Nedelja, 21.05.2017.

09:35

Čović: Srbija će ostati bez igrača Crvene zvezde

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, nema dilemu kada je u pitanju stav Evrolige da igrači iz “njenih” klubova ne igraju kvalifikacije za Mundobasket.

Izvor: B92

Èoviæ: Srbija æe ostati bez igraèa Crvene zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

255 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo-zabrinut-za-zebricu

pre 6 godina

Zvezdu neces privatizovati kao FMP!
Covicu, procitace te Delije, pre ili kasnije!
p.s. Navijam za Crvenu Zvezdu!
(Luka_Laban, 21. maj 2017 15:17)

Sta li si ti udahnuo...

s t v

pre 6 godina

Kradja pehara da se dogodila bilo gde u Svetu, taj igrac bi dozivotno bio izbacen iz kosarke, a ovde se slavi kao heroj, kao i za sve ostale takve stvari, ova zemlja je u crnoj rupi. Ko ce kako da shvati to je njegova licna stvar, za mene ona nema veze sa CZ vec sa principima ponasanja.
(Saca, 21. maj 2017 12:09)

Samo da dodam.
Za čelnike KLS je bilo veće narušavanje ugleda takmičenja skidanje sakoa DV nego krađa i uništavanje pehara pred kamerama.
Koliko je to bilo jadno pokazuje i to što Džikić ni jednom nije opomenut.
Što se tiče Nebojše dr Čovića - ako ti budeš branio interese srpske košarke, pukli smo.

Joe

pre 6 godina

Treba realno gledati stvari. Nama su skoro svi u EL. Teodosić, Kalinić, Bogdanović, Raduljica, Jović, Marković, Gudurić, Simonović...

Nele

pre 6 godina

@i^2
Spinovanje spinovanje.. FIBA nije pretila Partizanu nego KSS da ce ih izbaciti ako ne preduzmu korake protiv Partizana. Hoce li KSS kazniti i Fenerbahce ako ne puste Kalinica/Bogdanovica? CSKA? Ili NBA ligu? Sta to znaci, Zvezda ne treba da forsira domace igrace nego strance??? Sta ce mi igrac koji ne moze da mi igra u najbitnijem delu sezone. Necu da placam takvog igraca. A KSS ne mora da registruje Zvezdi igraca kao sto nekim timovima njihovi savezi nisu dozvolili registraciju prosle godine pa su registrovani preko ULEB-a. A FIBA je bolje da se ne prave pametni da EL ne krene da trazi da se za svakog njihovog igraca ne placa osiguranje kao sto to trazi NBA, ili ce FIBA svetska i evropska prvenstva izgledati kao amaterska takmicenja. I nemojte se zanositi da ce igraci odbiti da igraju zbog reprezentacije. Ne vidim da beze iz NBA iz istog razloga..
Nekada su igraci trcali u reprezentacije jer im je to bila najbolja sansa da se prodaju, scouti su jedino tu mogli da ih vide ili da licno odu na utakmicu. Sa danasnjim internetom, scoutima ne treba to, svaku iole ozbiljniju utakmicu imaju na internetu..

Mirko

pre 6 godina

(i^2, 21. maj 2017 19:48)

A interes srpske košarke je da se igraju najgora regionalna takmičenja?
I kvalifikacije za reprezentativna takmičenje i to protiv velesila tipa Švajcarska, Andora, Gana i slični.

Dalje, tog igrača plaća klub, ako ga ne plaća klub onda neka ga isto toliko plati reprezentacija i onda može - on će igrati samo u reprezentaciji i kad se FIBI digne ... da organizuje ovakva diletantska kvalifikaciona takmičenja.

Msm nisam verovao da ću ja da branim EL ikada, ali shvatam da je vreme diletantizma i amaterizma naša lepa i ponosna prošlost, koja se verovatno nikad neće vratiti.
Ono pikanje ispred zgrade, lopte od čarape i te fore.
Ajd sad mi to da vratimo, a?

Da li bi vi sad recimo napustili posao, ali da vas država plati na jedno mesec dva, a onda ostatak godine - snalazi se sam, al' nemoj da zeznes da se ne javiš kad te opet zovemo, jel jasno? Ako nećeš tako, onda nećeš ga majci nigde zaigrati, jel ti sad jasno?

'Oćemo tako da se igramo?
Ja ne bih, a vi?

analiza

pre 6 godina

"Najžalosnije je to što je u našoj zemlji najveći motiv ako mrziš nešto srpsko,i to traje od 45-e.
Voli se vođa stranac,voli se klub koji u svom imenu ima jasan naziv "jugoslovenski"da se razlikuje od srpskih klubova jer funkcioniše u Beogradu....
Za njih je svet nastao 45-e...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913)
1913 godine ,u sred balkanskih ratova,kralj Petar I Karadjordjevic je licno osnovao klub pod imenom CRVENA ZVEZDA,izgleda da neki veruju.1913 GODINE NE POSTOJI CZ!PAR i CZ su osnovani 1945 godine i tacka,CZ u martu,dok jos traje svetski rat,a Par u oktobru,kad se zavrsio.To sto su komunisti pokupili stadione i igrace BSK,BASK i Jugoslavije,ne znaci da su ti klubovi legitimni naslednici nekadasnjih klubova kraljevine JUGOSLAVIJE.
Sto se kosarke tice,Covic ima pravo da zastiti svoju investiciju.Ali,igrac moze da bude Milicic(tj da zaradi lovu) ili Djordjevic(da ostane upisan u istoriji).A drzave i FIBA treba da pokazu zube Eurologi.

i^2

pre 6 godina

Samo da se razumemo...
Partizan je bio pod sankcijama KSS po naredjenju Djilasa kako bi odustao od EK. Partizanu nije pretila FIBA niti ga je FIBA kaznila. Djilas se "vadio" da on to mora da uradi jer ce u protivnom FIBA kazniti reprezentaciju.
E, pa evo ponovo slucaja kada ce ispastati reprezentacija ako ne igraju igraci sada iz CZ. Da li ce sada KSS kazniti CZ (recimo zabrana licenciranja igraca zvuci poznato...) kako bi zastitio interes reprezentacije?
Da se razumemo, igrac nema ugovor sa Evroligom vec sa CZ i ne moze ga Evroliga naterati da igra kod nje u takmicenju, niti mu zabraniti da uzme godisnji odmor ako hoce u sred sezone niti ga kazniti ako ne odigra 3 utakmice...
Dakle bez spinovanja, da vidimo kako ce KSS stititi interes reprezentacije ako pretpostavimo da je interes da svi najbolji igraci budu na raspolaganju selektoru...

koshke

pre 6 godina

ne znam zasto sad trpe reprezentacije da ne mogu da racunaju na svoje najbolje igrace?kakav problem imaju izmedju sebe fiba i evroliga?ako moze neko da mi pojasni jer stvarno nisam pratio.

Vuk

pre 6 godina

Voleli ili ne Covica razmislite da li je u Evropi iko bolje promovisao srpsku klupsku kosarku od Zvezde?
(Losmi, 21. maj 2017 13:51)
E ovo je vrh neznanja i dokaz da su zvezdasi poceli da prate kosarku pre samo 3-4 godine!!!

danilo gugeš

pre 6 godina

ušao sam ovde jer sam očekivao komentare o FIBI kad ono glej čuda , pljuje se zvezda i partizan, političari i omalovazava se Srbija ... od vas retko ko je pročitao tekst niti uopste zna o čemu se radi... ovo je FIBA protiv svih i plašim se neće se dobro zvršiti po reprezentativnu košarku .

Ilija

pre 6 godina

Voleli ili ne Covica razmislite da li je u Evropi iko bolje promovisao srpsku klupsku kosarku od Zvezde?
(Losmi, 21. maj 2017 13:51)

Pa prijatelju ti stvarno veze nemas o zivotu ili kosarku pratis samo dve godine!
Zvezda ima dva top 16 i to je to.

konstatacija

pre 6 godina

Da li vi deco citate tekst ili se oglasavate samo na naslov.Procitajte tekst. Ne odnosi se samo na reprezentaciju Srbije vec na sve reprezentacije Evrope koje imaju igrace u EL i u NBA.Koji ce tim da dozvoli da im igraci idu na kfalifikacije u jeku takmicenja. Deco zar ne shvatate da je ovo rat FIBA protiv svih.Ni Americki tim u kfalifikacijama nece moci sa igracima iz NBA.Igrace neka univerzitetska reprezentacija. Da li ce spancimoci da racunaju na bracu Gasol, Rudija,Mirotica, Francuzi na gomilu igraca, Litvanci na Valaciunasa i ostale, Grci,Italijani, Hrvati na Bogdanovica, Hezonju....

slobinator

pre 6 godina

Za njih je svet nastao 45-e,košarka se igra od 70-e, fudbal se računa od 30.5.1991 a Efendi Dule je je alah-lično!
(Crvena Zvezda 1913, 21. maj 2017 14:58)
košarku igraju od 1976,a fudbal im se računa od 1993 od trenutka kada je tadašnji premijer marjanović došao na čelo kluba.računa im se I onaj period sa predsednikom franjom kada su dobili crno-bele boje kao I one dve titule koje su dobili na sudu.i ovu su dobili posle naredbe sa samog vrha,na žalost uz pomoć pokupljivih ljudi iz zvezde.to svakome pametnom jasno

Ccc

pre 6 godina

Na zalost, kao zemlja smo dosli dotle da svako moze da sprovodi svoj interes i da ga nije briga da li to nekome steti. Oni oberucke prihvataju nase najbolje igrace a onda im ne dozvoljavaju da igraju za svoju zemlju. U komentarima, malo ima onih koji pisu koliko to steti nasoj reprezentaciji vec da je to interes onog ko igra u EL. Da je njemu dobro a sta ga briga za drzavu? Ja nikoga ne optužujem ali razmislite gde ce u buduce biti naša kosarka i drzava kao košarkaška zemlja a to smo decenijama. Ne moze u kvalifikacijama, ne moze na EP, SP, nigde ne moze, moze samo kada meni odgovara? A gde moze? Ali uzecu vase igrace jer su kvalitet i to moze? Ja ih placam? Pa OK ali ti igraci ti dvostruko vracaju, nista te ne kostaju od Jokica do Tea koji su najbolji u svojim timovima. Ali da igraju za reprezentaciju.... to ne moze. Nema nama spasa jer smo dupe prodali da bi navodno opstali a slepi smo kod ociju da polako i sigurno tonemo. Sta mislite sta ce tek u buduce da izmisle? Polako, samo gledajte.

Garfild

pre 6 godina

Sto sad ne ucjenite i Zvezdu kao sto ste Partizan prosle godine za Eurokup, pa su morali da izgraju Ligu Sampiona ili ce Srbija da bude izbacena!!!

Toda

pre 6 godina

A znaci tako neces da izadjes drzavi i savezu u susret i podrzis ih jer nije u Zvezdinom interesu? Al uredu je da kmecis i trazis od drzave i saveza da vas podrze financijski, budu sponzori, da se igra u areni za dz itd. Nicija nije do zore, pa nece ni tvoja.

MarcoPolo

pre 6 godina

aha...tako znači...kada je nastajala jadranska liga,prvi koji su u nju pohitali bili suzvezda i fmp,ne mareći mnogo za domaću...partizan je uz hemofarm bio protiv toga. prošle godine isto, kada je partizan ucenjivan koje takmičenje da igra i da će reprezentacija ispaštati ukoliko bude igrao uleb takmičenje...sada upravo ta famozna zvezda,ponovo radi protiv interesa domaće košarke,i ona je srpski klub,a partizan "hrvatski"...
malo je reći sramota.

Јабучило

pre 6 godina

Ваше је право да не дозволите играчима да се одазову репрезентацији. Али онда се маните приче о патриотизму и интересу српске кошарке. Успут зашто се онда уопште такмичите у земљи за коју не желите да играте? По истој логици, ако је интерес Еуролиге и клуба, онда вероватно можете да играте кад и где хоћете. Срећно.
(Драган, 21. maj 2017 13:49)

Драган затворио тему.

madafaka

pre 6 godina

Uvek se znalo ko su gospoda koja i kad kradu to rade u rukavicama a znalo se ko su oni drugi.Čoviću sići će i ovi sa vlasti a onda kad ti dodje Čika Dule jao si ga tebi.
(hjeronimus, 21. maj 2017 14:26)

Cika Dula je bas taj Covic poslao u zaborav. Kao i klub koji je vodio.
Ja sam siguran da je Partizan u Zvezdinoj poziciji da bi pustio mimo odluke evrolige svoje igrace, cak bi apelovao na veceg Srbina od svih nas, da pusti Kalinu i Bogdana da igraju.
Ne brinite vi za reprezentaciju, Fiba ce opet da shvati da mora da se povuce.
Prosle godine su pokusali sa ucenama, pa su Fibino presmesno takmicenje igrali samo nebitni klubovi.

djura

pre 6 godina

Ja još uvek ne mogu da verujem, mada me ne čudi, da ima ovakvih klinačkih komentara poput @logično, koji su košarku očigledno počeli da prate pre 4-5 godina(baš se u to vreme jedan klub ugasio,neobična podudarnost), i koji misle da će 100 puta napisana laž postati istina, a tiče se finansiranja klubova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip Must Play, 21. maj 2017 13:39)

Evo ja pratim kosarku od 92 i mogu da ti kazem da je reprezentativnoj kosarci mesto u proslom veku. Posebno su besmislena takmicenja kao sto su OI i SP gde se zna ko dominira.

Kadinjača

pre 6 godina

Partizanovcima smeta Covic i Terzic(kao i meni obadvojica) a zato Vucela samo napred!
(Milan, 21. maj 2017 10:17)

Meni smetaju OBATROJICA, nepismeni Milan,Čović i Terzić.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E moj druze,objasni ti to Vucicevim crno belim botovima...Stvarno si ocekivao da ukapiraju o cemu se ovde radi??? I da razmisljaju svojom glavom? Sve je to po direktivi druze moj,a okuplja ih i pokrece ista stvar-mrznja prema Zvezdi!
(Logicno, 21. maj 2017 

Najžalosnije je to što je u našoj zemlji najveći motiv ako mrziš nešto srpsko,i to traje od 45-e.
Voli se vođa stranac,voli se klub koji u svom imenu ima jasan naziv "jugoslovenski"da se razlikuje od srpskih klubova jer funkcioniše u Beogradu....
Za njih je svet nastao 45-e,košarka se igra od 70-e, fudbal se računa od 30.5.1991 a Efendi Dule je je alah-lično!

011

pre 6 godina

Cemu drama daće Partizan...pa oni su i ovako rasadnik talenata plus igraju bolje od Čovićeve ekipe...kad povede Sale Pota Ratkovicu ... Veličkovića nema zime za SRBIJU....

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Evroliga je zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
NBA liga je isto zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
Dakle,puno vise citati,citati,citati,a mnogo manje pisati o o necemu sto ne razumes! Da bi nesto komentarisao moras prvo shvatiti o cemu se radi! Osim ako ne pises po direktivi,ili prosto zbog kompleksa koje ti je Covic nabio,u tom slucaju ti oprastamo!?
(Logicno, 21. maj 2017 14:18)

Kod njih nema čitanja,samo šta kaže veliki efendi Dule ,najpametniji i najuspešniji režimski trener...

Paja

pre 6 godina

okic Marijanovic Teodosic Bogdanovic. sta ce nam zvezda.
(Pfc, 21. maj 2017 14:21)

A gde oni igraju?? U Aziji. Decko pre tastature informisi se malo. Nema igraca NBA u kfalifikacijama i nema igraca ULEB u kfalifikacijama kako za Srbiju tako i sve ostale reprezentacije

cika Djura

pre 6 godina

Koliko samo klinackuh komentara. Ovo nije problem samo reprezentacije Srbije vec svih onih koji imaju igrace po NBA i EL. Prva se oglasila NBA koja kaze da igraci ne mogu u kfalifikacije.Onda zatim sto je normalno i ULEB. Koji tim ce da pusti igrace da igraju u jeku tamicenja. Kfalifikacije nisu turnirskog tipa. I postoji dva kruga kfalifikacija koji se protezu u dve sezone.Ovo je jos jedno batrganje FIBA koji su izgubili bitku sa ULEB i sa NBA

Vidim ovde deca pisu o finansiranju. Partizan za sve ove godine nije uspeo da pronadje postenog sponzora.Sponzor je uvek bila drzava i to u vreme kada su imali uticaj u srpskoj kosarci.Lako je bilo Danilovicu,Todoricu, Vujosevicu da vode klub kada je drzava sipala u nedogled. Cim je prestalo poceo je Dule da kuka.Ina kraju da nije bilo drzave klub bi propao

Logicno

pre 6 godina

Čović je čovek kome je religija njegov interes, i tako jeste kod većine ljudi, samo što neki to pokušavaju da kriju. 
Sada je to jasno rekao i pokazao, i meni je to OK. 
Nije mi OK kada on zbog istog principa napada drugi ljudi- to jeste vrhunsko licemerje- ali i to napadanje jeste neki interes? 
I država mora da vodi računa o svim onim koji u jurnjavi za svojim interesima oštećuju neke opšte interese jer to jeste svrha države: 
Solidarnost i opšti interes! 

P.S. 
Najsmešniji su mi ovi naši Uplakani koji se ovde na sajtu Čoviću obraćaju sa doktore i gospodine, ali mora neko i da nas nasmeje?
(Danilo, 21. maj 2017 12:02)

Evroliga je zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
NBA liga je isto zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
Dakle,puno vise citati,citati,citati,a mnogo manje pisati o o necemu sto ne razumes! Da bi nesto komentarisao moras prvo shvatiti o cemu se radi! Osim ako ne pises po direktivi,ili prosto zbog kompleksa koje ti je Covic nabio,u tom slucaju ti oprastamo!?

hjeronimus

pre 6 godina

Uvek se znalo ko su gospoda koja i kad kradu to rade u rukavicama a znalo se ko su oni drugi.Čoviću sići će i ovi sa vlasti a onda kad ti dodje Čika Dule jao si ga tebi.

radnik

pre 6 godina

ovde nije stvar samo nase vec i evropske kosarke . ako se i moze reci evropska jer se svela na par zemalja ,a svojim odlukama svesce je na nivo popularnosti vaterpola..umesto da rade na masovnosti i sirenju ugledajuci se na fudbalski sistem oni kosarku zatvaraju. zamislite kvalifikacije u fudbalu bez najboljih fudbalera, pa najbolji sire popularnost sporta ...a o ovom liku , a po nekima i legendi ne treba trositi reci

Logicno

pre 6 godina

Репрезентација испред свега. Ко не да играчима да играју за репрезентацију не сме добијати државни новац.
(Змајевић, 21. maj 2017 12:25)

Tako je,saglasan sam u potpunosti sa tim!
Evroliga ne da igracima da igraju za reprezentaciju, znaci da ne sme da dobije ni evro od drzave Srbije! Pa neka se snalazi Evroliga bez srpskih drzavnih para. Svaka cast druze!

Logicno

pre 6 godina

Koliko ljudi nisu u stanju da ukapiraju o cemu se radi vidi se cim procitas tri,cetiri komentara koja vise lice kao da ih je pisala Kominterna nego osoba koja zivi u XXI veku i ima mogucnost da razmislja svojom glavom.
(BgHQ, 21. maj 2017 12:37)

E moj druze,objasni ti to Vucicevim crno belim botovima...Stvarno si ocekivao da ukapiraju o cemu se ovde radi??? I da razmisljaju svojom glavom? Sve je to po direktivi druze moj,a okuplja ih i pokrece ista stvar-mrznja prema Zvezdi!

srdjan

pre 6 godina

ako Fiba tera svoje Bartomeo ce napraviti i takmicenje reprezentacija pa ce fibi ostati i tu da igraju saBugarima Rumunima Albancima i ostalima iz druge kategorije

nabijamo komplekse mladim drekavcima

pre 6 godina

DRAGAN .... A zasto ste vi u opste u Srpskoj kosarci ? Svako treba da igra tamo gde je osnovan.
(Cigan, 21. maj 2017 14:14). Zato vi igrate kao domacin u Stjepana Supanca 15a.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Играчи који играју у страним клубовима немају са овим везе. Заболе Шпанце, Грке и Русе за српску репрезентацију. Човић је спреман да директно штети репрезентацију своје земље. А ни ту играчи тог Човићевог клуба нису криви.
Од вас се увек може очекивати замена тезе.
(Јабучило, 21. maj 2017 13:40)

Sta je pisac hteo reci?

nemke

pre 6 godina

Normalno!
- To sto se FIBA prepucava zbog EL sa ULEBom nije nas problem! Mi smo se kao klub priklonili ULEBU, i trebano ispostovati obaveze vezane za njih. Ako oni kazu da nema igranja, dok je u toku EL, onda nema i to je to! A FIBA ovakvim ponasanjem, ima da spadne na nivo njihove "Lige "sampiona"" i u reprezentativnoj kosarci!
Ps: Kako svi najbolji klubovi Evrope (EL), tako i Zvezda!

Milorad Vucelic direktor RTS 1992-1995

pre 6 godina

Egzekutor svega sto je vredelo u Srbiji.
(Srbija, 21. maj 2017 10:01)

Egzekucija je izvrsena samo nad jednim poluuspesnim drzavnim projektom. I nad karijerom jednog trenera koji je posle tu egzekuciju prosirio na jedan uspesan francuski klub. Dakle, pre se moze reci da je Covke egzekutor svega sto je vredelo u Francuskoj, a bogami i BiH. Gde ce se dalje virus prosiriti ostaje da se vidi, verovatno Niksic pa na kraju negde na Cetinje.

kolee

pre 6 godina

Pa sta je tu cudno, igrace na dvojnu registraciju, malo ce igrati za FMP, a malo za Radnicki i igrace Jovic za reprezentaciju! Mirna Backa!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)

Kod pushti sam prestao sa citanjem.

ivan

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)
Ostalo je jos samo da kazes gde je bila reprezentacija i sta je osvojila kada je partizan bio uzastopno 13 god prvak drzave. Odakle bre onoliko pluseva.

drug Vucela

pre 6 godina

Dzaba im livadarska titula u fudbalu, ne zanima ih sto su u odbojci ispali iz lige, sto se u rukometu bore za opstanak, oni i dalje kako vide Covica zapene iz sve snage. Cak i poslednji derbi koji su zasluzeno dobili nisu napunili halu ni do pola, sto samo pokazuje koliko ih je Covic ubio u pojam kad ni sami vise ne veruju u pobedu. Sve bi oni sportove menjali za kosarku i EL od oktobra pa do minimum aprila i pobedjivanje CSKA, Reala, Barse, Fenera, PAO, Makabija.. Bilo nekad, vise nema, FIBA liga bez briga opet se sprema...

delija von brdo

pre 6 godina

Igrace Vrabac, Ratkovica, Andric, Novica.Oni igraju kup Mitra Mirica.Pa naravno da nece igrati igraci iz Zvezde i NBA.Pobeda u ULEB ligi iznosi 40 hiljada evra.Klub zivi od toga.Jos jedna ujdurma FIBA.A navijaci KK History chanel cim se oglasi Dr Covic koji im je unistio mladost se ne zapitaju zasto NBA ne dozvoljava nastup igraca za reprezentaciju.Kako za Srbiju tako i za sve ozbiljne ekipe koje imaju igrace u ULEB EL

Logicno

pre 6 godina

Naravno, sve je to dovelo do toga da Simanic kao 14.igrac u zvezdi IDEI ima vecu platu nego Robinson i Hecer zajedno a i iz istog razloga je Rakicevic otisao da igrau zvezdu IDEU !!! 
Sve je toliko logicno, da ne moze da bude prostije....
(antiDebil, 21. maj 2017 13:26)

Evo malopre mi Dulo javio da cistacica u Zvezdi ima vecu platu nego sto je budzet partizana za poslednjih 15 godina! Provereno tacno!

p.s. dokle se ide sa spinovanjima i sa ispranim mozgovima crno belih????

Filip Must Play

pre 6 godina

Ja još uvek ne mogu da verujem, mada me ne čudi, da ima ovakvih klinačkih komentara poput @logično, koji su košarku očigledno počeli da prate pre 4-5 godina(baš se u to vreme jedan klub ugasio,neobična podudarnost), i koji misle da će 100 puta napisana laž postati istina, a tiče se finansiranja klubova.

Драган

pre 6 godina

Ваше је право да не дозволите играчима да се одазову репрезентацији. Али онда се маните приче о патриотизму и интересу српске кошарке. Успут зашто се онда уопште такмичите у земљи за коју не желите да играте? По истој логици, ако је интерес Еуролиге и клуба, онда вероватно можете да играте кад и где хоћете. Срећно.

antiDebil

pre 6 godina

Logicno

Naravno, sve je to dovelo do toga da Simanic kao 14.igrac u zvezdi IDEI ima vecu platu nego Robinson i Hecer zajedno a i iz istog razloga je Rakicevic otisao da igrau zvezdu IDEU !!!
Sve je toliko logicno, da ne moze da bude prostije....

Savatiye

pre 6 godina

@ antiDebil & Yarilo
Simonović nije ukrao pehar, ukrao ga je neki "navijač", koji će možda za koju godinu voditi navijanje na Jugu!?
A momku nije sigurno bilo drago što mu neki "navijač" uvalio ukradeni pehar.
Ali na našu nesreću, Partizan je to mnogo bolje radio. Od trinaest za redom, bar šest je ukrao preko sudija i saveza. Tako da ova jedna ukradena od lopova, prosto nije ni važna!

Logicno

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)

Tako je,moram samo jos da dodam da je Srbija u periodu Partizanove dominacije od 15 godina (koja je ostvarena bez ikakve pomoci drzave) osvojila cak 3 titule svetskog prvaka,i 4 puta bila evropski prvak,a na dve Olimpijade smo ubedljivo i lako dosli do zlata,sve to zahvaljujuci nasim igracima iz Partizana,te pogotovo nasem selektoru magu Dulou Vujosevicu...padale su redom i Nigerija,i Kina,Novi Zeland,sve sile,niko nas nije ponizio...evo opet sad je Zvezda prvak zahvaljujuci drzavi,a pogledajte nasa reprezentacija ne moze nista da napravi,nista da osvoji,svi nas redom gaze...Zato je Zvezda zlo srpske kosarke,a Partizan je nesto najbolje,kad je u pitanju reprezentacija!

doom

pre 6 godina

@Rajko

13 година ког зла? па ви сте успели и свој грб да продате, бивши играчи вам на име дуга одваличили кошеве са Калиша док смо се ми играли кошарке, око пара се мучили као и ви, тако да ти то ништа не пије воду. у регистру се зовете једно а на дресу вам пише друго, то смо вам ми урадили? јесмо вам ми криви што сте Вујанића отерали а момак дошао код нас? да ли смо ми криви за оног мученог Гуровића? радне групе чији је председник Вучић а шефује Човић и фудбалом и кошарком већ 5 година. то смо и ми зло злопатили?

Komša

pre 6 godina

@Logično
Te priče - dobijamo pare od sponzora,nema država ništa s tim su smešne.
Da li ti sponzori imaju neke pogodnosti ako sponzorišu neki tim? Tenderčić neki,gledanje kroz prstiće malo i tako...
Da li vi stvarno verujete da Gazprom ima interes da sponzoriše FKCZ kad za trećinu tog novca može da bude sponzor JSL na primer?
Da li bi firme koje sponzorišu KKCZ bile tretirane od države isto da su sponzorisale KKP (onaj Duletov)?
Radjeno je to i ranije,čak postoji Danilovićev intervju o tome (iz 2002-3) ali nikada tako brutalno se država nije mešala u sport.
O KSS i o aktivnostima zvezdaških funkcionera da ne govorimo - od guranja u ABA,preko obaranja bodovanja,do saplitanja u vezi A licence (tada je još moglo da se iskamči - "ali nije postojao koncenzus u Srbiji" kako Djordjo reče).
Dvostriki aršini po kojima su prekidanje kupa i PP aparati,drmanje koševa i pljuvanje trenera kao i kradja pehara manji prekršaj od vodjenja utakmice bez sakoa su posebna priča.
Oštar stav KSS u cezi eventualnog učešća Partizana u evrokupu logično povlači isti takav stav povodom bojkota reprezentacije od strane Čovića.
Da li će se to desiti?
Neće.Jer nije u patriJotskom interesu - nije dobro za srBsku košarku.

Mirko

pre 6 godina

Kao navijač Zvezde, iskreno se nadam da Partizan može bolje i da će uneti malo dinamike u domaća takmičenja. Zvezdi je potreban jak Partizan kako bi se bolje spremala za Real, Fener, CSKA i ostale ekipe iz evropskog vrha.

konstatacija

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!
(RUS, 21. maj 2017 10:39)

Samo kazi kada je trazio da njegov klub bude DRZAVNI Projekat. Od devedesetih pa do danas sadasnji Partizan je drzavi projekat. Dok je bilo drzavne love bilo i kluba.Valjda je dokazano da je Partizan vise novca dobijao od Zvezde. Cim drzava zavrnula slavinu puce ljubav izmedju Partizana i Duleta Vujosevica.I onda ono cuveno od Pekovica:"Hvala Premijeru" koje se prenelo i na FK Partizan. Da li ce Real, Barsa,OLY,Fener, CSKA, Brose,PAO, Armani da puste svoje da igraju za reprezentaciju. Da li ce svi oni iz NBA dadodju da igraju za svoje reprezentacije

Logicno

pre 6 godina

Pa onda se finansirajte samo od Evrolige i nemojte traziti pare od drzave za koju vasi igraci nece nastupati.
(Schone, 21. maj 2017 09:51)

Pa i finansiramo se samo od Evrolige,od nase divne drzave ove godine nismo dobili ni evro...Ajde da nas drzava zaista finansira i puni parama kako se ovde spinuje onda bi se i isplatilo suprotstaviti Evroligi,ali u ovakvim okolinosti kada drzava daje 3 sponzora i puni parama klub koji igra Ligu sampiona,onda je sve jasno,neka za tu drzavu igraju Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon,Robinson,Velickovic i ostale uzdanice koje placa Republika Srbije! Iz Zvezde drzava ne placa nijednog igraca i ne trebaju joj,neka uzme igrace koje placa a to su ovi gore nabrojani! Samo realne cinjenice,a ne vasi crno beli spinovi,mozete da se ljutite koliko hocete!

kum Žoržo

pre 6 godina

Partizan zato nije smeo EK da igra, al' sta sad. Valjda je mezimica visi interes od reprezentacije.
(Buga
rski grafolog, 21. maj 2017 

dve godine pre odustao od EK na insistiranje velikog maga a komentari su glasili:" ne treba nam cipiripi kup". danas plaču jer mnogo vole cipiripi a za sve su naravno drugi krivi.

Mare

pre 6 godina

@Ovo ti je kao kada sretnes nekoga u kaficu i on ti kaze 'svaki dan si ovde'... pa cekaj, kako ti znas da sam ja svaki dan ovde? Isto i za tebe vazi.. Ako znas da je Batko toliko dugo na b92 to znaci da si i ti.
(djoka, 21. maj 2017 12:31)
Vidi, nije isto godinama čitati B92 i čitati komentare, pritom sve redje izmedju ostalog i zbog takvih kao što je Batko koga ti i Toto kotunjo zdušno branite, i raditi ono što on radi. Raspravljati se svaki dan na svakoj vesti sa po 10 komentara koji nisu ništa manje nebulozni nego oni koje on kritikuje. Ja inače ostavim 2, 3 komentara u 10 dana. Tako da preformulišemo tvoje poredjenje: "On sedi u kafiću po ceo dan i razglaba, ja prolazim svaki dan pored tog kafića dok idem i vraćam se sa posla, dok živim normalan život i gledam ga šta radi. Zato mu kažem "svaki dan si ovde" a ja sednem možda jednom u 2 meseca da popijem kafu."

znalac

pre 6 godina

Partizan zato nije smeo EK da igra, al' sta sad. Valjda je mezimica visi interes od reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bugarski grafolog,

Niste igrali jer niste imali petlju.Kako su igrali svi iz regiona pa i sire.Neko zapretio a vi utekoste.Pitaj reprezentativne igrace iz Turske, Spanije.Italije, Rusije, Nemacke, Grcke, Litvanije i njihove klubove sta im je veci interes.Ovo je rat FIBA i ULEB i NBA.Profitirace reprezentacije poput Ceske, Finske, Bugarske, CG,Madjarske.....Obesmislice se SP. Sada su uveli kfalifikacije a prvenstva EP,Juzne amerike,Azije nista ne znace jer ne daju ucesnike za SP.Dva kruga kfalifikacija za SP

Јабучило

pre 6 godina

Ne razumem komentare ovde. Hocete da kazete da kada bi Partizan bio u ovoj situaciji da bi pustili igrace da igraju za repku? Uostalom, ako vec pljujete Covica onda bi trebali da pljujete sve igrace koji ne budu igrali za repku, npr, Jokic, Teo, Bjelica, Raduljica... Naravno, pod uslovom da ne igraju. I da, nadam se da sada shvatate koliko su igraci Crvene zvezde vazni za repku.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 21. maj 2017 11:57)

Играчи који играју у страним клубовима немају са овим везе. Заболе Шпанце, Грке и Русе за српску репрезентацију. Човић је спреман да директно штети репрезентацију своје земље. А ни ту играчи тог Човићевог клуба нису криви.
Од вас се увек може очекивати замена тезе.

Djed Milutin

pre 6 godina

Dok ovi likovi nesto znace na Srpskoj sceni,Srbiji napretka nema.Zvezda je bila nebeskog sjaja bez tebe i Terzića i vama sličnom "elitom".Danas je sve u Srbiji u problemu sem vas.Naravoucenije je jednostavno,ali bi ga morala Vuciceva vlada operacionalizovati.

realno

pre 6 godina

Covic je dao iskren i posten odgovor, stiti interese Crvene Zvezde. Samo bi.bilo posteno da igraci koji izbore plasman i igraju kasnije na prvenstvu.

okidač

pre 6 godina

A ajde samo reci sta je sad konkretno rekao sto ti je zasmetalo???? Ajde da cujemo svi?
Coveka pitali za misljenje oko nastupa igraca u kvalifikacijama,covek dao misljenje i to je to...cak vrlo korektno prokomentarisao derbi i nas poraz,bez ikakvih varnica! Dakle,sta ti smeta?
Ili ce biti da su u pitanju tvoji kompleksi koji ti ne daju mira?? Onda ti se svi izvinjavamo zbog toga, najbolje onda nemoj ni da citas vesti...
(Logicno, 21. maj 2017 13:03)
Filipe ti li si??

okidač

pre 6 godina

Pa i finansiramo se samo od Evrolige,od nase divne drzave ove godine nismo dobili ni evro...Ajde da nas drzava zaista finansira i puni parama kako se ovde spinuje onda bi se i isplatilo suprotstaviti Evroligi,ali u ovakvim okolinosti kada drzava daje 3 sponzora i puni parama klub koji igra Ligu sampiona,onda je sve jasno,neka za tu drzavu igraju Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon,Robinson,Velickovic i ostale uzdanice koje placa Republika Srbije! Iz Zvezde drzava ne placa nijednog igraca i ne trebaju joj,neka uzme igrace koje placa a to su ovi gore nabrojani! Samo realne cinjenice,a ne vasi crno beli spinovi,mozete da se ljutite koliko hocete!
(Logicno, 21. maj 2017 13:07)
Jesi li ti svestan svoje nesvesti???

Logicno

pre 6 godina

Taman se odmorismo od Terze kad ono pojavi se i on, legenda zvezde i 6 zvezdina zvezde,cuveni i preposteni Covke,pa gde si ti nema te?
(mali covece sa velikom torbom, 21. maj 2017 09:58)

A ajde samo reci sta je sad konkretno rekao sto ti je zasmetalo???? Ajde da cujemo svi?
Coveka pitali za misljenje oko nastupa igraca u kvalifikacijama,covek dao misljenje i to je to...cak vrlo korektno prokomentarisao derbi i nas poraz,bez ikakvih varnica! Dakle,sta ti smeta?
Ili ce biti da su u pitanju tvoji kompleksi koji ti ne daju mira?? Onda ti se svi izvinjavamo zbog toga, najbolje onda nemoj ni da citas vesti...

Lazarus

pre 6 godina

Па где је сада тај патриотизам као онда када Партизан није пустио неке омладинце да играју пријатељску утакмицу. Тада су вам пуна уста патриотизма и издајништва била. Како је код вас све на продају... све има цену.

Saca

pre 6 godina

Kradja pehara da se dogodila bilo gde u Svetu, taj igrac bi dozivotno bio izbacen iz kosarke, a ovde se slavi kao heroj, kao i za sve ostale takve stvari, ova zemlja je u crnoj rupi. Ko ce kako da shvati to je njegova licna stvar, za mene ona nema veze sa CZ vec sa principima ponasanja.

Змајевић

pre 6 godina

Репрезентација испред свега. Ко не да играчима да играју за репрезентацију не сме добијати државни новац.

severnjača

pre 6 godina

Alo, nisu ovde u pitanju samo igrači Zvezde! Ne bi mogli da igraju Teo, Bogdan, Kalina, Raduljica, Nedović, Jokić, Bjelica! Do juče ste pljuvali Zvezdine igrače i pisali kako nemaju kvalitet za srpski dres a sada su kao neophodni pa se pozivate na patriotizam? Vaši igrači bi prvi hteli da igraju u Evroligaškim klubovima i takođe bi imali zabranu ali nemaju taj kvalitet! Bez licemerja, molim!

LIQUID

pre 6 godina

Najvise volim ove sto komentarisu kako je srpski basket unisten, samo zbog toga sto njihov Partizan nema ama bas nikakvu ulogu. Alo ljudi, budjenje, nije ovo JSL fudbal u kom se ne zna ko je gori i jadniji!
Zvezda igra godinama Evroligu, repka uzima medalje, ne znam u cemu je VAS problem? Aha da...Partizana nema nigde, pa dobro, niste primecivali taj "sunovrat" dok ste bili najbolji... toliko o postenju i "realnim komentarima"!

Toto-ko-tunjo-ceskajuci-usplahirenu-zebricu

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.
(Mare, 21. maj 2017 11:38)

Da li i sta Batko pise, njegova stvar. Kakva je tvoja struktura kad znas sta i koliko dugo Batko pise? Ako njegov zivot prodje u pisanju, tvoj prodje u citanju i analizi Batkovih komentara.

djoka

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.
(Mare, 21. maj 2017 11:38)

Ovo ti je kao kada sretnes nekoga u kaficu i on ti kaze 'svaki dan si ovde'... pa cekaj, kako ti znas da sam ja svaki dan ovde? Isto i za tebe vazi.. Ako znas da je Batko toliko dugo na b92 to znaci da si i ti.

doom

pre 6 godina

од стуба српства сте постали фантомска фирма једне једине особе и бројите коментаре како их називате "Вучелиних ботова" на ову вест. тачно сте огледало ове јадне земље.

Kanta

pre 6 godina

@Amare
Poredis babe i zabe, raspirujes mrznju i lupetas bez veze, jer to vreme i ovo vreme nemaju nikakvih dodirnih tacaka! Tada je FIBA bila gazda u svakom smislu (bar sto se tice Evrope) i nije bilo ovakvih "nesporazuma" svakih mesec dana. Nije lose biti malo obkjektivan kad vec navodis tako OZBILJNA imena nase kosarke, zar ne?!

nista o nicemu

pre 6 godina

Aјмо сада суспентију Звезде за наредну сезону, забрану регистровања нових играча као прошле године Партизану.
(Aлександар, 21. maj 2017 11:52)

Okej. Kad suspendujes NBA mozes i nase igrace.

Bulls

pre 6 godina

A da ukinu i reprezentacije i svetska i evropska prvenstva?
Kakva izjava Covica...

Onda dovedite 12 crnaca pa cemo uzivati u 'srpskom' uspehu u Evroligi a reprezentacija ce se sastavljati iz drugih klubova.

Gde mi živimo

pre 6 godina

Ja sam neki put stvarno ubeđen da neko iz sveta ovo radi namerno samo da bi video kako će Srbadija da se poubija međusobno. Shvata li ovde neko da nije ni Čović kriv, ni Peković, ni Dule, ni šta ti ja znam, već FIBA i ova ECA ili kako se već zove. Ovi iz FIBA ne znaju da postave organizaciju na pravi način još od kad je Bora otišao u penziju. Naravno, mišljenja sam da bi Bora i u još malo 92. godini bio bolji od polovine ovih koji tamo sede. Naravno tu je i Bartomeu koji je zinuo za pare i ništa ga drugo ne interesuje. Ovo jedino može da se reši sporazumom FIBA - Evroliga. A zašto bi Čović (koga ne volim iz mnogih razloga) ili neko drugi puštao igrače kada ih niko neće pustiti.

Rajko

pre 6 godina

од стуба српства сте постали фантомска фирма једне једине особе и бројите коментаре како их називате "Вучелиних ботова" на ову вест. тачно сте огледало ове јадне земље.
(doom, 21. maj 2017 12:37)
Bitno je da je 13 godina zla nestalo..opet i po ko zna koji put cu reci..svako ima pravo da kaze nesto ali SAMO VI NE PRIČAJTE NISTA..oličenje poštenja ..institucija..sami ste sebe pokrali..a kriv vam i kurta i murta.

Danilo

pre 6 godina

Čović je čovek kome je religija njegov interes, i tako jeste kod većine ljudi, samo što neki to pokušavaju da kriju.
Sada je to jasno rekao i pokazao, i meni je to OK.
Nije mi OK kada on zbog istog principa napada drugi ljudi- to jeste vrhunsko licemerje- ali i to napadanje jeste neki interes?
I država mora da vodi računa o svim onim koji u jurnjavi za svojim interesima oštećuju neke opšte interese jer to jeste svrha države:
Solidarnost i opšti interes!

P.S.
Najsmešniji su mi ovi naši Uplakani koji se ovde na sajtu Čoviću obraćaju sa doktore i gospodine, ali mora neko i da nas nasmeje?

xxx

pre 6 godina

Do sada 108 objavljenih komentara na ovu vest, od toga nijedan komentar navijaca C.Zvezde...a tek plusevi na komentare, pomislio bi covek da partizan ima vise navijaca. Bravo za sportsku redakciju b92, tako se kreira javno mnjenje! Ovakva cenzura nije postojala ni za vreme Slobe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivela cenzura, 21. maj 2017 11:59) Kažeš nema komentara navijača Zvezde? Pa možda zato što niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove...

dex

pre 6 godina

Pazi, napadaju Covica zato sto nece pustiti igrace... Pa cekajte ljudi, da li vi shvatate da ce se dobar deo kvalifikacija ispreplitati sa EL? Sta inda, Zvezda treba da da igrace, pa da je neki EL tim unisti 60 razlike, jer ce igrati sa juniorima???

Vazda Pobro

pre 6 godina

Ne znam sto se sad dize frka oko ovoga... godinama slusam kako je partizan `institucija, avangarda, primjer, stub nase kosarke` ... s obzirom da je tako onda neka reprezentacija iz partizana uzme igrace... svakako igraju onu ligu kiselog kupusa tako da laganica...

nik sloter

pre 6 godina

Ostaće zapisano da je kosarkas Fmp a Simonovic ukrao pehar i slavio sa navijacima koji sebe nazivaju panteri.Da li postoji veća sramota od toga.Postoji,nazvati Nebojšu Čovića legenda.

BgHQ

pre 6 godina

Koliko ljudi nisu u stanju da ukapiraju o cemu se radi vidi se cim procitas tri,cetiri komentara koja vise lice kao da ih je pisala Kominterna nego osoba koja zivi u XXI veku i ima mogucnost da razmislja svojom glavom.

Dejan CZ

pre 6 godina

Partizani placu sto Zvezdini igraci nece moci igrati za reprezentaciju...provokacije su jedno ali na kraju svesni su i oni nakaradne FIBINE odluke zbog koga nece moci u drzavnom dresu gledati one najbolje vec skrpljene igrace sa stapa i kanapa koji igraju lige pod pokroviteljstvom FIBA takmicenja.EL prati odluke NBA lige jer radi se o dva klupska najjaca svetska takmicenja i tu su stvari jasne.Sreca te su kvalifikacije sa Drzavama skromnijeg kosarkaskog znanja pa ce se izboriti viza i sa igracima koji su za nijansu ipak bolji od njihovih...U zakljucku FIBA i dalje nastavlja sa svojim cirkuskim metodama,pocev od klupskog takmicenja kojeg organizuje pa sad seli i na reprezentativni nivo.

tok

pre 6 godina

Dok srce kuca u nama,
ti Zvezdo nisi sama,
krv tece moja, crveno-belih boja.
( i ovu je pesmu su crno-beli ukrali)
A sad se kao nesto uzrujavaju!

Tamiški Banat

pre 6 godina

koji ste vi komplexaši...25.godina ste.bili prvaci i sve vam je bilo uredu,Zvezda oslabljena,gasila se,i ugasila,a vi uzivali...i nista kao nema veze sa politikom...Cim bi se pojavio neki igrac dal odma bi ga kupio Partizan mada to bio i najbolji igrac Zvezde,ne smetajuci im sto je zvezdas ...Jovo Stanojevic,Milos Vujanic,Dejan Tomasevic,Luka Bogdanovic...ima ih jos!DOSLO JE NASIH 25.GODINA SAMO SE PITAM DAL TREBA DA SE RADUJEM

NoName

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
(YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

I kao tim koji je stavio tačku. ?

hmm

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebijsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zatadom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...
(Realno, 21. maj 2017 11:15)

Ma i vi bi branili svojim igracima da igraju kvalifikacije ali nece ih nijedna reprezentacija.

A sto se silnih miliona tice,dosta vam je upumpavano svih ovih godina...negoo,gde su vam bre te pare?

црна овца друштва

pre 6 godina

KK Zvezda dobila vise para od KK Partizan ?! 
U kom paralelnom svetu ti zivis dete ?! Ozbiljno te pitam.... Ovaj tvoj komnetar je za strucnu analizu
(Batko, 21. maj 2017 11:14)

Користићу реч "неинтелигентан" јер ако бих написао ону другу, праву реч, верујем да ми не би пустили коментар....како неинтелигентном човеку доказати да је неинтелигентан, како човеку који живи у паралелном свету доказати да је тако, како човека који је за анализу убедити да није у праву када је он себи увртео то у главу и није довољно интелигентан да уопште може да размисли и преиспита ту своју имагинарну стварност...

Batko

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!
(RUS, 21. maj 2017 10:39)

KK "HVALA premijeru" nekome kaze da je drzavni projekat ???
Jel te malo blam zbog napisanog ? Ali ono, barem malo...nije ? Pretpostavljam da nije, jer da bi nekoga bilo blam treba da ima i obraz i mozak ....

zivela cenzura

pre 6 godina

Do sada 108 objavljenih komentara na ovu vest, od toga nijedan komentar navijaca C.Zvezde...a tek plusevi na komentare, pomislio bi covek da partizan ima vise navijaca. Bravo za sportsku redakciju b92, tako se kreira javno mnjenje! Ovakva cenzura nije postojala ni za vreme Slobe.

Labud

pre 6 godina

sta da radis...mi moramo nekako da zaradimo novac, za prezivljavanje. nemamo av da nam gura kintu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i feel devotion, 21. maj 2017 10:49)

I Andrej ima iste inicijale. Tako da komentar nije fakticki tacan. I te kako imate av.

Aлександар

pre 6 godina

Е сада гледајте разни у Партизану како се у "најсрпскијем" ФММ - Звезда IDEA штити пре свега интерес клуба. Иза тога дође интерес КСС и Србије а ви одустајете од Еврокупа због репрезетације.

antiDebil

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
(YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

Jednom rečiju NEMOĆ...odavno nisam video veću patnju i nemoć u nečijem komentaru
(Batko, 21. maj 2017 11:12

Batko sinko, vi ste ukrali pehar. To je najveca sramota u istoriji svetskog sporta, nezabelezena pojava. Time ste zigosani do kraja vaseg postojanja, razumes ???
Nije lako ni prijatno ,to mogu da razumem, ali to vam je sto vam je. Ipak ste vi izdali zvezdu i presli da navijate za fmp, tako da mozete i da izdate fmp i da nadjete neki normalniji klub ,recimo Nanter !

Realno

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebijsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zatadom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...

autenticni rodoljub iz Zeleznika

pre 6 godina

Ok, imas pravo da radis sa svojim privatnim klubom sta god hoces, ukljucujuci i promenu imena. Dve godine ste se zvali Reflex, pa ste se u ilegali zvali Ivo Lola Ribar, a poslednjih nekoliko godina ste Zvezda. I sam si rekao da to niko ne moze da vam zabrani. Medjutim, postoji nesto sto moze da vam se oduzme, ako nastavis sa ovakvim stavovima u vezi REPREZENTACIJE SRBIJE. To su PARE. Drzava vam je obezbedila sve vodece sponzore, usmerila IDEU, pa neka vam uzme, a ti onda masi sa svojim excel tabelama i aktiviraj taj cuveni marketing kojim navodno obezbedjujes profit i pravis nas budalama, jer znamo i ti i mi da je kosarka neprofitabilan sport i da 90% finansijske konstrukcije lezi u sponzorstvu.

Velicanstveni

pre 6 godina

Reprezentacija je svetinja,a Covic ne moze da zabrani igracima Zvezde da igraju za drzavu jer je Zvezda drzavni klub a ne privatni,bar se tako predstavlja,e onda ako je u vlasnistvu drzave,ne moze jedan cinovnik to da zabrani.

Aлександар

pre 6 godina

Aјмо сада суспентију Звезде за наредну сезону, забрану регистровања нових играча као прошле године Партизану.

...

pre 6 godina

Sta ti je karma,pre godinu dana savez ucenjuje Partizan da ne igra Eurokup zbog reprezentacije a sada dosao na red i Fmp,da vidimo sta ce sa njima da rade ti "branioci interesa srpske kosarke"

*

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Napisa esej a ne pomenu istinsku LEGENDU kosarke koja nije ni razvijala nasu decu, jer su mu preci bili Dalo, Salo, Bertrans, Vesterman...

Batko

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

Jednom rečiju NEMOĆ...odavno nisam video veću patnju i nemoć u nečijem komentaru

Ilr

pre 6 godina

Najsrpskijim navijacima sa severa Srbija nikada nije bila ispred kluba i to se potvrdilo milion puta do sada...od Djenove gde su sabotirali i fudbalsku reprezentaciju i do tada ujedinjeno navijanje,ne davanje stadiona za utakmice reprezentacije,zvizdanje i napadi na Stojkovica,prelazak u Aba ligu i unistavanje tadasnje domace lige...itd itd...ali su im zato puna usta srpstva i interesa srpskog sporta

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Auuu ala su se razmileli RSB botovi pa spinuju li spinunu za gazdu! Svaka cast, bas ste gazdi odani i sandvica zeljni!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (navijac, 21. maj 2017 10:53)

80% komentara Vučelinih botova.
Uzmite, brojte,koliko komentara imate ,mislio bi čovek da za partizan navija više od 20 % Srba.
I svi ista priča fmp,kmee,kmee.
Koliko obraza bez treba da bi napisao ovako nešto?

Amare

pre 6 godina

O tome da li su prva opcija u reprezentaciji bili igraci partizana ili zvezde govori sledece :Djordjevic,Danilovic,Rebraca,Drobnjak,Tomasevic,Divac,Beric,Radosevic,Scepanovic,Vujanic,Koturovic,ali tada nije bilo Miska Raznatovica i Covica da odredjuje ko ce igrati.A zlato je uvek dolazilo.Ali to su bili karakterni ljudi.
Ovo danas,nule ljudske koje se plase sta ce Misko da mi kaze,e da se ne zamerim Misku

marko

pre 6 godina

Ne vidim kakav bi to bio interes srpske košarke da uspešan evroligaški klub zadovoljava hirove pametnjakovića iz FIBA koji ne bi bili sposobni da vode nijedan klub. Trebalo bi i savezi da počnu da bojkotuju ta FIBA takmičenja, pa neka im igraju Malta i Moldavija. FIBA funkcioniše kao privatna kompanija grupe ljudi bez kontakta sa realnošću i vreme je da se stvori neki novi sistem u kome bi svi akteri u profesionalnoj košarci bili adekvatno reprezentovani.

NoName

pre 6 godina

Ajde sada da vidimo savez, prosle godine su ucenili Partizan da mora da odustane od EK zbog reprezentacije, sada ocekujem istu kaznu i za Zvezdu ukoliko ne budu dali igracima da igraju za reprezentaciju!!!!
(navijac, 21. maj 2017 10:52)

Što samo Zvezdu, savez da kazni i Cska što ne da Teodosica, Fener što ne da Bogdana i Kalinu....

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Ne razumem komentare ovde. Hocete da kazete da kada bi Partizan bio u ovoj situaciji da bi pustili igrace da igraju za repku? Uostalom, ako vec pljujete Covica onda bi trebali da pljujete sve igrace koji ne budu igrali za repku, npr, Jokic, Teo, Bjelica, Raduljica... Naravno, pod uslovom da ne igraju. I da, nadam se da sada shvatate koliko su igraci Crvene zvezde vazni za repku.

smogovac iz Humske

pre 6 godina

@muamua
Jel nije imao da ga plati ili je probao da ga otme matičnom klubu ?
Daj jednom budi realan , prošlo je to vreme , ne rade komisije za registraciju celu noć kao nekada. Zašto se niste žalili ? Šta je bio problem , imali ste i priznanicu jel tako ?
Nego je došao neko i objasnio Vam da nije to više to , mora da se plati ne može sve da se kao nekad otima .
Da li je tvoj klub , kao što bi trebalo , dobio neku suspenziju zbog potpisivanja predugovora mimo propisa KSS ?

Mishony

pre 6 godina

Jel samo partizanovci prate B92 i šta se dešava, kako se radi i misli u klubu koji prezentuje srpsku košarku na najbolji način?? Legitimno je da prvi covek Srpskog košarkaškog saveza brani interese saveza i reprezentacije, kao i da predsednik jednog kluba brani klupske interese, jai NBA stk brani igracima da igraju za reprezentaciju (slucaj Marjanovic-lane). Šta će biti od svega toga? Pa, ljudi sednu i razgovaraju, te se dogovore u obostranom interesu? Čemu pljuvanje, bez razloga po bilo kome???

antiDebil

pre 6 godina

Nista, posto je poznato da zvezdana radi iskljucivo u interesu srbske kosarke sadace ih drzava uceniti da moraju da igralu fiba takmicenje inace ce ostati bez sponzora !!

Novica u zadnjoj sekundi*

pre 6 godina

Ko ,pravi pritisak da znamo,non stop govoris u trecem licu.Ovi ,oni ....kazi Srbendo .Bitnija ti je zvezda ud Srbije.Mozemo i da ne odemo na SP ,novac ti je vazniji.

heh...

pre 6 godina

(Realno, 21. maj 2017 10:57)
Jel to traze pare neki sto su nedavno izdali saopstenje kako je premijer reprezent sporta u srbiji i dao vam izlazak u evropu,pustio navijace na stadion i pored zabrane i dao 1,2 M evra u fk i kk mali pratizan?? Vasa saopstenja i spinovanja su gora od decijih i na svu srecu niko osim dulovih pratilaca ne veruje u to.Uostalom,svi grakcete kako Zvezda nema reprezentativce...pa sta se onda trzate na ovu vest? Sta vas muci,to me zanima...

Batko

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebojsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zaradom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...
(Realno, 21. maj 2017 10:57)

KK Zvezda dobila vise para od KK Partizan ?!
U kom paralelnom svetu ti zivis dete ?! Ozbiljno te pitam.... Ovaj tvoj komnetar je za strucnu analizu

shone

pre 6 godina

Napisa esej a ne pomenu istinsku LEGENDU kosarke koja nije ni razvijala nasu decu, jer su mu preci bili Dalo, Salo, Bertrans, Vesterman...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 21. maj 2017 11:03) # Link komentara
Covek napisa esej, a ti napisa tesku glupost! Dule je napravio igrace od Djordjevica, Danilovica, Divca, Paspalja, Krstica, Bogdanovica...Sta su sve ti igraci osvojili za reprezentaciju ove zemlje? Kratka ti je pamet ili kao tvoja legenda potiskujes stvari koje ti ne odgovaraju!

Mare

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.

antiDebil

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Vas brani Ivica Dacic..
(nista o nicemu, 21. maj 2017 10:57)

Uuuuuuu ala si mu reko, zakopo si ga u trenutku !!
Legenda ti Covic a Slavnic je sta ono bese, izdajnik ?

Covic nocna mora grobara

pre 6 godina

Auu kakve je traume naneo grobarima! Smirite se malo popijte nesto za smirenje, znam da se tresete kad ga vidite i budite nocu ali obuzdajte se malo. Ovo nema nikakve veze sa Covicem nego sa Bartomeuom. Bartomeu je rekao da nijedan klub Evrolige nece moci da da igrace i Zvezda se tu nista ne pita. A s obzirom da drzava sve pare ionako daje partizanu ne vidim u cemu je problem? Neka partizanova skola daje. Aaa partizan nema skolu nego 20 godina uzima igrače drugim klubovima? E pa nista onda. A najsmesnije od svega sto grobari napadaji Covica da ne misli o reprezentaciji a on stvorio 80% igrača reprezentacije poslednjih 10 godina, a partizan 0%.

kompleks poturice

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)
koliko je mržnja obuzela neke ljude.

Momir

pre 6 godina

U cemu je fora ovde, EL kao i NBA su jasno stavili do znanja FIBI da kvalifikacije u sred sezone nisu dobra stvar. Ako ja dajem pare za klub, sponzori ogroman novac za reklamu... pa necu ja da ti moja investicija sluzi da zaradjujes sa kvalifikacijama.

ideeemmo...

pre 6 godina

Daleke jecaju zvezde,
mio se gasi sjaj
srce mi vec dugo sluti,
svemu ce doci kraj
Igrajmo taj tango smrti,
kao nekada pre
neka se sve zavrti,
samo ne zaboravi me...

Borky

pre 6 godina

A bez koga ce to ostati? Bez Simonovica koji udje na 3 minuta? Bez Jovica koji ima 3 poena u proseku u reprezentaciji? Bez Dangubica? Lazica? Zvezdini igraci su svakako bili treca opcija u reprezentaciji tako da, preposteni Covke, nemoj da brines, lako ce Srbija bez njih.
(Krle, 21. maj 2017 10:31


Eto vasi su prva opcija pa se ne moramo brinuti.

Zoran

pre 6 godina

Čovek sa ,,stavom". Što ste onda uslovili Partizan da tu Fibinu evroligu igra i pretili izbacivanjem ako se ne povinuje i odbaci Evro kup. Zašto ste satanisali Partizan kada je hteo da odbaci Jadransku ligu, i zašto satanisali Partizan kada je igrao najbolju kosarku i regionu, a po mnogima i u Evropi. Vi gospodine Čoviću kao pravi političar nemate stav, nego čist interes, i vaše mišljenje je ravno nuli! Maslacak - KVD političar (kako vetar duva).

Drzava da ne baca pare

pre 6 godina

Zasto pnda trazite od drzave da vam daje novac? Jos i grad i cela drzava zalegli za F4 da bi na uku i buku postali sampioni kao Zvezda Vet u vaterpolu.

smogovac iz Humske

pre 6 godina

@schone
reče navijač kluba kome Država i Grad Beograd plaćaju Novicu koji je odbio da igra za Srbiju , Hečera , Frenka , Vrabca , Karahodžića , Gordona i igrače u pokušaju i to sa 2,5 miliona evra . Razumem navijačku pristrasnost ( i sam sam takav ) ali razmisli pre nego nešto napišeš . Ne vidim potrebu komšija da komentarišu sastav reprezentacije , bar ne ovaj i neki budući period , kao i fin pomoć Države . Nemate ni eventualnog kandidata i dobijate više .

Dr.Excel&UPPR

pre 6 godina

Pre nego što je FMP promenio ime a i posle toga sva Čovićeva mržnja prema Partizanu je pravdana interesima srpske košarke. Danas on kaže citiram “Moramo da se rukovodimo time koje je takmičenje nama najvažnije". Neko ko je bio u svim strankama i promenio čak i svoje ime svojim ponašanjem jasno iskazuje da ga zanima samo lični interes i da je spreman na sve kako bi ga ostvario. Pitanje je vremena kada će se doktor preigrati i pasti u klopku sopstvene pohlepe kao i mnogi slični amateri pre njega.

YariloPlyodeetely

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.

Lesa

pre 6 godina

Samo cu napisati kako ono bese ponos srpstva, po ko zna koji put se dokazujete kao "najsrpskiji" klub ali su vam zato u prici redovno usta uvek puna srpstva...

True Batman Fan

pre 6 godina

NBA nikada nije zabranila svojim igracima da igraju kvalifikacije ili evropska i svetska prvenstva vec je uvek samo davala preporuke! Timovi u NBA su ti koji mogu da daju ovakvu zabranu pojedinim igracima, sto cine kada procene da postoji rizik od povrede upravo dovedenog igraca ili kada neki igrac treba da se uigrava i prirema za predstojecu sezonu. Uporedjivati kvalitet igraca a posebno cifre koje igraci zaradjuju u NBA i Euroligi je apsurdno! Ali, kao i uvek, reci koje izadju iz usta ovog coveka treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Ko zna sta je zapravo iza svega ovoga

nista o nicemu

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Vas brani Ivica Dacic..

Krle

pre 6 godina

A bez koga ce to ostati? Bez Simonovica koji udje na 3 minuta? Bez Jovica koji ima 3 poena u proseku u reprezentaciji? Bez Dangubica? Lazica? Zvezdini igraci su svakako bili treca opcija u reprezentaciji tako da, preposteni Covke, nemoj da brines, lako ce Srbija bez njih.

RUS

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!

O RUCK

pre 6 godina

Ne dajete reprezentativce za svoju drzavu? Dobro, napravite svoju halu u kojoj ce te igrati utakmice (ili neka vam je napravi Bartomeu), nema para iz Budzeta, nema sponzorstva drzavnih preduzeca, placajte polucijsko obezbedjenje.........i naravno treba vam skupo naplacivati gotove igrace koje uzimate siromasnim klubovima koji se finansiraju drzavnim parama. I da ne bude zabune ja sam navijac Zvezde, ali ne prhvatam ove stavove. Pa zar je jedan klub pa i same utakmice Evrolige vazniji od nase kosarke???I na kraju, sta ce biti kad se ubrzo raspadnu - sta ce biti s onima koji im duvaju u ledja???

menjam nick

pre 6 godina

Ja ne znam da li se neko trudi da namenski upropasti košarku.. Ti termini za kvalifikacije su očajni... Ja predvidjam par godina fijaska, jer se nece pojavljivati najbolji igraci, nakon čega će se pojaviti neka druga organizacija koja ce preuzeti EP i mundobasket..

Nemanja

pre 6 godina

Ostala je Srbija bez 10mil € za stanove za povratnike na Kosmetu pa moze i bez igraca CZV FMP IDEE
(Marko, 21. maj 2017 10:12)
Majstore,ne postoje povratnici na Kosmet...te osobe su debelo naplatile svoj odlazak odande i sada su redom u javnim preduzecima i ne pada im napamet da se vracaju...evo ti mi nadji porodicu koja bi se vratila tamo i ja cu preko svoje privatne firme da im obezbedim stalni smestaj...ne opravdavam Covica ali nemojte izmisljati nesto sto ne postoji...Povratnici na Kosmet su realni kao i Vilenjaci

KkCz najvece zlo srpskog sporta

pre 6 godina

"Najsrpskiji klub i navijaci" i gazda koji brani interese srpske kosarke tako sto je prvi sa Fmpom usao u Jadransku ligu i tako unistio ondasnju jaku Srpsku ligu , gazda koji ima dva kluba u Aba ligi i koji isplacuje plate iz istog fonda za 2 kluba,gazda koji ce braniti igracima KkCz da igraju za reprezentaciju ali ce zato traziti pare iz budzeta te iste drzave za pojacanja

Djape

pre 6 godina

Pa koji normalan klub bi pustio glavne igrace u toku sezone kada igra po 2-3 utakmice nedeljno? Nebitno da li je Zvezda ili bilo koji drugi klub....

rale

pre 6 godina

Čoviću je i ABA bila najvažnije takmičenje još pre 15 godina..prodao je on našu (srpsku) košarku još tada...ovo je samo zadnji ekser u sanduku...ko bi rekao da ću ikada u istoj rečenici spomenuti njega i partizanovce, ali on jeste grobar- srpske košarkaške...

Realno

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebojsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zaradom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...

navijac

pre 6 godina

Ajde sada da vidimo savez, prosle godine su ucenili Partizan da mora da odustane od EK zbog reprezentacije, sada ocekujem istu kaznu i za Zvezdu ukoliko ne budu dali igracima da igraju za reprezentaciju!!!!

drvobradi

pre 6 godina

Potpuno ok stav, samo što onda država nema nikakav interes da ulaže u košarku, tako da niko ne treba da kuka za pare niti treba da ih dobije. Euroliga u suštini tako i zahteva. Zato je i igraju klubovi iz 7-8 zemalja, od kojih 2 imaju pola predstavnika, a svi su na gubitku ili na 0.
Sto se tiče FIBA, oni su skroz izgubili kompas.

crno-bela ovčica

pre 6 godina

@ Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Prijatelju,

Kajmak se kupio stipendijom od 400k i umetničkim slikama, kajmak se kupio i šakom i kapom i to je bilo bitnije od A licence koja vam je nuđena, pa ste zato tu gde jeste.

Naravno, dobro su vas dresirali da su drugi krivi.

alek

pre 6 godina

he,he ,evo ga majstor spina!bez kojih to igraca,leba ti?bez kuzmica ili jovica nista vise ne mozemo da osvojimo!Bogdan,Jokic'Teo I ostali majstori mogu lako da se zamene igracima iz redova najsrbskijeg kluba,koji je odduvek poznat po stvaranju igraca bez kojih ne bi smo nista osvojili?!sedi jedan!

fenomen

pre 6 godina

U kojem god sastavu igrali kvalifikacije mozemo da ih odradimo i bez igraca koji igraju evroligu. Nisu problem Jovic i Simonovic. Problem su Teo, Bogdan i ostali koji igraju u evropskim ekipama EL i Jokic i Bjelica iz NBA. Obzirom da su Jokic i Bjelica trenutno daleko od mogucnosti da zaigraju sto zbog povrede ili klupske preporuke ostaje nam da verujemo Saletu da ce od preostalog materijala sastaviti tim sposoban da odradi kvalifikacije. Kako nama tako ce biti i drugim reprezentacijama. Motivisace ih Sale pa makar ih skupljao ispred zgrada gde se igra basket. Poz.

323

pre 6 godina

Normalno je da Covketa drzava nikada nije interesovala a ona mu je sve dala i od nje je sve uzeo. Njega interesuje samo LS. Ali vratice mu se takav odnos kad tad.

muamua

pre 6 godina

Smogovac iz turske ako oni vrede toliko para, koliko li tek vredi onaj sto je pitpisivao ugovor sa zvezdom sa sns olovkom posto partizan nije imao para da ga plati...

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Covicu, vidis da si ih unistio i upropastio. 95% komentara je od partizanovaca. Pusti im neki kup za 5-6 godina, mozda i pre, ali vidis da se trudi, treniraju sa jajima u Pioniru.

dking

pre 6 godina

A Partizan je baš zbog dobrobiti reprezentacije bio gurnut u fibino takmičenje i oduzeta mu je svaka šansa da u skorije vreme igra EL bez obzira na rezultat. Jer reprezentacija je svetinja i sve mora da bude podređeno tome. Kakvo licemerstvo, kakvo spinovanje...

Arch

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...

cinik

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.

povuci_potegni

pre 6 godina

Pa dobro ukapirali smo da ko igra evro ligu nece moci da igra za reprezentaciju,sta sad ti predsatvljas nekog ko brine za srpsku kosarku,neki veliki rodoljub i patriota?? a u stvari si isti kao i onaj lik sto vodi evroligu sto i smislja ove gluposti,SAMO LICNI INTERES

Dragan Lo

pre 6 godina

Kakav je interes Srbije da ulaže u klub koji ima ovakav stav? Reprezentacija Srbije jeste državni interes i Vučić mora da preispita pokrivanje troškova sponzorstva privatnih kompanija prema našem klubu. Ili su igrači u reprezentaciji, ili svako svojim putem.

veljo gegelj

pre 6 godina

tako je .koga briga za reprezentaciju igramo evroligu. mozda opet budemo 9. kad je fiba prosle godine pritisla savez nisu dali partizanu i megi da igraju evrokup al se evroliga igrala sto je potpuno besmisleno posto su oba takmicenja pod okriljem evrolige. sad opet ista prica al videcemo sta ce savez sad da uradi. verovatno opet isto. partizan nece moci u evrokup al ce se naci nacin da fmp igra evroligu.

Vectorman

pre 6 godina

Tako je Covicu, FIBA je jedna zaostala, arhaicna i gramziva organizacija koja ne ume da organizuje turnir petlica kamoli sta drugo.

Viceprvak sveta i olimpijskih igara u kvalifikacije a neke Finske lagano plate ucesce jer FIBA tradicionalno prosiri prvenstvo mesec dana pre pocetka istog.

Josarian

pre 6 godina

Pa Zvezda i nema igrace, ugasena je. Ipak ovaj tim koji koristi njeno ime je sastavljen od odlicnih pojedinaca. I treba da idu dalje. Tu nisu nista drugaciji od svih drugh, a od prodaje ce vlasnik profitirati. I gla cuda, upravo vlasnik kukumavci.

mali covece sa velikom torbom

pre 6 godina

Taman se odmorismo od Terze kad ono pojavi se i on, legenda zvezde i 6 zvezdina zvezde,cuveni i preposteni Covke,pa gde si ti nema te?

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

Bez jednog simonovica i jokica, koji ne zasluzuju da igrau reprezentaciji pored toliko kvalitetnijih igraca, necemo umreti

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

Bartomeu i fiba da sednu i da se dogovore jer ovako kosarka najvise gubi. Ako je do sad moglo ne vidim razlig da se nastavi. Ziveo sport!!!!

Grobar

pre 6 godina

Ne brini tu su igraci iz Partizana koji su pokazali u proslom derbiju da su bolji od igraca Zvezde!!

I jos bitnije bolje izvode bacanja od tih istih igraca Zvezde!!Pa samo onaj je imao 1-9!!

*

pre 6 godina

FIBA izmislja vec par godina i pokusava na sve nacine da sabotira Evroligu, a sad je kolateralna steta ogromna. Pustite te popularne price Bartomeu i NBA mlate pare, oni su losi, a FIBA je dobra. FIBA je dobra jer nije u stanju da mlati pare, rado bi oni...To nam je isto kao kompleks SAD-Rusija, Ameri losi, a Rusi dobri, jer nisu dovoljno sposobni da budu losi.

mali covece sa velikom torbom

pre 6 godina

Taman se odmorismo od Terze kad ono pojavi se i on, legenda zvezde i 6 zvezdina zvezde,cuveni i preposteni Covke,pa gde si ti nema te?

Arch

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...

cinik

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.

Drzava da ne baca pare

pre 6 godina

Zasto pnda trazite od drzave da vam daje novac? Jos i grad i cela drzava zalegli za F4 da bi na uku i buku postali sampioni kao Zvezda Vet u vaterpolu.

Josarian

pre 6 godina

Pa Zvezda i nema igrace, ugasena je. Ipak ovaj tim koji koristi njeno ime je sastavljen od odlicnih pojedinaca. I treba da idu dalje. Tu nisu nista drugaciji od svih drugh, a od prodaje ce vlasnik profitirati. I gla cuda, upravo vlasnik kukumavci.

povuci_potegni

pre 6 godina

Pa dobro ukapirali smo da ko igra evro ligu nece moci da igra za reprezentaciju,sta sad ti predsatvljas nekog ko brine za srpsku kosarku,neki veliki rodoljub i patriota?? a u stvari si isti kao i onaj lik sto vodi evroligu sto i smislja ove gluposti,SAMO LICNI INTERES

Dr.Excel&UPPR

pre 6 godina

Pre nego što je FMP promenio ime a i posle toga sva Čovićeva mržnja prema Partizanu je pravdana interesima srpske košarke. Danas on kaže citiram “Moramo da se rukovodimo time koje je takmičenje nama najvažnije". Neko ko je bio u svim strankama i promenio čak i svoje ime svojim ponašanjem jasno iskazuje da ga zanima samo lični interes i da je spreman na sve kako bi ga ostvario. Pitanje je vremena kada će se doktor preigrati i pasti u klopku sopstvene pohlepe kao i mnogi slični amateri pre njega.

Zoran

pre 6 godina

Čovek sa ,,stavom". Što ste onda uslovili Partizan da tu Fibinu evroligu igra i pretili izbacivanjem ako se ne povinuje i odbaci Evro kup. Zašto ste satanisali Partizan kada je hteo da odbaci Jadransku ligu, i zašto satanisali Partizan kada je igrao najbolju kosarku i regionu, a po mnogima i u Evropi. Vi gospodine Čoviću kao pravi političar nemate stav, nego čist interes, i vaše mišljenje je ravno nuli! Maslacak - KVD političar (kako vetar duva).

veljo gegelj

pre 6 godina

tako je .koga briga za reprezentaciju igramo evroligu. mozda opet budemo 9. kad je fiba prosle godine pritisla savez nisu dali partizanu i megi da igraju evrokup al se evroliga igrala sto je potpuno besmisleno posto su oba takmicenja pod okriljem evrolige. sad opet ista prica al videcemo sta ce savez sad da uradi. verovatno opet isto. partizan nece moci u evrokup al ce se naci nacin da fmp igra evroligu.

YariloPlyodeetely

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.

rale

pre 6 godina

Čoviću je i ABA bila najvažnije takmičenje još pre 15 godina..prodao je on našu (srpsku) košarku još tada...ovo je samo zadnji ekser u sanduku...ko bi rekao da ću ikada u istoj rečenici spomenuti njega i partizanovce, ali on jeste grobar- srpske košarkaške...

dking

pre 6 godina

A Partizan je baš zbog dobrobiti reprezentacije bio gurnut u fibino takmičenje i oduzeta mu je svaka šansa da u skorije vreme igra EL bez obzira na rezultat. Jer reprezentacija je svetinja i sve mora da bude podređeno tome. Kakvo licemerstvo, kakvo spinovanje...

Ilija

pre 6 godina

Voleli ili ne Covica razmislite da li je u Evropi iko bolje promovisao srpsku klupsku kosarku od Zvezde?
(Losmi, 21. maj 2017 13:51)

Pa prijatelju ti stvarno veze nemas o zivotu ili kosarku pratis samo dve godine!
Zvezda ima dva top 16 i to je to.

Dragan Lo

pre 6 godina

Kakav je interes Srbije da ulaže u klub koji ima ovakav stav? Reprezentacija Srbije jeste državni interes i Vučić mora da preispita pokrivanje troškova sponzorstva privatnih kompanija prema našem klubu. Ili su igrači u reprezentaciji, ili svako svojim putem.

Krle

pre 6 godina

A bez koga ce to ostati? Bez Simonovica koji udje na 3 minuta? Bez Jovica koji ima 3 poena u proseku u reprezentaciji? Bez Dangubica? Lazica? Zvezdini igraci su svakako bili treca opcija u reprezentaciji tako da, preposteni Covke, nemoj da brines, lako ce Srbija bez njih.

MarcoPolo

pre 6 godina

aha...tako znači...kada je nastajala jadranska liga,prvi koji su u nju pohitali bili suzvezda i fmp,ne mareći mnogo za domaću...partizan je uz hemofarm bio protiv toga. prošle godine isto, kada je partizan ucenjivan koje takmičenje da igra i da će reprezentacija ispaštati ukoliko bude igrao uleb takmičenje...sada upravo ta famozna zvezda,ponovo radi protiv interesa domaće košarke,i ona je srpski klub,a partizan "hrvatski"...
malo je reći sramota.

Grobar

pre 6 godina

Ne brini tu su igraci iz Partizana koji su pokazali u proslom derbiju da su bolji od igraca Zvezde!!

I jos bitnije bolje izvode bacanja od tih istih igraca Zvezde!!Pa samo onaj je imao 1-9!!

nik sloter

pre 6 godina

Ostaće zapisano da je kosarkas Fmp a Simonovic ukrao pehar i slavio sa navijacima koji sebe nazivaju panteri.Da li postoji veća sramota od toga.Postoji,nazvati Nebojšu Čovića legenda.

antiDebil

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Vas brani Ivica Dacic..
(nista o nicemu, 21. maj 2017 10:57)

Uuuuuuu ala si mu reko, zakopo si ga u trenutku !!
Legenda ti Covic a Slavnic je sta ono bese, izdajnik ?

True Batman Fan

pre 6 godina

NBA nikada nije zabranila svojim igracima da igraju kvalifikacije ili evropska i svetska prvenstva vec je uvek samo davala preporuke! Timovi u NBA su ti koji mogu da daju ovakvu zabranu pojedinim igracima, sto cine kada procene da postoji rizik od povrede upravo dovedenog igraca ili kada neki igrac treba da se uigrava i prirema za predstojecu sezonu. Uporedjivati kvalitet igraca a posebno cifre koje igraci zaradjuju u NBA i Euroligi je apsurdno! Ali, kao i uvek, reci koje izadju iz usta ovog coveka treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Ko zna sta je zapravo iza svega ovoga

KkCz najvece zlo srpskog sporta

pre 6 godina

"Najsrpskiji klub i navijaci" i gazda koji brani interese srpske kosarke tako sto je prvi sa Fmpom usao u Jadransku ligu i tako unistio ondasnju jaku Srpsku ligu , gazda koji ima dva kluba u Aba ligi i koji isplacuje plate iz istog fonda za 2 kluba,gazda koji ce braniti igracima KkCz da igraju za reprezentaciju ali ce zato traziti pare iz budzeta te iste drzave za pojacanja

Garfild

pre 6 godina

Sto sad ne ucjenite i Zvezdu kao sto ste Partizan prosle godine za Eurokup, pa su morali da izgraju Ligu Sampiona ili ce Srbija da bude izbacena!!!

Toda

pre 6 godina

A znaci tako neces da izadjes drzavi i savezu u susret i podrzis ih jer nije u Zvezdinom interesu? Al uredu je da kmecis i trazis od drzave i saveza da vas podrze financijski, budu sponzori, da se igra u areni za dz itd. Nicija nije do zore, pa nece ni tvoja.

...

pre 6 godina

Sta ti je karma,pre godinu dana savez ucenjuje Partizan da ne igra Eurokup zbog reprezentacije a sada dosao na red i Fmp,da vidimo sta ce sa njima da rade ti "branioci interesa srpske kosarke"

alek

pre 6 godina

he,he ,evo ga majstor spina!bez kojih to igraca,leba ti?bez kuzmica ili jovica nista vise ne mozemo da osvojimo!Bogdan,Jokic'Teo I ostali majstori mogu lako da se zamene igracima iz redova najsrbskijeg kluba,koji je odduvek poznat po stvaranju igraca bez kojih ne bi smo nista osvojili?!sedi jedan!

*

pre 6 godina

FIBA izmislja vec par godina i pokusava na sve nacine da sabotira Evroligu, a sad je kolateralna steta ogromna. Pustite te popularne price Bartomeu i NBA mlate pare, oni su losi, a FIBA je dobra. FIBA je dobra jer nije u stanju da mlati pare, rado bi oni...To nam je isto kao kompleks SAD-Rusija, Ameri losi, a Rusi dobri, jer nisu dovoljno sposobni da budu losi.

slobinator

pre 6 godina

Za njih je svet nastao 45-e,košarka se igra od 70-e, fudbal se računa od 30.5.1991 a Efendi Dule je je alah-lično!
(Crvena Zvezda 1913, 21. maj 2017 14:58)
košarku igraju od 1976,a fudbal im se računa od 1993 od trenutka kada je tadašnji premijer marjanović došao na čelo kluba.računa im se I onaj period sa predsednikom franjom kada su dobili crno-bele boje kao I one dve titule koje su dobili na sudu.i ovu su dobili posle naredbe sa samog vrha,na žalost uz pomoć pokupljivih ljudi iz zvezde.to svakome pametnom jasno

Vectorman

pre 6 godina

Tako je Covicu, FIBA je jedna zaostala, arhaicna i gramziva organizacija koja ne ume da organizuje turnir petlica kamoli sta drugo.

Viceprvak sveta i olimpijskih igara u kvalifikacije a neke Finske lagano plate ucesce jer FIBA tradicionalno prosiri prvenstvo mesec dana pre pocetka istog.

Paja

pre 6 godina

okic Marijanovic Teodosic Bogdanovic. sta ce nam zvezda.
(Pfc, 21. maj 2017 14:21)

A gde oni igraju?? U Aziji. Decko pre tastature informisi se malo. Nema igraca NBA u kfalifikacijama i nema igraca ULEB u kfalifikacijama kako za Srbiju tako i sve ostale reprezentacije

Vuk

pre 6 godina

Voleli ili ne Covica razmislite da li je u Evropi iko bolje promovisao srpsku klupsku kosarku od Zvezde?
(Losmi, 21. maj 2017 13:51)
E ovo je vrh neznanja i dokaz da su zvezdasi poceli da prate kosarku pre samo 3-4 godine!!!

LIQUID

pre 6 godina

Najvise volim ove sto komentarisu kako je srpski basket unisten, samo zbog toga sto njihov Partizan nema ama bas nikakvu ulogu. Alo ljudi, budjenje, nije ovo JSL fudbal u kom se ne zna ko je gori i jadniji!
Zvezda igra godinama Evroligu, repka uzima medalje, ne znam u cemu je VAS problem? Aha da...Partizana nema nigde, pa dobro, niste primecivali taj "sunovrat" dok ste bili najbolji... toliko o postenju i "realnim komentarima"!

drvobradi

pre 6 godina

Potpuno ok stav, samo što onda država nema nikakav interes da ulaže u košarku, tako da niko ne treba da kuka za pare niti treba da ih dobije. Euroliga u suštini tako i zahteva. Zato je i igraju klubovi iz 7-8 zemalja, od kojih 2 imaju pola predstavnika, a svi su na gubitku ili na 0.
Sto se tiče FIBA, oni su skroz izgubili kompas.

konstatacija

pre 6 godina

Da li vi deco citate tekst ili se oglasavate samo na naslov.Procitajte tekst. Ne odnosi se samo na reprezentaciju Srbije vec na sve reprezentacije Evrope koje imaju igrace u EL i u NBA.Koji ce tim da dozvoli da im igraci idu na kfalifikacije u jeku takmicenja. Deco zar ne shvatate da je ovo rat FIBA protiv svih.Ni Americki tim u kfalifikacijama nece moci sa igracima iz NBA.Igrace neka univerzitetska reprezentacija. Da li ce spancimoci da racunaju na bracu Gasol, Rudija,Mirotica, Francuzi na gomilu igraca, Litvanci na Valaciunasa i ostale, Grci,Italijani, Hrvati na Bogdanovica, Hezonju....

Batko

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

Jednom rečiju NEMOĆ...odavno nisam video veću patnju i nemoć u nečijem komentaru

Logicno

pre 6 godina

Репрезентација испред свега. Ко не да играчима да играју за репрезентацију не сме добијати државни новац.
(Змајевић, 21. maj 2017 12:25)

Tako je,saglasan sam u potpunosti sa tim!
Evroliga ne da igracima da igraju za reprezentaciju, znaci da ne sme da dobije ni evro od drzave Srbije! Pa neka se snalazi Evroliga bez srpskih drzavnih para. Svaka cast druze!

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

Bez jednog simonovica i jokica, koji ne zasluzuju da igrau reprezentaciji pored toliko kvalitetnijih igraca, necemo umreti

O RUCK

pre 6 godina

Ne dajete reprezentativce za svoju drzavu? Dobro, napravite svoju halu u kojoj ce te igrati utakmice (ili neka vam je napravi Bartomeu), nema para iz Budzeta, nema sponzorstva drzavnih preduzeca, placajte polucijsko obezbedjenje.........i naravno treba vam skupo naplacivati gotove igrace koje uzimate siromasnim klubovima koji se finansiraju drzavnim parama. I da ne bude zabune ja sam navijac Zvezde, ali ne prhvatam ove stavove. Pa zar je jedan klub pa i same utakmice Evrolige vazniji od nase kosarke???I na kraju, sta ce biti kad se ubrzo raspadnu - sta ce biti s onima koji im duvaju u ledja???

xxx

pre 6 godina

Do sada 108 objavljenih komentara na ovu vest, od toga nijedan komentar navijaca C.Zvezde...a tek plusevi na komentare, pomislio bi covek da partizan ima vise navijaca. Bravo za sportsku redakciju b92, tako se kreira javno mnjenje! Ovakva cenzura nije postojala ni za vreme Slobe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivela cenzura, 21. maj 2017 11:59) Kažeš nema komentara navijača Zvezde? Pa možda zato što niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove...

Savatiye

pre 6 godina

@ antiDebil & Yarilo
Simonović nije ukrao pehar, ukrao ga je neki "navijač", koji će možda za koju godinu voditi navijanje na Jugu!?
A momku nije sigurno bilo drago što mu neki "navijač" uvalio ukradeni pehar.
Ali na našu nesreću, Partizan je to mnogo bolje radio. Od trinaest za redom, bar šest je ukrao preko sudija i saveza. Tako da ova jedna ukradena od lopova, prosto nije ni važna!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E moj druze,objasni ti to Vucicevim crno belim botovima...Stvarno si ocekivao da ukapiraju o cemu se ovde radi??? I da razmisljaju svojom glavom? Sve je to po direktivi druze moj,a okuplja ih i pokrece ista stvar-mrznja prema Zvezdi!
(Logicno, 21. maj 2017 

Najžalosnije je to što je u našoj zemlji najveći motiv ako mrziš nešto srpsko,i to traje od 45-e.
Voli se vođa stranac,voli se klub koji u svom imenu ima jasan naziv "jugoslovenski"da se razlikuje od srpskih klubova jer funkcioniše u Beogradu....
Za njih je svet nastao 45-e,košarka se igra od 70-e, fudbal se računa od 30.5.1991 a Efendi Dule je je alah-lično!

Djape

pre 6 godina

Pa koji normalan klub bi pustio glavne igrace u toku sezone kada igra po 2-3 utakmice nedeljno? Nebitno da li je Zvezda ili bilo koji drugi klub....

323

pre 6 godina

Normalno je da Covketa drzava nikada nije interesovala a ona mu je sve dala i od nje je sve uzeo. Njega interesuje samo LS. Ali vratice mu se takav odnos kad tad.

Covic nocna mora grobara

pre 6 godina

Auu kakve je traume naneo grobarima! Smirite se malo popijte nesto za smirenje, znam da se tresete kad ga vidite i budite nocu ali obuzdajte se malo. Ovo nema nikakve veze sa Covicem nego sa Bartomeuom. Bartomeu je rekao da nijedan klub Evrolige nece moci da da igrace i Zvezda se tu nista ne pita. A s obzirom da drzava sve pare ionako daje partizanu ne vidim u cemu je problem? Neka partizanova skola daje. Aaa partizan nema skolu nego 20 godina uzima igrače drugim klubovima? E pa nista onda. A najsmesnije od svega sto grobari napadaji Covica da ne misli o reprezentaciji a on stvorio 80% igrača reprezentacije poslednjih 10 godina, a partizan 0%.

danilo gugeš

pre 6 godina

ušao sam ovde jer sam očekivao komentare o FIBI kad ono glej čuda , pljuje se zvezda i partizan, političari i omalovazava se Srbija ... od vas retko ko je pročitao tekst niti uopste zna o čemu se radi... ovo je FIBA protiv svih i plašim se neće se dobro zvršiti po reprezentativnu košarku .

Tamiški Banat

pre 6 godina

koji ste vi komplexaši...25.godina ste.bili prvaci i sve vam je bilo uredu,Zvezda oslabljena,gasila se,i ugasila,a vi uzivali...i nista kao nema veze sa politikom...Cim bi se pojavio neki igrac dal odma bi ga kupio Partizan mada to bio i najbolji igrac Zvezde,ne smetajuci im sto je zvezdas ...Jovo Stanojevic,Milos Vujanic,Dejan Tomasevic,Luka Bogdanovic...ima ih jos!DOSLO JE NASIH 25.GODINA SAMO SE PITAM DAL TREBA DA SE RADUJEM

nista o nicemu

pre 6 godina

Aјмо сада суспентију Звезде за наредну сезону, забрану регистровања нових играча као прошле године Партизану.
(Aлександар, 21. maj 2017 11:52)

Okej. Kad suspendujes NBA mozes i nase igrace.

Rajko

pre 6 godina

од стуба српства сте постали фантомска фирма једне једине особе и бројите коментаре како их називате "Вучелиних ботова" на ову вест. тачно сте огледало ове јадне земље.
(doom, 21. maj 2017 12:37)
Bitno je da je 13 godina zla nestalo..opet i po ko zna koji put cu reci..svako ima pravo da kaze nesto ali SAMO VI NE PRIČAJTE NISTA..oličenje poštenja ..institucija..sami ste sebe pokrali..a kriv vam i kurta i murta.

RUS

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!

Logicno

pre 6 godina

Čović je čovek kome je religija njegov interes, i tako jeste kod većine ljudi, samo što neki to pokušavaju da kriju. 
Sada je to jasno rekao i pokazao, i meni je to OK. 
Nije mi OK kada on zbog istog principa napada drugi ljudi- to jeste vrhunsko licemerje- ali i to napadanje jeste neki interes? 
I država mora da vodi računa o svim onim koji u jurnjavi za svojim interesima oštećuju neke opšte interese jer to jeste svrha države: 
Solidarnost i opšti interes! 

P.S. 
Najsmešniji su mi ovi naši Uplakani koji se ovde na sajtu Čoviću obraćaju sa doktore i gospodine, ali mora neko i da nas nasmeje?
(Danilo, 21. maj 2017 12:02)

Evroliga je zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
NBA liga je isto zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
Dakle,puno vise citati,citati,citati,a mnogo manje pisati o o necemu sto ne razumes! Da bi nesto komentarisao moras prvo shvatiti o cemu se radi! Osim ako ne pises po direktivi,ili prosto zbog kompleksa koje ti je Covic nabio,u tom slucaju ti oprastamo!?

smogovac iz Humske

pre 6 godina

@schone
reče navijač kluba kome Država i Grad Beograd plaćaju Novicu koji je odbio da igra za Srbiju , Hečera , Frenka , Vrabca , Karahodžića , Gordona i igrače u pokušaju i to sa 2,5 miliona evra . Razumem navijačku pristrasnost ( i sam sam takav ) ali razmisli pre nego nešto napišeš . Ne vidim potrebu komšija da komentarišu sastav reprezentacije , bar ne ovaj i neki budući period , kao i fin pomoć Države . Nemate ni eventualnog kandidata i dobijate više .

Lesa

pre 6 godina

Samo cu napisati kako ono bese ponos srpstva, po ko zna koji put se dokazujete kao "najsrpskiji" klub ali su vam zato u prici redovno usta uvek puna srpstva...

shone

pre 6 godina

Napisa esej a ne pomenu istinsku LEGENDU kosarke koja nije ni razvijala nasu decu, jer su mu preci bili Dalo, Salo, Bertrans, Vesterman...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 21. maj 2017 11:03) # Link komentara
Covek napisa esej, a ti napisa tesku glupost! Dule je napravio igrace od Djordjevica, Danilovica, Divca, Paspalja, Krstica, Bogdanovica...Sta su sve ti igraci osvojili za reprezentaciju ove zemlje? Kratka ti je pamet ili kao tvoja legenda potiskujes stvari koje ti ne odgovaraju!

Logicno

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)

Tako je,moram samo jos da dodam da je Srbija u periodu Partizanove dominacije od 15 godina (koja je ostvarena bez ikakve pomoci drzave) osvojila cak 3 titule svetskog prvaka,i 4 puta bila evropski prvak,a na dve Olimpijade smo ubedljivo i lako dosli do zlata,sve to zahvaljujuci nasim igracima iz Partizana,te pogotovo nasem selektoru magu Dulou Vujosevicu...padale su redom i Nigerija,i Kina,Novi Zeland,sve sile,niko nas nije ponizio...evo opet sad je Zvezda prvak zahvaljujuci drzavi,a pogledajte nasa reprezentacija ne moze nista da napravi,nista da osvoji,svi nas redom gaze...Zato je Zvezda zlo srpske kosarke,a Partizan je nesto najbolje,kad je u pitanju reprezentacija!

Драган

pre 6 godina

Ваше је право да не дозволите играчима да се одазову репрезентацији. Али онда се маните приче о патриотизму и интересу српске кошарке. Успут зашто се онда уопште такмичите у земљи за коју не желите да играте? По истој логици, ако је интерес Еуролиге и клуба, онда вероватно можете да играте кад и где хоћете. Срећно.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)

Kod pushti sam prestao sa citanjem.

Logicno

pre 6 godina

Naravno, sve je to dovelo do toga da Simanic kao 14.igrac u zvezdi IDEI ima vecu platu nego Robinson i Hecer zajedno a i iz istog razloga je Rakicevic otisao da igrau zvezdu IDEU !!! 
Sve je toliko logicno, da ne moze da bude prostije....
(antiDebil, 21. maj 2017 13:26)

Evo malopre mi Dulo javio da cistacica u Zvezdi ima vecu platu nego sto je budzet partizana za poslednjih 15 godina! Provereno tacno!

p.s. dokle se ide sa spinovanjima i sa ispranim mozgovima crno belih????

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Evroliga je zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
NBA liga je isto zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
Dakle,puno vise citati,citati,citati,a mnogo manje pisati o o necemu sto ne razumes! Da bi nesto komentarisao moras prvo shvatiti o cemu se radi! Osim ako ne pises po direktivi,ili prosto zbog kompleksa koje ti je Covic nabio,u tom slucaju ti oprastamo!?
(Logicno, 21. maj 2017 14:18)

Kod njih nema čitanja,samo šta kaže veliki efendi Dule ,najpametniji i najuspešniji režimski trener...

nabijamo komplekse mladim drekavcima

pre 6 godina

DRAGAN .... A zasto ste vi u opste u Srpskoj kosarci ? Svako treba da igra tamo gde je osnovan.
(Cigan, 21. maj 2017 14:14). Zato vi igrate kao domacin u Stjepana Supanca 15a.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Играчи који играју у страним клубовима немају са овим везе. Заболе Шпанце, Грке и Русе за српску репрезентацију. Човић је спреман да директно штети репрезентацију своје земље. А ни ту играчи тог Човићевог клуба нису криви.
Од вас се увек може очекивати замена тезе.
(Јабучило, 21. maj 2017 13:40)

Sta je pisac hteo reci?

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Covicu, vidis da si ih unistio i upropastio. 95% komentara je od partizanovaca. Pusti im neki kup za 5-6 godina, mozda i pre, ali vidis da se trudi, treniraju sa jajima u Pioniru.

antiDebil

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
(YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

Jednom rečiju NEMOĆ...odavno nisam video veću patnju i nemoć u nečijem komentaru
(Batko, 21. maj 2017 11:12

Batko sinko, vi ste ukrali pehar. To je najveca sramota u istoriji svetskog sporta, nezabelezena pojava. Time ste zigosani do kraja vaseg postojanja, razumes ???
Nije lako ni prijatno ,to mogu da razumem, ali to vam je sto vam je. Ipak ste vi izdali zvezdu i presli da navijate za fmp, tako da mozete i da izdate fmp i da nadjete neki normalniji klub ,recimo Nanter !

ivan

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)
Ostalo je jos samo da kazes gde je bila reprezentacija i sta je osvojila kada je partizan bio uzastopno 13 god prvak drzave. Odakle bre onoliko pluseva.

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

Bartomeu i fiba da sednu i da se dogovore jer ovako kosarka najvise gubi. Ako je do sad moglo ne vidim razlig da se nastavi. Ziveo sport!!!!

NoName

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
(YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

I kao tim koji je stavio tačku. ?

dex

pre 6 godina

Pazi, napadaju Covica zato sto nece pustiti igrace... Pa cekajte ljudi, da li vi shvatate da ce se dobar deo kvalifikacija ispreplitati sa EL? Sta inda, Zvezda treba da da igrace, pa da je neki EL tim unisti 60 razlike, jer ce igrati sa juniorima???

doom

pre 6 godina

@Rajko

13 година ког зла? па ви сте успели и свој грб да продате, бивши играчи вам на име дуга одваличили кошеве са Калиша док смо се ми играли кошарке, око пара се мучили као и ви, тако да ти то ништа не пије воду. у регистру се зовете једно а на дресу вам пише друго, то смо вам ми урадили? јесмо вам ми криви што сте Вујанића отерали а момак дошао код нас? да ли смо ми криви за оног мученог Гуровића? радне групе чији је председник Вучић а шефује Човић и фудбалом и кошарком већ 5 година. то смо и ми зло злопатили?

Nemanja

pre 6 godina

Ostala je Srbija bez 10mil € za stanove za povratnike na Kosmetu pa moze i bez igraca CZV FMP IDEE
(Marko, 21. maj 2017 10:12)
Majstore,ne postoje povratnici na Kosmet...te osobe su debelo naplatile svoj odlazak odande i sada su redom u javnim preduzecima i ne pada im napamet da se vracaju...evo ti mi nadji porodicu koja bi se vratila tamo i ja cu preko svoje privatne firme da im obezbedim stalni smestaj...ne opravdavam Covica ali nemojte izmisljati nesto sto ne postoji...Povratnici na Kosmet su realni kao i Vilenjaci

Toto-ko-tunjo-ceskajuci-usplahirenu-zebricu

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.
(Mare, 21. maj 2017 11:38)

Da li i sta Batko pise, njegova stvar. Kakva je tvoja struktura kad znas sta i koliko dugo Batko pise? Ako njegov zivot prodje u pisanju, tvoj prodje u citanju i analizi Batkovih komentara.

severnjača

pre 6 godina

Alo, nisu ovde u pitanju samo igrači Zvezde! Ne bi mogli da igraju Teo, Bogdan, Kalina, Raduljica, Nedović, Jokić, Bjelica! Do juče ste pljuvali Zvezdine igrače i pisali kako nemaju kvalitet za srpski dres a sada su kao neophodni pa se pozivate na patriotizam? Vaši igrači bi prvi hteli da igraju u Evroligaškim klubovima i takođe bi imali zabranu ali nemaju taj kvalitet! Bez licemerja, molim!

Vazda Pobro

pre 6 godina

Ne znam sto se sad dize frka oko ovoga... godinama slusam kako je partizan `institucija, avangarda, primjer, stub nase kosarke` ... s obzirom da je tako onda neka reprezentacija iz partizana uzme igrace... svakako igraju onu ligu kiselog kupusa tako da laganica...

Ccc

pre 6 godina

Na zalost, kao zemlja smo dosli dotle da svako moze da sprovodi svoj interes i da ga nije briga da li to nekome steti. Oni oberucke prihvataju nase najbolje igrace a onda im ne dozvoljavaju da igraju za svoju zemlju. U komentarima, malo ima onih koji pisu koliko to steti nasoj reprezentaciji vec da je to interes onog ko igra u EL. Da je njemu dobro a sta ga briga za drzavu? Ja nikoga ne optužujem ali razmislite gde ce u buduce biti naša kosarka i drzava kao košarkaška zemlja a to smo decenijama. Ne moze u kvalifikacijama, ne moze na EP, SP, nigde ne moze, moze samo kada meni odgovara? A gde moze? Ali uzecu vase igrace jer su kvalitet i to moze? Ja ih placam? Pa OK ali ti igraci ti dvostruko vracaju, nista te ne kostaju od Jokica do Tea koji su najbolji u svojim timovima. Ali da igraju za reprezentaciju.... to ne moze. Nema nama spasa jer smo dupe prodali da bi navodno opstali a slepi smo kod ociju da polako i sigurno tonemo. Sta mislite sta ce tek u buduce da izmisle? Polako, samo gledajte.

navijac

pre 6 godina

Ajde sada da vidimo savez, prosle godine su ucenili Partizan da mora da odustane od EK zbog reprezentacije, sada ocekujem istu kaznu i za Zvezdu ukoliko ne budu dali igracima da igraju za reprezentaciju!!!!

Batko

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!
(RUS, 21. maj 2017 10:39)

KK "HVALA premijeru" nekome kaze da je drzavni projekat ???
Jel te malo blam zbog napisanog ? Ali ono, barem malo...nije ? Pretpostavljam da nije, jer da bi nekoga bilo blam treba da ima i obraz i mozak ....

zivela cenzura

pre 6 godina

Do sada 108 objavljenih komentara na ovu vest, od toga nijedan komentar navijaca C.Zvezde...a tek plusevi na komentare, pomislio bi covek da partizan ima vise navijaca. Bravo za sportsku redakciju b92, tako se kreira javno mnjenje! Ovakva cenzura nije postojala ni za vreme Slobe.

autenticni rodoljub iz Zeleznika

pre 6 godina

Ok, imas pravo da radis sa svojim privatnim klubom sta god hoces, ukljucujuci i promenu imena. Dve godine ste se zvali Reflex, pa ste se u ilegali zvali Ivo Lola Ribar, a poslednjih nekoliko godina ste Zvezda. I sam si rekao da to niko ne moze da vam zabrani. Medjutim, postoji nesto sto moze da vam se oduzme, ako nastavis sa ovakvim stavovima u vezi REPREZENTACIJE SRBIJE. To su PARE. Drzava vam je obezbedila sve vodece sponzore, usmerila IDEU, pa neka vam uzme, a ti onda masi sa svojim excel tabelama i aktiviraj taj cuveni marketing kojim navodno obezbedjujes profit i pravis nas budalama, jer znamo i ti i mi da je kosarka neprofitabilan sport i da 90% finansijske konstrukcije lezi u sponzorstvu.

Bulls

pre 6 godina

A da ukinu i reprezentacije i svetska i evropska prvenstva?
Kakva izjava Covica...

Onda dovedite 12 crnaca pa cemo uzivati u 'srpskom' uspehu u Evroligi a reprezentacija ce se sastavljati iz drugih klubova.

Komša

pre 6 godina

@Logično
Te priče - dobijamo pare od sponzora,nema država ništa s tim su smešne.
Da li ti sponzori imaju neke pogodnosti ako sponzorišu neki tim? Tenderčić neki,gledanje kroz prstiće malo i tako...
Da li vi stvarno verujete da Gazprom ima interes da sponzoriše FKCZ kad za trećinu tog novca može da bude sponzor JSL na primer?
Da li bi firme koje sponzorišu KKCZ bile tretirane od države isto da su sponzorisale KKP (onaj Duletov)?
Radjeno je to i ranije,čak postoji Danilovićev intervju o tome (iz 2002-3) ali nikada tako brutalno se država nije mešala u sport.
O KSS i o aktivnostima zvezdaških funkcionera da ne govorimo - od guranja u ABA,preko obaranja bodovanja,do saplitanja u vezi A licence (tada je još moglo da se iskamči - "ali nije postojao koncenzus u Srbiji" kako Djordjo reče).
Dvostriki aršini po kojima su prekidanje kupa i PP aparati,drmanje koševa i pljuvanje trenera kao i kradja pehara manji prekršaj od vodjenja utakmice bez sakoa su posebna priča.
Oštar stav KSS u cezi eventualnog učešća Partizana u evrokupu logično povlači isti takav stav povodom bojkota reprezentacije od strane Čovića.
Da li će se to desiti?
Neće.Jer nije u patriJotskom interesu - nije dobro za srBsku košarku.

ideeemmo...

pre 6 godina

Daleke jecaju zvezde,
mio se gasi sjaj
srce mi vec dugo sluti,
svemu ce doci kraj
Igrajmo taj tango smrti,
kao nekada pre
neka se sve zavrti,
samo ne zaboravi me...

011

pre 6 godina

Cemu drama daće Partizan...pa oni su i ovako rasadnik talenata plus igraju bolje od Čovićeve ekipe...kad povede Sale Pota Ratkovicu ... Veličkovića nema zime za SRBIJU....

Kadinjača

pre 6 godina

Partizanovcima smeta Covic i Terzic(kao i meni obadvojica) a zato Vucela samo napred!
(Milan, 21. maj 2017 10:17)

Meni smetaju OBATROJICA, nepismeni Milan,Čović i Terzić.

menjam nick

pre 6 godina

Ja ne znam da li se neko trudi da namenski upropasti košarku.. Ti termini za kvalifikacije su očajni... Ja predvidjam par godina fijaska, jer se nece pojavljivati najbolji igraci, nakon čega će se pojaviti neka druga organizacija koja ce preuzeti EP i mundobasket..

Ilr

pre 6 godina

Najsrpskijim navijacima sa severa Srbija nikada nije bila ispred kluba i to se potvrdilo milion puta do sada...od Djenove gde su sabotirali i fudbalsku reprezentaciju i do tada ujedinjeno navijanje,ne davanje stadiona za utakmice reprezentacije,zvizdanje i napadi na Stojkovica,prelazak u Aba ligu i unistavanje tadasnje domace lige...itd itd...ali su im zato puna usta srpstva i interesa srpskog sporta

doom

pre 6 godina

од стуба српства сте постали фантомска фирма једне једине особе и бројите коментаре како их називате "Вучелиних ботова" на ову вест. тачно сте огледало ове јадне земље.

okidač

pre 6 godina

Pa i finansiramo se samo od Evrolige,od nase divne drzave ove godine nismo dobili ni evro...Ajde da nas drzava zaista finansira i puni parama kako se ovde spinuje onda bi se i isplatilo suprotstaviti Evroligi,ali u ovakvim okolinosti kada drzava daje 3 sponzora i puni parama klub koji igra Ligu sampiona,onda je sve jasno,neka za tu drzavu igraju Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon,Robinson,Velickovic i ostale uzdanice koje placa Republika Srbije! Iz Zvezde drzava ne placa nijednog igraca i ne trebaju joj,neka uzme igrace koje placa a to su ovi gore nabrojani! Samo realne cinjenice,a ne vasi crno beli spinovi,mozete da se ljutite koliko hocete!
(Logicno, 21. maj 2017 13:07)
Jesi li ti svestan svoje nesvesti???

Lazarus

pre 6 godina

Па где је сада тај патриотизам као онда када Партизан није пустио неке омладинце да играју пријатељску утакмицу. Тада су вам пуна уста патриотизма и издајништва била. Како је код вас све на продају... све има цену.

Realno

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebojsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zaradom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...

NoName

pre 6 godina

Ajde sada da vidimo savez, prosle godine su ucenili Partizan da mora da odustane od EK zbog reprezentacije, sada ocekujem istu kaznu i za Zvezdu ukoliko ne budu dali igracima da igraju za reprezentaciju!!!!
(navijac, 21. maj 2017 10:52)

Što samo Zvezdu, savez da kazni i Cska što ne da Teodosica, Fener što ne da Bogdana i Kalinu....

црна овца друштва

pre 6 godina

KK Zvezda dobila vise para od KK Partizan ?! 
U kom paralelnom svetu ti zivis dete ?! Ozbiljno te pitam.... Ovaj tvoj komnetar je za strucnu analizu
(Batko, 21. maj 2017 11:14)

Користићу реч "неинтелигентан" јер ако бих написао ону другу, праву реч, верујем да ми не би пустили коментар....како неинтелигентном човеку доказати да је неинтелигентан, како човеку који живи у паралелном свету доказати да је тако, како човека који је за анализу убедити да није у праву када је он себи увртео то у главу и није довољно интелигентан да уопште може да размисли и преиспита ту своју имагинарну стварност...

Logicno

pre 6 godina

Taman se odmorismo od Terze kad ono pojavi se i on, legenda zvezde i 6 zvezdina zvezde,cuveni i preposteni Covke,pa gde si ti nema te?
(mali covece sa velikom torbom, 21. maj 2017 09:58)

A ajde samo reci sta je sad konkretno rekao sto ti je zasmetalo???? Ajde da cujemo svi?
Coveka pitali za misljenje oko nastupa igraca u kvalifikacijama,covek dao misljenje i to je to...cak vrlo korektno prokomentarisao derbi i nas poraz,bez ikakvih varnica! Dakle,sta ti smeta?
Ili ce biti da su u pitanju tvoji kompleksi koji ti ne daju mira?? Onda ti se svi izvinjavamo zbog toga, najbolje onda nemoj ni da citas vesti...

kompleks poturice

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)
koliko je mržnja obuzela neke ljude.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Ne razumem komentare ovde. Hocete da kazete da kada bi Partizan bio u ovoj situaciji da bi pustili igrace da igraju za repku? Uostalom, ako vec pljujete Covica onda bi trebali da pljujete sve igrace koji ne budu igrali za repku, npr, Jokic, Teo, Bjelica, Raduljica... Naravno, pod uslovom da ne igraju. I da, nadam se da sada shvatate koliko su igraci Crvene zvezde vazni za repku.

madafaka

pre 6 godina

Uvek se znalo ko su gospoda koja i kad kradu to rade u rukavicama a znalo se ko su oni drugi.Čoviću sići će i ovi sa vlasti a onda kad ti dodje Čika Dule jao si ga tebi.
(hjeronimus, 21. maj 2017 14:26)

Cika Dula je bas taj Covic poslao u zaborav. Kao i klub koji je vodio.
Ja sam siguran da je Partizan u Zvezdinoj poziciji da bi pustio mimo odluke evrolige svoje igrace, cak bi apelovao na veceg Srbina od svih nas, da pusti Kalinu i Bogdana da igraju.
Ne brinite vi za reprezentaciju, Fiba ce opet da shvati da mora da se povuce.
Prosle godine su pokusali sa ucenama, pa su Fibino presmesno takmicenje igrali samo nebitni klubovi.

cika Djura

pre 6 godina

Koliko samo klinackuh komentara. Ovo nije problem samo reprezentacije Srbije vec svih onih koji imaju igrace po NBA i EL. Prva se oglasila NBA koja kaze da igraci ne mogu u kfalifikacije.Onda zatim sto je normalno i ULEB. Koji tim ce da pusti igrace da igraju u jeku tamicenja. Kfalifikacije nisu turnirskog tipa. I postoji dva kruga kfalifikacija koji se protezu u dve sezone.Ovo je jos jedno batrganje FIBA koji su izgubili bitku sa ULEB i sa NBA

Vidim ovde deca pisu o finansiranju. Partizan za sve ove godine nije uspeo da pronadje postenog sponzora.Sponzor je uvek bila drzava i to u vreme kada su imali uticaj u srpskoj kosarci.Lako je bilo Danilovicu,Todoricu, Vujosevicu da vode klub kada je drzava sipala u nedogled. Cim je prestalo poceo je Dule da kuka.Ina kraju da nije bilo drzave klub bi propao

Batko

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebojsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zaradom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...
(Realno, 21. maj 2017 10:57)

KK Zvezda dobila vise para od KK Partizan ?!
U kom paralelnom svetu ti zivis dete ?! Ozbiljno te pitam.... Ovaj tvoj komnetar je za strucnu analizu

Realno

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebijsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zatadom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...

Amare

pre 6 godina

O tome da li su prva opcija u reprezentaciji bili igraci partizana ili zvezde govori sledece :Djordjevic,Danilovic,Rebraca,Drobnjak,Tomasevic,Divac,Beric,Radosevic,Scepanovic,Vujanic,Koturovic,ali tada nije bilo Miska Raznatovica i Covica da odredjuje ko ce igrati.A zlato je uvek dolazilo.Ali to su bili karakterni ljudi.
Ovo danas,nule ljudske koje se plase sta ce Misko da mi kaze,e da se ne zamerim Misku

Змајевић

pre 6 godina

Репрезентација испред свега. Ко не да играчима да играју за репрезентацију не сме добијати државни новац.

djoka

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.
(Mare, 21. maj 2017 11:38)

Ovo ti je kao kada sretnes nekoga u kaficu i on ti kaze 'svaki dan si ovde'... pa cekaj, kako ti znas da sam ja svaki dan ovde? Isto i za tebe vazi.. Ako znas da je Batko toliko dugo na b92 to znaci da si i ti.

Logicno

pre 6 godina

Pa onda se finansirajte samo od Evrolige i nemojte traziti pare od drzave za koju vasi igraci nece nastupati.
(Schone, 21. maj 2017 09:51)

Pa i finansiramo se samo od Evrolige,od nase divne drzave ove godine nismo dobili ni evro...Ajde da nas drzava zaista finansira i puni parama kako se ovde spinuje onda bi se i isplatilo suprotstaviti Evroligi,ali u ovakvim okolinosti kada drzava daje 3 sponzora i puni parama klub koji igra Ligu sampiona,onda je sve jasno,neka za tu drzavu igraju Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon,Robinson,Velickovic i ostale uzdanice koje placa Republika Srbije! Iz Zvezde drzava ne placa nijednog igraca i ne trebaju joj,neka uzme igrace koje placa a to su ovi gore nabrojani! Samo realne cinjenice,a ne vasi crno beli spinovi,mozete da se ljutite koliko hocete!

i^2

pre 6 godina

Samo da se razumemo...
Partizan je bio pod sankcijama KSS po naredjenju Djilasa kako bi odustao od EK. Partizanu nije pretila FIBA niti ga je FIBA kaznila. Djilas se "vadio" da on to mora da uradi jer ce u protivnom FIBA kazniti reprezentaciju.
E, pa evo ponovo slucaja kada ce ispastati reprezentacija ako ne igraju igraci sada iz CZ. Da li ce sada KSS kazniti CZ (recimo zabrana licenciranja igraca zvuci poznato...) kako bi zastitio interes reprezentacije?
Da se razumemo, igrac nema ugovor sa Evroligom vec sa CZ i ne moze ga Evroliga naterati da igra kod nje u takmicenju, niti mu zabraniti da uzme godisnji odmor ako hoce u sred sezone niti ga kazniti ako ne odigra 3 utakmice...
Dakle bez spinovanja, da vidimo kako ce KSS stititi interes reprezentacije ako pretpostavimo da je interes da svi najbolji igraci budu na raspolaganju selektoru...

crno-bela ovčica

pre 6 godina

@ Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Prijatelju,

Kajmak se kupio stipendijom od 400k i umetničkim slikama, kajmak se kupio i šakom i kapom i to je bilo bitnije od A licence koja vam je nuđena, pa ste zato tu gde jeste.

Naravno, dobro su vas dresirali da su drugi krivi.

Velicanstveni

pre 6 godina

Reprezentacija je svetinja,a Covic ne moze da zabrani igracima Zvezde da igraju za drzavu jer je Zvezda drzavni klub a ne privatni,bar se tako predstavlja,e onda ako je u vlasnistvu drzave,ne moze jedan cinovnik to da zabrani.

Saca

pre 6 godina

Kradja pehara da se dogodila bilo gde u Svetu, taj igrac bi dozivotno bio izbacen iz kosarke, a ovde se slavi kao heroj, kao i za sve ostale takve stvari, ova zemlja je u crnoj rupi. Ko ce kako da shvati to je njegova licna stvar, za mene ona nema veze sa CZ vec sa principima ponasanja.

okidač

pre 6 godina

A ajde samo reci sta je sad konkretno rekao sto ti je zasmetalo???? Ajde da cujemo svi?
Coveka pitali za misljenje oko nastupa igraca u kvalifikacijama,covek dao misljenje i to je to...cak vrlo korektno prokomentarisao derbi i nas poraz,bez ikakvih varnica! Dakle,sta ti smeta?
Ili ce biti da su u pitanju tvoji kompleksi koji ti ne daju mira?? Onda ti se svi izvinjavamo zbog toga, najbolje onda nemoj ni da citas vesti...
(Logicno, 21. maj 2017 13:03)
Filipe ti li si??

Јабучило

pre 6 godina

Ne razumem komentare ovde. Hocete da kazete da kada bi Partizan bio u ovoj situaciji da bi pustili igrace da igraju za repku? Uostalom, ako vec pljujete Covica onda bi trebali da pljujete sve igrace koji ne budu igrali za repku, npr, Jokic, Teo, Bjelica, Raduljica... Naravno, pod uslovom da ne igraju. I da, nadam se da sada shvatate koliko su igraci Crvene zvezde vazni za repku.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 21. maj 2017 11:57)

Играчи који играју у страним клубовима немају са овим везе. Заболе Шпанце, Грке и Русе за српску репрезентацију. Човић је спреман да директно штети репрезентацију своје земље. А ни ту играчи тог Човићевог клуба нису криви.
Од вас се увек може очекивати замена тезе.

Milorad Vucelic direktor RTS 1992-1995

pre 6 godina

Egzekutor svega sto je vredelo u Srbiji.
(Srbija, 21. maj 2017 10:01)

Egzekucija je izvrsena samo nad jednim poluuspesnim drzavnim projektom. I nad karijerom jednog trenera koji je posle tu egzekuciju prosirio na jedan uspesan francuski klub. Dakle, pre se moze reci da je Covke egzekutor svega sto je vredelo u Francuskoj, a bogami i BiH. Gde ce se dalje virus prosiriti ostaje da se vidi, verovatno Niksic pa na kraju negde na Cetinje.

Momir

pre 6 godina

U cemu je fora ovde, EL kao i NBA su jasno stavili do znanja FIBI da kvalifikacije u sred sezone nisu dobra stvar. Ako ja dajem pare za klub, sponzori ogroman novac za reklamu... pa necu ja da ti moja investicija sluzi da zaradjujes sa kvalifikacijama.

Borky

pre 6 godina

A bez koga ce to ostati? Bez Simonovica koji udje na 3 minuta? Bez Jovica koji ima 3 poena u proseku u reprezentaciji? Bez Dangubica? Lazica? Zvezdini igraci su svakako bili treca opcija u reprezentaciji tako da, preposteni Covke, nemoj da brines, lako ce Srbija bez njih.
(Krle, 21. maj 2017 10:31


Eto vasi su prva opcija pa se ne moramo brinuti.

nista o nicemu

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Vas brani Ivica Dacic..

Gde mi živimo

pre 6 godina

Ja sam neki put stvarno ubeđen da neko iz sveta ovo radi namerno samo da bi video kako će Srbadija da se poubija međusobno. Shvata li ovde neko da nije ni Čović kriv, ni Peković, ni Dule, ni šta ti ja znam, već FIBA i ova ECA ili kako se već zove. Ovi iz FIBA ne znaju da postave organizaciju na pravi način još od kad je Bora otišao u penziju. Naravno, mišljenja sam da bi Bora i u još malo 92. godini bio bolji od polovine ovih koji tamo sede. Naravno tu je i Bartomeu koji je zinuo za pare i ništa ga drugo ne interesuje. Ovo jedino može da se reši sporazumom FIBA - Evroliga. A zašto bi Čović (koga ne volim iz mnogih razloga) ili neko drugi puštao igrače kada ih niko neće pustiti.

drug Vucela

pre 6 godina

Dzaba im livadarska titula u fudbalu, ne zanima ih sto su u odbojci ispali iz lige, sto se u rukometu bore za opstanak, oni i dalje kako vide Covica zapene iz sve snage. Cak i poslednji derbi koji su zasluzeno dobili nisu napunili halu ni do pola, sto samo pokazuje koliko ih je Covic ubio u pojam kad ni sami vise ne veruju u pobedu. Sve bi oni sportove menjali za kosarku i EL od oktobra pa do minimum aprila i pobedjivanje CSKA, Reala, Barse, Fenera, PAO, Makabija.. Bilo nekad, vise nema, FIBA liga bez briga opet se sprema...

Logicno

pre 6 godina

Koliko ljudi nisu u stanju da ukapiraju o cemu se radi vidi se cim procitas tri,cetiri komentara koja vise lice kao da ih je pisala Kominterna nego osoba koja zivi u XXI veku i ima mogucnost da razmislja svojom glavom.
(BgHQ, 21. maj 2017 12:37)

E moj druze,objasni ti to Vucicevim crno belim botovima...Stvarno si ocekivao da ukapiraju o cemu se ovde radi??? I da razmisljaju svojom glavom? Sve je to po direktivi druze moj,a okuplja ih i pokrece ista stvar-mrznja prema Zvezdi!

analiza

pre 6 godina

"Najžalosnije je to što je u našoj zemlji najveći motiv ako mrziš nešto srpsko,i to traje od 45-e.
Voli se vođa stranac,voli se klub koji u svom imenu ima jasan naziv "jugoslovenski"da se razlikuje od srpskih klubova jer funkcioniše u Beogradu....
Za njih je svet nastao 45-e...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913)
1913 godine ,u sred balkanskih ratova,kralj Petar I Karadjordjevic je licno osnovao klub pod imenom CRVENA ZVEZDA,izgleda da neki veruju.1913 GODINE NE POSTOJI CZ!PAR i CZ su osnovani 1945 godine i tacka,CZ u martu,dok jos traje svetski rat,a Par u oktobru,kad se zavrsio.To sto su komunisti pokupili stadione i igrace BSK,BASK i Jugoslavije,ne znaci da su ti klubovi legitimni naslednici nekadasnjih klubova kraljevine JUGOSLAVIJE.
Sto se kosarke tice,Covic ima pravo da zastiti svoju investiciju.Ali,igrac moze da bude Milicic(tj da zaradi lovu) ili Djordjevic(da ostane upisan u istoriji).A drzave i FIBA treba da pokazu zube Eurologi.

kum Žoržo

pre 6 godina

Partizan zato nije smeo EK da igra, al' sta sad. Valjda je mezimica visi interes od reprezentacije.
(Buga
rski grafolog, 21. maj 2017 

dve godine pre odustao od EK na insistiranje velikog maga a komentari su glasili:" ne treba nam cipiripi kup". danas plaču jer mnogo vole cipiripi a za sve su naravno drugi krivi.

Novica u zadnjoj sekundi*

pre 6 godina

Ko ,pravi pritisak da znamo,non stop govoris u trecem licu.Ovi ,oni ....kazi Srbendo .Bitnija ti je zvezda ud Srbije.Mozemo i da ne odemo na SP ,novac ti je vazniji.

Mirko

pre 6 godina

Kao navijač Zvezde, iskreno se nadam da Partizan može bolje i da će uneti malo dinamike u domaća takmičenja. Zvezdi je potreban jak Partizan kako bi se bolje spremala za Real, Fener, CSKA i ostale ekipe iz evropskog vrha.

Djed Milutin

pre 6 godina

Dok ovi likovi nesto znace na Srpskoj sceni,Srbiji napretka nema.Zvezda je bila nebeskog sjaja bez tebe i Terzića i vama sličnom "elitom".Danas je sve u Srbiji u problemu sem vas.Naravoucenije je jednostavno,ali bi ga morala Vuciceva vlada operacionalizovati.

nemke

pre 6 godina

Normalno!
- To sto se FIBA prepucava zbog EL sa ULEBom nije nas problem! Mi smo se kao klub priklonili ULEBU, i trebano ispostovati obaveze vezane za njih. Ako oni kazu da nema igranja, dok je u toku EL, onda nema i to je to! A FIBA ovakvim ponasanjem, ima da spadne na nivo njihove "Lige "sampiona"" i u reprezentativnoj kosarci!
Ps: Kako svi najbolji klubovi Evrope (EL), tako i Zvezda!

Mare

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.

Јабучило

pre 6 godina

Ваше је право да не дозволите играчима да се одазову репрезентацији. Али онда се маните приче о патриотизму и интересу српске кошарке. Успут зашто се онда уопште такмичите у земљи за коју не желите да играте? По истој логици, ако је интерес Еуролиге и клуба, онда вероватно можете да играте кад и где хоћете. Срећно.
(Драган, 21. maj 2017 13:49)

Драган затворио тему.

Aлександар

pre 6 godina

Е сада гледајте разни у Партизану како се у "најсрпскијем" ФММ - Звезда IDEA штити пре свега интерес клуба. Иза тога дође интерес КСС и Србије а ви одустајете од Еврокупа због репрезетације.

tok

pre 6 godina

Dok srce kuca u nama,
ti Zvezdo nisi sama,
krv tece moja, crveno-belih boja.
( i ovu je pesmu su crno-beli ukrali)
A sad se kao nesto uzrujavaju!

heh...

pre 6 godina

(Realno, 21. maj 2017 10:57)
Jel to traze pare neki sto su nedavno izdali saopstenje kako je premijer reprezent sporta u srbiji i dao vam izlazak u evropu,pustio navijace na stadion i pored zabrane i dao 1,2 M evra u fk i kk mali pratizan?? Vasa saopstenja i spinovanja su gora od decijih i na svu srecu niko osim dulovih pratilaca ne veruje u to.Uostalom,svi grakcete kako Zvezda nema reprezentativce...pa sta se onda trzate na ovu vest? Sta vas muci,to me zanima...

BgHQ

pre 6 godina

Koliko ljudi nisu u stanju da ukapiraju o cemu se radi vidi se cim procitas tri,cetiri komentara koja vise lice kao da ih je pisala Kominterna nego osoba koja zivi u XXI veku i ima mogucnost da razmislja svojom glavom.

antiDebil

pre 6 godina

Logicno

Naravno, sve je to dovelo do toga da Simanic kao 14.igrac u zvezdi IDEI ima vecu platu nego Robinson i Hecer zajedno a i iz istog razloga je Rakicevic otisao da igrau zvezdu IDEU !!!
Sve je toliko logicno, da ne moze da bude prostije....

fenomen

pre 6 godina

U kojem god sastavu igrali kvalifikacije mozemo da ih odradimo i bez igraca koji igraju evroligu. Nisu problem Jovic i Simonovic. Problem su Teo, Bogdan i ostali koji igraju u evropskim ekipama EL i Jokic i Bjelica iz NBA. Obzirom da su Jokic i Bjelica trenutno daleko od mogucnosti da zaigraju sto zbog povrede ili klupske preporuke ostaje nam da verujemo Saletu da ce od preostalog materijala sastaviti tim sposoban da odradi kvalifikacije. Kako nama tako ce biti i drugim reprezentacijama. Motivisace ih Sale pa makar ih skupljao ispred zgrada gde se igra basket. Poz.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Auuu ala su se razmileli RSB botovi pa spinuju li spinunu za gazdu! Svaka cast, bas ste gazdi odani i sandvica zeljni!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (navijac, 21. maj 2017 10:53)

80% komentara Vučelinih botova.
Uzmite, brojte,koliko komentara imate ,mislio bi čovek da za partizan navija više od 20 % Srba.
I svi ista priča fmp,kmee,kmee.
Koliko obraza bez treba da bi napisao ovako nešto?

hjeronimus

pre 6 godina

Uvek se znalo ko su gospoda koja i kad kradu to rade u rukavicama a znalo se ko su oni drugi.Čoviću sići će i ovi sa vlasti a onda kad ti dodje Čika Dule jao si ga tebi.

Aлександар

pre 6 godina

Aјмо сада суспентију Звезде за наредну сезону, забрану регистровања нових играча као прошле године Партизану.

konstatacija

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!
(RUS, 21. maj 2017 10:39)

Samo kazi kada je trazio da njegov klub bude DRZAVNI Projekat. Od devedesetih pa do danas sadasnji Partizan je drzavi projekat. Dok je bilo drzavne love bilo i kluba.Valjda je dokazano da je Partizan vise novca dobijao od Zvezde. Cim drzava zavrnula slavinu puce ljubav izmedju Partizana i Duleta Vujosevica.I onda ono cuveno od Pekovica:"Hvala Premijeru" koje se prenelo i na FK Partizan. Da li ce Real, Barsa,OLY,Fener, CSKA, Brose,PAO, Armani da puste svoje da igraju za reprezentaciju. Da li ce svi oni iz NBA dadodju da igraju za svoje reprezentacije

realno

pre 6 godina

Covic je dao iskren i posten odgovor, stiti interese Crvene Zvezde. Samo bi.bilo posteno da igraci koji izbore plasman i igraju kasnije na prvenstvu.

Filip Must Play

pre 6 godina

Ja još uvek ne mogu da verujem, mada me ne čudi, da ima ovakvih klinačkih komentara poput @logično, koji su košarku očigledno počeli da prate pre 4-5 godina(baš se u to vreme jedan klub ugasio,neobična podudarnost), i koji misle da će 100 puta napisana laž postati istina, a tiče se finansiranja klubova.

marko

pre 6 godina

Ne vidim kakav bi to bio interes srpske košarke da uspešan evroligaški klub zadovoljava hirove pametnjakovića iz FIBA koji ne bi bili sposobni da vode nijedan klub. Trebalo bi i savezi da počnu da bojkotuju ta FIBA takmičenja, pa neka im igraju Malta i Moldavija. FIBA funkcioniše kao privatna kompanija grupe ljudi bez kontakta sa realnošću i vreme je da se stvori neki novi sistem u kome bi svi akteri u profesionalnoj košarci bili adekvatno reprezentovani.

srdjan

pre 6 godina

ako Fiba tera svoje Bartomeo ce napraviti i takmicenje reprezentacija pa ce fibi ostati i tu da igraju saBugarima Rumunima Albancima i ostalima iz druge kategorije

Labud

pre 6 godina

sta da radis...mi moramo nekako da zaradimo novac, za prezivljavanje. nemamo av da nam gura kintu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i feel devotion, 21. maj 2017 10:49)

I Andrej ima iste inicijale. Tako da komentar nije fakticki tacan. I te kako imate av.

Dejan CZ

pre 6 godina

Partizani placu sto Zvezdini igraci nece moci igrati za reprezentaciju...provokacije su jedno ali na kraju svesni su i oni nakaradne FIBINE odluke zbog koga nece moci u drzavnom dresu gledati one najbolje vec skrpljene igrace sa stapa i kanapa koji igraju lige pod pokroviteljstvom FIBA takmicenja.EL prati odluke NBA lige jer radi se o dva klupska najjaca svetska takmicenja i tu su stvari jasne.Sreca te su kvalifikacije sa Drzavama skromnijeg kosarkaskog znanja pa ce se izboriti viza i sa igracima koji su za nijansu ipak bolji od njihovih...U zakljucku FIBA i dalje nastavlja sa svojim cirkuskim metodama,pocev od klupskog takmicenja kojeg organizuje pa sad seli i na reprezentativni nivo.

znalac

pre 6 godina

Partizan zato nije smeo EK da igra, al' sta sad. Valjda je mezimica visi interes od reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bugarski grafolog,

Niste igrali jer niste imali petlju.Kako su igrali svi iz regiona pa i sire.Neko zapretio a vi utekoste.Pitaj reprezentativne igrace iz Turske, Spanije.Italije, Rusije, Nemacke, Grcke, Litvanije i njihove klubove sta im je veci interes.Ovo je rat FIBA i ULEB i NBA.Profitirace reprezentacije poput Ceske, Finske, Bugarske, CG,Madjarske.....Obesmislice se SP. Sada su uveli kfalifikacije a prvenstva EP,Juzne amerike,Azije nista ne znace jer ne daju ucesnike za SP.Dva kruga kfalifikacija za SP

Mirko

pre 6 godina

(i^2, 21. maj 2017 19:48)

A interes srpske košarke je da se igraju najgora regionalna takmičenja?
I kvalifikacije za reprezentativna takmičenje i to protiv velesila tipa Švajcarska, Andora, Gana i slični.

Dalje, tog igrača plaća klub, ako ga ne plaća klub onda neka ga isto toliko plati reprezentacija i onda može - on će igrati samo u reprezentaciji i kad se FIBI digne ... da organizuje ovakva diletantska kvalifikaciona takmičenja.

Msm nisam verovao da ću ja da branim EL ikada, ali shvatam da je vreme diletantizma i amaterizma naša lepa i ponosna prošlost, koja se verovatno nikad neće vratiti.
Ono pikanje ispred zgrade, lopte od čarape i te fore.
Ajd sad mi to da vratimo, a?

Da li bi vi sad recimo napustili posao, ali da vas država plati na jedno mesec dva, a onda ostatak godine - snalazi se sam, al' nemoj da zeznes da se ne javiš kad te opet zovemo, jel jasno? Ako nećeš tako, onda nećeš ga majci nigde zaigrati, jel ti sad jasno?

'Oćemo tako da se igramo?
Ja ne bih, a vi?

delija von brdo

pre 6 godina

Igrace Vrabac, Ratkovica, Andric, Novica.Oni igraju kup Mitra Mirica.Pa naravno da nece igrati igraci iz Zvezde i NBA.Pobeda u ULEB ligi iznosi 40 hiljada evra.Klub zivi od toga.Jos jedna ujdurma FIBA.A navijaci KK History chanel cim se oglasi Dr Covic koji im je unistio mladost se ne zapitaju zasto NBA ne dozvoljava nastup igraca za reprezentaciju.Kako za Srbiju tako i za sve ozbiljne ekipe koje imaju igrace u ULEB EL

radnik

pre 6 godina

ovde nije stvar samo nase vec i evropske kosarke . ako se i moze reci evropska jer se svela na par zemalja ,a svojim odlukama svesce je na nivo popularnosti vaterpola..umesto da rade na masovnosti i sirenju ugledajuci se na fudbalski sistem oni kosarku zatvaraju. zamislite kvalifikacije u fudbalu bez najboljih fudbalera, pa najbolji sire popularnost sporta ...a o ovom liku , a po nekima i legendi ne treba trositi reci

antiDebil

pre 6 godina

Nista, posto je poznato da zvezdana radi iskljucivo u interesu srbske kosarke sadace ih drzava uceniti da moraju da igralu fiba takmicenje inace ce ostati bez sponzora !!

Danilo

pre 6 godina

Čović je čovek kome je religija njegov interes, i tako jeste kod većine ljudi, samo što neki to pokušavaju da kriju.
Sada je to jasno rekao i pokazao, i meni je to OK.
Nije mi OK kada on zbog istog principa napada drugi ljudi- to jeste vrhunsko licemerje- ali i to napadanje jeste neki interes?
I država mora da vodi računa o svim onim koji u jurnjavi za svojim interesima oštećuju neke opšte interese jer to jeste svrha države:
Solidarnost i opšti interes!

P.S.
Najsmešniji su mi ovi naši Uplakani koji se ovde na sajtu Čoviću obraćaju sa doktore i gospodine, ali mora neko i da nas nasmeje?

muamua

pre 6 godina

Smogovac iz turske ako oni vrede toliko para, koliko li tek vredi onaj sto je pitpisivao ugovor sa zvezdom sa sns olovkom posto partizan nije imao para da ga plati...

hmm

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebijsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zatadom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...
(Realno, 21. maj 2017 11:15)

Ma i vi bi branili svojim igracima da igraju kvalifikacije ali nece ih nijedna reprezentacija.

A sto se silnih miliona tice,dosta vam je upumpavano svih ovih godina...negoo,gde su vam bre te pare?

s t v

pre 6 godina

Kradja pehara da se dogodila bilo gde u Svetu, taj igrac bi dozivotno bio izbacen iz kosarke, a ovde se slavi kao heroj, kao i za sve ostale takve stvari, ova zemlja je u crnoj rupi. Ko ce kako da shvati to je njegova licna stvar, za mene ona nema veze sa CZ vec sa principima ponasanja.
(Saca, 21. maj 2017 12:09)

Samo da dodam.
Za čelnike KLS je bilo veće narušavanje ugleda takmičenja skidanje sakoa DV nego krađa i uništavanje pehara pred kamerama.
Koliko je to bilo jadno pokazuje i to što Džikić ni jednom nije opomenut.
Što se tiče Nebojše dr Čovića - ako ti budeš branio interese srpske košarke, pukli smo.

Mishony

pre 6 godina

Jel samo partizanovci prate B92 i šta se dešava, kako se radi i misli u klubu koji prezentuje srpsku košarku na najbolji način?? Legitimno je da prvi covek Srpskog košarkaškog saveza brani interese saveza i reprezentacije, kao i da predsednik jednog kluba brani klupske interese, jai NBA stk brani igracima da igraju za reprezentaciju (slucaj Marjanovic-lane). Šta će biti od svega toga? Pa, ljudi sednu i razgovaraju, te se dogovore u obostranom interesu? Čemu pljuvanje, bez razloga po bilo kome???

Kanta

pre 6 godina

@Amare
Poredis babe i zabe, raspirujes mrznju i lupetas bez veze, jer to vreme i ovo vreme nemaju nikakvih dodirnih tacaka! Tada je FIBA bila gazda u svakom smislu (bar sto se tice Evrope) i nije bilo ovakvih "nesporazuma" svakih mesec dana. Nije lose biti malo obkjektivan kad vec navodis tako OZBILJNA imena nase kosarke, zar ne?!

*

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Napisa esej a ne pomenu istinsku LEGENDU kosarke koja nije ni razvijala nasu decu, jer su mu preci bili Dalo, Salo, Bertrans, Vesterman...

smogovac iz Humske

pre 6 godina

@muamua
Jel nije imao da ga plati ili je probao da ga otme matičnom klubu ?
Daj jednom budi realan , prošlo je to vreme , ne rade komisije za registraciju celu noć kao nekada. Zašto se niste žalili ? Šta je bio problem , imali ste i priznanicu jel tako ?
Nego je došao neko i objasnio Vam da nije to više to , mora da se plati ne može sve da se kao nekad otima .
Da li je tvoj klub , kao što bi trebalo , dobio neku suspenziju zbog potpisivanja predugovora mimo propisa KSS ?

Mare

pre 6 godina

@Ovo ti je kao kada sretnes nekoga u kaficu i on ti kaze 'svaki dan si ovde'... pa cekaj, kako ti znas da sam ja svaki dan ovde? Isto i za tebe vazi.. Ako znas da je Batko toliko dugo na b92 to znaci da si i ti.
(djoka, 21. maj 2017 12:31)
Vidi, nije isto godinama čitati B92 i čitati komentare, pritom sve redje izmedju ostalog i zbog takvih kao što je Batko koga ti i Toto kotunjo zdušno branite, i raditi ono što on radi. Raspravljati se svaki dan na svakoj vesti sa po 10 komentara koji nisu ništa manje nebulozni nego oni koje on kritikuje. Ja inače ostavim 2, 3 komentara u 10 dana. Tako da preformulišemo tvoje poredjenje: "On sedi u kafiću po ceo dan i razglaba, ja prolazim svaki dan pored tog kafića dok idem i vraćam se sa posla, dok živim normalan život i gledam ga šta radi. Zato mu kažem "svaki dan si ovde" a ja sednem možda jednom u 2 meseca da popijem kafu."

djura

pre 6 godina

Ja još uvek ne mogu da verujem, mada me ne čudi, da ima ovakvih klinačkih komentara poput @logično, koji su košarku očigledno počeli da prate pre 4-5 godina(baš se u to vreme jedan klub ugasio,neobična podudarnost), i koji misle da će 100 puta napisana laž postati istina, a tiče se finansiranja klubova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip Must Play, 21. maj 2017 13:39)

Evo ja pratim kosarku od 92 i mogu da ti kazem da je reprezentativnoj kosarci mesto u proslom veku. Posebno su besmislena takmicenja kao sto su OI i SP gde se zna ko dominira.

koshke

pre 6 godina

ne znam zasto sad trpe reprezentacije da ne mogu da racunaju na svoje najbolje igrace?kakav problem imaju izmedju sebe fiba i evroliga?ako moze neko da mi pojasni jer stvarno nisam pratio.

kolee

pre 6 godina

Pa sta je tu cudno, igrace na dvojnu registraciju, malo ce igrati za FMP, a malo za Radnicki i igrace Jovic za reprezentaciju! Mirna Backa!

Joe

pre 6 godina

Treba realno gledati stvari. Nama su skoro svi u EL. Teodosić, Kalinić, Bogdanović, Raduljica, Jović, Marković, Gudurić, Simonović...

Toto-ko-tunjo-zabrinut-za-zebricu

pre 6 godina

Zvezdu neces privatizovati kao FMP!
Covicu, procitace te Delije, pre ili kasnije!
p.s. Navijam za Crvenu Zvezdu!
(Luka_Laban, 21. maj 2017 15:17)

Sta li si ti udahnuo...

Nele

pre 6 godina

@i^2
Spinovanje spinovanje.. FIBA nije pretila Partizanu nego KSS da ce ih izbaciti ako ne preduzmu korake protiv Partizana. Hoce li KSS kazniti i Fenerbahce ako ne puste Kalinica/Bogdanovica? CSKA? Ili NBA ligu? Sta to znaci, Zvezda ne treba da forsira domace igrace nego strance??? Sta ce mi igrac koji ne moze da mi igra u najbitnijem delu sezone. Necu da placam takvog igraca. A KSS ne mora da registruje Zvezdi igraca kao sto nekim timovima njihovi savezi nisu dozvolili registraciju prosle godine pa su registrovani preko ULEB-a. A FIBA je bolje da se ne prave pametni da EL ne krene da trazi da se za svakog njihovog igraca ne placa osiguranje kao sto to trazi NBA, ili ce FIBA svetska i evropska prvenstva izgledati kao amaterska takmicenja. I nemojte se zanositi da ce igraci odbiti da igraju zbog reprezentacije. Ne vidim da beze iz NBA iz istog razloga..
Nekada su igraci trcali u reprezentacije jer im je to bila najbolja sansa da se prodaju, scouti su jedino tu mogli da ih vide ili da licno odu na utakmicu. Sa danasnjim internetom, scoutima ne treba to, svaku iole ozbiljniju utakmicu imaju na internetu..

mali covece sa velikom torbom

pre 6 godina

Taman se odmorismo od Terze kad ono pojavi se i on, legenda zvezde i 6 zvezdina zvezde,cuveni i preposteni Covke,pa gde si ti nema te?

cinik

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.

Arch

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...

Josarian

pre 6 godina

Pa Zvezda i nema igrace, ugasena je. Ipak ovaj tim koji koristi njeno ime je sastavljen od odlicnih pojedinaca. I treba da idu dalje. Tu nisu nista drugaciji od svih drugh, a od prodaje ce vlasnik profitirati. I gla cuda, upravo vlasnik kukumavci.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

Bez jednog simonovica i jokica, koji ne zasluzuju da igrau reprezentaciji pored toliko kvalitetnijih igraca, necemo umreti

Grobar

pre 6 godina

Ne brini tu su igraci iz Partizana koji su pokazali u proslom derbiju da su bolji od igraca Zvezde!!

I jos bitnije bolje izvode bacanja od tih istih igraca Zvezde!!Pa samo onaj je imao 1-9!!

slobinator

pre 6 godina

Za njih je svet nastao 45-e,košarka se igra od 70-e, fudbal se računa od 30.5.1991 a Efendi Dule je je alah-lično!
(Crvena Zvezda 1913, 21. maj 2017 14:58)
košarku igraju od 1976,a fudbal im se računa od 1993 od trenutka kada je tadašnji premijer marjanović došao na čelo kluba.računa im se I onaj period sa predsednikom franjom kada su dobili crno-bele boje kao I one dve titule koje su dobili na sudu.i ovu su dobili posle naredbe sa samog vrha,na žalost uz pomoć pokupljivih ljudi iz zvezde.to svakome pametnom jasno

Drzava da ne baca pare

pre 6 godina

Zasto pnda trazite od drzave da vam daje novac? Jos i grad i cela drzava zalegli za F4 da bi na uku i buku postali sampioni kao Zvezda Vet u vaterpolu.

YariloPlyodeetely

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E moj druze,objasni ti to Vucicevim crno belim botovima...Stvarno si ocekivao da ukapiraju o cemu se ovde radi??? I da razmisljaju svojom glavom? Sve je to po direktivi druze moj,a okuplja ih i pokrece ista stvar-mrznja prema Zvezdi!
(Logicno, 21. maj 2017 

Najžalosnije je to što je u našoj zemlji najveći motiv ako mrziš nešto srpsko,i to traje od 45-e.
Voli se vođa stranac,voli se klub koji u svom imenu ima jasan naziv "jugoslovenski"da se razlikuje od srpskih klubova jer funkcioniše u Beogradu....
Za njih je svet nastao 45-e,košarka se igra od 70-e, fudbal se računa od 30.5.1991 a Efendi Dule je je alah-lično!

Batko

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

Jednom rečiju NEMOĆ...odavno nisam video veću patnju i nemoć u nečijem komentaru

Ilija

pre 6 godina

Voleli ili ne Covica razmislite da li je u Evropi iko bolje promovisao srpsku klupsku kosarku od Zvezde?
(Losmi, 21. maj 2017 13:51)

Pa prijatelju ti stvarno veze nemas o zivotu ili kosarku pratis samo dve godine!
Zvezda ima dva top 16 i to je to.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Covicu, vidis da si ih unistio i upropastio. 95% komentara je od partizanovaca. Pusti im neki kup za 5-6 godina, mozda i pre, ali vidis da se trudi, treniraju sa jajima u Pioniru.

povuci_potegni

pre 6 godina

Pa dobro ukapirali smo da ko igra evro ligu nece moci da igra za reprezentaciju,sta sad ti predsatvljas nekog ko brine za srpsku kosarku,neki veliki rodoljub i patriota?? a u stvari si isti kao i onaj lik sto vodi evroligu sto i smislja ove gluposti,SAMO LICNI INTERES

Covic nocna mora grobara

pre 6 godina

Auu kakve je traume naneo grobarima! Smirite se malo popijte nesto za smirenje, znam da se tresete kad ga vidite i budite nocu ali obuzdajte se malo. Ovo nema nikakve veze sa Covicem nego sa Bartomeuom. Bartomeu je rekao da nijedan klub Evrolige nece moci da da igrace i Zvezda se tu nista ne pita. A s obzirom da drzava sve pare ionako daje partizanu ne vidim u cemu je problem? Neka partizanova skola daje. Aaa partizan nema skolu nego 20 godina uzima igrače drugim klubovima? E pa nista onda. A najsmesnije od svega sto grobari napadaji Covica da ne misli o reprezentaciji a on stvorio 80% igrača reprezentacije poslednjih 10 godina, a partizan 0%.

smogovac iz Humske

pre 6 godina

@schone
reče navijač kluba kome Država i Grad Beograd plaćaju Novicu koji je odbio da igra za Srbiju , Hečera , Frenka , Vrabca , Karahodžića , Gordona i igrače u pokušaju i to sa 2,5 miliona evra . Razumem navijačku pristrasnost ( i sam sam takav ) ali razmisli pre nego nešto napišeš . Ne vidim potrebu komšija da komentarišu sastav reprezentacije , bar ne ovaj i neki budući period , kao i fin pomoć Države . Nemate ni eventualnog kandidata i dobijate više .

Dr.Excel&UPPR

pre 6 godina

Pre nego što je FMP promenio ime a i posle toga sva Čovićeva mržnja prema Partizanu je pravdana interesima srpske košarke. Danas on kaže citiram “Moramo da se rukovodimo time koje je takmičenje nama najvažnije". Neko ko je bio u svim strankama i promenio čak i svoje ime svojim ponašanjem jasno iskazuje da ga zanima samo lični interes i da je spreman na sve kako bi ga ostvario. Pitanje je vremena kada će se doktor preigrati i pasti u klopku sopstvene pohlepe kao i mnogi slični amateri pre njega.

Toda

pre 6 godina

A znaci tako neces da izadjes drzavi i savezu u susret i podrzis ih jer nije u Zvezdinom interesu? Al uredu je da kmecis i trazis od drzave i saveza da vas podrze financijski, budu sponzori, da se igra u areni za dz itd. Nicija nije do zore, pa nece ni tvoja.

crno-bela ovčica

pre 6 godina

@ Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Prijatelju,

Kajmak se kupio stipendijom od 400k i umetničkim slikama, kajmak se kupio i šakom i kapom i to je bilo bitnije od A licence koja vam je nuđena, pa ste zato tu gde jeste.

Naravno, dobro su vas dresirali da su drugi krivi.

Savatiye

pre 6 godina

@ antiDebil & Yarilo
Simonović nije ukrao pehar, ukrao ga je neki "navijač", koji će možda za koju godinu voditi navijanje na Jugu!?
A momku nije sigurno bilo drago što mu neki "navijač" uvalio ukradeni pehar.
Ali na našu nesreću, Partizan je to mnogo bolje radio. Od trinaest za redom, bar šest je ukrao preko sudija i saveza. Tako da ova jedna ukradena od lopova, prosto nije ni važna!

Batko

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!
(RUS, 21. maj 2017 10:39)

KK "HVALA premijeru" nekome kaze da je drzavni projekat ???
Jel te malo blam zbog napisanog ? Ali ono, barem malo...nije ? Pretpostavljam da nije, jer da bi nekoga bilo blam treba da ima i obraz i mozak ....

LIQUID

pre 6 godina

Najvise volim ove sto komentarisu kako je srpski basket unisten, samo zbog toga sto njihov Partizan nema ama bas nikakvu ulogu. Alo ljudi, budjenje, nije ovo JSL fudbal u kom se ne zna ko je gori i jadniji!
Zvezda igra godinama Evroligu, repka uzima medalje, ne znam u cemu je VAS problem? Aha da...Partizana nema nigde, pa dobro, niste primecivali taj "sunovrat" dok ste bili najbolji... toliko o postenju i "realnim komentarima"!

Rajko

pre 6 godina

од стуба српства сте постали фантомска фирма једне једине особе и бројите коментаре како их називате "Вучелиних ботова" на ову вест. тачно сте огледало ове јадне земље.
(doom, 21. maj 2017 12:37)
Bitno je da je 13 godina zla nestalo..opet i po ko zna koji put cu reci..svako ima pravo da kaze nesto ali SAMO VI NE PRIČAJTE NISTA..oličenje poštenja ..institucija..sami ste sebe pokrali..a kriv vam i kurta i murta.

Batko

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebojsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zaradom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...
(Realno, 21. maj 2017 10:57)

KK Zvezda dobila vise para od KK Partizan ?!
U kom paralelnom svetu ti zivis dete ?! Ozbiljno te pitam.... Ovaj tvoj komnetar je za strucnu analizu

xxx

pre 6 godina

Do sada 108 objavljenih komentara na ovu vest, od toga nijedan komentar navijaca C.Zvezde...a tek plusevi na komentare, pomislio bi covek da partizan ima vise navijaca. Bravo za sportsku redakciju b92, tako se kreira javno mnjenje! Ovakva cenzura nije postojala ni za vreme Slobe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivela cenzura, 21. maj 2017 11:59) Kažeš nema komentara navijača Zvezde? Pa možda zato što niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove...

veljo gegelj

pre 6 godina

tako je .koga briga za reprezentaciju igramo evroligu. mozda opet budemo 9. kad je fiba prosle godine pritisla savez nisu dali partizanu i megi da igraju evrokup al se evroliga igrala sto je potpuno besmisleno posto su oba takmicenja pod okriljem evrolige. sad opet ista prica al videcemo sta ce savez sad da uradi. verovatno opet isto. partizan nece moci u evrokup al ce se naci nacin da fmp igra evroligu.

nik sloter

pre 6 godina

Ostaće zapisano da je kosarkas Fmp a Simonovic ukrao pehar i slavio sa navijacima koji sebe nazivaju panteri.Da li postoji veća sramota od toga.Postoji,nazvati Nebojšu Čovića legenda.

drug Vucela

pre 6 godina

Dzaba im livadarska titula u fudbalu, ne zanima ih sto su u odbojci ispali iz lige, sto se u rukometu bore za opstanak, oni i dalje kako vide Covica zapene iz sve snage. Cak i poslednji derbi koji su zasluzeno dobili nisu napunili halu ni do pola, sto samo pokazuje koliko ih je Covic ubio u pojam kad ni sami vise ne veruju u pobedu. Sve bi oni sportove menjali za kosarku i EL od oktobra pa do minimum aprila i pobedjivanje CSKA, Reala, Barse, Fenera, PAO, Makabija.. Bilo nekad, vise nema, FIBA liga bez briga opet se sprema...

Nemanja

pre 6 godina

Ostala je Srbija bez 10mil € za stanove za povratnike na Kosmetu pa moze i bez igraca CZV FMP IDEE
(Marko, 21. maj 2017 10:12)
Majstore,ne postoje povratnici na Kosmet...te osobe su debelo naplatile svoj odlazak odande i sada su redom u javnim preduzecima i ne pada im napamet da se vracaju...evo ti mi nadji porodicu koja bi se vratila tamo i ja cu preko svoje privatne firme da im obezbedim stalni smestaj...ne opravdavam Covica ali nemojte izmisljati nesto sto ne postoji...Povratnici na Kosmet su realni kao i Vilenjaci

Zoran

pre 6 godina

Čovek sa ,,stavom". Što ste onda uslovili Partizan da tu Fibinu evroligu igra i pretili izbacivanjem ako se ne povinuje i odbaci Evro kup. Zašto ste satanisali Partizan kada je hteo da odbaci Jadransku ligu, i zašto satanisali Partizan kada je igrao najbolju kosarku i regionu, a po mnogima i u Evropi. Vi gospodine Čoviću kao pravi političar nemate stav, nego čist interes, i vaše mišljenje je ravno nuli! Maslacak - KVD političar (kako vetar duva).

Vectorman

pre 6 godina

Tako je Covicu, FIBA je jedna zaostala, arhaicna i gramziva organizacija koja ne ume da organizuje turnir petlica kamoli sta drugo.

Viceprvak sveta i olimpijskih igara u kvalifikacije a neke Finske lagano plate ucesce jer FIBA tradicionalno prosiri prvenstvo mesec dana pre pocetka istog.

Krle

pre 6 godina

A bez koga ce to ostati? Bez Simonovica koji udje na 3 minuta? Bez Jovica koji ima 3 poena u proseku u reprezentaciji? Bez Dangubica? Lazica? Zvezdini igraci su svakako bili treca opcija u reprezentaciji tako da, preposteni Covke, nemoj da brines, lako ce Srbija bez njih.

Logicno

pre 6 godina

Pa onda se finansirajte samo od Evrolige i nemojte traziti pare od drzave za koju vasi igraci nece nastupati.
(Schone, 21. maj 2017 09:51)

Pa i finansiramo se samo od Evrolige,od nase divne drzave ove godine nismo dobili ni evro...Ajde da nas drzava zaista finansira i puni parama kako se ovde spinuje onda bi se i isplatilo suprotstaviti Evroligi,ali u ovakvim okolinosti kada drzava daje 3 sponzora i puni parama klub koji igra Ligu sampiona,onda je sve jasno,neka za tu drzavu igraju Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon,Robinson,Velickovic i ostale uzdanice koje placa Republika Srbije! Iz Zvezde drzava ne placa nijednog igraca i ne trebaju joj,neka uzme igrace koje placa a to su ovi gore nabrojani! Samo realne cinjenice,a ne vasi crno beli spinovi,mozete da se ljutite koliko hocete!

ivan

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)
Ostalo je jos samo da kazes gde je bila reprezentacija i sta je osvojila kada je partizan bio uzastopno 13 god prvak drzave. Odakle bre onoliko pluseva.

rale

pre 6 godina

Čoviću je i ABA bila najvažnije takmičenje još pre 15 godina..prodao je on našu (srpsku) košarku još tada...ovo je samo zadnji ekser u sanduku...ko bi rekao da ću ikada u istoj rečenici spomenuti njega i partizanovce, ali on jeste grobar- srpske košarkaške...

hjeronimus

pre 6 godina

Uvek se znalo ko su gospoda koja i kad kradu to rade u rukavicama a znalo se ko su oni drugi.Čoviću sići će i ovi sa vlasti a onda kad ti dodje Čika Dule jao si ga tebi.

Garfild

pre 6 godina

Sto sad ne ucjenite i Zvezdu kao sto ste Partizan prosle godine za Eurokup, pa su morali da izgraju Ligu Sampiona ili ce Srbija da bude izbacena!!!

alek

pre 6 godina

he,he ,evo ga majstor spina!bez kojih to igraca,leba ti?bez kuzmica ili jovica nista vise ne mozemo da osvojimo!Bogdan,Jokic'Teo I ostali majstori mogu lako da se zamene igracima iz redova najsrbskijeg kluba,koji je odduvek poznat po stvaranju igraca bez kojih ne bi smo nista osvojili?!sedi jedan!

nista o nicemu

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Vas brani Ivica Dacic..

Danilo

pre 6 godina

Čović je čovek kome je religija njegov interes, i tako jeste kod većine ljudi, samo što neki to pokušavaju da kriju.
Sada je to jasno rekao i pokazao, i meni je to OK.
Nije mi OK kada on zbog istog principa napada drugi ljudi- to jeste vrhunsko licemerje- ali i to napadanje jeste neki interes?
I država mora da vodi računa o svim onim koji u jurnjavi za svojim interesima oštećuju neke opšte interese jer to jeste svrha države:
Solidarnost i opšti interes!

P.S.
Najsmešniji su mi ovi naši Uplakani koji se ovde na sajtu Čoviću obraćaju sa doktore i gospodine, ali mora neko i da nas nasmeje?

okidač

pre 6 godina

Pa i finansiramo se samo od Evrolige,od nase divne drzave ove godine nismo dobili ni evro...Ajde da nas drzava zaista finansira i puni parama kako se ovde spinuje onda bi se i isplatilo suprotstaviti Evroligi,ali u ovakvim okolinosti kada drzava daje 3 sponzora i puni parama klub koji igra Ligu sampiona,onda je sve jasno,neka za tu drzavu igraju Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon,Robinson,Velickovic i ostale uzdanice koje placa Republika Srbije! Iz Zvezde drzava ne placa nijednog igraca i ne trebaju joj,neka uzme igrace koje placa a to su ovi gore nabrojani! Samo realne cinjenice,a ne vasi crno beli spinovi,mozete da se ljutite koliko hocete!
(Logicno, 21. maj 2017 13:07)
Jesi li ti svestan svoje nesvesti???

antiDebil

pre 6 godina

Logicno

Naravno, sve je to dovelo do toga da Simanic kao 14.igrac u zvezdi IDEI ima vecu platu nego Robinson i Hecer zajedno a i iz istog razloga je Rakicevic otisao da igrau zvezdu IDEU !!!
Sve je toliko logicno, da ne moze da bude prostije....

Јабучило

pre 6 godina

Ne razumem komentare ovde. Hocete da kazete da kada bi Partizan bio u ovoj situaciji da bi pustili igrace da igraju za repku? Uostalom, ako vec pljujete Covica onda bi trebali da pljujete sve igrace koji ne budu igrali za repku, npr, Jokic, Teo, Bjelica, Raduljica... Naravno, pod uslovom da ne igraju. I da, nadam se da sada shvatate koliko su igraci Crvene zvezde vazni za repku.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 21. maj 2017 11:57)

Играчи који играју у страним клубовима немају са овим везе. Заболе Шпанце, Грке и Русе за српску репрезентацију. Човић је спреман да директно штети репрезентацију своје земље. А ни ту играчи тог Човићевог клуба нису криви.
Од вас се увек може очекивати замена тезе.

Logicno

pre 6 godina

Naravno, sve je to dovelo do toga da Simanic kao 14.igrac u zvezdi IDEI ima vecu platu nego Robinson i Hecer zajedno a i iz istog razloga je Rakicevic otisao da igrau zvezdu IDEU !!! 
Sve je toliko logicno, da ne moze da bude prostije....
(antiDebil, 21. maj 2017 13:26)

Evo malopre mi Dulo javio da cistacica u Zvezdi ima vecu platu nego sto je budzet partizana za poslednjih 15 godina! Provereno tacno!

p.s. dokle se ide sa spinovanjima i sa ispranim mozgovima crno belih????

True Batman Fan

pre 6 godina

NBA nikada nije zabranila svojim igracima da igraju kvalifikacije ili evropska i svetska prvenstva vec je uvek samo davala preporuke! Timovi u NBA su ti koji mogu da daju ovakvu zabranu pojedinim igracima, sto cine kada procene da postoji rizik od povrede upravo dovedenog igraca ili kada neki igrac treba da se uigrava i prirema za predstojecu sezonu. Uporedjivati kvalitet igraca a posebno cifre koje igraci zaradjuju u NBA i Euroligi je apsurdno! Ali, kao i uvek, reci koje izadju iz usta ovog coveka treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Ko zna sta je zapravo iza svega ovoga

dking

pre 6 godina

A Partizan je baš zbog dobrobiti reprezentacije bio gurnut u fibino takmičenje i oduzeta mu je svaka šansa da u skorije vreme igra EL bez obzira na rezultat. Jer reprezentacija je svetinja i sve mora da bude podređeno tome. Kakvo licemerstvo, kakvo spinovanje...

NoName

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
(YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

I kao tim koji je stavio tačku. ?

Milorad Vucelic direktor RTS 1992-1995

pre 6 godina

Egzekutor svega sto je vredelo u Srbiji.
(Srbija, 21. maj 2017 10:01)

Egzekucija je izvrsena samo nad jednim poluuspesnim drzavnim projektom. I nad karijerom jednog trenera koji je posle tu egzekuciju prosirio na jedan uspesan francuski klub. Dakle, pre se moze reci da je Covke egzekutor svega sto je vredelo u Francuskoj, a bogami i BiH. Gde ce se dalje virus prosiriti ostaje da se vidi, verovatno Niksic pa na kraju negde na Cetinje.

cika Djura

pre 6 godina

Koliko samo klinackuh komentara. Ovo nije problem samo reprezentacije Srbije vec svih onih koji imaju igrace po NBA i EL. Prva se oglasila NBA koja kaze da igraci ne mogu u kfalifikacije.Onda zatim sto je normalno i ULEB. Koji tim ce da pusti igrace da igraju u jeku tamicenja. Kfalifikacije nisu turnirskog tipa. I postoji dva kruga kfalifikacija koji se protezu u dve sezone.Ovo je jos jedno batrganje FIBA koji su izgubili bitku sa ULEB i sa NBA

Vidim ovde deca pisu o finansiranju. Partizan za sve ove godine nije uspeo da pronadje postenog sponzora.Sponzor je uvek bila drzava i to u vreme kada su imali uticaj u srpskoj kosarci.Lako je bilo Danilovicu,Todoricu, Vujosevicu da vode klub kada je drzava sipala u nedogled. Cim je prestalo poceo je Dule da kuka.Ina kraju da nije bilo drzave klub bi propao

KkCz najvece zlo srpskog sporta

pre 6 godina

"Najsrpskiji klub i navijaci" i gazda koji brani interese srpske kosarke tako sto je prvi sa Fmpom usao u Jadransku ligu i tako unistio ondasnju jaku Srpsku ligu , gazda koji ima dva kluba u Aba ligi i koji isplacuje plate iz istog fonda za 2 kluba,gazda koji ce braniti igracima KkCz da igraju za reprezentaciju ali ce zato traziti pare iz budzeta te iste drzave za pojacanja

Tamiški Banat

pre 6 godina

koji ste vi komplexaši...25.godina ste.bili prvaci i sve vam je bilo uredu,Zvezda oslabljena,gasila se,i ugasila,a vi uzivali...i nista kao nema veze sa politikom...Cim bi se pojavio neki igrac dal odma bi ga kupio Partizan mada to bio i najbolji igrac Zvezde,ne smetajuci im sto je zvezdas ...Jovo Stanojevic,Milos Vujanic,Dejan Tomasevic,Luka Bogdanovic...ima ih jos!DOSLO JE NASIH 25.GODINA SAMO SE PITAM DAL TREBA DA SE RADUJEM

*

pre 6 godina

FIBA izmislja vec par godina i pokusava na sve nacine da sabotira Evroligu, a sad je kolateralna steta ogromna. Pustite te popularne price Bartomeu i NBA mlate pare, oni su losi, a FIBA je dobra. FIBA je dobra jer nije u stanju da mlati pare, rado bi oni...To nam je isto kao kompleks SAD-Rusija, Ameri losi, a Rusi dobri, jer nisu dovoljno sposobni da budu losi.

doom

pre 6 godina

@Rajko

13 година ког зла? па ви сте успели и свој грб да продате, бивши играчи вам на име дуга одваличили кошеве са Калиша док смо се ми играли кошарке, око пара се мучили као и ви, тако да ти то ништа не пије воду. у регистру се зовете једно а на дресу вам пише друго, то смо вам ми урадили? јесмо вам ми криви што сте Вујанића отерали а момак дошао код нас? да ли смо ми криви за оног мученог Гуровића? радне групе чији је председник Вучић а шефује Човић и фудбалом и кошарком већ 5 година. то смо и ми зло злопатили?

kompleks poturice

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)
koliko je mržnja obuzela neke ljude.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Evroliga je zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
NBA liga je isto zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
Dakle,puno vise citati,citati,citati,a mnogo manje pisati o o necemu sto ne razumes! Da bi nesto komentarisao moras prvo shvatiti o cemu se radi! Osim ako ne pises po direktivi,ili prosto zbog kompleksa koje ti je Covic nabio,u tom slucaju ti oprastamo!?
(Logicno, 21. maj 2017 14:18)

Kod njih nema čitanja,samo šta kaže veliki efendi Dule ,najpametniji i najuspešniji režimski trener...

doom

pre 6 godina

од стуба српства сте постали фантомска фирма једне једине особе и бројите коментаре како их називате "Вучелиних ботова" на ову вест. тачно сте огледало ове јадне земље.

MarcoPolo

pre 6 godina

aha...tako znači...kada je nastajala jadranska liga,prvi koji su u nju pohitali bili suzvezda i fmp,ne mareći mnogo za domaću...partizan je uz hemofarm bio protiv toga. prošle godine isto, kada je partizan ucenjivan koje takmičenje da igra i da će reprezentacija ispaštati ukoliko bude igrao uleb takmičenje...sada upravo ta famozna zvezda,ponovo radi protiv interesa domaće košarke,i ona je srpski klub,a partizan "hrvatski"...
malo je reći sramota.

Realno

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebojsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zaradom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...

Mirko

pre 6 godina

Kao navijač Zvezde, iskreno se nadam da Partizan može bolje i da će uneti malo dinamike u domaća takmičenja. Zvezdi je potreban jak Partizan kako bi se bolje spremala za Real, Fener, CSKA i ostale ekipe iz evropskog vrha.

heh...

pre 6 godina

(Realno, 21. maj 2017 10:57)
Jel to traze pare neki sto su nedavno izdali saopstenje kako je premijer reprezent sporta u srbiji i dao vam izlazak u evropu,pustio navijace na stadion i pored zabrane i dao 1,2 M evra u fk i kk mali pratizan?? Vasa saopstenja i spinovanja su gora od decijih i na svu srecu niko osim dulovih pratilaca ne veruje u to.Uostalom,svi grakcete kako Zvezda nema reprezentativce...pa sta se onda trzate na ovu vest? Sta vas muci,to me zanima...

antiDebil

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Vas brani Ivica Dacic..
(nista o nicemu, 21. maj 2017 10:57)

Uuuuuuu ala si mu reko, zakopo si ga u trenutku !!
Legenda ti Covic a Slavnic je sta ono bese, izdajnik ?

...

pre 6 godina

Sta ti je karma,pre godinu dana savez ucenjuje Partizan da ne igra Eurokup zbog reprezentacije a sada dosao na red i Fmp,da vidimo sta ce sa njima da rade ti "branioci interesa srpske kosarke"

tok

pre 6 godina

Dok srce kuca u nama,
ti Zvezdo nisi sama,
krv tece moja, crveno-belih boja.
( i ovu je pesmu su crno-beli ukrali)
A sad se kao nesto uzrujavaju!

dex

pre 6 godina

Pazi, napadaju Covica zato sto nece pustiti igrace... Pa cekajte ljudi, da li vi shvatate da ce se dobar deo kvalifikacija ispreplitati sa EL? Sta inda, Zvezda treba da da igrace, pa da je neki EL tim unisti 60 razlike, jer ce igrati sa juniorima???

Logicno

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)

Tako je,moram samo jos da dodam da je Srbija u periodu Partizanove dominacije od 15 godina (koja je ostvarena bez ikakve pomoci drzave) osvojila cak 3 titule svetskog prvaka,i 4 puta bila evropski prvak,a na dve Olimpijade smo ubedljivo i lako dosli do zlata,sve to zahvaljujuci nasim igracima iz Partizana,te pogotovo nasem selektoru magu Dulou Vujosevicu...padale su redom i Nigerija,i Kina,Novi Zeland,sve sile,niko nas nije ponizio...evo opet sad je Zvezda prvak zahvaljujuci drzavi,a pogledajte nasa reprezentacija ne moze nista da napravi,nista da osvoji,svi nas redom gaze...Zato je Zvezda zlo srpske kosarke,a Partizan je nesto najbolje,kad je u pitanju reprezentacija!

Dragan Lo

pre 6 godina

Kakav je interes Srbije da ulaže u klub koji ima ovakav stav? Reprezentacija Srbije jeste državni interes i Vučić mora da preispita pokrivanje troškova sponzorstva privatnih kompanija prema našem klubu. Ili su igrači u reprezentaciji, ili svako svojim putem.

Djape

pre 6 godina

Pa koji normalan klub bi pustio glavne igrace u toku sezone kada igra po 2-3 utakmice nedeljno? Nebitno da li je Zvezda ili bilo koji drugi klub....

Logicno

pre 6 godina

Taman se odmorismo od Terze kad ono pojavi se i on, legenda zvezde i 6 zvezdina zvezde,cuveni i preposteni Covke,pa gde si ti nema te?
(mali covece sa velikom torbom, 21. maj 2017 09:58)

A ajde samo reci sta je sad konkretno rekao sto ti je zasmetalo???? Ajde da cujemo svi?
Coveka pitali za misljenje oko nastupa igraca u kvalifikacijama,covek dao misljenje i to je to...cak vrlo korektno prokomentarisao derbi i nas poraz,bez ikakvih varnica! Dakle,sta ti smeta?
Ili ce biti da su u pitanju tvoji kompleksi koji ti ne daju mira?? Onda ti se svi izvinjavamo zbog toga, najbolje onda nemoj ni da citas vesti...

djura

pre 6 godina

Ja još uvek ne mogu da verujem, mada me ne čudi, da ima ovakvih klinačkih komentara poput @logično, koji su košarku očigledno počeli da prate pre 4-5 godina(baš se u to vreme jedan klub ugasio,neobična podudarnost), i koji misle da će 100 puta napisana laž postati istina, a tiče se finansiranja klubova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip Must Play, 21. maj 2017 13:39)

Evo ja pratim kosarku od 92 i mogu da ti kazem da je reprezentativnoj kosarci mesto u proslom veku. Posebno su besmislena takmicenja kao sto su OI i SP gde se zna ko dominira.

delija von brdo

pre 6 godina

Igrace Vrabac, Ratkovica, Andric, Novica.Oni igraju kup Mitra Mirica.Pa naravno da nece igrati igraci iz Zvezde i NBA.Pobeda u ULEB ligi iznosi 40 hiljada evra.Klub zivi od toga.Jos jedna ujdurma FIBA.A navijaci KK History chanel cim se oglasi Dr Covic koji im je unistio mladost se ne zapitaju zasto NBA ne dozvoljava nastup igraca za reprezentaciju.Kako za Srbiju tako i za sve ozbiljne ekipe koje imaju igrace u ULEB EL

konstatacija

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!
(RUS, 21. maj 2017 10:39)

Samo kazi kada je trazio da njegov klub bude DRZAVNI Projekat. Od devedesetih pa do danas sadasnji Partizan je drzavi projekat. Dok je bilo drzavne love bilo i kluba.Valjda je dokazano da je Partizan vise novca dobijao od Zvezde. Cim drzava zavrnula slavinu puce ljubav izmedju Partizana i Duleta Vujosevica.I onda ono cuveno od Pekovica:"Hvala Premijeru" koje se prenelo i na FK Partizan. Da li ce Real, Barsa,OLY,Fener, CSKA, Brose,PAO, Armani da puste svoje da igraju za reprezentaciju. Da li ce svi oni iz NBA dadodju da igraju za svoje reprezentacije

znalac

pre 6 godina

Partizan zato nije smeo EK da igra, al' sta sad. Valjda je mezimica visi interes od reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bugarski grafolog,

Niste igrali jer niste imali petlju.Kako su igrali svi iz regiona pa i sire.Neko zapretio a vi utekoste.Pitaj reprezentativne igrace iz Turske, Spanije.Italije, Rusije, Nemacke, Grcke, Litvanije i njihove klubove sta im je veci interes.Ovo je rat FIBA i ULEB i NBA.Profitirace reprezentacije poput Ceske, Finske, Bugarske, CG,Madjarske.....Obesmislice se SP. Sada su uveli kfalifikacije a prvenstva EP,Juzne amerike,Azije nista ne znace jer ne daju ucesnike za SP.Dva kruga kfalifikacija za SP

Logicno

pre 6 godina

Koliko ljudi nisu u stanju da ukapiraju o cemu se radi vidi se cim procitas tri,cetiri komentara koja vise lice kao da ih je pisala Kominterna nego osoba koja zivi u XXI veku i ima mogucnost da razmislja svojom glavom.
(BgHQ, 21. maj 2017 12:37)

E moj druze,objasni ti to Vucicevim crno belim botovima...Stvarno si ocekivao da ukapiraju o cemu se ovde radi??? I da razmisljaju svojom glavom? Sve je to po direktivi druze moj,a okuplja ih i pokrece ista stvar-mrznja prema Zvezdi!

nabijamo komplekse mladim drekavcima

pre 6 godina

DRAGAN .... A zasto ste vi u opste u Srpskoj kosarci ? Svako treba da igra tamo gde je osnovan.
(Cigan, 21. maj 2017 14:14). Zato vi igrate kao domacin u Stjepana Supanca 15a.

*

pre 6 godina

Svaka čast legendo, samo reci istinu da je iz tvoje perspektive važnije takmičenje Euroliga, jer vlasnik kluba kupi kajmak. Stalo je tebi za ovu zemlju više puta, kad si od Slpbe pobegao u DOS, kad si branio Srbe sa Kosova, sada braniš interes Zvezde, ili barem nečega što se tako zove...
(Arch, 21. maj 2017 09:56)

Napisa esej a ne pomenu istinsku LEGENDU kosarke koja nije ni razvijala nasu decu, jer su mu preci bili Dalo, Salo, Bertrans, Vesterman...

antiDebil

pre 6 godina

Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim ciji je kapiten podigao ukradeni pehar pred ocima javnosti, ovaj klub ce ostati zabelezen u istoriji kao tim koji ponosno provocira u hrabroj igri 5 na 3. Ovaj tim ce ostati zabelezen u istoriji kao tim cija je kosarkaska legenda nebojsa covic. Ovaj tim ce ostati zabelezen kao tim koji nema svoje ime.
(YariloPlyodeetely, 21. maj 2017 10:57)

Jednom rečiju NEMOĆ...odavno nisam video veću patnju i nemoć u nečijem komentaru
(Batko, 21. maj 2017 11:12

Batko sinko, vi ste ukrali pehar. To je najveca sramota u istoriji svetskog sporta, nezabelezena pojava. Time ste zigosani do kraja vaseg postojanja, razumes ???
Nije lako ni prijatno ,to mogu da razumem, ali to vam je sto vam je. Ipak ste vi izdali zvezdu i presli da navijate za fmp, tako da mozete i da izdate fmp i da nadjete neki normalniji klub ,recimo Nanter !

Змајевић

pre 6 godina

Репрезентација испред свега. Ко не да играчима да играју за репрезентацију не сме добијати државни новац.

Bulls

pre 6 godina

A da ukinu i reprezentacije i svetska i evropska prvenstva?
Kakva izjava Covica...

Onda dovedite 12 crnaca pa cemo uzivati u 'srpskom' uspehu u Evroligi a reprezentacija ce se sastavljati iz drugih klubova.

okidač

pre 6 godina

A ajde samo reci sta je sad konkretno rekao sto ti je zasmetalo???? Ajde da cujemo svi?
Coveka pitali za misljenje oko nastupa igraca u kvalifikacijama,covek dao misljenje i to je to...cak vrlo korektno prokomentarisao derbi i nas poraz,bez ikakvih varnica! Dakle,sta ti smeta?
Ili ce biti da su u pitanju tvoji kompleksi koji ti ne daju mira?? Onda ti se svi izvinjavamo zbog toga, najbolje onda nemoj ni da citas vesti...
(Logicno, 21. maj 2017 13:03)
Filipe ti li si??

pravi a ne placeni zvezdas

pre 6 godina

Jeste gospodine Čoviću, nikoga nisu kaznili ali je vaš poslušnik Dragan Djilas doneo odluku o suspeniziji Partizana pa je isti morao da igra FIBA ligu šampiona a sve samo zato da se ne bi pojačao i mogao da vas pobedi. Zato ste i urgirali kod Olimpijakosa da ne pušti Milutinova u Partizan i kod Miška Ražnatovića da ne pusti Aleksa Marića u Partizan. Međutim sve je to uzalud kao i u fudbalu gde ste prošli kako ste prošli a tako ćete i u košarci. Zvezda je zlo za srpsku košarku, isto onako kao i u periodu od 1946 do 1955.godine kada ste bili prvaci a reprezenatcija je bila posledwa u Evropi i svetu.
(cinik, 21. maj 2017 09:44)

Kod pushti sam prestao sa citanjem.

i^2

pre 6 godina

Samo da se razumemo...
Partizan je bio pod sankcijama KSS po naredjenju Djilasa kako bi odustao od EK. Partizanu nije pretila FIBA niti ga je FIBA kaznila. Djilas se "vadio" da on to mora da uradi jer ce u protivnom FIBA kazniti reprezentaciju.
E, pa evo ponovo slucaja kada ce ispastati reprezentacija ako ne igraju igraci sada iz CZ. Da li ce sada KSS kazniti CZ (recimo zabrana licenciranja igraca zvuci poznato...) kako bi zastitio interes reprezentacije?
Da se razumemo, igrac nema ugovor sa Evroligom vec sa CZ i ne moze ga Evroliga naterati da igra kod nje u takmicenju, niti mu zabraniti da uzme godisnji odmor ako hoce u sred sezone niti ga kazniti ako ne odigra 3 utakmice...
Dakle bez spinovanja, da vidimo kako ce KSS stititi interes reprezentacije ako pretpostavimo da je interes da svi najbolji igraci budu na raspolaganju selektoru...

O RUCK

pre 6 godina

Ne dajete reprezentativce za svoju drzavu? Dobro, napravite svoju halu u kojoj ce te igrati utakmice (ili neka vam je napravi Bartomeu), nema para iz Budzeta, nema sponzorstva drzavnih preduzeca, placajte polucijsko obezbedjenje.........i naravno treba vam skupo naplacivati gotove igrace koje uzimate siromasnim klubovima koji se finansiraju drzavnim parama. I da ne bude zabune ja sam navijac Zvezde, ali ne prhvatam ove stavove. Pa zar je jedan klub pa i same utakmice Evrolige vazniji od nase kosarke???I na kraju, sta ce biti kad se ubrzo raspadnu - sta ce biti s onima koji im duvaju u ledja???

realno

pre 6 godina

Covic je dao iskren i posten odgovor, stiti interese Crvene Zvezde. Samo bi.bilo posteno da igraci koji izbore plasman i igraju kasnije na prvenstvu.

ideeemmo...

pre 6 godina

Daleke jecaju zvezde,
mio se gasi sjaj
srce mi vec dugo sluti,
svemu ce doci kraj
Igrajmo taj tango smrti,
kao nekada pre
neka se sve zavrti,
samo ne zaboravi me...

Lesa

pre 6 godina

Samo cu napisati kako ono bese ponos srpstva, po ko zna koji put se dokazujete kao "najsrpskiji" klub ali su vam zato u prici redovno usta uvek puna srpstva...

Aлександар

pre 6 godina

Aјмо сада суспентију Звезде за наредну сезону, забрану регистровања нових играча као прошле године Партизану.

zivela cenzura

pre 6 godina

Do sada 108 objavljenih komentara na ovu vest, od toga nijedan komentar navijaca C.Zvezde...a tek plusevi na komentare, pomislio bi covek da partizan ima vise navijaca. Bravo za sportsku redakciju b92, tako se kreira javno mnjenje! Ovakva cenzura nije postojala ni za vreme Slobe.

nista o nicemu

pre 6 godina

Aјмо сада суспентију Звезде за наредну сезону, забрану регистровања нових играча као прошле године Партизану.
(Aлександар, 21. maj 2017 11:52)

Okej. Kad suspendujes NBA mozes i nase igrace.

Logicno

pre 6 godina

Čović je čovek kome je religija njegov interes, i tako jeste kod većine ljudi, samo što neki to pokušavaju da kriju. 
Sada je to jasno rekao i pokazao, i meni je to OK. 
Nije mi OK kada on zbog istog principa napada drugi ljudi- to jeste vrhunsko licemerje- ali i to napadanje jeste neki interes? 
I država mora da vodi računa o svim onim koji u jurnjavi za svojim interesima oštećuju neke opšte interese jer to jeste svrha države: 
Solidarnost i opšti interes! 

P.S. 
Najsmešniji su mi ovi naši Uplakani koji se ovde na sajtu Čoviću obraćaju sa doktore i gospodine, ali mora neko i da nas nasmeje?
(Danilo, 21. maj 2017 12:02)

Evroliga je zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
NBA liga je isto zabranila ucesce igracima u kvalifikacijama,a ne Covic!
Dakle,puno vise citati,citati,citati,a mnogo manje pisati o o necemu sto ne razumes! Da bi nesto komentarisao moras prvo shvatiti o cemu se radi! Osim ako ne pises po direktivi,ili prosto zbog kompleksa koje ti je Covic nabio,u tom slucaju ti oprastamo!?

shone

pre 6 godina

Napisa esej a ne pomenu istinsku LEGENDU kosarke koja nije ni razvijala nasu decu, jer su mu preci bili Dalo, Salo, Bertrans, Vesterman...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 21. maj 2017 11:03) # Link komentara
Covek napisa esej, a ti napisa tesku glupost! Dule je napravio igrace od Djordjevica, Danilovica, Divca, Paspalja, Krstica, Bogdanovica...Sta su sve ti igraci osvojili za reprezentaciju ove zemlje? Kratka ti je pamet ili kao tvoja legenda potiskujes stvari koje ti ne odgovaraju!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Auuu ala su se razmileli RSB botovi pa spinuju li spinunu za gazdu! Svaka cast, bas ste gazdi odani i sandvica zeljni!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (navijac, 21. maj 2017 10:53)

80% komentara Vučelinih botova.
Uzmite, brojte,koliko komentara imate ,mislio bi čovek da za partizan navija više od 20 % Srba.
I svi ista priča fmp,kmee,kmee.
Koliko obraza bez treba da bi napisao ovako nešto?

Saca

pre 6 godina

Kradja pehara da se dogodila bilo gde u Svetu, taj igrac bi dozivotno bio izbacen iz kosarke, a ovde se slavi kao heroj, kao i za sve ostale takve stvari, ova zemlja je u crnoj rupi. Ko ce kako da shvati to je njegova licna stvar, za mene ona nema veze sa CZ vec sa principima ponasanja.

Vuk

pre 6 godina

Voleli ili ne Covica razmislite da li je u Evropi iko bolje promovisao srpsku klupsku kosarku od Zvezde?
(Losmi, 21. maj 2017 13:51)
E ovo je vrh neznanja i dokaz da su zvezdasi poceli da prate kosarku pre samo 3-4 godine!!!

Amare

pre 6 godina

O tome da li su prva opcija u reprezentaciji bili igraci partizana ili zvezde govori sledece :Djordjevic,Danilovic,Rebraca,Drobnjak,Tomasevic,Divac,Beric,Radosevic,Scepanovic,Vujanic,Koturovic,ali tada nije bilo Miska Raznatovica i Covica da odredjuje ko ce igrati.A zlato je uvek dolazilo.Ali to su bili karakterni ljudi.
Ovo danas,nule ljudske koje se plase sta ce Misko da mi kaze,e da se ne zamerim Misku

Ilr

pre 6 godina

Najsrpskijim navijacima sa severa Srbija nikada nije bila ispred kluba i to se potvrdilo milion puta do sada...od Djenove gde su sabotirali i fudbalsku reprezentaciju i do tada ujedinjeno navijanje,ne davanje stadiona za utakmice reprezentacije,zvizdanje i napadi na Stojkovica,prelazak u Aba ligu i unistavanje tadasnje domace lige...itd itd...ali su im zato puna usta srpstva i interesa srpskog sporta

Toto-ko-tunjo-ceskajuci-usplahirenu-zebricu

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.
(Mare, 21. maj 2017 11:38)

Da li i sta Batko pise, njegova stvar. Kakva je tvoja struktura kad znas sta i koliko dugo Batko pise? Ako njegov zivot prodje u pisanju, tvoj prodje u citanju i analizi Batkovih komentara.

Lazarus

pre 6 godina

Па где је сада тај патриотизам као онда када Партизан није пустио неке омладинце да играју пријатељску утакмицу. Тада су вам пуна уста патриотизма и издајништва била. Како је код вас све на продају... све има цену.

kum Žoržo

pre 6 godina

Partizan zato nije smeo EK da igra, al' sta sad. Valjda je mezimica visi interes od reprezentacije.
(Buga
rski grafolog, 21. maj 2017 

dve godine pre odustao od EK na insistiranje velikog maga a komentari su glasili:" ne treba nam cipiripi kup". danas plaču jer mnogo vole cipiripi a za sve su naravno drugi krivi.

Djed Milutin

pre 6 godina

Dok ovi likovi nesto znace na Srpskoj sceni,Srbiji napretka nema.Zvezda je bila nebeskog sjaja bez tebe i Terzića i vama sličnom "elitom".Danas je sve u Srbiji u problemu sem vas.Naravoucenije je jednostavno,ali bi ga morala Vuciceva vlada operacionalizovati.

Komša

pre 6 godina

@Logično
Te priče - dobijamo pare od sponzora,nema država ništa s tim su smešne.
Da li ti sponzori imaju neke pogodnosti ako sponzorišu neki tim? Tenderčić neki,gledanje kroz prstiće malo i tako...
Da li vi stvarno verujete da Gazprom ima interes da sponzoriše FKCZ kad za trećinu tog novca može da bude sponzor JSL na primer?
Da li bi firme koje sponzorišu KKCZ bile tretirane od države isto da su sponzorisale KKP (onaj Duletov)?
Radjeno je to i ranije,čak postoji Danilovićev intervju o tome (iz 2002-3) ali nikada tako brutalno se država nije mešala u sport.
O KSS i o aktivnostima zvezdaških funkcionera da ne govorimo - od guranja u ABA,preko obaranja bodovanja,do saplitanja u vezi A licence (tada je još moglo da se iskamči - "ali nije postojao koncenzus u Srbiji" kako Djordjo reče).
Dvostriki aršini po kojima su prekidanje kupa i PP aparati,drmanje koševa i pljuvanje trenera kao i kradja pehara manji prekršaj od vodjenja utakmice bez sakoa su posebna priča.
Oštar stav KSS u cezi eventualnog učešća Partizana u evrokupu logično povlači isti takav stav povodom bojkota reprezentacije od strane Čovića.
Da li će se to desiti?
Neće.Jer nije u patriJotskom interesu - nije dobro za srBsku košarku.

kolee

pre 6 godina

Pa sta je tu cudno, igrace na dvojnu registraciju, malo ce igrati za FMP, a malo za Radnicki i igrace Jovic za reprezentaciju! Mirna Backa!

011

pre 6 godina

Cemu drama daće Partizan...pa oni su i ovako rasadnik talenata plus igraju bolje od Čovićeve ekipe...kad povede Sale Pota Ratkovicu ... Veličkovića nema zime za SRBIJU....

autenticni rodoljub iz Zeleznika

pre 6 godina

Ok, imas pravo da radis sa svojim privatnim klubom sta god hoces, ukljucujuci i promenu imena. Dve godine ste se zvali Reflex, pa ste se u ilegali zvali Ivo Lola Ribar, a poslednjih nekoliko godina ste Zvezda. I sam si rekao da to niko ne moze da vam zabrani. Medjutim, postoji nesto sto moze da vam se oduzme, ako nastavis sa ovakvim stavovima u vezi REPREZENTACIJE SRBIJE. To su PARE. Drzava vam je obezbedila sve vodece sponzore, usmerila IDEU, pa neka vam uzme, a ti onda masi sa svojim excel tabelama i aktiviraj taj cuveni marketing kojim navodno obezbedjujes profit i pravis nas budalama, jer znamo i ti i mi da je kosarka neprofitabilan sport i da 90% finansijske konstrukcije lezi u sponzorstvu.

црна овца друштва

pre 6 godina

KK Zvezda dobila vise para od KK Partizan ?! 
U kom paralelnom svetu ti zivis dete ?! Ozbiljno te pitam.... Ovaj tvoj komnetar je za strucnu analizu
(Batko, 21. maj 2017 11:14)

Користићу реч "неинтелигентан" јер ако бих написао ону другу, праву реч, верујем да ми не би пустили коментар....како неинтелигентном човеку доказати да је неинтелигентан, како човеку који живи у паралелном свету доказати да је тако, како човека који је за анализу убедити да није у праву када је он себи увртео то у главу и није довољно интелигентан да уопште може да размисли и преиспита ту своју имагинарну стварност...

djoka

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.
(Mare, 21. maj 2017 11:38)

Ovo ti je kao kada sretnes nekoga u kaficu i on ti kaze 'svaki dan si ovde'... pa cekaj, kako ti znas da sam ja svaki dan ovde? Isto i za tebe vazi.. Ako znas da je Batko toliko dugo na b92 to znaci da si i ti.

Драган

pre 6 godina

Ваше је право да не дозволите играчима да се одазову репрезентацији. Али онда се маните приче о патриотизму и интересу српске кошарке. Успут зашто се онда уопште такмичите у земљи за коју не желите да играте? По истој логици, ако је интерес Еуролиге и клуба, онда вероватно можете да играте кад и где хоћете. Срећно.

madafaka

pre 6 godina

Uvek se znalo ko su gospoda koja i kad kradu to rade u rukavicama a znalo se ko su oni drugi.Čoviću sići će i ovi sa vlasti a onda kad ti dodje Čika Dule jao si ga tebi.
(hjeronimus, 21. maj 2017 14:26)

Cika Dula je bas taj Covic poslao u zaborav. Kao i klub koji je vodio.
Ja sam siguran da je Partizan u Zvezdinoj poziciji da bi pustio mimo odluke evrolige svoje igrace, cak bi apelovao na veceg Srbina od svih nas, da pusti Kalinu i Bogdana da igraju.
Ne brinite vi za reprezentaciju, Fiba ce opet da shvati da mora da se povuce.
Prosle godine su pokusali sa ucenama, pa su Fibino presmesno takmicenje igrali samo nebitni klubovi.

RUS

pre 6 godina

Da li je moguce da predsednik kluba koji je sampion Srbije ne dozvoljava da njegovi igraci igraju za reprezentaciju!!U ISTO VREME TRAZI DA NJEGOV KLUB BUDE DRZAVNI PROJEKAT!!!!

navijac

pre 6 godina

Ajde sada da vidimo savez, prosle godine su ucenili Partizan da mora da odustane od EK zbog reprezentacije, sada ocekujem istu kaznu i za Zvezdu ukoliko ne budu dali igracima da igraju za reprezentaciju!!!!

Realno

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebijsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zatadom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...

Aлександар

pre 6 godina

Е сада гледајте разни у Партизану како се у "најсрпскијем" ФММ - Звезда IDEA штити пре свега интерес клуба. Иза тога дође интерес КСС и Србије а ви одустајете од Еврокупа због репрезетације.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

Ne razumem komentare ovde. Hocete da kazete da kada bi Partizan bio u ovoj situaciji da bi pustili igrace da igraju za repku? Uostalom, ako vec pljujete Covica onda bi trebali da pljujete sve igrace koji ne budu igrali za repku, npr, Jokic, Teo, Bjelica, Raduljica... Naravno, pod uslovom da ne igraju. I da, nadam se da sada shvatate koliko su igraci Crvene zvezde vazni za repku.

Filip Must Play

pre 6 godina

Ja još uvek ne mogu da verujem, mada me ne čudi, da ima ovakvih klinačkih komentara poput @logično, koji su košarku očigledno počeli da prate pre 4-5 godina(baš se u to vreme jedan klub ugasio,neobična podudarnost), i koji misle da će 100 puta napisana laž postati istina, a tiče se finansiranja klubova.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Ne znam sto se sad dize frka oko ovoga... godinama slusam kako je partizan `institucija, avangarda, primjer, stub nase kosarke` ... s obzirom da je tako onda neka reprezentacija iz partizana uzme igrace... svakako igraju onu ligu kiselog kupusa tako da laganica...

Јабучило

pre 6 godina

Ваше је право да не дозволите играчима да се одазову репрезентацији. Али онда се маните приче о патриотизму и интересу српске кошарке. Успут зашто се онда уопште такмичите у земљи за коју не желите да играте? По истој логици, ако је интерес Еуролиге и клуба, онда вероватно можете да играте кад и где хоћете. Срећно.
(Драган, 21. maj 2017 13:49)

Драган затворио тему.

NoName

pre 6 godina

Ajde sada da vidimo savez, prosle godine su ucenili Partizan da mora da odustane od EK zbog reprezentacije, sada ocekujem istu kaznu i za Zvezdu ukoliko ne budu dali igracima da igraju za reprezentaciju!!!!
(navijac, 21. maj 2017 10:52)

Što samo Zvezdu, savez da kazni i Cska što ne da Teodosica, Fener što ne da Bogdana i Kalinu....

Velicanstveni

pre 6 godina

Reprezentacija je svetinja,a Covic ne moze da zabrani igracima Zvezde da igraju za drzavu jer je Zvezda drzavni klub a ne privatni,bar se tako predstavlja,e onda ako je u vlasnistvu drzave,ne moze jedan cinovnik to da zabrani.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Играчи који играју у страним клубовима немају са овим везе. Заболе Шпанце, Грке и Русе за српску репрезентацију. Човић је спреман да директно штети репрезентацију своје земље. А ни ту играчи тог Човићевог клуба нису криви.
Од вас се увек може очекивати замена тезе.
(Јабучило, 21. maj 2017 13:40)

Sta je pisac hteo reci?

Borky

pre 6 godina

A bez koga ce to ostati? Bez Simonovica koji udje na 3 minuta? Bez Jovica koji ima 3 poena u proseku u reprezentaciji? Bez Dangubica? Lazica? Zvezdini igraci su svakako bili treca opcija u reprezentaciji tako da, preposteni Covke, nemoj da brines, lako ce Srbija bez njih.
(Krle, 21. maj 2017 10:31


Eto vasi su prva opcija pa se ne moramo brinuti.

muamua

pre 6 godina

Smogovac iz turske ako oni vrede toliko para, koliko li tek vredi onaj sto je pitpisivao ugovor sa zvezdom sa sns olovkom posto partizan nije imao para da ga plati...

Labud

pre 6 godina

sta da radis...mi moramo nekako da zaradimo novac, za prezivljavanje. nemamo av da nam gura kintu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i feel devotion, 21. maj 2017 10:49)

I Andrej ima iste inicijale. Tako da komentar nije fakticki tacan. I te kako imate av.

hmm

pre 6 godina

E sada sve te silne milione koje drzava ubacuje u KKCz Fmp treba da prebaci u Partizan , jer koji je interes drzave da upumpava novac u klub koji ne da igrace u reprezentaciju !? A Dr Nebijsa neka nastavi da se finansira od Evrolige i nek zatadom od evrolige isplacuje zaposlene i u kkcz i u fmp...
(Realno, 21. maj 2017 11:15)

Ma i vi bi branili svojim igracima da igraju kvalifikacije ali nece ih nijedna reprezentacija.

A sto se silnih miliona tice,dosta vam je upumpavano svih ovih godina...negoo,gde su vam bre te pare?

Ccc

pre 6 godina

Na zalost, kao zemlja smo dosli dotle da svako moze da sprovodi svoj interes i da ga nije briga da li to nekome steti. Oni oberucke prihvataju nase najbolje igrace a onda im ne dozvoljavaju da igraju za svoju zemlju. U komentarima, malo ima onih koji pisu koliko to steti nasoj reprezentaciji vec da je to interes onog ko igra u EL. Da je njemu dobro a sta ga briga za drzavu? Ja nikoga ne optužujem ali razmislite gde ce u buduce biti naša kosarka i drzava kao košarkaška zemlja a to smo decenijama. Ne moze u kvalifikacijama, ne moze na EP, SP, nigde ne moze, moze samo kada meni odgovara? A gde moze? Ali uzecu vase igrace jer su kvalitet i to moze? Ja ih placam? Pa OK ali ti igraci ti dvostruko vracaju, nista te ne kostaju od Jokica do Tea koji su najbolji u svojim timovima. Ali da igraju za reprezentaciju.... to ne moze. Nema nama spasa jer smo dupe prodali da bi navodno opstali a slepi smo kod ociju da polako i sigurno tonemo. Sta mislite sta ce tek u buduce da izmisle? Polako, samo gledajte.

konstatacija

pre 6 godina

Da li vi deco citate tekst ili se oglasavate samo na naslov.Procitajte tekst. Ne odnosi se samo na reprezentaciju Srbije vec na sve reprezentacije Evrope koje imaju igrace u EL i u NBA.Koji ce tim da dozvoli da im igraci idu na kfalifikacije u jeku takmicenja. Deco zar ne shvatate da je ovo rat FIBA protiv svih.Ni Americki tim u kfalifikacijama nece moci sa igracima iz NBA.Igrace neka univerzitetska reprezentacija. Da li ce spancimoci da racunaju na bracu Gasol, Rudija,Mirotica, Francuzi na gomilu igraca, Litvanci na Valaciunasa i ostale, Grci,Italijani, Hrvati na Bogdanovica, Hezonju....

marko

pre 6 godina

Ne vidim kakav bi to bio interes srpske košarke da uspešan evroligaški klub zadovoljava hirove pametnjakovića iz FIBA koji ne bi bili sposobni da vode nijedan klub. Trebalo bi i savezi da počnu da bojkotuju ta FIBA takmičenja, pa neka im igraju Malta i Moldavija. FIBA funkcioniše kao privatna kompanija grupe ljudi bez kontakta sa realnošću i vreme je da se stvori neki novi sistem u kome bi svi akteri u profesionalnoj košarci bili adekvatno reprezentovani.

srdjan

pre 6 godina

ako Fiba tera svoje Bartomeo ce napraviti i takmicenje reprezentacija pa ce fibi ostati i tu da igraju saBugarima Rumunima Albancima i ostalima iz druge kategorije

nemke

pre 6 godina

Normalno!
- To sto se FIBA prepucava zbog EL sa ULEBom nije nas problem! Mi smo se kao klub priklonili ULEBU, i trebano ispostovati obaveze vezane za njih. Ako oni kazu da nema igranja, dok je u toku EL, onda nema i to je to! A FIBA ovakvim ponasanjem, ima da spadne na nivo njihove "Lige "sampiona"" i u reprezentativnoj kosarci!
Ps: Kako svi najbolji klubovi Evrope (EL), tako i Zvezda!

Kadinjača

pre 6 godina

Partizanovcima smeta Covic i Terzic(kao i meni obadvojica) a zato Vucela samo napred!
(Milan, 21. maj 2017 10:17)

Meni smetaju OBATROJICA, nepismeni Milan,Čović i Terzić.

323

pre 6 godina

Normalno je da Covketa drzava nikada nije interesovala a ona mu je sve dala i od nje je sve uzeo. Njega interesuje samo LS. Ali vratice mu se takav odnos kad tad.

Novica u zadnjoj sekundi*

pre 6 godina

Ko ,pravi pritisak da znamo,non stop govoris u trecem licu.Ovi ,oni ....kazi Srbendo .Bitnija ti je zvezda ud Srbije.Mozemo i da ne odemo na SP ,novac ti je vazniji.

Mishony

pre 6 godina

Jel samo partizanovci prate B92 i šta se dešava, kako se radi i misli u klubu koji prezentuje srpsku košarku na najbolji način?? Legitimno je da prvi covek Srpskog košarkaškog saveza brani interese saveza i reprezentacije, kao i da predsednik jednog kluba brani klupske interese, jai NBA stk brani igracima da igraju za reprezentaciju (slucaj Marjanovic-lane). Šta će biti od svega toga? Pa, ljudi sednu i razgovaraju, te se dogovore u obostranom interesu? Čemu pljuvanje, bez razloga po bilo kome???

analiza

pre 6 godina

"Najžalosnije je to što je u našoj zemlji najveći motiv ako mrziš nešto srpsko,i to traje od 45-e.
Voli se vođa stranac,voli se klub koji u svom imenu ima jasan naziv "jugoslovenski"da se razlikuje od srpskih klubova jer funkcioniše u Beogradu....
Za njih je svet nastao 45-e...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913)
1913 godine ,u sred balkanskih ratova,kralj Petar I Karadjordjevic je licno osnovao klub pod imenom CRVENA ZVEZDA,izgleda da neki veruju.1913 GODINE NE POSTOJI CZ!PAR i CZ su osnovani 1945 godine i tacka,CZ u martu,dok jos traje svetski rat,a Par u oktobru,kad se zavrsio.To sto su komunisti pokupili stadione i igrace BSK,BASK i Jugoslavije,ne znaci da su ti klubovi legitimni naslednici nekadasnjih klubova kraljevine JUGOSLAVIJE.
Sto se kosarke tice,Covic ima pravo da zastiti svoju investiciju.Ali,igrac moze da bude Milicic(tj da zaradi lovu) ili Djordjevic(da ostane upisan u istoriji).A drzave i FIBA treba da pokazu zube Eurologi.

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

Bartomeu i fiba da sednu i da se dogovore jer ovako kosarka najvise gubi. Ako je do sad moglo ne vidim razlig da se nastavi. Ziveo sport!!!!

antiDebil

pre 6 godina

Nista, posto je poznato da zvezdana radi iskljucivo u interesu srbske kosarke sadace ih drzava uceniti da moraju da igralu fiba takmicenje inace ce ostati bez sponzora !!

Logicno

pre 6 godina

Репрезентација испред свега. Ко не да играчима да играју за репрезентацију не сме добијати државни новац.
(Змајевић, 21. maj 2017 12:25)

Tako je,saglasan sam u potpunosti sa tim!
Evroliga ne da igracima da igraju za reprezentaciju, znaci da ne sme da dobije ni evro od drzave Srbije! Pa neka se snalazi Evroliga bez srpskih drzavnih para. Svaka cast druze!

Toto-ko-tunjo-zabrinut-za-zebricu

pre 6 godina

Zvezdu neces privatizovati kao FMP!
Covicu, procitace te Delije, pre ili kasnije!
p.s. Navijam za Crvenu Zvezdu!
(Luka_Laban, 21. maj 2017 15:17)

Sta li si ti udahnuo...

Mare

pre 6 godina

Vrhunac je kad jedan Batko nekom napiše da mu je komentar za stručnu analizu. To nekome napiše jedan Batko koji se godinama ne skida sa komentara, život mu ostade na B92.

Mare

pre 6 godina

@Ovo ti je kao kada sretnes nekoga u kaficu i on ti kaze 'svaki dan si ovde'... pa cekaj, kako ti znas da sam ja svaki dan ovde? Isto i za tebe vazi.. Ako znas da je Batko toliko dugo na b92 to znaci da si i ti.
(djoka, 21. maj 2017 12:31)
Vidi, nije isto godinama čitati B92 i čitati komentare, pritom sve redje izmedju ostalog i zbog takvih kao što je Batko koga ti i Toto kotunjo zdušno branite, i raditi ono što on radi. Raspravljati se svaki dan na svakoj vesti sa po 10 komentara koji nisu ništa manje nebulozni nego oni koje on kritikuje. Ja inače ostavim 2, 3 komentara u 10 dana. Tako da preformulišemo tvoje poredjenje: "On sedi u kafiću po ceo dan i razglaba, ja prolazim svaki dan pored tog kafića dok idem i vraćam se sa posla, dok živim normalan život i gledam ga šta radi. Zato mu kažem "svaki dan si ovde" a ja sednem možda jednom u 2 meseca da popijem kafu."

Mirko

pre 6 godina

(i^2, 21. maj 2017 19:48)

A interes srpske košarke je da se igraju najgora regionalna takmičenja?
I kvalifikacije za reprezentativna takmičenje i to protiv velesila tipa Švajcarska, Andora, Gana i slični.

Dalje, tog igrača plaća klub, ako ga ne plaća klub onda neka ga isto toliko plati reprezentacija i onda može - on će igrati samo u reprezentaciji i kad se FIBI digne ... da organizuje ovakva diletantska kvalifikaciona takmičenja.

Msm nisam verovao da ću ja da branim EL ikada, ali shvatam da je vreme diletantizma i amaterizma naša lepa i ponosna prošlost, koja se verovatno nikad neće vratiti.
Ono pikanje ispred zgrade, lopte od čarape i te fore.
Ajd sad mi to da vratimo, a?

Da li bi vi sad recimo napustili posao, ali da vas država plati na jedno mesec dva, a onda ostatak godine - snalazi se sam, al' nemoj da zeznes da se ne javiš kad te opet zovemo, jel jasno? Ako nećeš tako, onda nećeš ga majci nigde zaigrati, jel ti sad jasno?

'Oćemo tako da se igramo?
Ja ne bih, a vi?

drvobradi

pre 6 godina

Potpuno ok stav, samo što onda država nema nikakav interes da ulaže u košarku, tako da niko ne treba da kuka za pare niti treba da ih dobije. Euroliga u suštini tako i zahteva. Zato je i igraju klubovi iz 7-8 zemalja, od kojih 2 imaju pola predstavnika, a svi su na gubitku ili na 0.
Sto se tiče FIBA, oni su skroz izgubili kompas.

smogovac iz Humske

pre 6 godina

@muamua
Jel nije imao da ga plati ili je probao da ga otme matičnom klubu ?
Daj jednom budi realan , prošlo je to vreme , ne rade komisije za registraciju celu noć kao nekada. Zašto se niste žalili ? Šta je bio problem , imali ste i priznanicu jel tako ?
Nego je došao neko i objasnio Vam da nije to više to , mora da se plati ne može sve da se kao nekad otima .
Da li je tvoj klub , kao što bi trebalo , dobio neku suspenziju zbog potpisivanja predugovora mimo propisa KSS ?

menjam nick

pre 6 godina

Ja ne znam da li se neko trudi da namenski upropasti košarku.. Ti termini za kvalifikacije su očajni... Ja predvidjam par godina fijaska, jer se nece pojavljivati najbolji igraci, nakon čega će se pojaviti neka druga organizacija koja ce preuzeti EP i mundobasket..

Dejan CZ

pre 6 godina

Partizani placu sto Zvezdini igraci nece moci igrati za reprezentaciju...provokacije su jedno ali na kraju svesni su i oni nakaradne FIBINE odluke zbog koga nece moci u drzavnom dresu gledati one najbolje vec skrpljene igrace sa stapa i kanapa koji igraju lige pod pokroviteljstvom FIBA takmicenja.EL prati odluke NBA lige jer radi se o dva klupska najjaca svetska takmicenja i tu su stvari jasne.Sreca te su kvalifikacije sa Drzavama skromnijeg kosarkaskog znanja pa ce se izboriti viza i sa igracima koji su za nijansu ipak bolji od njihovih...U zakljucku FIBA i dalje nastavlja sa svojim cirkuskim metodama,pocev od klupskog takmicenja kojeg organizuje pa sad seli i na reprezentativni nivo.

radnik

pre 6 godina

ovde nije stvar samo nase vec i evropske kosarke . ako se i moze reci evropska jer se svela na par zemalja ,a svojim odlukama svesce je na nivo popularnosti vaterpola..umesto da rade na masovnosti i sirenju ugledajuci se na fudbalski sistem oni kosarku zatvaraju. zamislite kvalifikacije u fudbalu bez najboljih fudbalera, pa najbolji sire popularnost sporta ...a o ovom liku , a po nekima i legendi ne treba trositi reci

Momir

pre 6 godina

U cemu je fora ovde, EL kao i NBA su jasno stavili do znanja FIBI da kvalifikacije u sred sezone nisu dobra stvar. Ako ja dajem pare za klub, sponzori ogroman novac za reklamu... pa necu ja da ti moja investicija sluzi da zaradjujes sa kvalifikacijama.

Paja

pre 6 godina

okic Marijanovic Teodosic Bogdanovic. sta ce nam zvezda.
(Pfc, 21. maj 2017 14:21)

A gde oni igraju?? U Aziji. Decko pre tastature informisi se malo. Nema igraca NBA u kfalifikacijama i nema igraca ULEB u kfalifikacijama kako za Srbiju tako i sve ostale reprezentacije

fenomen

pre 6 godina

U kojem god sastavu igrali kvalifikacije mozemo da ih odradimo i bez igraca koji igraju evroligu. Nisu problem Jovic i Simonovic. Problem su Teo, Bogdan i ostali koji igraju u evropskim ekipama EL i Jokic i Bjelica iz NBA. Obzirom da su Jokic i Bjelica trenutno daleko od mogucnosti da zaigraju sto zbog povrede ili klupske preporuke ostaje nam da verujemo Saletu da ce od preostalog materijala sastaviti tim sposoban da odradi kvalifikacije. Kako nama tako ce biti i drugim reprezentacijama. Motivisace ih Sale pa makar ih skupljao ispred zgrada gde se igra basket. Poz.

severnjača

pre 6 godina

Alo, nisu ovde u pitanju samo igrači Zvezde! Ne bi mogli da igraju Teo, Bogdan, Kalina, Raduljica, Nedović, Jokić, Bjelica! Do juče ste pljuvali Zvezdine igrače i pisali kako nemaju kvalitet za srpski dres a sada su kao neophodni pa se pozivate na patriotizam? Vaši igrači bi prvi hteli da igraju u Evroligaškim klubovima i takođe bi imali zabranu ali nemaju taj kvalitet! Bez licemerja, molim!

BgHQ

pre 6 godina

Koliko ljudi nisu u stanju da ukapiraju o cemu se radi vidi se cim procitas tri,cetiri komentara koja vise lice kao da ih je pisala Kominterna nego osoba koja zivi u XXI veku i ima mogucnost da razmislja svojom glavom.

danilo gugeš

pre 6 godina

ušao sam ovde jer sam očekivao komentare o FIBI kad ono glej čuda , pljuje se zvezda i partizan, političari i omalovazava se Srbija ... od vas retko ko je pročitao tekst niti uopste zna o čemu se radi... ovo je FIBA protiv svih i plašim se neće se dobro zvršiti po reprezentativnu košarku .

koshke

pre 6 godina

ne znam zasto sad trpe reprezentacije da ne mogu da racunaju na svoje najbolje igrace?kakav problem imaju izmedju sebe fiba i evroliga?ako moze neko da mi pojasni jer stvarno nisam pratio.

Gde mi živimo

pre 6 godina

Ja sam neki put stvarno ubeđen da neko iz sveta ovo radi namerno samo da bi video kako će Srbadija da se poubija međusobno. Shvata li ovde neko da nije ni Čović kriv, ni Peković, ni Dule, ni šta ti ja znam, već FIBA i ova ECA ili kako se već zove. Ovi iz FIBA ne znaju da postave organizaciju na pravi način još od kad je Bora otišao u penziju. Naravno, mišljenja sam da bi Bora i u još malo 92. godini bio bolji od polovine ovih koji tamo sede. Naravno tu je i Bartomeu koji je zinuo za pare i ništa ga drugo ne interesuje. Ovo jedino može da se reši sporazumom FIBA - Evroliga. A zašto bi Čović (koga ne volim iz mnogih razloga) ili neko drugi puštao igrače kada ih niko neće pustiti.

Kanta

pre 6 godina

@Amare
Poredis babe i zabe, raspirujes mrznju i lupetas bez veze, jer to vreme i ovo vreme nemaju nikakvih dodirnih tacaka! Tada je FIBA bila gazda u svakom smislu (bar sto se tice Evrope) i nije bilo ovakvih "nesporazuma" svakih mesec dana. Nije lose biti malo obkjektivan kad vec navodis tako OZBILJNA imena nase kosarke, zar ne?!

Nele

pre 6 godina

@i^2
Spinovanje spinovanje.. FIBA nije pretila Partizanu nego KSS da ce ih izbaciti ako ne preduzmu korake protiv Partizana. Hoce li KSS kazniti i Fenerbahce ako ne puste Kalinica/Bogdanovica? CSKA? Ili NBA ligu? Sta to znaci, Zvezda ne treba da forsira domace igrace nego strance??? Sta ce mi igrac koji ne moze da mi igra u najbitnijem delu sezone. Necu da placam takvog igraca. A KSS ne mora da registruje Zvezdi igraca kao sto nekim timovima njihovi savezi nisu dozvolili registraciju prosle godine pa su registrovani preko ULEB-a. A FIBA je bolje da se ne prave pametni da EL ne krene da trazi da se za svakog njihovog igraca ne placa osiguranje kao sto to trazi NBA, ili ce FIBA svetska i evropska prvenstva izgledati kao amaterska takmicenja. I nemojte se zanositi da ce igraci odbiti da igraju zbog reprezentacije. Ne vidim da beze iz NBA iz istog razloga..
Nekada su igraci trcali u reprezentacije jer im je to bila najbolja sansa da se prodaju, scouti su jedino tu mogli da ih vide ili da licno odu na utakmicu. Sa danasnjim internetom, scoutima ne treba to, svaku iole ozbiljniju utakmicu imaju na internetu..

s t v

pre 6 godina

Kradja pehara da se dogodila bilo gde u Svetu, taj igrac bi dozivotno bio izbacen iz kosarke, a ovde se slavi kao heroj, kao i za sve ostale takve stvari, ova zemlja je u crnoj rupi. Ko ce kako da shvati to je njegova licna stvar, za mene ona nema veze sa CZ vec sa principima ponasanja.
(Saca, 21. maj 2017 12:09)

Samo da dodam.
Za čelnike KLS je bilo veće narušavanje ugleda takmičenja skidanje sakoa DV nego krađa i uništavanje pehara pred kamerama.
Koliko je to bilo jadno pokazuje i to što Džikić ni jednom nije opomenut.
Što se tiče Nebojše dr Čovića - ako ti budeš branio interese srpske košarke, pukli smo.

Joe

pre 6 godina

Treba realno gledati stvari. Nama su skoro svi u EL. Teodosić, Kalinić, Bogdanović, Raduljica, Jović, Marković, Gudurić, Simonović...