Nedelja, 07.05.2017.

18:55

Venger održao čas Murinju, Arsenal u trci za LŠ

Ekipa Arsenala savladala je Mančester Junajted sa 2:0 u derbiju 36. kola Premijer lige.

Izvor: PT

Venger održao èas Murinju, Arsenal u trci za LŠ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Sen Zil

pre 6 godina

Od kada je Murinjo rekao za Vengera da je ,,trener gubitnik" a realno to i jeste i ja kao navijac Arsenala bi' se slozio sa tim, kao trener Murinjo kao da je navukao neku ,,losu karmu" i od tada ne osvaja od trofeja ,,nista", cak i sa istim tim Vengerom u medjusobnim duelima cesce izlazi kao gubitnik?!...Neverovatno ali kad je dodatno napao ovog ,,davljenika od trenera" kao da mu se pridruzio u propasti:((

Football is nothing without respect

pre 6 godina

Iako sam veliki navijac mancester junajteda, mogu da kazem da mi je sa jedne strane i drago sto je arsenal pobedio i to iskljucivo zbog arsena vengera.Taj covek je vise od 20 godina menadzer arsenala.Za svo to vreme nije belezio neke vece uspehe sa arsenalom,mozda nije ni medju najboljim trenerima u istoriji fudbala, ali ovaj covek zasluzuje svako postovanje i duboki naklon od svih pravih ljubitelja fudbala.Covek vredan divljenja.

Zagor

pre 6 godina

Dobro se secam 8-2....otisla golobrada Arsenalova deca na Old Traford. Kokelan (17g) , Walkot (18g), Remzi (18g) Ox (18g) , Dzenkinson 18g, Traore 20g, Lansbury 17g, Miguel 19g.....strasan je to tim bio. I jos crveni Dzenkinson. Ali dobro...nama je ta utakmica bila nebitna kao i ova MU ?

Obelix

pre 6 godina

Inace MU blista kada je kompletan... Murinjo ne bi pustio Vengera ni za sta, a ovo izvodjenje "druge" postave, gde je Marsijal skuplji od bilo kog igraca Arsenala je smesno. Kako MU "mocno" deluje sa stotinama potrosenih miliona, dobio bi ovakav Arsenal njih bez problema i da su igrali i sa prvim timom. Bice na kraju MU 5. u PL i izgubice u LE. Sve zbog ovakvog stava Murinja.

milanR

pre 6 godina

Almir- A Arsenal placao pasuljem igrace? Mustafi, Dzaka...
Junajtedu nije igrao Bajli , Pogba, Rasford ... Junajted je lose odigrao,necemo da se lazemo, ali da nije ono slucajno uslo u mrezu, ostalo bi 0-0

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 6 godina

Kako neko moze da kaze da je Murinjo pustio Wengera? Murinjo bi pre umro nego dozvolio da Wenger slavi protiv njega plus dodajmo na to da je Liverpool kiksnuo i pobedom protiv Arsenala Murinjov bi United bio samo 2 boda iza Liverpoola odnosno bod iza Sitija. I gospodine Smorinjo jos uvek nisi osvojio Ligu Evrope i ako ne budes uspeo mnogi ce kritikovati tebe zbog ovog "pustanja"

mare

pre 6 godina

Ovaj Runi i Benzema da se uhvate za uši i da pevaju. Plate su im astronomske a na terenu ih nigde nema. Ne zna se ko je gori izmedju Murinja i Zidana po pitanju ove dvojice i vremena koje provedu na terenu. Treba da slave.

bzvz

pre 6 godina

Još da bilic ohladi klopa,i arsenal može biti četvrti
(ilidzinjo, 07. maj 2017 19:28)

a Arsenal ce sve utakmice do kraja da pobedi...

itfcu

pre 6 godina

Skinuću kapu Vengeru ako se dokopa top4 ali ni to mu neće biti dovoljno da opravda svoj ostanak ako se za to odluči. Sve više navijača je protiv njega, igrači igraju ko pokisli, i kad dobiju deluju neubedljivo.. Kriva je i uprava. Rekli su da se prelazi na Emirate kako bi mogli da se takmiče sa Bajernom i sličnima - deset godina kasnije Bajern ih 2 puta u par sezona ponižava sa 10-2. Titule u PL ni na mapi. Sjajna šansa je bila prošle sezone kad su svi favoriti podbacili, no titulu je ispred njih odneo jedan Lester (zasluženo naravno, ali ipak..)

Bikan

pre 6 godina

50:50 posed. 4 suta u okviru gola...za obe strane. Da je neko propustio ona 3 minuta...rekao bih: potpono zasluzeno neresen rezultat. Da je MU izgledao ne zainteresovan, ko sto neko rece...ja bih se slozio s tim. Nije im se bas puno igralo; primetno je to bilo...bilo je kao: ma samo da se ova tekma zavrsi...

b(ot)92

pre 6 godina

navijac sam Arsenala,ali da se ne lazemo,Murinjo je izveo kombinovani sastav,ovo je njemu bila ne tako vazna utakmica.Jedino je steta sto Engleska nema 6 predstavnika u LS(pogledajte koji su prvih 6 klubova u PL).Spanci imaju trenutno tacno 4 dobra kluba i oni idu u LS(real,barsa,atletiko,sevilja),5-i realno nemaju,Valensija se raspada,kao i Bilbao.Nemci imaju dva-tri kluba(Bajern,Dortmund i treci je vec ili Lever ili Salke,zavisno od sezone do sezone) a imaju 4 mesta.Italijani imaju 4 pa mozda zasluzuju i 5 da imaju u LS,Francuzi realno imaju dva kluba.

Punisher

pre 6 godina

Ostani Vengeru,dokle god vodiš Arsenal,jedan kandidat manje za titulu u PL ,bolje je za sve timove iz vrha zato mu sada ostali menadžeri pružaju podrsku i prepuste po neki bod!

milos

pre 6 godina

Ne lozite se, cas je bio 6:0 od pre 2 godine i ono sto mu Murinjo radi od 2005te, a ovo je klasicno pustanje i zamazivanje ociju da se progura arsenal u top4 i venger ostane, jer logicno, dokle god je venger tu, od titule nema nista, a navijaci ce da se loze do prekosutra.Zna Murinjo sta radi, on preko LE ide do top4 + trofej.

#WengerIn

Toni Montana

pre 6 godina

Mislim da nije Junajted dosao turisticki u London.Bas bi Murinjo pustio da ih Arsenal i Venger oderu A gosn Murinjo misli da je vec osvojio LE zelim mu da ne igra LS sledece god, Arsenal ima jako male sanse da se nadje u top 4

netko

pre 6 godina

e sad wenger, nakod sto je razbio murinja..moze u penziju...

runi moze da uradi isto...

jedino cemu skidam kapu wengeru u zadnje vreme je rob holding. dovesti mladog igraca za male pare koji posle igra sasvim solidno u odbrani je danas prava retkost.
arsenal mora da se resi koselnog i dovesti jednog proverenog top igraca umesto njega. jeste da je stub odbrane kad igra dobro, ali je i isto tako mnogo nepouzdan igrac. skrlja bez potrebe pa popije karton, ako ne zna da cuti, dobije i drugi kao protiv bajerna.

BlueFortress

pre 6 godina

Nerealan naslov potpuno s obzirom na prikazano na terenu i imajuci u vidu da Utd sve baca na LE i cuva igrace za to. Mesovit sastav, Runi je zavrsio svoju karijeru sto se najviseg nivoa tice. Venger konacno pobedio Murinja posle 15ak meceva u PL i imace sanse za LS ako Liverpul zabrlja na kraju.

Djole*

pre 6 godina

Da mi je neko rekao da ce Arsenal Arsena Vengera da prekine seriju od 25 meceva bez poraza MU-a Zozea Murinja, vjerovatno bih mu se smijao, ma poginuo od smijeha... Ovo je tuga danas bila. Poludio sam ne zbog rezultata, nego zbog nezelje apsolutne da se bilo sta uradi. Smoling, Lingard, Marsijal, Runi - no comment. Odmara Pogbu za LE, ko da na Teatar dolazi Real, a ne Selta?! Bruka!

pfft

pre 6 godina

Man Utd sa ukupno 3 igrača iz najboljeg tima u prvih 11 protiv Arsenala i ovi jedva dobili (2 gola u 2 min)
Mnogi los Arsenal i ocajan Utd ali Murinjo dosao turisticki, pa ako se nesto bocne super, a ako ne nema veze idemo na EK.

goran

pre 6 godina

Jasno je bilo od pocetka meca da ce Junajted sa ovako kombinovanim timom veoma tesko i do boda a kamoli sva tri, dok se za Arsenal koji je sa druge strane bio u punom sastavu moze reci i da nije nesto posebno blistao na danasnjoj utakmici, ali uz malo srece kod prvog gola Dzake kada se lopta od Ererinih ledja odbila u visokom luku i potom lobovala De heu ,a zatim i smusenosti u odbrani Junajteda samo nekoliko minuta kasnije kod drugog gola Welbecka glavom su na kraju i kumovali pobedi,mada ruku na srce opet sveukupno gledano ne moze se reci da Arsenal nije zasluzio pobedu,jer iako kao sto rekoh mozda nije blistao opet je za razliku od Junajteda bio dosta agilniji tokom cele utakmice vise se trudio i na kraju i zasluzeno pobedio, sa druge strane Junajted totalno anemican i nemocan u napadu sa isturenim Runijem na mestu centarfora kome je rok trajanja odavno istekao,a to se videlo se i danas kada je imao nekoliko izglednih prilika za otvoreni sut prema golu a on je sve sutirao preko gola ,ranije nije bilo sanse da nesto tako promasi, Murinjo se izgleda svesno opredelio da neke igrace odmori jer zna da je 4-to mesto u PL trenutno gotovo nemoguca misija (s obzirom na raspored teskih meceva koje imaju pred sobom u sledecem kolu vec gostuju Totenhemu) i zato je on mislima vec u finalu LE gde imaju sansu da izbore LS ukoliko trijumfuju ,mada ih i tamo ne ceka lagan posao jer Ajax nije nimalo naivna ekipa,vidi se koliko fali Ibrahimovic ovom timu to je sada vise nego ocigledno !

CFC

pre 6 godina

Hahaha vidi Vengera sto se raduje sto je pobedio u 1 nebitnoj tekmi gospodina Murinja!

Fourthsenalovci smirite se dobili ste tim kojem fali pola sastava!A medju njima i Ibrakadabra!

texo

pre 6 godina

Mourinho zdruzeno s Guardiolom foliraju Wengera kako je arsenal jak da bi dobio novi dvogodisnji ugovor a onda ponovo nista i u te dve godine.

pera

pre 6 godina

Drugari videlo se kroz danasnji sastav da Murinjo trazi put u LS kroz osvajanje kup uefa. Svaka mu cast za osecaj da ubaci u vatru debitanta i njihovo dete-Tuanzebe-a. Mali je odigrao savrseno i bice pravo pojacanje ako tako nastavi. Djavoli, ovo danas je bilo vidjeno, morala je Arsika da izadje iz krize, a mi da fino odmorimo. Opustite se i idemo sva energija u cetvrtak protiv Celte!

mr.wolf

pre 6 godina

Kakav cas ? Ovo ? Losa utakmica, i misljenja sam da je dobio manje los tim. Ova utakmica je dokaz zasto su i Arsenal i United van top 4. Iskreno, osim Chelsea sledece godine u LS tesko ce Englezi sa ostalima. Totenhem kao po obicaju u LS amateri, Liverpulu treba jos 4-5 vrhunskih igraca, City tek sada treba da formira tim, bice neuigrani, United i da se dokopa LS preko LE (bice tesko) bez rasnog spica (mozda i dva) moze samo neki bunker da igra... Chelsea uz 2-3 pojacanja jedini ozbiljan tim iz engleske, mada i taako ce biti daleko od Reala, Barse,Juvea, Bajerna, PSG... Englezi, nikad vise para, nikad podredjeniji u evropi.

Kol

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Arsenala, Murinjo dosao da ne izgubi ali Arsenal mnogo bolji danas, ali meni licno utisak koliko je Runi propao kao igrac od onakve zveri koja je u jednom trenutku bila top5 igrac na svetu on trenutno ne bi mogao da igra ni za Sanderlend nazalost bas je van forme i gotovo sigurno napusta Junajted na leto, steta jer je legenda kluba ali je zaista los trenutno!

Djole*

pre 6 godina

Da mi je neko rekao da ce Arsenal Arsena Vengera da prekine seriju od 25 meceva bez poraza MU-a Zozea Murinja, vjerovatno bih mu se smijao, ma poginuo od smijeha... Ovo je tuga danas bila. Poludio sam ne zbog rezultata, nego zbog nezelje apsolutne da se bilo sta uradi. Smoling, Lingard, Marsijal, Runi - no comment. Odmara Pogbu za LE, ko da na Teatar dolazi Real, a ne Selta?! Bruka!

Kol

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Arsenala, Murinjo dosao da ne izgubi ali Arsenal mnogo bolji danas, ali meni licno utisak koliko je Runi propao kao igrac od onakve zveri koja je u jednom trenutku bila top5 igrac na svetu on trenutno ne bi mogao da igra ni za Sanderlend nazalost bas je van forme i gotovo sigurno napusta Junajted na leto, steta jer je legenda kluba ali je zaista los trenutno!

mr.wolf

pre 6 godina

Kakav cas ? Ovo ? Losa utakmica, i misljenja sam da je dobio manje los tim. Ova utakmica je dokaz zasto su i Arsenal i United van top 4. Iskreno, osim Chelsea sledece godine u LS tesko ce Englezi sa ostalima. Totenhem kao po obicaju u LS amateri, Liverpulu treba jos 4-5 vrhunskih igraca, City tek sada treba da formira tim, bice neuigrani, United i da se dokopa LS preko LE (bice tesko) bez rasnog spica (mozda i dva) moze samo neki bunker da igra... Chelsea uz 2-3 pojacanja jedini ozbiljan tim iz engleske, mada i taako ce biti daleko od Reala, Barse,Juvea, Bajerna, PSG... Englezi, nikad vise para, nikad podredjeniji u evropi.

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 6 godina

Kako neko moze da kaze da je Murinjo pustio Wengera? Murinjo bi pre umro nego dozvolio da Wenger slavi protiv njega plus dodajmo na to da je Liverpool kiksnuo i pobedom protiv Arsenala Murinjov bi United bio samo 2 boda iza Liverpoola odnosno bod iza Sitija. I gospodine Smorinjo jos uvek nisi osvojio Ligu Evrope i ako ne budes uspeo mnogi ce kritikovati tebe zbog ovog "pustanja"

CFC

pre 6 godina

Hahaha vidi Vengera sto se raduje sto je pobedio u 1 nebitnoj tekmi gospodina Murinja!

Fourthsenalovci smirite se dobili ste tim kojem fali pola sastava!A medju njima i Ibrakadabra!

itfcu

pre 6 godina

Skinuću kapu Vengeru ako se dokopa top4 ali ni to mu neće biti dovoljno da opravda svoj ostanak ako se za to odluči. Sve više navijača je protiv njega, igrači igraju ko pokisli, i kad dobiju deluju neubedljivo.. Kriva je i uprava. Rekli su da se prelazi na Emirate kako bi mogli da se takmiče sa Bajernom i sličnima - deset godina kasnije Bajern ih 2 puta u par sezona ponižava sa 10-2. Titule u PL ni na mapi. Sjajna šansa je bila prošle sezone kad su svi favoriti podbacili, no titulu je ispred njih odneo jedan Lester (zasluženo naravno, ali ipak..)

Football is nothing without respect

pre 6 godina

Iako sam veliki navijac mancester junajteda, mogu da kazem da mi je sa jedne strane i drago sto je arsenal pobedio i to iskljucivo zbog arsena vengera.Taj covek je vise od 20 godina menadzer arsenala.Za svo to vreme nije belezio neke vece uspehe sa arsenalom,mozda nije ni medju najboljim trenerima u istoriji fudbala, ali ovaj covek zasluzuje svako postovanje i duboki naklon od svih pravih ljubitelja fudbala.Covek vredan divljenja.

bzvz

pre 6 godina

Još da bilic ohladi klopa,i arsenal može biti četvrti
(ilidzinjo, 07. maj 2017 19:28)

a Arsenal ce sve utakmice do kraja da pobedi...

texo

pre 6 godina

Mourinho zdruzeno s Guardiolom foliraju Wengera kako je arsenal jak da bi dobio novi dvogodisnji ugovor a onda ponovo nista i u te dve godine.

goran

pre 6 godina

Jasno je bilo od pocetka meca da ce Junajted sa ovako kombinovanim timom veoma tesko i do boda a kamoli sva tri, dok se za Arsenal koji je sa druge strane bio u punom sastavu moze reci i da nije nesto posebno blistao na danasnjoj utakmici, ali uz malo srece kod prvog gola Dzake kada se lopta od Ererinih ledja odbila u visokom luku i potom lobovala De heu ,a zatim i smusenosti u odbrani Junajteda samo nekoliko minuta kasnije kod drugog gola Welbecka glavom su na kraju i kumovali pobedi,mada ruku na srce opet sveukupno gledano ne moze se reci da Arsenal nije zasluzio pobedu,jer iako kao sto rekoh mozda nije blistao opet je za razliku od Junajteda bio dosta agilniji tokom cele utakmice vise se trudio i na kraju i zasluzeno pobedio, sa druge strane Junajted totalno anemican i nemocan u napadu sa isturenim Runijem na mestu centarfora kome je rok trajanja odavno istekao,a to se videlo se i danas kada je imao nekoliko izglednih prilika za otvoreni sut prema golu a on je sve sutirao preko gola ,ranije nije bilo sanse da nesto tako promasi, Murinjo se izgleda svesno opredelio da neke igrace odmori jer zna da je 4-to mesto u PL trenutno gotovo nemoguca misija (s obzirom na raspored teskih meceva koje imaju pred sobom u sledecem kolu vec gostuju Totenhemu) i zato je on mislima vec u finalu LE gde imaju sansu da izbore LS ukoliko trijumfuju ,mada ih i tamo ne ceka lagan posao jer Ajax nije nimalo naivna ekipa,vidi se koliko fali Ibrahimovic ovom timu to je sada vise nego ocigledno !

milos

pre 6 godina

Ne lozite se, cas je bio 6:0 od pre 2 godine i ono sto mu Murinjo radi od 2005te, a ovo je klasicno pustanje i zamazivanje ociju da se progura arsenal u top4 i venger ostane, jer logicno, dokle god je venger tu, od titule nema nista, a navijaci ce da se loze do prekosutra.Zna Murinjo sta radi, on preko LE ide do top4 + trofej.

#WengerIn

Obelix

pre 6 godina

Inace MU blista kada je kompletan... Murinjo ne bi pustio Vengera ni za sta, a ovo izvodjenje "druge" postave, gde je Marsijal skuplji od bilo kog igraca Arsenala je smesno. Kako MU "mocno" deluje sa stotinama potrosenih miliona, dobio bi ovakav Arsenal njih bez problema i da su igrali i sa prvim timom. Bice na kraju MU 5. u PL i izgubice u LE. Sve zbog ovakvog stava Murinja.

mare

pre 6 godina

Ovaj Runi i Benzema da se uhvate za uši i da pevaju. Plate su im astronomske a na terenu ih nigde nema. Ne zna se ko je gori izmedju Murinja i Zidana po pitanju ove dvojice i vremena koje provedu na terenu. Treba da slave.

Sen Zil

pre 6 godina

Od kada je Murinjo rekao za Vengera da je ,,trener gubitnik" a realno to i jeste i ja kao navijac Arsenala bi' se slozio sa tim, kao trener Murinjo kao da je navukao neku ,,losu karmu" i od tada ne osvaja od trofeja ,,nista", cak i sa istim tim Vengerom u medjusobnim duelima cesce izlazi kao gubitnik?!...Neverovatno ali kad je dodatno napao ovog ,,davljenika od trenera" kao da mu se pridruzio u propasti:((

pfft

pre 6 godina

Man Utd sa ukupno 3 igrača iz najboljeg tima u prvih 11 protiv Arsenala i ovi jedva dobili (2 gola u 2 min)
Mnogi los Arsenal i ocajan Utd ali Murinjo dosao turisticki, pa ako se nesto bocne super, a ako ne nema veze idemo na EK.

Bikan

pre 6 godina

50:50 posed. 4 suta u okviru gola...za obe strane. Da je neko propustio ona 3 minuta...rekao bih: potpono zasluzeno neresen rezultat. Da je MU izgledao ne zainteresovan, ko sto neko rece...ja bih se slozio s tim. Nije im se bas puno igralo; primetno je to bilo...bilo je kao: ma samo da se ova tekma zavrsi...

BlueFortress

pre 6 godina

Nerealan naslov potpuno s obzirom na prikazano na terenu i imajuci u vidu da Utd sve baca na LE i cuva igrace za to. Mesovit sastav, Runi je zavrsio svoju karijeru sto se najviseg nivoa tice. Venger konacno pobedio Murinja posle 15ak meceva u PL i imace sanse za LS ako Liverpul zabrlja na kraju.

Toni Montana

pre 6 godina

Mislim da nije Junajted dosao turisticki u London.Bas bi Murinjo pustio da ih Arsenal i Venger oderu A gosn Murinjo misli da je vec osvojio LE zelim mu da ne igra LS sledece god, Arsenal ima jako male sanse da se nadje u top 4

netko

pre 6 godina

e sad wenger, nakod sto je razbio murinja..moze u penziju...

runi moze da uradi isto...

jedino cemu skidam kapu wengeru u zadnje vreme je rob holding. dovesti mladog igraca za male pare koji posle igra sasvim solidno u odbrani je danas prava retkost.
arsenal mora da se resi koselnog i dovesti jednog proverenog top igraca umesto njega. jeste da je stub odbrane kad igra dobro, ali je i isto tako mnogo nepouzdan igrac. skrlja bez potrebe pa popije karton, ako ne zna da cuti, dobije i drugi kao protiv bajerna.

b(ot)92

pre 6 godina

navijac sam Arsenala,ali da se ne lazemo,Murinjo je izveo kombinovani sastav,ovo je njemu bila ne tako vazna utakmica.Jedino je steta sto Engleska nema 6 predstavnika u LS(pogledajte koji su prvih 6 klubova u PL).Spanci imaju trenutno tacno 4 dobra kluba i oni idu u LS(real,barsa,atletiko,sevilja),5-i realno nemaju,Valensija se raspada,kao i Bilbao.Nemci imaju dva-tri kluba(Bajern,Dortmund i treci je vec ili Lever ili Salke,zavisno od sezone do sezone) a imaju 4 mesta.Italijani imaju 4 pa mozda zasluzuju i 5 da imaju u LS,Francuzi realno imaju dva kluba.

Zagor

pre 6 godina

Dobro se secam 8-2....otisla golobrada Arsenalova deca na Old Traford. Kokelan (17g) , Walkot (18g), Remzi (18g) Ox (18g) , Dzenkinson 18g, Traore 20g, Lansbury 17g, Miguel 19g.....strasan je to tim bio. I jos crveni Dzenkinson. Ali dobro...nama je ta utakmica bila nebitna kao i ova MU ?

Punisher

pre 6 godina

Ostani Vengeru,dokle god vodiš Arsenal,jedan kandidat manje za titulu u PL ,bolje je za sve timove iz vrha zato mu sada ostali menadžeri pružaju podrsku i prepuste po neki bod!

pera

pre 6 godina

Drugari videlo se kroz danasnji sastav da Murinjo trazi put u LS kroz osvajanje kup uefa. Svaka mu cast za osecaj da ubaci u vatru debitanta i njihovo dete-Tuanzebe-a. Mali je odigrao savrseno i bice pravo pojacanje ako tako nastavi. Djavoli, ovo danas je bilo vidjeno, morala je Arsika da izadje iz krize, a mi da fino odmorimo. Opustite se i idemo sva energija u cetvrtak protiv Celte!

milanR

pre 6 godina

Almir- A Arsenal placao pasuljem igrace? Mustafi, Dzaka...
Junajtedu nije igrao Bajli , Pogba, Rasford ... Junajted je lose odigrao,necemo da se lazemo, ali da nije ono slucajno uslo u mrezu, ostalo bi 0-0

CFC

pre 6 godina

Hahaha vidi Vengera sto se raduje sto je pobedio u 1 nebitnoj tekmi gospodina Murinja!

Fourthsenalovci smirite se dobili ste tim kojem fali pola sastava!A medju njima i Ibrakadabra!

milos

pre 6 godina

Ne lozite se, cas je bio 6:0 od pre 2 godine i ono sto mu Murinjo radi od 2005te, a ovo je klasicno pustanje i zamazivanje ociju da se progura arsenal u top4 i venger ostane, jer logicno, dokle god je venger tu, od titule nema nista, a navijaci ce da se loze do prekosutra.Zna Murinjo sta radi, on preko LE ide do top4 + trofej.

#WengerIn

b(ot)92

pre 6 godina

navijac sam Arsenala,ali da se ne lazemo,Murinjo je izveo kombinovani sastav,ovo je njemu bila ne tako vazna utakmica.Jedino je steta sto Engleska nema 6 predstavnika u LS(pogledajte koji su prvih 6 klubova u PL).Spanci imaju trenutno tacno 4 dobra kluba i oni idu u LS(real,barsa,atletiko,sevilja),5-i realno nemaju,Valensija se raspada,kao i Bilbao.Nemci imaju dva-tri kluba(Bajern,Dortmund i treci je vec ili Lever ili Salke,zavisno od sezone do sezone) a imaju 4 mesta.Italijani imaju 4 pa mozda zasluzuju i 5 da imaju u LS,Francuzi realno imaju dva kluba.

pera

pre 6 godina

Drugari videlo se kroz danasnji sastav da Murinjo trazi put u LS kroz osvajanje kup uefa. Svaka mu cast za osecaj da ubaci u vatru debitanta i njihovo dete-Tuanzebe-a. Mali je odigrao savrseno i bice pravo pojacanje ako tako nastavi. Djavoli, ovo danas je bilo vidjeno, morala je Arsika da izadje iz krize, a mi da fino odmorimo. Opustite se i idemo sva energija u cetvrtak protiv Celte!

pfft

pre 6 godina

Man Utd sa ukupno 3 igrača iz najboljeg tima u prvih 11 protiv Arsenala i ovi jedva dobili (2 gola u 2 min)
Mnogi los Arsenal i ocajan Utd ali Murinjo dosao turisticki, pa ako se nesto bocne super, a ako ne nema veze idemo na EK.

texo

pre 6 godina

Mourinho zdruzeno s Guardiolom foliraju Wengera kako je arsenal jak da bi dobio novi dvogodisnji ugovor a onda ponovo nista i u te dve godine.

Punisher

pre 6 godina

Ostani Vengeru,dokle god vodiš Arsenal,jedan kandidat manje za titulu u PL ,bolje je za sve timove iz vrha zato mu sada ostali menadžeri pružaju podrsku i prepuste po neki bod!

milanR

pre 6 godina

Almir- A Arsenal placao pasuljem igrace? Mustafi, Dzaka...
Junajtedu nije igrao Bajli , Pogba, Rasford ... Junajted je lose odigrao,necemo da se lazemo, ali da nije ono slucajno uslo u mrezu, ostalo bi 0-0

Toni Montana

pre 6 godina

Mislim da nije Junajted dosao turisticki u London.Bas bi Murinjo pustio da ih Arsenal i Venger oderu A gosn Murinjo misli da je vec osvojio LE zelim mu da ne igra LS sledece god, Arsenal ima jako male sanse da se nadje u top 4

Zagor

pre 6 godina

Dobro se secam 8-2....otisla golobrada Arsenalova deca na Old Traford. Kokelan (17g) , Walkot (18g), Remzi (18g) Ox (18g) , Dzenkinson 18g, Traore 20g, Lansbury 17g, Miguel 19g.....strasan je to tim bio. I jos crveni Dzenkinson. Ali dobro...nama je ta utakmica bila nebitna kao i ova MU ?

mr.wolf

pre 6 godina

Kakav cas ? Ovo ? Losa utakmica, i misljenja sam da je dobio manje los tim. Ova utakmica je dokaz zasto su i Arsenal i United van top 4. Iskreno, osim Chelsea sledece godine u LS tesko ce Englezi sa ostalima. Totenhem kao po obicaju u LS amateri, Liverpulu treba jos 4-5 vrhunskih igraca, City tek sada treba da formira tim, bice neuigrani, United i da se dokopa LS preko LE (bice tesko) bez rasnog spica (mozda i dva) moze samo neki bunker da igra... Chelsea uz 2-3 pojacanja jedini ozbiljan tim iz engleske, mada i taako ce biti daleko od Reala, Barse,Juvea, Bajerna, PSG... Englezi, nikad vise para, nikad podredjeniji u evropi.

Bikan

pre 6 godina

50:50 posed. 4 suta u okviru gola...za obe strane. Da je neko propustio ona 3 minuta...rekao bih: potpono zasluzeno neresen rezultat. Da je MU izgledao ne zainteresovan, ko sto neko rece...ja bih se slozio s tim. Nije im se bas puno igralo; primetno je to bilo...bilo je kao: ma samo da se ova tekma zavrsi...

Djole*

pre 6 godina

Da mi je neko rekao da ce Arsenal Arsena Vengera da prekine seriju od 25 meceva bez poraza MU-a Zozea Murinja, vjerovatno bih mu se smijao, ma poginuo od smijeha... Ovo je tuga danas bila. Poludio sam ne zbog rezultata, nego zbog nezelje apsolutne da se bilo sta uradi. Smoling, Lingard, Marsijal, Runi - no comment. Odmara Pogbu za LE, ko da na Teatar dolazi Real, a ne Selta?! Bruka!

BlueFortress

pre 6 godina

Nerealan naslov potpuno s obzirom na prikazano na terenu i imajuci u vidu da Utd sve baca na LE i cuva igrace za to. Mesovit sastav, Runi je zavrsio svoju karijeru sto se najviseg nivoa tice. Venger konacno pobedio Murinja posle 15ak meceva u PL i imace sanse za LS ako Liverpul zabrlja na kraju.

mare

pre 6 godina

Ovaj Runi i Benzema da se uhvate za uši i da pevaju. Plate su im astronomske a na terenu ih nigde nema. Ne zna se ko je gori izmedju Murinja i Zidana po pitanju ove dvojice i vremena koje provedu na terenu. Treba da slave.

Obelix

pre 6 godina

Inace MU blista kada je kompletan... Murinjo ne bi pustio Vengera ni za sta, a ovo izvodjenje "druge" postave, gde je Marsijal skuplji od bilo kog igraca Arsenala je smesno. Kako MU "mocno" deluje sa stotinama potrosenih miliona, dobio bi ovakav Arsenal njih bez problema i da su igrali i sa prvim timom. Bice na kraju MU 5. u PL i izgubice u LE. Sve zbog ovakvog stava Murinja.

Sen Zil

pre 6 godina

Od kada je Murinjo rekao za Vengera da je ,,trener gubitnik" a realno to i jeste i ja kao navijac Arsenala bi' se slozio sa tim, kao trener Murinjo kao da je navukao neku ,,losu karmu" i od tada ne osvaja od trofeja ,,nista", cak i sa istim tim Vengerom u medjusobnim duelima cesce izlazi kao gubitnik?!...Neverovatno ali kad je dodatno napao ovog ,,davljenika od trenera" kao da mu se pridruzio u propasti:((

netko

pre 6 godina

e sad wenger, nakod sto je razbio murinja..moze u penziju...

runi moze da uradi isto...

jedino cemu skidam kapu wengeru u zadnje vreme je rob holding. dovesti mladog igraca za male pare koji posle igra sasvim solidno u odbrani je danas prava retkost.
arsenal mora da se resi koselnog i dovesti jednog proverenog top igraca umesto njega. jeste da je stub odbrane kad igra dobro, ali je i isto tako mnogo nepouzdan igrac. skrlja bez potrebe pa popije karton, ako ne zna da cuti, dobije i drugi kao protiv bajerna.

goran

pre 6 godina

Jasno je bilo od pocetka meca da ce Junajted sa ovako kombinovanim timom veoma tesko i do boda a kamoli sva tri, dok se za Arsenal koji je sa druge strane bio u punom sastavu moze reci i da nije nesto posebno blistao na danasnjoj utakmici, ali uz malo srece kod prvog gola Dzake kada se lopta od Ererinih ledja odbila u visokom luku i potom lobovala De heu ,a zatim i smusenosti u odbrani Junajteda samo nekoliko minuta kasnije kod drugog gola Welbecka glavom su na kraju i kumovali pobedi,mada ruku na srce opet sveukupno gledano ne moze se reci da Arsenal nije zasluzio pobedu,jer iako kao sto rekoh mozda nije blistao opet je za razliku od Junajteda bio dosta agilniji tokom cele utakmice vise se trudio i na kraju i zasluzeno pobedio, sa druge strane Junajted totalno anemican i nemocan u napadu sa isturenim Runijem na mestu centarfora kome je rok trajanja odavno istekao,a to se videlo se i danas kada je imao nekoliko izglednih prilika za otvoreni sut prema golu a on je sve sutirao preko gola ,ranije nije bilo sanse da nesto tako promasi, Murinjo se izgleda svesno opredelio da neke igrace odmori jer zna da je 4-to mesto u PL trenutno gotovo nemoguca misija (s obzirom na raspored teskih meceva koje imaju pred sobom u sledecem kolu vec gostuju Totenhemu) i zato je on mislima vec u finalu LE gde imaju sansu da izbore LS ukoliko trijumfuju ,mada ih i tamo ne ceka lagan posao jer Ajax nije nimalo naivna ekipa,vidi se koliko fali Ibrahimovic ovom timu to je sada vise nego ocigledno !

bzvz

pre 6 godina

Još da bilic ohladi klopa,i arsenal može biti četvrti
(ilidzinjo, 07. maj 2017 19:28)

a Arsenal ce sve utakmice do kraja da pobedi...

Football is nothing without respect

pre 6 godina

Iako sam veliki navijac mancester junajteda, mogu da kazem da mi je sa jedne strane i drago sto je arsenal pobedio i to iskljucivo zbog arsena vengera.Taj covek je vise od 20 godina menadzer arsenala.Za svo to vreme nije belezio neke vece uspehe sa arsenalom,mozda nije ni medju najboljim trenerima u istoriji fudbala, ali ovaj covek zasluzuje svako postovanje i duboki naklon od svih pravih ljubitelja fudbala.Covek vredan divljenja.

itfcu

pre 6 godina

Skinuću kapu Vengeru ako se dokopa top4 ali ni to mu neće biti dovoljno da opravda svoj ostanak ako se za to odluči. Sve više navijača je protiv njega, igrači igraju ko pokisli, i kad dobiju deluju neubedljivo.. Kriva je i uprava. Rekli su da se prelazi na Emirate kako bi mogli da se takmiče sa Bajernom i sličnima - deset godina kasnije Bajern ih 2 puta u par sezona ponižava sa 10-2. Titule u PL ni na mapi. Sjajna šansa je bila prošle sezone kad su svi favoriti podbacili, no titulu je ispred njih odneo jedan Lester (zasluženo naravno, ali ipak..)

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 6 godina

Kako neko moze da kaze da je Murinjo pustio Wengera? Murinjo bi pre umro nego dozvolio da Wenger slavi protiv njega plus dodajmo na to da je Liverpool kiksnuo i pobedom protiv Arsenala Murinjov bi United bio samo 2 boda iza Liverpoola odnosno bod iza Sitija. I gospodine Smorinjo jos uvek nisi osvojio Ligu Evrope i ako ne budes uspeo mnogi ce kritikovati tebe zbog ovog "pustanja"

Kol

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Arsenala, Murinjo dosao da ne izgubi ali Arsenal mnogo bolji danas, ali meni licno utisak koliko je Runi propao kao igrac od onakve zveri koja je u jednom trenutku bila top5 igrac na svetu on trenutno ne bi mogao da igra ni za Sanderlend nazalost bas je van forme i gotovo sigurno napusta Junajted na leto, steta jer je legenda kluba ali je zaista los trenutno!