Subota, 20.05.2017.

19:30

Đoković "samleo" Tima za finale Rima!

Novak Đoković dominantnom igrom u polufinalu plasirao se u meč za titulu Mastersa u Rimu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ðokoviæ "samleo" Tima za finale Rima! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

702 Komentari

Sortiraj po:

Menjam Rim za RG

pre 6 godina

Moj komentar nije lepo prihvacen :) ipak cu da dodam da je Novak 4 x osvajao Rim, a samo jedno RG i to prosle godine kad je u finalu Rima izgubio od Mareja. Jeste da je Nadal osvajao i Rim i RG, ali kao Novakov navijac reci cu da je ti to ipak Nadal.

novica

pre 6 godina

Kakvi ste vi to navijači!?
Do juče ga terate u penziju, nagradiste čoveku kožu, a danas pretite Nadalu na RG, Rodžeru na travi u Vimbldonu...
Ipak ću morati da pozovem Kiriosa da vas nauči pameti!

Mile

pre 6 godina

Samleo kada ovaj nije ni igrao. Razocaravajuca igra Tima posle odlicnog meca sa Nadalom.
(:D, 21. maj 2017 11:50)
Naravno da ga je samleo, a to što ovaj kao nije igrao je zato što mu to Đoković nije dozvolio. Vraćao mu je duboke lopte, što je ovaj radio Nadalu, a njegove greške su direktno vezane za Đokovićem dobre udarce. Ovi "stručnjaci" što kažu da Thiem nije igrao, verovatno u životu nisu držali reket u ruci, sem na nekoj igrici. Samleo ga je, sažvakao i onda ispljunuo, pa pojeo samo salatu!

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 6 godina

nije mi jasan nikako. mučio se sa bedeneom pa malo bolje sa delpotrom a sa timom možda i najjače ikada. po ko zna koji put dokazuje da je jedini i najveći problem on sam sebi i niko više. kad ima želju i elan nije mu problem niko i ništa ga zaustaviti ne može.

SMILICA

pre 6 godina

Sa puno radosti sam docekao sjajnu Novakovu pobedu u gluvo doba noci. Pozeleo sam da posaljem poruku navijacima i SMILICI da napise neku pesmu ali pomislih mozda je jos rano, jos pobeda, dve.......ali zna SMILICA kad je vreme za poeziju. Hvala puno!
Srdacan pozdrav svim vernim navijacima! Ratko iz Perta, Australija
(Dolazi vreme velikih pobeda, 21. maj 2017 02:20)

HVALA NA POZDRAVU
GDINE RATKO,
SA KRAJA SVETA
IZ DALEKOG PERTA.

VRATIO SE NAŠ No1E,
JOŠ BOLJI,JOŠ JAČI,
SRAM VAS BILO PLJUVAČI!!!

DAĆE MILA BOGA
OSVOJIĆE NAŠ No1E JOŠ
MNOGO, MNOGO TOGA

Pozdrav za SVE istinske ljubitelje tenisa
širom sveta
a najviše za DD i gdina Ratka izdalekog Perta!

Melenci

pre 6 godina

Nenade vrlo je ruzno reci"ja nisam neki patriota".To uopste nisi morao da kazes,jer ne znaci automatski da drzavljanstvo druge zemlje podrazumeva odricanje od matice.Ali kao sto ti vec covek objasnio ti si i po osecaju otpisao Srbiju.Tvoje srce i patriotizam su pare i lako ces se "prodati"nekoj drugoj drzavi zbog para.Zato to nije lapo i ljudi ti nece verovati i postovati.Nole i ti ste nebo i zemlja jer se Nole nikada nije odricao domovine pa bio na kraju sveta.A,kod svih na svetu zaradjuje i to mnogo,samo od Srbije ni dinar.Osecanja se ne kupuju.

Komsha

pre 6 godina

@Jumko, @Mikii i ostali "narodi" sa kompleksom mladje brace prema Srbima. Shvatite, morate biti bolji da bi se osecali pobednicima. Ne mozete uvek lazirati stvari. Ratovati protiv civilizacije u oba svetska rata, vekovima biti Madjarska i Turska boranija, izmisljati istoriju i neke pobede uz PR zapada a pri tom biti svestan u isto vreme da su Srbi sve to sto vi izmisljate zaista i uspeli. Lecite komplekse mladje brace sopstvenim uspesima a ne mrznjom i zaviscu prema onome ko zaista vredi - nama Srbima i nasim herojima kakav je i Novak Djokovic. Mir sa vama, zavist ce vam nepovratno ostetiti psihu, radite na sebi, ne na mrznji. Idemo Noleeee, zivelo Srpstvo svekoliko!!!

only fools and horses

pre 6 godina

Moram nesto da objasnim poreskim obveznicima u Srbiji. Emigrirao sam u Kanadu pre 10tak godina i prve tri godine sam imao samo drzavljanstvo Srbije. Posto sam ziveo i radio u Kanadi tamo sam i placao porez- znam da bi partisjski sluzbenici u Srbiji voleli i da sam njima placao porez da mogu jos koju kafu da popiju na poslu- ali zao mi je, nije mi padalo na pamet. Ja nisam neki patriota i cim sam mogao uzeo sam drzavljanstvo Kanade- ova zemlja ima jednog igraca Milosa Raonica koga jako postuje i niko ne pominje da mu je prebivaliste takodje u Monte Karlu i da tamo a ne u Kanadi placa porez. Dakle koliko ja znam samo Amerika ima nakaradan zakon da amerikanac gde god da zivi i radi placa porez americi ali zato onda ima ( Amerika) ugovore sa drzavama o sprecavanju duplog oporezivanja. Zbog takvog nakaradnog zakon B Dzonson ( Ministar spoljnih poslova VB) se odrekao Americkog drzavljanstva mada slozicete se vredi mnogo vise od Srpskog.
Moj zakljucak je da Djokovic treba lepo da prihvati drzavljnsvo jedne od desetina zemalja koje mu to nude jer Srbija ga zasluzila nije.
(Nenad, 20. maj 2017 22:01)

A da ja vama objasnim nešto. Ne može svako da menja svoje osećaje i ljubav prema porodici, domovini, klubu, ili šta već, zbog golog interesa. Dobro vi možete, postali ste Kanađanin, ne samo po državljanstvu već očigledno i po osećanjima. Sutra ćete postati veliki Američki rodoljub ako vam bude bilo u interesu. Ne osuđujem ja vas, samo kažem da to ne može svako.
A što se poreza tiče, u redu je, živite u Kanadi, ne u Srbiji. I nema potrebe da finansirate nekog ko ispija kafe na poslu. niti nekog ko se (kao što ste se i vi) leči džabe u Srbiji, niti nekog ko se školovao u srbiji da bi sutra otišao u Kanadu i tamo plaćao porez, kako bi mali Kanađani mogli dalje da se školuju.

Dragan

pre 6 godina

Samo jedno upozorenje. Mali Zverev je nezgodan protivnik. Udara jako sa obe strane i servira dobro. Novak ne voli takve. Igrali su jedan mec na egzibiciji pred Wimbledon 2015. mislim da se zove Boodles, i Zverev ga je bukvalno razbio. Dobro znam da je bila trava i egzibicija, ali zato oprez danas.

Boske

pre 6 godina

Plavi Osterajher ce pokazati ko je potomak habzburgovaca,a ko guslar!!! 
(tulipan, 20. maj 2017 19:38)

Nema sanse, zemljace, habzburgovci su imali ladice da im je upadala kisa u zatvorena usta, a Tim je lijep i normalan decko. A da ga je Guslar oplavio, jeste!

želja

pre 6 godina

E nek si začepio usta "stručnjacima" koji se ubiše od pisanja protiv tebe. Kad si bio u krizi i gubio ja sam ostavio komentar ovde da ćeš se vratiti jer si taktičar i misliš unapred na svoju igru, igraćeš još dugo i osvojićeš još dosta titula...

car

pre 6 godina

ako danas osvoji tituli,ljudi, na ulice da se proslavi. posle svega treba decka podrzati i pokazati podrsku. da vidi da ima narod kpji ga voli i podrzava. Nole zasluzuje da svaku njegovu titulu slavimo. bravo sampione

Melenci

pre 6 godina

kako li je Zverevu?Bilo ko da je bio sinoc sa druge strane mreze Nole bi ga razbio.Toliko se nakupilo u Noletu,verovatno je cuo razne ruzne komentare,toliko gladi i zelje za starim sjajem da je ishod bio "razbijanje"Tima.Gledala sam mec bez daha i reci,zaista Nole se vratio jaci,bez trenera,bez saveta iz boksa,sam,sa svojom pametnom glavom i vestim rukama,Bila je i ostace nezaboravna subota vece!

biće bolje

pre 6 godina

Sad se vidi da nismo narod dostojan ovakvog asa, podržavamo ga samo kad osvaja turnire i posle toliko titula pojedini imaju obraz da ga kritikuju i ismevaju. Noleta treba podržati kada mu je najteže, mogu zamisliti kako mu je bilo zadnjih godinu dana kada sve krene nizbrdo, i pored loše igre on je i dalje drugi teniser sveta, ovaj mlađani Tim koji treba da bude budućnost tenisa, nije mu dostojan ni sparing partner. Možda mu od podrške jedino treba porodica, mnogo bolje igra kad su njegovi na tribinama.

optimistaoptimista

pre 6 godina

Vrlo rijetko komentarisem,a kad osjetim potrebu to radim. Prije par dana posle poraza od Rafe napisao sam da nas Novak dize formu,da dolazi na svoje i hvala Bogu bio sam u pravu. E sad,svi vi koji ste pljuvali po njemu u proteklom periodu komentarima "gotov je,idi u penziju I sl." SRAM da vas bude. On je nas naj veci sportista,ljudina i Srbenda,i zato il gubio il dobivao treba da ga podrzavamo I bodrimo,jer ko smo mi da jednu takvu velicinu ogovaramo. A sto se tice meca sa ovim Dominikom,sta tu reci,osim kapa dole,cas tenisa za decka koji jos mora da UCI. Finale je danas,sretno Novace,i dobio il me Republika Srpska voli te. Idemooooooooooooooooooo.

Pera

pre 6 godina

@Monaco 4ever

Plati softver koji koristiš!

A on je porez platio. U zemlji sa kojom imamo sporazum o izbegavanju dvostrukog oporezivanja.

Ronaldo u ofsajdu

pre 6 godina

@@ (dominus, 20. maj 2017 21:31) 
Neko pise pod mojim nikom. Nisam ja. 
A Noletu svaka cast.
(Joc@, 20. maj 2017 23:57)
Baš smo se zabrinuli, a Noletu svaka čast.

kurs iz engleskog

pre 6 godina

Novak je poceo da servira, a to znaci da je poceo da trenira...a to znaci da mu je stalo...sto govori da ce da delje redom cim udje u formu...a uci ce brzo.

alex

pre 6 godina

Bravo "stari" Nole - terminatoru. Komentator na TV, u jednom trenutku je rekao: "Ne znam gde si bio Novače, ali dobrodošao nazad". Ta rečenica sve govori. Ovo je onaj pravi Nole. Neki dan sam u komentaru izrazio sumnju u mogućnost da prođe Del Potra i Nadala, ali sam mu poželeo da me demantuje i osvoji Rim. Zaista mi je drago što sam pogrešio. Nole ima velike šanse da to i uradi, sad je sve na njemu. Ako osvoji Rim, a verujem da hoće, to će mu biti dodatni impuls za odbranu titule na Rolan Garosu. Idemo Nole!

Mikii

pre 6 godina

Finale Sinsinatija, nisam siguran koje godine ali je Novak imao vise godina od Tima danas, sto taj poraz cini uistinu sramotnim.
(Mikii, 20. maj 2017 22:56)

Slabo pamćenje imaš. Dobiti meč u tajbrejku nikad nije i ne može biti čićšenje. Ali kako to objasniti diplomcu niže muzičke škole? Nije tenis za svakoga. Idi prati song konteste, idole, ples sa zvezdama i te zabavno-muzičke priredbe. Tenis i sport ostavi za ljude koji se razumeju.
(pusica, 20. maj 2017 23:10)

Zar zaista nakon ovoliko vremena treba da objasnjavam koji komentar je moj, a koji je ocigledno napisao neko drugi?! Zavrsi ti makar za poslasticara, pa se javi. A i ja sam budala, kome sve ne repliciram.

Spartaaa

pre 6 godina

Najaci su mi ovi teniseri koji se nesto popale a onda ih majstor vrati tamo gde im je mesto, tipa ovaj Tim koji igrao u madridu prvo finale mastersa u karijeri, pa onda eliminisao nadala, sasvim slucajno, i onda umislio da moze i noleta, alo prijatelju pa to je celicni novak treba da pokazes ne postovanje vec strahopostovanje prema njemu.Slazem se sa onim sto neko rece, ovakvog novaka ne bi pobedili ni federer ni nadal pa makar bili u najboljoj formi.

cacanin

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11

Гаги, треба ли 50 динџи за кифлу?
(ЂЕНКА ЈЕ НАШ! ПАНТЕЛИЈА ЈЕ У КОМШИЛУКУ!, 20. maj 2017 23:12)

Dobiva.

Dolazi vreme velikih pobeda

pre 6 godina

Sa puno radosti sam docekao sjajnu Novakovu pobedu u gluvo doba noci. Pozeleo sam da posaljem poruku navijacima i SMILICI da napise neku pesmu ali pomislih mozda je jos rano, jos pobeda, dve.......ali zna SMILICA kad je vreme za poeziju. Hvala puno!
Srdacan pozdrav svim vernim navijacima! Ratko iz Perta, Australija

duledudule

pre 6 godina

zagreva se i trazi onim klincima loptice daj daj daj,ja reko kolegi ne brini vidi mu bolestinu u ocima igra mu se havarija...tako treba uvek breeee.inace kvota je bila 1.6 kolega mu ga dao jako.sigurna lova

АцаР

pre 6 godina

1. Сад сам схватио зашто тролови (и српски и хрватски) мрзе Нолета: зато што је рекао да су Срби и Хрвати исто! Нема то везе са порезом, гуруима...
2. А што се тиче игре, рекао сам да после 4 везана Грен слема може у пензију. А ако освоји још нешто (нпр. Ролан Гарос), може право у легенду. А биће још више, само да остане здрав.
3.Можда је застрашујуће, али требало би му дати надимак Терминатор. Јер ово данас, у два меча је било, како би нуклеарни физичари рекли, анихилација (=поништавање).
4. Какав је то шмекер: растане се са својим тимом, а онда као од шале наоштри форму као из најбољих дана!

hamiša brat

pre 6 godina

covece ljudi, Novak je izgubio samo ritam i motivaciju kad je osvojio RG, sad mu se izgleda sve to vraca prava motivacija i zelja za pobedom i to izgleda zbog onog poraza od nadala mogao bi i ja da ga treniram i on bi pobedjivao covek je masina ali kao svaki covek ima mane dosipao je sebi "gorivo" i sad se vraca siguran i osvojice wimbledon i rolan garos 1000000 % ako su mu se ta motivacija zelja i inat stvarno vratili

poznavalac sporta

pre 6 godina

Pozivam na oprez, ok sjajno je ovo sto se desilo, odigrao je fantastican mec ali ne nakon godinu dana, tj RG-a koji ovde mnogi ljudi pisu a zaboravljaju da je u novembru 2016 na zavrsnom mastersu u Londonu rasturio Nisikorija u polufinalu, bas je bio slican mec ovom (satelitski precizni udarci, znaci sve na "GOD MODE"-u)... i onda u finalu protiv Mareja sve sto je ulazilo dan pre tada nista, i plus britanac koji je bio u neverovatnoj formi... Sada ce prekoputa njega biti sa sigurnoscu mogu da kazem buduci top 5 igrac, i Novak mora da pristupi mecu kao i veceras... Sportski pozdrav!

Mirko

pre 6 godina

Znači kad ovako razbija, niko ne spominje što ne jede meso, što je mršav, što ima guru-a i slične gluposti, a kako se puno puta napisao - dečko nije menjao ishranu evo već 6-7 godina, a posebno nije menjao kilažu.
Dakle, ljudi vi pojma nemate ni o čemu. Pogledajte sebe šta ste postigli sa svojim znanjem, a šta je Novak postigao sa svojim, pa ćete lako ukapirati da veze s mozgom nemate o ovom sportu a posebno ne o životnim navikama i time šta čini uspeh kod ovakvog vrhunskog sportiste.

Ono što pokazujete (svaka čast izuzecima), je samo prikaz vlastite slabosti i toga da vam je "plitka materica" - braćo.
Ovde izuzimam skrivene i neskrivene komšije, oni su posebni pacijenti.
Novak se poštuje i voli i kad mu ne ide, a ne samo kad mu ide. Amin.

Biti covek

pre 6 godina

Citam komentare pa ih pitam..Jel sad je okej, a navijaci!?!
A kad bude izgubio na Rg krenuce te opet neke teorije zavere ili ovo,ono..
Nisam navijac Novaka ali sam daleko svestran i COVEK za razliku od mnogih na ovom forumu.
Stoga mu cestitam na sjajno igri danas protiv Tima koji se nije video na terenu naspram duela sa Nadalom. Rim je ove godine Novakov definitivno.

Knez

pre 6 godina

Kakvi komentari, pa ovako nije bilo ni kad je prvi put osvojio Vimblndon. Dajte bre ljudi, covek je drugi na ATP listi, plasirao se u finale Rima, to je najnormalnija stvar. Sa druge strane, niiti je dobio Mareja ni Federera ni Nadala. Ok covek je u finalu, nadamo se da dize formu, odlicno, super..sve pohvale, samo napred, ajd da vidimo dokle moze. Ostavite ovakve pohvale za neka bolja vremena.

Novak 5x

pre 6 godina

Pred Italian Open, kvota na Novaka da uzima Roland Garos bila je 5 a na Nadala je 1.83.Uplatio 30 Eura da ucinim zanimljivim a pitam se kolika ce biti od ponedeljka

VUK

pre 6 godina

@anica...mislim da je jasno šta ti zameram..odrasla si cura.. stvarno misliš da je ok. da govoriš Novaku šta treba da radi u životu ?!...ti si vernik..seti se : " ostavi oca i majku svoju, prilegni uz svoju ženu i budite jedno u meni"..Navijati iskreno za Novaka , a ne prihvatati njegov izbor živionog partnera nije moguće. Imaj poverenje i vere u ono što Novak radi.

Ikan

pre 6 godina

Dečko koji se potpisuje sa znakom pitanja(?) ...Koje to Nolo ja takvog nepoznajem, ja znam za Novaka Đokovića.Ali decko očigledno ima problem sa frustracijom koja se zove Novak!

Dragan

pre 6 godina

Kako je lepo veceras ,milo i sa velikim ponosom čitati ove komentare.za raliku op predhodnih dana punih ponižavanja i uličarskog štoseraja.Napred NOVAČE.

Dragan

pre 6 godina

Danas ako nevidim 1000 komentara na ovaj mec Novaka, nesto nije u redu.Prvo da kazem, jeli ovaj Tim iz top 10 , koji je pokidao kralja sljake, a danas uze jedan gem za sat vremena.Dobro je prosao, kako je igrao.Novak je danas pruzio najbolju partij posle osvojenog RG. To znaci da je Novak resio da se ponovo bori za nove trofeje.Nesto sam primetio u Rimu, da je sparingovao sa Masom,.i bio sa Goranom koji mu je dao sigurno dobrih saveta za servis, sto se da primetiti.Danas je servirao na visokom nivou, ritern najbolji u svetu, ktetanje kao Bolt, a vrisak kao zver kad poludi.To je onaj Novak, sto.smo navikli da gledamo.Finale, po obicaju Novak igra na visokom nivou, pa zato bi dobro bilo da se ovaj Zverev osisa pre nego sto izadje na dvoboj Novaku.Ako je vidio kako je prosao Tim, neznam cemu on da.se.nada.Novak ima podrsku od svoje Jelene, brata, taice i mamice, tako da se i neprimeti da nema onih u lozi sto su bili pre nekoliko dana.Ali ja licno mislim da.Novak ceka novog sponzora, stim i dolazi jedan od velikana tenisa, tako da se Novak za sigurno vraca na celo karavana, uskoro.Zapamtite sta sam danas napisao.Napred brate SRBINE. Veliki pozdrav iz AMERIKE.

маркеђани

pre 6 godina

Ајмо Ноле да оног најгорег броја 1 скинеш са незаслуженог трона и вратиш се на трон који ти припада!

anica

pre 6 godina

Kako se neke stvari poklapaju lepo, dok Goat uziva na svadbi, Nole ovoga "ubio u pojam", a Goatu Rim nije neophodan, kao i pobeda protiv Nadala na RG. Niko ne moze da nadigra protivnika kao Nole, koji je ono trans, koja meljaza. Definitivno uz Nadala Nole ima igru za sljaku, i definitivno je odmah iza Rafe na sljaci...koji je to uspeh covece. Ako ovako bude igrao, sa ovim zarom, jer mu kao sto govorim godinu dana tenis nije problem vec glava, ima Novak velike sanse da odbrani titulu na RG, ako bude malo zreb ok, sa Rafom ume...probio je tu barijeru, ko jos da ga ugrozi u Parizu.
Novaka postujem i volim, i zao mi je da ga gledam da propada, a znam koji je kalibar i koji sportista, ovo veceras je za mene prijatno iznenadjenje.:) Mnogo sam srecna. Zadnji masters osvojen Toronto prosle godine.
Zelim mu da sutrasnji dan bude prekretnica kao Dejvis kup 2010. Novak ako se opet zainati, tesko svima...zavisi od njega.

pusica

pre 6 godina

@leciseb 
Finale Sinsinatija, nisam siguran koje godine ali je Novak imao vise godina od Tima danas, sto taj poraz cini uistinu sramotnim.
(Mikii, 20. maj 2017 22:56)

Slabo pamćenje imaš. Dobiti meč u tajbrejku nikad nije i ne može biti čićšenje. Ali kako to objasniti diplomcu niže muzičke škole? Nije tenis za svakoga. Idi prati song konteste, idole, ples sa zvezdama i te zabavno-muzičke priredbe. Tenis i sport ostavi za ljude koji se razumeju.

duduk

pre 6 godina

Pratite kobajagi tenis a nemate pojma.
Čim sam video tamnu majcu i večernji termin znao sam šta sledi.
I nije sutra nikakva odbrana titule. Prošle godine je Marej uzeo titulu protiv Novaka.

Boki NS

pre 6 godina

Ovakvog Novaka želimo da viđamo i ubuduće. Fokusiranog, željnog igre, preciznog i ubitačnog. ŠTa reči za Tima? Pa, nije mu prvi put da ga Novak ovako čisti sa terena. Evo šta laće mukica : "“It's really tough for me to play against Novak because he doesn't give me any time. I don't really like to play against him, because he has a game style which doesn't fit me at all,” said Thiem. “He was there from the first point and was pushing himself. I was expecting that from him, but couldn't really do anything against it because I was empty."

Novak mu ne leži, i to je odlična vest i za ubuduće. Sad još da odmah utera stah u kosti mladom Zverevu i da nastavi da ovako gazi. Zver se vratila, gladna i besna!

Beobrad

pre 6 godina

Samo napred Nole, uz pojacan trening i posvecenost, bices ponovo najbolji na svetu!
Ima nas koji nijednog trenutka nismo prestali da te podrzavamo, i tako cu se slatko smejati svima ovde koji su te se odrekli, a hvalice te kad se vratis kao niko pre!
Jadno, ali vec vidjeno mnogo puta!
Evo, stigao je vec taj trenutak!
Pa sram da vas bude dvolicni ljudi kratkog pamcenja i slicne pameti!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Nego, jel delio srca na kraju? Nisam odgledao kraj jbg...
(Pantelija, 20. maj 2017 21:25)

Steta. Tebi poslao najveci herc, cak se i izbusao u grudi.

Dosta vise

pre 6 godina

@(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Ajde sto si napisao gomilu gluposti, već što si u toj svojoj gluposti licemeran. Gde si bio od sredine prosle godine da napises kako Djokovic ispada sa svakog turnira jer su sponzori odredili Mareja da bude prvi? Gde si tad bio? Pa neces to nikad napisati zato sto znas da su gluposti. Ali vazno je da se nadje nesto da se omalovaži Novakov uspeh.

m

pre 6 godina

@Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :)

Kaze Head 2 Head:
Djokovic 23:22 Federer
Djokovic 26:24 Nadal

Kapiram da hoces da trolujes ljude, ali smisli nesto bolje.

ЂЕНКА ЈЕ НАШ! ПАНТЕЛИЈА ЈЕ У КОМШИЛУКУ!

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11

Гаги, треба ли 50 динџи за кифлу?

zz

pre 6 godina

Svaka čast Noletu, al ja sam 100 EUR stavio na Thiema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sa_BiH, 20. maj 2017 20:04) # Link komentara

Svaka cast Thiemu, al ti izgubi pare...

Panatelija

pre 6 godina

Nego, jel delio srca na kraju? Nisam odgledao kraj jbg...
(Pantelija, 20. maj 2017 21:25)

Steta. Tebi poslao najveci herc, cak se i izbusao u grudi.
(Toto-ko-tunjo, 20. maj 2017 23:25) # Link komentara

Najozbiljnije pitam... Ne mogu da nadjem snimak na netu. Zanima me dal je batalio tu glupost vise..

s

pre 6 godina

Napred Pepe, bravo za Jecu , bravo za ishranu. Kao sto sam i mislio nijedno od ovih nije bio razlog njegove lose igre. Jednostavno je stalo . Ocekujem od veceg broja Srba da hvale Pepea i Novakovu ishranu

Dragan

pre 6 godina

Konacno vidim vatru u njegovim ocima, dragi nasi ovo je porucio njegov trener Beker.Bilo bi dobro kada bi Novak produzio saradnju ponovo sa Bekerom, i oborio Fedexov rekord GS. Novak ima zara u sebi, i rekao je da nije zaboravio da lupa lopticu, samo da on bude ziv i zdrav, a rezultati ce doci sami po sebi.Zamolio bi sve koji pisu Nolo, da.to nije njegovo ime.Idete mi na zivce.On ima svoje ime skojim treba da se ponosi cela Srbija, jet je to zasluzio

idemo sutra do 31

pre 6 godina

Nolebje počeo protiv Aguta bolje da reternira,nastavio još bolje protiv Delpa i Tima a kad tako vraća servis niko mu ništa nemože.Samo kad je fokusiran 100%.

Vlada djordjevic

pre 6 godina

Ah sto je loš ovaj Djokovic, vegan pa trener guru pa brat mu nije za trenera, pa treba da vrati Bekera i još mnogo. NADAM SE DA CE KRITICARI I STRUČNJACI KONAČNO NESTATI SA OVE PLATFORME. Ajmo Nole i placaj porez gde oćeš jedna od retkih zvezda sto sija u Srbiji stalno!!!

Патас

pre 6 godina

Драго ми је што је Новак поправио игру. Ово му је најбољи меч у задњих годину дана. Добро за његово самопоуздање. Надам се да ће сада бити мање коментара који немају везе са тенисом и који се баве његовим приватним животом на непримјерен начин. До побједе сутра!

Mikii

pre 6 godina

I evo kakvi su Srbi licemeri:
Federer stariji od Djokovica 6 godina i kad ga je ovako mleo govorili ste za njega da je arogantan, da ga gura Nike, da mu namesta ATP, da ne daju Djokovicu da pobedi zato sto je iz Srbije (?!) itd. Za to vreme Federerovi navijaci samo hvalili svog tenisera sa "bravo maestro, super si" itd.
Djokovic stariji od Tima 6 godina a vasi komentari su "samleo ga, tigar se nahranio mesom (?!), klinci veciti luzeri" itd. sto znaci da ste vi mnogo losiji ljudi od navijaca normalnih tenisera.
P.S. Sta bi tek pisali da je Federer ovako arlaukao kad je drao Djokovica? A sada to ni ne spominjete. Ipak je normalnim ljudima jasno ko je velicina.

Tenacious D

pre 6 godina

"dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)"

Imas povoljne kredite u Rajfajzenu...

Vik

pre 6 godina

Želim da kažem samo jedno: Tim je fantastičan igrač, poprilično je uništio izuzetnog Nadala. E, sada, fali mi pridev za Novaka koji je uništio fantastičnog Tima...

Ivan

pre 6 godina

@mikii

Rekoh li ti ja onomad pre neki dan da će tvoje suze koje ćeš ovde liti biti uskoro veće od svih tvojih "diploma" sa kojim si nam se toliko siroma pohvalio??? Moj ti je savet: uzmi par dana slobodno (slobodno od posla trolovanja 24/7 na ovom portalu mislim naravno), pa kad se malo odmoriš javi mi se ovde da ti nađem neki posao u mom kraju, ima nekih amaterskih muzičara ovde znaš, sviraju tu na raznim žurkama pa im treba nosač instrumenata, a ti sa nižom muzičkom školom (sam si nam se doslovce pohvalio da imaš nižu muzičku) bi im bio IDEALAN za taj posao! I još nešto, veoma DOBRO plaćaju, nećeš se pokajati! Pusti tenis, vidiš da ako ovako nastaviš da će te neminovno oterati u Toponicu tvoja suluda mržnja protiv Novaka koji je večeras opet BRILJIRAO i naneo ti velike probleme! :-)

lečiseb

pre 6 godina

(Mikii, 20. maj 2017 22:15)

U kom to univerzumu je Federer ovako mleo Novaka kad je ovaj bio klinac? Možda kod vas u Hr. Novak je sa 18 godina u njihovom prvom susretu dobio set sa duplim brejkom. Tukao ga sa 20 godina u finalu mastersa. Počistio ga sa 3:0 na slemu takođe sa 20 godina. O čemu ti pričaš? Šta ti konstruišeš? Daj više čoveče prosipaj svoje frustracije na drugom mestu. Smaraš ovde. Koga briga za tvoje laži i izmišljotine. Ode ti život na gluposti. Ozbiljno te savetujem da iskuliraš više Novaka i njegove navijače u životu ako te toliko čine nesrećnim.

dženkins

pre 6 godina

Kad je Nole u pitanju ne razumem što razvlačiti te masterse na nedelju dana kad čovek može sve davzavršibu jednom danu. Mislim da bi trebalo promeniti pravila. Svi turniri,mastersi i slemovi u mesec dana pa da nas Srbin može da odmara ko i svaki Srbin.

istinoljubljivi Fox Mulder

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete ali Novak je izmislio tenis barem sto se Srbije tice Ranije nisu postojale o tenisu ni rubrike ni navijaci ili antianvijaci. Ocigledno je da se kralj vraca na tron malo po malo!

beckastala

pre 6 godina

Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :) 
(?, 20. maj 2017 21:38)

Aaaaahaha! A inače je Federerko kralj Rima!

Gile

pre 6 godina

Da vam kazem


Sada si na strani Novaka kada je gubio pisao si svasta
Kao u ostalom ogromna vecina ovde.Kada gubi isto toliko komentara kao i kada pobedjuje.Ista lica isti pisci

Totti

pre 6 godina

? Pa gde ste gospodine? Uplašio sam se za Vas. Koga ste danas mrzeli, sem Novaka, normalno. Mora da Vam je bilo teško danas. Vi i dalje sami, bezvoljni, utučeni a ovaj naš bez milosti, prvo za Delpa pa zatim za Timicu. Znam, Delpa je žuljala leva patika i ne radi mu vibracija na telefonu pa je bio samo bleda senka. A mali Timica, siroma, ostao bez snage. Nije svejedno u njegovim poznim godinama igrati dan za danom, pa još danas moraš da osvojiš jedan gem. Stvarno mi je žao, jedan težak dan za Vas danas. Ali budite optimista. Sutra je novi dan. Doduše jedna preporuka. Sutra nemojte gledati tenis. Veliki pozdrav. ???

pusasusjedi

pre 6 godina

Hejteri:
- Sve pare na Bedenea!
- Sve pare na Aguta! Poklon kvota!
- Sve pare na Delpa! Ko je pametan!
- Sve pare na Tima! Sigurica!

Nolefobičari, imate li za 'leba?

kakav flesh

pre 6 godina

@Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!
(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Sinko,

MOOOOLIIIIIM te prevedi!

Nu mem da sfatim nista?! ;-(

Obuci ce ga Francuska kompanija, to si verovatno "slucajno" pogresio jer si obavesteniji od KGB-a, CIE i Mosada zajedno, a ova tvoja teorija je kompleksnija od Darvina i Ajnstajna zajedno, pa te ponovo molim da nama neukima objasnis malo detaljnije!

A da, jedino se slazem da Novaku ovi mastersi slabo idu i da je totalno u redu da ga Nadal, a narocito Rodja, ponekad puste!

Нишлија

pre 6 godina

И, шта сам јуче написао? Не може сваки дан да се победи Надал, Ноле, Феддрер, Мари. Та боранија може по неки меч да добије против њих, али ретко који. Доказ сте видели. Следећи пут, одраће га Надал.

Nenad

pre 6 godina

Moram nesto da objasnim poreskim obveznicima u Srbiji. Emigrirao sam u Kanadu pre 10tak godina i prve tri godine sam imao samo drzavljanstvo Srbije. Posto sam ziveo i radio u Kanadi tamo sam i placao porez- znam da bi partisjski sluzbenici u Srbiji voleli i da sam njima placao porez da mogu jos koju kafu da popiju na poslu- ali zao mi je, nije mi padalo na pamet. Ja nisam neki patriota i cim sam mogao uzeo sam drzavljanstvo Kanade- ova zemlja ima jednog igraca Milosa Raonica koga jako postuje i niko ne pominje da mu je prebivaliste takodje u Monte Karlu i da tamo a ne u Kanadi placa porez. Dakle koliko ja znam samo Amerika ima nakaradan zakon da amerikanac gde god da zivi i radi placa porez americi ali zato onda ima ( Amerika) ugovore sa drzavama o sprecavanju duplog oporezivanja. Zbog takvog nakaradnog zakon B Dzonson ( Ministar spoljnih poslova VB) se odrekao Americkog drzavljanstva mada slozicete se vredi mnogo vise od Srpskog.
Moj zakljucak je da Djokovic treba lepo da prihvati drzavljnsvo jedne od desetina zemalja koje mu to nude jer Srbija ga zasluzila nije.

Zoka

pre 6 godina

Jedno zapažanje. Federer je izgubio od Noleta kad je naš as imao 19 godina. Kasnije su bili problemi vezano za alergiju koji su otkriveni tek u Noletovoj 24. godini. Dali bi Federer mleo Noleta da je sve to otkriveno na vreme, i koliko bi se ostali naigrali tenisa. Realno, za sad nema klinca za veće domene bez obzira na sutrašnji ishod.

ferdinand

pre 6 godina

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!! 
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30) 

A gde zivi vas Galijani?
(laza, 20. maj 2017 21:42)

Galijani živi u Toponici. Pustili mu net jer je bio ok cele nedelje.

Mile

pre 6 godina

Nole je danas igrao nestvarno! Ovo niko nije mogao ocekivati ali je odigrao neponovljivo. Najpametniji sportista rekao bih-svih vremena, sjajan covek, šmeker, plemenit ... neponovljiv! Hvala ti, Bog neka te čuva!

bazan

pre 6 godina

@Joc@

Meni je tebe žao!!
(Nenad, 20. maj 2017 21:09)

A sad vam je zao Joce?? :))) A kada je lik pisao teorije zavere o Federerovim i Nadalovim pobedama ove godine, onda su njegova pisanija imala veci deo pluseva. Srba da nema, trebalo bi ih izmisliti :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 20. maj 2017 21

A mozda neko koristi njegov nik da ga ogadi komentatorima.Kakogod i onda sam govorio da njemu nema pomoci kada je govorio da su zavere protiv Djokovica i sada.A nema pomoci ni tebi.

4 za redom

pre 6 godina

Ljudi de polako, terminator se vratio ali turnir nije još završen. Treba da se igra u kontinuitetu pa onda uživati u rezultatima. Ohrabruje da je od Madrida forma na uzlaznoj putanji, danas je vrhunac vidjećemo kakvo vrijeme nas sutra čeka. Ovo pišem jer glavni problem i jeste kad Nole počisti teren kao danas svi u nebesa ga uzdižu, kad gubi kroz blato ga vuku. Zato se ne treba čuditi čemu guru, meditacija i ostale promjene kod Novaka u zadnjih pola godine, čovjek na žalost posjeduje naš mentalitet, nikad nemamo svoj stav, stalno se prilagođavamo a usta nam puna zavisti. Ako uspije iz toga da se isčupa, još ima vremena i biće najbolji u istoriji ovog sporta, ako ne za nas je sasvim dovoljno postigao i treba da budemo ponosni. Srećno sutra Sokole za 31 masters, a onda napad na RG.

kakav lik ljudi moji

pre 6 godina

@Mikii dušo, a da pokušaš jedno nedelju dana da potpuno batališ čitanje i pisanje komentara! Šta ti to treba? Toliko nerviranja.
Možda otkriješ da život i nije tako sumoran?

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Sve je stvar motivacije kvalitet je nesporan ali motivacija je najvaznija a to je djokovica kostalo u skorije vreme

monvi

pre 6 godina

Osim pojedinaca koji su svo vrijeme iskreno podrzavali i cekali Novakov povratak koji se ovu sedmicu po malo desava,nemate pravo na bilo kakav komentar ako imate imalo morala u sebi! Na jednom ponovo pluseva kao u prici...patetika,licemjerstvo stanuje u zemlji srbiji !
Nece vam platiti porez :)

Posmatrač

pre 6 godina

1.
@ Mikii
Jeste jasno - ali stvarno , stvarno normalnima !
Opušteno , nema razloga da se nokti grickaju zbog šljake ( i to u Rimu ) , hajde zbog RG i Pariza , ali ....
2.
ZAPAMTITE : " Nije bitno ko je protivnik ( i na kojoj podlozi se igra ) , ako je Nole u formi " !
To znači (na svim svetskim jezicima ) : SVE ZAVISI OD NOLETA !

Andjela

pre 6 godina

@Srba
E srbo (osim srbovanja slabo šta znaš).
Da Tim je pobedio Rafu, ali se to zove pirova pobeda, zašto? Zato što ga je ta pobeda načisto izmorila, toliko da je danas bio boza igrač.
Ali to je razlika između najboljih i tih kao što su Tim. Kad god neki takav igradz izbaci s nekog turnira Rafu, Novaka, Rodzera, VEĆ U SLEDEĆEM KOLU ISPADA. Jer su te pobede PIROVE (mnogo koštaju: potrošiš svu energiju)!

Broj jedan

pre 6 godina

Ahahahaha...kako se zabavljam čitajuči komentare.Znaju svi koji su gledali meč,videlu su obrise Noleta od pre godinu dana...to je ta igra,pokreti,želja,koncentracija...ako je našao "žicu" biće opasan u nastavku godine.DRHTITE!!!

Bojan Živković

pre 6 godina

Budimo srećni što imamo prilike da gledamo zlatnu eru tenisa i tri teniska diva - Rodžer, Nole i Rafa. Ovi što će ostati posle njih su smešni. Kad pogledate procenat velikih turnira koja su ova tri genijalca osvojili u poslednjih deset i više godina videćete da je to prosto neverovatno. Ako na Timu, Raoniću, Nišikoriju, Soku ostaje tenis onda će to biti takav pad kvaliteta da će se muški tenis srozati ispod ženskog koji je odavno jadan. Ne mogu da shvatim da se u celom svetu već dugo godina ne pojavi bar jedan teniser koji je iole približno dobar kao ova trojica u tim godinama. Federer još malo ulazi u 37., Rafa u 32. a Nole je već ušao u 31. godinu a deru ove klince gotovo 100%. Svaka čast kraljevi.

Andrej

pre 6 godina

Pratio sam ove komentare i kad Novaku nije islo u poslednje vreme. Koliko vidim sad su uglavnom pozitivni sto je apsolutno ok. Ali nije ok da pljujemo najpoznatijeg Srbina ikada kada mu ne ide par meseci...to je samo slika naseg mentaliteta...Ljudi... Voleo bih da ikada neko od ovih koji su ga pljuvali budu prvi na svetu makar u pljuvanju u dalj i makar samo jedan dan. Toliko.
Jos jednom bravo Novace!!!

zvrk89

pre 6 godina

Koje su ovo fore. Do juce je zakucavao u mrezu,sad razvaljuje Tima koji je unistio Nadala. Igrao je jutros pa veceras i razvalio Tima a nije pobedjivao kad je ima 2 dana odmora protiv Gofana i druzine.. Koje su ovo stele ljudi moji.Il je lik namerno igrao na turnirima samo zbog organizatora a inace ga je bolelo uvo sta ce da uradi..

Bikan

pre 6 godina

Da pobedis nekog 6:1,6:0 koji je van 100...je tesko; da pobedis #7 na svetu tim resultatom u polufinalu Mastera je podvig. Mislim da mu je uzeo 100% drugog servisa...sto je nevidjeno.

bazan

pre 6 godina

Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!
(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Opet si poceo da mracis sa svojim glupostima.Cuj ovo na kraju ko razume shvatice.E bas smo shvatili.

Mikii

pre 6 godina

@Joc@

Meni je tebe žao!!
(Nenad, 20. maj 2017 21:09)

A sad vam je zao Joce?? :))) A kada je lik pisao teorije zavere o Federerovim i Nadalovim pobedama ove godine, onda su njegova pisanija imala veci deo pluseva. Srba da nema, trebalo bi ih izmisliti :)

laza

pre 6 godina

Sta je hejteri?! Gde ste se sakrili?! Nole, ponos Srbije!!! Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Alex, 20. maj 2017 21:20)
 On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30)

A gde zivi vas Galijani?

Milan1989

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. maj 2017 20:11)

Bolje da ti ne kazem sta si dobio.

Sabre

pre 6 godina

Negativni, zastrašujuće je koliko nemaš pojma o tenisu a kao ga pratiš. Čovek je danas odigrao jedan od top 20 mečeva karijere i toliko malog uništio da ovaj ZATO nije mogao da se sastavi...da je deo ovoga odigrao protiv Nadala, lik bi sad umirao od infekcije od neizvadjenog trna..

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Komentator na hrvatskom sport klubu 1 toliko vec nekoliko utakmica navija za Novakove protivnike da je to sramota. Znam dosta hrvata koji vole i navijaju za Novaka ali ono sto se od njega cuje je stvarno zalosno. I pitanje gdje je jumko, samozvani kralj beljo i ostala kompanija.

Saša

pre 6 godina

Ijaoo, kakvo brutalno demoliranje protivnikove igre, bilo kakvih pokušaja promene ritma, vrste udaraca, strane... svoj tempo, svoja igra i totalna dominacija od početka pa do kraja - Novak Đoković!!! Svaka čast Novače, idemo dalje majstore!

ivan

pre 6 godina

Gde ste hejteri, ajde sad guknite. nista imaz, ljubav ovo ono nemate za sta da se uhvatite. Savrsena igra Djokovica!! Nista nije dozvolio Timu, to je taj ritamkoji ga je krasio ovih godina. Bravo Nolee vratio si formu!!!

sweswe

pre 6 godina

Ovo moram da napisem, nije mnogo o vecerasnjem mecu, ali....
Face u Timovom box-u za nagradu (a mama dan ranije izgledala
kao malo sunce), ali niko na svetu ne zna da nabije onu najtuzniju
facu na svetu Rodu Laveru kao sto to Novak zna da uradi. Ih kako
je australijski dedica bio tuzan i deprimiran.
Jedno pitanje:
Da li su se poceli javljati ovi "intelektualci" u vezi poreza, dopinga,
radovanja, ironije i sl?
Pozdrav svim ljudima dobrih namera.

Kol

pre 6 godina

Realno svi psihicki problemi ovog naroda se mogu jasno videti iz komentara upucenih na vesti o Novaku u prethodnih godinu dana od kuknjave zbog poraza i onda orgazmicnih komentara nakon pobeda! Zaista tuzno lepo je danas Jasikevicijus rekao ljudi to je samo igra, nadam se samo da Novak ne cita, mislim da nema ni vremena za to, a i da mu niko iz njegove okoline ne prenosi, jer je preko 90% komentara upucenih na vesti o Novaku za posmatranje!

Kavric

pre 6 godina

Nije realan rezultat. Sve sto je pokusao pogodio je Novak. Tiem igra izuzetno lep tenis. Bolje za Novaka da ne naleti na njega na roland garosu jer ovakvu partiju sigurno ne moze ponoviti.

vladek

pre 6 godina

Tim je tragikomican teniser,igrao je puno turnira u poslednje vreme,Rafa ga je pustio da ga pobedi,da bi se bolje spremio za RG,a i uzeo je Madrid pred svojima,sta ce mu i Rim.Protiv malog Zvereva ce vec biti zanimljivo,tu Novak mora da udari jednu vaspitnu,da se malom tresu gace pred svaki naredni mec,jer ako jos i Zverev ne uradi nista,onda zaista ne znam ko ce smeniti veliku trojku za par godina,kada se povuku.Od Novaka na RG ocekujem finale,i to bez ikakve rezerve,jer nema Fedexa,Wawrinka je van forme,ocekujem da ispadne vec u prvom,drugom kolu.Ostali su sve sami kompleksasi,koje Novak moze i levom rukom da dobije...

дрмр

pre 6 godina

ТЕРМИНАТОР уништио доминатора!!!Какав меч, показна вежба, као на РГ пг у 1/2 финалу!Фокус, сервис, нестварно кретање, прецизност, агресивност, мало грешака, све је ту.Па не може иста тактика као против Надала, никако.БРАВОООО МАЕСТРО!!!

Alex

pre 6 godina

(THE FINAL CUT, 20. maj 2017 20:17

Upravo tako bravo druže. Pepe je tu već 4 godine, a od kada je postao vegan Novak je osvojio kalendarski gren slem. Marko je bio u ozbiljnom problemu i to je naravno uticalo na Novaka - drago mi je da je očigledno izašao iz toga, i da nam se Nole vratio! Živi bili momci!

oli

pre 6 godina

Povampireni Djokisti se vratili, znao sam da će ovaj mali izgubiti baš zato što je juče pobedio Nadala a danas ga baš ništa nije išlo kao juče ali najbitnije da su se Djokisti vratili makar ovo kratko trajalo inače bar 90% je onih koji su do juče sve najgore o njemu pričali a danas je ponovo zver,ubica itd do sledećeg poraza pa stvarno ga ne zaslužujete

Marinko

pre 6 godina

Novace hvala za ovaj plezir. Tako je bilo i prosle godine u 1/2 RG. Dominik je imao priliku da oseti nivo jednog od tri najbolja svih vremena.

Kavric

pre 6 godina

Kako ga sad svi volite? Zaboraviste i Pepea i zenu i Maju Volk i sto ne jede meso.... definitivo smo narod koji voli samo dok je neko uspesan! Cim krene da gubi...mrznja bato!

Beobrad

pre 6 godina

Mislim da nije prerano reci - Novak se vratio!
Izuzetno odigran mec, narocito ritern koji je funkcionisao i protiv del Potra
Ekstremno je vazno zbog samopouzdanja i Rolan Garosa da Novak sutra osvoji Rim i u takvom raspolozenju ode u Pariz!
Dobrodosao Nole nazad!

dominiraj

pre 6 godina

Bravo Novače!
Nadam se da je ovo početak nove dominacije. Inače Tim je njegova redovna mušterija od ranije, na veliku žalost raznih jumaka, upitnika, mikiija, dostojevskih i ostalog nesoja koji je priželjkivao debakl Đokovića.

>:D

Buahahahahaha!

Nazad u mišje rupe!

Buahahahahaha!

>:D

vidim sve

pre 6 godina

Лако је пасти, а много, много теже устати! Чини се да се Новак полако диже, насловна фотографија најбоље показује.

Goxy

pre 6 godina

@Ovakvog Noleta ni najbolji Federer i najbolji Nadal ne bi mogli da dobiju to treba svima da je jasno. 
(Dominacija, 20. maj 2017 21:13) 

Hahahahahahahah, you tube u sake i premotaj na 2008. recimo :))
(Mikii, 20. maj 2017 21:19)

Čekaj zar ti nisi onaj "naučnik" iz Čačka što čita knjige?!?!
Drago mi je da pratiš Novaka ali podsetiću te da je Novak 2008. bio daleko od najboljeg Novaka iz 2011.
Prema tome probaj da ne crkneš od muke kad god Novak pobedi.

Hell

pre 6 godina

@ Nole care. Hvala ti sto nase zivote ucinis podnosljivijim.
(Ana, 20. maj 2017 21:47)

A kako to cini? Sta nekome ko nema 'leba da jede moze koristiti bilo cija pobeda u sportu? Novaku svaka cast ali ovakav komentar je suludan. Sport zato i sluzi da se sirotinja zabavlja gledajuci tv da se ne bi bavila sustinskim problemima

Grk Zorba

pre 6 godina

Rešio čovek da opet sakupi porodicu i oseća da je on taj magnet...usput..uopšte nije važno hoće li sutra pobediti...važan je STAV koji se vratio...

Sprdacina

pre 6 godina

Hahaha au pa sta uradi Nole taman se namestih da gledam uzbudljiv mec kad ono ponovo ona stara dominacija gde se pobednik vec unapred zna. Konacno lici na sebe. Prepun je zelje za pobedom.

MILORAD

pre 6 godina

Tooooo Noleeeeeee!
Tako mi je drago zbog njega!

A oni što mu samo savetuju sarmu i ćevapčiće, neka prorovaju malo po svom brlogu, možda nađu neku sarmicu za večeru, taman dok Nole završi sa Timom.
Pustite dečka na miru. Svako ima svoj život, neka se pozabavi njime.

Napred Nole!!!!!!!!

Milovan

pre 6 godina

Ovo "Srbin" ima smisla kada je tekst za inostrano govorno podrucje a lokalno zaista nema smisla, malo je degutantno. Da se razumemo - i ja sam Srbin.

Raymond

pre 6 godina

Bolje da je Thiem ovako lose igrao protiv Nadala juce,u tom slucaju bi Don Rafa isao u finale a ne Noleaux.A komentator sve velica Noloa i ponavlja 66 puta kako igra mocno,kako se vraca (odakle?),a ovaj Austrijanac sve loptice salje u aut,ne moze prvi servis da pogodi,drop sop udarce salje u mrezicu...Kako li je onda igrao protiv Nadala sinoc kad ga oduvao sa 6:2 i 6:3?Odoh bas da nadjem snimak tog meca i da odgledam.
Nije toliko Nolo dobro igrao koliko je Thiem bio los.Nije njegov dan.
(Car Uros Prejaki, 20. maj 2017 21:24)

Pa nema ti pomoci covece, ti mislis da je Djokovic pobedio Tima jer je Tim bio los, nije bio njegov dan. Ja bih rekao da je Djokovic Tima naterao da bude los, da ne zna gde se nalazi. Ali, dzaba je ljudima, koji su slepi kod ociju nesto objasnjavati.

anica

pre 6 godina

Mora da padne torta sutra za dobrodoslicu. Reforma:-)
Znala sam da ce napredovati jer su vezani turniri na sljaci...finale samo po se bi je uspeh, a tek titula ako bude wohooo.
Bice zanimljiv Roland Garos svakako. Sta ti je mozak I volja...sve ide iz glave, kao kad padnes ispita dva tri pa treba da ubesis sebe da je I treci sansa da polozis.

vratolomija

pre 6 godina

Najveća misterija belog sporta, Novak Đoković! Koja dominacija, pa neverovatan sunovrat u formi, i na kraju će opet da dominira. Mora da proradi srpski inat.

MareNS

pre 6 godina

Federer je od Noleta stariji 6 godina, a osvojio je sada gren slem. 6x4=24 prilike da stigne Rodzerovih 6 viska. Nista jos nije gotovo. Idemo!

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Marej je uzivo preko telefona pratio mec, sedi i cirka pivo ispred Big Bena u Londonu i vice 6:1, 6:0, 6:1, 6:0. Rafa igra golf trenutno i saznavsi rezultat sve loptice su mu upale u rupu. A Rodzer je na svadbi, napio se od "srece" kad je cuo rezultat. Jasna poruka rivalima :" Ja sam GAZDA "

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Bolje da je Thiem ovako lose igrao protiv Nadala juce,u tom slucaju bi Don Rafa isao u finale a ne Noleaux.A komentator sve velica Noloa i ponavlja 66 puta kako igra mocno,kako se vraca (odakle?),a ovaj Austrijanac sve loptice salje u aut,ne moze prvi servis da pogodi,drop sop udarce salje u mrezicu...Kako li je onda igrao protiv Nadala sinoc kad ga oduvao sa 6:2 i 6:3?Odoh bas da nadjem snimak tog meca i da odgledam.
Nije toliko Nolo dobro igrao koliko je Thiem bio los.Nije njegov dan.

bariloche

pre 6 godina

Ova igra i rezultat realno daju Novaku sanse da ce na terenima u Bulonjskoj sumi sacekati drugu nedelju na RG. Predugo je trajao njegov pad da bi sad moglo da se prica o njegovom eventualnom ulasku u finale RG ili cak odbrani titule na RG.Navijac sam N.DJ. i mora se oprezno u prognozama!

anica

pre 6 godina

(VUK, 20. maj 2017 21:41)
Ne znam sta mi zameras jer je kod tebe uvek sve u siframa, kod mene su karte uvek otvorene. Izvoli na Spasovdan, ugosticu te. I dalje sve mislim naravno, i stojim iza svojih reci. Naravno da treba da otera gurua, da batali ono glupavo srce, i da mu supruga bude podrska, da su mu otac i majka u boksu, pa ce i rezultati doci. Zanima me njegova sreca, da bude kao veceras, ocigledno je da je bilo nekih problema.

Archie

pre 6 godina

Bravo, imam utisak da je istekla tiha suspenzija koja je trajala godinu dana. Ne znam kako drugačije da objasnim izduvani balon od prošle nedelje sa zveri koja je puštena sa lanca. Idemo!

Ujkasem

pre 6 godina

To majstore igraj samo igraj.Molim te pronađi i ti motiv za igru kojeg kažeš da si izgubio.Kako ga imaju rafa i federer nađi ga i ti.Neka ti njih dvojica budu motiv samo napred majstore,mozes jos dosta toga da pruzis

VUK

pre 6 godina

Kako se odmah odrazilo na igru to što je poslušao stručnjake koji ga vole i počeo da jede meso, prestao da šalje srce. Da li Vas je foliranti bar malo sramota?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Mali , još moraš da rasteš ! BRAVO SOKOLE! A sad do muzike uživo da okitimo pjevačicu markama i evrićima i da ovo zalijemo . I naravno , gdje da zaboravim, pozdrav za ❤anicu💋

Dzi Dovla

pre 6 godina

Svo ovo vreme dok je gubio cutao sam, citao komentare i trpeo! Sad je red i ja da kazem nesto KIDAJJJJJJJJ, LOMI, TRPAJJJJJ BREEE !!!! Ne znam koliko plitak mozak trebas imati da uopste pomislis da pljujes po Novaku, alo on je skoro 5g. igrao na vrhunskom nivou, ali na vrhunskom i to pored zene i pored deteta o kom treba da brine svaki dan, morao je doci period kad ce da padne forma ali ja se nadam da je onaj juce odnosno ovaj danas mec znak da polako ali sigurno podize formu. Zapamtite, citajte, edukujte se ZIVOT JE PUN USPONA I PADOVA, ne moz samo uspon. Pozdrav

zex

pre 6 godina

Sta god da bude u ovom mecu a i sutra u finalu. Sto puta sam rekao Novak nije zaboravio da igra to je nemoguce,takav sampion nemoze preko noci da nestane ako je imao neke probleme to njegova stvar, vidi se veliki napredak samo je bitan kontunuitet i bice sve dobro.Tim je dobio Nadala a Novak nije Nadal vec je mnogo bolji bez obzira na onaj poraz.Ovako raspolozenog novaka nemoze niko pobediti ali samo neka nastavi ovako ima nade da se vrati na stazu uspeha.

Дератизатор

pre 6 godina

Кромпирић Тиму а кромпирић и Нолетовим верним књиговођама, Дулоовим следбеницима-јсд нарикачама. Газиииии Ноооооолеееее

Mikii

pre 6 godina

Ovakvog Noleta ni najbolji Federer i najbolji Nadal ne bi mogli da dobiju to treba svima da je jasno.
(Dominacija, 20. maj 2017 21:13)

Hahahahahahahah, you tube u sake i premotaj na 2008. recimo :))

Zagor

pre 6 godina

Sto Mile peva,50 kila mesa bacio si tigru :-):-)..Magija koja se zove Novak,napravi Nole Timu,zeca od sesira..Madjioničar sam ja,ABRAKA DABRA,samo kad hoću da igram,niko mi nista ne moze...

Negativni

pre 6 godina

Od Tima neće biti šampion izgleda. Na ovakvim mečevima se pokazuje od kakvog si štofa. Šteta, izuzetno je talentovan, ali danas se odsekao od straha kada je video Djokovića preko puta. Novak ne igra ništa specijalno, isto kao protiv Rafe prošle nedelje, samo što je Tim, blago rečeno, užasan.
Videćemo sutra od kakvog je materijala Zverev. Nadam se da se on neće uplašiti i da ćemo gledati neizvesan meč. Sve u svemu, prava je milina gledati nove igrače koji pokušavaju da dodju do vrha.

Delija ,Chicago

pre 6 godina

Kralj bio I ostao,padovi se desavaju u sportu,nije ni on svemoguc da ga zaobidju,al zato kad gazi ,gazi sve redom..Bravo Nole.

D

pre 6 godina

Forma je prolazna, klasa je večna. Da li ovo oni hejteri sada ovoliko dižu Novaka, koji su ga do juče pljuvali, i pisali sve i svašta, ili mi se samo to čini?

Zuba

pre 6 godina

Zabraniti guru da ulazi u lozu. Priznacu koliko god sam se ranije nervirao sto sam gledao Srdjana toloko mi je lepse njega da gledam nego Imaza.

Дератизатор

pre 6 godina

Нема спортске радости Србину док Звездаш не узме рекет у своје руке!!!!!

milutin

pre 6 godina

Razmontira Nole "velikog Thiema, nadu svjetskog tenisa", kako neki imaju običaj da kažu. Nole dokaza svijetu ko je ko u tenisu.
Mnogo guka kačamaka treba Thiem da pojede da bi sa Novakom igrao tenis. Da je i Rafa bio na drugoj strani, isto bi se proveo. A i njemu će opet Nole zabosti trn u stopalo koga Toni neće moći izvaditi.

Vera

pre 6 godina

Ja još uvijek ne vjerujem šta sam odgledala večeras, kakva predstava našeg šampiona,maestralno!!!Pa taj isti momak je jučer pregazio kralja šljaka, hallo, a večeras se nije mogao sastaviti, bilo mi ga je pomalo žao čak.Ljudi, Nole se vratio, definitivno se vratio onaj sjaj u očima i stisnuta šaka pobjednika.Idemo, majstore....finale Rima pa polako u Pariz!Volimo te!!!!

NOLE!!!

pre 6 godina

Posle Congine izjave da mu je Djokovic unistio karijeru,msm da ce Thiem vcrs izjaviti da je njemu poceo unistavati :D Brutalno je bilo!!!Sutra ce iskustvo pobediti :)

Wlada

pre 6 godina

Ovakav Novak je dominirao 6 godina i nabijao kmplekse botovima, da se bar na kratko podsetimo pravog Novaka, nadam se doktore da si se konacno vratio!

matori

pre 6 godina

6-1, 6-0 !!!!
odličan zalog za budućnost!
treba ubiti budućeg velikog igrača u pojam, da bar još neko vreme ne pomisli da može nešto da napravi vladaru! ( bivšem i budućem vladaru)
ovo je ono što želimo da vidimo, a znamo da to Novak može da nam pruži, ali je bio uzeo godišnji odmor....izgleda da je počeo da radi!

артиљерац

pre 6 godina

Обрија га Ноле насуво.Сутра ће Зверева да подшиша на нулу.Има Зверев
да буде ко кристална кугла.@ bariloche Извини,а јел на Ролан Гаросу
играју исти ови или неки други тенисери,па Ноле не може до финала.
Цар се наљутио,кида.

Djed Milutin

pre 6 godina

Do RR forma će ići jos vise.Novak je najozbiljniji favorit za RR.Danas i juče?Delovao kao Novak koga znamo.Bilo ko da je bio protivnik tako bi prošao.Nije dozvolio Timu nista vise od toga sto je prikazao.To je sport.Gubis kad ti neutrališe protivnik prednosti.Nadal bi isto prošao.Novak je igrao tenis takmicarski i samopouzdano.Najveci mu je napredak u brzini i ritrnu.
Čitam u komentarima puno laprdanja bez smisla.I kad kritikuješ nekoga,radi to argumentovano a ne demagoskim frazama i praznim pričama.

Gajetano

pre 6 godina

Strasan mec Novaka! Podigao je igru na onaj stari prepoznatljiv nivo, rastavio Timov jednorucni bekhend na sastavne delove, bio je na svakom riternu, na svakoj lopti, odlican servis, maksimalno fokusiran od pocetka do kraja. Ovakvog Novaka odavno nismo gledali, gde li se samo krio ovih godinu dana i ko mu je podigao rucnu, mozemo samo slutiti i spekulisati...

Sa svakom stisnutom pesnicom i svakim urlikom osetilo se da sampionski Mojo ponovo tece Novakomim venama. Zver se vraca na velika vrata, kakva poruka pred nastupajuci Rolan Garos!

Pozdrav,

Nilado

pre 6 godina

Kakva je ovo demonstracija moci bila, steta sto Rafa nije bio sa druge strane jer ne bi ni on bolje veceras prosao sa ovakvom superiornom Noletovom igrom.
A za anti-Nole botove, poruka je vise nego jasna: Misevi, vracajte se u svoje rupe!

JPR24

pre 6 godina

tek dobio drugi gem a viče i urla kao da je osvojio OS zato ga niko ne voli. arogantan
(Sandžak, 20. maj 2017 20:19)

Za razliku od Sandžaka, Noleta znaju svi... Za ostalo, moŽe mu se.

NikolaKG80

pre 6 godina

Novače, nedostajao si! Navikao sam da ispada posle par mečeva, otpisao ga, s pravom, jer je sam sebe otpisao. Izgleda ga je poraz od Nadala otreznio i čim se vratila želja i glad, vratila se i igra i uživanje je gledati ga, ponovo

Srba

pre 6 godina

Čitam malo šta kažu pojedini poznavaoci tenisa i uvek se slatko nasmejem ljuskoj gluposti.Kaže jedan ovde lako je njemu da pobedi Tima kad je ovaj sve ispromašivao.A zašto je promašivao čovek koji je juče dobio Rafu?Pa zato rođaci što mu Nole nije dao da diše, svega dva puta se namestio na udarac za sat vremena.Jednostavno nije mu dao vreme ni mogućnost da pokuša da odigra to što zna.Ubijao ga je dikitiranjem tempa sa osnovne linije dubokim i jakim udarcima,dobrim uglovima, promenom ritma.Isto to je uradio Agutu i Delpu.Da ne govorim o ostatku stručnjaka koji znaju šta ko treba da jede, ko s kim treba da se druži i gomili sličnih nebuloza.Jedno je sigurno Nole je poslao poruku jasnu svima.

Nebojša

pre 6 godina

@Wlada 

Kojih 6 godina? Novak nije dominirao 2012. i 2013.
(Srdjan, 20. maj 2017 21:08)

2013 jeste Nadal uzeo najviše titula ali 2012 je Novak bio najuspešniji.

323

pre 6 godina

Urlik "zveri" i to je to. Znam da je Novak TU na terenu, pogled u ocima, zelja za pobedom. Onda mu NIKO nista ne može, ni Rodzer ni Rafa. Niko. Tim koji je obrisao Rafu je uzeo JEDAN GEM u dva seta. To smo gledali godinama. Kada se setim letargicnog, mrtvog, ne zainteresovanog Novaka, dodje mi muka. I svaka moja kritika nije bila ni jednog trenutka upucena kao omalovažavanje, ponižavanje vec znam da Novak MOZE jos par godina da ovako igra. A gledao sam očajnog Novaka koji je gubio od nekih luzera?? Zasto, to samo on zna. Ovim mečom je jasno rekao, ovde sam, sada opet igram a VI se zamislite i zelim mu da ovako nastavi.

Dusan

pre 6 godina

Nezgodno kad ne jedes meso dugo pa se preko puta pojavi Becka snicla naduvena...sve voda na usta mu isla, neznam sto ga nisu vezali lancem...:)

Car Dusan

pre 6 godina

BOŽE, KAKVI SMO MI SRBI - SAD ONI ŠTO SU JUČE I SVIH OVIH DANA GOVORILI: VAMOS,TAMOS I ONAMOS SE PRENEMAZU OD SREĆE I HVALE NOVAKA! HAHA

sweswe

pre 6 godina

Izgleda ce Tim da ga razvali, sto bi rekli oni "NOLO" intelektualci,
Izvinjavam se sto sam izdvojio par sekundi za one nebitne .
Ovo kako Novak je dosta blizu onome sto je igrao prosle godine, ako
nastavi ovako mnogi ce se ceskati po glavi...
Kada se ovde pocne pisati o porezu, ironicnim osmesima i sl., to je najbolji
znak da Novak igra dobro. Osete to "intelektualci" pa zakmece...

my way

pre 6 godina

Чисто да се после толико месеци АТП тура подсетимо какав се врхунски тенис некад играо. Добродошао назад, Новаче, потребнији си овом спорту него икада!

Dragan Jurić

pre 6 godina

Najgore mi je što je sad ovima sa Sport Kluba iskomplikovao programsku šemu. Završio za manje od sat vremena, pa ovi sad ne znaju čime da popune rupu u programu... ?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Sta je hejteri?! Gde ste se sakrili?! Nole, ponos Srbije!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 20. maj 2017 21:20)

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!

Joc@

pre 6 godina

Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!

Dag Kristi

pre 6 godina

Djokovic ne jede meso,ali izgleda da je i Tim miljenik krompirica.Nisam neki Djokovicev fan,ali mi je mnogo drago sto se koliko-toliko vratio.

milko

pre 6 godina

Da je danas bilo ko izasao prptiv Novaka i dva Nadala,ne bi mu mogli nista.
Ovo je samo dokaz kakav je Novak vrhunski teniser kada ima motivaciju,jednostavno ne bi ga zaustavio ni valjak.
Takodje mu mnogo vise odgovaraju mecevi u vecernjem terminu.

Miodrag

pre 6 godina

Ovo je kad novim klinicma u kraju pokazes ko je ko. Dobri su, ok su, ali da se zna ko se pita. Zato je ovako i odigrao. Svidja mi se sto mu u drugom nije prepustio gem. DelPotru bi dao gem, dva sigurno. Tako se postupa sa "ortacima".
Sto se meca tice, Tim prosto nije mogao da ocekuje da ce ista igra kao protiv Nadala da uspe protiv Novaka. Sve ono sto je ispucao forhendom napolje je zato sto nogama nije bio na lopti. Stajao je pola koraka, korak, napred i te lopte nije ni imao na reketu. Probao je da promeni malo, ali povratak od 40:0 u trecem gemu je resilo sve.

My name is Zlatan

pre 6 godina

@Ovo je pravi Novak. Nadam se da je kriza prosla i da ide na RG po novu titulu. Bice jako tesko ali ako osvoji RG on ce postati prvi teniser koji je osvojio sva 4 GS bar dva puta. :) Srecno Nole!
(Srdjan, 20. maj 2017 21:07)a rod Lavera si zaboravio?

goran

pre 6 godina

Dali je ovaj mec znak da se Novak konacno vraca u onu formu koja ga je krasila prethodnih nekoliko godina? iskreno ne secam se vise kada je Novak zadnji put ovako brutalno odigrao da ne da bukvalno protivniku ni gram sanse da se vrati u mec...Danas je kod Novaka sve funkcionisalo besprekorno pocev od riterna koji je godinama bio njegov zastitni znak, pa potom preko njegove cuvene vamos-tamos igre koju tako dugo nismo gledali , i na kraju kada je i bilo nekih malih naznaka u pukotini njegove savrsene igre i kada je protivnik i dobio kakvu takvu sansu da se vrati u mec ,tada bi proradio i servis u kljucnim momentima meca sto je isto tako jedna od stvari koje odavno nismo videli u Novakovom repertoaru...sta reci jos nakon ovakve partije , mislim da ni jadni Tim nije svestan sta ga je snaslo , on se nakon prvih nekoliko gemova totalno pogubio jer nije imao uopste predstavu sta da odigra jer mu je Novak slao takve duboke i ostre loptice za koje on jednostavno nije imao resenje i onda bi po pravilu u zelji da nesto promeni poceo da igra nerezonski i da forsira viner po svaku cenu , mozda se Tim i malo istrosio posle onakve pobede nad Nadalom ali isto tako stoji i cinjenica da mu Novakov stil igre nikako ne lezi ,jer videlo se od pocetka meca da Tim pokusava kao i protiv Nadala da preuzme kontrolu sa osnovne linije ali Novak (kada je formi kao danas) za razliku od Nadala ima mnogo bolju igru u polju i jos kada mu proradi ubitacan bekend nema tog igraca koji moze da mu parira !

anes69

pre 6 godina

Au kako se lože Đokovićevci hahaha..Do jučer je bilo pojma on nema,završi karijeru,grli drveće..Pa i ćorava koka zrno ubode mora nešto osvojiti jer mu se otvorio put.Još uvijek nedovoljno za kralja šljake :)

dominus

pre 6 godina

@ Joc@

Jedino što se može shvatiti iz ovakvih tvojih komentara jeste da se provaljuješ za medalju. Istu priču vrtiš već pola godine. Koliko se sećam i za IW, Majami, MC si slično pisao. Smanji malo doživljaj :)

Dankic

pre 6 godina

Fantasticna igra, nista losije nego u najboljim vremenima. Svaka cast, nadam se da ce da nastavi kao sto je igrao juce i danas.
A ovi sto su pametniji i sve bolje znaju, pametnije im je da zacepe malo usta i gledaju svoja posla.
Mislim i na ovog gospodina sto kaze da je bolje da se ne sretne na RG sa Domenicom Tim zato sto nemoze odigrati jos jedan ovakav mec!
Pa gospodine on je igrao i prosle godine na RG protiv Tim-a, taj mec sam gledao live, oderao ga je u 3 seta, momak nije imao sanse, a igra je puno boje nego veceras.

Pepe Imaz

pre 6 godina

A prošle godine u ovo vreme se brojali krumpirići.

„Pitao je učenik učitelja:
Tako si mudar, uvek dobro raspoložen, nikada se ne ljutiš… Pomozi mi da i ja postanem takav.
Učitelj je pristao i zamolio učenika da donese krompir i jednu providnu kesu.
… Kada se na nekoga naljutiš i sakriješ svoju uvredjenost – reče učitelj – uzmi jedan krompir pa sa jedne njegove strane napiši svoje ime, a sa druge ime čoveka sa kojim si se posvadjao, a onda stavi krompir u kesu.
I to je sve? – upita učenik iznenadjeno.
Ne, – odgovori učitelj – potrebno je da uvek sa sobom nosiš tu kesu, i svaki put kada se se osetiš uvredjeno da u nju staviš krompir.
Učenik je pristao. Prošlo je neko vreme. Kesa se punila krompirima i postala poprilično teška. Bilo je vrlo nezgodno stalno je nositi sa sobom. Uz to krompiri koji su prvi stavljeni u kesu počeli su da se kvare. Neki su proklijali, a neki istrulili i širili neprijatan miris. Učenik je došao kod učitelja i rekao:
Nemoguće je ovo nositi sa sobom. Prvo, kesa je suviše teška, a drugo, krompir se pokvario. Predloži nešto drugo.
Ali učitelj je odgovorio:
To isto dešava se i u tvojoj duši. Kada se na nekoga naljutiš, uvrediš, u tvojoj duši se stvara težak kamen iako ti to odmah ne primećuješ. Zatim kamen postaje sve veći. Postupci se pretvaraju u navike, navike u karakter, koji rađa poroke koji zaudaraju. I na taj tovar lako bi zaboravili da nije suviše težak da ga stalno nosimo sa sobom. Dao sam ti mogućnost da posmatraš ceo taj proces sa strane. Svaki put kada odlučiš da se uvrediš ili da nekome naneseš uvredu razmisli da li ti je taj kamen potreban.”

anica

pre 6 godina

Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :)
(?, 20. maj 2017 21:38)
Ahahhahahahhahaha, kmeci! Ovo veceras je bio vrhunac strasti...sve je gorelo!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Auuuuu, pregazi ga ko plitak potok i to bez trenera. Nije posteno. Utanjili nesto komentari iz susjedstva. Prati se nogomet, tu je posteno.

gunjaa3

pre 6 godina

Kakva demonstracija sile i pokazatelj svima šta ih čeka na RG-u. Ovo je Đokovićev najbolji meč u poslednje vreme. Prelepo! Srbija može sada spokojno da spava

Sinisa90

pre 6 godina

Kako mi je milo samo zbog ovog prepotentnog trenera Tima koji je pokusao da omalovazi Novaka....Ovo je taj "autsajder Novak" na Rolan Garosu.

Srdjan

pre 6 godina

Ovo je pravi Novak. Nadam se da je kriza prosla i da ide na RG po novu titulu. Bice jako tesko ali ako osvoji RG on ce postati prvi teniser koji je osvojio sva 4 GS bar dva puta. :) Srecno Nole!

Дератизатор

pre 6 godina

Нооооооолеееееее браааааатеееее!!!!! А ви србомрсци једите се од муке!!!!

gandra šajkaš

pre 6 godina

povredio sam palac na fudbalu pre tri nedelje,sta da radim?.....Salim se...opet dobro izgleda na terenu....samo neka nastavi i vrati ce se brzo

Zagor

pre 6 godina

Ljudi,meni je najvise zao bilo,Timov boks,pa oni su tako utihnuli,ni sami nisu mogli da veruju,sta ih je snaslo..E OVO SE ZOVE ATOMSKI TENIS,BRAVO NOLE...

Nebojša

pre 6 godina

Kakav narod.Opet dizanje u zvezde,a ,,sutra'' kad izgubi biće pluvačina.
(Henri Chinasky, 20. maj 2017 21:36)

Slažem se ima mnogo takvih a tek takvi kao ti izgubio pobedio svejedno pljuvačina.

Darko

pre 6 godina

Povratak kralja, kralj se vratio željan da vrati tron koji mu pripada.Nole opet u beast-mode, ponovo kao i nekad deli besplatno krompire i kifle, sve u svemu može da se kaže da je Tim dobio dobru pitu krompiraču.

Stanislsv Djordjevic

pre 6 godina

НОЛЕ СЕ ВРАЋА НА СТАРЕ СТАЗЕ , ПОНОВО НАМ ДОНОСИ РАДОСТ , САМО НАСТАВИ ТАКО ЛЕГЕНДО !

JPR24

pre 6 godina

Sad mozemo ocekivati objasnjenja u kolentarima o prasicima, raznim janjcima i ostalim rostiljima :)

Deri Nole !! Odavno nismo gledali ovo. Polako se vraca.

radica

pre 6 godina

A ekipa Nolemrzitelja u sastavu Mikii, Patrik, Jumko, Novica, Poslednji Mohikanac, ?, DekiNBg...na aparatima u Urgentnom centru. Naš Novak, naš ponos, ih je svojom igrom načisto dotukao.

bradina

pre 6 godina

Sudeci po Novaku,kojeg su mnogi rano otpisali,salje poruku junosama :"Morace te jos malo sljake da se nagutate da bi mi se priblizili!" Kralj se vratio!!!!!!

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Neverovatno kako je Thiem lose igrao veceras,pitam se kako je onda juce uspeo da pobedi kralja sljake Don Rafu Nadala.Ali okej,Dominik je mlad,ima 22 godine,za 3-4 godine kad stasa i skupi iskustva ima da dere Noloa,Mareja i ostale.Samo mora poceti da igra bekend sa dve ruke,ovaj jednorucni je prevazidjen,igraju ga samo veterani poput Hasa,Federera,Warwinke i niko vise.

Mucak - Bazel

pre 6 godina

Nemogu da vjerujem sta covjek radi , pa do juce nije mogao da pogodi nista a u Rimu zdere ovu djecicu , svaka cast , a i u boksu se obukli normalno (Marko) .

Corba

pre 6 godina

Tuga za tenis. Stvarno jeste. Thiem nikako da uhvati ritam. Novak kao da nije ista osoba od pre sedmicu dana, sto se igre i ponasanja tice. Nadam se boljoj mladosti sutra. To je potrebno teniskoj sceni!

Joana

pre 6 godina

Vratio se Nole. Sve nas je podigao na noge. 500 komentara. Sad svi veruju u njega. Samo da nastavi ovako. Sutra da uzme 31. Master i tu je samopouzdanje. Bice jio radosti. Napred Nole.

Mikii

pre 6 godina

A da ti premotas 2011, 2012, 2013...
(pixi10, 20. maj 2017 21:28)

A sto 2010. preskoci, zivota ti? Ah, da, Nolo nije sazreo, hahahahahahahaha

manuginobili

pre 6 godina

Pa Nole se igra sa ATP tourom u stilu-imali ste godinu dana da nesto uradite,ali vrijeme vam je upravo isteklo,idemo opet sve po starom :)...mnogi veceras nece mirno spavati jer znaju sta ih ceka,nastavak surove dominacije,Thiem je bio prva zrtva,neka se spreme ostali ;)

momo dobri

pre 6 godina

Ova godina moze da bude,tj. obecava da bude veliki come back starih vukova.Federer dominirao prvs tri,Nadal sljaka,a Novak deluje da je kliknuo u beast mode.Daj Boze da gledam finala ove godine izmedju njih jer tek slede okrsaji.Zasto?ZATO STO su sva trojica uvidela da nisu za staro gvozdje i da mogu da pucaju jos uvek i igraju najjace meceve.A od mladjih Tim i Zverev ali jos nisu dostigli nivo vukova ;)

SMILICA

pre 6 godina

NAPRED No1E SOKOLE!
NAPRED NOVAČE JUNAČE!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE I
NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO
TI JE GRANICA.

TI SI NAŠ PONOS I NAŠA DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

POBEĐIVAĆEŠ SVE U NIZU
U RIMU I PARIZU!!!

SVE PRED SOBOM MRVI
OPET ĆEŠ BITI PRVI!!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE NO1E JA!

NoleN1

pre 6 godina

Sad ce da krene lavina komentara-legenda se vratila,povratak kralja itd.,a kad je bilo lose sve negativno-kao da nije naš.
OVAJ NOVAK OBECAVA!

Dragan

pre 6 godina

Sta reci, dva meca u jednom danu.Igra na visokom nivou kao sto smo ga navikli da gledamo.Samo.jedan gem dao Timu da se raduje.Ima li vas jos da kazete nesto za ovaj mec danas.Za sat vremena oduva ovoga Tima.Ne moze da dodje sebi, jer je mislio da ce Novak da igra umoran, naprotiv delovao je svezije nego ikada.Kada cujem onaj Novakov duboki krik, verujem u njegov povratak na stare staze.Da li je ovo gledao Zverev.Ne bi mu sutra bio u kozi.Novak zeli 31 trofej na 1000 MASTERU, upravo u RIMU. Poklon za Novakov 30 todjendan.Neka si nam ziv i zdrav.Stetan ti 30 rodjendan od tvoga vernog navijaca iz ARIZONE. Veliki pozdrav za sve Noletove vjerne navijace, a za one sto ga nevole i vredjaju neka gledaju neki drugi sport, a ja cu tenis i dalje.

BigZ

pre 6 godina

Drago mi je sto je Novak pobedio, bar ne moramo trenutno da ga savetujemo sta da jede i koga da otpusta iz tima. Mnogo je naporna srpska ljubav.

mare

pre 6 godina

6-1, 6-0

Treba staviti prst na celo, pa se zapitati sta se to dogadja sa Djokovicem kad mu je dao ovaj jedan gem. Porodicni problemi? Promena trenera? Ishrana? Nesto cetvrto...?

ZORICA - CANADA

pre 6 godina

....gledajuci danas furioznog, briljantnog Novaka danas, dodje mi na pamet predmet LOGIKA iz gimnazijalskih dana, ono kad na osnovu 2 premise, dodjete do zakljucka. Dakle:
Thiem je bolji od Rafe,
Nole je bolji od Thiema,
--------------------------------
Zakljucak:
Nole je BOLJI od Rafe !!!!

Pred RG nije lose, ni malo, ni malo......
IDEMOOOOOOOO MAJSTORE !!!!!!

Vamos-tamos

pre 6 godina

U ovom mecu je Rafa najbolje prosao.
Niko srecniji od njega veceras,sto se nije nasao sa druge strane mreze.
Nikako ne bi voleo da ga zadesi ovakva sudbina pre RG!

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

E što nedođe večeras mukica Rafa umesto ovog malog!Bolje da se ne vraća sa pecanja kada je Nole ovakav.
Ali ok, taman na RG da ga Nole oduči !
HVALA TI BOŽE, VALJDA JE TO TO!
IDEMO NOLE! Samo strpljivo.

antiDebil

pre 6 godina

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30)

Zasto to sine ne kazes na kineskom ?
让我们诺瓦克·德乔科维奇,塞尔维亚的骄傲
Jesam li pogodio ? Jesi li poceo da ucis ?

Sejl Brejl

pre 6 godina

Iako samo naravno navio za novaka bas mi je bilo zao thiema posle rukovanja na mrezi..taj izraz lica, realno nije zasluzio ovakav poraz nakon velike pobijede protiv nadala..no sad dosta o thiemu..bombasticna igra naseg noleta!!! Kakvi udarci kakve emocije..idemo dalje kralju..necemo ga sada previse hvaliti da ga ne ureknemo..u svakom slucaju svidja mi se pravac kako se odvajaju stvarii...IDEMOOOOOOO!
sportski pozz

Mikii

pre 6 godina

Prozivate hejtere, a ja sam npr. tu gde sam i bio, uvek spreman da branim svoje stavove. Govorio sam da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija u istoriji tenisa, to se danas po ko zna koji put pokazalo. Najavljivao sam pobedu Djokovica i smejao se euforiji koju su napravili botovi istog posle pobede Tiema nad polovnim Nadalom. Tiem, Zverev, Kirgios i Gofan su predstavnici novog talasa mladih nada u tenisu?! Ha-ha.

anica

pre 6 godina

(Dragan Jurić, 20. maj 2017 21:26)
Popunili su je Spanulisovom porodicom, i cuftama u izvedbi njegove supruge...e bas lepa emisija, jos jedna lepa i stabilna porodica.

Sin Bludimir

pre 6 godina

Gde su sad svi ovi sto su vredjali njega, brata njegovog, zenu mu, Pepea lepotana i to sto ne izgleda kao mma borac nego asketa mrsav?
E srbi moji... Zato smo najgadniji narod

Ћезо рца

pre 6 godina

Не знам ко га је оволико наљуто. Као да му је неко тек сада дао да прочита коментаре разних Јунка, Последњих могиганаца, Миниија, Достењевских, ??? и сличних. Брутално и без милости, млади и перспективни Аустријанац је осетио сву снагу најбољег тенисера које је човечанство видело. Напред Новаче. Увек смо уз тебе. Воле те твоји Срби.

Toto-ko-tunjo-otpozdravljajuci-cmizdravce

pre 6 godina

Hahahaaaa, gde su postovaoci velikog Tima, velike nade, koji ce da otrese otpisanog? A namnozilo se to pre neki dan posle Nadala, tesko je i kopirati one silne nebuloza. I bi SILA! I bi sutnja i poneki jecaj.

anica

pre 6 godina

Ne znam, bas zbog ove agresije u reketu ne volim njegov tenis, iako je bez sumnje buduci pretendent za velika dela...to je tenis koji nosi rizik. Koliko mora da budes precizan da bi pobedjivao u nizu sa takvim stilom. A Nas Novak ljudi, proigrao:-):-)

nenad rs

pre 6 godina

Nekad je ovaj kutak sajta bio mjesto razmjene mišljenja a sad bogami liči više na vašar.Čak je i Jumko simpa za neke nove likove.Naravno naprijed Nole.

buu

pre 6 godina

Ovaj mec ce dati pravu sliku gde se nas junak nalazi pred RG. U pobedi i porazu: Idemoo Nole !!!
(numero uno, 20. maj 2017 19:43)
Nalazice se zlatnim slovima ispisan na RG 2017.
Ajmo NOLEEEEEEE

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Ja sam još pre više od mesec dana napisao da razlog Đokovićevih loših partija nije ni veganstvo, ni Pepe Imaz, ni mršavost, nego porodični problem, a to znam iz pouzdanog izvora.Partije u Rimu su dokaz za to - i dalje je vegan, i dalje je mršav, i dalje je tu Imaz, a igra mnogo bolje. Dokaz da je rešio te probleme, i povratio fokus.

DukiNS

pre 6 godina

Bilo bi odlicno kada bi Novak osvojio Rim , pritom dobivsi, po meni, dva igraca koji ce naslediti njega, Feda, Nadala i Mareja. Veliki zamajac bi dobio i za RG. Kako god bilo, bitno je da se vidi napredak u odnosu na pre par meseci.

serbianlion1

pre 6 godina

Odigrao na Tima. Poklon kladionice.
(Caniche mafioso, 20. maj 2017 20:27)
---------------------------------------------
Misliš "Poklon kladionici"

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Uvek me zabave komentari kad je vest o Noletu, ima vrlo zanimljivih i mastovitih, nego nesto Jumko 'posustaje' u poslednje vreme, pozdrav svima i svako dobro...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cvarci i kavurma, 20. maj 2017 20:28)

Zašto posustaje? Bio na rekreativnoj nastavi na Srebrnom jezeru, pa mu učiteljica uzela telefon.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Uvek me zabave komentari kad je vest o Noletu, ima vrlo zanimljivih i mastovitih, nego nesto Jumko 'posustaje' u poslednje vreme, pozdrav svima i svako dobro...

D

pre 6 godina

Zao mi je sto Nadal nije prosao. Bilo bi gazenje ali dobro, velika pobeda i povratak kralja sledi na RG. Vidi se u ocima da se Novak vraca. Dobice ga samo neko ko igra kao Vavrinka u finalu RG.

Jovan

pre 6 godina

Ovo sto sad gledam su tri najbolja gema koja je Djokovic odigrao u poslednjih 12 meseci. Svakako dokazuje kako moze da igra, da je klasa i da nema slucajno tolike titule u vitrini. Ipak forma je nesto drugo i treba drzati ovakav tempo iz meca u mec iz nedelje u nedelju. Nastavi Novace da radis, dizes formu i budes disciplinovan kao nekad. Izdrzi jos 2-3 godine i upisi se u istoriju kao najveci.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

❤ anica - U meni je oluja kad tebe nema i što ne mogu da dodjem do tebe da te upoznam da te vidim . Kod nas ovde već prošla oluja. A gdje ti ono živiš jel bi Kragujevac čini mi se ? UDRI SOKOLE !

Blue Moon 351

pre 6 godina

I odjednom Đoković ponovo jede, nosi krst, ima taj sjaj u očima, Pepe Imaz je Srbin, Amor i Paz slogan pobede i da zver se vratila. Nole legendo!!!!

rotator loptice

pre 6 godina

Novak je cudak..pa do juce se vukao ko baba sad ovoga lupa I to gospodari...pokazuje ko je glavni...sta se desava s novakom...neverovatno kakva promena...

Pantelija

pre 6 godina

Ja sam još pre više od mesec dana napisao da razlog Đokovićevih loših partija nije ni veganstvo, ni Pepe Imaz, ni mršavost, nego porodični problem, a to znam iz pouzdanog izvora.Partije u Rimu su dokaz za to - i dalje je vegan, i dalje je mršav, i dalje je tu Imaz, a igra mnogo bolje. Dokaz da je rešio te probleme, i povratio fokus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (THE FINAL CUT, 20. maj 2017 20:17) # Link komentara

Slazem se sa tobom. Odavno nisam video njegove roditelje na terenu. Od kad su se pojavili kreneo je da dere. Samo da tako nastavi. Vidi mu se vatra u ocima.

Dovla

pre 6 godina

More počeo ovaj da igra. Nadam se da će da potraje. Daj Bože. Verovatno mu Steva (ja se u njega uzdam) pokazao kako treba forhend ili je tražio konja pa tata mora da zaradi. U svakom slučaju deluje.

samo smo razocarani

pre 6 godina

Plavi Osterajher ce pokazati ko je potomak habzburgovaca,a ko guslar!!!
(tulipan, 20. maj 2017 19:38) mozak ti je savrsena podloga za uzgoj nika

komentator

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)
ices ti kod babe na selo na mladog petlica kolko vidim

krznena revolucija

pre 6 godina

Novace Djokovicu, institucijo, legendo, humanisto , koji si sve u zivotu stekao sopstvenim krvavim trudom i znojem, ne obaziri se na ljudsku pakost i malicioznost, vec samo cijepaj, najbolje tek dolazi, na zalost sitnih, prodanih, neostvarenih dusa. Povratak kralja!

anica

pre 6 godina

Ajde sine Time kuci, ima da jos glockas, klasa je ovo. Kako ga opegla u ovom setu samo da nastavi.
Novace srce mi puno kad te ovako vidim, otac majka tu, stisnuta pesnica, pogled, skakuces, pun zivota. Bogu Hvala da se vracas.

Kme

pre 6 godina

Kaze komentator na SK1 "sta to tece Djokovicevim venama, i sta to nije teklo prethodnih meseci?", pa meso
(Kos Veeli, 20. maj 2017 20:46)

Koliko si ti zaludjen ako verujes u to...

Tenis

pre 6 godina

Sto volim da vidim Noleta ovako kad skakuce pored linije...potpuno fokusiran na igru, savrsen u svakom elementu igre...servis odavno nije imao ovako dobar. Covek je preko noci " vaskrso". Bravo!

pribil

pre 6 godina

Da ga ne ureknem, ovakav nivo igre garantuje povratak na mesto broj 1, i verovatno 1 ili 2 slema do kraja godine. Ali nije lako igrati ovako rastereceno i motivisano u kontinuitetu. Ipak radujmo se, jer masina pocinje da se zahuktava.

Dragan

pre 6 godina

Gdje su oni srbomrzci sada.Jeste li zivi ili ste u misjoj rupi.Ovo je Novak a ne onaj bik sto ga je ovaj rasturio.Drzi mu Novak lekciju tenisa.Mlad je. ima vremena da uci.Idemo brate srbine do finala, pa sutra po 31 trofej 1000.

anica

pre 6 godina

Novak kad je ovakav jede Federera I Nadala za dorucak. Novak je najkompletniji teniser, najinteligentniji koje je ovaj sport poznavao. Novak je kvalitetniji teniser od Federera I Nadala samo je 'zivac' I nije uplivao lepo u vode u kojima su se snasla pomenuta dvojica.

serbianlion1

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)
-------------------------------------------------------------
Iz "keca" -> u korpu .... :-) :-)

veliki strumf

pre 6 godina

Konacno stari Novak! Jeste da je u 1. setu Tim svasta promasio, ali u dugim razmenama Nole je bio nepogresiv, drzao visok intenzitet igre, a imao je i sjajne poene, vinere. Uz to, od negde se vratio i servis. Nadamo se da je ovo dobar znak pred RG - Nole bi (ako se ne varam) mogao da postane prvi teniser koji je osvojio svaki GS bar po 2 puta! Naravno, jos je prerano govoriti o tome...

Da kazem

pre 6 godina

Koliko vidim Novak je jedini igrac u dva uzastopna polufinala masters turnira. On se polako vraca a susjedi ne prestaju da pricaju. Nece jos dugo.

Dobro

pre 6 godina

Tim pravi greske samo zato sto je pod velikim pritiskom. Noletove lopte su skoro bas sve duboke, odlucne, jake!
Ne moram ni da gledam mec do kraja, samo da mu vidim onaj pogled u ocima, i cujem kako reaguje kad uzme brejk... Meni dovoljno. Zver se vratila. Kao nekada.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Pantelija

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. maj 2017 20:11) # Link komentara

DobiVas ne brini...

Nosmoking

pre 6 godina

Izmileli nolobotovi, da jos malo prkose normalnom svetu i trljaju im na nos Nolove "pobede". Do večeras. Imaju jos nekoliko sati. Hajde, udrite nolobotovi! Vreme ističe. (Klašnja, 20. maj 2017 16:19) 5:0!!!!!!!!! BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....Klasnja evo ga veceras samo gde si tiiiiiiii!!!!!!!??

ZORICA - CANADA

pre 6 godina

.....nas Nole danas nacisto poludeo, ali u najpozitivnijem smislu. Furija !!!!
Elem, TORONTO ceka 31. MASTERS !!! IDEMOOOOOOOO....

lucho

pre 6 godina

Ovo sve podseca na starog Novaka sjajno kretanje,borba za svaki poen i izraz lica kao da ce nekog da ujede i jos Mohamed Layani u stolici...

coNe

pre 6 godina

zasto pljujete pepea kada je covek spasao marka djokovica psihickih problema. on je tu zbog njega a ne novaka...Marko je bio u velikoj depresiji I zahvaljujuci pepeu se izvukao

Amerikanac

pre 6 godina

Samo Vavrinka može da probuši Noleta na šljaci i da ga otera nazad. I Thiem je siledžija kao i Vavrinka ali ne dovoljno veliki da uspe isto. Ako Nole ne kiksne, biće kratak meč.

C i n i k

pre 6 godina

Ajde Noloa bice steta ako ne osvojis Rim,nema nikog iz prvih 10 u finalu...
Ako osvoji Rim, Nolo bi trebalo da uzme neku duzu pauzu da se malo resetuje i da bi ovdasnje "patriote" lakse podneli pad na ATP...

Dragan

pre 6 godina

Ako Novak izgubi krenuce komentari izgubio je zbog umornosti a preskace se cinjenica da ce juce i danas igrati najvise 5 setova ! Inace,ovaj tenis je blago receno na niskom nivou,sampionu je dovoljan jedan ili najvise 2 trijumfa nad top 10 igracem za osvajanje ovog mastersa.

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Само ћу једно написати: ,,Четвороструки шампион Мастерса у Риму! Колико тенисера може да се похвали са том чињеницом!?" То треба поштовати, јер да је тако лако, сви бисмо играли тенис и освајали по 67 титула. Више није битно шта ће освојити, он је већ сада тениска легенда. Негативним коментарима само пљујете сопствену личност и некултуру. Хауг!

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Само ћу једно написати: ,,Четвороструки шампион Мастерса у Риму! Колико тенисера може да се похвали са том чињеницом!?" То треба поштовати, јер да је тако лако, сви бисмо играли тенис и освајали по 67 титула. Више није битно шта ће освојити, он је већ сада тениска легенда. Негативним коментарима само пљујете сопствену личност и некултуру. Хауг!

Dobro

pre 6 godina

Tim pravi greske samo zato sto je pod velikim pritiskom. Noletove lopte su skoro bas sve duboke, odlucne, jake!
Ne moram ni da gledam mec do kraja, samo da mu vidim onaj pogled u ocima, i cujem kako reaguje kad uzme brejk... Meni dovoljno. Zver se vratila. Kao nekada.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Ja sam još pre više od mesec dana napisao da razlog Đokovićevih loših partija nije ni veganstvo, ni Pepe Imaz, ni mršavost, nego porodični problem, a to znam iz pouzdanog izvora.Partije u Rimu su dokaz za to - i dalje je vegan, i dalje je mršav, i dalje je tu Imaz, a igra mnogo bolje. Dokaz da je rešio te probleme, i povratio fokus.

krznena revolucija

pre 6 godina

Novace Djokovicu, institucijo, legendo, humanisto , koji si sve u zivotu stekao sopstvenim krvavim trudom i znojem, ne obaziri se na ljudsku pakost i malicioznost, vec samo cijepaj, najbolje tek dolazi, na zalost sitnih, prodanih, neostvarenih dusa. Povratak kralja!

bazan

pre 6 godina

Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!
(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Opet si poceo da mracis sa svojim glupostima.Cuj ovo na kraju ko razume shvatice.E bas smo shvatili.

Tenis

pre 6 godina

Sto volim da vidim Noleta ovako kad skakuce pored linije...potpuno fokusiran na igru, savrsen u svakom elementu igre...servis odavno nije imao ovako dobar. Covek je preko noci " vaskrso". Bravo!

Sinisa90

pre 6 godina

Kako mi je milo samo zbog ovog prepotentnog trenera Tima koji je pokusao da omalovazi Novaka....Ovo je taj "autsajder Novak" na Rolan Garosu.

komentator

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)
ices ti kod babe na selo na mladog petlica kolko vidim

serbianlion1

pre 6 godina

Odigrao na Tima. Poklon kladionice.
(Caniche mafioso, 20. maj 2017 20:27)
---------------------------------------------
Misliš "Poklon kladionici"

beckastala

pre 6 godina

Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :) 
(?, 20. maj 2017 21:38)

Aaaaahaha! A inače je Federerko kralj Rima!

pribil

pre 6 godina

Da ga ne ureknem, ovakav nivo igre garantuje povratak na mesto broj 1, i verovatno 1 ili 2 slema do kraja godine. Ali nije lako igrati ovako rastereceno i motivisano u kontinuitetu. Ipak radujmo se, jer masina pocinje da se zahuktava.

Dragan

pre 6 godina

Kako je lepo veceras ,milo i sa velikim ponosom čitati ove komentare.za raliku op predhodnih dana punih ponižavanja i uličarskog štoseraja.Napred NOVAČE.

Sprdacina

pre 6 godina

Hahaha au pa sta uradi Nole taman se namestih da gledam uzbudljiv mec kad ono ponovo ona stara dominacija gde se pobednik vec unapred zna. Konacno lici na sebe. Prepun je zelje za pobedom.

Gajetano

pre 6 godina

Strasan mec Novaka! Podigao je igru na onaj stari prepoznatljiv nivo, rastavio Timov jednorucni bekhend na sastavne delove, bio je na svakom riternu, na svakoj lopti, odlican servis, maksimalno fokusiran od pocetka do kraja. Ovakvog Novaka odavno nismo gledali, gde li se samo krio ovih godinu dana i ko mu je podigao rucnu, mozemo samo slutiti i spekulisati...

Sa svakom stisnutom pesnicom i svakim urlikom osetilo se da sampionski Mojo ponovo tece Novakomim venama. Zver se vraca na velika vrata, kakva poruka pred nastupajuci Rolan Garos!

Pozdrav,

Bikan

pre 6 godina

Da pobedis nekog 6:1,6:0 koji je van 100...je tesko; da pobedis #7 na svetu tim resultatom u polufinalu Mastera je podvig. Mislim da mu je uzeo 100% drugog servisa...sto je nevidjeno.

lečiseb

pre 6 godina

(Mikii, 20. maj 2017 22:15)

U kom to univerzumu je Federer ovako mleo Novaka kad je ovaj bio klinac? Možda kod vas u Hr. Novak je sa 18 godina u njihovom prvom susretu dobio set sa duplim brejkom. Tukao ga sa 20 godina u finalu mastersa. Počistio ga sa 3:0 na slemu takođe sa 20 godina. O čemu ti pričaš? Šta ti konstruišeš? Daj više čoveče prosipaj svoje frustracije na drugom mestu. Smaraš ovde. Koga briga za tvoje laži i izmišljotine. Ode ti život na gluposti. Ozbiljno te savetujem da iskuliraš više Novaka i njegove navijače u životu ako te toliko čine nesrećnim.

Andrej

pre 6 godina

Pratio sam ove komentare i kad Novaku nije islo u poslednje vreme. Koliko vidim sad su uglavnom pozitivni sto je apsolutno ok. Ali nije ok da pljujemo najpoznatijeg Srbina ikada kada mu ne ide par meseci...to je samo slika naseg mentaliteta...Ljudi... Voleo bih da ikada neko od ovih koji su ga pljuvali budu prvi na svetu makar u pljuvanju u dalj i makar samo jedan dan. Toliko.
Jos jednom bravo Novace!!!

Mile

pre 6 godina

Nole je danas igrao nestvarno! Ovo niko nije mogao ocekivati ali je odigrao neponovljivo. Najpametniji sportista rekao bih-svih vremena, sjajan covek, šmeker, plemenit ... neponovljiv! Hvala ti, Bog neka te čuva!

ЂЕНКА ЈЕ НАШ! ПАНТЕЛИЈА ЈЕ У КОМШИЛУКУ!

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11

Гаги, треба ли 50 динџи за кифлу?

pusasusjedi

pre 6 godina

Hejteri:
- Sve pare na Bedenea!
- Sve pare na Aguta! Poklon kvota!
- Sve pare na Delpa! Ko je pametan!
- Sve pare na Tima! Sigurica!

Nolefobičari, imate li za 'leba?

anica

pre 6 godina

Novak kad je ovakav jede Federera I Nadala za dorucak. Novak je najkompletniji teniser, najinteligentniji koje je ovaj sport poznavao. Novak je kvalitetniji teniser od Federera I Nadala samo je 'zivac' I nije uplivao lepo u vode u kojima su se snasla pomenuta dvojica.

Boki NS

pre 6 godina

Ovakvog Novaka želimo da viđamo i ubuduće. Fokusiranog, željnog igre, preciznog i ubitačnog. ŠTa reči za Tima? Pa, nije mu prvi put da ga Novak ovako čisti sa terena. Evo šta laće mukica : "“It's really tough for me to play against Novak because he doesn't give me any time. I don't really like to play against him, because he has a game style which doesn't fit me at all,” said Thiem. “He was there from the first point and was pushing himself. I was expecting that from him, but couldn't really do anything against it because I was empty."

Novak mu ne leži, i to je odlična vest i za ubuduće. Sad još da odmah utera stah u kosti mladom Zverevu i da nastavi da ovako gazi. Zver se vratila, gladna i besna!

Tenacious D

pre 6 godina

"dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)"

Imas povoljne kredite u Rajfajzenu...

Dragan

pre 6 godina

Konacno vidim vatru u njegovim ocima, dragi nasi ovo je porucio njegov trener Beker.Bilo bi dobro kada bi Novak produzio saradnju ponovo sa Bekerom, i oborio Fedexov rekord GS. Novak ima zara u sebi, i rekao je da nije zaboravio da lupa lopticu, samo da on bude ziv i zdrav, a rezultati ce doci sami po sebi.Zamolio bi sve koji pisu Nolo, da.to nije njegovo ime.Idete mi na zivce.On ima svoje ime skojim treba da se ponosi cela Srbija, jet je to zasluzio

Dragan

pre 6 godina

Danas ako nevidim 1000 komentara na ovaj mec Novaka, nesto nije u redu.Prvo da kazem, jeli ovaj Tim iz top 10 , koji je pokidao kralja sljake, a danas uze jedan gem za sat vremena.Dobro je prosao, kako je igrao.Novak je danas pruzio najbolju partij posle osvojenog RG. To znaci da je Novak resio da se ponovo bori za nove trofeje.Nesto sam primetio u Rimu, da je sparingovao sa Masom,.i bio sa Goranom koji mu je dao sigurno dobrih saveta za servis, sto se da primetiti.Danas je servirao na visokom nivou, ritern najbolji u svetu, ktetanje kao Bolt, a vrisak kao zver kad poludi.To je onaj Novak, sto.smo navikli da gledamo.Finale, po obicaju Novak igra na visokom nivou, pa zato bi dobro bilo da se ovaj Zverev osisa pre nego sto izadje na dvoboj Novaku.Ako je vidio kako je prosao Tim, neznam cemu on da.se.nada.Novak ima podrsku od svoje Jelene, brata, taice i mamice, tako da se i neprimeti da nema onih u lozi sto su bili pre nekoliko dana.Ali ja licno mislim da.Novak ceka novog sponzora, stim i dolazi jedan od velikana tenisa, tako da se Novak za sigurno vraca na celo karavana, uskoro.Zapamtite sta sam danas napisao.Napred brate SRBINE. Veliki pozdrav iz AMERIKE.

Da kazem

pre 6 godina

Koliko vidim Novak je jedini igrac u dva uzastopna polufinala masters turnira. On se polako vraca a susjedi ne prestaju da pricaju. Nece jos dugo.

rotator loptice

pre 6 godina

Novak je cudak..pa do juce se vukao ko baba sad ovoga lupa I to gospodari...pokazuje ko je glavni...sta se desava s novakom...neverovatno kakva promena...

Nenad

pre 6 godina

Moram nesto da objasnim poreskim obveznicima u Srbiji. Emigrirao sam u Kanadu pre 10tak godina i prve tri godine sam imao samo drzavljanstvo Srbije. Posto sam ziveo i radio u Kanadi tamo sam i placao porez- znam da bi partisjski sluzbenici u Srbiji voleli i da sam njima placao porez da mogu jos koju kafu da popiju na poslu- ali zao mi je, nije mi padalo na pamet. Ja nisam neki patriota i cim sam mogao uzeo sam drzavljanstvo Kanade- ova zemlja ima jednog igraca Milosa Raonica koga jako postuje i niko ne pominje da mu je prebivaliste takodje u Monte Karlu i da tamo a ne u Kanadi placa porez. Dakle koliko ja znam samo Amerika ima nakaradan zakon da amerikanac gde god da zivi i radi placa porez americi ali zato onda ima ( Amerika) ugovore sa drzavama o sprecavanju duplog oporezivanja. Zbog takvog nakaradnog zakon B Dzonson ( Ministar spoljnih poslova VB) se odrekao Americkog drzavljanstva mada slozicete se vredi mnogo vise od Srpskog.
Moj zakljucak je da Djokovic treba lepo da prihvati drzavljnsvo jedne od desetina zemalja koje mu to nude jer Srbija ga zasluzila nije.

Dragan

pre 6 godina

Sta reci, dva meca u jednom danu.Igra na visokom nivou kao sto smo ga navikli da gledamo.Samo.jedan gem dao Timu da se raduje.Ima li vas jos da kazete nesto za ovaj mec danas.Za sat vremena oduva ovoga Tima.Ne moze da dodje sebi, jer je mislio da ce Novak da igra umoran, naprotiv delovao je svezije nego ikada.Kada cujem onaj Novakov duboki krik, verujem u njegov povratak na stare staze.Da li je ovo gledao Zverev.Ne bi mu sutra bio u kozi.Novak zeli 31 trofej na 1000 MASTERU, upravo u RIMU. Poklon za Novakov 30 todjendan.Neka si nam ziv i zdrav.Stetan ti 30 rodjendan od tvoga vernog navijaca iz ARIZONE. Veliki pozdrav za sve Noletove vjerne navijace, a za one sto ga nevole i vredjaju neka gledaju neki drugi sport, a ja cu tenis i dalje.

Wlada

pre 6 godina

Ovakav Novak je dominirao 6 godina i nabijao kmplekse botovima, da se bar na kratko podsetimo pravog Novaka, nadam se doktore da si se konacno vratio!

Дератизатор

pre 6 godina

Нооооооолеееееее браааааатеееее!!!!! А ви србомрсци једите се од муке!!!!

Posmatrač

pre 6 godina

1.
@ Mikii
Jeste jasno - ali stvarno , stvarno normalnima !
Opušteno , nema razloga da se nokti grickaju zbog šljake ( i to u Rimu ) , hajde zbog RG i Pariza , ali ....
2.
ZAPAMTITE : " Nije bitno ko je protivnik ( i na kojoj podlozi se igra ) , ako je Nole u formi " !
To znači (na svim svetskim jezicima ) : SVE ZAVISI OD NOLETA !

Beobrad

pre 6 godina

Mislim da nije prerano reci - Novak se vratio!
Izuzetno odigran mec, narocito ritern koji je funkcionisao i protiv del Potra
Ekstremno je vazno zbog samopouzdanja i Rolan Garosa da Novak sutra osvoji Rim i u takvom raspolozenju ode u Pariz!
Dobrodosao Nole nazad!

Pepe Imaz

pre 6 godina

A prošle godine u ovo vreme se brojali krumpirići.

„Pitao je učenik učitelja:
Tako si mudar, uvek dobro raspoložen, nikada se ne ljutiš… Pomozi mi da i ja postanem takav.
Učitelj je pristao i zamolio učenika da donese krompir i jednu providnu kesu.
… Kada se na nekoga naljutiš i sakriješ svoju uvredjenost – reče učitelj – uzmi jedan krompir pa sa jedne njegove strane napiši svoje ime, a sa druge ime čoveka sa kojim si se posvadjao, a onda stavi krompir u kesu.
I to je sve? – upita učenik iznenadjeno.
Ne, – odgovori učitelj – potrebno je da uvek sa sobom nosiš tu kesu, i svaki put kada se se osetiš uvredjeno da u nju staviš krompir.
Učenik je pristao. Prošlo je neko vreme. Kesa se punila krompirima i postala poprilično teška. Bilo je vrlo nezgodno stalno je nositi sa sobom. Uz to krompiri koji su prvi stavljeni u kesu počeli su da se kvare. Neki su proklijali, a neki istrulili i širili neprijatan miris. Učenik je došao kod učitelja i rekao:
Nemoguće je ovo nositi sa sobom. Prvo, kesa je suviše teška, a drugo, krompir se pokvario. Predloži nešto drugo.
Ali učitelj je odgovorio:
To isto dešava se i u tvojoj duši. Kada se na nekoga naljutiš, uvrediš, u tvojoj duši se stvara težak kamen iako ti to odmah ne primećuješ. Zatim kamen postaje sve veći. Postupci se pretvaraju u navike, navike u karakter, koji rađa poroke koji zaudaraju. I na taj tovar lako bi zaboravili da nije suviše težak da ga stalno nosimo sa sobom. Dao sam ti mogućnost da posmatraš ceo taj proces sa strane. Svaki put kada odlučiš da se uvrediš ili da nekome naneseš uvredu razmisli da li ti je taj kamen potreban.”

Amerikanac

pre 6 godina

Samo Vavrinka može da probuši Noleta na šljaci i da ga otera nazad. I Thiem je siledžija kao i Vavrinka ali ne dovoljno veliki da uspe isto. Ako Nole ne kiksne, biće kratak meč.

Bojan Živković

pre 6 godina

Budimo srećni što imamo prilike da gledamo zlatnu eru tenisa i tri teniska diva - Rodžer, Nole i Rafa. Ovi što će ostati posle njih su smešni. Kad pogledate procenat velikih turnira koja su ova tri genijalca osvojili u poslednjih deset i više godina videćete da je to prosto neverovatno. Ako na Timu, Raoniću, Nišikoriju, Soku ostaje tenis onda će to biti takav pad kvaliteta da će se muški tenis srozati ispod ženskog koji je odavno jadan. Ne mogu da shvatim da se u celom svetu već dugo godina ne pojavi bar jedan teniser koji je iole približno dobar kao ova trojica u tim godinama. Federer još malo ulazi u 37., Rafa u 32. a Nole je već ušao u 31. godinu a deru ove klince gotovo 100%. Svaka čast kraljevi.

Srba

pre 6 godina

Čitam malo šta kažu pojedini poznavaoci tenisa i uvek se slatko nasmejem ljuskoj gluposti.Kaže jedan ovde lako je njemu da pobedi Tima kad je ovaj sve ispromašivao.A zašto je promašivao čovek koji je juče dobio Rafu?Pa zato rođaci što mu Nole nije dao da diše, svega dva puta se namestio na udarac za sat vremena.Jednostavno nije mu dao vreme ni mogućnost da pokuša da odigra to što zna.Ubijao ga je dikitiranjem tempa sa osnovne linije dubokim i jakim udarcima,dobrim uglovima, promenom ritma.Isto to je uradio Agutu i Delpu.Da ne govorim o ostatku stručnjaka koji znaju šta ko treba da jede, ko s kim treba da se druži i gomili sličnih nebuloza.Jedno je sigurno Nole je poslao poruku jasnu svima.

m

pre 6 godina

@Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :)

Kaze Head 2 Head:
Djokovic 23:22 Federer
Djokovic 26:24 Nadal

Kapiram da hoces da trolujes ljude, ali smisli nesto bolje.

duduk

pre 6 godina

Pratite kobajagi tenis a nemate pojma.
Čim sam video tamnu majcu i večernji termin znao sam šta sledi.
I nije sutra nikakva odbrana titule. Prošle godine je Marej uzeo titulu protiv Novaka.

ferdinand

pre 6 godina

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!! 
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30) 

A gde zivi vas Galijani?
(laza, 20. maj 2017 21:42)

Galijani živi u Toponici. Pustili mu net jer je bio ok cele nedelje.

anica

pre 6 godina

Ajde sine Time kuci, ima da jos glockas, klasa je ovo. Kako ga opegla u ovom setu samo da nastavi.
Novace srce mi puno kad te ovako vidim, otac majka tu, stisnuta pesnica, pogled, skakuces, pun zivota. Bogu Hvala da se vracas.

Raymond

pre 6 godina

Bolje da je Thiem ovako lose igrao protiv Nadala juce,u tom slucaju bi Don Rafa isao u finale a ne Noleaux.A komentator sve velica Noloa i ponavlja 66 puta kako igra mocno,kako se vraca (odakle?),a ovaj Austrijanac sve loptice salje u aut,ne moze prvi servis da pogodi,drop sop udarce salje u mrezicu...Kako li je onda igrao protiv Nadala sinoc kad ga oduvao sa 6:2 i 6:3?Odoh bas da nadjem snimak tog meca i da odgledam.
Nije toliko Nolo dobro igrao koliko je Thiem bio los.Nije njegov dan.
(Car Uros Prejaki, 20. maj 2017 21:24)

Pa nema ti pomoci covece, ti mislis da je Djokovic pobedio Tima jer je Tim bio los, nije bio njegov dan. Ja bih rekao da je Djokovic Tima naterao da bude los, da ne zna gde se nalazi. Ali, dzaba je ljudima, koji su slepi kod ociju nesto objasnjavati.

DukiNS

pre 6 godina

Bilo bi odlicno kada bi Novak osvojio Rim , pritom dobivsi, po meni, dva igraca koji ce naslediti njega, Feda, Nadala i Mareja. Veliki zamajac bi dobio i za RG. Kako god bilo, bitno je da se vidi napredak u odnosu na pre par meseci.

Joana

pre 6 godina

Vratio se Nole. Sve nas je podigao na noge. 500 komentara. Sad svi veruju u njega. Samo da nastavi ovako. Sutra da uzme 31. Master i tu je samopouzdanje. Bice jio radosti. Napred Nole.

Vik

pre 6 godina

Želim da kažem samo jedno: Tim je fantastičan igrač, poprilično je uništio izuzetnog Nadala. E, sada, fali mi pridev za Novaka koji je uništio fantastičnog Tima...

Srdjan

pre 6 godina

Ovo je pravi Novak. Nadam se da je kriza prosla i da ide na RG po novu titulu. Bice jako tesko ali ako osvoji RG on ce postati prvi teniser koji je osvojio sva 4 GS bar dva puta. :) Srecno Nole!

Dzi Dovla

pre 6 godina

Svo ovo vreme dok je gubio cutao sam, citao komentare i trpeo! Sad je red i ja da kazem nesto KIDAJJJJJJJJ, LOMI, TRPAJJJJJ BREEE !!!! Ne znam koliko plitak mozak trebas imati da uopste pomislis da pljujes po Novaku, alo on je skoro 5g. igrao na vrhunskom nivou, ali na vrhunskom i to pored zene i pored deteta o kom treba da brine svaki dan, morao je doci period kad ce da padne forma ali ja se nadam da je onaj juce odnosno ovaj danas mec znak da polako ali sigurno podize formu. Zapamtite, citajte, edukujte se ZIVOT JE PUN USPONA I PADOVA, ne moz samo uspon. Pozdrav

anica

pre 6 godina

Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :)
(?, 20. maj 2017 21:38)
Ahahhahahahhahaha, kmeci! Ovo veceras je bio vrhunac strasti...sve je gorelo!

Totti

pre 6 godina

? Pa gde ste gospodine? Uplašio sam se za Vas. Koga ste danas mrzeli, sem Novaka, normalno. Mora da Vam je bilo teško danas. Vi i dalje sami, bezvoljni, utučeni a ovaj naš bez milosti, prvo za Delpa pa zatim za Timicu. Znam, Delpa je žuljala leva patika i ne radi mu vibracija na telefonu pa je bio samo bleda senka. A mali Timica, siroma, ostao bez snage. Nije svejedno u njegovim poznim godinama igrati dan za danom, pa još danas moraš da osvojiš jedan gem. Stvarno mi je žao, jedan težak dan za Vas danas. Ali budite optimista. Sutra je novi dan. Doduše jedna preporuka. Sutra nemojte gledati tenis. Veliki pozdrav. ???

Goxy

pre 6 godina

@Ovakvog Noleta ni najbolji Federer i najbolji Nadal ne bi mogli da dobiju to treba svima da je jasno. 
(Dominacija, 20. maj 2017 21:13) 

Hahahahahahahah, you tube u sake i premotaj na 2008. recimo :))
(Mikii, 20. maj 2017 21:19)

Čekaj zar ti nisi onaj "naučnik" iz Čačka što čita knjige?!?!
Drago mi je da pratiš Novaka ali podsetiću te da je Novak 2008. bio daleko od najboljeg Novaka iz 2011.
Prema tome probaj da ne crkneš od muke kad god Novak pobedi.

sweswe

pre 6 godina

Ovo moram da napisem, nije mnogo o vecerasnjem mecu, ali....
Face u Timovom box-u za nagradu (a mama dan ranije izgledala
kao malo sunce), ali niko na svetu ne zna da nabije onu najtuzniju
facu na svetu Rodu Laveru kao sto to Novak zna da uradi. Ih kako
je australijski dedica bio tuzan i deprimiran.
Jedno pitanje:
Da li su se poceli javljati ovi "intelektualci" u vezi poreza, dopinga,
radovanja, ironije i sl?
Pozdrav svim ljudima dobrih namera.

JPR24

pre 6 godina

tek dobio drugi gem a viče i urla kao da je osvojio OS zato ga niko ne voli. arogantan
(Sandžak, 20. maj 2017 20:19)

Za razliku od Sandžaka, Noleta znaju svi... Za ostalo, moŽe mu se.

anica

pre 6 godina

Kako se neke stvari poklapaju lepo, dok Goat uziva na svadbi, Nole ovoga "ubio u pojam", a Goatu Rim nije neophodan, kao i pobeda protiv Nadala na RG. Niko ne moze da nadigra protivnika kao Nole, koji je ono trans, koja meljaza. Definitivno uz Nadala Nole ima igru za sljaku, i definitivno je odmah iza Rafe na sljaci...koji je to uspeh covece. Ako ovako bude igrao, sa ovim zarom, jer mu kao sto govorim godinu dana tenis nije problem vec glava, ima Novak velike sanse da odbrani titulu na RG, ako bude malo zreb ok, sa Rafom ume...probio je tu barijeru, ko jos da ga ugrozi u Parizu.
Novaka postujem i volim, i zao mi je da ga gledam da propada, a znam koji je kalibar i koji sportista, ovo veceras je za mene prijatno iznenadjenje.:) Mnogo sam srecna. Zadnji masters osvojen Toronto prosle godine.
Zelim mu da sutrasnji dan bude prekretnica kao Dejvis kup 2010. Novak ako se opet zainati, tesko svima...zavisi od njega.

4 za redom

pre 6 godina

Ljudi de polako, terminator se vratio ali turnir nije još završen. Treba da se igra u kontinuitetu pa onda uživati u rezultatima. Ohrabruje da je od Madrida forma na uzlaznoj putanji, danas je vrhunac vidjećemo kakvo vrijeme nas sutra čeka. Ovo pišem jer glavni problem i jeste kad Nole počisti teren kao danas svi u nebesa ga uzdižu, kad gubi kroz blato ga vuku. Zato se ne treba čuditi čemu guru, meditacija i ostale promjene kod Novaka u zadnjih pola godine, čovjek na žalost posjeduje naš mentalitet, nikad nemamo svoj stav, stalno se prilagođavamo a usta nam puna zavisti. Ako uspije iz toga da se isčupa, još ima vremena i biće najbolji u istoriji ovog sporta, ako ne za nas je sasvim dovoljno postigao i treba da budemo ponosni. Srećno sutra Sokole za 31 masters, a onda napad na RG.

zz

pre 6 godina

Svaka čast Noletu, al ja sam 100 EUR stavio na Thiema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sa_BiH, 20. maj 2017 20:04) # Link komentara

Svaka cast Thiemu, al ti izgubi pare...

Milan1989

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. maj 2017 20:11)

Bolje da ti ne kazem sta si dobio.

mare

pre 6 godina

6-1, 6-0

Treba staviti prst na celo, pa se zapitati sta se to dogadja sa Djokovicem kad mu je dao ovaj jedan gem. Porodicni problemi? Promena trenera? Ishrana? Nesto cetvrto...?

Vamos-tamos

pre 6 godina

U ovom mecu je Rafa najbolje prosao.
Niko srecniji od njega veceras,sto se nije nasao sa druge strane mreze.
Nikako ne bi voleo da ga zadesi ovakva sudbina pre RG!

Grk Zorba

pre 6 godina

Rešio čovek da opet sakupi porodicu i oseća da je on taj magnet...usput..uopšte nije važno hoće li sutra pobediti...važan je STAV koji se vratio...

istinoljubljivi Fox Mulder

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete ali Novak je izmislio tenis barem sto se Srbije tice Ranije nisu postojale o tenisu ni rubrike ni navijaci ili antianvijaci. Ocigledno je da se kralj vraca na tron malo po malo!

Vlada djordjevic

pre 6 godina

Ah sto je loš ovaj Djokovic, vegan pa trener guru pa brat mu nije za trenera, pa treba da vrati Bekera i još mnogo. NADAM SE DA CE KRITICARI I STRUČNJACI KONAČNO NESTATI SA OVE PLATFORME. Ajmo Nole i placaj porez gde oćeš jedna od retkih zvezda sto sija u Srbiji stalno!!!

маркеђани

pre 6 godina

Ајмо Ноле да оног најгорег броја 1 скинеш са незаслуженог трона и вратиш се на трон који ти припада!

Mucak - Bazel

pre 6 godina

Nemogu da vjerujem sta covjek radi , pa do juce nije mogao da pogodi nista a u Rimu zdere ovu djecicu , svaka cast , a i u boksu se obukli normalno (Marko) .

sweswe

pre 6 godina

Izgleda ce Tim da ga razvali, sto bi rekli oni "NOLO" intelektualci,
Izvinjavam se sto sam izdvojio par sekundi za one nebitne .
Ovo kako Novak je dosta blizu onome sto je igrao prosle godine, ako
nastavi ovako mnogi ce se ceskati po glavi...
Kada se ovde pocne pisati o porezu, ironicnim osmesima i sl., to je najbolji
znak da Novak igra dobro. Osete to "intelektualci" pa zakmece...

Archie

pre 6 godina

Bravo, imam utisak da je istekla tiha suspenzija koja je trajala godinu dana. Ne znam kako drugačije da objasnim izduvani balon od prošle nedelje sa zveri koja je puštena sa lanca. Idemo!

Ikan

pre 6 godina

Dečko koji se potpisuje sa znakom pitanja(?) ...Koje to Nolo ja takvog nepoznajem, ja znam za Novaka Đokovića.Ali decko očigledno ima problem sa frustracijom koja se zove Novak!

ZORICA - CANADA

pre 6 godina

....gledajuci danas furioznog, briljantnog Novaka danas, dodje mi na pamet predmet LOGIKA iz gimnazijalskih dana, ono kad na osnovu 2 premise, dodjete do zakljucka. Dakle:
Thiem je bolji od Rafe,
Nole je bolji od Thiema,
--------------------------------
Zakljucak:
Nole je BOLJI od Rafe !!!!

Pred RG nije lose, ni malo, ni malo......
IDEMOOOOOOOO MAJSTORE !!!!!!

zex

pre 6 godina

Sta god da bude u ovom mecu a i sutra u finalu. Sto puta sam rekao Novak nije zaboravio da igra to je nemoguce,takav sampion nemoze preko noci da nestane ako je imao neke probleme to njegova stvar, vidi se veliki napredak samo je bitan kontunuitet i bice sve dobro.Tim je dobio Nadala a Novak nije Nadal vec je mnogo bolji bez obzira na onaj poraz.Ovako raspolozenog novaka nemoze niko pobediti ali samo neka nastavi ovako ima nade da se vrati na stazu uspeha.

Патас

pre 6 godina

Драго ми је што је Новак поправио игру. Ово му је најбољи меч у задњих годину дана. Добро за његово самопоуздање. Надам се да ће сада бити мање коментара који немају везе са тенисом и који се баве његовим приватним животом на непримјерен начин. До побједе сутра!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Nego, jel delio srca na kraju? Nisam odgledao kraj jbg...
(Pantelija, 20. maj 2017 21:25)

Steta. Tebi poslao najveci herc, cak se i izbusao u grudi.

Nilado

pre 6 godina

Kakva je ovo demonstracija moci bila, steta sto Rafa nije bio sa druge strane jer ne bi ni on bolje veceras prosao sa ovakvom superiornom Noletovom igrom.
A za anti-Nole botove, poruka je vise nego jasna: Misevi, vracajte se u svoje rupe!

vratolomija

pre 6 godina

Najveća misterija belog sporta, Novak Đoković! Koja dominacija, pa neverovatan sunovrat u formi, i na kraju će opet da dominira. Mora da proradi srpski inat.

anica

pre 6 godina

Mora da padne torta sutra za dobrodoslicu. Reforma:-)
Znala sam da ce napredovati jer su vezani turniri na sljaci...finale samo po se bi je uspeh, a tek titula ako bude wohooo.
Bice zanimljiv Roland Garos svakako. Sta ti je mozak I volja...sve ide iz glave, kao kad padnes ispita dva tri pa treba da ubesis sebe da je I treci sansa da polozis.

s

pre 6 godina

Napred Pepe, bravo za Jecu , bravo za ishranu. Kao sto sam i mislio nijedno od ovih nije bio razlog njegove lose igre. Jednostavno je stalo . Ocekujem od veceg broja Srba da hvale Pepea i Novakovu ishranu

Vera

pre 6 godina

Ja još uvijek ne vjerujem šta sam odgledala večeras, kakva predstava našeg šampiona,maestralno!!!Pa taj isti momak je jučer pregazio kralja šljaka, hallo, a večeras se nije mogao sastaviti, bilo mi ga je pomalo žao čak.Ljudi, Nole se vratio, definitivno se vratio onaj sjaj u očima i stisnuta šaka pobjednika.Idemo, majstore....finale Rima pa polako u Pariz!Volimo te!!!!

Zoka

pre 6 godina

Jedno zapažanje. Federer je izgubio od Noleta kad je naš as imao 19 godina. Kasnije su bili problemi vezano za alergiju koji su otkriveni tek u Noletovoj 24. godini. Dali bi Federer mleo Noleta da je sve to otkriveno na vreme, i koliko bi se ostali naigrali tenisa. Realno, za sad nema klinca za veće domene bez obzira na sutrašnji ishod.

pusica

pre 6 godina

@leciseb 
Finale Sinsinatija, nisam siguran koje godine ali je Novak imao vise godina od Tima danas, sto taj poraz cini uistinu sramotnim.
(Mikii, 20. maj 2017 22:56)

Slabo pamćenje imaš. Dobiti meč u tajbrejku nikad nije i ne može biti čićšenje. Ali kako to objasniti diplomcu niže muzičke škole? Nije tenis za svakoga. Idi prati song konteste, idole, ples sa zvezdama i te zabavno-muzičke priredbe. Tenis i sport ostavi za ljude koji se razumeju.

lucho

pre 6 godina

Ovo sve podseca na starog Novaka sjajno kretanje,borba za svaki poen i izraz lica kao da ce nekog da ujede i jos Mohamed Layani u stolici...

vidim sve

pre 6 godina

Лако је пасти, а много, много теже устати! Чини се да се Новак полако диже, насловна фотографија најбоље показује.

gunjaa3

pre 6 godina

Kakva demonstracija sile i pokazatelj svima šta ih čeka na RG-u. Ovo je Đokovićev najbolji meč u poslednje vreme. Prelepo! Srbija može sada spokojno da spava

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Uvek me zabave komentari kad je vest o Noletu, ima vrlo zanimljivih i mastovitih, nego nesto Jumko 'posustaje' u poslednje vreme, pozdrav svima i svako dobro...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cvarci i kavurma, 20. maj 2017 20:28)

Zašto posustaje? Bio na rekreativnoj nastavi na Srebrnom jezeru, pa mu učiteljica uzela telefon.

Ivan

pre 6 godina

@mikii

Rekoh li ti ja onomad pre neki dan da će tvoje suze koje ćeš ovde liti biti uskoro veće od svih tvojih "diploma" sa kojim si nam se toliko siroma pohvalio??? Moj ti je savet: uzmi par dana slobodno (slobodno od posla trolovanja 24/7 na ovom portalu mislim naravno), pa kad se malo odmoriš javi mi se ovde da ti nađem neki posao u mom kraju, ima nekih amaterskih muzičara ovde znaš, sviraju tu na raznim žurkama pa im treba nosač instrumenata, a ti sa nižom muzičkom školom (sam si nam se doslovce pohvalio da imaš nižu muzičku) bi im bio IDEALAN za taj posao! I još nešto, veoma DOBRO plaćaju, nećeš se pokajati! Pusti tenis, vidiš da ako ovako nastaviš da će te neminovno oterati u Toponicu tvoja suluda mržnja protiv Novaka koji je večeras opet BRILJIRAO i naneo ti velike probleme! :-)

samo smo razocarani

pre 6 godina

Plavi Osterajher ce pokazati ko je potomak habzburgovaca,a ko guslar!!!
(tulipan, 20. maj 2017 19:38) mozak ti je savrsena podloga za uzgoj nika

bradina

pre 6 godina

Sudeci po Novaku,kojeg su mnogi rano otpisali,salje poruku junosama :"Morace te jos malo sljake da se nagutate da bi mi se priblizili!" Kralj se vratio!!!!!!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Auuuuu, pregazi ga ko plitak potok i to bez trenera. Nije posteno. Utanjili nesto komentari iz susjedstva. Prati se nogomet, tu je posteno.

Pantelija

pre 6 godina

Ja sam još pre više od mesec dana napisao da razlog Đokovićevih loših partija nije ni veganstvo, ni Pepe Imaz, ni mršavost, nego porodični problem, a to znam iz pouzdanog izvora.Partije u Rimu su dokaz za to - i dalje je vegan, i dalje je mršav, i dalje je tu Imaz, a igra mnogo bolje. Dokaz da je rešio te probleme, i povratio fokus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (THE FINAL CUT, 20. maj 2017 20:17) # Link komentara

Slazem se sa tobom. Odavno nisam video njegove roditelje na terenu. Od kad su se pojavili kreneo je da dere. Samo da tako nastavi. Vidi mu se vatra u ocima.

veliki strumf

pre 6 godina

Konacno stari Novak! Jeste da je u 1. setu Tim svasta promasio, ali u dugim razmenama Nole je bio nepogresiv, drzao visok intenzitet igre, a imao je i sjajne poene, vinere. Uz to, od negde se vratio i servis. Nadamo se da je ovo dobar znak pred RG - Nole bi (ako se ne varam) mogao da postane prvi teniser koji je osvojio svaki GS bar po 2 puta! Naravno, jos je prerano govoriti o tome...

Ћезо рца

pre 6 godina

Не знам ко га је оволико наљуто. Као да му је неко тек сада дао да прочита коментаре разних Јунка, Последњих могиганаца, Миниија, Достењевских, ??? и сличних. Брутално и без милости, млади и перспективни Аустријанац је осетио сву снагу најбољег тенисера које је човечанство видело. Напред Новаче. Увек смо уз тебе. Воле те твоји Срби.

radica

pre 6 godina

A ekipa Nolemrzitelja u sastavu Mikii, Patrik, Jumko, Novica, Poslednji Mohikanac, ?, DekiNBg...na aparatima u Urgentnom centru. Naš Novak, naš ponos, ih je svojom igrom načisto dotukao.

BigZ

pre 6 godina

Drago mi je sto je Novak pobedio, bar ne moramo trenutno da ga savetujemo sta da jede i koga da otpusta iz tima. Mnogo je naporna srpska ljubav.

idemo sutra do 31

pre 6 godina

Nolebje počeo protiv Aguta bolje da reternira,nastavio još bolje protiv Delpa i Tima a kad tako vraća servis niko mu ništa nemože.Samo kad je fokusiran 100%.

anica

pre 6 godina

Ne znam, bas zbog ove agresije u reketu ne volim njegov tenis, iako je bez sumnje buduci pretendent za velika dela...to je tenis koji nosi rizik. Koliko mora da budes precizan da bi pobedjivao u nizu sa takvim stilom. A Nas Novak ljudi, proigrao:-):-)

D

pre 6 godina

Forma je prolazna, klasa je večna. Da li ovo oni hejteri sada ovoliko dižu Novaka, koji su ga do juče pljuvali, i pisali sve i svašta, ili mi se samo to čini?

goran

pre 6 godina

Dali je ovaj mec znak da se Novak konacno vraca u onu formu koja ga je krasila prethodnih nekoliko godina? iskreno ne secam se vise kada je Novak zadnji put ovako brutalno odigrao da ne da bukvalno protivniku ni gram sanse da se vrati u mec...Danas je kod Novaka sve funkcionisalo besprekorno pocev od riterna koji je godinama bio njegov zastitni znak, pa potom preko njegove cuvene vamos-tamos igre koju tako dugo nismo gledali , i na kraju kada je i bilo nekih malih naznaka u pukotini njegove savrsene igre i kada je protivnik i dobio kakvu takvu sansu da se vrati u mec ,tada bi proradio i servis u kljucnim momentima meca sto je isto tako jedna od stvari koje odavno nismo videli u Novakovom repertoaru...sta reci jos nakon ovakve partije , mislim da ni jadni Tim nije svestan sta ga je snaslo , on se nakon prvih nekoliko gemova totalno pogubio jer nije imao uopste predstavu sta da odigra jer mu je Novak slao takve duboke i ostre loptice za koje on jednostavno nije imao resenje i onda bi po pravilu u zelji da nesto promeni poceo da igra nerezonski i da forsira viner po svaku cenu , mozda se Tim i malo istrosio posle onakve pobede nad Nadalom ali isto tako stoji i cinjenica da mu Novakov stil igre nikako ne lezi ,jer videlo se od pocetka meca da Tim pokusava kao i protiv Nadala da preuzme kontrolu sa osnovne linije ali Novak (kada je formi kao danas) za razliku od Nadala ima mnogo bolju igru u polju i jos kada mu proradi ubitacan bekend nema tog igraca koji moze da mu parira !

Beobrad

pre 6 godina

Samo napred Nole, uz pojacan trening i posvecenost, bices ponovo najbolji na svetu!
Ima nas koji nijednog trenutka nismo prestali da te podrzavamo, i tako cu se slatko smejati svima ovde koji su te se odrekli, a hvalice te kad se vratis kao niko pre!
Jadno, ali vec vidjeno mnogo puta!
Evo, stigao je vec taj trenutak!
Pa sram da vas bude dvolicni ljudi kratkog pamcenja i slicne pameti!

serbianlion1

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)
-------------------------------------------------------------
Iz "keca" -> u korpu .... :-) :-)

kakav lik ljudi moji

pre 6 godina

@Mikii dušo, a da pokušaš jedno nedelju dana da potpuno batališ čitanje i pisanje komentara! Šta ti to treba? Toliko nerviranja.
Možda otkriješ da život i nije tako sumoran?

Jovan

pre 6 godina

Ovo sto sad gledam su tri najbolja gema koja je Djokovic odigrao u poslednjih 12 meseci. Svakako dokazuje kako moze da igra, da je klasa i da nema slucajno tolike titule u vitrini. Ipak forma je nesto drugo i treba drzati ovakav tempo iz meca u mec iz nedelje u nedelju. Nastavi Novace da radis, dizes formu i budes disciplinovan kao nekad. Izdrzi jos 2-3 godine i upisi se u istoriju kao najveci.

дрмр

pre 6 godina

ТЕРМИНАТОР уништио доминатора!!!Какав меч, показна вежба, као на РГ пг у 1/2 финалу!Фокус, сервис, нестварно кретање, прецизност, агресивност, мало грешака, све је ту.Па не може иста тактика као против Надала, никако.БРАВОООО МАЕСТРО!!!

NikolaKG80

pre 6 godina

Novače, nedostajao si! Navikao sam da ispada posle par mečeva, otpisao ga, s pravom, jer je sam sebe otpisao. Izgleda ga je poraz od Nadala otreznio i čim se vratila želja i glad, vratila se i igra i uživanje je gledati ga, ponovo

MILORAD

pre 6 godina

Tooooo Noleeeeeee!
Tako mi je drago zbog njega!

A oni što mu samo savetuju sarmu i ćevapčiće, neka prorovaju malo po svom brlogu, možda nađu neku sarmicu za večeru, taman dok Nole završi sa Timom.
Pustite dečka na miru. Svako ima svoj život, neka se pozabavi njime.

Napred Nole!!!!!!!!

NOLE!!!

pre 6 godina

Posle Congine izjave da mu je Djokovic unistio karijeru,msm da ce Thiem vcrs izjaviti da je njemu poceo unistavati :D Brutalno je bilo!!!Sutra ce iskustvo pobediti :)

Dosta vise

pre 6 godina

@(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Ajde sto si napisao gomilu gluposti, već što si u toj svojoj gluposti licemeran. Gde si bio od sredine prosle godine da napises kako Djokovic ispada sa svakog turnira jer su sponzori odredili Mareja da bude prvi? Gde si tad bio? Pa neces to nikad napisati zato sto znas da su gluposti. Ali vazno je da se nadje nesto da se omalovaži Novakov uspeh.

Zagor

pre 6 godina

Ljudi,meni je najvise zao bilo,Timov boks,pa oni su tako utihnuli,ni sami nisu mogli da veruju,sta ih je snaslo..E OVO SE ZOVE ATOMSKI TENIS,BRAVO NOLE...

momo dobri

pre 6 godina

Ova godina moze da bude,tj. obecava da bude veliki come back starih vukova.Federer dominirao prvs tri,Nadal sljaka,a Novak deluje da je kliknuo u beast mode.Daj Boze da gledam finala ove godine izmedju njih jer tek slede okrsaji.Zasto?ZATO STO su sva trojica uvidela da nisu za staro gvozdje i da mogu da pucaju jos uvek i igraju najjace meceve.A od mladjih Tim i Zverev ali jos nisu dostigli nivo vukova ;)

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Komentator na hrvatskom sport klubu 1 toliko vec nekoliko utakmica navija za Novakove protivnike da je to sramota. Znam dosta hrvata koji vole i navijaju za Novaka ali ono sto se od njega cuje je stvarno zalosno. I pitanje gdje je jumko, samozvani kralj beljo i ostala kompanija.

Broj jedan

pre 6 godina

Ahahahaha...kako se zabavljam čitajuči komentare.Znaju svi koji su gledali meč,videlu su obrise Noleta od pre godinu dana...to je ta igra,pokreti,želja,koncentracija...ako je našao "žicu" biće opasan u nastavku godine.DRHTITE!!!

Pantelija

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. maj 2017 20:11) # Link komentara

DobiVas ne brini...

buu

pre 6 godina

Ovaj mec ce dati pravu sliku gde se nas junak nalazi pred RG. U pobedi i porazu: Idemoo Nole !!!
(numero uno, 20. maj 2017 19:43)
Nalazice se zlatnim slovima ispisan na RG 2017.
Ajmo NOLEEEEEEE

JPR24

pre 6 godina

Sad mozemo ocekivati objasnjenja u kolentarima o prasicima, raznim janjcima i ostalim rostiljima :)

Deri Nole !! Odavno nismo gledali ovo. Polako se vraca.

manuginobili

pre 6 godina

Pa Nole se igra sa ATP tourom u stilu-imali ste godinu dana da nesto uradite,ali vrijeme vam je upravo isteklo,idemo opet sve po starom :)...mnogi veceras nece mirno spavati jer znaju sta ih ceka,nastavak surove dominacije,Thiem je bio prva zrtva,neka se spreme ostali ;)

antiDebil

pre 6 godina

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30)

Zasto to sine ne kazes na kineskom ?
让我们诺瓦克·德乔科维奇,塞尔维亚的骄傲
Jesam li pogodio ? Jesi li poceo da ucis ?

ZORICA - CANADA

pre 6 godina

.....nas Nole danas nacisto poludeo, ali u najpozitivnijem smislu. Furija !!!!
Elem, TORONTO ceka 31. MASTERS !!! IDEMOOOOOOOO....

323

pre 6 godina

Urlik "zveri" i to je to. Znam da je Novak TU na terenu, pogled u ocima, zelja za pobedom. Onda mu NIKO nista ne može, ni Rodzer ni Rafa. Niko. Tim koji je obrisao Rafu je uzeo JEDAN GEM u dva seta. To smo gledali godinama. Kada se setim letargicnog, mrtvog, ne zainteresovanog Novaka, dodje mi muka. I svaka moja kritika nije bila ni jednog trenutka upucena kao omalovažavanje, ponižavanje vec znam da Novak MOZE jos par godina da ovako igra. A gledao sam očajnog Novaka koji je gubio od nekih luzera?? Zasto, to samo on zna. Ovim mečom je jasno rekao, ovde sam, sada opet igram a VI se zamislite i zelim mu da ovako nastavi.

Нишлија

pre 6 godina

И, шта сам јуче написао? Не може сваки дан да се победи Надал, Ноле, Феддрер, Мари. Та боранија може по неки меч да добије против њих, али ретко који. Доказ сте видели. Следећи пут, одраће га Надал.

Zuba

pre 6 godina

Zabraniti guru da ulazi u lozu. Priznacu koliko god sam se ranije nervirao sto sam gledao Srdjana toloko mi je lepse njega da gledam nego Imaza.

monvi

pre 6 godina

Osim pojedinaca koji su svo vrijeme iskreno podrzavali i cekali Novakov povratak koji se ovu sedmicu po malo desava,nemate pravo na bilo kakav komentar ako imate imalo morala u sebi! Na jednom ponovo pluseva kao u prici...patetika,licemjerstvo stanuje u zemlji srbiji !
Nece vam platiti porez :)

Kme

pre 6 godina

Kaze komentator na SK1 "sta to tece Djokovicevim venama, i sta to nije teklo prethodnih meseci?", pa meso
(Kos Veeli, 20. maj 2017 20:46)

Koliko si ti zaludjen ako verujes u to...

dženkins

pre 6 godina

Kad je Nole u pitanju ne razumem što razvlačiti te masterse na nedelju dana kad čovek može sve davzavršibu jednom danu. Mislim da bi trebalo promeniti pravila. Svi turniri,mastersi i slemovi u mesec dana pa da nas Srbin može da odmara ko i svaki Srbin.

Дератизатор

pre 6 godina

Кромпирић Тиму а кромпирић и Нолетовим верним књиговођама, Дулоовим следбеницима-јсд нарикачама. Газиииии Ноооооолеееее

Dankic

pre 6 godina

Fantasticna igra, nista losije nego u najboljim vremenima. Svaka cast, nadam se da ce da nastavi kao sto je igrao juce i danas.
A ovi sto su pametniji i sve bolje znaju, pametnije im je da zacepe malo usta i gledaju svoja posla.
Mislim i na ovog gospodina sto kaze da je bolje da se ne sretne na RG sa Domenicom Tim zato sto nemoze odigrati jos jedan ovakav mec!
Pa gospodine on je igrao i prosle godine na RG protiv Tim-a, taj mec sam gledao live, oderao ga je u 3 seta, momak nije imao sanse, a igra je puno boje nego veceras.

Sejl Brejl

pre 6 godina

Iako samo naravno navio za novaka bas mi je bilo zao thiema posle rukovanja na mrezi..taj izraz lica, realno nije zasluzio ovakav poraz nakon velike pobijede protiv nadala..no sad dosta o thiemu..bombasticna igra naseg noleta!!! Kakvi udarci kakve emocije..idemo dalje kralju..necemo ga sada previse hvaliti da ga ne ureknemo..u svakom slucaju svidja mi se pravac kako se odvajaju stvarii...IDEMOOOOOOO!
sportski pozz

matori

pre 6 godina

6-1, 6-0 !!!!
odličan zalog za budućnost!
treba ubiti budućeg velikog igrača u pojam, da bar još neko vreme ne pomisli da može nešto da napravi vladaru! ( bivšem i budućem vladaru)
ovo je ono što želimo da vidimo, a znamo da to Novak može da nam pruži, ali je bio uzeo godišnji odmor....izgleda da je počeo da radi!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Sve je stvar motivacije kvalitet je nesporan ali motivacija je najvaznija a to je djokovica kostalo u skorije vreme

Dusan

pre 6 godina

Nezgodno kad ne jedes meso dugo pa se preko puta pojavi Becka snicla naduvena...sve voda na usta mu isla, neznam sto ga nisu vezali lancem...:)

kakav flesh

pre 6 godina

@Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!
(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Sinko,

MOOOOLIIIIIM te prevedi!

Nu mem da sfatim nista?! ;-(

Obuci ce ga Francuska kompanija, to si verovatno "slucajno" pogresio jer si obavesteniji od KGB-a, CIE i Mosada zajedno, a ova tvoja teorija je kompleksnija od Darvina i Ajnstajna zajedno, pa te ponovo molim da nama neukima objasnis malo detaljnije!

A da, jedino se slazem da Novaku ovi mastersi slabo idu i da je totalno u redu da ga Nadal, a narocito Rodja, ponekad puste!

Dragan

pre 6 godina

Gdje su oni srbomrzci sada.Jeste li zivi ili ste u misjoj rupi.Ovo je Novak a ne onaj bik sto ga je ovaj rasturio.Drzi mu Novak lekciju tenisa.Mlad je. ima vremena da uci.Idemo brate srbine do finala, pa sutra po 31 trofej 1000.

Dragan Jurić

pre 6 godina

Najgore mi je što je sad ovima sa Sport Kluba iskomplikovao programsku šemu. Završio za manje od sat vremena, pa ovi sad ne znaju čime da popune rupu u programu... ?

Car Dusan

pre 6 godina

BOŽE, KAKVI SMO MI SRBI - SAD ONI ŠTO SU JUČE I SVIH OVIH DANA GOVORILI: VAMOS,TAMOS I ONAMOS SE PRENEMAZU OD SREĆE I HVALE NOVAKA! HAHA

Stanislsv Djordjevic

pre 6 godina

НОЛЕ СЕ ВРАЋА НА СТАРЕ СТАЗЕ , ПОНОВО НАМ ДОНОСИ РАДОСТ , САМО НАСТАВИ ТАКО ЛЕГЕНДО !

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

E što nedođe večeras mukica Rafa umesto ovog malog!Bolje da se ne vraća sa pecanja kada je Nole ovakav.
Ali ok, taman na RG da ga Nole oduči !
HVALA TI BOŽE, VALJDA JE TO TO!
IDEMO NOLE! Samo strpljivo.

Djed Milutin

pre 6 godina

Do RR forma će ići jos vise.Novak je najozbiljniji favorit za RR.Danas i juče?Delovao kao Novak koga znamo.Bilo ko da je bio protivnik tako bi prošao.Nije dozvolio Timu nista vise od toga sto je prikazao.To je sport.Gubis kad ti neutrališe protivnik prednosti.Nadal bi isto prošao.Novak je igrao tenis takmicarski i samopouzdano.Najveci mu je napredak u brzini i ritrnu.
Čitam u komentarima puno laprdanja bez smisla.I kad kritikuješ nekoga,radi to argumentovano a ne demagoskim frazama i praznim pričama.

Darko

pre 6 godina

Povratak kralja, kralj se vratio željan da vrati tron koji mu pripada.Nole opet u beast-mode, ponovo kao i nekad deli besplatno krompire i kifle, sve u svemu može da se kaže da je Tim dobio dobru pitu krompiraču.

coNe

pre 6 godina

zasto pljujete pepea kada je covek spasao marka djokovica psihickih problema. on je tu zbog njega a ne novaka...Marko je bio u velikoj depresiji I zahvaljujuci pepeu se izvukao

nenad rs

pre 6 godina

Nekad je ovaj kutak sajta bio mjesto razmjene mišljenja a sad bogami liči više na vašar.Čak je i Jumko simpa za neke nove likove.Naravno naprijed Nole.

Toto-ko-tunjo-otpozdravljajuci-cmizdravce

pre 6 godina

Hahahaaaa, gde su postovaoci velikog Tima, velike nade, koji ce da otrese otpisanog? A namnozilo se to pre neki dan posle Nadala, tesko je i kopirati one silne nebuloza. I bi SILA! I bi sutnja i poneki jecaj.

Marinko

pre 6 godina

Novace hvala za ovaj plezir. Tako je bilo i prosle godine u 1/2 RG. Dominik je imao priliku da oseti nivo jednog od tri najbolja svih vremena.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Uvek me zabave komentari kad je vest o Noletu, ima vrlo zanimljivih i mastovitih, nego nesto Jumko 'posustaje' u poslednje vreme, pozdrav svima i svako dobro...

Dag Kristi

pre 6 godina

Djokovic ne jede meso,ali izgleda da je i Tim miljenik krompirica.Nisam neki Djokovicev fan,ali mi je mnogo drago sto se koliko-toliko vratio.

my way

pre 6 godina

Чисто да се после толико месеци АТП тура подсетимо какав се врхунски тенис некад играо. Добродошао назад, Новаче, потребнији си овом спорту него икада!

Nebojša

pre 6 godina

Kakav narod.Opet dizanje u zvezde,a ,,sutra'' kad izgubi biće pluvačina.
(Henri Chinasky, 20. maj 2017 21:36)

Slažem se ima mnogo takvih a tek takvi kao ti izgubio pobedio svejedno pljuvačina.

VUK

pre 6 godina

Kako se odmah odrazilo na igru to što je poslušao stručnjake koji ga vole i počeo da jede meso, prestao da šalje srce. Da li Vas je foliranti bar malo sramota?

артиљерац

pre 6 godina

Обрија га Ноле насуво.Сутра ће Зверева да подшиша на нулу.Има Зверев
да буде ко кристална кугла.@ bariloche Извини,а јел на Ролан Гаросу
играју исти ови или неки други тенисери,па Ноле не може до финала.
Цар се наљутио,кида.

D

pre 6 godina

Zao mi je sto Nadal nije prosao. Bilo bi gazenje ali dobro, velika pobeda i povratak kralja sledi na RG. Vidi se u ocima da se Novak vraca. Dobice ga samo neko ko igra kao Vavrinka u finalu RG.

bariloche

pre 6 godina

Ova igra i rezultat realno daju Novaku sanse da ce na terenima u Bulonjskoj sumi sacekati drugu nedelju na RG. Predugo je trajao njegov pad da bi sad moglo da se prica o njegovom eventualnom ulasku u finale RG ili cak odbrani titule na RG.Navijac sam N.DJ. i mora se oprezno u prognozama!

Panatelija

pre 6 godina

Nego, jel delio srca na kraju? Nisam odgledao kraj jbg...
(Pantelija, 20. maj 2017 21:25)

Steta. Tebi poslao najveci herc, cak se i izbusao u grudi.
(Toto-ko-tunjo, 20. maj 2017 23:25) # Link komentara

Najozbiljnije pitam... Ne mogu da nadjem snimak na netu. Zanima me dal je batalio tu glupost vise..

Alex

pre 6 godina

(THE FINAL CUT, 20. maj 2017 20:17

Upravo tako bravo druže. Pepe je tu već 4 godine, a od kada je postao vegan Novak je osvojio kalendarski gren slem. Marko je bio u ozbiljnom problemu i to je naravno uticalo na Novaka - drago mi je da je očigledno izašao iz toga, i da nam se Nole vratio! Živi bili momci!

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Marej je uzivo preko telefona pratio mec, sedi i cirka pivo ispred Big Bena u Londonu i vice 6:1, 6:0, 6:1, 6:0. Rafa igra golf trenutno i saznavsi rezultat sve loptice su mu upale u rupu. A Rodzer je na svadbi, napio se od "srece" kad je cuo rezultat. Jasna poruka rivalima :" Ja sam GAZDA "

Blue Moon 351

pre 6 godina

I odjednom Đoković ponovo jede, nosi krst, ima taj sjaj u očima, Pepe Imaz je Srbin, Amor i Paz slogan pobede i da zver se vratila. Nole legendo!!!!

Nosmoking

pre 6 godina

Izmileli nolobotovi, da jos malo prkose normalnom svetu i trljaju im na nos Nolove "pobede". Do večeras. Imaju jos nekoliko sati. Hajde, udrite nolobotovi! Vreme ističe. (Klašnja, 20. maj 2017 16:19) 5:0!!!!!!!!! BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....Klasnja evo ga veceras samo gde si tiiiiiiii!!!!!!!??

Melenci

pre 6 godina

kako li je Zverevu?Bilo ko da je bio sinoc sa druge strane mreze Nole bi ga razbio.Toliko se nakupilo u Noletu,verovatno je cuo razne ruzne komentare,toliko gladi i zelje za starim sjajem da je ishod bio "razbijanje"Tima.Gledala sam mec bez daha i reci,zaista Nole se vratio jaci,bez trenera,bez saveta iz boksa,sam,sa svojom pametnom glavom i vestim rukama,Bila je i ostace nezaboravna subota vece!

Sabre

pre 6 godina

Negativni, zastrašujuće je koliko nemaš pojma o tenisu a kao ga pratiš. Čovek je danas odigrao jedan od top 20 mečeva karijere i toliko malog uništio da ovaj ZATO nije mogao da se sastavi...da je deo ovoga odigrao protiv Nadala, lik bi sad umirao od infekcije od neizvadjenog trna..

SMILICA

pre 6 godina

NAPRED No1E SOKOLE!
NAPRED NOVAČE JUNAČE!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE I
NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO
TI JE GRANICA.

TI SI NAŠ PONOS I NAŠA DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

POBEĐIVAĆEŠ SVE U NIZU
U RIMU I PARIZU!!!

SVE PRED SOBOM MRVI
OPET ĆEŠ BITI PRVI!!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE NO1E JA!

Sin Bludimir

pre 6 godina

Gde su sad svi ovi sto su vredjali njega, brata njegovog, zenu mu, Pepea lepotana i to sto ne izgleda kao mma borac nego asketa mrsav?
E srbi moji... Zato smo najgadniji narod

milutin

pre 6 godina

Razmontira Nole "velikog Thiema, nadu svjetskog tenisa", kako neki imaju običaj da kažu. Nole dokaza svijetu ko je ko u tenisu.
Mnogo guka kačamaka treba Thiem da pojede da bi sa Novakom igrao tenis. Da je i Rafa bio na drugoj strani, isto bi se proveo. A i njemu će opet Nole zabosti trn u stopalo koga Toni neće moći izvaditi.

only fools and horses

pre 6 godina

Moram nesto da objasnim poreskim obveznicima u Srbiji. Emigrirao sam u Kanadu pre 10tak godina i prve tri godine sam imao samo drzavljanstvo Srbije. Posto sam ziveo i radio u Kanadi tamo sam i placao porez- znam da bi partisjski sluzbenici u Srbiji voleli i da sam njima placao porez da mogu jos koju kafu da popiju na poslu- ali zao mi je, nije mi padalo na pamet. Ja nisam neki patriota i cim sam mogao uzeo sam drzavljanstvo Kanade- ova zemlja ima jednog igraca Milosa Raonica koga jako postuje i niko ne pominje da mu je prebivaliste takodje u Monte Karlu i da tamo a ne u Kanadi placa porez. Dakle koliko ja znam samo Amerika ima nakaradan zakon da amerikanac gde god da zivi i radi placa porez americi ali zato onda ima ( Amerika) ugovore sa drzavama o sprecavanju duplog oporezivanja. Zbog takvog nakaradnog zakon B Dzonson ( Ministar spoljnih poslova VB) se odrekao Americkog drzavljanstva mada slozicete se vredi mnogo vise od Srpskog.
Moj zakljucak je da Djokovic treba lepo da prihvati drzavljnsvo jedne od desetina zemalja koje mu to nude jer Srbija ga zasluzila nije.
(Nenad, 20. maj 2017 22:01)

A da ja vama objasnim nešto. Ne može svako da menja svoje osećaje i ljubav prema porodici, domovini, klubu, ili šta već, zbog golog interesa. Dobro vi možete, postali ste Kanađanin, ne samo po državljanstvu već očigledno i po osećanjima. Sutra ćete postati veliki Američki rodoljub ako vam bude bilo u interesu. Ne osuđujem ja vas, samo kažem da to ne može svako.
A što se poreza tiče, u redu je, živite u Kanadi, ne u Srbiji. I nema potrebe da finansirate nekog ko ispija kafe na poslu. niti nekog ko se (kao što ste se i vi) leči džabe u Srbiji, niti nekog ko se školovao u srbiji da bi sutra otišao u Kanadu i tamo plaćao porez, kako bi mali Kanađani mogli dalje da se školuju.

ivan

pre 6 godina

Gde ste hejteri, ajde sad guknite. nista imaz, ljubav ovo ono nemate za sta da se uhvatite. Savrsena igra Djokovica!! Nista nije dozvolio Timu, to je taj ritamkoji ga je krasio ovih godina. Bravo Nolee vratio si formu!!!

MareNS

pre 6 godina

Federer je od Noleta stariji 6 godina, a osvojio je sada gren slem. 6x4=24 prilike da stigne Rodzerovih 6 viska. Nista jos nije gotovo. Idemo!

laza

pre 6 godina

Sta je hejteri?! Gde ste se sakrili?! Nole, ponos Srbije!!! Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Alex, 20. maj 2017 21:20)
 On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30)

A gde zivi vas Galijani?

gandra šajkaš

pre 6 godina

povredio sam palac na fudbalu pre tri nedelje,sta da radim?.....Salim se...opet dobro izgleda na terenu....samo neka nastavi i vrati ce se brzo

Zagor

pre 6 godina

Sto Mile peva,50 kila mesa bacio si tigru :-):-)..Magija koja se zove Novak,napravi Nole Timu,zeca od sesira..Madjioničar sam ja,ABRAKA DABRA,samo kad hoću da igram,niko mi nista ne moze...

Komsha

pre 6 godina

@Jumko, @Mikii i ostali "narodi" sa kompleksom mladje brace prema Srbima. Shvatite, morate biti bolji da bi se osecali pobednicima. Ne mozete uvek lazirati stvari. Ratovati protiv civilizacije u oba svetska rata, vekovima biti Madjarska i Turska boranija, izmisljati istoriju i neke pobede uz PR zapada a pri tom biti svestan u isto vreme da su Srbi sve to sto vi izmisljate zaista i uspeli. Lecite komplekse mladje brace sopstvenim uspesima a ne mrznjom i zaviscu prema onome ko zaista vredi - nama Srbima i nasim herojima kakav je i Novak Djokovic. Mir sa vama, zavist ce vam nepovratno ostetiti psihu, radite na sebi, ne na mrznji. Idemo Noleeee, zivelo Srpstvo svekoliko!!!

Дератизатор

pre 6 godina

Нема спортске радости Србину док Звездаш не узме рекет у своје руке!!!!!

Kavric

pre 6 godina

Kako ga sad svi volite? Zaboraviste i Pepea i zenu i Maju Volk i sto ne jede meso.... definitivo smo narod koji voli samo dok je neko uspesan! Cim krene da gubi...mrznja bato!

dominiraj

pre 6 godina

Bravo Novače!
Nadam se da je ovo početak nove dominacije. Inače Tim je njegova redovna mušterija od ranije, na veliku žalost raznih jumaka, upitnika, mikiija, dostojevskih i ostalog nesoja koji je priželjkivao debakl Đokovića.

>:D

Buahahahahaha!

Nazad u mišje rupe!

Buahahahahaha!

>:D

Miodrag

pre 6 godina

Ovo je kad novim klinicma u kraju pokazes ko je ko. Dobri su, ok su, ali da se zna ko se pita. Zato je ovako i odigrao. Svidja mi se sto mu u drugom nije prepustio gem. DelPotru bi dao gem, dva sigurno. Tako se postupa sa "ortacima".
Sto se meca tice, Tim prosto nije mogao da ocekuje da ce ista igra kao protiv Nadala da uspe protiv Novaka. Sve ono sto je ispucao forhendom napolje je zato sto nogama nije bio na lopti. Stajao je pola koraka, korak, napred i te lopte nije ni imao na reketu. Probao je da promeni malo, ali povratak od 40:0 u trecem gemu je resilo sve.

Delija ,Chicago

pre 6 godina

Kralj bio I ostao,padovi se desavaju u sportu,nije ni on svemoguc da ga zaobidju,al zato kad gazi ,gazi sve redom..Bravo Nole.

Ujkasem

pre 6 godina

To majstore igraj samo igraj.Molim te pronađi i ti motiv za igru kojeg kažeš da si izgubio.Kako ga imaju rafa i federer nađi ga i ti.Neka ti njih dvojica budu motiv samo napred majstore,mozes jos dosta toga da pruzis

Kol

pre 6 godina

Realno svi psihicki problemi ovog naroda se mogu jasno videti iz komentara upucenih na vesti o Novaku u prethodnih godinu dana od kuknjave zbog poraza i onda orgazmicnih komentara nakon pobeda! Zaista tuzno lepo je danas Jasikevicijus rekao ljudi to je samo igra, nadam se samo da Novak ne cita, mislim da nema ni vremena za to, a i da mu niko iz njegove okoline ne prenosi, jer je preko 90% komentara upucenih na vesti o Novaku za posmatranje!

Andjela

pre 6 godina

@Srba
E srbo (osim srbovanja slabo šta znaš).
Da Tim je pobedio Rafu, ali se to zove pirova pobeda, zašto? Zato što ga je ta pobeda načisto izmorila, toliko da je danas bio boza igrač.
Ali to je razlika između najboljih i tih kao što su Tim. Kad god neki takav igradz izbaci s nekog turnira Rafu, Novaka, Rodzera, VEĆ U SLEDEĆEM KOLU ISPADA. Jer su te pobede PIROVE (mnogo koštaju: potrošiš svu energiju)!

anica

pre 6 godina

(VUK, 20. maj 2017 21:41)
Ne znam sta mi zameras jer je kod tebe uvek sve u siframa, kod mene su karte uvek otvorene. Izvoli na Spasovdan, ugosticu te. I dalje sve mislim naravno, i stojim iza svojih reci. Naravno da treba da otera gurua, da batali ono glupavo srce, i da mu supruga bude podrska, da su mu otac i majka u boksu, pa ce i rezultati doci. Zanima me njegova sreca, da bude kao veceras, ocigledno je da je bilo nekih problema.

Gile

pre 6 godina

Da vam kazem


Sada si na strani Novaka kada je gubio pisao si svasta
Kao u ostalom ogromna vecina ovde.Kada gubi isto toliko komentara kao i kada pobedjuje.Ista lica isti pisci

optimistaoptimista

pre 6 godina

Vrlo rijetko komentarisem,a kad osjetim potrebu to radim. Prije par dana posle poraza od Rafe napisao sam da nas Novak dize formu,da dolazi na svoje i hvala Bogu bio sam u pravu. E sad,svi vi koji ste pljuvali po njemu u proteklom periodu komentarima "gotov je,idi u penziju I sl." SRAM da vas bude. On je nas naj veci sportista,ljudina i Srbenda,i zato il gubio il dobivao treba da ga podrzavamo I bodrimo,jer ko smo mi da jednu takvu velicinu ogovaramo. A sto se tice meca sa ovim Dominikom,sta tu reci,osim kapa dole,cas tenisa za decka koji jos mora da UCI. Finale je danas,sretno Novace,i dobio il me Republika Srpska voli te. Idemooooooooooooooooooo.

bazan

pre 6 godina

@Joc@

Meni je tebe žao!!
(Nenad, 20. maj 2017 21:09)

A sad vam je zao Joce?? :))) A kada je lik pisao teorije zavere o Federerovim i Nadalovim pobedama ove godine, onda su njegova pisanija imala veci deo pluseva. Srba da nema, trebalo bi ih izmisliti :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 20. maj 2017 21

A mozda neko koristi njegov nik da ga ogadi komentatorima.Kakogod i onda sam govorio da njemu nema pomoci kada je govorio da su zavere protiv Djokovica i sada.A nema pomoci ni tebi.

Mikii

pre 6 godina

I evo kakvi su Srbi licemeri:
Federer stariji od Djokovica 6 godina i kad ga je ovako mleo govorili ste za njega da je arogantan, da ga gura Nike, da mu namesta ATP, da ne daju Djokovicu da pobedi zato sto je iz Srbije (?!) itd. Za to vreme Federerovi navijaci samo hvalili svog tenisera sa "bravo maestro, super si" itd.
Djokovic stariji od Tima 6 godina a vasi komentari su "samleo ga, tigar se nahranio mesom (?!), klinci veciti luzeri" itd. sto znaci da ste vi mnogo losiji ljudi od navijaca normalnih tenisera.
P.S. Sta bi tek pisali da je Federer ovako arlaukao kad je drao Djokovica? A sada to ni ne spominjete. Ipak je normalnim ljudima jasno ko je velicina.

želja

pre 6 godina

E nek si začepio usta "stručnjacima" koji se ubiše od pisanja protiv tebe. Kad si bio u krizi i gubio ja sam ostavio komentar ovde da ćeš se vratiti jer si taktičar i misliš unapred na svoju igru, igraćeš još dugo i osvojićeš još dosta titula...

milko

pre 6 godina

Da je danas bilo ko izasao prptiv Novaka i dva Nadala,ne bi mu mogli nista.
Ovo je samo dokaz kakav je Novak vrhunski teniser kada ima motivaciju,jednostavno ne bi ga zaustavio ni valjak.
Takodje mu mnogo vise odgovaraju mecevi u vecernjem terminu.

Nebojša

pre 6 godina

@Wlada 

Kojih 6 godina? Novak nije dominirao 2012. i 2013.
(Srdjan, 20. maj 2017 21:08)

2013 jeste Nadal uzeo najviše titula ali 2012 je Novak bio najuspešniji.

vladek

pre 6 godina

Tim je tragikomican teniser,igrao je puno turnira u poslednje vreme,Rafa ga je pustio da ga pobedi,da bi se bolje spremio za RG,a i uzeo je Madrid pred svojima,sta ce mu i Rim.Protiv malog Zvereva ce vec biti zanimljivo,tu Novak mora da udari jednu vaspitnu,da se malom tresu gace pred svaki naredni mec,jer ako jos i Zverev ne uradi nista,onda zaista ne znam ko ce smeniti veliku trojku za par godina,kada se povuku.Od Novaka na RG ocekujem finale,i to bez ikakve rezerve,jer nema Fedexa,Wawrinka je van forme,ocekujem da ispadne vec u prvom,drugom kolu.Ostali su sve sami kompleksasi,koje Novak moze i levom rukom da dobije...

Mirko

pre 6 godina

Znači kad ovako razbija, niko ne spominje što ne jede meso, što je mršav, što ima guru-a i slične gluposti, a kako se puno puta napisao - dečko nije menjao ishranu evo već 6-7 godina, a posebno nije menjao kilažu.
Dakle, ljudi vi pojma nemate ni o čemu. Pogledajte sebe šta ste postigli sa svojim znanjem, a šta je Novak postigao sa svojim, pa ćete lako ukapirati da veze s mozgom nemate o ovom sportu a posebno ne o životnim navikama i time šta čini uspeh kod ovakvog vrhunskog sportiste.

Ono što pokazujete (svaka čast izuzecima), je samo prikaz vlastite slabosti i toga da vam je "plitka materica" - braćo.
Ovde izuzimam skrivene i neskrivene komšije, oni su posebni pacijenti.
Novak se poštuje i voli i kad mu ne ide, a ne samo kad mu ide. Amin.

poznavalac sporta

pre 6 godina

Pozivam na oprez, ok sjajno je ovo sto se desilo, odigrao je fantastican mec ali ne nakon godinu dana, tj RG-a koji ovde mnogi ljudi pisu a zaboravljaju da je u novembru 2016 na zavrsnom mastersu u Londonu rasturio Nisikorija u polufinalu, bas je bio slican mec ovom (satelitski precizni udarci, znaci sve na "GOD MODE"-u)... i onda u finalu protiv Mareja sve sto je ulazilo dan pre tada nista, i plus britanac koji je bio u neverovatnoj formi... Sada ce prekoputa njega biti sa sigurnoscu mogu da kazem buduci top 5 igrac, i Novak mora da pristupi mecu kao i veceras... Sportski pozdrav!

Dovla

pre 6 godina

More počeo ovaj da igra. Nadam se da će da potraje. Daj Bože. Verovatno mu Steva (ja se u njega uzdam) pokazao kako treba forhend ili je tražio konja pa tata mora da zaradi. U svakom slučaju deluje.

Saša

pre 6 godina

Ijaoo, kakvo brutalno demoliranje protivnikove igre, bilo kakvih pokušaja promene ritma, vrste udaraca, strane... svoj tempo, svoja igra i totalna dominacija od početka pa do kraja - Novak Đoković!!! Svaka čast Novače, idemo dalje majstore!

zvrk89

pre 6 godina

Koje su ovo fore. Do juce je zakucavao u mrezu,sad razvaljuje Tima koji je unistio Nadala. Igrao je jutros pa veceras i razvalio Tima a nije pobedjivao kad je ima 2 dana odmora protiv Gofana i druzine.. Koje su ovo stele ljudi moji.Il je lik namerno igrao na turnirima samo zbog organizatora a inace ga je bolelo uvo sta ce da uradi..

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

❤ anica - U meni je oluja kad tebe nema i što ne mogu da dodjem do tebe da te upoznam da te vidim . Kod nas ovde već prošla oluja. A gdje ti ono živiš jel bi Kragujevac čini mi se ? UDRI SOKOLE !

Hell

pre 6 godina

@ Nole care. Hvala ti sto nase zivote ucinis podnosljivijim.
(Ana, 20. maj 2017 21:47)

A kako to cini? Sta nekome ko nema 'leba da jede moze koristiti bilo cija pobeda u sportu? Novaku svaka cast ali ovakav komentar je suludan. Sport zato i sluzi da se sirotinja zabavlja gledajuci tv da se ne bi bavila sustinskim problemima

cacanin

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11

Гаги, треба ли 50 динџи за кифлу?
(ЂЕНКА ЈЕ НАШ! ПАНТЕЛИЈА ЈЕ У КОМШИЛУКУ!, 20. maj 2017 23:12)

Dobiva.

biće bolje

pre 6 godina

Sad se vidi da nismo narod dostojan ovakvog asa, podržavamo ga samo kad osvaja turnire i posle toliko titula pojedini imaju obraz da ga kritikuju i ismevaju. Noleta treba podržati kada mu je najteže, mogu zamisliti kako mu je bilo zadnjih godinu dana kada sve krene nizbrdo, i pored loše igre on je i dalje drugi teniser sveta, ovaj mlađani Tim koji treba da bude budućnost tenisa, nije mu dostojan ni sparing partner. Možda mu od podrške jedino treba porodica, mnogo bolje igra kad su njegovi na tribinama.

alex

pre 6 godina

Bravo "stari" Nole - terminatoru. Komentator na TV, u jednom trenutku je rekao: "Ne znam gde si bio Novače, ali dobrodošao nazad". Ta rečenica sve govori. Ovo je onaj pravi Nole. Neki dan sam u komentaru izrazio sumnju u mogućnost da prođe Del Potra i Nadala, ali sam mu poželeo da me demantuje i osvoji Rim. Zaista mi je drago što sam pogrešio. Nole ima velike šanse da to i uradi, sad je sve na njemu. Ako osvoji Rim, a verujem da hoće, to će mu biti dodatni impuls za odbranu titule na Rolan Garosu. Idemo Nole!

Dragan

pre 6 godina

Samo jedno upozorenje. Mali Zverev je nezgodan protivnik. Udara jako sa obe strane i servira dobro. Novak ne voli takve. Igrali su jedan mec na egzibiciji pred Wimbledon 2015. mislim da se zove Boodles, i Zverev ga je bukvalno razbio. Dobro znam da je bila trava i egzibicija, ali zato oprez danas.

SMILICA

pre 6 godina

Sa puno radosti sam docekao sjajnu Novakovu pobedu u gluvo doba noci. Pozeleo sam da posaljem poruku navijacima i SMILICI da napise neku pesmu ali pomislih mozda je jos rano, jos pobeda, dve.......ali zna SMILICA kad je vreme za poeziju. Hvala puno!
Srdacan pozdrav svim vernim navijacima! Ratko iz Perta, Australija
(Dolazi vreme velikih pobeda, 21. maj 2017 02:20)

HVALA NA POZDRAVU
GDINE RATKO,
SA KRAJA SVETA
IZ DALEKOG PERTA.

VRATIO SE NAŠ No1E,
JOŠ BOLJI,JOŠ JAČI,
SRAM VAS BILO PLJUVAČI!!!

DAĆE MILA BOGA
OSVOJIĆE NAŠ No1E JOŠ
MNOGO, MNOGO TOGA

Pozdrav za SVE istinske ljubitelje tenisa
širom sveta
a najviše za DD i gdina Ratka izdalekog Perta!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Mali , još moraš da rasteš ! BRAVO SOKOLE! A sad do muzike uživo da okitimo pjevačicu markama i evrićima i da ovo zalijemo . I naravno , gdje da zaboravim, pozdrav za ❤anicu💋

car

pre 6 godina

ako danas osvoji tituli,ljudi, na ulice da se proslavi. posle svega treba decka podrzati i pokazati podrsku. da vidi da ima narod kpji ga voli i podrzava. Nole zasluzuje da svaku njegovu titulu slavimo. bravo sampione

Mile

pre 6 godina

Samleo kada ovaj nije ni igrao. Razocaravajuca igra Tima posle odlicnog meca sa Nadalom.
(:D, 21. maj 2017 11:50)
Naravno da ga je samleo, a to što ovaj kao nije igrao je zato što mu to Đoković nije dozvolio. Vraćao mu je duboke lopte, što je ovaj radio Nadalu, a njegove greške su direktno vezane za Đokovićem dobre udarce. Ovi "stručnjaci" što kažu da Thiem nije igrao, verovatno u životu nisu držali reket u ruci, sem na nekoj igrici. Samleo ga je, sažvakao i onda ispljunuo, pa pojeo samo salatu!

Joc@

pre 6 godina

Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!

kurs iz engleskog

pre 6 godina

Novak je poceo da servira, a to znaci da je poceo da trenira...a to znaci da mu je stalo...sto govori da ce da delje redom cim udje u formu...a uci ce brzo.

Boske

pre 6 godina

Plavi Osterajher ce pokazati ko je potomak habzburgovaca,a ko guslar!!! 
(tulipan, 20. maj 2017 19:38)

Nema sanse, zemljace, habzburgovci su imali ladice da im je upadala kisa u zatvorena usta, a Tim je lijep i normalan decko. A da ga je Guslar oplavio, jeste!

Melenci

pre 6 godina

Nenade vrlo je ruzno reci"ja nisam neki patriota".To uopste nisi morao da kazes,jer ne znaci automatski da drzavljanstvo druge zemlje podrazumeva odricanje od matice.Ali kao sto ti vec covek objasnio ti si i po osecaju otpisao Srbiju.Tvoje srce i patriotizam su pare i lako ces se "prodati"nekoj drugoj drzavi zbog para.Zato to nije lapo i ljudi ti nece verovati i postovati.Nole i ti ste nebo i zemlja jer se Nole nikada nije odricao domovine pa bio na kraju sveta.A,kod svih na svetu zaradjuje i to mnogo,samo od Srbije ni dinar.Osecanja se ne kupuju.

My name is Zlatan

pre 6 godina

@Ovo je pravi Novak. Nadam se da je kriza prosla i da ide na RG po novu titulu. Bice jako tesko ali ako osvoji RG on ce postati prvi teniser koji je osvojio sva 4 GS bar dva puta. :) Srecno Nole!
(Srdjan, 20. maj 2017 21:07)a rod Lavera si zaboravio?

hamiša brat

pre 6 godina

covece ljudi, Novak je izgubio samo ritam i motivaciju kad je osvojio RG, sad mu se izgleda sve to vraca prava motivacija i zelja za pobedom i to izgleda zbog onog poraza od nadala mogao bi i ja da ga treniram i on bi pobedjivao covek je masina ali kao svaki covek ima mane dosipao je sebi "gorivo" i sad se vraca siguran i osvojice wimbledon i rolan garos 1000000 % ako su mu se ta motivacija zelja i inat stvarno vratili

oli

pre 6 godina

Povampireni Djokisti se vratili, znao sam da će ovaj mali izgubiti baš zato što je juče pobedio Nadala a danas ga baš ništa nije išlo kao juče ali najbitnije da su se Djokisti vratili makar ovo kratko trajalo inače bar 90% je onih koji su do juče sve najgore o njemu pričali a danas je ponovo zver,ubica itd do sledećeg poraza pa stvarno ga ne zaslužujete

Pera

pre 6 godina

@Monaco 4ever

Plati softver koji koristiš!

A on je porez platio. U zemlji sa kojom imamo sporazum o izbegavanju dvostrukog oporezivanja.

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 6 godina

nije mi jasan nikako. mučio se sa bedeneom pa malo bolje sa delpotrom a sa timom možda i najjače ikada. po ko zna koji put dokazuje da je jedini i najveći problem on sam sebi i niko više. kad ima želju i elan nije mu problem niko i ništa ga zaustaviti ne može.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Sta je hejteri?! Gde ste se sakrili?! Nole, ponos Srbije!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 20. maj 2017 21:20)

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!

Milovan

pre 6 godina

Ovo "Srbin" ima smisla kada je tekst za inostrano govorno podrucje a lokalno zaista nema smisla, malo je degutantno. Da se razumemo - i ja sam Srbin.

АцаР

pre 6 godina

1. Сад сам схватио зашто тролови (и српски и хрватски) мрзе Нолета: зато што је рекао да су Срби и Хрвати исто! Нема то везе са порезом, гуруима...
2. А што се тиче игре, рекао сам да после 4 везана Грен слема може у пензију. А ако освоји још нешто (нпр. Ролан Гарос), може право у легенду. А биће још више, само да остане здрав.
3.Можда је застрашујуће, али требало би му дати надимак Терминатор. Јер ово данас, у два меча је било, како би нуклеарни физичари рекли, анихилација (=поништавање).
4. Какав је то шмекер: растане се са својим тимом, а онда као од шале наоштри форму као из најбољих дана!

NoleN1

pre 6 godina

Sad ce da krene lavina komentara-legenda se vratila,povratak kralja itd.,a kad je bilo lose sve negativno-kao da nije naš.
OVAJ NOVAK OBECAVA!

Mikii

pre 6 godina

@Joc@

Meni je tebe žao!!
(Nenad, 20. maj 2017 21:09)

A sad vam je zao Joce?? :))) A kada je lik pisao teorije zavere o Federerovim i Nadalovim pobedama ove godine, onda su njegova pisanija imala veci deo pluseva. Srba da nema, trebalo bi ih izmisliti :)

Kavric

pre 6 godina

Nije realan rezultat. Sve sto je pokusao pogodio je Novak. Tiem igra izuzetno lep tenis. Bolje za Novaka da ne naleti na njega na roland garosu jer ovakvu partiju sigurno ne moze ponoviti.

Corba

pre 6 godina

Tuga za tenis. Stvarno jeste. Thiem nikako da uhvati ritam. Novak kao da nije ista osoba od pre sedmicu dana, sto se igre i ponasanja tice. Nadam se boljoj mladosti sutra. To je potrebno teniskoj sceni!

Dragan

pre 6 godina

Ako Novak izgubi krenuce komentari izgubio je zbog umornosti a preskace se cinjenica da ce juce i danas igrati najvise 5 setova ! Inace,ovaj tenis je blago receno na niskom nivou,sampionu je dovoljan jedan ili najvise 2 trijumfa nad top 10 igracem za osvajanje ovog mastersa.

Negativni

pre 6 godina

Od Tima neće biti šampion izgleda. Na ovakvim mečevima se pokazuje od kakvog si štofa. Šteta, izuzetno je talentovan, ali danas se odsekao od straha kada je video Djokovića preko puta. Novak ne igra ništa specijalno, isto kao protiv Rafe prošle nedelje, samo što je Tim, blago rečeno, užasan.
Videćemo sutra od kakvog je materijala Zverev. Nadam se da se on neće uplašiti i da ćemo gledati neizvesan meč. Sve u svemu, prava je milina gledati nove igrače koji pokušavaju da dodju do vrha.

Mikii

pre 6 godina

Prozivate hejtere, a ja sam npr. tu gde sam i bio, uvek spreman da branim svoje stavove. Govorio sam da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija u istoriji tenisa, to se danas po ko zna koji put pokazalo. Najavljivao sam pobedu Djokovica i smejao se euforiji koju su napravili botovi istog posle pobede Tiema nad polovnim Nadalom. Tiem, Zverev, Kirgios i Gofan su predstavnici novog talasa mladih nada u tenisu?! Ha-ha.

dominus

pre 6 godina

@ Joc@

Jedino što se može shvatiti iz ovakvih tvojih komentara jeste da se provaljuješ za medalju. Istu priču vrtiš već pola godine. Koliko se sećam i za IW, Majami, MC si slično pisao. Smanji malo doživljaj :)

Mikii

pre 6 godina

A da ti premotas 2011, 2012, 2013...
(pixi10, 20. maj 2017 21:28)

A sto 2010. preskoci, zivota ti? Ah, da, Nolo nije sazreo, hahahahahahahaha

Ronaldo u ofsajdu

pre 6 godina

@@ (dominus, 20. maj 2017 21:31) 
Neko pise pod mojim nikom. Nisam ja. 
A Noletu svaka cast.
(Joc@, 20. maj 2017 23:57)
Baš smo se zabrinuli, a Noletu svaka čast.

C i n i k

pre 6 godina

Ajde Noloa bice steta ako ne osvojis Rim,nema nikog iz prvih 10 u finalu...
Ako osvoji Rim, Nolo bi trebalo da uzme neku duzu pauzu da se malo resetuje i da bi ovdasnje "patriote" lakse podneli pad na ATP...

Mikii

pre 6 godina

Ovakvog Noleta ni najbolji Federer i najbolji Nadal ne bi mogli da dobiju to treba svima da je jasno.
(Dominacija, 20. maj 2017 21:13)

Hahahahahahahah, you tube u sake i premotaj na 2008. recimo :))

Biti covek

pre 6 godina

Citam komentare pa ih pitam..Jel sad je okej, a navijaci!?!
A kad bude izgubio na Rg krenuce te opet neke teorije zavere ili ovo,ono..
Nisam navijac Novaka ali sam daleko svestran i COVEK za razliku od mnogih na ovom forumu.
Stoga mu cestitam na sjajno igri danas protiv Tima koji se nije video na terenu naspram duela sa Nadalom. Rim je ove godine Novakov definitivno.

Spartaaa

pre 6 godina

Najaci su mi ovi teniseri koji se nesto popale a onda ih majstor vrati tamo gde im je mesto, tipa ovaj Tim koji igrao u madridu prvo finale mastersa u karijeri, pa onda eliminisao nadala, sasvim slucajno, i onda umislio da moze i noleta, alo prijatelju pa to je celicni novak treba da pokazes ne postovanje vec strahopostovanje prema njemu.Slazem se sa onim sto neko rece, ovakvog novaka ne bi pobedili ni federer ni nadal pa makar bili u najboljoj formi.

Dolazi vreme velikih pobeda

pre 6 godina

Sa puno radosti sam docekao sjajnu Novakovu pobedu u gluvo doba noci. Pozeleo sam da posaljem poruku navijacima i SMILICI da napise neku pesmu ali pomislih mozda je jos rano, jos pobeda, dve.......ali zna SMILICA kad je vreme za poeziju. Hvala puno!
Srdacan pozdrav svim vernim navijacima! Ratko iz Perta, Australija

novica

pre 6 godina

Kakvi ste vi to navijači!?
Do juče ga terate u penziju, nagradiste čoveku kožu, a danas pretite Nadalu na RG, Rodžeru na travi u Vimbldonu...
Ipak ću morati da pozovem Kiriosa da vas nauči pameti!

duledudule

pre 6 godina

zagreva se i trazi onim klincima loptice daj daj daj,ja reko kolegi ne brini vidi mu bolestinu u ocima igra mu se havarija...tako treba uvek breeee.inace kvota je bila 1.6 kolega mu ga dao jako.sigurna lova

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Bolje da je Thiem ovako lose igrao protiv Nadala juce,u tom slucaju bi Don Rafa isao u finale a ne Noleaux.A komentator sve velica Noloa i ponavlja 66 puta kako igra mocno,kako se vraca (odakle?),a ovaj Austrijanac sve loptice salje u aut,ne moze prvi servis da pogodi,drop sop udarce salje u mrezicu...Kako li je onda igrao protiv Nadala sinoc kad ga oduvao sa 6:2 i 6:3?Odoh bas da nadjem snimak tog meca i da odgledam.
Nije toliko Nolo dobro igrao koliko je Thiem bio los.Nije njegov dan.

Novak 5x

pre 6 godina

Pred Italian Open, kvota na Novaka da uzima Roland Garos bila je 5 a na Nadala je 1.83.Uplatio 30 Eura da ucinim zanimljivim a pitam se kolika ce biti od ponedeljka

VUK

pre 6 godina

@anica...mislim da je jasno šta ti zameram..odrasla si cura.. stvarno misliš da je ok. da govoriš Novaku šta treba da radi u životu ?!...ti si vernik..seti se : " ostavi oca i majku svoju, prilegni uz svoju ženu i budite jedno u meni"..Navijati iskreno za Novaka , a ne prihvatati njegov izbor živionog partnera nije moguće. Imaj poverenje i vere u ono što Novak radi.

Knez

pre 6 godina

Kakvi komentari, pa ovako nije bilo ni kad je prvi put osvojio Vimblndon. Dajte bre ljudi, covek je drugi na ATP listi, plasirao se u finale Rima, to je najnormalnija stvar. Sa druge strane, niiti je dobio Mareja ni Federera ni Nadala. Ok covek je u finalu, nadamo se da dize formu, odlicno, super..sve pohvale, samo napred, ajd da vidimo dokle moze. Ostavite ovakve pohvale za neka bolja vremena.

anica

pre 6 godina

(Dragan Jurić, 20. maj 2017 21:26)
Popunili su je Spanulisovom porodicom, i cuftama u izvedbi njegove supruge...e bas lepa emisija, jos jedna lepa i stabilna porodica.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Neverovatno kako je Thiem lose igrao veceras,pitam se kako je onda juce uspeo da pobedi kralja sljake Don Rafu Nadala.Ali okej,Dominik je mlad,ima 22 godine,za 3-4 godine kad stasa i skupi iskustva ima da dere Noloa,Mareja i ostale.Samo mora poceti da igra bekend sa dve ruke,ovaj jednorucni je prevazidjen,igraju ga samo veterani poput Hasa,Federera,Warwinke i niko vise.

anes69

pre 6 godina

Au kako se lože Đokovićevci hahaha..Do jučer je bilo pojma on nema,završi karijeru,grli drveće..Pa i ćorava koka zrno ubode mora nešto osvojiti jer mu se otvorio put.Još uvijek nedovoljno za kralja šljake :)

Mikii

pre 6 godina

Finale Sinsinatija, nisam siguran koje godine ali je Novak imao vise godina od Tima danas, sto taj poraz cini uistinu sramotnim.
(Mikii, 20. maj 2017 22:56)

Slabo pamćenje imaš. Dobiti meč u tajbrejku nikad nije i ne može biti čićšenje. Ali kako to objasniti diplomcu niže muzičke škole? Nije tenis za svakoga. Idi prati song konteste, idole, ples sa zvezdama i te zabavno-muzičke priredbe. Tenis i sport ostavi za ljude koji se razumeju.
(pusica, 20. maj 2017 23:10)

Zar zaista nakon ovoliko vremena treba da objasnjavam koji komentar je moj, a koji je ocigledno napisao neko drugi?! Zavrsi ti makar za poslasticara, pa se javi. A i ja sam budala, kome sve ne repliciram.

Menjam Rim za RG

pre 6 godina

Moj komentar nije lepo prihvacen :) ipak cu da dodam da je Novak 4 x osvajao Rim, a samo jedno RG i to prosle godine kad je u finalu Rima izgubio od Mareja. Jeste da je Nadal osvajao i Rim i RG, ali kao Novakov navijac reci cu da je ti to ipak Nadal.

Joc@

pre 6 godina

Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!

Mikii

pre 6 godina

I evo kakvi su Srbi licemeri:
Federer stariji od Djokovica 6 godina i kad ga je ovako mleo govorili ste za njega da je arogantan, da ga gura Nike, da mu namesta ATP, da ne daju Djokovicu da pobedi zato sto je iz Srbije (?!) itd. Za to vreme Federerovi navijaci samo hvalili svog tenisera sa "bravo maestro, super si" itd.
Djokovic stariji od Tima 6 godina a vasi komentari su "samleo ga, tigar se nahranio mesom (?!), klinci veciti luzeri" itd. sto znaci da ste vi mnogo losiji ljudi od navijaca normalnih tenisera.
P.S. Sta bi tek pisali da je Federer ovako arlaukao kad je drao Djokovica? A sada to ni ne spominjete. Ipak je normalnim ljudima jasno ko je velicina.

Dragan

pre 6 godina

Ako Novak izgubi krenuce komentari izgubio je zbog umornosti a preskace se cinjenica da ce juce i danas igrati najvise 5 setova ! Inace,ovaj tenis je blago receno na niskom nivou,sampionu je dovoljan jedan ili najvise 2 trijumfa nad top 10 igracem za osvajanje ovog mastersa.

Kavric

pre 6 godina

Nije realan rezultat. Sve sto je pokusao pogodio je Novak. Tiem igra izuzetno lep tenis. Bolje za Novaka da ne naleti na njega na roland garosu jer ovakvu partiju sigurno ne moze ponoviti.

Corba

pre 6 godina

Tuga za tenis. Stvarno jeste. Thiem nikako da uhvati ritam. Novak kao da nije ista osoba od pre sedmicu dana, sto se igre i ponasanja tice. Nadam se boljoj mladosti sutra. To je potrebno teniskoj sceni!

Negativni

pre 6 godina

Od Tima neće biti šampion izgleda. Na ovakvim mečevima se pokazuje od kakvog si štofa. Šteta, izuzetno je talentovan, ali danas se odsekao od straha kada je video Djokovića preko puta. Novak ne igra ništa specijalno, isto kao protiv Rafe prošle nedelje, samo što je Tim, blago rečeno, užasan.
Videćemo sutra od kakvog je materijala Zverev. Nadam se da se on neće uplašiti i da ćemo gledati neizvesan meč. Sve u svemu, prava je milina gledati nove igrače koji pokušavaju da dodju do vrha.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Bolje da je Thiem ovako lose igrao protiv Nadala juce,u tom slucaju bi Don Rafa isao u finale a ne Noleaux.A komentator sve velica Noloa i ponavlja 66 puta kako igra mocno,kako se vraca (odakle?),a ovaj Austrijanac sve loptice salje u aut,ne moze prvi servis da pogodi,drop sop udarce salje u mrezicu...Kako li je onda igrao protiv Nadala sinoc kad ga oduvao sa 6:2 i 6:3?Odoh bas da nadjem snimak tog meca i da odgledam.
Nije toliko Nolo dobro igrao koliko je Thiem bio los.Nije njegov dan.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Sta je hejteri?! Gde ste se sakrili?! Nole, ponos Srbije!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 20. maj 2017 21:20)

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!

C i n i k

pre 6 godina

Ajde Noloa bice steta ako ne osvojis Rim,nema nikog iz prvih 10 u finalu...
Ako osvoji Rim, Nolo bi trebalo da uzme neku duzu pauzu da se malo resetuje i da bi ovdasnje "patriote" lakse podneli pad na ATP...

Mikii

pre 6 godina

Ovakvog Noleta ni najbolji Federer i najbolji Nadal ne bi mogli da dobiju to treba svima da je jasno.
(Dominacija, 20. maj 2017 21:13)

Hahahahahahahah, you tube u sake i premotaj na 2008. recimo :))

anes69

pre 6 godina

Au kako se lože Đokovićevci hahaha..Do jučer je bilo pojma on nema,završi karijeru,grli drveće..Pa i ćorava koka zrno ubode mora nešto osvojiti jer mu se otvorio put.Još uvijek nedovoljno za kralja šljake :)

oli

pre 6 godina

Povampireni Djokisti se vratili, znao sam da će ovaj mali izgubiti baš zato što je juče pobedio Nadala a danas ga baš ništa nije išlo kao juče ali najbitnije da su se Djokisti vratili makar ovo kratko trajalo inače bar 90% je onih koji su do juče sve najgore o njemu pričali a danas je ponovo zver,ubica itd do sledećeg poraza pa stvarno ga ne zaslužujete

zvrk89

pre 6 godina

Koje su ovo fore. Do juce je zakucavao u mrezu,sad razvaljuje Tima koji je unistio Nadala. Igrao je jutros pa veceras i razvalio Tima a nije pobedjivao kad je ima 2 dana odmora protiv Gofana i druzine.. Koje su ovo stele ljudi moji.Il je lik namerno igrao na turnirima samo zbog organizatora a inace ga je bolelo uvo sta ce da uradi..

Mikii

pre 6 godina

Prozivate hejtere, a ja sam npr. tu gde sam i bio, uvek spreman da branim svoje stavove. Govorio sam da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija u istoriji tenisa, to se danas po ko zna koji put pokazalo. Najavljivao sam pobedu Djokovica i smejao se euforiji koju su napravili botovi istog posle pobede Tiema nad polovnim Nadalom. Tiem, Zverev, Kirgios i Gofan su predstavnici novog talasa mladih nada u tenisu?! Ha-ha.

Mikii

pre 6 godina

A da ti premotas 2011, 2012, 2013...
(pixi10, 20. maj 2017 21:28)

A sto 2010. preskoci, zivota ti? Ah, da, Nolo nije sazreo, hahahahahahahaha

Hell

pre 6 godina

@ Nole care. Hvala ti sto nase zivote ucinis podnosljivijim.
(Ana, 20. maj 2017 21:47)

A kako to cini? Sta nekome ko nema 'leba da jede moze koristiti bilo cija pobeda u sportu? Novaku svaka cast ali ovakav komentar je suludan. Sport zato i sluzi da se sirotinja zabavlja gledajuci tv da se ne bi bavila sustinskim problemima

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Neverovatno kako je Thiem lose igrao veceras,pitam se kako je onda juce uspeo da pobedi kralja sljake Don Rafu Nadala.Ali okej,Dominik je mlad,ima 22 godine,za 3-4 godine kad stasa i skupi iskustva ima da dere Noloa,Mareja i ostale.Samo mora poceti da igra bekend sa dve ruke,ovaj jednorucni je prevazidjen,igraju ga samo veterani poput Hasa,Federera,Warwinke i niko vise.

Panatelija

pre 6 godina

Nego, jel delio srca na kraju? Nisam odgledao kraj jbg...
(Pantelija, 20. maj 2017 21:25)

Steta. Tebi poslao najveci herc, cak se i izbusao u grudi.
(Toto-ko-tunjo, 20. maj 2017 23:25) # Link komentara

Najozbiljnije pitam... Ne mogu da nadjem snimak na netu. Zanima me dal je batalio tu glupost vise..

s

pre 6 godina

Napred Pepe, bravo za Jecu , bravo za ishranu. Kao sto sam i mislio nijedno od ovih nije bio razlog njegove lose igre. Jednostavno je stalo . Ocekujem od veceg broja Srba da hvale Pepea i Novakovu ishranu

vladek

pre 6 godina

Tim je tragikomican teniser,igrao je puno turnira u poslednje vreme,Rafa ga je pustio da ga pobedi,da bi se bolje spremio za RG,a i uzeo je Madrid pred svojima,sta ce mu i Rim.Protiv malog Zvereva ce vec biti zanimljivo,tu Novak mora da udari jednu vaspitnu,da se malom tresu gace pred svaki naredni mec,jer ako jos i Zverev ne uradi nista,onda zaista ne znam ko ce smeniti veliku trojku za par godina,kada se povuku.Od Novaka na RG ocekujem finale,i to bez ikakve rezerve,jer nema Fedexa,Wawrinka je van forme,ocekujem da ispadne vec u prvom,drugom kolu.Ostali su sve sami kompleksasi,koje Novak moze i levom rukom da dobije...

Дератизатор

pre 6 godina

Нема спортске радости Србину док Звездаш не узме рекет у своје руке!!!!!

Nenad

pre 6 godina

Moram nesto da objasnim poreskim obveznicima u Srbiji. Emigrirao sam u Kanadu pre 10tak godina i prve tri godine sam imao samo drzavljanstvo Srbije. Posto sam ziveo i radio u Kanadi tamo sam i placao porez- znam da bi partisjski sluzbenici u Srbiji voleli i da sam njima placao porez da mogu jos koju kafu da popiju na poslu- ali zao mi je, nije mi padalo na pamet. Ja nisam neki patriota i cim sam mogao uzeo sam drzavljanstvo Kanade- ova zemlja ima jednog igraca Milosa Raonica koga jako postuje i niko ne pominje da mu je prebivaliste takodje u Monte Karlu i da tamo a ne u Kanadi placa porez. Dakle koliko ja znam samo Amerika ima nakaradan zakon da amerikanac gde god da zivi i radi placa porez americi ali zato onda ima ( Amerika) ugovore sa drzavama o sprecavanju duplog oporezivanja. Zbog takvog nakaradnog zakon B Dzonson ( Ministar spoljnih poslova VB) se odrekao Americkog drzavljanstva mada slozicete se vredi mnogo vise od Srpskog.
Moj zakljucak je da Djokovic treba lepo da prihvati drzavljnsvo jedne od desetina zemalja koje mu to nude jer Srbija ga zasluzila nije.

Mikii

pre 6 godina

@Joc@

Meni je tebe žao!!
(Nenad, 20. maj 2017 21:09)

A sad vam je zao Joce?? :))) A kada je lik pisao teorije zavere o Federerovim i Nadalovim pobedama ove godine, onda su njegova pisanija imala veci deo pluseva. Srba da nema, trebalo bi ih izmisliti :)

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Ja sam još pre više od mesec dana napisao da razlog Đokovićevih loših partija nije ni veganstvo, ni Pepe Imaz, ni mršavost, nego porodični problem, a to znam iz pouzdanog izvora.Partije u Rimu su dokaz za to - i dalje je vegan, i dalje je mršav, i dalje je tu Imaz, a igra mnogo bolje. Dokaz da je rešio te probleme, i povratio fokus.

bazan

pre 6 godina

Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!
(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Opet si poceo da mracis sa svojim glupostima.Cuj ovo na kraju ko razume shvatice.E bas smo shvatili.

coNe

pre 6 godina

zasto pljujete pepea kada je covek spasao marka djokovica psihickih problema. on je tu zbog njega a ne novaka...Marko je bio u velikoj depresiji I zahvaljujuci pepeu se izvukao

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Само ћу једно написати: ,,Четвороструки шампион Мастерса у Риму! Колико тенисера може да се похвали са том чињеницом!?" То треба поштовати, јер да је тако лако, сви бисмо играли тенис и освајали по 67 титула. Више није битно шта ће освојити, он је већ сада тениска легенда. Негативним коментарима само пљујете сопствену личност и некултуру. Хауг!

anica

pre 6 godina

(Dragan Jurić, 20. maj 2017 21:26)
Popunili su je Spanulisovom porodicom, i cuftama u izvedbi njegove supruge...e bas lepa emisija, jos jedna lepa i stabilna porodica.

bariloche

pre 6 godina

Ova igra i rezultat realno daju Novaku sanse da ce na terenima u Bulonjskoj sumi sacekati drugu nedelju na RG. Predugo je trajao njegov pad da bi sad moglo da se prica o njegovom eventualnom ulasku u finale RG ili cak odbrani titule na RG.Navijac sam N.DJ. i mora se oprezno u prognozama!

Dragan

pre 6 godina

Danas ako nevidim 1000 komentara na ovaj mec Novaka, nesto nije u redu.Prvo da kazem, jeli ovaj Tim iz top 10 , koji je pokidao kralja sljake, a danas uze jedan gem za sat vremena.Dobro je prosao, kako je igrao.Novak je danas pruzio najbolju partij posle osvojenog RG. To znaci da je Novak resio da se ponovo bori za nove trofeje.Nesto sam primetio u Rimu, da je sparingovao sa Masom,.i bio sa Goranom koji mu je dao sigurno dobrih saveta za servis, sto se da primetiti.Danas je servirao na visokom nivou, ritern najbolji u svetu, ktetanje kao Bolt, a vrisak kao zver kad poludi.To je onaj Novak, sto.smo navikli da gledamo.Finale, po obicaju Novak igra na visokom nivou, pa zato bi dobro bilo da se ovaj Zverev osisa pre nego sto izadje na dvoboj Novaku.Ako je vidio kako je prosao Tim, neznam cemu on da.se.nada.Novak ima podrsku od svoje Jelene, brata, taice i mamice, tako da se i neprimeti da nema onih u lozi sto su bili pre nekoliko dana.Ali ja licno mislim da.Novak ceka novog sponzora, stim i dolazi jedan od velikana tenisa, tako da se Novak za sigurno vraca na celo karavana, uskoro.Zapamtite sta sam danas napisao.Napred brate SRBINE. Veliki pozdrav iz AMERIKE.

Дератизатор

pre 6 godina

Кромпирић Тиму а кромпирић и Нолетовим верним књиговођама, Дулоовим следбеницима-јсд нарикачама. Газиииии Ноооооолеееее

Andjela

pre 6 godina

@Srba
E srbo (osim srbovanja slabo šta znaš).
Da Tim je pobedio Rafu, ali se to zove pirova pobeda, zašto? Zato što ga je ta pobeda načisto izmorila, toliko da je danas bio boza igrač.
Ali to je razlika između najboljih i tih kao što su Tim. Kad god neki takav igradz izbaci s nekog turnira Rafu, Novaka, Rodzera, VEĆ U SLEDEĆEM KOLU ISPADA. Jer su te pobede PIROVE (mnogo koštaju: potrošiš svu energiju)!

Dragan

pre 6 godina

Kako je lepo veceras ,milo i sa velikim ponosom čitati ove komentare.za raliku op predhodnih dana punih ponižavanja i uličarskog štoseraja.Napred NOVAČE.

lečiseb

pre 6 godina

(Mikii, 20. maj 2017 22:15)

U kom to univerzumu je Federer ovako mleo Novaka kad je ovaj bio klinac? Možda kod vas u Hr. Novak je sa 18 godina u njihovom prvom susretu dobio set sa duplim brejkom. Tukao ga sa 20 godina u finalu mastersa. Počistio ga sa 3:0 na slemu takođe sa 20 godina. O čemu ti pričaš? Šta ti konstruišeš? Daj više čoveče prosipaj svoje frustracije na drugom mestu. Smaraš ovde. Koga briga za tvoje laži i izmišljotine. Ode ti život na gluposti. Ozbiljno te savetujem da iskuliraš više Novaka i njegove navijače u životu ako te toliko čine nesrećnim.

Knez

pre 6 godina

Kakvi komentari, pa ovako nije bilo ni kad je prvi put osvojio Vimblndon. Dajte bre ljudi, covek je drugi na ATP listi, plasirao se u finale Rima, to je najnormalnija stvar. Sa druge strane, niiti je dobio Mareja ni Federera ni Nadala. Ok covek je u finalu, nadamo se da dize formu, odlicno, super..sve pohvale, samo napred, ajd da vidimo dokle moze. Ostavite ovakve pohvale za neka bolja vremena.

anica

pre 6 godina

Novak kad je ovakav jede Federera I Nadala za dorucak. Novak je najkompletniji teniser, najinteligentniji koje je ovaj sport poznavao. Novak je kvalitetniji teniser od Federera I Nadala samo je 'zivac' I nije uplivao lepo u vode u kojima su se snasla pomenuta dvojica.

Raymond

pre 6 godina

Bolje da je Thiem ovako lose igrao protiv Nadala juce,u tom slucaju bi Don Rafa isao u finale a ne Noleaux.A komentator sve velica Noloa i ponavlja 66 puta kako igra mocno,kako se vraca (odakle?),a ovaj Austrijanac sve loptice salje u aut,ne moze prvi servis da pogodi,drop sop udarce salje u mrezicu...Kako li je onda igrao protiv Nadala sinoc kad ga oduvao sa 6:2 i 6:3?Odoh bas da nadjem snimak tog meca i da odgledam.
Nije toliko Nolo dobro igrao koliko je Thiem bio los.Nije njegov dan.
(Car Uros Prejaki, 20. maj 2017 21:24)

Pa nema ti pomoci covece, ti mislis da je Djokovic pobedio Tima jer je Tim bio los, nije bio njegov dan. Ja bih rekao da je Djokovic Tima naterao da bude los, da ne zna gde se nalazi. Ali, dzaba je ljudima, koji su slepi kod ociju nesto objasnjavati.

beckastala

pre 6 godina

Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :) 
(?, 20. maj 2017 21:38)

Aaaaahaha! A inače je Federerko kralj Rima!

monvi

pre 6 godina

Osim pojedinaca koji su svo vrijeme iskreno podrzavali i cekali Novakov povratak koji se ovu sedmicu po malo desava,nemate pravo na bilo kakav komentar ako imate imalo morala u sebi! Na jednom ponovo pluseva kao u prici...patetika,licemjerstvo stanuje u zemlji srbiji !
Nece vam platiti porez :)

Dosta vise

pre 6 godina

@(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Ajde sto si napisao gomilu gluposti, već što si u toj svojoj gluposti licemeran. Gde si bio od sredine prosle godine da napises kako Djokovic ispada sa svakog turnira jer su sponzori odredili Mareja da bude prvi? Gde si tad bio? Pa neces to nikad napisati zato sto znas da su gluposti. Ali vazno je da se nadje nesto da se omalovaži Novakov uspeh.

anica

pre 6 godina

Kako se neke stvari poklapaju lepo, dok Goat uziva na svadbi, Nole ovoga "ubio u pojam", a Goatu Rim nije neophodan, kao i pobeda protiv Nadala na RG. Niko ne moze da nadigra protivnika kao Nole, koji je ono trans, koja meljaza. Definitivno uz Nadala Nole ima igru za sljaku, i definitivno je odmah iza Rafe na sljaci...koji je to uspeh covece. Ako ovako bude igrao, sa ovim zarom, jer mu kao sto govorim godinu dana tenis nije problem vec glava, ima Novak velike sanse da odbrani titulu na RG, ako bude malo zreb ok, sa Rafom ume...probio je tu barijeru, ko jos da ga ugrozi u Parizu.
Novaka postujem i volim, i zao mi je da ga gledam da propada, a znam koji je kalibar i koji sportista, ovo veceras je za mene prijatno iznenadjenje.:) Mnogo sam srecna. Zadnji masters osvojen Toronto prosle godine.
Zelim mu da sutrasnji dan bude prekretnica kao Dejvis kup 2010. Novak ako se opet zainati, tesko svima...zavisi od njega.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Nego, jel delio srca na kraju? Nisam odgledao kraj jbg...
(Pantelija, 20. maj 2017 21:25)

Steta. Tebi poslao najveci herc, cak se i izbusao u grudi.

Dragan

pre 6 godina

Konacno vidim vatru u njegovim ocima, dragi nasi ovo je porucio njegov trener Beker.Bilo bi dobro kada bi Novak produzio saradnju ponovo sa Bekerom, i oborio Fedexov rekord GS. Novak ima zara u sebi, i rekao je da nije zaboravio da lupa lopticu, samo da on bude ziv i zdrav, a rezultati ce doci sami po sebi.Zamolio bi sve koji pisu Nolo, da.to nije njegovo ime.Idete mi na zivce.On ima svoje ime skojim treba da se ponosi cela Srbija, jet je to zasluzio

only fools and horses

pre 6 godina

Moram nesto da objasnim poreskim obveznicima u Srbiji. Emigrirao sam u Kanadu pre 10tak godina i prve tri godine sam imao samo drzavljanstvo Srbije. Posto sam ziveo i radio u Kanadi tamo sam i placao porez- znam da bi partisjski sluzbenici u Srbiji voleli i da sam njima placao porez da mogu jos koju kafu da popiju na poslu- ali zao mi je, nije mi padalo na pamet. Ja nisam neki patriota i cim sam mogao uzeo sam drzavljanstvo Kanade- ova zemlja ima jednog igraca Milosa Raonica koga jako postuje i niko ne pominje da mu je prebivaliste takodje u Monte Karlu i da tamo a ne u Kanadi placa porez. Dakle koliko ja znam samo Amerika ima nakaradan zakon da amerikanac gde god da zivi i radi placa porez americi ali zato onda ima ( Amerika) ugovore sa drzavama o sprecavanju duplog oporezivanja. Zbog takvog nakaradnog zakon B Dzonson ( Ministar spoljnih poslova VB) se odrekao Americkog drzavljanstva mada slozicete se vredi mnogo vise od Srpskog.
Moj zakljucak je da Djokovic treba lepo da prihvati drzavljnsvo jedne od desetina zemalja koje mu to nude jer Srbija ga zasluzila nije.
(Nenad, 20. maj 2017 22:01)

A da ja vama objasnim nešto. Ne može svako da menja svoje osećaje i ljubav prema porodici, domovini, klubu, ili šta već, zbog golog interesa. Dobro vi možete, postali ste Kanađanin, ne samo po državljanstvu već očigledno i po osećanjima. Sutra ćete postati veliki Američki rodoljub ako vam bude bilo u interesu. Ne osuđujem ja vas, samo kažem da to ne može svako.
A što se poreza tiče, u redu je, živite u Kanadi, ne u Srbiji. I nema potrebe da finansirate nekog ko ispija kafe na poslu. niti nekog ko se (kao što ste se i vi) leči džabe u Srbiji, niti nekog ko se školovao u srbiji da bi sutra otišao u Kanadu i tamo plaćao porez, kako bi mali Kanađani mogli dalje da se školuju.

Dobro

pre 6 godina

Tim pravi greske samo zato sto je pod velikim pritiskom. Noletove lopte su skoro bas sve duboke, odlucne, jake!
Ne moram ni da gledam mec do kraja, samo da mu vidim onaj pogled u ocima, i cujem kako reaguje kad uzme brejk... Meni dovoljno. Zver se vratila. Kao nekada.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Archie

pre 6 godina

Bravo, imam utisak da je istekla tiha suspenzija koja je trajala godinu dana. Ne znam kako drugačije da objasnim izduvani balon od prošle nedelje sa zveri koja je puštena sa lanca. Idemo!

Andrej

pre 6 godina

Pratio sam ove komentare i kad Novaku nije islo u poslednje vreme. Koliko vidim sad su uglavnom pozitivni sto je apsolutno ok. Ali nije ok da pljujemo najpoznatijeg Srbina ikada kada mu ne ide par meseci...to je samo slika naseg mentaliteta...Ljudi... Voleo bih da ikada neko od ovih koji su ga pljuvali budu prvi na svetu makar u pljuvanju u dalj i makar samo jedan dan. Toliko.
Jos jednom bravo Novace!!!

Mile

pre 6 godina

Nole je danas igrao nestvarno! Ovo niko nije mogao ocekivati ali je odigrao neponovljivo. Najpametniji sportista rekao bih-svih vremena, sjajan covek, šmeker, plemenit ... neponovljiv! Hvala ti, Bog neka te čuva!

Milovan

pre 6 godina

Ovo "Srbin" ima smisla kada je tekst za inostrano govorno podrucje a lokalno zaista nema smisla, malo je degutantno. Da se razumemo - i ja sam Srbin.

Zoka

pre 6 godina

Jedno zapažanje. Federer je izgubio od Noleta kad je naš as imao 19 godina. Kasnije su bili problemi vezano za alergiju koji su otkriveni tek u Noletovoj 24. godini. Dali bi Federer mleo Noleta da je sve to otkriveno na vreme, i koliko bi se ostali naigrali tenisa. Realno, za sad nema klinca za veće domene bez obzira na sutrašnji ishod.

krznena revolucija

pre 6 godina

Novace Djokovicu, institucijo, legendo, humanisto , koji si sve u zivotu stekao sopstvenim krvavim trudom i znojem, ne obaziri se na ljudsku pakost i malicioznost, vec samo cijepaj, najbolje tek dolazi, na zalost sitnih, prodanih, neostvarenih dusa. Povratak kralja!

VUK

pre 6 godina

Kako se odmah odrazilo na igru to što je poslušao stručnjake koji ga vole i počeo da jede meso, prestao da šalje srce. Da li Vas je foliranti bar malo sramota?

anica

pre 6 godina

(VUK, 20. maj 2017 21:41)
Ne znam sta mi zameras jer je kod tebe uvek sve u siframa, kod mene su karte uvek otvorene. Izvoli na Spasovdan, ugosticu te. I dalje sve mislim naravno, i stojim iza svojih reci. Naravno da treba da otera gurua, da batali ono glupavo srce, i da mu supruga bude podrska, da su mu otac i majka u boksu, pa ce i rezultati doci. Zanima me njegova sreca, da bude kao veceras, ocigledno je da je bilo nekih problema.

Vlada djordjevic

pre 6 godina

Ah sto je loš ovaj Djokovic, vegan pa trener guru pa brat mu nije za trenera, pa treba da vrati Bekera i još mnogo. NADAM SE DA CE KRITICARI I STRUČNJACI KONAČNO NESTATI SA OVE PLATFORME. Ajmo Nole i placaj porez gde oćeš jedna od retkih zvezda sto sija u Srbiji stalno!!!

pusica

pre 6 godina

@leciseb 
Finale Sinsinatija, nisam siguran koje godine ali je Novak imao vise godina od Tima danas, sto taj poraz cini uistinu sramotnim.
(Mikii, 20. maj 2017 22:56)

Slabo pamćenje imaš. Dobiti meč u tajbrejku nikad nije i ne može biti čićšenje. Ali kako to objasniti diplomcu niže muzičke škole? Nije tenis za svakoga. Idi prati song konteste, idole, ples sa zvezdama i te zabavno-muzičke priredbe. Tenis i sport ostavi za ljude koji se razumeju.

Komsha

pre 6 godina

@Jumko, @Mikii i ostali "narodi" sa kompleksom mladje brace prema Srbima. Shvatite, morate biti bolji da bi se osecali pobednicima. Ne mozete uvek lazirati stvari. Ratovati protiv civilizacije u oba svetska rata, vekovima biti Madjarska i Turska boranija, izmisljati istoriju i neke pobede uz PR zapada a pri tom biti svestan u isto vreme da su Srbi sve to sto vi izmisljate zaista i uspeli. Lecite komplekse mladje brace sopstvenim uspesima a ne mrznjom i zaviscu prema onome ko zaista vredi - nama Srbima i nasim herojima kakav je i Novak Djokovic. Mir sa vama, zavist ce vam nepovratno ostetiti psihu, radite na sebi, ne na mrznji. Idemo Noleeee, zivelo Srpstvo svekoliko!!!

car

pre 6 godina

ako danas osvoji tituli,ljudi, na ulice da se proslavi. posle svega treba decka podrzati i pokazati podrsku. da vidi da ima narod kpji ga voli i podrzava. Nole zasluzuje da svaku njegovu titulu slavimo. bravo sampione

Pepe Imaz

pre 6 godina

A prošle godine u ovo vreme se brojali krumpirići.

„Pitao je učenik učitelja:
Tako si mudar, uvek dobro raspoložen, nikada se ne ljutiš… Pomozi mi da i ja postanem takav.
Učitelj je pristao i zamolio učenika da donese krompir i jednu providnu kesu.
… Kada se na nekoga naljutiš i sakriješ svoju uvredjenost – reče učitelj – uzmi jedan krompir pa sa jedne njegove strane napiši svoje ime, a sa druge ime čoveka sa kojim si se posvadjao, a onda stavi krompir u kesu.
I to je sve? – upita učenik iznenadjeno.
Ne, – odgovori učitelj – potrebno je da uvek sa sobom nosiš tu kesu, i svaki put kada se se osetiš uvredjeno da u nju staviš krompir.
Učenik je pristao. Prošlo je neko vreme. Kesa se punila krompirima i postala poprilično teška. Bilo je vrlo nezgodno stalno je nositi sa sobom. Uz to krompiri koji su prvi stavljeni u kesu počeli su da se kvare. Neki su proklijali, a neki istrulili i širili neprijatan miris. Učenik je došao kod učitelja i rekao:
Nemoguće je ovo nositi sa sobom. Prvo, kesa je suviše teška, a drugo, krompir se pokvario. Predloži nešto drugo.
Ali učitelj je odgovorio:
To isto dešava se i u tvojoj duši. Kada se na nekoga naljutiš, uvrediš, u tvojoj duši se stvara težak kamen iako ti to odmah ne primećuješ. Zatim kamen postaje sve veći. Postupci se pretvaraju u navike, navike u karakter, koji rađa poroke koji zaudaraju. I na taj tovar lako bi zaboravili da nije suviše težak da ga stalno nosimo sa sobom. Dao sam ti mogućnost da posmatraš ceo taj proces sa strane. Svaki put kada odlučiš da se uvrediš ili da nekome naneseš uvredu razmisli da li ti je taj kamen potreban.”

Totti

pre 6 godina

? Pa gde ste gospodine? Uplašio sam se za Vas. Koga ste danas mrzeli, sem Novaka, normalno. Mora da Vam je bilo teško danas. Vi i dalje sami, bezvoljni, utučeni a ovaj naš bez milosti, prvo za Delpa pa zatim za Timicu. Znam, Delpa je žuljala leva patika i ne radi mu vibracija na telefonu pa je bio samo bleda senka. A mali Timica, siroma, ostao bez snage. Nije svejedno u njegovim poznim godinama igrati dan za danom, pa još danas moraš da osvojiš jedan gem. Stvarno mi je žao, jedan težak dan za Vas danas. Ali budite optimista. Sutra je novi dan. Doduše jedna preporuka. Sutra nemojte gledati tenis. Veliki pozdrav. ???

pusasusjedi

pre 6 godina

Hejteri:
- Sve pare na Bedenea!
- Sve pare na Aguta! Poklon kvota!
- Sve pare na Delpa! Ko je pametan!
- Sve pare na Tima! Sigurica!

Nolefobičari, imate li za 'leba?

Ikan

pre 6 godina

Dečko koji se potpisuje sa znakom pitanja(?) ...Koje to Nolo ja takvog nepoznajem, ja znam za Novaka Đokovića.Ali decko očigledno ima problem sa frustracijom koja se zove Novak!

Blue Moon 351

pre 6 godina

I odjednom Đoković ponovo jede, nosi krst, ima taj sjaj u očima, Pepe Imaz je Srbin, Amor i Paz slogan pobede i da zver se vratila. Nole legendo!!!!

Kme

pre 6 godina

Kaze komentator na SK1 "sta to tece Djokovicevim venama, i sta to nije teklo prethodnih meseci?", pa meso
(Kos Veeli, 20. maj 2017 20:46)

Koliko si ti zaludjen ako verujes u to...

SMILICA

pre 6 godina

NAPRED No1E SOKOLE!
NAPRED NOVAČE JUNAČE!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE I
NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO
TI JE GRANICA.

TI SI NAŠ PONOS I NAŠA DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

POBEĐIVAĆEŠ SVE U NIZU
U RIMU I PARIZU!!!

SVE PRED SOBOM MRVI
OPET ĆEŠ BITI PRVI!!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE NO1E JA!

Ivan

pre 6 godina

@mikii

Rekoh li ti ja onomad pre neki dan da će tvoje suze koje ćeš ovde liti biti uskoro veće od svih tvojih "diploma" sa kojim si nam se toliko siroma pohvalio??? Moj ti je savet: uzmi par dana slobodno (slobodno od posla trolovanja 24/7 na ovom portalu mislim naravno), pa kad se malo odmoriš javi mi se ovde da ti nađem neki posao u mom kraju, ima nekih amaterskih muzičara ovde znaš, sviraju tu na raznim žurkama pa im treba nosač instrumenata, a ti sa nižom muzičkom školom (sam si nam se doslovce pohvalio da imaš nižu muzičku) bi im bio IDEALAN za taj posao! I još nešto, veoma DOBRO plaćaju, nećeš se pokajati! Pusti tenis, vidiš da ako ovako nastaviš da će te neminovno oterati u Toponicu tvoja suluda mržnja protiv Novaka koji je večeras opet BRILJIRAO i naneo ti velike probleme! :-)

Posmatrač

pre 6 godina

1.
@ Mikii
Jeste jasno - ali stvarno , stvarno normalnima !
Opušteno , nema razloga da se nokti grickaju zbog šljake ( i to u Rimu ) , hajde zbog RG i Pariza , ali ....
2.
ZAPAMTITE : " Nije bitno ko je protivnik ( i na kojoj podlozi se igra ) , ako je Nole u formi " !
To znači (na svim svetskim jezicima ) : SVE ZAVISI OD NOLETA !

Boki NS

pre 6 godina

Ovakvog Novaka želimo da viđamo i ubuduće. Fokusiranog, željnog igre, preciznog i ubitačnog. ŠTa reči za Tima? Pa, nije mu prvi put da ga Novak ovako čisti sa terena. Evo šta laće mukica : "“It's really tough for me to play against Novak because he doesn't give me any time. I don't really like to play against him, because he has a game style which doesn't fit me at all,” said Thiem. “He was there from the first point and was pushing himself. I was expecting that from him, but couldn't really do anything against it because I was empty."

Novak mu ne leži, i to je odlična vest i za ubuduće. Sad još da odmah utera stah u kosti mladom Zverevu i da nastavi da ovako gazi. Zver se vratila, gladna i besna!

Amerikanac

pre 6 godina

Samo Vavrinka može da probuši Noleta na šljaci i da ga otera nazad. I Thiem je siledžija kao i Vavrinka ali ne dovoljno veliki da uspe isto. Ako Nole ne kiksne, biće kratak meč.

komentator

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)
ices ti kod babe na selo na mladog petlica kolko vidim

Дератизатор

pre 6 godina

Нооооооолеееееее браааааатеееее!!!!! А ви србомрсци једите се од муке!!!!

gandra šajkaš

pre 6 godina

povredio sam palac na fudbalu pre tri nedelje,sta da radim?.....Salim se...opet dobro izgleda na terenu....samo neka nastavi i vrati ce se brzo

Dag Kristi

pre 6 godina

Djokovic ne jede meso,ali izgleda da je i Tim miljenik krompirica.Nisam neki Djokovicev fan,ali mi je mnogo drago sto se koliko-toliko vratio.

Dusan

pre 6 godina

Nezgodno kad ne jedes meso dugo pa se preko puta pojavi Becka snicla naduvena...sve voda na usta mu isla, neznam sto ga nisu vezali lancem...:)

Goxy

pre 6 godina

@Ovakvog Noleta ni najbolji Federer i najbolji Nadal ne bi mogli da dobiju to treba svima da je jasno. 
(Dominacija, 20. maj 2017 21:13) 

Hahahahahahahah, you tube u sake i premotaj na 2008. recimo :))
(Mikii, 20. maj 2017 21:19)

Čekaj zar ti nisi onaj "naučnik" iz Čačka što čita knjige?!?!
Drago mi je da pratiš Novaka ali podsetiću te da je Novak 2008. bio daleko od najboljeg Novaka iz 2011.
Prema tome probaj da ne crkneš od muke kad god Novak pobedi.

anica

pre 6 godina

Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :)
(?, 20. maj 2017 21:38)
Ahahhahahahhahaha, kmeci! Ovo veceras je bio vrhunac strasti...sve je gorelo!

kakav flesh

pre 6 godina

@Sve je jasno. Tim juce onako lako pobedjuje Nadala koji se bori da izgubi mec, Del Potro igra da izgubi, danas Tim ne igra, bez ikakve volje izasao na teren. Novak uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor, mora navijacima da se ponudi zabava i neizvesnost, ne mogu Federer i Nadal da osvoje bas sve masterse. Mari "slucajno" ispada i gubi poene. Gospodari su odlucili ko ce da pobedi u Rimu, ipak je italijanska kompanija buduci Novakov sponzor. Ko razume shvatice!
(Joc@, 20. maj 2017 21:02)

Sinko,

MOOOOLIIIIIM te prevedi!

Nu mem da sfatim nista?! ;-(

Obuci ce ga Francuska kompanija, to si verovatno "slucajno" pogresio jer si obavesteniji od KGB-a, CIE i Mosada zajedno, a ova tvoja teorija je kompleksnija od Darvina i Ajnstajna zajedno, pa te ponovo molim da nama neukima objasnis malo detaljnije!

A da, jedino se slazem da Novaku ovi mastersi slabo idu i da je totalno u redu da ga Nadal, a narocito Rodja, ponekad puste!

duduk

pre 6 godina

Pratite kobajagi tenis a nemate pojma.
Čim sam video tamnu majcu i večernji termin znao sam šta sledi.
I nije sutra nikakva odbrana titule. Prošle godine je Marej uzeo titulu protiv Novaka.

mare

pre 6 godina

6-1, 6-0

Treba staviti prst na celo, pa se zapitati sta se to dogadja sa Djokovicem kad mu je dao ovaj jedan gem. Porodicni problemi? Promena trenera? Ishrana? Nesto cetvrto...?

Dzi Dovla

pre 6 godina

Svo ovo vreme dok je gubio cutao sam, citao komentare i trpeo! Sad je red i ja da kazem nesto KIDAJJJJJJJJ, LOMI, TRPAJJJJJ BREEE !!!! Ne znam koliko plitak mozak trebas imati da uopste pomislis da pljujes po Novaku, alo on je skoro 5g. igrao na vrhunskom nivou, ali na vrhunskom i to pored zene i pored deteta o kom treba da brine svaki dan, morao je doci period kad ce da padne forma ali ja se nadam da je onaj juce odnosno ovaj danas mec znak da polako ali sigurno podize formu. Zapamtite, citajte, edukujte se ZIVOT JE PUN USPONA I PADOVA, ne moz samo uspon. Pozdrav

Djed Milutin

pre 6 godina

Do RR forma će ići jos vise.Novak je najozbiljniji favorit za RR.Danas i juče?Delovao kao Novak koga znamo.Bilo ko da je bio protivnik tako bi prošao.Nije dozvolio Timu nista vise od toga sto je prikazao.To je sport.Gubis kad ti neutrališe protivnik prednosti.Nadal bi isto prošao.Novak je igrao tenis takmicarski i samopouzdano.Najveci mu je napredak u brzini i ritrnu.
Čitam u komentarima puno laprdanja bez smisla.I kad kritikuješ nekoga,radi to argumentovano a ne demagoskim frazama i praznim pričama.

Нишлија

pre 6 godina

И, шта сам јуче написао? Не може сваки дан да се победи Надал, Ноле, Феддрер, Мари. Та боранија може по неки меч да добије против њих, али ретко који. Доказ сте видели. Следећи пут, одраће га Надал.

dženkins

pre 6 godina

Kad je Nole u pitanju ne razumem što razvlačiti te masterse na nedelju dana kad čovek može sve davzavršibu jednom danu. Mislim da bi trebalo promeniti pravila. Svi turniri,mastersi i slemovi u mesec dana pa da nas Srbin može da odmara ko i svaki Srbin.

Mikii

pre 6 godina

Finale Sinsinatija, nisam siguran koje godine ali je Novak imao vise godina od Tima danas, sto taj poraz cini uistinu sramotnim.
(Mikii, 20. maj 2017 22:56)

Slabo pamćenje imaš. Dobiti meč u tajbrejku nikad nije i ne može biti čićšenje. Ali kako to objasniti diplomcu niže muzičke škole? Nije tenis za svakoga. Idi prati song konteste, idole, ples sa zvezdama i te zabavno-muzičke priredbe. Tenis i sport ostavi za ljude koji se razumeju.
(pusica, 20. maj 2017 23:10)

Zar zaista nakon ovoliko vremena treba da objasnjavam koji komentar je moj, a koji je ocigledno napisao neko drugi?! Zavrsi ti makar za poslasticara, pa se javi. A i ja sam budala, kome sve ne repliciram.

Mile

pre 6 godina

Samleo kada ovaj nije ni igrao. Razocaravajuca igra Tima posle odlicnog meca sa Nadalom.
(:D, 21. maj 2017 11:50)
Naravno da ga je samleo, a to što ovaj kao nije igrao je zato što mu to Đoković nije dozvolio. Vraćao mu je duboke lopte, što je ovaj radio Nadalu, a njegove greške su direktno vezane za Đokovićem dobre udarce. Ovi "stručnjaci" što kažu da Thiem nije igrao, verovatno u životu nisu držali reket u ruci, sem na nekoj igrici. Samleo ga je, sažvakao i onda ispljunuo, pa pojeo samo salatu!

Nosmoking

pre 6 godina

Izmileli nolobotovi, da jos malo prkose normalnom svetu i trljaju im na nos Nolove "pobede". Do večeras. Imaju jos nekoliko sati. Hajde, udrite nolobotovi! Vreme ističe. (Klašnja, 20. maj 2017 16:19) 5:0!!!!!!!!! BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....Klasnja evo ga veceras samo gde si tiiiiiiii!!!!!!!??

Tenis

pre 6 godina

Sto volim da vidim Noleta ovako kad skakuce pored linije...potpuno fokusiran na igru, savrsen u svakom elementu igre...servis odavno nije imao ovako dobar. Covek je preko noci " vaskrso". Bravo!

MILORAD

pre 6 godina

Tooooo Noleeeeeee!
Tako mi je drago zbog njega!

A oni što mu samo savetuju sarmu i ćevapčiće, neka prorovaju malo po svom brlogu, možda nađu neku sarmicu za večeru, taman dok Nole završi sa Timom.
Pustite dečka na miru. Svako ima svoj život, neka se pozabavi njime.

Napred Nole!!!!!!!!

Kol

pre 6 godina

Realno svi psihicki problemi ovog naroda se mogu jasno videti iz komentara upucenih na vesti o Novaku u prethodnih godinu dana od kuknjave zbog poraza i onda orgazmicnih komentara nakon pobeda! Zaista tuzno lepo je danas Jasikevicijus rekao ljudi to je samo igra, nadam se samo da Novak ne cita, mislim da nema ni vremena za to, a i da mu niko iz njegove okoline ne prenosi, jer je preko 90% komentara upucenih na vesti o Novaku za posmatranje!

Car Dusan

pre 6 godina

BOŽE, KAKVI SMO MI SRBI - SAD ONI ŠTO SU JUČE I SVIH OVIH DANA GOVORILI: VAMOS,TAMOS I ONAMOS SE PRENEMAZU OD SREĆE I HVALE NOVAKA! HAHA

маркеђани

pre 6 godina

Ајмо Ноле да оног најгорег броја 1 скинеш са незаслуженог трона и вратиш се на трон који ти припада!

ZORICA - CANADA

pre 6 godina

....gledajuci danas furioznog, briljantnog Novaka danas, dodje mi na pamet predmet LOGIKA iz gimnazijalskih dana, ono kad na osnovu 2 premise, dodjete do zakljucka. Dakle:
Thiem je bolji od Rafe,
Nole je bolji od Thiema,
--------------------------------
Zakljucak:
Nole je BOLJI od Rafe !!!!

Pred RG nije lose, ni malo, ni malo......
IDEMOOOOOOOO MAJSTORE !!!!!!

sweswe

pre 6 godina

Izgleda ce Tim da ga razvali, sto bi rekli oni "NOLO" intelektualci,
Izvinjavam se sto sam izdvojio par sekundi za one nebitne .
Ovo kako Novak je dosta blizu onome sto je igrao prosle godine, ako
nastavi ovako mnogi ce se ceskati po glavi...
Kada se ovde pocne pisati o porezu, ironicnim osmesima i sl., to je najbolji
znak da Novak igra dobro. Osete to "intelektualci" pa zakmece...

My name is Zlatan

pre 6 godina

@Ovo je pravi Novak. Nadam se da je kriza prosla i da ide na RG po novu titulu. Bice jako tesko ali ako osvoji RG on ce postati prvi teniser koji je osvojio sva 4 GS bar dva puta. :) Srecno Nole!
(Srdjan, 20. maj 2017 21:07)a rod Lavera si zaboravio?

Zagor

pre 6 godina

Sto Mile peva,50 kila mesa bacio si tigru :-):-)..Magija koja se zove Novak,napravi Nole Timu,zeca od sesira..Madjioničar sam ja,ABRAKA DABRA,samo kad hoću da igram,niko mi nista ne moze...

4 za redom

pre 6 godina

Ljudi de polako, terminator se vratio ali turnir nije još završen. Treba da se igra u kontinuitetu pa onda uživati u rezultatima. Ohrabruje da je od Madrida forma na uzlaznoj putanji, danas je vrhunac vidjećemo kakvo vrijeme nas sutra čeka. Ovo pišem jer glavni problem i jeste kad Nole počisti teren kao danas svi u nebesa ga uzdižu, kad gubi kroz blato ga vuku. Zato se ne treba čuditi čemu guru, meditacija i ostale promjene kod Novaka u zadnjih pola godine, čovjek na žalost posjeduje naš mentalitet, nikad nemamo svoj stav, stalno se prilagođavamo a usta nam puna zavisti. Ako uspije iz toga da se isčupa, još ima vremena i biće najbolji u istoriji ovog sporta, ako ne za nas je sasvim dovoljno postigao i treba da budemo ponosni. Srećno sutra Sokole za 31 masters, a onda napad na RG.

Beobrad

pre 6 godina

Samo napred Nole, uz pojacan trening i posvecenost, bices ponovo najbolji na svetu!
Ima nas koji nijednog trenutka nismo prestali da te podrzavamo, i tako cu se slatko smejati svima ovde koji su te se odrekli, a hvalice te kad se vratis kao niko pre!
Jadno, ali vec vidjeno mnogo puta!
Evo, stigao je vec taj trenutak!
Pa sram da vas bude dvolicni ljudi kratkog pamcenja i slicne pameti!

Da kazem

pre 6 godina

Koliko vidim Novak je jedini igrac u dva uzastopna polufinala masters turnira. On se polako vraca a susjedi ne prestaju da pricaju. Nece jos dugo.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

❤ anica - U meni je oluja kad tebe nema i što ne mogu da dodjem do tebe da te upoznam da te vidim . Kod nas ovde već prošla oluja. A gdje ti ono živiš jel bi Kragujevac čini mi se ? UDRI SOKOLE !

Gajetano

pre 6 godina

Strasan mec Novaka! Podigao je igru na onaj stari prepoznatljiv nivo, rastavio Timov jednorucni bekhend na sastavne delove, bio je na svakom riternu, na svakoj lopti, odlican servis, maksimalno fokusiran od pocetka do kraja. Ovakvog Novaka odavno nismo gledali, gde li se samo krio ovih godinu dana i ko mu je podigao rucnu, mozemo samo slutiti i spekulisati...

Sa svakom stisnutom pesnicom i svakim urlikom osetilo se da sampionski Mojo ponovo tece Novakomim venama. Zver se vraca na velika vrata, kakva poruka pred nastupajuci Rolan Garos!

Pozdrav,

NoleN1

pre 6 godina

Sad ce da krene lavina komentara-legenda se vratila,povratak kralja itd.,a kad je bilo lose sve negativno-kao da nije naš.
OVAJ NOVAK OBECAVA!

Sejl Brejl

pre 6 godina

Iako samo naravno navio za novaka bas mi je bilo zao thiema posle rukovanja na mrezi..taj izraz lica, realno nije zasluzio ovakav poraz nakon velike pobijede protiv nadala..no sad dosta o thiemu..bombasticna igra naseg noleta!!! Kakvi udarci kakve emocije..idemo dalje kralju..necemo ga sada previse hvaliti da ga ne ureknemo..u svakom slucaju svidja mi se pravac kako se odvajaju stvarii...IDEMOOOOOOO!
sportski pozz

JPR24

pre 6 godina

tek dobio drugi gem a viče i urla kao da je osvojio OS zato ga niko ne voli. arogantan
(Sandžak, 20. maj 2017 20:19)

Za razliku od Sandžaka, Noleta znaju svi... Za ostalo, moŽe mu se.

laza

pre 6 godina

Sta je hejteri?! Gde ste se sakrili?! Nole, ponos Srbije!!! Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Alex, 20. maj 2017 21:20)
 On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30)

A gde zivi vas Galijani?

дрмр

pre 6 godina

ТЕРМИНАТОР уништио доминатора!!!Какав меч, показна вежба, као на РГ пг у 1/2 финалу!Фокус, сервис, нестварно кретање, прецизност, агресивност, мало грешака, све је ту.Па не може иста тактика као против Надала, никако.БРАВОООО МАЕСТРО!!!

sweswe

pre 6 godina

Ovo moram da napisem, nije mnogo o vecerasnjem mecu, ali....
Face u Timovom box-u za nagradu (a mama dan ranije izgledala
kao malo sunce), ali niko na svetu ne zna da nabije onu najtuzniju
facu na svetu Rodu Laveru kao sto to Novak zna da uradi. Ih kako
je australijski dedica bio tuzan i deprimiran.
Jedno pitanje:
Da li su se poceli javljati ovi "intelektualci" u vezi poreza, dopinga,
radovanja, ironije i sl?
Pozdrav svim ljudima dobrih namera.

Патас

pre 6 godina

Драго ми је што је Новак поправио игру. Ово му је најбољи меч у задњих годину дана. Добро за његово самопоуздање. Надам се да ће сада бити мање коментара који немају везе са тенисом и који се баве његовим приватним животом на непримјерен начин. До побједе сутра!

istinoljubljivi Fox Mulder

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete ali Novak je izmislio tenis barem sto se Srbije tice Ranije nisu postojale o tenisu ni rubrike ni navijaci ili antianvijaci. Ocigledno je da se kralj vraca na tron malo po malo!

ЂЕНКА ЈЕ НАШ! ПАНТЕЛИЈА ЈЕ У КОМШИЛУКУ!

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11

Гаги, треба ли 50 динџи за кифлу?

Spartaaa

pre 6 godina

Najaci su mi ovi teniseri koji se nesto popale a onda ih majstor vrati tamo gde im je mesto, tipa ovaj Tim koji igrao u madridu prvo finale mastersa u karijeri, pa onda eliminisao nadala, sasvim slucajno, i onda umislio da moze i noleta, alo prijatelju pa to je celicni novak treba da pokazes ne postovanje vec strahopostovanje prema njemu.Slazem se sa onim sto neko rece, ovakvog novaka ne bi pobedili ni federer ni nadal pa makar bili u najboljoj formi.

Melenci

pre 6 godina

kako li je Zverevu?Bilo ko da je bio sinoc sa druge strane mreze Nole bi ga razbio.Toliko se nakupilo u Noletu,verovatno je cuo razne ruzne komentare,toliko gladi i zelje za starim sjajem da je ishod bio "razbijanje"Tima.Gledala sam mec bez daha i reci,zaista Nole se vratio jaci,bez trenera,bez saveta iz boksa,sam,sa svojom pametnom glavom i vestim rukama,Bila je i ostace nezaboravna subota vece!

novica

pre 6 godina

Kakvi ste vi to navijači!?
Do juče ga terate u penziju, nagradiste čoveku kožu, a danas pretite Nadalu na RG, Rodžeru na travi u Vimbldonu...
Ipak ću morati da pozovem Kiriosa da vas nauči pameti!

Dragan

pre 6 godina

Gdje su oni srbomrzci sada.Jeste li zivi ili ste u misjoj rupi.Ovo je Novak a ne onaj bik sto ga je ovaj rasturio.Drzi mu Novak lekciju tenisa.Mlad je. ima vremena da uci.Idemo brate srbine do finala, pa sutra po 31 trofej 1000.

serbianlion1

pre 6 godina

Odigrao na Tima. Poklon kladionice.
(Caniche mafioso, 20. maj 2017 20:27)
---------------------------------------------
Misliš "Poklon kladionici"

Sinisa90

pre 6 godina

Kako mi je milo samo zbog ovog prepotentnog trenera Tima koji je pokusao da omalovazi Novaka....Ovo je taj "autsajder Novak" na Rolan Garosu.

Wlada

pre 6 godina

Ovakav Novak je dominirao 6 godina i nabijao kmplekse botovima, da se bar na kratko podsetimo pravog Novaka, nadam se doktore da si se konacno vratio!

anica

pre 6 godina

Mora da padne torta sutra za dobrodoslicu. Reforma:-)
Znala sam da ce napredovati jer su vezani turniri na sljaci...finale samo po se bi je uspeh, a tek titula ako bude wohooo.
Bice zanimljiv Roland Garos svakako. Sta ti je mozak I volja...sve ide iz glave, kao kad padnes ispita dva tri pa treba da ubesis sebe da je I treci sansa da polozis.

Dragan

pre 6 godina

Sta reci, dva meca u jednom danu.Igra na visokom nivou kao sto smo ga navikli da gledamo.Samo.jedan gem dao Timu da se raduje.Ima li vas jos da kazete nesto za ovaj mec danas.Za sat vremena oduva ovoga Tima.Ne moze da dodje sebi, jer je mislio da ce Novak da igra umoran, naprotiv delovao je svezije nego ikada.Kada cujem onaj Novakov duboki krik, verujem u njegov povratak na stare staze.Da li je ovo gledao Zverev.Ne bi mu sutra bio u kozi.Novak zeli 31 trofej na 1000 MASTERU, upravo u RIMU. Poklon za Novakov 30 todjendan.Neka si nam ziv i zdrav.Stetan ti 30 rodjendan od tvoga vernog navijaca iz ARIZONE. Veliki pozdrav za sve Noletove vjerne navijace, a za one sto ga nevole i vredjaju neka gledaju neki drugi sport, a ja cu tenis i dalje.

radica

pre 6 godina

A ekipa Nolemrzitelja u sastavu Mikii, Patrik, Jumko, Novica, Poslednji Mohikanac, ?, DekiNBg...na aparatima u Urgentnom centru. Naš Novak, naš ponos, ih je svojom igrom načisto dotukao.

Vik

pre 6 godina

Želim da kažem samo jedno: Tim je fantastičan igrač, poprilično je uništio izuzetnog Nadala. E, sada, fali mi pridev za Novaka koji je uništio fantastičnog Tima...

Gile

pre 6 godina

Da vam kazem


Sada si na strani Novaka kada je gubio pisao si svasta
Kao u ostalom ogromna vecina ovde.Kada gubi isto toliko komentara kao i kada pobedjuje.Ista lica isti pisci

Broj jedan

pre 6 godina

Ahahahaha...kako se zabavljam čitajuči komentare.Znaju svi koji su gledali meč,videlu su obrise Noleta od pre godinu dana...to je ta igra,pokreti,želja,koncentracija...ako je našao "žicu" biće opasan u nastavku godine.DRHTITE!!!

kakav lik ljudi moji

pre 6 godina

@Mikii dušo, a da pokušaš jedno nedelju dana da potpuno batališ čitanje i pisanje komentara! Šta ti to treba? Toliko nerviranja.
Možda otkriješ da život i nije tako sumoran?

SMILICA

pre 6 godina

Sa puno radosti sam docekao sjajnu Novakovu pobedu u gluvo doba noci. Pozeleo sam da posaljem poruku navijacima i SMILICI da napise neku pesmu ali pomislih mozda je jos rano, jos pobeda, dve.......ali zna SMILICA kad je vreme za poeziju. Hvala puno!
Srdacan pozdrav svim vernim navijacima! Ratko iz Perta, Australija
(Dolazi vreme velikih pobeda, 21. maj 2017 02:20)

HVALA NA POZDRAVU
GDINE RATKO,
SA KRAJA SVETA
IZ DALEKOG PERTA.

VRATIO SE NAŠ No1E,
JOŠ BOLJI,JOŠ JAČI,
SRAM VAS BILO PLJUVAČI!!!

DAĆE MILA BOGA
OSVOJIĆE NAŠ No1E JOŠ
MNOGO, MNOGO TOGA

Pozdrav za SVE istinske ljubitelje tenisa
širom sveta
a najviše za DD i gdina Ratka izdalekog Perta!

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Uvek me zabave komentari kad je vest o Noletu, ima vrlo zanimljivih i mastovitih, nego nesto Jumko 'posustaje' u poslednje vreme, pozdrav svima i svako dobro...

Jovan

pre 6 godina

Ovo sto sad gledam su tri najbolja gema koja je Djokovic odigrao u poslednjih 12 meseci. Svakako dokazuje kako moze da igra, da je klasa i da nema slucajno tolike titule u vitrini. Ipak forma je nesto drugo i treba drzati ovakav tempo iz meca u mec iz nedelje u nedelju. Nastavi Novace da radis, dizes formu i budes disciplinovan kao nekad. Izdrzi jos 2-3 godine i upisi se u istoriju kao najveci.

buu

pre 6 godina

Ovaj mec ce dati pravu sliku gde se nas junak nalazi pred RG. U pobedi i porazu: Idemoo Nole !!!
(numero uno, 20. maj 2017 19:43)
Nalazice se zlatnim slovima ispisan na RG 2017.
Ajmo NOLEEEEEEE

Srdjan

pre 6 godina

Ovo je pravi Novak. Nadam se da je kriza prosla i da ide na RG po novu titulu. Bice jako tesko ali ako osvoji RG on ce postati prvi teniser koji je osvojio sva 4 GS bar dva puta. :) Srecno Nole!

Nebojša

pre 6 godina

@Wlada 

Kojih 6 godina? Novak nije dominirao 2012. i 2013.
(Srdjan, 20. maj 2017 21:08)

2013 jeste Nadal uzeo najviše titula ali 2012 je Novak bio najuspešniji.

Sin Bludimir

pre 6 godina

Gde su sad svi ovi sto su vredjali njega, brata njegovog, zenu mu, Pepea lepotana i to sto ne izgleda kao mma borac nego asketa mrsav?
E srbi moji... Zato smo najgadniji narod

323

pre 6 godina

Urlik "zveri" i to je to. Znam da je Novak TU na terenu, pogled u ocima, zelja za pobedom. Onda mu NIKO nista ne može, ni Rodzer ni Rafa. Niko. Tim koji je obrisao Rafu je uzeo JEDAN GEM u dva seta. To smo gledali godinama. Kada se setim letargicnog, mrtvog, ne zainteresovanog Novaka, dodje mi muka. I svaka moja kritika nije bila ni jednog trenutka upucena kao omalovažavanje, ponižavanje vec znam da Novak MOZE jos par godina da ovako igra. A gledao sam očajnog Novaka koji je gubio od nekih luzera?? Zasto, to samo on zna. Ovim mečom je jasno rekao, ovde sam, sada opet igram a VI se zamislite i zelim mu da ovako nastavi.

Ћезо рца

pre 6 godina

Не знам ко га је оволико наљуто. Као да му је неко тек сада дао да прочита коментаре разних Јунка, Последњих могиганаца, Миниија, Достењевских, ??? и сличних. Брутално и без милости, млади и перспективни Аустријанац је осетио сву снагу најбољег тенисера које је човечанство видело. Напред Новаче. Увек смо уз тебе. Воле те твоји Срби.

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

E što nedođe večeras mukica Rafa umesto ovog malog!Bolje da se ne vraća sa pecanja kada je Nole ovakav.
Ali ok, taman na RG da ga Nole oduči !
HVALA TI BOŽE, VALJDA JE TO TO!
IDEMO NOLE! Samo strpljivo.

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Komentator na hrvatskom sport klubu 1 toliko vec nekoliko utakmica navija za Novakove protivnike da je to sramota. Znam dosta hrvata koji vole i navijaju za Novaka ali ono sto se od njega cuje je stvarno zalosno. I pitanje gdje je jumko, samozvani kralj beljo i ostala kompanija.

Beobrad

pre 6 godina

Mislim da nije prerano reci - Novak se vratio!
Izuzetno odigran mec, narocito ritern koji je funkcionisao i protiv del Potra
Ekstremno je vazno zbog samopouzdanja i Rolan Garosa da Novak sutra osvoji Rim i u takvom raspolozenju ode u Pariz!
Dobrodosao Nole nazad!

Bikan

pre 6 godina

Da pobedis nekog 6:1,6:0 koji je van 100...je tesko; da pobedis #7 na svetu tim resultatom u polufinalu Mastera je podvig. Mislim da mu je uzeo 100% drugog servisa...sto je nevidjeno.

Joana

pre 6 godina

Vratio se Nole. Sve nas je podigao na noge. 500 komentara. Sad svi veruju u njega. Samo da nastavi ovako. Sutra da uzme 31. Master i tu je samopouzdanje. Bice jio radosti. Napred Nole.

vratolomija

pre 6 godina

Najveća misterija belog sporta, Novak Đoković! Koja dominacija, pa neverovatan sunovrat u formi, i na kraju će opet da dominira. Mora da proradi srpski inat.

gunjaa3

pre 6 godina

Kakva demonstracija sile i pokazatelj svima šta ih čeka na RG-u. Ovo je Đokovićev najbolji meč u poslednje vreme. Prelepo! Srbija može sada spokojno da spava

Srba

pre 6 godina

Čitam malo šta kažu pojedini poznavaoci tenisa i uvek se slatko nasmejem ljuskoj gluposti.Kaže jedan ovde lako je njemu da pobedi Tima kad je ovaj sve ispromašivao.A zašto je promašivao čovek koji je juče dobio Rafu?Pa zato rođaci što mu Nole nije dao da diše, svega dva puta se namestio na udarac za sat vremena.Jednostavno nije mu dao vreme ni mogućnost da pokuša da odigra to što zna.Ubijao ga je dikitiranjem tempa sa osnovne linije dubokim i jakim udarcima,dobrim uglovima, promenom ritma.Isto to je uradio Agutu i Delpu.Da ne govorim o ostatku stručnjaka koji znaju šta ko treba da jede, ko s kim treba da se druži i gomili sličnih nebuloza.Jedno je sigurno Nole je poslao poruku jasnu svima.

antiDebil

pre 6 godina

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!!
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30)

Zasto to sine ne kazes na kineskom ?
让我们诺瓦克·德乔科维奇,塞尔维亚的骄傲
Jesam li pogodio ? Jesi li poceo da ucis ?

bazan

pre 6 godina

@Joc@

Meni je tebe žao!!
(Nenad, 20. maj 2017 21:09)

A sad vam je zao Joce?? :))) A kada je lik pisao teorije zavere o Federerovim i Nadalovim pobedama ove godine, onda su njegova pisanija imala veci deo pluseva. Srba da nema, trebalo bi ih izmisliti :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 20. maj 2017 21

A mozda neko koristi njegov nik da ga ogadi komentatorima.Kakogod i onda sam govorio da njemu nema pomoci kada je govorio da su zavere protiv Djokovica i sada.A nema pomoci ni tebi.

želja

pre 6 godina

E nek si začepio usta "stručnjacima" koji se ubiše od pisanja protiv tebe. Kad si bio u krizi i gubio ja sam ostavio komentar ovde da ćeš se vratiti jer si taktičar i misliš unapred na svoju igru, igraćeš još dugo i osvojićeš još dosta titula...

samo smo razocarani

pre 6 godina

Plavi Osterajher ce pokazati ko je potomak habzburgovaca,a ko guslar!!!
(tulipan, 20. maj 2017 19:38) mozak ti je savrsena podloga za uzgoj nika

DukiNS

pre 6 godina

Bilo bi odlicno kada bi Novak osvojio Rim , pritom dobivsi, po meni, dva igraca koji ce naslediti njega, Feda, Nadala i Mareja. Veliki zamajac bi dobio i za RG. Kako god bilo, bitno je da se vidi napredak u odnosu na pre par meseci.

nenad rs

pre 6 godina

Nekad je ovaj kutak sajta bio mjesto razmjene mišljenja a sad bogami liči više na vašar.Čak je i Jumko simpa za neke nove likove.Naravno naprijed Nole.

D

pre 6 godina

Zao mi je sto Nadal nije prosao. Bilo bi gazenje ali dobro, velika pobeda i povratak kralja sledi na RG. Vidi se u ocima da se Novak vraca. Dobice ga samo neko ko igra kao Vavrinka u finalu RG.

Dovla

pre 6 godina

More počeo ovaj da igra. Nadam se da će da potraje. Daj Bože. Verovatno mu Steva (ja se u njega uzdam) pokazao kako treba forhend ili je tražio konja pa tata mora da zaradi. U svakom slučaju deluje.

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Uvek me zabave komentari kad je vest o Noletu, ima vrlo zanimljivih i mastovitih, nego nesto Jumko 'posustaje' u poslednje vreme, pozdrav svima i svako dobro...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cvarci i kavurma, 20. maj 2017 20:28)

Zašto posustaje? Bio na rekreativnoj nastavi na Srebrnom jezeru, pa mu učiteljica uzela telefon.

pribil

pre 6 godina

Da ga ne ureknem, ovakav nivo igre garantuje povratak na mesto broj 1, i verovatno 1 ili 2 slema do kraja godine. Ali nije lako igrati ovako rastereceno i motivisano u kontinuitetu. Ipak radujmo se, jer masina pocinje da se zahuktava.

anica

pre 6 godina

Ajde sine Time kuci, ima da jos glockas, klasa je ovo. Kako ga opegla u ovom setu samo da nastavi.
Novace srce mi puno kad te ovako vidim, otac majka tu, stisnuta pesnica, pogled, skakuces, pun zivota. Bogu Hvala da se vracas.

zex

pre 6 godina

Sta god da bude u ovom mecu a i sutra u finalu. Sto puta sam rekao Novak nije zaboravio da igra to je nemoguce,takav sampion nemoze preko noci da nestane ako je imao neke probleme to njegova stvar, vidi se veliki napredak samo je bitan kontunuitet i bice sve dobro.Tim je dobio Nadala a Novak nije Nadal vec je mnogo bolji bez obzira na onaj poraz.Ovako raspolozenog novaka nemoze niko pobediti ali samo neka nastavi ovako ima nade da se vrati na stazu uspeha.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Auuuuu, pregazi ga ko plitak potok i to bez trenera. Nije posteno. Utanjili nesto komentari iz susjedstva. Prati se nogomet, tu je posteno.

NikolaKG80

pre 6 godina

Novače, nedostajao si! Navikao sam da ispada posle par mečeva, otpisao ga, s pravom, jer je sam sebe otpisao. Izgleda ga je poraz od Nadala otreznio i čim se vratila želja i glad, vratila se i igra i uživanje je gledati ga, ponovo

Kavric

pre 6 godina

Kako ga sad svi volite? Zaboraviste i Pepea i zenu i Maju Volk i sto ne jede meso.... definitivo smo narod koji voli samo dok je neko uspesan! Cim krene da gubi...mrznja bato!

milutin

pre 6 godina

Razmontira Nole "velikog Thiema, nadu svjetskog tenisa", kako neki imaju običaj da kažu. Nole dokaza svijetu ko je ko u tenisu.
Mnogo guka kačamaka treba Thiem da pojede da bi sa Novakom igrao tenis. Da je i Rafa bio na drugoj strani, isto bi se proveo. A i njemu će opet Nole zabosti trn u stopalo koga Toni neće moći izvaditi.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Marej je uzivo preko telefona pratio mec, sedi i cirka pivo ispred Big Bena u Londonu i vice 6:1, 6:0, 6:1, 6:0. Rafa igra golf trenutno i saznavsi rezultat sve loptice su mu upale u rupu. A Rodzer je na svadbi, napio se od "srece" kad je cuo rezultat. Jasna poruka rivalima :" Ja sam GAZDA "

Ujkasem

pre 6 godina

To majstore igraj samo igraj.Molim te pronađi i ti motiv za igru kojeg kažeš da si izgubio.Kako ga imaju rafa i federer nađi ga i ti.Neka ti njih dvojica budu motiv samo napred majstore,mozes jos dosta toga da pruzis

vidim sve

pre 6 godina

Лако је пасти, а много, много теже устати! Чини се да се Новак полако диже, насловна фотографија најбоље показује.

Vamos-tamos

pre 6 godina

U ovom mecu je Rafa najbolje prosao.
Niko srecniji od njega veceras,sto se nije nasao sa druge strane mreze.
Nikako ne bi voleo da ga zadesi ovakva sudbina pre RG!

Vera

pre 6 godina

Ja još uvijek ne vjerujem šta sam odgledala večeras, kakva predstava našeg šampiona,maestralno!!!Pa taj isti momak je jučer pregazio kralja šljaka, hallo, a večeras se nije mogao sastaviti, bilo mi ga je pomalo žao čak.Ljudi, Nole se vratio, definitivno se vratio onaj sjaj u očima i stisnuta šaka pobjednika.Idemo, majstore....finale Rima pa polako u Pariz!Volimo te!!!!

Grk Zorba

pre 6 godina

Rešio čovek da opet sakupi porodicu i oseća da je on taj magnet...usput..uopšte nije važno hoće li sutra pobediti...važan je STAV koji se vratio...

артиљерац

pre 6 godina

Обрија га Ноле насуво.Сутра ће Зверева да подшиша на нулу.Има Зверев
да буде ко кристална кугла.@ bariloche Извини,а јел на Ролан Гаросу
играју исти ови или неки други тенисери,па Ноле не може до финала.
Цар се наљутио,кида.

Bojan Živković

pre 6 godina

Budimo srećni što imamo prilike da gledamo zlatnu eru tenisa i tri teniska diva - Rodžer, Nole i Rafa. Ovi što će ostati posle njih su smešni. Kad pogledate procenat velikih turnira koja su ova tri genijalca osvojili u poslednjih deset i više godina videćete da je to prosto neverovatno. Ako na Timu, Raoniću, Nišikoriju, Soku ostaje tenis onda će to biti takav pad kvaliteta da će se muški tenis srozati ispod ženskog koji je odavno jadan. Ne mogu da shvatim da se u celom svetu već dugo godina ne pojavi bar jedan teniser koji je iole približno dobar kao ova trojica u tim godinama. Federer još malo ulazi u 37., Rafa u 32. a Nole je već ušao u 31. godinu a deru ove klince gotovo 100%. Svaka čast kraljevi.

idemo sutra do 31

pre 6 godina

Nolebje počeo protiv Aguta bolje da reternira,nastavio još bolje protiv Delpa i Tima a kad tako vraća servis niko mu ništa nemože.Samo kad je fokusiran 100%.

m

pre 6 godina

@Klasika. Nema Federera i Nadala pa Nolo preko Aguta i Tima dolazi do finala :)

Kaze Head 2 Head:
Djokovic 23:22 Federer
Djokovic 26:24 Nadal

Kapiram da hoces da trolujes ljude, ali smisli nesto bolje.

VUK

pre 6 godina

@anica...mislim da je jasno šta ti zameram..odrasla si cura.. stvarno misliš da je ok. da govoriš Novaku šta treba da radi u životu ?!...ti si vernik..seti se : " ostavi oca i majku svoju, prilegni uz svoju ženu i budite jedno u meni"..Navijati iskreno za Novaka , a ne prihvatati njegov izbor živionog partnera nije moguće. Imaj poverenje i vere u ono što Novak radi.

Biti covek

pre 6 godina

Citam komentare pa ih pitam..Jel sad je okej, a navijaci!?!
A kad bude izgubio na Rg krenuce te opet neke teorije zavere ili ovo,ono..
Nisam navijac Novaka ali sam daleko svestran i COVEK za razliku od mnogih na ovom forumu.
Stoga mu cestitam na sjajno igri danas protiv Tima koji se nije video na terenu naspram duela sa Nadalom. Rim je ove godine Novakov definitivno.

optimistaoptimista

pre 6 godina

Vrlo rijetko komentarisem,a kad osjetim potrebu to radim. Prije par dana posle poraza od Rafe napisao sam da nas Novak dize formu,da dolazi na svoje i hvala Bogu bio sam u pravu. E sad,svi vi koji ste pljuvali po njemu u proteklom periodu komentarima "gotov je,idi u penziju I sl." SRAM da vas bude. On je nas naj veci sportista,ljudina i Srbenda,i zato il gubio il dobivao treba da ga podrzavamo I bodrimo,jer ko smo mi da jednu takvu velicinu ogovaramo. A sto se tice meca sa ovim Dominikom,sta tu reci,osim kapa dole,cas tenisa za decka koji jos mora da UCI. Finale je danas,sretno Novace,i dobio il me Republika Srpska voli te. Idemooooooooooooooooooo.

anica

pre 6 godina

Ne znam, bas zbog ove agresije u reketu ne volim njegov tenis, iako je bez sumnje buduci pretendent za velika dela...to je tenis koji nosi rizik. Koliko mora da budes precizan da bi pobedjivao u nizu sa takvim stilom. A Nas Novak ljudi, proigrao:-):-)

Pantelija

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. maj 2017 20:11) # Link komentara

DobiVas ne brini...

lucho

pre 6 godina

Ovo sve podseca na starog Novaka sjajno kretanje,borba za svaki poen i izraz lica kao da ce nekog da ujede i jos Mohamed Layani u stolici...

veliki strumf

pre 6 godina

Konacno stari Novak! Jeste da je u 1. setu Tim svasta promasio, ali u dugim razmenama Nole je bio nepogresiv, drzao visok intenzitet igre, a imao je i sjajne poene, vinere. Uz to, od negde se vratio i servis. Nadamo se da je ovo dobar znak pred RG - Nole bi (ako se ne varam) mogao da postane prvi teniser koji je osvojio svaki GS bar po 2 puta! Naravno, jos je prerano govoriti o tome...

rotator loptice

pre 6 godina

Novak je cudak..pa do juce se vukao ko baba sad ovoga lupa I to gospodari...pokazuje ko je glavni...sta se desava s novakom...neverovatno kakva promena...

JPR24

pre 6 godina

Sad mozemo ocekivati objasnjenja u kolentarima o prasicima, raznim janjcima i ostalim rostiljima :)

Deri Nole !! Odavno nismo gledali ovo. Polako se vraca.

Darko

pre 6 godina

Povratak kralja, kralj se vratio željan da vrati tron koji mu pripada.Nole opet u beast-mode, ponovo kao i nekad deli besplatno krompire i kifle, sve u svemu može da se kaže da je Tim dobio dobru pitu krompiraču.

matori

pre 6 godina

6-1, 6-0 !!!!
odličan zalog za budućnost!
treba ubiti budućeg velikog igrača u pojam, da bar još neko vreme ne pomisli da može nešto da napravi vladaru! ( bivšem i budućem vladaru)
ovo je ono što želimo da vidimo, a znamo da to Novak može da nam pruži, ali je bio uzeo godišnji odmor....izgleda da je počeo da radi!

Sabre

pre 6 godina

Negativni, zastrašujuće je koliko nemaš pojma o tenisu a kao ga pratiš. Čovek je danas odigrao jedan od top 20 mečeva karijere i toliko malog uništio da ovaj ZATO nije mogao da se sastavi...da je deo ovoga odigrao protiv Nadala, lik bi sad umirao od infekcije od neizvadjenog trna..

ivan

pre 6 godina

Gde ste hejteri, ajde sad guknite. nista imaz, ljubav ovo ono nemate za sta da se uhvatite. Savrsena igra Djokovica!! Nista nije dozvolio Timu, to je taj ritamkoji ga je krasio ovih godina. Bravo Nolee vratio si formu!!!

goran

pre 6 godina

Dali je ovaj mec znak da se Novak konacno vraca u onu formu koja ga je krasila prethodnih nekoliko godina? iskreno ne secam se vise kada je Novak zadnji put ovako brutalno odigrao da ne da bukvalno protivniku ni gram sanse da se vrati u mec...Danas je kod Novaka sve funkcionisalo besprekorno pocev od riterna koji je godinama bio njegov zastitni znak, pa potom preko njegove cuvene vamos-tamos igre koju tako dugo nismo gledali , i na kraju kada je i bilo nekih malih naznaka u pukotini njegove savrsene igre i kada je protivnik i dobio kakvu takvu sansu da se vrati u mec ,tada bi proradio i servis u kljucnim momentima meca sto je isto tako jedna od stvari koje odavno nismo videli u Novakovom repertoaru...sta reci jos nakon ovakve partije , mislim da ni jadni Tim nije svestan sta ga je snaslo , on se nakon prvih nekoliko gemova totalno pogubio jer nije imao uopste predstavu sta da odigra jer mu je Novak slao takve duboke i ostre loptice za koje on jednostavno nije imao resenje i onda bi po pravilu u zelji da nesto promeni poceo da igra nerezonski i da forsira viner po svaku cenu , mozda se Tim i malo istrosio posle onakve pobede nad Nadalom ali isto tako stoji i cinjenica da mu Novakov stil igre nikako ne lezi ,jer videlo se od pocetka meca da Tim pokusava kao i protiv Nadala da preuzme kontrolu sa osnovne linije ali Novak (kada je formi kao danas) za razliku od Nadala ima mnogo bolju igru u polju i jos kada mu proradi ubitacan bekend nema tog igraca koji moze da mu parira !

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Sve je stvar motivacije kvalitet je nesporan ali motivacija je najvaznija a to je djokovica kostalo u skorije vreme

АцаР

pre 6 godina

1. Сад сам схватио зашто тролови (и српски и хрватски) мрзе Нолета: зато што је рекао да су Срби и Хрвати исто! Нема то везе са порезом, гуруима...
2. А што се тиче игре, рекао сам да после 4 везана Грен слема може у пензију. А ако освоји још нешто (нпр. Ролан Гарос), може право у легенду. А биће још више, само да остане здрав.
3.Можда је застрашујуће, али требало би му дати надимак Терминатор. Јер ово данас, у два меча је било, како би нуклеарни физичари рекли, анихилација (=поништавање).
4. Какав је то шмекер: растане се са својим тимом, а онда као од шале наоштри форму као из најбољих дана!

Mirko

pre 6 godina

Znači kad ovako razbija, niko ne spominje što ne jede meso, što je mršav, što ima guru-a i slične gluposti, a kako se puno puta napisao - dečko nije menjao ishranu evo već 6-7 godina, a posebno nije menjao kilažu.
Dakle, ljudi vi pojma nemate ni o čemu. Pogledajte sebe šta ste postigli sa svojim znanjem, a šta je Novak postigao sa svojim, pa ćete lako ukapirati da veze s mozgom nemate o ovom sportu a posebno ne o životnim navikama i time šta čini uspeh kod ovakvog vrhunskog sportiste.

Ono što pokazujete (svaka čast izuzecima), je samo prikaz vlastite slabosti i toga da vam je "plitka materica" - braćo.
Ovde izuzimam skrivene i neskrivene komšije, oni su posebni pacijenti.
Novak se poštuje i voli i kad mu ne ide, a ne samo kad mu ide. Amin.

Melenci

pre 6 godina

Nenade vrlo je ruzno reci"ja nisam neki patriota".To uopste nisi morao da kazes,jer ne znaci automatski da drzavljanstvo druge zemlje podrazumeva odricanje od matice.Ali kao sto ti vec covek objasnio ti si i po osecaju otpisao Srbiju.Tvoje srce i patriotizam su pare i lako ces se "prodati"nekoj drugoj drzavi zbog para.Zato to nije lapo i ljudi ti nece verovati i postovati.Nole i ti ste nebo i zemlja jer se Nole nikada nije odricao domovine pa bio na kraju sveta.A,kod svih na svetu zaradjuje i to mnogo,samo od Srbije ni dinar.Osecanja se ne kupuju.

Pantelija

pre 6 godina

Ja sam još pre više od mesec dana napisao da razlog Đokovićevih loših partija nije ni veganstvo, ni Pepe Imaz, ni mršavost, nego porodični problem, a to znam iz pouzdanog izvora.Partije u Rimu su dokaz za to - i dalje je vegan, i dalje je mršav, i dalje je tu Imaz, a igra mnogo bolje. Dokaz da je rešio te probleme, i povratio fokus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (THE FINAL CUT, 20. maj 2017 20:17) # Link komentara

Slazem se sa tobom. Odavno nisam video njegove roditelje na terenu. Od kad su se pojavili kreneo je da dere. Samo da tako nastavi. Vidi mu se vatra u ocima.

ZORICA - CANADA

pre 6 godina

.....nas Nole danas nacisto poludeo, ali u najpozitivnijem smislu. Furija !!!!
Elem, TORONTO ceka 31. MASTERS !!! IDEMOOOOOOOO....

dominiraj

pre 6 godina

Bravo Novače!
Nadam se da je ovo početak nove dominacije. Inače Tim je njegova redovna mušterija od ranije, na veliku žalost raznih jumaka, upitnika, mikiija, dostojevskih i ostalog nesoja koji je priželjkivao debakl Đokovića.

>:D

Buahahahahaha!

Nazad u mišje rupe!

Buahahahahaha!

>:D

milko

pre 6 godina

Da je danas bilo ko izasao prptiv Novaka i dva Nadala,ne bi mu mogli nista.
Ovo je samo dokaz kakav je Novak vrhunski teniser kada ima motivaciju,jednostavno ne bi ga zaustavio ni valjak.
Takodje mu mnogo vise odgovaraju mecevi u vecernjem terminu.

Delija ,Chicago

pre 6 godina

Kralj bio I ostao,padovi se desavaju u sportu,nije ni on svemoguc da ga zaobidju,al zato kad gazi ,gazi sve redom..Bravo Nole.

manuginobili

pre 6 godina

Pa Nole se igra sa ATP tourom u stilu-imali ste godinu dana da nesto uradite,ali vrijeme vam je upravo isteklo,idemo opet sve po starom :)...mnogi veceras nece mirno spavati jer znaju sta ih ceka,nastavak surove dominacije,Thiem je bio prva zrtva,neka se spreme ostali ;)

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Mali , još moraš da rasteš ! BRAVO SOKOLE! A sad do muzike uživo da okitimo pjevačicu markama i evrićima i da ovo zalijemo . I naravno , gdje da zaboravim, pozdrav za ❤anicu💋

Stanislsv Djordjevic

pre 6 godina

НОЛЕ СЕ ВРАЋА НА СТАРЕ СТАЗЕ , ПОНОВО НАМ ДОНОСИ РАДОСТ , САМО НАСТАВИ ТАКО ЛЕГЕНДО !

Dankic

pre 6 godina

Fantasticna igra, nista losije nego u najboljim vremenima. Svaka cast, nadam se da ce da nastavi kao sto je igrao juce i danas.
A ovi sto su pametniji i sve bolje znaju, pametnije im je da zacepe malo usta i gledaju svoja posla.
Mislim i na ovog gospodina sto kaze da je bolje da se ne sretne na RG sa Domenicom Tim zato sto nemoze odigrati jos jedan ovakav mec!
Pa gospodine on je igrao i prosle godine na RG protiv Tim-a, taj mec sam gledao live, oderao ga je u 3 seta, momak nije imao sanse, a igra je puno boje nego veceras.

Zagor

pre 6 godina

Ljudi,meni je najvise zao bilo,Timov boks,pa oni su tako utihnuli,ni sami nisu mogli da veruju,sta ih je snaslo..E OVO SE ZOVE ATOMSKI TENIS,BRAVO NOLE...

Nebojša

pre 6 godina

Kakav narod.Opet dizanje u zvezde,a ,,sutra'' kad izgubi biće pluvačina.
(Henri Chinasky, 20. maj 2017 21:36)

Slažem se ima mnogo takvih a tek takvi kao ti izgubio pobedio svejedno pljuvačina.

D

pre 6 godina

Forma je prolazna, klasa je večna. Da li ovo oni hejteri sada ovoliko dižu Novaka, koji su ga do juče pljuvali, i pisali sve i svašta, ili mi se samo to čini?

hamiša brat

pre 6 godina

covece ljudi, Novak je izgubio samo ritam i motivaciju kad je osvojio RG, sad mu se izgleda sve to vraca prava motivacija i zelja za pobedom i to izgleda zbog onog poraza od nadala mogao bi i ja da ga treniram i on bi pobedjivao covek je masina ali kao svaki covek ima mane dosipao je sebi "gorivo" i sad se vraca siguran i osvojice wimbledon i rolan garos 1000000 % ako su mu se ta motivacija zelja i inat stvarno vratili

Dragan

pre 6 godina

Samo jedno upozorenje. Mali Zverev je nezgodan protivnik. Udara jako sa obe strane i servira dobro. Novak ne voli takve. Igrali su jedan mec na egzibiciji pred Wimbledon 2015. mislim da se zove Boodles, i Zverev ga je bukvalno razbio. Dobro znam da je bila trava i egzibicija, ali zato oprez danas.

Menjam Rim za RG

pre 6 godina

Moj komentar nije lepo prihvacen :) ipak cu da dodam da je Novak 4 x osvajao Rim, a samo jedno RG i to prosle godine kad je u finalu Rima izgubio od Mareja. Jeste da je Nadal osvajao i Rim i RG, ali kao Novakov navijac reci cu da je ti to ipak Nadal.

Mucak - Bazel

pre 6 godina

Nemogu da vjerujem sta covjek radi , pa do juce nije mogao da pogodi nista a u Rimu zdere ovu djecicu , svaka cast , a i u boksu se obukli normalno (Marko) .

Marinko

pre 6 godina

Novace hvala za ovaj plezir. Tako je bilo i prosle godine u 1/2 RG. Dominik je imao priliku da oseti nivo jednog od tri najbolja svih vremena.

MareNS

pre 6 godina

Federer je od Noleta stariji 6 godina, a osvojio je sada gren slem. 6x4=24 prilike da stigne Rodzerovih 6 viska. Nista jos nije gotovo. Idemo!

Saša

pre 6 godina

Ijaoo, kakvo brutalno demoliranje protivnikove igre, bilo kakvih pokušaja promene ritma, vrste udaraca, strane... svoj tempo, svoja igra i totalna dominacija od početka pa do kraja - Novak Đoković!!! Svaka čast Novače, idemo dalje majstore!

my way

pre 6 godina

Чисто да се после толико месеци АТП тура подсетимо какав се врхунски тенис некад играо. Добродошао назад, Новаче, потребнији си овом спорту него икада!

Dragan Jurić

pre 6 godina

Najgore mi je što je sad ovima sa Sport Kluba iskomplikovao programsku šemu. Završio za manje od sat vremena, pa ovi sad ne znaju čime da popune rupu u programu... ?

Alex

pre 6 godina

(THE FINAL CUT, 20. maj 2017 20:17

Upravo tako bravo druže. Pepe je tu već 4 godine, a od kada je postao vegan Novak je osvojio kalendarski gren slem. Marko je bio u ozbiljnom problemu i to je naravno uticalo na Novaka - drago mi je da je očigledno izašao iz toga, i da nam se Nole vratio! Živi bili momci!

BigZ

pre 6 godina

Drago mi je sto je Novak pobedio, bar ne moramo trenutno da ga savetujemo sta da jede i koga da otpusta iz tima. Mnogo je naporna srpska ljubav.

Nilado

pre 6 godina

Kakva je ovo demonstracija moci bila, steta sto Rafa nije bio sa druge strane jer ne bi ni on bolje veceras prosao sa ovakvom superiornom Noletovom igrom.
A za anti-Nole botove, poruka je vise nego jasna: Misevi, vracajte se u svoje rupe!

dominus

pre 6 godina

@ Joc@

Jedino što se može shvatiti iz ovakvih tvojih komentara jeste da se provaljuješ za medalju. Istu priču vrtiš već pola godine. Koliko se sećam i za IW, Majami, MC si slično pisao. Smanji malo doživljaj :)

NOLE!!!

pre 6 godina

Posle Congine izjave da mu je Djokovic unistio karijeru,msm da ce Thiem vcrs izjaviti da je njemu poceo unistavati :D Brutalno je bilo!!!Sutra ce iskustvo pobediti :)

Tenacious D

pre 6 godina

"dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)"

Imas povoljne kredite u Rajfajzenu...

ferdinand

pre 6 godina

On živi u naš Monaco duže nego kod vas u Serbia! Allez Noloux Gioccovigi, fierté de Monaco!! 
(Adriano_Galliani, 20. maj 2017 21:30) 

A gde zivi vas Galijani?
(laza, 20. maj 2017 21:42)

Galijani živi u Toponici. Pustili mu net jer je bio ok cele nedelje.

cacanin

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11

Гаги, треба ли 50 динџи за кифлу?
(ЂЕНКА ЈЕ НАШ! ПАНТЕЛИЈА ЈЕ У КОМШИЛУКУ!, 20. maj 2017 23:12)

Dobiva.

biće bolje

pre 6 godina

Sad se vidi da nismo narod dostojan ovakvog asa, podržavamo ga samo kad osvaja turnire i posle toliko titula pojedini imaju obraz da ga kritikuju i ismevaju. Noleta treba podržati kada mu je najteže, mogu zamisliti kako mu je bilo zadnjih godinu dana kada sve krene nizbrdo, i pored loše igre on je i dalje drugi teniser sveta, ovaj mlađani Tim koji treba da bude budućnost tenisa, nije mu dostojan ni sparing partner. Možda mu od podrške jedino treba porodica, mnogo bolje igra kad su njegovi na tribinama.

Ronaldo u ofsajdu

pre 6 godina

@@ (dominus, 20. maj 2017 21:31) 
Neko pise pod mojim nikom. Nisam ja. 
A Noletu svaka cast.
(Joc@, 20. maj 2017 23:57)
Baš smo se zabrinuli, a Noletu svaka čast.

bradina

pre 6 godina

Sudeci po Novaku,kojeg su mnogi rano otpisali,salje poruku junosama :"Morace te jos malo sljake da se nagutate da bi mi se priblizili!" Kralj se vratio!!!!!!

Zuba

pre 6 godina

Zabraniti guru da ulazi u lozu. Priznacu koliko god sam se ranije nervirao sto sam gledao Srdjana toloko mi je lepse njega da gledam nego Imaza.

Milan1989

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 20. maj 2017 20:11)

Bolje da ti ne kazem sta si dobio.

Miodrag

pre 6 godina

Ovo je kad novim klinicma u kraju pokazes ko je ko. Dobri su, ok su, ali da se zna ko se pita. Zato je ovako i odigrao. Svidja mi se sto mu u drugom nije prepustio gem. DelPotru bi dao gem, dva sigurno. Tako se postupa sa "ortacima".
Sto se meca tice, Tim prosto nije mogao da ocekuje da ce ista igra kao protiv Nadala da uspe protiv Novaka. Sve ono sto je ispucao forhendom napolje je zato sto nogama nije bio na lopti. Stajao je pola koraka, korak, napred i te lopte nije ni imao na reketu. Probao je da promeni malo, ali povratak od 40:0 u trecem gemu je resilo sve.

Toto-ko-tunjo-otpozdravljajuci-cmizdravce

pre 6 godina

Hahahaaaa, gde su postovaoci velikog Tima, velike nade, koji ce da otrese otpisanog? A namnozilo se to pre neki dan posle Nadala, tesko je i kopirati one silne nebuloza. I bi SILA! I bi sutnja i poneki jecaj.

momo dobri

pre 6 godina

Ova godina moze da bude,tj. obecava da bude veliki come back starih vukova.Federer dominirao prvs tri,Nadal sljaka,a Novak deluje da je kliknuo u beast mode.Daj Boze da gledam finala ove godine izmedju njih jer tek slede okrsaji.Zasto?ZATO STO su sva trojica uvidela da nisu za staro gvozdje i da mogu da pucaju jos uvek i igraju najjace meceve.A od mladjih Tim i Zverev ali jos nisu dostigli nivo vukova ;)

zz

pre 6 godina

Svaka čast Noletu, al ja sam 100 EUR stavio na Thiema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sa_BiH, 20. maj 2017 20:04) # Link komentara

Svaka cast Thiemu, al ti izgubi pare...

Novak 5x

pre 6 godina

Pred Italian Open, kvota na Novaka da uzima Roland Garos bila je 5 a na Nadala je 1.83.Uplatio 30 Eura da ucinim zanimljivim a pitam se kolika ce biti od ponedeljka

poznavalac sporta

pre 6 godina

Pozivam na oprez, ok sjajno je ovo sto se desilo, odigrao je fantastican mec ali ne nakon godinu dana, tj RG-a koji ovde mnogi ljudi pisu a zaboravljaju da je u novembru 2016 na zavrsnom mastersu u Londonu rasturio Nisikorija u polufinalu, bas je bio slican mec ovom (satelitski precizni udarci, znaci sve na "GOD MODE"-u)... i onda u finalu protiv Mareja sve sto je ulazilo dan pre tada nista, i plus britanac koji je bio u neverovatnoj formi... Sada ce prekoputa njega biti sa sigurnoscu mogu da kazem buduci top 5 igrac, i Novak mora da pristupi mecu kao i veceras... Sportski pozdrav!

kurs iz engleskog

pre 6 godina

Novak je poceo da servira, a to znaci da je poceo da trenira...a to znaci da mu je stalo...sto govori da ce da delje redom cim udje u formu...a uci ce brzo.

serbianlion1

pre 6 godina

dobra kvota na thiema da dobije 2:0 u setovima. 200eur ulozio sto je cela plata ali mislim da dobivam ovo...
(dragan, 20. maj 2017 20:11)
-------------------------------------------------------------
Iz "keca" -> u korpu .... :-) :-)

Sprdacina

pre 6 godina

Hahaha au pa sta uradi Nole taman se namestih da gledam uzbudljiv mec kad ono ponovo ona stara dominacija gde se pobednik vec unapred zna. Konacno lici na sebe. Prepun je zelje za pobedom.

Dolazi vreme velikih pobeda

pre 6 godina

Sa puno radosti sam docekao sjajnu Novakovu pobedu u gluvo doba noci. Pozeleo sam da posaljem poruku navijacima i SMILICI da napise neku pesmu ali pomislih mozda je jos rano, jos pobeda, dve.......ali zna SMILICA kad je vreme za poeziju. Hvala puno!
Srdacan pozdrav svim vernim navijacima! Ratko iz Perta, Australija

duledudule

pre 6 godina

zagreva se i trazi onim klincima loptice daj daj daj,ja reko kolegi ne brini vidi mu bolestinu u ocima igra mu se havarija...tako treba uvek breeee.inace kvota je bila 1.6 kolega mu ga dao jako.sigurna lova

alex

pre 6 godina

Bravo "stari" Nole - terminatoru. Komentator na TV, u jednom trenutku je rekao: "Ne znam gde si bio Novače, ali dobrodošao nazad". Ta rečenica sve govori. Ovo je onaj pravi Nole. Neki dan sam u komentaru izrazio sumnju u mogućnost da prođe Del Potra i Nadala, ali sam mu poželeo da me demantuje i osvoji Rim. Zaista mi je drago što sam pogrešio. Nole ima velike šanse da to i uradi, sad je sve na njemu. Ako osvoji Rim, a verujem da hoće, to će mu biti dodatni impuls za odbranu titule na Rolan Garosu. Idemo Nole!

Pera

pre 6 godina

@Monaco 4ever

Plati softver koji koristiš!

A on je porez platio. U zemlji sa kojom imamo sporazum o izbegavanju dvostrukog oporezivanja.

Boske

pre 6 godina

Plavi Osterajher ce pokazati ko je potomak habzburgovaca,a ko guslar!!! 
(tulipan, 20. maj 2017 19:38)

Nema sanse, zemljace, habzburgovci su imali ladice da im je upadala kisa u zatvorena usta, a Tim je lijep i normalan decko. A da ga je Guslar oplavio, jeste!

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 6 godina

nije mi jasan nikako. mučio se sa bedeneom pa malo bolje sa delpotrom a sa timom možda i najjače ikada. po ko zna koji put dokazuje da je jedini i najveći problem on sam sebi i niko više. kad ima želju i elan nije mu problem niko i ništa ga zaustaviti ne može.