Nedelja, 04.06.2017.

08:24

Rio o Ramosu: Bilo bi me sramota da pogledam sina

Bivši štoper Mančester Junajteda Rio Ferdinand kritikovao je defanzivca Real Madrida Serhija Ramosa zbog glume u finalu Lige šampiona.

Izvor: AK

Rio o Ramosu: Bilo bi me sramota da pogledam sina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Ramosova

pre 6 godina

Imate li vi neka pametnija posla u životu nego da pljujete Sergia Ramosa?? On je uspešan momak, kapiten Reala i sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji. Davao je golove u skoro svim bitnim utakmicama i to u poslednjem trenutku. Bio je heroj Reala. Zaradio je milione svojim trudom i radom. On je postigao takav uspeh o kol vi možete samo da sanjate.

Deki

pre 6 godina

Aloooooo, namerno ga je zgazio... nema veze sa rukama. A Ramos je izmislio fudbal za Ria i Vidica. Covek je dao golova koliko ovi zajedno ne bi za dva zivota. Plus drzi odbranu Reala godinama i to u najjacoj ligi na svetu.

4k4.Dex

pre 6 godina

@Roger
Prijatelju tako mozes da gledas i beton ligu kod nas znas kako se momci kidaju uzivanje za gledati... e sad sto su Viljareal i Sosijedad izmislili fudbal za Hadersfild to je druga stvar. Al samo ti gledaj to al nemoj posle da komentarises ovde na vestima o pravom fudbalu

Green mile

pre 6 godina

Uveo bih pravilo da se svako simuliranje poput ovog kaznjava oduzimanjem mesecne plate.. Naravno, nakon meca da se snimak gleda! Pare mogu u humanitarne svrhe

dominus

pre 6 godina

@ neutralni felsh

Pretposlednji tvoj komentar - dobar - i onda poslednja recenica kojom si pokvario sve. Fudbal od sredine devedesetih, do negde 2002-03 (otprilike preiod pre 15-20 godina) je bio sporiji nego danas, ali jednako zanimljiv (meni lično zanimljiviji - jedino dresovi što su bukvalno visili na igračima :) ). Ali to je fudbal koji je izrodio nekoliko majstora svog zanata. Jedan od njih je sinoć dirigovao pobedničkim timom.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Imate snimak na kom se jasno vidi kako je Kvadrado namerno nagazio Ramosa, doduse jeste ovaj teatralno pao, ali opet za namerno gazenje iz nemoci se dobija crveni karton. Vazno je da ste ga svi osudili kako se baca. Covek je najbolji odbrambeni igrac danasnjice!

almir

pre 6 godina

Protiv Atletika i Juventusa, Bale nema sta da trazi..., Isco je kljucan..., a sto se tice Ramosa, cist crveni karton za Quadrada..., a sto se tice Ria, to je samo njegovo misljenje i nista vise....

Bocko

pre 6 godina

Osim kada su bili apsolutno dominantni,u periodu 2008-20012 kada i nisu imali potrebe za tim,a i vodila su ih gospoda Aragones i Del Boske,ovo je slika i prilika spanskog fudbalera,a i kosarkasa.U vreme 70-ih i 80-ih svi spanski fudbaleri su bili kao Ramos.

Vidji

pre 6 godina

Od Ronalda mi je odvratniji jedino ovaj sminker. Ronaldo bar zna da igra. Navijao sam za Juve, ali dzaba. Kad Real moze da drzi na klupi jednog Bejlija, sta dalje da pricamo.
(mup, 04. jun 2017 16:39). Bejl,Rodrigez,Morata,Kovacic,Pepe... oni na klupi imaju preko 200 miliona!

neutralni felsh

pre 6 godina

Zbog ovakvih stvari sam gledanje fudbala sveo na minimum i to ne zato što sam svesno tako želeo već... ne mogu, jednostavno ne mogu da gledam. 
Neverovatno je koliko se fudbal srozao u odnosu na pre 15tak godina
(Powerslave, 04. jun 2017 15:34)


izvini, ali ili si preosetljiv ili mozda nisi pazljivije pratio fudbal pre 15 godina - inace bi se setio npr. valensijnog angula ili interovog materacija, ili cuvenog unitedovog roj kina, koji su slican profil igraca, to jest slican tip licnosti na terenu: skloni provokacijama i teskom foliranju kad zatreba, u stilu "cilj opravdava svako sredstvo".
nije se fudbal srozao, to je teska zabluda, u globalu fudbal je bolji nego ikada ranije, i igracki i takticki i organizaciono, nego, prosto, danas je vise medijski pokriven:
gledamo vise utakmica, vise inserata, pre 15 godina gledali smo max 3-4 utakmice za vikend, preko tv-a, sve je bilo manje propraceno u medijma... danas se konektujes i odgledas sta te zanima - i naravno, vidis i mnogo vise nego ranije pa ti se subjektivno cini da je sve gore nego pre.
uglavnom, kad neko velica i idealizuje fudbal od pre 15-20-30 godina, velika je verovatnoca da ga nije dovoljno pratio... ili da se ne seca bas svega ;)

čovek

pre 6 godina

Pa tako je to kad UEFA d? Nemcu da sudi. Znam da za ovo Mažić nikad ne bi sankcionisao. A zašto? Pa zato što je on sudija sa osećajem za igru, vreme i mesto...

neutralni felsh

pre 6 godina

А свако ко је једном шутнуо лопту зна да штопери не носе десетке и не дивимо се њиховој љепоти технике, већ њиховој борбености и пожртвованости. Лицемјери, можете само да кажете браво мајстори или да ћутите у својој злоби љубомори.
(Кнез Мишкин, 04. jun 2017 15:19)


mesas babe i zabe. jedno je borbenost i pozrtvovanje, a nesto sasvim drugo je beskrupuloznost pri tome. jeste da su stoperi (i bekovi, posebno) uglavnom najvise borbeni i pozrtvovani, ali ne mozes u isti kos da stavljas jednog fernanda jera, ciro feraru, maldinija, pujola (da, oni su bili vrlo zestoki i pozrtvovani na terenu, ali uz fer plej pre svega, nikada nisu gledali da krljaju u noge ili da se blamiraju podlostima) i igrace tipa ramos ili materaci, naspram kojih jedan gatuzo deluje kao hipik i profesor etike ;)

mup

pre 6 godina

Od Ronalda mi je odvratniji jedino ovaj sminker. Ronaldo bar zna da igra. Navijao sam za Juve, ali dzaba. Kad Real moze da drzi na klupi jednog Bejlija, sta dalje da pricamo.

Powerslave

pre 6 godina

Zbog ovakvih stvari sam gledanje fudbala sveo na minimum i to ne zato što sam svesno tako želeo već... ne mogu, jednostavno ne mogu da gledam.
Neverovatno je koliko se fudbal srozao u odnosu na pre 15tak godina

Кнез Мишкин

pre 6 godina

О фрустрирани пљувачи Реала, како само јадно и биједно. Па можете да цркнете од муке али Реал има 12 титула првака европе. Момци као што су Роналдо, Рамос, Марсело и остали пишу историју овог спорта. И величанствено је како то раде! Апсолутно заслужено је добио Квадрадо други жути картон, зато што потпуно беспотребно и без лопте ишао да нагази Рамоса. То је његова глупост за коју је сам крив. Уђеш на терен да помогнеш саиграчима и за 20 минута добијеш два жута картона, и то на који начин. Рамос је примјер капитена(ратника) како се игра за своје саиграче и свој клуб на позицији штопера. А свако ко је једном шутнуо лопту зна да штопери не носе десетке и не дивимо се њиховој љепоти технике, већ њиховој борбености и пожртвованости. Лицемјери, можете само да кажете браво мајстори или да ћутите у својој злоби љубомори.

Roger

pre 6 godina

Koliko god bili mocni, uvek ce engleski fudbal biti lepsi i kvalitetniji. Deset puta bih pre gledao Hadersfild-Reding nego npr. Viljareal-Reak Sociedad

osuwhsnx

pre 6 godina

Ne vidi se iz ovog snimka, nije se Ramos bacio jer ga je ovaj dotakao po tricepsu već jer ga je nogom zakačio po stopalu.. Ako čujete komentatora na ovom snimku, on kaže : "you don't see it there, it's on his feet"
Potražite snimak iz drugog ugla.

Nije da branim Ramosa, nisam čak ni siguran da ga je Kvardado nešto baš povredio tako da simulirao je obrni okreni ali valja imati precizne detalje

MajcinSin

pre 6 godina

Kako niko ne primeti (pa cak ni mediji) da ga je covek zgazio a ne samo gurnuo..nije to bilo ne znam sta ali je bilo i izgledali namerno. Koliko god dodao ramos na glumi, sto nije okej, budite ipak objektivni..namerno gazenje je uvek zuti karton!

nista o nicemu

pre 6 godina

Najjaca stvar od svega ovoga jeste sto se to desilo na pola metra od pomocnog sudije, pa taj covek je ovo morao da vidi kao simuliranje. Sve u svemu, ocajno sudjenje Briha sa svojim pomocnicima. Palo je 5 golova, a milsim da gore finale LS nije bilo, ali zasluzena titula Reala. Juventusovo II poluvreme je tragi-komicno.
(Top9, 04. jun 2017 10:49)


Video je sudija da je nagazio Ramosa bas zato sto je bio tu.

b.

pre 6 godina

Al najjaci su ovi klinci, navikli od malih nogu na Zvezda - Partizan podele, sto svako pljuvanje ovog glumca povezuju sa navijacima Barselone i nekakvim kompleksima.

nista o nicemu

pre 6 godina

Da se ja pitam(a ne pitam se), za ovakva foliranja bih retroaktivno dodeljivao crveni karton i 2,3 meca zabrane.
(BarbaDjole, 04. jun 2017 11:19)

Za sta? Foliranja? Za isto gazenje Kros dobija zuti, znaci ovde je opravdano jer ga je nagazio. Da se ja pitam takvi subjektivni ne biste imali pravo da kazete bilo sta do kraja zivota.

Frizdi

pre 6 godina

Za namerno gazenje ide direktan crven karton,prema tome, posto ga je Cuadrado namerno zgazio opravdano je iskljucen drugim zutim kartonom!

CR9

pre 6 godina

U Riu Ferdinandu i u nasem vodji vidim veliku slicnost.
Covek je dao komentar a nije gledao drugi snimak.
Naravno neobrazovano, neinteligentna, iskompleksirana i isfrustrirana masa se primi i pocne da pljuje po Ramosu i Realu.

Nas vodja dodje prica o napretku, reformama, bdp-u, investicijama, narod mu u dalje veruje iako i taj isti narod ima i druge snimke jada, bede i nesreca i oni opet veruju.

Ferdinand je idealan za SNS.
Kome smeta odbrana trona?
Nekima neodgovara CR7 kao najbolji igrac u istoriji...
Spavate li mirno sudije i pomocnici...

Jumko

pre 6 godina

Ramose legendo, cestitke na jos jednoj tituli! Luzere ostavi po strani, a ti Rio pati zbog Ramosovih titula i uzivaj u penziji! Prijatno.

Zigzag

pre 6 godina

Od sinoc je fudbal za mene mrtav.
(Pyrex, 04. jun 2017 08:53)da npr nije bilo crvenog,Juventus bez suta u drugom polivremenu do 82 min bi nekim cudom dao dva gola?

barca

pre 6 godina

12, 4. jun 2017 10:06)
Ja sam samo procitao bla bla bla blabla, kako samo klinac moze da opise svoje odusevljenje nakon istorijeske kradje u svim takmicenjima u jednoj godini.Treba spavati posle toga!

zeljko

pre 6 godina

Kao čovek je velika nula, prljav, pokvaren...džaba mu titule kad ga svi mrze...jedan Toti nema ni jednu titula ali ga svi cene... ili recimo Džerard.... to su veličine!!!

Zigzag

pre 6 godina

koliko iskompleksiranih ljudi tj navijaca Barcelone.....Cuardado je ispao naivan,imao je namjeru,bezveze je produzio nogu ....cisti zuti ,u njegovom slucaju drugi zuti i crveni......rio zaboravlja kako je on glumatao,kad je defoe protiv Hrv simulirao za jedanesterac nije nista pricao ....klasicni licemjerni englez..

brat pantela

pre 6 godina

(Brat pantela, 04. jun 2017 09:51)
Druze pogledaj ti taj snimak jos jednom ! Ne brukaj se..


Evo druze bruke, pogledao sam jos jednom.
Evo za tebe i ostale koji nisu gledali:

https://www.youtube.com/watch?v=r2GTwXJTGfI

https://www.youtube.com/watch?v=NqOv6qBe80I

Evo malo i o tome ko je Kvadrado:
https://www.youtube.com/watch?v=vvpmdcnyCQw

Pametnjakovic gleda u sudiju i konta posto linijski ne gleda aj da ga ja malo nagazim i sapletem.
Nisam bio u pravu, napisao sam da ga je udario desnom nogom.
On ga je udario i desnom i levom nogom.
Kros je za slicnu stvar dobio zuti karton, prema tome potpuno opravdano.
Ako je dao Krosu, morao je i Kvadradu.
Doticni je ispao bas pametan.
Alegri ga uvede da digne ekipu, napravi visak, da pas, on cevek izgubio sve duele i slao lopte u prazno a povrh svega za 20 minuta dobije 2 zuta kartona.
Veoma inteligentan mec Kvadrada.
Ko je kriv Rio Ferdinandu sto nije gledao drugi snimak, nego je dao komentar na osnovu snimka na kom se ne vidi nista.
Toliko i o njegovoj strucnosti.
Sto se tice njegovih kvaliteta, on i Vidic bi bili idealni za Atletiko.

Ramos i Nesta, pa puno praznih mesta, pa onda mogu mesari...

4k4.Dex

pre 6 godina

Sve za titulu, sve za klub, sve za zemlju - Serhio Ramos! Moze Rio da prica sta hoce nije mu i do kolena. Nasankao je Kvardada kao malo dete i treba a pre toga start za tv spice.

Mikii

pre 6 godina

Aman, ljudi, manite se vise. Ne volim ni ja Real, ali ga preterujete. Nemate za sta da se uhvatite sad, nikakav penal ili ofsajd, pa se istresate na Ramosu. Glatko su ih dobili i dobili bi ih jos 5 puta da se igra. Sad se jos neki nadjose da kazu kako je taj crveni odlucio. Ne budite smesni.

MbApp3

pre 6 godina

To je prosto spanski mentalitet. Pike, Ramos, Buskets, ne treba zaboraviti Fernandeza iz kosarkaske sekcije Real Madrida... ako se setite jos nekog dodajte, ovo mi je odmah palo na pamet..Vidim neki pisu kao mozda gs je zgazio, zalizanko je takav. SRAMOTNO

Ramos je dotakao bezdan ljudske duse

pre 6 godina

Navijao sam za Real, ali je Ramos u mojim ocima toliko nisko pao, da iz tog mulja nikada vise, sto se mene tice, nece da izadje. Cuj, vodis 4:1, a onda ti je jos vazno da na kraju utakmice iskljuce jos i protivnickog igraca? Dno dna, sta drugo reci.

Sendor_Klegani

pre 6 godina

Rio Ferdinand je izdanak stare fudbalske filosofije legendarnog Aleksa Fergusona, ne samo on već svi koji su onda igrali u Mančester uz našeg Nemanju Vidića. Ja ne mogu ni da zamislim Vidića, Ferdinanda, Gigsa, Skolsa kako se ovako prenemažu i to konstantno na svaki 3-4 meč mora da se napravi simulatorski ekces. Danas samo nek si istetoviran i da imaš frizuricu. Fudbalski kvalitet Ramosa ne sporim, ali i ovo više pišem u globalu, ne vezano za Ramosa.

louder

pre 6 godina

Trebalo je finale da bude juve-bajern,ali to je nemoguce pored spanaca koji namestaju,stvarno ne razumem kako neko moze da navija za spanski klub...

Haris

pre 6 godina

A za onaj penal u zadnje kolo lige kada igrac barce sam pada i sudija svira penal,to ste zaboravili,ada crknite od muke,Real Madrid najbolji klub svih vremena

M

pre 6 godina

(Brat pantela, 04. jun 2017 09:51)

Druze pogledaj ti taj snimak jos jednom ! Ne brukaj se..
Taj potez je jedan od najjadnijih koje sam vidio..
Ramos nije jedini koji to radi (Buskets..Roben..Riberi..Pepe itd..) ali je definitivno najgori i najjadniji igrac fudbala.

Top9

pre 6 godina

Najjaca stvar od svega ovoga jeste sto se to desilo na pola metra od pomocnog sudije, pa taj covek je ovo morao da vidi kao simuliranje. Sve u svemu, ocajno sudjenje Briha sa svojim pomocnicima. Palo je 5 golova, a milsim da gore finale LS nije bilo, ali zasluzena titula Reala. Juventusovo II poluvreme je tragi-komicno.

12

pre 6 godina

Zaboravice se pljacka protiv Nemaca???

Da ti objasnim sta je Real Madrid:
Bajernu sviraju dva nepostojeca penala.
Bajern postigne gol iz ofsajda.
Vidal nije dobio crveni u prvoj a trebao je.

Sportska karma na delu su 2 ofsajda Reala iz kojih su postigli golove:
Zasto?
Zato sto je remplovanje Koscelnog penal i crveni karton, pa je onda Bajern mocan, Venger neznalica a AFC kanta za punjenje.
Ne mozete vi to da razumete, jos niste dostigli tad stadijum razvoja licnosti.
Kompleksi su neizlecivi.

Pozdrav za Galijanija, brata Pantelu, Jumka, Patrika i ekipu.

Da najavim za buducnost:
Nakon ove back to back, svaka naredna ce biti mnogo laksa.

Pretili su nam mocnim Napolijem koji je imao strasnu seriju.
Punili su nam glavu Bajernom a izvukli smo se iako su i nas sudije ostetile.

Pricali su videcete vi Simeonea i njegove mesare...

Za kraj su nas plasili Bufonom i strasnom odbranom.

Takticki im je Zidan svima objasnio.
Kristijano bio gde treba, Luka i Toni spakovali sve u mali dzep. Najbolji bekovski par i najbolji golman sveta. Benzema klasa, Ramos tata, Kazemiro i Isko faktor X.

Neki nece spavati do sledeceg maja.

karma

pre 6 godina

pored 5 sudija i svih kamera ovo da prođe u finalu LŠ!??? Izem ti tehnologiju i birokratiju FIFA i UEFA kad ne mogu ovakvom bezobrazluku da stanu na put...
Imao sam transfer blama na sudijsku odluku... jel to Mažić bio pored?

nislija

pre 6 godina

Cilj ove igre je pobediti i nadmudriti protivnika, Ramos je u tome uspeo i svaka cast na tome. Mozda nije korektno ali ovakve utakmice nisu samo trcanje u sunovrat, to su velike psiholoske igre gde slabiji u ovom slucaju igrac Juventusa nasedne na provokaciju. Veliki je ulog tako da cilj opravdava sredstva. Ne desava se ovo prvi put pa se sada svi kao nesto cude. Profesionalci su to. Situacija kada su se Ramos i Mandzukic unosili jedan drugome u lice i ko zna sta sve rekli ali ne smeju da se dotaknu, u tome je draz, iskontrolisati sebe, nije ovo seoska liga pa udri cim te neko iznervira. Pozdrav.

Miloje

pre 6 godina

Da je samo Ramos djubre ! Osim Marsela , Modrića , Krosa i Varana, sve ostalo što nosi dres Reala su odvratni tipovi . Nesumnjivo dobri igrači , ali mi se čini da uz fudbal vežbaju udaranje, gaženje, pritiske na sudije, simuliranje... To je do kraja usavršio Murinjo, a ovaj Zidan samo nastavlja. Šta reći za Ronalda, Kazemira, Karvahala, Pepea... Fudbal sa ovakvim igračima i pristupom potpuno gubi smisao. Posle crvenog kartona isključio sam tv.

Baba

pre 6 godina

Serhio Ramos:
5 La Liga
3 LS
2,3 Kupa
2 Evropska Superkupa
2 Svetska Klupska
1 Svetsko Prvenstvo
2 Evropska Prvensta
Fali samo Kup Konfederacija,al bukvalno.
Kako god,velicanstvena karijera.
To sa Kvardadom,cilj opravdava sredstvo definitivno.

Marinko

pre 6 godina

Kvadrado ga je nagazio, i naravno da je Ramos u svom poznatom nesportskom maniru prenaglasio dozivljaj. Isto to su radili svi Spanci sem Iska, Miralem Pjanic, Dani Alves, Mario Mandzukic. Apsolutni, ultimativni festival nesportskog ponasanja je kada igraju Real i Barselona.

Roki

pre 6 godina

Bravo za Ferdinanda gde su ostale zvezde fudbala sto se ne oglase da zastite fudbal od ovakvih sramnih poteza, umesto on da dobije karton i ide napolje kaznise coveka nizasto.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sramotno je da ga Kvardado gurne onako u finalu Lige Sampiona. Nisi gurnuo Bunjevcevica nego Ramosa, znas na sta je spreman, jutros bi trebala da ga ceka ispisnica iz kluba zbog te gluposti.

Mladen

pre 6 godina

Ramos je generalno prgav i bezobrazan igrač ali u ovoj situaciji ste svi prenaglili sa napadima za simuliranje. Ko dobro pogleda snimak videće da se ne žali na guranje već se drži za nogu a ni jedan snimak ne pokazuje da li je stvarno dobio udarac u nogu ili nije.

miki

pre 6 godina

Ramos sramotno....ali isti je to olos....zamislite reakcije i odugovlacenje žabara da su vodili...koliko su puta to uradili jos gore od Ramosa...sve se vraca

Zaista sramota

pre 6 godina

Zaista sraman potez. Ali španska škola fudbalskog foliranja je poznata decenijama unazad. Jos uvek se secam utakmice izmedju španskog i nemačkog tima u kupu UEFA po faulu i zutom kartonu(ne secam se koji su bili timovi). Švaba je naterao Španca sa loptom bukvalno na korner zastavicu i bio je okrenut leđima sudiji. Španac nemajući kud lepo raspali Švabu pesnicom u stomak i pade držeći se za glavu. Sudija pritrčava i dade Švabi žuti karton. Čovek stoji u neverici i gleda, a ovaj leži i cereka se. Na snimku se sve lepo videlo. Zato lepo treba uvesti pravo trenera da u toku poluvremena ima pravo da 1-2 puta moze da trazi pregled snimka. Ne bi bilo kvarnih udaraca, foliranja, poništavanja regulrnih i priznavanja ne reguarnih golova.

Monte

pre 6 godina

Kada ja prijateljima kažem da se fudbal igra još samo u Engleskoj meni govore da ne znam da Španci i Nemci izbacuju Engleze i takve priče. Kada u Engleskoj simuliraš odmah si na stubu srama, recimo Kosta, dok isti ili gori Nejmar izgradi karijeru na padanju i simuliranju.

cudak

pre 6 godina

@gigi Bese i Zidan izbacen sa SP zbog provokacije Materacija koji je pao kao pokosen posle dodira. Rade to svi, prednjace ovi iz Juzne Amerike, Spanci i Italijani. Oni glume a sabani se upecaju i dobiju crveni karton.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 6 godina

Sve ove nabedjene fudbalercice bih stavio u ring sa nekim neizivljenim bokserom,onda bi i imali razloga da padaju...
Cela ekipa Reala je takva...
I ovaj Zidan je teska smradina,a mislio sam da je bar bolji covek.I od trenera zavisi kako ce igraci da se ponasaju na terenu.
Sad mi je drago zbog onoga sa Materacijem i sto su Italijani uzeli to prvenstvo...

Istina

pre 6 godina

Sramotna odluka sudija i realno zbog ovoga bih Ramosa kaznio sa godinu dana neigranja. Odvratan lik i prava sramota za fudbal. Da sam bio na mestu kolumbijca nabo bih ga nogom u glavu, pa nek ide zivot. Fuj

Melenci

pre 6 godina

a sta ako ga je nagazio,ako je Ramos samo iskoristio mali kontakt?Niko ne moze da tvrdi da nije bilo kontakta kao i da ga je bilo.Sudija je u prvom poluvremenu dao previse zutih kartona Realu,verovatno da je to motivisalo i realovce da padaju i kada nema razloga.Kakav je ko covek,duga je lista dobrih i losih momaka,a bojim se da je vise nesportskih gestova.Realova pobeda nije bila upitna nego ciste kao suza.Cak i da je Ramos folirao,Real je zasenio i taj incident.Na terenu mogu biti "zveri" a u privatnom zivotu veliki humanitarci,dobri i odani porodici,prijateljima.Zato malo smanjite mrznju!

Gledam samo reklame u poluvremenu

pre 6 godina

Kada se u ovaj sport uvedu kamere i usporeni snimci na licu mjesta i na temelju toga donesu sudačke odluke (kao u košarci, odbojci ...) onda to više neće biti sport šljama već sport normalnih ljudi.

Gladiator

pre 6 godina

Hahahahahahaha komentari... Ovo sto je Ramos uradio je jedino sa sinocne utakmice na sta mogu da se ispljuju i isprazne to sto imaju u sebi navijaci barselone :D Ko da bre nikad niste gledali Nejmara, Suareza, Buskeca, Albu??? Nego eto, kapiram situaciju, sudiju ne mozete da pljujete sudio odlicno, jedina slamka da napljujete Real je ovaj potez, pa vidim komentare "ne pratim vise fudbal", "umro je sinoc fudbal" hahaha .. verujem da cete zbog ovoga sto je uradio sinoc da prestanete da gledate posle 20+ godina, pritom ovo je smesno...nejmar se pre deset dana 6 put gore bacio i to za penal u ligi:D nije Ramos kriv, znamo svi sto ste razocarani.. neko drugi je u pitanju. :)

Brat pantela

pre 6 godina

Sve vas koje je sramota:

Imate na netu, nadjite snimak, na ovom se ne vidi sta Kvadrado radi nogama.
Posle ovi kazu Rio strucnjak?!?
Tragikomedija.

Kvadrado ga je namerno i bezobrazno zakacio desnom nogom kad su ustali a to je sudija video.
Cak sta vise, ako je igrac Reala u toku tekme, mislim da je Kros za gazenje dobio zuti karton, ovaj nesportski potez Kvadrada, pogotovo sto je Ramos bio bez lopte je za direktna crveni.

To sto vi necete a ujedno i sto Ferdinand nije gledao usporeni snimak iz drugog ugla gde se jasno vidi namera Kvadrada da zgazi Ramosa i gde pravi potpuno neprirodan polozaj svoga hoda, sve to ispred sudije a posle se pravi pametan i odmahuje rukom u stilu nisam ja, TO JE VAS PROBLEM.

Budite malo objektvni, za promenu.

tool

pre 6 godina

Od kako su španci preuzeli primat u svetskom fudbalu, ovakve scene su postale svakodnevne. Ne volim da generalizujem, ali bar što se ferpleja tiče, retko ljigav narod, u svim sportovima.
Nećete videti engleza ili nemca ovo da rade

Ja

pre 6 godina

Nisam uopste gledao mec, i samo prebacim u jednom trenutku i bas to uhvatim...
Dokazao sam sebi zasto vise ne pratim sport koji sam najvise na svetu voleo, igrajuu ga
manekeni i pozeri s frizuricama, a prate tajkuni jer im peru pare...
Smejurija, samo ga dodirnuo da bi prosao brze do lopte i to nezno kao na ulixi kad nekog dodirnete u mimoilazenju... Tuga, jad, nekad je fudbal bio muski spot, cista glupost

Nikola

pre 6 godina

Pored ove situacije jedna mozda i ruznija situacija mi je koju je proizveo Zidan. Jeste on vrhunski fudbaler, ali je karakter pokazao vise puta i tokom igracke karijere. Mislim da je ovo bilo kod 2:1 ili 3:1...u trenutku postignutog gola ima usporeni snimak i kada je dat gol uhvacen njegov pogled prema Alegriju...odvratno...obratite paznju na to.

krle

pre 6 godina

Ja ne razumem kako vi koji ste gledali utakmicu niste videli kakvu je u stvari glupost napravio Kuadrado. Bez ikakve potrebe on namerno gazi na nogu Ramosa.. Ramosova reakcija u tom slucaju je u drugom planu. Zasto je Kuadrado uopste imao potrebu da to uradi? I da Ramos nije pao, sudija da je video gazenje dao bi Kuadradu crveni karton. Najgluplji moguci potez sinoc. Ramos jeste pao kao zenica i takva bacakanja nikada necu shvatiti jer se uvek zapitam da li bi tako pali na zemlju da ih neko na ulici zgazi, ali gazenje protivnika bez ikakve potrebe je jos gluplja stvar.

Empale

pre 6 godina

Ramos je najveci olos modernog fudbala. Kompeksas koji ipak izgradi vrhunsku karijeru. Sto je najgore, zaboravice se pljacka protiv Njemaca i zapamtiti ova utakmica.

Srle

pre 6 godina

Za mene je fudbal mrtav odavno jer su ovakvi glumci preuzeli glavnu ulogu. Istetovirani kopmleksas koji izgleda kao vodja zatvorenika pada kao go*no i valja se kao beba posle dodira. Sudije su tu da osiguraju vec unapred namestene igre mocnika jer kuca uvek dobija kao u kazinu. Pa cemu onda cela lakrdija od takozvanog sporta kad je mali covek tj. iskreni sportista ostao u senci ovih pajaca i tajkuna.

Ja

pre 6 godina

Nisam uopste gledao mec, i samo prebacim u jednom trenutku i bas to uhvatim...
Dokazao sam sebi zasto vise ne pratim sport koji sam najvise na svetu voleo, igrajuu ga
manekeni i pozeri s frizuricama, a prate tajkuni jer im peru pare...
Smejurija, samo ga dodirnuo da bi prosao brze do lopte i to nezno kao na ulixi kad nekog dodirnete u mimoilazenju... Tuga, jad, nekad je fudbal bio muski spot, cista glupost

Vladimir

pre 6 godina

Mene bilo sramota da gledam. Do te mjere mi se zgadilo da ozbiljno razmisljam da preatanem gledati fudbal. Profesionalni sport uopste je pun ljudi koji su spremni na sve radi uspjeha. Fer plej vise skoro da i ne postoji. Nije ni cudo kad se sve vrti oko para, velikih para.

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Nija dobio drigi zuti zbog guranja rukom bec udaranja po nogama. Najbolji kadar je onaj sa vrha stadiona gde se jasno vidi kako Kvardado onako, u prolazu, udara Ramosa po nogama. Cisto ko suza sve.

Gigi

pre 6 godina

Najvece zlo ove igre je Ramos.Ali ni ostali njegovi igraci nezaostaju.Ni Zidan nije bolji.Nule od ljudi.Ocigledno da mogu raditi sta ih je volja po tko zna koji puta i tu vise nema slucajnosti.

Marksen

pre 6 godina

Sramotno, zapravo ovde je i stavljena tacka na ovo finale. Velika sudijska greska, ako se vratimo nazad i setimo kako je real sramotno prosao bajern i kako je psz pokraden u susretu sa barsom onda mozemo reci da je ovo liga sampiona sa najsramotnijim sudjenjem u istoriji. Najbolji tim u evropi je bajern ali sudije su ih izbacile iz takmicenja.

Bratko

pre 6 godina

Pa nije ovaj Ramos glumio udarac po tricepsu vec glumi to jest uvelicava da ga je Kvadrado nagazio po kopacki dole kao fol namerno, to kamera u ovom snimku ne pokriva dobro. Kao da se moze videti da Kvadrado se izvinjava da je slucajno stao..ali sve u svemu debilna reakcija Ramosa (Tolike gromade i stuba odbrane koji zabija golcine glavom kao tenk a ovde odleteo kao da je od svile pravljen ).

ccc

pre 6 godina

Normalno, Ronaldo u 2. minutu pada ,i nista(da li je ikad dosbio katton za simuliranje?!?!??!) zato ke Mesi Bog fudbala ,nikada ga nisam video da je simulirao...A ovaj fudbal sto igraju Ronaldo ,ramos, Neimar i slicni njima je odvratnost i bas zbog toga fudbal gubi smisao

Empale

pre 6 godina

Ramos je najveci olos modernog fudbala. Kompeksas koji ipak izgradi vrhunsku karijeru. Sto je najgore, zaboravice se pljacka protiv Njemaca i zapamtiti ova utakmica.

Ja

pre 6 godina

Nisam uopste gledao mec, i samo prebacim u jednom trenutku i bas to uhvatim...
Dokazao sam sebi zasto vise ne pratim sport koji sam najvise na svetu voleo, igrajuu ga
manekeni i pozeri s frizuricama, a prate tajkuni jer im peru pare...
Smejurija, samo ga dodirnuo da bi prosao brze do lopte i to nezno kao na ulixi kad nekog dodirnete u mimoilazenju... Tuga, jad, nekad je fudbal bio muski spot, cista glupost

Istina

pre 6 godina

Sramotna odluka sudija i realno zbog ovoga bih Ramosa kaznio sa godinu dana neigranja. Odvratan lik i prava sramota za fudbal. Da sam bio na mestu kolumbijca nabo bih ga nogom u glavu, pa nek ide zivot. Fuj

Bratko

pre 6 godina

Pa nije ovaj Ramos glumio udarac po tricepsu vec glumi to jest uvelicava da ga je Kvadrado nagazio po kopacki dole kao fol namerno, to kamera u ovom snimku ne pokriva dobro. Kao da se moze videti da Kvadrado se izvinjava da je slucajno stao..ali sve u svemu debilna reakcija Ramosa (Tolike gromade i stuba odbrane koji zabija golcine glavom kao tenk a ovde odleteo kao da je od svile pravljen ).

Vladimir

pre 6 godina

Mene bilo sramota da gledam. Do te mjere mi se zgadilo da ozbiljno razmisljam da preatanem gledati fudbal. Profesionalni sport uopste je pun ljudi koji su spremni na sve radi uspjeha. Fer plej vise skoro da i ne postoji. Nije ni cudo kad se sve vrti oko para, velikih para.

Gigi

pre 6 godina

Najvece zlo ove igre je Ramos.Ali ni ostali njegovi igraci nezaostaju.Ni Zidan nije bolji.Nule od ljudi.Ocigledno da mogu raditi sta ih je volja po tko zna koji puta i tu vise nema slucajnosti.

ccc

pre 6 godina

Normalno, Ronaldo u 2. minutu pada ,i nista(da li je ikad dosbio katton za simuliranje?!?!??!) zato ke Mesi Bog fudbala ,nikada ga nisam video da je simulirao...A ovaj fudbal sto igraju Ronaldo ,ramos, Neimar i slicni njima je odvratnost i bas zbog toga fudbal gubi smisao

Marksen

pre 6 godina

Sramotno, zapravo ovde je i stavljena tacka na ovo finale. Velika sudijska greska, ako se vratimo nazad i setimo kako je real sramotno prosao bajern i kako je psz pokraden u susretu sa barsom onda mozemo reci da je ovo liga sampiona sa najsramotnijim sudjenjem u istoriji. Najbolji tim u evropi je bajern ali sudije su ih izbacile iz takmicenja.

Sendor_Klegani

pre 6 godina

Rio Ferdinand je izdanak stare fudbalske filosofije legendarnog Aleksa Fergusona, ne samo on već svi koji su onda igrali u Mančester uz našeg Nemanju Vidića. Ja ne mogu ni da zamislim Vidića, Ferdinanda, Gigsa, Skolsa kako se ovako prenemažu i to konstantno na svaki 3-4 meč mora da se napravi simulatorski ekces. Danas samo nek si istetoviran i da imaš frizuricu. Fudbalski kvalitet Ramosa ne sporim, ali i ovo više pišem u globalu, ne vezano za Ramosa.

Miloje

pre 6 godina

Da je samo Ramos djubre ! Osim Marsela , Modrića , Krosa i Varana, sve ostalo što nosi dres Reala su odvratni tipovi . Nesumnjivo dobri igrači , ali mi se čini da uz fudbal vežbaju udaranje, gaženje, pritiske na sudije, simuliranje... To je do kraja usavršio Murinjo, a ovaj Zidan samo nastavlja. Šta reći za Ronalda, Kazemira, Karvahala, Pepea... Fudbal sa ovakvim igračima i pristupom potpuno gubi smisao. Posle crvenog kartona isključio sam tv.

Ramos je dotakao bezdan ljudske duse

pre 6 godina

Navijao sam za Real, ali je Ramos u mojim ocima toliko nisko pao, da iz tog mulja nikada vise, sto se mene tice, nece da izadje. Cuj, vodis 4:1, a onda ti je jos vazno da na kraju utakmice iskljuce jos i protivnickog igraca? Dno dna, sta drugo reci.

zeljko

pre 6 godina

Kao čovek je velika nula, prljav, pokvaren...džaba mu titule kad ga svi mrze...jedan Toti nema ni jednu titula ali ga svi cene... ili recimo Džerard.... to su veličine!!!

M

pre 6 godina

(Brat pantela, 04. jun 2017 09:51)

Druze pogledaj ti taj snimak jos jednom ! Ne brukaj se..
Taj potez je jedan od najjadnijih koje sam vidio..
Ramos nije jedini koji to radi (Buskets..Roben..Riberi..Pepe itd..) ali je definitivno najgori i najjadniji igrac fudbala.

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Nija dobio drigi zuti zbog guranja rukom bec udaranja po nogama. Najbolji kadar je onaj sa vrha stadiona gde se jasno vidi kako Kvardado onako, u prolazu, udara Ramosa po nogama. Cisto ko suza sve.

Monte

pre 6 godina

Kada ja prijateljima kažem da se fudbal igra još samo u Engleskoj meni govore da ne znam da Španci i Nemci izbacuju Engleze i takve priče. Kada u Engleskoj simuliraš odmah si na stubu srama, recimo Kosta, dok isti ili gori Nejmar izgradi karijeru na padanju i simuliranju.

karma

pre 6 godina

pored 5 sudija i svih kamera ovo da prođe u finalu LŠ!??? Izem ti tehnologiju i birokratiju FIFA i UEFA kad ne mogu ovakvom bezobrazluku da stanu na put...
Imao sam transfer blama na sudijsku odluku... jel to Mažić bio pored?

Gledam samo reklame u poluvremenu

pre 6 godina

Kada se u ovaj sport uvedu kamere i usporeni snimci na licu mjesta i na temelju toga donesu sudačke odluke (kao u košarci, odbojci ...) onda to više neće biti sport šljama već sport normalnih ljudi.

tool

pre 6 godina

Od kako su španci preuzeli primat u svetskom fudbalu, ovakve scene su postale svakodnevne. Ne volim da generalizujem, ali bar što se ferpleja tiče, retko ljigav narod, u svim sportovima.
Nećete videti engleza ili nemca ovo da rade

osuwhsnx

pre 6 godina

Ne vidi se iz ovog snimka, nije se Ramos bacio jer ga je ovaj dotakao po tricepsu već jer ga je nogom zakačio po stopalu.. Ako čujete komentatora na ovom snimku, on kaže : "you don't see it there, it's on his feet"
Potražite snimak iz drugog ugla.

Nije da branim Ramosa, nisam čak ni siguran da ga je Kvardado nešto baš povredio tako da simulirao je obrni okreni ali valja imati precizne detalje

Zigzag

pre 6 godina

Od sinoc je fudbal za mene mrtav.
(Pyrex, 04. jun 2017 08:53)da npr nije bilo crvenog,Juventus bez suta u drugom polivremenu do 82 min bi nekim cudom dao dva gola?

Srle

pre 6 godina

Za mene je fudbal mrtav odavno jer su ovakvi glumci preuzeli glavnu ulogu. Istetovirani kopmleksas koji izgleda kao vodja zatvorenika pada kao go*no i valja se kao beba posle dodira. Sudije su tu da osiguraju vec unapred namestene igre mocnika jer kuca uvek dobija kao u kazinu. Pa cemu onda cela lakrdija od takozvanog sporta kad je mali covek tj. iskreni sportista ostao u senci ovih pajaca i tajkuna.

Roki

pre 6 godina

Bravo za Ferdinanda gde su ostale zvezde fudbala sto se ne oglase da zastite fudbal od ovakvih sramnih poteza, umesto on da dobije karton i ide napolje kaznise coveka nizasto.

Mikii

pre 6 godina

Aman, ljudi, manite se vise. Ne volim ni ja Real, ali ga preterujete. Nemate za sta da se uhvatite sad, nikakav penal ili ofsajd, pa se istresate na Ramosu. Glatko su ih dobili i dobili bi ih jos 5 puta da se igra. Sad se jos neki nadjose da kazu kako je taj crveni odlucio. Ne budite smesni.

Top9

pre 6 godina

Najjaca stvar od svega ovoga jeste sto se to desilo na pola metra od pomocnog sudije, pa taj covek je ovo morao da vidi kao simuliranje. Sve u svemu, ocajno sudjenje Briha sa svojim pomocnicima. Palo je 5 golova, a milsim da gore finale LS nije bilo, ali zasluzena titula Reala. Juventusovo II poluvreme je tragi-komicno.

Marinko

pre 6 godina

Kvadrado ga je nagazio, i naravno da je Ramos u svom poznatom nesportskom maniru prenaglasio dozivljaj. Isto to su radili svi Spanci sem Iska, Miralem Pjanic, Dani Alves, Mario Mandzukic. Apsolutni, ultimativni festival nesportskog ponasanja je kada igraju Real i Barselona.

b.

pre 6 godina

Al najjaci su ovi klinci, navikli od malih nogu na Zvezda - Partizan podele, sto svako pljuvanje ovog glumca povezuju sa navijacima Barselone i nekakvim kompleksima.

MbApp3

pre 6 godina

To je prosto spanski mentalitet. Pike, Ramos, Buskets, ne treba zaboraviti Fernandeza iz kosarkaske sekcije Real Madrida... ako se setite jos nekog dodajte, ovo mi je odmah palo na pamet..Vidim neki pisu kao mozda gs je zgazio, zalizanko je takav. SRAMOTNO

neutralni felsh

pre 6 godina

А свако ко је једном шутнуо лопту зна да штопери не носе десетке и не дивимо се њиховој љепоти технике, већ њиховој борбености и пожртвованости. Лицемјери, можете само да кажете браво мајстори или да ћутите у својој злоби љубомори.
(Кнез Мишкин, 04. jun 2017 15:19)


mesas babe i zabe. jedno je borbenost i pozrtvovanje, a nesto sasvim drugo je beskrupuloznost pri tome. jeste da su stoperi (i bekovi, posebno) uglavnom najvise borbeni i pozrtvovani, ali ne mozes u isti kos da stavljas jednog fernanda jera, ciro feraru, maldinija, pujola (da, oni su bili vrlo zestoki i pozrtvovani na terenu, ali uz fer plej pre svega, nikada nisu gledali da krljaju u noge ili da se blamiraju podlostima) i igrace tipa ramos ili materaci, naspram kojih jedan gatuzo deluje kao hipik i profesor etike ;)

Green mile

pre 6 godina

Uveo bih pravilo da se svako simuliranje poput ovog kaznjava oduzimanjem mesecne plate.. Naravno, nakon meca da se snimak gleda! Pare mogu u humanitarne svrhe

Baba

pre 6 godina

Serhio Ramos:
5 La Liga
3 LS
2,3 Kupa
2 Evropska Superkupa
2 Svetska Klupska
1 Svetsko Prvenstvo
2 Evropska Prvensta
Fali samo Kup Konfederacija,al bukvalno.
Kako god,velicanstvena karijera.
To sa Kvardadom,cilj opravdava sredstvo definitivno.

Vidji

pre 6 godina

Od Ronalda mi je odvratniji jedino ovaj sminker. Ronaldo bar zna da igra. Navijao sam za Juve, ali dzaba. Kad Real moze da drzi na klupi jednog Bejlija, sta dalje da pricamo.
(mup, 04. jun 2017 16:39). Bejl,Rodrigez,Morata,Kovacic,Pepe... oni na klupi imaju preko 200 miliona!

Zaista sramota

pre 6 godina

Zaista sraman potez. Ali španska škola fudbalskog foliranja je poznata decenijama unazad. Jos uvek se secam utakmice izmedju španskog i nemačkog tima u kupu UEFA po faulu i zutom kartonu(ne secam se koji su bili timovi). Švaba je naterao Španca sa loptom bukvalno na korner zastavicu i bio je okrenut leđima sudiji. Španac nemajući kud lepo raspali Švabu pesnicom u stomak i pade držeći se za glavu. Sudija pritrčava i dade Švabi žuti karton. Čovek stoji u neverici i gleda, a ovaj leži i cereka se. Na snimku se sve lepo videlo. Zato lepo treba uvesti pravo trenera da u toku poluvremena ima pravo da 1-2 puta moze da trazi pregled snimka. Ne bi bilo kvarnih udaraca, foliranja, poništavanja regulrnih i priznavanja ne reguarnih golova.

louder

pre 6 godina

Trebalo je finale da bude juve-bajern,ali to je nemoguce pored spanaca koji namestaju,stvarno ne razumem kako neko moze da navija za spanski klub...

mup

pre 6 godina

Od Ronalda mi je odvratniji jedino ovaj sminker. Ronaldo bar zna da igra. Navijao sam za Juve, ali dzaba. Kad Real moze da drzi na klupi jednog Bejlija, sta dalje da pricamo.

Powerslave

pre 6 godina

Zbog ovakvih stvari sam gledanje fudbala sveo na minimum i to ne zato što sam svesno tako želeo već... ne mogu, jednostavno ne mogu da gledam.
Neverovatno je koliko se fudbal srozao u odnosu na pre 15tak godina

miki

pre 6 godina

Ramos sramotno....ali isti je to olos....zamislite reakcije i odugovlacenje žabara da su vodili...koliko su puta to uradili jos gore od Ramosa...sve se vraca

nista o nicemu

pre 6 godina

Najjaca stvar od svega ovoga jeste sto se to desilo na pola metra od pomocnog sudije, pa taj covek je ovo morao da vidi kao simuliranje. Sve u svemu, ocajno sudjenje Briha sa svojim pomocnicima. Palo je 5 golova, a milsim da gore finale LS nije bilo, ali zasluzena titula Reala. Juventusovo II poluvreme je tragi-komicno.
(Top9, 04. jun 2017 10:49)


Video je sudija da je nagazio Ramosa bas zato sto je bio tu.

Roger

pre 6 godina

Koliko god bili mocni, uvek ce engleski fudbal biti lepsi i kvalitetniji. Deset puta bih pre gledao Hadersfild-Reding nego npr. Viljareal-Reak Sociedad

krle

pre 6 godina

Ja ne razumem kako vi koji ste gledali utakmicu niste videli kakvu je u stvari glupost napravio Kuadrado. Bez ikakve potrebe on namerno gazi na nogu Ramosa.. Ramosova reakcija u tom slucaju je u drugom planu. Zasto je Kuadrado uopste imao potrebu da to uradi? I da Ramos nije pao, sudija da je video gazenje dao bi Kuadradu crveni karton. Najgluplji moguci potez sinoc. Ramos jeste pao kao zenica i takva bacakanja nikada necu shvatiti jer se uvek zapitam da li bi tako pali na zemlju da ih neko na ulici zgazi, ali gazenje protivnika bez ikakve potrebe je jos gluplja stvar.

CR9

pre 6 godina

U Riu Ferdinandu i u nasem vodji vidim veliku slicnost.
Covek je dao komentar a nije gledao drugi snimak.
Naravno neobrazovano, neinteligentna, iskompleksirana i isfrustrirana masa se primi i pocne da pljuje po Ramosu i Realu.

Nas vodja dodje prica o napretku, reformama, bdp-u, investicijama, narod mu u dalje veruje iako i taj isti narod ima i druge snimke jada, bede i nesreca i oni opet veruju.

Ferdinand je idealan za SNS.
Kome smeta odbrana trona?
Nekima neodgovara CR7 kao najbolji igrac u istoriji...
Spavate li mirno sudije i pomocnici...

cudak

pre 6 godina

@gigi Bese i Zidan izbacen sa SP zbog provokacije Materacija koji je pao kao pokosen posle dodira. Rade to svi, prednjace ovi iz Juzne Amerike, Spanci i Italijani. Oni glume a sabani se upecaju i dobiju crveni karton.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 6 godina

Sve ove nabedjene fudbalercice bih stavio u ring sa nekim neizivljenim bokserom,onda bi i imali razloga da padaju...
Cela ekipa Reala je takva...
I ovaj Zidan je teska smradina,a mislio sam da je bar bolji covek.I od trenera zavisi kako ce igraci da se ponasaju na terenu.
Sad mi je drago zbog onoga sa Materacijem i sto su Italijani uzeli to prvenstvo...

Zigzag

pre 6 godina

koliko iskompleksiranih ljudi tj navijaca Barcelone.....Cuardado je ispao naivan,imao je namjeru,bezveze je produzio nogu ....cisti zuti ,u njegovom slucaju drugi zuti i crveni......rio zaboravlja kako je on glumatao,kad je defoe protiv Hrv simulirao za jedanesterac nije nista pricao ....klasicni licemjerni englez..

Ja

pre 6 godina

Nisam uopste gledao mec, i samo prebacim u jednom trenutku i bas to uhvatim...
Dokazao sam sebi zasto vise ne pratim sport koji sam najvise na svetu voleo, igrajuu ga
manekeni i pozeri s frizuricama, a prate tajkuni jer im peru pare...
Smejurija, samo ga dodirnuo da bi prosao brze do lopte i to nezno kao na ulixi kad nekog dodirnete u mimoilazenju... Tuga, jad, nekad je fudbal bio muski spot, cista glupost

Haris

pre 6 godina

A za onaj penal u zadnje kolo lige kada igrac barce sam pada i sudija svira penal,to ste zaboravili,ada crknite od muke,Real Madrid najbolji klub svih vremena

Bocko

pre 6 godina

Osim kada su bili apsolutno dominantni,u periodu 2008-20012 kada i nisu imali potrebe za tim,a i vodila su ih gospoda Aragones i Del Boske,ovo je slika i prilika spanskog fudbalera,a i kosarkasa.U vreme 70-ih i 80-ih svi spanski fudbaleri su bili kao Ramos.

12

pre 6 godina

Zaboravice se pljacka protiv Nemaca???

Da ti objasnim sta je Real Madrid:
Bajernu sviraju dva nepostojeca penala.
Bajern postigne gol iz ofsajda.
Vidal nije dobio crveni u prvoj a trebao je.

Sportska karma na delu su 2 ofsajda Reala iz kojih su postigli golove:
Zasto?
Zato sto je remplovanje Koscelnog penal i crveni karton, pa je onda Bajern mocan, Venger neznalica a AFC kanta za punjenje.
Ne mozete vi to da razumete, jos niste dostigli tad stadijum razvoja licnosti.
Kompleksi su neizlecivi.

Pozdrav za Galijanija, brata Pantelu, Jumka, Patrika i ekipu.

Da najavim za buducnost:
Nakon ove back to back, svaka naredna ce biti mnogo laksa.

Pretili su nam mocnim Napolijem koji je imao strasnu seriju.
Punili su nam glavu Bajernom a izvukli smo se iako su i nas sudije ostetile.

Pricali su videcete vi Simeonea i njegove mesare...

Za kraj su nas plasili Bufonom i strasnom odbranom.

Takticki im je Zidan svima objasnio.
Kristijano bio gde treba, Luka i Toni spakovali sve u mali dzep. Najbolji bekovski par i najbolji golman sveta. Benzema klasa, Ramos tata, Kazemiro i Isko faktor X.

Neki nece spavati do sledeceg maja.

MajcinSin

pre 6 godina

Kako niko ne primeti (pa cak ni mediji) da ga je covek zgazio a ne samo gurnuo..nije to bilo ne znam sta ali je bilo i izgledali namerno. Koliko god dodao ramos na glumi, sto nije okej, budite ipak objektivni..namerno gazenje je uvek zuti karton!

Brat pantela

pre 6 godina

Sve vas koje je sramota:

Imate na netu, nadjite snimak, na ovom se ne vidi sta Kvadrado radi nogama.
Posle ovi kazu Rio strucnjak?!?
Tragikomedija.

Kvadrado ga je namerno i bezobrazno zakacio desnom nogom kad su ustali a to je sudija video.
Cak sta vise, ako je igrac Reala u toku tekme, mislim da je Kros za gazenje dobio zuti karton, ovaj nesportski potez Kvadrada, pogotovo sto je Ramos bio bez lopte je za direktna crveni.

To sto vi necete a ujedno i sto Ferdinand nije gledao usporeni snimak iz drugog ugla gde se jasno vidi namera Kvadrada da zgazi Ramosa i gde pravi potpuno neprirodan polozaj svoga hoda, sve to ispred sudije a posle se pravi pametan i odmahuje rukom u stilu nisam ja, TO JE VAS PROBLEM.

Budite malo objektvni, za promenu.

Jumko

pre 6 godina

Ramose legendo, cestitke na jos jednoj tituli! Luzere ostavi po strani, a ti Rio pati zbog Ramosovih titula i uzivaj u penziji! Prijatno.

brat pantela

pre 6 godina

(Brat pantela, 04. jun 2017 09:51)
Druze pogledaj ti taj snimak jos jednom ! Ne brukaj se..


Evo druze bruke, pogledao sam jos jednom.
Evo za tebe i ostale koji nisu gledali:

https://www.youtube.com/watch?v=r2GTwXJTGfI

https://www.youtube.com/watch?v=NqOv6qBe80I

Evo malo i o tome ko je Kvadrado:
https://www.youtube.com/watch?v=vvpmdcnyCQw

Pametnjakovic gleda u sudiju i konta posto linijski ne gleda aj da ga ja malo nagazim i sapletem.
Nisam bio u pravu, napisao sam da ga je udario desnom nogom.
On ga je udario i desnom i levom nogom.
Kros je za slicnu stvar dobio zuti karton, prema tome potpuno opravdano.
Ako je dao Krosu, morao je i Kvadradu.
Doticni je ispao bas pametan.
Alegri ga uvede da digne ekipu, napravi visak, da pas, on cevek izgubio sve duele i slao lopte u prazno a povrh svega za 20 minuta dobije 2 zuta kartona.
Veoma inteligentan mec Kvadrada.
Ko je kriv Rio Ferdinandu sto nije gledao drugi snimak, nego je dao komentar na osnovu snimka na kom se ne vidi nista.
Toliko i o njegovoj strucnosti.
Sto se tice njegovih kvaliteta, on i Vidic bi bili idealni za Atletiko.

Ramos i Nesta, pa puno praznih mesta, pa onda mogu mesari...

Frizdi

pre 6 godina

Za namerno gazenje ide direktan crven karton,prema tome, posto ga je Cuadrado namerno zgazio opravdano je iskljucen drugim zutim kartonom!

nislija

pre 6 godina

Cilj ove igre je pobediti i nadmudriti protivnika, Ramos je u tome uspeo i svaka cast na tome. Mozda nije korektno ali ovakve utakmice nisu samo trcanje u sunovrat, to su velike psiholoske igre gde slabiji u ovom slucaju igrac Juventusa nasedne na provokaciju. Veliki je ulog tako da cilj opravdava sredstva. Ne desava se ovo prvi put pa se sada svi kao nesto cude. Profesionalci su to. Situacija kada su se Ramos i Mandzukic unosili jedan drugome u lice i ko zna sta sve rekli ali ne smeju da se dotaknu, u tome je draz, iskontrolisati sebe, nije ovo seoska liga pa udri cim te neko iznervira. Pozdrav.

nista o nicemu

pre 6 godina

Da se ja pitam(a ne pitam se), za ovakva foliranja bih retroaktivno dodeljivao crveni karton i 2,3 meca zabrane.
(BarbaDjole, 04. jun 2017 11:19)

Za sta? Foliranja? Za isto gazenje Kros dobija zuti, znaci ovde je opravdano jer ga je nagazio. Da se ja pitam takvi subjektivni ne biste imali pravo da kazete bilo sta do kraja zivota.

Nikola

pre 6 godina

Pored ove situacije jedna mozda i ruznija situacija mi je koju je proizveo Zidan. Jeste on vrhunski fudbaler, ali je karakter pokazao vise puta i tokom igracke karijere. Mislim da je ovo bilo kod 2:1 ili 3:1...u trenutku postignutog gola ima usporeni snimak i kada je dat gol uhvacen njegov pogled prema Alegriju...odvratno...obratite paznju na to.

barca

pre 6 godina

12, 4. jun 2017 10:06)
Ja sam samo procitao bla bla bla blabla, kako samo klinac moze da opise svoje odusevljenje nakon istorijeske kradje u svim takmicenjima u jednoj godini.Treba spavati posle toga!

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Imate snimak na kom se jasno vidi kako je Kvadrado namerno nagazio Ramosa, doduse jeste ovaj teatralno pao, ali opet za namerno gazenje iz nemoci se dobija crveni karton. Vazno je da ste ga svi osudili kako se baca. Covek je najbolji odbrambeni igrac danasnjice!

Кнез Мишкин

pre 6 godina

О фрустрирани пљувачи Реала, како само јадно и биједно. Па можете да цркнете од муке али Реал има 12 титула првака европе. Момци као што су Роналдо, Рамос, Марсело и остали пишу историју овог спорта. И величанствено је како то раде! Апсолутно заслужено је добио Квадрадо други жути картон, зато што потпуно беспотребно и без лопте ишао да нагази Рамоса. То је његова глупост за коју је сам крив. Уђеш на терен да помогнеш саиграчима и за 20 минута добијеш два жута картона, и то на који начин. Рамос је примјер капитена(ратника) како се игра за своје саиграче и свој клуб на позицији штопера. А свако ко је једном шутнуо лопту зна да штопери не носе десетке и не дивимо се њиховој љепоти технике, већ њиховој борбености и пожртвованости. Лицемјери, можете само да кажете браво мајстори или да ћутите у својој злоби љубомори.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zbog ovakvih stvari sam gledanje fudbala sveo na minimum i to ne zato što sam svesno tako želeo već... ne mogu, jednostavno ne mogu da gledam. 
Neverovatno je koliko se fudbal srozao u odnosu na pre 15tak godina
(Powerslave, 04. jun 2017 15:34)


izvini, ali ili si preosetljiv ili mozda nisi pazljivije pratio fudbal pre 15 godina - inace bi se setio npr. valensijnog angula ili interovog materacija, ili cuvenog unitedovog roj kina, koji su slican profil igraca, to jest slican tip licnosti na terenu: skloni provokacijama i teskom foliranju kad zatreba, u stilu "cilj opravdava svako sredstvo".
nije se fudbal srozao, to je teska zabluda, u globalu fudbal je bolji nego ikada ranije, i igracki i takticki i organizaciono, nego, prosto, danas je vise medijski pokriven:
gledamo vise utakmica, vise inserata, pre 15 godina gledali smo max 3-4 utakmice za vikend, preko tv-a, sve je bilo manje propraceno u medijma... danas se konektujes i odgledas sta te zanima - i naravno, vidis i mnogo vise nego ranije pa ti se subjektivno cini da je sve gore nego pre.
uglavnom, kad neko velica i idealizuje fudbal od pre 15-20-30 godina, velika je verovatnoca da ga nije dovoljno pratio... ili da se ne seca bas svega ;)

Gladiator

pre 6 godina

Hahahahahahaha komentari... Ovo sto je Ramos uradio je jedino sa sinocne utakmice na sta mogu da se ispljuju i isprazne to sto imaju u sebi navijaci barselone :D Ko da bre nikad niste gledali Nejmara, Suareza, Buskeca, Albu??? Nego eto, kapiram situaciju, sudiju ne mozete da pljujete sudio odlicno, jedina slamka da napljujete Real je ovaj potez, pa vidim komentare "ne pratim vise fudbal", "umro je sinoc fudbal" hahaha .. verujem da cete zbog ovoga sto je uradio sinoc da prestanete da gledate posle 20+ godina, pritom ovo je smesno...nejmar se pre deset dana 6 put gore bacio i to za penal u ligi:D nije Ramos kriv, znamo svi sto ste razocarani.. neko drugi je u pitanju. :)

nista o nicemu

pre 6 godina

Sramotno je da ga Kvardado gurne onako u finalu Lige Sampiona. Nisi gurnuo Bunjevcevica nego Ramosa, znas na sta je spreman, jutros bi trebala da ga ceka ispisnica iz kluba zbog te gluposti.

4k4.Dex

pre 6 godina

Sve za titulu, sve za klub, sve za zemlju - Serhio Ramos! Moze Rio da prica sta hoce nije mu i do kolena. Nasankao je Kvardada kao malo dete i treba a pre toga start za tv spice.

Deki

pre 6 godina

Aloooooo, namerno ga je zgazio... nema veze sa rukama. A Ramos je izmislio fudbal za Ria i Vidica. Covek je dao golova koliko ovi zajedno ne bi za dva zivota. Plus drzi odbranu Reala godinama i to u najjacoj ligi na svetu.

almir

pre 6 godina

Protiv Atletika i Juventusa, Bale nema sta da trazi..., Isco je kljucan..., a sto se tice Ramosa, cist crveni karton za Quadrada..., a sto se tice Ria, to je samo njegovo misljenje i nista vise....

Ramosova

pre 6 godina

Imate li vi neka pametnija posla u životu nego da pljujete Sergia Ramosa?? On je uspešan momak, kapiten Reala i sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji. Davao je golove u skoro svim bitnim utakmicama i to u poslednjem trenutku. Bio je heroj Reala. Zaradio je milione svojim trudom i radom. On je postigao takav uspeh o kol vi možete samo da sanjate.

4k4.Dex

pre 6 godina

@Roger
Prijatelju tako mozes da gledas i beton ligu kod nas znas kako se momci kidaju uzivanje za gledati... e sad sto su Viljareal i Sosijedad izmislili fudbal za Hadersfild to je druga stvar. Al samo ti gledaj to al nemoj posle da komentarises ovde na vestima o pravom fudbalu

Melenci

pre 6 godina

a sta ako ga je nagazio,ako je Ramos samo iskoristio mali kontakt?Niko ne moze da tvrdi da nije bilo kontakta kao i da ga je bilo.Sudija je u prvom poluvremenu dao previse zutih kartona Realu,verovatno da je to motivisalo i realovce da padaju i kada nema razloga.Kakav je ko covek,duga je lista dobrih i losih momaka,a bojim se da je vise nesportskih gestova.Realova pobeda nije bila upitna nego ciste kao suza.Cak i da je Ramos folirao,Real je zasenio i taj incident.Na terenu mogu biti "zveri" a u privatnom zivotu veliki humanitarci,dobri i odani porodici,prijateljima.Zato malo smanjite mrznju!

čovek

pre 6 godina

Pa tako je to kad UEFA d? Nemcu da sudi. Znam da za ovo Mažić nikad ne bi sankcionisao. A zašto? Pa zato što je on sudija sa osećajem za igru, vreme i mesto...

dominus

pre 6 godina

@ neutralni felsh

Pretposlednji tvoj komentar - dobar - i onda poslednja recenica kojom si pokvario sve. Fudbal od sredine devedesetih, do negde 2002-03 (otprilike preiod pre 15-20 godina) je bio sporiji nego danas, ali jednako zanimljiv (meni lično zanimljiviji - jedino dresovi što su bukvalno visili na igračima :) ). Ali to je fudbal koji je izrodio nekoliko majstora svog zanata. Jedan od njih je sinoć dirigovao pobedničkim timom.

Mladen

pre 6 godina

Ramos je generalno prgav i bezobrazan igrač ali u ovoj situaciji ste svi prenaglili sa napadima za simuliranje. Ko dobro pogleda snimak videće da se ne žali na guranje već se drži za nogu a ni jedan snimak ne pokazuje da li je stvarno dobio udarac u nogu ili nije.

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Nija dobio drigi zuti zbog guranja rukom bec udaranja po nogama. Najbolji kadar je onaj sa vrha stadiona gde se jasno vidi kako Kvardado onako, u prolazu, udara Ramosa po nogama. Cisto ko suza sve.

Baba

pre 6 godina

Serhio Ramos:
5 La Liga
3 LS
2,3 Kupa
2 Evropska Superkupa
2 Svetska Klupska
1 Svetsko Prvenstvo
2 Evropska Prvensta
Fali samo Kup Konfederacija,al bukvalno.
Kako god,velicanstvena karijera.
To sa Kvardadom,cilj opravdava sredstvo definitivno.

Gigi

pre 6 godina

Najvece zlo ove igre je Ramos.Ali ni ostali njegovi igraci nezaostaju.Ni Zidan nije bolji.Nule od ljudi.Ocigledno da mogu raditi sta ih je volja po tko zna koji puta i tu vise nema slucajnosti.

ccc

pre 6 godina

Normalno, Ronaldo u 2. minutu pada ,i nista(da li je ikad dosbio katton za simuliranje?!?!??!) zato ke Mesi Bog fudbala ,nikada ga nisam video da je simulirao...A ovaj fudbal sto igraju Ronaldo ,ramos, Neimar i slicni njima je odvratnost i bas zbog toga fudbal gubi smisao

Кнез Мишкин

pre 6 godina

О фрустрирани пљувачи Реала, како само јадно и биједно. Па можете да цркнете од муке али Реал има 12 титула првака европе. Момци као што су Роналдо, Рамос, Марсело и остали пишу историју овог спорта. И величанствено је како то раде! Апсолутно заслужено је добио Квадрадо други жути картон, зато што потпуно беспотребно и без лопте ишао да нагази Рамоса. То је његова глупост за коју је сам крив. Уђеш на терен да помогнеш саиграчима и за 20 минута добијеш два жута картона, и то на који начин. Рамос је примјер капитена(ратника) како се игра за своје саиграче и свој клуб на позицији штопера. А свако ко је једном шутнуо лопту зна да штопери не носе десетке и не дивимо се њиховој љепоти технике, већ њиховој борбености и пожртвованости. Лицемјери, можете само да кажете браво мајстори или да ћутите у својој злоби љубомори.

CR9

pre 6 godina

U Riu Ferdinandu i u nasem vodji vidim veliku slicnost.
Covek je dao komentar a nije gledao drugi snimak.
Naravno neobrazovano, neinteligentna, iskompleksirana i isfrustrirana masa se primi i pocne da pljuje po Ramosu i Realu.

Nas vodja dodje prica o napretku, reformama, bdp-u, investicijama, narod mu u dalje veruje iako i taj isti narod ima i druge snimke jada, bede i nesreca i oni opet veruju.

Ferdinand je idealan za SNS.
Kome smeta odbrana trona?
Nekima neodgovara CR7 kao najbolji igrac u istoriji...
Spavate li mirno sudije i pomocnici...

Empale

pre 6 godina

Ramos je najveci olos modernog fudbala. Kompeksas koji ipak izgradi vrhunsku karijeru. Sto je najgore, zaboravice se pljacka protiv Njemaca i zapamtiti ova utakmica.

Haris

pre 6 godina

A za onaj penal u zadnje kolo lige kada igrac barce sam pada i sudija svira penal,to ste zaboravili,ada crknite od muke,Real Madrid najbolji klub svih vremena

Jumko

pre 6 godina

Ramose legendo, cestitke na jos jednoj tituli! Luzere ostavi po strani, a ti Rio pati zbog Ramosovih titula i uzivaj u penziji! Prijatno.

12

pre 6 godina

Zaboravice se pljacka protiv Nemaca???

Da ti objasnim sta je Real Madrid:
Bajernu sviraju dva nepostojeca penala.
Bajern postigne gol iz ofsajda.
Vidal nije dobio crveni u prvoj a trebao je.

Sportska karma na delu su 2 ofsajda Reala iz kojih su postigli golove:
Zasto?
Zato sto je remplovanje Koscelnog penal i crveni karton, pa je onda Bajern mocan, Venger neznalica a AFC kanta za punjenje.
Ne mozete vi to da razumete, jos niste dostigli tad stadijum razvoja licnosti.
Kompleksi su neizlecivi.

Pozdrav za Galijanija, brata Pantelu, Jumka, Patrika i ekipu.

Da najavim za buducnost:
Nakon ove back to back, svaka naredna ce biti mnogo laksa.

Pretili su nam mocnim Napolijem koji je imao strasnu seriju.
Punili su nam glavu Bajernom a izvukli smo se iako su i nas sudije ostetile.

Pricali su videcete vi Simeonea i njegove mesare...

Za kraj su nas plasili Bufonom i strasnom odbranom.

Takticki im je Zidan svima objasnio.
Kristijano bio gde treba, Luka i Toni spakovali sve u mali dzep. Najbolji bekovski par i najbolji golman sveta. Benzema klasa, Ramos tata, Kazemiro i Isko faktor X.

Neki nece spavati do sledeceg maja.

Ja

pre 6 godina

Nisam uopste gledao mec, i samo prebacim u jednom trenutku i bas to uhvatim...
Dokazao sam sebi zasto vise ne pratim sport koji sam najvise na svetu voleo, igrajuu ga
manekeni i pozeri s frizuricama, a prate tajkuni jer im peru pare...
Smejurija, samo ga dodirnuo da bi prosao brze do lopte i to nezno kao na ulixi kad nekog dodirnete u mimoilazenju... Tuga, jad, nekad je fudbal bio muski spot, cista glupost

Ramosova

pre 6 godina

Imate li vi neka pametnija posla u životu nego da pljujete Sergia Ramosa?? On je uspešan momak, kapiten Reala i sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji. Davao je golove u skoro svim bitnim utakmicama i to u poslednjem trenutku. Bio je heroj Reala. Zaradio je milione svojim trudom i radom. On je postigao takav uspeh o kol vi možete samo da sanjate.

Marksen

pre 6 godina

Sramotno, zapravo ovde je i stavljena tacka na ovo finale. Velika sudijska greska, ako se vratimo nazad i setimo kako je real sramotno prosao bajern i kako je psz pokraden u susretu sa barsom onda mozemo reci da je ovo liga sampiona sa najsramotnijim sudjenjem u istoriji. Najbolji tim u evropi je bajern ali sudije su ih izbacile iz takmicenja.

Deki

pre 6 godina

Aloooooo, namerno ga je zgazio... nema veze sa rukama. A Ramos je izmislio fudbal za Ria i Vidica. Covek je dao golova koliko ovi zajedno ne bi za dva zivota. Plus drzi odbranu Reala godinama i to u najjacoj ligi na svetu.

brat pantela

pre 6 godina

(Brat pantela, 04. jun 2017 09:51)
Druze pogledaj ti taj snimak jos jednom ! Ne brukaj se..


Evo druze bruke, pogledao sam jos jednom.
Evo za tebe i ostale koji nisu gledali:

https://www.youtube.com/watch?v=r2GTwXJTGfI

https://www.youtube.com/watch?v=NqOv6qBe80I

Evo malo i o tome ko je Kvadrado:
https://www.youtube.com/watch?v=vvpmdcnyCQw

Pametnjakovic gleda u sudiju i konta posto linijski ne gleda aj da ga ja malo nagazim i sapletem.
Nisam bio u pravu, napisao sam da ga je udario desnom nogom.
On ga je udario i desnom i levom nogom.
Kros je za slicnu stvar dobio zuti karton, prema tome potpuno opravdano.
Ako je dao Krosu, morao je i Kvadradu.
Doticni je ispao bas pametan.
Alegri ga uvede da digne ekipu, napravi visak, da pas, on cevek izgubio sve duele i slao lopte u prazno a povrh svega za 20 minuta dobije 2 zuta kartona.
Veoma inteligentan mec Kvadrada.
Ko je kriv Rio Ferdinandu sto nije gledao drugi snimak, nego je dao komentar na osnovu snimka na kom se ne vidi nista.
Toliko i o njegovoj strucnosti.
Sto se tice njegovih kvaliteta, on i Vidic bi bili idealni za Atletiko.

Ramos i Nesta, pa puno praznih mesta, pa onda mogu mesari...

Zigzag

pre 6 godina

koliko iskompleksiranih ljudi tj navijaca Barcelone.....Cuardado je ispao naivan,imao je namjeru,bezveze je produzio nogu ....cisti zuti ,u njegovom slucaju drugi zuti i crveni......rio zaboravlja kako je on glumatao,kad je defoe protiv Hrv simulirao za jedanesterac nije nista pricao ....klasicni licemjerni englez..

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Imate snimak na kom se jasno vidi kako je Kvadrado namerno nagazio Ramosa, doduse jeste ovaj teatralno pao, ali opet za namerno gazenje iz nemoci se dobija crveni karton. Vazno je da ste ga svi osudili kako se baca. Covek je najbolji odbrambeni igrac danasnjice!

4k4.Dex

pre 6 godina

Sve za titulu, sve za klub, sve za zemlju - Serhio Ramos! Moze Rio da prica sta hoce nije mu i do kolena. Nasankao je Kvardada kao malo dete i treba a pre toga start za tv spice.

Istina

pre 6 godina

Sramotna odluka sudija i realno zbog ovoga bih Ramosa kaznio sa godinu dana neigranja. Odvratan lik i prava sramota za fudbal. Da sam bio na mestu kolumbijca nabo bih ga nogom u glavu, pa nek ide zivot. Fuj

Brat pantela

pre 6 godina

Sve vas koje je sramota:

Imate na netu, nadjite snimak, na ovom se ne vidi sta Kvadrado radi nogama.
Posle ovi kazu Rio strucnjak?!?
Tragikomedija.

Kvadrado ga je namerno i bezobrazno zakacio desnom nogom kad su ustali a to je sudija video.
Cak sta vise, ako je igrac Reala u toku tekme, mislim da je Kros za gazenje dobio zuti karton, ovaj nesportski potez Kvadrada, pogotovo sto je Ramos bio bez lopte je za direktna crveni.

To sto vi necete a ujedno i sto Ferdinand nije gledao usporeni snimak iz drugog ugla gde se jasno vidi namera Kvadrada da zgazi Ramosa i gde pravi potpuno neprirodan polozaj svoga hoda, sve to ispred sudije a posle se pravi pametan i odmahuje rukom u stilu nisam ja, TO JE VAS PROBLEM.

Budite malo objektvni, za promenu.

almir

pre 6 godina

Protiv Atletika i Juventusa, Bale nema sta da trazi..., Isco je kljucan..., a sto se tice Ramosa, cist crveni karton za Quadrada..., a sto se tice Ria, to je samo njegovo misljenje i nista vise....

Mikii

pre 6 godina

Aman, ljudi, manite se vise. Ne volim ni ja Real, ali ga preterujete. Nemate za sta da se uhvatite sad, nikakav penal ili ofsajd, pa se istresate na Ramosu. Glatko su ih dobili i dobili bi ih jos 5 puta da se igra. Sad se jos neki nadjose da kazu kako je taj crveni odlucio. Ne budite smesni.

nislija

pre 6 godina

Cilj ove igre je pobediti i nadmudriti protivnika, Ramos je u tome uspeo i svaka cast na tome. Mozda nije korektno ali ovakve utakmice nisu samo trcanje u sunovrat, to su velike psiholoske igre gde slabiji u ovom slucaju igrac Juventusa nasedne na provokaciju. Veliki je ulog tako da cilj opravdava sredstva. Ne desava se ovo prvi put pa se sada svi kao nesto cude. Profesionalci su to. Situacija kada su se Ramos i Mandzukic unosili jedan drugome u lice i ko zna sta sve rekli ali ne smeju da se dotaknu, u tome je draz, iskontrolisati sebe, nije ovo seoska liga pa udri cim te neko iznervira. Pozdrav.

nista o nicemu

pre 6 godina

Da se ja pitam(a ne pitam se), za ovakva foliranja bih retroaktivno dodeljivao crveni karton i 2,3 meca zabrane.
(BarbaDjole, 04. jun 2017 11:19)

Za sta? Foliranja? Za isto gazenje Kros dobija zuti, znaci ovde je opravdano jer ga je nagazio. Da se ja pitam takvi subjektivni ne biste imali pravo da kazete bilo sta do kraja zivota.

Gladiator

pre 6 godina

Hahahahahahaha komentari... Ovo sto je Ramos uradio je jedino sa sinocne utakmice na sta mogu da se ispljuju i isprazne to sto imaju u sebi navijaci barselone :D Ko da bre nikad niste gledali Nejmara, Suareza, Buskeca, Albu??? Nego eto, kapiram situaciju, sudiju ne mozete da pljujete sudio odlicno, jedina slamka da napljujete Real je ovaj potez, pa vidim komentare "ne pratim vise fudbal", "umro je sinoc fudbal" hahaha .. verujem da cete zbog ovoga sto je uradio sinoc da prestanete da gledate posle 20+ godina, pritom ovo je smesno...nejmar se pre deset dana 6 put gore bacio i to za penal u ligi:D nije Ramos kriv, znamo svi sto ste razocarani.. neko drugi je u pitanju. :)

Miloje

pre 6 godina

Da je samo Ramos djubre ! Osim Marsela , Modrića , Krosa i Varana, sve ostalo što nosi dres Reala su odvratni tipovi . Nesumnjivo dobri igrači , ali mi se čini da uz fudbal vežbaju udaranje, gaženje, pritiske na sudije, simuliranje... To je do kraja usavršio Murinjo, a ovaj Zidan samo nastavlja. Šta reći za Ronalda, Kazemira, Karvahala, Pepea... Fudbal sa ovakvim igračima i pristupom potpuno gubi smisao. Posle crvenog kartona isključio sam tv.

Mladen

pre 6 godina

Ramos je generalno prgav i bezobrazan igrač ali u ovoj situaciji ste svi prenaglili sa napadima za simuliranje. Ko dobro pogleda snimak videće da se ne žali na guranje već se drži za nogu a ni jedan snimak ne pokazuje da li je stvarno dobio udarac u nogu ili nije.

Melenci

pre 6 godina

a sta ako ga je nagazio,ako je Ramos samo iskoristio mali kontakt?Niko ne moze da tvrdi da nije bilo kontakta kao i da ga je bilo.Sudija je u prvom poluvremenu dao previse zutih kartona Realu,verovatno da je to motivisalo i realovce da padaju i kada nema razloga.Kakav je ko covek,duga je lista dobrih i losih momaka,a bojim se da je vise nesportskih gestova.Realova pobeda nije bila upitna nego ciste kao suza.Cak i da je Ramos folirao,Real je zasenio i taj incident.Na terenu mogu biti "zveri" a u privatnom zivotu veliki humanitarci,dobri i odani porodici,prijateljima.Zato malo smanjite mrznju!

Roger

pre 6 godina

Koliko god bili mocni, uvek ce engleski fudbal biti lepsi i kvalitetniji. Deset puta bih pre gledao Hadersfild-Reding nego npr. Viljareal-Reak Sociedad

Vladimir

pre 6 godina

Mene bilo sramota da gledam. Do te mjere mi se zgadilo da ozbiljno razmisljam da preatanem gledati fudbal. Profesionalni sport uopste je pun ljudi koji su spremni na sve radi uspjeha. Fer plej vise skoro da i ne postoji. Nije ni cudo kad se sve vrti oko para, velikih para.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sramotno je da ga Kvardado gurne onako u finalu Lige Sampiona. Nisi gurnuo Bunjevcevica nego Ramosa, znas na sta je spreman, jutros bi trebala da ga ceka ispisnica iz kluba zbog te gluposti.

louder

pre 6 godina

Trebalo je finale da bude juve-bajern,ali to je nemoguce pored spanaca koji namestaju,stvarno ne razumem kako neko moze da navija za spanski klub...

Frizdi

pre 6 godina

Za namerno gazenje ide direktan crven karton,prema tome, posto ga je Cuadrado namerno zgazio opravdano je iskljucen drugim zutim kartonom!

nista o nicemu

pre 6 godina

Najjaca stvar od svega ovoga jeste sto se to desilo na pola metra od pomocnog sudije, pa taj covek je ovo morao da vidi kao simuliranje. Sve u svemu, ocajno sudjenje Briha sa svojim pomocnicima. Palo je 5 golova, a milsim da gore finale LS nije bilo, ali zasluzena titula Reala. Juventusovo II poluvreme je tragi-komicno.
(Top9, 04. jun 2017 10:49)


Video je sudija da je nagazio Ramosa bas zato sto je bio tu.

osuwhsnx

pre 6 godina

Ne vidi se iz ovog snimka, nije se Ramos bacio jer ga je ovaj dotakao po tricepsu već jer ga je nogom zakačio po stopalu.. Ako čujete komentatora na ovom snimku, on kaže : "you don't see it there, it's on his feet"
Potražite snimak iz drugog ugla.

Nije da branim Ramosa, nisam čak ni siguran da ga je Kvardado nešto baš povredio tako da simulirao je obrni okreni ali valja imati precizne detalje

barca

pre 6 godina

12, 4. jun 2017 10:06)
Ja sam samo procitao bla bla bla blabla, kako samo klinac moze da opise svoje odusevljenje nakon istorijeske kradje u svim takmicenjima u jednoj godini.Treba spavati posle toga!

MajcinSin

pre 6 godina

Kako niko ne primeti (pa cak ni mediji) da ga je covek zgazio a ne samo gurnuo..nije to bilo ne znam sta ali je bilo i izgledali namerno. Koliko god dodao ramos na glumi, sto nije okej, budite ipak objektivni..namerno gazenje je uvek zuti karton!

Bratko

pre 6 godina

Pa nije ovaj Ramos glumio udarac po tricepsu vec glumi to jest uvelicava da ga je Kvadrado nagazio po kopacki dole kao fol namerno, to kamera u ovom snimku ne pokriva dobro. Kao da se moze videti da Kvadrado se izvinjava da je slucajno stao..ali sve u svemu debilna reakcija Ramosa (Tolike gromade i stuba odbrane koji zabija golcine glavom kao tenk a ovde odleteo kao da je od svile pravljen ).

M

pre 6 godina

(Brat pantela, 04. jun 2017 09:51)

Druze pogledaj ti taj snimak jos jednom ! Ne brukaj se..
Taj potez je jedan od najjadnijih koje sam vidio..
Ramos nije jedini koji to radi (Buskets..Roben..Riberi..Pepe itd..) ali je definitivno najgori i najjadniji igrac fudbala.

zeljko

pre 6 godina

Kao čovek je velika nula, prljav, pokvaren...džaba mu titule kad ga svi mrze...jedan Toti nema ni jednu titula ali ga svi cene... ili recimo Džerard.... to su veličine!!!

Zigzag

pre 6 godina

Od sinoc je fudbal za mene mrtav.
(Pyrex, 04. jun 2017 08:53)da npr nije bilo crvenog,Juventus bez suta u drugom polivremenu do 82 min bi nekim cudom dao dva gola?

Marinko

pre 6 godina

Kvadrado ga je nagazio, i naravno da je Ramos u svom poznatom nesportskom maniru prenaglasio dozivljaj. Isto to su radili svi Spanci sem Iska, Miralem Pjanic, Dani Alves, Mario Mandzukic. Apsolutni, ultimativni festival nesportskog ponasanja je kada igraju Real i Barselona.

krle

pre 6 godina

Ja ne razumem kako vi koji ste gledali utakmicu niste videli kakvu je u stvari glupost napravio Kuadrado. Bez ikakve potrebe on namerno gazi na nogu Ramosa.. Ramosova reakcija u tom slucaju je u drugom planu. Zasto je Kuadrado uopste imao potrebu da to uradi? I da Ramos nije pao, sudija da je video gazenje dao bi Kuadradu crveni karton. Najgluplji moguci potez sinoc. Ramos jeste pao kao zenica i takva bacakanja nikada necu shvatiti jer se uvek zapitam da li bi tako pali na zemlju da ih neko na ulici zgazi, ali gazenje protivnika bez ikakve potrebe je jos gluplja stvar.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 6 godina

Sve ove nabedjene fudbalercice bih stavio u ring sa nekim neizivljenim bokserom,onda bi i imali razloga da padaju...
Cela ekipa Reala je takva...
I ovaj Zidan je teska smradina,a mislio sam da je bar bolji covek.I od trenera zavisi kako ce igraci da se ponasaju na terenu.
Sad mi je drago zbog onoga sa Materacijem i sto su Italijani uzeli to prvenstvo...

Ramos je dotakao bezdan ljudske duse

pre 6 godina

Navijao sam za Real, ali je Ramos u mojim ocima toliko nisko pao, da iz tog mulja nikada vise, sto se mene tice, nece da izadje. Cuj, vodis 4:1, a onda ti je jos vazno da na kraju utakmice iskljuce jos i protivnickog igraca? Dno dna, sta drugo reci.

Powerslave

pre 6 godina

Zbog ovakvih stvari sam gledanje fudbala sveo na minimum i to ne zato što sam svesno tako želeo već... ne mogu, jednostavno ne mogu da gledam.
Neverovatno je koliko se fudbal srozao u odnosu na pre 15tak godina

neutralni felsh

pre 6 godina

Zbog ovakvih stvari sam gledanje fudbala sveo na minimum i to ne zato što sam svesno tako želeo već... ne mogu, jednostavno ne mogu da gledam. 
Neverovatno je koliko se fudbal srozao u odnosu na pre 15tak godina
(Powerslave, 04. jun 2017 15:34)


izvini, ali ili si preosetljiv ili mozda nisi pazljivije pratio fudbal pre 15 godina - inace bi se setio npr. valensijnog angula ili interovog materacija, ili cuvenog unitedovog roj kina, koji su slican profil igraca, to jest slican tip licnosti na terenu: skloni provokacijama i teskom foliranju kad zatreba, u stilu "cilj opravdava svako sredstvo".
nije se fudbal srozao, to je teska zabluda, u globalu fudbal je bolji nego ikada ranije, i igracki i takticki i organizaciono, nego, prosto, danas je vise medijski pokriven:
gledamo vise utakmica, vise inserata, pre 15 godina gledali smo max 3-4 utakmice za vikend, preko tv-a, sve je bilo manje propraceno u medijma... danas se konektujes i odgledas sta te zanima - i naravno, vidis i mnogo vise nego ranije pa ti se subjektivno cini da je sve gore nego pre.
uglavnom, kad neko velica i idealizuje fudbal od pre 15-20-30 godina, velika je verovatnoca da ga nije dovoljno pratio... ili da se ne seca bas svega ;)

Top9

pre 6 godina

Najjaca stvar od svega ovoga jeste sto se to desilo na pola metra od pomocnog sudije, pa taj covek je ovo morao da vidi kao simuliranje. Sve u svemu, ocajno sudjenje Briha sa svojim pomocnicima. Palo je 5 golova, a milsim da gore finale LS nije bilo, ali zasluzena titula Reala. Juventusovo II poluvreme je tragi-komicno.

mup

pre 6 godina

Od Ronalda mi je odvratniji jedino ovaj sminker. Ronaldo bar zna da igra. Navijao sam za Juve, ali dzaba. Kad Real moze da drzi na klupi jednog Bejlija, sta dalje da pricamo.

čovek

pre 6 godina

Pa tako je to kad UEFA d? Nemcu da sudi. Znam da za ovo Mažić nikad ne bi sankcionisao. A zašto? Pa zato što je on sudija sa osećajem za igru, vreme i mesto...

Green mile

pre 6 godina

Uveo bih pravilo da se svako simuliranje poput ovog kaznjava oduzimanjem mesecne plate.. Naravno, nakon meca da se snimak gleda! Pare mogu u humanitarne svrhe

Sendor_Klegani

pre 6 godina

Rio Ferdinand je izdanak stare fudbalske filosofije legendarnog Aleksa Fergusona, ne samo on već svi koji su onda igrali u Mančester uz našeg Nemanju Vidića. Ja ne mogu ni da zamislim Vidića, Ferdinanda, Gigsa, Skolsa kako se ovako prenemažu i to konstantno na svaki 3-4 meč mora da se napravi simulatorski ekces. Danas samo nek si istetoviran i da imaš frizuricu. Fudbalski kvalitet Ramosa ne sporim, ali i ovo više pišem u globalu, ne vezano za Ramosa.

MbApp3

pre 6 godina

To je prosto spanski mentalitet. Pike, Ramos, Buskets, ne treba zaboraviti Fernandeza iz kosarkaske sekcije Real Madrida... ako se setite jos nekog dodajte, ovo mi je odmah palo na pamet..Vidim neki pisu kao mozda gs je zgazio, zalizanko je takav. SRAMOTNO

Nikola

pre 6 godina

Pored ove situacije jedna mozda i ruznija situacija mi je koju je proizveo Zidan. Jeste on vrhunski fudbaler, ali je karakter pokazao vise puta i tokom igracke karijere. Mislim da je ovo bilo kod 2:1 ili 3:1...u trenutku postignutog gola ima usporeni snimak i kada je dat gol uhvacen njegov pogled prema Alegriju...odvratno...obratite paznju na to.

Monte

pre 6 godina

Kada ja prijateljima kažem da se fudbal igra još samo u Engleskoj meni govore da ne znam da Španci i Nemci izbacuju Engleze i takve priče. Kada u Engleskoj simuliraš odmah si na stubu srama, recimo Kosta, dok isti ili gori Nejmar izgradi karijeru na padanju i simuliranju.

Roki

pre 6 godina

Bravo za Ferdinanda gde su ostale zvezde fudbala sto se ne oglase da zastite fudbal od ovakvih sramnih poteza, umesto on da dobije karton i ide napolje kaznise coveka nizasto.

b.

pre 6 godina

Al najjaci su ovi klinci, navikli od malih nogu na Zvezda - Partizan podele, sto svako pljuvanje ovog glumca povezuju sa navijacima Barselone i nekakvim kompleksima.

miki

pre 6 godina

Ramos sramotno....ali isti je to olos....zamislite reakcije i odugovlacenje žabara da su vodili...koliko su puta to uradili jos gore od Ramosa...sve se vraca

karma

pre 6 godina

pored 5 sudija i svih kamera ovo da prođe u finalu LŠ!??? Izem ti tehnologiju i birokratiju FIFA i UEFA kad ne mogu ovakvom bezobrazluku da stanu na put...
Imao sam transfer blama na sudijsku odluku... jel to Mažić bio pored?

neutralni felsh

pre 6 godina

А свако ко је једном шутнуо лопту зна да штопери не носе десетке и не дивимо се њиховој љепоти технике, већ њиховој борбености и пожртвованости. Лицемјери, можете само да кажете браво мајстори или да ћутите у својој злоби љубомори.
(Кнез Мишкин, 04. jun 2017 15:19)


mesas babe i zabe. jedno je borbenost i pozrtvovanje, a nesto sasvim drugo je beskrupuloznost pri tome. jeste da su stoperi (i bekovi, posebno) uglavnom najvise borbeni i pozrtvovani, ali ne mozes u isti kos da stavljas jednog fernanda jera, ciro feraru, maldinija, pujola (da, oni su bili vrlo zestoki i pozrtvovani na terenu, ali uz fer plej pre svega, nikada nisu gledali da krljaju u noge ili da se blamiraju podlostima) i igrace tipa ramos ili materaci, naspram kojih jedan gatuzo deluje kao hipik i profesor etike ;)

tool

pre 6 godina

Od kako su španci preuzeli primat u svetskom fudbalu, ovakve scene su postale svakodnevne. Ne volim da generalizujem, ali bar što se ferpleja tiče, retko ljigav narod, u svim sportovima.
Nećete videti engleza ili nemca ovo da rade

Vidji

pre 6 godina

Od Ronalda mi je odvratniji jedino ovaj sminker. Ronaldo bar zna da igra. Navijao sam za Juve, ali dzaba. Kad Real moze da drzi na klupi jednog Bejlija, sta dalje da pricamo.
(mup, 04. jun 2017 16:39). Bejl,Rodrigez,Morata,Kovacic,Pepe... oni na klupi imaju preko 200 miliona!

Zaista sramota

pre 6 godina

Zaista sraman potez. Ali španska škola fudbalskog foliranja je poznata decenijama unazad. Jos uvek se secam utakmice izmedju španskog i nemačkog tima u kupu UEFA po faulu i zutom kartonu(ne secam se koji su bili timovi). Švaba je naterao Španca sa loptom bukvalno na korner zastavicu i bio je okrenut leđima sudiji. Španac nemajući kud lepo raspali Švabu pesnicom u stomak i pade držeći se za glavu. Sudija pritrčava i dade Švabi žuti karton. Čovek stoji u neverici i gleda, a ovaj leži i cereka se. Na snimku se sve lepo videlo. Zato lepo treba uvesti pravo trenera da u toku poluvremena ima pravo da 1-2 puta moze da trazi pregled snimka. Ne bi bilo kvarnih udaraca, foliranja, poništavanja regulrnih i priznavanja ne reguarnih golova.

Srle

pre 6 godina

Za mene je fudbal mrtav odavno jer su ovakvi glumci preuzeli glavnu ulogu. Istetovirani kopmleksas koji izgleda kao vodja zatvorenika pada kao go*no i valja se kao beba posle dodira. Sudije su tu da osiguraju vec unapred namestene igre mocnika jer kuca uvek dobija kao u kazinu. Pa cemu onda cela lakrdija od takozvanog sporta kad je mali covek tj. iskreni sportista ostao u senci ovih pajaca i tajkuna.

cudak

pre 6 godina

@gigi Bese i Zidan izbacen sa SP zbog provokacije Materacija koji je pao kao pokosen posle dodira. Rade to svi, prednjace ovi iz Juzne Amerike, Spanci i Italijani. Oni glume a sabani se upecaju i dobiju crveni karton.

Bocko

pre 6 godina

Osim kada su bili apsolutno dominantni,u periodu 2008-20012 kada i nisu imali potrebe za tim,a i vodila su ih gospoda Aragones i Del Boske,ovo je slika i prilika spanskog fudbalera,a i kosarkasa.U vreme 70-ih i 80-ih svi spanski fudbaleri su bili kao Ramos.

dominus

pre 6 godina

@ neutralni felsh

Pretposlednji tvoj komentar - dobar - i onda poslednja recenica kojom si pokvario sve. Fudbal od sredine devedesetih, do negde 2002-03 (otprilike preiod pre 15-20 godina) je bio sporiji nego danas, ali jednako zanimljiv (meni lično zanimljiviji - jedino dresovi što su bukvalno visili na igračima :) ). Ali to je fudbal koji je izrodio nekoliko majstora svog zanata. Jedan od njih je sinoć dirigovao pobedničkim timom.

Ja

pre 6 godina

Nisam uopste gledao mec, i samo prebacim u jednom trenutku i bas to uhvatim...
Dokazao sam sebi zasto vise ne pratim sport koji sam najvise na svetu voleo, igrajuu ga
manekeni i pozeri s frizuricama, a prate tajkuni jer im peru pare...
Smejurija, samo ga dodirnuo da bi prosao brze do lopte i to nezno kao na ulixi kad nekog dodirnete u mimoilazenju... Tuga, jad, nekad je fudbal bio muski spot, cista glupost

Gledam samo reklame u poluvremenu

pre 6 godina

Kada se u ovaj sport uvedu kamere i usporeni snimci na licu mjesta i na temelju toga donesu sudačke odluke (kao u košarci, odbojci ...) onda to više neće biti sport šljama već sport normalnih ljudi.

4k4.Dex

pre 6 godina

@Roger
Prijatelju tako mozes da gledas i beton ligu kod nas znas kako se momci kidaju uzivanje za gledati... e sad sto su Viljareal i Sosijedad izmislili fudbal za Hadersfild to je druga stvar. Al samo ti gledaj to al nemoj posle da komentarises ovde na vestima o pravom fudbalu