Četvrtak, 11.05.2017.

16:02

Advokat Zvezde: Vratićemo titulu, makar i na sudu

Uzalud Marko Nikolić, trener Partizana, maše papirima da je odradio suspenziju iz Slovenije. Pravni tim Crvene zvezde sve to naziva farsom.

Izvor: Ž.B.

Advokat Zvezde: Vratiæemo titulu, makar i na sudu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

BBRS

pre 6 godina

Sve da je ovaj u pravu,ja bi se kao navijač Zvezde stideo takve titule.Šta će nam,kad nemamo tim,nemamo igrače i najgore nemamo rukovodstvo.Izgleda da je pogrešan ili bar ne najveći krivac otišao.
(kris, 12. maj 2017 14:24)
Није фазон у томе да Звезда узме титулу него да је лопови не узму !!!
Што се мене тиче не морају је ником доделити, само нек је лопови не отму !!!
Мрзим лопове

Ajax

pre 6 godina

Zvezda neće ništa preduzeti, ovo je samo lažna najava. O tome ko treba da bude prvak odlučeno je već na početku prvenstva.Nije ni Grof toliko loš trener koliko izgleda.

Milomir

pre 6 godina

Procitah skoro sve komentare.Mogu samo da kostatujem sledece: bez obzira na boje komentatora postoje dve grupe -prva koje je isla na stadion da podržava voljeni klub i druga koja na stadion ide da resava egzistenciju.Prva se ogradjuje,druga identifikuje...

kris

pre 6 godina

Sve da je ovaj u pravu,ja bi se kao navijač Zvezde stideo takve titule.Šta će nam,kad nemamo tim,nemamo igrače i najgore nemamo rukovodstvo.Izgleda da je pogrešan ili bar ne najveći krivac otišao.

stari navijac cz

pre 6 godina

Izgubili smo dva derbija i jedan igrali nereseno, igrajuci jadan fudbal. Titula je izgubljena na terenu, kakav bre sud, kakve gluposti. Kakvi nas vode neverovatno je da smo jos u trci za kup i titulu. Nisu ni susjedi nista posteniji ali su ocigledno sposobniji.

Coco Bill

pre 6 godina

Citam i smejem se komentarima navijaca Partizana, da zasluzuju titulu, zato sto su pobedili Zvezdu dva puta...od kada je to merilo titule i prvi uslov???
Pa u svim evropskim ligama 80% sampiona je gubili derbije i bitne utakmice u ligi, a opet su sampioni O CEMU PRICATE I LOZITE SE.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mich, 11. maj 2017 20:30)

Pa i vi ste bili šampioni sve dok niste izgubili od Voždovca !!! I šta ti sad nije jasno ?!

Strašno

pre 6 godina

Ds sam ja ne daj Bože na mestu Zvezdaša ozbiljno bih se zabrinuo za sudbinu mog kluba pod onakvim rukovodstvom. Ovu titulu su izgubili na terenu, jer nisu sposobni da oforme tim, a sada na svakakve načine pokušavaju da se opravdaju, a obraz traktorska guma. Pogledajte gde je drugi Terzićev klub, isto nekad velikan, danas završio.

f

pre 6 godina

(nele, 12. maj 2017 02:30)

A s obzirom da nema povrede FSS ni UEFA pravila, koliko bi € Zvezda morala da plati za pokretanje postupka koji vec sad nema smisla?

Ivan

pre 6 godina

Ovaj pravnik neka odmah pocepa diplomu,to mu je najpametnije...inace postojao je nekad jedan veliki klub,a sada su ostala samo secanja....

Goran

pre 6 godina

Titulu osvajaju igraci na terenu i to treba da se postuje,trener je danas tu a sutra nije... Tako da bilo kakvo dobijanje titule u sportu na sudu je sramno ukoliko nije vezano za aktere u ovom slucaju igrace Partizana tipa dopinga ili igranja sa suspenziom

Opleti

pre 6 godina

Konačno smo počeli da se ponašamo kako treba...25 godina bez stida otimaju, kradu, a sebe prikazuju kao najveće žrtve...treba im stati na put, a ne izigravati kao svih ovih godina nekakvu gospodu koja ćuti i trpi...pozdravljam sve istupe Zvezdinih funkcionera u javnosti poslednjih dana...sa partizanovcima samo tako i nikako drugačije.

bane

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ceo svoj zivot, ali posle svega ovoga ocima vise ne mogu da je vidim. Najvise bih voleo kad bi fudbal propao skroz, kad bi svi iz uprava Zvezde i Partizana bankrotirali i propali i bili pohapseni, a klubovi u 5. ligu ili gde je vec beton, pa onda mozda i pocnem da navijam iz srca opet, ovako zbogom, veselo nam nekad bese!
(Ja, 11. maj 2017 19:53)

znaci navijas za zvezdu ali nemozes ocima da je vidis pa bi I partizan u 5 ligu ???? evo ja navijam za partizan I nemogu ove tvoje ocima da vidim I voleo bi da ih viddim u 5 ligi a moj partizan idalje na prvom mestu, svakom po zasluzi

PFC

pre 6 godina

Citam u komentarima navijaca Zvezde da je Partizan osvojio dve titule preko suda.
Ja sam sve vreme bio ubedjen da je Partizan to osvoio na terenu , a da se cikama Miljanu i Slavku to nije svidelo, pa su nekim zakulisanim radnjicama te titule dodelili za njih pogodnijim klubovima. Koliko se secam to su te cuvene titule za zelenim STOLOM.
Ali kako je pravda spora , ali dostizna to je samo vraceno onima koji su to osvojili na zelenom TERENU!!!
Zato ako ove nove cike sa starom ideologijom i starim manirima i uspeju ovo da odrade, a Partizan odigra muski do kraja i na terenu pokaze sta zna i ume, pravda ce ipak pobediti!!!

nele

pre 6 godina

"ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?"
(Sasa, 11. maj 2017 22:21)
Zvezda moze tuzuti savez za nepostovanje sopstvenih i UEFA pravila. U slucaju da kvalifikacije za LS pocnu Zvezda moze traziti nadoknadu stete i izgubljenu zaradu. Recimo, nekih 2godine troskova (izgubljena ova i sledeca jer nisu bili u mogucnosti da igraju LS), to je nekih 25mil e, izgubljena zarada+izgubljena vrednost igraca. Mogli bi da podignu cifru na nekih 70tak mil e, i da se nadaju da dobiju 50mil. Naravno, domaci sud nikako ne bi dosudio tako nesto ali bi realno to mogli lako da dobiju u Strazburu na medjunarodnom sudu pravde.
To bi znacilo vracanje svih dugova i neki plus od 15tak miliona evra. To bi bila neka realna prognoza uzimajuci u obzir da ne verujem da ce FSS oduzeti bodove Partizanu zbog pritiska javnosti, kao ni da ce domaci sud presuditi u Zvezdinu korist opet zbog javnosti (Vucic, CIA BIA KGB...)
Inace, Strazbur ne zanima razlog, ni da li je neko prvog dana/poslednjeg ili kad god podneo tuzbu kao ni razlog, vec sta pise u pravilima..

Vuk

pre 6 godina

Strasno! Ode zvezda ispod svih granica morala! A delije cute,ni rec da kazu krivcima(terzic i uprava)! Dokaz da na severu nema zvezdasa nego samo kriminalci placenici!!! Zacarani krug! SRAMI SE ZVEZDO

My 2 cents

pre 6 godina

Umesto tužbe raspitajte se prvo kod UEFA-e kakvo je njihovo tumačenje "slučaja". Jer me uopšte ne bi čudilo da se u Srbiji danas nađe sudija koji bi i pored svih dokaza, dopisa i propisa presudio protiv Partizana i dodelio titulu Crvenoj Z., a onda ne gine suspenzija FSS zbog mešanja države u poslove saveza.

djoka

pre 6 godina

FIFA pravilnik o kaznjavanju igraca i trenera:
1.Svaka disciplinska kazna u trajanju do četiri utakmice ili do tri meseca koju je bivši savez izrekao igraču a koja još uvek nije (u celosti) odslužena pre transfera mora biti sprovedena od strane novog saveza u kojem je igrač registrovan kako bi kazna bila primenjena na nacionalnom nivou. Prilikom izdavanja ITC-a, bivši savez je dužan da putem TMS-a (za igrače
koji će biti registrovani kao profesionalci) odnosno u pisanoj formi (za igrače koj će biti registrovani kao amateri) obavesti novi savez o svakoj takvoj disciplinskoj kazni koja još uvek
nije (u celosti) odslužena.
2.Svaku disciplinsku kaznu u trajanju dužem od četiri utakmice ili u periodu dužem od tri meseca koju igrač još uvek nije (u celosti) odslužio, sprovešće novi savez koji je registrovao tog igrača samo ako je Disciplinska komisija FIFA-e proširila takvu disciplinsku kaznu tako da proizvodi dejstvo u celom svetu. Osim toga, prilikom izdavanja ITC-a, bivši savez je dužan da putem
TMS-a (za igrače koji će biti registrovani kao profesionalci) odnosno u pisanoj formi (za igrače koji će biti registrovani kao amateri) obavesti novi savez o svakoj takvoj disciplinskoj kazni koja još nije odslužena.
Ovaj Zvezdin "advokat/pravnik" moze odma' da pocepa diplomu.

sta sve ovi ljudi rade?

pre 6 godina

Da li to znaci da je malo 11 penala? Nisam intormisan..a o cemu se radi? I da...celo prvenstvo im to nije smetalo, navodna kazna koja nije odradjena i sada se setili? Da su ostali prvi ili osvojili titulu sta bi onda bilo? Niko rec ne bi rekao? Meni je muka od ovakvih ljudi. Muka!

111

pre 6 godina

Gospodinu Advokatu treba oduzeti licencu zbog nepoznavanja PRAVA!
Mora da je pohadjao neki privatni "MEGA FREND" fakultet:')
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Avaks, 11. maj 2017 19:57)

Hahaha..pohadjao?? Kupio bre diplomu, pa to je sada u modi!

fifi

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.
(Dusan, 11. maj 2017 18:26) # Link komentara … Tacno tako . Nego ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?


Meni nije jasno, ako je krivica saveza koji je prihvatio Nikolicevu licencu, da tako kazem, sta sada treba, da taj isti savez oduzme Partizanu titulu? Hahah..smesno.

bas cudno i smesno

pre 6 godina

kakve veze ima prvenstvo slovenije sa prvenstvom srbije osim slova s znaci dobijes crveni u sloveniji nemozes da igras u srbiji smesno ili dobijes crveni na svetskom prvenstvu nemozes da igras u srbiji dobijes crveni ili neku kaznu u ligi sampiona i nemozes da igras u srbiji cudna ta neka fudbalska liga srbije dobijes bilo gde neku kaznu i nemozes da igras ili vodis tim u fls

Realista

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.
(as, 11. maj 2017 16:43)

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lala iz Banata, 11. maj 2017 17:05)

Ne znam ni ja odredbe pravilnika, ali znam da se kazne odnose samo natakmicenja u okviru jednom fudbalskog saveza. Tacno je da je Everton preneo kaznu iz Sent Galena zbog crvenog protiv Spartaka iz Moskve i tu jednu utakmicu je odradio u okviru takmicenja koje takodje organizuje UEFA. Po toj logici, kada fudbaler dobije crveni u domacem prvenstvu, ne moze da igra u npr. LE. Pa nije bas tako, zar ne?!

FS Slovenije je rekao svoje i tu je kraj svake price.

Sasa

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.
(Dusan, 11. maj 2017 18:26) # Link komentara Tacno tako . Nego ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?

vele

pre 6 godina

Haha kao zvezdas napisacu samo ovo mene bi bilo sramota da budemo na ovaj nacin sampioni. Trazite alibije pisete saopstenja a niste prepoznali Djurdjevica kao pojacanje nego otisao u suprotni tabor. Ako oni nisu imali obraza dok su bili drugi da nas napadaju stalno, trebamo li i mi sad da ga gubimo na jos gori nacin?

Publikum

pre 6 godina

Svojom kazno FS SLovenije je onemogucio Nikolicu da do kraja tog prvenstva tj. 7 utakmica, ne moze da radi u Sloveniji u fudbalu.
ZA to vrme on je mogao da bude pijan, bolestan, u kosmosu ,zatvoru ili na vojnoj vezbi, FS Slovenije to apsolutno ne interesuje, on nije radio u slovenackom fudbalu tih 7 utakmica, a sta je i gde je radio, ako to nema vezae sa fudbalom , apsolutno ih ne interesuje.
To bi isto bilo , kada bi sud osudio nekog navijaca da ne moze godinu dana na stadion. Koga briga sta i gde radi za to vreme taj navijac, sud n neinteresuje, da li je u bolnici, na letovanju , ili strucnom usavrsavanju u inostranstvu... On ne moze godinu dana na stadion i kada ta godina prodje, on je kaznu odlezao ( godinu dana ili 30 utakmica, kakva god da je kazna).
Kada je tih 7 utakmica proslo, FS Slovenije mu je dao papir da je kaznu odsluzio i sretan put, da nije tako, bili bi duzni po propisima UEFE da mu uz papire daju zabranu obavljanja posla dok ta kazna ne prodje. SA njihovog stanovista, nije nigde radio tih 7 utakmica , a njih ne zanima njegov poslovni odnos sa klubom.
To je sva mudrost, medjutim oni koji se bolje snalaza van terena, nego na terenu, nisu bas aspolutni vladari zakulisnih radnji.
O moralu, glupo i razmisljati.
Ili ,ko sto jedan napisa, da li stvarno mislite da mora podneti uverenje da nije bio bolestan za to vreme, inace bi mu se kazna produzila, kao sto ranije potvrdi jedan ljubitelj pravde, a vrsni 'poznavalac' prava.

Aleksandar

pre 6 godina

Bože, koliko se vi brukate.Tim koji je pokorio Evropu sada ne može da pobedi Voždovac, da ne pričamo Partizan, pa sad traži titulu silom, ko mala deca. I vi komentarima i na severnoj tribini podržavate ovu bag.. , koja vodi ovaj slavni klub u beznađe, krade, otima. Sada se setili papira iz Slovenije, tolike utakmice prošle, jedva pobeđivali, doveli neke propale strance. Predlažem da se Crvenoj Zvedzi pokloni titula u ovoj sezoni, da se za finale kupa obavezno kazne Leonardo i Everton, da se navijačima Partizana zabrani dolazak na utakmice i da se Uredbom Vlade propiše da je obavezno da se Zvezdi svira penal na utakmici. Nadam se da će "ponosne "delije tada biti zadovoljni, ipak su to pravnici, a ne navijači, to su nekada bili.

Igor

pre 6 godina

Ljudu u EU i ostalim civilizovanim zemljama ne pecatiraju se dokumenti pecati ne postoje godinama kakvi delovodni, potpisi su elektronski numeracija ide u bazi podataka elektronski,nepostoje delovodne knjige i sl., dal'je moguce da je to prvi argument, a satro to kao nema veze?! Ko onaj tip iz onog klipa da vidim sto pita gde je pecat :D

Sa lica mesta

pre 6 godina

Manite se suda.....pobedite na terenu ako hocete titulu....dobro je da Zvezda i Partizan gube utakmice od slabijih ekipa.....al ovo kukanje i jednih i drugih je jadno.

belgrado

pre 6 godina

A sta ce biti,ako partizan izgubi od Vozdovca i od Radnickog a Zvezda sve utakmice do kraja pobedi,ukljucujuci i finale kupa?
(TARAS BULJBA, 11. maj 2017 20:35)

bice da si spavao cvrstim snom i sanjao kao nikad u zivotu.. :d

V

pre 6 godina

Bah,pa koliko mrznje koliko tenzija pa to nije normalno stvarno boranija od prvenstva.I zvezda i partizan su dno dna,da barem bude jedno prvenstvo regularno i jedna titula onda ne bi se sve Ovo desavalo.Bruka!

Mich

pre 6 godina

Citam i smejem se komentarima navijaca Partizana, da zasluzuju titulu, zato sto su pobedili Zvezdu dva puta...od kada je to merilo titule i prvi uslov???
Pa u svim evropskim ligama 80% sampiona je gubili derbije i bitne utakmice u ligi, a opet su sampioni O CEMU PRICATE I LOZITE SE.

Tolle

pre 6 godina

"To je kao da nekoga osude na pet godina zatvora, a on dobije papir da je odradio kaznu. Kada dođe policija po njega, to mu ništa ne znači, može taj papir da ponese sa sobom u zatvor".

To je tacno, taj papir te ne oslobadja zatvora, ALI ti daje opravdanje zasto si do tada mislio da si slobodan i ne moze da se smatra da si bezao od zakona! U konkretnom slucaju to znaci da Marko Nikolic moze naknadno da odsluzi tu suspenziju, ali taj papir i njega i klub oslobadja odgovornosti za utakmice koje je vodio do tada.

12

pre 6 godina

Nema sta da trazi savez Slovenije. Kazne ne odlezane u jednom savezu prenose se u drugi savez. UEFA rules article 72. Suspenzije igraca, trenera ne prestaju ptelaskom u drugu drzavu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (giga, 11. maj 2017 19:56)

Gresis.
'Portparol NZS citirao je i Disciplinski pravilnik FIFA, u kojem stoji da se nacionalnim fudbalskim savezima nalaže da od Svetske fudbalske federacije zatraže da se kazna proširi planetarno ako su pitanju najteži prekršaji kao što su koširćenje doping sredstava, nameštanje utakmica, napadi na sudije...

"Ostale kazne se prenose na druge zemlje samo ako savez u čijoj je ingerenciji došlo do kršenja disciplinskog pravilnika zatraži da se one prenesu. Mi to nismo tražili jer smatramo da je Nikolić odslužio suspenziju", objašnjava Krajnik.'

dexter

pre 6 godina

"Ako je Partizan mogao da dobije dve titule na Sudu udruženog rada, hoćemo i mi jednu“.

Tako je, ali oni su sada u fazonu "Na kojim drogama su oni" Titula ide Zvezdi, na silu makar!

Neki veliki Dr Mr

pre 6 godina

Ne kaže se džabe da je zver najopasnija kad je ranjena. Ali nemojte da se iznenadite, verujem da će zaista sve pokušati. I na terenu i van njega. Jer ovde više nije u pitanju samo obična titula; ukoliko Partizan zaista osvoji prvenstvo, to će biti državni udar u malom. To jest, tako će to oni da dožive.

giga

pre 6 godina

as

Nema sta da trazi savez Slovenije. Kazne ne odlezane u jednom savezu prenose se u drugi savez. UEFA rules article 72. Suspenzije igraca, trenera ne prestaju ptelaskom u drugu drzavu

Ja

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ceo svoj zivot, ali posle svega ovoga ocima vise ne mogu da je vidim. Najvise bih voleo kad bi fudbal propao skroz, kad bi svi iz uprava Zvezde i Partizana bankrotirali i propali i bili pohapseni, a klubovi u 5. ligu ili gde je vec beton, pa onda mozda i pocnem da navijam iz srca opet, ovako zbogom, veselo nam nekad bese!

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Nama je bitno da igramo kvalifikacije za Ligu sampiona a ako toliko zelite mozemo sve titule da vam damo ako vam nesto znaci, ono zbog cega se vodi borba za titulu su kvalifikacije za LS ali to ocigledno ne shvatate zato sto ni sami ne znate kad se usli u evropu poslednji put.

srbin

pre 6 godina

Ljudi,izvinite ali mene je sramota mog kluba.Zar ste sišli sa uma?
Zar smo na ovo spali?
Budimo šmekeri,pobedimo ih 3:0 u Kupu i dokažimo da smo bolji klub a ne ovako,na sudu.
Ideeeeemooooo....napred Zvezdaaaa

Cirkus

pre 6 godina

Nidza Sta bi rekao predsednik UEFA Ceferin koji je po pfofesiji advokat
Kazna ni istekla da je ostao u klubu i sedam utakmica vodio njegov pomocnik.On je dobio otkaz i prestao mu radni odnos

Nidza

pre 6 godina

Postoji slucaj "Antic",bivseg nam selektora, koji nije zavrsen...
On je dobio zabranu 4 utakmice.
(Aleksandar, 11. maj 2017 17:50)

Jeste, ali od FIFA-e! I ako najvise instace iste te organizacije odluce da ga pomiluju vodice jedan tim bez problema, pri cemu rivaal nece zadirati u propise. Trener kao trener nece sutirati na gol. Ako ne, odradice kaznu.

A Nikolica je kaznio Savez Slovenije. I ako pomenuti kaze da je kazna istekla prema njihovom pravilniku, onsa je istekla. Kraj, tacka, zdravo.

Imas lige gde se za brutalni start dobija crveni karton i suspenzija od tri meca. Neko negde dobije dva meca. Nejmar za nesto dobije tri meca, Ronaldo ni jedan recimo. Tako odlucio savez i UEFA sa tim nema veze. Ako Nejmara pomiluju opet UEFA nema sta sa tim i on moze da igra bilo kada i bilo gde (primer dajem, nisam niciji simpatizer).

Aleksej

pre 6 godina

Od nekada mocnog tima, evropskog I svetskog prvaka, vrednog postovanja, spali su na ovako niske grane...
(vlada, 11. maj 2017 16:11)S kim si takav si nazalost.

as

pre 6 godina

Sve kazne izrecene u svim prvenstvima vaze u svim clanicama UEFA. Izrecena kazna na Farskim ostrvima vazi i u Srbiji
Ovde je nesto druugo 
Slovenci kazu da su ga kaznili i kazu da je posle prve utakmice dobio otkaz.I kazu da narednih sedam utakmica nije vodio tim.Kako da vodi tim kada je dobio otkaz i kako je mogao da odradi kaznu.Slicno bi bilo igrac dobije kaznu i povredi se i ne igra i kazu odradio kaznu.
(Referee, 11. maj 2017 17:42)

Nemoj da ti tumacis po svojoj zelji,lepo procitaj izjavu coveka iz Slovenackog saveza koji citira pravilnik gde jasno pise koji slucajevi moraju da se sankcionisu u svim savezima a na kraju kaze ostali slucajevi se prenose samo ako savez koji je izrekao kaznu to trazi.Slovenija je ozbiljna pravna drzava i siguran sam da ljudi koji rade u njihovom savezu bolje znaju pravila od tebe i mene.Nadam se da ce sve ovo sto Zvezda radi probuditi inat kod Partizanovih igraca i da ce ubedljivo dobiti ove tri utakmice a jos ubedljivije vam pokazati gde vam je mesto u finalu kupa.Ako pobedite vi posteno cu vam cestitati mada kako igrate mislim da je to nemoguce.

P76-ers

pre 6 godina

Zvezdo, uzmi ti titulu na terenu. Gde je i mesto da se uzme. I prekinite da kukumavčite, jadno je bilo i ono komšijsko "kukanje". Ne kvarite tišinu glupostima

Yarilo

pre 6 godina

Iako volim malo da podbodem i to je gotiva sa rivalima ovaj put bez zezanja: ljudi mene sramota zvezdine sramote, ono, stvarno. Koliko fejlova ljudi prave iz dana u dan, koliko samo blamova lepe na taj klub i sebe prvenstveno, ja ne mogu a da se malo ne postidim iako sam navijac Partizana. Dosta je ljudi alo imate gol iz gol auta i to vam je dosta nemojte vise sramota je.

antiDebil

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno, prvenstvo nije gotovo, ima jos 3 kola ?@!??? Sta se desava sa ovim pasjim sinovima, sto su zapenili ? Toliko su OCAJNI da bi bilo pravo cudo da dobiju makar jednu od preostala 3 kola a oni se bave ovakvim stvarima. Umesto da se zapitaju zasto su oni tako OCAJNI njima smeta Nikolic koji ih je SATRO ove godine ! Nemoj da se to na kraju zavrsi kao ona tuzba sa Vujosevic, kad su shvatili koliku su svinjariju sami sebe mogli da naprave sa svim onim lopovlucima i pilicarenjem koje su napravili u kosaci. Moze da desiti da ostanu bez proslogodisnje titule i sta cemo onda da radimo ?
Nego sta bi sa onom titulom iz 1945 ? Dje se to zaturilo ?

zoran

pre 6 godina

Navijam za Partizan dugi niz godina. Ovakav jad nisam nikada video na ovim prostorima.
Partizanovci, napisimo peticiju da im daju titulu. Ozbiljno mislim. Neka im se pokloni ta limena vaza. Ovo je ispod dna sta ljudi u Zvezdi uradise tom slavnom klubu. Jezivo.

wth

pre 6 godina

Kažnjen je prema pravilima FIFAe, i to dosta ozbiljnim. Ako je slovenski savez samovoljno ukinuo kaznu, naravno da će i on biti kažnjen za istu stvar. Nevjerovatno, zar su zaista mislili da će to promaknuti bez posljedica.

rango_unchained

pre 6 godina

Kaznio ga je FS Slovenije, a ne FS Srbije. FS Slovenije nije haski tribunal pa da moze da kaznjava po belom svetu. A i svakako mu oni ne daju ni licencu, ne razumem sta je sporno.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Kakav sud? Zar to jos radi u Srbiji? Mislim, da stvarno radi, celokupna rukovodstva oba tima bila bi pravosnazno osudjeno zbog pranja para...ova u novijoj istoriji...a, bogami i malo starija.

Slobodan

pre 6 godina

Realno slabe su sanse da ovo prodje na sudu,fs slovenije je dao potvrdu da je kazna odradjena ,fs srbije dao licencu da moze da radi i kakve veze ima partizan sa svim tim optuzbama zasto bi on bio kaznjen gde je njegova krivica??za svaki klub u srbiji najbitnija je licenca fss!!

jeje

pre 6 godina

Kakav očajnički potez, zasto ponižavaju klub, da su ovo na pocetku sezone rekli pa ajde, pritom nisu u pravu. Ej nekadasnji prvak evrope i sveta na sta spade, tuga.

pedja

pre 6 godina

Referee-Pa to i jeste poenta, njih ne zanima zasto on nije igrao. Sledeci mec po protokolu on ne moze da igra i cao zdravo. Nebitno je da li bi on uopste mogao da igra, bitno je da nije odigrao.

Miljan

pre 6 godina

Batalite sud.Ako imate dokaze šaljite spise u uefa I to će biti dovoljno.takođe od uefe tražiti da se Zvezdi vrati titula iz 1986 koju je partizan dobio na nekom bezveznom civilnom komunističkom sudu što se kosi sa statutom uefa,kao I da se mu se oduzme titula iz 1987 koju je pošteno na terenu osvojio Vardar.
(slobinator, 11. maj 2017 17:47)
Vezaro, Ustavni sud Jugoslavije je poništio nezakonite Šajberove kazne! Ustavni sud Jugoslavije, predsednik Aleksandar Fira, akademik i pravnik evropskog glasa, ti nazivaš "bezveznim komunističkim sudom"?! Slavko Šajber bio je predsednik FSJ i istovremeno član CK SKH i predsednik Gradskog odbora zagrebačkih komunista. Biće kasnije uhapšen na vangraničnom prelazu u šumi na granici sa Austrijom, švercovao je zlatnike.

Dušan

pre 6 godina

Nema tu ničega,sem nastavka prodavanja magle,od 'keš end keri' doktora!!
Inače kada ti neko traži dokaz da nisi osudjivan,(imaš pravo da to i zaboraviš),a SUD ti izda takav validan dokaz,pa nisi kriv ti nego Sud koji ti ga je dao!!
Prema tome,neka Zvezda tuži NZS,taman da ih posle dočeka Čefurin i najuri jedno 4-5 godina iz Evrope,što su odavno zaslužili!!

Dusan

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.

nokia c5-03

pre 6 godina

Partizan ima dve titule koje im je sud dodelio a nama takva nije potrebna. Ako se dokaze da je Nikolic igrao pod zabranom, onda da se ponisti prvenstvo to je jedino posteno!

dr

pre 6 godina

kakva budalaština...Partizan nas je potpuno nadigrao u drugom delu prvenstva, da sam ja u upravi, bili bi me sramota da potežem ovo pitanje. Umesto da smo se na ovo žalili odmah, ispada da je ovo bila rezervna varijanta, za slučaj da nas Partizan stigne...Marku Nikoliću svaka čast, odličan trener. Mi bismo trebali da se bavimo Zvezdom, jer sa ovakvom igrom i vizijama, neće nas biti...

Pedja

pre 6 godina

Najpozvaniji za tumacenje je UEFA. Lepo neka Zvezda posalje dokumenta, znaci sto je Nikolic kaznjen sa 7 utakmica i sto je Vlahovic igrao iako nije smeo. UEFA pogleda i ako je Zvezda u pravu, Partizanu se oduzmu bodovi, ako nije ostaje sve kako jeste. Samo igranje Vlahovica je ozbiljan prekrsaj, jer bi to bilo kao da igrac koji nema pravo zbog zutih ili crvenog kartona da igra ipak nastupi, pa posle kazu niko se nije zalio pa nema veze. Pravila su jasna.

Aleksandar

pre 6 godina

Postoji slucaj "Antic",bivseg nam selektora, koji nije zavrsen...
On je dobio zabranu 4 utakmice vodjenja tima sa klupe ali je raskinuo ugovor sa Savezom, dobio je otkaz (slicno kao i Nikolic u Sloveniji ).
Nije odradio kaznu i gde god i ako god bude bio selektor neke druge drzave ili ponovo nas, kaznu mora prvo da odradi !
Takva su pravila i FIFA i UEFA.

Mich

pre 6 godina

Ovo bi bila najsladja titula u istoriji nase lige, kada bi uspeli u svojoj zamisli, mislim da nemamo sanse ali ako se to dogodi...pa LUDILO HAHAHA

slobinator

pre 6 godina

Batalite sud.Ako imate dokaze šaljite spise u uefa I to će biti dovoljno.takođe od uefe tražiti da se Zvezdi vrati titula iz 1986 koju je partizan dobio na nekom bezveznom civilnom komunističkom sudu što se kosi sa statutom uefa,kao I da se mu se oduzme titula iz 1987 koju je pošteno na terenu osvojio Vardar.

JelenKG

pre 6 godina

Da li je moguce da neko zeli na ovaj nacin da uzme titulu? Pa mislim da i vecina navijaca zvezde ne bi zelela ovakvu titulu,ovo je bez casti...Zvezda je u problemima,Partizan je bio bolji i zasluzio.. Zasto se nisu zalili ranije nego sad?

Taрми пфк

pre 6 godina

Џаба вам три титуле приде , и три суда кад смо вам на терену показали ко је газда ! Жалите се у стразбуру..

M

pre 6 godina

Covek ima dokaz crno na belo da je odradio kaznu. I ne samo to, nego je tu savez Slovenije da potvrdi i izda ponovo ako bude trebalo. Potpuno validno.Zvezda samo gubi vreme. Valjda hoce da destabilizuju i dekoncentrisu Marka i igrace, to im je jos jedino ostalo.

Ivan

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde mislim da je ovo krajnje smesan nacin da se dodje do titule. Realno, Partizan je trenutno bolji. Dobio je 2 od 3 derbija, a trebao je i taj treci... Imali su vise srece sa pojacanjima, promenili su trenera na vreme i to je to.

boki

pre 6 godina

Mnogo, ali mnogooooo im je, ili bolje receno MU je, potrebna ova titula da bi verovatno sakrio ogromne probleme sto se tice dugova! Kao objektivan i realan navijac Partizana ne bih voleo da Zvezda propadne na bilo koji nacin, voleo bih da smo jaki i mi ali i oni. Ali nacin na koji svim silama, ne birajuci sredstva, zele da je dobiju, voleo bih da budu sampioni na kraju sezone...pa posle toga neka razmisljaju sta ce i kako ce i zasto su ga podrzavali ovako ostrasceno, nerealno i neobjektivno iako svi znaju i vide da je Partizan za klasu bolja ekipa trenutno! Nije Bozovic "pobegao" tek tako tri kola pre kraja i ostavio ekipu na cedilu, iako je jos uvek imao sansu da se bori za titulu na terenu, a Partizan je jos uvek nije osvojio! Sportski pozdrav

Cika Velja

pre 6 godina

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lala iz Banata, 11. maj 2017 17:05)

A da li ti imas potvrdu da je ikakav dopis o kazni stigao u FSS ili Partizan? U suprotnom samo sviras u onu stvar kao i svi ostali iz Zvezde ovih dana sto se tog slucaja tice. Znaci, jedina prava adresa na koju neka tuzba moze da ode je UEFA (a da Partizan ima posledica zbog toga), u svakom drugom slucaju mozete tuziti savez i to su krajnji dometi. I to kazem samo pod uslovom da je savez bio svestan te kazne.Tako, da samo bezveze nabijate sebi prtisak. Od toga nema nista.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.
(as, 11. maj 2017 16:43)

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.

Referee

pre 6 godina

as

Sve kazne izrecene u svim prvenstvima vaze u svim clanicama UEFA. Izrecena kazna na Farskim ostrvima vazi i u Srbiji
Ovde je nesto druugo
Slovenci kazu da su ga kaznili i kazu da je posle prve utakmice dobio otkaz.I kazu da narednih sedam utakmica nije vodio tim.Kako da vodi tim kada je dobio otkaz i kako je mogao da odradi kaznu.Slicno bi bilo igrac dobije kaznu i povredi se i ne igra i kazu odradio kaznu.

Partizanove titule su ciste kao suza, prihvatali vi to ili ne

pre 6 godina

Ne znam za ostale ali meni bi takva titula bila bezvrednda. Oni je jesu tako osvajali ali neka je njima na obraz i cast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Misa, 11. maj 2017 16:39)

Mi nikada nismo osvojili takvu titulu, niti znam da je neki klub na svetu osvojio tako titulu. To sa retroaktivnim oduzimanjem bodova je na nivou cirkusa. Znaci, imali su vreme od Avgusta do maja da to odrade ako ima osnova. Ako nisu, ne vidim razlog i nacin da se to sada uradi. Sve i da su u pravu ljudi iz Zvezde, a nisu, bas kao sto nisu nikad ni za sta. Da ne pricmo za vasu titulu pre par sezona kad ste izbaceni iz Evrope i kad je maticni savez morao da vas kazni na neki nacin zbog toga. Kako komentarises tu vasu titulu?

navijac

pre 6 godina

Jaki su mi ovi Zvezdini advokati, oni nemaju pojma ni koga treba da tuze! Oni bi morali da tuze FS Slovenije zasto je izdao potvrdu Nikolicu, jer sto se tice naseg saveza Nikolic je cist, ima potvrdu od FS Slovenije, i to ce svaki nas sud da potvrdi.

.

pre 6 godina

Треба бити реалан и поштен. у 3 утакмице у овој сезони они кулови су нас два пута победили а трећи меч је био нерешен. Месецима игра је без идеја и резултата нарочито у нападу. Такав тим не заслужује титулу.
(Глас разума, 11. maj 2017 17:37)
Седи један!

Глас разума

pre 6 godina

Треба бити реалан и поштен. у 3 утакмице у овој сезони они кулови су нас два пута победили а трећи меч је био нерешен. Месецима игра је без идеја и резултата нарочито у нападу. Такав тим не заслужује титулу.

Narod placa

pre 6 godina

Znaci drzavni novac se rasipa i na advokatske usluge i to ne jednog advokata, vec citavog tima.
A zbog cega? Zbog njihovih medjusobnih svadja i namestanja!

Dragi

pre 6 godina

Kakvi su jaki pravnici u Zvezdi, tako im dobro i ide. Ukoliko je FS Slovenije izdao zvaničan dokument da je Nikolić "odradio" kaznu, tu se nema o čemu razgovarati. Mogu iz Zvezde samo da tuže FZS (Fudbalski savez Slovenije) jer su Nikoliću "oprostili" kaznu, a sa FSS, Patizanom i Nikolićem, Zvezda nema o čemu da raspravlja.
A ta izjava, da će vratiti titulu makar i na sudu, znači da vi ne verujete u mogućnosti svojih igrača, jer prvenstvo još nije gotovo. I sada očekujete da se vaši igrači bore za bodove?

Milos

pre 6 godina

Pa gospodine advokatu ako vec trazite dlaku u jajetu onda da je i vama nadjemo..Nikolic nije dao otkaz nego je otpusten! Savez Slovenije ga je kaznio prema svom pravilniku pa isto tako je jedini validan i da ih tumaci..ako oni kazu da je odradio kaznu, odradio je!

Nikola_S

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde, ali meni je ovo tako jadno i sramota me je u njihovo ime, ako ti na terenu nisi znao da pokazes da si bolji, sad pokusavas i sa strane, glupo... Ostaje da uzivam u kosarci i jakoj Zvezdi, fudbal nema vise smisla u Srbiji...

pedja,cacak

pre 6 godina

Nije bitno,ko za koga navija... Jadni ste vi,sa vasim saopstenjima... Covek vam je na terenu,kao i drugi,pokazao ko je bolji. To sto u Evropi nevredite pet para,svi zajedno,to je druga prica... Iako sam Partizanovac,za mene je Zvezda veliki klub i veciti rival! Klub koji sa svojom istorijom i tradicijom,sme da stane ispred svakog kluba na svetu! Ucite iz vase svetle proslosti i nesramotite sadasnjost i buducnost,bezveznim saopstenjima...

CZ

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali mi obrazi bride od ovakvih ljudi!!!!! Pa kad smo bili prvi tad cutali a sad odjedared dosli do tog dokumenta!!!! Budimo posteni prema sebi da nismo ove godine zasluzili titulu!!! Ni ovi preko puta nisu nista bolji ali nas tri derbija oducili od fudbal!!!!

Ajvanho

pre 6 godina

Pa sigurno ne bi na posteno osvojili i ljudski priznali da imate slabiji tim, nego samo otimaj. Ako vam toliko znaci da na taj nacin uzmete titulu ja bi vam dao licno pa se ponosite time

Ivan

pre 6 godina

Hahah pa dokle ce trajati ova spanska sapunica od naseg fudbala? Brukamo se pred svetom, treba staviti katanac na ceo savez i sve klubove pa lepo ispocetka!!

baki

pre 6 godina

Definitivno FK Crvena Zvezda je dno dna Srpskog fudbala koji ne može na terenu i regularno da osvoji titulu. SRAMOTA . U principu u Srbiji treba zabraniti fudbal na nekoliko decenija a finansirati sportove koji donose rezultate i uspehe .

MidRange

pre 6 godina

Hahaha da je Zvezda slavila protiv Vozdovca ne bi vi ni znali za suspenziju Marka Nikolica a ne koliku pravnu snagu ona ima..

Zasto sebi kopate rupu kad ste vec u dovoljno u blatu? Zaista sramotni potezi iz Crvene Zvezde.

grobar

pre 6 godina

Koliko sam ja shvatio, vi mozete samo da tuzite FS Slovenije jer je na kraju njihovog prvenstva izdalo tu potvrdu, ali ne i Partizan. Ne bi ni angazovali Nikolica da nije imao taj dokument. Ali znamo i sami da je ovo blef od strane zvezde, jedino im je to preostalo

Underground

pre 6 godina

Španska ili latinoamerička sapunica - novi serijal! Loš i providab scenario, doduše dobra produkcija ali gluma izuzetno loša. Scenografija, koreofrafija solidba ali zato oskar za maske!!!

lol

pre 6 godina

Bilo bi smekerski da vratite titulu na sudu i onda odustanete od nje i niko ne bude pobednik. Meni kao Zvezdasu ne treba titula dobijena na sudu. To bi bila sramota i jos ejdan korak ka unistavanju lige vec razorene korupcijom. Zvezda i Partizan realno zasluzuju bar po deset bodova manje zbog svega sto se desavalo.

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 6 godina

Vlahovic igrao bez papira, ovaj vodi tim a suspendovan, Leonardo samara kog stigne, prelazi iz 2-1 i 1-2 u 3 meca u nizu, penali i crveni kartoni za protivnicke igrace. Ma sve je regularno samo kad nam je partizai sampion ...

stareci

pre 6 godina

Kao prvo,on je dobio otkaz iz ljubljane zato sto nije mogao da vodi tim,a nije dao otkaz to nije isto
Kao drugo,sto se sad zalite sto niste kad ste bili prvi nego kad vam je vozdovac pokazao mesto

Ruzica si bila, sada nisi ni karanfil...

pre 6 godina

Ovo je metastaza svesti u neko (nauci, religiji, i psihijatriji) jos uvek nepoznato stanje mozdane aktivnosti...

as

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.

Beli maharadža

pre 6 godina

Ovo u životu nisam video. Na derbijima ne mogu da se sastave na terenu i umesto toga potežu advokate i službeni rezultat. Jel može niže da se padne?

Car Uros

pre 6 godina

Ovi sada unajmise i advokata hahaha koje komedije.Dok je Zvezda bila prva niko nije pominjao Markovu suspenziji kao trenera Olimpije nego su se sada odjednom setili.

Ajde

pre 6 godina

Za Zvezdinog pravnika: nije Partizan dve titule dobio na sudu udruženog rada nego je Ustavni sud Jugoslavije, predsednik suda akademik Aleksandar Fira, proglasio nezakonitim Šajberovo poništavanje postignutih rezultata u poslednjem kolu, jer Predsedništvo FSS nije prvostepeni organ, i što je najvažnije: na kazne nije postojalo pravo žalbe. Ako si pravnik, onda znaš da u normalnim državama ne postoje preki sudovi i da uvek mora biti i prava žalbe. Ako odete na sud, taj naš sud neće moći da ulazi u sve ono što se događalo u Sloveniji, naš sud sudi po našem zakonu i za ono za šta je nadležan, a nje za slovenačke zavrzlame.

Misa

pre 6 godina

Ja sam zvezdas, ne gledam i nekomentarisem Partizanove uspehe ili neuspehe, taj klub za mene ne postoji, ali takva titula mi ne treba. Pobedite na terenu, barem u Kup-u, da bi momci pokazali da nesto vrede. Titulu smo izgubili u derbiju - ne protiv Vozdovca bez obzira da li je Nikolic bio na klupi ili ne.
Ako ce da kazne Partizan, neka kazne onda i nas za nesto i neka Titulu osvoji neko treci.
Ne znam za ostale ali meni bi takva titula bila bezvrednda. Oni je jesu tako osvajali ali neka je njima na obraz i cast.

Trollston

pre 6 godina

Evo jednog cudnog primera. Kada je letos Pogba presao u United, bio je suspendovan za prvi mec u PL, posto je imao neke kartone koje je dobio jos pre 4 godine, kada je prvi put bio u Unitedu. Ta suspenzija se nije prenela u Italiju, tamo nije nista odradjivao, ali ga je sacekala na povratku u PL.

Dušan

pre 6 godina

Ma kako vas bre, više nije sramota!??
Pa da li je moguće,da nekada veliki,slavni i gospodski klub padne na ove grane!?
Stotine,pa i hiljade ljudi su decenijama stvarali klub,koji su neki voleli neki mrzeli,ali svi poštovali!!
Da li je moguće da Zvezdu,koja je odnegovala stotinu legendi srpskog,evropskog pa i svetskog fudbala,danas vode i zastupaju ovakvi ljudi!??
Ja sam Grobar, i najmanje bih Zvezdi poželeo propast,jer sve naše titule i radosti bi bez vas bili besmisleni!!Ovo nažalost vodi ka tome.

Neko

pre 6 godina

Znaci vi znate bolje od samih Slovenaca da li je ocistio suspenziju ili ne?Isto tako Nikolic je postao nas trener u avgustu prosle godine.Sad je maj mesec.Sta sta cekali toliko gospodine advokatu?Klub cirkus,a ljudi u njemu jos veci.

Ranzo Botina

pre 6 godina

Sramota reda veličine univerzuma. A volim Zvezdu i uz to ne pratim suviše poslednjih godina naš fudbal. Hoću da kažem, ne mogu ni da zamislim kakav stid osećaju oni koji stvarno prate ovu našu farsu od prvenstva. Manite se bre, igrate kao panjevi, a titulu ove godine uzimaju malo manji panjevi. Koga više briga, ionako imamo dosta rijalitija na grbači.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Ovi su stvarno sisli sa uma! U svakom slucaju ovo je sve farsa kako bi se skrenula paznja na ono sto ce se desiti u naredna 3 kola,a to je katastrofalno sudjenje naravno u stetu Partizana! Daj boze da gresim...

Jadno i bedno

pre 6 godina

Ako su nadlezni u FSS dopustili Nikolicu da vodi Partizan, sta je onda Partizan pogresio? Po vama je trebalo da ga zaposli ali da mu ne da da sedi prvih 6 kola na klupi? Kako otkaz nije dovoljna kazna? Koji klub na svetu bi ga zaposlio ako mora da odradi 6 utakmica kazne? Da li to znaci da je izgubio pravo na rad zauvek? Kako to da Zvezda nije tada ulozila zalbu, nego kada je ispustila 1. mesto u sampionatu? Na kakve je niske grane spao bivsi evropski prvak kad pokusava da ospori rezultate na osnovu lekarskog uverenja detetu Vlahovicu i ovog cirkusa oko Nikolica? Na terenu vas nema nigde.

sasha

pre 6 godina

Nekad sam navijao za CZ, odavno mi je apsurdno da pratim domaci fudbal, ali ovo je stvarno blamiranje. Posteno su vas nadigrali u svakom derbiju ove sezone, veze nemate, niste stvorili ni jednog igraca vec 15 godina, zbog dugova odavno treba da vas ugase... Prema tome, najbolje bi bilo da nas postedite bilo kakvih saopstenja.

Nemanja Simic

pre 6 godina

Kao navijac partizana, moram reci da ovo sve sto u poslednje vreme citam I cujem je stvarno sramota... pokusavaju na sve moguce nacine da dodju do te titule, I ako je iskreno nisu ni malo zasluzili, ima mnogo komentara klinaca koji se prepucavaju medjusbono, ali budemo realni, dok je Zvezda igrala u evro ligi ja sam uvek navijao za njih I bodrio ih jer su nasi, I uvek ce tako biti, dok igraju medjusbono ja sam veran svom partizanu, ali jos jednom kazem ovo stv sramota na koje sve nacine ce poksuati da dodju do te titule, I svi ostali zvezdasi koje poznajem, sami priznaju da je ovo postalo smesno...

pravnik

pre 6 godina

Hahaha da je Zvezda slavila protiv Vozdovca ne bi vi ni znali za suspenziju Marka Nikolica a ne koliku pravnu snagu ona ima..

Zasto sebi kopate rupu kad ste vec u dovoljno u blatu? Zaista sramotni potezi iz Crvene Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MidRange,

Za suspenziju Nikolica se znalo jos kada je seo na klupu Partizana. Upozoravan FSS.Nisu reagovali . Slovenci potvrdili da je Nikolic kaznjen sa sena utakmica i da je smenjen sedam kola pred kraj i kazu da je odradio kaznu. Kako to odradio a smenjen.Nonsens. Svaki normalan sud bi uvazio tuzbu. Zamisli Ronaldo napravi nekakav gaf i disciplinski sud ga kazni sa sedam utakmica. Real raskine ugovor sa njim.On ne igra sedam utakmica i predje u drugi klub kao cist igrac

Beli maharadža

pre 6 godina

Ovo u životu nisam video. Na derbijima ne mogu da se sastave na terenu i umesto toga potežu advokate i službeni rezultat. Jel može niže da se padne?

baki

pre 6 godina

Definitivno FK Crvena Zvezda je dno dna Srpskog fudbala koji ne može na terenu i regularno da osvoji titulu. SRAMOTA . U principu u Srbiji treba zabraniti fudbal na nekoliko decenija a finansirati sportove koji donose rezultate i uspehe .

sasha

pre 6 godina

Nekad sam navijao za CZ, odavno mi je apsurdno da pratim domaci fudbal, ali ovo je stvarno blamiranje. Posteno su vas nadigrali u svakom derbiju ove sezone, veze nemate, niste stvorili ni jednog igraca vec 15 godina, zbog dugova odavno treba da vas ugase... Prema tome, najbolje bi bilo da nas postedite bilo kakvih saopstenja.

Taрми пфк

pre 6 godina

Џаба вам три титуле приде , и три суда кад смо вам на терену показали ко је газда ! Жалите се у стразбуру..

Dragi

pre 6 godina

Kakvi su jaki pravnici u Zvezdi, tako im dobro i ide. Ukoliko je FS Slovenije izdao zvaničan dokument da je Nikolić "odradio" kaznu, tu se nema o čemu razgovarati. Mogu iz Zvezde samo da tuže FZS (Fudbalski savez Slovenije) jer su Nikoliću "oprostili" kaznu, a sa FSS, Patizanom i Nikolićem, Zvezda nema o čemu da raspravlja.
A ta izjava, da će vratiti titulu makar i na sudu, znači da vi ne verujete u mogućnosti svojih igrača, jer prvenstvo još nije gotovo. I sada očekujete da se vaši igrači bore za bodove?

Nemanja Simic

pre 6 godina

Kao navijac partizana, moram reci da ovo sve sto u poslednje vreme citam I cujem je stvarno sramota... pokusavaju na sve moguce nacine da dodju do te titule, I ako je iskreno nisu ni malo zasluzili, ima mnogo komentara klinaca koji se prepucavaju medjusbono, ali budemo realni, dok je Zvezda igrala u evro ligi ja sam uvek navijao za njih I bodrio ih jer su nasi, I uvek ce tako biti, dok igraju medjusbono ja sam veran svom partizanu, ali jos jednom kazem ovo stv sramota na koje sve nacine ce poksuati da dodju do te titule, I svi ostali zvezdasi koje poznajem, sami priznaju da je ovo postalo smesno...

Dušan

pre 6 godina

Ma kako vas bre, više nije sramota!??
Pa da li je moguće,da nekada veliki,slavni i gospodski klub padne na ove grane!?
Stotine,pa i hiljade ljudi su decenijama stvarali klub,koji su neki voleli neki mrzeli,ali svi poštovali!!
Da li je moguće da Zvezdu,koja je odnegovala stotinu legendi srpskog,evropskog pa i svetskog fudbala,danas vode i zastupaju ovakvi ljudi!??
Ja sam Grobar, i najmanje bih Zvezdi poželeo propast,jer sve naše titule i radosti bi bez vas bili besmisleni!!Ovo nažalost vodi ka tome.

Milos

pre 6 godina

Pa gospodine advokatu ako vec trazite dlaku u jajetu onda da je i vama nadjemo..Nikolic nije dao otkaz nego je otpusten! Savez Slovenije ga je kaznio prema svom pravilniku pa isto tako je jedini validan i da ih tumaci..ako oni kazu da je odradio kaznu, odradio je!

MidRange

pre 6 godina

Hahaha da je Zvezda slavila protiv Vozdovca ne bi vi ni znali za suspenziju Marka Nikolica a ne koliku pravnu snagu ona ima..

Zasto sebi kopate rupu kad ste vec u dovoljno u blatu? Zaista sramotni potezi iz Crvene Zvezde.

JelenKG

pre 6 godina

Da li je moguce da neko zeli na ovaj nacin da uzme titulu? Pa mislim da i vecina navijaca zvezde ne bi zelela ovakvu titulu,ovo je bez casti...Zvezda je u problemima,Partizan je bio bolji i zasluzio.. Zasto se nisu zalili ranije nego sad?

Ranzo Botina

pre 6 godina

Sramota reda veličine univerzuma. A volim Zvezdu i uz to ne pratim suviše poslednjih godina naš fudbal. Hoću da kažem, ne mogu ni da zamislim kakav stid osećaju oni koji stvarno prate ovu našu farsu od prvenstva. Manite se bre, igrate kao panjevi, a titulu ove godine uzimaju malo manji panjevi. Koga više briga, ionako imamo dosta rijalitija na grbači.

Car Uros

pre 6 godina

Ovi sada unajmise i advokata hahaha koje komedije.Dok je Zvezda bila prva niko nije pominjao Markovu suspenziji kao trenera Olimpije nego su se sada odjednom setili.

Ivan

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde mislim da je ovo krajnje smesan nacin da se dodje do titule. Realno, Partizan je trenutno bolji. Dobio je 2 od 3 derbija, a trebao je i taj treci... Imali su vise srece sa pojacanjima, promenili su trenera na vreme i to je to.

Глас разума

pre 6 godina

Треба бити реалан и поштен. у 3 утакмице у овој сезони они кулови су нас два пута победили а трећи меч је био нерешен. Месецима игра је без идеја и резултата нарочито у нападу. Такав тим не заслужује титулу.

CZ

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali mi obrazi bride od ovakvih ljudi!!!!! Pa kad smo bili prvi tad cutali a sad odjedared dosli do tog dokumenta!!!! Budimo posteni prema sebi da nismo ove godine zasluzili titulu!!! Ni ovi preko puta nisu nista bolji ali nas tri derbija oducili od fudbal!!!!

Trollston

pre 6 godina

Evo jednog cudnog primera. Kada je letos Pogba presao u United, bio je suspendovan za prvi mec u PL, posto je imao neke kartone koje je dobio jos pre 4 godine, kada je prvi put bio u Unitedu. Ta suspenzija se nije prenela u Italiju, tamo nije nista odradjivao, ali ga je sacekala na povratku u PL.

as

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.

dr

pre 6 godina

kakva budalaština...Partizan nas je potpuno nadigrao u drugom delu prvenstva, da sam ja u upravi, bili bi me sramota da potežem ovo pitanje. Umesto da smo se na ovo žalili odmah, ispada da je ovo bila rezervna varijanta, za slučaj da nas Partizan stigne...Marku Nikoliću svaka čast, odličan trener. Mi bismo trebali da se bavimo Zvezdom, jer sa ovakvom igrom i vizijama, neće nas biti...

grobar

pre 6 godina

Koliko sam ja shvatio, vi mozete samo da tuzite FS Slovenije jer je na kraju njihovog prvenstva izdalo tu potvrdu, ali ne i Partizan. Ne bi ni angazovali Nikolica da nije imao taj dokument. Ali znamo i sami da je ovo blef od strane zvezde, jedino im je to preostalo

navijac

pre 6 godina

Jaki su mi ovi Zvezdini advokati, oni nemaju pojma ni koga treba da tuze! Oni bi morali da tuze FS Slovenije zasto je izdao potvrdu Nikolicu, jer sto se tice naseg saveza Nikolic je cist, ima potvrdu od FS Slovenije, i to ce svaki nas sud da potvrdi.

Ajde

pre 6 godina

Za Zvezdinog pravnika: nije Partizan dve titule dobio na sudu udruženog rada nego je Ustavni sud Jugoslavije, predsednik suda akademik Aleksandar Fira, proglasio nezakonitim Šajberovo poništavanje postignutih rezultata u poslednjem kolu, jer Predsedništvo FSS nije prvostepeni organ, i što je najvažnije: na kazne nije postojalo pravo žalbe. Ako si pravnik, onda znaš da u normalnim državama ne postoje preki sudovi i da uvek mora biti i prava žalbe. Ako odete na sud, taj naš sud neće moći da ulazi u sve ono što se događalo u Sloveniji, naš sud sudi po našem zakonu i za ono za šta je nadležan, a nje za slovenačke zavrzlame.

jeje

pre 6 godina

Kakav očajnički potez, zasto ponižavaju klub, da su ovo na pocetku sezone rekli pa ajde, pritom nisu u pravu. Ej nekadasnji prvak evrope i sveta na sta spade, tuga.

Neki veliki Dr Mr

pre 6 godina

Ne kaže se džabe da je zver najopasnija kad je ranjena. Ali nemojte da se iznenadite, verujem da će zaista sve pokušati. I na terenu i van njega. Jer ovde više nije u pitanju samo obična titula; ukoliko Partizan zaista osvoji prvenstvo, to će biti državni udar u malom. To jest, tako će to oni da dožive.

Jadno i bedno

pre 6 godina

Ako su nadlezni u FSS dopustili Nikolicu da vodi Partizan, sta je onda Partizan pogresio? Po vama je trebalo da ga zaposli ali da mu ne da da sedi prvih 6 kola na klupi? Kako otkaz nije dovoljna kazna? Koji klub na svetu bi ga zaposlio ako mora da odradi 6 utakmica kazne? Da li to znaci da je izgubio pravo na rad zauvek? Kako to da Zvezda nije tada ulozila zalbu, nego kada je ispustila 1. mesto u sampionatu? Na kakve je niske grane spao bivsi evropski prvak kad pokusava da ospori rezultate na osnovu lekarskog uverenja detetu Vlahovicu i ovog cirkusa oko Nikolica? Na terenu vas nema nigde.

pedja,cacak

pre 6 godina

Nije bitno,ko za koga navija... Jadni ste vi,sa vasim saopstenjima... Covek vam je na terenu,kao i drugi,pokazao ko je bolji. To sto u Evropi nevredite pet para,svi zajedno,to je druga prica... Iako sam Partizanovac,za mene je Zvezda veliki klub i veciti rival! Klub koji sa svojom istorijom i tradicijom,sme da stane ispred svakog kluba na svetu! Ucite iz vase svetle proslosti i nesramotite sadasnjost i buducnost,bezveznim saopstenjima...

lol

pre 6 godina

Bilo bi smekerski da vratite titulu na sudu i onda odustanete od nje i niko ne bude pobednik. Meni kao Zvezdasu ne treba titula dobijena na sudu. To bi bila sramota i jos ejdan korak ka unistavanju lige vec razorene korupcijom. Zvezda i Partizan realno zasluzuju bar po deset bodova manje zbog svega sto se desavalo.

Aleksandar

pre 6 godina

Bože, koliko se vi brukate.Tim koji je pokorio Evropu sada ne može da pobedi Voždovac, da ne pričamo Partizan, pa sad traži titulu silom, ko mala deca. I vi komentarima i na severnoj tribini podržavate ovu bag.. , koja vodi ovaj slavni klub u beznađe, krade, otima. Sada se setili papira iz Slovenije, tolike utakmice prošle, jedva pobeđivali, doveli neke propale strance. Predlažem da se Crvenoj Zvedzi pokloni titula u ovoj sezoni, da se za finale kupa obavezno kazne Leonardo i Everton, da se navijačima Partizana zabrani dolazak na utakmice i da se Uredbom Vlade propiše da je obavezno da se Zvezdi svira penal na utakmici. Nadam se da će "ponosne "delije tada biti zadovoljni, ipak su to pravnici, a ne navijači, to su nekada bili.

Partizanove titule su ciste kao suza, prihvatali vi to ili ne

pre 6 godina

Ne znam za ostale ali meni bi takva titula bila bezvrednda. Oni je jesu tako osvajali ali neka je njima na obraz i cast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Misa, 11. maj 2017 16:39)

Mi nikada nismo osvojili takvu titulu, niti znam da je neki klub na svetu osvojio tako titulu. To sa retroaktivnim oduzimanjem bodova je na nivou cirkusa. Znaci, imali su vreme od Avgusta do maja da to odrade ako ima osnova. Ako nisu, ne vidim razlog i nacin da se to sada uradi. Sve i da su u pravu ljudi iz Zvezde, a nisu, bas kao sto nisu nikad ni za sta. Da ne pricmo za vasu titulu pre par sezona kad ste izbaceni iz Evrope i kad je maticni savez morao da vas kazni na neki nacin zbog toga. Kako komentarises tu vasu titulu?

Ivan

pre 6 godina

Hahah pa dokle ce trajati ova spanska sapunica od naseg fudbala? Brukamo se pred svetom, treba staviti katanac na ceo savez i sve klubove pa lepo ispocetka!!

Neko

pre 6 godina

Znaci vi znate bolje od samih Slovenaca da li je ocistio suspenziju ili ne?Isto tako Nikolic je postao nas trener u avgustu prosle godine.Sad je maj mesec.Sta sta cekali toliko gospodine advokatu?Klub cirkus,a ljudi u njemu jos veci.

as

pre 6 godina

Sve kazne izrecene u svim prvenstvima vaze u svim clanicama UEFA. Izrecena kazna na Farskim ostrvima vazi i u Srbiji
Ovde je nesto druugo 
Slovenci kazu da su ga kaznili i kazu da je posle prve utakmice dobio otkaz.I kazu da narednih sedam utakmica nije vodio tim.Kako da vodi tim kada je dobio otkaz i kako je mogao da odradi kaznu.Slicno bi bilo igrac dobije kaznu i povredi se i ne igra i kazu odradio kaznu.
(Referee, 11. maj 2017 17:42)

Nemoj da ti tumacis po svojoj zelji,lepo procitaj izjavu coveka iz Slovenackog saveza koji citira pravilnik gde jasno pise koji slucajevi moraju da se sankcionisu u svim savezima a na kraju kaze ostali slucajevi se prenose samo ako savez koji je izrekao kaznu to trazi.Slovenija je ozbiljna pravna drzava i siguran sam da ljudi koji rade u njihovom savezu bolje znaju pravila od tebe i mene.Nadam se da ce sve ovo sto Zvezda radi probuditi inat kod Partizanovih igraca i da ce ubedljivo dobiti ove tri utakmice a jos ubedljivije vam pokazati gde vam je mesto u finalu kupa.Ako pobedite vi posteno cu vam cestitati mada kako igrate mislim da je to nemoguce.

antiDebil

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno, prvenstvo nije gotovo, ima jos 3 kola ?@!??? Sta se desava sa ovim pasjim sinovima, sto su zapenili ? Toliko su OCAJNI da bi bilo pravo cudo da dobiju makar jednu od preostala 3 kola a oni se bave ovakvim stvarima. Umesto da se zapitaju zasto su oni tako OCAJNI njima smeta Nikolic koji ih je SATRO ove godine ! Nemoj da se to na kraju zavrsi kao ona tuzba sa Vujosevic, kad su shvatili koliku su svinjariju sami sebe mogli da naprave sa svim onim lopovlucima i pilicarenjem koje su napravili u kosaci. Moze da desiti da ostanu bez proslogodisnje titule i sta cemo onda da radimo ?
Nego sta bi sa onom titulom iz 1945 ? Dje se to zaturilo ?

Ruzica si bila, sada nisi ni karanfil...

pre 6 godina

Ovo je metastaza svesti u neko (nauci, religiji, i psihijatriji) jos uvek nepoznato stanje mozdane aktivnosti...

stareci

pre 6 godina

Kao prvo,on je dobio otkaz iz ljubljane zato sto nije mogao da vodi tim,a nije dao otkaz to nije isto
Kao drugo,sto se sad zalite sto niste kad ste bili prvi nego kad vam je vozdovac pokazao mesto

Narod placa

pre 6 godina

Znaci drzavni novac se rasipa i na advokatske usluge i to ne jednog advokata, vec citavog tima.
A zbog cega? Zbog njihovih medjusobnih svadja i namestanja!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Ovi su stvarno sisli sa uma! U svakom slucaju ovo je sve farsa kako bi se skrenula paznja na ono sto ce se desiti u naredna 3 kola,a to je katastrofalno sudjenje naravno u stetu Partizana! Daj boze da gresim...

M

pre 6 godina

Covek ima dokaz crno na belo da je odradio kaznu. I ne samo to, nego je tu savez Slovenije da potvrdi i izda ponovo ako bude trebalo. Potpuno validno.Zvezda samo gubi vreme. Valjda hoce da destabilizuju i dekoncentrisu Marka i igrace, to im je jos jedino ostalo.

boki

pre 6 godina

Mnogo, ali mnogooooo im je, ili bolje receno MU je, potrebna ova titula da bi verovatno sakrio ogromne probleme sto se tice dugova! Kao objektivan i realan navijac Partizana ne bih voleo da Zvezda propadne na bilo koji nacin, voleo bih da smo jaki i mi ali i oni. Ali nacin na koji svim silama, ne birajuci sredstva, zele da je dobiju, voleo bih da budu sampioni na kraju sezone...pa posle toga neka razmisljaju sta ce i kako ce i zasto su ga podrzavali ovako ostrasceno, nerealno i neobjektivno iako svi znaju i vide da je Partizan za klasu bolja ekipa trenutno! Nije Bozovic "pobegao" tek tako tri kola pre kraja i ostavio ekipu na cedilu, iako je jos uvek imao sansu da se bori za titulu na terenu, a Partizan je jos uvek nije osvojio! Sportski pozdrav

Misa

pre 6 godina

Ja sam zvezdas, ne gledam i nekomentarisem Partizanove uspehe ili neuspehe, taj klub za mene ne postoji, ali takva titula mi ne treba. Pobedite na terenu, barem u Kup-u, da bi momci pokazali da nesto vrede. Titulu smo izgubili u derbiju - ne protiv Vozdovca bez obzira da li je Nikolic bio na klupi ili ne.
Ako ce da kazne Partizan, neka kazne onda i nas za nesto i neka Titulu osvoji neko treci.
Ne znam za ostale ali meni bi takva titula bila bezvrednda. Oni je jesu tako osvajali ali neka je njima na obraz i cast.

belgrado

pre 6 godina

A sta ce biti,ako partizan izgubi od Vozdovca i od Radnickog a Zvezda sve utakmice do kraja pobedi,ukljucujuci i finale kupa?
(TARAS BULJBA, 11. maj 2017 20:35)

bice da si spavao cvrstim snom i sanjao kao nikad u zivotu.. :d

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 6 godina

Vlahovic igrao bez papira, ovaj vodi tim a suspendovan, Leonardo samara kog stigne, prelazi iz 2-1 i 1-2 u 3 meca u nizu, penali i crveni kartoni za protivnicke igrace. Ma sve je regularno samo kad nam je partizai sampion ...

Publikum

pre 6 godina

Svojom kazno FS SLovenije je onemogucio Nikolicu da do kraja tog prvenstva tj. 7 utakmica, ne moze da radi u Sloveniji u fudbalu.
ZA to vrme on je mogao da bude pijan, bolestan, u kosmosu ,zatvoru ili na vojnoj vezbi, FS Slovenije to apsolutno ne interesuje, on nije radio u slovenackom fudbalu tih 7 utakmica, a sta je i gde je radio, ako to nema vezae sa fudbalom , apsolutno ih ne interesuje.
To bi isto bilo , kada bi sud osudio nekog navijaca da ne moze godinu dana na stadion. Koga briga sta i gde radi za to vreme taj navijac, sud n neinteresuje, da li je u bolnici, na letovanju , ili strucnom usavrsavanju u inostranstvu... On ne moze godinu dana na stadion i kada ta godina prodje, on je kaznu odlezao ( godinu dana ili 30 utakmica, kakva god da je kazna).
Kada je tih 7 utakmica proslo, FS Slovenije mu je dao papir da je kaznu odsluzio i sretan put, da nije tako, bili bi duzni po propisima UEFE da mu uz papire daju zabranu obavljanja posla dok ta kazna ne prodje. SA njihovog stanovista, nije nigde radio tih 7 utakmica , a njih ne zanima njegov poslovni odnos sa klubom.
To je sva mudrost, medjutim oni koji se bolje snalaza van terena, nego na terenu, nisu bas aspolutni vladari zakulisnih radnji.
O moralu, glupo i razmisljati.
Ili ,ko sto jedan napisa, da li stvarno mislite da mora podneti uverenje da nije bio bolestan za to vreme, inace bi mu se kazna produzila, kao sto ranije potvrdi jedan ljubitelj pravde, a vrsni 'poznavalac' prava.

111

pre 6 godina

Gospodinu Advokatu treba oduzeti licencu zbog nepoznavanja PRAVA!
Mora da je pohadjao neki privatni "MEGA FREND" fakultet:')
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Avaks, 11. maj 2017 19:57)

Hahaha..pohadjao?? Kupio bre diplomu, pa to je sada u modi!

Ja

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ceo svoj zivot, ali posle svega ovoga ocima vise ne mogu da je vidim. Najvise bih voleo kad bi fudbal propao skroz, kad bi svi iz uprava Zvezde i Partizana bankrotirali i propali i bili pohapseni, a klubovi u 5. ligu ili gde je vec beton, pa onda mozda i pocnem da navijam iz srca opet, ovako zbogom, veselo nam nekad bese!

12

pre 6 godina

Nema sta da trazi savez Slovenije. Kazne ne odlezane u jednom savezu prenose se u drugi savez. UEFA rules article 72. Suspenzije igraca, trenera ne prestaju ptelaskom u drugu drzavu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (giga, 11. maj 2017 19:56)

Gresis.
'Portparol NZS citirao je i Disciplinski pravilnik FIFA, u kojem stoji da se nacionalnim fudbalskim savezima nalaže da od Svetske fudbalske federacije zatraže da se kazna proširi planetarno ako su pitanju najteži prekršaji kao što su koširćenje doping sredstava, nameštanje utakmica, napadi na sudije...

"Ostale kazne se prenose na druge zemlje samo ako savez u čijoj je ingerenciji došlo do kršenja disciplinskog pravilnika zatraži da se one prenesu. Mi to nismo tražili jer smatramo da je Nikolić odslužio suspenziju", objašnjava Krajnik.'

rango_unchained

pre 6 godina

Kaznio ga je FS Slovenije, a ne FS Srbije. FS Slovenije nije haski tribunal pa da moze da kaznjava po belom svetu. A i svakako mu oni ne daju ni licencu, ne razumem sta je sporno.

Nikola_S

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde, ali meni je ovo tako jadno i sramota me je u njihovo ime, ako ti na terenu nisi znao da pokazes da si bolji, sad pokusavas i sa strane, glupo... Ostaje da uzivam u kosarci i jakoj Zvezdi, fudbal nema vise smisla u Srbiji...

Igor

pre 6 godina

Ljudu u EU i ostalim civilizovanim zemljama ne pecatiraju se dokumenti pecati ne postoje godinama kakvi delovodni, potpisi su elektronski numeracija ide u bazi podataka elektronski,nepostoje delovodne knjige i sl., dal'je moguce da je to prvi argument, a satro to kao nema veze?! Ko onaj tip iz onog klipa da vidim sto pita gde je pecat :D

Dušan

pre 6 godina

Nema tu ničega,sem nastavka prodavanja magle,od 'keš end keri' doktora!!
Inače kada ti neko traži dokaz da nisi osudjivan,(imaš pravo da to i zaboraviš),a SUD ti izda takav validan dokaz,pa nisi kriv ti nego Sud koji ti ga je dao!!
Prema tome,neka Zvezda tuži NZS,taman da ih posle dočeka Čefurin i najuri jedno 4-5 godina iz Evrope,što su odavno zaslužili!!

srbin

pre 6 godina

Ljudi,izvinite ali mene je sramota mog kluba.Zar ste sišli sa uma?
Zar smo na ovo spali?
Budimo šmekeri,pobedimo ih 3:0 u Kupu i dokažimo da smo bolji klub a ne ovako,na sudu.
Ideeeeemooooo....napred Zvezdaaaa

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Nama je bitno da igramo kvalifikacije za Ligu sampiona a ako toliko zelite mozemo sve titule da vam damo ako vam nesto znaci, ono zbog cega se vodi borba za titulu su kvalifikacije za LS ali to ocigledno ne shvatate zato sto ni sami ne znate kad se usli u evropu poslednji put.

Realista

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.
(as, 11. maj 2017 16:43)

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lala iz Banata, 11. maj 2017 17:05)

Ne znam ni ja odredbe pravilnika, ali znam da se kazne odnose samo natakmicenja u okviru jednom fudbalskog saveza. Tacno je da je Everton preneo kaznu iz Sent Galena zbog crvenog protiv Spartaka iz Moskve i tu jednu utakmicu je odradio u okviru takmicenja koje takodje organizuje UEFA. Po toj logici, kada fudbaler dobije crveni u domacem prvenstvu, ne moze da igra u npr. LE. Pa nije bas tako, zar ne?!

FS Slovenije je rekao svoje i tu je kraj svake price.

sta sve ovi ljudi rade?

pre 6 godina

Da li to znaci da je malo 11 penala? Nisam intormisan..a o cemu se radi? I da...celo prvenstvo im to nije smetalo, navodna kazna koja nije odradjena i sada se setili? Da su ostali prvi ili osvojili titulu sta bi onda bilo? Niko rec ne bi rekao? Meni je muka od ovakvih ljudi. Muka!

Cika Velja

pre 6 godina

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lala iz Banata, 11. maj 2017 17:05)

A da li ti imas potvrdu da je ikakav dopis o kazni stigao u FSS ili Partizan? U suprotnom samo sviras u onu stvar kao i svi ostali iz Zvezde ovih dana sto se tog slucaja tice. Znaci, jedina prava adresa na koju neka tuzba moze da ode je UEFA (a da Partizan ima posledica zbog toga), u svakom drugom slucaju mozete tuziti savez i to su krajnji dometi. I to kazem samo pod uslovom da je savez bio svestan te kazne.Tako, da samo bezveze nabijate sebi prtisak. Od toga nema nista.

Slobodan

pre 6 godina

Realno slabe su sanse da ovo prodje na sudu,fs slovenije je dao potvrdu da je kazna odradjena ,fs srbije dao licencu da moze da radi i kakve veze ima partizan sa svim tim optuzbama zasto bi on bio kaznjen gde je njegova krivica??za svaki klub u srbiji najbitnija je licenca fss!!

Miljan

pre 6 godina

Batalite sud.Ako imate dokaze šaljite spise u uefa I to će biti dovoljno.takođe od uefe tražiti da se Zvezdi vrati titula iz 1986 koju je partizan dobio na nekom bezveznom civilnom komunističkom sudu što se kosi sa statutom uefa,kao I da se mu se oduzme titula iz 1987 koju je pošteno na terenu osvojio Vardar.
(slobinator, 11. maj 2017 17:47)
Vezaro, Ustavni sud Jugoslavije je poništio nezakonite Šajberove kazne! Ustavni sud Jugoslavije, predsednik Aleksandar Fira, akademik i pravnik evropskog glasa, ti nazivaš "bezveznim komunističkim sudom"?! Slavko Šajber bio je predsednik FSJ i istovremeno član CK SKH i predsednik Gradskog odbora zagrebačkih komunista. Biće kasnije uhapšen na vangraničnom prelazu u šumi na granici sa Austrijom, švercovao je zlatnike.

.

pre 6 godina

Треба бити реалан и поштен. у 3 утакмице у овој сезони они кулови су нас два пута победили а трећи меч је био нерешен. Месецима игра је без идеја и резултата нарочито у нападу. Такав тим не заслужује титулу.
(Глас разума, 11. maj 2017 17:37)
Седи један!

fifi

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.
(Dusan, 11. maj 2017 18:26) # Link komentara … Tacno tako . Nego ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?


Meni nije jasno, ako je krivica saveza koji je prihvatio Nikolicevu licencu, da tako kazem, sta sada treba, da taj isti savez oduzme Partizanu titulu? Hahah..smesno.

Underground

pre 6 godina

Španska ili latinoamerička sapunica - novi serijal! Loš i providab scenario, doduše dobra produkcija ali gluma izuzetno loša. Scenografija, koreofrafija solidba ali zato oskar za maske!!!

Tolle

pre 6 godina

"To je kao da nekoga osude na pet godina zatvora, a on dobije papir da je odradio kaznu. Kada dođe policija po njega, to mu ništa ne znači, može taj papir da ponese sa sobom u zatvor".

To je tacno, taj papir te ne oslobadja zatvora, ALI ti daje opravdanje zasto si do tada mislio da si slobodan i ne moze da se smatra da si bezao od zakona! U konkretnom slucaju to znaci da Marko Nikolic moze naknadno da odsluzi tu suspenziju, ali taj papir i njega i klub oslobadja odgovornosti za utakmice koje je vodio do tada.

vele

pre 6 godina

Haha kao zvezdas napisacu samo ovo mene bi bilo sramota da budemo na ovaj nacin sampioni. Trazite alibije pisete saopstenja a niste prepoznali Djurdjevica kao pojacanje nego otisao u suprotni tabor. Ako oni nisu imali obraza dok su bili drugi da nas napadaju stalno, trebamo li i mi sad da ga gubimo na jos gori nacin?

zoran

pre 6 godina

Navijam za Partizan dugi niz godina. Ovakav jad nisam nikada video na ovim prostorima.
Partizanovci, napisimo peticiju da im daju titulu. Ozbiljno mislim. Neka im se pokloni ta limena vaza. Ovo je ispod dna sta ljudi u Zvezdi uradise tom slavnom klubu. Jezivo.

Nidza

pre 6 godina

Postoji slucaj "Antic",bivseg nam selektora, koji nije zavrsen...
On je dobio zabranu 4 utakmice.
(Aleksandar, 11. maj 2017 17:50)

Jeste, ali od FIFA-e! I ako najvise instace iste te organizacije odluce da ga pomiluju vodice jedan tim bez problema, pri cemu rivaal nece zadirati u propise. Trener kao trener nece sutirati na gol. Ako ne, odradice kaznu.

A Nikolica je kaznio Savez Slovenije. I ako pomenuti kaze da je kazna istekla prema njihovom pravilniku, onsa je istekla. Kraj, tacka, zdravo.

Imas lige gde se za brutalni start dobija crveni karton i suspenzija od tri meca. Neko negde dobije dva meca. Nejmar za nesto dobije tri meca, Ronaldo ni jedan recimo. Tako odlucio savez i UEFA sa tim nema veze. Ako Nejmara pomiluju opet UEFA nema sta sa tim i on moze da igra bilo kada i bilo gde (primer dajem, nisam niciji simpatizer).

Coco Bill

pre 6 godina

Citam i smejem se komentarima navijaca Partizana, da zasluzuju titulu, zato sto su pobedili Zvezdu dva puta...od kada je to merilo titule i prvi uslov???
Pa u svim evropskim ligama 80% sampiona je gubili derbije i bitne utakmice u ligi, a opet su sampioni O CEMU PRICATE I LOZITE SE.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mich, 11. maj 2017 20:30)

Pa i vi ste bili šampioni sve dok niste izgubili od Voždovca !!! I šta ti sad nije jasno ?!

Ajvanho

pre 6 godina

Pa sigurno ne bi na posteno osvojili i ljudski priznali da imate slabiji tim, nego samo otimaj. Ako vam toliko znaci da na taj nacin uzmete titulu ja bi vam dao licno pa se ponosite time

Aleksej

pre 6 godina

Od nekada mocnog tima, evropskog I svetskog prvaka, vrednog postovanja, spali su na ovako niske grane...
(vlada, 11. maj 2017 16:11)S kim si takav si nazalost.

Sa lica mesta

pre 6 godina

Manite se suda.....pobedite na terenu ako hocete titulu....dobro je da Zvezda i Partizan gube utakmice od slabijih ekipa.....al ovo kukanje i jednih i drugih je jadno.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.
(as, 11. maj 2017 16:43)

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.

Mich

pre 6 godina

Ovo bi bila najsladja titula u istoriji nase lige, kada bi uspeli u svojoj zamisli, mislim da nemamo sanse ali ako se to dogodi...pa LUDILO HAHAHA

Yarilo

pre 6 godina

Iako volim malo da podbodem i to je gotiva sa rivalima ovaj put bez zezanja: ljudi mene sramota zvezdine sramote, ono, stvarno. Koliko fejlova ljudi prave iz dana u dan, koliko samo blamova lepe na taj klub i sebe prvenstveno, ja ne mogu a da se malo ne postidim iako sam navijac Partizana. Dosta je ljudi alo imate gol iz gol auta i to vam je dosta nemojte vise sramota je.

Vuk

pre 6 godina

Strasno! Ode zvezda ispod svih granica morala! A delije cute,ni rec da kazu krivcima(terzic i uprava)! Dokaz da na severu nema zvezdasa nego samo kriminalci placenici!!! Zacarani krug! SRAMI SE ZVEZDO

stari navijac cz

pre 6 godina

Izgubili smo dva derbija i jedan igrali nereseno, igrajuci jadan fudbal. Titula je izgubljena na terenu, kakav bre sud, kakve gluposti. Kakvi nas vode neverovatno je da smo jos u trci za kup i titulu. Nisu ni susjedi nista posteniji ali su ocigledno sposobniji.

pravnik

pre 6 godina

Hahaha da je Zvezda slavila protiv Vozdovca ne bi vi ni znali za suspenziju Marka Nikolica a ne koliku pravnu snagu ona ima..

Zasto sebi kopate rupu kad ste vec u dovoljno u blatu? Zaista sramotni potezi iz Crvene Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MidRange,

Za suspenziju Nikolica se znalo jos kada je seo na klupu Partizana. Upozoravan FSS.Nisu reagovali . Slovenci potvrdili da je Nikolic kaznjen sa sena utakmica i da je smenjen sedam kola pred kraj i kazu da je odradio kaznu. Kako to odradio a smenjen.Nonsens. Svaki normalan sud bi uvazio tuzbu. Zamisli Ronaldo napravi nekakav gaf i disciplinski sud ga kazni sa sedam utakmica. Real raskine ugovor sa njim.On ne igra sedam utakmica i predje u drugi klub kao cist igrac

djoka

pre 6 godina

FIFA pravilnik o kaznjavanju igraca i trenera:
1.Svaka disciplinska kazna u trajanju do četiri utakmice ili do tri meseca koju je bivši savez izrekao igraču a koja još uvek nije (u celosti) odslužena pre transfera mora biti sprovedena od strane novog saveza u kojem je igrač registrovan kako bi kazna bila primenjena na nacionalnom nivou. Prilikom izdavanja ITC-a, bivši savez je dužan da putem TMS-a (za igrače
koji će biti registrovani kao profesionalci) odnosno u pisanoj formi (za igrače koj će biti registrovani kao amateri) obavesti novi savez o svakoj takvoj disciplinskoj kazni koja još uvek
nije (u celosti) odslužena.
2.Svaku disciplinsku kaznu u trajanju dužem od četiri utakmice ili u periodu dužem od tri meseca koju igrač još uvek nije (u celosti) odslužio, sprovešće novi savez koji je registrovao tog igrača samo ako je Disciplinska komisija FIFA-e proširila takvu disciplinsku kaznu tako da proizvodi dejstvo u celom svetu. Osim toga, prilikom izdavanja ITC-a, bivši savez je dužan da putem
TMS-a (za igrače koji će biti registrovani kao profesionalci) odnosno u pisanoj formi (za igrače koji će biti registrovani kao amateri) obavesti novi savez o svakoj takvoj disciplinskoj kazni koja još nije odslužena.
Ovaj Zvezdin "advokat/pravnik" moze odma' da pocepa diplomu.

Ivan

pre 6 godina

Ovaj pravnik neka odmah pocepa diplomu,to mu je najpametnije...inace postojao je nekad jedan veliki klub,a sada su ostala samo secanja....

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Kakav sud? Zar to jos radi u Srbiji? Mislim, da stvarno radi, celokupna rukovodstva oba tima bila bi pravosnazno osudjeno zbog pranja para...ova u novijoj istoriji...a, bogami i malo starija.

slobinator

pre 6 godina

Batalite sud.Ako imate dokaze šaljite spise u uefa I to će biti dovoljno.takođe od uefe tražiti da se Zvezdi vrati titula iz 1986 koju je partizan dobio na nekom bezveznom civilnom komunističkom sudu što se kosi sa statutom uefa,kao I da se mu se oduzme titula iz 1987 koju je pošteno na terenu osvojio Vardar.

Strašno

pre 6 godina

Ds sam ja ne daj Bože na mestu Zvezdaša ozbiljno bih se zabrinuo za sudbinu mog kluba pod onakvim rukovodstvom. Ovu titulu su izgubili na terenu, jer nisu sposobni da oforme tim, a sada na svakakve načine pokušavaju da se opravdaju, a obraz traktorska guma. Pogledajte gde je drugi Terzićev klub, isto nekad velikan, danas završio.

nokia c5-03

pre 6 godina

Partizan ima dve titule koje im je sud dodelio a nama takva nije potrebna. Ako se dokaze da je Nikolic igrao pod zabranom, onda da se ponisti prvenstvo to je jedino posteno!

wth

pre 6 godina

Kažnjen je prema pravilima FIFAe, i to dosta ozbiljnim. Ako je slovenski savez samovoljno ukinuo kaznu, naravno da će i on biti kažnjen za istu stvar. Nevjerovatno, zar su zaista mislili da će to promaknuti bez posljedica.

PFC

pre 6 godina

Citam u komentarima navijaca Zvezde da je Partizan osvojio dve titule preko suda.
Ja sam sve vreme bio ubedjen da je Partizan to osvoio na terenu , a da se cikama Miljanu i Slavku to nije svidelo, pa su nekim zakulisanim radnjicama te titule dodelili za njih pogodnijim klubovima. Koliko se secam to su te cuvene titule za zelenim STOLOM.
Ali kako je pravda spora , ali dostizna to je samo vraceno onima koji su to osvojili na zelenom TERENU!!!
Zato ako ove nove cike sa starom ideologijom i starim manirima i uspeju ovo da odrade, a Partizan odigra muski do kraja i na terenu pokaze sta zna i ume, pravda ce ipak pobediti!!!

dexter

pre 6 godina

"Ako je Partizan mogao da dobije dve titule na Sudu udruženog rada, hoćemo i mi jednu“.

Tako je, ali oni su sada u fazonu "Na kojim drogama su oni" Titula ide Zvezdi, na silu makar!

V

pre 6 godina

Bah,pa koliko mrznje koliko tenzija pa to nije normalno stvarno boranija od prvenstva.I zvezda i partizan su dno dna,da barem bude jedno prvenstvo regularno i jedna titula onda ne bi se sve Ovo desavalo.Bruka!

bane

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ceo svoj zivot, ali posle svega ovoga ocima vise ne mogu da je vidim. Najvise bih voleo kad bi fudbal propao skroz, kad bi svi iz uprava Zvezde i Partizana bankrotirali i propali i bili pohapseni, a klubovi u 5. ligu ili gde je vec beton, pa onda mozda i pocnem da navijam iz srca opet, ovako zbogom, veselo nam nekad bese!
(Ja, 11. maj 2017 19:53)

znaci navijas za zvezdu ali nemozes ocima da je vidis pa bi I partizan u 5 ligu ???? evo ja navijam za partizan I nemogu ove tvoje ocima da vidim I voleo bi da ih viddim u 5 ligi a moj partizan idalje na prvom mestu, svakom po zasluzi

bas cudno i smesno

pre 6 godina

kakve veze ima prvenstvo slovenije sa prvenstvom srbije osim slova s znaci dobijes crveni u sloveniji nemozes da igras u srbiji smesno ili dobijes crveni na svetskom prvenstvu nemozes da igras u srbiji dobijes crveni ili neku kaznu u ligi sampiona i nemozes da igras u srbiji cudna ta neka fudbalska liga srbije dobijes bilo gde neku kaznu i nemozes da igras ili vodis tim u fls

Pedja

pre 6 godina

Najpozvaniji za tumacenje je UEFA. Lepo neka Zvezda posalje dokumenta, znaci sto je Nikolic kaznjen sa 7 utakmica i sto je Vlahovic igrao iako nije smeo. UEFA pogleda i ako je Zvezda u pravu, Partizanu se oduzmu bodovi, ako nije ostaje sve kako jeste. Samo igranje Vlahovica je ozbiljan prekrsaj, jer bi to bilo kao da igrac koji nema pravo zbog zutih ili crvenog kartona da igra ipak nastupi, pa posle kazu niko se nije zalio pa nema veze. Pravila su jasna.

Sasa

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.
(Dusan, 11. maj 2017 18:26) # Link komentara Tacno tako . Nego ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?

My 2 cents

pre 6 godina

Umesto tužbe raspitajte se prvo kod UEFA-e kakvo je njihovo tumačenje "slučaja". Jer me uopšte ne bi čudilo da se u Srbiji danas nađe sudija koji bi i pored svih dokaza, dopisa i propisa presudio protiv Partizana i dodelio titulu Crvenoj Z., a onda ne gine suspenzija FSS zbog mešanja države u poslove saveza.

P76-ers

pre 6 godina

Zvezdo, uzmi ti titulu na terenu. Gde je i mesto da se uzme. I prekinite da kukumavčite, jadno je bilo i ono komšijsko "kukanje". Ne kvarite tišinu glupostima

Aleksandar

pre 6 godina

Postoji slucaj "Antic",bivseg nam selektora, koji nije zavrsen...
On je dobio zabranu 4 utakmice vodjenja tima sa klupe ali je raskinuo ugovor sa Savezom, dobio je otkaz (slicno kao i Nikolic u Sloveniji ).
Nije odradio kaznu i gde god i ako god bude bio selektor neke druge drzave ili ponovo nas, kaznu mora prvo da odradi !
Takva su pravila i FIFA i UEFA.

f

pre 6 godina

(nele, 12. maj 2017 02:30)

A s obzirom da nema povrede FSS ni UEFA pravila, koliko bi € Zvezda morala da plati za pokretanje postupka koji vec sad nema smisla?

kris

pre 6 godina

Sve da je ovaj u pravu,ja bi se kao navijač Zvezde stideo takve titule.Šta će nam,kad nemamo tim,nemamo igrače i najgore nemamo rukovodstvo.Izgleda da je pogrešan ili bar ne najveći krivac otišao.

giga

pre 6 godina

as

Nema sta da trazi savez Slovenije. Kazne ne odlezane u jednom savezu prenose se u drugi savez. UEFA rules article 72. Suspenzije igraca, trenera ne prestaju ptelaskom u drugu drzavu

Dusan

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.

Referee

pre 6 godina

as

Sve kazne izrecene u svim prvenstvima vaze u svim clanicama UEFA. Izrecena kazna na Farskim ostrvima vazi i u Srbiji
Ovde je nesto druugo
Slovenci kazu da su ga kaznili i kazu da je posle prve utakmice dobio otkaz.I kazu da narednih sedam utakmica nije vodio tim.Kako da vodi tim kada je dobio otkaz i kako je mogao da odradi kaznu.Slicno bi bilo igrac dobije kaznu i povredi se i ne igra i kazu odradio kaznu.

Mich

pre 6 godina

Citam i smejem se komentarima navijaca Partizana, da zasluzuju titulu, zato sto su pobedili Zvezdu dva puta...od kada je to merilo titule i prvi uslov???
Pa u svim evropskim ligama 80% sampiona je gubili derbije i bitne utakmice u ligi, a opet su sampioni O CEMU PRICATE I LOZITE SE.

Opleti

pre 6 godina

Konačno smo počeli da se ponašamo kako treba...25 godina bez stida otimaju, kradu, a sebe prikazuju kao najveće žrtve...treba im stati na put, a ne izigravati kao svih ovih godina nekakvu gospodu koja ćuti i trpi...pozdravljam sve istupe Zvezdinih funkcionera u javnosti poslednjih dana...sa partizanovcima samo tako i nikako drugačije.

Goran

pre 6 godina

Titulu osvajaju igraci na terenu i to treba da se postuje,trener je danas tu a sutra nije... Tako da bilo kakvo dobijanje titule u sportu na sudu je sramno ukoliko nije vezano za aktere u ovom slucaju igrace Partizana tipa dopinga ili igranja sa suspenziom

pedja

pre 6 godina

Referee-Pa to i jeste poenta, njih ne zanima zasto on nije igrao. Sledeci mec po protokolu on ne moze da igra i cao zdravo. Nebitno je da li bi on uopste mogao da igra, bitno je da nije odigrao.

Cirkus

pre 6 godina

Nidza Sta bi rekao predsednik UEFA Ceferin koji je po pfofesiji advokat
Kazna ni istekla da je ostao u klubu i sedam utakmica vodio njegov pomocnik.On je dobio otkaz i prestao mu radni odnos

BBRS

pre 6 godina

Sve da je ovaj u pravu,ja bi se kao navijač Zvezde stideo takve titule.Šta će nam,kad nemamo tim,nemamo igrače i najgore nemamo rukovodstvo.Izgleda da je pogrešan ili bar ne najveći krivac otišao.
(kris, 12. maj 2017 14:24)
Није фазон у томе да Звезда узме титулу него да је лопови не узму !!!
Што се мене тиче не морају је ником доделити, само нек је лопови не отму !!!
Мрзим лопове

nele

pre 6 godina

"ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?"
(Sasa, 11. maj 2017 22:21)
Zvezda moze tuzuti savez za nepostovanje sopstvenih i UEFA pravila. U slucaju da kvalifikacije za LS pocnu Zvezda moze traziti nadoknadu stete i izgubljenu zaradu. Recimo, nekih 2godine troskova (izgubljena ova i sledeca jer nisu bili u mogucnosti da igraju LS), to je nekih 25mil e, izgubljena zarada+izgubljena vrednost igraca. Mogli bi da podignu cifru na nekih 70tak mil e, i da se nadaju da dobiju 50mil. Naravno, domaci sud nikako ne bi dosudio tako nesto ali bi realno to mogli lako da dobiju u Strazburu na medjunarodnom sudu pravde.
To bi znacilo vracanje svih dugova i neki plus od 15tak miliona evra. To bi bila neka realna prognoza uzimajuci u obzir da ne verujem da ce FSS oduzeti bodove Partizanu zbog pritiska javnosti, kao ni da ce domaci sud presuditi u Zvezdinu korist opet zbog javnosti (Vucic, CIA BIA KGB...)
Inace, Strazbur ne zanima razlog, ni da li je neko prvog dana/poslednjeg ili kad god podneo tuzbu kao ni razlog, vec sta pise u pravilima..

Milomir

pre 6 godina

Procitah skoro sve komentare.Mogu samo da kostatujem sledece: bez obzira na boje komentatora postoje dve grupe -prva koje je isla na stadion da podržava voljeni klub i druga koja na stadion ide da resava egzistenciju.Prva se ogradjuje,druga identifikuje...

Ajax

pre 6 godina

Zvezda neće ništa preduzeti, ovo je samo lažna najava. O tome ko treba da bude prvak odlučeno je već na početku prvenstva.Nije ni Grof toliko loš trener koliko izgleda.

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 6 godina

Vlahovic igrao bez papira, ovaj vodi tim a suspendovan, Leonardo samara kog stigne, prelazi iz 2-1 i 1-2 u 3 meca u nizu, penali i crveni kartoni za protivnicke igrace. Ma sve je regularno samo kad nam je partizai sampion ...

pravnik

pre 6 godina

Hahaha da je Zvezda slavila protiv Vozdovca ne bi vi ni znali za suspenziju Marka Nikolica a ne koliku pravnu snagu ona ima..

Zasto sebi kopate rupu kad ste vec u dovoljno u blatu? Zaista sramotni potezi iz Crvene Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MidRange,

Za suspenziju Nikolica se znalo jos kada je seo na klupu Partizana. Upozoravan FSS.Nisu reagovali . Slovenci potvrdili da je Nikolic kaznjen sa sena utakmica i da je smenjen sedam kola pred kraj i kazu da je odradio kaznu. Kako to odradio a smenjen.Nonsens. Svaki normalan sud bi uvazio tuzbu. Zamisli Ronaldo napravi nekakav gaf i disciplinski sud ga kazni sa sedam utakmica. Real raskine ugovor sa njim.On ne igra sedam utakmica i predje u drugi klub kao cist igrac

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.
(as, 11. maj 2017 16:43)

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.

wth

pre 6 godina

Kažnjen je prema pravilima FIFAe, i to dosta ozbiljnim. Ako je slovenski savez samovoljno ukinuo kaznu, naravno da će i on biti kažnjen za istu stvar. Nevjerovatno, zar su zaista mislili da će to promaknuti bez posljedica.

Mich

pre 6 godina

Citam i smejem se komentarima navijaca Partizana, da zasluzuju titulu, zato sto su pobedili Zvezdu dva puta...od kada je to merilo titule i prvi uslov???
Pa u svim evropskim ligama 80% sampiona je gubili derbije i bitne utakmice u ligi, a opet su sampioni O CEMU PRICATE I LOZITE SE.

slobinator

pre 6 godina

Batalite sud.Ako imate dokaze šaljite spise u uefa I to će biti dovoljno.takođe od uefe tražiti da se Zvezdi vrati titula iz 1986 koju je partizan dobio na nekom bezveznom civilnom komunističkom sudu što se kosi sa statutom uefa,kao I da se mu se oduzme titula iz 1987 koju je pošteno na terenu osvojio Vardar.

Pedja

pre 6 godina

Najpozvaniji za tumacenje je UEFA. Lepo neka Zvezda posalje dokumenta, znaci sto je Nikolic kaznjen sa 7 utakmica i sto je Vlahovic igrao iako nije smeo. UEFA pogleda i ako je Zvezda u pravu, Partizanu se oduzmu bodovi, ako nije ostaje sve kako jeste. Samo igranje Vlahovica je ozbiljan prekrsaj, jer bi to bilo kao da igrac koji nema pravo zbog zutih ili crvenog kartona da igra ipak nastupi, pa posle kazu niko se nije zalio pa nema veze. Pravila su jasna.

.

pre 6 godina

Треба бити реалан и поштен. у 3 утакмице у овој сезони они кулови су нас два пута победили а трећи меч је био нерешен. Месецима игра је без идеја и резултата нарочито у нападу. Такав тим не заслужује титулу.
(Глас разума, 11. maj 2017 17:37)
Седи један!

Aleksandar

pre 6 godina

Postoji slucaj "Antic",bivseg nam selektora, koji nije zavrsen...
On je dobio zabranu 4 utakmice vodjenja tima sa klupe ali je raskinuo ugovor sa Savezom, dobio je otkaz (slicno kao i Nikolic u Sloveniji ).
Nije odradio kaznu i gde god i ako god bude bio selektor neke druge drzave ili ponovo nas, kaznu mora prvo da odradi !
Takva su pravila i FIFA i UEFA.

nokia c5-03

pre 6 godina

Partizan ima dve titule koje im je sud dodelio a nama takva nije potrebna. Ako se dokaze da je Nikolic igrao pod zabranom, onda da se ponisti prvenstvo to je jedino posteno!

giga

pre 6 godina

as

Nema sta da trazi savez Slovenije. Kazne ne odlezane u jednom savezu prenose se u drugi savez. UEFA rules article 72. Suspenzije igraca, trenera ne prestaju ptelaskom u drugu drzavu

Mich

pre 6 godina

Ovo bi bila najsladja titula u istoriji nase lige, kada bi uspeli u svojoj zamisli, mislim da nemamo sanse ali ako se to dogodi...pa LUDILO HAHAHA

Referee

pre 6 godina

as

Sve kazne izrecene u svim prvenstvima vaze u svim clanicama UEFA. Izrecena kazna na Farskim ostrvima vazi i u Srbiji
Ovde je nesto druugo
Slovenci kazu da su ga kaznili i kazu da je posle prve utakmice dobio otkaz.I kazu da narednih sedam utakmica nije vodio tim.Kako da vodi tim kada je dobio otkaz i kako je mogao da odradi kaznu.Slicno bi bilo igrac dobije kaznu i povredi se i ne igra i kazu odradio kaznu.

Opleti

pre 6 godina

Konačno smo počeli da se ponašamo kako treba...25 godina bez stida otimaju, kradu, a sebe prikazuju kao najveće žrtve...treba im stati na put, a ne izigravati kao svih ovih godina nekakvu gospodu koja ćuti i trpi...pozdravljam sve istupe Zvezdinih funkcionera u javnosti poslednjih dana...sa partizanovcima samo tako i nikako drugačije.

dexter

pre 6 godina

"Ako je Partizan mogao da dobije dve titule na Sudu udruženog rada, hoćemo i mi jednu“.

Tako je, ali oni su sada u fazonu "Na kojim drogama su oni" Titula ide Zvezdi, na silu makar!

lol

pre 6 godina

Bilo bi smekerski da vratite titulu na sudu i onda odustanete od nje i niko ne bude pobednik. Meni kao Zvezdasu ne treba titula dobijena na sudu. To bi bila sramota i jos ejdan korak ka unistavanju lige vec razorene korupcijom. Zvezda i Partizan realno zasluzuju bar po deset bodova manje zbog svega sto se desavalo.

Cirkus

pre 6 godina

Nidza Sta bi rekao predsednik UEFA Ceferin koji je po pfofesiji advokat
Kazna ni istekla da je ostao u klubu i sedam utakmica vodio njegov pomocnik.On je dobio otkaz i prestao mu radni odnos

Taрми пфк

pre 6 godina

Џаба вам три титуле приде , и три суда кад смо вам на терену показали ко је газда ! Жалите се у стразбуру..

Misa

pre 6 godina

Ja sam zvezdas, ne gledam i nekomentarisem Partizanove uspehe ili neuspehe, taj klub za mene ne postoji, ali takva titula mi ne treba. Pobedite na terenu, barem u Kup-u, da bi momci pokazali da nesto vrede. Titulu smo izgubili u derbiju - ne protiv Vozdovca bez obzira da li je Nikolic bio na klupi ili ne.
Ako ce da kazne Partizan, neka kazne onda i nas za nesto i neka Titulu osvoji neko treci.
Ne znam za ostale ali meni bi takva titula bila bezvrednda. Oni je jesu tako osvajali ali neka je njima na obraz i cast.

nele

pre 6 godina

"ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?"
(Sasa, 11. maj 2017 22:21)
Zvezda moze tuzuti savez za nepostovanje sopstvenih i UEFA pravila. U slucaju da kvalifikacije za LS pocnu Zvezda moze traziti nadoknadu stete i izgubljenu zaradu. Recimo, nekih 2godine troskova (izgubljena ova i sledeca jer nisu bili u mogucnosti da igraju LS), to je nekih 25mil e, izgubljena zarada+izgubljena vrednost igraca. Mogli bi da podignu cifru na nekih 70tak mil e, i da se nadaju da dobiju 50mil. Naravno, domaci sud nikako ne bi dosudio tako nesto ali bi realno to mogli lako da dobiju u Strazburu na medjunarodnom sudu pravde.
To bi znacilo vracanje svih dugova i neki plus od 15tak miliona evra. To bi bila neka realna prognoza uzimajuci u obzir da ne verujem da ce FSS oduzeti bodove Partizanu zbog pritiska javnosti, kao ni da ce domaci sud presuditi u Zvezdinu korist opet zbog javnosti (Vucic, CIA BIA KGB...)
Inace, Strazbur ne zanima razlog, ni da li je neko prvog dana/poslednjeg ili kad god podneo tuzbu kao ni razlog, vec sta pise u pravilima..

Beli maharadža

pre 6 godina

Ovo u životu nisam video. Na derbijima ne mogu da se sastave na terenu i umesto toga potežu advokate i službeni rezultat. Jel može niže da se padne?

srbin

pre 6 godina

Ljudi,izvinite ali mene je sramota mog kluba.Zar ste sišli sa uma?
Zar smo na ovo spali?
Budimo šmekeri,pobedimo ih 3:0 u Kupu i dokažimo da smo bolji klub a ne ovako,na sudu.
Ideeeeemooooo....napred Zvezdaaaa

baki

pre 6 godina

Definitivno FK Crvena Zvezda je dno dna Srpskog fudbala koji ne može na terenu i regularno da osvoji titulu. SRAMOTA . U principu u Srbiji treba zabraniti fudbal na nekoliko decenija a finansirati sportove koji donose rezultate i uspehe .

Nemanja Simic

pre 6 godina

Kao navijac partizana, moram reci da ovo sve sto u poslednje vreme citam I cujem je stvarno sramota... pokusavaju na sve moguce nacine da dodju do te titule, I ako je iskreno nisu ni malo zasluzili, ima mnogo komentara klinaca koji se prepucavaju medjusbono, ali budemo realni, dok je Zvezda igrala u evro ligi ja sam uvek navijao za njih I bodrio ih jer su nasi, I uvek ce tako biti, dok igraju medjusbono ja sam veran svom partizanu, ali jos jednom kazem ovo stv sramota na koje sve nacine ce poksuati da dodju do te titule, I svi ostali zvezdasi koje poznajem, sami priznaju da je ovo postalo smesno...

antiDebil

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno, prvenstvo nije gotovo, ima jos 3 kola ?@!??? Sta se desava sa ovim pasjim sinovima, sto su zapenili ? Toliko su OCAJNI da bi bilo pravo cudo da dobiju makar jednu od preostala 3 kola a oni se bave ovakvim stvarima. Umesto da se zapitaju zasto su oni tako OCAJNI njima smeta Nikolic koji ih je SATRO ove godine ! Nemoj da se to na kraju zavrsi kao ona tuzba sa Vujosevic, kad su shvatili koliku su svinjariju sami sebe mogli da naprave sa svim onim lopovlucima i pilicarenjem koje su napravili u kosaci. Moze da desiti da ostanu bez proslogodisnje titule i sta cemo onda da radimo ?
Nego sta bi sa onom titulom iz 1945 ? Dje se to zaturilo ?

Dragi

pre 6 godina

Kakvi su jaki pravnici u Zvezdi, tako im dobro i ide. Ukoliko je FS Slovenije izdao zvaničan dokument da je Nikolić "odradio" kaznu, tu se nema o čemu razgovarati. Mogu iz Zvezde samo da tuže FZS (Fudbalski savez Slovenije) jer su Nikoliću "oprostili" kaznu, a sa FSS, Patizanom i Nikolićem, Zvezda nema o čemu da raspravlja.
A ta izjava, da će vratiti titulu makar i na sudu, znači da vi ne verujete u mogućnosti svojih igrača, jer prvenstvo još nije gotovo. I sada očekujete da se vaši igrači bore za bodove?

sasha

pre 6 godina

Nekad sam navijao za CZ, odavno mi je apsurdno da pratim domaci fudbal, ali ovo je stvarno blamiranje. Posteno su vas nadigrali u svakom derbiju ove sezone, veze nemate, niste stvorili ni jednog igraca vec 15 godina, zbog dugova odavno treba da vas ugase... Prema tome, najbolje bi bilo da nas postedite bilo kakvih saopstenja.

Partizanove titule su ciste kao suza, prihvatali vi to ili ne

pre 6 godina

Ne znam za ostale ali meni bi takva titula bila bezvrednda. Oni je jesu tako osvajali ali neka je njima na obraz i cast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Misa, 11. maj 2017 16:39)

Mi nikada nismo osvojili takvu titulu, niti znam da je neki klub na svetu osvojio tako titulu. To sa retroaktivnim oduzimanjem bodova je na nivou cirkusa. Znaci, imali su vreme od Avgusta do maja da to odrade ako ima osnova. Ako nisu, ne vidim razlog i nacin da se to sada uradi. Sve i da su u pravu ljudi iz Zvezde, a nisu, bas kao sto nisu nikad ni za sta. Da ne pricmo za vasu titulu pre par sezona kad ste izbaceni iz Evrope i kad je maticni savez morao da vas kazni na neki nacin zbog toga. Kako komentarises tu vasu titulu?

Глас разума

pre 6 godina

Треба бити реалан и поштен. у 3 утакмице у овој сезони они кулови су нас два пута победили а трећи меч је био нерешен. Месецима игра је без идеја и резултата нарочито у нападу. Такав тим не заслужује титулу.

bane

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ceo svoj zivot, ali posle svega ovoga ocima vise ne mogu da je vidim. Najvise bih voleo kad bi fudbal propao skroz, kad bi svi iz uprava Zvezde i Partizana bankrotirali i propali i bili pohapseni, a klubovi u 5. ligu ili gde je vec beton, pa onda mozda i pocnem da navijam iz srca opet, ovako zbogom, veselo nam nekad bese!
(Ja, 11. maj 2017 19:53)

znaci navijas za zvezdu ali nemozes ocima da je vidis pa bi I partizan u 5 ligu ???? evo ja navijam za partizan I nemogu ove tvoje ocima da vidim I voleo bi da ih viddim u 5 ligi a moj partizan idalje na prvom mestu, svakom po zasluzi

Dušan

pre 6 godina

Ma kako vas bre, više nije sramota!??
Pa da li je moguće,da nekada veliki,slavni i gospodski klub padne na ove grane!?
Stotine,pa i hiljade ljudi su decenijama stvarali klub,koji su neki voleli neki mrzeli,ali svi poštovali!!
Da li je moguće da Zvezdu,koja je odnegovala stotinu legendi srpskog,evropskog pa i svetskog fudbala,danas vode i zastupaju ovakvi ljudi!??
Ja sam Grobar, i najmanje bih Zvezdi poželeo propast,jer sve naše titule i radosti bi bez vas bili besmisleni!!Ovo nažalost vodi ka tome.

Ivan

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde mislim da je ovo krajnje smesan nacin da se dodje do titule. Realno, Partizan je trenutno bolji. Dobio je 2 od 3 derbija, a trebao je i taj treci... Imali su vise srece sa pojacanjima, promenili su trenera na vreme i to je to.

JelenKG

pre 6 godina

Da li je moguce da neko zeli na ovaj nacin da uzme titulu? Pa mislim da i vecina navijaca zvezde ne bi zelela ovakvu titulu,ovo je bez casti...Zvezda je u problemima,Partizan je bio bolji i zasluzio.. Zasto se nisu zalili ranije nego sad?

as

pre 6 godina

Sve kazne izrecene u svim prvenstvima vaze u svim clanicama UEFA. Izrecena kazna na Farskim ostrvima vazi i u Srbiji
Ovde je nesto druugo 
Slovenci kazu da su ga kaznili i kazu da je posle prve utakmice dobio otkaz.I kazu da narednih sedam utakmica nije vodio tim.Kako da vodi tim kada je dobio otkaz i kako je mogao da odradi kaznu.Slicno bi bilo igrac dobije kaznu i povredi se i ne igra i kazu odradio kaznu.
(Referee, 11. maj 2017 17:42)

Nemoj da ti tumacis po svojoj zelji,lepo procitaj izjavu coveka iz Slovenackog saveza koji citira pravilnik gde jasno pise koji slucajevi moraju da se sankcionisu u svim savezima a na kraju kaze ostali slucajevi se prenose samo ako savez koji je izrekao kaznu to trazi.Slovenija je ozbiljna pravna drzava i siguran sam da ljudi koji rade u njihovom savezu bolje znaju pravila od tebe i mene.Nadam se da ce sve ovo sto Zvezda radi probuditi inat kod Partizanovih igraca i da ce ubedljivo dobiti ove tri utakmice a jos ubedljivije vam pokazati gde vam je mesto u finalu kupa.Ako pobedite vi posteno cu vam cestitati mada kako igrate mislim da je to nemoguce.

as

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.

Milos

pre 6 godina

Pa gospodine advokatu ako vec trazite dlaku u jajetu onda da je i vama nadjemo..Nikolic nije dao otkaz nego je otpusten! Savez Slovenije ga je kaznio prema svom pravilniku pa isto tako je jedini validan i da ih tumaci..ako oni kazu da je odradio kaznu, odradio je!

Jadno i bedno

pre 6 godina

Ako su nadlezni u FSS dopustili Nikolicu da vodi Partizan, sta je onda Partizan pogresio? Po vama je trebalo da ga zaposli ali da mu ne da da sedi prvih 6 kola na klupi? Kako otkaz nije dovoljna kazna? Koji klub na svetu bi ga zaposlio ako mora da odradi 6 utakmica kazne? Da li to znaci da je izgubio pravo na rad zauvek? Kako to da Zvezda nije tada ulozila zalbu, nego kada je ispustila 1. mesto u sampionatu? Na kakve je niske grane spao bivsi evropski prvak kad pokusava da ospori rezultate na osnovu lekarskog uverenja detetu Vlahovicu i ovog cirkusa oko Nikolica? Na terenu vas nema nigde.

navijac

pre 6 godina

Jaki su mi ovi Zvezdini advokati, oni nemaju pojma ni koga treba da tuze! Oni bi morali da tuze FS Slovenije zasto je izdao potvrdu Nikolicu, jer sto se tice naseg saveza Nikolic je cist, ima potvrdu od FS Slovenije, i to ce svaki nas sud da potvrdi.

Neki veliki Dr Mr

pre 6 godina

Ne kaže se džabe da je zver najopasnija kad je ranjena. Ali nemojte da se iznenadite, verujem da će zaista sve pokušati. I na terenu i van njega. Jer ovde više nije u pitanju samo obična titula; ukoliko Partizan zaista osvoji prvenstvo, to će biti državni udar u malom. To jest, tako će to oni da dožive.

jeje

pre 6 godina

Kakav očajnički potez, zasto ponižavaju klub, da su ovo na pocetku sezone rekli pa ajde, pritom nisu u pravu. Ej nekadasnji prvak evrope i sveta na sta spade, tuga.

bas cudno i smesno

pre 6 godina

kakve veze ima prvenstvo slovenije sa prvenstvom srbije osim slova s znaci dobijes crveni u sloveniji nemozes da igras u srbiji smesno ili dobijes crveni na svetskom prvenstvu nemozes da igras u srbiji dobijes crveni ili neku kaznu u ligi sampiona i nemozes da igras u srbiji cudna ta neka fudbalska liga srbije dobijes bilo gde neku kaznu i nemozes da igras ili vodis tim u fls

Ranzo Botina

pre 6 godina

Sramota reda veličine univerzuma. A volim Zvezdu i uz to ne pratim suviše poslednjih godina naš fudbal. Hoću da kažem, ne mogu ni da zamislim kakav stid osećaju oni koji stvarno prate ovu našu farsu od prvenstva. Manite se bre, igrate kao panjevi, a titulu ove godine uzimaju malo manji panjevi. Koga više briga, ionako imamo dosta rijalitija na grbači.

Cika Velja

pre 6 godina

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lala iz Banata, 11. maj 2017 17:05)

A da li ti imas potvrdu da je ikakav dopis o kazni stigao u FSS ili Partizan? U suprotnom samo sviras u onu stvar kao i svi ostali iz Zvezde ovih dana sto se tog slucaja tice. Znaci, jedina prava adresa na koju neka tuzba moze da ode je UEFA (a da Partizan ima posledica zbog toga), u svakom drugom slucaju mozete tuziti savez i to su krajnji dometi. I to kazem samo pod uslovom da je savez bio svestan te kazne.Tako, da samo bezveze nabijate sebi prtisak. Od toga nema nista.

Aleksej

pre 6 godina

Od nekada mocnog tima, evropskog I svetskog prvaka, vrednog postovanja, spali su na ovako niske grane...
(vlada, 11. maj 2017 16:11)S kim si takav si nazalost.

Ja

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ceo svoj zivot, ali posle svega ovoga ocima vise ne mogu da je vidim. Najvise bih voleo kad bi fudbal propao skroz, kad bi svi iz uprava Zvezde i Partizana bankrotirali i propali i bili pohapseni, a klubovi u 5. ligu ili gde je vec beton, pa onda mozda i pocnem da navijam iz srca opet, ovako zbogom, veselo nam nekad bese!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Ovi su stvarno sisli sa uma! U svakom slucaju ovo je sve farsa kako bi se skrenula paznja na ono sto ce se desiti u naredna 3 kola,a to je katastrofalno sudjenje naravno u stetu Partizana! Daj boze da gresim...

M

pre 6 godina

Covek ima dokaz crno na belo da je odradio kaznu. I ne samo to, nego je tu savez Slovenije da potvrdi i izda ponovo ako bude trebalo. Potpuno validno.Zvezda samo gubi vreme. Valjda hoce da destabilizuju i dekoncentrisu Marka i igrace, to im je jos jedino ostalo.

dr

pre 6 godina

kakva budalaština...Partizan nas je potpuno nadigrao u drugom delu prvenstva, da sam ja u upravi, bili bi me sramota da potežem ovo pitanje. Umesto da smo se na ovo žalili odmah, ispada da je ovo bila rezervna varijanta, za slučaj da nas Partizan stigne...Marku Nikoliću svaka čast, odličan trener. Mi bismo trebali da se bavimo Zvezdom, jer sa ovakvom igrom i vizijama, neće nas biti...

boki

pre 6 godina

Mnogo, ali mnogooooo im je, ili bolje receno MU je, potrebna ova titula da bi verovatno sakrio ogromne probleme sto se tice dugova! Kao objektivan i realan navijac Partizana ne bih voleo da Zvezda propadne na bilo koji nacin, voleo bih da smo jaki i mi ali i oni. Ali nacin na koji svim silama, ne birajuci sredstva, zele da je dobiju, voleo bih da budu sampioni na kraju sezone...pa posle toga neka razmisljaju sta ce i kako ce i zasto su ga podrzavali ovako ostrasceno, nerealno i neobjektivno iako svi znaju i vide da je Partizan za klasu bolja ekipa trenutno! Nije Bozovic "pobegao" tek tako tri kola pre kraja i ostavio ekipu na cedilu, iako je jos uvek imao sansu da se bori za titulu na terenu, a Partizan je jos uvek nije osvojio! Sportski pozdrav

rango_unchained

pre 6 godina

Kaznio ga je FS Slovenije, a ne FS Srbije. FS Slovenije nije haski tribunal pa da moze da kaznjava po belom svetu. A i svakako mu oni ne daju ni licencu, ne razumem sta je sporno.

stareci

pre 6 godina

Kao prvo,on je dobio otkaz iz ljubljane zato sto nije mogao da vodi tim,a nije dao otkaz to nije isto
Kao drugo,sto se sad zalite sto niste kad ste bili prvi nego kad vam je vozdovac pokazao mesto

Nikola_S

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde, ali meni je ovo tako jadno i sramota me je u njihovo ime, ako ti na terenu nisi znao da pokazes da si bolji, sad pokusavas i sa strane, glupo... Ostaje da uzivam u kosarci i jakoj Zvezdi, fudbal nema vise smisla u Srbiji...

CZ

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali mi obrazi bride od ovakvih ljudi!!!!! Pa kad smo bili prvi tad cutali a sad odjedared dosli do tog dokumenta!!!! Budimo posteni prema sebi da nismo ove godine zasluzili titulu!!! Ni ovi preko puta nisu nista bolji ali nas tri derbija oducili od fudbal!!!!

BBRS

pre 6 godina

Sve da je ovaj u pravu,ja bi se kao navijač Zvezde stideo takve titule.Šta će nam,kad nemamo tim,nemamo igrače i najgore nemamo rukovodstvo.Izgleda da je pogrešan ili bar ne najveći krivac otišao.
(kris, 12. maj 2017 14:24)
Није фазон у томе да Звезда узме титулу него да је лопови не узму !!!
Што се мене тиче не морају је ником доделити, само нек је лопови не отму !!!
Мрзим лопове

Car Uros

pre 6 godina

Ovi sada unajmise i advokata hahaha koje komedije.Dok je Zvezda bila prva niko nije pominjao Markovu suspenziji kao trenera Olimpije nego su se sada odjednom setili.

Ajde

pre 6 godina

Za Zvezdinog pravnika: nije Partizan dve titule dobio na sudu udruženog rada nego je Ustavni sud Jugoslavije, predsednik suda akademik Aleksandar Fira, proglasio nezakonitim Šajberovo poništavanje postignutih rezultata u poslednjem kolu, jer Predsedništvo FSS nije prvostepeni organ, i što je najvažnije: na kazne nije postojalo pravo žalbe. Ako si pravnik, onda znaš da u normalnim državama ne postoje preki sudovi i da uvek mora biti i prava žalbe. Ako odete na sud, taj naš sud neće moći da ulazi u sve ono što se događalo u Sloveniji, naš sud sudi po našem zakonu i za ono za šta je nadležan, a nje za slovenačke zavrzlame.

Miljan

pre 6 godina

Batalite sud.Ako imate dokaze šaljite spise u uefa I to će biti dovoljno.takođe od uefe tražiti da se Zvezdi vrati titula iz 1986 koju je partizan dobio na nekom bezveznom civilnom komunističkom sudu što se kosi sa statutom uefa,kao I da se mu se oduzme titula iz 1987 koju je pošteno na terenu osvojio Vardar.
(slobinator, 11. maj 2017 17:47)
Vezaro, Ustavni sud Jugoslavije je poništio nezakonite Šajberove kazne! Ustavni sud Jugoslavije, predsednik Aleksandar Fira, akademik i pravnik evropskog glasa, ti nazivaš "bezveznim komunističkim sudom"?! Slavko Šajber bio je predsednik FSJ i istovremeno član CK SKH i predsednik Gradskog odbora zagrebačkih komunista. Biće kasnije uhapšen na vangraničnom prelazu u šumi na granici sa Austrijom, švercovao je zlatnike.

Nidza

pre 6 godina

Postoji slucaj "Antic",bivseg nam selektora, koji nije zavrsen...
On je dobio zabranu 4 utakmice.
(Aleksandar, 11. maj 2017 17:50)

Jeste, ali od FIFA-e! I ako najvise instace iste te organizacije odluce da ga pomiluju vodice jedan tim bez problema, pri cemu rivaal nece zadirati u propise. Trener kao trener nece sutirati na gol. Ako ne, odradice kaznu.

A Nikolica je kaznio Savez Slovenije. I ako pomenuti kaze da je kazna istekla prema njihovom pravilniku, onsa je istekla. Kraj, tacka, zdravo.

Imas lige gde se za brutalni start dobija crveni karton i suspenzija od tri meca. Neko negde dobije dva meca. Nejmar za nesto dobije tri meca, Ronaldo ni jedan recimo. Tako odlucio savez i UEFA sa tim nema veze. Ako Nejmara pomiluju opet UEFA nema sta sa tim i on moze da igra bilo kada i bilo gde (primer dajem, nisam niciji simpatizer).

Neko

pre 6 godina

Znaci vi znate bolje od samih Slovenaca da li je ocistio suspenziju ili ne?Isto tako Nikolic je postao nas trener u avgustu prosle godine.Sad je maj mesec.Sta sta cekali toliko gospodine advokatu?Klub cirkus,a ljudi u njemu jos veci.

MidRange

pre 6 godina

Hahaha da je Zvezda slavila protiv Vozdovca ne bi vi ni znali za suspenziju Marka Nikolica a ne koliku pravnu snagu ona ima..

Zasto sebi kopate rupu kad ste vec u dovoljno u blatu? Zaista sramotni potezi iz Crvene Zvezde.

Dusan

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Nama je bitno da igramo kvalifikacije za Ligu sampiona a ako toliko zelite mozemo sve titule da vam damo ako vam nesto znaci, ono zbog cega se vodi borba za titulu su kvalifikacije za LS ali to ocigledno ne shvatate zato sto ni sami ne znate kad se usli u evropu poslednji put.

grobar

pre 6 godina

Koliko sam ja shvatio, vi mozete samo da tuzite FS Slovenije jer je na kraju njihovog prvenstva izdalo tu potvrdu, ali ne i Partizan. Ne bi ni angazovali Nikolica da nije imao taj dokument. Ali znamo i sami da je ovo blef od strane zvezde, jedino im je to preostalo

zoran

pre 6 godina

Navijam za Partizan dugi niz godina. Ovakav jad nisam nikada video na ovim prostorima.
Partizanovci, napisimo peticiju da im daju titulu. Ozbiljno mislim. Neka im se pokloni ta limena vaza. Ovo je ispod dna sta ljudi u Zvezdi uradise tom slavnom klubu. Jezivo.

P76-ers

pre 6 godina

Zvezdo, uzmi ti titulu na terenu. Gde je i mesto da se uzme. I prekinite da kukumavčite, jadno je bilo i ono komšijsko "kukanje". Ne kvarite tišinu glupostima

vele

pre 6 godina

Haha kao zvezdas napisacu samo ovo mene bi bilo sramota da budemo na ovaj nacin sampioni. Trazite alibije pisete saopstenja a niste prepoznali Djurdjevica kao pojacanje nego otisao u suprotni tabor. Ako oni nisu imali obraza dok su bili drugi da nas napadaju stalno, trebamo li i mi sad da ga gubimo na jos gori nacin?

Ivan

pre 6 godina

Hahah pa dokle ce trajati ova spanska sapunica od naseg fudbala? Brukamo se pred svetom, treba staviti katanac na ceo savez i sve klubove pa lepo ispocetka!!

pedja,cacak

pre 6 godina

Nije bitno,ko za koga navija... Jadni ste vi,sa vasim saopstenjima... Covek vam je na terenu,kao i drugi,pokazao ko je bolji. To sto u Evropi nevredite pet para,svi zajedno,to je druga prica... Iako sam Partizanovac,za mene je Zvezda veliki klub i veciti rival! Klub koji sa svojom istorijom i tradicijom,sme da stane ispred svakog kluba na svetu! Ucite iz vase svetle proslosti i nesramotite sadasnjost i buducnost,bezveznim saopstenjima...

Ruzica si bila, sada nisi ni karanfil...

pre 6 godina

Ovo je metastaza svesti u neko (nauci, religiji, i psihijatriji) jos uvek nepoznato stanje mozdane aktivnosti...

Dušan

pre 6 godina

Nema tu ničega,sem nastavka prodavanja magle,od 'keš end keri' doktora!!
Inače kada ti neko traži dokaz da nisi osudjivan,(imaš pravo da to i zaboraviš),a SUD ti izda takav validan dokaz,pa nisi kriv ti nego Sud koji ti ga je dao!!
Prema tome,neka Zvezda tuži NZS,taman da ih posle dočeka Čefurin i najuri jedno 4-5 godina iz Evrope,što su odavno zaslužili!!

Aleksandar

pre 6 godina

Bože, koliko se vi brukate.Tim koji je pokorio Evropu sada ne može da pobedi Voždovac, da ne pričamo Partizan, pa sad traži titulu silom, ko mala deca. I vi komentarima i na severnoj tribini podržavate ovu bag.. , koja vodi ovaj slavni klub u beznađe, krade, otima. Sada se setili papira iz Slovenije, tolike utakmice prošle, jedva pobeđivali, doveli neke propale strance. Predlažem da se Crvenoj Zvedzi pokloni titula u ovoj sezoni, da se za finale kupa obavezno kazne Leonardo i Everton, da se navijačima Partizana zabrani dolazak na utakmice i da se Uredbom Vlade propiše da je obavezno da se Zvezdi svira penal na utakmici. Nadam se da će "ponosne "delije tada biti zadovoljni, ipak su to pravnici, a ne navijači, to su nekada bili.

Ajvanho

pre 6 godina

Pa sigurno ne bi na posteno osvojili i ljudski priznali da imate slabiji tim, nego samo otimaj. Ako vam toliko znaci da na taj nacin uzmete titulu ja bi vam dao licno pa se ponosite time

Narod placa

pre 6 godina

Znaci drzavni novac se rasipa i na advokatske usluge i to ne jednog advokata, vec citavog tima.
A zbog cega? Zbog njihovih medjusobnih svadja i namestanja!

Underground

pre 6 godina

Španska ili latinoamerička sapunica - novi serijal! Loš i providab scenario, doduše dobra produkcija ali gluma izuzetno loša. Scenografija, koreofrafija solidba ali zato oskar za maske!!!

Slobodan

pre 6 godina

Realno slabe su sanse da ovo prodje na sudu,fs slovenije je dao potvrdu da je kazna odradjena ,fs srbije dao licencu da moze da radi i kakve veze ima partizan sa svim tim optuzbama zasto bi on bio kaznjen gde je njegova krivica??za svaki klub u srbiji najbitnija je licenca fss!!

Publikum

pre 6 godina

Svojom kazno FS SLovenije je onemogucio Nikolicu da do kraja tog prvenstva tj. 7 utakmica, ne moze da radi u Sloveniji u fudbalu.
ZA to vrme on je mogao da bude pijan, bolestan, u kosmosu ,zatvoru ili na vojnoj vezbi, FS Slovenije to apsolutno ne interesuje, on nije radio u slovenackom fudbalu tih 7 utakmica, a sta je i gde je radio, ako to nema vezae sa fudbalom , apsolutno ih ne interesuje.
To bi isto bilo , kada bi sud osudio nekog navijaca da ne moze godinu dana na stadion. Koga briga sta i gde radi za to vreme taj navijac, sud n neinteresuje, da li je u bolnici, na letovanju , ili strucnom usavrsavanju u inostranstvu... On ne moze godinu dana na stadion i kada ta godina prodje, on je kaznu odlezao ( godinu dana ili 30 utakmica, kakva god da je kazna).
Kada je tih 7 utakmica proslo, FS Slovenije mu je dao papir da je kaznu odsluzio i sretan put, da nije tako, bili bi duzni po propisima UEFE da mu uz papire daju zabranu obavljanja posla dok ta kazna ne prodje. SA njihovog stanovista, nije nigde radio tih 7 utakmica , a njih ne zanima njegov poslovni odnos sa klubom.
To je sva mudrost, medjutim oni koji se bolje snalaza van terena, nego na terenu, nisu bas aspolutni vladari zakulisnih radnji.
O moralu, glupo i razmisljati.
Ili ,ko sto jedan napisa, da li stvarno mislite da mora podneti uverenje da nije bio bolestan za to vreme, inace bi mu se kazna produzila, kao sto ranije potvrdi jedan ljubitelj pravde, a vrsni 'poznavalac' prava.

111

pre 6 godina

Gospodinu Advokatu treba oduzeti licencu zbog nepoznavanja PRAVA!
Mora da je pohadjao neki privatni "MEGA FREND" fakultet:')
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Avaks, 11. maj 2017 19:57)

Hahaha..pohadjao?? Kupio bre diplomu, pa to je sada u modi!

Coco Bill

pre 6 godina

Citam i smejem se komentarima navijaca Partizana, da zasluzuju titulu, zato sto su pobedili Zvezdu dva puta...od kada je to merilo titule i prvi uslov???
Pa u svim evropskim ligama 80% sampiona je gubili derbije i bitne utakmice u ligi, a opet su sampioni O CEMU PRICATE I LOZITE SE.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mich, 11. maj 2017 20:30)

Pa i vi ste bili šampioni sve dok niste izgubili od Voždovca !!! I šta ti sad nije jasno ?!

Yarilo

pre 6 godina

Iako volim malo da podbodem i to je gotiva sa rivalima ovaj put bez zezanja: ljudi mene sramota zvezdine sramote, ono, stvarno. Koliko fejlova ljudi prave iz dana u dan, koliko samo blamova lepe na taj klub i sebe prvenstveno, ja ne mogu a da se malo ne postidim iako sam navijac Partizana. Dosta je ljudi alo imate gol iz gol auta i to vam je dosta nemojte vise sramota je.

Realista

pre 6 godina

Kazne se ne prenose u druga nacionalna prvenstva sem ako savez koji je izrekao kaznu to ne trazi.Slovenci to nisu trazili.ENDE!!! Partizan i Nikolic da tuze Zvezdu zbog kaljanja ugleda.Nezpoznavanje zakona ih ne stiti od odgovornosti,zdravo.
(as, 11. maj 2017 16:43)

Nadam se da sem gole tvrdnje znaš i odredbu pravilnika koje govori o tome?
U suprotnom, lupaš gluposti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lala iz Banata, 11. maj 2017 17:05)

Ne znam ni ja odredbe pravilnika, ali znam da se kazne odnose samo natakmicenja u okviru jednom fudbalskog saveza. Tacno je da je Everton preneo kaznu iz Sent Galena zbog crvenog protiv Spartaka iz Moskve i tu jednu utakmicu je odradio u okviru takmicenja koje takodje organizuje UEFA. Po toj logici, kada fudbaler dobije crveni u domacem prvenstvu, ne moze da igra u npr. LE. Pa nije bas tako, zar ne?!

FS Slovenije je rekao svoje i tu je kraj svake price.

Vuk

pre 6 godina

Strasno! Ode zvezda ispod svih granica morala! A delije cute,ni rec da kazu krivcima(terzic i uprava)! Dokaz da na severu nema zvezdasa nego samo kriminalci placenici!!! Zacarani krug! SRAMI SE ZVEZDO

PFC

pre 6 godina

Citam u komentarima navijaca Zvezde da je Partizan osvojio dve titule preko suda.
Ja sam sve vreme bio ubedjen da je Partizan to osvoio na terenu , a da se cikama Miljanu i Slavku to nije svidelo, pa su nekim zakulisanim radnjicama te titule dodelili za njih pogodnijim klubovima. Koliko se secam to su te cuvene titule za zelenim STOLOM.
Ali kako je pravda spora , ali dostizna to je samo vraceno onima koji su to osvojili na zelenom TERENU!!!
Zato ako ove nove cike sa starom ideologijom i starim manirima i uspeju ovo da odrade, a Partizan odigra muski do kraja i na terenu pokaze sta zna i ume, pravda ce ipak pobediti!!!

Ivan

pre 6 godina

Ovaj pravnik neka odmah pocepa diplomu,to mu je najpametnije...inace postojao je nekad jedan veliki klub,a sada su ostala samo secanja....

Trollston

pre 6 godina

Evo jednog cudnog primera. Kada je letos Pogba presao u United, bio je suspendovan za prvi mec u PL, posto je imao neke kartone koje je dobio jos pre 4 godine, kada je prvi put bio u Unitedu. Ta suspenzija se nije prenela u Italiju, tamo nije nista odradjivao, ali ga je sacekala na povratku u PL.

pedja

pre 6 godina

Referee-Pa to i jeste poenta, njih ne zanima zasto on nije igrao. Sledeci mec po protokolu on ne moze da igra i cao zdravo. Nebitno je da li bi on uopste mogao da igra, bitno je da nije odigrao.

Sa lica mesta

pre 6 godina

Manite se suda.....pobedite na terenu ako hocete titulu....dobro je da Zvezda i Partizan gube utakmice od slabijih ekipa.....al ovo kukanje i jednih i drugih je jadno.

My 2 cents

pre 6 godina

Umesto tužbe raspitajte se prvo kod UEFA-e kakvo je njihovo tumačenje "slučaja". Jer me uopšte ne bi čudilo da se u Srbiji danas nađe sudija koji bi i pored svih dokaza, dopisa i propisa presudio protiv Partizana i dodelio titulu Crvenoj Z., a onda ne gine suspenzija FSS zbog mešanja države u poslove saveza.

Strašno

pre 6 godina

Ds sam ja ne daj Bože na mestu Zvezdaša ozbiljno bih se zabrinuo za sudbinu mog kluba pod onakvim rukovodstvom. Ovu titulu su izgubili na terenu, jer nisu sposobni da oforme tim, a sada na svakakve načine pokušavaju da se opravdaju, a obraz traktorska guma. Pogledajte gde je drugi Terzićev klub, isto nekad velikan, danas završio.

12

pre 6 godina

Nema sta da trazi savez Slovenije. Kazne ne odlezane u jednom savezu prenose se u drugi savez. UEFA rules article 72. Suspenzije igraca, trenera ne prestaju ptelaskom u drugu drzavu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (giga, 11. maj 2017 19:56)

Gresis.
'Portparol NZS citirao je i Disciplinski pravilnik FIFA, u kojem stoji da se nacionalnim fudbalskim savezima nalaže da od Svetske fudbalske federacije zatraže da se kazna proširi planetarno ako su pitanju najteži prekršaji kao što su koširćenje doping sredstava, nameštanje utakmica, napadi na sudije...

"Ostale kazne se prenose na druge zemlje samo ako savez u čijoj je ingerenciji došlo do kršenja disciplinskog pravilnika zatraži da se one prenesu. Mi to nismo tražili jer smatramo da je Nikolić odslužio suspenziju", objašnjava Krajnik.'

sta sve ovi ljudi rade?

pre 6 godina

Da li to znaci da je malo 11 penala? Nisam intormisan..a o cemu se radi? I da...celo prvenstvo im to nije smetalo, navodna kazna koja nije odradjena i sada se setili? Da su ostali prvi ili osvojili titulu sta bi onda bilo? Niko rec ne bi rekao? Meni je muka od ovakvih ljudi. Muka!

fifi

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.
(Dusan, 11. maj 2017 18:26) # Link komentara … Tacno tako . Nego ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?


Meni nije jasno, ako je krivica saveza koji je prihvatio Nikolicevu licencu, da tako kazem, sta sada treba, da taj isti savez oduzme Partizanu titulu? Hahah..smesno.

f

pre 6 godina

(nele, 12. maj 2017 02:30)

A s obzirom da nema povrede FSS ni UEFA pravila, koliko bi € Zvezda morala da plati za pokretanje postupka koji vec sad nema smisla?

Goran

pre 6 godina

Titulu osvajaju igraci na terenu i to treba da se postuje,trener je danas tu a sutra nije... Tako da bilo kakvo dobijanje titule u sportu na sudu je sramno ukoliko nije vezano za aktere u ovom slucaju igrace Partizana tipa dopinga ili igranja sa suspenziom

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Kakav sud? Zar to jos radi u Srbiji? Mislim, da stvarno radi, celokupna rukovodstva oba tima bila bi pravosnazno osudjeno zbog pranja para...ova u novijoj istoriji...a, bogami i malo starija.

Tolle

pre 6 godina

"To je kao da nekoga osude na pet godina zatvora, a on dobije papir da je odradio kaznu. Kada dođe policija po njega, to mu ništa ne znači, može taj papir da ponese sa sobom u zatvor".

To je tacno, taj papir te ne oslobadja zatvora, ALI ti daje opravdanje zasto si do tada mislio da si slobodan i ne moze da se smatra da si bezao od zakona! U konkretnom slucaju to znaci da Marko Nikolic moze naknadno da odsluzi tu suspenziju, ali taj papir i njega i klub oslobadja odgovornosti za utakmice koje je vodio do tada.

belgrado

pre 6 godina

A sta ce biti,ako partizan izgubi od Vozdovca i od Radnickog a Zvezda sve utakmice do kraja pobedi,ukljucujuci i finale kupa?
(TARAS BULJBA, 11. maj 2017 20:35)

bice da si spavao cvrstim snom i sanjao kao nikad u zivotu.. :d

djoka

pre 6 godina

FIFA pravilnik o kaznjavanju igraca i trenera:
1.Svaka disciplinska kazna u trajanju do četiri utakmice ili do tri meseca koju je bivši savez izrekao igraču a koja još uvek nije (u celosti) odslužena pre transfera mora biti sprovedena od strane novog saveza u kojem je igrač registrovan kako bi kazna bila primenjena na nacionalnom nivou. Prilikom izdavanja ITC-a, bivši savez je dužan da putem TMS-a (za igrače
koji će biti registrovani kao profesionalci) odnosno u pisanoj formi (za igrače koj će biti registrovani kao amateri) obavesti novi savez o svakoj takvoj disciplinskoj kazni koja još uvek
nije (u celosti) odslužena.
2.Svaku disciplinsku kaznu u trajanju dužem od četiri utakmice ili u periodu dužem od tri meseca koju igrač još uvek nije (u celosti) odslužio, sprovešće novi savez koji je registrovao tog igrača samo ako je Disciplinska komisija FIFA-e proširila takvu disciplinsku kaznu tako da proizvodi dejstvo u celom svetu. Osim toga, prilikom izdavanja ITC-a, bivši savez je dužan da putem
TMS-a (za igrače koji će biti registrovani kao profesionalci) odnosno u pisanoj formi (za igrače koji će biti registrovani kao amateri) obavesti novi savez o svakoj takvoj disciplinskoj kazni koja još nije odslužena.
Ovaj Zvezdin "advokat/pravnik" moze odma' da pocepa diplomu.

Sasa

pre 6 godina

Kad djeca počnu da pišu o pravima a nisu ni iz osnovne izasli. Zašto Zvezda da tuzi FS Slovenije, kakve veze zvezda ima sa njima? Svaki klub na početku sezone registruje kako igrače tako i stručni stab. Za registraciju novih igrača ili trenera se prilaze potrebna dokumentacija. FS Srbije je imao taj dokumen i čudno je zašto nisu reagovali i tražili da Nikolić odradi suspenziju. Zato Zvezda mora da tuzi FS Srbije a ne Slovenije.
(Dusan, 11. maj 2017 18:26) # Link komentara Tacno tako . Nego ako je savez tuzena strana , koje su moguce kazne za savez , na koji nacin da budu kaznjeni ako je krivica njihova ?

kris

pre 6 godina

Sve da je ovaj u pravu,ja bi se kao navijač Zvezde stideo takve titule.Šta će nam,kad nemamo tim,nemamo igrače i najgore nemamo rukovodstvo.Izgleda da je pogrešan ili bar ne najveći krivac otišao.

Ajax

pre 6 godina

Zvezda neće ništa preduzeti, ovo je samo lažna najava. O tome ko treba da bude prvak odlučeno je već na početku prvenstva.Nije ni Grof toliko loš trener koliko izgleda.

V

pre 6 godina

Bah,pa koliko mrznje koliko tenzija pa to nije normalno stvarno boranija od prvenstva.I zvezda i partizan su dno dna,da barem bude jedno prvenstvo regularno i jedna titula onda ne bi se sve Ovo desavalo.Bruka!

Igor

pre 6 godina

Ljudu u EU i ostalim civilizovanim zemljama ne pecatiraju se dokumenti pecati ne postoje godinama kakvi delovodni, potpisi su elektronski numeracija ide u bazi podataka elektronski,nepostoje delovodne knjige i sl., dal'je moguce da je to prvi argument, a satro to kao nema veze?! Ko onaj tip iz onog klipa da vidim sto pita gde je pecat :D

stari navijac cz

pre 6 godina

Izgubili smo dva derbija i jedan igrali nereseno, igrajuci jadan fudbal. Titula je izgubljena na terenu, kakav bre sud, kakve gluposti. Kakvi nas vode neverovatno je da smo jos u trci za kup i titulu. Nisu ni susjedi nista posteniji ali su ocigledno sposobniji.

Milomir

pre 6 godina

Procitah skoro sve komentare.Mogu samo da kostatujem sledece: bez obzira na boje komentatora postoje dve grupe -prva koje je isla na stadion da podržava voljeni klub i druga koja na stadion ide da resava egzistenciju.Prva se ogradjuje,druga identifikuje...