Nedelja, 28.05.2017.

13:00

Zvezda je srušila Toleta, može li i Kokezu?

Izvor: Miloš Ljubisavljeviæ

Zvezda je srušila Toleta, može li i Kokezu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Trol

pre 6 godina

Zar ne shvatate da su Partizan i Zvezda svakoj vlasti "igara" deo od "hleba i igara"? Prosečan Srbin ima platu 200€, dan i noć grize nokte što oteše duplu krunu. Ovako su i fudbal i vlast slika i prilika naroda.

mikicar

pre 6 godina

ako nista drugo Terzic je dug smanjio na 25 miliona
(Mekika, 28. maj 2017 13:16)

50 + 16 + 5 = 0 miliona duga po Tvorzicevoj matematici. Ziveli!

MaxBunker

pre 6 godina

Toleta niko nije srušio. Otišao je sam i to onda kada je hteo da ode. A po ovim naricanjima ispada da i dalje vlada savezom. Što me ne bi čudilo a ne bi mi ni smetalo ;))

Djomla

pre 6 godina

Mislim da Zvezda ne treba da igra kvalifikacije LE. Tesko je nešto dobro napraviti, naročito ako se ima u vidu skori pocetak i trenutno stanje. Ako smo zbog Kokeze izgubili pravo igranja 2014, iako smo ga osvojili na terenu, zašto to sami sada ne uradimo. U miru spremiti ekipu za sledecu sezonu i od prve utakmice krenuti jako. Partizan će ionako ispasti u drugom kolu, bez obzira na ovu euforiju, jer je ona zasnovana na unapred dobijenim utakmicama. To se i sinoć videlo, jer su bili nadigrani i samo zahvaljujući sreći (čitaj sudiji) uspeli da dobiju. Statistika kaže da je Zvezda bila bolja u svim elementima. Naravno, zamerka stručnom štabu je sto su dozvolili da im partizan od 6 golova ove sezone, 5 da posle prekida (3) i dugih nabacivanja (2) a mi i pored 60 minuta igranja u njihovom petercu ne ubacimo loptu u gol. Savremeni fudbal to ne trpi. Sve će se ovo juce zvati, a Bari i Sveti Nikola ostaju zapisani zauvek.

Shjee

pre 6 godina

Dragi Zvezdaši, nije ni vama lako. :( Ni nama Partizanovcima. Namerno ne kažem Grobarima. Dok nam ovakvi sede u upravama, nemamo čemu da se nadamo.

realno

pre 6 godina

Partizan je bolji,jednostavno,puno bolji u igri 11 na 11.
Partizan ima bolje štopere,bolje vezne i bolji napad..
kosovic i jevtovic su pretrčali donalda i ristica..kangu ne racunam jer on i ne trci vec igra fudbal u mestu..le talek i lukovic nisu cak ni za poredjenje sa ostojicem i milenkovicem..
Nikolic je mudro pustio zvezdu da napadne jer imaju snage za 20min ozbiljnog fudbala i posle tih 20min svaki novi jalov napad zvezde je kaznjavao munjevitim kontrama gde je izlazio često sa viškom igrača na zadnju liniju zvezde..puštao je centaršuteve sa boka koje su štoperi lako rešavali jer je boaci nemocan..
Sta reci za Zvezdana?!partizan nije imao upravu na početku sezone,promenio je trenera posle 3 kola i on nije uspeo takvu situaciju da pretvori u trofeje vec se taljenjem sa menadzerima ruiza kange fibela le taleka itd srozao do toga da pljuje čoveka sa kojim pije kafu svaki dan.samo ti nastavi da se baviš procentima-u tome si najbolji..naravno nemoj ni saopstenja da zaboravis da pises jer nas to uveseljava do suza..

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Pozivam sve Zvezdase da pokrenemo inicijativu, da izbacimo upravu. Dovoljno je da se sa zapada i istoka cuje "Uprava napolje!", jer naravno na severu svi cute kada je Terza u pitanju. Uprava napolje!

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Prestanite bre vise da izmisljate da je Partiza1 osvajao sedam uzastopnih titula,a da je gubio od Zvezde !!! To su lazi i izmisljotine !!! Od svoje prve titule u tom nizu ili ti od sezone 2007-8 Partizan je dobio 8 derbija,a izgubio samo dva ! Po redosledu to izgleda ovako :

134 na Marakani 0:2 za Partizan
135 na JNA bilo je 1:1
136 na JNA 2:0 za Partizan
137 na Marakani 1:2 za Partizan
138 na na JNA 1:0 za Partizan
139 na Marakani 0:1 za Partizan
140 na JNA 1:0 za Partizan
141 na Marakani 0:2 za Partizan
142 na JNA 0:1 za Zvezdu
143 na Marakani 3:2 za Zvezdu
144 na JNA 1:0 za Partizan

U tom periodu Partizan u 5 od 7 godina nije izgubio od Zvezde !

Underground

pre 6 godina

Mislim da previše pažnje posvećujete ovoj temi, odnosno terzićevim monolozima, željama, žalopojkama... i tako dajete legitimitet i legalitet ponašanju, nasilničkom ponašanju lidera jednog kluba. Dobronamerni ljudi, ljudi futurističkih pogleda nikako ne ruše nešto, već grade! Apsurd je konstatacija da Kokeza ruši Zvezdu i to je svima jasno.

Klasično - "Držte lopova..."

pre 6 godina

A da se zapitate da možde nije problem u vama? Duga je lista promašaja koje je zvezdina uprava napravila u prethodnom periodu.

mungos

pre 6 godina

Kao navijač osvajača duple krune želim zvezdi još dugo Terzića na čelu kluba.Naše rukovodstvo je smešno ali vi ste dotakli dno,nema dalje.

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Prestanite bre vise da izmisljate da je Partiza1 osvajao sedam uzastopnih titula,a da je gubio od Zvezde !!! To su lazi i izmisljotine !!! Od svoje prve titule u tom nizu ili ti od sezone 2007-8 Partizan je dobio 8 derbija,a izgubio samo dva ! Po redosledu to izgleda ovako :

134 na Marakani 0:2 za Partizan
135 na JNA bilo je 1:1
136 na JNA 2:0 za Partizan
137 na Marakani 1:2 za Partizan
138 na na JNA 1:0 za Partizan
139 na Marakani 0:1 za Partizan
140 na JNA 1:0 za Partizan
141 na Marakani 0:2 za Partizan
142 na JNA 0:1 za Zvezdu
143 na Marakani 3:2 za Zvezdu
144 na JNA 1:0 za Partizan

U tom periodu Partizan u 5 od 7 godina Partizan nije izgubio od Zvezde !

Vladimir

pre 6 godina

Problem srpskog fudbala je srpski fudbal. Samo kompletne reorganizacije i klubova i saveza i sudijske organizacije i trenerske organizacije i... mogu dovesti do neke nade u poboljsanje.

istina

pre 6 godina

Na čelo svakog spirtskog kluba ili udru ženja treba da sedi čovek koji se babi samo sportom... nažalost to je u našoj zemlji nemoguće... mora biti stranacki covek... bitni su rezultati a ne osobe

Pozitivac

pre 6 godina

Treba tim predsednicima klubova ponuditi da kupe Partizan i Zvezdu za 1€ i skinuti ih sa grbače države. Ova saopštenja su sa bilo koje strane žalosna i smešna.

bleki

pre 6 godina

ako skupstina cz ne smijeni terzica i ne dovede normalne ljude koji ce krenuti od nule, dozivjecete sudbinu rendzersa. to vam kaze neko ko ne bi skakao od radosti da se to desi, a jos manje suze ronio.

Runner

pre 6 godina

Zar oni nisu i postavili tog Kokezu?
(stevicyx887, 28. maj 2017 13:10)

Nisu. On je bio oteran iz Zvezde mnogo ranije, na utakmici Zvezda - Radnicki Nis u leto 2015. godine. Mada je trebalo mnogo ranije, ali trebalo je vremena da se vidi ko je i sta je.
(lol, 28. maj 2017 13:54)
Е Ти си стварно "LOL" или мислиш да смо ми кретени са пилећим мозгом? Кога сте ви отерали? Немој да заобилазиш истину! Славиша Кокеза је 22-ог децембра 2014 године именован за председника ФС Београда уместо партизановца Ратомира Бабића и са те функције је отишао на чело ФС Србије. Какав Раднички из Ниша? Какви бакрачи? Наравно тада вам је био o key све до утакмице Вождовац Звезда 3:2 од када почиње омраза.

Platini

pre 6 godina

Biografija i poreklo imovine javnosti da bude dostupno.
Ne moze neko na tako visokoj funkciji da bude bez biografije.
Ako ima indicija u ugradjivanje transfera i namestanje utakmica, onda imamo i subjekta na celu fudbala, koji u inostranstvu moze biti uhapsen, kada kod nas niko ne reaguje.

Che

pre 6 godina

ako nista drugo Terzic je dug smanjio na 25 miliona
(Mekika, 28. maj 2017 13:16)
Dobro, mislim da i sam znas da su to price za malu decu, koje se pricaju pred skupstinu kluba, bas kao sto politicari prodaju maglu u svakoj predizbornoj kampanji.

Ajde da krenemo od toga da je dug bio 50 miliona. Zvezda je prodala igrace u vrednosti nekih 15 miliona (Grujic, Rajkovic, Katai, Ibanjez...). Da ne racunamo prozivije menadzera, Zvezda je od tih transfera zaradila 15 milona. Plus za dve godine od Gasproma 10, i jos nesto malo od domacih sponzora. Znaci to su prihodi. Kada se oduzme od 50 stvarno ispada nekih 25 miliona. Medjutim gde su rashodi? Za normalno funkcionisanje kluba velicine Zvezde ili Partizana, godisnje treba oko 10 miliona evra (minimum minimuma). To su plate igraca (u jednom momentu Zvezda je imala 48 igraca na platnom spisku), premije, plate zaposlenih, odrzavanje...znas i sam. Zatim ogromna stavka, kamate na kredite. Pa licence za Evropu, pa dugovanja prema drugim klubovima, pa kupovine poluigraca (Pavkov za 300.000 evra) i ko zna sta jos. Znaci kad svedemo dug nije mogao biti smanjen, mogao je samo da se poveca, a na koliko je povecan to vam Terzic sigurno nece saopstiti. Jedina mogucnost, a ta mogucnost uvek postoji, je da je drzava u klub upumpala nekih 20 -
30 miliona evra iz budzeta, tj. od poreskih obveznika i tako smanjila dug. Pa tako bih i ja mogao da budem najuspesniji predsednik kluba u Univerzumu. E to ti je sva prica, a ti veruj Terzicu i dalje.

pitam

pre 6 godina

Zašto Terzić ne pominje katastrofalnu igru Zvezde? Zašto se bavi savezom? Kada pobediš Partizan biće sve jedno ko je na čelu saveza. I glavno pitanje, zašto Terzić ne da ostavku? Pa to je valjda normalno posle ovakvog debakla.

živčan_neki_lik

pre 6 godina

Prvo pitanje je možemo li da se otarasimo Terzića? Kada/ako to uradimo, drugo pitanje je kako ćemo proći u kvalifikacijama i sa kojim igračima? Onda možemo da pričamo o Kokezi. Do tada borba dok se ne reši prvo pitanje.

mirko

pre 6 godina

Kokeza je predstavnik C.Zvezde i kao njen predstavnik je sa mesta predsednika FS Beograda izabran za predsednika FSS.
Ako Zvezda hoće smeniće ga, ali za sada se izjašnjava samo Terzić, to je procedura i niko im ne brani da to urade.
Nije moje da ih savetujem, ali kada već imaju novca neka nešto urade sa igračkim kadrom, jer oni ne dadoše ni jedan goliz igre u četiri utakmice sa Partizanom, ne može se osvajati titula na penale.

Dejan

pre 6 godina

Sinoc kada je bio naslov ZVEZDA SAZVALA HITNU KONFERENCIJU ZA NOVINARE,u prvom trenutku sam pomislio HVALA BOGU KONACNO,DACE CELO RUKOVODSTVO KOLEKTIVNU OSTAVKU,kad ono opet napadi na savez,sudiju... jeste nas ostetio Mazic za penal ali... ko god da je na celu saveza svejedno je,ali dok glavni u klubu bude Terzic Zvezdi bolje biti nece

Ivan kg

pre 6 godina

Hocemo vise stranaca, hocemo manje stranaca, hocemo play-off, necemo play off, hocemo podelu bodova, necemo podelu bodova, hocemo Kokezu, necemo Kokezu...

lol

pre 6 godina

Zar oni nisu i postavili tog Kokezu?
(stevicyx887, 28. maj 2017 13:10)

Nisu. On je bio oteran iz Zvezde mnogo ranije, na utakmici Zvezda - Radnicki Nis u leto 2015. godine. Mada je trebalo mnogo ranije, ali trebalo je vremena da se vidi ko je i sta je.

rankov486

pre 6 godina

A da smenimo Terzica? A ne svaki put kada ne uzmemo titulu da smejujemo predsednika saveza.

Obecavam sebi, ako Terzic ostane, stadion me nece videti sledece sezone.

nikola

pre 6 godina

Njegovom ludilu nema kraja.Sve ce da uradi,samo da ostane.Cak je i zvezdine navijace ubedio da je sjajno radio svoj posao,pobedio Partizana u sva cetiri derbija,uvek bolji bio,itd,itd.Vodite ga negde da ga neko strucan pregleda,mozda mu jos uvek ima pomoci....Meni licno bi bilo drago da ostane....

ja pa ja

pre 6 godina

Odakle vam to da je zvezda srusila toleta? Ja koliko se secam coveka su godinama rusili, nisu mu nista mogli, dok na kraju sam nije odlucio da ode, niti je oteran niti je srusen.

The Dictator

pre 6 godina

Znate šta je fora? Fora je što niko živi ne pita kako je ovaj cenjeni doktor smanjio dug za 30 miliona za par godina, pri čemu su se stranci dovodili , evropa ništa, jedino što prodaše par igrača ali to je smešno. Gasprom prema njegovim rečima svake godine više ulaže. Mora da je to zbog odličnih rezultata, ili to možda građani srbistana plaćaju?

цврц милојка

pre 6 godina

Ех кад би се то тако мењало?! Нисмо освојили ништа, хајде да окривимо друге и да их нападамо док их не најуримо!

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Ako jedan klub može da smenjuje i postavlja predsednike FSS (a kažu da mogu) onda je stvarno vreme da se fudbal ukine na jedno 2 godine u Srbiji.

Zoran

pre 6 godina

Terziću ostani, Terziću ostani!
Partizan nije bio skoro uspešniji, zato te molim u ime FK Partizan da ostaneš na čelu Zvezde i nastaviš ovako uspešno da vodiš brod koji tone... Srećno!

lol

pre 6 godina

Kokeza mora da ode. Nevezano za ovo oko Zvezde ili Partizana. Nije trebalo nikad ni da dodje na to mesto. Sad ce svi pokazati pravo lice. Ko njega podrzava znaci da ima neki interes.

Vlada

pre 6 godina

Kaze neko dole 'Ako nista drugo bar je smanjio dug na 25 miliona'
Hahahahahahhaah
Hahahahahahahhahaha
Da li ste svesni, da je morao da proda igrace u vrednosti od oko 20-25 miliona PO SEZONI da bi ovo uspeo za 2 godine?

x-man

pre 6 godina

i da slusamo celo prvenstvo price iz humske posle da zvezda mora biti sampion ... Aj da mi prvo i jedino oteramo Terzica mislim da samo tako neki novi zivot na marakanu moze da se vrati ...

...

pre 6 godina

terzicuuuuuuu,u 4 derbija si izvukao jedan remi(dat neregularan gol)o cemu ti ovde pricas,zvezda je zivot,ostalo su sitnice


Poslednja 2 su izgubljena zbog sudija, neregularan gol ste dali i vi u istom tom derbiju.

rankov486

pre 6 godina

A da smenimo Terzica? A ne svaki put kada ne uzmemo titulu da smejujemo predsednika saveza.

Obecavam sebi, ako Terzic ostane, stadion me nece videti sledece sezone.

nikola

pre 6 godina

Njegovom ludilu nema kraja.Sve ce da uradi,samo da ostane.Cak je i zvezdine navijace ubedio da je sjajno radio svoj posao,pobedio Partizana u sva cetiri derbija,uvek bolji bio,itd,itd.Vodite ga negde da ga neko strucan pregleda,mozda mu jos uvek ima pomoci....Meni licno bi bilo drago da ostane....

Ivan kg

pre 6 godina

Hocemo vise stranaca, hocemo manje stranaca, hocemo play-off, necemo play off, hocemo podelu bodova, necemo podelu bodova, hocemo Kokezu, necemo Kokezu...

ja pa ja

pre 6 godina

Odakle vam to da je zvezda srusila toleta? Ja koliko se secam coveka su godinama rusili, nisu mu nista mogli, dok na kraju sam nije odlucio da ode, niti je oteran niti je srusen.

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Ako jedan klub može da smenjuje i postavlja predsednike FSS (a kažu da mogu) onda je stvarno vreme da se fudbal ukine na jedno 2 godine u Srbiji.

цврц милојка

pre 6 godina

Ех кад би се то тако мењало?! Нисмо освојили ништа, хајде да окривимо друге и да их нападамо док их не најуримо!

Che

pre 6 godina

ako nista drugo Terzic je dug smanjio na 25 miliona
(Mekika, 28. maj 2017 13:16)
Dobro, mislim da i sam znas da su to price za malu decu, koje se pricaju pred skupstinu kluba, bas kao sto politicari prodaju maglu u svakoj predizbornoj kampanji.

Ajde da krenemo od toga da je dug bio 50 miliona. Zvezda je prodala igrace u vrednosti nekih 15 miliona (Grujic, Rajkovic, Katai, Ibanjez...). Da ne racunamo prozivije menadzera, Zvezda je od tih transfera zaradila 15 milona. Plus za dve godine od Gasproma 10, i jos nesto malo od domacih sponzora. Znaci to su prihodi. Kada se oduzme od 50 stvarno ispada nekih 25 miliona. Medjutim gde su rashodi? Za normalno funkcionisanje kluba velicine Zvezde ili Partizana, godisnje treba oko 10 miliona evra (minimum minimuma). To su plate igraca (u jednom momentu Zvezda je imala 48 igraca na platnom spisku), premije, plate zaposlenih, odrzavanje...znas i sam. Zatim ogromna stavka, kamate na kredite. Pa licence za Evropu, pa dugovanja prema drugim klubovima, pa kupovine poluigraca (Pavkov za 300.000 evra) i ko zna sta jos. Znaci kad svedemo dug nije mogao biti smanjen, mogao je samo da se poveca, a na koliko je povecan to vam Terzic sigurno nece saopstiti. Jedina mogucnost, a ta mogucnost uvek postoji, je da je drzava u klub upumpala nekih 20 -
30 miliona evra iz budzeta, tj. od poreskih obveznika i tako smanjila dug. Pa tako bih i ja mogao da budem najuspesniji predsednik kluba u Univerzumu. E to ti je sva prica, a ti veruj Terzicu i dalje.

The Dictator

pre 6 godina

Znate šta je fora? Fora je što niko živi ne pita kako je ovaj cenjeni doktor smanjio dug za 30 miliona za par godina, pri čemu su se stranci dovodili , evropa ništa, jedino što prodaše par igrača ali to je smešno. Gasprom prema njegovim rečima svake godine više ulaže. Mora da je to zbog odličnih rezultata, ili to možda građani srbistana plaćaju?

Runner

pre 6 godina

Zar oni nisu i postavili tog Kokezu?
(stevicyx887, 28. maj 2017 13:10)

Nisu. On je bio oteran iz Zvezde mnogo ranije, na utakmici Zvezda - Radnicki Nis u leto 2015. godine. Mada je trebalo mnogo ranije, ali trebalo je vremena da se vidi ko je i sta je.
(lol, 28. maj 2017 13:54)
Е Ти си стварно "LOL" или мислиш да смо ми кретени са пилећим мозгом? Кога сте ви отерали? Немој да заобилазиш истину! Славиша Кокеза је 22-ог децембра 2014 године именован за председника ФС Београда уместо партизановца Ратомира Бабића и са те функције је отишао на чело ФС Србије. Какав Раднички из Ниша? Какви бакрачи? Наравно тада вам је био o key све до утакмице Вождовац Звезда 3:2 од када почиње омраза.

Vlada

pre 6 godina

Kaze neko dole 'Ako nista drugo bar je smanjio dug na 25 miliona'
Hahahahahahhaah
Hahahahahahahhahaha
Da li ste svesni, da je morao da proda igrace u vrednosti od oko 20-25 miliona PO SEZONI da bi ovo uspeo za 2 godine?

Zoran

pre 6 godina

Terziću ostani, Terziću ostani!
Partizan nije bio skoro uspešniji, zato te molim u ime FK Partizan da ostaneš na čelu Zvezde i nastaviš ovako uspešno da vodiš brod koji tone... Srećno!

pitam

pre 6 godina

Zašto Terzić ne pominje katastrofalnu igru Zvezde? Zašto se bavi savezom? Kada pobediš Partizan biće sve jedno ko je na čelu saveza. I glavno pitanje, zašto Terzić ne da ostavku? Pa to je valjda normalno posle ovakvog debakla.

Dejan

pre 6 godina

Sinoc kada je bio naslov ZVEZDA SAZVALA HITNU KONFERENCIJU ZA NOVINARE,u prvom trenutku sam pomislio HVALA BOGU KONACNO,DACE CELO RUKOVODSTVO KOLEKTIVNU OSTAVKU,kad ono opet napadi na savez,sudiju... jeste nas ostetio Mazic za penal ali... ko god da je na celu saveza svejedno je,ali dok glavni u klubu bude Terzic Zvezdi bolje biti nece

bleki

pre 6 godina

ako skupstina cz ne smijeni terzica i ne dovede normalne ljude koji ce krenuti od nule, dozivjecete sudbinu rendzersa. to vam kaze neko ko ne bi skakao od radosti da se to desi, a jos manje suze ronio.

mirko

pre 6 godina

Kokeza je predstavnik C.Zvezde i kao njen predstavnik je sa mesta predsednika FS Beograda izabran za predsednika FSS.
Ako Zvezda hoće smeniće ga, ali za sada se izjašnjava samo Terzić, to je procedura i niko im ne brani da to urade.
Nije moje da ih savetujem, ali kada već imaju novca neka nešto urade sa igračkim kadrom, jer oni ne dadoše ni jedan goliz igre u četiri utakmice sa Partizanom, ne može se osvajati titula na penale.

x-man

pre 6 godina

i da slusamo celo prvenstvo price iz humske posle da zvezda mora biti sampion ... Aj da mi prvo i jedino oteramo Terzica mislim da samo tako neki novi zivot na marakanu moze da se vrati ...

živčan_neki_lik

pre 6 godina

Prvo pitanje je možemo li da se otarasimo Terzića? Kada/ako to uradimo, drugo pitanje je kako ćemo proći u kvalifikacijama i sa kojim igračima? Onda možemo da pričamo o Kokezi. Do tada borba dok se ne reši prvo pitanje.

Pozitivac

pre 6 godina

Treba tim predsednicima klubova ponuditi da kupe Partizan i Zvezdu za 1€ i skinuti ih sa grbače države. Ova saopštenja su sa bilo koje strane žalosna i smešna.

Platini

pre 6 godina

Biografija i poreklo imovine javnosti da bude dostupno.
Ne moze neko na tako visokoj funkciji da bude bez biografije.
Ako ima indicija u ugradjivanje transfera i namestanje utakmica, onda imamo i subjekta na celu fudbala, koji u inostranstvu moze biti uhapsen, kada kod nas niko ne reaguje.

istina

pre 6 godina

Na čelo svakog spirtskog kluba ili udru ženja treba da sedi čovek koji se babi samo sportom... nažalost to je u našoj zemlji nemoguće... mora biti stranacki covek... bitni su rezultati a ne osobe

lol

pre 6 godina

Kokeza mora da ode. Nevezano za ovo oko Zvezde ili Partizana. Nije trebalo nikad ni da dodje na to mesto. Sad ce svi pokazati pravo lice. Ko njega podrzava znaci da ima neki interes.

...

pre 6 godina

terzicuuuuuuu,u 4 derbija si izvukao jedan remi(dat neregularan gol)o cemu ti ovde pricas,zvezda je zivot,ostalo su sitnice


Poslednja 2 su izgubljena zbog sudija, neregularan gol ste dali i vi u istom tom derbiju.

lol

pre 6 godina

Zar oni nisu i postavili tog Kokezu?
(stevicyx887, 28. maj 2017 13:10)

Nisu. On je bio oteran iz Zvezde mnogo ranije, na utakmici Zvezda - Radnicki Nis u leto 2015. godine. Mada je trebalo mnogo ranije, ali trebalo je vremena da se vidi ko je i sta je.

realno

pre 6 godina

Partizan je bolji,jednostavno,puno bolji u igri 11 na 11.
Partizan ima bolje štopere,bolje vezne i bolji napad..
kosovic i jevtovic su pretrčali donalda i ristica..kangu ne racunam jer on i ne trci vec igra fudbal u mestu..le talek i lukovic nisu cak ni za poredjenje sa ostojicem i milenkovicem..
Nikolic je mudro pustio zvezdu da napadne jer imaju snage za 20min ozbiljnog fudbala i posle tih 20min svaki novi jalov napad zvezde je kaznjavao munjevitim kontrama gde je izlazio često sa viškom igrača na zadnju liniju zvezde..puštao je centaršuteve sa boka koje su štoperi lako rešavali jer je boaci nemocan..
Sta reci za Zvezdana?!partizan nije imao upravu na početku sezone,promenio je trenera posle 3 kola i on nije uspeo takvu situaciju da pretvori u trofeje vec se taljenjem sa menadzerima ruiza kange fibela le taleka itd srozao do toga da pljuje čoveka sa kojim pije kafu svaki dan.samo ti nastavi da se baviš procentima-u tome si najbolji..naravno nemoj ni saopstenja da zaboravis da pises jer nas to uveseljava do suza..

mikicar

pre 6 godina

ako nista drugo Terzic je dug smanjio na 25 miliona
(Mekika, 28. maj 2017 13:16)

50 + 16 + 5 = 0 miliona duga po Tvorzicevoj matematici. Ziveli!

MaxBunker

pre 6 godina

Toleta niko nije srušio. Otišao je sam i to onda kada je hteo da ode. A po ovim naricanjima ispada da i dalje vlada savezom. Što me ne bi čudilo a ne bi mi ni smetalo ;))

mungos

pre 6 godina

Kao navijač osvajača duple krune želim zvezdi još dugo Terzića na čelu kluba.Naše rukovodstvo je smešno ali vi ste dotakli dno,nema dalje.

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Prestanite bre vise da izmisljate da je Partiza1 osvajao sedam uzastopnih titula,a da je gubio od Zvezde !!! To su lazi i izmisljotine !!! Od svoje prve titule u tom nizu ili ti od sezone 2007-8 Partizan je dobio 8 derbija,a izgubio samo dva ! Po redosledu to izgleda ovako :

134 na Marakani 0:2 za Partizan
135 na JNA bilo je 1:1
136 na JNA 2:0 za Partizan
137 na Marakani 1:2 za Partizan
138 na na JNA 1:0 za Partizan
139 na Marakani 0:1 za Partizan
140 na JNA 1:0 za Partizan
141 na Marakani 0:2 za Partizan
142 na JNA 0:1 za Zvezdu
143 na Marakani 3:2 za Zvezdu
144 na JNA 1:0 za Partizan

U tom periodu Partizan u 5 od 7 godina Partizan nije izgubio od Zvezde !

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Prestanite bre vise da izmisljate da je Partiza1 osvajao sedam uzastopnih titula,a da je gubio od Zvezde !!! To su lazi i izmisljotine !!! Od svoje prve titule u tom nizu ili ti od sezone 2007-8 Partizan je dobio 8 derbija,a izgubio samo dva ! Po redosledu to izgleda ovako :

134 na Marakani 0:2 za Partizan
135 na JNA bilo je 1:1
136 na JNA 2:0 za Partizan
137 na Marakani 1:2 za Partizan
138 na na JNA 1:0 za Partizan
139 na Marakani 0:1 za Partizan
140 na JNA 1:0 za Partizan
141 na Marakani 0:2 za Partizan
142 na JNA 0:1 za Zvezdu
143 na Marakani 3:2 za Zvezdu
144 na JNA 1:0 za Partizan

U tom periodu Partizan u 5 od 7 godina nije izgubio od Zvezde !

Shjee

pre 6 godina

Dragi Zvezdaši, nije ni vama lako. :( Ni nama Partizanovcima. Namerno ne kažem Grobarima. Dok nam ovakvi sede u upravama, nemamo čemu da se nadamo.

Trol

pre 6 godina

Zar ne shvatate da su Partizan i Zvezda svakoj vlasti "igara" deo od "hleba i igara"? Prosečan Srbin ima platu 200€, dan i noć grize nokte što oteše duplu krunu. Ovako su i fudbal i vlast slika i prilika naroda.

Underground

pre 6 godina

Mislim da previše pažnje posvećujete ovoj temi, odnosno terzićevim monolozima, željama, žalopojkama... i tako dajete legitimitet i legalitet ponašanju, nasilničkom ponašanju lidera jednog kluba. Dobronamerni ljudi, ljudi futurističkih pogleda nikako ne ruše nešto, već grade! Apsurd je konstatacija da Kokeza ruši Zvezdu i to je svima jasno.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Pozivam sve Zvezdase da pokrenemo inicijativu, da izbacimo upravu. Dovoljno je da se sa zapada i istoka cuje "Uprava napolje!", jer naravno na severu svi cute kada je Terza u pitanju. Uprava napolje!

Klasično - "Držte lopova..."

pre 6 godina

A da se zapitate da možde nije problem u vama? Duga je lista promašaja koje je zvezdina uprava napravila u prethodnom periodu.

Vladimir

pre 6 godina

Problem srpskog fudbala je srpski fudbal. Samo kompletne reorganizacije i klubova i saveza i sudijske organizacije i trenerske organizacije i... mogu dovesti do neke nade u poboljsanje.

Djomla

pre 6 godina

Mislim da Zvezda ne treba da igra kvalifikacije LE. Tesko je nešto dobro napraviti, naročito ako se ima u vidu skori pocetak i trenutno stanje. Ako smo zbog Kokeze izgubili pravo igranja 2014, iako smo ga osvojili na terenu, zašto to sami sada ne uradimo. U miru spremiti ekipu za sledecu sezonu i od prve utakmice krenuti jako. Partizan će ionako ispasti u drugom kolu, bez obzira na ovu euforiju, jer je ona zasnovana na unapred dobijenim utakmicama. To se i sinoć videlo, jer su bili nadigrani i samo zahvaljujući sreći (čitaj sudiji) uspeli da dobiju. Statistika kaže da je Zvezda bila bolja u svim elementima. Naravno, zamerka stručnom štabu je sto su dozvolili da im partizan od 6 golova ove sezone, 5 da posle prekida (3) i dugih nabacivanja (2) a mi i pored 60 minuta igranja u njihovom petercu ne ubacimo loptu u gol. Savremeni fudbal to ne trpi. Sve će se ovo juce zvati, a Bari i Sveti Nikola ostaju zapisani zauvek.

...

pre 6 godina

terzicuuuuuuu,u 4 derbija si izvukao jedan remi(dat neregularan gol)o cemu ti ovde pricas,zvezda je zivot,ostalo su sitnice


Poslednja 2 su izgubljena zbog sudija, neregularan gol ste dali i vi u istom tom derbiju.

lol

pre 6 godina

Zar oni nisu i postavili tog Kokezu?
(stevicyx887, 28. maj 2017 13:10)

Nisu. On je bio oteran iz Zvezde mnogo ranije, na utakmici Zvezda - Radnicki Nis u leto 2015. godine. Mada je trebalo mnogo ranije, ali trebalo je vremena da se vidi ko je i sta je.

lol

pre 6 godina

Kokeza mora da ode. Nevezano za ovo oko Zvezde ili Partizana. Nije trebalo nikad ni da dodje na to mesto. Sad ce svi pokazati pravo lice. Ko njega podrzava znaci da ima neki interes.

Djomla

pre 6 godina

Mislim da Zvezda ne treba da igra kvalifikacije LE. Tesko je nešto dobro napraviti, naročito ako se ima u vidu skori pocetak i trenutno stanje. Ako smo zbog Kokeze izgubili pravo igranja 2014, iako smo ga osvojili na terenu, zašto to sami sada ne uradimo. U miru spremiti ekipu za sledecu sezonu i od prve utakmice krenuti jako. Partizan će ionako ispasti u drugom kolu, bez obzira na ovu euforiju, jer je ona zasnovana na unapred dobijenim utakmicama. To se i sinoć videlo, jer su bili nadigrani i samo zahvaljujući sreći (čitaj sudiji) uspeli da dobiju. Statistika kaže da je Zvezda bila bolja u svim elementima. Naravno, zamerka stručnom štabu je sto su dozvolili da im partizan od 6 golova ove sezone, 5 da posle prekida (3) i dugih nabacivanja (2) a mi i pored 60 minuta igranja u njihovom petercu ne ubacimo loptu u gol. Savremeni fudbal to ne trpi. Sve će se ovo juce zvati, a Bari i Sveti Nikola ostaju zapisani zauvek.

nikola

pre 6 godina

Njegovom ludilu nema kraja.Sve ce da uradi,samo da ostane.Cak je i zvezdine navijace ubedio da je sjajno radio svoj posao,pobedio Partizana u sva cetiri derbija,uvek bolji bio,itd,itd.Vodite ga negde da ga neko strucan pregleda,mozda mu jos uvek ima pomoci....Meni licno bi bilo drago da ostane....

ja pa ja

pre 6 godina

Odakle vam to da je zvezda srusila toleta? Ja koliko se secam coveka su godinama rusili, nisu mu nista mogli, dok na kraju sam nije odlucio da ode, niti je oteran niti je srusen.

Dejan

pre 6 godina

Sinoc kada je bio naslov ZVEZDA SAZVALA HITNU KONFERENCIJU ZA NOVINARE,u prvom trenutku sam pomislio HVALA BOGU KONACNO,DACE CELO RUKOVODSTVO KOLEKTIVNU OSTAVKU,kad ono opet napadi na savez,sudiju... jeste nas ostetio Mazic za penal ali... ko god da je na celu saveza svejedno je,ali dok glavni u klubu bude Terzic Zvezdi bolje biti nece

rankov486

pre 6 godina

A da smenimo Terzica? A ne svaki put kada ne uzmemo titulu da smejujemo predsednika saveza.

Obecavam sebi, ako Terzic ostane, stadion me nece videti sledece sezone.

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Ako jedan klub može da smenjuje i postavlja predsednike FSS (a kažu da mogu) onda je stvarno vreme da se fudbal ukine na jedno 2 godine u Srbiji.

The Dictator

pre 6 godina

Znate šta je fora? Fora je što niko živi ne pita kako je ovaj cenjeni doktor smanjio dug za 30 miliona za par godina, pri čemu su se stranci dovodili , evropa ništa, jedino što prodaše par igrača ali to je smešno. Gasprom prema njegovim rečima svake godine više ulaže. Mora da je to zbog odličnih rezultata, ili to možda građani srbistana plaćaju?

Zoran

pre 6 godina

Terziću ostani, Terziću ostani!
Partizan nije bio skoro uspešniji, zato te molim u ime FK Partizan da ostaneš na čelu Zvezde i nastaviš ovako uspešno da vodiš brod koji tone... Srećno!

цврц милојка

pre 6 godina

Ех кад би се то тако мењало?! Нисмо освојили ништа, хајде да окривимо друге и да их нападамо док их не најуримо!

Runner

pre 6 godina

Zar oni nisu i postavili tog Kokezu?
(stevicyx887, 28. maj 2017 13:10)

Nisu. On je bio oteran iz Zvezde mnogo ranije, na utakmici Zvezda - Radnicki Nis u leto 2015. godine. Mada je trebalo mnogo ranije, ali trebalo je vremena da se vidi ko je i sta je.
(lol, 28. maj 2017 13:54)
Е Ти си стварно "LOL" или мислиш да смо ми кретени са пилећим мозгом? Кога сте ви отерали? Немој да заобилазиш истину! Славиша Кокеза је 22-ог децембра 2014 године именован за председника ФС Београда уместо партизановца Ратомира Бабића и са те функције је отишао на чело ФС Србије. Какав Раднички из Ниша? Какви бакрачи? Наравно тада вам је био o key све до утакмице Вождовац Звезда 3:2 од када почиње омраза.

Vlada

pre 6 godina

Kaze neko dole 'Ako nista drugo bar je smanjio dug na 25 miliona'
Hahahahahahhaah
Hahahahahahahhahaha
Da li ste svesni, da je morao da proda igrace u vrednosti od oko 20-25 miliona PO SEZONI da bi ovo uspeo za 2 godine?

mirko

pre 6 godina

Kokeza je predstavnik C.Zvezde i kao njen predstavnik je sa mesta predsednika FS Beograda izabran za predsednika FSS.
Ako Zvezda hoće smeniće ga, ali za sada se izjašnjava samo Terzić, to je procedura i niko im ne brani da to urade.
Nije moje da ih savetujem, ali kada već imaju novca neka nešto urade sa igračkim kadrom, jer oni ne dadoše ni jedan goliz igre u četiri utakmice sa Partizanom, ne može se osvajati titula na penale.

Ivan kg

pre 6 godina

Hocemo vise stranaca, hocemo manje stranaca, hocemo play-off, necemo play off, hocemo podelu bodova, necemo podelu bodova, hocemo Kokezu, necemo Kokezu...

bleki

pre 6 godina

ako skupstina cz ne smijeni terzica i ne dovede normalne ljude koji ce krenuti od nule, dozivjecete sudbinu rendzersa. to vam kaze neko ko ne bi skakao od radosti da se to desi, a jos manje suze ronio.

Pozitivac

pre 6 godina

Treba tim predsednicima klubova ponuditi da kupe Partizan i Zvezdu za 1€ i skinuti ih sa grbače države. Ova saopštenja su sa bilo koje strane žalosna i smešna.

x-man

pre 6 godina

i da slusamo celo prvenstvo price iz humske posle da zvezda mora biti sampion ... Aj da mi prvo i jedino oteramo Terzica mislim da samo tako neki novi zivot na marakanu moze da se vrati ...

pitam

pre 6 godina

Zašto Terzić ne pominje katastrofalnu igru Zvezde? Zašto se bavi savezom? Kada pobediš Partizan biće sve jedno ko je na čelu saveza. I glavno pitanje, zašto Terzić ne da ostavku? Pa to je valjda normalno posle ovakvog debakla.

živčan_neki_lik

pre 6 godina

Prvo pitanje je možemo li da se otarasimo Terzića? Kada/ako to uradimo, drugo pitanje je kako ćemo proći u kvalifikacijama i sa kojim igračima? Onda možemo da pričamo o Kokezi. Do tada borba dok se ne reši prvo pitanje.

Che

pre 6 godina

ako nista drugo Terzic je dug smanjio na 25 miliona
(Mekika, 28. maj 2017 13:16)
Dobro, mislim da i sam znas da su to price za malu decu, koje se pricaju pred skupstinu kluba, bas kao sto politicari prodaju maglu u svakoj predizbornoj kampanji.

Ajde da krenemo od toga da je dug bio 50 miliona. Zvezda je prodala igrace u vrednosti nekih 15 miliona (Grujic, Rajkovic, Katai, Ibanjez...). Da ne racunamo prozivije menadzera, Zvezda je od tih transfera zaradila 15 milona. Plus za dve godine od Gasproma 10, i jos nesto malo od domacih sponzora. Znaci to su prihodi. Kada se oduzme od 50 stvarno ispada nekih 25 miliona. Medjutim gde su rashodi? Za normalno funkcionisanje kluba velicine Zvezde ili Partizana, godisnje treba oko 10 miliona evra (minimum minimuma). To su plate igraca (u jednom momentu Zvezda je imala 48 igraca na platnom spisku), premije, plate zaposlenih, odrzavanje...znas i sam. Zatim ogromna stavka, kamate na kredite. Pa licence za Evropu, pa dugovanja prema drugim klubovima, pa kupovine poluigraca (Pavkov za 300.000 evra) i ko zna sta jos. Znaci kad svedemo dug nije mogao biti smanjen, mogao je samo da se poveca, a na koliko je povecan to vam Terzic sigurno nece saopstiti. Jedina mogucnost, a ta mogucnost uvek postoji, je da je drzava u klub upumpala nekih 20 -
30 miliona evra iz budzeta, tj. od poreskih obveznika i tako smanjila dug. Pa tako bih i ja mogao da budem najuspesniji predsednik kluba u Univerzumu. E to ti je sva prica, a ti veruj Terzicu i dalje.

istina

pre 6 godina

Na čelo svakog spirtskog kluba ili udru ženja treba da sedi čovek koji se babi samo sportom... nažalost to je u našoj zemlji nemoguće... mora biti stranacki covek... bitni su rezultati a ne osobe

Platini

pre 6 godina

Biografija i poreklo imovine javnosti da bude dostupno.
Ne moze neko na tako visokoj funkciji da bude bez biografije.
Ako ima indicija u ugradjivanje transfera i namestanje utakmica, onda imamo i subjekta na celu fudbala, koji u inostranstvu moze biti uhapsen, kada kod nas niko ne reaguje.

Underground

pre 6 godina

Mislim da previše pažnje posvećujete ovoj temi, odnosno terzićevim monolozima, željama, žalopojkama... i tako dajete legitimitet i legalitet ponašanju, nasilničkom ponašanju lidera jednog kluba. Dobronamerni ljudi, ljudi futurističkih pogleda nikako ne ruše nešto, već grade! Apsurd je konstatacija da Kokeza ruši Zvezdu i to je svima jasno.

Klasično - "Držte lopova..."

pre 6 godina

A da se zapitate da možde nije problem u vama? Duga je lista promašaja koje je zvezdina uprava napravila u prethodnom periodu.

realno

pre 6 godina

Partizan je bolji,jednostavno,puno bolji u igri 11 na 11.
Partizan ima bolje štopere,bolje vezne i bolji napad..
kosovic i jevtovic su pretrčali donalda i ristica..kangu ne racunam jer on i ne trci vec igra fudbal u mestu..le talek i lukovic nisu cak ni za poredjenje sa ostojicem i milenkovicem..
Nikolic je mudro pustio zvezdu da napadne jer imaju snage za 20min ozbiljnog fudbala i posle tih 20min svaki novi jalov napad zvezde je kaznjavao munjevitim kontrama gde je izlazio često sa viškom igrača na zadnju liniju zvezde..puštao je centaršuteve sa boka koje su štoperi lako rešavali jer je boaci nemocan..
Sta reci za Zvezdana?!partizan nije imao upravu na početku sezone,promenio je trenera posle 3 kola i on nije uspeo takvu situaciju da pretvori u trofeje vec se taljenjem sa menadzerima ruiza kange fibela le taleka itd srozao do toga da pljuje čoveka sa kojim pije kafu svaki dan.samo ti nastavi da se baviš procentima-u tome si najbolji..naravno nemoj ni saopstenja da zaboravis da pises jer nas to uveseljava do suza..

mungos

pre 6 godina

Kao navijač osvajača duple krune želim zvezdi još dugo Terzića na čelu kluba.Naše rukovodstvo je smešno ali vi ste dotakli dno,nema dalje.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Pozivam sve Zvezdase da pokrenemo inicijativu, da izbacimo upravu. Dovoljno je da se sa zapada i istoka cuje "Uprava napolje!", jer naravno na severu svi cute kada je Terza u pitanju. Uprava napolje!

Vladimir

pre 6 godina

Problem srpskog fudbala je srpski fudbal. Samo kompletne reorganizacije i klubova i saveza i sudijske organizacije i trenerske organizacije i... mogu dovesti do neke nade u poboljsanje.

mikicar

pre 6 godina

ako nista drugo Terzic je dug smanjio na 25 miliona
(Mekika, 28. maj 2017 13:16)

50 + 16 + 5 = 0 miliona duga po Tvorzicevoj matematici. Ziveli!

Shjee

pre 6 godina

Dragi Zvezdaši, nije ni vama lako. :( Ni nama Partizanovcima. Namerno ne kažem Grobarima. Dok nam ovakvi sede u upravama, nemamo čemu da se nadamo.

Trol

pre 6 godina

Zar ne shvatate da su Partizan i Zvezda svakoj vlasti "igara" deo od "hleba i igara"? Prosečan Srbin ima platu 200€, dan i noć grize nokte što oteše duplu krunu. Ovako su i fudbal i vlast slika i prilika naroda.

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Prestanite bre vise da izmisljate da je Partiza1 osvajao sedam uzastopnih titula,a da je gubio od Zvezde !!! To su lazi i izmisljotine !!! Od svoje prve titule u tom nizu ili ti od sezone 2007-8 Partizan je dobio 8 derbija,a izgubio samo dva ! Po redosledu to izgleda ovako :

134 na Marakani 0:2 za Partizan
135 na JNA bilo je 1:1
136 na JNA 2:0 za Partizan
137 na Marakani 1:2 za Partizan
138 na na JNA 1:0 za Partizan
139 na Marakani 0:1 za Partizan
140 na JNA 1:0 za Partizan
141 na Marakani 0:2 za Partizan
142 na JNA 0:1 za Zvezdu
143 na Marakani 3:2 za Zvezdu
144 na JNA 1:0 za Partizan

U tom periodu Partizan u 5 od 7 godina Partizan nije izgubio od Zvezde !

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Prestanite bre vise da izmisljate da je Partiza1 osvajao sedam uzastopnih titula,a da je gubio od Zvezde !!! To su lazi i izmisljotine !!! Od svoje prve titule u tom nizu ili ti od sezone 2007-8 Partizan je dobio 8 derbija,a izgubio samo dva ! Po redosledu to izgleda ovako :

134 na Marakani 0:2 za Partizan
135 na JNA bilo je 1:1
136 na JNA 2:0 za Partizan
137 na Marakani 1:2 za Partizan
138 na na JNA 1:0 za Partizan
139 na Marakani 0:1 za Partizan
140 na JNA 1:0 za Partizan
141 na Marakani 0:2 za Partizan
142 na JNA 0:1 za Zvezdu
143 na Marakani 3:2 za Zvezdu
144 na JNA 1:0 za Partizan

U tom periodu Partizan u 5 od 7 godina nije izgubio od Zvezde !

MaxBunker

pre 6 godina

Toleta niko nije srušio. Otišao je sam i to onda kada je hteo da ode. A po ovim naricanjima ispada da i dalje vlada savezom. Što me ne bi čudilo a ne bi mi ni smetalo ;))