Utorak, 23.05.2017.

16:41

Šeki o Zvezdi: Bili smo primer svima, institucija

Legenda Crvene zvezde i druga 'Zvezdina zvezda' Dragoslav Šekularac rekao je da uprava kluba za svoje propuste traži krivce u drugima.

Izvor:

Šeki o Zvezdi: Bili smo primer svima, institucija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

BBRS

pre 6 godina

Шеки, разумем ја шта говориш.
Хоћеш да кажеш да Звезда треба да гази и осваја титуле и поред крађа и лоповије.
Можда се са тимом у ком си ти играо и могла узети титула али реално Звезда данас нема тај квалитет и не сме да жмури на очигледне узастопне и добро организоване отимачине !!!
Схвати да је у питању организовани криминал, нема шансе неким поштењем или како ти кажеш само на терену фудбалом победити јер су они толико умрежени да буквално купују, отимају и краду од свих клубова!
Па зар ти није довољна чињеница да су неколико последњих утакмица намештали из 2 у 1 (превртања)!!!
Није им довољно да победе, него (вероватно у спрези са кладионицама) још и намештају полувреме-крај !!!
Нажалост нису више стара времена, данас мафија води српски фудбал на челу са савезом и све док ту исту мафију из фсс као из партиз не искоренимо мали клуб ће освајати титуле.

miško

pre 6 godina

Šeki i kapu si promenio pa gori si od trokapića.Kome si ti dao tu izjavu.Toletu, Tegiju, Pantiću, kome muko naša.DEJU MESTO ŠEKIJA ZA ZVEZDINU ZVEZDU.Ne zaslužuje da bude uz rame Rajku i Draganu.

ko-ometator

pre 6 godina

Sekularac je apsolutno u pravu za ponasanje ali ne vidim zasto nije istupio sa nekim komentarom kad su ovi smarali kako se otima za Zvezdu sve dok oni nisu izbili na prvo mesto bio je nevidjen pritisak i sramotno provlacenje Zvezde kroz blato a svi znamo kako je partizan osvajao trofeje zadnjih godina kada su im u upravi sedeli predsednici pola klubova ostatka lige. Tako da Terzic treba da cuti, u pravu je Sekularac. Ali Sekularac je trebao isto tako da kaze da je drzava trebala da reaguje na prelaze i najave namestanja u kljucnim momentima. Ako su svi videli gol aut videli su i divljacko udaranje leonarda i djurdjevica koje se svuda kaznjava kartonima. Posto nije drzava Terzic jeste, sad da li je to radio da bi sacuvao svoju funkciju ili zbog najboljeg interesa kluba u ovom slucaju mislim da je to nebitno jer bi bilo katastrofa posle ovolike hajke i optuzbi niko iz Zvezde ne reaguje i ukaze na neke cinjenice. Zakon o privatizaciji ili ce biti od naseg fudbala ostati amaterizam, a neki bi s'pravom rekli da to vec jeste.

miško

pre 6 godina

Šeki lafe stari, ne ostade od tebe ni Š.Odlazite iz Zvezde svi koji radite protiv interesa našeg tima.Prodajete se za šaku dolara a Zvezda ti je sve dala.Sa godinama se stiče mudrost.Ti nemaš pravo da iznosiš prljav veš.Umesto da nas branši od lopova ti još optužuješ.Pa zar se lopovlukom , smicalicama,sklanjalicama,foliranjem postaje šampion.Mnogi bivši Zvezdaši postadoše veći partizanovci od Toaleta Vučele, Bjeke,FSS,sudija lopova.Svetu i Evropi nedostaje prava Zvezda.

Caca

pre 6 godina

Ja sam grobar, nemam dovoljno godina da se sećam Sekija, ali se sećam Pižona, Duleta Savića, Miloša Šestica, Piksija, Deja, Robija... Ne znam kako je Zvezda osvajala titule u njihovo doba, jer se o tome nije mnogo ni pričalo, ali znam da su uvek bili strah i trepet u Evropi i da niko nike računao na siguran prolaz protiv njih. Sećam se finala kupa UEFA koje je bilo takmičenje jače od danasnje Lige Evrope. U to doba bili su znatno veći i uspešniji klub od nas. A Šeki je, sto se mene tuce, apsolutno u pravu. Terzić samo nastavlja da vodi Zvezdu u propast i možda samo ubrzava taj put. Covek nije vredan komentara i nikako ne bi smeo da bude u Zvezdi. Partizan je u novije vreme i jači i bolje organizovan klub, mada i njima ima više da se zameri nego da se pohvali.

323

pre 6 godina

U medijima su vise celnici kluba nego igraci?? Covek sve objasnio. Inace ja ga se secam kakav je igrac bio. On je zasluzeno legenda CZ. Ali u CZ su oni koji se lepo oblace...

Partizanovac

pre 6 godina

Svaka cast (od A do Sh, sto se sportskog dela tice)... Smeker ostaje smeker, ma kojih godina, i koje god boje da voli... Kada bi bilo vise ovakvih na svim bitnijim mestima u drustvu, imali bi cemu da se nadamo... Jedino sto mi se u celoj izjavi nije dopalo je to sto je izjavio da ce dati glas, ako treba, Terzicu...

Nemanja

pre 6 godina

Svaka cast velikom, po meni najvecem Zvezdinom igracu svih vremena i jednom od najvecih nekadasnje Jugoslavije. Ovo je srz stvari problema. Pokusavaju sakriti sopstveni neuspeh.
Ovakvo ponasanje je nekada bilo normalno kako za Zvezdine tako i za Partizanove igrace i funkcionere. Danas je to izuzetak! Nekada smo u fudbalu bili jaki a danas nas nigde nema pa vi izvucite zakljucke.
Terzicu, zbog ogromne sramote koju si naneo klubu glupostima u saopstenjima, promasajima sa igracima itd. trebas momentalno da napustis Zvezdu. Nekada veliki klub, danas, pod tvojim rukovodstvom jako mali!

ili ili

pre 6 godina

Vidi se šta je stara garda.Šmekerski,gospodski.
Mada... da nije ovog cirkusa po medijima,50 posto bi se
manje gledala liga.Malo je otišla kako kaže Šeki u rijaliti.
Kup između večitih će gledati cela Srbija.Ne zbog tolikog kvaliteta,
već samo zbog tenzije i harange.

Voip

pre 6 godina

Sve što je reko Šeki je u pravu. Zvezda je nekad bila uzor svima, kako u organizaciji kluba tako i na terenu. Ovo danas ne liči ni na šta. Posle ko zna koliko godina ne pada mi na pamet da obnavljam članarinu i sezonsku. Ne mogu više da mučim sebe i da se nadam boljem a ono sve gore. Kad dođe domaćin čovek na čelo FK kao u KK onda se vidimo, do tada srećno.

Grobari Banat

pre 6 godina

Šeki LEGENDA!
Znao je, u sred treninga Zvezde, da ode na trening Partizana i "zakuva" driblanje. Mislim da je više puta odbijao da puca dosuđene penale, jer je verovao u pobedu iz čiste igre! Veliki igrač!
Pozdrav ljudi!

bradina

pre 6 godina

Sunovrat Zvezde poceo je onim hapsenjem Djajica a nastavio se postavljanjem likova koji neznaju,ne vole klub,a i nije im mesto tu!Gde su bivse Zvezdine zvezde - nijedan nije blizu timu,niti ima neku odluku!U komsijskom taboru ipak ne odlucuje sve Vucelic ili Kokeza,pitaju se drugi,odgovornost ili tehniko su bivsi sportisti tog kluba,da ih ne pominjem ovde,ali Seki je u pravu kad kaze da pojacanja Zvezdina nisu opravdala investiciju!Za razliku od komsija gde je Ilijev,kao najodgovorniji za to, doveo u klub 4-5 pojacanja,od kojih Leonarda na primer, sad juri pola Evrope!Zato stoji ono Terzic ne radi dobro,jer Zvezdi treba dobar i jak tim za nastup u Evropi.a ne ispadanje u sezoni kupanja!

Mad4Red

pre 6 godina

Nekada je bilo lepo gledati fudbal, kada su ga igrali oni zbog kojih su bili puni Marakan, JNA, Maksimir, Poljud, Kantrida, Grbavica... Svaka utakmica derbi, svaka utakmica resava prvenstvo... Danas nema zbog koga otici na stadion, naša deca ne igraju, a dodju poluprofi igrači koji zbog lošeg kvaliteta naših izgledaju kao da su Ronaldinjo i Mesi... Tužno je da se sveo nas fudbal na prepucavanje dva kluba, o smesnoj igri cele lige i nasih timova se i ne prica nije bitno... Kada ste videli neku akciju tipa Real Barsa nema toga ni na mapi... Neki gol u stilu Mesija da prodje celu odbramu i da da gol... O kojoj mi ligi pričamo prosek golova smesan, prosek na stadionima i bruka pričato... Dokle da se svadjamo oko Zvezde i Partizana dok neki tamo skupljaju poene a navijaci koji su tu i u dobru i u zlu niko ne sljivi ni dva posto... Kada je lose ovi sa mesta direktora predsednika odu i pobegnu a navijaci ostaju da budu uvek uz klub... Nasa liga ce buti smesna sve dok ne dodje privatizacija i ne hude se znalo ko pije ko placa jednostavno... Pozz svima i zivi bili...

broj 10

pre 6 godina

Nazalost, novim generacijama Terzicev marifetluk je blizi i drazi od Sekijevih majstorija na terenu. Zato nam fudbal strmoglavo propada.

Djole 031

pre 6 godina

Veliki igrac, veliki covek.Tako se prica o najvecem rivalu.Svaka cast i ako sam grobar cenim sve sto si uradio sto svakako nije manir ovih u tvom klubu.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Mandovi Honduras, 23. maj 2017 17:03)
Koliko snage i gluposti treba da covek laze sebe?!
"Partizanovi politicari" su vam uz vatromete dovodili na celo FK one koji su pokrali klupske novce, napravili vam dug od 50-60 miliona €, dovodili priucene trenere, fudbalska "pojacanja" sa po dve leve noge, golmane koji ne razlikuju svoje od protivnickih igraca...
Navika, rodjaci, navika da vam se sklanjaju s gola, daju autogolove, OGROMNO FUDBALSKO NEZNANJE! Pa vama nije vredeo jedan Kleo, jedan Stojkovic koji i danas brani za reprezentaciju!
Da vam Vucic nije otvorio vrata buzdeta nebi postojali vec pre 4-5 godina.
Stvarno ste bolesni!

Sta ucini to Vozdovce Smithe??!

pre 6 godina

Za razliku od Djurovskog, koji je rekao po porekao, Seki je pravi gospodin. On nije za jednokratnu upotrebu. Svaka cast, jedino legende kluba, i Zvezde i Partizana, mogu da vrate zdravo rivalstvo koje je trenutno vrlo zatrovano.

zemun888

pre 6 godina

Citam ove komentare i tuga me hvata!!! Pa te komentare saljite na drugu vest a ne ovu!!! Nisam zvezdas vec Zemunac a pogledajte na netu gde FK Zemun igra sledece sezone? Kao klinca pokojni otac (zakleti ofkovac} vodio me je ha utakmice FKCZ i imao sam priliku da uzivo vidim ovog maestra fudbala na delu uzivo! Mesi je obican trapavac za njega, i da je Seki imalo bio ozbiljan Pele bi se itekako brinuo za svoj status! Vi to niste gledali jer ste ocigledno premladi ali malo postovanja prema legendi! Sta je on to rekao da vi ovako brzopleto reagujete??? CINJENICE: 1.Zvezda je glatko izgubila od Partizana najvazniju utakmicu u prvenstvu bez pokusaja da izbori bar remi! I slag na tortu Vozdovac!!! Ni na jednoj od te 2 utakmice niko se nije zalio na sudijske odluke! 2.Terzic je vec godinu dana v.d. predsednik kluba pod ostavkom jer jadnicak ne moze da nadje zamenu??? 3.Dragan DZajic pocasni predsednik kluba koji se nista ne pita i ovi iz uprave odrzavaju status Quo! Najuriti sve ove likove i staviti DZaju za predsednika i da on izabere saradnike i Zvezda ce procvetati jer covek je pokazao da je klasa i kao fudbaler i kao funkcioner!!! I Partizan pod hitno isto! Dovesti bivse fudbalere a ne politicare! Pa se mozda neko prevari pa pozeli da ih otkupi! Sada ne vrede nista!!! P.S. OFK ispao u 3. ligu a moj otac se verovatno prevrce u grobu!

777

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58)

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja.

Hehe

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave! 
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58) 

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja. 
(777, 23. maj 2017 17:03) 

Kad smo vec kod mrznje, evo da se zna odakle je sve to poteklo !! 

https://youtu.be/kRfkBbSgotg?t=4m28s 

Terzicu ostani !!
(antiDebil, 23. maj 2017 17:23)

Ajde decko bez zivota ne trazi opravdanja za svoju mrznju prema zvezdi znamo da mrzite zvezdu i da isto uce da se Zvezda mrzi od ranih nogu kod vas.Mrznjom se sami hvalite...

Milan

pre 6 godina

Boli me bre uvo i za zvezdu i partizan.Nema nikakve razlike izmedju vas,lopovi ste i jedni i drugi! Djurdjevic nije dobio ni zuti karton zbog udaranja glavom fudbalera radnickog iz Nisa.Znate kako partizanovci zovu Djurdevica ? Srpski Zidan.Treba izbaciti oba kluba minimum u trecu ligu pa nek se tamo frljaju saopstenjima i nek namestaju do mile volje.
A i ova izjava Sekularca je pravi biser,Terzic je sam kriv,ne valja to sto radi,ali ce ipak glasati za njega.Pa ko je ovde lud?

JojicKojic

pre 6 godina

zvezdu nisu unistili zadnjih 25god. politicari nego sami sebe...dzaja i comp. evropska zvezda u kosarci itd...i pomalo partizan ubijanjem u pojam silnim titulama i pobedama....

slobinator

pre 6 godina

sva ta saopštenja služe samo da zamažu oči navijačima.inače je potpuno jasno da su ljudi iz zvezde prodali titulu partizanu jer je tako odlučeno na samom vrhu.

Mandovi Honduras

pre 6 godina

Gospodo Zvezdasi nemojmo da se merimo sa komsijama kao sto to radi Terzic.Oni nama nikada nisu bili svetionik mi smo Evropski klub sa 3 polufinala 56 71 i 92 kao i pobednik Kupa Sampiona 91. Zadnjih 25 godina se planski unistava klub od strane politicara Partizanovaca i poslednjih 4 god. od strane AV ... Proterati sve politicare i placene navijace i onda krenuti sa svojom decom. Terzic treba sam da ode a klub da preuzmu Legende kluba ali bez ''vodja''sa Severa

Genije

pre 6 godina

Ja kao grobar izuzetno poštujem "sekija",Al eto našli su se neki klinci da ga kritikuju zato sto covek govori istinu,ja bi najviše voleo da vam zvezdan bude doživotni predsednik!

Gde mi živimo

pre 6 godina

Gospodine Šekularac,

Dok sam odrastao slušao sam od oca i o vama i o Džajiću, ali i ostalim legendama kako Zvezde tako i Partizana. Moj otac je nekad vrlo rado odlazio na stadione, veliki je Zvezdaš, ali je takođe ispratio i mnoge uspehe Partizana. Nikada nije rekao ružnu reč o njima, a šta danas misli o našem fudbalu ne smem da napišem. Ponekad voli da kaže da se bolji fudbal igrao u nekadašnjim seoskim ligama nego u današnjoj prvoj ligi. Dok sam odrastao, pričao mi je o svim timovima i znao je da nabroji prve postave svih klubova u SFRJ. Danas mislim da ne zna da nabroji 3 igrača. Srpski fudbal više ne gleda, kaže „Neću da se nerviram, gledaću Engleze, Špance, LŠ kao čovek“. Na stadionu nije bio 20 i više godina. Nisam ni ja. Ni ja ne gledam ovu tugu od fudbala. Za Zvezdu i Partizan ne navijam jer neću da se svrstavam. Neću da dajem legitimitet glupim i praznim saopštenjima koja nemaju nikakvu svrhu osim da potpaljuju mržnju i budu izgovor za kriminal. Neću da me neko pljuje ili bije samo zato što nosim dres koji se njemu ne sviđa. Jedino nekad pročitam da li je možda stasao neko vredan da ponese dres reprezentacije. Doduše takvi danas stasavaju na stadionima širom Evrope, ali ne i ovde. Fudbala više nema. Zašto ga nema, možete pitati razne Vučeliće, Terziće, Vazure koji su se izređali. Ili bolje nemojte. Ne priliči legendi kao što ste vi da NJIH uzima u usta. Jedini žal koji imam jeste što nisam gledao vas i vaše prethodnike i savremenike. Sportski pozdrav

PFK

pre 6 godina

E moj Seki, i kod nas je isto, ali ko nam je kriv kad smo sami to dozvolili, da nas prave budalama kojekakvi mesetari i vasarski sibicari.

zvezdas

pre 6 godina

"Mene bi kao funkcionera bilo sramota da su igrači u mojoj senci. To Zvezda nikada sebi nije dozvoljavala, a kada se priča o timu, Zvezdi je potreban tim za Evropu, a ne za Srbiju. Zvezdu samo Evropa čini velikom. Tek tamo se vidi da su svi napadi i optužbe na Savez i njegove institucije, Partizan i ostale klubove, potpuno besmisleni. Zvezdin navijač hoće velike evropske utakmice, a sa ovakvim načinom rada, pogrešnim procenama i stalnim sukobima, to se ne postiže".

To je to. Umesto da se sva energija usmeri ka stvaranju tima, razvoju mladih igraca na koje ce Zvezda moci da se osloni i parira evropskom fudbalu,gubi se vreme.Sve ovo sta se radi, pocev od uprave, gomilanja stranaca zarad neke titule radi prestiza (valjda da bi se imala bolja statistika od komsija)je cisto gubljenje vremena.
Seki je rekao sve.Istinu.

Zar je bitno?

pre 6 godina

Kao Grobar potpisujem svaku rec.Jos da se nadje neko da ovo isto objasni ekipi iz nase uprave.I jedni i drugi napravise rijaliti od fudbala...

djokoblatobran

pre 6 godina

A koga briga sta pricaju iz tabora malog komsije. Izdignite se iz toga, nije to Zvezdin nivo bre!
(Samo tiiii, 23. maj 2017 17:12)

Zaista si u pravu, to nije vas nivo, mnogo ste vi ispod tog nivoa. Nekad ste i bili gore, al sad ste mnogo ispod!

belgrado

pre 6 godina

tako je seki!
ovi terzini botovi i ne znaju ko si ti ?!

ovo su partijske uprave,zato pisu saopstenja svake nedelje,partija im preca od kluba!
ranije su bili komunisti,
ali klubovi su im bili na prvom mestu!!
nemaju ovi manire jednog cvetkovica,pa i zecevica.
sve im je na juris i mi,mi...

zato su tu gde i jesu..

najtuznije je da oni ne vode klub,nego su tu postavljeni zbog ............

Goran

pre 6 godina

Kao matorom Zvezdašu, mene je takođe sramota zbog svega navedenog. Dodao bih i još par stvari: sramota me je kad vidim u kakvu livadu se pretvorio teren na našem stadionu, sramota me je svaki put kada neko izjavi da smo "igrali dobro", pošto dobro nismo igrali već najmanje 10 godina. Sramota me je što dresove koje su nekada nosili Šeki, Pižon, Piksi, Dejo, Džajić i ostali, sada nose neki Mouče, Kanga, Vanga, Banga ili Džamba (i ne, nemam problem što su stranci, nego što ne umeju da se loptaju).. Što se mene tiče, te dresove bih "zamrznuo" sve dok neki novi klinac ne zasluži da ih ponovo obuče. Do tada neka nose brojeve 36, 52 ili 84. Sramota me je kada me neko ubeđuje da je pred nama "važna utakmica" protiv Javora (svaka čast Javoru, ali to bi Zvezda uvek morala lako da rešava). Drugim rečima, sve je naopako. Igraju oni koji ne umeju da igraju, "pravim" navijačima se zovu oni koji su bili ubeđeni da je brazilska Marakana dobila ime po našoj "Marakani", a klubom rukovode ljudi koje niko pametan ne bi izabrao ni za predsednike kućnog saveta u sopstvenoj zgradi. I onda, šta da očekujemo? Gledao sam na toj našoj "Marakani" i Maradonu i Brajtnera i "zubu" Ronalda, ali sada sam doveden u situaciju da iz sveg srca želim da nas Partizan pošteno nakanta u finalu Kupa, ne bi li MOŽDA neko shvatio da ovako dalje ne ide..

trol

pre 6 godina

Sve u svemu i da je Partizan namestio sve. Gde su nama bodovi i pobede? Gde je ta Zvezda od prosle godine strah i trepet koja ima po 20 pobedjenih utakmica za redom. PRODANA! A mi umesto iz nase skole da dovodimo decake ili barem da dovedemo nekog ko vredi u milion pa da osvojimo titulu. A mi dovodimo sve ispusene mustikle da se uigravaju 20 kola. Sramota! I kup cemo izgubiti a onda treba cela uprava napolje !!! Pa da se dovede trener kako valja ( Prosinecki,Lalatovic) a ne ovi dodju 2,3 godine dok ide ide pa cao ajde na cedilo... Sramota ?

Istina ore svega

pre 6 godina

Laz pre svega@ "Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan". 
A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?
(Xman, 23. maj 2017 16:56)

Cinjenice? Taj vas Pantic je govorio prvo kako ce Vojvodina da nas pusti, pa kasnije je bio kriv sudija, pa pricao kako je zvezda sve zatvorila pa kasnije drugu pricu...Te lazi su vama cinjenice?

mali

pre 6 godina

sta je istina a sta laz ajde da ne ulazimo I to,sagledajmo poraz Zvezde u derbiju cija igra je bila vise nego ocajna a da ne pricamo o porazu od Javora(jel Javor?),
dolazimo do Sekijevog zakljucka da te na terenu niko ne moze pobjediti ako si dovoljno dobar,pa niti sudije. Relno iako sam Zvezdas jos s pocetka 70g. moram priznati da se nemas sta buniti kad te dobije onakav protivnik kakav je bio Partizan u derbiju. Sve mjenjati od uprave do igraca. A ove price o namjestanjima sluze za cuvanje STOLICA I podpaljivanje ionako usijanih glava! ZAVADI PA VLADAJ!

zoran

pre 6 godina

Otac mi je pricao da je bio jedan od najvecih fudbalera sa ovih prostora!Ali za mene je njegova fudbalska i ljudska vrednost unistena njegovim angazmanom u FK Obilic.Aktivno je ucestvovao kao trener u sramnom otimanju Zvezdine titule.Pravi navijaci Zvezde pamte otetu titulu!

Parter B

pre 6 godina

Da je ovo izjavio jedan Pižon Petrović,Džajić pa i da poverujem...
Šeki je nažalost odavno svoju materijalnu situiranost stavio u službu onih koji najviše plate,zahvaljujući lošim odlukama u životu,kocki, itd.
Čovek koji je ulazio u Džajinu kancelariju i tražio više novca od onoga što je dobijao kao pomoć kluba na nacionalnu penziju da ne bi pričao "okolo" i novinarima da Dragan Džajić nije "krao"...
Sutra ako Terzić plati više nego Kokeza imaćemo drugačiju izjavu naše bivše Zvezdine zvezde...
Pored njega i Slavnića,pre bi slušao savete jednog Tegeltije,Vujoševića i Vučelića...Sramota te obraza bilo sedi čoveče...
A tastatura grobari se hvataju ovakvih izjava,a nikada u životu nisam čuo ništa slično o njihovim sumnjivim titulama od njihovih navijača,bivših igrača itd.
U pamet se Zvezdaši!!!

antiDebil

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58)

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja.
(777, 23. maj 2017 17:03)

Kad smo vec kod mrznje, evo da se zna odakle je sve to poteklo !!

https://youtu.be/kRfkBbSgotg?t=4m28s

Terzicu ostani !!

dovla_do

pre 6 godina

Kada kao grobar pricam sa svojim drugarom koji je zvezdas i kazem mu da je prvenstvo bilo namesteno u korist zvezde on meni na to odgovara kako namesteno kad nas je vozdovac pobedio? a ja mu kazem prijatelju trebali ste i vozdovac da pobedite ali ste se mnogo ali bas mnogo izblamirali kuci sa Vosom pa je javnost videvsi da zvezda zaista radi nesto sumnjivo izvrsila ogroman pritisak na nju i zvezda je morala tu utaknicu sa vozd da odigra fer( opet je sudija navlacio sa onim ofsajdima) i ona je tu jedinu utakmicu i izgubila, neracunajuci partizan u derbiju pre toga. Da je zvezda malo vestije to uradila protiv vojvodine, da nije bilo onoliko providno zvezda bi osvojila titulu. To upamtite. Za sve ste sami krivi. Imate nesposobnu upravu, loseg trenera(djurovskom sada kapa dole), jako los tim ( sem Plavsica, Donalda,Sikimica,Srnica i mozda Lukovica) ostali kanal teski. Da je realno bilo prvenstvo vi bi za Partizanom zaostajali 30 bodova kao mi za vama prosle godine!

...

pre 6 godina

A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?
(Xman, 23. maj 2017 16:56)

Ako nisi skapirao prljavo je to sto nas nazivate kriminalcima, vi nas? Prljavi su i ti penali svirani u 90% slucajeva u nebitnim utakmicama koje bi dobili i bez njih i crvenih.

Mile

pre 6 godina

Ja samZvezdaš, i čovek je potpuno u pravu. Od Lukića pa dalje mi imamo uzas u upravi, treba biti dostojanstven u pobedi i u porazu, a ovi to ne znaju. Nije ni Partizan ništa bolji u tom smislu, ali to ne treba da bude naš problem. Treba krenuti od sebe u svakom pogledu, i u fudbal vratiti časne ljude koji će biti za primer i ugled mladim generacijama.

webb

pre 6 godina

Nemoj Seki, sad ce Nolan, Batko i ostali da ti objasne kako si ti Vucelin bot...
(navijac, 23. maj 2017 16:45)

Ne on je samo kao Moka Slavnic nezadovoljan €vrima jer ne dobija platu pa mu sad i smetaju saopstenja.

veljo gegelj

pre 6 godina

de ste botine fmpove? celo prvenstvo ste bili prvi i to je bilo ok. a onda izgubite derbi( drugi u sezonia realno da nije bilo obradovica trebali ste sva 3) pa izgubite prvo mesto pa od jednom nista ne valja? najjaca je prica da je vozdovac premiran da vas dobije. brate ako si od nekog bolji onda ga i dobijes pa da mu milion daju. ne razumem u cemu je problem? jednostavno bolji smo od vas isto kao sto ste i vi bolji od nas u kosarci. toje sad tako a ne znaci da ce i sledece godine da bude isto.

Pufta

pre 6 godina

Heroes, Istina pre svega i Hmmm...sva ova tri prva komentara je napisao isti lik. Tacno se vidi isti stil pisanja (cesto koristi tri tacke, nakon toga pocinje sa velikim slovom...)

Nikola

pre 6 godina

Heroes, Istina pre svega i Hmmm...sva ova tri prva komentara je napisao isti lik. Tacno se vidi isti stil pisanja (cesto koristi tri tacke, nakon toga pocinje sa velikim slovom...)
(Pufta, 23. maj 2017 16:55)

Pa to se moze reci za svaki komentar navijaca partizana svaki komentar izgleda kao da je iz istog mozga izasao..

webb

pre 6 godina

Seki gde si bio kada je taj Terzic cutao a ovi napadali zvezdu svim silama i snimali emisije gde su najstrasnije pljuvali po tvom klubu pa to je bilo gore od svakog saopstenja?? Gde si bio da stanes u odbranu zvezde?? Sekularac fudbalski Moka Slavnic.

загор

pre 6 godina

да ли је реално да и терзић има ботове по форумима и порталима? интернет је постао бесмислен...

Xman

pre 6 godina

Laz pre svega@ "Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan".
A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?

Istina pre svega

pre 6 godina

Sekularac kao i svaki "Realni zvezdas" zna samo polovicnu istinu a to je da je pre Terzica i njegove prve konferencije i poraza od Vozdovca, Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan koju su svi prenosili odjednom, a to su svi zaboravili...Zar su svi zaboravili da smo sve zatvorili i da ce Zvezda "osvojiti kao Obilic" Pa kako su se javljali Iljev,Vucelic, Monir i slicni...Pa su objavljivali telefone sudija pa im pretili dok su pobedjivali iz 2 u 1 i penale...Sve se to zaboravilo ali eto zvezdin manir je los ali je zato Vucelicev manir dobar?

Kakogod

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!

antiDebil

pre 6 godina

"Nemam ništa protiv Terzića, dobiće moj glas, ako treba. Lepo se oblači, ima stila, vidim i energiju, ali on mora da zna da ovo što sada radi nije dobro za Crvenu zvezdu.

Sve ovo sto je prethodno izgovoreno je ponisteno ovom recenicom. Nema nista protiv Terzica ? Dobice njegov glas ? Pa zar je bitno kako se oblaci ili koga je doveo ? Izbacice te iz kluba ako bi imao nesto protiv Terzica ? Pa neka te izbace, bar ces necemu ostati dosledan i neces se slizati.
Ustvari najbolje bi bilo da Sekularac i svi ostali nemaju nista protiv Terzica i da on ostane sto duze u zvezdani !!

UCHTBC

pre 6 godina

Pa realno, bio je to i manir i pre...

Potrazite "Zašto volim... Dragoslav Šekularac - Momčilo Vukotić - YouTube"

Sekularac govori o tome kako su ga u Zvezdi ucili da vise mrzi Partizan nego da voli Zvezdu.

NikolaSrb

pre 6 godina

Vidis Seki uprava ta tvoja zvezda koja je bila najveca takodje pljuju ovi partizanovci posto oni nemaju realne navijace vec samo one koji mrze zvezdu, zato govore da nisi ti donosio titule vec je to Krcun ,Bugarcic, Udba...tako da dodjemo na isto, kako god da se ponasano sa ili bez saopstenja..Oni ce naci razlog da mrze i tebe i kompletan klub tako da otvori oci.

загор

pre 6 godina

да ли је реално да и терзић има ботове по форумима и порталима? интернет је постао бесмислен...

Genije

pre 6 godina

Ja kao grobar izuzetno poštujem "sekija",Al eto našli su se neki klinci da ga kritikuju zato sto covek govori istinu,ja bi najviše voleo da vam zvezdan bude doživotni predsednik!

Zar je bitno?

pre 6 godina

Kao Grobar potpisujem svaku rec.Jos da se nadje neko da ovo isto objasni ekipi iz nase uprave.I jedni i drugi napravise rijaliti od fudbala...

antiDebil

pre 6 godina

"Nemam ništa protiv Terzića, dobiće moj glas, ako treba. Lepo se oblači, ima stila, vidim i energiju, ali on mora da zna da ovo što sada radi nije dobro za Crvenu zvezdu.

Sve ovo sto je prethodno izgovoreno je ponisteno ovom recenicom. Nema nista protiv Terzica ? Dobice njegov glas ? Pa zar je bitno kako se oblaci ili koga je doveo ? Izbacice te iz kluba ako bi imao nesto protiv Terzica ? Pa neka te izbace, bar ces necemu ostati dosledan i neces se slizati.
Ustvari najbolje bi bilo da Sekularac i svi ostali nemaju nista protiv Terzica i da on ostane sto duze u zvezdani !!

Goran

pre 6 godina

Kao matorom Zvezdašu, mene je takođe sramota zbog svega navedenog. Dodao bih i još par stvari: sramota me je kad vidim u kakvu livadu se pretvorio teren na našem stadionu, sramota me je svaki put kada neko izjavi da smo "igrali dobro", pošto dobro nismo igrali već najmanje 10 godina. Sramota me je što dresove koje su nekada nosili Šeki, Pižon, Piksi, Dejo, Džajić i ostali, sada nose neki Mouče, Kanga, Vanga, Banga ili Džamba (i ne, nemam problem što su stranci, nego što ne umeju da se loptaju).. Što se mene tiče, te dresove bih "zamrznuo" sve dok neki novi klinac ne zasluži da ih ponovo obuče. Do tada neka nose brojeve 36, 52 ili 84. Sramota me je kada me neko ubeđuje da je pred nama "važna utakmica" protiv Javora (svaka čast Javoru, ali to bi Zvezda uvek morala lako da rešava). Drugim rečima, sve je naopako. Igraju oni koji ne umeju da igraju, "pravim" navijačima se zovu oni koji su bili ubeđeni da je brazilska Marakana dobila ime po našoj "Marakani", a klubom rukovode ljudi koje niko pametan ne bi izabrao ni za predsednike kućnog saveta u sopstvenoj zgradi. I onda, šta da očekujemo? Gledao sam na toj našoj "Marakani" i Maradonu i Brajtnera i "zubu" Ronalda, ali sada sam doveden u situaciju da iz sveg srca želim da nas Partizan pošteno nakanta u finalu Kupa, ne bi li MOŽDA neko shvatio da ovako dalje ne ide..

Gde mi živimo

pre 6 godina

Gospodine Šekularac,

Dok sam odrastao slušao sam od oca i o vama i o Džajiću, ali i ostalim legendama kako Zvezde tako i Partizana. Moj otac je nekad vrlo rado odlazio na stadione, veliki je Zvezdaš, ali je takođe ispratio i mnoge uspehe Partizana. Nikada nije rekao ružnu reč o njima, a šta danas misli o našem fudbalu ne smem da napišem. Ponekad voli da kaže da se bolji fudbal igrao u nekadašnjim seoskim ligama nego u današnjoj prvoj ligi. Dok sam odrastao, pričao mi je o svim timovima i znao je da nabroji prve postave svih klubova u SFRJ. Danas mislim da ne zna da nabroji 3 igrača. Srpski fudbal više ne gleda, kaže „Neću da se nerviram, gledaću Engleze, Špance, LŠ kao čovek“. Na stadionu nije bio 20 i više godina. Nisam ni ja. Ni ja ne gledam ovu tugu od fudbala. Za Zvezdu i Partizan ne navijam jer neću da se svrstavam. Neću da dajem legitimitet glupim i praznim saopštenjima koja nemaju nikakvu svrhu osim da potpaljuju mržnju i budu izgovor za kriminal. Neću da me neko pljuje ili bije samo zato što nosim dres koji se njemu ne sviđa. Jedino nekad pročitam da li je možda stasao neko vredan da ponese dres reprezentacije. Doduše takvi danas stasavaju na stadionima širom Evrope, ali ne i ovde. Fudbala više nema. Zašto ga nema, možete pitati razne Vučeliće, Terziće, Vazure koji su se izređali. Ili bolje nemojte. Ne priliči legendi kao što ste vi da NJIH uzima u usta. Jedini žal koji imam jeste što nisam gledao vas i vaše prethodnike i savremenike. Sportski pozdrav

UCHTBC

pre 6 godina

Pa realno, bio je to i manir i pre...

Potrazite "Zašto volim... Dragoslav Šekularac - Momčilo Vukotić - YouTube"

Sekularac govori o tome kako su ga u Zvezdi ucili da vise mrzi Partizan nego da voli Zvezdu.

Xman

pre 6 godina

Laz pre svega@ "Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan".
A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?

Sta ucini to Vozdovce Smithe??!

pre 6 godina

Za razliku od Djurovskog, koji je rekao po porekao, Seki je pravi gospodin. On nije za jednokratnu upotrebu. Svaka cast, jedino legende kluba, i Zvezde i Partizana, mogu da vrate zdravo rivalstvo koje je trenutno vrlo zatrovano.

Djole 031

pre 6 godina

Veliki igrac, veliki covek.Tako se prica o najvecem rivalu.Svaka cast i ako sam grobar cenim sve sto si uradio sto svakako nije manir ovih u tvom klubu.

zvezdas

pre 6 godina

"Mene bi kao funkcionera bilo sramota da su igrači u mojoj senci. To Zvezda nikada sebi nije dozvoljavala, a kada se priča o timu, Zvezdi je potreban tim za Evropu, a ne za Srbiju. Zvezdu samo Evropa čini velikom. Tek tamo se vidi da su svi napadi i optužbe na Savez i njegove institucije, Partizan i ostale klubove, potpuno besmisleni. Zvezdin navijač hoće velike evropske utakmice, a sa ovakvim načinom rada, pogrešnim procenama i stalnim sukobima, to se ne postiže".

To je to. Umesto da se sva energija usmeri ka stvaranju tima, razvoju mladih igraca na koje ce Zvezda moci da se osloni i parira evropskom fudbalu,gubi se vreme.Sve ovo sta se radi, pocev od uprave, gomilanja stranaca zarad neke titule radi prestiza (valjda da bi se imala bolja statistika od komsija)je cisto gubljenje vremena.
Seki je rekao sve.Istinu.

veljo gegelj

pre 6 godina

de ste botine fmpove? celo prvenstvo ste bili prvi i to je bilo ok. a onda izgubite derbi( drugi u sezonia realno da nije bilo obradovica trebali ste sva 3) pa izgubite prvo mesto pa od jednom nista ne valja? najjaca je prica da je vozdovac premiran da vas dobije. brate ako si od nekog bolji onda ga i dobijes pa da mu milion daju. ne razumem u cemu je problem? jednostavno bolji smo od vas isto kao sto ste i vi bolji od nas u kosarci. toje sad tako a ne znaci da ce i sledece godine da bude isto.

Mile

pre 6 godina

Ja samZvezdaš, i čovek je potpuno u pravu. Od Lukića pa dalje mi imamo uzas u upravi, treba biti dostojanstven u pobedi i u porazu, a ovi to ne znaju. Nije ni Partizan ništa bolji u tom smislu, ali to ne treba da bude naš problem. Treba krenuti od sebe u svakom pogledu, i u fudbal vratiti časne ljude koji će biti za primer i ugled mladim generacijama.

Grobari Banat

pre 6 godina

Šeki LEGENDA!
Znao je, u sred treninga Zvezde, da ode na trening Partizana i "zakuva" driblanje. Mislim da je više puta odbijao da puca dosuđene penale, jer je verovao u pobedu iz čiste igre! Veliki igrač!
Pozdrav ljudi!

broj 10

pre 6 godina

Nazalost, novim generacijama Terzicev marifetluk je blizi i drazi od Sekijevih majstorija na terenu. Zato nam fudbal strmoglavo propada.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Mandovi Honduras, 23. maj 2017 17:03)
Koliko snage i gluposti treba da covek laze sebe?!
"Partizanovi politicari" su vam uz vatromete dovodili na celo FK one koji su pokrali klupske novce, napravili vam dug od 50-60 miliona €, dovodili priucene trenere, fudbalska "pojacanja" sa po dve leve noge, golmane koji ne razlikuju svoje od protivnickih igraca...
Navika, rodjaci, navika da vam se sklanjaju s gola, daju autogolove, OGROMNO FUDBALSKO NEZNANJE! Pa vama nije vredeo jedan Kleo, jedan Stojkovic koji i danas brani za reprezentaciju!
Da vam Vucic nije otvorio vrata buzdeta nebi postojali vec pre 4-5 godina.
Stvarno ste bolesni!

Kakogod

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!

Caca

pre 6 godina

Ja sam grobar, nemam dovoljno godina da se sećam Sekija, ali se sećam Pižona, Duleta Savića, Miloša Šestica, Piksija, Deja, Robija... Ne znam kako je Zvezda osvajala titule u njihovo doba, jer se o tome nije mnogo ni pričalo, ali znam da su uvek bili strah i trepet u Evropi i da niko nike računao na siguran prolaz protiv njih. Sećam se finala kupa UEFA koje je bilo takmičenje jače od danasnje Lige Evrope. U to doba bili su znatno veći i uspešniji klub od nas. A Šeki je, sto se mene tuce, apsolutno u pravu. Terzić samo nastavlja da vodi Zvezdu u propast i možda samo ubrzava taj put. Covek nije vredan komentara i nikako ne bi smeo da bude u Zvezdi. Partizan je u novije vreme i jači i bolje organizovan klub, mada i njima ima više da se zameri nego da se pohvali.

djokoblatobran

pre 6 godina

A koga briga sta pricaju iz tabora malog komsije. Izdignite se iz toga, nije to Zvezdin nivo bre!
(Samo tiiii, 23. maj 2017 17:12)

Zaista si u pravu, to nije vas nivo, mnogo ste vi ispod tog nivoa. Nekad ste i bili gore, al sad ste mnogo ispod!

dovla_do

pre 6 godina

Kada kao grobar pricam sa svojim drugarom koji je zvezdas i kazem mu da je prvenstvo bilo namesteno u korist zvezde on meni na to odgovara kako namesteno kad nas je vozdovac pobedio? a ja mu kazem prijatelju trebali ste i vozdovac da pobedite ali ste se mnogo ali bas mnogo izblamirali kuci sa Vosom pa je javnost videvsi da zvezda zaista radi nesto sumnjivo izvrsila ogroman pritisak na nju i zvezda je morala tu utaknicu sa vozd da odigra fer( opet je sudija navlacio sa onim ofsajdima) i ona je tu jedinu utakmicu i izgubila, neracunajuci partizan u derbiju pre toga. Da je zvezda malo vestije to uradila protiv vojvodine, da nije bilo onoliko providno zvezda bi osvojila titulu. To upamtite. Za sve ste sami krivi. Imate nesposobnu upravu, loseg trenera(djurovskom sada kapa dole), jako los tim ( sem Plavsica, Donalda,Sikimica,Srnica i mozda Lukovica) ostali kanal teski. Da je realno bilo prvenstvo vi bi za Partizanom zaostajali 30 bodova kao mi za vama prosle godine!

zemun888

pre 6 godina

Citam ove komentare i tuga me hvata!!! Pa te komentare saljite na drugu vest a ne ovu!!! Nisam zvezdas vec Zemunac a pogledajte na netu gde FK Zemun igra sledece sezone? Kao klinca pokojni otac (zakleti ofkovac} vodio me je ha utakmice FKCZ i imao sam priliku da uzivo vidim ovog maestra fudbala na delu uzivo! Mesi je obican trapavac za njega, i da je Seki imalo bio ozbiljan Pele bi se itekako brinuo za svoj status! Vi to niste gledali jer ste ocigledno premladi ali malo postovanja prema legendi! Sta je on to rekao da vi ovako brzopleto reagujete??? CINJENICE: 1.Zvezda je glatko izgubila od Partizana najvazniju utakmicu u prvenstvu bez pokusaja da izbori bar remi! I slag na tortu Vozdovac!!! Ni na jednoj od te 2 utakmice niko se nije zalio na sudijske odluke! 2.Terzic je vec godinu dana v.d. predsednik kluba pod ostavkom jer jadnicak ne moze da nadje zamenu??? 3.Dragan DZajic pocasni predsednik kluba koji se nista ne pita i ovi iz uprave odrzavaju status Quo! Najuriti sve ove likove i staviti DZaju za predsednika i da on izabere saradnike i Zvezda ce procvetati jer covek je pokazao da je klasa i kao fudbaler i kao funkcioner!!! I Partizan pod hitno isto! Dovesti bivse fudbalere a ne politicare! Pa se mozda neko prevari pa pozeli da ih otkupi! Sada ne vrede nista!!! P.S. OFK ispao u 3. ligu a moj otac se verovatno prevrce u grobu!

323

pre 6 godina

U medijima su vise celnici kluba nego igraci?? Covek sve objasnio. Inace ja ga se secam kakav je igrac bio. On je zasluzeno legenda CZ. Ali u CZ su oni koji se lepo oblace...

ili ili

pre 6 godina

Vidi se šta je stara garda.Šmekerski,gospodski.
Mada... da nije ovog cirkusa po medijima,50 posto bi se
manje gledala liga.Malo je otišla kako kaže Šeki u rijaliti.
Kup između večitih će gledati cela Srbija.Ne zbog tolikog kvaliteta,
već samo zbog tenzije i harange.

PFK

pre 6 godina

E moj Seki, i kod nas je isto, ali ko nam je kriv kad smo sami to dozvolili, da nas prave budalama kojekakvi mesetari i vasarski sibicari.

belgrado

pre 6 godina

tako je seki!
ovi terzini botovi i ne znaju ko si ti ?!

ovo su partijske uprave,zato pisu saopstenja svake nedelje,partija im preca od kluba!
ranije su bili komunisti,
ali klubovi su im bili na prvom mestu!!
nemaju ovi manire jednog cvetkovica,pa i zecevica.
sve im je na juris i mi,mi...

zato su tu gde i jesu..

najtuznije je da oni ne vode klub,nego su tu postavljeni zbog ............

bradina

pre 6 godina

Sunovrat Zvezde poceo je onim hapsenjem Djajica a nastavio se postavljanjem likova koji neznaju,ne vole klub,a i nije im mesto tu!Gde su bivse Zvezdine zvezde - nijedan nije blizu timu,niti ima neku odluku!U komsijskom taboru ipak ne odlucuje sve Vucelic ili Kokeza,pitaju se drugi,odgovornost ili tehniko su bivsi sportisti tog kluba,da ih ne pominjem ovde,ali Seki je u pravu kad kaze da pojacanja Zvezdina nisu opravdala investiciju!Za razliku od komsija gde je Ilijev,kao najodgovorniji za to, doveo u klub 4-5 pojacanja,od kojih Leonarda na primer, sad juri pola Evrope!Zato stoji ono Terzic ne radi dobro,jer Zvezdi treba dobar i jak tim za nastup u Evropi.a ne ispadanje u sezoni kupanja!

Istina pre svega

pre 6 godina

Sekularac kao i svaki "Realni zvezdas" zna samo polovicnu istinu a to je da je pre Terzica i njegove prve konferencije i poraza od Vozdovca, Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan koju su svi prenosili odjednom, a to su svi zaboravili...Zar su svi zaboravili da smo sve zatvorili i da ce Zvezda "osvojiti kao Obilic" Pa kako su se javljali Iljev,Vucelic, Monir i slicni...Pa su objavljivali telefone sudija pa im pretili dok su pobedjivali iz 2 u 1 i penale...Sve se to zaboravilo ali eto zvezdin manir je los ali je zato Vucelicev manir dobar?

Partizanovac

pre 6 godina

Svaka cast (od A do Sh, sto se sportskog dela tice)... Smeker ostaje smeker, ma kojih godina, i koje god boje da voli... Kada bi bilo vise ovakvih na svim bitnijim mestima u drustvu, imali bi cemu da se nadamo... Jedino sto mi se u celoj izjavi nije dopalo je to sto je izjavio da ce dati glas, ako treba, Terzicu...

trol

pre 6 godina

Sve u svemu i da je Partizan namestio sve. Gde su nama bodovi i pobede? Gde je ta Zvezda od prosle godine strah i trepet koja ima po 20 pobedjenih utakmica za redom. PRODANA! A mi umesto iz nase skole da dovodimo decake ili barem da dovedemo nekog ko vredi u milion pa da osvojimo titulu. A mi dovodimo sve ispusene mustikle da se uigravaju 20 kola. Sramota! I kup cemo izgubiti a onda treba cela uprava napolje !!! Pa da se dovede trener kako valja ( Prosinecki,Lalatovic) a ne ovi dodju 2,3 godine dok ide ide pa cao ajde na cedilo... Sramota ?

JojicKojic

pre 6 godina

zvezdu nisu unistili zadnjih 25god. politicari nego sami sebe...dzaja i comp. evropska zvezda u kosarci itd...i pomalo partizan ubijanjem u pojam silnim titulama i pobedama....

Milan

pre 6 godina

Boli me bre uvo i za zvezdu i partizan.Nema nikakve razlike izmedju vas,lopovi ste i jedni i drugi! Djurdjevic nije dobio ni zuti karton zbog udaranja glavom fudbalera radnickog iz Nisa.Znate kako partizanovci zovu Djurdevica ? Srpski Zidan.Treba izbaciti oba kluba minimum u trecu ligu pa nek se tamo frljaju saopstenjima i nek namestaju do mile volje.
A i ova izjava Sekularca je pravi biser,Terzic je sam kriv,ne valja to sto radi,ali ce ipak glasati za njega.Pa ko je ovde lud?

mali

pre 6 godina

sta je istina a sta laz ajde da ne ulazimo I to,sagledajmo poraz Zvezde u derbiju cija igra je bila vise nego ocajna a da ne pricamo o porazu od Javora(jel Javor?),
dolazimo do Sekijevog zakljucka da te na terenu niko ne moze pobjediti ako si dovoljno dobar,pa niti sudije. Relno iako sam Zvezdas jos s pocetka 70g. moram priznati da se nemas sta buniti kad te dobije onakav protivnik kakav je bio Partizan u derbiju. Sve mjenjati od uprave do igraca. A ove price o namjestanjima sluze za cuvanje STOLICA I podpaljivanje ionako usijanih glava! ZAVADI PA VLADAJ!

Nemanja

pre 6 godina

Svaka cast velikom, po meni najvecem Zvezdinom igracu svih vremena i jednom od najvecih nekadasnje Jugoslavije. Ovo je srz stvari problema. Pokusavaju sakriti sopstveni neuspeh.
Ovakvo ponasanje je nekada bilo normalno kako za Zvezdine tako i za Partizanove igrace i funkcionere. Danas je to izuzetak! Nekada smo u fudbalu bili jaki a danas nas nigde nema pa vi izvucite zakljucke.
Terzicu, zbog ogromne sramote koju si naneo klubu glupostima u saopstenjima, promasajima sa igracima itd. trebas momentalno da napustis Zvezdu. Nekada veliki klub, danas, pod tvojim rukovodstvom jako mali!

Pufta

pre 6 godina

Heroes, Istina pre svega i Hmmm...sva ova tri prva komentara je napisao isti lik. Tacno se vidi isti stil pisanja (cesto koristi tri tacke, nakon toga pocinje sa velikim slovom...)

Mad4Red

pre 6 godina

Nekada je bilo lepo gledati fudbal, kada su ga igrali oni zbog kojih su bili puni Marakan, JNA, Maksimir, Poljud, Kantrida, Grbavica... Svaka utakmica derbi, svaka utakmica resava prvenstvo... Danas nema zbog koga otici na stadion, naša deca ne igraju, a dodju poluprofi igrači koji zbog lošeg kvaliteta naših izgledaju kao da su Ronaldinjo i Mesi... Tužno je da se sveo nas fudbal na prepucavanje dva kluba, o smesnoj igri cele lige i nasih timova se i ne prica nije bitno... Kada ste videli neku akciju tipa Real Barsa nema toga ni na mapi... Neki gol u stilu Mesija da prodje celu odbramu i da da gol... O kojoj mi ligi pričamo prosek golova smesan, prosek na stadionima i bruka pričato... Dokle da se svadjamo oko Zvezde i Partizana dok neki tamo skupljaju poene a navijaci koji su tu i u dobru i u zlu niko ne sljivi ni dva posto... Kada je lose ovi sa mesta direktora predsednika odu i pobegnu a navijaci ostaju da budu uvek uz klub... Nasa liga ce buti smesna sve dok ne dodje privatizacija i ne hude se znalo ko pije ko placa jednostavno... Pozz svima i zivi bili...

Mandovi Honduras

pre 6 godina

Gospodo Zvezdasi nemojmo da se merimo sa komsijama kao sto to radi Terzic.Oni nama nikada nisu bili svetionik mi smo Evropski klub sa 3 polufinala 56 71 i 92 kao i pobednik Kupa Sampiona 91. Zadnjih 25 godina se planski unistava klub od strane politicara Partizanovaca i poslednjih 4 god. od strane AV ... Proterati sve politicare i placene navijace i onda krenuti sa svojom decom. Terzic treba sam da ode a klub da preuzmu Legende kluba ali bez ''vodja''sa Severa

Voip

pre 6 godina

Sve što je reko Šeki je u pravu. Zvezda je nekad bila uzor svima, kako u organizaciji kluba tako i na terenu. Ovo danas ne liči ni na šta. Posle ko zna koliko godina ne pada mi na pamet da obnavljam članarinu i sezonsku. Ne mogu više da mučim sebe i da se nadam boljem a ono sve gore. Kad dođe domaćin čovek na čelo FK kao u KK onda se vidimo, do tada srećno.

slobinator

pre 6 godina

sva ta saopštenja služe samo da zamažu oči navijačima.inače je potpuno jasno da su ljudi iz zvezde prodali titulu partizanu jer je tako odlučeno na samom vrhu.

antiDebil

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58)

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja.
(777, 23. maj 2017 17:03)

Kad smo vec kod mrznje, evo da se zna odakle je sve to poteklo !!

https://youtu.be/kRfkBbSgotg?t=4m28s

Terzicu ostani !!

777

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58)

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja.

zoran

pre 6 godina

Otac mi je pricao da je bio jedan od najvecih fudbalera sa ovih prostora!Ali za mene je njegova fudbalska i ljudska vrednost unistena njegovim angazmanom u FK Obilic.Aktivno je ucestvovao kao trener u sramnom otimanju Zvezdine titule.Pravi navijaci Zvezde pamte otetu titulu!

NikolaSrb

pre 6 godina

Vidis Seki uprava ta tvoja zvezda koja je bila najveca takodje pljuju ovi partizanovci posto oni nemaju realne navijace vec samo one koji mrze zvezdu, zato govore da nisi ti donosio titule vec je to Krcun ,Bugarcic, Udba...tako da dodjemo na isto, kako god da se ponasano sa ili bez saopstenja..Oni ce naci razlog da mrze i tebe i kompletan klub tako da otvori oci.

Parter B

pre 6 godina

Da je ovo izjavio jedan Pižon Petrović,Džajić pa i da poverujem...
Šeki je nažalost odavno svoju materijalnu situiranost stavio u službu onih koji najviše plate,zahvaljujući lošim odlukama u životu,kocki, itd.
Čovek koji je ulazio u Džajinu kancelariju i tražio više novca od onoga što je dobijao kao pomoć kluba na nacionalnu penziju da ne bi pričao "okolo" i novinarima da Dragan Džajić nije "krao"...
Sutra ako Terzić plati više nego Kokeza imaćemo drugačiju izjavu naše bivše Zvezdine zvezde...
Pored njega i Slavnića,pre bi slušao savete jednog Tegeltije,Vujoševića i Vučelića...Sramota te obraza bilo sedi čoveče...
A tastatura grobari se hvataju ovakvih izjava,a nikada u životu nisam čuo ništa slično o njihovim sumnjivim titulama od njihovih navijača,bivših igrača itd.
U pamet se Zvezdaši!!!

Istina ore svega

pre 6 godina

Laz pre svega@ "Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan". 
A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?
(Xman, 23. maj 2017 16:56)

Cinjenice? Taj vas Pantic je govorio prvo kako ce Vojvodina da nas pusti, pa kasnije je bio kriv sudija, pa pricao kako je zvezda sve zatvorila pa kasnije drugu pricu...Te lazi su vama cinjenice?

Hehe

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave! 
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58) 

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja. 
(777, 23. maj 2017 17:03) 

Kad smo vec kod mrznje, evo da se zna odakle je sve to poteklo !! 

https://youtu.be/kRfkBbSgotg?t=4m28s 

Terzicu ostani !!
(antiDebil, 23. maj 2017 17:23)

Ajde decko bez zivota ne trazi opravdanja za svoju mrznju prema zvezdi znamo da mrzite zvezdu i da isto uce da se Zvezda mrzi od ranih nogu kod vas.Mrznjom se sami hvalite...

webb

pre 6 godina

Seki gde si bio kada je taj Terzic cutao a ovi napadali zvezdu svim silama i snimali emisije gde su najstrasnije pljuvali po tvom klubu pa to je bilo gore od svakog saopstenja?? Gde si bio da stanes u odbranu zvezde?? Sekularac fudbalski Moka Slavnic.

webb

pre 6 godina

Nemoj Seki, sad ce Nolan, Batko i ostali da ti objasne kako si ti Vucelin bot...
(navijac, 23. maj 2017 16:45)

Ne on je samo kao Moka Slavnic nezadovoljan €vrima jer ne dobija platu pa mu sad i smetaju saopstenja.

Nikola

pre 6 godina

Heroes, Istina pre svega i Hmmm...sva ova tri prva komentara je napisao isti lik. Tacno se vidi isti stil pisanja (cesto koristi tri tacke, nakon toga pocinje sa velikim slovom...)
(Pufta, 23. maj 2017 16:55)

Pa to se moze reci za svaki komentar navijaca partizana svaki komentar izgleda kao da je iz istog mozga izasao..

...

pre 6 godina

A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?
(Xman, 23. maj 2017 16:56)

Ako nisi skapirao prljavo je to sto nas nazivate kriminalcima, vi nas? Prljavi su i ti penali svirani u 90% slucajeva u nebitnim utakmicama koje bi dobili i bez njih i crvenih.

ko-ometator

pre 6 godina

Sekularac je apsolutno u pravu za ponasanje ali ne vidim zasto nije istupio sa nekim komentarom kad su ovi smarali kako se otima za Zvezdu sve dok oni nisu izbili na prvo mesto bio je nevidjen pritisak i sramotno provlacenje Zvezde kroz blato a svi znamo kako je partizan osvajao trofeje zadnjih godina kada su im u upravi sedeli predsednici pola klubova ostatka lige. Tako da Terzic treba da cuti, u pravu je Sekularac. Ali Sekularac je trebao isto tako da kaze da je drzava trebala da reaguje na prelaze i najave namestanja u kljucnim momentima. Ako su svi videli gol aut videli su i divljacko udaranje leonarda i djurdjevica koje se svuda kaznjava kartonima. Posto nije drzava Terzic jeste, sad da li je to radio da bi sacuvao svoju funkciju ili zbog najboljeg interesa kluba u ovom slucaju mislim da je to nebitno jer bi bilo katastrofa posle ovolike hajke i optuzbi niko iz Zvezde ne reaguje i ukaze na neke cinjenice. Zakon o privatizaciji ili ce biti od naseg fudbala ostati amaterizam, a neki bi s'pravom rekli da to vec jeste.

miško

pre 6 godina

Šeki lafe stari, ne ostade od tebe ni Š.Odlazite iz Zvezde svi koji radite protiv interesa našeg tima.Prodajete se za šaku dolara a Zvezda ti je sve dala.Sa godinama se stiče mudrost.Ti nemaš pravo da iznosiš prljav veš.Umesto da nas branši od lopova ti još optužuješ.Pa zar se lopovlukom , smicalicama,sklanjalicama,foliranjem postaje šampion.Mnogi bivši Zvezdaši postadoše veći partizanovci od Toaleta Vučele, Bjeke,FSS,sudija lopova.Svetu i Evropi nedostaje prava Zvezda.

BBRS

pre 6 godina

Шеки, разумем ја шта говориш.
Хоћеш да кажеш да Звезда треба да гази и осваја титуле и поред крађа и лоповије.
Можда се са тимом у ком си ти играо и могла узети титула али реално Звезда данас нема тај квалитет и не сме да жмури на очигледне узастопне и добро организоване отимачине !!!
Схвати да је у питању организовани криминал, нема шансе неким поштењем или како ти кажеш само на терену фудбалом победити јер су они толико умрежени да буквално купују, отимају и краду од свих клубова!
Па зар ти није довољна чињеница да су неколико последњих утакмица намештали из 2 у 1 (превртања)!!!
Није им довољно да победе, него (вероватно у спрези са кладионицама) још и намештају полувреме-крај !!!
Нажалост нису више стара времена, данас мафија води српски фудбал на челу са савезом и све док ту исту мафију из фсс као из партиз не искоренимо мали клуб ће освајати титуле.

miško

pre 6 godina

Šeki i kapu si promenio pa gori si od trokapića.Kome si ti dao tu izjavu.Toletu, Tegiju, Pantiću, kome muko naša.DEJU MESTO ŠEKIJA ZA ZVEZDINU ZVEZDU.Ne zaslužuje da bude uz rame Rajku i Draganu.

Istina pre svega

pre 6 godina

Sekularac kao i svaki "Realni zvezdas" zna samo polovicnu istinu a to je da je pre Terzica i njegove prve konferencije i poraza od Vozdovca, Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan koju su svi prenosili odjednom, a to su svi zaboravili...Zar su svi zaboravili da smo sve zatvorili i da ce Zvezda "osvojiti kao Obilic" Pa kako su se javljali Iljev,Vucelic, Monir i slicni...Pa su objavljivali telefone sudija pa im pretili dok su pobedjivali iz 2 u 1 i penale...Sve se to zaboravilo ali eto zvezdin manir je los ali je zato Vucelicev manir dobar?

webb

pre 6 godina

Seki gde si bio kada je taj Terzic cutao a ovi napadali zvezdu svim silama i snimali emisije gde su najstrasnije pljuvali po tvom klubu pa to je bilo gore od svakog saopstenja?? Gde si bio da stanes u odbranu zvezde?? Sekularac fudbalski Moka Slavnic.

webb

pre 6 godina

Nemoj Seki, sad ce Nolan, Batko i ostali da ti objasne kako si ti Vucelin bot...
(navijac, 23. maj 2017 16:45)

Ne on je samo kao Moka Slavnic nezadovoljan €vrima jer ne dobija platu pa mu sad i smetaju saopstenja.

miško

pre 6 godina

Šeki i kapu si promenio pa gori si od trokapića.Kome si ti dao tu izjavu.Toletu, Tegiju, Pantiću, kome muko naša.DEJU MESTO ŠEKIJA ZA ZVEZDINU ZVEZDU.Ne zaslužuje da bude uz rame Rajku i Draganu.

NikolaSrb

pre 6 godina

Vidis Seki uprava ta tvoja zvezda koja je bila najveca takodje pljuju ovi partizanovci posto oni nemaju realne navijace vec samo one koji mrze zvezdu, zato govore da nisi ti donosio titule vec je to Krcun ,Bugarcic, Udba...tako da dodjemo na isto, kako god da se ponasano sa ili bez saopstenja..Oni ce naci razlog da mrze i tebe i kompletan klub tako da otvori oci.

miško

pre 6 godina

Šeki lafe stari, ne ostade od tebe ni Š.Odlazite iz Zvezde svi koji radite protiv interesa našeg tima.Prodajete se za šaku dolara a Zvezda ti je sve dala.Sa godinama se stiče mudrost.Ti nemaš pravo da iznosiš prljav veš.Umesto da nas branši od lopova ti još optužuješ.Pa zar se lopovlukom , smicalicama,sklanjalicama,foliranjem postaje šampion.Mnogi bivši Zvezdaši postadoše veći partizanovci od Toaleta Vučele, Bjeke,FSS,sudija lopova.Svetu i Evropi nedostaje prava Zvezda.

Parter B

pre 6 godina

Da je ovo izjavio jedan Pižon Petrović,Džajić pa i da poverujem...
Šeki je nažalost odavno svoju materijalnu situiranost stavio u službu onih koji najviše plate,zahvaljujući lošim odlukama u životu,kocki, itd.
Čovek koji je ulazio u Džajinu kancelariju i tražio više novca od onoga što je dobijao kao pomoć kluba na nacionalnu penziju da ne bi pričao "okolo" i novinarima da Dragan Džajić nije "krao"...
Sutra ako Terzić plati više nego Kokeza imaćemo drugačiju izjavu naše bivše Zvezdine zvezde...
Pored njega i Slavnića,pre bi slušao savete jednog Tegeltije,Vujoševića i Vučelića...Sramota te obraza bilo sedi čoveče...
A tastatura grobari se hvataju ovakvih izjava,a nikada u životu nisam čuo ništa slično o njihovim sumnjivim titulama od njihovih navijača,bivših igrača itd.
U pamet se Zvezdaši!!!

Mandovi Honduras

pre 6 godina

Gospodo Zvezdasi nemojmo da se merimo sa komsijama kao sto to radi Terzic.Oni nama nikada nisu bili svetionik mi smo Evropski klub sa 3 polufinala 56 71 i 92 kao i pobednik Kupa Sampiona 91. Zadnjih 25 godina se planski unistava klub od strane politicara Partizanovaca i poslednjih 4 god. od strane AV ... Proterati sve politicare i placene navijace i onda krenuti sa svojom decom. Terzic treba sam da ode a klub da preuzmu Legende kluba ali bez ''vodja''sa Severa

777

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58)

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja.

Nikola

pre 6 godina

Heroes, Istina pre svega i Hmmm...sva ova tri prva komentara je napisao isti lik. Tacno se vidi isti stil pisanja (cesto koristi tri tacke, nakon toga pocinje sa velikim slovom...)
(Pufta, 23. maj 2017 16:55)

Pa to se moze reci za svaki komentar navijaca partizana svaki komentar izgleda kao da je iz istog mozga izasao..

Istina ore svega

pre 6 godina

Laz pre svega@ "Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan". 
A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?
(Xman, 23. maj 2017 16:56)

Cinjenice? Taj vas Pantic je govorio prvo kako ce Vojvodina da nas pusti, pa kasnije je bio kriv sudija, pa pricao kako je zvezda sve zatvorila pa kasnije drugu pricu...Te lazi su vama cinjenice?

zoran

pre 6 godina

Otac mi je pricao da je bio jedan od najvecih fudbalera sa ovih prostora!Ali za mene je njegova fudbalska i ljudska vrednost unistena njegovim angazmanom u FK Obilic.Aktivno je ucestvovao kao trener u sramnom otimanju Zvezdine titule.Pravi navijaci Zvezde pamte otetu titulu!

Hehe

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave! 
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58) 

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja. 
(777, 23. maj 2017 17:03) 

Kad smo vec kod mrznje, evo da se zna odakle je sve to poteklo !! 

https://youtu.be/kRfkBbSgotg?t=4m28s 

Terzicu ostani !!
(antiDebil, 23. maj 2017 17:23)

Ajde decko bez zivota ne trazi opravdanja za svoju mrznju prema zvezdi znamo da mrzite zvezdu i da isto uce da se Zvezda mrzi od ranih nogu kod vas.Mrznjom se sami hvalite...

...

pre 6 godina

A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?
(Xman, 23. maj 2017 16:56)

Ako nisi skapirao prljavo je to sto nas nazivate kriminalcima, vi nas? Prljavi su i ti penali svirani u 90% slucajeva u nebitnim utakmicama koje bi dobili i bez njih i crvenih.

slobinator

pre 6 godina

sva ta saopštenja služe samo da zamažu oči navijačima.inače je potpuno jasno da su ljudi iz zvezde prodali titulu partizanu jer je tako odlučeno na samom vrhu.

ko-ometator

pre 6 godina

Sekularac je apsolutno u pravu za ponasanje ali ne vidim zasto nije istupio sa nekim komentarom kad su ovi smarali kako se otima za Zvezdu sve dok oni nisu izbili na prvo mesto bio je nevidjen pritisak i sramotno provlacenje Zvezde kroz blato a svi znamo kako je partizan osvajao trofeje zadnjih godina kada su im u upravi sedeli predsednici pola klubova ostatka lige. Tako da Terzic treba da cuti, u pravu je Sekularac. Ali Sekularac je trebao isto tako da kaze da je drzava trebala da reaguje na prelaze i najave namestanja u kljucnim momentima. Ako su svi videli gol aut videli su i divljacko udaranje leonarda i djurdjevica koje se svuda kaznjava kartonima. Posto nije drzava Terzic jeste, sad da li je to radio da bi sacuvao svoju funkciju ili zbog najboljeg interesa kluba u ovom slucaju mislim da je to nebitno jer bi bilo katastrofa posle ovolike hajke i optuzbi niko iz Zvezde ne reaguje i ukaze na neke cinjenice. Zakon o privatizaciji ili ce biti od naseg fudbala ostati amaterizam, a neki bi s'pravom rekli da to vec jeste.

Milan

pre 6 godina

Boli me bre uvo i za zvezdu i partizan.Nema nikakve razlike izmedju vas,lopovi ste i jedni i drugi! Djurdjevic nije dobio ni zuti karton zbog udaranja glavom fudbalera radnickog iz Nisa.Znate kako partizanovci zovu Djurdevica ? Srpski Zidan.Treba izbaciti oba kluba minimum u trecu ligu pa nek se tamo frljaju saopstenjima i nek namestaju do mile volje.
A i ova izjava Sekularca je pravi biser,Terzic je sam kriv,ne valja to sto radi,ali ce ipak glasati za njega.Pa ko je ovde lud?

UCHTBC

pre 6 godina

Pa realno, bio je to i manir i pre...

Potrazite "Zašto volim... Dragoslav Šekularac - Momčilo Vukotić - YouTube"

Sekularac govori o tome kako su ga u Zvezdi ucili da vise mrzi Partizan nego da voli Zvezdu.

dovla_do

pre 6 godina

Kada kao grobar pricam sa svojim drugarom koji je zvezdas i kazem mu da je prvenstvo bilo namesteno u korist zvezde on meni na to odgovara kako namesteno kad nas je vozdovac pobedio? a ja mu kazem prijatelju trebali ste i vozdovac da pobedite ali ste se mnogo ali bas mnogo izblamirali kuci sa Vosom pa je javnost videvsi da zvezda zaista radi nesto sumnjivo izvrsila ogroman pritisak na nju i zvezda je morala tu utaknicu sa vozd da odigra fer( opet je sudija navlacio sa onim ofsajdima) i ona je tu jedinu utakmicu i izgubila, neracunajuci partizan u derbiju pre toga. Da je zvezda malo vestije to uradila protiv vojvodine, da nije bilo onoliko providno zvezda bi osvojila titulu. To upamtite. Za sve ste sami krivi. Imate nesposobnu upravu, loseg trenera(djurovskom sada kapa dole), jako los tim ( sem Plavsica, Donalda,Sikimica,Srnica i mozda Lukovica) ostali kanal teski. Da je realno bilo prvenstvo vi bi za Partizanom zaostajali 30 bodova kao mi za vama prosle godine!

antiDebil

pre 6 godina

"Nemam ništa protiv Terzića, dobiće moj glas, ako treba. Lepo se oblači, ima stila, vidim i energiju, ali on mora da zna da ovo što sada radi nije dobro za Crvenu zvezdu.

Sve ovo sto je prethodno izgovoreno je ponisteno ovom recenicom. Nema nista protiv Terzica ? Dobice njegov glas ? Pa zar je bitno kako se oblaci ili koga je doveo ? Izbacice te iz kluba ako bi imao nesto protiv Terzica ? Pa neka te izbace, bar ces necemu ostati dosledan i neces se slizati.
Ustvari najbolje bi bilo da Sekularac i svi ostali nemaju nista protiv Terzica i da on ostane sto duze u zvezdani !!

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Mandovi Honduras, 23. maj 2017 17:03)
Koliko snage i gluposti treba da covek laze sebe?!
"Partizanovi politicari" su vam uz vatromete dovodili na celo FK one koji su pokrali klupske novce, napravili vam dug od 50-60 miliona €, dovodili priucene trenere, fudbalska "pojacanja" sa po dve leve noge, golmane koji ne razlikuju svoje od protivnickih igraca...
Navika, rodjaci, navika da vam se sklanjaju s gola, daju autogolove, OGROMNO FUDBALSKO NEZNANJE! Pa vama nije vredeo jedan Kleo, jedan Stojkovic koji i danas brani za reprezentaciju!
Da vam Vucic nije otvorio vrata buzdeta nebi postojali vec pre 4-5 godina.
Stvarno ste bolesni!

JojicKojic

pre 6 godina

zvezdu nisu unistili zadnjih 25god. politicari nego sami sebe...dzaja i comp. evropska zvezda u kosarci itd...i pomalo partizan ubijanjem u pojam silnim titulama i pobedama....

BBRS

pre 6 godina

Шеки, разумем ја шта говориш.
Хоћеш да кажеш да Звезда треба да гази и осваја титуле и поред крађа и лоповије.
Можда се са тимом у ком си ти играо и могла узети титула али реално Звезда данас нема тај квалитет и не сме да жмури на очигледне узастопне и добро организоване отимачине !!!
Схвати да је у питању организовани криминал, нема шансе неким поштењем или како ти кажеш само на терену фудбалом победити јер су они толико умрежени да буквално купују, отимају и краду од свих клубова!
Па зар ти није довољна чињеница да су неколико последњих утакмица намештали из 2 у 1 (превртања)!!!
Није им довољно да победе, него (вероватно у спрези са кладионицама) још и намештају полувреме-крај !!!
Нажалост нису више стара времена, данас мафија води српски фудбал на челу са савезом и све док ту исту мафију из фсс као из партиз не искоренимо мали клуб ће освајати титуле.

Xman

pre 6 godina

Laz pre svega@ "Partizan preko svoje medijske hobotnice organizovao najprljaviju kampanju, a najvise preko svoje emisije TV Partizan".
A sta je prljavo u emisiji u kojoj se iznose samo cinjenice o broju penala za zvezdu i o nacinu na koji sudije kaznjavaju zvezdine protivnike?

Genije

pre 6 godina

Ja kao grobar izuzetno poštujem "sekija",Al eto našli su se neki klinci da ga kritikuju zato sto covek govori istinu,ja bi najviše voleo da vam zvezdan bude doživotni predsednik!

veljo gegelj

pre 6 godina

de ste botine fmpove? celo prvenstvo ste bili prvi i to je bilo ok. a onda izgubite derbi( drugi u sezonia realno da nije bilo obradovica trebali ste sva 3) pa izgubite prvo mesto pa od jednom nista ne valja? najjaca je prica da je vozdovac premiran da vas dobije. brate ako si od nekog bolji onda ga i dobijes pa da mu milion daju. ne razumem u cemu je problem? jednostavno bolji smo od vas isto kao sto ste i vi bolji od nas u kosarci. toje sad tako a ne znaci da ce i sledece godine da bude isto.

antiDebil

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!
(Kakogod, 23. maj 2017 16:58)

A vi ste realni??? pa nema nerealnijih navijaca od navijaca partizana iz svakog vaseg komentara izbija ostrascenost i mrznja.
(777, 23. maj 2017 17:03)

Kad smo vec kod mrznje, evo da se zna odakle je sve to poteklo !!

https://youtu.be/kRfkBbSgotg?t=4m28s

Terzicu ostani !!

Goran

pre 6 godina

Kao matorom Zvezdašu, mene je takođe sramota zbog svega navedenog. Dodao bih i još par stvari: sramota me je kad vidim u kakvu livadu se pretvorio teren na našem stadionu, sramota me je svaki put kada neko izjavi da smo "igrali dobro", pošto dobro nismo igrali već najmanje 10 godina. Sramota me je što dresove koje su nekada nosili Šeki, Pižon, Piksi, Dejo, Džajić i ostali, sada nose neki Mouče, Kanga, Vanga, Banga ili Džamba (i ne, nemam problem što su stranci, nego što ne umeju da se loptaju).. Što se mene tiče, te dresove bih "zamrznuo" sve dok neki novi klinac ne zasluži da ih ponovo obuče. Do tada neka nose brojeve 36, 52 ili 84. Sramota me je kada me neko ubeđuje da je pred nama "važna utakmica" protiv Javora (svaka čast Javoru, ali to bi Zvezda uvek morala lako da rešava). Drugim rečima, sve je naopako. Igraju oni koji ne umeju da igraju, "pravim" navijačima se zovu oni koji su bili ubeđeni da je brazilska Marakana dobila ime po našoj "Marakani", a klubom rukovode ljudi koje niko pametan ne bi izabrao ni za predsednike kućnog saveta u sopstvenoj zgradi. I onda, šta da očekujemo? Gledao sam na toj našoj "Marakani" i Maradonu i Brajtnera i "zubu" Ronalda, ali sada sam doveden u situaciju da iz sveg srca želim da nas Partizan pošteno nakanta u finalu Kupa, ne bi li MOŽDA neko shvatio da ovako dalje ne ide..

Pufta

pre 6 godina

Heroes, Istina pre svega i Hmmm...sva ova tri prva komentara je napisao isti lik. Tacno se vidi isti stil pisanja (cesto koristi tri tacke, nakon toga pocinje sa velikim slovom...)

Kakogod

pre 6 godina

Moj deda je okoreli Partizanovac, ali često mu se otme da priča u superlativima o Zvezdinim legendama, tako i o Sekularcu ( o nekom izvodjenju sa terena protivničkog igrača po vejavici) ali dananasnji navijači zvezde su zaista bezobrazno nerealni(većina, ne svi) a kao takvi samo stete svom klubu primajući se na priče iz uprave!

загор

pre 6 godina

да ли је реално да и терзић има ботове по форумима и порталима? интернет је постао бесмислен...

Gde mi živimo

pre 6 godina

Gospodine Šekularac,

Dok sam odrastao slušao sam od oca i o vama i o Džajiću, ali i ostalim legendama kako Zvezde tako i Partizana. Moj otac je nekad vrlo rado odlazio na stadione, veliki je Zvezdaš, ali je takođe ispratio i mnoge uspehe Partizana. Nikada nije rekao ružnu reč o njima, a šta danas misli o našem fudbalu ne smem da napišem. Ponekad voli da kaže da se bolji fudbal igrao u nekadašnjim seoskim ligama nego u današnjoj prvoj ligi. Dok sam odrastao, pričao mi je o svim timovima i znao je da nabroji prve postave svih klubova u SFRJ. Danas mislim da ne zna da nabroji 3 igrača. Srpski fudbal više ne gleda, kaže „Neću da se nerviram, gledaću Engleze, Špance, LŠ kao čovek“. Na stadionu nije bio 20 i više godina. Nisam ni ja. Ni ja ne gledam ovu tugu od fudbala. Za Zvezdu i Partizan ne navijam jer neću da se svrstavam. Neću da dajem legitimitet glupim i praznim saopštenjima koja nemaju nikakvu svrhu osim da potpaljuju mržnju i budu izgovor za kriminal. Neću da me neko pljuje ili bije samo zato što nosim dres koji se njemu ne sviđa. Jedino nekad pročitam da li je možda stasao neko vredan da ponese dres reprezentacije. Doduše takvi danas stasavaju na stadionima širom Evrope, ali ne i ovde. Fudbala više nema. Zašto ga nema, možete pitati razne Vučeliće, Terziće, Vazure koji su se izređali. Ili bolje nemojte. Ne priliči legendi kao što ste vi da NJIH uzima u usta. Jedini žal koji imam jeste što nisam gledao vas i vaše prethodnike i savremenike. Sportski pozdrav

Mile

pre 6 godina

Ja samZvezdaš, i čovek je potpuno u pravu. Od Lukića pa dalje mi imamo uzas u upravi, treba biti dostojanstven u pobedi i u porazu, a ovi to ne znaju. Nije ni Partizan ništa bolji u tom smislu, ali to ne treba da bude naš problem. Treba krenuti od sebe u svakom pogledu, i u fudbal vratiti časne ljude koji će biti za primer i ugled mladim generacijama.

bradina

pre 6 godina

Sunovrat Zvezde poceo je onim hapsenjem Djajica a nastavio se postavljanjem likova koji neznaju,ne vole klub,a i nije im mesto tu!Gde su bivse Zvezdine zvezde - nijedan nije blizu timu,niti ima neku odluku!U komsijskom taboru ipak ne odlucuje sve Vucelic ili Kokeza,pitaju se drugi,odgovornost ili tehniko su bivsi sportisti tog kluba,da ih ne pominjem ovde,ali Seki je u pravu kad kaze da pojacanja Zvezdina nisu opravdala investiciju!Za razliku od komsija gde je Ilijev,kao najodgovorniji za to, doveo u klub 4-5 pojacanja,od kojih Leonarda na primer, sad juri pola Evrope!Zato stoji ono Terzic ne radi dobro,jer Zvezdi treba dobar i jak tim za nastup u Evropi.a ne ispadanje u sezoni kupanja!

Voip

pre 6 godina

Sve što je reko Šeki je u pravu. Zvezda je nekad bila uzor svima, kako u organizaciji kluba tako i na terenu. Ovo danas ne liči ni na šta. Posle ko zna koliko godina ne pada mi na pamet da obnavljam članarinu i sezonsku. Ne mogu više da mučim sebe i da se nadam boljem a ono sve gore. Kad dođe domaćin čovek na čelo FK kao u KK onda se vidimo, do tada srećno.

belgrado

pre 6 godina

tako je seki!
ovi terzini botovi i ne znaju ko si ti ?!

ovo su partijske uprave,zato pisu saopstenja svake nedelje,partija im preca od kluba!
ranije su bili komunisti,
ali klubovi su im bili na prvom mestu!!
nemaju ovi manire jednog cvetkovica,pa i zecevica.
sve im je na juris i mi,mi...

zato su tu gde i jesu..

najtuznije je da oni ne vode klub,nego su tu postavljeni zbog ............

zemun888

pre 6 godina

Citam ove komentare i tuga me hvata!!! Pa te komentare saljite na drugu vest a ne ovu!!! Nisam zvezdas vec Zemunac a pogledajte na netu gde FK Zemun igra sledece sezone? Kao klinca pokojni otac (zakleti ofkovac} vodio me je ha utakmice FKCZ i imao sam priliku da uzivo vidim ovog maestra fudbala na delu uzivo! Mesi je obican trapavac za njega, i da je Seki imalo bio ozbiljan Pele bi se itekako brinuo za svoj status! Vi to niste gledali jer ste ocigledno premladi ali malo postovanja prema legendi! Sta je on to rekao da vi ovako brzopleto reagujete??? CINJENICE: 1.Zvezda je glatko izgubila od Partizana najvazniju utakmicu u prvenstvu bez pokusaja da izbori bar remi! I slag na tortu Vozdovac!!! Ni na jednoj od te 2 utakmice niko se nije zalio na sudijske odluke! 2.Terzic je vec godinu dana v.d. predsednik kluba pod ostavkom jer jadnicak ne moze da nadje zamenu??? 3.Dragan DZajic pocasni predsednik kluba koji se nista ne pita i ovi iz uprave odrzavaju status Quo! Najuriti sve ove likove i staviti DZaju za predsednika i da on izabere saradnike i Zvezda ce procvetati jer covek je pokazao da je klasa i kao fudbaler i kao funkcioner!!! I Partizan pod hitno isto! Dovesti bivse fudbalere a ne politicare! Pa se mozda neko prevari pa pozeli da ih otkupi! Sada ne vrede nista!!! P.S. OFK ispao u 3. ligu a moj otac se verovatno prevrce u grobu!

Sta ucini to Vozdovce Smithe??!

pre 6 godina

Za razliku od Djurovskog, koji je rekao po porekao, Seki je pravi gospodin. On nije za jednokratnu upotrebu. Svaka cast, jedino legende kluba, i Zvezde i Partizana, mogu da vrate zdravo rivalstvo koje je trenutno vrlo zatrovano.

Grobari Banat

pre 6 godina

Šeki LEGENDA!
Znao je, u sred treninga Zvezde, da ode na trening Partizana i "zakuva" driblanje. Mislim da je više puta odbijao da puca dosuđene penale, jer je verovao u pobedu iz čiste igre! Veliki igrač!
Pozdrav ljudi!

Zar je bitno?

pre 6 godina

Kao Grobar potpisujem svaku rec.Jos da se nadje neko da ovo isto objasni ekipi iz nase uprave.I jedni i drugi napravise rijaliti od fudbala...

djokoblatobran

pre 6 godina

A koga briga sta pricaju iz tabora malog komsije. Izdignite se iz toga, nije to Zvezdin nivo bre!
(Samo tiiii, 23. maj 2017 17:12)

Zaista si u pravu, to nije vas nivo, mnogo ste vi ispod tog nivoa. Nekad ste i bili gore, al sad ste mnogo ispod!

Caca

pre 6 godina

Ja sam grobar, nemam dovoljno godina da se sećam Sekija, ali se sećam Pižona, Duleta Savića, Miloša Šestica, Piksija, Deja, Robija... Ne znam kako je Zvezda osvajala titule u njihovo doba, jer se o tome nije mnogo ni pričalo, ali znam da su uvek bili strah i trepet u Evropi i da niko nike računao na siguran prolaz protiv njih. Sećam se finala kupa UEFA koje je bilo takmičenje jače od danasnje Lige Evrope. U to doba bili su znatno veći i uspešniji klub od nas. A Šeki je, sto se mene tuce, apsolutno u pravu. Terzić samo nastavlja da vodi Zvezdu u propast i možda samo ubrzava taj put. Covek nije vredan komentara i nikako ne bi smeo da bude u Zvezdi. Partizan je u novije vreme i jači i bolje organizovan klub, mada i njima ima više da se zameri nego da se pohvali.

broj 10

pre 6 godina

Nazalost, novim generacijama Terzicev marifetluk je blizi i drazi od Sekijevih majstorija na terenu. Zato nam fudbal strmoglavo propada.

zvezdas

pre 6 godina

"Mene bi kao funkcionera bilo sramota da su igrači u mojoj senci. To Zvezda nikada sebi nije dozvoljavala, a kada se priča o timu, Zvezdi je potreban tim za Evropu, a ne za Srbiju. Zvezdu samo Evropa čini velikom. Tek tamo se vidi da su svi napadi i optužbe na Savez i njegove institucije, Partizan i ostale klubove, potpuno besmisleni. Zvezdin navijač hoće velike evropske utakmice, a sa ovakvim načinom rada, pogrešnim procenama i stalnim sukobima, to se ne postiže".

To je to. Umesto da se sva energija usmeri ka stvaranju tima, razvoju mladih igraca na koje ce Zvezda moci da se osloni i parira evropskom fudbalu,gubi se vreme.Sve ovo sta se radi, pocev od uprave, gomilanja stranaca zarad neke titule radi prestiza (valjda da bi se imala bolja statistika od komsija)je cisto gubljenje vremena.
Seki je rekao sve.Istinu.

mali

pre 6 godina

sta je istina a sta laz ajde da ne ulazimo I to,sagledajmo poraz Zvezde u derbiju cija igra je bila vise nego ocajna a da ne pricamo o porazu od Javora(jel Javor?),
dolazimo do Sekijevog zakljucka da te na terenu niko ne moze pobjediti ako si dovoljno dobar,pa niti sudije. Relno iako sam Zvezdas jos s pocetka 70g. moram priznati da se nemas sta buniti kad te dobije onakav protivnik kakav je bio Partizan u derbiju. Sve mjenjati od uprave do igraca. A ove price o namjestanjima sluze za cuvanje STOLICA I podpaljivanje ionako usijanih glava! ZAVADI PA VLADAJ!

ili ili

pre 6 godina

Vidi se šta je stara garda.Šmekerski,gospodski.
Mada... da nije ovog cirkusa po medijima,50 posto bi se
manje gledala liga.Malo je otišla kako kaže Šeki u rijaliti.
Kup između večitih će gledati cela Srbija.Ne zbog tolikog kvaliteta,
već samo zbog tenzije i harange.

PFK

pre 6 godina

E moj Seki, i kod nas je isto, ali ko nam je kriv kad smo sami to dozvolili, da nas prave budalama kojekakvi mesetari i vasarski sibicari.

Djole 031

pre 6 godina

Veliki igrac, veliki covek.Tako se prica o najvecem rivalu.Svaka cast i ako sam grobar cenim sve sto si uradio sto svakako nije manir ovih u tvom klubu.

Mad4Red

pre 6 godina

Nekada je bilo lepo gledati fudbal, kada su ga igrali oni zbog kojih su bili puni Marakan, JNA, Maksimir, Poljud, Kantrida, Grbavica... Svaka utakmica derbi, svaka utakmica resava prvenstvo... Danas nema zbog koga otici na stadion, naša deca ne igraju, a dodju poluprofi igrači koji zbog lošeg kvaliteta naših izgledaju kao da su Ronaldinjo i Mesi... Tužno je da se sveo nas fudbal na prepucavanje dva kluba, o smesnoj igri cele lige i nasih timova se i ne prica nije bitno... Kada ste videli neku akciju tipa Real Barsa nema toga ni na mapi... Neki gol u stilu Mesija da prodje celu odbramu i da da gol... O kojoj mi ligi pričamo prosek golova smesan, prosek na stadionima i bruka pričato... Dokle da se svadjamo oko Zvezde i Partizana dok neki tamo skupljaju poene a navijaci koji su tu i u dobru i u zlu niko ne sljivi ni dva posto... Kada je lose ovi sa mesta direktora predsednika odu i pobegnu a navijaci ostaju da budu uvek uz klub... Nasa liga ce buti smesna sve dok ne dodje privatizacija i ne hude se znalo ko pije ko placa jednostavno... Pozz svima i zivi bili...

Nemanja

pre 6 godina

Svaka cast velikom, po meni najvecem Zvezdinom igracu svih vremena i jednom od najvecih nekadasnje Jugoslavije. Ovo je srz stvari problema. Pokusavaju sakriti sopstveni neuspeh.
Ovakvo ponasanje je nekada bilo normalno kako za Zvezdine tako i za Partizanove igrace i funkcionere. Danas je to izuzetak! Nekada smo u fudbalu bili jaki a danas nas nigde nema pa vi izvucite zakljucke.
Terzicu, zbog ogromne sramote koju si naneo klubu glupostima u saopstenjima, promasajima sa igracima itd. trebas momentalno da napustis Zvezdu. Nekada veliki klub, danas, pod tvojim rukovodstvom jako mali!

trol

pre 6 godina

Sve u svemu i da je Partizan namestio sve. Gde su nama bodovi i pobede? Gde je ta Zvezda od prosle godine strah i trepet koja ima po 20 pobedjenih utakmica za redom. PRODANA! A mi umesto iz nase skole da dovodimo decake ili barem da dovedemo nekog ko vredi u milion pa da osvojimo titulu. A mi dovodimo sve ispusene mustikle da se uigravaju 20 kola. Sramota! I kup cemo izgubiti a onda treba cela uprava napolje !!! Pa da se dovede trener kako valja ( Prosinecki,Lalatovic) a ne ovi dodju 2,3 godine dok ide ide pa cao ajde na cedilo... Sramota ?

323

pre 6 godina

U medijima su vise celnici kluba nego igraci?? Covek sve objasnio. Inace ja ga se secam kakav je igrac bio. On je zasluzeno legenda CZ. Ali u CZ su oni koji se lepo oblace...

Partizanovac

pre 6 godina

Svaka cast (od A do Sh, sto se sportskog dela tice)... Smeker ostaje smeker, ma kojih godina, i koje god boje da voli... Kada bi bilo vise ovakvih na svim bitnijim mestima u drustvu, imali bi cemu da se nadamo... Jedino sto mi se u celoj izjavi nije dopalo je to sto je izjavio da ce dati glas, ako treba, Terzicu...