sa foruma? Blago tebi, a i ovima koji su ti lupili plus. U istu kategoriju potpadaju. Uzdravlje!

neutralni felsh

pre 6 godina

Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !
(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12)


drz se ti trebinja i banjaluke ;)

Dr.J

pre 6 godina

@
(neutron, 12. jun 2017 01:29)
Sandžak, tebra, Sandžak!
Poznati po ljubavi i odanosti svojoj (e sad, da li je Turska ili Bosna?) državi.

Mario

pre 6 godina

Kaj je decki, ni vam islo danas?
(Petar, 11. jun 2017 23:29

Hahah kak ti ne stoji ovaj "kaj" čak i kad u pokušaju loše napišeš, ali dobar pokušaj, imaš cugu u Zagrebu kad dođeš.

Nego, kaj ste vi nešto bolji ? kaeeee :P

drago

pre 6 godina

Kako bilo, prvi smo i dalje i vec nakon slijedeceg kola se mozda opet izdvojimo. Nama gostuje Kosovo a Island ide u Finsku. Morat cemo dobiti Finsku doma i ne izgubiti u Turskoj i Ukrajini. Island treba kiksati u Finskoj ili protiv Ukrajine i ne smiju dobiti u Turskoj.
Island je dobar ali ne bi imali ovakve rezultate da im se jedinim u svijetu nogometa ne dopusta ragbi umjesto nogometa. Od prve utakmice Eura je tako.
Puno nam je igraca falilo. Subasic (ne bi primio onakav gol), Vrsaljko, Corluka (vodja obrane, ne bi onako pustio igraca samog na skoku), Rakitic (vjerovatno bi dao kakvu dobru loptu) od prvotimaca i Pjaca i Kramaric od rezervi. Pola tima. Trebao je ranije uvesti Pasalica umjesto Badelja. Ili Roga. Mandzukic da je ostao vjerovatno bi skokom sprijecio gol.
Nismo imali ni srece. Protiv Turske doma 3 stative a gol dobili jer se lopta odbila od zivog zida na drugu stranu. Sinoc nam covjek zabio ramenom.
Island dobio Finsku jer je igrac nogom izbio golmanu loptu uz ruku (cisti faul, nesto sto se nikad ne dopusta). Realno smo mi protiv Turske zasluzili 2 boda vise a oni protiv Finske 2 manje. Mi bi bili na 15 a oni sa Ukrajinom i Turskom na 11, i jos cekamo Kosovo a oni imaju teske tekme. Bilo bo hotovo prakticno.

cofi95

pre 6 godina

Áfram Ísland! Jos kao klinac sam bio izlozen na ovu ekipu! "Pratim" ih od kad je Birkir Bjarnason igrao za norveski Viking i Sigtorson za AZ Alkmaar. Stvarno imaju mnogo dobru generaciju i ovo im je vec drugo prvenstvo kako melju. Dace bog prvo mesto u grupi i SP, zasluzili su.

stent

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici? hahahahahaha zapravo je istina da se ne zna ko je gori.... Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali. Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah
(za dorcol, 11. jun 2017 23:35)

Sta je skay sport?

Panac

pre 6 godina

E tako se igra kada igru postavlja TV servisrer... jbg ipak je imao prilike na TV gledati punooo utakmica,pa je postao stručnjak. Ako pod hitno ne zamjene tog klauna...za pravog trenera,Modrić & co će prvenstvo gledati iz fotelje ( moj prijedlog je potvrđeni stručnjak stranac, koji neće postavljati igrače koji se moraju prodati ) .

Arch Enemy

pre 6 godina

Za odgovor bez potpisa
Mene lično fudbalski tim tzv. BiH vjerovao ili ne uopšte ne zanima osim kad igraju sa Srbijom ili Hrvatskom jer su to dvije države koje volim najviše na svijetu a poslije njih Republiku Srpsku!

neutralni felsh

pre 6 godina

kockasti se nesto .... fudbalom ,rukometom a to su im je postali sportovi kao odbojka ,kosarka ,tenis ,vaterpolo.,ostalo im gadjanje glinenih golubova,nevidjeni luzeri hahahaha
(dorcol, 11. jun 2017 23:24)


dodje coveku da se smeje od tuge.

zgslavac

pre 6 godina

Kakav je ovaj Cacic. Ekipa igra lose on napravi samo jednu zamjenu i to izvadi Kalinica i opet zadrzi drvo Mandzukica.

Sudac izgubljen. Dopusta ragbi.

Island tako tanka i limitirana ekipa. Evo bas me sram od koga smo izgubili. Nikakva igra samo loptu naprijed i gol iz kornera. Ali bar se trudili.

Vidim u komentarima neki spominju tisutljetnu naciju spominju odbojku kao ozbiljan sport... kompleksasi dobili svojih pet minuta.

kix

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave. 
Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.
(croata, 11. jun 2017 23:59)

Isuse boze, kakav bedak!

Torca

pre 6 godina

Kakav tjedan za Tatu, tatičare i HDZ.
Prvo Tata osjetio Bol na Braču.
Potom Janica s pravom izvriđana na istom Braču, al ovaj put u Supetru, a HDZ ponovo uvela verbalni delikt (5 dana zatvora za vrijeđanje političara).
Za kraj, pobjeda ribara protiv Tatinog izbornika i hrpe poluproizvoda u njegovoj reprezentaciji-agenciji.

Na aparatima su.
Isključite struju.

C i n i k

pre 6 godina

Island, to su teski amateri. Pre podne rade u firmama a 1 mesecno igraju i fudbal..Naisli na Hr koji su slabi, nije nista neobicno niti je sok jer je Island na deobi 1.mesta...

remax

pre 6 godina

@ Ljubisa livac

Ja sam komentirasao njih koji se stalno ovde lože kako su u rangu Nemačke ili Španije a ne nas jer niko normalan i ne tvrdi da smo mi fudbalska sila. To da je naša grupa lakša od njihove je glupost. Uporedi još jednom naše i njihove protivnike i računaj da su oni jača ekipa od nas.

Mate

pre 6 godina

Susjedi napunili ate me minusima kad Sam reko da bi nam nerjeseno bilo super ... Zna Sam - ozljede , lito, umor ... Nada isto tako Sam siguran u prolaz ...

D

pre 6 godina

(Pera Kojo

Prije Djokovica na komentarima ste svirali ko gleda tenis gada je Ancic, Ljubici i Ivanisevic su bili medu prvima.

A vi sta? Vi slavite o vasem vaterpolom koji skoro niko ne igra osim par zemalja.


Hocemo pricati o sportu. Mi imamo cijelu atletiku. Gdje ste vi? A vi pricate ko gleda atletiku na olimpiske igre.

croata

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave.
Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.

XxX

pre 6 godina

Nevažna utakmica jer je HR na korak do Rusije i vjerojatno će bez većih problema proći dalje. Međutim, to naravno nije izgovor za poraz naprotiv ovo je veliko upozorenje da se trebamo probuditi ako mislimo biti prvaci svijeta.

za dorcol

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici?
hahahahahaha
zapravo je istina da se ne zna ko je gori....
Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali.
Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah

dorcol

pre 6 godina

kockasti se nesto .... fudbalom ,rukometom a to su im je postali sportovi kao odbojka ,kosarka ,tenis ,vaterpolo.,ostalo im gadjanje glinenih golubova,nevidjeni luzeri hahahaha

Stara kuka

pre 6 godina

A mene ovde prozivaju kafanski stoljnjaci...najjaci vezni red univerzuma sa najboljim igracem ovih prostora svih vremena Lukom Modricem.

Arch Enemy

pre 6 godina

Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !

Sokol

pre 6 godina

Ju ju ju kakva grupa! 

Bice haos do kraja!
(N.N., 11. jun 2017 23:42)

Ma nema haosa Hrvatska ide dalje...
samo treba menjat tv servisera i staviti Prosineckog

za Arch Enimy

pre 6 godina

A sta ocekujete ?
Oni su igrali nereseno sa Grckom i to ih je sudija ostetio ozbiljno. Onda im se smejete jer je francuski pomocnik nokautirao Gr fudbalera , te primitivci, te ovakvi, onakvi.
Ispadose oni najbolji hahahhah
A Hrvatska i Srbija....sta reci... hahahahaha ne zna se ko je bolji.

Zigzag

pre 6 godina

doma kosova i finska,te jedna neizgubljena sa gostovanja u kijevu i istanbulu nas vode sigurno na sp,nema pretjeranog razloga za brigu.......ali jedino ko nas brine je nas tv mehanicar tzv izbornik koji mjenja igrace u 90 minuti svaku utakmicu,ne sjecam se kad smo promjenili dva igraca prije 90 minute...

remax

pre 6 godina

Nema zezanja sa vikinzima.. ;)
Neka neka kockice, da se spustite vi malo na zemlju.
Island diše za vratom a blizu su i Ukrajina i Turska.
Kakva sila kakvi bakrači..
Sila bi takvu grupu do sad rešila.

A kažu stari da 'oće nekad mraz i u junu... :(

pre 6 godina

Pročitao sam: Konopljanke i Be(n)sedina... ova dva fudbalera definitvno su potrebni hrvatskoj tisutljetnoj nogometnoj velesili...

dr mr prc

pre 6 godina

Stolnjake sredili konobari ,barmeni bas mi zao ,nego odoh pre spavanja da nadjem nekog oN line da sredim u sahu ,nismo ni mI bolji , kakav fudbal

Optimista

pre 6 godina

Zasluženo, mada po "našim" medijima za "komšije" igraju vanzemaljci, ali eto ne mogu ni Islandu da daju gol... A tek gostuju Turskoj i Ukrajini koje su poznate po "dobrodošlici"...

Negativni

pre 6 godina

Oni su samo prosečna tvrda reprezentacija koju ćeš teško dobiti i ne smeš je podceniti, ali daleko su od tima za velika dela. Bolji su od nas, što i nije mnogo teško biti, ali selektor im je teška neznalica a igrači dosadne mlatilopte koji osim grubog i ružnog fudbala ništa ne znaju. Modrić iskače, odličan je vezni igrač, ali samo u veznom redu gde još ima takvih (Real). Rakitić je bezveze a o Mandžukiću ne vredi trošiti reči. Jeste dao lep gol u finalu LŠ ali je odigrao celu utakmicu jako loše. Imali smo i mi Stankovića u Interu, prvaku Evrope i Vidića u Mančesteru, prvaku Evrope pa ništa...
Smešne balkanske reprezentacije koje se lože da nešto znaju a nemaju pojma sa fudbalom.

I ovo jednom ti je dovoljno da se čovek u čoveka razočara...

pre 6 godina

(Baba Stanojka, 11. jun 2017 23:10)

Baba Stojanka tito je umro, a u međuvremenu pogledaj polufinalne utakmice sa zadnjeg EP pa se vrati da ovde ispišeš ko Bart Simspon hiljadu puta:
"Neću više nikad komentarisati."

zgslavac

pre 6 godina

Kakav je ovaj Cacic. Ekipa igra lose on napravi samo jednu zamjenu i to izvadi Kalinica i opet zadrzi drvo Mandzukica.

Sudac izgubljen. Dopusta ragbi.

Island tako tanka i limitirana ekipa. Evo bas me sram od koga smo izgubili. Nikakva igra samo loptu naprijed i gol iz kornera. Ali bar se trudili.

Vidim u komentarima neki spominju tisutljetnu naciju spominju odbojku kao ozbiljan sport... kompleksasi dobili svojih pet minuta.

Stara kuka

pre 6 godina

@Zigzag
Srbija je igrala 1:1 a vi ste izgubili.Poenta je da se busate kao da ste Brazil a gubite od Islanda i jos ne mozete ni gol da date.Mi i kazemo da smo loši u fudbalu i da je to poluprivatna reprezentacija.Opet imamo sanse.

neutralni felsh

pre 6 godina

kockasti se nesto .... fudbalom ,rukometom a to su im je postali sportovi kao odbojka ,kosarka ,tenis ,vaterpolo.,ostalo im gadjanje glinenih golubova,nevidjeni luzeri hahahaha
(dorcol, 11. jun 2017 23:24)


dodje coveku da se smeje od tuge.

D

pre 6 godina

(Pera Kojo

Prije Djokovica na komentarima ste svirali ko gleda tenis gada je Ancic, Ljubici i Ivanisevic su bili medu prvima.

A vi sta? Vi slavite o vasem vaterpolom koji skoro niko ne igra osim par zemalja.


Hocemo pricati o sportu. Mi imamo cijelu atletiku. Gdje ste vi? A vi pricate ko gleda atletiku na olimpiske igre.

kix

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave. 
Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.
(croata, 11. jun 2017 23:59)

Isuse boze, kakav bedak!

Gde mi živimo

pre 6 godina

A bre Islanđani što nam to radite. Sad ćemo od sreće da zaboravimo da mi ne znamo da igramo fudbal, da smo imali jedva jedan šut na gol, da bez Tadića ne možemo ni 2 pasa da povežemo kako treba. Da imamo kantu na golu, da nam je igra na nivou samih početaka fudbala s kraja 19-og veka, spora, bezidejna. Sve ćemo to da zaboravimo zato što ste vi morali da date gol Hrvatima. Jel tako braćo Srbi? Još kad bi se samo mi plasirali u Rusiju, pa sa braćom Rusima rešili ko je najbolji na svetu (naravno mi njih pustimo zbog Južnog toka i velike ljubavi) gde bi nam kraj bio.

Gospodo, i jedni i drugi, na terenu, u direktnom duelu se rešava ko je bolji. Ako do njega dođe, da se odmeravamo. Mada mi još mnogo pasulja treba da pojedemo da bi pobedili Hrvate.

Pera Kojot

pre 6 godina

@zgslavac

Ko je spominjao odbojku? Gubite od Islanda (koji nije los) ali poenta je da se vi BUSATE da ste prejaki i kako vam igraci igraju u najjacim klubovima. Da ste sila prosli bi Portugal i otresli bi sve u ovoj grupi kvalifikacija.
A sto se tice ostalih sportova, bolje nemoj. Ah da, tenis i kosarka su nebitni a rukomet igraju svi :D

Stara kuka

pre 6 godina

@Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !
(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12)
Mogu samo da mrze.Najgora nacija u sportu bez ikakvog uspeha i medalje.

Torca

pre 6 godina

Kakav tjedan za Tatu, tatičare i HDZ.
Prvo Tata osjetio Bol na Braču.
Potom Janica s pravom izvriđana na istom Braču, al ovaj put u Supetru, a HDZ ponovo uvela verbalni delikt (5 dana zatvora za vrijeđanje političara).
Za kraj, pobjeda ribara protiv Tatinog izbornika i hrpe poluproizvoda u njegovoj reprezentaciji-agenciji.

Na aparatima su.
Isključite struju.

neutralni felsh

pre 6 godina

Čitam maloprije neke portale sa adresom u Sarajevu, nevjerovatna količina likovanja kad je Wels poveo i Island dao gol, toliko o dobrim komšijama i tzv. multi - kulti Sarajevu !
(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12)


drz se ti trebinja i banjaluke ;)

Mario

pre 6 godina

Kaj je decki, ni vam islo danas?
(Petar, 11. jun 2017 23:29

Hahah kak ti ne stoji ovaj "kaj" čak i kad u pokušaju loše napišeš, ali dobar pokušaj, imaš cugu u Zagrebu kad dođeš.

Nego, kaj ste vi nešto bolji ? kaeeee :P

stevan

pre 6 godina

Nevažna utakmica jer je HR na korak do Rusije i vjerojatno će bez većih problema proći dalje. Međutim, to naravno nije izgovor za poraz naprotiv ovo je veliko upozorenje da se trebamo probuditi ako mislimo biti prvaci svijeta.(XxX, 11. jun 2017 23:26

Ovde dodjem da se sit ismejem komentarima kao sto je recimo ovaj koji si ti ostavio...

C i n i k

pre 6 godina

Island, to su teski amateri. Pre podne rade u firmama a 1 mesecno igraju i fudbal..Naisli na Hr koji su slabi, nije nista neobicno niti je sok jer je Island na deobi 1.mesta...

drago

pre 6 godina

Kako bilo, prvi smo i dalje i vec nakon slijedeceg kola se mozda opet izdvojimo. Nama gostuje Kosovo a Island ide u Finsku. Morat cemo dobiti Finsku doma i ne izgubiti u Turskoj i Ukrajini. Island treba kiksati u Finskoj ili protiv Ukrajine i ne smiju dobiti u Turskoj.
Island je dobar ali ne bi imali ovakve rezultate da im se jedinim u svijetu nogometa ne dopusta ragbi umjesto nogometa. Od prve utakmice Eura je tako.
Puno nam je igraca falilo. Subasic (ne bi primio onakav gol), Vrsaljko, Corluka (vodja obrane, ne bi onako pustio igraca samog na skoku), Rakitic (vjerovatno bi dao kakvu dobru loptu) od prvotimaca i Pjaca i Kramaric od rezervi. Pola tima. Trebao je ranije uvesti Pasalica umjesto Badelja. Ili Roga. Mandzukic da je ostao vjerovatno bi skokom sprijecio gol.
Nismo imali ni srece. Protiv Turske doma 3 stative a gol dobili jer se lopta odbila od zivog zida na drugu stranu. Sinoc nam covjek zabio ramenom.
Island dobio Finsku jer je igrac nogom izbio golmanu loptu uz ruku (cisti faul, nesto sto se nikad ne dopusta). Realno smo mi protiv Turske zasluzili 2 boda vise a oni protiv Finske 2 manje. Mi bi bili na 15 a oni sa Ukrajinom i Turskom na 11, i jos cekamo Kosovo a oni imaju teske tekme. Bilo bo hotovo prakticno.

Dr.J

pre 6 godina

@
(neutron, 12. jun 2017 01:29)
Sandžak, tebra, Sandžak!
Poznati po ljubavi i odanosti svojoj (e sad, da li je Turska ili Bosna?) državi.

Mate

pre 6 godina

Susjedi napunili ate me minusima kad Sam reko da bi nam nerjeseno bilo super ... Zna Sam - ozljede , lito, umor ... Nada isto tako Sam siguran u prolaz ...

Arch Enemy

pre 6 godina

Za odgovor bez potpisa
Mene lično fudbalski tim tzv. BiH vjerovao ili ne uopšte ne zanima osim kad igraju sa Srbijom ili Hrvatskom jer su to dvije države koje volim najviše na svijetu a poslije njih Republiku Srpsku!

cofi95

pre 6 godina

Áfram Ísland! Jos kao klinac sam bio izlozen na ovu ekipu! "Pratim" ih od kad je Birkir Bjarnason igrao za norveski Viking i Sigtorson za AZ Alkmaar. Stvarno imaju mnogo dobru generaciju i ovo im je vec drugo prvenstvo kako melju. Dace bog prvo mesto u grupi i SP, zasluzili su.

Sinisa

pre 6 godina

Da li ljudi shvataju da je Island na EP izbacio Englesku i dogurao do same zavrsnice...Island nije nista losiji nije od Hrvatske,ni Srbije,iako ima fudbalere koji ne igraju u najjacim ligama.

stent

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici? hahahahahaha zapravo je istina da se ne zna ko je gori.... Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali. Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah
(za dorcol, 11. jun 2017 23:35)

Sta je skay sport?

marsal

pre 6 godina

Cemu glupa prepucavanja? Hrvatskoj je ovo kiks, cinjenica da oni imaju jedinu odlicnu reprezentaciju na teritoriji bivse Juge. Nama bi, nazalost, to bio normalan rezultat jer vec jako dugo ne mozemo da napravimo jednog Piksija da bar nesto odigramo. A bez takvog nekog, mozemo samo u srecu da se uzdamo.

JPR24

pre 6 godina

Aj nek ste i vi srbi malo sretni kad se spominje nogomet il po vaski fudbal. Jest da je razlog za vasu srecu nas poraz od ribara,al Boze moj,di ces ljepseg od crknute komsijine krave.Sto se tice nase tekme,mozda dvojica raspolozena za igru,ostali vec odavno na godisnjem,jos rtv serviser se pravi pametan pa nesto tumba perisica na desno,mandza i onaj plivaric se sudaraju na lijevoj,uglavnom protiv cvrstih,ali limitiranih ribara nismo odigrali apsolutno nista. Zao mi e sto nije makar probao s onim malim iz milana pasalicem pa da vidimo ima li u njega vatre. No bez obzira na selektora nedostojnog ovakve reprezentacija,ako treba rasturit cemo u gostima i turke i ukrajince na proste faktore i idemo kao prvi u rusiju.
(croata, 11. jun 2017 23:59)
Zato nam se svi i smeju... Ceo balkan je takav. Vazno je da je komsiji riknula jedna krava, a crknutih 100 u mom dvoristu ko sisa...
Inače, vašu utakmicu sam malo pogledao, očigledno da je većina već na odmoru u glavi... Nije im se igralo. Island nije za bacanje, i uspelo im. Ali i pored toga, nema tu mnogo brige, sledeće neće biti na odmoru.

moralni gmizavac

pre 6 godina

(Arch Enemy, 11. jun 2017 23:12) Generalizujes naciju na osnovu komentara bubuljicavih klinaca sa foruma? Blago tebi, a i ovima koji su ti lupili plus. U istu kategoriju potpadaju. Uzdravlje!

Ivan ZG

pre 6 godina

Vidjelo se od početka da se nekima ne igra utakmica. Igrali su Modrić i trojica iz obrane (Lovren, Vida i Jedvaj). Ostali su mogli ostati i u svlačionici. I to svi vide osim Mamićevog potrčka. Kovačić gubi loptu za loptom, Badelj šalje lopte u prazno. Niti jedna uhodana i uigrana akcija. Pivarić NITI JEDOM nije nabacio. Mandžukić ne može potrčati. Bitno da im Kramarić koji je u golgeterskoj formi NE TREBA. Jer nije u ljubavi sa Mamićem.
Svi vide da se vuku po terenu, da nema koncepcije igre ni želje da se nešto napravi. Svi vide osim izbornika. Umjesto da u 55 minuti uvede tri svježa čovjeka on NEMA IDEJU što napraviti. Neka se vrati u seosku ligu, a nama treba trenar, a ne potrčko. I za manje su smjenjivali kod nas trenere. Ovaj nije ni za treću ligu.

bv

pre 6 godina

Hrvati vi ste super. Vama je tv serviser selektor fudbalske reprezentacije, znači potpuno nebitna stvar. Kod nas u Srbiji keramičar vodi državnu bezbednosnu agenciju. Pa sad vi vidite ko je u većim g... da sa ne lajem.

Milljan

pre 6 godina

Hrvati imaju sjajan tim ali na zalost i trenera koji nije dostojan tog zadatka i sa kojim tesko da ce ista uraditi. Ono od sinoc je klasican primer utakmice kad neko ko trenira ekipu ne zna da prepozna trenutak. U devedesetom minutu igraci se jedva vukku po terenu a on ima pravo na jos dve izmene i nikoga ne ubacuje. To im je na kraju i doslo glave a trener tu gresku konstantno ponavlja.Sjajna ekipa trener amater, nama iz Srbije je to jako poznata situacija i ne donosi nista dobro.

remax

pre 6 godina

@ Ljubisa livac

Ja sam komentirasao njih koji se stalno ovde lože kako su u rangu Nemačke ili Španije a ne nas jer niko normalan i ne tvrdi da smo mi fudbalska sila. To da je naša grupa lakša od njihove je glupost. Uporedi još jednom naše i njihove protivnike i računaj da su oni jača ekipa od nas.

Makedonce

pre 6 godina

A što se o Islandu komentariše kao o nekim amaterimа?
(Posmatrac, 11. jun 2017 23:32)

Oni vec pet šest godina igraju dobro.
Oni su u kvalifikacijama za SP 2014 bili drugi u grupi i Hrvatska ih je izbacila u baražu
A za EP su bili prvi u grupi..i na EP su skupo prodali svoju kožu...

neutron

pre 6 godina

Oni su rodjeni luzeri a vi ste rodjeni pobednici? 
hahahahahaha 
zapravo je istina da se ne zna ko je gori.... 
Jedva Velsu dadoste gol i to im najbolji nisu ni igrali. 
Eno na skay sportu se jos uvek smeju hahahah
(za dorcol, 11. jun 2017 23:35)

Što bi baba Riska rekla:
"A koji si sad pa ti?"
Pišeš ekavicu a obraćaš se sa "vi".
Jumko/Patrick/Uros Prejaki ti li si?
:)

Panac

pre 6 godina

E tako se igra kada igru postavlja TV servisrer... jbg ipak je imao prilike na TV gledati punooo utakmica,pa je postao stručnjak. Ako pod hitno ne zamjene tog klauna...za pravog trenera,Modrić & co će prvenstvo gledati iz fotelje ( moj prijedlog je potvrđeni stručnjak stranac, koji neće postavljati igrače koji se moraju prodati ) .